Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:39

Lediga jobb i Götene kommun (1471), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 275
Täthet32,82Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area620,71Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land404,51Landareal (km²)
Sjö0,93Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Nolato Gota söker nya medarbetare

Företagsinformation

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 300 anställda

Tjänstebeskrivning

I samarbete med vår kund Nolato Gota i Götene söker vi efter erfaren och kompetent personal med industrivana. Vi ser att du har en relevant utbildning inom verkstad eller industriell inriktning och är van att arbeta enligt LEAN metoden. Du har ett tekniskt intresse och besitter kompetens inom detta. Du talar, skriver svenska och läser instruktioner obehindrat. Har du erfarenhet av arbete med formsprutning är detta ett stort plus. Har du truckkort/traverskort, erfarenhet av ABB robotar och vana att läsa ritningar ser vi detta som mycket meriterande.

Som person är du prestigelös, noggrann, flexibel och mån om att göra ett bra jobb. Att du är bra på att samarbeta är viktigt och du är inte rädd för att ta i om det behövs.

Arbetet är förlagt till 2-skift eller nattskift.
Arbetsort är Götene

Tjänsterna kommer att tillsättas våren/sommaren 2017

Krav
Rökfri
B-körkort
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 889
Webbplats: http://www.premier.se/jobbannons.aspx?jaid=889
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  

Platsannons

Götene kommun söker fritidspedagoger

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Är du intresserad av att vara med och utveckla arbetet på vår skola samt har en tro på det kompetenta barnet? Då kan du vara personen vi söker!

Beskrivning
Vi söker nu fritidspedagoger till våra skolenheter: Hällekis skola, Lundabyn, Ljungsbackenskolan och Prästgårdsskolan.

Att jobba hos oss innebär att du spelar en viktig roll för Götene kommuns elevers utveckling och framtid. Vi arbetar ständigt med att utveckla arbetet i samverkan mellan fritids och skola, samt trygga och säkra miljöer. På våra skolor finns stort fokus på framåtanda och att utveckla lärandet utifrån aktuell forskning i samverkan med andra. Det kollegiala lärandet är en viktig del i detta arbete.

I arbetet lägger vi stor vikt vid att möta varje barn efter deras behov och alla medarbetare har en viktig roll i arbetet med att ta ansvar för förbättrat resultat - tillsammans kan vi uppnå det vi vill.
Vi erbjuder också mentorsprogram för dig som är ny i yrket.

Arbetsuppgifter
Som lärare i fritidshem/fritidspedagog är dina arbetsuppgifter att planera, genomföra och utvärdera verksamheten med utgångspunkt från nationella mål och riktlinjer. Tillämpa en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer. Erbjuda en meningsfull fritid som utgår ifrån elevernas behov, intressen och erfarenheter.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med professionella pedagoger där du, tillsammans med övrig personal, ansvarar för att miljön i arbetslaget är inspirerande, lärorik och lustfylld.  Du ska även i samarbete med arbetslaget utveckla och utvärdera arbetslagets kvalitet på ett kontinuerligt och systematiskt sätt. Tillsammans med kollega/kollegor kommer du att ansvara för en elevgrupp. I arbetet ingår att arbeta utifrån allmänna råden för fritidshem, Lgr 11 och de på enheten gemensamma uppställda mål. Samarbete med arbetslagen på grundskolan är ytterligare en förutsättning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som tillsammans med fritidshemspersonalen vill utveckla verksamheten på fritids och samarbetet med grundskolan. Du behöver ha en pedagogisk utbildning med inriktning mot fritidshem eller en fritidspedagogutbildning.

Har du ett stort engagemang, kunskap och intresse till ditt uppdrag och vill vara med och möta de spännande utmaningar som lärare och fritidspedagoger i skolan och på fritidshemmet befinner sig i? Är du intresserad av att vara med och utveckla arbetet på vår skola samt har en tro på det kompetenta barnet? Då kan du vara personen vi söker!

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 80-100%. Tillträde till hösterminen 170814 eller vid överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag! Ange i din ansökan vilken eller vilka skolor du söker till.

Vi ser framemot din ansökan!

I Götene kommun finns det sex grundskolor med sammanlagt ca 1 400 elever: fem stycken F-6 skolor och en 7-9-skola. I kommunen finns fyra tätorter där Götene är centralort. Det finns F-6 skolor i alla tätorter. Vi arbetar i ett helhetsperspektiv, från förskola till och med åk 9 med fokus på höga resultat och att barn/elever ska trivas och må bra. I kommunen pågår ett aktivt utvecklingsarbete inom förskola och skola inkl. fritidshem.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 80-100%. Tillträde: 170814 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 2017/39
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:141726/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Barn och utbildning
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Operatörer för uppdrag på Paroc i Hällekis

Om företaget
Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar. Med över 80 års erfarenhet inom husbyggnads- och industribyggnadsbranschen är Paroc känt för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Målsättningen är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för deras kunder i en hållbart byggd miljö.

Vill du ha sommarjobb eller ett långsiktigt uppdrag inom industrin? Nu söker vi operatörer till produktionsanläggningen i Hällekis. För rätt personer finns stor möjlighet till förlängd anställning även efter sommaren.


Arbetsuppgifter
Som operatör arbetar du på en linje och dina arbetsuppgifter kommer bestå av övervakning av maskiner samt delta i produktionen enligt planering. Till arbetsuppgifterna hör också återvinnings- och avfallshantering, pallhantering, sortering samt ansvar för ordning och reda på ytterområden. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot avdelningens och företagets uppsatta mål samt deltar aktivt i arbetet med ständiga förbättringar.

Formell kompetens
• B-körkort
• Truckkort A & B


Din bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du tycker om praktiskt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande om du har vana av truckkörning. Lernia strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Personliga egenskaper
Du är ansvarsfull, ordningsam och engagerad i arbetet. Du har viljan och förmågan att arbeta under eget ansvar och du har ett öga för att se vad som behövs göras. Vi ser också att du är en problemlösare med god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans med andra i arbetsgrupper. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Hällekis

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 18454
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18454
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Skövde
Lernia Bemanning AB
54130  Skövde Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Farmaceut till Apoteksgruppen Götene

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Ditt uppdrag
Till Apoteksgruppen Götene söker vi nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du är legitimerad receptarie på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Vill du dessutom driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor är det här platsen för dig.

Välkommen till Apoteksgruppen Götene
Vi hälsar dig välkommen att bli en viktig del av vårt härliga team med fem farmaceuter. Vi har en familjär gemenskap där glädje och skratt är ett viktigt inslag i vardagen. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och att vi behandlar varandra med omtanke och empati. Apoteket ligger mitt i Götene i Centrumhuset. Här finns två vårdcentraler, folktandvård, bibliotek och café.

Vi driver apotek vid vårdcentralerna i Vårgårda, Fristad, Ulricehamn, Götene, Skara och Lidköping.  Vi har drivit apotek inom Apoteksgruppen sedan 2010 och har ett nära samarbete apoteken emellan. Tillsammans med våra engagerade medarbetare skapar vi personliga apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundernas främsta källa till hälsa och välmående.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig branschens kortaste beslutsvägar, ett härligt team och väldigt trevliga och nöjda kunder. Vi vill att du ska känna att du dagligen är med och påverkar verksamheten i smått och stort.

Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal. Förutom en arbetsplats med korta beslutsvägar och ett härligt gäng med glimten i ögat, erbjuder vi dessutom våra medarbetare friskvård och kompetensutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 35 timmar per vecka. Tillträde sker 13 november. Intervjuer sker successivt under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 2017-06-16.


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning. Friskvårdsbidrag 3000 kr per år.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=239%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Doktorsvägen 3
53330  Götene Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  
Platsannons

Ikett söker nu för kunds räkning en erfaren Robotsvetsare!

Om tjänsten
Vi söker nu Robotsvetsare med stor kunskap om programmering och svetsteknik.

Din placeringsort är vid produktionsanläggningen i Götene.

Din profil
Dina arbetsuppgifter är följande:
• Programmera svetsrobotarna
• Bygga produkterna färdiga för robotsvetsning
• Manuellt svetsa vissa delar som roboten inte kommer åt
• Efterkontrollera produkterna efter svetsning

Arbetstiderna är skift.

Du som söker är en erfaren robotsvetsare och har jobbat med dessa arbetsuppgifter tidigare. Du gillar utmaningar, är noggrann, har en stor yrkesstolthet, gillar att bygga
teamkänsla och är stresstålig. Du har god fysik, stor förståelse för produktionsflöde och produktionsplanering samt
vill alltid ge dina kollegor bästa förutsättningar till att utföra ett effektivt arbete. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande jobb där du kan utvecklas i din yrkesroll.
Som person är du självgående, har en hög social kompetens och ett stort driv.

Du är van att jobba med förbättringsarbeten och har en stor vilja att utveckla roduktions- och effektivitetsprocesser.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Robotsvetsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 5086
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5086
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Kristinebergsvägen 20
30241  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Djurskötare

Mjölkning och skötsel av kor, ungnöt och kalvar.
Kravgodkänd besättning med 340 mjölkkor plus rekrytering.
Mjölkgrop med parallellmjölkning 2x12 platser.
Kalvar i veranda och iglo utfodras med mjölktaxi.

Lantbruksutbildning och djurskötarerfarenhet är meriterande.
God förmåga att samarbeta med andra.Kravgodkänd produktion sedan 1995. Helsvensk foderstat med fullfoder.
Fem km norr om Götene. Bostad finns.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: s.janson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jansson Olof Gustav Helmer
Kårtorp 1
53397  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personliga assistenter

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Personliga assistenter söks till yngre kvinna i 30 års åldern med jourtjänstgöring, som bor centralt i Götene, samt till äldre kvinna, som bor idylliskt på landsbygden c:a en mil utanför Götene centralort.

Arbetet innebär b la att du ger stöd och hjälp med omvårdnadsbehov och aktiviteter i vardagen utifrån genomförandeplan. Vi arbetar efter en gemensam målsättning inom personlig assistans där vi ska erbjuda den enskilde en meningsfull vardag, ge möjlighet till självbestämmande, integritet och privatliv.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är har omvårdnadsutbildning eller motsvarande och B-körkort. Viktiga egenskaper som värderas högt är att du är självständig med god självkännedom, noggrann och tar ansvar. Du har lätt för att samarbeta i arbetsgrupperna och att arbeta mot mål i bl.a. genomförandeplan.

Du har lätt att uttrycka dig och ett kreativt sinne. Erfarenhet av personlig assistans och/eller omvårdnadsarbete är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Omfattning dag och kväll, jour möjlighet finns till önskad sysselsättningsgrad då vi använder flexibel arbetstidsmodell. Vi tillämpar provanställning.

Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75/100%. Tillträde: Snarast enligt överens kommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 2017/60
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147242/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Personlig assistans
Hästen
53380  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikariepoolen inom barn- och utbildning söker pedagoger och barnskötare

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Vikariepoolen inom barn- och utbildning söker vikarier till våra verksamheter inom skola/fritids och förskola.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du får möjlighet att arbeta på olika skolor och förskolor. Som vikarie inom barn- och utbildningssektorn täcker du upp för ordinarie personals frånvaro och upprätthåller undervisning och verksamhet för barnen. Vi har även behov av elev- och resursassistenter på kortare uppdrag där du stöttar och hjälper en klass eller enskilda elever med undervisning och uppgifter. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor arbetar ni för att utforma en trygg, lärorik och lustfylld dag med elevens och barnens bästa i fokus.

Som vikarie inom skola/fritids och förskola i Götene kommun får du möjlighet till arbete med stor rörlighet och variation på både kortare och längre uppdrag, där du bidrar till både skolans och din egen personliga utveckling.

Kvalifikationer
Vi önskar att du antingen har en pedagogisk utbildning, barnskötarutbildning, godkänd gymnasieexamen från barn- och fritidsprogrammet eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Har du tidigare erfarenhet av att arbete inom skola och/eller förskola ses det som en merit.
Vi söker dig som är en flexibel person som tycker om utmaningar och att utmanas.
B-körkort och tillgång till egen bil. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Villkor
Tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 75%, semesteranställning. Tillträde efter överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag och senast 3 maj.Välkommen med din ansökan!

I Götene kommun finns det sex grundskolor med sammanlagt ca 1 400 elever: fem stycken F-6 skolor och en 7-9-skola. I kommunen finns fyra tätorter där Götene är centralort. Det finns F-6 skolor i alla tätorter. Vi arbetar i ett helhetsperspektiv, från förskola till och med åk 9 med fokus på höga resultat och att barn/elever ska trivas och må bra. I kommunen pågår ett aktivt utvecklingsarbete inom förskola och skola inkl. fritidshem.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75 %. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 2017/40
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:141730/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Barn och utbildning
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterskor till vikariepoolen

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Är du undersköterska? Letar du efter ett flexibelt och varierande arbete?
I vår vikariepool för Sektor Omsorg erbjuder vi tjänster med stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Här trivs du som gillar omväxling och att se olika verksamheter. Du styr själv din tjänstgöringsgrad och lägger dig tillgänglig när det passar dig bäst att arbeta. Som medarbetare i vikariepoolen blir du en oerhört viktig tillgång för att våra verksamheter skall hålla hög kvalité och ge god omsorg till våra medborgare.

Din arbetsplats kan vara på ett äldreboende, inom hemvård, boende för ensamkommande flyktingbarn, psykiatrin, LSS, personlig assistans, gruppboende eller daglig verksamhet. Du kanske trivs bäst inom en verksamhet, eller så vill du hellre få en överblick över alla verksamheter. Utifrån dina önskemål, din kompetens och våra behov formas din tjänst på bästa sätt. För dig som är ny inom omsorgen kan detta vara en chans att se vad du vill arbeta med.

Vikariepoolen är en stöttepelare för hela omsorgen och därför ställer vi höga krav på våra medarbetares kompetens och bemötande. Vi tror att du som söker till oss är ansvarstagande, flexibel och delar vår värdegrund. I gengäld erbjuder vi ett fritt arbete med stor möjlighet att påverka när du vill arbeta.

Arbetsuppgifter
Arbete som undersköterska inom omsorgen. Dina arbetsuppgifter skiftar beroende på vilken verksamhet du arbetar i.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet/undersköterskeutbildning. Mycket stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Villkor
Arbetstid dag, kvällar, helger och natt. 50-100%. Tillsvidare (allmän visstid kan också bli aktuellt).
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi har årsarbetstid för våra medarbetare. Vänligen ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Observera att intervjuer kommer ske löpande innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Årsarbetstid. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2017/49
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144624/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Vikariepoolen Omsorg
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Jordgubbsförsäljare Götene

Vi säljer jordgubbar utanför matbutiker i Herrljunga, Mariestad, Töreboda, Karlsborg, Tibro, Skövde, Skara, Götene, Lidköping, Falköping, Tidaholm och Borås. Vi söker totalt 140st försäljare av jordgubbar och chaufförer till vår verksamhet runt om i Skaraborg. Tjänsterna passar perfekt som ett sommarjobb eller ett extrajobb!

OBS! Vi saknar just nu väldigt många som är över 18år fyllda och som finns tillgängliga i början av säsongen! Även ni under 18år är välkomna att skicka in era ansökningar.

Vi söker er som har ålder 15, 16, 17 och 18 eller äldre.
Man ska vara social, framåt samt ansvarstagande.
Tidigare erfarenheter är inte ett krav.

Ansökan ska innehålla kontaktuppgifter, information om dig själv som person, ålder och foto. Observera att ansökningar utan mailadress och foto ej kommer att besvaras. Märk din ansökan med vilken ort du söker till.


Arbetsplatsen ligger i anslutning till matbutik.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFrån mitten av maj till slutet av juli 2017.Enligt avtal med Handels
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magdeburgsimon@gmail.com
Övrigt: Märk din ansökan med vilken ort du söker! Vi kommer löpande fram till sista ansökningsdag den 30 April 2017, att besvara ansökningar och kalla till intervjuer. Vi ser fram emot att träffa er som är intresserade att bli en del av vårt härliga gäng!
Arbetsplats: 
Adress: Nyttogubben AB
Stenelidsvägen 185
54165  Skövde Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Västerby förskola söker förskollärare

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Västerby förskola har 5 st hemvister och är centralt beläget med närhet till naturen.

Vi arbetar för hållbar utveckling och har under detta läsår Närmiljön som ett tydligt arbetsområde. Vi fångar upp barnens tankar och idéer och bygger upp vår verksamhet kring dem.
Vi arbetar målmedvetet och fokuserat med språkutvecklande arbetssätt. På ett lekfullt sätt möter barnen språket under sin dag på förskolan och vi strävar mot att stärka den språkliga medvetenheten. Leken är i fokus på förskolan och vi erbjuder barnen inspirerande lek och lärmiljöer som anpassas efter barnens intresse och behov. Vi nyttjar förutom våra lokaler även uterummet såsom gården och skogen samt att vi besöker gymnastiksalen regelbundet.

Förskolan präglas av ett förhållningssätt där barnens idéer och kreativa förmågor tas tillvara. Vi har en planerad kompetensutveckling för att stärka pedagogerna i sitt synsätt och förhållningssätt gentemot det kompetenta barnet. Varje arbetslag har regelbunden reflektionshandledning med utbildad pedagogista. Vi erbjuder också mentorsprogram för dig som är ny i yrket.

Vi söker nu fler medarbetare till Västerby Förskola som vill arbeta med mångfald och vara med och utveckla en förskola för framtiden.

Är du genuint intresserad och engagerad i utvecklingsfrågor och barns lärande vill vi ha dig i vårt team.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ingår du i ett arbetslag och vi förutsätter att du tycker om att vara ledare och att samspela med barnen. Du är en medveten pedagog med barnperspektiv i fokus. Du ska samarbeta med andra pedagoger med ett gemensamt ansvar för att utveckla lärmiljön och likvärdigheten inom vår förskola.

Kvalifikationer
Förskollärare/lärare, lärare tidigare åldrar.
Du har lätt för att samarbeta, har en god förmåga att skapa relationer med ett professionellt bemötande till barn, vårdnadshavare och kollegor. Tar ansvar och är en positiv förebild på arbetsplatsen både för barn och vuxna.
Kunna tolka och omsätta styrdokumenten i förskolans verksamhet. Ha förmåga att höja förskolans kvalitet t.ex. genom systematiskt kvalitetsarbete, pedagogisk dokumentation, kollegiala lärandet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning och vikariat 80-100 %. Tillträde höstterminen 2017
Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 80-100%. Tillträde: 170814 eller vid överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 2017/58
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146976/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Västerby förskola
Trumpetgatan 8
53334  Götene Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent på 75% sökes till pojke i Källby

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu en personlig assistent till en 6-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i Källby.
Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande. Pojken behöver ständig stöttning och guidning och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Du behöver ha ett stort engagemang till att lära och uppmuntra pojken i hans vardag. Han tycker bland annat om att bada, vara utomhus, åka iväg på aktiviteter och leka med vatten och deg.

Då pojken kommunicerar genom tecken och bilder är det ett stort plus om du sen tidigare har arbetat med bildkommunicering, men det är inte ett krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent med barn.

På veckodagarna går pojken på förskola och du som assistent kommer att arbeta eftermiddag- och kvällspass eller vaken natt, samt någon helg i månaden. Du kommer få en lång introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva. Tjänstgöringsgrad 75 %.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 75% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/226/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Första Långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Tandsköterska, Götene/Källby

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är Frisk i munnen hela livet.Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.

Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service. Därför erbjuder vi:
- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar så att du som medarbetare kan fortsätta att växa och utvecklas.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofil, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Kliniken

Klinikerna ligger i det natursköna Kinnekulleområdet. Den större kliniken finns i Götene och den mindre i Källby.  Kliniken i Götene är precis nyrenoverad. Tjänstgöring kan bli aktuell på båda klinikerna.

Klinikens personalstyrka planerar vi till sex tandläkare, fyra tandhygienister och nio tandsköterskor. Vi har en traditionell arbetsmodell 07:30-17:00. För oss är det självklart med öppna dörrar, att kliniken är ett gemensamt ansvar, att vi hjälper och lär av varandra och dessutom har roligt tillsammans!

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på folktandvården arbetar du med assistans, sterilarbete och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Arbete med FRAMM, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter är också förekommande arbetsuppgifter.  

Kvalifikationer

- Tandsköterskeutbildning

- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska språket.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och som samarbetar väl med andra. Du månar om patienten, har ett gott bemötande och god pedagogisk förmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik arbetsmiljö motiverar dig. Du har god överblick och ligger alltid steget före. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten och därefter kommer klinikchefen att eventuellt intervjua  efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 2017/2503
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:143656/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Götene/Källby
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Enhetschef till Personlig assistans

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Som enhetschef ansvarar du för att leda, planera och utveckla enhetens verksamhet.

Du har även ett övergripande budget-, personal och verksamhetsansvar, måluppfyllelse, uppföljning samt kvalitetssäkra arbetet för de olika verksamheterna. Tjänsten är i ett första skede inriktat mot personlig assistans men du kan komma att ansvara för andra arbetsgrupper eller verksamhetsinriktningar.

Kvalifikationer


Du ska dela kommunens värdegrund som bl a grundas på tilltro till individens förmåga och det egna ansvaret. Vi sätter alltid individen i fokus. Vi söker dig som är en empatisk och trygg person med god personlig mognad och har samarbetsförmåga. Du är handlingskraftig och kan driva såväl de dagliga frågorna som utveckling inom verksamheterna. I din roll som enhetschef behöver du vara utvecklingsinriktad och ha kapacitet att skapa struktur och tänka nytt. Du engagerar, inspirerar och utvecklar dina medarbetare. Du har god förmåga att arbeta självständigt, är flexibel, stresstålig och ser möjligheter framför hinder.

Du ska ha högskolans sociala omsorgsprogram eller likvärdig utbildning, goda ledar- och teamegenskaper, ett engagemang i utvecklingsfrågor samt goda kunskaper om lagstiftningen inom området. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som chef. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B-körkort krävs.

Villkor
Tillsvidareanställning. Heltid 100 %. Tillträde 1 juli eller enligt överenskommelse.Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 1 juli eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMåandslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 2017/57
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146891/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Sektor Omsorg
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ljungsbackens förskola söker kollega med teamkänsla

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
På Ljungsbackens förskola kommer du arbeta i ett kompetent gäng som ställer upp för varandra.

Det är många utbildade pedagoger med lång erfarenhet. Vi har ett projektinriktat arbetssätt med barnens tankar, idéer och lärande i fokus. Förskolan är belägen i naturnära miljöer och verksamheten är ofta förlagd med aktiviteter i skog och närmiljö.
Ljungsbackens förskola består av 6 hemvister och är naturnära beläget i utkanten av Götene. Vi arbetar för hållbar utveckling och har under detta läsår Närmiljön som ett tydligt arbetsområde. Vi fångar upp barnens tankar och idéer och bygger upp vår verksamhet kring dem.
Vi arbetar målmedvetet och fokuserat med språkutvecklande arbetssätt. På ett lekfullt sätt möter barnen språket under sin dag på förskolan och vi strävar mot att stärka den språkliga medvetenheten. Leken är i fokus på förskolan och vi erbjuder barnen inspirerande lek och lärmiljöer som anpassas efter barnens intresse och behov.

Förskolan präglas av ett förhållningssätt där barnens idéer och kreativa förmågor tas tillvara. Vi har en planerad kompetensutveckling för att stärka pedagogerna i sitt synsätt och förhållningssätt gentemot det kompetenta barnet. Varje arbetslag har regelbunden reflektionshandledning med utbildad pedagogista. Vi erbjuder även ett mentorsprogram för dig som är ny i yrket.

Vi söker nu fler medarbetare till Ljungsbackens Förskola. Är du genuint intresserad och engagerad i utvecklingsfrågor och barns lärande vill vi ha dig i vårt team.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ingår du i ett arbetslag och vi förutsätter att du tycker om att vara ledare och att samspela med barnen. Du är en medveten pedagog med styrdokumenten och barnperspektiv i fokus. Du ska samarbeta med andra pedagoger med ett gemensamt ansvar för att utveckla lärmiljön och likvärdigheten inom vår förskola.

Kvalifikationer
Förskollärare/lärare, lärare tidigare åldrar.
Du har lätt för att samarbeta, har en god förmåga att skapa relationer med ett professionellt bemötande till barn, vårdnadshavare och kollegor. Tar ansvar och är en positiv förebild på arbetsplatsen både för barn och vuxna. Kunna tolka och omsätta styrdokumenten i förskolans verksamhet. Ha förmåga att höja förskolans kvalitet t.ex. genom systematiskt kvalitetsarbete, pedagogisk dokumentation, kollegiala lärandet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning och vikariat 80-100 %. Tillträde höstterminen 2017 Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

I Götene kommun finns det sex grundskolor med sammanlagt ca 1 400 elever: fem stycken F-6 skolor och en 7-9-skola. I kommunen finns fyra tätorter där Götene är centralort. Det finns F-6 skolor i alla tätorter. Vi arbetar i ett helhetsperspektiv, från förskola till och med åk 9 med fokus på höga resultat och att barn/elever ska trivas och må bra. I kommunen pågår ett aktivt utvecklingsarbete inom förskola och skola inkl. fritidshem.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 80-100%. Tillträde: 170801 eller vid överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 2017/56
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146873/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Barn och utbildning, Ljungsbackens förskola
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maskinoperatör

Om företaget
Vi söker efter dig som vill jobba som maskinoperatör.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att köra och övervaka maskiner, producera enligt planering samt att sköta underhåll enligt instruktioner.
Du ska tillsammans med dina arbetskamrater utveckla arbetsplatsen och arbetssättet gällande förbättringsarbete och arbeta målstyrt mot företagets och avdelningens uppsatta mål.

Formell kompetens
B-körkort och tillgång till bil.
Truckkort (A+B) är meriterande.


Din bakgrund
Du som söker skall ha god teknisk kompetens och ha erfarenhet av riggning och körning av maskiner.
Meriterande är utbildning från ett tekniskt gymnasium, gärna inom plåtteknik och med godkända betyg.

Personliga egenskaper
Som person är du arbetsvillig, nyfiken och noggrann. Din positiva inställning och höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har en god kommunikativ och social förmåga då du även kommer att arbeta och ingå i arbetsgrupper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Götene

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 18365
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18365
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Skövde
Lernia Bemanning AB
54130  Skövde Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Sommarvikarier till Götene

Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service!

Till butiken i Götene söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 16 timmar försäljning och 4 timmar lokalvård i veckan. Tjänsten är en visstidsanställning under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. ?

Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, driv, engagemang och personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassan, på lagret, samt plocka upp varor i butiken. Stark teamkänsla, högt tempo och trevliga möten kännetecknar arbetet. Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.

Om dig Du har ett stort intresse för mat och dryck, och en stark vilja att göra skillnad. Du är en flexibel och lyhörd person och kan se varje kunds unika behov.Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Alla nyanställda får en introduktionsdag som genomförs i det område butiken tillhör.

Kontakt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Isabell Ståhl, butikschef, på telefonnummer: 0511-594 87.

Ansökan Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 30 april vill vi att du registrerar din ansökan. Butiken kan komma att avsluta sin annonsering tidigare. Vi tar inte emot ansökningar via mejl eller brev.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Sommarjobb Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1811325/61848?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB
Järnvägsgatan 6 E
53330  Götene Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  

Platsannons

Sjuksköterska resurs till Götene kommun

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Du ingår i enheten Hemsjukvård och Korttid som resurssköterska i hemvård och på våra äldreboenden.

Både kortare och lite längre vakanser förekommer. Arbetet är omväxlande och du får många trevliga kollegor.
Vi arbetar utifrån ett salutogent arbetssätt och vill öka den enskildes delaktighet och inflytande. Vi verkar tillsammans för en god arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för den kommunala hälso- och sjukvården och ersätter våra ordinarie sjuksköterskor vid vakanser och/eller förstärker  vid hög arbetsbelastning. Du handleder och stödjer vård- och omsorgspersonalen i deras arbete.
I arbetet ingår kontakter med andra vårdgivare inom den egna verksamheten samt med primärvård och regionen.
Helgtjänstgöring och kvällstjänstgöring ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av kommunal Hälso- och sjukvård. Du arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som vårdtagare. Du är mån om både kvalitet och patientsäkerhet.
Som sjuksköterska i Götene kommun är du en av våra ambassadörer och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Bilkörning ingår. Körkort för manuellt växlad bil krävs.

Villkor
100 % vikariat till och med 2017-12-31 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan snarast!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens: 2017/54
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146377/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Gemensam verksamhet, hemvården
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Miklagård söker förskollärare

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Förskolan Miklagård bildar tillsammans med förskolan Skattkistan ett förskoleområde som ligger i den norra delen i tätorten Götene.

Båda förskolorna är aktiva i arbetet utifrån läroplanen där barnens utveckling och lärande står i fokus. Vi har i våra förskolor barn från flera olika länder vilket innebär att mångfalden av både språk och kultur genomsyrar verksamheten.

På Miklagård utgår vi från ett projekterande arbetssätt med barnens tankar och intressen i fokus. Vi har föränderliga och stimulerande miljöer där vi vill ge möjligheter för alla barn att skapa, experimentera, leka och lära för att erövra nya kunskaper och färdigheter. Pedagogisk dokumentation är en viktig del i vårt arbete, genom den ser vi barngruppens och pedagogernas lärprocesser. Genom att använda pedagogisk dokumentation gör vi vår barnsyn och kunskapssyn synlig.

I Götene kommun har vi ett pågående utvecklingsarbete där pedagogistor har en betydande roll för att stärka pedagogerna i sitt arbete med att synliggöra barnens processer. Vi har de senaste åren satsat på kollegialt lärande och ser detta som en framgångsrik metod att öka medvetenheten och stärka pedagogerna i sin yrkesroll.
Vi erbjuder också mentorsprogram för dig som är ny i yrket.

Är detta något som lockar Dig, välkommen med Din ansökan.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare ingår du i ett arbetslag och vi förutsätter att du tycker om att vara ledare och att samspela med barnen. Du är en medveten utforskande pedagog med barnperspektiv i fokus. Du ska samarbeta med andra pedagoger för att utveckla lärmiljön och likvärdigheten inom vår förskola.

Kvalifikationer
Legitimerad förskollärare/lärare eller lärare  mot tidigare åldrar. Du tycker om att leda och samarbeta med andra pedagoger.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet!

Villkor
Tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100%. Tillträde augusti 2017 eller vid överenskommelse. Urval-och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Augusti 2017 eller vid överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 2017/55
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146582/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Skattkistan och Miklagård förskola
Runstensgatan 1
53331  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kassabiträde på deltid till Handlarn i Källby

Handlarn i Källby söker ett kassabiträde för omgående anställning på deltid. Under sommar- och semesterperioden kan det bli aktuellt med ökad tjänsgöringsgrad.
Arbetsuppgifter: Kassa med kontanthantering. Svenskaspel,Atg och Kassagirot. Posthantering med paket från Postnord och Db Schenker. Uthyrning av släpvagnar mm. Ta hand om Kassan och sköta om butiken. Packa upp varor och beställa varor, samt bemöta våra kunder på ett trevligt sätt

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en arbetsam och stresstålig person som kan bemöta våra kunder på ett trevligt sätt. Ansvarstagande när intresserad av att lära sig de olika arbetsmomenten. Eget ansvar att utföra Webbutbildningar som krävs för att lära sig om de olika tjänster som vi tillhandahåller. Atg Svenskaspel Postnord och Kassagirot.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVikariat tom. september 2017 20 tim/vecka, torsdag-söndag, varannan helg Under sommar/semester-perioden kan det bli aktuellt med fler timmar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: handlarn@telia.com
Övrigt: Kontaktpersoner: Malin Ekelund, 070-6861879 Malin Lorentzon, 070-3362529
Arbetsplats: 
Adress: Handlarn Källby
Mobergsvägen 2
53173  KÄLLBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Ljungsbackenskolan och Lundabyn söker en biträdande rektor

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning:
Biträdande rektor för området Ljungsbacken-Lundsbrunn.

Du som vill bli utmanad och utveckla din ledarförmåga, ta chansen att bli skolledare i Götene kommun.

Arbetsuppgifter:
Tillsammans med ansvarig rektor planerar, genomför, utvecklar och utvärderar du verksamheten. Du skapar engagemang och delaktighet bland personal, elever och vårdnadshavare, där du tillsammans med rektor leder arbetet mot uppsatta pedagogiska mål och skapar visioner på den egna enheten/gemensamma enheten. Vidare ansvarar du  tillsammans med rektor för att läroplanens värdegrund genomsyrar verksamheten. Tillsammans med yrkesskickliga kollegor ges du möjlighet till kunskaps- och erfarenhetsutbyte mellan chefer.

Kvalifikationer:
Du har en pedagogisk utbildning. Du tror på ett inkluderande arbetssätt där elevernas olika förutsättningar och behov är grunden för skolans organisation och arbete. Du har viljan och förmågan att utveckla och utvecklas. Meriterande om du tidigare varit chef eller haft ledaruppdrag.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor:
Tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100%. Tillträde 170801 eller vid överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

I Götene kommun finns det sex grundskolor med sammanlagt ca 1 400 elever: fem stycken F-6 skolor och en 7-9-skola. I kommunen finns fyra tätorter där Götene är centralort. Det finns F-6 skolor i alla tätorter. Vi arbetar i ett helhetsperspektiv, från förskola till och med åk 9 med fokus på höga resultat och att barn/elever ska trivas och må bra. I kommunen pågår ett aktivt utvecklingsarbete inom förskola och skola inkl. fritidshem.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 170801 eller vid överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2017/53
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146160/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Barn och utbildning
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

IT-projektledare

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Nu förbereder vi oss för framtiden.

Vill DU leda Götene kommuns arbete utifrån nya dataskyddsförordningen?

Den nya dataskyddsförordningen är på väg och vi söker dig som vill vara med och leda oss på resan mot maj 2018. Organisationens informationshantering behöver genomlysas för att säkra efterlevnaden av lagen, klassning av information behöver ske, kunskap behöver spridas och rutiner behöver skapas.

Arbetsuppgifter
Rollen som IT-projektledare är bred, ingen dag är den andra lik. Du får chansen att vara med och utveckla rollen då tjänsten är ny. Som första uppgift kommer du att leda arbetet och projektgruppen i förberedelsearbetet för nya lagstiftningen. Det ska ske i nära samarbete med kommunens alla verksamheter samt ihop med angränsande kommuner. Samarbete är en nyckel för framgång i stora delar av vårt arbete. Arbetsuppgifterna kommer också att bestå av projektledning för anskaffning och införande av nya IT-system samt förstudier och utredningar.

Organisatoriskt tillhör tjänstens sektor Samhällsbyggnad men den omfattar arbete i hela kommunens organisation. Sektorn består idag av 14 engagerade medarbetare med ett nära samarbete både internt, externt och med andra verksamheter. Hos oss får du samhällsviktiga och stimulerande arbetsuppgifter i en kommun där beslutsvägarna är korta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk examen och några års erfarenhet av arbete inom införande och förvaltning av IT-system samt av informationssäkerhet och PUL. Arbetet fordrar att du har kunskap och erfarenhet i projektledning och gärna någon form av IT-säkerhetscertifiering. Du hanterar det svenska språket mycket väl i tal och skrift och du har god kommunikativ förmåga.

Som person är du noggrann, prestigelös och har förmåga att se hur såväl stora som små arbetsuppgifter bidrar till ett lyckat resultat. Du är analytisk, arbetar strukturerat och kan se helheten och långsiktigheten i komplexa uppdrag. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Villkor
Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. I denna rekrytering kommer vi att göra ett löpande urval så välkommen in med din ansökan idag!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: IT-strateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2017/52
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145872/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Sektor Samhällsbyggnad
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ungdomsstödjare

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
IFO, barn och familj, består idag av åtta socialsekreterare, en 1:e socialsekreterare, fem familjebehandlare, en familjestödjare samt ett boende för unga vuxna.

På barn och familj arbetar en stabil grupp. Vi erbjuder dig som ny introduktion och handledning samt att få ingå i en trevlig arbetsgemenskap.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga målgrupp är ungdomar 13-20 år deras familjer och nätverk. I ditt arbete kommer du att vägleda, vara motor, stödja samt vara en trygg och vuxen förebild för ungdomar med insatser från socialtjänsten. För att göra arbetet möjligt kommer din arbetstid att anpassas efter ungdomarnas behov, vilket kommer att innebära obekväma arbetstider.

Du kommer, liksom vi andra på enheten, arbeta lösningsfokusera och utifrån ett systemteoretiskt perspektiv.

Kvalifikationer
Önskvärt är att du har en högskoleutbildning som fritidspedagog, socialpedagog eller en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från socialt arbete med ungdomar.Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med god personlig mognad. Vidare att du har förmåga att skapa goda relationer med såväl ungdomar som vuxna. För att klara arbetet ser vi också att du har gott om tålamod och är flexibel. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.B-körkort är ett krav.

Villkor
Urvalsarbetet kommer att påbörjas under ansökningstiden.
Tillsvidare anställning omfattning 100%Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Ungdomsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 2017/51
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145313/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun,
Torggatan 4
53380  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska, psykiatri

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning

Sjuksköterskan ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser inom den kommunala psykiatrin, vilket kräver vana att arbeta självständigt och att göra egna bedömningar.

Du deltar i vårdplaneringar och planerar den individuella vården. Du ger stöd och handledning till personal och har stora möjligheter att utveckla verksamheten.

Du har ett nära samarbete med LSS-sköterskan. I tjänsten kan eventuellt också ingå att avlasta andra sjuksköterskor inom kommunen.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med yrkeserfarenhet inom psykiatriområdet och/eller vidareutbildning i psykiatri. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Villkor

Tillsvidareanställning 80-100%

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 100%. Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 2017/50
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145293/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Psykiatri - Stödgrupp
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till 6-årig pojke i Källby

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Vi söker nu en personlig assistent till en 6-årig pojke som bor tillsammans med sin familj i Källby.
Du som söker bör vara trygg i dig själv, ha tålamod samt vara initiativtagande. Pojken behöver ständig stöttning och guidning och det är viktigt att du som assistent är lyhörd till hans behov. Du behöver ha ett stort engagemang till att lära och uppmuntra pojken i hans vardag. Han tycker bland annat om att bada, vara utomhus, åka iväg på aktiviteter och leka med vatten och deg.

Då pojken kommunicerar genom tecken och bilder är det ett stort plus om du sen tidigare har arbetat med bildkommunicering, men det är inte ett krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat som personlig assistent med barn.

På veckodagarna går pojken på förskola och du som assistent kommer främst att arbeta kväll och vaken natt. Du kommer få en lång introduktion för att lära känna pojken och hans behov väl innan du börjar arbeta själva. Under bredvidgången kommer du till en början att arbeta lite kortare pass på eftermiddagar och kvällar. Tjänsten kommer därefter att ligga på ca 75-80 %. Du kommer arbeta 2 vardagar i veckan där passen är förlagda mellan ca kl. 16.00-07.30, samt något helgpass i månaden under dagtid.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 75-80% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/192/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Första Långgatan 20
41328  Göteborg Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Ekonomichef

Vi söker nu ekonomichef till spännande växande företag inom bilbranschen.

Åkessons Bil i Götene AB startade 1997 och omsätter idag 265 Mkr och har 25 anställda. Företaget är återförsäljare för Honda, Mazda och Isuzu. I verksamheten ingår förutom bilförsäljning även verkstad, rekond, däckhotell och reservdelslager.

I denna rekrytering bistår Arbetsförmedlingen Åkessons Bil med rekryteringsservice.

Arbetsuppgifter
Som ekonomichef har du ett övergripande ansvar för företagets ekonomi. Dina arbetsuppgifter består i:

Löpande redovisning
Kund- och leverantörsreskontror
Lönebearbetning
Avstämningar och uppföljning
Månadsrapportering till ledningen
Självständigt ansvara för skatter och deklarationer och andra legala frågeställningar
Arbeta med och ansvara för årsbokslut, årsredovisningar
Budget
Prognosarbete
Diverse finansiell planering och analys
Kontakter med revisor och banker
Säkerställa kvaliteten i redovisningen genom att kontinuerligt utveckla och förbättra ekonomiprocesserna
Hålla sig uppdaterad med K3-reglerna och andra legala krav

Profil:
Vi söker Dig som har högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande, gärna med inriktning på redovisning. Du bör ha mångårig erfarenhet av redovisning eller gärna ha arbetat på redovisningsbyrå.

Som person är Du strukturerad, ordningsam, driven och ambitiös. Du kan ta eget ansvar, är självgående, och lösnings-och utvecklingsorienterad. Du är serviceinriktad och kan bemöta kunder på ett trevligt och professionellt sätt.

Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete i ett expansivt företag som präglas av en prestigelös atmosfär, med god stämning och ett trevligt arbetsklimat med korta beslutsvägar.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

I din ansökan ber vi dig bifoga CV med betyg, personligt brev, referenser och gärna foto.

Du ansöker till tjänsten via ansökningslänken nedan.
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14119
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan via Recruto: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14119
Arbetsplats: 
Adress: Åkessons Bil i Götene AB
Järnvägsgatan 27
53333  GÖTENE 
Hemsida:
  

Platsannons

Franchisetagare sökes till Pressbyrån, Götene

Drivs du av att driva eget?

Nu kan du få möjlighet att driva din egen Pressbyråbutik.

Varje dag i över ett sekel har Pressbyrån funnits vid svenska folkets sida för att göra livet lite enklare. Vi har varit de som sett vad människor behöver, när de behöver det. På väg till jobbet, skolan eller festen. Under shoppingturen, innan pianolektionen och efter hockeyträningen. På långresan och kortresan, i tunnelbaneträngseln och vänthallen. Beviset på vår framgång finns i alla de tusentals människor som dagligen besöker någon av våra 320 butiker runtom i Sverige. Vill du göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik.

Rollen som franchisetagare

Som franchisetagare driver du din butik som ett eget aktiebolag men du slipper allt det jobbiga. För genom samarbetsavtalet med Reitan Convenience Sweden AB (som äger Pressbyrån) står vi för bokföring, löneadministration, utbildningar, sortiment, inredning, rikstäckande marknadsföring m.m. Så att du kan fokusera på att ge kunderna bästa möjliga service och driva ditt företag på bästa möjliga sätt.

Dina erfarenheter

För att bli en riktigt framgångsrik franchisetagare ser vi gärna att du har erfarenhet inom handel, ekonomi eller administration samt att du har grundläggande datakunskaper. Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och att motivera din personal – och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen.

Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar köpmän som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Varmt välkommen!


Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom cirka 500 butiker runt om i landet. Reitan Convenience Sweden har även sedan 2008, ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär att Reitan Convenience ansvarar för driften på över 100 bensinstationer under varumärket 7-Eleven. I Sverige omsätter bolaget ca 5 miljarder svenska kronor och har ca 4 500 sysselsatta. Reitan Convenience Sweden AB har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016 av Great Place to Work. Reitan Convenience Sweden är en del av Reitan Convenience AS som även omfattar Narvesen i Norge och Lettland, 7-Eleven i Norge och Danmark, R-kioski i Finland Estland och Litauen samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en marknadsledande position i alla dessa länder. Reitan Convenience ledare är Johannes Sangnes. För mer information om koncernen besök www.reitangruppen.no
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://www.pressbyran.se/jobba-med-oss/ledigabutiker/?rmpage=job&rmjob=69%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Reitan Convenience Sweden AB
Järnvägsgatan 6
53330  Götene Sverige
Hemsida: http://www.reitangruppen.no/
  

Platsannons

Svinskötare

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta allting som har med den dagliga skötseln av svinproduktion att göra. Som t. ex. skrapa och strö till djuren, behandling med läkemedel vid behov, ta hand om grisande suggor, seminera suggor och gyltor, stämpla och storlekssortera slaktsvin.

Du som söker bör ha ett brinnande djurintresse.
Erfarenhet av suggor och slaktsvin är ett stort plus. Seminerings-, läkemedelsanvändning- och kastreringskurs är önskvärt men inget krav.
Du ska vara noggrann och kunna jobba självständigt likväl som i grupp. Du ska kunna ta instruktioner och vilja utvecklas tillsammans med oss.

Högebo Gård är beläget på toppen av natursköna Kinnekulle, 1 mil utanför Götene.
Här finns 280 suggor integrerat. Det tas fram 7500 slaktsvin/år i både gamla och nybyggda stallar.
Vi är i dagsläget 3 personer som jobbar med grisarna. Vid intresse kan även utejobb tillfalla.
Publiceraddatum: 2017-04-01
Yrkesbenämning: Djurskötare, gris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSemestervikare med chans till förlängning. Heltid med helgtjänstgöring var tredje helg. Lön efter överenskommelse och avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kinnehybrid@yahoo.se
Övrigt: Vid frågor kontakta Karin via telefon eller mejl. Ansökan skickas via mejl
Arbetsplats: 
Adress: Högebo Gård AB
Österplana Högebo Gård
53394  Hällekis Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Chaufförer och nattlastare

Götene Kyltransporter är ett av Sveriges största privatägda åkerier. Åkeriet grundades 1976 och har sedan starten i princip enbart hållit på med transporter av tempererat gods. Vi har en fordonsflotta på strax över hundra enheter som inkluderar bil och släp och trailer. Vid vår huvudanläggning i Götene finns omlastningshall samt kyl- och fryslager på totalt över 30 000 pallplatser. Vi har även en egen verkstad samt miljömärkt tvätthall där vi håller våra fordon rena och fina. Vi trafikerar Mälardalen och hela södra Sverige, men rör oss i huvudsak runt dom stora europavägarna.

Vi söker chaufförer och nattlastare inför sommaren 2017 med goda möjligheter till förlängning. Vi ser gärna att den sökande är serviceinriktad, lojal och sätter kunden i fokus. Som chaufför hos oss förkommer både fjärr, distribution samt rangering vilket sätter krav på flexibilitet. Vi vill att du som arbetar hos oss behärskar svenska språket väl.

Vi söker cirka 25 chaufförer

Meriterande:
Erfarenhet av kyl/frys transporter
Kunna arbeta oregelbundna tider
Ordningsam och mån om våra fordon

Krav:
Körkort för CE
Truckkort A2, A4
Digitalt förarkort
Genomförd YKB

Vi erbjuder en arbetsplats med:
Stora variationer i arbetet
Frihet under ansvar
Flexibilitet till anställda
Fast eller rörligt schema

Stationeringsort är Götene där vi har huvuddelen av våra fordon samt kontor.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSommarvikariat , arbetstider är dag/kväll/natt, möjlighet till vidareanställning finns efter sommaren.Vi tillämpar avtalsenlig lön med månadslön eller timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thorbjorn.evertsson@gkt.nu
Övrigt: Skriftlig ansökan via e-post ställd till: thorbjorn.evertsson@gkt.nu anders.stenberg@gkt.nu
Arbetsplats: 
Adress: Götene Kyltransporter AB
Järnvägsgatan 24
53330  GÖTENE 
Hemsida: http://www.gotenekyl.se
  
Platsannons

FJÄRRBILSCHAUFFÖR, SEMESTERVIKARIER

Vi söker nu en Fjärrbilschaufförer med CE-behörighet och placeringsort Källby.

Som chaufför kommer din främsta arbetsuppgift vara att leverera varor till distributionscentraler, direkt till större grossister och hämta hem insatsvaror. Hög service är i fokus då kunderna väntar på deras viktigaste varor inför dagen.


Som person tycker du om att arbeta i en roll som inkluderar fysiskt arbete. Vi lägger stor vikt vid att du arbetar med kunden i fokus utifrån vårt produktsäkerhetssystem. I det dagliga arbetet kommer du ha kontakt med övriga kollegor och personal vilket ställer krav på din samarbetsförmåga samt din förmåga att ge god service. Du är flexibel och har en god problemlösningsförmåga då det ibland dyker upp ändringar samma dag på din körning. Om du har erfarenhet från tempererade transporter är det meriterande.

Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten som Fjärrbilschaufför:
• kan uppvisa ett giltigt YKB (Yrkesförarbevis)
• har ett digitalt CE-chaufförskort
Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 950 anställda och en omsättning på 2,4 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: "Fjärrbilschaufför"
Webbplats:
Epostadress: ansokan@dafgard.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gunnar Dafgård AB
Sjökvarnsvägen 30
53182  Källby Sverige
Hemsida: http://www.dafgard.se
  
Platsannons

DISTRIBUTIONSCHAUFFÖR, SEMESTERVIKARIER

Vi söker nu Distributionschaufförer för sommaren 2017 med BC-behörighet och placeringsort Källby.

Som chaufför kommer din främsta arbetsuppgift vara att leverera varorna på planerade rutter till respektive kund med hög servicenivå. Kunderna är främst restauranger, skolor, sjukhus och vårdhem. Hög service är i fokus då kunderna väntar på deras viktigaste varor inför dagen. Du får varje dag en körlista och utgår ifrån lagret i Källby. Din dag startar runt 06.00 på morgonen och är en vanlig 8 timmars arbetsdag, tiderna kan variera med någon timme.Som person tycker du om att arbeta i en roll som inkluderar fysiskt arbete. Vi lägger stor vikt vid att du arbetar med kunden i fokus utifrån vårt produktsäkerhetssystem. I det dagliga arbetet kommer du ha kontakt med övriga kollegor och personal vilket ställer krav på din samarbetsförmåga samt din förmåga att ge god service. Du är flexibel och har en god problemlösningsförmåga då det ibland dyker upp ändringar samma dag på exempelvis din rutt. Om du har erfarenhet från tempererade transporter är det meriterande.

Övriga kvalifikationer vi eftersöker för tjänsten som Distributionschaufför:
• god lokalkännedom i Skaraborg
• kan uppvisa ett giltigt YKB (Yrkesförarbevis)
• har ett digitalt BC-chaufförskort


Gunnar Dafgård AB är ett svenskt familjeägt företag med drygt 950 anställda och en omsättning på 2,4 miljarder SEK. Företaget grundades 1937 i Källby, Västergötland och där finns fortfarande huvudkontor och all produktion. Under tre varumärken; Dafgårds, Billys och Gorbys, säljs frysta och kylda livsmedel till dagligvaruhandeln, restaurang och storkök samt export.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: "Distributionsschaufför"
Webbplats:
Epostadress: ansokan@dafgard.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gunnar Dafgård AB
Sjökvarnsvägen 30
53182  Källby Sverige
Hemsida: http://www.dafgard.se
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Drottninggatan 7
46132  trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9590%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Tandsköterska

Vi har behov av en tandsköterska som är van att kunna arbeta i högt tempo måndag till torsdag. Du som tandsköterska har vana eller viljan att att få delegerat till exempel tandstensborttagning , ta röntgen, ta alginatavtryck m.m

Arbetstider:
Mån-Tors tjänsten avser 32 h per vecka eller enligt överenskommelse.

Vanligaste arbetsuppgifterna:
-Assistera tandläkare
-Sterilrumsarbete
-Reception (svara i tel, tidbokning via telefon, kassa)Kravet är du att ska vara utbildad tandsköterska
Du kanske är pensionerad tandsköterska? Du har också möjlighet att söka jobb hos oss.
Vi söker dig som är serviceinriktad, hjälpsam, samarbetsvillig, och gillar att vara pedagogisk mot patienterna.

Torgpraktiken är en tvårums-praktik i centrala Götene. Vi jobbar med mycket förebyggande tandvård och traditionell tandvård. Gillar Du som sökande att arbeta med profylax så finns det möjlighet till detta hos oss.
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka gärna din ansökan med CV och examensbevis till: Torgpraktiken.gotene@gmail.com Vid frågor var vänlig och kontakta Gabriela Peña Tandsköterska Telefon: 070-0173736
Arbetsplats: 
Adress: Torgpraktiken i Götene AB
Torget 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier till Heldegatans stödboende och Psykiatrienheten

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Vi söker ni semestervikarier till Heldegatans stödboende och Psykiatrienheten

Heldegatans stödboende för unga vuxna har fem lägenheter i anslutning till personallägenhet och gemensamhetsdel.

Verksamheten vänder sig till unga vuxna personer med olika sociala och funktionsnedsättande problematik, insatser enligt SoL samt LSS. Arbetssättet präglas av ett socialpedagogiskt synsätt, där delaktighet och inflytande är nyckelbegreppen.

Psykiatrienheten arbetar  stödja och motivera våra brukare med psykiska-funktionsnedsättningar till en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov av stöd med målsättningen att våra brukare ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet innebär att du möter våra brukare och hjälper till med vardagliga uppgifter som matlagning, städ och tvätt, personlig omvårdnad och ge mediciner.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att ge stöd och handledning med den enskildes behov och intresse som utgångspunkt. Stödja och vägleda till en stadigvarande förändring, så att hon eller han så snart som möjligt kan leva ett självständigt liv

Kvalifikationer

Vi söker dig har som empati och respekt för brukare och dess situation och kan ta egna beslut och vara handlingskraftig. Du är nyfiken, självständig men kan arbeta i ett team och kan ta ansvar inom ramen för ditt uppdrag.

Du har lämplig utbildning erfarenhet för tjänsterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Villkor

För anställning vid Heldegatans stödboende lämnas utdrag från belastningsregistret till arbetsgivaren.
Semestervikariat 170612-170820 eller enligt överenskommelse.

Anställning av semestervikarier sker successivt.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt!Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-02-15
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 18-37 tim vecka. Tillträde: 2017-06-12 Visstidsanställning till 2017-08-20Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/22
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:136633/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Iof familj
Torggatan 4
53380  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsterapeut, semestervikariat

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Semestervikariat som legitimerad arbetsterapeut.

Arbetsuppgifter
Du arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt med aktivitetsbedömningar och kommande åtgärder såsom behandling, förskrivning av hjälpmedel och handledning till personal.
Arbetet förutsätter ett nära samarbete inom enheten Hemsjukvård och Korttid samt med biståndshandläggare, sjuksköterskor m fl.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Körkort.

Villkor
Semestervikariat 170612-170820 eller enligt överenskommelse. Heltid.

Tillsättning av semestervikariat sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

 

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid 40 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/8
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:131904/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kommunrehab
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor/distriktssköterskor, semestervikariat

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Semestervikariat finns inom äldreboenden, hemvårdsområden och korttidsvård.

Arbetsuppgifter
Hälso-och sjukvårdsinsatser. Stöd och handledning till vårdpersonal.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska. Vikariat som distriktssköterska förutsätter vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård.
Körkort krävs för arbete inom hemvård och inom natt.

Villkor
Semestervikariat 170612-170820 eller enligt överenskommelse. Heltid, deltid och natt .

Tillsättning av semestervikariat sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 38,25 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/6
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:131901/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gemensam verksamhet, hemvården
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Boendestödjare till boende för ensamkommande barn, semestervikariat

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare.Beskrivning
Götene kommun söker nu semestervikarier till boendet  för ensamkommande barn samt utgruppen.

Boendet är för både asylsökande ungdomar samt ungdomar med permanent uppehållstillstånd. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad dygnet runt i en hemlik miljö samt att de ska förstå hur samhället fungerar och bli inkluderade och delaktiga i samhället. Vid arbete i utegruppen stödjer du ungdomarna när de flyttat till egen lägenhet Ute gruppen arbetar med att ge stöd till unga mellan 16-20 år i eget boende i korridor eller lägenhet.  Arbetsuppgifter kan bestå i att tillsammans med  ungdomen stödja till att  sköta sina hushållssysslor som ekonomi, matlagning, tvätt och städning.

Arbetsuppgifter
Som boendestödjare ska du på ett professionellt sätt vård, omsorg och fostran. Du medverkar i att bygga ungdomarnas nätverk och stärka ungdomarnas positiva resurser så att studier/arbete, kultur och en aktiv fritid uppmuntras samt delta i den praktiska skötseln av boendet. Arbetet innebär att vara ett tydligt vuxenstöd i ungdomarnas vardag med fokus på integration i det svenska samhället.

Kvalifikationer
Du ska ha lämplig gymnasieutbildning. Erfarenhet av arbete med ungdomar och/eller migrationsfrågor samt eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller pedagogik är meriterade.  Du ska kunna svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Arbetstid dagtid, kväll , helger och sovande jour nattetid. omfattning 55-100%.

Semestervikariat 170612-170820. Anställning av semestervikarier sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2016-12-22
Yrkesbenämning: Flyktingassistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 55-100 %. Tillträde: 160613-160821 eller enligt överenskommelse SommarjobbMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/163
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:128643/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Integrationsenheten
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier till Funktionshinderområdet

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare.Beskrivning
Vi ger stöd och service till personer med funktionsnedsättning.

Målet för insatserna är att personer med funktionsnedsättning ska få samma rättigheter och möjligheter som andra invånare i Götene kommun.

Arbetsuppgifter
Vid gruppboendena för vuxna med funktionshinder Mandolingatan, Nygården och Skogstorp samt Postiljonen/Terassen boende för barn/unga.  Ger du de boende ett personligt anpassat stöd och handledning i det dagliga livet med den enskildes behov och intressen som utgångspunkt.

Vid Boendestöd Parkgatan utgår personalen från en baslägenhet och ger stöd och handledning till personer som bor i egen bostad.

På Skogsvägens korttids/fritids arbetar man med barn/ungdomar. I personalens arbetsuppgifter ingår alla i verksamheten förekommande uppgifter,såsom att handleda och stötta barnen/ungdomarna utifrån deras behov och intressen.

Vid personlig assistans ger du stöd och service till personer med funktionshinder som bor i egen bostad. Du ger ett individuellt anpassat stöd till i det dagliga livet ut den enskildes behov och intressen.

Psykiatrienhetens stödgrupp arbetar med att ge hjälp och stöd till personer med långvarig psykisk sjukdom med fokus på omvårdnad, boende och sysselsättning.
Heldegatan är ett stödboende för unga vuxna med fem lägenheter. Verksamheten vänder sig till unga vuxna med olika sociala och funktionsnedsättande problematik.

Kvalifikationer
Utbildning i eller erfarenhet av stöd, vård och omsorg.  

Körkort krävs vid vissa arbetsplatser.

Villkor
Semestervikariat 170612-170820.

Heltids- och deltidsvikariat. Schemalagd arbetstid med kvällar, helger och jour nattetid.

Anställning av semestervikarier sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 35
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 18-37 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/162
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:128574/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vikariepoolen ÄO/HO
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vårdbiträden, semestervikariat

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare.Beskrivning
Semestervikariat finns inom:
- Äldreboenden (Helenagården, Kastanjegården, Ceciliagården, Källby, Hällekis)
- Hemvårdsgrupper (Lundsbrunn, Källby, Hällekis, Götene tätort)

Arbetsuppgifter
Vårdbiträde inom äldreboenden och hemvård.

Heltids- och deltidsvikariat. Schemalagd arbetstid med kvällar och helger alternativat natt.

Kvalifikationer
Har du vårdutbildning/erfarenhet är det givetvis bra, men du är välkommen att söka om du är intresserad av arbete inom vård och omsorg.
Körkort behövs för arbete inom hemvård.

Du ska ha fyllt 18 år när semestervikariatet börjar.

Villkor
Semestervikariat 170612-170820 eller enligt överenskommelse.

Tillsättning av semestervikariat sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 18-37 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/164
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:128772/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vikariepoolen ÄO/HO
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterskor, semestervikariat

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare.Beskrivning
Semestervikariat finns inom:
- Äldreboenden (Helenagården, Kastanjegården, Ceciliagården, Källby, Hällekis)
- Korttidsvård/rehabilitering (Helenagården)
- Hemvårdsgrupper (Lundsbrunn, Källby, Hällekis samt Götene tätort)
- Nattpatrull

Arbetsuppgifter
Undersköterska inom hemvård, äldreboenden m.

m.

Heltids- och deltidsanställningar. Schemalagd arbetstid med kvällar och helger alternativt natt.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet/undersköterskeutbildning. För arbete inom hemvård och nattpatrull krävs körkort.

Villkor
Semestervikariat 170612-160820 eller enligt överenskommelse.

Anställning av semestervikarier sker successivt.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 18-37 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/165
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:128777/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vikariepoolen ÄO/HO
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal