Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:55

Lediga jobb i Höganäs kommun (1284), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd25 860
Täthet180,21Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area668,78Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land143,50Landareal (km²)
Sjö0,38Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav532,25Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt med de finaste film­ och sporträttigheterna.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016?!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1199 

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1947%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Produktionstekniker

Via våra välkända varumärken Mataki och Trebolit utvecklar, tillverkar och marknadsför Nordic Waterproofing AB innovativa produkter och system för att täta, skydda och bevara byggnader och andra konstruktioner. Vår styrka är att förstå våra kunders nuvarande och framtida behov. Vi ingår i Nordic Waterproofing Group, som är börsnoterade vid Nasdaq Stockholm sedan juni 2016.

Vi befinner oss i ett spännande skede av förnyelse inom vår produktion och erbjuder dig ett stimulerande och utmanande arbete, där vi vill att du aktivt bidrar till vår framgång genom din drivkraft och dina erfarenheter.
 
Som produktionstekniker vid Nordic Waterproofing kommer du att få jobba med processförbättringar, maskinförbättringar, samt driftsutveckling. Du kommer också att utgöra en viktig roll som projektledare i samband med investeringar i vår produktion. Du ingår i ett fabriksledningsteam om sex personer, och ska också kunna gå in som backup för produktionsledningen vid behov.
                            
Vi söker dig med produktionsteknisk utbildning eller motsvarande längre erfarenhet, en teknisk mångkunnighet och erfarenhet från industriell tillverkning. Det krävs också att du har dokumenterat goda kunskaper inom produktion, produktivitetsarbete, projektledning och problemlösning. Det är en fördel om du även har någon erfarenhet av personalledning.
För att lyckas i rollen måste du vara analytisk, kommunikativ, strukturerad och målfokuserad, med en förmåga att uppnå resultat genom gott samarbete och att kunna se saker ur ett helhetsperspektiv. 

Placeringsort är Höganäs, och tjänsten rapporterar till fabrikschef. För närmare uppgifter om tjänsten, ta kontakt med fabrikschef Jonas Göransson på telefon nr 042-334 067 eller mejl jonas.goransson@nordicwaterproofing.com.

.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90312
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Waterproofing AB
Bruksgatan 42
26321  Höganäs Sverige
Hemsida: www.nordicwaterproofing.com
  

Platsannons

Industrimekaniker

Reparation och montering, samt installation av industritekniska maskiner och komponenter. Arbetet sker oftast på hemmaplan, men ibland hos kund.
Vissa svetsarbeten förekommer, dock ej med licenskrav.


Du är väl förtrogen med att arbeta såväl i lag som självständigt. Du har en god förmågan att ta egna initiativ och har problemlösnings fokus. Att du förhålla dig på ett professionellt sätt gentemot våra kunder är en självklarhet. Att ha förståelse för att arbetstider och arbetsmiljö ibland behöver anpassas efter kundens förutsättningar.

Höganäs Verkstads AB med sina ca 50 anställda levererar kvalificerade legotjänster, produkter och lösningar inom maskinbearbetning, plåtslageri samt industriunderhåll. Vi erbjuder våra kunder ett partnerskap baserat på en bred tekniskt kompetens och en förståelse för deras produkter och processer.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: dan.soderberg@hverk.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HÖGANÄS VERKSTADS AKTIEBOLAG
Bruksgatan 40
26383  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganasverkstad.se
  
Platsannons

Personlig ass. till pojke i Höganäs ref 176, sommarvik/timvik

Här finns chansen för Dig att få ett av de absolut viktigaste jobb som finns!
Nämligen som personlig assistent. Ett arbete där Du verkligen kan göra skillnad! Du får vara delaktig i vår sons utveckling och göra honom delaktig i samhället och i livet. Vår son har Angelmans Syndrom och behöver hjälp med allt. Han är en sann glädjespridare med massor av energi. Det krävs att Du har ork och empati. Vi kan erbjuda en tjänst med ganska mycket egenansvar (ja, inom vissa ramar...)och variation. Vi har ett assistansbolag som sköter allt det viktiga och här går allt rätt till!
Det som krävs är att Du har ett eget driv och är god nog att se när flexibilitet behövs. Vi är en småbarnsfamilj med ett liv därefter som t ex spontana utflykter och vi önskar att alla barnen är med, vi har två ytterligare barn. Bada är något av vår sons största glädjeämnen vilket gör att det måste Du klara. Vi har pälsdjur i form av hund (Golden retriever) och katt så allergier och rädslor går ju också bort. Är du en super hjälte med de rätta kvaliteterna så tveka inte en sekund till....HÖR AV DIG!!! Du är sedan läge saknad!!!!!!


Du ska ha körkort och vara rökfri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänstgöringen omfattar kväll,natt med några timmar jour och helg. Tjänsten kommer att påbörjas med bredvid gång för att därefter övergå på schema.
Arbetsplatsen är för det mesta förlagd i pojkens hem.


Furuboda Assistans är ett helägt bolag av Föreningen Furuboda som erbjuder assistans till de som har rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi fungerar som arbetsgivare för personliga assistenter, administrerar löner samt anordnar utbildningar. För mer information, se vår hemsida www.furubodaassistans.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Du arbetar dag/kväll/natt och helg i ett löpande schema. 40%-60%Avtalsenlig lön enl kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: Referens 176
Webbplats:
Epostadress: ansokan.fass@furuboda.se
Övrigt: Enligt lagen om registerkontroll ska den som anställs för att arbeta med minderåriga, uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister. Detta krävs alltså innan ev anställning enl lag. Du beställer detta från polisen. Beställ gärna ditt utdrag så fort som möjligt, så att du har utdraget till hands vid eventuell anställning.
Arbetsplats: 
Adress: Furuboda Assistans AB
Furubodavägen 247
29686  Åhus Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Gatuköksbiträde till Napoli gatukök och pizzeria

Hos oss på Napoli gatukök & pizzeria kommer du få steka hamburgare, korv , förebreda ingredienser till maträtter och hålla rent. Vi söker dig som tycker om att ha många bollar i luften samtidigt och är ansvarstagande. Du kommer att få en introduktion till dina arbetsuppgifter och företagets rutiner kring egen kontroll när du börjar arbetet.

Som person är du ansvarstagande och självgående, har god samarbetsförmåga och är duktig på att organisera ditt arbete. Du ska vara noggrann och ha en god känsla för ordning och reda.

En klassisk gatuköksstuga i Höganäs, Prins Carlsgatan 26, 26337.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten kan komma att bli en heltidstjänst redan när du börjar hos oss. 60%-80%Fastm månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: napolipizzakok@gmail.com
Övrigt: Du är välkommen att skicka ditt cv till oss.
Arbetsplats: 
Adress: Omurbekova Zharkyn
Prins Carlsgatan 26
26337  Höganäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kulla Bemanning söker vikarier till HVB-hem för ensamkommande barn

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

Kulla Bemanning är Höganäs kommun interna rekryterings- och bemanningsenhet och tillhör Kommunledningskontoret/HR-avdelningen. Vi utför uppdrag åt hela Höganäs kommun, huvudsakligen inom Socialförvaltningen och Utbildningsförvaltningen. Kulla Bemanning arbetar med all vikariesamordning inom verksamheterna vård och omsorg, LSS, kök, städ samt skola & barnomsorg. Vi har en fast personalstab med 80-tal medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Kulla Bemanning söker för kunds räkning handledare till gruppboende för ensamkommande barn.

Höganäs kommun har idag ett boende med ca 15 ungdomar. De unga ska erbjudas ett boende i en trygg, hemlik miljö som främjar självständighet och integration i samhället.

Arbete innebär att du ska vara ett tydligt vuxenstöd i ungdomarnas vardag. Du ska på ett professionellt sätt ge stöd och omvårdnad. I boendet ingår att, som personal, stötta ungdomar i skolarbete, hushållsarbete, inköp, fritid mm.

Verksamheten är bemannad dygnet runt och stor del av arbetstiden är förlagd till kvällar och helger.


KVALIFIKATIONER
Vi söker personal som inger trygghet och lugn och som kan fatta snabba beslut i stressande situationer. Du ska vara ett tydligt vuxenstöd i ungdomens vardag och på ett professionellt sätt ge stöd och omvårdnad. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att, stötta ungdomarna i skolarbete, hushållsarbete, inköp, fritid mm.

Vi söker dig med bakgrund inom socialt eller pedagogiskt arbete. Erfarenhet inom vårdarbete är också meriterande. Det är viktigt att du är strukturerad och konsekvent i ditt förhållningssätt. Vi sätter stor vikt för personlig lämplighet, samarbetsförmåga och att du har ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetssätt. Du skall ha goda kunskaper i svenska, dokumentation samt generellt god it-kompetens.
B-körkort krävs.
För att få arbete hos oss ska du uppvisa utdrag från misstanke- och belastningsregister. Denna blankett hitta du på polisens hemsida. Vi rekommenderar att man skickar in blanketten omgående då det tar någon vecka att få hem den.


Vi tillämpar löpande rekrytering och kommer att kalla till intervju under hela rekryteringsprocessen. Ansök snarast!

ÖVRIGT
För mer information om tjänsterna kontakta Annika Ottermo 042-337475 nås lättast mellan kl 0800-0900 på vardagar.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Integrationshandläggare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. Vi erbjuder såväl timanställning.Timlön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: A682753
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ba1e042e-331f-48c6-815e-f0266260d8f9&TK=1b591e6d-1f4e-4fd8-9dec-bb834c9db67a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  

Platsannons

Serveringspersonal MamaDo

Tokio sushi startade 2010 i Höganäs med inriktning på sushi. Vi har sedan expanderat med ytterligare en restaurang MamaDo. En familjär restaurang där du kan förväntas få god service, mat med omsorg och bra atmosfär.
Maten kommer från olika delar av världen och tillagas med färska råvaror och omsorg från det öppna köket.

Vårt företag växer och till restaurang MamaDo söker vi ytterligare 2 medarbetare till serveringen. Gillar du service och har god arbetsvilja? Välkommen med din ansökan till info@tokiosushi.se Märk ansökan med serveringspersonal MamaDo.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid provanställning inför tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid dagtid, kvällar och helger.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tokiosushi.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Märk ansökan med Serveringspersonal MamaDo
Arbetsplats: 
Adress: Tokio Sushi AB
Köpmansgatan 17 E
26338  HÖGANÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal Tokio Sushi

Tokio sushi startade 2010 i Höganäs med inriktning på sushi. Vi har sedan expanderat med ytterligare en restaurang MamaDo. En familjär restaurang där du kan förväntas få god service, mat med omsorg och bra atmosfär.
Maten kommer från olika delar av världen och tillagas med färska råvaror och omsorg från det öppna köket.

Vårt företag växer och till Tokio sushi söker vi ytterligare 2 medarbetare till serveringen. Gillar du service och har god arbetsvilja?
Välkommen med din ansökan till info@tokiosushi.se Märk ansökan med serveringspersonal Tokiosushi.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid provanställning inför tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid dagtid, kvällar och helger.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tokiosushi.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Märk ansökan med Serveringspersonal Tokio Sushi
Arbetsplats: 
Adress: Tokio Sushi AB
Köpmansgatan 17 E
26338  HÖGANÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Tokio sushi startade 2010 i Höganäs med inriktning på sushi. Vi har sedan expanderat med ytterligare en restaurang MamaDo. En familjär restaurang där du kan förväntas få god service, mat med omsorg och bra atmosfär.
Maten kommer från olika delar av världen och tillagas med färska råvaror och omsorg från det öppna köket.

Vårt företag växer och vi söker ytterligare en kock till restaurang MamaDo. Har du minst två års erfarenhet av asiatisk matlagning? Då är vi glada för just din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning inför tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid dagtid, kvällar och helger.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tokiosushi.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Märk ansökan med Kock
Arbetsplats: 
Adress: Tokio Sushi AB
Köpmansgatan 17 E
26338  HÖGANÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare / rådgivare / mässdemostratör

Säljare / rådgivare / mässdemostratör timanställning som kan leda till fulltid

Har ett företag som heter Fågelskrämma Sverige AB.

Företaget expanderar och är ute efter en person som gillar att sätta kunden i fokus. Fågelskrämma.se är webbshopen och er arbetsuppgift kommer vara att svara i telefon, mail och ringa upp kunder för rådgivning och försäljning av produkterna. Du kommer få låna en egen telefon och en laptop så ni kan jobba eventuellt hemifrån eller på resande fot. Tittar just nu på en bra lokal där ni kan sitta men inte hittat vad jag önskar än så därför kommer ni arbeta mycket mobilt.

Ni får gärna ha intresse av att köra ut på mässor för ca 2 ggr i månaden så ställer jag ut på mässor. Då får ni givetvis låna företagsbilen och boendet betalar företaget.

Eftersom jag arbetar ensam så kommer jag inte ha tid att svara på alla ansökningar.

Avtalsenlig lön med tillägg.

Krav är Svenska / Engelska i tal och skrift och B-körkort. Fördel om ni bor i Skåne och helst nordvästra Skåne ner till Lund/Malmö. Är ni trevliga, hjälpsamma, ordningsamma, jag då är arbetet perfekt för er.

Mvh Tobias Rydberg

Säljare / rådgivare / mässdemostratör timanställning som kan leda till fulltid

Har ett företag som heter Fågelskrämma Sverige AB.

Företaget expanderar och är ute efter en person som gillar att sätta kunden i fokus. Fågelskrämma.se är webbshopen och er arbetsuppgift kommer vara att svara i telefon, mail och ringa upp kunder för rådgivning och försäljning av produkterna. Du kommer få låna en egen telefon och en laptop så ni kan jobba eventuellt hemifrån eller på resande fot. Tittar just nu på en bra lokal där ni kan sitta men inte hittat vad jag önskar än så därför kommer ni arbeta mycket mobilt.

Ni får gärna ha intresse av att köra ut på mässor för ca 2 ggr i månaden så ställer jag ut på mässor. Då får ni givetvis låna företagsbilen och boendet betalar företaget.

Eftersom jag arbetar ensam så kommer jag inte ha tid att svara på alla ansökningar.

Avtalsenlig lön med tillägg.

Krav är Svenska / Engelska i tal och skrift och B-körkort. Fördel om ni bor i Skåne och helst nordvästra Skåne ner till Lund/Malmö. Är ni trevliga, hjälpsamma, ordningsamma, jag då är arbetet perfekt för er.

Mvh Tobias Rydberg

Företaget expanderar och är ute efter en person som gillar att sätta kunden i fokus. Fågelskrämma.se är webbshopen och er arbetsuppgift kommer vara att svara i telefon, mail och ringa upp kunder för rådgivning och försäljning av produkterna. Du kommer få låna en egen telefon och en laptop så ni kan jobba eventuellt hemifrån eller på resande fot. Tittar just nu på en bra lokal där ni kan sitta men inte hittat vad jag önskar än så därför kommer ni arbeta mycket mobilt.

Ni får gärna ha intresse av att köra ut på mässor för ca 2 ggr i månaden så ställer jag ut på mässor. Då får ni givetvis låna företagsbilen och boendet betalar företaget.

Eftersom jag arbetar ensam så kommer jag inte ha tid att svara på alla ansökningar.

Krav är Svenska / Engelska i tal och skrift och B-körkort. Fördel om ni bor i Skåne och helst nordvästra Skåne ner till Lund/Malmö. Är ni trevliga, hjälpsamma, ordningsamma, jag då är arbetet perfekt för er.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Säljkonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Avtalsenlig lön med tillägg.Avtalsenlig lön med tillägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fågelskrämma Sverige AB
Farhultsvägen 115
26395  Farhult Sverige
Hemsida: http://www.fagelskramma.se
  
Platsannons

Senior som vill ha extrajobb med god gemenskap och vacker utsikt?

Din arbetsplats är vackra S:t Arild Golfklubb där du blir en del av gänget med den familjära stämningen. Du kommer att arbeta med städning ca 12 timmar i veckan fördelat på 6 dagar/per vecka. Du bestämmer själv om du vill arbeta förmiddag eller eftermiddag.

Din insats kommer att bidra till den höga trivsamheten och personliga atmosfären på S:t Arilds Golfklubb, och göra så att klubben är lika fin som omgivningarna!

Om du önskar arbeta fler timmar så finns det stora möjligheter till fler uppdrag hos FemtioFemPlus. Vi har många kunder som behöver dig!


Vi söker dig som är 55+, bosatt i Höganäs med omnejd, noggrann, punktlig, har en positiv inställning och tycker det är roligt att städa och göra fint! Du kommer att ha mycket kundkontakt och eftersom lyhördhet och kommunikation är viktigt i uppdraget måste du kunna tala flytande svenska. För att kunna ta dig till och från arbetsplatsen i Arild måste du ha körkort och tillgång till bil.

Ett extra plus i kanten om du tycker om en kopp kaffe och en kaka då vi gärna tar emot fikasällskap på FemtioFemPlus-kontoret!


FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.

FemtioFemPlus är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll och företag. Vi har god kreditvärdighet och har fått utmärkelser som Gasellföretag tre år i rad. Vidare är vi kollektivanslutna, väl försäkrade och har en god arbetsmiljöpolicy för våra anställda. FemtioFemPlus arbetar för att alla ska trivas på jobbet!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
När du arbetar hos oss så har du en fast timlön som baseras på din kompetens och uppdragets karaktär. Självklart är din lön och semesterersättning avtalsenliga.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Golfstäd0517
Webbplats:
Epostadress: kajsa@femtiofem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Femtiofemplus AB
Sandåsvägen 18
26362  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.femtiofem.se/hoganas
  
Platsannons

Psykolog

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna.ARBETSUPPGIFTER
Våra psykologer arbetar förebyggande och hälsofrämjande för eleverna i grundskolan och på vårt gymnasium, i tätt samarbete med övriga medarbetare inom Elevhälsan. Arbetsuppgifterna består av verksamhetsstöd i form av konsultation och handledning till personal och skolledning, teamarbete kring elever i behov av stöd och skolrelaterade utredningsuppdrag på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå, samverkan med övrig personal i Elevhälsan samt andra samarbetspartners, såsom socialtjänst, habilitering och BUP.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, alt PTP-psykolog.

Då arbetet innehåller många möten med elever, vårdnadshavare, lärare och samarbetspartners krävs en god social kompetens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Körkort och tillgång till egen bil.

legitimerad psykolog alt PTP-psykolog

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske den 7-8 juni

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid heltid Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: A681871
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c26faa88-c372-4f43-88cc-2aef84bd1aa8&TK=501037d6-dbfa-4efb-bd30-55a5230f2670
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rörläggare/Anläggningsarbetare

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Teknik och fastighetsförvaltningen lyder under kommunstyrelsen. På deras uppdrag ska förvaltningen arbeta för att den kommunala servicen, såväl för kommunens invånare, som för besökare, ska bli så bra som möjligt.

Teknik och fastighetsförvaltningen ansvarar för gator, parker, lekplatser och stränder, renhållning samt vatten och avloppsförsörjning. Vi ansvarar också för kommunens interna service inom kost och städ samt förvaltar kommunens fastigheter. Teknik och fastighetsförvaltningen deltar också i samhällsplaneringen i kommunen.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som rörläggare/anläggare med mycket god kännedom om rörläggning och anläggningsarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av underhåll, förvaltning och nybyggnation åt kommunens VA-avdelning. I tjänsten kan det även ingå beredskap.

Tjänsten är placerad i VA-gruppen på Markbyggnadsavdelningen i Teknik och Fastighetsförvaltningen men du får även arbetskollegor inom Gata, Park, Maskin/fordon och förråd.
Idag är vi ca 35 medarbetare på Markbyggnadsavdelningen.


KVALIFIKATIONER
Mycket god kännedom om rörläggning och anläggningsarbeten.

Utbildningar som ”arbete på väg” och ”heta arbeten” samt C-körkort är meriterande.

ÖVRIGT
Intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: A681664
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f66f348-e0ee-451b-a095-2a0482b22693&TK=005858b8-ff69-43fb-b150-bcd7af3c25d9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Teknik och Fastighetsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  
Platsannons

Socialsekreterare/behandlare i öppenvården

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Socialförvaltningen ansvarar för att ge stöd och service till kommunens invånare samt bevakar olika gruppers rättigheter och skyldigheter enligt gällande lagstiftning. Inriktningen är individuell men också generell och förebyggande.ARBETSUPPGIFTER
Barn, Ungdom & Familj, BUF, består av mottagning, utredning, familjerätt och behandling.
Vi är en arbetsgrupp bestående av två enhetschefer och 18 medarbetare.

Vi söker nu dig som är engagerad och lösningsfokuserad med förmåga till nytänkande. Du är intresserad av att vara delaktig i kvalitets- och metodutveckling.

Arbetsuppgifter
Som socialsekreterare i behandlingsgruppen kommer du att arbeta med barn och ungdomar 0 -20 år och deras föräldrar. Du kommer att arbeta på uppdrag av utredare och familjen.

Arbetet består av enskilda behandlingskontakter med barn och ungdomar, föräldrastöd och/eller stöd till hela familjen. En del av arbetet innebär att du kommer att arbeta utanför kontoret till exempel hemma i familjen. I arbetet kan också ingå samarbete med till exempel skola och BUP. Arbetet innefattar dokumentation av insatserna samt upprättande av genomförandeplan.
I öppenvården bedrivs också barngruppsverksamhet för barn 7-12 år som upplevt missbruk, våld eller psykisk ohälsa i sin familj.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs socionomexamen. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha kunskap om aktuell lagstiftning. Viktigt är att du har kunskap om barns utveckling, behov och uppväxtvillkor.

Du ska kunna arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga och utvecklingsambitioner. Det är viktigt att du kan skapa relationer, är lyhörd och flexibel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande: Steg 1 med inriktning familjearbete, CAP barngruppsledarutbildning, HAP och CPU.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A681620
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b74c324e-ea8a-47b7-8f7f-0723f581efdf&TK=435c56d7-d8c2-4946-9a87-cd50c7b14971
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  
Platsannons

Ledsagare LSS

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Socialförvaltningen ansvarar för att ge stöd och service till kommunens invånare samt bevakar olika gruppers rättigheter och skyldigheter enligt gällande lagstiftning. Inriktningen är individuell men också generell och förebyggande.
Socialförvaltningen är indelad i tre områden: LSS, Vård och omsorg samt Individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
På LSS-avdelningen arbetar vi utifrån Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), vilket innebär att insatserna skall vara av god kvalité. Detta gör vi genom att främja jämlikhet i levnadsvillkor och arbeta för att ge den enskilde full delaktighet i samhällslivet. Vi arbetar med att respektera den enskildes självbestämmanderätt och integritet.

Syftet med insatsen ledsagarservice är att den enskilde ska få hjälp att ta sig till och från aktiviteter. I vissa fall behöver den enskilde även stöd under själva aktiviteten. Den enskilde ska genom insatsen få möjlighet att t ex delta i fritidsaktiviteter, göra inköp, besöka vänner, delta i kulturlivet eller promenera.

Stöd från en ledsagare är en personlig service som anpassas efter individuella behov.

Just nu är det flera barn/ungdomar som väntar på att få en ledsagare och omfattningen av uppdraget varierar mellan 10 och 16 tim/mån.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig, 18-25 år, som har engagemang och intresse för att hjälpa andra. Du är pålitlig, stabil och ansvarstagande som person.

Har du erfarenhet och/eller utbildning inom funktionshinderområdet är det en merit, men inget krav. Din personliga lämplighet är viktigast.

Timlön utgår för uppdraget.
Tillträde: snarast

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan så snart som möjligt!


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro/Offentliga Jobb på 077-110 10 29.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Fritidsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-05-30 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: A681513
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f8006627-d646-4ad2-be30-eb12b5e9721b&TK=7c3ecaea-79c7-4cfe-8801-5a206c030406
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Höganäs. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 1-3h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Vårterminen startar i början på feb och avslutas i apr, uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  
Platsannons

Barnskötare

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna.ARBETSUPPGIFTER
Intresse av att arbeta i arbetslag tillsammans med barn i barngrupp.

KVALIFIKATIONER
Du ska ett giltigt utdrag ur polisregistret.
Du ska tycka det är kul att arbeta med barn
och tänka att detta kan vara ditt framtida yrkesval.
Du ska kunna börja arbeta omgående på förskolan. Du ska vara positiv tycka om att arbeta med människor. Personlig lämplighet är viktigt.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid en heltidstjänst och ev en halvtidstjänst Schema. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-05-16 Vi anställer löpande, upphör: 2017-06-30 Detta är ett vikariat på 7 veckor ev en vecka till i sommar.Månadslön lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A680997
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=84a439ee-0c8f-4190-a997-cdb87d347855&TK=2cf0f7d7-9f08-4365-b6d6-a0159ab73b18
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialistläkare i allmänmedicin till Vårdcentralen Delfinen i Höganäs

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Delfinen ligger i pittoreska Höganäs i nordvästra Skåne, med närhet till havet och naturen på Kullahalvön. Denna ackrediterade hälsovalsenhet har fyra specialistläkare i allmänmedicin, fyra ST-läkare och en AT-läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare.

Vi har ett nära samarbete med Sjöcrona vårdcentral, som också ligger i Höganäs. På Sjöcrona finns våra gemensamma resurser samlade såsom fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeut, dietist, uroterapeut, gynekolog och mödrahälsovård. Tillsammans arbetar vi i tvärprofessionella team och har flera sjuksköterskeledda mottagningar så som diabetes, astma/KOL och hypertoni. Sedan drygt två år tillbaka har vi en mycket välfungerande äldremottagning med engagerad sjuksköterska som dels avlastar läkarna i många frågor och som bistår vid SIP och hembesök. Vårdcentralen Delfinen har 30 medarbetare som ansvarar för cirka 11 250 listade patienter

ARBETSUPPGIFTER
Vårdcentralen Delfinen söker nu dig som är en engagerad specialistläkare med starkt intresse för primärvård. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete i ett trivsamt arbetsklimat med god arbetsmiljö!

Hos oss arbetar du både med planerad mottagning och akuta patientfall. Vissa dagar kommer du att tjänstgöra som det vi kallar VIP-läkare, vilket innebär att du mellan klockan 10:00-12:00 eller 13:00-15:00 står till utbildningsläkarnas och triagesköterskornas förfogande. Du stöttar dem i deras arbete genom att besvara frågor och vid behov även undersöka eller bedöma deras patienter. Vi ansvarar för tre SÄBO med sammanlagt 132 vårdplatser. Din tjänst innefattar även avsatt tid för hembesök hos patienter inskrivna i hemsjukvården.

Jourverksamheten som är knuten till vår verksamhet finns på akutmottagningen i Ängelholm. Den bemannas av både regionalt anställda och privata allmänspecialister. Jourverksamheten bedrivs på vardagkvällar 17:00-20:00 samt helger 08:30-17:00.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en god kollega som gärna samarbetar med andra och som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Du är en engagerad och kompetent medarbetare som tar ansvar för patientsäkerhet och samarbetet såväl i den egna verksamheten som med övriga vårdgrannar. Vidare trivs du med att arbeta där den ena dagen inte är den andra lik och du ser utmaningar som stimulerande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har intresse för allmänmedicin och när det gäller den formella kompetensen är du svensklegitimerad läkare och specialist i allmänmedicin eller internmedicin. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Då vi dokumenterar i PMO och Melior ser vi det som en fördel om du har erfarenhet av dessa.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker snarast enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A680054
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dbee656e-0b06-4448-b4a8-75ef960d73a9&TK=9911c189-de8d-4f1a-a49d-e0c9eb62018d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Valideringsansvarig

Recipharm Höganäs AB tillverkar och packar granulat och pulver främst i påsförpackningar och har idag drygt 40 anställda.

Vi söker nu en Valideringsansvarig för Recipharm Högnäs AB

Vi behöver dig som brinner för produktion och teknik och som drivs av att validera och dokumentera detta på ett smart sätt.

Vi erbjuder en arbetsplats med både spännande arbetsuppgifter, goda utvecklingsmöjligheter och en möjlighet att påverka ditt arbetsinnehåll och hur du vill jobba. Vi är dessutom ett engagerat gäng som vill ha kul på jobbet.

I arbetsuppgifterna ingår att:


Systemansvarig för validering inklusive övergripande planeringOptimering av valideringsupplägg för smarta och effektiva arbetssättPraktiskt genomförande i nära samarbete med produktion och teknikGMP compliance så klart


• I övrigt leda och delta i projekt och i utvecklingen av vårt kvalitetssystem

 

Önskvärda kvalifikationer:
 Du är antingen en person med bred erfarenhet av validering och kvalificering i läkemedelsindustrin, som gillar att kunna påverka vägval och taktik i en liten organisation

 Alternativt är du något mindre erfaren men med starkt intresse för att utvecklas inom valideringsområdet. Det är då lämpligt med en bakgrund inom läkemedelsproduktion, kvalitet, teknik och statistik.

 Positivt är också om du har:


• relevant erfarenhet från läkemedelsindustrin

vana av att arbeta i projektform goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga eftersom vi har mycket samarbete inom företaget men också med kunder och leverantörer
• akademisk utbildning på magisternivå (160 poäng i det gamla eller 240 högskolepoäng enligt det nya poängsystemet) inom naturvetenskap

 Svenska och engelska i tal och skrift är ett måste.

 Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetstiden är dagtid med flextid. För mer upplysningar om tjänsten kontakta gärna Camilla Lundius QA/QC chef, tfn 042 36 01 23

 Välkommen med din ansökan direkt på vår hemsida www.recipharm.com. Vi utvärderar kandidater löpande.


Om Recipharm
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 5 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 5,3 miljarder kronor och har utvecklings- och tillverknings-anläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige. Recipharms B-aktie (RECI B) är noterad på Nasdaq Stockholm.
För mer information besök företagets hemsida www.recipharm.com
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Valideringsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: https://www.recipharm.com/sv/careers/lediga-tjänster?rmpage=job&rmjob=603%26pp%3D12
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Recipharm
Sporthallsv 6
26334  Höganäs Sverige
Hemsida: www.recipharm.com
  
Platsannons

Vi söker truckförare för uppdrag

Om företaget
Calderys är en tillförlitlig och nyskapande leverantör av eldfasta lösningar, med moderna produktionsanläggningar och över 100 års erfarenhet av eldfast teknologi och installation.

Söker du truck- och lagerjobb över sommaren?
Tillfället kan ha kommit. Vi söker personal under ett antal veckor i sommar där du kommer att jobba på Calderys lager.

Arbetsuppgifter

Det innebär i huvudsak att du hanterar:

• Lastning lossning av gods
• Uppackning av gods, mottagningskontroll
• Plockning, kontroll/packning av gods till kunder
• Lastning/Utleverans av gods för leverans till kunderDin bakgrund
Vi söker dig som har möjlighet att ta uppdraget utan planerade ledigheter under uppdragsperioden. Du är erkännt duktig truckförare med sinne för säkerhet och kunskaper inom lagerarbete.
Du behöver inneha utbildningsbevis för truck. B1(motviktstruck).
Du har körerfarenhet på truck, van vid att lasta/lossa bilar, plocka order och datavana från att administrera gods.
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Anställningen är på heltid, dagtid. Uppdragsperioden är 19/6 och ca 2 månader. Tjänstgöringsort Höganäs

Tillträdesdag
Tillträde 19/6

Information
Du gör din ansökan på www.lernia.se
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Urvalet sker löpande vilket innebär att platsen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen att söka redan idag.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 18651
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18651
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Helsingborg
Lernia Bemanning AB
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Svenska Alarm - Jobb med sovmorgon i Höganäs

Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag.
www.SvenskaAlarm.se/jobb


Hos oss kan du jobba samtidigt som du har sovmorgon varje dag! Du kommer att jobba i ett av våra säljteam där det är högt i tak, otroligt härlig stämning samtidigt som vi kommer att lära dig att blir en stjärnsäljare! Tillsammans med ditt team kommer du både ha en otroligt rolig och lärorik arbetsplats samtidigt som du kommer att ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar!

På Svenska Alarm ser vi fördelen med att träffa kunden direkt istället för att jaga dem på telefon. Du kommer i nära kontakt med dina kunder och kan hjälpa dem på bästa sätt.
Vi erbjuder dig en komplett säljutbildning under din anställning, så om du inte har jobbat med försäljning tidigare är det inga problem, vi utbildar och hjälper dig! Du kommer att få säljutbildning varje dag samtidigt som du jobbar med din egen försäljning.

Vi erbjuder dig
• Säljutbildning i toppklass
• Glada och coachande kollegor
• Goda karriärmöjligheter

Vi söker dig som
• Trivs med härliga kollegor och vill ha kul på jobbet
• Vill lära dig försäljning
• Tycker om mötet med nya människor

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast + rörlig
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14742-svenska-alarm-hoganas-svenska-alarm-jobb-med-sovmorgon-i-hoganas/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Alarm
Kapplöpningsgatan
25230  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.svenskaalarm.se/info/jobba-hos-oss/
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Vi behöver förstärkning i sommar och söker dig som vill jobba som restaurangbiträde.

Tidigare erfarenhet eller utbildning är inget krav, däremot ska du ha ett intresse av matlagning och en vilja att lära dig.

Sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang förekommer, förutom matlagning, såsom servering, ta emot och packa upp varor, öppning, stängning mm,
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidMinst 50% upp till heltid i perioder. Helger samt kvällar förekommer, dock aldrig senare än kl 20.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johlin75@yahoo.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Feskeboa i Mölle AB
Kryddkrämarbacken 9
12942  HÄGERSTEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i Tyska på Jonstorpsskolan

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

På Kullagymnasiet finns fem nationella program och Introduktionsprogrammen med totalt 400 elever. I Kullagymnasiets lokaler finns även Kunskapsforum - vuxenutbildningen - inklusive komvux, svenska för invandrare och särskild utbildning för vuxna.

Jonstorpsskolan är en av kommunens sex grundskolor. Vi är en F-9 skola med ca 620 elever. Skolas personal är indelade i arbetslag, Lag Fritids, Lag F-3, Lag 4-6 och Lag 7-9. Jonstorpsskolan har följande Vision:

På Jonstorpsskolan har vi en helhetssyn där varje verksamhet
och varje individ utgör en viktig kugge i vårt arbete med hela
barnet hela vägen. Vårt syfte är att utveckla vår verksamhet för
att förbereda barnen/eleverna på den framtid som kommer och
ge dem framtidstro.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetslag 7-9 på Jonstorpskolan söker ny kollega!

Är du en erfaren lärare har vi utvecklingsmöjligheterna, är du nyutexaminerad så har vi erfarenheten.
Blir du nyfiken? Sugen på att träffa oss? Vill du vara med på ett arbetslagsmöte? Träffa våra elever? Se våra fräscha lokaler? Titta när vi jobbar med Gafe och Chrome Books?

Arbetslag 7-9 på Jonstorpsskolan söker en lärare i Tyska, för att göra vårt arbetslag komplett. Ta chansen att utvecklas som lärare tillsammans med fantastiska elever och kollegor i ett dynamiskt arbetslag med hög kompetens, fokus på elevers resultat och det kollegiala lärandet.
Jonstorpsskolan är en fantastisk skola, med mycket goda resultat över tid. De senaste åren har skolan växt och är nu Höganäs kommuns största skola men har bibehållit småskalighetens fördelar. Vi vet att låg personalomsättning, elevhälsa på skolan och en väl fungerande arbetsorganisation gör oss till en bra arbetsplats. Här har Du möjlighet att fokusera på lärares kärnuppdrag undervisning och utveckling av denna.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha lärarexamen med behörighet att undervisa i Tyska åk 6-9. Du kommer att vara mentor för elever i åk 7-9 varför erfarenhet av att arbeta som lärare i grundskolans senare år är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd.

Du ska:
- ha god didaktisk förmåga
- ha god samarbets- och kommunikativ förmåga
- ha god ledarförmåga
- vara omvärldsorienterad
- vara trygg i din roll som lärare
Vi söker dig med utbildning. Är du en erfaren lärare har vi utvecklingsmöjligheterna, är du nyutexaminerad så har vi erfarenheten.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: A679770
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2a77a668-3308-4193-a43a-3bb4e8378fab&TK=d397e416-313c-48c2-adf1-da20b8f0dd72
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: https://www.hoganas.se/jonstorpsskolan
  

Platsannons

Förskollärare/montessoriförskollärare

Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Har du dessutom en montessoriutbildning så är detta ett plus men inget krav. Vi förväntar oss att den som söker tjänsten har god kännedom om förskolans styrdokument samt har kunskaper i att hantera dagens teknik.

Vår förskola som drivs som ett föräldrakooperativ är belägen i gamla Lerberget utanför Höganäs, med havet och skogen direkt in på knuten. Vi arbetar utifrån Maria Montessoris pedagogiska tankar med tron på det kompetenta barnet i fokus. Vår verksamhet är förlagd till två byggnader, Lillgården med barn i åldern 1 - 3 år och Mellanskolan med barn i åldern 3 - 6 år. Små grupper och hög personaltäthet skapar en lugn och harmonisk lärandemiljö.

Vi behöver nu komplettera vårt arbetslag med ytterligare en förskollärare. Vi erbjuder ett stimulerande arbete bland positiva och engagerade pedagoger, barn och föräldrar.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med en tjänstgöringsgrad om 80%. Vi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lillgardensmontessori.se
Övrigt: Skicka ansökan med CV till info@lillgardensmontessori.se Rekrytering sker fortlöpande men senaste ansökningsdag är 2017-05-21 Vid eventuella frågor om tjänsten ring förskolechef Suzanne Enhörning Tel. 042 349390 Endast kvalificerade ansökningar kommer att beaktas
Arbetsplats: 
Adress: Lillgårdens Montessoriförskola

26352  LERBERGET 
Hemsida: http://www.lillgardensmontessori.se
  
Platsannons

Boendestödjare sökes till sommarvikariat till Kulla Bemanning i Höganäs Ko

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till våra LSS boende Hälsan med inriktning psykos och till Allegatan med inriktning neuropsykiatri. Boendena består av nio lägenheter samt en gemensamhetslokal.

Som boendestödjare arbetar du i den enskildes hem men även utåtriktat med bland annat kontakter med andra myndigheter.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har adekvat utbildning tex socionom, undersköterska eller annan utbildning som är adekvat samt erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi eftersträvar mångfald.
Du har stört chans att få ett sommarvikariat om du kan arbeta hela sommaren.
Om du redan arbetar som vikarie på någon av boendena behöver du inte ansöka här utan ta kontakt med Kulla Bemanning.
Krav är att du har körkort

Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro/Offentliga Jobb på 077-110 10 29.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A652226
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c72202f4-237c-4872-8dc1-929a469e7a5b&TK=b3ce6dbe-2ab5-489d-8dab-4c53778e1fa9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  
Platsannons

Affärsområdesansvarig - Fjärrvärme

Affärsområdesansvarig - Fjärrvärme
Höganäs Energi är det lokala energi bolaget som ger energi till Kullabygden.

Vi söker en Affärsområdesansvarig - Fjärrvärme

Vill du ta ansvar för vår fjärrvärmeverksamhet?

Här får du chansen att driva vidare ett välfungerande affärsområde och möjligheten att jobba brett med ett flertal frågor och projekt inom Höganäs Energi.

Anders Kallin har arbetat i olika roller inom Höganäs Energi sedan 2009 och sedan 2015 varit ansvarig för våra affärsområden fiber- och fjärrvärme. Då det händer mycket hos oss nu kommer Anders behöva mer tid till att fokusera enbart på vårt affärsområde fiber och därför stärker vi nu upp med en ny kollega som kan fortsätta hans fina arbete med ett renodlat fokus på affärsområdet fjärrvärme.

Arbetsuppgifter
Inom Höganäs Energi kommer du vara sakkunnig inom vårt affärsområde fjärrvärme och det är du som driver enheten framåt.
Som ansvarig håller du ihop helheten inom fjärrvärmeverksamheten vilket inkluderar både produktion, nät och kundrelationer. All verksamhet för drift och nät är utlagd på entreprenad vilket kräver att du behöver vara duktig på både planering och koordinering. Du kommer också ansvara för våra miljöfrågor inom bolaget, vilket innebär att det är viktigt att du har ett stort miljö- och hållbarhetsengagemang.
Detta är en varierad tjänst, vilket innebär att du kommer få arbeta brett med försäljning, projekt-, teknikutveckling, budgetarbete och många andra spännande uppgifter. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och du kommer att rapportera till vår VD, Benny Ulmestig. Vi erbjuder en effektiv organisation, där du får stort eget ansvar och med korta beslutsvägar.

I takt med att vår kommun växer och utvecklas måste vi givetvis vara proaktiva och anpassa vårt erbjudande för att möta marknadsbehoven.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning, gärna ingenjörsexamen. Vi tror att du har fem års arbetslivserfarenhet från branschen och fjärrvärme. På så vis blivit en duktig ingenjör och fått kunskap om området fjärrvärme. Du är en generalist med kunskap om de breda penseldragen om hur en fjärrvärmeenhet skall drivas för att möta framtiden på bästa sätt.
För rollen är det viktigt att du hanterar svenska obehindrat både i tal och skrift, engelska är meriterande. Du har goda datakunskaper, MS Office.

Personliga Egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull, jordnära, prestigelös och tycker om att driva både dina egna och vara delaktig i andras projekt. Att du trivs med samarbete och är duktig på att bygga långsiktiga relationer är viktigt då du blir en länk till kunder, entreprenörer och näringslivet. För tjänsten är det av vikt att du har god förmåga att planera och strukturera dina projekt och förstår affären.

Uppdragsgivare: Höganäs Energi AB

Ort: Höganäs

Omfattning: Heltid

Sista dag för intresseanmälan: 21 maj 2017

I den här processen samarbetar Höganäs Energi med Dfind Science & Engineering. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Nicklasson 0729-889507.

Företagsbeskrivning
Med 60 års samlad kunskap och lokalkännedom inom elnät, fiber, fjärrvärme och elavtal är vi ett komplett energibolag med stort hjärta. Som kommunalt bolag ser vi till samhällets bästa genom att bedriva affärsmässig samhällsnytta. Det betyder att vi erbjuder tjänster och produkter som kommer alla kommuninvånare till nytta och glädje.
Att omvandla verksamheten från ett traditionellt elverk till ett hjälpsamt energibolag handlar inte bara om att förändra den externa kommunikationen, det handlar även om att förankra nya värderingar internt och att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vi ser det som viktigt att ständigt utvecklas och blicka mot nya möjligheter.*DS
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Civilingenjör, energi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 201048061
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048061&Jobsite=AMS&Brand=DfindScienceEngineeringSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Science & Engineering AB
Styrmansgatan 2
26382  Malmö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef LSS

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Socialförvaltningen ansvarar för att ge stöd och service till kommunens invånare samt bevakar olika gruppers rättigheter och skyldigheter enligt gällande lagstiftning. Inriktningen är individuell men också generell och förebyggande.
Socialförvaltningen är indelad i tre områden: LSS, Vård och omsorg samt Individ- och familjeomsorg.

Kommunfullmäktige fattade den 15 december 2016, beslut om att bolagisera delar av socialnämndens verksamheter. Bolaget, Höganäs Omsorg AB, kommer att vara ett helägt kommunalt bolag. Du kommer att vara anställd i Höganäs Omsorg AB.

ARBETSUPPGIFTER
LSS i Höganäs växer – vill du bli vår nya kollega?! Vi är två enhetschefer som är ansvariga för LSS-boenden, som letar efter ytterligare en person som kan vara med och förgylla våra arbetsdagar. För att trivas hos oss behöver du ha nära till skratt och vara prestigelös. För att klara av jobbet krävs att du tar ett stort ansvar, både för ekonomi, verksamhet och medarbetare. Du behöver även vara en lagspelare och ha en vilja att stötta och hjälpa dina kollegor i hela enhetschefsgruppen om åtta chefer. Vid vår sida har vi en avdelningschef som bjuder både på sig själv och sin kunskap och hon har ett stort förtroende för sina ledare, och låter oss arbeta med frihet under ansvar. LSS-avdelningen i Höganäs är känd för att ligga i framkant med sitt utvecklingsarbete, att vi har god kontroll över ekonomin samt att vi har fantastiskt roligt på jobbet!
Du kommer att bli ansvarig för 3 LSS-boenden med totalt ca 25 medarbetare placerat runt om i kommunen. Vår målsättning och strävan är att våra hyresgäster ska känna trygghet och ha ett självständigt liv.
Välkommen in med din ansökan, det ska bli roligt att lära känna dig.KVALIFIKATIONER
Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med IVO:s (Inspektionen för Vård och Omsorg) bedömning av föreståndare för LSS-boende. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning där inriktningen är beteendevetenskaplig, såsom socionom, pedagog eller annan beteendevetenskaplig utbildning. Du har även tidigare erfarenhet av målgruppen och verksamhetsområdet samt dokumenterad kunskap inom relevant lagstiftning och ledarskap.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som både kan arbeta självständigt och samarbeta över gränser. Du är en god lyssnare och kan skapa förutsättningar för bra prestationer och du är bra på problemlösning. Du är nytänkande och kan engagera dina medarbetare för att skapa ett bra arbetsklimat. Att arbeta entreprenöriellt i ett kommunalägt bolag ser du som en spännande möjlighet.

Vi söker dig som har stort kundfokus och en utpräglad förmåga att hantera relationer på ett professionellt, lösningsfokuserat och positiv sätt. Prestigelöshet och samarbetsförmåga är andra viktiga egenskaper.
ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A678077
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c3fc2115-573d-435a-8dd7-38366a2143f3&TK=2bfb1d04-6a93-459b-93e8-9d93b96d4368
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  
Platsannons

25% med möjlighet till mer, personlig assistent referens "044825%"

Jag är en mycket aktiv rullstolsburen kvinna. Du får lära dig det du behöver kunna här av mig och mina rutinerade assistenter.
Några av mina intressen är att fotografera, aktivt trädgårdsarbete, matlagning, data och mycket mer.
Rullande 4 veckors schema, 2 pass vaken natt varannan vecka. Tjänsten är ca 25 % och där utöver önskar jag att du ska kunna hoppa in vid behov. Även möjlighet till semester vikariat finns.


Jag är en aktiv kvinna, 60 år som bor centralt i Höganäs, vill du jobba med något som gör skillnad är det här jobbet för dig.
Att arbeta som personlig assistent är mer omväxlande än vad många tror, det är ett utvecklande och lärorikt yrke.
Jag söker en kvinnlig assistent. Learning by doing i detta unika arbete har vi funnit vara ett bra upplärningssätt för att just bli personlig assistent. Tidigare erfarenhet och utbildning är ett plus. Positiva egenskaper jag värdesätter är gott hjärta, god vilja och gott omdöme samt att du är praktisk.
Du tycker om att hjälpa andra.
Om än jag bor ganska centralt så behöver du bil och körkort pga bussförbindelserna och schematider.


Kooperativet Lila är en av Sveriges första assistansverksamheter. Vårt mål och vision är att ge våra medlemmar den assistans de själva önskar samtidigt som de anställda personliga assistenterna skall erbjudas de bästa förutsättningarna i sin anställning. Under våra 25 år har verksamheten utvecklats tillsammans med reformen som gav oss personlig assistans i Sverige. Några av våra medlemmar har med sitt politiska engagemang på riksnivå varit med och påverkat den lagstiftning som ger personer med funktionsnedsättning "rätt att leva som andra".
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidKollektivavtal mellan KFO och Kommunal gäller. 20%-40%Lön per arbetad timme.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 0448 25%
Webbplats:
Epostadress: ansokan@kooperativetlila.se
Övrigt: Ange referens nr 0448 25%, skicka ansökan och CV till ansokan@kooperativetlila.se
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Lila ek. för.
HÖSTBRUKSVÄGEN 12 B
22660  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kooperativetlila.se
  
Platsannons

Lantbruksansvarig till Helsingborg & Höganäs, Södra regionen

Swedbank främjar en sund och hållbar ekonomi för de många människorna, hushållen och företagen. Vår vision är att stå för hållbar tillväxt “Beyond Financial Growth”. Som en ledande bank på hemmamarknaderna Sverige, Estland, Lettland och Litauen erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och produkter.

Vi söker medarbetare som delar våra värderingar - öppen, enkel och omtänksam - och som vill bidra till att möjliggöra för människor, företag och samhället att växa. Om du delar den ambitionen med oss kommer du att finna många utmaningar här. I Swedbank har du möjlighet att växa, det är ditt eget driv och övertygelse som avgör hur du utvecklas.


Till Helsingborg & Höganäs söker vi nu en Lantbruksansvarig. Inom vårt affärsområde arbetar ca 70 st medarbetare och vi har kontor i Helsingborg, Råå och Höganäs.

Uppdragsbeskrivning

Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap inom lantbrukssegmentet. Som Lantbruksansvarig ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk i din egen kundbas och inom kontoret. Du är serviceinriktad och noggrann samt har lätt för att samarbeta med såväl kunder som kollegor.

Kunderna vill träffa just dig för din kompetens, tid och tillgänglighet och för att du levererar med hög kvalitet.

Som Lantbruksansvarig hos oss kommer du att:

ansvara för att utveckla och vårda kontorets och din egen kundbas inom lantbrukssegmentet
aktivt jobba med prospekts och delta i nätverk på den lokala marknaden
se kundens olika behov och affärsmöjligheter i varje möte samt skapa nätverk med specialister och samarbetspartners för att på bäst möjligt sätt stödja kundens hela affär
Dina personliga egenskaper är viktiga och arbetet kräver hög kompetens vad det gäller social förmåga, egen drivkraft och affärsmannaskap.

Du bör även ha en god analytisk förmåga och gilla ett strukturerat arbetssätt.

Formella krav i rollen är Swedsec licens.

För den här rollen kan du tidigare ha jobbat inom/ha erfarenhet av t ex:

Företagsrådgivare
Rådgivare Lantbruk
Utbildning Agronom, Lantmästare eller motsvarande
Bankerfarenhet är meriterande
Varför jobba hos oss?

Du blir en del av vår företagsgrupp som består av ca 20 personer med hög kompetens och stort engagemang. Vår organisation och marknad ger dig goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Privatekonomisk rådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid38,5 Tillsvidare överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: https://swedbank.easycruit.com/vacancy/application/1837505/70638?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Swedbank Södra regionen
10534
10534  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.swedbank.se
  

Platsannons

Servitör eller servetris med erfarenhet


Servering i lunchmatsal, servering i a la cartematsal och servering i festvåning.
Vi söker dig som har serveringsvana, glad och framåt. Du skall ha vana at servera vin.
Vi söker en person som kan ta ansvar i matsalen och vi ser gärna att du är flexibelt tänkande.
Du hittar en trevlig arbetsplats där alla hjälps åt och uppskattar glada och positivt bemötande.


Vi söker en glad och utåtriktad tjej, kille, dam eller man.
Vi vill absolut att du har erfarenhet av restaurangyrket och att du uppskattar att ge service
Det är viktigt att du har känsla för matsalsestitik och tycker att det är roligt.
Det är oxå viktigt att du uppskattar och hanterar ordning och reda runt omkring dig.
Det är viktigt att du värnar om ditt yttre.

Vi är en restaurang med många möjligheter och mycket jobb. matsalsservering som gästgivarlunch. A la carteservering, många arrangemang som bröllop, fester, födelsedagar och begravningar. Vi är ofta ute på catering, det finns stora möjligheter att arbeta med mycket kul om man vill.
Välkommen att arbeta med ett trevligt gäng.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidarbete enligt schema med vissflexibilitet under högsäsong. du skall vara över 20 år Lönen är enligt avtal, hotell o restaurangavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: matsalen
Webbplats:
Epostadress: annemettehagman@yahoo.se
Övrigt: Endast personer med dokumenterat erfarenhet svaras Tack
Arbetsplats: 
Adress: Tunneberga Gästgifvaregård AB
Jonstorpsvägen 16
26371  Jonstorp Sverige
Hemsida: http://www.tunneberga,se
  
Platsannons

Husmor på skyddat boende

Nu söker Familjefridsjouren i Höganäs en husmor/alltiallo. Tjänsten är 50%, dagtid. Ange löneanspråk. Krav på körkort samt tillgång till egen bil.
Det ingår i tjänsten att iordningställa, inreda, möblera samt montera möbler i lägenheterna så de alltid känns välkomnande, lättare städning av lägenheter samt verksamhetslokal, inköp till lägenhet samt till verksamhetslokal, förberedelser inför möten och vid placering samt andra förekommande arbetsuppgifter.Familjefridsjouren i Höganäs söker dig som är stresstålig, har ordningssinne och tycker om att städa, är flexibel och intresserad av människors välbefinnande.

Familjefridsjouren i Höganäs är en politiskt och religiöst obunden ideell förening som startade 2005. Verksamheten har sju skyddade boenden för personer utsatta för våld eller hot om våld. Vidare har vi en öppen verksamhet där vi erbjuder samtalsstöd enskilt för vuxen och barn samt för par. Vårt mål är ett jämställt samhälle fritt från våld.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Husmor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@familjefridsjouren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Familjefridsjouren i Höganäs
Storgatan 35 C
26337  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.familjefridsjouren.se
  

Platsannons

Sommarjobb Bagare/konditor

Vi söker dig som är utbildad bagare/ konditor och vill ha sommarjobb.
Du ska kunna grunderna inom yrket, men måste inte gått klart skolan.

Du ska var intresserad och driven, vi har mycket att göra på sommaren, men bageriet är inte så stort så samarbete är viktigt.
Du kommer få göra lite av varje allt från kakor till kaffebröd och matbröd.

Vi är ett bageri/konditori som har hela sortimentet, allt från tårtor, bakelser, kakor, frukostbullar och kaffebröd.
Vi ligger i Viken mellan Helsingborg och Höganäs
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Bageri
Webbplats:
Epostadress: info.oresund@telia.com
Övrigt: Tar endast emot ansökningar på mejl Skicka CV och personligtbrev
Arbetsplats: 
Adress: EM'S CONDITORI I VIKEN AB
BYGATAN 13
26361  VIKEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdboende i vackra Viken söker nu ny Ssk!

Attendo erbjuder dig ett arbete på Skandinaviens ledande vårdföretag med verksamheter i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du får arbeta på ett företag som drivit vården i Sverige framåt i över 30 år. Som sjuksköterska i Attendo har du snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka och förbättra våra verksamheter.

Attendo Vikhaga är ett vårdboende som drivs av Attendo på uppdrag av Höganäs kommun. Boendet ligger i Viken, strax utanför Helsingborg och erbjuder 46 rymliga lägenheter fördelade på två avdelningar. Här på Vikhaga fokuserar vi på sociala aktiviteter och att göra måltiderna så trevliga som möjligt. Maten tillagas i vårt egna kök och vi anser att måltiderna är höjdpunkter på dagen som ska tas tillvara. 

Vi erbjuder dig att arbeta utifrån brukarens individuella behov och önskemål. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar ni omvårdnaden. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka verksamheten genom att ha en betydelsefull roll i den lokala ledningsgruppen.


• Flera karriärmöjligheter, då du är en nyckelperson i företaget
• Möjlighet att ta fram och arbeta med projekt och utveckling
• Förmåner som t.ex. tjänstpension, friskvård, betald kurslitteratur, nätverk och arbetskläder i modern design samt att arbeta i ett välutvecklat kvalitetesverktyg
• Tjänstgöringsgrad 75-100 %, 75 % på Attendo Vikhaga
• Arbetstiden är förlagd till dagtid 
• Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut

För att du ska komma igång snabbt och få en bra start så erbjuder vi dig individanpassad bredvid gång, en individuell introduktionsplan samt en mentor som introducerar dig i hur det är att arbeta som sjuksköterska i Attendo.

Mer om dig
Du är en handlingskraftig person med ett genuint intresse för äldre. Du trivs i en roll där du får möjlighet att handleda, utbilda samt engagera dina kollegor. Specialistkompetens t.ex. geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2222.5570562673656!2d12.572956716245612!3d56.14747258066079!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4656c0e0adcfc031%3A0x6978711760903789!2sAttendo+Vikhaga!5e0!3m2!1ssv!2sus!4v1491809070017" width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten.
Vi går igenom ansökningarna löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagitd Deltid/Heltid 75-100 %Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/1094/main?site=6&validator=55cc4ca86c4e0198ba3dc2d28778e3a8&lang=SE&rmpage=job&rmjob=109%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Hemgårdsvägen 9
26361  Viken Sverige
Hemsida: http://www.attendo.se/
  
Platsannons

Barnskötare till Krusets förskola

Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

Vill du vara med och påverka?

Har du förmågan att se nya vägar och viljan att vara med och driva verksamheten framåt?
Om verksamheten

Krusets förskola öppnade i mars 2013. Förskolan ligger nära hav, skog och ängar. Vi använder oss av naturen som inspirationskälla och allt som den ger. Våra ledord är Allt man kan göra inne kan man göra ute.

Vi arbetar i två arbetslag där barnen är delade i de yngre åldrarna och de äldre. Vi arbetar aktivt med att få barnen delaktiga i sitt eget lärande, där våra pedagoger fungerar som en hjälpande vägledare. Dokumentation och reflektion är två viktiga steg i det arbetet och vårt webbverktyg Unikum hjälper oss med det.

Nu söker vi barnskötare till vår 3-5 års avdelning Skogen.  Du brinner för att arbeta med barn, är lösningsfokuserad, ansvarstagande och väl insatt i förskolans läroplan. Viktigt att du medverkar till att skapa positiv och utvecklande miljö för alla barn.

Vi erbjuder dig ett roligt, utmanande och utvecklande arbete i ett arbetslag där dina spetskompetenser styr, men även:

• Arbetskläder
• Friskvårdsbidrag
• Planeringsdagar
• Pedagogiska luncher
• Möjlighet till fortbildning och vidareutbildning
• Individuell planeringstid
• En personlig iPad
• Gemensam planering tillsammans med arbetslaget


Vi är idag ett gäng som trivs tillsammans och vi älskar både utmaningen och uppdraget att utveckla Sveriges framtid!
Övrig information

Denna tjänst är en tillsvidare tjänst med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren men senast den 14 augusti 2017. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är den 26 maj 2017. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta biträdande förskolechef Sofia Tannus på 0769-464519 eller sofia.tannus@pysslingen.se. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=EB237F8985324A8090285A0969A54C67
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Förskolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  

Platsannons

Kock

Kock i varmkök, husmanskost, skånska specialiteter som smörgåsbord, gåsamiddag.
Ska har god känsla att smaksätta mat.

Du är en glad person. Du tycker att det är kul och jobba. Det är viktigt för dig att samarbetar. Du är hjälpsam. Du tar gärna lite extra ansvar. Du känner det stimulerande att vara med och påverka menyer.

Vi är ett trevligt gäng på en liten gästgivaregård med många möjligheter, vi har mycket cateringuppdrag.
Vi har dagens lunch, öppet alla dagar i veckan. På sommaren har vi öppet alla dagar och kvällar.
Vi har uteservering, en liten pub, flera olika temakvällar och ganska många events.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÅret runt, dagens gästgifvarelunch, stort salladsbord, after work, bröllop, kalas, grillkvällar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annemettehagman@yahoo.se
Övrigt: Endast ansökningar som har kriterierna för jobbet besvaras
Arbetsplats: 
Adress: Tunneberga Gästgifvaregård AB
Jonstorpsvägen 16
26371  Jonstorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personal till anrik fiskrestaurang

Du ska kunna ta hand om en egen vakt med hjälp av kallskänkan. Du bör ha tagit hand om ensamma vakter förrut, men det är inget krav men ett plus eftersom du kommer att börja omgående med att ta hand en egen vakt med hjälp av krögaren. Kunskap inom fisk är ett plus

Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet inom branchen. Kunskap om fisk är ett plus. Du bör ha referenser tillgängliga för att visa upp var du ha varit inom restaung branchen. Ålder inget specifikt krav men inga pensionärer. Svenska språket är ett måste eftersom alla andra talar bara svenska.

Vi är en fiskrestaurang som ligger alldeles intill hamnen i Svanshall. Vi server mycket fisk och skaldjur under sommarsäsongen.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: persson55@live.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVANSHALLS KROG AB
LIDÉNS VÄG 2 A
26371  JONSTORP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar och ekonomibiträde till Höganäs kommun- Sommarvikariat

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

Kostverksamheten som Kulla Bemanning utför uppdrag för är organiserad inom fastighetsförvaltningen och har idag 43 anställda. Det tillagas ca 4000 portioner mat samt ca 700 mellanmål.

ARBETSUPPGIFTER
Är du flexibel och har hög servicekänsla.? Är du intresserad av att vikariera som kock/ekonomibiträde inom Höganäs kommun till sommaren?

Vi har uppdrag inom hela kostverksamheten som innefattar kök inom skola, förskola och äldreomsorg.

I arbetsuppgifterna ingår bla :
- att ansvara för tillagning av kalla och varma maträtter, specialkoster, desserter och bakverk
-att arbeta med i storkök förekommande arbetsuppgifter, såsom produkthantering från beställning till servering
-att följa egenkontrollprogram
-att diska och städa.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning med inriktning mot storhushåll eller motsvarande samt erfarenhet av arbete inom storkök.
Även du som inte har utbildning men har ett stort intresse för att arbeta inom kostenheten är välkomna att söka!
Erfarenhet av att jobba med mat för äldre, barn, ungdomar samt kunskaper inom specialkoster är meriterande.

Du har en utpräglad servicekänsla med ett genuint fokus på kunden. Flexibilitet och viss stresstålighet är nödvändig. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Kulla Bemanning strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Gärna körkort och geografisk närhet.
Vi tillämpar löpande rekrytering som kommer att pågå hela våren.
Vi undanber oss ansökan via mail.ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A656875
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec4c984c-99b3-4aa5-9184-d7d84a984c75&TK=d57e4ae8-bb3c-460d-ae9b-3581ab309070
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personliga assistenter till Kulla Bemanning i Höganäs Kommun -sommarvikaria

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

ARBETSUPPGIFTER
LSS-verksamheten i Höganäs kommun behöver vikarier som vill arbeta inom personlig assistans, daglig verksamhet och gruppboende under sommaren.

Vi erbjuder visstidsanställning på timmar.

Vi har stora behov redan nu, så ansök snarast!

Vi behöver DIG som på ett ansvarsfullt sätt kan ge en god omvårdnad och särskilt stöd enl. LSS till människor med funktionshinder i Höganäs kommun.

Arbetet består i att stötta brukarna i hemmet och på fritiden, att hjälpa dem att ta tillvara sina egna resurser och leva ett så självständigt liv som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Utbildning till pers. assistent, undersköterska, skötare eller annan likvärdig utbildning samt erfarenhet från yrket.

Som person ska du sträva efter utveckling och ha ett strukturerat och pedagogiskt förhållningssätt.

Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till vissa vikariat behöver du körkort och tillgång till bil.
Vi eftersträvar mångfald.
Du har störst chans att få ett sommarvikariat om du kan arbeta hela sommaren.

Om du redan arbetar som vikarie hos någon av våra brukare behöver du inte ansöka här utan ta kontakt med Kulla Bemanning.
Vi tillämpar löpande rekrytering.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-01-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: A642638
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=418c378a-c14f-4a3e-bae0-8119eaf01249&TK=599f57b0-8f94-4668-b0e2-55d47e018e31
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till Kulla Bemanning i Höganäs kommun - sommarvikariat

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

ARBETSUPPGIFTER
Äldreomsorgen i Höganäs kommun söker semestervikarier till vårdboende, hemvården samt kvälls och nattpatrullen.
Vi behöver DIG som på ett ansvarsfullt sätt kan ge en god omvårdnad och service till våra äldre i Höganäs kommun. Basal omvårdnad, service till våra äldre och delegerade HSL-uppgifter ingår i arbetsuppgifterna.

Du kommer att erbjudas en bra introduktion både central inom förvaltningen samt arbetsplatsförlagd på någon av de enheterna du söker dig till.

KVALIFIKATIONER
Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.
Du måste snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och uppskatta växlande arbetsmiljöer.

Om du söker till hemvården behöver du körkort.

Det är en fördel om du bor i närområdet för att vara tillgänglig för arbete.

Vi ser helst att du har någon form av formell utbildning och/eller erfarenhet i yrket.

Vi eftersträvar mångfald
Vi erbjuder visstidsanställning på timmar.

Är du intresserad av arbete innan sommaren så sök gärna till oss direkt, vi har behov hela våren!

Du har störst chans att få ett sommarjobb om du kan arbeta hela sommaren. Ange gärna i ansökan om du vill arbeta på någon speciell enhet.

Du kommer att arbeta på schema dag och kväll. Vi behöver ett fåtal vikarier även på nätterna. Det finns goda möjligheter att fortsätta som vikarie även efter sommaren.

Efter att vi har fått din ansökan kommer vi att kalla dig till intervju om du är intressant för vår verksamhet.

Om du redan arbetar som vikarie i någon av våra verksamheter behöver du inte ansöka här utan ta kontakt med Kulla Bemanning.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-01-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: A642621
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1099386-947c-465f-bcdc-9d04d90f3ecc&TK=046dffa7-9d96-456a-82a3-b855a9268520
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal