Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:25

Lediga jobb i Heby kommun (0331), Uppsala län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 826
Täthet11,85Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 225,58Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 166,90Landareal (km²)
Sjö58,68Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Mark- och exploateringsingenjör

Som mark- och exploateringsingenjör i Heby kommun deltar du i genomförandet av kommunens exploateringsprojekt. Du ansvarar för fastighetsjuridiska frågor, exempelvis att skriva avtal och förhandla med byggherrar vid försäljning av mark och att upprätta exploateringsavtal. I tjänsten ingår även förvaltning och utveckling av kommunens markinnehav genom förvärv och försäljning samt arrenden, markupplåtelser, tomträtter med mera.

Du deltar även i kommunens detaljplanearbete där du bevakar fastighetsbildningsfrågor och leder arbetet med olika typer av markanvisningar. För att kunna göra ett bra jobb är det viktigt att du kan överblicka komplexa situationer och se helheter samt dra slutsatser utifrån tillgänglig information. Du fattar självständiga beslut i enlighet med gällande delegation samt förbereder och föredrar ärenden i ansvarig politisk nämnd.

I arbetet kommer du att ha kontakt med fastighetsägare, kommunmedborgare, byggföretag, politiker och personal på andra förvaltningar i kommunen. Då arbetet involverar möten med många olika människor är det viktigt att du samarbetar och kommunicerar väl samt relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Tjänsten är placerad i Heby tätort. (30 min från Uppsala med tåg)

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse för samhällsbyggnadsfrågor och vill driva dessa frågor framåt. Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning exempelvis inom mark- och exploatering, lantmäteri, fastighetsjuridik, samhällsbyggnad, eller annan utbildning vi anser likvärdig. Vi ser det meriterande om du har arbetslivserfarenhet av mark- och exploateringsfrågor och/eller erfarenhet inom andra relevanta områden t ex fastighetsjuridik, relevant lagstiftning och förhandlingssituationer.

Vi ser det också meriterande om du har erfarenhet av arbete inom kommunal verksamhet och/eller andra politiskt styrda organisationer.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är en resultatinriktad person med god initiativförmåga och som trivs med att ta ett stort eget ansvar och att självständigt driva egna projekt. Du är stresstålig och har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete.

Du är drivande, analytisk och nytänkande samt ser samband och kan vikta motstridiga intressen. Du är van att prioritera och driva flera frågor parallellt. Du anpassar dig naturligt till olika sammanhang och känner dig stimulerad av att arbeta på ett problemlösande sätt.

Du är kommunikativ och har en mycket god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt samt är bra på att föra dialog såväl med medborgare och byggherrar som inom organisationen och med politiker.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Heby kommun är i ett expansivt skede med nybyggnadsprojekt och exploateringar i flera av kommunens orter. Mark- och planeringsenheten söker därför en mark- och exploateringsingenjör. Enheten har sju anställda och arbetar med planering, exploatering och markförsäljning, infrastruktur, parker och grönytor samt GIS och kartsystem.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Markingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 177/2017 Sbn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr 177/2017 Sbn och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Boendestödjare Natt Marmorgården

Yrkeskategori: BoendestödjareAnställningsform: Fastanställning med 6 månaders provanställningTjänstgöringsgrad: 61% natt tjänstgöringLön: vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Ort: HarboArbetsplats:MarmorgårdenSista ansökningsdag: 2017-12-14

Beskrivning av tjänsten

Somboendestödjare ingår du i en arbetsgrupp som arbetar utifrån individens behov och intressen. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik.Somnattpersonal se till att boende får en trygg natt sömn. Vissa arbetsuppgifter ingåräven under natten.Arbetstiderna är 21.00-08.30.Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Utbildning inom vård och omsorg, psykiatri, socialt- eller pedagogiskt arbete är meriterande liksom tidigare erfarenhet av och kunskap om att arbete med personer med olika neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och autismspektrum. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta lågaffektivt vid problemskapande beteende.

Du har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

För dokumentation och planering använder personalanpassade datasystem och därför bör du ha god datavana. Du måste behärska svenska både i tal och skrift. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Beskrivning av verksamheten

Vid Marmorgården gruppbostad bor det 6 boende med utvecklingsstörning och autism som drivs av Nytida. Marmorgården ligger i Harbo utmed väg 272 mot Gysinge. Gruppbostaden har funnits sedan 1999 i Harbo. Till Harbo kan man lätt ta sig med buss ifrån Uppsala. Restid är ca 40 minuter och det är endast ett par minuter promenad ifrån busshållplatsenKriterier för dig som söker tjänsten

- Kunskap inom LSS och erfarenhet
- B-körkort
- God datavana.
- Behärska svenska i tal och skrift
- Som ett led i vår strävan att utjämna könsskillnaden ser vi gärna manliga sökande
- Utbildning inom vård och omsorg

Fackliga kontaktpersoner

Kommunal nås via Ambea, Nytidas växel, 08-578 70 000

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till e-post: teija.nilsson@ nytida.seKontaktperson

Namn: Susanna Årman

Befattning: Verksamhetschef

Telefon: 0733-271872E-post: susanna.arman@nytida.se

Nytida
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 375 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se (http://www.nytida.se)
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: https://team.nytida.se/jobs/63067-boendestodjare-natt-marmorgarden?promotion=23701-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Uppsala län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Lärare åk 1, Heby skola F-6

Ingå i ett lärarlag om 3 för undervisning av elever i 2 st. klasser åk. 1. Möjligheter att dela klasserna i mindre grupper finns och arbetslaget/lärarlaget fördelar ansvar för ämnen och grupper i samråd med rektor.

DU SKA:
- Vara väl förtrogen med läroplan och kursplaner
- Ha ett positivt förhållningssätt
- Visa god samarbetsvilja
- Ha initiativförmåga
- Se möjligheter

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa inom grundskolans tidigare år (1-3).
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMöjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Engagerade medarbetare. Tillträde - 170226. Utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas innan anställningens början.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: 174/2017
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Biträdande rektor Heby skola F-9

Nu behöver vi en erfaren, kompetent och driftig kollega. Du är modig, nyfiken och ser möjligheter! Vi önskar en lagspelare som gillar skolledaruppdraget lika mycket som vi gör och vill sikta högt.

Tillsammans med oss kommer du att leda skolans verksamheter med eleverna i fokus. Som biträdande rektor deltar du i ledning och utveckling av skolornas verksamhet, systematiska kvalitetsarbetet samt arbete med budget och ekonomi. Du kommer att avlasta rektorerna med IT, fastighets- och arbetsmiljöfrågor.

Tjänsten kommer att utformas efter den sökandes kompetens och tidigare erfarenheter. Vi ser gärna erfarenhet från att leda och utveckla fritidshemsverksamhet.

- Du ska ha relevant högskoleutbildning och erfarenhet som ledare inom skolan.
- Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.
- Du är väl insatt i skolans uppdrag och styrdokument.
- Du är trygg och har en förmåga att förankra och leda ett pågående utvecklingsarbete tillsammans med rektorer och medarbetare. För dig är kvalitetssäkring en självklarhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Heby skola är en kommunal grundskola med ca 550 elever. Vi är två rektorer på Heby skola, en på F-6 och en på 7-9. Du kommer att ha ansvar i båda verksamheterna men stå under rektor för F-6. Arbetsplatsen har ca 85 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningsform – tillsvidare 100% inom kommunen och med ett fyraårigt chefsförordnande som därefter kan komma att förlängas. Tillträde – 2018-02-01 eller efter överenskommelse. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: 175/2017 Ubn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Personalspecialist med inriktning mot arbetsmiljö och rehabilitering

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att stödja Heby kommuns chefer i individuella rehabiliteringsärenden samt att samverka med bl.a. Försäkringskassan, företagshälsovården och fackliga organisationer. Du kommer även koordinera kommunens hälsofrämjande arbete som till största del bedrivs ute på arbetsplatserna av kommunens hälsolagledare. Även andra typer av personalfrågor kommer att ingå i ditt arbete, särskilt gällande kommunens systematiska arbetsmiljöarbete. I detta ingår att utveckla styrdokument och rutiner på arbetsmiljöområdet samt att implementera dessa ute i verksamheterna. Du bevakar gällande lagar och avtal samt utbildar chefer inom arbetsmiljö- och rehabiliteringsområdet.

Våra chefer arbetar i stödsystemen Adato och Lisa. Viss systemadministration samt introduktion och utbildning av chefer i dessa system kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter.

Du kommer att ha ett nära samarbete med personalenhetens övriga personalspecialister som alla arbetar på både strategisk och operativ nivå.

BAKGRUND
Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och deras arbetsmiljö och hälsa. Du är aktiv och utåtriktad med förmåga att skapa relationer samt förtroende kring ditt arbete. Du arbetar självständigt och tar ansvar för ditt arbete. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har lätt för att samarbeta. Du kan på ett pedagogiskt sätt informera och utbilda i arbetsmiljö- och rehabiliteringsfrågor.

KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen inom personalområdet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Erfarenhet av arbetsmiljöarbete och aktiva rehabiliteringsprocesser är ett måste, gärna från Försäkringskassan. Du har god datorvana och lätt för att lära dig datasystem. Erfarenhet av Adato, Lisa, personaluppföljningssystem såsom Qlickview och uppdatering av webbsidor är meriterande. Krav på B-körkort.


Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidArbetstid – 100 % vikariat. Tillträde snarast möjligt. Varaktighet dock längst till om med den 15 juni 2018, med eventuell möjlighet till förlängning.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 176/2017 Ks
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr 176/2017 Ks och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Rehabassistent/ undersköterska till Rehabgruppen i Heby

Rehabgruppen består av nio stycken trevliga och glada arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter samt en samordnare/hjälpmedelsansvarig. Gruppen arbetar nära tillsammans för att stärka kompetenser, samarbete och ge våra kommuninvånare den bästa möjliga rehabiliteringen, både på vårdboende, i ordinärt boende och personer som har insatser enligt LSS. Gruppen har också ett nära samarbete med sjuksköterskor och undersköterskor. Vi möter personer med varierande diagnoser från åldern 17 år och uppåt, men äldre personer är den största gruppen. Vi är en liten grupp med stora möjligheter till ett flexibelt, stimulerande arbete och till aktivt deltagande i vårt utvecklingsarbete.

Vi söker nu en rehabassistent/undersköterska som är intresserad av att ingå i vår Rehabgrupp, i det vardagliga arbetet med träningar, hjälpmedelshantering och uppföljningar av bedömningar gjorda av sjukgymnast/fysioterapeut.

Du ska arbeta med att utföra ordinationer eller följa upp funktions- och aktivitetsbedömningar/ rehabiliteringsinsatser bedömda av fysioterapeut. Du kommer arbeta tillsammans med vårdtagare och personal inom ordinärt boende samt i vård- och omsorgsboenden i kommunen. Du ska vidarebefordra information/instruktioner och handleda vårdtagare, anhöriga och personal. Du kommer också arbeta med att utföra träningsordinationer och följa upp hjälpmedel som är förskrivna.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller rehabassistent. Gärna med erfarenhet av, och ett genuint intresse för, rehabiliteringsarbete. Erfarenhet av arbete i kommunens verksamheter är meriterande. Har kunskap och erfarenhet av att arbeta medicintekniska hjälpmedel. Du ska kunna arbeta självständigt och i team samt ha god samarbetsförmåga. Du bör ha vana i att dokumentera i datajournal. Andra personliga egenskaper vi gärna ser hos dig är att du är flexibel och serviceinriktad. Stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Krav på B-körkort.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Rehabiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat 100% t.o.m. 2018-08-15 Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer kan komma att göras fortlöpande under rekryteringstiden. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 172/2017, Von
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med referensnummer och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Undersköterskor

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska inom kommunal verksamhet, personlig omvårdnad, service, sociala aktiviteter och dokumentation samt utföra insatser enligt Hälso- och sjukvårdslagen efter delegering.
Ett rehabiliterande arbetssätt tillämpas på enheten.


Omvårdnadsutbildning motsvarande undersköterskenivå.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet utifrån verksamhetens behov.
Önskvärt med erfarenhet från rehabiliteringsinriktad verksamhet.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnställningsform – tillsvidare 50%-75%. Arbetstid – Schemalagd, dag/kväll/helg. Tillträde 2018-01-15 Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats. 60%-80%Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 173/2017
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med referensnummer och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Fysioterapeut

Heby vårdcentral

Vårdcentralen tillhör Primärvården, Region Uppsala. Vi vill att du ska trivas och utvecklas hos oss. Därför ger vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter i en stimulerande miljö.

Våra vårdcentraler finns i hela länet. Vi arbetar med patienten, i team på vårdcentralen och samarbetar med kollegor på olika vårdnivåer – tillsammans för din hälsa. Vårt arbete grundar sig i våra värdeord kompetens, engagemang, tillgänglighet och pålitlighet. Vi hoppas att du som delar vår värdegrund också vill bidra och stärka vår verksamhet för patientens bästa. Vårt arbete ger samhällsnytta och vi gör det med ett stort miljöfokus.

Vår verksamhet
Heby vårdcentral ligger i västra Uppland och har cirka 7 000 listade patienter. Med pendeltåg och buss från de omkringliggande orterna Uppsala, Enköping och Sala är det lätt att ta sig hit. Vi är drygt 30 medarbetare. Vår verksamhet är bred och alla yrkesområden inom vårdcentralens uppdrag finns representerade. Vi har även en ungdomsmottagning. Den breda variationen av patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats.

Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna består av primärbedömning, behandling, uppföljning och träning av både ungdomar och vuxna med symtom, sjukdomar och skador i rörelse- och stödjeorgan, centrala och perifera nervsystem samt psykosomatik. Detta sker till viss del inom ramen för de kliniska processer som är definierade av Primärvården och som vi aktivt arbetar enligt. Som fysioterapeut/sjukgymnast har du ett självständigt ansvar för bedömning och behandling på individ- respektive gruppnivå, där val av åtgärder ska baseras på tillgänglig evidens och befintliga riktlinjer.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och du får gärna ha tidigare erfarenhet av primärvård och/eller behandling och bedömning av långvarig smärta. Utbildning i OMT och/eller BK ses som meriterande. Personliga egenskaper som vi söker hos vår nya medarbetare är en förståelse för vikten av bra patientflöden på vårdcentralen samt en positiv inställning till tvärprofessionellt arbete. Vi arbetar aktivt med att utveckla vårt arbetssätt och räknar med att du engagerat bidrar i utvecklingsarbetet för att ge fler patienter bättre tillgänglighet till sjukgymnastbedömning och behandling.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidaresanställning med start i februari 2018 eller enligt överenskommelse.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Vill du ha ett utmanande jobb tillsammans med oss?
Vill du veta mer om oss och jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Ann-Christin Engberg, tel 018-617 03 73.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Vi vill ha din ansökan senast den 26 november. Bifoga kopia på din legitimation och intyg på det som styrker din åberopade kompetens tillsammans med din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100 %, Tillträde 2018-02-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: PV279/2017
Webbplats: https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=28854&RefNo=PV279%2f2017&Source=p
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Uppsala
Primärvården
75185  Uppsala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CNC-operatörer

Essde Teknik AB söker CNC-operatörer till ny produktionsenhet i Östervåla.

Om jobbet
Är du redo för en ny utmaning? Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i arbetet inom produktion och logistik!
Essde Teknik AB har en spännande tid framför sig då vi expanderar med ytterligare en anläggning i Östervåla - därför söker vi nu NC-operatörer med fräsning och svarvning som huvuduppgift. Du kommer att arbeta som maskinoperatör och ha ett helhetsansvar för tillverkningen av de komponenter du tillverkar. Utöver ställ och körning i CNC-maskiner kommer du även arbeta med den dagliga driften, vilket kräver en god allroundförmåga.

Vem är du?
Är du redo att gå vidare mot nya utmaningar? Då tror vi att du kan passa hos oss! Erfarenhetsmässigt stämmer du in på följande beskrivning:
- Erfarenhet av industriell tillverkning.
- Du har en lämplig teknisk utbildning i botten och ett stort intresse för teknik och utveckling.
- Förutom goda teoretiska och praktiska kunskaper värdesätter vi att våra medarbetare är kreativa, självgående samt har en väl utvecklad känsla för kvalitet.
- Kunna läsa och utvärdera ritningar.
- Behärskar svenska bra i såväl tal som skrift.

Vi tycker det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en positiv inställning. Du är flexibel och har förmågan att arbeta med flera problemställningar
samtidigt. Vi söker dig som är intresserad av att själv utvecklas och att vara med och utveckla samt förstärka vår position som ett högt ansett teknikföretag med kvalitet som varumärke.

Om företaget
Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på tillverkning av mekaniska detaljer med hög kvalitet. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder. Under hösten 2017 startar vi upp serietillverkningen i vår nya anläggning i Östervåla. Eventuellt kan viss tid i
början av anställningen äga rum i Uppsala. Varaktighet: Provanställning i 6 månader, därefter tillsvidareanställning. Arbetstid: Heltid, Lön: Månadslön enl. ök.
Vi sammarbetar med Arbetsförmedlingen i denna rekrytering och du söker tjänsten genom att följa länken nedan:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/17684
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ESSDE Teknik AB

75323  UPPSALA 
Hemsida:
  

Platsannons

JOBBCHANSEN PACKARE

Faringe Kött & Slakt AB är ett företag belägen i Huddungeby utanför Heby.

Vi söker nu två packare!
Dina arbetsuppgifter kommer vara packa varor för levernas till kunder.

Vi söker dig som är ordningsam, trevlig och flexibel. Du kan lyfta lite tungt och vill lära dig ett nytt yrke. Du behöver inte ha någon utbildning men vi ser gärna att du är strukturerad och ansvarstagande. Du klarar av lite stressigare tider ibland. Du är självgående och intresserad av branchen.

Vi har arbetstider helgfria vardagar och vår säsong sträcker sig från september till mars. Vi vill att du har goda kunskaper i svenska språket.

Vi erbjuder en heltidsanställning med provanställning och en anställning över säsong och mer tid vid behov.

Jobbet söks genom att besöka Jobbchansen på Arbetsförmedlingen, Gillegatan 3 i Sala, 23/11 kl. 13.00-15.00. Faringe kött & slakt finns på plats och gör speedintervjuer. Ta med dig CV och Personligt brev.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Packare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid1 tillsvidareanställnig, heltid, dagtid. 1 anställning över säsong september till mars och mer vid behov.Lön enligt avtal/överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Välkommen på rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen i Sala den 23/11 kl 13-15. Ta med cv och personligtbrev.
Arbetsplats: 
Adress: Faringe Kött och Slakt AB

74492  HUDDUNGEBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare Lönneberga förskoleenhet

Vi söker drivande förskollärare som tillsammans med oss vill arbeta med barn i åldern 3-5 år.

Vår verksamhet grundas i att se varje barn och dess intressen, utforskande, kompetens, tankar och erfarenheter. Vårt arbete genomsyras av allas lika värde och vi utgår ifrån att mångfald berikar.


Förskollärarexamen eller lärarexamen för förskola, förskoleklass, fritidshem och grundskolans tidigare år. Legitimation som förskollärare är ett krav för att erhålla tillsvidareanställning.

Du
- Ska vara väl förtrogen med Lpfö 98/16 och dess värdegrund.
- Uppmuntrar alla barn att upptäcka, utveckla och använda sina förmågor och styrkor.
- Deltar aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet.
- Använder dig av pedagogisk dokumentation som ett verktyg.
- Vill vara med att påverka och utveckla den pedagogiska verksamheten.
- Har ett positivt förhållningssätt till barn, föräldrar och arbetskamrater.
- Visar god samarbetsvilja, har initiativförmåga och är lösningsinriktad.

Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas före eventuell anställning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
- Engagerade medarbetare
- Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
- Individuell schemalagd planeringstid, 3 tim/v
- Arbetskläder för utomhusbruk
- Friskvårdskuponger
- Pedagogisk lunch

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid: 100 % tillsvidareanställning alt allmän visstidsanställning i avvaktan på legitimation. Tillträde: 180108 eller enligt överenskommelse Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Ref: 157/2017 Ubn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

3 förskollärare 100 % , Heby förskola, Bullerbyns förskoleenhet

Vi söker drivande förskollärare som tillsammans med oss vill arbeta med barn i åldern 1-5 år.

Vår verksamhet grundas i att se varje barn och dess intressen, utforskande, kompetens, tankar och erfarenheter. Vårt arbete genomsyras av allas lika värde och vi utgår ifrån att mångfald berikar.Förskollärarexamen eller lärarexamen för förskola, förskoleklass, fritidshem och grundskolans tidigare år. Legitimation som förskollärare är ett krav för att erhålla tillsvidareanställning.

Du
- Ska vara väl förtrogen med Lpfö 98/16 och dess värdegrund.
- Uppmuntrar alla barn att upptäcka, utveckla och använda sina förmågor och styrkor.
- Deltar aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet.
- Använder dig av pedagogisk dokumentation som ett verktyg.
- Vill vara med att påverka och utveckla den pedagogiska verksamheten.
- Har ett positivt förhållningssätt till barn, föräldrar och arbetskamrater.
- Visar god samarbetsvilja, har initiativförmåga och är lösningsinriktad.

Utdrag ur belastningsregistret ska lämnas före eventuell anställning
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
- Engagerade medarbetare
- Möjlighet att utvecklas i din yrkesroll
- Individuell schemalagd planeringstid, 3 tim/v
- Arbetskläder för utomhusbruk
- Friskvårdskuponger
- Pedagogisk lunch


Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid: 100 % tillsvidareanställning alt allmän visstidsanställning i avvaktan på legitimation. Tillträde: 180108 eller enligt överenskommelse Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Ref: 158/2017 Ubn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Infrastrukturstrateg - Mark- och planeringsenheten

Som infrastrukturstrateg arbetar du strategiskt och övergripande för att skapa förutsättningar för en hållbar infrastruktur. Tjänsten är bred och du driver det strategiska arbetet från idé till färdigställande. Du samordnar kommunens strategiska infrastrukturprojekt och tar initiativ till planering av åtgärder. Andra uppgifter innefattar bland annat att ta fram underlag till den strategiska planeringen, remisshantering, samt arbete med länstransportplanen.

Du ansvarar också för bredbandssamordningen i kommunen. Som bredbandssamordnare arbetar du för att uppnå det nationella bredbandsmålet att 95 % av alla hushåll och företag ska ha tillgång till snabbt bredband år 2020. Arbetet innebär bland annat att samordna de olika intressen som är kopplade till bredbandsutbyggnaden, däribland att samordna de olika projekt som pågår både av kommersiella aktörer och av föreningar på landsbygden. Arbetet innebär också att jobba för att nya projekt initieras samt att arbeta tillsammans med Tekniska enheten för att utbyggnaden ska ske på ett bra och hållbart sätt.

En viktig del av tjänsten är att samverka med olika aktörer för att skapa goda resultat. Du arbetar på ett systematiskt och lyhört sätt mot medborgare, organisationer, tjänstemän och politiker. Samarbete sker bland annat med kommuner, Länsstyrelsen, Trafikverket, och Region Uppsala.

Du kommer även att medverka i olika typer av projekt inom samhällsbyggnadsfrågor och i det kommande arbetet med kommunens översiktsplan kommer du att ha en viktig roll. Du föredrar dina ärenden på politiska sammanträden.


Vi söker dig som vill bidra till samhällsutvecklingen och ge förutsättningar för goda rese- och transportmöjligheter. Du har god samarbetsförmåga och är relationsskapande genom att du lätt knyter kontakter. Du är bra på att lösa de problem du ställs inför samt på att ta egna initiativ och att arbeta självgående. Som person har du ett stort driv och har förmågan att självständigt driva och delta i projekt mot gemensamt uppsatta mål.

Du har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt samt är bra på att samordna och hålla många bollar i luften. Din förmåga att skapa tillit och förtroende i din muntliga och skriftliga kommunikation med kollegor, politiker och allmänheten är central. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning mot samhällsplanering, fysisk planering, trafikingenjör eller dylikt. Vi ser det meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom relevanta områden samt har erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller andra politiskt styrda organisationer. Du har även kunskap om gällande lagstiftning.

Du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi erbjuder Dig
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du bidrar till byggandet av framtidens hållbara samhälle. Du har möjlighet att vara med och påverka i en trevlig och ambitiös arbetsgrupp. Vi har korta beslutsvägar och du får möjlighet att följa de olika processerna från början till slut.


Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Heby kommun är i ett expansivt skede med nybyggnadsprojekt och exploateringar i flera av kommunens orter. Mark- och planeringsenheten söker därför en infrastrukturstrateg. Enheten har sju anställda och arbetar med planering, exploatering och markförsäljning, infrastruktur, parker och grönytor samt GIS och kartsystem.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Samhällsplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast Tjänsten är placerad i Heby tätort. (30 min från Uppsala med tåg)Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: Ange ref: 170/2017 Sbn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr 170/2017 Sbn och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Boendeassistent Morgongåva

Som boendeassistent kommer du att arbeta med brukare utifrån fastställda genomförandeplaner och samarbeta med företrädare, anhöriga, personal inom daglig verksamhet och habilitering. I arbetet ingår journalföring, omvårdnad samt serviceinsatser såsom matlagning, städ, tvätt och stöd med personlig hygien. Serviceinsatserna görs i samråd med brukaren och med respekt för dennes självbestämmande och integritet . Drivs du av en vilja att utveckla dig själv och den verksamhet du arbetar i är arbete hos oss något för dig.

Vi ser att du har som ledstjärna att värna om vår målgrupps rätt till att utvecklas och leva som andra människor utifrån sina möjligheter och behov, samtidigt som du finner arbete med personer med beteendeproblematik som en spännande utmaning.
Vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår.

Du tar aktiv del i planering och genomförande av brukarens beviljade insats. I ditt arbete ska du agera för god kvalitet och måluppfyllelse enligt verksamhetens samtliga styrdokument samt aktivt verka för utveckling på arbetsplatsen. För att säkerställa kvalitet är det också av vikt att du kan identifiera förbättringsområden och genomföra dessa i samråd med chef och kollegor.

BAKGRUND
Framgång i arbetet bygger på att du är duktig på att skapa och bibehålla goda relationer samt att du är ansvarstagande, pålitlig och att du stöttar brukaren till delaktighet i vardagen. Du bör ha en personlig mognad och inre trygghet.

Vi söker dig som har vårdutbildning med inriktning funktionsnedsättning / omvårdnad /beteendevetenskap eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av arbete med personer med diagnos inom autismspektrumtillstånd och beteendeförändring samt har praktisk erfarenhet av lågaffektivt bemötande och gärna erfarenhet av utmanande beteende.
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med pedagogisk inriktning.
Det är även meriterande med erfarenhet av arbete med vuxna brukare och deras utveckling samt av vuxna brukares insatser enligt LSS.

Du innehar B-körkort.

För att kunna kommunicera med vår målgrupp och sköta dokumentationen måste du behärska svenska i tal och skrift samt ha datorkunskaper.

Vi söker dig som är drivande, ansvarstagande, social och engagerad. Du ska vara kreativ och initiativrik som person samt ha förmåga att vara strukturerad, flexibel och in lyssnande.
Som person har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Dessutom har du förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv och du har en positiv och lösningsfokuserad inställning till ditt arbete. Vi förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstiderna är förlagd dagtid, kvällar med sovande jour. Du arbetar två helger och ledig två helger. APT inplanerat i schemat var fjärde vecka. Tillsvidareanställning 80-95% Tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer sker fortlöpande 80% eller merIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: 168/2017 Von
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Timvikarier inom vård och omsorg

Funktionsstöd består av flera grupp- och stödbostäder, korttidsboende för barn, ungdomar och vuxna samt daglig verksamhet.

Arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter för undersköterskor och vårdbiträden inom kommunal verksamhet såsom personlig omvårdnad, service, sociala aktiviteter och insatser enligt hälso- och sjukvårdslagen. Du kommer bland annat arbeta med att hjälpa individen med att äta och dricka, förflyttningar, hushållssysslor, personlig hygien, ärenden och inköp, kommunikation och sociala kontakter.


Vi söker dig som har ett gott bemötande och god empatisk förmåga, du är lyhörd för brukarens behov och strävar efter att tillgodose dem på bästa sätt. För att trivas i rollen som vikarie behöver du social kompetens, initiativförmåga och vara flexibel.

För en tjänst som undersköterska krävs omvårdnadsutbildning motsvarande undersköterskenivå. För en tjänst som vårdbiträde är gymnasieutbildning meriterande.

Tidigare erfarenhet av vård och omsorg är meriterande.
B-körkort är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Till Bemanningsenheten inom vård och omsorgsförvaltningen söker vi nu ett antal engagerade timvikarier.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid – Varaktighet: Timanställning med möjlighet att jobba dag, kväll, natt och helg. Tillträde enligt överenskommelse Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats. Upp till 20%Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: ref nr 171/2017 Von
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr 171/2017 Von till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Planarkitekt- Mark- och planeringsenheten

Som planarkitekt arbetar du som projektledare med eget ansvar för ett antal detaljplaner. Du driver planerna genom hela planprocessen, från vision till färdig plan. Du har en dynamisk och varierande roll som innebär att arbeta med både stora och små detaljplaner av olika typer och i olika skeden av planprocessen. Inom enheten arbetar vi med detaljplaner i grupp där vi samarbetar kring gemensamma frågor.

I tjänsten ingår också att arbeta med andra planer, program och utredningar inom fysisk planering, både som projektledare och som projektmedarbetare. I det kommande arbetet med kommunens översiktsplan kommer du att ha en viktig roll. För att kunna göra ett bra jobb som planarkitekt är det viktigt att du kan överblicka komplexa situationer och se helheter samt dra slutsatser utifrån tillgänglig information.

Då planprocessen involverar möten med många olika människor är det viktigt att du samarbetar och kommunicerar väl, både med invånare, externa intressenter, politiker, kollegor, myndigheter m.fl. och att du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. För anställningen gäller att du fattar självständiga beslut i enlighet med gällande delegation samt förbereder och föredrar ärenden i aktuell nämnd. Samhällsplanering sorterar under kommunstyrelsen.


Vi söker dig som har ett stort intresse för samhällsplanering, stadsbyggnad och gestaltning. Du har en relevant universitets- eller högskoleutbildning t.ex. planeringsarkitekt, landskapsarkitekt, samhällsplanerare eller motsvarande utbildning. Vi ser det meriterande om du har arbetslivserfarenhet av detaljplanering samt erfarenhet inom andra relevanta områden. Vi ser det också meriterande om du har erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller andra politiskt styrda organisationer. Du har kunskap om planprocessen och plan- och bygglagen samt viss kännedom om miljöbalken.

Det är meriterande med kunskap i våra programvaror AutoCAD, Focus Detaljplan, ArcGIS och Sokigos olika system. Du behärskar svenska i tal och skrift samt innehar B-körkort.


Personliga egenskaper
Vi söker dig som är en resultatinriktad person med god initiativförmåga som trivs med att ta ett stort eget ansvar och att självständigt driva egna projekt. Du är stresstålig, har god förmåga att planera ditt arbete men trivs även bra med att arbeta i grupp.

Du är kommunikativ och har en mycket god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt samt är bra på att föra dialog såväl med medborgare och sakägare som inom organisationen och med politiker.

Du är drivande, analytisk och kreativ samt förstår helhet och samband. Du anpassar dig naturligt till olika sammanhang och känner dig stimulerad av att arbeta på ett problemlösande sätt.

Tjänsten kan till viss del utformas efter dina tidigare erfarenheter och intressen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder Dig
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du bidrar till byggandet av framtidens hållbara samhälle. Du har möjlighet att vara med och påverka i en ambitiös och trevlig arbetsgrupp. Vi har korta beslutsvägar och du får möjlighet att följa de olika processerna från början till slut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde snarast


Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Heby kommun är i ett expansivt skede med nybyggnadsprojekt och exploateringar i flera av kommunens orter. Mark- och planeringsenheten söker därför en planarkitekt. Enheten har sju anställda och arbetar med planering, exploatering och markförsäljning, infrastruktur, parker och grönytor samt GIS och kartsystem
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Samhällsplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast Tjänsten är placerad i Heby tätort. (30 min från Uppsala med tåg)Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: Ange ref: 169/2017 Sbn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr 169/2017 Sbn och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Praktisk tjänstgöring/provtjänstgöring för tandläkare

Folktandvården Östervåla

Vi erbjuder dig som har tandläkarlegitimation från ett icke EU-land att genomföra din provtjänstgöring eller praktiska tjänstgöring hos oss.

Folktandvården Östervåla är en liten trivsam klinik belägen i Heby kommun med goda bussförbindelser till och från Uppsala. Vi är 10 anställda varav tre tandläkare och en tandhygienist. Hos oss hittar du hög kompetens och lång erfarenhet, och nu söker vi dig som vill göra din praktik hos oss. Vi arbetar hälsoinriktat och har många patienter med frisktandvårdsavtal vilket ger kontinuitet för patienterna och en bra arbetsmiljö för oss. Vi använder T4 journalsystem och digital röntgen. Vi samarbetar i nätverk tillsammans med fyra andra kliniker.

Du genomför din prov- eller praktiska tjänstgöring hos oss på Folktandvården Östervåla under handledning. Vi ger dig förutsättningarna för att då din provtjänstgöring godkänd av Socialstyrelsen. Du får en introduktion till svensk tandvård kombinerat med den träning du behöver för att kunna nå ditt mål - en svensk tandläkarlegitimation.

Vi söker dig som har ett beslut från Socialstyrelsen att genomföra din provtjänstgöringstid/ praktiska tjänstgöring inom tandvård. Du har övriga steg mot svensk legitimation redan godkända av Socialstyrelsen och saknar enbart provtjänstgöring/praktiktjänstgöring. Du har även Migrationsverkets tillstånd om att få vistas och arbeta i Sverige. Vi vill att du har ett intresse att efter din tjänstgöringsperiod fortsätta att arbete hos oss inom Folktandvården.

För att lyckas krävs att du har en god förmåga att samarbeta och har ett stort intresse för att skapa goda relationer till såväl kollegor som patienter och anhöriga. Det innebär att vi ställer höga krav på din kommunikationsförmåga.

Vi erbjuder en plats för praktisk tjänstgöring/provtjänstgöring. Anställningen är tidsbegränsad och på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och först efter du erhållit särskilt förordnande från Socialstyrelsen för att utöva tandläkaryrket.

Lönenivån är avtalad enligt kollektivavtal. Du avslutar din tidsbegränsade anställning enligt rekommenderad tid från ditt beslut från Socialstyrelsen.

Bifoga kopia på ditt beslut från Socialstyrelsen, samt intyg som styrker din kompetens. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Välkommen med din ansökan!

Folktandvården i Uppsala län har god tillströmning av patienter, bra ekonomi och intressanta utvecklingsprojekt. Vi är en organisation där alla känner sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som för vår verksamhet framåt. Vårt driv sitter i medarbetarna! Låter det intressant? Kom och dela vårt driv!

Upplysningar
Klinikchef Daniel Halpern 018-611 09 80
Arbetsledare Laila Elmerudh 018-611 09 80
HR-konsult Sara Beskow 018-611 65 46
För TT Isabel Brundin, 070- 508 13 10

Välkommen att söka via länken nedan. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning, kopia på beslut om prov- eller praktisk tjänstgöring från Socialstyrelsen samt kopia på din yrkeslegitimation från icke EU-land.

Sista ansökningsdag är den 30 november.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, Heltid, Tillträde Enligt överenskommelse till . -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: FTV105/2017
Webbplats: https://lul.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=28722&RefNo=FTV105%2f2017&Source=p
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Uppsala
Ulleråkersvägen 21
75017  Uppsala Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Morgongåva

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 1
Ålder: 5 år
Dagar och tider: Måndag-fredag ojämna veckor fr.o.m. 16:00/17:00
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras son på 5 år. De behöver hjälp varannan vecka (ojämna) måndag-fredag. Du hämtar från förskolan vid 16:00-17:00 och sedan tar du hand om pojken, antingen tar du hem honom direkt eller stannar på en park. Finns möjlighet att dela det med en till barnvakt!
OBS. Ange referens: RN26416

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: RN26416
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, matematik, engelska och svenska åk 9, Tärnsjö

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: År 9 grundskolan
Ämne: Matematik, engelska och svenska
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN26339
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: RN26339
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1181 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1908
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Sjuksköterska vård- och omsorgsboende

Du erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du har sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal hälso- och sjukvård. Du planerar och leder det specifika omvårdnadsarbetet inom ansvarsområdet. I uppdraget ingår också att utföra planerade och oplanerade hembesök. Dokumentation sker i Procapita.

BAKGRUND
Heby kommun bedriver hälso- och sjukvård i både hemsjukvård och på särskilt boende. Viss LSS-verksamhet ingår också i verksamheten.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha förmåga att se helheten och kunna samverka med andra yrkeskategorier i teamet. Du är trygg i din yrkesroll, flexibel och kan arbeta självständigt.
Krav på B-körkort
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidEtt vikariat 84% på vård- och omsorgboende. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/helgtjänstgöring. Tillträde: 2017-12-11 eller efter överenskommelse 80% eller merIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 164/2017 Von
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  

Platsannons

Läkemedelsansvarig farmaceut till Östervåla

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Oskar Essunger berättar: Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Östervåla! 

För mig som chef, är det viktigt att vi jobbar som ett team på apoteket och att vi är engagerade i såväl våra kunder som varandra.

Våra kunder är boende i Östervåla och i omgivningarna runt om på den omgivande landsbygden. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en läkemedelsansvarig farmaceut på Hjärtat! Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

I rollen som läkemedelsansvarig på Hjärtat ansvarar du för det lokala kvalitetsarbetet. Som läkemedelsansvarig tar du ansvar för att ditt apotek uppfyller de krav som ställs, och ansvarar för att rapportera avvikelser. Du ser till att nya medarbetare introduceras och tar del av kvalitetsrutinerna på apoteket, och coachar dina kollegor med stöd och råd gällande apotekets kvalitetsarbete. I denna tjänst finns även möjligheten att ta hand om ytterligare ett apotek, det vill säga Österbybruk för dig som vill utvecklas vidare. Det innebär att du kommer jobba även på det apoteket med kvalitetsfrågor. 

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du! Vi söker dig som är legitimerad receptarie med erfarenhet av att vara läkemdelsansvarig eller apotekare och har ett brinnande intresse för kvalitet. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor. 

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat? På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

I vår region i Uppsala har vi regelbundna möten för våra läkemedelsansvariga där man träffas och byter erfarenhet. Vi genomför dessutom våra egeninspektioner tillsammans med en annan läkemedelsansvarig för att stötta varandra och få en större kompetens, det innebär att man får se flera olika verksamheter. 

För ytterligare frågor kontakta Apotekschef Oskar Essunger på 072-451 93 83.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidare .Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1944879/101129?channel=amv&iso=se
Epostadress: oskar.essunger@apotekhjartat.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se/karriar
  
Platsannons

Personlig assistent till en man sökes i Heby nära Uppsala

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

 

Om tjänsten:

Nu söker vi en manlig assistent till en 60-årig man i Heby som bor med sin fru. Kunden sitter i rullstol.

Kunden klarar det mesta själv men behöver hjälp med förflyttningar och ledsagning då han går på sjukgymnastik samt träning vid flertal gånger i veckan.

I tjänsten ingår mycket bilkörning då kunden åker ut ofta på träning. Att sköta om bilen och hålla den rent utvändig och invändig ingår i tjänsten.

Det ingår även mycket förflyttningar så det är meriterande om du har erfarenhet av lyftteknik eller liknande.

Tjänsten är måndag till fredag kl. 06:30-13:30. 35 timmar i veckan.

 

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Är i 30-års åldern och uppåt
• Har god fysik och klarar av manuella förflyttningar
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Gärna delar kundens intresse inom sport och bilar
• Har B-körkort
• Manliga sökanden

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Måndag till fredag kl. 06:30-13:30. Tjänsten är ca 75 %.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 27/10

Kontaktperson: Amir Hadavi


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratfast timlön. övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10367
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Warfvingesväg 39
11251  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Karttekniker/GIS-samordnare

Som GIS-samordnare ansvarar du för att utreda och samordna de olika enheterna och förvaltningarnas behov av kartdata samt verksamhetssystem med geografisk koppling. Du kommer att ansvara för att samla in information, administrera, underhålla och utveckla kommunens geografiska informationssystem samt att fungera som ett GIS-stöd mot användarna.

Den största delen av ditt arbete ligger inom Mark- och planeringsenheten. Du är systemansvarig för Sokigos olika system och ansvarar för uppdatering och utveckling av dessa. Du ansvarar också för ajourhållningen av primärkartan och inmätning av nya objekt. Utöver detta ingår att ta fram förenklade nybyggnadskartor, göra utdrag ur primärkartan samt att ajourhålla i Lantmäteriets system LINA (det som idag ingår i det s.k. ABT-avtalet) samt i Trafikverkets NVDB.

I det kommande arbetet med kommunens översiktsplan kommer du ha en viktig roll med att genomföra GIS-analyser och ta fram de kartmaterial som behövs. Du kommer också att medverka i olika typer av projekt inom samhällsbyggnadsfrågor samt vara föredragande på politiska sammanträden.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är bra på att ta egna initiativ och att arbeta självgående samt att självständigt driva och delta i projekt mot gemensamt uppsatta mål. Din roll kommer vara att väga samman olika intressen, ibland motstridiga, därför är det viktigt att du är lyhörd samt att du kan tolka material utifrån flera perspektiv och se kritiskt på resultatet.

Du har ett strukturerat och kvalitetsmedvetet arbetssätt samt är bra på att samordna och hålla många bollar i luften. Din förmåga att skapa tillit och förtroende i din muntliga och skriftliga kommunikation med kollegor, politiker och allmänheten är central. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ny på kommunen och du kommer därför ges möjlighet att påverka utformningen efter dina tidigare erfarenheter och intressen.

Du har relevant universitets- eller högskoleutbildning, t.ex. GIS-ingenjör, ingenjörsutbildning med lantmäteriinriktning, mät- och kartteknik eller dylikt. Vi ser det meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom relevanta områden samt har erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller andra politiskt styrda organisationer. Du har även kunskap om gällande lagstiftning.

Du behärskar GIS och har lätt för att lära dig ny programvara. Det är meriterande med kunskap i våra programvaror AutoCAD, ArcGIS och Sokigos olika system samt med erfarenhet och vana av att genomföra GIS-analyser. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Krav på B-körkort.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete där du bidrar till byggandet av framtidens hållbara samhälle. Du har möjlighet att vara med och påverka i en duktig och ambitiös arbetsgrupp. Vi har korta beslutsvägar och du får möjlighet att följa de olika processerna från början till slut.

Heby kommun är en småskalig kommun med bra läge i den expanderande Mälardalsregionen. Kommunen är i ett expansivt skede med nybyggnadsprojekt och exploateringar i flera av kommunens orter. Mark- och planeringsenheten söker därför en karttekniker/GIS-samordnare. Mark- och planeringsenheten ryms inom samhällsbyggnadsförvaltningen och har sex anställda varav fyra arbetar med samhällsplanering.

Heby kommun ligger på pendlingsavstånd till flera större orter. Här finns bra boendemiljöer, ett rikt föreningsliv, vacker natur och chans till en rad olika fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Karttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast eller enligt överenskommelse Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: 145/2017 Sbn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post. Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  
Platsannons

Platschef till Apotea

Du ansvarar för personalplanering, rekrytering och koordinering av arbetet på Apotea och våra systerbolag som delar lokaler med oss. I rollen som platschef hos en av kommunens största arbetsgivare har du en central funktion i vår organisation med ansvar för logistikens planering, utförande samt ekonomi. Du kommer ha kontakt med myndigheter, arbetsförmedling och personal.

• Planera, leda och följa upp produktionen på arbetsplatsen
• Ansvara för personalbudget och planering
• Ansvara för att lagar och förordningar följs och att kvalitets- och miljömål uppnås
• Samordningsansvar av personal

Vi söker dig med någon form av relevant utbildning men flera års erfarenhet av att leda ett större arbetslag. Troligtvis har du arbetat på ett, eller ett par större företag under en stor del av ditt yrkesliv och du har förmågan att leda personal och skapa en gemensam ansvarskänsla en stor grupp. Som person är du ordningsam, resultatinriktad och ser till företagets bästa. Du gillar att arbeta strukturerat men är inte rädd för att hugga i utanför dina ordinarie arbetsuppgifter när det behövs.

Apotea befinner sig i en expansiv fas och nu söker vi en platschef med personalansvar till vår nya anläggning som vi håller på att bygga utanför Morgongåva utanför Uppsala. där vi för närvarande har drygt 300 anställda. Apotea.se är Sveriges första fullskaliga apotek som inte har några fysiska butiker utan bara finns på nätet. Vi är Sveriges snabbast växande apoteksföretag med mentaliteten hos ett litet företag – här är beslutsvägarna korta. Med initiativförmåga, god arbetsmoral och ett "vi-tänkande" bidrar vi alla till att göra apotea.se till en bra arbetsplats där vi har roligt tillsammans. Vi är ett mycket snabbväxande företag som förra året fördubblade både omsättningen och antalet anställda. Vi utsågs till Årets nätbutik på Prisjakt 2014, 2015 och 2016, Årets e-handel på Pricerunner 2016 och vann Årets e-handel på Nordic Ecommerce Award samma år.

På Apotea jobbar vi alla tillsammans för att ge våra kunder bästa tänkbara service, och det är vi bra på!
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Logistikchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- Direktrekrytering - Heltid 40h tillsvidare med 6 mån provanställning- Fast lön - Friskvårdsbidrag och personalrabatt
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: Platschef
Webbplats:
Epostadress: jobb@apotea.se
Övrigt: Skicka din ansökan till oss via mail. Intervjuer kommer ske löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
Arbetsplats: 
Adress: Apotea AB
SVEAVÄGEN 166 3TR
11346  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.apotea.se
  
Platsannons

Biblioteksassistent Tärnsjö bibliotek

Vi söker dig som vill jobba med biblioteksfrågor och förhoppningsvis har en högskoleutbildning. Som assistent kommer du att kunna vara med och utveckla verksamheten vid Tärnsjö bibliotek. Du är en modig, social och helhetstänkande person som kan hantera flera saker samtidigt och har ett gott ordningssinne. Du är intresserad av barn- och ungdomsverksamhet och ser möjligheterna i att samarbeta med andra aktörer i samhället. Du tycker om att träffa människor och du välkomnar förnyelse och oprövade perspektiv. Du hugger gärna i där det behövs och du blir en del i att driva projekt framåt med lust och engagemang.

Som biblioteksassistent i Heby kommun med huvudarbetsplats i Tärnsjö ingår även att tjänstgöra vid övriga bibliotek i kommunen, men största delen av arbetstiden är förlagd vid Tärnsjö bibliotek. Som assistent hjälper du låntagare med deras önskemål och är ansiktet utåt i mötet med låntagarna. Du hanterar ut- och inlån, jobbar med bokuppsättning, påminnelser, kravhantering, fakturering, olika redovisningar med mera. Du hjälper besökarna med grundläggande frågor gällande IT och digitala system. Du är en del i vårt arbete som riktar sig till våra äldre kommuninvånare både på orten och i hela kommunen. Att vara behjälplig vid våra barn- och ungdomsbesök ingår i assistentens arbetsuppgifter. För dig är det självklart att samarbeta med våra låg- och mellanstadieskolor samt med samhällets förskolor, och du ser dig som en naturlig pusselbit i pedagogernas läsfrämjande arbete. I tjänsten ingår kvällstjänstgöring och ibland helg och ensamarbete.

Hos oss får du möjlighet att under stor frihet vara med och utveckla Tärnsjö bibliotek. Tillsammans med trevliga kollegor inom Bibliotek Heby kommun ges du också möjlighet till samarbete och inspiration. Då Tärnsjö bibliotek är en del av Bibliotek Heby kommun finns det även gemensamma frågor som fortlöpande diskuteras med de andra enheterna. Detta gäller sådant som lånevillkor, mediebestånd och digitala tjänster.

Vi har siktet inställt på förnyelse och progression, och är just nu mitt i en spännande utvecklingsfas. Välkommen med din ansökan!

Minst 3-årigt gymnasium men gärna högskoleutbildning. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift samt goda IT-kunskaper.

B-körkort och tillgång till egen bil.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Den småskaliga kommunen med bra läge i en expanderande region. Traditioner i jord- och skogsbruk, tegel, trä, läder, hantverk och mekanisk industri. Små tätorter som utvecklas i demokratisk anda. En obyråkratisk organisation som löser sina uppgifter på ett praktiskt och okomplicerat sätt. Bra boendemiljö, smidiga kommunikationer och tillgång till avkopplande natur- och fritidsupplevelser. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder, kön och ålder. Arbetsgivaren Heby kommun arbetar för mer hälsofrämjande arbetsplatser.

Tärnsjö biblioteks anrika och ljusa lokaler ligger centralt belägna i samhället, med närhet till grönska, friluftsområden och promenadstråk. Tillsammans med företag, föreningsliv och trossamfund utgör vi en viktig knutpunkt för människorna här.
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Biblioteksassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat t.o.m. 2018-08-31 Tillträde: Snarast, efter överenskommelse Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattats.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 161 2017 Kfn
Webbplats:
Epostadress: information@heby.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med ref nr och meritförteckning till Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Vi undanber oss all hjälp från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.
Arbetsplats: 
Adress: Heby kommun
Heby kommun
74488  Heby Sverige
Hemsida: http://www.heby.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde vid behov på 67:ans grill

67:ans Grill AB ligger utmed riksväg 56 någon kilometer från Tärnsjö och har öppet dygnet runt. Det är en liten grill där vi serverar dagens rätt, grillmeny och lite a´ la carte.

Vi söker nu personal för arbete vid behov. Det innebär att du kan få komma att jobba under alla dygnets timmar. I uppgifterna ingår att ge god service till våra kunder, att förbereda smörgåsar och även viss städning,

Vi vill att du som söker är glad, trevlig och serviceinriktad. Du behöver inte ha erfarenhet av matlagning men gärna kassavana och erfarenhet av kundservice. Om du bor långt från arbetsplatsen är det bra om du har körkort. Det går bussar men dessa stämmer inte riktigt med arbetstiderna.

Välkommen med ringa till Britt-Marie på tfn. 0292-50488 på vardagar efter kl. 15.
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidÖppet dygnet runt. Timanställning vid behov.Enligt överenskommelse. Timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 67:ans Grill AB
Wärdshusvägen 2
74045  TÄRNSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde natt på 67:ans grill

67:ans Grill AB ligger utmed riksväg 56 någon kilometer från Tärnsjö och har öppet dygnet runt. Det är en liten grill där vi serverar dagens rätt, grillmeny och lite a´ la carte.

Vi söker nu en personal/grillbiträde för nattpass. Det innebär att du kommer att jobba kl 23.00-07.00 under 3 nätter för att sedan vara ledig 3 nätter på ett rullande schema (detta kan eventuellt ändras om det finns önskan om annat upplägg). I uppgifterna ingår att ge god service till våra kunder, att förbereda smörgåsar och även viss städning,

Vi vill att du som söker är glad, trevlig och serviceinriktad. Du behöver inte ha erfarenhet av matlagning men gärna kassavana och erfarenhet av kundservice. Om du bor långt från arbetsplatsen är det bra om du har körkort. Det går bussar men dessa stämmer inte riktigt med arbetstiderna.

Välkommen med ringa till Britt-Marie på tfn. 0292-50488 på vardagar efter kl. 15.
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidCa 15 nätter per månad, åtta timmar per natt, kl. 23,00-07,00.Enligt överenskommelse. Timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: 67:ans Grill AB
Wärdshusvägen 2
74045  TÄRNSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör

Du ska ha kunden i fokus, vara serviceinriktad och lyssna. Klippning och färgning är något vi gör varje dag. Svara i telefonen och ta betalt ingår också.

Du ska tycka om ditt arbete och vara en utåtriktad person. Du ska vara bra på att lyssna på kunden och sätta den i fokus.

Salongen har funnits i lite mer än 6 år. Vi har en bred kundkrets mellan 1-95 år.
Publiceraddatum: 2017-10-01
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTill en början på 50% men kan bli mer. 40%-60%Lön enligt frisörföretagarna
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Jobb
Webbplats:
Epostadress: Bokning@studioline.se
Övrigt: Skicka gärna ett personligt brev, CV och referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Julia & Emilia AB
Torgvägen 1 A
74046  Östervåla Sverige
Hemsida: http://www.studioline.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal