Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:27

Lediga jobb i Hällefors kommun (1863), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 090
Täthet7,20Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 151,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land984,96Landareal (km²)
Sjö166,30Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Fastighetsskötare

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Fastighetsenheten på Hällefors kommun är nybildad från och med årsskiftet -17/18 och kommer bland annat att ansvara för drift, skötsel och förvaltning av kommunens verksamhetslokaler såsom skolor och förskolor. Enheten leds av fastighetschefen och bemannas med en drifttekniker och en fastighetsskötare.

Vi söker nu en fastighetsskötare som vill vara med att bygga upp och utveckla enhetens arbete. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Är du praktiskt lagd, serviceinriktad, ansvarsfull och självgående? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsskötare blir ditt huvudansvar att ta emot och åtgärda felanmälningar samt planera och utföra reparationsarbeten i fastigheterna. Övriga arbetsuppgifter är bland annat systematisk rondering, tillsyn och skötsel av tekniska system, beställning av fastighetsförnödenheter och mindre reparationsentreprenader. Arbetet innebär tät kontakt med hyresgäster, verksamhetsrepresentanter, kollegor och entreprenörer.

Kravprofil
För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad och lösningsorienterad. Du har hög social kompetens, ett trevligt och professionellt bemötande samt lätt för att samarbeta och kommunicera. Vidare behöver du vara noggrann och strukturerad. Du är praktiskt lagd och har inga problem med att arbetet stundtals kan vara fysiskt krävande. Du har hög arbetsmoral, en positiv inställning och drivs av att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Då vi är en liten organisation krävs att du har ett flexibelt förhållningssätt till ditt uppdrag och att du inte räds att ta dig an nya uppgifter. Det är också viktigt att du passar in hos oss och bidrar till en god stämning i arbetsgruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för rollen.

B-körkort är ett krav.

Meriterande:
? Fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning inom drift och skötsel
? Erfarenhet från liknande arbete
? God datavana

Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledighet.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

För mer information om kommunen, besök www.hellefors.se och www.flyttatillhallefors.se
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: KF-2017-10
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 7
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  

Platsannons

Är du Ovakos nya It-tekniker?

Drivs du av att effektivisera och strukturera ditt arbete för att uppnå hållbara resultat? Skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ och handlingskraftig person? Med hjälp av AxÖ Consulting söker Ovakos IT-avdelning en It-tekniker med placeringsort Hällefors.

Vill du jobba på ett spännande bolag där såväl god kamratanda som hög arbetsmoral präglar hela organisationen? Skicka in din ansökan redan idag!

Information

Den globala It-avdelningen arbetar med infrastruktur, teknik, support, förvaltning och utveckling av IT samt telefoni och finns representerade på Ovakos fem största siter; Smedjebacken, Boxholm, Hällefors, Hofors och Imatra. IT-avdelningen stöttar, förutom de fem siterna, även säljbolag och små tillverkande enheter globalt.

Teknikgruppen inom IT-avdelningen är organiserad i globala arbetsteam för respektive IT teknikmiljö. Ovakos IT-miljö består främst av Windows-miljö med ca 400 servers och 2500 PC-klienter uppdelade i ett globalt kontorsnät och flera lokala produktionskritiska processnät. De arbetar ständigt med konsolidering, virtualisering och standardisering av IT-miljön för att därigenom frigöra resurser. Ovakos strategiska utvecklingsplattform utgörs av Microsoft .Net.                                               

Arbetsuppgifter                                        

I den här rollen som It-tekniker arbetar du främst mot Hällefors verksamhet men vid behov, även över ortsgränserna i en teknikgrupp som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas.

Du har daglig kontakt med kunder och förväntas arbeta operativt med Hällefors IT infrastrukturmiljö, med fokus på TFS (Technical Field Service). Microsoft, HPE, Cisco, VMWARE och Symantec är de större leverantörerna av Ovakos IT infrastruktur.

Din kompetenspro?l

För att vara framgångsrik i tjänsten bör du ha högskoleexamen eller arbetslivserfarenhet inom IT. Erfarenhet av IT-teknikarbete är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med Ovakos standardleverantörers produkter. Vi ser även att du behärskar engelska i tal och skrift samt innehar körkort klass B.

Vi söker dig som är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom den globala IT-avdelningen, men också med användare och leverantörer. Vi arbetar i team där du förväntas dela med dig av dina erfarenheter och ta del av andras. Du är strukturerad, kreativ och handlingskraftig med god förmåga att slutföra arbetsuppgifter.

Ansökan och information

Urval sker löpande, vi ser framemot din ansökan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

OVAKO

Ovako utvecklar högteknologiska stålösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs - vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2016 uppgick till 781 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2773. För mer information besök oss på ovako.com

AxÖ Consulting AB har mer än 20 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2017/105
Webbplats: https://axoconsulting.varbi.com/what:job/jobID:179496/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Placeringsort Hällefors
Kungsträdgårdsgatan 10
11187  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i matematik och teknik

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Pihlskolans gymnasium i Hällefors kommun har elevernas framtid i fokus. Skolan har fem nationella gymnasieprogram: Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet, Industritekniska programmet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet samt även Introduktionsprogrammet. På Pihlskolan finns också grundvux, komvux, yrkvux, särvux samt SFI.

Med våra engagerade lärare och familjära stämning kan vi erbjuda en miljö där eleverna har de bästa möjligheterna att lyckas utifrån sina förutsättningar och sin ambitionsnivå. Utmärkande för skolan är att det finns en ömsesidig respekt och tillit mellan lärare och elever.

Pihlskolan ligger bland de främsta i landet vad gäller elever som läser vidare till högre studier efter genomförd utbildning. Skolan har även en hög måluppfyllelse. Skolan lägger stor vikt till att alla elever får det individuella och särskilda stöd de behöver i ämnet, klassen och individuellt. Skolan utför även studieresor till olika länder i Europa.

Nu söker vi en legitimerad lärare i matematik och teknik för gymnasieskolan och vuxenutbildningen.

Som lärare ansvarar du för att planera och genomföra undervisning och bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har kunskaper i att hantera digitala verktyg i undervisningen.

Intervjuer kommer att kunna ske fortlöpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

För mer information om kommunen, besök www.hellefors.se och www.flyttatillhallefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: OF2017-28
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 7
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska Hällefors vårdcentral

En av våra medarbetare skall läsa till distriktssköterska! Nu behöver vi dig!

Vi är en blandad sköterskegrupp med gammal och ny erfarenhet och utbildningar. Vi erbjuder stöd och handledning till dig som är ny. Vi samarbetar tätt ihop med stort eget ansvar.

Vill du ha ett spännande och lärorikt arbete så har vi jobbet åt dig.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Miia Aho, enhetschef
Telefon: 072-14213 88
E-post: miia.aho@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Nina Höök
Telefon: 0591-685 50

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2018-01-15

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Inom den offentligt drivna primärvården i Örebro län finns 25 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralsjourer, Ungdomsmottagningen, Samtalsmottagning och Asyl- och invandrarhälsan. Forskning samordnas vid ett forskningsresurscentrum som fungerar som ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet i primärvården. Vi är cirka 1 000 anställda som tillsammans arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet.

Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, dietist och sekreterare. Verksamheten är mycket bred beroende på det geografiska läget med sju mil till närmsta lasarett i Lindesberg. Invånarna i närområdet är vana att söka vårdcentralen i alla lägen. Verksamheten är därför mycket varierad med akutverksamhet och kroniskt sjuka samt barn och äldre. Vi som arbetar här är ungefär 30 st. Vi är ett glatt och nyfiket gäng med mycket vilja att bedriva god vård. Vi har cirka 6 900 listade patienter.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: HoS:2017:741
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Speditionsplanerare

Speditionsplanerare sökes till Ovako i Hällefors

Speditionsplaneringen ingår i Supply Chain och är en sammanhållande länk mellan marknad, produktion, distribution och kund.

Arbetet är tvärfunktionellt och består därmed av daglig kontakt med dessa avdelningar. Vi söker en driven, analytisk, flexibel och nyfiken person som vill arbeta med speditionsplanering tillsammans i ett team av planerare. Du ansvarar för detaljplaneringen i ett tilldelat avsnitt med ett tydligt fokus på kundbehov och satta mål. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Transportplanering av material till våra kunder världen över
- Arbeta i Transport administreringsprogram (UNIFAUN) samt olika Portaler
- Du tar hand om utställande av fraktdokument, tull, leveransbevakning, fakturering, uppföljning samt övrigt administrativt arbete
- Daglig kontakt med våra transportörer och övriga avdelningar inom Ovako.

Önskvärd kompetens:

- Erfarenhet från land och sjöbaserade transporter i nationell och internationell miljö
- Du har ett proaktivt arbetssätt och stimuleras av att lösa problem
- Bekväm med att arbeta såväl självständigt som i grupp
- Förmåga att prioritera bland dina dagliga arbetsuppgifter
- Kan hantera många bollar i luften med både kollegor och externa parter
- Du bör även vara flexibel då snabba förändringar och nya förutsättningar kan uppstå, du behöver även vara stresstålig och ha förmåga att prioritera.

Personliga egenskaper

- Ekonomisk och/eller teknisk eftergymnasial utbildning, alternativt gymnasieutbildning kombinerat med flerårig erfarenhet inom relevant område
- Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.
- God datorvana med kunskaper inom Officepaketet med tyngdpunkt på Excel
- Erfarenhet av arbete med LEAN
- Intresse och förståelse av produktion
- Erfarenhet av UNIFAUN eller liknade planeringssytem är meriterande
- Erfarenhet av processindustri och Ovakos processer är mycket meriterande

Som person är du analytisk och kommunikativ då du har många kontaktytor. Du har ett strukturerat arbetssätt och mycket god organisationsförmåga med LEAN i fokus. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa och vidareutveckla goda relationer samt förstår víkten av nöjda kunder. 

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2016 uppgick till 781 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2773. För mer information besök oss på www.ovako.com
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Handlingskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 Provanställning t.o.m. 2018-04-30Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: 2017/174
Webbplats: https://ovako.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:183328/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovako Hällefors
Saxhyttevägen 2
71280  Hällefors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Här på Klockarhagsskolan har vi ett gott arbetsklimat där vi värdesätter varandras kompetens. Vi har kunnig och kompetent personal och behörigheten på skolan är hög. Här jobbar engagerade lärare som värdesätter och tar till vara på de möjligheter som ges för att utveckla sin egen kompetens och elevernas kunskaper och förmågor. På skolan finns en väl fungerande elevhälsa och vi sätter stor vikt vid elevernas trygghet och trivsel.

Klockarhagsskolan är en F-9 skola med ca 610 elever uppdelade på två rektorsområden F-3 och 4-9, belägen i centrala Hällefors.

Vi söker dig som är behörig, engagerad och väl insatt i gällande styrdokument. Du har god samarbetsförmåga och har viljan att utvecklas och dela med dig av dina kunskaper. Ditt huvuduppdrag som fritidspedagog är att ansvara för elevernas lärande och utveckling i fritidshemmet samt komplettera skolans undervisning i främst de mjuka värdena. Du väljer metod, arbetssätt och innehåll utifrån varje elevs individuella behov och förutsättningar så att eleverna får goda möjligheter att nå läroplansmålen. Att planera, dokumentera, följa upp och utvärdera verksamheten är andra viktiga arbetsuppgifter.

Just nu pågår ett utvecklingsarbete av vår fritidsverksamhet där vi gemensamt arbetar mot en större medvetenhet om samt en tydligare koppling mellan vår verksamhet och våra styrdokument. Hos oss har alla fritidspedagoger minst fem timmars schemalagd planering per vecka och därutöver har vi ett flertal planeringsdagar fördelade under läsåret. Detta för att skapa förutsättningar att arbeta verksamhetsutvecklande.

Om det låter intressant berättar vi gärna mer om vad tjänsten innebär vid ett personligt möte. Tjänsterna är på heltid eller deltid enligt önskemål.

Kvalifikationer:
- Fritidspedagogexamen, Grundskollärarexamen med inriktning mot fritidshem, eller likvärdig utbildning
- Erfarenhet av tidigare arbete i fritidshem är meriterande

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer och tillsättande av tjänst kommer att ske löpande.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

För mer information om kommunen, besök www.hellefors.se och www.flyttatillhallefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: OF-2017-27
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 7
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Lärare i svenska för invandrare

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Pihlskolans gymnasium i Hällefors kommun har elevernas framtid i fokus. Pihlskolan har ca 350 elever och här finns gymnasium, grundvux, komvux, yrkvux, särvux samt SFI.

Med våra engagerade lärare och familjära stämning kan vi erbjuda en miljö där eleverna har de bästa möjligheterna att lyckas utifrån sina förutsättningar och sin ambitionsnivå. Utmärkande för skolan är att det finns en ömsesidig respekt och tillit mellan lärare och elever.

Som lärare ansvarar du för att planera och genomföra undervisning och bedöma elevernas prestationer och utvecklingsbehov. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift. Du har kunskaper i att hantera digitala verktyg i undervisningen.

Pihlskolan söker dig som brinner för språkundervisning och som vill utveckla nya undervisningsmetoder i en verksamhet som kontinuerligt förändras. Vi ser helst att du är legitimerad lärare i svenska för invandrare.

Tjänsten är på 60 %, om du söker tjänsten utan lärarlegitimation kan visstidsanställning erbjudas.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.

Tillträde snarast.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

För mer information om kommunen, besök www.hellefors.se och www.flyttatillhallefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: OF-2017-26
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 7
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Renhållningsarbetare Återvinningscentral

Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen är ett tekniskt kommunalförbund och vi arbetar inom områdena Gata/Trafik, Park/Skog, Idrott, Lokalvård, Vatten och avlopp samt Återvinning. Förbundet är ett samarbete mellan Hällefors, Lindesberg, Ljusnarsberg och Nora kommuner och startade 2003.
Idag är vi ca 180 anställda, och huvudkontoret hittar du i Pershyttan, Nora.
Välkommen till Samhällsbyggnadsförbundet Bergslagen!

Samhällsbyggnad Bergslagen strävar efter en balanserad köns- och åldersfördelning och värdesätter den kompetens som etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Avdelningen
Inom produktionsavdelningen finns verksamheter såsom återvinning, gata/trafik, park/skog, idrott, lokal- och miljöservice samt VA-anläggning och VA-ledningsnät. Totalt arbetar ca 160 medarbetare inom avdelningen.

Avdelningen söker nu en renhållningsarbetare till vår verksamhet primärt i Hällefors kommun. Anställningen är inom förbundet med nuvarande placering inom Produktionsavdelningen. Tjänsten som renhållningsarbetare innefattar ett utmanande och omväxlande arbete.

Uppdrag
I arbetsuppgifterna som renhållningsarbetare ingår att ansvara för drift, underhåll och skötsel av återvinningscentraler. I tjänsten kan arbete på annan ort förekomma. I uppdraget ingår också vattenprovtagning. En stor del av uppdraget som renhållningsarbetare innefattar kontakt med och service till medborgarna.

Arbetet ska genomsyras av ett helhetsperspektiv och drivas i samstämmighet med vår värdegrund förtroende, öppenhet, respekt och engagemang.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och/eller erfarenhet som värderas likvärdigt. Vi ser gärna att du som söker har en grundutbildning i farligt avfall och/eller farligt gods samt utbildning i vattenprovtagning. Erfarenhet från branschen samt förarbevis för hjullastare (godshantering) är ett krav. Innehar du kort för Röjsåg RA är detta meriterande. Vidare bör du ha god datorvana och kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Som person ska du vara flexibel samt service- och kundfokuserad. Du måste också kunna arbeta självständigt samt ha förmåga att planera och prioritera ditt arbete effektivt. Du har en god ansvarskänsla och samarbetsförmåga, är relationsskapande och lösningsfokuserad samt värdesätter ett noggrant utfört arbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Provanställning kan komma att tillämpas.
Tillträde efter överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.

Kontaktpersoner
Mer information får Du av Joakim Fredriksson, arbetsledare Återvinning
0587 ? 55 00 00

Fackliga kontaktpersoner
Vid Samhällsbyggnadsförbundet finns Kommunal, Ledarna, Saco och Vision representerade. De nås via kommunens växel 0587-55 00 00.

Sista ansökningsdag
2017-12-31

Ansökan görs endast via:
http://www.hrsupporten.se/bkt.php
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning tillämpas. Lämna löneanspråk i Din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: PROD1712-4
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bkt.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhällsbyggnad Bergslagen
Köpmannavägen 10
71234  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.bergslagens-kt.se
  

Platsannons

Trollsländans gatukök söker köksbiträde/pizzabagare

Trollsländans gatukök söker pizzabagare/kökspersonal

Meriterande om du har tidigare erfarenheter inom restaurangbranschen.

Du behöver ha körkort.

Då tjänsten innebär kundkontakter behöver du ha kunna prata svenska.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trollsländans Gatukök

71232  HÄLLEFORS 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut Hällefors vårdcentral

Vi är en blandad sjukgymnastgrupp med gammal och ny erfarenhet. Vi erbjuder stöd och handledning till dig som är ny. Vi samarbetar tätt ihop med stort eget ansvar. Vill du ha ett spännande och lärorikt arbete så har vi jobbet åt dig. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!

Nu behöver vi dig!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

Dessutom är du tillsammans med vår rehabundersköterska och kommunens rehabpersonal , en viktig del i de äldres hemrehabilitering.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Dessutom hoppas vi att du är nyfiken och att du vill arbeta på en vårdcentral som har mycket att erbjuda tack vare sitt avstånd till de närmaste sjukhusen.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Miia Aho, enhetschef
Telefon: 072-142 13 88
E-post: Miia.aho@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Saco/Fysioterapeuterna
Anna Aggeborn
Telefon: 0591-685 39

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2018-01-15

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, dietist och sekreterare. Verksamheten är mycket bred beroende på det geografiska läget med sju mil till närmsta lasarett i Lindesberg. Invånarna i närområdet är vana att söka vårdcentralen i alla lägen. Verksamheten är därför mycket varierad med akutverksamhet och kroniskt sjuka samt barn och äldre. Vi som arbetar här är ungefär 30 st. Vi är ett glatt och nyfiket gäng med mycket vilja att bedriva god vård. Vi har ca 6 900 listade patienter.

Inom den offentligt drivna primärvården i Örebro län finns 25 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralsjourer, Ungdomsmottagningen, Samtalsmottagning och Asyl- och invandrarhälsan. Forskning samordnas vid ett forskningsresurscentrum som fungerar som ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet i primärvården. Vi är cirka 1 000 anställda som tillsammans arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: HoS:2017:912
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal