Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:55

Lediga jobb i Hörby kommun (1266), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd15 341
Täthet36,58Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area433,07Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land419,37Landareal (km²)
Sjö13,70Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt med de finaste film­ och sporträttigheterna.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016?!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1199 

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1949%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Älvdalsskolan

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.ARBETSUPPGIFTER
Du brinner för fritidshemsverksamheten och du vill vara med och utveckla fritidshemmen. Du ingår i ett härligt glatt arbetslag där verksamheten planeras, genomförs, utvärderas och utvecklas gemensamt. Vi har en hög måluppfyllelse och är mycket stolta över vår verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidspedagog eller lärare i fritidshem, och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på fritids. Du har ett positivt förhållningssätt och ett personligt engagemang.
Du är initiativrik, nyfiken, strukturerad och har ett gott ledarskap. Du har också förmågan att möta elevers olika behov för att utveckla dem till ansvarskännande och kreativa människor.
Självklart är du en person med god förmåga att arbeta tillsammans i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 61/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=371ab825-dd83-4d57-80b2-43f479beb731&TK=28f79735-4581-4849-bc46-534f1e67b94f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig ass, ett-årigt vik till kvinna i Hörby

Jag är en kvinna på ca 60 år som bor i ombonad villa tillsammans med min man i Hörby. Jag har haft en stroke för ca sju år sedan och behöver därför hjälp med personlig assistans. Jag behöver tex stöd med min sjukgymnastik och min kommunikationsträning. Behöver också hjälp med personlig omvårdnad och att sköta mitt hem, samt matlagning osv.
Jag är intresserad av mode, god mat och heminredning. Är en mycket aktiv person men tycker också om att koppla av vid TVn, läsa lite eller ta en promenad ute på stan. Vill gärna komma iväg på någon konsert eller evenemang. Jag ser helst att du som söker är en pigg och glad kvinna med personlig mognad och som delar mina intressen.


Vi söker dig som är utbildad undersköterska samt med erfarenhet av storke/afasi. Du har en personlig mognad och arbetar professionellt i alla avseenden. Jag önskar att du är flexibel och initiativrik. Viktigt för mig att vi fungerar bra ihop. Söker dig som har förmågan att känna av och kan ge distans när så behövs. Assistenterna är ett tight gäng med hög arbetsmoral som trivs bra och värderar sina uppdrag högt och så vill vi även att du ska göra.

Furuboda Assistans är ett helägt bolag av Föreningen Furuboda som erbjuder assistans till de som har rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi fungerar som arbetsgivare för personliga assistenter, administrerar löner samt anordnar utbildningar. För mer information, se vår hemsida www.furubodaassistans.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Jag behöver nu from 2017-07-01 en assistent på 78 % rörande ett 1- årigt vikariat då vår en av våra assistenter går på föräldraledighet. Tjänstgöring under dagtid fram tills kl 18.30 samt dagtid helger. 80% eller merAvtalsenlig lön enl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ref 145
Webbplats:
Epostadress: ansokan.fass@furuboda.se
Övrigt: Den ska innehålla personligt brev, meritförteckning och referenser från tidigare arbetsgivare. Ansökan ska vara oss tillhanda snarast dock senast 2017-04-30. Intervjuer och rekrytering sker löpande. Kontaktperson Maria Guggenheimer, telefon 046-270 09 99.
Arbetsplats: 
Adress: Furuboda Assistans AB
Furubodavägen 247
29686  Åhus Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Serviceelektriker

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker vi en serviceelektriker med arbetsområde södra och mellersta Skåne.

Dina arbetsuppgifter
Jobbet innebär elinstallationer och service generellt.
Arbete med värmepumpar, tele och fiber förekommer också.
Arbetstid dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en elutbildning. Behörighet är inte ett krav men meriterande.
Som person är du driven, noggrann och engagerad.
Många kundkontakter innebär att du måste vara serviceinriktad och har lätt att skapa goda relationer.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2820
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2820/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Praktiksamordnare

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsmarknadsenheten söker en Praktiksamordnare.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsmarknadspolitik är ett viktigt verktyg för hållbar utveckling, ökad integration och förbättrad folkhälsa. För bättre folkhälsa krävs höjd utbildningsnivå och fler invånare med egen försörjning. Arbete och utbildningsnivå påverkar i stor utsträckning ett samhälles förmåga att utvecklas hållbart och att invånarna upplever sig ha god hälsa. Grunden för en välfungerande integration är ökad sysselsättning för personer med utländsk härkomst.
Hörby kommuns arbetsmarknadspolitik styrs av Kommunstyrelsen utifrån kommunens långsiktiga vision och värdegrund. Insatserna sätts utifrån kommunens mål att får fler i arbete eller till studier och att höja andelen individer i kommunen med egen försörjning.
Vår verksamhet är att stödja arbetssökande, speciellt i prioriterade grupper, unga arbetssökande utan gymnasieexamen, vuxna arbetssökande med svag koppling till arbetsmarknaden, arbetssökande utrikesfödda, arbetssökande med funktionsnedsättning, till den närmaste vägen till arbete och egenförsörjning.
Arbetet fokuserar även på att höja utbildningsnivån bland medborgarna för att trygga samhällets framtida kompetensbehov. De arbetsmarknadspolitiska insatserna inom kommunen syftar främst till att få fler i arbete eller utbildning och sänka kostnaden för försörjningsstöd.
Försörjningsstödenheten, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan remitterar till AME som utför kartläggning, utredning, kompetenshöjande insatser och aktiviteter.
AME:s verksamhet ska syfta till att tiden i arbetslöshet för den enskilde ska bli så kort som möjligt genom att:
• Stödja arbetslösa personer till egen försörjning
• Motivera arbetslösa till arbete eller utbildning, för att därefter nå egen försörjning
Målgrupp:
• Unga arbetssökande utan gymnasieexamen, Ungdomar 16-24 år som är i behov av arbetsmarknadsinsatser och som finns inom KAA, det kommunala aktivitetsansvaret, se nedan.
• Vuxna arbetssökande med svag koppling till arbetsmarknaden,
• Arbetssökande utrikesfödda,
• Arbetssökande med funktionsnedsättning, till närmaste vägen till arbete
• Arbetslösa som är i behov av arbetsmarknadsinsatser och som uppbär försörjningsstöd
• Övriga arbetslösa
Arbetsuppgifter
Målgruppen är ungdomar och vuxna som för tillfället befinner sig utanför arbetsmarknaden och är i behov av arbetsmarknadsinsatser. Du kommer att etablera och underhålla kontakter i Hörby kommun för att få fram och följa upp praktikplatser av olika slag, såväl inom kommunens egna verksamheter som inom det lokal

KVALIFIKATIONER
Akademisk utbildning eller likvärdig

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Omgående eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 60/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=48df9462-ba9f-4ad2-bc55-1d96851c1b54&TK=a0394640-20df-487a-abff-1d08097d0da7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hantverkare, målare och snickare!

Söker Hantverkare, ska vara kunnig inom måleri och snickeri. Behöver ingen lärling utan ska vara självgående.
B-körkort är ett måste.

Du ska vara självgående och ha B-kort har du BE så är det meriterande då vi kör Liftar och andra tunga maskiner med.

Vi arbetar i hela södra Sverige, så övernattningar kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidÄr du riktigt duktig så får du fortsätta efter sommaren med.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: balgotsson12@yahoo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rada AB
Södra Rörum 4806
24294  Hörby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Verktygstekniker till Nolato MediTech i Hörby

På uppdrag och för omgående rekrytering söker vi 1 st verktygstekniker till Nolato Meditech i Hörby.  Nolato MediTech utvecklar och tillverkar polymera produkter och system i nära samarbete med ledande kunder inom medicinteknik och läkemedel.

Om tjänsten: 
I arbetsuppgifterna ingår det att:
* Utföra service, underhåll & reperation på formverktyg. Detta omfattar demontering/montering av verktygsdelar, statusbedömning, underhåll av slitdelar. Reperation av formverktyg vid haverier samt vid behov avgöra om reperation skall utföras av extern verkstad.
* Intrimning av nya verktyg tillsammans med företagets processtekniker
* Även service på övrig produktionsutrustning kan förekomma

Personliga egenskaper
Du ska kunna arbeta i såväl grupp som självständigt.
Du är en öppen, flexibel och noggrann person med en hög känsla för service och är kommunikativ. Du har en positiv inställning och har en god arbetsmoral. Vidare ställer tjänsten krav på att aktuell kandidat är lösningsorienterad och har en god analytisk förmåga. 
Som person är du ordningsam, självgående & initiativtagande samt trivs med att arbeta i en teknisk roll. 
 
Övriga krav
Då Nolato Meditech är verksamma inom medicinteknik ställer tjänsten krav på att du är rök- och snusfri samt att du har en god administrativ förmåga.
Då du använder bil i tjänsten är det ett krav att innehar giltigt körkort (B)
 
Utbildning
Teknisk godkänd utbildning på gymnasienivå
Godkända betyg i svenska, engelska och matte
 
Ansökan 
Är du intresserad av att denna tjänst omber vi dig att söka omgående. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Processbemanning AB, tel. 042-210299. Din ansökan behandlas konfidentiellt och vi kommer tillämpa en löpande rekryteringsprocess varför vi omber dig att söka omgående.  Ansökan sker via länk nedan.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Verktygsmakare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90231
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.processbemanning.se
  
Platsannons

Lärare i förskoleklass

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.ARBETSUPPGIFTER
De la Gardie är en F-3 skola med ca 65 elever, idylliskt belägen i byn Västerstad cirka 13 km utanför Hörby tätort.
Vi som arbetar på De la Gardie har höga förväntningar på våra elever och kollegor. Tillsammans värnar vi om trygghet och studiero för eleverna och en arbetsplats där alla trivs. På De la Gardie strävar vi efter en skola och ett fritidshem i ett nära samarbete. Vi samverkar inom enheten för att alla elever ska utvecklas efter egna behov och förutsättningar. Den dagliga verksamheten genomsyras av en röd tråd där vi arbetar tillsammans för att hitta strategier att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Tillsammans skapar vi starka individer med goda grunder för fortsatta studier i livet.
Arbetslaget i skolan består idag av fem personer där vi nu söker en medarbetare som tillsammans med oss vill utveckla verksamheten mot vårt gemensamma mål- 100% måluppfyllelse och 100% trygghet och trivsel. Vi hoppas att Du vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare. Välkommen till den lilla skolan med de stora möjligheterna!KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad förskolelärare med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten till att både bli rolig, inspirerande och utmanande. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du har lätt för att skapa relationer med såväl elever, föräldrar som kollegor.
Erfarenhet av samarbete mellan förskoleklass, grundskola och fritidshem är meriterande.

Tillgång till bil och körkort är ett krav.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Omfattning 80 - 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 59/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ccb4139b-bf26-45bf-bf1a-db25250feb00&TK=fdeb0555-ba90-4283-be8b-f6291606ac5b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Språklärare Spanska, engelska

Välkommen till Ludvigsborgs Friskola arbetslag åk 7-9 där du kommer att 80% med ämnena spanska och engelska läsåret 2017/2018. Avtalsenlig lön. Skolan har en god studerande kultur och klasserna består av runt 20 elever. Tjänsten innebär att du tillsammans med vår MA, NO-lärare är mentor i blivande klass 7. Du brinner för dina ämnen och tillsammans med dig lyfter du och dina elever lite högre. Du månar om skolans goda kvalitet i dina ämnen. Du trivs bland människor, är flexibel och lyhörd bland elever och kollegor. Varmt välkommen till oss!

Du brinner för dina ämnen och tillsammans med dig lyfter du och dina elever lite högre. Du månar om skolans goda kvalitet i dina ämnen. Du trivs bland människor, är flexibel och lyhörd bland elever och kollegor. Du förespråkar kollegialt lärande och känslan av att utvecklas tillsammans med övriga i lärarlaget. Varmt välkommen till oss på Ludvigsborgs Friskola1

Ludvigsborgs friskola startades 1993 av föräldrar för att ge barnen i byn möjlighet att gå i en liten skola i sin välkända och trygga närmiljö. Skolan ligger mitt i naturen med skogar och naturreservat in på knutarna. På skolgården samsas den riktigt gamla skolan med nyare byggnader. Skolan omfattar årskurserna F-9 samt fritidshem. Skolan har god studiekultur och högt söktryck.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.jonsson@ludvigsborgsskolan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ludvigsborgs Friskola
A P Kleens väg, Ludvigsborg
24271  LUDVIGSBORG Sverige
Hemsida: http://www.ludvigsborgsskolan.se
  
Platsannons

Barnsjuksköterska/Distriktssköterska till Vårdcentralen Hörby

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Hörby ligger mitt i Skåne vid Linderödsåsen. Här finns fantastisk natur med jakt, fiske och friluftsliv. Till Hörby finns det väldigt goda pendlingsmöjligheter från många håll i Skåne.

Vi är en stabil och välfungerande enhet med cirka 9 200 listade patienter och cirka 35 medarbetare. Vi erbjuder barnavårdscentral (BVC), barnmorskemottagning, läkarmottagning med specialister i allmänmedicin samt utbildningsläkare, distriktssköterskemottagning, specialistsjuksköterskemottagning för astma/KOL, diabetesmottagning och äldrevårdsmottagning. Vi tillhandahåller även mottagning till dietist, fysioterapeut och kurator. Vi värnar om att erbjuda våra patienter god tillgänglighet, respektfullt bemötande, kontinuitet, trygghet och hög medicinsk kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska för att arbeta hos oss på BVC.

BVC i Hörby ansvarar för cirka 900 barn. Här arbetar du enligt barnhälsovårdsprogrammet med barn 0-6 år som även inkluderar hembesök, läkarbesök, vaccination och föräldragrupper. I samma lokaler som BVC finns även mödrahälsovård.

Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med medarbetare som har lång erfarenhet och bred kunskap.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är du positiv, ansvarsfull, initiativrik och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du har ett utpräglat servicetänkande och har alltid barnets bästa i fokus.

Gällande de formella kraven så är du legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktssköterska. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från BVC, liksom kunskaper i PMO.

Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras före eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval för denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska, mottagning/vårdcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A673810
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4201f575-e933-44b8-b321-d8d0342e7f69&TK=5f9aef42-55a6-462b-9cba-e56bdd9bfb7d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 5
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ungdomscoach/Fritidsledare

Aktivitetshuset är en öppen mötesplats för kommunens barn och unga som ger oändliga möjligheter till goda sociala möten. Genom glädje, delaktighet och engagemang skapas en meningsfull fritid för alla som tar del av verksamheten.
Nu söker vi dig som, tillsammans med ett kreativt team, vill arbeta för att öka ungas livskvalité genom en meningsfull fritid.


ARBETSUPPGIFTER
I Hörby vill vi ge unga verktyg, mod och inspiration att engagera sig i den lokala demokratin. Är du den som kan leda arbetet med ungdomsdemokrati i Hörby?
Utöver arbetet med den lokala ungdomsdemokratin, som utgör ca 25% av tjänsten, kommer du att arbeta som fritidsledare på Aktivitetshuset.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har eftergymnasial Fritidsledarutbildning eller annan utbildning som bedöms meriterande. Du har lätt för att skapa relationer till och med ungdomar och är en kreativ och initiativrik person. Du har goda kunskaper om de demokratiska processerna som styr en kommun. Då du kommer jobba mycket i team och tillsammans med andra förvaltningar krävs god samarbetsförmåga. Du vill ständigt bidra till att verksamheten utvecklas – du vill göra skillnad.

Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 57/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5eb90c13-994a-4ae2-a90f-68e294223565&TK=a1042a56-392b-4578-9f7c-830ceaae53ed
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i de gymnasiegemensamma ämnen

Dina arbetsuppgifter består i undervisning i något eller några av ämnena vi söker.
Utöver undervisningen ingår även mentorskap och att vara en del i att utveckla vår skola

Är du en engagerad och driven lärare? Vill du vara med och utveckla både vår skola och vår undervisning? Då ska du se hit och skicka in en ansökan till oss för då vill vi ha dig som en i vårt team. Du ska vara behörig och inneha lärarlegitimation alternativt vara i slutet av din utbildning till lärare.

Tjänstens storlek, deltid - heltid, beror på din ämneskombination men det vi främst söker är lärare i matematik, idrott och hälsa, svenska och engelska. Även andra kombinationer i de gymnasiegemensamma ämnena kan vara av intresse.


Hörby Yrkesgymnasium är en fristående gymnasieskola i Hörby som erbjuder Fordons – och transportprogrammet samt Bygg- och anläggningsprogrammet.
Vi har utbildning inom inriktningarna, personbilsteknik, transport, karosseri och lackering samt anläggningsfordon.

Till hösten finns hela vår verksamhet i nyrenoverade lokaler som har nära både till centrum och busstation.

Vill du läsa mer, gå in på hemsidan: www.hyg.se
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningen är tillsvidareanställning med start 170809 eller enligt överenskommelse 6 månaders provanställning tillämpas.Fast månadslön enligt ö.k
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens: Gymnasielärare
Webbplats:
Epostadress: camilla.rosenqvist@hyg.se
Övrigt: Ansökan tas emot via e-post. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: HÖRBY YRKESGYMNASIUM AB
Metallgatan 11
24235  HÖRBY Sverige
Hemsida: http://www.hyg.se
  

Platsannons

Pizzabagare

Vi söker en pizzabagare. Det bra om du har 2 års erfarenhet.
Det är meriterande om du kan albanska. Detta pga. kökspersonalen pratar albanska.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månader provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@vikinghorby.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arbor & Durms Pizzeria KB

24234  HÖRBY 
Hemsida:
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Hörby. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO såsom försörjningsstöd, missbrukshandläggning, biståndshandläggning ÄO/LSS.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  
Platsannons

Kille på 11 år i Tollarps-området söker två personliga assistenter!

Jag är en charmig och glad kille på 11 år! Mina funktionsnedsättningar är bland annat autism, kraftig hörsel och synnedsättning samt diabetes. Mina intressen är att leka med tåg, bilar, hoppa studsmatta, musik och att bada! Jag tycker även om sagor om Thomas tåg, Blixten Mcqueen och Star wars.
Jag behöver hjälp med all daglig livsföring, du kommer att arbeta i mitt hem, i skolan och att följa med mig på olika aktiviteter.


Jag söker dig som är stabil och har tålamod, är lyhörd, kreativ och delar mina intressen. Du behöver inte ha erfarenhet av liknande yrken, dina personliga egenskaper är viktigast.

Enligt lagen om registerkontroll ska den som anställs för att arbeta med minderåriga, uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Vid ev. anställning kommer vi därför att begära ett sådant av dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv utdraget från polisen. Tänk på att polisens handläggning tar någon vecka, så beställ gärna ditt utdrag så snart som möjligt så att du har det till hands vid en ev. anställning

Furuboda Assistans är en privat assistansanordnare och ett helägt dotterbolag till Föreningen Furuboda. Genom vårt unika samarbete med Furuboda och dess verksamheter skapar vi ett mervärde för både kunder och personal. Vi erbjuder assistans till de personer som har rätt till personlig assistans enligt LSS eller Socialförsäkringsbalken. Vi fungerar som arbetsgivare för personliga assistenter, administrerar löner samt anordnar utbildningar. Assistansen skall genomsyras av närhet både mänskligt och geografiskt. Det är viktigt att både kunder och personal känner förtroende för oss. I allt arbete är respekt för den personliga integriteten grundläggande. Vi har tillstånd enligt Inspektionen för Vård och Omsorg (IVO) att bedriva assistans och vi är medlemmar i IfA, Intressegruppen för assistansberättigade och har deras godkännande. Vi finns i Skåne och Blekinge och har kontor i Åhus och i Lund. För mer info, se vår hemsida www.furubodaassistans.se

http://www.furubodaassistans.se
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid2 platser: ett föräldravikariat på cirka 75 % med start snarast möjligt till och med augusti 2018 samt en timanställning vid behov och under sommaren. Oregelbundna arbetstider dag, kväll, helg och natt. Intervjuer kommer att ske löpande. 60%-80%Kollektivavtal SKAF-KFO. Ersättning per arbetad timme.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan.fass@furuboda.se
Övrigt: Ansökan ska innehålla personligt brev och CV. Vi tar emot ansökan via epost: ansokan.fass@furuboda.se Ange referens 188 i ämnesraden.
Arbetsplats: 
Adress: FURUBODA ASSISTANS AB
Furubodavägen 247
29686  ÅHUS Sverige
Hemsida: http://www.furubodaassistans.se
  
Platsannons

Barnmorskor till Barnmorskemottagning i Hörby

Gör skillnad. Varje dag.

Är du en barnmorska med erfarenhet av mödrahälsovård på jakt efter nya utmaningar? Trivs du med att styra över ditt eget arbete? Vi söker nu två barnmorskor till barnmorskemottagningen i Hörby.

Barnmorskemottagningarna på Skånes universitetssjukvård (SUS) är en stor organisation med femton mottagningar från Hörby i norr till Malmö i söder. Till verksamhetsområdet hör även mödra-barnhälsovårdspsykologer som har verksamhet förlagd i både Lund och Malmö. Tillsammans arbetar 75 barnmorskor hos oss för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid enligt Hälsoval Skånes ackrediteringsvillkor. I enlighet med Hälsovalets uppdrag handlägger vi normal graviditet, erbjuder föräldrastöd, preventivmedelsrådgivning, STI-provtagning samt cellprovtagning. Vi månar om ett gott samarbete med övriga inblandade vårdaktörer kring den blivande familjen så som kvinnosjukvården, MHV/BHV-psykologerna, barnhälsovården och vårdcentralerna.

Hos oss i Hörby möter du som barnmorska spännande patienter med stor bredd på ålder, bakgrund, utbildning och erfarenheter. Vi har precis flyttat vår verksamhet till nya fräscha lokaler där du får möjlighet att samverka med kollegor på såväl barnavårdscentralen som på vårdcentralen.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi nya barnmorskekollegor till vårdcentralen i Hörby!
Som barnmorska på vår barnmorskemottagning får du ett självständigt och stimulerande arbete, med möjlighet att göra en betydande skillnad för den enskilda kvinnan och för hennes familj. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av mottagningsarbete, men även telefonrådgivning och arbete med föräldrastöd ingår i din roll. Utöver detta finns möjlighet att arbeta tillsammans med andra barnmorskor med exempelvis amningsgrupp, förlossningsrädsla eller flerspråkig föräldrautbildning. Rådgivning kring levnadsvanor tillhör också ditt ansvarsområde.

Då vi vill att du som barnmorska ska få använda och utveckla dina kompetenser kommer rollen utformas både utifrån dina kunskaper och verksamhetens behov. Eftersom du arbetar självständigt med mottagningsarbete kommer du till viss del att kunna påverka inte bara ditt arbete, utan även din arbetstid som är förlagd måndag till fredag.

Som ett steg i vårt arbete att främja mångfald har verksamheten prioriterat HBTQ-utbildning för alla våra medarbetare. Vi värdesätter att du delar vår värdegrund ”Välkomnande, Drivande, Omtanke och Respekt”.

Skånes universitetssjukhus erbjuder reaktivering för personer som är utbildade barnmorskor men som aldrig utövat yrket. Om du tidigare arbetat som barnmorska men behöver repetera dina kunskaper är reaktivering också en möjlighet. Du är välkommen att söka tjänsten och önska reaktivering.


KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss till dig som är legitimerad barnmorska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Arbetslivserfarenhet som barnmorska, gärna från mödravårdscentral, förlossnings- och/eller perinatalavdelning ser vi som meriterande. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och ser positivt på om du har vana av att arbeta i Web-Pasis. Om du har erfarenhet kunskaper inom motiverande samtal och/eller HBTQ-utbildning är det meriterande för tjänsten. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som är trygg och självständig i din roll som barnmorska. Du trivs med att arbeta samverkande kring familjen och är lyhörd och ödmjuk i mötet med dina patienter och deras närstående. Du har en god förmåga att samarbeta både internt med olika yrkesgrupper och externt mot andra enheter. Vidare värdesätter vi att du har ett genuint intresse för att arbeta inom kvinnosjukvård och engagemang för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla området. Är du dessutom positiv och nyfiken på förändring tror vi att du kan vara vår nya kollega!

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Barnmorska, öppen vård/mödravård
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A666420
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=656795c2-6c86-43a1-b69b-d4dc00940cd2&TK=8c6f52ae-e7ce-45f0-a6e4-578e70b91203
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 5
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

sommarvikarie/timvikarie Hjularöd Gruppbostad LSS

Som boendestödjare på Hjularöd gruppbostad stöttar du verksamhetens boende i att pedagogiskt planera och utföra dagliga aktiviteter och rutiner. Som vikarie hoppar du in i verksamheten under ordinarie personals frånvaro. I tjänsten ingår att planera, driva och följa upp arbetet runt brukaren utifrån dennes styrkor, intressen och drömmar. Under sommarmånaderna planeras både längre och kortare utflykter tillsammans med de boende men arbetet fokuserar även på att bibehålla en trygg och strukturerad vardagsmiljö. I ditt arbete ansvarar du även för att skapa och bibehålla goda relationer med verksamhetens kunder och deras anhöriga. En viktig uppgift är förstås att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen.

Du har relevant utbildning inom vård och omsorg. Tex undersköterska, handledare med socialpsykiatrisk inriktning, socionom osv.
Meriterande om du har arbetat med personer inom autismspektrum och har erfarenhet av tydliggörande pedagogik.
Du har ett tydligt engagemang och egen drivkraft, arbetar bra både självständigt och i grupp. Är flexibel och lösningsorienterad. Du har god datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift.Hjularöd gruppbostad är ett boende för personer med autism och/eller utvecklingsstörning. I verksamheten finns 6 lägenheter och verksamheten är bemannad dygnets alla timmar. Verksamheten är belägen i Hörby centrum, ca 20 minuters bilfärd från Lund och med möjlighet till pendling med kollektivtrafik.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVi ser gärna att du fortsätter din tjänst som behovsvikarie efter sommaren Vi tillämpar individuell lönesättning Vi rekryterar löpande 80% eller merVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linette.winde@nytida.se
Övrigt: vi rekryterar löpande Referens tas med vid intervju
Arbetsplats: 
Adress: Nytida AB- Villa Haglösa/Hjularöd
tingsgatan 18
24231  hörby Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKA SÖKES TILL UPPDRAG INOM PRIMÄRVÅRD!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning en legitimerad sjuksköterska för uppdrag inom primärvård i Hörby.

Uppdragsperiod: Maj-augusti
Omfattning: 50-75%

Friheten av att kunna välja själv när och var du vill arbete kanske känns lockande? Vill du prova på att arbeta inom nya områden eller bara testa på en ny arbetsplats? Rent A Nurse är rikstäckande och har en bred kundportfölj med uppdrag inom både privat som såväl offentlig sektor över hela landet. Vi erbjuder därför en trygg anställning, där Du står i centrum med dina önskemål.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska minst 2 års yrkeserfarenhet. Du behöver ha erfarenhet av primärvård samt PMO. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om oss
MISSA INTE att du har chans att få extra pengar i plånboken genom årets fina SOMMARBONUS. Allt detta för dig som arbetar via oss i sommar!

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!

Rekrytering sker löpande så välkommen att kontakta oss redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 832
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=832
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent -A -Nurse Scandinavia AB
Hallenborgs Gata 8
21119  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder tillsvidareanställningar, semestervikariat, sjukvikariat samt andra kortare vikariat.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: neta.andersson.ikechukwu@tidningsbararna.se
Övrigt: Rekrytering sker kontinuerligt så dröj därför inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  
Platsannons

Nattpersonal

Tre-O Stjärnhusen AB är ett vård/behandlingshem med en avdelning för särskilt boende med inriktning psykiatri och en avdelning HVB med inriktning självdestruktiva kvinnor. Vi söker nu en nattpersonal, deltid 69 %. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa och stödja vårdtagare utifrån genomförandeplan. I tjänsten ingår sovande jour.

Utbildning krävs, undersköterska eller behandlingsassistent helst med inriktning psykiatri. Erfarenhet från arbete med personer med psykisk funktionsnedsättning och missbruk samt somatisk samsjuklighet är meriterande. Du som söker tjänsten ska vara beredd på att ta ett stort ansvar samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegorna för att driva verksamheten framåt. Du ska även ha datorvana då vi dokumenterar i Safe-doc. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Tre-O Stjärnhusen AB är ett vård/behandlingshem som ligger i Ludvigsborg mellan Höör och Hörby. Stjärnhusen har en avdelning särskilt boende, uppdelad på två hus med 8 lägenheter i varje hus samt en liten stuga med 1 plats som oftast används som utslussningsboende. Målgruppen är klienter med kronisk psykisk ohälsa. Samt en HVB-avdelning för kvinnor med missbruk och självskador. Som nattpersonal arbetar man på båda avdelningarna.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUtdrag ur brott- och misstankeregister krävs innan anställning. B-körkort krävs, Provanställning 6 månader tillämpas. Vi har rökfri arbetstid. Stjärnhusen arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. 60%-80%Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas.malmros@tre-o.se
Övrigt: Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: 3O Stjärnhusen AB
Ludvigsborg, Kvarndammsvägen 21
24394  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.tre-o.se
  

Platsannons

Utredare/Behandlare till Familjehuset i Hörby

VoB Syd är ett kommunalt vårdbolag som ägs av kommunerna i Kronobergs län och Skåne. Verksamheterna tar emot akuta och planerade uppdrag från socialtjänsten (SOL och LVU) gällande skydd och stöd, utredning, behandling med placering i HVB eller familjehem. VoB driver även boenden för ensamkommande flyktingungdomar och erbjuder konsultationer och insatser i öppenvård. VoB är känt för kundfokus, kvalitetstänkande och förståelse för socialtjänstens situation. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

VoB erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för dig som vill satsa i ett kreativt sammanhang med korta beslutsvägar. Vår företagskultur kännetecknas av en hög grad av delaktighet och ömsesidig respekt där arbetsglädje och laganda uppnås. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och subventionerad friskvård. Vårt arbete kännetecknas av professionalitet och hög kompetens. Med utgångspunkt från beprövade och kunskapsbaserade metoder bidrar vi till förändring som gör skillnad i klienternas liv.

Familjehuset i Hörby är ett akut, utrednings- och behandlingshem för barn och familjer Vi har två familjeavdelningar en för familjer med barn 0-3 år, och en för familjer med barn upp till 12 år.
Alla delar av verksamheten erbjuder ett kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete liksom, observationer och kortare stödinsatser.
Utöver att bistå socialtjänsten med kvalificerade utredningar är målet för verksamheten att möjliggöra för barn och föräldrarna att fungera bättre tillsammans. Föräldrar får stöd i att utveckla sitt föräldraskap så att barnen får en god omvårdnad, med struktur och trygghet som grund för deras framtida utveckling.
Vi söker nu en medarbetare som vill bidra med sin kompetens och erfarenhet och som tillsammans med övriga medarbetare vill vara med och utveckla Familjehuset.


ARBETSUPPGIFTER
• Du är aktiv och delaktig i det dagliga miljöterapeutiska arbetet i verksamheten
• Du genomför strukturerade samtal, manualbaserade metoder eller motsvarande och genomför referenssamtal.
• Daglig dokumentation/journalskrivning

KVALIFIKATIONER
Du som söker är socionom, beteendevetare, socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning, med erfarenhet av utrednings-behandlingsarbete. Du har förmåga att skapa goda samarbetsrelationer och Du har en lösningsfokuserad inställning.
Erfarenhet av arbete på HVB-hem liksom av BBIC-modellen är meriterande.

ÖVRIGT
B-körkort samt att du avstår från att röka under arbetstid är en förutsättning för anställning.
Kollektivavtal: KFS vård och omsorgsavtalet tillämpas. Inför en ev. anställning inhämtar arbetsgivaren utdrag från misstanke- och belastningsregistret.
Urval sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-01 Snarast efter överenskommelse, upphör: 2018-06-18 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A677204
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ddbde43e-abf8-41a2-8976-e55663b75802&TK=c723a5b6-3276-46a7-81a3-58a23f705fed
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VoB Syd AB, Familjehuset i Hörby
PG Vejdes väg 15
35196  Växjö Sverige
Hemsida: http://vob.se/familjehuset-i-horby/
  

Platsannons

Underhållstekniker - Hörby

Om Processbemanning AB:

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.Är du noggrann? Är du händig med ett brett tekniskt intresse samt ordningsam? Då kan detta vara en tjänst för dig - just nu söker vi en underhållstekniker till vår kund i Hörby.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär att du i huvudsak kommer att arbeta med maskindelstvätt, planerad tillsyn och service. Kan även förekomma förebyggande arbete och underhåll av bland annat fastighet, formsprutningsmaskiner, robotar och produktionsutrustning.

Vem är du?
Personliga egenskaper som efterfrågas är att du ska kunna arbeta i såväl grupp som självständigt. Du är en öppen, flexibel och noggrann person med en hög känsla för service och är kommunikativ. Du är också en uppfinningsrik person med förmåga att komma med individuella och kreativa lösningar. Du har en positiv inställning och har god arbetsmoral.

Krav för tjänsten är:
- Rök- och snusfri
- Serviceinriktad
- Körkort (B) och tillgång till bil
- God datakunskap
- Godkända betyg i svenska, engelska och matte
- Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med hydraulik, pneumatik samt renrumsarbete.

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.

Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=87767
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.processbemanning.se
  
Platsannons

Samskapa söker driven behandlingspersonal till våra HVB i Hörby och Åkarp

Nu söker vi flera behandlare till HVB Kognio 2 och en behandlare till HVB Kognio 1. Kognio 2 återfinns i Åkarp utanför Malmö och Kognio 1 i Hörby. Verksamheterna ställer stora krav på att du som person är trygg i dig själv och kan planera/strukturera/utföra arbetet självständigt med ungdomen utifrån en väl formulerad målbild.

Tillsammans med dig skapar vi en trygg arbetsplats där du får uppleva att du kan göra skillnad och utvecklas. Där du kommer att bli företagets viktigaste resurs i arbetet med våra ungdomar.
Tillsammans med dig skapar vi en trygg arbetsplats där du får uppleva att du kan göra skillnad och utvecklas. Där du kommer att bli företagets viktigaste resurs i arbetet med våra ungdomar.

Tjänsterna är med placering i Hörby eller Malmö.


Samskapas vision är: ”att få utsatta ungdomar att förstå och realisera sin fulla potential”

Anslut dig till oss för att samskapa utveckling för utsatta ungdomar. Hjälp oss att ge fler ungdomar förutsättningar och en ljusare framtid.

Vi söker dig som drivs av att få ungdomar att växa och utvecklas och som förstår vikten av relationens betydelse för lyckade behandlingsresultat. Du trivs med att ta ansvar och uppskattar möjligheten att påverka och utveckla verksamheten kvalitativt

Vi ser att du som söker är utbildad socionom, socialpedagog, behandlingspedagog eller annan eftergymnasial utbildning som vi bedömer adekvat för vår verksamhet. Vi ser också gärna att du har arbetslivserfarenhet där du är van vid att arbeta nära ungdomar. Vidare så är du pedagogisk, har god samarbetsförmåga, tålamod och tar ett stort ansvar i ditt arbete.
God datorvana samt god vana av dokumentationsarbete är ett måste och erfarenhet av Journal Digital är meriterande.
Språkkompetens i olika språk är meriterande. B-körkort samt tillgång till egen bil är önskvärd men inte ett krav.

Personliga egenskaper:
Vår värdegrund betonar hög kvalité, respekt, omtanke och engagemang för våra ungdomar.
Därför söker vi dig som är bra på att skapa och utveckla relationer, samt förstår vikten av bemötandets och förhållningssättets betydelse för lyckade behandlingsresultat. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta självständigt och är flexibel och initiativrik.
Dina stödinsatser sker både individuellt och i grupp. Du ska gilla att arbeta och få saker gjorda, både administrativa såväl som praktiska. Möjligheter till deltid och att påverka sitt schema finns.
Vi arbetar med ungdomars resurser samt med att skapa ett meningsfullt sammanhang för dem som ännu inte anser sig ha det. Vi samskapar behandlingsinsatser tillsammans med ungdomen, personligt- och professionellt nätverk samt dennes uppdragsgivare, med målet att bidra med långsiktiga personliga och systemiska behandlingsresultat.

Vår målgrupp är barn och unga 13-17 år som utöver social problematik kan ha brister i de redskap individen behöver för att bearbeta sinnesintryck och för att anpassa sitt beteende på ett ändamålsenligt sätt. Det kan röra sig om en kognitiv nedsättning, så som t.ex. en neuropsykiatrisk diagnos.

Vi är ett växande företag som fokuserar på ständig förbättring i både behandlingsarbete och organisation och därför vill attrahera sökande som är intresserad av att växa i sin roll.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi är ett växande företag som fokuserar på ständig förbättring i både behandlingsarbete och organisation och därför vill attrahera sökande som är intresserad av att växa i sin roll.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@samskapa.com
Övrigt: Skriv tydligt i ämnesrubriken om du söker endast tjänsten i Hörby eller Åkarp. Vi jobbar med löpande urval så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!
Arbetsplats: 
Adress: Samskapa i Sverige AB
Box 35
24321  Höör Sverige
Hemsida: http://www.samskapa.com
  
Platsannons

Personlig assistent till Hörby!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent för en tjänst på 12,5%. Arbetspassen är främst förlagda på kväll och natt mellan kl. 21-09. På nätterna ingår 7 timmar jour. Extra schemalagda dagpass kommer att tillkomma i tjänsten. Extra inhopp vid behov kommer att bli aktuella. Vår kund bor i en lägenhet i Hörby, hon har dubbelassistans dygnet runt och behöver hjälp med all personlig omvårdnad såsom av- och påklädning och personlig hygien. Övriga uppgifter såsom städning, hjälp vid måltider, skriva och läsa ingår också i de dagliga rutinerna.

Vi söker dig som är kvinna och som tycker om att arbeta med människor. En fördel är också om du har lifterfarenhet, är praktiskt lagd och har förståelse för teknisk apparatur eftersom kunden behöver hjälp med exempelvis TV och telefon. Det är viktigt att du har förmågan att komma med egna initativ samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och behov.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Körkort: B körkort och bil är till fördel för att ta sig till jobbet.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6041%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Föreningsgatan 15
21144  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Lärare i slöjd, inriktning textil

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Frostaskolan är en F-9 skola och som ligger i centralorten Hörby.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som slöjdslärare i åk 5-9 på Frostaskolan med inriktning textil.
Du skall bedriva undervisning i med elevernas utveckling och lärande i fokus. Du skall vara väl förtrogen med matrisarbete och formativ bedömning.
Vi tror på våra elever och deras drivkraft, nyfikenhet och motivation.
Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö med kreativa och positiva elever och medarbetare.
Du ska se pedagogiska utmaningar som en stimulerande möjlighet, vara relationsorienterad, ansvarsfull och ha humor.
Samarbete med övriga kollegor är en viktig del.
Mentorskap tillsammans med kollega kommer att ingå i klass åk 9.

KVALIFIKATIONER
Behörig/Legitimerad slöjdlärare med dubbel ämneskompetens alt behörig/leg textilslöjdslärare.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, upphör: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 51/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a59d445b-5abc-4937-9577-13bddbd03c6d&TK=d0eab1a2-9120-48ce-9752-68796148f8c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tandläkare

På Hörby Tandvården kan du vara säker på att du kommer till vårdpersonal med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov i fokus. Vi brinner för vårt yrke och att vi alltid ställs inför nya utmaningar.

Vårt mål är att hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha, fungerande och naturligt vackra munnar hela livet. Vi gör det mesta inom tandvård.

Vi söker efter en tandläkare som kan börja arbeta snarast.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHeltidsanställning som kan leda till tillsvidare anställning.Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@horbytandvarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hörby Tandvården
Västergatan 3
24231  HÖRBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandhygienist

På Hörby Tandvården kan du vara säker på att du kommer till vårdpersonal med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov i fokus. Vi brinner för vårt yrke och att vi alltid ställs inför nya utmaningar.

Vårt mål är att hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha, fungerande och naturligt vackra munnar hela livet. Vi gör det mesta inom tandvård.

Vi söker efter en tandhygienist om kan börja arbeta snarast.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHeltidsanställning som kan leda till tillsvidare anställning.Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@horbytandvarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hörby Tandvården
Västergatan 3
24231  HÖRBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandsköterska

På Hörby Tandvården kan du vara säker på att du kommer till vårdpersonal med hjärtat på rätt ställe och som sätter dig och dina behov i fokus. Vi brinner för vårt yrke och att vi alltid ställs inför nya utmaningar.

Vårt mål är att hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha, fungerande och naturligt vackra munnar hela livet. Vi gör det mesta inom tandvård.

Vi söker efter en tandsköterska som kan börja arbeta snarast.

Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHeltidsanställning som kan leda till tillsvidare anställning.Fast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@horbytandvarden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hörby Tandvården
Västergatan 3
24231  HÖRBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en svetsare, som även kan montera, till ett företag i mellersta Skåne.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet kräver att du har god verkstadsvana, samt behärskar både MIG och TIG-svetsning i alu, stål och rostfritt.
Montering av färdiga detaljer förekommer också.
Arbetstid är dagtid.

Din bakgrund
Du har några års praktisk erfarenhet av svetsning och montering, det krävs stor noggrannhet och hög kvalitet i varje arbetsmoment.
Du är en person som är van vid att jobba självständigt i ett högt tempo.

Tjänsten är en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Sista ansökningsdag är 14 maj men sök så snart du kan.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2719
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2719/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Pizzabagare

Vi söker en pizzabagare. Det bra om du har 2 års erfarenhet.
Det är meriterande om du kan albanska. Detta pga. kökspersonalen pratar albanska.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månader provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arbor & Durms Pizzeria KB

24234  HÖRBY 
Hemsida:
  
Platsannons

Nytida söker sjuksköterska till våra HVB/STB i Kristianstad/Hörby


Som sjuksköterska hos oss har du ett nära samarbete med barn/ungdomar, behandlingspedagoger, läkare och chefer. Du har även ett viktigt samarbete med våra uppdragsgivare, som kan vara ex. kundens hemkommun eller en slutenvårdsenhet.
Utöver ovanstående arbetar du med;

- Följa upp att upprättade MAS riktlinjer och lokala rutiner efterlevs
- Läkemedelsförrådsansvarig enligt riktlinjer för läkemedelshantering
- Uppmärksamma åtgärdsbehov samt åtgärda i samråd med verksamhetschef
- Medverka vid egenkontroll vid HSL
- Inventera behovet av fortbildning inom området sjukvård
- Medicinska ansvaret och delegation till behandlingspersonal
- Handledning
- Delning av dosetter
- Dokumentation
- Du ingår i regionens ledningsgrupp som består av 10st Verksamhetschefer, säljledare, Hr-specialist och RegionchefVill du vara med och göra skillnad för barn och unga samt ingå i våra härliga arbetslag?

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri och erfarenhet inom liknande verksamheter är meriterade. Utöver detta ska du vara en person som är lösningsfokuserad, har lätt för att samarbeta och kan arbeta självgående. Du ska vara noggrann, flexibel, ansvarstagande och medverka till att driva utvecklingen framåt i verksamheten.
B-körkort samt flytande kunskaper i svenska är ett krav. Vi strävar efter jämn könsfördelning och ser därför gärna manliga sökande.


Vi har specialiserat vår behandling för barn och unga med social problematik i kombination med neuropsykiatriska funktionshinder. Våra 7 stycken HVB- och STB enheter, som tjänsten gäller för, ligger beläget omkring Hörby och Kristianstad. Varje enhet har 6 platser och ungdomarna bor i egna rum/lägenheter. Det finns gemensamhetsutrymmen och gemensamt kök.
Vi är ett värderingsstyrt företag och med vår vision gör vi världen lite bättre, en människa i taget.

Nytida
Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 375 enheter runt om i landet. Våra 7 000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. www.nytida.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Erkin.Kahrovic@nytida.se
Övrigt: Bifoga ditt CV och personligt brev samt skriv i ämnesraden ”Söker till sjuksköterska”
Arbetsplats: 
Adress: Nytida AB- Davsjö Vård AB
Östraby 9100
24297  Hörby Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Sommarvikarier som Personlig assistent ref 600

Vi söker sommarvikarier som personlig assistent till en 8-årig flerfunktionshindrad flicka i Hörby kommun. Flickan har ett mycket stort omvårdnadsbehov och i arbetsuppgifterna ingår bl.a. sondmatning. Flickan har även tracheostomi.

Du kommer att arbeta i en personalgrupp bestående av 10 st assistenter.
Schemalagd arbetstid är ca 80% med arbetstid dag, kväll, natt.


Din ansökan kommer att läsas av både uppdragsgivaren och kontorets personal.

Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister – LSS uppvisas.


Vem är du?

DU ska vara glad, empatisk, positiv, flexibel och ha en bra samarbetsförmåga. DU måste också ha stor ansvarskänsla och fungera väl under stor känslomässig stress. DU ska vara rökfri och får heller inte vara pälsdjursallergiker då det finns hund i familjen.

KRAV
* Körkort och tillgång till bil


Tillträde enligt överenskommelse.
Din ansökan kommer att läsas av både uppdragsgivaren och kontorets personal.
Före erbjudande om anställning måste utdrag ur polisens belastningsregister – LSS uppvisas.

Max Assistans AB är ett privatägt företag med säte i Båstad kommun.
Vi administrerar personlig assistans enligt LSS för funktionsnedsatta.
Vi hjälper till vid ansökningar och skrivelser till myndigheter.
Vi ger även råd och stöd i olika handikappfrågor.

Vårt motto är: Kvalitet, Gemenskap och Trygghet.

www.maxassistans.se/arbeta-hos-oss/jobb/
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSom sommar vikarie kommer du att arbeta under juni, juli och augusti. 60%-80%Lön, ob-ersättning och andra ersättningar enligt kollektivavtalet Personlig assistans (Bransch G).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ref 600
Webbplats: http://www.maxassistans.se/arbeta-hos-oss/jobb/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MAX assistans AB
Ranarpsvägen 54
26992  BÅSTAD Sverige
Hemsida: http://www.maxassistans.se
  

Platsannons

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

1952 var året när Mårtenssons Bil i Hörby startades. Idag är Mårtenssons Bil utan jämförelse Skånes största bilfirma med 800 bilar som samsas på en yta om 15 000 kvm. Idag är fjärde generationen Mårtensson involverade i verksamheten. Vi är auktoriserade för Peugeot i Hörby och hanterar allehanda olika märken både till försäljning och i Verkstad. Stort som smått.

Vi söker en TA-mekaniker / Mekaniker

Bilmekaniker med inriktning på Peugeot.

Glad - arbetsam - effektiv. Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad Ordningssinne. B Körkort är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@m-bil.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mårtenssons Bil AB
Box 69
24221  HÖRBY 
Hemsida: http://www.martenssons-bil.se
  

Platsannons

Byggnadssnickare

Sundsholms Bygg startades 2011 med inriktning på privatkunder och företag. Idag är vi i ett expansivt skede med 3 anställda. Våra uppdrag är oftast i Hörby, Lund och Eslöv området.

Just nu söker vi dig som har yrkesbevis samt några års erfarenhet. Du som brinner för ditt yrke och kan leverera ett kvalitativt arbete.

Du kommer att arbeta med det mesta inom bygg, till exempel:
Byggnadssnickare
- Om- och tillbyggnader,
- Fönsterbyte
- Köksbyte
- Badrum,
- Takbyten
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal finns med Byggnads.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka ditt CV och Personligt brev på mail eller post
Arbetsplats: 
Adress: Sundsholms Bygg AB
Bangatan 6
24231  HÖRBY 
Hemsida: sundsholmsbygg.se
  
Platsannons

Tim-vikarie

Tre-O Stjärnhusen AB är ett vård/behandlingshem med en avdelning för särskilt boende med inriktning psykiatri och en avdelning HVB med inriktning självdestruktiva kvinnor. Vi söker nu tim-vikarier. I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa och stödja vårdtagare utifrån genomförandeplan.

Utbildning krävs, undersköterska eller behandlingsassistent helst med inriktning psykiatri. Erfarenhet från arbete med personer med psykisk funktionsnedsättning och missbruk samt somatisk samsjuklighet är meriterande. Du som söker tjänsten ska vara beredd på att ta ett stort ansvar samtidigt som du har lätt för att samarbeta med kollegorna. Du ska även ha datorvana då vi dokumenterar i Safe-doc. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tre-O Stjärnhusen AB är ett vård/behandlingshem som ligger i Ludvigsborg mellan Höör och Hörby. Stjärnhusen har en avdelning särskilt boende, uppdelad på två hus med 8 lägenheter i varje hus samt en liten stuga med 1 plats som oftast används som utslussningsboende. Målgruppen är klienter med kronisk psykisk ohälsa. Samt en HVB-avdelning för kvinnor med missbruk och självskador.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tim-vikariatLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas.malmros@tre-o.se
Övrigt: Rekrytering kommer att ske löpande så platserna kan vara tillsatta före sista ansökningsdagen.
Arbetsplats: 
Adress: 3O Stjärnhusen AB
Ludvigsborg, Kvarndammsvägen 21
24394  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.tre-o.se
  

Platsannons

Pilevallens behandlingshem söker behandlingsassistenter!

Pilevallens behandlingshem ligger vackert beläget i Hemmeneköp 2 km utanför Önneköp. Pilevallens behandlingshem är en liten enhet med plats för 10 ungdomar.

Pilevallens behandlingshem söker en behandlingsassistent som kan arbeta med ungdomar med psykosociala problem.

Utbildning och erfarenhet
Lämplig utbildningserfarenhet är socionom, socialpedagog eller behandlingsassistent. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar med psykosociala problem är meriterande.

Vi söker även sommararbetare med lämplig utbildning/bakgrund.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidFast lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pilevallens.behandlingshem@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pilevallens Vård och Behandling
Byadammsvägen 13
27291  SIMRISHAMN 
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren kock sökes till thairestaurang i Hörby

Allmänt förekommande arbetsuppgifter så som att planera, förbereda och tillaga mat. Hygien och kunskap om de råvaror som används är viktigt.

Vi söker en duktig kock som har minst tre års erfarenhet av asiatisk matlagning, framförallt inom det thailändska köket. Meriterande om du kan laga sushi.
I perioder kan det vara högt tempo i köket. Du bör därför vara stresstålig, organisatorisk och bra på att samarbeta.

Thairestaurang i centrala Hörby. Öppettider tisdag - söndag kl. 11:00 - 20:00.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: affan.niming@hotmail.com
Övrigt: Vi tar emot din ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Massmann Thai Restaurang
Kungsgatan 12
24231  Hörby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingsassistent till AUXILIUM 4 YOU i Hörby

AUXILIUM 4 YOU är ett HVB för ensamkommande barn. Vårt mål är att erbjuda en trygg, integrerande och utvecklande tid för barn som kommer till Sverige utan vårdnadshavare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att jobba som behandlingsassistent på ett hvb-hem, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av detta.

Utbildning är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTjänsten är på 50-100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: momme.11@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Transport & Boendeomsorg i Syd AB

21573  MALMÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Föreståndare till AUXILIUM 4 YOU i Hörby

AUXILIUM 4 YOU är ett HVB för ensamkommande barn. Vårt mål är att erbjuda en trygg, integrerande och utvecklande tid för barn som kommer till Sverige utan vårdnadshavare.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att jobba som föreståndare på ett hvb-hem, och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av detta.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är på heltid och tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: momme.11@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Transport & Boendeomsorg i Syd AB

21573  MALMÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/distriktssköterska Semestervikariat

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 200 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren, brukaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Hörby kommun kan erbjuda dig en hög ingångslön 30 000 kronor per månad under sommarmånaderna, god arbetsmiljö, lång och bra brevidgång och trevliga arbetskamrater.

Vi söker nu dej som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som Sjuksköterska/distriktssköterska i handikappomsorgen, hemsjukvården och äldreboenden.
Du kommer att ansvara för omvårdnad, handleda och undervisa vårdpersonal samt samverka med närstående.
Dokumentation sker i Procapita Plus. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring dag, kväll, helg/natt.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska. Datavana, gärna erfarenhet av Procapita Plus. Körkort är ett krav.

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även kunna ta egna initiativ, ha en god förmåga att kommunicera, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha ett respektfullt och värdigt bemötande med en positiv människosyn och sätta vårdtagarens behov i fokus.
ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2016-12-23
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 173/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b93eb8d6-1a51-41e6-8570-cfb1369a0b9a&TK=13e825c1-8356-436b-b103-3110e4222675
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska/hemvårdare Semestervikariat

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 200 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren, brukaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och Omsorg söker nu dej som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som Undersköterska/Hemvårdare i våra särskilda boende, demensboende, korttidsboende, hemtagningsteam och hemtjänst. I särskilt boende arbetar Du på Bokegården eller Hagadal. Våra demensboende finns på Källhaga och Hagadal och vårt korttidsboende heter Solbacken
Hemtagningsteamet utför rehabilitering i hemmet för både äldre och yngre vårdtagare. Hemtjänst utför biståndsbedömda insatser i hemmet utifrån vårdtagarens behov. Dessa behov kan bestå av personlig omvårdnad, städ, tvätt och inköp. I samtliga verksamheter är arbetstiden schemalagd med arbetstid kvällar och helger. Speciell nattpersonal finns på boende och hemtjänst


KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska, går vårdutbildning eller har lång erfarenhet. För att arbeta inom hemtjänst och hemtagningsteam krävs det att du har körkort

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även kunna ta egna initiativ, ha en god förmåga att kommunicera, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha ett respektfullt och värdigt bemötande med en positiv människosyn och sätta vårdtagarens behov i fokus.

Vi ser helst att du kan arbeta hela sommaren och vill att du i din ansökan anger var du vill arbeta samt vilken sysselsättningsgrad du önskarÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2016-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 75
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. SemestervikariatMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 172/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1b68f199-3ee8-426f-9401-f4cb822c9d0d&TK=efe76c87-f6fd-4a83-a8d1-39183dc6f7c9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Handledare LSS Semestervikariat

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 200 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren, brukaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och Omsorg söker nu dig som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som handledare inom LSS. I våra gruppboende, i boendestöd och korttidsvistelse möter du personer med olika funktionshinder i varierande åldrar. Arbetet innebär att ge stöd och omvårdnad utifrån varje persons individuella behov. Arbetstiden är schemalagd och omfattar kvällar, helger och jourtjänstgöring nattetid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska med inriktning funktionshinder, går vårdutbildning eller har lång erfarenhet. Körkort är meriterande.

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även kunna ta egna initiativ, ha en god förmåga att kommunicera, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha ett respektfullt och värdigt bemötande med en positiv människosyn och sätta vårdtagarens behov i fokus.

Vi ser helst att du kan arbeta hela sommaren och vill att du i din ansökan anger var du vill arbeta samt vilken sysselsättningsgrad du önskarÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2016-12-21
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. SemestervikariatMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 171/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=284d3f6f-29cc-47ef-b278-aeb7da694bac&TK=fecb2424-6fbd-4e41-833e-16997951043c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent Semestervikariat

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 200 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet.
Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta.

Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare.
Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Vi är måna om att ha kvalitet i våra verksamheter och utvecklingsarbete pågår. Vi förväntar oss att alla medarbetare är följsamma till kommunens värdegrund och vi ska alltid arbeta med medborgaren, brukaren i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vård och Omsorg söker nu dej som är engagerad och har intresse för att arbeta hos oss i sommar som personlig assistent. Arbetsplatsen är brukarens hem där du tillsammans med brukaren utför den assistans som han/hon har rätt till. Arbetstiden är schemalagd och kan omfatta kvällar, helger och nattjänstgöring. Hos en del brukare arbetar du ensam.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som är utbildad undersköterska med inriktning funktionshinder/personlig assistans, går vårdutbildning eller har lång erfarenhet.

Du ska ha lätt för att samarbeta med andra men även kunna ta egna initiativ, ha en god förmåga att kommunicera, kunna ta ansvar för dina arbetsuppgifter, ha ett respektfullt och värdigt bemötande med en positiv människosyn och sätta vårdtagarens behov i fokus.

Vi ser helst att du kan arbeta hela sommaren och vill att du i din ansökan anger var du vill arbeta samt vilken sysselsättningsgrad du önskar.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hörby kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Hörby kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tack på förhand!
Publiceraddatum: 2016-12-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. SemestervikariatMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 170/16
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef4b9722-e0cc-4713-9e4f-51ebf0de50ba&TK=4b79ab26-e08e-4985-8a01-f6755b0923a8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Hörby kommun
24280 Hörby
24280  HÖRBY Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal