Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:34

Lediga jobb i Grästorps kommun (1444), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 721
Täthet21,62Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area280,65Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land264,64Landareal (km²)
Sjö1,17Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sommarjobba inom turismen i Grästorp

Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd.

Grästorps turism tillhör kultur- och fritidsenheten i Grästorps kommun. Turistverksamheten utgår från Kulturhuset men finns även på tre olika Infopoints och flertalet informationsplatser.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en samordnare för våra infopoints under sommaren. Dina arbetsuppgifter innebär att coacha våra feriepraktikanter med utbildning och information kring allt som har med besöksnäringen att göra i vårt område. Du kommer också jobba en del som turistvärd tillsammans med feriepraktikanter. Även arbete med marknadsföring så som hemsida och sociala medier ingår. Andra arbetsuppgifter på enheten kan förekomma. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år fyllda och ha körkort. Du har utbildning och/eller erfarenhet inom turism och besöksnäring, du är serviceinriktad, har god lokalkännedom och datavana. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift, är ett krav. Vi tror också att du har stor förmåga att entusiasmera och engagera ungdomar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Turistvärd/Turistvärdinna
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. 100% Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. 6 veckorTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: A674475
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e019aa53-cae8-4bc9-913d-d2a291ac0c51&TK=7de97eb5-96bc-4948-b173-70fbaaec0dfa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Stödassistent/Undersköterska till resursteam

Grästorp arbetar kommunövergripande med värdskap – konsten att få människor att känna sig välkomna. Det innebär att vi inom värdskapet arbetar mycket med bemötande, värdegrund och salutogent förhållningssätt.

Du kommer ingå i social verksamhets resursteam.


ARBETSUPPGIFTER
Resursteamets uppgift är att bemanna vakanta turer inom äldreomsorgen och omsorgen om funktionshindrade. Utifrån utbildning, erfarenhet och intresse finns möjligheten att arbeta inom olika verksamheter. Arbetet kommer att inledas med bredvidgång på de aktuella arbetsplatserna.

Du kommer att omfattas av årsarbetstid, vilket innebär att arbetstiden kan variera mellan månaderna. Bemanningen utgår från dina önskemål om arbetstider när de bokar in dig på vakanser, men ändring av arbetstiden kan förekomma med kort varsel. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg. Social dokumentation sker i dokumentationsprogrammet Magna Cura.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, barnskötare eller fritidsledare med inriktning funktionshinder och har minst 2 års erfarenhet av arbete inom området. Körkort är ett krav. Det är viktigt att du är flexibel och gillar att arbeta på olika arbetsplatser med olika personer. För att kunna ge våra kunder en god och säker omsorg behöver du som person ha ett gott bemötande och en positiv människosyn. Andra viktiga egenskaper är att du kan skapa professionella relationer och har en god initiativförmåga. Din samarbetsförmåga är viktig och du måste kunna arbeta självständigt och kunna ta egna beslut.

ÖVRIGT
Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Månadslön plus ett lönetillägg på 1500 kr
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A5621801
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=14ff6be4-b712-4f20-9660-b88e4deab1f5&TK=431c2d99-c1c2-4616-9a01-a4b9f2a54cc3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Social verksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Driftchef

Ref: 1859/2017

Fortifikationsverket äger och förvaltar Sveriges försvarsfastigheter. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet. Vårt specialistområde är skydds- och anläggningsteknik.

Vi erbjuder

Vi söker en driftchef till Region Väst i Såtenäs som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld. Hos oss finner du en kultur som präglas av respekt, delaktighet, affärsmässighet, professionalism. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter Du ansvarar som driftchef för distriktets samlade driftuppdrag, allt ifrån planering och budgetering till genomförande och uppföljning. Du har personalansvar för distriktets medarbetare och beställaransvar för upphandling och uppföljning av köpta tjänster inom avtalstecknad drift. I rollen ingår också att vara föreståndare för brandfarlig vara (BVKF) samt att vara ansvarig för det systematiska brandskyddsarbetet (SBA). Du rapporterar och återkopplar till regionchefen.

Kvalifikationer Vi söker dig som har högskole- eller gymnasieingenjörsutbildning. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet och kompletterande utbildningar som vi bedömer likvärdigt. Du har erfarenhet av drift, byggnation eller annan fastighetsnära verksamhet som anknyter till förvaltningsområdet. I rollen är det viktigt med god administrativ förmåga. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer Det är meriterande med tidigare erfarenhet av personalledning samt budget- och prognosarbete.

Personliga egenskaper Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du drivande och initiativtagande. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper. Du har ett serviceinriktat förhållningssätt och är kundfokuserad med intresse av förändringsarbete. Vidare har du god samarbets- och kommunikationsförmåga. I rollen är det viktigt att du är pålitlig och ansvarstagande med hög integritet.

Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Anställningens placeringsort är Såtenäs. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning vid Fortifikationsverket är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta regionchef Magnus Palm, tfn 010-44 44 585 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden. 

Fackliga representanter

Eric Bergman, Ledarna

Tommy Eriksson, SEKO

Per Alexis, SACO

Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-04-30. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Platschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://fortv.se/sv/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=144%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fortifikationsverket
.
53032  . Sverige
Hemsida: http://www.fortifikationsverket.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes, sommarvikariat

Jag är en funktionshindrad man på 57 år som bor i Grästorp och jag behöver stöd med allt i min dagliga livsföring. Mina intressen är många men jag behöver hjälp och stöttning med att gå. Mina veckoaktiviteter består av bad, ridning, musik, promenader och cykling som jag gillar.
Nu söker jag en personlig assistent för ett sommarvikariat 29/5-13/8, heltid, schemalagd tid. Tjänsten gäller nattarbete men dagtid förekommer under introduktionstiden de första fyra veckorna.


Du som söker bör vara ansvarstagande, glad, lyhörd och kreativ och kunna arbeta självständigt och har hjärtat på rätta stället. Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg eller av att ge assistans. Du ska ha körkort och gärna tillgång till bil. Rökfrihet är ett krav, ansökningar behandlas löpande.
Välkommen med din ansökan!


Du som söker bör vara ansvarstagande, glad, lyhörd och kreativ och kunna arbeta självständigt och har hjärtat på rätta stället. Jag ser gärna att du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg eller av att ge assistans. Du ska ha körkort och gärna tillgång till bil. Rökfrihet är ett krav, ansökningar behandlas löpande.
Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidAvtal KFO-KommunalIndividuell lönesättning, betald introduktion samt friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 30795088
Webbplats: http://w1.jag.se/30795088
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  

Platsannons

Projektledare

Är du personen som vill arbeta i en liten kommun där det finns stort engagemang och framåtanda?

Tekniska verksamheten kommer att anställa en medarbetare med inriktning på projektledning för att tillmötesgå framtida utmaningar och ställda krav.

Värdskap med hjärta och kunskap i en lärande och innovativ organisation är grunden för våra verksamheter. Här lägger vi stor vikt vid bemötande och gott förhållningssätt.ARBETSUPPGIFTER
Har du erfarenhet av att driva projekt, är mål- och resultatorienterad och har goda ledaregenskaper? Då kan det här vara tjänsten för dig.

I grunduppdraget ingår att projektleda både små och stora projekt inom tekniska verksamhetens ansvarsområde. Några i ett tidigt skede så som exempelvis en förstudie, medan andra projekt är klara för genomförande. Du kommer planera, budgetera, upphandla, följa upp, både ekonomiskt och tidsmässigt, samt avsluta och dokumentera. I tjänsten ingår även att vara chef för en mindre enhet. Därutöver finns stora möjligheter för dig att tillsammans med oss forma ditt uppdrag, utifrån intresse och erfarenheter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning med tillhörande examen och/eller dokumenterad erfarenhet av framgångsrik projektledning.

Du delar våra kärnvärderingar och har värdskap som en naturlig och integrerad del i dig själv. Du tror på den lärande och innovativa organisationen och har egna idéer samtidigt som du vill utveckla dina idéer tillsammans med oss. Du är en driven och engagerad ledare samtidigt som du är strukturerad och känner stort ansvar för ditt uppdrag.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättandet av denna tjänst.


ÖVRIGT
Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: A671513
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0ab4fd7b-edf7-45c2-8450-4e94d44823b3&TK=e0ce50c5-8815-4f2e-a095-ab36d6cc9455
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Teknisk verksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Medarbetare till skola/fritidshem f-3

Värdskap med hjärta och kunskap i en innovativ lärande organisation är visionen som vi skapat våra ledord utifrån. Respekt, nyfikenhet, bemötande, trygghet och glädje är våra värdeord och vår verksamhetsidé på f-3.

Grästorps f-3 skola är en skola med 270 elever och ca 40 medarbetare. Vi arbetar med samlad skoldag där fritidshemmets verksamhet är en del av en heldagsskola. Runt omkring skolan finns rika möjligheter till frilufts och idrottsliv. Vi har ett utvecklat samarbete med kommunens kulturverksamhet och kulturhus.

Du som blir vår nya medarbetare kommer att få vara med om en planering av ombyggnad av skolan med fokus på en Framtidens skola och en skola där mångfalden av ett projekterande arbetssätt och ”hundraspråkligheten” ska ta sin plats.

Kommunen har som mål att verka för barn och ungas uppväxtvillkor och skolan är en viktig del av barns liv. Förutom att få goda ämneskunskaper ska också våra elever få utvecklas genom kreativa, estetiska och idrottsliga lärprocesser och aktiviteter.


ARBETSUPPGIFTER
Skolan och fritidshemmet har ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och lärandet pågår hela tiden, i varierade miljöer och i varierade former. Förutom kunskaper i olika skolämnen ska eleverna under den samlade skoldagen även få möjligheter att utveckla självkänsla, identitet, sociala och estetiska och kreativa förmågor. Fritidshemmets verksamhet spelar i detta sammanhang en stor roll och målet är en meningsfull och kreativ fritid för alla elever.

Vi arbetar utifrån ett styrkebaserat systemteoretiskt synsätt och tänker att alla gör sitt bäst tillsammans utifrån de förutsättningar som finns och ges.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig vill vara med och har intresse av utveckla skolans kulturestetiska och kreativa delar. Du bör vara utbildad fritidspedagog/ lärare i fritidshem, men även annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig kan vara relevant. Det är meriterande om du har erfarenhet av kulturpedagogiskt/estiskt arbete med barn och unga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ser fritidspedagogiken, det estetiska och kreativa lärandet som en mycket viktig del av elevernas lärande och utveckling.

Du har med dig goda idéer om hur skola och fritidshem kan komplettera och utveckla varandra och står redo att driva den estetiska och kreativa utvecklingen tillsammans med ditt arbetslag. Du är handlingskraftig och öppen för förändring. Du har lätt för att få med andra och inspirerar till nytänkande. Du fokuserar på det positiva i varje elevs möjligheter och ser fritidshemmets pedagogik och dess läroplansmål som viktig för lärande och utveckling. Du har förmågan att leda barn i lärandet och arbetar aktivt för att göra verksamheten spännande, intressant och uttrycksfull.

Du har en väl utvecklad känsla för lagarbete, estetisk och kreativt arbetssätt samt ett stort engagemang för bredden i ett varierat lärande. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social- och kulturestetisk/kreativ kompetens. Du kanske också tycker om att samordna fritidsverksamheten som arbetslagsledare?

ÖVRIGT
Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-16 . Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A669331
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=440d41ba-2280-4a8d-95b1-f4c06f9bd7f2&TK=df71515d-24bc-41d6-9da2-f9dbe50a8735
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undervisning från polska till svenska

Brinner du för att undervisa andra? Nu finns chansen att jobba med svenskundervisning från polska till en grupp utanför Lidköping.

Vår kund utanför Lidköping önskar lektioner 1 dag/vecka, 6h undervisning/dag. Undervisningstiderna är flexibla och bestäms i samråd med deltagarna. Deltagarna är helt nybörjare i svenska språket. Kursen ska skräddarsys utifrån deltagarnas behov och arbete.

I arbetsuppgifterna ingår undervisning, förberedelse av lektioner samt rapportering. Du har stöd från kontakt på Upgrades under undervisningens gång. Uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågår terminen ut.

Personlighet:
En coach hos Upgrades är positiv, tålmodig och ansvarstagande. Vi tar ansvar och gillar att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever.

Krav:
- Obehindrad kunskap i svenska språket
- God förståelse för svensk grammatik
-Obehindrad kunskap i polska språket
- Stor passion för språk, språkkultur och att lära ut

Erfarenhet/Kvalifikationer:
Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning/ledarskap sedan tidigare men det är inget krav. Det är viktigt att du har förmåga att planera lektioner på egen hand utifrån deltagarnas behov - med inspiration från vår materialbank.

Upgrades är ett språkföretag där privatpersoner och företag får skräddarsydd undervisning i språk. Vi erbjuder fasta kurser och individuell undervisning. Inom båda områden så anpassas utbildningen efter våra kunders nivå, tidsschema och mål. När en kund arbetar med oss så fokuserar vi inte bara på ämnet utan vi lägger också stort fokus på studietekniken och motivationen bakom lärandet. Allt för att deltagaren ska nå sina mål och sedan fortsätta att lära även efter det att kursen är slut.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/
Epostadress:
Övrigt: Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Skeppargatan 27
11452  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.upgrades.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Närhälsan Grästorp rehabmottagning söker legitimerad arbetsterapeut.

Tjänsten är en visstidsanställning, graviditetsvikariat 1 år omfattning 75-100% med tillträde 2017-06-15 eller enligt överenskommelse.
Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter med engagerade och kunniga medarbetare med olika professioner.

Om arbetet
Du arbetar utifrån Vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Självständigt patientarbete med bedömning, behandling och träning eller andra åtgärder. Hjälpmedelsförskrivning och hembesök ingår.

Om dig
Legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet av arbete i öppenvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, så som förmåga till självständigt arbete, samarbetsförmåga och flexibilitet. Körkort erfordras.

Villkor

Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 75-100%. Tillträde: 2017-06-15 eller enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/2301
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:142432/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Grästorp Rehabmottagning
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60% Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Drottninggatan 7
46132  trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal