Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:40

Lediga jobb i Hagfors kommun (1783), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 917
Täthet6,53Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area2 000,15Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 824,19Landareal (km²)
Sjö175,96Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Kurator

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 
Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasiet och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Inom Hagfors skolområde finns 4,0 tjänst som kurator. Den aktuella tjänsten är placerad inom grundskolan. 
 
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. 
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Du kommer att ingå i barn- och bildnings gemensamma elevhälsa där du har biträdande barn- och bildningschef som chef. Du ingår även i grundskolans elevhälsoteam som leds av rektor och du har därmed ett nära samarbete med övrig elevhälsa och pedagoger samt arbetar i team tillsammans med övriga kuratorer. 
Som kurator har du en viktig roll på skolan och i elevhälsoteamet. Du bistår skolan med kompetens inom sociallagstiftning och samhällsresurser samt utför elevhälsoarbete på individ- grupp- och organisationsnivå. I dina arbetsuppgifter kan ingå att hålla samtal med elever enskilt eller i grupp, klassarbete samt kontakter med vårdnadshavare. Du har även viss handledning och konsultation av övrig skolpersonal, samt medverkar i utvecklandet av förebyggande handlingsplaner. Du samarbetar med socialtjänst, BUP, polis, ungdomsmottagningar och andra externa aktörer. Du är delaktig i skolans värdegrundsarbete och i arbetet med att utveckla elevinflytandet i verksamheten. 
 
Vi söker dig som: 
 
- är utbildad socionom 
- är intresserad av att arbeta med elevers lärande, utveckling och hälsa 
- kan arbeta självständigt inom riktlinjer och praxis 
- har god kommunikativ förmåga 
- ser kollegialt arbete och lärande som en självklarhet 
- är intresserad av att utveckla skolans främjande och förebyggande arbete 
- har ett positivt förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor 
- i samarbete med elevhälsans personal och skolledningen kan rekommendera åtgärder och delta i beslut. 
Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Körkort med förarbehörighet är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
 
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVid frågor kontakta biträdande barn- och bildningschef Jenny Dahlin 070-10302246 Vikariat 2017-08-01-2018-06-30Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143858&DepartmentId=18958&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kundrådgivare Nordea

Till Hagfors, söker vi nu dig som vill vara med och bidra till våra kunders framtidsplaner genom förstklassig service som underlättar deras vardag. När våra kunder strävar efter att nå sina mål och förverkliga sina drömmar, finns vi där för att erbjuda en relevant finansiell lösning.

Vi ser fram emot att träffa dig som trivs med att arbeta i team där vi hjälper varandra att nå framgång och skapa positiva kundupplevelser. Med ditt engagemang och din passion för att överträffa kundernas förväntningar bidrar du till att skapa framtidens relationsbank, där vi möter kunderna i nya kanaler, och på nya sätt - varhelst och närhelst det passar dem.

Om tjänsten;
Som Kundrådgivare är du ofta kundens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att skapa positiva kundupplevelser, underlätta för kunder och hitta affärsmöjligheter. Du arbetar både med kassaärenden, och ger förstklassig service, tips och råd kring bankens tjänster, produkter och kanaler. Kunderna möter du både digitalt och fysiskt på kontoret.

Dina fokusområden blir att;
- Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, med fokus på att lösa kundens ärende direkt.
- Med ett proaktivt arbetssätt fokusera på hitta sälj- och servicemöjligheter i kundsamtalet, och vid behov säkerställa att kunden får träffa Privatrådgivare eller Företagsrådgivare för att bidra till långsiktiga kundrelationer.
- Utifrån kundernas behov aktivt se till att de erbjuds våra olika tjänster, produkter och kanaler.

Tjänsten är placerad i Hagfors.

Din profil;
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och av att vinna kundernas förtroende och lojalitet.Du:
- Har förmågan att sätta dig in i kundens situation, och har en naturlig fallenhet för att etablera kontakt i mötet med både kunder och kollegor.
- Stimuleras av att arbeta resultatinriktat, där du på ett skickligt sätt kopplar samman kundens behov med våra produkter och tjänster.
- Arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och dela kunskap med kollegor, samt bidra till ett öppet och positivt klimat.
- Tar till dig ny teknik som du använder i det digitala mötet med kunden.

Det är meriterande om du har en akademisk utbildning och är Swedsec-licensierad. Du har professionella kunskaper i engelska och svenska, i både tal och skrift.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 26 april, 2017.

För mer information om tjänsten, är du välkommen att kontakta Kontorschef Fredrik Nilsson på 0101566885.

Vi tror att mångfald bidrar till att våra team uppnår bättre resultat. Därför strävar vi efter att skapa team med en mix av profiler med olika kön, i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordea
Box 146
68323  HAGFORS 
Hemsida:
  
Platsannons

Affärsdriven handledare Hagfors

Om Oss
Arcus är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov.

Med vår verksamhet Utbildning & Jobbförmedling arbetar vi som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen. Vi fokuserar på kvalitet och effektivitet i våra uppdrag. Arcus expanderar snabbt och vi söker nu en arabisktalande handledare som vill växa med oss.
För mer information läs på www.arcus.nu

Viktigaste resursen på Arcus!
På Arcus vet vi att våra medarbetare är anledningen till vår framgång och nu är vi ett av Sveriges snabbast växande företag i branschen.


Vad får du? 
Vi erbjuder ett flexibelt, spännande och roligt arbete tillsammans med ett härligt gäng. Vi har fasta löner samt ett förmånligt bonussystem.

Tre viktiga punkter som är meriterande!
1. Arbetat med Stöd och Matchning tidigare.
2. Erfarenhet av rekrytering och/eller bemanningsarbete.
3. Ett stort kontaktnät med företag.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som handledare i projekt Stöd och Matchning kommer du coacha deltagarna i sitt arbetssökande. Genom en kartläggning av deras behov är du med och planerar vilka aktiviteter de behöver för att nå sitt arbetsmål. Vägen till arbete kan även gå via studier

Tillsammans med övriga kollegor jobbar du för att stärka deltagarna genom kortare kompetenshöjande insatser inför jobbsökningen. Syftet är att utveckla den arbetssökandes färdigheter i att söka arbete på ett aktivt och medvetet sätt mot ett tydligt mål. Arbetet innebär också att upprätta och följa upp handlingsplaner samt ha kontinuerliga kontakter med vår kund Arbetsförmedlingen. Du kommer även ha ett stort fokus på kontakter med arbetsgivare.

För att söka tjänsten är det ett krav att du uppfyller ett av nedan presenterade kompetenskrav.

Alternativ 1
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de senaste 5 åren. Arbetslivserfarenheten behöver inte vara inom branschen.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med godkänt resultat.

Arbetslivserfarenhet:
Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrkes- eller arbetsuppgifter.
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekryteringsarbete
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Din profil
Du är en person som gillar att göra skillnad. Har lätt för att få kontakt med människor och trivs när det händer mycket. Du har en god samarbetsförmåga och är som person prestigelös. Du drivs av att skapa goda resultat både för den enskilda deltagaren och ditt team.

Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till förändring samt har ett stort tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Är bra på att organisera och planera din tid.

Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och har goda data- samt engelska kunskaper.
 
Om du känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning, sök dock senast den 31 maj 2017.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.arcus.nu/rekrytering/?aguid=98D21BDA52A1489AAF2A2450745A7A46
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arcus Resurs
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.arcus.nu
  

Platsannons

Verksamhetschef

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till människor med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 250 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 4.700 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.

Vi söker dig som vill leda och utveckla vår två LSS/SoL verksamheter i Hagfors som ligger i Värmland. Vi söker en kreativ verksamhetschef som kan marknadsföra och utveckla våra boenden på ett sätt som skapar förtroende för uppdragsgivare och barnen/ungdomarna

Vi förutsätter att du är en erfaren och trygg ledare med förmåga att få dina medarbetare att växa och ta ansvar i en decentraliserad organisation. Du känner en självklar respekt för andra människor såväl medarbetare som ungdomarna och deras närstående. Det är viktigt att du är synlig i verksamheterna och har ett nära samarbete med medarbetarna. Du har förutom medarbetare även samordnare som avlastar dig i den dagliga operativa driften.
Kriterier för dig som söker tjänsten · Socionom eller utbildning som bedöms likvärdig · God datorvana · Behärska svenska väl i tal och skrift.

Tjänsten är tillsvidare på 100 % med provanställning 6 månader och vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal Du är högskoleutbildad socionom eller har likvärdig utbildning. Du har dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, gällande lagrum för verksamheten inklusive lagstiftning om arbetsmiljö mm.

Kontroll ur belastningsregistret kan komma att göras i samband med anställningen. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. En förutsättning för att få en tjänst som verksamhetschef är att IVO godkänner dig som föreståndare.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Solhagagruppen Autismkonsult
Vretanvägen 13, 171 29 Solna
68330  HAGFORS 
Hemsida: www.nytida.se
  

Platsannons

Fordonslackerare sökes

Höghedens Bilplåt söker en lackerare med erfarenhet inom bilreperationer för försäkringsskador.

Du måste vara stresstålig då du ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo kombinerat med en hög kvalitet på ditt arbete. Du bör därför ha erfarenhet av billackering samt bilreperationer. Vi förutsätter också att du är en positiv person som förstår värdet av att ge hög service.

Kvalifikationer:
Erfarenhet i yrket
B-körkort.
Gärna plast- och Cabasutbildnig.
Bilreperationsvana.

Skicka in ditt CV och personlig brev snarast möjligt då vi löpande har intervjuer.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Fordonslackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höghedens Bilplåt AB
Högheden 22
68392  HAGFORS 
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier Vård- och omsorgsavdelningen

ARBETSPLATS VÅRD- OCH OMSORGSAVDELNINGEN 
Vi söker vikarier både till särskilt boende, korttidsenheten och hemtjänst. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att ge god service och omvårdnad till våra brukare utifrån deras egna behov och förutsättningar. 
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska, vårdare, personligassistent eller för närvarande har en pågående vårdutbildning. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska språket. Du måste även vara över 18 år då ensamarbete kan förekomma. Vid hemtjänst krävs även körkort med förarbehörighet B. 
 
LÖN 
Lön enligt avtal 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Kommunal, Västra Svealand, sektion Hagfors, 0563-185 58. 
 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVid frågor kontakta verksamhetschefer inom vård- och omsorg 0563-185 00 Semester vikarietEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143825&DepartmentId=18957&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier LSS och socialpsykiatri

ARBETSPLATS VÅRD- OCH OMSORGSAVDELNINGEN 
Vi söker vikarier både till särskilt boende, korttidsenheten och hemtjänst. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att ge god service och omvårdnad till våra brukare utifrån deras egna behov och förutsättningar. 
Vi ser helst att du är utbildad undersköterska, vårdare, personligassistent eller för närvarande har en pågående vårdutbildning. Då arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du behärskar svenska språket. Du måste även vara över 18 år då ensamarbete kan förekomma. 
 
LÖN 
Lön enligt avtal 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Kommunal, Västra Svealand, sektion Hagfors, 0563-185 58. 
 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVid frågor kontakta enhetschefer via växeln 0563-18500 Semester vikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143826&DepartmentId=18960&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska, psykiatrisk mottagning Hagfors

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Psykiatrisk öppenvård har två mottagningar i norra Värmland, en i Hagfors och en i Torsby. Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till psykiatrisk mottagning Hagfors. Vi arbetar i team där olika yrkeskategorier ingår såsom läkare, psykolog, kurator, sjuksköterska, socialpedagog och vårdadministratör. Vi tar emot patienter med olika psykiatriska diagnoser och samverkar mycket med socialpsykiatrin i våra fyra kommuner Hagfors, Munkfors, Torsby och Sunne.

ARBETSUPPGIFTER
Rådgivning, bedömning och behandling samt stödsamtal och där tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Stort fokus på samverkan mot vårdgrannar men också internt i vår verksamhet. Du kommer att ha schemalagd arbetstid dagtid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerad sjuksköterska.
Erfarenhet av arbete inom psykiatrin är meriterande.
Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Vi söker dig med stor flexibilitet, stort patientfokus och du skall vara problemlösningsfokuserad.

Körkort krävs.

ÖVRIGT
Inför anställning gör arbetsgivaren en kontroll i polisens misstanke- och belastningsregister.
Ett utslag i detta register kan komma att påverka din möjlighet till anställning.

Inför rekryteringsarbetet har landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast. Visstidsanställning t o m 2017-12-31. Rekrytering sker under ansökningstiden. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: Dnr CSK/171612
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3a500d72-6ea3-44b7-a255-a1f7dd281420&TK=e8db44c1-dd14-46f7-9657-5c240d088fca
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Psykiatriska öppenvården Torsby/Hagfors
Landstinget i Värmland
68529  Torsby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

50% studie- och yrkesvägledare inom vuxenutbildning samt 50% administr ...

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 
Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Inom Hagfors skolområde finns 2,5 tjänst som studie- och yrkesvägledare. Den aktuella tjänsten är placerad inom vuxenutbildningen. 
 
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. 
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Du kommer att ingå i barn- och bildnings gemensamma elevhälsa där du har biträdande barn- och bildningschef som chef. Du ingår även i elevhälsoteamet för gymnasieskola/vuxenutbildning som leds av rektorer och du har därmed ett nära samarbete med övrig elevhälsa och pedagoger samt arbetar i team tillsammans med övriga studie- och yrkesvägledare. Vi arbetar tillsammans för att våra elever ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar. Du kommer även att samverka med aktörer utanför skolan och knyta kontakter utifrån elevernas olika behov. Att informera, vägleda, inspirera och motivera är något du arbetar dagligen med i mötet med elever.  
 
Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen från universitet eller högskola, gärna i kombination med erfarenhet av vägledning i grundskolan samt administrativt arbete. Erfarenhet av att arbeta i system såsom Lifecare, Personec och Procapita kan vara meriterande. Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med elever och i team, och har förmåga att ta egna beslut. Du trivs med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. 
B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
 
LÖN 
• Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVardagar dagtid Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att bli aktuelltIndividuell lönesättning, ange anspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143856&DepartmentId=18958&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare inom grundskola åk 1-8

ARBETSPLATS HAGFORS SKOLOMRÅDE 
Hagfors skolområde består av grund- och gymnasieskola samt vuxenutbildning. Grundskolorna finns på Älvstranden bildningscentrum i Hagfors, på Kyrkhedens skola i Ekshärad samt i Sunnemo och Råda. Gymnasiet och vuxenutbildningen finns vid Älvstranden bildningscentrum i Hagfors. Inom Hagfors skolområde finns 2,5 tjänst som studie- och yrkesvägledare. Den aktuella tjänsten är placerad inom grundskolan. 
 
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. 
Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Du kommer att ingå i barn- och bildnings gemensamma elevhälsa där du har biträdande barn- och bildningschef som chef. Du ingår även i grundskolans elevhälsoteam som leds av rektor och du har därmed ett nära samarbete med övrig elevhälsa och pedagoger samt arbetar i team tillsammans med övriga studie- och yrkesvägledare. Vi arbetar tillsammans för att våra elever ska nå sina mål och förverkliga sina framtidsdrömmar. Du kommer även att samverka med aktörer utanför skolan och knyta kontakter utifrån elevernas olika behov. Att informera, vägleda, inspirera och motivera är något du arbetar dagligen med i mötet med elever och vårdnadshavare.  
Du har stor frihet att planera och utveckla aktiviteter samt tillsammans med övriga studie- och yrkesvägledare utveckla SYV-arbetet. Du är en viktig aktör för att hitta nya former för samverkan tillsammans med kommunens arbetsmarknads- och näringslivsenhet samt det lokala näringslivet. 
Vi söker dig som har studie- och yrkesvägledarexamen från universitet eller högskola, gärna i kombination med erfarenhet av vägledning i grundskolan. Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med elever och i team, och har förmåga att ta egna beslut. Du trivs med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, elever, föräldrar och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. 
 
LÖN 
• Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid vardagar Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpasIndividuell lönesättning, ange anspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143855&DepartmentId=18958&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Reparatör till skylift sökes

Hagfors Elmontage söker en ärlig, teknisk intresserad person som tar egna iniativ för arbete inom service och reparationer av bla Skylift vid vår verksamhet i Råda.

Arbetsuppgifter
Reparation/körning av skylift och lastbil samt övrig verkstadsarbete.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har CE körkort, YKB samt reparationsvana.

Har du frågor eller önskar söka tjänsten så kontakta Kjell Ottosson på 070-5226197 så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors Elmontage AB
Lyckostigen 1
68334  HAGFORS 
Hemsida:
  

Platsannons

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

ARBETSPLATS MILJÖ- OCH BYGGAVDELNINGEN 
Som medarbetare på miljö- och byggavdelningen är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. På avdelningen arbetar vi utifrån en mycket långtgående delegationsordning. Arbetet ställer stora krav på inspektörerna med det ger också stor frihet under ansvar. 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Du kommer att arbeta som miljö- och hälsoskyddsinspektör med huvudsaklig inriktning på tillsyn enligt miljöbalken. Eftersom vi är en liten förvaltning kan ditt arbete tidvis även omfatta andra arbetsuppgifter inom miljö- och byggavdelningens verksamhetsområden. 
Kvalifikationer 
Miljö- och hälsoskyddsinspektörsutbildning eller annan utbildning som bedöms lämplig. Erfarenhet inom arbetsområdet krävs. Vi använder ärendehanteringssystemet ECOS. Körkort med förarbehörighet B erfordras. 
 
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Gunilla Jensen, SSR, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
Helen Eng, Vision, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVid frågor kontakta miljö- och byggchef Tihomir Jerkovic 0563-188 40 Vikariat tom 2017-12-31Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143854&DepartmentId=18961&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårt hem-din arbeids plass?

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se

Jeg er en kvinne på 43 som søker positive og flexible personlige assistenter som kan assistere meg med det praktiske i min vardag. Du jeg søker er åpen og ærlig samt service minded og løsningsorientert. Kanskje har du jobbet som personlig assistent, men det er ingen krav. Stor vikt leggs vid dina personlige egenskaper. Opplæring gies. Du tycker om djur og syssler i hemmet. Du er en person som har tålamod og er lydhør. Det er en fordel om du kjører bil og jeg vil at du forstår norsk/svensk både muntlig og skriftlig.

Just nu søker jeg både faste og vikar assistenter som kan jobbe på dagtid, kveld og ibland natt. Oppstart omgående. Om dette låter som något for deg send en ansökan.

Sänd din ansökan via rekryteringssystemet eller majla på lisasfugl@live.com 

Tlf.056360966 eller 0705644061

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://www.stil.se/sv/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=1009%26pp%3D6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIL
Storforsplan 36
12347  Farsta Sverige
Hemsida: http://www.stil.se
  

Platsannons

Resurspersonal/Vikarier till skolan

Älvstrandes bildningcentrum söker timvikarier!

Vi söker dig som vill utveckla och jobba nära tillsammans med barn och ungdomar.

Som person är du lyhörd, positiv, flexibel och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor samt ett gott handlag med svenska språket i tal och skrift. Vi söker även dig som pratar arabiska.

Känner du igen dig i beskrivningen?
Då är du välkommen att söka tjänsten. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att höra av dig, skicka in din ansökan till oss redan idag.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärarassistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bo.asplund@skolor.hagfors.se
Övrigt: Skicka in ansökan via epost eller brev.
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun, Älvstrandsgymnasiet

68380  HAGFORS 
Hemsida: http://www.alvstranden.hagfors.se/
  

Platsannons

Liftdumperförare med C körkort och YKB

Ragn-Sells AB söker en utbildad C-chaufför för arbete under sommaren av liftdumper bil i Hagfors.

Du måste ha minst C-behörighet och giltigt yrkeskompetensbevis (YKB). Meriterande Lokalkännedom är en merit då samtliga fordon körs med enmansbemanning. Du bör kunna arbeta minst 6 veckor under sommaren med start i juni. Arbetet kräver mycket eget ansvar.

Vi kommer löpande att hålla intervjuer och annonsen tas bort så fort vi hittar rätt person.


Välkommen med din ansökan via mail eller vi brev!
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu bör kunna arbeta minst 6 veckor under sommaren med start i juni
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: goran.bergsjo@ragnsells.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ragn-Sells AB

65221  KARLSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Dedicare söker socionomer för konsultuppdrag

Dedicare söker
Vill du anta nya utmaningar och utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du får lön för mödan?

Dedicare Socionom söker personer med socionomexamen samt 2 års yrkeserfarenhet till varierande konsultuppdrag i Värmland och i hela Sverige. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu nya medarbetare till vår personalstyrka. Gå gärna in på www.dedicare.se/socionom för att läsa mer om oss och de förmåner som vi erbjuder dig som konsult.

Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift.

Gå gärna in på www.dedicare.se/socionom och titta på vår film där vi berättar mer om oss!

Ort
Dedicare söker i dagsläget socionomer i Värmland och övriga Sverige.

Arbetsuppgifter
Våra kunder är i regel socialtjänster runt om i landet som har personalbehov i form av socionomer med erfarenhet inom myndighetens olika verksamheter. Arbetsuppgifterna består således huvudsakligen i handläggning inom barn och unga, missbruk, ekonomiskt bistånd, socialpsykiatri, LSS, biståndshandläggning samt familjerätt.

Företagsbeskrivning
Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, socionomer, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare.

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 5393
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=5393
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare socionom
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  

Platsannons

PIZZABAGARE SÖKES

Verksamhetsbeskrivning:

Restaurang med lunch, ala carte och pizza.

Arbetsuppgifter:

Pizzabakning

Utbildning/Erfarenhet:

Minst 5 års erfarenhet som pizzabagare.

God Svenska i Tal och Skrift.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jalle-arslan@hotmail.com
Övrigt: God Svenska i tal och skrift. Mejla in meriter / personligtbrev till arbetsgivaren.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang & Pizzeria Uwån
Norringsväg 2
68331  HAGFORS 
Hemsida:
  

Platsannons

Elevresurser

ARBETSPLATS KYRKHEDENS SKOLA  
Kyrkhedens skola är en F-9 skola med ca 350 elever. Eleverna och personalen är fördelade på arbetslag i grupperingarna fritids, förskoleklass – åk 3, åk 4-6, åk 7-9 samt en förberedelseklasser och grundsärskola.  
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Vi söker flera elevresurser som vill jobba runt elever i behov av särskilt stöd. Vi söker dig som vill utveckla och jobba nära tillsammans med barn och ungdomar. Du kommer att ingå i en grupp av elevresurser som jobbar tillsammans runt flera elever. Arbetet innebär i första hand stöttning och handledning av olika elever, men du kommer även att vara pedagogerna behjälplig i olika situationer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du är flexibel och har lätt att samarbeta, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
LÖN 
Lön enligt avtal
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt män att söka tjänsten. 
 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVardagar Visstidsanställning läsår 75-100%Enligt avtal Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143849&DepartmentId=18958&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare till särskolan

ARBETSPLATS KYRKHEDENS SKOLA  
Kyrkhedens skola är en F-9 skola med ca 350 elever. Eleverna och personalen är fördelade på arbetslag i grupperingarna fritids, förskoleklass – åk 3, åk 4-6, åk 7-9 samt en förberedelseklasser och grundsärskola.  
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Vi söker en lärare till vår särskola. Vi söker dig som vill utveckla och jobba nära tillsammans med barn och ungdomar. Du kommer att ingå i ett arbetslag med 10 pedagoger, och själva särskolan har två pedagoger och två elevresurser. Arbetet innebär i första hand undervisning, men du kommer även att ha ett delat mentorskap runt alla elever på särskolan med en kollega. Du har lärarutbildning med behörighet att undervisa i särskola. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du är flexibel och har lätt att samarbeta, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
LÖN 
• Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt män att söka tjänsten. 
 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVardagar dagtid Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpasIndividuell lönesättning, ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143848&DepartmentId=18958&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

PRODUKTIONSTEKNIKER

I hjärtat av Värmland, närmare bestämt i Hagfors, har vi funnits sedan 1668. Vi, Uddeholms AB, har nått vår världsledande position som tillverkare och leverantör av högkvalitativt stål för industriverktyg bl.a. genom genuint stålkunnande, högteknologisk tillverkning, tydligt innovationsfokus och dedikerade medarbetare. Visste du t ex att din smartphone är formad i ett verktyg gjort av Uddeholmsstål?
Vår historia ligger oss varmt om hjärtat och snart fyller vi 350 år. Det är något som vi, 850 medarbetare, är stolta över.

Dina uppgifter

Är du driven och tycker om att samarbeta och finna lösningar tillsammans med andra? Har du ett stort teknikintresse och drivs av ständiga förbättringar och utveckling? Lockas du av, med din nyfikenhet och innovativa tänkande, att hitta förbättringsområden inom produktionen? Då är det just dig vi söker!

Vi förstärker avdelningen för Projekt & Konstruktion och söker en Produktionstekniker.

Som produktionstekniker arbetar du nära produktionen och optimerar maskiner och flöden. Du kommer främst att jobba mot de kalla processerna i vår tillverkning som bland annat innefattar fräsning, svarvning, slipning, kapning och oförstörande provning. Vi har stort fokus på automation och robotisering av manuella operationer. Du kommer även att vara delaktig i investeringsprojekt och i vårt LEAN arbete.
Typiska arbetsuppgifter kan vara:
.Kartläggning och optimering av produktionsflöden och processer
.Kapabilitetsmätning och kassationsuppföljning
.Utveckling av bearbetningsprocesserna
.Specificera krav på utrustning och driver tekniska utredningar inom området produktionsteknik
.Föreslå nyinvestering av produktionsutrustning, genomför kostnadsuppskattningar, ta fram tekniska specifikationer och granska offerter, samt även leverantörers tekniska arbete.
.I samband med drifttagning och förändringar utföra viss utbildning av UH-personal och operatörer

Din profil

Vi söker dig med civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom produktionsteknik, maskinteknik, automation eller motsvarande.

Du ska även:
.Vara metodisk och analytisk
.Tala och skriva svenska och engelska utan hinder, tyska är meriterande
.Vara bra på att kommunicera med människor på alla nivåer i organisationen

Låter detta som klippt och skuret för dig? Skynda dig då in med en ansökan!

Sista datum för ansökan är 30 april 2017, men urval sker löpande under ansökningstiden.

Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Fischer, 0563-173 47, fredrik.fischer@uddeholm.com
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Civilingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Endast ansökan via vår webb: www.uddeholm.com
Arbetsplats: 
Adress: UDDEHOLMS AB

68385  HAGFORS 
Hemsida: http://www.uddeholm.com
  
Platsannons

Psykolog/PTP-psykolog, vårdcentralen Hagfors/Ekshärad

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Område öppenvård, allmänmedicin söker legitimerad psykolog eller PTP-psykolog till vårdcentralen Hagfors/Ekshärad.
Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller PTP- psykolog med inriktning KBT steg 1 eller integrativ psykologisk behandling. Du vill vara med och utveckla framtidens primärvård, vi skall hitta nya och effektiva arbetssätt som har patientens behov i focus. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö, handledning, intern och extern utbildning. Du kommer att arbeta med bedömning och korttidsbehandling av patienter med lätt eller medelsvår psykisk ohälsa. Du är en av flera i ett team som arbetar med patientens individuella behov. Samverkan både internt och externt är viktigt för att nå framgång i behandlingen till exempel livsstilsförändringar. En del i uppdraget är att erbjuda tillexempel sömnkurser i grupp.

Välkommen med din ansökan till ett spännande arbete, i ett gott arbetsklimat, tillsammans med en arbetsplats som är i ständig utveckling.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog/PTP-psykolog. Vi värdesätter förmåga till självständigt, strukturerat arbete och en vilja att vara med och utveckla verksamheten. Nära samarbete inom teamet och andra aktörer förutsätter dessutom mycket god samarbetsförmåga. Önskvärt är att du har en god kommunikativ förmåga och ett flexibelt arbetssätt. Du har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift samt goda datorkunskaper.

Vi lägger stor vikt vid erfarenhet från liknande verksamhet och vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Dnr CSK/171295
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=534b3e8a-6b21-4a32-8b42-0b06310de5ef&TK=3dcabf62-3075-4dc7-a875-84d0914150a8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Hagfors
Box 5081, Landstinget i Värmland
68329  Hagfors Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog

ARBETSPLATS KYRKHEDENS SKOLA  
Kyrkhedens skola är en F-9 skola med ca 350 elever. Eleverna och personalen är fördelade på arbetslag i grupperingarna fritids, förskoleklass – åk 3, åk 4-6, åk 7-9 samt en förberedelseklasser och grundsärskola.  
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Vi söker en fritidspedagog till vårt fritids. Vi söker dig som vill utveckla och jobba nära tillsammans med barn. Du kommer att ingå i ett arbetslag med de 8 pedagoger som ingår i vårt arbetslag f-3. Arbetet innebär i första hand fritidsverksamhet efter skoltid, men vi vill också att du tillsammans med en kollega utvecklar verksamheten i linje med de nya styrdokument som finns. Vi vill att du har pedagogexamen eller liknande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du är flexibel och har lätt att samarbeta, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
LÖN 
• Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt män att söka tjänsten. 
 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVardagar Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpasEnligt överenskommelse. Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143846&DepartmentId=18958&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Matte/NO-lärare åk 7-9

ARBETSPLATS KYRKHEDENS SKOLA  
Kyrkhedens skola är en F-9 skola med ca 350 elever. Eleverna och personalen är fördelade på arbetslag i grupperingarna fritids, förskoleklass – åk 3, åk 4-6, åk 7-9 samt en förberedelseklasser och grundsärskola.  
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Vi söker en matte/no lärare till vårt arbetslag 7-9. Vi söker dig som vill utveckla och jobba nära tillsammans med barn och ungdomar. Du kommer att ingå i ett arbetslag med cirka 10 pedagoger. Arbetet innebär i första hand undervisning i årskurserna 7-9, men du kommer även att ha ett delat mentorskap i årskurs nio med en kollega. Du har lärarutbildning med behörighet att undervisa i åk 7-9. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande arbete. Du är flexibel och har lätt att samarbeta, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
LÖN 
• Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 
 
ÖVRIGT 
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt män att söka tjänsten. 
 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVardagar Tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpasIndividuell lönesättning, ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143845&DepartmentId=18958&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Hagfors. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO såsom försörjningsstöd, missbrukshandläggning, biståndshandläggning ÄO/LSS.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  

Platsannons

Frisör till hyrstol sökes

Johannas hårstudio i Ekshärad söker en frisör (hyrstol) som kan både klippning och färgning.
Du skall kunna både dam- barn- och herrklippning.
Du ska även sköta kassan och försäljning i butiken samt bokningar.

Gesällbrev krävs.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johannasvensson@yahoo.se
Övrigt: CV, personligt brev samt betyg etc skickas på epost.
Arbetsplats: 
Adress: Johannas Hårstudio

68050  EKSHÄRAD 
Hemsida:
  

Platsannons

TRAINEE INOM UDDEHOLMS LEANPROGRAM UPS2

I hjärtat av Värmland, närmare bestämt i Hagfors, har vi funnits sedan 1668. Vi, Uddeholms AB, har nått vår världsledande position som tillverkare och leverantör av högkvalitativt stål för industriverktyg bl.a. genom genuint stålkunnande, högteknologisk tillverkning, tydligt innovationsfokus och dedikerade medarbetare. Visste du t ex att din smartphone är formad i ett verktyg gjort av Uddeholmsstål?
Vår historia ligger oss varmt om hjärtat och snart fyller vi 350 år. Det är något som vi, 850 medarbetare, är stolta över.

Dina uppgifter

Vill du vara med och utveckla ett av Värmlands mest internationella och lönsamma stålföretag? Är du beredd att göra det lilla extra för att föra vårt företag framåt? Då ska du läsa mer här nedanför!

Vi söker tre stycken nyutexaminerade ingenjörer med minst högskoleexamen, men gärna civilingenjörsexamen, till vårt Lean program UPS2 (Uddeholm Production Site System). Uddeholm arbetar med metodiken WCOM - World Class Operation Mangement och håller på och inför detta i hela organisationen.

Som trainee kommer du slussas direkt in i vår förbättringsorganisation, där du kan komma att arbeta med förbättringsarbete inom flödesoptimering, kvalitetsutveckling, produktionsoptimering, operatörsunderhåll, eller underhåll.
Du kommer även att:
.Genom utbildning och praktiskt arbete lära dig mer om den problemlösningsmetodik och de verktyg vi använder oss av inom våra olika pelare*
.Erbjudas möjlighet att vara med och utveckla och införa UPS2 i organisationen som deltagare och ledare i olika förbättringsaktiviteter och analyser

Din profil

Din examens inriktning är inte avgörande men eftersom Uddeholm verkar inom en energiintensiv och höginvesterande stålindustri, där utveckling av verksamheten inklusive effektiva logistiklösningar är vardag, är en bakgrund inom processmetallurgi, bearbetning, produktionsteknik, logistik, energi eller underhåll att föredra.

Du ska även:
.Vara metodisk och analytisk
.Tala och skriva svenska och engelska utan hinder, tyska är meriterande
.Vara bra på att kommunicera med människor på alla nivåer i organisationen
.Ha Intresse av att hjälpa våra medarbetare växa genom aktivt deltagande i våra förbättringsaktiviteter

Vi erbjuder

Vi erbjuder en kick-start rakt in i en spännande organisation i förändring. Dessutom finns stora möjligheter till utveckling och karriär för rätt person. Efter dina två traineeår är avslutade kommer du att ha fått en bred organisationskännedom och mycket goda kunskaper inom UPS2 problemlösningsmetodik.

Är detta jobbet precis vad du söker? Skicka då in din ansökan!


* Pelare = tvärfunktionell grupp som ansvarar för att inom sitt ansvarsområde analysera förluster, föreslå och driva förbättringsaktiviteter samt bygga upp ett system som säkerställer ständig utveckling och förlustminimering inom området. Idag har Uddeholm pelare inom kvalitet, produktivitet, flöde, underhåll, operatörsunderhåll, kostnader och utbildning.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Civilingenjör, kvalitet, metallurgi
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTraineetjänst, heltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: OBS: Endast ansökan via vår webb: www.uddeholm.com
Arbetsplats: 
Adress: UDDEHOLMS AB

68385  HAGFORS 
Hemsida: http://www.uddeholm.com
  
Platsannons

Maskinoperatörer sökes omgående

Om kunden

För kunds räkning söker vi just nu omgående två st maskinoperatörer som skall arbeta med specialmaskiner

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som maskinoperatör med styrda specialmaskiner. Arbetet bedrivs i 2-skift.

Din profil

Vi söker dig som har allmän verkstadsbakgrund/industriprogrammet samt någon form av operatörsutbildning. Det är styrda maskiner så du behöver ha teknisk kunskap, god datavana samt krav på truckkort A, B. För denna tjänst är de personliga egenskaper viktiga då du behöver social kompetens och kunna arbeta nära kollegorna i arbetslaget. För övrigt är du självgående, lättlärd samt har rätt attityd och inställning.

Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 1013
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1013
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Hagfors

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  

Platsannons

Sjuksköterska/distriktssköterska sommarvikariat

ARBETSPLATS HAGFORS KOMMUN 
Vi söker dig som vill vara en del av vår organisation under sommaren 2017! 
Vår förhoppning är att du vill fortsätt arbeta hos oss efter sommaren. 
 
Som distriktssköterska/sjuksköterska ingår du vård- och omsorgsavdelningens organisation med distriktssköterskor/sjuksköterskor. 
 
Vård- och omsorgsavdelningens arbete bygger på en gemensam värdegrund där den enskilde ska känna trygghet och meningsfullhet, insatserna ska vara av god kvalitet och den enskilde ska få ett gott bemötande. 
 
 
ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER 
Sjuksköterskan/distriktsköterskan leder omvårdnadsarbetet, handleder och utbildar baspersonal. Tillsammans i kommunens team och i samverkan med externa aktörer arbetar du för att ge den enskilde en god, trygg och säker vård och omsorg. Teamet i kommunen består av dig och sjuksköterskekollegor samt baspersonalen, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och enhetschefer. Distriktssköterskan driver utveckling- och kvalitetsarbeten tillsammans med MAS. 
 
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Du har en personlig lämplighet att ge omvårdnad, ett gott omdöme, är flexibel i tanke och handling, är lyhörd och har en god samarbetsförmåga samt aktivt bidrar till att föra verksamheten framåt och är engagerad i din egen yrkesutveckling. Körkort med förarbehörighet B. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 
  
LÖN 
Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk 
 
FACKLIGA FÖRETRÄDARE 
Vårdförbundet, Kerstin Larsson Atterström, når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00 eller via mail, kerstin.larsson@hagfors.se 
 
ÖVRIGT 
För att främja jämställdheten på arbetsplatsen uppmuntrar vi särskilt män att söka tjänsten. 
 
Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 
 
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Publiceraddatum: 2017-01-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVid frågor kontakta verksamhetschef maria Persson 0563-185 76 SommarvikariatIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1198&ProjectId=143823&DepartmentId=18957&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hagfors kommun
Dalavägen 10-12
68380  HAGFORS Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal