Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:32

Lediga jobb i Grums kommun (1764), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 093
Täthet23,54Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area478,81Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land386,36Landareal (km²)
Sjö47,87Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Produktionsplanerare, Stora Enso Gruvöns Sågverk

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 26 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran.

Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 110 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Sågverket producerar årligen cirka 350 000m3sv och har en vidareförädling i form av pelletstillverkning. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildar vi Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att planera produktion på sågen och torken enligt kontrakt och lastorder så att Gruvöns sågverk kan leverera rätt mängd och rätt kvalitet i tid till kund. Du kommer även att genomföra optimering av produktion på timmersortering, såg och torkavdelning. En annan viktig del i arbetet är att leda och delta i olika förbättringsprojekt.

Du kommer att arbeta i en grupp om 4 personer som har ansvar för all produktionsplanering för hela anläggningen och rapporterar till Market Service Manager. Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt men att du också är en god lagspelare i arbetsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Göra sågorder
- Planera körordning tillsammans med personalen på sågen/torken
- Informera om förseningar/avvikelser
- Följa upp/ godkänna sågorder
- Följa upp/utveckla timmerklasser och postningar
- Medverka i förbättringsprojekt

Varaktighet: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Tillträde: Omgående
Arbetstid: Heltid, Dagtid

Kvalifikationer
Du är troligtvis nyutbildad civilingenjör, jägmästare, civilekonom eller har annan motsvarande relevant utbildning. Kunskap om träteknik och sågverk ser vi som mycket meriterande.

Som person är du engagerad, strukturerad och affärsmässig. Du har en stark analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i nya problemställningar. Ansvarstagande och noggrannhet är också viktiga egenskaper för oss. Då du kommer vara en viktig länk mellan olika delar i organisationen är det viktigt att du som person har du god samarbetsförmåga, social kompetens och tänker ur ett kundperspektiv. Du kan utan problem prioritera inkommande arbetsuppgifter.
För att klara av jobbet så bör du ha goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i både tal och skrift samt ha goda datakunskaper.

Intresserad? Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi tar ej emot ansökan via Manpower eller Experis hemsida. Ansökan tas endast emot via Stora Ensos karriär sidor!
För att ta dig vidare till Stora Ensos karriärs sidor klicka på länken nedan.
Klicka här

Om ovan länk inte fungerar kan du kopiera nedan länk och kistra in i din webbläsare så kommer du till Stora Ensos karriär sidor.
https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=svKontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Stora Enso med Experis. Vi har löpande urval vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan snarast, dock senast 2 juni, 2017.

Vill du ha ytterligare information kan du kontakta rekryteringskonsult på Experis, Katarina Glennert via telefon 054-22 18 81.

Fackliga företrädare
Henrik Salberg, telefon 0730-387762
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 22907
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=a2dsZW5uLjgxNzExLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66433
66433  1764 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.ARBETSUPPGIFTER
Grums kommun söker en studievägledare till grundskolan, språkintroduktion, vuxenutbildningen och kommunala informationsansvaret. Du kommer i huvudsak att arbeta på grundskolan och vara placerad på kommunens 4-9 skola, samt arbeta i det kommunala informationsansvaret som också omfattar vägledning av vuxna.

Arbetsuppgifter, ett urval:
- Vägledningssamtal med ungdomar och vuxna
- Administration av prao
- Projektledare vid samverkansprojekt skola-näringsliv
- Information till föräldrar inför gymnasieval
- Ingå i elevhälsoteam
- Uppföljningsansvar för 16-20-åringar
- Vara insatt i bestämmelser, behörighet, antagning och vägledning för våra elevers fortsatta studier vid universitet och högskola
- Kursadministration och betygshantering för vuxenutbildning samt hantering av ekonomi kring köp av utbildning
-Rapportera till Skolverket och SCB kring vuxenutbildningen

KVALIFIKATIONER
Du är examinerad Studie- och yrkesvägledare med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Du har data- och dokumentationsvana. Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs med att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet och förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad och uthållig.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Giltigt B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Befattningen tillsätts om erforderliga beslut fattas.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Schema. Schemalagd arbetstid, vanligtvis dagtid men kvällstid förekommer. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse , upphör: 2017-12-31 .Månadslön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A682940
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=18e372ee-a97b-4b69-a92e-b8e3f904bb37&TK=c0d5dc21-49ac-4b8d-bba3-5c6627f45df7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Barn och Utbildning
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Lärare So/Eng åk 4-9 - Jättestenskolan

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke samt skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Jättestenskolan är Grums kommuns enda skola för årskurs 4-9 och är belägen i Grums tätort. Den har cirka 450 elever fördelade på 21 klasser. På skolan finns även grundsärskola och träningsskola. Varje klass har sin/sina mentorer och alla klasser har ett eget hemklassrum. Sporthall och simhall finns inom skolområdet. Idrottsplats, ishall, terräng-/orienteringsbanor samt bibliotek finns inom gångavstånd.

ARBETSUPPGIFTER
Inför höstterminen söker vi en engagerad lärare med behörighet i ämnena SO och Engelska. Du kommer att arbeta med årskurserna 4-9 och tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en god lär- och arbetsmiljö för både elever och medarbetare samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet och tillsammans med dina kollegor skapa goda förutsättningar för elevers kunskapsutveckling.

Mentorskap kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen SO/Eng 4-9.

Du har god samarbetsförmåga samt är relationsskapande och kvalitetsmedveten. Du är en god ledare med personlig mognad och du är givetvis flexibel.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från mentorskap. Du bör ha goda IKT-kunskaper.

Före anställning ska examensbevis/legitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A682927
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c6d9cabc-b48d-43b9-bd19-d85716f2364c&TK=61405263-e426-4eb5-9a6e-4811bc560956
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola 4-9
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Förskollärare

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

I Grums kommun har vi allt från små lantliga förskolor till större centrala förskolor. Förskolechefer, pedagoger, specialpedagog, utvecklingspedagog, barn och vårdnadshavare driver tillsammans en förskola i utveckling. Allt från stora frågor kring vår organisation ner till de små frågorna på våra enskilda enheter. Vill du vara med?

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet kommer du tillsammans med de övriga i arbetslaget att planera, genomföra och utvärdera den pedagogiska verksamheten så att barnets utveckling och lärande tillgodoses utifrån de styrdokument vi har.

Utöver det har du möjligheter att vara med och utforma ditt egna uppdrag utifrån egna intressen som rör verksamhetens olika delar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare. Du har förmågan att se barns olika behov, du tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får barnen att växa och utvecklas. Du känner stolthet för ditt arbete och vill göra skillnad. Du tror på det goda samtalet med barnen, i arbetslaget och med vårdnadshavarna.

Du har lätt för att samarbeta, är positiv och lösningsfokuserad. Du är en engagerad och initiativrik person som vill vara med och utveckla verksamheten på din förskola tillsammans med dina kollegor. Du trivs med att arbeta i en verksamhet som ställer höga krav på ansvarstagande och du har förmåga att anpassa dig till nya och oväntade situationer.

Grundläggande IT-kompetens är en merit.

Vi söker även framtida förskollärare som är intresserade av tjänst vid avslutad utbildning. Vi ser även VFU som erfarenhet

ÖVRIGT
Innan anställning kan ske kommer vi begära utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A682809
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7bee3f2b-0c8d-472d-a259-989d37653f4b&TK=6436f607-ea29-4a28-bd85-09c667f4f2f9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Förskola
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Undersköterska till Edsholms äldreboende - vikariat (75%)

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

Edsholms äldreboende är beläget i Slottsbron några kilometer söder om Grums tätort. Boendet består av fyra enheter, totalt 44 platser, varav hälften är demensplatser. Avdelning Dungen, dit vi nu söker medarbetare, har 11 platser för personer med demens och behov av stöd i sin vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba tillsammans med oss? Vi kan erbjuda dig ett varierande och meningsfullt arbete där just din insats har stor betydelse för våra kunder.

Rollen som undersköterska innebär att du tillsammans med dina kollegor skapar ett värdigt och meningsfullt liv tillsammans med våra kunder. I uppdraget ingår omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska med omvårdnadsutbildning. Du ska ha god datorvana och vara väl förtrogen med dokumentation som sker kring kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som undersköterska och då särskilt inom demensvård.

Du är självständig, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har självklart ett professionellt och medmänskligt bemötande mot våra kunder och anhöriga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75% Schema. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring enligt rullande schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-09-01 , upphör: 2018-08-31 .Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: A683794
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d9f8419e-cb9a-44c2-83b8-c8593da3b348&TK=f26e8646-11fd-48c9-a701-5dee6b95abdc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, ÄO Område Edsholm
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Undersköterska till Edsholms äldreboende (75%)

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

Edsholms äldreboende är beläget i Slottsbron några kilometer söder om Grums tätort. Boendet består av fyra enheter, totalt 44 platser, varav hälften är demensplatser. Avdelning Dungen, dit vi nu söker medarbetare, har 11 platser för personer med demens och behov av stöd i sin vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba tillsammans med oss? Vi kan erbjuda dig ett varierande och meningsfullt arbete där just din insats har stor betydelse för våra kunder.

Rollen som undersköterska innebär att du tillsammans med dina kollegor skapar ett värdigt och meningsfullt liv tillsammans med våra kunder. I uppdraget ingår omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska med omvårdnadsutbildning. Du ska ha god datorvana och vara väl förtrogen med dokumentation som sker kring kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som undersköterska och då särskilt inom demensvård.

Du är självständig, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har självklart ett professionellt och medmänskligt bemötande mot våra kunder och anhöriga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Schema. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring enligt rullande schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: A683791
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=baf7b0b2-52cd-4ffa-b531-f9d1e11a8b4e&TK=20a9040e-887e-4047-9e88-de0dbbee8503
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, ÄO Område Edsholm
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Undersköterska med aktivitetstid till Edsholms äldreboende (100%)

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

Edsholms äldreboende är beläget i Slottsbron några kilometer söder om Grums tätort. Boendet består av fyra enheter, totalt 44 platser, varav hälften är demensplatser. Avdelning Dungen, dit vi nu söker medarbetare, har 11 platser för personer med demens och behov av stöd i sin vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba tillsammans med oss? Vi kan erbjuda dig ett varierande och meningsfullt arbete där just din insats har stor betydelse för våra kunder.

Rollen som undersköterska innebär att du tillsammans med dina kollegor skapar ett värdigt och meningsfullt liv tillsammans med våra kunder. I uppdraget ingår omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation.

I denna tjänst är 25% av arbetstiden avsedd för så kallad "aktivitetstid", det innebär att du genom aktiviteter av olika slag skapar en mer meningsfull vardag för de äldre. Det kan vara allt från att anordna större gemensamma aktiviteter till att sitta och hålla handen samt vara närvarande med en enskild äldre.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska med omvårdnadsutbildning. Du ska ha god datorvana och vara väl förtrogen med dokumentation som sker kring kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som undersköterska och då särskilt inom demensvård.

Du är självständig, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har självklart ett professionellt och medmänskligt bemötande mot våra kunder och anhöriga.

För att kunna utföra aktivitetstiden på ett värdefullt sätt krävs det att du är självgående, initiativrik och engagerad samt mycket intresserad av uppdraget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring enligt rullande schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: A683781
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4fe62e8d-8401-40fd-bf52-d0d91284d71d&TK=f7cfc2af-cb22-4a1d-9d6d-b09bf5bcebd3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, ÄO Område Edsholm
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Undersköterska till Edsholms äldreboende (65%)

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

Edsholms äldreboende är beläget i Slottsbron några kilometer söder om Grums tätort. Boendet består av fyra enheter, totalt 44 platser, varav hälften är demensplatser. Avdelning Gläntan, dit vi nu söker medarbetare, har 11 platser för personer utan demens men med behov av stöd i sin vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba tillsammans med oss? Vi kan erbjuda dig ett varierande och meningsfullt arbete där just din insats har stor betydelse för våra kunder.

Rollen som undersköterska innebär att du tillsammans med dina kollegor skapar ett värdigt och meningsfullt liv tillsammans med våra kunder. I uppdraget ingår omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska med omvårdnadsutbildning. Du ska ha god datorvana och vara väl förtrogen med dokumentation som sker kring kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som undersköterska inom äldreomsorg.

Du är självständig, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har självklart ett professionellt och medmänskligt bemötande mot våra kunder och anhöriga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 65% Schema. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring enligt rullande schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: A683775
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fab4c969-2eba-4ce9-8bc1-55d6af213974&TK=9c5e8596-4b4b-431d-90de-ee9aefdb9371
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, ÄO Område Edsholm
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Undersköterska till Edsholms äldreboende (75%)

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

Edsholms äldreboende är beläget i Slottsbron några kilometer söder om Grums tätort. Boendet består av fyra enheter, totalt 44 platser, varav hälften är demensplatser. Avdelning Gläntan, dit vi nu söker medarbetare, har 11 platser för personer utan demens men med behov av stöd i sin vardag.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba tillsammans med oss? Vi kan erbjuda dig ett varierande och meningsfullt arbete där just din insats har stor betydelse för våra kunder.

Rollen som undersköterska innebär att du tillsammans med dina kollegor skapar ett värdigt och meningsfullt liv tillsammans med våra kunder. I uppdraget ingår omvårdnadsuppgifter utifrån genomförandeplaner, hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt vårddokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska med omvårdnadsutbildning. Du ska ha god datorvana och vara väl förtrogen med dokumentation som sker kring kund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som undersköterska inom äldreomsorg.

Du är självständig, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har självklart ett professionellt och medmänskligt bemötande mot våra kunder och anhöriga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Schema. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring enligt rullande schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: A683750
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d43d66a0-bf3f-4291-b061-14f1c3d6e9ae&TK=029c0ca3-eb7b-4e43-b909-187823af2c43
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, ÄO Område Edsholm
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Fastighetsskötare semestervikarie HSB Värmland

Som fastighetsskötare på HSB Värmland är du med och tar ansvar för den inre och yttre miljön hos våra kunder. Vi klipper gräs och häckar, rensar ogräs, sköter om befintliga planteringar och anlägger nya. Vi städar och gör fint i och runt fastigheterna samt ser till att de boendes närmiljö fungerar på bästa sätt.
Vi söker personal för inre och yttre fastighetsskötsel med inriktning mot: - Gräsklippning -Grönyteskötsel - Trappstädning. Du skall kunna arbeta självständigt. Eftersom vi arbetar ute hos våra kunder träffar vi dem dagligen och stor vikt läggs vid personliga egenskaper. God fysisk kondition är ett krav.
HSB Värmland erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings och energikonsulter, bygg och installation, vvs och ventilation, fastighetsskötsel, lokalvård, förvaltare, ekonomer etc. Våra kunder är inte bara bostadsrättsföreningar
inom HSB utan även många privata fastighetsägare, kommunala bolag och privata bostadsrättsföreningar.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVi erbjuder ett arbete som fastighetsskötare på heltid under perioden 2017-07-03-08-18. Start- och slutdatum kan variera mht "överlappning" i början och i slutet med några dagar.Fast timlön. HSB Värmland har kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars-erik.andersson@hsb.se
Övrigt: intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: HSB Värmland
Box 141
65104  KARLSTAD 
Hemsida: http://www.hsb.se/varmland
  
Platsannons

Innesäljare till Gruvön projekt New Generation

Till vår depå på Gruvön, projekt New Generation söker Cramo omgående en innesäljare. Vi ska ge våra kunder de bästa förutsättningarna för att utföra ett bra jobb, genom att ge rätt utrustning i rätt tid med ett bra bemötande från en engagerad personal.

Att arbeta som Innesäljare på Cramo: I ditt jobb som Innesäljare på Gruvön är du vårt ansikte ut mot våra kunder både i butik, telefon. Du kommer att arbeta med försäljning och maskinuthyrning till bygg- och anläggningsföretag i projektet. Där du ger våra kunder ger service, information och råd om lämplig utrustning. Du skriver order, bokar och samordnar transporter för avhämtning eller leverans.

Vid behov kommer du även att rycka in och hjälpa till med mottagning och service på maskiner och utrustning. Allt arbete med offerter, order och lagerhantering sker i vårt affärssystem, vi använder även Officepaketet dagligen så du har god datorvana.

Du kommer att få ett stort ansvar för den dagliga verksamheten på depån.

Din bakgrund: Det vi värderar högst är dina personliga egenskaper och att du är en driven person som har viljan att lära dig. Vi ser att du har intresse för vår bransch, fullgjord gymnasieutbildning eller likvärdig erfarenhet och god datorvana. Har du utbildning eller erfarenhet ifrån bygg- och anläggningsbranschen är det en stor fördel men inget krav. Eller har du erfarenhet av försäljning eller service från något branschnära företag är det också meriterande. Vi ser gärna att du har god lokalkännedom. B-körkort är ett krav. Du talar och skriver svenska obehindrat samt är engelskspråkig.

Vem är du? Du är en serviceinriktad, noggrann person som gillar att ge både kollegor och kunder en bra dag på jobbet. Du är praktiskt lagd, gillar ordning och reda och är inte rädd för att ta i när så behövs. Då du är Cramos ansikte utåt och dagligen har kundkontakt är det viktigt att du alltid har kunden i fokus och har en hög servicekänsla och tycker om att överträffa kundens förväntningar. Du är bra på att analysera deras behov och visar alltid engagemang och har en trovärdig framtoning.

Vad erbjuder vi dig? Vi på Cramo erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap.

Ansökan Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlas löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta är du välkommen att kontakta Christer Larsson på 0703-484782. Sista ansökningsdag är 28 maj 2017.

(http://www.youtube.com/watch?v=FadEb7vZ29A)

Cramo eftersträvar mångkulturella arbetsplatser och en jämn könsfördelning därför ser vi gärna kvinnliga sökande till denna tjänst.


Urval kommer att ske löpande! Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://karriar.cramo.se/jobs/34578-innesaljare-till-gruvon-projekt-new-generation?promotion=10340-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cramo
Storjohans Väg 4
66433  Grums Sverige
Hemsida: http://www.cramo.se/
  
Platsannons

Elektriker till Gruvön projekt New Generation

Cramo söker Elektriker till Gruvön projekt New Generation En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar inkoppling av lämpliga centraler och kablage.

Har du arbetat något år som elektriker och är nu sugen på nya utmaningar där du kommer att arbeta på ett expansivt företag? Då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker som vill vara med under projektet New Generation på Gruvön.


Vi söker dig somDu är utbildad elektriker och du arbetar som elektriker idag men söker efter nya utmaningar och vill vara med och bygga upp och vara en del i Cramos team under projektet på Gruvön. Du som söker bör ha avverkat 3:e året i yrket alternativt arbeta som fullbetald. Som person ser vi att du är socialt utåtriktad och har en hög servicenivå. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är öppen och utåtriktad som person och du trivs med nära kundkontakter.
Du måste ha B-körkort för att kvalificera dig för tjänsten. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuderSom elektriker på Cramo AB kommer ditt arbetsområde att primärt att vara på Gruvön men kan även bli Karlstad med omnejd. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du kommer att arbeta mycket självständigt ute på fältet men även i grupp. Du arbetar med tillfällig el och arbetet innebär dragning av grovt kablage för trefas.

Cramo erbjuder en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. Vi arbetar aktivt med att skapa rätt förutsättningar för en inkluderande och trygg arbetsplats. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar och riktlinjer är vägledande i den vardagliga verksamheten.

Vi är stolta över våra engagerade medarbetare och har en kontinuerlig dialog för att ständigt förbättra oss. Målet är att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Har du frågor om tjänsten kontakta är du välkommen att kontakta Christer Larsson på 0703-484782. Sista ansökningsdag är 28 maj 2017.

(http://www.youtube.com/watch?v=FadEb7vZ29A)

Urval kommer att ske löpande! Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://karriar.cramo.se/jobs/34543-elektriker-till-gruvon-projekt-new-generation?promotion=10331-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Cramo
Storjohans Väg 4
66433  Grums Sverige
Hemsida: http://www.cramo.se/
  
Platsannons

Tandsköterska, folktandvården Grums

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Kliniken i Grums är en modern och nyrenoverad klinik med lång erfarenhet av teamtandvård. Totalt sett är vi 14 medarbetare som behandlar 4400 patienter varav cirka 1700 är barn. Från Grums tar det cirka 20 min med bil till centrala Karlstad.

ARBETSUPPGIFTER
Till Folktandvården i Grums söker vi nu en tandsköterska. Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga tandsköterskeuppgifter och innefattar i huvudsak assistans, receptionsarbete och profylax.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Du är flexibel, gillar utmaningar och ger våra patienter ett gott omhändertagande.

Kvalifikation: Tandsköterskeexamen.

Välkommen med din ansökan via Offentliga jobb senast den 28 maj 2017.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Dnr CSK/171959
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9b47f666-2794-438d-8aa0-20cf2620600b&TK=a5ca454c-c593-4e00-ab92-a31211874e79
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Ftv Grums
Landstinget i Värmland
66434  Grums Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandhygienist, folktandvården Grums

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett vikariat som kan komma att övergå i tillsvidareanställning, på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande arbetsuppgifter inom teamtandvård. Detta innebär att du inom din profession som tandhygienist behandlar egna patienter, såväl barn som vuxna, samt viss assistans till tandläkare.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad samt har en god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser gärna att du är flexibel och gillar utmaningar, men framförallt kan ge våra patienter ett gott omhändertagande.

Kliniken i Grums är en modern och nyrenoverad klinik med lång erfarenhet av teamtandvård. Totalt sett är vi 14 medarbetare som behandlar 4400 patienter varav ca 1700 är barn. Från Grums tar det ca 20 min med bil till centrala Karlstad.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad tandhygienist

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Dnr CSK/171949
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8128dd20-e26d-4888-9d54-7b987da90df0&TK=28de923c-824c-4d0e-ae60-3bb1f3d3659c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Ftv Grums
Landstinget i Värmland
66434  Grums Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Specialpedagog / Speciallärare - Jättestenskolan

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke samt skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Jättestenskolan är Grums kommuns enda skola för årskurs 4-9 och är belägen i Grums tätort. Den har cirka 450 elever fördelade på 21 klasser. På skolan finns även grundsärskola och träningsskola. Varje klass har sin/sina mentorer och alla klasser har ett eget hemklassrum. Sporthall och simhall finns inom skolområdet. Idrottsplats, ishall, terräng-/orienteringsbanor samt bibliotek finns inom gångavstånd.

ARBETSUPPGIFTER
Utifrån skolans styrdokument skall du tillsammans med övrig personal främja våra elevers utveckling och lärande. Som specialpedagog/speciallärare har du ett övergripande ansvar för det specialpedagogiska arbetet i verksamheten i syfte att erbjuda så goda lärmiljöer som möjligt för elever som har behov av anpassningar och särskilt stöd. Du ansvarar för elevers pedagogiska utredningar, uppföljning, utvärdering och åtgärdsprogram. Vid behov fungerar du även som kvalificerad samtalspartner, handledare eller rådgivare.

I rollen som specialpedagog/speciallärare kommer du att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, biträdande rektor, skolsköterska, kurator och SYV.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog/speciallärare med erfarenhet av arbete i åk 4–9.

Du har förmågan att inspirera våra elever och strävar efter att skapa en positiv lärmiljö. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper och är förtrogen med digitala läromedel/kompensatoriska hjälpmedel.

Som person är du ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever med autism och utmanande beteende samt har utbildning inom området autism.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Semestertjänst Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A680530
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c2d83c01-f6b6-4358-9c00-64a819ab1997&TK=b8916075-99dc-46f6-ab65-bbc642f1962c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola 4-9
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://grums.se/index.html
  

Platsannons

Klasslärare åk 4 - Jättestenskolan

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke samt skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Jättestenskolan är Grums kommuns enda skola för årskurs 4-9 och är belägen i Grums tätort. Den har cirka 450 elever fördelade på 21 klasser. På skolan finns även grundsärskola och träningsskola. Varje klass har sin/sina mentorer och alla klasser har ett eget hemklassrum. Sporthall och simhall finns inom skolområdet. Idrottsplats, ishall, terräng-/orienteringsbanor samt bibliotek finns inom gångavstånd.

ARBETSUPPGIFTER
Klasslärare / mentor för en årskurs 4. Undervisning i ett flertal ämnen utifrån din utbildning / legitimation. Arbetet bedrivs i nära samarbete med dina kollegor i arbetslaget och du kommer även samarbeta med all personal på skolan för en god arbets- och inlärningsmiljö för elever och personal.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara utbildad och legitimerad lärare för undervisning som klasslärare åk 4-6. Helst med en bas på Ma/No. Du ska ha goda ämneskunskaper inom dina ämnesområden. Du kan ta initiativ, är lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer. Du har självklart lätt för att samarbeta med barn, ungdomar och vuxna. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd.

Du är en tydlig och engagerad ledare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av undervisning för åk 4-6 är meriterande.

ÖVRIGT
Innan anställning kan ske kommer vi att begära utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-10 , upphör: 2017-12-31 Föräldravikariat med eventuell förlängning.Månadslön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A680538
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=175dd80b-6224-4b7b-a326-f532b561a899&TK=9dc4a53d-0e56-4570-9980-19ea747e803e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola 4-9
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Lärare Sv/Eng åk 4-9 - Jättestenskolan

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke samt skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Jättestenskolan är Grums kommuns enda skola för årskurs 4-9 och är belägen i Grums tätort. Den har cirka 450 elever fördelade på 21 klasser. På skolan finns även grundsärskola och träningsskola. Varje klass har sin/sina mentorer och alla klasser har ett eget hemklassrum. Sporthall och simhall finns inom skolområdet. Idrottsplats, ishall, terräng-/orienteringsbanor samt bibliotek finns inom gångavstånd.

ARBETSUPPGIFTER
Inför höstterminen söker vi en engagerad lärare med behörighet i ämnena Svenska och Engelska. Du kommer att arbeta med årskurserna 7-9 och tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en god lär- och arbetsmiljö för både elever och medarbetare samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet och tillsammans med dina kollegor skapa goda förutsättningar för elevers kunskapsutveckling.

Mentorskap kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen Sv/Eng 4-9 .
Du har god samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från mentorskap. Du bör ha goda IKT-kunskaper.

Före anställning ska examensbevis/legitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-10 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A680545
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a071ad6f-23c6-4fcb-9d0f-3dccac558fa2&TK=149da52d-2771-4ce1-8bf0-d5658bb6091e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola 4-9
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Lärare förskoleklass och fritidshem - Slottsbrons skola

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke samt skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Slottsbrons skola är en liten F-3 skola belägen i Slottsbrons tätort i Grums kommun. Skolan ligger naturskönt till med fritidslokaler, förskolor, idrottslokaler, bandyplan och bollplan som närmaste grannar. Vi har nära till naturen och fokus på en trygg och trivsam arbetsmiljö för elever och personal. Vi samarbetar med två andra F-3 skolor i ett gemensamt område.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i förskoleklass och på fritids.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskolelärare med kompetens att arbeta i förskoleklass och på fritids. Det är meriterande med erfarenhet från pedagogisk verksamhet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Schemalagd, dagtid. Du ingår i arbetslaget Förskoleklass-Fritids. Schema läggs i samverkan med arbetskollegor och rektor. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-01 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A679229
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a2e75e8a-43bf-4962-b460-3db127a8293b&TK=9dfe971e-6255-46a1-8c9a-07f9a8490584
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola Förskoleklass-3
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://grums.se/index.html
  

Platsannons

Lärare förskoleklass och fritidshem - Södra skolan

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke samt skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Södra skolan är en F-3 skola med cirka 260 elever belägen i centrala Grums. Vi har nära till naturen och fokus på en trygg och trivsam arbetsmiljö för elever och personal. Vi samarbetar med två andra F-3 skolor i ett gemensamt område.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i förskoleklass och på fritids. Du kommer att arbeta i arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass och fritidshem. Meriterande om du har grundläggande läs- och skrivinlärning och ev andra ämnen. Det är meriterande med erfarenhet från pedagogiskt arbete.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Schema 40 h/v Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-09 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A679251
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=07c98621-56c6-4e0e-8032-62340d98d686&TK=947df960-f65f-418d-8a7d-1e656ab0fea4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola Förskoleklass-3
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://grums.se/index.html
  

Platsannons

Lärare Idrott och hälsa - Södra skolan

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Södra skolan är en F-3 skola med cirka 260 elever belägen i centrala Grums. Vi har nära till naturen och fokus på en trygg och trivsam arbetsmiljö för elever och personal. Vi samarbetar med två andra F-3 skolor i ett gemensamt område.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i grundskola 1-3 samt grundsärskola 1-3.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i Idrott och hälsa med behörighet för åk 1-3. Meriterande med erfarenhet av undervisning i grundskola/grundsärskola.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Ferietjänst, bilaga M Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde vid läsårsstart 2017-08-10 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A679583
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=514e4c91-d066-4654-93f9-fe9cb001def9&TK=671fad53-07e4-423c-ad4f-ddd1d59f619a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola Förskoleklass-3
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://grums.se/index.html
  

Platsannons

Lärare i Ma/No/Tk 4-9 - Jättestenskolan

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke samt skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Jättestenskolan är Grums kommuns enda skola för årskurs 4-9 och är belägen i Grums tätort. Den har cirka 450 elever fördelade på 21 klasser. På skolan finns även grundsärskola och träningsskola. Varje klass har sin/sina mentorer och alla klasser har ett eget hemklassrum. Sporthall och simhall finns inom skolområdet. Idrottsplats, ishall, terräng-/orienteringsbanor samt bibliotek finns inom gångavstånd.

ARBETSUPPGIFTER
Inför höstterminen söker Jättestenskolan en engagerad lärare med behörighet i ämnena Ma, No, Tk. Du kommer främst att arbeta med årskurserna 7-9 och tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en god lär- och arbetsmiljö för både elever och medarbetare samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet och tillsammans med dina kollegor skapa goda förutsättningar för elevers kunskapsutveckling.

Mentorskap kan bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare i Ma/No/Tk för åk 7-9.
Intresse för ämnes- och skolutveckling.


ÖVRIGT
Innan anställning kan ske kommer vi att begära utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digital via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-10 , upphör: 2018-06-30 Föräldravikariat.Månadslön Individuell lönesättning. Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A680564
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=13ae1e11-1c61-4710-a52b-20a5571079b4&TK=e9345016-e061-4fb1-b91e-bef84a2b34d4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola 4-9
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Fritidspedagog/Lärare fritidshem - Södra skolan

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Skolan i vår kommun ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker.

Södra skolan är en F-3 skola med cirka 260 elever belägen i centrala Grums. Vi har nära till naturen och fokus på en trygg och trivsam arbetsmiljö för elever och personal. Vi samarbetar med två andra F-3 skolor i ett gemensamt område.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på fritids samt i vissa klasser.
Du kommer att arbeta i arbetslag.

KVALIFIKATIONER
Utbildning Fritidspedagog alternativt Lärare fritidshem. Det är meriterande om du har någon ämnesbehörighet. Det är meriterande med erfarenhet från pedagogiskt arbete.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Semestertjänst Schema 40h / vecka Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-09 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A679580
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fda4ee80-61b2-4e75-bf2e-a4322d8dc5d8&TK=0c88325b-1231-4e96-81dd-6e530676d133
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola Förskoleklass-3
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://grums.se/index.html
  

Platsannons

Sibylla Grums söker medarbetare

Som medarbetare på en Sibyllarestaurang är arbetet att skapa en välkomnande atmosfär och att överträffa våra gästers förväntningar vår viktigaste ledstjärna.

Vi kommer att handleda dig genom våra rutiner och olika arbetsuppgifter. Kombinerat med vår webbutbildning och regelbundna kurser i Sibyllaskolan kommer du att vara en i teamet av våra fullfjädrade servicemedarbetare.

Utbildning sker i Grums.

Efter utbildningen är arbetsplatsen i Grums och på Hammarö.

Kontaktperson nås på nr 070-4538074 eller e-post sibylla-grums@hotmail.com

Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Du är välkommen med din ansökan via e-post. Vid frågor kontakta Assar Akramson, tel 070-4538074
Vi tar emot ansökan via e-post: sibylla-grums@hotmail.com

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.


Krav på kvalifikationer

Vem är du? Du är en utåtriktad serviceinriktad person med mycket energi som har lätt att ta egna initiativ. Arbetsplatsen är din scen och du kan inte tänka dig ett roligare jobb än att ge gästbemötande i världsklass. Du trivs att jobba i ett högt tempo med ett team som ständigt har ett leende på läpparna. Du är ”hands on” och har inga problem med att arbeta oregelbundna tider och i en miljö med högt tempo.

Krav är svenska i tal och skrift, meriterande är körkort och tillgång till bil på grund av oregelbundna arbetstider


Sibyllakedjan består av över 160 restauranger från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vi bryr oss om våra gäster, på riktigt. Hos oss står gästen i centrum och vårt bemötande är familjärt och hjärtligt. Vår meny innehåller allt från älskade snabbmatsklassiker till modern snabbmat. Våra gäster upplevelse ska andas vårt motto ”Ha det gott” vid varje besök.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidtillsvidare, heltid, deltid samt timanställning extra vid behov Vi har varierande arbetstider, dagar, kväller och helger. Tillträde SnarastLön och villkor enligt kollektivavtal. Provanställning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sibylla-grums@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlbergsgrillen i Grums AB
Karlslundsgatan 31
66434  Grums Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medarbetare

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- sommarjobb med varierade arbetstider
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Detta är en visstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/7610-medarbetare_burger-king-grums
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Nyängsgatan 1
66434  Grums Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  

Platsannons

Undersköterska till hemtjänst - timvikarie

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad varje dag och medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv för våra medborgare?

Vi erbjuder dig ett varierat och meningsfullt arbete hos oss i hemtjänsten. Som undersköterska i hemtjänsten består dina huvudsakliga arbetsuppgifter i att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i kundens hem, ibland tillsammans med dina kollegor och ibland ensam. Även ledsagning kan ingå i dina arbetsuppgifter. Vi dokumenterar vårt arbete i verksamhetssystemet Procapita. Insatserna planeras i verksamhetssystemet Laps Care.

KVALIFIKATIONER
Är du utbildad undersköterska och intresserad av att arbeta i hemtjänsten? Tycker du om att arbeta självständigt samt är ansvarstagande? Då hoppas vi att du vill arbeta hos oss! Vi tror också att du är glad och positiv samt har förmåga att anpassa dig till nya och oväntade situationer.

Då vi enligt lag är skyldiga att dokumentera vårt arbete är det av stor vikt att du har datorvana samt kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du ska vara van mobilanvändare då vi har nyckelfri hemtjänst. Giltigt B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetstiderna varierar mellan dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

ÖVRIGT
Vikariat vid ordinarie personals frånvaro samt vid behov av extra resurser. Vi har Vikariebanken där du efter introduktion och delegering lägger dig tillgänglig och blir bokad.

Innan anställning kan ske kommer vi begära utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande.

Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Timlön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A636491
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c0adcf71-71bf-4fdc-b4e5-787803ef2dc7&TK=68b7a2ab-e156-413a-acfd-cdd83bfadf46
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, ÄO Område 4
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Verksamhetschef / Stf. Kommunchef

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Förvaltningsorganisationen i Grums kommun består av tre delar, gemensam service, medborgarkontor och verksamhet. Samtliga lyder politiskt under kommunstyrelsen. Verksamhet utför kommunens service inom kärnverksamheterna vård/omsorg, utbildning och samhällsbyggnad och är omfattande både gällande personal och budget. Tjänsterna ska utföras med kvalitet och service enligt beslutade mål och på ett så effektivt sätt som möjligt.

ARBETSUPPGIFTER
Grums kommun söker nu en Verksamhetschef / Stf. Kommunchef med övergripande ansvar för kommunens kärnverksamheter vård/omsorg, utbildning och samhällsbyggnad. Grums kommun växer och rollen som Verksamhetschef innebär därför stora möjligheter att utveckla både det egna området Verksamhet, men även kommunens utveckling i stort.

Som Verksamhetschef har du ett övergripande ansvar att leda och samordna arbetet som ingår i området Verksamhet innefattande ekonomiskt ansvar, verksamhetsansvar och personalansvar. Verksamhetschef har det övergripande personalansvaret över 19 områdeschefer, men har i det dagliga arbetet stöd av tre biträdande verksamhetschefer som driver och leder frågor inom respektive kärnverksamhet.

I rollen ingår ett tydligt ansvar för helheten av Grums kommun och att samverka inom kommunen samt ta ett helhetsperspektiv i ledningsgruppen. Du har ett nära samarbete med kommunchef till vilken du även rapporterar till. Som Verksamhetschef är du även Ställföreträdande Kommunchef .

KVALIFIKATIONER
Vi bedömer att du som söker tjänsten bör ha en för uppdraget relevant utbildning. Du har tidigare haft personalansvar och erfarenhet av att leda genom andra chefer. Vi ser gärna att du har en erfarenhet från socialtjänst eller skola. Du har god språklig förmåga och kommunicerar flytande både på svenska och engelska. Meriterande är om du har förståelse för en politiskt styrd verksamhet.

Du trivs i en roll där du får stor möjlighet att påverka. Du har ett utvecklings- och samarbetsorienterat arbetssätt med en helhetssyn. Din kommunikation är pedagogisk och förtroendeskapande och du är bra på att utveckla positiva relationer.

ÖVRIGT
Rekryteringen sker i samarbete med Mercuri Urval. För att säkerställa rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Organisationschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: SE11955
Webbplats: http://www.mercuriurval.com/RS/SE-11955?TK=2b806915-5553-423a-94ea-8b334f55fa12
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://grums.se/index.html
  
Platsannons

Risk Manager

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi letar efter dig som delar vår uppfattning att skydd och säkerhet är det viktigaste på arbetsplatsen

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Vårt mål är att genomföra projektet utan några olycksfall vilket kräver ett engagerat och systematiskt förebyggande arbete som involverar alla som berörs av projektet.

Vi söker därför nu en Risk Manager som vill leda och samordna det viktiga arbetet med skydd och säkerhet i vårt projekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i brukets projektorganisation. Befattningen har en grundtillhörighet i brukets Risk Management-organisation.

Om tjänsten Vi kan erbjuda ett utvecklande uppdrag där din roll innebär att driva och samordna aktiviteter som syftar till att förhindra att olycksfall och tillbud uppstår under projektgenomförande och att vi bygger en säker framtida anläggning. Vårt fokus är på förebyggande arbete i tätt samarbete med entreprenörer och brukets skyddsorganisation. Du är med och skapar en säkerhetskultur och utvecklar vårt arbetssätt för att vi ska jobba säkert.

Arbetetet bedrivs i projektorganisationen tillsammans med projektdeltagare, entreprenörer och ordinarie bruksorganisation och du rapporterar direkt till den övergripande projektledaren.

Kvalifikationer Du ska ha en relevant eftergymnasial utbildning på området eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du bör också ha erfarenhet från skydd- och säkerhetsarbete, gärna från processindustri. Det är önskvärt att du har erfarenhet från ledande befattning. Kunskap gällande lagstiftning inom arbetsmiljö, hälsa och brandskydd är ett krav.

Personliga egenskaper Det är viktigt att du är en person som brinner för att skapa engagemang för skydd- och säkerhetsfrågor. Som person är du strukturerad, initiativrik och ansvarstagande. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Stor vikt kommer fästas vid dina ledaregenskaper.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta; Göran Korsfeldt, Projektledare, tfn 0555-454 43 Jonas Lindqvist, Avdelningschef Massatillverkning och Risk Management, tfn 0555-414 18 Anita Sjölander, Fabriksdirektör, tfn 0555-413 61

Välkommen med din ansökan senast den 14 maj 2017.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Arbetsmiljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1835597/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  

Platsannons

Semestervikarier inom funktionsnedsättning

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till våra gruppbostäder, servicebostäder, boendestöd och ett assistansuppdrag. Gemensamt för alla verksamheter är att stödja och tydliggöra vardagen för de boende i deras liv. Arbetet är strukturerat enligt TEACCH, eller tydliggörande pedagogik som det även kallas. Behoven hos våra kunder ser olika ut från individ till individ beroende på personens intresse och funktionsnedsättning. Ditt arbete är att möta varje individ utifrån dennes förutsättningar och behov. Det förekommer medicinering, omvårdande och motiverande insatser. Vi stödjer våra boende med allt som förekommer i ett liv, från att borsta tänderna och städa till att handla och vara med på fritidsaktiviteter. Arbetstiderna är schemalagda över dygnets alla timmar och veckans alla dagar.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med kunder som har funktionsnedsättning och autism samt erfarenhet av handledande pedagogiskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, fritidsledarutbildning eller som har annan lämplig utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Teacch utbildning är meriterande. Giltigt B-körkort är ett krav för att arbeta hos vissa kunder.

Det är viktigt att du är positiv och tycker om att arbeta med människor.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A673307
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fba878e4-80e8-4c93-b189-368de612352a&TK=5d9ea3b1-5adf-4242-9224-af12f4086c45
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tidningsdistributör Grums/Vålberg, sommarvikarie

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid måndag-lördag mellan ca 02.00-06-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift. 

Skriv i din ansökan om det finns någon vecka i sommar som du INTE kan arbeta.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 20170601-20170915Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Gustaf Anders gata 18
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: www.tab.se
  
Platsannons

Växlare för anställning till BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB

Om kunden
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Dina arbetsuppgifter
Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. På sektionen Fastighet/transport ansvarar vi bland annat för järnvägstransporterna av inkommande och utgående gods.

Vi söker nu en växlare på heltid till kontinuerlig skiftgång. Som växlre genomför man alla förekommande arbetsuppgifter inom logistikverksamheten i samråd med kunder och samarbetspartners, samt hanterar och transporterar produkter från fabriken till deponi. Befattningshavaren ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för det samlade resultatet av hantering av inkommande och avgående gods samt transport av restprodukter från fabriken under det aktuella skiftet.


Din profil
3-årig gymnasieutbildning, gärna från fordonsprogrammet eller motsvarande kompetens. Det är meriterande om du har genomförd växlarutbildning samt innehar körkort B och C, samt truckkort A, B och C. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibilitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens. Du måste tycka om att arbeta i grupp och vilja vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat.

Rekryteringen sker i samarbete med Industrisupport, men du blir direkt anställd av BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB. Frågor kring rekryteringen besvaras av Industrisupport Värmland AB. Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, så vänta inte med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Terminalarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1034
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1034
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Förskollärare till Värmskogs förskola

Förskollärare till Värmskogs friskola och förskola, placering på förskolan.
Värmskogs friskola och förskola har idag 36 elever i årskurserna F-6, fritidsverksamhet, 35 barn i förskolan och en expansiv utveckling. Sedan 2008 drivs skolan i privat regi, förskola och fritids sedan 1996. Vi har en nybyggd idrottshall och en nyrenoverad matsal där det serveras hemlagad mat varje dag. Verksamheten är naturskönt belägen vid Värmeln med nära till skog och kulturmiljö.

Vill du vara med och skapa bra dagar för barnen i vackra Värmskog?

Till vår förskola söker vi en utbildad förskollärare med start i augusti 2017. Hos oss får du möjlighet att påverka ditt pedagogiska arbete utefter intressen och specialkunskaper. På förskolan är vi ett härligt gäng med både förskollärare och barnskötare som trivs på arbetet och där är Du en viktig del. Våra förskolebarn är självklart ute i naturen så ofta som möjligt, vi arbetar också aktivt med språkutveckling, samarbetsförmåga och många andra spännande områden.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för förskollärare i barngrupp. Vi ser gärna att du har kompetens att ta ansvar i din yrkesroll.Verksamheten är präglad av omsorg, omtanke och värme där vi ser varje barn. Barn och elever ställer upp för varandra oavsett ålder och visar mycket omsorg och stor tolerans för varandra. Den positiva känslan återspeglas även i ett engagerat arbetslag som idag består av 17 personer. Här får du arbeta och utvecklas i ett klimat som är öppet och tillåtande där vi har stor frihet att själva styra över vår pedagogiska insats. Vi samarbetar mellan olika verksamheter och årskurser. Det är nära till beslut som rör vår vardag.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi kommer hantera ansökningar och intervjuer löpande. Vi ser fram emot just Din ansökan! Vid frågor, kontakta oss.
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET VÄRMSKOG EK FÖR
BROVIKSVÄGEN 10
66492  VÄRMSKOG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Renserioperatör till BillerudKorsnäs Gruvön långt uppdrag

Om kunden
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Industrisupport söker personal till avlösningspoolen för ett flertal olika befattningar, däribland denna. Denna tjänst är tänkt att starta nu under våren för att därefter fortlöpa under lång tid. Du kommer att ha en fast plats på BillerudKorsnär Gruvön Grums och en långsiktig anställning på Industrisupport. Anställningen ä'r 100 %. Kraven är desamma som om du blivit anställd direkt av BillerudKorsnäs. På sikt kommer du att erbjudas en tillsvidareanstäöllning på Industrisupport.

Dina arbetsuppgifter
Renseri/Lövmassalinjen, som är en del av sulfatfabriken, producerar och levererar flis till Gruvöns tre kokerier och producerar lövmassa till kraftpappersbruket. Ansvarsområdet är indelat i flera processavsnitt; renseri, kokeri, sileri, syrgasdelignifiering, blekeri, externrening och råvattenintag. De fem skiftlagen på renseri/lövmassalinjen består vardera av tio medarbetare och den dagliga driftorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, driftverkmästare renseri, driftverkmästare löv, drifttekniker externrening och tre daggående renserioperatörer. Vi söker nu en processoperatör till renseriet.

I befattningens arbetsområde ingår två vedlinjer, vedgård, mellanlager av flis och bark inklusive transportsystem för dito samt en sållstation. Skiftlagen på renseriet består av 6 medarbetare som tillsammans ansvarar för det samlade produktionsresultatet av flis och bränsle. Arbetsrotation ingår som en naturlig förutsättning för ett väl fungerande arbetslag. Detta medför att befattningshavaren skall kunna lära sig alla förekommande arbetsuppgifter i renseriet. Anläggningen styrs och övervakas med hjälp av DCS-system.

Din profil
KY/YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning med inriktning mot processteknik och massatillverkning är önskvärt. Processvana och praktisk erfarenhet från liknande befattning är önskvärt. B-körkort är ett krav för befattningen. Truckkort C2B, (A-C-truckar) är önskvärt.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och vill att du har ett drivande arbetssätt. Som person ska du även vara analytisk, ansvarstagande och logisk. Du måste tycka om att arbeta i grupp och att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat.

Vi gör löpande urval och kommer tillsätta den lediga befattningen så fort vi hittat rätt person.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Processoperatör, pappersmassa
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1027
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1027
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Hjälprullare till BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB Långt uppdrag!

Om kunden
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Industrisupport söker personal till avlösningspoolen för ett flertal olika befattningar, däribland denna. Denna tjänst är tänkt att starta nu under våren för att därefter fortlöpa under lång tid. Du kommer att ha en fast plats på BillerudKorsnär Gruvön Grums och en långsiktig anställning på Industrisupport. Anställningen ä'r 100 %. Kraven är desamma som om du blivit anställd direkt av BillerudKorsnäs. På sikt kommer du att erbjudas en tillsvidareanstäöllning på Industrisupport.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker operatörer som ska arbeta som hjälprullare eller maskinman. Som hjälprullare på flutingbruket ingår du i ett arbetslag där du framförallt arbetar med färdigställning av rullarna. Som maskinman på flutingbruket ingår du i ett arbetslag tillsammans med andra befattningar mot maskinen. Din roll blir att vara ordinarie operatörer behjälpliga samt övervaka delar av processen.

Befattningen betyder att du som operatör kommer arbeta fysiskt och aktivt.


Din profil
Som operatör på flutingbruket är det önskvärt att du har KY/YH-utbildning (eller motsvarande eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning mot processindustrin) eller motsvarande arbetslivserfarenhet från pappersproduktion.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vilja att lära, noggrannhet, samarbetsförmåga samt egen initiativförmåga är viktiga egenskaper.

Vi gör löpande urval och kommer tillsätta den lediga befattningen så fort vi hittat rätt person.


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Processoperatör, pappersmassa
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1026
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1026
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

Sliperiet Konsthall & Gastronomi söker serveringspersonal

Sedvanliga servitris/servitöruppgifter såsom servering och försäljning av mat och dryck m.m.
Ta hand om våra gäster genom att erbjuda en hög servicenivå där du möter och överträffar gästens förväntningar.Du som ska jobba hos oss har en stark förmåga att få människor att trivas och känna sig välkomna.
Du har stor känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. Är du intresserad av konst är det ett plus!?
Du trivs med arbeta i högt tempo?.
Du har minst 1 års erfarenhet av servering.?
Som person är du utåtriktad och tycker om att arbeta i högt tempo där det kan hända mycket samtidigt.?
Du har lätt för att arbeta självständigt så väl som i grupp.?
För att kunna ge våra gäster den bästa möjliga service är det viktigt att du tycker om att lösa problem och ser möjligheter.?


Sliperiet är Konsthallen med förstklassigt kök och höga ambitioner, nyligen rekommenderat av gastronomiguiden ”White Guide”.
I vår unika miljö, beläget mitt i den värmländska landsbygden, möts människor i samtal om konst och gastronomi.

Sliperiet har en tydlig målbild att bli en av Sveriges bästa restauranger där konst och mat blir till en helhet. Med skogen och vattnet runt knuten har vi tillgång till ett fantastiskt skafferi och vi arbetar med råvaror av högsta kvalité.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Schemalagd arbetstid maj-september 2017
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne@sliperietborgvik.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Arbetsplats: 
Adress: Magnusson AB, Erik Oscar Carl
Kvarnvägen 8
66495  Borgvik Sverige
Hemsida: http://www.sliperietborgvik.se
  
Platsannons

Anläggare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Som Anläggare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt med armering och gjutning samt har en vana att läsa armeringsritningar och kan arbeta efter dessa.

Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare och har erfarenhet av arbete inom anläggning. Körkort är ett krav för anställning.   

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tillämpar först provanställning. Stationeringsort är Karlstad men arbeten sker även vid intilliggande län. Skiftarbete förekommer.

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=11087%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NCC
Elverumsgatan 7
65103  Karlstad Sverige
Hemsida: www.ncc.se
  
Platsannons

Träarbetare inom anläggning

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

Träarbetare infraservices Värmland

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Rollen hos oss, Som träarbetare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens.

Dina erfarenheter, Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och några års erfarenhet av att arbeta med formning. Körkort är ett krav för anställning.   

Dina egenskaper, Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information, Anställningen är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 mån provanställning. Stationeringsort är Värmland men arbeten kan ske vid intilliggande län. Skiftarbete kommer att förekomma.

Vi erbjuder, Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi erbjuder en kollektivavtalsenlig lön.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=11086%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NCC
Elverumsgatan 7
65103  Karlstad Sverige
Hemsida: www.ncc.se
  
Platsannons

Lokförare/Växlare för anställning till BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB

Om kunden
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Dina arbetsuppgifter
Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. På sektionen Fastighet/transport ansvarar vi bland annat för järnvägstransporterna av inkommande och utgående gods.

Vi söker nu en lokförare på heltid till kontinuerlig skiftgång. Som lokförare genomför man alla förekommande arbetsuppgifter inom lokverksamheten i samråd med kunder och samarbetspartners, samt hanterar och transporterar produkter från fabriken till deponi. Befattningshavaren ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för det samlade resultatet av hantering av inkommande och avgående gods samt transport av restprodukter från fabriken under det aktuella skiftet.


Din profil
3-årig gymnasieutbildning, gärna från fordonsprogrammet eller motsvarande kompetens. Det är ett krav att du har en lokförarutbildning innehållande godkänd dokumenterad läkarundersökning avsedd för lokpersonal. Det är meriterande om du har genomförd växlarutbildning samt innehar körkort B och C, samt truckkort A, B och C. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibilitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens. Du måste tycka om att arbeta i grupp och vilja vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat.

Rekryteringen sker i samarbete med Industrisupport, men du blir direkt anställd av BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB. Frågor kring rekryteringen besvaras av Industrisupport Värmland AB. Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, så vänta inte med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Lokförare/Förare av tåg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 1024
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1024
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

CNC svarvare

Tjänstebeskrivning:
Tjänsten innefattar CNC svarvning med egen programmering vid tillverkning av valsämnen.
Som svarvare kommer du vara en del av vår mekaniska avdelning som idag sysselsätter 10 personer och är under konstant expansion.
Du som svarvare kommer själv att utföra kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäta och dokumentera alla uppgifter.


Vem trivs här?
Du som har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden och många års erfarenhet från svarvning med tillhörande programmering inom tillverkningsindustrin att ha en god grund att stå på.
Som person är du en arbetsmyra med öga för detaljer, detaljorienterad och strukturerad samt har förmåga att planera ditt arbete och din tid.
Du är självgående, flexibel, positiv och noggrann i ditt arbete med ett ständigt fokus på kvalitet.
Du har även lätt för att arbeta i team, samtidigt som du även arbetar tålmodigt och fokuserat vid dina självständiga arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du hanterar ritningsläsning, mätning samt har gedigen kunskap inom programmering i Fanuc och helst även Siemens.


Referenser samt erfarenhet av liknande arbeten är meriterande.

Vi ser helst att du har traverskort.
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, viss skiftgång kan förekomma.Fast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikael@tritonvalsteknik.se
Övrigt: Mikael Leandersson, 054-771 60 40, mikael@tritonvalsteknik.se
Arbetsplats: 
Adress: Triton Valsteknik AB
Lilla Nyängsgatan 5
66434  GRUMS 
Hemsida: http://www.tritonvalsteknik.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal