Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:42

Lediga jobb i Hallstahammars kommun (1961), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 843
Täthet93,45Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area180,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land169,53Landareal (km²)
Sjö1,76Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vikarie till Hallstahammar!

Nu söker vi personliga assistenter till vårt glada team!
Vår kund är en nyskadad man som bor i lägenhet i centrala Hallstahammar.
Han behöver assistans med allt i det dagliga livet, samt rehabträning efter en stroke.

Du pratar flytande svenska, är flexibel, lyhörd och prestigelös.
Erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande, likväl som erfarenhet av neurologiska funktionshinder.


Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter.
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vår kund har dygnetrunt assistans och arbetstiderna kan variera. Du kommer att erbjudas introduktion och friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 00154
Webbplats:
Epostadress: eija@novasis.se
Övrigt: Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång.
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Teknisk produktkoordinator med stora utvecklingsmöjligheter

Produktkoordinator
Vill du bli en del av ett team inom Customer Service där du servar kunder med produkter och lösningar för högtemperaturapplikationer? Du kommer få stor nytta av din tekniska högskoleutbildning och ha många globala kontaktytor. Är du intresserad och känner igen dig, läs mer och sök nedanstående tjänst!Som produktkoordinator hos vår kund har du ansvar eller medansvar för kundorderhantering. Du ingår i ett produkt team med Produktchef, Produktingenjör och Produktkoordinator och är där en vital länk i kedjan sälj-produktion-kund. Tjänsten innebär både interna och externa kontakter på global nivå. Du har i rollen löpande kontakt med säljorganisationen inköp/ försörjning och produktion.De huvudsakliga ansvarsområdena för tjänsterna är då att hantera kundorder, dvs planera tillverkning, initiera nödvändig försörjning samt följa upp och supporta genomförandet. Du är även delaktig och ansvarig i att definiera produkterna i affärssystemet, säker försörjning av ingående material och komponenter samt delta i initiativ för ständiga förbättringar.Uppdragsgivare: Dfind Science & EngineeringOrt: HallstahammarOmfattning: Heltid som konsult hos Dfind S&E med stora möjligheter att bli överrekryterad av företaget.Sista ansökningsdag: 2017-05-14Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Eva Bjälkander, eva.bjalkander@dfind.se [ mailto:eva.bjalkander@dfind.se ] 072-5026311Kvalifikationer: Du som söker behöver ha en högskoleutbildning med teknisk inriktning helst inom konstruktion, maskin, material eller industriell ekonomi. Meriterande är om du även har administrativ utbildningsbakgrund och/eller erfarenhet från tillverkande industri (högmetalliska material) där du arbetat med tillverkningsplanering. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda i både tal och skrift. För att lyckas i rollen är god datorvana en förutsättning (gärna erfarenhet från affärsdatasystem Movex/M3)

Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du är drivande, noggrann och starkt kundorienterad samt har en bra samarbetsförmåga. Det är också viktigt att kunna arbeta systematiskt och självständigt. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och du får energi av att tillfredsställa kunders krav och önskemål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Civilingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 201029487
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201029487&Jobsite=AMS&Brand=DfindScienceEngineeringSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Science & Engineering AB
Stora Gatan 38
73427  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Familjehemssekreterare

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Vi söker en familjehemssekreterare.
Kortare arbetsdag och fler kollegor! Känslan av att bidra och möjligheten att påverka som är tydlig i en mindre kommun, det ger vi dig i Hallstahammar!
Hallstahammars kommun inför 35- timmarsvecka för handläggare som arbetar med myndighetsutövning kring barn och unga och kompensera med mer personal för att täcka upp för de timmar som minskas. Därför söker vi nu ytterligare en familjehemssekreterare till vår Barn och Ungdomsenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Om tjänsten
Du hör till enheten Barn och familj där funktionerna utredare, barnföljare, handläggare familjerätt, familjehemsvård och handläggare för ensakommande flyktingbarn ingår. Det finns en nära arbetsledning i form av en teamledare på enheten, en seniorhandläggare och en enhetschef. På samma enhet finns ytterligare en del med en enhetschef som innehåller öppenvården för barn och unga, ungdomscoacher, öppna förskolan och våra boenden för ensamkommande flyktingboende. De två delarna på enheten har en nära samverkan i alla delar.
Din tjänst blir som familjehemssekreterare med följande arbetsuppgifter.
- Du rekryterar, utreder och följer upp familjehem
- Du handleder och vägleder familjehemmen i deras uppdrag
- Du ingår i en grupp om tre familjehemssekreterare som tillsammans arbetar med samma uppgifter

Vi erbjuder
Ett stimulerande arbete i en arbetsgrupp med mycket kompetens och kamratanda. Som socialsekreterare hos oss har du stort förtroende för det du gör och ges stora möjligheter att vara med och påverka, i såväl det dagliga arbetet som i utveckling på längre sikt. Här får du också konkreta förmåner som till exempel friskvårdsbidrag, 35-timmarsvecka och möjlighet till fler semesterdagar. Läs mer på http://www.hallstahammar.se/Jobba-hos-oss

KVALIFIKATIONER
Om dig
Du tror på varje individs egna resurser och förmåga att lyckas i livet. Du som söker ska ha:
- Socionom eller annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig
- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, förmåga att strukturera ditt arbete
- Meriterande är erfarenhet av familjehemsvård samt dokumentationssystemet Procapita
- Körkort är ett krav för tjänsten
Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Då Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökanden med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper ses också som positivt.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Familjehemssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker under förutsättning att nödvändiga beslut fattas. Intervjuer kan komma att ske löpande under rekryteringsprocessen.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: C12792 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4976df53-013f-4675-a021-cf05305793b5&TK=a8ba0a6a-2a90-44ac-8b16-d363e8d5c3e3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Myndighet, Barn och ungdom
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fredhemskolan söker musiklärare för undervisning i årskurs 1-9

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett arbetslag för åk 4-6 på Lindboskolan, den nyrenoverade skola vi i sommar flyttar till. Du kommer att ha klasser från årskurs ett till sex och du kommer även att undervisa en del på grannskolan 250 meter bort, Parkskolan, som är ett högstadium. Lindboskolan erbjuder en helt ny musiksal med helt ny utrustning som ger riktigt bra möjligheter att jobba utifrån vår läroplan. Lindboskolans musiksal erbjuder en stor sal, två små grupprum och tillgång till förråd och toalett. Inte så tokigt!
Förutom att du har ett tydligt upplägg på dina lektioner, där målen för varje lektion tydligt framgår och utvärderas förväntas du dokumentera elevernas framsteg i deras IUP:er, vara en god samarbetspartner i laget och vara en god ambassadör utåt mot vårdnadshavare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker främst dig som är utbildad musiklärare och som vill testa något nytt, på en ny skola, i en ny lokal med nya instrument i ett riktigt härligt kollegium. Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du har IKT-kompetens som du använder dagligen som ett naturligt verktyg i lärandet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med fokus på social kompetens, servicekänsla och initiativförmåga.

Avgörande att utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning


Du använder tydliga stödstrukturer för att göra undervisningen tillgänglig för alla elever. Du är van att använda bildstöd i din undervisning. Du har förmåga att se varje elevs specifika egenskaper och anpassar undervisningen efter vilka behov som finns.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: C12366 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c13d2d25-5616-49ac-847d-65b1472f6d90&TK=2df51103-750a-4f6f-8789-647ac09b6545
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Fredhemskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Fredhemskolan söker en fantastisk lärare till årskurs 6

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Fredhemskolan söker dig som är en driven pedagog som är villig att göra det där lilla extra för att eleverna ska lyckas bli sitt allra bästa jag. Våra härliga sexor ser fram emot att du har höga förväntningar på dem och du har insett att ett gott ledarskap är grunden för att lyckas i relationen till både elever och vårdnadshavare. Du är trygg i vår läroplan och dess betygssättning och du vet att lagarbete är en förutsättning för framgång.

KVALIFIKATIONER
Du har en grundskollärarutbildning för åk 1-6 alt 4-6 och är legitimerad. Du har kompetens i flera ämnen, gärna matematik, NO och engelska. Du har kunskap om Lgr11 och är van att undervisa och göra bedömningar utifrån kunskapskraven.Avgörande att utdrag ur belastningsregister kan uppvisas innan anställning.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 9 augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: C12767 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7cc13a85-1169-4e14-a99c-0d9469634d9c&TK=3d215e70-a69f-45b0-bfab-8d491f6326e8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Fredhemskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vaktmästare

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm, har funnits i över 50 år, och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi har verksamhet dygnet runt, året om och vi arbetar hela tiden med att förbättra vår verksamhet. Förbättringsarbetet omfattar både veterinärmedicin och kundnöjdhet. Vi är stolta över att ha 92% nöjda djurägare.
Vi söker nu en vaktmästare som tillsammans med övriga stödfunktioner ska se till att allt fungerar runt den djursjukvårdande verksamheten. Tjänsten består av arbete med fastighetsskötsel, vilket innebär daglig kontroll och underhåll av djursjukhusets lokaler. Skötsel av utemiljön, så som gräsklippning, snöskottning och skötsel av paddock. Dessutom ingår leverans och mottagning av varor, samt kremering.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en positiv och händig vaktmästare som gärna har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är som person kreativ och har förmågan att lösa problem som uppstår, samt är initiativtagande och ser vad som behöver göras. Du har förmågan att planera ditt arbete och arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Du har en god samarbetsförmåga och ger god service inom ditt område.
Du har en viss teknisk kunskap och har kunskap om ventilationsarbeten. För att lyckas i rollen som vaktmästare ska du vara fysiskt obehindrad att utföra tyngre arbetsuppgifter. B-körkort krävs.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig jobb i ett företag som har högt i tak och härlig stämning. Du får arbeta tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor i flertalet olika yrkesroller som gör sitt yttersta för djuren och deras ägare. Hos oss hittar du ett omväxlande arbete med mycket kontakt med kollegor. Viss tjänstgöring förekommer även på andra Evidensia kliniker i närområdet. Beredskap för fastigheten ingår i tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidare tjänst 100%. Provanställning tillämpas.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Hur söker du tjänsten? Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida http://jobb.evidensia.se/. Vid frågor vänligen ring HR-ansvarig Charlotta Anger Wik 0220-600009. Sista ansökningsdag är 2017-04-27.
Arbetsplats: 
Adress: Evidensia Smådjur AB
Djursjukhusvägen 11
73494  STRÖMSHOLM 
Hemsida: http://www.evidensia.se
  
Platsannons

Fritidspedagog sökes till Nibbleskolan

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du söker jobb hos oss på Nibbleskolan i Hallstahammar. Vi vill ha dig inte bara för att du är en engagerad och duktig fritidspedagog utan framförallt för att du vill mer än alla andra och vågar tänka i nya banor. För att vi ska bli Sveriges bästa skola behöver vi din hjälp att bli bättre på det vi gör och hitta nya sätt att engagera, entusiasmera och lära våra elever att bli allt de kan bli. Vi är redan bra men med din hjälp kan vi bli bäst!

Din roll som fritidspedagog blir att samverka med klasslärare under skoltiden och att ha ett pedagogiskt ansvar tillsammans med 2-3 kollegor på eftermiddagen. Med läroplanen i ryggen genomför du aktiviteter och bidrar till en meningsfull fritid för våra elever.

Du ska var självständig i att kunna planera, samtidigt behöver du vara en teamplayer och flexibelt kunna samspela med kollegor. Eleverna möter vi där de befinner sig och varje dag är en utmaning och en glädje för alla parter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Du har en förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare, elever och kollegor. Du är mycket trygg i din kompetens, känner dig bekväm med ett högt och flexibelt tempo. som person visar du lyhördhet och kreativitet.

Du medverkar i det förebyggande arbetet med att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer. Hos oss ska alla lyckas och vara trygga!

KVALIFIKATIONER
Examen som fritidspedagog alternativt lärare för fritidshemmet.

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: C12756 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cb7e29ad-8e2f-41b6-8d3c-6a72e5cfb27b&TK=660bf892-d756-41e8-be54-6f35e8f9c1a3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Nibbleskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren Miljöinspektör

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Anna ska sluta hos oss! Nu söker vi en medarbetare som kan bidra med kunskap, kompetens och personlighet till vårt kontor. Bygg och miljöförvaltningen arbetar på bygg och miljönämndens uppdrag. Vi erbjuder, förutom 10 trevliga kollegor och inspirerande arbetsuppgifter, en möjlighet att vara med och utveckla Hallstahammar. Det händer en hel del här nu, så tycker du om att vara ute och stötta företag och medborgare i deras vardag, är det här rätt ställe för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av tillsyn och handläggning enligt miljöbalken inom området miljöskydd. I huvudsak är det tillsyn av B- och C-objekt, men även ärenden rörande förorenade områden samt delaktighet i samhällsplanering förekommer. Arbetet innebär bland annat att du ska planera och genomföra besök och skriva beslut.

KVALIFIKATIONER
Du har intresse för miljöskyddsfrågor och är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan lämplig högskoleutbildning. Vi förutsätter att du har kunskaper i miljörätt. Erfarenhet av tillsynsarbete är meriterande. Arbetet är självständigt och du behöver ha god initiativförmåga och en vilja att ta ansvar. Du är en viktig del av vår arbetsgrupp, så vi vill att du är bra på att samarbeta och kan bidra till vårt positiva arbetsklimat. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifterna innebär myndighetsutövning och du har kontakt med både verksamhetsutövare och privatpersoner. Det är därför viktigt att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt. Kontakten med människor underlättas av att ett gott och trevligt bemötande. Samtidigt måste du vara trygg med att kunna ställa tydliga krav när det är befogat.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: C12752 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=da0e077f-71d2-4c97-ba61-dda1536cf5f6&TK=f7b0d876-e6f3-47d9-be6f-f8233a7c74c7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/
  

Platsannons

Traversförare/kontrollant

IQ arbetar framförallt med att förse tillverkningsindustrin med kvalificerad personal. Vi finns inom områdena Maskinbearbetning, Elektronikmontage, El/Mek-montage, Svetsning, Underhåll, Process, Produktionsteknik samt Planering och Logistik. Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa.
Vårt huvudsakliga upptagningsområde är inom Mälardalen med en koncentration inom Västerås – Köping – Arboga – Eskilstuna.Vi söker nu flera erfarna traversförare för kunds räkning.

Arbetsuppgifter

Som traversförare kommer du arbeta 2-skift ute hos en av våra kunder. Du kommer också arbeta med kontroll och slutställande av produkterna i samband med att dom lastas ut.

Då man är en del i ett lag är där alla moment går i varandra är det viktigt att man håller tempo.

Kvalifikationer

Du behöver vara van att arbeta inom industrin. Då arbetet ibland kan vara fysiskt krävande är det viktigt att ha en god fysik och vara van vid fysiskt arbete.

Bra egenskaper:

- Van att köra travers
- Positiv och social
- Van vid högt tempo
- Självgående, van att ta egna initiativ
- Noggrann med hög arbetsmoral

Villkor
Samtliga tjänster är heltid med månadslön. Kollektivavtal finns. Vi lägger mycket stor vikt vid den personliga profilen. Då vi löpande går igenom alla ansökningar och tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut är det viktigt att du inte väntar med att lämna din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Traversförare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Snarast VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2017/15
Webbplats: https://industriqompetens.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147293/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IndustriQompetens Mälardalen AB
Pilgatan 8 C
72130  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sökes: grundskollärare för åk 1

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Nibbleskolan söker dig som verkligen gillar att arbeta på lågstadiet, kommande läsår i årskurs 1. Du kommer tillsammans med två kollegor i det lilla arbetslaget att ansvara för undervisningen för en eller flera grupper/ämnen i denna årskurs och du kommer också att ha ytterligare tre lärarkollegor som undervisar i årskurs 1 att samverka med. Till det kommer våra kompetenta fritidspedagoger som också finns i arbetslaget för samverkan.
Du är mentor för ca 13-15 elever. Du ser arbetslaget som en styrka och resurs och samarbetar med dem som finns runt eleverna för att nå höga kunskapsresultat. Du tycker att det är viktigt att skapa goda relationer med dina elever och ser varje individs behov som en utmaning. Du har en tydlig struktur i din undervisning som är inkluderande och tillgänglig för alla elever. Du ser IKT som en naturlig del i lärandet.
Dina arbetsuppgifter består i att planera och bedriva undervisning med tillhörande dokumentation och bedömning. Du deltar även i aktiviteter som pedagogisk lunch och rastvärdsverksamhet. Du deltar i det kollegialt lärandet.
Vi är ett härligt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, elevhälsoteam, språkstödjare med flera finns representerade. På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.
På Nibbleskolan ska alla lyckas!

KVALIFIKATIONER
Du har en grundskollärarutbildning för tidigare åldrar och är legitimerad. Du har kompetens i flera ämnen. Du har god kunskap om Lgr11 och är van att undervisa och göra bedömningar utifrån kunskapskraven. Du är en tydlig ledare i klassrummet och tycker det är viktigt med goda relationer med elever och kollegor. Du ser kollegialt lärande som en framgångsfaktor i klassrummet.

Examen som leder till lärarlegitimation i årskurs 1-3


Avgörande att utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning

Du har specialpedagogisk kompetens och/eller erfarenhet.
Du använder tydliga stödstrukturer för att göra undervisningen tillgänglig för alla elever.
Du är van att använda bildstöd i din undervisning.
Du har förmåga att se varje elevs specifika egenskaper och anpassar undervisningen efter vilka behov som finns.
Vid rätt sökande, kan utrymme för förstelärartjänst finnas hos oss!
3.1 Skapa relationer och nätverk, Skapar goda relationer till kunder och personal; Bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen; Kommer bra överens med personer på alla nivåer; Hanterar konflikter; Använder humor för att förstärka relationerna med andraÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12271 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dbe7786e-326a-40cf-bb20-3dac6c082034&TK=435bbd9a-6e4a-452c-94e1-d1c5adbe61ce
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Nibbleskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandvårdscentrum, praktikertjänst
Addera mottagning, fullt datoriserad, centralt belägen i Hallstahammar. Vårt team består av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Här finns det tre behandlingsrum, steril , OPG-rum, personalrum, reception och omklädningsrum.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, såsom assistans, steril, profylax, administration och röntgen.

Övrig information
Beroende på verksamhetens behov är vi flexibla när det gäller arbetstiden. Tjänsten är på 75-100%, beroende på sökande.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning inklusive profylax. Att kunna Opus journalsystem är en fördel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, empatisk, mål-och serviceinriktad och har patienten i fokus.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-23
Referens: 46-556077-2419-D071
Webbplats:
Epostadress: seyed.reza.razifar@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandvårdscentrum, praktikertjänst
Parkgatan 4
73435  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.rezarazifar.praktikertjanst.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier till Hallstahammar

Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke!
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

.

Vikarier sökes till uppdrag i Hallstahammar samt i Kolbäck. 

Vi söker dig som är engagerad, positiv och ambitiös men som framförallt har hjärtat på rätta stället. Att kunna se männinskan bakom funktionshindret och respektera dennes integritet. Att kunna handla utifrån empati och med lyhördhet inför personen man möter är mycket viktigt när man arbetar som personlig assistent. Att arbeta som personlig assistent är både givande och lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad. . Som person är du stabil och ger en känsla av trygghet. Du är arbetsvillig och har stora möjligheter att vara flexibel, som att till exempel hoppa in med kort varsel till följd av sjukluckor.

Arbetstiderna kommer att vara varierande eftersom du kommer få arbeta när ordninare personal är sjuk eller har semester. Dag, kväll, natt och helg.

Fortlöpande rekrytering.

Timlön, individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Endast skriftliga ansökningar via länken nedan med CV och personligt brev. Glöm inte ange referenser. Tänk också på att kunderna läser alla ansökningar och väljer därefter ut vilka som får komma på intervju.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89504
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Vasagatan 34
72215  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.oliviapersonligassistans.se/
  
Platsannons

Speciallärare/specialpedagog till träningsskolan i Hallstahammar

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker klasslärare till Träningsskolan. Vi söker dig som brinner för att hjälpa elever med extra behov, du som tidigare jobbat med elever på tidig nivå och som ser varje framsteg som den stora vinst den är. Vi har en grupp härliga elever på träningsskolan som går i år 8. Deras sista år vill vi göra till det bästa!
Vi har även flera elever på väg in i de yngre åldrarna. Därför kan det bli aktuellt att skapa ytterligare en grupp för elever på tidig nivå.

Du ska var självständig i att kunna planera, samtidigt behöver du vara en teamplayer och flexibelt kunna samspela oh leda kollegor. Eleverna möter vi där de befinner sig och varje dag en utmaning och en glädje för alla parter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Du har en förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare, elever och kollegor. Du är mycket trygg i din kompetens, känner dig bekväm med att handleda vuxna och gör det med lyhördhet och kreativitet.

Du medverkar i det förebyggande arbetet med att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer.

Besök gärna oss och vår skola den 19/4 då vi för tredje året anordnar en rekryteringskväll. Kom när du kan mellan 17-18.30 så visar vi runt och du får träffa potentiella kollegor.

KVALIFIKATIONER
Du är:
- Legitimerad grundskollärare eller förskollärare och utbildad specialpedagog/speciallärare, gärna med inriktning utvecklingsstörning.
- Du är väl insatt i och har goda kunskaper kring hur elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning får sina behov tillgodosedda.
- Du är även kunnig inom läs-och skriv
- Väl förtrogen med IKT och alla dess pedagogiska möjligheter
- ett klokt bollplank för pedagoger i din klass samt kollegor
- strukturerad samt har en god problemlösande analysförmåga
- självständig och har mod att agera efter din egen övertygelse
- en god lagspelare
- erfaren och har tidigare arbetat i skolans värld.

Avgörande att utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Start i augusti enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12660 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=294568d2-71f4-4b22-beeb-46f6cd320dda&TK=0c538c49-9c1c-40a3-a8b9-f116fc04ccad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Grundsärskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Trä- och metallslöjd

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Tunboskolan är en 6-9 skola med cirka 170 elever. Skolan ligger alldeles intill Kolbäcks kyrka och har Kolbäcksån utanför knuten. Vi söker dig som är målmedveten och engagerat arbetar för att våra elever i Hallstahammars kommun går ut grundskolan med godkända resultat och framtidstro.
Viktiga ledstjärnor för oss är motivation, ansvarstagande, samarbete och trygghet.
Vi arbetar och samverkar för att erbjuda våra anställda en mycket god arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen att söka ett spännande och utvecklande jobb som lärare. Du undervisar och samarbetar kring planering och genomförande i ämnet slöjd. Du deltar i ämnesövergripande arbete, schemabrytande aktiviteter, bidrar aktivt till skolans utvecklingsarbete. Du är också mentor samt administrerar dina elevers kunskapsutveckling.

KVALIFIKATIONER
Du har trä- och metallärarexamen.
Du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner.
Du arbetar självständigt och tillsammans med andra planerar och genomför du den pedagogiska verksamheten.
Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande.
Du omsätter kunskaper så att alla elever lär och utvecklas.
Du vill och kan skapa goda relationer med eleverna.
Vi utgår från att du är entusiastisk, flexibel, inspirerande och resultatinriktad med god ledaskapsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt förhållningssätt och ditt bemötande.


Utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.


Rekryteringsprocessen kommer att fortgå löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: C12632 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=28b7a50f-67ba-4a09-a727-aa926fbccc9c&TK=1c4ed351-ef62-438e-8f19-06256380acdf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Tunboskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till LärKan

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

I Hallstahammars kommuns förskolor finns en mångfald av olika pedagogiska upplägg för att stimulera barns vetgirighet och utveckling. I denna funktion har du möjlighet att vara med att driva verksamhetsutveckling med kollegor och engagerad ledning. Hallstahammars kommun har sedan många år arbetat med värdegrundsarbetet ICDP.

Hos oss får du kompetensutveckling, arbetskläder, subventionerad friskvård, badkort, företagshälsovård och möjlighet till fler semesterdagar. Vi arbetar och samverkar för att erbjuda våra anställda en mycket god arbetsmiljö. Om du är nyutexaminerad erbjuds du en mentor för att lättare komma in i din yrkesroll.

Förskolan Lärkan är en relativt ny förskola i Kolbäcks tätort som öppnade i augusti 2013. Förskolan är organiserad i fyra större hemvister där varje hemvist består av två grupper. Det finns flera gemensamma ytor som kan nyttjas av alla hemvister, till exempel en ateljé, ett rum för vattenlek m.m. Barnen äter i en gemensam restaurang.

Förskolans upplägg och organisation bidrar till formbara och föränderliga inomhusmiljöer. Till förskolan hör en stor gård, med fria ytor för kreativ lek och lärande samt mycket utematerial. Förskolan ligger i direkt anslutning till fina naturområden.

Verksamheten bedrivs lika mycket utomhus som inomhus. Vi anpassar oss utifrån varje dags behov och intressen och har en kultur av positiv samverkan i hela förskolan.

LärKan har vid behov öppet 05.00-22.00. De obekväma arbetstiderna schemaläggs och delas på personal på förskolan, utifrån personliga förutsättningar och uppdrag.

Det finns mycket bra buss- och tågförbindelser till Kolbäck från närliggande kommuner som Västerås och Köping.


ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare blir du en viktig del i förskolans verksamhet. Du kommer att ingå i etablerade samarbeten på förskolan. Du finns med i den dagliga verksamheten i mötet med barn, förälder och kollegor.

- Du har ett professionellt förhållningssätt
- Du skall arbeta för respektfulla möten med barnen där barns nyfikenhet tas tillvara
- Du har en vilja av att driva förskoleverksamheten framåt
- Du tror på varje individs egna resurser och förmåga att lyckas i livet.

Förskolan Lärkan har inte ett traditionellt arbetssätt. Vi söker dig som:
- Är öppen för att prova nya arbetssätt
- Är positiv till samverkan
- Vill bidra med pedagogiska idéer

Vi strävar efter att pedagogerna följer sina barn genom förskolans alla år.

KVALIFIKATIONER
Legitimation för att undervisa i förskolan.

Examen för undervisning i förskola.

Arbetslivserfarenhet som kan vara meriterande för tjänsten.

Utbildning ICDP - Vägledande samspel är meriterande.

Då Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Förmåga att använda program och system av vikt för förskolans verksamhet.

Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställningsavtal ingås.ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: C12514 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c3ce25c3-22c7-43d7-8c9d-62f6047785fa&TK=1a7d9f8a-8f94-47f2-93bd-0683a9879599
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Lärkan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://hallstahammar.se/
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Driven kock med arbetsledande ansvar

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Det händer mycket i Hallstahammar, vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Hallstahammars kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra medarbetare bidrar och gör skillnad, varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.

Tillsammans skapar vi Hallstahammars framtid. I september 2017 kommer Hallstahammar kommuns nästa äldreboende Äppelparken att öppnas på Nibble med 100 lägenheter. Till denna nya verksamhet söker vi nu en kock som ska ansvara för boendets toppmoderna och helt nya kök.

Delar du vår uppfattning att mat ska ge livsglädje, meningsfullhet och bidra till ett bättre liv för de äldre som bor hos oss? Då kan du vara rätt person för oss!


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete på en arbetsplats där du får bidra med din arbetsglädje och ditt engagemang. Vi vill sudda ut skillnaden mellan kök som tillhör äldreboenden och andra restauranger. Vi är en restaurang som alla andra, med utbildad kökspersonal som känner yrkesstolthet!

I Hallstahammars kommun arbetar vi utifrån vår värdegrund Kunden i centrum vilket innebär att vi utgår från kundens individuella behov och önskemål. Vår utgångspunkt är att genom ett professionellt bemötande och ett gott värdskap skapa det bästa möjliga mötet med varje kund. Det är därför viktigt att du har en hög servicekänsla!

I arbetet som kock på Äppelparken ingår följande arbetsuppgifter:

- Ekonomiskt ansvar för inköp av livsmedel
- Planera och tillaga mat tillsammans med
övriga kollegor
- Arbetsleda personalen i köket
- Ha en samordnande roll för
äldreomsorgens alla kök
- Säkerställa att all mat håller hög kvalitet och
smakar bra
- Menyplanering och utveckling av recept
tillsammans med övriga medarbetare och
chef
- Ansvara för delar av egenkontrollen
- Medverka i matråd
- Samverka med omsorgspersonalen och
vara ett stöd för dem i hanteringen av
matenKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock och känner stor glädje till- och stolthet över kockyrket, du har fokus på laganda och vet att det är tillsammans med dina kollegor du kan leverera de bästa resultaten! Du är kreativ och modern i din matlagning men du vurmar samtidigt lite extra för husmanskosten.

Du har minst 3 års erfarenhet av arbete som kock med tillagning av husmanskost samt erfarenhet av planering av matsedel och beställning av varor - allt med en ekonomisk medvetenhet. Du har erfarenhet av att arbeta arbetsledande i ett kök, du är lösningsfokuserad och har god förmåga att motivera, leda och organisera arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i verksamhet med utskänkningstillstånd.

Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift. Du har god datavana och använder datorn som arbetsverktyg samt behärskar Officepaketet och någon form av webbaserat kostprogram obehindrat. Det är värdefullt om du har kunskap om målgruppens behov och dietmatlagning.

Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande i denna rekrytering. Du som har det vi efterfrågar kommer snabbt sätta dig in i din nya roll, välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Rekryteringsprocessen kan komma att påbörjas under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöring måndag-fredag, schemalagd arbetstid. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12457 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b39d779b-a516-4024-ae09-6a4afb408378&TK=1129cb12-73b7-4cba-91e6-2b6f14dfe000
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Kostenheten/Förebyggande
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Nibbleskolan söker slöjdlärare, både textil och trä/metall.

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Vi är ett härligt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, elevhälsoteam, språkstödjare med flera finns representerade. På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har grundskollärarexamen/legitimation med bred behörighet för att undervisa i slöjd, textil och trä/metall.
Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du har IKT-kompetens som du använder dagligen som ett naturligt verktyg i lärandet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med fokus på social kompetens, servicekänsla och initiativförmåga.

Vid rätt sökande, kan utrymme för förstelärartjänst finnas hos oss!


Avgörande att Utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning

Du har specialpedagogisk kompetens och/eller erfarenhet. Du använder tydliga stödstrukturer för att göra undervisningen tillgänglig för alla elever.
Du är van att använda bildstöd i din undervisning.
Du har förmåga att se varje elevs specifika egenskaper och anpassar undervisningen efter vilka behov som finns.
3.1 Skapa relationer och nätverk, Skapar goda relationer till kunder och personal; Bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen; Kommer bra överens med personer på alla nivåer; Hanterar konflikter; Använder humor för att förstärka relationerna med andraÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde Augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12569 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=17f9738f-d70d-411d-9ad6-e85fe3040b9f&TK=d9ce20cb-160d-4ec0-b8cf-d36ae975fed8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Nibbleskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Engagerad lärare år 5 sökes

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Näslundskolan i Hallstahammar söker lärare till åk 5.
Dina arbetsuppgifter består av att planera och bedriva undervisning med tillhörande dokumentation, bedömning och betygssättning. Du deltar även i aktiviteter som tex pedagogisk lunch och rastvärdsverksamhet. Du deltar i Skolverkets Läslyftssatsning tillsammans med dina kollegor, samt andra tillfällen till kollegialt lärande. Du är intresserad av att arbeta med IKT och anser att det är viktigt att vi ger eleverna förutsättningar att använda detta som ett naturligt verktyg.

Du är mentor för ca 16 elever och tycker att det är viktigt att skapa goda relationer med dina elever och ser varje individs behov som en utmaning. Du har en tydlig struktur i din undervisning som är inkluderande och tillgänglig för alla elever. Du är en tydlig ledare i klassrummet och ser kollegialt lärande som en framgångsfaktor i den formativa undervisningen.

KVALIFIKATIONER
Du har en grundskollärarutbildning för år 4-6 och är legitimerad. Du har kompetens i flera ämnen, gärna SO, matematik och engelska. Du har kunskap om Lgr11 och är van att undervisa och göra bedömningar utifrån kunskapskraven.

Examen som leder till lärarlegitimation

Avgörande att utdrag ur belastningsregister kan uppvisas innan anställning.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 7 Augusti.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12441 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=494c6d88-b6c5-4a0b-a113-0fff52997399&TK=c3e96e58-5ea5-4b1e-874b-1682aa3909eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Näslundsskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker dig kart- och mättekniker som också är bra på vatten och avlopp!

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Arbetsplatsen, både beställar- och planeringsavdelningen specifikt och hela kommunorganisationen, utmärks av gott samarbete, engagemang och en vilja att hela tiden göra ett så bra arbete som möjligt för våra kommuninvånare.

På tekniska förvaltningens beställar- och planeringsavdelning finns ett kompetent och glatt gäng som jobbar för att kommunens invånare ska ha tillgång till rent och friskt dricksvatten och fungerande avloppssystem. Vårt gäng behöver förstärkning!


ARBETSUPPGIFTER
Lite mer detaljer om jobbet:
Som kart- och mättekniker kommer du att jobba med dokumentation och administration kring det kommunala vatten- och avloppsledningsnätet (VA-nätet) samt vårt gatunät.

Du kommer att mäta in och sätta ut VA-ledningar med GPS. Du bearbetar mätdata och uppdaterar ledningsnätet i vårt kartsystem. Du ser till att arbetsritningar och annan dokumentation i anläggningsprojekt arkiveras. I arbetsuppgifterna ingår även utredningsarbete och viss projektering.

I ditt arbete har du ofta kontakt och samarbetar med allmänhet, kollegor, entreprenörer och ledningsägare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gillar att jobba både inne och ute. Du är noggrann, strukturerad och har känsla för service och kommunikation. Du kommer att vara en av vår avdelnings ansikten utåt, därför bör du känna dig bekväm i mötet med nya människor.

Vi vill att du är en driven person som tar egna initiativ i ett flexibelt arbete. Du vill hela tiden utvecklas inom yrket. Då du driver dina egna projekt bör du vara effektiv och duktig på att se vad som ska göras.

Vi vill att du har grundläggande förståelse för bygg- och anläggningsbranschen och insikt i hur en byggprocess går till rent praktiskt. Du ska ha relevant utbildning inom teknikområdet, gärna från högskola eller universitet eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av programvaror som Autocad, Topocad samt vana av att arbeta med Trimbles produkter.

I tjänsten krävs att du har B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter hög social kompetens och god samarbetsförmåga. Viktigare än lång erfarenhet och kunskap om specifika programvaror, är att du har lätt för att ta till dig ny teknik och snabbt kan sätta dig in i nya situationer och finna lösningar.ÖVRIGT
Du är varmt välkommen med din ansökan och vi svarar på din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Mättekniker, geologi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C11960 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=de6b2484-77ea-43bd-9ec6-9317514016af&TK=3696f0a9-32dd-48d2-b56d-17ecc5173ec1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Tekniska förvaltningen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  
Platsannons

Engagerad och servicemedveten vaktmästare

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Det händer mycket i Hallstahammar, vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Hallstahammars kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra medarbetare bidrar och gör skillnad, varje dag. Vi erbjuder en kreativ och dynamisk arbetsplats för nyfikna och öppna människor som vill ha mer än ett jobb.

Tillsammans skapar vi Hallstahammars framtid. I augusti 2017 kommer ett av Sveriges modernaste äldreboenden öppna i Hallstahammar med 100 lägenheter. Totalt finns tre äldreboenden i Hallstahammars kommun, två i Hallstahammar och ett i Kolbäck. Till dessa verksamheter finns två vaktmästare och eftersom en av våra vaktmästare snart går i pension söker vi nu en engagerad och servicemedveten efterträdare!


ARBETSUPPGIFTER
I Hallstahammars kommun arbetar vi utifrån vår värdegrund Kunden i centrum vilket innebär att vi utgår från kundens individuella behov och önskemål. Vår utgångspunkt är att genom ett professionellt bemötande och ett gott värdskap skapa det bästa möjliga mötet med varje kund.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete på en arbetsplats där du får bidra med din kunskap och ditt engagemang. I uppdraget som vaktmästare ingår service, drift, underhåll, dokumentation och arbete i närhet med kunder och boende. Flytt av inventarier, leverans av varor samt att vara verksamheten behjälplig med diverse service ingår också.

Som vaktmästare inom äldreomsorgen i Hallstahammars kommun ansvarar du tillsammans med din kollega för främst inre fastighetsskötsel men yttre fastighetsskötsel förekommer också. Du ansvarar för att genomföra skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system. Det innebär att du i ditt dagliga arbete säkerställer att dessa system fungerar enligt krav och förväntningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med fastighetsutbildning eller med erfarenhet som bedöms likvärdig. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper, framförallt din sociala kompetens, är avgörande och vi förväntar oss att:

- Du tycker om att ha kontakt med andra människor och är öppen för att arbeta i andras hem, du är öppen och lyhörd i kontakten med andra och har ett prestigelöst förhållningssätt.
- Du har fallenhet för service och kan göra kloka prioriteringar.
- Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i svenska språket såväl i tal som skrift och du använder datorn som ett naturligt verktyg i ditt arbete.
- Du är självständig, drivande och du har ett metodisk, organiserat och systematiskt arbetssätt som gör att du får dina uppgifter uträttade.
- Du är flexibel och stresstålig och kan planera ditt arbete både självständigt men också tillsammans med andra.
- Du är en händig problemlösare som inte vill lämna något ogjort och som inte drar dig för att hugga i där det behövs.

Stämmer denna beskrivning in på dig, tveka inte, utan skicka in din ansökan redan idag och bli en del av någonting större!


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Kontorsvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: C12428 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8b5e7c54-1900-4c4b-a12a-a2f802388087&TK=3b469972-f352-4ccb-a330-b59e90b299d1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Äldreomsorgen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin/Handledare till Primärvården

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
Ansök senast 27 april.

Region Västmanland satsar stort på att öka antalet ST-läkare i allmänmedicin. Utbildningsplatserna är i många fall begränsade av brist på handledarresurser ute på vårdcentralerna, framför allt de som ligger utanför Västerås.

Resultatområde Primärvård söker därför handledare till tre av våra vårdcentraler.

 

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att handleda ST-läkare på vårdcentralerna i Hallstahammar, Ullvi-Tuna (Köping) eller Sala-Väsby där man har svårt att helt på egen hand klara handledaruppdraget. Du ska även kunna stötta kliniska handledare på plats på vårdcentralerna och ha ett nära samarbete med andra huvudhandledare, ST-studierektor och verksamhetschef på vårdcentralen.

Möjligheten finns att kombinera detta uppdrag med klinisk verksamhet inom primärvårdens uppdrag. Det finns möjligheter att påverka hur arbetstiden fördelas för att kunna kombinera med andra uppdrag. Då detta är ett nytt sätt att hantera handledaruppdraget behövs en fortlöpande utvärdering och god samverkan med primärvårdens studierektor och med utbildningsmottagningen.

 

Kvalifikationer

Du som söker är erfaren specialist i allmänmedicin, med handledarutbildning och ett stort intresse och gärna erfarenhet av att handleda ST-läkare inom allmänmedicin. För att lyckas i den här rollen ser vi att du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Som person är du initiativtagande, du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är lugn i stressade situationer, har förmåga att fokusera på rätt saker samt uppnår resultat. I rollen värdesätts även att du har en god samarbetsförmåga, att du lyssnar, kommunicerar och kan anpassa synsätt och förhållningssätt utefter rådande omständigheter. Du tycker om att hjälpa andra, har ett empatiskt förhållningssätt samt är duktig på att föra ut ditt budskap både i grupp som enskilda möten.

Detta kan du förvänta dig av oss


• Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter.
• Arbete i en verksamhet under ständig utveckling.
• Möjlighet att påverka arbetstid för att kunna kombinera med andra uppdrag.
• Personalförmåner som bland annat ersättning vid läkarbesök och friskvård, löneväxling, personalmiljöbil, tillägg till föräldraförsäkringen, försäkring vid arbetsskada och fri träning på Hälsolyften som är Region Västmanlands egna träningsanläggningar.

 

Anställningsvillkor

Deltid/heltid, tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast den 27 april.

 Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3776%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Regionkontoret ing 4
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Hallstahammar

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  
Platsannons

Personlig assistent till tjej Hallstahammar

Vi på Kompis Assistans vill ge våra assistansberättigade möjligheter att leva som andra och en fungerande vardag.
Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde.
Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika, Svedala och Hässleholm.

Personlig assistent Hallstahammar
Jag som söker assistent är en glad och positiv tjej på 19 år, med diagnosen Retts Syndrom. Nu söker jag en personlig assistent med 79% tjänstgöringsgrad med start omgående. Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, kväll och helgdag. Du arbetar i ett team med 6 assistenter. Visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Arbetet som personlig assistent åt mig innebär att din arbetsplats är där jag befinner mig. I huvudsak innebär det att bistå mig i hemmet, skolan och på diverse aktiviteter. Jag sitter i rullstol, och behöver hjälp med allt som rör min vardag.
Du får ett varierat och omväxlande arbete eftersom jag t.ex. gillar att rida, bada, titta på film, lyssna på musik,shoppa och att resa.
Du har körkort så vi kan köra iväg på olika aktiviteter med min bil, som du kör åt mig. Jag är bra på att kommunicera med mina ögon, med bilder och genom att tyda tecken. Jag har även en ögonpekningsdator för att styra min kommunikation, så därför är samspelet mellan dig och mig extra viktigt och som assistent blir du min förlängda arm.

Du får gärna ha utbildning inom vård/omsorg och erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta samt datorvana men personliga kvalifikationer och lämplighet är dock avgörande. Uppdraget ställer stora krav på att du är lyhörd, pålitlig och har en positiv livssyn och god samarbetsförmåga. Tydlighet och kommunikation är en viktig del i tjänsten och därför är det ett krav att du talar och skriver bra svenska. Du är i god fysisk form och är rökfri.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Ansök via länken nedan eller via mail till susanna.sundstrom@kompisassistans.se

För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder.
Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju.

Arbetsgivare
Kompis Assistans Ek. förening

Kontaktperson
Susanna Sundström, 0732-682431 Säkrast efter kl.14.00.
Vi tar emot ansökan via epost: susanna.sundstrom@kompisassistans.se


Mer information på www.kompisassistans.se
Publiceraddatum: 2017-03-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 145
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/kompis.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompis Assistans Ek. förening
Hallstahammar
73438  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: www.kompisassistans.se/
  
Platsannons

Grundskollärare år 1

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Vallbyskolan i Kolbäck är en liten F-5 skola med cirka 170 elever och drygt 25 pedagoger. Här möter du utbildad pedagogisk personal som sätter barnet/eleven i fokus.
Vi har gymnastiksalen ett stenkast bort och hemkunskap- och slöjdlektionerna hålls på Tunboskolan.

Du kommer tillsammans med lärarkollegor, fritidspersonal och resurspersoner i klassen att ansvara för undervisningen för en eller flera grupper i år 1. Du tycker att det är viktigt att skapa goda relationer med dina elever och ser varje individs behov som utmaning. Du har en tydlig struktur i din undervisning som är inkluderande och tillgänglig för alla elever. Du ser arbetslaget som en styrka och resurs och samarbetar med dem som finns runt eleverna för att nå höga kunskapsresultat.
Dina arbetsuppgifter består av att planera och bedriva undervisning med tillhörande dokumentation och bedömning. Du deltar även i aktiviteter som t ex pedagogisk lunch och rastvärdsverksamhet. Du deltar i Skolverkets Läslyftssatsning tillsammans med dina kollegor, samt andra tillfällen till kollegialt lärande.

KVALIFIKATIONER
Du har en grundskollärarexamen och är legitimerad. Du har kunskap om Lgr11 och är van att undervisa och göra bedömningar utifrån kunskapskraven. Du är en tydlig ledare i klassrummet och tycker det är viktigt med goda relationer med elever och kollegor. Du ser kollegialt lärande som en framgångsfaktor i klassrummet.

Avgörande att utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning.

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Augusti 2017 Rekryteringen sker fortlöpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12150 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fbe85b93-13b0-49f5-a49c-58930331cf67&TK=b0c87169-4ff9-4d89-9626-cab928417048
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Vallbyskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Assistent till tekniska förvaltningen

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Tekniska förvaltningen består av flera verksamhetsområden vilka omfattar stadsplanering, fysisk planering, fastigheter, gator, vatten- och avlopp, parker, städning samt kart- och mättjänster.

Vi erbjuder en plats i ett positivt gäng bestående av kunniga medarbetare.

ARBETSUPPGIFTER
Som assistent på beställar- och planeringsavdelningen handlägger du ärenden i samband med avgäldsregleringar av tomträtter, försäljning och administration av lediga tomter samt tillstånd för allmän platsmark. Administration vid ansökan om lantmäteri-förrättningar ingår också i arbetsuppgifterna.

Du kommer även att handlägga processen för avhysning av fordon. Handläggning av parkeringstillstånd, hantering av arrenden och avtal, skrivelser och yttranden ingår också i arbetsuppgifterna.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är serviceinriktad och som trivs med att kommunicera och möta människor. Vi vill att du har god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. Du ska tycka om att samarbeta samt relaterar till andra människor på ett smidigt och lyhört sätt.
Du är noggrann i ditt arbete och mån om att leverera med hög kvalitet.

vi söker dig med en relevant högskoleutbildning. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med likande arbetsuppgifter och det är meriterande om du har kunskap om fastighetsrättsliga frågor.

Vi förutsätter att du har god datavana samt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C11947 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7f38783e-4597-499d-9634-7e635c1a4f60&TK=401c0a3b-9952-4597-9160-174371ead9fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Tekniska förvaltningen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  

Platsannons

Pizzabagare/kassapersonal

Pizzeria Skeppet i Hallstahammar söker en pizzabagare med start omgående samt ett kassabiträde.

Pizzabagare
Dina uppgifter blir att baka pizza, stå i kassan, diska samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du som söker har tidigare erfarenhet som pizzabagare. Det är av vikt att du talar och förstår svenska då du dagligen kommer att ha kontakt med kunder och ta emot beställningar. Du lär dig snabbt nya arbetsuppgifter och klarar av att arbeta i stressiga situationer.

Kassabiträde
Tjänsten som kassabiträde innebär att du servar kunder, tar emot beställningar och hanterar kassan. Du kommunicerar på svenska obehindrat, meriterande med erfarenhet av kassahantering.

Det är önskvärt med körkort.

Välkommen att skicka din ansökan till shivan249@hotmail.com.
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidProvanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: shivan249@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria skeppet
Parkgatan 4
73435  HALLSTAHAMMAR 
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie hos oss - Början på din karriär

Du kan arbeta på Äldreboende:
Du hjälper äldre personer med det de inte klarar av själva, du hjälper dem med medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och sociala aktiviterer.

Du kan arbeta inom Hemtjänsten:
Du besöker personer i deras hem eller följer dem till olika aktiviteter. Du hjälper dem med medicin, vardagsbestyr och vardagliga aktiviteter. Arbetet är flexibelt och ofta självständigt. Du träffar människor i alla åldrar som beviljats stöd. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta på ett boende inom LSS:
Du ger stöd och service till personer som har begåvningsmässiga funktionshinder eller som på grund av annat funktionshinder har svårigheter i den dagliga livsföringen. Du arbetar på boende med barn/unga eller vuxna. Du hjälper personer i vardagen på boendet och följer med på olika aktiviteter.

Du kan arbeta som personlig assistent:
Du ger stöd och service till personer som har funktionshinder eller varaktiga sjukdomstillstånd som leder till svårigheter i den dagliga livsföringen. Som personlig assistent hjälper du en person med vad den än hittar på. Du är den förlängda armen i olika situationer oavsett om det är hemma hos personen eller på offentliga platser. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta inom storkök.
Laga och servera mat på kommunens äldreboenden. Du behöver ha kunskap om specialkost och livsmedelhygien.

Du han arbeta på boende för ensamkommande flyktigbarn.
Arbetet innebär att hjälpa och stödja ungdomarna i deras vardag. Medverka till att skapa en självständig och meningsfull fritid.Arbetet innefattar ett stort eget ansvar, flexibilitet och kräver ett relationsskapande arbetssätt.

Du kan arbeta inom kommunpsykiatri.
Vara ett stöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du kan komma att behöva vara ett stöd för att skapa vardagsrutiner, ge stöd med vardagsekonomi, kostråd och erbjuda möjlighet till sociala aktiviteter och samvaro för att bryta isolering


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.


Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov.

Som person är du självgående och stresstålig med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är inget krav att du har erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare.


Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 200
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVi kommer att ha intervjuer och tillsättningar löpande under rekryteringsprocessen. De första sommarvikarierna börjar v 25.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats: http://hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Du kan välja att jobba delar av sommaren eller hela sommaren. Du kommer att få en fråga om vilken eller vilka perioder du kan jobba när du ansöker.
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun
Smörblommevägen 12
73439  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  
Platsannons

Vikarie hos oss - Början på din karriär

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, stödassistent, stödbiträde, stödpedagog, kock, ekonomibiträde, behandlingsassistent, personlig assistent, skötare, barnskötare och förskollärare.

Du kan arbeta på Äldreboende:
Du hjälper äldre personer med det de inte klarar av själva, du hjälper dem med medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och sociala aktiviterer.

Du kan arbeta inom Hemtjänsten:
Du besöker personer i deras hem eller följer dem till olika aktiviteter. Du hjälper dem med medicin, vardagsbestyr och vardagliga aktiviteter. Arbetet är flexibelt och ofta självständigt. Du träffar människor i alla åldrar som beviljats stöd. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta på ett boende inom LSS:
Du ger stöd och service till personer som har begåvningsmässiga funktionshinder eller som på grund av annat funktionshinder har svårigheter i den dagliga livsföringen. Du arbetar på boende med barn/unga eller vuxna. Du hjälper personer i vardagen på boendet och följer med på olika aktiviteter.

Du kan arbeta som personlig assistent:
Du ger stöd och service till personer som har funktionshinder eller varaktiga sjukdomstillstånd som leder till svårigheter i den dagliga livsföringen. Som personlig assistent hjälper du en person med vad den än hittar på. Du är den förlängda armen i olika situationer oavsett om det är hemma hos personen eller på offentliga platser. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta inom storkök.
Laga och servera mat på kommunens äldreboenden. Du behöver ha kunskap om specialkost och livsmedelhygien.

Du han arbeta på boende för ensamkommande flyktigbarn.
Arbetet innebär att hjälpa och stödja ungdomarna i deras vardag. Medverka till att skapa en självständig och meningsfull fritid.Arbetet innefattar ett stort eget ansvar, flexibilitet och kräver ett relationsskapande arbetssätt.

Du kan arbeta inom kommunpsykiatri.
Vara ett stöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du kan komma att behöva vara ett stöd för att skapa vardagsrutiner, ge stöd med vardagsekonomi, kostråd och erbjuda möjlighet till sociala aktiviteter och samvaro för att bryta isolering

Du kan arbeta på förskolor.
Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Du kan arbeta på Fritids.
Fritidshemmet erbjuder barnen en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid utifrån barnens behov och intresse.


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.


Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov.

Som person är du självgående och stresstålig med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi kommer att ha intervjuer och tillsättningar löpande.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-02
Referens:
Webbplats: http://hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun
Smörblommevägen 12
73439  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  
Platsannons

Jobba som timvikarie inom våra skolor i Hallstahammar kommun

Vi behöver vikarier som vill arbeta med våra barn och unga när ordinarie personal är sjuka eller lediga.
Som korttidsvikarie har du ett viktigt och varierande uppdrag som uppskattas av såväl barn och elever som den ordinarie personalen på våra skolor.


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.


Vi söker dig som i första hand är en behörig/legitimerad lärare.
Om du inte har en lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla kärnämnen och högskolebehörighet.
Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande.
Vi ser gärna att du kan vara tillgänglig för vikariat på alla grundskolor inom Hallstahammars kommun.

Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom grundskolan krävs utifrån skollagen, ett giltigt utdrag ur belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se. Detta tas med vid en eventuell intervju.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi kommer att ha intervjuer och tillsättningar löpande.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-02
Referens:
Webbplats: http://hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun
Smörblommevägen 12
73439  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal