Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 12:52

Lediga jobb i Höganäs kommun (1284), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd25 847
Täthet180,12Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area668,78Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land143,50Landareal (km²)
Sjö0,38Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav532,25Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Boendestödjare sökes till sommarvikariat till Kulla Bemanning i Höganäs Ko

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till våra LSS boende Hälsan med inriktning psykos och till Allegatan med inriktning neuropsykiatri. Boendena består av nio lägenheter samt en gemensamhetslokal.

Som boendestödjare arbetar du i den enskildes hem men även utåtriktat med bland annat kontakter med andra myndigheter.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har adekvat utbildning tex socionom, undersköterska eller annan utbildning som är adekvat samt erfarenhet av arbete med målgruppen.

Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi eftersträvar mångfald.
Du har stört chans att få ett sommarvikariat om du kan arbeta hela sommaren.
Om du redan arbetar som vikarie på någon av boendena behöver du inte ansöka här utan ta kontakt med Kulla Bemanning.
Krav är att du har körkort

Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro/Offentliga Jobb på 077-110 10 29.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A652226
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c72202f4-237c-4872-8dc1-929a469e7a5b&TK=b3ce6dbe-2ab5-489d-8dab-4c53778e1fa9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  
Platsannons

Affärsområdesansvarig - Fjärrvärme

Affärsområdesansvarig - Fjärrvärme
Höganäs Energi är det lokala energi bolaget som ger energi till Kullabygden.

Vi söker en Affärsområdesansvarig - Fjärrvärme

Vill du ta ansvar för vår fjärrvärmeverksamhet?

Här får du chansen att driva vidare ett välfungerande affärsområde och möjligheten att jobba brett med ett flertal frågor och projekt inom Höganäs Energi.

Anders Kallin har arbetat i olika roller inom Höganäs Energi sedan 2009 och sedan 2015 varit ansvarig för våra affärsområden fiber- och fjärrvärme. Då det händer mycket hos oss nu kommer Anders behöva mer tid till att fokusera enbart på vårt affärsområde fiber och därför stärker vi nu upp med en ny kollega som kan fortsätta hans fina arbete med ett renodlat fokus på affärsområdet fjärrvärme.

Arbetsuppgifter
Inom Höganäs Energi kommer du vara sakkunnig inom vårt affärsområde fjärrvärme och det är du som driver enheten framåt.
Som ansvarig håller du ihop helheten inom fjärrvärmeverksamheten vilket inkluderar både produktion, nät och kundrelationer. All verksamhet för drift och nät är utlagd på entreprenad vilket kräver att du behöver vara duktig på både planering och koordinering. Du kommer också ansvara för våra miljöfrågor inom bolaget, vilket innebär att det är viktigt att du har ett stort miljö- och hållbarhetsengagemang.
Detta är en varierad tjänst, vilket innebär att du kommer få arbeta brett med försäljning, projekt-, teknikutveckling, budgetarbete och många andra spännande uppgifter. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och du kommer att rapportera till vår VD, Benny Ulmestig. Vi erbjuder en effektiv organisation, där du får stort eget ansvar och med korta beslutsvägar.

I takt med att vår kommun växer och utvecklas måste vi givetvis vara proaktiva och anpassa vårt erbjudande för att möta marknadsbehoven.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant teknisk utbildning, gärna ingenjörsexamen. Vi tror att du har fem års arbetslivserfarenhet från branschen och fjärrvärme. På så vis blivit en duktig ingenjör och fått kunskap om området fjärrvärme. Du är en generalist med kunskap om de breda penseldragen om hur en fjärrvärmeenhet skall drivas för att möta framtiden på bästa sätt.
För rollen är det viktigt att du hanterar svenska obehindrat både i tal och skrift, engelska är meriterande. Du har goda datakunskaper, MS Office.

Personliga Egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull, jordnära, prestigelös och tycker om att driva både dina egna och vara delaktig i andras projekt. Att du trivs med samarbete och är duktig på att bygga långsiktiga relationer är viktigt då du blir en länk till kunder, entreprenörer och näringslivet. För tjänsten är det av vikt att du har god förmåga att planera och strukturera dina projekt och förstår affären.

Uppdragsgivare: Höganäs Energi AB

Ort: Höganäs

Omfattning: Heltid

Sista dag för intresseanmälan: 21 maj 2017

I den här processen samarbetar Höganäs Energi med Dfind Science & Engineering. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Nicklasson 0729-889507.

Företagsbeskrivning
Med 60 års samlad kunskap och lokalkännedom inom elnät, fiber, fjärrvärme och elavtal är vi ett komplett energibolag med stort hjärta. Som kommunalt bolag ser vi till samhällets bästa genom att bedriva affärsmässig samhällsnytta. Det betyder att vi erbjuder tjänster och produkter som kommer alla kommuninvånare till nytta och glädje.
Att omvandla verksamheten från ett traditionellt elverk till ett hjälpsamt energibolag handlar inte bara om att förändra den externa kommunikationen, det handlar även om att förankra nya värderingar internt och att arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Vi ser det som viktigt att ständigt utvecklas och blicka mot nya möjligheter.*DS
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Civilingenjör, energi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 201048061
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048061&Jobsite=AMS&Brand=DfindScienceEngineeringSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Science & Engineering AB
Styrmansgatan 2
26382  Malmö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef LSS

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Socialförvaltningen ansvarar för att ge stöd och service till kommunens invånare samt bevakar olika gruppers rättigheter och skyldigheter enligt gällande lagstiftning. Inriktningen är individuell men också generell och förebyggande.
Socialförvaltningen är indelad i tre områden: LSS, Vård och omsorg samt Individ- och familjeomsorg.

Kommunfullmäktige fattade den 15 december 2016, beslut om att bolagisera delar av socialnämndens verksamheter. Bolaget, Höganäs Omsorg AB, kommer att vara ett helägt kommunalt bolag. Du kommer att vara anställd i Höganäs Omsorg AB.

ARBETSUPPGIFTER
LSS i Höganäs växer – vill du bli vår nya kollega?! Vi är två enhetschefer som är ansvariga för LSS-boenden, som letar efter ytterligare en person som kan vara med och förgylla våra arbetsdagar. För att trivas hos oss behöver du ha nära till skratt och vara prestigelös. För att klara av jobbet krävs att du tar ett stort ansvar, både för ekonomi, verksamhet och medarbetare. Du behöver även vara en lagspelare och ha en vilja att stötta och hjälpa dina kollegor i hela enhetschefsgruppen om åtta chefer. Vid vår sida har vi en avdelningschef som bjuder både på sig själv och sin kunskap och hon har ett stort förtroende för sina ledare, och låter oss arbeta med frihet under ansvar. LSS-avdelningen i Höganäs är känd för att ligga i framkant med sitt utvecklingsarbete, att vi har god kontroll över ekonomin samt att vi har fantastiskt roligt på jobbet!
Du kommer att bli ansvarig för 3 LSS-boenden med totalt ca 25 medarbetare placerat runt om i kommunen. Vår målsättning och strävan är att våra hyresgäster ska känna trygghet och ha ett självständigt liv.
Välkommen in med din ansökan, det ska bli roligt att lära känna dig.KVALIFIKATIONER
Din utbildningsbakgrund måste stämma överens med IVO:s (Inspektionen för Vård och Omsorg) bedömning av föreståndare för LSS-boende. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning där inriktningen är beteendevetenskaplig, såsom socionom, pedagog eller annan beteendevetenskaplig utbildning. Du har även tidigare erfarenhet av målgruppen och verksamhetsområdet samt dokumenterad kunskap inom relevant lagstiftning och ledarskap.

Vi söker dig som har goda ledaregenskaper och som både kan arbeta självständigt och samarbeta över gränser. Du är en god lyssnare och kan skapa förutsättningar för bra prestationer och du är bra på problemlösning. Du är nytänkande och kan engagera dina medarbetare för att skapa ett bra arbetsklimat. Att arbeta entreprenöriellt i ett kommunalägt bolag ser du som en spännande möjlighet.

Vi söker dig som har stort kundfokus och en utpräglad förmåga att hantera relationer på ett professionellt, lösningsfokuserat och positiv sätt. Prestigelöshet och samarbetsförmåga är andra viktiga egenskaper.
ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A678077
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c3fc2115-573d-435a-8dd7-38366a2143f3&TK=2bfb1d04-6a93-459b-93e8-9d93b96d4368
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Höganäs

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Höganäs.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Örkelljunga
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

25% med möjlighet till mer, personlig assistent referens "044825%"

Jag är en mycket aktiv rullstolsburen kvinna. Du får lära dig det du behöver kunna här av mig och mina rutinerade assistenter.
Några av mina intressen är att fotografera, aktivt trädgårdsarbete, matlagning, data och mycket mer.
Rullande 4 veckors schema, 2 pass vaken natt varannan vecka. Tjänsten är ca 25 % och där utöver önskar jag att du ska kunna hoppa in vid behov. Även möjlighet till semester vikariat finns.


Jag är en aktiv kvinna, 60 år som bor centralt i Höganäs, vill du jobba med något som gör skillnad är det här jobbet för dig.
Att arbeta som personlig assistent är mer omväxlande än vad många tror, det är ett utvecklande och lärorikt yrke.
Jag söker en kvinnlig assistent. Learning by doing i detta unika arbete har vi funnit vara ett bra upplärningssätt för att just bli personlig assistent. Tidigare erfarenhet och utbildning är ett plus. Positiva egenskaper jag värdesätter är gott hjärta, god vilja och gott omdöme samt att du är praktisk.
Du tycker om att hjälpa andra.
Om än jag bor ganska centralt så behöver du bil och körkort pga bussförbindelserna och schematider.


Kooperativet Lila är en av Sveriges första assistansverksamheter. Vårt mål och vision är att ge våra medlemmar den assistans de själva önskar samtidigt som de anställda personliga assistenterna skall erbjudas de bästa förutsättningarna i sin anställning. Under våra 25 år har verksamheten utvecklats tillsammans med reformen som gav oss personlig assistans i Sverige. Några av våra medlemmar har med sitt politiska engagemang på riksnivå varit med och påverkat den lagstiftning som ger personer med funktionsnedsättning "rätt att leva som andra".
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidKollektivavtal mellan KFO och Kommunal gäller. 20%-40%Lön per arbetad timme.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 0448 25%
Webbplats:
Epostadress: ansokan@kooperativetlila.se
Övrigt: Ange referens nr 0448 25%, skicka ansökan och CV till ansokan@kooperativetlila.se
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Lila ek. för.
HÖSTBRUKSVÄGEN 12 B
22660  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kooperativetlila.se
  
Platsannons

Lantbruksansvarig till Helsingborg & Höganäs, Södra regionen

Swedbank främjar en sund och hållbar ekonomi för de många människorna, hushållen och företagen. Vår vision är att stå för hållbar tillväxt “Beyond Financial Growth”. Som en ledande bank på hemmamarknaderna Sverige, Estland, Lettland och Litauen erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och produkter.

Vi söker medarbetare som delar våra värderingar - öppen, enkel och omtänksam - och som vill bidra till att möjliggöra för människor, företag och samhället att växa. Om du delar den ambitionen med oss kommer du att finna många utmaningar här. I Swedbank har du möjlighet att växa, det är ditt eget driv och övertygelse som avgör hur du utvecklas.


Till Helsingborg & Höganäs söker vi nu en Lantbruksansvarig. Inom vårt affärsområde arbetar ca 70 st medarbetare och vi har kontor i Helsingborg, Råå och Höganäs.

Uppdragsbeskrivning

Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap inom lantbrukssegmentet. Som Lantbruksansvarig ansvarar du för kundnöjdhet, lönsamhet och risk i din egen kundbas och inom kontoret. Du är serviceinriktad och noggrann samt har lätt för att samarbeta med såväl kunder som kollegor.

Kunderna vill träffa just dig för din kompetens, tid och tillgänglighet och för att du levererar med hög kvalitet.

Som Lantbruksansvarig hos oss kommer du att:

ansvara för att utveckla och vårda kontorets och din egen kundbas inom lantbrukssegmentet
aktivt jobba med prospekts och delta i nätverk på den lokala marknaden
se kundens olika behov och affärsmöjligheter i varje möte samt skapa nätverk med specialister och samarbetspartners för att på bäst möjligt sätt stödja kundens hela affär
Dina personliga egenskaper är viktiga och arbetet kräver hög kompetens vad det gäller social förmåga, egen drivkraft och affärsmannaskap.

Du bör även ha en god analytisk förmåga och gilla ett strukturerat arbetssätt.

Formella krav i rollen är Swedsec licens.

För den här rollen kan du tidigare ha jobbat inom/ha erfarenhet av t ex:

Företagsrådgivare
Rådgivare Lantbruk
Utbildning Agronom, Lantmästare eller motsvarande
Bankerfarenhet är meriterande
Varför jobba hos oss?

Du blir en del av vår företagsgrupp som består av ca 20 personer med hög kompetens och stort engagemang. Vår organisation och marknad ger dig goda möjligheter till personlig utveckling.

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Privatekonomisk rådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid38,5 Tillsvidare överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://swedbank.easycruit.com/vacancy/application/1837505/70638?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Swedbank Södra regionen
10534
10534  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.swedbank.se
  
Platsannons

Inköpsassistent / ordermottagare / logistiker till företag i Höganäs

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Företaget är ett privatägt grossistföretag med huvudkontor i Holland. De har ett brett sortiment av olika produkter och arbetar både mot stora och små kunder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Logistics Inbound ansvarar du för planering av inköp, beställningar, orderhantering och administrativa processer. Du har daglig kontakt med företagets leverantörer och besvarar frågor kring produktinformation, beställningar, leveranser och aviseringar. Vidare planerar du transporter, ser till att varorna levereras enligt tidsplan och ansvarar för att beställda varor tas emot enligt överenskommelse. I rollen som Logistics Inbound kontrollerar du även lagersaldot, uppdaterar artikelnummer och säkerställer en effektiv lagerhållning. Du förstår vikten av att ha en balans mellan tillgång och efterfrågan och är noga med att inte ha en alltför stor lagerhållning samtidigt som alla produkter hela tiden måste finnas tillgängliga.

Sammantaget kan dina arbetsuppgifter delas in i fyra olika områden: Order Processing, Planning & Transport, Stock och Administration. Du rapporterar till Teamleader Logistics.

Profil:

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område, förslagsvis handel och/eller logistik (meriterande)
• Tidigare erfarenhet inom orderhantering, logistikplanering, administration, inköp etc.
• Erfarenhet av inköp och lagerhållningssystem är ett krav
• Mycket goda kunskaper i Excel
• Erfarenhet av Navision (meriterande)
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt

För att både trivas och lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad i ditt arbete samtidigt som du har ett flexibelt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett högre arbetstempo och är van vid att omprioritera men lyckas alltid bibehålla en hög noggrannhet. Att erbjuda kvalitativ service och ett gott bemötande till såväl kunder som kollegor är för dig en självklarhet. Tack vare din starka problemlösningsförmåga och affärsmässiga förståelse arbetar du resultatinriktat och förstår vikten av ett kommersiellt tankesätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna <a href='http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/'>här</a>

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla <a href='mailto:info@bravura.se'>info@bravura.se</a> så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköp, planerare, logistik, transport, inköpsplanerare, logistics inbound, Höganäs, heltid, inköpsassistent, purchasing
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Inköpsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/inkopsassistent-ordermottagare-logistiker-till-foretag-i-hoganas-1470001/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734  1284 Sverige
Hemsida: www.bravura.se
  

Platsannons

Servitör eller servetris med erfarenhet


Servering i lunchmatsal, servering i a la cartematsal och servering i festvåning.
Vi söker dig som har serveringsvana, glad och framåt. Du skall ha vana at servera vin.
Vi söker en person som kan ta ansvar i matsalen och vi ser gärna att du är flexibelt tänkande.
Du hittar en trevlig arbetsplats där alla hjälps åt och uppskattar glada och positivt bemötande.


Vi söker en glad och utåtriktad tjej, kille, dam eller man.
Vi vill absolut att du har erfarenhet av restaurangyrket och att du uppskattar att ge service
Det är viktigt att du har känsla för matsalsestitik och tycker att det är roligt.
Det är oxå viktigt att du uppskattar och hanterar ordning och reda runt omkring dig.
Det är viktigt att du värnar om ditt yttre.

Vi är en restaurang med många möjligheter och mycket jobb. matsalsservering som gästgivarlunch. A la carteservering, många arrangemang som bröllop, fester, födelsedagar och begravningar. Vi är ofta ute på catering, det finns stora möjligheter att arbeta med mycket kul om man vill.
Välkommen att arbeta med ett trevligt gäng.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidarbete enligt schema med vissflexibilitet under högsäsong. du skall vara över 20 år Lönen är enligt avtal, hotell o restaurangavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: matsalen
Webbplats:
Epostadress: annemettehagman@yahoo.se
Övrigt: Endast personer med dokumenterat erfarenhet svaras Tack
Arbetsplats: 
Adress: Tunneberga Gästgifvaregård AB
Jonstorpsvägen 16
26371  Jonstorp Sverige
Hemsida: http://www.tunneberga,se
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2021%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32764-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8640-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  
Platsannons

2 Specialpedagoger/Speciallärare till Nyhamnsskolan

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

I Nyhamnsläge, några kilometer utanför Höganäs, ligger Nyhamnsskolan. En bra bit från stress och jäkt, nära havet och naturen trivs barnen och känner sig trygga.
Skolan har ca 400 elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Till skolan är två förskolor knutna.
Mitt i det moderna samhället finns den lilla skolan med de stora möjligheterna. Arbetsglädje och hög studiemotivation genomsyrar skolan och ger barnen de bästa förutsättningarna att lyckas med sina studieresultat. Höga förväntningar och delaktighet ger positiva ungdomar som är redo för nya utmaningar.
Verksamheten är fast förankrad i styrdokumenten genom duktiga pedagoger. Barnen utgår alltid från sina egna förmågor och känner trygghet under ledning av behöriga och professionella pedagoger.

ARBETSUPPGIFTER
Nyhamnsskolans organisation är flexibel för att möta de olika behov som uppstår under läsåret. Elever som lätt når kunskapskraven ges möjlighet att nå ännu längre i sin utveckling. Undervisningen tar sin utgångspunkt i elevernas nyfikenhet, erfarenhet, förutsättningar och livsvärld. Vi har ett språkutvecklande arbetssätt i all undervisning. Pedagogerna tar ett stort ansvar för att alla elever lyckas i skolan. Vår skolutveckling utvecklas i första hand efter de behov vi identifierar på skolan. På Nyhamnsskolan har vi en särskild undervisningsgrupp, språkspåret, som är ett stöd för elever med generella språkstörningar.
Du kommer att vara med och utveckla samarbetet med skolans elevhälsoteam och övriga lärare på skolan. Uppdraget har sin tyngdpunkt på ökad måluppfyllelse i samarbete med övrig personal.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad specialpedagog/speciallärare med grundskollärarutbildning i botten. Du har tydliga tankar om hur elever i behov av stöd ska kunna optimera sin utveckling och sitt lärande samt kan omsätta dem i praktiken. Du möter elever utifrån deras behov och inser att du tillsamman med lärarna och elevhälsan har ansvaret för att eleven lyckas.
Du behöver ha en mycket god samarbetsförmåga, vara flexibel och kommunikativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med tal och kommunikation, en bred ämnesbehörighet samt har tydliga tankar om hur IKT kan stödja eleverna i deras lärande.


Erfarenhet krävs.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A667075
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f259ba69-c3ec-475e-bedf-63ee0102cde7&TK=d9e80677-dc9a-4cf5-adb6-509f780b8cf1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: https://www.hoganas.se/nyhamnsskolan/
  
Platsannons

Lärare 1-3 Nyhamnsskolan 100%

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

I Nyhamnsläge, några kilometer utanför Höganäs, ligger Nyhamnsskolan. En bra bit från stress och jäkt, nära havet och naturen trivs barnen och känner sig trygga.
Skolan har ca 400 elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Till skolan är två förskolor knutna.
Mitt i det moderna samhället finns den lilla skolan med de stora möjligheterna. Arbetsglädje och hög studiemotivation genomsyrar skolan och ger barnen de bästa förutsättningarna att lyckas med sina studieresultat. Höga förväntningar och delaktighet ger positiva ungdomar som är redo för nya utmaningar.
Verksamheten är fast förankrad i styrdokumenten genom duktiga pedagoger. Barnen utgår alltid från sina egna förmågor och känner trygghet under ledning av behöriga och professionella pedagoger.ARBETSUPPGIFTER
Lärare på lågstadiet.

KVALIFIKATIONER
Legitimation krävs.
Erfarenhet och bred ämneskompetens är meriterande.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A675291
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a1abb70e-07b3-49a9-b779-72e88f8b7c5c&TK=5b914726-1c10-4ceb-bec9-9366946abfbc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: https://www.hoganas.se/nyhamnsskolan/
  
Platsannons

Leverans- och inköpsplanerare / Logistics Inbounds till Höganäs

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Företaget är ett privatägt grossistföretag med huvudkontor i Holland. De har ett brett sortiment av olika produkter och arbetar både mot stora och små kunder.

Arbetsuppgifter:

I rollen som Logistics Inbound ansvarar du för planering av inköp, beställningar, orderhantering och administrativa processer. Du har daglig kontakt med företagets leverantörer och besvarar frågor kring produktinformation, beställningar, leveranser och aviseringar. Vidare planerar du transporter, ser till att varorna levereras enligt tidsplan och ansvarar för att beställda varor tas emot enligt överenskommelse. I rollen som Logistics Inbound kontrollerar du även lagersaldot, uppdaterar artikelnummer och säkerställer en effektiv lagerhållning. Du förstår vikten av att ha en balans mellan tillgång och efterfrågan och är noga med att inte ha en alltför stor lagerhållning samtidigt som alla produkter hela tiden måste finnas tillgängliga.

Sammantaget kan dina arbetsuppgifter delas in i fyra olika områden: Order Processing, Planning & Transport, Stock och Administration. Du rapporterar till Teamleader Logistics.

Profil:

• Eftergymnasial utbildning inom relevant område, förslagsvis handel och/eller logistik (meriterande)
• Tidigare erfarenhet inom orderhantering, logistikplanering, administration, inköp etc.
• Erfarenhet av inköp och lagerhållningssystem är ett krav
• Mycket goda kunskaper i Excel
• Erfarenhet av Navision (meriterande)
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt

För att både trivas och lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad i ditt arbete samtidigt som du har ett flexibelt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett högre arbetstempo och är van vid att omprioritera men lyckas alltid bibehålla en hög noggrannhet. Att erbjuda kvalitativ service och ett gott bemötande till såväl kunder som kollegor är för dig en självklarhet. Tack vare din starka problemlösningsförmåga och affärsmässiga förståelse arbetar du resultatinriktat och förstår vikten av ett kommersiellt tankesätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för denna tjänst.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Höganäs
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna <a href='http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/'>här</a>

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla <a href='mailto:info@bravura.se'>info@bravura.se</a> så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: inköp, planerare, logistik, transport, inköpsplanerare, logistics inbound, Höganäs, heltid, inköpsassistent, purchasing
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Inköpsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/leverans-och-inkopsplanerare-logistics-inbounds-till-hoganas-1457801/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734  1284 Sverige
Hemsida: www.bravura.se
  

Platsannons

Oenolog sökes till vingård

Verksamhetsbeskrivning
Vi är en vingård med 20 Ha vinodling och driver även hotell och restaurang.

Arbetsuppgifter
Vi söker en oenolog som även kan vara delaktig i vitikulturen. Arbetsuppgifterna består i att vara vinmakare och ta hand om skörden samt sköta vinfälten.

Utbildning/Erfarenhet
Master i oenologi, gärna erfarenhet i vingårdar i både gamla och nya världen, bra på engelska eller tyska, svenskkunskaper ej nödvändigt.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Vinprovare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@arildsvingard.se
Övrigt: Skicka ditt CV och personliga brev till oss via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Arilds Vingård
Lillavägen 71
26373  ARILD 
Hemsida: http://arildsvingard.se
  
Platsannons

Rektor till Vikenskolan F-3 och fritidshem

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Just nu finns möjlighet att få vara med och forma framtidens grundskola i Viken. Är du den vi söker? I sommar startar nybyggnationen av Vikenskolan och den beräknas stå klar under läsåret 2020/2021 med plats för 850 barn och elever.
Vikenskolan är i dag en av Höganäs största F-9 skolor med ca 600 elever varav ca 200 går på fritidshemmet. På områdets tre förskolor finns 165 barn.
Skolan har ett välfungerande systematiskt kvalitetsarbete och alla pedagoger är vana att arbeta i processer kring utveckling av sin verksamhet. Många av skolans utvecklingsarbeten genomförs i ett F-9 perspektiv.
Viken skolans fritidshem har tillsammans med Höganäs övriga fritidshem en kompetensutvecklingssatsning tillsammans med Malmö Högskola sedan hösten 2014 kallade ”Världens bästa fritidshem”.
Vikenskolan och de tillhörande förskolorna har en gemensam ledningsdeklaration med professionalitet – lärande, trygghet – glädje och utveckling – framtidstro som ledord.

Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i skolområdets ledningsteam som består av ytterligare två rektorer med ansvar för 4-6 samt 7-9 samt områdets förskolechef. En av de övriga rektorerna har också ett övergripande områdesansvar. Ledningsteamet arbetar långsiktigt och strategiskt med en helhetssyn inom skolområdet, utifrån ett 1-16 års perspektiv med utgångspunkt i den gemensamma ledningsdeklarationen.

I ditt uppdrag som rektor på Vikenskolan kommer du att ansvara för enhetens F-3 samt fritidshemsverksamhet.

KVALIFIKATIONER
Som ledare bör ha en god strategisk blick med förmåga att åstadkomma konkreta resultat, följa upp och utvärdera och se nästa utvecklingssteg. Du bör vara van att leda pedagogiska processer genom processledare i de olika arbetslagen.
För att lyckas i arbetet som pedagogisk ledare behöver du vara tydlig och kommunikativ med förmåga att förankra och leda verksamhetsutvecklingen på skolan tillsammans med dina kollegor och medarbetare.

Som person är du social, prestigelös och kommunikativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Högskoleutbildning med pedagogisk inriktning samt erfarenhet av pedagogiskt ledarskap som rektor och arbete med skolutveckling krävs. Du har förvärvat detta genom tidigare rektorsarbete.

Genomförd rektorsutbildning är ett krav.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A673624
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=441ef846-294b-47fe-a035-52a8dbcc4073&TK=3340f0cd-8008-4272-a26c-cd95d7a28522
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Husmor på skyddat boende

Nu söker Familjefridsjouren i Höganäs en husmor/alltiallo. Tjänsten är 50%, dagtid. Ange löneanspråk. Krav på körkort samt tillgång till egen bil.
Det ingår i tjänsten att iordningställa, inreda, möblera samt montera möbler i lägenheterna så de alltid känns välkomnande, lättare städning av lägenheter samt verksamhetslokal, inköp till lägenhet samt till verksamhetslokal, förberedelser inför möten och vid placering samt andra förekommande arbetsuppgifter.Familjefridsjouren i Höganäs söker dig som är stresstålig, har ordningssinne och tycker om att städa, är flexibel och intresserad av människors välbefinnande.

Familjefridsjouren i Höganäs är en politiskt och religiöst obunden ideell förening som startade 2005. Verksamheten har sju skyddade boenden för personer utsatta för våld eller hot om våld. Vidare har vi en öppen verksamhet där vi erbjuder samtalsstöd enskilt för vuxen och barn samt för par. Vårt mål är ett jämställt samhälle fritt från våld.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Husmor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@familjefridsjouren.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Familjefridsjouren i Höganäs
Storgatan 35 C
26337  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.familjefridsjouren.se
  

Platsannons

Kockar sökes till Flickorna Lundgren på Skäret

Köksteamet på Flickorna Lundgren behöver förstärkning inför sommarsäsongen.
Vi letar efter hungriga kreativa matlagare. Vi brassar käk efter säsong och jobbar uteslutande med närodlat.
Arbetstiden är mest förlagd dagtid med det förekommer lite kvälls-event, såsom bröllop, fester, osv. Vi älskar ordning,
struktur, kreativitet och matlagningsglädje.
Du ska behärska svenska i tal o skrift, körkort är att föredra då kommunikationen är väldigt begränsad,
Sommartid är Flickorna Lundgren ett populärt utflyktsmål och vi har uppåt 1000 besökare om dagen som både äter o
fikar. Tempot är högt och vi jobbar inte med statiska menyer, så friheten och kreativiteten är stor.
Vi ser att du har erfarenhet av matlagning på professionell nivå, är stresstålig och ordningsam då utrymmena är väldigt
begränsade.Du skall vara kreativ och duktig matlagare. Vi ser att du har erfarenhet av matlagning på professionell nivå, är stresstålig och ordningsam då utrymmena är väldigt begränsade. Du måste kunna tala och förstå flytande svenska då kommunikation är viktigt i köket.

Flickorna Lundgren på Skäret som besöks av ca 75 tusen besökare varje år. Förutom eget bageri har vi numera varmkök.
Förutom den vardagliga servisen har vi ett stort antal bröllop och större catering evenemang varje sommar. Vi ligger på den vackra Kullahalvön mellan Arild och Jonstorp.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidKörkort: B erfordras. Varaktighet: Maj-Aug.Lön: Heltid Enligt överenskommelse. Vi är medlemmar i LI och VISITA
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@flickornalundgren.se
Övrigt: Skicka in din ansökan redan idag jobb@flickornalundgren.se -vi har löpande intervjuer.
Arbetsplats: 
Adress: FLICKORNA LUNDGREN PÅ SKÄRET AB (FLPS)
SKÄRETVÄGEN 19
26372  SKÄRET Sverige
Hemsida: http://www.flickornalundgren.se
  

Platsannons

Pizzabagare

Vi söker en pizzabagare till Pizzeria Sorrentino.

Du kommer jobba med förberedelser av livsmedel, tillagning av pizza och andra enklare rätter, disk samt utförande av sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i en restaurang såsom kassa-, lagerhantering och städning.

Du ska helst ha erfarenhet inom restaurang och du bör vara stresstålig, lojal och arbetsam. Vi tar stor hänsyn till de personliga egenskaperna vid urvalet.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: paris_85@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sorrentino Pizza HB
Storgatan 4 A
26337  HÖGANÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb Bagare/konditor

Vi söker dig som är utbildad bagare/ konditor och vill ha sommarjobb.
Du ska kunna grunderna inom yrket, men måste inte gått klart skolan.

Du ska var intresserad och driven, vi har mycket att göra på sommaren, men bageriet är inte så stort så samarbete är viktigt.
Du kommer få göra lite av varje allt från kakor till kaffebröd och matbröd.

Vi är ett bageri/konditori som har hela sortimentet, allt från tårtor, bakelser, kakor, frukostbullar och kaffebröd.
Vi ligger i Viken mellan Helsingborg och Höganäs
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Bageri
Webbplats:
Epostadress: info.oresund@telia.com
Övrigt: Tar endast emot ansökningar på mejl Skicka CV och personligtbrev
Arbetsplats: 
Adress: EM'S CONDITORI I VIKEN AB
BYGATAN 13
26361  VIKEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Driftig maskinoperatör till Scandstick

Scandstick Group är ett av Europas ledande tillverkare av självhäftande etiketter. Vår fabrik ligger i Höganäs och Aalst i Belgien.

Vi bygger vår affärsverksamhet på personlig service och strävar hela tiden för att göra vårt bästa för våra kunder och samarbetspartner.

Vi söker nu en maskinoperatör till vår Compactsola tag-laminator på 1000 mm bredd, där vi laminerar små och medelstora specialorder av diverse pappers- och/eller syntetmaterial.

Du ska ha erfarenheter av liknande arbete och helst kännedom om pappers- och syntetmaterial på rulle, och dess egenskaper.
Du är flexibel, ansvarskännande och klarar av/tycker om att arbeta självständigt.
Som maskinoperatör på Scandstick har du dessutom kvalitetsansvar för vad du producerar.
Du har tekniska/mekaniska färdigheter som innebär att du själv kan utföra enklare reparationer och maskinunderhåll.
Ditt ordningssinne är väl utvecklat, då framkörning och lagring av material ingår i arbetsuppgifterna.

Anställningen gäller heltid, dagtid, men vid toppar i orderingången kan det bli aktuellt med tillfälligt skiftarbete.
Grundläggande datorvana är nödvändig, då all rapportering sker direkt in i vårt affärssystem. Du kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Grundläggande kunskaper i engelska är ett plus.
Du har truckkort för minst motviktstruck, B1, samt körvana.
En del fysiskt tyngre delar i arbetet kan förekomma.

Välkommen med din ansökan ställd till: anette.fredin@scandstick.se

Sista ansökningsdag är den 28 april.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, ytbehandling
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidInleds med 6 månaders provanställning. Tillsvidaretjänst.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anette.fredin@scandstick.se
Övrigt: Ansökan via e-post ställd till: anette.fredin@scandstick.se
Arbetsplats: 
Adress: ScandStick AB
Box 25
26321  HÖGANÄS 
Hemsida: http://www.scandstick.se
  

Platsannons

Product Manager Surface Technology

Beskrivning av företaget:
Ett utvecklingsbolag inom golvbranschen med innovation som affärsidé. Välinge uppfann 1993 det mekaniska låssystemet för bl a laminat- och trägolv. Vår patenterade teknik revolutionerade sättet att lägga och använda golv. Idag läggs en stor del av alla golv snabbt och enkelt med Välinges klickteknik utan att använda lim.

Vår patentportfölj är världsomfattande och avser ett stort antal golvsystem. Licenstagarna finns i hela världen och flera av dem är ledande internationella golvföretag såsom Tarkett, Kährs, Pergo, Forbo m fl.

Vi har under flera år haft en stark tillväxt med en omsättning idag på ca 1 000 MSEK och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. Företaget har ca 120 anställda och drygt 200 licenstagare över hela världen. Verksamheten är baserad vid vårt utvecklingscenter i Viken utanför Helsingborg som omfattar 22 000 m2 och är världens största R&D-enhet för golv. Sedan några år arbetar vi även mot möbelbranschen med såväl klicklösningar som ytmaterial.

Välinge är ett företag med stark finansiell ställning som ägs av familjen Perván och det amerikanska bolaget KKR. Produktionen på Välinge Innovation utgörs av fullskalig produktionsutrustning från golvindustrin, men används huvudsakligen i utvecklingssyfte. Företaget ligger i framkanten på det som är tekniskt möjligt och möjliggör nya teknikskiften inom golvindustrin.

Sedan ett antal år har vi utökat vår teknologibas till nya områden, bland annat möbler. Vår möbelklickteknologi erbjuder ett revolutionerande snabbt och enkelt sätt att montera möbler då den varken kräver verktyg, skruvar, pluggar eller andra lösa delar.

Vi erbjuder en kreativ och entreprenörspräglad arbetsmiljö karakteriserad av prestigelöshet och högt tempo. Sökanden kommer att få stort eget ansvar med god inblick i hela verksamheten.

Den utlysta tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Viken norr om Helsingborg.

Se mer information på www.valinge.se

Yrkesbenämning: Product Manager Surface Technology
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som Product Manager på Sälj- och Marknadsavdelningen kommer du främst att vara ansvarig för Välinges marknadsföring och säljstrategi av teknikområdena Woodura® och Nadura®. Du kommer även att ha ansvar för egna kunder. Rollen ger dig en stor frihet i en spännande expansion och du får möjligheten att arbeta internationellt. Samtidigt som du arbetar mycket självständigt får du stöd från övriga i organisationen.

Arbetsuppgifter

Marknadsansvarig (Surface technology, Woodura®, Nadura®)
. Tillsammans med BU chef ta fram marknadsstrategier för Surface tech.
. Ansvara för marknadsanalys av ett antal internationella regioner och utveckling av Välinges marknadsföring och affärserbjudande mot dessa marknader
. Driva olika projekt inom marknadsområdet t ex mässor och interna utställningar
. Ansvara för utveckling och produktion av säljstödsmaterial såsom broschyrer, presentationer, prover etc i samarbete med övriga interna och externa marknadsresurser.
. Ansvara för utveckling och produktion av PR och annonsering
. Bevaka och främja varumärkesanvändande internt samt hos licenstagare och kunder
. Ansvara för att det finns marknadsföringsmaterial i samband med licensiering och distribution av produkter

Teamlead, sales, (Surface technology, Woodura®, Nadura®)
. Tillsammans med BU chef ta fram säljstrategier till KAM och marknadsavdelningen.
. Stötta KAM i deras försäljning och analys av kunder och marknader inom Surface tech.
. Löpande följa upp säljarbetet och sammanställa och rapportera resultat

Kundansvarig (Surface technology, Woodura®, Nadura®)
. Vara helhetsansvarig mot ett antal kunder gällande deras licensierade tekniska lösning men även gällande avtal och kommersiella frågor
. Självständigt kunna förhandla avtal gällande såväl de kommersiella villkoren som teknik och patent
. Arbeta internationellt på alla nivåer med allt från tekniker, produktionschefer, designers till VD, styrelseordförande och ägare
. Aktivt arbeta för att hitta nya möjligheter att sälja in och implementera Välinges ytteknik hos våra kunder
. Kartlägga kunders tekniska och marknadsmässiga förutsättningar samt kundanpassa
och implementera de lösningar som passar bäst i samarbete med våra interna specialister.
. Identifiera teknikrelaterade problem och möjligheter i kunddialogen och förmedla dessa till teknik- & R&D-organisationen.

Tjänsten innebär också ett antal resdagar per månad i samband med besök hos kunder samt på mässor etc. Längden på resorna kan variera från normalt någon dag upp till 1-2 veckor.

Utbildning:
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du har:
- Relevant erfarenhet
- Utbildningsnivå motsvarande civilingenjör, civilekonom, gärna på en masternivå
alternativt en gedigen affärsbakgrund, marknadsföring, ekonomi, teknik eller
projektledning
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska
- Kunskaper i andra språk är meriterande

Egenskaper:
Som person har du ett affärsmässigt och innovativt tankesätt. Du är utåtriktad, flexibel och professionell i ditt uppträdande och besitter såväl ett genuint intresse för att bygga affärsrelationer som förståelse och intresse för teknik. Vidare arbetar du självständigt, har du en god planeringsförmåga samt är strukturerad och noggrann.

Erfarenheter:
Vi ser gärna att sökanden har ett flertal års erfarenhet från affärs eller produktsidan. Du har arbetat i roller med fokus på internationella och kommersiella projekt, t ex som exportansvarig, affärsutveckling, kundansvar B2B, produktchef eller med projektledning. Erfarenheter inom möbel- eller golvindustrin är meriterande.

Språkkunskaper: Arbetsspråk är svenska. Mycket goda kunskaper i engelska är ett måste. Kunskaper inom övriga språk är meriterande.
PC/Mac program: Office mfl

Skriftlig ansökan (senast inkommen): 30 april 2017
NB! - Under tiden vi granskar alla inkomna ansökningar finns fortfarande möjlighet, för den som missat tidsgränsen ovan, att ändå skicka in sin ansökan.

Skriftlig ansökan ställd till:
Ansökan med CV och personligt brev skickas till:

Välinge Innovation Sweden
Att. Carl Wachtmeister
Prästavägen 513
263 65 Viken
Märk ansökan "Product Manager Surface Technology"

Ansökan kan också mailas till Carl Wachtmeister på:
carl.wachtmeister@valinge.se
Skriv "Product Manager" i ämnesraden eller som ärende.

Eventuella frågor om tjänsten kan med fördel ställas till Ulf Molén på mail: ulf.molen@valinge.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Key account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare heltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Välinge Innovation Sweden AB
Prästavägen 513
26365  VIKEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Vattenmätarbytare - sommarvikariat

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Teknik- och fastighetsförvaltningen lyder under kommunstyrelsen. På deras uppdrag ska förvaltningen arbeta för att den kommunala servicen, såväl för kommunens invånare, som för besökare, ska bli så bra som möjligt.

Teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar för gator, parker, lekplatser och stränder, renhållning samt vatten och avloppsförsörjning. Vi ansvarar också för kommunens interna service inom kost och städ samt förvaltar kommunens fastigheter. Teknik- och fastighetsförvaltningen deltar också i samhällsplaneringen i kommunen.
ARBETSUPPGIFTER
VA-avdelningen (vatten och avlopp) i Höganäs kommun är en av avdelningarna inom Teknik- och fastighetsförvaltningen.
Avdelningen kännetecknas av en bred kompetens och ett gott samarbete, såväl internt som med våra samarbetspartners. Idag är vi 16 medarbetare på VA-avdelningen.

Vi på VA söker nu en vattenmätarbytare över sommaren!
Arbetsuppgiften är att byta vattenmätare hos abonnenter. Du behöver vara teknisk, praktiskt lagd och ha lätt för att samarbeta.
Naturligtvis får du upplärning på arbetsuppgifterna de första veckorna.


KVALIFIKATIONER
Vi förväntar oss att du för arbetsuppgifterna har lämplig teknisk och praktisk kunskap som kan behövas. Du ska ha en positiv attityd och lätt för att möta olika typer av människor eftersom arbetet innebär mycket kontakter med våra abonnenter.
B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan till oss på VA senast den 1 maj.

Omfattning: Individuell lönesättning. Heltid.
Tillträde: från v 22 eller efter överenskommelse.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Mätaravläsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A673418
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=24c86f69-eddb-46b8-823e-f15b4b796ecd&TK=5be14ff7-b413-45d4-9712-a9311a7c7a38
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Teknik och Fastighetsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Sjöcrona i Höganäs

Gör skillnad. Varje dag.

Med närhet till havet och naturen på Kullahalvön ligger Vårdcentralen Sjöcrona placerad i pittoreska Höganäs i nordvästra Skåne. Denna ackrediterade hälsovalsenhet, som betjänar hälften av invånarna i Höganäs kommun, är en enhet med såväl distriktssköterskor, fysioterapeuter, kuratorer, arbetsterapeut, dietist och mödrahälsovård samt specialister i allmänmedicin. Vi har flera sjuksköterskeledda mottagningar såsom bland annat diabetes, astma/KOL, hypertoni och äldrevård. Hos oss har vi drygt 12 000 listade patienter.

ARBETSUPPGIFTER
Vårdcentralen Sjöcrona söker dig som vill arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska. Hos oss erbjuds du ett varierande och stimulerande arbete som bland annat består av telefonrådgivning, triage och lab. På vårdcentralen arbetar vi i team där våra olika kompetenser används på bästa sätt.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyexaminerade sjuksköterskor finns ett kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

KVALIFIKATIONER
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidareutbildning till distriktssköterska är meriterande. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom primärvården och med journalsystemet PMO. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Vi söker dig som gärna samarbetar med andra och som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Du trivs med ett arbete där den ena dagen inte är den andra lik och där arbetsbelastningen kan variera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I den här rekryteringen tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % med möjlighet till deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A672529
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=451e130e-8ba7-4ace-9161-d874db8785d3&TK=4f73786d-6f54-43b5-b798-1c2c638cae1e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bolagsjurist

Beskrivning av företaget:
Välinge har sedan starten 1994 bedrivit en framgångsrik verksamhet och omsätter idag drygt 1 miljard kr med mycket goda vinstmarginaler. Antalet anställda uppgår i dagsläget till ca 115 personer varav hälften är jurister, patent- och civilingenjörer, civilekonomer eller har liknande akademisk bakgrund. Tillväxtmålen och utvecklingsmöjligheterna för bolaget är fortsatt mycket höga framöver.
Företagets juristavdelning består för närvarande av 4 stycken jurister. Som bolagsjurist kommer du att rapportera till chefsjuristen, men även arbeta nära marknads- och patentavdelningarna.
Välinges kärnverksamhet består i att utlicensiera den teknik som bolaget har utvecklat och patenterat. Immateriella rättigheter är av central betydelse och betydande resurser och fokus läggs på att optimera värdet av dessa tillgångar. Välinge har idag ca 185 stycken licenstagare runtom i världen. Licenserna avser främst Välinges låssystem för golvpaneler, men allt större fokus läggs även på att utveckla och marknadsföra klicklås för möbelkomponenter. Välinges R&D verksamhet är vidare inriktad på utveckling av nya material såsom de träpulverbaserade och extremt slitstarka Woodura och Nadura golven, digitalprint-teknik samt andra teknikområden. Teknikbasen utvecklas ständigt med framtagande av nya låssystem, golv- och möbelprodukter, produktionsmetoder m.m.
Vi erbjuder en kreativ och entreprenörspräglad arbetsmiljö karakteriserad av prestigelöshet och högt tempo. Sökanden kommer att få stort eget ansvar med god inblick i hela verksamheten.

Den utlysta tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Viken norr om Helsingborg.

Se mer information på www.valinge.se
Yrkesbenämning: Bolagsjurist
Beskrivning av arbetsuppgifter:

En viktig del av verksamheten är att säkerställa värdet av bolagets IP-rättigheter. För att ytterligare stärka vårt fokus på detta arbete söker vi nu en medarbetare som huvudsakligen kommer att arbete med följande uppgifter.
Arbetsuppgifter:
- Upprättande av licensavtal och andra avtal
- Hantering av internationella IP tvister
- Tillhandahållande av löpande juridisk rådgivning till organisationen
- Proaktiva åtgärder för att förebygga förekomsten av olicensierade produkter
- Uppföljning av att licensavtal efterlevs
- Analys av marknadsdata

Egenskaper och erfarenhet:
- Kunskap om avtalsrätt och erfarenhet av avtalsförhandling
- Intresse och gärna erfarenhet av immaterialrätt samt tvistlösning
- Förmåga att initiera och driva projekt självständigt, men även att fungera tillsammans med övriga enheter inom bolaget som arbetar med aktuella uppgifter
- Drivkraft att nå optimala resultat och tänka innovativt när detta krävs
- Tekniskt kunnande är en fördel
- Goda kunskaper i det engelska språket
- Analysförmåga

Erfarenheter:
Intresserade av aktuell tjänst bör ha en jur. kand. examen och 4-6 års erfarenhet av arbete som bolags- eller byråjurist.

Språkkunskaper: Arbetsspråk är svenska. Mycket goda kunskaper i engelska är ett måste. Kunskaper inom övriga språk är meriterande.
PC/Mac program: Office mfl

Skriftlig ansökan (senast inkommen): 30 april 2017
NB! - Under tiden vi granskar alla inkomna ansökningar finns fortfarande möjlighet, för den som missat tidsgränsen ovan, att ändå skicka in sin ansökan.

Skriftlig ansökan ställd till:
Ansökan med CV och personligt brev skickas till:

Välinge Innovation Sweden
Att. Carl Wachtmeister
Prästavägen 513
263 65 Viken
Märk ansökan "Bolagsjurist"

Ansökan kan också mailas till Carl Wachtmeister på:
carl.wachtmeister@valinge.se
Skriv "Bolagsjurist" i ämnesraden eller som ärende.

För ytterligare information om denna tjänst, kontakta:
Marcus Palm, Chefsjurist, tel + 0722 111 054.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Bolagsjurist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare heltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Välinge Innovation Sweden AB
Prästavägen 513
26365  VIKEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Key account manager

Beskrivning av företaget:
Ett utvecklingsbolag inom golvbranschen med innovation som affärsidé. Välinge uppfann 1993 det mekaniska låssystemet för bl a laminat- och trägolv. Vår patenterade teknik revolutionerade sättet att lägga och använda golv. Idag läggs en stor del av alla golv snabbt och enkelt med Välinges klickteknik utan att använda lim.

Vår patentportfölj är världsomfattande och avser ett stort antal golvsystem. Licenstagarna finns i hela världen och flera av dem är ledande internationella golvföretag såsom Tarkett, Kährs, Pergo, Forbo m fl.

Vi har under flera år haft en stark tillväxt med en omsättning idag på ca 1 000 MSEK och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. Företaget har ca 120 anställda och drygt 200 licenstagare över hela världen. Verksamheten är baserad vid vårt utvecklingscenter i Viken utanför Helsingborg som omfattar 22 000 m2 och är världens största R&D-enhet för golv. Sedan några år arbetar vi även mot möbelbranschen med såväl klicklösningar som ytmaterial.

Välinge är ett företag med stark finansiell ställning som ägs av familjen Perván och det amerikanska bolaget KKR. Produktionen på Välinge Innovation utgörs av fullskalig produktionsutrustning från golvindustrin, men används huvudsakligen i utvecklingssyfte. Företaget ligger i framkanten på det som är tekniskt möjligt och möjliggör nya teknikskiften inom golvindustrin.

Sedan ett antal år har vi utökat vår teknologibas till nya områden, bland annat möbler. Vår möbelklickteknologi erbjuder ett revolutionerande snabbt och enkelt sätt att montera möbler då den varken kräver verktyg, skruvar, pluggar eller andra lösa delar.

Vi erbjuder en kreativ och entreprenörspräglad arbetsmiljö karakteriserad av prestigelöshet och högt tempo. Sökanden kommer att få stort eget ansvar med god inblick i hela verksamheten.

Den utlysta tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Viken norr om Helsingborg.

Se mer information på www.valinge.se

Yrkesbenämning: Key Account Manager

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Som Key Account Manager på Sälj- och Marknadsavdelningen kommer du främst att vara ansvarig för ett antal geografiska marknader samt några av våra befintliga och potentiella licenstagare. Rollen ger dig en stor frihet i en spännande expansiv bransch. Du får möjligheten att arbeta internationellt med ansvar för dina regioner. Samtidigt som du arbetar mycket självständigt får du stöd från övriga i organisationen. De två rollerna innebär bland annat följande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter

Kundansvarig
. Vara helhetsansvarig mot ett antal kunder gällande deras licensierade tekniska lösning men även gällande avtal och kommersiella frågor.
. Självständigt kunna förhandla avtal gällande såväl de kommersiella villkoren som teknik och patent.
. Arbeta internationellt på alla nivåer med allt från tekniker, produktionschefer, designers till VD, styrelseordförande och ägare.
. Aktivt arbeta för att hitta nya möjligheter att sälja in och implementera Välinges teknik hos våra kunder.

Marknadsansvarig
. Ansvara för marknadsanalys av ett antal internationella länder/regioner och utveckling av Välinges marknadsföring och affärserbjudande mot dessa marknader.
. Driva olika projekt inom marknadsområdet t ex mässor, presentationer, prover mm i syfte att stötta företagets externa kommunikation.

Tjänsten innebär också ett antal resdagar per månad i samband med besök hos kunder samt på mässor etc. Längden på resorna kan variera från normalt någon dag upp till 1-2 veckor.

Utbildning:
Önskvärt är en bakgrund som civilingenjör, civilekonom eller motsvarande utbildning, gärna på en mastersnivå alternativt en gedigen affärsbakgrund. Också utbildning på relevanta områden inom marknadsföring, ekonomi, teknik och projektledning.

Egenskaper:
Som person har du ett affärsmässigt och innovativt tankesätt. Du är utåtriktad, flexibel och professionell i ditt uppträdande och besitter såväl ett genuint intresse för att bygga affärsrelationer som förståelse och intresse för teknik. Vidare arbetar du självständigt, har du en god planeringsförmåga samt är strukturerad och noggrann.

Erfarenheter:
Vi ser gärna att sökanden har ett flertal års erfarenhet från affärs eller produktsidan. Du har arbetat i roller med fokus på internationella och kommersiella projekt, t ex som exportansvarig, affärsutveckling, kundansvar B2B, produktchef eller med projektledning. Erfarenheter inom möbel- eller golvindustrin är meriterande.

Språkkunskaper: Arbetsspråk är svenska. Mycket goda kunskaper i engelska är ett måste. Kunskaper inom övriga språk är meriterande.
PC/Mac program: Office mfl
Skriftlig ansökan (senast inkommen): 30 april 2017
NB! - Under tiden vi granskar alla inkomna ansökningar finns fortfarande möjlighet, för den som missat tidsgränsen ovan, att ändå skicka in sin ansökan.

Skriftlig ansökan ställd till:
Ansökan med CV och personligt brev på engelska skickas till:

Välinge Innovation Sweden
Att. Carl Wachtmeister
Prästavägen 513
263 65 Viken
Märk ansökan "Key Account Manager"

Ansökan kan också mailas till Carl Wachtmeister på:
carl.wachtmeister@valinge.se
Skriv "Key Account Manager" i ämnesraden eller som ärende.

Eventuella frågor om tjänsten kan med fördel ställas till Ulf Molén på mail: ulf.molen@valinge.se
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Key account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Välinge Innovation Sweden AB
Prästavägen 513
26365  VIKEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal Tokio Sushi

Tokio sushi startade 2010 i Höganäs med inriktning på sushi. Vi har sedan expanderat med ytterligare en restaurang MamaDo. En familjär restaurang där du kan förväntas få god service, mat med omsorg och bra atmosfär.
Maten kommer från olika delar av världen och tillagas med färska råvaror och omsorg från det öppna köket.

Vårt företag växer och till Tokio sushi söker vi ytterligare 2 medarbetare till serveringen. Gillar du service och har god arbetsvilja?
Välkommen med din ansökan till info@tokiosushi.se Märk ansökan med serveringspersonal Tokiosushi.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid provanställning inför tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid dagtid, kvällar och helger.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tokiosushi.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Märk ansökan med Serveringspersonal Tokio Sushi
Arbetsplats: 
Adress: Tokio Sushi AB
Köpmansgatan 17 E
26338  HÖGANÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Serveringspersonal MamaDo

Tokio sushi startade 2010 i Höganäs med inriktning på sushi. Vi har sedan expanderat med ytterligare en restaurang MamaDo. En familjär restaurang där du kan förväntas få god service, mat med omsorg och bra atmosfär.
Maten kommer från olika delar av världen och tillagas med färska råvaror och omsorg från det öppna köket.

Vårt företag växer och till restaurang MamaDo söker vi ytterligare 2 medarbetare till serveringen. Gillar du service och har god arbetsvilja? Välkommen med din ansökan till info@tokiosushi.se Märk ansökan med serveringspersonal MamaDo.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid provanställning inför tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid dagtid, kvällar och helger.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tokiosushi.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Märk ansökan med Serveringspersonal MamaDo
Arbetsplats: 
Adress: Tokio Sushi AB
Köpmansgatan 17 E
26338  HÖGANÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Tokio sushi startade 2010 i Höganäs med inriktning på sushi. Vi har sedan expanderat med ytterligare en restaurang MamaDo. En familjär restaurang där du kan förväntas få god service, mat med omsorg och bra atmosfär.
Maten kommer från olika delar av världen och tillagas med färska råvaror och omsorg från det öppna köket.

Vårt företag växer och vi söker ytterligare en kock till restaurang MamaDo. Har du minst två års erfarenhet av asiatisk matlagning? Då är vi glada för just din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning inför tillsvidareanställning. Schemalagd arbetstid dagtid, kvällar och helger.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@tokiosushi.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Märk ansökan med Kock
Arbetsplats: 
Adress: Tokio Sushi AB
Köpmansgatan 17 E
26338  HÖGANÄS 
Hemsida:
  
Platsannons

Attendo Vikhaga söker undersköterskor

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


2 platser

Attendo är Nordens största privata vård-och omsorgsföretag och vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg för funktionshindrade.

Attendo Vikhaga är beläget i pittoreska Viken utanför Helsingborg. Boendet har 46 lägenheter fördelat på två avdelningar. I verksamheten arbetar sjukskötersor, undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeut, sjukgymnast och verksamhetschef.

Vi söker undersköteskor som är intresseradade av att arbeta på långtidsvikariat med möjlighet till fortsatt anställning. Vi söker även fler semestervikarier.

Som vårdpersonal på Vikhaga äldreboende ansvarar du för att ge de boende en god vård och omsorg. I ansvaret ingår bland annat att ge de boende personlig omvårdnad och omsorg, att vara lyhörd för de boendes behov och tillvarata deras resurser samt att dokumentera utifrån gällande lagstiftning. Du arbetar antingen dag/kväll eller natt enligt schema.

Som person har du god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla samt ett lösningfokuserat förhållningssätt. Du har omvårdnadsutbildning och gärna erfarenhet från vårdyrket. God datorvana samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav.


Vi kommer att påbörja rekryteringen omgående.

Vid frågor kontakta Helena Bergvall 0725-629390 eller Carina Magneklint 0725-629392
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid70-80% 2 vikariat på minst 6 månader samt semestervikariat juni-augIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 19182
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/attendo-vikhaga-s%C3%B6ker-duktiga-undersk%C3%B6terskor
Epostadress: Helena.Bergvall@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Hemgårdsvägen 9
26361  Viken Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Vårdare/boendestödjare LSS, 1 tjänst

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Socialförvaltningen ansvarar för att ge stöd och service till kommunens invånare samt bevakar olika gruppers rättigheter och skyldigheter enligt gällande lagstiftning. Inriktningen är individuell men också generell och förebyggande.
Socialförvaltningen är indelad i tre områden: LSS, Vård och omsorg samt Individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
På LSS-avdelningen arbetar vi utifrån Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), vilket innebär att insatserna skall vara av god kvalité. Detta gör vi genom att främja jämlikhet i levnadsvillkor och arbeta för att ge den enskilde full delaktighet i samhällslivet. Vi arbetar med att respektera den enskildes självbestämmanderätt och integritet.

Arbetet innebär att ge stöd, omvårdnad och service utifrån individuella behov hos de boende.
Du stödjer, motiverar och assisterar de boende i det dagliga livet samt tolkar och tydliggör vardagen.
I rollen som vårdare/boendestödjare kommer du att ha en central roll i verksamhetens kvalitetsutveckling, med ansvar för genomförandeplaner och social dokumentation. Även kontaktmannaskap ingår.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du som söker har minst vård- och omsorgsutbildning på gymnasienivå.

Meriterande är formell kompetens inom tydliggörande pedagogik enligt TEACCH.

Vi ser gärna att du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta utifrån ett lågaffektivt bemötande.
Är du en person som strävar efter utveckling och har ett strukturerat och pedagogiskt förhållningssätt?
Har du god samarbetsförmåga och trivs med att vara en del av ett team?
Kan du också arbeta självständigt under eget ansvar?
Är du som person lugn, kreativ och har fantasi?
Arbetar du lösningsorienterat?

Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande arbete med möjlighet till utveckling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

1 tillsvidaretjänst
Schemalagd arbetstid, dagtid
Omfattning: 76%
Tillträde: Snarast

Vi tillämpar löpande rekrytering så skicka in din ansökan så snart som möjligt!


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro/Offentliga Jobb på 077-110 10 29.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-05-02 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A672379
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3b33a68d-0e4b-46a5-955e-20f5f7bbd3ae&TK=fae565b3-df0d-41d8-b1af-b652661bf6bd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Attendo söker engagerad sjuksköterska till vårdboende i pittoreska Viken

Attendo erbjuder dig ett arbete på Skandinaviens ledande vårdföretag med verksamheter i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Du får arbeta på ett företag som drivit vården i Sverige framåt i över 30 år. Som sjuksköterska i Attendo har du snabba beslutsvägar och stora möjligheter att påverka och förbättra våra verksamheter.

Attendo Vikhaga är ett vårdboende som drivs av Attendo på uppdrag av Höganäs kommun. Boendet ligger i Viken, strax utanför Helsingborg och erbjuder 46 rymliga lägenheter fördelade på två avdelningar. Här på Vikhaga fokuserar vi på att göra måltiderna så trevliga som möjligt. Maten tillagas i vårt egna kök och vi anser att måltiderna är höjdpunkter på dagen som ska tas tillvara. 

Vi erbjuder dig att arbeta utifrån brukarens individuella behov och önskemål. Tillsammans med dina kollegor planerar och organiserar ni omvårdnaden. Hos oss får du möjlighet att vara med och påverka verksamheten genom att ha en betydelsefull roll i den lokala ledningsgruppen.


• Flera karriärmöjligheter, då du är en nyckelperson i företaget
• Möjlighet att ta fram och arbeta med projekt och utveckling
• Förmåner som t.ex. tjänstpension, friskvård, betald kurslitteratur, nätverk och arbetskläder i modern design samt att arbeta i ett välutvecklat kvalitetesverktyg
• Tjänstgöringsgrad 50-75%
• Arbetstiden är förlagd till dagtid 
• Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut

För att du ska komma igång snabbt och få en bra start så erbjuder vi dig individanpassad bredvid gång, en individuell introduktionsplan samt en mentor som introducerar dig i hur det är att arbeta som sjuksköterska i Attendo.

Mer om dig
Du är en handlingskraftig person med ett genuint intresse för äldre. Du trivs i en roll där du får möjlighet att handleda, utbilda samt engagera dina kollegor. Specialistkompetens t.ex. geriatrik, förskrivningsrätt är meriterande.

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2222.5570562673656!2d12.572956716245612!3d56.14747258066079!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x4656c0e0adcfc031%3A0x6978711760903789!2sAttendo+Vikhaga!5e0!3m2!1ssv!2sus!4v1491809070017" width="600" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten.
Vi går igenom ansökningarna löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagitd Deltid 50-75%Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/1094/main?site=6&validator=55cc4ca86c4e0198ba3dc2d28778e3a8&lang=SE&rmpage=job&rmjob=109%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Hemgårdsvägen 9
26361  Viken Sverige
Hemsida: http://www.attendo.se/
  

Platsannons

Kyrkogårdsarbetare - Sommarjobb

Verksamhetsbeskrivning
Begravningsverksamhet på Brunnby kyrkogård i Brunnby församling

Arbetsuppgifter
Gravskötsel, gräsklippning,kratta gångar, rensning av ogräs.

Utbildning/Erfarenhet
Sommarjobb
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Griftegårdsarbetare/Kyrkogårdsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarjobb/feriejobb
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Sommarjobb 2017
Webbplats:
Epostadress: michael.hoff@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brunnby församling

26376  NYHAMNSLÄGE 
Hemsida: www.brunnbykyrka.se
  
Platsannons

Perfekt extrajobb inom barndans i Höganäs!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför hösten 2017. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/danslarare/

Frågor om tjänsten besvaras av Josefin Söderlund: josefin@besporty.se / 0723-725057


Vi söker dig som vill jobba med våra populära koncept Funkykidz och Bliss Dance Academy. Vi vill att du behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  

Platsannons

Guldshop butikssäljare

Försäljning av smycken , present artiklar och klockor mm . Putsning ,städning och omskyltning. Data

Söker en pigg och glad person . Sälj och butiksvana är ett krav . Data och omskyltnings kunskaper är ett plus. Rök fri

Familjeföretag med försäljning och egen verkstad.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
50%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.gib@hotmail.com
Övrigt: bifoga CV
Arbetsplats: 
Adress: 1 Guldshop Höganäs AB
Box 148
26322  Höganäs Sverige
Hemsida: http://camilla.gib@hotmail.com
  
Platsannons

Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkargruppen Höganäs
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete i en två-tandläkarpraktik. Vi arbetar just nu totalt sex personer på denna Höganäs äldsta tandläkarmottagning. Lokalerna är dock successivt moderniserade och väl rustade för att bedriva tandvård i en välkomnande och lugn miljö. Vi är måna om att ständigt vidareutbilda oss för att ta hand om våra patienter på bästa sätt. Se hemsida.

Arbetsuppgifter
Vi har ett ständigt inflöde av nya patienter och har nischat oss med att använda laser som ett komplement vid tand/munbehandlingar. Vi tar digitala avtryck och utför implantatbehandlingar m.m. Höganäs tandläkargrupp söker nu ytterligare en tandsköterska till vår trevliga arbetsplats! Arbetet innebär en omväxlande vardag med traditionella tandsköterskesysslor men också receptionsarbete , eget kliniskt arbete, fotografering, röntgenbildtagning med panoramaröntgen m.m.

Övrig information
Deltidstjänst. Arbetstiden diskuteras med sökande senare i anställningsprocessen.Vi är flexibla!
Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet!

Personliga egenskaper
Flexibilitet
Stresstålighet
Nyfikenhet
Omhändertagande
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid1 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 46-556077-2419-D800
Webbplats:
Epostadress: jan.christenson@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkargruppen Höganäs
Storgatan 47
26331  Höganäs Sverige
Hemsida: http://www.hoganastandlakargrupp.se
  

Platsannons

Kock

Beskrivning av företagets verksamhet:
Strand Hotell är ett litet familjeföretag i Arild. Vi har både hotell (13 rum)-& restaurangdel. Hos oss håller vi öppet alla dagar i veckan fr. mitten av februari fram till jul. På Strand Hotell arbetar glad, tillmötesgående, kunnig och flexibel personal. Arbetet i vår verksamhet genomsyras av kvalitet, ordning och reda samt miljömedvetenhet.

Arbetsuppgifter; Á la carte matlagning

Utbildning; Restaurangutbildning

Erfarenhet; Minst 2 års erfarenhet av à la carte matlagning
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVaraktighet; Säsongsanställning 1 maj - 22december. Provanställning 2 månader Schemalagd arbetstid, heltid. Vi följer 3-4 schema. Ons-fre varannan vecka/Mån-tis + lör-sön varannan vecka.Timlön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bpalmgren73@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strand Krog & Logi Arild AB
Storavägen 42
26373  ARILD 
Hemsida: http://www.strand-arild.se
  
Platsannons

Lärare 4-6 Nyhamnsskolan 100%

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

I Nyhamnsläge, några kilometer utanför Höganäs, ligger Nyhamnsskolan. En bra bit från stress och jäkt, nära havet och naturen trivs barnen och känner sig trygga.
Skolan har ca 400 elever från förskoleklass till och med årskurs nio. Till skolan är två förskolor knutna.
Mitt i det moderna samhället finns den lilla skolan med de stora möjligheterna. Arbetsglädje och hög studiemotivation genomsyrar skolan och ger barnen de bästa förutsättningarna att lyckas med sina studieresultat. Höga förväntningar och delaktighet ger positiva ungdomar som är redo för nya utmaningar.
Verksamheten är fast förankrad i styrdokumenten genom duktiga pedagoger. Barnen utgår alltid från sina egna förmågor och känner trygghet under ledning av behöriga och professionella pedagoger.

ARBETSUPPGIFTER
Lärare på mellanstadiet.

KVALIFIKATIONER
Legitimation krävs.
Erfarenhet och bred ämneskompetens är meriterande.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A667092
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1df7cd7c-b3b4-44e6-8a77-c8a07f44a8b7&TK=f109a881-cb4e-45f0-be8c-e5e3ce603581
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: https://www.hoganas.se/nyhamnsskolan/
  
Platsannons

Barnskötare till Krusets förskola

Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

Vill du vara med och påverka?

Har du förmågan att se nya vägar och viljan att vara med och driva verksamheten framåt?
Om verksamheten

Krusets förskola öppnade i mars 2013. Förskolan ligger nära hav, skog och ängar. Vi använder oss av naturen som inspirationskälla och allt som den ger. Våra ledord är Allt man kan göra inne kan man göra ute.

Vi arbetar i två arbetslag där barnen är delade i de yngre åldrarna och de äldre. Vi arbetar aktivt med att få barnen delaktiga i sitt eget lärande, där våra pedagoger fungerar som en hjälpande vägledare. Dokumentation och reflektion är två viktiga steg i det arbetet och vårt webbverktyg Unikum hjälper oss med det.

Nu söker vi barnskötare till vår 3-5 års avdelning Skogen.  Du brinner för att arbeta med barn, är lösningsfokuserad, ansvarstagande och väl insatt i förskolans läroplan. Viktigt att du medverkar till att skapa positiv och utvecklande miljö för alla barn.

Vi erbjuder dig ett roligt, utmanande och utvecklande arbete i ett arbetslag där dina spetskompetenser styr, men även:

• Arbetskläder
• Friskvårdsbidrag
• Planeringsdagar
• Pedagogiska luncher
• Möjlighet till fortbildning och vidareutbildning
• Individuell planeringstid
• En personlig iPad
• Gemensam planering tillsammans med arbetslaget


Vi är idag ett gäng som trivs tillsammans och vi älskar både utmaningen och uppdraget att utveckla Sveriges framtid!
Övrig information

Denna tjänst är en tillsvidare tjänst med inledande provanställning på 6 månader. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren men senast den 14 augusti 2017. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag som är den 26 maj 2017. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta biträdande förskolechef Sofia Tannus på 0769-464519 eller sofia.tannus@pysslingen.se. Beställ gärna redan idag utdrag ur belastningsregistret då det vanligtvis tar två veckor att få det hemskickat.
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=EB237F8985324A8090285A0969A54C67
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Förskolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  

Platsannons

Kock

Kock i varmkök, husmanskost, skånska specialiteter som smörgåsbord, gåsamiddag.
Ska har god känsla att smaksätta mat.

Du är en glad person. Du tycker att det är kul och jobba. Det är viktigt för dig att samarbetar. Du är hjälpsam. Du tar gärna lite extra ansvar. Du känner det stimulerande att vara med och påverka menyer.

Vi är ett trevligt gäng på en liten gästgivaregård med många möjligheter, vi har mycket cateringuppdrag.
Vi har dagens lunch, öppet alla dagar i veckan. På sommaren har vi öppet alla dagar och kvällar.
Vi har uteservering, en liten pub, flera olika temakvällar och ganska många events.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidÅret runt, dagens gästgifvarelunch, stort salladsbord, after work, bröllop, kalas, grillkvällar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annemettehagman@yahoo.se
Övrigt: Endast ansökningar som har kriterierna för jobbet besvaras
Arbetsplats: 
Adress: Tunneberga Gästgifvaregård AB
Jonstorpsvägen 16
26371  Jonstorp Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare ma/no åk 7-9

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Utbildningsförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Det grundläggande synsättet, som genomsyrar både organisationen och målen för verksamheten, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Du som anställd inom utbildningsförvaltningen erbjuds ett arbetsklimat som bygger på mantrat ”hela barnet, hela vägen”. Det innebär att du blir en viktig del i barnens utveckling och lärande och får följa med i utvecklingen.
Förvaltningen ansvarar även för den kommunala musikskolan, fritidsgårdarna, vuxenutbildningen och Kullagymnasiet.

Lerbergsskolan ligger centralt beläget med Höganäs Sportcenter på gångavstånd. Skolan och förskolorna har en fin omgivning och med både skog och hav på nära avstånd. Skolan ligger i anslutning till goda bussförbindelser.
Vi strävar efter att alla barn och ungdomar ska lära sig må bra genom vår inriktning - hälsa och idrott, som bl.a. innebär att våra elever har mer fysisk aktivitet på schemat.

Med utgångspunkt från individen vill vi skapa en modern skola där vi anpassar undervisning till livet utanför och efter skolan. . Att välja Lerbergsenheten och Höganäs kommun är ett bra och klokt val!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker grundskollärare i matematik och no-ämnen. Du kommer i ditt uppdrag som lärare ingå i arbetslag där du förväntas aktivt bidra med ett lösnings- och resultatorienterat förhållningssätt. Vi vill att du har lärarexamen, behörig att arbeta årskurs 7-9. Du har en klar pedagogisk insikt och förmåga att omsätta läroplanens mål i ditt arbete. Du är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper samt ser samarbete som en stark framgångsfaktor såväl i relation till elever, dina närmaste kollegor i arbetslaget som med övriga kollegiet för hela skolas utveckling. . Vi ser helst sökande med IT-intresse då skolan går in i en-till-en för årskurs 7-9.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i matematik, biologi, kemi, fysik och teknik. Du ska kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete och ska vara väl förtrogen med skolans styrdokument. Du bör vara flexibel med att kunna förhålla dig till ändrade omständigheter och anpassa arbetet utifrån detta och arbeta lösningsfokuserat.
Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du skapar goda relationer med elever, föräldrar och kollegor bland annat genom att vara lyssnande


Sökande får gärna ha erfarenhet av arbete med G-suite (fd. GAFE).

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-09 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A662336
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=79a441e0-348f-45a3-97af-95d985ae4c26&TK=55fafaf8-bb6e-4437-aaae-6ac963e9a39a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personal till anrik fiskrestaurang

Du ska kunna ta hand om en egen vakt med hjälp av kallskänkan. Du bör ha tagit hand om ensamma vakter förrut, men det är inget krav men ett plus eftersom du kommer att börja omgående med att ta hand en egen vakt med hjälp av krögaren. Kunskap inom fisk är ett plus

Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet inom branchen. Kunskap om fisk är ett plus. Du bör ha referenser tillgängliga för att visa upp var du ha varit inom restaung branchen. Ålder inget specifikt krav men inga pensionärer. Svenska språket är ett måste eftersom alla andra talar bara svenska.

Vi är en fiskrestaurang som ligger alldeles intill hamnen i Svanshall. Vi server mycket fisk och skaldjur under sommarsäsongen.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: persson55@live.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVANSHALLS KROG AB
LIDÉNS VÄG 2 A
26371  JONSTORP Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kockar och ekonomibiträde till Höganäs kommun- Sommarvikariat

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

Kostverksamheten som Kulla Bemanning utför uppdrag för är organiserad inom fastighetsförvaltningen och har idag 43 anställda. Det tillagas ca 4000 portioner mat samt ca 700 mellanmål.

ARBETSUPPGIFTER
Är du flexibel och har hög servicekänsla.? Är du intresserad av att vikariera som kock/ekonomibiträde inom Höganäs kommun till sommaren?

Vi har uppdrag inom hela kostverksamheten som innefattar kök inom skola, förskola och äldreomsorg.

I arbetsuppgifterna ingår bla :
- att ansvara för tillagning av kalla och varma maträtter, specialkoster, desserter och bakverk
-att arbeta med i storkök förekommande arbetsuppgifter, såsom produkthantering från beställning till servering
-att följa egenkontrollprogram
-att diska och städa.


KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har utbildning med inriktning mot storhushåll eller motsvarande samt erfarenhet av arbete inom storkök.
Även du som inte har utbildning men har ett stort intresse för att arbeta inom kostenheten är välkomna att söka!
Erfarenhet av att jobba med mat för äldre, barn, ungdomar samt kunskaper inom specialkoster är meriterande.

Du har en utpräglad servicekänsla med ett genuint fokus på kunden. Flexibilitet och viss stresstålighet är nödvändig. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Kulla Bemanning strävar efter att spegla samhällets utveckling och vi välkomnar sökande som breddar vår mångfald.

Gärna körkort och geografisk närhet.
Vi tillämpar löpande rekrytering som kommer att pågå hela våren.
Vi undanber oss ansökan via mail.ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A656875
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec4c984c-99b3-4aa5-9184-d7d84a984c75&TK=d57e4ae8-bb3c-460d-ae9b-3581ab309070
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier till Attendo Vikhaga

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker undersköterskor för semestervikariat!

Attendo är Nordens största privata vård-och omsorgsföretag och vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg för funktionshindrade.

Attendo Vikhaga är beläget i pittoreska Viken utanför Helsingborg. Boendet har 46 lägenheter fördelat på två avdelningar. I verksamheten arbetar sjukskötersor, undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeut, sjukgymnast och verksamhetschef.

Vi söker undersköteskor som är intresseradade av att arbeta som inom äldreomsorgen under framförallt juni-augusti!

Som vårdpersonal på Vikhaga äldreboende ansvarar du för att ge de boende en god vård och omsorg. I ansvaret ingår bland annat att ge de boende personlig omvårdnad och omsorg, att vara lyhörd för de boendes behov och tillvarata deras resurser samt att dokumentera utifrån gällande lagstiftning. Du arbetar antingen dag/kväll eller natt enligt schema.

Som person har du god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla samt ett lösningfokuserat förhållningssätt. Du har omvårdnadsutbildning och gärna erfarenhet från vårdyrket. God datorvana samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav.


Vid frågor kontakta Helena Bergvall 0725-629390.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstidsanställning juni-augusti,Individuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 18631
Webbplats: http://www.attendo.se/node/18631
Epostadress: Helena.Bergvall@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Hemgårdsvägen 9
26361  Viken Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Sommarvik. Brevbärare, Höganäs

Bli en del av vårt team


Just nu söker vier som är vill arbeta som  brevbärare isommar. 
Dinaarbetsuppgifter kommer att bestå av brev-, paket-, tidnings- ochdirektreklamdistribution med bil, moped och cykel. Du arbetar med att vårdavarumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter ochreklamationer. 
Arbetet utförstill stor del utomhus, men innefattar även en del innearbete. Arbetstiderna är förlagdadagtid, kvällar, vardagar och helger. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett kravatt du har körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser gärnaatt du har utbildning på gymnasienivå. 
Du tränarregelbundet och tar stort ansvar för din egen hälsa då arbetet periodvis ärfysiskt krävande. 
Våra kunderupplever dig som positiv och professionell och du ger den service och kvalitetkunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit ochrespekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar


PostNordär den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, frånoch inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag iSverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnätutvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000anställda och en omsättning på ca. 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ettsvenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Anställning skerenligt kollektivavtal. Vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifterpå rätt sätt.  
Som medarbetarei PostNord har du förmåner som omfattar både ditt arbetsliv och din fritid. 
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Dukommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrartill bättre resultat för verksamheten. 
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet så kontakta, Magnus Svensson 010-436 0737 
 
Rekryteringen sker löpande, dock senast 30 april. 
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kanläsa mer om PostNord som arbetsplats.  
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-02-08
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 1-3 månaderFast lön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=69922&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Legitimerad arbetsterapeut

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Socialförvaltningen ansvarar för att ge stöd och service till kommunens invånare samt bevakar olika gruppers rättigheter och skyldigheter enligt gällande lagstiftning. Inriktningen är individuell men också generell och förebyggande.
Socialförvaltningen är indelad i tre områden: LSS, Vård och omsorg samt Individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Vår trevliga Rehabenhet söker nu en arbetsterapeut inför sommaren!

Rehabenheten ansvarar för bedömning av rehabiliteringsbehov inom Vård och omsorg samt LSS. Vård och omsorg omfattar personer över 20 år som bor i ordinärt eller särskilt boende. LSS omfattar personer över 20 år som har personlig assistans eller bor på LSS-boende samt Daglig verksamhet.

Rehabenheten består av sjukgymnaster, arbetsterapeuter, undersköterskor i hemrehab och personal som arbetar med hjälpmedelshantering. Rehabenheten är placerad på Väsbyhemmet samt på Krushuset i Höganäs.
Vi dokumenterar i Procapita och driver hjälpmedelsverksamhet i egen regi.

Bedömning av rehabiliteringsbehov och utifrån bedömningen vidta de åtgärder som krävs, till exempel utprovning och förskrivning av hjälpmedel, träning samt handledning av personal. Arbetet innebär mycket samarbete med andra enheter, exempelvis primärvård, hemvård och vårdboenden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
B-körkort krävs.

Sommarvikariat, 100%.
Tillträde juni 2017 eller enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-01-25
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A648788
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=86c3d363-6b7e-4006-8c89-e2e1b1d676c0&TK=2a623565-e981-4094-a18e-a0692279761d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  
Platsannons

Legitimerad sjukgymnast/Fysioterapeut

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


Socialförvaltningen ansvarar för att ge stöd och service till kommunens invånare samt bevakar olika gruppers rättigheter och skyldigheter enligt gällande lagstiftning. Inriktningen är individuell men också generell och förebyggande.
Socialförvaltningen är indelad i tre områden: LSS, Vård och omsorg samt Individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Vår trevliga Rehabenhet i Höganäs kommun söker sjukgymnast inför sommaren!

Rehabenheten ansvarar för bedömning av rehabiliteringsbehov inom Vård och omsorg samt LSS. Vård och omsorg omfattar personer över 20 år som bor i ordinärt eller särskilt boende. LSS omfattar personer över 20 år som har personlig assistans eller bor på LSS-boende samt Daglig verksamhet.

Rehabenheten består av sjukgymnaster, arbetsterapeuter, undersköterskor i hemrehab och personal som arbetar med hjälpmedelshantering. Rehabenheten är placerad på Väsbyhemmet samt på Krushuset i Höganäs.

Vi dokumenterar i Procapita.
Höganäs kommun driver hjälpmedelsverksamhet i egen regi.

Arbetsuppgifter:
Bedömning av rehabiliteringsbehov och utifrån bedömningen vidta de åtgärder som krävs, till exempel utprovning och förskrivning av hjälpmedel, träning samt handledning av personal. Arbetet innebär mycket samarbete med andra enheter - som primärvård, hemvård vårdboende med flera.
Ditt huvudansvar är Vård och omsorg, men vid semestrar eller annan frånvaro kan du även arbeta inom LSS.


KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.
B-körkort krävs.

Sommarvikariat, 100%.
Tillträde juni 2017 eller enligt överenskommelse.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Offentliga Jobb/Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Offentliga Jobb genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma/Offentliga Jobb via hjälpformuläret, se info på Offentliga Jobb.
Publiceraddatum: 2017-01-25
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A648780
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3302633d-b49f-4706-a0d0-4ea3d10ec3dd&TK=59611b49-1f8f-40df-8dda-a07b353eb627
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Socialförvaltningen
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida: http://www.hoganas.se
  
Platsannons

Semestervikarier till Attendo Vikhaga

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Vi söker dig med intresse för att arbeta inom äldreomsorgen!

Attendo är Nordens största privata vård-och omsorgsföretag och vi erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg för funktionshindrade.

Attendo Vikhaga är beläget i pittoreska Viken utanför Helsingborg. Boendet har 46 lägenheter fördelat på två avdelningar. I verksamheten arbetar sjukskötersor, undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeut, sjukgymnast och verksamhetschef.

Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta som inom äldreomsorgen mellan juni-augusti 2017!

Som vårdpersonal på Vikhaga äldreboende ansvarar du för att ge de boende en god vård och omsorg. I ansvaret ingår bland annat att ge de boende personlig omvårdnad och omsorg, att vara lyhörd för de boendes behov och tillvarata deras resurser och att dokumentera utifrån gällande lagstiftning. Du arbetar antingen dag/kväll eller natt enligt schema.

Som person har du god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla samt ett lösningfokuserat förhållningssätt. Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning eller erfarenhet från vårdyrket. God datorvana samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav.


Vid frågor kontakta Helena Bergvall 0725-629390.
Publiceraddatum: 2017-01-25
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstidsanställning juni-augustiIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 18487
Webbplats: http://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/semestervikarier-till-attendo-vikhaga
Epostadress: Helena.Bergvall@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Hemgårdsvägen 9
26361  Viken Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Sommarvikarier

.

City Gross Höganässöker Sommarvikarier 
Vi söker sommarvikarier under vecka 25-34 till våra avdelningar i butik, ca 20-35 timmar i veckan. Vi söker dig som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag!
Dina arbetsuppgifter
Du har ett stort intresse för mat och gillar att sälja varor. Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Dina främsta arbetsgifter är varupåfyllnad och kundservice.

 
Våra butiker är öppna årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.
Din bakgrundDu är resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du kan arbeta i ett högt tempo samt under stress.
Vi erbjuderVi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.

- Vi skapar vinst som ger oss resurser
- Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
- Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
- Vi söker kontinuitet och präglas av långsiktighet
Din ansökanVälkommen med din ansökan senast 1 maj 2017! Skriv in i din ansökan vilken avdelning du är intresserad av att arbeta på.  Har du frågor, vänligen kontakta Henrik Andersson, Butikschef, via mail: henrik.andersson@bergendahls.se   

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Ansökan tas endast emot via hemsidan, www.citygross.se
Publiceraddatum: 2017-01-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid. .. .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: .
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=183&ProjectId=194299&DepartmentId=4402&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CityGross
Midgårdsgatan 8
26337  Höganäs Sverige
Hemsida: www.citygross.se
  
Platsannons

Personliga assistenter till Kulla Bemanning i Höganäs Kommun -sommarvikaria

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

ARBETSUPPGIFTER
LSS-verksamheten i Höganäs kommun behöver vikarier som vill arbeta inom personlig assistans, daglig verksamhet och gruppboende under sommaren.

Vi erbjuder visstidsanställning på timmar.

Vi har stora behov redan nu, så ansök snarast!

Vi behöver DIG som på ett ansvarsfullt sätt kan ge en god omvårdnad och särskilt stöd enl. LSS till människor med funktionshinder i Höganäs kommun.

Arbetet består i att stötta brukarna i hemmet och på fritiden, att hjälpa dem att ta tillvara sina egna resurser och leva ett så självständigt liv som möjligt.

KVALIFIKATIONER
Utbildning till pers. assistent, undersköterska, skötare eller annan likvärdig utbildning samt erfarenhet från yrket.

Som person ska du sträva efter utveckling och ha ett strukturerat och pedagogiskt förhållningssätt.

Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till vissa vikariat behöver du körkort och tillgång till bil.
Vi eftersträvar mångfald.
Du har störst chans att få ett sommarvikariat om du kan arbeta hela sommaren.

Om du redan arbetar som vikarie hos någon av våra brukare behöver du inte ansöka här utan ta kontakt med Kulla Bemanning.
Vi tillämpar löpande rekrytering.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-01-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: A642638
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=418c378a-c14f-4a3e-bae0-8119eaf01249&TK=599f57b0-8f94-4668-b0e2-55d47e018e31
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till Kulla Bemanning i Höganäs kommun - sommarvikariat

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?


På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund.

ARBETSUPPGIFTER
Äldreomsorgen i Höganäs kommun söker semestervikarier till vårdboende, hemvården samt kvälls och nattpatrullen.
Vi behöver DIG som på ett ansvarsfullt sätt kan ge en god omvårdnad och service till våra äldre i Höganäs kommun. Basal omvårdnad, service till våra äldre och delegerade HSL-uppgifter ingår i arbetsuppgifterna.

Du kommer att erbjudas en bra introduktion både central inom förvaltningen samt arbetsplatsförlagd på någon av de enheterna du söker dig till.

KVALIFIKATIONER
Du trivs med att ta ansvar och att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga.
Du måste snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och uppskatta växlande arbetsmiljöer.

Om du söker till hemvården behöver du körkort.

Det är en fördel om du bor i närområdet för att vara tillgänglig för arbete.

Vi ser helst att du har någon form av formell utbildning och/eller erfarenhet i yrket.

Vi eftersträvar mångfald
Vi erbjuder visstidsanställning på timmar.

Är du intresserad av arbete innan sommaren så sök gärna till oss direkt, vi har behov hela våren!

Du har störst chans att få ett sommarjobb om du kan arbeta hela sommaren. Ange gärna i ansökan om du vill arbeta på någon speciell enhet.

Du kommer att arbeta på schema dag och kväll. Vi behöver ett fåtal vikarier även på nätterna. Det finns goda möjligheter att fortsätta som vikarie även efter sommaren.

Efter att vi har fått din ansökan kommer vi att kalla dig till intervju om du är intressant för vår verksamhet.

Om du redan arbetar som vikarie i någon av våra verksamheter behöver du inte ansöka här utan ta kontakt med Kulla Bemanning.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess i Höganäs kommun använder vi rekryteringsverktyget Aditro Recruit. Därför ber vi dig at skicka in din ansökan via Aditro Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Aditro på 0771-704 704.
Publiceraddatum: 2017-01-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: A642621
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1099386-947c-465f-bcdc-9d04d90f3ecc&TK=046dffa7-9d96-456a-82a3-b855a9268520
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höganäs kommun Kommunledningskontoret
Centralgatan 20
26382  HÖGANÄS Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal