Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:21

Lediga jobb i Hammarö kommun (1761), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd16 146
Täthet271,64Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area464,15Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land59,44Landareal (km²)
Sjö0,90Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Distriktssköterska, vårdcentralen Skoghall

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Hammarö kommun med cirka 16 500 invånare är belägen strax söder om Karlstad i Värmland. Kommunen ligger på en ö i Vänern med god boendemiljö och fina rekreationsmöjligheter på land och till sjöss.

ARBETSUPPGIFTER
Vårdcentralen Skoghall är i ett utvecklingsskede där vi vill utveckla nya arbetsätt för att kunna möta befolkningens behov på bästa sätt.

Vi anser att samarbetet mellan olika yrkesgrupper är av stor vikt samt att all personal på vårdcentralen har ett hälsofrämjande arbetsätt

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vårdcentralen.

KVALIFIKATIONER
Sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård .

Meriterande är: diabetesutbildning.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: Dnr CSK/175344
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b464f1ba-87fc-433d-af33-e9a12f76fb9e&publishCode=AMS&TK=4d8ffcb2-f101-4fe6-8e7c-0f11efd04bbb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Skoghall-Lövnäs
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fastighetsskötare -inre och yttre skötsel

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer med bostadsrätt. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 300 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen!

Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Detta innebär bland annat att det blir du som ansvarar för mottagning och snabb hantering av eventuella önskemål och felanmälningar från kunderna. Arbetet är omväxlande och socialt.

Vad ska du göra?

Du kommer att ansvara för inre och yttre skötsel hos våra kunder som finns på Hammarö och sköta den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat trädgårdsskötsel såsom gräsklippning, ogräsbekämpning, häckklippning, snöröjning och halkbekämpning samt enklare reparationer hos våra kunder.  Även inköp av material, underhåll av maskiner och handverktyg.

Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning. Goda kunskaper i hantering av fordon och maskiner är ett krav. Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla Riksbyggens anställda ser vi att du har datakunskap och kan hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten kräver körkort. Tillträde enligt ök 2018 och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då merparten av befattningshavarna är män ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten. Sök gärna omgående då vi jobbar med löpande urval. Välkommen med din ansökan via vår webbplats www.riksbyggen.se/jobboch-karriar . Sista ansökningsdag 2018-01-15.

Kontaktperson: Arbetsledare Jonas Nyström, telefon 054-293463, mail: jonas.nyström@riksbyggen.se


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://www.riksbyggen.se/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=2580
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Riksbyggen
Postadress Box 37
65102  Karlstad Sverige
Hemsida: www.riksbyggen.se
  
Platsannons

Yrkeslärare Industrirörprogrammet

Kundföretaget
Vi på Montico expanderar och till vår utbildning inom Industrirörprogrammet i Hammarö söker vi därför ytterligare en engagerad yrkeslärare. Vi söker dig med gedigen praktisk bakgrund och som brinner för att utveckla fler talanger inom området. Vi kan hjälpa till med enklare boende för en billig peng på orten.

Arbetsbeskrivning
I ett team om två lärare undervisar och instruerar du elever i både praktiska och teoretiska moment på industrirörprogrammet.

I arbetsuppgifterna ingår att självständigt planera, genomföra, dokumentera och följa upp undervisningen - allt i enlighet med aktuell kursplan. Samtidigt bidrar du aktivt i det interna samarbetet för att ständigt förbättra utbildningsupplevelsen för våra elever. Allt detta med fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för varje individ att tillgodogöra sig utbildningen och utveckla de färdigheter som efterfrågas från den svenska arbetsmarknaden.

Din profil
Vi söker dig med gedigen praktisk och god teoretisk kunskap i rörmontage, ritningsläsning (ISO) och med matematikkunskaper motsvarande matematik A.

Du behärskar rörsvetsning med olika metoder i olika material. Det är en stor fördel om du har arbetsledarvana från industrin och vi ser gärna att du har någon form av utbildarerfarenhet (pedagogisk förmåga) i bagaget. I rekryteringsprocessen kommer stor vikt läggas vid din praktiska kunskap och arbetsprov kan därför bli aktuellt.

Som person är du social, utåtriktad och du gillar samarbete. B-körkort är ett krav, precis som flytande svenska. Behärskar du även arabiska utöver allt annat som tjänsten kräver så är det meriterande.

Förutom sedvanliga marknadsmässiga anställningsvillkor (lön, pensionsvillkor, friskvårdsbidrag etc.) erbjuder vi på Montico en stimulerande och inkluderande arbetsmiljö där utrymmet för egna initiativ och egen utveckling är stort. Prestigelöshet är ett nyckelord för oss i vår strävan mot att skapa en öppen atmosfär för alla att arbeta i. Självklart har du en positiv människosyn i grunden och du vill tillsammans med oss ta dig an utmaningen att stärka förutsättningarna för en framgångsrik integration för våra deltagare till arbetsmarknaden.


Vårt företag
I Värmland hittar du oss på Hammarö och i Karlskoga. För dig som är intresserad av vår Industrirörmontörskola på Hammarö så har vi Öppet hus varje onsdag kl 10-12, ingen föranmälan krävs. Mer information om våra arbeten och utbildningar finns på vår hemsida www.montico.se

Välkommen med din ansökan som du lämnar via länken nedan så tar vi kontakt med aktuella kandidater. Vi tar ej emot ansökningar via mail men besvarar gärna eventuella frågor. Sista ansökningsdatum är den 7 januari, men vi gör löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 4492
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4492
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico AB
Box 416
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Platsannons

Grundskollärare åk 7-9, Matematik, NO & teknik

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en grundskollärare i Ma, No och teknik till 7-9, Hammarö kommun. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha ett delat mentorskap för en klass. Arbetet är självständigt och innebär stort eget ansvar för planering och genomförande av undervisningen. Du skall också vara en bra ledare och ha förmågan att hävda skolans grundläggande värderingar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med grundskollärarexamen 4-9, med inriktning mot Ma, No och Tk eller annan jämförbar utbildning. Lärarlegitimation som styrker din behörighet är meriterande. Du ska kunna jobba utifrån organisationens mål och styrdokument. Det är viktigt att du kan skapa en god miljö för lärande och att du är en god förebild och ledare. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske innan ansökningstidens utgång. Tillträde enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 2017184BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b30ea531-e32c-434d-a1f4-74f773556691&publishCode=AMS&TK=1bec372c-f863-4345-a46d-480cb2ba9bb7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Bildningsförvaltningen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hammarö kommun söker modersmålslärare

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.ARBETSUPPGIFTER
Som modersmålslärare ansvarar du för modersmålsundervisning på våra skolor i kommunen. I uppdraget ingår att vara en brygga mellan modersmålet och det svenska språket samt hjälpa och stötta eleverna i deras utveckling och lärande i nära samarbete med övrig personal på skolorna.
Lärarna inom modersmålsverksamheten tjänstgör på fler skolor i kommun vilket innebär att resor mellan våra skolor förekommer under arbetsdagen.

Vi söker modersmålslärare i följande språk och omfattning:

Grekiska, 15% timanställning
Ungerska, 10% timanställningKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har svensk legitimation som modersmålslärare/lärare med språkinriktning. Du ska ha något/några av nedanstående språk som modersmål samt goda kunskaper i det svenska språket i så väl tal som skrift. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument, tidigare dokumenterat arbete och anställning som modersmålslärare är meriterande.
Intervjuer kan förekomma innan ansökningstiden är slut. Tillträde enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2017185BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4a4b3c6b-2e24-473e-afa0-57ff012e0fdf&publishCode=AMS&TK=523ec091-7fcf-4895-a640-8e217b5faeb9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Bildningsförvaltningen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till fritidshem och grundskola

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.ARBETSUPPGIFTER
Hammarö kommun är en populär kommun för barnfamiljer och antalet barn ökar varje år. Därför blir behovet av vikarier inom fritidshem och grundskola bara större och större.

Här har du som är intresserad av att jobba som timvikarie i fritidshem och grundskola möjlighet att anmäla ditt intresse. Intervjuer kommer ske löpande under annonseringsperioden.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller minst gymnasieutbildning. Har du inte relevant utbildning är det viktigaste att du är en person som kan agera som en bra förebild för våra barn och elever och att du har lätt för att samverka med andra i ditt arbete.

Ett utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för att kunna bli aktuell för arbetet med barn och unga. Beställ ditt utdrag via polisens hemsida genom att följa länken:

https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdfÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: 2017187BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18e26308-fd6d-492a-ba1b-f600c3e6575e&publishCode=AMS&TK=e8394590-7071-444b-9ec6-101c3223b9e6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Bildningsförvaltningen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till förskolan

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.ARBETSUPPGIFTER
Hammarö kommun är en populär kommun för barnfamiljer och antalet barn ökar varje år. Därför blir behovet av vikarier inom barnomsorgen bara större och större.

Här har du som är intresserad av att jobba som timvikarie i förskola möjlighet att anmäla ditt intresse. Intervjuer kommer ske löpande under annonseringsperioden.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller minst gymnasieutbildning. Har du inte relevant utbildning är det viktigaste att du är en person som kan agera som en bra förebild för våra barn och elever och att du har lätt för att samverka med andra i ditt arbete.

Ett utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för att kunna bli aktuell för arbetet med barn och unga. Beställ ditt utdrag via polisens hemsida genom att följa länken:

https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdfÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: 2017186BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=687181e3-d3e8-4faf-8fb3-129740508785&publishCode=AMS&TK=856992cc-b5ca-42a2-acdc-3b920b752b9a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Bildningsförvaltningen
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Operatör till Mottryckskraftverket Stora Enso, Skoghalls Bruk

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 800 anställda.

Arbetsbeskrivning


Är du intresserad av teknik, önskar få arbeta inom ett spännande driftområde samt ingå i ett positivt team? Vill du jobba i en välskött organisation med tydliga mål och högt säkerhetstänk? Då ska du söka det här jobbet!

Som operatör hos oss är du ansvarig för att den dagliga driften av biopannor, turbiner, ångcentral, kompressorstation, fjärrvärmeleveranser och oljedepån utförs på ett effektivt och säkert sätt. Arbetsuppgifterna består främst av processövervakning och förbättringsarbete som i huvudsak utförs från manöverrum. Rondering ingår även i det dagliga arbetet.Kvalifikationer


Du har ett stort intresse för teknik och är van att arbeta i likande processer med repetitivt arbete och kan hantera olika styrsystem. Vidare har du högt säkerhetsfokus och värnar aktivt om säkerheten för dig och dina kollegor.

Lämplig utbildningsbakgrund är t.ex. teknisk utbildning från industriprogrammet eller KY-utbildning med inriktning mot processteknik. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Dessutom ser vi att du har goda IT kunskaper samt behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift.

Som person är du driven och engagerad och ser utvecklingsmöjligheter inom Stora Enso. Andra egenskaper som vi uppskattar hos dig är att du är lösningsorienterad, serviceinriktad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Då tjänsten innebär skiftgång är det en förutsättning att du som söker trivs och kan jobba obekväm arbetstid. Tjänsten är en tillsvidareanställning och arbetstiden är förlagd till kontinuerligt 3-skift som pågår hela året. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.Ansökan

Sista ansökningsdagen är 18 januari, vänligen ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. Följ och ansök via denna länk: https://storaenso.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=007805&lang=sv

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.Kontaktperson

Vill du ha ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Anki Magnusson via telefon: 070-6644687 eller Leif Lövgren via telefon: 073- 0934145

I den här rekryteringen samarbetar Stora Enso med Manpowergroup Solutions som är ett systerbolag till Experis. Har du frågor kring själva ansökan kontakta: +46 (0) 8 764 24 40.

Fackliga företrädare
Pappers, Bertil Ramström, +46 (0) 1046 545 52 eller +46 (0) 73 024 55 17
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Processoperatör, pappersmassa
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: 35954
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjIzOTg5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Driftledare till Fastighetsenheten

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.Vi på serviceförvaltningen jobbar nära våra invånare och möter dagligen Hammaröbor och besökare i kommunen. Det är vi som ansvarar för Hammarös fastighet- och fritidsanläggningar, gator och vatten, lokalvård och kost i våra verksamheter. Vi finns här för Hammaröbornas skull.

Fastighetsenheten är en kund- och utvecklingsfokuserad organisation som har tagit sikte mot framtiden och som sätter både kunden och fastigheterna i centrum. Enheten består av 17 medarbetare med bred kompetens och vi förvaltar 105 000 kvm lokaler till exempel skolor, förskolor, särskilda boenden, idrottsanläggningar och kontor.

ARBETSUPPGIFTER
Som driftledare hos oss kommer du och den driftorganisation du leder ta hand om våra hyresgästers felanmälningar. Du ansvar för att skapa struktur kring hanteringen av felanmälningar, säkerställa ett kvalitetsmässigt bra utförande av tillsyn och skötsel samt skapa en bra relation och dialog med våra hyresgäster.

Strategiska driftbeslut och diskussioner med leverantörer är en viktig del i ditt uppdrag samtidigt som du tillsammans med din organisation även arbetar med dagliga driftsfrågor såsom värme- och ventilationsproblem med stor ödmjukhet. Tjänsten innebär att du ansvarar för våra myndighetsåtaganden samt att du ser till att enheten har de ramavtal och serviceavtal som behövs.

Vid behov kommer du att få verkställa mindre installationsentreprenader. Du medverkar i framtagandet av energi- och underhållsplaner och genomför underhållsåtgärder med hjälp av våra ramavtalsleverantörer. I de fall det krävs en större åtgärd kommer du att lämna över underlag till serviceförvaltningens projektenhet för genomförande.

Du rapporterar till fastighetschefen och ingår i fastighetsenhetens ledningsgrupp. Du arbetar gemensamt med fastighetschef, våra kundansvariga fastighetsförvaltare och övriga medarbetare för att enheten ska leverera resultat både på kort och lång sikt.KVALIFIKATIONER
För att klara uppdraget tror vi att du har minst tre års erfarenhet av kvalificerat fastighetstekniskt arbete. Vi söker dig som har en teknisk bakgrund med utbildning på högskole- eller universitetsnivå eller har motsvarande kunskaper förvärvade genom flerårig yrkeserfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen med inriktning installation. Du ska ha bred kunskap och en god förståelse för fastigheternas tekniska system samt byggtekniska delar samt kunskap inom energi- och miljöområdet.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper likväl som dina ledaregenskaper.
Följande egenskaper är meriterande:

• Ledarskap
• Förhandlingsvana
• Vana att utveckla fastighetsrelaterade IT-system såsom fastighetssystem, styr- och övervakningssystem och liknade

Att du har B-körkort samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav.

Som person är du kommunikativ, flexibel och tillmötesgående. Du är van vid att arbeta metodiskt och strukturerat och kan prioritera bland arbetsuppgifter i enlighet med verksamhetens mål och fatta snabba beslut. Dessutom är du bra på att samarbeta och du är lösningsfokuserad. Som driftledare på fastighetsenheten ställs det stora krav på dig som person. Därför är det viktigt att du kan möta människor på ett professionellt sätt och har god social kompetens.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Driftchef, fastighet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 2017396SE
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f5b78454-deb9-444e-88ca-a68b2a4338fa&publishCode=AMS&TK=6a866a3c-a9ac-4e19-b405-2de8f1bc119a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Fastighetsenheten
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Laborant till Sulfatlab i sommar, Skoghalls Bruk

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Pluggar du kemi eller kemiteknik? Vill du kombinera analytisk kemi på laboratoriet med processkunskap på en sulfatfabrik? Vi erbjuder dig att arbeta i ett internationellt företag inom massa- och kartongtillverkning med många möjligheter att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt. Vi söker dig som sätter arbetsmiljö och säkerhet högst på agendan.

Arbetsuppgifter

* Genomföra kemiska analyser av fabrikens vatten, allt från råvatten till det mycket rena matarvattnet
* Utföra kontroller av on-line-utrustning i sulfatfabriken
* Viss kvalitetskontroll av massa
* Genomföra provtagning i fabriksmiljö


Kvalifikationer

* Högskola/Universitet, inriktning kemi eller kemiteknik
* YH Processteknik

Rollen kommer att utveckla dig genom att du får ta eget ansvar samtidigt som du får samarbeta med andra, dels på den egna avdelningen men inte minst på de avdelningar som behöver dina analysresultat för sin verksamhet.

Du jobbar mellan juni-augusti. Tjänsten har arbetsformen kontinuerlig dagtid vilket innebär visst helgarbete men enbart förlagt till dagtid.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte och hör av dig Chef Sulfatlab Marga Sandström 070- 351 48 91,

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-16
Yrkesbenämning: Laborant, kemi
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-27
Referens: 35651
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjg3MDEyLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Simlärare

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Kommunen är expansiv och växer. De senaste åren har en ny arena, ett nytt trygghetsboende och en ny skola byggts. Just nu planeras även för ett nytt äldreboende.

Hos oss har du möjlighet att komma till en kommun med väldigt bra verksamheter och goda resultat. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Våra medarbetare trivs bra och är stolta över verksamheten. Som medarbetare erbjuds du bl a bra möjligheter till friskvård, bra pensionsvillkor, personalbil och hem-PC.


Oss på serviceförvaltningen möter du runt om i Hammarö kommun året runt. Det är vi som arbetar med kommunens vatten och avlopp, fastigheter, idrotts-/friluftsanläggningar, parker/grönområden, bad- och lekplatser, lokalvård, renhållning, måltidsverksamhet, föreningsverksamhet och mycket mer.ARBETSUPPGIFTER
Som Simlärare på Sätterstrands Badhus kommer du att ingå i ett arbetslag bestående av totalt 3 simlärare. Där kommer du att ansvara för vår simskola i åldrarna 5-12 år vilket innebär att du under sommarperioden även arbetar utomhus.

Utöver arbetet med simskolan så är du delaktig i vanligt förekommande arbetsuppgifter som städning och andra badvakts sysslor när badhuset är öppet för allmänheten. Vilket innebär tjänstgöring på kvällar och lördagar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en simlärarutbildning genom SLS, Svenska livräddningssällskapet, eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av simskola för barn i olika åldrar och från administrativt arbete.

Arbetet kräver att du är flexibel samt att du är service och kundfokuserad. Arbetet underlättas om du har god fysik och rörelseförmåga. Tillträde enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Badmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, upphör: 2018-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 2017393SE
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7612128-28eb-46ff-920f-84dc4ba74224&publishCode=AMS&TK=05bea9bf-00fc-4285-a3d7-e04850d58def
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Frititsdenheten
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Platsannons

Hammarö kommun söker Kock/köksledare

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.Vi på serviceförvaltningen jobbar nära våra invånare och möter dagligen Hammaröbor och besökare i kommunen. Det är vi som ansvarar för Hammarös fastighet- och fritidsanläggningar, gator och vatten, lokalvård och kost i våra verksamheter. Vi finns här för Hammaröbornas skull.ARBETSUPPGIFTER
Som köksledare på Serviceförvaltningen Hammarö kommun kommer du att leda och fördela arbetet i köket samt delta i den dagliga produktionen. Du ansvarar för planering, inköp, administrativa uppgifter som interndebitering, kontering, beställning, och egenkontroll/HACCP med mera. Arbetsledning, utveckling av verksamheten och medarbetarnas arbetsmiljö är viktiga uppgifter. Som köksledare håller du i APT för kökets medarbetare och medverkar på möten med kostledningen.

Köksledaren ska ha god kontroll på ekonomin. Arbetet innebär också att verka för en hållbar utveckling samt tillsammans med arbetslaget tillaga och servera våra matgäster god, vällagad och näringsriktig mat.
Under veckorna tillagas frukost, lunch och mellanmål. Köket serverar ca 500 lunchportioner per dag till skolan.


KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är utbildad kock med flerårig erfarenhet från storkök/restaurang. Erfarenhet från arbetsledning är meriterande.
Du har ett stort intresse av att laga välsmakande och näringsriktiga måltider och anser att en god service och ett bra bemötande är viktigt.

Du har goda kunskaper i hygienföreskrifter och lagstiftning. Du har ett gott ledarskap, god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt.
Meriterande är också om du har kunskap om konsistenskoster och specialkoster till förskola, skola och äldreomsorg samt god datavana.
Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång. Tillträde 2018-02-01 eller enligt överenskommelse.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, upphör: 2018-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2017394SE
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=039d6421-d0ae-4215-838a-7082ce1fd8dd&publishCode=AMS&TK=3c1f89ef-337c-4344-ac63-23ebaa4ab1d7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Kostenheten
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Sprinklertekniker till Stora Enso, Skoghall i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi erbjuder dig att få arbeta som Sprinklertekniker på ett av Europas ledande och modernaste kartongbruk, där du kommer ingå i vårt underhållsteam tillsammans med mycket kompetenta medarbetare. Du jobbar i trivsamma miljöer där lokalerna är rymliga, fräscha, och där säkerhet står i största fokus.

Du kommer till exempel att:

* Utföra service och underhåll av våra sprinklerinstallationer

Du arbetar självständigt inom fabriken och jobbar med problemlösning, service och underhålls-kontroller av våra sprinkleranläggningar.Kvalifikationer
Du är strukturerad, flexibel, engagerad och lojal person som har lätt för att samarbeta och lära nytt. Du är beredd att jobba lite extra för att få igång produktion så snabbt som möjligt. Har du erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbete inom processindustri är det meriterande.

* Minst 18 år
* Energi- Bygg inriktning Ventilation, El- eller VVS och Fastighetsprogrammet
* YH inriktning VVS eller Fastighet, meriterande
* Dokumenterad fullgjord lärlingstid Sprinklermontör, mycket meriterande
* Behärska engelska och svenska i tal och skrift

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef Martin Nytomt 070 - 248 63 92
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör, Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35827
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjQyOTE0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Vibrationstekniker till Stora Enso i Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Pluggar du på Högskola/Universitet mot ingenjör och Maskintekniska inriktningar med intresse för vibrationsanalyser av maskiner? Då är detta något för dig!

Ett utvecklande och självständigt arbete där du får arbeta med förebyggande underhåll på ett av Europas största kartongbruk med placering i Skoghall. Du kommer tillsammans med vårt teknikerteam skapa förutsättningar för att minimera driftstörningar i trivsamma miljöer där lokalerna är rymliga, fräscha, och där säkerheten står i största fokus.

Du kommer till exempel att:

* Utföra vibrationsmätning och analys
* Jobba med att samla in mätdata
* Utreda och rapportera statusen på maskiner
* Jobba proaktivt för att minimera driftstörningar orsakade av fel eller försämring av utrustning
* Samarbeta med produktion och övriga intressenter på kartongbruket
* Jobba för att minimera driftstörningar orsakade av fel eller försämring av utrustning

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs när du får driva ditt eget arbete framåt. Du gillar kundkontakt och bemöter andra människor på ett uppmärksamt och tillmötesgående sätt. Du jobbar med att tidigt upptäcka begynnande skador på maskiner och ger möjlighet att i god tid planera reparationer.


Kvalifikationer
Du ska ha utvecklad förmåga till problemlösning och ser stimulans i att upptäcka innovativa möjligheter att skapa och möta förändringar. Du tar egna initiativ och samarbetar med produktionsledare, produktionstekniker och operatörer. Visar engagemang för arbetet som ska göras, bygger positiva relationer, fungerar väl tillsammans med andra till förmån för verksamheten

* Minst 18 år
* Teknikprogrammet, tekniska fjärde året
* Högskola/Universitet studier mot Ingenjör/Civilingenjör, Maskiningenjör eller andra Maskintekniska inriktningar, pågående
* Du har B-körkort, har datavana och vana av interna verksamhetssystem
* Svenska flytande och goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chef Martin Nytomt 070-248 63 92
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35771
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjcyODE3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Truckförare till Utlastningen på Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett stimulerande truckförarjobb där du kommer samarbeta inom det egna skiftlaget men även ges möjlighet till självständigt arbete. Du kommer att vara en viktig del i det dagliga logistikflödet med in- och utleveranser från produktionen.

Du kommer till exempel att:

* Lasta, lossa och uppställning av rullar och lossning av massa
* Samarbeta dagligen med övriga utlastare, bangårdsoperatörer, fordonsförare samt övrig personal inom produktionen
* Jobba med intransport av beställda rullar till arksalen
* Jobba skift
* Hantera transportskadat enligt rutin

Tjänsten innebär fysiskt arbete och där det krävs att du jobbar strukturerat och är noggrant innan godset skickas ut till kund. Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet är A och O i arbetet. Du är positiv och trivs i en miljö med nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas inom pappersindustrin.


Kvalifikationer
Du använder inlärda truckkunskaper och har vana att utföra en mängd olika uppgifter samtidigt. Vi vill gärna att du tar ansvar för kvalitet i ditt eget arbete, utför arbetet inom fastställda tidsfrister

* Avslutad gymnasieutbildning i kombination med erfarenhet som truckförare
* Naturbruksprogrammet inriktning Skog, meriterande
* Fordon- och Transportprogrammet med inriktning Godshantering, meriterande
* YH Utbildning Logistik och Transport, meriterande
* MS Office, vana av interna logistiksystem
* B Körkort
* Truckkort TLP10 med truckerfarenhet
* Svenska, flytande och goda kunskaper i engelska

Vår period startar april och varar tom september, så april månad kommer vara upplärning, och du går i drift under juni månad.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chef Jonas Andersson 070-314 45 04
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35705
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjYwNjA2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Transport Coordinator till Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi erbjuder ett varierande och stimulerande arbete där du, tillsammans med övriga medarbetare i teamet, jobbar med att planera och boka transporter av våra produkter till våra kunder. Du är en viktig del i värdekedjan ut till kund och du kommer att få möjlighet att samarbeta med kunniga och trevliga kollegor både i Sverige och internationellt.

Du kommer till exempel att:

* Jobba med att boka utgående transporter, kartlägga bästa rutt till bästa kostnad mot olika leveransdestinationer
* Jobba som en koordinerande funktion mellan och inom olika avdelningar inom både Stora Enso Skoghall och andra enheter

Du kommunicerar dagligen i varuförsörjningsfrågor via mail, telefon och Skype. Arbetet innebär kontakter såväl internt som med kunder och speditörer.


Kvalifikationer
Du är en lagspelare i ditt tankesätt och knyter gärna nya kontakter. Du sätter kundens behov i fokus. Du strävar efter bra samarbete i dina kontaktytor och tar alltid personligt ansvar. Viktiga egenskaper är noggrannhet och öppenhet. Vi ser gärna att du har:

* Pågående universitetsutbildning, gärna med inriktning mot Ekonomi/ Industriell Ekonomi/ Logistik
* YH utbildning Inriktning Transportlogistiker, Logistik, meriterande
* Avslutad gymnasieutbildning i kombination med relevant yrkeserfarenhet
* Har goda kunskaper i engelska och svenska. Andra språk är meriterande.
* God datorvana och gärna erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem eller transportsplaneringssystem.

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef Helena Woxlin 072- 588 60 34
Har du frågor om ansökningsförfarandet? kontakta Rekryteringsadministratör Lena Sjö 070-382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35706
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjYxOTA5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tekniker inom förebyggande underhåll till Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi söker Tekniker inom förebyggande underhåll med inriktning smörj. Du erbjuds ett utvecklande och självständigt arbete där du får arbeta med förebyggande underhåll på ett av Europas största kartongbruk med placering i Skoghall. Du kommer tillsammans med vårt teknikerteam skapa förutsättningar för att minimera driftstörningar i trivsamma miljöer där lokalerna är rymliga, fräscha, och där säkerheten står i största fokus.

Du kommer till exempel jobba med:

* Förebyggande underhåll med inriktning smörjning, du ska kunna identifiera olika typer av slitage och veta motmedel till detta
* Att kunna välja mellan olika smörjmedel för ett optimalt smörjunderhåll
* Jobba proaktivt för att minimera driftstörningar orsakade av fel eller

försämring av utrustning

* Samarbeta med produktion och övriga intressenter på kartongbruket

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs när du får driva ditt eget arbete framåt. Du gillar kundkontakt och bemöter andra människor på ett uppmärksamt och tillmötesgående sätt.


Kvalifikationer
Du ska ha utvecklad förmåga till problemlösning och ha stimulans av att upptäcka innovativa möjligheter att skapa och möta förändringar. Du tar egna initiativ och samarbetar med produktionsledare, produktionstekniker och operatörer. Visar engagemang för arbetet som ska göras, bygger positiva relationer, fungerar väl tillsammans med andra till förmån för verksamheten

* Minst 18 år
* Industritekniska programmet inriktning Driftsäkerhet- och Underhåll, gymnasial,

pågående eller avslutad

* YH utbildning Underhålls-, Drift-, Maskin- eller Servicetekniker pågående eller avslutad, mycket meriterande
* Universitet Maskinteknik med kurs Ytteknik och Tribologi, meriterande
* Du har körkort, har datavana och vana av interna verksamhetssystem

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chef Martin Nytomt 070-248 63 92
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Processtekniker, tillverkningsindustri
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35775
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjYxODE1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Jobba på Technical Customer Support på Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi erbjuder dig en roll som Technical Customer Support i sommar. Ditt primära ansvar kommer att vara arbete med inkommande reklamationsärenden samt vara aktiv i att stödja våra slutkunder med teknisk support. Du kommer bli en del i ett företag som är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar.

Du kommer till exempel att:

* Ge support till våra kunder samt till vår fälttekniska kundtjänst
* Behandla inkomna reklamationsärenden och besvara kundfrågor med hjälp av våra stödfunktioner
* Göra egna utredningar av enklare tekniska ärenden
* Ha en koordinerade roll mellan våra enheter inom produktion, Lab, Supply Chain och vårt Research Center


Kvalifikationer
För att trivas i rollen som vår tekniska support drivs du framåt av att ha kontakt både med våra slutkunder och samarbetande interna enheter. Du är ansvarsfull och duktig att strukturera upp ditt arbete och har en lösningsorienterad inställning till ditt arbete. Här blir du del av ett starkt team och vi tror att du drivs av att samarbeta nära dina kollegor.

* 18 år
* Avslutat gymnasieprogram från Teknik- eller Naturvetenskapliga program
* Högskola- Universitet inriktning Supply Chain Management, Teknisk inriktning, Naturvetenskap eller Industriell ekonomi, meriterande
* Ha mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift samt flytande svenska, då kommunikationen internt och externt sker på både svenska och engelska.
* Du kan MS Office och har du erfarenhet från Fenix samt andra ärendehanteringssystem, meriterande

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Erika Umeland 072- 234 47 17
Har du frågor om ansökningsförfarandet? kontakta Rekryteringsadministratör Lena Sjö 070-382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35778
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjQ2MTI3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Supply Chain Coordinator till Stora Enso, Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi kan erbjuda dig en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Ett spännande jobb som förutsätter en drivande och initiativtagande person som kan jobba både individuellt och i nära samarbete med övriga organisationen.

Du kommer till exempel att:

* Ha dagliga kontakter med säljbolag och leverantörer av tjänster
* Jobba med bearbetning, kontroll och bekräftelse av order
* Jobba dagligen med att säkerställa att den operativa produktionen till kund följer överenskomna processer och ledtider

Som Supply Chain Coordinator samordnar och ombesörjer du koordinering mot små och stora kunder runt om i världen, besvarar orderförfrågningar om lager och leveranstider, undersöker och löser kundernas problem.


Kvalifikation
Du tar stort ansvar för vad du presterar och du är driven i ditt arbetssätt. Du är noggrann, strukturerad, rationell och konsekvent. Du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och är van vid att hantera stora mängder information och att ta snabba beslut.

* Högskola- Universitet inriktning Supply Chain Management eller inriktning Industriell Ekonomi gärna inriktning logistik
* Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska, då kommunikationen internt och externt sker på både svenska och engelska.
* Du kan MS Office och har du erfarenhet från Fenix, orderhanteringssytem samt andra ärendehanteringssystem

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Har du frågor? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35703
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjI1MzQxLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Råvaruplanerare till Stora Enso Skoghall i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi erbjuder nu möjligheten att jobba på Stora Enso i Skoghall i sommar som Råvaruplanerare. Skoghall är idag ett av världens största bruk för livsmedelskartong och producerar varje dag kartong motsvarande 100 miljoner enlitersförpackningar. Rollen som Råvaruplanerare hos oss innebär ett spännande och varierande arbete med nya utmaningar varje dag.

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för råvaruplaneringen, se till att de råvaror som behövs finns tillgängliga
* Ha dagliga kontakter med leverantörer, ha lagerbevakning och lagerredovisa
* Ha en koordinerande roll mellan produktionen och inköp
* Planera vilka kemikalier som ska till produktionen, och flytta leveranser vid behov


Kvalifikationer
För att trivas i rollen måste du kunna jobba med stor noggrannhet, ha koll på pågående beställningar, och känna dig bekväm med att prata alla i produktion. Måste ta del av information från andra enheter, men även själv ta initiativ att hämta information, viktigt att du tycker det är kul med siffror.

* Minst 18 år
* Tekniskt Basår, meriterande
* Högskola- Universitet inriktning Produktions- Materialplanering inom processindustrin, Produktionsteknik, Industriell Ekonomi
* Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska, då kommunikationen internt och externt sker på både svenska och engelska. Kan MS Office, vana av att jobba i andra stödsystem. Erfarenhet av SAP är meriterande.

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid

Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Inköpsplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35702
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjQ1NjIzLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Renserioperatör till Stora Enso, Skoghall i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Pluggar du på Yrkeshögskolan och mot yrken inom tillverkningsindustri, eller annan utbildning mot industrin, och vill ha ett semestervikariat där du får vara med och jobba från grunden i en tillverkningsprocesser? Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete som Renserioperatör hos ett av världens främsta företag inom kartongtillverkning med placering på Stora Ensos bruk i Skoghall

Du kommer till exempel att:

* Köra timmertruck eller hjullastare
* Rondera och övervaka process för barkning, flisning av ved
* Leverans av flis till CTMP och Kokeri

På Renseriet kommer du jobba med att övervaka barkning och huggning av ved, och du kommer att rondera som innebär att du kör hjullastare för att lossa vedbilar, eller sköta inmatningen av veden med timmertruck. Du kommer även att sköta flisinmatning med lastmaskin.


Kvalifikation
Du måste ha en god kommunikativ förmåga, måste kunna överblicka ditt arbete när du framför våra hjullastare eller timmertruckar, och med din goda körvana av större maskiner, har du alltid nära kontakt med dina kollegor på fältet. Jobbar alltid på ett säkert sätt, du söker aktivt upp kunskap om säkerhetskrav och normer. Svarar positivt på säkerhetsorienterad feedback. Visar engagemang och driv för det arbete som ska utföras, bygger positiva relationer, fungerar väl tillsammans med andra till förmån för verksamheten

* YH Process, Underhåll, Driftteknik, pågående eller avslutad meriterande
* Avslutad gymnasie i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdig
* Avslutad Gymnasial inriktning Industri- Teknik, Skog avslutad meriterande
* Du har förarbevis för Truck B krav, Hjullastare C2, C3B Timmertruck, meriterande
* B Körkort, krav
* Du har god kunskap i engelska och kan svenska flytande.
* MS Office och vana att hantera interna processystem

Vår semesterperiod är mellan juni-augusti, men vi vill att du ska kunna börja i april för upplärning.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Personalledare Joel Svensson 072- 219 69 29
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Renserioperatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35700
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjk3MjIyLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Production Planner till Stora Enso Skoghall i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi erbjuder sommarvikariat inom Division Consumer Board på Stora Enso i Skoghall som Production Planner, där du kommer att få vara med och bidra till att vi kan leverera konsumentkartong till varumärkesägare i hela världen.

Du kommer till exempel att:

* Jobba i den delen av Supply Chain som Production Planner som ansvarar för att planera och optimera körning på kartongmaskin, utifrån de order som ska produceras.
* Orderplanering och optimering för kartongmaskinen, beräknar och optimerar belastning av olika kundorder, upprättar en plan
* Uppföljning av körda ordrar, avstämning att produktionen följt order. Informerar övriga vid stopp
* Upprättar körordning som förmedlas till andra enheter inom företaget

Leveranssäkerhet ska uppnås och maskinerna planeras för att uppnå mål på tillverkningsgrad och totalspill. Jobbet är ett produktionsnära arbete, där din roll innebär att ha daglig kontakt med fler enheter på bruket.


Kvalifikationer
Du är en person med god ordning och reda, du har kontroll över vad som skall tillverkas och när. Du har lätt för siffror och en analytisk förmåga där du kan förutse händelser relaterade till verksamheten.

* Minst 18 år
* Högskola- Universitet inriktning Produktions- Materialplanering inom processindustrin, Produktionsteknik, Industriell Ekonomi
* Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska, då kommunikationen internt och externt sker på både svenska och engelska. Kan MS Office, vana av att jobba i andra stödsystem

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Materialplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35667
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjU4ODQxLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Operatörer till KM7 och KM8, Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi söker semestervikarierande operatörer till fler av våra tjänster på KM7 och KM8 i sommar. Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb som operatör med placering i Skoghall, där du tillsammans med mycket erfarna och kompetenta kollegor kommer tillverka vätskekartong hos en global leverantör.

Du kommer till exempel att:

* Delta och styra rullmaskinen utifrån framtagna recept, order och dimension
* Som torrändesoperatör jobbar du med uttag av kartongprover på färdig produkt
* Jobba inom ett certifierat ledningssystem för livsmedelssäkerhet
* Samarbeta med operatörer på Kartongmaskinerna
* Köra omrullningsmaskin enligt fastställda rutiner

Du jobbar oftast från våra kontrollrum där du övervakar och styr tillverkningsprocessen med hjälp vårt processövervakningssystem. I ditt arbete ingår att ansvara för att produktionen sker snabbt och effektivt alltid med hög kvalitet. En viktig del av arbetet handlar om att lösa akuta störningar i produktionen.


Kvalifikationer
Du sätter dig snabbt in i rutiner och arbetsmetoder. Du ser kvalitet som en konkurrensfördel gör alltid en 100 % kvalitetssäkring på det arbete du utför. Jobbar alltid på ett säkert sätt, du söker aktivt upp kunskap om säkerhetskrav och normer. Svarar positivt på säkerhetsorienterad feedback.

* Minst 18 år
* Annan utbildning som bedöms likvärdig med arbetsuppgifterna
* Industritekniska programmet inriktning Processteknik, meriterande
* YH utbildning Processteknik, mycket meriterande
* Du har förarbevis för Truck A+B meriterande
* B Körkort, MS Office, goda kunskaper och vana av interna stödsystem

Du jobbar mellan maj-sept. Upplärning under majmånad. Skiftarbete


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte och hör av dig till mig, Lena Sjö 070-382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Kartongmaskinskötare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35664
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjI3MzM5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Operatör till vår enhet Mixeri/Mava, Skoghalls Bruk i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Pluggar du Kemi- eller Miljökunskap på Universitet/Högskola, och vill få mer kunskaper om provtagning och analys av vattnets vikt för tillverkning av kartong? Eller har du pågående studier mot yrken inom pappersindustrin och behöver ha mer grundkunskaper inom kartong och massatillverkning?

Då är detta något för dig!

Som Operatör på Mixeri/Mava hos oss kommer du få jobba från grunden med löpande provtagning från vår tillverkning av sulfatmassa till våra kartongmaskiner KM7 och KM8 och analysarbete på vattnet från vårt vattenverk och vatten från vår avloppsvattenrening

Du kommer till exempel att:

* Utföra provtagning och analyser av vatten från vattenverket
* Utföra provtagning och analysera lut och kalk
* Beställa kemikalier till vattenverket och avloppsreningen
* Jobba med våra städrutiner

Tillsammans med mycket erfarna kollegor kommer du få en bra inblick i processarbete inom kemikalieåtervinning, vattenrening och avloppsrening med säkerheten högst på agendan.


Kvalifikationer
För att trivas i rollen måste du tycka om att jobba med rutinarbeten och kunna ta egna initiativ och driva på i arbetet och se resultatet. Du jobbar med struktur och inom givna ramar, van att samla in all tillgänglig fakta innan beslut tas.

* Minst 18 år
* Avslutad gymnasialt program gärna inriktning natur, teknik
* YH Processteknik mycket meriterande
* Högskola/Universitet, Kemi- Naturvetenskapligt- eller Teknik, pågående eller avslutad
* Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska och har god datavana, MS Office

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef Anki Magnusson 070-664 46 87
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Laborant, kemi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35663
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjM3NjQyLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Mekaniker till Stora Enso, Skoghall i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Att du kan få arbeta som Mekaniker på ett av Europas ledande och modernaste kartongbruk, där du kommer ingå i vårt underhållsteam tillsammans med mycket kompetenta medarbetare. Du jobbar i trivsamma miljöer där lokalerna är rymliga, fräscha, och där säkerhet står i största fokus.

Du kommer till exempel att:

* Jobba med mekaniskt underhåll, stödja drift, underhåll av maskiner/byggnad och bidra till hög teknisk tillgänglighet.
* Jobba med många olika typer av underhållsarbeten och utbyte av mekaniska komponenter
* Reparera, installera och ha service på industrimaskiner och mekanisk utrustning

Som mekaniker på våra underhållsavdelningar kommer du att arbeta med förebyggande och avhjälpande mekaniskt underhåll för att stödja hög tillgänglighet och utveckling av våra produktionsanläggningar.


Kvalifikationer
Arbetet är självständigt och du tar egna initiativ och samarbetar med produktionsledare, produktionstekniker och operatörer. Du är strukturerad, flexibel, engagerad och lojal person som har lätt för att samarbeta och lära nytt. Du är beredd att jobba lite extra för att få igång produktion så snabbt som möjligt. Har du erfarenhet och har skaffat dig kunskaper från motsvarande arbete inom processindustri är det meriterande.

* Industritekniska Programmet inriktning Driftsäkerhet och Underhåll, gymnasial, avslutad
* Industritekniska Programmet inriktning Driftsäkerhet och Underhåll med programfördjupning Hydraulik, gymnasial, avslutad. Mycket meriterande
* YH Underhålls- Service- Drifttekniker pappers och/el tillverkningsindustri, Maskin- tekniker/reparatör pågående eller avslutad. Mycket meriterande
* Behärska engelska och svenska i tal och skrift

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid, viss övertid kan förekomma


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta cheferna Thomas Carlsson 072-536 40 60 eller Pär Kärrman 076-889 02 50
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör, Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Instrumentmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35659
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjU2OTM4LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Materialhanterare KM7 Stora Enso Skoghall i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi söker en materialhanterare till kartongmaskin 7 i sommar. Du kommer att ansvara för mottagning av ankommande material och kemikalier till kartongmaskinen, ansvar för uppställning av ankommande gods från leveransplats till lagringsplats.

Du kommer till exempel att:

* Inventera och beställa förpackningsmaterial
* Jobba med godsmottagning av förpackningsmaterial
* Ansvara för ankommande kemikalier till KM7
* Förse leverantörer med lagerstatus

Tjänsten innebär fysiskt arbete och där det krävs att du jobbar strukturerat och är noggrant. Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet är A och O i arbetet. Du är positiv och trivs i en miljö med nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner.


Kvalifikationer
Utifrån de instruktioner och säkerhetsnormer som gäller ansvarar du för truckkörning inom kartongbruket och utför daglig tillsyn på de fordon som ingår i arbetsområdet. Du använder inlärda truckkunskaper och har vana att utföra en mängd olika uppgifter samtidigt. Vi vill gärna att du tar ansvar för kvalitet i ditt eget arbete, utför arbetet inom fastställda tidsfrister.

* Minst 18 år
* Fordons- och Transportprogrammet programinriktning Godshantering, pågående eller avslutad, meriterande
* YH Utbildning Logistik och Transport, meriterande
* Annan utbildning och tidigare erfarenhet i kombination som bedöms lämplig för rollen
* Du kan MS Office och har vana av interna stödsystem. Goda kunskaper i engelska och svenska flytande.
* Förarbevis Truck A+B, krav

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt

Vill du veta mer? Kontakta Lena Sjö 070-382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35656
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjQ5NDI5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Market Supervisor till Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Som Market Supervisor på Skoghalls Bruk kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i en affärsdriven miljö med stark laganda. Du kommer att omges av duktiga kollegor och ett arbetsklimat som genomsyras av energi, glädje, vinnaranda och teamwork.

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för dagliga kontakter med våra kunder
* Ha daglig kontakt med våra Produktionsplanerare och våra Transport Coordinator
* Planera och göra avstämningar med kund, ta emot orderförslag, bearbeta dessa, och se till att kunder får sin bekräftelse inom avtalad tid
* Jobba dagligen med orderregistrering

För dig som studerar Marknad, Ekonomi eller Teknik på universitetsnivå kommer denna roll att utveckla dig genom att framförallt axla eget ansvar, tänka kreativt och aktivt utveckla dig själv. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta brett med operativt koordinerande uppgifter för att stärka Stora Ensos varumärke hos våra kunder. Du arbetar tätt ihop med våra Key Account Directors, rollen är mycket varierande och du har stora möjligheter att bidra med dina idéer och förslag.


Kvalifikationer
För att trivas tror vi att du är energisk, driven och administrativt lagd. Det är viktigt att du har en positiv inställning och en vilja att ta dig an nya uppgifter. Med din stora kundfokus och bra kundvård ska du ansvarfullt ta dig an inkommande kundfrågor, med stor noggrannhet hantera ärenden och samarbeta med dina kollegor, alltid med kunden i fokus

* Minst 18 år
* Högskole- Universitet pågående, inriktning Industriell Ekonomi, B2B eller Sales & Marketing, Teknik eller Marknadsassistent, mycket meriterande
* Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska, då kommunikationen internt och externt sker på både svenska och engelska

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Marcus Dehlin 070-565 32 72
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör, Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Marknadsassistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35653
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjkwOTU2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Laboratorieingenjörer till Sulfatlab i sommar, Skoghalls Bruk

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Pluggar du kemi eller kemiteknik? Vi erbjuder dig att arbeta i ett internationellt företag inom massa- och kartongtillverkning med många möjligheter att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt.
Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö och som en del i anställningen så kommer du, tillsammans med övriga på företaget, att jobba aktivt med miljö- och arbetsmiljöfrågor.

Du kommer till exempel att:

* Jobba dagligen med miljöanalyser samt process- och kvalitetskontroll inom massafabriken
* Delta i projekt och utredningar där dina analysresultat är viktiga

Rollen kommer att utveckla dig genom att du får ta eget ansvar samtidigt som du får samarbeta med andra. Du får möjlighet att arbeta med analytisk kemi på laboratoriet samtidigt som du kommer att tillgodogöra dig såväl processkunskap som kunskap om viktiga miljöfrågor.


Kvalifikationer

* Högskola/Universitet, inriktning kemi- eller kemiteknik
* YH Processteknik

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte och hör av dig till Chef Sulfatlab Marga Sandström 070- 351 48 91

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Laboratorieingenjör, kemi
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35652
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjMwODA0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Laboratorieingenjörer till Kartong LAB Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Pluggar du mot yrken inom Pappers- och Kartongtillverkning och vill testa på att jobba inom branschen i sommar? Läser du grafisk-, teknik- eller naturinriktning och vill ha mer materialkunskap, lära mer om jobbet på ett kartongbruk. Då ska du läsa vidare:

Du kommer till exempel att:

* Tillhandahålla analysresultat till övriga produktionsområden
* Utföra grafisk- och fysikalisk kvalitetskontroll på vår producerade kartong.
* Utföra kvalitetskontroll på våra inkommande råvaror, massa och kemikalier.
* Samt utföra analyser för processkontroll på kartongbruket.

Du ska ha ett stort tekniskt intresse, tycka om att jobba inom industrin. Vi har ett stort fokus på hälsa, säkerhet och miljö och som en del i anställningen så kommer du, tillsammans med övriga på företaget, att jobba aktivt med miljö och säkerhetsfrågor.


Kvalifikationer
Som Laboratiorieingenjör arbetar du självständigt nära produktionen i fabriksmiljö och jobbet består av rutinarbete inom tydliga regelverk och riktlinjer. Vi vill att du har en bra balans mellan kvalitet i arbetet och att hålla tidsfrister, du ska se nya uppgifter som en möjlighet till utveckling, ställer krav på egna prestationer

* Gymnasieutbildning Natur- eller Teknikprogrammet
* YH Processteknik eller YH Grafisk inriktning
* Teknisk utbildning på Universitet eller Högskola
* MS Office, vana från interna stödsystem, meriterande. Svenska flytande och god kunskap i engelska

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chef Kajsa Roos 070-586 43 10
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Laboratorieingenjör, fysik
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35699
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjE0Mjc4LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetsoperatörer till Skoghalls Bruk i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Pluggar du Tekniskt Basår på Universitet/Högskola och inte riktigt vet vilken inriktning mot tillverkningsindustrin du ska ta? Eller har du pågående studier inom YH Process-, Förpackning- eller Grafisk inriktning och behöver ha mer materialkunskap?

Då är detta något för dig!

Som Kvalitetsoperatör hos oss kommer du få jobba från grunden med löpande kvalitetskontroller på prover från pågående kartongtillverkning eller efterkontroll från våra kartongmaskiner KM7 och KM8 innan leverans till slutkund. Vi söker operatörer både för daggående och för skiftgående arbete.

Du kommer till exempel att:

* Ta fysikaliska prover och kvalitetskontroller på kartong under pågående tillverkning på KM7 och KM8
* Rapportera in löpande de kontroller du utför i vårt interna produktionssystem
* Ha ett nära samarbete med övriga kollegor inom produktionen

Du kommer jobba i en bra arbetsmiljö i moderna och ljusa lokaler, tillsammans med mycket erfarna kollegor som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer ni växla rutinarbete mellan er och mellan olika arbetsmoment.


Kvalifikationer
För att trivas i rollen måste du tycka om att jobba med rutinarbeten men även kunna ta egna initiativ vid behov och driva på i arbetet och se resultatet. Jobbet kan tidvis ha ett högt tempo och som då har direkt påverkan på pågående produktion i kartongmaskinerna så det är viktigt att du kan hantera detta på ett fokuserat sätt

* Minst 18 år
* Gymnasial 4 årigt teknisk inriktning
* YH Process- Förpacknings- Grafisk teknik, pågående mycket meriterande
* Högskola/Universitet, Naturvetenskapligt och Tekniskt Basår
* Har god engelska i tal och skrift samt flytande svenska. Att du har god datavana, MS Office, interna stödsystem
* Ett krav att du måste kunna ta dig till och från arbetet vid skiftarbete

Du jobbar mellan maj till mitten av september, där maj månad innebär upplärning. Vi är flexibla när det gäller upplägg av arbetstid i maj och september för dig som pluggar.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chef Johan Johansson 072- 576 43 78
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör, Lena Sjö 070 - 382 34 41,

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Kartongmaskinskötare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35650
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjY0OTE1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förrådstekniker till Skoghalls Bruk i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb som Förrådsbiträde där du kommer att vara en viktig del i det dagliga logistikflödet med in- och utleveranser till Skoghalls Bruk. Du kommer att jobba med materialhanteringen av ca 35 000 artiklar och ge operativt stöd till kollegor som behöver material för sin produktion.

Du kommer till exempel att:

* Ha kontinuerlig inventering
* Registrera inleverans i lagerhanteringssystemet
* Göra avsändning av gods/farlig gods
* Jobba med varuutlämning över disk

Arbetet på vårt centrallager innebär hantering av in- och utgående gods och administration. Du kommer att hantera allt från förbrukningsmaterial till reservdelar för övriga produktionen. Du ska ha intresse för teknik, kunskaper kring mekanik, tycka det är kul att lära dig om våra lagerprodukter, vad vi har på lager och var produkterna ligger.


Kvalifikationer
Du använder inlärda truckkunskaper och har vana att utföra en mängd olika uppgifter samtidigt. Utformningen av jobbet gör att vi ser att du som söker tjänsten är självgående och en initiativtagare. Du behöver vara driven och kvicktänkt samt ha ett öga för detaljer och prioritering. Du ska föredra att arbeta med kroppen då lagerarbetet kräver fysisk ansträngning och ha ett stort sinne för ordning och reda

* Minst 18 år
* Fordon- och Transportprogrammet med inriktning Godshantering, meriterande
* YH Utbildning Logistik och Transport, meriterande
* Avslutad gymnasie i kombination med erfarenhet från lagerhantering, mycket meriterande
* MS Office, vana av interna logistiksystem
* B Körkort
* Truckkort TLP10 med truckerfarenhet, Travers
* Svenska, flytande och goda kunskaper i engelska

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid 0700-1600


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chef Tomas Persson 070-356 44 54
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör, Lena Sjö 070 - 382 34 41,

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35648
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjY3MDA5LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fordonsförare till Skoghalls Bruk i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett varierande jobb som Fordonsförare där du kommer att vara en viktig del i det dagliga logistikflödet med in- och utleveranser till Skoghalls Bruk. Du kommer ingå i ett team med 6 mycket erfarna kollegor, där ni tillsammans självständigt planerar, bokar transporter självständigt.

Du kommer till exempel att:

* Transportera och leverera gods på ett effektivt, säkert och förtroendeingivande sätt till interna och externa kunder såväl inom som utanför Skoghalls Bruks industriområde
* Transportera gods med lastmaskin, truck, paketbil och lastbil
* Hantera farligt gods
* Jobba dagligen med dina uppdrag i vårt arbetsordersystem via surfplatta
* Håller fordon och kringutrustning i ett bra, funktionellt och prydligt skick


Kvalifikationer
Du ska ha en bra regel- och instruktionsfokus, sätter säkerheten både för dig som förare och för gods i största fokus. Viktigt att vara serviceinriktad då du möter kunder internt och externt, förstå vad kunder vill ha och agera utifrån det. Vi vill att du organiserar ditt arbete väl, utför egenkontroll för att säkerställa noggrannhet och hög kvalitet

* Minst 18 år
* Fordons- och Transportprogrammet inriktning Transport, meriterande
* Avslutad gymnasieutbildning i kombination av yrkesförarerfarenhet
* MS Office, vana av arbete med surfplattor för planering, vana logistiksystem. Flytande svenska och goda kunskaper i engelska
* B-körkort
* ADR+ADR1 krav
* YKB, meriterande
* Förarbevis för C2- och TLP10 (B) Truck

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid 0700-1600


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chef Tomas Persson 070-356 44 54
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör, Lena Sjö 070 - 382 34 41,

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35647
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjcxODI3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66330
66330  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Automationstekniker till Stora Enso Skoghall

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Skoghall AB med enheter i Skoghall och Forshaga är en av världens största tillverkare av konsumentkartong, där enheten i Forshaga PE-belägger kartong. Våra kunder använder kartongen framför allt till livsmedelsförpackningar. De två enheterna har ca 850 anställda.

Beskrivning
Pluggar du Automationsteknik och vill jobba i sommar? Vi erbjuder varierade och utmanande arbetsuppgifter där du tillsammans med mycket kompetenta automationstekniker kommer att jobba med underhållet inom automationsfrågor i trivsamma och fräscha lokaler med hög teknisk nivå och säkerheten i största fokus.

Du kommer till exempel att:

* Jobba med avhjälpande underhåll, felsökning och support på fabrikens automationsutrustning och processystem
* Jobba med förebyggande underhåll och prestandakontroller i nära samarbete med produktionen och alltid tillsammans med en kollega
* Du jobbar med implementering, modifiering och validering av produktionsutrustning, genom ett effektivt underhåll och ständig förbättring av maskiner för en optimal produktion


Kvalifikationer
Som serviceinriktad Automationstekniker ska du vara lyhörd för driftproblem och agera därefter. Ha en god process-och teknikkunskap inom automation. När du jobbar organiserar du ditt arbete och utför detta på ett säkert sätt, svarar positivt på säkerhetsorienterad feedback

* El- och Energiprogrammet inriktning Automation pågående eller avslutad
* YH Automationstekniker pågående 1 år kvar, mycket meriterande
* YH Drifttekniker - Process i kombination med automation, mycket meriterande
* Minst 18 år

* Vana att jobba med kontrollfunktioner inom Distributed Control System (DCS), kunskaper om frekvensomriktare drivsystem med PLC

Du jobbar mellan juni-augusti, dagtid.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta arbetsledare, Andreas Axelsson 072-219 94 78 eller Adam Matsson 072-244 14 17
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör, Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Automationselektriker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35696
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjE0MzExLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66430
66430  1761 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

BVC-sköterska till familjecentralen MörmoGård

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är distriktssköterska/barnsjuksköterska och som vill jobba med mottagningsarbete.
Tillsammans med dina kollegor på familjecentralen arbetar du i tätt samarbete med andra yrkesprofessioner.
Normalt förekommande arbetsuppgifter som BVC-sköterska i primärvården. Med barnet i fokus ger du som BVC-sköterska stöd och information om till exempel amning, kost, sömn, språkutveckling, syn, hörsel, egenvård och barnsäkerhet. Du ger även vaccination enligt nationellt vaccinationsprogram för barn 0 - 6 år. Tillsammans med föräldern följer du barnets utveckling fram till skolålder.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Du har ett flexibelt tankesätt, är ansvarstagande och ser positivt på utvecklingsarbete, vi värdesätter förmåga till självständigt, strukturerat arbete. Nära samarbete inom teamet och andra aktörer förutsätter mycket god samarbetsförmåga. Önskvärt är att du har en god kommunikativ förmåga och ett flexibelt arbetssätt. Stort vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift samt goda datakunskaper. Körkort B erfordras.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Vikariat i sex månader Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Dnr CSK/175162
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=969ea7ef-1132-4766-bb9e-a9c251a53ffd&publishCode=AMS&TK=33b088eb-9586-4eb2-9751-860067cd73cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Skoghall-Lövnäs
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarierande Förskollärare/Barnskötare- Hammarö

Timvikarierande Förskollärare/Barnskötare sökes till Skogsgläntan på Hammarö.

Skogsgläntan är ett anrikt Montessori-inspirerat föräldrakooperativ på Hammarö (nära till både Skoghall och Lövnäs). Vi finns i ljusa, harmoniska och pedagogiskt anpassade lokaler med en stor och fin utemiljö där barnen tryggt kan leka och röra sig fritt. Läget är underbart med skog och hästhagar som närmsta grannar, något vi ofta utnyttjar. Personalen lagar maten på förskolan, där all frukt och grönt är ekologiskt. Förskolan består av 20-talet barn i åldrarna 1-6 år fördelat på en den lilla och stora gruppen. Alla pedagoger arbetar i båda grupperna. Då Skogsgläntan är ett kooperativ deltar föräldrarna aktivt i förskolans verksamhet. Vi har i och med detta en stark gemenskap och en förskola där alla känner alla.

Vi söker nu timanställda för arbetstoppar, att täcka upp vid sjukdom och vård av barn hos ordinarie personal.
Du bör kunna rycka in med kort varsel. Erfarenhet och/eller utbildning är meriterande men inget krav.

Vårt erbjudande:

-En arbetsplats med hög personaltäthet. Vi har en barngrupp som är begränsad till ca 20 barn och en personalstyrka på 5 personer, så finns det goda möjligheter att låta varje enskilt barn utvecklas utifrån sina specifika förutsättningar och erfarenheter.

-Få stor möjlighet att utveckla dig själv och verksamheten genom kreativa inspel och idéer om hur vi kan förbättra vår verksamhet och pedagogik ytterligare.

-En miljö där vi är angelägna om att vår personal mår bra och trivs, eftersom vi vet att det är det bästa sättet att säkerställa att våra barn trivs på förskolan.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är engagerad och har ett stort intresse av att jobba i förskola och med barn. Som person är du är ödmjuk, kreativ, pålitlig och sätter alltid barnets bästa i centrum. Du är villig att lära och tar ansvar för ditt arbete likväl som du samarbetar med övriga pedagoger. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättande av tjänsten. Matlagningskunnig.

Du kan läsa mer om Skogsgläntan på http://www.skogsglantan.nu/

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.caroline.westin@gmail.com
Övrigt: Ansökan med personligt brev och CV skickas till anna.caroline.westin@gmail.com. Vid eventuella frågor kontakta Personalansvarig Anna Westin på 070-2178245 eller förskolechef Cecilia Hedlund på 054-52 16 49. Endast ansökan med personligt brev och CV kommer att behandlas.
Arbetsplats: 
Adress: Montessorikooperativet Skogsgläntan

66342  HAMMARÖ 
Hemsida: http://www.skogsglantan.nu
  
Platsannons

Personliga assistenter i Skoghall (timvikarier)

Vi söker nu personliga assistenter till en rullstolsburen kvinna i Skoghall, utanför Karlstad. Hennes intressen är bl.a. att läsa, lyssna på ljudböcker, matlagning, växter och konst. Det är en fördel om du som söker har gemensamma intressen med kvinnan. Du som söker tjänsten kommer att hjälpa till med de flesta uppgifterna i vardagen såsom hjälp med hygien, förflyttningar osv.

Det vi söker är 2 timvikarier. Arbetstiderna består av dygnspass (kl 15.30-16.00), med jourtid kl 24.00-06.30.

Du som söker ska vara kvinna och över 30 år. Erfarenhet som personlig assistent är en fördel men inget krav. Du får inte vara allergisk mot tobak (utomhus). Det är också viktigt att du kan prata flytande svenska för att kunna kommunicera med kvinnan.

I HPL Assistans AB ska man som kund och medarbetare känna sig sedd och lyssnad på. Vi vill tillsammans med dig som medarbetare skapa en trygg assistans för våra kunder. www.hpla.se
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi på HPL Assistans har kollektivavtal med KFO. Tjänsterna som är utannonserade är som timvikarie.För samtliga anställningar gäller avtalsenlig timlön med tillkommande jour och OB ersättning. Vi på HPL Assistans erbjuder även våra anställda friskvårdersättning på 2500 kr (>50%) och 1250 kr (<50% samt timvikarier)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: peder@hpla.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HPL ASSISTANS AB
ÖRNSROGATAN 29
70232  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://peder@hpla.se
  

Platsannons

Personlig assistent sökes

Jag är en kille på 24 år som söker personliga assistenter. Du som söker bör vara lyhörd och ansvarstagande inför mina behov har erfarenhet av personlig assistans, men största vikt läggs på personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter: Du ska hjälpa mig med allt från daglig skötsel till att åka på aktiviteter. Du följer mig vart jag befinner mig under dygnet.
I arbetsuppgifterna innebär det att hjälpa till med den personlig omvårdnad, samt följa med på olika sorters aktiviteter eller träning samt bad. Ni ska kunna bada för det gör jag två gånger i veckan. Arbetsuppgifterna innefattar även hushållssysslor som städning, tvätt samt matlagning.

Körkort: B- körkort ett krav

Kval: Omsorgspersonal, erfarenhet av liknade arbete inom flerfunktionshinder, autism och dess problematik.

Arbetstider: Arbetstiderna innefattar dag, kväll, helg, och natt. Du bör vara flexibel att kunna snabbt byta tur i fall det skulle behövas eller jobba extra om behov finns vid ex annan personals frånvaro. Jag behöver även personliga assistenter som kan tänka sig att hoppa in vid behov, när någon av ordinarie är sjuk eller har semester.

Du bör vara ansvarstagande, lugn och framförallt tålmodig. Helst ser jag sökande över 30 år som har erfarenhet av att arbetat med flerfunktionshinder och som förstår innebörden av att jobba som personlig assistent. Det är viktigt att du som person har förmågan att läsa av och känna in olika situationer då, det är min dagsform som till viss del styr hur dagen kommer att se ut. Jag ser att du har lätt att samarbeta med andra, har ett gott ordningssinne. Det är av stor vikt att du passar in hos mig och din personkemi är avgörande! Helst ser jag att du har vårdutbildning men avgörandet är som sagt din personlighet!


Arbetsplatsen består av 8-9 stycken personliga assistenter.
Jag behöver utöka två personliga assistenter, då min personal går på föräldraledighet.
Ena anställningen är ett vikariat på 6 månader, den andra anställningen är en föräldraledighet.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidArbetstiderna innefattar dag, kväll, helg, och natt. Du bör vara flexibel att kunna snabbt byta tur i fall det skulle behövas eller jobba extra om behov finns vid ex annan personals frånvaro. Anställningsform: Vikariat 6 mån samt långtidsvikariat. 80% eller merTimlön enligt överenskommelse, har kollektivavtal KFO.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: personlig assistent
Webbplats:
Epostadress: lisa.ardstrom@live.se
Övrigt: Intervjuer sker fortlöpande!
Arbetsplats: 
Adress: Ardström Emil
Folkungavägen 14
66332  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Orderadministratör

Du kommer att ha en central roll i organisationen och dagligen arbeta med inköp, leveransbevakning, logistikhantering, fakturering och vara intern support för Sverige och våra filialer. En annan viktig del i dina arbetsuppgifter kommer vara exporthantering med tull och intrastat, vilket är något vi gärna ser att du har tidigare erfarenheter av.

Du kommer att ha daglig kontakt med säljare och serviceavdelningen samt kunder och leverantörer, vilket förutsätter att du är en social person som brinner för god service. Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativa affärssystem.

Tjänsten kräver att du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi söker nu en Orderadministratör som kommer att ansvara och dagligen arbeta med all orderhantering både till kund och från leverantör. Som person är du strukturerad och driven. Du är engagerad i ditt arbete med noggrannhet och kundfokus.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av engagemang och arbetsglädje i en omväxlande arbetsmiljö, ta chansen att bli vår nya medarbetare!

Askalon AB arbetar sedan 1973 för att förbättra processindustrins applikationer. Vi är idag ett 70-tal ingenjörer med kompetens inom industriella ventiler, ventildiagnostik och vibrationsövervakning. Dessutom har vi egen konstruktion och tillverkning av rörsystem och processmoduler samt ett utbildningscenter med kurser riktade till processindustrin. Våra kunder finns inom pappersbruk, energiverk, raffinaderier, kärnkraftverk och kemiindustrin i Sverige, Danmark och Finland. Omsättning c.a. 160mkr. Mer info på www.askalon.se Vårt huvudkontor finns på Hammarö utanför Karlstad. Vi har dessutom säljkontor i Stockholm, Lund, Sundsvall, Søborg i Danmark samt Vantaa och Pirkkala i Finland.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefon 070 220 62 60 eller Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77. Sista ansökningsdag är den 4 januari, och du söker tjänsten via www.testhuset.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Orderadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://bit.ly/2Anbs3R
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TESTHUSET
Nolgårdsvägen 11B
66341  Hammarö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Inside Sales Engineer

I din nya tjänst hos oss kommer du att svara för försäljning av produkter och vid behov reservdelar mot våra kunder. Detta innebär att du kommer jobba mycket med utarbetning av offerter och order innan de lämnas vidare till orderadministrationen för beställning. Du kommer även att assistera vid kurser, mässor och konferenser vilket gör att vissa resor kan förekomma.

Vidare kommer du jobba med såväl telefonförsäljning som teknisk rådgivning. Du kommer också att agera som projektkoordinator. Tjänsten kräver att du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

Vill du bli vår nya medarbetare och jobba som Inside Sales Engineer? Som person är du utåtriktad, noggrann samt har ett stort kundfokus i ditt arbete. Vi ser gärna att du har vana av affärssystem samt har som minst tekniskt gymnasium som utbildning.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av engagemang och arbetsglädje i en omväxlande arbetsmiljö, ta chansen att bli vår nya medarbetare!

Askalon AB arbetar sedan 1973 för att förbättra processindustrins applikationer. Vi är idag ett 70-tal ingenjörer med kompetens inom industriella ventiler, ventildiagnostik och vibrationsövervakning. Dessutom har vi egen konstruktion och tillverkning av rörsystem och processmoduler samt ett utbildningscenter med kurser riktade till processindustrin. Våra kunder finns inom pappersbruk, energiverk, raffinaderier, kärnkraftverk och kemiindustrin i Sverige, Danmark och Finland. Omsättning c.a. 160mkr. Mer info på www.askalon.se Vårt huvudkontor finns på Hammarö utanför Karlstad. Vi har dessutom säljkontor i Stockholm, Lund, Sundsvall, Søborg i Danmark samt Vantaa och Pirkkala i Finland.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefon 070 220 62 60 eller Bengt Libäck på telefon 070 594 72 77. Sista ansökningsdag är den 4 januari 2018, och du söker tjänsten via www.testhuset.com
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://bit.ly/2j9kBpi
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TESTHUSET
Nolgårdsvägen 11B
66341  Hammarö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Servitris/servitör

Att servera, ta betala, diska, städa, packa mat för avhämtning, hjälp till i köket tex skära grönsaker, beställa varor och packa upp och mm

Nu har Spice N Rice Hammarö öppnat i ett par månader nu.
Så vi söker nu 2 st servitris eller servitör som förstärka vår team. Du som söker måste ha minst 2 års erfarenheter eller liknande jobb inom branschen.

Du kan jobba med högt tempo och kan samarbeta med dina arbetskamrater. Ställer upp för varandra och hjälpa i köket om det behövs.Spice n rice ligger nu bredvid ICA Kvantum i Hammarö. Det är en thai restaurang och vi lagar mat när kunder beställa, därför det är en fördel att du kan jobba snabb och ändå vara trevlig mot kunder.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: Hammarö
Webbplats:
Epostadress: boras@spicenrice.se
Övrigt: Skicka ansöka med epost, jag tar inte emot telefonsamtal.
Arbetsplats: 
Adress: Spice N'rice Hammarö AB
Box 1232
50112  Borås Sverige
Hemsida: http://boras@spicenrice.se
  
Platsannons

Förskollärare

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi är till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill ge våra barn i förskolan goda förutsättningar att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer. Du är förskollärare och ser utmaningar glädje i att arbeta med våra barn. Du ska ha förmåga att möta varje barns behov och med ditt engagemang sträva efter att skapa lekfulla, utmanade och stimulerande lärmiljöer för barnen. Värdegrund, språk och miljö är viktiga delar i vårt arbete.

Området Östra 2 söker fyra förskollärare, tillsvidare, heltid. Området Östra 2 består av tre förskolor. Sjöglimten, Lilla Bruket och Lillmossens förskola.

Vi söker förskollärare till Lillmossens och Sjöglimtens förskola.

1 förskollärare, till Lillmossens förskola, 1-5 årsgrupp. Tillträde enligt överenskommelse.

2 förskollärare, till Sjöglimtens förskola, 1-3 årsgrupp. Tillträde enligt överenskommelse.

1 förskollärare, till Sjöglimtens förskola, 3-5 årsgrupp. Tillträde augusti 2018.
KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarutbildning eller lärarutbildning med inriktning mot förskola och det är meriterande att du har legitimation som förskollärare.

Du är väl förtrogen med Läroplanen Lpfö 98 och vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll och har ett medvetet förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och medarbetare. Du vill utforma stimulerande lärmiljöer där lek, lärande och kreativitet samverkar och sätter barnet i centrum. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar med nya tankar och idéer för att vidareutveckla verksamheten. Du har lätt för att samarbeta och ser positivt på pedagogisk dokumentation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017178BI
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9a2c1fc3-f5da-4963-b08e-a342111bec91&TK=739f75b6-47ac-4cb8-93b6-0b1dd9a09373
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Östra 2
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1182 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med en generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2095
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Engagerad Förskollärare sökes till Skogsgläntan på Hammarö

Verksamhetsbeskrivning:

Skogsgläntan är ett anrikt Montessori-inspirerat föräldrakooperativ på Hammarö
(nära till både Skoghall och Lövnäs). Vi finns i ljusa, harmoniska och pedagogiskt
anpassade lokaler med en stor och fin utemiljö där barnen tryggt kan leka och röra sig fritt. Läget är underbart med skog och hästhagar som närmsta grannar, något vi ofta utnyttjar. Personalen lagar maten på förskolan, där all frukt och grönt är ekologiskt. Förskolan består av 20-talet barn i åldrarna 1-6 år fördelat på en den lilla och stora gruppen. Alla pedagoger arbetar i båda grupperna. Då Skogsgläntan är ett kooperativ deltar föräldrarna aktivt i förskolans verksamhet. Vi har i och med detta en stark gemenskap och en förskola där alla känner alla.
För att fortsätta utveckla vår verksamhet och behålla samma höga kvalitet som vi
är vana vid söker vi nu en förskollärare på 100% tillsvidareanställning.

Vårt erbjudande:
-En tillsvidareanställning med 100% anställningsgrad.
-En arbetsplats med hög personaltäthet. Vi har en barngrupp som är begränsad
till ca 20 barn och en personalstyrka på 5 personer, så finns det goda möjligheter
att låta varje enskilt barn utvecklas utifrån sina specifika förutsättningar och
erfarenheter.
-Bra lönevillkor samt ytterligare personalförmåner som friskvårdsbidrag och
möjligheter till prioriterad sjukvård.
-Förmånen att arbeta i en stimulerande miljö med en sammansvetsad och erfaren personalgrupp som gör att ni tillsammans kan utveckla både din individuella och förskolans pedagogik och kunskap.
-Få stor möjlighet att utveckla dig själv och verksamheten genom kreativa inspel
och idéer om hur vi kan förbättra vår verksamhet och pedagogik ytterligare.

-En miljö där vi är angelägna om att vår personal mår bra och trivs, eftersom vi vet att det är det bästa sättet att säkerställa att våra barn trivs på förskolan.

Utbildning/Erfarenhet:

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller är nära att avsluta dina studier
till förskolelärare. Som person är du är ödmjuk, kreativ, pålitlig och sätter
alltid barnets bästa i centrum. Du tar ansvar både för ditt eget arbete och för
samarbete inom arbetsgruppen. Du kommer också tillsammans med resten av
pedagogerna utifrån aktuella styrdokument planera, genomföra, dokumentera och utvärdera förskolans verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid tillsättande av tjänsten.

Du kan läsa mer om Skogsgläntan på http://www.skogsglantan.nu/

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i
samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.caroline.westin@gmail.com
Övrigt: Ansökan med personligt brev och CV skickas till anna.caroline.westin@gmail.com. Vid eventuella frågor kontakta Personalansvarig Anna Westin på 070-217 82 45 eller vår förskolechef Cecilia Hedlund på 054-52 16 49. Endast ansökan med personligt brev och CV kommer att behandlas.
Arbetsplats: 
Adress: Montessorikooperativet Skogsgläntan

66342  HAMMARÖ 
Hemsida: http://www.skogsglantan.nu
  
Platsannons

Socialförvaltningen söker medarbetare till personalpoolen

Hammarö - Skärgårdskommun i Värmland
Hammarö kommun består av en ö som ligger i Vänern, bara några kilometer från Karlstads centrum. Kommunen har drygt 15 000 invånare. Huvudorten är Skoghall.

Kommunen är expansiv och växer. De senaste åren har en ny arena, ett nytt trygghetsboende och en ny skola byggts. Just nu planeras även för ett nytt äldreboende.

Hos oss har du möjlighet att komma till en kommun med väldigt bra verksamheter och goda resultat. Hammarö var nominerad som 2013 års Kvalitetskommun och är en av Sveriges bästa skolkommuner. Våra medarbetare trivs bra och är stolta över verksamheten. Som medarbetare erbjuds du bl a bra möjligheter till friskvård, bra pensionsvillkor, personalbil och hem-PC.


Socialförvaltningen ansvarar bland annat för äldre- och handikappomsorg, hälso- och sjukvård, psykiatri samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningen har cirka 430 medarbetare och omsätter cirka 250 miljoner kronor. Förvaltningen är uppdelad i två verksamhetsområden, IFO/LSS samt äldreomsorg. Inom förvaltningen finns en samordnande stab.

Stöd, trygghet, kvalitet och brukarperspektiv är några av nyckelorden i vår breda verksamhet. Här finns resurser för att stödja den enskilde att med egen kraft skapa ett bra liv. Vår verksamhet styrs bland annat av
Socialtjänstlagen (SoL) samt Hälso- och Sjukvårdslagen (HSL). Vi gör skillnad varje dag för Hammaröborna.
ARBETSUPPGIFTER
Resursenheten har behov av fler timvikarier. Arbetsområde är inom äldreomsorg, handikappomsorg och/eller socialpsykiatrin.

Du som söker som timvikarie inom Socialförvaltningen erbjuds:
- Ett spännande och varierat arbete
- Kompetensutveckling genom att möta brukare med olika behov

Time Care Pool används som planeringssystem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vård- och stödsamordnare, har pedagogisk utbildning eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Det är meriterande att ha arbetat inom vård- och omsorg.
Du måste tycka att det är kul att arbeta på olika arbetsställen och du har god förmåga att samarbeta med andra.
Du är flexibel när det gäller förläggning av arbetstiden. Arbetet innebär att byte av arbetsställe kan ske med kort varsel.
I arbetet ingår dokumentation i vårt verksamhetssystem. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift.
B-körkort är ett krav. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-08-01
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 2017164SO
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=106a33cd-37a1-43c6-84a2-b499b1e05d6b&TK=122b5b9f-0388-410d-af61-0fd19e53cc94
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarö kommun, Resursenheten
Box 26
66321  Skoghall Sverige
Hemsida: http://www.hammaro.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal