Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:27

Lediga jobb i Herrljunga kommun (1466), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 503
Täthet19,10Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area509,52Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land497,48Landareal (km²)
Sjö12,04Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Elevassistent till Mörlandaskolan

Herrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.

Mörlandaskolan ligger centralt i Annelund/Ljung och har cirka 150 elever ifrån förskoleklass till årskurs 6. På skolan finns två fritidshemsavdelningar. Skolans personal är indelad i tre arbetslag; arbetslag F-3, arbetslag 4-6 och arbetslag för fritidshemmen. Skolans kvalitetsarbete och utvecklingsarbete sker genom ett kollegialt lärande både i arbetslagsform och gemensamt i hela verksamheten. Mörlandaskolan har och har över lång tid haft goda elevresultat.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som elevstödjare i klass och på fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning med inriktning på elever i behov av särskilt stöd.

Vi vill att du är bra på att samarbeta, vågar ta egna initiativ och är självständig.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 Tidsbegränsad till: 2018-12-31 Rekrytering kan komma ske efterhand som ansökningarna kommer in.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: A731942
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=664dd7a1-cc76-47a0-a98c-2e971183c051&TK=0ccf13ef-e4eb-42f0-85b2-6a272f3a2882
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Bildningsförvaltningen
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-Operatör sökes

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
CNC-Operatörer sökes

Till vår kund i Ljung söker vi nu duktiga CNC-operatörer.

Dina arbetsuppgifter består av att ställa, programmera och köra maskiner inom tillverkningsindustrin. Vi söker efter både rutinerade och nyutbildade CNC-operatörer.

Som CNC-operatör kommer du tillhöra ett positivt och engagerat lag. Det är bra om du har en teknisk grund, gärna utbildning inom CNC eller Automation. Erfarenhet av liknande arbete är givetvis meriterande.

Som person är du driven och nyfiken. Du är analytisk, kvalitetsmedveten och sätter stolthet i ditt arbete. Du är social, positiv och bidrar gärna med egna tankar och idéer för att utveckla och förbättra produktionen. Truckkort och körkort är meriterande.

Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Anställningen kommer initialt att ligga hos Söder & Co, men för rätt person finns goda möjligheter att Vår kund övertar din anställning efter en tid.

Välkommen att ansöka om tjänsterna via vår hemsida: www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referens: 2746
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2746
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Personlig assistent (långtidsvikariat), Herrljunga

ENKV har varit verksamma inom vården sedan 1968 och arbetat med personlig assistans sedan 1994. Vi erbjuder en personligt utformad assistans till kunder över hela Sverige.
Vi har tillstånd från Inspektionen från vård och omsorg (IVO) och är AAA-rankade. Vi har inga utomstående ägare och största delen av vår vinst återinvesteras i verksamheten.

Vi söker glada, lyhörda och lekfulla assistenter till en 13-årig flicka med en CP-skada.
 


Hon är en livlig tjej som är mycket aktiv. Förutom att vara med henne i skolan så kan du komma att få följa med till badhuset eller på racerunning i Göteborg. 
Hon älskar alla sorters djur och har en egen katt, och hon rider en gång i veckan så det är viktigt att du inte är pälsdjursallergiker. Hon gillar också att lyssna på musik, hålla på med mobilen och bilar.
Det är viktigt att du är lyhörd och kan se vad hon behöver hjälp med. Det är också viktigt att känna av när du ska ta ett steg tillbaka samt att du kan läsa av när hon behöver vila. Att finnas till hands och läsa av situationen innebär att du, utöver uppmuntran till lek och vila, kommer att stötta vid personlig omvårdnad såsom hygien, av- och påklädning och måltider.


En del av arbetstiden sker i hemmet, som hon delar med mamma, pappa och en lillasyster, men arbetstiden är också förlagd till skolan och på olika fritidsaktiviteter. 


Du som söker bör vara rökfri och flexibel med initiativförmåga. 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad


Vi söker i dagsläget två långtidsvikarier på c:a 70% (med möjlighet att hoppa in extra vid behov). 

Skicka din ansökan till tony@enkv.se  OBS!!! MYCKET VIKTIGT!!! Ange 'Herrljunga' i ämnesrutan.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid VikariatFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens: 151JO
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17527-enkv-assistans-ab-herrljunga-personlig-assistent-lngtidsvikariat-herrljunga/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ENKV Assistans AB
Götavägen 21
18261  Djursholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Assistent till Underhållsavd. på IMI

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler medarbetare till underhållsavdelningen på IMI Hydronic Engineering. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på minst ett år med omgående start samt goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund.

Som assistent kommer du att ha en hel del administrativa arbetsuppgifter. Det kommer att innefatta registrering av stora mängder data samt är behjälplig i 5-S arbetet genom att exempelvis protokollföra, sammanställa och följa upp audits mm. Du får möjlighet att tillhöra ett mycket kompetent team som sätter stor stolthet i sitt arbete.


Din profil
För att lyckas i denna tjänst bör du ha tidigare erfarenhet av administration och ett tekniskt intresse. Du skall ha en mycket god datorvana och helst vara van att arbeta i affärssystem. Vi kommer också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt för oss att du har ett högt engagemang. Att du har en positiv inställning och har lätt för att skapa ordning och reda i ditt arbete.

Vidare är du kommunikativ, utåtriktad och prestigelös inför de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör också behärska svenska i både tal och skrift eftersom att du måste kunna ta till dig förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsinstruktioner. Starkt meriterande är om du har en grundläggande förståelse för LEAN.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Underhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-02
Referens: 2825
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2825
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Truckförare till IMI Hydronic Engineering

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler medarbetare till IMI Hydronic Engineerings logistikavdelning. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på minst ett år med omgående start.

Vi i första hand en duktig truckförare som arbetar med IMI´s interna logistik och materialhantering. Detta innebär att du servar deras produktionsavsnitt så att de kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Du får möjlighet att tillhöra ett mycket kompetent team som sätter stor stolthet i sitt arbete.


Din profil
För att lyckas i denna tjänst bör du ha tidigare erfarenhet från lagerarbete och gärna från tillverkande industri. En avslutad gymnasieutbildning och truckkort A+B är ett krav. Vi kommer också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt för oss att du har ett högt engagemang. Att du har en positiv inställning och har lätt för att skapa ordning och reda i ditt arbete. Vidare är du en lagspelare som gillar att samarbeta och är prestigelös inför de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör också behärska svenska i både tal och skrift eftersom att du måste kunna ta till dig förstå säkerhetsföreskrifter och arbetsinstruktioner. Starkt meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och en grundläggande förståelse för LEAN. Arbetet är förlagt till skift.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2824
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2824
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

NC-Operatör till IMI Hydronic Engineering

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler medarbetare till Stångbearbetningsavdelningen på IMI Hydronic Engineering. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på ca 9 månader med start efter överenskommelse samt goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund.

Som operatör hos IMI arbetar du med att bearbeta deras produkter, enklare felsökning och maskinunderhåll. Du ska kunna och ha erfarenhet av att göra verktygsbyte och ställa in maskinerna självständigt. Det kommer att ställas stora krav på ritningsläsning och din förmåga att mäta och kontrollera dina produkter. Produktkvalitet är avgörande för företaget fortsatta framgång och är givetvis en mycket viktig del i tillverkningen.


Din profil
Vi söker en engagerad operatör som ser möjligheter och som kan bidra med sitt kunnande. Du ska ha en yrkesutbildning med inriktning mot CNC eller Mekaniker. Det är mycket meriterande om du har goda kunskaper inom mätteknik och LEAN. Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande jobb inom industrin. Då det kan förekomma truckkörning i fabriken ser vi gärna att du har truckkort. Som person bör du vara drivande och positiv, men också noggrann och ha lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-02
Referens: 2822
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2822
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Medarbetare till IMI:s Instrument Support Center

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler medarbetare till Instrument Support Center på IMI Hydronic Engineering. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på minst ett år med omgående start.

Som medarbetare på Instrument Support Center, ISC, arbetar du med nyproduktion av IMI´s unika DPS Visio samt delmontage och/eller färdigställande, lödning, test- och kvalitetssäkring av deras övriga produkter. Du ansvarar också tillsammans med dina kollegor för att packa samtliga komponenter av IMI´s kompletta mätutrustning, TA-Scope till slutanvändare. I tjänsten ingår också en hel del externa kontakter då du kommer att arbeta med eftermarknad i form av reklamationer och reparationer.


Din profil
Det här är ett jobb för dig som är serviceinriktad, effektiv, utåtriktad, kvalitetsmedveten och noggrann. Du är lättlärd och engagerad. För IMI är kvalitet och funktion ledord och det gäller inte bara produkter utan även hur de arbetar. Du har även ett strukturerat arbetssätt och ett intresse för teknik. Du trivs med att arbeta i en miljö med stor och varierande kontaktyta. Att visa respekt för andra och samarbeta för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt.

För att lyckas i denna tjänst bör du ha tidigare erfarenhet från tillverkande industri. Du har en genomförd och godkänd gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Du bör också behärska svenska och engelska i både tal och skrift eftersom att du måste kunna ta till dig säkerhetsföreskrifter och arbetsinstruktioner samt kommunicera med våra kunder. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystem och en grundläggande förståelse för LEAN.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lagerkontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2820
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2820
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

CNC-Operatör till IMI Hydronic Engineering

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu fler medarbetare till Chuck och CNC avdelningen på IMI Hydronic Engineering. Tjänsterna är tills vidare med start omgående (sedvanlig provanställning tillämpas).

Som operatör arbetar du med att bearbeta våra produkter, enklare felsökning och maskinunderhåll. Du ska kunna och ha erfarenhet av att göra verktygsbyte och ställa in maskinerna självständigt enligt ritning. Det förekommer också en del programmering och/eller optimering. Produktkvalitet är avgörande för företaget fortsatta framgång och är givetvis en mycket viktig del i tillverkningen.


Din profil
Vi söker en engagerad CNC operatör som ser möjligheter och som kan bidra med sitt kunnande. Du ska ha en yrkesutbildning med inriktning mot CNC eller Automation. Det är mycket meriterande om du har goda kunskaper inom PLC och LEAN. Vi ser helst att du har erfarenhet från liknande jobb inom industrin. Då det kan förekomma truckkörning i fabriken ser vi gärna att du har truckkort. Som person bör du vara drivande och positiv, men också noggrann och ha lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2819
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2819
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Kundsupport till IMI Hydronic Engineering

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
Till Logistikavdelning på IMI Hydronic Engineering söker vi nu en kundsupport. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på minst ett år med omgående start samt goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund. Du erbjuds en spännande tjänst med variation och mycket kundkontakt.

Ditt dagliga fokus samt dina arbetsuppgifter kommer att vara på:
• Ordermottagning
• Fakturering
• Leveransbevakning
• Dokumenthantering
• Ge service till säljavdelningenDin profil
Vi söker dig som har tidigare kunskaper och erfarenheter av orderhantering och logistikarbete. Du har en universitets- eller högskoleexamen inom logistik eller liknande samt dokumenterade kunskaper inom IT.

Du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Som person är du strukturerad, initiativrik och engagerad i ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en miljö med stor och varierande kontaktyta. Att visa respekt för andra och samarbeta för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Ordermottagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2811
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2811
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Verktygsplanerare till IMI Hydronic Engineering

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
Till teknikavdelningen på IMI Hydronic Engineering söker vi nu en Verktygsplanerare. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på minst ett år med omgående start. Här erbjuds du nya utmaningar med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett globalt och expansivt företag.

Dina arbetsuppgifter kommer att innebära:
• Ansvara för att arbetsbeställningar mottages och registreras.
• Ansvara för att inkomna beställningar bereds och planeras.
• Hålla en löpande dialog med kunder gällande information om leveranstider samt bevaka att tidsplaner hålls.
• Deltaga i projektmöten och se till att respektive projekt följer och håller uppsatt tidsplan.
• Lägga beställningar och tidsbevaka att leveranstider hålls från leverantörer gällande leveranstider.
• Ha övergripande ansvar och vara behjälplig i administrativ service och tekniska frågor mot medarbetare.
• Övrig administration gällande rapporter, information, löner och tider.
• Ansvarig för värmebehandlingen.
• Ta fram beläggning på gruppen i verktygsavdelningen samt följa upp utfall mot nyckeltal.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av inköp. Du har en teknisk eller ekonomisk högskoleexamen. Du har goda kunskaper både i det svenska och engelska språket i tal och skrift.

Som person är du målinriktad, kommunikativ, utåtriktad och noggrann. Vidare är du är lättlärd och engagerad i ditt arbete.

Inom organisationen är kvalitet och funktion två viktiga ledord både gällande produkter och det dagliga arbetssättet. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta i en miljö med stor och varierande kontaktyta. Samarbete är din utgångspunkt för att nå bästa resultat.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Inköpsplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2814
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2814
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Produktionstekniker till IMI Hydronic Engineering

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del av en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com


Dina arbetsuppgifter
Till vår kund IMI Hydronic Engineering i Ljung söker vi nu en produktionstekniker som är intresserad av nya spännande utmaningar. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på minst ett år med omgående start samt goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund. Du kommer ständigt att arbeta med utveckling och förbättring av företagets produktionsprocesser. Du kommer även att genomföra metodförbättringar i produktionen, beredning, problemlösning tillsammans med kollegor både på och utanför din avdelning. Ni skall tillsammans sträva efter att öka effektiviteten genom ständiga förbättringar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:
• Implementering och förbättring av produktionstekniska metoder.
• Utredning och implementering av nyinvesteringar.
• Ta fram underlag till produktionen genom bland annat mätningar, beräkningar, analyser samt ta fram arbetsinstruktioner.
• Medverka i kvalitetsarbetet genom att analysera och utveckla processer.
• Samarbete med leverantörer och andra avdelningar inom företaget lokalt och globalt.
• Driva och/eller delta i utvecklingsprojekt inom produktionen och produktutvecklingen.


Din profil
Vi söker dig som har ingenjörsutbildning på gymnasienivå eller högre med inriktning maskin eller liknande. Du skall ha goda kunskaper inom LEAN, SIX Sigma och produktionsteknik. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter inom tillverkningsindustrin och tidigare jobbat med gjutning, bearbetning, montering eller beredning. Meriterande om du har tidigare erfarenheter av verktygsutveckling.

Då det sker mycket kommunikation både på svensk och engelska i tal och skrift krävs det att du har goda kunskaper i båda språken.

Som person har du en stark drivkraft och en vilja att utveckla både dig själv, övrig personal och företaget. Du är engagerad, initiativrik och målinriktad med en god samarbetsförmåga. Då tjänsten innefattar mycket kommunikation och förbättringsarbete ser vi gärna att du har tidigare erfarenheter av ledarskap.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2810
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2810
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Ekonomiassistent till IMI Hydronic Engineering

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
IMI Hydronic Engineering i Ljung erbjuder innovativa och energieffektiva premiumprodukter som optimerar VVS-system och inomhusklimat. Företagets unika och användarvänliga koncept bygger på en mer än 100 år lång framgångstradition. Idag är företaget en del en världsledande koncern inom hydroniska lösningar, och kontrollerar hela processen från R&D till tillverkning, marknadsföring och support. Läs mer på www.imi-hydronic.com

Dina arbetsuppgifter
Till ekonomiavdelningen på IMI Hydronic Engineering söker vi nu förstärkning av en ekonomiassistent. Tjänsten är ett uthyrningsuppdrag på minst ett år med omgående start samt goda möjligheter till förlängning eller övertag av kund. Du erbjuds att jobba bland erfarna ekonomer på ett globalt företag.

Ditt dagliga fokus kommer att vara:
• Reskontran
• Bokföring
• Övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen

Dina arbetsuppgifter kommer även innebära:
• Ansvara för momsredovisningen för de enheter som är registrerade för moms i Sverige
• Vara med i bokslut, rapportering och årsbokslut
• Arbeta med avstämningar och uppföljningar
• Se till att lagar, förordningar och rekommendationer efterlevs beträffande redovisningsfrågor


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenheter av ekonomiska arbetsuppgifter så som momsredovisning, kund- och leverantörsreskontran, månads- och årsbokslut. Du har vanan av att jobba i affärssystem och är lättlärd då det gäller att sätta dig in i ett nytt. Vidare har du sedan tidigare goda kunskaper i Excel och van att skapa Pivottabeller.

Du har en högskoleexamen inom ekonomi.

Då företaget verkar globalt är det viktigt att du har goda kunskaper i det engelska språket samt det svenska i både tal och skrift.

Som person söker vi dig som är driven, strukturerad och engagerad. Du har en analytisk förmåga och gillar utmaningar. Du trivs med att arbeta i en miljö med stor och varierande kontaktyta. Att visa respekt för andra och samarbeta för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt.

Vi erbjuder vi dig en ny utmaning med möjligheter att använda hela din yrkesskicklighet i ett marknadsledande, globalt och expansivt företag. Är du rätt person? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Ansök om tjänsten på www.soderco.se/imi
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2815
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2815
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Kock till Horsbygården

Herrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.ARBETSUPPGIFTER
• Köket på Horsbygårdens förskola bedriver matlagning där vi serverar frukost, lunch och mellanmål i enlighet med Herrljunga kommuns kostprogram. Vi använder till stor del ekologiska råvaror och till största delen svenskt kött. Vi lagar så mycket som möjligt från grunden och lägger stor vikt vid att servera god mat då det har stor del i de barnens välbefinnande och hälsa.

KVALIFIKATIONER
Vi söker den en kock som har arbetsglädje och ett genuint intresse av att producera goda och näringsriktiga måltider till våra matgäster. Vi vill att du har en yrkesutbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, datavana, ansvarsfull och serviceinriktad. Erfarenhet av specialkost är meriterande men din främsta merit är att du älskar att laga mat.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-12-27 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A731732
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2cedd9e7-8240-43bd-9b64-72da9267e67b&TK=3f7f27e3-f32b-4664-97fe-998b51f21f54
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Teknisk förvaltning
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säkerhetstekniker

Herrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.

Herrljunga kommuns fastighetsavdelning ligger under Tekniska förvaltningen. Förvaltningens ansvarsområden är Gata/Park, Måltider, Fastigheter, Lokalvård, Renhållning samt Fritid- och föreningsfrågor. Fastighetsenheten består av Fastighetschef, drifttekniker samt fastighetsskötare och vaktmästare. Enheten förvaltar ca 68.000kvm, utför ombyggnader, underhåll mm samt bistår med kompetens vid nybyggnation. Då enheten är liten är behovet av flexibilitet stort.

ARBETSUPPGIFTER
Som säkerhetstekniker erbjuder vi en roll med ansvar för de kommunala anläggningarnas status och utveckling rörande larm, lås, passersystem, cctv och SBA. Du är med i projektering och utveckling inom området och har en strategisk position vid ny- om- och tillbyggnation av fastigheterna. Säkerhetsteknikerns arbetsuppgifter består vidare i att underhålla och uppdatera inbrottslarm, lås- och passersystem, cctv och annan säkerhetsutrustning. I arbetet ingår projektering, installering, programmering och driftssättning. Säkerhetsteknikern sköter service, reparationer och revisioner på säkerhetsanläggningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Förebyggande säkerhetsarbete på fastighetsbeståndet
- Utveckla, projektera och genomföra säkerhetshöjande åtgärder på fastigheterna
- Nyckel- och kortläsarhantering
- Övervaka och följa upp avtal inom området
- Programmering av passersystem, områden samt kort och brickor
- Underhåll av befintliga installationer
- SBA, förebyggande åtgärder, kontroller samt uppföljning
- Följa upp driftslarm
- Avhjälpa akuta fel
- Revisioner av larmanläggningar
- Månadsprov och kvartalsprov på brandlarm (Siemens, Consilium, Stanley)
- Nyinstallationer av larm och säkerhetsinstallationer
- Dokumentation


KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning inom relevant område
Körkort B

- Självgående med stor ansvarskänsla
- Välformulerad i tal och skrift
- Engagerad i enskilda möten och i grupp
- Planerar, organiserar och prioriterar arbetet effektivt
- Har ett stort kvalitetstänkande som gynnar hela organisationen
- Är noggrann och väl medveten om regler, mål och kvalitetsstandarder
- Flexibelitet i arbetstider och dess innehåll
- Minst 5 års yrkeserfarenhet som larm-, säkerhetstekniker/installatör/montör
- Dokumenterade kunskaper och erfarenhet av produkter från APTUS och Teletec
- God IT-kunskap
- God kommunikatör och erfarenhet av relationsskapande arbete med mycket kundkontakt
- Goda kunskaper i att uttrycka sig i tal och skrift
- Meriterande är låskunskaper


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Larminstallatör/Larmtekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Flextid tillämpas. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens: A731621
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b6d0f3a5-f071-4850-bd9e-c6c0e6397798&TK=cfc84d3e-7030-4329-a421-f7ce425ea82a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Teknisk förvaltning
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Två socialsekreterare

Herrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.

Vi satsar på vår personalbemanning och söker därför två socialsekreterare till vår grupp Barn och familj på verksamheten Myndighet i Herrljunga kommun. Hos oss får du kunniga, humoristiska, positiva och omtänksamma kollegor! Vi är en stabil och kompetent arbetsgrupp med bland annat 1:e socialsekreterare, socialsekreterare och familjehemssekreterare.

Vad kan vi erbjuda?

Vi har ett nära och engagerat ledarskap
Vi erbjuder goda möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling
Vi erbjuder extern handledning
Viss möjlighet att arbeta hemifrån
Vi erbjuder administrativt stöd
Vår kommun är en liten kommun, vilket leder till korta beslutsvägar

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som socialsekreterare innebär att arbeta med myndighetsutövning, att utreda och fatta beslut enligt gällande lagstiftning, SoL och LVU, samt att följa upp insatser. Arbetet innebär att du arbetar tillsammans med socialtjänstens egen öppenvårdsverksamhet men även självständigt med förhandsbedömningar och utredning av anmälningar och ansökningar. Tjänsten innefattar även extern samverkan exempelvis med skola, sjukvård, BUP och polis.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av myndighetsutövning gällande ämnesområdet barn och unga samt att arbeta enligt metoden BBiC är meriterande. Du behöver ha god juridisk kunskap inom det socialrättsliga området och ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi ser det som viktigt att du både har förmåga att arbeta självständigt och ansvarsfullt och att lösa uppgifter i samarbete med andra kollegor.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: A731491
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0b782325-d3ec-4d80-b057-9a48caaaa5ff&TK=94e87ede-b472-4205-897a-2128fcc3a6e0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Socialförvaltning
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Demonstration / Leverans / Service Herrljunga

Vi söker dig som vill arbeta med demonstration / leverans och service. Tidigare kundvana är en merit men absolut inget krav då du erhåller en omfattande internutbildning.

Hos oss är det viktigare vem du är än vad du gjort tidigare.

Du arbetar bara med kundbesök som bokats upp i förväg av företaget.

Din arbetsplats är inom Herrljunga kommun.

Tjänsten är heltid. Oregelbunden arbetstid med möjlighet att själv styra arbetstiden efter eget önskemål.

Vi vill att du behärskar svenska språket i tal och skrift och anser dig ha social kompetens och trivs med att träffa nya personer.

Garantilön 22.500 kr / Provision

Möjlighet till företagsbil och bensinkort efter uppnått resultat.

Tillträde snarast.


Vi söker dig med social kompetens och som kan arbeta både individuellt och i grupp.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

RTS Sverige AB arbetar med med ett brett sortiment inom all form av rengöring och underhåll.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars.l@rtss.se
Övrigt: Glöm inte ange ett telefonnummer där vi kan nå dig.
Arbetsplats: 
Adress: RTS Sverige AB
Agneshögsgatan 26
59171  Motala Sverige
Hemsida: http://www.rtss.se
  
Platsannons

Orderadministratör/Transportplanerare/Säljstöd

Till vårt kontor i Herrljunga söker vi en Orderadministratör/Transportplanerare/Säljstöd med förmåga att kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Du tar hand om inkommande order från våra säljare eller direkt från kund och därefter tar hand om placering av order och beställning till kläckeriet. Du sköter transportplaneringen, leveransaviseringar och fakturering till kund. Du kommer ge support till våra säljare.

Du skall skall kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ och hitta lösningar på eventuella problem som kan uppstå med order och leveranser.

Gimranäs AB är Sveriges ledande kläckeriföretag för värphönskycklingar i Sverige. Vi har hela kedjan med avelsdjur, kläckeri och uppfödning. Vi säljer unghöns i hela Sverige och dagsgamla kycklingar i Sverige och Baltikum. Vi levererar även inredning till fjäderfä i Sverige och Finland
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Orderadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar 6 månaders provanställningAnge löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: Orderadministratör
Webbplats:
Epostadress: birger.hjalmarsson@gimranas.se
Övrigt: Vi behandlar ansökningar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Gimranäs AB
Hudene Norra 3
52492  HERRLJUNGA Sverige
Hemsida: http://www.gimranas.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, matematik 2, Herrljunga

Eleven du ska hjälpa läser upp sina betyg.
Ämne: Matematik 2
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN26560
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: RN26560
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  
Platsannons

Personlig assistent till kvinna i Herrljunga

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och lyhörd och gillar att arbeta självständigt och lösa uppgifter på egen hand. Det är viktigt att du kan arbeta dag, kväll, helg och natt då jag har sovande jour. Tjänsten är en 60-80% anställning, beroende på hur schemaläggningen är möjlig för dig och assistentgruppen

Jag är en kvinna på 50 år som bor i centrala Herrljunga tillsammans med min hund. Jag behöver hjälp med alla vardagliga sysslor i hemmet så som städning, matlagning, träning och personlig omvårdnad. Det förekommer lyft i tjänsten men jag har även hjälpmedel. Jag söker dig som är lugn och trygg och har ett stort hjärta för omvårdnad.

Det är viktigt att du är flexibel, ansvarsfull och lyhörd och gillar att arbeta självständigt och lösa uppgifter på egen hand. Det är viktigt att du kan arbeta dag, kväll, helg och natt då jag har sovande jour. Tjänsten ligger på 60-80% och beror på ditt och assistentgruppens möjlighet att arbeta. Önskvärt är att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter samt att du är initiativrik.

Ansök genom att skicka ett mail med CV och personligt brev till Helena@vhassistans.se så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Notera att du som blir kallad till intervju skall, innan eventuell anställning, ha tagit med dig och visat upp ditt utdrag ur belastningsregistret. Du kan ansöka om detta hos polisen på: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

P.g.a. sekretess kommer vi ej att ge ut mer information angående tjänsten, och vi tar enbart emot skriftliga ansökningar.

VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige. Vi har 20 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. VH assistans har idag 1000 personliga assistenter över hela Sverige. Vi vet vilka krav som ställs för att leverera personlig assistans med hög kvalitet, därför erbjuder vi våra assistenter såväl grundutbildning som fortbildning, handledning och friskvård. Våra assistenter erbjuds att delta på aktiviteter och event både i Sverige och utomlands. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, det vill säga att personer med funktionshinder ska ges möjlighet till delaktighet och självständighet. Vi är det enda assistansbolaget som är ISO-certifierad inom samtliga tre standarder för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidKollektivavtal tillämpas på arbetsplatsen 60%-80%2400kr/år eller 200kr/mån i friskvårdsbidrag erbjuds.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Kvinna, Herrljunga
Webbplats:
Epostadress: helena@vhassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VH assistans Syd
Box 52 43
40224  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IMI Hydronic Engineering söker en Produktionstekniker

Om vår kund
Vill du vara med och utveckla produktionstekniska metoder i världsklass?

IMI Hydronic Engineering befinner sig i en förändringsfas och tillsätter resurser för att genomföra förbättringar i sina tillverkningsprocesser. Vi söker därför en engagerad Produktionstekniker som vill vara med och skapa en produktion i världsklass.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Produktionstekniker kommer du att ansvara för implementering och förbättring av produktionstekniska metoder samt bidra till kvalitetsarbetet genom träffsäkra analyser och kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder. Du kommer att delta i flertalet tvärfunktionella projekt för att säkerställa effektivitet och produktivitet i hela produktionskedjan samt ha ett eget ansvar för ett dedikerat produktionsavsnitt.

En viktig del i ditt arbete blir att stödja produktionsorganisationen med utredningar och underlag som du har tagit fram genom exempelvis ställtidsstudier, arbetsmätning etc. Du kommer även att spela en viktig roll i att utveckla avdelningens egna interna metoder och processer. Placering är i fabriken i Ljung och du rapporterar till bolagets produktionstekniska chef.

Din profil
Vi ser gärna att du har en gymnasie- eller högskoleexamen med inriktning mot maskin samt att du har någon form av vidareutbildning inom produktionsteknik. Du har minst tre års erfarenhet från att arbeta i en liknande produktionsteknisk roll samt god kunskap och erfarenhet av Lean och Six Sigma. Du är van vid att arbeta med analytiska verktyg och mättal så som OEE/TAK, statistisk processtyrning och SMED samt erfarenhet av beredning och verktygsutveckling. Du har god erfarenhet från en eller flera produktionsområden så som gjutning, bearbetning och/eller montering. Du har viss erfarenhet från att arbeta tvärfunktionellt samt i projekt och du talar och skriver svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från flera olika tillverkningsmiljöer samt från internationella bolag.

Låter det intressant?
Ansök med CV och personligt brev via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 27 november. Vid frågor, kontakta gärna Kristina Halovanic på 0732-54 14 81 alternativt kristina@effektiv.se.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 734
Webbplats: https://cv-effektivbemanning-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=734
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3B
50630  Borås Sverige
Hemsida: http://effektivbemanning.se/
  
Platsannons

Cirkelledare/kursledare i Herrljunga VT-18

Brinner du för ett särskilt intresse? Är du pedagogisk och bra på att lära ut? En studiecirkel kan man ha kring nästan vad som helst - matlagning, fårskötsel, hantverk, yoga, mm mm. Vår verksamhet bygger helt enkelt på lusten att lära nytt utan betyg och formella krav.

Vi är nu i full gång med att planera vårens verksamhet och letar därför efter fler ledare som har förmågan att dela med sig av sina kunskaper på ett entusiasmerande sätt.

Gå gärna in på vår hemsida sv.se/sjuharad eller följ oss på Facebook och Instagram för mer information om vår verksamhet.Som cirkelledare är du just ledare - inte lärare. Din ledarroll går ut på att stödja gruppen i cirkelarbetet kring det ämne ni valt, med det material ni valt och utifrån de erfarenheter och frågor som gruppen bär med sig. Som ledaren är du på ett sätt en i gruppen, men har en särskild roll och ansvar för att cir­keln genomförs som det är tänkt.

Genom en grundläggande utbildning får du kunskaper i gruppdynamik, pedagogik och konsten att leda en grupp.


Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund som varje år engagerar närmare 250 000 personer i fler än 50 000 studiecirklar och kurser. Dessutom har SV över 40 000 kulturarrangemang/år. SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidAnställningen kan vara mellan en dag och en hel termin, beroende på kursupplägg. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: cirkelledare Herrljunga
Webbplats:
Epostadress: ulrika.tornare@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STUDIEFÖRBUNDET VUXENSKOLAN
Druveforsvägen 8
50433  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Processingenjörer till IMI Hydronic Engineering

Om vår kund
IMI Hydronic Engineering söker en Processingenjör inom automation som vill vara med och utveckla tillverkningsmetoder i världsklass.

IMI Hydronic Engineering är en del i den globala teknikkoncernen IMI plc – ett företag som är noterat på London-börsens FTSE 100 lista.
Ytterligare två divisioner ingår i koncernen, IMI Critical Engineering och IMI Precision Engineering. Företagen är representerade i mer än 50 länder och det är ca 400 anställda i Ljung. IMI har cirka 12 000 anställda och omsätter 17,4 miljarder kronor.
IMI Hydronic Engineering levererar hydroniska lösningar som bidrar till att uppnå ett komfortabelt inomhusklimat med minsta möjliga energianvändning i vattenburna värme- och kylsystem. De erbjuder produkter och lösningar inom tre nyckelområden; tryckhållning & vattenkvalitet, injustering och reglering samt rumstemperaturreglering. Läs gärna mer på www.imi-hydronic.com

IMI Hydronic Engineering befinner sig i en förändringsfas och tillsätter resurser för att genomföra förbättringar i sina tillverkningsprocesser. Vi söker därför en erfaren och engagerad Processingenjör inom automation som vill vara med och skapa en produktion i världsklass.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Processingenjör kommer du att ansvara för att utifrån beprövade metoder och vetenskap utveckla tillverkningsprocesser och tillverkningsteknologier i en tvärfunktionell miljö. I nära samarbete med andra avdelningar såsom produktionsteknik, kvalitet och R&D utvecklar och implementerar du avancerade tillverkningsprocesser och säkerställer att fabriken har djup processkunskap. Du ansvarar för att kontinuerligt förbättra existerande processer för att nå uppställda mål. En viktig del av arbetet blir att projektleda tekniska projekt samt säkerställa att fabriken har rätt kunskap och följer etablerade processer. Du stöttar verksamheten med analyser och beslutsunderlag vid investeringar i existerande och ny teknologi samt genomför experiment för att förstå hur produkter beter sig i processerna. Det är viktigt att du håller dig uppdaterad inom de senaste rönen inom ditt teknikområde samt skapar och upprätthåller tekniska nätverk inom och utom bolaget. Du kommer även att ansvara för den 5-åriga maskinstrategin för fabriken. Placering är i fabriken i Ljung och du rapporterar till den Tekniska chefen.

Din profil
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från att utveckla avancerade tillverkningsprocesser och ses som en processexpert i sitt nuvarande jobb. Vi ser gärna att du har en högre utbildning inom processteknologi, masterexamen eller högre är meriterande. Du har gedigen kunskap inom processutveckling och automation och ett stort intresse att förbättra tillverkningsprocesser. God erfarenhet från både tillverkning och montering är mycket meriterande. Du ska ha gedigen erfarenhet från att arbeta tvärfunktionellt samt leda projekt och du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från flera olika tillverkningsmiljöer samt från internationella bolag.

Låter det intressant?
Ansök med CV och personligt brev via www.effektiv.se. Ansök så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Vid frågor, kontakta gärna Kristina Halovanic på 0732-54 14 81 alternativt kristina@effektiv.se.


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Processingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 630
Webbplats: https://cv-effektivbemanning-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=630
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3B
50630  Borås Sverige
Hemsida: http://effektivbemanning.se/
  
Platsannons

Slöjdlärare till Mörlandaskolan, trä- och metall

Herrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.

Mörlandaskolan ligger centralt i Annelund/Ljung och har cirka 150 elever ifrån förskoleklass till årskurs 6. På skolan finns två fritidshemsavdelningar. Skolans personal är indelad i tre arbetslag; arbetslag F-3, arbetslag 4-6 och arbetslag för fritidshemmen. Skolans kvalitetsarbete och utvecklingsarbete sker genom ett kollegialt lärande både i arbetslagsform och gemensamt i hela verksamheten. Mörlandaskolan har och har över lång tid haft goda elevresultat.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en slöjdlärare med inriktning trä och metall, gärna med kompletterande behörighet i musik. Du kommer undervisa elever i åk 3-6. Din arbetsplats och slöjdsal kommer vara på Mörlandaskolan i Annelund. I din undervisning kommer du möta elever från närliggande småskolor som bussas till Mörlandaskolan för att få sin slöjdundervisning. Elevernas undervisningstid infaller mellan kl. 08:40-14:00 måndagar och fredagar samt till kl. 15:20 tisdagar, onsdagar och torsdagar.

KVALIFIKATIONER
Du behöver ha lärarexamen och legitimation med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Vi vill också att du är bra på att samarbeta, vågar ta egna initiativ och är självständig.

Förutom behörighet/lärarlegitimation läggs stor vikt vid lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-05 eller enligt överenskommelse. Rekrytering kan komma ske efterhand som ansökningarna kommer in.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: A729040
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7650da28-ee86-4f6e-817b-56af02fd5e58&TK=9e6c31f2-1554-407b-9614-f6fb01e068a2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Bildningsförvaltningen
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IMI Hydronic Engineering söker en Metallurg

Om vår kund
IMI Hydronic Engineering är en del i den globala teknikkoncernen IMI plc - ett företag som är noterat på London-börsens FTSE 100 lista.

Ytterligare två divisioner ingår i koncernen, IMI Critical Engineering och IMI Precision Engineering. Företagen är representerade i mer än 50 länder och det är ca 400 anställda i Ljung. IMI har cirka 12 000 anställda och omsätter 17,4 miljarder kronor.

IMI Hydronic Engineering levererar hydroniska lösningar som bidrar till att uppnå ett komfortabelt inomhusklimat med minsta möjliga energianvändning i vattenburna värme- och kylsystem. De erbjuder produkter och lösningar inom tre nyckelområden; tryckhållning & vattenkvalitet, injustering och reglering samt rumstemperaturreglering.
Läs gärna mer på www.imi-hydronic.com

IMI Hydronic Engineering befinner sig i en förändringsfas och tillsätter resurser för att genomföra förbättringar i sina tillverkningsprocesser. Vi söker därför en erfaren och engagerad Metallurg som vill vara med och skapa en produktion i världsklass.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Metallurg kommer du att ansvara för materialtekniska frågor relaterade till produktsortiment och produktutveckling samt till tillverkningsprocesser som kräver materialkunskaper. I nära samarbete med andra avdelningar så som produktionsteknik, kvalitet, produktion, inköp och R&D bidrar du till att utveckla tillverkningsprocesser i världsklass och säkerställer att fabriken har en god förståelse för materialtekniska frågor. En viktig del i ditt arbete blir att hålla dig uppdaterad inom ditt expertområde och följa den materialtekniska utvecklingen hos högskolor och industrin samt skapa nära samarbeten med exempelvis materialtekniska institut och standardiseringsgrupper.

Du kommer att projektleda tekniska projekt samt säkerställa att fabriken har rätt kunskap och följer etablerade processer och du stöttar verksamheten med analyser och beslutsunderlag vid investeringar i existerande och ny materialteknologi. Du kommer också att genomföra experiment för att förstå hur material och produkterna beter sig i processerna samt ger förslag på nya materialtekniska lösningar för att förbättra produktivitet och kvalitet. Placering i fabriken i Ljung och du rapporterar till den Tekniska chefen.


Din profil
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från materialtekniska produktionsfrågor och ses som en expert i sitt nuvarande jobb. Du har högre utbildning med materialtekniks inriktning och det är meriterande om du har bedrivit eller deltagit i materialtekniska forskningsprojekt. Du har gedigen kunskap inom processutveckling och materiallära och ett stort intresse för att förbättra tillverkningsprocesser. God erfarenhet från att jobba med mässingslegeringar och gjutsimulering är mycket meriterande. Du ska ha gedigen erfarenhet från att arbeta tvärfunktionellt samt leda projekt och du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet från flera olika tillverkningsmiljöer samt från internationella bolag.

Låter det intressant?
Ansök med CV och personligt brev via www.effektiv.se. Sista ansökningsdag är den 20 november. Vid frågor, kontakta gärna Kristina Halovanic på 0735-54 14 81 alternativt krisitina@effektiv.se.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Metallurg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 731
Webbplats: https://cv-effektivbemanning-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=731
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3B
50630  Borås Sverige
Hemsida: http://effektivbemanning.se/
  
Platsannons

Undersköterska till äldreomsorgen-Natt

Herrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare hos oss kommer du att hjälpa personer med demenssjukdom på våran nya enhet på Hagens demensboende. Dina arbetsuppgifter är omvårdnads- och serviceinsatser samt delegerade HSL-uppgifter på natten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, flexibel och serviceinriktad. Du är positiv och ser möjligheter före hinder och har en god förmåga till samarbete.
Du är minst 18 år.

Du har undersköterskekompetens och det är starkt meriterande med erfarenhet av arbete med demenssjukdom.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 64% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-12 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A677854 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=10172945-7e5a-46a5-8b38-36c66a10468c&TK=1ddd4c57-66af-43e8-8f4c-949daedf2b08
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Socialförvaltning
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska till äldreomsorgen

Herrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.ARBETSUPPGIFTER

Som medarbetare hos oss kommer du att hjälpa personer med demenssjukdom på våran nya enhet på Hagens demensboende. Dina arbetsuppgifter är omvårdnads- och serviceinsatser samt delegerade HSL-uppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, flexibel och serviceinriktad. Du är positiv och ser möjligheter före hinder och har en god förmåga till samarbete.
Du är minst 18 år.

Du har undersköterskekompetens och det är starkt meriterande med erfarenhet av arbete med demenssjukdom.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50-75 % Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-12 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: A677854
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ff40ae6-7629-442f-9f5e-611f8704df30&TK=1cc6f11e-07c1-477f-bdae-0c396b306084
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Socialförvaltning
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Introduktionssamordnare

Herrljunga kommun har cirka 9 350 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Här är möjligheterna till pendling mycket goda, till exempel till orter som Borås, Lidköping, Skövde, Alingsås och Göteborg. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Till Landvetter tar det en timma med bil.

Kommunen har ambitionen att växa. Nya spännande bostadsområden är under utveckling och kommunens gymnasieskola Kunskapskällan har fått mycket fina resultat i SKL:s Öppna jämförelser. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger en bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, placerade sig Herrljunga 2015 på 37:e plats. Vår vision är att vara en kommun som präglas av en tydlig och välkomnande Vi-känsla och en kommun där det är gott att leva.

En röd tråd är engagemanget och handlingskraften som också finns i det aktiva föreningslivet. Detta tillsammans med den intressanta natur- och kulturbygd som Herrljunga är, gör att vi hyser en stark framtidstro. Med ledning av vår vision och utvecklingsplan "Växtkraft 10 000" ska vi nå vårt övergripande mål, att bli 10 000 invånare år 2020.

Herrljunga kommun och Vårgårda kommun bedriver gemensamt utvecklingsarbete avseende funktionerna ekonomi, personal, IT och Växel/Telefoni. Samarbetet förväntas att utvecklas till fler ansvarsområden.

Vill du vara en del i integrationsprocessen? Då kanske du är den vi söker! Introduktionsenheten i Herrljunga kommun söker nu en ny medarbetare, du tillsammans med en kollega utgör kommunens enhet för mottagande av nyanlända. Vi är en liten enhet där du har möjlighet att forma, skapa och utveckla enheten inom ramen för en av kommunens visioner om att ha en välkommande Vi-känsla.

ARBETSUPPGIFTER
Introduktionsenheten arbetar för att underlätta nyanländas etablering i Herrljunga kommun. Arbetet omfattar vägledning, information och stöd till nyanlända och deras familjer i samverkan med andra kommunala förvaltningar, myndigheter samt den privata och ideella sektorn. Introduktionsenheten följer utformad rutin för mottagning av anvisade för att säkerställa ett jämlikt mottagande för samtliga kommunplacerade individer.

Introduktionsenheten ansvarar för bosättningen och anskaffningen av bostäder till nyanlända, ett arbete där de arbetar tätt ihop med det kommunala bostadsbolaget. När de nyanlända väl anlänt i kommunen arbetar samordnarna tillsammans med arbetsförmedlingen och lotsar den enskilde rätt i etableringsprocessen. Introduktionsenheten samordnar samhällsorientering och utreder och beviljar ekonomiskt bistånd, fram tills att etbaleringsersättningen kommer igång.
I arbetet ingår även att inlämna statistik samt att hantera återsökningar från Migrationsverket.

I rollen som samordnare är det viktigt att du kan arbeta omvärldsorienterat och följer vad som händer inom området för nyanlända, både nationellt och lokalt.

Introduktionssamordnarna ingår även i ett kommunnätverk, deltar på delregionala möten samt på utbildningar och konferenser via Länsstyrelsen.

En viss del av tjänsten kommer inledningsvis även att innehålla en koordinatorsdel som innebär att ta vid och fortsätta med pågående projekt som syftar till att öka integrationsarbetet mellan nyanlända personer, ensamkommandeflykting ungdomar och civilsamhälle.


KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har en högskoleutbildning inom; socialt arbete, samhällsvetenskap, beteendevetenskap eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig högskoleutbildning.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med målgruppen nyanlända och av etableringsprocessen.

Vi vill att du har förmåga att samverka och tillsammans med din kollega planera och organisera arbetet på enheten. Du behöver även kunna arbeta självständigt utifrån uppdraget och enhetens mål. Stor vikt läggs också vid personliga egenskaper som servicekänsla, stresstålighet, noggrannhet och flexibilitet. Du är kommunikativ och van vid att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort är ett krav.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:

Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Integrationshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: enl överenskommelse. Rekrytering sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A728331
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5447eb67-37ef-447a-8db7-0199b3679581&TK=7d424252-abfa-4744-9372-b99493aee0dd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Socialförvaltning
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1186 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1996
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Timvikarie - Undersköterska/vårdare till äldreomsorgen

Herrljunga har drygt 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm.

Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger i bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, så placerade sig Herrljunga 2015 på 37:de plats.
ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och hjälpa andra människor? Är du en serviceinriktad människa?
Vård och omsorg i Herrljunga kommun stöttar och hjälper äldre personer och under sommaren 2017 behöver vi din hjälp med att kunna utföra dessa insatser och erbjuda en bra & trygg omsorg.

Vi söker nu dig som vill arbeta i Herrljunga kommun inom hemtjänst, på boenden och korttiden som timvikarie. Arbetsplats kan vara både Herrljunga och Ljung och arbetsstart är omgående. Arbetstiderna är förlagda över dygnet alla timmar och det inkluderar även helgjobb.

Som timvikarie kommer du att arbeta inom vård och omsorg i Herrljunga kommun. Dina arbetsuppgifter är omvårdnads- och serviceinsatser samt delegerade HSL-uppgifter. Du förfrågas vid behov, det kan handla om sjukskrivningar, VAB, semester eller utbildning för ordinarie personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är engagerad, flexibel och serviceinriktad. Du är även positiv och ser möjligheter före hinder samt har en god förmåga till samarbete.
Det är önskvärt att du kan och vill arbeta minst några timmar i veckan.
Du ska ha fyllt 18 år. Undersköterskekompetens eller erfarenhet av omvårdnadsarbete är självklart positivt!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ange gärna i ansökan om det är någon specifik arbetsplats du vill arbeta på. Din önskan kommer att beaktas men kan inte garanteras vid erbjuden tjänst.

Rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag!

För att få arbeta inom socialförvaltningen måste du visa upp ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. varierande Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: A703240 - Kopia (2)
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=048c8c38-61c1-42f9-b2f1-0d45a890c2fd&TK=e787b08a-0756-4c06-92ae-1a7555810d3c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrljunga kommun, Socialförvaltning
Box 201
52423  Herrljunga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Tallkottens förskola i Annelund

Tallkottens förskola är ett föräldrakooperativ som består av en avdelning. Gruppen består för tillfället av 20 barn i åldern 1-5 år. Vi erbjuder en småskalig verksamhet med korta beslutsvägar och ett nära samarbete med föräldrarna. Grunden i vår vardag är trivsel, trygghet och Lpfö 98/2010. En hög ambitionsnivå finns och vi förutsätter att Du med idéer och initiativ vill vara med och utveckla Tallkottens pedagogiska riktlinjer.

Tjänsten innefattar i huvudsak pedagogiskt arbete i barngrupp och dokumentationsarbete. Du behöver ha hög medvetenhet om läroplanens innehåll och intentioner samt kunna arbeta både självständigt och i arbetslag. Även engagemang och flexibilitet är viktiga kvalifikationer hos oss.

I vår verksamhet måste alla som anställs för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utdrag från belastningsregistret.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsvidareanställning 75-100%. Tillträde januari 2018 eller enligt överenskommelse.Individuell lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas till agneta.tallkotten@outlook.com, innehållande CV och personligt brev. I ansökan behöver inte betygskopior bifogas, dessa medtas till eventuell intervju tillsammans med referenser. Ansökningarna kommer att behandlas löpande under ansökningstiden. Vi ser fram emot Din ansökan senast 2017-11-24
Arbetsplats: 
Adress: Tallkottens förskola
Ulricehamnsvägen 4
52442  LJUNG 
Hemsida:
  
Platsannons

Utvecklare Embedded System-Herrljunga

Norda Search & Rekrytering AB rekryterar ledare och specialister samt erbjuder konsultverksamhet inom IT, Engineering, Construction och Production. Human Impact Search Group Nordic arbetar med uppdrag över hela landet från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping, Skövde, Linköping och i Norge utifrån Oslo.

Vill du vara med och utveckla framtidens informationssystem till kollektivtrafiken? Mobitec söker nu en driftig och innovativ medarbetare som brinner för programmering av inbyggda system. Vi på Mobitec erbjuder ett spännande arbete med omväxlande arbetsuppgifter inom teknik i framkant.
 
Arbetsuppgifter:
Programvaruutveckling av Mobitecs befintliga och framtida informationssystem
Ansvara för mjukvara i någon eller några av företagets produkter.
Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam som består av 10 personer. Vi arbetar agilt enligt Kanban. Vi söker dig som har akademisk utbildning inom datateknik, elektronik eller systemvetenskap och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom programvara.
 
Kompetenskrav:
Du brinner för programmering och behärskar C och C++
Embedded Linux (kernel, device drivers, user space)
Hårdvarunära programmering till ARM processorer
Olika scriptspråk (Python, shell etc)
Realtidsapplikationer
Elektronikkunskaper är meriterande
Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Du har ett starkt intresse för teknik, och har förmodligen ett par teknikprojekt även på hemmaplan.
Resor kan förekomma i tjänsten.
 
Egenskaper:
Som person är du kreativ och kommer med nya idéer och ser nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter. Du har ett analytiskt förhållningssätt och kan se konsekvenserna av det du utvecklar. Du har förmåga att organisera och planera ditt arbete effektivt. Du kan hantera ditt arbete självständigt och tar egna initiativ men har lätt för att samarbeta med kollegorna i gruppen och ser det som ett självklart sätt att nå ett ännu bättre slutresultat. Som person är du ödmjuk och jordnära.
Sök tjänsten genom vår samarbetspartner NORDA Rekrytering.
APPLY NOW
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-26
Referens:
Webbplats: http://nordasearch.se/lediga-tjanster/?aguid=CDCDB6A2496D4542A91148283A7EEABE&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norda Search & Rekrytering AB - Borås
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.nordasearch.se
  
Platsannons

Test Engineer Software-Herrljunga

Norda Search & Rekrytering AB rekryterar ledare och specialister samt erbjuder konsultverksamhet inom IT, Engineering, Construction och Production. Human Impact Search Group Nordic arbetar med uppdrag över hela landet från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping, Skövde, Linköping och i Norge utifrån Oslo.

Software Test Engineer

Mobitec har en stark position på marknaden och våra kunder förväntar sig hög kvalitet och det är där du kommer in! Vi söker för omgående start en driftig testare med gedigen testbakgrund av mjukvara till vårt utvecklingsteam i Herrljunga. Du kommer att ingå i ett innovativt utvecklingsteam som består av 10 personer som utvecklar både mekanik, hårdvara och mjukvara. Vi arbetar agilt enligt Kanban.Arbetsuppgifter

• Designa och utveckla testsystem och metoder för test av inbyggda system, webbaserat backendsystem och interaktionen mellan dem
• Arbetet kommer innebära att du kommer arbeta med både automatiserade och manuella funktions- och systemtester
• Skapa testplaner, metoder och testfall för att uppnå hög täckningsgrad
• Granska krav och funktioner tillsammans med teamet för att prioritera tester
• Du kommer aktivt jobba tillsammans med mjukvaruutvecklarna för att tidigt hitta buggar i mjukvaran
• Analysera, designa, planera och utföra funktionella och icke-funktionella tester
• Granska och bedöma testresultatet av utförda tester
• Dokumentera och rapportera utfall av testresultat som ligger till grund för release av mjukvaror och förbättringar


 

Kompetenskrav

Högskole- eller universitetsutbildning inom datavetenskap eller motsvarande
Flerårig erfarenhet av moderna testmetoder och verktyg.
Kunskaper inom testautomatisering

Meriterande

ISTQB certifiering
Erfarenhet av något eller några testverktyg, t.ex. Selenium eller liknande
Python
Acceptans, skalbarhet och prestandatester
Jobbat med test av telematik och uppkopplade enheter

Personliga Egenskaper

Som person är du kreativ och kommer med nya idéer och ser nya angreppsätt i arbetsrelaterade frågor. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter. Du har ett analytiskt förhållningssätt och har förmåga att organisera och planera ditt arbete effektivt. Du kan hantera ditt arbete självständigt och tar egna initiativ men har lätt för att samarbeta med kollegorna i gruppen och ser det som ett självklart sätt att nå ett ännu bättre slutresultat. Som person är du ödmjuk och jordnära.


APPLY NOW
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Systemtestare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-26
Referens:
Webbplats: http://nordasearch.se/lediga-tjanster/?aguid=BD7F392538E94776A0BCF3E3FB374173&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norda Search & Rekrytering AB - Borås
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.nordasearch.se
  
Platsannons

AC Floby söker underhållselektriker

Automotive Components Floby AB (AC Floby) söker nu elektriker till underhållsavdelningen. Har du erfarenhet från industrin? Är du ordningsam och analytisk i ditt arbete? Ser du möjligheter, är driven och målinriktad? Då har AC Floby tjänsten för dig!

Om tjänsten
AC Floby är en stor aktör inom fordonsindustrin som utvecklar och tillverkar komponenter åt Volvo AB, Volvo Cars, Ford, Jaguar och andra externa kunder. AC Floby är ett helägt dotterbolag till Volvo Cars.

AC Floby har ca 500 anställda varav underhåll består av drygt 80st medarbetare, där ibland elektriker, mekaniker, konstruktörer och ingenjörer. Underhåll supporterar tillverkning av vevstakar, bromsskivor och nav. De ansvarar förutom maskinunderhållet även för fastighet, förråd och lokal IT-support. Förekommande skiftformer är dagtid, 2-skift, 4-skift, natt och helgskift.

I rollen som underhållselektriker kommer du arbeta med avhjälpande och förebyggande underhåll på vår produktionsutrustning. Vidare kommer du att vara med vid förbättringsarbeten gällande drift, säkerhet och underhåll.

Vi söker dig med:
• Teknisk utbildning med elektrisk inriktning
• PLC kunskap och erfarenhet från bearbetningsmaskiner är meriterande
• Erfarenhet av förbättringsmetodik

Om dig
Du ska dela vår värdegrund vilket innebär "Vi har en tydlig målbild och ambition vilket skapar engagemang och delaktighet. Med hjälp av kunniga medarbetare som tar ansvar för sitt arbete utvecklar vi företaget och skapar en kultur att vara stolta över".

Du har en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Som person är du serviceinriktad och strukturerad i ditt arbete.

• God samarbets- och kommunikativ förmåga
• God vilja och förmåga att ta till sig information och ny teknik
• Trivas med att hantera utmaningar
• Vara en positiv förebild

Om anställningen
AC Floby har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Anställningen sker direkt hos AC Floby.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Du blir sedan anställd hos AC Floby.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Olivia Carlsson på 0500 44 57 70.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=6C5A21DB-9468-4301-A845-3776D062CEA6&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Hertig Johans Gata 8
54130  SKÖVDE Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Bemannia söker Socionomer

Socialsekreterare och biståndshandläggare sökes till olika kommuner i Sverige. Är du intresserad av ett varierande arbete och vill utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får förmånliga villkor?

Som Socionomkonsult innebär att Du blir anställd av oss på Bemannia med möjlighet att ta både kortare och längre uppdrag.

Som konsult har Du alltid en konsultchef som Du kan vända Dig till under pågående uppdrag. Det är en öppen dialog med konsultchefen där Ni diskuterar vilka uppdrag som passar Dig. Konsultchefens arbete är sedan att matcha Din kompetens och Dina önskemål med kundens behov. Arbetet som konsult ger dig unika möjligheter att få mer erfarenhet inom ett visst område och skapa nya kontakter ute på arbetsmarknaden.Varmt välkommen att söka redan idag, uppdrag tillsätts löpande!

Dina arbetsuppgifter

Som socionom ansvarar du för att tillsammans med den enskilde och anhöriga utreda, bedöma och besluta om insatser enligt socialtjänstlagen.

Vi strävar efter att arbeta utifrån en helhetssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, eller har social omsorgsutbildning. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av handläggning. Du ska självständigt kunna arbeta med handläggning av ärenden. Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi efterfrågar socionomer med erfarenhet av handläggning inom följande områden:

- Familjerätt

- Äldreomsorg

- Funktionshinder

- Försörjningsstöd

- Missbruk

- Socialpsykiatri

- Barn- och ungdomsvård

Har du någon av dessa är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina personliga egenskaper

Du har lätt för att ta initiativ, arbeta strukturerat och självständigt samt samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Du är med och strävar efter att ständigt förbättra kvalitén samt utveckla de metoder som används.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till socionom@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Socionom"

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid eller Deltid Visstid eller tillsvidareMånadslön med indivudiell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=15408
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingsassistent/ Timanställd

Villa Fredriksborg är ett öppet HVB boende som tar emot ungdomar mellan 14-20 år, både killar och tjejer.
Villa Fredriksborg ligger centralt beläget i Herrljunga. Behandlingsarbetet bedrivs med fokus på ungdomar som har ett eller flera av följande: utåtagerande beteende, psykosocial problematik, neuropsykiatriska diagnoser, utsatt för hedersproblematik, självskadebeteende.
Vi söker dig som har eller läser en adekvat utbildning, exempelvis Socialpedagog, Socionom, Behandlingsassistent, Fritidspedagog eller annan likvärdig utbildning inom området.
Stor vikt läggs dock på personlig lämplighet.
Du måste ha B-körkort, vi ser helst att du är rökfri.

Vi söker dig som har eller läser en adekvat utbildning, exempelvis Socialpedagog, Socionom, Behandlingsassistent, Fritidspedagog.
Vi söker dig som gillar att jobba med ungdomar, du ska kunna sätta gränser vara en god vuxen förebild. Du ska kunna vara flexibel i ditt arbete.

Villa Fredriksborg ligger centralt beläget i Herrljunga, där tågstationen ligger runt hörnet.
Publiceraddatum: 2017-09-29
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetet består av oregelbunden arbetstid, dag, kväll, helger, sovande natt.Måltider äts tillsammans med ungdomarna, pedagogiska måltider.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marie.holmstrand@glantan.org
Övrigt: Vi är i behov av personal omgående och kommer att intervju löpande allt eftersom ansökningar kommer in.
Arbetsplats: 
Adress: VILLA FREDRIKSBORG
STORGATAN 17B
52430  HERRLJUNGA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad teamleader sökes till Viasat!

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. 

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1207

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10.
Publiceraddatum: 2017-08-11
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1916
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal