Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:20

Lediga jobb i Hallstahammars kommun (1961), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 894
Täthet93,75Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area180,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land169,53Landareal (km²)
Sjö1,76Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

HR-Ansvarig till Stena Recycling

Rollen

Som HR-ansvarig hos oss driver du det operativa och strategiska HR arbetet inom region Mitt, Nedre Norr och Värmland. Regionerna består av 400 medarbetare och 40 chefer. Din främsta utmaning är att tillföra organisationen ett proaktivt förhållningssätt inom hela HR-området, allt från att attrahera och rekrytera till att utveckla och avveckla. Detta innebär att du kommer att röra dig brett mellan arbetsuppgifter inom bland annat rekrytering, kompetens- och ledarförsörjning, arbetsrätt samt arbetsmiljö.  Du är ett stabilt stöd till våra chefer i den operativa verksamheten och är aktiv i lokala ledningsforum. Vidare driver eller deltar du aktivt i utvecklingsprojekt inom såväl ditt ansvarsområde som inom HR området i stort.

Du kommer arbeta på vårt kontor i Hallstahammar, möjlig placeringsort är även på vårt kontor i Västerås eller Örebro och du rapporterar till HR-chef på Stena Recycling som arbetar Hallstammar. Cirka 3 dagar i veckan är du på resande fot och besöker våra produktionsanläggningar i regionen.

Din vardag kommer att variera från dag till dag, ena dagen är du ute på en av våra filialer och ena dagen arbetar du med ett centralt HR-projekt ifrån kontoret.

HR-teamet på Stena Recycling jobbar tätt tillsammans med övriga HR team inom Stena Metall. Vi stöttar och utvecklar varandra i våra dagliga utmaningar och har alltid nära till skratt och det förväntas att alla bidrar och påverkar den fortsatta utvecklingen av HR-arbetet inom Stena Recycling.

 

Vem är du?

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du initiativtagande, självgående och trivs med att stötta och underlätta för andra i din yrkesroll. Du är en stark kommunikatör i både tal och skrift och har lätt för att byta fokus om så behövs.  Du tycker om att arbeta nära verksamheten och gillar att bidra med egna tankar och idéer kring förbättringar inom HR-området. Vidare gillar du att arbeta både operativt och strategiskt och har lätt förmedla kunskap och skapa engagemang för ditt område.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av självständigt HR-arbete, såväl operativt som strategiskt. Du har högskoleutbildning inom personal/beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. Vi ser att du en van förhandlare och är insatt i kollektivavtal samt värnar om det fackliga samarbetet samtidigt som du har ett tydligt arbetsgivarperspektiv.

Om företaget

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 500 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen.

www.stenarecycling.se

Låter detta intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 februari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-05
Referens: wiseprofessionals18879
Webbplats: https://www.wise.se/lediga-jobb/18879-hr-ansvarig-till-stena-recycling/?pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wise Professionals
Sveavägen 13
11157  Stockholm Sverige
Hemsida: www.wise.se
  
Platsannons

Sommarjobba 2018 hos Folktandvården Västmanland AB

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Om arbetsplatsen 

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2018 så finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser.

Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!


Kvalifikationer

Sommarjobb erbjuds till tandläkare – och tandhygienist studenter, även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb.

Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.


Vad kan vi erbjuda vi dig? 

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser.

Arbetsuppgifter och schemat bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som Du kommer att sommarjobba på. Anställningsvillkor

Sommarjobb i perioden juni, juli, augusti under en period av fyra (4) veckor. Perioden kan förlängas men det sker i dialog med aktuell klinik.

Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.


Kontaktperson: På vår webbplats så finns kontaktuppgifter till respektive klinik

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.


Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.


Följ oss på Facebook | Twitter | Linkedin
Läs mer om oss på regionvastmanland.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4572
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Folktandvården Västmanland AB
73430  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Processoperatör

IQ förser industrin med kompetent personal, genom både uthyrning och rekrytering. Teknikavtalet ger våra medarbetare flera fördelar, bland annat fast månadslön, komptid och inarbetad semester mm. Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa. Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Mälardalen.
Processoperatör i Hallstahammar
Vi erbjuder ett arbete som processoperatör hos en kund i Hallstahammar.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med processtyrning. Arbetet kräver att du är noggrann och har ett sinne för ordning och reda.

Om tjänsten
Vi söker en processoperatörer som kommer arbeta 2-skift men andra former kan också förekomma.

Om kunden
Du kommer arbeta hos en av våra kunder i Hallstahammar.

Personliga egenskaper
Vill du jobba inom industrin med alla dess möjligheter till egen utveckling är detta jobbet för dig.

Vi lägger stor vikt vid din personliga profil därför söker vi dig som är noggrann med god samarbetsförmåga.

Du behöver ha en relevant utbildning eller ha förvärvat kunskaperna på annat sätt.

Är du tekniskt lagd med intresse för teknik är det mycket bra.

För rätt person kan denna tjänst innebära en tillsvidareanställning antingen hos IQ eller kundföretaget.

Villkor
Du får en fast månadslön och övriga ersättningar enligt teknikavtalet som är det kollektivavtal vi och de flesta av våra kunder än anslutna till.

Vi ser långsiktigt på dig som anställd och vårt mål är alltid att du som har rätt förutsättningar ska kunna erbjudas en tillsvidareanställning. Idag är mer än hälften av våra medarbetare tillsvidareanställda hos oss.

Stämmer ovan in på dig? Då är just du den vi behöver! Sök tjänsten direkt på www.iqjobb.se, där kan du även läsa mer om oss på IQ och hur det är att arbeta hos oss. Urval sker löpande varför det är viktigt att du inte väntar med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Processoperatör, betong
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens: 2017/61
Webbplats: https://industriqompetens.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:185748/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: IndustriQompetens Mälardalen AB
Pilgatan 8 C
72130  Västerås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Chef för analyslaboratoriet

Kanthal, en del av Sandvik-koncernen, är världsledande inom värmeteknologi sedan årtionden och vi ser stor potential för våra produkter och tjänster där energieffektivitet, hållbar materialutveckling och säkerhet är krav. Nu går vi in i en ny fas och välkomnar dig som vill vara en del av vårt team och aktivt bidra i en spännande tillväxtresa för att ytterligare stärka vår marknadsposition.

Analyslaboratoriet ingår i Kanthals FoU och ansvarar för materialanalyser mot produktionsenheterna samt att bistå med tekniskt stöd mot övriga FoU och externa kunder. Vi söker nu en engagerad och nyfiken chef till Hallstahammar som vill jobba i en spännande och dynamisk miljö med att ta vårt analyslaboratorium till nästa nivå.

Arbetsuppgifter
Som chef för analyslaboratoriet leder du arbetet vars huvudfokus ligger på materialanalyser för att stötta produktionen samtidigt som du ger tekniskt stöd till produktion, marknad och externa kunder. Du ansvarar för att leda gruppens arbete för framtagning och leverans av analysresultat, kunskapsuppbyggnad inom analytisk kemi samt utveckling av analysmetoder. Parallellt med detta jobbar du aktivt med verksamhetsutveckling, vilket innebär förbättringsarbete, engagerat ledarskap och kompetensutveckling av medarbetare. Målet är att utveckla analyslaboratoriet till ett ackrediterat labb med spetskompetens för kemisk analys.

Du ingår i FoU Kanthals ledningsgrupp och medverkar i utvecklingen av verksamheten och i framtagandet av strategiplaner för FoU.


Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen alternativt motsvarande inom materialvetenskap, kemi eller liknande. Du har relevant erfarenhet från material eller processindustri, samt ledarerfarenhet från roller som t ex projektledare, team lead eller liknande. Erfarenhet från ledarskap med personalansvar är meriterande, men inte ett krav då vi ser att det för rätt person kan vara din första chefsroll. Erfarenhet av verksamhetsutveckling med tillhörande förändringsledning och coaching av personal är extra meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är viktigt för rollen. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av ditt nyfikna arbetssätt och att du brinner för att inspirera och utveckla människor. Som person är du strukturerad, med förmågan att effektivt planera, prioritera och organisera ditt arbete. För att lyckas i ditt ledarskap ser vi att du har god förmåga att motivera och utveckla andra, samt skapa engagemang och delaktighet för att nå gemensamma mål. Vidare är det viktigt att du är prestationsorienterad med god kommunikationsförmåga, där du med din lyhördhet löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Slutligen har du en bred verksamhetsförståelse för att på bästa sätt kunna säkerställa gott samarbete och goda relationer med produktion och marknad.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Laboratoriechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://www.home.sandvik/se/karriar/lediga-jobb/jobb/chef-f%C3%B6r-analyslaboratoriet-352842/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KANTHAL AB
Box 502
73427  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.kanthal.com
  
Platsannons

industrimedarbetare/montör till uppdrag i Hallstahammar!

Är du är en erfaren industrimedarbetare som är nyfiken på nya utmaningar? Vill du ha ett uppdrag där det finns möjlighet att lära sig flera olika uppgifter? Då har du möjligheten att söka detta uppdrag.

Om tjänsten

Som industrimedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med tillverkning och montering av superthalprodukter. Produkterna som monteras är av varierande volym med allt från prototyptillverkning, enstyckstillverkning till långa serier. Monteringen är ett hantverk som kräver stor noggrannhet och fokus. För att bearbeta produkterna, isolermaterial och att tillverka metallcasing används en stor variation av utrustning, till exempel pelarborrmaskin, bandsåg, skruvdragare, slipmaskin och cirkelsåg. Enklare punktsvetsning kan även förekomma. För att hantera order och beställningar använder du företagets affärssystem.

Om dig

Vi söker dig som har gått gymnasium med verkstadsteknisk inriktning, industriskola eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är van att läsa ritningar och hantera olika mätinstrument samt att du har erfarenhet av att använda bland annat bandsåg, slipmaskiner, överhandsfräs med flera. Du har god datavana och kan registrera beställningar. Som person har du en positiv inställning, du gillar att samarbeta för att nå gemensamma mål. Du är strukturerad i ditt arbetssätt, lyhörd och flexibel.

Om anställningen

Uppdraget som industrimedarbetare är ett konsultuppdrag på 100 % med tillsättning så snart som möjligt, uppdraget sträcker sig till årsskiftet 2017/2018 med möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning hos Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät .Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att senast 8/1-2018 registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=243B6070-117B-48CF-826E-A669851FB49F&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Västgötegatan 4A
72211  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

HR- och löneenheten söker en löneadministratör

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Hallstahammars kommuns HR- och löneenhet är organisatoriskt placerad under kommunstyrelseförvaltningen. Löneenheten hanterar och bearbetar kommunens löner och löneutbetalningar (totalt c:a 2000 löner) varje månad.

ARBETSUPPGIFTER
Som löneadministratör arbetar du med hela löneprocessen. Anställnings- och lönerapportering i Personec P utgör en stor del av uppdraget. Du ansvarar för att genomföra löneberäkningar och stämmer av att inkomna uppgifter är korrekta. Vidare registrerar du nyanställd personal, administrerar frånvaro och tillägg samt rapporter. Du ansvarar också för att arbetsgivarintyg och andra intyg upprättas. En viktig förutsättning för uppdraget är att du kan läsa och förstå gällande avtal.

Du har mycket kontakt med chefer och medarbetare i kommunen mot vilka du har en stödjande och rådgivande roll och du håller i internutbildningar. Även externa kontakter med bl a försäkringskassan och kronofogdemyndigheten ingår. Du kommer också att arbeta med vidareutveckling av rutiner och arbetssätt tillsammans med övriga medarbetare på löneenheten samt delta i avdelningens gemensamma uppföljnings-, planerings- och utvecklingsarbete.


KVALIFIKATIONER
Gymnasieutbildning och pågående eller avslutad vidareutbildning som lönespecialist eller motsvarande, alternativt aktuell flerårig erfarenhet av kvalificerat löneadministrativt arbete. Din datorvana är mycket god, du kan hantera Officepaketet och IT-verktyg och du har intresse och förståelse för lönesystemets uppbyggnad. Erfarenhet av kundrelaterat arbete ses som meriterande och vi ser gärna att du har kunskap om arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal.

Vi söker dig som brinner för service och i din yrkesroll anstränger du dig för att leverera lösningar. Din samarbetsförmåga är god och du kommunicerar med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Som person är du strukturerad och du tar ansvar för din uppgift samt handlar i enighet med fattade beslut, mål, policyer och riktlinjer. I stressade situationer behåller du ditt lugn och fokuserar på rätt saker. Vi ser också att du som söker är noggrann och du strävar alltid efter att hålla hög kvalitet på ditt arbete.

ÖVRIGT
Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: C16980 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=35102740-4b5f-44ee-bbb2-dd65a819935d&publishCode=AMS&TK=52f3aeb1-139b-41e2-a2c5-ebdfc41e19a8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Kommunstyrelseförvaltningen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se
  
Platsannons

Kurator/Psykolog till Hallstahammar-Kolbäck Vårdcentral

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 12 januari 2018.

 

Detta kan du förvänta dig av oss;

 


• Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats med bred kunskap.
• En god arbetsmiljö och möjlighet till delaktighet och inflytande
• En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling
• Att få hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och mentorer
• Personalförmåner som bland annat ersättning vid läkarbesök och friskvård, löneväxling, personalmiljöbil, tillägg till föräldraförsäkringen, försäkring vid arbetsskada och fri träning på Hälsolyften som är regionens egna träningsanläggningar

 

Arbetsuppgifter

Som kurator/psykolog arbetar du med bedömningssamtal, krisstöd och behandling. Du genomför samtal, både enskilt och i grupp, och bör vara en van kursledare. Du deltar även i Multimodal rehabiliteringsteam tillsammans med läkare, sjuksköterska, sjukgymnast och arbetsterapeut. Du är stödjande i processer med patienter och rehabkoordinator i arbetet med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och socialtjänsten. Du bidrar även till utvecklingsarbetet som bedrivs enligt LEAN-filosofin på respektive vårdcentral. Arbetet utförs dagtid måndag – fredag.

 

Om arbetsplatsen

Hallstahammar-Kolbäck Vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler finns på flera orter i länet. Vi erbjuder obunden icke kommersiell primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet.

Hallstahammar-Kolbäck Vårdcentral är centralt belägen i Hallstahammar med närhet till varierat serviceutbud. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Närheten till både Västerås och Köping gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik, gångavstånd från järnvägsstationen.

På enheten finns totalt ca 25 medarbetare. Vi ansvarar för ca 9400 listade patienter. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja. Vi arbetar med ledorden Helhet, Närhet och Trygghet för våra listade innevånare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen/beteendevetarexamen och är utbildad i KBT steg 1 alternativt legitimerad psykolog. Meriterande är erfarenhet från primärvården och även fördjupad kunskap i Mindfulness. Du behöver ha hög social kompetens och vara bra på att etablera en allians med andra människor. Goda datakunskaper och kunskap i journalsystemet Cosmic ses även det som meriterande. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång.

Du har en personlig mognad, är stabil och trygg i din yrkesroll. I ditt arbetssätt är du professionell och empatisk och ger alltid såväl patienter som kollegor ett respektfullt bemötande. Du arbetar väl i team, är lyhörd och ansvarstagande samtidigt som du är självständig i ditt arbete och agerar efter din egen övertygelse. Att du är strukturerad, planerande och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt är något vi ser positivt på, likaså att du håller tidsramar. Du måste tycka om att ha många bollar i luften samtidigt, då den psykiska ohälsan ökar och därmed även behovet av kuratorns/psykologens kompetens.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde mars 2018.

 

Välkommen med din ansökan senast 12 januari 2018.

 


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!


Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.


Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.


Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.


Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Primärvårdskurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4587
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Grundskollärare år F-3 Vallbyskolan

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Vallbyskolan i Kolbäck är en liten F-5 skola med cirka 165 elever och drygt 25 pedagoger.
Här möter du utbildad pedagogisk personal som sätter barnet/eleven i fokus.
Vi har gymnastiksalen och badhuset ett stenkast bort och hemkunskap- och slöjdlektionerna
hålls på Tunboskolan.

Du kommer tillsammans med en förskoleklasslärare ansvara för undervisningen i vår förskoleklass med 19 elever. Tanken är att du fortsätter tillsammans med klassen när
de blir ettor till hösten.

Du tycker att det är viktigt att skapa goda relationer med dina elever och ser varje individs behov som utmaning.
Du har en tydlig struktur i din undervisning som är inkluderande och tillgänglig för alla elever.
Du ser arbetslaget som en styrka och resurs och samarbetar med dem som finns runt eleverna för att nå höga kunskapsresultat.
Dina arbetsuppgifter består av att planera och bedriva undervisning med tillhörande dokumentation och bedömning.
Du deltar även i aktiviteter som t ex pedagogisk lunch och rastvärdsverksamhet.

Du deltar i Skolverkets Läslyftssatsning tillsammans med dina kollegor, samt andra tillfällen till kollegialt lärande.


KVALIFIKATIONER
Du har en grundskollärarexamen och är legitimerad. Du har kunskap om Lgr11 och är van att undervisa och göra bedömningar utifrån kunskapskraven. Du är en tydlig ledare i klassrummet och tycker det är viktigt med goda relationer med elever och kollegor. Du ser kollegialt lärande som en framgångsfaktor i klassrummet.

Avgörande att utdrag ur belastningsregistret kan uppvisas innan anställning.


ÖVRIGT
Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: jan-feb 2018 Rekryteringen sker fortlöpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: C16955 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c1502b09-4ba5-4fed-af69-7f063caf30ed&publishCode=AMS&TK=14335c23-ad36-44fe-a3fa-dfe9a9d4c446
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Vallbyskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare till Folktandvården Hallstahammar/Virsbo

Vi söker nu tandläkare till vårt team!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Arbetsuppgifter

Du kan på ett kreativt och analytiskt sätt lösa problem och ställa diagnoser. Du arbetar med barn, ungdomar, vuxna samt äldre tandvård i den kliniska verksamheten Du har lätt för att samarbeta och kan nå resultat tillsammans med patienter och medarbetare.


Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Hallstahammar/Virsbo arbetar idag 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 8 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård. Vi ska även utveckla kliniken med mera teamtandvård. Vi är en grupp som värderar arbetsglädjen och kommunikation högt.


Kvalifikationer

Förutom tandläkarexamen och svensk legitimation förutsätter arbetet att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.

Dina personliga egenskaper kommer att ha stor betydelse. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Flexibilitet, samarbetsvilja och positiv inställning till delegerat arbetssätt är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde snarast eller efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4585
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Folktandvården Västmanland AB
73430  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Sjuksköterska

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillsammans med två andra kollegor att ansvara för hälso-och sjukvårdsuppgifter i våra grupp- och servicebostäder. För närvarande har vi 11 boenden inom LSS och ett boende inom socialpsykiatrin. Du kommer att arbeta som internkonsult för våra boenden, vilket innebär att du, förutom planerade insatser, även utför insatser av mer brådskande karaktär.
I ditt uppdrag ingår att handleda personal i omvårdnadsfrågor och delta i planering runt brukarna/klienterna. Vidare ingår kontakter med primärvård, psykiatri och andra vårdgivare.
Helg- och jourtjänstgöring ingår till viss del och då är du verksam även inom kommunens äldreomsorg och hemsjukvård.

KVALIFIKATIONER
Viktigt att Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetat inom kommunal verksamhet.

Önskvärt om du har kunskaper om Procapita och olika kvalitetsregister.

B-körkort för manuell växellåda samt körvana krävs.

Vi söker dig som är ansvarsfull och ordningsam och har en god förmåga att leda omvårdnadsarbetet runt brukaren/klienten. Du är uthållig och kan hålla fokus i tidspressade situationer. Andra beskriver dig som serviceinriktad med ett professionellt bemötande. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, men är också en teamworker. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att snabbt kunna omdisponera arbetsuppgifter. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

ÖVRIGT
Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: C16891 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=92b08e60-4c01-4367-b26a-532d43921580&publishCode=AMS&TK=4e38a2aa-f44b-4c53-a94c-a47b5d5b2a57
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, LSS
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lindboskolan söker en fritidspedagog!

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett av våra tre härliga fritidslag med allt vad det innebär. Du är med och planerar upp vår verksamhet, genomför den och utvärderar den tillsammans med dina kollegor i syfte att förbättra den ytterligare. Du är dessutom med i vårt trygghetsteam där vi jobbar för att skapa en så trygg och bra arbetsmiljö som möjligt för våra elever, både i förebyggande syfte men också genom att reda ut händelser som skett. Du kommer också att vara en rastvärd som håller i en aktivitet som du själv skapar varje dag i syfte att ge eleverna egna verktyg för lek och samspel.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du är en erfaren, engagerad och idérik fritidspedagog som är sugen på att jobba i lag och som vill göra skillnad på din arbetsplats.

Innan anställning kan ske behöver ett utdrag ur belastningsregistret visas upp.ÖVRIGT
Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Den 8 januari.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: C16877 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc0e609f-0ae4-41e3-bcb7-afb047da87b5&publishCode=AMS&TK=c79c2618-c74a-4876-ba9e-2f036404d05c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Lindboskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Receptionist/Anläggningsansvarig Hallstahammar

Vi behöver nu en person som kan arbeta deltid på en av våra anläggningar.
Det vi söker är en lojal, organiserad och stresstålig person med god personkännedom och lite skinn på näsan till vår anläggning i Hallstahammar.

Vi söker dig som brinner för kundservice och besitter förmågan att få andra att börja träna. Ett intresse för branschen är en klar fördel.


Ordinarie arbetstider*:
Måndag 12-19
Tisdag 12-19
Torsdag 12-19

*Ändringar i tider kan förekomma under sommarperioden juni-augusti.

Vi ser att du som söker:

- Har lätt att lära och vana från arbete i datasystem
- Är initiativrik och engagerad i det du tar dig för
- Är strukturerad och van att hantera många uppgifter samtidigt
- Är en god kommunikatör och har förmåga att få folk att trivas
- Kan ta hand om anläggningen och hålla den fräsch och fin
- Viss erfarenhet av lokalvård/städ är meriterande men inte ett krav

Always Fitness är ett ungt och expansivt företag inom friskvårdsbranschen. Företagets mål är att erbjuda våra medlemmar möjlighet att träna dygnet runt på våra anläggningar till ett lågt pris.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: RECEPTIONIST HALLSTAHAMMAR
Webbplats:
Epostadress: personal@alwaysfitness.se
Övrigt: Ansök genom att bifoga CV och personligt brev via e-post. Viktigt: Ange "RECEPTIONIST HALLSTAHAMMAR" som ämnesrad för mejlet med er bifogade ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: DAYDREAM SWEDEN AB
Box 20
12321  Farsta Sverige
Hemsida: http://www.alwaysfitness.se
  
Platsannons

Lärare i trä- och metallslöjd

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha slöjd i årskurserna 3, 4, 5, 6 och 8. Du jobbar tillsammans med en kollega i textilslöjden och tjänsten är både på Lindboskolan och på högstadiet Parkskolan, som ligger 150 meter bredvid oss.
Det ingår att du skriver omdömen om eleverna, samlar dokumentation kring deras arbeten och sätter betyg på eleverna i åk 6 och 8. Du har även hand om institutionsvård och beställning av varor och material.
Båda skolorna har två helt nya slöjdsalar som togs i bruk under höstterminen.

KVALIFIKATIONER
Du är en positiv, erfaren, lösningsfokuserad person som ser möjligheter där andra ser hinder. Du har lätt för att samarbeta och ser styrkan i att arbeta i lag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med detta förut. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Innan tillträde kan ske måste ett utdrag ha uppvisats.

ÖVRIGT
Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast!, upphör: 2018-06-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: C16820 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=96a5df02-104f-4d1f-af12-c2d5caa45c28&publishCode=AMS&TK=42328956-8d21-4850-b869-d76d7862f8bd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Lindboskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1185 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös garantiprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2052
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, matematik och svenska åk 2, Hallstahammar

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: År 2 grundskolan
Ämne: Matematik och svenska
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 90
Önskat startdatum för undervisningen: Omgående
OBS. Ange referens: RN27657
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RN27657
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  

Platsannons

Inspirera och motivera unga människor! Extrajobb för studenter

Vi söker läxhjälpspedagoger som vill arbeta med läxhjälp. Eleverna behöver främst hjälp med kärnämnena (svenska, engelska och matematik). I regel sker läxhjälpen i hemmet hos kund eller på ett bibliotek. Du kommer att få mer information om uppdraget vid en eventuell intervju.

Att vara läxhjälpspedagog är ett meningsfullt extra jobb där man motiverar och inspirerar unga människor. Jobbet är väldigt flexibelt och sker normalt sett under eftermiddagar eller kvällar. Du kommer arbeta tillsammans med elever som går i grundskolan eller på gymnasiet. Lektionerna varar vanligtvis i 120 minuter. För att uppnå långsiktiga resultat med läxhjälpen kombineras teori, studieteknik och studiemotivation. Vi garanterar dig stöd och coaching i all den undervisning du genomför. Vi vill ge bra service och värderar mångfald i näringslivet. Vi välkomnar därför sökande med olika etnisk och kulturell bakgrund.

Vi söker dig som:

* Har goda ämneskunskaper samt förmågan att förmedla dem.

* Kan undervisa i minst två kärnämnen.

* Kan kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift.

* Är positiv och engagerad i att undervisa.

Vi är ett företag som är specialister på läxhjälp. Vårt mål är att tillsammans med dig ge våra elever chansen att uppleva skolarbetet som något roligt. Vi vill ge bra service med mångfald i arbetslivet och välkomnar därför sökande med olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi erbjuder läxhjälp och studievägledning till alla oavsett härkomst. Detta genom att ha läxhjälpspedagoger som behärskar fler än ett språk, vilket i sin tur underlättar kommunikationen mellan barnet, föräldrarna och läxhjälpspedagogen. Vår styrka ligger i vårt fokus på både barnet och föräldrarna. Det är nämligen lika viktigt för oss att skapa en stabil grund hos föräldrarna och därför erbjuds studievägledning även till föräldrarna.

Välkommen till ett företag med stort engagemang som brinner för att nå hela vägen med varje kund och anställd!
Publiceraddatum: 2017-12-10
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVarje pass varar från 90 till 120 minuter. Vi vill att du ska vara tillgänglig att jobba minst två pass per vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@studiehjalpen.nu
Övrigt: Markera ansökan med "Läxhjälp Hallstahammar"
Arbetsplats: 
Adress: Studiehjälpen Västmanland
Gunnilbogatan 2
72340  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.studiehjalpen.nu
  
Platsannons

Lärare franska

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

Nu behöver vi en lärare i franska, tjänsten är 50% och det finns möjlighet att öka tjänstgöringen till 100% genom att arbeta som husvikare om så önskas. Vikariatet är vårterminen 2018.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på Parkskolan är du en viktig person i elevernas vardag. Du förmedlar kunskaper, coachar och utvecklar elevernas förmågor så att de står redo för framtiden. På vår skola vill vi att eleverna ska vara nyfikna, kreativa, modiga och redo för livet som väntar efter grundskolan.

Parkskolan är en skola med cirka ca 370 elever i årskurserna 7 – 9. Vår engagerade och kunniga personal är fördelade i arbetslag. De arbetar med ett tydligt pedagogiskt ledarskap och har höga positiva förväntningar på våra elever.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är handlingskraftig och bidrar med positiva och kreativa tankar.
Vi hoppas att du vill vara en del av Parkskolans framtid och vårt fortsatta arbete med att göra skillnad för våra elever. Du trivs med att tillhöra ett arbetslag och delar gärna med dig till andra i
ett kollektivt lärande.

ÖVRIGT
Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, upphör: 2018-06-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: C16715 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=622287a0-0343-4812-be0a-6bfdcdb3ea8e&TK=63edf7fc-9ed2-4a83-892e-59cbc7b8db88
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Parkskolan
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Processutvecklare

Kanthal, en del av Sandvik-koncernen, är världsledande inom värmeteknologi sedan årtionden och vi ser stor potential för våra produkter och tjänster där energieffektivitet, hållbar materialutveckling och säkerhet är krav. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som första prioritet skapar vi en arbetsmiljö där vi kan tillverka högförädlade produkter med rätt kvalitet, i rätt tid och till lägsta möjliga kostnad. Nu går vi in i en ny fas och välkomnar dig som vill vara en del av vårt team och aktivt bidra i en spännande tillväxtresa för att ytterligare stärka vår marknadsposition.

Till vår teknikavdelning söker vi nu en engagerad processutvecklare med inriktning metallurgi, som kommer att ha stora möjligheter att påverka vår framtida produktion och göra skillnad i vår tillverkning.

Arbetsuppgifter
I den här rollen stödjer du våra enheter med expertkunskap och spetskompetens inom metallurgi för att utveckla säkra, effektiva och tillförlitliga tillverkningsprocesser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter sker i nära samarbete med vår produktion där du deltar på dagliga produktionsmöten. Du planerar, utför och dokumenterar utvecklings-, förbättrings- och kvalificeringsarbeten i tillverkningsprocesserna på såväl kort som lång sikt. Arbetet rör främst vår egen tillverkning men vi är också involverade i arbetet och bedömningar gentemot våra leverantörer och kunder.


Vi söker dig som är ingenjör inom metallurgi eller som har motsvarande kunskap uppnådd genom arbetslivserfarenhet. Vi välkomnar ansökningar från dig som är nyutexaminerad, men det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete inom tillverkande industri samt erfarenhet av att driva förändringar eller förbättringsarbete inom stålverk. Eftersom du arbetar både produktionsnära och i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Eftersom du har en central roll i utvecklingen av vår verksamhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är positiv och tycker om att tänka i nya banor, vilket behövs när du driver förändringar och skapar engagemang. Vidare ser du värdet av att arbeta tillsammans med andra och bygger relationer baserade på ärlighet, respekt och tillit. Du skapar förutsättningar för att bygga och dela kunskap, möjliggör för andra att nå målen och stödjer dem i arbetet för att överträffa förväntningarna.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, gruv, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://www.home.sandvik/se/karriar/lediga-jobb/jobb/processutvecklare-med-inriktning-metallurgi-355666/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KANTHAL AB
Box 502
73427  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.kanthal.com
  
Platsannons

Produktkoordinator

Kanthal®, en del av Sandvik-koncernen, är världsledande inom värmeteknologi sedan årtionden och vi ser stor potential för våra produkter och tjänster där energieffektivitet, hållbar materialutveckling och säkerhet är ett krav. Nu går vi in i en ny fas och välkomnar dig som vill vara en del av vårt team och aktivt bidra i en spännande tillväxtresa för att stärka vår position ytterligare.

Inom Customer Service i Hallstahammar arbetar vi i produktteam vilka består av produktchef, ingenjörer och koordinatörer som arbetar med både interna och externa kontakter i ett stort nätverk. Med ambitionen att leverera service i världsklass söker vi nu en produktkoordinator till en tjänst där ingen dag är den andra lik. Har du ett stort servicefokus och lätt för att samarbeta med både interna och externa kontakter? Tycker du om att jobba med varierande arbetsuppgifter där tempot ibland kan vara högt? Då är det här tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Som produktkoordinator är du ansvarig för delar av vår kundorderhantering och utgör en vital länk i kedjan sälj-produktion-kund. Du har både interna och externa kontakter på lokal och global nivå samt är delaktig och ansvarig för att från produktberäkningar och ritningar definiera produkterna och artiklarna i affärssystemet. Du hanterar kundorder genom att planera tillverkning, initiera nödvändig försörjning och följa upp samt supporta genomförandet. Vidare säkrar du försörjningen av ingående material och komponenter samt deltar i initiativ för förbättra vår verksamhet.


Vi söker dig som har en administrativ, teknisk eller annan relevant utbildning på eftergymnasial nivå och gärna erfarenhet av industriell tillverkningsplanering och ritningsläsning. Kunskap om metalliska material och högtemperaturmaterial är meriterande. Du har god datorvana och erfarenhet från affärsdatasystem, gärna Movex/M3. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och i skrift, behövs för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av en stor servicekänsla med förmåga och ambition att möta och överträffa kundens behov och förväntningar. Du drivs av att arbeta självständigt och ta egna initiativ samt är bra på att förändra och anta nya arbetsmetoder när det behövs. Din sociala personlighet gör det lätt för dig att ha ett nära samarbete med både medlemmar i säljteamet och kunder, där du ser kundens behov, hur du kan hantera deras krav samt hur det kan påverka affären positivt. Andra egenskaper som stämmer in på dig är att du är analytisk och proaktiv med förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv, även i tider med hög arbetsbelastning.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


Sandvik är en högteknologisk och global industrikoncern som erbjuder produkter och tjänster som förbättrar kundernas produktivitet, lönsamhet och säkerhet. Vi har världsledande positioner inom utvalda områden – verktyg och verktygssystem för skärande metallbearbetning; maskiner och verktyg, tjänster och tekniska lösningar för gruv- och anläggningsindustrin; produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Koncernen hade 2016 omkring 43 000 anställda och en försäljning på cirka 82 miljarder SEK i över 150 länder i kvarvarande verksamheter.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Kvalitetskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: https://www.home.sandvik/se/karriar/lediga-jobb/jobb/produktkoordinator-f%C3%B6r-metalliska-system-356437/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KANTHAL AB
Box 502
73427  HALLSTAHAMMAR Sverige
Hemsida: http://www.kanthal.com
  
Platsannons

Personlig assistent- Timanställd vikarie sökes till uppdrag i Kolbäck.

Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

.

Timanställd vikarie sökes till uppdrag i Kolbäck. 

Vi söker dig som är engagerad, positiv och ambitiös men som framförallt har hjärtat på rätta stället.  Att kunna handla utifrån empati och med lyhördhet inför personen man möter är ett krav. 

Kunden är en man i 40 års åldern bostatt i Kolbäck. Film, serier och musik är stora intressen. 

Meriternade om du arbetat med MS tidigare. 

Det är viktigt att du som person hanterar det svenska språket väl. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och mognad.  Som person är du stabil och ger en känsla av trygghet. Du är arbetsvillig och har stora möjligheter att vara flexibel, som att till exempel hoppa in med kort varsel till följd av sjukluckor.

Arbetstiderna kommer att vara varierande eftersom du kommer få arbeta när ordninare personal är sjuk eller har semester. Dag, kväll och helg.

Fortlöpande rekrytering.

Timlön, individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. Endast skriftliga ansökningar via länken nedan med CV och personligt brev. Glöm inte ange referenser. Tänk också på att kunderna läser alla ansökningar och väljer därefter ut vilka som får komma på intervju.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95912
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Vasagatan 34
72215  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.oliviapersonligassistans.se/
  
Platsannons

Assistenter till ett nytt uppdrag i Västerås som startar 1/1-18

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Nu söker vi dig som sugen  på att arbeta sompersonlig assistent, hos en  rullstolsburen man  i 45-årsåldern. Du ska även finnas som timvikarie och kan hoppa in vid sjukdom, ledigheter mm. Att jobba som personlig assistent hos denna man är ett utmanande  arbete Som personlig assistent är du en förlängd del av honom.. Det kräver att du är lyhörd, har förmåga att ta egna initiativ, är självgående och att kan kommunicera rakt, tydligt och ärligt. Du behöver både ha "skinn på näsan" och samtidigt finnas till hands i bakgrunden när det behövs!  Förflyttningar sker med taklyft så du behöver vara normalstark och gärna ha kunskap och erfarenhet av detta.  Har du erfarenhet av stomivård är det en merit. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet!

Du skall kunna behärska svenska i tal och skrift.  Timlön Tillsvidare anställning 
 
För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95896
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Preventia Assistans AB
Kungsängsgatan 72
75322  Uppsala Sverige
Hemsida: www.preventiaassistans.se
  
Platsannons

Sommarpersonal med hästintresse

Sommarpersonal till Strömsholm Häst

Specialisthästsjukhuset i Strömsholm är ett anrikt hästsjukhus i historisk miljö med Ridskolan Strömsholm som närmaste granne. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler med en stor poliklinikavdelning, två operationssalar, en modern vårdavdelning med isolering, en bilddiagnostisk avdelning med röntgen,scintigrafi och CT, samt en avdelning för hovslageri. Vid enheten arbetar specialister inom kirurgi, internmedicin, ortopedi och odontologi. Specialisthästsjukhuset har öppet dygnet runt, året om och är bemannat med veterinär och narkoskunnig personal dygnet runt.

Vem söker vi?

Vi behöver nu stärka upp vårtteam inför sommaren och söker därför både djursjukvårdare och veterinärer med hästvana. Du är kanske nyutexaminerad veterinär eller djursjukvårdare, ellerstudent med behov av extra praktisk erfarenhet.

Som en i vårt team är du glad och positiv och har lätt för att samarbeta. Du är initiativtagande, engagerad, noggrann och har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med glada arbetskamrater, i en kreativ miljö där medarbetare ger sitt yttersta för hästarna och dess ägare. Du kommer att få arbeta på alla våra avdelningar. Arbetspassen är fördelade över dagar, kvällar, nätter och helger.

Som arbetsgivare engagerar vi oss mycket i vår personals utveckling och trivsel för att upprätthålla hög kompetens och god stämning.

Tjänsten är ett sommarvikariatpå heltid, 1-4 månader (beroende på dina möjligheter). Tillträde och lön enligt överenskommelse. Söker gör du via vårt rekryteringsverktyg evidensia.se/lediga tjänster. Observera att intervjuer hålls löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstiden.

Frågor om tjänsten besvaras av Sjukhuschef Cecilia von Hausswolff, tel: 070-277 19 95, eller cecilia.von.hausswolff@evidensia.se (mailto:cecilia.von.hausswolff@evidensia.se)
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Djurvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-23
Referens:
Webbplats: https://jobb.evidensia.se/jobs/65423-sommarpersonal-med-hastintresse?promotion=25541-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Evidensia djursjukvård
Djursjukhusvägen 11
73494  Strömsholm Sverige
Hemsida: http://www.evidensia.se/
  
Platsannons

Planarkitekt

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

I Hallstahammars kommun är samhällsplaneringen ett högt prioriterat område. Det geografiska läget gör att bostadsbristen är stor och Planavdelningen arbetar just nu med en rad spännande projekt för att öka bostadsbyggandet. Utöver bostadsbyggandet arbetar vi bland annat med att utveckla Hallstahammars centrum, planera för ett nytt resecentrum och revidera kommunens översiktsplan. Som du förstår är bostads- och infrastrukturfrågorna viktiga för kommunens utveckling där du kommer ha stora möjligheter att göra skillnad för alla som lever och arbetar här. Vi söker nu en planarkitekt för projektanställning på 1,5 år med goda möjligheter för tillsvidareanställning.

ARBETSUPPGIFTER
Som planarkitekt i Hallstahammars kommun kommer du att få jobba med ett brett kunskapsområde där dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbeta med översiktsplanering, detaljplanering, utredningar och annat som har med kommunens fysiska planering att göra. Du kommer att handlägga planer och projekt i nära samarbete med kollegor både inom den egna förvaltningen och i andra förvaltningar i kommunen. Du får även möjlighet att delta i Hallstahammar kommuns utvecklingsarbete samt tillfälle att bredda din kompetens genom varierande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkitektur, fysisk planering, samhällsplanering eller annan utbildning som vi bedömer som lämplig. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av kommunal verksamhet. Beroende på dina kunskaper och intressen kan tjänsten riktas mot översikts- eller detaljplanering. Vi ser gärna att du har god gestaltningsförmåga med kunskap i något illustrationsprogram. En god datorvana är viktigt för arbetet och det är meriterande om du har kunskap inom CAD och GIS. Du bör även ha goda kunskaper om Plan- och bygglagen. Eftersom du förväntas skriva och redogöra för dina projekt så är goda kunskaper i det svenska språket grundläggande.

Som person är du öppen och kreativ samt har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är engagerad, utåtriktad och lyhörd. Vi värdesätter din förmåga att ta personligt ansvar, egna initiativ och att du är noggrann. Andra viktiga egenskaper är din goda samarbets- och serviceförmåga och ditt intresse för att tillägna dig nya tekniker.


ÖVRIGT
Hallstahammars kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser gärna sökanden med kunskaper i finska i tal och skrift.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Planarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: 2019-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: C16651 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7a8d7059-7ea2-449b-a807-13b0f91cef47&TK=91f001eb-2829-4541-bebe-2cf8b48ed9bd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Planavdelningen
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvinnliga assistenter sökes till Hallstahammar

Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Vårt mål är att erbjuda den bästa personliga hjälpen och assistansen på ett omtänksamt och engagerat sätt. Vi ska utveckla och förbättra livet för människor med funktionsvariationer. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionsvarierade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 240 kunder och närmare 1200 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans.

Olivia Personlig Assistans AB söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en man i Hallstahammar. 

Arbetstiderna varierar och du behöver därför ha möjlighet att kunna jobba både dag- och kvällstid, på vardagar och på helger. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att kunna hoppa in extra med kort varsel. 

Uppdraget är hos en glad rullstolsburen man i 50-årsåldern. 
Mannen behöver hjälp i sin vardag med bland annat hushållsarbete, av- och påklädning, personlig hygien och aktiviteter. Det är viktigt med rak och öppen kommunikation i hushållet.
Han ser gärna att du gillar trädgård, bilar och att jobba i och omkring det egna huset då detta är viktigt för kunden. 

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är därför viktigt att du värnar om kundens integritet, är ansvarskännande och flexibel. Tidigare yrkeserfarenhet inom vård och omsorg men ej ett krav då vi lägger större vikt vid personlig lämplighet. 
B-körkort är ett krav.

Skicka in en ansökan med CV och personligt brev. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. 

Timlön enligt kollektivavtal Vårdföretagarna - SKAF. 
Arbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg. 
Vid eventuell anställning behöver du lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95818
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Olivia Personlig Assistans AB
Vasagatan 34
72215  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.oliviapersonligassistans.se/
  
Platsannons

Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB, Hallstahammar

Vi söker nu en tandhygienist till vårt team! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde; klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.


Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Hallstahammar/Virsbo arbetar idag 5 tandläkare, 1 tandhygienist och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård. Vi är en grupp som värderar arbetsglädjen och kommunikation högt. Vi ser till personlig lämplighet mer än till erfarenhet.


Kvalifikationer

Legitimerad tandhygienist är ett krav.

Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper samt erfarenhet av journalsystemet T4 är meriterande.  

Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Samarbetsvilja och positiv inställning till delegerat arbetssätt är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 31 december 2017


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!Kontaktpersoner

Lena Olsson
Klinikchef
021-17 65 60

Eva Öhlander
Övertandsköterska
021-17 65 75

Agneta Hernlund
SRAT
agneta.hernlund@ltv.se
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4445
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Folktandvården Västmanland AB
73430  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Konstruktör

Kvalifikationer:

Du har relevant teoretiskt påbyggnad samt yrkeserfarenhet av arbete som el-konstruktör. Vi söker antingen dig som har många års yrkeserfarenhet på området eller dig som är relativt nyutexaminerad ingenjör med någon yrkeserfarenhet i bagaget.

Vana från arbete med Catia, CAD och elscheman är ett krav.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driven, initiativrik och social. Vidare har du vilja att lära dig nya arbetsuppgifter och har lätt för att kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt samt en vilja att "göra det lilla extra". Du är en lagspelare, som gärna hjälper dina kollegor och som bidrar till en positiv stämning. Du är också flexibel, prestigelös och tar egna initiativ.

Om tjänsten:

Vi söker nu en engagerad el-konstruktör för uppdrag hos vår kund.

Vi söker dig som är van att snabbt kunna växla mellan olika projekt med varierande teknisk svårighetsgrad. Givetvis besitter du ett gediget teknikintresse och trivs med uppdrag som utmanar ditt kreativa sinne. Kvalitet är ett självskrivet ledord för dig i din yrkesutövning.

Tidigare erfarenhet konstruktionsarbete från underleverantörsledet till industrin är önskvärt.

I ditt dagliga arbete ingår interna och externa kundkontakter, varför du behöver stor social kompetens och en förmåga att på kort tid bygga upp ett förtroende i relationen med kunden.

Du gillar att ta ansvar, är duktig på att planera samt driver din egen framgång.

Om arbetsgivaren:

Future Bemanning är ett bemannings- och rekryteringsföretag med människan i fokus.

Vi arbetar med personal inom såväl tjänstemannasektorn som den kollektiva sektorn.

Vår vision är att vara ett föredöme inom bemanning och förändra synen på branschen. Genom att ha medarbetarna i fokus och ta fram kreativa och nyskapande lösningar i branschen, så gör vi skillnad!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag sedan 2015!

Hur du ansöker:

Du söker denna tjänst via Future Bemannings CV-databas.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot jobbansökningar via e-post, telefon eller sms!

Vid frågor kan du kontakta oss på Tel 010-16 18 900 eller på e-post info@futurebemanning.se
Publiceraddatum: 2017-11-18
Yrkesbenämning: Elkonstruktör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://cv.futurebemanning.se/cv_future/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=88
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Future Bemanning
Munkgatan 7
72212  Västerås Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Två fjärrbilsförare

Platsbeskrivning: Vi söker nu 2 stycken chaufförer med vana av körning med trailer, kort och långtrailer. Det blir körning av special, d.v.s maskiner, hjullastare, grävmaskiner, även betongvaror i form av håldäck, plattbelag, stående väggar. Därav fordras viss vana. Kan komma att förekomma övernattning i bil.

Krav på erfarenhet, referenser, YKB samt Digitalt förarkort. andra utbildningar är en merit.

Välkommen med din ansökan till viking.hallsta@telia.com

Varaktighet: Provanställning tillämpas

Tillträde: Omgående
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/ Heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Viking.hallsta@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsta Fjärr transport AB

73430  HALLSTAHAMMAR 
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarie Djurvårdare/tf. Djursjukskötare

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om. Tillsammans är vi ca 140 medarbetare som brinner för djursjukvård och dess utveckling. På mottagningen tar vi emot bokade remitterade patienter och på akutmottagningen är vi alltid redo för olika olycksfall och patienter i behov av akutsjukvård. Dessutom har vi en stor intensivvårdsavdelning samt vårdavdelningar för våra kirurgiska samt medicinska patienter. Arbetet är väldigt varierande och kan bestå av allt från omvårdnad och behandling till telefonrådgivning.

Vi söker dig som är djurvårdare på utökad nivå, djursjukskötare student eller veterinärstudent som vill ha världens roligaste sommarjobb. Hos oss får du chansen att fördjupa dina kunskaper och ständigt lära dig nya saker inom djursjukvård. Arbetet här är väldigt spännande och omväxlande. Vi ser alla typer av patienter och olycksfall vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik. Du kommer att arbeta med kollegor som har stor kompetens som de gärna delar med sig av.

Du är serviceinriktad och har alltid kunden i fokus. Arbetet innebär mycket kontakt med djur och djurägare. Det är därmed viktigt att du som person är lyhörd och empatisk. Du kommer att arbeta med många olika kollegor inom verksamheten, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Om du vill bli del av vårt positiva, engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.


Sista dag för ansökan: 2018-01-31. Rekrytering sker löpande. Ansök via vår hemsida.


http://jobb.evidensia.se/.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Charlotta Anger Wik tfn: 0220-600009.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Veterinärassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://jobb.evidensia.se/jobs/63803-semestervikarie-djurvardare-tf-djursjukskotare?promotion=24007-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Evidensia djursjukvård
Djursjukhusvägen 11
73494  Strömsholm Sverige
Hemsida: http://www.evidensia.se/
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Leg Djursjukskötare

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad djursjukskötare och vill arbeta på ett djursjukhus med många spännande och intressanta fall. Vi ser alla typer av patienter såväl tidsbokade som akuta, vilket gör att den ena dagen inte är den andra lik. Detta kräver att du som person är noggrann, flexibel och serviceinriktad. Vi är ett stort djursjukhus med en stor grupp medarbetare vilket betyder att du får möjlighet att samarbeta med många kompetenta och trevliga kollegor. Du trivs med att arbeta både i team och självständigt samt har en vilja att bidra till att verksamheten utvecklas. Vi ser det som positivt om du har någon tidigare erfarenhet av djursjukvård eller någon annan typ av serviceyrke.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig som är nyanställd en lärorik start där du får möjlighet att skaffa dig bred kunskap genom vårt inarbetade introduktionsprogram. Hos oss blir du introducerad i yrket tillsammans med erfarna sköterskor och veterinärer som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Har du ett specialintresse finns en stor möjlighet att utvecklas inom ditt intresseområde. Vi behöver utöka vår personalstyrka med leg djursjukskötare inom flera områden. Kanske vill du lägga hela din energi på att bli riktigt bra på anestesi eller akut/intensivvård? Eller arbeta på vår mottagning eller vårdavdelning? Hos oss finns många möjligheter att utvecklas i rollen som legitimerad djursjukskötare.


Om du vill bli en del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur ska få bästa möjliga vård och djurägare bästa service är du varmt välkommen med en ansökan.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning tillämpas.


Sista dag för ansökan: 2018-01-31. Rekrytering sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Ansök via vår hemsida.


http://jobb.evidensia.se/.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Charlotta Anger Wik tfn: 0220-600009.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Djursjukskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-18
Referens:
Webbplats: https://jobb.evidensia.se/jobs/61035-leg-djursjukskotare?promotion=22411-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobba hos Evidensia
Djursjukhusvägen 11
73494  Strömsholm Sverige
Hemsida: http://www.evidensia.se/
  
Platsannons

Press och skrothanterare sökes för industriuppdrag i Hallstahammar

Skrothanterare
Är du en lagspelare och vill jobba i en spännande industrimiljö? Läs då vidare här nedan!

Just nu söker vi på Randstad industrimedarbetare till vår kund i Hallstahammar med omgående start!

Du kommer här att få arbeta med växlande uppgifter som skrothanteringen samt presshantering i en större industrianläggning tillsammans med ordinarie personal.

Dina arbetsuppgifter kommer att ha ett större fokus på att lansa och skära skrot med hjälp av gasskärning. Truck och traverskörning inkluderas även som en viktig del av ditt uppdrag.


Då säkerhet är något vi prioriterar söker vi dig som är noggrann, lyhörd, ordningsam och initiativrik.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Krav:
Truckkort, Traverskort, Gymnasieutbildning med industriell, teknisk inriktning

Meriterande:
Industriell arbetslivserfarenhet, Utbildning/erfarenhet av gasskärning.

Ort
Hallstahammar

Omfattning
Heltid, dagtid

För information: Kontakta Robert Eldesten, robert.eldesten@randstad.se [ mailto:robert.eldesten@randstad.se ]
Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sista ansökningsdag:
2017-11-03

För att du ska trivas:
Det är viktigt att du som konsult trivs hos oss och att kunden trivs med dig och eftersom alla människor är olika lägger vi stor vikt vid personligheten för att kunna hitta rätt person till rätt plats. Då du kommer vara Randstads ansikte utåt är viktigt att du är engagerad och mån om att göra ett gott arbete samtidigt som du som person har lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Ett uppdrag kan vara allt ifrån några timmar till flera år, beroende på kundens behov och din kompetens. Arbetstiderna varierar utifrån våra kunders behov och de kan ha verksamhet dygnet runt, veckans alla dagar. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Pressgjutare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens: 201090540
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201090540&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Stora Gatan 38
72212  VÄSTERÅS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Nyutexaminerad Veterinär

Evidensia Specialistdjursjukhuset Strömsholm har funnits i över 50 år och är ett av Sveriges mest välrenommerade djursjukhus. Vi bedriver kvalificerad djursjukvård dygnet runt, året om och till oss är djurägarna alltid välkomna.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är nyutexaminerad legitimerad veterinär eller tillförordnad veterinär och som ser ett stort djursjukhus med intressanta patientfall och kunniga, engagerade kollegor som en attraktiv arbetsplats. Har du tidigare erfarenhet av arbete som veterinär är du också välkommen att söka.
Vi har alla typer av fall såväl bokade som akuta, vilket kräver att du som person är flexibel och serviceinriktad. Vi är ett stort djursjukhus med en stor grupp medarbetare vilket betyder att du får möjlighet att samarbeta med många trevliga kollegor.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett väl inarbetat introduktionsprogram som innefattar kliniska handledare, föreläsningar och en personlig mentor. Vi har tillsammans hög kompetens och lång erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Vi har dagliga ronder för att diskutera och hjälpas åt med de mer utmanande fallen.
Om du vill bli del av vårt positiva och engagerade team som gör allt för att djur och djurägare ska få bästa möjliga vård och service är du varmt välkommen med en ansökan.
Publiceraddatum: 2017-10-12
Yrkesbenämning: Veterinär
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi söker både tillsvidare, föräldraledighetsvikariat och semestervikariat.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Ansök via vår hemsida. http://jobb.evidensia.se/. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-ansvarig Charlotta Anger Wik tfn: 0220-60 00 09.
Arbetsplats: 
Adress: Evidensia Smådjur AB
Djursjukhusvägen 11
73494  STRÖMSHOLM 
Hemsida: http://www.evidensia.se
  
Platsannons

Förskollärare

Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden.

I Hallstahammars kommuns förskolor finns en mångfald av olika pedagogiska upplägg för att stimulera barns vetgirighet och utveckling. I denna funktion har du möjlighet att vara med att driva verksamhetsutveckling med kollegor och engagerad ledning. Hallstahammars kommun har sedan många år arbetat med värdegrundsarbetet ICDP.

Hos oss får du kompetensutveckling, arbetskläder, subventionerad friskvård, badkort, företagshälsovård och möjlighet till fler semesterdagar. Vi arbetar och samverkar för att erbjuda våra anställda en mycket god arbetsmiljö. Om du är nyutexaminerad erbjuds du en mentor för att lättare komma in i din yrkesroll.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare är du en viktig del i förskolans verksamhet. Du kommer att ingå i etablerade samarbeten på förskolorna. Du finns med i den dagliga verksamheten i mötet med barn, föräldrar och kollegor.

- Du har ett professionellt förhållningssätt
- Du ska arbeta för respektfulla möten med barnen där barns nyfikenhet tas tillvara
- Du har en vilja av att driva förskoleverksamheten framåt

Du tror på varje individs egna resurser och förmåga att lyckas i livet.

KVALIFIKATIONER
Legitimation för att undervisa i förskolan

Examen för undervisning i förskola.

Arbetslivserfarenhet som kan vara meriterande för tjänsten.

Hallstahammars kommun har sedan många år arbetat med värdegrundsarbetet ICDP. Utbildning i ICDP är meriterande.

Då Hallstahammars kommun är finskt förvaltningsområde ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt.

Du ska ha god förmåga att använda program och system av vikt för förskolans verksamhet.

Utdrag ur belastningsregister ska uppvisas innan anställningsavtal ingås.ÖVRIGT
Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-09-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: C15064 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=24cc5c79-bf52-41f7-bcac-bbd533e627a5&TK=0d2eb4b6-f5bc-4a99-8896-2180469fdf80
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallstahammars kommun, Förskola
Prästgårdsgatan 1
73480  Hallstahammar Sverige
Hemsida: http://www.hallstahammar.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal