Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 12:53

Lediga jobb i Hörby kommun (1266), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 283
Täthet36,44Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area433,07Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land419,37Landareal (km²)
Sjö13,70Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Kille på 11 år i Tollarps-området söker två personliga assistenter!

Jag är en charmig och glad kille på 11 år! Mina funktionsnedsättningar är bland annat autism, kraftig hörsel och synnedsättning samt diabetes. Mina intressen är att leka med tåg, bilar, hoppa studsmatta, musik och att bada! Jag tycker även om sagor om Thomas tåg, Blixten Mcqueen och Star wars.
Jag behöver hjälp med all daglig livsföring, du kommer att arbeta i mitt hem, i skolan och att följa med mig på olika aktiviteter.


Jag söker dig som är stabil och har tålamod, är lyhörd, kreativ och delar mina intressen. Du behöver inte ha erfarenhet av liknande yrken, dina personliga egenskaper är viktigast.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som anställs för att arbeta med minderåriga, uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett sådant av dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv utdraget från polisen. Tänk på att polisens handläggning tar någon vecka, så beställ gärna ditt utdrag så snart som möjligt så att du har det till hands vid en ev. anställning

Furuboda Assistans är en privat assistansanordnare och ett helägt dotterbolag till Föreningen Furuboda. Genom vårt unika samarbete med Furuboda och dess verksamheter skapar vi ett mervärde för både kunder och personal. Vi erbjuder assistans till de personer som har rätt till personlig assistans enligt LSS eller Socialförsäkringsbalken. Vi fungerar som arbetsgivare för personliga assistenter, administrerar löner samt anordnar utbildningar. Assistansen skall genomsyras av närhet både mänskligt och geografiskt. Det är viktigt att både kunder och personal känner förtroende för oss. I allt arbete är respekt för den personliga integriteten grundläggande. Vi har tillstånd enligt Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) att bedriva assistans och vi är medlemmar i IfA, Intressegruppen för assistansberättigade och har deras godkännande. Vi finns i Skåne och Blekinge och har kontor i Åhus och i Lund. För mer info, se vår hemsida www.furubodaassistans.se

http://www.furubodaassistans.se
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid2 platser: ett föräldravikariat på cirka 75 % med start snarast möjligt till och med augusti 2018 samt en timanställning vid behov och under sommaren. Oregelbundna arbetstider dag, kväll, helg och natt. Intervjuer kommer att ske löpande. 60%-80%Kollektivavtal SKAF-KFO. Ersättning per arbetad timme.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan.fass@furuboda.se
Övrigt: Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Vi tar emot ansökan via epost: ansokan.fass@furuboda.se Ange referens 188 i ämnesraden.
Arbetsplats: 
Adress: FURUBODA ASSISTANS AB
Furubodavägen 247
29686  ÅHUS Sverige
Hemsida: http://www.furubodaassistans.se
  
Platsannons

Barnmorskor till Barnmorskemottagning i Hörby

Gör skillnad. Varje dag.

Är du en barnmorska med erfarenhet av mödrahälsovård på jakt efter nya utmaningar? Trivs du med att styra över ditt eget arbete? Vi söker nu två barnmorskor till barnmorskemottagningen i Hörby.

Barnmorskemottagningarna på Skånes universitetssjukvård (SUS) är en stor organisation med femton mottagningar från Hörby i norr till Malmö i söder. Till verksamhetsområdet hör även mödra-barnhälsovårdspsykologer som har verksamhet förlagd i både Lund och Malmö. Tillsammans arbetar 75 barnmorskor hos oss för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid enligt Hälsoval Skånes ackrediteringsvillkor. I enlighet med Hälsovalets uppdrag handlägger vi normal graviditet, erbjuder föräldrastöd, preventivmedelsrådgivning, STI-provtagning samt cellprovtagning. Vi månar om ett gott samarbete med övriga inblandade vårdaktörer kring den blivande familjen så som kvinnosjukvården, MHV/BHV-psykologerna, barnhälsovården och vårdcentralerna.

Hos oss i Hörby möter du som barnmorska spännande patienter med stor bredd på ålder, bakgrund, utbildning och erfarenheter. Vi har precis flyttat vår verksamhet till nya fräscha lokaler där du får möjlighet att samverka med kollegor på såväl barnavårdscentralen som på vårdcentralen.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi nya barnmorskekollegor till vårdcentralen i Hörby!
Som barnmorska på vår barnmorskemottagning får du ett självständigt och stimulerande arbete, med möjlighet att göra en betydande skillnad för den enskilda kvinnan och för hennes familj. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av mottagningsarbete, men även telefonrådgivning och arbete med föräldrastöd ingår i din roll. Utöver detta finns möjlighet att arbeta tillsammans med andra barnmorskor med exempelvis amningsgrupp, förlossningsrädsla eller flerspråkig föräldrautbildning. Rådgivning kring levnadsvanor tillhör också ditt ansvarsområde.

Då vi vill att du som barnmorska ska få använda och utveckla dina kompetenser kommer rollen utformas både utifrån dina kunskaper och verksamhetens behov. Eftersom du arbetar självständigt med mottagningsarbete kommer du till viss del att kunna påverka inte bara ditt arbete, utan även din arbetstid som är förlagd måndag till fredag.

Som ett steg i vårt arbete att främja mångfald har verksamheten prioriterat HBTQ-utbildning för alla våra medarbetare. Vi värdesätter att du delar vår värdegrund ”Välkomnande, Drivande, Omtanke och Respekt”.

Skånes universitetssjukhus erbjuder reaktivering för personer som är utbildade barnmorskor men som aldrig utövat yrket. Om du tidigare arbetat som barnmorska men behöver repetera dina kunskaper är reaktivering också en möjlighet. Du är välkommen att söka tjänsten och önska reaktivering.


KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss till dig som är legitimerad barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Arbetslivserfarenhet som barnmorska, gärna från mödravårdscentral, förlossnings- och/eller perinatalavdelning ser vi som meriterande. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och ser positivt på om du har vana av att arbeta i Web-Pasis. Om du har erfarenhet kunskaper inom motiverande samtal och/eller HBTQ-utbildning är det meriterande för tjänsten. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som är trygg och självständig i din roll som barnmorska. Du trivs med att arbeta samverkande kring familjen och är lyhörd och ödmjuk i mötet med dina patienter och deras närstående. Du har en god förmåga att samarbeta både internt med olika yrkesgrupper och externt mot andra enheter. Vidare värdesätter vi att du har ett genuint intresse för att arbeta inom kvinnosjukvård och engagemang för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla området. Är du dessutom positiv och nyfiken på förändring tror vi att du kan vara vår nya kollega!

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Barnmorska, öppen vård/mödravård
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A666420
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=656795c2-6c86-43a1-b69b-d4dc00940cd2&TK=8c6f52ae-e7ce-45f0-a6e4-578e70b91203
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 5
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

sommarvikarie/timvikarie Hjularöd Gruppbostad LSS

Som boendestödjare på Hjularöd gruppbostad stöttar du verksamhetens boende i att pedagogiskt planera och utföra dagliga aktiviteter och rutiner. Som vikarie hoppar du in i verksamheten under ordinarie personals frånvaro. I tjänsten ingår att planera, driva och följa upp arbetet runt brukaren utifrån dennes styrkor, intressen och drömmar. Under sommarmånaderna planeras både längre och kortare utflykter tillsammans med de boende men arbetet fokuserar även på att bibehålla en trygg och strukturerad vardagsmiljö. I ditt arbete ansvarar du även för att skapa och bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och deras anhöriga. En viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen.

Du har relevant utbildning inom vård och omsorg. Tex undersköterska, handledare med socialpsykiatrisk inriktning, socionom osv.
Meriterande om du har arbetat med personer inom autismspektrum och har erfarenhet av tydliggörande pedagogik.
Du har ett tydligt engagemang och egen drivkraft, arbetar bra både självständigt och i grupp. Är flexibel och lösningsorienterad. Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift.Hjularöd gruppbostad är ett boende för personer med autism och/eller utvecklingsstörning. I verksamheten finns 6 lägenheter och verksamheten är bemannad dygnets alla timmar. Verksamheten är belägen i Hörby centrum, ca 20 minuters bilfärd från Lund och med möjlighet till pendling med kollektivtrafik.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVi ser gärna att du fortsätter din tjänst som behovsvikarie efter sommaren Vi tillämpar individuell lönesättning Vi rekryterar löpande 80% eller merVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linette.winde@nytida.se
Övrigt: vi rekryterar löpande Referens tas med vid intervju
Arbetsplats: 
Adress: Nytida AB- Villa Haglösa/Hjularöd
tingsgatan 18
24231  hörby Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKA SÖKES TILL UPPDRAG INOM PRIMÄRVÅRD!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning en legitimerad sjuksköterska för uppdrag inom primärvård i Hörby.

Uppdragsperiod: Maj-augusti
Omfattning: 50-75%

Friheten av att kunna välja själv när och var du vill arbete kanske känns lockande? Vill du prova på att arbeta inom nya områden eller bara testa på en ny arbetsplats? Rent A Nurse är rikstäckande och har en bred kundportfölj med uppdrag inom både privat som såväl offentlig sektor över hela landet. Vi erbjuder därför en trygg anställning, där Du står i centrum med dina önskemål.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska minst 2 års yrkeserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet av primärvård samt PMO. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om oss
MISSA INTE att du har chans att få extra pengar i plånboken genom årets fina SOMMARBONUS. Allt detta för dig som arbetar via oss i sommar!

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!

Rekrytering sker löpande så välkommen att kontakta oss redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 832
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=832
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent -A -Nurse Scandinavia AB
Hallenborgs Gata 8
21119  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Förskollärare till nyöppnad avdelning

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli vår nya medarbetare?
Vi söker nu legitimerad förskollärare till förskolans nyöppnade 1-2 årsavdelning.
Vår förskola, Trollbäcken, ligger i tätorten med naturen inpå sig. Förskolan består av fem avdelningar, har rymliga lokaler och en härlig, lockande utemiljö. Verksamheten utgår från barnens erfarenheter, behov, intressen och vilar på vetenskaplig grund. Miljö och material är föränderligt för att stimulera och utmana barnen i deras lärprocesser på ett lekfullt sätt. Trollbäcken är en interkulturell förskola, vi har en välkomnande pedagogik och ser förskolan som en mötesplats för alla. Vi använder oss av bildstöd ,TAKK och lärplattor i arbetet med barnen.
Som förskollärare i Hörby kommun har du det övergripande ansvaret för barnens välbefinnande och deras rätt att få de förutsättningar som behövs för att lära och utvecklas. Vi vill att du är öppen för att arbeta med förskolans alla åldrar, då vi har roterande arbetslag. Du kommer tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget planera, genomföra, reflektera och utveckla verksamheten och lärmiljön utifrån förskolans styrdokument. Du använder dig av pedagogisk dokumentation som ett redskap i ditt vardagliga arbete för att synliggöra barnens lärprocesser och för att följa upp/utveckla verksamheten. Du ska ha goda kunskaper inom IT och digitala verktyg och kunna använda dem i samspel med barnen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen, gärna med erfarenhet av yrket. Du ska tycka det är roligt och stimulerande att arbeta i förskolan. Som person är du positiv, lösningsfokuserad och engagerad. Du är en lyssnande, tillåtande pedagog med ett nyfiket, reflekterande och medforskande arbetssätt. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt till barnet och ser alla barns möjligheter och kompetenser. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument, samt har en förmåga att omsätta uppdraget i praktiken. Stor vikt kommer att läggas på god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Vi erbjuder dig:
• 6 timmar planerings-reflektionstid/vecka på heltidstjänst, enskild och i arbetslag
• 4st kompetensutvecklingsdagar/läsår med övrig förskolepersonal, s.k stängningsdagar men även möjlighet till enskild kompetensutveckling
• Positiva, reflekterande arbetslag
• Personalkonferenser med fokus på pedagogiska diskussioner och kollegialt lärande
• Möjlighet att ingå i en av enhetens kvalitetsgrupper
• Möjlighet till handledning/konsultation av förskolornas specialpedagoger/psykologer
• Tillgång till Ipads
• Unikum, ett webbaserat kommunikationsverktyg
• Friskvårdsbidrag
Du ska vara utbildad, legitimerad förskollärare alt. i slutskedet av din förskollärarutbildning.
Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Förskolans öppettider är 6.00-18.30. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 14/8 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 56/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5379167f-6613-438b-abbd-3eaa026ddbe8&TK=b91b1697-4271-4247-8ae6-f8418fd135f8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder tillsvidareanställningar, semestervikariat, sjukvikariat samt andra kortare vikariat.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: neta.andersson.ikechukwu@tidningsbararna.se
Övrigt: Rekrytering sker kontinuerligt så dröj därför inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Personlig assistent med nära till skratt och djurvana

Du är med uppdragsgivaren i hennes dagliga aktiviteter som innehåller allt från att baka till att simma, shoppa loss och ta hand om hästar. Det är en arbetsplats som innehåller mycket liv och rörelse och det är sällan att en dag går förbi utan en stor dos glädje.

Viss omvårdnad ingår samt förflyttningar.

Schemat innehåller olika sorters pass beroende på vad det är för dag och vilka aktiviteter de innehåller. Du arbetar dagpass eller kvällspass men också heldagspass. Assistansen är förlagd under vardagar 7:30-22 och helg 9-00 där lördag och söndag alltid är långa.

Jag söker dig som har nära till skratt, som trivs med att finnas till för andra människor och som dessutom gillar djur. Du är glad och positiv, engagerad i det du gör och ser med enkelhet lösningar istället för problem. Du behöver vara lugn i dig själv och kunna känna av din omgivning.

Du måste ha körkort och tillgång till bil, relevant utbildning och erfarenhet är ett plus men personkemin är det mest väsentliga.

På Tindra personlig assistans (Tindra) förstår vi vikten av det arbete vi utför. Vi förstår även behovet av att som medarbetare få rätt stöd och förutsättningar för att utvecklas och må bra i arbetet. Som medarbetare i Tindra är du vår viktigaste beståndsdel, du är verktyget vi behöver för att bygga kvalitét i vår verksamhet.

Tindra ansvarar för din arbetsmiljö och att du får möjligheter till utveckling i din yrkesroll. Genom vår arbetsledning erbjuder vi dig som medarbetare de verktyg du behöver för att prestera, utvecklas och lyckas. Vi vill att du stortrivs hos oss, att du utvecklas och att du stannar länge.

Vill du veta mer? Läs gärna vidare på www.tindra-ab.se eller ta en titt på vår Facebook, Tindra Personlig Assisans.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: T23
Webbplats:
Epostadress: sussi@tindra-ab.se
Övrigt: Skicka din ansökan så fort som möjligt då intervjuer kommer ske löpande. När det är dags för anställningsintervju kontaktar vi de kallade i god tid innan mötet. Varmt välkommen med ett CV och personligt brev per mail till sussi@tindra-ab.se, ange referens T23 i ämnesraden. Lycka till!
Arbetsplats: 
Adress: Tindra personlig assistans AB
Box 156
26422  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.tindra-ab.se
  
Platsannons

Nattpersonal

Tre-O Stjärnhusen AB är ett vård/behandlingshem med en avdelning för särskilt boende med inriktning psykiatri och en avdelning HVB med inriktning självdestruktiva kvinnor. Vi söker nu en nattpersonal, deltid 69 %. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa och stödja vårdtagare utifrån genomförandeplan. I tjänsten ingår sovande jour.

Utbildning krävs, undersköterska eller behandlingsassistent helst med inriktning psykiatri. Erfarenhet från arbete med personer med psykisk funktionsnedsättning och missbruk samt somatisk samsjuklighet är meriterande. Du som söker tjänsten ska vara beredd på att ta ett stort ansvar samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegorna för att driva verksamheten framåt. Du ska även ha datorvana då vi dokumenterar i Safe-doc. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Tre-O Stjärnhusen AB är ett vård/behandlingshem som ligger i Ludvigsborg mellan Höör och Hörby. Stjärnhusen har en avdelning särskilt boende, uppdelad på två hus med 8 lägenheter i varje hus samt en liten stuga med 1 plats som oftast används som utslussningsboende. Målgruppen är klienter med kronisk psykisk ohälsa. Samt en HVB-avdelning för kvinnor med missbruk och självskador. Som nattpersonal arbetar man på båda avdelningarna.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUtdrag ur brott- och misstankeregister krävs innan anställning. B-körkort krävs, Provanställning 6 månader tillämpas. Vi har rökfri arbetstid. Stjärnhusen arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. 60%-80%Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas.malmros@tre-o.se
Övrigt: Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: 3O Stjärnhusen AB
Ludvigsborg, Kvarndammsvägen 21
24394  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.tre-o.se
  
Platsannons

Badpersonal

Hörby Sportcenter består av inom- och utomhusbad (Lågedammsbadet), bowlinghall med restaurang samt en Friskis och Svettis träningsanläggning.
Hörby Sportcenter skall fungera som en samlingsplats för alla generationer och bidra till hög folkhälsa och god livskvalitet. Anläggningen ska göra Hörby känt långt utanför kommungränserna och locka såväl besökare som nya boende till kommunen.
På Lågedammsbadet skall man kunna tillgodose sina behov av bad simning, rekreation, träning, rehabilitering, motion, relax och övrig friskvård.ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga Arbetsuppgifter

• Ge service och information till våra gäster
• Kassa och receptionsarbete i form av att ta emot bokningar, sälja entrébiljetter och serva kunder i vår cafédel
• Badbevaka
• Simskola
• Babysim
• Vattengymnastik
• Lokalvård


KVALIFIKATIONER
Det är viktigt att du som söker tjänsten är serviceinriktad och noggrann i ditt arbetsutförande. Du är utbildad eller har ledarerfarenhet inom vattengymnastik, rehabgymnastik och simskola. Har du erfarenhet av babysim är detta ett plus. Du är ansvarstagande och tycker om att arbeta både i grupp och ensam. Som person är du positiv, självständig och sätter alltid kunden i första hand. Du vill göra skillnad och bidrar gärna med idéer för att utveckla vår verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Självklart ingår kvälls- och helgjobb.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Badmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Efter överenskommelse, upphör: 2018-05-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 55/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c166e96b-0d8d-481e-87b8-829dacb7e775&TK=1e8a060a-a673-4dcb-a55b-935aba3377bc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Badmästare

Hörby Sportcenter består av inom- och utomhusbad (Lågedammsbadet), bowlinghall med restaurang samt en Friskis och Svettis träningsanläggning.
Hörby Sportcenter skall fungera som en samlingsplats för alla generationer och bidra till hög folkhälsa och god livskvalitet. Anläggningen ska göra Hörby känt långt utanför kommungränserna och locka såväl besökare som nya boende till kommunen.
På Lågedammsbadet skall man kunna tillgodose sina behov av bad simning, rekreation, träning, rehabilitering, motion, relax och övrig friskvård.ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga Arbetsuppgifter

• Ge service och information till våra gäster
• Kassa och receptionsarbete i form av att ta emot bokningar, sälja entrébiljetter och serva kunder i vår cafédel
• Badbevaka
• Babysim
• Simskola
• Vattengymnastik
• Arombastu
• Lokalvård


KVALIFIKATIONER
Det är viktigt att du som söker tjänsten är serviceinriktad och noggrann i ditt arbetsutförande. Du är utbildad badmästare eller har erfarenhet av liknande arbete. Att du särskilt brinner för babysimsverksamheten är ett plus. Du är ansvarstagande och tycker om att arbeta både i grupp och ensam. Som person är du positiv, självständig och sätter alltid kunden i första hand. Du vill göra skillnad och bidrar gärna med idéer för att utveckla vår verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Självklart ingår kvälls- och helgjobb.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Badmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 54/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a9b902ad-f25b-4c0c-98f0-7084c613c856&TK=c0f28f43-8624-45b8-8c1b-f1399760255d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Badmästare

Hörby Sportcenter består av inom- och utomhusbad (Lågedammsbadet), bowlinghall med restaurang samt en Friskis och Svettis träningsanläggning.
Hörby Sportcenter skall fungera som en samlingsplats för alla generationer och bidra till hög folkhälsa och god livskvalitet. Anläggningen ska göra Hörby känt långt utanför kommungränserna och locka såväl besökare som nya boende till kommunen.
På Lågedammsbadet skall man kunna tillgodose sina behov av bad simning, rekreation, träning, rehabilitering, motion, relax och övrig friskvård.
ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga Arbetsuppgifter

• Ge service och information till våra gäster
• Kassa och receptionsarbete i form av att ta emot bokningar, sälja entrébiljetter och serva kunder i vår cafédel
• Badbevaka
• Babysim
• Simskola
• Vattengymnastik
• Arombastu
• Lokalvård


KVALIFIKATIONER
Det är viktigt att du som söker tjänsten är serviceinriktad och noggrann i ditt arbetsutförande. Du är utbildad badmästare eller har erfarenhet av liknande arbete. Du är ansvarstagande och tycker om att arbeta både i grupp och ensam. Vi ser gärna sökande som brinner för babysim och vill utveckla vårt babysim så vi ligger i framkant inom detta verksamhetsområde. Som person är du positiv, självständig och sätter alltid kunden i första hand. Du vill göra skillnad och bidrar gärna med idéer för att utveckla vår verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna kvinnlig sökande.
Självklart ingår kvälls- och helgjobb.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Badmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 53/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=25e3fd75-3b71-4815-8db6-95fdbec9a28d&TK=2ba06986-e219-4e36-bf76-def66693f7b5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Utredare/Behandlare till Familjehuset i Hörby

VoB Syd är ett kommunalt vårdbolag som ägs av kommunerna i Kronobergs län och Skåne. Verksamheterna tar emot akuta och planerade uppdrag från socialtjänsten (SOL och LVU) gällande skydd och stöd, utredning, behandling med placering i HVB eller familjehem. VoB driver även boenden för ensamkommande flyktingungdomar och erbjuder konsultationer och insatser i öppenvård. VoB är känt för kundfokus, kvalitetstänkande och förståelse för socialtjänstens situation. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

VoB erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för dig som vill satsa i ett kreativt sammanhang med korta beslutsvägar. Vår företagskultur kännetecknas av en hög grad av delaktighet och ömsesidig respekt där arbetsglädje och laganda uppnås. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och subventionerad friskvård. Vårt arbete kännetecknas av professionalitet och hög kompetens. Med utgångspunkt från beprövade och kunskapsbaserade metoder bidrar vi till förändring som gör skillnad i klienternas liv.

Familjehuset i Hörby är ett akut, utrednings- och behandlingshem för barn och familjer Vi har två familjeavdelningar en för familjer med barn 0-3 år, och en för familjer med barn upp till 12 år.
Alla delar av verksamheten erbjuder ett kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete liksom, observationer och kortare stödinsatser.
Utöver att bistå socialtjänsten med kvalificerade utredningar är målet för verksamheten att möjliggöra för barn och föräldrarna att fungera bättre tillsammans. Föräldrar får stöd i att utveckla sitt föräldraskap så att barnen får en god omvårdnad, med struktur och trygghet som grund för deras framtida utveckling.
Vi söker nu en medarbetare som vill bidra med sin kompetens och erfarenhet och som tillsammans med övriga medarbetare vill vara med och utveckla Familjehuset.


ARBETSUPPGIFTER
• Du är aktiv och delaktig i det dagliga miljöterapeutiska arbetet i verksamheten
• Du genomför strukturerade samtal, manualbaserade metoder eller motsvarande och genomför referenssamtal.
• Daglig dokumentation/journalskrivning

KVALIFIKATIONER
Du som söker är socionom, beteendevetare, socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning, med erfarenhet av utrednings-behandlingsarbete. Du har förmåga att skapa goda samarbetsrelationer och Du har en lösningsfokuserad inställning.
Erfarenhet av arbete på HVB-hem liksom av BBIC-modellen är meriterande.

ÖVRIGT
B-körkort samt att du avstår från att röka under arbetstid är en förutsättning för anställning.
Kollektivavtal: KFS vård och omsorgsavtalet tillämpas. Inför en ev. anställning inhämtar arbetsgivaren utdrag från misstanke- och belastningsregistret.
Urval sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-01 Snarast efter överenskommelse, upphör: 2018-06-18 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A677204
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ddbde43e-abf8-41a2-8976-e55663b75802&TK=c723a5b6-3276-46a7-81a3-58a23f705fed
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VoB Syd AB, Familjehuset i Hörby
PG Vejdes väg 15
35196  Växjö Sverige
Hemsida: http://vob.se/familjehuset-i-horby/
  

Platsannons

Underhållstekniker - Hörby

Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Är du noggrann? Är du händig med ett brett tekniskt intresse samt ordningsam? Då kan detta vara en tjänst för dig - just nu söker vi en underhållstekniker till vår kund i Hörby.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär att du i huvudsak kommer att arbeta med maskindelstvätt, planerad tillsyn och service. Kan även förekomma förebyggande arbete och underhåll av bland annat fastighet, formsprutningsmaskiner, robotar och produktionsutrustning.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är att du ska kunna arbeta i såväl grupp som självständigt. Du är en öppen, flexibel och noggrann person med en hög känsla för service och är kommunikativ. Du är också en uppfinningsrik person med förmåga att komma med individuella och kreativa lösningar. Du har en positiv inställning och har god arbetsmoral.

Krav för tjänsten är:
- Rök- och snusfri
- Serviceinriktad
- Körkort (B) och tillgång till bil
- God datakunskap
- Godkända betyg i svenska, engelska och matte
- Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med hydraulik, pneumatik samt renrumsarbete.

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=87767
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.processbemanning.se
  
Platsannons

Svetsare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal söker nu en svetsmontörer till företag i Hörby- och Kristianstadsområdet.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär svetsning med rörtråd i svart material. Svetsningen sker utifrån ritning där man själv häftar ihop sina arbeten för att sedan slutföra svetsningen. Svetsningen sker vanligtvis i rätt så grova material (12 mm och uppåt) så det är viktigt att du som söker har erfarenhet av denna typ av svetsning.

Arbetstiden är dagtid.

Din bakgrund
Du som söker ska ha stor erfarenhet av svetsning. Dina svetskunskaper ska vara på licensnivå även om formell licens inte krävs för denna tjänsten. Som person är du noggrann, pålitlig och van att jobba både självständigt och i grupp.

Tillträde snarast så ansök så snart du kan. Ansökningarna behandlas löpande.

Visstidsanställning med goda chanser till fast anställning i framtiden.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida: www.wikan.se

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 2739
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2739/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Götgatan 1
29133  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Ett av Sveriges bästa säljjobb i Hörby!

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja ett av världens mest hälsosamma Luftreningssystem. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som säljare åker ut på förbokade besök, anpassade efter ett schema som du är med och utformar tillsammans med mig varje vecka.

Produkten:
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Jag har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen som vi marknadsför är en portabel luftrenare. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen. Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.


Jag söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt ,nyfiken och gillar utmaningar.
Att du har någon erfarenhet av försäljning är inget jag kräver. Däremot så är humor och envishet ett stort plus.

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av mig.
Med andra ord söker jag dig som har stor självdisciplin , en stark egen drivkraft men som samtidigt kan ta feedback från dina kollegor och mig som chef.

Du har körkort, tillgång till egen bil och kan börja arbeta omgående.
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med mig och mina kollegor där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Det jag erbjuder Dig är :
* Försäljningsutbildning.
* Vidareutbildning, feedback och stimulans.
* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.
* 3 till 4 ggr per år har vi en företagsresa.Utbildningen hålls antingen i World Trade Center i Lund eller i Sundsvall. Jag kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när jag har hittat rätt kandidat.


Jag ser fram emot din ansökan !

hemsida :www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Deltid Körkort B är ett krav Tillgång till egen bil Du kan börja omgåendeFast lön + Provision på allt du säljer ! Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Hörby
Webbplats:
Epostadress: cleancloud@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clean Cloud AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Samskapa söker driven behandlingspersonal till våra HVB i Hörby och Åkarp

Nu söker vi flera behandlare till HVB Kognio 2 och en behandlare till HVB Kognio 1. Kognio 2 återfinns i Åkarp utanför Malmö och Kognio 1 i Hörby. Verksamheterna ställer stora krav på att du som person är trygg i dig själv och kan planera/strukturera/utföra arbetet självständigt med ungdomen utifrån en väl formulerad målbild.

Tillsammans med dig skapar vi en trygg arbetsplats där du får uppleva att du kan göra skillnad och utvecklas. Där du kommer att bli företagets viktigaste resurs i arbetet med våra ungdomar.
Tillsammans med dig skapar vi en trygg arbetsplats där du får uppleva att du kan göra skillnad och utvecklas. Där du kommer att bli företagets viktigaste resurs i arbetet med våra ungdomar.

Tjänsterna är med placering i Hörby eller Malmö.


Samskapas vision är: ”att få utsatta ungdomar att förstå och realisera sin fulla potential”

Anslut dig till oss för att samskapa utveckling för utsatta ungdomar. Hjälp oss att ge fler ungdomar förutsättningar och en ljusare framtid.

Vi söker dig som drivs av att få ungdomar att växa och utvecklas och som förstår vikten av relationens betydelse för lyckade behandlingsresultat. Du trivs med att ta ansvar och uppskattar möjligheten att påverka och utveckla verksamheten kvalitativt

Vi ser att du som söker är utbildad socionom, socialpedagog, behandlingspedagog eller annan eftergymnasial utbildning som vi bedömer adekvat för vår verksamhet. Vi ser också gärna att du har arbetslivserfarenhet där du är van vid att arbeta nära ungdomar. Vidare så är du pedagogisk, har god samarbetsförmåga, tålamod och tar ett stort ansvar i ditt arbete.
God datorvana samt god vana av dokumentationsarbete är ett måste och erfarenhet av Journal Digital är meriterande.
Språkkompetens i olika språk är meriterande. B-körkort samt tillgång till egen bil är önskvärd men inte ett krav.

Personliga egenskaper:
Vår värdegrund betonar hög kvalité, respekt, omtanke och engagemang för våra ungdomar.
Därför söker vi dig som är bra på att skapa och utveckla relationer, samt förstår vikten av bemötandets och förhållningssättets betydelse för lyckade behandlingsresultat. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta självständigt och är flexibel och initiativrik.
Dina stödinsatser sker både individuellt och i grupp. Du ska gilla att arbeta och få saker gjorda, både administrativa såväl som praktiska. Möjligheter till deltid och att påverka sitt schema finns.
Vi arbetar med ungdomars resurser samt med att skapa ett meningsfullt sammanhang för dem som ännu inte anser sig ha det. Vi samskapar behandlingsinsatser tillsammans med ungdomen, personligt- och professionellt nätverk samt dennes uppdragsgivare, med målet att bidra med långsiktiga personliga och systemiska behandlingsresultat.

Vår målgrupp är barn och unga 13-17 år som utöver social problematik kan ha brister i de redskap individen behöver för att bearbeta sinnesintryck och för att anpassa sitt beteende på ett ändamålsenligt sätt. Det kan röra sig om en kognitiv nedsättning, så som t.ex. en neuropsykiatrisk diagnos.

Vi är ett växande företag som fokuserar på ständig förbättring i både behandlingsarbete och organisation och därför vill attrahera sökande som är intresserad av att växa i sin roll.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi är ett växande företag som fokuserar på ständig förbättring i både behandlingsarbete och organisation och därför vill attrahera sökande som är intresserad av att växa i sin roll.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@samskapa.com
Övrigt: Skriv tydligt i ämnesrubriken om du söker endast tjänsten i Hörby eller Åkarp. Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!
Arbetsplats: 
Adress: Samskapa i Sverige AB
Box 35
24321  Höör Sverige
Hemsida: http://www.samskapa.com
  
Platsannons

Lärare i slöjd, inriktning trä- och metall

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Frostaskolan är en F-9 skola som ligger i centrala HörbyARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som trä- och metallslöjdslärare i åk 4-9 på Frostaskolan.
Att se samarbete med kollegor som en viktig tillgång är oerhört viktigt.
Du skall bedriva undervisning med elevernas utveckling och lärande i fokus.
Vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation.
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med kreativa och positiva elever och medarbetare.
Vi är en skola där man bryr sig om varandra.
Du ska se pedagogiska utmaningar som en stimulerande möjlighet, vara relationsorienterad, ansvarsfull och ha humor.
Mentorskap tillsammans med kollega kommer att ingå i klass åk 8.

KVALIFIKATIONER
Behörig/leg trä-och metallslöjdslärare med dubbel ämneskompetens alt behörig/leg trä- och metallslöjdslärare.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 52/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=97aa5587-00b3-4e9d-830a-12ff34852729&TK=a723f155-991f-4769-8d67-460a3b805f0f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till Hörby!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent för en tjänst på 12,5%. Arbetspassen är främst förlagda på kväll och natt mellan kl. 21-09. På nätterna ingår 7 timmar jour. Extra schemalagda dagpass kommer att tillkomma i tjänsten. Extra inhopp vid behov kommer att bli aktuella. Vår kund bor i en lägenhet i Hörby, hon har dubbelassistans dygnet runt och behöver hjälp med all personlig omvårdnad såsom av- och påklädning och personlig hygien. Övriga uppgifter såsom städning, hjälp vid måltider, skriva och läsa ingår också i de dagliga rutinerna.

Vi söker dig som är kvinna och som tycker om att arbeta med människor. En fördel är också om du har lifterfarenhet, är praktiskt lagd och har förståelse för teknisk apparatur eftersom kunden behöver hjälp med exempelvis TV och telefon. Det är viktigt att du har förmågan att komma med egna initativ samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och behov.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Körkort: B körkort och bil är till fördel för att ta sig till jobbet.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6041%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Föreningsgatan 15
21144  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Lärare i slöjd, inriktning textil

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Frostaskolan är en F-9 skola och som ligger i centralorten Hörby.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som slöjdslärare i åk 5-9 på Frostaskolan med inriktning textil.
Du skall bedriva undervisning i med elevernas utveckling och lärande i fokus. Du skall vara väl förtrogen med matrisarbete och formativ bedömning.
Vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation.
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med kreativa och positiva elever och medarbetare.
Du ska se pedagogiska utmaningar som en stimulerande möjlighet, vara relationsorienterad, ansvarsfull och ha humor.
Samarbete med övriga kollegor är en viktig del.
Mentorskap tillsammans med kollega kommer att ingå i klass åk 9.

KVALIFIKATIONER
Behörig/Legitimerad slöjdlärare med dubbel ämneskompetens alt behörig/leg textilslöjdslärare.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, upphör: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 51/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a59d445b-5abc-4937-9577-13bddbd03c6d&TK=9614281c-1133-49b7-9000-98518a3c4d20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatörer sökes till uppdrag i Hörby

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Till vår kund i Hörby söker vi nu CNC-operatörer som vill arbeta i en omväxlande miljö. Uppdraget är en del av Manpowers uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Manpower och uthyrd till vår kund.

Dina arbetsuppgifter:
Som CNC-operatör arbetar du med att ställa in maskinerna och kvalitetssäkrar så att maskinen gör vad de ska. Du kommer främst arbeta i rostfritt material men andra material kommer också förekomma. Produkterna som tillverkas är anpassade efter kundens önskemål vilket gör den och unik och i sin tur innebär korta serier och kontinuerliga maskininställningar. I din närhet finns alltid en verkstadsansvarig tillhands när du önskar hjälp. De styrsystem du främst kommer arbeta med kommer från Heidenhain och Mazatrol, erfarnehet från dessa är således meriterande.

Arbetet är förlagt dagtid måndag till fredag kl 07-16.

Uppdraget är tänkt att starta omgående och sträcker sig löpande framåt. Målet är att du kommer att jobba hos en och samma kund, men vid eventuell nedgång i produktionen kan det bli aktuellt med uppdrag hos någon av våra andra kunder i närområdet. Det är därför viktigt att du är flexibel och att du är bekväm med att ambulera.

Kravspecifikation: Du som söker har tidigare erfarenhet från yrket eller åtminstone en nyligen genomförd CNC-utbildning. Du trivs i en omväxlande miljö med varierande arbetsuppgifter. Som person är du händig, kvalitetsmedveten och samarbetsvillig och att ta ansvar för ditt arbete är för dig en självklarhet. Truck och traverskort är meriterande.

Har du frågor kring tjänsten?
Få svar snabbast genom att maila mig på
Jag kan också nås på telefon 044-20 38 72.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 19576
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YXdlbm5zLjUzODk4LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
29133
29133  1266 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2022%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Enhetschef Hemsjukvård

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara ansvarig för hemsjukvård och hemtagningsteam.

Du är direkt underställd vård- och omsorgschefen och ingår i förvaltningen ledningsgrupp.

Din uppgift är att styra enheten mot uppsatta mål för verksamheten utifrån ekonomi- medarbetar- och kvalitetsperspektiv.

För att lyckas i rollen krävs att du är driven, utvecklings- och resultatfokuserad och har ett stort intresse av att arbeta med ständiga förbättringar gällande rutiner, metoder och samverkansformer.


KVALIFIKATIONER
Du är tydlig och kommunikativ – kan engagera och få med dig andra.

Du ser din egen roll i sammanhang och verkar för helhetens bästa.

Du har en positiv människosyn och är bra på att stödja andra, samarbeta och bygga relationer.

Du ser möjligheter till utveckling och förändringar.

Du har en god självkännedom och förståelse för hur det egna och andras beteende påverkar dig själv och andra.

Du har högskoleutbildning med inriktning på hälso- och sjukvård eller annan högskolekompetens som arbetsgivaren finner likvärdig.

Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av ledarskap med personal- och verksamhetsansvar.

Du ska kunna arbeta självständigt och vara väl förtrogen med de lagar och rutiner som styr verksamheten.

Du är en van datoranvändare och känner dig bekväm med att använda olika IT-verktyg som stöd i ditt arbete.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 44/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6b28b0fd-5f46-4b89-ab2b-6ce95b982366&TK=ec8d19c9-0938-4b91-ac26-4d03afb92e9c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tandläkare

På Hörby Tandvården kan du vara säker på att du kommer till vårdpersonal med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov i fokus. Vi brinner för vårt yrke och att vi alltid ställs inför nya utmaningar.

Vårt mål är att hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha, fungerande och naturligt vackra munnar hela livet. Vi gör det mesta inom tandvård.

Vi söker efter en tandläkare som kan börja arbeta snarast.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHeltidsanställning som kan leda till tillsvidare anställning.Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@horbytandvarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hörby Tandvården
Västergatan 3
24231  HÖRBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandhygienist

På Hörby Tandvården kan du vara säker på att du kommer till vårdpersonal med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov i fokus. Vi brinner för vårt yrke och att vi alltid ställs inför nya utmaningar.

Vårt mål är att hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha, fungerande och naturligt vackra munnar hela livet. Vi gör det mesta inom tandvård.

Vi söker efter en tandhygienist om kan börja arbeta snarast.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHeltidsanställning som kan leda till tillsvidare anställning.Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@horbytandvarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hörby Tandvården
Västergatan 3
24231  HÖRBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandsköterska

På Hörby Tandvården kan du vara säker på att du kommer till vårdpersonal med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov i fokus. Vi brinner för vårt yrke och att vi alltid ställs inför nya utmaningar.

Vårt mål är att hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha, fungerande och naturligt vackra munnar hela livet. Vi gör det mesta inom tandvård.

Vi söker efter en tandsköterska som kan börja arbeta snarast.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHeltidsanställning som kan leda till tillsvidare anställning.Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@horbytandvarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hörby Tandvården
Västergatan 3
24231  HÖRBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef/Föreståndare

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Hörby kommun planerar att starta HVB-hem för ensamkommande barn och ungdomar. Boendena är för ungdomar som antingen väntar asyl, har fått ett permanent uppehållstillstånd eller har fått avslag från Migrationsverket. Målet med enheternas arbete är att skapa trygga, självständiga och integrerade ungdomar.


ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en unik möjlighet att vara med i uppbyggnaden av våra första HVB-hem i kommunal regi för ensamkommande flyktingbarn i åldern 16-21 år.

Du kommer att vara med från start och på ett självständigt sätt bygga upp, utforma och leda verksamheten.

Arbetet som föreståndare innebär att leda och organisera verksamheten. Du kommer att ha arbetsgivar-, samt verksamhetsansvar. Du leder den dagliga verksamheten utifrån uppställda mål. Du ansvarar för uppföljning och utvärdering av verksamheten.

Du är en tydlig ledare som kan inspirera och skapa förtroende hos både ungdomar och medarbetare. Du har god kännedom om de lagar och regler som styr HVB verksamhet.

Som Föreståndare ansvarar du för att den enskilde tillförsäkras boende, vård och behandling som är av god kvalitet och uppfyller kraven på säkerhet, samt att verksamheten kännetecknas av god etik och ett respektfullt bemötande. Du tillvaratar den enskildes behov av hälso-, sjukvård och tandvård samt ser till att personal med lämplig utbildning och erfarenhet rekryteras och introduceras.

Under din ledning planeras, utvecklas och utvärderas verksamheten, samt utvecklas i takt med ny lagstiftning, nya forskningsresultat och resultat från tillsyn.KVALIFIKATIONER
Utbildningskrav: Enligt 2 kap. 1 § Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (SOSFS 2003:20) ska den som förestår verksamheten vid ett HVB ha en adekvat högskoleutbildning, erfarenhet av liknande verksamhet och vitsordad personlig lämplighet. Det krävs en högskoleutbildning om minst 180 hp, och till adekvat utbildning räknas t.ex. socionom, beteendevetare eller motsvarande. Föreståndaren måste godkännas av Inspektionen för vård och omsorg (IVO) som gör en enskild bedömning utav personens lämplighet för tjänsten.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Boendeföreståndare, kommunal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 50/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eca37f14-b36f-47b4-9ed9-a10fb6220f84&TK=de87e52f-5e66-4bf0-936d-88628f2b252e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Boendehandledare HVB

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Hörby kommun planerar att starta HVB-hem för ensamkommande barn och ungdomar. Boendena är för ungdomar som antingen väntar asyl, har fått ett permanent uppehållstillstånd eller har fått avslag från Migrationsverket.

Målet med enheternas arbete är att skapa trygga, självständiga och integrerade ungdomar. Vi arbetar för att de ungdomar som bor hos oss ska kunna etablera trygga och förtroendefulla relationer till personalen på boendet som ska stötta och vägleda dem medan de bor på boendet.

Ett respektfullt bemötande, en trygg, varm och välkomnande miljö samt personal som helhjärtat engagerar sig i den enskilde ungdomen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 6-10 st boendehandledare.

Verksamheten har två boendeformer, HVB och stödboende.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge ungdomarna förutsättningar för att bli självständiga och trygga individer som ska integreras i det svenska samhället.

Ungdomarna skall få stöd och struktur i vardagen. Under trygga förhållanden skall de stimuleras och få vägledning och kunskaper som leder och hjälper till ökad självständighet.

Som personal på HVB- och stödboende handleder du ungdomarna i vardagen och stödjer dem till självständighet. Tjänsterna innebär praktiskt arbete så som städning, matlagning och inköp. Administrativt arbete i form av dokumentation, bokningar och telefonkontakter ingår också liksom fritidsaktiviteter, samtal och relationsbyggande med ungdomarna.

Du är kontaktperson vilket innebär samtal med tolk, planering och enskilt stöd till ungdomarna. I din roll som handledare arbetar du tillsammans med dina kollegor utifrån BBIC vård- och genomförandeplan för varje ungdom.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är socionom, socialpedagog, behandlingsassistent, pedagog med utbildning inom beteendevetenskap eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenheter av arbete med målgruppen och kunskaper om lösningsfokuserat arbetsätt och KASAM är meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Vi söker dig som:
- har ett genuint intresse för människor
- stimuleras av nya verksamheter och arbetsätt
- har förmåga att skapa förtroendefulla relationer
- har god kännedom om det svenska samhället
- är nyfiken på olika kulturer
- har förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer

Vi söker dig som är beredd att jobba på schema dagar, kvällar, vissa helger och nätter. Du skall ha ett arbetssätt som präglas av ödmjukhet, öppenhet, respekt och som är en positiv person med stort tålamod och ser möjligheter i stället för hinder.

B körkort för manuell växellåda är ett krav och utdrag ur Polisens misstanke- och belastningsregister kommer att begäras in innan anställning.

Vi eftersträvar en personalgrupp med jämn könsfördelning och etnisk mångfald.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Schema. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 49/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ce7c6b5c-9482-4d15-811c-5260a748f765&TK=40f4a7a1-615c-4d7f-89c0-6f2e59e5e204
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en svetsare, som även kan montera, till ett företag i mellersta Skåne.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kräver att du har god verkstadsvana, samt behärskar både MIG och TIG-svetsning i alu, stål och rostfritt.
Montering av färdiga detaljer förekommer också.
Arbetstid är dagtid.

Din bakgrund
Du har några års praktisk erfarenhet av svetsning och montering, det krävs stor noggrannhet och hög kvalitet i varje arbetsmoment.
Du är en person som är van vid att jobba självständigt i ett högt tempo.

Tjänsten är en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag är 14 maj men sök så snart du kan.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2719
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2719/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Pizzabagare

Vi söker en pizzabagare. Det bra om du har 2 års erfarenhet.
Det är meriterande om du kan albanska. Detta pga. kökspersonalen pratar albanska.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månader provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arbor & Durms Pizzeria KB

24234  HÖRBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till Vårdcentralen Hörby

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Hörby ligger mitt i Skåne vid Linderödsåsen. Här finns fantastisk natur med jakt, fiske och friluftsliv. Till Hörby finns det väldigt goda pendlingsmöjligheter från många håll i Skåne.

Vi är en stabil och välfungerande enhet med cirka 9 200 listade patienter och cirka 35 medarbetare. Vi erbjuder barnavårdscentral (BVC), barnmorskemottagning, läkarmottagning med specialister i allmänmedicin samt utbildningsläkare, distriktssköterskemottagning, specialistsjuksköterskemottagning för astma/KOL, diabetesmottagning och äldrevårdsmottagning. Vi tillhandahåller även mottagning till dietist, fysioterapeut och kurator. Vi värnar om att erbjuda våra patienter god tillgänglighet, respektfullt bemötande, kontinuitet, trygghet och hög medicinsk kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska för att arbeta hos oss på BVC.

BVC i Hörby ansvarar för cirka 900 barn. Här arbetar du enligt barnhälsovårdsprogrammet med barn 0-6 år som även inkluderar hembesök, läkarbesök, vaccination och föräldragrupper. I samma lokaler som BVC finns även mödrahälsovård.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med medarbetare som har lång erfarenhet och bred kunskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är du positiv, ansvarsfull, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har ett utpräglat servicetänkande och har alltid barnets bästa i fokus.

Gällande de formella kraven så är du legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från BVC, liksom kunskaper i PMO.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras före eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: A674206
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4201f575-e933-44b8-b321-d8d0342e7f69&TK=dc2cbeb5-6198-4948-84d2-8078289cee55
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 5
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till Vårdcentralen Hörby

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Hörby ligger mitt i Skåne vid Linderödsåsen. Här finns fantastisk natur med jakt, fiske och friluftsliv. Till Hörby finns det väldigt goda pendlingsmöjligheter från många håll i Skåne.

Vi är en stabil och välfungerande enhet med cirka 9 200 listade patienter och cirka 35 medarbetare. Vi erbjuder barnavårdscentral (BVC), barnmorskemottagning, läkarmottagning med specialister i allmänmedicin samt utbildningsläkare, distriktssköterskemottagning, specialistsjuksköterskemottagning för astma/KOL, diabetesmottagning och äldrevårdsmottagning. Vi tillhandahåller även mottagning till dietist, fysioterapeut och kurator. Vi värnar om att erbjuda våra patienter god tillgänglighet, respektfullt bemötande, kontinuitet, trygghet och hög medicinsk kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska för att arbeta hos oss på BVC.

BVC i Hörby ansvarar för cirka 900 barn. Här arbetar du enligt barnhälsovårdsprogrammet med barn 0-6 år som även inkluderar hembesök, läkarbesök, vaccination och föräldragrupper. I samma lokaler som BVC finns även mödrahälsovård.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med medarbetare som har lång erfarenhet och bred kunskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är du positiv, ansvarsfull, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har ett utpräglat servicetänkande och har alltid barnets bästa i fokus.

Gällande de formella kraven så är du legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från BVC, liksom kunskaper i PMO.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras före eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska, mottagning/vårdcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: A673810
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4201f575-e933-44b8-b321-d8d0342e7f69&TK=fe1ca0bc-dc24-4c97-bfa9-80319c784d99
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 5
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Marknadsundersökare Hörby

Solvero AB är ett ungt företag som redan befinner sig bland Sveriges ledande aktörer inom marknadsundersökningar. Vi arbetar bland annat med konsumentundersökningar och genomför telefonintervjuer, besöksintervjuer, butiksintervjuer, smak/halltester, mysteryshopping-observationer samt webbpanelsundersökningar och communities.


Just nu söker vi Dig som är intresserad av extraarbete på projektbasis som en av våra lokala intervjuare för undersökningar face-to-face eller för mystery shopping.

Efter det första uppdraget kan det också finnas möjlighet att arbeta med telefonundersökningar hemifrån via egen PC i vår webbaserade mjukvara (ip-telefoni).


Om tjänsten:

Vi arbetar inte med någon form av försäljning, utan endast med marknads- och opinionsundersökningar. Projekten kan handla om allt från konsumenters syn på olika internetleverantörer till opinionsundersökningar inför riksdagsval och mycket annat där emellan. Variationen är stor mellan olika projekt och i de flesta fall tar en intervju mellan 2-10 minuter, beroende på ämne och målgrupp.

Detta första uppdrag gäller en så kallad mystery shopping där undersökaren genomför en observationsundersökning. För att vara aktuell för tjänsten bör du i första skedet vara tillgänglig för arbete från 20/4 fram till mitten av maj.

Duktiga intervjuare kan även få möjlighet att genomföra andra typer av uppdrag inom företaget efter detta.Vi är anslutna till Unionens kollektivavtal.


OBS: Rekrytering sker löpande, ansök så snart du kan.

Ansök via denna länk: http://goo.gl/gZ3tMw


För att lyckas med arbetet som intervjuare:

Du är...
Utåtriktad och har lätt att ta kontakt med människor
Självständigt och kan hålla deadlines
Noggrann, ansvarsfull och flexibel
& du kan uttrycka dig väl på svenska både muntligt och skriftligt

Körkort B är ett krav

För denna tjänst utgår du lokalt från din hemort. Framtida uppdrag inom telefonundersökningar kan genomföras hemifrån.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Intervjuare, opinionsundersökning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Unionens kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://goo.gl/gZ3tMw
Epostadress:
Övrigt: OBS: REKRYTERING SKER LÖPANDE, ansök så snart du kan. Ansök endast via denna länk: http://goo.gl/gZ3tMw
Arbetsplats: 
Adress: Solvero AB, Norrköping
Flemminggatan 2
60224  Norrköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nytida söker sjuksköterska till våra HVB/STB i Kristianstad/Hörby


Som sjuksköterska hos oss har du ett nära samarbete med barn/ungdomar, behandlingspedagoger, läkare och chefer. Du har även ett viktigt samarbete med våra uppdragsgivare, som kan vara ex. kundens hemkommun eller en slutenvårdsenhet.
Utöver ovanstående arbetar du med;

- Följa upp att upprättade MAS riktlinjer och lokala rutiner efterlevs
- Läkemedelsförrådsansvarig enligt riktlinjer för läkemedelshantering
- Uppmärksamma åtgärdsbehov samt åtgärda i samråd med verksamhetschef
- Medverka vid egenkontroll vid HSL
- Inventera behovet av fortbildning inom området sjukvård
- Medicinska ansvaret och delegation till behandlingspersonal
- Handledning
- Delning av dosetter
- Dokumentation
- Du ingår i regionens ledningsgrupp som består av 10st Verksamhetschefer, säljledare, Hr-specialist och RegionchefVill du vara med och göra skillnad för barn och unga samt ingå i våra härliga arbetslag?

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri och erfarenhet inom liknande verksamheter är meriterade. Utöver detta ska du vara en person som är lösningsfokuserad, har lätt för att samarbeta och kan arbeta självgående. Du ska vara noggrann, flexibel, ansvarstagande och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten.
B-körkort samt flytande kunskaper i svenska är ett krav. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.


Vi har specialiserat vår behandling för barn och unga med social problematik i kombination med neuropsykiatriska funktionshinder. Våra 7 stycken HVB- och STB enheter, som tjänsten gäller för, ligger beläget omkring Hörby och Kristianstad. Varje enhet har 6 platser och ungdomarna bor i egna rum/lägenheter. Det finns gemensamhetsutrymmen och gemensamt kök.
Vi är ett värderingsstyrt företag och med vår vision gör vi världen lite bättre, en människa i taget.

Nytida
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 375 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Erkin.Kahrovic@nytida.se
Övrigt: Bifoga ditt CV och personligt brev samt skriv i ämnesraden ”Söker till sjuksköterska”
Arbetsplats: 
Adress: Nytida AB- Davsjö Vård AB
Östraby 9100
24297  Hörby Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Ansvarig eftermarknad/reservdelar

Dina arbetsuppgifter
Till Skånesläp AB söker vi nu en person som ska vara ansvarig för eftermarknaden/reservdelar, butik och leveranser. Uppdraget är på heltid som inleds med en sex månaders provanställning hos Maxkompetens för att sedan övergå i en fast anställning hos Skånesläp.

I rollen som ansvarig för eftermarknaden kommer du att hålla i beställningar av reservdelar och tillbehör för butiken, samt ta emot order från webbshop och telefon. Du kommer även ansvara för butiken vilket innebär att du kommer upprätta ett lagersaldo så att det som behövs finns hemma, samt plocka och packa order för vidare orderförsändelse. Som ansvarig för eftermarknaden ingår det även i ditt arbete att bemöta kunder på plats i butiken där du kommer tillhandahålla reservdelar.
Din profil
Vi ser gärna att ni arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och känner till branschen men inget som ställs som krav för tjänsten.

Din personlighet är väldigt viktig för tjänsten. Du är noggrann och tar ett stort ansvar för det arbete du utför. Som person är du socialt orienterad och trivs med kundbemötande i butik. Vi ser gärna att du är flexibel och självgående.

Arbetstiden är förlagd till dagtid.


Sista ansökningsdag
Låter detta intressant så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Vi behöver dig snarast så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss - vi arbetar med löpande urval. Senaste ansökningsdag är 30/4 2017. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christoffer Ekelund på 044-7814481 eller christoffer.ekelund@maxkompetens.se.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Om kunden
Skånesläp AB är ett familjeägt företag som sedan starten 2006 förser kunder med släp, dragbilar/trailers, reservdelar samt fordonstillbehör. Man är stolt återförsäljare till det holländska kvalitetssläpet Hapert samt ytterligare sex varumärken. Läs gärna mer på www.skaneslap.se.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 5855
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=5855
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Lilla Torg, Cardellsgatan 13
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Driven hyresförvaltare

Hörby kommun har cirka 15 300 invånare och är kommunen som bjuder på det lilla extra, nära till staden men med grönska och natur runt hörnet. Kommunen attraherar allt fler och har för många blivit ett självklart val för en hållbar och balanserad livsstil. Vägarna och sätten att ta sig till Hörby är många och bra och Hörbys centrum bjuder på ett rikt affärsutbud. Såväl Hörby som de mindre tätorterna växer och utvecklas.

Att arbeta i Hörby kommun
Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. Vi arbetar aktivt med att våra medarbetare ska känna delaktighet, engagemang och stolthet för sitt jobb. Vi vill vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Samhällsbyggnadsförvaltningen
Inom samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar vi bland annat med detaljplaner, bygglov, samhällsskydd, miljö- och hälsa, gator och vägar och kommunala fastigheter. Förvaltningens ledstjärna är att vi ska vara en öppen och skapande organisation som möter dagens och framtidens behov för Hörby kommun.

Kommunservice fastighet
Kommunservice är en intern serviceorganisation som levererar tjänster till HBAB, HIFAB, kommunens skolor, förskolor, idrottsanläggningar och äldreboenden. Kommunservice arbetar både med strategiska frågor och operativa frågor. Exempel på strategiska frågor är förslag till lokalförsörjningsprogram till kommunstyrelse/kommunfullmäktige och plan för fastighetsunderhåll till tekniska nämnden.
Kommunservice fastighet arbetar med att planera och utföra; tillsyn, skötsel, felavhjälpande och planerat underhåll samt utföra olika typer av entreprenader för att modernisera, renovera eller bygga nya byggnader åt kommunen och dess bolag.
Vi arbetar internt för och i samarbete med kommunens politiker, bolagsstyrelser och tjänstemän samt externt mot uppdragsgivare, Hörby kommuns invånare och företagare.
Vårt arbetssätt är kommunikativt, kreativt, effektivt och målinriktat för att nå bästa möjliga resultat.
ARBETSUPPGIFTER
Som hyresförvaltare är du ansvarig och sköter dialogen med våra hyresgäster inom kommunens fastighetsbestånd och ansvarar för de frågor som uppkommer. Det handlar till stora delar om uthyrning samt kontraktskrivning men även att ansvara för förfrågningar från verksamheterna gällande anpassningar av lokalerna. Förfrågningarna skall administreras men även projektledas vilket innebär ansvar för så väl projektering som upphandling av entreprenör.

Rollen kommer initialt innebära att du bygger upp en struktur för verksamheten och skapar en grundläggande struktur i arbetet med hyreskontrakt och gränsdragningslistor.

Ekonomiansvar för såväl de interna och externa hyrorna är en del av de viktiga arbetsuppgifterna.


KVALIFIKATIONER
Du som söker har en högskoleexamen inom fastighetsförvaltning eller likvärdig utbildning. Du har flera års erfarenhet från liknande tjänst inom fastighetsbranschen och goda kunskaper om hyreslagen och hyresförvaltning.
Du driver gärna mindre projekt och har erfarenhet av entreprenadupphandlingar.

Vi söker dig som är driven och har en stor vilja att påverka sitt dagliga arbete. Du vill jobba i engagerat med oss och du brinner för fastighetsfrågor.
Du har en förmåga att skapa goda relationer då du är en viktig kugge i det dagliga arbetet mot både verksamheterna samt fastighetsservice.

Du har goda IT-kunskaper, kan hantera dataprogram som; Word, Excel, Powerpoint och erfarenhet av arbete i ekonomissystem och andra verksamhetsystem.

Du har en utmärkt organisatorisk förmåga att överblicka arbetsuppgifterna och föreslå samt genomföra fortlöpande förbättringar. Som person är du ansvarstagande, noggrann, stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska samt har goda baskunskaper i engelska.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Fastighetsförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 47/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=28fda1e2-0fd4-4b05-a313-05af118e981b&TK=f9d9f295-3d28-409f-81bb-1c85d0bf4f20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhällsbyggnadsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Boendestödjare till Världens bästa HVB

Aabid Integration AB söker boendestödjare till våra HVB i Hörby för ensamkommande barn och ungdomar. Här arbetar vi med korta beslutsvägar i en ägarledd verksamhet. Vi fokuserar på kvalité i arbetet utifrån våra värdeord "Trygghet - Integration - Omsorg". Våra enheter är små om 4-7 platser och vi har en hög vuxennärvaro. Vi tror inte på stordrift.

Att vara medarbetare på Aabid Integration AB innebär att man blir delaktig i en verksamhet där engagemanget för våra boende är en röd tråd genom hela organisationen. Vi arbetar med hjärtat och med en stark förankring i aktuell forskning.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att hjälpa de boende med dagliga rutiner, till exempel matlagning, läxläsning och olika integrationsprojekt. Arbetstiden sträcker sig över kvällar och helger, sovande jour förekommer.

Du har eftergymnasial utbildning inom socialt arbete med erfarenhet från arbete på HVB. Flerårig erfarenhet från HVB kan likställas med eftergymnasial utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Utdrag från belastningsregistret kommer att begäras innan anställning sker.

Vår verksamhet drivs med miljöterapeutisk inriktning på mångkulturell grund. Vi är en skolvänlig verksamhet och prioriterar barnens utbildning. Verksamheten har aktiva kontakter med föreningslivet. Kvalitetsarbetet sker aktivt och är väl integrerat i verksamheten. Alla medarbetare ska driva sina egna små projekt inom ramen för verksamheten ex friluftsprojekt, musik, idrott eller hälsa.HVB Glennarp och HVB Wintershill ligger centralt placerade i Hörby med närhet till skola, vårdcentral och övrig service. Inom 5 minuters promenad når vi fiske, fotbollsplan och skatepark. Verksamheterna erbjuder goda möjligheter till gemenskap men även enskildhet när det behövs. Vi har tillgång till eget team med neuropsykiatrisk kompetens.

Verksamheten ingår i en mindre, men aktiv koncern. Förutom HVB för ensamkommande har vi HVB för psykosociala utmaningar, skyddat boende, samt arbete och utredningar kring NPF. Hos oss kommer du att få möjlighet att växa. Din yrkesmässiga utveckling hos oss är lika viktig som våra boendes utveckling. Vänligen notera att arbetsplatsen inte är Lund, utan Hörby.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi söker personal både inför sommaren och för mer varaktig anställning 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@aabid.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Aabid Integration AB
Box2039
22002  Lund Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarier som Personlig assistent ref 600

Vi söker sommarvikarier som personlig assistent till en 8-årig flerfunktionshindrad flicka i Hörby kommun. Flickan har ett mycket stort omvårdnadsbehov och i arbetsuppgifterna ingår bl.a. sondmatning. Flickan har även tracheostomi.

Du kommer att arbeta i en personalgrupp bestående av 10 st assistenter.
Schemalagd arbetstid är ca 80% med arbetstid dag, kväll, natt.


Din ansökan kommer att läsas av både uppdragsgivaren och kontorets personal.

Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister – LSS uppvisas.


Vem är du?

DU ska vara glad, empatisk, positiv, flexibel och ha en bra samarbetsförmåga. DU måste också ha stor ansvarskänsla och fungera väl under stor känslomässig stress. DU ska vara rökfri och får heller inte vara pälsdjursallergiker då det finns hund i familjen.

KRAV
* Körkort och tillgång till bil


Tillträde enligt överenskommelse.
Din ansökan kommer att läsas av både uppdragsgivaren och kontorets personal.
Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister – LSS uppvisas.

Max Assistans AB är ett privatägt företag med säte i Båstad kommun.
Vi administrerar personlig assistans enligt LSS för funktionsnedsatta.
Vi hjälper till vid ansökningar och skrivelser till myndigheter.
Vi ger även råd och stöd i olika handikappfrågor.

Vårt motto är: Kvalitet, Gemenskap och Trygghet.

www.maxassistans.se/arbeta-hos-oss/jobb/
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSom sommar vikarie kommer du att arbeta under juni, juli och augusti. 60%-80%Lön, ob-ersättning och andra ersättningar enligt kollektivavtalet Personlig assistans (Bransch G).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ref 600
Webbplats: http://www.maxassistans.se/arbeta-hos-oss/jobb/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MAX assistans AB
Ranarpsvägen 54
26992  BÅSTAD Sverige
Hemsida: http://www.maxassistans.se
  

Platsannons

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

1952 var året när Mårtenssons Bil i Hörby startades. Idag är Mårtenssons Bil utan jämförelse Skånes största bilfirma med 800 bilar som samsas på en yta om 15 000 kvm. Idag är fjärde generationen Mårtensson involverade i verksamheten. Vi är auktoriserade för Peugeot i Hörby och hanterar allehanda olika märken både till försäljning och i Verkstad. Stort som smått.

Vi söker en TA-mekaniker / Mekaniker

Bilmekaniker med inriktning på Peugeot.

Glad - arbetsam - effektiv. Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad Ordningssinne. B Körkort är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@m-bil.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mårtenssons Bil AB
Box 69
24221  HÖRBY 
Hemsida: http://www.martenssons-bil.se
  
Platsannons

Undersköterska sommarvikariat

Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrån enskilds genomförandeplan.

På enheten Glimten vårdas korttidsplacerade äldre med somatisk sjuklighet där uppdraget oftast är rehabiliterande omvårdnad och vårdtiden är begränsad.

På enheten Portalen vårdas och behandlas personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning.

Vi tror att du INTE är:

- En person som ser problem (där vi vill se lösningar).
- Använder sin mobiltelefon på arbetet (sitter och chattar på Facebook).
- Springer och röker på arbetstid (trots att vi har rökfri arbetsplats).

Du behöver vara:

- Som en bläckfisk - långa och stora armar som kan hjälpa till här och där.

- Intresserad av att jobba med människor.

- Lojal mot din arbetsgivare.

- Nyfiken och vill något.

Red Tree Care Center tillhandahåller vård, omsorg och service för äldre och funktionsnedsatta, dygnet runt.

Tack vare vår kompetens och erfarenhet är det fler och fler som anlitar oss som utförare. Vår vision är att alla kunder, anhöriga och samarbetspartners ska uppleva oss som det mest kvalitativa, trygga och tillgängliga alternativet inom vårt verksamhetsområde.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2 tidigare arbetsgivare
Webbplats:
Epostadress: lisbeth.white@omsorgshuset.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omsorgshuset Red Tree Care Center AB
NYBYVÄGEN 18
24335  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.redtree.se
  
Platsannons

Undersköterska, timanställning

Förekommande arbetsuppgifter på respektive enhet utifrån enskilds genomförandeplan.

På enheten Glimten vårdas korttidsplacerade äldre med somatisk sjuklighet där uppdraget oftast är rehabiliterande omvårdnad och vårdtiden är begränsad.

På enheten Portalen vårdas och behandlas personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning.

Vi tror att du INTE är:

- En person som ser problem (där vi vill se lösningar).

- Använder din mobiltelefon på arbetet (sitter och chattar på Facebook)

- Springer och röker på arbetstid (trots att vi har rökfri arbetsplats).

Du behöver vara:

- Som en bläckfisk - långa och stora armar som kan hjälpa till här och där.

- Intresserad av att jobba med människor.

- Lojal mot din arbetsgivare.

- Nyfiken och vill något.


Red Tree Care Center tillhandahåller vård, omsorg och service för äldre och funktionsnedsatta, dygnet runt.

Tack vare vår kompetens och erfarenhet är det fler och fler som anlitar oss som utförare. Vår vision är att alla kunder, anhöriga och samarbetspartners ska uppleva oss som det mest kvalitativa, trygga och tillgängliga alternativet inom vårt verksamhetsområde.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lisbeth.white@omsorgshuset.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omsorgshuset Red Tree Care Center AB
NYBYVÄGEN 18
24335  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.redtree.se
  

Platsannons

Byggnadssnickare, lärling

Sundsholms Bygg startades 2011 med inriktning på privatkunder och företag. Idag är vi i ett expansivt skede med 3 anställda. Våra uppdrag är oftast i Hörby, Lund och Eslöv området.

Just nu söker vi en lärling som vill lära sig yrket på en hög nivå.
Du kommer att arbeta med det mesta inom bygg, till exempel:
Byggnadssnickare
- Om- och tillbyggnader,
- Fönsterbyte
- Köksbyte
- Badrum,
- Takbyten
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärling, träarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLärlingsplats. Kollektivavtal finns med Byggnads.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka ditt CV och Personligt brev på mail eller post
Arbetsplats: 
Adress: Sundsholms Bygg AB
Bangatan 6
24231  HÖRBY 
Hemsida: sundsholmsbygg.se
  

Platsannons

Byggnadssnickare

Sundsholms Bygg startades 2011 med inriktning på privatkunder och företag. Idag är vi i ett expansivt skede med 3 anställda. Våra uppdrag är oftast i Hörby, Lund och Eslöv området.

Just nu söker vi dig som har yrkesbevis samt några års erfarenhet. Du som brinner för ditt yrke och kan leverera ett kvalitativt arbete.

Du kommer att arbeta med det mesta inom bygg, till exempel:
Byggnadssnickare
- Om- och tillbyggnader,
- Fönsterbyte
- Köksbyte
- Badrum,
- Takbyten
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal finns med Byggnads.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka ditt CV och Personligt brev på mail eller post
Arbetsplats: 
Adress: Sundsholms Bygg AB
Bangatan 6
24231  HÖRBY 
Hemsida: sundsholmsbygg.se
  
Platsannons

Tim-vikarie

Tre-O Stjärnhusen AB är ett vård/behandlingshem med en avdelning för särskilt boende med inriktning psykiatri och en avdelning HVB med inriktning självdestruktiva kvinnor. Vi söker nu tim-vikarier. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa och stödja vårdtagare utifrån genomförandeplan.

Utbildning krävs, undersköterska eller behandlingsassistent helst med inriktning psykiatri. Erfarenhet från arbete med personer med psykisk funktionsnedsättning och missbruk samt somatisk samsjuklighet är meriterande. Du som söker tjänsten ska vara beredd på att ta ett stort ansvar samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegorna. Du ska även ha datorvana då vi dokumenterar i Safe-doc. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tre-O Stjärnhusen AB är ett vård/behandlingshem som ligger i Ludvigsborg mellan Höör och Hörby. Stjärnhusen har en avdelning särskilt boende, uppdelad på två hus med 8 lägenheter i varje hus samt en liten stuga med 1 plats som oftast används som utslussningsboende. Målgruppen är klienter med kronisk psykisk ohälsa. Samt en HVB-avdelning för kvinnor med missbruk och självskador.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tim-vikariatLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas.malmros@tre-o.se
Övrigt: Rekrytering kommer att ske löpande så platserna kan vara tillsatta före sista ansökningsdagen.
Arbetsplats: 
Adress: 3O Stjärnhusen AB
Ludvigsborg, Kvarndammsvägen 21
24394  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.tre-o.se
  
Platsannons

Vill du utvecklas inom kommunikation och ansvar? Sök jobb och sommarvikaria

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt.* Vi erbjuder ett arbete där du får utmana dina förutfattade meningar.
* Där du får utveckla din kommunikativa sida, oavsett om vi pratar om verbal kommunikation eller kroppsspråk.
* Vi tillåter dig att ta ansvar - för att ansvar får dig att växa som person.    


Specifikt om tjänsten
När vill du arbeta på dygnet? Vårt sätt att arbeta skiljer sig från vanliga 8-17 arbeten. Vi har arbetstid förlagd på dygnets alla timmar, i olika former och konstellationer.

Vi tror inte att utbildning är den viktigaste egenskapen. Vi anser att viljan är det som gör att du kliver upp på morgonen. Därför är det viktigaste för oss att du vill arbeta.

Vi erbjuder flertalet platser med varierande tjänstgöringsgrad runt om i hela skåne!

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten snarast varpå du tillträder på schema över sommaren när ordinarie personal är på ledighet. Om du är den person vi söker, ansök snarast så att vi får en möjlighet att träffa dig.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=86203
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 1021
21233  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Personlig ass, ett-årigt vik till kvinna i Hörby

Jag är en kvinna på ca 60 år som bor i ombonad villa tillsammans med min man i Hörby. Jag har haft en stroke för ca sju år sedan och behöver därför hjälp med personlig assistans. Jag behöver tex stöd med min sjukgymnastik och min kommunikationsträning. Behöver också hjälp med personlig omvårdnad och att sköta mitt hem, samt matlagning osv.
Jag är intresserad av mode, god mat och heminredning. Är en mycket aktiv person men tycker också om att koppla av vid TVn, läsa lite eller ta en promenad ute på stan. Vill gärna komma iväg på någon konsert eller evenemang. Jag ser helst att du som söker är en pigg och glad kvinna med personlig mognad och som delar mina intressen.


Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt med erfarenhet av storke/afasi. Du har en personlig mognad och arbetar professionellt i alla avseenden. Jag önskar att du är flexibel och initiativrik. Viktigt för mig att vi fungerar bra ihop. Söker dig som har förmågan att känna av och kan ge distans när så behövs. Assistenterna är ett tight gäng med hög arbetsmoral som trivs bra och värderar sina uppdrag högt och så vill vi även att du ska göra.

Furuboda Assistans är ett helägt bolag av Föreningen Furuboda som erbjuder assistans till de som har rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi fungerar som arbetsgivare för personliga assistenter, administrerar löner samt anordnar utbildningar. För mer information, se vår hemsida www.furubodaassistans.se
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Jag behöver nu from 2017-07-01 en assistent på 78 % rörande ett 1- årigt vikariat då vår en av våra assistenter går på föräldraledighet. Tjänstgöring under dagtid fram tills kl 18.30 samt dagtid helger. 80% eller merAvtalsenlig lön enl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Ref 145
Webbplats:
Epostadress: ansokan.fass@furuboda.se
Övrigt: Den ska innehålla personligt brev, meritförteckning och referenser från tidigare arbetsgivare. Ansökan ska vara oss tillhanda snarast dock senast 2017-04-30. Intervjuer och rekrytering sker löpande. Kontaktperson Maria Guggenheimer, telefon 046-270 09 99.
Arbetsplats: 
Adress: Furuboda Assistans AB
Furubodavägen 247
29686  Åhus Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Djurskötare gris

Sedvanliga arbetsuppgifter för djurskötare i en grisproduktion vilket inkluderar skötsel, vård och förflyttning av djur.

Är du den vi söker?
Du är en skötsam, engagerad och positiv medarbetare som vill ingå i vårt team på gården.
Du är trygg med att arbeta självständigt men gillar också att samarbeta.
Du har ett stort intresse för att ta hand om våra fina djur med ett djuröga för varje gris hälsa och välmående.
Du vill ha ansvar för ett eget verksamhetsområde som du hela tiden har mål att förbättra och utveckla.
Du vill tillsammans med oss arbeta för att skapa en arbetsmiljö som värnar om trivsel och gemenskap.
Du är utbildad inom lantbruk eller har en del erfarenhet inom grisproduktion.
Du har körkort.

Ingemanstorps Gård är ett familjeägt lantbruk beläget i hjärtat av Skåne. Här samsas skogens lummighet med åkrarnas glans.
Ingemanstorps Gård bedriver bland annat växtodling, avel av Hereford och svinproduktion. Driften består av en huvudgård belägen i Ingemanstorp, med tillköp av ytterligare fastigheter och stallbyggnader.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Djurskötare, gris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi vill erbjuda dig: ett rolig och utvecklande heltidsjobb med timlön, enligt kollektivavtal. en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. vid behov, en trivsam och fräsch bostad på gården.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ingemanstorp.com
Övrigt: Ansöker gör du genom att skicka en intresseanmälan till info@ingemanstorp.com, där du presenterar dig och dina kunskaper/erfarenheter tillsammans med dina referenser. Intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: JOHANNESSON, NILS ÅKE
Ingemanstorps Gård 2217
24296  HÖRBY Sverige
Hemsida: http://www.ingemanstorp.com
  

Platsannons

Pilevallens behandlingshem söker behandlingsassistenter!

Pilevallens behandlingshem ligger vackert beläget i Hemmeneköp 2 km utanför Önneköp. Pilevallens behandlingshem är en liten enhet med plats för 10 ungdomar.

Pilevallens behandlingshem söker en behandlingsassistent som kan arbeta med ungdomar med psykosociala problem.

Utbildning och erfarenhet
Lämplig utbildningserfarenhet är socionom, socialpedagog eller behandlingsassistent. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med psykosociala problem är meriterande.

Vi söker även sommararbetare med lämplig utbildning/bakgrund.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidFast lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pilevallens.behandlingshem@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pilevallens Vård och Behandling
Byadammsvägen 13
27291  SIMRISHAMN 
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare el motsvarande

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Frostaskolan är en F-9 skola, men tjänsten är förlagd till de senare årskurserna åk 7-9. På skolan går det ca 275 elever.
Skolan arbetar aktivt med värdegrundsfrågor, där allas lika värde är en självklarhet. Skolan satsar mycket på modern teknik, både för att förbereda eleverna inför den digitala världen men också som ett verktyg för elever i behov av särskilt stöd.

Frostaskolan 7-9 har en väl utvecklad elevhälsa, där du kommer att ingå i elevhälsoteam bestående av specialpedagog, kurator, skolsköterska samt studie- och yrkesvägledare. Du kommer också att ha ett nära samarbete med elevassistenter/resurspersoner i skolan.
Vi söker dig som är utbildad speciallärare alternativt specialpedagog och har erfarenhet av sådant arbete. Vi arbetar utifrån ett inkluderande synsätt.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt huvuduppdrag är att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du skall kunna arbeta med elever inkluderat samt enskilt och i grupp/klass. Du bör vara väl insatt i alternativa verktyg som kan hjälpa och vara ett stöd för eleverna. Du kommer till största del att arbeta gentemot åk 7-9 men du kommer också att ingå i det kommunövergripande specialpedagognätverket.
Du skall vara ett stöd till lärarna i upprättandet av IUP, Pedagogiska utredningar samt Åtgärdsprogram.
Du skall vara intresserad av och tillsammans med övriga pedagoger kunna utveckla arbetssätt, arbetsmetoder samt utveckla lärmiljöer för elever i behov av särskilt stöd.KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med speciallärarutbildning, grundskollärare åk 7-9 eller annan pedagogisk likvärdig utbildning.
Du ska ha god kunskap kring elevers lärande och eventuella hinder samt om alternativa verktyg, IKT, för att undanröja hinder hos eleven för inlärning. Du skall sätta eleven i fokus och ska ha lätt att se möjligheterna.
Som person är du trygg, flexibel, positiv, har humor samt god samarbetsförmåga.
Personlig lämplighet är av stor vikt. Det här är ett arbete för dig som vill utvecklas i ditt arbete och ingår i ett gott team med eleven i centrum. Du skall ha erfarenhet av undervisning, arbete på ex resursskola eller liknande samt kunskap och erfarenhet av arbete med alternativa verktyg samt dokumentation.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 9 augusti -17 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 38/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bd063338-481a-49ff-a432-acd0662d8955&TK=2a955e39-a908-436a-bb5b-e34f8424f703
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren kock sökes till thairestaurang i Hörby

Allmänt förekommande arbetsuppgifter så som att planera, förbereda och tillaga mat. Hygien och kunskap om de råvaror som används är viktigt.

Vi söker en duktig kock som har minst tre års erfarenhet av asiatisk matlagning, framförallt inom det thailändska köket. Meriterande om du kan laga sushi.
I perioder kan det vara högt tempo i köket. Du bör därför vara stresstålig, organisatorisk och bra på att samarbeta.

Thairestaurang i centrala Hörby. Öppettider tisdag - söndag kl. 11:00 - 20:00.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: affan.niming@hotmail.com
Övrigt: Vi tar emot din ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Massmann Thai Restaurang
Kungsgatan 12
24231  Hörby Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Dedicare söker mottagningsköterska

Dedicare söker
Vi söker mottagningssköterska till uppdrag from. omågende och en tid framöver enligt ök.

Du kommer att jobba mottagningstider måndag - fredag.

Ort
Hörby

Arbetsuppgifter
Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus. Rollen som sjuksköterska ställer även krav på din förmåga att leda och motivera annan omvårdnadspersonal för att tillsammans skapa en god arbetsmiljö och erbjuda en kvalitativ vård. Dina arbesuppgifter är sedvanliga mottagningsuppgifter vid hälsocentral.

Om arbetsgivaren
Välj själv när, var och hur du vill jobba!
Vi har stor efterfrågan på sjuksköterskor och många spännande uppdrag i hela Sverige. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.

Veckolön!
Vi tillämpar nu veckolön och erbjuder alla våra konsulter detta upplägg. Jobba en vecka och få din lön utbetald veckan därpå.

Kvalifikationer
Leg. Sjuksköterska med erfarenhet ifrån mottagning.

Du kan journalsystemet PMO

Mycket god Svenska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/


Tillsättning
Anskök idag, uppdraget bemannas löpande

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 5572
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=5572
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare Nurse
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  

Platsannons

Två behandlingsassistenter till Hörby

Vi söker två behandlingsassistenter för HVB.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare efter 6 månaders provanställning.Fast timlön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: momme.11@hotmail.com
Övrigt: Vi tar emot din ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Transport & Boendeomsorg i Syd AB

21573  MALMÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Socionom till ett HVB-hem i Hörby

Socionom för ett HVB-hem på heltid.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare efter 6 månaders provanställning. Heltid.Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: momme.11@hotmail.com
Övrigt: Vi tar emot din ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Transport & Boendeomsorg i Syd AB

21573  MALMÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingsassistent till AUXILIUM 4 YOU i Hörby

AUXILIUM 4 YOU är ett HVB för ensamkommande barn. Vårt mål är att erbjuda en trygg, integrerande och utvecklande tid för barn som kommer till Sverige utan vårdnadshavare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att jobba som behandlingsassistent på ett hvb-hem, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av detta.

Utbildning är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTjänsten är på 50-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: momme.11@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Transport & Boendeomsorg i Syd AB

21573  MALMÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Föreståndare till AUXILIUM 4 YOU i Hörby

AUXILIUM 4 YOU är ett HVB för ensamkommande barn. Vårt mål är att erbjuda en trygg, integrerande och utvecklande tid för barn som kommer till Sverige utan vårdnadshavare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att jobba som föreståndare på ett hvb-hem, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av detta.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är på heltid och tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: momme.11@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Transport & Boendeomsorg i Syd AB

21573  MALMÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent för sommarvikariat till Hörby

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent för ett sommarvikariat till en av våra kunder som är bosatt i Hörby. Sommarvikariatet är förlagt under veckorna 18, 19, 28, 29, 30, 31, 35, 36 och 37. Tjänstgöringsgraden ligger på 70-100%. Ange i din ansökan vilka veckor du har möjlighet att arbeta.

Kunden är en man i 60-års åldern som har MS och behöver hjälp med sysslor som tillhör vardagen t.ex: personlig omvårdnad, trädgård, hushållssysslor och aktivieteter i och utanför hemmat. Arbetstiderna är förlagda främst på kvällstid men dagtidspass förekommer också. Man arbetar både på vardagar och helg. 

För att trivas i rollen som personlig assistent på denna arbetesplats tror vi att du har hunnit skaffa dig en del  livserfarenhet, du är socialt kompetent och det är det viktigt att du är glad, positiv och har nära till skratt. Du som söker ska också vara rökfri och ha bil och körkort.

Vi tror att du har hunnit skaffa dig erfarenhet av arbete inom vård och omsrog eller som personlig assistent. Meriterande är om du har erfarenhet av sondmatning och av förflyttningshjälpmedel. Avgörande är dock personlig lämplighet.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6582%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Föreningsgatan 15
21144  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Sjuksköterska/distriktssköterska Semestervikariat

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 200 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren, brukaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Hörby kommun kan erbjuda dig en hög ingångslön 30 000 kronor per månad under sommarmånaderna, god arbetsmiljö, lång och bra brevidgång och trevliga arbetskamrater.

Vi söker nu dej som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som Sjuksköterska/distriktssköterska i handikappomsorgen, hemsjukvården och äldreboenden.
Du kommer att ansvara för omvårdnad, handleda och undervisa vårdpersonal samt samverka med närstående.
Dokumentation sker i Procapita Plus. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring dag, kväll, helg/natt.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Datavana, gärna erfarenhet av Procapita Plus. Körkort är ett krav.

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även kunna ta egna initiativ, ha en god förmåga att kommunicera, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha ett respektfullt och värdigt bemötande med en positiv människosyn och sätta vårdtagarens behov i fokus.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2016-12-23
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 173/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b93eb8d6-1a51-41e6-8570-cfb1369a0b9a&TK=13e825c1-8356-436b-b103-3110e4222675
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska/hemvårdare Semestervikariat

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 200 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren, brukaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och Omsorg söker nu dej som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som Undersköterska/Hemvårdare i våra särskilda boende, demensboende, korttidsboende, hemtagningsteam och hemtjänst. I särskilt boende arbetar Du på Bokegården eller Hagadal. Våra demensboende finns på Källhaga och Hagadal och vårt korttidsboende heter Solbacken
Hemtagningsteamet utför rehabilitering i hemmet för både äldre och yngre vårdtagare. Hemtjänst utför biståndsbedömda insatser i hemmet utifrån vårdtagarens behov. Dessa behov kan bestå av personlig omvårdnad, städ, tvätt och inköp. I samtliga verksamheter är arbetstiden schemalagd med arbetstid kvällar och helger. Speciell nattpersonal finns på boende och hemtjänst


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska, går vårdutbildning eller har lång erfarenhet. För att arbeta inom hemtjänst och hemtagningsteam krävs det att du har körkort

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även kunna ta egna initiativ, ha en god förmåga att kommunicera, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha ett respektfullt och värdigt bemötande med en positiv människosyn och sätta vårdtagarens behov i fokus.

Vi ser helst att du kan arbeta hela sommaren och vill att du i din ansökan anger var du vill arbeta samt vilken sysselsättningsgrad du önskarÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2016-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 75
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. SemestervikariatMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 172/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1b68f199-3ee8-426f-9401-f4cb822c9d0d&TK=efe76c87-f6fd-4a83-a8d1-39183dc6f7c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Handledare LSS Semestervikariat

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 200 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren, brukaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och Omsorg söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som handledare inom LSS. I våra gruppboende, i boendestöd och korttidsvistelse möter du personer med olika funktionshinder i varierande åldrar. Arbetet innebär att ge stöd och omvårdnad utifrån varje persons individuella behov. Arbetstiden är schemalagd och omfattar kvällar, helger och jourtjänstgöring nattetid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska med inriktning funktionshinder, går vårdutbildning eller har lång erfarenhet. Körkort är meriterande.

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även kunna ta egna initiativ, ha en god förmåga att kommunicera, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha ett respektfullt och värdigt bemötande med en positiv människosyn och sätta vårdtagarens behov i fokus.

Vi ser helst att du kan arbeta hela sommaren och vill att du i din ansökan anger var du vill arbeta samt vilken sysselsättningsgrad du önskarÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2016-12-21
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. SemestervikariatMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 171/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=284d3f6f-29cc-47ef-b278-aeb7da694bac&TK=fecb2424-6fbd-4e41-833e-16997951043c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent Semestervikariat

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 200 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren, brukaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och Omsorg söker nu dej som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som personlig assistent. Arbetsplatsen är brukarens hem där du tillsammans med brukaren utför den assistans som han/hon har rätt till. Arbetstiden är schemalagd och kan omfatta kvällar, helger och nattjänstgöring. Hos en del brukare arbetar du ensam.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska med inriktning funktionshinder/personlig assistans, går vårdutbildning eller har lång erfarenhet.

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även kunna ta egna initiativ, ha en god förmåga att kommunicera, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha ett respektfullt och värdigt bemötande med en positiv människosyn och sätta vårdtagarens behov i fokus.

Vi ser helst att du kan arbeta hela sommaren och vill att du i din ansökan anger var du vill arbeta samt vilken sysselsättningsgrad du önskar.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2016-12-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. SemestervikariatMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 170/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef4b9722-e0cc-4713-9e4f-51ebf0de50ba&TK=4b79ab26-e08e-4985-8a01-f6755b0923a8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal