Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 12:33

Lediga jobb i Grums kommun (1764), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 063
Täthet23,46Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area478,81Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land386,36Landareal (km²)
Sjö47,87Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Risk Manager

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vi letar efter dig som delar vår uppfattning att skydd och säkerhet är det viktigaste på arbetsplatsen

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Vårt mål är att genomföra projektet utan några olycksfall vilket kräver ett engagerat och systematiskt förebyggande arbete som involverar alla som berörs av projektet.

Vi söker därför nu en Risk Manager som vill leda och samordna det viktiga arbetet med skydd och säkerhet i vårt projekt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i brukets projektorganisation. Befattningen har en grundtillhörighet i brukets Risk Management-organisation.

Om tjänsten Vi kan erbjuda ett utvecklande uppdrag där din roll innebär att driva och samordna aktiviteter som syftar till att förhindra att olycksfall och tillbud uppstår under projektgenomförande och att vi bygger en säker framtida anläggning. Vårt fokus är på förebyggande arbete i tätt samarbete med entreprenörer och brukets skyddsorganisation. Du är med och skapar en säkerhetskultur och utvecklar vårt arbetssätt för att vi ska jobba säkert.

Arbetetet bedrivs i projektorganisationen tillsammans med projektdeltagare, entreprenörer och ordinarie bruksorganisation och du rapporterar direkt till den övergripande projektledaren.

Kvalifikationer Du ska ha en relevant eftergymnasial utbildning på området eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du bör också ha erfarenhet från skydd- och säkerhetsarbete, gärna från processindustri. Det är önskvärt att du har erfarenhet från ledande befattning. Kunskap gällande lagstiftning inom arbetsmiljö, hälsa och brandskydd är ett krav.

Personliga egenskaper Det är viktigt att du är en person som brinner för att skapa engagemang för skydd- och säkerhetsfrågor. Som person är du strukturerad, initiativrik och ansvarstagande. En god kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift. Stor vikt kommer fästas vid dina ledaregenskaper.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta; Göran Korsfeldt, Projektledare, tfn 0555-454 43 Jonas Lindqvist, Avdelningschef Massatillverkning och Risk Management, tfn 0555-414 18 Anita Sjölander, Fabriksdirektör, tfn 0555-413 61

Välkommen med din ansökan senast den 14 maj 2017.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Arbetsmiljöingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1835597/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  

Platsannons

Uthyrningsansvarig

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.

Grums Hyresbostäder AB (GHAB) är ett allmännyttigt bostadsföretag som till 100% ägs av Grums kommun. GHAB har till huvuduppgift att inom Grums kommun äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Du är huvudansvarig för hela uthyrningsprocessen av våra lägenheter och lokaler. Det inkluderar allt som sker från det att en lägenhet blir uppsagd till att en ny hyresgäst flyttar in. Du hanterar all kontakt med potentiella kunder genom bland annat vårt marknadssystem, vår bostadsapp, hemsidan, visningar och kontraktsskrivning. Du ansvarar också för att hyresdebitera samt sköta nyckelhanteringen. Du ger den inflyttande kunden bästa möjliga förutsättningar samtidigt som du säkerställer ett bra avslut med den utflyttande.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha gymnasial eller eftergymnasial utbildning, gärna med administrativ inriktning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Du ska ha erfarenheter från administrativt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och gärna av Momentum som är vårt uthyrningssystem. Arbetet innebär kontakt med människor både i och utanför verksamheten vilket kräver en hög servicekänsla och en god samarbetsförmåga. Du skall ha en mycket god vana vid IT. Du ska ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och gärna något ytterligare språk. Du ska vara noggrann, strukturerad och ordningsam. Giltigt B-körkort krävs.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun och GHAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Bostadsförmedlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 eller enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: A674996
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e4ea8370-b8ef-450b-ae4b-8a1c1835d6b7&TK=53d4977b-ea80-4f6e-87e4-42ac6045a51c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grums Hyresbostäder AB
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grumshyresbostaderab.se
  
Platsannons

Vill du jobba som ungdomsassistent på Vega integrationsboende i sommar?

Gryning är en offentligt ägd samhällsaktör som driver behandlingshem, familjehem, öppenvårdsverksamhet, boende för ensamkommande och LSS-boende. Vi ska vara Kommunernas Gryning - ett självklart förstahandsval för kommunerna i Västra Götaland. Vi sätter människor i centrum och bidrar till social hållbarhet. Vår kultur kännetecknas av kunskap, kvalitet och delaktighet – på riktigt!

Vega är ett av Grynings integrationsboenden med särskilt stöd och ligger i Åmåls kommun. Målgruppen är ensamkommande flyktingungdomar som befinner sig i asylprocess eller har fått uppehållstillstånd och som har ett större omvårdnadsbehov och/eller behöver ett mindre sammanhang än det som kan erbjudas inom ramen för ordinarie boenden för ensamkommande. Vegas läge är mitt i naturen omgivet av skog och sjö med många möjligheter till aktiviteter. Målet med vår verksamhet är att erbjuda de inskrivna ungdomarna ett professionellt bemötande samt stöd, omvårdnad och trygghet. Vi vill ge den unge stöd, struktur och härbärgering i dess nuvarande livssituation.
Vi söker nu ungdomsassistenter för sommarvikariat.


ARBETSUPPGIFTER
Som ungdomsassistent handlar dina arbetsuppgifter om omvårdnad, omsorg och tillsyn. Du arbetar i miljön tillsammans med klienterna med att skapa rutiner och struktur. Genom ditt arbete ger du ungdomarna möjlighet att arbeta med sin asylprocess och sin utveckling och integration i det svenska samhället. Du medverkar i dagliga rutiner och fritidsaktiviteter, genomför beteendeobservationer och enklare dokumentation. Som ungdomsassistent har du viss kontakt med god man, skola, och andra samarbetspartners. Sysslor av mer praktisk karaktär ingår också såsom städning och körningar.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan relevant eftergymnasial utbildning och viss arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från arbete med ungdomar, särskilt ensamkommande ungdomar, samt erfarenhet från arbete på institution är det meriterande. Du kan uttrycka dig väl i skrift. Som person är du ordningsam och ”trygg i dig själv”. Då resor förekommer i arbetet är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder
Vi är ett utvecklingsinriktat bolag med samhällsengagemang. Vi har över 500 fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss. Det finns goda möjligheter för dig som medarbetare att påverka utvecklingen av verksamheten.

Vår kultur präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet. Exempelvis arbetar vi aktivt med handledning, kompetensutveckling och olika former av medarbetardialoger.

Mångfald
För oss i Gryning är det viktigt med mångfald. Vi ser gärna olika utbildning- och erfarenhetsbakgrund hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Innan anställning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att genomföras.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A674743 Grums
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=446802a5-bc17-4e8e-ab86-41d1c6c65c36&TK=10d18a3d-0fce-4f17-b945-b43a40735cd2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryning Vård AB, B. Vega
Box 5154
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.gryning.se
  
Platsannons

Barnmorska, vårdcentralen Grums

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Vårdcentralen Grums inom område öppenvård söker medarbetare. Vi är en Vänernära kommun där det är nära både till storstan och naturen. Bra kommunikationer.
Vi planerar att öppna en Familjecentral under 2018.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en barnmorska till vår barnmorskemottagning/ ungdomsmottagning.
Vi erbjuder en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus och god arbetsmiljö. Vår verksamhet bygger på den lokala enhetens behov med engagemang och delaktighet från medarbetarna.
Vi erbjuder dig möjligheter till fortbildning, en vårdcentral där du får vara en del av utvecklingen och där kvalitet och service prioriteras.
Graviditetsövervakning, föräldrautbildning, preventivmedelsrådgivning, gynekologiska cellprover och ungdomsmottagning.
Vi arbetar för att uppnå god kvalitet och nöjda patienter. Vi söker dig som är flexibel, positiv, engagerad och har känsla för teamarbete.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt.
Önskvärt med erfarenhet av barnmorskemottagning och/eller ungdomsmottagning.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens och god samarbetsförmåga och engagemang.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Barnmorska, öppen vård/mödravård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: Dnr CSK/171715
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75881c05-ffe3-4c4f-9f59-0e635d8cf3b6&TK=bd408c5c-e4d8-4519-9970-c488e884ab9b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Grums
Landstinget i Värmland
66434  Grums Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier inom funktionsnedsättning

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel och inte minst människor emellan.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till våra gruppbostäder, servicebostäder, boendestöd och ett assistansuppdrag. Gemensamt för alla verksamheter är att stödja och tydliggöra vardagen för de boende i deras liv. Arbetet är strukturerat enligt TEACCH, eller tydliggörande pedagogik som det även kallas. Behoven hos våra kunder ser olika ut från individ till individ beroende på personens intresse och funktionsnedsättning. Ditt arbete är att möta varje individ utifrån dennes förutsättningar och behov. Det förekommer medicinering, omvårdande och motiverande insatser. Vi stödjer våra boende med allt som förekommer i ett liv, från att borsta tänderna och städa till att handla och vara med på fritidsaktiviteter. Arbetstiderna är schemalagda över dygnets alla timmar och veckans alla dagar.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha erfarenhet av att arbeta med kunder som har funktionsnedsättning och autism samt erfarenhet av handledande pedagogiskt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av liknande arbete.

Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, fritidsledarutbildning eller som har annan lämplig utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Teacch utbildning är meriterande. Giltigt B-körkort är ett krav för att arbeta hos vissa kunder.

Det är viktigt att du är positiv och tycker om att arbeta med människor.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A673307
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fba878e4-80e8-4c93-b189-368de612352a&TK=5d9ea3b1-5adf-4242-9224-af12f4086c45
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlingsassistenter Häggvik

Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl. kompetenser. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Med anledning av att vi startar ett nytt HVB-hem i Häggvik,strax utanför Grums,behöver vi anställa ett antal medarbetare

Målgrupp

Målgruppen är pojkar 13-18 år,8 platser

Barnen har någon neuropsykiatrisk diagnos och har ofta svår psykosocial problematik.

Problemen kan bestå av,svårigheter att komma till skolan,utagerande,svårigheter i sociala sammanhang,söker sig till olämpliga miljöer samt riskbruk.Vi har egna resurser inom Humana att möta behov av neuropsykiatriska och sociala utredningar,vi ska använda beprövade och evidensbaserade behandlingsmetoder,lärande och utvecklande fritidsaktiviteter.Vi ska anordna skolgång genom samarbete med skolor i närheten.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara delaktig i att skapa ett framgångsrikt team som skall bygga upp en trygg struktur och professionell behandling för de barn som kommer till oss.

Vi ska använda oss av metoder som har stöd i aktuell forskning och en grundstruktur utifrån Humanas principer som bland annat består av lågaffektivt och lösningsfokuserat förhållningssätt.

Arbetet innebär att du är delaktig i barnens behandlingsplanering,dokumentation i ärendena och uppföljning.Du har kontakt med barnens socialtjänst och nätverk.

Arbetet med behandling utförs mestadels på eftermiddag,kväll och helger då vi strävar efter att barnen har skolgång eller annan dagaktivitet.Vi söker dig som i första hand vill jobba heltid men även dig som söker deltid eller timvik.Vi söker även två behandlingsassistenter till nattjänst.

Kvalifikationer och ansökan

Du är glad och positiv och har ett intresse av att arbeta med barn och ungdomar.Du har tålamod och klarar stressade situationer.Du verkar aktivt för samarbete och har i det god förmåga.Du är en bra förebild för barnen som kräver en stor personlig mognad.Du kan uttrycka dig både i tal och skrift.

Du har godkänd utbildning som,behandlingsassistent,behandlingspedagog,socionom,beteendevetare eller likvärdig utbildning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet samt sträva efter jämn fördelning gällande kön,etnicitet och ålder.

Då vi vill ha så bred kompetens som möjligt på enheten är det meriterande med kompletterande utbildning i,kock fritidsledare,hantverk osv.

Sista ansökningsdag är  1 Maj 2017

Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning

Den 1 Juli 2007 trädde lagen (2007:171)om registerkontroll av personal vid hem för vård eller boende som tar emot barn i kraft.För den som erbjuds en tjänst eller liknande vid ett sådant hem skall en kontroll av om han eller hon förekommer i belastnings-eller misstankeregistret göras.


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Heltid 100%Vi tillämpar 6 månaders provanställning Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=769%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Häggvik Gamla Prästgården 3 A
66040  SEGMON Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  

Platsannons

Tidningsdistributör Grums/Vålberg, sommarvikarie

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid måndag-lördag mellan ca 02.00-06-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift. 

Skriv i din ansökan om det finns någon vecka i sommar som du INTE kan arbeta.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 20170601-20170915Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Gustaf Anders gata 18
65340  Karlstad Sverige
Hemsida: www.tab.se
  
Platsannons

Växlare för anställning till BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB

Om kunden

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Dina arbetsuppgifter

Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. På sektionen Fastighet/transport ansvarar vi bland annat för järnvägstransporterna av inkommande och utgående gods.

Vi söker nu en växlare på heltid till kontinuerlig skiftgång. Som växlre genomför man alla förekommande arbetsuppgifter inom logistikverksamheten i samråd med kunder och samarbetspartners, samt hanterar och transporterar produkter från fabriken till deponi. Befattningshavaren ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för det samlade resultatet av hantering av inkommande och avgående gods samt transport av restprodukter från fabriken under det aktuella skiftet.


Din profil

3-årig gymnasieutbildning, gärna från fordonsprogrammet eller motsvarande kompetens. Det är meriterande om du har genomförd växlarutbildning samt innehar körkort B och C, samt truckkort A, B och C. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibilitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens. Du måste tycka om att arbeta i grupp och vilja vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat.

Rekryteringen sker i samarbete med Industrisupport, men du blir direkt anställd av BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB. Frågor kring rekryteringen besvaras av Industrisupport Värmland AB. Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, så vänta inte med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Terminalarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 1034
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1034
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

2 st Fartfyllda Ekonomer.

Qtym AB grundades 1990. Vår verksamhet består av Qtym rekrytering, bemanning, HR- och verksamhetsstöd samt Qtym Business Partner. Vi har lång erfarenhet och stor framtidstro och arbetar aktivt för att erbjuda våra kunder det senaste inom metoder, arbetssätt, verktyg , teknik och systemlösningar och våra processer utvecklas i takt med våra kunders behov.

Qtym är ett modernt, innovativt, engagerat och självklart val för kunder och kandidater.

Vi är ett gäng trevliga och nytänkande medarbetare med unika spetskompetenser, kontaktnät och erfarenheter som tar stort personligt ansvar för våra kunders framgång. 90% av våra kunder säger att de kommer att anlita oss igen för rekryteringsarbete enligt vår senaste kundundersökning ( 2015 ).

Qtym AB är ett privatägt företag med stor entreprenörsanda och ett starkt engagemang.

För kunds räkning söker vi nu 2 st ekonomer. Här får du chansen att arbeta i en stor värmländsk industrisatsning, omgiven av fart, drivkraft och förändring.

Vår kund behöver 2 st ekonomer under minst 12 månader. Arbetet bedrivs på ett kontor som sätts upp endast för detta projektet, och ligger i Grums. Du kommer med andra ord vara mitt i fart, fläkt och utveckling.

Som person behöver du trivas med att arbeta i en föränderlig miljö. Ett stort projekt kan förändras under vägens gång, och då bör även du gilla att följa med i förändringen. Du gillar även att träffa många nya människor. Förutom Platschef och arbetsledning som är dina dagliga kollegor, kommer du även ha kontakt med personalen som arbetar i projektet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i:

-Förbereda löner
-Fakturaunderlag
-Diverse administrativa uppgifter.

Du bör också ha goda kunskaper i Excel, och du kommer att arbeta i Visma. Körkort är ett krav. Har du erfarenhet från byggsektorn är det ett plus, men inget krav.

För att kunna hänga med i ett snabbrörligt projekt arbetar du under samma förutsättningar som övrig personal. Det innebär 7 arbetsdagar på, följt av 7 lediga dagar. Arbetstiderna är måndag till söndag 07:00-19:00. I de här 2 tjänsterna blir du anställd av Qtym.

Chansen att få vara med om ett sånt här stort projekt dyker sällan upp, så tveka inte att skicka in din ansökan. Kunden har en önskan om att tillsätta platserna så fort som möjligt. Tjänsterna kan alltså tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansvarig hos Qtym är konsultchef Jan Hallenberg. jan.hallenberg@qtym.se , 054-14 18 00.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Ekonomikontorist
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.qtym.se/soka-jobb-och-uppdrag/lediga-tjanster/?aguid=914143624B7443308C3E0824253FCF77
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Qtym AB
Verkstadsgatan 20
65219  Karlstad Sverige
Hemsida: www.qtym.se
  
Platsannons

Förskollärare till Värmskogs förskola

Förskollärare till Värmskogs friskola och förskola, placering på förskolan.
Värmskogs friskola och förskola har idag 36 elever i årskurserna F-6, fritidsverksamhet, 35 barn i förskolan och en expansiv utveckling. Sedan 2008 drivs skolan i privat regi, förskola och fritids sedan 1996. Vi har en nybyggd idrottshall och en nyrenoverad matsal där det serveras hemlagad mat varje dag. Verksamheten är naturskönt belägen vid Värmeln med nära till skog och kulturmiljö.

Vill du vara med och skapa bra dagar för barnen i vackra Värmskog?

Till vår förskola söker vi därför en utbildad förskollärare med start i augusti 2017. Hos oss får du möjlighet att påverka ditt pedagogiska arbete utefter intressen och specialkunskaper. På förskolan är vi ett härligt gäng med både förskollärare och barnskötare som trivs på arbetet och där är Du en viktig del. Våra förskolebarn är självklart ute i naturen så ofta som möjligt, vi arbetar också aktivt med språkutveckling, samarbetsförmåga och många andra spännande områden.
Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för förskollärare i barngrupp. Vi ser gärna att du har kompetens att ta ansvar i din yrkesroll.Verksamheten är präglad av omsorg, omtanke och värme där vi ser varje barn. Barn och elever ställer upp för varandra oavsett ålder och visar mycket omsorg och stor tolerans för varandra. Den positiva känslan återspeglas även i ett engagerat arbetslag som idag består av 17 personer. Här får du arbeta och utvecklas i ett klimat som är öppet och tillåtande där vi har stor frihet att själva styra över vår pedagogiska insats. Vi samarbetar mellan olika verksamheter och årskurser. Det är nära till beslut som rör vår vardag.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi kommer hantera ansökningar och intervjuer löpande. Vi ser fram emot just Din ansökan! Vid frågor, kontakta oss.
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET VÄRMSKOG EK FÖR
BROVIKSVÄGEN 10
66492  VÄRMSKOG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Svarvare

Arbetsuppgifter:
Vid denna station utförs serviceslipningar av valsmantlar i alla förekommande material samt hårdheter.
Maskinen som hanterar valsar i Ø 1000 x 10 000 mm samt 25 tons vikt är placerad i vår nyaste verkstadsdel.

Dina egenskaper:
- Erfarenhet från skärande bearbetning, helst slip
- Arbetar i rätt tid med hög kvalitet och finish
- Du är helt självgående med bra driv.
- Är positiv i sinnet och en lagspelare

Vi ser gärna att du har :
Dokumenterad erfarenhet från liknande arbete.
Gedigen erfarenhet ritningsläsning, mätning, ytfinheter samt toleranser.
Traverskort är ett önskemål.

Tillsvidareanställning
Tillträde omgående.
Initialt dagtid 100 %, skiftgång kommer ingå.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Slipare, metall
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Triton Valsteknik AB
Lilla Nyängsgatan 5
66434  GRUMS 
Hemsida: www.tritonvalsteknik.se
  

Platsannons

CNC svarvare

Svarvare
Arbetsuppgifter:
Vid denna station utförs tappbyten, reparation, nytillverkning av mantlar/valsar samt även viss slutbearbetning av belagda valsar tyngre än 10 ton.

Maskinen som hanterar valsar i Ø 1290 x 13 000 mm samt 30 tons vikt är placerad i vår nyaste verkstadsdel.

Dina egenskaper:
- Lång erfarenhet från skärande bearbetning i svarv
- Arbetar i rätt tid med hög kvalitet och finish
- Själv planera och utföra olika arbetsmoment
- Är positiv i sinnet och en lagspelare

Vi ser gärna att du har :
Dokumenterad erfarenhet från liknande arbete.
Gedigen erfarenhet av ISO-programmering.
Traverskort är ett önskemål.
Bra kunskap inom ritningsläsning, mätning, ytfinheter samt toleranser.

Tillsvidareanställning
Tillträde omgående.
Initialt dagtid 100 %, övertid samt skiftgång förekommer.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Svarvare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, viss skiftgång kan förekomma.Fast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikael@tritonvalsteknik.se
Övrigt: Mikael Leandersson, 054-771 60 40, mikael@tritonvalsteknik.se
Arbetsplats: 
Adress: Triton Valsteknik AB
Lilla Nyängsgatan 5
66434  GRUMS 
Hemsida: http://www.tritonvalsteknik.se/
  

Platsannons

Svarvare av belagda valsar

Arbetsuppgifter:
Vid denna station slutbearbetas belagda valsar och hjul.
Valsar med hårdare polyuretanbelag svarvas till färdig dimension och mjukare polyuretan samt valsar belagda med gummi rundslipas till färdig dimension.
Serviceslipningar sker löpande för att fräscha upp valsens yta åt kunden.
På denna avdelning hanteras medelstora valsar upp till 4 m längd.
Dina egenskaper:
- Du gillar full fart och att det händer något
- Lättlärd och har huvudet på skaft
- Egen stor motor och bra driv
- Är positiv i sinnet och en lagspelare
Vi lägger stor vikt på att du är rätt som person och passar in i gruppen.
Om du inte har rätt erfarenhet så utbildar vi internt.
Traverskort är ett önskemål men inget krav.
Tillsvidareanställning
Tillträde omgående.
Initialt dagtid 100 %, övertid samt skiftgång förekommer.
Du rapporterar direkt till Produktionschef Vals
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Svarvare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, viss skiftgång kan förekomma.Fast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikael@tritonvalsteknik.se
Övrigt: Mikael Leandersson, 054-771 60 40, mikael@tritonvalsteknik.se
Arbetsplats: 
Adress: Triton Valsteknik AB
Lilla Nyängsgatan 5
66434  GRUMS 
Hemsida: http://www.tritonvalsteknik.se/
  
Platsannons

Renserioperatör till BillerudKorsnäs Gruvön

Om kunden

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Industrisupport söker personal till avlösningspoolen för ett flertal olika befattningar, däribland denna. Denna tjänst är tänkt att starta nu under våren för att därefter fortlöpa under lång tid. Du kommer att ha en fast plats på BillerudKorsnär Gruvön Grums och en långsiktig anställning på Industrisupport. Anställningen ä'r 100 %. Kraven är desamma som om du blivit anställd direkt av BillerudKorsnäs. På sikt kommer du att erbjudas en tillsvidareanstäöllning på Industrisupport.

Dina arbetsuppgifter

Renseri/Lövmassalinjen, som är en del av sulfatfabriken, producerar och levererar flis till Gruvöns tre kokerier och producerar lövmassa till kraftpappersbruket. Ansvarsområdet är indelat i flera processavsnitt; renseri, kokeri, sileri, syrgasdelignifiering, blekeri, externrening och råvattenintag. De fem skiftlagen på renseri/lövmassalinjen består vardera av tio medarbetare och den dagliga driftorganisationen består av sektionschef, driftingenjör, driftverkmästare renseri, driftverkmästare löv, drifttekniker externrening och tre daggående renserioperatörer. Vi söker nu en processoperatör till renseriet.

I befattningens arbetsområde ingår två vedlinjer, vedgård, mellanlager av flis och bark inklusive transportsystem för dito samt en sållstation. Skiftlagen på renseriet består av 6 medarbetare som tillsammans ansvarar för det samlade produktionsresultatet av flis och bränsle. Arbetsrotation ingår som en naturlig förutsättning för ett väl fungerande arbetslag. Detta medför att befattningshavaren skall kunna lära sig alla förekommande arbetsuppgifter i renseriet. Anläggningen styrs och övervakas med hjälp av DCS-system.

Din profil

KY/YH-utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning med inriktning mot processteknik och massatillverkning är önskvärt. Processvana och praktisk erfarenhet från liknande befattning är önskvärt. B-körkort är ett krav för befattningen. Truckkort C2B, (A-C-truckar) är önskvärt.

Vi värdesätter god samarbetsförmåga och vill att du har ett drivande arbetssätt. Som person ska du även vara analytisk, ansvarstagande och logisk. Du måste tycka om att arbeta i grupp och att vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat.

Vi gör löpande urval och kommer tillsätta den lediga befattningen så fort vi hittat rätt person.

Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Processoperatör, pappersmassa
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 1027
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1027
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Hjälprullare till BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB

Om kunden

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Industrisupport söker personal till avlösningspoolen för ett flertal olika befattningar, däribland denna. Denna tjänst är tänkt att starta nu under våren för att därefter fortlöpa under lång tid. Du kommer att ha en fast plats på BillerudKorsnär Gruvön Grums och en långsiktig anställning på Industrisupport. Anställningen ä'r 100 %. Kraven är desamma som om du blivit anställd direkt av BillerudKorsnäs. På sikt kommer du att erbjudas en tillsvidareanstäöllning på Industrisupport.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker operatörer som ska arbeta som hjälprullare eller maskinman. Som hjälprullare på flutingbruket ingår du i ett arbetslag där du framförallt arbetar med färdigställning av rullarna. Som maskinman på flutingbruket ingår du i ett arbetslag tillsammans med andra befattningar mot maskinen. Din roll blir att vara ordinarie operatörer behjälpliga samt övervaka delar av processen.

Befattningen betyder att du som operatör kommer arbeta fysiskt och aktivt.


Din profil

Som operatör på flutingbruket är det önskvärt att du har KY/YH-utbildning (eller motsvarande eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning mot processindustrin) eller motsvarande arbetslivserfarenhet från pappersproduktion.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vilja att lära, noggrannhet, samarbetsförmåga samt egen initiativförmåga är viktiga egenskaper.

Vi gör löpande urval och kommer tillsätta den lediga befattningen så fort vi hittat rätt person.


Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Processoperatör, pappersmassa
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 1026
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1026
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

Sliperiet Konsthall & Gastronomi söker serveringspersonal

Sedvanliga servitris/servitöruppgifter såsom servering och försäljning av mat och dryck m.m.
Ta hand om våra gäster genom att erbjuda en hög servicenivå där du möter och överträffar gästens förväntningar.Du som ska jobba hos oss har en stark förmåga att få människor att trivas och känna sig välkomna.
Du har stor känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att skapa minnesvärda stunder för våra gäster. Är du intresserad av konst är det ett plus!?
Du trivs med arbeta i högt tempo?.
Du har minst 1 års erfarenhet av servering.?
Som person är du utåtriktad och tycker om att arbeta i högt tempo där det kan hända mycket samtidigt.?
Du har lätt för att arbeta självständigt så väl som i grupp.?
För att kunna ge våra gäster den bästa möjliga service är det viktigt att du tycker om att lösa problem och ser möjligheter.?


Sliperiet är Konsthallen med förstklassigt kök och höga ambitioner, nyligen rekommenderat av gastronomiguiden ”White Guide”.
I vår unika miljö, beläget mitt i den värmländska landsbygden, möts människor i samtal om konst och gastronomi.

Sliperiet har en tydlig målbild att bli en av Sveriges bästa restauranger där konst och mat blir till en helhet. Med skogen och vattnet runt knuten har vi tillgång till ett fantastiskt skafferi och vi arbetar med råvaror av högsta kvalité.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Schemalagd arbetstid maj-september 2017
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne@sliperietborgvik.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Arbetsplats: 
Adress: Magnusson AB, Erik Oscar Carl
Kvarnvägen 8
66495  Borgvik Sverige
Hemsida: http://www.sliperietborgvik.se
  
Platsannons

Anläggare

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Som Anläggare hos oss kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens. Vi ser att du arbetar självständigt med armering och gjutning samt har en vana att läsa armeringsritningar och kan arbeta efter dessa.

Vi söker dig som har yrkesbevis som betongarbetare och har erfarenhet av arbete inom anläggning. Körkort är ett krav för anställning.   

Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tillämpar först provanställning. Stationeringsort är Karlstad men arbeten sker även vid intilliggande län. Skiftarbete förekommer.

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=11087%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NCC
Elverumsgatan 7
65103  Karlstad Sverige
Hemsida: www.ncc.se
  
Platsannons

Träarbetare inom anläggning

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.
NCC Construction Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt.

Träarbetare infraservices Värmland

På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Därför kräver ett jobb här kreativt tänkande samt förmåga att samarbeta och hantera en mängd olika utmaningar. Vi älskar att se människor växa och tror att man gör det bäst i en vänlig och stöttande miljö. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.

Rollen hos oss, Som träarbetare kommer du att arbeta med alla vanligt förekommande arbeten inom din kompetens.

Dina erfarenheter, Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och några års erfarenhet av att arbeta med formning. Körkort är ett krav för anställning.   

Dina egenskaper, Vi söker dig som är praktiskt lagd, självständig och engagerad. Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar då väder och stor geografi påverkar arbetet. Det krävs också att du är noggrann, ansvarsfull och ett gott ansikte utåt. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information, Anställningen är en tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 mån provanställning. Stationeringsort är Värmland men arbeten kan ske vid intilliggande län. Skiftarbete kommer att förekomma.

Vi erbjuder, Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi erbjuder en kollektivavtalsenlig lön.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt,

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=11086%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NCC
Elverumsgatan 7
65103  Karlstad Sverige
Hemsida: www.ncc.se
  
Platsannons

Lokförare/Växlare för anställning till BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB

Om kunden
BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Dina arbetsuppgifter
Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. På sektionen Fastighet/transport ansvarar vi bland annat för järnvägstransporterna av inkommande och utgående gods.

Vi söker nu en lokförare på heltid till kontinuerlig skiftgång. Som lokförare genomför man alla förekommande arbetsuppgifter inom lokverksamheten i samråd med kunder och samarbetspartners, samt hanterar och transporterar produkter från fabriken till deponi. Befattningshavaren ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för det samlade resultatet av hantering av inkommande och avgående gods samt transport av restprodukter från fabriken under det aktuella skiftet.


Din profil
3-årig gymnasieutbildning, gärna från fordonsprogrammet eller motsvarande kompetens. Det är ett krav att du har en lokförarutbildning innehållande godkänd dokumenterad läkarundersökning avsedd för lokpersonal. Det är meriterande om du har genomförd växlarutbildning samt innehar körkort B och C, samt truckkort A, B och C. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som flexibilitet, initiativförmåga, ansvarskänsla och social kompetens. Du måste tycka om att arbeta i grupp och vilja vara delaktig i utvecklandet av ett kreativt och produktivt samarbetsklimat.

Rekryteringen sker i samarbete med Industrisupport, men du blir direkt anställd av BillerudKorsnäs Gruvön Grums AB. Frågor kring rekryteringen besvaras av Industrisupport Värmland AB. Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, så vänta inte med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Lokförare/Förare av tåg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 1024
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1024
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

CNC svarvare

Tjänstebeskrivning:
Tjänsten innefattar CNC svarvning med egen programmering vid tillverkning av valsämnen.
Som svarvare kommer du vara en del av vår mekaniska avdelning som idag sysselsätter 10 personer och är under konstant expansion.
Du som svarvare kommer själv att utföra kvalitetskontroll av färdig produkt samt kontrollmäta och dokumentera alla uppgifter.


Vem trivs här?
Du som har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden och många års erfarenhet från svarvning med tillhörande programmering inom tillverkningsindustrin att ha en god grund att stå på.
Som person är du en arbetsmyra med öga för detaljer, detaljorienterad och strukturerad samt har förmåga att planera ditt arbete och din tid.
Du är självgående, flexibel, positiv och noggrann i ditt arbete med ett ständigt fokus på kvalitet.
Du har även lätt för att arbeta i team, samtidigt som du även arbetar tålmodigt och fokuserat vid dina självständiga arbetsuppgifter.

Vi förutsätter att du hanterar ritningsläsning, mätning samt har gedigen kunskap inom programmering i Fanuc och helst även Siemens.


Referenser samt erfarenhet av liknande arbeten är meriterande.

Vi ser helst att du har traverskort.
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, viss skiftgång kan förekomma.Fast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mikael@tritonvalsteknik.se
Övrigt: Mikael Leandersson, 054-771 60 40, mikael@tritonvalsteknik.se
Arbetsplats: 
Adress: Triton Valsteknik AB
Lilla Nyängsgatan 5
66434  GRUMS 
Hemsida: http://www.tritonvalsteknik.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal