Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:40

Lediga jobb i Habo kommun (0643), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 586
Täthet35,27Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area462,24Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land328,49Landareal (km²)
Sjö6,25Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Förskollärare tillsvidare till liten fristående montessoriförskola

Ditt arbete utgår från uppdraget enligt Lpfö 98/16 och montessoripedagogiken.

Våra pedagogiska tankar innebär att vi tror på barnets inneboende kunskaper och förmågor och sätter barnet och barnets behov i centrum. Därför är förskolan skapad och utformad utifrån barnets bästa. Vårt mål är att varje barn, utifrån sin egen förmåga, ska utvecklas för att nå sin högsta potential.

Det är viktigt för oss att se arbetslaget som en gemensam tillgång. Olika kompetenser och personligheter skapar goda förutsättningar för framgång.

Huvudmannen önskar ha ordet TRYGGHET som ledord för verksamheten och pedagogerna.
Ett ord som står för:
Trivsel - Respekt - Yrkesstolthet - Glädje - Gemenskap – Harmoni – Engagemang - Tillit


Välkommen till montessoriförskolan Upptäckaren – förskolan för dig som vill arbeta i en mindre verksamhet med närhet till chef, huvudman och korta beslutsvägar.

Småskaligheten och friheten som en fristående förskola innebär är en stor tillgång, både i det dagliga arbetet och i den övergripande organisationen.

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg i din yrkesprofession. Du är en engagerad pedagog som önskar arbeta i en spännande och inspirerande arbetsmiljö där du har stor möjlighet till inflytande över ditt arbete. Vi söker dig som är ansvarstagande, självgående, stabil och kreativ. Du har lätt för kommunikation och samarbete och en förmåga att skapa goda relationer till såväl barn, kollegor och vårdnadshavare.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med intresse eller erfarenhet av montessoripedagogik.


Upptäckaren är en liten förskola med plats för ca 40 barn fördelade på två avdelningar; Sydpolen (1-3 år) och Nordpolen (3-6 år).

Vår lokal ligger centralt men ändå naturskönt i Habo, 2 mil norr om Jönköping.

Vi har en rik pedagogisk lärmiljö som tillsammans med övrig, väl inarbetad struktur, skapar grunden i vårt arbete. Genom att kombinera beprövad erfarenhet med ny forskning önskar vi vara en modern montessoriförskola i tiden.

Ta gärna en titt på vår hemsida där du kan läsa mer om vår verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100%. Tillträde augusti 2017 eller enligt överenskommelse.Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@upptackaren.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Palrén på telefonnummer 076-2451433. Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Montessoriförskolan Upptäckaren
Kärrsvägen 15 A
56632  Habo Sverige
Hemsida: http://www.upptackaren.com
  
Platsannons

Personliga assistenter till flera barnuppdrag i Habo/Mullsjö

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi ett av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vi har flera uppdragsgivare i Habo/Mullsjö med olika funktionsnedsättningar som behöver hjälp och stöd för att kunna upptäcka världen som alla barn gör. Åldern på vår uppdragsgivare är mellan elva och fem år. Vi söker nu nya medarbetare till våra assistentteam, både till fasta tjänster, timvikarier och till sommaren.

Arbetsuppgifterna skiljer sig mellan de olika uppdragen. Förekommande arbetsuppgifter är medicinsk omvårdnad, tillsyn, träning, vara stöd i skolan/förskolan och fritidsaktiviteter, stimulera och bidra till att göra varje dag till den bästa för våra uppdragsgivare.

För att ni ska trivas ihop tror vi att du är mellan 20 – 40 år, har sinne för bus och lek, men också tålamod vid rutiner och kan skapa lugn och ro vid vila. Som person har du en positiv inställning och är ansvarsfull, lyhörd och driva av att göra det lilla extra. Du har tidigare erfarenhet av arbete med barn eller omvårdnadsarbete, meriterande om du har erfarenhet av autism, epilepsi, tracheostomi. Men viktigast är din personliga lämplighet och ditt engagemang. Rökfrihet är ett krav. Katt och hund kan förekomma i hemmet.

Två deltid ca 30 – 75 %, dag, kväll, helg och vaken natt enligt schema

Tre timvikarier, arbetstider som kan förekomma är dag, kväll, helg och natt (vaken samt sovande jour)

Fyra semestervikarier deltid ca 40 – 90 %, arbetstider som kan förekomma är dag, kväll, helg och natt (vaken samt sovande jour) enligt schema. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Tillträde enligt överenskommelse. Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.

För mer information om tjänsten kontakta ansvariga arbetsledare Jenny Franzen 0761-76 15 57, Jimmie Hultin 0761-76 15 46

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande. Till ev. intervju vill vi att du har med dig ditt utdrag ur belastningsregistret. Beställ det gärna i samband med att du skickar in din ansökan.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=D010FAB13E2B4A3E9E46AFF0D86979E8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Undersköterska/arbetshandledare till daglig verksamhet

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Funktionshinderomsorgen söker arbetshandledare till daglig verksamhet enligt LSS. Arbetsuppgifterna består i att ge deltagarna en meningsfull sysselsättning, utifrån individens egna önskemål för att få ett så självständigt arbetsliv som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Undersköterska eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete med personer som behöver stöd i vardagslivet är önskvärt. Har du erfarenhet inom autism och neuropsykiatriska funktionshinder är det meriterande. Viktiga egenskaper är lyhördhet, ett gott bemötande och att kunna arbeta självständigt.
Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. ca 80% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-01 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017-427
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=119ded6a-6dfd-494b-84c6-c81a2bb6fdcb&TK=e0c272b3-2983-482f-97e3-fff76f2cd34a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Socialförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier/Semestervikarier till Kärrsgårdens ordinära äldreboende

Kärrsgårdens ordinära äldreboende består av tre enheter, Eken, Björken och Linden. Varje enhet består av 13 möjliga boendeplatser.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie/semestervikarie inom ordinärt äldreboende. Dina uppgifter är att, tillsammans med dina medarbetare, ge en god vård och omsorg till våra boende utifrån från den enskildes behov.
Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och ett utvecklat kontaktmannaskap.
Arbetstiden är schemalagd med dag, kväll och helgtjänstgöring.KVALIFIKATIONER
Du har ett starkt engagemang för människor och en positiv grundsyn. Du har god sammarbetsförmåga och ett trevligt bemötande mot såväl boende, anhöriga och dina kollegor. Det är önskvärt att du kan tänka dig att ta emot medicindelegering.
Du har en genuin omtanke om våra äldre och är professionell i din yrkesroll.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017-426
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e9925118-de2f-4458-b4ef-ce5a11af8bf9&TK=e1ca86f7-01ea-4fae-8693-25f87a4ead21
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Socialförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lageransvarig Chef

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 000 anställda och verksamheter i 20 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Fagerhult Distribution Center (FDC) är centrallager för våra produktionsenheter och servar våra kunder runt om i världen. Vi söker en driven chef till vårt centrallager i Fagerhult utanför Habo.
Du kommer ha personalansvar för ca: 25 medarbetare och ansvarar för våra processer, lagerhållning, plockning, packning och returhantering. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att organisera, effektivisera och kvalitetssäkra arbetet i dessa processer.
Vidare är du ansvarig för att:
• Kvalitet och effektivitet når uppsatta mål.
• Driva och effektivisera verksamheten genom att sätta mål och med stöd av nyckeltal.
• Hålla utvecklingssamtal och lönesättning för alla medarbetare.
• Sätta upp rutiner och se till att de efterföljs.
• Leda, planera, bemanna och fördela arbetet inom FDC.
• Hantera avvikelser från uppställda mål på ett effektivt sätt.
• Vara den drivande kraften för att åstadkomma vidareutveckling och förbättring av verksamheten.

Vi vill att du som söker är utbildad inom logistik eller har flerårig erfarenhet av lagerhantering. Du behärskar Officepaketet väl och om du har kunskaper i lagerhanteringssystemet Astro eller Jeeves är det ett stort plus.
Erfarenhet krävs.
Eftersom du kommer ha personalansvar för ca 25 medarbetare lägger vi stor vikt på tidigare erfarenhet av personalledning och ledarskapsfrågor. Du ska vara strukturerad, analytisk och kunna ta fram faktabaserade beslutsunderlag . Du ska besitta en god initiativ- och samarbetsförmåga för att kunna utveckla, kommunicera och motivera din personal samt att skapa en bra teamkänsla. Du rapporterar till Produktionschef och i din organisation har du hjälp av 3 lagledare som styr arbetet i den dagliga driften. För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter inom företaget.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lagerchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% Snarast tillträdeMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/10220-fagerhult-lageransvarig-chef/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagerhult
Fagerhults Belysning
56680  Habo Sverige
Hemsida: http://www.fagerhult.com/sv/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Habo kommun

Exocare AB söker leg.sjuksköterskor för uppdrag inom kommunal omsorg i Habo med omnejd.

Nu söker vi dig som vill arbeta från sommaren och framåt, arbetsomfattning enligt överenskommelse.

Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdragen omfattar arbete hel- eller deltid, dag, kväll, natt och helg i hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende samt inom LSS-verksamheten. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete. Arbetet är mycket självständigt. Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta. Ströpass är helt okej. Körkort ett krav.

Vi kan erbjuda mycket goda lönevillkor tack vare att vi har mycket små administrativa kostnader.

Skicka din ansökan med CV, två referenser och personligt brev till info@exocare.se.
Har du tänkt arbeta i sommar? I så fall är detta ett gyllene tillfälle att redan nu lägga ditt eget önskeschema.
Du bestämmer när du vill arbeta; dag/kväll/natt/helg. Ju tidigare du söker ju bättre!

Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdragen omfattar arbete hel- eller deltid, dag, kväll, natt och helg i hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende samt inom LSS-verksamheten. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete.
Arbetet är mycket självständigt.
Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta.
Ströpass är helt okej.
Körkort ett krav.

Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.
Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder: -Konkurrenskraftig lön -Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Exocare är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Bemanningsföretagen, Almega.

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHel- eller deltid enl. ök.Bra lön utlovas!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: Ssk Habo
Webbplats:
Epostadress: info@exocare.se
Övrigt: Skicka in din ansökan omgående! Tillsättning och bokning av uppdrag sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: EXOCARE AB
Industrivägen 8
90130  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.exocare.se
  

Platsannons

Skotar- och skördarförare

Bernt Rosquist söker skördar- och skotarförare. Utbildning inom området är ett krav och det är önskvärt med erfarenhet som skotar- eller skördarförare. Arbete sker omkring Habo kommun. körkort B är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Skotarförare, skogsbruk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bernt Rosqvist
Abbarp 80
56692  HABO 
Hemsida:
  
Platsannons

Förstelärare matematik till Alléskolan

Alléskolan erbjuder en modern arbetsplats och lärmiljö med verksamhet från F-6 där varje årskurs har tre paralleller. Vi arbetar i nybyggda lokaler och arbetar aktivt för att såväl våra elever och våra pedagoger ska få vara ”mitt allra bästa jag” på Alléskolan. Alla elever i årskurserna 1-6 har tillgång till en egen lärplatta (iPad) i undervisningen i syfte att ge alla våra elever tillgång till en modern lärmiljö.

Alléskolan ligger knappt tjugo minuters bilkörning från Jönköping. Skolan präglas av ett arbetsklimat där pedagogerna gemensamt jobbar för att ge bästa tänkbara undervisning och förutsättningar i det framtida livet för skolans elever.

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner och på bekvämt pendlingsavstånd från intilliggande orter som ex Jönköping. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Alléskolan inrättar i samverkan med Barn- och utbildningsförvaltningen i Habo ytterligare en karriärtjänst.

Vi söker en förstelärare med inriktning matematik åk 1-6. Detta innebär att sökande visat pedagogisk skicklighet i sin matematikundervisning. Tjänsten kommer att vara lokalt utformad efter behov i verksamheten och anpassas efter de förutsättningar och utvecklingsområden inom matematik som skolan har.

Tjänsten innefattar att leda kollegialt lärande, dels med fokus på inkluderande arbetssätt inom matematik men också på arbetssätt som motiverar och främjar elevers lärande inom matematik. Tillsammans med våra tre andra förstelärare förväntas du ingå i skolans förbättringsarbete och kvalitetsarbete, för att utveckla en skola där undervisning och förhållningssätt till elever vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Anställningen är en ferieanställning.

Försteläraruppdraget annonseras som ett 3-årsförordnande med möjlighet till förlängning (tillsvidareanställning som lärare i grunden).


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är pedagogiskt yrkesskicklig i matematik. Pedagogisk yrkesskicklighet inkluderar hela undervisningsprocessen från planering och genomförande till återkoppling och uppföljning. Det innebär vidare kunskap om hur elever lär och förhållningsätt som främjar lärande. Som förstelärare förväntas du även driva skolutveckling kring identifierade utvecklingsområden. Det kräver att du håller dig uppdaterad kring aktuell forskning. Du kommer att ha en nyckelroll i det kollegiala lärandet, där analys av praktiken står i fokus för att förbättra undervisningen.
Vi ser gärna att du har intresse och praktisk erfarenhet av att arbeta med digitala inslag i din undervisning och har en vilja att utveckla din kompetens ytterligare.

De erfarenheter som krävs av dig som förstelärare är:
• Är legitimerad enligt 2 kap. 16 § skollagen
• Kan genom dokumentation redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom skolväsendet
• Har visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen
• Bedöms även i övrigt av huvudmannen som pedagogiskt skicklig dvs. särskilt kvalificerad för undervisning och det som hör därtill


ÖVRIGT
En ansökan ska göras utifrån riktlinjer för ansökan till förstelärare i Habo kommun, se nedan. Ansökan gås igenom av ett bedömarråd som utsetts av förvaltningschefen. Därefter fattar barn- och utbildningsnämnden beslut om vem som ska tillsättas som förstelärare.
Ansökan ska innehålla en pedagogisk portfölj med:
• formell kompetens
• dokumenterad undervisningserfarenhet
• namn på referenser - rektor samt två kollegor
• en pedagogisk planering
• egen skriftlig bedömning av den pedagogiska skickligheten

Pedagogisk portfölj - innehåll:
Den pedagogiska portföljen syftar till att ge underlag för bedömning av den sökandes utbildning, erfarenheter och pedagogiska skicklighet.
Formell kompetens: Examina samt legitimationsintyg
Undervisningserfarenhet: Nuvarande anställning och tidigare anställningar
Referenser: rektor samt två kollegor
Ett exempel på en pedagogisk planering

Pedagogisk skicklighet:
Gör en sammanfattande bedömning med stöd av nedanstående punkter av din pedagogiska skicklighet och beskriv i löpande text (ca 2 sidor)
• Hur du använder styrdokumenten i ditt arbete
• Hur du ser på ditt respektive elevens ansvar för lärprocesserna
• Hur du tar reda på elevernas intressen, tidigare erfarenheter samt lyssnar på deras synpunkter
• Hur du skapar ett gott undervisningsklimat
• Hur du skapar motivation för lärande
• Hur du arbetar för att alla elever ska nå så långt som möjligt
• Hur du arbetar i syfte att främja elevernas individuella och kollektiva lärande samt främjar kritisk reflektion
• Hur du främjar elevinflytande vid planering och undervisning
• Hur du arbetar med formativ bedömning och hur använder du dokumentationen av densamma
• Dina erfarenheter av sambandet mellan undervisningsstrategier och goda elevresultat
• Hur du använder aktuell forskning och beprövad erfarenhet i din undervisning
• Hur du följer upp din undervisning, reflekterar över den samt använder utvärderingen för att utveckla din undervisning
• Hur du låter eleverna utvärdera undervisningen
• Hur du samverka med andra lärare i syfte att förbättra undervisningen; klassrumsbesök/observationer, mentorskap, handledning, kollegialt lärande m.m.
• Hur du främjar utveckling av verksamheten

Beskriv avslutningsvis vad du har för ambitioner med ett arbete som förstelärare?Bedömningsprocess:
• Genomgång av den pedagogiska portföljen
• Lektionsbesök
• Intervjuer (rektor, kollegor och elever)
• Antagningsintervju

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017-327
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=226912a4-6d35-43ff-9bb9-d45b380b8d82&TK=94fa1c6e-60b0-47eb-93f3-594ddbb4bff8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida: http://www.habokommun.se/Barn--utbildning/Grundskola/Grundskolor/Alleskolan/
  
Platsannons

Almia söker sjuksköterska till Habo

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en sjuksköterska för arbete i Habo kommun.<br /><br />Just nu har vi spännande uppdrag i Habo så vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Sjuksköterskeexamen med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-17
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: SSK Habo
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/233/almia-soker-sjukskoterska-till-habo
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  

Platsannons

Sommarvikarie

Du ska vara behjälplig för alla dagens rutiner och sysslor. Detta innefattar personlig hygien, hushållsarbete, fritidsaktiviteter och övrigt som brukaren behöver hjälp med.
Körkort för bil är ett krav.
Lyft är en del av arbetsuppgifterna och lyfthjälpmedel finns ej att tillgå. Du bör orka lyft som är ca 50 kg.
Brukaren är en man på 39 år och rullstolsburen.
Du arbetar 3-4 arbetsdagar under veckan. Helger är en del av arbetstiden. Du kommer arbeta på befintligt schema under tiden v.26-32.
Det finns 2 möjliga arbetsperioder. v. 26-32 och v.28-31.
Arbetsplatsen är i Habo och det är fördel med sökande från närområdet.

Du bör vara en person med goda fysiska egenskaper samt vara flexibel i ditt arbetssätt.
Du ska kunna ansvara för viss del av planering av hushållsarbete och trädgårdsarbete.
Du ska ha B körkort.

Brukare bor i egen lägenhet.
Brukaren har egen bil som du kommer använda inom arbetet.
Publiceraddatum: 2017-04-17
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFöretaget är anslutet till KFO.Lönen är för vikarier timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Sommar 17
Webbplats:
Epostadress: sandra.bjelke@telia.com
Övrigt: Vi kommer kalla till intervju löpande. Hittar vi lämplig personal innan ansökningstidens slut kommer dessa anställas. Vänta därför inte med din ansökan. Hardu frågor om tjänsterna kontakta Sandra Bjelke Wärnbring. Telefon: 0703138318 efter kl 16:00 vardagar.
Arbetsplats: 
Adress: Cab Assistans AB
Mjölonstigen 13
56231  Norrahammar Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Marketing Manager Indoor

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 000 anställda och verksamheter i 20 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Till vår Marknadsavdelning i Fagerhult söker vi nu en Marketing Manager med ansvar för applikationsområde Indoor.
Vi är ett kreativt inhouse-team på 13 personer som arbetar med kommunikation i digital och tryckt form, du kommer att ansvara för marknadsföringen av vårt inomhussortiment. I rollen som Marketing Manager har du personal- och budgetansvar för fem medarbetare på Indoor-avdelningen.
Vi fokuserar på digitala kanaler, vilket förutsätter att du har stor vana vid att arbeta med content för webb och sociala medier. I din roll som Marketing Manager ansvarar du och teamet för att ta fram marknadsmaterial för våra inomhusarmaturer. Fokus ligger på kommunikativa budskap för olika kanaler samt att kunna ta till sig teknik och formulera tydliga säljbudskap.
Stor vikt ligger även vid strategisk marknadsföring och varumärkesbyggande. Du arbetar i nära samarbete med Marknadsdirektör och Produktchefer för att planera lanseringar och kampanjer enligt den årliga affärsplanen och Fagerhults kommunikationsstrategi.
Det är viktigt att du har lätt för att bygga nära relationer och arbeta i kreativa team. Du är även kontakten gentemot våra internationella säljbolag vad gäller lokala marknadsföringsplaner för inomhussortimentet"
I tjänsten ingår även andra vanligt förekommande uppgifter på en inhouse- avdelning, såsom kontakter med fotografer/reklambyråer, produktfotograferingar, uppdatering av produktinformation, anordna events, ta fram och hålla i presentationer samt uppdatera intranät.

Vi tror att du har följande kompetenser och erfarenheter:
• Dokumenterade kunskaper och erfarenheter inom marknadsföring och
kommunikation.
• Teambuilder med mycket god erfarenhet av att leda och motivera ett team.
• Flexibel, analytisk och hög kreativ förmåga.
• Arbetar drivande, strukturerat och sätter en ära i att leverera i tid.
• Goda erfarenheter av digital marknadsföring, både taktiskt och strategiskt.
• Högskoleutbildad inom relevant område.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.
• Goda kunskaper inom Adobe Suite, InDesign, Photoshop och Illustrator.
Kunskaper i epiServer och Sharepoint är meriterande.
• B-körkort krävs.
Fagerhult är ett ledande, internationellt varumärke och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan så snart möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Marknadschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100 % tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/10035-fagerhult-marketing-manager-indoor/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagerhult
Åvägen 1 Habo
56634  Habo Sverige
Hemsida: http://www.fagerhult.com/sv/
  

Platsannons

Product &amp; Application Manager- Outdoor

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 000 anställda och verksamheter i 20 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Vi vet att ljuset gör skillnaden!
Fagerhults affärsområde Outdoor Lighting Solutions skapar belysningslösningar baserat på city beutification, ökad säkerhet och energibersparing för utomhusmiljöer. Fagerhult har hög tillväxt och ambition inom detta område. Vi söker därför nu till affärsområde Outdoor i Habo en entreprenöriell, kommersiellt inriktad Product &amp; Application Manager.
Som Product &amp; Application Manager arbetar du nära Affärsområdesansvarig för Outdoor och ni har tillsammans ansvar för att utveckla området. Arbetsuppgifterna omfattar ansvar för produktutveckling, affärsplaner, prissättning, kommunikation och distribution. Du förväntas genomföra affärsanalyser och arbeta med innovationsstrategier. Du kommer främst arbeta mot den nordiska marknaden men det finns även inslag av samarbeta med vår global marknad. Affärsområdet befinner sig i stor tillväxt med en spännande och utvecklande tid framför sig.

För att trivas i och lyckas i rollen bör du ha ett starkt intresse för teknik och besitta förmågan att sätta dig in i elekronik och detaljer kring våra produkterna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete med tekniska produkter. Du har högskoleexamen inom teknikområdet alternativt inom ekonomi/marknadsföring.
Vi tror att du har 2-3 års erfarenhet som produktchef, affärsområdesansvarig, strategisk KAM-roll eller liknande. Tidigare erfarenhet av att arbete i internationell miljö samt i en matrisorganisation är även det meriterande med.
Vi förutsätter att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska.
Vidare vill att du är strukturerad, driven, trivs med att arbeta i högt tempo och med ett kommersiellt fokus där du baserar dina beslut på välunderbyggda analyser. Du stimuleras av att arbeta både lösningsorienterat och utvecklingsinriktat och har ett tydligt resultatfokus.
Fagerhult erbjuder ett stimulerande jobb i en framgångsrik, internationell organisation med stark entreprenörsanda och tydliga värderingar - starkt kundfokus, tydlig prestationskultur och innovativt tänkande.
Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan så snart möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% tillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/9788-fagerhult-product-application-manager-outdoor/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagerhult
Habo
56692  Habo Sverige
Hemsida: http://www.fagerhult.com/sv/
  

Platsannons

Cafèbiträde/Kallskänka

Du kommer att få jobba i en positiv miljö med härliga jobbarkompisar i vårt cafè i Habo, tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning 75-100% tjänst.
Varierade arbetstider, både arbete i kassa och kallskänk, med beredning av smörgåsar, sallader och smörgåstårtor.

Känner du att det är du som skall bli en del av vårt "Landhslag" maila oss idag, ser fram emot att träffa dig!

Vi söker dig som är glad, positiv och serviceinriktad med erfarenhet av arbete i restaurang, cafè, gärna med erfarenhet av kallskänksarbete.
Kassavana är ett plus.Landhs konditori är ett traditionellt konditori med stort sortiment av egentillverkade konditorivaror, vi satsar även stort på mat och Catering.
Vi har funnits i Mullsjö i över 80 år och med nuvarande ägare i 24 år, sedan 2014 driver vi även Landhs konditori i Habo och Bankeryd.
Vårt motto är att använda de bästa råvaror och att alltid göra kunden nöjd.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Konditoribiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månaderKollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@landhs.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landhs Konditori AB
Strandvägen 8
56532  Mullsjö Sverige
Hemsida: http://www.landhs.se
  
Platsannons

Fagerhults belysning söker montörer!

Är du flink i fingrarna och tycker om att jobba under högt tempo? Se hit! Vi har jobbet för dig! Vi söker ett antal duktiga montörer.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som montör jobbar du i team vid en produktionsline, där varje person har ansvar för sitt arbetsmoment. Du jobbar mot tydligt uppsatta tidsmål, där du behöver vara flink i fingrarna och kan hantera en produktionslina som är tidsstyrd. Viss montering kräver att du kan läsa instruktioner för att få din produkt monterad.

Vem trivs här?

Är du en pigg och arbetsvillig person som tycker om att jobba under högt tempo är detta något för dig. Vi tror att du trivs att arbeta mot uppsatta mål under tempo, samtidigt som du har ett högt kvalitetstänk. Har du tidigare erfarenhet från industriarbete är detta ett stort plus. Har du dessutom jobbat med liknande arbetsuppgifter kommer du att klara arbetet galant. Du är en person som drivs av att passa tider och gärna kommer med förbättringsförslag.

I övrigt tror vi att du är en noggrann och ansvarstagande person, och att du med din positiva inställning alltid är mån om att göra ditt bästa på jobbet.

Vad erbjuder vi?

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Anställningsformen är visstidsanställning på 6 månader.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet startar omgående med löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida via länken/formuläret nedan.

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Emma Heed, 073- 684 73 62.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=982662F0-1466-4483-A643-0958EC42E44E&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Storgatan 28
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Förskollärare Slättens förskoleområde

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
Slättens förskoleområde innefattas av två förskolor; Bagaregatans och Slättens förskola.
Båda förskolorna har fräscha lokaler och en stor fin utegård med närhet till skog och natur.
Barnen vistas mycket utomhus och i naturen regelbundet, där pedagogerna mycket medvetet får in lärande på olika sätt.
Här får du möjlighet att arbeta med kompetenta kollegor i olika åldrar och med olika erfarenhetsbakgrund.
Det finns nu och till hösten behov av fler förskollärare till både tillsvidareanställningar och längre vikariat på båda förskolorna.
Notera i din ansökan vilken förskola som intresserar dig.
Under innevarande läsår arbetar vi med matematik och systematiskt kvalitetsarbete som prioriterade utvecklingsområden.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i ett arbetslag där du har ansvar får både praktiska om pedagogiska arbetsuppgifter.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att planera och driva verksamheten mot kommunala prioriterade utvecklingsområden och generellt mot förskolans läroplansmål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du ska ha lätt för att samarbeta och för att ta egna initiativ för att genomföra och utveckla verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen och legitimation som förskollärare är ett krav för att få en tillsvidaretjänst.
Till vikariaten väldigt gärna personer med förskollärarexamen alternativt annan lämplig pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet från förskoleverksamhet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Sysselsättnigsgrad kan variera på de olika tjänsterna. Personal behövs både till tillsvidaretjänster och vikariat. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 Tillträdesdag kan variera och rekrytering sker löpande. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2017-326
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4ee38bb3-fa10-4b4f-96db-230f2c35a464&TK=bb7905ac-6a0d-4e53-81f1-0b5f144c283d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida: http://www.habokommun.se
  
Platsannons

Näringslivsutvecklare

Habo har under flera år hamnat i topp när Sveriges företagare betygsätter sina kommuner i Svenskt Näringslivs omfattande årliga undersökningar. Habo är attraktivt och företagen är framgångsrika. Närheten till Jönköping University skapar goda förutsättningar för att kunna anställa kvalificerad arbetskraft. Nu vill vi förbättra möjligheterna för företagen i Habo ytterligare genom att anställa en näringslivsutvecklare.

Tjänsten är nyinrättad och placerad på kommunledningsförvaltningen, direkt underställd kommunchefen. Som näringslivsutvecklare är din huvuduppgift att underlätta arbetet med företagsutveckling och att på så sätt bidra till att skapa ett bättre företagsklimat, tillväxt av näringslivet och hållbara företag inom Habo kommun.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår att hjälpa företagen i Habo kommun, genom kostnadsfri service och rådgivning, att ta sig fram bland lagar och regler. Du ger information om de lagar och regler som företagare måste följa samt hjälper företagen att komma i kontakt med Habo kommuns olika förvaltningar och handläggare. Du bistår även med insatser för att stödja utvecklingen av nya produkter, förstärkning av ledningsarbetet, inventering av kompetens eller rekrytering av personal genom att eftersöka och finna lämpliga samarbetspartners. Du bidrar också till att hitta framkomliga vägar när det gäller finansieringslösningar.

I arbetsuppgifterna ingår att vara samordnande resurs mellan Habo kommuns olika verksamheter, arbetsförmedlingen och näringslivet när det gäller arbetsmarknadsåtgärder.

Du är också en resurs för företag och hushåll när det gäller samordning och stöd beträffande bredbandsutbyggnaden i kommunen.

I tjänsten ingår även att medverka i olika nätverk inom region Jönköpings län, bland annat nätverket för näringslivschefer och bredbandskoordinatorer.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning för tjänsten inom ekonomi, marknad, affärs- eller verksamhetsutveckling. Du har erfarenhet av och god kunskap om företagande och näringslivsutveckling. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av, eller åtminstone god insyn i, vad det innebär att arbeta inom en politiskt styrd organisation. Du har förståelse för vad både myndighetsutövning innebär men också för företagarnas villkor.

Det är önskvärt att du har arbetat som näringslivsutvecklare eller företagslots tidigare, alternativt att du har arbetat inom näringslivsorganisation eller som konsult med den typen av frågor. Vi tror att du har erfarenhet av att driva utvecklingsprojekt och ser gärna att du har erfarenhet av EU-projekt.

Du har stor egen drivkraft och är initiativtagande. Eftersom en del av tjänsten innebär att bygga upp ett stort kontaktnät måste din sociala förmåga vara mycket god. Du är en relationsskapare och är duktig på att driva frågor och få andra med dig.

Du har förmåga att väcka engagemang på ett positivt sätt och du kan formulera dig väl både i tal och i skrift, även i publika sammanhang.
Goda språkkunskaper är meriterande, engelska är ett krav.

Du har en god administrativ förmåga och du kan förstå och förhålla dig till formaliakrav i lag och avtal.

Habo kommun är en attraktiv mindre kommun där vi bidrar med våra kompetenser där det behövs. Därför är det viktigt att även du är prestigelös och beredd att rycka in där det finns behov.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 2017-203
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=128a7d98-5fb0-42d1-bae7-32afe50c7e9c&TK=67bb76f9-6940-40d3-9104-250d20312874
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Kommunledningskontoret
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

IT Infrastrukturtekniker

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 000 anställda och verksamheter i 20 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team som jobbar inom IT-infrastruktur. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare inom teamet ansvara för drift, förvaltning och utveckling av Fagerhults IT-infrastruktur som bygger på lösningar från Microsoft, Citrix, VMware och HP. Du kommer att ha ett tätt samarbete med externa samarbetspartners som bidrar med spetskompetens inom olika områden. En viktig del i arbetet är att leda projekt inom infrastruktur samt delta som teknisk resurs i IT relaterade verksamhetsprojekt. Du kommer att jobba nära verksamheten för att förstå deras behov och omsätta det till tekniska lösningar. Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete med duktiga medarbetare i en dynamisk koncern.
Resor och helgarbete kan förekomma.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Aktivt arbeta med förvaltning av vår IT-miljö
• Delta i arbetet kring strategi och utveckling inom IT-infrastruktur.
• Drift av vår IT-infrastruktur
• Leda IT projekt
• Delta som teknisk resurs i IT relaterade verksamhetsprojekt
• Vara kravställare i upphandling av teknik och projekt.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning alternativt har du förvärvat vad vi bedömer som motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper kring produkter och tjänster från Microsoft och erfarenheter av att jobba med komplexa IT-miljöer. Erfarenhet från att leda projekt är meriterande.
Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och lösningsorienterad med kunden i fokus. Du är strukturerad och van att jobba både självständigt och i team. Du behärskar engelska i tal och skrift och har B-körkort
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Infrastrukturarkitekt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 100% TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/9956-fagerhult-it-infrastrukturtekniker/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagerhult
Industrigatan 22
56634  Habo Sverige
Hemsida: http://www.fagerhult.com/sv/
  

Platsannons

IT Supporttekniker

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 000 anställda och verksamheter i 20 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

Vi söker dig som vill vara en del av vårt team som jobbar inom IT-Support. Du kommer tillsammans med övriga medarbetare i vår egna Servicedesk ansvara för att ge support till användarna och utföra inkomna beställningar. Vidare så kommer du att utföra installationer av PC:s och tillhörande kringutrustning inom verksamheten. Du kommer att jobba nära verksamheten för att förstå deras behov och delta som teknisk resurs i IT relaterade verksamhetsprojekt. Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete med duktiga medarbetare i en dynamisk koncern.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Bemanna funktionen ”First line” inom vår Servicedesk.
• Registrera inkomna felanmälningar och beställningar i vårt ärendehanteringssystem.
• Utföra felsökning och åtgärder av inkomna felanmälningar och beställningar via distans eller på plats hos användarna.
• Kommunicerar med användare och leverantörer kring felanmälningar och beställningar.
• Aktivt arbeta med förvaltning av våra PC applikationer
• Installation av PC:s och klientnära kringutrustning.
• Hantering av in och utleveranser av PC utrustning.
• Att vid behov delta i projektarbete.

Vi söker dig som har en relevant ITutbildning alternativt har du förvärvat vad vi bedömer som motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet. Du har goda kunskaper inom exempelvis Windows, Office365 och Active Directory. Vi förutsätter att du sedan tidigare har erfarenhet av att jobba med support alternativt installation av PC:s och kringutrustning.
Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och lösningsorienterad med kunden i fokus. Du är strukturerad och van att jobba både självständigt och i team. Du behärskar engelska i tal och skrift och innehar B-körkort
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 100% TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/9953-fagerhult-it-supporttekniker/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagerhult
Habo
56634  Habo Sverige
Hemsida: http://www.fagerhult.com/sv/
  
Platsannons

Personlig assistent

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som personlig assistent ställer stora krav på de personliga egenskaperna som ansvarskänsla, inlevelseförmåga, tålamod och att ha stor respekt för den personliga integriteten. Arbetsuppgifterna är personlig omvårdnad, dagliga sysslor och att vara brukaren behjälplig i det dagliga livet.

Du ingår i ett arbetslag om fem personer och kommer tjänstgöra 7 dygn/ 6 veckor.

KVALIFIKATIONER
Undersköterskeutbildning/omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. ca 75% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-20 Eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens: 2017-425
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6ca48aef-d46c-474b-bbb9-444900f295f2&TK=ae3121a0-5fdd-466c-8a4f-47700a22297c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Socialförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidsledare/omsorgsassistent

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Vi söker en fritidsledare/omsorgsassistent
till Habo ungdomsfritids/korttidshem.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett stimulerande och ansvarsfullt arbete?

Vår verksamhet erbjuder korttidstillsyn för skolungdomar över 12 år, med ett funktionshinder, under lov och före och efter skoldagen.
Korttidshem är ett tidsbegränsat tillfälligt boende med rehabiliterande synsätt, vård och omsorg där vi erbjuder barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar vistelse för rekreation och miljöombyte och som en avlösning för anhörig.

Tjänsten innebär dag-, kväll-, natt- samt helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Arbetet ställer krav på din förmåga att skapa tillit och förtroende hos den funktionshindrade. Det är viktigt att du som person är flexibel och har stor inlevelseförmåga och ett stort engagemang. Du skall kunna arbeta självständigt och hela tiden kunna omvärdera ditt sätt att arbeta.

Lämplig utbildning kan vara en utbildning vid omvårdnads-, barn och fritids-, sociala omsorgs- eller fritidspedagogprogrammet.
Datavana och körkort B är ett krav.

Erfarenhet krävs.
Har du vana från arbete med funktionshindrade barn och ungdomar och god kunskap kring förhållningssätt och pedagogik är det positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 2017-424
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=173a7440-8c41-4dcf-9486-256ff9f42e17&TK=5c79bf52-515e-461a-b920-c649c9ffd721
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Socialförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare eller annan pedagogisk utbildning till Laggets förskola

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.
Laggets förskola är en förskola med 3 avd och ca. 54 barn som är belägen i Habo tätort.
Samverkan och stor öppenhet är något vi värdesätter och arbetar aktivt med.
ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare i Habo kommun lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är ansvar för att planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje barns naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Kontakten och samarbetet med barnens föräldrar är också en viktig del i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha förskollärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i förskolan. Erfarenhet av arbete som förskollärare är meriterande.
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan utbildning eller arbetslivserfarenhet kan också vara aktuellt.ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 Eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 2017-325
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9b49d8a9-f585-4abb-a59d-2d74d65180c5&TK=79e6ba33-9cd2-4659-af09-e45a3e8b63d9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Verkstadsmedarbetare

Vi söker en ny medarbetare till vår verkstad. Vi söker dig som har erfarenhet av verkstadsarbete och gärna utbildning inom området.

I vår maskinpark finns bla kantpress, CNC styrda maskiner, robotsvets, och vi ser helst att du har erfarenhet från något av dessa områden.

Meriterande är om du har c- körkort då det kan förekomma leveranser med vår lastbil.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning kan tillämpas. Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: conny.eriksson@arbetsformedlingen.se
Övrigt: Vi samarbetar i denna rekrytering med arbetsförmedlingen och vi undanber oss andra rekryteringskanaler. Vi går löpande igenom inkomna ansökningar och tillsätter tjänsten när vi hittat rätt person
Arbetsplats: 
Adress: ALPAB

56693  BRANDSTORP 
Hemsida: http://www.alpab.com
  

Platsannons

Art Director

Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner med cirka 3 000 anställda och verksamheter i 20 länder. Vi skapar moderna produkter och spännande, energisnåla och miljöanpassade belysningssystem som på ett bra sätt integreras i den miljö där de ska verka. I koncernen ingår starka varumärken som till exempel Fagerhult, Ateljé Lyktan, LTS, Whitecroft Lighting, Designplan Lighting, I-Valo och Arlight. AB Fagerhult är noterat på Nasdaq OMX Nordiska Börs i Stockholm.

I din roll som Art Director ansvarar du för att omvandla varumärkesstrategin till grafisk design för våra affärsområden Indoor och Outdoor. Du arbetar med marknadsmaterial från idé till färdig layout, med starkt fokus på digitalt material och kreativa koncept för webb, sociala media och tryck.
Ditt ansvarsområde omfattar framtagning av bilder, filmkoncept och illustrationer i samarbete med externa samarbetspartners. Du ansvarar även för att vår grafiska profil efterföljs såväl centralt som i våra internationella säljbolag.
Vi är en inhousebyrå, som består av 13 personer. Som AD hos oss leder du den kreativa och innovativa processen i ett nära samarbete med övriga i marknadsteamet.

• Grafisk produktion och mycket god vana vid att arbeta i Adobe Suite (Photoshop, Illustrator och inDesign).
• Förbereda och genomföra fotografering av produkt- och kampanjbilder i samarbete med fotograf.
• Kreativ med en god känsla för färg och form.
• Strukturerad där du levererar dina uppdrag i rätt tid och med god kvalitet.
• Ett eget driv med god förmåga att hantera olika uppgifter och projekt parallellt.
• Sinne för detaljer och kommunikation.
• Vi förutsätter goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, då engelska är vårt koncernspråk.
• Kunskaper i EpiServer är ett plus.
Vi arbetare med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan så snart möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Art Director/AD
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/9768-fagerhult-art-director/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagerhult
Habo
56634  Habo Sverige
Hemsida: http://www.fagerhult.com/sv/
  
Platsannons

Sommarjobb Truck &amp; Montering

Sommarjobb Truck & Montering
Nu söker vi duktiga och pålitliga truckförare och montörer inför sommaren.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Jönköpings Län

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpandeKvalifikationer:
Vi söker dig som har:• Truckkort och körvana
• Erfarenhet av produktion, montering eller lagerarbete
• Ett intresse av att utvecklas inom industri och lager


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.Det är ett krav att du innehar körkort och tillgång till bil då arbete kommer att utföras på olika orter inom Jönköpings Län.

Viktigt att känna till är att uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Skiftarbete förekommer.

För information: Jonas.Larsson@randstad.se

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 201043160
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201043160&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Lantmätargränd 4
55320  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier sommaren 2017 - Njut av sommaren och ett meningsfullt jobb

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi ett av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

De allra flesta vill nog vara lediga på sommaren, men i vissa fall behöver man jobba även om solen skiner. Att jobba som personlig assistent är det perfekta sommarjobbet!  Vi har flera uppdragsgivare som behöver din insats när ordinarie personal ska ha semester. Det unika med vår verksamhet är att med lite planering kan du njuta av sommaren och även jobba och göra skillnad för någon annan.

Är du en omvårdande och förtroendeingivande person som drivs av att få andra att må bra? Kan du dessutom vara lyhörd för andas behov och anpassa dig till olika miljöer och sammanhang? Då kanske du är en av de personliga assistenter som jobbar hos någon av våra uppdragsgivare i sommar. Har du framgångsrik erfarenhet eller en bra utbildning inom vård och omsorg är det ett stort plus men inte ett krav. Det viktigaste är att du är rätt person och kan ge det lilla extra till våra uppdragsgivare. Vem som är rätt person avgör ytterst våra uppdragsgivare men har du motivation och vilja är det en bra början.

Våra uppdragsgivare har alla olika funktionsnedsättningar, ingen är den andra lik och därför behöver vi även olika personliga assistenter till våra uppdrag. Kvinnor och män i sina bästa år och även unga vuxna tjejer och killar är välkomna att söka. Alla behövs men för att jobba som personlig assistent krävs att du fyllt 18 år.

Vissa uppdrag innebär arbete deltid, schemalagd dag-, kväll-, natt och helg. I andra uppdrag kan arbetet vara enbart kvällar och helger o.s.v. Som personlig assistent följer du med våra uppdragsgivare i deras vardag som kan vara precis hur varierande som helst. Därför kan en bra matchning innebära att du kan få utlopp för dina intressen tillsammans med uppdragsgivaren t ex, matlagning, trädgårdsarbete, sjunga i kör eller spela gitarr. Det beror helt på uppdragsgivaren – det kan också vara lugnare arbete i hemmet eller mer omvårdande uppdrag. Det finns alltid en ansvarig arbetsledare i alla uppdrag.

Introduktionsutbildning får du i början av sommaren.  Upplärning, där du får gå bredvid en erfaren assistent, sker på respektive arbetsställe.

Om du tycker att det här låter intressant ansöker du genom att klicka på Ansök och fyller i dina uppgifter samt bifogar CV och ett personligt brev. För att öka dina chanser att komma till en intervju vill vi att du: 

• I ditt personliga berättar vad som motiverar dig att arbeta som personlig assistent och vad du anser att du kan bidra med till våra uppdragsgivare.
• Anger om du kan tänka dig att arbeta med barn. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs ett utdrag ur Polisens belastningsregister. Du bör därför omgående beställa det från: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder” Det kan ta ett tag att få utdraget och därför är det viktigt att du beställer det även om du ännu inte är kallad till intervju.


Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 31 mars. Under ansökningsperioden kommer vi även att välja ut ett antal sökande som är välkomna till en rekryteringsträff den 16 februari. Rekryteringsträffen äger rum på Kooperativet Oljas utbildningslokaler på Slottsgatan 14. Om du blir kallad kommer du att få en tid på förmiddag eller eftermiddag. Under träffen får du information om Kooperativet Olja, möjlighet att träffa andra personliga assistenter och bli intervjuad av en arbetsledare.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=6CDD379144E940CDB127647D5007A70A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Socialsekreterare

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär myndighetsutövning med utredning, handläggning och uppföljning av barn- och unga enligt SoL, LVU och FB. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på arbetsplatsens behov och sökandes erfarenheter. Vi strävar efter att arbeta två socialsekreterare i utredningsärenden. Utredningar och uppföljningar dokumenteras utifrån BBIC. Som metod utgår vi ifrån Signs of Safety. Vi har genomfört viss specialisering inom gruppen.

Som nyutbildad socialsekreterare kommer du att få gå en introduktionsutbildning. Vi har även återkommande utbildningar för de som arbetat längre tid. Utbildningarna ges i samarbete med länets alla kommuner.

Du erbjuds kontinuerlig fortbildning och handledning.


KVALIFIKATIONER
Socionomexamen.
Meriterande är erfarenhet av arbete inom socialtjänsten, utbildning/erfarenhet i BBIC.
Körkort är nödvändigt.


ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Intervjuer kommer att ske löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2017-423
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9471b21b-a1d5-455d-9c68-a99219d1bd58&TK=c8aec6ce-a590-428d-8ac7-80c9bc354250
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Socialförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Alléskolan är Habos nyaste skola som stod klar 2011/2014. Flera pedagoger har varit med och utformat skolan – allt ifrån planlösning till val av inventarier, vilket har gjort att skolan är planerad och anpassad för den verksamhet vi vill arbeta med idag.

På skolan går ca 490 elever från F-klass till åk 6. Vi har tre paralleller och arbetar i våra arbetslag/hus utifrån ”den lilla skolan i den stora”. På skolan finns fyra fritidshem; A, B och C för åk F-2 och D för åk 3-6.

Habo kommun har gått in i en digital satsning där varje elev har sin egen iPad/lärplatta som ett verktyg för att nå kunskapsmålen och för att nå ökad motivation.

Alléskolan har en stor skolgård med både uteklassrum, grillar och skolskog. Vi har också en egen fullstor sporthall som fritids nyttjar under eftermiddagstid.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 1-2 legitimerad fritidspedagoger alternativt lärare med inriktning mot fritidshem för vårt fritidshem F-2 som vill vara med att både driva och utveckla verksamheten på fritidshemmen. Vi ser att du är positiv och kan arbeta både strukturerat och flexibelt, har en god relationell kompetens och förmågan att skapa en trygg och stödjande lärmiljö för våra barn.

KVALIFIKATIONER
Utbildad fritidspedagog eller lärare med inriktning mot fritidshem.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75%-100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 Tillsättning sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017-324
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ae3c7ee-f037-49f9-b8bb-78ee6aa64e15&TK=cc16d0dd-da91-49ee-9e6a-61f072979041
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personliga assistenter till pojke i Habo – semestervikariat

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi ett av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Vår uppdragsgivare, som är en härlig tioårig pojke med flerfunktionshinder, söker dig som vill göra skillnad som personlig assistent. Pojken bor tillsammans med sin familj nära allmänna kommunikationer i centrala Habo. Vår uppdragsgivare gillar att gå, gunga, leka med leksaker och hoppa studsmatta. Han gillar också att vara ute i naturen, hänga med på fritidsaktiviteter som bad och lekland på egen hand eller med familjen. Din roll blir att finnas med i alla aktiviteter i vardagen och också ge omvårdnad, hjälpa till med förflyttning och kommunikation.

 För att ni ska trivas tillsammans krävs att du är mellan 18 – 30 är, har sinne för bus och lek, men också tålamod vid rutiner och kan skapa lugn och ro vid vila. Som person har du en positiv inställning och är ansvarsfull. Vår uppdragsgivare har epilepsi och därför är det ett plus om du erfarenhet av att hantera EP-anfall. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med flerfunktionshinder är meriterande. Likaså kan det vara meriterande om du är undersköterska eller barnskötare. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet eftersom du jobbar nära familjen. Hjälpmedel finns i hemmet men lyft förekommer.

Familjen har en hund och en allergivänlig katt.

Rökfrihet är ett krav.

Två styck semestervikariat 170612 – 170831, ca 50 - 70 %, dag, kväll, helg och natt (sovande jour) enligt schema.

Med möjlighet till timvikarie under våren och hösten.

Tillträde enligt överenskommelse Du får introduktion och möjlighet att gå bredvid en erfaren assistent.  

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig arbetsledare Anders Boström 0763-20 70 11.

Din ansökan vill vi ha omgående då urval och intervjuer sker löpande.

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter ”BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=222E539E3EF8401483DDDC56E506A199
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Lärare Ma/NO på Bränningeskolan

Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.ARBETSUPPGIFTER
Undervisa årskurs 4-6 främst inom matematik och NO/teknik. Vara delaktig arbetslagets arbete på Bränningeskolan.

KVALIFIKATIONER
Grundskolärarutbildning med inriktning mot matematik och NO.

ÖVRIGT
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens: 2017-310
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=37c86be0-4cba-4d86-9188-7ae94f94b2a3&TK=2e4cd0bd-fbaf-4ac9-9176-e086d2b2ba37
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Box 212
56624  Habo Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ett arbete som är viktigt på riktigt - jobba som personlig assistent!

Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv i Jönköping Assistans", ägs av cirka 110 assistansberättigade medlemmar och drivs utan vinstintresse, men verkar på en konkurrensutsatt marknad. Med nästan 900 anställda är vi ett av Jönköpings större arbetsgivare. Våra uppdragsgivare finns framför allt i Jönköpings län. Vi arbetar i enlighet med vår vision ”För ett oberoende liv genom personlig assistans”. Vår verksamhet vilar på en värdegrund där vi värnar om assistansreformen, verkar utan vinstintresse, levererar assistans av hög kvalitet och bygger långsiktiga relationer.

Gillar du att arbeta med människor och göra skillnad i någons liv? Då kanske du är den vi söker! Vi behöver kontinuerligt anställa personliga assistenter för fasta tjänster och timanställningar. Arbetstiderna varierar mellan dag-, kvälls-, natt- och helgtjänstgöring. Arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov av stöd och service. Gemensamt för arbetet hos alla uppdragsgivare är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och oberoende  liv som möjligt. Uppdragen kan se olika ut men vi matchar din kompetens, personlilghet och intresse.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor och som har förmåga att förstå andras behov av stöd och service. Du utför ditt uppdrag med uppdragsgivaren i fokus på ett professionellt sätt. Du tar stort ansvar för ditt arbete och ger gärna det lilla extra. Har du erfarenhet från omvårdande arbete är det meriterande men inte ett krav.

Rekryteringen sker löpande. Eftersom det är en spontanansökan kommer återkoppling ske enbart i de fall du är aktuell för intervju. Välkommen med din ansökan - snart är det kanske din tur att bli en av alla assitenter som gör skillnad på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.kooperativet-olja.se/Arbeta-hos-oss/Lediga_jobb/?aguid=1C9C5CFC2C664C848E7F1E61A87E8489
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Olja
Slottsgatan 14
55322  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.kooperativet-olja.se/
  
Platsannons

Personlig assistent ca 50%

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en tjej i 11-års åldern. Flickan bor tillsammans med sin familj i Habo. Du kommer att arbeta såväl i hemmet som att följa med på olika aktiviteter. Du som assistent ska vara behjälplig med den dagliga omvårdnaden som vid t ex måltider, på-och avklädning och förflyttningar. Du kommer också finnas till hands vid träning samt fritidssysselsättning vilket kan vara allt från att ta en promenad till att läsa en bok.

Du som söker är lyhörd och förstår vad det innebär att vara lyhörd inför en annan individs behov. Dina främsta egenskaper är att du är anpassningsbar och självgående. Att du vågar ta egna initiativ men samtidigt är inkännande är en självklarhet.

Det är meriterande om du har arbetat med barn tidigare samt har erfarenhet av bild och teckenkommunikation. Vi önskar att du har B körkort.

Vi ser helst kvinnliga sökande, vi lägger inte vikt vid din ålder, men då tjänsten inte är så stor är detta ett perfekt jobb för dig som student eller pernisonär. Det centrala är att personkemin stämmer väl mellan dig och flickan. Tveka inte att höra av dig.

 I tjänsten förekommer det en del lyft vid förflyttningar.

Om du tror dig vara rätt person för tjänsten skicka oss ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv.

Krav: Rökfri

Arbetstid / Varaktighet: Tjänsten är anpassningsbar och det finns möjlighet för arbete vardagar Måndag, Onsdag, Torsdag och Fredag ca 15,30-19,30 samt varannan lördag och söndag från ca 11-17,00.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

 Registerutdrag: Beställ ditt registeruttdrag redan idag, då det tar ca två veckor innan det kommer. Registeruttdraget skall lämnas i obrutet kuvert till oss om du blir aktuell för tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnl. ök. Övriga ersättningar enl. kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5133%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Sommarvikariat till 12-årig tjej i Habo.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en sommarvikarie till en av våra kunder i Habo. Vår kund är en tjej på 12 år med flerfunktionshinder. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar allt i det vardagliga livet.

Vi söker dig som är intresserad av att hoppa in vid ordinarie assistenters frånvaro samt vid behov så som skollov och liknande. Varrierande arbetstid under dag, kväll och helger förekommer. För denna tjänst är det viktigt att du som söker är flexibel och ibland kan tänka dig att komma in för att arbeta med kort varsel. Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tycker om barn och har ett genuin intresse av att arbeta med människor. Du tar egna initiativ, är lugn och trygg i dig själv och har stor empati. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information ges vid en eventuell intervju.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom personlig assistans, någon form av PA-utbildning eller är utbildad undersköterska.

Då assistansen sker hos en barn kund är det ett krav att du som går vidare i rekryteringen beställer polisregisterutrag för att delta i fortsatt rekryteringsprocess. Det är även ett krav att du som söker tjänsten måste ha B-körkort. 

Urval sker löpande

Körkort är ett krav


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=8081%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal