Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:23

Lediga jobb i Hedemora kommun (2083), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 530
Täthet18,60Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area928,81Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land834,75Landareal (km²)
Sjö94,06Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personliga assistenter till 24 årig tjej utanför Fagersta

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett arbete med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund utanför Fagersta. Vi söker dig som vill jobba på fast scehmarad 90% eller som timvikarie.

Vår kund är en 24 årig tjej, kunden har en ryggmärgskada tillföljd av en bilolycka. Hon är förlamad från nacken och ner samt har begränsad lungkapacitet vilket gör att hon behöver prata ganska tyst och med korta meningar. Hon använder hjälpmedel som rullstol, tippbräda, taklyft och koff-assist.

Som personlig assistent bör du vara lugn och trygg i dig själv samt kunna ta egna initiativ.

Vi söker dig som är tillgänglig omgående och är kvinna.

B Körkort - En fördel är om du har körkort då vår kund har en egen handikappanpassad bil som kommer att användas vid olika tillfällen.

Arbetstiderna är förlagda dag/kväll/natt samt helg och dubbelassistans.

Urval och intervjuer sker löpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=8772
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
box 184 70143 Örebro
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Fast Lön 24 500 kr plus provision! Säljare omgående till Hedemora

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna . Du är framåt , nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver . Däremot så är humor och envishet ett stort plus .

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig .
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående .
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa.Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-12-25
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgåendeFast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Hedemora
Webbplats:
Epostadress: cleancloud@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clean Cloud AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Olympica AB söker efter fritidspedagog

Verksamhetsbeskrivning:

Olympicaskolan är en fristående grundskola (F-9) med tillhörande fritidshem. Olympica har också förskola i Hedemora med tre avdelningar. Det innebär att man kan börja som 1-åring och sluta som 15-åring hos oss på Olympica. Vi ger vårdnadshavare en tydlig röd tråd genom hela verksamheten för att skapa trygghet och god kvalitet för våra barn och ungdomar. Verksamheten har profilen idrott, lek och rörelse samt ett starkt arbete med respekt för varje människa och allas lika värde. Vi fokuserar på att förebygga all slag av kränkande behandling. Verksamheten driver också skolor och förskolor i Skålö och i Haraker. Mer information finner ni på vår hemsida www.olympicaskolan.com

Beskrivning av arbetsuppgifter:

Som fritidspedagog planerar, genomför och utvärderar du kontinuerligt fritidshemmets verksamhet utifrån gällande läroplan. Du driver samt upprätthåller fritidshemmets systematiska kvalitets- och utvecklingsarbete tillsammans med övrig personal och rektor. Du ska målinriktat arbeta med Olympicaskolans rörelse-profil som innebär att vi fokuserar på rörelse, lek och idrott och genom det kan vi förebygga och främja elevernas mående och kunskapsinhämtning. Under skoltid arbetar du i klass som resurs eller undervisar i mindre grupper i de lägre åldrarna. Du kommer att arbeta i arbetslag F-3 där även fritidshemmet ingår.

Beskrivning av kvalifikationer:

Du ska vara en engagerad och god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du ska ha god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstråla trygghet och säkerhet.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rikard.floridan@olympciaskolan.com
Övrigt: Är du intresserad av Olympicaskolan och tjänsten som fritidspedagog är du också intresserad av att arbeta med underbara kollegor och fantastiska barn! Välkommen att skicka in din ansökan till skolans rektor Rikard Floridan, rikard.floridan@olympicaskolan.com. ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!
Arbetsplats: 
Adress: Olympica AB

77636  HEDEMORA 
Hemsida: http://olympicaskolan.com
  
Platsannons

Elevassistent årskurs 7-9

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en elevassistent årskurs 7-9.

Arbetsplats: Vasaskolan i Hedemora.

Arbetsuppgifter: Vi söker någon som kommer att arbeta med och hjälpa elever med särskilda behov, både i och utanför klassrummet. Du kommer att kommunicera med lärare och annan personal. Du kommer även att kontinuerligt kommunicera med vårdnadshavare och givetvis med eleverna själva.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har dessa egenskaper:

- Strukturerad.
- Bra kommunikationsförmåga.
- Lätt att skapa relationer med ungdomar.
- Bra på att anpassa sig snabbt i stressande situationer.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Vårterminen 2018. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: BN 169/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef2706a7-7155-44a1-92d2-b9a54b629169&publishCode=AMS&TK=8934d3f8-2fc3-4f96-8a4b-8d88b7f5da9a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Lärare i engelska årskurs 7-9

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en lärare i engelska årskurs 7-9.

Arbetsplats: Vasaskolan i Hedemora.

Arbetsuppgifter: Undervisande lärare i engelska i par med annan lärare i samma ämne och i samma undervisningsgrupper. Vi har tvålärarskap på Vasaskolan, vilket innebär att två lärare tillsammans planerar, genomför och anpassar undervisningen i respektive ämne efter elevernas behov och också ansvarar för bedömning och betygssättning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i engelska.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: BN 168/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c389a307-f9a7-4771-b9cb-5e3f4e841bd2&publishCode=AMS&TK=f235fbb6-3351-4568-8b20-a96c8bab1d86
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Leg. Fysioterapeut / Leg. Sjukgymnast

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Hedemora kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen söker en legitimerad Fysioterapeut/legitimerad Sjukgymnast.

Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i HSR-enheten tillsammans med sjuksköterskor och arbetsterapeuter. Som fysioterapeut/sjukgymnast arbetar du mot kommunens särskilda boenden för äldre, gruppboenden och dagverksamheter inom LSS samt mot ordinärt boende. Du arbetar utifrån en helhetssyn med alla förekommande ärenden gällande utredning, träning, behandling, hembesök samt hjälpmedelsförskrivning. Även utbildning och handledning av omvårdnadspersonal och anhöriga är exempel på vad som ingår i uppdraget. På HSR-enheten samarbetar vi bl a med omvårdnadspersonal, biståndshandläggare, enhetschefer samt andra aktörer i och utanför organisationen. Vi dokumenterar i Procapita.

KVALIFIKATIONER
Leg Fysioterapeut/Leg Sjukgymnast med goda yrkeskunskaper. Du är lyhörd, noggrann och ansvarstagande med en hög servicekänsla. Du har ett stort engagemang och intresse för att arbeta med äldre och personer med funktionsnedsättning. För att lyckas i din roll behöver du ha lätt för att samarbeta och ha ett flexibelt förhållningssätt. Du har förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete. Det krävs att du har ett professionellt och gott bemötande och ser till den enskildes behov och förmåga.
För tjänsten erfordras god datorvana och B-körkort.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via www.offentligajobb.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid eller efter överenskommelse. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens: VO 70/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a733bdce-e009-4169-a871-8fab800c0da2&publishCode=AMS&TK=b965e504-8edc-46bc-9ac8-829c4d3f3aa6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Socionom/kurator Barn och Ungdomshabiliteringen Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vår Habilitering finns i Hedemora. Upptagningsområdet är även Avesta. Dessa två kommuner har ett stort geografiskt område med ca 40000 innevånare.
Under våren 2018 kommer verksamheten att flytta till lokaler på Avesta lasarett.
Vi har under det sista året haft en stor inflyttning av asylsökande så vi har nu många olika nationaliteter, både barn/familjer och vuxna som omfattas av habiliterande insatser.
Här finns stora möjligheter till en omväxlande aktiv fritid med närhet till skog och mark och ett stort kulturellt utbud. Det finns också en närhet till större städer om det behovet uppstår, ca 1,5-2 tim bilresa till Stockholm, Gävle eller Örebro.
Vi erbjuder olika former av friskvård och du kan varje vecka besöka någon av de bad med gym som finns här.
Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats! Hos oss finns stora möjligheter att styra sin egen arbetssituation och vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar med nya tankar och idéer! Vårt ledord inom Habiliteringen är "Några behöver mer för att få lika mycket".

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer att i nära samarbete med övriga i teamet ansvara för det psykosociala utrednings- och behandlingsarbetet. Att ge samtalsstöd till barn/familjer och deras nätverk ingår också i arbetsuppgifterna.
Du ska vara väl insatt i enskilda personers funktionshinder och sociala situation och kunna ge information om samhällets stödinsatser och hjälpa till att samordna dessa.
Det finns också möjlighet att vara med och ha utbildningar, utifrån de önskemål och behov som finns.


KVALIFIKATIONER

Du är socionom, helst med några års yrkeserfarenhet och med intresse för våra målgrupper.
Som person är du ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga då arbete i team är viktigt här. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till handledare och mentor samt yrkesträffar tillsammans med kuratorskollegor i verksamheten som bidrar till din utveckling.
Körkort behövs för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 50:2017:1241
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5669718211441124424&benamning=Socionom%2fkurator+Barn+och+Ungdomshabiliteringen+Hedemora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Barnvakt i Långshyttan

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 7 år och 9 år
Dagar och tider: 1 tillfälle i veckan 15:00-07:00
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning åt deras 2 barn på 7 och 9 år en gång i veckan 15:00-07:00. Du fixar mat, nattar, väcker dem och tar dem sedan till skolbussen på morgonen. De söker en glad och lekfull person med stort tålamod. Krav på att man är minst 18 år gammal.
OBS. Ange referens: RN24977

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: RN24977
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Lärare i Idrott och Hälsa åk 3-6

Olympicaskolan är en fristående grundskola (F-9) med tillhörande fritidshem. Olympica driver även förskola i Hedemora. Det innebär att man kan börja som 1-åring och sluta som 15-åring hos oss på Olympica. Vi ger elev och vårdnadshavare en tydlig röd tråd genom hela verksamheten för att skapa trygghet och god kvalitet för våra barn och ungdomar. Verksamheten har profilen idrott, lek och rörelse samt ett starkt arbete med respekt för varje människa och allas lika värde. Vi fokuserar på att förebygga all slag av kränkande behandling. Skolan bedriver undervisning för elever från förskoleklass och genom hela grundskolan till årskurs 9. Verksamheten driver också skolor och förskolor i Skålö och i Haraker. Mer information finner ni på vår hemsida www.olympicaskolan.com
Ditt huvuduppdrag som lärare är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs förmågor och förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställs upp. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Dokumentation av elevernas kunskapsutveckling, IUP etc. gör du i Infomentor, som är skolans programvara för dokumentation. Som lärare på Olympicaskolan är du mentor/klasslärare samt ingår i ett arbetslag och du bidrar med ditt engagemang till skolans utveckling.

Vi söker lärare i ämnet idrott och hälsa. Lärarlegitimation och/eller erfarenhet av arbete som lärare i grundskolan är önskvärt. Som lärare ska du ha förmåga att anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje elevs förutsättningar. Du skall vara en god ledare med en tydlig pedagogisk ledarstil. Du ska ha god samarbets- och kommunikativ förmåga samt utstråla trygghet och säkerhet. Som lärare på Olympicaskolan ska du ha en positiv attityd och kunna se möjligheter och komma över hinder. För en tillsvidareanställning har du en lärarutbildning med tillhörande legitimation. Tjänstens undervisning är till allra största del i ämnet idrott och hälsa, några undervisningstillfällen är tillsammans med annan pedagog i annat ämne.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid50-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 2018 åk 3-6
Webbplats:
Epostadress: rikard.floridan@olympicaskolan.com
Övrigt: Välkommen att skicka in din ansökan till skolans rektor Rikard Floridan, rikard.floridan@olympicaskolan.com. ANNONSSÄLJARE OCH KANDIDATFÖRMEDLINGSFÖRETAG UNDANBEDES VÄNLIGT OCH BESTÄMT!
Arbetsplats: 
Adress: Olympica AB

77636  HEDEMORA 
Hemsida: www.olympicaskolan.com
  
Platsannons

Undersköterska till Vinstragården

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgsförvaltningen söker en undersköterska till korttids/växelvårdavdelningen på Vinstragården.

Du kommer ingå som en av 8 medarbetare i ett arbetslag med tjänstgöring enligt schema på Vinstragårdens korttids/växelvårdsavdelning. Där ingår dagar, kvällar, varannan helg samt resurspass i schemat. I arbetsuppgifterna ska du utföra en god omvårdnad och service till boende samt vara kontaktperson åt en eller två boende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad undersköterska eller ha en lång erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du är lyhörd, har god samarbetsförmåga och har en självklar respekt för andra människor och är stresstålig. Du är flexibel och har en positiv inställning inför brukarens individuella önskemål och behov. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

B- Körkort är önskvärt.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-16 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: VO 79/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=82b6070e-0d0a-4681-be86-7133b9d3141d&publishCode=AMS&TK=179bf986-fcf8-47b0-934c-9beec3cc9b21
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Undersköterska till Vinstragården

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgsförvaltningen söker en undersköterska till en säbo avdelning på Vinstragården.

Du kommer ingå som en av 8 medarbetare i ett arbetslag med tjänstgöring enligt schema. Där ingår dagar, kvällar, varannan helg samt resurspass i schemat. I arbetsuppgifterna ska du utföra en god omvårdnad och service till boende samt vara kontaktperson åt en eller två boende.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad undersköterska eller ha en lång erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du är lyhörd, har god samarbetsförmåga och har en självklar respekt för andra människor och är tålmodig. Du är flexibel och har en positiv inställning inför brukarens individuella önskemål och behov. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

B- Körkort är önskvärt.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-16 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: VO 78/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=06a8ba19-0f13-4d7f-8394-a2bef9fcba4e&publishCode=AMS&TK=c58de1f1-38ae-48b9-83e1-063a1ab5fe5f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Allmäntandläkare till Folktandvården i Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik i Hedemora en allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Hedemora arbetar verksamhetschef, 6 tandläkare, 4 tandhygienister och 12 tandsköterskor. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare.

Kliniken är belägen i samma lokaler som vårdcentralen i Hedemora och tillämpar skiftgång vilket ger mycket fritid för dig som vill komma hit och arbeta hos oss.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har ett intresse för barntandvård och arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 17:2017:112
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5664541161433912997&benamning=Allm%c3%a4ntandl%c3%a4kare+till+Folktandv%c3%a5rden+i+Hedemora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Lärare i modersmål finska

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Bildningsförvaltningen söker en lärare i modersmål finska.

Arbetsplats: Skolor i Hedemora kommun

Arbetsuppgifter: Undervisning och studiehandledning i modersmål finska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är modersmålslärare i finska.
Du har pedagogisk erfarenhet och mycket goda kunskaper i svenska språket. Kunskap om att skriva skriftliga omdömen samt sätta betyg.
Arbetet kräver att du är flexibel, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt. B-Körkort är önskvärt.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Tjänstgöringsgrad 20%. Vi undersöker alltid möjligheten att kombinera deltidsanställningar med andra uppdrag för de som så önskar. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-21 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: BN 167/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=370bd676-b613-4535-96d8-4a7a98db54ae&publishCode=AMS&TK=2706369a-f82d-4fe5-be8e-5fee8bbc39a3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Hermods söker handledare/lärare i Hedemora

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Vill du utveckla människor tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål.

Vi söker nu en handledare/lärare till Hedemora.

Tjänsten innebär att handleda ungdomar och vuxna genom deras studier inom SFI. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet. De studerande läser kurserna via vår digitala lärplattform där de också blir examinerade av en lärare. Din uppgift är att inspirera dem genom lärprocessen, att ge dem verktyg för kommande uppdrag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer bli en del av vårt nationella pedagogiska team där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.

Din profil

Hermods är en av Sveriges största aktörer med studerande inom vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt.

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av att jobba inom utbildning. Du kan vara utbildad lärare/coach. Du ska ha ett pedagogiskt intresse och driv utifrån ett elevperspektiv. Det är viktigt att du är lyhörd för elevens behov samt har en vilja och kompetens att coacha eleverna mot sina mål. Ett formativt förhållningssätt är en självklarhet i undervisningen. Har du erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg som undervisningsstöd är det en fördel men inget krav.

Övriga viktiga egenskaper är att du är kommunikativ, självgående, flexibel,driven och att du trivs lika mycket med att jobba i ett team som självständigt.

Anställningen

Tjänsten är lokaliserad i Hedemora. Anställningsform samt omfattning efter överenskommelse. Start snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och Unionen/SI.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Utbildningschef Marie Segersvärd, marie.segersvard@hermods.se eller tele:010-1421187

Vi tar inte emot ansökan via e-post utan sök tjänsten via länken nedan.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://hermods.workbuster.se/?aguid=36CDD37BBA4A482EB8836C0C134F29A7&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Luntmakargatan 34
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
  
Platsannons

Lärare i modersmål ryska

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Bildningsförvaltningen söker en lärare i modersmål ryska.

Arbetsplats: Skolor i Hedemora kommun

Arbetsuppgifter: Undervisning och studiehandledning i modersmål ryska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är modersmålslärare i ryska.
Du har pedagogisk erfarenhet och mycket goda kunskaper i svenska språket. Kunskap om att skriva skriftliga omdömen samt sätta betyg.
Arbetet kräver att du är flexibel, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt. B-Körkort är önskvärt.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Tjänstgöringsgrad 30%. Vi undersöker alltid möjligheten att kombinera deltidsanställningar med andra uppdrag för de som så önskar. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 , upphör: 2018-06-21 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: BN 166/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c7d899f-693c-45af-8058-5441a7981a70&publishCode=AMS&TK=c47605a2-ee0f-46b5-b352-8fe5d6c4459f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut/Rehabkoordinator till Långshyttans vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker nu en arbetsterapeut som vill arbeta på en liten vårdcentral, Långshyttans vårdcentral.
Långshyttans vårdcentral är en vårdcentral vackert belägen i södra dalarna med utsikt mot sjön Lången. Långshyttan ligger utefter Husbyringen naturskönt i Södra Dalarna. Vårdcentralen har ett gott renommé, framröstad av patienterna till Dalarnas bästa vårdcentral senaste åren.
Vi har ca 5300 listade och huvudsakliga upptagningsområdet är i och omkring Hedemora kommun.
Vårdcentralens verksamhet består av barnmorskemottagning, BVC, distriktssköterskemottagning, laboratorium/provtagning, distriktsläkarmottagning, , sjukgymnastik, samtalsmottagning samt sköterskemottagningar för astma/kol och diabetes. Vi samarbetar med Hedemora Vårdcentral om ungdomsmottagning.

Som arbetsterapeut i primärvården möter du människor i olika åldrar och livssituationer. Du kommer att arbeta med främst handrehabilitering och utredning av personer med minnessvårigheter samt viss hjälpmedelshantering. Det finns även många fler områden att engagera sig i inom primärvården som rehabilitering av personer med långvarig smärta, personer med psykisk ohälsa och stressproblematik, Astma/KOL, artros etc.
Kring vissa patienter arbetar du i team medan du i andra fall arbetar själv med patienten. Samverkan med övrig personal på vårdcentralen, i kommunen och inom slutenvården är en stor del i arbetet liksom kontakt med anhöriga. Utbyte och stöd från andra arbetsterapeuter inom primärvård och slutenvård finns det möjlighet till.
Plan för kompetensutveckling är en självklarhet och du har stora möjligheter att planera ditt arbete och schema efter eget önskemål.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet inom primärvård är önskvärt, men inget krav. Eftersom du ska arbeta i team och samverka med olika verksamheter lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. För underlag till heltidstjänst finns möjligheten att arbeta som rehabkoordinator.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 50:2017:1208
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5663674901423410110&benamning=Arbetsterapeut%2fRehabkoordinator+till+L%c3%a5ngshyttans+v%c3%a5rdcentral
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Tolk/Informatör och språkstödjare i Arabiska

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Bildningsförvaltningen söker en Tolk/Informatör och språkstödjare i arabiska.

Placering: Vuxenutbildningen i Hedemora.

Hedemora kommuns vuxenutbildning har ansvar för Lärvux – särskild utbildning för vuxna, SFI – Undervisning i svenska för invandrare, Samhällsorientering, samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå.
Vuxenutbildningen är en positiv, framåtsträvande arbetsplats med möjlighet till många kulturella möten. Det finns en nära samverkan mellan de olika verksamheterna, en bred kompetens och plats för diskussioner.

Arbetsuppgifter: Tolk/informatör i Samhällsorienteringen, delas med språkstödjare i arabiska på SFI – undervisning i svenska för invandrare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arabiska som modersmål. Du ska ha intresse och kunskaper om det svenska samhället, samt mycket goda kunskaper i svenska då du i tjänsten ska arbeta som tolk/informatör på samhällsorienteringen för nyanlända. Du har pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet, då du ska till viss del vara ett språkstöd på SFI. Arbetet kräver att du är flexibel, lyhörd, har god samarbetsförmåga samt att du kan arbeta självständigt. Du ska ha datakunskaper och kan arbeta med digitala hjälpmedel i undervisning.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Tolk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: BN 163/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b281c681-120d-426c-8f8e-b3f8cc728b58&publishCode=AMS&TK=2793794e-027b-4c1e-b394-9b9768d9bf17
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Behandlingsassistent natt 74 %

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

SiS LVM-hem Älvgården arbetar med omhändertagande enligt lagen om vård av missbrukare, LVM. Vår målgrupp är män med alkohol-eller drogberoende, samt män med dubbeldiagnos. I Älvgårdens verksamhet ingår utredning- och motivationsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar för tillsyn av klienterna nattetid och bemöter våra klienter på ett professionellt sätt samt arbetar för att motivera dem till ett drogfritt liv genom enskilda samtal.

Du ansvarar även för vissa, från sjuksköterska, delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du ansvarar för iordningsställande och viss städning av lokaler. Dokumentation utgör en betydande och stor del av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad behandlingsassistent, skötare eller Dig som har tidigare erfarenhet av nattarbete inom missbruksvård och/eller psykiatri. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket, både i tal och i skrift.
B-körkort är ett krav, då det förekommer resor i arbetet.
Du bör vara över 25 år och vi ser gärna manliga sökanden då vi eftersträvar en jämn könsfördelning på arbetsplatsen.

Vi ser också att Du är en god och trygg förebild åt våra vuxna missbrukare, har empatisk förmåga och en positiv människosyn med förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi fäster därför stor vikt vid den personliga lämpligheten.

ÖVRIGT
Vi kallar löpande till anställningsintervjuer under ansökningstiden. Vid anställning kommer ett utdrag ur misstanke-och belastningsregistret att begäras hos Rikspolisstyrelsen.

Inför rekryteringsarbetet har Statens Institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt all kontakt med säljare, rekryteringssajter och liknande.

Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller vanlig post. Vi hänvisar till vårt e-rekryteringsförfarande för att kunna hantera ansökningarna på ett snabbt och säkert sätt.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 74% natt Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: Provanställning tillämpas. Tillträde sker efter överenskommelse. .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2.9.1- 04284-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0c9905e3-0ce8-40d2-a4bf-b04a96f7c3aa&publishCode=AMS&TK=b7fa7ccf-53c9-4c2c-947b-71be7078028e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Älvgården i Hedemora
Örängarna 205
77690  HEDEMORA Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se/var-verksamhet/missbruksvard/vara-lvm-hem/alvgarden/
  
Platsannons

Behandlingssekreterare/Biträdande avdelningsföreståndare

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

SiS LVM-hem Älvgården arbetar med omhändertagande enligt lagen om vård av missbrukare, LVM. Vår målgrupp är män med alkohol- eller drogberoende, samt män med dubbeldiagnos. I Älvgårdens verksamhet ingår utredning- och motivationsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Behandlingssekreteraren ansvarar för klienternas behandlingsplanering, upprättar behandlingsplaner och stöttar behandlingsassistenterna i det dagliga arbetet.

Du fungerar som spindeln i nätet på avdelningen och ansvarar för att adekvat information sprids till berörd personal på institutionen, men också gentemot socialtjänst, andra myndigheter etc. Dokumentation är en betydande del av tjänsten och du ansvarar för att dokumentera händelser och sammanfattningar i klienternas journal.

Du ersätter avdelningsföreståndaren vid dennes frånvaro.
Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom samhälls-beteendevetenskap, t.ex. socionom, sjuksköterska, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Önskvärt är tidigare erfarenhet av missbruksvård och liknande arbetsuppgifter.

Du har goda kunskaper i att använda svenska språket, både i tal och i skrift. B-körkort är ett krav då det förekommer resor i arbetet.

Vi ser också att Du är en god och trygg förebild åt våra vuxna missbrukare, har empatisk förmåga och en positiv människosyn med förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.
Vi fäster därför stor vikt vid den personliga lämpligheten.

ÖVRIGT
Vi kallar löpande till anställningsintervjuer under ansökningstiden. Vid anställning kommer ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att begäras hos Rikspolisstyrelsen.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Provanställning tillämpas och tillträde sker enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: 2.9.1- 04282-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=126d8b6c-b3f5-4c42-9714-f87d876399a1&publishCode=AMS&TK=5be4bedc-9f8e-45fa-9303-58a1c9aff4fb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Älvgården i Hedemora
Örängarna 205
77690  HEDEMORA Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se/var-verksamhet/missbruksvard/vara-lvm-hem/alvgarden/
  

Platsannons

Bergarbetare Bultborrning

Huvudsakliga arbetsuppgifter är Bultborrning med Sandvik DS 510 Bultrigg men andra förekommande arbetsuppgifter inom bergarbete-salvcykeln kan bli aktuellt. Som bultare ansvarar du för Bultning i gruvan som är en del i säkerhetsarbetet för vidare brytning.Du ska ha gymnasieutbildning, Bergarbetarutbildning och/eller lång erfarenhet som bergarbetare och därigenom goda kunskaper i maskinbultning
Du kan hantera en Sandvik DS 510. Genom tidigare erfarenhet har du full förståelse för bultsättning betydelse samt behärskar tillfullo samtliga moment som utförs i samband med bultning.

B-körkort är ett krav, C-körkort är högt meriterande. Du bör även ha erfarenhet från något av salvcykelns övriga arbetsmoment såsom Ortborrning, Laddning, Bultning eller Sprutning. Du kan arbeta självständigt såväl som i grupp och Du tar personligt ansvar för kvalitet och prestation.
Det är också viktigt att du i arbetet är skyddsmedveten.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m.

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. I Garpenbergs gruva bryts komplexmalm som innehåller zink, koppar, bly, guld och silver - en metallmix som tillsammans med expertkunnande inom gruvdesign, gruvteknik, anrikningsteknik och en hög grad av teknikutveckling bidragit till en produktivitet i världsklass.

I Garpenberg arbetar cirka 440 personer och verksamheten sysselsätter ytterligare cirka 150 entreprenörer. Boliden är Hedemora kommuns största privata arbetsgivare.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Bergarbetare, gruva
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänsten är ett vikariat under ett år. Arbetstiden är skiftgång under jord.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.boliden.com/sv/karriar/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Garpenberg
Boliden Garpenberg, Kaspersbo 20
77698  GARPENBERG Sverige
Hemsida: http://www.boliden.com/sv/Karriar/Lediga-Jobb
  
Platsannons

LÄRARE - SFI

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Bildningsförvaltningen söker två lärare i SFI – utbildning i svenska för invandrare.

Placering: SFI, Vuxenutbildningen i Hedemora.

VUXENUTBILDNINGEN
Hedemora kommuns vuxenutbildning har ansvar för Lärvux – särskild utbildning för vuxna, SFI – Undervisning i svenska för invandrare, Samhällsorientering, samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå.
Vuxenutbildningen är en positiv, framåtsträvande arbetsplats med möjlighet till många kulturella möten. Det finns en nära samverkan mellan de olika verksamheterna, en bred kompetens och plats för diskussioner.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår förutom att planera, genomföra och följa upp undervisningen i det svenska språket, aktivt arbeta för att stödja och motivera de studerande i lärprocessen. Ge eleverna ökad kunskap om samhället och förbereda dem inför arbetslivet. Tillsammans med kollegor arbeta för att utveckla kreativa och lärande miljöer och lärsituationer som stimulerar eleverna till lärande och ansvar. Du ingår i ett lärarlag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för såväl de långsiktiga utbildningsmålen som det dagliga arbetet. Arbetet omfattar undervisning främst i studieväg ett eller två, där vi har en stor andel sökande och vi ser att du har ett gediget intresse för andraspråksinlärning och gillar kulturmöten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du är behörig lärare för SFI med lärarlegitimation. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter som lärare inom SFI eller språk-, och/eller läs- och skrivinlärning. Du kan arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta och arbeta i team, samt har en god pedagogisk förmåga och kan vara tydlig i lärarrollen. Du har en förmåga att utgå från varje elevs behov och förutsättningar och arbeta lösningsinriktat. Du är utvecklingsinriktad och vill bidra till verksamhetens utveckling. Du har goda datakunskaper och vana att arbeta med digitala hjälpmedel i undervisningen.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: BN 165/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=43149bcc-986b-4456-97b3-8c69754578a9&publishCode=AMS&TK=a017270b-ecd3-4859-94d8-0a6d2417e54c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

LÄRARE - Vuxenutbildningen

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Bildningsförvaltningen söker en lärare i Svenska som andraspråk och Engelska på grundläggande och gymnasial nivå.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att det finns behov och elevunderlag.

Placering: Vuxenutbildningen i Hedemora.

VUXENUTBILDNINGEN
Hedemora kommuns vuxenutbildning har ansvar för Lärvux – särskild utbildning för vuxna, SFI – Undervisning i svenska för invandrare, Samhällsorientering, samt vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå.
Vuxenutbildningen är en positiv, framåtsträvande arbetsplats med möjlighet till många kulturella möten. Det finns en nära samverkan mellan de olika verksamheterna, en bred kompetens och plats för diskussioner.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår förutom att planera, genomföra och följa upp undervisningen i första hand Svenska som andraspråk och Engelska på grundläggande nivå, det kan vara aktuellt med undervisning på Lärvux och gymnasial nivå, beroende på efterfrågan och behov. Du ska aktivt arbeta för att stödja och motivera de studerande i lärprocessen. Tillsammans med kollegor arbeta för att utveckla kreativa och lärande miljöer och lärsituationer som stimulerar eleverna till lärande och ansvar. Du ingår i ett lärarlag där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för såväl de långsiktiga utbildningsmålen som det dagliga arbetet. Vi ser att du har ett gediget intresse för språkinlärning och gillar kulturmöten.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du är behörig lärare med lärarlegitimation eller har ansökt om lärarlegitimation och med minst 60 hp i Svenska som andraspråk och 60 hp i Engelska och behörighet för att undervisa inom kommunal vuxenutbildning på grundläggande nivå Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter som lärare inom vuxenutbildningen. Du kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta och arbeta i team samt har en god pedagogisk förmåga och kan vara tydlig i lärarrollen. Du har en förmåga att utgå från varje elevs behov och förutsättningar, arbeta lösningsinriktat och vill bidra till verksamhetens utveckling. Du har goda datakunskaper och vana att arbeta med digitala hjälpmedel i undervisningen. Att du är flexibel är avgörande för att kunna arbeta i vår föränderliga verksamhet.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: BN 164/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ad561f11-656c-48ac-9cae-e75d90e57c02&publishCode=AMS&TK=8aae65ad-24e6-4416-acdc-4643a05f7577
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Specialpedagog, Barn- och ungdomshabiliteringen, Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vår Habilitering finns i Hedemora. Upptagningsområdet är även Avesta. Dessa två kommuner har ett stort geografiskt område med ca 40000 innevånare.
Under våren 2018 kommer verksamheten att flytta till lokaler på Avesta lasarett.
Vi har under det sista året haft en stor inflyttning av asylsökande så vi har nu många olika nationaliteter, både barn/familjer och vuxna som omfattas av habiliterande insatser.
Här finns stora möjligheter till en omväxlande aktiv fritid med närhet till skog och mark och ett stort kulturellt utbud. Det finns också en närhet till större städer om det behovet uppstår, ca 1,5-2 tim bilresa till Stockholm, Gävle eller Örebro.
Vi erbjuder olika former av friskvård och du kan varje vecka besöka någon av de bad med gym som finns här.
Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats! Hos oss finns stora möjligheter att styra sin egen arbetssituation och vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar med nya tankar och idéer! Vårt ledord inom Habiliteringen är "Några behöver mer för att få lika mycket".


ARBETSBESKRIVNING

Habiliteringens uppdrag är att samverka med personer med medfödda eller tidigt förvärvad funktionsnedsättningar och deras närstående. Vi ska i alla sammanhang både i det direkta mötet med brukarna, men också gentemot samhället i övrigt verka för att personer med funktionsnedsättningar upplever att de har stora möjligheter till ett självständigt liv och aktivt deltagande i samhällslivet.
Habiliteringen är en länsövergripande specialistresurs som finns på fem orter i länet.

Du gör pedagogiska kartläggningar och utredningar, i olika miljöer. Följer upp och stöttar i barnens utveckling.
Du kommer att arbeta i nära samverkan med barnen, familjerna och dess nätverk samt övriga yrkesprofessioner inom teamet. Barnen får insatser individuellt eller i grupp.

Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till handledare och mentor samt yrkesträffar tillsammans med kollegor i verksamheten som bidrar till din utveckling.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är specialpedagog och det är meriterande om du har erfarenhet av habiliteringens målgrupp.
Som person är du ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga då arbete i team är viktigt här.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Körkort behövs för tjänsten.

Varm välkommen med din ansökan - du behövs i teamet!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 50:2017:1196
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5660221151424657208&benamning=Specialpedagog%2c+Barn-+och+ungdomshabiliteringen%2c+Hedemora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Leg fysioterapeut/sjukgymnast, Vuxenhabiliteringen Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vår Habilitering finns i Hedemora. Upptagningsområdet är även Avesta. Dessa två kommuner har ett stort geografiskt område med ca 40000 innevånare.
Under våren 2018 kommer verksamheten att flytta till lokaler på Avesta lasarett.
Vi har under det sista året haft en stor inflyttning av asylsökande så vi har nu många olika nationaliteter, både barn/familjer och vuxna som omfattas av habiliterande insatser.
Här finns stora möjligheter till en omväxlande aktiv fritid med närhet till skog och mark och ett stort kulturellt utbud. Det finns också en närhet till större städer om det behovet uppstår, ca 1,5-2 tim bilresa till Stockholm, Gävle eller Örebro.
Vi erbjuder olika former av friskvård och du kan varje vecka besöka någon av de bad med gym som finns här.
Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats! Hos oss finns stora möjligheter att styra sin egen arbetssituation och vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar med nya tankar och idéer! Vårt ledord inom Habiliteringen är "Några behöver mer för att få lika mycket".


ARBETSBESKRIVNING

Habiliteringens uppdrag är att samverka med personer med medfödda eller tidigt förvärvad funktionsnedsättningar och deras närstående. Vi ska i alla sammanhang både i det direkta mötet med brukarna, men också gentemot samhället i övrigt verka för att personer med funktionsnedsättningar upplever att de har stora möjligheter till ett självständigt liv och aktivt deltagande i samhällslivet.
Habiliteringen är en länsövergripande specialistresurs som finns på fem orter i länet.

Du kommer att göra motoriska bedömningar och utredningar. Ge råd om/hur motorisk träning och handleda brukare, assistenter och annan personal. Du kommer även att medverka i hjälpmedelsutprovning och uppföljning av ortopedtekniska hjälpmedel.
Det finns också möjlighet att vara med och ha utbildningar, utifrån de önskemål och behov som finns.

KVALIFIKATIONER

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast, helst med några års yrkeserfarenhet och har intresse för våra målgrupper.
Som person är du ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga då arbete i team är viktigt här.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till handledare och mentor samt yrkesträffar tillsammans med sjukgymnastkollegor i verksamheten som bidrar till din utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!


Körkort behövs för tjänsten.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 50:2017:1197
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5660221151424669472&benamning=Leg+fysioterapeut%2fsjukgymnast%2c+Vuxenhabiliteringen+Hedemora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Leg Arbetsterapeut, Vuxenhabiliteringen Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vår Habilitering finns i Hedemora. Upptagningsområdet är även Avesta. Dessa två kommuner har ett stort geografiskt område med ca 40000 innevånare.
Under våren 2018 kommer verksamheten att flytta till lokaler på Avesta lasarett.
Vi har under det sista året haft en stor inflyttning av asylsökande så vi har nu många olika nationaliteter, både barn/familjer och vuxna som omfattas av habiliterande insatser.
Här finns stora möjligheter till en omväxlande aktiv fritid med närhet till skog och mark och ett stort kulturellt utbud. Det finns också en närhet till större städer om det behovet uppstår, ca 1,5-2 tim bilresa till Stockholm, Gävle eller Örebro.
Vi erbjuder olika former av friskvård och du kan varje vecka besöka någon av de bad med gym som finns här.
Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats! Hos oss finns stora möjligheter att styra sin egen arbetssituation och vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar med nya tankar och idéer! Vårt ledord inom Habiliteringen är "Några behöver mer för att få lika mycket".


ARBETSBESKRIVNING

Habiliteringens uppdrag är att samverka med personer med medfödda eller tidigt förvärvad funktionsnedsättningar och deras närstående. Vi ska i alla sammanhang både i det direkta mötet med brukarna, men också gentemot samhället i övrigt verka för att personer med funktionsnedsättningar upplever att de har stora möjligheter till ett självständigt liv och aktivt deltagande i samhällslivet.
Habiliteringen är en länsövergripande specialistresurs som finns på fem orter i länet.

Din uppgift är att i nära samråd med brukare, närstående och övriga yrkesgrupper inom teamet, utreda och bedöma aktivitetsförmåga i vardagliga aktiviteter för brukaren. Ge insatser för att bibehålla, utveckla och/eller kompensera såväl fysiska som kognitiva förmågor. Att utreda behov och förskriva hjälpmedel och sedan följa upp ingår också i arbetet.
Du kommer även att kunna vara med och ha utbildningar, utifrån de önskemål och behov som finns.

KVALIFIKATIONER

Du är leg.arbetsterapeut och det är meriterande om du har erfarenhet av habiliteringens målgrupp. Du bör trivas med att arbeta både självständigt och med teamarbete. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till handledare och mentor samt yrkesträffar tillsammans med kollegor i verksamheten som bidrar till din utveckling.


Körkort behövs för tjänsten.

Varm välkommen med din ansökan - du behövs i teamet!

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 50:2017:1198
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5660221151424689082&benamning=Leg+Arbetsterapeut%2c+Vuxenhabiliteringen+Hedemora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Leg fysioterapeut/sjukgymnast, Barn- och ungdomshabiliteringen Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vår Habilitering finns i Hedemora. Upptagningsområdet är även Avesta. Dessa två kommuner har ett stort geografiskt område med ca 40000 innevånare.
Under våren 2018 kommer verksamheten att flytta till lokaler på Avesta lasarett.
Vi har under det sista året haft en stor inflyttning av asylsökande så vi har nu många olika nationaliteter, både barn/familjer och vuxna som omfattas av habiliterande insatser.
Här finns stora möjligheter till en omväxlande aktiv fritid med närhet till skog och mark och ett stort kulturellt utbud. Det finns också en närhet till större städer om det behovet uppstår, ca 1,5-2 tim bilresa till Stockholm, Gävle eller Örebro.
Vi erbjuder olika former av friskvård och du kan varje vecka besöka någon av de bad med gym som finns här.
Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats! Hos oss finns stora möjligheter att styra sin egen arbetssituation och vi vill gärna att du som medarbetare är med och bidrar med nya tankar och idéer! Vårt ledord inom Habiliteringen är "Några behöver mer för att få lika mycket".


ARBETSBESKRIVNING

Habiliteringens uppdrag är att samverka med personer med medfödda eller tidigt förvärvad funktionsnedsättningar och deras närstående. Vi ska i alla sammanhang både i det direkta mötet med brukarna, men också gentemot samhället i övrigt verka för att personer med funktionsnedsättningar upplever att de har stora möjligheter till ett självständigt liv och aktivt deltagande i samhällslivet.
Habiliteringen är en länsövergripande specialistresurs som finns på fem orter i länet.


Du kommer att göra motoriska bedömningar, utredningar och insatser.
Du kommer även att medverka i hjälpmedelsutprovning och uppföljning av ortopedtekniska hjälpmedel.
Det finns också möjlighet att vara med och ha utbildningar, utifrån de önskemål och behov som finns.

KVALIFIKATIONER

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast, helst med några års yrkeserfarenhet och har intresse för våra målgrupper.
Som person är du ansvarstagande, flexibel och har en god samarbetsförmåga då arbete i team är viktigt här.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till handledare och mentor samt yrkesträffar tillsammans med sjukgymnastkollegor i verksamheten som bidrar till din utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan - du behövs i teamet!

Körkort behövs för tjänsten.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 50:2017:1199
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5660221151427358474&benamning=Leg+fysioterapeut%2fsjukgymnast%2c+Barn-+och+ungdomshabiliteringen+Hedemora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

ENHETSCHEF till ordinärt boende

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgsförvaltningen söker en enhetschef till ordinärt boende.

Då nuvarande enhetschef valt att gå vidare till andra uppdrag söker vi nu en enhetschef till ett område med hemtjänst.

Arbetsuppgifter: Som enhetschef har du ansvaret för verksamhetsutveckling, personalledning, arbetsmiljö och ekonomiskt resultat. Du arbetar tillsammans med våra kompetenta medarbetare för att sätta brukaren i centrum. Du har ett helhetsperspektiv för verksamheten och arbetar utifrån verksamhetens mål och värdegrund. I arbetet ingår att du följer beslut, mål, riktlinjer som är övergripande för vård- och omsorgsförvaltningen. Vi erbjuder förmånligt flextidsavtal, friskvård på arbetstid, rabatterat gym/badkort och du kan få semesterväxla.


KVALIFIKATIONER
Socialarbetarprogrammet, socionom programmet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Meriterande är om Du har ledarerfarenhet och goda kunskaper inom gällande lagstiftning och regelverk. Det är även meriterande om du har en bakgrund inom rehab eller är utbildad inom rehabilitering.
Du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift, är flexibel och har lätt för att samarbeta.
Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste kunna arbeta självständigt, vara initiativrik samt ha förmåga att arbeta strukturerat.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: VO 76/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=081a5109-98b0-409f-b0d3-c041a70bdb2d&publishCode=AMS&TK=92a0a41c-1b6c-4e7f-8563-b097eda4f063
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

ENHETSCHEF till särskilt boende

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgsförvaltningen söker en enhetschef till särskilt boende.

Då nuvarande enhetschef valt att gå vidare till andra uppdrag söker vi nu en enhetschef till ett av våra särskilda boenden.

Arbetsuppgifter: Som enhetschef har du ansvaret för verksamhetsutveckling, personalledning, arbetsmiljö och ekonomiskt resultat. Du arbetar tillsammans med våra kompetenta medarbetare för att sätta brukaren i centrum. Du har ett helhetsperspektiv för verksamheten och arbetar utifrån verksamhetens mål och värdegrund. I arbetet ingår att du följer beslut, mål, riktlinjer som är övergripande för vård- och omsorgsförvaltningen. Vi erbjuder förmånligt flextidsavtal, friskvård på arbetstid, rabatterat gym/badkort och du kan få semesterväxla.


KVALIFIKATIONER
Socialarbetarprogrammet, socionom programmet eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Meriterande är om Du har ledarerfarenhet och goda kunskaper inom gällande lagstiftning och regelverk. Det är även meriterande om du har en bakgrund inom rehab eller är utbildad inom rehabilitering.
Du har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift, är flexibel och har lätt för att samarbeta.
Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du måste kunna arbeta självständigt, vara initiativrik samt ha förmåga att arbeta strukturerat.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Äldreomsorgschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: VO 75/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=05c756e2-c69a-49d0-aae5-b23316556d07&publishCode=AMS&TK=50d6b58e-df45-4f6b-9ba0-4e86b30b2a3b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Förvaltningsassistent

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en driftig och engagerad Förvaltningsassistent.

Placering: Du är placerad på bildningskontoret, Hedemora och rapporterar direkt till förvaltningschef.

Arbetsuppgifter: Som vår förvaltningsassistent är du spindeln i bildningsförvaltningens administrativa nät. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att hantera interkommunalersättning och ersättning till friskolor och fristående förskolor, registratur och diarieföring, faktura hantering och diverse administrativa sysslor riktade mot förvaltningschefen och förvaltningens två avdelningschefer.

Förvaltningsassistenten ansvar utöver detta för att leda och utveckla bildningsförvaltningens nätverk för assistenter/administratörer. Du representerar bildningsförvaltningens i kommunens sekreterare kollegium. I arbetet ingår också att ta fram/revidera administrativa rutiner samt visst utredningsarbete.

Vi erbjuder friskvård på arbetstid, förmånligt flextidsavtal och en trevlig arbetsmiljö.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha administrativ och/eller ekonomisk utbildning och erfarenhet av administrativt arbete, gärna från offentlig sektor. Du har goda datakunskaper och vana av att använda Office- programmen och någon form av ärendehanteringssystem. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt ett intresse för att arbeta med kommunikation. Du är ordningsam och strukturerad i ditt arbetssätt, samtidigt som du trivs med ett omväxlande arbete och ett periodvis högt tempo. Du är mån om att ge god service och ett gott bemötande.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Förvaltningsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltidsvikariat på ett år med möjlighet till tillsvidareanställning. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: BN 139/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d8d4bb76-23dd-4632-99cf-8dfc7523b525&TK=62097ea5-6c9d-47a3-a426-a852f823367d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  

Platsannons

Säljare med 26550:- i lön

Säljare för uppsökande verksamhet sökes.

EBRA Eco Systems AB är ett företag som söker drivna säljare vilka värderar möjligheten att få sin arbetsinsats avspeglad i lönen. Samt en trygghet i hög garantilön - 26550:- vid heltid som vi räknar om man gör 45 besök/månad. Vi erbjuder även våra anställda friskvårdsbidrag i form av gymkort.


Erfarenhet inom försäljning är ej ett krav, men meriterande då säljarens sociala kompetens väger tyngre. Nyanställda försäljare erbjuds utbildning och löpande vidareutbildning på vårt kontor i Enköping. Givetvis står vi för omkostnader om du blir antagen av oss.

Det vi söker hos dig är målmedvetenhet, hög arbetsmoral och som tidigare nämnt, social kompetens. Då arbetet sker via förhandsbokade besök hos privatkunder och företag är körkort och tillgång till egen bil ett krav.


Gymkort vid tillsvidareanställning Kostnadsavdrag för resor i tjänsten Det vi erbjuder dig är en rolig och varierande arbetsplats, där du kommer se verkliga resultat av din arbetsinsats. Vi erbjuder dig tryggheten av lön även vid utebliven försäljning, då vi vet att alla kan ha en tuff period inom försäljning. Produkten vi arbetar med heter Delphin och är ett komplett rengöringssystem för både företags- och hemmiljö.

För mer info om oss och vår produkt se www.delphin.net Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan på mail: jobbansokan@delphin.net

Varmt välkommen!

www.delphin.net
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@delphin.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ebra Eco Systems AB
Kvartsgatan 3
74940  Enköping Sverige
Hemsida: http://www.delphin.net
  
Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska, Vårdcentral Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Välkommen till Vårdcentral Hedemora, till ett glatt gäng med flera olika yrkeskategorier!

Hedemora kommun har en befolkning på ca 15 000 invånare varav ca 10 000 är listade på Vårdcentral
Hedemora och ca 5000 är listade på Vårdcentral Långshyttan.
Vårdcentral Hedemora erbjuder sina listade patienter läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, LAB,
medicinsk fotvård, sjukgymnastik, arbetsterapi, samtalsmottagning för vuxna och barn/ungdomar,
mödrahälsovård samt barnhälsovård. Det finns även en Ungdomsmottagning kopplad till verksamheten som
drivs i samverkan med Hedemora kommun.

Vi söker distriktssköterska/sjuksköterska till distriktsläkarmottagningen. I arbetet ingår sedvanligt
mottagningsarbete såsom bokad/akut mottagning, telefonrådgivning via Tele-Q samt triage.
Vi erbjuder även möjlighet till utbildning/fortbildning inom flera områden såsom diabetes, astma/KOL samt hjärtsvikt.

Verksamhetens ledord är: "Din hälsa - Vårt mål".

KVALIFIKATIONER

Du är leg sjuksköterska, helst med vidareutbildning i Öppen hälso- och sjukvård. Vana från primärvård är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom ex. god samarbetsförmåga, flexibilitet samt självständighet.

Ansökan bör innehålla CV och en liten presentation av dig själv.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enlight överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 50:2017:1182
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5658492551422920680&benamning=Sjuksk%c3%b6terska%2fDistriktssk%c3%b6terska%2c+V%c3%a5rdcentral+Hedemora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

ST Läkare till vårdcentral Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Din hälsa - vårt mål
Vårdcentralen Hedemora har idag drygt 10 000 listade patienter. Vi är en verksamhet med många olika kompetenser, just nu är vi ca 40 medarbetare. På enheten finns specialister i allmänmedicin. Vi har sjuksköterskor/distriktsköterskor som arbetar inom olika områden, såsom astma/KOL,- diabetes-, och inkontinensmottagning.
Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter och vår psykolog har nära samarbete med alla våra yrkesgrupper på vårdcentralen. Vi har även barnavårdscentral, barnmorskemottagning.

Vi har många olika kompetenser hos oss på vårdcentralen Hedemora vilket ger dig en bred utbildning att stå på.

Vi eftersträvar att bemöta patienternas behov och ge vård på rätt vårdnivå

Till vår vårdcentral välkomnar vi nu en legitimerad läkare, med möjlighet till ST-tjänst. Vi erbjuder en arbetsplats med god stämning där vi värnar om varandra.

Vårt patientklientel är varierat och hos oss är en arbetsdag aldrig den andra lik. Du kommer att arbeta med såväl planerade som akuta läkarbesök. Därtill ingår även hembesök vid behov. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med våra olika yrkeskategorier och vi erbjuder en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats.

Som ST-läkare kommer du få den hjälp och handledning som behövs för att du ska kunna utvecklas inom din profession. Din utbildning sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning, ST-kontrakt, målbeskrivning och studietid.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och som ser vikten av att våra patienter får ett bra bemötande. Du är en flexibel person, har ett starkt intresse för primärvård och vill gärna vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

Har du tidigare arbetat inom primärvården är det meriterande, likaså om du har erfarenhet från Hälsovalet. Har du arbetat i vårt journalsystem, Takecare, är det en fördel för tjänsten.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 50:2017:1179
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5658490251413771425&benamning=ST+L%c3%a4kare+till+v%c3%a5rdcentral+Hedemora
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till konsultuppdrag

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo.
Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in socialsekreterare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL, LVU och LVM. Uppdragen gäller i regel barn och unga, ensamkommande barn, missbruk, socialpsykiatri, försörjningsstöd samt familjerätt.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: 34817
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=34817&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care AB - Stockholm
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.centriccare.eu
  
Platsannons

Biståndshandläggare inom LSS/SoL till konsultuppdrag

Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care har kontor i Göteborg, Sundbyberg, Malmö, Örebro och Oslo.
Vi bemannar tillfälliga och långvariga bemanningsbehov och har långsiktiga relationer med alla våra uppdragsgivare inom både privat och offentlig sektor. Förklaringen till det är enkel. De värdesätter vår närvaro och vårt engagemang i varje enskilt uppdrag. Våra kunder vet att de garanteras motiverade och kunniga konsulter – varje gång.

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in LSS-handläggare och biståndshandläggare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL och LSS. Uppdragen gäller i regel LSS-handläggning eller biståndshandläggning.

Kvalifikationer
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som LSS-handläggare eller biståndshandläggare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: LSS-handläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: 34818
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=34818&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care - Rekrytering
Landsvägen 57
17265  Sundbyberg Sverige
Hemsida: www.centriccare.eu
  
Platsannons

Kvalitetsingenjör till Hedemora Turbo & Diesel

Hedemora Turbo & Diesel AB ingår i den australiensiska gruppen Engeco Ltd Group och är tillverkare av HS Turbo och Hedemora Diesel.
Verksamheten är inriktad på utveckling, tillverkning, service och försäljning av turboladdare och dieselmotorer för marin sektor, u-båtar, järnväg, nödkraft, stationär kraftproduktion etc. till kunder över hela världen.
Företaget med 25 anställda är beläget i Hedemora i Dalarna och omsätter ca. 60 MSEK.

www.hedemoratd.com

Dina arbetsuppgifter
I din roll som kvalitetsingenjör kommer du arbeta med kvalitetsfrågor och verksamhetssystem för hela verksamheten. Viktiga arbetsuppgifter inom kvalitetsområdet är att säkerställa så att våra produkter som levereras till kund möter ställda krav, och att vara våra leverantörers kontakt i kvalitetsfrågor. Du är också den som ansvarar för att underhålla och utveckla vårt verksamhets- och ledningssystem och är företagets kontakt mot certifieringsorgan vid ISO certifieringen och andra kundcertifieringar. Andra förekommande arbetsuppgifter är bl. a. uppföljning och analys av interna och externa avvikelser och att medverka vid utvärderingar av leverantörer och deras kvalitetsdokumentation. Tjänsten är placerad i Hedemora.

Vem är du?
Vi söker dig som har maskinteknisk högskoleutbildning eller maskinteknisk gymnasieutbildning kompletterad med praktisk erfarenhet. Du har lätt för att läsa ritningar och har goda kunskaper när det gäller toleranser, ytjämnhetskrav, material och bearbetningsprocesser. Du ska ha minst 5 års erfarenhet från tillverkande mekanisk industri och arbete med leverantörsbedömningar och kvalitets- och verksamhetsledningssystem. Förmågan att analysera kvalitetsproblem och dokumentera dessa ska vara god och du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska och behärskar MS Office.
Som person är du analytisk och systematisk samtidigt som du är resultatorienterad och har lätt för att samarbeta både internt och externt

Vad kan Hedemora Turbo & Diesel erbjuda dig?
Hedemora Turbo & Diesel erbjuder dig en nyckelroll där du har stora möjligheter att påverka och där din insats är av stor betydelse för hur företaget utvecklas. Vi erbjuder dig ett varierande och utmanade arbete med intressanta produkter på en internationell marknad med komplexa kunder och projekt.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Hedemora Turbo & Diesel med Experis. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten så snart du har möjlighet. Om du har frågor har du möjlighet att kontakta rekryteringskonsult Pär Gårdbro på 023-70 55 45

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-02
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 35382
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=cGdhcmRiLjQzNzc3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora Turbo & Diesel
77635
77635  2083 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Dalaros Vägkrog Söker Två Kockar (Husmanskost)

Dalaros Vägkrog erbjuder À la carte, dagens lunch, fika, smörgåsar, bakelser, kaffe, cappuccino, espresso & Grill meny!

Vi söker två kockar som kan laga svensk husmanskost. Tjänsten är heltid och tillsvidare som kommer att bestå i att sköta köksuppgfiter med alla vad det innebär.

Du som söker tjänsten ska vara positiv, flexibel, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÖppettider Mån - Fre: 08.00 - 21.00. Lör - Sön: 09.00 - 21.00
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kandodede@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dalaros vägkrog

77633  HEDEMORA 
Hemsida:
  
Platsannons

Vik. Miljöinspektör

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att genom att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. Detta innebär bland annat att Hedemora kommuns fokusområden är integration, jämställdhet och miljö. Vi erbjuder goda boendemiljöer, bra förskolor och skolor samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen söker en Miljöinspektör till vikariat på 1 år.

En av våra miljöinspektörer ska vara föräldraledig, och vi söker nu en ersättare.

Hedemora – Dalarnas äldsta stad med bevarad arkitektur från medeltiden.
Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till större städer och goda förbindelser, Uppsala och Arlanda nås inom 1 timme och Stockholm nås inom 2 timmar. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort.

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen hanterar bl.a. miljö och hälsoskyddsfrågor, bygglov, kart, GIS- och mätverksamhet, energirådgivning, översikts- och detaljplanering.

Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär arbete med rådgivning, tillsyns- och kontrollarbete enligt miljöbalken. Möjlighet finns att anpassa arbetsuppgifterna utifrån sökandes intressen och kompetens. Det är ett variationsrikt arbete, vilket innebär inspektioner såväl som skriftlig rapportering och dokumentation. I yrkesrollen ingår också att ta emot inkommande ärenden samt besvara frågor från allmänheten och verksamhetsutövare. På förvaltningen använder vi verksamhetssystemet Vision.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet. Erfarenhet av arbete som miljö- och hälsoskyddsinspektör är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med livsmedel. Som person är du effektiv och ansvarstagande. Du har en god social kompetens som bidrar till att skapa ömsesidigt förtroende och respekt i mötet med våra verksamhetsutövare.

I en rådgivande roll kan du på ett professionellt sätt förmedla information. I myndighetsrollen krävs att du har förmågan att göra objektiva och sakliga bedömningar, ställa tydliga krav och ta beslut. Du uttrycker dig väl i svenska språket både muntligt och skriftligt och har goda datorkunskaper. Som medarbetare har du en god kommunikations- och samarbetsförmåga och deltar aktivt i samarbetet med andra. Du har även god förmåga att arbeta självständigt och att prioritera ditt arbete.
B-körkort är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Miljöinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Föräldraledighetsvikariat.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: MoS 13/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6083513f-bdcf-441b-967c-29d58f259e85&TK=df858c76-f857-4123-923a-df3a18ae305c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att genom att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. Detta innebär bland annat att Hedemora kommuns fokusområden är integration, jämställdhet och miljö. Vi erbjuder goda boendemiljöer, bra förskolor och skolor samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgsförvaltningen söker en Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS).

Arbetsuppgifter: Som Medicinskt ansvarig sjuksköterska arbetar Du efter de lagar och författningar som styr det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret.

I uppgifterna ingår att:

- Arbeta med utvecklingsfrågor inom hälso- och sjukvården.
- Ansvara för riktlinjer och uppföljning då det bland annat gäller läkemedelshantering och delegering, dokumentation, avvikelsehantering och Lex Maria anmälan.
- Samverkan med olika aktörer både internt och externt.
- Utarbeta och följa upp riktlinjer och rutiner så att kraven på hög patientsäkerhet och god kvalité säkerställs.
- Vara rådgivande och löpande informera verksamheten då nya riktlinjer och författningar blir aktuella.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är Leg. sjuksköterska. Du är trygg och stabil och har god självinsikt. Du har mod att arbeta efter egen övertygelse samt att Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer framåt. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och har lätt för att skapa kontakter och goda relationer. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

ÖVRIGT
Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: VO 73/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=080881d4-c8a9-43fb-9508-4b774ad2109e&TK=3bca0dad-9cef-4cb0-bffc-9bbbb9b04dd9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora kommun
Box 201
77628  Hedemora Sverige
Hemsida: http://www.hedemora.se
  
Platsannons

Butikschef - Hemköp, Hedemora

Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden.

Har du ett brinnande intresse för mat, försäljning och förändringsarbete? Är du en tydlig, erfaren och trygg ledare som vet att du är duktig på att driva försäljning, utveckla verksamheter och skapa kundnytta? Då kan du vara den Butikschef vi söker till Hemköp i Hedemora.

På Hemköp i Hedemora är vi stolta över att vara en del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och av ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. I rollen som Butikschef ska du ha god produktkännedom, bred branscherfarenhet med känsla och drivkraft att erbjuda en fräsch och säljande butik alla dagar i veckan.

Bli en av oss
Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med mat och människor och som ser det som en utmaning att vara med och utveckla Hemköp i Hedemora, och göra en omtyckt och mycket bra butik ännu bättre. Till rollen som Butikschef söker vi en proffsig, handlingskraftig ledare som har meriterande erfarenheter av butikschefsarbete inom dagligvaruhandeln.

Det här får du göra
Ditt huvudansvar som Butikschef blir att göra butiken till en inspirerande arbetsplats där kunden alltid står i centrum och där ni tillsammans skapar kundnytta och merförsäljning. En viktig del av ditt jobb blir att se till att din ledningsgrupp samverkar och utvecklas och att dina medarbetare trivs, växer och bidrar till en positiv kundupplevelse. Som Butikschef ska du även att ha ett helhetsansvar för butiken och för att affärsidén förverkligas. Med fokus på försäljning, bruttovinst, kostnader, resultat och budget ska du driva arbetet framåt.

Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, kompetent inom färskvaror, affärsmässig och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Vi söker en erfaren Butikschef med goda ledaregenskaper och med tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln. Att du har jobbat med budget och resultat är ett krav, liksom att du har haft personalansvar tidigare. Givetvis ska du både känna till – och följa – rådande lagar och avtal. Du har god hand med människor, både medarbetare och kunder. Vidare är du ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag. Att du är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samt att du har ett coachande och stöttande förhållningssätt.

Kompetensutveckling och karriär
För att du ska få en inspirerande start hos oss erbjuder vi ett introduktionsprogram där du får lära dig allt från kundbemötande till hur du kan bidra till ett hållbart samhälle. Vi arbetar medvetet och långsiktigt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas hos oss.

Mångfald
Vi har branschens tuffaste mål för mångfald. För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper i språk, högtider och mat hjälper oss att spetsa vårt kunderbjudande. Vi har kommit långt men vi vill bli ännu bättre och välkomnar en mångfald av sökande till alla våra tjänster. För en jämn könsfördelning välkomnar vi gärna kvinnliga sökande.

Känner du att din personlighet och dina erfarenheter stämmer överens med ovanstående krav kan du bli Hemköps nya Butikschef i Hedemora.

För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post.

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren, 070-513 66 94 på Future Management.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: Hemköp Hedemora
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18017-future-management-hedemora-butikschef-hemkop-hedemora/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Future Management
Erik Dahlbergsallén 15
11520  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikariat Behandlingsassistent

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

SiS LVM-hem Älvgården arbetar med omhändertagande enligt lagen om vård av missbrukare, LVM. Vår målgrupp är män med alkohol-eller drogberoende, samt män med dubbeldiagnos. I Älvgårdens verksamhet ingår utredning- och motivationsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu vikarier till våra fyra avdelningar. Hos oss finns det möjlighet till tim/behovsanställning och/eller semestervikariat.

Vi söker Dig som har ett stort intresse att delta i det dagliga arbetet med våra klienter. I arbetet som behandlingsassistent deltar man i den dagliga verksamheten som en bra och trygg förebild för våra klienter samt hjälper till att skapa en stabil, trygg och omvårdande miljö på avdelningen.
Arbetsuppgifterna varierar och Du kan antingen vara på avdelningen med våra klienter eller planera och genomföra samtalsgrupper, även resor och dokumentation ingår. Andra arbetsuppgifter kan till exempel vara aktiviteter, enskilda samtal eller vara klienten behjälplig med praktiska göromål.

Låter det här intressant, är det dig vi söker?

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad eller håller på att utbilda dig till behandlingsassistent, skötare, undersköterska, beteendevetare eller behandlingspedagog. Gärna med tidigare erfarenhet av missbruksvård och/eller psykiatri. Du har goda kunskaper i att använda svenska språket, både i tal och i skrift.
B-körkort är ett krav, då det förekommer resor i arbetet.
Du bör vara över 25 år och vi ser gärna manliga sökanden då vi eftersträvar en jämn könsfördelning på arbetsplatsen.

Vi ser också att Du är en god och trygg förebild åt våra vuxna missbrukare, har empatisk förmåga och en positiv människosyn med förmåga att hantera konflikter på ett konstruktivt sätt.

Vi fäster därför stor vikt vid den personliga lämpligheten.

ÖVRIGT
Vi kallar löpande till anställningsintervjuer under ansökningstiden. Vid anställning kommer ett utdrag ur misstanke-och belastningsregistret att begäras hos Rikspolisstyrelsen.

Inför rekryteringsarbetet har Statens Institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt all kontakt med säljare, rekryteringssajter och liknande.

Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mejl eller vanlig post. Vi hänvisar till vårt e-rekryteringsförfarande för att kunna hantera ansökningarna på ett snabbt och säkert sätt.
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse. .Timlön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2.9.1.03629-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=696913d7-a942-4261-b17c-95c49f54bc44&publishCode=AMS&TK=2b9d36ed-675f-4f3d-bb17-c679416f13f0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Älvgården i Hedemora
Örängarna 205
77690  HEDEMORA Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se/var-verksamhet/missbruksvard/vara-lvm-hem/alvgarden/
  

Platsannons

Hedemora Energi AB söker nu VA-ingenjör

Verksamhetsbeskrivning
Hedemora Energi AB är ett lokalt energibolag som ägs 100 % av Hedemora kommun. Hedemora Energi består av ett moderbolag och två dotterbolag. Sammanlagt är vi 60 medarbetare. Hedemora Energi har verksamhetsområden VA, Elnät, Stadsnät, Avfall och Fjärrvärme.

VA-avdelningen tillhandahåller vatten och avlopp inom Hedemora kommun. Vi producerar och distribuerar dricksvatten, avleder och renar avloppsvatten samt processar och förädlar restprodukterna till biogas.
På VA-avdelningen jobbar idag 15 engagerade medarbetare som ansvarar för drift och utveckling av Hedemoras 8 reningsverk, 11 vattenverk, 26 mil ledningsnät med tillhörande pumpstationer samt reservoarer. Nu söker vi en VA-ingenjör till vår grupp.


Arbetsuppgifter
Tjänsten som VA-ingenjör är mycket varierad. En av huvuduppgifterna är att i samarbete med övriga medarbetare inom planeringsgruppen ansvara för den långsiktiga förnyelseplaneringen samt utbyggnaden av VA-ledningsnätet i kommunen. Vidare kommer du att driva övergripande utredningar för dagvatten och VA-utbyggnadsprojekt.
Ett annat av dina ansvarsområden blir att driva uppströmsarbetet med fokus att minska mängden tillskottsvatten, kemikalier och miljögifter samt fett och olja till ledningsnätet.
I arbetsuppgifterna ingår även att vara delaktig i svar på remisser och tekniska kundfrågor från kommun och privatpersoner samt att agera tekniskt stöd åt VA-teknikerna. Utredning av nyanslutningar och taxefrågor ingår också i tjänsten.
Du kommer att ha kontinuerliga kontakter med konsulter, entreprenörer, abonnenter, myndigheter och andra förvaltningar inom kommunen.
En stor del av arbetet kommer att utföras i GIS-systemet Geosecma där HEAB har ledningsnätsdatabasen.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och gärna några års erfarenhet från arbete inom VA-branschen.
Erfarenhet från projektering, upphandling och/eller projektledning samt byggledning är meriterande, liksom uppströmsarbete. Även program så som Geosecma (CAD, GIS, karthanteringsprogram och/eller hydrauliska beräkningsprogram) är meriterande för denna tjänst.
Körkort B är ett krav. Goda kunskaper i svenska i både skrift och tal är en förutsättning för tjänsten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Ansökan
För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta: Sandra Sjögren, VA-chef sandra.sjogren@hedemoraenergi.se, tel 0225-349 66
Välkommen med din ansökan och CV via mail till ansokan@hedemoraenergi.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Driftingenjör, vattenverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hedemora Energi AB
Box 33,
77621  HEDEMORA 
Hemsida: http://www.hedemoraenergi.se
  
Platsannons

Lokalstrateg

Lokalstrateg
Hedemora Kommun söker Lokalstrateg

Har du förmågan att tänka långsiktigt och tycker du om att planera utifrån ett strategiskt förhållningssätt? Har du även förmågan att kommunicera på ett tydligt sätt och skapa goda relationer med personer i din omgivning? Då är den här tjänsten något för dig!

Som strateg inom lokalförsörjning är du ansvarig för analysen och utredningen av behovet av lokaler för kommunens verksamheter såsom förskolor, skolor, gymnasium och andra offentliga byggnader. Du sitter som ansvarig i de arbetsgrupper som arbetar fram de olika lokalförsörjningsplanerna och du kvalitetssäkrar beslutsunderlagen.

Uppdragsgivare: Hedemora kommun

Ort: Hedemora

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Som lokalstrateg kommer du att stå för det kommunövergripande perspektivet i lokalförsörjningsfrågor. Du kommer att arbeta nära beslutsfattarna i kommunen för att påverka och utveckla Hedemora kommuns verksamheter mot ett effektivt lokalutnyttjande. På strategisk nivå med fågelperspektiv har du ett samordningsansvar mellan kommunens olika förvaltningars lokalbehov och ett övergripande ansvar över ekonomi och kommunikation i projektform.

Lokalstrategen kommer att vara placerad hos miljö- och samhällsbyggnadsförvaltning, men verka kommunövergripande i lokalförsörjningsfrågor. Du kommer att projektleda arbetet i en lokalförsörjningsgrupp som består av representanter från kommunens olika förvaltningar, vilka kan variera mellan olika projektuppdrag. Lokalförsörjningsgruppen stödjer lokalstrategen i arbetet.
Lokalstrategen arbetar självständigt vilket ställer högt krav på eget driv och initiativförmåga. Lokalstrategen har inget direkt personalansvar men arbetar i nära samverkan med kommunens förvaltningar samt bolag, Hedemora Kommunfastigheter AB och Hedemora Bostäder AB.

Lokalstrategens ansvarsområden är framförallt:


• Att ta fram en lokalförsörjningsplan på kort och lång sikt utifrån verksamheternas och lokalernas behov
• Effektivisera nyttjandet av lokaler i kommunen
• Analys av lokalbehov och lokalkapacitet, planering och verkställande av verksamhetsflyttar
• Ha ett övergripande synsätt gällande koncernens ekonomi och lokaler
• Omvärldsbevakning
• Bearbetning och analys av prognoser
• Skriva rapporter och underlag mot politiken
• Verkställa modellen för hyressättning av verksamhetslokaler och vindkraftverk och föreslå revidering vid behov.
• Svara för operativa delar såsom hyreskontrakt för de kommunalt ägda fastigheterna. Bevakning av dessa, hyressättning , hyresdebitering, kontraktsskrivning. Gäller även vindkraftverket.
• Upprätta driftunderhållsavtal med entreprenör- bolag, kring de kommunägda lokalerna
• Omvärldsbevakning
• Följa upp och besiktiga underhåll och reparationer på egna fastigheter.
• Sakkunnig vid upphandling


Kvalifikationer:
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsekonomi, samhällsbyggnad, ekonomi eller annan erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet som lokalstrateg, fastighetsekonom eller motsvarande. Du har erfarenhet av projektledning, ekonomiska analyser och bedömningar. Du är en strategisk person med en förmåga att arbeta med en helhetssyn för hela verksamhetens bästa. Du är van med och trivs med att arbeta mot mål och att fokusera på resultat. Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs i en roll med mycket eget ansvar där du agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Arbetet innebär många kontaktytor och vi söker dig som tycker om samarbete, löser konflikter på ett konstruktivt sätt och är tydlig och bra på att kommunicera i tal och skrift. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Körkort B samt erfarenhet krävs.

Om Hedemora kommun:

Dalarnas äldsta stad med bevarad arkitektur från medeltiden.

Hedemora kommun är belägen i södra Dalarna med ca15 300 invånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till större städer och goda förbindelser, Uppsala och Arlanda nås inom 1 timme och Stockholm nås inom 2 timmar. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.Sista ansökningsdag: 1 januari 2018

För information: Julia Söderberg Rekryteringskonsult Randstad AB, Telefon 0768281235 julia.soderberg@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Fastighetsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 201101032
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201101032&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Slaggatan 12
77630  FALUN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1167 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1879
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal