Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:32

Lediga jobb i Gullspångs kommun (1447), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 260
Täthet16,68Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area554,95Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land315,44Landareal (km²)
Sjö69,08Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Socialsekreterare för ensamkommande barn

Inom enheten ensamkommande barn i Gullspångs kommun arbetar vi tillsammans med engagemang för att ständigt utveckla vår verksamhet. Vi satsar på att skapa bra möjligheter för våra medarbetare och en god verksamhet för dem som vi finns till för. Vi söker nu dig som är drivande och ansvarstagande till en tjänst som socialsekreterare.

Gullspång som boendeort
Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk: https://gullspang.se/Gullspangs-kommun/Bygga--Bo/Flytta-till-Gullspangs-kommun.html

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver nu en socialsekreterare till kommunens mottagande av ensamkommande barn. Tjänsten innebär att du arbetar med myndighetsutövning enligt SoL, LVU och Föräldrabalken. Inriktningen är utredning gällande ensamkommande barn och uppföljning av insatser såsom placering i HVB-hem eller familjehem samt utredning av behov av särskilt förordnad vårdnadshavare. Du kommer att ha mycket samverkan med personalen på barnens boende och med andra viktiga personer för barnen. Arbetet med ensamkommande barn innebär också samverkan med skolor, gode män, landstinget etc.

Vi som tar emot dig är en arbetsgrupp som gillar varandra och brinner för att göra ett bra arbete, vilket också innebär att vi som medarbetare lägger kraft på att vidareutveckla vår verksamhet.
Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete, en välfungerande arbetsgrupp och ett synnerligen positivt arbetsklimat.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du är socionom med erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn och/eller ungdom. Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift - gärna på flera språk, kunna lära dig och hantera vårt datasystem och ha god kännedom om gällande lagstiftning.
Vi söker dig som är ansvarstagande, flexibel och relationsskapande, har god samarbetsförmåga och kan se helhet.

B körkort krävs.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid och möjlighet till friskvård på arbetstid. Vi har även generösa flextidsavtal för dig som anställd med möjlighet att anpassa din egen arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

OBSERVERA!
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Vikariat i sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast möjligt.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 50/17-B
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f8de0552-f038-4593-9684-032fa3d04614&TK=90e28dc2-a248-44d0-ad16-2e8b38d5d56b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Vård- och omsorg
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tidningsdistributör

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Har du ännu inte fått sommarjobb? Då har vi det perfekta jobbet för dig. Jobba några timmar på natten och var ledig hela dagen med avtalsenlig lön. Alltså ingen lägre lön för att det är sommarjobb utan samma lön som alla våra nyanställda.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid, ca 3 h/tillfälle, starttid ca 03:00 mån-fre. Vi har 2 vikariat på 2 och 3 veckor vardera.

Minimiålder är 18 år.

Du ska behärska svenska eller engelska i tal och skrift.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, företaget står för utbildningen men det krävs att du kan jobba självständigt då du efter upplärning arbetar ensam på ditt distrikt. B-körkort krävs då distributionen sker med företagsbil.

Antagning sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 20170601-20170915Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-09
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Rådmansgatan 24
54146  Skövde Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Gullspång

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Gullspång.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Fjällbacka
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Vi söker en driven Studie- och yrkesvägledare till ett vikariat

Välkommen att arbeta med framtiden i en roll som studie- och yrkesvägledare i Gullspångs kommun. Vi är ett glatt gäng som arbetar på olika sätt för att bygga broar mot framtiden tillsammans med våra elever. Vi vill något och har höga ambitioner då vi strävar efter att guida varje individ till sitt drömjobb. Få uppdrag kan vara viktigare! Vill du vara med på såväl vår som våra elevers resa mot framtiden?

ARBETSUPPGIFTER
Vår nuvarande studie och yrkesvägledare ska vara föräldraledig och vi söker nu en vikarie för henne.

Som studie- och yrkesvägledare hos oss är din främsta uppgift att guida våra elever till sina drömjobb genom att ge information om utbildning och arbete. Ditt viktigaste verktyg är det personliga samtalet och tjänsten kräver att du håller dig uppdaterad om förändringar inom yrkesliv, utbildning och samhälle. I dina arbetsuppgifter ingår kontakter såväl med interna som externa aktörer som ett led i att utveckla samverkan mellan skola, utbildning och arbetsliv.

I rollen ingår även att:

• ansvara för och utveckla arbetet med studie- och yrkesvägledning
• ha fokus på undervisning och samverkan – skola, utbildning och arbetsliv
• delta och ansvara för övergångar mellan stadier och skolformer
• handleda och samarbeta med övrig personal
• ansvara för grundskolans organisering och ackvirering av praktik/studiebesök
• informera inför val av studier och yrken
• arbeta aktivt för att eleverna inte skall hindras i sitt yrkesval av kön, social- eller kulturell
bakgrund.
• genomföra vägledningssamtal/motivationssamtal, både enskilt och i grupp
• vara en naturlig del i skolans elevhälsoteam

Tjänsten är huvudsakligen placerad på Gullstensskolan men då du är anställd inom Gullspång kommun kommer arbete förekomma även inom andra delar av kommunen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig studie- och yrkesvägledare. Du har en positiv människosyn som utgår från att alla kan och är en god kommunikatör med uttalad samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du är intresserad av att utveckla studie- och yrkesvägledningen och hitta nya sätt för samverkan mellan yrkesliv, utbildning och samhälle. Du är kreativ på så sätt att du ser möjligheter i stället för hinder och kan komma med nya lösningar.

ÖVRIGT
I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

OBSERVERA!
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 25/17-C
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ae1c0242-7895-4bb0-a666-780588f1e626&TK=a0418b5f-85f9-49ef-90a2-65f5dcd010c8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Barn-, utbildning och kultur
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bilfinger söker Servicetekniker till Karlskoga och Gullspång

Bilfinger Industrial Services Sweden AB ingår i Bilfingerkoncernen som består av cirka 40 000 anställda runt om i hela världen. I Sverige består verksamheten av 1100 anställda med verksamhet i hela landet, huvudkontoret ligger i Kungälv. Vår kärnverksamhet är underhåll, ingenjörstjänster och verkstadsservice inom petrokemi-, massa-, energi- och gruvindustrin. Läs mer om oss på: http://www.is-sweden.bilfinger.com/

Hos oss på Bilfinger är vi angelägna om att skapa värden och förbättringar tillsammans med våra kunder. Vår absolut viktigaste resurs i detta arbete är våra kompetenta medarbetare och kombinationen av våra anställdas färdigheter. I vår verksamhet står höga krav på kvalitet, säkerhet och kompetens i fokus. Som anställd erbjuds du att vara en del av en  företagskultur baserad på engagemang, ansvarstagande och affärsinriktning i ständig utveckling. Bilfinger är ett hållbart företag med finansiell styrka och tillväxtambition.

Till vår verksamhet Vattenkraft på orterna Karlskoga/Gullspång söker vi nu flera

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu 2st servicetekniker till verksamhetsområdet Vattenkraft.

Du kommer främst att jobba med drift och underhåll enligt förutbestämda planer samt akut avhjälpande underhåll och reparationer. Beredskapstjänstgöring ingår i befattningarna.

Dina arbestuppgifter kommer vara:

• Identifiera fel, dokumentera och skriva notifikationer.
• Ansvara för att arbetena utförs enligt gällande HSEQ regelverk.
• Ansvara för att arbetena utförs inom planerad tids- och kostnadsram.
• Avrapportera arbetsorder.
• Bereda akuta arbeten.
• Föreslå förbättringar gällande drift, underhåll och verksamhet.


Stationering

Tjänsterna innebär stationering i Karlskoga / Gullspång. Resor och arbete på annan ort kan förekomma. Stationeringarna ingår i arbetsområdet Gullspångsälven.

Utbildning & kompetens

Du har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande, med inriktning mot el eller drift och underhåll. Vi vill gärna att du har några års yrkeserfarenhet. Du arbetar på ett analytiskt, noggrant och riskmedvetet sätt. Dessutom arbetar du bra i team, men utför arbetsuppgifter även självständigt då det krävs. Du tycker om utmaningar samt är initiativrik och flexibel.

• God datorvana
• B-körkort
• God svenska i tal och skrift


Ytterligare kunskaper inom el, mekanik eller hydraulikområdet är meriterande.

Sista ansökningsdag: 2017-05-18

Vi ser fram emot din ansökan.

Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi har valt våra rekryteringsvägar och undanber kontakt från annonsörer och rekryteringsbolag.

 

Kontaktpersoner

Bengt K Carlsson

Team Manager, Bilfinger Hydro Power

Tel: 0703-297069

Facklig kontaktperson;

Bengt-Åke Jansson

SEF

Tel: 0703-208820
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Servicetekniker, elkraft
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.is-sweden.bilfinger.com/arbeta-hos-oss/?aguid=D773ED7927004DE8876CE00F46A02B1A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bilfinger Karlstad
Våxnäsgatan 10
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: www.is-sweden.bilfinger.com/
  
Platsannons

Vi söker två biståndshandläggare som vill göra skillnad

Gullspångs kommun söker nu dig som vill arbeta för att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett liv på samma villkor som alla andra. Du som vill ha ett meningsfullt arbete där du dagligen faktiskt gör skillnad för människor. Få uppdrag kan vara viktigare! Är du en av de biståndshandläggare som vi söker?

En av tjänsterna är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde efter överenskommelse.
Den andra tjänsten är ett vikariat för en av våra kollegor som ska vara föräldraledig, med start snarast möjligt. Vikariatet sträcker sig till och med 180831 eller till dess att ordinarie personal återgår i tjänst.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som biståndshandläggare arbetar du självständigt med utredning, bedömning och beslut samt uppföljning av insatser enligt LSS och SoL. Hos oss innebär det ett varierat och utåtriktat arbete med många kontakter i en utvecklande miljö där du får ta ett stort egenansvar. Men du är inte ensam du är en del i ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge klienterna bästa möjliga service.

I det dagliga arbetet ingår dokumentation, klientmöten, delta i/leda vårdplaneringar och teammöten, samverkan externt och internt samt att delta i olika gruppmöten.

KVALIFIKATIONER
För att bli vår nya biståndshandläggare har du socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person är du trygg, positiv och ansvarstagande samt brinner för att skapa förutsättningar för dina klienter att leva ett liv med samma möjligheter som alla andra.

Vi förutsätter att du kan planera och organisera ditt arbete och har goda teoretiska kunskaper om lagstiftningen i LSS och SoL. Då arbetet innebär mycket kontakter, både extern och internt, behöver du ha lätt för att samarbeta, vara serviceinriktad samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. För att lyckas i rollen krävs även att du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan sammanfatta information och göra omdömesgilla avvägningar och prioriteringar. Naturligtvis har du goda IT-kunskaper.

Har du erfarenhet av myndighetsutövning i offentlig sektor är det meriterande likaså kvalifikationer från vårdplaneringsteam samt handläggning inom både LSS och SoL.

Är du intresserad?
Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen att bli en i vårt team!

ÖVRIGT
I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid och möjlighet till friskvård på arbetstid. Vi har även generösa flextidsavtal för dig som anställd med möjlighet att anpassa din egen arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

OBSERVERA!
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 48/17-B
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=62447174-c0dc-4600-92bd-4cd73e9f9a78&TK=de551621-f341-4b08-a32e-c4f3885326fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Social verksamhet
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Samhällsplanerare

Vad är livskvalité för dig?
Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet!
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk:
https://gullspang.se/Gullspangs-kommun/Bygga--Bo/Flytta-till-Gullspangs-kommun.html

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en samhällsplanerare. I arbetet ligger ansvar för att analysera, planera och genomföra uppdrag inom samhällsplanering som bland annat gestaltningsfrågor, infrastruktur och kollektivtrafik. I arbetsuppgifterna ingår även samverkan med civilsamhället, andra myndigheter och samverkansorgan. Som samhällsplanerare ingår man i ett utvecklingsteam där samverkansprojekt mellan olika verksamhetsgrenar pågår och där man har stort egenansvar för planering och genomförande inom sitt område.

Som samhällsplanerare ska man ge en god service till företag, föreningar och privatpersoner. Man är kommunens representant gentemot andra myndigheter som Trafikverket, Länsstyrelsen, Västra Götalandsregionen med flera.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha en högskole-/universitetsutbildning inom samhällsbyggnadsområdet eller motsvarande kompetens. Erfarenhet från liknande arbete är en merit.
Som person har du lätt för att självständigt planera och genomföra uppgifter. Du tar ansvar och har förmåga att skapa förtroende och bygga goda relationer då du förväntas delta i nätverk och skapa samverkan. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter och utredningsuppdrag i projektliknade former varför det förutsätts att du är en god organisatör.

Arbetet kräver att du har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift samt har goda datakunskaper. Du måste ha förmåga att snabbt sätta dig in i helt nya områden, söka information, analysera, dra slutsatser samt dokumentera. Ditt intresse för utvecklingsarbete är stort och som person har du hög servicekänsla och ser lösningar och möjligheter där andra ser hinder och problem. Vi förutsätter att du har en god kommunikativ förmåga och att du har vana av att informera skriftligt och muntligt till olika målgrupper. Du är bra på att arbeta självständigt men även i team när arbetsuppgifterna kräver det.

Du innehar B-körkort. Tillgång till egen bil är en fördel.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Samhällsplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 47/17-A
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39f0524e-4db9-4e92-ba0c-9145ab1b67e3&TK=6683ace6-3750-4835-bb6b-5bd50b745d0f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Ledningsverksamhet
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Samordnare

Vad är livskvalité för dig?
Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet!
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk:
https://gullspang.se/Gullspangs-kommun/Bygga--Bo/Flytta-till-Gullspangs-kommun.html

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en samordnare till kommunledningskontoret i Hova. Arbetsuppgifterna är bland annat att handlägga föreningsbidrag samt att hålla kontakt och dialog med representanter från föreningslivet. Att vara en naturlig kontaktväg in i kommunen för föreningar samt ge god service. Även övriga administrativa sysslor kan förekomma som kontering av fakturor, diarieföring, postsortering med mera.

Hälften av arbetstiden utgörs av arbetsuppgifter på uppdrag från de kommunala bolagen Gullspångsbostäder AB samt Skagerns Energi AB. Där blir du en nyckelperson i införandet av sopsortering för bolagets hyresgäster. Uppdraget innebär planering och uppsökande informationsverksamhet utanför ordinarie kontorstid. I bolagets uppdrag ingår även att inventera och uppdatera de privata hyresvärdarna för att lättare kunna hitta bostäder till nyanlända. Samt att sköta vissa ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en för arbetet adekvat utbildning. Du är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Då arbetet innebär en hel del externa kontakter lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens, god samarbetsförmåga samt förmåga till långsiktigt relationsbyggande med målgruppen.
Som person har du lätt för att självständigt planera och genomföra uppgifter. Du tar ansvar och har förmåga att skapa förtroende och bygga goda relationer.

Arbetet kräver att du har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift samt ha goda datakunskaper. Som person har du hög servicekänsla och ser lösningar och möjligheter där andra ser hinder och problem. Vi förutsätter att du har en god kommunikativ förmåga och att du har vana av att informera skriftligt och muntligt till olika målgrupper. Du är bra på att arbeta självständigt men även i team när arbetsuppgifterna kräver det. Det är en fördel om man har kunskap om lokalsamhället samt erfarenhet av förvaltningsarbete.

Du innehar B-körkort. Tillgång till egen bil är en fördel.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Kvalitetssamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Visstidsanställning på 2 år. Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 46/17-A
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bbcadbb9-d728-4a82-b7b4-622e759f8ee2&TK=e0c77506-1fd4-48e6-becf-940bacba2be0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Ledningsverksamhet
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinskt ansvarig sjuksköterska

Till en inspirerande och utmanande roll som medicinskt ansvarig sjuksköterska söker vi nu dig som vill ansvara för- och utveckla den kommunala hälso- och sjukvården i Gullspångs kommun. Har du förmåga och vana av att inspirera andra och på ett positivt och utvecklande sätt utbilda inom ditt expertisområde kan detta vara jobbet för dig!

Vad är livskvalité för dig?
Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet!
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk:
https://gullspang.se/Gullspangs-kommun/Bygga--Bo/Flytta-till-Gullspangs-kommun.html

ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som MAS hos oss innebär att du ansvarar för arbetsuppgifter beskrivna enligt gällande lagstiftning, du granskar och följer upp verksamheterna utifrån lagkrav och på uppdrag av verksamhetschef samt föreslår förbättringsåtgärder utifrån identifierade brister. 
 
Som MAS informerar du om lagar och riktlinjer samt utvecklingen inom patientsäkerhetsområdet.
Uppdraget innefattar även att ta fram styrdokument enligt lagstiftning och följa upp att verksamheterna arbetar systematiskt med patientsäkerhet. Du kommer också att vara systemansvarig för HSL i Procapita vilket innebär bland annat att utveckla systemet och implementera nya moduler.
 
I ditt uppdrag samverkar du bland annat med enhetschefen för hälso- och sjukvård och du kommer att ingå i ledningsgruppen för vård- och omsorg som består av vård- och omsorgschefen, enhetschefer, utvecklingsledare och SAS. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
* att ge råd och stöd i hälso- och sjukvårdsfrågor.
* att utifrån gällande föreskrifter utfärda riktlinjer samt vara ett stöd i framtagandet av rutiner
och anvisningar.
* att tillgodose att vård och behandling som planeras sker i samråd med patienten/vårdtagaren och/eller dennes anhörig/närstående.
* att tillgodose att patienten/vårdtagaren får vård och behandling i överensstämmelse med
vetenskap och beprövad erfarenhet och med etisk förhållningssätt.
* att genom årlig tillsyn tillse att kvalitetssystem kontinuerligt underhålls och utvecklas samt
att personalen är väl informerad om dessa.
* att tillse att rutiner för avvikelser och klagomålshantering finns.
* att anmäla enligt Lex Maria till Socialstyrelsen om patient/vårdtagare utsatts för allvarlig
skada eller risk för skada i samband med vård och behandling.
* att kontinuerligt informera och redovisa för ansvarig nämnd, för verksamhetsansvariga och
personal, samt företrädare för pensionärs- och andra intresseorganisationer om resultaten
från kvalitetssäkringar och andra utvärderingar.

Uppdraget som MAS ligger på ca 50%. För den som vill finns möjlighet att arbeta på en högre tjänstgöringsgrad med utvecklingsuppdrag inom vård- och omsorgsverksamheten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, geriatrisk eller psykiatrisk vård, MAS eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har några års verksamhetskunskap och vana av att arbeta i en politiskt styrd verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetet som MAS. 

Vi söker dig som är självgående, initiativtagande och med god samarbetsförmåga. Du är en stabil
person som är van vid att driva dina frågor själv och är trygg i det. Du tycker om att driva frågor på en strategisk nivå, du är tydlig i din kommunikation samt uttrycker dig väl i tal och skrift. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

ÖVRIGT
I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder möjlighet till friskvård på arbetstid. Vi har även generösa flextidsavtal för dig som anställd med möjlighet att anpassa din egen arbetstid.  

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

OBSERVERA!  Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% med möjlighet att arbeta 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-04 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 45/17-B
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=30963df3-44c9-41a5-9217-fe0ce32cc52f&TK=38a0bca8-411f-4097-bfd3-7e3a2fbc263e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Vård- och omsorg
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Reparatör till Zinkano

Verksamhetsbeskrivning
Vår affärsidé är att möta marknadens behov genom att vara en komplett legoytbehandlare. Huvudinriktningen och styrkan skall ligga i elförzinkning, zink-nickel samt zink-järnbehandling. Vi ska vara ledande inom branschen för våra huvudområden genom att sträva mot ständiga förbättringar av våra processer och erbjuda våra kunder den service som de eftersträvar. Huvudsakligt kundsegment är bilindustrin och dess underleverantörer.

Arbetsuppgifter
Som reparatör hos oss blir du en viktig kugge i den dagliga driften som säkerställer att produktionen kan löpa på utan avbrott.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är erfaren allroundmekaniker som har kunskaper inom både vvs, el, svets och lödning. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara lösningsfokuserad och kvalitetsmedveten.

Arbetet är heltid, dagtid och är en tillsvidaretjänst som inleds med provanställning.

Körkort behövs inte för tjänsten ifråga men kan behövas för att ta sig till och från arbetsplatsen.

Välkommen snarast med din ansökan till ld@zinkano.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ld@zinkano.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Zinkano AB
Box 25
54821  HOVA 
Hemsida: http://www.zinkano.se
  

Platsannons

Kvalitets - och miljöansvarig till Zinkano

Verksamhetsbeskrivning
Vår affärsidé är att möta marknadens behov genom att vara en komplett legoytbehandlare. Huvudinriktningen och styrkan skall ligga i elförzinkning, zink-nickel samt zink-järnbehandling. Vi ska vara ledande inom branschen för våra huvudområden genom att sträva mot ständiga förbättringar av våra processer och erbjuda våra kunder den service som de eftersträvar. Huvudsakligt kundsegment är bilindustrin och dess underleverantörer.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en miljö - och kvalitetsansvarig medarbetare vars huvuduppgift är att systematiskt analysera och förbättra de kvalitets - och miljömål som krävs från våra kunder.

Kvalifikationer
Du ska vara oerhört kvalitetsinriktad med god analytisk förmåga. Du ska dessutom ha en god administrativ vana då du ska skriva rapporter som ska skickas vidare till ledningen.

Erfarenhet från tidigare uppdrag inom kvalitetsuppföljning är mycket meriterande och gärna inom fordonsindustrin.

Du ska tycka om att jobba metodiskt och i samarbete med andra.

Arbetet är heltid, dagtid och är en tillsvidaretjänst som inleds med provanställning.

Körkort behövs inte för tjänsten ifråga men kan behövas för att ta sig till och från arbetsplatsen.

Välkommen snarast med din ansökan till ld@zinkano.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Kvalitetsmätare, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ld@zinkano.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Zinkano AB
Box 25
54821  HOVA 
Hemsida: http://www.zinkano.se
  

Platsannons

Kock till fisk- och skaldjursrestaurang under sommaren

I Otterbäcken ligger denna fisk- och skaldjursrestaurang med omkring 100 sittplatser (ute och inne). Här serveras bland annat fisk ifrån Vänern tillsammans med lokal öl. Hit söker vi nu personal inför sommaren 2017. Du jobbar ensam för det mesta i det tre år gamla köket där du tillsammans med krögaren ansvarar för råvarubeställning, städning och egenkontroll. Vidare så kommer du att jobba utefter ett schema som planeras genom dina önskemål men det kommer ligga på omkring 50 timmar i veckan (måndag till söndag). med någon dag eller två ledigt i veckan.
Du bör ha några års erfarenhet från a la carte och att ha jobba självständigt i ett restaurangkök.
Utbildning och erfarenhet ses som meriterande vid urvalsprocessen.

Under sommaren kommer några temadagar att hållas med trubadur och olika bufféer.

Som krögare ställer jag krav på en bra och jämn kvalitet på det som lämnar köket och att du har en servicekänsla samt ser till gästens önskemål.

Lön och tillträde efter överenskommelse!

Boende kan ev. ordnas...

För frågor är det bara att höra av sig, samt ansöka via mail med cv och personligt brev.

Du bör ha kunskap och tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet som a la carte kock och att vara flexibel, stresstålig och att kunna jobba enskilt.
utbildning eller erfarenhet som motsvarar annonsen ses som meriterande vid urvalsprocessen.Du jobbar i regel ensam i ett tre år gammalt restaurangkök med gasspis och med bra förvaringsutrymmen. Restaurangen har totalt omkring 100 sittplatser fördelat på en uteservering och en del inomhus. under högsäsongen har restaurangen omkring 150 matgäster om dagen. Där många är turister på genomresa.

mestadels består menyn av fisk och skaldjur tillsammans med kompletterande kött och vegetarisk rätt. några förrätter och desserter kompletterar upp menyns helhet.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidmaj-augusti eller efter överenskommelse. 80% eller merlön efter överenskommelse fast timlön inkl. semesterersättning och ev. dricks ev. boendeavdrag utefter överenskommelse. matavdrag enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens: kock
Webbplats:
Epostadress: alexander.eric.william@gmail.com
Övrigt: Urvalsprocessen sker löpande och tillträdes efter överenskommelse dock senast 16 juni.
Arbetsplats: 
Adress: Johansson Alexander
Tingbergsgatan 23
65229  Karlstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

servispersonal till fisk- och skaldjursrestaurang under sommaren

I Otterbäcken ligger denna fisk- och skaldjursrestaurang med omkring 100 sittplatser (ute och inne). Här serveras bland annat fisk ifrån Vänern tillsammans med lokal öl. Hit söker vi nu personal inför sommaren 2017. Du jobbar för det mesta tillsammans med en eller två andra servitörer/servitriser i den tre år gamla restaurangen med tillhörande uteservering. Vidare så kommer du att jobba utefter ett schema som planeras genom dina önskemål, måndag till söndag.
Du bör ha några års erfarenhet eller utbildning inom servering och servicebranschen.
Utbildning och erfarenhet ses som meriterande vid urvalsprocessen.

Under sommaren kommer några temadagar att hållas med trubadur och olika bufféer.

Som krögare ställer jag krav på en bra och jämn kvalitet på det som lämnar köket och att du har en servicekänsla samt ser till gästens önskemål.

Lön och tillträde efter överenskommelse!

För frågor är det bara att höra av sig, samt ansöka via mail med cv och personligt brev.

Du bör ha kunskap och tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet och att vara flexibel, stresstålig och att kunna jobba både enskilt och i grupp.
utbildning eller erfarenhet som motsvarar annonsen ses som meriterande vid urvalsprocessen.

Du jobbar i regel ensam i ett tre år gammalt restaurangkök med gasspis och med bra förvaringsutrymmen. Restaurangen har totalt omkring 100 sittplatser fördelat på en uteservering och en del inomhus. under högsäsongen har restaurangen omkring 150 matgäster om dagen. Där många är turister på genomresa.

mestadels består menyn av fisk och skaldjur tillsammans med kompletterande kött och vegetarisk rätt. några förrätter och desserter kompletterar upp menyns helhet.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%lön efter överenskommelse med riktlinjer från HRF
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: alexander.eric.william@gmail.com
Övrigt: Urvalsprocessen sker löpande och tillträdes efter överenskommelse dock senast juni
Arbetsplats: 
Adress: Johansson Alexander
Tingbergsgatan 23
65229  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal