Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:16

Lediga jobb i Gagnefs kommun (2026), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 264
Täthet13,38Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area812,33Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land767,17Landareal (km²)
Sjö45,16Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Kvalitetssansvarig/Product Functional Safety manager

Om företaget
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar tåliga och tillförlitliga kvalitetsprodukter för kommunikation och radiostyrning av industrikranar, portar och mobila tillämpningar. Åkerströms sysselsätter ca 50 personer. Huvudkontoret ligger i Björbo, Dalarna och nyligen öppnades även ett kontor för R&D i Borlänge. Bolaget befinner sig i en starkt expansiv fas med mycket god orderingång. Sedan 2016 ingår Åkerströms i Allgonkoncernen, en svensk expansiv företagsgrupp som utvecklar och levererar trådlösa produkter och system för industriella miljöer. Allgon är ett noterat bolag på Nasdaq OMX First North Stockholm. För ytterligare info besök gärna www.akerstroms.se och www.allgon.se

Dina arbetsuppgifter
Det är en tjänst delad i två ansvarsområden. Som kvalitetsansvarig hos oss driver du utveckling, uppföljning och analys av Åkerströms kvalitets, miljö och arbetsmiljösystem. Du jobbar med dokumenthantering, statistik, avvikelsehantering och uppföljning samtidigt som du ansvarar för aktuella utbildningar och stöd till processägare och chefer inom organisationen. I rollen initierar/leder du och deltar i interna revisioner samt deltar i olika interna projekt gällande vårt kontinuerliga kvalitetsarbete.

I din roll som Product Functional Safety manager ser du till att företagets arbetssätt stämmer överens med de normativa krav som finns på produkt och organisation i ett företag som utvecklar och producerar säkerhetskritiska maskinstyrsystem. Du rapporterar till Operation Manager.Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från liknande arbete. Du är engagerad och driven att ta hand om de praktiska och administrativa uppgifterna som är kopplade till vårt Kvalitet-, Miljö-, Arbetsmiljö- och Produktsäkerhetsarbete. Du behöver goda ha kunskaper i MS Office paketet, samt erfarenhet av ISO 9001. Erfarenhet av IEC 61508 eller liknande säkerhetsstandarder där arbete med säkerhet under produktens hela livscykel är meriterande. Även kunskap om 14001 samt OHSAS 18001 är meriterande.

Som person har du högt driv och god initiativförmåga. Du är ordningsam och engagerad och har lätt för att skapa goda relationer inom hela vår organisation.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2018-01-14. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Johanna Mogren Sundqvist, tel 0733-512 705.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 3874
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3874&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Teknisk konstruktör

Om företaget
Åkerströms Björbo AB är ett internationellt företag grundat 1918 som utvecklar, producerar, marknadsför och servar robusta produkter för radiostyrning av industrikranar, mobila applikationer och portar. Totalt antal anställda är ca 35 personer vilka samtliga arbetar på företagets huvudkontor i Björbo, Dalarna. 2018 har Åkerströms 100 års erfarenhet inom utveckling av högkvalitativa produkter för radiostyrning av industriella och mobila applikationer. Efter en omställning av Åkerströms verksamhet under 2016 befinner sig bolaget i en starkt expansiv fas med mycket god orderingång. Sedan 2016 ingår Åkerströms i Allgonkoncernen, en svensk expansiv företagsgrupp som utvecklar och levererar trådlösa produkter och system för industriella miljöer. Allgon är ett noterat bolag på Nasdaq OMX First North Stockholm. För ytterligare info besök gärna www.akerstroms.se och www.allgon.se

Vi söker nu en person till vår tekniska beredning med tillträde snarast. Vill du vara med på en spännande resa med härliga utvecklingsmöjligheter? Sök snarast via clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter är att bereda och färdigställa dokumentation och tillverkningsunderlag till produktionen av kundanpassade radiostyrningssystem. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är även PLC programmering av funktion och display. Även att bistå serviceavdelningen med programändringar och ombyggnad av befintliga system, samt att stötta säljare/distributörer med tekniska lösningar vid kundförfrågningar. Du har helt enkelt en otroligt viktig roll för att produktionen inte bara ska fungera, utan även utvecklas och gå framåt!
Tjänsgöringsort: Björbo/Borlänge

Din profil
Du har erfarenhet av programmering och mjukvara (PLC-system). Du har en positiv attityd, är noggrann och strukturerad. Vi tror att du har erfarenhet av elektronikproduktion, gärna radiostyrning, men inte nödvändigtvis. Du gillar att felsöka, analysera och du drivs av utveckling samt att vara en nyckelspelare i laget. Du har gymnasieexamen med teknisk inriktning (Automation, mätteknik, reglerteknik, styrteknik) samt grundläggande CAD kunskaper.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Välkommen att registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2018-01-14. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Jan Johanssont, tel 0733-512 705.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Elektronikkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 3417
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=3417&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Socialsekreterare

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Gagnefs kommun söker en socialsekreterare för arbete med utredning och insatser rörande barn och unga med familjer.

Du kommer att arbeta i Barn- och familjegruppen tillsammans med din enhetschef, 1:e socialsekreterare/mottagningssekreterare, socialsekreterare, familjerättssekreterare och familjehemssekreterare.

Vi tror att några av dina drivkrafter är din vilja att arbeta med socialt arbete och myndighetsutövning och det är något vi vill vara med och utveckla hos dig. Hos oss kommer du därför att erbjudas en bra introduktionsplan och en generös individuellt anpassad kompetensutveckling med både intern och extern handledning som stöd i din nya yrkesroll. Vid tre respektive sex månader i din nya tjänst erbjuds du extra handledande samtal gällande din fortsatta utveckling.

I barn- och familjegruppen har vi för avsikt att hålla nere antalet timmar vi spenderar på möten och i stället ge utrymme för det sociala arbetet med de familjer vi möter. Genom ett närvarande nära ledarskap, ett systematiskt arbetsmiljöarbete och en positiv löneutveckling vill vi vara en attraktiv arbetsgivare för våra anställda.

Vill du ha lite mer tid till fritidsaktiviteter så finns möjligheten, för dig som är anställd ett kalenderår eller längre, att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. Vi har 39 timmars arbetsvecka och flextid. För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet ett köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utreda samt tillsätta och följa upp insatser för barn, unga och familjer.

Kvalifikationer
Du har socionomexamen och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom detta område. Det är även meriterande om du har utbildning i och erfarenhet att jobba enligt BBIC samt Signs of Safety.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och har ett förtroendeingivande och respektfullt bemötande. Det är naturligt för dig att samarbeta och bidra till utveckling på ett positivt sätt. Du har barnperspektivet som en självklarhet i ditt arbete. Vi tar stor hänsyn till dina personliga egenskaper.

Har du ett specialintresse inom något av våra verksamhetsområden ser vi gärna att du tar chansen att tillsammans med 1:e socialsekreterare utforma din tjänst på ett sätt som ger dig möjlighet att vidareutvecklas inom det området.

Om anställningen:
100% tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Intervjuer kan komma att ske löpande innan ansökningstidens utgång.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Bifoga referenser med ansökan. Eventuella insända pappershandlingar återsändes ej.
Gagnef kan erbjuda medflyttarservice i samband med anställning. Läs om medflyttarservice på: http://www.rekryteringslots.se/medflyttare/medflyttarservice

Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: SN/2017:195/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

1:e Socialsekreterare/mottagningssekreterare Barn och familj

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

1:e socialsekreterare i Barn- och familjegruppen har en arbetsledande och coachande funktion för utredande socialsekreterare och fungerar även som mottagare av inkommande anmälningar och ansökningar och förhandsbedömning av dessa.

I din grupp finns utöver dig en enhetschef, socialsekreterare, familjerättssekreterare och familjehemssekreterare. Vi tror att några av dina drivkrafter är din vilja att arbeta med socialt arbete och myndighetsutövning och det är något vi vill vara med och utveckla hos dig. Hos oss kommer du därför att erbjudas en bra introduktionsplan och en generös individuellt anpassad kompetensutveckling med både intern och extern handledning som stöd i din nya yrkesroll. Vid tre respektive sex månader i din nya tjänst erbjuds du extra handledande samtal gällande din fortsatta utveckling.

I Barn- och familjegruppen har vi för avsikt att hålla nere antalet timmar vi spenderar på möten och i stället ge utrymme för det sociala arbetet med de familjer vi möter. Genom ett närvarande nära ledarskap, ett systematiskt arbetsmiljöarbete och en positiv löneutveckling vill vi vara en attraktiv arbetsgivare för våra anställda.

Vill du ha lite mer tid till fritidsaktiviteter så finns möjligheten, för dig som är anställd ett kalenderår eller längre, att växla semesterdagstillägg till fler semesterdagar. För den som är anställd minst 12 månader, finns möjlighet att köpa ett årskort för kollektivtrafik på Dalatrafik, till ett mycket förmånligt pris. Vi har 39 timmars arbetsvecka och flextid.

Vill du vara en del av oss? Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till medborgarna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att leda, coacha och fördela arbete till våra socialsekreterare samt att ta emot anmälningar och ansökningar och göra förhandsbedömningar av anmälningar.

Kvalifikationer
Du har socionomexamen och flerårig erfarenhet av att arbeta inom socialtjänstens barn- och familjeområde samt EKB. Du har utbildning i och erfarenhet av att jobba enligt BBIC samt Signs of Safety. Du har dessutom erfarenhet från arbetsledande funktion. Det är viktigt att du har språklig analytisk förmåga. Vi utgår även ifrån att du har personlig mognad och ett förtroendeingivande och respektfullt bemötande. Det är naturligt för dig att samarbeta och bidra till utveckling på ett positivt sätt. Du har barnperspektivet som en självklarhet i ditt arbete.

Arbetstid/varaktighet
100% tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Bifoga referenser med ansökan. Eventuella insända pappershandlingar återsändes ej. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Gagnef kan erbjuda medflyttarservice i samband med anställning. Läs om medflyttarservice på: http://www.rekryteringslots.se/medflyttare/medflyttarservice

Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: SN/2017:196/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Lärare årskurs 1-3 till Mockfjärdsskolan

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Har du kärleken till att utveckla barn och unga, samt förmågan att lära ut till andra? En stark vilja att tillsammans med kollegorna fortsätta utveckla elevernas lärmiljö och samtidigt utvecklas själv som lärare? Då är du den vi söker som ny kollega! 

Mockfjärdsskolan är den lilla skolan, med den stora bredden. Inom skolans lokaler finns såväl en F-9 skola, fritidshem, särskola, samt IM-programmet. Skolan nyinvigdes hösten 2012 efter en renovering och i lokalerna finns även bibliotek och fritidsgård.  

Tillsammans är vi cirka 80 anställda och 480 elever och du kommer på Mockfjärdsskolan att mötas av en entusiastisk och behörig personalgrupp med framåtanda och lustfyllt förhållningssätt. Samt våra fantastiska elever! 
 
Vi har under senaste läsåren arbetat med att kartlägga våra utvecklingsbehov genom PRIO-kartläggning och är nu på en utvecklande resa för såväl verksamheten, som den enskilda medarbetaren. En resa från att vara riktig bra, till att bli ännu bättre! Under detta läsår har vi fokus på matematiklyftet, värdegrundsplan samt att implementera Office 365. Kommande läsår väntar fokus på läslyftet och organisering av raster och rastaktiviteter. 
 
Våra bärande principer är - Goda relationer, - Kunskapen i centrum, - Framtidstro. Principer som vi förväntar oss att du delar, liksom kommunens värdegrund. Skolledningens ledningsdeklaration och långsiktiga mål kommer du få möjlighet att gå igenom vid intervju. 
 
Arbetsuppgifter 
I ditt arbete som lärare kommer du att undervisa elever i årskurs 1-3 och inledningsvis arbeta i en fantastisk klass i årskurs 1! 
Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna som i elevhälsoarbetet.  
I uppdraget ingår även mentorskap, i vilket du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med hemmen. 
 
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som har ett genuint intresse för elever och pedagogiska frågor samt har god samarbetsförmåga och är relationsskapande. Du har en lärarexamen med inriktning mot årskurs 1-3 eller 1-6, innehållande med fördel ämnena svenska och matematik. En fördel är om du har god IT-kompetens och erfarenhet från mentorskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  
 
Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. 
 
Arbetstid/Varaktighet 
100% tillsvidareanställning med tillträde 2018-03-01. 

Vill du vara en del av oss? 
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta! 

Övrigt: 
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.  
Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare: Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: BUN/2017:290/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Vill du göra skillnad i sommar? Jobba hos oss!

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Är du nyfiken på att jobba inom vård och omsorg eller LSS och vill ha ett meningsfullt och viktigt sommarjobb?

Välkommen att söka sommarjobb hos oss i Gagnefs kommun, vi behöver dig! Det finns möjlighet att jobba extra hela året, så sök redan nu. Intervjuer och urval sker löpande.

Arbetsuppgifter:
Inom våra verksamheter arbetar du och dina kollegor med att ge hjälp och stöd till våra brukare utifrån deras individuella förutsättningar.
Arbetet innebär bland annat:
- personlig omvårdnad, som ex. påklädning, hygien och förflyttningar
- inköp, städ och tvätt
- sociala aktiviteter
- enklare matlagning
- vissa hälso- och sjukvårdssuppgifter

Kvalifikationer:
Vi söker dig som fyllt 18 år och är intresserad av att jobba med människor. Du är engagerad, ansvarsfull och flexibel. Har du utbildning och/eller tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete är det meriterande, men inget krav. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. B-körkort är ett krav om du vill jobba inom hemtjänsten.

Arbetstid/Varaktighet:
Arbetstiden är oregelbunden. Du får ett schema som innehåller dag-, kväll-, helg- och/eller nattjobb. Vi kommer överens om datum för din första arbetsdag och planerar tillsammans hur och när din introduktion ska ske.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.
Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare:
Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 mån- Tim- eller månadslön beroende på anställningstid. Individuell lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: SN/2017:194/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Boendehandledare LSS

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?

Då ska du söka tjänsten som boendehandledare på gruppbostaden Näset i Djurås.

Gruppbostaden Näset ligger naturskönt vid Dalälven och här jobbar sex personal. Vi har en varm gemenskap och en arbetsglädje som smittar av sig. Vi arbetar med individen i centrum och strävar efter att var och en ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Arbetsuppgifter:
Du ska som boendehandledare ge hjälp och stöd med utgångspunkt från de boendes individuella önskemål och behov i deras dagliga liv. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att göra de boendes tillvaro trygg, meningsfull och innehållsrik. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga och att medverka i upprättandet av genomförandeplaner. Dokumentation ingår också i dina dagliga arbetsuppgifter. Du bör därför kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt ha datavana.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en positiv livssyn och en god förmåga att vara lyhörd för den enskildes behov och önskemål. Du har vård-och omsorgsutbildning eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Du har ett professionellt förhållningssätt som innefattar ödmjukhet, tålamod, humor och flexibilitet. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt, har ansvarskänsla, tar egna initiativ, har god samarbetsförmåga samt har ett engagemang och öppenhet för utvecklingsarbete inom arbetsplatsen. Erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning är mycket meriterande.

Arbetstid/Varaktighet:
Tillsvidareanställning, deltid ca 80 %. Arbetstiden är schemalagd och omfattar kväll, natt och helgtjänstgöring.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: SN/2017:190/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Verksamhetschef stöd och omsorg

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Socialförvaltningen är en av kommunens största förvaltningar med cirka 320 anställda fördelat på verksamheterna vård och omsorg, stöd och omsorg, integration samt hälso- och sjukvård. De olika verksamheterna finns utspridda i hela kommunen. Förvaltningens arbete präglas av engagemang, nytänkande och närhet.

Gagnefs kommun söker verksamhetschef till stöd och omsorg. Då nuvarande verksamhetschef väljer att gå i pension. Du kommer att ansvara för individ och familjeomsorgen (IFO),verksamheten för personer med funktionsnedsättning (LSS), arbete och utveckling (AME och Daglig verksamhet), Myndighetsenheten (biståndshandläggning) och Familjens hus (familjeteam, första linjen). Du har 7 enhetschefer och 3 administratörer underställd dig. Inom organisationen finns också stödfunktioner så som HR-stöd och ekonom.

Arbetet är självständigt och kräver god samarbetsförmåga både internt och externt. Vi söker dig som är innovativ, flexibel, kan tänka nytt och har en positiv inställning till tekniska lösningar.

Arbetsuppgifter:
Du ingår i Socialförvaltningens ledningsgrupp som en av fyra verksamhetschefer, direkt underställd socialchef. Du ska vara med och leda, planera och utveckla verksamheten utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. I tjänsten ingår budget, personal- och arbetsmiljöansvar med tillhörande administrativa inslag.

Kompetenskrav:
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom social omsorg, socionom eller annan utbildning som bedöms likvärdigt. Du har erfarenhet att arbeta som chef i en politiskt styrd organisation. Vi förutsätter att du är van att använda IT som stöd i ditt dagliga arbete och att du har lätt för att uttrycka dig på svenska, såväl i tal som i skrift. Som person bör du vara stabil, ha god självkännedom och vara lyhörd för dina medarbetares behov.

Ledarskapserfarenhet är ett krav i tjänsten och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter ett pedagogiskt och prestigelöst ledarskap där du skapar möjlighet för ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Du ska också ha kunskap om lagar och förordningar som gäller inom området. Det är meriterande om du tidigare arbetat som verksamhetschef.

Om anställningen:
Tillsvidareanställning 100% med tillträde snarast eller efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vill du vara en del av oss? Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Bifoga referenser med ansökan. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej. Arbetsprov tillämpas vid intervjutillfället. Gagnef kan erbjuda medflyttarservice i samband med anställning. Läs om medflyttarservice på: http://www.rekryteringslots.se/medflyttare/medflyttarservice

Fackliga kontaktpersoner: Katarina Mansfeld, Ledarna, 0241-15334, Maria Jansson, Vision, 0241-15100, Sofie Pettersson, Akademikerförbundet SSR, 0241-15225.

Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler och vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: SN/2017:192/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Vikarierande enhetschef särskilt boende

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Socialförvaltningen är en av kommunens största förvaltningar med cirka 320 anställda fördelat på verksamheterna vård och omsorg, stöd och omsorg, integration samt hälso- och sjukvård. De olika verksamheterna finns utspridda i hela kommunen. Förvaltningens arbete präglas av engagemang, nytänkande och närhet.

Gagnefs kommun söker vikarierande enhetschef till särskilt boende och dagverksamhet.

Vi söker dig som är innovativ, flexibel, kan tänka nytt och har en positiv inställning till tekniska lösningar. Som enhetschef på särskilt boende i Gagnefs kommun leder du undersköterskor och vårdbiträden i särskilt boende och dagverksamhet. Arbetsgruppen består av cirka 32 medarbetare totalt. Som stöd i det dagliga arbetet har du tillgång till administrativt stöd, samordnare och ekonom.

Arbetsuppgifter:
Du ingår i vård och omsorgs ledningsgrupp som en av sex enhetschefer, direkt underställd verksamhetschef. Du ska vara med och leda, planera och utveckla verksamheten utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. I tjänsten ingår budget, personal- och arbetsmiljöansvar med tillhörande administrativa inslag.

Kompetenskrav:
Högskoleutbildning som är relevant för uppdraget. Arbetet är självständigt och kräver god samarbetsförmåga både internt och externt och du har erfarenhet av att driva utvecklings- och kvalitetsprojekt. Vi förutsätter att du är van att använda IT som stöd i ditt dagliga arbete och att du har lätt för att uttrycka dig på svenska, såväl i tal som i skrift. Som person bör du vara stabil, ha god självkännedom och vara lyhörd för dina medarbetares behov.

Ledarskapserfarenhet är ett krav i tjänsten och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter ett pedagogiskt och prestigelöst ledarskap där du skapar möjlighet för ett positivt och utvecklande arbetsklimat. Det är mycket meriterande om du tidigare arbetat som enhetschef. Du ska också ha kunskap om lagar och förordningar som gäller inom området.

Om anställningen:
Vikariat 100% med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vill du vara en del av oss? Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt
Bifoga referenser med ansökan. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Äldreomsorgschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: SN/2017:193/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Lärare i tyska åk 6-9 till Djuråsskolan

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?

Gagnefs kommun söker nu en lärare i tyska med placering på Djuråsskolan. Djuråsskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. På skolan finns tillgång till specialpedagog, speciallärare och förstelärare. På Djuråsskolan ser vi begrepp som ansvar, omsorg, respekt, trygghet och arbetsglädje som grund för ett gott lärande. Vi tror på allas lika värde och vi tar vara på varandras olikheter. För oss är det viktigt att både personal och elever trivs och ser utveckling.

I Gagnef arbetar vi efter vår vision att skolan är en plats för kunskap, utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen bedriver undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever.
Vill du vara med att skapa och var delaktig i detta? Då är du den vi söker!

Arbetsuppgifter:
Du kommer att undervisa i tyska i åk 6-9. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de grupper du undervisar i. Du har ett nära samarbete kring bland annat planering och bedömning med främst dina kollegor i språkämnen och även med övriga kollegor i arbetslaget. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor, skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna och i elevhälsoarbetet.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i tyska för åk 6-9 i grundskolan, gärna i kombination med något annat ämne. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, lösningsinriktad och relationsskapande med god förmåga att skapa en intressant och utvecklande undervisning. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Arbetstid/Varaktighet:
50 % vikariat med start 2018-03-01 till och med 2018-06-13.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.
Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare: Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: BUN/2017:277/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Lärare i matematik, årskurs 7-9, till Djuråsskolan

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?

Gagnefs kommun söker nu en lärare i matematik med placering på Djuråsskolan. Djuråsskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. På skolan finns tillgång till specialpedagog, speciallärare och förstelärare. På Djuråsskolan ser vi begrepp som ansvar, omsorg, respekt, trygghet och arbetsglädje som grund för ett gott lärande. Vi tror på allas lika värde och vi tar vara på varandras olikheter. För oss är det viktigt att både personal och elever trivs och ser utveckling.

I Gagnef arbetar vi efter vår vision att skolan är en plats för kunskap, utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Gagnefs kommun satsar på utveckling inom IT och lärande, kommunen bedriver undervisning och pedagogisk verksamhet på sätt som motiverar, engagerar och ökar delaktigheten för samtliga elever.

Vill du vara med att skapa och var delaktig i detta? Då är du den vi söker!

Arbetsuppgifter:
Du kommer att undervisa i matematik i åk 7-9. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de grupper du undervisar i. Du har ett nära samarbete kring bland annat planering och bedömning med främst dina kollegor i språkämnen och även med övriga kollegor i arbetslaget. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor, skapa en helhet kring eleven, både när det gäller studierna och i elevhälsoarbetet. I uppdraget ingår även mentorskap vilket innebär att du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med hemmen.

Kvalifikationer:
Vi söker som är legitimerad lärare i matematik för åk 7-9 i grundskolan, gärna i kombination med något annat ämne. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel, lösningsinriktad och relationsskapande med god förmåga att skapa en intressant och utvecklande undervisning. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.

Före anställning ska examensbevis/studieintyg och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas.

Arbetstid/Varaktighet:
100 % tillsvidaretjänst med start 2018-03-19.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.
Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare: Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: BUN/2017:287/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Avdelningschef Vårdcentral Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen/ biträdande verksamhetschef och ingår som en del i vårdcentralens ledningsgrupp. Förordnandet som avdelningschef omfattar 50% och är tidsbegränsat till fyra år.
Du kommer att arbeta som avdelningschef kombinerat med kliniskt arbete i din grundprofession.
Du kommer att ha personalansvar och i det inkluderas ekonomi, verksamhetsutveckling, arbetsmiljö och bemanningsansvar. Arbetet innebär också att skapa och bibehålla ett gott och utvecklande samarbete med både interna och externa vårdaktörer med patientens bästa i centrum.

KVALIFIKATIONER

Vi söker en engagerad, positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet och delaktighet.
Vi lägger stor vikt vid GOD samarbetsförmåga och personliga egenskaper.
Du kan argumentera för din sak, men är samtidigt lyhörd och prestigelös och har en god förmåga att reflektera.
En viktig del av arbetet som avdelningschef är att skapa delaktighet och på bästa sätt tillvarata och utveckla den kompetens och kraft som finns i medarbetargruppen.
Du strävar efter att vara en tillgänglig chef och bidrar aktivt med engagemang, humor, tillit och kunskap till att skapa ett gott arbetsklimat.
Du som söker skall ha mod och lust att leda.
Det är meriterande med yrkesbakgrund och/eller chefserfarenhet inom hälso- och sjukvården.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Avdelningschef, landsting
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskomelse. Tillsvidare. Förordnandet som avdelningschef omfattar 50% och är tidsbegränsat till fyra år.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 50:2017:1202
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5662810851431551690&benamning=Avdelningschef+V%c3%a5rdcentral+Gagnef
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Vaktmästare

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Tekniska förvaltningen driver en framsynt verksamhet med fokus på utveckling. Vi arbetar nära och är måna om gott samarbete både inom och utom organisationen. Vi söker en ansvarsfull kollega till vårt team på fastighetsavdelningen som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta självständigt med alla förekommande vaktmästarsysslor med tonvikt på pannskötsel under perioden oktober till mitten av april. Pannskötsel innebär tillsyn av bränsleanläggningen, sotning och övriga arbetsuppgifter som kan uppstå i anslutning till pannskötsel. Under sommarhalvåret, april till oktober, kommer du att jobba med våra grönytor i kombination med vaktmästarsysslor. I grönytearbetet ingår att lägga upp egna rutter vad gäller gräsklippning samt trimning av gräs. Du sköter också den dagliga servicen på maskinerna.

Vi har investerat i ett nytt IT-baserat felanmälningssystem, vilket innebär att du får dina arbetsorder direkt i telefonen. Arbetet innebär mycket kontakter med våra bostads-och lokalhyresgäster och du kommer även att ha en sommarjobbare varje sommar som hjälper dig i arbetet.

Kvalifikationer:
? Gymnasieutbildning inom VVS- och fastighetsprogrammet eller utbildning/erfarenhet som bedöms som likvärdig
? Du har erfarenhet av att arbeta med pannskötsel och tillhörande tekniska installationer
? Du har erfarenhet av att köra och serva större gräsklippare.
? Du har datorvana och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetsservice, IT-systemet Remotex samt har erfarenhet av att handleda lärlingar och praktikanter.

Vi söker dig som tycker om att möta människor, är serviceinriktad och noggrann. Du är engagerad och har en god planerings- och organisationsförmåga. Vi värderar särskilt din förmåga att arbeta såväl självständigt som i team och att du inser vikten av god kommunikation.

Varaktighet/Arbetstid:
Tillsvidareanställning, 100 %, tillträde enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.
Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare: Vi undanbeder oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: TN/2017:195/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Färjbacksvägen 5
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Leg sjuksköterskor

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Vill du arbeta med ett av Sveriges viktigaste jobb som gör skillnad?

Vill du ha ett spännande och givande arbete och tycker du om att arbeta med människor?

Vi söker nu sjuksköterskor till vårt team i Gagnefs kommun. Vi är cirka 20 sjuksköterskor som arbetar över hela kommunen med hälso- och sjukvårdsansvar. Vår organisation är i en intensiv utvecklingsfas där alla i teamet är med och utvecklar verksamheten. Är du intresserad kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Att arbeta som sjuksköterska inom kommunen innebär att du ansvarar för de medicinska insatserna, dokumentation av omvårdnaden samt handledning och utbildning till övrig personal. Allt arbete sker i nära samarbete med övriga professioner inom kommunen och primärvården.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning. Du ska kunna arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du kan samarbeta i team. Du är ansvarskännande och kommunikativ samt bemöter och visar respekt för patientens behov och önskemål. Vi söker dig som är positiv, flexibel och initiativrik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning, deltid-heltid. Sysselsättningsgrad kan diskuteras. Heltidsmåttet är 37 timmar per vecka. Tjänstgöring på kvällar och helger ingår i tjänsten.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Bifoga referenser med ansökan. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej.

Gagnefs kommun undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Gagnefs kommun har i förväg beslutade rekryteringskanaler.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: SN/2017:184/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Leg sjukgymnast/leg fysioterapeut

I hjärtat av Dalarna, 20 minuter från Leksand och Borlänge, ligger natursköna Gagnefs kommun som präglas av småskalighet och framtidstro. I kommunen bor ca 10 000 personer. Gagnef är mötesplatsen för människor, älvar och vägar. En kommun att trivas i.

Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut till att vara en del i vårat rehabteam i Gagnefs kommun. Vill du inspirera oss med hjälp av dina kunskaper inom yrket som sjukgymnast/fysioterapeut ? Är du intresserad kan vi erbjuda dig ett meningsfullt arbete med varierande och utmanande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter:
Att arbeta som sjukgymnast i kommunen innebär att utreda bedöma och genomföra sjukgymnastiska behandlingar i ordinärt boende, särskilt boende och LSS/socialpsykiatri. Som sjukgymnast bidrar du till att öka individens fysiska aktivitet, initiera träning och vardagsrehabilitering, samt att du handleder personal inom dessa områden. Förskrivning av hjälpmedel samt utbildning av personal ingår i arbetet. Allt arbete sker i nära samarbete med arbetsterapeut, MAR, enhetschef, biståndshandläggare, sjuksköterskor och övrig vårdpersonal.

Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut och det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorgen. Vi söker dig som är en positiv och flexibel person. Vi ser också att du har ett professionellt förhållningssätt och ger våra brukare ett gott bemötande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen:
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du vara en del av oss?
Gagnefs kommun kännetecknas av närhet. Närhet mellan beslut och medarbetare, närhet mellan de olika verksamheterna och närhet till kunderna. Vi vågar påstå att vi är närmare än de flesta till det mesta!

Övrigt:
Insända ansökningshandlingar återsändes ej.

Till bemannings- och rekryteringsföretag samt annonsplatsförsäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings- och sökvägar.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: SN/2017:185/02
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gagnef.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gagnefs kommun
Gagnefs kommun
78580  GAGNEF Sverige
Hemsida: http://www.gagnef.se/
  
Platsannons

Arbetsterapeut, Vårdcentral Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Som arbetsterapeut i primärvården möter du människor i olika åldrar och livssituationer.

Du kommer att arbeta med handrehabilitering, utredning av personer med minnessvårigheter, multimodal rehabilitering av personer med långvarig smärta, vardagsrevidering för personer med psykisk ohälsa och stressproblematik samt viss hjälpmedelshantering.

Kring vissa patienter arbetar du i team medan du i andra fall arbetar själv med patienten. Samverkan med annan personal på vårdcentralen, i kommunen och inom slutenvården är en stor del i arbetet liksom kontakt med anhöriga. Du kommer att ha möjlighet att delta vid regelbundna yrkesträffar med arbetsterapeuter inom primärvården i närsjukvårdsområdet.

Vill du, som arbetsterapeut, vara med i denna dynamiska process med nyskapande verksamhet, sök tjänst hos oss nu.

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad arbetsterapeut. Eftersom du ska arbeta i team och samverka med olika verksamheter lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga, social kompetens och personlig lämplighet.

Tjänstgöringsgrad kan diskuteras mellan 60-100%. Vikariatet är fr o m 2017-11-27, 18 mån men med chans till förlängning.


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras mellan 60-100%. Vikariat 18 mån men med chans till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 50:2017:784
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5567772831423307911&benamning=Arbetsterapeut%2c+V%c3%a5rdcentral+Gagnef
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Personlig assistent på timmar till man i mockfjärd

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett arbete med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

 

Vi söker en eller flera kollega/kollegor/assistent/assistenter som vill dela bästa jobbet med oss.

Våran kund är man på 49 år. Med en funktionsnedsättning och kan inte kommunicera själv.

Vi hjälper till med tex städning, matlagning och hushållssysslor.

Våra arbetspass är mellan 9-21 eller 21-9.

Vi söker dig:


• som är lojal som ställer upp för "laget". Står för vad du säger och kan ta ansvar.
• som tycker om att cykla då våran kund tycker det är kul. (Superbra träning och du får lön för det 😜)
• som kan ta direktiv ; förstår att detta är kundens liv och ska göras på hans "sätt" även om det innebär längre tid. Viktigt att ta och förstå instruktioner och komma ihåg dom.
• som förstå att rutiner kanske du tycker är tråkigt men viktigt för att kunden ska klara dagen.
• som är flexibel. Du kan eller dina kollegor kan bli sjuk och då kan man ringas in tidigt eller sent. Och måste infinna sig tex inom en timme. Täcka upp för varandra. Viktigt att kunna ge och ta.
• som kan arbeta självständigt. Ibland måste man komma på nödlösningar själv. Vi är ju "ensamma" med kunden 12 timmar per pass.
• som kan känna av tillvaron. Vissa dagar vill kunden ha sovmorgon eller ta det lugnt.
• som kan respektera kunden då den vill vara ensam eller ifred.
• som kan föra kundens talan. Utan att på verka kunden.
• som vet att varken ålder, kön eller erfarenhet spelar någon roll. Det som spelar roll är att just du uppfyller kriterierna ovan och att kunden och du "klickar". Samt att du är en i "laget".

 

Just nu söker vi någon som vill jobba på timmar vid sjukdom och ledighet.

 

Alla ansökningar kommer tyvärr inte så långt som till interjuv.

De läses igenom av rekryterings ansvarig och sedan av oss andra.

 

 Lön- Fast timlön enligt överänskommelse, övriga ersättningar enligt  kollektivavtal

B körkort -Meriterande

Tillträde - omgående


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9194
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Trotzgatan 29
79172  Falun Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1167 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1877
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal