Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:38

Lediga jobb i Hallstahammars kommun (1961), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 842
Täthet93,45Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area180,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land169,53Landareal (km²)
Sjö1,76Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Semestervikarier till Hallstahammar

Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke!
Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

.

Vikarier sökes till uppdrag i Hallstahammar samt i Kolbäck. 

Vi söker dig som är engagerad, positiv och ambitiös men som framförallt har hjärtat på rätta stället. Att kunna se männinskan bakom funktionshindret och respektera dennes integritet. Att kunna handla utifrån empati och med lyhördhet inför personen man möter är mycket viktigt när man arbetar som personlig assistent. Att arbeta som personlig assistent är både givande och lärande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad. . Som person är du stabil och ger en känsla av trygghet. Du är arbetsvillig och har stora möjligheter att vara flexibel, som att till exempel hoppa in med kort varsel till följd av sjukluckor.

Arbetstiderna kommer att vara varierande eftersom du kommer få arbeta när ordninare personal är sjuk eller har semester. Dag, kväll, natt och helg.

Fortlöpande rekrytering.

Timlön, individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Endast skriftliga ansökningar via länken nedan med CV och personligt brev. Glöm inte ange referenser. Tänk också på att kunderna läser alla ansökningar och väljer därefter ut vilka som får komma på intervju.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90304
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Vasagatan 34
72215  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.oliviapersonligassistans.se/
  
Platsannons

Vi söker nu en Servicemekaniker till Lapab i Hallstahammar

Har du utbildning inom fordonsteknik eller liknande erfarenhet av att serva fordon och maskiner? Vi har uppdraget för dig!

LAPAB Maskin AB har under 30 år varit verksam i trädgårdsmaskinbranschen. Främst som generalagent och distributör i Sverige för kända amerikanska märken som Snapper och Noma. Sedan 1999 äger vi generalagenturen för norra Europa för redskapsbäraren Ventrac AWD med dess stora tillbehörsprogram. Vi är även svensk importör för åkgräsklipparen Wright. Wrights olika modeller tillverkas av väldimensionerade material för att tåla de hårda tag de är byggda för.

Om jobbet
Du kommer att jobba i ett team, tillsammans med en annan mekaniker. Du kommer att jobba med service av bland annat Polaris fyrhjulingar, Wright gräsklippare och Ventrac trädgårdstraktorer. Det dagliga arbetet innefattar både monteringar av nya maskiner samt service och rekonditionering av maskiner som är i bruk.

Om dig
Du har en god förståelse av felsökning, service och underhåll av maskiner och fordon. Du är noggrann och har en tycker om att ge kunden bra service. Då du kommer att arbeta i en liten arbetsgrupp är det viktigt att du är prestigelös och tycker om att hjälpa till där du behövs. Vi ser att du troligtvis har en utbildning som fordonsmekaniker eller liknande inriktning, gärna med erfarenhet av liknande maskiner. Truckkort är meriterande.

Om anställningen
Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid med omgående tillsättning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Uppdraget ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker med CV som beskriver vad du gjort och ett personligt brev som beskriver vem du är. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=AE8CF050-C013-443B-B5F9-2DEC65C75D87&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Västgötegatan 4A
72211  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Personlig assistent Hallstahammar

Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång.

Vi söker dig som är ansvarstagande , positiv och ödmjuk som vill göra skillnad
Ett stort engagemang och hög arbetsmoral är dina kännetecken
Arbetet är belagt i kundens bostad, samt där kunden befinner sig
och innebär helomvårdnad
Erfarenhet av neurologiska funktionshinder är meriterad.
Kunden är nyskadad och behöver all hjälp i sin vardag inkl träningTjänsten kan ev påbörjas tidigare som timvikarie som sedan går över till att täcka vid semester
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökan har gått ut


Vi söker dig som är ansvarstagande , positiv och ödmjuk som vill göra skillnad
Ett stort engagemang och hög arbetsmoral är dina kännetecken
Erfarenhet av att arbeta dygn är meriteradDu ska vara rökfri , prestigelös flexibel samt vilja hjälpa ha hög arbetsmoral
Du ska prata flytande svenska

Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
mint 10 timmar/v heltid under juni-juli -agusti
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: 10154
Webbplats:
Epostadress: camilla@novasis.se
Övrigt: Tjönsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Sjuksköterska natt

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Det händer mycket i Hallstahammar, vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Hallstahammars kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra medarbetare bidrar och gör skillnad, varje dag.

ARBETSUPPGIFTER
Som nattsjuksköterska arbetar du över hela Socialförvaltningen, du planerar och utvecklar omvårdnadsarbetet tillsammans med övrig personal. Dina uppgifter består av medicinska bedömningar, läkemedelshantering och stöd till omvårdnadspersonal. Du medverkar i teamarbete och samarbetar över verksamhetsgränserna.

I Hallstahammars kommun arbetar vi utifrån vår värdegrund Kunden i centrum vilket innebär att vi utgår från kundens individuella behov och önskemål. Vår utgångspunkt är att genom ett professionellt bemötande och ett gott värdskap skapa det bästa möjliga mötet med varje kund. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt, vi fokuserar alltid på det friska hos varje enskild individ.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård.

Som person är du lösningsfokuserad och har god förmåga att motivera, leda och organisera omvårdnadsarbetet. Du kan se till helheten av verksamheten och utifrån det prioritera och fatta beslut. Att använda datorn är för dig en självklarhet och du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Under förutsättning att erforderliga beslut tas kan heltidsmåttet för nattarbetande sjuksköterskor i Hallstahammars kommun komma att sänkas.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Nattjänstgöring 64% Arbetstid 21.15 - 07.15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: C12421 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ce312c9-b332-41b4-8ce8-19f80a14ab64&TK=d8208031-da09-4ae6-9303-4b1a43ac8299
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Äldreomsorgen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Näslundskolan söker Engagerad Fritidspedagog

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Din roll som fritidspedagog blir att samverka med klasslärare under skoltiden och att ha ett pedagogiskt ansvar tillsammans med 2-3 kollegor på eftermiddagen. Med läroplanen i ryggen genomför du aktiviteter och bidrar till en meningsfull fritid för våra elever.

Du är självständig och trygg i din yrkesroll samtidigt som du är en lagspelare då arbetslaget är en viktig del för att få verksamheten att fungera optimalt. Vi möter eleverna där de befinner sig och varje dag är en utmaning och en glädje för alla parter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har en förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare, elever och kollegor. Du är mycket trygg i din kompetens, känner dig bekväm med ett högt och flexibelt tempo och som person är du lyhörd och kreativ.

Du medverkar i det förebyggande arbetet med att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer. Hos oss ska alla lyckas och vara trygga!

KVALIFIKATIONER
Examen som fritidspedagog alternativt lärare för fritidshemmet.

Avgörande att utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning.

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tidsbegränsad anställning läsåret 17/18 Tillträde Augusti .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: C13156 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec304010-25d0-4102-83ba-868036396ab5&TK=a63af3d6-4c89-4d4e-8c82-1b88f7c4341d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Näslundsskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Musiklärare

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Barn- och utbildningsnämnden söker nu, under förutsättning av erforderliga beslut, en lärare i musik fördelad på Näslundskolan och Vallbyskolan i Hallstahammar.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en musiklärare till Vallbyskolan F-5 och Näslundskolan F-6
För våra skolor är kvalitet, behörighet och kreativitet av stor vikt. Vi arbetar i nära samarbete med skolans samtliga pedagoger och värdegrundsfrågor liksom kvalitativ undervisning viktiga delar i vårt vardagsarbete. Vi arbetar utifrån tydliga konkreta pedagogiska planeringar och arbetar för en öppenhet med våra mål gentemot föräldrar och elever.
Din uppgift blir att undervisa i musik enligt läroplanens mål i klasser 1–5 på Vallbyskolan och 1-6 Näslundskolan. Du kommer även ha ett nära samarbete med klassernas övriga lärare under olika perioder.


KVALIFIKATIONER
Musiklärarutbildning.

Du är väl insatt i skolans styrdokument. Gärna erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd i olika former.
Goda kunskaper för arbete med pedagogisk planering, IUP, bedömning och analys av elevarbeten.
Du har stabil värdegrund och är intresserad av att arbeta med värdegrundsfrågor i vardagsarbetet. Du har intresse för IKT och data i undervisningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Utdrag ur belastningsregistret.ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Augusti 2017 Deltid; 80 %.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: C13151 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=34933c49-a4fb-4cc3-9c71-d03503805895&TK=f5810bce-0704-46a9-a62e-f3ace774af2c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Vallbyskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog Vallbyskolan

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Vallbyskolan är en F-5 skola med ca 150 elever och ca 20 pedagoger. Skolan är belägen i ett naturskönt område centralt i Kolbäck i Hallstahammars kommun. Värdegrund, kvalitet, struktur och kreativitet är fyra viktiga begrepp för oss som arbetar på skolan. Vi arbetar i nära arbetslag runt våra elever, där vi tar antingen huvudansvar eller delansvar utifrån behörighet och kompetens. Vi är en skola med höga ambitioner, där bred kompetens och behörighet är viktigt.

ARBETSUPPGIFTER
Din roll som fritidspedagog blir att samverka med klasslärare under skoltiden och att ha ett pedagogiskt ansvar tillsammans med 2-3 kollegor på eftermiddagen. Med läroplanen i ryggen genomför du aktiviteter och bidrar till en meningsfull fritid för våra elever.

Du ska var självständig i att kunna planera, samtidigt behöver du vara en teamplayer och flexibelt kunna samspela med kollegor. Eleverna möter vi där de befinner sig och varje dag är en utmaning och en glädje för alla parter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet: Du har en förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare, elever och kollegor. Du är mycket trygg i din kompetens, känner dig bekväm med ett högt och flexibelt tempo. som person visar du lyhördhet och kreativitet.

Du medverkar i det förebyggande arbetet med att undanröja hinder och svårigheter i olika lärmiljöer. Hos oss ska alla lyckas och vara trygga!

KVALIFIKATIONER
Examen som fritidspedagog alternativt lärare för fritidshemmet.


Utdrag ur belastningsregistret.
ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: C13148 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9ed9fcd3-d30f-49c6-9a9d-c19d6067c511&TK=760ce988-fd00-448b-8e9e-9f87945563d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Vallbyskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tvåspråkig undersköterska till Äppelparken

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Det händer mycket i Hallstahammar, vi växer dagligen med nya invånare. Att arbeta i Hallstahammars kommun betyder att du är med och skapar välfärden. Våra medarbetare bidrar och gör skillnad, varje dag!

Tillsammans skapar vi Hallstahammars framtid. I september 2017 kommer ett av Sveriges modernaste äldreboenden öppna i Hallstahammar med 100 lägenheter och en stor personalgrupp. Till denna nya verksamhet söker vi nu en finsk- och svensktalande undersköterska.

ARBETSUPPGIFTER
I Hallstahammars kommun arbetar vi utifrån vår värdegrund där "Kunden i centrum" är en central del. Detta innebär att vi utgår från kundens individuella behov och önskemål. Vår utgångspunkt är att genom ett professionellt bemötande och ett gott värdskap skapa det bästa möjliga mötet med varje kund. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt, vi fokuserar alltid på det friska hos varje enskild individ.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete på en arbetsplats där du får bidra med din arbetsglädje och ditt engagemang. Såväl medarbetare som chefer är engagerade, tydliga och ansvarsfulla. Vi är inte rädda för nya utmaningar, vi lär av varandra och kommer gärna med nya idéer och synpunkter som gör att vi tillsammans utvecklar verksamheten.

Du kommer att arbeta på en finsk/svensk avdelning med 10 lägenheter. Som undersköterska på Äppelparken ingår traditionellt omvårdnadsarbete, dina arbetsuppgifter består av att tillsammans med dina kollegor ge hjälp och stöd till de boende utifrån deras individuella behov och önskemål. Du ansvarar för att ge vård och omsorg med god kvalitet. Vi förväntar oss att du med hjälp av de resurser som finns att tillgå och dina egna idéer kommer att jobba för att ge de boende en meningsfull vardag, tillsammans arbetar vi för att de boende ska ha ett gott liv!

De boendes delaktighet är en förutsättning för att vi ska lyckas i vårt arbete, detta innebär även att ha en god kontakt med anhöriga och övriga för de boende betydelsefulla personer/aktörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och talar finska och svenska obehindrat.
Du har sedan tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Att använda datorn som arbetsverktyg är en självklarhet för dig.

Du har en positiv grundsyn och arbetar lösningsfokuserat. Du är professionell i ditt bemötande såväl mot boende, anhöriga som kollegor och du bidrar aktivt till en god arbetsmiljö. Du har lätt för att samarbeta med andra likväl som du har förmågan att arbeta självständigt. Eftersom arbetet kommer ske över avdelningsgränserna kräver det att du som person är flexibel.

B-körkort för manuell växellåda är meriterande.

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Schemalagd arbetstid där dag-, kväll- och helgtjänstgöring ingår.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: C13128 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=34d3078d-304f-45a9-8898-be57eaab21eb&TK=c1ccf43f-261c-4199-ba39-14c4478c9227
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Äldreomsorgen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent Hallstahammar

Arbetet är belagt i kundens bostad, samt där kunden befinner sig
Kunden är en man som sitter i rullstol behöver hjälp med allt i sin vardag
avser vikariat under sommaren

Vi söker dig som är ansvarstagande , positiv och ödmjuk som vill göra skillnad
Ett stort engagemang och hög arbetsmoral är dina kännetecken
Tycker om att gå långa prommenader


Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter. Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet och kan stundtals ha flera olika publicerade annonser. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten kan ev påbörjas tidigare som timvikarie som sedan går över till att täcka vid semester
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 69138
Webbplats:
Epostadress: ulrika@novasis.se
Övrigt: Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökan har gått ut
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Personlig assistent till tjej – fast tjänst

Personlig assistent till tjej – fast tjänst
Jag som söker assistent är en glad och positiv tjej på 19 år, med diagnosen Retts Syndrom. Nu söker jag en personlig assistent med 78% tjänstgöringsgrad med start omgående. Arbetstiderna är schemalagda på dagtid, kväll och helg med 3- 4 arbetsdagar i veckan. Du arbetar i ett team med 6 assistenter.

Jag sitter i rullstol, och behöver hjälp med allt som rör min vardag. Som min assistent får du ett varierat och omväxlande arbete eftersom jag t.ex. gillar att rida, bada, titta på film och lyssna på musik. Du hjälper mig bl.a. med hygien, påklädning och träning. Du har körkort så vi kan köra iväg på olika aktiviteter med min bil, som du kör åt mig. Jag är bra på att kommunicera med mina ögon, med bilder och genom att tyda tecken. Jag har även en ögonpekningsdator för att styra min kommunikation, så därför är samspelet mellan dig och mig extra viktigt och som assistent blir du min förlängda arm.Du får gärna ha utbildning inom vård/omsorg och erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta samt datorvana. Men personliga kvalifikationer och lämplighet är dock avgörande. Uppdraget ställer stora krav på att du är lyhörd, kreativ och har en positiv livssyn och god samarbetsförmåga. Tydlighet och kommunikation är en viktig del i tjänsten och därför är det ett krav att du talar och skriver bra svenska. Du är i god fysisk form och är rökfri.

Arbetet som personlig assistent innebär att din arbetsplats är där den assistansberättigade befinner sig. I huvudsak innebär det att bistå den assistansberättigade i hemmet, skolan och på diverse aktiviteter.

För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju.


Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag.
Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde.

Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidMånadslön Lön enligt kollektivavtal med Vårdföretagarna. Individuell lönesättning. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanna.sundstrom@kompisassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompis Assistans Ek. förening
Box 10066
78110  BORLÄNGE Sverige
Hemsida: http://www.kompisassistans.se
  
Platsannons

Tandläkare till Folktandvården Hallstahammar/Virsbo

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 30 juni 2017


Vi söker nu två nya tandläkare till vårt team!


Arbetsuppgifter

Du kan på ett kreativt och analytiskt sätt lösa problem och ställa diagnoser. Du arbetar med barn, ungdomar, vuxna samt äldre tandvård i den kliniska verksamheten Du har lätt för att samarbeta och kan nå resultat tillsammans med patienter och medarbetare.


Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Hallstahammar/Virsbo arbetar idag 6 tandläkare, 3 tandhygienister och 11 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård. Vi ska även utveckla kliniken med mera teamtandvård. Vi är en grupp som värderar arbetsglädjen och kommunikation högt.


Kvalifikationer

Förutom tandläkarexamen och svensk legitimation förutsätter arbetet att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.

Dina personliga egenskaper kommer att ha stor betydelse. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Flexibilitet, samarbetsvilja och positiv inställning till delegerat arbetssätt är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde snarast eller efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2017

 

 


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Västra Mälardalen i samverkan". Besök deras hemsida, vastramalardalen.se, för att få information om Köping och vilket stöd de kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad eller KAK-området.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3897%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Folktandvården Västmanland AB
73430  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Vi söker förskollärare!

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

I Hallstahammars kommuns förskolor finns en mångfald av olika pedagogiska upplägg för att stimulera barns vetgirighet och utveckling. I denna funktion har du möjlighet att vara med att driva verksamhetsutveckling med kollegor och engagerad ledning. Hallstahammars kommun har sedan många år arbetat med värdegrundsarbetet ICDP.

Hos oss får du kompetensutveckling, arbetskläder, subventionerad friskvård, badkort, företagshälsovård och möjlighet till fler semesterdagar. Vi arbetar och samverkar för att erbjuda våra anställda en mycket god arbetsmiljö.Är du nyutexaminerad erbjuds du också en mentor för att lättare komma in i din yrkesroll.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare blir du en viktig del i förskolans verksamhet. Du kommer att ingå i etablerade samarbeten på förskolan. Du finns med i den dagliga verksamheten i mötet med barn, föräldrar och kollegor.

- Du har ett professionellt förhållningssätt
- Du skall arbeta för respektfulla möten med barnen där barns nyfikenhet tas tillvara
- Du har en vilja av att driva förskoleverksamheten framåt

Du tror på varje individs egna resurser och förmåga att lyckas i livet.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha:

Legitimation för att undervisa i förskolan.

Examen för undervisning i förskola.

Arbetslivserfarenhet som kan vara meriterande för tjänsten.

Hallstahammars kommuns förskolor arbetar med värdegrundsarbetet ICDP - Vägledande samspel. Utbildning i ICDP är meriterande.

Då Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Du ska har god förmåga att använda program och system av vikt för förskolans verksamhet.

Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställningsavtal ingås.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: C12447 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=76310be5-220d-4014-94d5-74e4e5e4b257&TK=7c1dfa65-37ac-4ff3-8c6d-8b16725482f0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Förskola
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://hallstahammar.se
  
Platsannons

Nibbleskolan Söker specialpedagog/ledningsstöd

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Nu tar vi nästa steg i utvecklingsarbete kring barn i behov av särskilt stöd. I det arbetet behöver vi dig som brinner för skolutveckling i alla dess former.
Du kommer tillsammans med övrig personal bygga en stark och flexibel organisation som har det bästa hos varje elev, som utgångspunkt i undervisningen.
Du kommer att arbeta tillsammans med både elever och personal såväl individuellt som i grupp.
Du ansvarar även för att sammanställa pedagogiska kartläggningar samt att tillsammans med ansvariga pedagoger planera extra anpassningar alternativt upprätta åtgärdsprogram. Du kommer också att ingå i skolans elevhälsoteam. I den finns elevhälsans samtliga professioner representerade. Du är mycket trygg i din kompetens, känner dig bekväm med att handleda vuxna och gör det med lyhördhet och kreativitet.
I tjänsten kan även ledningsstöd till rektor ingå, med både medarbetaransvar och verksamhetsansvar. Här finns tjänsten du kan vara med att påverka utformningen av - beroende på din kompetens, erfarenhet och ambition.

KVALIFIKATIONER
Du är:
- utbildad grundskollärare och legitimerad specialpedagog
- väl insatt i och har goda kunskaper kring hur elever med neuropsykiatriska funktions-nedsättningar, inom läs-och skriv och även andra svårigheter får sina behov tillgodosedda
- väl förtrogen med IKT och alla dess pedagogiska möjligheter
- ett klokt bollplank för pedagogerna
- strukturerad samt har en god problemlösande analysförmåga
- självständig och har mod att agera efter din egen övertygelse
- en god lagspelare
- erfaren och har tidigare arbetat i skolans värld.
- tidigare erfarenheter av ledningsarbete

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med fokus på social kompetens, servicekänsla och initiativförmåga

Avgörande att utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde Augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: C12556 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=faa410b4-041e-4d77-993f-9e97e213588a&TK=3d51bfca-8c02-4662-9b3f-a29b00e685e9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Nibbleskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nibbleskolan söker lärare till årskurs 4

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Vi är ett härligt kollegium där olika professioner såsom lärare, fritidspedagoger, elevhälsoteam, studiehandledare med flera finns representerade. På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

Vi söker dig som är en riktig inspiratör och som verkligen gillar att utveckla och utvecklas i din roll som lärare. Du drivs av möjligheten att ge skolans elever den bästa starten de kan få utifrån sina förutsättningar och behov. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt framgångsrika utvecklingsarbete där ett inkluderande förhållningssätt och samverkan är av stor betydelse.

På vår skola uppmanas alla medarbetare att tänka kreativt och komma med nya idéer, vilket gör att du har stora möjligheter att påverka din arbetssituation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har grundskollärarexamen/legitimation med bred behörighet för att undervisa i årskurs 4-6. Behörighet i matematik och no-ämnena är ett särskilt krav för den ena tjänsten.
Som lärare är du en skicklig pedagog med god didaktisk förmåga. Du kan organisera och strukturera ditt arbete utifrån angivna mål. Du har god självinsikt, är trygg i dig själv och i ditt pedagogiska ledarskap samt har förmåga att ta ledarskapet. Du har höga förväntningar på eleverna, tror på att alla kan lyckas och är beredd att skapa de bästa förutsättningarna för det. Du har lätt för och ser samarbete med andra som en källa till utveckling och har naturligtvis lätt för att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Du har en professionell framtoning i ditt bemötande av elever och vårdnadshavare samtidigt som du är lyhörd och tålmodig. Du har IKT-kompetens som du använder dagligen som ett naturligt verktyg i lärandet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper med fokus på social kompetens, servicekänsla och initiativförmåga.

Vid rätt sökande, kan utrymme för förstelärartjänst finnas hos oss!


Avgörande att utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning

Du har specialpedagogisk kompetens och/eller erfarenhet. Du använder tydliga stödstrukturer för att göra undervisningen tillgänglig för alla elever.
Du är van att använda bildstöd i din undervisning.
Du har förmåga att se varje elevs specifika egenskaper och anpassar undervisningen efter vilka behov som finns.
3.1 Skapa relationer och nätverk, Skapar goda relationer till kunder och personal; Bygger omfattande och effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen; Kommer bra överens med personer på alla nivåer; Hanterar konflikter; Använder humor för att förstärka relationerna med andraÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde Augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: C12565 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=933a5b49-6f50-4156-bba9-ff275836a72a&TK=a4be5702-0993-4358-8a0e-7a3cecd482bf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Nibbleskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Interim chef och projektledare till etablerat företag

Chef och projektledare
Är du tekniskt intresserad, erfaren chefutövare samt innehar förmågan att projektleda? Är du även intresserad av att arbeta interimt? Då har vi uppdraget för dig.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Placering: Mälardalen

Omfattning: Heltid t.o.m årsskiftet

Arbetsbeskrivning:
I rollen kommer du växla mellan att vara chef och projektledare. I chefskapet ingår personalansvar för en grupp laboranter/tekniker på avdelningen vilket innebär att du kommer leda, motivera och coacha personalen i sitt arbete. I chefskapet ingår även ansvar för arbetsmiljöfrågor, rehabiliteringsärenden och kompetensutvecklingsfrågor. Utöver detta kommer du i rollen som projektledare vara tekniskt insatt och ha en översyn av företagets processer.

Kvalifikationer:
Som interim konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Du som söker har en teknisk bakgrund, med fördel inom området kemi. Vi ser gärna att du är högskoleutbildad inom relevant område men din arbetslivserfarenhet kan bedömas som likvärdig. Du är en person som når resultat på ett strukturerat och effektivt sätt. I ditt ledarskaputövande behöver du vara tydlig, kommunikativ samt ha förmågan att få med dig din personal.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: johannes.larsson@randstad.se eller välkommen att ringa på 072-225 98 78.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Gruppchef, teknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referens: 201051795
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201051795&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Stora gatan 38
72212  Västerås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fjärrbilsförare

Arbetsuppgifter som chaufför till bulkbil med körning av olja till massafabriker, inget adr-krav
Chaufför till trailerekipage med öppen jumbotrombontrailer
för körning av betongelement och väggar till byggen i mellan Sverige, mestadels Stockholm. Övernattning förekommer.

Krav på erfarenhet och YKB samt förarkort. Svenska i tal och skrift.
Meriterande med lokalkännedom i Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsta Fjärr transport AB

73430  HALLSTAHAMMAR 
Hemsida:
  
Platsannons

Coachande chef för interim uppdrag sökes!

Är du en coachande ledare som brinner för att leda personal? Då ska du läsa vidare!.

Om tjänsten

Tjänsten är en interimslösning hos en av våra kunder då den nuvarande chefen på forsknings och utvecklingsavdelningen kommer att ha andra uppgifter under en tid. I rollen som chef ingår det att leda och motivera en personalgrupp på tio personer. Du kommer att arbeta med arbetsmiljöfrågor, rehabilitering och kompetensutveckling samt översyn av befintliga processer. Eftersom delar av verksamheten kommer att omlokaliseras kommer du att agera projektledare av den fysiska flytten.

Om dig

Då företaget som söker en interimslösning är ett industriföretag så ser vi gärna att du har teknisk kompetens som du har fått genom akademiska studier eller arbetserfarenhet. Du får gärna ha kunskap och erfarenhet inom kemi. Som person är du strukturerad, driven och tydlig, du sätter upp mål och når resultat. Du är trygg i dig själv och ditt ledarskap, du har förmågan att nå fram till dina medarbetare genom att vara en kommunikativ, lyssnande och tydlig ledare.

Om anställningen

Uppdraget som interim chef är ett konsultuppdrag på 100 % med tillsättning så snart som möjligt, uppdraget sträcker sig till 20171231. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät .Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att senast 21/5 registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=70CCCEBA-272A-4AA1-8C23-B53F999393CA&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Västgötegatan 4A
72211  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Lärare i matematik och NO

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Tunboskolan är en 6-9 skola med cirka 170 elever. Då skolan växer och vi skapar ytterligare en undervisningsgrupp så ökar behovet av ma/NO-kompetens på vår skola.
Skolan ligger alldeles intill Kolbäcks kyrka och har Kolbäcksån utanför knuten. Vi söker dig som är målmedveten och engagerat arbetar för att våra elever i Hallstahammars kommun går ut grundskolan med godkända resultat och framtidstro.
Viktiga ledstjärnor för oss är motivation, ansvarstagande, samarbete och trygghet.
Vi arbetar och samverkar för att erbjuda våra anställda en mycket god arbetsmiljö.


ARBETSUPPGIFTER
Välkommen att söka ett spännande och utvecklande jobb som lärare. Du undervisar och samarbetar kring planering och genomförande i ämnet matematik och NO. Du deltar i ämnesövergripande arbete, schemabrytande aktiviteter, bidrar aktivt till skolans utvecklingsarbete. Du är också mentor samt administrerar dina elevers kunskapsutveckling.
I din tjänst ingår också till viss del (ca 20%) administration av elevdatorer, samt enklare lagning.

KVALIFIKATIONER
Du har matematik- och biologilärarexamen (senare år)
Du har viss datavana och vana av enklare datareparationer, samt god programkännedom.
Du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner.
Du arbetar självständigt och tillsammans med andra planerar och genomför du den pedagogiska verksamheten.
Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande.
Du omsätter kunskaper så att alla elever lär och utvecklas.
Du vill och kan skapa goda relationer med eleverna.
Vi utgår från att du är entusiastisk, flexibel, inspirerande och resultatinriktad med god ledaskapsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt förhållningssätt och ditt bemötande.Utdrag ur belastningsregistret.

ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Augusti 2017 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: C13017 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5edd63a3-a56a-43a1-bbfe-2ef9bc0d095c&TK=bc8e25c0-1f54-4557-bce0-33a154a00041
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Tunboskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

2 glada sommarvikarier till en kvinna i Surahammar.

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Glad kvinna mitt i livet, söker nya glada assistenter!

Jag bor i centrala Surahammar 

Till mina intressen hör bla utflykter, shopping, måla och skapa samt laga mat enl LCHF metoden.
 
Jag behöver hjälp med alltifrån att laga mat, städa, påklädning, fixa håret m.m

Du som söker denna tjänst, bör vara som jag: En kvinna med lite "skinn på näsan" och med glimten i ögat.

Jag uppskattar om du kan ta egna iniativ, men även har förmåga till lyhördhet.
 
Ej pälsdjursallergiker då det finns katter och hund i hemmet.Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90002
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Preventia Assistans AB
Kungsängsgatan 72
75322  Uppsala Sverige
Hemsida: www.preventiaassistans.se
  

Platsannons

Borgby HVB söker behandlingsassistent

I behandlingsarbetet ingår följande arbetsuppgifter:
Enskilda samtal med terapeutisk inriktning. Det kan variera mellan Återfallsprevention, kognitiv terapi, exponeringsträning, motiverande samtal och nätverksarbete. Vi har även terapi i grupp med liknande innehåll och det är en fördel om den sökande har erfarenhet av gruppbehandling.
Ha en god kommunikation med uppdragsgivare vad gäller återkoppling och genomförande av olika åtaganden kring de klienter man har behandlingsansvar för.
Medverka i genomförande av friskvård och sysselsättning samt övriga aktiviteter som sker på Borgby.
Genomföra drogscreening och alkometertest, samt ge mediciner enligt de rutiner som finns på Borgby.
Föra löpande dokumentation/journalföring kring det individuella och grupporienterade terapeutiska arbetet.
Genomföra beteendeanalys och formulera behandlingsplaner utifrån detta. Samt fortlöpande utvärdera behandlingen.


Du kommer att medverka i utvecklingen av vår modell för KBT-baserat behandlingsarbete. Vi söker därför en medarbetare som har ett engagemang och ambitioner i sin yrkesroll. Du arbetar i en litet team och ska lägga stor vikt vid teamarbete.
Vi utgår mycket från personlig lämplighet framför graden av utbildning.

Responsgruppen utgår från kognitiv beteendeterapi (KBT). Vårt program innehåller bland annat Social färdighetsträning, Återfallsprevention, KRIM-program, ADHD-manual, grundläggande introduktionen till KBT samt sysselsättning och friskvård.

Målgruppen för vår verksamhet är vuxna män med missbruk och psykisk sjukdom.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVarierad arbetstid vilket innebär visst kvälls- och helgarbete
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas.degerlund@responsgruppen.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Responsgruppen i Mälardalen
Borgbyvägen 14
73493  KOLBÄCK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschefer till LSS-verksamheten

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

LSS-verksamheten i Hallstahammars kommun tillhör Socialförvaltningen och består av 11 särskilda boenden och 13 dagliga verksamheter, ett korttidsboende, personlig assistans samt korttidstillsyn/fritidsverksamhet.

Vi söker nu två enhetschefer till LSS-verksamheten, ett vikariat och en tillsvidare anställning. Du kommer på respektive tjänst ansvara för några av verksamheterna inom området med ca 25 medarbetare. Tillsammans med områdeschef och övriga enhetschefer kommer du att arbeta med att utveckla LSS-verksamheten i Hallstahammars kommun. Vi arbetar utifrån att alla är viktiga!

Verksamheten erbjuder individuellt anpassat stöd som präglas av lyhördhet inför brukarens förutsättningar, önskemål och behov.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i en politiskt styrd organisation med uppsatta mål. Du är direkt underställd områdeschefen för LSS och du kommer att ingå i områdets ledningsgrupp.
I ditt ansvar ingår lednings- och kvalitetsutveckling med uppföljning/utvärdering, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar. Som enhetschef kommer du att ha tillgång till chefsassistent och kvalificerade funktioner inom ekonomi-, kvalitet- och HR-områden.

Du ska tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten och arbeta för att målen uppfylls och att brukarens livsmiljö är navet i verksamheten. Inom ramen för din anställning kommer du att erbjudas möjligheter till individuell utveckling samt regelbunden handledning.


KVALIFIKATIONER
Du har för området relevant högskoleexamen som arbetsgivaren bedömer lämplig samt flera års erfarenhet av ledarskap. Erfarenhet av arbete inom LSS-omårdet är meriterande liksom erfarenhet av Pro Capita, Personec P samt Time Care. Vi ser gärna att du har kompetens inom gällande lagstiftning samt kunskap om olika funktionsvariationer.

Vi förutsätter att du har en personlig mognad och genom detta bidrar till att skapa stabilitet för brukare, personal samt anhöriga. Du har en god kommunikativ förmåga och är en trygg och stabil ledare.

Ditt ledarskap behöver vara öppet och situationsanpassat. Du ska ha ett positivt förhållningssätt och vara tydlig i ditt ledarskap.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, ditt synsätt och dina erfarenheter av arbetsledning.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.

Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden gått ut.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 1 tillsvidareanställning 1 vikariat till och med 31 december 2018 Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: C12930 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8f681ab7-8dcd-4a42-80c4-0d49186527d1&TK=c99399c8-fffd-424e-8f6f-255ef44ee5d8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, LSS
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Behandlingsassistent HVB Villan

HVB Villan är ett HVB för pojkar 13-20 år med beteendeproblematik, begynnande kriminalitet och/eller begynnande missbruk. HVB Villan tar emot pojkar som ofta har funktionsnedsättning. Pojken har ofta ett socialt nedbrytande beteende, och en icke- fungerande skolgång. Vi har 6 platser och ligger i Kolbäck i Surahammars kommun.

Du kommer att ingå i ett team som gemensamt leder behandlingsprocesser framåt och motiverar ungdomen i processen att förändra sina destruktiva beteenden och livssituation. Med fokus utifrån evidensbaserade metoder arbetar vi strukturerat och förutsägbart med ungdomen att förändra och befästa goda och sunda förhållningssätt till sig och sin omgivning. Vi arbetar strukturerat nära ungdomen i dess vardag med grund i allians och relation. Du kommer utifrån evidensbaserade metoder arbeta för att skapa motivation till förändring, och bistå ungdomen i att utveckla sin förmåga att hantera känslor/svårigheter utifrån nya strategier.
Arbetet innebär arbetet kontakt med andra professionella nätverk, så som socialtjänst, BUP etc. Kartläggning och observation samt upprättande och uppföljning av genomförandeplaner. Kontinuerliga månadsrapporter sker månatligen till placerande socialtjänst.

Du skall ha god dokumentationsvana och förmåga att utrycka dig väl i skrift.Vi söker dig som har en akademisk bakgrund så som socionom, socialpedagog, beteendevetare eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker också dig som eventuellt studerar inom socialt arbete, till behandlingsassistent eller likvärdigt.

Meriterande är KBT STEG 1, alkohol - drog terapeut, ART instruktör, MI, kris och trauma, CRA och ACT.


Vi söker också dig som har en behandlingsassistent utbildning.

Som person och anställd hos oss är du professionell, lyhörd, ansvarstagande, självständig, förmåga att sätta gränser och arbeta strukturerat. Du har tålamod då vi ofta arbetar och möter utmanande beteenden. Du är lösningsfokuserad i ditt arbete och har en god förmåga att arbeta med ungdomar utifrån allians och relation. Du är trygg i dig själv och har god samarbetsförmåga, du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du skall vara över 25 år och ha vana av HVB med inriktning behandling.
B-körkort är krav.

HVB Villan som ligger i Kolbäck i Surahammars kommun.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVi söker både personal för timanställning, möjlighet till rullande schema 50-100% under semesterperiod. Timanställning för arbete vid behov.Lön efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asim.abdurahmanovic@alternatus.se
Övrigt: Timanställning vid behov. Rullande schema, dag, kväll och jour. Krav om B körkort. Krav om utdrag från misstanke och belastningsregister för HVB. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Alternatus i Sverige AB
Årby 2
73493  Kolbäck Sverige
Hemsida: http://www.alternatus.se
  
Platsannons

Kundservicemedarbetare till Intra

I rollen som kundservicemedarbetare ingår du i ett team om fyra medarbetare som via telefon och email ger stöd och support till våra fältsäljare och kunder. Du arbetar med order- och offertförfrågningar, orderregistrering, reklamationshantering samt produktsupport.

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant erfarenhet och utbildning samt god kommunikationsförmåga i såväl svenska som engelska. Du har också goda kunskaper i Microsoft Office och då främst i Excel samt erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, vi använder oss av AX Microsoft.

Som person är du en lagspelare; du är hjälpsam, stödjande och samarbetsvillig. Du trivs i en strukturerad arbetsmiljö, med arbetsuppgifter av rutinartad och repetitiv karaktär, varvat med nytänkande och problemlösning. Då vi arbetar med kunden i centrum, där vi ska ge bästa service till alla våra intressenter oavsett situation, är det viktigt att du klarar av ett högt tempo och arbetstryck under perioder.


Intra är inne i en expansiv fas och det nyinvesteras i vår fabrik i Mölntorp. Vi söker dig som trivs på ett företag med korta beslutsvägar där du med ditt engagemang har stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.

Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås.

Intra-gruppen är sedan 2007 en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom produktgrupperna diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och har fabriker i Sverige och Norge. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden. Läs mer på www.intra-teka.com
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://norenlindholm.se/aktuella-tjanster/tjanst/?id=193415
Epostadress:
Övrigt: I den här rekryteringen samarbetar vi med Norén & Lindholm AB. Din ansökan registrerar du, senast den 14 maj, på www.norenlindholm.se Frågor kring tjänsten besvaras av oss på Norén & Lindholm, 021-81 18 88. Välkommen!
Arbetsplats: 
Adress: NORÉN & LINDHOLM AB
Kopparlundsvägen 3
72130  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.norenlindholm.se
  
Platsannons

Inköpare till Intra

I rollen som inköpare ingår du i ett skandinaviskt inköpsteam om fyra personer, två i Sverige, en i Danmark och en i Norge. Totalt ansvarar vi för en årlig inköpsbudget om ca 60 mkr där vi befinner oss i en stark utvecklings- och förändrinsgsfas för att handla smartare och effektivare. Du har daglig kontakt med våra leverantörer och vår produktion där du avropar inköp utifrån din bedömning av produktionens kort- och långsiktiga behov av material. Du ansvarar självständigt för ett antal av våra inköpsavtal. Du rapporterar till vår inköpschef.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom marknad, ekonomi eller annan likvärdig utbildning. Du har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom inköpsområdet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, kunskaper i spanska ser vi som meriterande. Du har också goda kunskaper i Excel samt är van att arbeta i ett affärssystem, vi använder oss av AX Microsoft.

För att lyckas i rollen är du ambitiös, har en god planeringsförmåga och är strukturerad. Du är hjälpsam och stödjande mot dina kollegor. Då du har daglig kontakt med kollegor, medarbetare i produktion samt leverantörer är det viktigt att du har en god kommunikativ och social förmåga.


Intra är inne i en expansiv fas och det nyinvesteras i vår fabrik i Mölntorp. Vi söker dig som trivs på ett företag med korta beslutsvägar där du med ditt engagemang har stor möjlighet att själv påverka ditt arbete.

Välkommen till oss i natursköna Mölntorp, mellan Eskilstuna och Västerås.

Intra-gruppen är sedan 2007 en del av industrikoncernen Teka Industrial S.A. som är en av världens största tillverkare av diskbänkar och vitvaror med fabriker över hela världen. Intra-gruppen är marknadsledare i Skandinavien inom produktgrupperna diskbänkar och sanitetsutrustning i rostfritt stål och har fabriker i Sverige och Norge. Intra-gruppen har stark fokus på design och är en internationell trendsetter inom sina produktområden. Läs mer på www.intra-teka.com
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://norenlindholm.se/aktuella-tjanster/tjanst/?id=193416
Epostadress:
Övrigt: I den här rekryteringen samarbetar vi med Norén & Lindholm AB. Din ansökan registrerar du, senast den 14 maj, på www.norenlindholm.se Frågor kring tjänsten besvaras av oss på Norén & Lindholm, 021-81 18 88. Välkommen!
Arbetsplats: 
Adress: NORÉN & LINDHOLM AB
Kopparlundsvägen 3
72130  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.norenlindholm.se
  
Platsannons

Kompetent byggnadsinspektör till Hallstahammars kommun

Byggnadsinspektör
Vill du arbeta med inspirerande arbetsuppgifter i en mindre kommun där det är högtryck inom bostadsbyggandet och där utveckling, kreativitet samt nytänkande är en del av kommunens vision? En medarbetare har valt att gå vidare mot nya utmaningar varför tjänsten snarast behöver tillsättas.

Du blir en av 10 anställda på Bygg- och Miljöförvaltningen där din främsta uppgift blir att handlägga bygglovsärenden! En annan viktig roll blir att stötta medborgare och företag i kommunen i deras vardag gällande byggfrågor varför du måste gilla att fungera som bollplank inom området och agera myndighetsperson i viktiga frågor.Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Bygglovsprövning, arbete med inkommande ärenden, handläggning och kontakter med kommuninvånare.
• Deltagande i tillsynsarbete enligt PBL och angränsande lagstiftning, tex i ärenden rörande nybyggen och ovårdade tomter.
Kvalifikationer:
Du är utbildad byggnadsingenjör på högskolenivå eller har en likvärdig utbildning, exempelvis yrkesutbildad Byggnadsinspektör. Det är ett krav att du har goda kunskaper i PBL och även kunskaper i annan angränsande lagstiftning är mycket viktigt. Meriterande i den här rollen är om du har erfarenhet från arbete med bygglovshandläggning i kommun.

Personliga egenskaper:
Din serviceinriktade profil blir viktig i kontakt med kommuninvånare som ansöker, har frågor och ringer in till avdelningen. Du behöver kunna ta egna initiativ, vara lösningsorienterad och dessutom vara van att arbeta strukturerat mot deadlines. I din roll blir det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och bidrar till den goda andan på kontoret. Andra egenskaper som är viktiga är att du är kommunikativ, förtroendeingivande och är trygg i dig själv. Det är också viktigt att du kan fatta beslut, utrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt stå upp för kommunens värden på ett korrekt sätt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Kommunen erbjuder många anställningsförmåner som tex flextid, löne- och semesterväxling samt gratis bad i badhus.

Uppdragsgivare: Hallstahammars kommun

Ort: Hallstahammar

Omfattning: Heltid

Sista dag för intresseanmälan: 17 maj
I den här processen samarbetar Hallstahammars kommun med Dfind Science & Engineering. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Eva Bjälkander 072-502 6311 (eva.bjalkander@dfind.se)

Välkommen med din intresseanmälan via www.dfind.se!

Fackliga kontaktpersoner: Vision, Eva-Lena Verner och Naturvetarna, Gun Skarin, tel. 0220-240 00

Organisations-/företagsbeskrivning:
Hallstahammars kommun i Västmanland har 15 700 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet.

Hallstahammars kommun består av fem olika förvaltningar; Social, Teknisk, Kultur och Fritids-, Bygg och Miljö- samt Barn- och utbildningsförvaltningen. Totalt är man ca 1500 anställda.

Bygg- och miljöförvaltningen består förutom ansvarig chef av ett tiotal anställda. Man ansvarar för bygglovsfrågor, tillsyn inom livsmedel och miljö samt tillsyn av privat vatten och avlopp. Man tar emot frågor om olika tillstånd bland annat tillstånd för miljöfarlig verksamhet och mycket annat.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 201048732
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048732&Jobsite=AMS&Brand=DfindScienceEngineeringSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Science & Engineering AB
Stora Gatan 38
73480  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikarie till Hallstahammar!

Nu söker vi personliga assistenter till vårt glada team!
Vår kund är en nyskadad man som bor i lägenhet i centrala Hallstahammar.
Han behöver assistans med allt i det dagliga livet, samt rehabträning efter en stroke.

Du pratar flytande svenska, är flexibel, lyhörd och prestigelös.
Erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande, likväl som erfarenhet av neurologiska funktionshinder.


Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter.
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vår kund har dygnetrunt assistans och arbetstiderna kan variera. Du kommer att erbjudas introduktion och friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 00154
Webbplats:
Epostadress: eija@novasis.se
Övrigt: Novasis AB samordnar personlig assistans över hela landet. Rekryteringsprocessen medför hög arbetsbelastning på våra kundansvariga vilket gör att vi inte kan ta ansökningar eller frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mail eller vanlig postgång.
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Teknisk produktkoordinator med stora utvecklingsmöjligheter

Produktkoordinator
Vill du bli en del av ett team inom Customer Service där du servar kunder med produkter och lösningar för högtemperaturapplikationer? Du kommer få stor nytta av din tekniska högskoleutbildning och ha många globala kontaktytor. Är du intresserad och känner igen dig, läs mer och sök nedanstående tjänst!Som produktkoordinator hos vår kund har du ansvar eller medansvar för kundorderhantering. Du ingår i ett produkt team med Produktchef, Produktingenjör och Produktkoordinator och är där en vital länk i kedjan sälj-produktion-kund. Tjänsten innebär både interna och externa kontakter på global nivå. Du har i rollen löpande kontakt med säljorganisationen inköp/ försörjning och produktion.De huvudsakliga ansvarsområdena för tjänsterna är då att hantera kundorder, dvs planera tillverkning, initiera nödvändig försörjning samt följa upp och supporta genomförandet. Du är även delaktig och ansvarig i att definiera produkterna i affärssystemet, säker försörjning av ingående material och komponenter samt delta i initiativ för ständiga förbättringar.Uppdragsgivare: Dfind Science & EngineeringOrt: HallstahammarOmfattning: Heltid som konsult hos Dfind S&E med stora möjligheter att bli överrekryterad av företaget.Sista ansökningsdag: 2017-05-14Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Eva Bjälkander, eva.bjalkander@dfind.se [ mailto:eva.bjalkander@dfind.se ] 072-5026311Kvalifikationer: Du som söker behöver ha en högskoleutbildning med teknisk inriktning helst inom konstruktion, maskin, material eller industriell ekonomi. Meriterande är om du även har administrativ utbildningsbakgrund och/eller erfarenhet från tillverkande industri (högmetalliska material) där du arbetat med tillverkningsplanering. Dina språkkunskaper i svenska och engelska är goda i både tal och skrift. För att lyckas i rollen är god datorvana en förutsättning (gärna erfarenhet från affärsdatasystem Movex/M3)

Personliga egenskaper: Vi ser gärna att du är drivande, noggrann och starkt kundorienterad samt har en bra samarbetsförmåga. Det är också viktigt att kunna arbeta systematiskt och självständigt. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och du får energi av att tillfredsställa kunders krav och önskemål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Civilingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 201029487
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201029487&Jobsite=AMS&Brand=DfindScienceEngineeringSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Science & Engineering AB
Stora Gatan 38
73427  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fredhemskolan söker en fantastisk lärare till årskurs 6

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Fredhemskolan söker dig som är en driven pedagog som är villig att göra det där lilla extra för att eleverna ska lyckas bli sitt allra bästa jag. Våra härliga sexor ser fram emot att du har höga förväntningar på dem och du har insett att ett gott ledarskap är grunden för att lyckas i relationen till både elever och vårdnadshavare. Du är trygg i vår läroplan och dess betygssättning och du vet att lagarbete är en förutsättning för framgång.

KVALIFIKATIONER
Du har en grundskollärarutbildning för åk 1-6 alt 4-6 och är legitimerad. Du har kompetens i flera ämnen, gärna matematik, NO och engelska. Du har kunskap om Lgr11 och är van att undervisa och göra bedömningar utifrån kunskapskraven.Avgörande att utdrag ur belastningsregister kan uppvisas innan anställning.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 9 augusti 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: C12767 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7cc13a85-1169-4e14-a99c-0d9469634d9c&TK=3d215e70-a69f-45b0-bfab-8d491f6326e8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Fredhemskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren Miljöinspektör

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Anna ska sluta hos oss! Nu söker vi en medarbetare som kan bidra med kunskap, kompetens och personlighet till vårt kontor. Bygg och miljöförvaltningen arbetar på bygg och miljönämndens uppdrag. Vi erbjuder, förutom 10 trevliga kollegor och inspirerande arbetsuppgifter, en möjlighet att vara med och utveckla Hallstahammar. Det händer en hel del här nu, så tycker du om att vara ute och stötta företag och medborgare i deras vardag, är det här rätt ställe för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna består av tillsyn och handläggning enligt miljöbalken inom området miljöskydd. I huvudsak är det tillsyn av B- och C-objekt, men även ärenden rörande förorenade områden samt delaktighet i samhällsplanering förekommer. Arbetet innebär bland annat att du ska planera och genomföra besök och skriva beslut.

KVALIFIKATIONER
Du har intresse för miljöskyddsfrågor och är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan lämplig högskoleutbildning. Vi förutsätter att du har kunskaper i miljörätt. Erfarenhet av tillsynsarbete är meriterande. Arbetet är självständigt och du behöver ha god initiativförmåga och en vilja att ta ansvar. Du är en viktig del av vår arbetsgrupp, så vi vill att du är bra på att samarbeta och kan bidra till vårt positiva arbetsklimat. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifterna innebär myndighetsutövning och du har kontakt med både verksamhetsutövare och privatpersoner. Det är därför viktigt att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt. Kontakten med människor underlättas av att ett gott och trevligt bemötande. Samtidigt måste du vara trygg med att kunna ställa tydliga krav när det är befogat.


ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: C12752 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=da0e077f-71d2-4c97-ba61-dda1536cf5f6&TK=f7b0d876-e6f3-47d9-be6f-f8233a7c74c7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Bygg- och miljöförvaltningen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/
  

Platsannons

Traversförare/kontrollant

IQ arbetar framförallt med att förse tillverkningsindustrin med kvalificerad personal. Vi finns inom områdena Maskinbearbetning, Elektronikmontage, El/Mek-montage, Svetsning, Underhåll, Process, Produktionsteknik samt Planering och Logistik. Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa.
Vårt huvudsakliga upptagningsområde är inom Mälardalen med en koncentration inom Västerås – Köping – Arboga – Eskilstuna.Vi söker nu flera erfarna traversförare för kunds räkning.

Arbetsuppgifter

Som traversförare kommer du arbeta 2-skift ute hos en av våra kunder. Du kommer också arbeta med kontroll och slutställande av produkterna i samband med att dom lastas ut.

Då man är en del i ett lag är där alla moment går i varandra är det viktigt att man håller tempo.

Kvalifikationer

Du behöver vara van att arbeta inom industrin. Då arbetet ibland kan vara fysiskt krävande är det viktigt att ha en god fysik och vara van vid fysiskt arbete.

Bra egenskaper:

- Van att köra travers
- Positiv och social
- Van vid högt tempo
- Självgående, van att ta egna initiativ
- Noggrann med hög arbetsmoral

Villkor
Samtliga tjänster är heltid med månadslön. Kollektivavtal finns. Vi lägger mycket stor vikt vid den personliga profilen. Då vi löpande går igenom alla ansökningar och tillsättning kan ske innan ansökningstiden gått ut är det viktigt att du inte väntar med att lämna din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Traversförare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Snarast VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2017/15
Webbplats: https://industriqompetens.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147293/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IndustriQompetens Mälardalen AB
Pilgatan 8 C
72130  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandvårdscentrum, praktikertjänst
Addera mottagning, fullt datoriserad, centralt belägen i Hallstahammar. Vårt team består av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Här finns det tre behandlingsrum, steril , OPG-rum, personalrum, reception och omklädningsrum.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, såsom assistans, steril, profylax, administration och röntgen.

Övrig information
Beroende på verksamhetens behov är vi flexibla när det gäller arbetstiden. Tjänsten är på 75-100%, beroende på sökande.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning inklusive profylax. Att kunna Opus journalsystem är en fördel.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är glad, positiv, empatisk, mål-och serviceinriktad och har patienten i fokus.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-23
Referens: 46-556077-2419-D071
Webbplats:
Epostadress: seyed.reza.razifar@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandvårdscentrum, praktikertjänst
Parkgatan 4
73435  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.rezarazifar.praktikertjanst.se
  
Platsannons

Chef för Teknik & Underhåll

Kanthal®, en del av Sandvik-koncernen, är världsledande inom värmeteknologi sedan årtionden och vi ser stor potential för våra produkter och tjänster där energieffektivitet, hållbar materialutveckling och säkerhet är ett krav. Nu går vi in i en ny fas och välkomnar dig som vill vara en del av vårt team och aktivt bidra i en spännande tillväxtresa för att stärka vår position ytterligare.

Med ambitionen att leverera service i världsklass skapar vi en sammanhållen enhet av våra olika avdelningar för teknik och underhåll i Hallstahammar och nu söker vi en erfaren ledare som vill vara en drivande nyckelspelare i vår förändringsresa - någon som delar vår tanke om ett ledarskap som motiverar organisationen till initiativ, innovation och ständiga förbättringar.

Arbetsuppgifter
I den här rollen har du strategiska och finansiella ansvaret för att säkerställa teknik- och underhållsorganisationens väg mot en verksamhet i absolut framkant. Genom ett coachande och inspirerande ledarskap i enlighet med Sandvik-koncernens ledarskapsmodell, skapar du bra förutsättningar för en gemensam målbild och goda samarbeten i ett stort team bestående av kompetenser inom teknik och underhåll. Du säkerställer också att teamet kontinuerligt utvecklas för att möta kundernas växande behov av vår kompetens. Viktigt i din roll är att du är både kravställare och möjliggörare och att du främjar en kultur som fokuserar på kreativitet och ständiga förbättringar och som alltid sätter kund och säkerhet i första rummet.

Du rapporterar direkt till PU-chefen och som en aktiv del av ledningsgruppen bidrar du till att säkerställa en gemensam strategi och vision för det långsiktiga tillväxtarbetet för hela PU Kanthal.


Vi söker dig som har en relevant akademisk bakgrund och flera års erfarenhet från en chefsroll där du visat upp ett framgångsrikt ledarskap. För att kunna sätta dig in i de utmaningar organisationen står inför, behöver du ha ett genuint tekniskt intresse och det är en fördel om du tidigare arbetat med Lean TPM. Har du implementerat Lean-principer är detta starkt meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av ett stort mod då du vågar ta nya vägar och utmana tidigare satta strukturer. Du är en stark strateg som drivs av långsiktighet och med din goda kommunikationsförmåga uppmuntrar och bidrar du till hållbar utveckling och nyskapande arbetsmiljö utan att tappa fokus på säkerhet, kvalitét och kund. Du är trygg i ditt ledarskap och har ett stort intresse för att utveckla vår verksamhet och människorna i den. Du skapar lätt förtroende och är lyhörd, samtidigt som du även kan utmana både medarbetare och ledningsgrupp att tänka i nya banor och tillsammans prestera det yttersta för att nå gemensamma mål.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Underhållschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 350908
Webbplats: http://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/teknik-underhallschef-350908/
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din ansökan senast 2017-04-26. Läs mer och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: 350908. För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44. Ansvarig rekryterare André Söderholm
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
Sandvik AB
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fjärrbilsförare

Ceena Åkeri i Hallstahammar söker en fjärrbilsförare CE och du som söker behöver har truckkort A2 och ADR.

Erfarenhet av att kunna köra och backa med släp är ett krav. Arbetstiderna är måndag till fredag då man ligger ute.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTvå månader, ev längre.Fast lön + traktamente.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: eki-78@hotmail.com
Övrigt: Intresserad? Välkommen att kontakta oss.
Arbetsplats: 
Adress: Ceena Åkeri AB
Orrvägen 6
73437  HALLSTAHAMMAR 
Hemsida:
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Hallstahammar

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Pizzabagare/kassapersonal

Pizzeria Skeppet i Hallstahammar söker en pizzabagare med start omgående samt ett kassabiträde.

Pizzabagare
Dina uppgifter blir att baka pizza, stå i kassan, diska samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du som söker har tidigare erfarenhet som pizzabagare. Det är av vikt att du talar och förstår svenska då du dagligen kommer att ha kontakt med kunder och ta emot beställningar. Du lär dig snabbt nya arbetsuppgifter och klarar av att arbeta i stressiga situationer.

Kassabiträde
Tjänsten som kassabiträde innebär att du servar kunder, tar emot beställningar och hanterar kassan. Du kommunicerar på svenska obehindrat, meriterande med erfarenhet av kassahantering.

Det är önskvärt med körkort.

Välkommen att skicka din ansökan till shivan249@hotmail.com.
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidProvanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: shivan249@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria skeppet
Parkgatan 4 A
73435  HALLSTAHAMMAR 
Hemsida:
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Hallstahammar

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventproducent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Platsannons

Sommarvikarie hos oss - Början på din karriär

Du kan arbeta på Äldreboende:
Du hjälper äldre personer med det de inte klarar av själva, du hjälper dem med medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och sociala aktiviterer.

Du kan arbeta inom Hemtjänsten:
Du besöker personer i deras hem eller följer dem till olika aktiviteter. Du hjälper dem med medicin, vardagsbestyr och vardagliga aktiviteter. Arbetet är flexibelt och ofta självständigt. Du träffar människor i alla åldrar som beviljats stöd. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta på ett boende inom LSS:
Du ger stöd och service till personer som har begåvningsmässiga funktionshinder eller som på grund av annat funktionshinder har svårigheter i den dagliga livsföringen. Du arbetar på boende med barn/unga eller vuxna. Du hjälper personer i vardagen på boendet och följer med på olika aktiviteter.

Du kan arbeta som personlig assistent:
Du ger stöd och service till personer som har funktionshinder eller varaktiga sjukdomstillstånd som leder till svårigheter i den dagliga livsföringen. Som personlig assistent hjälper du en person med vad den än hittar på. Du är den förlängda armen i olika situationer oavsett om det är hemma hos personen eller på offentliga platser. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta inom storkök.
Laga och servera mat på kommunens äldreboenden. Du behöver ha kunskap om specialkost och livsmedelhygien.

Du han arbeta på boende för ensamkommande flyktigbarn.
Arbetet innebär att hjälpa och stödja ungdomarna i deras vardag. Medverka till att skapa en självständig och meningsfull fritid.Arbetet innefattar ett stort eget ansvar, flexibilitet och kräver ett relationsskapande arbetssätt.

Du kan arbeta inom kommunpsykiatri.
Vara ett stöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du kan komma att behöva vara ett stöd för att skapa vardagsrutiner, ge stöd med vardagsekonomi, kostråd och erbjuda möjlighet till sociala aktiviteter och samvaro för att bryta isolering


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.


Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov.

Som person är du självgående och stresstålig med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är inget krav att du har erfarenhet av liknande jobb sedan tidigare.


Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 200
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVi kommer att ha intervjuer och tillsättningar löpande under rekryteringsprocessen. De första sommarvikarierna börjar v 25.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats: http://hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Du kan välja att jobba delar av sommaren eller hela sommaren. Du kommer att få en fråga om vilken eller vilka perioder du kan jobba när du ansöker.
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun
Smörblommevägen 12
73439  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  
Platsannons

Vikarie hos oss - Början på din karriär

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, stödassistent, stödbiträde, stödpedagog, kock, ekonomibiträde, behandlingsassistent, personlig assistent, skötare, barnskötare och förskollärare.

Du kan arbeta på Äldreboende:
Du hjälper äldre personer med det de inte klarar av själva, du hjälper dem med medicin, personlig hygien, vardagsbestyr och sociala aktiviterer.

Du kan arbeta inom Hemtjänsten:
Du besöker personer i deras hem eller följer dem till olika aktiviteter. Du hjälper dem med medicin, vardagsbestyr och vardagliga aktiviteter. Arbetet är flexibelt och ofta självständigt. Du träffar människor i alla åldrar som beviljats stöd. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta på ett boende inom LSS:
Du ger stöd och service till personer som har begåvningsmässiga funktionshinder eller som på grund av annat funktionshinder har svårigheter i den dagliga livsföringen. Du arbetar på boende med barn/unga eller vuxna. Du hjälper personer i vardagen på boendet och följer med på olika aktiviteter.

Du kan arbeta som personlig assistent:
Du ger stöd och service till personer som har funktionshinder eller varaktiga sjukdomstillstånd som leder till svårigheter i den dagliga livsföringen. Som personlig assistent hjälper du en person med vad den än hittar på. Du är den förlängda armen i olika situationer oavsett om det är hemma hos personen eller på offentliga platser. Oftast krävs körkort.

Du kan arbeta inom storkök.
Laga och servera mat på kommunens äldreboenden. Du behöver ha kunskap om specialkost och livsmedelhygien.

Du han arbeta på boende för ensamkommande flyktigbarn.
Arbetet innebär att hjälpa och stödja ungdomarna i deras vardag. Medverka till att skapa en självständig och meningsfull fritid.Arbetet innefattar ett stort eget ansvar, flexibilitet och kräver ett relationsskapande arbetssätt.

Du kan arbeta inom kommunpsykiatri.
Vara ett stöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar. Du kan komma att behöva vara ett stöd för att skapa vardagsrutiner, ge stöd med vardagsekonomi, kostråd och erbjuda möjlighet till sociala aktiviteter och samvaro för att bryta isolering

Du kan arbeta på förskolor.
Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen.

Du kan arbeta på Fritids.
Fritidshemmet erbjuder barnen en meningsfull, stimulerande och utvecklande fritid utifrån barnens behov och intresse.


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.


Det är viktigt att du har förmåga att på ett professionellt sätt bemöta människor utifrån deras individuella förutsättningar och behov.

Som person är du självgående och stresstålig med individen i fokus. Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi kommer att ha intervjuer och tillsättningar löpande.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-02
Referens:
Webbplats: http://hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun
Smörblommevägen 12
73439  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  
Platsannons

Jobba som timvikarie inom våra skolor i Hallstahammar kommun

Vi behöver vikarier som vill arbeta med våra barn och unga när ordinarie personal är sjuka eller lediga.
Som korttidsvikarie har du ett viktigt och varierande uppdrag som uppskattas av såväl barn och elever som den ordinarie personalen på våra skolor.


Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.


Vi söker dig som i första hand är en behörig/legitimerad lärare.
Om du inte har en lärarutbildning, ska du lägst ha godkända gymnasiebetyg i alla kärnämnen och högskolebehörighet.
Att ha läst en teoretisk gymnasieutbildning är meriterande.
Vi ser gärna att du kan vara tillgänglig för vikariat på alla grundskolor inom Hallstahammars kommun.

Du är empatisk och ansvarskännande samt har lätt för att samarbeta med andra. Du har god social förmåga och trivs med att arbeta på ett flexibelt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att kunna arbeta inom grundskolan krävs utifrån skollagen, ett giltigt utdrag ur belastningsregistret gällande skola och barnomsorg som söks via www.polisen.se. Detta tas med vid en eventuell intervju.

Ingen tidigare erfarenhet krävs.

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi kommer att ha intervjuer och tillsättningar löpande.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-02
Referens:
Webbplats: http://hallstahammar.se/Jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun
Smörblommevägen 12
73439  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal