Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:41

Lediga jobb i Hallsbergs kommun (1861), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 649
Täthet24,58Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area670,22Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land636,71Landareal (km²)
Sjö33,51Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Engagerad kommunikatör till Volvo Construction Equipment AB

Engagerad kommunikatör till Volvo Construction Equipment AB
Har du en kommunikation-/informationsexamen och arbetat med varierat kommunikationsarbete? Skulle du beskriva dig som ansvarstagande, lyhörd och engagerad? Då har vi ett uppdrag som passar dig! Randstad söker dig, en nytänkande kommunikatör till Volvo Construction Equipment AB i Hallsberg.

Uppdragsgivare: Randstad

Ort: Hallsberg

Omfattning: Heltid, kontorstid, start enligt överenskommelse – 14/7 (därefter mycket goda möjligheter till anställning hos Volvo)

Arbetsbeskrivning:
I denna kommunikatörsroll arbetar du med den interna kommunikationen, ser till att de interna kommunikationskanalerna fungerar och utvecklas. Vidare innebär dina arbetsuppgifter att;

• ta ett helhetsgrepp gällande enhetens kommunikationsinsatser. Ansvarar för företagsaktiviteter, mässdeltagande, sponsring och besöksverksamhet.
• vara administrativt stöd och support till general manager och ledningsgruppen.
Här får du möjligheten att bidra med din kompetens på Volvo och ha goda möjligheter till att bli anställd. Tveka inte, ansök redan idag!

Kvalifikationer:
För att vara aktuell har du:

• en högskole-/universitetsutbildning inom information-/kommunikationsvetenskap alternativt likvärdig utbildning och arbetslivserfarenhet av varierat kommunikationsarbete.
• goda kunskaper inom Officepaketet, mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig med driv, engagemang och ansvarstagande för ditt arbete. Du arbetar flexibelt och anpassar dig efter ändrade förutsättningar på samma sätt som du ändrar innehållet som skribent efter målgrupp, kanal och syfte. Vidare tror vi att du är självständig, initiativtagande och prestigelös i din yrkesroll. Är du dessutom lyhörd och nytänkande, då är du matchande mot denna roll.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Daniel Svensson | daniel.svensson@randstad.se [ mailto:daniel.svensson@randstad.se ]
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 201048109
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048109&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Köpmangatam 23-25
70223  ÖREBRO Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Transportledare till Green Cargo

Tycker du om att lösa problem och arbeta i ett team där man delar med sig av sina kunskaper? Just nu söker vi en transportledare på heltid till Green Cargo med önskvärd start omgående. Tveka inte att ansöka idag då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Green Cargos räkning en transportledare som kan starta 2 maj på heltid till och med sista augusti 2017.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo.

ARBETSUPPGIFTER
Som transportledare kommer du arbeta i ett team där ni tillsammans ansvarar för att optimera flödet gällande Green Cargos biltransporter. Rollen som transportledare innebär ett stort kontaktnät med såväl kunder som åkerier. Vidare ansvarar du för att planera och boka transporter för kund men även uppföljning och återkoppling mot kunder och leverantörer. Som transportledare arbetar du inom tre olika områden.

Du kommer till exempel att:


* Planera, boka och registrera transporter i Green Cargos affärssystem Alystra
* Ha både externa och interna kontakter i olika avseenden och ärenden, muntligt och skriftligt
* Registrera och rapportera i kunders affärssystem


Du kommer att arbeta heltid och täcka upp för den interna personalens semester under sommaren. Tjänsten passar dig som har upp till ett års erfarenhet inom logistik och vill vidareutvecklas inom området.

VI SÖKER DIG SOM
* Har arbetat inom logistikbranschen (med fördel i transportbranschen)


* Har god data- och systemvana
* Uttrycker sig väl i svenska i tal och skrift


Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet ifrån åkeribranschen och/eller om du arbetat som transportledare eller motsvarande.

Som person är du serviceinriktad och vill alltid leverera bästa tänkbara service till kunder och kollegor. Du är en person som drivs av att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga där du själv bidrar med mycket energi till teamet. Som person är du lösningsorienterad och ser till Greens Cargos bästa. Då oväntade problem uppstår hela tiden och tempot är relativt högt är det också viktigt att du är stresstålig och kan prioritera vad som ska göras samt hålla igång flera arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom du arbetar med att optimera transportflöden är det viktigt att du är strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid till och med 31 augusti
* Arbetstider: Skiftarbete
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Hallsberg
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Green Cargo är Sveriges ledande godstransportör på järnväg och omsätter ca 4 miljarder kronor. Transportverksamheten Järnvägstransporter utgör basen för Green Cargos verksamhet med lastbilstransporter som ett komplement. Kombinationen tåg och bil är en viktig del av erbjudandet. De största kunderna utgörs av svenskt näringsliv och finns främst inom segmenten stål, kemi, fordon, verkstad, skog samt detaljhandel. Greeen Cargo i Hallsberg har fräscha lokaler och det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 07-17Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 14986840
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/transportledare-till-green-cargo/14986840?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Säljare sökes till Hallsberg

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  

Platsannons

Slöjdlärare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och behöver utöka med nya kollegor för nära samarbete kring eleverna.
Långängskolan söker nu lärare trä- och metallslöjd.

Långängskolan har drygt 400 elever från Förskoleklass till år 6. Långängskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Långängskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerad och entusiasmerande musiklärare.

I undervisningen på Långängskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Långängskolan har tillgång till lärplatta.

Vi söker dig som...
- är utbildad slöjdlärare, trä- och metall, för skolår 1? 6.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.


Vi erbjuder...
- ämnesundervisning i trä-och metallslöjd i årskurs 2-6.
- tillträde augusti 2017.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och barn i en fantastisk skolmiljö.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!

Intervjuer och eventuell anställning sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: Ref nr BIF 085/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Lärare till El- och energiprogrammet på Alléskolan

Sydnärkes utbildningsförbund bedriver gymnasieutbildning vid Alléskolan och vuxenutbildning vid Allévux i Hallsberg. Förbundets målsättning är att dess utbildningar ska vara de självklara valen för regionens ungdomar, vuxna och arbetsgivare.

Vi arbetar aktivt med att erbjuda en bra studie och arbetsmiljö till våra elever och medarbetare. Under de senaste åren har vi investerat i nya byggnader och renoverat stora delar av skolan och kan erbjuda toppmoderna och stimulerande studiemiljöer. Sydnärkes utbildningsförbund erbjuder en arbetsplats där vi värderar öppen kommunikation mellan medarbetare och ledning. Vi har snabba beslutsvägar, där möjligheterna är stora att vara delaktig och påverka beslut inom organisationen.

Vill du vara med och utveckla verksamheten och bidra till vår vision att vi ska vara Örebro läns mest attraktiva arbetsplats?

ARBETSUPPGIFTER
Är du behörig el lärare på gymnasienivå och söker nya utmaningar? Eller arbetar du idag inom elbranschen och känner att du vill gå vidare i din yrkeskarriär? Se hit, då kan lärare på El- och energiprogrammet på Alléskolan vara något för dig! Vi söker dig som vill komplettera vårt gäng på El- och energiprogrammet med just dina kunskaper och din kompetens, i strävan efter att ge eleverna på El- och energiprogrammet den bästa utbildningen inom branschen! Förutom ett stimulerande och givande arbete erbjuder vi dig som är obehörig lärare en kostnadsfri utbildning för att bli behörig yrkeslärare vilken tillsammans med dina erfarenheter ger dig förutsättningar att bedriva undervisning på ett pedagogiskt och framgångsrikt sätt.

KVALIFIKATIONER
Du har:

• yrkeslärarexamen inom relevanta ämnesområden alternativt lång yrkeserfarenhet från elbranschen
• god datorvana

Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar samt erfarenhet från arbete med larm och installation.

Personliga egenskaper:

• du kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra
• du har en god kommunikativ och pedagogisk förmåga
• du planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt
• du är strukturerad, flexibel och har ett positivt och professionellt förhållningssätt i mötet med andra människor

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Du söker tjänsten via Offentliga jobbs elektroniska ansökningsblankett. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tillsättningen av tjänsten kommer grunda sig på de uppgifter du lämnar och därför är det av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Om du har en yrkeslärarexamen erbjuds du en tillsvidareanställning. För dig som saknar yrkeslärarexamen erbjuds du en tillsvidareanställning efter genomförd lärarutbildning. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 5/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=55c39588-a528-4713-bfba-d5a306478340&TK=50c250dc-f4fc-438e-a519-bc15e6c0cec4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sydnärkes Utbildningsförbund , Alléskolan
Södra Allén 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: http://www.alleskolan.eu
  

Platsannons

Speciallärare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
Speciallärare med svenska alternativt matematik till Långängskolan.

Långängskolan har drygt 400 elever från Förskoleklass till år 6. Långängskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Långängskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansvar för skolans miljö och trivsel. Vi söker dig med stort hjärta och engagemang för barn i allmänhet och barn i behov av särskilt stöd i synnerhet. Förutom adekvat utbildning förutsätter tjänsten gedigna kunskaper inom grundläggande läs-, skriv- alternativt matematikundervisning.

I undervisningen på Långängskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Långängskolan har tillgång till lärplatta.

Vi söker dig som...
- är utbildad speciallärare, alternativt har specialpedagogisk kompetens, för undervisning i år 4-6.
- har ett starkt engagemang i elever i behov av särskilt stöd.
- har eleven i fokus.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn, bra på att motivera och vana att stötta elever med inlärningssvårigheter att hitta nya strategier i sitt lärande.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är bra på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans.
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.
- arbetar systematisk och är reflekterande. Nyfikenhet, tolerans, ärlighet, rättvisa, inkludering, respekt för mångfald och förståelse för kulturella skillnader är ledord i din yrkesutövning.
- vill bidra till vårt gemensamma mål, att alla våra elever ska få utbildning utifrån sina egna förutsättningar och nå en hög måluppfyllelse.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.Vi erbjuder...
- tillträde efter överenskommelse.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- dig arbete i klassrum, i mindre grupperingar och enskilt med elever.
- nära samarbete med Specialpedagog och lärare.
- ett inspirerande och roligt arbete på en skola med trevliga kollegor och barn i en fantastisk skolmiljö.
- en skola med inkludering som utgångspunkt.
- en möjlighet att vara med i förändringsarbetet och utformandet av nya arbetssätt på en skola där bara möjligheter finns.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!

Intervjuer och eventuell anställning sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: Ref nr BIF 084/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Musiklärare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och behöver utöka med nya kollegor för nära samarbete kring eleverna.
Långängskolan söker nu lärare i musik.

Långängskolan har drygt 400 elever från Förskoleklass till år 6. Långängskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Långängskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerad och entusiasmerande musiklärare.

I undervisningen på Långängskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Långängskolan har tillgång till lärplatta.

Vi söker dig som...
- är utbildad musiklärare för skolår 1? 6.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.


Vi erbjuder...
- ämnesundervisning i musik i årskurs 1-6.
- tillträde augusti 2017.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och barn i en fantastisk skolmiljö.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!

Intervjuer och eventuell anställning sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: Ref nr BIF 082/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Fritidspedagog/Lärare i fritidshem

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola och fritidshem?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu fritidspedagoger till Långängskolan F ? 6.

Långängskolan har drygt 400 elever från Förskoleklass till år 6. Långängskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Som medarbetare i Hallsbergs kommun är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Långängskolan är en skola i förändring, där målet är att bli en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu fyra stycken entusiastiska och nyfikna fritidspedagoger som vill vara med och bygga upp ett inspirerande och utvecklande fritids för våra elever.

I vår roll som pedagog på Långängskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss. Våra medarbetare har en nyckelroll och de är kompetenta och engagerade för att varje elev skall nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan.

Vi söker dig som...
- är utbildad fritidspedagog / legitimerad lärare med inriktning fritidshem eller annan likvärdig högskoleutbildning.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i din roll som pedagog.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.

Vi erbjuder...
- tillträde augusti 2017.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och barn i en fantastisk skolmiljö.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!

Intervjuer och eventuell anställning sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: Ref nr BIF 081/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Lärare 4 - 6

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
Lärare med en bred ämneskompetens till Långängskolan. Vi satsar nu på 2-lärarskap och behöver utöka med nya kollegor för nära samarbete kring eleverna.

Långängskolan har drygt 400 elever från Förskoleklass till år 6. Långängskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Långängskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu engagerade och entusiasmerad lärare med en bred ämneskompetens som vill undervisa i ett 2-lärarsystem.

I undervisningen på Långängskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Långängskolan har tillgång till lärplatta.

Vi söker dig som...
- är utbildad lärare för skolår 4? 6.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.


Vi erbjuder...
- ämnes- / 2-lärarskap i årskurs 4-6.
- tillträde augusti 2017.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och barn i en fantastisk skolmiljö.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!

Intervjuer och eventuell anställning sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: Ref nr BIF 080/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Lärare F-3

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Stocksätterskolan i Hallsberg söker
under förutsättning att nödvändiga beslut fattas, lärare F-3...

... med tillträde 14/8.

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?
Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och nu söker vi på Stocksätterskolan en lärare med bred ämneskompetens och lärarlegitimation för undervisning i årskurs F-3.
Stocksätterskolan ligger naturskönt vid skogskanten på norra sidan av Hallsberg med motionsspår, grusplan och spontanidrottsplats. På skolan går det 270 elever i år F-6. Arbetet på skolan präglas av att vi har höga förväntningar och vi fokuserar på våra ledord ? kunskap, glädje och trygghet. Mångfald, integration och jämställdhet är grundläggande värden i vårt arbete. Vi undervisar i nyrenoverade lokaler där digitala verktyg är en naturlig del i undervisningen.
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse där eleverna står i fokus. Du har en vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten samt en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du trivs bäst med att arbeta i team där var och en har olika uppdrag och tar ett stort ansvar för elevers måluppfyllelse. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och ser möjligheter i elevers lärande samt bidrar till en god arbetsmiljö för såväl elever som kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida via www.hallsberg.se.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: Ref nr BIF 079/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

1 lärare 4-6

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Östansjö skola är en F-6 skola med fritidshem, som ligger centralt placerad i samhället Östansjö, ca 1 mil sydväst om Hallsberg. Skolan har ca 100 elever och 16 pedagoger. Den ligger naturskönt med närhet till skog och sjö.
Skolan och fritidshemmet har ett nära samarbete och är till stor del integrerade med varandra. Skolan har tre arbetslag; F-åk3, åk 4-6 samt fritids.
I de väl fungerande arbetslagen, som leds av en utvecklingsledare, finns ett positivt, stödjande och nära samarbete i den dagliga verksamheten, samt vid planering och andra former av samverkan.
Vi söker två grundskollärare med lärarlegitimation. Du får gärna ha behörighet/intresse av textilslöjd och bild. Då vi i nuläget har två lärartjänster lediga på skolan, finns det möjlighet att utforma tjänsten utifrån de sökandes behörighet i kombination med de behörigheter som redan finns på skolan.
Vi erbjuder dig?
- tillsvidaretjänst med omfattning 100% eller annan tjänstgöringsgrad efter överenskommelse
- en trivsam arbetsplats med positiva och glada kollegor och barn i en fantastisk skol- och närmiljö
- en liten skola med små klasser, stora möjligheter samt en god sammanhållning
- en personlig bärbar dator samt i-Pad
- teknisk utrustning bl.a. SMART-board för att kunna utveckla din undervisning
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling
- goda utvecklingsmöjligheter
Vi söker dig som:
? är en positiv, trygg och drivande kraft
? trivs med att arbeta med barn och vuxna
? är väl förtrogen med skolans/fritidshemmets uppdrag och dokument
? vet att den unga människan vill ha ett reellt inflytande på sin dag
? har förmåga att driva utvecklingsarbete framåt mot högre måluppfyllelse
? är flexibel och har god förmåga att samarbeta med barn, vårdnadshavare och kollegor i det dagliga arbetet
Vi undanbeder oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande.

Intervjuer och eventuell anställning sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen till ett roligt, drivet och framåttänkande gäng kollegor, på en liten mysig skola!

Vi undanber oss all inblandning av externa intressenter !
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Ref nr BIF 005/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Pizzabagare sökes!

Östansjö Pizzeria söker en erfaren pizzabagare.
Körkort är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Sök tjänsten genom att besöka Pizzerian eller ringa till arbetsgivaren på 076-9128003
Arbetsplats: 
Adress: Östansjö Pizzeria
Hallsbergsvägen 81
69472  ÖSTANSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Är du leg. Sjuksköterska med varmt hjärta för äldreomsorg?

Vi söker
En leg. Sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom äldreboenden och demensvård - gärna med VUB i geriatrik men inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Du ska ha minst två års yrkeserfarenhet samt behärska svenska språket både i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska på äldreboende. Heltid/deltid kan diskuteras.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 511
Webbplats: http://cv-vardlanken-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=511
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Mörbyvägen 3
18273  Stocksund Sverige
Hemsida: http://vardlanken.se/
  

Platsannons

Kundkoodinatorer till Green Cargo

Brinner du för att ge service och lösa problem? Gillar du att arbeta i team och är du kanske den som sprider energi till andra? Just nu söker vi 7 kundkoordinatorer med önskvärd start omgående i mars. Tveka inte att ansöka redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Green Cargos räkning 7 kundkoordinatorer till och med september 2017 med möjlighet till eventuell förlängning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundkoordinator kommer du att arbeta i ett team om tre där ni tillsammans ansvarar för en kund och bransch hos Green Cargo. Arbetet och kommunikationen sker främst via mejl men även via telefon och direkt med kollegor internt. Du kommer att ta emot både beställningar och förbättringssynpunkter från kunder.

Du kommer till exempel att:


* Hantera det administrativa flödet kring kundens transporter.
* Ha både kund/ och interna kontakter i olika avseenden och ärenden, muntligt och skriftligt.
* Boka transporter, registrera, återkoppla och lösa kundens önskemål.


Tjänsten passar dig som har upp till ett års erfarenhet inom kundservice och vill till ett företag där du får utvecklas och utmanas.

VI SÖKER DIG SOM
* Har erfarenhet av kundservice


* Har god datorvana och är van att arbeta i olika system
* Du uttrycker dig väl i svenska i tal och skrift
* Har goda kunskaper i Officepaketet
* Har körkort och tillgång till bil
* Kan arbeta större delen av sommaren för att täcka upp intern personals semester


Det är meriterande om du:


* Har kunskaper i Excel och Outlook
* Har arbetat inom logistikbranschen


Som person är du serviceinriktad och brinner för att ge god service och lösa problem på bästa sätt. Du är en lagspelare som drivs av att arbeta i team och bidrar till en god stämning med mycket energi. Vidare är du orädd och ser det snarare som en utmaning att vända en kund till en nöjd kund och du räds inte att komma med nya tankar och idéer till ditt team. Du är flexibel och prestigelös och kan lätt anpassa dig när arbetssituationen förändras. Du trivs med ett jobb där du får tänka själv och hitta lösningar på problem som kan uppstå under en arbetsdag och du har förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid, 6 månader
* Lön: Timbaserad månadslön
* Placering: Hallsberg
* Arbetstider: Skiftarbete
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Green Cargo utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik med Sverige som hemmamarknad. Det betyder fullt fokus på godstransporter med järnvägen som bas. Green Cargos nätverk trafikerar ca 40 intermodala platser och täcker cirka 265 platser i Sverige samt huvudorterna i Norge. Med samarbetspartners kopplar Green Cargo det svenska näringslivets transporter till marknaderna på kontinenten.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid SkiftEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 14984724
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/kundkoodinatorer-till-green-cargo/14984724?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Key Account Manager till Nolato Silikonteknik AB

Har du ett starkt affärsintresse och känslan för att bygga och stärka relationer? Vill du arbeta i en global organisation och i rollen som Key Account Manager? För rekrytering till Nolato Silikonteknik, söker vi nu dig som vill ansvara och utveckla ett antal av Nolato Silikontekniks större kunder.

Arbetsuppgifter
Som Key Account Manager mot Nolatos Europamarknad erbjuds du ett utmanande jobb i ett dynamiskt och globalt verkande företag. En av dina huvudsakliga uppgifter är att på ett affärsmässigt och strategiskt sätt vårda och utveckla Nolato Silikontekniks nyckelkunder inom Telekomindustrin. I rollen ingår även nykundsbearbetning och du förväntas hitta nya vägar att bearbeta marknaden på, både vad gäller kunder och produkter.

Som Key Account Manager på Nolato Silikonteknik ingår även att följa och till viss del leda affärerna under hela projekt- och produktionsfasen.

Du är van att jobba mot uppsatta mål och ser detta som en utmaning. Avgörande för framgång i tjänsten är närvaro på marknaden vilket gör att Du kommer att ha minst 50 övernattningar om året.

Kvalifikationer
Du bör vara en driven säljpersonlighet med en god teknisk förståelse. Du drivs av att bygga affärsmässiga relationer och är därtill flexibel och nyfiken. För att trivas bör du vara prestigelös och ödmjuk och van att jobba med olika typer av människor. Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt och van att jobba med kontinuerlig rapportering och uppföljning.

Vi söker dig som har arbetat minst några år i rollen som Key Account Manager och har ansvarat för ett antal större kunder. Vi ser gärna att du har en ingenjörsutbildning. Erfarenhet har du skaffat dig genom arbete mot liknande branscher. Du behöver vara obehindrad i engelska både i tal och skrift. Positivt är om du även behärskar finska, övriga språk är meriterande. Du är van att arbeta i säljstödsystem och Officepaketet. Du har dokumenterat goda försäljningsresultat och är målfokuserad. Du kommer att utgå från huvudkontoret i Hallsberg.

Nolato Silikonteknik AB
Nolato Silikonteknik AB ingår i affärsområdet "Nolato Telecom" i Nolatokoncernen, som har en sammanlagd omsättning på drygt 4,5 miljarder. Nolato Silikonteknik är ett mycket välkänt företag i branschen och våra lösningar av elektriskt och termiskt ledande silikon har under lång tid använts av ledande telekomtillverkare över hela världen. Våra intelligenta tekniska lösningar har på senare tid också väckt stort intresse hos kunder inom affärsområdet Automotive. Dagens bilar innehåller mängder av antenner och processorer för exempelvis radio, navigering, larm, radar, telefon, WLAN, Bluetooth etc. och det ökande intresset från marknaden göra att vi nu vill utöka vår organisation med ytterligare en säljare för europamarknaden.

Vår verksamhet utgår från huvudkontoret i Hallsberg, där vi även utvecklar nya material och har en test-/pilotanläggning. Produktionen sker i egna anläggningar i Kina och Malaysia, eller hos utvalda, licensierade tillverkare nära den gemensamma slutkunden. Läs mer om oss på nolato.se/emc.

Om:
AxÖ Consulting AB har mer än 20 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Key account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2017/3
Webbplats: https://axang.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:132297/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nolato Silikonteknik AB
Bergsmansvägen 4
69491  Hallsberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektledare till Nolato Silikonteknik

Nolato Silikonteknik utvecklar och tillverkar packningar, tätningar och tejplösningar till kunder inom telekom, fordonsindustrin och andra utvalda industrisektorer.

De är lika mycket en innovativ idé- och utvecklingspartner som en effektiv produktleverantör. Målsättningen är alltid att skapa den funktionellt och ekonomiskt bästa lösningen för kunden.

Nolato Silikonteknik är en del av Nolatokoncernens affärsområde Telekom och har ett sextiotal medarbetare i Hallsberg samt en produktionsenhet i Beijing, Kina och en i Penang, Malaysia. Nolato erbjuder en arbetsplats med starkt fokus på arbetssätt enligt LEAN-principer och på utveckling av såväl medarbetare som verksamhet.

Vi söker nu en engagerad projektledare som kan driva och leda utvecklingsprojekt.

Arbetsuppgifter
Som projektledare driver du projekt eller uppdrag inom produkt- eller produktionsutveckling. Detta omfattar maskiner, verktyg, kringutrustning och processer för nya produkter eller utrustning, samt ersättning av befintliga produkter eller utrustning. Aktivt medverkar du i hela processen från ny idé från kund/kravställande till produktionsstart. Du blir därmed sammanhållande och drivande för projektet mot en slutleverans, detta genom att uppfylla leveransåtaganden inom givna kostnadsramar och resursallokering.  Projekten kan vara av både större och mindre karaktär. Du blir också involverad i framtagning av kalkyler och offerter i samband med kundförfrågningar samt i nära samarbete med både produktion och kvalitet medverka till att utveckla framtidens produktion. I den här tjänsten har du mycket kontakt med såväl interna som externa parter

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet, samt några års erfarenhet av projektledning. Erfarenhet från plastindustrin så som arbete inom formsprutning är meriterande, liksom valideringsarbete med därtill knutna dokumentationskrav och kravställande av produktionsutrustning. Utöver svenska så behärskar du engelska väl i tal och skrift.

Egenskaper

För att bli framgångsrik i uppdraget krävs det att du är en handlingskraftig person som aktivt driver dina projekt mot uppsatta mål och tidplaner. Flexibilitet är något som genomsyrar både ditt arbetssätt och tankesätt. Du är kreativ och den som kommer på innovativa lösningar. Som person har du god kommunikativ förmåga och kan entusiasmera dina medlemmar i projektgruppen, samt ser värdet av att i team uppnå resultat.

Nolato Silikonteknik AB
Nolato Silikonteknik AB ingår i affärsområdet "Nolato Telekom" i Nolatokoncernen, som har en sammanlagd omsättning på drygt 4,5 miljarder. Nolato Silikonteknik är ett mycket välkänt företag i branschen och våra lösningar av elektriskt och termiskt ledande silikon har under lång tid använts av ledande telekomtillverkare över hela världen. Våra intelligenta tekniska lösningar har på senare tid också väckt stort intresse hos kunder inom affärsområdet Automotive. Vår verksamhet utgår från huvudkontoret i Hallsberg, där vi även utvecklar nya material och har en test-/pilotanläggning. Produktionen sker i egna anläggningar i Kina och Malaysia, eller hos utvalda, licensierade tillverkare nära den gemensamma slutkunden. Läs mer om oss på www.nolato.com/emc

AxÖ Consulting AB har mer än 20 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Civilingenjör, produktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2017/24
Webbplats: https://axang.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146007/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nolato Silikonteknik AB
Bergsmansvägen 4
69491  Hallsberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska/vårdbiträde

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Hallsbergs kommun, Social- och arbetsmarknadsförvaltningen söker Undersköterskor och Vårdbiträden.

Hemtjänsten i Hallsbergs kommun är indelad i fyra grupper med utgångspunkt i Vretstorp, centrala Hallsberg och Pålsboda. Vi står inför en del personalomsättning och ökat behov. För att möta behovet av personal söker vi nu nya medarbetare till Pålsboda ? Hemvård Öster. Pålsboda är en liten ort öster om Hallsbergs tätort. Hemtjänstens område i öster är vidsträckt, det innefattar Pålsboda tätort men också landsbygd. Hemtjänstgruppen har sina lokaler på Sköllergården i Pålsboda, där finns också ett särskilt boende samt en dagcentral.

Du kommer att arbeta i en trevlig hemtjänstgrupp där värdegrund och professionellt bemötande är grundstenar i arbetet med vårdtagarna.

Kvalifikationer
Undersköterska, tillsvidare- och behovsanställd: Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande omvårdnadsutbildning. Delegering på sedvanliga sjukvårdsuppgifter. Meriterande är erfarenhet av hemsjukvård.

Vårdbiträde, behovsanställd: Erfarenhet av hemtjänst och delegering är meriterande.

I hemtjänsten finns behov av körkort. Tillgång till leasingbil finns för körning i tjänsten.

Socialförvaltningen arbetar utifrån den ?nationella värdegrunden för äldre? vilket innebär att Du ska ha ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga både med vårdtagare, närstående, arbetskamrater och team. Viktigt är också att ha en god social kompetens.
Vi ser gärna en blandning vad gäller ålder, kön och bakgrund bland arbetskamrater.

Tillträde, snarast eller efter överenskommelse.

Anställningsform, vi söker tillsvidare- och behovsanställda. Tjänsterna tillsvidare är 75 % med eventuell möjlighet till högre tjänstgöringsgrad.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens: Ref nr SAF 044/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Semestervikarier städ

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Drift- och serviceförvaltningen

Söker semestervikarier till Städavdelningen.

Städavdelningen är kommunens centrala städfunktion och utför städning åt brukande förvaltningar inom kommunen och Sydnärkes Utbildningsförbund.

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter inom städ. Det är meriterande om du har städutbildning och/eller städvana men är inget krav. En bra egenskap är känsla för service. Du bör vara glad, positiv och initiativtagande, inte vara rädd för nya utmaningar och kunna hantera svenska språket i tal och skrift.

Vikariatsperioden är under vecka 25 ? 33, uppge i ansökan vilka veckor du kan/vill arbeta.

Skicka din ansökan till: Hallsbergs Kommun, Städavdelningen, 694 80 Hallsberg
Du kan också maila din ansökan till: ingegerd.hedelund.almroth@hallsberg.se
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Ref nr DOS 067/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Undersköterska till Sköllergården

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Sköllergården ligger på Kyrkogatan i Pålsboda och är ett äldreboende med 29 lägenheter varav 19 är lägenheter för demenssjuka personer samt 8 somatiska platser.
Här arbetar undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Ge personlig omvårdnad och service utifrån brukarens individuella behov och din kompetens
- Arbeta utifrån rehabiliterande förhållningssätt
- Dokumentera i våra verksamhetssystem för att säkra trygg och kvalitativ omvårdnad till hyresgästen
- Samverka med arbetsterapeut och sjuksköterska utifrån brukarens behov
- Tillsammans med resten av arbetsgruppen ska du vara delaktig i att utveckla arbetssätt och metoder inom enheten

Socialförvaltningen arbetar med den ?nationella värdegrunden för äldre? vilket innebär att Du ska ha ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga både med vårdtagare, närstående arbetskamrater och teamet.

Kvalifikationer:
Omvårdnadsprogrammet eller motsvarande omvårdnadsutbildning som bedöms likvärdig

Erfarenheter
Du bör ha erfarenhet av att arbeta utifrån personcentrerad omvårdnad. Som undersköterska på vårt boende arbetar man nära den boende. Vi arbetar för en lugn och trevlig vardag med varje enskild individ i centrum.
Du ska ha erfarenhet av arbete i vård och omsorg och även erfarenhet av att arbeta utifrån delegering på sedvanliga sjukvårdsuppgifter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten är på 75 %

Tillträde: 170501 eller enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att hållas löpande under rekryteringstiden.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: Ref nr SAF 078/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Vikariat undersköterska natt

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vi söker nu en nattvikarie!

Sköllergården ligger på Kyrkogatan i Pålsboda och är ett äldreboende med 29 lägenheter varav 19 lägenheter för demenssjuka personer.
Här arbetar undersköterskor, sjuksköterskor och arbetsterapeuter.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande omvårdnadsutbildning.
Du bör ha erfarenhet av att arbeta utifrån personcentrerad omvårdnad och det är meriterande om du har arbetat med demens.
Socialförvaltningen arbetar med den ?nationella värdegrunden för äldre? vilket innebär att du ska ha ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga både med vårdtagare, närstående arbetskamrater och teamet.

Du ska ha erfarenhet av arbete i vård och omsorg och även erfarenhet av att arbeta utifrån delegering på sedvanliga sjukvårdsuppgifter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.


Tjänstgörighetsgraden är på 66,06 %

Tillträde: Snarast ? tom 180115

Intervjuer kommer att hållas löpande under rekryteringstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden löpt ut.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: Ref nr SAF 054/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Platsannons

Kommunikatör till Logistikcentrum

Vill du vara med och ta Ahlsell till nästa nivå?
För att klara det behöver vi medarbetare som vill vara med och bidra med sitt yttersta och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss.

Och just det, visste du att vi har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webbshop och en logistik i Världsklass?

Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss i en helt ny roll som Kommunikatör på Logistikcentrum i Hallsberg. Anläggningen i Hallsberg är cirka 68 000 kvadratmeter stor och ger utrymme för 100 000 lagerförda artiklar. För att hantera de stora volymerna har Ahlsell en skräddarsydd produktionsmodell och ett väl integrerat informationssystem som ger stor effektivitet och precision i logistikarbetet. Du kommer du tillhöra ett team som idag består av 19 personer med ansvar att supportera våra säljare i landet i hanterandet av logistikrelaterade avvikelser.

Om uppdraget

Som Kommunikatör vid Logistikcentrum får du vara med och forma en helt ny roll! Du kommer bli en viktig ambassadör för Logistikcentrum där du ansvarar för och utvecklar våra interna och externa kommunikationskanaler. Vi ser dig som ett kommunikativt stöd inom det digitala, tryckta och personliga mötet på Logistikcentrum. Det kan exempelvis handla om framtagande av material och genomförande av internutbildningar i kommunikation och medarbetardialog. Du kommer i ett nära samarbete med marknad centralt i Stockholm att utveckla och arbeta med Ahlsells intranät och vara den som ansvarar för intranätet lokalt.

Du är vårt ansikte utåt för Logistikverksamheten och den som tar hand om våra besökare och säkerställer att de får ett gott bemötande. Vidare ansvarar du för och utvecklar det befintliga konceptet gällande vår besöksverksamhet.

Vem trivs här?

Du som är skicklig på att skapa goda relationer och bygga effektiva kontaktnät både internt och externt kommer att trivas i rollen. Vi tror att du är duktig på att skapa ett brett spann av lösningar på problem och nya infallsvinklar samtidigt som du söker möjligheter till förbättring och utveckling av verksamheten. Som person är du öppen och utåtriktad, arbetar på ett metodiskt och systematiskt sätt och du agerar affärsmässigt i dina möten med människor.

Vi ser gärna att du som söker har eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation eller motsvarande och har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Du behärskar Officepaketet (främst PPT), samt har en vana av att arbeta med CMS-verktyg. Goda kunskaper i det svenska och engelska språket är viktigt samt att du är en duktig skribent med ett grafiskt seende.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att arbeta på ett utav Sveriges största Logistikföretag och tillsammans med duktiga medarbetare arbeta mot vår vision – Logistik i Världsklass!

Omfattning: Heltid, tillsvidare (provanställning tillämpas).

Tillträde: Omgående enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Vi vill ha din ansökan senast den 30 april.

Kontakt: Pernilla Bäckström - Chef Säljsupport, pernilla.backstrom@ahlsell.se, eller Katarina Schön HR/Personal, katarina.schon@ahlsell.se, tel: 0582-82626

Ansökan: Du skickar in din ansökan via Ahlsells hemsida: www.ahlsell.se

 


Ahlsell är det ledande tekniska handelsbolaget i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Ahlsell erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl och GDS (Gör det själv). Koncernen har en årlig omsättning om ca 23 miljarder SEK och ca 4 800 anställda.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.ahlsell.se/Om-Ahlsell/Jobba-hos-oss/jobb/ansokningsformular/?rmpage=job&rmjob=1427%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ahlsell Sverige AB
Terminalgatan 3
69481  Hallsberg Sverige
Hemsida: http://www.ahlsell.se/
  
Platsannons

Personlig assistent till Hallsberg

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

 

Jag är en man på 41 år som har en neurologisk sjukdom.

Jag behöver hjälp med mycket i min vardag. Jag är rullstolsburen.

Mina största intressen är sport, musik, promenader och att titta på TV.

Den jag söker ska vara en ärlig, ansvarsfull, tålmodig , lugn och trygg person ca 20 år och uppåt.

Utdrag kommer att begäras ur Polisens belastningsregister.

Jag behöver din hjälp vissa kvällar och helger och det är bra om du kan vara flexibel ifråga om arbetstider.

 

 


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVissa kvällar och helger. DeltidTimlön. Fast lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I020/792/main?site=2&validator=5ef73f8faf9c3ef96328bdf02eba5fea&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1637%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Våxnäsgatan 10
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  

Platsannons

Vikarier till måltidsavdelningen

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Drift- och serviceförvaltningen söker,

Vikarier inom måltidsavdelningen

Måltidsavdelningen söker kockar/kokerskor och måltidsbiträden till vikariat i våra tillagnings- och mottagningskök.
I arbetet ingår förberedning, tillagning, servering och diskning enl roterande schema.

Kvalifikationer:Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. Likaså är du en positiv och flexibel person som kan skapa en trivsam och välkomnande miljö i matsal och kök. Du har lätt för att samarbeta och är serviceinriktad och kan hantera svenska språket i tal och skrift.

Omgående, kortare och längre vikariat

För ytterligare upplysningar:

Kökschef: Christian Björk, Alléköket ? Hallsberg 0582-685222
Kökschef Fredrik Hansson, Kullängsköket ? Hallsberg 0582-685493
Kökschef Christer Erkiksson, Folkasboskolans kök ? Pålsboda 0582-686049
Kökdschef Fredrik Andersson, Esslatorpsköket ? Vretstorp 0582-686434

OBS! Kontakter från jobbsajter, annonsörer eller liknande undanbedes.

Välkommen med din ansökan !
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Ref nr DOS 164/2016
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Lärare i SVA för åk 7-9 till Folkasboskolan

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?
Nu söker vi en sva-lärare som skall arbeta mot de äldre eleverna.
Tjänsten är tillsvidare och på 65% med tillträde 170810.

Folkasboskolan är en skola med cirka 340 elever från förskoleklass till skolår 9. Pålsboda ligger knappt 3 mil från Örebro (25 minuter med bil). Till Kumla och Hallsberg är det ca.1,5 mil (15 minuter med bil). Skolan genomgår en positiv utveckling och möjligheterna är stora. Kommunen gör bland annat en stor IT-satsning och alla elever i skolår 7-9 har en egen lärplatta/dator. I skolår 1-6 har eleverna en lärplatta på två elever. Skolans närhet till naturen bidrar även på ett positivt sätt till verksamheten. Skolan har genomgår ett generationsskifte, inför läsåret 2016-2017 har en ny rektor samt biträdande rektor rekryterats och förutsättningarna på Folkasboskolan är idag mycket bra.

Att ha duktiga pedagoger är viktigt för oss, därför erbjuder vi dig
? Individuell och konkurrenskraftig lön, samt goda möjligheter till bra löneutveckling.
? Möjlighet att arbeta på ferietjänst eller semestertjänst enligt lokalt kollektivavtal.
? Goda utvecklingsmöjligheter, individuellt och tillsammans med kollegor.
? En god arbetsmiljö med tillgång till IKT, såväl när det gäller teknik som personligt stöd.
? Ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga och duktiga medarbetare och barn i en fantastisk skolmiljö. Du kommer att ingå i ett arbetslag.

Vi söker dig som...
- har högskoleutbildning och är behörig/legitimerad pedagog i sva.
- har en positiv elev- och kunskapssyn med höga förväntningar på våra elever.
- har hög social kompetens med god förmåga att samverka och samarbeta.
- har modet och kraften att bedriva utvecklingsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Vi tar emot ansökan via extern webbplats.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: Ref nr BIF 073/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Lärare i Idrott och hemkunskap för åk 7-9 till Folkasboskolan

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?
Nu söker vi en idrott och hemkunskapslärare som skall arbeta mot de äldre eleverna.
Tjänsten är tillsvidare och på 100% med tillträde 170810.

Folkasboskolan är en skola med cirka 340 elever från förskoleklass till skolår 9. Pålsboda ligger knappt 3 mil från Örebro (25 minuter med bil). Till Kumla och Hallsberg är det ca.1,5 mil (15 minuter med bil). Skolan genomgår en positiv utveckling och möjligheterna är stora. Kommunen gör bland annat en stor IT-satsning och alla elever i skolår 7-9 har en egen lärplatta/dator. I skolår 1-6 har eleverna en lärplatta på två elever. Skolans närhet till naturen bidrar även på ett positivt sätt till verksamheten. Skolan har genomgår ett generationsskifte, inför läsåret 2016-2017 har en ny rektor samt biträdande rektor rekryterats och förutsättningarna på Folkasboskolan är idag mycket bra.

Att ha duktiga pedagoger är viktigt för oss, därför erbjuder vi dig
? Individuell och konkurrenskraftig lön, samt goda möjligheter till bra löneutveckling.
? Möjlighet att arbeta på ferietjänst eller semestertjänst enligt lokalt kollektivavtal.
? Goda utvecklingsmöjligheter, individuellt och tillsammans med kollegor.
? En god arbetsmiljö med tillgång till IKT, såväl när det gäller teknik som personligt stöd.
? Ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga och duktiga medarbetare och barn i en fantastisk skolmiljö. Du kommer att ingå i ett arbetslag.

Vi söker dig som...
- har högskoleutbildning och är behörig/legitimerad pedagog i idrott och hemkunskap.
- har en positiv elev- och kunskapssyn med höga förväntningar på våra elever.
- har hög social kompetens med god förmåga att samverka och samarbeta.
- har modet och kraften att bedriva utvecklingsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Vi tar emot ansökan via extern webbplats.

Kontaktpersoner
Rektor: Rajmo Rajakangas, 0582-68 60 03, jarmo.rajakangas@hallsberg.se
Biträdande rektor: Andreas Gillberg, 0582-68 60 17, andreas.gillberg@hallsberg.se
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: Ref nr BIF 070/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Serveringspersonal sökes till Coco Thai Kungsfenan i Hallsberg. Vi söker serveringspersonal till förekommande uppgifter inom servering och kassa. Schemalagt arbete till såväl dag, kväll och helg.

Erfarenhet inom restaurang ej ett krav men någon form av arbete inom service krävs.

Vi ser gärna sökande från Hallsberg pga allmänna kommunikationer.

Vi söker även en person till extra arbete.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carenle8@gmail.com
Övrigt: Ansökan enbart via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Coco Thai Kungsfenan Hallsberg
C/O Coo Coo Thai AB, Storgatan 13
70361  ÖREBRO 
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare/lärare i förskolan

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

ÖSTRA BARN- OCH UTBILDNINGSOMRÅDET

Förskolan Ekhagen, hemvisten Fröet, Sköllersta

Tillträde 170807 eller enligt överenskommelse.

Förskolan Ekhagen ligger i anslutning till Sköllersta skola. Sköllersta ligger ca 2 mil från Örebro. Det finns bra bussförbindelser med Örebro.

Förskolan är uppdelad i två arbetslag, barn upp till 3 år går på Fröet och de äldre barnen går på hemvisten Plantan. Reflektionstid och arbetslagsplanering är förlagd till dagtid, medan arbetsplatsträffar och vissa andra möten är på sen eftermiddagstid eller kvällstid. Tjänsten är kopplad till att vi söker en medarbetare/förskolelärare till vår avdelning Fröet för att jobba gentemot de yngre barnen.

? Vi söker Dig med förskollärarutbildning/lärare mot de yngre åldrarna samt god för-måga till samarbete och som vågar ta egna initiativ.

? Vi söker dig som är positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete.

? I ditt dagliga arbete skall du kunna möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt.

? På Ekhagen arbetar vi utifrån det kompetenta barnet där inflytande och delaktighet är viktigt. Arbetet kretsar även kring att utveckla den pedagogiska dokumentationen.

VÄLKOMMEN med Din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: Ref nr BIF 055/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Sommarvikarier till verksamheten för funktionshinder

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vi söker nu sommarvikarier till två av våra gruppbostäder i Hallsbergs kommun.
Boendena är belägna i Östansjö som ligger 7 km väster om Hallsberg centralort.

För att jobba hos oss behöver du vara en nyfiken, öppen och lyhörd person som verkligen gillar att jobba med människor.
Brukarna på våra boenden har olika typer av funktionsnedsättningar och har alla olika behov. Du bör därför vara en god människokännare som har förmågan att kunna sätta dig in i en annan människas situation och anpassa dig efter vilket behov just den människan har. Alla är unika individer och ska bemötas utifrån just detta. Du bör vara en ödmjuk person med ett lugnt och inlyssnande förhållningssätt. Lugn och tydlighet är viktiga egenskaper för att bemöta människor med funktionsnedsättning.

Vad gäller arbetstider bör du kunna jobba hela sommaren både dag, kväll, natt och helg. Stor fördel om du har tillgång till körkort då det ibland sker aktiviteter då vi använder oss av bil eller minibuss.

Vill du jobba med något riktigt roligt, inspirerande och lärorikt? Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens: Ref nr SAF 053/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Timvik inom förskolor

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Förskolorna i Sköllersta söker timvikarier

Timvikariat inom förskolorna i Sköllersta omgående.

Vi söker dig som har en positiv elevsyn, är flexibel och har ett stort engagemang.
Som person är du lyhörd och tycker om att vara ute i alla väder.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: Ref nr BIF 059/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Speciallärare

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Stocksätterskolan i Hallsberg söker
under förutsättning att nödvändiga beslut fattas.

Tillträde enligt överenskommelse.

Stocksätterskolan ligger naturskönt vid skogskanten på norra sidan av Hallsberg med motionsspår, grusplan och spontanidrottsplats. På skolan går det 270 elever i år F-6. Arbetet på skolan präglas av att vi har höga förväntningar och vi fokuserar på våra ledord ? kunskap, glädje och trygghet. Om du vill veta mer kan du gå in på vår hemsida via www.hallsberg.se.
Nu förstärker vi vår organisation och söker dig med speciallärarexamen och lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av specialpedagogiskt arbete och behörighet i svenska som andra språk. Du har ett stort engagemang och intresse där eleverna står i fokus. Du har en vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten samt en god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt. Du trivs bäst med att arbeta i team där var och en har olika uppdrag och tar ett stort ansvar för elevers måluppfyllelse. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och ser möjligheter i elevers lärande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Ref nr BIF 057/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Socionom till en barn-och familjeenhet i Örebro

Är du legitimerad socionom och redo för nya utmaningar i ditt yrkesverksamma liv? 

Just nu söker PR Vård Socionomer för kunds räkning till en barn- och familjeenhet.

Som socionomkonsult ser vi gärna att Du är flexibel och lyhörd. Du arbetar på ett strukturerat och självständigt sätt samt är van att ta eget ansvar.  

Arbetsuppgifter

Varierande arbetsuppgifter så som utredningar och bedömningar hos barn och ungdomar. Uppföljning och samverkan med andra myndigheter ingår också bland arbetsuppgifterna. 

Din bakgrund (krav/kvalifikationer)

Du innehar socionomexamen. 

Minst 2 års erfarenhet är meriterande men inget krav. 

PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal.

Om oss

PR Vård är ett familjeägt företag inom vårdsektorn med över 900 medarbetare. Vi erbjuder anställningar inom hemsjukvård, elevhälsa och på vår egen mottagning. Vi har uppdrag hos både landsting och kommuner, samt inom den privata sektorn. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare. Vi vet att du som anställd är förutsättningen för framgång. Därför lägger vi stor vikt vid dina behov och önskningar.Hos oss får du handledning och rådgivning i arbetet och möjlighet att utvecklas. Vi erbjuder friskvårdsersättning och pensionssparande. Vi är anslutna till Almega och följer kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid 100%. Tillträde: omgående eller efter överenskommelse Visstidsanställning tilltimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017/86
Webbplats: https://prvard.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144552/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PR Vård Socionom
Munkforsplan 37, 7 tr
12347  Farsta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Inköpare

Vi expanderar kraftigt och behöver förstärka organisationen ytterligare med en engagerad och allsidig inköpare som arbetar med våra inköpsprocesser, allt från förhandling och inköpsstrategi till projektinköp och operativt inköp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Tjänsten innehåller såväl strategiskt som operativt inköpsarbete. Du förväntas söka upp leverantörer, validera, prisförhandla och sluta avtal inom alla leverantörskategorier, i och utanför Sverige, likväl som att sköta inköp, leveransbevaka och handha eventuella leverantörreklamationer. I tjänsten förekommer resor.

Du behöver kunna sammanställa ritningsunderlag och koordinera teknisk information i våra projekt. I rollen ingår även att utveckla företagets processer och rutiner för att säkerställa våra leveranser. Arbetet sker nära produktionsavdelningen och du rapporterar till produktionschefen. Som anställd deltar du även i vår Verksamhetsutveckling (VU) och ditt bidrag till vår utveckling är viktig.

Personlighet:

Din personlighet passar i ett bolag med klara ambitioner, du trivs med utmaningar och allt vad detta kan innebära. Du är en prestigelös, lösningsorienterad, intresserad, noggrann, drivande, självgående och ansvarsfull person som driver dina arbetsuppgifter hela vägen.

Resultatinriktat genomför du engagerat de arbetsuppgifter som ligger på ditt bord. Arbetet sker under eget ansvar både självständigt och i projektform, därför är god kommunikations- och initiativförmåga viktiga egenskaper.

Bakgrund och meriterande arbetslivserfarenhet:

• Har relevant teknisk bakgrund tillsammans med erfarenhet inom tillverkningsindustrin.
• Har flera års arbetserfarenhet inom försörjningskedjan och är van vid förhandlingar.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Är väl förtrogen med Officepaketet och har arbetat i något MPS- och affärssystem.
• Erfarenhet av Monitor och CAD-dokumentation är meriterande.

Placeringsort: Hallsberg

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning som påbörjas av en 6 månaders provanställning. Fast lön.

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Frågor? Kontakta Ann-Charlotte Eriksson, 0582- 458 023
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-17
Referens:
Webbplats: http://career.svab.se/jobs/31046-inkopare?promotion=7753-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVAB
ULVSÄTTERSGATAN 2
69491  Hallsberg Sverige
Hemsida: http://svab.se/
  
Platsannons

Projektledare stationer - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vi utför underhåll, felavhjälpning och projekt i våra kunders ställverk och transformatorstationer. Vi växer med nya avtal och söker nu underhållsledare med erfarenhet från verksamhetsområden så som elnät, industri eller liknande.

Din roll som underhållsledare / projektledare:
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som underhållsledare/ projektledare för felavhjälpning, projekt och underhåll inom spänningsintervallet eller 20-400 kV.Arbetet innebär att du planerar för genomförande av underhållsarbeten och/eller mindre projekt. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.

Uppdragen kan variera från någon timme till flera månader. I arbetsuppgifterna ingår att begära avbrott, ordna utrustning, materialbeställningar samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer; alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. I rollen ingår även kundkontakter och hantering av budget, tidplaner och uppföljning. Detta är ett kreativt, snabbtänkt, socialt och kul jobb för den som tycker om rörelse och ansvar.

Hos oss kommer du att jobba i ett stabilt och effektivt team med hög kompetens och bredd.
Avdelningen har avtal mot nät, produktion, tele, industri och fastighetskunder. Avdelningens ca 30 medarbetare är stationerade i Hallsberg.

Nu söker vi dig som vill ha ett snabbt, varierande och socialt arbete där du leder mindre projekt och får se tydliga resultat av ditt arbete!

Dina kvalifikationer som underhållsledare / projektledare:
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar mindre projekt.
• Du har i grunden teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter, KY-utbildning eller annan vidareutbildning är meriterande.
• Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande och har anläggningskännedom inom distribution - transmissionsnätet.
• Att du har arbetat i ett processbaserat arbetsflöde, där start, genomförande och avslut har tydliga gränser och systemstödda aktiviteter
• Körkort är ett krav
• Branschspecifika så som ESA 14, Säkerhet på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning.

Du är en stabil som person och gillar lagarbete. Att levererar enligt mål och att bidra till den gemensamma utvecklingen är naturligt för dig. Dyker det upp utmaningar tar du ägandeskap och gör det du säger och håller det du lovar. Du är en problemlösare som med uthållighet och engagemang löser uppgiften efter ditt goda omdöme. I god affärsordning levererar du tillsammans med teamet hållbara tjänster till våra kunder enligt satta mål.

Det här är ett utmärkt tillfälle för dig som vill komma vidare i ditt arbetsliv och längtar efter mer ansvar, få lära dig nytt, utvecklas och har roligt under tiden. Vattenfall är en stor organisation och vi uppskattar alla som vill utvecklas, prova på nya tjänster eller områden. Hos oss har du möjlighet att göra det när rätt tillfälle dyker upp.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Underhållschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: GS-00268
Webbplats: http://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/jobb/lediga-jobb/ansokan?newms=jj&id=100710&aid=16223
Epostadress:
Övrigt: Följ oss gärna! Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB Instagram – vattenfallservices
Arbetsplats: 
Adress: VATTENFALL AB
Evenemangsgatan 13
16979  Solna Sverige
Hemsida: http://www.vattenfall.se/jobb
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Hallsberg

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Spännande och ansvarsfullt sommarjobb som tågövervakare!

Jobbet som tågövervakare passar dig oavsett om du studerat logistik och vill få chansen att förankra dina teoretiska kunskaper i praktiken eller om du helt enkelt vill ha ett spännande och ansvarsfullt arbete heltid undervåren och sommaren.

Vi letar efter dig som är social, stresstålig, flexibel och har tillräckligt mycket skinn på näsan för att våga ta viktiga beslut!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Green Cargos dig som vill arbeta heltid som tågövervakare under våren till och med september på kontoret i Hallsberg.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Green Cargos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Green Cargo.

ARBETSUPPGIFTER
Som tågövervakare kommer du arbeta med alla Green Cargos tågtransporter i Sverige och i andra delar av Europa med fokus på vissa kunder.

Du kommer till exempel att:


* Skriva avvikelserapporter
* Hantera växlingsplanering – hålla koll på och uppdatera status
* Ta emot samtal från olika aktörer


Du kommer att arbeta heltid i företagets hjärta från och med mitten på april fram till slutet av sommaren och få lära dig allt från ax till limpa.

Tjänsten passar dig som tycker om att ta stort ansvar och kan arbeta heltid omgående och i sommar.

VI SÖKER DIG SOM


* Har god social förmåga då arbetet innebär mycket kontakt med kunder och kollegor.


Det är meriterande om du:


* Har studerat inom området logiskt, dock är det inget krav.
* Har tidigare erfarenhet av ledarroller


Som person är du stresstålig, flexibel och lösningsorienterad för att kunna veta hur du bör agera i pressade situationer. Du bör ha ledarskapsegenskaper eftersom att du kommer fatta många viktiga beslut. Om du inte bor på orten är B-körkort och tillgång till bil ett krav.


* Start: April
* Omfattning: Skiftarbete. Heltid med start i mitten på april, sträcker sig över sommarmånaderna.
* Placering: Hallsberg
* Urval: sker löpande
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Green Cargo är ett företag som utvecklar och levererar effektiv och hållbar järnvägslogistik med Sverige som hemmamarknad. Det betyder fullt fokus på godstransporter med järnvägen som bas. Green Cargos nätverk trafikerar ca 40 intermodala platser och täcker cirka 265 platser i Sverige samt huvudorterna i Norge. Med samarbetspartners kopplar Green Cargo det svenska näringslivets transporter till marknaderna på kontinenten.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid SkiftarbeteEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 14985754
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/spannande-och-ansvarsfullt-sommarjobb-som-tagovervakare/14985754?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Ämneslärare F-3

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Vill du vara med och bygga landets bästa skola?

Hallsbergs kommun gör en omfattande satsning på skolan och söker nu
Lärare med en bred ämneskompetens för undervisning i år F-3 till Långängskolan.

Långängskolan har drygt 400 elever från Förskoleklass till år 6. Långängskolan är belägen i centrala Hallsberg med närhet till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter.

Långängskolan är en skola i förändring, där målet är en skola som utvecklar nyfikna och entusiastiska elever. Vi arbetar aktivt för att skapa en röd tråd genom elevens hela dag, där alla tar ett gemensamt ansar för skolans miljö och trivsel. Vi söker nu en engagerade och entusiasmerad lärare med en bred ämneskompetens som kan undervisa i årskurs F-3.

I undervisningen på Långängskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. För att i vidare utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden, genomför Hallsbergs kommun en stor IT-satsning vilket innebär att eleverna på Långängskolan har tillgång till lärplatta.

Vi söker dig som...
- är utbildad lärare för skolår F-3.
- har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare.
- har ett positivt förhållningssätt till barn där du förmedlar ett tydligt ledarskap i klassrummet.
- gärna bidrar med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt.
- är duktig på att sätta igång nya aktiviteter som du sedan följer upp för att nå önskat resultat.
- ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.
- i din yrkesroll kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
- vill samarbeta med kollegor i arbetslaget för att utveckla undervisningen tillsammans
- vill arbeta med digitala verktyg för kontinuerlig uppföljning och dokumentation av elevernas arbete.


Vi erbjuder...
- tillträde augusti 2017.
- konkurrenskraftig lön och individuell löneutveckling.
- goda utvecklingsmöjligheter.
- teknisk utrustning för att kunna utveckla din undervisning.
- ett inspirerande och roligt arbete på en trevlig skola med trevliga kollegor och barn i en fantastisk skolmiljö.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande!


Intervjuer och eventuell anställning sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: Ref nr BIF 050/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Lokalvårdare/städare Örebro Län

Städa hos företag och privatpersoner enligt schema. Vi har kunder i bl.a Laxå, Askersund, Hallsberg, Kumla och Örebro så körkort är ett krav.
Bil finns att tillgå av företaget. Att du har möjlighet till Flexibel arbetstid är ett måste då vi har kunder som vill ha städat efter 16:00 och tillfälliga uppdrag kan förekomma som t.ex flyttstädning. Du ska ha lätt för att jobba tillsammans med andra då ni oftast åker 2 st till ett ställe.


Du har B-körkort. Erfarenhet som städare/lokalvård är ett stort plus.
Du har lätt för att samarbeta med andra oavsett kön och nationalitet.
Du har möjlighet till flexibel arbetstid


Vi är ett ungt företag som startade 2013 och expanderar för varje år.
Idag är vi 4 anställda. Vi har uppdrag i Laxå, Röfors, Askersund, Åsbro, Hallsberg, Kumla och Örebro.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi följer Fastighets kollektivavtal.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@pedantab.se
Övrigt: Vi ser gärna att ni kan börja 2017-05-01
Arbetsplats: 
Adress: Pedant Städ & Allservice i Hallsberg
Västra Storgatan 71
69430  Hallsberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Junior ingenjör med säkerhetsintresse till Swedish Net

Är du utbildad ingenjör med ett brett tekniskt intresse som du vill omsätta i projekt kopplade till säkerhet och skyddsobjekt är Swedish Net arbetsgivaren för dig. Här får du använda din ingenjörskompetens för att bidra till ett säkert samhälle. Projekten du involveras i är unika i sitt slag med uppdragsgivare som myndigheter, ambassader, statliga förvaltare liksom företag inom kärnkraftsindustrin. Swedish Net går mycket starkt framåt på marknaden där en av framgångsfaktorerna är att satsa på talangfulla ingenjörer som får möjlighet att växa in i företaget.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Swedish Nets räkning en ingenjör till företagets avdelning som arbetar med förfrågningsunderlag och teknisk dokumentation. Gruppen består av fyra personer med akademisk bakgrund där den gemensamma nämnaren är att de har ett stort tekniskt intresse och är skickliga på skriftlig kommunikation.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swedish Nets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Swedish Net.

ARBETSUPPGIFTER
Swedish Net levererar expertis inom teknisk säkerhet och upphandlingsstöd till myndigheter och företag. I din roll kommer du författa upphandlingsunderlag och teknisk dokumentation genom att sätta dig in i olika typer av befintliga säkerhetssystem – hur de är uppbyggda och sammankopplade samt utreda förbättringar och säkerhetshöjande åtgärder.

Du kommer bland annat att studera ritningar över el-, larm-, inpasserings- och automationssystem liksom sätta dig in i hur systemet kommunicerar digitalt i kundens IT-miljö/nätverk. Din utredning kommer så småningom mynna ut i en omfattande kravspecifikation som ofta är uppåt 100 sidor lång.

Du kommer till exempel att:


* Utföra inventering och utredning av befintliga säkerhetssystem.
* Ta fram tekniska specifikationer och administrativa föreskrifter inför upphandling.
* Vid tillfällen även ansvara för beställarens projektledning under utförandetiden.
* Jobba med anbud


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har en ingenjörsexamen ifrån högskola eller universitet. Swedish Net ser positivt på olika utbildningsbakgrunder och du som söker kan därför ha studerat inom elområdet så som elkraft, elektronik, elektroteknik eller automation alternativt IT-inriktning mot datateknik, systemvetenskap eller tele-/nätverkskommunikation. Det viktiga är att du har en ingenjörsutbildning i ryggen, ett gediget intresse för teknik kombinerat med en god förmåga att uttrycka dig i skrift.

Du som söker tjänsten behöver inte ha relevant erfarenhet utan det vi främst värdesätter är ditt engagemang, personlighet samt intresse för området.

Specifikt efterfrågad kompetens:


* Mycket god svenska i skrift då du kommer producera mycket textmaterial
* B-körkort
* Intresse för projektledning
* Det är meriterande om du har erfarenhet av teknisk dokumentation


Som person är du framför allt lyhörd, ödmjuk och prestigelös. Du förstår vikten av att lyssna till kundens behov och du anpassar dig lätt efter den rådande situationen. Oavsett om du som söker är junior och ny i karriären, eller om du har flera års erfarenhet, kommer du troligtvis komma i kontakt med flera nya områden – något vi önskar att du har en prestigelös inställning till . Vidare är det viktigt att du är lättsam, kommunikativ och vågar fråga – både dina kollegor internt men också de kunder du kommer att arbeta mot.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Lön: Fast månadslön, individuell lönesättning
* Placering: Hallsberg
* Kontaktuppgifter: Oskar Bernling, 070-414 30 68
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Swedish Net är ett konsultföretag specialiserade på skyddsobjekt och anläggningar med höga krav på säkerhet. Företaget grundades 1999 av Markus Selme och har haft en mycket framgångsrik resa. I dagsläget är man ca 30 anställda i företaget, merparten med ingenjörsbakgrund. Företaget befinner sig i ett mycket expansivt skede då man vunnit flera stora avtal . Kunderna återfinns runt om i hela Sverige, men också internationellt.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Teknikinformatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Dagtid med flexEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 14984726
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/junior-ingenjor-med-sakerhetsintresse-till-swedish-net/14984726?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Sjuksköterska inom äldre och Hemsjukvård-Hallsberg

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård.

Period: Omgående/tillsvidare -- Du bokas löpande på uppdrag inom äldre- och hemsjukvård.
Omfattning: upp till 100 %
Arbetstider: Varierande.

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!


Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd. AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön. Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!


www.annsam.se
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, rekryteringsbonusar med mera.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Äldrevård-Hallsberg
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt: Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor äldre- och hemsjukvård, Hallsberg

AnnSam AB söker flera legitimerade sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta inom äldre och hemsjukvård. Uppdraget är för återkommande akuta vakanser i Hallsberg.

KRAV FÖR UPPDRAGET
Du skall ha erfarenhet av arbete inom äldre-och hemsjukvård.
Körkort krävs.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

ANNSAM AB
Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd.
AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön.
Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!
Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!


Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård. Körkort krävs.

Period: Omgående/tillsvidare -- Du bokas löpande på uppdrag inom äldre- och hemsjukvård.
Omfattning: upp till 100 %
Arbetstider: Varierande.
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Äldre/Hemsjukvård Hallsberg
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt: Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  

Platsannons

Produktionstekniker

Vi fortsätter växa och behöver nu förstärka organisationen med en driven produktionstekniker som tillsammans med vår produktionsplanerare kommer vara en viktig del i företagets produk­tions-, kvalitets- och produktutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer att skapa och underhålla produktionsteknisk dokumentation för produkter och kundoptioner, såsom produktionsberedningar och övrigt tillverkningsunderlag för rationell tillverkning.

Du deltar även i utveckling och förbättringar av produktionsprocesser, implementerar, verifierar och dokumenterar åtgärder. Du driver produkt- och produktionsrelaterade utredningar och deltar i utvecklingsprojekt av nya, samt förändringar av existerande produkter. Med din tekniska kompetens medverkar du i kvalitetssäkring, både internt och hos våra leverantörer.

Personlighet:

Du trivs och din personlighet passar i ett mindre bolag med klara ambitioner att växa med alla utmaningar detta innebär. Du är en prestigelös, lösningsorienterad och ansvarsfull person, som vill driva dina arbetsuppgifter hela vägen. Du är en resultatinriktad genomförare som på ett engagerat sätt driver de arbetsuppgifter som ligger på ditt bord. Du kommer att arbeta under eget ansvar både självständigt och i projektform, därför är god kommunikations- och initiativförmåga viktiga egenskaper. Du förväntas även bidra till ständigt förbättringsarbete av arbetsprocesser och rutiner.

Bakgrund och meriterande arbetslivserfarenhet:

Som person är du teknisk, noggrann, drivande och självgående. Du har god förståelse för industriell tillverkning, god datorvana och van att arbeta i affärssystem (meriterande Monitor ERP). Du drivs av att ständigt förbättra och att lösa problem i tillverkningen. Du har goda färdigheter i svenska och engelska i både tal och skrift. SVAB expanderar kraftigt så ditt bidrag till vår utveckling är viktig.

Placeringsort: Hallsberg

Tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning som påbörjas av en 6 månaders provanställning. Fast lön.

Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid

Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Frågor? Kontakta Karl-Erik Wallin, Produktionschef, karl-erik.wallin@svab.se tel 0582- 458 022
Publiceraddatum: 2017-01-26
Yrkesbenämning: SQE Supplier Quality Engineer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-15
Referens:
Webbplats: http://career.svab.se/jobs/25409-produktionstekniker?promotion=5626-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVAB
ULVSÄTTERSGATAN 2
69491  Hallsberg Sverige
Hemsida: http://svab.se/
  

Platsannons

Fskl/lärare i förskolan

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Förskolorna i Pålsboda/ Hjortkvarns förskoleområde söker

Förskollärare/Lärare.

Vi söker dig som är positiv, glad ,trygg, tydlig och entusiastisk och sprider glädje i
ditt arbete. På våra förskolor har vi under detta läsår valt bla teknik som ett prioriterat
mål att arbeta med. Vi har också fokus på språket där vi bla arbetar med före Born-
holmsmodellen. Enskild planering och arbetslagsplanering är förlagd till dagtid och
vissa andra möten sker under sen eftermiddagstid eller kvällstid.

Är du nyutexaminerad förskollärare erbjuder vi dig ett mentorsår med kontinuerliga reflektions samtal.

? Vi söker Dig med förskollärarutbildning/lärare i förskolan, som har god förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ.

? Du ska vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt, utifrån läroplanen och du bör vara kunnig i dokumentation.(Vi arbetar bla med lärplattan som redskap i doku-mentationsarbetet)

? I Ditt dagliga arbete skall Du kunna möta människor med inlevelse och empati.

? Du ska arbeta utifrån det kompetenta barnet där inflytande och delaktighet är mycket viktigt.


?Vi arbetar för en miljö där alla barn utvecklas, känner sig trygga, nyfikna och glada?.


VÄLKOMMEN med Din ansökan och merithandlingar.
Publiceraddatum: 2017-01-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Ref nr BIF 008/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  

Platsannons

Fskl/lärare i förskolan

Det öppna Hallsberg...
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 500 invånare

Naturförskolan Gullvivan i Pålsboda söker

Förskollärare/Lärare i förskolan

I förskolans läroplan, Lpfö 98/10 betonas lärandet, att förskolans uppdrag är att lägga grunden för ett livslångt lärande. Verksamheten ska stimulera och utmana barns utveckling. Är detta möjligt att åstad-komma utomhus? Vi menar att det är enklare att leva upp till detta uppdrag ute!
Vi söker dig som är utbildad I Ur och Skur-pedagog eller har ett stort intresse för
utomhuspedagogik. Är du en positiv, nyfiken, drivande, viljestark och flexibel pedagog som älskar att vara ute i naturen och tycker att det är den rätta platsen för utforskande och lärande? Om ditt engage-mang smittar av sig till barnen och medarbetarna, då är du rätt person för Gullvivans naturförskola! I Ur och Skurs pedagogiska grund är friluftsliv, utomhuspedagogik och upplevelsebaserat lärande. Vi har en stark uteprofil med närhet till skogen. Genom att barnen upptäcker och upplever med alla sinnen och har medupptäckande, medundersökande, medupplevande och medagerande pedagoger ger vi barnen alla förutsättningar till glittrande ögon som vill lära sig mer.

Förskolan Gullvivan ligger ca 3 mil från Örebro i Pålsboda. Det finns bra bussförbindelser från Örebro. Förskolan är uppdelad i två arbetslag, Gårdstrollen har ansvar för 1-3 åringarna och Skogstrollen med 3-5 åringar. Gårdstrollen arbetar naturinriktat och Skogstrollen är en I Ur och Skur-avdelning. Reflektions-tid och arbetslagsplanering är förlagd på dagtid medan arbetsplatsträffar och vissa möten är på sen ef-termiddags- eller kvällstid.

Vi söker dig med förskollärarutbildning/lärare mot yngre åldrar som har förmåga till samarbete och som vågar ta egna initiativ. Som person är du lyhörd och tycker om att vara ute i alla väder, då mycket av verksamheten bedrivs utomhus. Du skall ha förmåga att möta människor med inlevelse och empati och vara redo att driva det pedagogiska arbetet framåt. Vi kommer att genomföra intervjuer fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Ref nr BIF 007/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hallsberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hallsbergs kommun
Västra Storgatan 14
69480  HALLSBERG Sverige
Hemsida: www.hallsberg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal