Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:30

Lediga jobb i Gnosjö kommun (0617), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 675
Täthet23,01Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area450,05Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land420,55Landareal (km²)
Sjö29,50Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Brännehylte Lagersystem söker Ekonomiansvarig!

Du kommer att ha en nyckelroll i företaget där du som ekonomiansvarig blir en viktig spelare i organisationen, du kommer att ha ett nära samarbete med företagets VD.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att sköta och ansvara för hela ekonomifunktionen. Budget- och resultatansvar såväl ansvar för den löpande bokföringen samt kund- och leverantörsreskontra är några av dina uppgifter.
Kontakt med exempelvis myndigheter, försäkringsbolag och leverantörer är ditt ansvarsområde.

Du ska även sköta löneadministration och personaladministrativa uppgifter för både kollektivanställda och tjänstemän.

Din profil
För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad och noggrann och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har eget
ansvar och måste kunna jobba självständigt. Vi vill att du är driven, engagerad, prestigelös och tar egna initiativ.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du minst har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning eller motsvarande erfarenhet.

Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift.

Är du intresserad av tjänsten? Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att skicka in din ansökan redan idag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens: 4337
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4337
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Säljare sökes till Gnosjö

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  
Platsannons

Drifttekniker VA

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

I Gnosjö kommun är vår målsättning att tillhandahålla ett bra dricksvatten och minimera tillförseln av föroreningar till våra vattendrag. Detta är en viktig samhällsuppgift som vi hoppas att du vill vara med att ta ansvar för.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en drifttekniker till VA-enheten, där samtliga medarbetare arbetar med både dricksvatten och avloppsvatten. Som drifttekniker kommer du att ingå i ett team som ansvarar för drift- och underhållsarbete på kommunens reningsverk, vattenverk samt pumpstationerna. Driftövervakning och uppföljning av reningsprocesserna är en viktig del av arbetsuppgifterna.
Tillsammans med kollegor ansvarar du för att avhjälpa olika typer av tekniska störningar som uppkommer. Med hjälp av din tekniska kompetens är du med och utvecklar vår verksamhet. Beredskapstjänstgöring kommer att ingå i tjänsten.


KVALIFIKATIONER
Du har utbildning inom Va-området eller motsvarande teknisk utbildning. Vi ser det positivt om du också har arbetslivserfarenhet från VA-området.
Du har även tekniskt intresse och är en problemlösare. Du trivs med att arbeta såväl självständigt samt att samarbeta med kollegor. Arbetsuppgifterna kräver att du är flexibel,driven och ansvarstagande. Du ska ha datorvana och B-körkort fodras. Behärska svenska i tal, skrift samt att ha en god läsförståelse för att kunna tillgodogöra sig skrivna instruktioner.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
I Gnosjö kommun ser vi mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vid anställning förväntas ni ha ert boende inom kommunen då beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.


Övrigt: Rekrytering med intervjuer kommer att ske fortlöpande.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Driftmaskinist, reningsverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens: Drifttekniker B372725
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d4fac213-29ce-4db0-84f2-9892346054ab&TK=c6e15863-f8d9-47d3-ae1e-c6d870bf9a05
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Teknik och Fritidsförvaltningen
Gnosjö kommun
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida: http://www.gnosjo.se
  
Platsannons

Träffa oss den17 Maj på Jobbchansen i Värnamo

Vi söker dig som har erfarenhet eller brinnande intresse av arbete på industri.

Just nu söker vi följande:

- Lagerarbetare
- Maskinoperatör
- CNC - operatörer
- Montörer
- Svetsare
- Truckförare

Vi kommer att finnas på Arbetsförmedlingen i Värnamo Onsdagen den 17 maj mellan 10.00-13.00
Intervjuer sker löpande. Ta gärna med dig ditt CV

Varmt välkommen!
Jennie & Lotta
EPAB GGVVOm vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vi är med våra 1500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 4322
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4322
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en arbetsterapeut till vårt Rehabteam. Du kommer att arbeta med bedömning och rehabilitering av såväl fysiska som kognitiva funktioner. Rehabiliteringen sker i patienternas egna hem, på särskilt boende, LSS-boende eller på korttidsvistelse. Hjälpmedelsutprovning, bedömning gällande bostadsanpassning, handledning och instruktion till omsorgspersonal/närstående ingår också i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet. Arbetet ställer höga krav på såväl självständighet, samarbetsförmåga och empatisk förmåga. Eftersom arbetet är fritt krävs det att du tar ansvar och är flexibel. Även om du saknar yrkeserfarenhet som arbetsterapeut kan du söka och få möjlighet att ingå och utvecklas i ett rutinerat rehabteam.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80 % Dagtid. Arbete måndag till fredag Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 eller efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: A682276
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fa29da8f-109a-4994-b614-1aea22532651&TK=9ab3a5be-555a-4d3b-9334-d052f3fb2558
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Socialförvaltning
Gnosjö kommun
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resande säljare sökes omgående i Gnosjö

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Förskollärare /Barnskötare

Vi söker en förskollärare/barnskötare till ett vikariat, för vår förskollärare som ska gå på föräldraledighet. Arbeta i syskongrupp 1-6 år i en personalkoperativ förskola. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker en förskollärare/barnskötare som bidrar med nytänkande och vill föra förskolan framåt. Vi följer Skolverkets läroplan med allt vad det innebär.

Vi söker dej förskollärare/barnskötare som är kreativ, samarbetsvillig, flexibel och har ett stort engagemang.
Du kommer att ingå i ett arbetslag på 4 personer som har ett nära samarbete med barn, föräldrar och kollegor.

Läs mer om oss på www.trollbarnen.bloggo.nu Vi är ett personalkoperativ som finns i Hillerstorp, Gnosjö kommun. Förskolan ligger i lugnt område inhyrt i lägenhet, vi har nära till skog, cykelvägar, skola och bibliotek. Vår utemiljö har cykelmöjligheter och stora gröna ytor. Vi lagar all mat på förskolan.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidTidsbegränsad. Dagtid från 170814, 80% eller merLämna löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: trollslandans.forskola@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Trollsländans Förskola

33033  HILLERSTORP 
Hemsida:
  
Platsannons

Chef hälso- och sjukvård

Företagspresentation:

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.


Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl. a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Gnosjö kommun söker nu en verksamhetschef till hälso – och sjukvård. Verksamheten handlar om att ge en god hälso- och sjukvård med hög kvalité.

Arbetsuppgifterna är bland annat:

- Att leda och stödja medarbetare i det dagliga arbetet
- Föredragande i socialutskott och kommunstyrelse
- Samverka med andra aktörer, intern och externt
- Personal-, arbetsmiljö – och ekonomiansvar
- Att leda utvecklingen av verksamheten
- Att ingå i socialförvaltningens ledningsgrupp

Din profil:

Vi söker dig som har förmåga att leda och fatta beslut med delaktighet och kan skapa ett positivt och innovativt arbetsklimat. Du är lösningsorienterad, noggrann och strukturerad. Din kommunikativa förmåga är god och du har förmåga att se medarbetarnas olika styrkor och kan använda dessa i verksamheten.
Andra viktiga egenskaper för uppdraget är samarbetsförmåga, förmåga att fokusera på resultat och att se till helheten. Särskild vikt har därför lagt vid följande kompetenser; kommunikation, kundfokus, relationsbyggande, självkännedom, problemlösning samt anpassning.Kvalifikationer

För att ansöka om tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska eller annan högskoleutbildning som kan bedömas likvärdig.
God kunskap om lagstiftning inom området.
God datorkunskap och kännedom om olika verksamhetssystem.
Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift i det svenska språket.


Det är meriterande med;
Erfarenhet av arbete inom hälso-och sjukvård.
Flerårig erfarenhet av arbete i ledande befattning.
Erfarenhet av att driva utvecklingsarbete.
Erfarenhet av professionell samverkan med andra myndigheter/aktörer.
Erfarenhet av personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansök redan idag!:

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Malin Edvinsson och nås på 0760–702435 eller på malin.edvinsson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 100% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=4839
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Montörer

För uppdrag hos kunder i Gnosjöområdet söker vi duktiga montörer.

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.

Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det vid rekrytering hos kund ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende.

Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.

Vi söker dig som är noggrann och intresserad. Du kan hålla flera bollar i luften samtidigt och klarar av att arbeta även i högt tempo.Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i fokus.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Montör
Webbplats:
Epostadress: johanna@gnosjopersonal.se
Övrigt: OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: Montör
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Personaluthyrning AB
Box 229
33525  GNOSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.gnosjopersonal.se
  

Platsannons

Packningspersonal

För uppdrag hos kunder i Gnosjöområdet söker vi duktig packningspersonal.

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.

Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det vid rekrytering hos kund ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende.

Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.

Vi söker dig som är noggrann och intresserad. Du kan hålla flera bollar i luften samtidigt och klarar av att arbeta även i högt tempo.Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i fokus.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Handpaketerare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Packningspersonal
Webbplats:
Epostadress: johanna@gnosjopersonal.se
Övrigt: OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: Packningspersonal
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Personaluthyrning AB
Box 229
33525  GNOSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.gnosjopersonal.se
  

Platsannons

El-montörer

För uppdrag hos kunder i Gnosjöområdet söker vi duktiga el-montörer.

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.

Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det vid rekrytering hos kund ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende.

Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.

Vi söker dig som är noggrann och intresserad. Du har gärna en el-utbildning i bakfickan eller så har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i fokus.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: El-montör
Webbplats:
Epostadress: johanna@gnosjopersonal.se
Övrigt: OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: El-montör
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Personaluthyrning AB
Box 229
33525  GNOSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.gnosjopersonal.se
  
Platsannons

Lärare i bild till Bäckaskolan 7-9

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

Bäckaskolan är en F-9-skola som ligger i centralorten Gnosjö. I årskurs7-9 finns ca 240 elever från Gnosjö, Nissafors och Åsenhöga med omnejd.

I årskurs 7-9 är vi ett fyrtiotal medarbetare som arbetar för varandra och för våra elever med undervisning, med elevhälsa, servering eller med städ och vaktmästeri.

Vi arbetar i nära samarbete mellan olika professioner och med pedagoger på kommunens andra skolor i linje med vad vi kallar helhetsidén, där vi har en helhetssyn om elevernas utveckling och måluppfyllelse från förskolan till årskurs nio och i gymnasieskolan.

Som lärare har du stor möjlighet att utforma ditt arbete efter eget tänkande och kunnande samt i samarbete med kollegor inom arbetslagen. I arbetslagen drivs vårt kvalitets- och utvecklingsarbete och det finns ett stort utbyte mellan pedagoger och med andra professioner inom verksamheten.
En stark och viktig resurs i vår verksamhet är elevhälsoteamet bestående av kurator, rektor, skolsköterska, specialpedagog och studie- och yrkesvägledare. Detta är en del i vår strävan att ge samtliga elever den grund som behövs för gymnasiet och de utmaningar som väntar bortom årskurs nio.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med undervisning i bild i årskurs 4-9. Tjänsten är huvudsakligen förlagd till årskurs 7-9 men en mindre del kan komma att omfatta årskurserna 4-6. I arbetet ingår också den dagliga administrationen och kontakt med elever, vårdnadshavare och elevvårdspersonal.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare. Du har en välkomnande praktik där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag i din lärargärning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har lärarexamen och/eller lärarlegitimation med behörighet i bild i årskurs 4-9 eller 7-9. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal.

ÖVRIGT
Omfattningen av tjänsten kan i kombination med fler ämnen bli större, beroende på dina behörigheter samt önskemål och verksamhetens behov.

Vi kommer under ansökningsperioden löpande att arbeta med urval och intervjuer för att kunna fatta våra beslut så snart som möjligt efter sista ansökningsdag och ser därför gärna att du söker så tidigt som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 70-85 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde vid höstterminens början eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A672694
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=aa0aa389-7acb-4724-877c-f0f086f6cb9d&TK=ee02101b-5c86-4caa-b5c2-abfc3223c7c3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Storgatan 15
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida: http://www.gnosjo.se/utbildningbarnomsorg/grundskola.4.2e94ea361341992822c800010179.html
  
Platsannons

Lärare till Åvikenskolan

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

Åvikenskolan är en av två F-6 skolor i centralorten Gnosjö. Just nu går eleverna bara till åk 5 på skolan men det finns ett förslag till beslut att återföra åk 6 så snart organisationen tillåter.
F-5 jobbar som ett arbetslag och alla elever är allas ansvar och vi har i vårt kvalitets- och utvecklingsarbete gemensamma målsättningar och utvecklingsområden.
Vi bedriver ett aktivt arbete mot mobbning och vårt team är en viktig resurs i det arbetet. Vi har också kamratstödjare på skolan.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med undervisning i årskurs 1-3 och/eller 4-6, samt med den dagliga administrationen som hör till undervisningen, kontakter med elever, vårdnadshavare och elevhälsa samt övriga tillhörande uppgifter.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare. Du har en välkomnande praktik där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag i din lärargärning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har lärarlegitimation och/eller lärarexamen med behörighet för undervisning i årskurs 1-3 och/eller 4-6 i förekommande ämnen. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga ses som meriterande.
Vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal.

ÖVRIGT
Vi kommer under ansökningsperioden löpande att arbeta med urval och intervjuer för att kunna fatta våra beslut så snart som möjligt efter sista ansökningsdag och ser därför gärna att du söker så tidigt som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 Tillträde vid höstterminens början eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A680955
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6be1c107-f02b-4901-b921-686544954a52&TK=3fb5b63f-304e-4c93-863e-59c5bff8b548
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Storgatan 15
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida: http://www.gnosjo.se/utbildningbarnomsorg/grundskola.4.2e94ea361341992822c800010179.html
  
Platsannons

Skolpsykolog till Gnosjö Kommun

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

I Kultur- och Utbildningsförvaltningen i Gnosjö Kommun finns ca 400 medarbetare och vi har verksamhet från förskola till gymnasieskola och vuxenutbildning samt kultur, bibliotek och måltider. I dagsläget har vi ca 1100 elever i grundskolan och 250 elever i gymnasieskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolpsykolog ingår du i elevhälsan vars arbete är organiserat i fyra team knutna till våra olika skolor, från årskurs ett till gymnasiet. I teamen ingår rektor, kurator skolsköterska och specialpedagog.
Syftet inom elevhälsan som helhet och i de enskilda teamen är att arbeta hälsofrämjande och förebyggande för att hjälpa de enskilda eleverna att nå så hög måluppfyllelse som möjligt i skolarbetet, oavsett förmåga och bakgrund.

Arbetet som skolpsykolog innehåller uppgifter som handledning, konsultation, utredningar och stöd till elever, föräldrar, arbetslag eller enskilda lärare.

Du arbetar i Gnosjö kommun ensam i psykologprofessionen men i samarbete med övriga delar av skolhälsan och externa aktörer i det omgivande samhället. Vi har ett nära samarbete med elevhälsan i GGVV-regionen där du har möjlighet till samarbete och erfarenhetsutbyte med skolpsykologer. Inom GGVV-samarbetet finns även gemensam skolläkare som har del av sin tjänst riktad mot Gnosjö kommun.
Som skolpsykolog i Gnosjö har du stor frihet och ett stort ansvar för att själv utforma arbetssätt och metodval.

Utöver det regelbundna arbetet är du även behjälplig och tillgänglig som krisstöd vid förvaltningens verksamheter.
I tjänsten ingår givetvis även nödvändiga administrativa sysslor som följer av yrket och metodvalen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller har examen från psykologprogram och ska göra PTP.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till såväl självständigt arbete som den sociala förmågan och samarbete med andra professioner inom verksamheten.

Körkort är nödvändigt då tjänsten sträcker sig över hela kommunen och bilresor i tjänsten är nödvändiga. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar ses som meriterande, liksom tidigare arbete av relevans för tjänsten, liksom kunskap om och erfarenhet av de lagar som styr skolans och skolhälsovårdens område.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Skolpsykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tills vidare. Tjänsten kan komma att omvandlas till PTP-tjänst vid behov.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A680736
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=74ddc020-3d50-4635-9eb6-3033925bedee&TK=559615f3-a37b-479b-ade2-65216728a509
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Storgatan 15
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida: http://www.gnosjo.se/utbildningbarnomsorg/elevhalsahalsovard.4.2e94ea361341992822c800010251.html
  
Platsannons

Skolsköterska till Gnosjö Kommun

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

I Kultur- och Utbildningsförvaltningen i Gnosjö Kommun finns ca 400 medarbetare och vi har verksamhet från förskola till gymnasieskola och vuxenutbildning samt kultur, bibliotek och måltider. I dagsläget har vi ca 1100 elever i grundskolan och 250 elever i gymnasieskolan.

Elevhälsan i Gnosjö kommun omfattar elevhälsans medicinska insats med skolläkare och fyra skolsköterskor samt kommunens skolpsykolog. Elevhälsan leds av Utvecklings- och elevhälsochefen och den medicinska delen av arbetet samordnas av skolsköterska med ledningsansvar och skolläkaren.

På de respektive skolorna arbetar elevhälsan tvärprofessionellt tillsammans med kurator, skolpsykolog, specialpedagog och rektor i elevhälsoteamet. Elevhälsoteamets mål är att ge varje elev möjligheten att lyckas i skolan och efter förmåga uppfylla målen.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolsköterska hos oss arbetar du främst förebyggande och hälsofrämjande tillsammans med övriga medarbetare i skolans elevhälsoteam. Elevhälsoteamet leds av skolans rektor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hälsokontroller, öppen mottagning, vaccinationer och hälsosamtal.
Du deltar också i elevhälsans övergripande arbete och kommer att ingå i kommunens nätverk för skolsköterskor.


KVALIFIKATIONER
Sjuksköterska med specialistutbildning med inriktning mot skolsköterska, distriktssköterska eller med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar.

B-körkort är nödvändigt då du kommer att ha resor inom kommunen i tjänsten. Vi ser att du har god erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga.
Då tjänsten innefattar stor del dokumentation ser vi gärna att du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.
Stor vikt kommer att läggas vid ansvarstagande, självständighet, social kompetens samt flexibilitet och förmåga till samarbete och samverkan med andra personer och professioner.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80-100 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde under andra halvåret 2017, enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A680731
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=01158f7b-7a61-442a-87a8-6e8091a59986&TK=fa514aac-9678-4c0e-bc39-7a1a2c4d6237
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Storgatan 15
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida: http://www.gnosjo.se/utbildningbarnomsorg/elevhalsahalsovard.4.2e94ea361341992822c800010251.html
  
Platsannons

Socialsekreterare till barn- och ungasektionen

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

Individ- och familjeomsorgen består av en vuxensektion med försörjningsstöd, flykting-/integrationsfrågor och missbruksfrågor, samt en barn-och ungdomssektion med familjehem, familjerätt, barn- och ungdomsvårdsutredningar, öppenvårdsteam med fältverksamhet, familje- och ungdomsbehandling och Medverkan – familjefrid i GGVV.

Den ledigförklarade tjänsten är en tillsvidaretjänst.
Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete i en liten kommun med korta beslutsvägar. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka ditt arbete i en dynamisk grupp med öppet och tillåtande klimat. Du ges möjlighet till kompetensutveckling/utbildning efter dina egna behov.
Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak, trevliga arbetskamrater där humor är en viktig ingrediens.
Du har stora möjligheter att påverka vårt pågående utvecklingsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår utredning och uppföljning av insatser enligt SoL och LVU, samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom barn- och ungdomssektionen såsom familjerättsliga arbetsuppgifter enligt föräldrabalken.

KVALIFIKATIONER
Socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av yrkesområdet är en merit och stor vikt läggs också på personlig lämplighet, då arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet. Körkort B är ett krav.

För att eftersträva en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

Tillträde: Snarast

Individuell lönesättning tillämpas.

Intervjuer och tillsättning kan ske löpande under rekryteringsprocessen.ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: O 314834
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=48c34156-0a2e-4eb9-8d93-024e896b8550&TK=7da7abaf-3377-4c76-9090-da240e85292d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Socialförvaltning
Gnosjö kommun
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida: http://www.gnosjo.se
  
Platsannons

Tandhygienist

Gnosjö Folktandvård

Välkommen till vår klinik där varje dag berikar och kompetensutvecklar oss, inte minst genom att vi har både medarbetare och patienter från olika kulturella bakgrunder.
Mitt i vår omväxlande vardag är det viktigt med en trygg stomme och en fin sammanhållning, vilket vi har på vår klinik.
Just nu står en totalrenovering av kliniken för dörren och vi väntar med spänning på hur utformningen ska bli.

Vi söker
Dig som är legitimerad tandhygienist, gärna med en treårig utbildning.

Erfarenhet som tandhygienist samt utbildning i barn- och ungdomsvård är meriterande. Datorvana och erfarenhet av journalsystemet T4 ser vi som positivt. Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Ett vikariat om 12 månader på en tjänstgöringsgrad om 50% med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som tandhygienist hos oss arbetar du med tandvård till barn och vuxna. Du utför alla förekommande arbetsuppgifter för en tandhygienist.

För att du ska trivas hos oss
Som tandhygienist är du en del i olika team. Du finner arbetssättet stimulerande och bidrar på ett positivt sätt till gruppen och lösningen till uppgiften. Du lyssnar till dina kollegor och patienter på ett lyhört sätt och kommunicerar tydligt så att alla förstår. Du kan ändra ditt synsätt och möter människor där de befinner sig.

Varje dag fattar du beslut som påverkar patientens hälsa. Inför denna uppgift är du trygg och stabil och har en förmåga att se saker ur flera perspektiv. Du är noggrann och utför varje moment med högsta kvalité.

Vår vardag är föränderlig och tillsammans hittar vi nya vägar. Du blir positivt utmanad av de dagar som fått ändrade omständigheter. Du ser nya möjligheter för att lösa situationen och fokuserar på rätt saker för att driva arbetet framåt.

Detta värderar vi högt
Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och tillsammans delar vi Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Toni Peyko på 010-244 04 38, toni.peyko@rjl.se eller klinikkoordinator Margaretha Törnell på 010-244 04 29, margaretha.tornell@rjl.se

Facklig kontaktperson för SRAT är Kerstin Karlsson, 036-32 36 25.

Sista ansökningsdag är den 14 maj 2017. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTidsbegränsad, 50%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: T42/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22007&RefNo=T42%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Habiliterare

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta på Korttidshemmet med barn och ungdomar.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha utbildning med inriktning funktionsnedsättning samt ha erfarenhet av arbete inom funktionshinderomsorgen.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Vi har årsarbetstid, du får möjlighet att själv påverka dina arbetstider, du måste dock gilla att arbeta kvällar och helger eftersom personalbehovet är störst då. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-15 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A641875
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a499b383-620b-4c49-b3d3-05b16826ec31&TK=6d3c5726-cabf-4f31-ad4c-e84bc7e19b12
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Socialförvaltning
Gnosjö kommun
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Habiliterare

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta på servicebostaden samt på daglig verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Du bör ha utbildning med inriktning funktionsnedsättning samt ha erfarenhet av arbete med personer som har autismspektrumstörningar.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % Schema. Vi har årsarbetstid så du har möjlighet att välja om du vill arbeta hel eller deltid. Du kommer att få schemalagd tid på daglig verksamhet och årsarbetstid på servicebostaden. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A641875
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=94903f97-c603-4408-b229-6d92a8ee7336&TK=53b7aa81-abee-463f-9984-e5b8931fde27
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Socialförvaltning
Gnosjö kommun
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Jr Project Manager

We are expanding our Product Development Department in Hillerstorp by adding a Junior Project Manager to our team. As a Junior Project Manager you will play an essential part in driving smaller and recurring projects according to our working method called T-plan, and at the same time making sure that your team members stay motivated and are able to meet key deliverables during all phases of an ongoing project.

You are a pro-active person with an entrepreneurial mindset who thrive in a high speed and team oriented environment. We believe that you have a structured approach and good communicational skills, as well as fluency in English and Swedish. You have an academic degree, preferably in mechanical or industrial engineering and a couple of years of general working experience. This position is the ideal starting point for someone who in time see themselves growing into a role as project manager.

We believe in strong team work both within your own team but also across teams. We strive to be an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another. Within Thule Group you will find people who have a passion for the products we make and the outdoor company we are. We share the same values and we like to have fun. All of our employees have a joint responsibility to maintain that spirit and contribute to it.

Thule Group is a world leader in products that make it easy to bring along the things you care for – easily, securely and in style – when living an active life. Under the motto Active Life, Simplified. we offer products within Sport&Cargo Carriers (as roof racks, roof boxes, carriers for cycling, water and winter sports that are transported by car), Active with Kids (as bike trailers, strollers and child bike seats), RV Products (as awnings, bike carriers and tents for RVs), Sport&Travel Bags (as hiking packs and travel luggage) and Bags for Electronic Devices (as computer and camera bags).

Thule Group has approximately 2,400 employees at 8 production facilities and 35 sales offices worldwide. Its products are sold in more than 140 markets and sales in 2016 amounted to SEK 5.3 billion.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Produktutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.thulegroup.com/en/open-positions
Epostadress:
Övrigt: You will report to Manager Kit Development and T-plan, Anca Carp who is able to answer more detailed questions concerning this position, telephone number +46 370 255 88. We want your application no later than May 28th.
Arbetsplats: 
Adress: Thule Sweden AB
Box 69
33033  HILLERSTORP Sverige
Hemsida: http://www.thulegroup.com
  

Platsannons

Junior Purchaser

As a Junior Purchaser you will work in close collaboration with other parts of our global purchasing
team, e.g. Category Managers, Project Purchasers, Site Purchasers and Supplier Quality. In this
role you will get the opportunity to assist and work with different parts of the purchasing
organization and in time, after proven success, grow into a more specialized role within Site
Purchasing or Project Purchasing.

To start off you will be responsible for a smaller amount of suppliers in terms of driving KPI
performance covering quality, delivery performance, sustainability and cost development. You
will participate in commercial negotiations in close collaboration with our category managers. You
will also assist our project purchasers with various tasks in their ongoing projects as well as being
the purchasing teams’ representative in assigned product development projects.

Do you want to start your career within the field of purchasing? Then we have the ideal position for you! We continue to expand our Purchasing department in Hillerstorp by adding one more Junior Purchaser to our team.

In this position the right attitude is an essential part of your success. For us, that means that you are a self-motivated and result oriented team player who brings a positive and cooperative mindset. Ability to easily communicate, a high level of integrity and business acumen are other key ingredients in your personal profile. You have an academic degree from either Business or Engineering/Supply Chain, fluency in English together with a good technical understanding and and a few years of general work experience. Experience from operational and/or tactical sourcing in an international environment is an advantage.

We believe in strong team work both within your own team but also across teams. We strive to be
an open and curious organization, sharing our knowledge and inspiring one another. Within Thule
Group you will find people who have a passion for the products we make and the outdoor
company we are. We share the same values and we like to have fun. All of our employees have a
joint responsibility to maintain that spirit and contribute to it.

About Thule Group

Thule Group is a world leader in products that make it easy to bring the things you care for – easily, securely and in style – when living an active life. Under the motto Active Life, Simplified. we offer products within two segments: Outdoor (e.g. equipment for cycling-, water- and winter sports, roof boxes, bike trailers, baby joggers, laptop and camera bags, backpacks and cases for mobile handheld devices) and Specialty (pick-up truck tool boxes). Our products are sold in 139 markets globally. There are more than 2,000 of us working for Thule Group at nine production facilities and more than 35 sales locations all over the world. Net sales for 2015 amounted to 5.3 billion SEK. Thule Group is a public company listed at Nasdaq Stockholm. For more information, please visit www.thulegroup.com
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.thulegroup.com/en/open-positions
Epostadress:
Övrigt: The positions reports to Site Purchasing Manager, Christoffer Havkranz, 0370-256 90, who is able to answer further questions regarding the position. If you believe you would enjoy working in such an environment and feel that the professional tasks will be challenging, submit your application no later than the 28th of May.
Arbetsplats: 
Adress: Thule Sweden AB
Box 69
33033  HILLERSTORP Sverige
Hemsida: http://www.thulegroup.com
  
Platsannons

Erfaren montör till Troax

Är du en flexibel självständig person som är på jakt efter ett jobb inom montering? Då skall du fortsätta läsa då vi på Adecco kan ha det perfekta jobbet för dig.

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer att arbeta självständigt med montering samt med emballering av dörrar. Då det förekommer tunga lyft så krävs en god grundfysik. Färdigpackade dörrar transporteras till vår distribution center så truckkort är ett måste. För närvarande är vi 15 glada och positiva montörer på avdelningen.Vårt kundföretag är beläget i Hillerstorp.

Vem trivs här?
Du som är positiv, flexibel och noggrann person och som tidigare har arbetat inom lager kommer snabbt in i din roll. Trivs du att jobba i grupp och är en lagspelare, så kommer du att känna dig som hemma direkt. 

För att vara aktuell för denna tjänst så skall du vara öppen för skiftarbete och truckkort är ett krav.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig via formuläret nedan.

Vid frågor om rekryteringsarbetet, vänligen kontakta rekryteringsansvarig Emma Heed på tel: 0736 84 73 62 eller mail emma.heed@adecco.se

Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.

Om jobbet
Region
Gnosjö i Jönköpings län
Kontaktpersoner
Emma Heed
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=D0ACE96E-192B-46E5-8C6E-0DFC56AB2A22&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Storgatan 28
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Axelent AB - Lagermedarbetare

Made in Hillerstorp.
Works worldwide.

Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade i inte mindre än 58 försäljningskontor världen över.

 

Kvällspigg lagermedarbetare

Är du en driven person samt en lagspelare så är detta jobbet för dig! Snabbheten är en av våra främsta styrkor. I de flesta fall går leveransen iväg samma dag som ordern kommer in. Nu behöver vi ytterligare en medarbetare som färdigställer order för leverans. Arbetet är självständigt och tempot högt.

Om dig

Du blir en viktig kugge i Axelents verksamhet. Vi söker därför dig som förstår vikten av att tänka service och kvalitet i alla led. Som person är du noggrann och flexibel. Vi tror att du trivs med att jobba självständigt men också samarbetar bra i team.

Mer information

Truck- och/eller lastbilskörkort är meriterande men inget krav.

God svenska i tal och skrift är en nödvändighet.

Tjänsten är förlagd till kvällsskift

Lön enligt avtal.

 

» Ansök via axelent.se/lediga-jobb 

Sista ansökningsdag är 30 maj!

Vi går igenom urvalet löpande.

 

För frågor kring tjänsten kontakta:

HR chef
Cecilia Davidsson

0370-37 37 58
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats: http://www.axelent.se/foretaget/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?aguid=19B50E1B75934390B6272718B2A9EB34
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finnveden Säljkraft AB
Magasingatan 1
33134  Värnamo Sverige
Hemsida: www.finnvedensaljkraft.se/
  

Platsannons

Axelent AB - Konstruktör / Produktutvecklare

Made in Hillerstorp.
Works worldwide.

Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade i inte mindre än 58 försäljningskontor världen över.

 

Konstruktör / Produktutvecklare

Axelent växer och vi behöver nu förstärka vår RnD-organisation (Research and Development) med en konstruktör/produktutvecklare. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och design. 

För att trivas och lyckas i tjänsten har du förmågan och viljan att skapa nya och goda relationer och du brinner för att lösa utmaningar. Som person är du engagerad, driven och tycker att teknisk problemlösning är bland det roligaste som finns. Du är ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och besitter god social och kommunikativ förmåga. 

Om dig

Vi ser gärna att du har högskole-/civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Eftersom vi vill att du snabbt ska komma igång har du minst 2 års arbetslivserfarenhet av produktutveckling och konstruktion. Din materialkännedom tillsammans med kunskap inom olika tillverkningsmetodiker är god. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska

Program du behärskar

Solid Works.

» Ansök via axelent.se/lediga-jobb
Sista ansökningsdag är 30 maj!

Vi går igenom urvalet löpande.

För frågor kring tjänsten kontakta:

HR chef
Cecilia Davidsson

0370-37 37 58
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats: http://www.axelent.se/foretaget/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?aguid=BCC8CFFCDF70468F8722F5F28D681346
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finnveden Säljkraft AB
Magasingatan 1
33134  Värnamo Sverige
Hemsida: www.finnvedensaljkraft.se/
  

Platsannons

Axelent AB - Underhållstekniker

Made in Hillerstorp.
Works worldwide.

Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade i inte mindre än 58 försäljningskontor världen över.

 

Självständig Underhållstekniker med ordningssinne

Axelent växer och vi behöver nu förstärka vår underhållsavdelning med ytterligare en tekniker. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och maskiner. 

I rollen som underhållstekniker hos oss jobbar du både med förebyggande arbeten och med reparationer av vår produktionsutrustning. Du kommer även delta i gruppen för framtagning av ny produktionsutrustning.

Om dig

Du har utbildning och erfarenhet som tekniker/reparatör eller motsvarande. Vi vill att du självständigt planerar ditt arbete och arbetar mot uppsatta mål. Du är en person som är noggrann, har ordningssinne och känsla för hög service. Det är meriterande om du har erfarenhet från svets-, tråd- och rörindustrin.

Mer info

Tjänsten innefattar heltid och det kan även förkomma viss beredskapstjänstgöring. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Datavana är ett krav.

» Ansök via axelent.se/lediga-jobb
Sista ansökningsdag är 30 maj!

Vi går igenom urvalet löpande.

För frågor kring tjänsten kontakta:

HR chef
Cecilia Davidsson

0370-37 37 58
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats: http://www.axelent.se/foretaget/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?aguid=CE52356C596D49D6B4B6C0D9CEBB74EB
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finnveden Säljkraft AB
Magasingatan 1
33134  Värnamo Sverige
Hemsida: www.finnvedensaljkraft.se/
  

Platsannons

Axelent AB - Maskinoperatör

Made in Hillerstorp.
Works worldwide.

Axelents huvudkontor finns i Hillerstorp. Här sker all produktutveckling, produktion, lagerhållning och förpackning av våra nätväggssystem. Vi har utvecklats till att bli en komplett företagsgrupp vad gäller maskinsäkerhet och smarta lösningar för säker och effektiv industri, lager och förråd. Våra höga krav på säkerhet, snabbhet och smarta lösningar har gjort oss till en av marknadsledarna inom dessa segment. Idag finns vi representerade i inte mindre än 58 försäljningskontor världen över.

 

Noggrann och självständig Maskinoperatör

Axelent växer och vi behöver nu förstärka vår organisation med maskinoperatör till vår produktionsavdelning. Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet som operatör av maskiner som svetsar i tråd och rör, samt har ett stort tekniskt intresse och vana av att ställa maskiner. Våra maskiner bygger på modern teknik med både datorstyrning och mekanik. Som person är du nyfiken och tekniskt intresserad. Din positiva attityd och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Om dig

Du blir en viktig kugge i Axelents produktion. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och har förmågan att lösa diverse problem som uppstår. Vi tror att du trivs med att jobba självständigt men också samarbetar bra i team.

Om tjänsten

Tjänsten gäller heltid. Denna tjänst kommer att förläggas till dagtid alternativt förstaskift.

 Mer info

Truck-och/eller lastbilskörkort är meriterande men inget krav. God svenska i tal och skrift är en nödvändighet. Lön enligt avtal.

» Ansök via axelent.se/lediga-jobb
Sista ansökningsdag är 30 maj!

Vi går igenom urvalet löpande.

 För frågor kring tjänsten kontakta:

HR chef
Cecilia Davidsson

0370-37 37 58
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats: http://www.axelent.se/foretaget/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?aguid=2144E09A23104A4D9F9D8C5C1C6999A9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finnveden Säljkraft AB
Magasingatan 1
33134  Värnamo Sverige
Hemsida: www.finnvedensaljkraft.se/
  
Platsannons

Lärare i idrott och hälsa till Bäckaskolan 7-9

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.

Bäckaskolan är en F-9-skola som ligger i centralorten Gnosjö. I årskurs7-9 finns ca 240 elever från Gnosjö, Nissafors och Åsenhöga med omnejd.

I årskurs 7-9 är vi ett fyrtiotal medarbetare som arbetar för varandra och för våra elever med undervisning, med elevhälsa, servering eller med städ och vaktmästeri.

Vi arbetar i nära samarbete mellan olika professioner och med pedagoger på kommunens andra skolor i linje med vad vi kallar helhetsidén, där vi har en helhetssyn om elevernas utveckling och måluppfyllelse från förskolan till årskurs nio och i gymnasieskolan.

Som lärare har du stor möjlighet att utforma ditt arbete efter eget tänkande och kunnande samt i samarbete med kollegor inom arbetslagen. I arbetslagen drivs vårt kvalitets- och utvecklingsarbete och det finns ett stort utbyte mellan pedagoger och med andra professioner inom verksamheten.
En stark och viktig resurs i vår verksamhet är elevhälsoteamet bestående av kurator, rektor, skolsköterska, specialpedagog och studie- och yrkesvägledare. Detta är en del i vår strävan att ge samtliga elever den grund som behövs för gymnasiet och de utmaningar som väntar bortom årskurs nio.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med undervisning i idrott och hälsa i årskurs 7-9. I arbetet ingår också den dagliga administrationen och kontakt med elever, vårdnadshavare och elevvårdspersonal.

Vi söker dig som har eleven i fokus, kollegiet som kompetensresurs och både vill utveckla den pedagogiska professionen i linje med det individuella uppdraget och samtidigt delta i en kollegial utvecklingsprocess.

Du är väl förankrad i den pedagogiska forskningen och besitter förmågan att kommunicera denna likväl som metoder till elever och vårdnadshavare. Du har en välkomnande praktik där samverkan med olika personer och professioner är ett givet inslag i din lärargärning.

KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har lärarexamen och/eller lärarlegitimation för undervisning i idrott och hälsa i årskurs 7-9. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete och/eller arbete med barn och unga ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och förmåga till samverkan med kollegor och övrig personal.

ÖVRIGT
Vi kommer under ansökningsperioden löpande att arbeta med urval och intervjuer för att kunna fatta våra beslut så snart som möjligt efter sista ansökningsdag och ser därför gärna att du söker så tidigt som möjligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 Tillträde vid höstterminens början eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A678179
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dd624788-40b7-4068-b5ff-34fbef12aad2&TK=6bf5d08c-f147-4c5d-9c9f-bfafa24a4d81
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Kultur- och utbildningsförvaltning
Storgatan 15
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida: http://www.gnosjo.se/utbildningbarnomsorg/grundskola.4.2e94ea361341992822c800010179.html
  
Platsannons

Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som miljö- och hälsoskyddsinspektör ingår bland annat att arbeta med tillsyn och handläggning enligt miljöbalken inom området miljöskydd, ärenden gällande förorenad mark, avlopp, industrier samt delaktighet i samhällsplanering. Arbetsuppgifterna innebär myndighetsutövning och du har kontakt med så väl andra myndigheter, verksamhetsutövare och privatpersoner. Arbetsuppgifterna innebär att du ska planera och genomföra besök samt skriva beslut. Vi är en liten enhet och det finns goda möjligheter att forma arbetsuppgifterna efter kunskap och önskemål. Arbetsområdena inom miljöavdelningen är till viss del uppdelade mellan handläggarna men vi samarbetar inom gruppen och sätter ett stort värde i varandra. Vi ger varandra stöd i olika frågor, samarbetar och har ett prestigelöst förhållningssätt inom förvaltningen. Det är därför viktigt att du är flexibel och anpassningsbar.

KVALIFIKATIONER
Samhällsbyggnadsförvaltningen söker en positiv och serviceinriktad miljö- och hälsoskyddsinspektör till vårt team. Du har en högskoleutbildning som miljö- och hälsoskyddsinspektör eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har erfarenheter av liknande arbetsuppgifter och myndighetsutövning. Du har goda kunskaper i Miljöbalken och har god förmåga att läsa och tolka lagtexter och domar. Du kan arbeta så väl självständigt som i grupp. Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och initiativtagande med god samarbets- och serviceförmåga. Arbetet kräver att du är strukturerad och flexibel, så du kan organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.
Gott bemötande är viktigt i den här tjänsten och det är därför viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift på ett pedagogiskt sätt. Du har lätt för att möta människor och har förmåga att skapa förtroende. Samtidigt måste du vara trygg med att kunna ställa tydliga krav när det är befogat.
Du har mycket god datorvana och gillar att arbeta med människor. Det är meriterande om du har kunskaper inom Miljö- och Byggreda. Du behärskar Officepaketet, framförallt Word och Excel och du har lätt för att lära dig hantera nya datorprogram som används inom förvaltningen.
B-körkort krävs.
Du är en viktig del av vår förvaltning, så vi vill att du är bra på att samarbeta och kan bidra till vårt positiva arbetsklimat. Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Miljöinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A676698
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=44fddccf-6df1-4428-bb48-fb1c1a261b08&TK=a966c96c-ffc8-4244-a666-b54764c5f114
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Samhällsbyggnadsförvaltning
Gnosjö kommun
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Linearbetare

För uppdrag hos kund i Hillerstorp söker vi flitiga linearbetare till pulverlackering.
Skiftarbete förekommer så därför är körkort och tillgång till bil ett krav, om man inte bor på orten eller kan ta sig till och från arbetsplatsen på annat vis vid obekväma arbetstider.

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.

Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det vid rekrytering hos kund ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende.

Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.

Vi söker dig som har god känsla för hög kvalitet och trivs med att arbeta i ett högt tempo i ett team.


Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i fokus.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lackerare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: Linearbetare
Webbplats:
Epostadress: johanna@gnosjopersonal.se
Övrigt: OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: Linearbetare
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Personaluthyrning AB
Box 229
33525  GNOSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.gnosjopersonal.se
  

Platsannons

Verktygsmakare

För uppdrag hos kund i Hillerstorp söker vi en verktygsmakare. Möjlighet finns till anställning hos kund.

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.

Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det vid rekrytering hos kund ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende.

Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.

Vi söker dig som är noggrann och intresserad. Du är antingen utbildad verktygsmakare eller så har du arbetat som det. Du kan hålla flera bollar i luften samtidigt och klarar av att arbeta även i högt tempo.Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i fokus.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Verktygsmakare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: Verktygsmakare
Webbplats:
Epostadress: johanna@gnosjopersonal.se
Övrigt: OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: Verktygsmakare
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Personaluthyrning AB
Box 229
33525  GNOSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.gnosjopersonal.se
  

Platsannons

Maskinoperatör

För uppdrag hos kunder i Gnosjöregionen söker vi duktiga verkstadsarbetare för t.ex. punktsvetsning, excenterpress, kantpress etc.

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.

Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det vid rekrytering hos kund ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende.

Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.

Vi söker dig som har god känsla för hög kvalitet och trivs med att arbeta i ett högt tempo med manuella arbeten.


Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i fokus.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: Maskinoperatör
Webbplats:
Epostadress: johanna@gnosjopersonal.se
Övrigt: OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: Maskinoperatör
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Personaluthyrning AB
Box 229
33525  GNOSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.gnosjopersonal.se
  
Platsannons

Flexibel administratör sökes!

Vår kund i Gnosjö söker dig som gillar varierande arbetsuppgifter inom administration.

Dina arbetsuppgifter kommer vara mycket varierande men kommer bland annat att innefatta;
- Bokföring.
- Bokning av transporter, utskrift av följesedlar samt avstämning av in- och utleveranser.
- Bokning och uppföljning av operationslego till våra legoleverantörer.
- Besvara frågor från våra kunder om exempelvis leveranstider.
- Göra beställningar från våra leverantörer.

Vi söker en person som tar egna initiativ för att lösa situationer som uppstår och som är mån om att hjälpa våra kunder. Företaget är en liten organisation där det behövs handlingskraftiga personer.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat i affärssystemet Monitor är det ett stort plus men inget krav.Krav däremot är att du har erfarenhet av bokföring samt talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, tal och skrift.

Arbetet sker på vår kunds kontor och arbetsdagarna är torsdagar och fredagar.
Som person är du en problemlösare som gillar att arbeta självständigt och tar tag i det som behöver göras.

Är detta jobb något för dig? Sök redan nu! Urval görs löpande vilket betyder att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.Om oss

EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Österdund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4050
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4050
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV
Sjörydsvägen 10-12
33532  Gnosjö Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Läkare

Gnosjö vårdcentral

Vill du vara med och utveckla primärvården i Gnosjö?

Vi söker
Vi söker nu allmänspecialist för tillsvidareanställning som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Primärvården står inför spännande förändringar och du erbjuds att arbeta i ett välbemannat, professionellt team med gott samarbete till övriga medarbetare i olika professioner.

Vi erbjuder dig
Som distriktsläkare hos oss erbjuds du en självständig och utvecklande tjänst. Arbetet på vårdcentralen innebär läkarmottagning, uppföljning och dokumentation samtidigt som det i arbetet även ingår handledning av utbildningsläkare. Förutom arbete på vårdcentralen tillkommer viss tjänstgöring på jourcentral.

Du får möjlighet till individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller en framtida ledarroll.

För att du ska trivas hos oss
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin, har du dessutom en handledarutbildning så ser vi det som positivt. Arbetsuppgifterna kräver att du som söker har goda kunskaper i svenska och körkort är ett krav.

För att du ska trivas på vår arbetsplats så är du en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Vi tror att du lätt tar till dig ny kunskap och fungerar som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Detta värderar vi högt
Vi tror att medarbetare som trivs i sitt arbete känner arbetsglädje och presterar bättre. Därför är det viktigt för oss att du som medarbetare känner att du får utvecklas hos oss och att du har inflytande och kan påverka din arbetsdag. Vår arbetsplats ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid

Så här gör du om du är intresserad
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Annica Park tfn 010 - 244 80 83. Facklig representant för Läkarföreningen är Axel Peterson 036 - 32 39 31. Sista ansökningsdag är den 21 maj. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Gnosjö vårdcentral är mycket omtyckt, har drygt 9 500 listade patienter och är den enda vårdcentralen i Gnosjö kommun. Vi är en del av Vårdcentralerna Bra Liv, den landstingsdrivna primärvården i Jönköpings län som består av 31 vårdcentraler, nära våra patienter över hela länet. Gnosjö vårdcentral är välbemannad med cirka 35 personer anställda inom olika professioner.
Vi arbetar ständigt för att få nöjda patienter och vi är alla delaktiga i förbättringsarbeten.
Tillsammans bedriver vi vård med omtanke, helhet och kvalitet i fokus.

Gnosjö är en känd företagskommun som ligger i västra delen av Jönköpings län och har cirka 9 460 invånare. Gnosjö är en kommun med många företag och har ett rikt föreningsliv. Naturen är underbar med fina vandringsleder som kan ta dig hela vägen ut i vildmarken, Store Mosse Nationalpark - Sveriges största myrmarksområde söder om Lappland, och mycket mer. Isabergs sport- och fritidsanläggning finns i närheten som ger möjlighet till ett aktivt fritidsliv om du har intresse för golf, skidor, löpning och bergsklättring med möjlighet att avsluta din dag på en av tre restauranger som finns i nära anslutning till de olika aktiviteterna.

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde snarast -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: B41/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21934&RefNo=B41%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Orderplockare

För uppdrag hos kunder i Gnosjöområdet söker vi duktiga orderplockare.

Anställningen påbörjas enligt överenskommelse.

Vi förutsätter att du som söker ska ha ett realistiskt pendlingsavstånd till arbetet, då det vid rekrytering hos kund ska fungera även i det långa loppet. Vi kan tyvärr inte ordna boende.

Kollektivavtal och Fora försäkringar finns.

Vi söker dig som är noggrann och intresserad. Du kan hålla flera bollar i luften samtidigt och klarar av att arbeta även i högt tempo.
Det är en fördel om du redan har truckkort.


Gnosjö Personaluthyrning AB är ett familjeföretag med över 20 års erfarenhet av bemanningsbranschen. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag vid behov, med rätt personal tillgodoser vi företag med lösningar för korta och långsiktiga behov. Vi strävar efter långvariga relationer med nöjda kunder. Vi är flexibla och arbetar med kundens bästa i fokus.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Orderplockare
Webbplats:
Epostadress: johanna@gnosjopersonal.se
Övrigt: OBS! Endast skriftlig ansökan, märk: Orderplockare
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Personaluthyrning AB
Box 229
33525  GNOSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.gnosjopersonal.se
  

Platsannons

Swedecote rekryterar en Processtekniker

Swedecote rekryterar en Processtekniker inom ytbehandling till Åsenhöga:

Swedecote AB är ett av de ledande bolagen inom svensk ytbehandling med 6 verkstäder från Vansbro i norr till Gnosjö i söder.

Bolaget har idag 110 medarbetare och omsätter ca 120 Mkr.

Vi expanderar i vår fabrik i Götarp (3 km utanför Gnosjö) och behöver därför förstärka vår organisation som idag består av 25 medarbetare och omsätter 30 Mkr.

Vi söker nu Dig som vll arbeta med ytbehadlingsprocesser:

Du kommer att arbeta med våra kemiska ytbehandlingsprocesser samt reningsverk då vi är en tillståndspliktig verksamhet med höga miljökrav. Arbetet innefattar, analysering, tillsättningar, löpande planering, administrering och underhåll av våra processer/maskiner samt inköp.

Du arbetar i en grupp om 3 personer.

Vi tror att Du har:

Erfarenhet från process eller ytbehandlingsindustri är meriterande. Du har jobbat några år inom ytbehandlingsindustrin och vill utvecklas inom området. Vi ka ge dig den utbildning du behöver för att klara av arbetet.

Hög stresstålighet.

Hög social kompetens, säljande personlighet.

Har förmåga att arbeta med stor frihet under ansvar.

Datavana, word och ecxel.

Truckkort.

Gott ordningssinne.

Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Gärna engelska i tal och skrift

Meriterande med Labb erfarenhet

Meriterande med kemiutbildning på gymnasienivå.

Viss jourtjänstDu rapporterar till process och underhållschefen..Arbetstider Mån-Tors 0630-1600, Fre 0630-1210Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan med CV och personligt brev på www.junic.se. Vi jobbar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är satt till den 19 maj. För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Susann Lothian på 0371 830 54.
Du kan läsa mer om bolaget på www.swedecote.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Processoperatör, kemisk industri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://cv.junic.se/cv_junic/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=278
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Junic AB
Baldersvägen 39 B
33235  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb inom industri/lager

Nu söker vi dig som är sugen på att jobba i produktion i sommar!

Dina arbetsuppgifter kan vara bl a montering, packning, truckkörning.
Du kommer att jobba skift, ibland dagpass och ibland kvällspass, så vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstiderna.
För att vara aktuell för tjänsten måste du fyllt 18 år.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat inom industrin.

B körkort och tillgång till bil är ett krav.
Truckkort är meriterande.
Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann och är positiv till nya utmaningar.
Vi lägger även stor vikt att du är social och trivs att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt och det gör du via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: 3764
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3764
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Montörer som kan hantera skruvdragare efterfrågas!

Vi söker nu för kunds räkning dig som är en utpräglad lagspelare, trivs med att arbeta i högt tempo.
Att hantera skruvdragare har du inga problem med då den kommer vara ditt närmaste verktyg i ditt dagliga arbete. Som person är du serviceinriktad och vill utföra ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

Krav;
- Ritningsläsning
- Ej färgblind
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Urval sker löpande, då företaget har behov omgående kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag!
Välkommen med din ansökan! sök via länken www.onepartnergroup.se

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 4102
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4102
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Semestervikarie Fakturering

Vi söker nu dig som har datavana och är noggrann inom administration.
Tiden är v26 - v31 och tiderna är Mån-To 07.30-16.15 och fre 07.30-15.00Om kundföretaget
Troax är en världsledande aktör av nätpaneler och finns idag representerat i 33 länder varav 20 med egna säljbolag, och har produktionsanläggningar i Sverige, England, Kina och Italien. Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd och låsbara garage. Till industrin tillverkar Troax maskinskydd, förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ. Totalt har bolaget cirka 440 anställda och omsätter cirka 103 MEUR.


Dina arbetsuppgifter
- Fraktberäkning och lageruttag
- Utskrifter av fakturor och journaler
- Kontroll av dokument
- Posthantering av fakturor
- Registrering av fraktkostnader i excel
- Fakturering mellan bolag och externt, fakturakontroll.

Meriterande om du har erfarenhet på exportfakturering.

Du kan svenska och engelska i tal och skrift


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4099
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4099
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Erfarna truckförare sökes!

Vi söker nu Truckförare! Våra kunder finns i Hillerstorp, Gnosjö, Gislaved, Anderstorp och i Vaggeryd.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete består till största delen av truckkörning men det kan även förekomma att lasta och lossa lastbilar.
Meriterande är om du har arbetat med plockorder.

Din profil
Vi söker dig som har innehar truckkort för A1-4 samt B1-4 och minst något års körvana. Du har en gedigen erfarenhet av traditionell lagerarbete och trivs
med att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du en god datorvana och har lätt för att hantera olika typer av människor.
Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann.

För att vara aktuell till denna tjänst måste du ha B-körkort och tillgång till bil, då det inte alltid finns kommunikationsmöjligheter till alla fabriker.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urval och intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan!


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3608
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3608
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

LASERKRAFT söker medarbetare

Laserkraft är experter på laserskärning, bockning, svetsning och maskinbearbetning i fleroperationsmaskiner och fleroperationsfräsar. Räkna med Laserkraft när du behöver kvalificerad tunnplåtsbearbetning upp till 25 mm. Deras kunder återfinns bland industriföretag med höga krav inom fordonsindustrin (även tunga fordon), energisektorn och tillverkare av maskinutrustning.

Laserkraft tar god hand om sina medarbetare och kan erbjuda utveckling om viljan finns. Här finns såväl en personlaklubb som friskvårdsbidrag. Ett glatt gäng som tar emot nya medarbetare med glädje. Och Laserkraft behöver fler medarbetare.

KANTBOCK
• Erfarenhet av kantbockning
• Ställ och programmering av maskiner

Meriterande är om du jobbat med Bystronic, Ursviken och Gasparini.

CNC -OPERATÖR
• CNC utbildning
• Ritningsläsning
• Mätteknik, kontrollera sitt arbete
• Erfarenhet av skärande bearbetning
• Mazak – gärna erfarenhet

LASEROPERATÖR
• Operatör - lasermaskiner, Bystronic

MEDARBETARE TILL LAGRET
• Truckkort
• Materialplock
• Packning
• In och utlastning

MONTERING
• Erfarenhet av montering
• Truckkort, är meriterande


Till en början har du en anställning hos oss på EPAB men ambitionen är att du blir anställd hos Laserkraft.
Din ansökan vill vi ha snarast då urval sker löpande.


Din profil

• Du är stolt över din yrkeskompetens och vill förmedla det du kan till de som vill ta del av den.
• Du vill vara med och påverka, bygga och stärka kollegorna och teamet.
• Du är en lagspelare och vill skaffa poäng både genom assist och mål.
• Du är öppen och positivt lagd.
• Du talar och skriver svenska.


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 4074
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4074
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Ittekniker inom mobiltelefon

Vi söker en medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgifter innerbär Atta kunna reparerar mobiltelefoner och datorer både hård och mjukvaror. Som lödning av olika ic-kort t.ex Ic-backlight Ic-Wifi mm. Du gör olika mätningar i moderkortet för att finna orsaken till ett fel. Spruckna glas på Iphone och Smartphone separeras och ersättas med ett nytt glas. Du arbetar också med underhåll av befintlig utrustning.

Vi söker dig som har arbetserfarenhet inom ovan nämna område. Du ska kunna arbeta självständigt och klara av en viss stress. Du har flerårig arbetserfarenhet av att arbeta med reparationer av mobiltelefoner. Som person är du en konstruktiv problemlösare med positiv inställning. Du har en god kommunikationsförmåga, är serviceinriktad, lugn och stabil. Du är nytänkande och drivs av att sig nya saker. Det är viktigt att du är självgående samtidigt som du tycker om att samarbeta med andra.

Dl-mobile befinner sig under utveckling och behöver oss med en mobiltekniker. Vårt huvud uppgift är reparerar av olika mobiltelefoner så som Iphone eller mobiltelefoner med android system. På så sätt återanvänder vi skärmarna på ett. bra sätt och miljöns skull. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i Kommunens utveckling. Vår vision är att vara en plats för att göra skillnad, en plats för möjligheter formad med tanke och omtanke där mångfald och hållbarhet står i focus.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: david@dl-mobile.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dl-Mobile
Storgatsbacken 15
33130  Värnamo Sverige
Hemsida: http://www.dl-mobile.se
  

Platsannons

LMA/Farmaceut till Apoteksgruppen Gnosjö

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Ditt uppdrag
Till Apoteksgruppen Tranan söker vi nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du är legitimerade receptarie eller apotekare på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Vill du dessutom driva verksamheten framåt tillsammans med dina medarbetare är det här platsen för dig!

Välkommen till Apoteksgruppen Tranan i Gnosjö
Vi hälsar dig välkommen att bli viktig del av vårt härliga team om 5 kollegor. Vi har en familjär gemenskap där humor är ett viktigt inslag i vardagen. Apoteket ligger i Gnosjö vid VÅRDCENTRAL.

Vi har öppet 9.00- 17.30 på vardagar. Lördag - Söndag stängt.

Apoteket drivs av Ishwar Hirani o Kanti Hirani som äger 6 apotek i orterna Jönköping, Gnosjö, Dalsjöfors, vännerborg, Tanumshede o Grebbestad.  Vi har drivit apotek inom Apoteksgruppen sedan 2010. Tillsammans med våra engagerade medarbetare skapar vi personliga apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundernas främsta källa till hälsa och välmående.

Vad erbjuder vi dig?
Våra medarbetare är unika, precis som våra apotek. Därför vill vi veta vad du brinner för, så att vi kan skräddarsy de rätta utmaningarna, karriärmöjligheterna och den rätta kompetensutvecklingen för just dig. Eftersom vi erbjuder dig branschens kortaste beslutsvägar är det med oss du ska jobba. Vi vill att du ska och påverka.

Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal.

Tjänsten är en TILLSVIDARE anställning på HELTID/DELTID. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kontakt oss för mer info.

Ethel Almqvist
apotekschef
Tel. 0370-91310
Epost: ethel.almqvist@apoteksgruppen.se
 

 


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Enl ÖKEnligt ÖK
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=156%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Apoteket Tranan Järnvägsgatan 49
33532  Gnosjö Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  
Platsannons

CNC-operatör till Bredaryd

Atorp Automatsvarvning i Bredaryd söker nu en CNC operatör
för svarv och fräs.
Du har förvärvat dig kunskapen genom din arbetslivserfarenhet. Du är lättlärd och motiverad för att lära dig procceserna på företaget.

Kompetens;
- Ritningsläsning
- Mätteknik
- Tekniskt intresserad
- Svenska i tal och skrift

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Om kundföretaget
Företaget startades i Anderstorp i mitten av 80-talet. 2001 förvärvades det av Fredrik Hammar och flyttade 2006 till fräscha och ändmålsenliga lokaler i Bredaryd. Atorp är en snabbt växande aktör. De satsar en stor del av vinsten på återinvestering. Produktionsutrustningen förnyas regelbundet och lokalerna har i dag vuxit till drygt 2000 m2. Atorp gör vågen. Riktningen uppåt-framåt har alltid varit den riktning som Atorp valt i olika sammanhang.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4047
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4047
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Leg. sjuksköterska - Gnosjö sommaruppdrag

Big Care söker leg. sjuksköterskor till hyr-uppdrag i Gnosjö kommun. Behovet är mot hemsjukvård och särskilt boende, dagtid mellan v.26-v.33.

Kvalifikationskrav

Svenskt sjuksköterskelegitimation
Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska
Adekvat svenska i tal såväl som skrift

MeriterandeTidigare anställning som hyrsjuksköteska
Specialisering
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-23
Referens:
Webbplats: http://jobb.bigcare.se/jobs/31635-leg-sjukskoterska-gnosjo-sommaruppdrag?promotion=8087-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Big Care
Teknologgatan 8i
11360  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bigcare.se/
  
Platsannons

SVETSARE

Vill du uppleva arbetsglädje, gillar du utmaningar och uppskattar personlig utveckling? Då är detta något för dig!
Nu söker vi Svetsare med erfarenhet av MIG/MAG .
Som svetsare på detta företag krävs att du har kompetensen och erfarenhet inom svetsning. Du bör ha ett tekniskt kunnande och kunskap av manuell slipning. Det är meriterande om du har erfarenhet av MMA/TIG. Du kan arbeta självgående men trivs också att arbeta i grupp.

Som person är du ansvarsfull, plikttrogen, och noggrann.
Du har ett strukturerat arbetssätt och är en positiv person.
Du känner dig trygg i att hantera svetsbeteckningar samt att följa och läsa ritningar.
Du ska ha erfarenhet inom svetsning.
Du ska ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.
Viktigt är också att du har en god känsla för kvalite.
Du ska ha erfarenhet inom svetsning.


Diamant Personal AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom lager och industri. Vi startade år 2012 och har sedan dess vuxit i rasande fart. Det som kännetecknar oss som företag är goda möjligheter, stabil tillväxt och en seriös handlingsplan. Diamant finns idag på ett flertal orter i Sverige för att smidigt täcka upp där behovet finns. Vi vet att nyckeln till framgång ligger i personalen och därför måste vi se till att de trivs hos oss. Diamant har för avsikt att fortsätta växa som en utmärkt leverantör och arbetsgivare. Här finns det goda möjligheter till anställning direkt hos kund för rätt person.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidEnligt KollektivavtaletGFL-LÖN
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: Svetsare
Webbplats: http://www.diamantpersonal.se
Epostadress:
Övrigt: Skicka in din ansökan redan i dag!!
Arbetsplats: 
Adress: DIAMANT PERSONAL AB
Petter Jönssons Väg 6
57134  NÄSSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.diamantpersonal.se
  
Platsannons

Sjuksköterskeassistent sommaren 2017

Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla.

Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att assistera sjuksköterskorna på särskilt boende och i hemsjukvård i deras dagliga arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Avklarade studier termin 4 på sjuksköterskeprogrammet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gnosjö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Gnosjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Enligt överenskommelse, upphör: 2017-08-20 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A668250
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=068b2b28-9719-4ec4-a9fa-4c2bb056710b&TK=9cd1a291-81b6-4a6c-a81e-e75c8048d983
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö kommun, Socialförvaltning
Gnosjö kommun
33580  Gnosjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du bli vår nya stjärna?

Nu behöver vi förstärkning!
EPAB GGVV söker nu en search.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som search ingår det att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil och att säkerställa kandidatinflödet inom området. Du intervjuar potentiella kandidater, tar referenser, presenterar väl matchade kandidatförslag, deltar på mässor och exempelvis närvarar på skolor. Du arbetar på ett strukturerat sätt genom dels befintliga kanaler men också genom olika nätverk för att hitta de bästa kandidaterna. Du gör självständigt sökningar, skriver annonser och gör urval.

Arbetet är mycket varierande och tempot är stundtals högt. För att passa i rollen som search bör du därför vara resultatfokuserad, trygg i dig själv
och flexibel på så sätt att du lätt kan växla och och prioritera arbetsuppgifter.

Vi arbetar i team och delar många arbetsuppgifter, det är därför viktigt att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna och beredd på att hugga i där det behövs.Din profil
Du är säljfokuserad samtidigt som du är en duktig administratör med stort driv. Du tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

För att kunna bidra till vår framgång ser vi att du är ifrågasättande, innovativ och effektiv. Som person är du resultatfokuserad, trygg i dig själv och flexibel på så sätt att du lätt kan växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och att du tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter.

Är du den vi söker?
Då tycker vi att du ska söka tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: HR-assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 3983
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3983
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Praktikhandledare för arbete i Gnosjö

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Grundläggande moduler Praktikhandledare för arbete i Gnosjö

 
Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.


Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.


Formell kompetens Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.
Praktikhandledare Handledare med erfarenhet av att: 1. Kartlägga arbetssökande inför praktikplacering 2. Ackvirera praktikplatser 3. Matcha arbetssökande mot praktikplats 4. Introducera arbetssökande på praktikplatsen 5. Följa upp praktiken. 6. Data/dokumentationsvana eftersom dator är ett arbetsverktyg i tjänsten.


Önskvärda meriter Kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma.


Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.

Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.


ABC Kraften organisationsnummer: 556720-9993 www.abckraften.se

Din ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF. I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

Information Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.


Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Frågor besvaras av Koordinator Detlef Porath 0761810876 eller email detlef.porath@abckraften.se 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=F30E3901652E4DF89F646FBE32318B2A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  

Platsannons

Servicetekniker med inriktning värmepumpar.

Gnosjö Rörledningsaffär är ett familjeföretag i tredje generationen som är verksamma inom VVS-branschen och utför alla förekommande installationer från Kranpackning till stora entreprenader. Vi är idag ca 20 anställda.

Till vår bas i Gnosjö söker vi nu en servicetekniker med inriktning värmepumpar.

Vi arbetar idag främst med IVT värmepumpar men servar och reparerar de flesta förekommande fabrikat.

Tjänsten innebär service och underhåll av värmepumpar men även felsökning av gas, oljebrännare samt värmesystem och dess styrfunktioner. Som servicetekniker har du din bas i Gnosjö men utgår från hemmet.

Den vi söker är en självgående, social och utåtriktad person, vi ser gärna att du har baskunskaper främst inom el. Fördel om Du har kunskap inom kyla och vvs samt att du är händig och har en vilja att utvecklas.

Då det är mycket skriftliga instruktioner krävs god Svenska i tal och skrift .
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Kylmontör/Kyltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@gnosjoror.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Rörledningsaffär AB
Box 19
33521  GNOSJÖ 
Hemsida: http://www.gnosjoror.se
  

Platsannons

Vi söker en VVS-montör

Gnosjö Rörledningsaffär är ett familjeföretag i tredje generationen som är verksamma inom VVS-branschen och utför alla förekommande installationer från Kranpackning till stora entreprenader. Vi är idag ca 20 anställda.

Vi söker en VVS-montör.

Vi på Gnosjö Rörledningsaffär arbetar med allt från kranpackningar till stora entreprenader, vilket gör att som anställd hos oss får du varierande arbetsdagar. Hos oss får du också möjligheten att ständigt växa och utvecklas tillsammans med trevliga arbetskamrater för att kunna ge kunden den bästa servicen.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@gnosjoror.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnosjö Rörledningsaffär AB
Box 19
33521  GNOSJÖ 
Hemsida: http://www.gnosjoror.se
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Gnosjö

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykeldistrikt i Gnosjö.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även dom övriga dagarna.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Ann-Charlotte Gustafsson på 036-2918406 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Gnosjö i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Gnosjö

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Gnosjö.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men kör även dom övriga dagarna.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Gnosjö i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Hillerstorp

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykeldistrikt i Hillerstorp.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även dom övriga dagarna.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Ann-Charlotte Gustafsson på 036-2918406 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Hillerstorp i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Hillerstorp

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Hillerstorp.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även dom övriga dagarna.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Hillerstorp i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Bredaryd

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Bredaryd.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men kör även dom övriga dagarna.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Bredaryd i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Verktygsmakare

Vi på Joma AB söker nu en erfaren verktygsmakare. Tjänsten som verktygsmakare på hos oss innebär varierande arbetsuppgifter från allt till nytillverkning av nya verktyg för plåt- och trådmaskiner som exempelvis excenterpressar till service och underhåll av befintliga verktyg vilket innebär framtagning av reservdelar, reparationer och förbättringar. Du som söker har kunskap inom följdverktyg till plåtbearbetning, fräsning, slipning och gnistning. Styrsystem gällande fräsning är Mazak och gnistning Fanuc . Tjänsten är heltid och på våran fabrik i Målskog 8km utanför Gnosjö.

Vi söker dig som är kunnig inom verktygstillverkning, har erfarenhet från tillverkning av följdverktyg i plåt samt fräsning, slipning och gnistning. Du har en positiv inställning till olika arbetsuppgifter då tjänsten gäller både nytillverkning av verktyg och omställning samt reparation av befintliga.

Om Joma

Joma utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till byggindustrin såsom byggbeslag i form av balkskor, vinkelbeslag, hålplattor, hålband och skalmursprodukter i form av murkramlor, murverksarmering och glidskikt. Därutöver riktar & kapar vi tråd efter kundspecifika önskemål.

All försäljning av byggbeslag och skalmursprodukter sker genom våra återförsäljare medan våra trådprodukter marknadsförs och säljs till såväl grossister som tillverkare.
Ett lokalt företag på en global marknad
Publiceraddatum: 2017-01-16
Yrkesbenämning: Verktygsmakare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSom anställd på Joma arbetar du mellan 07,00-16-00 med rast för frukost mellan 09,30-10,00 , kaffe 11,00-11,10 samt lunch 13,00-13,30. Affärssystemet vi använder oss av är Pyramid Business Studio.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hanna@joma.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Joma, AB
Målskog 40
33591  Gnosjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Asiatisk kock med erfarenhet

Tillaga asiatisk rätter samt underhåll av köket.

Making asian speciality food such as sushi, wok food, dessert,etc . Be responsible for the maintenance of the kitchen

Vi är en stor väletablerad restaurangkedja som finns runtom i Sverige. Vi söker efter kunniga och duktiga medarbetare som kan hjälpa till att utveckla och höja matupplevelsen hos oss. Vi söker efter erfarna kockar med kunskap i det asiatiska köket.

We are a restaurants chain that is developing rapidly in Sweden. We are now looking for smart and hardworking employees who can work together with us to improve the quality and skills of our food products.The office of Ricemarket Sverige AB located in Bredaryd.

Employees will be assigned to two of the restaurants (Rosegarden Neo Asian) run by the company:

1. Rosegarden Neo Asian in Ullared

2. Rosegarden Neo Asian in Sisjön
Publiceraddatum: 2016-12-14
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidThe employment is full time, will last for two years and longer.Employees will get month salary in the end of every month
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rosegarden Neo Asian Ullared
Storgatan 10
33010  Bredaryd Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal