Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:42

Lediga jobb i Heby kommun (0331), Uppsala län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 712
Täthet11,75Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 225,58Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 166,90Landareal (km²)
Sjö58,68Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Tandläkare

Folktandvården Östervåla

Folktandvården Östervåla är en liten trivsam klinik belägen i Heby kommun med goda bussförbindelser till och från Uppsala. Vi är 10 anställda varav tre tandläkare och en tandhygienist och söker nu ytterligare en tandläkare. Hos oss hittar du hög kompetens och lång erfarenhet, och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team.

Vi arbetar hälsoinriktat och har många patienter med frisktandvårdsavtal vilket ger kontinuitet för patienterna och en bra arbetsmiljö för oss. Vi använder T4 journalsystem och digital röntgen. Vi samarbetar i nätverk tillsammans med fyra andra kliniker.

Vi söker nu dig, en tandläkare som vill utvecklas och har förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska vara initiativrik och arbeta effektivt med bibehållen hög kvalitet och bra bemötande.

Det är en fördel om du har några års erfarenhet men vi välkomna även sökande som är nyexaminerade. Är du nyutexaminerad får du handledare och deltar i Folktandvårdens adeptprogram.

Det är meriterande om du är nischad i ett ämne eller har som mål att nischa dig inom någon gren av odontologi.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Tillträde enligt överenskommelse.

För den här tjänsten utgår ortstillägg med 5000 kr i månaden vid heltid. Annan nivå gäller för nyutexaminerade tandläkare.

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Upplysningar
Klinikchef Daniel Halpern 018-611 09 80
Arbetsledare Laila Elmerudh 018-611 09 80
HR-konsult Sara Beskow 076-496 39 68
För TT Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Välkommen att söka via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning samt kopia på yrkeslegitimation.

Sista ansökningsdag är den 9 juni.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enl ök -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: FTV58/2017
Webbplats: https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=27456&RefNo=FTV58%2f2017&Source=p
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Uppsala län
Ulleråkersvägen 21
75017  Uppsala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk och engelska

Undervisning inom SFI, SPRINT i Svenska som andraspråk och engelska motsvarande åk 7-9.

Lärarutbildning eller annan högskoleutbildning och goda kunskaper i det egna modersmålet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Goda pendlingsmöjligheter till och från Uppsala, Sala, Enköping och Västerås. Förvaltningsområdet omfattar alla former av barnomsorg, grundskola, särskola, vuxenutbildning, introduktionsprogram samt SFI. Centrum för livslångt lärande – CLL – ansvarar för SFI-undervisning, språkintroduktion för ungdomselever, Lärvux och Komvux. På CLL finns också kommunens arbetsmarknadsenhet och flyktingmottagning. Vi söker nu två lärare med inriktning på svenska som andraspråk och engelska för att arbeta på SFI och SPRINT. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning från 100 %. Tillträde: 2017-08-14 Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens: 81/2107
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  

Platsannons

Extrajobb som behandlingsassistent

Som behandlingsassistent pa° ALLVIKEN HVB arbetar du i behandling na¨ra ungdomarna, andra behandlare och fo¨resta°ndaren. Vi so¨ker nu behandlare/ behandlingsassistent som vill arbeta extra/timmar samt som semestervikarie vid behov.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Medlevarskap på behandlingshem som jobbar enligt 12-steg och KBT. Du kan komma att arbeta dagtid, kvällstid, helger samt dygn med sovande jour.

Du arbetar tillsammans med andra behandlare och finns som ett stöd för dessa. Du är med på våra dagliga aktiviteter, grupper och vardagssysslor. Arbetet kräver B-körkort då arbetet innebär en del resor tillsammans med våra ungdomar. Du ska kunna arbeta självständigt samt i grupp.

Tjänsten kräver även tillgång till egen bil för att kunna ta sig till och från jobbet då det inte finns bussförbindelser till HVB-hemmet.


Vi söker dig som brinner för att hjälpa ungdomar som hamnat snett. Du ska ha samsyn i vårt sätt att se och bemöta våra ungdomar. 
Du har eventuellt ett annat jobb vid sidan av detta eller studerar. Meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom missbruk och arbete med ungdomar.

ALLVIKEN HVB är ett litet och familjärt ställe med 7 behandlingsplatser.
Vi tar vi emot killar med missbruk, beroende och/eller kriminalitetsproblematik i åldersgruppen 15-19 år. Vi arbetar utifrån 12-stegmodellen och KBT. Vi är ett litet ställe med nära till personal och verksamma program.

Vi erbjuder ungdomen både grupp- samt individuell kvalificerad behandling som skall ge stöd, vägledning och möjlighet till ett tryggt och välfungerande liv. Ungdomen ska under sin behandling få möjlighet att utveckla ett gynnsamt förhållningssätt till sig själv, sin familj och övrigt nätverk.

Vårdinnehåll:
- Schemalagda gruppsamtal/terapi med drogterapeut/behandlare
- Anhörigprogram med familjeterapeut
- Behandlingsfaser med utsluss, praktik, skola eller yrkesutbildning
- Motiverande Samtal (MI)
- Alkohol-/drogterapi med certifierad alkohol-/drogterapeut och KBT-terapeut
- Kriminalitetsprogram med KBT-grund
- Strukturerade utredningar vid behov
- Rapporter, i enlighet med BBIC
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: Extrajobb behandlare
Webbplats:
Epostadress: info@allviken.se
Övrigt: Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt då vi rekryterar fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: ALLVIKEN VÅRD AB
Segelbo
74045  Tärnsjö Sverige
Hemsida: http://www.allviken.se
  

Platsannons

Farmaceut till Heby/Uppsala - helgstängt

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Hej!

Nu söker vi en farmaceut till apoteket i Heby.

Heby är en ort som ligger ca 50 km från Uppsala, ca 50 km från Enköping och ca 55 km från Västerås med goda förbindelser. Från Uppsala kan du enkelt ta Upptåget till Heby på ca 30 min, som stannar på gångavstånd från apoteket.

I apoteket i Heby arbetar tre st farmaceuter och en egenvårdsansvarig apotekstekniker. Vi har öppet måndag till fredag kl 0830-1730 och har stängt lördagar och söndagar.

Apoteket ligger i anslutning till en medelstor vårdcentral och folktandvård, så många av våra besökare är receptkunder. Vi kan erbjuda varierande arbetsuppgifter och möjlighet att utvecklas, då vi är ett lagom stort apotek. Du får bl a ta hand om recept- och receptfriakunder, rekvisitioner, licensläkemed, e-handelsorder och beställningar till särskilda boenden.

Vi söker dig som är utbildad apotekare eller receptarie. Nyutexaminerad eller lång erfarenhet spelar ingen roll, det viktigaste är att vi kommer att trivas tillsammans. Även du som beräknar att få din legitimation i början av hösten är välkommen att söka tjänsten.

Tjänsten vi erbjuder är en tillsvidareanställning, heltid alternativt deltid enligt överenskommelse. Tillträde 1a september eller enligt överenskommelse.

Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse och skulle bli väldigt glada om du vill söka tjänsten. Din ansökan eller eventuella frågor skickar du till apotekschef Barbro Anséhn på mailadress:

barbro.ansehn@apoteksgruppen.se

Din ansökan önskar vi senast den 18e juni. Urval sker löpande.

Vi ser fram emot att du hör av dig!

Hälsningar från alla medarbetare och ägare

Barbro, Marie, Maria, Josefine och Per

Apoteket i Heby är ett av fem apotek som sedan 2010 drivs av Josefine Josefsson och Per Westling. Övriga apotek ligger i Hällefors, Fjugesta, Åseda och Emmaboda. Varje apotek fungerar som en självständig enhet med stora möjligheter att ta lokala beslut. Men vi har även erfarenhetsutbyte, för vi vet att det inspirerar att ta del av andras kunskaper och engagemang

 


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning Heltid eller deltid enligt överenskommelse.Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=253%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Brogatan 16
74432  Heby Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  
Platsannons

Svetsrobotoperatör till Östervåla

Arbetet innebär programmering och körning av vår svetsrobot. Vi arbetar med Motoman och ABB system. Kompletteringssvetsning efter roboten förekommer.
Till tjänsten som svetsrobotoperatör söker vi dig som har utbildning och/eller erfarenhet inom robotsvetsning och kunskaper i programmering. Erfarenhet av MIG/MAG-svetsning är ett krav.

Som person är du kvalitetsmedveten, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är intresserad av förbättringsarbete och utveckling.Zetterbergs har en lång industriell tradition sedan 1923. Verksamheten bedrivs i Östervåla beläget 5 mil från Uppsala.
Omsättningen uppgår till ca 165 Msek och antalet anställda är ca 110 st. Verksamheten består av utveckling, produktion och marknadsföring av lastbilspåbyggnader med tyngdpunkt på anläggningssektorn samt marknadsföring av Farid sopbilspåbyggnader. Försäljning sker genom egen säljorganisation i Sverige och genom distributörer i övriga Europa.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Robotsvetsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSkiftarbete i form av 2-skift.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Svetsrobotoperatör
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@zetterbergs.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Zetterbergs Industri AB
Box 5
74046  ÖSTERVÅLA Sverige
Hemsida: http://www.zetterbergs.se
  
Platsannons

Träslöjdslärare f-6 Morgongåva skola

Ansvara för undervisning av elever i trä- och metallslöjd i grundskolans år f-6.

Legitimerad trä-och metallslöjdslärare.
Arbete med Unikum och vana av betygsättning är också meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du ska:
• Vara väl förtrogen med läroplan och kursplaner
• Ha ett positivt förhållningssätt
• Visa god samarbetsvilja/lagspelare
• Ha initiativförmåga
• Se möjligheter


Vi erbjuder Dig
Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
Engagerade medarbetare


Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidMöjlighet att utvecklas i din yrkesroll Engagerade medarbetare Arbetstid - Varaktighet Tillträde: 170814 40 % tillsvidareanställning Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställningens början 40%-60%Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 80/2017 Ubn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Ansökan Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Personliga assistenter till Tärnsjö, Deltid.

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


Jag är en 21-årig kille som tar studenten i Juni behöver fler Tjejer / Killar som vill hjälpa mig ”leva Livet”.

Jag går inte, pratar inte och är mer som ett litet barn. Behöver din hjälp med allt. Hushållssysslor, min personliga hygien, toalettbesök, mat och aktiviteter.

Vi har hund så du bör inte vara allergisk.

Du ska vara trygg, stabil och lugn till sättet. Mkt egen livserfarenhet och gärna någon kunskap inom personlig assistans.

Goda kunskaper i svenska, tal och skrift. B-körkort och rökfri.

Vi önskar utdrag u polisens belastningsregister.

Tillträde omgående. Vikariat.

Olika pass med sovande jour på 7.40

 

Skicka din ansökan med ett personligt brev till:

c.svedrin@telia.com

Vid frågor 070-3354357 eller maila c.svedrin@telia.com

 


https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarvikariat Schemalagd efter ÖKTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.stil.se/sv/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=1031%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIL
Storforsplan 36
12347  Farsta Sverige
Hemsida: http://www.stil.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1181 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1908%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Undersköterska - timvikariat

Östervåla vårdcentral

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi har ett stort miljöfokus och ger dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska ha ett utvecklande och stimulerande arbete i en god arbetsmiljö.


Primärvården arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten med målet kvalitet över tid. Gemensamt arbetar vi utifrån vår värdegrund, kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du vill vara med och bidra till samhällsnytta och skapa en verksamhet som arbetar för patientens bästa.

Vår verksamhet
Östervåla ligger i vacker jord- och skogsbruksbygd i Heby kommun nordväst om Uppsala. Vårdcentralen har omkring 25 medarbetare som består av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, fysioterapeut, dietist, psykolog samt kurator. Vi ansvarar för 5 900 listade patienter. Till verksamheten hör även distriktssköterskemottagningen i Tärnsjö.

Vi har flyttat till nya fina lokaler och är ett glatt och trevligt arbetsgäng. På vårdcentralen arbetar alla professioner tillsammans för att ge patienten bästa möjliga omhändertagande. Med mottot Vi tar hand om hela dig träffar vi patienterna vid drop-inmottagning, via telefon och vid akuta samt planerade besök.

Ditt uppdrag
Hos oss på Östervåla vårdcentral kommer du att utföra sedvanliga undersköterskeuppgifter vid mottagning på vårdcentral samt arbeta i vår receptionen och på vårt lab.

Din kompetens
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning med några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av primärvård alternativt arbete på en mottagning ses som starkt meriterande, liksom erfarenhet av provtagning och Flexlab.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett timvikariat med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om vikariatet och verksamheten är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Eva Bolin, tel 018-611 08 61.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan eller till Primärvårdens ledningskontor, PV 98/2017/HF, 751 85 Uppsala. Vi vill ha din ansökan senast den 14 maj. Bifoga intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTidsbegränsad, 0, Tillträde 2017-06-01 till 2017-08-31 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: PV98/2017
Webbplats: https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=27317&RefNo=PV98%2f2017&Source=p
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Uppsala län
Primärvården
75185  Uppsala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fordonslackerare

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för Zetterbergs räkning en lackerare till deras verksamhet i Östervåla. Arbetsuppgiften består av slipning och lackering av nyproducerade produkter inom fordonsindustrin.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet inom grundmålning och lackering. Du har gymnasiekompetens inom området eller motsvarande erfarenhet. Har du också erfarenhet av att arbeta med airmix så är det meriterande. Likaså om du har truck- och traversbehörighet samt härdplastutbildning. Kvalietesmedvetenhet är viktigt för arbetet. Du är även noggrann och flexibel. Du har lätt för att samarbeta och kan både arbeta självständigt och i grupp. Du ser förbättringsarbete och utveckling som en självklar del.

Kan du identifiera dig med detta? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Tobias Ahlin på 073-3512717. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2017-06-02.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 2982
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2982&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Se vackra Sverige!

Vi på United Showrooms expanderar här I Sverige och vi söker fler positiva och motiverade människor som vill växa med oss! Vi fokuserar på vårt kontor i Stockholm samt Gävle.

Vi söker säljrepresentanter till våra privatkunder. Vi fokuserar inom branscherna energi, bank och välgörenhet.

Vi schemalägger arbetsgrupper efter den populära metoden arbeta 8 dagar, för att sedan vara ledig 6 dagar (mini semester).
Tjänsten är heltid.

Vill du ha en rolig och aktiv arbetsplats?
Då borde du söka dig till oss!

Vi kan erbjuda dig
- Utbildning med kvalité, som du kan ta med dig vidare i karriären
- Aktiviteter varje vecka med din arbetsgrupp
- Utveckling i arbetet
- Fina belöningar vid uppnådda mål
- En energisk arbetsplats som får dig att vilja komma till jobbet på måndagar!

Vi arbetar med varumärken som intresserar kunderna- genom lätta beslut, rabatter/erbjudanden och trygghet.
Resande över hela Sverige sker under vissa veckor.

Din personlighet
- Du har en orädd & “jag kan” attityd
- Du föredrar att arbeta i grupp
- Du har en lättsam personlighet
- Du har starka kommunikativa egenskaper
- Du är bekväm med att acceptera ansvar (med stöd)

Vi har nåt för alla!
*Vill du arbeta inom försäljning för att jobba som mäklare i framtiden? Vi ger dig erfarenheten, så din dröm blir lättare att nå!
*Vill du ha en ledande tjänst inom försäljning, personal eller B2B i framtiden? Vi letar ständigt efter engagerande personal som visar framfötterna!
*Vill du ha ett säsong/sommarjobb? Sök in så matchar vi in dig i en passande grupp!


Vad vi på United Showrooms kan erbjuda dig:

- Kontor i Stockholm, Norrköping, Gävle och Finland. Vi har ett rikstäckande arbetsområde över hela Sverige.
Tillsammans med våra samarbetspartners håller vi ett strategiskt öga på varje aktivitet för att hitta nya vägar, bättre resultat och hantera utmaningar.

- Vi erbjuder en betald utbildning innan tjänsten tillsätts för vi vet att bra utbildning leder till bra säljare och fantastiska medarbetare.

- Vi har engagerade chefer som lyfter sitt team och hjälper dig som anställd att utvecklas.

- Vi uppmuntrar till hälsa och nöje. Vi anordnar aktiviteter, resor och tävlingar.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är heltid och tillsvidare. Betald utbildning vid start.Valmöjlighet mellan en fast månadslön eller tim och provisionsbaserad lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 1505 Heby
Webbplats:
Epostadress: jobba@utdshowrooms.com
Övrigt: Vill du veta mer om oss? Skicka ett uppdaterat cv till vår mejl. Har du några frågor? Ring eller mejla Viktoria, vår rekryteringsansvarig. Vi hörs!
Arbetsplats: 
Adress: United Showrooms AB
Solna torg 19
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.utdshowrooms.com
  
Platsannons

Speciallärare Heby skola

Speciallärare för åk 6-9 med uppdrag att stödja eleverna i deras lärande samt stödja övriga pedagoger och andra yrkesgrupper i arbetet med elever i behov av stöd. Beroende på kompetens hos sökande kan tjänsten vara placerad i skolans studio för stöd till elever eller i särskild undervisningsgrupp.

I arbetet ingår att vara ett stöd för elever och pedagoger vid behov av anpassningar men också särskilt stöd för elever, enskilt eller i grupp. Du kommer att ingå i ett arbetslag och samarbeta med pedagoger och andra yrkesgrupper kring eleverna samt ha kontakter med vårdnadshavare.


Vi söker dig som är legitimerad speciallärare alternativt lärare med specialpedagogisk kompetens, gärna med behörighet i matematik, engelska och svenska. Kompetens inom läsinlärning/språkstörning är meriterande.

Du har kunskap om och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Som person är du trygg, lugn och har lätt för att kommunicera. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har stort tålamod och är självgående. Som person har du en god förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är en god pedagog och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Ett utmanande och inspirerande arbete med många trevliga arbetskamrater. Ett positivt arbetsklimat och en personal som vill att alla elever ska lyckas.


Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänsten är på 100%, i första hand läsåret 2017/2018 med möjlighet till förlängning. Tillträde: 14 augusti 2017 Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 77/2017 UBN
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Ekonomibiträde Morgongåva förskola

Sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök så som viss matlagning, salladsberedning, diskning, beställningar, lokalvård, egenkontroll HACCP.

Utbildning som ekonomibiträde och eller erfarenhet inom storköks branschen är meriterande

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidArbetstid- Vikariat 68,75 % Tillträde: 170524 - 171231 Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats. 60%-80%Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 78/2017 Sbn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr, personligt brev och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Sjuksköterska

Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I uppdraget ingår också att utföra planerade och oplanerade hembesök. Dokumentation sker i Procapita.

BAKGRUND
Heby kommun bedriver hälso- och sjukvård i både hemsjukvård och på särskilt boende. Viss LSS-verksamhet ingår också i verksamheten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkeskategorier i teamet. Du är trygg i din yrkesroll, flexibel och kan arbeta självständigt. Krav på B-körkort.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat för två av våra sjuksköterskor som ska vara graviditetslediga under ett år med eventuella förlängningar. Vikariat 85% respektive 100%. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helgtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 68/2017 Von
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Köksbiträden pooltjänst

POOLTJÄNST
Tjänsterna innebär att du arbetar i något av kostenhetens 17 kök. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet eftersom det är en pooltjänst och att du lätt ska kunna ställa om dig mellan de olika enheterna.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök så som matlagning, diskning, beställningar, lokalvård, egenkontroll HACCP. Poolpersonalen ska gå in på kortare vikariat med varaktighet som underskrider 7 dagar.

Utbildning som ekonomibiträde/köksbiträde och/eller erfarenhet inom storköksbranschen är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete.

Krav på B-körkort

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid – 78,38 % pool, schemalagd arbetstid Tillträde 170601 - tillsvidare Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats. 60%-80%Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 79/2017 Sbn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Vill du skapa Sveriges bästa säljteam?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1202

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2125%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Kurator till Morgongåva och Vittinge skolor

Som kurator arbetar du med hälsofrämjande och förebyggande frågor som rör skolans elever enskilt eller i grupp. Du har ett nära samarbete med skolans rektor lärare och övrig personal inom elevhälsan.

KVALIFIKATIONER
Som kurator ska du:
• vara utbildad kurator, ha socionomexamen eller annan lämplig utbildning
• ha god vilja att se lösningsorienterat på frågor som rör eleverna i skolan
• ha god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer
• ha god förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift
• ha praktisk erfarenhet av socialt arbete med barn, ungdomar och familjer
• ha relevant kunskap om den lagstiftning som reglerar skolans verksamhet

DU STÄLLER UPP MED
Idérikedom och kunskaper
Ett positivt förhållningssätt
Flexibilitet, engagemang och initiativförmåga

VI ERBJUDER DIG
Stora möjligheter att utvecklas i Din yrkesroll
Engagerade medarbetare

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50 % tillsvidareanställning Tillträde: 170701 40%-60%Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 76/2017 Ubn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Lärare i tyska Heby skola

Undervisning i tyska i åk 7-9. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet på skolan. Din uppgift är att skapa de bästa möjligheterna för att eleverna.

Eleverna på Heby skola gör allt bättre resultat och vi vill fortsätta att bli lite bättre varje dag. Skolan kännetecknas av kollegialt lärande, kreativa pedagoger och en strävan efter att undervisningen ska lyftas till högre nivåer.

Du bör vara legitimerad lärare med behörighet för grundskolans senare år i tyska. Vi vill att du ser möjligheter i det kollegiala lärandet, att du har en positiv elevsyn och är bra på att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidArbetstid 50% under läsåret 2017/2018. Tillträde 2017-08-14 Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats. 40%-60%Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 75/2017 Ubn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Personliga assistenter

Vi söker 3 personliga assistenter på deltid.
Stil blir din arbetsgivare men arbetsplatsen är belägen i Tärnsjö.
Du jobbar 4-6 pass i månaden, ca 17-22 tim/pass
7.40 sovande jour.

Du kommer jobba med en ung kille som tar studenten i juni.
Han kommer behöva din hjälp med allt. Är flerfunktionshindrad och sitter i rullstol. Har en utvecklingsstörning och autism.

Du ska vara rik på egen livserfarenhet. Kunna laga god mat, städa, gå ut med hunden mm. Men även åka iväg på aktiviteter. Du kan inte vara känslig, utan klara av toalettbesök mm.

Du som person bör vara lugn, trygg och omtänksam. Gilla att gå till jobbet och se till att din och min dag blir bra tillsammans. Du ska klara av att jobba självständigt, kommer gå dubbelt i början
tills du känner dig mogen.

Önskemål: Egen bil, kunna hoppa in extra vid semester och sjukdom.

Krav:
Rökfri, goda kunskaper i svenska språket (tal och skrift).
Ett utdrag ur polisens belastningsregister skall uppvisas
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: c.svedrin@telia.com
Övrigt: Maila din ansökan senast 31 maj.
Arbetsplats: 
Adress: STIL Assistans AB
Storforsplan 36
12347  FARSTA 
Hemsida: http://www.stil.se
  

Platsannons

Personlig assistent till man i Järlåsa

Brukarassistans anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning i Uppland och Stockholms län. Med den funktionsnedsattes behov i fokus anställer, arbetsleder och utbildar vi de personliga assistenterna.

Vi söker nu personliga assistenter till en man i 60-årsåldern som har en ryggmärgsskada, han bor med sina två katter i en villa i Järlåsa. Viktiga egenskaper för en personlig assistent är att du är lyhörd, pålitlig, och ansvarskännande som person. I arbetsuppgifterna ingår att vara behjälplig med alla i hemmet förekommande hushållssysslor, personlig omvårdnad och assistera mannen på hans arbetsplats. Erfarenhet av liknade arbete och datakunskap är meriterande. Det är ett krav att du har körkort så du kan köra mannens bil. Tillgång till egen bil kan vara bra för resor till och från arbetet. Det är viktigt att du inte är allergisk mot katter.

Vi söker även sommarvikarier.

I tjänsten ingår både dags-, och kvällspass samt nattpass (med aktiv tid). Du behöver vara flexibel och kunna arbeta både vardag och helg. Arbetstiden vardagar är förlagd till 8.00-17.00 samt 17.00-08.00 med aktiv tid natt. På helger är arbetstiden förlagd till 9.40-18.00 samt 18.00-9.30 med aktiv tid natt. 

Intervjuer kommer att ske löpande. Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!


Brukarassistans Sverige AB grundades 2002 och ingår sedan 2010 i Särnmarkgruppen.
Brukarassistans har kontor i Uppsala och i Solna.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTillträde omgående Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.brukarass.com/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?rmpage=job&rmjob=296%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarassistans Sverige AB
Lefflersgatan 1
75450  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.brukarass.com/
  
Platsannons

Controller

BAKGRUND
Ekonomienheten är en stödverksamhet inom central förvaltning och vi består idag av totalt 10 personer. Till ekonomienhetens arbetsuppgifter hör bland annat kassahantering, fakturering, betalning av leverantörsfakturor, redovisning samt upprättande av budget, delårsrapporter och årsredovisning. I ekonomienhetens uppgifter ingår även att vara ett konsultativt stöd i ekonomiska frågor till nämnds- och förvaltningsledningar. Vi leder och samordnar även kommunens inköps – och upphandlingsverksamhet och svarar även för kommunjuridisk kompetens. Vi använder Stratsys för verksamhetsuppföljning och Raindance ekonomisystem för prognoser, månadsuppföljningar och budget.

ARBETSUPPGIFTER
Heby kommun söker dig som vill påverka och göra skillnad. I rollen som controller kommer du att ha ett nära samarbete med organisationens chefer och förväntas agera bollplank och på så sätt aktivt bidra till utvecklingen av verksamheten. Du deltar i arbete med period- och årsbokslut, budget, prognoser samt andra redovisningsfrågor. Ekonomiska analyser och utredningsuppdrag är ytterligare en viktig del av uppgifterna.

Inom ekonomienheten är det påbörjat ett utvecklingsarbete kring processer, interna flöden och teamarbete. Det innebär att du kommer att ha möjlighet att vara med och påverka enhetens arbetssätt. Dina tidigare erfarenheter kommer till viss del att styra vilka dina arbetsuppgifter och uppdrag blir och du rapporterar direkt till ekonomichefen.

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet är ett krav, samt flerårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Du har erfarenhet av att arbeta med rapportering, analyser, prognosmodeller och års- och periodbokslut. Vi vill även att du har erfarenhet av att samordna budget- och prognosarbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av beslutsstödsystem och är bekväm med system generellt. Du har mycket god kunskap i Excel.

För att lyckas i tjänsten som controller hos oss är du självgående, målinriktad och strukturerad och har en förmåga att agera både strategiskt och operativt. För att trivas i rollen behöver du känna dig bekväm med att presentera resultaten utifrån analyserna både muntligt och skriftligt samt kunna motivera till handling i verksamheterna. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde sker efter överenskommelseIndividuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 73/2017 Ks
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Sänd gärna din ansökan omgående då intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Tingsgatan 11
74488  HEBY Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  

Platsannons

Grillbiträde i Östervåla

Pizzeria Cypern är en närbutik med försäljning av glass, hamburgare, kaffe mm. Vi har även försäljning av ATG och Svenska Spel.

Vi söker dig med erfarenhet av ATG och Svenska Spel, gärna även kassavana och erfarenhet av liknande arbete. Du behöver behärska svenska pga kundkontakter.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50% som kan utökas, även extra vid behov över sommaren.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fribbansnarbutik@gmail.com
Övrigt: Ansök via mail eller besök i vår butik.
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Cypern Handelsbolag
Box 37
74046  ÖSTERVÅLA 
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande behandlare

I arbetet som alkohol och drogterapeut skapar du en trygg och utvecklande miljö för ungdomarna genom en strukturerad och meningsfull vardag. Du bedriver vård utifrån socialtjänstens uppdrag samt tillsammans med kollegor planera och genomföra behandlingen bl a genom att hjälpa ungdomen att utveckla sin förmåga att hantera sina känslor/svårigheter utifrån nya strategier. Grunden för allt behandlingsarbete utgår ifrån den relation du skapar med ungdomen.

Schemalagda gruppsamtal - Motiverande Samtal (MI) - Kriminalitetsprogram -
Schemalagd arbetstid
Dygnsarbete,kvällsarbete,helgarbete

Du är en person som gillar ungdomar och som kan ta ansvar och vara en förebild för dessa ungdomar. Du har gärna erfarenhet av målgruppen och av missbruksbehandling.
Du kan vara behandlingsassistent, socialpedagog, socionom, alkohol och drogterapeut eller liknande.
Goda kunskaper i svenska språket är nödvändigt.

Mångsbo HVB är en liten enhet med 8 platser som tar emot pojkar mellan 15-20 år med missbruks och kriminalitets problematik. Vi arbetar med en modifierad 12 stegs behandling som har anpassats till målgruppens behov.
Vi strävar efter att arbeta nära våra ungdomar och att skapa en hemlik miljö som skapar trygghet för dessa ungdomar.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Alkohol- och drogterapeut
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Nu söker vi personal som vill arbeta extra vid behov hos oss och under sommaren och ingå i vårt team och arbete med våra ungdomar.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: elin.mangsbo@gmail.com
Övrigt: Rekrytering pågår fortlöpande och platserna kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Krav på körkort och tillgång till egen bil Vid eventuell anställning så krävs utdrag ur misstanke och belastningsregister
Arbetsplats: 
Adress: Mångsbo Vård AB
BOX 2029
75002  UPPSALA Sverige
Hemsida: http://www.mangsbohvb.se
  
Platsannons

Lärare f-3 Morgongåva skola

Ansvara för undervisning av elever i grundskolans år f-3.

BAKGRUND
• Vara väl förtrogen med läroplan och kursplaner
• Positivt förhållningssätt
• Visa god samarbetsvilja/lagspelare
• Ha initiativförmåga
• Se möjligheter

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa inom grundskolans tidigare år.
Arbete med Unikum och vana av betygsättning är också meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

VI ERBJUDER DIG
Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
Engagerade medarbetare

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100 % tillsvidareanställning, tillträde 170814 Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställningens början.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 70/2017 Ubn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Vägdriftsarbetare, drift & underhåll

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 46 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam i Heby som ansvarar för drift och underhåll av ca 100 mil allmänna vägar.

Du kommer att arbeta med vägunderhåll, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar.

Du bör ha god erfarenhet av drift- och underhållsarbete.

Beredskapstjänstgöring ingår. Körkort är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper som din samarbets- och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt serviceanda.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. . .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1830827/6881?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Peab Anläggning AB
Margeretetorpsvägen 84
26973  Förslöv Sverige
Hemsida: http://peab.se
  

Platsannons

Träarbetare, utan yrkesbevis

Furuhälls snickeri Ab är ett företag som tillverkar dörrar. Vi finns i Heby,

Nu söker vi Dig som är kunnig i träarbete. Du behöver inte ha yrkesutbildning, men vi ser gärna att du har någon erfarenhet av snickeriarbete, antigen genom ett lönearbete eller eget arbete.

Du är välkommen att kontakta oss för mer information om jobbet!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du söker antingen via mail, brev eller eget besök på företaget.
Arbetsplats: 
Adress: Furuhälls Snickeri AB
Industrivägen 7
74431  HEBY 
Hemsida: http://www.furuhallssnickeri.se
  

Platsannons

Paketerare - grönsaker-Sommarvikarier

Uppsala ekologiska grönsaksodling söker nu sommarvikarier, upp till 8 personer. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av plantering och paketering av grönsaker.

Välkommen med din skriftliga ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Grönsaksodlare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSommarvikariat mellan 1 juli till i slutet av september
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka din ansökan till: Risänge 119, 740 47 Harbo
Arbetsplats: 
Adress: Uppsala ekologiska grönsaksodling
Risänge 119
74047  HARBO 
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerade sjuksköterskor

Hos oss arbetar du självständigt men har alltid kollegor att diskutera ärende med. Jobbet innebär att du sköter HSL-uppgifter på kommunal nivå på vårdboenden och i ordinärt boende.

BAKGRUND
Heby kommun bedriver hälso- och sjukvård i både hemsjukvård, särskilt boende och viss LSS-verksamhet som ingår i verksamheten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkeskategorier i teamet. Du är trygg i din yrkesroll, vara flexibel och kan arbeta självständigt. Du ska kunna utrycka dig på svenska i både tal och text. Krav på B-körkort

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timanställning. Arbetstiden är varierande, både dag/kväll/natt samt helg kan erbjudas. Tillträde efter överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 45/2017 VON
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

KYRKOGÅRDSARBETARE

Arbetsuppgifter
Tjänsterna är tidsbegränsade till 24 veckor med placering i Västerlövsta pastorat, arbete förekommer på samtliga arbetsplatser inom pastoratet. Vi erbjuder dig en trivsam arbetsmiljö och ett omväxlande och stimulerande arbete som följer årstidernas växling. Du ges ett stort eget ansvar. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar verksamheten. Pastoratets serviceteam ansvarar för begravningsverksamhet, gudstjänster, förrättningar och samtliga lokaler och grönytor inom pastoratet. I arbetsuppgifterna ingår bl a gräsklippning, trimning, plantering, gravgrävning, ogräsrensning, förberedelse och ljudskötsel under dop, vigslar, begravningar, gudstjänster och konserter mm. I pastoratet finns ett härligt arbetslag på 13 personer samt 3 säsongsanställda.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som har: Dokumenterad grönytevana gärna med teoretisk grundläggande utbildning. Erfarenhet av kyrkogårdsarbete (meriterande). Minst B-körkort, ubildningsintyg för hjullastare godshantering/anläggning, maskinförarkort för röjsåg, A Kort för grönytemaskiner (häcksax, grästrimmer och gräsklippare), gärna även motorsågskort. Som person bör du ha följande egenskaper:
- Medlemskap i Svenska kyrkan och dela kyrkans värdegrund
- Flexibel och initiativrik
- Ha god arbetsförmåga och ordningssinne
- Kan arbeta självständigt och i grupp
- Finner lösningar på problem
- Att arbeta på en kyrkogård där sörjande människor vistas kräver även förmåga bemöta människor i sorg på ett värdigt sätt. Vi i lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Griftegårdsarbetare/Kyrkogårdsarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAnställning sker löpande med tillträde efter överenskommelse under April-Maj.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vasterlovsta.pastorat@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västerlövsta Kyrkliga Samfällighet
Box 18
74421  HEBY 
Hemsida: www.svenskakyrkan.se/vasterlovsta
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal