Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:17

Lediga jobb i Grums kommun (1764), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 006
Täthet23,31Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area478,81Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land386,36Landareal (km²)
Sjö47,87Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Grums

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en distriktssköterska/eller erfaren sjuksköterska till vårdcentralen Grums.

Vårdcentralen Grums är en vårdcentral med cirka 6500 listade patienter. Vi bedriver fullskalig primärvård med ett långsiktigt tänk kring hur primärvården bäst kan formas för att på bästa sätt möta framtida utmaningar.

Arbetsuppgifterna består bland annat av mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi arbetar i team med Astma/Kol, tobaksavvänjning, diabetesvård, livsstil, hjärtsvikt, demens, infektion och samordnande sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska alt erfaren sjuksköterska. Erfarenhet inom våra inriktningsområden är meriterande. Vi värdesätter att du är flexibel, engagerad, lyhörd och att du har lätt för att samarbeta med alla yrkeskategorier på vårdcentralen. Det är även av stor vikt att du kan samarbeta med andra aktörer i samhället. Du har ett empatiskt och inlyssnande förhållningssätt. Vi ser gärna att du är positiv till utvecklingsarbete och att du vill medverka i ett självständigt och spännande arbete i primärvården. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort B krävs.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Dnr CSK/175396
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=04887baa-4b81-48e5-b6a0-d2f2b0679f27&publishCode=AMS&TK=03f33b89-42d8-48d4-9849-9e2c86ec5377
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Grums
Landstinget i Värmland
66434  Grums Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig Assistent sökes omgående

Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa kunden med allt i vardagen så som hygien, matsituation, Förflyttningar och kommunikation. Assistansen är där kunden befinner sig. På Dv, hemmet och fritiden. På kvällar och helger har jag dubbel assistans för att kunna utöva mina intressen så som bowling, , bio gå på hockey eller bara hänga med kompisar. I mitt hem har vi husdjur, så du får inte vara pälsallergiker. Bil och körkort krävs eftarom jag bor på landet. Tre mil utanför Karlstad.
Vi söker efter en dag tjänst på ca 80% som arbetar både dag, kväll och helg man arbetar tre helger på ett 8v schema. samt
En tjänst natt vikariat från 2018-03-01-2019-01-01

Det är bra om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent och EP men inget krav. Som person är du lyhörd, initiativrik , lugn, trygg och flexibel. Att det finns möjlighet att följa med mig på resor.

FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF organisation består av personer med lång erfarenhet och bred kompetens inom lagområdena SFB/LSS.
Företagets värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål.
Du som assistent innefattas av kollektivavtalet KFO och är godkänna av socialstyrelsen.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSom anställd i FMF innefattas du som anställd av kollektivavtal genom KFO. Vi begär ut ett uttag från belastningsregistret innan anställning är aktuell. 80% eller merFriskvårds bidrag erbjuds alla våra anställda.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: ed 1
Webbplats:
Epostadress: malin@fmfssistans.se
Övrigt: Vid intresse från bådas håll, tillämpar vi en introduktionstid på två veckor. intervjuer sker fortlöpande. Utdrag ur belastningsregistret krävs innan anställning.
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
Adolsbergsvägen 4
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  
Platsannons

Sågverks- & Torrdelsoperatörer till Stora Enso, Grums i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran.

Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 110 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Sågverket producerar årligen cirka 350 000m3sv och har en vidareförädling i form av pelletstillverkning. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildar vi Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande jobb som Sågverks- och Torrdelsoperatör, där du kommer att jobba i en tillverkningsprocess med sågat virke som hela tiden utformas, förbättras och utvecklas utifrån våra kunders olika önskemål. Vi jobbar aktivt med att hitta metoder för att minska råmaterialsavfall och har alltid säkerheten i största fokus.

Du kommer till exempel att:

* Övervaka och styra processer av råsortering av plank/brädor
* Övervaka kvalité på bitarna enligt gällande sorteringsinstruktion
* Ha kontakt med truckförare i torken
* Jobba med säkerhet och ordning enligt 5S
* Jobba med sortera, virkespaketering och emballering
* Övervaka och kvalitetssäkra virket
* Jobba med övervakning och styrning av timmerintag/barkmaskin, övervaka barkningsresultatet

Du kommer att ingå i ett team av mycket erfarna operatörer med lång erfarenhet och som alltid sätter säkerheten högst på agendan. Vi har en positiv anda i skiftlagen med högt i tak, företaget växer och står inför nya spännande utmaningar. För dig som student så kommer du tydligt märka ett företag med utvecklande och lärande miljöer på våra avdelningar, inom process- maskinkunskap och trälära.


Kvalifikationer

* Industritekniska programmet inriktning Produkt och Maskinteknik, meriterande, har du dessutom programfördjupning på Sågverk så är det mycket meriterade
* YH Träteknik, mycket meriterande
* Skogsbruksutbildning, pågående, mycket meriterande
* Du ska kunna MS Office, ha erfarenhet från processtyrda IT system. Du har goda kunskaper i engelska och pratar svenska flytande. Vi vill även att du har körkort
* Motorsågskörkort, Heta Arbeten, och Travers, mycket meriterande

Vår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i maj för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augusti.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef Tord Thorin 073-058 13 31 eller Robin Björlin 073-058 13 38
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör Lena Sjö 070 - 382 34 41
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Sågverksoperatör
Antal platser: 14
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 35542
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjg2Njg3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66433
66433  1764 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarierande undersköterskor till hemtjänsten

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett varierat och meningsfullt arbete hos oss i hemtjänsten. Som timvikarierande undersköterska består dina huvudsakliga arbetsuppgifter i att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i kundens hem, ibland tillsammans med dina kollegor och ibland ensam.

Vi dokumenterar vårt arbete i verksamhetssystemet Procapita och insatserna planeras i verksamhetssystemet Laps Care.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som är intresserad av att arbeta i hemtjänsten. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och då särskilt från arbete i hemtjänst. Du är ansvarstagande och kan planera och organisera ditt arbete. Du är glad och positiv och har lätt för att samarbeta. Du har även förmåga att anpassa dig till nya och oväntade situationer. Med anledning av att ensamarbete förekommer krävs förmåga att kunna arbeta självständigt. Du har giltigt B-körkort.

Då vi enligt lag är skyldiga att dokumentera vårt arbete är det av stor vikt att du har datorvana samt kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du ska vara van mobilanvändare då vi har nyckelfri hemtjänst.

Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll såväl vardag som helg utifrån behov.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A739211
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8606c727-4a7b-4e6d-ae02-0e6185046e80&publishCode=AMS&TK=0b958593-2f66-4412-9202-4b5dd2d00791
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, ÄO Område 4
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  

Platsannons

Timvikarie till förskola, skola och fritidshem

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn i förskola, skola och på fritidshem i vår kommun. Det roligaste jobb som finns, om du frågar våra pedagoger!

Som timavlönad vikarie är det viktigt att med kort varsel kunna arbeta inom våra olika verksamheter. Du bör därför trivas med att arbeta på många olika arbetsplatser och ha lätt för att anpassa dig till olika arbetssätt och rutiner.

För vår bemanning använder vi oss av systemet Vikariebanken. Där lägger du som vikarie in tillgängliga tider och bokningar sker i systemet vilket ger dig en överblick och kontroll över dina tider.

Våra verksamheter inom förskola och fritids har öppet mellan klockan 06.15 - 18.00, måndag till fredag.

Du har möjlighet att anmäla intresse till en eller flera av våra verksamheter inom barn- och utbildning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker främst dig som har utbildning mot förskola, grundskola eller fritidshem.

Du har förmågan att se barns olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du trivs med att arbeta i en verksamhet som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens.

Körkort och tillgång till bil ger dig ökade möjligheter till vikariat på fler enheter.

ÖVRIGT
Enligt skollagen ska den som erbjuds anställning inom förskola, fritidshem och grundskola lämna utdrag från belastningsregistret. Registerutdraget får vara högst ett år gammalt. Vid bokad intervju ska giltigt utdrag från belastningsregistret samt eventuella examensbevis visas upp.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A739212
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8e4a5a1d-462b-417b-aebc-d09fbd040613&publishCode=AMS&TK=6e82acb1-7435-49c3-9a35-fac4cdbb97f4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, Grundskola Förskoleklass-3
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  
Platsannons

Vålbergs vårdcentral söker vårdadministratör (vik)

Vi är en enhet med ca 6700 listade patienter och vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, MVC, fysioterapimottagning, vaccination och provtagning/lab. Vi är en Akademisk Vårdcentral och tar på ett strukturerat sätt emot sjuksköterske-, distriktssköterske- och läkarstudenter.

Då en av våra vårdadministratörer går på föräldraledighet söker vi nu en vikarierande vårdadministratör. Vill du vara med oss i arbetet att vidareutveckla vår verksamhet och bidra med nytänkande, är du varmt välkommen att söka tjänsten som vårdadministratör hos oss på Vålbergs Vårdcentral / Grums Nya Vårdcentral!

ARBETSBESKRIVNING
Tjänsten innefattar tjänstgöring på vårdcentral. Som vårdadministratör är du en viktig del av vårdcentralen och arbetet är omväxlande med arbete i reception, skriva notat, hantera remisser, väntelistor och bokningar.

ANSTÄLLNINGSFORM
- Dagtid, 100 %
- Vikariat 7 månader (1/3-30/9 2018)

VI ERBJUDER
- En trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Friskvårdsbidrag
- Individuell lönesättning
- Personlig kompetensutveckling


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är erfaren vårdadministratör. Vi ser gärna att du är an att arbeta i journalsystemet Cosmic. Stor vikt läggs på personliga egenskaper.


PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som är engagerad, kompetent, noggrann och positiv. Du har lätt för att samverka, du gillar utvecklings- och förbättringsarbete och du månar om ett trevligt bemötande.

ÖVRIG INFORMATION
Vålbergs vårdcentral ingår i Legevisitten AB. Legevisittens affärsidé är att bedriva verksamhet inom hälso- och sjukvård med hög tillgänglighet och helhetsperspektiv. Legevisitten har norska rötter och bedriver idag 45 verksamheter i Stockholms och Värmlands län, med 600 anställda. Våra värderingar ärlighet, prestigelöshet och engagemang leder och genomsyrar all verksamhet. De verksamheter vi bedriver består av vårdcentraler, barnmorskemottagningar, barnavårdscentraler, primärvårdsrehabilitering, läkare i särskilda boenden, avancerad sjukvård i hemmet, jourläkarverksamhet, hemtjänst samt en geriatrisk avdelning och en specialiserad palliativ slutenvårdsenhet. Legevisittens verksamheter är ISO-certifierade i miljö och kvalité.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-07

KONTAKT
Frågor om tjänsten besvaras av:
Kristin Törnqvist
Verksamhetschef
070-160 28 27, kristin.tornqvist@legevisitten.se

Till bemannings-, rekryteringsföretag och till dig som är säljare av annonser undanber vi oss vänligt, men bestämt direktkontakt med oss.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 100% Visstid 2018-03-01 - 2018-09-30Fast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://system.webday.se/legevisitten/rekrytera/cgi-shl/user_applicants.exe?action=VIEW_SPECIFIC_JOB&jobReferrer=https://www.arbetsformedlingen.se/&jobId=233
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Legevisitten AB
Brattgårdsgatan 36
66050  Vålberg Sverige
Hemsida: www.legevisitten.se
  
Platsannons

Industrielektriker till Stora Enso Wood Products, Grums

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran.

Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 110 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Sågverket producerar årligen cirka 350 000m3sv och har en vidareförädling i form av pelletstillverkning. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildar vi Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett spännande jobb som Industrielektriker på vår division Wood Products med placering i Grums. Vårt produktutbud täcker alla områden inom stadsbyggnation, bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Vi erbjuder också ett urval av sågade trävaror. Våra kunder är huvudsakligen bygg- och snickeriföretag, grossister och detaljister.

Du kommer till exempel att:

* Läsa ritningar, el-scheman och felsökning på egen hand
* Arbeta i produktion med hantering av El-driftproblem
* Jobba med dagligt underhåll och reparationer inom el på maskiner och automatiska anläggningar inom våra olika produktionsavdelningar
* Åtgärda elektriska och elektroniska fel på maskinerna

Som Industrielektriker är du en del av ett arbetslag med mycket kompetenta kollegor. Du kommer att jobba med installation, driftsättning och felsökning på större projekt inom processen. Hos oss får du vara med på spännande uppdrag där du får möjlighet att utvecklas i din roll som elektriker

Kvalifikationer
Vi jobbar med ett högt säkerhetstänk, du följer därför alltid företagets regler och riktlinjer kring säkerheten. Arbetet med att förebygga stopp i produktionen innebär att du ska ha stor problemlösningsförmåga och kunna jobba med olika utmaningar som uppstår.

* Minst 18 år
* El- och Energiprogrammet, programfördjupning Elteknik
* YH Utbildning Drifttekniker med el behörighet
* Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom elinstallationer meriterande
* Det är meriterande om du har erfarenhet av svagström, styr- och regler och styrsystem (PLC)
* Du ska kunna MS Office, och erfarenhet från processtyrda IT system och underhållssystem. Du har goda kunskaper i engelska och pratar svenska flytande. Vi vill även att du har körkort

Du jobbar mellan juni-augusti, skift men måste kunna börja redan i april för upplärning.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta chef Roger Larsson 070-552 63 58
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Rekryteringsadministratör Lena Sjö 070 - 382 34 41,

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35541
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjkxOTYwLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66433
66433  1764 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pelletsoperatörer till Stora Enso Wood Products Grums i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran.

Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 110 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Sågverket producerar årligen cirka 350 000m3sv och har en vidareförädling i form av pelletstillverkning. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildar vi Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett spännande jobb som Pelletsoperatör där du tillverkar pellets gjort av biprodukter från sågverket. Jobbet inom pelletsproduktionen är en enhet integrerad direkt efter såglinjen och teamet du kommer jobba tillsammans med är mycket kompetenta kollegor där ni alltid kommer sätta säkerheten som först punkt på agendan, och ständigt utveckla produkter och service i samarbete med våra kunder.

Du kommer till exempel att:

* Jobba med processövervakning av pelletstillverkningen
* Lasta pellets med hjullastare
* Rapportera fel och brister i anläggningen i vårt interna underhållssystem
* Jobba i nära samarbete med övriga avdelningar för att optimera råvara
* Hålla ordning och reda runt maskiner och i lokalen

Du jobbar med ett högt kvalitetstänk, har fokus på resultat och hela tiden producerar med kvalitet. Ditt jobb som Pelletsoperatör innebär att du sköter och övervakar de maskiner du kommer jobba med och ser till att maskinerna utnyttjas effektivt enligt direktiv. Du måste gilla att växla mellan olika arbetsuppgifter och att du tar egna initiativ om det behövs.


Kvalifikationer för jobbet
Du är en mångsidig problemlösare som är tekniskt kunnig och intresserad, gärna med erfarenhet av liknande arbete och har god kännedom om entreprenad- och industrimaskiner. Vi jobbar med ett högt säkerhetstänk, du följer därför alltid företagets regler och riktlinjer kring säkerheten. Du ska ha vana att dokumentera och rapportera i interna arbetsordersystem.

* Industritekniska Programmet Inriktning Produkt och Maskinteknik. Mycket meriterande programfördjupning Sågverk
* YH Utbildning Träteknik, mycket meriterande
* Förarbevis Hjullastare (C1) och erfarenhet
* Du ska kunna MS Office, och erfarenhet från processtyrda IT system och underhållssystem. Du har goda kunskaper i engelska och pratar svenska flytande. Vi vill även att du har körkort

Vår semesterperiod är mellan juni-augusti och vi vill att du ska kunna börja redan i maj för upplärning, för att sedan jobba självständigt under juni-augusti


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef Stefan Olsson 076-117 01 40
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sågverksoperatör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35512
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjYwNDAyLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66433
66433  1764 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Truckförare till Stora Enso Wood Products AB Grums i sommar

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran.

Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 110 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Sågverket producerar årligen cirka 350 000m3sv och har en vidareförädling i form av pelletstillverkning. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildar vi Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Beskrivning
Vi erbjuder dig ett varierande jobb som Truckförare där du jobbar självständigt med frihet under ansvar tillsammans med mycket erfarna kollegor, tillsammans ansvarar ni för transporter av virke inom fabriksområdet i det dagliga logistikflödet med in- och utleveranser från produktionen. Du kommer att bidra till att vi kan nå vårt mål med en välplanerad och säker logistikavdelning med lång framförhållning.

Du kommer till exempel att:

* Ansvara för att sågat virke lastas fram till lastfartyg och på lastbil
* Sortera virke, räkna och kontrollera gods som ska levereras
* Ansvara för att fordonet framförs med stort säkerhetstänk
* Köra virke mellan anvisade platser på fabriksområdet

Att jobba som Truckförare hos oss innebär en hel del ensamarbete, men du kommer löpande ha kontakt via radio med övriga kollegor och chefer från de avdelningar du får dina körordrar. Jobbet har periodvis högt tempo eftersom merparten av arbete styrs både från produktionen och utlastningen. Vår maskinpark är ny, så du har en trevlig arbetsmiljö i maskinerna och du har ansvar att hålla ordning och reda. Vi vill att du ska framföra och arbeta med truck på ett säkert och miljömedvetet sätt, säkerställa att scheman och tidsfrister efterlevs.Kvalifikationer för jobbet

* Avslutad gymnasie i kombination med erfarenhet som truckförare, mycket meriterande
* Naturbruksprogrammet inriktning Skog, meriterande
* Fordon- och Transportprogrammet inriktning Godshantering, meriterande
* Motviktstruck TLP10, krav
* Förarbevis C truck med förarerfarenhet, mycket meriterande
* MS Office, goda kunskaper, vana från interna logistik och transportsystem meriterande

Vi har två semesterperioder, och vi vill att du ska kunna börja redan i april för upplärning, för att sedan jobba självständigt under maj-augusti.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Chef Bosse Nilsson 070-327 23 11
Har du frågor om ansökningsförfarandet? Välkommen att ringa Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 13
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35543
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjY1ODExLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66433
66433  1764 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier Supply Chain, Stora Enso Wood Products,Grums

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vårt mål är att ersätta icke förnybara material genom att skapa och utveckla nya produkter och tjänster som bygger på trä och andra förnybara material. Företaget har cirka 25 000 medarbetare i över 35 länder och vår omsättning 2016 uppgick till 9,8 miljarder EUR.

Stora Enso Wood Products tillhandahåller träbaserade produkter och innovativa lösningar för allmänna bygg- och inredningsbehov. I de vidareförädlade produkterna ingår bland annat massiva träelement och husmoduler, träkomponenter och pellets. Ett flertal olika sågade trävaror kompletterar sortimentet. Wood Products har mer än 20 produktionsenheter i Europa och verksamhet över hela världen. Alla produkter är förnybara och tillverkas helt av spårbar europeisk tall eller gran.

Gruvöns Sågverk är placerat i Grums cirka två mil väster om Karlstad. Sågverket har omkring 110 anställda, inbegripande vissa verksamhetsdelar som ligger på entreprenad. Sågverket producerar årligen cirka 350 000m3sv och har en vidareförädling i form av pelletstillverkning. Tillsammans med Ala Sågverk i Ljusne bildar vi Stora Enso Timber AB och ingår i Stora Ensos division Wood Products.

Beskrivning
Vi erbjuder nu ett spännande logistikjobb i sommar, där du kommer att bidra till att vi levererar ett brett sortiment av träprodukter. Trä är ett naturligt och hållbart val, och som en globalt fungerande träindustri är vår uppgift att öka värdet till trä. Stora Enso träprodukter används över hela världen som en förnybar resurs.

Du kommer till exempel att:

* Dagligen boka transporter så att våra kunder får leverans i tid
* Samordna container och båtlastning
* Informera interna och externa kunder om möjliga förseningar
* Administrera kontrakt och lastorder
* Planera produktion och leveransen

Som semestervikarie på Supply Chain är din uppgift tillsammans med dina kollegor säkerställa att leverans sker i tid på ett kostnadseffektivt sätt med fokus på säkerhet. Du kommer att vara länken mellan interna funktioner och transport och samordna transporter. Även produktionsplaneringsuppgifter kommer att ingå i vissa tjänster.


Kvalifikationer
Du har en bra kommunikativ förmåga, kan ge och ta instruktioner utan att tappa väsentlig information. Det är viktigt att ta ansvar för att lösa uppgifter självständigt.

* Minst 18 år
* Fordon- och Transport, inriktning Godshantering, meriterande
* YH Utbildning Transportlogistiker/Logistic Management, meriterande
* Högskola/Universitet, inriktning Supply Chain, Logistic, Transport Management, meriterade
* Avslutad gymnasie i kombination med erfarenhet från yrket
* För rollen krävs mycket goda kunskaper i engelska och svenska
* MS Office, god datavana

Semesterperioden är mellan juni och augusti.


Ansökan
Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 feb
Välkommen med ansökan till: https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv

Notera att vi endast tar emot ansökningar via Stora Ensos karriärsidor. https://storaenso.taleo.net/careersection/1/jobsearch.ftl?lang=sv
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Inga ansökningar som registreras på Manpower/Experis hemsidor kommer att vara med i urvalsprocessen.


Kontakt
Har du frågor om rekryteringsprocessen? Kontakta Lena Sjö 070 - 382 34 41

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Transportsamordnare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens: 35796
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=am1vZGluLjYyMzE1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stora Enso
66433
66433  1764 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier till Omsorg om personer med funktionsnedsättning

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sommarvikarier till våra gruppbostäder, servicebostäder, boendestöd, assistansuppdrag och fritidsverksamhet. Gemensamt för alla verksamheter är att stödja och tydliggöra vardagen för de boende i deras liv. Arbetet är strukturerat enligt TEACCH, eller tydliggörande pedagogik som det även kallas. Behoven hos våra kunder ser olika ut från individ till individ beroende på personens intresse och funktionsvariation. Ditt arbete är att möta varje individ utifrån dennes förutsättningar, intresse och behov. Det förekommer medicinering, omvårdande och motiverande insatser. Vi stödjer våra boende med allt som förekommer i ett liv, från att borsta tänderna och städa till att handla och vara med på fritidsaktiviteter. Arbetstiderna är schemalagda över dygnets alla timmar och veckans alla dagar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet, fritidsledarutbildning eller som har annan lämplig utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med kunder som har funktionsnedsättning och autism samt erfarenhet av handledande pedagogiskt arbete. Teacch utbildning är meriterande.

Det är viktigt att du är positiv och tycker om att arbeta med människor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av liknande arbete.

Giltigt B-körkort är ett krav för att arbeta hos vissa kunder.

Innan anställning sker kommer vi att kräva utdrag ur Rikspolisstyrelsen belastningsregister.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via post eller mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-13
Referens: A739693
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d1893c41-ba15-4f3e-86d1-1c3390348101&publishCode=AMS&TK=f7d60fa9-4a7e-4421-9a76-6d43f058c236
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Nattsjuksköterska

Grums kommun har ca 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan.

Kommunen ansvarar för de hälso- och sjukvårdsinsatser som är planerade och inte kräver läkarinsatser. Vi är distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar med hemsjukvård i enskilda bostäder, kommunens äldrebostäder och kommunens gruppbostäder för funktionshindrade. Hemsjukvården utförs dygnet runt alla dagar i veckan. Våra kunder är våra medborgare från 7 års ålder som inte kan ta sig till närmaste vårdcentral för sin omvårdnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som nattsjuksköterska är du ensam tjänstgörande sjuksköterska. Du arbetar med patienter i ordinärt boende, särskilda boenden och korttidsenheten där du utgår från korttidsboendet Linden. Du ingår i en arbetsgrupp med sjuksköterskor och KommunRehab där vi har totalt tre nattsjuksköterskor.

Som sjuksköterska planerar, utför och följer du upp sjukvården för den enskilde. Insatsen kan till exempel bestå av injektioner, droppbehandling, palliativ vård och övriga sedvanliga uppgifter som åligger en sjuksköterska.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska. Vidareutbildning är meriterande.

Du är självständig, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta. Du har självklart ett professionellt och medmänskligt bemötande mot våra kunder och anhöriga.

Giltigt B-körkort är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Innan anställning kan ske kommer vi att begära utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Grums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken och inte via post eller mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför rekryteringsarbetet har Grums kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 67 % Nattjänstgöring. Helgtjänstgöring var tredje helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A735797
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=20afc4b4-596a-45ea-8d1e-799ede2d5610&publishCode=AMS&TK=e3998c41-1e21-4bc9-9de5-0e6489cab392
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grums kommun, ÄO Område Kommunsjuksköterskor
Sveagatan 77
66480  Grums Sverige
Hemsida: http://www.grums.se
  
Platsannons

Medarbetare helg (dag/kväll)

Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba både dagtid och kvällstid på helgerna.

#welcometalent
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- Varierade arbetstider dag/kväll/helg
Kvalifikationer
- Kan du tillräckligt bra svenska för att kommunicera muntligt utan hinder?
- Har du avslutat grundskolan samt fyllt 16 år?
- Kan du jobba både dag och kväll på helgerna?
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9982-medarbetare-helg-dag-kvall_burger-king-grums
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Nyängsgatan 1
66434  Grums Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se
  
Platsannons

Vill du arbeta med produktionsstyrning på Gruvön?

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Befattningen som biträdande produktionsingenjör tillhör sektion Produktionsstyrning, som ingår i avdelning Kvalitet och Verksamhetsstutveckling. Produktionsingenjörerna arbetar i kontinuerlig skiftgång med styrning, planering och optimering av fabriken.

Vi söker nu två biträdande produktionsingenjör till projektanställningar på heltid i kontinuerlig skiftgång. Anställningarna sträcker sig i första hand till den 31 december 2020.

Om tjänsten  
Tillsammans med produktionsingenjören ser du till att produktionen på Gruvön bedrivs på ett så effektivt och riktigt sätt som möjligt inom ramen för fastlagd budget samt tillser att inre och yttre miljökrav efterlevs.

Du kommer tillsammans med övriga i gruppen att arbeta med styrning av brukets produktionsplanering samt samordning av produkter, så att fabriken körs så optimalt som möjligt i samråd med drift- och underhållsavdelningarna på Gruvön. Du kommer att medverka i fabrikens övergripande produktionsplanering vid planerade stopp. På sikt ska du även kunna utvecklas till att vara ersättare för produktionsingenjören.

Du behöver vara väl insatt i gällande instruktioner. Likaså ha en god kommunikation med brukets avdelningar och vara insatt i respektive avdelnings processavsnitt.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsutbildning eller motsvarande kunskaper, och/eller flerårig processerfarenhet från massa- och papperstillverkning.

Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person behöver du vara drivande, ha lätt för att lära samt snabbt kunna se samband och styra upp produktionen. God kommunikationsförmåga är mycket viktigt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Asema Dzafic, Sektionschef Produktionsstyrning, tfn 0555-412 25.

Välkommen med din ansökan redan idag, dock senast den 21 januari 2018. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske före sista ansökningsdatum.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Civilingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid ProjektanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1969519/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  
Platsannons

Systemingenjör som vill vara med att utveckla framtidens automationssystem

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Sektion ELIA inom avdelningen Underhåll, arbetar med att serva brukets olika produktionsavsnitt i felsökning, underhåll, rådgivning och teknikutveckling, med inriktning mot elkraft, instrumentering, driv- och processystem. Till vår automationsgrupp söker vi nu en systemingenjör. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid.

Om tjänsten
Vi är en grupp med tio system- och automationsingenjörer som arbetar med kvalificerad felsökning, optimering och utveckling av våra DCS-, DRIV- och PLC-system. Vi behöver nu förstärkning i gruppen.

Vi är i ett spännande skede där vi bygger framtiden. I arbetet utför du driftsättning, intrimning och programmering i samband med mindre ombuggnationer och projekt. I större projekt kommer du att delta både som resurs och och som kravställare. Arbetsuppgifterna varierar från daglig tillsyn av utrustning en till komplex felsökninng som kvalitetsproblem i maskinerna, teknikutveckling  och utredningar. När du har lärt känna vår verksamhet kommer du även att ingå i beredskapsstyrkan för styrsystem på Gruvöns bruk. 

Kvalifikationer
Högskoleutbildning med inriktning mot automation eller motsvarande kompetens förvärvat genom mångårig erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För oss är det viktigt att medarbetare med rätt personlig egenskaper. Vi  söker dig som är lyhörd och utåtriktad, som är van att arbeta både i team och självständigt. Du ska ha hög servicekänsla och ska självständigt kunna driva aktiviteter framåt.
Som problemlösare är du analytisk och strukturerad. Då nära samarbete med våra övriga avdelningar och externa leverantörer är vardag måste du vara en god kommunikatör i varierande situationer.
Vi välkomnar alla sökande som kan bidra till vårt team, berätta i din ansökan om vad du kan bidra med hos oss. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta 

Henrik Ekman, Chef ELIA Automation, tfn 0555-415 02 
Martin Sandin, Tf Chef ELIA, tfn 0555-412 04

Vi hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot din ansökan, urval kommer att ske löpande så ansök redan idag, dock senast 7 januari 2018. 

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsbolag och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Dataingenjör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1962333/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs AB Gruvön
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  
Platsannons

Underhållsingenjör till utveckling av förebyggande underhåll

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Vill du vara med och utveckla vårt förebyggande underhåll?

Tveka då inte att söka Underhållsingenjör inom BillerudKorsnäs Gruvöns bruk.

Till underhållsavdelningen söker vi nu en underhållsingenjör med fokus på att utveckla vårt förebyggande underhåll. Underhållsavdelningens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på produktionsutrustningen och att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.  Som ett led i detta skall vi nu revidera våra rondåtgärder för förebyggande underhåll, vi söker därför en drivande och analytisk underhållsingenjör som trivs med ett högt tempo. Tjänsten är en Projektanställning med tillträde så snart som möjligt, slutdatum 2018-12-31

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
• Leda arbetsgrupper som reviderar förebyggande åtgärderna på fabrikens utrustning.
• Dokumentera rondåtgärder i vårt underhållssystem.(IFS)
• Delta i utvecklingsarbete kring tekniskt stöd för utförare av rondåtgärder.

Du kommer i arbetet att få träffa en stor del av underhållsorganisationen.

Då systemintegrationen är hög, kommer du att arbeta i många olika system, såsom UH-system (IFS), uppföljningssystem och övriga webbaserade system.

Kvalifikationer
Utbildning

Högskoleutbildning
inriktning automation/maskin/produktion alt. gymnasieutbildning inriktad mot
teknik/underhåll.
Kunskap om industrins produktions- och underhållsprocesser
Mycket god PC-vana med tyngden främst inom Excel
Goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl som skrift.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper och vana av att arbeta i datoriserade underhålls- och uppföljningssystem.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Du har en god analysförmåga och har förmågan att driva uppgifter parallellt. Du bör också ha ett pedagogiskt sinnelag med god social förmåga. Du är drivande och resultatinriktad och har lätt för att samarbeta. Att du är ordningsam, strukturerad och har lätt för att summera och rapportera muntlig som skriftlig, ser vi som en självklarhet. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Mångfald ses som en tillgång och då vi ser att det på ett positivt sätt kan hjälpa till att utveckla verksamheten och skapa en bredare kompetens- och värderingsbas. Oavsett vem du är och vilken bakgrund du har – tveka inte att söka.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
David Djuvfeldt, Sektionschef PS PM6, tfn 0555-41314
Thomas M Nilsson, Underhållschef, tfn 0555-41268

V i hoppas du finner tjänsten intressant och ser fram emot din ansökan, urval kommer att ske löpande så ansök redan idag, dock senast 7 januari 2018. 

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsbolag och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid tom 218-12-31Fast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1957583/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  
Platsannons

Projektanställda operatörer till vår papperstillverkning

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

På BillerudKorsnäs brinner vi inte bara för papper och smarta samt hållbara förpackningslösningar utan även för våra medarbetare. Nu söker vi medarbetare med en positiv attityd till Gruvöns bruk som vill vara en del av vår verksamhet.

Tjänsterna som vi har att erbjuda är projektanställningar i kontinuerlig skiftgång under 2018.

Om tjänsten  
Som operatör ska du vara intresserad av att lära dig flera befattningar inom produktionen. Målet är att producera papper av högsta kvalité. Detta gör du tillsammans med ditt skiftlag, daggående arbetsledning och skiftingenjörer. I vår produktionsmiljö är säkerheten viktigast av allt och det är en självklarhet att du följer säkerhetsregler och är med och bidrar till en god arbetsmiljö.  

Kvalifikationer
Du har en gymnasieutbildning med godkända betyg.

Personliga egenskaper
Vi förutsätter att du är en person som känner ansvar, vill vara med och skapa värde, är öppen för att tänka nytt och är en engagerad lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Mikael Hult, Production HR, på telefonnummer 0555-41421.

I denna rekrytering arbetar vi tillsammans med utvalda annonsörer och undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi tillsätter de lediga platserna löpande.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Pappersarbetare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidEnligt avtal Enligt avtalEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1950457/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  
Platsannons

Laboratorieingenjörer skift- och daggående

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

I så fall ska du söka någon av tjänsterna till vårt befintliga laboratorium och vårt kommande laboratorium. Vi behöver nu ett antal personer för att utöka och vidareutveckla vår laboratorieverksamhet i samband med uppstart och drift av vår nya kartongmaskin KM7.    

Om tjänsten
Tjänsten innefattar att införa och validera metoder och instrument i våra nuvarande och nya laboratorier, utbilda personal, samt delta i kvalitetsarbete, förbättrings-, process- och produktutvecklingsprojekt. Du erbjuds ett spännande och varierande jobb med många kontaktytor .

Kvalifikationer
Civilingenjör eller högskoleingenjör, gärna med kemisk inriktning, alternativt naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning med flerårig laborativ erfarenhet på ingenjörsnivå.   Vi söker dig som har kunskaper och färdigheter inom någon av våra följande laboratorieverksamheter:

Pappersfysik, pappersoptik, mikroskopi, tryckning och bestrykning
Mikrobiologi, sensorik/GC och produktsäkerhet
Analytisk kemi, massaprocesskemi/kemikalieåtervinning, fiber och mäldkemi
Kvalitetsadministration och statisik
 Meriterande är om du har tidigare branscherfarenhet, erfarenhet av LIMS och ackrediterad laboratorieverksamhet.

Personliga egenskaper
Viktiga personliga egenskaper är noggrannhet, flexibilitet och har förmågan att ta initiativ. Du är bra på att organisera och förmedla kunskap.
Egenskaper som kommer att förenkla ditt arbete hos oss är att tänka nytt, att ha god samarbetsförmåga, viljan att ta ansvar och förstå vikten av att skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Eva Söfting , 0555-41064 eller sektionschef Elisabet Sarin, 0555 -41247.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande, dock senast 2018-01-02.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Civilingenjör, process, kemiteknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt avtal Enligt avtalEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1961345/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  
Platsannons

Processingenjör, Pappersteknik

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

På BillerudKorsnäs får du möjligheten att utmana det konventionella för en hållbar framtid. Hos oss blir du en del av ett kompetent gäng som gillar att utmana och att utmanas. Du blir också del av ett internationellt företag med stark lokal förankring.

Vi söker nu ett antal personer som ska jobba med uppstarten och framtida driften av vår nya kartongmaskin (KM7).

Om tjänsten
Tjänsten innefattar att leda processutvecklings och kvalitetsprojekt samt att stödja produktionsorganisationen vad gäller produktions- och kvalitetsoptimering under uppstarten och den kontinuerliga driften av KM7. I tjänsten kan det också ingå arbetsuppgifter på de befintliga pappersmaskinerna på Gruvön.

Du erbjuds ett spännande jobb där problemlösning och egen initiativförmåga står i centrum. Som processingenjör får du jobba med både kortare utredningar och längre projekt och du har många kontaktytor mot både produktion och marknad.

Kvalifikationer
Civilingenjör eller motsvarande utbildning med kunskaper om pappers- och kartongteknik. Vi förväntar oss att du har flera av följande kunskaper och färdigheter:

Kvalificerade kunskaper och praktiska erfarenheter inom papperstillverkning
Processoptimering
Praktisk erfarenhet av projektledning
Kvalitetsarbete
Meriterande om du har någon av följande kompetenser

Smetberedning och bestrykningsteknik
Rullmaskiner
Torkning av papper
Personliga egenskaper
Som person är du driven och har förmågan att ta initiativ. Du har god samarbets- och organisationsförmåga.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer - vill du växa med oss?

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Sektionschef Olof Kaiding, 0555-41541.

Välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande, dock senast 2018-01-02.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Civilingenjör, process, kemiteknik
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt avtal Enligt avtalEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1950045/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  
Platsannons

Fysioterapeut, primärvårdsrehabiliteringen Grums

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Landstinget i Värmland genomför nu en större satsning på primärvården och primärvårdsrehabiliteringen i synnerhet. Tillsammans utvecklar vi bästa effektiva omhändertagandenivå vilket innebär att patienter får möta rätt profession direkt, och därmed får den vård de behöver i ett tidigt skede. Fysioterapeuter har en viktig roll eftersom de blir första instansen för patienter med led- och muskelbesvär och arbetar i nära samarbete med olika professioner på vårdcentralen. För att möta det ökade behovet av fysioterapeuter har Primärvårdsrehabiliteringen utökats med tio nya fysioterapitjänster. Dessutom satsar primärvårdsrehabiliteringen på kompetensutveckling för fysioterapeuterna, bland annat genom utbildningar inom OMT. Vi ser också till att det finns spetskompetens inom olika områden för att alla medarbetare ska ha tillgång till mentorskap, repetitionsutbildning och stöd i det kliniska arbetet.
Vill du vara med och forma framtidens hälso- och sjukvård tillsammans med oss inom Landstinget i Värmland?
Gillar du utmaningar och vill vara med och driva arbetet inom primärvården i Värmland framåt är detta jobbet för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut jobbar du för att våra patienter ska uppnå, eller bibehålla, bästa möjliga funktionsförmåga, ett större oberoende och en god hälsa. Vid våra mottagningar möter du vårdsökande i alla åldrar, med olika typer av besvär och i olika faser i livet. Jobbet kan innebära ett arbete i nära samarbete med olika professioner på vårdcentral. Förutom hög tillgänglighet och god kvalitet är det också viktigt att du kan ge en god service och ett gott bemötande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Vi vill att du är flexibel, kreativ och har god samarbetsförmåga samt att du är engagerad och tycker om att arbeta med utvecklings- och förbättringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Körkort krävs.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 1 januari 2018 eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande under ansökningstiden. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Dnr CSK/174900
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=938618da-b466-4dd8-b522-53c3ac62095e&TK=46a4a2f4-5af7-4ce0-a735-8c615b8af901
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Rehabiliteringsenheten
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du vara med och starta världens mest moderna kartongmaskin?

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

BillerudKorsnäs genomför just nu den största framtidssatsningen i bolagets historia genom investeringsprojektet Next Generation, där världens mest moderna kartongmaskin håller på att byggas upp på Gruvöns bruk.

Vi söker ett flertal operatörer som har erfarenhet av vätskekartongtillverkning och som tillsammans med våra redan uttagna operatörer ska bemanna den nya maskinen när den tas i drift 2019.

Om tjänsten
Operatörerna vid den nya kartongmaskinen (KM7) kommer att arbeta i kontinuerlig skiftgång indelade i fem olika skiftlag. Teamen kommer att bestå av 13 operatörer som roterar inom arbetslaget och upprätthåller flera olika kompetenser.

Vi kan erbjuda en utvecklande operatörsroll där du kommer att få arbeta med den senaste tekniken inom området och får möjlighet att vara med och bygga upp en helt ny verksamhet. Vi strävar efter att få en blandning av medarbetare där alla kan lära av varandras erfarenheter.

Fram tills maskinen tas i drift kommer den nya organisationen att byggas upp och under 2018 kommer alla operatörer att genomgå ett omfattande utbildningsprogram på dagtid för att att få den kompetens som krävs till uppstart och framtida drift.

Kvalifikationer
För befattningen är det önskvärt med processteknisk utbildning, men som lägst kräver vi godkänd gymnasieutbildning. Erfarenhet från vätskekartongtillverkning är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi förutsätter att du är en person som känner ansvar, vill vara med och skapa värde, är öppen för att tänka nytt och är en engagerad lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du är rätt person för oss. 

Kontakt
Vill du veta mer om operatörstjänsterna är du välkommen att kontakta Camilla Hertzböle, Sektionschef KM7, tfn 0555-410 55. 

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi tillsätter de lediga platserna löpande.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Processoperatör, papper
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens:
Webbplats: https://billerudkorsnas.easycruit.com/vacancy/application/1873773/99395?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BillerudKorsnäs
Storjohanns väg 4
66428  Grums Sverige
Hemsida: http://www.billerudkorsnas.se
  

Platsannons

Golvslipare/betongbearbetning

Golvslipare-betongbearbetning.( ändras till Betonggolvslipning/diamantslipning
Vi söker nu personal, helst med erfarenhet av diamantslipning av betonggolv/
betongbearbetning. gärna bakgrund inom hantverksyrken
Det viktigaste är att du en person som känner stort intresse av att lära dig yrket och
ser en framtid i detta.
Du ska ha hög arbetsmoral, noggrann, förmåga att samarbeta, men även kunna
arbeta självständigt och ta eget ansvar för arbetets utförande och genomförande.
Social förmåga ut mot kund och kollegor.
Viktigt att du obehindrat kan arbeta på annan ort, då arbeten utförs i både Sverige
och Norge.

Arbetstid är 40 tim/v. mellan måndag-torsdag,
Vid ev. arbetstoppar kan övertid krävas.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Golvslipare/trä
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 tim/v. månd-torsd. Övertid kan förekomma vid arbetstoppar.Enl. Byggnads avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: arild@arildsallteknik.se
Övrigt: Maila CV och referenser till arbetsgivaren som sedan ringer upp.
Arbetsplats: 
Adress: Arilds Allteknik AB
Grönbergsgatan 30
66434  GRUMS 
Hemsida: http://www.arildsallteknik.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal