Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:55

Lediga jobb i Höörs kommun (1267), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd16 216
Täthet55,81Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area319,87Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land290,55Landareal (km²)
Sjö29,32Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Dedicare söker konsulter inom området barn och ungdom region Skåne

Dedicare söker
Dedicare Socionom söker barn- och ungdomsutredare för vår kunds räkning. Uppdraget är med start så snart som möjligt. Efter detta uppdrag får du som konsult på Dedicare nya uppdrag inom ditt kompetensområde.

Som konsult får du tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling genom att du tar del av flera verksamheters arbetssätt samtidigt som du ges möjlighet att träffa fler människor i drin bransch som du kan knyta kontakter med. Som konsult för Dedicare kommer du och din konsultchef överens om vilka typer av uppdrag som passar dig och hur, när och var du vill arbeta. Kontakta gärna oss för ett förutsättingslöst samtal om dina möjligheter att arbeta som konsult. Du kan också besöka vår hemsida på www.dedicare.se/socionom för mer information.Ort
Södra Skåne

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare, såsom utredning enligt BBIC, dokumentation, flerpartsmöten och handläggning.

Kvalifikationer
Arbetet kräver socionomexamen samt tidigare erfarenhet av barn- och/eller ungdomsutredningar. Det är viktigt att du har erfarenhet av BBIC samt en fördel om du har god datavana.

Personliga egenskaper
Att arbeta som konsult är ett varierat och utvecklande arbete som ger stor möjlighet till flexibilitet. Som socionomkonsult är det viktigt att du är självständig och beredd på ett omväxlande och utmanande arbete. Du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer. Som person är du lyhörd, positiv och lösningsorienterad. Gott bemötande och empati för människor i svåra situationer är en självklarhet för dig liksom god samarbetsförmåga.

Våra kunder förväntar sig snabbhet och effektivitet liksom ett gott handlag med svenska språket såväl i tal som skrift.

Tillsättning
Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

Företagsbeskrivning
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som varit verksamt sedan år 1996 och är idag en av Nordens ledande leverantör av läkare, sjuksköterskor, socionomer och andra profiler inom vårdsektorn. Vi har uppdrag inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi finns nära våra kunder och har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Trondheim och Oslo. Vår filosofi grundar sig på att vi tror att människor som trivs gör ett bättre arbete därför månar vi extra om våra anställda och erbjuder dem friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal. Vi bryr oss mer!

Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.

Kontakta oss gärna för mer information!

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 4136
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=4136
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare AB
St Eriksgatan 44
11234  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  
Platsannons

Personlig Assistent till man i Höör

Albatross Personlig Assistans AB söker manlig personlig assistent enligt brukarens önskemål, som är en pigg och glad rullstolsburen MS-sjuk man i 65-års åldern med demens. Mannen är bosatt i Höör. Han behöver hjälp i sitt hem med vardagliga göromål och sin hygien samt på olika aktiviteter som består av musik, promenader, utflykter mm. I arbetet ingår det lyft med lift.

Alla ansökningar som skickas till Albatross Personlig Assistans AB kan komma att läsas av företrädare för företaget, brukare och företrädare för brukaren. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista publiceringsdatum och då tar vi bort annonsen.

Vi söker en person som främst kan hoppa in vid behov, men som även ska kunna täcka en stor del semesterpass nu till sommaren. Brukaren har assistans dygnet runt och du arbetar varierade tider på dygnet där helgtjänstgöring samt kvälls/nattpass med sovande jour ingår.

Vi söker dig som vill ha ett givande och stimulerande arbete. Vi ser gärna att du är över 25 år och har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Det är en fördel om du bor i Höör eller i närheten. Att kunna vara flexibel och rycka in med kort varsel ser vi som ett plus.


Albatross Personlig Assistans AB är ett assistansföretag i Lund med 19 brukare och ca 140 anställda. Vi strävar efter att vara det personliga, familjära företaget med hög serviceanda och god tillgänglighet.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vid behov. Arbetar varierande arbetstider med dygnspass med sovande jour samt helg.Timlön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 017
Webbplats:
Epostadress: johan@albatross-pa.se
Övrigt: Skicka personligt brev med meritförteckning (CV) och gärna minst två referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Albatross Personlig Assistans AB
S:t Lars väg 42 A
22270  Lund Sverige
Hemsida: http://www.albatross-pa.se
  
Platsannons

Behandlingspersonal till Korttidsboende (Semestervik)

Förekommande arbetsuppgifter utifrån enskilds genomförandeplan.
På enheten Villa Leva vårdas korttidsplacerade personer med långvarig psykiatrisk funktionsnedsättning i kombination med missbruk. Flera av våra klienter står på läkemedelassisterad behandling (Laro).

Du har utbildning och erfarenhet inom området, tex är du socionom, behandlingspedagog eller undersköterska. Vi vill att du har erfarenhet av psykiatri och missbruksvård. Har du utbildning i KBT är detta meriterande.

Red Tree Care Center AB är en del av Omsorgshuset i Stockholm. Vi finns i Sätofta, strax utanför Höör, mitt i Skåne. Vår verksamhet består av 2 enheter. En enhet för Vård och omsorg med 4 avdelningar, och en 1700-tals villa (Villa Leva) där vi behandlar personer med någon form av psykisk funktionsnedsättnings med missbruksproblematik.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: Tidigare arbetsgivare
Webbplats:
Epostadress: lisbeth.white@omsorgshuset.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omsorgshuset Red Tree Care Center AB
NYBYVÄGEN 18
24335  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.redtree.se
  
Platsannons

Innesäljare till Backer BHV AB

Dina arbetsuppgifter
Till Backers försäljningsavdelning i Sösdala söker vi nu en innesäljare.

Din arbetsdag kommer att vara full av kundkontakt, interna kontakter och administration. Du kommer att arbeta med volymaffärer där du administrerar ordrar som kommer in direkt från kund men också direkt inkommande via de tre utesäljarna som du arbetar nära. Dessa ordrar hanterar du genom hela flödet; från inkommande order, inmatning i affärssystemet, planering av order till uppföljning av leverans och leveransbekräftelse. Du kommer också att ges möjlighet få att vara med och driva interna projekt och arbeta med projektadministration.


Din profil
Vi söker dig med ett tekniskt intresse och en fallenhet för service och administration. Du får gärna ha arbetat inom tillverkande företag sedan tidigare; det kan exempelvis ha varit inom sälj-, produktion-, eller logistikrelaterade roller. Har du också en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/logistik/teknik så är detta mycket intressant. För rollen krävs det god kompetens inom just administration och data/affärssystem. Man arbetar mycket i Excel och i Microsoft Dynamics AX. Då de flesta av kunderna finns i Europa så krävs det mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Har du dessutom kunskaper i det tyska språket så är det mycket meriterande.

Det absolut viktigaste är såklart vem du är som person! Vi söker en person som brinner för service med kunden i fokus. Du trivs i en varierad roll där du är dina kollegor behjälplig. Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika människor. Du arbetar noggrant och med struktur. Du ser vad som behövs göras och har inga problem med att prioritera dina arbetsuppgifter utefter de behov som finns hos kund och säljare.


Sista ansökningsdag
Behovet är omgående och sträcker sig i första hand under sex månader med goda möjligheter till mer varaktighet än så. Du kommer att vara anställd hos oss på Maxkompetens under denna för.

Låter ovan intressant så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida- www.maxkompetens.se . Vi kommer att arbeta med löpande urval, sista ansökningsdag är den 21/5 2017. Vid frågor kontakta Alexandra Ivstam på 044-781 44 82 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se


Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Om kunden
Backer BHV AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 260 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av elvärme- och energitekniska lösningar. Verksamheten bedrivs på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 40 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika. Läs mer på www.backer.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 5967
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=5967
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Lilla Torg, Cardellsgatan 13
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Höör Kommun

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.

www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.Fast Lön + Provision Du har en fast Lön + provisionslön på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: Höör
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Kock

Vi lagar mat med hög smak, förfinad husmanskost med rena smaker. Säsongsråvaror i största möjliga mån. Det är både varmkök och kallkök och desserter. Ingår även lite bakning.

Du behöver självständigt kunna laga luncher, á la carte, buffeer och beställningar. Du behöver goda kunskaper om hygien och vara stresstålig.

Vi ligger 9 km söder om Höör - mitt i Skåne. Krävs tillgång till bil.
Vi har funnits i 29 år.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAnställningen kan bli längre och även till högre procent. Du kan börja bredvidgång direkt. 60%-80%följer i övrigt hotell- och restaurangavtalet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: gärna
Webbplats:
Epostadress: info@ringsjowardshus.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STENLYCKE VÄRDSHUS AKTIEBOLAG
GAMLA BO STENLYCKE
24395  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.ringsjowardshus.se
  
Platsannons

Produktionspersonal

Dina arbetsuppgifter
Till en av våra kunder strax utanför Höör söker vi nu produktionsmedarbetare för ett varaktigt behov.

Kraven på dina förkunskaper kommer att skilja sig mellan de olika arbetsmoment som du kan komma att få utföra i deras produktionsverksamhet. Arbetsuppgifterna varierar från manuell montering till maskin- och robotstyrt arbete samt kvalificerat hantverk såsom t.ex. svetsning och lödning.

Din profil
Vi söker dig som trivs i verkstadsmiljön och gärna har någon erfarenhet från tillverkningsbranschen sedan tidigare. Kanske har du nyligen avslutat en utbildning inom fordon/tekniskt/industri-program och har ett intresse för att skruva och meka. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av robotstyrd tillverkning och/eller svetsning samt lödning.

För att lyckas i denna roll behöver du vara noggrann, stresstålig och flexibel. Vi söker dig som är positiv och samarbetsvillig och som har lätt för att komma in i en ny grupp.

Produktion bedrivs både på dagtid och tvåskift, samt natt i viss omfattning. Sökande måste därför vara beredda att arbeta dagtid och tvåskift, och övertid vid behov.
Sista ansökningsdag
Låter detta intressant så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida, www.maxkompetens.se. Vi behöver dig snarast så vänta inte med att skicka in din ansökan till oss - vi arbetar med löpande urval. Senaste ansökningsdag är 23/4 2017. Vid frågor är du välkommen att kontakta Christoffer Ekelund på 044-7814481.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 5838
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=5838
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult AB
Lilla Torg, Cardellsgatan 13
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Lagerarbetare sökes!

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker nu för kunds räkning en lagerarbetare till företag i Höör.

Arbetsuppgifter: Arbetet kommer innebära lagerarbete där det krävs truckbehörighet.
Arbetstid: Skift.
Start: Omgående och vi ser att du som söker bor i närområdet.
Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens: 5190
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5190
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Skolkurator - tillsvidaretjänst 30%

Som kurator på Emiliaskolan verkar du för tidig upptäckt och tidiga insatser till elever som far illa, elever i socialt utsatta sammanhang och elever som visar tecken på psykisk ohälsa. Du medverkar till att skolan arbetar hälsofrämjande och förebyggande mot psykisk ohälsa, diskriminering, trakasserier och kränkande behandling samt stödjer och samarbetar med skolans personal i elevärenden av psykosocial karaktär.

Du ska arbeta för att alla elever uppnår kunskapsmålen. Emiliaskolan är i förändring och ditt jobb är att bedöma hinder för inlärning i elevens miljö utifrån en psykosocial helhetssyn med eleven i fokus.


Du har socionomutbildning och erfarenhet av att arbeta som kurator inom Waldorfskolan. Givetvis har du ett stort engagemang för barn och ungdomar. Stort värde kommer att sättas på vilja och förmåga till ett nära samarbete i elevhälsoteam med olika yrkeskompetenser, samt flexibilitet, initiativförmåga och förmåga att kunna se möjligheter i alla situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Emiliaskolan är belägen i natursköna Fogdaröd strax utanför Höörs centrum. Emiliaskolan startade sin verksamhet F-9 1990. Vi behöver dig som har behörighet och som vill arbeta i vår fina, nybyggda skola intill skogen.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidProvanställning tillämpas. 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: Skolkurator
Webbplats:
Epostadress: info@emiliaskolan.se
Övrigt: Tjänsten tillträder till förarbetsveckan innan höstterminens start, augusti 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Föreningen Emiliaskolan, huvudman för Emiliaskolan
Norra Fogdarödsvägen 16
24393  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.emiliaskolan.se
  

Platsannons

Tekniker till Skånes Djurpark

Skånes Djurpark är en djurpark utanför Höör i mitten av Skåne. Djurparken är världens största djurpark med nordiska djur. Den håller endast vilda djurarter som lever eller har levt vilt i Norden, däribland vildsvin, älg, björn, gråsäl, lodjur, järv samt tama djur av gamla nordiska lantraser. Totalt har djurparken djur av ca 70 olika arter. Årligen besöks den 100 hektar stora parken av omkring 200 000 besökare.
Vill du vara med och skapa magiska ögonblick för kollegor och gäster i Skånes Djurpark? Inför sommaren 2017 söker vi engagerade kollegor till vår tekniska avdelning. För att söka jobbet som säsongsanställd tekniker behöver du vara händig, flexibel, social och inte se problem som hinder utan som möjligheter! Om Jobbet Tjänsten är en timbaserad säsongsanställning, där vi följer kollektivavtal med Kommunal. Säsongen sträcker sig från maj t.o.m. augusti. Ordinarie arbetstid är 07.00-16.00, men vi arbetar även kvällar och helger. Förlängning av anställning efter säsongen kan bli aktuell. Den tekniker vi söker ska förstärka och komplettera vårt Tekniska Team som idag består av 8 personer. Vi har alla olika specialiteter och kunskaper, från smed och snickare till djurvårdare och trädgårdsmästare. Ibland jobbar vi med längre projekt, som nybyggnad av hus eller anläggning av nya attraktioner i parken, t ex Fåret Shaun Land som kom på plats 2016, men den största delen av tiden arbetar vi med driften av parken. Exempel på arbetsuppgifter är reparation av stängsel, underhåll av byggnader och renhållningen i parken. Vi rycker ut och hjälper djurvårdarna när det behövs och ser till att kiosker, serveringar och toaletter fungerar så att gästerna får en bra upplevelse hos oss. Som tekniker får man vara beredd på alla möjliga sorters uppdrag, stora som små, enkla och svåra, tunga och lätta. Den optimala teknikern är snickare, elektriker och rörmokare i en och samma person! Vi har en bra kamratanda och hjälper varandra när det behövs och vi är inte rädda för att be om tips och råd på lösningar av våra kollegor.

Körkort är ett krav och det är en stor fördel om du har vana vid att köra traktor, och ett extra plus om du har utbildning och erfarenhet av att köra lastmaskin.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Diversearbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTimanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skånes Djurpark Resort AB
Jularp 150
24393  HÖÖR 
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1199

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2290%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1846%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Leg Lärare i Svenska/SVA och tyska sökes till Ringsjöskolan i Höörs kommun

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Skolan är belägen i centrala Höör med 316 elever och 42 personal. Skolan ligger nära bibliotek, simhall och järnvägsstation. Vi har även ett samarbete med Malmö FF och är en av deras akademier. Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare med god kompetens och erfarenhet och även engagerad, kompetent, och brinner för ungdomar. Du ska kunna arbeta tillsammans med både elever som med kollegor. Flexibilitet och nytänk är bra egenskaper. Höörs kommun blev nominerad till årets superkommun 2016 och där medarbetarnas syn på kommunen som arbetsgivare är inte bara hög utan dessutom ständigt förbättras.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i tyska, svenska/SVA, eventuellt även i svensk/engelska i årskurs 7-9. Du kommer att ha delat mentorskap i en årskurs 7.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig lärare med god kompetens och erfarenhet. Du ska kunna arbeta tillsammans med både elever som med kollegor. Du ska vara väl förtrogen med Lgr 11 samt vara nyfiken och flexibel. Du ska vara elevorienterad, tro på det relationella ledarskapet, ha goda ämneskunskaper och vilja att driva skolutveckling med elevens bästa i centrum samt kunna arbeta i arbetslag och tro på det kollegiala lärandets kraft. Stämmer detta in på dig? Sök i dag!!ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 76/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9553af7a-307a-4f19-8107-0347faf998d3&TK=7b6a21c5-7a3e-424e-a299-d416bcae46ef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höörs kommun, Barn- och utbildningssektor
Södergatan 28
24321  Höör Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elevassistent sökes till Sätoftaskolan i Höörs kommun

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.
ARBETSUPPGIFTER
Elevassistent med kompetens och erfarenhet inom NPF, såsom ADHD, autism etc.

KVALIFIKATIONER
Elevassistent med utbildning inom NPF.

ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 75/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cabdebe0-9667-4918-bde6-5283decfa974&TK=708a5e86-eee9-4f20-ae75-3edb73f96dd8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höörs kommun, Barn- och utbildningssektor
Södergatan 28
24321  Höör Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg Förskollärare sökes med placering på Konvaljens förskola

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.
ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av att jobba på den lilla förskolan så är Konvaljen något för dig. Vi har ca 25 barn och 4 personal och har fått renoverat våra lokaler för att passa dagens förskola. Du får också möjlighet till kollegialt lärande varje vecka tillsammans med övriga förskollärare i området.

Är du redo för att arbeta i vår kommun?
Vi erbjuder dig som förskollärare:
• att arbeta i Reggio Emiliainspirerade förskolor
• stöd av pedagogista och utvecklingsstrateg
• stöd av processledare
• planeringstid - enskilt och i arbetslaget
• metod för att driva det systematiska kvalitetsarbetet
• stöd av IKT-pedagog och IKT-ombud
• lärplatta som pedagogiskt verktyg
• kontinuerlig kompetensutveckling
• pedagogiska måltider
• friskvårdspeng
• nära till politiken

Allt detta i ledning av en drivande förskolechef.


KVALIFIKATIONER
Våra förväntningar:
• legitimerad förskollärare - väl förtrogen med Lpfö 98/16
• ditt arbete vilar på vetenskapligt förhållningsätt
• god samarbetsförmåga
• bidra till utveckling och skapa kvalitet
• driva IKT-utvecklingen framåt
• utveckla lärmiljöer såväl inne som ute
• driva och utveckla pedagogisk dokumentation
• god kommunikationsförmåga


Vill, kan och vågar DU anta denna utmaning och bli en viktig tillgång i våra förskolor?


ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 170807 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 74/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8ccc3cbe-eaa4-4680-8c2e-5db713c75f62&TK=23e3bb33-1f11-491e-8c55-644f46d1de5b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höörs kommun, Barn- och utbildningssektor
Södergatan 28
24321  Höör Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnskötare sökes till nyöppnad förskola i Höörs kommun

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.
ARBETSUPPGIFTER
Vi ska öppna en ny förskoleenhet med 4 avdelningar i Höör på Fogdarödsområdet och söker dig som vill vara med att påverka från början. Vi kommer att få ett tillagningskök som hjärtat i lokalen och våra lokaler kommer att vara anpassade för förskoleverksamhet.

Är du redo för att arbeta i vår kommun?
Vi erbjuder dig som barnskötare:
• att arbeta i Reggio Emiliainspirerade förskolor
• stöd av förskollärare
• stöd av pedagogista och utvecklingsstrateg
• stöd av processledare
• planeringstid - i arbetslaget och individuellt vid behov
• metod för att driva det systematiska kvalitetsarbetet
• stöd av IKT-pedagog och IKT-ombud
• tillgång till lärplatta som pedagogiskt verktyg
• kontinuerlig kompetensutveckling
• pedagogiska måltider
• friskvårdspeng
• nära till politiken

Allt detta i ledning av en drivande förskolechef.KVALIFIKATIONER
Våra förväntningar:
• förtrogen med Lpfö 98/16
• god samarbetsförmåga
• bidra till utveckling och skapa kvalitet tillsammans med förskollärarna
• driva IKT-utvecklingen framåt
• utveckla lärmiljöer såväl inne som ute
• utveckla pedagogisk dokumentation tillsammans med förskollärarna
• god kommunikationsförmåga


Vill, kan och vågar DU anta denna utmaning och bli en viktig tillgång i våra förskolor?


ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 170807 eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 73/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4a673f1a-e9b0-48e3-8e7c-8cca0afd8547&TK=b2099540-eb5e-4e81-8378-0880727bb0f0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höörs kommun, Barn- och utbildningssektor
Södergatan 28
24321  Höör Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

HR och servicechef till Fogdaröd

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består i att stödja cheferna i personalärende, ansvara för rekryteringsprocesser, arbetsleda löneadministratören, kockarna och IT avdelningen, delta i förhandlingar med de fackliga organisationerna, ansvara för löneprocessen, arrangera gemensamma övergripande utbildningar på företaget samt säkerställa att organisationen arbetar utifrån det systematiska arbetsmiljöarbetet.


Om dig
Känner du för att arbeta som HR och Servicechef på ett företag som ägnar sig åt att ständigt utvecklas och ligga i framkant. I så fall är du varmt välkommen att söka tjänsten. Vi erbjuder en nyinrättad tjänst som är en kombinationstjänst som HR chef samt chef för kök och IT- avdelningen.

Du är en engagerad ledare som bidrar till en bra arbetsmiljö. För att lyckas med arbetet måste du vara lyhörd, strukturerad, handlingskraftig, kommunikativ, flexibel och saklig.
Du har en förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete på arbetsplatsen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har en högskoleexamen med inriktning mot personalvetenskap eller annan utbildning som är relevant för tjänsten. Erfarenhet från likvärdig verksamhet och ledarerfarenhet är mycket meriterande.

Du besitter goda kunskaper inom det arbetsrättsliga området, du är väl förtrogen med kollektivavtal, erfaren förhandlare, van vid att leda rekryteringsprocesser. I rollen ingår budget-, personal- och arbetsmiljöansvar inom personal, IT och kök. Dokumenterad erfarenhet som chef krävs.Fogdaröd ligger i naturskönt läge mitt i Skåne med skog och vatten runt knuten. Vi är ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom oss och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan enskilt vinstintresse. På Fogdaröd har vi flera verksamheter - HVB för ungdomar, gymnasieutbildning, särskilt boende, gruppboende och servicelägenheter för yngre och äldre personer med demenssjukdom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och utvecklingsstörning. Vi bedriver även daglig verksamhet på området. Läs gärna mer på, www.fogdarod.se
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.nilsson@fogdarod.se
Övrigt: Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post till: maria.nilsson@fogdarod.se
Arbetsplats: 
Adress: Fogdaröd omsorg, vård & utbildning
N. Fogdarödsvägen 8
24393  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.fogdarod.se
  
Platsannons

Timvikarier sökes

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Nu söker vi personliga assistenter som semestervikarier till en man i Höörs kommun.

Mannen har MS (Multipel skleros) vilket innebär att kunskaper kring detta är meriterande. Erfarenhet av att arbeta som personlig assistent är önskvärd.

Då mannen lever ett aktivt liv är körkort ett krav. Det är viktigt att du talar flytande svenska och kan uttrycka dig väl i skrift. Vi söker dig som är lugn, tålmodig och ansvarsfull. Det bör ha humor och ett öppet sinne. 

Lön

Timlön + semesterersättning. Kollektivavtal PASS, KFS-SKAF

 

Ansökan

Om du känner att det här är ett jobb för dig, så är du välkommen att söka. Tjänsterna kan komma att tillsättas före det att ansökningstiden har passerats, så skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställning Dag, kväll, helg, jourSe annonstext
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://web106.reachmee.com/ext/I020/792/main?site=2&validator=5ef73f8faf9c3ef96328bdf02eba5fea&lang=SE&rmpage=job&rmjob=1633%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Särnmark Assistans AB
Järnvägsgatan 8
24330  Höör Sverige
Hemsida: http://www.sarnmark.se
  

Platsannons

Personlig assistent till en charmig tjej i Höör

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Vi söker en assistent till en 13-årig charmig tjej med glimten i ögat i Höör. Tjejen har svårt att förstå omvärlden och söker någon som kan hjälpa henne med kommunikation, en hälsosam livsstil och daglig omvårdnad. Tjejen har en hög känslighet för ljud, ljus och andra intryck. Det är viktigt att du som assistent är lyhörd, tydlig i kommunikation och strukturerad.

Kvalifikationer: Du har lätt att läsa av ordlös kommunikation, är uppmärksam och tycker om promenader i naturen. Du har kunskap om, erfarenhet av och/eller intresse för autism och utvecklingsstörning och tar dig an andra människor med ödmjukhet, tålamod, yrkesstolthet och med en uttalad tydlighet i kommunikationen. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande. Vi ser gärna att du har ett pedagogiskt tankesätt.

Tjänstgöringsgrad och arbetstider
Tjänsten kommer sannolikt att ligga runt halvtid efter introduktionsperioden. Arbetstiderna är:
Måndag, onsdag, fredag: 14-20
Varannan lördag: 12-20
Total arbetstid: 26 h varannan vecka, 18 h varannan vecka

Det är viktigt att du är tillgänglig dessa tider för att det ska bli aktuellt för en anställning.

Gläds du och stimuleras av andras utveckling och vill bidra till ökad livskvalitet för en 13-årig tjej i Höör, hör av dig med CV och ett personligt brev om varför du är rätt person för henne!

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Att pendla från Malmö/Lund, Helsingborg eller Kristianstad är fullt möjligt då Höör ligger mitt i Skåne!

.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90057
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Utvecklingsstrateg till Barn - och utbildningssektorn i Höörs kommun

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.
ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara navet i skolornas och förskolornas utvecklingsarbete i Höör?

I ditt arbete som utvecklingsstrateg inom Barn- och utbildning har du både ett operativt och strategiskt uppdrag. Du arbetar med professionsutveckling och fångar upp verksamheternas behov och omsätter detta i utvecklingsinsatser tillsammans med skolledare, lärare, tjänstemän och politiker. I ditt uppdrag ingår att sprida kunskap och skapa arenor där personal motiveras att dela kunskap. Du arbetar med omvärldsbevakning och med det systematiska kvalitetsarbetet. Du har fokus på utbildning från förskolan till vuxenutbildningen och bidrar systematiskt för högre måluppfyllelse. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete med professionsdagar samt att planera, genomföra, utvärdera skolutvecklingsinsatser.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom pedagogik och erfarenhet av att leda processer. Du är väl insatt i aktuell pedagogisk forskning och har en förmåga att dela och sprida kunskaper så att relevant forskning utgör grund för lärare och skolledares arbete. Vi förutsätter därför att du uttrycker dig väl såväl i tal som i skrift. Du tar ansvar för ditt uppdrag och tar egna initiativ till utveckling av verksamheten, samtidigt som du är lyhörd för andras synpunkter. Du har ett problemlösande och ödmjukt förhållningssätt och sist men inte minst har du en mycket god samarbetsförmåga.

Våra utmaningar är att hålla ut i och vidareutveckla det kollegiala lärandet och de inkluderande lärmiljöerna. Vi fokuserar på språkutvecklande undervisning, digitalisering, likvärdighet och professionsutveckling och det förväntas att du har kunskap inom dessa områden.
Tjänsten är centralt placerad och direkt underställd barn- och utbildningschefen. Du ingår i barn- och utbildningssektorns ledningsgrupp tillsammans med förskolechefer och rektorer.

Det är en förutsättning att du innehar B-körkort.
ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Skolledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 72/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39e6a929-072f-4ca6-aa8e-d1899b0aac58&TK=2f8b16e9-5df6-4771-99d9-da9af55ec525
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höörs kommun, Barn- och utbildningssektor
Södergatan 28
24321  Höör Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare sökes till Individ - och familjeomsorgen i Höörs kommun

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.


Är du intresserad av att jobba tillsammans med oss på Individ- och familjeomsorgen i Höör?
Här finns ett nära ledarskap och engagerade kollegor som arbetar tillsammans. Kommunens storlek möjliggör ett nära samarbete och korta beslutsvägar. För oss är det viktigt med en bra introduktion oavsett vilket uppdrag du har inom avdelningen. Du har extern handledning och du får grundutbildning i MI och basutbildning på temat våld i nära relationer.

Vi söker nu en ny kollega till vår arbetsgrupp Arbete och försörjning.

Ansvar, respekt, tillit och bemötande utgör vår värdegrund och KASAM-begreppet är centralt i vårt arbete. Om du vill medverka till att skapa förutsättningar för människor att växa och lyckas, och du tror på människors förmåga att göra förändringar i sina liv, är detta en möjlighet för dig.

I Höör har vi sett att:
• Ett medborgarperspektiv skapar förutsättningar för spännande samtal
• En samlad socialtjänst möjliggör en gemensam värdegrund
• Ett salutogent förhållningssätt ger fokus på det som fungerar
• Människor har förmåga att förändra sin livssituation
• Människor vill själva bestämma över hur man vill leva
• Genom att arbeta med förändringsarbete på människors egna villkor och på så sätt stärka vuxna, ger vi barnen bättre förutsättningar


ARBETSUPPGIFTER
Arbete och försörjning består av sex socialsekreterare varav två är särskilt inriktade mot nya medborgare i integrationsprocess. Arbetet består dels av att handlägga försörjningsstöd men även att arbeta aktivt med förändringsprocesser och vägleda in i samhället. Här finns också ett nära samarbete med de handläggare som ansvarar för ensamkommande barn.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta hos oss behöver du vara socionom och ha erfarenhet av myndighetsutövning i det aktuella arbetsområdet. Du får gärna ha erfarenhet av att dokumentera i Procapita. Vi arbetar med Familjerådslag, eftersom vi är övertygade om att människor själva äger kraften till förändring. Det är därför en fördel om du har kunskap om, eller intresse av, Familjerådslag.

Körkort krävs eftersom kommunens yta är stor och många medborgare inte bor i tätorten.


ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 71/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ebf5ed84-f50a-4f44-8b8b-9fe4c195c715&TK=b29d3148-4431-47b1-8eee-7faff995f77b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höörs kommun, Social sektor
Södergatan 28
24321  HÖÖR Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra yngre kunder boendes uta

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Till en av våra yngre kunder söker vi nu en assistent för långvarigt uppdrag till en av våra yngre kunder. Kunden i fråga bor utanför Höör och har en hjärnskada samt diabetes och behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Till kundens intressen hör bland annat hästar, simning och disco och hon åker därtill gärna på utflykter utanför hemmet.

Vi ser gärna sökande mellan 20 -35 år, och för att kunna ta dig till arbetsplatsen bör du ha tillgång till bil för arbetsresor. Kunden önskar assistenter som är pigga, glada, positiva, engagerade och lyhörda i sitt arbete. Du får gärna vara kreativ och komma med idéer och förslag på utflykter och aktiviteter att förgylla vardagen med. Har du erfarenhet av liftar och annat vårdyrke sedan tidigare är detta mycket meriterande. Har du kunskap om eller erfarenhet av diabetes är detta också ett plus men inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer.
För rätt person kommer vi att kunna erbjuda en heltid. Arbetet kan vara förlagt alla tider på dygnet, men i huvudsak kommer du att arbeta antingen dag/kväll eller natt.

Körkort är ett krav.

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=76938
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 1021
21233  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Seniorsäljare inom teknik sökes!

Om tjänsten
Ikett söker nu en seniorsäljare inom teknik för kunds räkning.

Du kommer att arbeta mycket med både tidigare och nya kunder samt bearbetning av dessa.

Arbetet kan komma att innebära tjänsteresor därav krav på B-körkort.
Företaget arbetar med stora internationella företag därav krävs även goda kunskaper i engelska.

Vid rätt kandidat start omgående eller enligt överenskommelse. Då anställningen är tänkt att övergå till kund ser vi helst att du bor i närområdet.


Om företaget
Företaget arbetar med egenutvecklade produkter såsom OEM Motoriseringslösningar, drivenheter, bromsenheter.
Produkter inom OEM komponeter resales inom tryck, flöde och drivning. Volymer 100 – 5000 st/år.

Din profil
Kvalifikationer:

- Relevant utbildning inom området.
- Några års erfarenhet från försäljning av tekniska produkter.
- Svenska och engelska i tal och skrift
- B-körkort

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!


Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut och rekryterar kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge.
Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett.
Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.
Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 5131
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5131
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Serverings personal på Stiftsgården Åkersberg i Höör

Serverings personal på Stiftsgården Åkersberg i Höör !
Läs gärna igenom annonsen ordentligt innan du söker!

Service med minst 3 års yrkesvana sökes till oss. Du skall kunna arbeta självständigt och ta eget ansvar. Punktlighet samt noggrannhet är viktigt hos oss..
Jobbet kommer mest att omfatta kvällar samt helger, med enklare a la carte men även en del konferens samt luncher. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från detta!
Möjlighet för förlängning.
Kollektivavtal finns.
Gå gärna in på vår hemsida och se mer om vår anläggning www.akersberg.se
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stiftsgården Åkersberg
Box 199
24323  HÖÖR 
Hemsida: http://www.akersberg.nu
  
Platsannons

Personlig assistent till flicka i Höör

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent för ett vikariat till en flicka i 15-årsåldern i Höör. Tjänsten är på 78% och främst förlagd på vardagar under eftermiddagar och kväll. Det finns möjlighet att få en lägre tjänstegrad om så önskas.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden då vår kund föredrar kvinnliga assistenter. I arbetsuppgifterna ingår det att ta vår kund på aktiviterer, träna kunden i förflyttningar och att hjälpa till när hon leker med sina syskon.

Som person är du positiv, glad, flexibel och påhittig. Du har körkort och tillgång till bil eftersom du använder din privata bil i tjänst och får ersättning för detta. Du är rökfri och inte pälsdjursallergiker. Har du någon erfarenhet av barn med särskilda behov är det meriterande.

Ansvar, Engagemang och glädje är de nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Vårt uppdrag utgår från kunden och dennes behov och vi vill kunna ge bästa möjliga trygghet och frihet. Vi vill att du delar vår vision "Alla har rätt till ett bra liv" och att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra. 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificerattimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=5464%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Malmö
21144  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Fordonstekniker / Bilmekaniker

I arbetsuppgifterna ingår service av både gamla och nya bilar och omfattar allt från certifierad märkesservice till renovering av motorer och växellådor

Vi söker dig med stort motorintresse och bred kompetens som fordonsmekaniker med minst 5 års yrkeserfarenhet. Gärna med dokumenterad fordonsutbildning.

Du ska behärska reparation av gamla och nya fordon.

B -körkort är ett krav
AC-certifikat är meriterande

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och strukturerad. Du har en positiv inställning till jobbet med fokus på hög kundnöjdhet. Att jobba i högt tempo och vara en lagspelare är något du är van vid och gillar.

Dalgas är en Meca certifierad verkstad. Vår historik har gjort att vi har skapat ett helhetsintryck hos våra kunder som ger ett gott förtroende samt väl utförda arbeten. Vi jobbar med alla sorters fordonsmärken och reparationsuppdrag och strävar efter en god kundrelation.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid kl 8-17.00 måndag-fredag
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Info@dalgas.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dalgas Christian
Portvägen 5
24393  Höör Sverige
Hemsida: http://Info@dalgas.se
  
Platsannons

Svetsare - häftare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en svetsare till en kund i Sösdala. Det aktuella företaget tillverkar skopor och andra tillbehör till anläggningsmaskiner.

Dina arbetsuppgifter
Svetsning i MIG/MAG. Du kommer i huvudsak att arbeta med häftning. Viss färdigsvetsning ingår också.
Svetsningen sker i huvudsak i relativt tjocka material.

Din bakgrund
Du ska ha erfarenhet av svetsning med MIG/MAG. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och ha en stor vana av att självständigt häfta ihop konstruktioner

Tjänsten kräver erfarenhet

Heltid, arbetet förlagt till dagtid. Visstidsanställning med stora möjligheter till tillsvidareanställning hos kunden.

Sista ansökan 19 mars. På den här tjänsten har vi löpande urval så skicka in din ansökan så snart som du har möjlighet.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa oss.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2762
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2762/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Östergatan 38
28133  Hässleholm Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Behandlingsassistent

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Tillsvidare: 78 % natttjänstgöring, Björkvik-Klinta Behandlingshem
Snogeröd- Höör
Björkvik-Klintas behandlingshem riktar sig till vuxna personer med neuropsykiatrisk problematik ofta i kombination med missbruk eller annan samsjuklighet. Enheten har totalt 24 platser. Vi arbetar med individuell behandling där varje klient har en egen vårdplan utifrån deras enskilda behov. Denna utformas i samråd med klient och uppdragsgivare och skräddarsys efter klientens behov. Behandlingen är multimodal och lika stor vikt läggs vid vardagliga funktioner som vid enskilda behandlingsinsatser såsom återfallsprevention, Mindfulness och psykoedukativa insatser. Vi arbetar i team där kontaktperson, teamledare, behandlingsansvarig, arbetsterapeut, psykolog och psykiatriker samarbetar för att ge klienten bäst vård utifrån deras förutsättningar och situation.
Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker dig som har relevant utbildning inom vård och behandling av personer med psykisk ohälsa i kombination med missbruk. Du är utbildad behandlingsassistent/ behandlingspedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. 
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Då vår klientgrupp kräver ett särskilt bemötande som ställer stora krav på dig som person lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du som person behöver ha ett stort mått av tålamod och empati för människor som har haft det svårt i sitt liv. Du behöver vara en stabil person med båda fötterna på jorden som på ett respektfullt sätt kan sätta tydliga gränser. Samtidigt behöver du vara flexibel och bra på att hitta alternativa lösningar på problem. Eftersom vi jobbar i team är det också av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga.
Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning 78 % på schemalagd arbetstid . Vi tillämpar provanställning på 6 månader.
Ansökan Vi arbetar med löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.


 


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratSaknad info
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=777%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Snogeröd Klinta Gård 654 24395 Höör
24395  Höör Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till VO Neurologi och rehabiliteringsmedicin i Höör

Verksamhetsområde (VO) neurologi och rehabiliteringsmedicin består av såväl sluten- som öppenvård i både Malmö, Lund och på Orupssjukhuset utanför Höör. Vid rehabilitering skapas grunden för att patienten trots sin skada eller sjukdom ska fungera optimalt och uppnå god livskvalitet avseende arbete, familj och fritid.

På de rehabiliteringsmedicinska avdelningarna erbjuds interdisciplinära och internationellt ackrediterade bedömningar och rehabilitering av personer, företrädelsevis i aktiv ålder med aktivitetsnedsättning på grund av skada i nervsystemet, rörelseapparaten eller på grund av långvarig smärta. Rehabpersonalen inom avdelningarna neurologi och neurokirurgi arbetar i multidisciplinära team med patient och övrig personal.

Nu söker vi en arbetsterapeut till VO neurologi och rehabiliteringsmedicin för tjänstgöring vid Orupssjukhuset i Höör!


ARBETSUPPGIFTER
Annonsen avser ett vikariat med tillträde snarast som sträcker sig till och med 2017-12-31 med möjlighet till förlängning.

Som arbetsterapeut har du din huvudsakliga placering inom slutenvården på en rehabiliteringsavdelning, men även arbete på mottagning och akutvårdsavdelning förekommer. I slutenvården erbjuder vi rehabilitering till personer med förvärvad hjärnskada, ryggmärgsskada och personer i behov av specialiserad rehabilitering. Vi arbetar med patienten i centrum och du är som teammedlem specialist på din aspekt av rehabiliteringsprocessen. Som arbetsterapeut analyserar och bedömer du patientens förmåga att utföra dagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/utbildning och fritid. I detta ingår bedömning av hur kroppsfunktioner och miljö påverkar aktivitetsutförandet och användandet av standardiserade mätinstrument.

En viktig del i arbetet är att finna aktivitetsstruktur och aktivitetsbalans. Rehabiliteringsarbetet innehåller åtgärder såsom träning, utbildning, kompensatoriska åtgärder i form av hjälpmedel, hjälpinsatser och miljöanpassning som syftar till att nå de mål som formuleras tillsammans med patienten.

Verksamhetsområdet har ett nära samarbete med Lunds universitet där det finns en medicinsk professor i rehabiliteringsmedicin och vi välkomnar dig som har intresse av arbetsterapeutisk metodutveckling i relation till patientklientelet.


KVALIFIKATIONER
Vi vänder oss till dig som är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Erfarenhet av neurologisk rehabilitering, utredning och bedömning av neurologisk funktion och aktivitetsförmåga, ICF-arbetssätt (International classification of functioning, disability and health) och/eller av interdisciplinärt teamarbete är meriterande. Vi ser även positivt på om du har utbildning i AMPS.

Du som söker har en önskan om att arbeta patientcentrerat med helhetssyn och vårdkedjeperspektiv samt intresse för teamarbete. En god pedagogisk förmåga och lätt för att ta egna initiativ ses positivt liksom en vana av att arbeta självständigt och under eget ansvar.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!


ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, upphör: Annonsen avser ett vikariat som sträcker sig till och med 2017-12-31, med möjlighet till förlängning. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: A677671
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5a73c514-f6c2-45dc-aaac-5b83615f8b7d&TK=1b5e9e0d-8457-4a9c-b096-96518b39e8fc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 3
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du morgonpigg? Vi söker distributörer!

Som distributör hos oss distribuerar du morgontidningen, post, paket, tidskrifter, samhällsinformation, kundtidningar, reklamutskick och reservdelar – bland annat. Allt till högsta kvalitet och i rätt tid.
Distributörer arbetar självständigt på natten mot en fast sluttid. Alltid med stöd från kollegor endast en knapptryckning bort. Vår verksamhet pågår alla dagar i veckan.
Du har en veckoarbetstid som baseras på den arbetstid du är schemalagd. Den faktiska arbetstiden kan variera, men vanligast mellan 03:00-06:00. Arbetstid är deltid, minst två timmar per schemalagd dag.


Att arbeta som distributör passar dig som är noggrann och känner ansvar för exempelvis försändelser och nycklar. God fysik är ett plus. Förmåga att hantera ett IT-stöd i en handenhet (till stor del lik en smartphone) krävs. Erfarenhet av nattarbete är en merit.
God svenska eller engelska i tal och skrift är ett krav.
För att få köra företagsbil och arbeta på ett bildistrikt kräver vi EU-körkort sedan minst 1 år.
Vi försöker i första hand erbjuda arbete i närheten av din bostad, men möjligheterna till arbete ökar om du dessutom kan tänka dig att arbeta i trakterna runt omkring.


Tidskritisk distribution av post och morgontidningar är hjärtat i vår verksamhet. Vi finns i Skåne, Blekinge, Kalmar- och Kronobergs län samt Sjuhäradsbygden. Tillsammans når vi hushåll och företag i vårt geografiska område.
På TB jobbar vi hållbart, smart, engagerat och tillsammans. Idag är vi ca 3 000 anställda varav fler än ca 2800 distributörer.

Vi erbjuder tillsvidareanställningar, semestervikariat samt sjukvikariat och kortare vikariat.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: neta.andersson.ikechukwu@tidningsbararna.se
Övrigt: Kontinuerlig rekrytering sker så dröj inte med att skicka in din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Tidningsbärarna - Region Kristianstad
Västra Vallgatan 2
29131  Kristianstad Sverige
Hemsida: http://www.tidningsbararna.se
  

Platsannons

Teamledare till särskilt boende

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Björkviks Vårdhem är ett vård- och behandlingshem som är specialiserat på Samsjuklighet. Björkviks Vårdhem är en del av Humana som är en vårdkoncern som verkar i Sverige och övriga Norden. Vi driver verksamheter med kvalificerad specialistvård inom psykiatri och psykosocialt förändringsarbete samt arbetar för en ny standard inom psykiatrin med fler vårdmetoder och behandlingar som bygger på vetenskaplig grund. Läs mer på www.humana.se

Björkviks vårdhem har tillstånd för korttid, särskilt boende och HVB fördelat på 40 vårdplatser. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och vissa i kombination med missbruk. 

Om tjänsten

Som teamledare för särskilt boende ingår man i ledningsgruppen på Björkviks vårdhem och ska ha en bra kommunikation med enhetschef och biträdande enhetschef. I tjänsten ingår att leda och fördela arbetet i vardagen samt övergripande ansvar och överblick över teamets planering och bemanning. Under kvällar och helger då enhetschef och övriga teamledare är lediga ansvarar man för arbetsledning för hela Björkviks vårdhem. Det innebär att man teamledare på Björkvik behöver ha en helhetssyn och ett intresse av att se till samtliga klienters behov. Som teamledare har man ett övergripande ansvar för kontakt med uppdragsgivare, myndigheter och anhöriga. I uppdraget ingår att delegera kontaktmannaskap till omvårdnadspersonal i teamet och följa upp att genomförandeplanerna görs enligt tidsplanen i teamet, men teamledaren är även själv kontaktperson åt enskilda klienter och ska därmed ta ansvar för de arbetsuppgifter som ingår i denna roll. Det viktigaste i arbetet med klienterna är att vara ett stöd för de boende utifrån deras individuella behov och uppdrag. I detta ingår, motivationsarbete men även en del praktiskt såsom stöttning med ADL. I arbetet ingår även körningar till aktiviteter, vårdplaneringar, permissioner osv.

Som anställd på Björkviks vårdhem erbjuds du kontinuerlig fortbildning och friskvård.

Humanas värdegrund

Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, behandlingsassistent, socionom eller som har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. 

Erfarenhet av att arbeta med målgruppen samt erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta nära klienter med psykisk problematik samt har vana av att leda och fördela arbete. Vi betonar hög kvalitet, respekt, omtanke och engagemang för våra klienter. Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn och som tilltalas av vår värdegrund, glädje, ansvar och engagemang. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta både självständigt och i grupp samt är flexibel och initiativrik samtidigt som du förstår vikten av ha en god struktur och har sinne för detaljer. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För mer info om Humanas verksamhet se www.humana.se

Körkort

B-körkort fordras

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader

Löneform: Månadslön

Arbetstid: Varierande dag/kväll/helg

Vi begär utdrag ur misstanke och belastningsregistret för samtlig personal innan anställning.

Kontaktpersoner

Sofia Torbjörnsson, enhetschef 0725-589055

Sofia Stenberg, biträdande enhetschef 0725-257044

 

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev). Vi arbetar med löpande urval vid rekrytering och är mycket intresserade av att höra ifrån dig så snart som möjligt.


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=774%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Björkviks vårdhem Björkviksvägen 9
24335  Höör Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  

Platsannons

Sommarvikariat behandlingsassistent Björkviks vårdhem

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Björkviks Vårdhem är ett vård- och behandlingshem som är specialiserat på Samsjuklighet. Björkviks Vårdhem är en del av Humana som är en vårdkoncern som verkar i Sverige och övriga Norden. Vi driver verksamheter med kvalificerad specialistvård inom psykiatri och psykosocialt förändringsarbete samt arbetar för en ny standard inom psykiatrin med fler vårdmetoder och behandlingar som bygger på vetenskaplig grund. Läs mer på www.humana.se

Björkviks vårdhem har tillstånd för korttid, särskilt boende och HVB fördelat på 40 vårdplatser. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och vissa i kombination med missbruk. 

Om tjänsten

Det viktigaste i arbetet är att vara ett stöd för de boende utifrån deras individuella behov och uppdrag. I detta ingår, motivationsarbete men även en del praktiskt såsom stöttning med ADL. I arbetet ingår även körningar till aktiviteter, vårdplaneringar, permissioner osv.

Humanas värdegrund

Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord - glädje, engagemang och ansvar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, behandlingsassistent, socionom eller som har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker även dig som under din utbildningstid till något av ovanstående vill arbeta extra på sommaren.

Erfarenhet av att arbeta med målgruppen är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt och uppskattar att arbeta nära våra klienter. Vi betonar hög kvalitet, respekt, omtanke och engagemang för våra klienter. Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn och som tilltalas av vår värdegrund, glädje, ansvar och engagemang. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta både självständigt och i grupp samt är flexibel och initiativrik samtidigt som du förstår vikten av ha en god struktur och har sinne för detaljer. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

För mer info om Humanas verksamhet se www.humana.se

Körkort

B-körkort fordras

Anställning

Anställningsform: Allmän visstidsanställning

Löneform: Timlön

Arbetstid: Varierande dag/kväll/helg/natt

Vi begär utdrag ur misstanke och belastningsregistret för samtlig personal innan anställning.

Kontaktpersoner

Sofia Torbjörnsson, enhetschef 0725-589055

Sofia Stenberg, biträdande enhetschef 0725-257044

 

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev). Vi arbetar med löpande urval vid rekrytering och är mycket intresserade av att höra ifrån dig så snart som möjligt.


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=712%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Björkviksvägen 9
24335  Höör Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR SÖKES TILL SOMMARUPPDRAG PÅ SÄRSKILT BOENDE!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning en legitimerad sjuksköterska för uppdrag på särskilt boende i Höör.

Uppdragsperiod: v. 24 - 33.
Tjänstgöringsgrad: 100%, dagtid.

Friheten av att kunna välja själv när och var du vill arbete kanske känns lockande? Vill du prova på att arbeta inom nya områden eller bara testa på en ny arbetsplats? Rent A Nurse är rikstäckande och har en bred kundportfölj med uppdrag inom både privat som såväl offentlig sektor över hela landet. Vi erbjuder därför en trygg anställning, där Du står i centrum med dina önskemål.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Om oss
MISSA INTE att du har chans att få extra pengar i plånboken genom årets fina SOMMARBONUS. Allt detta för dig som arbetar via oss i sommar!

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester

Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!

Rekrytering sker löpande så välkommen att kontakta oss redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 813
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=813
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent -A -Nurse Scandinavia AB
Hallenborgs Gata 8
21119  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Stödassistent/Undersköterska sökes till Attendo Gamla Torg

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Är du en kompetent och engagerad person som vill vara med och bidra till vår vision och vidareutveckla arbetet inom socialpsykiatrin?

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.

Vi är ett boende för personer med psykiska funktionshinder inom socialpsykiatri.

Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar.

Attendo Gamla Torg är ett boende enligt SoL för psykiskt funktionshindrade och dubbeldiagnoser.

Attendo Gamla Torg, ligger i Höör och är en verksamhet inom socialpsykiatri, med både korttids- och långtidsboende och riktar sig mot personer med psykiska funktionshinder från 18 år och uppåt.

Vi har 59 boendeplatser fördelade på sex olika enheter.

Arbetsuppgifter

- Att stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga.

- Sedvanligt arbete för stödassistent/undersköterska.

- Att prioritera att arbeta med hög kvalité och med individen i fokus.

- Dokumentation och individuella genomförandeplaner.

- Kontaktmannaskap.

- Aktiviteter.

- HSL uppgifter på delegering.

Tjänstgöringsgrad 80% förlagt på dag, kväll och varannan helg.

Välkommen med din ansökan senast 170618


Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet.

Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.

Kvalifikationer: Undersköterska/skötare samt B-körkort.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Evbäck.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% förlagt på dag, kväll och varannan helg. TillsvidareanställningIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: 19267
Webbplats: http://www.attendo.se/node/19267
Epostadress: andreas.evback@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Gamla Torg 7
24330  Höör Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Personlig assitent sökes (75%)

Jag är en artonårig kille bosatt i Höör som söker personliga assistenter för omedelbar timanställning och sommarvikariat som till hösten kan övergå i tillsvidareanställningar.

Jag behöver dig som kan vara mina armar och ben, kan hjälpa mig med mat, hygien och förflyttningar. Du följer med mig i hemmet, i skolan, på resor och läger och på andra aktiviteter.

Jobbet innebär både dag- och nattarbete, och du kommer både arbeta ensam och tillsammans med kollegor.


Du som söker är en pigg, aktiv, noggrann och ansvarstagande person utan pälsdjursallergi. Jag vill även att du är rökfri. Med tanke på att jag har en aktiv fritid, händer det ibland att jag hamnar i situationer där förflyttningshjälpmedel saknas. Jag ser då till att ha med mig två assistenter som kan hjälpa mig med manuella förflyttningar. För att klara detta bör du inte ha problem med rygg eller nacke. Badkrukor göre sig icke besvär!

Har du erfarenhet av att jobba med människor med astma och/eller epilepsi ses det som en merit - likaså om du har dessa sjukdomar själv. ??

Du kommer ingå i ett glatt gäng assistenter med en medianålder runt 25 år. Jag ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland och södra Småland. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan till anställningsfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbetena som finns. Som personlig assistent är du en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra.

För att du ska känna dig trygg i arbetet som personlig assistent erbjuder vi både basutbildningar och fortsättningsutbildningar. Den fysiska hälsan är mycket viktig i alla arbeten och särskilt i arbetet som personlig assistent som ibland innebär lyft och arbeten i trånga utrymmen. Hos oss har därför alla assistenter rätt till friskvårdsbidrag, även om du arbetar som timvikarie.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: 33@handihand.info
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Hand i Hand
Idévägen 10
31296  Laholm Sverige
Hemsida: http://www.handihand.se
  

Platsannons

Montör

Arbetet består av modul- eller produktmontering efter tydliga skriftliga instruktioner. Efter montering utför man kontroller och tester efter tydliga skriftliga instruktioner. Arbetet sker individuellt eller i team om produkten är komplicerad och stor. Arbetsmiljön är mycket god och kollegor är trevliga. Arbetet sker dagtid med normal arbetstid 7-16 med viss möjlighet för flextid för att ge utrymme för pendling med Skånetrafiken (som inte alltid tar tider på fullt allvar). Arbetsplatsen ligger centralt i Höör med drygt 5 minuters gångavstånd till järnvägsstationen.

Du har troligen en gymnasieutbildning inom träteknik, el och energi eller teknik. Du har ett bra handlag och tycker om att arbeta med tekniska produkter. Du har troligen erfarenhet av montering av tekniska produkter. Du behöver behärska svenska och gärna engelska.
Du erbjuds möjligheter att påverka din arbetssituation då vi eftersträvar frihet under ansvar. Du måste vara kvalitetsmedveten och rationell.

Efterfrågan av vår kompetens och våra produkter är stor och för att möta den söker vi nu våra framtida kollegor som vi vill skall trivas och utvecklas tillsammans med oss. Vi är stolta och glada över att tillverka marknadens bästa produkter som bidrar till säkra och energieffektiva laboratorier och industrier och vi söker dig som vi vara en del av vår framgång.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Montör, träprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: UPLM1704
Webbplats:
Epostadress: hr@ugab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UGAB Industries AB
BOX 64
24322  HÖÖR Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Boendestödjare/handledare sökes till sommarvikariat i Höörs kommun

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Social sektor/OF, Omsorg om personer med Funktionshinder, i Höörs kommun erbjuder boendestöd till personer med psykisk funktionsnedsättning från 18 år. Utifrån ett hälsofrämjande/salutogent förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.
Vi har ett uttalat medborgarperspektiv, ett kommunikativt ledar- och medarbetarskap och tydliga mål och strategier.
ARBETSUPPGIFTER
Som boendestödjare hos oss ger du stöd och rehabilitering till medborgaren utifrån individuella behov. Du ska sträva efter att ge medborgaren möjlighet till en meningsfull och aktiv vardag med möjlighet att delta i olika fritids- och kulturella aktiviteter. Arbetet är mycket flexibelt och varierande och din uppgift är att motivera, coacha och stödja medborgaren. Du kommer tillhöra det socialpsykiatriska teamet, bestående av 13 medarbetare som har ett gemensamt ansvar för insatserna i ordinärt boende och i den öppna verksamheten. Teamet består även av sjuksköterska, handläggare och arbetsterapeut.

KVALIFIKATIONER
Vi söker engagerade medarbetare som vill jobba inom sektorn för personer med psykisk ohälsa. Du är utbildad behandlingsassistent/pedagog, socionom, alt handledare i socialpsykiatrin eller likvärdig utbildning och har erfarenhet inom psykiatrin. Som person måste du tycka om och ha lätt för att arbeta i team. Du behöver vara lugn, strukturerad och trygg i din yrkesroll samt kunna arbeta efter givna schemalagda aktiviteter och vara tydlig och rak i din kommunikation. Verksamheten är i drift dygnet runt vilket innebär arbetstider även kväälstid och helger samt sovande jour. Vidare ställer arbetet stora krav på flexibilitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana. Erfarenhet av helst av Procapita plus är meriterande.
Krav: Körkort och svenska nivå C1(enligt Europarådets nivåskala).

Förutom grundläggande kompetenskrav kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Social Sektors värdegrundsord är: ANSVAR BEMÖTANDE TILLIT och RESPEKT och vi förväntar oss att du är beredd att ställa dig bakom dem.

Kontroll ur belastningsregistret kommer att göras i samband med anställningen


ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tjänsten är sommarvikariat v 24-34 med möjlighet till förlängning. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: 64/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f48bf0a-290b-4ef9-9a24-4a3c1d81e7c3&TK=172ff31d-9abf-454b-9f9f-0cd5a7d3630d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höörs kommun, Social sektor
Södergatan 28
24321  HÖÖR Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialtjänsten i Höör söker Boendestödjare/handledare

Välkommen till Höörs kommun!

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna.

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära.

Social sektor/OF, Omsorg om personer med Funktionshinder, i Höörs kommun erbjuder boendestöd till personer med psykisk funktionsnedsättning från 18 år. Utifrån ett hälsofrämjande/salutogent förhållningssätt arbetar vi för den enskilde medborgarens känsla av sammanhang genom att fokusera på meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet.
Vi har ett uttalat medborgarperspektiv, ett kommunikativt ledar- och medarbetarskap och tydliga mål och strategier.
ARBETSUPPGIFTER
Som boendestödjare hos oss ger du stöd och rehabilitering till medborgaren utifrån individuella behov. Du ska sträva efter att ge medborgaren möjlighet till en meningsfull och aktiv vardag med möjlighet att delta i olika fritids- och kulturella aktiviteter. Arbetet är mycket flexibelt och varierande och din uppgift är att motivera, coacha och stödja medborgaren. Du kommer tillhöra det socialpsykiatriska teamet, bestående av 13 medarbetare som har ett gemensamt ansvar för insatserna i ordinärt boende och i den öppna verksamheten. Teamet består även av sjuksköterska, handläggare och arbetsterapeut.

KVALIFIKATIONER
Vi söker engagerade medarbetare som vill jobba inom sektorn för personer med psykisk ohälsa. Du är utbildad behandlingsassistent/pedagog, socionom, alt handledare i socialpsykiatrin eller likvärdig utbildning och har erfarenhet inom psykiatrin. Som person måste du tycka om och ha lätt för att arbeta i team. Du behöver vara lugn, strukturerad och trygg i din yrkesroll samt kunna arbeta efter givna schemalagda aktiviteter och vara tydlig och rak i din kommunikation. Verksamheten är i drift dygnet runt vilket innebär arbetstider även kväälstid och helger samt sovande jour. Vidare ställer arbetet stora krav på flexibilitet, ansvarstagande och samarbetsförmåga vilket i sin tur kräver social och pedagogisk kompetens. Vi förutsätter att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana. Erfarenhet av helst av Procapita plus är meriterande.
Krav: Körkort och svenska nivå C1(enligt Europarådets nivåskala).

Förutom grundläggande kompetenskrav kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Social Sektors värdegrundsord är: ANSVAR BEMÖTANDE TILLIT och RESPEKT och vi förväntar oss att du är beredd att ställa dig bakom dem.

Kontroll ur belastningsregistret kommer att göras i samband med anställningen


ÖVRIGT
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast, visstidsanställning 6 månader med möjlighet till förlängning. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-18
Referens: 63/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=acdfae52-74bd-454e-8dd3-37aa8a916adf&TK=d166c53d-a609-4d1c-9625-f462b35b4672
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Höörs kommun, Social sektor
Södergatan 28
24321  HÖÖR Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stödassistent/Undersköterska sökes för nattarbete till Attendo Gamla Torg

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Är du en kompetent och engagerad person som vill vara med och bidra till vår vision och vidareutveckla arbetet inom socialpsykiatrin?

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.

Vi är ett boende för personer med psykiska funktionshinder inom socialpsykiatri.

Vi utgår från den enskildes behov och förutsättningar.

Attendo Gamla Torg är ett boende enligt SoL för psykiskt funktionshindrade och dubbeldiagnoser.

Attendo Gamla Torg, ligger i Höör och är en verksamhet inom socialpsykiatri, med både korttids- och långtidsboende och riktar sig mot personer med psykiska funktionshinder från 18 år och uppåt.

Vi har 59 boendeplatser fördelade på sex olika enheter.

Arbetsuppgifter

- Att stödja brukaren efter behov, önskemål och förmåga.

- Sedvanligt nattarbete för stödassistent/Undersköterska.

- Att prioritera att arbeta med hög kvalité och med individen i fokus.

- Dokumentation och individuella genomförandeplaner.

- HSL uppgifter på delegering.

Tjänstgöringsgrad: 86,7% Vaken natt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan innan 170618.


Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet.

Vi kontrollerar alltid belastningsregistret innan anställning.

Kvalifikationer: Undersköterska/skötare samt B-körkort.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Andreas Evbäck.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 86,7% TillsvidareanställningIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: 19219
Webbplats: http://www.attendo.se/node/19219
Epostadress: andreas.evback@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Gamla Torg 7
24330  Höör Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  

Platsannons

Cafebiträde i Höör

Boijertz Conditori och Bageri med 3 butiker i Eslöv, Höör och Hörby är väl etablerat och har ca 25 anställda.
Butiken i Höör ligger mitt i centrum och har öppet 7 dagar per vecka.

Dina arbetuppgifter kommer att vara försäljning och servering av bageriprodukter, kakor och bakelser samt smörgåstillverkning.
Helgarbete ingår, även del ensamarbete på kvällarna.

Det är meriterande om du har butiks- och kassavana men det viktigaste är att du har ett trevligt kundbemötande och att du är självgående och ser var du behövs.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris, kafé och konditori
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid, ca 75% Provanställning ingårEnligt avtal med Hotell och Restaurang
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bagaren691@hotmail.se
Övrigt: Ansök via mail eller telefon
Arbetsplats: 
Adress: BOIJERTZ CONDITORI

24330  HÖÖR 
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor Höör

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för konsultuppdrag med bostadsort Höör.

Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.

E-post: hemsidan@omsorgbehandling.se
Hemsida: www.omsorgbehandling.se


Vi har en kraftig tillväxt och söker dig som arbetat som sjuksköterska under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.

Bra vård börjar med dig!
Vi erbjuder våra anställda:
- Kollektivavtal
- Konkurrenskraftiga löner
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter

En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag.

Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hemsidan@omsorgbehandling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Mårdvägen 10
64436  TORSHÄLLA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  

Platsannons

Sanerare, Höör

Power Clean Skåne är ett saneringsföretag där ledning och anställda har en bakgrund med lång erfarenhet på de flesta saneringsobjekt som finns.

Vi söker nu en sanerare. Vi arbetar med sprutmålning utomhus, högtryckssanering av fasader inom industrier och tvättning av tak.

Körkort är ett krav.

Meriterande:
Liftkort
Erfarenhet och kunskap som målare

www.powercleanskane.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Industrisanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: powerclean@spray.se
Övrigt: Ansökan görs via epost till powerclean@spray.se
Arbetsplats: 
Adress: Power Clean Skåne
Ellagränd 4
24372  TJÖRNARP 
Hemsida: http://powercleanskane.se/
  

Platsannons

Grundskollärare Speciallärare Specialpedagog

Vi arbetar utifrån Montessoripedagogiken. Eleverna arbetar både individuellt och i grupp. Varje elev arbetar efter en veckoplanering. Vi har tydliga regler och trivs med ordning och reda. För oss är det viktigt att hjärtat finns med. Det syns tydligt bl.a. genom att vi arbetar för ett gemensamt förhållningssätt och ett varierat arbetssätt. Lärarens roll är att handleda, stötta, entusiasmera, inspirera och motivera.
Toleransen för allas rätt att få vara den man är genomsyrar vår verksamhet.


Vi välkomnar dig som har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 1-3 för vårt graviditetsvik och 1-6 till vår speciallärar/pedagogtjänst. Gärna Montessoriutbildad. Du har lätt för att samarbeta, har positiva och höga förväntningar på eleverna, är kreativ och har förmåga att sätta barnet i centrum.


Kubeliden Montessoriförskola grundskola och fritidshem är en friskola belägen i ett naturskönt område i Höör med gångavstånd från stationen. Vi startade verksamheten 1995. Idag har vi ca 100 barn i förskolan och tillsammans med skolbarnen F-åk 6 går det omkring 260 barn på Kubeliden.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 grav vik, åk 1ht-17 1 speciallärare/specialpedagog tillsvidare med 6 mån provanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % på båda tjänsterna.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asa.rosen@kubeliden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kubeliden Montessoriförskola grundskola o fritids
Box 117
24322  Höör Sverige
Hemsida: http://www.kubeliden.se
  

Platsannons

Sommarvikarier skötare/undersköterska/ Behandlingsassistent

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Våra klienter har oftast en komplex problembild och kräver speciell behandlingsinsats. Vi arbetar efter uppsatta mål och med kontaktmannaskap . Vi arbetar utifrån ett psykiatriskt- specialpedagogiskt synsätt. Vi dokumenterar i Safedoc.

Vi söker dig som vill arbeta hos oss under veckorna 25 – 33 i sommar. Det gäller schemalagd tid, både dagtid-, kvällstid-, och helger. Vi söker även dig som vill arbeta natt.

Vår värdegrund
Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord – glädje, engagemang och ansvar.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta självständigt och är flexibel och initiativrik.

Kvalifikationer
Vi ser helst att du är utbildad skötare, undersköterska, behandlingsassistent eller så går du på utbildning just nu.

Anställning
Anställningsform: Timanställd Löneform: timlön Arbetstid: varierande

B-körkort är ett krav
Vi begär utdrag ur belastningsregistret för samtlig personal vid anställning

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev.
Har du några frågor är du välkommen att ringa kontaktperson.

Vi arbetar med löpande urval vid rekrytering och är mycket intresserade av att höra ifrån dig så snart som möjligt.
Gå in på vår hemsida www.humana.se , klicka på Björkviksgruppen, där kan du hitta mer information om vår enhet.


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratsaknad info
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=725%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Snogeröd Klinta Gård 654 24395 Höör Höör
24395  Höör Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  

Platsannons

Sommarvikarier Undersköterskor / Vårdbiträden/LSS Handledare

Till sommaren 2017, söker vi på Fogdaröd, omsorg, vård och utbildning dig som vill ha ett viktigt och roligt sommarjobb. Vill du jobba med att hjälpa människor ska du jobba hos oss. Hos oss jobbar du med äldre eller funktionsnedsatta människor på gruppboende, i servicelägenhet eller på demensboende. Det här jobbet innebär att du kommer att få värdefulla erfarenheter i mötet med olika människor. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att hjälpa människor med vardagliga sysslor såsom exempelvis sociala aktiviteter, påklädning, hygien, matlagning, handling, städning, och framförallt visa personlig omtanke. Vår verksamhet pågår hela tiden vilket innebär att du kommer att arbeta på vardagar, helger, kvällar och nätter.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba med att stödja och hjälpa människor i behov av vård och omsorg. Som person är du engagerad, trygg i dig själv och bemöter människor på ett engagerat och professionellt sätt. Du är en positiv person som ser möjligheter och är flexibel.

Vi kräver inga förkunskaper eller arbetslivserfarenhet men för att trivas och göra ett bra jobb behöver du ha ett genuint intresse för människor. Du behöver inte kunna allt, du kommer att få en ordentlig introduktion innan du börjar jobba.

Det är meriterande om du har en avslutad eller pågående utbildning inom vård- och omsorgsprogrammet, sjuksköterskeprogrammet eller annan lämplig omvårdnadsutbildning. Det är också meriterande om du har arbetslivserfarenheter inom omvårdnadsarbete. Vi är också intresserade av dig som har pedagogisk eller beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning. För samtliga våra semestervikariat ska du vara minst 18 år. Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Fogdaröd ligger i naturskönt läge mitt i Skåne med skog och vatten runt knuten. Vi är ett företag som har en hundraårig vårdtradition bakom oss och som utvecklat hög kvalitet i att möta och stödja varje enskild individ att använda och utveckla sina resurser. Fogdaröd är en ekonomisk förening som drivs utan enskilt vinstintresse. På Fogdaröd har vi flera verksamheter - HVB för ungdomar, gymnasieutbildning, särskilt boende, gruppboende och servicelägenheter för yngre och äldre personer med demenssjukdom, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och utvecklingsstörning. Vi bedriver även daglig verksamhet på området. Läs gärna mer på, www.fogdarod.se
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Ann-Christin.Hettinger@fogdarod.se
Övrigt: Om du vill ansöka om att arbeta inom, Omsorg/LSS verksamhet skickar du ansökan till: Ann-Christin.Hettinger@fogdarod.se Om du vill ansöka om att arbeta inom, Vård/Demensverksamhet skickar du ansökan till: cecilia.martensson@fogdarod.se Ansökningshandlingarna kommer att behandlas löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Fogdaröd omsorg, vård & utbildning
N. Fogdarödsvägen 8
24393  HÖÖR Sverige
Hemsida: http://www.fogdarod.se
  

Platsannons

Nytida söker behandlingsassistenter till Nytida Korsaröd i Skåne

Vi söker både semestervikarier och personal som kan bemanna vid behov.

Beskrivning av tjänsten:
Som behandlingsassistent hos oss har du ett självständigt arbete. Du ansvarar för att våra kunder får det stöd och omvårdnad de behöver. Du är behjälplig med att ge våra kunder en struktur på vardagen såsom att medfölja vid inköp, sociala aktiviteter och delta i de behandlingsgrupper som finns på Korsaröd.
Vår verksamhet präglas av lagarbete och att kvalitetssäkra verksamheten enligt Nytidas koncept.

Vi söker dig som är öppen för förändringar och utveckling i ditt arbete. Du har ett flexibelt arbetssätt och en god samarbetsförmåga, men kan även arbeta självständigt på ett strukturerat och ansvarstagande sätt.
Tät samverkan med övriga kompetenser i teamet, anhöriga/närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del i arbetet.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper:
Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kompetens och är kreativ och ser möjligheter i stället för hinder. Du har en god förmåga att leda och organisera arbetet och är van att hantera datorer.

Beskrivning av verksamheten:
Nytida Korsaröd ligger i Tjörnarp ca 1 mil norr om Höör, med tåg 45 minuter från Malmö. Vår målgrupp som vi arbetar med är kvinnor och män med missbruk och psykisk funktionsnedsättning, från 18 år och uppåt. Vi arbetar med en strukturerad behandling med KBT, Återfallsprevention, ESL och MI


Kriterier för dig som söker tjänsten:
Vi söker dig som är utbildad socionom, socialpedagog, mentalskötare eller undersköterska eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att har arbetat några år inom socialt arbete. Meriterande är om du är alkohol/drogterapeut. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
God datorvana.
Körkort är ett krav
Publiceraddatum: 2017-01-10
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBehovsanställning samt semestervikariat.Individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ted.hetlesaether@nytida.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Korsaröd Behandlingshem AB
Box 58
24372  TJÖRNARP 
Hemsida: http://www.korsarod.se
  
Platsannons

Undersköterskor till Region Skåne inför sommaren 2017

Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne och de olika yrkeskategorier vi rekryterar. Besök vår sommarjobbssida på Skane.se (för direktlänk se längst ner i annonsen).

ARBETSUPPGIFTER
”Arbetet hos oss är fantastiskt utvecklande och vi arbetar på toppen av vår kompetens. Dessutom har vi ett härligt kamratgäng!” Läs mer om hur det är att jobba i Region Skåne på vår Facebook-sida Jobba i Region Skåne.

Vi vill kunna erbjuda en anställning som passar just dig, beroende på var du vill arbeta och med vad. Det finns flera olika anställningsformer. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort.

Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Är du ny på arbetsplatsen, får du stöd av dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Avslutad och godkänd undersköterskeutbildning.
• Goda språkkunskaper i svenska.

Du hittar utmaningar och arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående. Likaså är du bra på att samarbeta med kollegor samtidigt som du enkelt kan ta egna initiativ och fatta beslut.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Läs mer om Region Skåne, www.skane.se

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-01-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A641712
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=14321ad6-c96d-4123-afbb-14e6190a7216&TK=fc982738-85d8-4f22-85b8-56957e3ba1b3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida: http://www.skane.se/organisation-politik/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/vikarier-infor-sommaren-2016/
  
Platsannons

Medicinska sekreterare till Region Skåne inför sommaren 2017

Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne. Besök våra jobbsidor på Skane.se (för direktlänk se längst ner i annonsen).

ARBETSUPPGIFTER
”Arbetet hos oss är fantastiskt utvecklande och vi arbetar på toppen av vår kompetens. Dessutom har vi ett härligt kamratgäng!” Läs mer om hur det är att jobba i Region Skåne på vår Facebook-sida Jobba i Region Skåne.

Vi vill kunna erbjuda en anställning som passar just dig, beroende på var du vill arbeta och med vad. Det finns flera olika anställningsformer. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort.

Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Är du ny på arbetsplatsen, får du stöd av dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p (KY)/400p (YH) eller annan likvärdig utbildning till medicinsk sekreterare.

• Goda kunskaper i svenska och medicinsk terminologi.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

För dig som läser till medicinsk sekreterare och har avslutat termin 2 sommaren 2017 hänvisar vi till vår annons: "Administratörer till Region Skåne inför sommaren 2017".

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Läs mer om Region Skåne, www.skane.se

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker löpande. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A638249
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=976b9b67-9c3b-4d06-9379-e7db2033f27e&TK=311c3747-3636-4e40-b4d5-ac1a9261138a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida: http://www.skane.se/organisation-politik/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/vikarier-infor-sommaren-2016/
  
Platsannons

Arbetsterapeuter till Region Skåne inför sommaren 2017

Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. På vår hemsida kan du läsa mer om hur det är att arbeta inom Region Skåne. Besök våra jobbsidor på Skane.se (för direktlänk se längst ner i annonsen).

ARBETSUPPGIFTER
”Arbetet hos oss är fantastiskt utvecklande och vi arbetar på toppen av vår kompetens. Dessutom har vi ett härligt kamratgäng!” Läs mer om hur det är att jobba i Region Skåne på vår Facebook-sida Jobba i Region Skåne.

Vi vill kunna erbjuda en anställning som passar just dig, beroende på var du vill arbeta och med vad. Det finns flera olika anställningsformer. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort.

Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Är du ny på arbetsplatsen, får du stöd av dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
• Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du hittar utmaningar och arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående. Likaså är du bra på att samarbeta med kollegor samtidigt som du enkelt kan ta egna initiativ och fatta beslut.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag.

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Läs mer om Region Skåne, www.skane.se

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A638250
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4f545be1-1aed-4fe1-a173-1cb72f63e9a7&TK=1780849a-73c5-4125-b28d-9269db8ef5fb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida: http://www.skane.se/organisation-politik/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/vikarier-infor-sommaren-2016/
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Höör

Gör skillnad. Varje dag.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi styrs av regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Skånes universitetssjukvård (SUS) är en av Region Skånes sjukvårdsförvaltningar, och består av Skånes universitetssjukhus och den offentliga primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus är Sveriges tredje största sjukhus och finns i både Malmö och Lund. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor.

Läs mer om Skånes universitetssjukvård (för direktlänk, se längst ner i annonsen).

ARBETSUPPGIFTER
”Arbetet hos oss är fantastiskt utvecklande och vi arbetar på toppen av vår kompetens. Dessutom har vi ett härligt kamratgäng!” Läs mer om hur det är att jobba i Region Skåne på vår Facebook-sida Jobba i Region Skåne.

Vi vill kunna erbjuda en anställning som passar just dig, beroende på var du vill arbeta och med vad. Det finns flera olika anställningsformer. I samband med din ansökan kan du ange önskemål om verksamhet och placeringsort.

Arbetet inom Region Skåne är omväxlande var du än befinner dig. Är du ny på arbetsplatsen, får du stöd av dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Krav:
• Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.
• Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp.

Du hittar utmaningar och arbetsglädje i kontakten med patienter och deras närstående. Likaså är du bra på att samarbeta med kollegor samtidigt som du enkelt kan ta egna initiativ och fatta beslut.

Våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt, ska genomsyra allt vi gör och det är viktigt att du i ditt dagliga arbete kan tillämpa dem.

Då vi vid denna rekrytering tillämpar ett löpande urval välkomnar vi varmt din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning i verksamheter med barn och ungdomar samt psykiatrisk verksamhet.

Läs mer om Region Skåne, www.skane.se

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2016-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad finns. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: A632467
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bfcc1bab-cd53-407e-91cf-58c827d0438f&TK=c85c6d6d-956f-4a4b-b0ff-7f9c3164b5d1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Semestervikariat
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida: http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal