Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:28

Lediga jobb i Gislaveds kommun (0662), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd29 510
Täthet25,95Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 220,72Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 137,07Landareal (km²)
Sjö83,65Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Brännehylte Lagersystem söker Ekonomiansvarig!

Du kommer att ha en nyckelroll i företaget där du som ekonomiansvarig blir en viktig spelare i organisationen, du kommer att ha ett nära samarbete med företagets VD.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att sköta och ansvara för hela ekonomifunktionen. Budget- och resultatansvar såväl ansvar för den löpande bokföringen samt kund- och leverantörsreskontra är några av dina uppgifter.
Kontakt med exempelvis myndigheter, försäkringsbolag och leverantörer är ditt ansvarsområde.

Du ska även sköta löneadministration och personaladministrativa uppgifter för både kollektivanställda och tjänstemän.

Din profil
För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad och noggrann och har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du har eget
ansvar och måste kunna jobba självständigt. Vi vill att du är driven, engagerad, prestigelös och tar egna initiativ.

För att lyckas i tjänsten ser vi att du minst har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning redovisning eller motsvarande erfarenhet.

Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift.

Är du intresserad av tjänsten? Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att skicka in din ansökan redan idag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens: 4344
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4344
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Etac söker innovativ Produktutvecklare

Produktutvecklare
Vill du vara med och utveckla innovativa produkter som skapar möjligheter och underlättar vardagen för användare med nedsatt rörlighet? Är du en erfaren produktutvecklare som vill ta nästa steg i karriären i ett expansivt företag?

Då ska du söka detta jobb!Etac är inne i ett expansivt läge och behöver därför förstärka avdelningen för produktutveckling med en innovativ och erfaren produktutvecklare/konstruktör.

Som produktutvecklare på Etac kommer du vara delaktig i arbetet med att ta fram nya produkter som ger alla människor möjligheten att skapa en tillvaro och vardag på sina egna villkor oavsett fysiska förutsättningar.

Produkterna som utvecklas håller hög design, är innovativa och skall vara enkla att använda samtidigt som de måste uppfylla de betydande medicintekniska kraven.

Tjänsten som produktutvecklare innebär delvis att i tidiga faser ta fram nya konceptuella konstruktionslösningar som motsvarar kravspecifikationen.

I senare delar av projekten tar du fram produktionsunderlag och utvecklar samt upprätthåller goda samarbeten med leverantörer, dels från Sverige men också från övriga delar av världen.

Tjänsten som produktutvecklare innebär stor variation av olika material men vanligast förekommande är plast, aluminium och stål. Till din hjälp har du CAD-verktyget Solid Works.

Du kommer vara delaktig i flera projekt parallellt i en tvärfunktionell projektorganisation och kommer dagligen ha kontakt med bl.a. projektledare, konstruktörer, industridesigners, beräkning-/testingenjörer och produktion etc.Din profil:

Vi ser med fördel att du som söker är civil- eller högskoleingenjör inom maskin eller med likvärdigt dokumenterad erfarenhet.

Du bör ha några års erfarenhet som konstruktör och produktutvecklare. och vi ser det som en stor fördel om du är van att jobba i tvärfunktionella projekt.

Vi ser helst att du som söker är en van användare av Solid Works och SmarTeam, men det är inget absolut krav.

Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter högt om du:


• Är kommunikativ på alla nivåer
• Är kreativ och stimuleras av att finna nya lösningar
• Har ett stort eget driv
• Har ett brinnande intresse för teknik


Utöver detta förutsätter vi att du med din entusiasm kommer bidra till att Etac ska fortsätta att vara i framkant vad gäller design och funktion av produkter som underlättar vardagen för människor med nedsatt rörlighet.Du är en van användare av Officepaketet och kommunicerar på Svenska och Engelska flytande i tal och skrift.For information:
I denna rekrytering samarbetar Etac med Dfind Science & Engineering. Om du har ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman 070-243 84 07 . Mer information och ansök via https://www.dfind.se/science-engineering

Företag: Etac Supply Center AB

Ort: Anderstorp

Omfattning: Heltid med anställning på Etac Supply Center AB

Sista ansökningsdag: 28 Maj, 2017Organisations-/företagsbeskrivning:

Etac utvecklar och säljer hjälpmedel till sjukhus, sjukhem och för hemmabruk. Vi levererar ett brett utbud av produkter inom hygien och småhjälpmedel, manuella rullstolar, barnhjälpmedel och förflyttning.

Vi vill att alla människor skall ha möjlighet att skapa en egen tillvaro och en egen vardag på sina egna villkor, oavsett sina fysiska förutsättningar. Sedan starten 1973 har Etac expanderat till en av Nordeuropas ledande aktörer inom hjälpmedelsbranschen.

Vi finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark, England, USA, Tyskland och Holland med egna säljbolag. Försäljning i övriga världen sker via distributörer och partners. Produktion och montering finns i Sverige, Danmark och Norge. Sammanlagt är vi i koncernen ca 800 anställda och omsätter över 1,5 Mdr SEK.

Läs mer på www.etac.com
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 201046103
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201046103&Jobsite=AMS&Brand=DfindScienceEngineeringSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Science & Engineering AB
Lantmätargränd 4
33424  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare sökes till Gislaved

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  
Platsannons

Vi söker nu mekaniker

Trioplastkoncernen är verksam inom områdena förpackningar och hygienfilmer och är en av de ledande leverantörerna i Europa. Det dominerade råmaterialet är polyeten och vi omsätter runt 4 300 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Smålandsstenar och vi har även produktion i övriga delar av Sverige. Internationellt finns vi via produktion eller säljbolag i Danmark, Norge, Frankrike, Finland, Storbritannien och Tyskland.
Som en av Europas ledande expert på lösningar baserade på polyetenfilm arbetar vi aktivt med innovation och optimering av värdet för kunden. Vi är noga med att ta ett stort ansvar för effektivt nyttjande av jordens resurser genom att optimera hela värdekedjan.

Din roll
Till Smålandsstenar söker vi nu mekaniker. Som mekaniker kommer du bland annat att arbeta med:
-att nå högsta möjlig tillgänglighet i våra robotceller tillsammans med våra maskinställare, processtekniker och elektriker.
-löpande och planerade arbeten.
-förebyggande underhåll, felsökning och reparation.
-medverkan i projekt och vid nyinstallationer på företagets maskiner och kringutrustningar.

Hos oss finner Du den senaste tekniken i moderna lokaler och du får här möjlighet att arbeta med en maskinpark som innehar hög grad av automation. Trioplast erbjuder Dig goda möjligheter att utvecklas i en spännande och utmanande internationell miljö som är under ständig förändring. Vi står just nu inför många spännande utmaningar där du i din roll som mekaniker i många fall är en naturlig del i våra projekt.

Vem är du?
Du har gymnasieutbildning med verkstadsteknisk inriktning eller motsvarande. Du har två-tre års arbetslivserfarenhet från industriarbete. Erfarenhet som mekaniker är meriterande, men inget krav. Dina kunskaper inom svets-, fräsning-, svarvning- och pneumatik är goda. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att läsa ritningar.
Du behärskar såväl det svenska som engelska språket. Du är van vid datormiljö, gärna med kunskaper inom Office-paketet.
Ditt jobb är till stor del serviceinriktat och ställer krav på god samarbetsförmåga. Du är kvalitetsmedveten och gillar att lösa problem. Då lösningen inte alltid är enkel krävs att du är tålmodig och kreativ i ditt sätt att vara. Du bidrar till ett bra arbetsklimat genom att visa hänsyn, engagemang och vara hjälpsam. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Omfattning
Tjänsten är tillsvidareanställning med start omgående. Du arbetar dagtid.

Trioplast AB är en rökfri arbetsplats.

Välkommen med din ansökan!

Vi gör aktiva val vid rekrytering och vill i denna rekrytering ej bli kontaktade av rekryterings/bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intresserad? Låter detta som ett roligt och utmanande arbete för dig? Ansök då via www.trioplast.com/career Sista ansökningsdag för tjänsten är 31 maj, urval och intervjuer sker dock löpande så ansök omgående!
Arbetsplats: 
Adress: Trioplast AB
BOX 143
33323  SMÅLANDSSTENAR 
Hemsida: http://www.trioplast.nu
  
Platsannons

Duktig svetsare till större tillverkningsindustri

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en manuell svetsare för omgående uppdrag.

Som svetsare hos vår kund kommer du i första hand arbeta med manuell svetsning. Rollen ställer krav på ordning och reda samt noggrannhet och goda kunskaper i ritningsläsning. Arbetet ställer stora krav på flexibilitet och självständighet då det är stor variation på de arbeten som utförs.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, med fördel inom svetsning. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som manuell svetsare med känsla för både kvalitet och noggrannhet. Du är flexibel i ditt sätt och du har inga problem med att arbeta självständigt, gärna med större svetsprojekt. Vi ser gärna att du har truckkort och traverskort.

Erfarenhet av robotsvetsning är meriterande.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Värnamo Kommun.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse
Ort/Placering: Inom Värnamo kommun
Omfattning: Varierande skift
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 462
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=462
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  

Platsannons

Produktionsledare rekryteras till Past AB Orion i Anderstorp

Prouktionsledare rekryteras till Palst AB Orion i Andesrtorp:

Plast AB Orion har sedan 1946 formsprutat plast och är idag en av de ledande aktörerna med kunder inom ett brett spektra av branscher. Huvudort är Anderstorp, där 70 anställda omsätter ca 120 milj kr. Företaget har en hög teknisk kompetens och formsprutar med kapacitet upp till 1000 tons låskraft. Sedan hösten 2012 är Lundahl & Hall AB ägare och aktiva i driften av bolaget.

I rollen som Produktionsledare arbetar du i första hand med daglig planering och styrning samt ständiga förbättringar, produktions- och flödesoptimering.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av industri där erfarenhet av att arbeta i plastindustrin är meriterande. Som person är du noggrann och systematisk. Du har goda ledaregenskaper och en portion sunt bondförnuft. Som ledare tar du ett stort ansvar och bidrar med både engagemang och hög arbetsmoral.
Du är en genuint engagerad och modern ledare som trivs med att arbeta proaktivt. Du lägger stort fokus på personalen och att skapa en god relation till dina medarbetare. Att kommunicera och skapa ett förtroende er emellan kommer att bli en viktig nyckel till ett gott samarbete. Självklart har du även stort intresse för flöden, lönsamhet och att nå och gärna överträffa gemensamt uppsatta mål. Du har god datorvana och har lätt för att hantera olika typer av produktionssystem samt arbetar du obehindrat i Officepaketet.
Du har lätt för att kommunicera på svenska och engelska både i tal och skrift.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvarsområden
Leder, planerar och utvecklar produktionspersonal Daglig finplanering av maskiner och utrustning Utveckla förbättringsarbete i produktionen avseende kvalitet, leveranssäkerhet och effektivitet
Tillsammans med ställare och teamledare prioritera maskinerna
Löpande jobba med ständiga förbättringar

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Junic AB. Du söker tjänsten genom att registrera ditt Cv och personliga brev på www.junic.se.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Susann Lothian på 0371830 54 eller susann@junic.se.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Arbetsledare, maskintillv.-verkstadsprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://cv.junic.se/cv_junic/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=283
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Junic AB
Baldersvägen 39 B
33235  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Innovativ Konstruktionschef till Etac

Konstruktionschef

Vill du leda ett team i framtagningen av innovativa hygienprodukter som skapar möjligheter och underlättar vardagen för användare med nedsatt rörlighet? Är du en erfaren produktutvecklare eller ansvarig för ett utvecklingsteam som vill ta nästa steg i karriären i ett expansivt företag?

Då bör du söka denna tjänst!Etac är inne i ett expansivt läge och behöver anställa en ledare med produktutvecklarbakgrund till affärsområdet Hygienprodukter.

Vi söker därför en person som vill försätta att vara delaktig i det dagliga produktutvecklingsarbetet men som även utvecklar teamet och arbetssätten i rätt riktning likt en ”spelande tränare”.

Om tjänsten
Som Konstruktionschef för Etac’s hygienprodukter kommer du att leda arbetet i ett team bestående av 3 konstruktörer. Du koordinerar arbetet för både interna och externa resurser för att hitta de mest effektiva utvecklingsprocesserna med målet att utveckla innovativa och högkvalitativa produkter i enlighet med fastlagda strategier och produktutvecklingsplaner.

Du och ditt team kommer att vara delaktiga i flera parallella projekt i en tvärfunktionell projektorganisation och kommer dagligen ha kontakt med bl.a. projektledare, kvalitetstekniker, industridesigners, beräkning-/testingenjörer och produktionsteknik etc.

I rollen ingår bland annat att:

• Ansvara för att projekten har tillräckligt med kompetens och resurser för att nå framgång.
• Med din erfarenhet stötta personalen och vara bollplank i utvecklingsarbetets alla faser.
• Utvärdera produktidéer och produktkoncept.
• Följa upp och säkerställa att leveranser till projekt följer fastlagda tidsplaner och kostnadsramar.
• Mäta och följa upp kvalitet och effektivitet i utvecklingsarbetet och utveckla personal och arbetssätt.
• Du har fullt personalansvar för din avdelning med allt vad det innebär.
I nära samarbete med Konstruktionschef för affärsområde Manuella rullstolar utvecklar ni de gemensamma rutinerna för Etacs produktframtagningsprocesser.

Du kommer hos oss få möjlighet att leda arbetet med att ta fram nya produkter som ger alla människor möjligheten att skapa en tillvaro och vardag på sina egna villkor oavsett fysiska förutsättningar.


Din profil:
Vi ser med fördel att du som söker är civil- eller högskoleingenjör inom maskin eller med likvärdigt dokumenterad erfarenhet.
Du bör ha en gedigen erfarenhet inom produktutveckling gärna med viss kunskap inom plastkonstruktion.

Vidare lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter högt om du:

• Har goda ledarskapsegenskaper
• Är ambitiös och driven
• Är affärsorienterad
• Är kreativ och brinner för produktutveckling
Utöver detta förutsätter vi att du med din entusiasm kommer bidra till att Etac ska fortsätta att vara i framkant vad gäller design och funktion av produkter som underlättar vardagen för människor med nedsatt rörlighet.

Du är en van användare av Officepaketet och kommunicerar på Svenska och Engelska flytande i tal och skrift.

For information:
I denna rekrytering samarbetar Etac med Dfind Science & Engineering. Om du har ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman 0702-43 84 07 eller Patrik Artman 0733-43 45 89. Sök tjänsten på www.dfind.se/science-engineering. Läs gärna även om tjänsten som produktutvecklare på Etac.

Företag: Etac Supply Center AB

Ort: Anderstorp

Omfattning: Heltid med anställning på Etac Supply Center AB

Sista ansökningsdag: 4 juni, 2017

Organisations-/företagsbeskrivning:
Etac utvecklar och säljer hjälpmedel till sjukhus, sjukhem och för hemmabruk. Vi levererar ett brett utbud av produkter inom hygien och småhjälpmedel, manuella rullstolar, barnhjälpmedel och förflyttning.
Vi vill att alla människor skall ha möjlighet att skapa en egen tillvaro och en egen vardag på sina egna villkor, oavsett sina fysiska förutsättningar. Sedan starten 1973 har Etac expanderat till en av Nordeuropas ledande aktörer inom hjälpmedelsbranschen.
Vi finns förutom i Sverige även i Norge, Danmark, England, Australien, USA, Tyskland och Holland med egna säljbolag. Försäljning i övriga världen sker via distributörer och partners. Produktion och montering finns i Sverige, Danmark, Norge och USA. Sammanlagt är vi i koncernen ca 800 anställda och omsätter ca 1,4 Mdr SEK.
Läs mer på www.etac.com
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utvecklingschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 201052505
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201052505&Jobsite=AMS&Brand=DfindScienceEngineeringSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dfind Science & Engineering AB
Lantmätargränd 4
33424  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Behandlare Ung Individ

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Vi söker en behandlare vid vår nystartade mottagning för ungdomar mellan 13 och 25 år.

På mottagningen arbetar vi med drogförebyggande verksamhet för att på ett tidigt stadie upptäcka risk och missbruk. Vi erbjuder samtal och behandling för att kunna bryta ett destruktivt beteende. Vi samarbetar med Barn och Familj samt med skolornas elevvårdsteam.Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med Fältsekreterare, Ungdomsbehandlare och behandlare från Unga Vuxna. Förutom behandlingsarbete kommer Du även att lägga mycket tid på förebyggande arbete såsom information på skolor och föräldrarmöten. Du kommer även att vara kontaktperson mot Vårdcentraler och närpolisen. Kvalifikationer
Vi söker dig med socionom eller beteendevetarutbildning. Även annan lämplig utbildning med missbruksinriktining kan vara av intresse om arbetsgivaren bedömer den som lämplig. Erfarenhet är mycket meriterande och kommer att prioriteras i vårt urval till tjänsten.Villkor
Tjänsten är heltid och i viss mån schemalagd kvällstid. Tillträde efter överenskommelse. B-körkort krävs.
I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Omgående tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens: 2017/225
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151063/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen - IFO, IFO - Vuxen
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vik. Socialsekreterare Vuxenenheten 6 månader

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Vi söker en Socialsekreterare till vår Vuxenenhet.

Vi är ett team på 5 socialsekreterare och en Gruppledare som arbetar med missbruk och annan Vuxenproblematik inom Socialförvaltningen. Vi söker nu en vikarie i 6 månader till vår enhet. Till enheten hör även en stor öppenvårdsgrupp och ett skyddat boende för missbruk.Arbetsuppgifter
Du kommer att handlägga ärenden enligt SoL och LVM. Vi arbetar även med våld i nära relationer.Kvalifikationer
Vi söker dig med Socionom eller Beteendevetarexamen 180 hp, eller annan högskoleexamen som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.Villkor
Detta är ett vikariat på 6 månader med tillträde 1 juli. Möjlighet till förlängning finns.I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100 %. Tillträde: 1/7 eller tidigare Visstidsanställning till 2017-12-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens: 2017/226
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151065/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen - IFO, IFO - Vuxen
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i MA/NO åk 7-9, Åsenskolan

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Undervisning i matematik och no-ämnen i årskurserna 7-9.

Du kommer vara en del i ett arbetslag i årkurserna 7-9. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som arbetskamrater. Du är väl insatt i styrdokument och planerar din undervisning utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan.

Arbetsuppgifter
Undervisning och annat pedagogiskt arbete, samverkan och intern administration samt att tillsammans med arbetslaget driva och utveckla verksamheten utifrån styrdokument och skolplan.

Kvalifikationer
Lärarbehörighet. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt att vara stresstålig och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vänligen tag med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret om du blir kallad till intervju. Ingen anställning kan göras utan uppvisande av utdraget.

Villkor
Tillsvidaretjänst förutsätter lärarlegitimation. Semestertjänst vilket innebär 40-timmars arbetsvecka.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 40 tim/v. Tillträde: 2017-08-02 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/228
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151081/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Åsens skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i bild och annat ämne för åk 7 - 9 på Lundåkerskolan i Gislaved

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Lundåkerskolan är en skolan med cirka 400 elever och är den största högstadieskolan i kommunen.

Alla elever och personal är utrustade med lärplatta och personalen får fortlöpande utbildning inom området. I nära anslutning till skolan finns is-, idrott- och simhall. Skolan har ett eget skolbiliotek men även nära till kommunbiblioteket. På skolan finns en stor Konsertsal där hela skolan samlas vid skolavslutningar och andra tillfällen.

Vi söker dig som har rätt utbildning och kompetens med vilja att utvecklas i din profession. Lundåkerskolan kanske kan vara en plats för dig att realisera detta på.

Arbetsuppgifter
Undervisning och resultatuppföljning, samplanering, utvecklingsarbete och klassföreståndarskap.

Kvalifikationer
Grundskolelärarexamen i bild för åk 7 - 9.

Villkor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tar alltid referenser.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 2017/224
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151051/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Lundåkers skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Träffa oss den17 Maj på Jobbchansen i Värnamo

Vi söker dig som har erfarenhet eller brinnande intresse av arbete på industri.

Just nu söker vi följande:

- Lagerarbetare
- Maskinoperatör
- CNC - operatörer
- Montörer
- Svetsare
- Truckförare

Vi kommer att finnas på Arbetsförmedlingen i Värnamo Onsdagen den 17 maj mellan 10.00-13.00
Intervjuer sker löpande. Ta gärna med dig ditt CV

Varmt välkommen!
Jennie & Lotta
EPAB GGVVOm vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vi är med våra 1500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 4321
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4321
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Servitör/servitris

I arbetsuppgifterna ingår ta hand om och ge service till våra gäster, servering av a la carté, festmiddagar och buffér m.m.


Du har erfarenhet servering i restaurang eller har liknade erfarenhet från jobb inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett genuint intresse för människor och en positiv attityd som smittar av sig till både gäster och kollegor. Att du trivs med teamarbete och bidrar positivt i gruppen är viktigt, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är van att arbeta i ett högt tempo. Utbildning på arbetsplatsen ingår så du behöver inte kunna allt om servering.

Du behärskar svenska samt engelska i talHestraviken är anrikt familjeägt hotell som har 35 dubbelrum, 5 sviter, 6 konferenslokaler, en omtyckt restaurang med 150 platser och ett erkänt kök. För rekreation finns relax med bastu och spa, pool, kanoter, båtar, cyklar m.m. Vi är 24 medarbetare och omsätter ca 24 miljoner. Våra gäster är både affärsgäster, konferensgäster och fritidsgäster varav ca 40% är utländska gäster. Vi ingår i Countryside Hotels, Historic Hotels of Europe och Svenska Möten.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVikariat i minst 5 månader med start omgående. Schemalagd arbetstid som är varierat förlagd till dagtid, kvällstid samt helger.Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Servitris/servitör vikariat
Webbplats: http://www.hestraviken.se/lediga-jobb/#1494417686145-82b575fb-603d
Epostadress:
Övrigt: Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I din ansökan skickar du med ditt CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.
Arbetsplats: 
Adress: HESTRAVIKEN HOTELL & RESTAURANG
Hestraviken Receptionsvillan
33503  HESTRA Sverige
Hemsida: http://www.hestraviken.se
  

Platsannons

Resande säljare sökes omgående i Gislaved

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Tjänster lokalvård

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Ansvar för lokalvård.

Placering främst inom lokalvårdsgrupp Gislaved/Hestra

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär lokalvård på olika enheter. Du ansvarar självständigt eller i grupp för ditt städområde, planerar och utför daglig lokalvård och periodiskt underhåll

Du beställer även varor och förbrukningsmaterial till lokalvården.

Du ingår i en lokalvårdsgrupp och till ditt stöd har du arbetsledare för städ och kök samt övriga medarbetare i området.

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande som tex lokalvård i offentliga miljöer, hantera och sköta städmaskiner .

Utbildning i SRY/PRYL (städ) är meriterande.

Krav är Körkort B

Du ska kunna ta egna initiativ och ha lätt för att samarbeta. Du bör vara flexibel, lösningsfokuserad och kunna planera ditt arbete själv

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighetVillkor

Tjänsten är en tillsvidare anställning med heltidsomfattning. Arbetstiden är 06.00-14.30,  med flextid 06.00-19.00.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånads lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/221
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150869/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fastighet- och serviceförvaltningen, Lokalvård
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarvikariat, brevbärare, Smålandsstenar

Bli en del av vårt team
Nu söker vi 2 sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Smålandsstenar. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med bil samt sortering av post.
Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.

Du har vad som krävs
Det är ett krav att du har körkort (B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet och tar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande.

Våra kunder upplever dig som positiv och professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I ditt samarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.

Vi levererar
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidArbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan sker via mail till lena.mm.andersson@postnord.com Rekrytering sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Postnord Sverige AB

33332  SMÅLANDSSTENAR 
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Svenska som andraspråk på SFI

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gislaveds Gymnasium är organiserat i fyra sektorer.

Tjänsterna kommer att vara förlagda till vuxensektorn.

Arbetsuppgifter
Undervisning i Svenska som andraspråk på SFI samt övriga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Lärarutbildning där Svenska som andraspråk finns. Svenska som andraspråk och undervisning på SFI är meriterande.

Villkor
Tjänsten är en semesteranställning.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170801 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: 2017/222
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150875/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium, Vuxensektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare Smålandsstenar-Värnamo

Till vår avdelning i Småland söker vi erfarna snickare med yrkesbevis. Vårt verksamhetsområde i S.V Småland är Gislaved, Gnosjö och Värnamo kommuner.

Tage & Söner är en familjeägd företagsgrupp med verksamhet inom byggentreprenad, byggservice och fastighetsförvaltning. Vi har en stark och lokal förankring i västra Sverige. Vi har för närvarande kontor i Smålandsstenar, Värnamo, Halmstad, Varberg, Borås, Jönköping och Göteborg. Vår framgång bygger på ett starkt engagemang och yrkesskickliga medarbetare. Tage & Söner startade sin verksamhet 1959 och har idag i koncernen totalt omkring 350 medarbetare. Vi har den samlade kompetens, de resurser och den erfarenhet som krävs för att bygga handfast verklighet utifrån behov, idéer och drömmar. Vi tar ett personligt och nära ansvar för våra uppdrag.

Snickare till Smålandsstenar - Värnamoregionen!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningTimlön - Fast plus rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: tageochsoner6
Webbplats: https://pnty-apply.ponty-system.se/tageochsoner?id=6&pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tage & Söner Byggnads AB
Skruvgatan 8
33333  Smålandsstenar Sverige
Hemsida: www.tageochsoner.se
  

Platsannons

Grundskollärare till Ekenskolan i Anderstorp

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning:

Du kommer vara en del i ett arbetslag i årkurserna 3 eller 5.

Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som arbetskamrater. Du är väl insatt i styrdokument och planerar din undervisning utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan.

Arbetsuppgifter

Undervisning och annat pedagogiskt arbete, samverkan och intern administration samt att tillsammans med arbetslaget driva och utveckla verksamheten utifrån styrdokument och skolplan.

Kvalifikationer:

Lärarbehörighet. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt att vara stresstålig och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vänligen tag med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret om du blir kallad till intervju. Ingen anställning kan göras utan uppvisande av utdraget.

Villkor

Tillsvidaretjänst förutsätter lärarlegitimation. Ferietjänst.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-10 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 2017/220
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150629/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Ekens skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Hagagården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom.

Det finns 24 lägenheter för permanent boende samt en korttidsplats. Vi erbjuder även dagverksamhet för personer med demenssjukdom.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att ge omvårdnad och omsorg och att se till att hyresgästerna upplever meningsfullhet i sin vardag. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där individens behov står i fokus. Du arbetar på Hagagården men en viss del av tjänsten är placerad som resurspass på ett begränsat antal arbetsplatser inom Gislaveds kommun.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet med minst godkänt eller annan utbildning som av arbetsgivaren prövas likvärdigt. Önskvärt med högskoleutbildning i psykogeriatrik 10 hp. Du ska vara flexibel, ha en god arbets och samarbetsförmåga och arbeta efter uppsatta mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-28 eller enl. överenskommelse. VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 2017/219
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150494/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg, ÄÖ Hagagården
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Optiker till Synsam Gislaved

Synsam är idag Nordens ledande optikkedja med drygt 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 180 butiker - från Boden i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda optiska kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar, på Synsam har vi samsyn.

Om tjänsten

Nu söker Synsam i Gislaved en kundfokuserad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder utefter deras behov. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött.

* Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm
* Ordinera synhjälpmedel
* Arbeta aktivt med rådgivning
* Vara lyhörd inför kundens behov
* Ge god kundvård inför, under och efter genomfört köp
* Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter
* Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten
* Hålla sig àjour med nyheter inom branschen samt verksamheten

Din profil
På Synsam vill vi ge det där lilla extra som gör att kunden kommer tillbaka. I varje undersökning och i varje möte med kund har vi möjlighet att göra skillnad för våra kunder. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som mot medarbetare. På Synsam går laget före jaget! Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga.

* Du har legitimation som kontaktlinsoptiker
* Erfarenhet från optikbranschen är meriterande
* Du är serviceminded
* Du är uthållig och målfokuserad
* Du är positiv och driven
* Du är ärlig och lojal

På Synsam erbjuder vi

* Möjligheten att arbeta med kvalitetsprodukter och den senaste tekniken inom optik
* Arbete i fina och moderna butiker
* Avtalsenliga löner och pension
* Premiepaket
* Kompetensutveckling
* Goda karriärmöjligheter

Mer om tjänsten

* Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning om 6 månader
* Heltid eller enligt överenskommelse
* Tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse
* Rekryteringen sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.

Delar du Synsams passion för service och det personliga mötet med kunden? Välkommen med din ansökan!
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:           
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: https://www.synsam.se/jobba-p%C3%A5-synsam/85401?source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synsam Drifts AB
Box 30153
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://synsam.se
  

Platsannons

Verksamhetsledare/ Undersköterska

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Vi i team 2 arbetar med hemtjänst i delar av Gislaveds kommun dvs Anderstorp, Reftele och Hestra.

Vi arbetar i team vilket innebär att vi har ett nära samarbete med rehabenheten och sjusköterskeorganisationen.

Arbetsuppgifter
- Bistå områdeschefen med verksamhetsplanering och semesterplanering.
- Vara arbetsplatsens förmedlare av information.
- Ansvara för introduktion av nya medarbetare.
- Kalla till, leda och delta i olika arbetsgrupper på arbetsplatsen
- Bistå verksamheten vid rekrytering.
- Bidra till att verksamhetens ekonomiska ramar hålls.
- Bidra till att socialnämndens och områdets mål uppnås.
- Deltagelse i områdets ledningsgrupp.
- Kontakter med brukare och närstående, för att ge och ta information samt ge råd och påverka.
- Tillsammans med andra verksamhetsledare se till att regler och riktlinjer följs för att verksamheten ska hålla en god kvalitet.
- Samarbete med andra enheter och yrkesgrupper av betydelse för ansvarsområdet.
- Föra en dialog med områdeschefen inför löne- och medarbetarsamtal.

Tjänsten omfattar även sedvanligt arbete i hemtjänsten som undersköterska.

Placering av tjänsten är i Anderstorp.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet med minst godkänt i karaktärsämnena eller annan utbildning som av arbetsgivaren prövas likvärdig.

Ledarskapsutbildning är meriterande.

Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och arbeta efter uppsatta mål.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 170601 eller enligt överenskommelse. tillsvidareanställningTillsvidare anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/218
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150335/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg, Hemtjänst team 2
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fibertekniker

Du skall självständigt och tillsammans med andra arbeta med fibertekniska anläggnings- och installationsarbeten. Du kommer att arbeta i flera olika miljöer, inomhus och utomhus. Du kommer att arbeta med både privatkunder och företagskunder och det är därför av vikt att du kan bemöta människor på ett bra sätt.

- Fibersvetsning
- Mätning
- Skrivande av egenkontroller och dagböcker


Vi söker dig som är teknikintresserad med stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann samt levererar ett arbete med hög kvalitet. Ordning och reda är ett krav, då du kommer ha eget ansvar i din tjänst. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad, har god kommunikationsförmåga samt rätt inställning.

Optocom AB arbetar med installationer av fiberoptiska nät, allt från FTTH (fiber to the home) till vindkraftparker. Företagets huvudsakliga syssla är skarvning och mätning.
Publiceraddatum: 2017-05-07
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 mån
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens: Fibertekniker
Webbplats:
Epostadress: jobb@optocom.se
Övrigt: Löpande rekrytering
Arbetsplats: 
Adress: Optocom AB
Box 182
33224  Gislaved Sverige
Hemsida: http://www.optocom.se
  

Platsannons

Lokalvårdare

NT-Service är ett städföretag i Värnamo som är i första hand inriktat mot kontors- och industristädning i närområdet.

Nu söker vi lokalvårdare till Gislavedsområdet. Arbetet är förlagt på dagtid.

Meriterande är om du har erfarenhet av lokalvård.
B-körkort är ett krav.

Intervjuer och urval sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Industristädare
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad. Provanställning 6 månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@ntservice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NT-Service
Box 147
33121  VÄRNAMO 
Hemsida: http://www.ntservice.se/
  
Platsannons

Teknikintresserad kundsupport till Mattssons i Anderstorp AB

Vi söker en strukturerad person med teknikintresse till kundsupporten på Mattssons i Anderstorp AB.

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk kundsupport arbetar du mycket administrativt med orderregistrering samt hantering av offerter och beställningar. I arbetsuppgifterna ingår även att ta emot förfrågningar via telefon och att ge rådgivning till kunder som ringer in genom att läsa ritningar och svara på tekniska frågor om Mattssons produkter. Du har en varierande vardag med mycket telefon- och kundkontakt. Du blir en del av ett team i kundsupporten som idag består av 7 personer.

Om företaget
Mattsons i Anderstorp är idag ett av landets ledande grossistföretag inom området fästelement med verksamhet i Sverige, Portugal och Kina.
Företagets styrka är dess breda sortiment, kvalitet och logistikkunnande. Mattsons bygger på kunskap, snabb kommunikation och direktkontakter med världens tillverkare av fästelement. Arbetet pågår dygnet runt för snabba leveranser, med det mesta direkt från deras eget stora lager i Anderstorp.
Mattsons i Anderstorp AB har ca 100 anställda.


Din profil
Skallkrav:
- Eftergymnasial utbildning med inriktning mot produktion eller teknik
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Kunskap om ritningstolkning

Meriterande krav:
- Materialtekniskt intresse
- Erfarenhet från kundtjänst, hanterat stora flöden av artiklar

Som person ska du vara framåt, orädd och tycka om att arbeta i ett högt tempo. Du ska trivas med administrativa arbetsuppgifter och vara lyhörd för kundernas behov. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och erfarenhet av att arbeta med stora flöden och många artiklar. Eftersom arbetet innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och en stark servicekänsla.

Som kundsupport på Mattssons i Anderstorp AB får du arbeta med stor teknisk variation i en mycket intressant produktion.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Anderstorp
Omfattning: Heltid, dagtid

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Ordermottagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 10904
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=10904
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  

Platsannons

Sandå söker målare till Gislaved

Önskvärt att du som söker har arbetat som målare och gärna med några års erfarenhet.

Vi ser gärna att du som söker har B-körkort.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: douglas.rosell@sanda.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandå Måleri AB
Granitvägen 12
55303  JÖNKÖPING 
Hemsida: http://www.sanda.se
  

Platsannons

Trafikdirigerare/växeltelefonist

Trafikdirigerare.
Vi söker en trafikdirigerare till ett vikariat med placering på vårt huvudkontor i Gislaved. Tjänsten omfattar varierande arbetstider under alla veckans dagar enligt schema. Då vi är i ett expansivt läge så är det stora möjligheter till en fast tjänst. Tjänstgöringsgraden är 75 %.

Företaget:
Västbo Taxi AB driver sedan 1989 beställningscentral för taxi med huvudkontor i Gislaved. Västbo Taxi är ett privatägt bolag bestående av 14 delägare. Vår omsättning uppgår till ca 60 miljoner. Vi är sedan 2005 ISO 9001-certifierade och har en god ekonomi med AAA-rating. Vår verksamhet omfattar större delen av Jönköpings län med orterna Jönköping, Värnamo och Gislaved där vi har våra bilar stationerade. Vi har idag 30 taxibilar. Utöver ren taxiverksamhet bedrivs skolskjutsar i Gislaved och Värnamo kommun med ett 40-tal bussar i olika storlekar. Vi är en av de större leverantörer till Jönköpings Länstrafik som utför serviceresor, eller som vanligen benämns färdtjänst. Utöver dessa fordon finns även Limousiner.

Tjänsten som trafikdirigerare innebär:
Den tidigare benämningen på tjänsten är växeltelefonist, vilket vi tycker är fel. Dagens teknik och arbetssätt har inneburit en stor förändring från att jobba med telefon och kommunikationsradio till att vara ett avancerad databaserat arbete men där de mänskliga bedömningarna fortfarande har en stor avgörande roll i det dagliga arbetet.
-Att via telefon, APP, internet och vårt datasystem ta emot beställningar från våra kunder och fördela ut dom enligt ett bestämt regelverk till våra bilar.
-Att kunna matcha kundernas behov och önskemål med de resurser som vi har över tiden, då det skiljer sig i belastning under dygnets 24 timmar.

Till din hjälp har du ett modernt planeringssystem med kopplingar till vissa andra stordatorsystem såsom resebyråer och Jönköpings Länstrafik. Våra kunder består av privatpersoner, företag och myndigheter. Det innebär att man som trafikdirigerare är spindeln i nätet så att våra kunder och chaufförer blir nöjda.
Det förekommer även ett visst administrativ arbete och planering samt allmänna göromål.
Då våra öppettider i växeln för närvarande är vardagar 05:00 - 22:00, lördag 07:00 - 03:00 och söndagar 10:00 - 22:00 så kommer arbetstiderna att variera enligt schema. Vissa tider jobbar man ensam och vissa tider tillsammans med ytterligare trafikdirigerare eller annan personal på kontoret.

Tjänsten som trafikdirigerare kräver:
Då det saknas adekvat utbildning som trafikdirigerare sätter vi stort värde på de personliga egenskaperna. Ett genuint serviceintresse och en förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt. Eftersom vi jobbar med och för människor, förutsätter vi att du är genuint intresserad av att jobba med många och olika typer av människor.
Utöver svenska i tal och skrift bör du kunna tala engelska, då det blir alltmer vanligt att vi möter internationella kunder. Har du erfarenhet av våra trafikdirigeringssystem, Holmedal Transport ser vi det som en fördel men du skall ha kunskap om Microsoft Office och e-posthantering.
Då telefon är ett av våra viktiga arbetsredskap krävs det att du har en lugn, tydlig och naturligt behaglig telefonröst.
För tjänsten är det viktigt:
-Att ha en god lokalkännedom om de orter vi är verksamma inom.
-Att snabbt kunna tidsberäkna hur lång tid det kan ta att köra mellan en eller flera platser.
-Att ha förmåga att kommunicera med våra chaufförer och ha förståelse för deras situation även under tidspress samtidigt som kundens önskemål tillgodoses.
-Att du behöver arbetslivserfarenhet gärna från liknande branscher är en fördel och att du kan fatta beslut både snabbt och effektivt, även under pressade situationer då jobbet handlar om tider för våra kunder. Har du taxiförarlegitimation ser vi det som en fördel.

Vi önskar en skriftlig ansökan varefter vi gör ett urval och kallar till ett personligt möte där vi även visar och går igenom arbetsuppgifterna och där du även träffar någon eller några trafikdirigerare.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Taxitelefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVarierande arbetstider. Tjänstgöringsgrad 75% Vi har förutom vikariatet även behov av personal som kan arbeta extra vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: janne@vastbotaxi.se
Övrigt: Vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten. Din ansökan skickar du senast 19/5 till: Västbo Taxi AB, Stinsgatan 1, 332 30 Gislaved eller med e-post: janne@vastbotaxi.se märk din ansökan med: Trafikdirigerare
Arbetsplats: 
Adress: VÄSTBO TAXI AB

33230  GISLAVED 
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare/verksamhetsledare Gislaved

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Det lilla barnet som förtroendefullt lägger sin hand i den vuxnes symboliserar bilden av den goda förskolan.

Där vuxnas engagemang och professionalitet gör skillnad.

Vi är ett glatt gäng som vill hälsa dig välkommen till världens viktigaste arbete

Gyllenfors förskoleområde ligger i centrala Gislaved. Vårt område består av Tallens förskola, Gyllengårdens förskola och Växthusets förskola i Gislaved. Vi har också kommunens nattisverksamhet på vårt område. Vi har barns språkutveckling som prioriterat mål. I detta är arbete runt  barnlitteratur central. Vi erbjuder föräldrarna kapprumsbibliotek i ett samarbete med kommunbiblioteket och vi har tillgång till Gyllenforsskolans bibliotek. Under hösten har vi planerat en studiecirkel kopplat till barns ordförrådsutveckling. Vi har ansökt om deltagande i Läslyftet för förskolan.

Alla våra förskolor har stora och ändamålsenliga lokaler och kretiva utemiljöer.  

Arbetsuppgifter
Arbetet i barngrupp där fokus är på barnens lärande. Ställa de kluriga frågorna som gör att barnen blir inspirerade nyfikna att lära mer.  Skapa goda lärmiljöer. Att med engagemang bygga professionella relationer med barn och föräldrar. Tillsammans med barn och kolleger utveckla den pedagogiska dokumentationen. Vi söker två tjänster en tjänst som ska arbeta helt i barngrupp och en tjänst där en mindre del av tjänsten även innebär ett verksamhetsledareuppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare som kan leka och som gärna leker. En pedagog som har goda kunskaper om förskolans läroplan och kvalietsarbete. 
Vi söker en medarbetare och kollega som har förmåga att skapa struktur och trygghet, som har helhetssyn och som bidrar till positiva lärmiljöer.

Villkor

Stor vikt läggs vid personlig lämpliget.
Verksamhetsledaretjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Intervjuer hålls den 7 juni.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 40 timmar i veckan. Tillträde: 2017-08-12 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2017/216
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150196/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Gyllenfors förskoleområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Drifttekniker VA-verk

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Arbetsuppgifter
Underhåll och arbeten vid avloppsverk, vattenverk, pumpstationer och ledningsnät.

Arbetet förutsätter noggrannhet och förmåga att arbeta i grupp. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi tror att Du:  

Har driftteknikerutbildning eller erfarenhet från reparations- och underhållsarbeten. Har erfarenhet av arbete med el, styr- och regleranläggningar. Har ett intresse att på ett aktivt sätt arbeta i kommunens miljöarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Villkor
B-körkort

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Drifttekniker, värmeverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2017/215
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150159/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tekniska förvaltningen, Tekniska - VA
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maskinoperatörer sökes

Om företaget
Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden.

Arbetsuppgifter
Gillar du att jobba inom industrin samt att köra truck? Då är detta jobbet för dig! Du kommer att arbeta som maskinoperatör i företagets produktion hos en av våra kunder som är världsledande inom kabelindustrin. Ditt jobb som maskinoperatör kommer att innebära att köra och övervaka maskiner som ska förses med produktionsmaterial. Truckkörning förekommer också.

Formell kompetens
För att söka tjänsten skall du uppfylla följande kriterier:

- Körkort och tillgång till bil
- Truckkort
- Traverskort är meriterande
- Tjänsten kräver att man inte är färgblind eftersom kablarna som tillverkas är av olika färg

Din bakgrund
Vi tror att du som söker har erfarenhet från industrin, alternativt har du relevant utbildning.

Personliga egenskaper
För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du trivs att jobba inom industrin, är noggrann samt har kvalitetstänk. Du kan ta egna initiativ och är inte rädd för att hugga i lite extra när det behövs.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning
Skiftarbete
Tranemo

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du känner att du passar in på ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 18675
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18675
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Borås
Lernia Bemanning AB
50336  Borås Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Kvalitetschef Weland AB

Kvalitetsarbete blir aldrig klart.

Det går alltid att jobba mer effektivt med bättre resultat och lönsamhet. Om du trivs med den insikten – och drivs av utmaningen att saker och ting alltid kan bli bättre – då vill vi att du söker tjänsten som kvalitetschef hos oss på Weland. 

Weland AB är moderbolaget i Welandkoncernen. Sedan starten 1947 har vi genomgått en kraftfull expansion. I dag är vi ett av industrisveriges starkaste varumärken med produktion av egna produkter och legotillverkning för några av marknadens mest kvalitetskrävande kunder – bland annat Toyota, Volvo och Väderstad. Vid vår anläggning i Smålandsstenar tillverkas den pressvetsade gallerdurken som är ryggraden i Welands verksamhet. Här tillverkar vi även spiraltrappor räcken och annat stålsmide. Plåtbearbetning på legobasis är en betydande del av vår verksamhet och i vår fullutrustade verkstad jobbar vi med laserskärning, bockning, stansning och robotsvetsning. 

Som vår kvalitetschef får du totalansvaret för kvalitetssäkringen av hela vår produktion. Du har mandat att utveckla nya rutiner och metoder som tar vårt förbättringsarbete till nästa nivå. Du leder kvalitetsgruppens arbete och ansvarar för att eventuella reklamationer följs upp med fingertoppskänsla. Det är också du som representerar företaget i kvalitetsrelaterade ärenden i kontakten med kunder, leverantörer och certifieringsorgan. Till din hjälp har du fem medarbetare specialiserade inom mät- och kvalitetsteknik samt administration och du rapporterar direkt till vice VD. 

Vi söker dig som har omfattande erfarenhet av kvalitetsledning i tillverkningsindustrin, med fokus på plåtbearbetning. I ditt arbete är du van att jobba med villkoren i ISO-certifieringarna 9001, 14000 och 3843 samt EN1090. Du är marknadsorienterad och ser den självklara kopplingen mellan hög kvalitet, nöjda kunder och god lönsamhet. Du vet vilka krav som ställs av marknadens stora aktörer. Vi förutsätter att du är väl insatt i teknik och produktionsförhållanden och på ett konstruktivt sätt kan föra dialogen med produktionen och andra berörda avdelningar. Du är en inspirerande och dynamisk ledare som skapar struktur och förankrar nya rutiner. Du kan Office-paketet och är van att jobba i komplexa affärssystem samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

För dig som tycker om att arbeta självständigt, ta initiativ och visa vad du går för är det här ett utmärkt tillfälle att få sätta ett eget avtryck i en entreprenörsdriven organisation. Europas häftigaste verkstad får du på köpet!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/22
Webbplats: https://rattresurs.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148070/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rätt Resurs i GGVV AB
Stationsplan 1
56830  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Idrott och hälsa

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gislaveds Gymnasium är organiserat i fyra sektorer.

Tjänsten kommer i huvudsak att vara förlagd till NEO-sektorn.

Arbetsuppgifter
Undervisning i Idrott och hälsa  och övriga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Lärarutbildning där Idrott och hälsa finns med. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av undervisning i Idrott och hälsa är meriterande. Legitimation i ett annat gymnasieämne är meriterande.

Villkor
Tjänsten är en ferieanställning.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/214
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150032/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Gymnasium, NEO-sektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

test

Vismakoncernen är den ledande leverantören av produkter och tjänster inom programvara, outsourcing, inköp, betalning, butiksdata, IT-projekt, anbud och upphandling. 5.500 anställda förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 500.000 kunder i både privat och offentlig sektor. 2016 uppgick nettoomsättningen till 7.855 miljoner norska kronor. Visma AS är moderbolag i koncernen, som ägs av KKR, HgCapital, Cinven och Vismaledningen.

yryewuyseiuryewiu
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Financial controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/tillsvidare Heltid Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: https://vab.easycruit.com/vacancy/application/1841539/41188?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Visma Spcs AB
Sambandsvägen 5
35194  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.visma.se
  

Platsannons

Socialsekreterare till barnteam

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Arbetsuppgifter
Vi söker en socialsekreterare vars arbetsuppgifter är att arbeta med myndighetsutövning och sociala insatser för barn och deras familjer.

Arbetet handlar om enskilda kontakter, utredningsarbete samt planering och uppföljning av stödinsatser. Vi kan erbjuda utmanande och utvecklande arbetsuppgifter inom ramen för en stark teamskänsla. Tjänsten är organisatoriskt knuten till barnteamet. Arbetet rör barn upp till 11 år. Enheten består av två team samt öppenvårdsinsatser som är placerade på samma plats där enheten leds av två gruppledare samt en enhetschef. Vi tillämpar ett coachande ledarskap och alla har tillgång till handledning. En introduktionsutbildning på 10 dagar ges kring utredningsmetoden BBIC. Vi arbetar tätt tillsammans och väljer ofta att utreda genom att en medhandläggare finns med i ärendena. Regelbundna teammöten och handläggarmöten borgar för ständigt aktuell uppstöttning och vägledning i ärendena. Ärendeaktualiseringen sker genom kontakt med vår mottagningsenhet där tre erfarna handläggare finns. Efter förhandsbedömning överlämnas sedan de ärenden som man beslutar skall utredas vidare till socialsekreterargruppen. Alla tjänster är för närvarande besatta och den aktuella utannonserade tjänsten är en utökning av vår verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker en socionom eller beteendevetare med relevant teoretisk inriktning. På grund av arbetets karaktär av mellanmänskliga möten och byggande av relationer som grund för det sociala arbetet, så kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort krävs.

 


I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 2017/213
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149851/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen - IFO, IFO - Barn/familj
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska natt, Ekbacken

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Arbetsuppgifter
Ge god omvårdnad och service till hyresgästerna på Ekbacken.

Vi arbetar med personcentrad vård och omsorg.Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet med minst godkända kurser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 36,33/36,33. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 2017/211
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149756/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg, ÄÖ Burseryd
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker en CNC-operatör!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren CNC-operatör som kan läsa ritningar och har goda kunskaper i ISO. Kunskaper i Heidenheim och Edgecam är meriterande men inget krav.
Uppdraget startar omgående. Du kommer att arbeta 2-skift.


Din profil
För att passa till den här tjänsten skall du vara noggrann, ordningsam och positiv. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och utan handledning. Du skall tidigare ha arbetat som CNC-operatör och har goda kunskaper inom området. Vi tror även att du är en person som tycker om att samarbeta med andra människor. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta skift. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Intervjuer sker löpande, så sök redan idag på www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2269
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2269
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Vi söker två kantpressare!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för vår kunds räkning två erfarna kantpressare med placering i Markaryd. Tjänsten är förlagd på två skift och startar omgående.

Din profil
Du kommer bli en del av en bransch med korta ledtider och snabba omtag. Därför tror vi att du som söker är positiv, gillar högt tempo och är flexibel. Du skall ha teknisk bakgrund med några års erfarenhet av kantpressning. Du har goda kunskaper inom programmering och ställ i kantpressar, samt kunskap i ritningsläsning och manuell mätning. Truck och traverskort är meriterande. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag via vår hemsida, www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2270
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2270
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Vi söker en CNC-operatör!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en erfaren CNC-operatör som kommer att arbeta med skärande bearbetning. I dina arbetsuppgifter kommer du även att läsa ritningar.
Uppdraget startar omgående. Du kommer att arbeta 2-skift.


Din profil
Vi söker nu dig som har en CNC-utbildning och som har något års arbetslivserfarenhet inom området. Du skall även ha goda kunskaper i ritningsläsning samt kunna mäta och kontrollera ditt arbete. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av skärande bearbetning. Vi tror att du som söker är en person som tycker om att samarbeta med andra människor. Vidare är du noggrann, ordningsam och har en positiv inställning. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och utan handledning. Vi ser gärna att du har arbetat med MAZAK-maskiner eller något motsvarande. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta skift. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Kunskaper i Heidenheim och Edgecam är meriterande men inget krav.

Intervjuer sker löpande, så sök redan idag på www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2282
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2282
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Vi söker nu en Förste städare till Hotell Nissastigen

Verksamhetsbeskrivning:
Hotell Nissastigen ligger på Stortorget i centrala Gislaved. I kommunen finns det mängder av aktiviteter och utflyktsmål. Vintertid kommer busslaster med alpinlystna turister till Hestra och Isaberg medan sommaren lockar turister till bl.a. Store Mosse, möbelriket + mycket annat. När shoppingsuget blir stort erbjuder Gislaved butiker för alla smaker.Vi som driver Hotell Nissastigen och Restaurang Ströget är ett par glada smålänningar som tycker att mat, dryck, nöjen och människor är fantastiskt roligt!
Vår policy är att framstå som det personliga Stadshotellet där man skall trivas som kund. Oavsett om det handlar om boende, konferenser, events eller besök i vår restaurang. Vi vill ge den service våra kunder förtjänar, nämligen den allra bästa.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en förste städare, vilket betyder att du måste kunna ta ansvar och ha huvudet på skaft.
I arbetsuppgifterna ingår städning utav hotellrum, restaurang och lokalstäd. Jobbet är dagtid & varannan helg samt natt vid vissa evenemang (3-4 ggr om året).
Egenskaper som krävs är stort ansvarstagande, att du är snabb, flexibel, har öga för detaljer och god samarbetsförmåga. Som förste städare jobbar du nära receptionschefen och planerar dagens arbete, beställer tvätt, följer upp rutiner
och rapporterar brister till vaktmästeri och husfru. Meriterande är om du har tidigare arbetserfarenhet från hotellstäd eller liknande verksamhet samt utbildningar inom miljöstäd, ergonomi och rengöringsprodukter.
Du ska behärska Svenska eller Engelska i tal och skrift samt ha grundläggande kunskap i data och Ipad.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänstgöringsgrad: 100% Tills vidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nissastigens Hotell och Konferens AB

33225  GISLAVED 
Hemsida: http://www.hotellnissastigen.se
  

Platsannons

Fysioterapeut till rehabenheten

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Rehabenheten i kommunen består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, sjukgymnastbiträde och hjälpmedels- och servicetekniker.

Vi arbetar med rehabiliterande insatser för personer bosatta i kommunens särskilda boenden och till personer i eget boende som har behov av rehabiliterande insatser i hemmet. Vi ger stöd och handledning till personal, vårdtagare och anhöriga.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och vidareutveckla rehabiliteringsenheten nu när en sjukgymnast har tackat ja till en annan tjänst.Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig ett stimulerande och varierande arbete inom kommunens rehabenhet. På enheten arbetar idag sjukgymnaster, arbetsterapeuter, hjälpmedelstekniker och rehabassistent. Vi arbetar individuellt och i team med insatser i hemsjukvård och i kommunens särskilda boenden.

Arbetet innebär att du kommer att träffa människor som har olika rehabiliteringsbehov. Utifrån fysioterapeutens kompetensområde ansvarar du för funktionsbedömning och rehabilitering av den enskilde patienten. Du ska även ha i åtanke dennes hemmiljö och fortsatta rehabiliteringsbehov. Du initierar behandling, träning och hjälpmedelsutprovning som utvecklar, rehabiliterar och bibehåller funktionsförmågan.

Arbetet innebär också att ge handledning och stöd till enskild patient, närstående och personal i ett rehabiliterande förhållningssätt för att upprätthålla hälsa. Det är ett självständigt arbete där du själv lägger upp din tid, planerar och genomför insatser.Kvalifikationer 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är positiv, ansvarsfull, flexibel och har lätt för att samarbeta. Legitimerad fysioterapeut. Gärna med erfarenhet. God förmåga att arbeta såväl självständigt som i team samt kunna sätta in ditt arbete i ett större sammanhang.

Som person är du stabil och flexibel samt har förmåga att skapa ett positivt klimat och förmedla trygghet. Du är lyhörd och empatisk samt har lätt för att samverka. Att sätta behov och intresse hos de vi är till för i centrum och ta ett aktivt ansvar för att utveckla verksamheten ser vi som en självklar del i ditt arbete. Samverka över gränser, ta tillvara varandras kompetenser samt respektera varandras åsikter, roller och funktioner.Villkor
Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde snarast. Körkort erfordras.
I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: snarast tillsvidareanställningenligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens: 2017/208
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149629/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg, Rehabenheten
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SRB söker butiksmedarbetare till semestervikariat i Gislaved

Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som medarbetare hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med varuplock ca 15 timmar per vecka under v. 27-30 i Gislaved med utbildning under veckan innan. Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen innebära fler timmar framöver. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete, sommarjobb

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 500 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid20%-40%Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://www.webforum.com/form/srbgruppen/form.asp?sid=281709652
Epostadress:
Övrigt: Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SRB Gruppen AB /Linköping
Ågatan 39
58222  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.srbgruppen.se
  
Platsannons

Sliptekniker sökes

Om företaget
För vår kunds räkning söker vi nu en duktig sliptekniker.
För rätt person är chanserna mycket goda att bli övertagen av kund

Arbetsuppgifter
All förekommande hantering av verktyg (klingor, bandsågsblad och huggstål) i huvudsak riktning och slipning. Förebyggande, samt akut avhjälpande underhåll.

Formell kompetens
Erfarenhet av underhållsarbete
Vana att svetsa med migsvets
Erfarenhet av att arbeta i affärssystem med industridatorer för att styra maskiner
Gymnasieutbildning med teknisk inriktning

Personliga egenskaper
Serviceinriktad - Vara tillmötesgående, hålla överenskommelser. Visa förståelse och empati för andra. Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar
Stresstålig - Behåller stabil prestation i stressiga situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv och fokuserar på rätt saker.
Initiativtagande - Förmåga att ta egna initiativ. Självgående. Sätter igång aktiviteter och uppnår resultat
Problemlösningsförmåga - Arbetar bra med komplexa frågor. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.
Pålitlig - Håller vad man lovar, slutför arbetsuppgifter
Målmedveten – Strävar efter att uppnå uppsatta mål och/eller kvalitetsstandarder

B Körkort krävs

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Gislaved

Tillträdesdag
Omgående

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Slipverktygsoperatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: 18631
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18631
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Jönköping
Lernia Bemanning AB
55303  Jönköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Maskinbyggare/Konstruktör Gislaved Folie AB

Gillar du stora maskiner? Det finns bara ett fåtal företag i världen som tillverkar plastfolie genom kalandrering – Gislaved Folie är ett av dem.

Hos oss får du delta i utvecklingen av en unik maskinpark. 

Gislaved Folie är en ledande leverantör av mjuka och halvstyva plastfolier, huvudsakligen av PVC. Våra plastfolier ger dekorativa ytskikt med hög funktionalitet, anpassade till den färdiga produktens användningsområde och miljö. Vi utvecklar både kundanpassade lösningar och egna standardkollektioner. 

Du bidrar till en optimerad och effektiviserad produktion, fokus på kvalitet och kundtillfredsställelse. I dina uppgifter ingår daglig problemlösning i produktionen och långsiktigt förbättringsarbete. Du är delaktig i – eller leder – olika produktionstekniska projekt och är en kraft vid inköp eller ombyggnad av produktionsutrustning. Du ingår i vår teknikgrupp och rapporterar direkt till produktionschefen. Du ansvarar för de externa kontakterna med våra leverantörer inom ramarna för ditt uppdrag/inom teknikområdet. I ditt uppdrag ingår att säkerställa nödvändig dokumentation kring underhåll och inköp samt att ta fram relevanta underlag och kalkyler för investeringar i samarbete med resten av teknikgruppen. 

Vi söker dig som har talang för innovativ utveckling och problemlösning. Du är kreatör, konstruktör och maskinbyggare med förståelse för flödena i processindustrin. Men du är också administratör med kompetensen att utforma nödvändiga underlag. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med produktion och mekanik i en processindustri och har kunskaper inom pneumatik, hydraulik samt el och automation. Du kan konstruera maskindelar och layouter i AutoCad Inventor. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du en initiativrik och målinriktad lagspelare som är van att initiera förbättringar, driva och slutföra projekt. Du har lätt för att samarbeta med kollegor i olika utvecklingsfrågor och är van att jobba i grupp. 

Hos oss kan du se fram emot ett komplext och utvecklande arbete i en mycket specialiserad industriell miljö. En erfarenhet som du inte kan få någon annanstans i Sverige!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/14
Webbplats: https://rattresurs.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:139962/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rätt Resurs i GGVV AB
Stationsplan 1
56830  Skillingaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Robotsvetsare sökes!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Vi söker nu robotsvetsare till vår kund i Tranemo kommun!
 
Arbetsuppgifter
Tjänsten är riktad mot robotsvetsning med manuell efterbearbetning. Arbetstiden är förlagt till 2-skift. 
 
Bakgrund och personliga egenskaper
Du som söker har erfarenhet av svetsning och har arbetat som svetsare/robotsvetsare tidigare, vilket gör att du har goda kunskaper i manuell svetsning. Vi tror att du har ett gediget tekniskt intresse med en bakgrund inom industrin, antingen via erfarenhet eller relevant utbildning. Du är en kvalitetsmedveten person som vill få chansen att utvecklas i ett växande företag. Då arbetet är förlagt till skifttid, och det inte går att ta sig till kunden med kollektivtrafik, är körkort och tillgång till bil ett krav.
 
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Lönen regleras i enlighet med bemanningsavtalet.
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Robotsvetsare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=89958&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Miljöchef till Gislaveds kommun

Företagspresentation:

I Gislaveds kommun arbetar fler än 2500 personer och vi är kommunens största arbetsgivare. Vi arbetar med allt från skola och omsorg till parker, kultur, turism, information, återvinning och mycket mer. Hos oss finner du en härlig natur, åtta tätorter och en levande landsbygd. Gislaveds kommun kännetecknas av att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare som präglas av samverkan, hög kompetens och nöjda medarbetare.

Nu söker Gislaveds kommun en Miljöchef.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som miljöchef i en politiskt styrd organisation får du verka över ett brett verksamhetsområde. Tillsammans med skickliga medarbetare utvecklar ni miljöarbetet i kommunen. Ni arbetar fram underlag inför beslut.

Som chef ansvarar du för att det finns rätt kompetens på plats. Du har personalansvar för tio personer. Du har fullt ekonomiskt och verksamhetsansvar för avdelningen. 20 % av tjänsten utgörs också av förändringsarbete för hela bygg- och miljöförvaltningen. Detta arbete handlar om att uppmärksamma behov av vilka förbättringar som krävs.

Din profil:

Du har en högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskydd eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har ledar-/chefserfarenhet och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Myndighetsutövning inom miljö och hälsoskydd är meriterande. Vidare vill vi att du behärskar svenska i tal och skrift samt har god datavana.

Vårt ledarskapstänk utgår från tydligt och kommunikativt ledarskap där vi förväntar oss att du som chef är trygg i dig själv, kan skapa delaktighet och få dina medarbetare att växa genom att ta tillvara på deras idéer och kompetens. Du är resultatinriktad och sätter upp tydliga mål och säkerställer att dina medarbetare har kunskaper och verktyg som behövs för att uppnå dem. Att vara modig och ha förmågan att se verksamheten i ett helhetsperspektiv är egenskaper vi vill se hos alla våra ledare. Vidare tror vi att du är bra på att kommunicera och har en förmåga att tänka strategiskt med ett brett perspektiv. Våra medborgare är viktiga för oss och som chef behöver du arbeta för en kultur som sätter medborgarna i fokus och skapar förtroende för såväl medborgare som andra samarbetspartners.

Vår värdegrund är Öppenhet, Respekt och Professionalitet och beskriver vårt förhållningssätt i mötet med våra kunder, kommuninvånare och brukare.

Vi fäster stor vikt på att du har rätt personlighet för tjänsten.

Vi en ev intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som:

Kommunikation, problemlösning, samarbete, resultatorientering, initiativtagande och relationsorientering.

Ansök redan idag!:

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Miljöchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten på heltid Tjänsten är en tillsvidareanställningArbetsgivaren erbjuder fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=4799
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Ma/NO/Tk för åk 7 - 9 på Lundåkerskolan i Gislaved

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Lundåkerskolan är en skolan med cirka 400 elever och är den största högstadieskolan i kommunen.

Alla elever och personal är utrustade med lärplatta och personalen får fortlöpande utbildning inom området. I nära anslutning till skolan finns is-, idrott- och simhall. Skolan har ett eget skolbiliotek men även nära till kommunbiblioteket. På skolan finns en stor Konsertsal där hela skolan samlas vid skolavslutningar och andra tillfällen.

Pedagogerna sitter tillsammans i ämnesarbetsrum vilket gör det lättare att samarbeta.

Vi söker dig som har rätt utbildning och kompetens med vilja att utvecklas i din profession. Lundåkerskolan kanske kan vara en plats för dig att realisera detta på.

Arbetsuppgifter
Undervisning och resultatuppföljning, samplanering, utvecklingsarbete och klassföreståndarskap.

Kvalifikationer
Grundskolelärarexamen i Ma/NO/Tk för åk 7 - 9.

Villkor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tar alltid referenser.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 2017/206
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149394/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Lundåkers skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i SO för åk 7 - 9 på Lundåkerskolan i Gislaved

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Lundåkerskolan är en skolan med cirka 400 elever och är den största högstadieskolan i kommunen.

Alla elever och personal är utrustade med lärplatta och personalen får fortlöpande utbildning inom området. I nära anslutning till skolan finns is-, idrott- och simhall. Skolan har ett eget skolbiliotek men även nära till kommunbiblioteket. På skolan finns en stor Konsertsal där hela skolan samlas vid skolavslutningar och andra tillfällen.

Pedagogerna sitter tillsammans i ämnesarbetsrum vilket gör det lättare att samarbeta.

Vi söker dig som har rätt utbildning och kompetens med vilja att utvecklas i din profession. Lundåkerskolan kanske kan vara en plats för dig att realisera detta på.

Arbetsuppgifter
Undervisning och resultatuppföljning, samplanering, utvecklingsarbete och klassföreståndarskap.

Kvalifikationer
Grundskolelärarexamen i SO för åk 7 - 9.

Villkor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tar alltid referenser.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: 2017/205
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149391/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Lundåkers skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarie Återvinningscentral

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Vi söker 3 semestervikarier till våra återvinningsanläggningar.

Arbetet är heltid och schemalagd under dagtid måndag-lördag.
1 under perioden 19 juni - 20 augusti
1 under perioden 19 juni - 6 augusti
1 under perioden 3 juli - 6 augusti

Dina arbetsuppgifter kommer vara
- Hjälpa avfallslämnare med sortering av avfall och material
- Hjälpa till med skötsel och underhåll av och runt kommunens avfallsanläggningar

Kvalifikationer
Du ha gymnasial utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi tror att du:

- vill ta ansvar
- har lätt för att "ta folk"
- är flexibel
- tycker om ordning och reda
Ingen erfarenhet krävs

Villkor
Du måste ha fyllt 18 och det är en fördel om du har B-körkort
Du ska ha god förmåga att kommunicera muntligt på svenskaI Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Tjänst 1 omfattar 9 veckor, tjänst 2 omfattar 7 veckor, tjänst 3 omfattar 5 veckor. Tillträde: 2017-06-19 resp 2017-07-03 SommarjobbMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/204
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149325/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tekniska förvaltningen, Tekniska - Renhållning
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Vår organisation arbetar samordnande och spänner över flera skolformer såsom grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildningen.

Målgruppen är nyanlända ungdomar i åldern 16-24 år.

Elevens individuella studieplan blir bärande för individens väg mot utbildning och/eller arbete.

Den designas och omarbetas utifrån förändringar under studiernas gång. Uppdraget är att vägledande stötta eleven och tillsammans med denna utveckla den individuella studieplanen.

Arbetsuppgifter
Ansvara för studie- och yrkesvägledning och samhällsinformation för nyanlända ungdomar i åldern 16-24 år.

Tjänsten innebär att samverka med gymnasiets Introduktionsprogram - språkintroduktion och Vuxenutbildningen för att individen ska finna kortaste och bästa vägen vidare till något annat program i gymnasieskolan eller annan utbildning och/eller arbete.

I ditt uppdrag kommer det bl. a att ingå:

– Professionella vägledningssamtal enskilt och i grupp

– Samverka med övriga i elevhälsan

– Samverka med utbildningsanordnare

– Individuell studieplanering

- Samverka med olika aktörer runt ungdomarna, t.ex. vårdnadshavare, god man, Arbetsförmedlingen, kommunens arbetsmarknadsorganisation och näringslivet.

Du kommer att arbeta med studie- och yrkesvägledning utifrån skollagen och rådande styrdokument.

Kvalifikationer
Examen som studie- och yrkesvägledare. Gärna med erfarenhet av arbete med nyanlända elever och elever inom gymnasieskola eller vuxenutbildning. Du har god samarbetsförmåga, är strukturerad och stabil som person och ser brett på hela verksamheten. Vi ser gärna att du har ett öppet förhållningssätt och kan se olika spännande framtidsmöjligheter tillsammans med eleverna. Du har lätt för att bemöta andra personer. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett genuint intresse för människor med olika bakgrund och från olika kulturer.

Tjänsten är tillsvidareanställning, semestertjänst på 100 % med tillträde 10 augusti eller efter överenskommelse.

 
I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/203
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149322/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium, Vuxensektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
I Gislaveds kommun har vi en gemensam SYV organisation.

Vi är placerade på olika skolor och har en gemensam chef. I SYV organisationen ingår det 6 personer och vi har ett bra och nära samarbete med gemensamma möten 1 gång i månaden.

I kommunen har vi en fastställd plan för hur all personal på skolorna ska arbeta aktivt för att våra elever ska få ett bättre beslutsunderlag för kommande studie- och yrkesval.

Arbetsuppgifter
Du kommer till 75 % att arbeta som studie och yrkesvägledare på Åsenskolan som är en 7-9 skola. Du kommer på 25 % ha ett speciellt ansvar för att jobba med studie- och yrkesvägledning i de lägre åldrarna (åk 4-6). I det ansvaret ligger även att stötta övriga studie- och yrkesvägledare och lärare på grundskolorna i deras arbete med studie- och yrkesvägledning i de lägre åldrarna.

Inom ramen för ditt uppdrag kommer du arbeta med ungdomar som går på grundskolan och förbereda dem inför övergång till arbetslivet eller fortsatta studier. Ditt uppdrag blir att bygga upp en god valkompetens hos eleverna. I ditt uppdrag kommer det bl. a att ingå: - Professionella vägledningssamtal enskilt och i grupp - Information i klass och till vårdnadshavare. - Samverka med övriga i elevhälsan - Samverkan med utbildningsanordnare - Samverkan med Näringslivet Du kommer att arbeta med studie- och yrkesvägledning utifrån skollagen och rådande styrdokument.

Kvalifikationer
Ett krav är att du har en SYV-examen för att kunna anställas tillsvidare.

Du har god samarbetsförmåga är strukturerad och stabil som person och ser brett på hela verksamheten. Vi ser gärna att du har ett öppet förhållningssätt och kan se olika spännande framtidsmöjligheter tillsammans med eleverna. Du har lätt för att bemöta andra personer och en vilja att ha kontakt med elever, föräldrar och kollegor. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett genuint intresse för människor med olika bakgrund och från olika kulturer.

Villkor
Tjänsten är tillsvidareanställning, semestertjänst på 100% med tillträde 1 augusti eller efter överenskommelse. 
I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-01 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/202
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149320/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Delgivningsman till Gislaved

Tjänsten som delgivningsman innebär att delge olika juridiska dokument till privatpersoner samt företag. Du arbetar på egen hand och behöver ha en god förmåga att arbeta självständigt.
Arbetet utförs främst kvällar och helger då de sökta lättast nås. Varierat arbetstid beroende på antal ärenden som erhålles. Som person bör du vara lugn, stabil, ha stort tålamod och integritet. Vi önskar att du har god lokalkännedom.
Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, då dokumentation förekommer i arbetet.


Vår verksamhet kan ha en stor inverkan på människors liv och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Det är meriterande om du har erfarenhet av en yrkesroll där mötet med människor är centralt.

Som person bör du vara lugn, stabil, ha stort tålamod och integritet. Vi önskar att du har god lokalkännedom.
Du ska behärska svenska språket i tal och skrift, då dokumentation förekommer i arbetet.

Aktiv Delgivning startades 1996 och har idag ca 130 delgivningsmän i hela Sverige Vi delger alla typer av ärenden. Vårt motto är snabbt, säkert med kvalité. Bland våra kunder finns exempelvis fastighetsägare, inkassobolag, elbolag och advokatbyråer.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Delgivningsman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Betalning sker månadsvis efter presterat resultat. Inga volymer kan garanteras, arbetsmängden är beroende på hur mycket ärenden vi får in.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@aktivdelgivning.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AKTIV DELGIVNING GBG AB
ERIKSBERGSTORGET 11
41764  GÖTEBORG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Plant Manager - Sweden and Norway

Som Plant Manager är ditt övergripande uppdrag att driva och utveckla produktionen genom tydligt och närvarande ledarskap. Du ansvarar för att säkerställa att processer och rutiner är optimerade, att ett aktivt förbättrings- och rationaliseringsarbete bedrivs inom tillverkningsflödet samt att koncernens målsättningar inom säkerhet, kvalitet, leverans samt produktivitet uppfylls. Utöver det direkta produktionsansvaret i Gislaved ansvarar du även för fabrikerna i Mönsterås och Norge. Organisationen i Gislaved består av ca 160 medarbetare, Mönsterås ca 25 st samt Norge ca 40 medarbetare, totalt ca 225 medarbetare, och du har direkt personalansvar för 7 underställda chefer.

Du ansvarar för Operation organisationen i Sverige och Norge, ingår i en matrisorganisation på koncernnivå samt rapporterar till koncernens Operation Director.


Du har flera års ledarerfarenhet av liknande chefsuppdrag inom tillverkande industri med en storlek på ca 100–150 personer. Du har god erfarenhet av att arbeta med Lean och målstyrning/uppdragsledning samt att implementera detta i en större organisation. Du har god insikt och övergripande kunskap inom kvalitet, underhåll, produktionsteknik, logistik och supply chain. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i en större organisation med tillhörande rapportering och matrisorganisation.

Som person är du lösningsorienterad med förmåga att driva, motivera och utveckla verksamheten både vad gäller teknik och kompetens hos medarbetarna. Genom ditt ledarskap skapar du trygghet samt engagerar och entusiasmerar dina medarbetare för att uppnå gemensamma mål. Du har ett intresse för ledarskap samt teknik och är van vid förändringsarbete, både på strategisk och operativ nivå. För att lyckas i rollen krävs att du är initiativrik, självgående och har blick för helhet och sammanhang.

Utbildningsmässigt har du förmodligen en högskoleutbildning eller annan relevant utbildning kompletterad med väsentlig arbetslivserfarenhet. Du har relevanta IT-kunskaper och behärskar Office-paketet. Eftersom vi ingår i en internationell koncern utgår vi ifrån att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.


Recticel is an international industrial group specialising in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions which contribute to our daily comfort. It develops, produces and commercialises these solutions to offer an extensive range of value-adding industrial and domestic applications through four distinct business lines: Flexible Foams, Bedding, Insulation and Automotive.

Recticel is active in 27 countries and has a workforce of about 7,600 worldwide (including joint ventures). Its consolidated sales turnover reached EUR 1.33 billion in 2015. Recticel is listed on Nyse-Euronext stock exchange. To learn more: visit www.recticel.com.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Platschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats: http://www.finnvedenexecutive.se
Epostadress:
Övrigt: I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Finnveden Executive. För ytterligare information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Martin Dambergs tfn +46 72 206 20 84. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se
Arbetsplats: 
Adress: Finnveden Executive AB
Östra Storgatan 8
55321  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.finnvedenexecutive.se
  
Platsannons

Junior Säljare till EVRY i Anderstorp

Är du en driven relationsbyggare som vill arbeta med försäljning inom IT-infrastruktur?

Dina arbetsuppgifter
Som säljare på EVRY kommer du att arbeta ute på fält hos kunder, du kommer att utgå från Jönköping/Anderstorp men du kommer att vara ute flertalet dagar i veckan.

Målet med försäljningen är att genom innovation och digitalisering hjälpa kunder att minska och riskminimera IT-relaterade problem genom att leverera förslag på tekniska lösningar och infrastruktur utifrån kundens behov. Har du drivet och viljan att vara med på denna resa?

Du kommer under din första tid som säljare på EVRY att få en introduktion samt en mentor som finns med som stöd under processens gång. De kunder du kommer att bearbeta är både befintliga och nya. I din roll ingår möten med kunder där du presenterar EVRY och möter kundens behov och hittar lämpliga lösningar, ofta tillsammans med en erfaren konsult. Vidare kommer du att göra offerter och övrigt underlag som krävs (färdigt underlag finns att tillgå). Uppföljning efter leverans och underhåll är även andra viktiga arbetsuppgifter som du ansvarar för.

Om företaget
EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund. Genom att förstå våra kunders vardag säkerställer vi att processerna är effektiva. Samspelet mellan verksamhetsutveckling och IT-lösningar skall skapa nytta för den egna organisationen. Genom våra erfarenheter och nära arbetssätt säkerställer vi att våra kunder får den lösning som verkligen behövs.

Våra 10 000 anställda är utspridda på 50 kontor i Norden. Varje kontor har friheten att skapa lösningar anpassade för kunden, samtidigt som våra medarbetare kan nyttja hela den expertis vår organisation besitter.
Vårt mål är att bli Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi kommer inte att nöja oss med att vara största IT-tjänsteföretaget, vi ska också vara det bästa. Därför kommer vi i framtiden arbeta ännu närmare våra kunder. Teknik är inte bara data, det är en del av människors liv. Vi arbetar varje dag för att göra det vår vision säger: Embrace infinite opportunities.

Din profil
Skallkrav:
Högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi
Förståelse och intresse för IT/Teknik
Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Körkort B

Meriterande:
Erfarenhet inom B2B försäljning alternativt jobbat extra inom sälj
Förståelse för IT-infrastruktur (Office-paketet, hårdvara, nätverk, mailservrar etc.)
Gått någon Säljutbildning

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för IT/Teknik och sälj, du är en tävlingsinriktad person som drivs av att göra affärer.
Vidare är du en nyfiken person som vill lära dig om yrket och verksamheten, du är affärsmannamässig och redo att utvecklas inom den här branschen.


Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: omgående(vi tar hänsyn till eventuell uppsägningstid)
Arbetstid: Heltid, dagtid
Område: Småland och Södra Östergötland (Poolbil finns att tillgå)
Placeringsort: Anderstorp
Lön: månadslön enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Missa inte chansen, sökt tjänsten idag!
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 11367
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11367
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Borgmästargränd 1 D
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  

Platsannons

AQ söker materialhanterare!

Materialhanterare!:

Har du erfarenhet av materialhantering? Då är det här ett jobb för dig!

Har du erfarenhet av materialhantering och/eller truckkörning? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Junic söker nu materialhanterare för längre uppdrag hos AQ. Du kommer att arbeta med att hantera flödet av produktionsmaterial, där både materialhantering och truckkörning ingår.

Vi söker dig som:

- Har gymnasial utbildning inom handel, industri, teknik eller liknande
- Har truckkort
- God datavana
- Är stresstålig och serviceinriktad
- God svenska i både tal och skrift

Personliga egenskaper
Viktigt för oss är att du som söker har en mycket god samarbetsförmåga och en attityd till arbetet som genomsyras av lojalitet, samt en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du bidrar positivt till arbetsgruppens dynamik.

Urval sker löpande och därför rekommenderar vi att du söker tjänsten redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid med chans till tillsvidareanställningEnligt GFL
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://cv.junic.se/cv_junic/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=281
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Junic AB
Baldersvägen 39 B
33235  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

AQ söker maskinställare!

Ställare:

Nu söker vi en ställare med gedigen erfarenhet inom plastindustrin som innebär byte av formverktyg samt optimera och finjustera igångkörningen av produkter, packning, mätning och övervakning av maskiner. Det är meriterande om du har ett brinnande tekniskt intresse.

Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga och arbetsmoral.

God svenska i både tal och skrift är ett krav.

Arbetet gäller 2-skift! Kan bli aktuellt med nattskift.

Urval sker löpande och därför rekommenderar vi att du söker tjänsten redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Maskinställare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid med chans till tillsvidareanställningEnligt GFL
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://cv.junic.se/cv_junic/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=279
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Junic AB
Baldersvägen 39 B
33235  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

AQ söker maskinoperatör!

AQ söker maskinoperatör:

Som operatör kommer du att arbeta med att övervaka, och köra formsprutningsmaskiner, där du ansvarar för flera styrda maskiner åt gången.

Arbetet kring maskinerna kan medföra en del tunga lyft och stundtals kräva ett

högt tempo, så vi tror att detta är ett jobb för dig som har en god fysisk och

uppskattar när det händer mycket omkring dig.

Meriterande är om du har erfarenhet eller om du är allmänt händig.

Som person vill vi att du är

- Ansvarstagande

- Målinriktad

- Ordningsam och har en god samarbetsförmåga

- Flexibel

- God svenska i både tal och skrift.

Urval sker löpande och därför rekommenderar vi att du söker tjänsten redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Plastmaskinoperatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstidsanställning med chans till tillsvidareEnligt GFL
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://cv.junic.se/cv_junic/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=280
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Junic AB
Baldersvägen 39 B
33235  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare i förskoleklass på Töråsskolan

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Arbetsuppgifter
Du kommer vara en del i ett arbetslag i årkurserna F -6.

Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som arbetskamrater. Du är väl insatt i styrdokument och planerar din undervisning utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan.

80 % i förskoleklass samt 20 % på fritidshem

Kvalifikationer:

Förskollärarbehörighet. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt vara stresstålig och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vänligen tag med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret om du blir kallad till intervju. Ingen anställning kan göras utan uppvisande av utdraget.

Villkor

Tillsvidaretjänst förutsätter förskollärarlegitimation.

Urval sker löpande.Välkommen med din ansökan! 


I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-10 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: 2017/200
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149070/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder,
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare/ förskollärare/ stödresurs på Ekenskolan

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Ekenskolan är en skola med ca 300 elever.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som stödpedagog integrerat i klass 1 eller klass 4-5 med nära samarbete med pedagogerna i klassen och tillsammans med övrig personal i arbetslaget driva och utveckla verksamheten utifrån målen i läroplanen och i allmänna råd. Du bör vara flexibel och ha god förmåga att samverka inom hela verksamheten. Erfarenhet av elever med särskilda behov är önskvärt.Kvalifikationer
Grundskollärarexamen/ förskollärarexamen eller liknande

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning gäller vid legitimationI Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-07 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/199
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149066/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Ekens skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikariat som Administrativ assistent till Enheten för bistånd och stöd

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Du kommer att ingå i assistentgruppen på Enheten för bistånd och stöd, som omfattas av administrativa assistenter och avgiftshandläggare som även är samordnare för gruppen.

Detta är ett vikariat under perioden 170801-180131. Det kan eventuellt bli förlängning.Arbetsuppgifter
Du ska ansvara för en del av funktionshinderverksamhetens administration och bistå dessa chefer. Du kommer bland annat att handleda och utbilda personal i olika rapporteringssystem, vara personalredogörare, göra debiteringar samt hantera fakturor.Kvalifikationer
Utbildning på minst gymnasienivå inom ämnen som företagsekonomi, organisation, datorkunskap och andra administrativa områden, gärna högskola. Kunskaper inom arbetsrätt och kommunala avtal. Vidare ställs krav på att du tar initiativ och kan vara självgående/kreativ i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Övrigt
Varmt välkommen med din ansökan om att bli medarbetare på Enheten för bistånd och stöd. Då enheten arbetar för en jämn könsfördelning är alla oavsett kön välkomna att söka. Enheten är en härlig arbetsplats, som enligt senaste medarbetarenkäten upplevs som en av de bästa arbetsplatserna i Gislaveds kommun. Enheten har både kvinnliga och manliga medarbetare i varierande åldrar, som har stor arbetsglädje, kreativitet, empatisk förmåga, lojalitet samt med brukarperspektiv i centrum.I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-01 eller efter överenskommelse Visstidsanställning till 2018-01-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2017/201
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149192/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Funktionshinder och stöd, Enhet för bistånd och stöd
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Billackerare till Gislaved

Smålandsstenars Billackering driver en modern lackeringsverkstad som lackerar personbilar, bussar, lastvagnar och husbilar. I vår plastreparations avdelning reparerar vi stötfångare, spoilers, strålkastare mm. Vi kan mixa fram valfri kulör i billack och dessutom har vi övriga lackmaterial till försäljning.

Vi söker för omgående anställning billackerare för att arbeta med slipning, maskering och färdigställande av bilar.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbete men för rätt person med ett stort bilintresse kan vi även utbilda internt.

Vi arbetar i moderna, miljöriktiga lokaler med den senaste tekniken och använder oss av Glasurit lackmaterial.

För att trivas bör du vara en person som är serviceinriktad, noggrann och fokuserad.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Fordonslackerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställningKollektivavtal finns
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tobias@smbillackering.se
Övrigt: Vi ser fram emot din ansökan senast 19/5. För att veta mer om jobbet kontakta Tobias Andersson 070-584 66 80 Ansök: tobias@smbillackering.se
Arbetsplats: 
Adress: Smålandsstenars Billackering AB
N. Nissastigen 16
33331  SMÅLANDSSTENAR 
Hemsida: www.smbillackering.se
  

Platsannons

Omvårdnadspersonal, vård- och omsorgsboende, sommarvikariat (A632623)

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Vill du arbeta i en stimulerande miljö och göra skillnad - då erbjuder vi dig ett jobb inom äldreomsorgen.

Vi söker omvårdnadspersonal till Gislaved kommuns vård- och omsorgsboende. Dag/kväll eller nattjänstgöring, helg ingår.


Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och arbeta efter uppsatta mål.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har gått omvårdnadsprogrammet eller har erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ingen erfarenhet krävs.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 184
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Schema Sommarjobb-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 2017/7
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:132986/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kockar till äldreomsorgen, sommarvikariat (A632835)

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Vill du arbeta i en stimulerande miljö och göra skillnad - då erbjuder vi dig ett jobb inom äldreomsorgen.

Vi söker dig som är en engagerad och ansvarstagande kock som vill vara med och göra måltiderna till en av dagens höjdpunkter för våra gäster. Vi tillagar mat till våra boenden och hemtjänsten. Helgtjänstgöring ingår.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har utbildning inom storkök eller erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.


Ingen erfarenhet krävs.

Villkor
Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 18
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Schema Sommarjobb-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 2017/13
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:133185/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Omvårdnadspersonal, hemtjänst, sommarvikariat (A632712)

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Vill du arbeta i en stimulerande miljö och göra skillnad - då erbjuder vi dig ett jobb inom äldreomsorgen.

Vi söker omvårdnadspersonal som kan arbeta i hemtjänsten. Dag/kväll eller nattjänstgöring, helg ingår. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel, ha god samarbetsförmåga och arbeta efter uppsatta mål.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har gått omvårdnadsprogrammet eller har erfarenhet av liknande arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort meriterande.

Ingen erfarenhet krävs.

Rekrytering sker fortlöpande, skicka in din ansökan så snart som möjligt.I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Schema Sommarjobb-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 2017/11
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:133111/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och omsorg, Hemtjänst team 1
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagermedarbetare till GGVV regionen

Vi söker nu dig som trivs med lagerarbete.
Våra kunder i regionen har behov av fler medarbetare.

Då vi letar efter rätt person till rätt företag så vet vi inte exakt vart i regionen du blir placerad. Mycket hänger på vem du är och vilken kompetens du har.

Beroende på vilken arbetsplats som är aktuell för dig kan arbetsuppgifterna variera.
Exempel; truckkörning, in och utlastning, tunga lyft, plock och pack mm

Orterna som är aktuella i dagsläget är;
Gislaved
Smålandsstenar
Gnosjö
Hillerstorp
Skillingaryd
Vaggeryd
Värnamo

Urval sker löpande så är du intresserad av lagerarbete hör du av dig till oss snarast.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 4217
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4217
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Undersköterska

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Hagagården är ett särskilt boende för personer med demenssjukdom.

Det finns 24 lägenheter för permanent boende samt en korttidsplats. Vi erbjuder även dagverksamhet för personer med demenssjukdom.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är att ge god omvårdnad och omsorg och se till att hyresgästerna upplever meningsfullhet i sin vardag. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där individens behov står i fokus. Du arbetar på Hagagården men en viss del av tjänsten är placerad som resurspass på ett begränsat antal arbetsplatser inom Gislaveds kommun.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet med minst godkänt eller annan utbildning som av arbetsgivaren prövas likvärdigt. Önskvärt med högskoleutbildning i psykogeriatrik 10 hp. Du ska vara flexibel, ha en god arbetsförmåga och arbeta efter uppsatta mål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: En tjänst 2017-09-03. Övriga enligt överrenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/197
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148843/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg, ÄÖ Hagagården
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sydvästen - Grundskollärare/Förskollärare i förskoleklass och åk 1, 2 st

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Tjänsterna avser placering i förskoleklass och åk 1 på Bureskolan i Burseryd eller på Klockargårdsskolan i Broaryd.

Du som söker denna tjänst hos oss har erfarenhet av arbete i förskoleklass och/eller i grundskolan. Du kommer att vara en del i ett arbetslag och ska tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har en god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din verksamhet utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i arbetet med eleverna. I Gislaveds kommun använder vi lärplattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten avser arbete i Förskoleklass, åk 1 och ev en liten del på fritidshem.

Kvalifikationer
Förskollärare - gärna med behörighet i grundskolan eller

Grundskollärare åk 1-3

Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt vara stresstålig och lyhörd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Förskollärarlegitimation/Lärarlegitimation.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 %. Tillträde: 170810 VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/195
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148700/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Sydvästens skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bureskolan - Grundskollärare åk 1-3, 2 st

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Tjänsterna avser placering på Bureskolan i Burseryd.

Du som söker denna tjänst hos oss har erfarenhet av arbete i grundskolan. Du kommer att vara en del i ett arbetslag och ska tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har en god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din verksamhet utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i arbetet med eleverna. I Gislaveds kommun använder vi lärplattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten avser arbete i åk 1-3

Kvalifikationer
Grundskollärare åk 1-3, gärna med behörighet i ma och no.

Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt vara stresstålig och lyhörd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Lärarlegitimation.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 %. Tillträde: 170810 VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 2017/194
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148699/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Sydvästens skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bureskolan - Grundskollärare åk 1-6, 2 st

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Tjänsterna avser placering på Bureskolan i Burseryd.

Du som söker denna tjänst hos oss har erfarenhet av arbete i grundskolan. Du kommer att vara en del i ett arbetslag och ska tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har en god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din verksamhet utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i arbetet med eleverna. I Gislaveds kommun använder vi lärplattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten avser arbete i åk 4-6

Kvalifikationer
Grundskollärare åk 1-6

Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt vara stresstålig och lyhörd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Lärarlegitimation

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/193
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148691/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Sydvästens skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Åsenskolan 7-9 söker lärare i svenska + annat ämne

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Vill du vara med och lyfta Åsenskolan ännu ett steg?
Beskrivning
Undervisning i svenska och annat ämne i årskurserna 7-9.

Undervisning i sva kan också bli aktuellt. Du kommer vara en del i ett arbetslag i årkurserna 7-9. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som arbetskamrater. Du är väl insatt i styrdokument och planerar din undervisning utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan.

Arbetsuppgifter
Undervisning och annat pedagogiskt arbete, samverkan och intern administration samt att tillsammans med arbetslaget driva och utveckla verksamheten utifrån styrdokument och skolplan.

Kvalifikationer
Lärarbehörighet. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt att vara stresstålig och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Har du examen i svenska som andraspråk eller erfarenhet av undervisning i sva är detta meriterande.

Vänligen tag med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret om du blir kallad till intervju. Ingen anställning kan göras utan uppvisande av utdraget.

Villkor
Tillsvidaretjänst förutsätter lärarlegitimation. Semestertjänst vilket innebär 40-timmars arbetsvecka.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 100%. Tillträde: 170803 eller efter överenskommelse tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/192
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148681/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BUN, Team Norr/Söder, Åsens skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bureskolan - Grundlärare med inriktning fritidshem/fritidspedagog

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Tjänsten avser placering på fritidshem och samverkan i skolan främst i åk F-3 på Bureskolan i Burseryd.

Du som söker denna tjänst hos oss har erfarenhet av arbete i fritidshem samt även i grundskolan. Du kommer att vara en del i ett arbetslag och ska tillsammans med övrig personal i arbetslaget ansvara för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har en god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du är väl insatt i styrdokumenten och planerar din verksamhet utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i arbetet med eleverna. I Gislaveds kommun använder vi lärplattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten avser i huvudsak arbete på fritidshem med samverkan i skolan.

Kvalifikationer
Grundlärare med inriktning mot fritidshem + ämnesbehörighet i något ämne t ex idrott eller musik.

Fritidspedagog.

Villkor
Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut tas.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 %. Tillträde: 170807 VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/191
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148672/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Sydvästens skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ny och Utmanande tjänst som Fysioterapeut

Företagspresentation:

Med 2500 medarbetare som alla bidrar till mångfald är Gislaved en dynamisk kommun i framkant som tror på balans mellan arbete och fritid. Samla ny energi i pisten i Sydsveriges största skidanläggning eller upplev vart mångsidiga kulturliv - här finns något for alla.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.

Här finner du härlig natur, åtta tätorter och en levande landsbygd. Gislaveds kommun kännetecknas av att vara en konkurrenskraftig arbetsgivare som präglas av samverkan, hög kompetens och nöjda medarbetare.

Som kommun satsas det mycket på din personliga utveckling och vidareutbildning. Kulturen präglas av många olika nationaliteter med stort fokus på bemötande och är i allt en trygg arbetsgivare.

*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Efter det nya lagförslaget som träder i kraft den förste januari 2018 påbörjas nu rekryteringen av en fysioterapeut som skall jobba enligt lagen Trygg Hemgång.

Nu finns möjligheten att tidigt gå in i den nya rollen enligt konceptet Trygg Hemgång för dig som söker nya spännande möjligheter som fysioterapeut.

Vi söker nu en fysioterapeut/sjukgymnast till teamet som utgår från Gislaved.Trygg Hemgång innebär att vårdplaneringar utförs i hemmet vid hemgång efter sjukhusvistelse. Ett multiprofessionellt team som består av tre omvårdnadspersonal, två sjuksköterskor, en arbetsterapeut och en fysioterapeut möts upp i hemmet och planerar tillsammans med brukaren de insatser som behövs. Syftet med Trygg Hemgång är att skapa trygghet och delaktighet för brukaren och ge kvalitativ vård och omsorg på rätt nivå. Arbetet enligt Trygg Hemgång sker under två veckor och lämnas sedan över till ordinarie hemvårdsutförare. Teamets insatser är att brukaren ska känna ökad trygghet i samband med utskrivning från sjukhuset och för att motverka återinläggning.

Du kommer att arbeta för att brukaren ska känna trygghet i samband med hemkomst från sjukhus. Du ska vara delaktig i att planera patientens omvårdnad, skapa trygghet samt ge förutsättningar för träning i hemmiljö. Träningen kan vara specifik och/eller vardagsrehabiliterande. Du kommer att ingå i det tvärprofessionella teamet och finnas behjälplig i befintlig verksamhet. Arbetet bygger på ett salutogent förhållningssätt där brukarens självständighet och självbestämmande utgör grunden för arbetsmetoden. Kväll- och helgtjänstgöring förekommer.

Din profil:

Vi söker Dig som är legitimerad sjukgymnast. Arbetet kräver en förmåga att organisera, strukturera och arbeta lösningsfokuserat.

Du har lång erfarenhet av arbete inom din profession vård och omsorg om äldre.

Du har erfarenhet av kommunal verksamhet. Som person är du kundfokuserad, god förmåga att bygga varaktiga relationer och din kommunikation är rak och tydlig.

Du ser fram emot att arbeta i ett multiprofessionellt team där det salutogena synsättet är vägledande. Datorvana och erfarenhet av dokumentation krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du arbetar över hela kommunen varför B-körkort krävs.

Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Erfarenhet krävs.

Ansök redan idag!:

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare eller researcher.

Ansvarig rekryterare är Maria Wallin och nås på 0763-20 81 77 eller på maria.wallin@unikresurs.se.

Reseracher Frida Palm kan nås på 0707-159392 eller på frida.palm@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=4733
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent-Gislaved

Livihop AB arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Företagets målsättning är att vara Sveriges mest professionella assistansbolag. Omtanke, ansvar, kompetens, engagemang och förtroende är våra kärnvärden och genomsyrar vårt arbetssätt. Vi satsar mycket på personalvård och våra medarbetare har några av branschens bästa löner och förmåner. Livihop var ett av dem första assistansbolagen som har blivit godkända av Socialstyrelsen att bedriva verksamhet inom personlig assistans. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Rekrytering sker löpande, vänta ej med din ansökan Läs mer på www.livihop.se

Man i 65 årsåldern ,med stort omvårdnadsbehov, boende i Gislaved söker personlig assistent att bistå med de flesta i vardagen förekommande uppgifter.
Vi söker dig som har omvårdnads och livserfarenhet och är ansvarsfull och flexibel. Vi sätter stor vikt vid att den personliga kemin stämmer och att du som söker är medveten om den personliga integriteten.

Du kommer att ingå i ett litet team. Dagtid!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning 75-80% med tjänstgöring var 2-3 helg.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martina.damgaard@livihop.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Livihop AB
Ågatan 2B
33432  ANDERSTORP 
Hemsida: http://www.livihop.se
  

Platsannons

Grundlärare med inriktning fritidshem+ idrott eller musik, Töråsskolan

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning:
Vi tänker att du som söker denna tjänst hos oss har erfarenhet av arbete i fritidshem samt även i grundskolan.

Du kommer vara en del i ett arbetslag i årskurserna 1-6. Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som arbetskamrater. Du är väl insatt i styrdokument och planerar din undervisning utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan. 

Arbetsuppgifter:
Hos oss finns följande möjligheter:

- Vi söker Dig som är utbildad fritidspedagog och behörig i ämnen idrott för undervisning i åk F-3. Vi söker en person som tillsammans med vår idrottslärare vill utveckla och förbättra vårt pågående pulsprojekt.
- Vi söker Dig  som är utbildad fritidspedagog och behörig  i ämnet musik för undervisning i åk 2-6. Vi söker en person som tillsammans med övrig personal vill utveckla skolans högtidsdagar, terminsstart och avslutningsdagar med musiken som verktyg.

Kvalifikationer:
Gärna utbildning fritidspedagog/ lärare mot fritidshem gärna med behörighet i idrott eller musik. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ, vilka samarbeta samt vara stresstålig och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet

Villkor:
Examen fritidspedagog eller grundlärare med inriktning fritidshem för tillsvidareanställning. 

 
Vi använder löpande urval.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-07 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2017/188
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148400/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder,
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare i åk 4-6 gärna med behörighet i musik

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Du kommer vara en del i ett arbetslag i årkurserna 1-6 Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som arbetskamrater.

Du är väl insatt i styrdokument och planerar din undervisning utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan.

Arbetsuppgifter
Undervisning och annat pedagogiskt arbete, samverkan och intern administration samt att tillsammans med arbetslaget driva och utveckla verksamheten utifrån styrdokument och skolplan.

Kvalifikationer
Lärarbehörighet. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt att vara stresstålig och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vänligen tag med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret om du blir kallad till intervju. Ingen anställning kan göras utan uppvisande av utdraget.

Villkor
Tillsvidaretjänst förutsätter lärarlegitimationVi använder löpande urval.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-10 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2017/187
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148248/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder,
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare åk 1-3 på Töråsskolan i Anderstorp

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Du kommer vara en del i ett arbetslag i årkurserna 1-6.

Du ser alla elever och deras olikheter som en tillgång och har god förmåga att utveckla goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som arbetskamrater. Du är väl insatt i styrdokument och planerar din undervisning utifrån dem. Du har stort intresse för att använda modern teknik i undervisningen. I Gislaveds kommun använder vi lär-plattor som en naturlig del i det pedagogiska arbetet i grundskolan.

Arbetsuppgifter
Undervisning och annat pedagogiskt arbete, samverkan och intern administration samt att tillsammans med arbetslaget driva och utveckla verksamheten utifrån styrdokument och skolplan.

Kvalifikationer
Lärarbehörighet. Du behöver vara lösningsfokuserad, flexibel och kunna planera efter elevens och verksamhetens olika behov. Du ska kunna ta egna initiativ, vilja samarbeta samt att vara stresstålig och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vänligen tag med ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret om du blir kallad till intervju. Ingen anställning kan göras utan uppvisande av utdraget.

Villkor
Tillsvidaretjänst förutsätter lärarlegitimation. Ferietjänst

Vi använder löpande urval.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-10 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2017/186
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148243/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder,
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor/sjuksköterskeassistenter, sommarvikariat (A632573)

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Vi söker sjuksköterskor till demensboende, vård- och omsorgsboende samt i hemsjukvård.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska i kommunens hälso- och sjukvård arbetar du självständigt och har omvårdnadsansvar för vårdtagarna. Arbetet innebär även att samverka och handleda i våra verksamheter.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska, gärna med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- sjukvård, geriatrik eller annan utbildning som prövas likvärdig av arbetsgivaren. Är du nyutexaminerad sjuksköterska eller har avslutat termin 5 på sjuksköterskeprogrammet kan vi erbjuda dig tjänst som sjuksköterskeassistent. B-körkort krävs.

Ingen erfarenhet krävs.

Villkor

Tillträde efter överenskommelse.

Möjlighet till tillsvidareanställning finns.
I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Schema. Tillträde: Enligt överenskommelse Sommarjobb-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 2017/12
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:133153/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och omsorg, SSK Organisation
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska Hestragården

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Arbetsuppgifter
Ge god vård och omsorg och en meningsfull vardag till hyresgästerna.

Vi arbetar med personcentrerad vård och omsorg.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet med minst godkända kurser eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdigt. Önskvärt med högskoleutbildning i psykogeriatrik minst 7,5p. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs

Erfarenhet krävs.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 37/37. Tillträde: Enligt överenskommelse eller 31/7 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/172
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147383/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg, ÄÖ Hestra
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elmontör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en elmontör till ett företag med arbetsområde Halmstad - Kungsbacka - Jönköping med omnejd.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att byta och serva elmätare i nämnda område.
Arbetet utgår från hemmet, servicebil tillhandahålles.
Enstaka övernattningar kan förekomma.

Din bakgrund
Du har en elteknisk utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är en servicemedveten, flexibel, engagerad lagspelare.
B-körkort och god svenska i tal och skrift är ett krav.

Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå i en tillsvidareanställning.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2748
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2748/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Personlig Assistent, sommarvikariat (A632671)

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som personlig assistent.

Du kommer vara behjälplig i brukarens dagliga livsföring och utgöra ett stöd för att stärka brukarens förmåga att leva ett självständigt liv. Dag/kväll/nattjänstgöring. Helg ingår.

Kvalifikationer

Personlig assistent alt omvårdnadsutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren prövas likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Brukarens delaktighet beaktas vid tillsättning. Körkort är önskvärt. Ytterligare fler kan bli aktuella för semesterrekrytering. Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Erfarenhet önskvärd.

Ingen erfarenhet krävs.I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Schema Sommarjobb-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 2017/6
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:132918/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Funktionshinder och stöd, Personlig assistans
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servitör/servitris sommarjobb

I arbetsuppgifterna ingår ta hand om och ge service till våra gäster, servering av a la carté, festmiddagar och buffér m.m.


Du har erfarenhet servering i restaurang eller har liknade erfarenhet från jobb inom service och som på ett naturligt sätt kan ge våra gäster bästa tänkbara service.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har ett genuint intresse för människor och en positiv attityd som smittar av sig till både gäster och kollegor. Att du trivs med teamarbete och bidrar positivt i gruppen är viktigt, samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du är en noggrann och ansvarsfull person som är van att arbeta i ett högt tempo. Utbildning på arbetsplatsen ingår så du behöver inte kunna allt om servering.

Du behärskar svenska samt engelska i talHestraviken är anrikt familjeägt hotell som har 35 dubbelrum, 5 sviter, 6 konferenslokaler, en omtyckt restaurang med 150 platser och ett erkänt kök. För rekreation finns relax med bastu och spa, pool, kanoter, båtar, cyklar m.m. Vi är 24 medarbetare och omsätter ca 24 miljoner. Våra gäster är både affärsgäster, konferensgäster och fritidsgäster varav ca 40% är utländska gäster. Vi ingår i Countryside Hotels, Historic Hotels of Europe och Svenska Möten.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidAnställningen gäller 6-8 veckor under juni, juli och augusti. Schemalagd arbetstid som är varierat förlagd till dagtid, kvällstid samt helger. 80% eller merKollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Sommarjobb restaurang
Webbplats: http://www.hestraviken.se/lediga-jobb/#1460638889962-f31e45fe-4587
Epostadress:
Övrigt: Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I din ansökan skickar du med ditt CV och ett personligt brev samt gärna ett foto.
Arbetsplats: 
Adress: HESTRAVIKEN HOTELL & RESTAURANG
Hestraviken Receptionsvillan
33503  HESTRA Sverige
Hemsida: http://www.hestraviken.se
  

Platsannons

Lärare i Svenska och Svenska som andraspråk

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gislaveds Gymnasium är organiserat i fyra sektorer.

Tjänsten kommer att vara förlagda till Vuxensektorn.

Arbetsuppgifter
Undervisning i Svenska och Svenska som andraspråk samt övriga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Lärarutbildning i Svenska och Svenska som andraspråk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten. Erfarenhet av undervisning i Svenska och Svenska som andraspråk är meriterande.

Villkor
Tjänsten är en ferieanställning.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/184
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147937/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium, Vuxensektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Svenska som andraspråk och Bild

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning

Gislaveds Gymnasium är organiserat i fyra sektorer.

Tjänsten kommer i huvudsak att vara förlagd till NEO-sektorn.

Arbetsuppgifter

Undervisning i Svenska som andraspråk och Bild samt övriga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Lärarutbildning i Svenska som andraspråk och Bild. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av undervisning i Svenska som andraspråk och Bild är meriterande.

Villkor

Tjänsten är en ferieanställning.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/183
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147935/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Gymnasium, NEO-sektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

2 lärare i Tyska och annat ämne

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gislaveds Gymnasium är organiserat i fyra sektorer.

Tjänsterna tillhör preliminärt Ekonomisk sektor.

Arbetsuppgifter
Undervisning i Tyska och något annat ämne samt övriga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Lärarutbildning där Tyska finns med. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av undervisning i Tyska är meriterande. Legitimation i ytterligare undervisningsämne på gymnasiet är meriterande.

Villkor
Tjänsterna är ferieanställningar.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/181
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147928/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium, Ekonomisk sektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Svenska och Religionskunskap

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gislaveds Gymnasium är organiserat i fyra sektorer.

Tjänsten kommer i huvudsak att vara förlagd till Ekonomisk sektor.

Arbetsuppgifter
Undervisning i Svenska och Religionskunskap samt övriga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Lärarutbildning i Svenska och Religionskunskap. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av undervisning i Svenska och Religionskunskap är meriterande.

Villkor
Tjänsten är en ferieanställning.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/180
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147921/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium, Ekonomisk sektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i karaktärsämnen på Handels- och administrationsprogrammet

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gislaveds Gymnasium är organiserat i fyra sektorer.

Tjänsten kommer i huvudsak att vara förlagd till Ekonomisk sektor.

Arbetsuppgifter
Undervisning i karaktärsämnen på Handels- och administrationsprogrammet samt övriga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Lärarutbildning där karaktärsämnen på Handels- och administrationsprogrammet finns med. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av undervisning i karaktärsämnen på Handels- och administrationsprogrammet är meriterande liksom relevant arbetslivserfarenhet inom handel och administration.

Villkor
Tjänsten är en ferieanställning.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 170810 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/179
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147920/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium, Ekonomisk sektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionsarbetare sökes. Ansök här!

Om arbetsgivaren:

VIDA Packaging ingår i VIDA-gruppen och är en av Sveriges största tillverkare av träemballage. På VIDA Packaging i Hestra tillverkas pallkragar, kabeltrummor och specialpallar. Läs mer på www.vida.se

Om tjänsten:

Vida Packaging i Hestra har nu uppdrag i sin produktion. Du kommer främst arbeta med att bygga ihop stora kabeltrummor, men du kan även få arbeta i andra delar av produktionen. Arbetet utförs på 2-skift

Kvalifikationer
Du som söker skall ha tidigare erfarenhet från produktionsarbete, ha körkort och tillgång till bil. Som person har du lätt för att förstå helheten i produktionen, du är engagerad, initiativtagande och ser dig själv som händig.

Har du erfarenhet av snickeri så är det meriterande.

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, kvalitetsmedveten och serviceminded eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder! Du känner dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och rutiner och har en hög arbetsmoral. God kommunikation, noggrannhet och ordning och reda är något du högt värdesätter.

Ansökan
Du söker denna tjänst via vår CV databas.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sågverksarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVill du hjälpa till i vår produktion? VisstidFast och rörlig lön Garantilön tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://speedgroup.se/index.php?id=127&mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=1773
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Speed Competence AB
Företagsgatan 44
50464  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

MIG-/TIG-svetsare sökes till kund i Tranemo kommun!

FIRST Personalpartner är ett auktoriserat bemanningsföretag inriktat mot industrin. Vi har personal för inhyrning och rekrytering. Vi arbetar lokalt och strävar alltid efter att anställa personal med efterfrågad kompetens så nära kundföretaget som möjligt.

Till vår kund i tranemo kommun söker vi nu en MIG-svetsare.
 
Arbetsuppgifter
Noggrannhet i arbetet är viktigt då en hel del slipning och efterarbete är nödvändigt för att produkterna skall nå de kvalitetskrav som kunden ställer. Ju bättre svets -desto mindre slipning.  Du kommer att arbeta med MIG- och TIG-svetsning. Arbetstiden är förlagd till dagtid. 
 
Bakgrund och personliga egenskaper
Du är en duktig och noggrann MIG-/TIG-svetsare. Vi tror att du har en bakgrund inom industrin och är van vid att hantera diverse olika verkstadsmaskiner. Körkort och tillgång till bil är ett krav.
 
Ansökningarna behandlas löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
 
Vi ser fram emot din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.firstpersonal.se/visa-tjanst/?id=89729&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: First Personalpartner AB
Bäckeskogsgatan 2
50468  Borås Sverige
Hemsida: http://www.firstpersonal.se
  
Platsannons

Maskinoperatör till större tillverkningsindustri

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi en noggrann och teknikintresserad Maskinoperatör. Vår kund är ett större tillverkande företag inom Värnamo kommun.

Arbetet innebär i huvudsak att övervaka en eller flera maskiner. Man ska också åtgärda olika störningar i produktionen och rapportera in eller reparera maskinerna när det behövs. Du kommer även att ansvara för avsyning, kvalitetskontroller och mätning. Tjänsten är relativt självständig där du på egen hand planerar och genomför dagens arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som har någon form av praktisk utbildning, eller har en bakgrund från någon form av arbete inom produktion/industri Utöver detta har du minst något eller ett par års praktisk erfarenhet som maskinoperatör och trivs med lösningsorienterat och tekniskt arbete. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och självständig samt trivs du med ansvar. Med fördel är du van att läsa ritningar och instruktioner.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag inom Värnamo kommun. På sikt kan tjänsten komma att övergå i en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse
Ort/Placering: Inom Värnamo kommun
Omfattning: Varierande skift
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se


Om oss
Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-04-22
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 453
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=453
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  

Platsannons

Lärare i musik + annat ämne på Gullviveskolan

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gullviveskolan är en del i den omorganisation som görs i Gislaveds tätort och kommer från hösten 2017 att vara en ren 4-6-skola.

Läs mer om att arbeta med barn och unga i Gislaveds kommun:

https://www.gislaved.se/4.7ac5cd6e15a045486971ed5e.html

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan undervisa i musik och annat ämne i åk 4-6. Du kommer även att vara klassföreståndare och ingå i ett arbetslag, där ni tillsamman kommer att leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen. Du får vara med om att bygga upp undervisningen och gemenskapen på en ny skola. Du får en unik möjlighet att vara med från uppstarten tillsammans med andra erfarna och duktiga pedagoger.

Kvalifikationer
Lärarutbildning.Villkor
Tillsvidaretjänst på heltid. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering kommer att ske löpande under hela ansökningstiden.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-07 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/174
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147522/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Gullvivans skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grundskollärare åk 4-6 på Gullviveskolan

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Tjänsten innebär placering på Gullviveskolan i Gislaved.

Läs mer om att arbeta med barn och unga i Gislaveds kommun:

https://www.gislaved.se/4.7ac5cd6e15a045486971ed5e.html

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med arbetslaget leda och utveckla det pedagogiska arbetet mot målen i läroplanen. Du får vara med om att bygga upp undervisningen och gemenskapen på en ny skola.

Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har behörighet att undervisa i åk 4-6

- är ansvarskännande och flexibel

- ser på dig själv som en lärare som kan göra skillnad

- har höga förväntningar på eleverna

Villkor

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Rekrytering sker löpande under hela ansökningsperioden.I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: 2017-08-07 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/175
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147530/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Centrum, Gullvivans skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig Assistent i Gislaved

Personlig Assistent sökes omedelbart till Man i femtioårsåldern med Huntingtonssjukdom boendes i Gislaved.

Vi söker dig som är lugn, empatisk och med ett varmt hjärta. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av arbete med människor i en svår situation.

Hans sjukdom gör att han behöver hjälp i alla delar av sin vardag vilket bla. innefattar hjälp med matlagning och att äta, sköta sin hygien, medicinhantering, städning, och följa med på aktiviteter. Mannen är i ett pallitativt skede i livet men det är viktigt att man ser till personen och har ett driv att finna möjligheterna i vardagen.

Arbetspassen kommer vara förlagda både dagtid och nattetid samt helger. Möjlig tjänstgöringsgrad mellan 50-70% med stora möjligheter att jobba extra.

Du kommer få stöd i din roll av Uppdragschef på Lystra samt handledning och utbildning i bl.a. Huntingtons sjukdom.

Vi har självklart Kollektivavtal.

Urval för kundträff och anställningsintervju sker omgående och löpande – Tjänsten kan komma att tillsättas före annonsens utgångsdatum.

Vid anställning krävs det utdrag från belastningsregistret. Detta hittar du här:

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-b... (https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/)

Lystra personlig assistans föddes ur tanken att någon måste stå upp för reformen som den var tänkt från början. Utan excesser. Utan orimliga vinstuttag. Utan räntesnurror. Utan fusk.

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs och att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar. För alla har rätt att leva. Inte bara överleva.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-06
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/27254-personlig-assistent-i-gislaved?promotion=6265-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Platsannons

Sommarjobb inom industri/lager

Nu söker vi dig som är sugen på att jobba i produktion i sommar!

Dina arbetsuppgifter kan vara bl a montering, packning, truckkörning.
Du kommer att jobba skift, ibland dagpass och ibland kvällspass, så vi ser gärna att du är flexibel kring arbetstiderna.
För att vara aktuell för tjänsten måste du fyllt 18 år.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbetat inom industrin.

B körkort och tillgång till bil är ett krav.
Truckkort är meriterande.
Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann och är positiv till nya utmaningar.
Vi lägger även stor vikt att du är social och trivs att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt och det gör du via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: 3776
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3776
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Montörer som kan hantera skruvdragare efterfrågas!

Vi söker nu för kunds räkning dig som är en utpräglad lagspelare, trivs med att arbeta i högt tempo.
Att hantera skruvdragare har du inga problem med då den kommer vara ditt närmaste verktyg i ditt dagliga arbete. Som person är du serviceinriktad och vill utföra ditt arbete på ett effektivt och kvalitetsmedvetet sätt.

Krav;
- Ritningsläsning
- Ej färgblind
- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Urval sker löpande, då företaget har behov omgående kan tjänsterna tillsättas innan sista ansökningsdag!
Välkommen med din ansökan! sök via länken www.onepartnergroup.se

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 4101
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4101
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Semestervikarie Fakturering

Vi söker nu dig som har datavana och är noggrann inom administration.
Tiden är v26 - v31 och tiderna är Mån-To 07.30-16.15 och fre 07.30-15.00Om kundföretaget
Troax är en världsledande aktör av nätpaneler och finns idag representerat i 33 länder varav 20 med egna säljbolag, och har produktionsanläggningar i Sverige, England, Kina och Italien. Till bygg- och fastighetsmarknaden tillverkas och säljs lägenhetsförråd och låsbara garage. Till industrin tillverkar Troax maskinskydd, förråds- och lagerväggssystem, näthyllor samt rasskydd för pallställ. Totalt har bolaget cirka 440 anställda och omsätter cirka 103 MEUR.


Dina arbetsuppgifter
- Fraktberäkning och lageruttag
- Utskrifter av fakturor och journaler
- Kontroll av dokument
- Posthantering av fakturor
- Registrering av fraktkostnader i excel
- Fakturering mellan bolag och externt, fakturakontroll.

Meriterande om du har erfarenhet på exportfakturering.

Du kan svenska och engelska i tal och skrift


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4100
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4100
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Kock till Gisle Skolrestaurang

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gisle skolrestaurang ska tillaga och servera två varmrätter och ett vegetariskt alternativ till ca 1200 gymnasie- och högstadieelever.

Skolrestaurangen kommer att ha ett samarbete med Restaurang och Livsmedelsprogrammet genom att elever deltar i matlagningen.  

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna för dig som kock består av praktiskt arbete i kök. Vi förutsätter att du vill tillaga smakrik, näringsrik mat och vill ha nöjda gäster. Tillsammans med medarbetare utför du och arbetar målinriktat med riskbaserad egenkontroll och Haccp-analyser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad och vill vara med och utveckla måltiden i skolrestaurangen. Då kraven på god och näringsriktig mat i skolan är tydligt i nya skollagen skall dina kunskaper vara förenliga med det och genomsyra hela måltidshanteringen på så sätt att rekommendationerna översätts till smakrik mat på tallrik. Du strävar efter högsta kvalitet på maten som serveras och vi förutsätter därför att du drivs av ett genuint intresse  för mat och smaker men även har ett öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och sätter självklart matgästernas bästa i första hand. Du har goda egenskaper såsom samarbets- initiativ och organisationsförmåga. Att du har kockutbildning, genomgått Restaurang och Livsmedelsprogrammet eller har gedigen yrkeserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-16 tillsvidareanställningMånadslön - Uppehållsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2017/155
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146061/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium, Gisle skolrestaurang
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Exocare söker sjuksköterska till Gislaved

Leg. sjuksköterskor sökes till kommunal vård och omsorg. Arbetstider kväll/natt/helg.
Period: december månad, samt 2-3 nätter/veckan från slutet av januari.

Vi söker sjuksköterskor som är trygg i sin yrkesroll, gärna med ett par års erfarenhet inom kommunal vård och omsorg. Körkort är ett krav.


Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.

Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.

Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen. Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi erbjuder:
-Konkurrenskraftig lön
-Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Bra lön, tjänstepension, ob enligt avtal.Exocare är ett auktoriserat bemanningsföretag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: Ssk Gislaved
Webbplats:
Epostadress: info@exocare.se
Övrigt: Sök idag, tjänsterna tillsätts löpande.
Arbetsplats: 
Adress: EXOCARE AB
Industrivägen 8
90130  UMEÅ Sverige
Hemsida: http://www.exocare.se
  
Platsannons

Produktionsledare

Vi söker nu för kunds räkning en öppen och kommunikativ Produktionsledare till Gislaved. Företaget är inne i en expansiv period med fokus på retursystem av emballage i ett nyutvecklat e-hanteringssystem.

Som Produktionsledare är du dagligen på plats vid anläggning i Gislaved med att övergripande ansvara för den dagliga verksamheten i produktionen.
Du biträder platschef med ledning och styrning av det dagliga arbetet med planering och arbetsberedning.

För att lyckas i rollen behöver du vara initiativtagande och motiverad med att fatta beslut och agera i enlighet med företagets riktlinjer. Vidare har du en mycket god samarbetsförmåga med god duglighet att kommunicera och uttrycka sig väl i både i tal och skrift.

Krav:

• B-körkort
• Truckkort

Meriterande:

• Lastbilskort med släp (CE, C1E)


Dina arbetsuppgifter
• Orderhantering
• Logistik
• Planering
• Beredning
• Kvalitetsgranskning
• Reparationer/ underhåll
• Ansvara för det dagliga arbetet

Urval sker löpande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 4080
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4080
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Samordnare- och hantverkspedagog Snickeriet

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Arbetsmarknadsorganisationen (AMO) arbetar med människor som av olika anledningar hamnat utanför arbetsmarknaden.

Arbetsmarknadsorganisationens mål är att ge dessa människor  förutsättningar att komma tillbaka och få egen försörjning.

Arbetsuppgifter
Som samordnare och hantverkspedagog på AMO ansvarar du för att leda verksamhetens kreativa sysselsättningar inom snickeriet. Din roll är att motivera, instruera och praktiskt handleda samt stödja den enskilde i arbetet och i arbetssituationen då individens arbetsförmåga ska prövas och stärkas.

Du kommer att vara delaktig i den övergripande verksamhetsplaneringen vilken sker i samråd med enhetschef men förväntas också själv ansvara för den kreativa sysselsättningens uppdrag och fortsatta utveckling. Uppdraget som samordnare- och hantverkspedagog innebär ett nära samarbete internt, med kommunens förvaltningar samt med andra organisationer och myndigheter. En god och flexibel samarbetsförmåga är en förutsättning för att klara av arbetet.

Arbetsmarknadsorganisationen har fått i uppdrag att hantera kommunens överblivna möbler. Dessa skall fräschas upp samt repareras och lagras för att kunna återanvändas. Det kommunala möbelförrådet finns i AMO´s lokaler.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som bedöms av arbetsgivaren som likvärdig samt ett gediget trätekniskt kunnande. Gärna hantverkspedagog som har erfarenhet av fin- och möbelsnickeri. Det är en merit om du har någon form av vidareutbildning i psykosociala problemställningar. Som person ser vi att du är social, lyhörd, engagerad och har mycket god förmåga att bemöta människor. Du bör kunna besitta ett lugn i pressade situationer samt ha en god problemslösningsförmåga. Du är kreativ, organiserad, kommunikativ och ser till verksamhetens bästa med en god känsla för service.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Körkort är ett krav.

Visstidsanställning under ordinarie personals föräldraledighet.I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Reparationssnickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-21 VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/165
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146800/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Individ- och familjeomsorgen - IFO, IFO - AMO
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

LASERKRAFT söker medarbetare

Laserkraft är experter på laserskärning, bockning, svetsning och maskinbearbetning i fleroperationsmaskiner och fleroperationsfräsar. Räkna med Laserkraft när du behöver kvalificerad tunnplåtsbearbetning upp till 25 mm. Deras kunder återfinns bland industriföretag med höga krav inom fordonsindustrin (även tunga fordon), energisektorn och tillverkare av maskinutrustning.

Laserkraft tar god hand om sina medarbetare och kan erbjuda utveckling om viljan finns. Här finns såväl en personlaklubb som friskvårdsbidrag. Ett glatt gäng som tar emot nya medarbetare med glädje. Och Laserkraft behöver fler medarbetare.

KANTBOCK
• Erfarenhet av kantbockning
• Ställ och programmering av maskiner

Meriterande är om du jobbat med Bystronic, Ursviken och Gasparini.

CNC -OPERATÖR
• CNC utbildning
• Ritningsläsning
• Mätteknik, kontrollera sitt arbete
• Erfarenhet av skärande bearbetning
• Mazak – gärna erfarenhet

LASEROPERATÖR
• Operatör - lasermaskiner, Bystronic

MEDARBETARE TILL LAGRET
• Truckkort
• Materialplock
• Packning
• In och utlastning

MONTERING
• Erfarenhet av montering
• Truckkort, är meriterande


Till en början har du en anställning hos oss på EPAB men ambitionen är att du blir anställd hos Laserkraft.
Din ansökan vill vi ha snarast då urval sker löpande.


Din profil

• Du är stolt över din yrkeskompetens och vill förmedla det du kan till de som vill ta del av den.
• Du vill vara med och påverka, bygga och stärka kollegorna och teamet.
• Du är en lagspelare och vill skaffa poäng både genom assist och mål.
• Du är öppen och positivt lagd.
• Du talar och skriver svenska.


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 4043
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4043
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

CNC-operatör till Bredaryd

Atorp Automatsvarvning i Bredaryd söker nu en CNC operatör
för svarv och fräs.
Du har förvärvat dig kunskapen genom din arbetslivserfarenhet. Du är lättlärd och motiverad för att lära dig procceserna på företaget.

Kompetens;
- Ritningsläsning
- Mätteknik
- Tekniskt intresserad
- Svenska i tal och skrift

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Om kundföretaget
Företaget startades i Anderstorp i mitten av 80-talet. 2001 förvärvades det av Fredrik Hammar och flyttade 2006 till fräscha och ändmålsenliga lokaler i Bredaryd. Atorp är en snabbt växande aktör. De satsar en stor del av vinsten på återinvestering. Produktionsutrustningen förnyas regelbundet och lokalerna har i dag vuxit till drygt 2000 m2. Atorp gör vågen. Riktningen uppåt-framåt har alltid varit den riktning som Atorp valt i olika sammanhang.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 4048
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4048
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

CNC-operatör till Smålandsstenar

Nu söker vi dig med tekniskt intresse och som har erfarenhet av att ställa och programera fleroperationsmaskiner!

Dina arbetsuppgifter kommer vara att ställa maskiner beroende på vad som ska göras. Hos vår kund finns det flera olika maskiner som du kommer att ställa. Du kommer också att justera verktyg för att rätt produkt ska kunna tillverkas. Programmering av maskinerna kommer att vara en av dina arbetsuppgifter.

Krav:
- CNC-cerifikat
- Tekniskt intresserad och även intresserad av maskiner
- Svenska i tal och skrift
- Körkort

Meriterande:
- Truckkort

Som person är du positiv och lugn. Du är en problemlösare som ser framemot att gå till jobbet. Vidare är du ansvarstagande och noggrann.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag.


Om oss
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 4030
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4030
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Gislaved

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-21
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/29223-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-gislaved?promotion=7016-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Tjänsterna är förnärvarande placerade på Solbacka i Reftele, Blomstervägens demensboende, Omsorg/LSS och hemsjukvården i Gislaved.

Det finns även möjlighet att arbeta natt med arbetstidsförkortning och nattillägg.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inklusive PAS-ansvar, teamträffar, bedömningar och dokumentation av Hälso- och sjukvårdsåtgärder. Du kommer att handleda personal samt vara en viktig del i samarbetet med vårdtagare, anhöriga, sjukgymnast, arbetsterapeut, handläggare, områdeschefer och externa kontakter såsom landsting och privata vårdgivare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och flexibelt arbete med stort eget ansvar där du har möjlighet att göra skillnad. Du har engagerade kollegor omkring dig som tillsammans med dig skapar en trevlig arbetsplats. Vi är måna om att ha en positiv anda på arbetsplatsen och erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, möjlighet till utveckling och utbildningar.

Jourtid ansvar man för kommunens samlade behov av hälso- och sjukvårdsinsatser både på SÄBO och inom ordinärt boende.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska, gärna med distriktssköterskekompetens eller annan utbildning/erfarenhet som av arbetsgivaren prövas likvärdig.

Vi söker dig som trivs med att arbeta med äldre människor inom särskilt boende alt. i ordinärt boende.

Du kan hantera stressiga situationer, prioritera samt ta egna initiativ i ditt dagliga arbete och du har ett stort engagemang och är vänlig i ditt bemötande.

Villkor
Några års erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande men inte ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort krävs.I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens: 2017/136
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144361/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Socialförvaltningen, Vård och omsorg, SSK Organisation
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST läkare

Gislaved vårdcentral

Vill du arbeta med allmänmedicin på en vårdcentral med fräscha lokaler och god arbetsmiljö? Då är du välkommen att söka som ST-läkare hos oss!

Vi söker
ST-läkare för tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Du ska ha svensk legitimation, fullgjort din AT och behärska det svenska språket på C1-nivå. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig
Som ST-läkare sker din ST-planering i samverkan mellan dig, handledare, chef och studierektor. Hos oss får du kontinuerlig handledning av erfarna distriktsläkare och ST-läkarna inom sjukvårdsområdet träffas regelbundet tillsammans med studierektor. På vårdcentralen finns specialister inom allmänmedicin med god kompetens och erfarenhet av handledning.

Samarbetet mellan olika yrkeskategorier är välfungerande och en framgångsfaktor för att ge en god och säker vård för våra invånare. Gislaveds vårdcentral har ett nära samarbete med Anderstorps vårdcentral så möjlighet finns att dela arbetstiden mellan en mindre och en större vårdcentral.

Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling, men även gemensamma kompetenshöjande aktiviteter med Vårdcentralerna Bra Livs övriga läkare. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det även möjligt att utvecklas inom forskning eller mot en framtida ledarroll. Möjlighet kan ges till forskning gärna inom stress och långvarig smärta då vi arbetar i olika konstellationer för att förebygga stressrelaterad somatik.

För att du ska trivas hos oss
Vi vill att du har ett intresse av att vara med i utveckling av verksamheten för att patienten ska välja oss och trivas på vår vårdcentral. För oss är det viktigt att du har ett gott bemötande mot både medarbetare och patienter. Tjänsten kräver att du snabbt kan ändra förhållningssätt när förutsättningarna förändras och trivas i en händelsestyrd vardag.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare upplysningar kontakta verksamhetschef Boel Simonsson, tfn 010-244 20 94. Facklig företrädare för läkarförbundet Axel Petersson, tel. 036-32 39 31.

Sista ansökningsdag är den 15 maj. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Gislaved vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården inom Jönköpings läns landsting. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

Gislaveds vårdcentral har cirka 10 800 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare inom olika professioner. Vi har ett nära samarbete med Anderstorps vårdcentral, vilket gör att vi man utnyttja fördelarna mellan en liten och en större vårdcentral.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100 %, tillträde enl. överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: B141/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21862&RefNo=B141%2f17+&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Specialpedagog-speciallärare Ölmestadskolan Åk 4-9

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Ölmestadskolan är en F-9 skola i Reftele med ca 270 elever.

Skolan har en kort beslutsväg mellan rektor och pedagog. Vi arbetar i fina välhållna och välutrustade lokaler. Utemiljön är inbjudande och erbjuder stora möjligheter till aktivitet. Vi arbetar med lärplattor i ett en till en perspektiv ifrån F-9.

I skolområdet ingår Ängslyckans skola i Ås med ca 65 elever ifrån F-6. Dessa elever går på Ölmestadskolan under sin högstadietid.

Att vara en F-9 skola innebär möjligheten att följa elevers utveckling över hela grundskoletiden. Detta är en möjlighet vi vill ta till vara på.

Arbetsuppgifter
Specialpedagogiskt ansvar för Åk 4-9. Arbete på elev och individnivå. Resultat och utvecklingsuppföljning.

Kvalifikationer
Specialpedagogutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att kunna möta elevers skiftande behov är viktigt.

Villkor
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och tar alltid referenser.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100. Tillträde: Enligt Ök. Senast 2017-08-10 tillsvidareanställningMånadeslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/140
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144433/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Ölmestads skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialistläkare i allmänmedicin

Gislaved

Vill du vara med och utveckla primärvården i Gislaved?

Vi söker
På grund av utökning av vår läkargrupp söker vi allmänspecialist för tillsvidareanställning, som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral. Med ny verksamhetschef står vi inför spännande arbetsformer och du erbjuds att arbeta i team med olika professioner. Gislaved vårdcentral finns belägen i fräscha nya lokaler som är välanpassade till vår verksamhet.

Som distriktsläkare hos oss erbjuds du en självständig och utvecklande tjänst. Arbetet på vårdcentralen innebär både planerade och oplanerade patientbesök och i arbetet ingår handledning av utbildningsläkare. Förutom arbete på vårdcentralen tillkommer viss tjänstgöring på jourcentral. Tjänsten kan utformas enligt individuella önskemål.

Möjlighet finns till individuell kompetensutveckling och gemensamma kompetenshöjande aktiviteter inom Vårdcentralerna Bra Liv. Samverkan med Futurum och Qulturum gör det möjligt att utvecklas inom forskning eller en framtida ledarroll.

För att du ska trivas hos oss
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin, har du dessutom en handledarutbildning så ser vi det som positivt. Arbetsuppgifterna kräver att du som söker har goda kunskaper i svenska och körkort är ett krav.

Du är en engagerad och ansvarsfull person som förstår vikten av ett gott bemötande. Du tar lätt till dig ny kunskap och fungerar som en kunskapsresurs för kollegor och medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten kan lämnas verksamhetschef Boel Simonsson tfn 010 – 244 20 94. Facklig representant för Läkarföreningen Axel Pettersson 036 - 32 39 31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sista ansökningsdag är den 15 maj. Välkommen med din ansökan.

Gislaved vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården inom Jönköpings läns landsting. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

På Gislaveds vårdcentral har vi cirka 10 500 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare inom olika professioner.

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, Heltid. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: B140/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21857&RefNo=B140%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Matematik och No på Ölmestadskolan 4-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning

Ölmestadskolan är en F-9 skola i Reftele med ca 270 elever.

Skolan har en kort beslutsväg mellan rektor och pedagog. Vi arbetar i fina välhållna och välutrustade lokaler. Utemiljön är inbjudande och erbjuder stora möjligheter till aktivitet. Vi arbetar med lärplattor i ett en till en perspektiv ifrån F-9.

I skolområdet ingår Ängslyckans skola i Ås med ca 65 elever ifrån F-6. Dessa elever går på Ölmestadskolan under sin högstadietid.

Att vara en F-9 skola innebär möjligheten att följa elevers utveckling över hela grundskoletiden. Detta är en möjlighet vi vill ta till vara på.

Arbetsuppgifter
Undervisning och pedagogiskt arbete.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i Matematik/No.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-10 tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/138
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144375/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Ölmestads skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Matematik/Teknik/No Ölmestadskolan 7-9

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Ölmestadskolan är en F-9 skola i Reftele med ca 270 elever.

Skolan har en kort beslutsväg mellan rektor och pedagog. Vi arbetar i fina välhållna och välutrustade lokaler. Utemiljön är inbjudande och erbjuder stora möjligheter till aktivitet. Vi arbetar med lärplattor i ett en till en perspektiv ifrån F-9.

I skolområdet ingår Ängslyckans skola i Ås med ca 65 elever ifrån F-6. Dessa elever går på Ölmestadskolan under sin högstadietid.

Att vara en F-9 skola innebär möjligheten att följa elevers utveckling över hela grundskoletiden. Detta är en möjlighet vi vill ta till vara på.

Arbetsuppgifter
Undervisning och pedagogiskt arbete.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i Matematik och annat ämne.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-10 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/139
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144378/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Ölmestads skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i svenska och annat ämne Ölmestadskolan Åk 4-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning 
Ölmestadskolan är en F-9 skola i Reftele med ca 270 elever.

Skolan har en kort beslutsväg mellan rektor och pedagog. Vi arbetar i fina välhållna och välutrustade lokaler. Utemiljön är inbjudande och erbjuder stora möjligheter till aktivitet. Vi arbetar med lärplattor i ett en till en perspektiv ifrån F-9.

I skolområdet ingår Ängslyckans skola i Ås med ca 65 elever ifrån F-6. Dessa elever går på Ölmestadskolan under sin högstadietid.

Att vara en F-9 skola innebär möjligheten att följa elevers utveckling över hela grundskoletiden. Detta är en möjlighet vi vill ta till vara på.

Arbetsuppgifter
Undervisning och annat pedagogiskt arbete.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i svenska och annat ämne.


I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-10 tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/127
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:143903/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Norr/Söder, Ölmestads skolområde
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kurator/psykiatrisjuksöterska

Gislaveds vårdcentral

Vi söker
Vår kurator vidareutbildar sig, därför söker vi nu ett nytt tillskott till vårt psykososociala team i form av en kurator/beteendevetare eller sjuksköterska med utbildning i psykiatri. Tjänsten är ett vikariat på helhet med start omgående till och med 12 januari 2018.

Vi erbjuder dig
Vårdcentralen har ett väl utvecklat psykosocialt team. Hos oss erbjuds du ett självständigt arbete med mycket patientkontakt och en god gemenskap. Vi erbjuder också regelbunden ärendehandledning och individuellt anpassad kompetensutveckling.

Det här får du arbeta med
Du kommer att bedöma, utreda och behandla vuxna patienter med lätt till måttlig psykisk ohälsa enligt riktlinjer för regionens psykosociala arbete i primärvård. Du får ett individuellt ansvar för att göra korrekta bedömningar och behandlingsinsatser, men du arbetar också tillsammans med det psykosociala teamet samt rehabteamet som består av rehabkoordinator, läkare, kurator, sjuksköterska och sjukgymnast. Du har ett nära samarbete med vårdcentralens övriga personal samt externa kontakter som exempelvis skolor, socialtjänst, migrationsverk, arbetsförmedling, försäkringskassa med flera.

Hos oss eftersträvas tidig intervention och hög tillgänglighet vilket innebär att du främst kommer att arbeta med kortare behandlingskontakter. Arbetsuppgifterna kommer att förändras i takt med att primärvårdens uppdrag förändras och utvecklas. Det kommer därför att finnas utrymme till att arbeta med till exempel KBT- behandling online samt gruppverksamhet till exempel MMR1, Mindfulness och Act.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara socionom eller har en likvärdig utbildning alternativt sjuksköterska med utbildning i psykiatri. Vi ser det som en fördel om du har utbildning i KBT steg 1.

Vi söker dig som tar ansvar för ditt arbete och som har lätt att samarbeta med patientens bästa för ögonen. För oss är ditt engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter och utmaningar i att arbeta hos oss. Eftersom vår verksamhet bygger på möten med människor så är ett professionellt bemötande i alla lägen viktigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vi ska bli en av Sveriges bästa vårdcentraler! Därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Boel Simonsson tfn 010 - 244 20 94, eller biträdande verksamhetschef Gordana Jakupovic, tfn 010 - 244 80 58. Facklig representant för SACO är Irene Tengberg Herrstedt 036 - 32 44 64. Sista ansökningsdag är den 15 maj.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Gislaved vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården inom Jönköpings läns landsting. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

På Gislaveds vårdcentral har vi cirka 10 800 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare inom olika professioner.

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Primärvårdskurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, 100 %, Tillträde snarast möjligt till 2018-01-12 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: B59/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21839&RefNo=B59%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du bli vår nya stjärna?

Nu behöver vi förstärkning!
EPAB GGVV söker nu en search.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som search ingår det att hitta rätt kompetens till aktuell kravprofil och att säkerställa kandidatinflödet inom området. Du intervjuar potentiella kandidater, tar referenser, presenterar väl matchade kandidatförslag, deltar på mässor och exempelvis närvarar på skolor. Du arbetar på ett strukturerat sätt genom dels befintliga kanaler men också genom olika nätverk för att hitta de bästa kandidaterna. Du gör självständigt sökningar, skriver annonser och gör urval.

Arbetet är mycket varierande och tempot är stundtals högt. För att passa i rollen som search bör du därför vara resultatfokuserad, trygg i dig själv
och flexibel på så sätt att du lätt kan växla och och prioritera arbetsuppgifter.

Vi arbetar i team och delar många arbetsuppgifter, det är därför viktigt att du är en lagspelare ut i fingerspetsarna och beredd på att hugga i där det behövs.Din profil
Du är säljfokuserad samtidigt som du är en duktig administratör med stort driv. Du tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

För att kunna bidra till vår framgång ser vi att du är ifrågasättande, innovativ och effektiv. Som person är du resultatfokuserad, trygg i dig själv och flexibel på så sätt att du lätt kan växla och prioritera arbetsuppgifter. Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och att du tycker om att träffa människor och knyta nya kontakter.

Är du den vi söker?
Då tycker vi att du ska söka tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: HR-assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 3982
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3982
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Lastbilsmekaniker

Lastbilsmekaniker:

Vi söker för kunds räkning en lastbilsmekaniker som blir nästa självklara lagspelare.

Är du personen som vill tillhöra ett starkt team, och är den man kan räkna med, då ska du söka denna tjänsten.Vi ser att du är en person som har kompetens och erfarenhet inom:

- Arbete som lastbilsmekaniker
- Elektronik och felsökning
- Datakunskap, datorvana

Som person är du:

- En lagspelare som söker ständig utveckling.
- Intresserad, engagerad och bidrar med glädje och energi.
- Strukturerad och noggrann.
- Lösningsfokuserad.
- Du är trygg i dig själv och vet hur du ska bemöta människor.
- Är en inbiten fantast av tunga fordon och dess teknik.Vad kan du förvänta dig?

- Ett fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar.
- Ett härligt gäng med nya kollegor.
- Möjligheten att arbeta med det man brinner för, högteknologiska produkter och kundservice.
- Riktigt bra utbildningar.Flodin Rekrytering & Bemanning är ett ungt, men ändå erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta:

Magnus Lorentsson 0733 25 52 38 eller via mail magnus@flodinab.se

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Lastbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid med möjlighet till tillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://cv.flodinbemanning.se/cv_flodin/adproxy.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=509
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flodin Holding i Jönköping AB
Österängsvägen 2 A
55463  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Gislaved

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykeldistrikt i Gislaved.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även onsdag, fredag och söndag på andra distrikt.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Gislaved i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Smålandsstenar

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykeldistrikt i Smålandsstenar.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även onsdag, fredag och söndag på andra distrikt.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Smålandsstenar i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Smålandsstenar

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Smålandsstenar.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även dom övriga dagarna.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Smålandsstenar i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med bil av morgontidningar/paket i Anderstorp

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Anderstorp.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även dom övriga dagarna.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Anderstorp i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Anderstorp

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykeldistrikt i Anderstorp.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även onsdag, fredag och söndag på andra distrikt.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Anderstorp i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/paket i Reftele

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykeldistrikt i Reftele.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och inneha egen cykel.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag, tisdag, torsdag, lördag men delar även onsdag, fredag och söndag på andra distrikt.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år och inneha egen cykel. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har god fysik då det kan vara tungt att cykla med full packning av tidningar och paket. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom.
Publiceraddatum: 2017-03-18
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu måste ha en egen cykel (cykelersättning utgår). Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Louise Carlsson 036-2918402 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Reftele i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Gislaveds vårdcentral

Vi söker
Vår arbetsterapeut har fått nya utmaningar inom vårdcentralen, därför söker vi nu en legitimerad arbetsterapeut för tillsvidareanställning på heltid.

Det här får du arbeta med
Som arbetsterapeut på vårdcentralen i Gislaved arbetar du både med enskilda patientmöten och med gruppverksamhet. I dina uppgifter ingår exempelvis att arbeta med handrehabilitering, bedömning av aktivitetsproblem och kognitiva utredningar/behandlingar. Du kommer även att delta i teamarbete kring till exempel demenspatienter, PR-team och rehabilitering med fokus på aktivitet.

För att du ska trivas hos oss
Du är legitimerad arbetsterapeut med några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Ifall du har primärvårdserfarenhet så ser vi det som meriterande.

Nära samarbete inom teamet förutsätter att du har god samarbetsförmåga samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt. Du behöver kunna ta helhetsansvar och driva eget arbete samt kunna samarbeta och hitta lösningar.

Detta värderar vi högt
Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vi ska bli en av Sveriges bästa vårdcentraler! Därför vill vi ge alla våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö ska präglas av dialog och trivsel, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Boel Simonsson tfn 0110 - 244 20 94. Facklig företrädare för SACO Irene Tengberg Herrstedt tfn 036 - 32 44 64. Sista ansökningsdag är den 15 maj.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Gislaved vårdcentral är en del av Vårdcentralerna Bra Liv som är den regionsdrivna primärvården inom Jönköpings läns landsting. Vår målsättning är "En bättre hälsa för alla", vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet.

På Gislaveds vårdcentral har vi cirka 10 800 listade patienter och vi är cirka 40 medarbetare inom olika professioner.

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100 %, tillträde enl. överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: B60/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21770&RefNo=B60%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hudterapeut sökes till Care Hudvård i Gislaved

Utföra ansiktsbehandlingar och kropssbehandlingar.
Försäljning av hudvård och makeup.
Butik och receptionsuppgifter.

Vi söker dig som vill ge det där lilla extra till våra kunder och kan
försäljning & service.
Som person är du social, effektiv men noggrann och kan jobba självständigt.
Du är utbildad hudterapeut och vi ser gärna att du har arbetserfarenhet
från yrket.
Tjänstens omfattning: 50-100%
Tillträde efter överenskommelse.


Care Hudvård är en väletablerad hudvårdsalong i Gislaved. Salongen har funnits i 11år. Vi arbetar med välkända hud & makeup märken.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Hudterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johansson.carolin@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Beautycenter i Gislaved AB
Köpmangatan 9
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfarna truckförare sökes!

Vi söker nu Truckförare! Våra kunder finns i Hillerstorp, Gnosjö, Gislaved, Anderstorp och i Vaggeryd.

Dina arbetsuppgifter
Ditt arbete består till största delen av truckkörning men det kan även förekomma att lasta och lossa lastbilar.
Meriterande är om du har arbetat med plockorder.

Din profil
Vi söker dig som har innehar truckkort för A1-4 samt B1-4 och minst något års körvana. Du har en gedigen erfarenhet av traditionell lagerarbete och trivs
med att arbeta i ett högt tempo. Vidare har du en god datorvana och har lätt för att hantera olika typer av människor.
Som person är du mogen, strukturerad, självgående och noggrann.

För att vara aktuell till denna tjänst måste du ha B-körkort och tillgång till bil, då det inte alltid finns kommunikationsmöjligheter till alla fabriker.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Välkommen att söka tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se.
Urval och intervjuer sker löpande!

Välkommen med din ansökan!


Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 3609
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3609
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  
Platsannons

Drivna maskinoperatörer sökes!

Vi söker just nu dig som har erfarenhet från industri och maskiner.
I tjänsten ingår att ansvara för en eller fler maskiner. Du ingår i ett arbetslag och det är viktigt med god samarbetsförmåga men du bör även kunna arbeta självständigt. Arbetet kan innehålla tunga lyft så god fysik är av stor vikt.

Som person är du noggrann, driven, tekniskt kunnig och flexibel. Du är intresserad, framåt och lär dig snabbt.

Det är krav på god svenska både i tal och skrift. Du har truckkort, körkort och bil. Arbetstiderna är varierande, 3-skift är vanligt förekommande.

Placeringsort: Grimsås

Då tjänsten ska tillsättas omgående sker löpande urval så ansök redan idag via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om vårt företag

EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup som är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.Vi är med våra cirka 1 500 medarbetare hittills verksamma på 30 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, gummiindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 3595
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=3595
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Epab GGVV AB
Ödestuguvägen 42
56732  Vaggeryd Sverige
Hemsida: http://www.ep-ab.se/
  

Platsannons

Lärare i Svenska som andraspråk

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.Beskrivning
Gislaveds Gymnasium är organiserat i fyra sektorer.

Tjänsterna kommer att vara förlagda till vuxensektorn.

Arbetsuppgifter
Undervisning i Svenska som andraspråk på SFI samt övriga lärararbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Lärarutbildning där Svenska som andraspråk finns. Svenska som andraspråk och undervisning på SFI är meriterande.

Villkor
Tjänsten är en semesteranställning. Intervjuer och tillsättningar kommer att göras löpande under ansökningsperioden.

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet.
*tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas.

Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-10
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid 100 %. Tillträde: 170601 Visstidsanställning till 2017-08-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/66
Webbplats: https://gislaved.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:140628/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och utbildningsförvaltningen, Team Gymnasium, Vuxensektor
Gislaveds kommun
33230  Gislaved Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ritare/Konstruktör

Du ska ha högskolautbildning och bra datakunskap. Du ska kunna rita/konstruera fackverk av stål. Din erfarenhet inom detta området behöver inte vara stort då vi är bereda att introducera dig inom yrket. Du ska inte vara rädd att ta nya utmaningar och vara positiv och kreativ person.
Krav på svenska i tal och skrift.

Bra data kunskap ,högskolautbildning, positiv kreativ person. Du ska kunna hålla kontakter med våra kunder samt kunna ge förslag till bra lösningar.

Egen kontor i Broaryd eller enligt överenskommelse . Alla datorer och konstruktionsprogram tillgängliga
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: joanna@smsab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svets & Montage i Smålandsstenar AB
Verktygsgatan 2
33392  Broaryd Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska Gislaved

Hemtjänst både service- och omvårdnadsinsatser. Vi söker dig som är pålitlig, ärlig och gillar att jobba med människor.

Vi söker dig som är undersköterska eller har erfarenhet av hem,tjänst eller personlig assistans. Vill du tillhöra ett litet och serviceinriktat gäng? Vi finns för våra kunder.

Vi är ett privat hemtjänstföretag som arbetar med kommunen när det gäller hemtjänst. Vi erbjuder våra kunder en extremt hög personalkontinuitet något som både uppskattas av kunderna och våra medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi behöver både fast deltid och extra timanställda. 60%-80%Hos oss tjänar man 134kr/h + OB
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-14
Referens: Undersköterska Staffanstorp
Webbplats: http://extramamman.se/jobba%20hos%20oss.html
Epostadress:
Övrigt: Vi vill att du skickar din ansökan via vår hemsida. Under rubriken Jobba hos oss finner du ett online-formulär.
Arbetsplats: 
Adress: Extramamman & Ugglans Hemhjälp AB
Södra storgatan 20
33233  Gislaved Sverige
Hemsida: http://www.extramamman.se
  
Platsannons

Assistent till Smålandsstenar/Alvesta

Vi söker assistenter AKUT till vår dotter på snart 15 år . Både fast och Tim vikarier behövs , dag/kväll / natt och helger.
På dag tid mellan 7-22 jobbar man alltid 2 st . Natten är vaken natt med 2 timmars jour . Än så länge är man ensam på natten . Vi kör gärna 12 timmars pass så är man ledig flera dagar i veckan .
Man jobbar i hemmet där det finns en familj med 2 små syskon och 1 katt . Ibland är man även på Kortids boende i Gislaved än så länge men andra lösningar är på gång . Var fjärde helg och på lov är man med i Alvesta hos flickans pappa .
Man är även med i skolan 4 dagar i veckan om hon mår bra . Ofta åker man med på sjukhusbesök , hjälpmedelcentralen ,tandläkare mm i Jönköping och Värnamo .
Är flickan inlagd på sjukhus så arbetar man sina pass på sjukhuset i Jönköping . Alltså arbetet är där hon är .

Hon har Huntingtons sjukdom juvenil form . Sondmatas via peg , har en slemsug , svårt med tal, använder ståskal , träning varje dag pga svår stelhet . behöver hjälp med förflyttningar , personlig hygien , och allt som en 15 åring hade gjort. Hon har olika former av epilepsi , Hon älskar hästar , andra djur , Barbie , iPad filmer. Hon har humor

Du ska vara rökfri och ha körkort med tillgång till bil . Inte vara rädd för hästar och att bada .
Plus om du har erfarenhet och förstår vad det innebär att vara personlig assistent.
Du som söker bör ha ett gediget engagemang för yrket och vara en ansvarsfull person som kan bidra till trygghet för vår tjej .
Bra om du är stresstålig, ha tålamod när det gäller arbetet. Vara påhittig . Då arbetet är dubbelbemanning dag tid bör du vara samarbetsvillig och flexibel. Och kunna ställa upp på dina arbetskamrater att hoppa in i akuta situationer och sjukdom .
Vi önskar också att man är uppmärksam på förändringar och symptom .
Publiceraddatum: 2017-01-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-08
Referens:
Webbplats: http://jobba.lystraassistans.se/jobs/24757-assistent-till-smalandsstenar-alvesta?promotion=5460-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LYSTRA personlig assistans
Södra Långgatan 23
16959  Solna Sverige
Hemsida: http://www.lystraassistans.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal