Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:38

Lediga jobb i Hallsbergs kommun (1861), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 715
Täthet24,68Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area670,22Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land636,71Landareal (km²)
Sjö33,51Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hallsbergs Vårdcentral

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hallsbergs Vårdcentral
Hallsberg

Ärendenummer:
HoS:2017:499

Är du en initiativtagande distriktssköterska? Hallsbergs vårdcentral söker dig med god samarbetsförmåga och som kan jobba självständigt. Vi är ett sammansvetsat team på cirka 45 personer, där alla fyller en viktig roll.

Vi har en väl fungerande arbetsplats med god stämning. Alla har ett stort engagemang för att utveckla verksamheten och därför lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och ett serviceinriktat arbetssätt med patienten i centrum. Som sjuksköterska har du lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Har du ett specialområde som du vill arbeta med inom livsstilsfrågor och förebyggande åtgärder inom folkhälsoområdet så finns det möjlighet att utveckla detta hos oss.

Hallsbergs vårdcentral ligger i södra delen av Örebro län. Det är lätt att ta sig hit med tåg, buss eller bil. Vi är cirka 45 medarbetare som samverkar för att erbjuda bästa möjliga vård till vårdcentralens patienter. På vår arbetsplats finns mycket kompetens och erfarenhet samlad i en arbetsmiljö där nytänkande alltid välkomnas.
Hallsbergs vårdcentral är en arbetsplats där det pågår ett utvecklingsarbete för att åter arbeta i team. Här kommer att personalen ges goda möjligheter till personlig utveckling genom utbildning och handledning. Vår ambition är att bli en bra och utvecklande utbildningsplats för både läkarstudenter och andra yrkeskategorier.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel. I arbetet ingår även att göra jourtjänstgöring på Jourmottagningen som ligger i Kumla.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska. Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska är meriterande. Vi ser gärna sökande med inriktning barnhälsovård.

Vårt hälsofrämjande uppdrag är en central del av verksamheten, varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med heltidstjänstgöring inom Region Örebro län, Närsjukvårdsområde Söder, med en placering på Hallsbergs vårdcentral.

Tillträde:
Snarast, enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Sirpa Ljung, Verksamhetschef, 0582-88 100.

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, 020-35 35 00.

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-06-18.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hallsbergs vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: HoS:2017:499
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Lärare till El- och energiprogrammet på Alléskolan

Sydnärkes utbildningsförbund bedriver gymnasieutbildning vid Alléskolan och vuxenutbildning vid Allévux i Hallsberg. Förbundets målsättning är att dess utbildningar ska vara de självklara valen för regionens ungdomar, vuxna och arbetsgivare.

Vi arbetar aktivt med att erbjuda en bra studie och arbetsmiljö till våra elever och medarbetare. Under de senaste åren har vi investerat i nya byggnader och renoverat stora delar av skolan och kan erbjuda toppmoderna och stimulerande studiemiljöer. Sydnärkes utbildningsförbund erbjuder en arbetsplats där vi värderar öppen kommunikation mellan medarbetare och ledning. Vi har snabba beslutsvägar, där möjligheterna är stora att vara delaktig och påverka beslut inom organisationen.

Vill du vara med och utveckla verksamheten och bidra till vår vision att vi ska vara Örebro läns mest attraktiva arbetsplats?

ARBETSUPPGIFTER
Är du behörig el lärare på gymnasienivå och söker nya utmaningar? Eller arbetar du idag inom elbranschen och känner att du vill gå vidare i din yrkeskarriär? Se hit, då kan lärare på El- och energiprogrammet på Alléskolan vara något för dig! Vi söker dig som vill komplettera vårt gäng på El- och energiprogrammet med just dina kunskaper och din kompetens, i strävan efter att ge eleverna på El- och energiprogrammet den bästa utbildningen inom branschen! Förutom ett stimulerande och givande arbete erbjuder vi dig som är obehörig lärare en kostnadsfri utbildning för att bli behörig yrkeslärare vilken tillsammans med dina erfarenheter ger dig förutsättningar att bedriva undervisning på ett pedagogiskt och framgångsrikt sätt.

KVALIFIKATIONER
Du har:

• yrkeslärarexamen inom relevanta ämnesområden alternativt lång yrkeserfarenhet från elbranschen
• god datorvana

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar samt erfarenhet från arbete med larm och installation.

Personliga egenskaper:

• du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra
• du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga
• du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt
• du är strukturerad, flexibel och har ett positivt och professionellt förhållningssätt i mötet med andra människor

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Om du har en yrkeslärarexamen erbjuds du en tillsvidareanställning. För dig som saknar yrkeslärarexamen erbjuds du en tillsvidareanställning efter genomförd lärarutbildning. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: 5/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=55c39588-a528-4713-bfba-d5a306478340&TK=8b8f69c4-61ef-453e-ba9f-bc324ed75baa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sydnärkes Utbildningsförbund , Alléskolan
Södra Allén 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: http://www.alleskolan.eu
  

Platsannons

Meag VA-System AB

Som betongarbetare är du en viktig del i byggprocessen. Dina arbetsuppgifter består bland annat av att armera, gjuta betongkonstruktioner, formsättning och ytbehandling.

Vi söker dig som har en god inställning och vill arbeta inom byggbranschen.
Som person är du lätt lärd.
Samarbetar bra med dina kollegor.
Jobbar bra individuellt.
Pålitlig och passar tider.
Travers-truckkort är meriterande


Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar inom betong.
Vår organisation omfattar produktion, lager och försäljning.
I Hallsberg, Stora Skedvi, Vänersborg och i Västerås sker produktion och lagerhållning.
Vår försäljning finns på samma fyra orter samt i Huddinge
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Betongarbetare, utan yrkesbevis
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: elias.gahm@meag.se
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum.
Arbetsplats: 
Adress: MEAG VA-system AB
Långatan 31
69432  HALLSBERG Sverige
Hemsida: http://www.meag.se
  

Platsannons

Socialsekreterare till Barn- och familjeenheten

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du bli en del av vår engagerade arbetsgrupp som arbetar med barn och familjefrågor?

Vi är ett gäng som trivs med varandra och vårt jobb!
Utifrån en ökad arbetsbelastning behöver vi nu utöka vår arbetsgrupp. Dessutom så satsar vi på att förstärka vår enhet för att kunna arbeta systematiskt med kvalité och utvecklingsfrågor. För att åstadkomma detta så satsar vi på att alla ska ha en rimlig arbetsbelastning på sina tjänster.

Vi erbjuder introduktion,friskvårdsbidrag och kontinuerlig handledning. Vi har nära till varandra och till våra samarbetspartners.

Arbetsuppgifter
De tjänster som behöver tillsättas på vår barn-och familjeenhet är utredare för barn och unga. Barn- och familjeenheten arbetar med utredningar och yttranden enligt SoL och LVU och uppföljning av biståndsärenden och placeringar. Enheten arbetar även med familjebehandling.
Vi arbetar enligt BBIC.
Enheten består av 10 socialsekreterare, mentor samt familjebehandlare inom öppenvården. Enhetschefen leder arbetet tillsammans med förste socialsekreteraren.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller har liknande akademisk utbildning som kan prövas likvärdig i enlighet med SOSFS 2014:7. Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten och att arbeta enligt BBIC. Arbetet ställer krav på en god kommunikativ förmåga och en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: Ref nr SAF 106/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Sommarvikariat Netto Hallsberg

Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i en av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!

Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag samt ledarerfarenhet.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 150 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Vi är matbutiken som alltid strävar efter att erbjuda våra kunder bättre vara till samma pris eller samma vara till bättre pris än andra livsmedelskedjor.

Vi på Netto är ett team av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över gemenskapen. Vi kallar det Netto Magic. Vill du en bli en del i Nettofamiljen?
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidjuni-augusti på 15-20 h/vecka. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.netto.se
Epostadress:
Övrigt: Urvalet sker alltid löpande. Vi uppmuntrar därför sökande att inkomma med ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2017-05-24. Inför rekryteringsarbetet har vi noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tar kontakt med de rekryteringskanaler som vi anser är lämpliga i rekryteringssammanhanget.
Arbetsplats: 
Adress: Netto Marknad Sverige AB
Blackebergsvägen 14
31184  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.netto.se
  
Platsannons

Truckförare omgående till 2-skiftsjobb

Jobbeskrivning
En av våra lagerkunder söker 2st truckförare med behörighet för skjutstativstruck (B3). Fokus kommer att ligga på att plocka ordrar med truck, men i arbetet ingår även godsmottagning och packning av varor. Har du erfarenhet av affärssystemet Movex så är det ett plus. Arbetstiderna är 06:00-15:00 förmiddagsveckor och 14:15-24:00 måndag-torsdag eftermiddagsveckor. Detta uppdrag sträcker sig minst till årsskiftet och det finns tyvärr ingen möjlighet till semester under sommarperioden.

Du kommer att arbeta i ett team om 2st så vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet och förmåga att arbeta i små arbetslag i denna process.

Vi kommer att göra urval löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan utgångsdatum på denna annons. Vänta inte med din ansökan!

Personliga egenskaper
- Driven
- Plikttrogen
- Kvalitetsmedveten
- Flexibel
- Social


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 34434
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34434
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Rudbecksgatan 7
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Är du leg. Sjuksköterska med varmt hjärta för äldreomsorg?

Vi söker
En leg. Sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom äldreboenden och demensvård - gärna med VUB i geriatrik men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet samt behärska svenska språket både i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska på äldreboende. Heltid/deltid kan diskuteras.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: 511
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=511
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  

Platsannons

Förskollärare till Tranängen och Hässleberg

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga en av landets bästa förskolor?

Alla barn ska ges möjlighet att utvecklas i verksamheter utifrån sina individuella behov och förutsättningar. Vi bidrar till att ge barn självförtroende och framtidstro i sitt tillägnande av nutidens och framtidens lärande. Hos oss ska alla barn få erfara den tillfredsställelse det ger att göra framsteg, övervinna svårigheter och få uppleva sig vara en tillgång i gruppen.

I vår utvecklingsplan för utbildning har vi ett 1-16 års perspektiv. Genom ett systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete, professionell personal och goda pedagogiska ledare kan vi tillsammans bygga landets bästa förskolor. Den gemensamma utvecklingsplanen ligger som grund för en likvärdig utbildning för alla barn i våra förskolor. Med vår utvecklingsplan vill vi fortsätta utvecklingsarbetet med att skapa Hallsbergs bra förskolor till ännu bättre!

Som förskollärare i Hallsberg får du 1½t/v reflektionstid med arbetslag, 1½t/v enskild planering/ reflektion, nätverksträffar, arbetskläder inne och utomhus, möjlighet till kompetensutveckling/fortbildning och eget digitalt verktyg.

Vi söker dig som:

? är engagerad, har ett positivt förhållningssätt och tar vara på barnens tankar och idéer för att skapa lekfulla, stimulerande och utmanande lärmiljöer.
? ser den pedagogiska dokumentationen som ett viktigt verktyg, för att nå utveckling.
? ger barnen goda förutsättningar för att växa och utvecklas till kreativa och trygga individer.
? har förmågan att möta varje barn som den unika individ han eller hon är.
? är en del av verksamheten som bidrar till att den utvecklas i rätt riktning samt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer:

? utbildad förskollärare/lärare mot yngre år.
? väl förtrogen med förskolans läroplan (Lpfö98/10 reviderad 2016), skollag och övriga uppdrag.
? kan dokumentera, reflektera och analysera och följa barns utveckling och lärande kontinuerligt och systematiskt och är intresserad av att använda digitala medel som ett verktyg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: Ref nr BIF 105/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Redovisningskonsult till LRF Konsult i Hallsberg

Vi söker en redovisningskonsult som kommer att jobba med olika företagsformer och proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina verksamheter. Du kommer att bistå dina kunder med löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning, men även arbeta aktivt med tillväxt och nykundsbearbetning. Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Vi ser att du har akademisk examen inom ekonomi och du har med fördel arbetat ett par år och därigenom fått erfarenhet från redovisningsyrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning, affärsutveckling eller skatterådgivning. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya digitala lösningar mot kund.


Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

För andra året i rad är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. I Universums årliga mätning placerar vi oss på topp tio utav Sveriges alla arbetsgivare och inom alla branscher. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter. Som medarbetare ska du alltid känna att du har de bästa förutsättningarna för att växa i din yrkesroll. Hos oss är det bara din egen drivkraft som sätter dina gränser. Vi tror också att sunda värderingar i en hållbar arbetsmiljö, med kollegor som stöttar varandra är helt avgörande för att du ska kunna utvecklas till en av Sveriges bästa rådgivare. - Välkommen att växa med oss!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Redovisningskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.lrfkonsult.se/karriar/lediga-jobb?id=4372
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LRF Konsult AB
Box 43
69421  Hallsberg Sverige
Hemsida: http://www.lrfkonsult.se
  
Platsannons

Miljö Ingenjör

QES ansvar är att leda, samordna och utveckla Operation Hallsbergs kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningssystem samt att ge företagets samtliga processer och funktioner stöd och hjälp i frågor inom dessa områden. Vi bidrar till förbättrat resultat genom ständigt utvecklande av metoder, verktyg och system

Arbetsbeskrivning
I rollen som Miljö- och säkerhetsingenjör kommer du få arbeta med en mängd varierande arbetsuppgifter som täcker både strategiska och operativa uppdrag. Du kommer ha ett stort kontaktnät både internt inom Volvo koncernen som externa kontakter mot myndigheter och andra industriföretag. Du jobbar parallellt mot produktionen och stöttar med tolkning av lagstiftning och andra krav. Du har en samordnande roll och leder aktiviteter för att driva både miljö- och säkerhetsarbetet i världsklass.
•Tolka och översätta lagar och krav till praktiskt utförande.
•Utveckla och kontrollera efterlevnad av ledningssystemen ISO 14001 och OHSAS 18001.
•Kontakt person mot myndigheter och skriva årliga Miljö rapporter
•Stötta avdelningarna vid utredning av tillbud och olyckshändelser samt rapportera dessa inom organisationen.
•Avvikelsehantering och statistikuppföljning. .
•Planera och anordna utbildning inom hälsa, säkerhet och miljö.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Fredrik Sahlström, Chef QES, tfn: + 46 737656383

Kvalifikationer
•Bra kunskaper inom ISO 14001, OHSAS 18001
•Universitets utbildning och/eller 3-5 erfarenhet inom Miljö, hälsa och säkerhets relaterade områden.
•Analytisk förmåg att kunna definiera problem, samla data och dra slutsatser.
•Kunna förstå legala och industri standarder samt kunna applicera det i vår verksamhet.
•Social person som är duktig duktig på att bygga nätverk och relationer.
•Drivande
•Bra kunskaper i Engelska

The Volvo Group is one of the world’s leading manufacturers of trucks, buses, construction equipment and marine and industrial engines under the leading brands Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus and Volvo Penta.

With Volvo Construction Equipment, one of the world’s leading providers of products and services to the construction industry under the brands Volvo, SDLG and Terex Trucks, you will be part of a global and diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust each other and embrace change to stay ahead. We make our customers win.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Volvo Group
*
69432  Hallsberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Byggplatsuppföljare kontaktsledning

Cantera söker ambitiösa och drivna konsulter med mycket god teknisk kompetens och relevant utbildning. Vi tror att du trivs med att ställas inför nya utmaningar och att du förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Byggplatsuppföljare har följande ansvar:
* att kontrollera samt samordna tilldelat område/entreprenader
* att entreprenaden och etapperna planeras, kvalitetssäkras, och att de kan genomföras inom ramarna för budget, myndighetsbeslut, avtal, tillstånd och överenskommelser
* att vara teknikstöd samt medverka vid granskning samt upprätta protokoll över granskning
* att upprätta prognoser
* att upprätthålla och leverera redovisande dokument för tilldelat område/entreprenad/teknik.

Tjänsten omfattar bland annat följande generella arbetsuppgifter:
* i samråd med projektledaren genomföra kontroller inom tilldelat område/entreprenad/teknik
* produktionsstöd i samband med upprättande av förfrågningsunderlag
* att aktivt verka inom tilldelat område/entreprenad/teknik för att ge besked, och/ eller ge underlag för beslut, i syfte om en störningsfri produktion samt att entreprenaden kan genomförs på bästa möjliga sätt mot uppsatta mål
* kontrollera och följa upp teknik, ekonomi, tid, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet
* lämna underlag till projektledaren för uppföljning och prognoser
* medverka i och ge underlag till riskhantering inom verksamhetsområdet
* bevaka risker och riskhantering
* bevaka att dokumentation av projektörens egenkontroll och andra kontroller redovisas och bevaras på överenskommet sätt
* medverka vid besiktningar
* att granska de handlingar som projektören lämnar ifrån sig inför upprättande av förfrågningsunderlaget
* bevaka att dokumentation för förfrågningsunderlaget levereras
* utföra syner av arbetsområdet
* delta i planering av inkopplingar
* tillse att mätning och provtagningar under entreprenadtidens genomförs
* framtagande av mät- och regleringsunderlag

Kompetenskrav

* För Byggplatsuppföljare inom teknikområdet kontaktledning verkat inom byggplatsuppföljning/byggledning eller arbetslednings-roller med minst 3 års sammanlagd erfarenhet av uppdrag i järnvägsprojekt (med pågående trafik) i produktion (avseende nybyggnation eller ombyggnation
exempelvis: bangårdsombyggnad, dubbelspårsutbyggnad) under den senaste 6-årsperioden. Budgeten för ett av referensprojekten ska vara större än 50 MSEK.
* B-körkort

Meriterande om du innehar dessa utbildningar

* Intyg på gällande Trafikverkets utbildning BASÄSKYDD eller BASÄTSM
* Utbildning/kurs som byggarbetsmiljösamordnare(BAS-P/BAS-U)

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Civilingenjör, järnväg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christian.larsson@cantera.se
Övrigt: Vid ansökan märk ansökan med Byggplatsuppföljare kontaktsledning.
Arbetsplats: 
Adress: Cantera IT-partner
Björbäcksvägen 6
45155  UDDEVALLA 
Hemsida: http://www.cantera.se
  

Platsannons

Kock

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Driftig, kreativ och ansvarstagande kock till
Kullängen - Hallsberg

Som medarbetare i Hallsbergs kommun är du varje dag med och formar vår service för våra medborgare i kommunen. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen att göra skillnad.

Måltidsavdelningen omfattar skola, gymnasium, omsorg och förskola. Uppdraget bygger på värdegrunderna att kunna förmedla glädje, att vara drivande och att vara öppen mot de människor som vi möter som medborgare, gäster och övriga i vår organisation i kommunen.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är ansvarstagande, kreativ och driftig kock. Du kommer i huvudsak att ansvara för planering och produktion av kalla matlådor som till hösten ska börja levereras till mattjänst. En del av dessa ställer även krav på specialkost.

I arbetet ingår med hjälp av kostdataprogram ta fram underlag för beställningar och avbeställningar av matlådor, att kunna portionsberäkna, göra inköp, utföra egen-kontroll, noggrann dokumentation samt övrigt förekommande uppgifter i ett kök.
Tillsammans med dina kollegor är din uppgift att ge god service och producera vällagade menyer utifrån meny-planering.

Kvalifikationer
Du är utbildad kock eller har en annan utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Du har några års erfarenhet inom yrkesområdet. Du har god organisations-och samarbetsförmåga samt en väl utvecklad servicekänsla. Du har ett gediget intresse för matlagning och utveckling av hela måltidsupplevelsen.

Vi ser att du även har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt datorvana. Har du erfarenhet med arbete i kostdataprogram så är det meriterande. Vi vill att alla våra kockar ska kunna provsmaka den mat som tillagas.

I den här rekryteringen fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du kan ta ansvar och känna engagemang i ditt arbete oavsett om du arbetar ensam eller samarbetar i grupp.
Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Tjänstgöring måndag till fredag.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Ref nr DOS 104/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Fastighetsskötare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Fastighetsavdelningen i Hallsbergs kommun söker nu en driven och engagerad fastighetsskötare!

Fastighetsavdelningen är en del av drift- och servicenämnden i Hallsbergs kommun. Inom nämnden ansvarar man för kommunens fastighetsdrift, städverksamhet, måltidsverksamhet, VA-verksamhet samt gata-park.

Som fastighetsskötare blir du en del av fastighetsavdelningen där vi totalt förvaltar cirka 100 000 kvadratmeter. I beståndet finns både lokaler som nyttjas inom den egna verksamheten så väl som bostäder och kulturfastigheter. Hos oss finns bredden!

Hos oss blir du som fastighetsskötare en viktig kugge i fastighetsavdelningens arbete för att effektivt, klokt och långsiktigt vårda och förvalta kommunens fastighetsbestånd. I arbetet krävs att du är lyhörd, nyfiken och ser problemlösning som något positivt. Därför kan vi ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Skapa hållbara fastigheter för en bättre vardag!
Som fastighetsskötare hos oss har du, i nära samarbete med resten av vår avdelning ansvaret för den tekniska driften i ditt förvaltningsområde. Du är en oerhört viktig representant för kommunen och ger högsta service till våra hyresgäster.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:

? Sköta daglig tillsyn, rondering, drift och skötsel
? Arbeta med underhåll; både förebyggande och felavhjälpande
? Hålla kontakt med entreprenörer i mindre underhållsprojekt
? Bidra i arbetet med underhållsplanering
? Delta i det interna förbättringsarbetet, t ex utifrån politiskt satta mål
? Redovisa tid och arbeten i vårt fastighetssystem

Vad vi erbjuder dig?
Du blir en del av arbetsplats med framtidstro och fantastiska möjligheter till utveckling. Hos oss får du får chansen att bidra till både vår och kommunens utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla ? både oss själva och sättet vi jobbar på.

Är du rätt för oss?
Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av fastighetsskötsel, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenheter av ovan arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du är teknikintresserad och har goda kunskaper inom kyla/ värme/ ventilation. Arbetet kräver B-körkort. Som person är du mycket serviceinriktad, lyhörd och driven att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Du är flexibel och har lätt att lära dig nya saker. Att ha många bollar i luften och arbeta i förändring är något som lockar dig.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: Ref nr DOS 103/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Lärare till Fordonsprogrammet på Alléskolan

Sydnärkes utbildningsförbund bedriver gymnasieutbildning vid Alléskolan och vuxenutbildning vid Allévux i Hallsberg. Förbundets målsättning är att dess utbildningar ska vara de självklara valen för regionens ungdomar, vuxna och arbetsgivare.

Vi arbetar aktivt med att erbjuda en bra studie och arbetsmiljö till våra elever och medarbetare. Under de senaste åren har vi investerat i nya byggnader och renoverat stora delar av skolan och kan erbjuda toppmoderna och stimulerande studiemiljöer. Sydnärkes utbildningsförbund erbjuder en arbetsplats där vi värderar öppen kommunikation mellan medarbetare och ledning. Vi har snabba beslutsvägar, där möjligheterna är stora att vara delaktig och påverka beslut inom organisationen.

Vill du vara med och utveckla verksamheten och bidra till vår vision att vi ska vara Örebro läns mest attraktiva arbetsplats?

ARBETSUPPGIFTER
Är du behörig fordonslärare på gymnasienivå och söker nya utmaningar? Eller arbetar du idag inom fordons branschen och känner att du vill gå vidare i din yrkeskarriär? Vill du vara med och utveckla fordonsutbildningen på en framgångsrik och växande gymnasieskola? Då kan du vara vår nya kollega!

Vi söker dig som vill komplettera vårt team på fordonsprogrammet med just dina kunskaper och din kompetens, i strävan efter att ge eleverna den bästa utbildningen inom branschen!

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta undervisning, planera och följa upp elevens lärande på praktikplatsen samt mentorskap. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med andra yrkeslärare.

Du kommer att undervisa i bland annat personbilsteknik och fordonsteknik. Vi samarbetar med branschföretag som också är en viktig del av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du har:

• yrkeslärarexamen inom relevanta ämnesområden alternativt lång yrkeserfarenhet från fordons branschen
• god datorvana

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar samt erfarenhet från arbete inom fordons branschen.

Personliga egenskaper:

• du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra
• du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga
• du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt
• du är strukturerad, flexibel och har ett positivt och professionellt förhållningssätt i mötet med andra människor

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi vill att du bifogar ditt examensbevis i din ansökan och andra intyg som styrker din yrkeserfarenhet.

ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Om du har en yrkeslärarexamen erbjuds du en tillsvidareanställning. För dig som saknar yrkeslärarexamen erbjuds du en tidsbegränsad anställning. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 15/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=01f7408e-d678-4e72-9e00-041a67a17ff7&TK=b4bdc56b-5a3b-4abf-bd0e-5119c928886f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sydnärkes Utbildningsförbund , Alléskolan
Södra Allén 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: http://www.alleskolan.eu
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Här på Restaurang Nytorget i Hallsberg kan vi erbjuda en varierad meny. På vardagar serverar vi dagens lunch, där man kan välja mellan flera vällagade husmanskost rätter eller ett stort utbud av pizza och sallader. På helgerna kör vi vår populära helgmeny.

Tillsammans med Bowlingen har vi flera paketlösningar där mat och bowling ingår, perfekt för företag och kompisgäng. För dom små anordnar vi barnkalas med bowling och tre alternativa menyer.

Vårt mål är att ge våra gäster bra mat å god service, hos oss skall alla trivas.

Sommaren närmar sig och vi behöver utöka vår personalstyrka!

Nu söker vi en person till tjänsten som servitör/servitris. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och har erfarenhet av att ha jobbat inom restaurang.

Är du intresserad av jobbet besöker du oss personligen och frågar efter Taytalus.Ta med CV och personligt brev.

Löpande anställningsintervjuer tillämpas, så besök oss redan idag.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTimanställning nära heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Personligt besök och fråga efter Taytalus.Ta med CV och personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Nytorget

69435  HALLSBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Enhetschef till Hälso- och sjukvårdsorganisationen

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Att arbeta med vård och omsorg inom kommunens Hälso- och sjukvårdsorganisation är komplext och vi söker därför dig som är engagerad, kompetent och erfaren och som vill fortsätta att arbeta med kvalité och utveckling!

Du kommer att vara centralt placerad i Hallsberg med ditt kontor bara tio minuters promenad från Hallsbergs station. Du har ansvar för ca 31 medarbetare som är fördelade inom två olika yrkesgrupper, sjuksköterskor/distriktssköterskor och arbetsterapeuter. Vi erbjuder en tjänst till dig med intresse för kvalitetsutveckling då du kommer ha stor möjlighet att påverka utvecklingen av verksamheten.

Du ingår i områdeschefens ledningsgrupp tillsammans med andra enhetschefer.

I Hallsberg har alla enhetschefer även hjälp av en administratör.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Som enhetschef arbetar du i en målstyrd organisation med brukaren i centrum. Du arbetar för att nå uppsatta mål samt bidra till utveckling tillsammans med dina medarbetare. Du har ansvar för arbetsmiljö, ekonomi och resultat.

Kvalifikationer
Krav att du är legitimerad sjuksköterska.

Högskole-/universitetsutbildning som är relevant för att du som enhetschef ska kunna förestå verksamheten eller att du har dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.
Kunskap i och erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvård samt mycket god organisationsförmåga.
Det är även önskvärt att du har tidigare erfarenhet av dokumentation och schemaläggning.
Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att uppmuntra och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera efter din egen övertygelse. En förutsättning är att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förmåga att möta medarbetare, brukare och anhöriga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde efter överenskommelse.
I din ansökan vill vi gärna att du bifogar meritförteckning (ej betyg) och löneanspråk.

Välkommen med din ansökan!

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Ref nr SAF 102/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Enhetschef till Särskilt boende

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Att arbeta med vård och omsorg i äldreomsorgen är komplext och vi söker därför dig som är engagerad, kompetent och erfaren och som vill fortsätta att arbeta med kvalité och utveckling inom äldreomsorgen.

Tjänsten är ny inom särskilt boende och i den ingår det att vara enhetschef för ett mindre äldreboende och ett korttidsboende. De två boendena ligger i samma byggnad, belägen i Hallsbergs tätort och du kommer att ha ditt kontor där.

Område Säbo består av 5 särskilda boenden i Pålsboda och i Hallsbergs tätort, tjänsten avser två av dessa fem. Det ena, äldreboendet Nytorgsgatan, har 10 platser och det andra, korttidsboendet Regnbågen, har 11. De andra tre boendena består av Kullängen som har 70 lägenheter med både demens och vårdboende, där finns två enhetschefer. På Wernersbacke finns det 24 lägenheter och en enhetschef och på Sköllergården i Pålsboda finns det 29 lägenheter och en enhetschef. Inom området finns också Hälso- och sjukvårdsorganisationen med sin enhetschef.

Alla enhetschefer har hjälp av en administratör och får hjälp av bemanningsenhet att bemanna korttidsfrånvaro.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Som enhetschef arbetar du i en målstyrd organisation med brukaren i fokus. Du arbetar för att nå uppsatta mål samt bidra till utveckling tillsammans med dina medarbetare och dina kollegor.
Du har ansvar för arbetsmiljö, ekonomi och resultat.
Du ingår i områdeschefens ledningsgrupp tillsammans med andra enhetschefer.

Kvalifikationer
Högskole-/universitetsutbildning, eller annan utbildning som är relevant för att kunna leda verksamheten.
Dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.
Kunskap i och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg samt mycket god organisationsförmåga.

Tidigare erfarenhet av dokumentation och schemaläggning är önskvärt.

Det är även önskvärt att du har goda kunskaper inom hälso- och sjukvård.

Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att coacha och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera utifrån verksamhetens behov. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förmåga att möta och samverka med andra.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I din ansökan vill vi gärna att du bifogar meritförteckning (ej betyg) och löneanspråk.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!


Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Ref nr SAF 101/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Enhetschef till Hemvård Öster

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Att arbeta med vård och omsorg i äldreomsorgen är komplext och vi söker därför dig som är engagerad, kompetent och erfaren och som vill fortsätta att arbeta med kvalité och utveckling inom äldreomsorgen.

Tjänsten är till hemvård Öster, som består av hemtjänst, hemsjukvård och dagverksamhet. Arbetsgruppen består av engagerade medarbetare som arbetar i ett område med mycket landsbygd med utgångspunkt i Pålsboda, där även du som enhetschef kommer att vara placerad.

Område Hemtjänst består av fyra hemvårdsgrupper, varav en är i Pålsboda och en i Vretstorp och två utgår från centrala Hallsberg. Alla grupper och deras enhetschefer, en på varje grupp, utgår från dagcentraler där det bedrivs öppen verksamhet och riktade grupper för äldre. Denna verksamhet ingår också i respektive Enhetschefs ansvar.

Alla enhetschefer har hjälp av en administratör och får hjälp av bemanningsenhet att bemanna korttidsfrånvaro. För hemtjänsten finns det centrala planerare som planerar hemtjänstens besök varje dag.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag är att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Som enhetschef arbetar du i en målstyrd organisation med brukaren i fokus. Du arbetar för att nå uppsatta mål samt bidra till utveckling tillsammans med dina medarbetare och dina kollegor.

Du har ansvar för arbetsmiljö, ekonomi och resultat. Du ingår i områdeschefens ledningsgrupp tillsammans med andra enhetschefer.

Kvalifikationer
Högskole-/universitetsutbildning, eller annan utbildning som är relevant för att kunna leda verksamheten.
Dokumenterad chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar.
Kunskap i och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg samt mycket god organisationsförmåga.

Tidigare erfarenhet av dokumentation och schemaläggning är önskvärt.

Det är viktigt att du är resultatorienterad och initiativtagande med ett strategiskt och brett perspektiv på frågorna. Som ledare är du kommunikativ med förmåga att coacha och inspirera. Du bjuder in till dialog för att skapa delaktighet och uppmuntrar till ett arbetsklimat präglat av kreativitet och innovativa lösningar. Som person är du trygg, har självinsikt och mod att agera utifrån verksamhetens behov. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god förmåga att möta och samverka med andra.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

I din ansökan vill vi gärna att du bifogar meritförteckning (ej betyg) och löneanspråk.

Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan!


Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Ref nr 100/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Vikarierande kantor inriktning barn och unga

Vikarierande kantor 75 % inriktning barn och unga

Vår kantor är tjänstledig för förtroendeuppdrag som kommunalråd t.o.m. 2018-12-31 och vi söker nu en vikarierande kantor.
Tillsammans med vår organist ansvarar Du för den kyrkomusikaliska verksamheten i församlingen. Tjänsten har inriktning på barn och unga. Du ingår i ett arbetslag med 15 medarbetare, varav 9 på församlingssidan. Vi vill starta en barnkör och ser gärna att Du som söker har tidigare erfarenhet av det.
Varaktighet 16 månader med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 september 2017 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag onsdagen den 17 maj.
Ansökan med personligt brev och CV mailas till hallsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se eller skickas till Jonas Ahlsson, Hallsbergs församling, Kyrkogatan 1, 694 30 Hallsberg
Vid frågor kontakta kyrkoherde Jonas Ahlsson på tel. 0582-156 91.

Fackligt ombud Helena Wanerud 070-8788082
Intervjuer äger rum måndagen den 22 maj.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Kantor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVikariat t. o.m. 20181231 med möjlighet till förlängningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Kyrkan Hallsbergs församling

69430  HALLSBERG 
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/hallsberg
  

Platsannons

Slöjdlärare 7 - 9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
Lärare i slöjd till Transtenskolan 7 ? 9

Transtenskolan har drygt 350 elever från år 7 till år 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerade och entusiasmerad lärare med slöjd som ämne.

I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Transtenskolan har tillgång till lärplatta (1 till 1).

Vi söker dig som...
- är utbildad lärare med behörighet i slöjd för skolår 7 ? 9.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.

Vi erbjuder...

- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och elever i en fantastisk skolmiljö.

Tillträde 14 augusti 2017.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Ref nr BIF 089/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Lärare i Spanska 7-9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
Lärare i spanska till Transtenskolan 7 ? 9

Transtenskolan har drygt 350 elever från år 7 till år 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerade och entusiasmerad lärare med spanska som ämne.

I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Transtenskolan har tillgång till lärplatta (1 till 1).

Vi söker dig som...
- är utbildad lärare med behörighet i spanska för skolår 7 ? 9.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.

Vi erbjuder...

- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och elever i en fantastisk skolmiljö.

Tillträde 14 augusti 2017.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Ref nr BIF 090/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

MA/NO lärare åk 7-9

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
Lärare i ma/no till Transtenskolan 7 ? 9

Transtenskolan har drygt 350 elever från år 7 till år 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerade och entusiasmerad lärare med ämnena ma/no för undervisning i ett av våra arbetslag.

I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Transtenskolan har tillgång till lärplatta (1 till 1).

Vi söker dig som...
- är utbildad lärare med behörighet i ma/no (ett/flera av no-ämnena) för skolår 7 ? 9.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.

Vi erbjuder...

- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och elever i en fantastisk skolmiljö.

Tillträde 14 augusti 2017.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Ref nr BIF 088/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Driftchef till Ahlsell logistikcentrum

Vi söker en kommunikativ, tydlig och driven ledare till Ahlsells expansiva logistikcentrum i Hallsberg.

Som driftchef får du ett helhetsansvar för lagerverksamheten vid Ahlsells logistikcentrum i Hallsberg. Du driver, leder och utvecklar verksamheten med 12 arbetsledare, 700 medarbetare och en anläggning på 235 000 kvadratmeter. Vår vision är logistik i Världsklass!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlsell får du en roll med stor möjlighet att påverka och driva förbättringar. Som driftchef har du ett nära samarbete med dina arbetsledare och dina kollegor i logistikledningen i Ahlsell Sverige AB. Ahlsell har en platt organisation och du kommer att vara med att forma nya arbetssätt och rutiner. Till din hjälp har du 11 arbetsledare och en fastighetschef i din ledningsgrupp.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som driftchef har du ansvar för:

• att planera, organisera, leda, följa upp och utveckla din verksamhet i enlighet med Ahlsells värderingar och vision.
• att aktivt arbeta med att motivera och inspirera dina medarbetare och ger dem rätt förutsättningar, stöd och feedback så att de lyckas i sin roll.
• din verksamhetsplan genom att sätta kort- och långsiktiga mål, följa upp nyckeltal, analysera resultat samt starta upp aktiviteter och initiativ.
• att ständigt utveckla dig själv och din ledarskapsförmåga och genom ett värderingsdrivet ledarskap främjar och utvecklar du det aktiva medarbetarskapet.
• att aktivt bidra i det strategiska utvecklingsarbetet för logistikverksamheten och samarbetar med övriga funktioner och avdelningar för att skapa lösningar och arbetssätt som gynnar hela verksamheten.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du ansvarar för att driva och utveckla verksamheten. Du sätter upp mål både för medarbetarna och verksamheten samt driver och följer upp förändrings- och förbättringsarbeten som stödjer Ahlsells strategi och övergripande mål. 

VEM ÄR DU?

Som person är du kommunikativ med förmåga att inspirera och engagera dina medarbetare. Du är tydlig och trygg i ditt ledarskap och med en stark egen drivkraft. Vidare så är du nyfiken och utmanar arbetssätt och processer.

Vi söker dig med flera års erfarenhet av att leda andra chefer. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom lager och logistik. Du är van vid att driva och utveckla verksamheter samt att leda processer och projekt. 

 

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Arbetsledare, lager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=9F10DC82-6FCE-48E9-81B3-94F5AB52B0A9&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Chef Säljsupport till Ahlsell Logistikcentrum

Vi söker en kommunikativ och utvecklingsorienterad chef Säljsupport med starkt kundfokus till Ahlsell logistikcentrum i Hallsberg.

På avdelningen Säljsupport arbetar idag 18 engagerade medarbetare. Du leder verksamheten och driver förbättringar av rutiner och processer på avdelningen med fokus på en effektiv och högkvalitativ reklamationshantering. Avdelningen tillhör logistikcentrum och fungerar som en länk mellan försäljning och logistik. Som chef för säljsupporten ingår du i logistikledningen i Ahlsell Sverige AB och rapporterar till logistikchefen.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlsell får du en roll med stor möjlighet att påverka och driva förbättringar. Ahlsell har en platt och decentraliserad organisation och du kommer att vara med att utveckla och utforma nya arbetssätt och rutiner. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som chef Säljsupport har du ansvar för:

• att planera, organisera, leda, följa upp och utveckla din verksamhet i enlighet med Ahlsells värderingar och vision.
• att aktivt arbeta med att motivera och inspirera dina medarbetare och ger dem rätt förutsättningar, stöd och feedback så att de lyckas i sin roll.
• din verksamhetsplan genom att sätta kort- och långsiktiga mål, följa upp nyckeltal, analysera resultat samt starta upp aktiviteter och initiativ.
• att ständigt utveckla dig själv och din ledarskapsförmåga och genom ett värderingsdrivet ledarskap främjar och utvecklar du det aktiva medarbetarskapet.
• att aktivt bidra i det strategiska utvecklingsarbetet för logistikverksamheten och samarbetar med övriga funktioner och avdelningar för att skapa lösningar och arbetssätt som gynnar hela verksamheten.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du ansvarar för att driva och utveckla verksamheten. Du sätter upp mål både för medarbetarna och verksamheten samt driver och följer upp förändrings- och förbättringsarbeten som stödjer Ahlsells strategi och övergripande mål.

VEM ÄR DU?

Som person är du handlingskraftig och har förmågan att engagera, motivera och inspirera. Du är också strukturerad och systematisk och har en nyfikenhet och intresse för att utveckla verksamheten och kundupplevelsen.

Du har erfarenhet från att driva en verksamhet inom säljsupport/kundservice med högt kundfokus. Du har förmågan att analysera processer och resultat samt att driva ett kontinuerligt förbättringsarbete. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom logistikbranschen. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

 

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Kundtjänstchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=A06DCE67-AC6B-403E-A7F3-E3BE1A875A76&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Jobbcoach till Grundläggande moduler, Hallsberg

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.seÄr du intresserad av att bli en viktig resurs för nya svenskar på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra deltagares behov och önskemål?

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra.

Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vi söker dig som vill vara med på våra deltagares resor och hjälpa dem ut på arbetsmarknaden. 

Projektet Grundläggande moduler

Målet med projektet är att deltagarna ska få kunskap om Sverige, den svenska arbetsmarknaden och det svenska språket. Utbildningen är uppbyggd av olika moduler: språkbedömning, språk, sociala aktiviteter, studie och yrkesvägledning, kunskaper om arbetsmarknaden, praktik med språkträning, grundläggande datorkunskap, grundläggande matematik/hushållsekonom och språkbedömning/test

 Erfarenhet:

Vi söker dig som tidigare arbetat med projektet Grundläggande moduler eller har minst ett års erfarenhet av arbete med coachning i CV, arbetssökande och anskaffning av praktikplatser.

Det är meriterande om du har kompetenser inom arabiska, persiska, dari eller somaliska. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Du ska tycka om att skriva och dokumentera men också möta många människor från olika kulturer.

Ytterligare kompetenser eller nätverk som krävs för att klara tjänsten:

- Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en viktig del i arbetet. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer och företag.
- Tidigare erfarenhet  av att ta fram CV, sammanställning av betyg/intyg i kombination med stöd och anskaffning av praktikplatser.
- Data/dokumentationsvana (skall finnas tydligt dokumenterat i ditt CV)

Egenskaper:

För att trivas i tjänsten och på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet, ett inkluderande förhållningssätt och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Anställningen:

Vi arbetar med visstidsanställningar som varar lika länge som projektet med start på 6 månader med stora möjligheter till förlängning för rätt person. Tjänsten är på heltid.

Vi vill arbeta med arbetsmarknadens mest engagerade och kompetenta medarbetare, är du en av dem- Sök nu!Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse VisstidsanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2017/173
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148406/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Astar AB
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kommunikatör till internationellt företag i Hallsberg

Presentation
Till välkänt företag inom fordonsbranschen söker vi nu en nytänkande och driven kommunikatör för ett konsultuppdrag på ca 3 månader. Uppdraget är på heltid med placering i Hallsberg. Tjänsten förväntas starta omgående för att pågå fram till augusti 2017.

Eftersom behovet är akut kommer urval och intervjuer ske löpande, du är därför välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
I din roll som kommunikatör är du ansvarig för att fabrikens interna kommunikationskanaler fungerar och utvecklas. Du tar ett helhetsgrepp för enhetens samtliga kommunikationsinsatser. Vidare ansvarar du för företagsaktiviteter, sponsring, mässdeltagande och besöksverksamhet. I din roll ingår även att assistera General Manager och ledningsgrupp med administration och support.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleutbildning, företrädesvis med inriktning inom information/kommunikation. Du har tidigare erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete.

Som person är du prestigelös, nytänkande, drivande, kreativ, lyhörd och engagerad i ditt arbete. Arbetet ställer höga krav på självständighet, ansvarstagande och initiativförmåga. Du anpassar dig efter ändrade förutsättningar på ett smidigt och lösningsorienterat sätt. Lika smidig är du som skribent där du med enkelhet anpassar innehållet efter målgrupp, kanaler och syften.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning
Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 46537
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=46537
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Örebro AB
Rudbecksgatan 7, 6 tr
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.poolia.se
  

Platsannons

Specialpedagog

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
En specialpedagog till Transtenskolan.

Transtenskolan har drygt 340 elever från årskurs 7 till årskurs 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Transtenskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerade och entusiasmerad specialpedagog.

I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Transtenskolan har tillgång till dator/lärplatta.

Vi söker dig som...
- har eleven i fokus.
- är legitimerad specialpedagog.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett välkomnande sätt där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- du har en medveten tanke om tillgänglighet och inkluderande verksamhet.
- du har ett nära samarbete med rektor och arbetar på dennes uppdrag. Som specialpedagog arbetar du också nära övriga professioner inom elevhälsoteamet.

Arbetsbeskrivning:
Vill du bistå rektor med att leda skolans utvecklingsarbete utifrån ett specialpedagogiskt perspektiv? Transtenskolan behöver förstärkas med en specialpedagog som bistår rektorn med att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet samt att handleda pedagogerna.

Som specialpedagog på Transtenskolan kommer du att:
- handleda lärare i arbetet med särskilt stöd.
- ha ett övergripande ansvar för våra stödinsatser.
- arbete med screening, överlämningar från F ? 6, samverkan med aktörer inom skolan men också utanför.
- systematiskt arbeta med utvärdering för att förbättra verksamheten.
- ingå i skolans ledningsgrupp.

Meriterande är...
- lärarexamen för grundskolans senare år eller gymnasiet.
- utbildning inom specialpedagogik.
- erfarenhet av elever inom Autismspektrumtillstånd.
- kunskap om Lågaffektivt bemötande.

Vi erbjuder...
- tillträde efter överenskommelse.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och elever i en fantastisk skolmiljö.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!

Intervjuer och eventuell anställning sker löpande under ansökningstiden.

Vi tar emot ansökan via extern webbplats.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Ref nr BIF 046/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Engagerad kommunikatör till Volvo Construction Equipment AB

Engagerad kommunikatör till Volvo Construction Equipment AB
Har du en kommunikation-/informationsexamen och arbetat med varierat kommunikationsarbete? Skulle du beskriva dig som ansvarstagande, lyhörd och engagerad? Då har vi ett uppdrag som passar dig! Randstad söker dig, en nytänkande kommunikatör till Volvo Construction Equipment AB i Hallsberg.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Hallsberg

Omfattning: Heltid, kontorstid, start enligt överenskommelse – 14/7 (därefter mycket goda möjligheter till anställning hos Volvo)

Arbetsbeskrivning:
I denna kommunikatörsroll arbetar du med den interna kommunikationen, ser till att de interna kommunikationskanalerna fungerar och utvecklas. Vidare innebär dina arbetsuppgifter att;

• ta ett helhetsgrepp gällande enhetens kommunikationsinsatser. Ansvarar för företagsaktiviteter, mässdeltagande, sponsring och besöksverksamhet.
• vara administrativt stöd och support till general manager och ledningsgruppen.
Här får du möjligheten att bidra med din kompetens på Volvo och ha goda möjligheter till att bli anställd. Tveka inte, ansök redan idag!

Kvalifikationer:
För att vara aktuell har du:

• en högskole-/universitetsutbildning inom information-/kommunikationsvetenskap alternativt likvärdig utbildning och arbetslivserfarenhet av varierat kommunikationsarbete.
• goda kunskaper inom Officepaketet, mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig med driv, engagemang och ansvarstagande för ditt arbete. Du arbetar flexibelt och anpassar dig efter ändrade förutsättningar på samma sätt som du ändrar innehållet som skribent efter målgrupp, kanal och syfte. Vidare tror vi att du är självständig, initiativtagande och prestigelös i din yrkesroll. Är du dessutom lyhörd och nytänkande, då är du matchande mot denna roll.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Daniel Svensson | daniel.svensson@randstad.se [ mailto:daniel.svensson@randstad.se ]
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 201048109
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048109&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Köpmangatam 23-25
70223  ÖREBRO Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Transportledare till Green Cargo

Tycker du om att lösa problem och arbeta i ett team där man delar med sig av sina kunskaper? Just nu söker vi en transportledare på heltid till Green Cargo med önskvärd start omgående. Tveka inte att ansöka idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Green Cargos räkning en transportledare som kan starta 2 maj på heltid till och med sista augusti 2017.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo.

ARBETSUPPGIFTER
Som transportledare kommer du arbeta i ett team där ni tillsammans ansvarar för att optimera flödet gällande Green Cargos biltransporter. Rollen som transportledare innebär ett stort kontaktnät med såväl kunder som åkerier. Vidare ansvarar du för att planera och boka transporter för kund men även uppföljning och återkoppling mot kunder och leverantörer. Som transportledare arbetar du inom tre olika områden.

Du kommer till exempel att:


* Planera, boka och registrera transporter i Green Cargos affärssystem Alystra
* Ha både externa och interna kontakter i olika avseenden och ärenden, muntligt och skriftligt
* Registrera och rapportera i kunders affärssystem


Du kommer att arbeta heltid och täcka upp för den interna personalens semester under sommaren. Tjänsten passar dig som har upp till ett års erfarenhet inom logistik och vill vidareutvecklas inom området.

VI SÖKER DIG SOM
* Har arbetat inom logistikbranschen (med fördel i transportbranschen)


* Har god data- och systemvana
* Uttrycker sig väl i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet ifrån åkeribranschen och/eller om du arbetat som transportledare eller motsvarande.

Som person är du serviceinriktad och vill alltid leverera bästa tänkbara service till kunder och kollegor. Du är en person som drivs av att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga där du själv bidrar med mycket energi till teamet. Som person är du lösningsorienterad och ser till Greens Cargos bästa. Då oväntade problem uppstår hela tiden och tempot är relativt högt är det också viktigt att du är stresstålig och kan prioritera vad som ska göras samt hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom du arbetar med att optimera transportflöden är det viktigt att du är strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid till och med 31 augusti
* Arbetstider: Skiftarbete
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Hallsberg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Green Cargo är Sveriges ledande godstransportör på järnväg och omsätter ca 4 miljarder kronor. Transportverksamheten Järnvägstransporter utgör basen för Green Cargos verksamhet med lastbilstransporter som ett komplement. Kombinationen tåg och bil är en viktig del av erbjudandet. De största kunderna utgörs av svenskt näringsliv och finns främst inom segmenten stål, kemi, fordon, verkstad, skog samt detaljhandel. Greeen Cargo i Hallsberg har fräscha lokaler och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 07-17Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 14986840
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/transportledare-till-green-cargo/14986840?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Timvik inom förskolor

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Förskolorna i Sköllersta söker timvikarier

Timvikariat inom förskolorna i Sköllersta omgående.

Vi söker dig som har en positiv elevsyn, är flexibel och har ett stort engagemang.
Som person är du lyhörd och tycker om att vara ute i alla väder.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: Ref nr BIF 059/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Hallsberg

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  
Platsannons

Sjuksköterska inom äldre och Hemsjukvård-Hallsberg

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård.

Period: Omgående/tillsvidare -- Du bokas löpande på uppdrag inom äldre- och hemsjukvård.
Omfattning: upp till 100 %
Arbetstider: Varierande.

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!


Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd. AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön. Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!


www.annsam.se
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, rekryteringsbonusar med mera.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Äldrevård-Hallsberg
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt: Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  

Platsannons

Fskl/lärare i förskolan

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Förskolorna i Pålsboda/ Hjortkvarns förskoleområde söker

Förskollärare/Lärare.

Vi söker dig som är positiv, glad ,trygg, tydlig och entusiastisk och sprider glädje i
ditt arbete. På våra förskolor har vi under detta läsår valt bla teknik som ett prioriterat
mål att arbeta med. Vi har också fokus på språket där vi bla arbetar med före Born-
holmsmodellen. Enskild planering och arbetslagsplanering är förlagd till dagtid och
vissa andra möten sker under sen eftermiddagstid eller kvällstid.

Är du nyutexaminerad förskollärare erbjuder vi dig ett mentorsår med kontinuerliga reflektions samtal.

? Vi söker Dig med förskollärarutbildning/lärare i förskolan, som har god förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ.

? Du ska vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt, utifrån läroplanen och du bör vara kunnig i dokumentation.(Vi arbetar bla med lärplattan som redskap i doku-mentationsarbetet)

? I Ditt dagliga arbete skall Du kunna möta människor med inlevelse och empati.

? Du ska arbeta utifrån det kompetenta barnet där inflytande och delaktighet är mycket viktigt.


?Vi arbetar för en miljö där alla barn utvecklas, känner sig trygga, nyfikna och glada?.


VÄLKOMMEN med Din ansökan och merithandlingar.
Publiceraddatum: 2017-01-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Ref nr BIF 008/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Fskl/lärare i förskolan

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Naturförskolan Gullvivan i Pålsboda söker

Förskollärare/Lärare i förskolan

I förskolans läroplan, Lpfö 98/10 betonas lärandet, att förskolans uppdrag är att lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska stimulera och utmana barns utveckling. Är detta möjligt att åstad-komma utomhus? Vi menar att det är enklare att leva upp till detta uppdrag ute!
Vi söker dig som är utbildad I Ur och Skur-pedagog eller har ett stort intresse för
utomhuspedagogik. Är du en positiv, nyfiken, drivande, viljestark och flexibel pedagog som älskar att vara ute i naturen och tycker att det är den rätta platsen för utforskande och lärande? Om ditt engage-mang smittar av sig till barnen och medarbetarna, då är du rätt person för Gullvivans naturförskola! I Ur och Skurs pedagogiska grund är friluftsliv, utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande. Vi har en stark uteprofil med närhet till skogen. Genom att barnen upptäcker och upplever med alla sinnen och har medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande pedagoger ger vi barnen alla förutsättningar till glittrande ögon som vill lära sig mer.

Förskolan Gullvivan ligger ca 3 mil från Örebro i Pålsboda. Det finns bra bussförbindelser från Örebro. Förskolan är uppdelad i två arbetslag, Gårdstrollen har ansvar för 1-3 åringarna och Skogstrollen med 3-5 åringar. Gårdstrollen arbetar naturinriktat och Skogstrollen är en I Ur och Skur-avdelning. Reflektions-tid och arbetslagsplanering är förlagd på dagtid medan arbetsplatsträffar och vissa möten är på sen ef-termiddags- eller kvällstid.

Vi söker dig med förskollärarutbildning/lärare mot yngre åldrar som har förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ. Som person är du lyhörd och tycker om att vara ute i alla väder, då mycket av verksamheten bedrivs utomhus. Du skall ha förmåga att möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt. Vi kommer att genomföra intervjuer fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Ref nr BIF 007/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal