Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:29

Lediga jobb i Hällefors kommun (1863), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 090
Täthet7,20Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 151,26Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land984,96Landareal (km²)
Sjö166,30Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Montör/Lager & Logistikmedarbetare till Grythyttan Stålmöbler AB

Om kunden
Grythyttan Stålmöbler är ett anrikt familjeföretag och är idag en av de mest kända tillverkarna av utemöbler. Det gamla formspråket har stått sig, men idag tillverkas möblerna i en tekniskt avancerad produktionsanläggning av duktiga hantverkare för en världsmarknad. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för omgående anställning en montör/ lager- och logistikmedarbetare till produktionen/utlastningen på Grythyttans Stålmöbler AB! Du kommer att arbeta med montering och inlastning av komponenter och utlastning av färdiga möbler. Anställningen sträcker sig minst t.o.m. v. 28. För rätt kandidat finns stora möjligheter till en förlängning med möjlighet till fast anställning på Grythyttans Stålmöbler AB! Dina arbetstider är dagtid.

Din profil
Till denna intressanta tjänst söker vi dig som har tidigare yrkeserfarenhet och vana av arbete inom montering, lager, logistik och utlastning. Krav på körkort och truckort och god vana av truckkörning. Meriterande med yrkesbevis på hjullastare. Det är viktigt att du även är lite allround och kunnig inom montering och emballering.

Du som kommer att trivas på det här arbetet är en lagspelare med hög social kompetens och ordningssinne. Du är stresstålig, serviceminded, flexibel, kvalitetsmedveten och noggrann. Du kan hålla många bollar i luften samtidigt och har goda datakunskaper samt administrativa färdigheter. Grythyttans Stålmöbler AB arbetar i systemen Visma och Andersson. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro, Eskilstuna och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 1228
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1228
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Lärare i trä- och metallslöjd eller textilslöjd

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

I grundskolan i Hällefors har vi ett gott arbetsklimat där vi värdesätter varandras kompetens. Vi har kunnig och duktig personal och behörigheten på skolan är hög. Här jobbar personal som är engagerad och som värdesätter och tar till vara på de möjligheter som ges för att utveckla sin egen kompetens och elevernas kunskaper och förmågor.
Klockarhagsskolan är en F-9 skola med ca 620 elever, som är belägen i centrala Hällefors. Grythyttans skola är en liten skola med ca 100 elever i årskurserna F-5, belägen ca 8 km utanför Hällefors.

Vi söker dig som:
-Har en helhetssyn på barns lärande och utveckling
-Har ett positivt förhållningssätt i bemötande av barn, föräldrar och övrig personal
-Är engagerad, initiativrik och positiv
-Har god samarbetsförmåga
-Kan lyssna och kommunicera på ett konstruktivt sätt
-Yrkeserfarenhet och arbetslivserfarenhet är meriterande.

Kravprofil
Behörig lärare trä- och metallslöjd och eller textilslöjd, åk 3-9. Lärarlegitimation. Du skall ha god samarbetsförmåga, positiv vilja och förmåga att utveckla verksamheten och se möjligheter. Du ska vara såväl projektinriktad som resultatorienterad och kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ska kunna fånga och fördjupa elevernas intresse för dina ämnen, ha stort intresse för elevers kunskapsutveckling och se möjligheter till utveckling. Du ska tycka om att möta elever och ha god förmåga att knyta kontakt och skapa delaktighet i gruppen. Du ska arbeta språkutvecklande och bidra till det kollegiala lärandet.
Erfarenhet av trä- och metallslöjd eller textilslöjd krävs.
Du som är nyexaminerad lärare får en mentor under ditt första år.
Vi kommer anpassa tjänsten efter vad den sökande har för kompetens.

Välkommen med din ansökan

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

För mer information om kommunen, besök www.hellefors.se och www.flyttatillhallefors.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: BF-2017-43
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Enhetschef för vuxenenheten

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Vi söker en chef för vår vuxenenhet. I enheten ingår arbetsmarknads-, försörjningsstöds-, integrations- och övrigt vuxenarbete vid socialtjänsten. Enheten ingår organisatoriskt i Hällefors kommuns omsorgssektion och ingår i område Individ och familj. Individ- och familjeomsorgen leds av områdeschef och består av tre enheter varav de övriga två är enheten för barn och bistånd samt ett HVB för mottagande av ensamkommande barn och unga. Som enhetschef leder du det operativa arbetet och har det övergripande ansvaret för personal, verksamhet och budgetfrågor och du ingår i IFO:s ledningsgrupp. Samarbete är ett nyckelbegrepp såväl internt som med samarbetspartners utanför enheten.


Arbetsbeskrivning
Som enhetschef för vuxenenheten arbetar du med styrning och utveckling av verksamheten inom arbetsmarknadsfrågor, försörjningsstöd och missbrukshandläggning. Enhetens övergripande mål är att skapa förutsättningar för våra individer att snabbt nå självförsörjning genom kommunala insatser på arbetsmarknaden samt att erbjuda goda insatser till individer med missbruksproblematik eller andra sociala problem. Verksamheten bedrivs utifrån lagstiftningens krav, politiska mål och kommunens riktlinjer. I din roll som enhetschef ingår ärendehandledning och du organiserar och följer upp arbetet på enhetens utifrån uppsatta mål. Du har en positiv människosyn och är ödmjuk inför de människor du möter i ditt arbete. Du ska vara självständig, utvecklingsorienterad, samarbetsvillig och ha en god förmåga att strukturera ditt arbete.

Arbetsuppgifter
Du förväntas utöva ett aktivt ledarskap och kunna leda arbetsgrupper med olika uppdrag, olika behov av stöd och olika behov av kompetens. Du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer, har förmågan att handleda och stödja en arbetsgrupp, tar stort eget ansvar och har god kommunikativ förmåga samtidigt som du tycker om att arbeta i team och är förtrogen med att arbeta i politiskt styrda organisationer. Du skall ha en god förmåga att utveckla arbetsmarknadsverksamheten och att arbeta lösningsfokuserat gränsöverskridande i detta arbete. Som person är du tydlig, flexibel, lugn och uthållig. Du skall även ha god förmåga att arbeta nätverksskapande och att företräda kommunen på ett gott sätt gentemot externa samverkansparter.

Du skall kunna leda och utveckla arbetet i grupperna och kunna driva ett förändringsarbete utifrån politiskt tagna beslut tillsammans med personalen.

Du skall kunna leda arbetsmarknadsprojekt i samarbete med styrgrupp och projektledare.

Kravprofil
Vi söker dig som är trygg i ledarrollen och har lämplig högskoleutbildning gärna med inriktning mot socialt arbete samt arbetsmarknadsarbetet samt har erfarenhet av liknande uppdrag. Som person agerar du lugnt i stressande lägen och kan sätta dig in i andra människors situation. Du har gott omdöme i arbetet och du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har förmågan att behålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppstår i det dagliga arbetet, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och är uthållig i ditt arbetssätt.

Vi förutsätter att du är en empatisk, trygg person med god personlig mognad, god samarbetsförmåga samt att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska ha god förmåga till reflektion och analys samt uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du har även god datavana och B-körkort.

Meriterande:
Meriterande är erfarenhet av arbete med försörjningsstöd eller med arbetsmarknadsfrågor samt tidigare erfarenhet av myndighetsarbete.

Hos oss får du:
-Ingå i ett nära samarbete med omsorgens ledningsgrupp samt Individ- och familjeomsorgens ledningsgrupp bestående av Områdeschef samt två andra enhetschefer.
­-Friskvårdsbidrag 800 kr.
­-Tillgång till chefsforum och stöd från HR-enhet.
­-Stort eget ansvar med möjlighet att styra dina arbetstider inom ramen för vårt flextidsavtal
­-Vi erbjuder fortlöpande kompetensutveckling

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Tjänsten tillträds snarast efter överenskommelse, intervjuer hålls löpande.

Ange löneanspråk i din ansökan.

Ansökan tas endast emot via extern länk, ej via post eller e-post.

Fackliga företrädare: Vision och SSR 0591-64100 (vxl)

För mer information om kommunen, besök www.hellefors.se och flyttatillhallefors.se

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: OF-2017-24
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  

Platsannons

Marknadskommunikatör

Nu söker vi en marknadskommunikatör till Grythyttans Gästgivaregård och Loka Brunn. Som marknadskommunikatör kommer du att vara en viktig del av vår marknadsavdelning. Du kommer att ha fokus på digitala kanaler, hemsida, fotografering samt trycksaksproduktion. Det är viktigt att du är självgående, klarar av att producera högkvalitativt material under tidspress samt arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. I din roll kommer du att planera och producera innehåll för digital och tryckt media i enlighet med övergripande tonalitet, mål och vision. Du har ett intresse för och förstår hur statistik används för att optimera de digitala kanalernas innehåll och användarvänlighet.

– planera, uppdatera och skapa innehåll för digitala kanaler
– producera trycksaker, annonser, broschyrer, skyltar m.m.
– producera rörligt material
– fotografera våra anläggningar m.m.
– arbeta med sökordsoptimering, statistik, analys och uppföljning av trafik på hemsida
– bevaka våra anläggningars närvaro i sociala medier
– redaktörs- och skribentarbete för webb, nyhetsbrev och övrig kommunikation
– planera och skapa pressreleaser
– medverka vid mässor och event

– har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation/fotografering
– har ett starkt engagemang och kunskap om digitala medier och hur de kan nyttjas optimalt
– har grafisk bakgrund och har mycket god erfarenhet av programmen: InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere/Final Cut/iMovie
– har utbildning samt erfarenhet av Google Analytics samt AdWords
– har dokumenterad utbildning och erfarenhet av InDesign, Photoshop, WordPress m.m.
– har erfarenhet av pressarbete
– behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift

DIN PERSONLIGHET
– initiativtagande, kreativ och resultatfokuserad
– uthållig och strukturerad
– trygg i dig själv och kan arbeta väl både ensam och i grupp
– bidrar till den goda stämningen och är en lagspelare
– behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
– vill och är van att arbeta i ett högt tempo
– drivs av att skapa nya kontakter och har lätt för att bygga relationer

Mitt i trolska Bergslagen, där rofylldheten är total och luften så klar att varje andetag känns som en inre rening. Där ligger Loka Brunn som skänkt människor livskraft i 300 år!
Till Loka Brunn har människor rest i århundraden för att mötas, dricka brunn, njuta av sköna behandlingar och god mat. Sedan år 2007 ägs och drivs Loka Brunn av Familjen Spendrup. Anläggningen har under de senaste åren utvecklats mycket och utvecklingsarbetet fortgår. På Loka Brunn finns 54 byggnader, 154 hotellrum, 24 konferenslokaler, en Vattensalong med tillhörande bad- och spaavdelning samt en restaurang med plats för 300 gäster.
På Loka Brunn finns idag 60 heltidsanställda- och 100 timanställda medarbetare. ”Loka andan” är ett väl etablerat begrepp som sammanfattar allas helhjärtade engagemang.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Marknadskommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid– vi ser gärna att du bor i närområdet. – tjänsten är på 100%. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. – B-körkort
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: Ansökan: Marknadskommunikatör
Webbplats:
Epostadress: melisa.osmanovic@lokabrunn.se
Övrigt: Ansökan skickas till: melisa.osmanovic@lokabrunn.se
Arbetsplats: 
Adress: LOKA BRUNN KUR & KONFERENSHOTELL AKTIEBOLAG
LOKA BRUNN
71294  GRYTHYTTAN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Byggprojektledare till Hällefors Bostads AB

Hällefors Bostads AB är ett kommunalägt bostadsföretag. Bostadsbolaget i Hällefors har 630 lägenheter i Hällefors samt 139 lägenheter i Grythyttan. Miljöerna hos Hällefors Bostads AB kännetecknas av stimulans, fantasi och kreativitet. Förutom allmänt vackra parkmiljöer profileras företaget genom konstnärlig utsmyckning av hög klass i bostadsområdena. Barnens behov och utveckling ska säkerställas när det gäller lekmiljöer. Alla bostadsområden ska ha en lekplats för de minsta barnen. Våra hyresgäster ska vistas i en miljö som inbjuder till stolthet och tillfredställelse.
Vi är idag 11 st medarbetare som varje dag gör vårt yttersta för att våra hyresgäster ska få ett så bra boende som möjligt. Våra värdeord är trygghet, engagemang och omtanke. Läs mer på www.halleforsbostad.se

Välkommen till oss

Vi behöver förstärkning av en driven projektledare inom bygg och förvaltning som vill vara delaktig i vår framtida utveckling.

I rollen kommer du vara en nyckelperson i byggprojekten vilket för dig som projektledare innebär att i tidiga skeden i byggprocessen ansvara för framtagande av kalkyler och bedömningar, beställa undersökningar och sedan ta fram förfrågningsunderlag. Du kommer sedan beställa anläggningsentreprenader samt följa hela utförandeskedet. Här får du möjlighet till stort ansvar, du leder, samordnar och följer upp projekt i tät dialog med byggherrar och andra beslutsfattare samt entreprenörer och andra konsulter som ingår i projektteamet.

Tjänsten innebär även ansvar för förvaltning av den yttre miljön såsom renhållning, återvinning, miljö- och hållbarhetsarbete.

Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete med stort eget ansvar i en engagerad och erfaren grupp som trivs tillsammans.

I rollen ingår att

* Planera och organisera projekt från specifikation till införande och drifttagning
* Samordningsansvar att driva projekt med varierade komplexitet och storlek där flera olika teknikområden samverkar
* Ansvar för ekonomisk uppföljning
* Ansvar för den yttre miljön, grönytor och vinterskötsel
* Ansvar för renhållning och återvinning

Vem är du?

Vi söker dig som med nyfikenhet och engagemang vill vara med och utveckla vår verksamhet. Du är självgående och kundorienterad. Vi ser att du har kunskap inom bygg eller installation och har arbetat eller arbetar som projektledare, byggledare, förvaltare, platschef, entreprenadingenjör eller liknande. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för ny teknik och en vilja att driva nya tekniska lösningar in vår verksamhet.

Du har universitets- eller högskoleutbildning inom bygg/fastighet eller annan lämplig inriktning, alternativt lång och gedigen erfarenhet av yrket. Du är en lagspelare som ser positivt på förändringar och nya utmaningar.

För rollen krävs att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift, samt har körkort B.

Vad kan vi erbjuda dig?

Din nästa arbetsplats kommer att vara i våra nybyggda fina lokaler i Hällefors. Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Kommunens närhet till natur- och friluftsområden ger goda möjligheter för en innehållsrik fritid. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom registrerat och uppdaterat CV på www.experis.se .

Sista ansökningsdag är den 8 december, vi hanterar ansökningarna löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Ann-Sofie Pihl 076-112 16 76, ann-

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Byggledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: 33642
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YXNzY2hlLjc4NzA3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällfors Bostads AB
71234
71234  1863 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef hemtjänst

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Hemtjänstområdet består av två arbetsgrupper varav en utgår ifrån Hällefors och en ifrån Grythyttan. I Hällefors ingår även ett trygghetsboende. En stor andel av medarbetarna är undersköterskor.

Som enhetschef har du ansvar för brukare, personal, ekonomi, lokaler och arbetsmiljö inom verksamheten. Ditt uppdrag är att driva verksamhetens utveckling och planering. Till enhetschefens hjälp finns ett visst administrativt stöd. Du har även ett nära samarbete med enhetschefen för det andra hemtjänstområdet.

Samarbete och samverkan mellan olika professioner, internt och externt, är en viktig del av vår verksamhet. Du ingår i ett team som utgörs av enhetschef, sjuksköterska, biståndshandläggare, arbetsterapeut och omvårdnadspersonal som tillsammans arbetar för brukarnas bästa.

Hällefors kommun satsar på en digital agenda. För medarbetarna inom hemtjänsten är datorn ett naturligt hjälpmedel i arbetet. Vi använder oss av mobil dokumentering. Vi använder tekniska hjälpmedel för att kvalitetssäkra vården och för att skapa valfrihet och delaktighet för våra brukare.

Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i dennes ledningsgrupp tillsammans med övriga enhetschefer. Du ingår även i omsorgens centrala ledningsgrupp som leds av socialchefen.

Vi söker dig som har ett stort engagemang och är ansvarstagande. Du har en positiv människosyn och är ödmjuk inför de människor du möter i ditt arbete. Du inger förtroende och kan arbeta målstyrt. Genom ett coachande ledarskap ser du till att den dagliga verksamheten fungerar. På ett positivt sätt tillvaratar och utvecklar du medarbetarnas kompetens och engagemang. Du fattar genomtänkta beslut och är ekonomiskt ansvarstagande.

Kravprofil
Vi söker dig som har lämplig högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från arbetsledning inom vård och omsorg samt kunskap och kompetens om att arbeta med kommunens olika integrerade system Viva, Tes och Time Care.

Vi erbjuder dig förmåner som friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledighet.

Tillträde enligt överenskommelse, intervju kan ske löpande. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ange löneanspråk i ansökan.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

För mer information om kommunen, besök www.hellefors.se och www.flyttatillhallefors.se
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: OF-2017-23
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  
Platsannons

Rehabkoordinatorer Närsjukvårdsområde norr

Syftet med rehabkoordinatorer inom hälso- och sjukvården är att utveckla arbetssätt och metoder som främjar tidiga insatser i sjukskrivningsprocessen. Rätt, lagom och säker sjukskrivning innebär att den är en medveten del av behandlingen. Den görs på rätt indikationer och enligt lokala och nationella riktlinjer, bland annat Socialstyrelsens beslutsstöd. Varje sjukskrivning är individuellt anpassad och åtföljs av en plan för återgång i arbete.

Nu söker vi rehabkoordinatorer till våra vårdcentraler i norr.

Hälso- och sjukvården i Örebro län är en del av Region Örebro län. Vi arbetar med allt från närsjukvård till högspecialiserad vård. Målet är högkvalitativ och jämlik vård i hela länet. Det betyder att vi vill göra vården ännu bättre. I stort och smått. I alla möten.

Hälso-och sjukvården är organiserad i åtta verksamhetsområden som leds av områdeschefer. Vi är cirka 8 000 medarbetare inom heldygns- och öppenvård.

Kvalifikationer:
Legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal eller kurator/socionom och eller andra yrkesgrupper med stor kunskap i rehabplaneringsarbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och samarbetsförmåga.

Anställningsform:
Tillsvidare heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Göran Thörn, verksamhetschef Nora Vårdcentral
Telefon: 0587-843 20

Daniel Frisk, verksamhetschef Hällefors Vårdcentral
Telefon: 0591-685 54

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Telefon: 020-35 35 00

Vision
Telefon: 0581-853 80

SACO
Telefon: 019-602 03 35

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-12-07

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-11-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: HoS:2017:1036
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Förskollärare

Hällefors kommun har ett fantastiskt läge i det natursköna Bergslagen, mellan storstad och landsbygd. Stockholm, Göteborg och Oslo når du på omkring tre timmar. Länshuvudstaden Örebro med expansiv internationell flygplats ligger inom en timmes bilresa.

Medarbetar- och ledaruppdraget i Hällefors kommun utgår från medborgar- och brukarperspektiv. I Hällefors kommun har vi ett förhållningssätt som utgår från delaktighet, förtroende, öppenhet och respekt för varandra och varandras uppgifter, funktioner och perspektiv.

Hällefors kommun är ett finskt förvaltningsområde. Här värdesätts finska språkkunskaper.

Hällefors kommun har totalt fem förskolor, en i Grythyttan och fyra i Hällefors tätort. Totalt finns cirka 260 barn och 65 medarbetare i verksamheten. En stor del av medarbetarna är förskollärare. Vi söker nu tre stycken förskollärare.

Du kommer tillsammans med dina kollegor vara ansvarig för att driva det pedagogiska arbetet på förskolan. Vi vill att du är med och skapar en god pedagogisk lärandemiljö där barnperspektiv är i fokus. Du ska tillsammans med dina medarbetare ansvara för planering, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet som bedrivs på förskolan.

Kravprofil
Vi söker dig som har en förskollärarutbildning eller lärarutbildning mot lägre åldrar och har en förskollärarlegitimation. Vi vill att du är väl insatt i läroplanen. Vi förväntar oss också att du är en engagerad person som är fylld av energi och som anser att lärande och omsorg är grunden i förskolan. Meriterande om du har erfarenhet av TAKK, AKK.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö i nya lokaler, erfarna och kompetenta kollegor samt möjlighet till kompetensutveckling och fortbildning. Vi erbjuder även förmåner som friskvårdsbidrag samt möjlighet att växla semesterdagstillägg till ledighet.

Fackliga kontaktpersoner nås genom växeln 0591-641 00.

Vi har valt att själva genomföra rekryteringsprocessen och undanber oss alla former av erbjudande från annonserings- och bemannings-/rekryteringsföretag.

För mer information om kommunen, besök www.hellefors.se och www.flyttatillhallefors.se
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: BF-2017-42
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/hellefors.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hällefors kommun
Sikforsvägen 15
71283  HÄLLEFORS Sverige
Hemsida: www.hellefors.se
  

Platsannons

Trollsländans gatukök söker köksbiträde/pizzabagare

Trollsländans gatukök söker pizzabagare/kökspersonal

Meriterande om du har tidigare erfarenheter inom restaurangbranschen.

Du behöver ha körkort.

Då tjänsten innebär kundkontakter behöver du ha kunna prata svenska.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trollsländans Gatukök

71232  HÄLLEFORS 
Hemsida:
  
Platsannons

Brevbärare, Hällefors

Bli en del av vårt team


Nu söker vi brevbärare till vårt kontor i Hällefors. Arbetsuppgifterna består av paket-,brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med cykel, elbil och/eller bil samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll, främst vardagar.  
Tjänsten är tillsvidare på 100 %, start omgående. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  
   
Du har vad som krävs

Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är mycket fysiskt krävande. Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.
 
Vi levererar

Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000 anställda och en omsättning på 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.  
 
Ansök


Vill du veta mer om rekryteringsprocessen maila sofia.urby@postnord.com
Ansökan sker på annons, vi tar inte emot ansökningar via mail. Rekrytering sker löpande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
I samband med att du söker tjänsten, beställ ett utdrag ur belastningsregistret för ”enskild person”: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriar, där du kan läsa mer om PostNord som arbetsplats.
 

Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.
   Vi ser fram emot att höra av dig.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=71016&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Operatörer sökes omgående till Ovako i Hällefors

Vill du vara med och förändra världen? Vårt stål i dess olika former bidrar till många olika företags framgång och utveckling - därmed är vi delvis med och utvecklar världen! Verksamheten i Hällefors tillverkar varmvalsad stång och tråd, kallbearbetad stång och tråd, samt komponenter från stång.

Tillsammans med kunden vill vi arbeta med att ständigt utveckla användningen av vårt stål och även utveckla våra arbetssätt för att möta kundens behov. Ovako finns på olika orter i Sverige och även utomlands.

I Hällefors arbetar idag cirka 500 personer som tillsammans arbetar mot vår gemensamma vision: Innovative steel for a better engineered future.Vår personal är vår viktigaste resurs och nu söker vi ett antal operatörer inom våra produktionsavsnitt för i huvudsak skiftgående operatörsarbete - visstidsanställning med start omgående/snarast möjligt. Skiftform för tjänsterna varierar.

På Ovako arbetar vi med flexibilitet inom produktionen där bla viljan att lära sig nya arbetsuppgifter/moment är viktigt för att vi ska kunna tillmötesgå kundernas krav - för att bli den självklara leverantören till våra kunder.

Arbetsuppgifterna kan exempelvis innefatta operatörsarbete inom värmebehandling, svarvning, slipning, dragning och kapning. Truck- och traverskörning förekommer inom de flesta av våra sektioner.Vi vill att du har viljan att:

- Lära nytt och viljan att utvecklas
- Leverera rätt kvalité i rätt tid - högt kundfokus
- Bidra till en säker arbetsplats genom att aktivt delta i säkerhetsarbetet
- Bidra till sektionens TQ-/Lean-arbete samt 5S
- Vara flexibel och kan anpassa dig efter rådande omständigheter och förändringarOBS! Urval och tillsättning kan komma att ske löpande innan sista dag för ansökan. Ansök redan idag! Skriv i din ansökan när du har möjlighet att börja.Önskvärd/meriterande kompetens

- Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och/eller har erfarenhet inom stål-/processindustrin.
- Du har fullgjord gymnasieutbildning.
- Du är en lagspelare som vill och kan samarbeta med andra för att nå resultat.
- Du kan arbeta både självständigt och har lätt för att samarbeta.
- Du gärna har behörighet för truck och travers.
- Du har grundläggande IT-kunskap.
- Körkort är meriterande.

Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen och välkomnar alla att ansöka.Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2016 uppgick till 781 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2773. För mer information besök oss på www.ovako.com
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Processoperatör, metallindustri
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100. Tillträde: Omgående/ enligt överenskommelse Visstidsanställning tillMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 2017/147
Webbplats: https://ovako.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:175115/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovako Hällefors
Saxhyttevägen 2
71280  Hällefors Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionsplanerare

Produktionsplanerare sökes till Ovako i Hällefors

Planeringen ingår i produktionsprocessen och är en sammanhållande länk mellan marknad, produktion, distribution och kund.

Arbetet är tvärfunktionellt och består därmed av daglig kontakt med dessa avdelningar. Vi söker en driven, analytisk, flexibel och nyfiken person som vill arbeta med produktionsplanering tillsammans i ett team av planerare. Du ansvarar för detaljplaneringen i ett tilldelat avsnitt med ett tydligt fokus på kundbehov och satta lagermål. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Detaljplanering av produktionen

- Skapa tillverkningsorder
- Materialförsörja tillverkningsorder
- Skapa körplaner
- Omplanering
- Kontinuerlig kontakt med produktionsavsnitt, marknad, distribution och kund

Övriga arbetsuppgifter

- Artikelregistrering
- Registerunderhåll
- Leveransbevakning på inneliggande order med fokus på leveranser i närtid/dåtid
- Leveransuppföljning intern och extern
- Orderbokning och kundkontakter på befintlig orderstock och prognoser

 Önskvärd kompetens:

- Ekonomisk och/eller teknisk eftergymnasial utbildning, alternativt gymnasieutbildning kombinerat med flerårig erfarenhet inom relevant område
- Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift.
- God datorvana med kunskaper inom Officepaketet med tyngdpunkt på Excel
- Erfarenhet av arbete med LEAN
- Intresse och förståelse av produktion
- Erfarenhet av Movex eller liknade planeringssytem är meriterande
- Erfarenhet av processindustri och Ovakos processer är mycket meriterande

Som person är du analytisk och kommunikativ då du har många kontaktytor. Du har ett strukturerat arbetssätt och mycket god organisationsförmåga med LEAN i fokus. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa och vidareutveckla goda relationer samt förstår víkten av nöjda kunder. 

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager-, transport- och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter. Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako finns representerat i mer än 30 länder med säljkontor i Europa, Nordamerika och Asien. Omsättningen 2016 uppgick till 781 miljoner euro och antalet anställda var i slutet av året 2773. För mer information besök oss på www.ovako.com
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Kontrolloperatör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 Provanställning t.o.m. 2018-03-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: 2017/144
Webbplats: https://ovako.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:173648/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ovako Hällefors
Saxhyttevägen 2
71280  Hällefors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska Hällefors vårdcentral

En av våra medarbetare skall läsa till distriktssköterska! Nu behöver vi dig!

Vi är en blandad sköterskegrupp med gammal och ny erfarenhet och utbildningar. Vi erbjuder stöd och handledning till dig som är ny. Vi samarbetar tätt ihop med stort eget ansvar.

Vill du ha ett spännande och lärorikt arbete så har vi jobbet åt dig.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar patientarbete i öppenvård, rådgivning, mottagningsarbete, läkemedelshantering samt förskrivning av vissa läkemedel och hjälpmedel.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Miia Aho, enhetschef
Telefon: 072-14213 88
E-post: miia.aho@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Vårdförbundet
Nina Höök
Telefon: 0591-685 50

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-11-30

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Inom den offentligt drivna primärvården i Örebro län finns 25 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralsjourer, Ungdomsmottagningen, Samtalsmottagning och Asyl- och invandrarhälsan. Forskning samordnas vid ett forskningsresurscentrum som fungerar som ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet i primärvården. Vi är cirka 1 000 anställda som tillsammans arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet.

Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, dietist och sekreterare. Verksamheten är mycket bred beroende på det geografiska läget med sju mil till närmsta lasarett i Lindesberg. Invånarna i närområdet är vana att söka vårdcentralen i alla lägen. Verksamheten är därför mycket varierad med akutverksamhet och kroniskt sjuka samt barn och äldre. Vi som arbetar här är ungefär 30 st. Vi är ett glatt och nyfiket gäng med mycket vilja att bedriva god vård. Vi har cirka 6 900 listade patienter.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: HoS:2017:741
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut Hällefors vårdcentral

Vi är en blandad sjukgymnastgrupp med gammal och ny erfarenhet. Vi erbjuder stöd och handledning till dig som är ny. Vi samarbetar tätt ihop med stort eget ansvar. Vill du ha ett spännande och lärorikt arbete så har vi jobbet åt dig. Vill du veta mer så tveka inte att kontakta oss!

Nu behöver vi dig!

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

Dessutom är du tillsammans med vår rehabundersköterska och kommunens rehabpersonal , en viktig del i de äldres hemrehabilitering.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Dessutom hoppas vi att du är nyfiken och att du vill arbeta på en vårdcentral som har mycket att erbjuda tack vare sitt avstånd till de närmaste sjukhusen.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning heltid

Tillträde:
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Miia Aho, enhetschef
Telefon: 072-142 13 88
E-post: Miia.aho@regionorebrolan.se

Facklig företrädare:
Saco/Fysioterapeuterna
Anna Aggeborn
Telefon: 0591-685 39

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-12-15

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Hällefors vårdcentral är en komplett vårdcentral med distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård, sjukgymnastik, kurator, dietist och sekreterare. Verksamheten är mycket bred beroende på det geografiska läget med sju mil till närmsta lasarett i Lindesberg. Invånarna i närområdet är vana att söka vårdcentralen i alla lägen. Verksamheten är därför mycket varierad med akutverksamhet och kroniskt sjuka samt barn och äldre. Vi som arbetar här är ungefär 30 st. Vi är ett glatt och nyfiket gäng med mycket vilja att bedriva god vård. Vi har ca 6 900 listade patienter.

Inom den offentligt drivna primärvården i Örebro län finns 25 vårdcentraler, samt Sjukvårdsrådgivningen, Vårdcentralsjourer, Ungdomsmottagningen, Samtalsmottagning och Asyl- och invandrarhälsan. Forskning samordnas vid ett forskningsresurscentrum som fungerar som ett stöd i det medicinska kvalitetsarbetet i primärvården. Vi är cirka 1 000 anställda som tillsammans arbetar för hög kvalitet, utveckling och tillgänglighet.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens: HoS:2017:912
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal