Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:16

Lediga jobb i Gnesta kommun (0461), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 940
Täthet23,73Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area538,14Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land461,11Landareal (km²)
Sjö77,03Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Hovmästare

Södertuna Slott ligger vackert beläget vid Frösjön strax utanför Gnesta. Att arbeta på slottet innebär att arbeta med gäster som har höga förväntningar på service och kvalitet. Hos oss får du också möjlighet att jobba tillsammans med duktiga och driva medarbetare i en fantastisk miljö

Vi söker nu en hovmästare för ett föräldravikariat på minst 75 % eller enligt överenskommelse.

Som hovmästare hos oss är du ansvarig för den dagliga driften. Du leder personalen, planerar för kommande bokningar och jobbar aktivt i våra matsalar med övrig servispersonal.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet från serveringsyrket, är positiv, kvalitetsmedveten och har en utpräglad servicekänsla och älskar ditt yrke. Du har goda ledaregenskaper, god organisationsförmåga och trivs att jobba i team.

Vin- och dryckeskunskaper är meriterande. Att hantera engelska och svenska flytande är ett krav.


Vi har valt att samarbeta med Arbetsförmedlingen och du ansöker via: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/18376
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Hovmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidFöräldravikariat på minst 75 % eller enligt överenskommelse. Eventuellt finns möjlighet till förlängd anställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer sker löpande och annonsen avslutas när vi hittat den vi söker så välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: Södertuna Slott Drift AB
Södertuna Slott
64691  GNESTA 
Hemsida: http://www.sodertuna.se
  

Platsannons

Socialsekreterare inriktning mot familjerätt

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca sju mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.

Individ- och familjeomsorgen har cirka 40 medarbetare varav cirka 15 arbetar med myndighetsutövning eller insatser på hemmaplan (IPH). De andra medarbetarna arbetar på kommunens egna HVB och stödboende. Vi arbetar med individ- och familjeomsorgens samtliga områden, barn- och familj, familjerätt, ensamkommande flyktingbarn, missbruk, ekonomiskt bistånd, våld i nära relation med mera.

Gnesta kommun satsar och utökar med en socialsekreterare med inriktning familjerätt till barn- och familjegruppen.

Du är varmt välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett omväxlande och intressant arbete ska du söka tjänsten som socialsekreterare med inriktning på familjerätt på Individ- och familjeomsorgen (IFO) i Gnesta.

Tillsammans med oss får du arbeta med aktiva sociala insatser som sätter medborgarens förmåga och möjligheter till utveckling i fokus.

Tjänsten innefattar familjerättsliga arbetsuppgifter såsom vårdnad-, boende-, umgänges- och namnutredningar, medgivandeutredningar samt handläggning av umgängesstöd.

Utöver familjerättsärenden så kommer du arbeta med myndighetsutövning utifrån socialtjänstlagen (SoL) och lag med särskilda bestämmelser om vård av unga (LVU). Det innebär utreda, besluta och följa barn- och familjeärenden.

Du kommer ingå i en grupp med sex socialsekreterare med olika fokusområden.
Samarbete mellan Gnesta, Trosa och Oxelösund kommer ske i olika former utifrån familjerättsliga ärenden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterat är om du har kunskap i dokumentationssystemet Treserva.

Erfarenhet av familjerättsärenden är ett krav. Du har gott omdöme, är strukturerad och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din roll och har förmågan att sätta dig in i någon annans situation utan att ta över personens känslor. Då utredningsarbete är en viktig del av dina arbetsuppgifter behöver du vara tydlig i din kommunikation samt ha god förmåga att både analysera problem och dokumentera.


ÖVRIGT
Gnesta kommun arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts endast om erforderliga beslut tas.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Familjerättssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Det är främst vardagar dagtid. Kvälls- och helgarbete kan förekomma Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-05 Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön Individuell lönesättning. FÖRMÅNER Friskvårdspengar 1500 kr per år. Flexibla arbetstider, när verksamheten tillåter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A742653
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7e980b85-aee7-451e-bfc4-f289364049ac&publishCode=AMS&TK=bb6b4ffd-3a1a-47de-a7fa-907ef1cf7204
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun, Vuxen- och Omsorgsförvaltningen
Västra storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida: https://www.gnesta.se/
  
Platsannons

Ekonomichef till Rekal i Gnesta

Är du en analytisk person med bra helhetssyn och stort eget driv? Vill du arbeta verksamhetsnära i ett utvecklingsinriktat bolag med stort miljöfokus? På Rekal erbjuds du möjlighet till ditt nästa steg i karriären, som ekonomichef. Rekal erbjuder ett öppet arbetsklimat, god möjlighet till påverkan och nära till besluten. Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter/ansvar
Som ekonomichef på Rekal ansvarar du för ekonomiavdelningen med en ytterligare medarbetare och för kundtjänstavdelningen med dess 3 medarbetare. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Kvalificerad redovisning, bokslut och årsredovisning
- Budget, prognos och uppföljning av nyckeltal, agera stöd till chefer i organisationen
- Utvecklingsarbeten gällande rutiner, processer och system
- Ansvar för löneadministration


Erfarenhet/Utbildning:
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning, gärna universitet eller högskola. Du är självgående inom redovisning inklusive bokslut. Du är även van att arbeta affärsnära med uppföljning av nyckeltal, budget och prognos. Då tjänsten innehåller personalansvar ser vi även att du har tidigare erfarenhet inom det området. Vidare står Rekal inför satsningar inom IT-området och vi ser det som meriterande om du tidigare varit involverad i implementeringar av system eller varit superuser. Du är en van användare av Excel.

Som person söker vi dig som är proaktiv och driver ditt eget arbete och dina avdelningar framåt. Du har kvalitet i fokus, initierar goda samarbeten internt och fungerar som ett bra stöd.

Om Rekal Svenska AB
Företaget som är specialister på hygien och rengöring har sedan 1987 försett professionella användare inom restaurang, hotell- och sjukvårdssektorn med rengöring- och desinfektionssystem. System bestående av produkter, doseringsutrustningar, utbildning och teknisk service.
I Rekals moderna produktionsanläggning i hjärtat av Sörmland utvecklas och produceras produkter som är väl anpassade för den nordiska marknaden och de höga krav som ställs. Med företagets rikstäckande och välutbildade serviceorganisation tillgodoses kundbehov i hela landet.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 48425
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/gnesta/ekonomichef-till-rekal-i-gnesta/48425
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Stockholm AB
Kungsgatan 57 A
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: https://www.poolia.se
  

Platsannons

Biträdande förvaltningschef för Barn- och utbildningförvaltningen sökes

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som biträdande förvaltningschef är en strategisk nyckelfunktion med många och viktiga samverkansytor såväl internt som externt. Uppdraget är diversifierat och spänner över förvaltningens alla verksamhetsområden. Du kommer att representera Gnesta kommun i olika nätverk där det finns tydliga uppdrag och mål.

Arbetsuppgifterna har såväl administrativ som strategisk karaktär. Här kan nämnas ansvar för och bevakning av statsbidrag, fördelning av verksamhetsstöd och tilläggsbelopp, rapportering och uppföljning av verksamheter inom förvaltningen. Du ansvarar i din roll som biträdande förvaltningschef för att lokalförsörjningen för förvaltningen är långsiktigt tryggad.

Du har det övergripande verksamhetsansvaret för elevhälsan, och samverkar i detta med de rektorer som har personalansvaret. I din roll ligger personalansvar för kulturskolans rektor och kostchef. Biträdande förvaltningschef kommer även att ha ett tydligt uppdrag att utveckla samarbetet mellan vår förvaltning och Vuxen- och omsorgsförvaltningen, framför allt med beröring till kostenhetens verksamhet.

Gnesta har idag två gymnasieprogram i egen regi; SPRINT och IM, i övrigt erbjuds våra ungdomar i Gnesta gymnasieutbildning i närliggande kommuner. Du har det övergripande ansvaret för gymnasiet och ansvarar för att samverkansavtal tecknas med dessa aktörer och följer utvecklingen för våra elever på de olika skolorna. Uppdraget rymmer även ansvar för utveckling av våra centrala undervisningsgrupper inom AST, och mottagande och uppföljning i grund- och gymnasiesärskolan.

Vi har ett nytt förvaltningskontor på Åsbacka. Här sitter du tillsammans med förvaltningschef, utredare, systemförvaltare, strateg, ekonom och administratörer som jobbar på barn- och utbildningsförvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område och erfarenhet från skolväsendet, där du haft flera av ovanstående arbetsuppgifter.

Du har måluppfyllelse och inkluderande synsätt som tydliga ledstjärnor. Omvärldsbevakning och proaktivitet är naturliga delar i ditt arbetssätt för att nå resultat. För att lyckas i rollen behöver du vara välorganiserad och kvalitetsmedveten och ha lätt för att skapa och upprätthålla professionella relationer.

Gnesta kommun strävar efter att utveckla och rekrytera ledare i linje med vår ledarplattform. Vi söker därför dig som är uthållig och personligt mogen, modig och nyfiken, kommunikativ och generös.

ÖVRIGT
Sista ansökningsdag 14/1
Tillträde 1/4 eller enligt överenskommelse.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Förvaltningschef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A741476
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=540c7699-61ea-4057-8de9-92e99569951a&publishCode=AMS&TK=4f74a745-e540-4623-a2ea-7456565cd396
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun ny
Västra Storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Speciallärare/resurslärare till Freja F-6

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Frejaskolan är en F-9 skola uppdelad på två enheter F-6 och 7-9. Vi finns i centrala Gnesta på gångavstånd från tågstationen där både pendel - och reguljärtåg stannar.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en speciallärare/resurslärare till elever i åk 6 som behöver extra stöttning i ämnena matte, svenska och engelska. Du kommer arbeta tillsammans med rektor och lärare i det pedagogiska arbetet med att möta elever och sätta deras behov främst.
På enheten finns ytterligare två speciallärare.

I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå följande
-arbeta med elever individuellt eller i grupp
-utforma stödåtgärder i samråd med pedagog, elev och förälder
-vid behov utforma individuella åtgärdsprogram
tillsammans med pedagog, elev och förälder

Tjänsten är på 60 %.
För dig som är intresserad kan ev. tjänsten kombineras med andra arbetsuppgifter för att komma upp i 100 %.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs det att du har några års erfarenhet av liknande arbete, samt att du har viljan och förmågan att stimulera elever på olika nivåer. Det är önskvärt att du är utbildad speciallärare eller lärare.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60-100% Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast, enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A741242
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b18c8b89-730f-4ce0-8465-52abf98b2a8b&publishCode=AMS&TK=b188e738-20dc-46df-8403-d5cf185fc117
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun ny
Västra Storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nannyakuten barnvakt/barnflicka Gnesta Solhem 1-3 em/v

Familj i Solhem i Gnesta söker en svensktalande nanny som kan hjälpa dem 1-3 eftermiddagar i veckan. Familjen har två barn i åldrarna 2 och 4 och behöver hjälp mellan kl. 16-19.

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning m.m.


Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%Beroende på barnvaktens profil erhålls mellan 100-140 kr/timmen samt OB-tillägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: MTMörrum
Webbplats: http://crew.nannyakuten.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Messamigos AB Nannyakuten
Jungfrugatan 35
11444  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://nannyakuten.se
  

Platsannons

Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk

Ålsta gård söker maskinförare

Arbetsbeskrivning:
Maskinförare, dagliga rutiner utfodring, strö, rengöring hos ungdjur och dräktiga hondjur. Krav på förarbevis för maskinförare (lastmaskiner, kompaktlastare, traktor med tillhörande redskap)


Kvalifikationer
Känsla för djur och viss erfarenhet av hantering av mjölkkor. traktor vana och andra maskiner ((lastmaskiner, kompaktlastare, traktor med tillhörande redskap) Du behöver kunna göra dig förstådd på svenska eller engelska.


Arbetstider: Enligt överenskomelse

Maila ditt CV och personligt brev till:
info@alstagard.com
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Maskinförare, lantbruk/Traktorförare, lantbruk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Maila ditt CV och personligt brev till: info@alstagard.com
Arbetsplats: 
Adress: Lexell Per Ingemar

64691  GNESTA 
Hemsida:
  

Platsannons

Djurskötare

Ålsta gård söker djurskötare

Arbetsbeskrivning:
Djurskötare, Dagliga rutiner, utfodring, strö, rengöring hos kalvar och kor. Ej krav på utb eller erfarenhet, men intresse för djur.


Kvalifikationer
känsla för djur och viss erfarenhet av hantering av mjölkkor. traktor vana och andra maskiner. Du behöver göra dig förstådd på svenska eller engelska.

Ladugården bemannas: 06-18
Arbetstider: Enligt överenskomelse

Maila ditt CV och personligt brev till:
info@alstagard.com
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Maila ditt CV och personligt brev till: info@alstagard.com
Arbetsplats: 
Adress: Lexell Per Ingemar

64691  GNESTA 
Hemsida:
  

Platsannons

Klasslärare i musik skolår 3-6

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Gnesta är en härlig kommun med fina skolor att arbeta i. Arbetet är fritt och ansvarsfullt. Du kommer att arbeta som klasslärare i musik med elever i skolår 3-6 på tre av Gnestas kommunala grundskolor, Welandersborgs skola, Dansutskolan och Kvarnbackaskolan. Dessa skolor ligger belägna i orterna Björnlunda, Gnesta och i Stjärnhov. Tid kommer också att ges för samarbete med övriga musiklärare i kommunen genom Kulturskolans försorg.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad musiklärare med lärarlegitimation. Du har pedagogisk erfarenhet från undervisning i klass, gillar att arbeta med ungdomar/barn och har lätt för att samarbeta med kollegor. Du kan uppvisa en genrebredd och gillar att arbeta med projektbaserad undervisning som ett komplement till den reguljära undervisningen. Du är ansvarstagande och strukturerad och van att arbeta mot mål, samt van att tänka lösningsorienterat och förstår värdet av att hushålla med en budget. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 40% - 70%. Du kommer att arbeta 2-4 dagar i veckan under normala arbetsveckor. Evenemang kan tillkomma under andra tider, exempelvis Lucia m.m. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A739816
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=968f035a-a82b-4e99-8217-f317972df861&publishCode=AMS&TK=863eda01-1407-4377-bd1d-ddd16c349e71
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun ny
Västra Storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarier till Socialpsykiatrins boende och boendestöd, daglig verksamhet oc

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Som boendestödjare i eget boende eller boende beviljat utifrån SoL arbetar du hemma hos personer med psykisk ohälsa. En boendestödjare jobbar med att stärka, handleda, inspirera och motivera personer till att bli självständiga. Det kan vara att klara av att sköta om sitt hem med allt vad det innebär såsom städ, tvätt och inköp. Du ska skapa trygghet och struktur i vardagen för personen och öka möjligheten till ett mer självständigt liv och aktivt deltagande i samhället. Åldrarna varierar och förutsättningarna för att klara vardagen varierar vilket kräver ett flexibelt och individuellt arbetssätt.

Som handledare inom daglig verksamhet så handleder du personer med olika funktionsnedsättningar, neuropsykiatriska, kognitiva funktionsnedsättningar, psykisk ohälsa m.m. och som är inom yrkessam ålder och varken studerar eller arbetar på den öppna arbetsmarknaden. Daglig verksamhet är deltagarens arbetsplats och den är anpassad utifrån deltagarens förmåga och intresse. Som handledare ska du inspirera och motivera deltagare till att vilja arbeta och att utveckla och bibehålla sina förmågor och intressen. Du måste vara kreativ och ha fantasi för att lyckas.KVALIFIKATIONER
Som boendestödjare ska du relevant utbildning för uppdraget, exempelvis undersköterska, skötare. Erfarenhet och utbildning inom missbruk och boendestöd är meriterande.

Som handledare önskar vi att du har relevant utbildning exempelvis barn – och fritidsprogrammet, omvårdnadsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning eller annan utbildning arbetsgivare bedömer likvärdig.
För båda tjänsterna krävs att du har ett lågaffektivt förhållningssätt, svenska i tal och skrift och körkort för manuell växellåda (det är ett krav). Erfarenhet av neuropsykiatriska och kognitiva funktionsnedsättningar, ESL,MI och teckenkommunikation är meriterande.


ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Arbetstid inom daglig verksamhet är dagtid och inom boende, boendestöd och personlig assistans schema, dvs dag, kväll, natt och helg. Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: A739520
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8d41e6a3-80a5-4cfa-895d-9cb8814cf724&publishCode=AMS&TK=7411f9af-892a-4a46-957d-f4c81e523293
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun ny
Västra Storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Gnesta

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 2.5 år och 4.5 år
Dagar och tider: 1-3 tillfällen i veckan från 16:00
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras två barn på 2.5 och 4.5 1-3 gånger i veckan. De söker någon som kan hämta barnen från förskolan vid 16:00 och ta dem hem för att leka med dem en stund. Det krävs att man har körkort för att kunna hämta dem och ta dem hem. För dem är det viktigt att man är lyhörd och bekväm med att ta hand om barn.
OBS. Ange referens: RN26630

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RN26630
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

Personlig assistent till pojke i Björnlunda - 75%

STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap.

Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se


 

En glad snart 9-årig pojke med cp-skada och epilepsi söker varma och påhittiga assistenter för lek, träning och omsorg.

Vi söker en personlig assistent (tjänst på 75%) till en snart 9-åring med cp-skada och epilepsi. Du kommer vara en stor och viktig del av hans liv och det kräver att du är intresserad och engagerad i hans träning och utveckling. 

Arbetsuppgifterna innefattar att hjälpa honom med allt i vardagen som daglig motorisk träning, kommunikation, lek, personlig hygien, matning, att följa med till skolan och allmän omsorg. 

Vi söker dig med ett genuint intresse av att arbeta med funktionshindrade barn. Du ska vara trygg, engagerad, ha stort tålamod och ha en vilja att bidra till att pojkens vardag blir innehållsrik och utvecklande. Störst vikt läggs vid personlig lämplighet men det är klart meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Arbetet innebär en hel del tunga lyft vid förflyttning till och från olika hjälpmedel så det är viktigt med en god fysik. Hjälpmedel vid förflyttning finns givetvis i hemmet, men som alla andra barn springer han ofta hem till kompisar och åker på resor med sin familj. Din arbetsplats kommer vara där pojken befinner sig och det innebär att du får åka med på resor och jobba på annan ort. Arbetspassen är mellan 9-12 timmar långa. 

Han är en glad och sprallig 9-åring som ofta vill springa över till grannar, åka till kompisar eller prata med folk han känner i affären. Därför är det bra om du som person är framåt och öppen. Hans största intressen i livet är sport och musik, så finns dessa intressen hos dig är det meriterande. Att spela tv-spel är också en favoritsysselsättning. Det är viktigt att du ser detta arbete som varaktigt. Vi ser gärna manliga sökanden.

Vi ser helst att du har B-körkort då de allmänna kommunikationerna till familjen inte alltid passar arbetstiderna. 

När du söker jobbet kan du samtidigt begära ett utdrag ur belastningsregistret (se länk), det underlättar processen vid rekrytering.


https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid75% (3 månaders provanställning tillämpas) f.r.o.m 10 januari. Dagtid, kvällar samt helger 75%Lön enligt avtal Kommunal - KFO. Friskvårdsbidrag via Stil.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: https://www.stil.se/sv/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=898
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIL
Storforsplan 36, Farsta
12347  Farsta Sverige
Hemsida: http://www.stil.se
  
Platsannons

ST-läkare i allmänmedicin till primärvården

Allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Vill du bli vår nya kollega? Just nu kan vi erbjuda ST-plats i allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler.

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger i framkant inom personcentrerad vård där patienternas medverkan är central för utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ST-läkare i allmänmedicin får du en strukturerad utbildning anpassad efter dina förutsättningar. Huvudsakligen jobbar du på vårdcentralen. I utbildningen ingår också sidoutbildningar, t ex på sjukhuskliniker och deras öppenvårdsmottagningar samt kurser, litteraturstudier och annan teoretisk utbildning. Inläsningstid 4 tim/vecka vid heltidstjänstgöring.

Du kommer att tilldelas en personlig handledare på vårdcentralen samt ha nära kontakt med primärvårdens studierektor
Du träffar regelbundet övriga ST-läkare i allmänmedicin för kurser, seminarier samt vid länets återkommande fortbildningsdagar.
Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete i en rationell miljö, frihet under ansvar, goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till forskning. För oss är det också viktigt med konsultationsprocessen vid patientmötet. Därför satsar vi extra på utbildning och handledning inom detta område. Vi erbjuder även möjlighet att själv planera sitt schema, i samråd med chef, anpassat till verksamhetens uppdrag och krav.

Din kompetens
Legitimerad Läkare.
Språkkunskaper i svenska minst på C1 nivå.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och då särskilt ansvarstagande, omtanke, respekt, tillgänglighet och kompetens.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.

Låter det här intressant är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Kom och jobba hos oss som ST-läkare!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-05-05.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-05
Referens: RPV-17-190
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13913&RefNo=RPV-17-190&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en studie- och yrkesvägledare till vuxenutbildningen i Gnesta. Ditt uppdrag kommer att bestå av bla. deltagande i ett DuA ( delegationen för unga) projekt för den utökade målgruppen nyanländas etablering på arbetsmarknaden. Du ska planera och driva utbildningsmässa samt etablera kontakter med högskolor och universitet. Du ska samarbeta med befintlig vägledare som finns på vuxenutbildningen samt med arbetsmarknadsenheten och arbetsförmedlingen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig studie- och yrkesvägledare

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-09 , upphör: 2018-06-30 Tidsbegränsad tjänst tom juni med möjlighet av förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A738235
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6ce945e5-e771-4760-ad64-5fe7312ce2cb&TK=3daddaa8-6b28-4942-bd0e-55e6aa89d226
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun ny
Västra Storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns den lilla lugna staden och den pulserande livaktiga landsbygden. Här finns naturen runt husknuten med härliga möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Vi är 750 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss.ARBETSUPPGIFTER
Du ska arbeta på språkintroduktionen för blivande gymnasieelever.

KVALIFIKATIONER

Behörig lärare i svenska som andraspråk


ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-09 , upphör: 2018-06-30 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: A738011
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6395f693-8f4b-42f8-b7c7-064ff2ecc7ac&TK=04b4d448-ae83-4608-9ceb-57f01fdda6c3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Västra storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tidningsbud/Tidningsdistributör

Verksamhetsbeskrivning Prolog utför snabb och pålitlig distribution av tidningar,tidsskrifter, tryckta annonsprodukter samt andra budtjänster till hushåll och företag och förvaltningar i Södermanland.

Vi söker en tidningsdistributör i Gnesta på deltid, perfekt att kombinera med tex studier!

Vi distribuerar dagstidningar, veckotidningar och månadsmagasin samt post, både adresserat och oadresserat. Tidningarna ska vara på plats om inget oförutsetthänder klockan 02,00 måndag- lördag. Distriktet ska vara klart senast 06,15.


Du behöver ingen erfarenhet men det är viktigt att du har god kondition, är noggrann och kan hålla ordning på nycklar och koder och annat som är viktigt i yrket. De första dagarna kommer du att få en gedigen introduktion med den ordinarie distributören som visar hur arbetet går till på natten. När du sedan jobbar själv har du till din hjälp en Androidtelefon med alla kunder och produkter i samt en högerstyrd företagsbil.

Svenska eller engelska i tal och skrift krävs för att kunna kommunicera med kollegor och våra system.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltidsvikariat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: therese.kavilo@prologkb.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: Prolog KB

61179  NYKÖPING 
Hemsida: www.prologkb.se
  

Platsannons

Personal sökes till Regnbågens korttidsboende- och fritidsverksamhet

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med oss på ett korttidsboende och fritidsverksamhet för barn och ungdomar upp till 18 år med funktionsnedsättning. Tjänsten är 80%.
Arbetet bygger på att skapa goda relationer där personligt stöd utifrån barnens och ungdomarnas önskemål, förmåga och behov står i fokus.

Verksamheten kännetecknas av gemenskap, delaktighet och valfrihet. Vi lägger stor vikt i att all personal ska agera på ett respekt- och ansvarsfullt sätt.


KVALIFIKATIONER
Barnskötarprogrammet/förskoleutbildning, gärna med inriktning funktionsnedsättning eller annan utbildning som bedöms likvärdig.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från området och målgruppen.
God datakunskap, dokumentation ingår i arbetsuppgifterna. Vi söker dig som är socialt engagerad, lyhörd, kreativ, självständig, strukturerad, flexibel samt har lätt att samarbeta.
Personlig lämplighet är avgörande.
Vi ser helst att du har erfarenhet.

Körkort B är ett krav utifrån verksamhetens behov.


ÖVRIGT
Tjänsten är en 80% tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning.


Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A737078
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1953273e-1938-4b9c-90b0-ea1487097a70&publishCode=AMS&TK=3390086c-a080-4081-a2c2-e200cea71be0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun, Vuxen- och Omsorgsförvaltningen
Västra storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

HR-samordnare sökes till helt nytt HR-team

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu letar vi efter den sista pusselbiten till vårt nybyggda HR-team. Organisationen präglas av värdeorden delaktighet, respekt och ansvar i Gnesta kommun. Vårt arbetssätt kännetecknas av kvalitét, service samt en strävan efter ett verksamhetsnära fokus. Vi erbjuder dig en kreativ och dynamisk arbetsplats med frihet under ansvar.

Dina kompetenser, både kunskaper och förmågor, kommer att matchas så att du tillsammans med övriga i HR-enheten blir ett starkt och kompetent team.

Som HR-samordnare hos oss arbetar du nära våra ledningsgrupper och chefer .
- Du planerar, administrerar och implementerar HR-strategier och processer.
- Fungerar som chefsstöd och rådgivare i alla förekommande HR-frågor.
- Samarbetar med övriga HR-teamet för att gemensamt utvecklas och tillsammans nå enhetens mål.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning och erfarenhet av HR-frågor ur både ett strategiskt- och verksamhetsnära perspektiv. Du är bra på att motivera, stötta och utbilda chefer. För att på bästa sätt lyckas i denna roll tror vi att du:

- Delar kommunens värdeord och känner igen dig hos enhetens arbetssätt.
- Är ansvarstagande och kompetent inom HR
- Har ett engagemang och driv att utveckla arbetssätt och processer inom HR.
- Är trygg i dina ställningstaganden.
- Är konsultativ och informativt pedagogisk
- Har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Meriterande är:
- Kunskap inom lönebildning
- Tidigare arbetat aktivt med kompetensförsörjning
- Erfarenhet av strategiskt HR-arbete inom kommunal förvaltning

Vi ser fram emot din ansökan!

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A736338
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=393df06f-4211-4903-a7db-8bd3e6aaf507&publishCode=AMS&TK=ec20f644-6ef7-40c5-8b51-f94c597a5660
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun ny
Västra Storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarier till Frejaskolan 7-9

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.

Vi behöver inför ny termin fylla på vår interna vikariepool. Du är varmt välkommen att bli en av oss!
Frejaskolan 7-9 (högstadiet) är en fyr-/femparallelig 7-9 skola, med ca 380 elever. Skolan har tre arbetslag med en hög grad av självständighet.

ARBETSUPPGIFTER
Som timvikarie kommer du arbeta på Frejaskolan för årskurserna 7-9 som lärarvikarie i olika ämnen. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ensam leda klassens arbete under en skoldag utifrån planering från ordinarie ämneslärare.
Som person är du nyfiken och flexibel och har lätt för att samarbeta med både elever och personal.

KVALIFIKATIONER
Du ska behärska svenska språket i tal och skrift och ha minst en 3-årig gymnasieutbildning.
Punktlighet är mycket viktig och du ska kunna ställa upp med kort varsel när så behövs.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom skola.

ÖVRIGT
Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Dagtid, vanligen kl. 8-14 Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast, rekrytering kommer ske löpande, så vänta inte med din ansökan!.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A707116
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fe99e352-7bf9-4f55-bbff-b978497485d8&TK=3ca18ced-f72c-452a-a728-1b2c56570746
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Västra storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rörläggare till Gnesta kolla hit!

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

ExpanderaMera söker erfarna rörläggare för uppdrag med omgående start till Gnesta. Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara rörläggning. Det är viktigt att du självständigt kan arbeta efter ritning.

Vi söker dig som är duktig och självgående rörläggare med minst tre års erfarenhet inom markarbete / anläggning. Som person är du handlingskraftig samt har god samarbetsförmåga. Meriterande: licens/diplom för elektromuffsvets/stumsvets.

Är du den anläggare vi söker?
Gör din anmälan till tjänsten som anläggare / rörläggare redan idag!

Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten inom mark, anläggning eller rörläggning.

Vid frågor om tjänsten som anläggare / rörläggare, vänligen kontakta kontoret på 08-53034378.

Vi värnar om mångfald och det är viktigt för oss att alla känner sig välkomna.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidEnligt kollektivavtal Friskvård
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/sok-lediga-byggjobb/lediga-jobb-yrkesarbetare?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=894
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Löjtnantsgatan 17
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Processledare digitalisering

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.

Gnesta kommun arbetar aktivt med verksamhetsutveckling genom digitalisering med målet att skapa god service och nytta för medborgare och företag, samtidigt som arbetet ska bidra till intern effektivisering och en modernare handläggning.

Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en processledare som har erfarenhet av verksamhetsutveckling i offentlig verksamhet och förstår de möjligheter digitalisering kan skapa i en kommun. Uppdraget kommer delvis att formas, och utvecklas under vägen.

Tjänsten finns på IT-enheten men huvuddelen av arbetet kommer att ske ute i kommunens olika verksamheter som strategiskt och operativt stöd vid deras digitala verksamhetsutveckling.

Processledaren ska leda och samordna Gnesta kommuns digitaliseringsarbete och arbeta både strategiskt och operativt med kommunens verksamheter och utvecklingsprocesser. Utgångspunkter för det strategiska digitaliseringsarbetet är:

• Att utveckla och stärka den kommunala servicen gentemot medborgare, brukare och näringsliv.
• Att samordna, effektivisera och förenkla det administrativa arbetet inom kommunens verksamheter.
• Att leda arbetet med att ta fram en övergripande digitaliseringsstrategi samt att stödja och följa upp arbetet med verksamheternas handlingsplaner avseende digitalisering.
• Att skriva, implementera och följa upp strategier, projekt- och handlingsplaner.

KVALIFIKATIONER
- Du har flerårig erfarenhet av projektledning och IT-strategiskt arbete, gärna på ett övergripande plan i stora organisationer.
- Du är van vid att arbeta enligt modeller för IT-styrning och systemförvaltning. Du har kunskaper om processkartläggning och om upphandlingar på IT-området.
- Du har en högskoleexamen inom området eller motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet.
- Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation är meriterande.

Vi söker dig som är en god kommunikatör och pedagog med förmåga att förstå och göra dig förstådd av såväl IT-tekniker som personal ute i våra verksamheter, handläggare, jurister, chefer och politiker. Uppdraget kräver en mycket god social förmåga.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Projektledare, IT
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A733672
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c874333f-7635-43af-8745-a489eff12aa1&publishCode=AMS&TK=150fa9fc-b629-47da-aa6d-030b1ca15d33
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gnesta kommun ny
Västra Storgatan 15
64680  Gnesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13732&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13721&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1179 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1910
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Hästskötare till Stall Nurmos, Jordanstorp

Verksamhetsbeskrivning
Stall Timo Nurmos AB är travstall med ungefär 125 travhästar.
Våra hästar tävlar i hela Sverige och ibland också utomlands. Hembana är Solvalla. Sundbyholm är närmast travbana.
Vi har ett stall i Stjärnhov, Jordanstorp och det andra stallet ligger i Taxinge, Nykvarn.

Stall Timo Nurmos söker nu en hästskötare. till stallet i Jordanstorp, Stjärnhov.
Både tillfällig anställning och tillsvidare anställning kan vara aktuell.

Arbetsuppgifter
Fullt ansvar för skötsel av hästarna i travstallet.

Utbildning/Erfarenhet
Hästskötareutbildning och eller hästvana krävs.

Vi tittar på ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-10-09
Yrkesbenämning: Djurskötare, häst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidBåde tillsvidareanställning och tillfällig anställning kan vara aktuell.Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: raili.huhta.nurmos@gmail.com
Övrigt: Skicka ansökan till Raili via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Stall Timo Nurmos AB

64696  STJÄRNHOV 
Hemsida: http://www.timonurmos.com
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal