Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:40

Lediga jobb i Hammarö kommun (1761), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 805
Täthet265,90Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area464,15Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land59,44Landareal (km²)
Sjö0,90Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Hammarö kommun söker modersmålslärare

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.ARBETSUPPGIFTER
Som modersmålslärare ansvarar du för modersmålsundervisning och/eller studiehandledning på våra skolor i kommunen. I uppdraget ingår att vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna.
Lärarna inom modersmålsverksamheten tjänstgör på fler skolor i kommun vilket innebär att resor mellan våra skolor förekommer under arbetsdagen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har svensk legitimation som modersmålslärare/lärare med språkinriktning. Du ska ha något/några av nedanstående språk som modersmål samt goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument, tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.

Vi söker modersmålslärare i följande språk och omfattning:

Bosniska, 30% timanställning
Finska, 15% timanställning
Franska, 20% timanställning
Kinesiska, 20% timanställning
Ryska, 25% timanställning
Samiska, 15% timanställning
Spanska, 15% timanställning
Somaliska, 50% tillsvidareanställning
Thailändska, 25% timanställning
Tigrinja, 25% timanställning
Ungerska, 15% timanställning


Intervjuer kan förekomma innan ansökningstiden är slut. Tillträde enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 11
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 201763BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=852c9e4e-8ea8-4ba1-935d-992d4aef70ce&TK=aca2b9fc-8074-4c3f-b634-c88f6a45b928
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Bildningsförvaltningen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  

Platsannons

Är du en trygg person som gillar tv-spel, att prata om samhällsfenomen o...

Är du en trygg person som gillar tv-spel, att prata om samhällsfenomen och vara utomhus? Har du kanske också erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar med autism och/eller adhd? Då har du precis hittat sommarjobbet du ska söka!

Vi letar sommarledsagare åt M, en kille på 12 år med med högfungerande autism och adhd. Som M’s ledsagare agerar du kompis, stöd och förebild. Du avlastar också familjen och hittar på saker med M som han tycker är roligt, det kan vara allt från att spela tv- och datorspel, åka vattenskidor, gokart, bada, springa, friluftsliv, prata om livet och samhällsfrågor och åka på utflykter in till Karlstad.

Sommarjobbet omfattar 80 timmar fördelade på fyra veckor, v. 29-32. Exakta dagar är inte satta och är flexibelt. Längd på pass kommer variera och det finns flexibilitet här med.ÄR DU RÄTT PERSON?

För att passa i rollen som ledsagare behöver du dela M's intressen kring tv-/datorspel och gärna tycka om att prata om samhällsfenomen. M gillar att diskutera det mesta och behöver någon som vågar snacka med honom, även när det är känsliga ämnen.

Att tycka om att hitta på saker och vara utomhus är också en förutsättning eftersom M gillar aktiva aktiviteter.

Nån slags erfarenhet av autism och/eller adhd underlättar när du är med M. M har många utmaningar i det sociala samspelet och behöver därför någon som kan anpassa sig efter hans förutsättningar. Det hjälper att du som person är trygg i dig själv och kan hantera konflikter med lugn.

Tjänsten kommer att vara på Hammarö, så bor du exempelvis i Karlstad är det en fördel att ha bil för att enkelt ta dig dit.OM OSS:

Kasper Kollo har under 14 år arbetat för att ge barn, ungdomar och unga vuxna med autismspektrumtillstånd en meningsfull fritid inom ramen för LSS-insatser. Målet med våra verksamheter är att deltagarna ska ha så roligt som möjligt och få en fungerande vardag samtidigt som anhöriga får möjlighet till avlastning.

Kasper kollo ingår i Nytida som är en av Sveriges ledande aktörer inom LSS, SoL och skola med fokus på stöd och service till människor med funktionsnedsättningar.OM TJÄNSTEN:

Timanställning.

80 timmar fördelade under vecka 29-32.

Dagar och tider flexibla.LÖN:

117kr/timmen.ANSÖK VIA WEBBEN

LÄNK ANSÖKAN: https://kasperkollo.teamtailor.com/jobs/8287-ledsa... (https://kasperkollo.teamtailor.com/jobs/8287-ledsagare-avlosare/applications/new?promotion=1256-arbetsformedlingen)

Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret "Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder". Det kan du söka om här: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-b... (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/)
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Ledsagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid Vecka 29-32 Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-29
Referens:
Webbplats: http://team.kasperkollo.se/jobs/34942-ar-du-en-trygg-person-som-gillar-tv-spel-att-prata-om-samhallsfenomen-och-vara-utomhus?promotion=10638-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kasper kollo
Lilla fiskaregatan 2
22222  Lund Sverige
Hemsida: http://kasperkollo.se
  
Platsannons

Upphandlare

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.Kommunstyrelsens förvaltning genomsyras i sitt arbete av en helhetssyn med visionen för kommunen och har till uppgift att stödja kommunstyrelsen med det underlag som behövs för att kunna ta det politiska ansvaret. Förvaltningens arbete består också av att leda, utveckla och samordna kommunens verksamhet inom områden som är övergripande.

ARBETSUPPGIFTER
Kommunens inköpsfunktion ligger under avdelningen för ekonomi och lön. Idag har kommunen en anställd som arbetar med inköp och upphandling. Upphandlingsverksamheten i Hammarö kommun genomgår just nu ett förändringsarbete som medför ett behov att utöka den centrala inköpsfunktionen. Du kommer in i en spännande utvecklingsfas och förväntas bidra med idéer för att förbättra rutiner och processer.

Arbetet består i att självständigt leda och ansvara för hela inköpsprocessen, allt från upprättande av förfrågningsunderlag till uppföljning av avtal. I uppdraget ingår både ramavtalsupphandlingar och objektupphandlingar av varor, tjänster och entreprenader.

I rollen som upphandlare kommer du agera projektledare och ha många kontaktytor inom kommunen samt med leverantörer, vi ser därför att du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och har förmåga att skapa goda relationer.KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning inom ekonomi eller juridik alternativt har du KY/YH-utbildning i offentlig upphandling eller annan erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller offentlig upphandling.

Som person är du noggrann, strukturerad och analytisk. Utmaningarna i arbetet är ofta komplexa och varierande till sin art, vi ser därför att du är nyfiken, har en vilja att utvecklas samt trivs med att finna nya angreppssätt och affärsupplägg utifrån kravställarens behov. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Anställningsintervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Upphandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017141KS
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5505d224-ab6c-4f11-afcf-9175580029ad&TK=a0d19df6-a2c3-4a26-b2be-b3489a629148
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Ekonomiavdelningen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Hammarö kommun söker Speciallärare

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med
livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer
som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun
och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Välkommen!

Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare på Hammarlunden 7-9 kommer du tillsammans med ämneslärarna i de olika arbetslagen att undersöka, kartlägga, planera och genomföra insatser för elever i behov av särskilt stöd på grupp och individnivå. Tjänsten innebär att man skall vara väl förtrogen med att upprätta åtgärdsprogram och ha en god förmåga att dokumentera.
Du kommer att arbeta nära skolans specialpedagog och ämneslärare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är examinerad speciallärare och behörig grundskollärare för årskurser 4-9. Arbetssätten och metoderna ska vara förankrade i den aktuella forskningen inom områdena. Du har god samarbetsförmåga med både vuxna och barn. Förtrogen med pedagogisk forskning och beredd att dela med dig av dina kunskaper till övrig personal. Du ska ha förmåga att självständigt identifiera, analysera och medverka i förebyggande pedagogiskt arbete.
Du ska kunna arbeta utifrån organisationens mål och styrdokument. Det är viktigt att du kan skapa en god miljö för lärande, vara stöttning inne i klassrummet samt vara en kvalificerad samtalspartner med elever, föräldrar och lärare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 201756BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8065c461-ea6b-4734-ad9a-dc725d765758&TK=7a4bc157-a57a-4347-9d71-36b02e7b8adf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Hammarlunden 7-9
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Grundskollärare i Matematik och No

Hammarö kommun är en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har cirka 15 000 invånare och var man än bor har man nära till vatten. Kommunen växer och satsar på att bygga bostäder i attraktiva områden med villor och flerfamiljshus. För att möta framtiden har bland annat en ny idrottsarena nyligen byggts och en ny skola är på gång att byggas. Ett gôtt liv är en del av Hammarö kommuns vision, både för Hammaröborna och för besökare. Som den skärgårdskommun vi är har vi en vacker miljö som hjälper oss att förverkliga visionen.

Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en Grundskollärare i Matematik och No till Hammarlundens skola 7-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag och har ett delat mentorskap för en klass. Arbetet är självständigt och innebär stort eget ansvar för planering och genomförande av undervisningen. Skolan jobbar aktivt med förebyggande elevhälsoarbete där du förväntas ha en aktiv roll. Du skall också vara en bra ledare och ha förmågan att hävda skolans grundläggande värderingar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärarexamen 4-9 med behörighet att undervisa Matematik och No. Det är meriterande om du även är behörig i teknik. Vi lägger stor vikt vid att du har dokumenterad god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ska kunna jobba utifrån organisationens mål och styrdokument. Det är viktigt att du kan skapa en god miljö för lärande och att du är en god förebild och ledare.

Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 201758BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6bf7b1bb-2af8-49cd-b9fd-983a7c2c43ae&TK=2a822cce-1f11-4254-830f-7f0bc1f78c7b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Hammarlunden 7-9
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Grundskollärare i Svenska och So

Hammarö kommun är en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har cirka 15 000 invånare och var man än bor har man nära till vatten. Kommunen växer och satsar på att bygga bostäder i attraktiva områden med villor och flerfamiljshus. För att möta framtiden har bland annat en ny idrottsarena nyligen byggts och en ny skola är på gång att byggas. Ett gôtt liv är en del av Hammarö kommuns vision, både för Hammaröborna och för besökare. Som den skärgårdskommun vi är har vi en vacker miljö som hjälper oss att förverkliga visionen.

Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en Grundskollärare i Svenska och So till Hammarlundens skola 7-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag och har ett delat mentorskap för en klass. Arbetet är självständigt och innebär stort eget ansvar för planering och genomförande av undervisningen. Skolan jobbar aktivt med förebyggande elevhälsoarbete där du förväntas ha en aktiv roll. Du skall också vara en bra ledare och ha förmågan att hävda skolans grundläggande värderingar. Befattningen tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärarexamen 4-9 med behörighet att undervisa Svenska och So. Vi lägger stor vikt vid att du har dokumenterad god samarbetsförmåga och är flexibel. Du ska kunna jobba utifrån organisationens mål och styrdokument. Det är viktigt att du kan skapa en god miljö för lärande och att du är en god förebild och ledare.

Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 201757BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=964a1ab3-58c8-4a05-a294-751f7fa91abd&TK=21c3e99c-cd01-49aa-a1f3-098d42c14e3a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Hammarlunden 7-9
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Systemingenjör och Underhållsingenjör, Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi söker nu ingenjörer till avdelning underhåll. Ansvarsområdet blir huvudsakligen tillgänglighetsfrågor kring elutrustning. Som ingenjör inom underhåll har du en rad olika arbetsuppgifter i olika sammanhang, i grunden handlar dock de flesta om att se till att vi har bästa förutsättningar för produktion i vår anläggning genom hög tillgänglighet och välfungerande automationsutrustning.

Exempel på arbetsuppgifter:
Utveckling och optimering av underhållsåtgärder samt uppföljning av resultat,
Driva mindre underhållsrelaterade arbeten och projekt,
Göra rotorsaksanalyser,
Problemlösning och förbättringsarbete i specificerade uppdrag,
Tillsammans med vår övriga underhålls- och driftpersonal arbeta i förbättringsgrupper,
Delta i projekt med fokus på utrustningsval och tillgänglighetsfrågor,
Vid komplicerade fel i anläggningen vid behov delta i felsökningen tillsammans med automationstekniker,
Analys av tillgänglighetsdata och framtagande av åtgärdsförslag,
Skriva investeringsäskanden och delta i prioritering av åtgärder,

Tjänsten ingår i ledningsgruppen för sektion automation.

Du kommer i ditt arbete att samarbeta med många olika yrkesgrupper och leverantörer, men på sektion automation finns ingen mer ingenjörsbefattning med inriktning mot instrument vilket kräver att du har erfarenhet och kompetens för att kunna ta rätt beslut om hur vi ska bedriva vårt underhåll.

Kvalifikationer
Du har teknisk kompetens och erfarenhet av underhållsarbete, inom processindustrin. Vi söker dig med minst gymnasieingenjörsutbildning. Vidare har du erfarenhet från arbete med databaserade underhållssystem och kunskap om metoder för att utveckla underhåll och driftsäkerhet.

Som person är du engagerad, strukturerad och drivande. Du har en analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i nya problemställningar. Ansvarstagande och noggrannhet är också viktiga egenskaper för oss.

Ansökan
Vi tar ej emot ansökan via Manpower eller Experis hemsida. Ansökan tas endast emot via Stora Ensos karriär sidor!
För att ta dig vidare till Stora Ensos karriärs sidor klicka på länken nedan.
Klicka här

Om ovan länk inte fungerar kan du kopiera nedan länk och kistra in i din webbläsare så kommer du till Stora Ensos karriär sidor.
https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Kontaktperson
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Sveder, Sektionschef Automation på +46 (0) 1046-73818

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För ytterligare information kring hantering av ansökan kontakta Jessica Modin, Researcher på Experis, telefon +46 (0) 26-663023.Fackliga kontaktpersoner
Unionen, Minus Jonsson, nås på +46 (0) 1046-73566
Sveriges Ingenjörer, Anna Johansson, nås på +46 (0) 1046-73595
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 22857
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjU1NTExLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Högspänningstekniker, Stora Enso Skoghalls Bruk

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Till Stora Enso Skoghalls bruk söker vi nu efter en driven och engagerad Högspänningstekniker.

Arbetet består huvudsakligen av löpande underhåll och tillsyn samt återrapportering av utförda arbetsuppgifter. Du kommer delta i projekt med samtliga arbetsuppgifter såsom utredning, tekniska förstudier och genomförande. Det ingår även att upprätta driftorder och driftinstruktioner samt driftplanera för elektriska arbeten och avbrottsplanering. En arbetsdag hos oss består till största del av planerade och schemalagda arbeten i anläggningen men du kommer även arbeta med akuta ärenden, mätningar med analyser och driftläggning av kraftnätet.

Skoghalls bruk är en högteknologisk fabrik som ligger i framkant inom sitt affärsområde. Här får du jobba med konkurrenskraftig teknik och duktiga kollegor som tillsammans arbetar för att skapa ett positivt resultat.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en geniomförd tekniskutbildning inom elektronik och tidigare erfarenhet av högspänningsarbete. Du har goda IT kunskaper samt behärska både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt i dina personliga egenskaper och söker dig som är social, noggrann och har ett kreativt tankesätt. Du har stort intresse för högspänning och tekniken runt den. Du har förmågan att se helheten och du är stark i din slutledningsförmåga.

Låter det som något för dig? Så roligt, varmt välkommen med er ansökan!

Ansökan
Vi tar ej emot ansökan via Manpower eller Experis hemsida. Ansökan tas endast emot via Stora Ensos karriär sidor!
För att ta dig vidare till Stora Ensos karriärs sidor klicka på länken nedan.
Klicka här

Om ovan länk inte fungerar kan du kopiera nedan länk och kistra in i din webbläsare så kommer du till Stora Ensos karriär sidor.
https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Kontaktperson
Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Joakim Sveder, Sektionschef Automation på +46 (0) 1046-73818

I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För ytterligare information kring hantering av ansökan kontakta Jessica Modin, Researcher på Experis, telefon +46 (0) 26-663023.

Fackliga kontaktpersoner
Pappers: Peter Östergren, +46 (0) 01046- 545 52
Grafikerna: Anders Nilsson, +46 (0) 01046-527 26
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 22851
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjYzNjczLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förvaltningssekreterare

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.Oss på serviceförvaltningen möter du runt om i Hammarö kommun året runt. Det är vi som bygger, utvecklar och förvaltar kommunens vatten och avlopp, fastigheter, idrotts-/friluftsanläggningar, parker/grönområden, bad- och lekplatser, lokalvård, renhållning, måltidsverksamhet, föreningsverksamhet och mycket mer.

ARBETSUPPGIFTER
Befattningen som förvaltningssekreterare för Serviceförvaltningen är placerad på förvaltningsledningens stab. Ditt huvuduppdrag är att administrera samt skriva protokoll vid Servicenämndens sammanträden. Där utöver kommer du att utgöra ett administrativt stöd till förvaltningsledningens stab. Du kommer att ha ett nära samarbete med handläggare, chefer och förtroendevalda inom förvaltningens område. Dina arbetsuppgifter kommer också omfatta arbete med viss samordning och utredningsansvar.

KVALIFIKATIONER
Du har en samhällsvetenskaplig högskoleexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av att arbeta inom offentlig förvaltning med liknande arbetsuppgifter och projektledning är meriterande.

Rollen kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Att du kan skapa goda relationer och har förmåga att arbeta självständigt. Du tar ett stort eget ansvar och har en hög servicekänsla.

Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information. Vi förutsätter att du har god datavana och ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017148SE
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e9d68849-c698-4185-a298-746c1367b32d&TK=9b8d692d-1ef1-4ab6-8fe4-66865c9518eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Serviceförvaltningen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som fotbollsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Fotbollskul i Hammarö. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom olika fotbollsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.
Passen kommer hållas under vardagskvällar/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???
Som fotbollsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Under terminens gång kommer du bli coachad av våra arbetsledare.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Fotbollskulspass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?

Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

Fotbollskul – för barn 5-7år
- Låta barnen prova olika fotbollsövningar
- Barnen skall få upp ögonen för fotboll och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Ungdomsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 2-5h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/fotbollskul/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Hammarö kommun söker Kock

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med
livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer
som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun
och är en av Sveriges bästa skolkommuner.

Oss på serviceförvaltningen möter du runt om i Hammarö kommun året runt. Det är vi som arbetar med kommunens vatten och avlopp, fastigheter, idrotts-/friluftsanläggningar, parker/grönområden, bad- och lekplatser, lokalvård, renhållning, måltidsverksamhet, föreningsverksamhet och mycket mer.ARBETSUPPGIFTER
Som kock på Serviceförvaltningen Hammarö kommun kommer du att delta i kökets dagliga produktion. Du är delaktig i planering, inköp, administrativa uppgifter som interndebitering, kontering, beställning, egenkontroll/HACCP och näringsberäkning med mera. Som kock är din huvudsakliga arbetsuppgift att tillaga en näringsriktig och god lunch till våra matgäster.

Viss del av arbetet innebär att tillaga, kyla och förpacka mat till våra matgäster som får maten distribuerad till sina hem.
Under veckorna tillagas ca 700 portioner till förskolan, 40 portioner lunch och middag till äldreomsorgen samt 100 kylda matlådor till matdistributionen/per dag. Arbetet innebär rullande schema där helgtjänstgöring ingår.
KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad kock med flerårig erfarenhet från storkök/restaurang.
Du har ett stort intresse av att laga välsmakande o näringsriktiga måltider och anser att en god service och ett bra bemötande är viktigt.
Du har goda kunskaper i hygienföreskrifter och lagstiftning. Du har ett gott medarbetarskap, god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.
Meriterande är också om du har kunskap om konsistenskoster och specialkoster till förskola, skola och äldreomsorg samt god datavana.
Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.

Tillträde snarast enligt överenskommelse.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. . TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017144SE
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6e892d91-b0e5-4df8-a409-07ed511e439c&TK=87d1459e-e489-4191-9844-98d1a2ef109b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Kostenheten
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Hammarö kommun söker Kock/Köksledare

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med
livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer
som bor och möts i trygghet. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun
och är en av Sveriges bästa skolkommuner.

Oss på serviceförvaltningen möter du runt om i Hammarö kommun året runt. Det är vi som arbetar med kommunens vatten och avlopp, fastigheter, idrotts-/friluftsanläggningar, parker/grönområden, bad- och lekplatser, lokalvård, renhållning, måltidsverksamhet, föreningsverksamhet och mycket mer.ARBETSUPPGIFTER
Som köksledare på Serviceförvaltningen Hammarö kommun kommer du att leda och fördela arbetet i köket samt delta i den dagliga produktionen. Du ansvarar för planering, inköp, administrativa uppgifter som interndebitering, kontering, beställning, egenkontroll/HACCP och näringsberäkning med mera. Arbetsledning och utveckling av verksamheten och medarbetarna är en viktig uppgift.
Köksledaren ska ha god kontroll på ekonomin. Arbetet innebär också att verka för en hållbar utveckling och ekologiska produkter samt tillsammans med arbetslaget tillaga och servera våra gäster god, vällagad och näringsrik mat.
Under veckorna tillagas frukost lunch och mellanmål. Köket serverar ca 300 lunchportioner per dag till förskola och skola.KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad kock med flerårig erfarenhet från storkök/restaurang. Erfarenhet från arbetsledning är meriterande.
Du har ett stort intresse av att laga välsmakande och näringsriktiga måltider och anser att en god service och ett bra bemötande är viktigt.
Du har goda kunskaper i hygienföreskrifter och lagstiftning. Du har ett gott ledarskap, god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.
Meriterande är också om du har kunskap om konsistenskoster och specialkoster till förskola, skola och äldreomsorg samt god datavana.
Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Storhushållsföreståndare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Arbete är förlagt Måndag till Fredag . Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Tillträde den 7 augusti 2017 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017143SE
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=91438f14-a748-4bed-9dc6-eaf5e482572c&TK=086b682d-7e0a-4b51-83bc-961c79b958e5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Kostenheten
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Hammarö med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Arbetsledare MEK-underhåll, Stora Enso Skoghalls Bruk

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 27 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2014 uppgick till 10,2 miljarder EUR

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda

Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att vara med och leda, driva och utveckla underhållet på Skoghalls bruk. Du kommer att ingå i ett högmotiverat underhållsteam som tillsammans jobbar mot tuffa mål med visionen att bli världsbäst på underhåll.
Som mekarbetsledare på underhåll i Skoghall ansvarar du tillsammans med dina underställda medarbetare för att utföra förbyggande-, uppskjutet avhjälpande-, samt akut underhåll.
Förutom att leda det dagliga arbetet har du personalansvar för avdelningens mekaniker och ansvar för att motivera och utveckla dessa på längre sikt.
Personalansvaret innefattar även utvecklings- och lönesamtal samt arbetsmiljö och säkerhet.

I rollen medverkar du även i budget- och prognosarbete, ekonomisk uppföljning, samt ansvarar för all teknisk dokumentation av utfört arbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från ledande befattning inom mekaniskt underhåll. Du har ett stort inre driv och brinner för att arbeta med ständiga förbättringar. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo samt kan hålla många bollar i luften samtidigt. Meriterande om du har erfarenheter från kartong- eller pappersindustrin.

Viktigast för rollen är att du har tydliga ledaregenskaper och trivs bra i en ledande roll. Du uppskattar att ta dig an utmaningar och utveckla samarbete såväl internt som externt och är mån om att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. För att uppnå uppställda mål bör du ha ett strukturerat arbetssätt, intresse för ledarskap och en vilja att vidareutveckla dig inom området.

Vidare så bör du ha ett stort teknikintresse, goda IT kunskaper samt goda kunskaper i både det svenska och engelska språket. Du är också prestigelös, lyhörd, motiverande, ser möjligheter och jobbar gärna med humor och glädje. Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det som ett arbete för dig är du varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 21 maj. Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Vi tar ej emot ansökan via Manpower eller Experis hemsida. Ansökan tas endast emot via Stora Ensos karriär sidor!
För att ta dig vidare till Stora Ensos karriärs sidor klicka på länken nedan.
Klicka här

Om ovan länk inte fungerar kan du kopiera nedan länk och kistra in i din webbläsare så kommer du till Stora Ensos karriär sidor.
https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För ytterligare information kring hantering av ansökan kontakta Jessica Modin, Researcher på Experis, telefon +46 (0) 26-663023.

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Westman via telefon +46 (0) 70-270 47 58.

Fackliga företrädare:
Unionen, Minus Jonsson nås på tfn +46 1046 73566
Ledarna, Rickard Frost nås på tfn +46 1046 73105
Sveriges Ingenjörer, Ann Andersson nås på tfn +46 1046 73356
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 22611
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjgwMDAzLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
81481
81481  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Planerare/UH-samordnare, Stora Enso Skoghalls Bruk

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2015 uppgick till 10,0 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 800 anställda.

Arbetsbeskrivning
Till Stora Enso Skoghalls Bruk söker vi nu efter en driven och serviceinriktad person för tjänsten som Planerare/UH-samordnare.
Befattningen innebär stort ansvar för att planera, schemalägga och administrera underhållsinsatser på utsedda delar av bruket samt med att bereda behov av resurser och material för att utföra dessa insatser.
Du ansvarar för att ta emot arbetsordrar och beställa material samt tidsätter och beställer rätt kompetenser för bästa utförande. Du arbetsleder vissa tjänster som vi själva inte har internt på bruket, exempelvis ställningar, ventilfirmor osv.
Du kommer i ditt arbete att samarbeta med många olika yrkesgrupper och leverantörer, vilket kräver att du har erfarenhet och kompetens för att kunna ta rätt beslut om hur vi ska bedriva vårt underhåll.
Som Planerare/UH samordnare hos oss kommer du att arbeta över hela bruket och tillsammans med dina kollegor utgör du en mycket viktig kugge för företagets framgång.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara i händelsernas centrum! Som person är du driven och trivs med att jobba självständigt med stort ansvar. Du har en bred och djup erfarenhet från anläggnings- och underhållsverksamhet med inriktning mot den mekaniska delen. Vi ser de som meriterande om du har goda SAP kunskaper.
Du är en kompetent och social person med hög samarbetsförmåga och du kan utan problem prioritera inkommande arbetsuppgifter. Du är målinriktad och kan hantera arbetsdagen på ett mycket strukturerat och analytiskt sätt.

För att klara av jobbet så bör du ha goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift samt ha goda datakunskaper.

Låter det som ett arbete för dig är du varmt välkommen med din ansökan!
Sista ansökningsdag 21 maj. Vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag.

Ansökan
Vi tar ej emot ansökan via Manpower eller Experis hemsida. Ansökan tas endast emot via Stora Ensos karriär sidor!
För att ta dig vidare till Stora Ensos karriärs sidor klicka på länken nedan.
Klicka här

Om ovan länk inte fungerar kan du kopiera nedan länk och kistra in i din webbläsare så kommer du till Stora Ensos karriär sidor.
https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis, ett företag inom ManpowerGroup. För ytterligare information kring hantering av ansökan kontakta Jessica Modin, Researcher på Experis, telefon +46 (0) 26-663023.

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Westman via telefon +46 (0) 70-270 47 58.

Fackliga kontaktpersoner
Unionen, Minus Jonsson nås på tfn +46 1046 73566
Ledarna, Rickard Frost nås på tfn +46 1046 73105
Sveriges Ingenjörer, Ann Andersson nås på tfn +46 1046 73356
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 22582
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjUyMDk0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktsläkare, vårdcentralen Skoghall

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Vårdcentralen är i ett spännande utvecklingsskede där vi utvecklar nya arbetsätt för att kunna möta befolkningens behov på bästa sätt.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetsuppgifterna ingår akut och planerad mottagningsverksamhet på vårdcentralen. Det finns även möjlighet till mottagningsverksamhet på särskilt boende, mödravårdcentral, ungdomsmottagning och barnavårdcentral.

Under hösten tar vi emot våra första läkarstudenter från läkarprogrammet i Örebro, då de ska göra sin verksamhetsförlagda utbildning. Vi arbetar för att skapa en god akademisk lärandemiljö och förutsättningar för en bra handledning.

KVALIFIKATIONER
Specialist i allmänmedicin
Vi värdesätter egenskaper som kreativitet, engagemang och flexibilitet. Vi ser gärna att du är intresserad av handledning.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: 2017 08 01 eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: Dnr CSK/171902
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=22aa58ed-890a-4b05-99df-1884be18686b&TK=f34e5c44-ed7d-48bc-965a-6280f1c3620b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Skoghall-Lövnäs
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Administratör sökes

Equality Line AB är Sveriges största grossistföretag inom ridsport.

För oss är funktion och kvalitet ledord som vi aldrig tummar på. Vi handplockar våra leverantörer med yttersta noggrannhet. Lika noga är vi med våra återförsäljare som måste ha stora kunskaper om våra produkter. Allt för att slutkunden alltid ska kunna garanteras högsta kvalitet. Idag ryms ett tiotal varumärken i portföljen, många ledande inom sitt segment. Vi levererar till mer än 220 butiker i Norden.

Vi söker nu en Administratör som i första hand ska jobba med reklamationshantering.

Som reklamationshandläggare kommer du att arbeta med hantering av reklamationer och reparationer och ta beslut kring dessa. Dina kontaktytor är främst mot leverantörer och kunder samt internt inom organisationen.

Vi söker dig som har administrativ vana. Det är ett stort plus om du är väl insatt i konsument- och köprätt. Du måste vara bevandrad i Microsoft Word och Excel och behärska engelska i tal och skrift. Erfarenhet av affärssystemet Pyramid är ett plus. Ytterligare ett krav är att du har erfarenhet av hästar och ridning.

Som person trivs du med att hålla ett högt tempo. Du är självständig och har en lösningsorienterad inställning till de utmaningar du stöter på. Du är utåtriktad och har lätt för att ta kontakt med personer både inom och utanför organisationen.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Reklamationshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidarbetstid 8-17Lön Fast månads Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: inger@equalityline.se
Övrigt: Ansökan och CV skickas endast via e-post (glöm ej att ange löneanspråk)
Arbetsplats: 
Adress: Equality Line AB

66342  HAMMARÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till årskurs 1-3 och fritidshem

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i matematik, svenska, No och engelska. Viss del av anställningen är förlagd till fritidshemmet.

Som lärare i åk 1-3 kommer du att arbeta i ett arbetslag bestående av flera yrkeskategorier såsom lärare, förskollärare och fritidspedagoger.

På fritidshemmet arbetar du tillsammans med erfarna fritidspedagoger där ni tillsammans erbjuder en inspirerande och trygg verksamhet. Du ansvarar också, tillsammans med erfarna lärare, för undervisningen på lågstadiet och är väl insatt i arbetet utifrån skolans styrdokument. Du deltar även i utvärdering och utveckling av skolans verksamhet utifrån kunskaper, vetenskap och aktuell forskning.

Vi utgår ifrån att du står stadigt i din värdegrund. Du skall vara en tydlig och positiv ledare med förmåga att skapa en god inlärningsmiljö i skolan. Anställningen är på heltid.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare åk 1-3 med behörighet i svenska, matematik och naturvetenskapliga ämnen. Har du inriktning eller erfarenhet även mot fritidshemmet är det meriterande.

Du är en driven och positiv lärare och vill vara med och utveckla skolans verksamhet med andra. Du är en tydlig ledare i olika situationer och har en personlig mognad och ett professionellt bemötande av föräldrar, elever och medarbetare. Du drivs av att skapa ett lärande utifrån elevens intresse och planerar undervisningen utifrån gruppens och elevernas individuella behov.

Du har höga positiva förväntningar på eleverna och kan kommunicera mål, kunskapsutveckling och är väl insatt i skolans styrdokument och att arbeta mot läroplanens mål. Lagarbete och kollegialt lärande är en naturlig del i ditt arbete.


Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 201744BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=126e7a4e-48c7-4f16-bfb9-97126335dd6f&TK=4e15a283-6a86-4af5-a41e-6029f19ea877
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Götetorp
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Tandsköterska, folktandvården Skoghall

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets
största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Vi söker dig som är kunnig inom tandsköterskans hela kompetensområde och kan ge våra patienter ett gott bemötande. Vi är en stor klinik med många medarbetare och det är viktigt att du är öppen och har god förmåga till kommunikation och samverkan.

Folktandvården Skoghall har 8 tandläkare, 6 tandhygienister och 11 tandsköterskor och en kanslist. Vi behandlar ca 3.700 barn och antalet vuxna revisionspatienter är ca 6.200.

Kliniken ligger mitt i centrala Skoghall, huvudorten i Hammarö kommun. Hammarö är en ö i Vänern avskild från fastlandet genom Klarälvens delta. Här finns goda möjligheter till bland annat segling golf och fiske. Närheten till Karlstad, residensstaden i länet, gör det lätt att pendla till arbetet, för den som så vill.

KVALIFIKATIONER
Tandsköterskeutbildning är ett krav.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Dnr CSK/171873
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5e690a5a-6d16-47ea-b3c2-c8764e758c4d&TK=11fe2e45-9664-4484-830e-2aa71477e7df
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Ftv Skoghall
Landstinget i Värmland
66340  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetskonsulent

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 430 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor.

Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av
Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrande (LSS) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.


Arbetsplats Hammarö ansvarar för kommunens arbetsmarknadsbefrämjande insatser. Enheten består av ett 30-tal anställda. Inom enheten finns fyra arbetslag, med olika inriktningar. Arbetslagen utför en mängdolika uppgifter, såsom transporter, inköp, vaktmästeri, kafeteria, byggnation, tvättstuga samt arbete kring park.ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som arbetskonsulent innebär bland annat att du tar emot anvisningar från Individ- och familjeomsorgen samt Arbetsförmedlingen. Din uppgift är att ta emot individer i alla åldersgrupper och tillsammans med personen som anvisats, göra upp en plan för att individen ska närma sig och gå ut på arbetsmarknaden. Rollen innebär att vara den som först möter upp en individ som är i behov av arbetsmarknadsinsats. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Arbetsledare, Arbetskonsulenter och Ungdomskonsulenter. I arbetslaget är det åtta personer.

För att lyckas i arbetet som arbetskonsulent behöver du ha kunskaper om arbetsmarknad och dess förutsättningar. Du har inställningen att alla kan ta sig framåt med rätt stöd och du tror på individens egna inneboende förmågor. Du trivs med att arbeta med flera frågor samtidigt, har inga problem att skifta fokus under en arbetsdag och tycker att eget ansvar är naturligt. Samarbete med handläggare, myndigheter och andra aktörer är naturligtvis helt självklart för dig.

Arbetsplats Hammarö är en enhet under ständig utveckling i form av projekt och nya uppgifter. Av den anledningen tycker du att det är roligt att vara delaktig i utvecklingen och bidra med idéer och initiativ till förbättringar.

KVALIFIKATIONER
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot socialt arbete, arbetsmarknad eller yrkesinriktad rehabilitering, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Troligen har du tidigare arbetat som arbetskonsulent eller handläggare inom område arbetsmarknad och/eller yrkesinriktad rehabilitering. Vi tror att du har arbetat med framåtsyftande samtal och är väl förtrogen med olika samtalsmetoder. Har du utbildning inom Motiverande samtal (MI) så är detta meriterande.

Som person har du lätt för att skapa och utveckla goda relationer. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Rollen kräver att du har lätt för att arbeta i team men också enskilt.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Rehabhandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017115SO
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0f766c0b-1269-4754-8c70-4c879a44bf77&TK=e58be71a-9489-4a10-8b03-0af2b5b17986
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, APH
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Grundskollärare alt förskollärare

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en grundskollärare alternativt förskollärare till Lillängens grundskola som jobbar med elever från förskoleklass till årskurs 6. Du kommer att ingå i ett arbetslag som jobbar med elever i åldrarna 6 – 8 år. Som grundskollärare/förskollärare är det viktigt att du har förmågan att se pedagogiska lösningar för att stimulera våra elever till utveckling. Krav ställs på både självständighet och samarbetsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har examen som grundskollärare/förskollärare. Du ska vara flexibel och strukturerad i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du kan skapa en god miljö för lärande samt har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstidens gång.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-10 , upphör: 2017-12-22 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 201742BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b1085cf3-f386-4021-ace7-732a0083ec73&TK=45b99c48-a4b9-41ed-8035-156fa4b0bc81
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Lillängen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som lärare i fritidshem kommer du att aktivt delta i utvecklingen av undervisningen i fritidshemmet tillsammans med övriga pedagoger i årskurs F-3. Du kommer att samverka i klass under skoldagen och tillsammans med kollegor planerar ni för undervisningen. Vid planering och genomförande av verksamheten utgår du från individens och gruppens behov. Anställningens omfattning är 100%.

KVALIFIKATIONER
Du har en fritidspedagogexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt har en god kunskap kring fritidshemmets styrdokument. Vi sätter stor vikt på din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka och driva skolutvecklingen framåt.

Som lärare i fritidshem kommer du att arbeta i ett av våra arbetslag, vilket innebär ett nära samarbete med andra pedagoger i arbetslaget kring barnets hela dag på skolan.

Du har ett inkluderande förhållningssätt, är en positiv, lyhörd och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga. Du inser betydelsen av att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2001743BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3900f451-347b-4deb-877c-1b6903aa4609&TK=7adffb2d-da43-45c6-b437-e1a05d1cfdd3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Lillängen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget som lärare i fritidshem kommer du att aktivt delta i utvecklingen av undervisningen i fritidshemmet tillsammans med övriga pedagoger i årskurs F-3. Du kommer att samverka i klass under skoldagen och tillsammans med kollegor planerar ni för undervisningen. Vid planering och genomförande av verksamheten utgår du från individens och gruppens behov. Anställningens omfattning är 75%.

KVALIFIKATIONER
Du har en fritidspedagogexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt har en god kunskap kring fritidshemmets styrdokument. Vi sätter stor vikt på din personlighet och vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och tycker om att vara med och påverka och driva skolutvecklingen framåt.

Som lärare i fritidshem kommer du att arbeta i ett av våra arbetslag, vilket innebär ett nära samarbete med andra pedagoger i arbetslaget kring barnets hela dag på skolan.

Du har ett inkluderande förhållningssätt, är en positiv, lyhörd och flexibel pedagog med god samarbetsförmåga. Du inser betydelsen av att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2001741BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3bef32c5-41bf-40cf-8b83-bb1587113be2&TK=9cea6b0e-428a-4307-9c6b-3ec27bded4a2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Lillängen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarier till vård- och omsorg 2017

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Hammarö är skärgårdskommunen med framåtanda. Vi är en grön ö med livskvalitet och omtanke. Här finns närhet och utrymme med generationer som bor och möts i trygghet. Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn, hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens goda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 430 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor.

Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av
Socialtjänstlagen (SoL), Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrande (LSS) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba med att stödja människor i sommar? Vi kan erbjuda ett meningsfullt arbete inom äldreomsorg, handikappomsorg och/eller socialpsykiatri.

Vi erbjuder arbete på hel eller deltid, månadslön som därmed ger dig lön samma månad samt arbetstid enligt schema.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
- Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt är önskvärd.
- Du ska ha fyllt 18 år.
- Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande.
- B-körkort är ett krav inom vissa verksamhetsområden.
- Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Vi erbjuder arbete på hel eller deltid, månadslön som därmed ger dig lön samma månad samt arbetstid enligt schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 20174SOCI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=48e6674b-0fea-4cf1-89c7-d48b55cbb369&TK=8b29c84f-bd34-4a94-9114-0af30f7d8843
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Socialförvaltningen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  

Platsannons

Tidningsdistributör Skoghall/Hammarö, sommarvikarie

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid måndag-lördag mellan ca 02.00-06-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Utdelningen sker med både cykel och bil, skriv i din ansökan om du har körkort.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift. 

Skriv i din ansökan om det finns någon vecka i sommar som du INTE kan arbeta.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 20170601-20170915Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Gustaf Anders gata 18
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

Aktivitetsledare Chaos Event Karlstad

JOBBA SOM AKTIVITETSLEDARE/INSTRUKTÖR HOS CHAOS EVENT I KARLSTAD.

Vi söker nu flera utåtriktade och ansvarsfulla aktivitetsledare till vår verksamhet i Karlstad.

Som aktivitetsledare ansvarar du för grupper under våra olika event. Eventen sker antingen på vara anläggningar eller ute hos kund. Aktivitetsledaren tar hand om och förbereder gruppen inför aktiviteten, informerar om säkerhet och regler. Under eventet ansvarar du för att gruppen följer angivna föreskrifter samt hjälper till med utrustning och information. Arbetet innefattar även olika serviceuppgifter mellan eventen.

Välkommen till äventyret!

Kontaktperson
Martin Mellgren
personal@chaosevent.se
054- 400 4000


Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull, initiativrik och har goda ledaregenskaper. En viss pondus behövs. Det är också viktigt att vara öppen och lyhörd på kundens förväntningar. Då arbetet till viss del är fysiskt krävande är det viktigt att du tycker om att röra på dig.

Du är minst 20 år och har B-körkort. Kunskap inom paintball är meriterande men ej ett krav. Du har gärna arbetat inom olika serviceyrken tidigare. Utbildning sker tillsammans med en mentor under den första tiden. Arbetstiderna är framförallt under helger men även vardagar och kvällar förekommer. Säsongen sträcker sig från början av april till slutet av oktober.

Chaos Event startade 1997 och är idag en av Mellansveriges största aktörer inom aktivitetsevent. Vår vision är att dela med oss av fantastiska upplevelser. Våra ledstjärnor för att åstadkomma det är att kunna erbjuda bra utrustning, roliga idéer och hög service. Vi vet att dessa ingredienser är enormt viktiga för att den totala upplevelsen skall bli den bästa.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%120kr/tim
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ledare Karlstad
Webbplats:
Epostadress: personal@chaosevent.se
Övrigt: Skriv några rader om dig själv och dina arbetslivserfarenheter. Inkludera referenser. Notera även i vilken omfattning du är intresserad av att jobba. Vi är intresserade av allt från ett par timmar i veckan till halvtid och mer. Ansökan sker enbart via mail: personal@chaosevent.se Märk din ansökan med: "Ledare Karlstad".
Arbetsplats: 
Adress: Chaos Event AB
Sörmon 80902
65346  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal