Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:32

Lediga jobb i Grästorps kommun (1444), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 721
Täthet21,62Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area280,65Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land264,64Landareal (km²)
Sjö1,17Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent till kvinna med MS

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en vikarierande personlig assistent till en av våra kunder, som bor ca 8 km utanför Sollebrunn.

Om tjänsten:

Vår kund är en kvinna på 67 år med MS. Kunden bor med sin man och hund, är totalförlamad och sitter i rullstol.

Som personlig assistent i detta uppdrag behöver du vara kunden behjälpling med hygien, matintag, och diverse hushållssysslor.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är driven och självständig som person. Som ser när saker behöver göras och tar initiativ när det behövs. Då det inte finns några bra kollektivförbindelser till kunden är det ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Även viktigt att du inte är rädd eller allergisk för hundar eller cigarettrök.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 65% från 170612 till 170827. Möjlighet till större tjänstgöringsgrad. Varierande tider.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat på 65% från 170612 till 170827.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 170612 eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidFrån 170612 till 170827. Vikariat på 65%. Möjlighet till större tjänstgöringsgrad. Varierande tider.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9978%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24
52146  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Tandläkare

Tandläkarhuset Grästorp AB är en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården. Kliniken ligger på gatuplan, belägen mitt i centrala Grästorp. Lokalen är ljus med modern utrustning och har 5 behandlingsrum. Kliniken är helt nybyggt och kommer stå klart oktober 2017.


Vi söker dig som har ett stort odontologisk intresse och ett driv att utveckla dig själv såväl medarbetare. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupp i alla åldrar. Hos oss arbetar du som tandläkare delegerat med 1-2 tandsköterskor på 1-2 behandlingsrum.
Du vill alltid, kompromisslöst, erbjuda den bästa tandvården. Du trivs med att arbeta teambaserat men är också självständig. Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl barn som vuxna.

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation och har minst 2 år arbetslivserfarenhet som tandläkare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ.
Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15.juni.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tandgrastorp@telia.com
Övrigt: Du ansöker BARA via email. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Alla ansökningar behandlas med sekretess ! Email: tandgrastorp@telia.com
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkarhuset Grästorp AB

46730  GRÄSTORP 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandsköterska till reception

Tandläkarhuset Grästorp AB är en organisation med högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården. Kliniken ligger på gatuplan, belägen mitt i centrala Grästorp. Lokalen är ljus med modern utrustning och har 5 behandlingsrum. Kliniken är helt nybyggt och kommer stå klart oktober 2017.Du är klinikens ansikte utåt och ger service av högsta kvalitet till alla som du möter. Du kommer att ansvara får kundkontakter i receptionen, på telefon och mail, samt får tidbokning och kallelser. I dina arbetsuppgifter ingår att hantera fakturering, betalningar och att genomföra andra administrativa uppdrag. Du kommer att arbeta i Office-paketet och med vårt journalsystem. Du kommer också, tillsammans med andra kollegor, att delta i klinikens utvecklingsarbete.


Utbildning/Erfarenhet:
Vi ser det som en fördel om du har: - erfarenhet av receptionistarbete, - goda kunskaper i Office-paketet - vana av att arbeta med och kunskap om fakturering och kassahantering Du tycker om att arbeta med människor och att ge god service, vilket märks både i ditt sätt att bemöta kunder, besökare och kollegor. Du bidrar med din positiva energi till arbetsgruppen och har mycket god samarbetsförmåga. Professionalism, respekt, lyhördhet och empati genomsyrar ditt arbete. Som person är du lösningsinriktad och flexibel. Händelserika miljöer stimulerar dig, du är stresstålig och kan prioritera mellan arbetsuppgifter. Du skapar struktur och har ett gott ordningssinne. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet


Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15.juni.

Du ansöker BARA via email. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Alla ansökningar behandlas med sekretess ! Email: tandgrastorp@telia.com
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tandgrastorp@telia.com
Övrigt: Du ansöker BARA via email. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Alla ansökningar behandlas med sekretess ! Email: tandgrastorp@telia.com
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkarhuset Grästorp AB

46730  GRÄSTORP 
Hemsida:
  

Platsannons

Renhållningsförare till Grästorp

Miljöarbetare sökes för sommarjobb.

Vi söker personal för körning av sopbilar och slambilar för sommarvikariat i Vara, Tidaholm, Grästorp, Vårgårda.

YKB är ett krav.
Erfarenhet krävs inte. Upplärning enligt överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Daniel.thim@ragnsells.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ragn-Sells Kommunpartner AB
Turbingatan14
53450  VARA 
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetsmedveten betongarbetare.

Om tjänsten
Ikett söker betongarbetare för kunds räkning. Du kommer vara med i den dagliga produktionen i fabriken. Arbetsuppgifterna innefattar gjutning, armering och avformning. Även lättare snickeriarbeten kan förekomma. Arbetet kräver att du är van att läsa ritningar.
Arbetet är på dagtid med start omgående och är ett långsiktigt behov. Kunden önskar att överta anställning efter ett ca 6månader. Vi ser att du som söker bor i närområdet.


Din profil
Din profil

Vi söker dig som har arbetat med likande arbete tidigare.
Arbetet kräver att du har god fysik.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.
Traverskort och erfarenhet av att köra är önskvärt.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 5186
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5186
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Kristinebergsvägen 20
30241  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Semestervikarier - LSS

Hos oss i Grästorps kommun kan du få en bonus om du arbetar flera veckor sammanhängande under semesterperioden. Du kan tjäna upp till 5000 kr extra om du arbetar 8 veckor sammanhängande.

Vi söker dig som vill arbeta som stödassistent eller personlig assistent i sommar. Vi behöver semestervikarier till gruppboende och personlig assistans.

För att kunna ge våra omsorgstagare en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande och en positiv människosyn. Andra viktiga egenskaper är att du kan skapa professionella relationer och ha god initiativförmåga.

ARBETSUPPGIFTER
Vår uppgift är att ge omsorgstagarna praktiskt, pedagogiskt och socialt stöd vilket innebär att vi utifrån ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt och tydlig struktur stöttar individen i vardagslivet.

Vi söker dig som har lust och engagemang att arbeta i en sådan här verksamhet och som ser vikten av de sociala sammanhangens betydelse för människors upplevelse av meningsfullhet och välbefinnande.

Som person är du positiv, kreativ, lyhörd och öppen för att delta i förändringar samt har samarbets- och inlevelseförmåga.

Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, helg och jour. Social dokumentation sker i dokumentationsprogrammet Magna Cura.

KVALIFIKATIONER
Du som söker bör vara lugn, ha ett stort tålamod, vara initiativrik, tycka om att arbeta ensam och inte vara rädd för att fatta egna beslut. Lämplig utbildningsbakgrund för arbetet kan vara barn- och fritidsprogrammet, fritidsledarutbildning, omvårdnadsprogrammet eller inneha annan formell eller informell kompetens som av arbetsgivaren prövas som likvärdig.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning Semesterperioden är vecka 26-33, skriv vilka veckor du kan arbeta.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A6522871
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41bd22d8-0270-4d66-9313-b573a5b3c662&TK=d1b11eb3-a449-4b24-a270-10931bb2b0a9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Social verksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlare med inriktning missbruk/psykiatri

Social verksamhet i Grästorps kommun arbetar utifrån ett salutogent synsätt vilket innebär att fokus ligger på hälsofrämjande faktorer. Detta innebär att skapa förutsättningar för en meningsfull vardag för den enskilde, att var och en utifrån sina möjligheter, tryggt ska kunna hantera sin vardag med bibehållen integritet.

Vi söker nu en behandlare med inriktning missbruk/psykiatri till vårt sociala stödteam.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har behov att hitta alternativ för hemmaplanslösningar för individer med beroendeproblematik, socialpsykiatri eller individer som är i behov av praktiskt stöd och hitta strategier för ett fungerande liv. Vi kommer starta upp ett socialt stödteam med fokus på att hitta goda strategier för att hjälpa individer och familjer i vardagen. I stödteamet arbetar personer med olika kompetens med att ge stöd och service till personer med psykisk funktionsnedsättning eller missbruksproblematik eller föräldrastöd i vardagen. Att genom hälsofrämjande aktiviteter inom träning, kost m.m. öka möjligheter för varaktig hälsa. Teamet är nytt kommer sättas ihop utifrån flera olika professioner, med ett team på 3-4 personer.

Tjänsten som behandlare innebär att du har varierande arbetsuppgifter med fokus på motivationsarbete, stöd och hjälp med allt ifrån fysisk- och psykisk hälsa, sysselsättning, ekonomiska/juridiska spörsmål, till praktiska saker.

I dina arbetsuppgifter ingår det att tillsammans med brukarna planera, följa upp och arbeta utifrån deras individuella genomförandeplaner. Du kommer att vara en del av ett personalteam som arbetar med brukarna utifrån en helhetssyn där varje individs olika behov tas i beaktande. Utöver detta ska du i samverkan med enhetschef ansvara för fortlöpande utveckling av arbetsmetoder och pedagogiskt arbetssätt/förhållningssätt.

Vår uppgift är att ge individerna praktiskt, pedagogiskt och socialt stöd vilket innebär att vi utifrån ett gemensamt pedagogiskt förhållningssätt och tydlig struktur stöttar individen. Därför söker vi dig som har lust och engagemang att arbeta i en sådan här verksamhet och som ser vikten av de sociala sammanhangens betydelse för människors upplevelse av meningsfullhet och välbefinnande.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socialpedagog, socionom eller annan likvärdig utbildning. Du har en erfarenhet av arbete med personer med missbruk och även mött de med komplexa vårdbehov, i form av samsjuklighet. Psykiatrikompetens är meriterande och att du kan omsätta ett teoretiskt resonemang i praktiskt arbete. Du bör ha förmåga att skapa goda relationer och ha ett respektfullt förhållningssätt för den enskildes integritet, ha stort tålamod och klara situationsanpassat arbete. Det är viktigt att du är idérik och har tålamod och hitta individuella lösningar och aktiviteter, samt ha en hög grad av integritet. Då vi tror på en god hälsa är det önskvärt att du är positiv till att aktivera människor i träning, bra kost och andra hälsofrämjande aktiviteter för att skapa goda cirklar.

Samverkan kombinerat med en förmåga att entusiasmera din omgivning är något som faller sig naturligt för dig. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift och har god vana av social dokumentation. Det är viktigt att sökande har god självkännedom och en vilja att arbeta med människor, kunna arbeta självständigt och hålla en professionell distans. Det är viktigt att du som behandlare har förmåga att skapa förtroende, är trygg och stabil och är uppmärksam på små framsteg. Du skall ha ett genuint intresse av människor och en vilja att utveckla verksamheten. Som person är du positiv, kreativ, lyhörd och öppen för att delta i förändringar samt har samarbets- och inlevelseförmåga. Arbetet ställer krav på din förmåga att självständigt kunna fatta beslut och agera handfast. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Tjänsten har schemalagd arbetstid på dagtid, kvällstid och helger. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast., upphör: Visstidsanställning till dec 2017 med eventuell möjlighet till förlängning. Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A680596
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6ba121e7-3241-4b24-bd0f-bf3f8ba72598&TK=aba5854e-57e7-45c8-aa86-d4b1f14076eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Social verksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare åk 6-9 Ma/No

Välkommen till Nya centralskolan i Grästorp! Vi söker en grundskollärare i Ma/No för undervisning i årskurs 6-9.

Nya Centralskolan ligger intill kommunens fritidsområde med närhet till idrottsanläggningar och natur. Hos oss arbetar du i nyrenoverade, fina lokaler och med elevgrupper på omkring 20 elever. I skolans lokaler finns också Elevhälsan och Team Agera, som tillsammans med övrig personal arbetar främjande och förebyggande för en trygg miljö. Team Agera är ett samarbete med socialtjänsten och har visat sig effektivt i arbetet mot psykisk ohälsa bland elever och mot högre måluppfyllnad. Elevhälsan är ett stort stöd för dig som lärare på Nya Centralskolan i arbetet med eleverna!

Vi arbetar utifrån visionen: "Värdskap med hjärta och kunskap i en lärande och innovativ organisation". Bemötandet, mot elever, kollegor, föräldrar och övriga i skolan, är en viktig del i vårt trygghetsarbete. Att ständigt befinna sig i ett lärande och stärka sig själv och varandra i att ”jag kan inte … än”, hjälper vi varandra att lära genom misstag och våga misslyckas! Det är då vi befinner oss i lärande.

Genom ett samarbete med Högskolan i Väst arbetar kommunens förstelärare med att stärka ledarskapet i klassrummet. Detta genomförs i ett kollegialt lärande tillsammans med arbetslag och förstelärare som leder arbetet. Ett fokusområde under nästa läsår är därför att fortsätta utveckla ledarskapet i klassrummet och det kollegiala lärandet, men vi kommer också att arbeta mycket med digitalisering. Kompetensutveckling för personalen kommer ha fokus på dessa områden.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i Grästorp lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att enskilt och tillsammans med kollegor dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då en stor del av arbetet innebär arbete i team runt eleverna. Du bidrar aktivt till skolans utveckling och arbetar för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 6-9 i ämnena Ma/No. Erfarenhet av att arbeta som lärare i grundskolans senare år är meriterande. Även annan erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd.

Vi söker dig som gärna samarbetar med andra mot gemensamma mål, att du är en trygg och tydlig ledare som skapar trygga lärandemiljöer, att du är en relationsbyggare som väljer att se det goda i varje människa, att du vågar pröva nytt och innovativt och att du är lösningsfokuserad.

Varmt välkommen till oss på Nya Centralskolan i Grästorp!


ÖVRIGT
Urval sker löpande under ansökningstiden.

Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A6200361
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bb249a84-5980-4131-ad52-5195194f6965&TK=cc365c39-f766-46fa-b467-c848c974a972
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektledare Platåbergens Geopark

Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare som lever med naturen som granne och har ett rikt föreningsliv och näringsliv med stor bredd.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag som projektledare för ett unikt projekt. Grästorps kommun är projektägare och tjänsten är förlagd i Grästorp. Projektet ligger under Kultur- och Fritidsenheten där besöksnäringen är en av verksamheterna. Projektet har hela platåbergens landskap som arbetsplats. Projektet är ett samarbete mellan 9 kommuner. I nära samarbete och nätverk finns länsstyrelsen, SGU, museer, ideella föreningar, turismaktörer, studieförbund och Göteborgs universitet.

En Geopark är ett område där man vill skapa hållbar regional tillväxt genom att samordna och koordinera geologiska besöksmål, arbeta med naturvårdsfrågor som rör de geologiska besöksplatserna, stödja forskning och utbildning och sprida kunskap om geologi till allmänheten. Målet med projektet är att Platåbergslandskapet i Västra Götaland blir en Svensk Geopark enligt SGU:s (Sveriges Geologiska Undersökning) definition samt blir en av UNESCO:s globala Geoparker.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en eller två projektledare som ska driva projektet Platåbergens Geopark. I projektet ska man skapa nätverk för utvecklingsinsatser, idéer och initiativ för att tillvarata och stärka det geologiska kulturarvet inom sex huvudområden: Turism och besöksnäring, Pedagogiska verksamheter, Näringsutveckling, Naturvård, Friluftsliv och Kulturminnesvård. Din uppgift som projektledare blir att baserat på den förstudie som har gjorts ansvara för nätverksbyggande, samordning, skapande av gemensam informationsstruktur, utvecklingsinitiativ och övergripande ansvar gentemot kommuner, region, Länsstyrelse, SGU och det nationella och internationella geoparksnätverket. Detta innebär att du kommer att jobba med tillgängliggörandet av natur- och kulturarvet. Du kommer också jobba med besöksnäringsutveckling. I projektet kommer du ha tät dialog med intressenter, föreningar, referensgrupp och styrgrupp. Det kan också bli aktuellt att jobba i fler projekt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gillar utmaningar och är lösningsfokuserad, handlingskraftig och målinriktad. Som person är du idérik, kreativ och kommunikativ med en förmåga att driva och genomföra idéer. Du ska ha relevant högskoleutbildning/högre utbildning inom området, erfarenhet att planera och koordinera projekt. Meriterande är att du besitter geovetenskaplig sakkunskap. Vi ser gärna att du har kunskap och förståelse för förutsättningarna inom offentlig och politiskt styrd verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Projektledare: kultur, media, film
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 50-80% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Varaktigt 2 år. Månadslön. Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A677847
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3bf99af6-1b0c-477c-b257-3599f13cbfbf&TK=e3e00191-bac8-485e-8450-d6bd1b7cf95a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Bildningsverksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier - Äldreomsorg dag och natt

Hos oss i Grästorps kommun kan du få en bonus om du arbetar flera veckor sammanhängande under semesterperioden. Du kan tjäna upp till 5000 kr extra om du arbetar 8 veckor sammanhängande.

Social verksamhet i Grästorps kommun söker semestervikarier till äldreomsorgen.

Vi söker dig som är undersköterska/vårdbiträde, vill prova på arbetet inom äldreomsorgen eller som har arbetat hos oss tidigare. Vi söker medarbetare som kan arbeta dag/kväll samt medarbetare på natten.

För att kunna ge våra omsorgstagare en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande och en positiv människosyn. Andra viktiga egenskaper är att du kan skapa professionella relationer och har en god initiativförmåga. Inom enheten ingår man i ett eller flera arbetslag så din samarbetsförmåga är viktig och du måste kunna arbeta självständigt/flexibelt.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår att:
- Stödja omsorgstagarna att få en meningsfull vardag baserad på hans/hennes livshistoria.
- Ge omsorgstagare omsorg och service utifrån individuella behov.
- I samråd med individen planera, genomföra, utvärdera och dokumentera arbetet i datajournal.
- Utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och delegering.
- Samverka i det gemensamma omsorgs- och vårdarbetet.

KVALIFIKATIONER
Det är önskvärt att du har undersköterske-examen men det är inget krav. Du har god datavana då vi dokumenterar i datajournal.

Ett krav är intresse och initiativförmåga när det gäller social aktivering och social gemenskap. Social kompetens och personlig lämplighet är ett krav.

ÖVRIGT
Grästorps kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning Semesterperioder vecka 25-32. Ange vilka veckor som du kan arbeta.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A6497621
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=25e4025e-1ebf-4693-87a5-93ec825a1ee6&TK=b840c586-8289-4bb7-9f4c-14ea03b95d21
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grästorps kommun, Social verksamhet
Jon Jespersg. 28
46780  Grästorp Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Kvarterskrogen är en restaurang och pub med servering både lunch och kvällstid. Här får du god husmanskost eller la carte meny med grill, fisk, pizza, pasta eller sallader. Café och bar kvällstid och ibland, även underhållning.

Nu söker vi en duktig pizzabagare med erfarenhet av pizzabakning. Du bör ha erfarenhet inom restaurang och vara stresstålig, lojal och arbetsam.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara pizzabakning men du kommer även att få svara i telefon för att ta emot beställningar, därför ska du ha goda kunskaper i det svenska språket.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning med tillhörande provanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hushi_hefner@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kvarterskrogen Grästorp

46740  GRÄSTORP 
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Närhälsan Grästorp rehabmottagning söker legitimerad arbetsterapeut.

Tjänsten är en visstidsanställning, graviditetsvikariat 1 år omfattning 75-100% med tillträde 2017-06-15 eller enligt överenskommelse.
Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter med engagerade och kunniga medarbetare med olika professioner.

Om arbetet
Du arbetar utifrån Vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Självständigt patientarbete med bedömning, behandling och träning eller andra åtgärder. Hjälpmedelsförskrivning och hembesök ingår.

Om dig
Legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet av arbete i öppenvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, så som förmåga till självständigt arbete, samarbetsförmåga och flexibilitet. Körkort erfordras.

Villkor

Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 75-100%. Tillträde: 2017-06-15 eller enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/2301
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:142432/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Grästorp Rehabmottagning
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60% Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Drottninggatan 7
46132  trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal