Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:50

Lediga jobb i Hällefors kommun (1863), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 062
Täthet7,17Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 151,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land984,96Landareal (km²)
Sjö166,30Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lagledare till tappningen - produktionen i Hällefors

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

AvdelningsbeskrivningProduktionen i Hällefors består av underavdelningarna Beredning, Tappning, Materialförsörjning, Teknik/fastighet och Kvalitet/miljö som tillsammans består av 50 medarbetare. Beredningen blandar syrup och läsk och hanterar Lokavattnet.
Tappningen utgörs idag av två å-petlinjer för att fylla dryck i flaskor. Materialförsörjning levererar insatsmaterial till linjerna. Teknik/fastighetsavdelningen ansvarar för underhåll av maskiner, fastighet och tillgång till vatten, el, tryckluft, kolsyra, kyla, värme och avlopp. Kvalitets- och miljöavdelningen utför prover och analyser på produkterna.

Arbetsbeskrivning

Lagledarbefattningen innebär ansvar för ett skiftlag på 8 – 15 personer. Du planerar i det kortsiktiga perspektivet, leder, utvecklar, samordnar samt följer upp och kontrollerar verksamheten inom ansvarsområdet. I rollen ingår också personalplanering på kort sikt, upprätta bemanningsplaner för arbetslaget samt driver kompetensutvecklingen. I ansvaret ingår det även att se till att arbetsrutiner och säkerhetsföreskrifter följs samt att skyddsutrustning används. I ansvaret ingår att hålla PU-samtal med varje medarbetare. Som Lagledare rapporterar du direkt till driftchefen.

Kravprofil och personliga egenskaper

du behöver 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
grundläggande kunskaper i engelska och data
teknisk utbildning samt några års erfarenhet av arbetsledning/lagledning är meriterande
erfarenhet inom livsmedelsbranchen samt truckkort är meriterande
erfarenhet från arbete med målstyrning och arbetssätt som bygger på ständiga förbättringar är meriterandeArbetet bedrivs i skift (3-skift).

I och med att du har en ledande roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är handlingskraftig och har ett arbetssätt som uppmuntrar till samarbetet och delaktighet. I ditt arbete måste du kunna skapa goda relationer både inom och utanför avdelningen, vilket ställer krav på att du är öppen, utåtriktad, lyhörd och tydlig i din kommunikation. Till din läggning är du drivande samt har en god struktur och flexibilitet i ditt arbetssätt. Vi värdesätter din förmåga att lösa oförutsedda händelser och situationer samt kunna ta beslut även i stressade situationer. Vidare har du en uttalad kvalitets- och kostnadsmedvetenhet.

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men vi kommer inte ge besked eller bjuda in till intervju förrän ansökningstiden är slut.Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag: 4 juni 2017
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: Heltid/tillsvidare/skift
Placeringsort: Hällefors
För mer information om tjänsten: Tomas Tropp, Driftchef Hällefors, 076-501 02 53. För information om rekryteringsprocessen hänvisas till Anna Eriksson Viberg, Rekrytering och Employer Brand, 070-188 65 72.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Processoperatör, bryggeri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://karriar.spendrups.se/jobs/34562-lagledare-till-tappningen-produktionen-i-hallefors?promotion=10696-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Spendrups
Grythyttans Livsmedelsby
71295  Hällefors Sverige
Hemsida: http://spendrups.se
  

Platsannons

Renhållningsförare

Renhållningsförare inom Hällefors kommun.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Maila din ansökan snarast till: andreas@fanthyttans.se
Arbetsplats: 
Adress: Fanthyttans Åkeri AB

71196  STORÅ 
Hemsida:
  
Platsannons

Drift- och underhållsarbetare

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 180 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 150 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu en drift- och underhållsarbetare till vår verksamhet i Lindesbergs kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som drift- och underhållsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som drift- och underhållsarbetare ingår att utföra mindre ombyggnadsarbeten främst inom gata och park. I uppgifterna ingår även att vara en resurs och ingå i arbetslag som svarar för drift- och underhållsverksamhet både på gata- och parksidan. Härvid ingår arbetsuppgifter som vinterväghållning av gator och cykelvägar, sommarunderhåll i form av renhållning av gator och parker samt övrig skötsel. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Gärna med erfarenhet av drift och underhåll inom gata/park. Tjänsten kräver att du innehar körkort för lastbil. Vi ser gärna att du som söker har vana av att arbeta med en bred maskinpark. Har du behörighet eller erfarenhet av väghyvel är detta meriterande.

Som person ska du vara flexibel, verksamhetsorienterad samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera, och planera om, ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B- och C-körkort är ett krav och YKB för lastbil samt förarbevis för hjullastare (anläggning samt godshantering). Innehar du yrkesbevis för väghyvel, traktorgrävare, detta meriterande.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträdesdatum efter överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.

Kontaktpersoner
Mer information får Du via 0587 ? 55 00 00

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2017-05-24

Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: PROD1705-4
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bkt.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhällsbyggnad Bergslagen
Köpmannavägen 10
71234  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.bergslagens-kt.se
  
Platsannons

Sjukgymnast/Fysioterapeut Hällefors vårdcentral

Vi är en blandad sjukgymnastgrupp med gammal och ny erfarenhet. Vi erbjuder stöd och handledning till dig som är ny. Vi samarbetar tätt ihop med stort eget ansvar. Vill du ha ett spännande och lärorikt arbete så har vi jobbet åt dig.

Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss! Nu behöver vi dig!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut.

Dessutom hoppas vi att du är nyfiken och att du vill arbeta på en vårdcentral som har mycket att erbjuda tack vare sitt avstånd till de närmaste sjukhusen.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid.

Tillträde:
Snarast eller enligt överenskommelse.
Upplysningar:
Miia Aho, enhetschef
Telefon: 072-142 13 88
E-post: miia.aho@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Saco/Fysioterapeuterna
Anna Aggeborn
Telefon: 0591-685 39

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-06-30

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Inom den offentligt drivna primärvården i Örebro län finns 25 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, vårdcentralsjourer, Ungdomsmottagningen, Samtalsmottagning och Asyl- och invandrarhälsan. Forskning samordnas vid ett forskningsresurscentrum som fungerar som ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet i primärvården. Vi är cirka 1 000 anställda som tillsammans arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet.

Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, dietist och sekreterare. Verksamheten är mycket bred beroende på det geografiska läget med sju mil till närmsta lasarett i Lindesberg. Invånarna i närområdet är vana att söka vårdcentralen i alla lägen. Verksamheten är därför mycket varierad med akutverksamhet och kroniskt sjuka samt barn och äldre. Vi som arbetar här är ungefär 30 st. Vi är ett glatt och nyfiket gäng med mycket vilja att bedriva god vård. Vi har cirka 6 900 listade patienter.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: HoS:2017:476
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Mediasäljare Hällefors

Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, gärna med erfarenhet inom detta arbetsområde. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning
Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön samt provision.
Körkort och bil är ett krav. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet.
Välkommen med din ansökan via mail!


För att möta efterfrågan på marknaden söker vi en mediasäljare till region Hällefors. Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Vi ser sökande i olika åldrar både yngre samt äldre sökande


FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: Ange ref. "Hällefors"
Webbplats:
Epostadress: suppporten@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
BOX 464
18426  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.foretagsextra.se
  
Platsannons

Administrativ assistent

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Hällefors kommun söker en administrativ assistent till området äldreomsorg och funktionshinder.

Arbetet innebär att vara en stödfunktion till förvaltningens chefer. Du kommer att arbeta med personalredovisning, vikariesamordning inkl. rekrytering, schemaadministration, fakturahantering och avgiftshantering. Vi arbetar i schemaprogrammet Time Care, i personalhanteringsprogrammet Personec och verksamhetssystemet Viva. Du är direkt underställd områdeschef och ingår i ett team av tre administrativa assistenter.

Vi söker dig som har en administrativ utbildning och goda datakunskaper. Du ska ha erfarenhet av personal- och ekonomiadministration. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i Time Care, Personec och Viva, samt erfarenhet av kommunal verksamhet.

Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som i samarbete med andra. Du är utåtriktad och har servicekänsla och trivs bra i en central och serviceinriktad yrkesroll. Du är ansvarsfull och noggrann, tar egna initiativ och trivs i en tempofylld arbetsmiljö. Vi ser även att du besitter en förmåga att ta till dig och använda dig av digitala hjälpmedel, samt att du även vid behov kan utveckla arbetsmetoder där IT ingår.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledighet.

Intervjuer kommer att kunna ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Tillträde 2017-09-18, eller efter överenskommelse.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: OF-2017-11
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Hällefors kommun söker två personliga assistenter till område LSS i Hällefors. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tjänstgöring dag och helg. Tjänsterna har sysselsättningsgrad 77%.

Vi söker dig som är omtänksam, engagerad och har ett ödmjukt förhållningssätt till en kvinna med MS. Du som söker ska ha ett genuint intresse för människor. Du ska vara behjälplig i aktiviteter i och utanför hemmet. Vi ser gärna att du erfarenhet av rehabilitering samt i användandet av olika hjälpmedel.

I uppdraget som personlig assistent ingår alla förekommande arbetsuppgifter så som personlig omvårdnad och att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter.

För tjänsten är det meriterande om du har undersköterskeutbildning på omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Det är även meriterande med vidareutbildning/erfarenhet inom MS och rehabilitering. Vi förutsätter att du är positiv, lugn samt är flexibel och tycker om att arbeta i hemmet. Du ska kunna uttrycka dig i tal och skrift samt ha dokumentationsvana.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kommer att kunna ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: OF-2017-10
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Lärare i idrott och hälsa

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Pihlskolans gymnasium i Hällefors kommun har elevernas framtid i fokus. Skolan har fem nationella gymnasieprogram: Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Industritekniska programmet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet samt Introduktionsprogrammet. På Pihlskolan finns också grundvux, komvux, yrkvux, särvux samt SFI.

Med våra engagerade lärare och familjära stämning kan vi erbjuda en miljö där eleverna har de bästa möjligheterna att lyckas utifrån sina förutsättningar och sin ambitionsnivå. Utmärkande för skolan är att det finns en ömsesidig respekt och tillit mellan lärare och elever.

Pihlskolan ligger bland de främsta i landet vad gäller elever som läser vidare till högre studier efter genomförd utbildning. Skolan har även en hög måluppfyllelse. Skolan lägger stor vikt till att alla elever får det individuella och särskilda stöd de behöver i ämnet, klassen och individuellt. Skolan utför även studieresor till olika länder i Europa. På Pihlskolan finns en idrottsfördjupning där eleverna tillsammans med idrottsläraren driver Pi - Pihlskolans idrottsprojekt som har uppmärksammats i både TV, radio och tidningar.

Inför hösten söker vi en legitimerad lärare i idrott och hälsa för gymnasieskolan och introduktionsprogrammet. Meriterande är att du har erfarenhet av gymnasieskolan och undervisning i ämnet idrott och hälsa. I tjänsten ingår undervisning bl a i kurserna Idrott och hälsa 1 och 2, Specialisering Idrott och hälsa 1-2, Träningslära samt Pedagogiskt ledarskap.

Som lärare ansvarar du för att planera och genomföra undervisning och bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Intervjuer kommer att kunna ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: BF-2017-25
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  

Platsannons

Driftledare till Värmevärden i Hällefors

Vi söker en kommunikativ och utvecklingsorienterad driftledare till Värmevärden i Hällefors

Vill du arbeta i ett litet företag där du får möjlighet att påverka och medarbetarnas idéer är en viktig del i företagets fortsatta utveckling? Ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där medarbetarna trivs och är stolta. Då kan du vara den driftledare vi söker för rekrytering till Värmevärden i Hällefors.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Värmevärden är ett företag som värnar om sina medarbetare och ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget. Du får ett stort eget ansvar och ett nära samarbete med övriga medarbetare på Värmevärden.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som driftledare ingår du i Region Väst och rapporterar till regionchefen. Du ingår också i Region Västs ledningsgrupp. I din arbetsgrupp ingår två drifttekniker och flera underleverantörer. Den största anläggningen är i Hällefors som också är stationeringsort, det finns också två mindre anläggningar i Kopparberg och Grythyttan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Planera, leda och fördela arbetet på anläggningarna på kort- och långsikt.
• Ta fram drift- och underhållsplaner samt budget för anläggningarna.
• Planera underhålls- och revisionsarbete.
• Schemaläggning av medarbetare och underleverantörer.
• Miljö- och arbetsmiljöansvar för anläggningarna och medarbetare.

 

I rollen ingår beredskap.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som driftledare har du stor möjlighet till påverkan och att driva verksamheten framåt. I ledningsgruppen på Region Väst kommer du att vara delaktig i att arbeta med aktiviteter för hela regionen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en teknisk utbildning och/eller arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet som ledare. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i något underhållssystem.

Som person är du kommunikativ och tydlig med förmågan att engagera dina medarbetare att nå uppsatta mål. Då rollen innebär fokus på att driva förbättringar och processer så har du ett fokus på att utveckla verksamheten. Du tar ett stort eget ansvar och har lätt för att samarbeta med andra.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Tedsjö (tfn 0709-76 48 95).
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Gruppchef, teknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=142D5EC7-34ED-40F4-9C01-F10F184B3422&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  
Platsannons

Projektledare till spännande arbetsmarknadsprojekt

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Vill du arbeta som projektledare och leda regionens just nu mest spännande arbetsmarknadsprojekt? Då är detta möjligheten för dig!

Beskrivning
I ett samarbete mellan nio kommuner inom Regionen skapas nu arbetsmarknadsprojektet "All in!". Projektet "All in!" syftar till att hitta nya lösningar och samverkansformer för att öppna upp nya vägar till arbetsmarknaden för att i sin tur öka integrationen och minska utanförskapet. Den demografiska utvecklingen pekar på stora arbetskraftsbehov även framöver, särskilt inom välfärdssektorn. Alltför få nyanlända får jobb eller studerar efter etableringsprogrammet och män får oftare tillgång till skarpa arbetsmarknadsåtgärder än kvinnor. Det leder till att stora grupper riskerar att hamna i permanent utanförskap, särskilt kvinnor. Det är rådande högkonjunktur och många branscher söker arbetskraft, alla behövs på arbetsmarknaden!

De kommuner som deltar i projektet är: Askersunds kommun, Degerfors kommun, Hallsbergs kommun, Hällefors kommun, Karlskoga kommun, Kumla kommun, Lindesbergs kommun, Ljusnarsbergs kommun och Nora kommun.

Arbetsuppgifter
Som projektledare har du det övergripande ansvaret för hela projektet från start till mål. Du kommer att bygga upp och ansvara för två mobila team med beteendevetare och vägledare (Team Nord och Syd) samt nio lokala centra med en koordinator och en assistent per centra. I varje kommun finns en styrgrupp och kontaktpersoner som du arbetar i nära samarbete med. Du rapporterar till kommunchefen i Hällefors kommun samt styrgruppen för de nio kommuner som ingår i projektet.

Projektet ska verka för en mer sammanhållen regional etablering och arbetsmarknad och en bättre fungerande kompetensförsörjning. Den övergripande målsättningen är att projektdeltagarna ska få reguljärt arbete så snabbt som möjligt. I projektets uppgift ingår även att ta reda på varför vissa individer hamnar i utanförskap och vidta åtgärder för dessa. Projektet ska också möjliggöra stegförflyttningar närmare reguljärt arbete genom utvecklande aktiviteter som är individanpassade samt utveckla samverkan med befintliga utbildningsinsatser och yrkesutbildningar. Slutligen ska projektet utveckla metoder och fungerande angreppsätt för att nå fram till dem som är i behov av stödåtgärder och skapa bra verktyg för att nå målgruppen regionalt och nationellt.

Kvalifikationer
Vi ser att du har mycket god kunskap kring den regionala arbetsmarknaden och mycket god kunskap kring arbetsmarknadsfrågor i stort. Du har en mångfacetterad erfarenhet och erfarenhet från att leda projekt i större skala samt vana att rapportera till styrgrupp. Du har även stor kunskap om och ett stort kontaktnät inom såväl privat näringsliv som offentlig sektor.

Som person är du resultatdriven, målstyrd och kan tänka utanför boxen. Viktiga förmågor är att kunna gå ifrån tanke till handling och att kunna stå stabilt när det blåser. Därför ser vi att du är en handlingskraftig genomförare med diplomatisk ådra. Du uppskattar social kontakt, är en god kommunikatör och har förmågan att se helheten. Du kan leda på distans, skapa trygghet med din person samt har pondus och ett gott ledarskap. Du är en god organisatör som skapar struktur och håller samman.

Villkor
Projektet är på heltid och löper ifrån september 2017 till och med maj 2020. Tjänsten förutsätter ett positivt beslut i Partnerskapet för Östra Mellansverige den 1 juni.

Vi önskar din ansökan senast den 28 maj. Urval sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av kommunchef Tommy Henningsson på telefon 073-6799856 eller projektledare Hans Karlsson på telefon 070-5451390.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Verksamhetskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid ProjektanställningMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: KF-2017-04
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  

Platsannons

Ingenjör/ tekniker sökes till Teknisk kundservice

Affärsområde BU Hällefors ansvarar för försäljning av varmvalsade och blanka produkter till bl.

a rullningslager-, tung fordons-, bil- och verkstadsindustrin där hela världen är arbetsfält. Det är inom marknadsområde Automotive vi nu söker en ny medarbetare till Teknisk kundservice. På marknadsavdelningen arbetar idag 21 personer varav 5 av dem direkt med Automotive marknaden.

Vill du bli en viktig del i ett team som samverkar med andra delar av organisationen, våra säljbolag och kunder för att växa inom det strategiskt viktiga Automotive området där vi har höga krav på vårt stål. För att lyckas i tjänsten är en hög servicegrad och ett strukturerat arbetssätt en stark del av din personlighet i mötet med våra kunder.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter


- Du ansvarar för att med teknisk kompetens stödja och driva de affärsaktiviteter som sker i relation mellan kund och produkt
- Överföra kundens tekniska problem såväl som teknisk utveckling till övriga avdelningar i företaget i syfte att utveckla våra produkter eller vår produktionsutrustning
- Delta i och driva samarbetsprojekt tillsammans med säljbolag och/eller kunder för att hjälpa kunderna att optimalt utnyttja produkternas egenskaper eller utveckla produkterna vidare
- Utbilda säljpersonal i Ovakos produktsortiment och att bedriva PSS (Professional Selling Skills) i samarbete med säljbolag och kund.
- Medverka vid kundbesök, kundseminarier och mässor
- Bistå med teknisk kompetens vid offerter/förfrågningar och kontraktsgenomgångar
- Hantera och kommentera specifikationer
- Arbeta med reklamationshantering
- Kundmöten där resande ingår i tjänsten

Önskvärd kompetens 

- Teknisk bakgrund med utbildning på lägst högskolenivå
- Kunskaper och erfarenheter från våra produktionsprocesser samt inom metallurgi
- Behärska engelska i tal och skrift då kontakter med kunder mestadels sker på engelska
- Du kan skriva och förstå tekniska rapporter på såväl svenska och engelska
- Du är serviceinriktad och har kunden i fokus med en vilja att lösa problem
- Ett teamorienterat arbetssätt är naturligt för dig och du tycker om kontakt med andra människor och är utåtriktad och faktaorienterad
- Andra språk tex tyska 

Information 

Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Flytta till Hällefors

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2016 uppgick till 781 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2773. För mer information besök oss på www.ovako.com
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Planeringstekniker, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/67
Webbplats: https://ovako.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149631/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovako Hällefors
Saxhyttevägen 2
71280  Hällefors Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Customer and Sales support till Ovako i Hällefors

Marknadsavdelningen är en sammanhållande länk mellan produktion, distribution, säljbolag och kund.

Arbetet är tvärfunktionellt och består därmed av daglig kontakt med dessa avdelningar. Vi söker nu dig som är en driven, strukturerad, analytisk och nyfiken person som vill arbeta i vårt team för Marketing and Sales. För att lyckas i den här rollen krävs en hög servicevilja. Ditt kundfokus är av största vikt då du kommer agera kundens röst in i organisationen.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Daglig kontakt med kunder och säljbolag över hela världen
- Hantering av EDI
- Prognosuppföljning
- Samverka och vara samordnande mot andra avdelningar inom Ovako för att tillvarata kundens intressen.
- Order- och leveransbevakning
- Reklamationshantering
- Uppdatering av kundregister
- Kvalitetsförbättringar
- Lagerstyrning
- Samt vid behov medverka vid kundbesök

 Önskvärd kompetens:

- Ekonomisk och/eller teknisk eftergymnasial utbildning, alternativt gymnasieutbildning kombinerat med flerårig erfarenhet inom relevant område
- Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både i tal och skrift.
- God datorvana med kunskaper inom Officepaketet med tyngdpunkt på Excel

Meriterande om du har erfarenhet av arbete i Movex eller liknande affärssystem, samt arbete med Lean.

Din profil:

Som person är du analytisk, flexibel, självgående, kommunikativ, samt har ett gott omdöme. Du har ett strukturerat arbetssätt och mycket god organisationsförmåga. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa och vidareutveckla goda relationer, samt förstår värdet av nöjda kunder.

Erbjudande:

Är du rätt person kan vi erbjuda en spännande och utvecklande roll i en mycket dynamisk miljö inom ett professionellt och branschledande företag. I och med en omfattande kundplattform och fortsatta expansionsplaner, så finns det också goda utvecklingsmöjligheter om du lyckas väl i din roll.

 www.flyttatillhallefors.se

Sökord: innesäljare, tekniskt säljstöd, teknisk support

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2016 uppgick till 781 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2773. För mer information besök oss på www.ovako.com
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt övernskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/66
Webbplats: https://ovako.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148893/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovako Hällefors
Saxhyttevägen 2
71280  Hällefors Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Folkhögskolelärare

Platsbeskrivning:
I alla våra långa kurser antar vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Vi vill utgå från din egen situation och skapa nya erfarenheter och upplevelser som förhoppningsvis gör dig klokare på både dig själv och omvärlden.

Vi söker nu en folkhögskolelärare till vår Allmänna linje.

Arbetsuppgifter:
Lärare på vår Allmänna linje där du kommer att undervisa på vår gymnasiekurs. Ditt huvudämne kommer att vara engelska men undervisning i andra ämnen kan förekomma. Du kan också komma att undervisa på vår Etableringskurs och Svenska från dag ett. I Etableringskursen ingår svenska, arbets- och samhällsorientering. Svenska från dag ett vänder sig till asylsökande och syftet är att ge en meningsfull sysselsättning under asyltiden och påskynda en framtida etablering i arbets- och samhällslivet för dem som beviljats uppehållstillstånd.

Kvalifikationer:
Utbildad folkhögskolelärare eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Folkbildningserfarenhet meriteras.

Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande, varför vi gärna ser att du har bred erfarenhet av kulturverksamhet då mycket av vårt arbete redovisas genom gestaltande.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidHöstterminen 2017 men kan komma att förlängas.Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka din ansökan med referenser via mail till folkis@folkbildning.net
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors Folkhögskola
Klockarvägen 16
71233  HÄLLEFORS 
Hemsida:
  
Platsannons

HR-konsult

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Hällefors kommuns arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 100 olika befattningar och tillsammans är vi runt 700 anställda varav 24 chefer. Kommunen är organiserad i en förvaltning. HR-enheten består av fem personer - en chef och fyra medarbetare.

HR-konsultens uppdrag är brett. Du är rådgivande och stödjande för verksamheternas chefer i det operativa arbetet kring alla typer av personalfrågor. Rehabilitering och arbetsmiljö är HR-konsultens fokusområden.

Arbetet innebär bland annat att:
* samordna arbetsmiljö- och rehabiliteringsarbete
* vidareutveckla befintliga rutiner och riktlinjer samt skapa nya
* fungera som internt stöd till kommunens chefer
* ha många olika kontakter både internt och externt, till exempel med chefer, fackliga representanter, företagshälsovård och Försäkringskassan
* genomföra utbildningsinsatser inom arbetsmiljö och rehabilitering

HR-konsulten ansvarar också för att ta fram, uppdatera och utveckla innehållet i enhetens digitaliserade personal- och chefshandbok.

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom personalområdet eller annat närliggande område som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt, samt några års erfarenhet av kvalificerat arbete inom personalområdet.

Du har vana av avtalstolkning och är väl förtrogen med den lagstiftning som finns på det arbetsrättsliga och på det kommunala området. Det är meriterande om du har erfarenhet av brett personalarbete, då arbetet i en liten kommun ställer krav på generalistkunskaper. Erfarenhet av arbete i en kommunal organisation är också meriterande.

Som person har du ett coachande förhållningssätt och förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du är välorganiserad, uthållig och arbetar målinriktat och självständigt. Du får processer och arbetsuppgifter genomförda i tid och mot uppsatta mål. Ditt sätt att kommunicera präglas av tydlighet och din förmåga att samarbeta med andra är god.

Tillträde snarast, efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledighet.

Intervjuer kommer att kunna ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: KF-2017-03
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Förskollärare

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Hällefors kommun har fem kommunala förskolor. Fyra förskolor finns i Hällefors och en i Grythyttan. Totalt finns det ca 275 barn och 55 medarbetare i verksamheten. Bland medarbetarna är en stor andel förskollärare. Varje förskola har en pedagogisk utvecklingsledare.

Hällefors kommun satsar på ett centralt förskoleområde i Hällefors som är under uppstart. I Grythyttan finns det tre förskoleavdelningar varav en är nybyggd och ytterligare en kommer att färdigställas under 2017.

Nu söker vi tre förskollärare till vår verksamhet. Vi söker dig som har en förskollärarutbildning samt en förskollärarlegitimation.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tycker om att motivera andra och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder våra medarbetare kompetensutveckling och fortbildning samt förmåner som friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledighet.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100%.

Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag, men senast 2017-05-30.

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk i din ansökan.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: BF-2017-24
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Musiklärare

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Klockarhagsskolan är en F-9-skola med ca 620 elever uppdelade på två rektorsområden F-3 och 4-9, belägen i centrala Hällefors. På Klockarhagsskolan har vi ett gott arbetsklimat där vi värdesätter varandras kompetens. Vi har kunnig och kompetent personal och behörigheten på skolan är hög. Här jobbar engagerade lärare som värdesätter och tar till vara på de möjligheter som ges för att utveckla sin egen kompetens och elevernas kunskaper och förmågor. På skolan finns en väl fungerande elevhälsa och vi sätter stor vikt vid elevernas trygghet och trivsel.

Vi söker dig som är behörig, engagerad och väl insatt i gällande styrdokument. Du har god samarbetsförmåga och har viljan att utvecklas och dela med dig av dina kunskaper. Ditt huvuduppdrag som musiklärare är att ansvara för elevernas lärande och utveckling i musikämnet genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metoder, arbetssätt och innehåll utifrån det behov och de förutsättningar som finns i varje grupp så att eleverna får goda möjligheter att nå kunskapskraven. Att dokumentera, följa upp och utvärdera samt kommunicera elevernas utveckling med vårdnadshavare är andra viktiga arbetsuppgifter.

Undervisningen bedrivs i helklass i årskurserna 1-3 ( med klasslärare som resurs) samt i halvklass i årskurserna 4-6.

Kvalifikationer:
* Grundskollärarexamen 1-6 i ämnet musik, meriterande med lärarlegitimation.
* Erfarenhet av tidigare lärararbete är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde 2017-08-10.

Intervjuer och tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: BF-2017-13
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Lärare SvA grundskolan F-3

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Klockarhagsskolan är en F-9-skola med ca 620 elever uppdelade på två rektorsområden F-3 och 4-9, belägen i centrala Hällefors. På Klockarhagsskolan har vi ett gott arbetsklimat där vi värdesätter varandras kompetens. Vi har kunnig och kompetent personal och behörigheten på skolan är hög. Här jobbar engagerade lärare som värdesätter och tar till vara på de möjligheter som ges för att utveckla sin egen kompetens och elevernas kunskaper och förmågor. På skolan finns en väl fungerande elevhälsa och vi sätter stor vikt vid elevernas trygghet och trivsel.

Till Klockarhagsskolan F-3 söker vi en lärare till nyanlända elever i förberedelseklass. Du som söker tjänsten har grundskollärarutbildning, gärna i ämnet SvA. Du ska vilja arbeta i ett team med lärare som samverkar i det pedagogiska arbetet med nyanlända elever i förberedelseklass samt stötta arbetet med elevernas integration i klass.

Kvalifikationer:
* Grundskollärarexamen 1-3, meriterande med lärarlegitimation.
* Erfarenhet av tidigare lärararbete är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde 2017-08-10.

Intervjuer och tillsättande av tjänst kan komma att ske löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: BF-2017-12
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Lärare i bild och hemkunskap, grundskolan

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Här i grundskolan i Hällefors har vi ett gott arbetsklimat där vi värdesätter varandras kompetens. Vi har kunnig och duktig personal och behörigheten på skolan är hög. Här jobbar personal som är engagerad och som värdesätter och tar till vara på de möjligheter som ges för att utveckla sin egen kompetens och elevernas kunskaper och förmågor.

Klockarhagsskolan är en F-9-skola med ca 620 elever, som är belägen i centrala Hällefors. Till hösten söker vi en lärare för undervisning i bild och hemkunskap i årskurs 6-9. Tjänsten består av 70% bild i årskurs 6-9 samt 30% hemkunskap/resurs i årkurs 6. Om du är intresserad av delar av tjänsten finns det möjligheter.

Som lärare ska du planera och genomföra undervisning och bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du ska också bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö genom att leda klassen och fånga elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål. Du ska använda strategier för att nå varje elev och stärka dem både i deras kunskaps- och personliga utveckling.

Du är legitimerad lärare med behörighet i bild för årskurs 4-9, gärna även behörig i hemkunskap. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Det är bra om du har god datorvana.

Du har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att bli både rolig, inspirerande och utmanande. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Skolan är nyligen ombyggd och mycket ljus, fräsch och trivsam.

Intervjuer kommer att kunna ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Bildpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: BF-2017-23
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  

Platsannons

Chefer till produktion sökes till Ovako Hällefors

Vill du vara med och förändra världen? På Ovako kan du göra det.

Brinner du för utveckling och vill vara med på vår resa för att bli Europas bästa vidareförädlare med produkter som alltid är kundens första val. Då är du rätt person för Ovako.

 Våra kunder köper alltmer förädlade produkter och där är våra produktionsprocesser en viktig del för oss och ett område som vi ständigt utvecklar tillsammans med våra kunder. Då två av våra nuvarande chefer går vidare till en andra roller i företaget söker vi nu deras efterträdare.

Utbildning / Erfarenhet
Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheten, har en ledarerfarenhet från tillverkningsindustrin samt akademisk utbildning. Du har ett coachande ledarskap och drivs av att se andra människor växa. Ödmjukhet är din approach men du har även modet att ifrågasätta invanda mönster för att med fingertoppskänsla driva förändringar. Ditt arbetssätt är processinriktat och präglas av struktur och kvalitetstänkande. Det är meriterande om du har kunskaper inom ståltillverkning och Lean. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Arbetsuppgifter för tjänsten
Rollen som driftledare innebär fullt ledarskap som innebär att coacha, leda och utveckla medarbetarna. Du har löne- och utvecklingssamtal samt hjälper medarbetarna till effektivt arbete och egen utveckling. Du har produkt- och processansvar och säkerställer en effektiv produktionsprocess genom ett gott ledarskap där du skapar delaktighet och samarbete i gruppen. I rollen ingår även att arbeta för ett optimalt resursutnyttjande och säkra en hög tillgänglighet. Du ska även samordna och tillgodose experthjälp för din process vid tvärfunktionella aktiviteter och medverka i materialflödesfrågor, både gentemot kunder och internt.

Ansvaret omfattar också uppföljning av budget och uppsatta mål.

Säkerheten är högst prioriterad i allt arbete och du informerar medarbetare löpande samt rapporterar tillbud eller olyckor.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan.
Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2016 uppgick till 781 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2773. För mer information besök oss på www.ovako.com
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/60
Webbplats: https://ovako.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147671/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovako Hällefors
Saxhyttevägen 2
71280  Hällefors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Hällefors kommun söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har intresse för verksamhetsområdet.

Inom Hällefors kommuns äldreomsorg samt område funktionshinder arbetar fyra arbetsterapeuter. I arbetet som arbetsterapeut ingår att göra hjälpmedelsförskrivning/hjälpmedelsutprovning, att utfärda intyg vid bostadsanpassning, rehabilitering i hemmet, ADL-bedömningar samt vårdtyngdsmätningar.

Du kommer ha rehabiliteringsansvar för vårdtagare som bor i ordinärt boende och personer med funktionshinder, men du kommer även att möta vårdtagare på korttidsboende och på särskilt boende. I uppdraget ingår även ett basansvar för primärvårdsinsatser. I ditt arbete är utgångspunkten att ge en god och säker vård där brukarnas egna resurser stärks och tillvaratas.

Arbetsuppgifterna är omväxlande och som arbetsterapeut har du brukarens individuella behov i fokus och arbetet utgår från ett rehabiliterande förhållningssätt. I arbetet ingår att instruera och handleda omvårdnadspersonal och anhöriga i handhavande av hjälpmedel, förflyttningsteknik samt rehabilitering.

För att ge bra vård utifrån rätt bedömning prioriteras teamarbete. Teamet utgörs av sjuksköterska, enhetschef, biståndshandläggare, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal som tillsammans arbetar för vårdtagarnas bästa. Kvalitetssäkring och utveckling av vården är också given del av arbetet.

Du som söker denna tjänst är legitimerad arbetsterapeut. Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och/eller området funktionshindrade är det meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete som distriktsarbetsterapeut. Som person tycker du om att möta människor. Du har god samarbetsförmåga, men kan även arbeta självständigt. Du är strukturerad, flexibel och noggrann och kan se dina arbetsuppgifter i ett helhetsperspektiv. Du är väl insatt i den lagstiftning som styr arbetsterapeutens arbete och är van att arbeta utifrån fastställda riktlinjer. Du har en förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. För dig är datorn ett naturligt hjälpmedel i arbetet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig!

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan ansökningstiden går ut, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Facklig kontaktperson nås på 0591-642 45.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

Körkort klass B - Bil.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: OF-2017-09
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Lärare ma/NO, årskurs 7-9

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Här i grundskolan i Hällefors har vi ett gott arbetsklimat där vi värdesätter varandras kompetens. Vi har kunnig och duktig personal och behörigheten på skolan är hög. Här jobbar personal som är engagerad och som värdesätter och tar till vara på de möjligheter som ges för att utveckla sin egen kompetens och elevernas kunskaper och förmågor.

Klockarhagsskolan är en F-9 skola med ca 620 elever, som är belägen i centrala Hällefors.

Till hösten söker vi en lärare för undervisning i årskurs 7-9, ma/NO. Som lärare i ma/NO ska du planera och genomföra undervisning och bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du ska också bidra till en god inlärnings- och arbetsmiljö genom att leda klassen och fånga elevernas intresse till lärande mot elevens/skolans mål. Du använder strategier för att nå varje elev och stärker dem både i deras kunskaps- och personliga utveckling.

Du är legitimerad lärare med behörighet i ämnena ma/NO för årskurs 7-9. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Det är bra om du har god datorvana då vi håller på med en IT-satsning, med fokus på matematik.

Du har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att bli både rolig, inspirerande och utmanande. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Du kommer att tillhöra ett ma/NO-arbetslag med erfaren, kunnig personal och eleverna på vår skola får alltid beröm för att de är så trevliga. Vi är ofta två matematiklärare på lektionerna. Skolan är nyligen ombyggd och mycket ljus, fräsch och trivsam.

Intervjuer kommer att kunna ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Läs mer om Hällefors på www.flyttatillhellefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: BF-2017-18
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Sjuksköterska

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Vi söker en sjuksköterska/distriktssjuksköterska till en tillsvidaretjänst i vår hemsjukvård. Hos oss får du ett spännande och varierande arbete!

Primärt kommer du att ha omvårdnadsansvar för vårdtagare som bor på vård- och omsorgsboende och korttidsboende. Du kan även möta vårdtagare i ordinärt boende och personer inom område funktionshinder. I ditt arbete är utgångspunkten att ge en god och säker vård där brukarnas egna resurser stärks och tillvaratas. Arbetsuppgifterna är omväxlande och som sjuksköterska leder du det medicinska omvårdnadsarbetet. Du gör självständiga bedömningar, utför medicinska behandlingar och planerar omvårdnadsinsatser samt handleder omvårdnadspersonalen inom hälso- och sjukvårdsfrågor.

För att ge bra vård utifrån rätt bedömning prioriteras teamarbete. Teamet utgörs av sjuksköterska, enhetschef, biståndshandläggare, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal som tillsammans arbetar för vårdtagarnas bästa. Under kvällar, helger och nätter tjänstgör en sjuksköterska i kommunen. Kvalitetssäkring och utveckling av vården är också given del av arbetet.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssjuksköterska och har intresse för verksamhetsområdet. Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och/eller området funktionshindrade är det meriterande. Som person har du god samarbetsförmåga men kan även arbeta självständigt. Du är strukturerad, flexibel och noggrann och kan se dina arbetsuppgifter i ett helhetsperspektiv. Du har en förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift och tycker om att möta människor. Du är väl insatt i den lagstiftning som styr sjuksköterskans arbete och är van att arbeta utifrån fastställda riktlinjer.

För dig är datorn ett naturligt hjälpmedel i arbetet. Hällefors kommun satsar på en digital agenda. Vi använder oss av mobil dokumentering och vårdplanering på distans. Vi använder tekniska hjälpmedel för att kvalitetssäkra vården och för att skapa valfrihet och delaktighet för våra vårdtagare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Att vara finskspråkig är meriterande.

Tjänsten är i första hand dagtid, måndag till fredag. Vid behov kan det förekomma viss tjänstgöring även kväll, helg och natt.

Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledighet.

Tillträde snarast efter överenskommelse.

Intervjuer kommer att kunna ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga företrädare:
Vårdförbundet: Lola Olsson, nås genom växeln 0591-641 00

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: OF-2017-07
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal