Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:22

Lediga jobb i Hallsbergs kommun (1861), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 876
Täthet24,93Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area670,22Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land636,71Landareal (km²)
Sjö33,51Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Biträdande rektor till Transtenskolan åk 7-9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu en skolutvecklare/
Biträdande rektor till Transtenskolan. Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100% med tillträde enligt överenskommelse.

Transtenskolan har drygt 350 elever och är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens vardag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas till en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att varje elev på Transtenskolan har tillgång till läsplatta. Kommunen har stärkt det nära ledarskapet. Det innebär att varje skolenhet har ett antal utvecklingsledare (arbetslagsledare) som tillsammans med rektor bildar enhetens ledningsgrupp. Utvecklingsledarna har tid som motsvarar 20% var för uppdraget. Vi förstärker nu ledningsorganisationen ytterligare och anställer en biträdande rektor på 100%.

Att vara skolutvecklare/biträdande rektor innebär att man tillsammans med rektor och skolans ledningsgrupp leda skolans utveckling. En viktig del är att utveckla skolans systematiska kvalitetsarbete och det pedagogiska ledarskapet. Vår undervisning ska hålla hög kvalitet och bidra till att alla elever når kunskapskraven och att de flesta elever når de högre målen i läroplanen. Som biträdande rektor är rektor din närmaste chef. Du ingår i skolans ledningsgrupp, samt samverkar med förvaltningens övriga rektorer och förskolechefer.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning och är intresserad av att utveckla skola och dess organisation. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, målsmän och medarbetare. Du förmedlar ett tydligt ledarskap med ett positivt förhållningssätt till elever och pedagoger.

Du är inte rädd för nytänkande och bidrar med både kreativitet och nya aktiviteter som du följer upp för att nå önskat resultat. Förändringar innebär möjligheter och du är en person som snabbt kan anpassa dig efter nya omständigheter.

Tillsammans med rektor och skolans ledningsgrupp utvecklar ni organisationen och skolans systematiska kvalitetsarbete. Du vill arbeta med digitala verktyg för dokumentation och löpande uppföljning av elevernas arbete.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med omfattning 100 %, tillträde efter överenskommelse med en konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling. Du får goda utvecklingsmöjligheter samt teknisk utrustning. Du blir en del av ett härligt gäng på en trevlig arbetsplats med inspirerande, utvecklande och roligt arbete.

Som anställd får du också varje år ett friskvårdsbidrag samt möjlighet att utnyttja semesterväxling. Vi har också förmånliga erbjudanden på leasing av cykel eller bil.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Ref nr BIF 337/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Speciallärare till Transtenskolan åk 7-9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
En speciallärare till Transtenskolan.

Transtenskolan har drygt 350 elever från årskurs 7 till årskurs 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerade och entusiasmerad speciallärare.

I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Transtenskolan har tillgång till dator/lärplatta.

Vi söker dig som...
- har eleven i fokus.
- är utbildad speciallärare.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett välkomnande sätt där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- du har en medveten tanke om tillgänglighet och inkluderande verksamhet.

Arbetsbeskrivning:
Transtenskolan behöver förstärkas med en speciallärare som vill utveckla och leda det pedagogiska arbetet i vår särskilda undervisningsgrupp och med övriga elever på skolan.

Som speciallärare på Transtenskolan önskar vi att din förmåga är att:
- Leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas.
- Bedöma hur effektfulla olika undervisningsstrategier är och anpassa undervisningen därefter.
- Göra eleven delaktig i planeringen och utveckla elevens förmåga att lära, självständigt likaväl som tillsammans med andra.

Meriterande är...
- lärarexamen för grundskolans senare år eller gymnasiet.
- utbildning inom specialpedagogik.
- erfarenhet av elever inom Autismspektrumtillstånd.
- kunskap om Lågaffektivt bemötande.

Vi erbjuder...
- tillsvidaretjänst med omfattning 100%, tillträde efter överenskommelse.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och elever i en fantastisk skolmiljö.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.


Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Ref nr BIF 336/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Sydnärkes kommunalförbund söker renhållningsarbetare

Sydnärkes kommunalförbund ansvarar för insamlingen av hushållsavfall i Askersunds, Hallsbergs, Laxå och Lekebergs kommuner. Förbundet driver också fyra egna återvinningscentraler.
Förbundet har sitt kontor i Hallsberg.

Som renhållningsarbetare hos oss har Du en mycket viktig roll i vårt miljöarbete kring insamling och återvinning av avfall. Du och dina kollegor är vårt ansikte utåt. Vi förväntar därför oss att Du har hög servicenivå så att våra kunder blir nöjda. Du är dessutom intresserad av miljöfrågor och vill med din insats medverka till att nå uppsatta mål.
Dina arbetsuppgifter är i första hand inriktade på utkörning av sopkärl och arbete på återvinningscentraler. Dessutom ska du kunna köra sopbil, kranbil och lastmaskin vid behov. Naturligtvis framför du ditt fordon på ett säkert sätt samt inrapporterar avvikelser i samband med insamlingen. Du ansvarar också för att bil och påbyggnation är hel och ren och transporterar fordon till verkstad vid behov.

Erfarenhet: några års erfarenhet av framförande av tunga fordon är önskvärt men inget krav och erfarenhet av renhållningsuppdrag meriterande.
Övrigt: du ska ha datavana, vara lösningsorienterad, kreativ och engagerad, ha hög arbetskapacitet, ha god lokal kännedom samt ha god fysik. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidindividuell lön tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leif.welander@kf.sydnarke.se
Övrigt: För mer information kontakta förbundschef Leif Welander, 0582-685701 eller samordnare Conny Hjärtedal, 0582-685708. Ansökan skickas till: Sydnärkes kommunalförbund Södra Allén 2 694 30 Hallsberg Mail: leif.welander@kf.sydnarke.se
Arbetsplats: 
Adress: Sydnärkes Kommunalförbund

69430  HALLSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i sv/eng till Transtenskolan åk 7-9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
Lärare i eng/sv till Transtenskolan 7 ? 9

Transtenskolan har drygt 350 elever från år 7 till år 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerade och entusiasmerad lärare med eng/sv som ämne.

I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Transtenskolan har tillgång till lärplatta (1 till 1).

Vi söker dig som...
- är utbildad lärare med behörighet i eng/sv för skolår 7 ? 9.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.

Vi erbjuder...
- tillsvidaretjänst med omfattning 100%, tillträde januari 2018.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och elever.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Ref nr BIF 335/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Slöjdlärare till Transtenskolan åk 7-9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
Lärare i slöjd till Transtenskolan 7 ? 9

Transtenskolan har drygt 350 elever från år 7 till år 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerade och entusiasmerad lärare med slöjd som ämne.

I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Transtenskolan har tillgång till lärplatta (1 till 1).

Vi söker dig som...
- är utbildad lärare med behörighet i slöjd för skolår 7 ? 9.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.

Vi erbjuder...
- tillsvidaretjänst med omfattning 100%, tillträde januari 2018.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och elever i en fantastisk skolmiljö.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Ref nr BIF 334/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

SJ söker fler härliga Tågvärdar till Hallsberg

Det här är SJ SJ är Sveriges första och största tågoperatör- vår ambition är också att vara Sveriges bästa. Vi söker därför dig som kan hjälpa oss att ge våra kunder bästa möjliga service. Vi erbjuder alla våra medarbetare tillgång till bra förmåner som till exempel friskvård och motion samt möjligheter till kompetensutveckling för att avancera inom företaget. Läs mer om SJ

Vi letar efter dig som är vänlig och utåtriktad och tycker om att arbeta i en rörlig miljö där ingen dag är den andra lik.

SJ för människor närmare varandra.
SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder hållbara tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Koncernen omsätter cirka 7,5 miljarder SEK och har 4 500 medarbetare. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder. Varje dag väljer 130 000 personer att resa med någon av SJs 1100 avgångar från 275 stationer .

Precis som människors resande förändras vi. Resandet ska bli enklare, pålitligare och härligare och kunderna ska få uppleva vår vision "Ett SJ att lita på och längta till!". Detta ger oss på SJ en utmanande vardag och stora utvecklingsmöjligheter!

Om arbetet
Som Tågvärd på SJ blir du del av ett spännande team med mål att ge våra kunder en härlig reseupplevelse ombord på våra tåg. Du ser till att våra kunder känner sig sedda och väl omhändertagna. I din roll bär och förmedlar du alltid SJs värdeord som är en del av vårt varumärke: Härligt, Mänskligt, Enkelt och Pålitligt.

Arbetet kan variera beroende på vilken tågtyp du arbetar på, men exempel på arbetsuppgifter är att:                         

ansvara för säkerheten ombord
säkerställa punktligheten för tågets avgång
sköta servering i 1:a klass
aktiv försäljning i bistron och 1:a klass
hjälpa kunder tillrätta både ombord på tåget men även vidare till slutdestination
ge tydlig information löpande under resan
vara tillgänglig för kund
Våra tågvärdar har högt säkerhetstänk, är serviceinriktade, professionella, ser till att kunderna trivs samt känner sig sedda och trygga. Du ska trivas med att arbeta oregelbundna arbetstider, tidig morgon som sen kväll samt helger. Övernattningar på annan ort sker regelbundet och det ställer krav på flexibilitet under tidvis högt arbetstempo.

Punktlighet är SJs viktigaste hållbarhetsmål. Alla medarbetare bidrar till att tågen ska vara punktliga och att vi respekterar varandras tid. För att vara en hållbar tågoperatör så vet vi på SJ att mångfald likväl bidrar till SJs affärsnytta. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens.

Kika gärna på filmen om Marcus och Naima, tågvärdar på SJ, https://www.facebook.com/sj/videos/10155571450936203/

Du erbjuds
Om du har vad som krävs erbjuder vi dig en timanställning på SJ. Hos oss får du engagerade kollegor och möjligheten att träffa hundratals människor varje dag. Din anställning omfattas av bra förmåner och gällande kollektivavtal. 

Innan din anställning måste du gå vår interna utbildning på ca 6-8 veckor. Utbildningen sker under dagtid och fullständig närvaro är obligatorisk.

Formella krav
För att arbeta som Tågvärd måste du ha fyllt 20 år. Vi tjänstgör i uniform. Du måste vara drogfri, ha god syn, hörsel och färgseende samt i övrigt uppfylla kraven enligt Transportstyrelsens regler om hälsoundersökningar och hälsotillstånd (BV-FS 2000:4) som du kan läsa här: http://www.transportstyrelsen.se/sv/jarnvag/Lokforarkorkort/Trafikmedicin/Regelverk/   

Hälsoundersökning kommer att krävas om du går vidare i processen.

Bakgrund
Gymnasieutbildning eller motsvarande är ett krav, även att du talar och skriver bra svenska och engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har goda IT-kunskaper och erfarenheter av tekniska verktyg som smartphone.

Lön
SJ tillämpar befattningslön, vilket innebär att lönerna inte är individuellt förhandlingsbara. Kollektivavtal finns.

Övrigt
Innan vi kan erbjuda dig en anställning krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret som du beställer på länken http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ . Blir du kallad till intervju ska du ta med utdraget från polisen i obrutet kuvert.

En kreditupplysning kommer även att krävas om du går vidare.

Ansökan
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt.

Aktuella kandidater kommer att kontaktas per telefon. Vi tar endast emot ansökningar via vårt webbformulär. Ansökningar via brev och mail kommer att lämnas obehandlade.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Tågvärd/Tågvärdinna
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställning Enligt ök.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: https://sjab.easycruit.com/vacancy/application/1957251/59249?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SJ AB
Vasagatan 10
10550  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sj.se
  

Platsannons

Slöjdlärare till Fredriksbergskolan

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Fredriksbergskolan i Vretstorp ligger ca 2 mil utanför Hallbergs tätort med ca. 850 invånare. Skolan ligger centralt i samhället men med en närhet till skog och andra grönområden. Fredriksbergs skola är en F-6 skola med ca 150 elever.

Fredriksbergskolan är en skola där alla elever får komma till sin rätt. Vi utvecklar och anpassar undervisningen och lärsituationerna utifrån varje elevs unika förutsättningar för att möjliggöra utveckling, både personligt och kunskapsmässigt. Fredriksbergskolan är en trygg plats att växa och utvecklas på. Vår ambition är att alla elever hos oss ska känna glädje över att vistas och verka i vår verksamhet, de ska känna sig delaktiga, trygga och inspirerade. Vi tar tillvara elevernas intressen och låter deras naturliga sökande efter kunskap leda oss på nya upptäcktsfärder i enlighet med de nationella riktlinjerna som formuleras i våra styrande läroplaner. På skolan finns det en tradition av att vi försöker hålla färre antal elever i våra klasser. Detta är något som vi strävar efter i vår organisation. Vi arbetar efter goda pedagogiska strukturer, en kultur som alla ansvarar för och ett gott ledarskap i vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad undervisning i slöjdämnet (träslöjd). Du stimulerar och motiverar eleverna till att utvecklas och du fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra lärare där ni tillsammans skapar en trygg och pedagogisk utvecklande lärande miljö.

Tjänsten är en deltidstjänst på 25-30%.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet eller erfarenhet att undervisa främst i slöjd i årskurs 1-6. Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument och har förmåga att omsätta teori till praktik. Du har förmåga att arbeta självständigt och kan lyfta och ta ställning i olika frågor och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella, goda, förtroendefulla relationer och har lätt för att samarbeta med elever, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du har en förmåga och driv att aktivt delta i skolans förändringsarbete i relation till skolans utvecklingsplan.
Du bidrar till ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen. Det är meriterande om du är behörig i fler ämnen och har kunskaper om IKT i undervisningen.

Vi söker dig som är positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete.

I ditt dagliga arbete skall du kunna möta människor med inlevelse och empati.
Du skall vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt och vara väl insatt i skolans läroplan och uppdrag.

Du är flexibel och ser möjligheter med olika anpassningar i verksamheten.
Vi arbetar utifrån det kompetenta eleven där inflytande och delaktighet är viktigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
Erfarenhet av arbete som lärare.
Erfarenhet av dokumentation.
Goda IT kunskaper.
Erfarenhet av att arbeta i en större organisation.
Annat som du anser kan vara viktigt.

Anställning
fr.om. 2018-01-01 eller enligt överenskommelse. tjänsten är ett vikariat under Vt18 med eventuell möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Ref nr BIF 333/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Slöjdlärare till Sköllersta skola F-6

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
slöjdlärare till Sköllersta skola F-6

Sköllersta skola har drygt 155 elever från Förskoleklass till år 6. Sköllersta skola är belägen mitt i Sköllersta tätort med närhet till en grönskande närmiljö. Skolans geografiska läge innebär stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Sköllersta ligger ca 2 mil från Örebro och detsamma in till centrala Hallsberg.

På Sköllersta skola arbetar vi utifrån målet är att bli en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever i en trygg miljö. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela skoldag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en två entusiastiska och nyfiken slöjdlärare för undervisning i årskurs 2 ? 6. I undervisningen på Sköllersta skola har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola, vi arbetar efter divisen att ?alla barn är allas barn?. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Sköllersta skola har tillgång till lärplatta.

Vi söker dig som...
- är utbildad/legitimerad lärare med behörighet i slöjd alternativt med dokumenterad erfarenhet, för skolår 2-6.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- samarbetar med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans.
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas
kunskapsutveckling.

Vi erbjuder...
- tillsvidaretjänst med tillträde 8 januari 2018 eller enligt överenskommelse.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- möjlihghet till leasning av cyckel och miljöbil
- friskvårdsbidrag
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och barn i en fantastisk skolmiljö.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!

Vi tar emot ansökan via extern webbplats.

Kontaktpersoner
Rektor: Caroline Schreiber, 0582-68 63 07, caroline.schreiber@hallsberg.se
Utvecklingsledare F-3: Sofia Florén, 0582-68 63 08, sofia.floren@hallsberg.se
Utvecklingsledare 4-6: Greta Åkesson, 0582-68 63 25, greta.akesson@hallsberg.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: Ref nr BIF 332/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Biståndshandläggare SoL och LSS

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen i Hallsbergs kommun står inför nya och spännande utmaningar. Tillsammans arbetar vi för att uppnå en effektivare och bättre socialtjänst.
Våra resurser måste användas på bästa möjliga sätt, framför allt för att våra brukare skall få så bra insatser som möjligt.

Gillar du utveckling och trivs med rollen som biståndshandläggare? Är du dessutom bra på att samarbeta och är lyhörd kan det var just dig som vi söker!

Social- och arbetsmarknadsförvaltningens IFO-område är uppdelad i två enheter, Barn- och familjeenheten och Vuxenenheten. Grupperna leds av enhetschefer.

Vuxenenheten 
Förvaltningens biståndshandläggning gällande äldreomsorg, LSS barn/vuxna och kommunal psykiatri ingår i Vuxenenheten. Inom enheten hanteras såväl myndighetsbeslut som verkställighet. 
Vuxenenheten gör utredningar och beslutar om alla insatser enligt SoL för vuxna samt LVM för vuxna missbrukare.
Vi har även Öppenvården Stegen som erbjuder öppenvård för missbrukare enligt 12-stegsmodellen. Verksamheten bedrivs tillsammans med Kumla kommun. 

Vuxenenhetens inriktning är att tillsammans med andra professioner finna samverkanslösningar och på ett tidigt stadium åstadkomma stöd- och hjälpinsatser till den enskilde. 

Att ha duktiga biståndhandläggare är viktigt för oss, därför erbjuder vi dig:
Individuell lönesättning samt goda möjligheter till bra löneutveckling enligt uppsatta lönekriterier
Möjlighet att semesterväxla
Goda utvecklingsmöjligheter, individuellt och tillsammans med kollegor
En god arbetsmiljö, såväl när det gäller teknik som personligt stöd
Möjlighet att leasa cykel eller bil
Friskvårdsbidrag
Handledning

Kompetens
Du är utbildad socionom eller har erfarenhet eller annan utbildning som arbetsgivaren 
bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom socialtjänsten, goda kunskaper om lagstiftning och vi ser gärna att du har erfarenhet av biståndshandläggning inom SoL och LSS.

Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl medarbetare som samarbetspartners. Du får gärna bidra med din kreativitet och inte vara rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och snabbt kan anpassa dig efter nya omständigheter. Du ska i din yrkesroll kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är viktigt att du vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla arbetssätt samt att du är positiv, flexibel och har ett stort engagemang för ditt arbete.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande
- Kunskaper om vårt verksamhetssystem Procapita
- Goda kunskaper om lagstiftning inom socialtjänsten
- Erfarenhet inom biståndshandläggning

Rekryteringsarbetet påbörjas omgående och pågår löpande under ansökningstiden och därför rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår organisation! Välkommen med din ansökan.


Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Ref nr SAF 331/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Lokalvårdare/städare Örebro Län

Städa hos företag och privatpersoner enligt schema. Vi har kunder i bl.a Laxå, Askersund, Hallsberg, Kumla och Örebro så körkort är ett krav.
Bil finns att tillgå av företaget. Att du har möjlighet till Flexibel arbetstid är ett måste då vi har kunder som vill ha städat efter 16:00 och tillfälliga uppdrag kan förekomma som t.ex flyttstädning. Du ska ha lätt för att jobba tillsammans med andra då ni oftast åker 2 st till ett ställe.


Du har B-körkort. Erfarenhet som städare/lokalvård är ett stort plus.
Du har lätt för att samarbeta med andra oavsett kön och nationalitet.
Du har möjlighet till flexibel arbetstid


Vi är ett ungt företag som startade 2013 och expanderar för varje år.
Idag är vi 4 anställda. Vi har uppdrag i Laxå, Röfors, Askersund, Åsbro, Hallsberg, Kumla och Örebro.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi följer Fastighets kollektivavtal. 60%-80%Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@pedantab.se
Övrigt: Vi ser gärna att ni kan börja redan i början på December.
Arbetsplats: 
Adress: Pedant Städ & Allservice i Hallsberg
Västra Storgatan 71
69430  Hallsberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Operativ inköpare till konsultuppdrag i Hallsberg

Till vår konsultverksamhet söker vi nu en operativ inköpare till en av våra kunder i Hallsberg. Vi söker dig som vill bli en del av oss på Experis i vår fortsatta framgång! Hos oss får du en dedikerad konsultchef och utvecklande uppdrag inom många olika branscher. Har du flera års erfarenhet av operativt inköp, är en driven och ansvarstagande person på jakt efter nästa utmaning? Då kan detta vara något för dig.

För ett konsultuppdrag till en av våra kunder i Hallsberg söker vi dig som vill jobba som operativ inköpare.

Arbetsbeskrivning
Som operativ inköpare i denna roll arbetar du nära produktionen för att motverka att det inte uppstår produktionsstopp. Det är viktigt att det operativa inköpet håller hög kvalité och en del i arbetet är således att skapa och bibehålla goda relationer till företagets leverantörer. Det är av vikt att du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Säkerställa att tillgängligt produktionsmaterial täcker behov enligt produktionsplan
* Avropa produktionsmaterial från leverantörer inom fastställda ramar och befintliga avtal
* Beräkna och kommunicera aktuellt materialläge till berörda parter
* Larma vid risk för eller vid faktisk materialbrist
* Uppdatera och kommunicera prognoser med utgångspunkt från produktions- och material planen

Även övriga arbetsuppgifter kan komma att förekomma såsom:

* Handläggning av leverantörsavvikelser
* Uppföljning av prisavvikelser
* Utarbeta och ständigt förbättra rutiner, instruktioner och processer för arbetet med planering
* Samordna aktiviteter som ska utföras
* Planera leveranser till strategiska kunder
* Boka hämtning av gods
* In- och utleveransrapportering

Vem är du?

För att passa i denna roll behöver du ha flera års erfarenhet av operativt inköp, du behöver vara så pass trygg i din roll att du snabbt kan vara självgående. Du har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem, allra helst Monitor. Som person är du driven, ansvarstagande och försöker gärna hitta lösningar. Du behöver kunna arbeta självständigt och våga ta egna initiativ. Periodvis kan arbetstempot vara ganska högt så du behöver vara stresstålig och klara av att leverera under stressiga omständigheter. En förutsättning är även att du kan börja relativt omgående.

Ansökan

Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Charlotte Sunnhed på eller Tel: 019-16 65 51.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 33904
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=Y3N1bm5oLjg1MzI0LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis
70212
70212  1861 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till nystartad verksamhet i Pålsboda

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vi söker dig som vill vara med och starta upp en provisorisk förskoleavdelning för att sedan följa med barnen till en av våra ordinarie förskolor.

Pålsboda ligger ca 3 mil från Örebro och har mycket bra pendlingsmöjligheter med buss. Verksamheten kommer att ansvara för barn 1-5 år.

Enskild planering och arbetslagsplanering är förlagd till dagtid, medan arbetsplatsträffar och vissa andra möten är förlagda till sen eftermiddagstid eller kvällstid.

? Vi söker Dig med förskollärarutbildning/lärare i förskolan som har lätt för att samarbeta, samt vågar ta egna initiativ.
? Du ska naturligtvis vara positiv, glad, trygg och entusiastisk.
? I ditt dagliga arbete skall du kunna möta människor med inlevelse och empati.
? Du skall vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt.
? I verksamheterna arbetar vi utifrån det kompetenta barnet.
? All fast personal har en lärplatta samt att vi naturligtvis har ett friskvårdsbidrag

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Ref nr BIF 330/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Förskollärare till Tranängens förskola

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga en av landets bästa förskolor?

Alla barn ska ges möjlighet att utvecklas i verksamheter utifrån sina individuella behov och förutsättningar. Vi bidrar till att ge barn självförtroende och framtidstro i sitt tillägnande av nutidens och framtidens lärande. Hos oss ska alla barn få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och få uppleva sig vara en tillgång i gruppen.

I vår utvecklingsplan för utbildning har vi ett 1-16 års perspektiv. Genom ett systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete, professionell personal och goda pedagogiska ledare kan vi tillsammans bygga landets bästa förskolor. Den gemensamma utvecklingsplanen ligger som grund för en likvärdig utbildning för alla barn i våra förskolor. Med vår utvecklingsplan vill vi fortsätta utvecklingsarbetet med att skapa Hallsbergs bra förskolor till ännu bättre!

Som förskollärare i Hallsberg får du 1½ timme/vecka reflektionstid med arbetslag, 1½ timme/vecka enskild planering/ reflektion, nätverksträffar, arbetskläder inne och utomhus, möjlighet till kompetensutveckling/fortbildning och eget digitalt verktyg.

Vi söker dig som:

? är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och tar vara på barnens tankar och idéer för att skapa lekfulla, stimulerande och utmanande lärmiljöer.
? ser den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt verktyg, för att nå utveckling.
? ger barnen goda förutsättningar för att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer.
? har förmågan att möta varje barn som den unika individ han eller hon är.
? är en del av verksamheten som bidrar till att den utvecklas i rätt riktning samt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer:

? utbildad förskollärare/lärare mot yngre år.
? väl förtrogen med förskolans läroplan (Lpfö98/10 reviderad 2016), skollag och övriga uppdrag.
? kan dokumentera, reflektera och analysera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt och är intresserad av att använda digitala medel som ett verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: Ref nr BIF 329/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Förskollärare till Hässlebergs förskola

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga en av landets bästa förskolor?

Alla barn ska ges möjlighet att utvecklas i verksamheter utifrån sina individuella behov och förutsättningar. Vi bidrar till att ge barn självförtroende och framtidstro i sitt tillägnande av nutidens och framtidens lärande. Hos oss ska alla barn få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och få uppleva sig vara en tillgång i gruppen.

I vår utvecklingsplan för utbildning har vi ett 1-16 års perspektiv. Genom ett systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete, professionell personal och goda pedagogiska ledare kan vi tillsammans bygga landets bästa förskolor. Den gemensamma utvecklingsplanen ligger som grund för en likvärdig utbildning för alla barn i våra förskolor. Med vår utvecklingsplan vill vi fortsätta utvecklingsarbetet med att skapa Hallsbergs bra förskolor till ännu bättre!

Som förskollärare i Hallsberg får du 1½ timme/vecka reflektionstid med arbetslag, 1½ timme/vecka enskild planering/ reflektion, nätverksträffar, arbetskläder inne och utomhus, möjlighet till kompetensutveckling/fortbildning och eget digitalt verktyg.

Vi söker dig som:

? är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och tar vara på barnens tankar och idéer för att skapa lekfulla, stimulerande och utmanande lärmiljöer.
? ser den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt verktyg, för att nå utveckling.
? ger barnen goda förutsättningar för att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer.
? har förmågan att möta varje barn som den unika individ han eller hon är.
? är en del av verksamheten som bidrar till att den utvecklas i rätt riktning samt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer:

? utbildad förskollärare/lärare mot yngre år.
? väl förtrogen med förskolans läroplan (Lpfö98/10 reviderad 2016), skollag och övriga uppdrag.
? kan dokumentera, reflektera och analysera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt och är intresserad av att använda digitala medel som ett verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Ref nr BIF 328/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Förskollärare till Östansjö förskola

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga en av landets bästa förskolor?

Alla barn ska ges möjlighet att utvecklas i verksamheter utifrån sina individuella behov och förutsättningar. Vi bidrar till att ge barn självförtroende och framtidstro i sitt tillägnande av nutidens och framtidens lärande. Hos oss ska alla barn få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och få uppleva sig vara en tillgång i gruppen.

I vår utvecklingsplan för utbildning har vi ett 1-16 års perspektiv. Genom ett systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete, professionell personal och goda pedagogiska ledare kan vi tillsammans bygga landets bästa förskolor. Den gemensamma utvecklingsplanen ligger som grund för en likvärdig utbildning för alla barn i våra förskolor. Med vår utvecklingsplan vill vi fortsätta utvecklingsarbetet med att skapa Hallsbergs bra förskolor till ännu bättre!

Som förskollärare i Hallsberg får du 1½ timme/vecka reflektionstid med arbetslag, 1½ timme/vecka enskild planering/ reflektion, nätverksträffar, arbetskläder inne och utomhus, möjlighet till kompetensutveckling/fortbildning och eget digitalt verktyg.

Vi söker dig som:

? är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och tar vara på barnens tankar och idéer för att skapa lekfulla, stimulerande och utmanande lärmiljöer.
? ser den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt verktyg, för att nå utveckling.
? ger barnen goda förutsättningar för att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer.
? har förmågan att möta varje barn som den unika individ han eller hon är.
? är en del av verksamheten som bidrar till att den utvecklas i rätt riktning samt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer:

? utbildad förskollärare/lärare mot yngre år.
? väl förtrogen med förskolans läroplan (Lpfö98/10 reviderad 2016), skollag och övriga uppdrag.
? kan dokumentera, reflektera och analysera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt och är intresserad av att använda digitala medel som ett verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: Ref nr BIF 327/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Barnskötare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen söker nu 2 barnskötare till ungdomsfritids Svalan i Hallsberg.
Ungdomsfritids är en korttidstillsyn för skolungdomar som har rätt till insatser utifrån LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. På Svalan ges ungdomarna möjlighet till avkoppling, fritidsaktiviteter och socialt samspel.

Vi söker dig som tycker om och är van att bemöta barn och ungdomar. Har du erfarenhet av arbete inom förskola/skola och/eller inom LSS verksamhet är det meriterande.
Du är trygg, självgående och flexibel. Du tar stort ansvar för din uppgift och har ett lugnt och pedagogiskt förhållningssätt.
Det är bra om du har kännedom om olika funktionsnedsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet och en positiv människosyn värderas högt.

Lämpliga utbildningar är barn-och fritidsprogrammet eller undersköterskeutbildning, inriktning funktionsnedsättning, men personlig lämplighet värderas högst.
Arbetstiden är förlagd till morgon och eftermiddag på veckodagar. På lov bedrivs verksamhet hela dagen.

Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Rekrytering kommer att hållas löpande under rekryteringstiden, tillsättning av tjänst kan därför komma att ske under rekryteringstiden.

50% vikariat under perioden 171121-180530
50% vikariat fr.o.m. 180108
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: Ref nr SAF 326/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Lärare i Ma och No till åk. 7-9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?
Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning och söker nu lärare i matematik (Ma) och naturorienterade (No) ämnen till Transtenskolan årskurs
7-9.

Transtenskolan har drygt 350 elever och är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens vardag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerad och entusiastisk lärare med ämnena Ma och No för undervisning i ett av våra arbetslag.

I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas till en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att varje elev på Transtenskolan har tillgång till läsplatta.

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet i matematik samt minst ett naturorienterat ämne för årskurs 7-9. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, målsmän och medarbetare. Du förmedlar ett tydligt ledarskap med ett positivt förhållningssätt till barnen.
Du är inte rädd för nytänkande och bidrar med både kreativitet och nya aktiviteter som du följer upp för att nå önskat resultat. Förändringar innebär möjligheter och du är en person som snabbt kan anpassa dig efter nya omständigheter.
Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget utvecklar ni undervisningen. Du vill arbeta med digitala verktyg för dokumentation och löpande uppföljning av elevernas arbete.
Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en tillsvidaretjänst med omfattning 100 %, tillträde januari 2018 med en konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling. Du får goda utvecklingsmöjligheter samt teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning. Du blir en del av ett härligt gäng på en trevlig arbetsplats med inspirerande, utvecklande och roligt arbete.
Som anställd får du också varje år ett friskvårdsbidrag samt möjlighet att utnyttja semesterväxling. Vi har också förmånliga erbjudanden på leasing av cykel eller miljöbil.


Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: Ref nr BIF 325/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Assistenter till äldreomsorgen

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Socialförvaltningen i Hallsbergs kommun söker nu en assistent till äldreomsorgen!

Att arbeta med vård och omsorg i äldreomsorgen är komplext och vi söker därför dig som är engagerad, kompetent och erfaren och som vill bidra till kvalité och utveckling inom äldreomsorgen.

Område Hemvård Norr arbetar med hemtjänst och hemsjukvård och ca 40 omvårdnadspersonal arbetar i gruppen. På området finns även enhetschef, arbetsterapeut och sjuksköterskor. Området söker nu en ny assistent.
Det finns en central bemanningsenhet för hela äldreomsorgen och centrala planerare som planerar hemtjänstens besök varje dag.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att arbeta verksamhetsnära genom att stödja omvårdnadspersonalen och att skapa utrymme för enhetschefen att arbeta med sitt uppdrag. Du arbetar i en målstyrd organisation med brukaren i fokus. Du verkar för att enheten når uppsatta mål samt bidrar till utveckling tillsammans med enhetens medarbetare och chef.
Du har ansvar för personaladministration, fakturor, service och stöd till både arbetsgrupp och enhetschef. Du arbetar med både praktiska och administrativa saker.

Kvalifikationskrav
Gymnasieutbildning, eller annan utbildning, eller kompetens som är relevant för arbetsuppgifterna.
Kunskap i och erfarenhet av arbete med inom äldreomsorg samt mycket god organisationsförmåga. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av dokumentation och schemaläggning.

Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera utifrån verksamhetens behov. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förmåga att möta och samverka med andra. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha en god organisatorisk förmåga.


Din ansökan med meritförteckning (bifoga inga betyg) och löneanspråk, vill vi ha senast 171124.

Välkommen med din ansökan!


Rekrytering kommer att påbörjas under ansökningstiden

Vi har valt detta sätt att rekrytera och undanber oss alla samtal från rekryterare
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: Ref nr SAF 324/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Gruppchef till bilavdelningen på Green Cargo

Green Cargo söker gruppchef till bilavdelning

Green Cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet.

Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Vi kör ca 70 procent av Sveriges godståg och med partners når vi hela Europa. Vi är en helintegrerad del av våra största kunders logistikkedja och utgör därför en viktig faktor i utvecklingen av det svenska näringslivet. Vi har verksamhet och anställda på ca 70 orter i hela Sverige, från Kiruna till Malmö. Green Cargo ägs av svenska staten. Koncernen har ca 1 900 anställda och en årsomsättning på ca 4,2 miljarder SEK. Våra kunder erbjuds transporter märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

Bilavdelningen är en del av Kundservice under Marknadsenheten på Green Cargo tillsammans med Försäljning och Affärsutveckling. Avdelningen Kundservice består av ett antal grupper indelade i främst branscher. Gruppchefen rapporterar till chefen för Kundservice och sitter med i ledningsgruppen. Sedan 1 september ligger Green Cargos huvudkontor i Hallsberg där denna roll är placerad.

Bilavdelningen består av 9 medarbetare som jobbar med; transport- och forslingsledare, ekonomi, inköp och försäljning.

Du ansvarar för att:

- Medverka till att driva Kunderservice framåt genom att leda förbättringsprojekt
- Lyfta kunskapsnivån hos medarbetare
- Säkerställa en positiv kundupplevelse
- Representera/driva kundavvikelsefrågor vid störningar
- Utveckla befintlig och nya affärer
- Öka kunskap om bilavdelning både internt och extern
- Identifierar prospekts och initiera kontakt
- Sätta och hålla en budget för bil

 

Du förväntas jobba nära dina medarbetare som du har ett fullt personalansvar för, ha förståelse för var de befinner sig och var de behöver vara och att du vet hur du ska ta dem dit. Du gillar att ha flera projekt på gång samtidigt och förväntas leda några av dessa projekt, exempelvis olika förbättrings- och förändringsprojekt. Detta innebär att du jobbar tvärfunktionellt för att uppnå både Kundservices egna och Green Cargos övergripande mål. Du måste ha förmågan att identifiera och utföra aktiviteter som bidrar till måluppfyllelse.

För att lyckas i rollen är du en coachande och strukturerad ledare. Du har förståelse för förändringsresans olika faser och hur den påverkar både på individ- och gruppnivå. Kund- och servicefokus är helt naturligt för dig liksom en affärsmässig förståelse. För att trivas i rollen måste du också trivas att vara operativt delaktig i en miljö med ständiga förändringar i ett ofta högt tempo. Du har en gymnasial utbildning, har lätt för det engelska språket både i tal och skrift samt är en van datoranvändare och har tidigare jobbat med biltransporter.

Frågor och funderingar om tjänsten besvaras av Helena Fiedler 070-5919033 eller Maria Roseen 070-2590507.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Gruppchef, teknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100% tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2017/28
Webbplats: https://oak.varbi.com/what:job/jobID:178064/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Green Cargo AB
Box 114
69423  Hallsberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Chef för avdelningen Marknadssupport hos Green Cargo

Green Cargo Marknad söker en chef för avdelningen Marknadssupport

 

Green Cargo erbjuder effektiv och hållbar järnvägslogistik för det svenska näringslivet.

Vår vision är att erbjuda järnvägslogistik i världsklass. Vi kör ca 70 procent av Sveriges godståg och med partners når vi hela Europa. Vi är en helintegrerad del av våra största kunders logistikkedja och utgör därför en viktig faktor i utvecklingen av det svenska näringslivet. Vi har verksamhet och anställda på ca 70 orter i hela Sverige, från Kiruna till Malmö. Green Cargo ägs av svenska staten. Koncernen har ca 1 900 anställda och en årsomsättning på ca 4,2 miljarder SEK. Våra kunder erbjuds transporter märkta med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.

 

Vi söker nu en chef för gruppen Marknadssupport som ingår i avdelningen Marknad inom Green Cargo. Chefen för Marknadssupport rapporterar till Marknadsdirektören och ingår också i ledningsgruppen för Marknad.

Sedan 1 september finns Green Cargos huvudkontor i Hallsberg där denna roll är placerad.

Marknadssupport ansvarar för avtalsadministration, reklamation, fakturering, avräkning, uppföljning och andra administrativa uppgifter.

Du har ansvar för att Marknads processer är effektiva, dokumenterade, förankrade och följs upp. Du ansvarar även för att de ständigt förbättras och utvecklas i linje med våra mål och värderingar. För att lyckas ska du aktivt inhämta kundernas uppfattning av vår måluppfyllelse och vara införstådd med Marknads och företagets strategier, mål och styrmodell. Du ska leda, följa upp och utveckla Marknadssupports verksamhet i nära samarbete med andra enheter inom Green Cargo.

Du ansvarar för att:

- Driva Marknadssupport framåt genom att leda förbättringsprojekt
- Leda processförbättringar
- Aktivt deltagande i ledningsgruppen Marknad
- Säkerställa en positiv kundupplevelse inom det egna ansvarsområdet
- Säkerställa rätt kompetens och engagemang i gruppen
- Rekrytera nya medarbetare

Du förväntas jobba nära dina medarbetare, ha förståelse för var de befinner sig och var de behöver vara och att du vet hur du ska ta dem dit. Du har förmågan att identifiera behov och förbättringsmöjligheter samt utföra aktiviteter som bidrar till att uppnå uppsatta mål. Du gillar att ha flera projekt och aktiviteter i gång samtidigt.

För att lyckas i rollen är du en coachande och strukturerad ledare. Du har förståelse för förändringsresans olika faser och hur den påverkar både på individ- och gruppnivå. Kund- och servicefokus är helt naturligt för dig liksom en affärsmässig förståelse. För att trivas i rollen måste du också trivas att vara operativt delaktig i en miljö med ständiga förändringar i ett ofta högt tempo. Du har en gymnasial utbildning, har lätt för det engelska språket både i tal och skrift samt är en van datoranvändare.

Frågor och funderingar om tjänsten besvaras av Helena Fiedler 070-5919033 eller Maria Roseen 070-2590507.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Administrativ chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100% tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2017/27
Webbplats: https://oak.varbi.com/what:job/jobID:177448/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Green Cargo AB
Box 114
69423  Hallsberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i tyska åk 7-9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Folkasboskolan söker nu lärare i tyska till år 7-9!

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare.

Tjänsten är en tillsvidare anställning på 50% med tillträde 180108 eller enligt överenskommelse. Folkasboskolan är en skola med cirka 400 elever från förskoleklass till skolår 9. Pålsboda ligger knappt 3 mil från Örebro (ca 30 minuter med bil). Till Kumla och Hallsberg är det ca 1,5 mil (15 minuter med bil). Skolan genomgår en positiv utveckling och möjligheterna är stora. Kommunen gör bland annat en stor IT-satsning och alla elever i skolår 1-9 har tillgång till en egen lärplatta. Skolans närhet till naturen bidrar även på ett positivt sätt till verksamheten.

Vi söker dig som...
- är utbildad/legitimerad lärare, alternativt har dokumenterat goda kunskaper i tyska skolår 7-9.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- samarbetar med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans.
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas
kunskapsutveckling.

Vi erbjuder...
- Tillsvidareanställning med omfattning 50%, tillträde 180108 eller enligt överenskommelse.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och barn!

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!

Vi tar emot ansökan via extern webbplats.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: Ref nr BIF 323/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Elevresurs till Sköllersta skola

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Sköllersta skola har drygt 160 elever från Förskoleklass till år 6. Sköllersta skola är belägen mitt i Sköllersta tätort med närhet till en grönskande närmiljö. Skolans geografiska läge innebär stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Sköllersta ligger ca 2 mil från Örebro och detsamma in till centrala Hallsberg.

På Sköllersta skola arbetar vi utifrån målet är att bli en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever i en trygg miljö. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela skoldag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. I undervisningen på Sköllersta skola har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola, vi arbetar efter devisen att ?alla barn är allas barn?. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Sköllersta skola har tillgång till lärplatta.

Vi söker nu två elevresurser till vår skola. Som elevresurs är du en viktig medarbetare för att tillgodose den enskilda elevens behov men är också en del av verksamheten som eleven är knuten till. Du har ett nära samarbete med eleven och dess vårdnadshavare samt övriga kollegor i arbetslaget. Du finns med som hjälp och stöd under hela skoldagen där din uppgift bland annat är att hjälpa eleven genom sociala och kunskapsutvecklande situationer.

Kvalifikationer:
Vi förutsätter att du som söker tycker om och är van att bemöta barn och ser det som en del av ditt uppdrag.

Vi söker dig som är engagerad och strukturerad. Du är trygg, självgående och ser vad som behöver göras. Du tar stort ansvar för din uppgift och har ett lugnt och pedagogiskt förhållningssätt.

Visstidsanställning, deltid/heltid
From 180108 tom 180615

Vi tar emot ansökan via extern webbplats.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: Ref nr BIF 322/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

CERTIFIERAD THAIMASSÖR

Du som söker tjänsten ska vara

-Serviceinriktad
-Glad
-Trevlig
-Positiv

Krav
-Cerrtifierad thaimassör
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Massör/Massageterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidProvanställning som kan leda till tillsvidaretjänstEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thaimassage i Hallsberg
Kyrkovägen 26 LGH 1103
69430  HALLSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Firstline-Support till Alléskolan i Hallsberg

Är du en fena på IT och tycker om att hjälpa dem omkring dig med IT-relaterade problem? Tycker du om att arbeta i en dynamisk miljö där du kommer att få hjälpa både anställd personal och elever? Då är detta uppdraget för dig! Just nu söker vi skarpa IT-intresserade till ett uppdrag med start första december! Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för kunds räkning en supportmedarbetare att stötta IKT-enheten med firstline-support 1 december-31 december!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
Som supportmedarbetare kommer du arbeta med att ta emot ärenden i ett felanmälningssupportsystem. Ärendena kan handla om allt från att laga/ersätta trasiga surfplattor, återställa lösenord samt allmänna tekniska supportfrågor.

Du kommer till exempel att:


* Ta emot och bemöta ärenden i skolans felanmälningssystem.
* Hantera löpande IKT-supportärenden.
* Beställa och installera nya datorer till personal och elever.


VI SÖKER DIG SOM
Har erfarenhet av firstline-support sedan tidigare och vill få ett meriterande arbeta på CVt. Du kanske ska börja studera till vårterminen och vill ta dig ann en ny utmaning i december?

Du har ett stort intresse för IT och det senaste i IT-världen. Detta då du kommer att arbeta med support mot bland annat ungdomar där intresse för den breda värld IT innefattar finns. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då felanmälningarna sker på svenska samt att kommunikationen med medarbetare och elever sker på svenska.


* Erfarenhet av arbete med firstline-support.
* Stort IT-intresse och uppdaterad kunskap inom området.
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Som person har du problemlösning som högt fokus! Detta då tjänsten till stor del består i att lösa IT-relaterade problem. Vidare är din sociala kompetens av största vikt i och med att du kommer jobba med att ge stöd och support till både anställda och elever. Det är viktigt att du kan bemöta dem på ett trevligt och professionellt sätt och tycker att det är kul med interaktionen! Du kommer även att arbeta i ett team om fyra medarbetare och det är viktigt att ni kan samarbeta och hjälpa varandra. Sist men inte minst kan du arbeta självständigt och driva ditt eget arbete och dina ärenden framåt!

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid t.o.m 31/12
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Hallsberg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ore01@academicwork@academicwork.se] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
(Ta bort för arbetaruppdrag)


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 8-17Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 14996866
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/firstline-support-till-allskolan-i-hallsberg/14996866?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Personliga assistenter til resursgrupp

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du ha ett arbete med varierande arbetsuppgifter och med möjligheten att själv planera din arbetstid?

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen söker nu 2 st Personliga assistenter med placering i vår resursgrupp.
Arbetet innebär att finnas tillgänglig för de verksamheter där det behövs extra resurs vid ordinarie personals korttidsfrånvaro. Det är ett varierande arbete där du får möjligheten att arbeta hos flera olika assistansberättigade.

I uppdraget som Personlig assistent ingår:
- Att delta i den assistansberättigades dagliga liv och ge stöd i dennes vardag utifrån den upprättade genomförandeplanen och beslut.
- Att utföra omvårdnadsuppgifter och vissa delegerade sjukvårdsuppgifter
- Att delta i fortlöpande verksamhetsutveckling samt att verka för måluppfyllelse av, de av nämnd, fastställda mål.

Att vara anställd i resursgrupp innebär:
-Att du anställs på ett lokalt resursavtal med årsarbetstid
-Att du har möjlighet att påverka ditt eget schema utifrån verksamhetens behov
-Att du arbetar där behov uppstår

Arbete på årsarbetstid innebär att du arbetar mer under de perioder som arbetstoppar uppstår. Det är då viktigt att du själv kan ta ansvar för att planera din arbetstid med den vila som krävs. Du är en trygg person som har god självkännedom. Du är flexibel och har inga problem med att byta arbetsplats och arbetstider från dag till dag.
Du bör trivas med att både arbeta ensam och i grupp.

Vi söker dig som har gymnasieexamen från Omvårdnadsprogrammet eller Barn-och fritidsprogrammet.
Du kan även ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är bra om du har kännedom om personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet och en positiv människosyn värderas högt.B-körkort och tillgång till bil är ett krav
Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt samt helg.
Månadslön med fast tillägg för förskjuten arbetstid
Tillträde omgående
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: Ref nr SAF 321/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Underhållsreparatör FU/AU/EL-automation

Volvo CE i Hallsberg är med och tillverkar världens bästa anläggningsmaskiner genom fokus på ledarskap, lagarbete, glädje och kompetens. Vi har en spännande tid framför oss då vi håller på att projektera en helt ny generation hytter.

För att kunna nå våra högt uppsatta mål behöver vi nu förstärka vår organisation med en riktigt duktig underhållsreparatör i vår verksamhet. Är du den innovativa och erfarna personen som vill vara med att utveckla och kan få saker att hända?

Du skall arbeta med att utföra förebyggande, avhjälpande och planerat underhåll på
vår produktionsutrustning men även utföra reparationer vid akuta stopp. Du kommer vidare även att stödja våra operatörer i arbetet med att utveckla ett bra operatörsunderhåll samt även delta i framtidens projekt tillsammans med underhållstekniker

Arbetsbeskrivning:
•Utföra förebyggande underhåll på produktionsutrustningar
•Utföra avhjälpande underhåll på produktionsutrustningar
•Återrapportera utförda uppdrag i Underhållssystemet Avantis
•Delta i förändringsarbetet med att utveckla underhållsaktiviteter på maskiner och processer
•Planera FU/PU med produktion och underhållsteknik
•Delta i arbetet med effektivisering av maskinerna tvärfunktionellt
•Medverka vid problemlösning tvärfunktionellt
•Leverantörs kontakter map.support och reservdelar
•Underhållsstöd till operatörsunderhåll
•Medverka i interna och externa projekt

Kvalifikationer:
•Du är teknikutbildad (el/mek/automation) eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt
•Du måste ha minst 5 års erfarenhet från underhållsverksamhet i industriell miljö
•Du är väl förtrogen med maskiner och utrustning inom plåtbearbetning, svetsning, automatiserade anläggningar och måleri
•Erfarenhet av underhåll från fordons-, verkstads- eller processindustri är en merit
•Du har goda IT-kunskaper, särskilt avseende underhållssystem, Office och PLC
•Du har goda kunskaper i engelska

Anställningsdatum:
Snarast. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Skicka därför in din ansökan redan i dag.

The Volvo Group is one of the world’s leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines under the leading brands Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus and Volvo Penta.

With Volvo Construction Equipment, one of the world’s leading providers of products and services to the construction industry under the brands Volvo, SDLG and Terex Trucks, you will be part of a global and diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust each other and embrace change to stay ahead. We make our customers win.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Serviceingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Volvo Group
*
69430  Hallsberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i eng/sv eller sva till Introduktionsprogrammet/IM IA Alléskolan

Sydnärkes utbildningsförbund bedriver gymnasieutbildning vid Alléskolan och vuxenutbildning vid Allévux i Hallsberg. Förbundets målsättning är att dess utbildningar ska vara de självklara valen för regionens ungdomar, vuxna och arbetsgivare.

Vi arbetar aktivt med att erbjuda en bra studie och arbetsmiljö till våra elever och medarbetare. Under de senaste åren har vi investerat i nya byggnader och renoverat stora delar av skolan och kan erbjuda toppmoderna och stimulerande studiemiljöer. Sydnärkes utbildningsförbund erbjuder en arbetsplats där vi värderar öppen kommunikation mellan medarbetare och ledning. Vi har snabba beslutsvägar, där möjligheterna är stora att vara delaktig och påverka beslut inom organisationen.

Vill du vara med och utveckla verksamheten och bidra till vår vision att vi ska vara Örebro läns mest attraktiva arbetsplats?

ARBETSUPPGIFTER
Är du behörig 7-9-lärare i engelska/svenska eller svenska som andraspråk och söker nya utmaningar? Vill du arbeta på en framgångsrik och växande gymnasieskola? Då kan du vara vår nya kollega!

Det kollegiala lärandet står i fokus på Alléskolan och tillsammans utvecklar vi metoder för gemensam planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt våra styrdokument. Vårt uppdrag är att ge alla elever den bästa utbildningsgrunden att stå på för en bra framtid.

Vår organisation växer och förändras och vi söker därför lärare till Introduktionsprogrammet.

Du kommer att undervisa i engelska och svenska/svenska som andraspråk på Alléskolans introduktionsprogram. Du kommer även vara mentor för elever. Mentorskapet ser vi som en viktig del i lärarens uppdrag.

KVALIFIKATIONER
Du har:
• lärarlegitimation i engelska och svenska eller svenska som andraspråk åk 7-9 och eller gymnasiebehörighet.

Personliga egenskaper:
• Du har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera elever till lärande utifrån deras olika behov.
• Du strävar alltid efter att utveckla din undervisning och på så sätt bidra till förnyelse och öka elevernas nyfikenhet, kreativitet, motivation och självförtroende.
• Du tycker om att arbeta med ungdomar och är beredd att lägga ned det där lilla extra för våra elever och deras undervisning.
• Du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill att du bifogar din lärarlegitimation i din ansökan.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: 38/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=37348cdf-0405-4f5d-a5a5-ec7e893583ee&TK=287e1396-f9c7-4f1c-8226-4964645bc125
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sydnärkes Utbildningsförbund , Alléskolan
Södra Allén 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: http://www.alleskolan.eu
  

Platsannons

Undersköterskor

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Nu söker Hallsbergs kommun undersköterskor till Kullängen!

På Kullängen finns det fyra avdelningar med inriktning på personer med demenssjukdom. Det finns även en nattgrupp samt en demens dagvård.

Därför söker vi nu på Kullängen inom särskild boende undersköterskor med erfarenhet av omvårdnad i ordinärt boende till vår nattgrupp.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande omvårdnadsutbildning, inriktning demens är meriterande.
Du bör ha erfarenhet av att arbeta utifrån personcentrerad omvårdnad och med demens.
Socialförvaltningen arbetar med den ?nationella värdegrunden för äldre? vilket innebär att Du ska ha ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga både med vårdtagare, närstående arbetskamrater och team. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde, enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att hållas löpande under rekryteringstiden.
Tillsättning av tjänster kommer att ske under rekryteringstiden.

Anställningsform, vi söker tre tillsvidaretjänster för nattgruppen.
Tjänstgöringsgrad enligt följande:

77.98 % from 180115
63.75 % from 171127
63.75 % from 171127
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Ref nr SAF 320/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

1:e Socialsekreterare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Hallsbergs kommun är en kommun i expansion och utveckling där vi arbetar systematiskt med utvecklingsfrågor inom socialtjänstens område.
Nu söker Socialförvaltningen/Individ- och familjeomsorgen en 1:e Socialsekreterare till Barn- och familjeenheten!

Vill du komma till oss?
Vi söker dig som vill bli en del av vårt fantastiska team och som vill vara med och utveckla socialtjänsten tillsammans med kollegor, samarbetspartners, chefer och politiker.
På vår arbetsplats händer det mycket varje dag och vi är en socialtjänst med högt tempo men vi skrattar mycket och är bra på att samverka över gränserna!
Vi erbjuder dig extern handledning varje månad och goda utbildningsmöjligheter.
Vi har en väl bemannad socialtjänst med hög kompetens vilket vi ser som en förutsättning för att kunna bedriva ett bra socialt arbete.

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen i Hallsbergs kommun står inför nya och spännande utmaningar. Tillsammans arbetar vi för att uppnå en effektivare och bättre socialtjänst.
Våra resurser måste användas på bästa möjliga sätt, framför allt för att våra klienter skall få så bra insatser som möjligt.
Individ- och familjeomsorgen i Hallsberg arbetar med en sammanhållen Barn- och Familjeenhet och Vuxenenhet.

Gillar du utveckling och trivs med ansvar? Är du dessutom bra på att samarbeta, är lyhörd och förstår vikten av närvarande ledarskap och god arbetsmiljö? Då kanske du är den 1:e socialsekreterare som vi söker!

Tjänsten
Inom förvaltningen finns öppenvård gällande barn/unga och deras familjer, samt för vuxna.
Öppenvården består av Familjeteamet Barn och familj och Stegen för vuxna.
Vi samarbetar med Kumla kommun i en gemensam familjehemsenhet, i rekrytering och stöd till våra familjehem och Stegens öppenvård för vuxna.

Socialtjänsten samarbetar inom kommunen och med vårdcentralen, polisen m.fl. Socialtjänsten har på så sätt möjlighet att på ett tidigt stadium komma i kontakt och erbjuda sina insatser. Hallsbergs kommun har även en familjecentral vilket innebär nya och förbättrade möjligheter till samverkan.
Vår målgrupp är barn och ungdomar i åldrarna 0-20 år samt deras föräldrar. På enheten finns idag utöver enhetschef 10 socialsekreterare samt en enhet för ensamkommande barn. Vi har följande inriktningar; förhandsbedömningar, utredningar, samt uppföljning av insatser. Vi arbetar med stöd av BBiC och handlägger ärenden enligt SoL och LVU. Enhetschefer leder verksamheten inom enheterna.

Som 1:e socialsekreterare kommer du att arbeta på uppdrag av enhetschefen nära socialsekreterarna i det dagliga arbetet och stödja dem i ärenden, handläggning m.m. Stödet till socialsekreterarna kan ske både enskilt och i grupp genom metodutveckling och metodstöd inom arbetsområdet. Vidare kommer du att ta ansvar för introduktion för nyanställda och vara deras mentor.

Vi erbjuder dig
Inom Hallsbergs kommun ser vi att friskvård är viktigt och vi erbjuder därför friskvårdsbidrag samt möjlighet till förmånscykel.
Vi erbjuder vidare individuell och konkurrenskraftig lön samt goda möjligheter till bra löneutveckl-ing enligt uppsatta lönekriterier. Du har möjlighet att semesterväxla. Vi har en god arbetsmiljö, såväl när det gäller teknik som personligt stöd och erbjuder ett inspirerande och roligt arbete med trevliga och duktiga medarbetare.

Kompetens
Vi vill att du har socionomexamen och har flerårig erfarenhet av arbete inom kommunal socialtjänst, barn och ungdomsvård. Du skall vara väl förtrogen med aktuell lagstiftning och gärna ha erfarenhet av arbetsledning. Vidare vill vi att du kan arbeta självständigt och att du är trygg i din yrkesroll både med dokumentation, utredningsarbete och ärendehandledning. Du skall ha en god coachande förmåga och kunna hantera akuta situationer med svåra beslut. Därför behöver därför ha förmåga att kunna prioritera och att arbeta strukturerat. Vi förutsätter att du är kunnig i BBIC och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i Procapita. Har du systemkunskaper i Procapita ses det som meriterande. God kunskap i svenska språket samt att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan till Hallsbergs kommun!

Tillträde omgående och rekrytering och intervjuer kommer ske löpande. Vi efterfrågar fullständiga ansökningshandlingar.
Vi undanber oss att bli kontaktade av rekryterings -och annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: Ref nr SAF 319/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Stödpedagog

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Social och arbetsmarknadsförvaltningen söker nu en Stödpedagog till Serviceboende/Korttidsboende LSS!

Vill du ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete?
Hallsbergs kommun söker en engagerad och kunnig personal till ett Serviceboende med integrerad korttidsverksamhet.
Som stödpedagog är ditt huvudansvar att genomföra och utveckla verksamhetens metoder och pedagogiska arbete. Vara en stödfunktion till dina kollegor samt samordnare av det pedagogiska arbetet. Du kommer ingå i ett arbetslag och delta i brukarnas dagliga liv.
Verksamheten enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade(LSS) ska främja jämlikhet i levnadsvillkor och full delaktighet i samhällslivet för de personer lagen omfattar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv, kreativ, driven och jobbar för att brukaren ska få ett värdefullt, individanpassat och ett bra liv. Du verkar för samarbete, utveckling och känner ansvar för ditt arbete. Du klarar av arbeta ensam såväl som i grupp. Erfarenhet inom LSS-området är ett krav. Meriterande är kunskap inom området autism, utvecklingsstörning och psykiatri/missbruk samt tydliggörande pedagogik.

UTBILDNING
Vi söker dig som är utbildad socionom, behandlingspedagog eller beteendevetare eller har annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Stor vikt läggs dock vid personlig lämplighet.

Tillträde: 1 februari 2018 eller efter överenskommelse
Arbetstid: schemalagd, varannan helg

Fackliga representanter nås vi kommunens växel.

Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Hallsbergs kommun och vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Stödpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: Ref nr SAF 318/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Julvik. Terminalarbetare, Hallsberg

Bli en del av vårt team


Vi söker nu julvikarier till vår brevterminal i Hallsberg. Som julvikarierande terminalarbetare på brevterminalen arbetar du i första hand med sortering av brev och julkort, både manuellt och maskinellt. Tjänstgöringen är förlagd natt/kväll/dag, främst vardagar. Vi kommer tillsammans överens om vilka pass Du kommer att arbeta. Tjänsten är ett julvikariat med start 2017-12-04 och sträcker sig till 2017-12-31. Vi ser gärna att du kan arbeta majoriteten av den perioden, och främst under december månad. 
  
Du har vad som krävs

Vi söker Dig som har fyllt 18 år, trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. Det är ett krav att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har utbildning på gymnasienivå. Du tränar regelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet är fysiskt krävande och du arbetar i högt tempo.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com. 
 
Ansök


Vill du veta mer om tjänsten maila jenny.gillard@postnord.com.
Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret för ”enskild person”: Länk till blankett
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Postterminalarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid/deltid TidsbegränsadFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=71059&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Produktionsledare, Hallsberg

PostNord söker två första linjens chefer till terminalen i Hallsberg.  På terminalen i Hallsberg arbetar ca 300 medarbetare. Vi behöver förstärka ledarskapet och söker två kvalitetsmedvetna och målfokuserade produktionsledare.
 
Bli en del av vårt team

Som produktionsledare har du resultat-, process- och personalansvar för ditt team. Genom kommunikativ och delaktigt ledarskap utvecklar du verksamheten. Du skapar enighet kring vision och värderingar, för att lyckas med detta krävs ett aktivt arbete med att coacha och utveckla dina medarbetare. Chefsansvaret är fördelat på tre produktionschefer och 12 produktionsledare. I rollen som produktionsledare ingår du i en operativ ledningsgrupp. Tillsammans formar vi en leveranskultur som innebär att vi gör det vi säger att vi ska göra. Arbetstiden är förlagd främst kväll och natt.
 
Du har vad som krävs

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är målfokuserad och kvalitetsmedveten. Som person är du ordningsam och noggrann. Du har en mycket god förmåga att självständigt planera, prioritera och genomföra ditt arbete. Du har grundläggande kunskaper om lagar och avtal. Du är en lyhörd person, en god kommunikatör som har lätt för att samarbeta. Som chef och ledare är du tydlig och du involverar. Du levererar värde och tar ansvar. Du är tydlig – i dina förväntningar, i din återkoppling och i din kommunikation. Du tar ansvar – genom att utveckla verksamheten, ta fullt ägandeskap och genomföra ständiga förbättringar. Du levererar värde – genom att förstå och agera utifrån kundernas behov, göra prioriteringar och ta ansvar för helheten. Du kan delegera och skapa förutsättningar för medarbetarna att leverera. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av chef- eller ledarskap från en mål- och resultatstyrd verksamhet.
 
Vi levererar

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på ca. 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök


Vid frågor kontakta, Maria Enevad-Jivenius, 010-436 0250 eller Daniel Gunnarsson, 010-436 2715  
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Arbetsledare, lager
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningarFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=71053&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

servitris, kock

Vi söker en kock och en servitris som kan hjälpa oss både i köket och servisen. Du kommer hjälpa till att förbereda maten, severa m.m.


Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet men inget krav, men att du kan det svenska språket och även engelska, är service inriktad och ger gästerna en bra upplevelse. Körkort är ett krav.

Vi är en nystartad restaurang som växer mer och mer för varje dag. Vi ligger lokaliserade ute i Bo, Hjortkvarn. Fokuserar på närproducerat och var naturen har att erbjuda.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: kock/ servitris
Webbplats:
Epostadress: jdevine@boo-natur.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Devine Restaurang AB
Bo Staten
69793  Hjortkvarn Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i programmering till Alléskolan

Sydnärkes utbildningsförbund bedriver gymnasieutbildning vid Alléskolan och vuxenutbildning vid Allévux i Hallsberg. Förbundets målsättning är att dess utbildningar ska vara de självklara valen för regionens ungdomar, vuxna och arbetsgivare.

Vi arbetar aktivt med att erbjuda en bra studie och arbetsmiljö till våra elever och medarbetare. Under de senaste åren har vi investerat i nya byggnader och renoverat stora delar av skolan och kan erbjuda toppmoderna och stimulerande studiemiljöer. Sydnärkes utbildningsförbund erbjuder en arbetsplats där vi värderar öppen kommunikation mellan medarbetare och ledning. Vi har snabba beslutsvägar, där möjligheterna är stora att vara delaktig och påverka beslut inom organisationen.

Vill du vara med och utveckla verksamheten och bidra till vår vision att vi ska vara Örebro läns mest attraktiva arbetsplats?

ARBETSUPPGIFTER
Är du behörig lärare i programmering och söker nya utmaningar? Vill du vara med och utveckla utbildningen på en framgångsrik och växande gymnasieskola? Då kan tjänsten som lärare i programmering på Alléskolan vara någonting för dig.

Vi söker dig som vill komplettera vårt team på Teknikprogrammet med just dina kunskaper och din kompetens, i strävan efter att ge eleverna den bästa utbildningen inom branschen! Vi erbjuder dig ett stimulerande och givande arbete
där du med dina erfarenheter och kompetens ges förutsättningar att bedriva undervisning på ett pedagogiskt och framgångsrikt sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta undervisning, planera och följa upp elevens lärande samt mentorskap. Du kommer att undervisa bland annat i programmering. Du kommer att ingå i teknikarbetslaget tillsammans med andra lärare.

KVALIFIKATIONER
Du har:

• lärarlegitimation i programmering

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av undervisning på gymnasienivå.

Personliga egenskaper:

• du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra
• du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga
• du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt
• du är strukturerad, flexibel och har ett positivt och professionellt förhållningssätt i mötet med andra människor

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 36/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83d2b64c-6ae9-4a71-b625-358401b06b5d&TK=9fec4310-2957-47b7-bfe1-91a7764fb3be
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sydnärkes Utbildningsförbund , Alléskolan
Södra Allén 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: http://www.alleskolan.eu
  
Platsannons

Inköpsassistent på bjässen Ahlsell, höstens bästa extrajobb!

Studerar du administration, logistik, ekonomi eller motsvarande och vill ha ett meriterande extrajobb som erbjuder dig både flexibilitet och kontakter på Ahlsell? Som inköpsassistent får du frihet under ansvar samt insikt och erfarenhet av branschen. Sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker två stycken inköpsassistenter till Ahlsell som vill komma in och avlasta inköpsteamet med administrativa arbetsuppgifter. Ahlsell ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning. Du kommer att arbeta två dagar i veckan under kontorstid. Både tider och dagar är flexibla och med hänsyn till ditt schema samt din kollega i samma roll. Det gör detta till ett perfekt extrajobb vid sidan av studierna.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ahlsell. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare. Det ger dig dessutom goda möjligheter att arbeta under jul- och sommarperioderna.

ARBETSUPPGIFTER
Som inköpsassistent kommer du arbeta med att överföra data och orderinformation till Ahlsells affärssystem. Du arbetar med dubbla skärmar och arbetet kräver att du kombinerar effektivitet med noggrannhet. Ordrar inkommer via mail och du hämtar dem från en gemensam kö och för sedan över uppgifter som ex. antal, tidpunkter etc. Du kommer även att följa upp leveranser som för försenade etc. och då kontakta berörda parter.

Tjänsten passar dig som vill få en inblick i ett utav Sveriges största logistikföretag samtidigt som du får möjlighet att bygga din erfarenhet inom inköpsområdet tillsammans med ett operativt inköpsteam.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som studerar ekonomi, logistik eller annan relevant administrativ utbildning och tar examen tidigast juni 2018.


* Har mycket goda kunskaper i svenska, både i skrift och tal då arbete och kommunikation sker på svenska
* Körkort B


Det är meriterande om du:


* Har tidigare administrativ erfarenhet


I och med att kraven är få blir det viktigt hur du presenterar dig och ditt intresse för tjänsten i ditt personliga brev.

Vi tror att du som person är effektiv och noggrann och har ett gott öga för detaljer. Vidare tror vi att du som är strukturerad i ditt arbetssätt och drivs av att arbeta mot uppsatta mål kommer att trivas i rollen.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: omgående
* Omfattning: Deltid 2 dagar /veckan (även under tentaveckor) med varierande tider anpassade efter ditt schema
* Placering: Hallsberg
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ahlsells önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.


* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

De omsätter drygt 26 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar de varje dag sitt löfte till sina kunder: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Inköpsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltiddeltid kontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 14996175
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/inkopsassistent-pa-bjassen-ahlsell-hostens-basta-extrajobb/14996175?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Psykolog till Allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Hallsberg

Psykolog till Allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Hallsberg
Örebro län

Ärendenummer:
HoS:2017:1012

Allmänpsykiatri Hallsberg finns i samma lokaler som primärvården i Hallsberg. Upptagningsområdet inkluderar Hallsberg, Kumla och Askersund med tillsammans cirka 47 000 invånare. Vi är cirka 30 medarbetare psykologer, skötare, arbetsterapeuter, kuratorer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, medicinsk vårdadministratörer samt läkare. Allmänpsykiatri Hallsberg är en integrerad mottagning vilket innebär att vi bedömer, utreder, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar patienter med behov av specialistpsykiatrins insatser. Vi är indelade i två tvärprofessionella behandlingsteam och har teamkonferenser varje vecka där behandlingsfrågor kan tas upp. Viktiga områden för oss är gruppbehandlingar, patientens och anhörigas delaktighet i vården. Det är goda tågförbindelser till Hallsberg och det tar cirka 10 minuter att promenera från Centralen i Hallsberg till mottagningen.

.

Arbetsuppgifter:
Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller dig som snart är klar med din PTP eller ska påbörja din PTP. Du kommer att arbeta med olika typer av behandlingar för t.ex. ångest, depression och personlighetstörningar. Det kommer rör sig om både individuella behandlingar och gruppbehandlingar. Bedömningar, utredningar kommer också vara förekommande arbetsuppgifter. Likaså kan det bli aktuellt att under särskild avsatt tid jobba som konsultpsykolog mot en utvald vårdcentral i södra länet, ett uppdrag som kan vara en bra konstrast till arbetet på mottagningen.
Vi vill också ge dig en möjlighet till fortsatt kompetensutveckling. Detta kan med fördel diskuteras vid en ev intervju.
Vi önskar att du vill vara med och utveckla vår verksamhet och vara en i teamet.

Anställningsform:
Tillsvidare heltid, dagtid.

Tillträde:
2018-01-01, eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Helena Eriksson, Enhetschef, 0582-880 84.
Ylva Malm, leg. Psykolog, 0582-88075

Fackliga företrädare:
Åsa Krantz, Sveriges Psykologförbund, 0581-853 72, asa.krantz@regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-11-26

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog, PTP-psykolog


Hemsida: www.regionorebrolan.se

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Allmänpsykiatrisk öppenvård är en del av den specialiserade psykiatrin. Verksamheten har mottagningar i Hallsberg, Karlskoga, Lindesberg och Örebro med enheter inom rehabilitering, affektivmottagning, traumamottagning samt en enhet för dövpsykiatri. Vi arbetar med både individuell- och gruppbehandling samt med såväl planerade som akuta besök samt telefonrådgivning. Tillsammans är vi runt 200 medarbetare som arbetar med gemensamma processer och mål. Vi arbetar i multiprofessionella team utifrån en helhetssyn på människan samt jobbar för att främja närståendes delaktighet i vården.

Psykiatrin i Region Örebro län är en specialistverksamhet indelad i fem verksamhetsområden alla med stort fokus på etik och samverkan samt med en väl fungerande utbildnings- och forskningsmiljö. Tillsammans är vi ungefär 900 medarbetare.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Då vi inom Psykiatrin värnar om våra patienter och värderar patientsäkerheten högt, kommer vi i samband med rekryteringen att begära utdrag ur misstanke- och belastningsregister från Rikspolisstyrelsen.

Mer att läsa om misstanke- och brottsregister finns i SFS 1999:1135 och SFS 1999:1134.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: HoS:2017:1012
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Transportledare till Green Cargo i Hallsberg

Transportledare / Transportplanerare / Trafikplanerare till bilenheten på Green Cargos huvudkontor i Hallsberg, Örebro län.

Är du affärsmässig och lösningsorienterad samt trivs med att hitta möjligheter som tillfredsställer kunders önskemål? Som transportledare på Green Cargo får du att en viktig roll med ett helhetsansvar för den dagliga trafikplaneringen. Utifrån aspekter så som tid, miljö och ekonomi arbetar du för att finna de mest effektiva lösningarna i företagets transportplanering. Lockar det dig? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders inledande provanställning. Du kommer tillhöra affärsområdet Bil inom Green Cargo.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

• Styra och dirigera en bilflotta på 30 st ekipage samt optimera lastkapacitet och lastbärares fyllnadsgrad
• Bevaka, följa upp och rapportera eventuella avvikelser av transporter till kund
• Utveckla vår trafik genom att skapa nätverk med kunder och transportörer
• Skapa kombinationslösningar med järnväg som transportslag
• Ekonomiskt ansvara för rundturstrafiken

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som transportplanerare av fjärrtrafik så kommer du att ha ett nära samarbete med dina fem kollegor som också ingår i Green Cargos bilenhet. 

Du kommer att arbeta på Green Cargos huvudkontor och blir del av en värderingsstyrd organisation som värnar om sina medarbetare. 

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen så behöver du ha tidigare erfarenhet av transportplanering, gärna från godsbranschen, samt kunskaper i Microsoft Office. Du anpassar ditt språkbruk för att effektivt och tydligt kunna kommunicera med olika aktörer i hela kund- och leveranskedjan. Tjänsten kräver därför att du talar och skriver svenska obehindrat. 

Som person är du strukturerad och noggrann. Du är effektiv i ditt arbetssätt, har en hög servicenivå samt förmågan att se när dina kollegor behöver avlastning. Eftersom rollen innebär daglig kundkontakt via telefon så trivs du med telefon som arbetsredskap. 

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Transportledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=E36FDB00-D250-41E2-882E-6F4D55F39663&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Förskollärare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Ett spännande och utmanande uppdrag!

Förskolorna i centrala Hallsberg behöver utöka sin verksamhet under vårterminen 2018. Vi söker därför förskollärare, från 180101, eller enligt överenskommelse för tillsvidaretjänst.

Vi kommer att starta upp verksamhet i tillfälliga lokaler under våren för att sedan till hösten 2018 få in barnen i befintliga verksamheter. Vi söker nu dig som känner att du har vad som krävs för att vara en trygg pedagog för barn och vårdnadshavare. Du behöver ha drivet och lusten att starta upp en ny verksamhet som ska samarbeta med befintliga verksamheter. Självklart är du flexibel.

Alla barn ska ges möjlighet att utvecklas i våra verksamheter utifrån sina individuella behov och förutsättningar. Förskolan ska bidra till att ge barn självförtroende och framtidstro i sitt tillägnande av nutidens och framtidens lärande. I våra förskolor ska alla barn få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och få uppleva sig vara en tillgång i gruppen.
Det är viktigt att verksamheten är intressant, meningsfull och rolig. Vi arbetar med att skapa innehållsrika och inbjudande miljöer som ger plats för lek, kreativitet och utforskande.

Hos oss kommer du att få en egen iPad. Vi ser digitaliseringen i förskolan som ett verktyg som både förenklar och förbättrar vår verksamhet. Vi använder digitala verktyg i det pedagogiska arbetet för att utveckla barnens digitala kompetens. Med hjälp av digitala verktyg utvecklar vi den pedagogiska dokumentationen.
Hos oss kommer du att få arbetskläder för utomhus- och innebruk.
Du får friskvårdsbidrag via actiway.

Vi söker dig som är positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete. Du ska vara delaktig i att driva det pedagogiska arbetet framåt utifrån förskolans läroplan och uppdrag. Du sätter barnen i fokus och ser dem som kompetenta. Du arbetar för att skapa en förskola där barnen är delaktiga och har inflytande.
Du är flexibel, ansvarstagande och ser möjligheter i ditt arbete. I ditt dagliga arbete ska du kunna möta människor med inlevelse och empati.
Du bidrar till att utveckla pedagogisk dokumentation.
Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer:
? utbildad förskollärare/lärare mot yngre år
? väl förtrogen med styrdokumenten
? kan dokumentera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt och är intresserad av att använda digitala medel som ett verktyg
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Ref nr BIF 315/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Barnskötare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Spännande och roligt uppdrag!

Förskolorna i centrala Hallsberg behöver utöka sin verksamhet under vårterminen 2018. Vi söker därför barnskötare, från 180101, eller enligt överenskommelse för visstidsanställning.
Vi kommer att starta upp verksamhet i tillfälliga lokaler under våren för att sedan till hösten 2018 få in barnen i befintliga verksamheter.
Vi söker nu dig som känner att du har vad som krävs för att vara en trygg pedagog för barn och vårdnadshavare. Du behöver ha drivet och lusten att starta upp en ny verksamhet som ska samarbeta med befintliga verksamheter. Självklart är du flexibel.
Enskild planering och arbetslagsplanering är förlagd till dagtid, medan arbetsplatsträffar och vissa andra möten är på sen eftermiddagstid eller kvällstid. Pedagogerna arbetar för att barnen ska få leka och lära i en lugn, harmonisk och stimulerande miljö. Barnen ska känna sig trygga, ha roligt och kunna utvecklas i sin egen takt. Verksamheten bygger på barnens egna intressen och funderingar.

Den pedagogiska dokumentationen är ett hjälpmedel som möjliggör en utveckling av verksamheten och av oss själva samtidigt som vi synliggör barnens lärande. Vi använder moderna tekniska hjälpmedel i dokumentationsarbetet vilket ökar reflektionsmöjligheterna både för pedagogerna och tillsammans med barnen. Förskolorna gör ett framstående utvecklingsarbete när det gäller uppföljning och utvärdering av verksamhets mål.

Självklart ska du vara en del av det!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Att tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet enligt läroplanens mål och uppdrag.
Att tillsammans med personalen i arbetslaget arbeta för att barns inflytande, delaktighet och eget ansvar utvecklas.
Vi arbetar utifrån det kompetenta barnet där inflytande och delaktighet är viktigt. Pedagogisk dokumentation är viktigt redskap som är under utveckling hos oss.

Kompetenskrav:
Barnskötare

Vi söker dig som är positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete.
I ditt dagliga arbete skall du kunna möta människor med inlevelse och empati.
Du skall vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt och vara väl insatt i förskolans läroplan och uppdrag.
Du är flexibel och ser möjligheten att få var med och bygga upp en trygg verksamhet för vårdnadshavare och barn.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt meriterande
Erfarenhet av dokumentation.
Goda IT kunskaper.
Erfarenhet av att arbeta i en större organisation.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Ref nr BIF 314/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

BVC- sjuksköterska till Hallsbergs vårdcentral

BVC- sjuksköterska till Hallsbergs vårdcentral
Hallsberg

Ärendenummer:
HoS:2017:971

Hallsbergs vårdcentral ligger i södra delen av Region Örebro län med goda reseförbindelser med tåg, buss och bil. Nära till friluftsliv och till stadens kulturutbud. Här finns mycket kompetens och erfarenhet. Vi är en prestigelös arbetsplats där nytänkande och förslag som kan förbättra verksamheten alltid välkomnas. Här finns goda möjligheter att påverka det egna arbetsområdet samt till kompetensutveckling.

.

Arbetsuppgifter:
Som BVC-sköterska på vårdcentralen i Hallsberg jobbar du utifrån ett helhetsperspektiv med barnets hälsa i fokus. Du är ett aktivt stöd för föräldrar och blivande föräldrar i att stärka dem i sin föräldraroll. Du möter föräldrar och barn i grupp och individuellt, utifrån varje familjs behov.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldragrupper, hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning och vaccinationer.

I Hallsberg finns familjecentral där aktörer från hälso- och sjukvården och kommunen samverkar kring t ex föräldragrupper och öppen förskola. Du har en viktig uppgift att, med dina idéer och din erfarenhet, bidra till att vidareutveckla samverkan tillsammans med övriga aktörer. Tillsammans vill vi skapa bästa möjliga hälsostöd för föräldrar och barn.

Du stora möjligheter att själv påverka din arbetssituation med bra villkor. Här kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter med utbildning utifrån dina intressen och verksamhetens behov. Vidare förväntar vi oss att du är delaktig och drivande i förbättringsarbete och verksamhetsutveckling, hela tiden med patientens bästa i fokus.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sirpa Ljung, verksamhetschef, 0582-88100

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet, 0771-420420

Sista ansökningsdag:
2017-11-26

Kvalifikationer:
Distriktssköterska eller specialistsköterska med inriktning hälso- och sjukvård för barn och ungdom.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
B-körkort.


Hemsida: www.regionorebrolan.se

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hallsbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: HoS:2017:971
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Driftledare till Green Cargos huvudkontor i Hallsberg

Varje dygn rullar hundratals godståg runt om i Sverige – är du serviceinriktad, snabb i tanken och motiveras av att få ta egna beslut kan det vara just du som får ansvara för att säkerställa punktlighet och hög leveransnivå. Är du novis inom tåg och transport kan du vara lugn, här inleds nämligen anställningen med en gedigen introduktion!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker en driftledare till Green Cargos kontor i Hallsberg. Hallsbergskontoret har nyligen blivit utsett till huvudkontor vilket innebär att det framöver kommer att öppnas upp mängder av nya tjänster och möjligheter på orten – ta chansen och hoppa på tåget redan idag!

Som driftledare välkomnas du till ett team på dryga 20 personer där ålder, erfarenhet och bakgrund är mixad. Här varvar du arbete med introduktion under dina första sex månader för att få alla förutsättningar att bli en skicklig driftledare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Green Cargo.

ARBETSUPPGIFTER
Som driftledare kommer du tillsammans med tågövervakningen arbeta med att övervaka alla Green Cargos tågtransporter i Sverige och andra delar av Europa.

Du kommer till exempel att:


* Sammanställa och skicka avvikelserapporter till kunder gällande förseningar av transporter
* Hantera störningar så som stopp i trafiken där du fattar beslut om omdirigering av transporter
* Arbeta med personal-/omplanering av lokförare som ej kan ta sin planerade körning
* Ta emot mail och samtal ifrån kunder, lokförare samt andra aktörer
* Dagligen fatta avgörande beslut kring de transporter du övervakar för att uppnå hög leveranssäkerhet gentemot Green Cargos kunder


Söker du en långsiktig anställning inom företaget är driftledning en optimal start. Här kommer du lära dig ovärderlig kunskap som är eftertraktad i flera interna roller. Utvecklingsmöjligheterna är goda och det finns flera exempel på personer som påbörjat sin karriär som driftledare och idag återfinns i ledande chefsroller och planeringsfunktioner. I den här rollen trivs du som gillar tempo och puls med stort eget ansvar!

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet ifrån yrkeslivet. Antingen ifrån ett serviceinriktat arbete så som kundtjänst, telefonförsäljning, växel, ordermottagning, support. Eller så har du din bakgrund inom transportplanering, arbetsledning eller samordnande tjänst inom logistik. Ett extra plus är om du har en bakgrund inom lagidrott.


* Mycket god svenska och engelska i tal/skrift är en förutsättning då detta används dagligen
* Slutförd gymnasieexamen
* B-körkort ett krav såvida du inte bor på orten
* Goda kunskaper i Officepaketet och generellt god datorvana då arbetet utförs i flera olika typer av system


Som person trivs du med att ta ansvar liksom arbeta tillsammans med andra människor i olika konstellationer för att uppnå resultat. Arbetet kan stundtals vara hektiskt och förmåga att behålla lugnet i pressade situationer är A & O för att lyckas. Du kommer få möjligheten att ansvara för affärskritiska transporter för Green Cargos kunder vilket ställer krav på att kunna kliva in med pondus och fatta beslut.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Snarast, uppsägningstid beaktas
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast månadslön inklusive ob-tillägg
* Placering: Hallsberg
* Kontaktuppgifter: Oskar Bernling, 070-414 30 68
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik med Sverige som hemmamarknad. Det betyder fullt fokus på godstransporter med järnvägen som bas. Green Cargos nätverk trafikerar ca 40 intermodala platser och täcker cirka 265 platser i Sverige samt huvudorterna i Norge. Med samarbetspartners kopplar Green Cargo det svenska näringslivets transporter till marknaderna på kontinenten.
Publiceraddatum: 2017-10-28
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid SkiftEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 14996035
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/driftledare-till-green-cargos-huvudkontor-i-hallsberg/14996035?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Coco Thai i Hallsberg söker personal

Serveringspersonal sökes till Coco Thai Kungsfenan i Hallsberg. Vi söker
serveringspersonal till förekommande uppgifter inom servering och kassa.
I arbetsuppgifterna ingår även varubeställningar.
Du bör vara social, stresstålig och flexibel.

Schemalagt arbete till såväl dag, kväll och helg.

Erfarenhet inom restaurang är meriterande.

Vi ser gärna sökande från Hallsberg pga allmänna kommunikationer.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Coco Thai

69430  HALLSBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till 7-årig tjej

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker nu två personliga assistenter till en 7-årig tjej som bor i Hjortkvarn. Hon bor tillsammans med sin föräldrar och har assistans dygnet runt, förutom vid skoltid. Du som personlig assistent ska därmed fungera som kundens förlängda armar och ben. Arbetet innefattar moment så som stöd och hjälp vid förflyttningar, hygien, aktiviteter och lek.

I dagsläget söker vi timvikarier som kan jobba vissa fasta tider men framförallt hoppa in extra vid behov. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar och nätter, både vardagar och helger. Vi ser därför att du är flexibel och har möjlighet att ställa upp med kort varsel.
Nattarbetet är av övervakande karaktär och du måste därför alltid vara pigg och utvilad inför ditt arbetspass och känna dig trygg med att du kan vara vaken och alert hela natten.

Du som assistent ska vara ansvarsfull, flexibel och positiv som person. Du behöver vara lyhörd och kunna fånga upp små signaler då kunden saknar verbal kommunikation. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek, då kunden precis som alla 7-åringar, tycker om att leka.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV redan idag och berätta lite mer om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 1-100% Timvikarie, Minst 6 månaderMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/704/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Box 240 69
10450  Stockholm Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Svetsare/byggsmide

Allmänt om företaget:
Hallsbergs smide AB har funnits i mer än 70 år och . Vi är idag ca 35 medarbetare. Våra kärnvärden är snabba leveranser , hög kvalité och stort yrkeskunnande. Vi arbetar inom tre olika kundsegment reparation/underhåll, komponent tillverkning och byggsmide.
Vi utför också arbete direkt hos kunder.

Vi har ett brett yrkeskunnande inom plåtbearbetning och maskinbearbetning. Vår inriktning är fåstycketillverkning såsom prototyper och mindre seriestorlekar. Vi arbetar med de normalt förekommande stålkvaliter , rostfritt och aluminium.

Vi är idag cerifierade i ISO9001, ISO 3834-2 och EN ISO 1090-1
vilket innebär att de som svetsar har svetslicenser.

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster. Därför behöver vi förstärka vår organisation med två medarbetare.

Arbetsbeskrivning:

Huvudinriktning: Reparation/byggsmide / VVS

Utifrån ritningsunderlag och anvisning och egen problemlösning självständigt utföra reparationer / svets på plats hos kunden.

Byggsmide : Från enkla räcken till resa stålstommar med väggar och takplåt mm.

Dina kvalifikationer:
Erfarenhet av svetsning i olika typer av material främst, svart material. Att ha minst 5 års "Erfarenhet av ute Jobb" där svetsning/problemlösning är en huvuddel av ditt arbete.

Har du svetslicens inom något område är det ett plus.

Vi lägger storvikt vid din personliga egenskaper då vi jobbar under stort eget ansvar.

Normalt utförs arbete i vårt närområde så det förkommer inte några övernattningar.


Erfarenhet av svetsning i olika typer av material främst, svart material. Att ha minst 5 års "Erfarenhet av ute Jobb" där svetsning/problemlösning är en huvuddel av ditt arbete.

Allmänt om företaget:
Hallsbergs smide AB har funnits i mer än 60 år och . Vi är idag ca 35 medarbetare. Våra kärnvärden är snabba leveranser , hög kvalité och stort yrkeskunnande. Vi arbetar inom tre olika kundsegment reparation/underhåll, legotillverkning och byggsmide.
Vi utför också arbete direkt hos kunder.

Vi har ett brett yrkeskunnande inom plåtbearbetning och maskinbearbetning. Vår inriktning är fåstycketillverkning såsom prototyper och mindre seriestorlekar. Vi arbetar med de normalt förekommande stålkvaliter , rostfritt och aluminium.

Vi är idag cerifierade i ISO9001, ISO 3834-2 och EN ISO 1090-1
vilket innebär att de som svetsar har svetslicenser.
Publiceraddatum: 2017-10-21
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast anställning. Anställning kommer att ske omgående. Cv ska innehålla ref.person med telefon nr. Ange referens: Svetsare/repartör
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Svetsare/repartör
Webbplats:
Epostadress: tord.vidlund@hallsbergs-smide.se
Övrigt: ansökan behandlas löpande, CV ska innehålla ref.person/tel
Arbetsplats: 
Adress: HALLSBERGS SMIDE AKTIEBOLAG
TEGELGATAN 3
69432  HALLSBERG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Svetsare

Allmänt om företaget:
Hallsbergs smide AB har funnits i mer än 70 år och . Vi är idag ca 35 medarbetare. Våra kärnvärden är snabba leveranser , hög kvalité och stort yrkeskunnande. Vi arbetar inom tre olika kundsegment reparation/underhåll, komponent tillverkning och byggsmide.
Vi utför också arbete direkt hos kunder.

Vi har ett brett yrkeskunnande inom plåtbearbetning och maskinbearbetning. Vår inriktning är fåstycketillverkning såsom prototyper och mindre seriestorlekar. Vi arbetar med de normalt förekommande stålkvaliter , rostfritt och aluminium.

Vi är idag cerifierade i ISO9001, ISO 3834-2 och EN ISO 1090-1
vilket innebär att de som svetsar har svetslicenser.

Vi ser en ökande efterfrågan på våra tjänster. Därför behöver vi förstärka vår organisation med två medarbetare.

Arbetsbeskrivning:

Huvudinriktning: Svetsning av komponenter . Få stycke tillverkning utifrån ritning (infattar ibland kapning ,bockning,svetsning , montering mm.

Utifrån ritningsunderlag och anvisning och egen problemlösning självständigt utföra även reparationer av kundens mtrl.

Dina kvalifikationer:
Erfarenhet av svetsning i olika typer av material främst, svart material. Att ha minst 5 års där svetsning är en huvuddel av ditt arbete.

Har du svetslicens inom något område är det ett plus.

Vi lägger storvikt vid din personliga egenskaper då vi jobbar under stort eget ansvar.Erfarenhet av svetsning i olika typer av material främst, svart material. Att ha minst 5 års "Erfarenhet av ute Jobb" där svetsning/problemlösning är en huvuddel av ditt arbete.

Allmänt om företaget:
Hallsbergs smide AB har funnits i mer än 60 år och . Vi är idag ca 35 medarbetare. Våra kärnvärden är snabba leveranser , hög kvalité och stort yrkeskunnande. Vi arbetar inom tre olika kundsegment reparation/underhåll, legotillverkning och byggsmide.
Vi utför också arbete direkt hos kunder.

Vi har ett brett yrkeskunnande inom plåtbearbetning och maskinbearbetning. Vår inriktning är fåstycketillverkning såsom prototyper och mindre seriestorlekar. Vi arbetar med de normalt förekommande stålkvaliter , rostfritt och aluminium.

Vi är idag cerifierade i ISO9001, ISO 3834-2 och EN ISO 1090-1
vilket innebär att de som svetsar har svetslicenser.
Publiceraddatum: 2017-10-21
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast anställning. Anställning kommer att ske omgående. Cv ska innehålla ref.person med telefon nr. Ange referens: Svetsare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Svetsare
Webbplats:
Epostadress: tord.vidlund@hallsbergs-smide.se
Övrigt: ansökan behandlas löpande, CV ska innehålla ref.person/tel
Arbetsplats: 
Adress: HALLSBERGS SMIDE AKTIEBOLAG
TEGELGATAN 3
69432  HALLSBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Project Buyer till attraktiv fordonstillverkare

Project Buyer till attraktiv fordonstillverkare
Har du goda kunskaper i SAP, tidigare arbetslivserfarenhet av inköp och goda kunskaper i engelska? Skulle du säga att du är social, driven och kontaktsökande? Då har Randstad det rätta uppdraget för dig! Vi söker nu en Project Buyer till en attraktiv fordonstillvekare i Hallsberg med start i oktober.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Hallsberg

Omfattning: Heltid, start i oktober och fram till sista februari 2018.

Arbetsbeskrivning:
Som Project Buyer kommer du att arbeta med en blandning mellan projektinköp och operativt inköp. Du arbetar med;

• nya artiklar som ska upphandlas och massprojekt eller upppdateringar på befintliga produkter.
• främst fokus på kapacitet eftersom det är högtryck. Ansvarar över att få hem material och hanterar leveransproblem eller financiella problem.
Här kommer du arbeta på ett större biltillverkande företag i Hallsberg tillsammans med trevliga kollegor. Här får du jobba i ett framgånsgrikt globalt industriföretag med teknikskifte och spännande produkter. Självkörande maskiner på ett företag som ger möjligheter att utvecklas.

Kvalifikationer:
För den här tjänsten behöver du ha;

• goda kunskaper i SAP.
• ha tidigare arbetslivserfarenhet av inköp.
• goda kunskaper i engelska i tal och skrift för att kommunicera med kontaktnätet i övriga Europa.
• goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Meriterande om du har arbetat inom industri på ett globalt företag med inköp.

Som person är du social, driven och kontaktsökande. Du bör ha god kommunikativ förmåga och kan hantera ett högre arbetstempo. Du är en problemlösare som drivs av att dagligen lösa nya utmaningar och förhandla med olika kunder.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-11-20, Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Öfverman | elin.ofverman@randstad.se [ mailto:elin.ofverman@randstad.se ] |
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 201090180
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201090180&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Köpmangatan 23-25
70223  ÖREBRO Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Utbildningsläkare/handledare Hallsbergs vårdcentral

Hallsbergs vårdcentral söker en allmänspecialist med erfarenhet inom primärvården.

Ditt primära uppdrag är att handleda och stötta läkare under utbildning. I och med det kommer du att få en unik möjlighet att bygga upp vårdcentralens utbildning och fortbildningsverksamhet.

Utvecklingen kommer att ske i nära samarbete med Askersund och Kumla vilka är de övriga två vårdcentralerna i Örebros södra länsdelar.

Finns intresse av att även arbeta kliniskt, forska eller utveckla andra identifierade områden inom verksamheten finns möjlighet till en kombinationstjänst.

Hallsbergs vårdcentral ligger i södra delen av Örebro län. Det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil. Vi är cirka 45 medarbetare som samverkar för att erbjuda bästa möjliga vård till vårdcentralens patienter. På vår arbetsplats finns mycket kompetens och erfarenhet samlad i en arbetsmiljö där nytänkande alltid välkomnas.

Kvalifikationer:
Primärvårdsläkare med specialistutbildning inom allmänmedicin.
Personlig lämplighet där egenskaper såsom förtroendeingivande, strukturerad, trygg, lösningsfokuserad samt relationsskapande är egenskaper som förordas.

Anställningsform:
Anställningen är en tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, eller tjänstgöring enligt önskemål.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sirpa Ljung, verksamhetschef
Telefon: 0582-881 00

Fredrik Nilsson, läkarrekryterare primärvården
Telefon: 019-602 37 79

Facklig företrädare:
Läkarförbundet
Paula Wallmon
Telefon: 00581-850 65

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2018-01-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Hallsbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: HoS:2017:951
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Medicinskt ansvarig läkare Hallsbergs- och Askersunds vårdcentral

Vårdcentralerna i Hallsberg och Askersund söker dig som är allmänspecialist med intresse/erfarenhet av att arbeta som medicinskt ansvarig läkare. Du kommer att arbeta 50% på Hallsbergs vårdcentral och 50% på Askersunds vårdcentral.

Att vara medicinskt ansvarig läkare innebär att ta ett helhetsansvar. Du kommer bland annat att ansvara för den medicinska behandlingen, kvalitet och patientsäkerhet på vårdcentralerna och att vara samordnare för läkarnas möten och fortbildning.

Liksom verksamhetens övriga specialistläkare arbetar du med medicinskt ledningsansvar, utveckling av verksamheten, stöd i utredning och behandling av patienter på mottagningen, handledning av våra AT- och ST-läkare samt studenter.

Arbetet kan kombineras med en klinisk roll som allmänspecialist om önskemål finns.

Kvalifikationer:
Primärvårdsläkare med specialistutbildning inom allmänmedicin samt tidigare erfarenhet inom verksamhetsområdet erfordras.

Personlig lämplighet där egenskaper såsom förtroendeingivande, strukturerad, trygg, lösningsfokuserad samt relationsskapande är egenskaper som förordas.

Anställningsform:
Anställningen är en tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring, fördelat 50 % på Hallsbergs vårdcentral och 50 % på Askersunds vårdcentral.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sirpa Ljung, verksamhetschef Hallsbergs vårdcentral
Telefon: 0582-881 00

Fredrik Nilsson, läkarrekryterare primärvården
Telefon: 019-602 37 79

Facklig företrädare:
Läkarförbundet
Paula Wallmon
Telefon: 0581-850 65

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2018-01-31

Ansökan ska innehålla fullständig CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.
.
Om organisationen:
Vårdcentralerna i Hallsberg och Askersund ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: HoS:2017:950
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Vi söker Sjuksköterskor till Äldre och Hemsjukvård-Hallsberg

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård.
Är du intresserad av enstaka arbetspass eller några veckors arbete till hösten?
Vi erbjuder även längre uppdrag vid intresse.


Period: Hösten 2017- Vintern 2017
Arbetstider: Varierande.
Omfattning: Varierande.


Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!


Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd. AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön. Vi har över 17 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!

www.annsam.se
Publiceraddatum: 2017-10-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, rekryteringsbonusar med mera.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Hallsberg-Hösten /Vintern 2017
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt: Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  
Platsannons

Handledare till Stöd och Matchning i Hallsberg

Arbetsbeskrivning

Till vårt kontor i Hallsberg söker vi en handledare till tjänsten Stöd och Matchning. Du kommer att arbeta med att bistå och vägleda en bred målgrupp att komma ut i arbete eller utbildning. Detta innebär att du tillsammans med deltagarna kommer att organisera aktiviteter, dokumentera samt analysera och motivera för att hjälpa dem att nå sina mål. Vidare innebär arbetet även samarbete med olika företag, organisationer och myndigheter.

Kompetenskrav

Alternativ 1

Du har minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från yrkeshögskola. Utbildningen har genomförts inom områdena; arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Du har minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid. Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Alternativ 2

Du har ett års eftergymnasial utbildning och du har minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av följande områden:

- Arbetsledning med personalansvar

- Rekrytering

- Omställningsarbete för arbetssökande

- Studie- och yrkesvägledning

- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)

- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

- Arbete med social- och gruppsykologi

- Karriärvägledning

Arbetslivserfarenheten inom ovanstående områden har du erhållit de senaste 5 åren. Vi ser gärna att du har dokumenterad branschkunskap och god kunskap inom den lokala arbetsmarknaden. 

Övrigt

För övrigt söker vi dig som är självgående, relationsskapare, målfokuserad och engagerad. Det är meriterande om du talar ett annat språk förutom svenska. Du gillar ett högt tempo och arbetar effektivt samt strukturerat. Du har erfarenhet och ett brinnande intresse för att arbetat med människor. Du har lätt för att anpassad dig till de människor du möter samt att du är lyhörd och en god kommunikatör. 

Arbetstid/Varaktighet 

Deltid med möjlighet till heltid.

Ansökan

Inför en intervju kommer vi be dig ta med giltiga betyg och intyg som säkerställer att du uppfyller kraven för handledare enligt Alternativ 1 eller Alternativ 2. Vi rekommenderar dig därför att redan nu förbereda eller begära ut dessa intyg för en kommande intervju.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt!
Publiceraddatum: 2017-09-28
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats: http://cleverex.se/lediga-tjanster.html?aguid=0FC5AFA7A17E454CA46C690AE03484DB
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cleverex i Örebro AB
Radiatorvägen 15
70227  Örebro Sverige
Hemsida: www.cleverex.se
  
Platsannons

MIG/MAG-svetsare

Nu söker vi med ljus och lykta efter erfarna licenserade MIG/MAG-svetsare till våra lego-tillverkande kundföretag. Tjänsterna är heltid, 2-skift, uthyrningsuppdrag, visstidsanställning 6 månader (kan bli längre eller övertagande av kundföretaget).

Se hit, du erfarna svetsaremed stora färdigheter inom MIG/MAG (manuell svetsning) och som kan ritningsläsning.

Är du en trevlig arbetskamratmed hög arbetsmoral, noggrann och van att kontrollera att dina svetsningar klarar kvalitets-kontroller? Du talar, skriver, läser och förstår svenska obehindrat. Du har körkort och tillgång till bil (p g a arbetstider och kommunikationer).

Om du finns, så visa omedelbart ditt intresse genom att svara på några frågor och ladda upp ditt cv (valfritt). Du har även möjlighet att presentera dig med en video (valfritt). Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-09-05
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-22
Referens:
Webbplats: http://ambitios.teamtailor.com/jobs/42961-mig-mag-svetsare?promotion=14453-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AMBITIÖS
Vasagatan 46
11120  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.ambitios.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal