Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:17

Lediga jobb i Gullspångs kommun (1447), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 291
Täthet16,77Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area554,95Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land315,44Landareal (km²)
Sjö69,08Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Digitaltryckare till Plast Petter i Hova

Om företaget
PLAST PETTER AB är ett specialist- och teknikföretag som tillverkar alla typer av kontorsprodukter i svetsad och stansad mjukplast. Vi tillverkar även plastprodukter för användning utanför kontoret inom våra produktområden Special resp Boxar och Förpackningar. PLAST PETTER AB levererar högkvalitativa produkter under det egna varumärket PETTER® till kontorsgrossister, detaljister, promotions- och reklamföretag, försvar samt sjukvård. PLAST PETTER är ett "stort småföretag" med en unikt god sammanhållning bland alla anställda. Vi omsätter årligen drygt 30 mkr. och sysselsätter omkring 27 duktiga medarbetare i Sverige samt ytterligare ett 10-tal i egen fabrik i Estland.

Om tjänsten
Som digitaltryckare ansvarar du för driften i vår printavdelning. Du kommer att ställa in och sköta vår planprinter (OCE Arizona 350), vår rullprinter (Mimaki USV-160) samt vår digitala skärmaskin.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Att efter liggande planering ställa in tryck och skär efter kundens krav
- Färgprofilering

Profil
- Du har mycket god datorvana och är bekant med Corel draw
- Du har ett öga för grafik och en känsla för detaljer för att bedöma kvalitet
- Du är praktiskt lagd och kan utföra visst mekaniskt arbete och felsökning
- Du har goda kunskaper i Svenska och Engelska
- Du kan arbeta självständigt


Vad erbjuder vi?
Ett arbete i ett företag som har ett mycket gott branschrykte och en god stämning bland alla anställda. Ett eget ansvar att genomföra dina arbetsuppgifter samt en möjlighet att utvecklas.

Ansökan:
Du ansöker till denna tjänst genom att skicka ditt personliga brev och CV via email till: siles@plast-petter.se

Vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan därför ske innan sista ansökningsdatum.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Siles Prims, per e-post siles@plast-petter.se eller per telefon 0506-48891.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Digitaltryckare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: siles@plast-petter.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Plast-Petter AB
Box 102
54822  HOVA 
Hemsida: http://www.plast-petter.se
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut – gör skillnad i människors liv

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad för människors hälsa och liv? Gullspångs kommun söker nu dig som vill vara med och utveckla rehabiliteringen tillsammans med oss. Vi erbjuder dig en flexibel tjänst, med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad i en stimulerande miljö med stort egenansvar samtidigt som du är en del av ett kollegialt sammanhang.

"Vi vill att både de äldre och deras anhöriga ska känna att vi arbetar för att ge dem den allra bästa service och kvalitet. Vi har en arbetsplats med stor flexibilitet, stort ansvar och ett nära samarbete mellan läkare arbetsterapeuter och hemsjukvården. Här finns ingen prestige utan vi arbetar tillsammans som ett team i syfte att skapa de bästa förutsättningarna för dem som vi finns till för. Den stora variationen i arbetsuppgifter, den goda arbetsmiljön och möjligheterna till kompetensutveckling gör att vi utmanas och växer som människor. Det finns en glädje och stolthet över att jobba här som smittar och du blir väl omhändertagen”.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss får du ett varierande och stimulerande arbete där du ingår som en del i vårt vårdplaneringsteam. Du ansvarar för att bedöma, planera och utföra tränings- och behandlingsinsatser samt att föreskriva personliga hjälpmedel. Arbetet bedrivs i hög utsträckning genom ett konsultativt arbetssätt med handledning, instruktion och delegering till omvårdnadspersonal. Du samverkar med patienten och anhöriga genom att delta i vårdplaneringar och samarbetar med andra yrkeskategorier i team. I arbetsuppgifterna ingår även att utveckla rehabiliteringsarbetet inom verksamheten.

All dokumentation sker i ärendehanteringssystemet procapita.

Tjänsten ger möjlighet till flexibel tjänstgöring och kan kombineras med annat.

KVALIFIKATIONER
Du är leg Sjukgymnast/fysioterapeut.

För att skapa trygghet hos våra brukare strävar vi i Gullspångs kommun efter att ha det ordinära boendet som självklar utgångspunkt för insatserna och vi hoppas att du gör det samma. Du har en god förmåga att arbeta i team tillsammans med andra samtidigt som du kan ta ett eget ansvar. Tjänsten kräver att du kan arbeta strukturerat och målinriktat utifrån brukarens individuella behov. Du behöver också vara en god pedagog så att du kan handleda såväl brukare som personal i vardagssituationer.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, bemötande och attityder. Du ska medverka till en positiv anda, gott samarbete och kamratskap.

ÖVRIGT
Gullspångs kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Gullspång som boendeort
Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk www.gullspang.se/livskvalitet
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 180301 eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: 99/17-B
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7273c11a-98bf-438e-a126-ee379226b0ff&publishCode=AMS&TK=3bc52ec5-c7b8-4c76-814f-4c03b8be1151
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Vård- och omsorg
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Projektledare introduktionsprogrammet

Barn-, utbildning och kulturverksamheten i Gullspång ska starta upp en ny verksamhet. Introduktionsprogram för obehöriga elever. https://www.skolverket.se/skolformer/gymnasieutbildning/gymnasieskola/program-och-utbildningar/introduktionsprogram

Gullspång som boendeort
Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen
täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk: https://gullspang.se/Gullspangs-kommun/Bygga--Bo/Flytta-till-Gullspangs-kommun.htmlARBETSUPPGIFTER
Som projektledare kommer du att leda och driva projektet ”att starta introduktionsprogram i Gullspångs kommun”.
Introduktionsprogrammet kommer att starta hösten 2018, och riktar sig till elever som inte har fullständig behörighet till gymnasiet . Programmet bygger på ett elevcentrerat och problembaserat förhållningssätt, vilket betyder att teori och praktik integreras fullständigt. Målet är att förbereda eleven för framtiden, och ge verktyg som stödjer ett livslångt lärande. Du kommer att jobba med att skapa ett positivt varumärke och marknadsföra programmet ut mot elever i Gullspång. Du kommer att skapa organisationen runt projektet, och genomföra uppstart av introduktionsprogrammet i Gullspång. Du kommer dessutom att undervisa på introduktionsprogrammet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan inspirera ungdomar, och som alltid ser det goda hos människor. Du kan motivera, och du kan få en individ att se sina styrkor. Du är kreativ, och du vill skapa nytt. Du är inte rädd för att prova nya undervisningsformer och nya arbetssätt. Du har ett genuint intresse för människor och vill hitta varje individs egen drivkraft. Du förstår vikten av att individanpassa undervisning, och du har ett pedagogiskt förhållningssätt som skapar trygghet hos elever.

Vi kommer att arbeta i team vilket förutsätter god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

OBSERVERA!
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Detta är en projektanställning med möjlighet till en tillsvidareanställning Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde omgående.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 93/17-C
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=48ffdbd3-4bee-4fbe-ba1f-27cc30450bb3&publishCode=AMS&TK=9af848f3-6f92-4f81-bc65-44924da42df6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Barn-, utbildning och kultur
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Extrajobb i butik som varuplockare

För kommande uppdrag söker vi varuplockare i aktuell region. Tjänsten som varuplockare innebär att säkerställa att kundföretagens hyllor är fyllda med varor. En kund kan bara handla det som finns i hyllan och fyllda hyllor signalerar nya och färska produkter.

Du kommer att arbeta med olika produkter inom olika segment och inriktningar. Främst kommer uppdraget dock att handla om varuplock av godis. Exempel på andra avdelningar som kan komma att bli aktuella är kolonial, bröd och färskvaror.

Arbetet innefattar även återrapportering till arbetsgivaren.

Vi söker dig som är flexibel och vill arbeta extra i butik med påfyllning av varor. Uppdragen varierar beroende på kundens önskemål och tjänsten innefattar att du med kort varsel kan bli ombedd att arbeta så därav kan timmarna bli fler. Vi ser gärna att du har annan huvudsaklig sysselsättning då uppdraget är ett extrajobb och passar dig som är i behov av några extra timmar. Du kommer erbjudas timmarna på ett rullande schema med fasta plockdagar.

Som sökande är det en förutsättning att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket. Kan du även kommunicera på engelska är det meriterande. Vi ser gärna att du arbetat med varuplock tidigare och det är meriterande om du har erfarenhet av godisplock. Då tjänsten innebär arbeta i olika butiker ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil. I arbetet som varuplockare är det viktigt att du är effektiv, driven och ansvarstagande. Du måste kunna arbeta systematiskt där du är både är ordningsam, strukturerad samt noggrann.

Som sökande är det centralt att du är serviceinriktad och har en god social förmåga. Du ska kunna ge ett professionellt bemötande i kontakt med kunder som frågar efter varor.Personalhuset Staffing Group har som affärsidé att hjälpa kunderna till merförsäljning genom butiksaktiviteter som väcker konsumenternas nyfikenhet och köpglädje. Vi erbjuder specialister till allt som ska skötas i eller utanför en butik. Oavsett vad vi hjälper till med ska det innebära en tydlig kvalitetshöjning. Våra kunder finns i stort sett i hela Sverige.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://personalhuset.se/jobb/?src=https%3a%2f%2fsecure.webtemp.no%2fWebtempCVPortal%2fstillingsingle.aspx%3fk%3d60%26id_utleie%3d3001781
Epostadress: anna.fransson@personalhuset-sg.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Personalhuset Staffing Group AB
Norra Stationsgatan 93
11364  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.personalhuset.se
  
Platsannons

Behandlingsassistent Solbackens Akut-/Utredningshem i Hova

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Behandlingsassistent Solbackens Akut-/utredningshem i Hova

Inom divisionen Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård, behandling och utredning. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, sjuksköterskor, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Solbackens akut-/utredningshem är en del av Humana. Solbacken är ett charmigt hus beläget strax utanför Hova. Vi har en stor trädgård med en köksträdgård och stora möjligheter till egen odling. Verksamheten har 5 platser och tar emot pojkar mellan 13-21 år. 

Vi arbetar med evidensbaserade metoder med utgångspunkt i beteende- och inlärningspsykologisk teori. Solbacken vill ge varje ungdom bättre möjligheter att fungera i sin vardag och vi tar emot ungdomar både akut och/eller för utredning. Vi välkomnar ungdomar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik och som ofta haft flera tidigare misslyckade insatser. Andra problemområden kan vara ångest, skolproblem, nedstämdhet, isolering, svårigheter med ilska eller impulskontroll, konfliktfyllda relationer samt olika former av riskbeteenden.

Vi bedriver individuell vård och behandling där varje klient har en egen vårdplan och/eller ett utredningsuppdrag utifrån deras enskilda behov, utifrån den utformas en genomförandeplan i samråd med klient, kontaktperson och uppdragsgivare, vid behov är även fler med vid utformandet. Vi har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ser möjligheter istället för problem.    

Personal

I personalgruppen ingår föreståndare, samordnare samt behandlingsassistenter och kock. Psykiatriker, psykolog, läkare och sjuksköterska finns att tillgå.

Arbetsuppgifter

Som behandlingsassistent blir du en viktig del i det dagliga arbetet kring ungdomarna genom att bla möta och observera dem i deras vardag samt ha motiverande och stödjande samtal. I tjänsten ingår även kontaktmannaskap och dokumentation som en viktig del av arbetet samt att vara en del av den dagliga driften av boendet. I de fall ungdomarna är placerade för utredning, utföra vissa tester och intervjuer samt ansvara för att sammanställa beteendeobservationer.

Kvalifikationer

Vi söker en varm, positiv och nyfiken person. Vill att du är trygg i dig själv för att klara konflikter och gränssättningar. Du är stresstålig, trygg och lösningsfokuserad och du skall ha goda förutsättningar att att arbeta i en ibland tuff psykosocial arbetsmiljö. Hos oss får du också möjlighet att delta i utvecklingen och förändringsarbetet av enheten främst vad gäller utredning men också av de metoder som används och som skall implementeras. Du är socionom, socialpedagog, beteendevetare, behandlingspedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och unga i liknande verksamhet, erfarenhet av MI och KBT och/eller annan relevant evidensbaserad metod samt erfarenhet av utrednings-/behandlingsarbete. En förutsättning för arbetet är god förmåga att samverka såväl internt med personal, ungdomar och övriga kollegor, som externt med socialtjänst, ungdomarnas familj och nätverk, samt andra förekommande aktörer.

God dokumentationskunskap är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har B-körkort, då arbetet ibland innefattar resor utanför boendet.

Arbetet är mångsidigt och du kommer att ha stor möjlighet att påverka enheten. Glädje, engagemang och ansvar är våra värdeord, som genomsyrar verksamheten.

 

(REGISTERKONTROLL
Den 1 juli 2007 trädde lagen (2007:171) om registerkontroll av personal vid hem för vård eller boende som tar emot barn i kraft. För den som erbjuds en tjänst eller liknande vid ett sådant hem skall en kontroll av om han eller hon förekommer i belastnings- eller misstankeregistren göras.)

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid/Kvällstid/Helg/Jour Heltid 100%Månadslön Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=931
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Solbacken 5,Herrängen
54891  Hova Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  

Platsannons

ELINSTALLATÖRER SÖKES

Som installationselektriker kommer du att ha ett mycket omväxlande arbete. Våra kunder finns såväl på privatsidan som inom industrin och lantbruk.

Du ska ha ett ECY- eller ett ETG-certifikat eller annan likvärdig utbildning.
Gärna några års erfarenhet.
B-körkort är ett krav.
Du ska kunna arbeta självständigt och ha en god social förmåga.

Vi är ett mindre företag inom elbranschen med 7 anställda. Förutom installationsrörelsen driver vi även en ELON-butik.
Vi utgår ifrån Hova. Våra kunder finns inom Hova-Gullspångs samt angränsande kommuner Töreboda, Laxå och Mariestad.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6-månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Installationselektriker
Webbplats:
Epostadress: silvia.olsson-schudel@hovael.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hova Elektriska Installations AB
Torggatan 6
54832  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Behandlingssamordnare Källtorp HVB i Hova

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana.

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Behandlingssamordnare Källtorp HVB i Hova

Behandlingshemmet Källtorp  är en del av Humana.   

Vi arbetar evidensbaserat med utgångspunkt i beteende- och inlärningspsykologisk teori. Vi jobbar låg-affektivt med MI som förhållningsätt och har det goda värdskapet som utgångspunkt. Behandlingshemmet Källtorp vill ge varje ungdom bättre möjligheter att fungera i sin vardag. Vi välkomnar ungdomar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik och som ofta haft flera tidigare misslyckade insatser. Andra problemområden kan vara ångest, skolproblem, nedstämdhet, isolering, svårigheter med ilska eller impulskontroll, konfliktfyllda relationer samt olika former av riskbeteenden.

Vi bedriver individuell vård och behandling där varje klient har en individuell vårdplan utifrån sina enskilda behov, vi utformar en genomförandeplan i samråd med klient, kontaktperson och uppdragsgivare, vid behov är även andra med vid utformandet. Vi har ett lösningsfokuserat förhållningssätt och ser möjligheter istället för problem.    

Personal

I personalgruppen ingår föreståndare, samordnare, samt behandlingsassistenter. Psykiatriker, psykolog, läkare och sjuksköterska finns att tillgå.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som behandlingssamordnare innebär att du blir en del i ett engagerat och kompetent team som håller en hög professionell nivå. En trygg struktur och lågaffektivt bemötande är grundstenar i detta arbete. Du driver verksamheten framåt behandlingsmässigt tillsammans med föreståndare/behandlingsassistenter enligt Humanas övergripande mål och strategier. Du svarar på förfrågningar från de olika socialtjänsterna och tar beslut om in-och utskrivningar och du kommer även att ingå i en jourgrupp med föreståndare och samordnare för alla de Humana enheter som finns i närområdet. Jouren innebär att du under din jourvecka finns tillgänglig för jourärenden som kan uppstå på de olika enheterna efter kontorstid samt på helgen.

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Rekrytering sker fortlöpande. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Kvalifikationer och ansökan

Vi söker dig med flerårig erfarenhet inom vård och omsorg. Med fördel har du en tidigare erfarenhet som ledare i en liknande roll som exempelvis samordnare, avdelningschef eller enhetschef.

Arbetet är mångsidigt och du kommer att ha stor möjlighet att påverka enheten. Glädje, engagemang och ansvar är våra värdeord, som genomsyrar verksamheten. Lämplig utbildning kan vara: socionom, beteendevetare eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Kunskap och erfarenhet av metoder/metodiker så som MI, Connect, ADAD och Lågaffektivt bemötande är meriterande och vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva och utveckla olika frågeställningar på ett strukturerat sätt.

För att lyckas i rollen är du trygg i dig själv med en mycket god förmåga att komunicera och skapa förtroende. Du har ett brinnande verksamhetsintresse och en vilja att arbeta utvecklingsorienterat med en syn för helheten där du kan göra skillnad. Affärsmässighet,struktur och handlingskraft är egenskaper som vi värderar högt.  Du har en förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat och att ge konstruktiv feedback. Körkort för personbil är ett krav. Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

(REGISTERKONTROLL
Den 1 juli 2007 trädde lagen (2007:171) om registerkontroll av personal vid hem för vård eller boende som tar emot barn i kraft. För den som erbjuds en tjänst eller liknande vid ett sådant hem skall en kontroll av om han eller hon förekommer i belastnings- eller misstankeregistren göras.)

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid Vi tillämpar 6 månaders provanställning Heltid 100%Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=929
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Behandlingshemmet Källtorp Box 89
54822  Hova Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Lärare sökes till Gullstensskolan yngre

Gullstensskolan är beläget i natursköna Gullspångs kommun med sin strategiska placering mitt emellan Stockholm och Göteborg. På Gullstensskolan yngre finns, förutom årskurserna F-6, fritidshem och förberedelseklass där elever som nyligen anlänt till Sverige går. Vi arbetar här med respekt, engagemang och kreativitet för att skapa barnens bästa skola, Vi har Sveriges viktigaste jobb och vi gör skillnad varje dag. Vi söker nu dig, som vill vara med och påverka tillsammans med oss.

Gullspång som boendeort
Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk www.gullspang.se/livskvalitet


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta på Gullstensskolan och undervisa i de ämnen som du har behörighet i. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningen i enlighet med de anvisningar som finns i skollag, läroplan, kursplaner.


KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker är en engagerad och flexibel pedagog med god pedagogisk förmåga. Du värderar samarbeta med kollegor högt och kan kommunicera. Vi förutsätter vidare att Du är behörig lärare och har lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har kompetens i svenska och matte. I urvalet kommer stor vikt att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid samt friskvård.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!


OBSERVERA!
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överrenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 97/17-C
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dc37f1e7-77be-4224-bcb5-9da7c8ae8ca1&TK=e67a57de-3452-4c21-8054-2efff6c5ac24
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Barn-, utbildning och kultur
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sveriges viktigaste vikarier

Vill du ha ett utvecklande och meningsfullt arbete där du kan ge unga människor en bra start i livet? Då är du välkommen att söka jobb som timvikarie hos oss inom förskola och skola då vi kontinuerligt behöver fylla på med timanställda vikarier till våra verksamheter. Vi kan erbjuda dig ett arbete där du får ta ansvar och agera som en förebild för barn och ungdomar. Det är inte alltid enkelt men garanterat roligt, utmanande och kvalificerat. Ett uppdrag som ger dig meriter för en lång tid framöver.

Gullspång som boendeort
Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk www.gullspang.se/livskvalitet


ARBETSUPPGIFTER
Som timvikarie kommer ingen dag att vara den andra lik då arbetet innebär att du går in som vikarie vid sjukdom och ledighet inom alla ämnen, från förskola upp till nionde klass

KVALIFIKATIONER
Som timvikarie inom förskola och skola hos oss är du en energisk ledare och kommunikatör – i gengäld ger vi ger dig verktyg att leda och lära andra. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet eftersom du ofta byter arbetsplats och kan bli uppbokad med kort varsel. Vi förutsätter att du är social och har lätt för att skapa relationer samt samarbeta med andra. Vi lägger även stor vikt vid din förmåga att ta ansvar och ha ett gott omdöme.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Om du är aktuell som vikarie kommer vi att kontakta dig.


ÖVRIGT
I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

OBSERVERA!
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 69/17-C
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70d08d3f-17a3-4de4-9e11-7ba5c74900d0&TK=b9160121-4a80-439d-8437-f4502972efd3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Barn-, utbildning och kultur
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare

Vi söker nu fler engagerade och kreativa pedagoger till våra förskolor Näckrosen, Lysmasken och Mars-Pluto i Gullspångs kommun. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos en stor arbetsgivare samt arbetsplatser som lägger fokus på kreativa lärmiljöer, lek och ett temabaserat arbetssätt. Som medarbetare hos oss är du med varje dag och formar vår gemensamma framtid. Tillsammans gör vi skillnad och bildar, vill du vara med?

Gullspång som boendeort
Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt.
Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss.

Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet
Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk www.gullspang.se/livskvalitetARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Du arbetar utifrån aktuella styrdokument och planerar, genomför, dokumenterar samt utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Pedagogisk dokumentation ligger till grund för utveckling av verksamheten och är en viktig del i vårt systematiska kvalitetsarbete. I din roll som förskollärare ingår också att hålla värdegrunden levande som en del i det hållbara utvecklingsarbetet. Vi arbetar varje år utifrån ett specifikt tema i vår verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad och legitimerad förskollärare med stort engagemang och kreativitet. Med din energi och flexibilitet sätter du fokus på barnen utifrån deras behov och perspektiv, du ser inga hinder utan enbart möjligheter. Vi förutsätter att du har ett professionellt förhållningssätt till ditt arbete och kan skapa och upprätthålla goda relationer med såväl barn och vårdnadshavare, som kollegor och ledning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid och möjlighet till friskvård på arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

OBSERVERA!
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-09-26
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast möjligt eller efter överenskommelse Intervjuer och tillsättning kommer att ske löpande under rekryteringsperioden.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 82/17-C
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8debfe98-c8c4-4c78-b254-354d36db5993&TK=8cea26fe-e88f-42e4-ae27-372179aee532
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gullspångs kommun Barn-, utbildning och kultur
Box 80
54822  Hova Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal