Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:42

Lediga jobb i Halmstads kommun (1380), Hallands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd98 538
Täthet97,18Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 699,98Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 013,97Landareal (km²)
Sjö16,98Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav668,94Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Medicinsk sekreterare till PIVA, Psykiatriska kliniken, Halmstad

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatriska Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar: PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård.

ARBETSUPPGIFTER
Hos oss erbjuds du ett utvecklande arbete på PIVA, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Arbetet är stimulerande och lärorikt med varierande innehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.
Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta med vårddokumentation, sköta bokningar samt andra administrativa uppgifter såsom intyg, scanning och posthantering. I arbetsuppgifterna ingår även att bemanna receptionen med mottagande av samtal per telefon samt att välkomna och registrera patienter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt medicinsk terminologi. Du har lätt att uttrycka dig såväl skriftligt som muntligt samt kan arbeta både självständigt och i team. Du är öppen och interagerar och samverkar med olika professioner inom avdelningen och har en vilja att bli en del av oss. Ett positivt och professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater är något vi förväntar oss. Du är en person som tycker om att ge god service och har en förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Därtill ser vi att mod och vilja att utvecklas i din roll som medicinsk sekreterare är andra viktiga egenskaper hos dig. Meriterande är kunskaper i dokumentationssystemet VAS och utbildning i diagnoskodning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Observera att vi tillämpar löpande urval vilket innebär att en eventuell intervju kan bli aktuell redan innan annonsens utgångsdatum.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: PSH 54/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2f3c856f-b2c4-46b5-beeb-6c21c3c02372&TK=2dd149a7-2a79-4f83-a96c-0f91538c12ec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, PIVA Söder
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Granitens förskola i Centrum söker förskollärare

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en förskollärare till Granitens förskola, som har två avdelningar. Förskolan ingår i Nygårds verksamhetsområde och ligger i de östra centrala delarna i Halmstad. Som förskollärare tar du ansvar och leder arbetet med planering, utvärdering, uppföljning och utveckling tillsammans med hela arbetslaget och i samarbete med hela enheten. Du har ett särskilt ansvar för att göra vårdnadshavare delaktiga i processen.

Förutom barngruppsarbete ingår arbetslagsplanering och enskild planering. Särskild tid för systematiskt kvalitetsarbete finns avsatt varje månad. Du finns med i flera sammanhang där du förväntas bidra och driva utveckling. Vi har också avsatt tid för pedagogiska forum där vi möts i ett nätverk kring pedagogiska frågor och för kollegialt lärande.

I verksamhetsområdet betonar vi särskilt barnens rätt till kommunikation olika språk och uttrycksformer. Andra fokusområden är IKT, interkulturalitet, flerspråklighet, bokläsning, tidiga insatser och systematiskt kvalitetsarbete.
Nygårds verksamhetsområde präglas av en samverkan i ett 1-16 års perspektiv.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du ska vilja vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet.

• Du förväntas vara delaktig och känna ansvar för verksamheten på din avdelning samt för verksamheten som helhet i enlighet med Lpfö98/10.
• Du kommer att anställas på enheten och förväntas arbeta där du bäst behövs för verksamheten
• Du skall arbeta med ett gemensamt tema/projekt på förskolan
• Du skall planera över avdelningarna
• Du bemöter dina medmänniskor med ett inkluderande förhållningssätt och ser allas kompetenser och förmågor som en tillgång.
• Du vill möta barn och familjer med olika hemkulturer och skapa goda relationer.
• Du har god kännedom om förskolans styrdokument och vill vara med att driva, utveckla och arbeta med att kvalitetssäkra verksamheten tillsammans med övriga i arbetslaget.
• Du tycker att det är en utmaning att realisera läroplanens samtliga mål där normer och värden, lärande och utveckling samt barns inflytande bildar en helhet

Det förväntas:
• Att du har en vilja att gå i dialog kring dokumentationer.
• Att du som pedagog vill förkovra dig genom att bl.a läsa litteratur
• Att du har en vilja att förändra och tänka nytt. Pröva och ompröva.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676768
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9f197756-b87e-4cfc-90a6-d1f70eb1060a&TK=1504b137-c1a8-4f08-a8dc-762877cb2a53
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Skolområde Centrum
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pågen Färskbröd söker Sommarpersonal till Halmstad

På Pågen lever vi för att baka färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen. För det krävs det många passionerade bagare. För på Pågen bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Pågen är Sveriges största bageri och vi är marknadsledare i Sverige. Våra bröd finns att köpa i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom säljs våra bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd i 135 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Exakt hur framtidens bröd kommer att se ut vet vi inte, men vi lovar att alltid baka med kärlek. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se

 

Arbetsbeskrivning
Som vikarierande Säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen.

Du kommer att utgå ifrån Halmstad och rapportera till Regionchefen.
 
Du ansvarar för att dagligen att besöka våra kunder, och sälja och förse kunderna med bröd. Du ska planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.
Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Tjänsterna är vikariat med tillträde under maj.

Vi söker både personal som ersätter ordinarie säljare på vardagar och helger under sommaren.
Om Du är rätt person finns goda chanser till en fortsättning efter sommaren.

Vem är du?
Tjänsten förutsätter att du har C-körkort och YKB (yrkeskompetensbevis). Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga.

Som person är du social och skapar lätt kontak och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.

Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.Sök tjänsten

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Säljplanerare Tobias Wellerfors på 040-6728014.

Sista ansökningsdag är 2017-06-11, men urval görs löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: https://pagen.se/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=622%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pågen AB
Västervallvägen 4
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: www.pagen.se
  

Platsannons

Chemist with good polymer knowledge

We are now looking for a Polymer Chemist to a permanent position in an International Company on the West Coast of Sweden.

Position

The R&D chemist will be involved in projects directed towards product development, exploring and developing new concepts and materials. This position will also comprise interaction/support to technical and manufacturing teams. 

Responsibillity

The chemist responsibility is formulating and designing/ performing/ coordinating products/ tests and experiments. He or she will also summarize, analyze and draw independent conclusions from test results. Troubleshooting on problems concerning new products is also a part of the task related to design, material, or process.

The chemist will work with Product Engineering/ Technical/ Manufacturing to ensure that any changes are acceptable and also interact with customers as needed as well as understand product application and performance requirements. Produce technical documentation for internal and external use. Traveling will be required to perform assignments.

 Requirements

 You must have a Degree in Materials/ Chemical Engineering or related  subjects. Preferably a Masters Degree with 5 years industrial experience or a PhD Degree with industrial experience.

Good knowledge of thermal, chemical and mechanical tests for materials and experience in characterization and understanding of surfaces and interfaces is a must. Expertise with polymer chemistry, particularly Polyurethanes. Skills in Scanning electron Microscopy, Surface Topography and Materials Processing are strong merits as well as experience in coating and lamination of substrates is a merit. Experience in leading people formally or in projects is a plus.

Personal Profile

You should be capable of understanding and utilizing new technologies. Comfortable with working alone as well as in a team as well as strong analytical and problem solving skills. Ability to manage multiple projects simultaneously and have good leadership skills. Strong communication skills and will easily cooperate with others. Speak and write English fluently is a must and knowledge of Swedish language is a merit.

How to apply

To apply, visit www.pspartner.se and register your CV with a cover letter. For questions please contact recruitment consultant Mats Törn mats.torn@pspartner.se or by phone +46761645969. Please submit your application ASAP.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Civilingenjör, kemi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.pspartner.se/lediga-tjanster/?aguid=38F3A6D931CF4FA79BE339F2A36B31B9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PSPartner
SÖDRA HAMNGATAN 25
41114  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: www.pspartner.se
  
Platsannons

Säljande distributör till Halmstad

På Pågen lever vi för att baka färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen. För det krävs det många passionerade bagare. För på Pågen bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Pågen är Sveriges största bageri och vi är marknadsledare i Sverige. Våra bröd finns att köpa i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom säljs våra bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd i 135 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Exakt hur framtidens bröd kommer att se ut vet vi inte, men vi lovar att alltid baka med kärlek. Vill du följa med oss på resan? Läs mer på www.pagen.se

 

Arbetsbeskrivning
Som Säljande distributör blir du en viktig del i Pågens uppdrag att baka och sälja färska, naturligt goda, praktiska bagerivaror för alla tillfällen.

Du kommer att vara placerad i Halmstad och rapportera till Regionchefen.
 
Du ansvarar för att dagligen att besöka våra kunder, och sälja och förse kunderna med bröd. Du ska planera och genomföra säljaktiviteter och följa upp ditt resultat.
Det är viktigt med fokus på kvalitet och effektivitet i uppdragets alla delar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde när vi hittar rätt person.
Vi kommer att göra urval och hålla intervjuer löpande under våren.


Vem är du?
Tjänsten förutsätter att du har C-körkort och YKB (yrkesförarkompetensbevis). Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete, helst inom livsmedel.
För att lyckas i rollen behöver du vara stresstålig och ha god planerings- och organisationsförmåga.

Som person är du social och skapar lätt kontak och dialog med nya människor. På plats i butiken kommer du att möta både butikspersonal och konsumenter.

Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.


Vad erbjuder vi dig?
På Pågen bakar vi med kärlek - och vårt uppdrag är långsiktigt. Vi vill kunna lämna över ett bättre Pågen till framtida generationer. Det betyder att vi arbetar för att skapa hållbara lösningar och vi slösar inte med våra resurser. Vi samarbetar för att kunna vara modiga och tänka stort och nytt, och vi är nyfikna och lyssnar för att hela tiden lära mer. För att trivas hos oss tror vi att detta är värderingar som stämmer med dina egna.

Hos oss har du möjlighet att ta stort ansvar och arbeta i en engagerande och inspirerande miljö med välkända produkter.Sök tjänsten
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Wellerfors, Säljplanerare, 040-672 8014 eller Dan Ohlsson, Regionchef, 040- 672 8021 .

Sista ansökningsdag är 20170723, men urval görs löpande, så skicka din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Dagtid på vardagar och lördagar enligt fast rullande schemaEnligt avtal Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referens:
Webbplats: https://pagen.se/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=659%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pågen AB
Västervallvägen 4
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: www.pagen.se
  

Platsannons

Studentinformatör

Är du på jakt efter ett roligt och utvecklande extrajobb med stor möjlighet att påverka dina arbetstider och ditt eget arbete?

 

Vision söker dig som vill arbeta med medlemsrekrytering på Högskolan i Halmstad.

Arbetet är riktat mot studenter och dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av marknadsföring och att hålla klassrumspresentationer, informationsbord samt delta på mässor och arbetsmarknadsdagar.

I tjänsten ingår även att ge befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter samt hålla koll på vad som händer på Högskolan i Halmstad.

Du kommer att arbeta tillsammans med andra studentinformatörer.

Arbetet är flexibelt och du kommer till stor del ha frihet att själv lägga upp din arbetstid och utveckla tjänsten inom ramarna för uppdraget.

 

Du är student på Högskola i Halmstad och för att trivas i tjänsten tycker du det är roligt att:


• Träffa och tala inför nya människor.
• Arbeta mot rekryteringsmål tillsammans med dina kollegor.
• Ta ansvar och påverka ditt eget arbete.
• Utmana dig själv.

 

Det är meriterande men inget krav att du har erfarenhet av försäljning eller föreningsliv.

Tjänsten är en visstidsanställning terminsvis om cirka 30 timmar/månad. Du har individuell timlön på minst 125 kr exklusive semesterersättning.

Vi utgår från att du delar fackföreningsrörelsens värderingar men du behöver inte ha några förkunskaper om Vision eller facket - det får du av oss. 

Anställningen startar hösten 2017 och inleds med en betald introduktionsutbildning i Stockholm i augusti.

Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt då rekrytering sker löpande.

Du ansöker genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar inte emot ansökningar via brev eller e-mail. 

 

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund med cirka 190 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet.Vi är partipolitiskt obundna och ingår i TCO.
Läs mer om oss på vision.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Medlemsvärvare, intresseorg./Telefonkommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://vision.se/for-dig-som-ar/Student/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=393%26pp%3D13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VISION
Box 7825
10397  Stockholm Sverige
Hemsida: https://vision.se/for-dig-som-ar/Student/lediga-jobb
  
Platsannons

Miljöhjälte

Vi söker miljöhjältar, det perfekta extrajobbet!

Nu behöver vi ambassadörer till Halmstad Energi och Miljö (HEM), du blir en viktig del i att informera Halmstad kommuns invånare kring den nya matavfallshanteringen.

Om tjänsten
Som ambassadör kommer du att representera HEM vid kundevent i matbutiker runt om i Halmstads kommun och på återvinningscentraler. Din uppgift är att informera och förklara den nya lösningen för utsortering av matavfall till Halmstadborna, kort och gott vara HEM:s ansikte utåt i frågor kring den nya matavfallshanteringen. Nu ska vi göra Halmstad kommun ännu grönare!

Om dig
Du är utåtriktad och har en naturlig fallenhet för att skapa förtroende genom dialog. Vi ser gärna att du är engagerad och ansvarstagande. Som ambassadör är det viktigt med goda kunskaper i det svenska språket. För tjänsten är det viktigt att du kan arbeta torsdagar och fredagar 15-20 samt helger i maj månad. Du kommer att schemaläggas efter hur många pass du kan arbeta.
Körkort är önskvärt men inget krav.

Om anställningen
Uppdraget avser en extra anställning hos Adecco med start den 27 april. Alla kommer att få en intern utbildning hos HEM den 27 april i ämnet "matavfallsutsortering". För de ambassadörer som vill och kan kommer det finnas möjlighet att arbeta under Tall Ships Races i månadsskiftet juni/juli.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid utefter dina önskemål.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och ansök därifrån. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Adecco

30242  HALMSTAD 
Hemsida: http://www.adecco.se
  

Platsannons

KONDITOR

Välkommen till Östras Bröd

Sedan 1899 har vi försett flera generationer med bröd. Kanske brukar du äta vårt hembakade till kaffet, och något av våra fullkornsbröd till frukost? Kanske har du ätit något ur vår konditoriavdelning? Oavsett vad, så välkomnar vi dig till vår värld av tårtor, bakelser, färdiga smörgåsar, landgångar, smörgåstårtor och sallader. En värld som är omöjlig att motstå!

Vi söker nu dig som vill arbete som Konditor tillsammans med oss.

Vi söker dig som är utbildad Konditor eller som har lång erfarenhet från yrket.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på 100% både dag och nattjänstgöring kan förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: helle@ostrasbrod.se
Övrigt: Tveka inte att sänd in din ansökan omgående, vi kommer att kalla till intervju fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: Östra Bageriföreningen
Box 7
30102  HALMSTAD 
Hemsida: http://www.ostrasbrod.se
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till Hallandssjukhus

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till en akutmottagning i Halmstad.
Uppdraget varar mellan 22/5-30/9 och gäller dag, kvälls och nattjänstgöring.

Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Tillsättning
Enligt överenskommelse.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, 3-6 månaderEnbart provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 408
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=408
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till Hallandssjukhus.

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till Hallandssjukhus på kirurgiavdelningen med akutintag KAVA.
Uppdraget startar omgående till 2017-06-18

Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Tillsättning
Enligt överenskommelse.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderEnbart provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 481
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=481
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till en kirurgavdelning i Halmstad

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till en kirurgavdelning på sjukhuset i Halmstad.
Uppdraget varar mellan 6/4-20/8 och gäller dag, nattjänstgöring.


Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Tillsättning
Enligt överenskommelse.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 521
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=521
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till en akutvårdsavdelning i Halmstad

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till en akutvårdsavdelning på sjukhuset i Halmstad
Uppdraget varar mellan 6/4-25/6 och gäller nattjänstgöring.


Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Tillsättning
Enligt överenskommelse.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 522
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=522
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till en ortopedavdelning i Halmstad

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till en ortopedavdelning på sjukhuset i Halmstad.
Uppdraget varar mellan 1/6-31/8 och gäller dag,kvälls och nattjänstgöring.


Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Tillsättning
Enligt överenskommelse.

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 527
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=527
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  
Platsannons

Vikarierande kvalitetsutvecklare med placering i Halmstad

Aleris Omsorg söker en vikarierande kvalitetsutvecklare med placering i Halmstad

På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Är du dessutom en person med värme, energi och som trivs med förändring så tror vi att du kommer trivas hos oss.

Du kommer att ingå i Regionens ledningsgrupp som i dagsläget består av 8 engagerade chefer. Tillsammans med chefsteamet kommer du utveckla våra koncept och du kommer att arbeta nära regionchefen. Regionen består av 8 äldreboenden i Falkenbergs kommun, Båstad, Kungsbacka, Halmstad och Simrishamn.

Vi erbjuder dig

Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete. Du är öppen för förändringar och nya förutsättningar, i en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord. Hos oss står det personliga bemötandet i fokus. Våra värderingar; omtanke, professionalism engagemang, och nytänkande - är ledstjärnan i vår vardag.

Dina arbetsuppgifter

Som kvalitetsutvecklare ansvarar du för att säkerställa att interna riktlinjer och processer inom aktuellt ansvarsområde är kända och följs. Du utvärderar, och vid behov justerar, interna riktlinjer och processer inom aktuellt ansvarsområde genom t.ex internrevisioner, egenkontroller och analys av avvikelser.

Du håller dig uppdaterad kring Aleris kvalitetsledningssystem och fungerar som bärare av dess innehåll samt ansvarar för att paketera och förmedla nyheter från SoS. Du bidrar till Aleris kvalitetsarbete på det sätt som överenskommits i teamet genom att ta ansvar för kundnöjdhetsmätning, delar av kvalitetsbokslut, utbildning etc.

Placeringsort är Halmstad, men arbetet innebär resor inom Sverige och då främst inom regionen "sydväst". Tjänsten är på 80% och är ett föräldravikariat på ca 9 månader.

Din bakgrund

Du har en relevant högskoleutbildning t.ex socionom eller sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbetsledning inom äldreomsorgen och helst inom äldreboende. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att skriva anbud och att du har erfarenhet av att utveckla kvalitetsledningssystem. Körkort är ett krav.

Dina egenskaper

Som person är Du lyhörd och kommunikativ med förmåga att fokusera på slutresultatet och med kraft att driva ett långsiktigt förändringsarbete. Du är självgående och trivs i en dynamisk och prestigelös miljö.

Besök gärna vår hemsida www.aleris.se , där du kan läsa mer om oss och våra verksamheter.

Ansökan och kontakt Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på "skicka ansökan" till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-04-27 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta RegionchefTomas Gustavsson, telefon 070 325 75 62

Välkommen att ansöka!

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Kvalitetssamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidEnl ök Enl ök Enl ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1824195/111155?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Äldreboende Region Sydväst
Box 47134
10074  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Förskollärare till Laxöns förskola

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Laxöns förskola är belägen i bostadsområdet Furet i centrala Halmstad. Med sina tre avdelningar för små barn, tre avdelningar för större barn samt resursavdelningen Snäckan har förskolan totalt sju avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker förskollärare då två av kollegorna ska gå i pension. Som förskollärare hos oss vill du vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet med barn i åldrarna 1-5 år, där du tillsammans med övriga i arbetslaget planerar, dokumenterar, genomför och utvärderar förskolans verksamhet. Du vet att barn kan och du ser det som din uppgift att stimulera barnen till att utforska och vara nyfikna på sin omvärld tillsammans med andra, enskilt och tillsammans med dig som en viktig medupptäckare. På Laxöns förskola arbetar vi efter förskolans läroplan där språk, IKT och värdegrundsfrågor är prioriterade områden. Under verksamhetsåret arbetar samtliga pedagoger med ett aktionsforskande arbetssätt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med förskollärarexamen eller annan lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A675058
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e4279a48-3987-4976-89de-087463de2976&TK=721297c8-9f3e-479d-a9e0-35c61ef9e951
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en vikarierande produktionsledare till vårt lager i Halmstad

Har du engagemanget att leda våra kompetenta medarbetare? Gillar du lager och logistik?
Nu och de kommande åren genomför vi på Martin & Servera de största satsningarna och investeringarna någonsin på våra lager. Vi skapar en kultur med snabbare beslutsgångar, mindre team och med stort fokus på ledarskap. Vi inför ett nytt lagerstyrningssystem och ett arbetssätt där vi jobbar med ständiga förbättringar samt gemensamt lärande. Allt detta gör vi för blir en ännu bättre arbetsplats för våra medarbetare, kvarstå som marknadsledande och skapa branschens bästa kvalitet och leveranssäkerhet.

Vi behöver dig för att lyckas!

Nu har du chans att jobba som produktionsledare hos Halmstads största privata arbetsgivare.
”Jag trivs med att jobba som produktionsledare på Martin & Servera i Halmstad för att det är fullt ös på jobbet och den ena dagen är inte den andra lik. Jag leder mitt team vilket är roligt och utvecklande. Vi är en stor arbetsplats med härliga kollegor.” /Patrik

Din roll 
Vi ser Martin & Servera som ett stort lagspel, där alla delar är viktiga, och där ditt ansvar kommer att vara att leda, utveckla och coacha ditt team på lageravdelningen för att nå våra uppsatta mål. Vi söker produktionsledare på heltid till bas-avdelningen där man expedierar b.la kolonialvaror, mejeriprodukter och vin, sprit och öl. Tjänsten är ett vikariet tom sista december 2017 med chans till förlängning.

Patrik nämner att ingen dag är den andra lik och det innebär bl.a. att hantera oförberedda händelser som kan ske under ett arbetspass. Det kan vara allt från att du saknar personal i ditt team och behöver hitta en ersättare, få ut varor till kund i rätt tid, hitta varor som utlastningen ringer och eftersöker till att planera bemanningen framåt. I många delar gäller det att man samarbetar tätt ihop med sina kollegor, sitt team, andra avdelningar och funktioner för att lösa de utmaningar som kan uppstå under en arbetsdag. Detta ställer krav på att du trivs med att jobba med planering, kommunikation och uppföljning.

En av de grundläggande faktorerna för att våra medarbetare ska trivas är att vi har en säker, trivsam och trygg arbetsplats. Som produktionsledare går en stor del av ditt arbete ut på att jobba med just arbetsmiljön på din avdelning och med ditt team. Du kommer genomföra utvecklingssamtal, arbetsplatsträffar och rehabiliteringsutredningar samt aktivt arbeta med bolagets värderingar.

Vad söker vi hos dig?

• Du har gymnasieutbildning och minst fem års arbetslivserfarenhet

Det är en stor fördel om du har ett par års erfarenhet från arbete i ledande befattning och kunskap om hur flödet fungerar i en lagerverksamhetDu har förmåga att leda och entusiasmera andra människorDu är drivande och nytänkande samt har förmågan att tydliggöra strategier och mål för medarbetareAtt du trivs med att jobba kväll då denna tjänst är förlagd till kvällstidVad får du av oss?
På vårt lager i Halmstad jobbar ca 650 kollegor med varandra. Vi ser mångfald och skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att mångfald berikar. Det i sin tur gör att vi nästan kan garanterat att du kommer hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Vi har en gedigen grundutbildning och introduktion på Martin & Servera. Vi erbjuder ett av Sveriges bästa individuella ledarutvecklingsprogram som kommer att stärka dig, inte enbart som ledare, utan även som person. Vi erbjuder en miljö som alltid uppmanar till förändring - hur kan vi göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.

Det ska vara förmånligt att jobba hos oss och vi erbjuder därför våra medarbetare olika former av förmåner. Exempelvis erbjuder vi ett friskvårdsbidrag på 3500kr/kalenderår som kan användas till flera olika aktiviteter, exempelvis gym- och träningskort eller massage. Vi vill genom vårt friskvårdserbjudande motivera och ge stöd till ökat välbefinnande hos våra medarbetare.

Känner du att detta kan vara något för dig varmt välkommen att söka tjänsten, vi gör urval löpande så vänta inte med din ansökan men senast 14 maj 2017 önskar vi ha den på plats.

Vill du veta mer?

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Sandra Ribbing, 035-183114. Vår produktionschef Andreas Ceder väntar på frågor av dig kring tjänsten och honom når du på 035- 183049. Facklig kontaktperson Unionen: Elisabeth Andreasson, 035-146636. För att ta reda på om du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervju.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lagerchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.martinservera.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1201%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Martin & Servera AB
Box 624, 301 16 Halmstad
30592  halmstad Sverige
Hemsida: http://www.martinservera.se/
  
Platsannons

Vi söker miljöhjältar, det perfekta extrajobbet!

Nu behöver vi ambassadörer till Halmstad Energi och Miljö (HEM), du blir en viktig del i att informera Halmstad kommuns invånare kring den nya matavfallshanteringen.

Om tjänsten
Som ambassadör kommer du att representera HEM vid kundevent i matbutiker runt om i Halmstads kommun och på återvinningscentraler. Din uppgift är att informera och förklara den nya lösningen för utsortering av matavfall till Halmstadborna, kort och gott vara HEM:s ansikte utåt i frågor kring den nya matavfallshanteringen. Nu ska vi göra Halmstad kommun ännu grönare!

Om dig
Du är utåtriktad och har en naturlig fallenhet för att skapa förtroende genom dialog. Vi ser gärna att du är engagerad och ansvarstagande. Som ambassadör är det viktigt med goda kunskaper i det svenska språket. För tjänsten är det viktigt att du kan arbeta torsdagar och fredagar 15-20 samt helger i maj månad. Du kommer att schemaläggas efter hur många pass du kan arbeta.
Körkort är önskvärt men inget krav.

Om anställningen
Uppdraget avser en extra anställning hos Adecco med start den 27 april. Alla kommer att få en intern utbildning hos HEM den 27 april i ämnet "matavfallsutsortering". För de ambassadörer som vill och kan kommer det finnas möjlighet att arbeta under Tall Ships Races i månadsskiftet juni/juli.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Registrera dig på vår hemsida www.adecco.se och ansök därifrån. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringsansvarig Sara Jankulov 035-260 85 21.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Torsdagar och Fredagar 15-20 samt helger under maj månadPersonlig lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=644D641C-8D48-4982-858C-6C258EDEC965&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Köpmansgatan 8
30242  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Vi söker sommar personal till hotell städ

Om RestaurangAssistans
RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.


Om tjänsten
RestaurangAssistans söker medarbetare inom hotellstäd till de hotell där vi bedriver entreprenad.

Ett KRAV är att du har minst 1 års erfarenhet av hotellstädning.
Det räcker INTE att man har lokalvårdserfarenhet.
Vi söker dig som är positiv, driftig, lojal och inte rädd för hårt jobb.

Eftersom arbetet innebär dagliga möten med gäster ser vi att man ska kunna kommunicera väl på svenska.
Arbetet är förlagt till dagtid och fördelas på såväl vardagar som helger.
Lön enligt kollektivavtal
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid 50% Visstid, 3-6 månaderEnbart provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 258
Webbplats: http://www.restaurangassistans.se/visajobb?id=258&jobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RestaurangAssistans AB
NorraVallgatan 82
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.restaurangassistans.se
  

Platsannons

Ekonom till Rejmes Transportfordon AB

Vi söker nu:
Ekonom till Rejmes Transportfordon AB
med placering på vår anläggning i Halmstad


I rollen som ekonom hos oss kommer du främst arbeta med:
- Löpande redovisning, månads- och årsbokslut
- Reskontrakontroll
- Kredithantering
- Rapportering av ekonomisk statistik och nyckeltal till ledningsgrupp
- Kontinuerlig kontakt med våra revisorer.

Tjänsten är nyinsatt vilket ger dig möjlighet att vara med och utforma dina egna rutiner. Du kommer bli en del av ledningsteamet.

DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har god erfarenhet av redovisningsekonomi och gärna också kredithantering. Du har förmodligen en ekonomisk utbildning på högskolenivå. Det är meriterande om du har kunskaper i IFS och Mercur.

Som person har du förmåga att ta tag i saker och slutföra snabbt. Du är positiv och har stark servicevilja. Du är noggrann och känner ansvar. Den här rollen kräver att du är initiativtagande, öppen och flexibel. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.Rejmes Transportfordon är auktoriserade återförsäljare för Volvo Lastvagnar AB och certifierat Volvo Bus Servicecenter. Vi är knappt 50 medarbetare som verkar på anläggningarna i Halmstad och Falkenberg. Företaget hade 2016 en omsättning på 237 miljoner kronor.

Vi söker dig som vill jobba i en av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande kundnära arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater. Rejmes Transportfordon erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett ledande företag inom sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med stor bredd och helhetssyn. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens: Ekonom Rejmes Transportfordon
Webbplats:
Epostadress: rejmes-ekonom@brapersonal.nu
Övrigt: ANSÖKAN Eftersom vi tillämpar löpande urval vill vi gärna ha din ansökan snarast! Dock senast 2017-04-24 Välkommen med din ansökan! I rekryteringen samarbetar Rejmes Transportfordon AB med BraPersonal Sverige AB. Anställning sker direkt på Rejmes Transportfordon AB
Arbetsplats: 
Adress: BRAPERSONAL SVERIGE AB
Linjegatan 73
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.brapersonal.nu
  
Platsannons

Säljare med/utan erfarenhet sökes till Halmstad Kommun

Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut och visa våra produkter på förbokade kundmöten, som vi bokar in åt dig.

Inom vårt företag finns det många olika karriärmöjligheter för dig som vill utvecklas inom arbetslivet.

Vi erbjuder:
* Försäljningsutbildning
* Vidareutbildning, feedback och stimulans .
* Goda möjligheter att avancera inom företaget.
* Ett av marknadens mest flexibla arbetsschema.Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter glada positiva människor. Vi lägger största vikten på din personlighet då du blir företagets ansikte utåt.
Vi kommer utbilda dig från grunden så några tidigare säljerfarenheter är inget krav.
Du har möjlighet att få jobba med en erfaren säljare så länge du önskar.

Fler och fler värdesätter möjligheten att kunna vara med och styra över sin arbetstid.

Wet World Energy Solutions AB startade 1992 och finns representerade både i norra och södra Sverige.
Vi har fått flera utmärkelser, bland annat av Dagens Industri som årets Gasellföretag och Sundsvall Business Awards som ”Årets Tillväxtföretag i Västernorrland 2010”.

Vår vision är att bidra till bättre hälsa och samtidigt värna om miljön.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Möjlighet till Deltid finns B körkort är ett krav Du kan börja omgåendeVi erbjuder dig en grundtrygghet. Du har fast lön + en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Halmstad
Webbplats:
Epostadress: solutionsab@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wet World Energy Solutions AB
Bergsgatan 9
85236  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Säljare semestervikariat 75 % Halmstad

• Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende.
• Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov.
• Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda, och att varorna alltid är tillgängliga med rätt skyltning.
• Du är en viktig del i ett energiskt och hårt arbetande team där du kommer att få kavla upp ärmarna för att hjälpa dina medarbetare med alla möjliga uppgifter, som varumottagning, städning och varubeställning.

• För dig är det naturligt att den bästa kundservicen, hög standard och goda värderingar går hand i hand.
• Du är tillgänglig för våra kunder och du bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt.
• Du låter dig inte stressas av att kön till kassan växer eller att många kunder vill ha din hjälp samtidigt. Tvärtom trivs du med den dynamik och variation det tillför jobbet.
• Du gillar försäljning och du behandlar varje kund som en unik individ. Du rekommenderar konsekvent merförsäljningsvaror för att möta deras önskemål.
• Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunderna är nöjda, försäljningen är i topp och du har haft en givande dag tillsammans med dina kollegor.

JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap.
Våra kunder uppskattar vår kompetenta och hjälpsamma service och våra bra erbjudanden. Som säljare på JYSK erbjuder du detta med glädje.
Tjänsten är ett semestervikariat på 75 %.

Välkommen med din ansökan på www.jysk.se/jobb senast den 30 april.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://jobb.jysk.se/open-positions#pinst-005056BD175B1ED7899AEF479291E0E3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: JYSK AB
FÖRETAGSVÄGEN 6
23237  ARLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PERSONLIG ASSISTENT

Vi söker en personlig assistent till en rullstolsburen kvinna i 60-års åldern. Tjänsten omfattar arbete i och utanför hemmet. Då kvinnan är boende i Oskarström är det bra att ha tillgång till bil. Tjänsten omfattar dagar, kvällar, sovande jour och helger.
Som personlig assistent arbetar man aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalitet och jobbar alltid utifrån kundens behov och önskemål. I arbetet som personlig assistent är du behjälplig med personlig omvårdnad, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Vi söker även vikarier som kan hoppa in extra vid ordinarie personals frånvaro. Vi tar endast emot ansökningar via mail. EJ telefon.

Du som söker arbetet som personlig assistent är lyhörd, självständig, pålitlig och har lätt för att läsa av situationer. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Erfarenhet inom personlig assistans eller inom vården är meriterande. Som personlig assistent ingår man i ett team varför det är viktigt med ansvarskänsla och flexibilitet. Du som söker ska vara rökfri samt behärska svenska i tal och skrift.

MBK Assistans AB är ett assistansföretag med lång erfarenhet och bred kunskap inom personlig assistans. Utifrån våra kärnvärden; omtanke, ansvar och kompetens arbetar vi för att kunna ge kunden goda levnadsvillkor och hög grad av självbestämmande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller merEnligt avtal KFS Pass-01
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 20170466-PA
Webbplats:
Epostadress: christina@mbkassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MBK ASSISTANS AB
SVEN JONSONS GATA 2 E
30227  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingspersonal sökes till korttidsboende

Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete där man jobbar fritt under ansvar. Där man tillsammans med ett team bestående av sjuksköterskor och omvårdnadspersonal ansvarar för att brukare får livskvalitet och en god vård.
Vi arbetar i en trivsam miljö med en positiv anda. Vi strävar efter att alla ska känna glädje i sin arbetsvardag och det ska vara roligt att komma till sin arbetsplats.

Vi söker dig som är utbildad behandlingspedagog/undersköterska med några års arbetslivserfarenhet från likvärdigt arbete. Du har en positiv attityd till ditt arbete och handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policys och riktlinjer. Som person är du trygg, stabil och har en god självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen.
Du har goda datakunskaper och god svenska i både tal och skrift. Vi arbetar utifrån dokumentationssystemet Safedoc, dock kräver vi inga förkunskaper.

Haga Göstorp Psykiatri AB utvecklar och driver psykiatriskt vårdboende där vi erbjuder kunskap, kvalitet och engagemang inom psykiatrisk rehabilitering, utredning, vård och behandling.
Vi tar emot personer som är i behov av speciellt bemötande samt omvårdnad i det dagliga livet. Förutom att tillgodose vårdbehovet jobbar vi med att bygga upp en vardagsstruktur som är väl anpassad till den enskildes förutsättningar. Vår målsättning är att varje individ ska få hjälp att bli så mycket de kan bli och motiverade till en aktiv vardag. Verksamheten bedrivs på 2 enheter, Göstorpsgården i Veinge och Hagagården i Båstad.
Vi söker nu personal till både Göstorpsgården och Hagagården.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVi söker vikarier under semesterperioden maj t o m augusti till både dag- och nattjänst. För personal till dagtjänst är tiderna förlagda till dag, kväll och helg. För personal till nattjänst är tiderna förlagda till vardag och helg. 60%-80%Lön enligt avtal. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hagagostorp.se
Övrigt: Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen. Maila in din ansökan till info@hagagostorp.se och märk i rubriken vilken tjänst du söker och till vilken enhet.
Arbetsplats: 
Adress: HAGAGÅRDEN
Göstorpsvägen 116A
31292  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.hagagostorp.se
  

Platsannons

Köksbiträde till sommarjobb i Halmstad!

Nu söker vi en serviceinriktad person som vill arbeta som köksbiträde Martin & Servera, en ledande restauranggrossist i Halmstad. Har du ett flexibelt schema och vill arbeta heltid under en kortare period är detta tjänsten för dig!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning ett köksbiträde till deras anläggning i Halmstad.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund.
Som konsult på Academic Work erbjuds du:

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

ARBETSUPPGIFTER
Som köksbiträde kommer du att arbeta i kök med servering, påfyllning, ta emot leverans och hjälpa till med förberedning men även se till att hålla köket snyggt och rent.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som:


* Är noggrann och mån om att göra ett bra jobb
* Är prestigelös och hugger in där det behövs
* Inte har något emot att ha mycket på gång samtidigt


Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller om du har erfarenhet av arbete i kök.

Som person är du flexibel och serviceinriktad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och det är viktigt att du har en lojal inställning till ditt arbete. Då du kommer att hantera mat, blir hygien en viktig del av ditt arbete. Det är viktigt att du är prestigelös och inte är rädd för att ”kavla upp ärmarna”.

Eftersom vi tillsätter löpande vill vi därför tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan!


* START: Mitten av Juni
* UPPDRAGETS OMFATTNING: 19 Juni - 3 September
* ARBETSTID: Dagtid, 7.30-15.30
* PLATS: Halmstad


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Som konsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 7.30-15.30Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 14987014
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/koksbitrade-till-sommarjobb-i-halmstad/14987014?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Lärare i slöjd till Furulundsskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Furulundsskolan är en f-9 skola som från hösten 2017 har över 700 elever då vi utökar våra lokaler med nya toppmoderna paviljonger för högstadiet. Skolan ligger nära centrum, stadsbibliotek och olika friluftsområden. Skolan är stor men både lokaler och utemiljö bidrar till att det inte upplevs så.

ARBETSUPPGIFTER
På Furulundsskolan tar alla ett gemensamt ansvar för att eleverna når så långt det är möjligt i sin utveckling och lärande. Vår verksamhet tar sin utgångspunkt från vår ”helhetsidé med verksamhetsidéer” som är ett sätt att kvalitetssäkra vår undervisning.
Vi söker nu en lärare till våra slöjdämnen i årskurserna 3-4 Tjänsten kan eventuellt kombineras med annat ämne.


KVALIFIKATIONER
Behörig slöjdlärare för undervisning i de yngre åren.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 40% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A676481
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=de167184-34b9-44c9-b1cb-22e7235bb131&TK=948f85d7-bc6e-4fbd-84fd-deb5c1315b46
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Inredningsmontör till Byggfixaren

Byggfixaren är specialist på att bygga inredningar för butiker inom detaljvaruhandeln.

Arbetsuppgifterna är montering av inredning som hyllor, kyldiskar, belysning, kassadiskar och mycket mer. Vi jobbar både med butiker som nyetableras och de som byggs om. Våra uppdrag finns i hela Sverige och det förekommer övernattningar.

Vi söker dig som har jobbat inom byggbranschen , gärna med erfarenhet av montörsyrket, gärna inom detaljvaruhandel.

Som person är du social, ansvarstagande och lätt för att lära dig. Du sätter kunden i fokus och har god samarbetsförmåga, internt som externt. Pålitlighet och flexibilitet tillsammans med att du är beredd att ge det lilla extra för kunden gör att du blir intressant för oss! För att klara arbetsuppgifterna behövs god fysik och god uthållighet då våra arbetsdagar är långa. Uppdragen ute hos kund försöker vi slutföra vilket innebär att arbetstiden regleras per vecka. Du som är intresserad måste ha B-körkort.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Möbelmontör/Inredningsmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 mån.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du som är intresserad är välkommen att söka omgående via länken. https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14521
Arbetsplats: 
Adress: Byggfixaren i Halmstad AB

30241  HALMSTAD 
Hemsida: http://www.byggfixaren.nu
  

Platsannons

SERVERINGSPERSONAL

Serveringspersonal sökes till Boungusto på storgatan i Halmstad.

I sommarstaden Halmstad hittar du Boungusto som har inriktning Italienskt kök.

Restaurangen lagar och serverar Italiensk mat med allt vad det innebär.
Du som söker bör ha erfarenhet från yrket och gärna kunskap om det italienska köket.
Du ska vara positiv och servicemedveten. Du måste ha lätt för att samarbeta, vara social och gilla att göra våra kunder glada och nöjda.

Timanställning under sommarsäsongen 2017. ca 20-40 timmar / vecka.

Välkommen att ringa om du har frågor om tjänsten. 0707-107170
Eller maila din ansökan på :
milankrulj@hotmail.com

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSäsong sommar 2017
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: milankrulj@hotmail.com
Övrigt: Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden löper ut.
Arbetsplats: 
Adress: Buongusto AB

30243  HALMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock, à la carte

Kock sökes till Boungusto på storgatan i Halmstad.

I sommarstaden Halmstad hittar du Boungusto som har inriktning Italienskt kök.

Restaurangen lagar och serverar Italiensk mat med allt vad det innebär.
Du som söker ska ha erfarenhet från yrket och det italienska köket. Du ska vara positiv och ha lätt för att samarbeta. Social och gilla att göra kunderna glada och nöjda.

Till en början är det halvtid men under högsäsongen är det heltid.

Välkommen att ringa om du har frågor om tjänsten. 0707-107170
Eller maila på milankrulj@hotmail.com

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSäsong sommar 2017
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: milankrulj@hotmail.com
Övrigt: Intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden löper ut.
Arbetsplats: 
Adress: Buongusto AB

30243  HALMSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i spanska till Furulundsskolan och Söndrumsskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Furulundsskolan är en modern F-9 skola med cirka 650 elever belägen i de centrala delarna av Halmstad. Skolan är populär och till hösten fortsätter antalet elever att öka. På Furulundsskolan tar alla ett gemensamt ansvar så att eleverna når så långt det är möjligt i sin utveckling och lärande. Söndrumsskolan är en 6-9-skola med cirka 480 elever belägen i Söndrum med närheten till havet. Skolan har en modern miljö och ett modernt tänk i sin undervisning.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en behörig lärare i spanska till årskurserna 6-9. Spanskaundervisningen kommer delas mellan Söndrumsskolan och Furulundsskolan, med mentorsskap för en klass på Furulundsskolan.


KVALIFIKATIONER
Lärarexamen i spanska för årskurserna 6-9 .
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A675576
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e8154987-9c80-4bd1-a0f4-c074169b519e&TK=6e93ae75-987a-46f2-a677-f4e7cfeb0eef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i trä- och metallslöjd till Brunnsåkersskolan

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med oss och skapa goda förutsättningar för elevers fortsatta lärande? Då är tjänsten hos oss något för dig!

Brunnsåkersskolan är en 4-9 skola med ca 550 elever. Undervisande lärare i respektive årskurs bildar ett arbetslag i huvudsyfte att gynna elevernas lärande och sociala utveckling.
På Brunnsåkersskolan tar undervisningen sin utgångspunkt i elevernas nyfikenhet, erfarenhet och behov/förutsättningar. Vi har ett formativt och språkutvecklande arbetssätt i all undervisning där IKT är ett viktigt verktyg. Hos oss arbetar vi med kollegialt lärande där vi får möjlighet att utvecklas tillsammans genom våra samlade kunskaper. Du arbetar givetvis efter ett inkluderande förhållningssätt, alla elever ska med. Du är också delaktig i att dokumentera det pedagogiska och kvalitativa utvecklingsarbetet på skolan.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med engagerade pedagoger, härliga elever och möjlighet till kontinuerlig handledning. I tjänsten ingår mentorskap för elever, undervisning i årskurs 4-9 samt att eventuellt vara handledare för lärarstudenter som gör sin vfu.

KVALIFIKATIONER
Utbildad lärare i trä- och metallslöjd.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens: A676474
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3cf3f765-4e81-4de7-b736-7dd68b580bbf&TK=4846c89d-8245-4ac5-b6f9-8412b5a7f593
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.halmstad.se/brunnsakersskolan
  
Platsannons

Skötare sökes till avd. 26 Psykiatriska kliniken, Halmstad

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

ARBETSUPPGIFTER
Inom psykiatrin erbjuder vi dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden. I Halmstad består vår klinik av tre avdelningar som har ett nära samarbete och hjälps åt vid behov: PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård.

Som skötare arbetar du närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal, aktiviteter/social träning samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden.

KVALIFIKATIONER
Att arbeta som skötare hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Avdelningen består av team med flera professioner och därför är god samarbetsförmåga av yttersta vikt. Ett positivt och professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater är något annat vi förväntar oss. Vi uppskattar lyhördhet och förmåga till helhetstänkande kring patienten. Därtill ser vi att mod och vilja att utvecklas i din roll som skötare är andra viktiga egenskaper hos dig. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser.
Du skall inom ramen för utbildningen ha Psykiatri 2, 200 poäng, alternativt kurs Psykiatri inom tidigare utbildningar. Genomförd utbildning inom Vård- och omsorgscollege är meriterande.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!
Observera att vi tillämpar löpande urval vilket innebär att en eventuell intervju kan bli aktuell redan innan annonsens utgångsdatum.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: PSH 53/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b05043c-a0a8-4d28-9bf6-c960518fd453&TK=238cc77c-358d-44e1-a15e-f26e415ad853
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Avd 26
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

LEG LÄKARE ALT SPECIALIST i ALLMÄNMEDICIN sökes!

Om oss
Doctor House är ett privatägt bemanningsföretag för läkare. Vi som är dina kontaktpersoner heter Åsa Bjällander Örneborg och Kaarina Hatakka. Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen. Vårt motto har alltid varit att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem.
Vi har alltid fokus på att hitta den bästa möjliga lösningen till dig som arbetstagare. Hos oss kan du som anställd alltid känna dig både sedd och hörd. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och vi vet hur vi kan göra arbetet roligt, flexibelt och lönsamt

Vi ordnar regelbundet AW och föreläsningsträffar till våra anställda . Vi har en CHATTFUNKTION på vår hemsida så du kan lätt och enkelt komma i kontakt med oss.
Är du intresserad av att vara en del av vår trevlig företag kontakta oss mer än gärna för mer information.


Om företaget
Vi söker leg.läkare eller allmänspecialist till SOMMARUPPDRAG i Halmstad för juni, juli augusti. Du skall arbeta på en LÄTTAKUT . Arbetstid 12-19 alla dagar i veckan. Kan du en del av perioden så är det av intresse. Kom gärna med dina individuella önskemål!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på en en Lättakut,

Din profil
Leg läkarebeller Specialist i allmänmedicin. Trevlig arbetsgivare söker trevliga medarbetare! Vi ser framemot ett givande samarbete!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 373
Webbplats: http://nursehouse.se/lediga-tjanster/?apply=true&jaid=373
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Doctor House AB
Sköldungagatan 7
11427  Stockholm Sverige
Hemsida: http://nursehouse.se/
  
Platsannons

Övertandläkare, specialist käkkirurgi till Specialisttandvården, Halmstad

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med käkkirurgi. I tjänsten ingår käkskadeberedskap som är förlagd till kvällar och helger. Verksamheten är förlagd i Halmstad och Varberg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med specialistkompetens i käkkirurgi. Du har bred käkkirurgisk erfarenhet inom dentoalveolärkirurgi, ortognatkirurgi, traumakirurgi och käkledskirurgi.
Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Körkort B erfordras för tjänsten.

Käkkirurgiska kliniken är en del av Specialisttandvården i Halland. Vi bedriver behandling av patienter remitterade till oss från övriga verksamheter inom sjukhuset samt från privata och offentliga vårdgivare. På specialisttandvården bedrivs specialistutbildning och efterutbildning av tandläkare samt utbildning för tandhygienister och tandsköterskor. Forskning och utveckling ses som en viktig del av verksamheten. Verksamheten är förlagd till Hallands Sjukhus Halmstad samt Varberg.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-10-01.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: HS 110/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2d564d5f-43e1-452b-aecb-e632996c80bc&TK=9e2ce1c7-8e3e-4d10-8e0d-412ed2d8a40c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Specialisttandvården
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare till Folktandvården Vallås och Folktandvården Hyltebruk

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som tandläkare hos oss kommer du att få använda hela din kompetens i allt som har med tandläkaryrket att göra. Du kommer att tjänstgöra på FTV Vallås eller FTV Hyltebruk alternativt tjänstgöra på båda klinikerna.

Folktandvården Vallås finns i trivsamma lokaler med 9 behandlingsrum. Vi är i dag ett glatt gäng på 22 personer som ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik tandvård.
http://www.regionhalland.se/vard-halsa/hitta-din-vard/folktandvarden-vallas

Folktandvården i Hyltebruk ligger vackert i fräscha lokaler i lugn miljö. Här finns i dag 6 behandlingsrum och 12 personer som även här bedriver framgångsrik tandvård med patienten i fokus. http://www.regionhalland.se/folktandvardenhylte

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad tandläkare, meriterande med tidigare erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid att du har egenskaper som vi söker i vårt arbetslag just nu. Du ska vara ansvarsfull, initiativrik, öppen, glad och kunna tillföra stor kompetens samt glädje, något som även vi hoppas få ge dig.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenska C1 enligt Europarådets nivåskala, i såväl tal som skrift, samt goda kunskaper i engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: NSVH 40/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc98f731-b554-4526-9eeb-54b7d478999f&TK=7bbf2886-cf27-4197-a8ad-63f197936263
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Folktandvården Vallås
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare till Sannarpsgymnasiet

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Sannarpsgymnasiet är en skola med flera nationella program, såväl yrkesprogram som högskoleförberedande program. Inom gymnasiesärskolan finns det nationella programmet hälsa, vård och omsorg samt det individuella programmet.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på programmet för hälsa, vård och omsorg i gymnasiesärskolan.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara legitimerad lärare med behörighet för undervisning i gymnasiesärskolan. Speciallärare med inriktning mot utvecklingsstörning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i gymnasiesärskolan.

Du är en engagerad och drivande lärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.
Du är lyhörd, driven och noggrann samt har en god samarbetsförmåga. Du initierar och driver utvecklingsarbete samt har ett genuint intresse av att arbeta med ungdomars lärande och utveckling. Du använder aktivt IKT som verktyg för att främja elevers lärande. Det är en självklarhet för dig att följa relevant forskning och i ditt arbete utgå från vetenskap och beprövad erfarenhet.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta styrdokumenten i praktiken. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du behöver vara öppen för förändringar, stresstålig, gilla utmaningar, ha god kommunikativ förmåga och trivas med att arbeta i team.
ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 Allmän visstidanställning, upphör: 2018-06-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A675493
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b8f39e33-f48e-49a1-845a-b2c2bf2debfc&TK=ece825f9-5792-45c0-8a77-2e32ef3b7efe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skötare, semestervik. sökes till Psykiatriska kliniken i Halmstad

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Vuxenpsykiatrin i Halmstad söker inför sommarsäsongen 2017 skötare till heldygnsvården. Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar: PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård.

ARBETSUPPGIFTER
Till Psykiatriska kliniken i Halmstad söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete under sommaren 2017, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner.

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden.

Som skötare kommer du kommer att arbeta närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal, aktiviteter/social träning samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden.

Hos oss deltar du i ett väl genomarbetat introduktionsprogram där en del är en verksamhetsnära introduktion på den avdelning du kommer att arbeta. Våra sommarvikarier erbjuds friskvårdbidrag och som anställd inom regionen har du fri sjukvård under din anställningstid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser.
Du skall inom ramen för utbildningen ha Psykiatri 2, 200 poäng, alternativt kurs Psykiatri inom tidigare utbildningar. Genomförd utbildning inom Vård- och omsorgscollege är meriterande.

Alternativt är du sjuksköterska eller läkare under utbildning, då är det önskvärt att du har slutfört:
• 4 terminer på sjuksköterskeutbildningen
• 6 terminer på läkarutbildningen

Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Dag-, natt- och rotationstjänstgöring. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. Tidbegränsad anställning enligt överenskommelse under semesterperioden 2017 (juni-augusti). .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: PSH 155/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f8ae33a-2a9c-4bf6-a1cf-56fad785a15a&TK=aaf4780b-2dbc-43c6-8889-b59999e9d371
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Psykiatriska kliniken, Halmstad
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor semestervikariat 2017, Psykiatriska kliniken Halmstad

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

ARBETSUPPGIFTER
Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Till Psykiatriska kliniken i Halmstad söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete under sommaren 2017, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Psykiatriska kliniken i Halmstad består av tre avdelningar för heldygnsvård: PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning, avdelning 19 som är en allmänpsykiatrisk avdelning och avdelning 26 som är en allmänpsykiatrisk avdelning med inriktning mot äldre personer med olika psykiatriska diagnoser samt psykosvård.

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I vår verksamhet ser man till hela människan och vi arbetar för att ständigt förbättra och utveckla den psykiatriska omvårdnaden. Som semestervikarie får du ett unikt tillfälle till värdefull arbetserfarenhet då psykiatrins patienter finns representerade inom alla delar av sjukvården.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av psykiatrisk omvårdnad, arbetsledning, patientsamtal, anhörigsamtal, dokumentation, läkemedelshantering m.m. Att arbeta som sjuksköterska hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och att kunna arbeta självständigt. Avdelningarna består av team med olika professioner varför även god samarbetsförmåga är av yttersta vikt. Du arbetar i ett team med erfarna kollegor.

Hos oss deltar du i ett väl genomarbetat introduktionsprogram där en del är en verksamhetsnära introduktion på den avdelning du kommer att arbeta. Våra semestervikarier erbjuds friskvårdbidrag och som anställd inom regionen har du fri sjukvård under din anställningstid. Vi erbjuder även tillsvidareanställningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning i psykiatri är önskvärt. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom psykiatrisk vård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 16
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Dag-, natt- och rotationstjänstgöring. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning enligt överenskommelse under semesterperioden 2017 (juni-augusti). .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: PSH 153/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c1b02ece-36a3-4b59-9ad7-809fe6a95fbc&TK=7524b5b7-085a-4145-8a44-38b85c66e47a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Psykiatriska kliniken, Halmstad
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Studenter sökes till extrajobb

Om tjänsten
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi dig som är student och vill jobba extra. Vi ser gärna att du har långsiktiga studier framför dig och att du kan arbeta minst två pass i veckan.
Vi letar efter någon som kan jobba heldagar 7-16 en eller två dagar i veckan. Vi söker även personer som kan jobba kvällspass.
Du kommer ingå i vår studentpool och du kommer att meddela vilka dagar du kan jobba inför varje vecka.

Din profil
Tidigare erfarenhet avsortering, orderplock eller liknande arbete är meriterande. Eftersom arbetet kan vara fysiskt krävande med tunga lyft ären god fysisk form ett krav. Då du är ansiktet utåt för både Arena Personal och våra kunder är det mycket viktigt att du har en god inställning och arbetsvilja.
genom att arbeta extra hos oss finns det mycket goda möjligheter för heltidsjobb under sommaren.
För att vara aktuell för tjänsten är det krav på följande:
- Du ska vara student
- God fysik
- God inställning och arbetsvilja
- Rent belastningsregister

Meriterande om du har:
- Truckkort
- Erfarenhet av lager och logistik

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Du blir anställd hos oss på Arena personal och uthyrd till våra kunder. Detta ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens och utökar ditt nätverk.
Du har nära kontakt med din personalansvarige på Arena som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald.

Om verksamheten
Arena Personal är experter på bemanning. Vi arbetar med både kollektivanställda och tjänstemän, vi är rikstäckande och verksamma inom en mängd olika branscher och områden.
Vi arbetar med väl utarbetade leveransprocesser vilket ger oss en hög träffsäkerhet och är en trygghet för dig. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi går igenom ansökningarna löpande, så ansök redan idag. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.


Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 4576
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4576
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Sverige AB
Kristian IV:s väg 3
30118  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  
Platsannons

Lärare på introduktionsprogrammet - Sturegymnasiet

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu lärare för undervisning på framförallt språkintroduktionen men eventuellt även på andra introduktionsprogram.

SVA-lärare med behörighet i annat/andra ämnen men även andra ämneskombinationer kan var aktuella.
Mentorskap och klassföreståndarskap ingår. Du kommer att ingå i arbetslag och tillsammans med kollegor utveckla programmet såväl som innehållet i undervisningen.

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet från introduktionsprogram och då framförallt språkintroduktion är en merit liksom arbete i förberedelseklass och motsvarande.

Du ska vara legitimerad lärare i aktuella ämnen avseende denna tjänst.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från Unikum, Skola 24.

Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommunens gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.


ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Annonsen avser: 3 tillsvidaretjänster 2 visstidanställningar, 170807-180613.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A675349
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d3971d6c-3e57-4bf7-943a-578db2b24532&TK=1138060d-5894-4360-8735-2f846ac8888d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Projektledare för förstudie av åtgärder för havs- och vattenmiljö i Fylleån

Länsstyrelsen är regeringens företrädare i länet och samordnar det regionala utvecklingsarbetet. Vi arbetar med frågor som bland annat avser miljö- och naturvård, landsbygd, samhällsplanering, djurskydd, beredskap, jämställdhet, integration och kulturmiljö. Vi arbetar aktivt för länets utveckling och samordnar olika samhällssektorer. I vårt arbete värnar vi om rättssäkerhet, öppenhet, likabehandling och god service. Länsstyrelsen i Hallands län har sitt kontor i centrala Halmstad och vi är idag ca. 190 anställda. För mer information se vår webbplats, www.lansstyrelsen.se/halland

Inom naturvårdsenheten, med ca 40 medarbetare, arbetar vi med olika arbetsuppgifter med anknytning till naturvård, som bildande av naturreservat, vård- och förvaltning av skyddade områden, åtgärdsprogram för hotade arter, grön infrastruktur, miljöövervakning, kalkning, vattenförvaltning, miljömål samt jakt- och rovdjursfrågor.

ARBETSUPPGIFTER
Havs- och vattenmyndigheten har beviljat Länsstyrelsen i Halland medel för att delfinansiera ett projektet som berör vandringshinder i Fylleån. I ett första skede finansieras en förstudie som ska omfatta informations- och kunskapsinhämtning samt planering och ansökan om ytterligare projektmedel för genomförande av konkreta åtgärder. Målsättningen är att ta fram ett förslag på lämpliga åtgärder för att öka konnektiviteten inom Fylleåns vattenavrinningsområde med målet att dess vattenförekomster ska uppnå god ekologisk status/potential.

Projektet förväntas bidra med viktig kunskap om åtgärdsbehovet för att uppnå god ekologisk status, bland annat med förbättrade förutsättningar för vandringsbenägna arter. Särskilt viktigt är att Fylleån ingår i nätverket Natura 2000 och att det förekommer reproducerande bestånd av havsvandrade lax och havsöring samt många andra skyddsvärda arter. Samtidigt är det ett vattendrag med vandringshinder i form av dammar och småskalig vattenkraft. Projektet beräknas pågå under åren 2017 till 2019 under förutsättning att Europeiska havs- och fiskerifonden beviljar projektet medel.

Länsstyrelsen söker en projektledare som ska leda arbetet med en förstudie för att identifiera lämpliga åtgärder inom Fylleåprojektet. Det innebär att du ska kartlägga nuläge och upprätta kontakt med berörda verksamhetsutövare och rättighetsinnehavare för att gemensamt ta fram ett förslag på lämpliga åtgärder för ökad konnektivitet inom vattensystemet och kostnadsberäkningar av dessa. I förstudien ingår även en ansökan om medel från Europeiska havs- och fiskerifonden.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning i akvatisk biologi/ekologi med inriktning mot fisk, eller någon annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha en god kunskap om gällande rättsläge kring vattenverksamheter och fiske- och fiskevårdsfrågor. Du bör ha erfarenhet av att administrera projekt inom Havs- och fiskerifonden, landsbygdsprogrammet eller motsvarande.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt/eller om du har erfarenhet av myndighetsarbete och kunskap inom offentlig förvaltning är det meriterande för denna tjänst. Dessutom behövs datorvana då vana att använda officepaketet är en förutsättning för att klara arbetet.

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse då arbetet kräver en god förmåga att samarbeta och skapa kontakter både internt och externt. Vi sätter även stort värde på din förmåga att förmedla kunskaper och erfarenheter i både tal och skrift.

Denna tjänst kräver B-körkort.

Vi kan erbjuda
• en bra arbetsmiljö
• goda utvecklingsmöjligheter
• flexibel arbetstid
• friskvård

Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet.

Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot en fastställd kompetensprofil samt mot andra sökande. Ansökan till tjänsten görs via Offentliga Jobb.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Hydrobiolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Omfattning: Heltid Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse. , upphör: Tidsbegränsad anställning till och med 2017-12-31.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 112-3133-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=799ba759-f695-4d82-89ad-3a7d3d1ead0d&TK=ca5de4a3-440d-46ed-b564-cac048b8b665
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsstyrelsen Halland
Slottsgatan 2
30186  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Snickare till längre uppdrag

Bang & Nielsen förser svensk bygg industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning. Redan när vi startade företaget, på senhösten 2009, var vår tanke och ambition att bygga upp ett annorlunda bemanningsföretag. Inte för att det var något fel på våra kollegor i branschen, utan för att vi ville vara ett företag med mer hjärta och omtanke än vad som kanske var vanligt hos många andra på den tiden.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Göteborg, Malmö, Stocholm samt Växjö.

Våra kunder är landets ledande byggfirmor. Med anledning av att vi har mycket att göra, förstärker vi
nu vår avdelning med kompetent yrkesfolk.

Just nu säker vi dig som har yrkesbevis som träarbetare, och tidigare erfarenheter av storbyggnation,
Arbetsuppgifterna är varierande, men innefattar, inredning (gips, köksmontering, listning mm) samt formjobb.

Då tjänsterna skall tillsättas omgående, ber vi dig som är intresserad att söka omgående.
Vi bearbetar ansökningarna löpande, så skicka gärna in din ansökan via vår hemsida, http://www.bangnielsen.se/lediga-jobb/, redan idag. Viktigt att du söker via hemsidan och besvarar de extra frågor som finns där. På grund av att vi har mycket att göra, har vi svårt att hantera ansökningar via telefon. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast + rörlig
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Snickare
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14508-bangnielsen-halmstad-snickare-till-langre-uppdrag/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bang & Nielsen AB
Jörgen Kocksgatan 65
21129  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.bangnielsen.se
  
Platsannons

Yrkeslärare på Restaurang och livsmedelsprogrammet

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten kan innehålla undervisning på såväl det treåriga Restaurang och livsmedelsprogrammet såsom gymnasiesärskolans fyraåriga nationella Hotell, restaurang och bageriprogrammet.

Kurser som tjänsten kan komma att innehålla är Service och bemötande, Livsmedels och näringskunskap, Hygien, Matlagning, Branschkunskap inom restaurang och livsmedel och Mat och dryck i kombination.

Tjänsten kommer att innehålla mentorskap.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har yrkesexamen som utbildad yrkeslärare, önskvärt är att du även har lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har branschvana.

Du är engagerad och trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor i arbetslaget.

Körkort och engelska är meriterande.

Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort.
Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.


ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 Tjänsten kan komma att delas upp i mer än en tjänst., upphör: 2018-06-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675704
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a6992afd-119a-480d-b6e5-ff0425368209&TK=f6465166-48ae-432a-aefe-d0787a3dbd71
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gymnasielärare i engelska

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.ARBETSUPPGIFTER
Åren som gymnasieelev är som en spännande berättelse, ett äventyr. Men det ska helst vara ett tryggt äventyr, som en magkittlande lindans med rejält skyddsnät. Gymnasieskolorna i Halmstads kommun har därför som gemensamt mål att erbjuda eleven sitt livs tryggaste äventyr. Vi vill erbjuda stora valmöjligheter för eleven, därför har vi höga krav vad gäller rätt personal på rätt plats.

Är du en av oss? Gör testet nedan!

- Jag brinner för att ta tillvara och utveckla varje elevs förmåga och skapa förutsättningar för lärande.
- Genom ett professionellt bemötande skapar jag tillit, trygghet och inspirerar eleven till ett lustfyllt lärande.
- Jag vill aktivt arbeta för att utveckla verksamhetens kvalitet och måluppfyllelse.

Stämde alla påståenden in på dig? Grattis! Fortsätt att läsa.

På Sannarpsgymnasiet studerar framtidens chefer, elitidrottare, sjuksköterskor, läkare, fritidsledare och många andra. Gymnasiet har en internationell prägel och ett stort utbud av aktiviteter och utbildning som t.ex. IB (International Baccalaureate) och FN-rollspel.

Du kommer att undervisa i engelska på Sannarpsgymnasiets treåriga program.
Där ingår du i ett arbetslag samt ämneslag för engelska.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i engelska.
Du är engagerad och driven som lärare och vill bidra till att utveckla undervisningen i engelska och arbeta för en hög måluppfyllse.

Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga lärarexamen och lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 Omfattning 100%, upphör: 2018-06-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675619
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=754b7b45-9b49-4ef1-a7ba-a1a7890b0a83&TK=8ec4fc1a-3c5e-4280-843d-4a5f8345d141
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare i matematik och naturorienterande ämnen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.
ARBETSUPPGIFTER
Sture- och Sannarpsgymnasiet söker legitimerad lärare i matematik och naturorienterande ämnen med behörighet för undervisning i grundskolan t o m åk 9.

Ditt undervisningsområde kommer att vara inom introduktionsprogrammet och du ingår i arbetslaget för språkintroduktion.
Du utvecklar och driver där undervisningen i matematik och no och arbetar för en hög måluppfyllelse.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en engagerad och drivande lärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Tidigare erfarenhet av undervisning för nyanlända, är högt meriterande.

Ett krav för oss är att du har goda kunskaper i Unikum och IT som teknikstöd.

Önskvärt är att du även har utbildning i svenska som andraspråk 1-30p.


Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort.
Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.


ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen.
Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörande beslut tas i organisationen.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 Tjänsten är en visstidsanställning, förlagd till Sture- och Sannarpsgymnasiet. Omfattning 80-100%., upphör: 2018-06-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675247
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=320336da-f09b-4a07-a0f7-1ce0c8b3b1a9&TK=2f123847-84bb-41be-b3ee-dbd1f0be899c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nämndtjänsteman till Social hållbarhet, Regionkontoret Halmstad

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionkontoret är Region Hallands huvudkontor. Här arbetar cirka 240 personer, de flesta med placering i Halmstad. Vårt viktigaste uppdrag är att stödja regionens förtroendevalda i deras ansvar för ekonomin, driften av våra verksamheter och bolag, som arbetsgivare och – inte minst - för att utveckla Halland. Det gör vi bland annat genom att driva, styra, samordna och ta fram underlag för beslut.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en nämndtjänsteman för lokala nämnder i Laholm och Kungsbacka. Som nämndtjänsteman ansvarar du för processerna kring nämndens verksamhetsplan, ekonomi och uppföljning. Fokus är att verka för en jämlik och positiv hälsoutveckling i linje med visionen om Halland – bästa livsplatsen.

I uppdraget som nämndtjänsteman ansvarar du för beredning, verkställande och uppföljning av nämndens ärenden. Arbetet handlar om att stötta nämnden att bedriva ett utvecklingsarbete för en socialt hållbar samhällsutveckling. I ditt uppdrag ingår att representera nämnden i samverkan både inom Region Halland och externt.

Du är en del av arbetslaget inom verksamheten social hållbarhet och bidrar till det gemensamma utvecklingsarbetet tillsammans med övriga kollegor. Genom dig levererar verksamheten tjänstemannastöd till två specifika lokala nämnder och du arbetar nära politiken.

Som nämndtjänsteman arbetar du nära politiken och håller ihop processerna kring nämndens arbete. I uppdraget som nämndtjänsteman ingår att:
• Bereda och följa upp ärenden
• Ansvara för planering, uppföljning och redovisning av nämndens verksamhet och ekonomi
• Initiera, samordna och ibland leda strategiska utvecklingsarbeten och processer
• Omvärldsbevaka och förse nämnden med aktuell kunskap inom social hållbarhet

Social hållbarhet är ett verksamhetsområde inom Regional utveckling med uppdrag att skapa långsiktig tillväxt och utveckling i Halland. Här finns övergripande regionalt arbete som rör inkludering, jämlik hälsa, skola och utbildning, arbete, integration och mångfald. Vi arbetar i samverkan med ett stort antal aktörer och har ofta rollen att samla, samordna och driva gemensamma utvecklingsprocesser utifrån aktuell forskning och analys.

Region Hallands lokala nämnder:
Lokala nämnderna har till uppdrag att verka för en jämlik och positiv hälsoutveckling i visionen om Halland - bästa livsplatsen. God hälsa hos befolkningen är en avgörande faktor för tillväxt och välfärd inom regionen och en grundbult i en socialt hållbar utveckling. Nämndens arbete präglas i hög grad av samverkan med välfärdens aktörer och en viktig del av arbetet utgörs av dialoger, både med aktörer och medborgare.
Tjänsten har sin placering i Halmstad, men rollen innebär ett stort antal resor i tjänsten till framförallt Laholm och Kungsbacka.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha en relevant högskole- eller universitetsutbildning, gärna med statsvetenskaplig inriktning eller offentlig förvaltning. Du har erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation, gärna med motsvarande arbetsuppgifter som här är aktuella. Vi ser gärna att du har erfarenhet av nära samarbete med politik, kanske i rollen som controller, tjänsteperson eller motsvarande. Ansvar för samverkan på taktisk eller strategisk nivå är också meriterande.

Funktionen nämndtjänsteman ställer höga krav på systemkompetens med förmågan att förstå och hantera komplexa system och svåra frågor. Du har även ett intresse för grundläggande förvaltningsfrågor, att formulera och följa upp verksamhetsplan inklusive budget.

Du är resultatinriktad, strukturerad, utvecklingsinriktad och lyhörd. Du är trygg och stabil, har lätt att lära nytt och anpassa dig till vad situationen kräver samt har lätt för att ta direktiv och är prestigelös. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, ta initiativ och föreslå förbättringar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: RK 10/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ceea1753-1f57-4a83-8272-68668b83261f&TK=b66067f3-d4cf-4b8e-9153-79bb3d22bad0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Regional utveckling
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i matematik och idrott och hälsa - Sannarpsgymnasiet

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i matematik och idrott inom introduktionsprogram, gymnasiesärskola och eventuellt treåriga programmen.

Du kommer att ingå i ett arbetslag samt ämneslag för matematik respektive idrott och hälsa

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik och önskvärt är att du även har lärarlegitimation i idrott och hälsa.

Som person är du en engagerad och driven lärare.

Vidare ser vi att du är tydlig och självständig som har lätt att samverka och kommunicera med andra. Du har en god pedagogisk förmåga där du sätter elevens utveckling och inlärning i centrum. Du tycker om att samarbeta och tar de kontakter som krävs för att uppfylla uppsatta mål. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper inom IT.

ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A675389
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fe46ee0c-e09c-4224-8b6f-059ddbb8f703&TK=f206b734-7fbe-4785-8ae1-27298eb05224
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utvecklas som säljare i Halmstad!

Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. 
Nu har du möjlighet att bli en del av ett av Sveriges karriärföretag och vårt team i Halmstad. 
https://www.youtube.com/watch?v=FElB158bymg
 
 
Tjänsten 
 
Som en del av vårt team kommer du att jobba med försäljning. Du jobbar med att boka och genomföra kundbesök samt presentera våra tjänster och produkter till en marknad med stor efterfrågan. 
 
Är du driven och gillar att jobba mot mål? 
 
Saknar du erfarenhet men har de rätta personliga egenskaperna? 
 
I samband med din anställning hos oss får du möjlighet att gå 
Sector Way Academy, vår skräddarsydda utbildning. 
 
Utbildningen utförs parallellt med din anställning där vi utbildar dig för att du ska fortsätta utvecklas i din roll. 
 
 
Vi värdesätter att du är positiv, brinner för kundbemötande och kan bidra med energi. Till hands kommer du att ha en erfaren säljchef som coachar och utvecklar dig. 
 
Vem är du? 
 
*Socialt kompetent, du trivs i en roll med mycket kundkontakt 
*Som person strävar du efter goda resultat och tycker om att utvecklas 
*Pålitlig, en kollega att lita på 
*Grupporienterad, du är en lagspelare som trivs med att jobba i team 
 
 
Tjänsten förutsätter att du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. 
 
Kommunikation är av största vikt, därför är det viktigt att du behärskar det svenska språket mycket bra i både tal och skrift. 
 
Vad kan vi erbjuda? 
 
*En arbetsplats där våra anställda trivs, 6/10 rekommenderar oss som arbetsgivare (enligt ENPS) 
*Utbildning genom Sector Way Academy 
Vi lägger större vikt vid personliga egenskaper än tidigare erfarenhet av försäljning 
*Stora möjligheter att göra karriär inom företaget då vi ofta tillämpar internrekrytering 
 
Ansökan 
 
Urval och intervjuer sker löpande. 
 
Välkommen med din ansökan! 
Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ida Larsson. 
 
ida.larsson@sectoralarm.se 
 
Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1002&ProjectId=68190&DepartmentId=8590&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sector Alarm AB
Box 274
40124  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.sectoralarm.se/
  
Platsannons

Vi söker en lastbilschaufför

Dina arbetsuppgifter
Lastbilschaufförer med C och/eller CE till kund i Halmstad

Vi söker nu en lastbilschaufför med utgångspunkt från kundens terminal i Halmstad.
Har du C eller CE-körkort och ett giltigt YKB i bagaget? Då är du välkommen med din ansökan, redan idag!

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Maxkompetens, men arbeta ute hos vår kund.

Omfattning: Heltid, med start i mitten av Maj. Från början är det jobb i tio veckor men det finns möjligheter att jobba hela sommaren.


Dina arbetsuppgifter:

Med hjälp av lastbil kommer du köra kundens varor och pallar till olika adresser.
Terminalarbete kan förekomma.
Om du har CE-kort så kan du också bli aktuell för transporter med släp.Din profil
Kvalifikationer
För att bli aktuell som lastbilschaufför hos vår kund så behöver du lastbilskörkort med behörighet C, giltigt YKB-certifikat (yrkesförarkompetens) och god svenska i tal och skrift.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och trivs bakom ratten. Vi tänker att du har lätt för att hitta och framför ditt fordon med tanke på såväl trafiksäkerhet som miljö. Du har lätt för att ta till dig information i skrift och agera lyhört utifrån behov.

Det är plus (men inte krav) om du har körkort med behörighet CE, truckkort, erfarenhet av liknande arbete, ADR-certifikat och/eller är van vid handdator.

För oss på Maxkompetens så är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Välkommen med din ansökan!


Sista ansökningsdag
2017-05-15

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 5870
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=5870
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens
Kristian IV:s väg 3
30118  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Socionomer sökes till olika delar i Sverige.

Duktiga socionomer sökes till olika platser i Sverige. Är du intresserad av människor och vill vara med och påverka hur framtiden i Sverige ska se ut? Då tycker vi på Bemannia att du ska söka till socionom.

Du blir anställd av oss på Bemannia med möjlighet att ta både kortare och längre uppdrag

Som konsult har Du alltid en konsultchef som Du kan vända Dig till under pågående uppdrag. Det är också i dialog med konsultchefen Du diskuterar vilka uppdrag som passar Dig. Konsultchefens arbete är sedan att matcha Din kompetens och Dina önskemål med kundens behov. Arbetet som konsult ger dig unika möjligheter att få mer erfarenhet inom ett visst område och skapa nya kontakter ute på arbetsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter

Som socionom ansvarar du för att tillsammans med den enskilde och anhöriga utreda, bedöma och besluta om insatser enligt socialtjänstlagen.

Vi strävar efter att arbeta utifrån en helhetsssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, eller har social omsorgsutbildning. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av handläggning. Du ska självständigt kunna arbeta med handläggning av ärenden. Du ska ha goda kunskaper om gällande lagstiftning och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi efterfrågar socionomer med erfarenhet av handläggning inom följande områden:

- Familjerätt

- Äldreomsorg

- Funktionshinder

- Försörjningsstöd

- Missbruk

- Socialpsykiatri

- Barn- och ungdomsvård

Har du någon av dessa är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina personliga egenskaper

Du har lätt för att ta initiativ, arbeta strukturerat och självständigt samt samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Du är med och strävar efter att ständigt förbättra kvalitén samt utveckla de metoder som används.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=15206
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32828-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8692-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  
Platsannons

Badvakt/Badvärd, sommarjobb

Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med?

Teknik- och fritidsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en trevlig stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, anlägger och underhåller kommunens gator, parkeringar, parker, idrotts- och fritidsanläggningar. Vi stödjer även föreningsverksamheten och olika intressegrupper.ARBETSUPPGIFTER
Som badvakt/badvärd hos oss är du med och skapar trivsel och säkerställer tryggheten hos våra badgäster. Du utför bevakningsarbete och håller ordning på badområdet. Du utför även städning och renhållning av lokaliteter och toaletter samt övriga på arbetsplatsen förekommande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Då du i hög grad i ditt arbete kommer att möta våra badgäster är det viktigt att du är flexibel och har en hög social förmåga. Trivs du med att göra det lilla extra? Då tror vi att du är rätt person. Det är önskvärt med poollivräddarutbildning.
Du skall vara 18 år.
Körkort är ett krav då man kan behöva ta sig till de olika utebaden i tjänst.

ÖVRIGT
Din arbetsplats kan bli Halmstad Arena Bad eller något av utebaden Simstadion, Getingebadet och Furulundsbadet. Ange i Din ansökan var du helst vill arbeta och vilka veckor, som Du är mest intresserad av. Introduktion och utbildning kommer att genomföras fredagen den 12 maj.

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Ansök via offentliga jobb.se. Det underlättar vår rekryteringsprocess.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Badbevakare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schemalagd tid Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-01 Efter överenskommelse, upphör: 2017-09-10 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 2017-10 TF
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fd2a576a-ca41-428c-a29d-54fe479aacd9&TK=9f9c810c-2b5a-4e16-8714-9de8ce9f7ae8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Teknik- och fritidsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.halmstad.se
  

Platsannons

Trädgårdsskötare i Halmstad

Under din anställning hos oss kommer dina arbetstider, såväl som dina arbetsuppgifter att variera. Tjänsten kommer primärt att omfatta arbete i trädgårdar - men även visst ansvar inom marknadsföring. Arbetet är provisionsbaserat och för rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

Hos oss kommer du att arbeta i nära kontakt med dina kunder. Du ska tycka om det sociala, ha lätt att ta kontakt med människor, kunna bygga kontakter för att skapa och behålla ett långvarigt samarbete. Ett öga för detaljer och noggrannhet är något vi ser som en förutsättning för framgång. Har du jobbat med liknande arbeten tidigare är det meriterande men inte avgörande. Ta chansen att vara med och utveckla ett företag från start till succé. Skicka ditt CV redan idag, har du en bild på dig själv får du jättegärna skicka med den också.
Bolaget består i dagsläget till stor del av studenter i alla åldrar. Under arbetet kommer ni vara i kontakt med kunder där det kommer krävas att man behärskar både svenska och engelska flytande.

Vi söker dig som
Har god social förmåga och är relationsskapande
Kan uttrycka sig väl i tal och skrift i både svenska och engelska
Trivs att arbeta både självständigt och i grupp
Kan ta stort eget ansvar
Tidigare arbete med trädgårdsskötsel är meriterande

SSB Trädgårdsjour AB är ett nystartat bolag som är verksamt inom trädgårdsskötsel och andra hushållsnära tjänster.Vi befinner oss nu i ett expansivt skede och behöver därför anställa dig som vill ha flexibla arbetstider, gillar att arbeta utomhus och ta egna initiativ. Är du driven och söker ett arbete där du själv styr över din arbetsdag så är detta det perfekta jobbet för dig.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info.sbbtradgardsjour@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SBB Trädgårsjour AB
EKLANDAGATAN 60A
41261  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till en kvinna med MS i Halmstad

Arbetet innebär att du stödjer kvinnan vid alla moment som till exempel hygien-, mat- samt hushållssituationer både i hemmet och utanför hemmet.

Sökande ska:
- gärna ha erfarenhet av arbetet som personlig assistent
- vara positiv
- vara lyhörd
- ha engagemang och vara initiativrik
- vara självgående och ansvarsfull

Arbetet kommer utföras på både dagtid, kvällstid samt helger.
Ingår att vikariera

Annas Assistans Sverige AB

Annas Assistans är ett företag verksamt inom personlig assistans med kunder över hela landet.
Vi strävar alltid efter att ge både vår personal och våra kunder högsta kvalitet och stort engagemang.
Vår ambition är inte att bli störst, men bäst!
Läs mer om oss på vår hemsida www.annasassistans.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetet kommer utföras på både dagtid, kvällstid samt helger. Ingår att vikariera Vara både på schema och vikariera. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marie@annasassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ANNAS ASSISTANS SVERIGE AB
Roslagsgatan 50
11354  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.annasassistans.se
  

Platsannons

Servicechaufför Oskarström

• Du utgår från vår anläggning i Oskarstöm.
• Du lastar självständigt bilen med vagnar och kör sedan ut kundernas gods runt om i regionen.
• Du levererar kundernas gods på avtalad plats och tar med dig den smutsiga tillbaka till tvätteriet.
• Du kommer ofta möta kunden och det betyder att du är CWS-bocos ansikte hos våra kunder vilket gör att du också kommer att bli informationsbärare både till och från kunden.
• Arbetet utförs enligt turscheman, dina turer kommer innehålla linne, arbetskläder och mattor.

Ett nära samarbete med det lokala produktions- och försäljningsteamen är mycket viktigt och ett proaktivt arbete görs genom att hålla en kontinuerlig kontakt med samarbetspartners för att identifiera potentiella problem, förebygga dem och om de uppkommer lösa dem snabbt och effektivt.

För att passa i rollen
• Är du effektiv och självständig
• Gillar du kundkontakt och hanterar dem på ett professionellt sätt
• Har du en mycket god arbetsmoral
• Har du stort tålamod, är strukturerad, nyfiken men framförallt gillar att hålla en hög servicenivå.
• Så klart har du B- och C-körkort och digitalt förarbevis, YKB samt talar och skriver svenska.
• Har du erfarenhet från sälj- eller merchandiserfarenheter kan det vara meriterande.
• God datavana

Med en genomtänkt tvätt- och textilservice tar vi ansvar för att kunden alltid har arbetskläder, textilier, entrémattor och städprodukter på plats. Men vårt uppdrag börjar egentligen långt innan de första plaggen ligger i tvättmaskinen. Med kunskap och engagemang hjälper vi kunden först att analysera behoven. Alltid med fokus på problemlösning, miljöhänsyn och kostnadskontroll. Vi ger oss inte förrän vi har hittat den optimala lösningen – och den kan alltid bli bättre.
Alla våra tvätterier har en gång startats av entreprenörer som servat kunder och drivit utvecklingen av tvätt- och textilservice på sin ort. Det ger oss en stark lokal förankring med nära kundrelationer och engagerade medarbetare. Idag bildar vi tillsammans CWS-boco Sverige med ca 400 anställda och en omsättning på 406 miljoner SEK.
CWS-boco finns på följande orter: Avesta, Arlandastad, Norrköping, Karlstad, Skara, Göteborg, Varberg, Oskarström Södra Sandby.
Läs mer om oss på
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Tjänsten är på heltid. I våra bilar har vi alkolås och färdskrivare. Detta är en visstidsanställning över sommaren men kan komma att förlängas.Samtliga CWS-bocos tjänster omfattas av kollektivavtal. Som anställd får du därmed avtalsenliga villkor gällande lön, semester, tjänstepension, sjukersättning etc.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: Servicechaufför Oskarström
Webbplats:
Epostadress: jobb@cws-boco.com
Övrigt: Maila din ansökan med CV till jobb@cws-boco.com
Arbetsplats: 
Adress: CWS-boco Arlanda stad
BOX 73
31321  OSKARSTRÖM Sverige
Hemsida: http://www.cws-boco.se
  
Platsannons

Kundservice sommarpersonal Halmstad

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 4 000 anställda i 17 länder, hade vi under 2015 en sammanlagd omsättning på ca 3,9 miljarder kronor.


Är du studerande och vill jobba med service?

Brinner du för att ge service och träffa nya människor? Motiveras du av utmaningar och problemlösning? Vill du dessutom jobba på ett internationellt och välkänt företag med familjär stämning? Vi letar efter en positiv, driftig och kommunikativ kundservicemedarbetare.


Arbetsbeskrivning

Ett spännande sommarjobb med fokus på service, kommunikation och bemötande! Under sommaren har vi högsäsong då skadedjuren blir mer aktiva i våra inomhus- samt utomhusmiljöer. Som kundservicemedarbetare på Anticimex är ditt huvudsakliga ansvar att ge våra kunder så bra service och rådgivning som möjligt genom att hantera ärenden som kommer in främst via telefon och mejl. Du kommer att vara en del av kontorets kundserviceteam, på 8 personer. Utöver dina kollegor på kundservice kommer du också ha nära kontakt med kontorets tekniker. Totalt är vi 50 medarbetare på Halmstadkontoret.

Vi behöver din hjälp på heltid (mån-fre) fr o m mitten av juni till mitten av augusti.


Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då kundkontakten är central i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer, är serviceinriktad och förtroendeingivande. Du har gärna erfarenhet från något serviceyrke, samt talar och skriver bra svenska. Anticimex värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.


Vad kan vi erbjuda dig?

Som ny i rollen kommer du inledningsvis att få introduktion, du kommer därefter att jobba självständigt och varierande med bra stöd från dina kunniga kollegor.


Ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2017-04-30. För att söka följ länken nedan:

https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=3416221319&culture_id=SV&company_id=83873&link_source_id=0


Notera att vi endast behandlar kompletta ansökningar. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rose-Marie Johnsson, rose-marie.johnsson@anticimex.se
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidMitten av juni till mitten av augusti
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Anticimex AB
Box 47025
10074  STOCKHOLM 
Hemsida: http://www.anticimex.se
  
Platsannons

HR specialist kompetensförsörjning sökes till Region Halland

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Region Hallands verksamheter är beroende av ständig utveckling av medarbetarna för att leverera värde till hallänningen. I nationella jämförelser levererar Region Halland vård av hög kvalité. HR-funktionens allra viktigaste fokus är att stödja verksamheten så att Region Halland fortsatt har engagerade och kompetenta medarbetare och chefer, och en arbetsmiljö och arbetssätt som möjliggör kvalitet och produktivitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med i jakten på de bästa medarbetarna till Region Halland? Vi söker HR specialist med inriktning kompetensförsörjning till vårt nystartade team! Du kommer att få en viktig roll med att identifiera och attrahera rätt kompetens, professionalisera vår rekryteringstjänst och säkra regionens kompetensförsörjning.

Rollen som HR specialist kompetensförsörjning innebär att du kommer:
• Tillhandahålla kvalificerad rekryteringstjänst för chefer
• Arbeta med behovsanpassat angreppsätt i rekryteringen – du söker potentiella medarbetare och bygger upp rekryteringsunderlag för att på sikt matcha rätt uppdrag med rätt kandidat
• Samordna större rekryteringar, t ex sommarrekrytering
• Arbeta med intern rörlighet och matcha fram rätt kompetens med rätt uppdrag
• Genomföra regiongemensamma introduktionsdagar för nyanställda
• Arbeta tillsammans med chefer, HR Partners och HR strateger för att säkerställa kompetensförsörjningsarbetet i Region Halland
• Arbeta för att Region Halland ska bli den bästa livsplatsen

Du arbetar i ett team med ytterligare tre HR specialister där ni tillsammans kommer att utveckla verksamheten. Ni blir en viktig samtalspartner för rekryterande chefer i rekryteringsarbetet.

Placering i Halmstad men uppdrag förekommer i hela Halland.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- Är skicklig rekryterare och som gärna har erfarenhet av samordning av större rekryteringar, tex sommarrekryteringar.
- Har praktisk erfarenhet av att ge kvalificerat stöd till chefer i hela rekryteringsprocessen.
- Har kunskap om hur man jobbar med kompetensförsörjning och har förmågan att fånga kompetensbehov utifrån verksamhetens uppdrag och nuläge samt kan omsätta praktiskt arbete inom kompetensförsörjning.
- Har en djup förståelse för och kunskap om målgruppsanpassad rekrytering och har kompetensen kring vilka digitala kanaler som matchar målgruppernas kommunikationsmönster.
- Har en god förmåga att se verksamhetens utmaningar i relation till praktiskt rekryterings- och kompetensutvecklingsarbete.
- Har högskoleexamen, gärna från personalvetarprogrammet eller annan likvärdig utbildning

Du som person ser ett gott bemötande som en självklarhet i allt du gör. Du är saklig och objektiv i ditt förhållningssätt och agerar professionellt i varje möte. Du har även en god kommunikativ förmåga och kan i dialog med andra skapa förtroende för det du gör. Du vill ta ansvar för resultatet och agerar därefter genom att visa engagemang och drivkraft i det du gör. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du söker en utmaning i en förändringsintensiv miljö, drivs av att arbeta med människor och vill göra skillnad i en organisation som har ett samhällsviktigt uppdrag, är du mer än välkommen att söka! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

ÖVRIGT
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: RK 8/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c05d08ad-9354-47b8-a4ef-6228f1838b90&TK=83322143-54ab-48dd-a505-61dfbd104615
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, HR-avdelningen
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Boendestödjare

Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.

Boendestödjare sökes till Gruppbostad i Halmstad

Arbetet går ut på att ge stöd och service utifrån de boendes behov för att skapa en fungerande, stimulerande, utvecklande och trygg vardag. Vi vill att varje boende känner trygghet och ges förutsättningar för ett självständigt liv. Vi ger individuellt anpassat stöd och hjälper de boende i deras vardag genom att skapa struktur, rutiner och planering samt hjälpa de boende att skapa en fungerande och meningsfull fritid samt ge stöd och feedback kring var och ens dagliga sysselsättning/arbete. Vårt uppdrag är att erbjuda en omsorg för högsta livskvalitet, oavsett och att alltid möta våra kunder med respekt, engagemang och nyfikenhet.

Vi söker dig som:
¤ har kunskap om personer med funktionsnedsättning.
¤ har utbildning inom Vård och Omsorg.
¤ har erfarenhet av arbete på gruppboende.
¤ är självgående och kan ta egna initiativ och beslut för att utveckla kunden.
¤ finner glädje i att skapa möjlighet till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder.
¤ i alla lägen sätter kunden i fokus.
¤ har kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.


Du kommer att arbeta flexibelt vilket schemamässigt innebär tjänstgöring på kvällar, helger, sovande jour anpassat efter våra boendes behov.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Provanställning 6 månader tillämpas
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89680
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Fiskaregatan 17
30238  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Industrielektriker resande uppdrag

Battenfeld Sverige AB är ett tillväxtföretag som säljer maskiner och kringutrustning till Plast- och Gummiindustrin i Sverige och Norge. Våra leverantörer finns främst i Österrike. I koncernen ingår även Inwiba Plastic Soloutions som projekterar nyckelfärdiga automatiseringslösningar för hela plastindustrin. Battenfeld Sverige AB finns i Halmstad och antal anställda uppgår till 12 personer. Läs mer om oss på www.battenfeld.se

Vi är i en expansiv fas där vi förra året dubblerade vår omsättning. Därför söker vi nu industrielekteriker för att växla upp ytterligare.

Du kommer att arbeta med installationer och service av Battenfelds utrustning ute hos kunder runt om i Sverige och Norge.

Vi ser dig som en stabil och praktiskt lagd person som gillar att självständigt arbeta med felsökning och problemlösning. Du sätter alltid kunden i fokus och levererar förstklassig service- och installationstjänster på en växande marknad som en naturlig del i ditt arbete.

Du har någon form av automationsutbildning eller liknande. Du har dokumenterad kunskap/erfarenhet inom el samt erfarenhet av hydraulik/pneumatik. Kunskaper inom elektronik samt programmering av industriell utrustning är en fördel, liksom tidigare arbete inom plast- eller gummiindustrin. Det kan även vara intressant att få kontakt med dig som är nyutexaminerad nyligen från någon automationsutbildning.

Du utgår från din hemort och trivs med att vara på resande fot under veckorna. B-körkort är ett krav. Företaget tillhandahåller servicebil. Du behärskar engelska i tal och skrift då det behövs i kontakt med våra leverantörer.

Välkommen till ett spännanade och trivsamt företag som har siktet inställt på ytterligare marknadsandelar. Vi erbjuder bra utbildningsmöjligheter på våra maskiner och utrustning och ett nära samarbete inom servicegruppen.

Spännande eller hur! Vill du vara med på Battenfelds fortsatt tillväxtresa så vänta inte med din ansökan, då vi kommer att intervjua löpande under processen! Sista ansökningsdag är 2017-04-30.

I den här rekryteringen samarbetar vi med FMR Rekrytering och Bemanning AB som hanterar rekryteringsprocessen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på FMR på telefon 0707-899606 eller mailadress: krister.eliasson@fmr.nu
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.fmrab.se/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=426%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMR Rekrytering och Bemanning AB
Skallebackavägen 29
30241  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.fmrab.se/wp/category/ledigajobb/
  

Platsannons

Säljare vid behov

Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens.

Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har totalt 16 kontor med utbildningslokaler samt sex förskolor och en grundskola. Vi är en ideell förening som förutom traditionell folkbildning även bedriver skolverksamhet, företagsutbildningar samt verksamhet inom arbetsmarknadsområdet. 2014 omsatte Medborgarskolan region Väst 158 mkr och har idag 200 anställda.


Medborgarskolan behöver tillfälligt förstärka sitt team med en serviceinriktad säljare. I ditt uppdrag hos oss är telefonen ditt viktigaste verktyg då ditt arbete främst består utav att ringa upp tidigare kunder och erbjuda plats på våra kurser.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med telefonförsäljning eller telefonintervjuer och att du trivs i kontakt med människor. Du har god datorvana och lär dig snabbt navigera i nya system. 

Personliga egenskaper


• Mycket god samarbetsförmåga
• Serviceinriktad
• Säljande personlighet
• Lösningsfokuserad
• Strukturerad
• Förmåga att arbeta självständigt
• Uttrycker dig väl i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.

Medborgarskolan erbjuder dig två kvällspass i veckan under en kort begränsad tid och möjlighet till eventuell ytterligare uppdrag. Välkommen med din ansökan senast den 10 maj. Intervjuer kan komma att se innan ansökningstiden passerat.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTvå kvällar i veckan mellan under en kort tidsbegränsad period. Deltid 10%Timlön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.medborgarskolan.se/det-ar-nagot-speciellt-med-vara-kursledare/jobb/?rmpage=job&rmjob=401%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medborgarskolan
Söndrumsvägen 35
30237  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.medborgarskolan.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till akutmottagning sökes!

Om uppdraget
Vi söker nu för kunds räkning en sjuksköterska för uppdrag på akutmottagning maj-september. Uppdraget är heltid, dag, kväll och helgtjänstgöring.

Vi ordnar med resa och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på akutmottagning

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Leg.sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
Erfarenhet från akutmottagnining är ett krav.
Dokumentationssystemet Vas används
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 4866
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=4866
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Sjuksköterska till ambulansen i Halmstad.

Om uppdraget
Vi söker sjuksköterska för kunds räkning till ambulansen i vackra halland!
V 25-32 heltid.

Boende och resor kan ordnas vid behov

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter på ambulansen.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Leg.sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
Krav på tidigare erfarenhet från ambulansverksamhet.
Önskemål om VUB
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 4216
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=4216
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Sjuksköterska till medicin samt kirurgen önskas!

Om uppdraget
Till vackra sommarstaden Halmstad söker vi erfarna sjuksköterskor till sommaren.
Vi hjälper till med resor och boende om så behövs.

Dina arbetsuppgifter
Sedvanligt förekommande uppgifter beroende på avdelning.

Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Leg sjuksköterska med mins två års erfarenhet
Ingen karens i Region Halland
Gärna erfarenhet från VAS (journalsystem)
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 5016
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=5016
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Rektor på Sannarpsgymnasiet

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

ARBETSUPPGIFTER
Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen söker en rektor till en av våra gymnasieskolor, Sannarpsgymnasiet.

Som rektor kommer du att ha programansvar för något av skolans program där du har ansvar för både elever och personal.
Du har, inom dina områden, ansvaret för det operativa arbetet i rektorsområdet där all pedagogisk personal är organiserad i arbetslag. Du ansvarar för ditt områdes skolutveckling, kvalitetsarbete och ökad måluppfyllelse enligt styrdokumenten.

KVALIFIKATIONER
Du som ledare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund.
Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för individen själv och för organisationen. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa medarbetare.

Vi söker en tydlig ledare med stort pedagogiskt kunnande och med tidigare ledarerfarenhet, gärna från gymnasieskola och med dokumenterat goda resultat.

Det är viktigt att du är målinriktad och har god beslutsförmåga. Som ledare är du kommunikativ, demokratisk och prestigelös vilket innebär att du har mycket god förmåga att möta människor och skapa förtroende, motivation och arbetsglädje. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument, är drivande och kreativ samt har förmågan att stimulera och stödja pedagogiskt utvecklingsarbete.

Tydlighet, professionalism, lyhördhet och flexibilitet är honnörsord för dig i ditt arbete.

Du har relevant akademisk utbildning och vi ser det som meriterande att du genomgått den statliga rektorsutbildningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675549
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=20a8851f-30f3-4e5e-bbc6-62ccecc1a637&TK=e21c7b9f-8c99-4d73-860e-fab97ce0c1d8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska natt sökes till Medicinkliniken, avd. 53, Halmstad

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på – omvårdnad av patienterna! Som ett led i arbetet med framtidens vårdavdelning har vi infört ett nytt arbetssätt, vilket innebär att vi har vårdnära servicepersonal som sköter städning, förrådshantering, patientkök m.m. Det nya arbetssättet frigör tid som undersköterskor och sjuksköterskor istället kan använda till omvårdnad av patienterna.

Avdelning 53 är inriktad mot lungmedicin. Vi delar lokaler med Öron-, näsa-, hals som har sin slutenvårdsavdelning på samma plan. På avdelning 53 samarbetar två sjuksköterskor och två undersköterskor på natten kring de 17-19 vårdplatserna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med intresse för lungmedicin. Du bör ha läst kursen akutsjukvård 200 poäng och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lungmedicin. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att samarbeta. Du kommunicerar med lätthet och har ett flexibelt förhållningssätt. Vi ser också att du är engagerad i förbättringsarbete och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: HS 108/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4ea0bf0b-2052-4187-847b-d44261126402&TK=7f6a2223-6b28-4457-841d-02674b5eff53
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Medicinkliniken avd 53
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grillkock, snabbmat

KOCK SÖKES

Ölfiket finns på Brogatan i centrala Halmstad och serverar enklare pubrätter och dryck till bra pris.

Vi närmar oss sommarsäsongen och har mycket att göra och behöver nu förstärka med fler medarbetare.
Vi söker dig som vill jobba hos oss som kock och sköta köket,

Ansök via mail
eller kom gärna in till oss och lämna din ansökan personligen.
Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Grillkock, snabbmat
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAnställning efter behov. Arbetstiden är tors-, fre- och lördagar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bundesen@live.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och cv direkt, vi intervjuar fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: Ölfiket AB

30294  HALMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Diskare

PERSONAL TILL DISKEN

Ölfiket finns på Brogatan i centrala Halmstad och serverar mat och dryck till bra pris.

Vi närmar oss sommarsäsongen och har mycket att göra och behöver nu förstärka med fler medarbetare. Vi söker dig som vill jobba hos oss och sköta disken,

Ansök via mail eller kom gärna in till oss och lämna din ansökan personligen.
Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAnställning efter behov. Arbetstiden är tors-, fre- och lördagar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bundesen@live.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och cv direkt, vi intervjuar fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: Ölfiket AB

30294  HALMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Servitör/Servitris

SERVITÖR/SERVITRIS

Ölfiket finns på Brogatan i centrala Halmstad och serverar mat och dryck till bra pris.

Vi närmar oss sommarsäsongen och har mycket att göra och behöver nu förstärka med fler medarbetare. Vi söker dig som vill jobba hos oss som servitris/servitör,


Utbildning inom restaurang är meriterande. Kassavana är en fördel.

Ansök via mail eller kom gärna in till oss och lämna ditt cv personligen.
Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAnställning efter behov. Arbetstiden är tors-, fre- och lördagar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bundesen@live.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och cv direkt, vi intervjuar fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: Ölfiket AB

30294  HALMSTAD 
Hemsida:
  

Platsannons

Bartender till Ölfiket

Ölfiket finns på Brogatan i centrala Halmstad och serverar mat och dryck till bra pris.

Vi närmar oss sommarsäsongen och har mycket att göra och behöver nu förstärka med fler medarbetare. Vi söker dig som vill jobba i baren med att servera drycker,

Utbildning inom restaurang är meriterande. Kassavana är en fördel.

Ansök via mail eller kom in till oss och lämna ditt cv personligen.
Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAnställning efter behov. Arbetstiden är tors-, fre- och lördagar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bundesen@live.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och cv direkt, vi intervjuar fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: Ölfiket AB

30294  HALMSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Bemannia söker socionomer.

Vill du vara med och göra skillnad för människan i vardagen? Sök då denna tjänst och var med oss i kampen om att skapa ett bättre liv för de som behöver. Vi söker nu socionomer för längre och kortare kommande uppdrag. Kom in med din ansökan redan idag, då rekryteringar sker löpande.

Du har socionomexamen och några års erfarenhet inom det sociala arbetets fält. Även Du som är nyutexaminerad är välkommen med Din ansökan. Du kommer att arbeta som socialsekreterare, biståndshandläggare eller enhetschef på en kommun i Stockholmsområdet.

Du kommer att arbeta hos en av våra kunder och vara anställd av oss på Bemannia. Detta ger dig unika möjligheter att få mer erfarenhet inom området och skapa nya kontakter ute på arbetsmarknaden.

Dina arbetsuppgifter

Som socionom genomför du utifrån klienternas behov och förväntningar utredningar och bedömningar av vårdbehov. Du ska kunna erbjuda och planera de insatser som behövs, internt samt externt och följa upp dessa insatser.

Vi strävar efter att arbeta utifrån en helhetsssyn där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet, utveckling och rättssäkerhet med fokus på den enskilde, utifrån socialtjänstlagen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom, eller har social omsorgsutbildning. Du ska ha minst ett års erfarenhet av socialt arbete. Du ska gärna självständigt kunna arbeta med handläggning av ärenden. Du ska ha kunskaper om gällande lagstiftning och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi efterfrågar socionomer med erfarenhet av handläggning inom följande områden:

- Familjerätt

- Äldreomsorg

- Funktionshinder

- Försörjningsstöd

- Missbruk

- Socialpsykiatri

- Barn- och ungdomsvård

Dina personliga egenskaper

Du vill att människor ska må bra. Det är viktigt att du kan fullfölja de processer du arbetar med både känslomässigt och administrativt. Du är engagerad i ditt arbete, nyfiken och har struktur runt om dig.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: ""

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/mitt-cv/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=15196
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Webbutvecklare

Industrireklam är en webb- och reklambyrå som är placerad i centrala Halmstad. Företaget ingår i den familjeägda koncernen Weland, vilken också är vår uppdragsgivare till 100 procent. Industrireklams uppgift är att utveckla starka varumärken. Strategi, design, webb och kommunikation i kombination med ett sammansvetsat team ger resultat! Vår uppdragsgivare Weland är en företagsgrupp med över 30 företag i Sverige, som verkar på mer än 15 internationella marknader, med totalt cirka 900 anställda. Detta garanterar ett långsiktigt och tryggt samarbete, samtidigt som det ger Industrireklam de rätta förutsättningarna att möta framtiden. För mer information om företaget se: www.industrireklam.se

Med placering centralt i Halmstad söker vi nu en Webbutvecklare

Industrireklam befinner sig i ett expansivt skede och utmanas ständigt av nya uppdrag där varierande kompetenser efterfrågas. Tillsammans med ditt team kommer du spela en central roll i Industrireklams framtida förmåga att utveckla sina kunders internetmarknadsföring. Eftersom du arbetar nära tillsammans med kunderna för att förbättra upplevelsen på deras webbplatser kommer din kompetens inom såväl frontend- som backendutveckling väl till pass. Hit räknas både förvaltning av befintliga system som nyutveckling av webbplatser, integrationer mot affärssystem samt övriga webbapplikationer.

Din förmåga att förstå kundens behov och omsätta det i funktioner och lösningar är avgörande för att lyckas. Vi tror du har ett antal års erfarenhet inom kundnära webbutveckling.

Kvalifikationer
Goda kunskaper om JavaScript, HTML, CSS och SQL.
Kan programmera i VB-script (ASP), .NET (C#, ASP.NET).
Vana av att arbeta med Bootstrap CSS-framework.
Du bör kunna JQuery.

Meriterande
Van användare av Microsoft SQL Server.
Erfarenhet av Angular.js, React.js, Backbone.js eller motsvarande ramverk.
Har erfarenhet av versionshantering i Git eller liknande.
Kan fler programmeringsspråk för webbutveckling exempelvis PHP.
Kunskaper inom databashantering och IT-arkitektur.

Som person är du en kommunikativ lagspelare som är lyhörd för kundens önskemål. Du har förmågan att sätta dig in i kundens produkter och processer. Du drivs av utveckling och att skapa optimala lösningar tillsammans med kunder och ditt team. Du har ett genuint intresse för webbutveckling och vill hålla dig uppdaterad. Du har goda kunskaper i engelska och svenska samt har körkort B.

Är du intresserad av en utvecklingsinriktad tjänst i en dynamisk miljö? Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 4/5.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Backend-utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadsvis
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: https://kompetenskompassen.zelector.se/1/apply/118
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nilsson & Mossberger
Box 407
30109  1380 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Medicintekniker med inriktning medicinska informationssystem, Hstd/Vbg

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinsk teknik Halland (MTH) har ett Regionalt uppdrag att utgöra en samlad och strategisk kompetens för medicintekniska produkter, inklusive kringsystem och verksamhetsanpassning till den Halländska sjukvården. Organisationen tillhör Hallands sjukhus och utgår från utbudspunkter i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. Verksamheten har idag cirka 70 anställda; ingenjörer, sjukhusfysiker, samordnare, utredare, MIS-tekniker, systemintegratörer samt administrativ personal. Vi står under ett behov av att ständigt utveckla oss till att möta vårdens behov av utveckling, tillgänglighet och patientsäkerhet. MTH är certifierat enligt kvalitetsledningssystemet SS-EN-ISO-13485.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker två MIS-tekniker som skall arbeta med medicinska informationssystem. Arbete kommer att utföras vid olika utbudspunkter: Hallands sjukhus i Halmstad, Kungsbacka och Varberg, visst arbete kommer att utföras även i Falkenberg.

Du kommer att ingå i en avdelning, Informationssystem, som arbetar ur ett medicintekniskt perspektiv med drift, underhåll samt verifiering och validering av fristående, integrerade eller till medicintekniska produkter knutna IT-system. Arbetet sker ofta i en vårdmiljö i ett tätt samarbete med vårdpersonalen. Avdelningens medarbetare stöttar flera verksamheter inom sjukvården, just nu finns särskilt behov av förstärkning inom två delar:

• En tjänst kommer att ingå i det team som arbetar med förvaltning inom objekten Patientbunden- och Fysiologisk diagnostik, som hanterar system som finns i hela Region Halland och hanterar patientinformation i from av t ex Bilder, EKG och Ultraljud.

• En tjänst kommer att ingå i det team som arbetar med förvaltning inom objektet Provbunden diagnostik som hanterar systemen som används inom laboratorieverksamheterna.

Du kommer även att delta i projekt som upphandlar och inför nya medicinska informationssystem.

Region Halland har etablerat systemförvaltning enligt en systemförvaltningsmodell, som bygger på PM3 och du kommer att ingå i den applikationsnära förvaltningen av IT-beroende medicintekniska produkter och arbeta i rollen som Objektspecialist IT.

Tjänsten innebär dels självständigt arbete men du kommer också att arbeta tillsammans med personal från Medicinsk Teknik, Region Hallands IT avdelning, vårdpersonal samt externa leverantörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har:

• Eftergymnasial IT-utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet.
• Erfarenhet av informationsteknologi i medicintekniska tillämpningar.
• Dokumenterad kunskap och erfarenhet av IT-infrastruktur såsom operativsystem för klient och server, nätverk, kommunikation och lagring.
• Erfarenhet av integrationer, databaser, virtuell servermiljö, övervakning av infrastruktur är meriterande.
• Intresse av att arbeta strukturerat och processinriktat, delta i projekt- och förbättringsarbete men även i linjearbete.
• God förmåga att samarbeta och kommunicera samt att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort erfordras för tjänsten.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan! Var god ange löneanspråk.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Systemförvaltare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: HS 104/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=28f269f8-5fef-4209-b796-f45fc684989f&TK=cfc6d114-98a5-4993-b783-7976383e776d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Medicinsk teknik Halland
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Boendestödjare med grunduppdrag, semestervikariat, vaken nattjänstgöring.

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer samt personer med funktionsnedsättning eller någon form av beroende. Vi bedriver även förebyggande och uppsökande arbete och lägger stor vikt vid ett respektfullt bemötande.ARBETSUPPGIFTER
Vuxenavdelningen för personer med beroendeproblematik eller psykiska funktionsnedsättningar söker semestervikarier till boendeenheter och boendestöd.
Inom avdelningen erbjuder vi boendestöd i eget boende och i serviceboende.
Personalen svarar för habiliterings-och rehabiliteringsinsatser för den enskilde utifrån individuella behov.
Personalen ansvarar också för dagligt stöd i serviceboende med utgångspunkt i gemensamma lokaler.
Samverkan sker med anhöriga, nätverk och övriga vårdgivare.
Hälso-och sjukvårdsinsatser utförs på delegation.

KVALIFIKATIONER
Gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders-och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt erbjudanden om annonserings-och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Rekrytering görs kontinuerligt under ansökningstiden
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schemalagd arbetstid Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 43-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2059032d-f195-4827-a056-ef9717615d85&TK=736ae286-88bb-47ef-9df5-4a98bdb618ad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Vuxenavdelningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nyfiken servicevägledare

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat invånarvägledning fastighets- och verksamhetsservice, måltider, I och fordon.

ARBETSUPPGIFTER
Tycker du att det är fint att vara nyfiken? Då passar du in hos oss på Halmstad direkt, Halmstads kommuns kontaktcenter. Vi gillar när besökare, halmstadsbor och företagare får svar på sin fråga och hjälp med sitt ärende. Målet är att våra kunder ska få hjälp oavsett om de väljer att kontakta oss via mejl, sociala medier, telefon eller besök.
Vi är idag 32 medarbetare som alla har samma engagemang och känsla för service som vi hoppas du har. Vår arbetsplats är placerad i Rådhuset vid Stora torg i Halmstad. Här arbetar vi i ett behagligt öppet kontorslandskap med väl anpassade arbetsytor för våra arbetsuppgifter. Vi arbetar i tre svarsgrupper med fokus på olika kommunala verksamheter i varje grupp. En presentation av de kommunala verksamheterna hittar du på www.halmstad.se.

Som servicevägledare ser du lösningar istället för problem. Du är lyhörd för vad kunden frågar efter och har ett positivt sätt att bemöta kund. Du kommer arbeta i någon av våra svarsgrupper. Vi hjälper varandra mellan svarsgrupperna för att kunden inte ska ha lång väntetid för att få hjälp och för att vår verksamhet ska vara så effektiv som möjligt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett mycket stort intresse för att ge bästa möjliga service och bemötande till våra kunder. Du vill hjälpa till att förbättra servicen till våra kunder, tycker det är roligt att lära nytt och är öppen för verksamhetens utveckling.

Du tycker om att prata i telefon och har mycket goda kunskaper i att använda dator och system som hjälpmedel. Du är snabb och säker i skrift på tangentbord och har en god förmåga att uttrycka dig tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska. Du har också erfarenhet av att arbeta med service och tycker det är det roligaste som finns.
Har du högskoleutbildning så är det bra. Om du kan hantera andra språk som till exempel arabiska eller har tolkerfarenhet så är det meriterande för att arbeta som servicevägledare hos oss.

För att få anställning hos oss kommer du att genomgå ett servicetest med krav på godkänt resultat.

Servicekontoret eftersträvar att ha medarbetare med olika egenskaper, förutsättningar och livserfarenheter. Det är samspelet mellan medarbetarnas olikheter och likheter som utgör en av servicekontorets framgångsfaktorer.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A674749
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7c11b49a-b20d-4c22-9d27-1aa02facf93f&TK=72b0ad1c-5154-438c-a20e-50263813df03
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Halmstad Direkt
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare yngre åldrar till Hovgårdskolan i Söndrum

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare till Hovgårdsskolan i Söndrum för att starta upp en förskoleklass och följa denna upp i lågstadiet. Du kommer att samarbeta med övriga lärare, förskollärare och fritidspedagoger i vårt F-arbetslag. Du förväntas följa elevernas utveckling och måluppfyllelse genom att vara närvarande som lärare och vara en skicklig ledare i klassrummet. Du har en god variation i din undervisning som du använder dig av för att möta olika elevgruppers behov. Tillsammans med dina kollegor planerar du för lärandet och lärmiljöerna efter vad just era elever behöver. Du dokumenterar lärandet digitalt i kommunens lärplattform, samt följer upp och utvärderar undervisningen tillsammans med din kollegor. Du vill utvecklas som lärare, ledare och människa och för dig är det en självklarhet att bidra till att göra vår skola ännu mer fantastisk!

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen med inriktning mot de yngre åren.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A675329
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e6f7149d-485b-4a0f-8c5a-78143de99540&TK=aa4e4161-170c-4eab-8f64-8da6ad64a766
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till konsultuppdrag

Om uppdraget
Centric Care söker examinerade socionomer till varierande konsultuppdrag. Vi bygger nu vår konsultbas. De kunder som kommer att behöva hjälp av oss är socialförvaltningar som behöver hyra in socialsekreterare. Beställarna kommer att avropa personal för längre och kortare tid. Har du inte tidigare haft uppdrag hos kunden kan det finnas behov av viss introduktion. Introduktionen genomförs av personal på plats hos kunden. Kontakta oss så berättar vi mer!

Dina arbetsuppgifter
Dokumentera insatser som sker med stöd av SoL, LVU och LVM. Uppdragen gäller i regel barn och unga, ensamkommande barn, missbruk, socialpsykiatri, försörjningsstöd samt familjerätt.
Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Malmö och Oslo.
Din profil
Dokumenterad högskoleutbildning som socionom och minst två års erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare.
Du behöver vara en god organisatör med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Utan problem förstå och kunna uttrycka dig på god svenska i så väl tal som skrift, lägst klarat B2 (utbildningen)
Du skall känna till och förstå de vid varje tillfälle gällande lagar, förordningar och författningar samt de riktlinjer och rutiner som finns. Det är av vikt att du har förmåga att skapa trygghet, vara stabil, lojal, serviceinriktad och ha ett gott omdöme och empatisk förmåga.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 4761
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=4761
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Hamngatan 33
17266  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Huvudföreträdare Mark OF 1-2

Utbildningsenheten på FMTS ansvarar för teknisk utbildning och är Försvarsmaktens största utbildningsleverantör, inom denna finns Programsektionen. Sektionen ansvarar för specialistofficersutbildningen, officersprogrammet militärteknisk profil med verksamhetsförlagd utbildning, funktionsutbildning mot chefer i teknisk tjänst, GU  och GSS-utbildningar för mekaniker. Sektionen ansvarar också för internationell utbildning. Programsektionen består av femtontal kurschefer och ingår i Linjeavdelningen.

Befattningsbeskrivning
Huvudföreträdare Mark ansvarar för utveckling och utbildning av kommande generationers tekniska soldater och officerare. Genom uppdraget påverkar du utbildningarnas upplägg. Som Huvudföreträdare Mark är du främste företrädare för markarenan inom den tekniska tjänsten på sektionen. Arbetet är väldigt dynamiskt med stor frihet i lösandet av de tilldelade uppgifterna. Du är en nyckelspelare som utvecklar och samordnar utbildningar i en större kontext.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Huvudföreträdare Mark skall planera, genomföra, följa upp och utvärdera utbildningar på FMTS, för i huvudsak GU, SOU och OP inom teknisk tjänst.
Inventerar och analyserar markarenans utbildningsbehov avseende teknisk tjänst för GU, SOU och OP som finns idag och i framtiden i syfte att etablera relevanta utbildningar på FMTS.
Stötta och vara en kunskapsbank för de kurschefer som bedriver utbildningar på sektionen.
Samverkar med Försvarsmaktens övriga utbildningsorganisationer för att finna samarbetsformer inom utbildningar.

Kvalifikationer
•Teknisk specialistofficer/officer med mark mekanisk/elektro bakgrund.

Meriterande
•Erfarenhet som kurschef eller lärare.
•Erfarenhet som teknisk chef kompani motsv.
•Erfarenhet av utvecklingsarbeten inom mtrl och metodik.
•Kunskaper om FM utbildningssystem.

Personliga egenskaper
Som person är du initiativrik, social, ansvarskännande och en lagspelare. Du trivs med att utveckla utbildningar. Du har ett helhetstänk och stimuleras av att arbeta i en föränderlig miljö. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en god förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Anställningform: Tillsvidare  
Arbetsort: Halmstad
Beräknat startdatum: Snarast eller efter överenskommelse
Eftersom FMTS arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Major Lars-Åke Johansson, Chef Programsektionen, 0703744863.

Fackliga kontaktpersoner
HSOF: Marie Meigård
OFR-S: Roland Kramer
SACO: Nermina Dzanic
SEKO: Jörgen Stehn
Samtliga nås via växelnummer 035-266 20 00.

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-10  Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämplig för denna befattning.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Vid FMTS finns insatsförbandet 1:a tekniska bataljon. Bataljonen har förutom i Halmstad verksamhet i Revinge, Eksjö, Skövde, Kungsängen och Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Officer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13013%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Försvarsmakten
10786  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Kulturförvaltningen söker Litteraturpedagog, med inriktning barn och unga

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Kulturförvaltningens verksamheter spänner över ett stort fält. Här finns prisvinnande bibliotek, mötesplatser för unga med delaktighet i centrum, ett museum med nationell ryktbarhet samt en omfattande samling av offentlig konst i stadsrummet. Förvaltningen ansvarar också för stora och små kulturarrangemang, stöd och bidrag till kulturföreningar och studieförbund samt kommunens konsumentrådgivning, budget- och skuldrådgivning och energi- och klimatrådgivning. Vi tror på att kulturen spelar en viktig roll i samhället och att våra verksamheter gör skillnad för Halmstads kommuns invånare.

Avdelning Kunskap och Samhälle består av närbibliotek, bokbuss, stadsbibliotek, konsument Halmstad samt medborgarservice Andersberg.

ARBETSUPPGIFTER
En ny spännande barn- och ungdomsavdelning är på plats på Stadsbiblioteket och vi söker nu dig som med kreativitet och engagemang vill vara med och skapa en inspirerande mötesplats för och tillsammans med barn och unga i Halmstad.

Som Litteraturpedagog arbetar du främst med målgruppen barn 0-8 år och vuxna i deras närhet. Vi räknar med att du har ett stort intresse för barns och ungdomars litteratur- och medievärldar. Tillsammans med bland annat förskola och BVC vidareutvecklar du arbetet kring barns språk- och läslust där Halmstads kommun ligger i framkant.

I arbetslaget som du ingår i har man stöd av varandra för att planera och utveckla utbudet av aktiviteter som lockar, utmanar och berikar barn och unga. Som Litteraturpedagog kommer du att arrangera och delvis samordna vårt programutbud för de yngre barnen.

Övrigt förekommande arbetsuppgifter, som bemanning av informationspunkter och mediehantering ingår, liksom kvälls- och helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
• Är nyfiken och lyhörd för att pröva nytt och är öppen för förändringar utifrån användarnas behov.
• Har god förmåga att samarbeta, men som också är handlingskraftig och kan arbeta självständigt
• Tänker strategiskt kring verksamheten för att nå våra mål och för att biblioteket ska vara en angelägen mötesplats för barn och unga i Halmstad.
• Har akademisk examen som arbetsgivaren bedömer lämplig för uppdraget
• Har erfarenhet av arbete med barn och unga (fokus 0-8 år).

Det är också viktigt att du är bekväm med att prata inför grupper och trivs med utåtriktad arbete både i och utanför biblioteket.

Tidigare erfarenhet av att arrangera program och av att samarbeta med olika aktörer och professioner ser vi som en merit.

ÖVRIGT
Kulturförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674096
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5f7b142d-a1fe-4297-bb70-273c959a0699&TK=d33031c5-7e35-4311-9cb8-133ae452cc0d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Kulturförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ekonom

Ensolution är ett konsultföretag som erbjuder företag och organisationer i både privat och offentlig sektor kvalificerad rådgivning och tjänster inom verksamhetsutveckling. Till våra mer standardiserade koncept hör exempelvis kostnadskalkylering, processkartläggning, ledningssystem, resursfördelningssystem och verksamhetsgenomlysning. Företaget har ca: 35 anställda och omsätter 40 miljoner. Kontor finns i Halmstad, Göteborg och Stockholm. För mer information om företaget se: www.ensolution.se. 

Med placering i Halmstad söker vi nu en Ekonom

Du ansvarar för ekonomifunktionen på företaget. I arbetsuppgifterna ingår löpande ekonomiuppgifter såsom bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt fakturering. Därtill följer månadsavslut, bokslut, skattedeklaration och moms.

Vissa allmänna HR-frågor rörande semester, traktamenten, utlägg mm kopplat till löneutbetalningar ingår också. På sikt kan rätt person få ta ett större ansvar inom utveckling och effektivisering av ekonomiområdet. Ekonomisk rapportering mot VD och ledningsgrupp, kan även det få ett större utrymme.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en bred ekonomiroll eller en bakgrund från revisionsbranschen. Högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning redovisning är önskvärt. Du har ett intresse för controlling och håller dig ständigt uppdaterad kring regelverket inom ekonomi och redovisningsområdet. Grundläggande kunskaper i Excel och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem är viktigt.

Som person är du engagerad och nyfiken. Du är intresserad av att lära dig nya saker, ser möjligheter och försöker effektivisera dina arbetsrutiner. Förändringar ser du som utmaningar och du har pondus för att driva igenom dem.

Låter detta intressant? Vi kan erbjuda en utvecklande ekonomitjänst i ett expansivt företag. Om önskemål finns är tjänstgöringsgraden flexibel mellan 60–100%. Har du frågor kring tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 7/5.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadsvis
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://kompetenskompassen.zelector.se/1/apply/117
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nilsson & Mossberger
Box 407
30109  1380 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren person inom produktionsledning sökes

Dina arbetsuppgifter
Vi på Maxkompetens i Halmstad söker nu omgående för kunds räkning en person till produktionsledingen.Tjänsten är placerad i Knäred och är en behovsanställning.
Du som söker den här tjänsten ska helst ha en utbildning inom produktionsledning eller ekonomi. Utifrån kundens önskemål skall du vara behjälpling med diverse förekommande arbetsuppgifter på produktionsledningen eller ekonomiavdelningen.

Du ska ha erfarenhet utav arbete på en produktionsledningsavdelning så som; inköp, leveransbevakning, planering och logisitk. Men även vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi till exempel: Kund-/leverantörsreskontra, löpande bokföring och avstämmingar. Vi ser som en självklarhet att du har mycket goda kunskaper i Office-paketet framförallt Excel. Har du erfarenhet av AX Dynamics är detta ett stort plus.

Din profil
Arbetet passar dig som har sinne för ordning och reda samt brinner för att hitta smarta lösningar som gynnar alla involverade parter. Du som söker ska ha god ekonomisk förståelse, administrativ förmåga och kan arbeta självständigt såväl som i team.

Som person är du positiv, lättsam och trygg i dig själv. Du är ansvarstagande, prioriterar och planerar självständigt dina arbetsuppgifter och blir klar i tid. Det är viktigt att du trivs i en miljö som ställer krav på noggrannhet, struktur och organisation.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Produktionsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 5860
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=5860
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens
Kristian IV:s väg 3
30118  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Ikett söker Elektriker

Om tjänsten
Vi söker just nu elektriker för uppdrag i Hallands Län.
Du kommer på detta projekt arbeta med installation av olika maskiner hos vår kund.
Uppdraget kommer att pågå en längre period med omedelbar start för rätt person.
Arbetstiderna är förlagda Måndag till Torsdag.

Vi har avtal med elektrikerförbundet.

Din profil
Vi söker i första hand dig som är fullbetald elektriker.
Giltligt liftkort krävs.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 5073
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5073
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Multilingual Brand Ambassadors - to work around the world!

Do you love service? Would you like to travel and work internationally? Do you have what it takes to give customer service on a superior level on behalf of one of the most well-known and respected brands around? We offer you the opportunity to work around the world along with the Volvo Ocean Race, representing the Volvo brand as a Global Host/Hostess.

The Volvo Ocean Race is the leading round-the-world yacht race for teams, with a series of stopovers that give fans the chance to see the boats up close and experience the spectacular in-port race series. For over 40 years, the Volvo Ocean Race has provided the ultimate test in sailing, with a human drama and sporting excitement on a scale like no other.

The route comprise 12 cities in 11 countries – Spain, Portugal, South Africa, Australia, China, New Zealand, Brazil, United States, UK, Gothenburg and The Netherlands. The race will start October 22, 2017 and finish on June 29th, 2018 in The Hague. 

What will your work day look like?
The Global Hosts/Hostesses will work as guides and brand ambassadors in our pavilion. It is your responsibility to welcome new visitors, interact with them during their stay, presenting products and technology. You will also collect leads, give guided tours in various languages in the pavilion and in the Race Village, as well as assist with other matters when needed. You, the global team, as well as a local team, will be accountable for the pavilion and its visitors, providing good service and a pleasant visit. You will be the ones representing the Volvo brand, why your service and attitude must always be at its best.

The journey will begin in September with approximately one month of training in Gothenburg, Sweden. You will be employed as a consultant at Adecco.

Who will enjoy this role?
Your energy, positive thinking and social skills will make you the right person for this position. With your personal maturity, focused attitude and customer approach you will be successful as a Global Host/Hostess. You are an outgoing and flexible team player who appreciate serving others, and you cooperate with ease, since the global team will be working tightly together for several months. Moreover, you are a humble person, curious and hard working. You are used to work or live in an international environment and do not hesitate to take the lead in front of groups in the languages you master. You are bilingual, fluent in at least English and one other language, preferably Mandarin, Portuguese, Spanish, French, Russian, German, and Swedish. To be trilingual is beneficial.

We will require a high proficient level of your second and third language, thereby a multicultural background is of advantage. An interest in technology and experience from sales and service is also beneficial in this role. If you have experience or knowledge in sailing or experience from working with events as well as previous experience from Volvo, this could facilitate your role. We see that all Global Hosts/Hostesses have a driver´s license.

What can we offer?
Adecco is the world´s largest recruitment company and our most valuable assets are our competent co-workers. When working for our clients you will be appreciated and encouraged for your skills! Your experiences through us will increase your competences, give you new perspectives as well as develop your professional network. As Global Host/Hostess you have the opportunity to increase your international network. This experience might be what you need to continue your international career.

Are you interested?
The position will be filled before mid-June 2017. The last day to apply will be on the 30th of April. If you are interested in the position, please apply as soon as possible, since the recruitment process is an on-going process. For non-speaking Swedish candidates, please click on the button "Ansök" and follow the instructions. Please attach Curriculum and Cover Letter in English, word format. If you need any further guidance in terms of translation or other technical questions about the registration, please contact our support center at +468-598 980 10.

E-mail contact: around_the_world@adecco.se

We look forward to receive your application!

Nyckelord: Marknadsföring, Försäljning, Event, Kundservice
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=872A0397-9C97-41B2-81CC-26CEB46885A7&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Hamngatan 26-28
41109  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare inom Industriteknik

Om företaget
Forma din framtida karriär och gör skillnad på Lernia!
Det är inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag som gör att medarbetare söker sig till oss. Visst har vi attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Men hos Lernia bidrar du också till att skapa ett samhälle där människor kan försörja sig själva och känna sig behövda och företag kan växa och blomstra.

Allting hänger ihop. Utbildning, tillväxt, ett fungerande näringsliv och offentlig sektor, integration, möjligheten att försörja sig, möjligheten att få jobb efter en uppsägning, rätt kompetens på rätt plats. Möjligheten att växa, som individ eller som organisation.

Vi på Lernia är med och skapar ett hållbart samhälle på ett 100-tal orter i Sverige. Det är vårt uppdrag. Så visst är det meningsfullt att få arbeta på ett ställe som gör så stor skillnad?
Välkommen att forma framtiden med oss!


Arbetsuppgifter
Lernia Utbildning i Halmstad söker nu dig som har en industriteknisk bakgrund och som vill vara med och göra skillnad! Vi söker en lärare i Halmstad med vilja och förmåga att arbeta med människor och som trivs med att arbeta i ett team av medarbetare.

Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter.

Du kommer att utbilda på såväl grund- som spetsnivå inom ramen för våra gymnasiala vuxenutbildningar/ arbetsmarknadsutbildningar. Utbildningens syfte är att ge deltagarna kunskaper inför arbete och anställning i branschen.

Arbetet kräver att du har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling. Du får tillsammans med ditt arbetslag arbeta under stort ansvar med att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Tjänsten innebär utbildning i både praktiska och teoretiska ämnen.

Du kommer att få träffa deltagare från många olika kulturer och faser i livet. Arbetet innebär även viss administration och annat kontorsarbete.


Formell kompetens
Du har lägst gymnasiekompetens inom industriteknik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet och utbildning samt intresse för vuxnas lärande. Lärarbehörighet är starkt meriterande.

Din bakgrund
Du har flerårig vana av industritekniskt arbete inom svets, plåt alternativt CNC och monteringsteknik. Och gärna grundläggande verkstadsteknik.

Vi ser gärna att du har arbetsledarerfarenhet samt pedagogisk erfarenhet och intresse för vuxnas lärande. Du ska kunna undervisa både praktiskt och teoretiskt och vana att arbeta med kursmål är meriterande. Arbetet kräver att du är drivande i att utveckla våra utbildningar och för att göra det ska du ha ett bra kontaktnät inom branschen.

Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Lernia erbjuder både närlärande och flexibel .


Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att deltagarna ska lyckas i utbildningen och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska se möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du ska arbeta för att skapa trivsel och gemenskap och kommer att fungera som mentor för våra deltagare.

Eftersom rollen innefattar aktiv dialog med deltagare, kollegor och chef är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med samarbete. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du är duktig på att samarbeta men även att ta egna beslut samt skapa och vårda kundrelationer.

Eftersom deltagarna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet.

Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar.


Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning på heltid med placering i Halmstad.

Tillträdesdag
Omgående enligt överenskommelse.

Information
Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Ulrik Börlin:
Tel: 072-254 61 94
Mail: ulrik.borlin@lernia.se

Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående.

Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare.
Besök gärna www.lernia.se.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 18294
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18294
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Utbildning
Lernia Utbildning
11191  Stockholm Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetsutvecklare till barn- och ungdomsförvaltningen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

Tjänsten som verksamhetsutvecklare återfinns inom kvalitet- och utvecklingsavdelningen vars uppdrag är att arbeta för en likvärdig utbildning i förskola och skola. Utifrån kommunal styrning, nationella styrdokument och analyser av verksamheten leder och utvecklar avdelningen kvalitetsarbetet. Avdelningen arbetar nära barn- och ungdomsnämnden för att möjliggöra uppföljning och styrning för huvudmannen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta strategiskt och utveckla kvalitetsarbete utifrån en vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. I tjänsten ingår arbete med kommunal uppföljning, utvärdering och analys med fokus på huvudmannens systematiska kvalitetsarbete, men även arbete med skolinspektionsärenden och revision. Avdelningen arbetar nära nämnden med att utveckla mål samt uppföljning, verksamhetscontrolling. I uppdraget är skolans verksamheter i fokus men tillsammans med övriga funktioner inom avdelningen tas ett gemensamt ansvar för helheten i ett 1-16 årsperspektiv. Inom avdelningen organiserar vi oss för att arbeta i team och tillsammans. I våra processer sker samverkan med verksamheter, resurscentrum och andra aktörer.

För att trivas i rollen som verksamhetsutvecklare har du tidigare erfarenhet från arbete med utveckling på kommunal, regional eller nationell nivå. Samarbetsförmåga, omvärldsbevakning, analys- och utvärderingsförmåga är kompetenser som är viktiga i arbetet. Du har en god förmåga att uttrycka dig både akademiskt och lättförståeligt i tal och skrift.

KVALIFIKATIONER
Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning och eller statsvetenskap med pedagogisk fördjupning, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi söker dig som:
• Har erfarenhet av att arbeta processinriktat med utveckling och uppföljning
• Kan tillämpa teorier och metoder för lärande
• Har hög samverkanskompetens och god kommunikativ förmåga
• Har analysförmåga
• Har kännedom om de styrdokument som reglerar verksamheten
• Har engagemang, glädje och stor egen drivkraft

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Organisationsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A672115
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=077e142a-42d1-4a7e-a437-80f20c94f685&TK=928acd2a-94d8-4405-84e8-67b876e5de8d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Halmstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Box 153
30105  Halmstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal