Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:37

Lediga jobb i Götene kommun (1471), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 235
Täthet32,72Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area620,71Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land404,51Landareal (km²)
Sjö0,93Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Erfaren truckförare till utlastning på Paroc i Hällekis

Om företaget
Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar. Med över 80 års erfarenhet inom husbyggnads- och industribyggnadsbranschen är Paroc känt för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Målsättningen är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för deras kunder i en hållbart byggd miljö.

Vill du ha sommarjobb eller ett långsiktigt uppdrag inom industrin? Nu söker vi erfarna truckförare till lager och utlastning i Hällekis. För rätt personer finns det möjlighet till förlängd anställning även efter sommaren.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av truckkörning i lager- och utomhusmiljö. I rollen som truckförare på Paroc arbetar du dels i lagret men också till stor del med att lasta och lossa gods. Godset som hanteras varierar vilket innebär att man behöver kunna använda olika sorters truckar, både skjutstativ- & motviktsstruck - el-och dieseldrivna. I arbetet ingår att även hantera order i datasystem samt rapportera leveranser i dator.

Formell kompetens
• B-körkort
• Truckkort A 1-A4 & B 1-B3


Din bakgrund
Vi söker dig som är erfaren truckförare och van vid att lasta och lossa lastbilar. Du trivs i en händelserik miljö där kundkontakt är en del arbetet och du behärskar att använda dator som arbetsverktyg för såväl orderhantering och rapportering i olika datasystem. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Personliga egenskaper
Som person är du öppen och engagerad i arbetet. Du har förmåga att arbeta med noggrannhet i ett stundtals högt tempo. Vi ser också att du är serviceinriktad, har en god kommunikativ förmåga och tycker om att arbeta i ett team med andra samtidigt som du kan arbeta självständigt under eget ansvar.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Hällekis

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 18807
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18807
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Skövde
Lernia Bemanning AB
54130  Skövde Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Ställare/tekniker till Prototal PDS i Götene

Till vår kund Prototal PDS i Götene söker vi efter en ställare/tekniker för långsiktigt uppdrag.

Om kundföretaget
Prototal PDS är ett branschoberoende företag med tjänster för prototyper, formverktyg och formsprutning av plastartiklar. Volymproduktion och förädling av plastdetaljer sker på anläggningen i Götene.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du kommer bland annat arbeta med att styra och strukturera formsprutningsprocesser. Du har ett tekniskt beslutanderätt, till exempel gällande nödvändiga åtgärder på formverktyg inför och efter att utfallsprov godkänts. Vid behov kan du få assistera med maskinunderhåll samt råmaterialförsörjning. Du ska kunna åtgärda förekommande defekter i ytan på formgods, även kunna optimera processparametrar och självständigt lösa dagliga problem. Vidare kommer du bland annat få arbeta med att självständigt köra igång alla nya formverktyg och att kontinuerligt se över arbetsplats, rutiner, maskiner och tillbehör, och i detta delta i utveckling för en mer effektiv verksamhet.

Din profil
Du har grundläggande formsprutningskunskap, du kan självständigt hantera och programmera maskiner, robotar samt övrig kringutrustning. Kanske har du tidigare jobbat som teknisk support eller instruktör med fokus på att lära upp befintlig och ny personal. Du är van att självständigt fatta beslut om åtgärder gällande såväl process som material. Tidigare har du också ansvarat för kvaliteten på teknisk formgods. Vi tror att du i grunden har en teknisk grymnasieutbildning.

För att klara av denna utmaning och trivas i denna roll hos vår kund så ser vi att du som person har ett stort ordningssinne, är mycket noggrann, kreativ och besitter goda ledaregenskaper.

Du har materialkännedom, kunskap om kvalitets- och miljösystem ISO 9001 samt ISO 14001. Vidare har du både truckkort och bra datakunskaper. Du är licensierad maskinställare och din professionella engelska är god.

Frågor kring antingen tjänsten eller rekryteringsprocessen besvaras av Madeleien Dolk-Anjemo eller Isabella Gyltman på OnePartnerGroup. Vi tillämpar fortlöpande urvalsprocess så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, sök därför fortast möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Formmaskinskötare, plast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: 4340
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4340
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Semestervikarier till ARLA Götene

Är du engagerad, positiv och modig? Och över 18 år? Då har vi sommarjobbet för dig!

Inför sommaren 2017 söker vi yterligare semestervikarier som vill arbeta med kända varumärken som Svenskt Smör, Bregott, Wästgöta Kloster. Vi behöver förstärkning inom många spännande områden, men framförallt inom produktionen. Så, är du flexibel och trivs när du får samarbeta med dina kollegor? Bli en del av Götene mejeri.

Ett modernt jobb inom industrin.
På Götene mejeri är vi cirka 500 medarbetare - och till sommaren ska vi bli ännu fler. Nu söker vi dig som vill arbeta inom produktion, tillverkning, förädling eller lager och logistik.
Det kan även finnas behov av förstärkning inom planering och säkerhet samt på vårt förråd och laboratoriet.

Oavsett roll och avdelning, får du god upplärning så du känner dig säker och trygg i ditt arbete.
Du får en bra introduktionsutbildning, egen handledare och ytterligare utbildning om rollen kräver det.
Och självklart får du massa trevliga kollegor som berättar om hur allt fungerar hos oss.
Arbetet innebär skift under vardagar, kvällar och helger - under vecka 23 till 35, beroende på avdelning.

En lagspelare med engagemang och driv
Du är minst 18 år och har gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och datorvana.
Tidigare arbetslivserfarenheter inom industrin är meriterande, speciellt från livsmedelsindustrin. Truckkort är ett plus. Men med det sagt, värdesätter vi självklart även din personlighet. Du är engagerad, positiv och modig. Du vågar lyfta problem när de dyker upp och säga till om något behöver förändras eller förbättras. För att trivas i rollen behöver du även tycka om att samarbeta med dina kollegor, och med glädje bidrar du till en bra gemenskap. Om vi trivs med varandra kan det finnas möjligheter till att arbeta extra efter sommaren.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Livsmedelsarbetare, mejeri
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSemestervikariat 2017.Timlön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rekryteringgotene@arlafoods.com
Övrigt: Vi är nyfikna på att höra mer om dig och varför du vill jobba hos oss. Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-0521. Urval kommer att ske löpande. För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Ingamay Arvidsson
Arbetsplats: 
Adress: Arla Foods

53382  GÖTENE 
Hemsida:
  
Platsannons

Helgskiftesarbetare plastindustri

OnePartnerGroup söker fyra personer för helgskiftesarbete hos Prototal i Götene, uppdraget är med start omgående.

Om kundföretaget
Prototal PDS är ett branschoberoende företag med tjänster för prototyper, formverktyg och formsprutning av plastartiklar. Volymproduktion och förädling av plastdetaljer sker på anläggningen i Götene.


Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som operatör hos vår kund arbetar du vid maskiner i produktionen med både korta och långa serier av plastdetaljer. I dina arbetsuppgifter ingår även att avsyna och kvalitétssäkra detaljer, enklare montering och plock/pack. Arbetstiderna är förlagda till helgskift från fredag - söndag.

Din profil
För att passa in i rollen som helgskiftesoperatör har vi inga krav på formell utbildning eller erfarenhet. Har du tidigare arbetat inom industrin eller med liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du händig och praktisk av dig och gillar att arbeta med kroppen. Du är driven, självgående och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare kräver arbetsuppgifterna att man arbetar på ett noggrannt och strukturerat sätt.

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kring tjänsterna är du välkommen att maila isabella.gyltman@onepartnergroup.se. Vi finns även att besöka på våra kontor i Skaraborg om man vill träffa oss personligen, öppettider ses på vår hemsida www.onepartnergroup.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, gummiindustri
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: 4338
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4338
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OPG Skaraborg AB
Gesällgatan 1
54150  Skövde Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Sjuksköterska natt, vikariat

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Som sjuksköterska på natten i Götene kommun tillhör du enheten Hemsjukvård och korttid som ingår i sektor Omsorg.

Nattsjuksköterskan utgår från korttidsavdelningen. Arbetet bedrivs där behovet av sjuksköterskeinsatser finns. Det kan innbära arbete både på särskilda boenden och i enskildas hem, dvs inom hemsjukvård, äldreboende, LSS och psykiatri för de som är inskrivna i kommunal hälso- och sjukvård. Götene kommun har som mål att alla får ett gott bemötande och att den enskildes delaktighet och inflytande ökar. Vi arbetar också utifrån ett salutogent arbetssätt.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för Hälso- och sjukvårdsinsatser. Du leder den planerade vården och utför bedömningar som uppkomer under natten.
Som sjuksköterska natt har du ett delegerat arbetsgivaransvar där du leder och fördelar arbetet för omvårdnadspersonalen under natten enligt gällande rutin.
Du har även ett handledaransvar och ansvarar för delegeringar till omvårdnadspersonalen på natten.
Bilkörning ingår.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av nattarbete och erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvårdsarbete. Vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort krävs.

Villkor
Vikariat 64.2% natt, 170901-171231 med möjlighet till förlängning.


Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Götene kommun strävar mot jämställdhet och mångfald i våra verksamheter och arbetar därför aktivt för en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid 64.2%. Tillträde: 2017-09-01 Visstidsanställning till 2017-12-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 2017/68
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151450/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Korttidsavdelning
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Franchisetagare sökes till Pressbyrån, Götene

Drivs du av att driva eget?

Nu kan du få möjlighet att driva din egen Pressbyråbutik.

Varje dag i över ett sekel har Pressbyrån funnits vid svenska folkets sida för att göra livet lite enklare. Vi har varit de som sett vad människor behöver, när de behöver det. På väg till jobbet, skolan eller festen. Under shoppingturen, innan pianolektionen och efter hockeyträningen. På långresan och kortresan, i tunnelbaneträngseln och vänthallen. Beviset på vår framgång finns i alla de tusentals människor som dagligen besöker någon av våra 320 butiker runtom i Sverige. Vill du göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik.

Rollen som franchisetagare

Som franchisetagare driver du din butik som ett eget aktiebolag men du slipper allt det jobbiga. För genom samarbetsavtalet med Reitan Convenience Sweden AB (som äger Pressbyrån) står vi för bokföring, löneadministration, utbildningar, sortiment, inredning, rikstäckande marknadsföring m.m. Så att du kan fokusera på att ge kunderna bästa möjliga service och driva ditt företag på bästa möjliga sätt.

Dina erfarenheter

För att bli en riktigt framgångsrik franchisetagare ser vi gärna att du har erfarenhet inom handel, ekonomi eller administration samt att du har grundläggande datakunskaper. Som person älskar du försäljning, att ge omtänksam service och att motivera din personal – och framförallt att vara en omtänksam glädjespridare i vardagen.

Varför Pressbyrån?

Att arbeta på Pressbyrån är kul. I vår omtänksamma kultur arbetar köpmän som inte bara är trevliga, utan som på riktigt bryr sig om varje enskild kund. Som rekommenderar en bra tidning till resan, bjuder på ett glas vatten till den som är törstig eller lånar ut ett paraply när det regnar ute. Pressbyrån engagerar sig dessutom i en rad sociala frågor. Vi samlar in pengar till behövande flyktingar, står upp för hbtq-rörelsens rättigheter, stödjer fri press och driver projekt för att få fler barn och ungdomar att läsa. Allt det här kan du bli en del av.

Varmt välkommen!


Reitan Convenience Sweden AB är sedan 2004 franchisegivare inom koncepten Pressbyrån och 7-Eleven och har idag verksamhet genom cirka 500 butiker runt om i landet. Reitan Convenience Sweden har även sedan 2008, ett samarbetsavtal med Shell/St1 vilket innebär att Reitan Convenience ansvarar för driften på över 100 bensinstationer under varumärket 7-Eleven. I Sverige omsätter bolaget ca 5 miljarder svenska kronor och har ca 4 500 sysselsatta. Reitan Convenience Sweden AB har utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2016 av Great Place to Work. Reitan Convenience Sweden är en del av Reitan Convenience AS som även omfattar Narvesen i Norge och Lettland, 7-Eleven i Norge och Danmark, R-kioski i Finland Estland och Litauen samt Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en marknadsledande position i alla dessa länder. Reitan Convenience ledare är Johannes Sangnes. För mer information om koncernen besök www.reitangruppen.no
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Butiksansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: https://www.pressbyran.se/jobba-med-oss/ledigabutiker/?rmpage=job&rmjob=69%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Reitan Convenience Sweden AB
Järnvägsgatan 6
53330  Götene Sverige
Hemsida: http://www.reitangruppen.no/
  
Platsannons

Tandhygienist Götene

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är Frisk i munnen hela livet.Beskrivning
Klinikerna ligger i det natursköna Kinnekulleområdet.

Den större kliniken finns i Götene och den mindre i Källby. De ligger två respektive en mil från Lidköping. Bra bussförbindelser finns. Kliniken i Götene är precis nyrenoverad. Tjänstgöring kan bli aktuell på båda klinikerna.

Klinikens personalstyrka planerar vi till sex tandläkare, fyra tandhygienister och nio tandsköterskor.

Vi har en traditionell arbetsmodell 07:30-17:00.

För oss är det självklart med öppna dörrar, att kliniken är ett gemensamt ansvar, att vi hjälper och lär av varandra och dessutom har roligt tillsammans!


På en mindre ort blir utmaningen för dig att behandla allt ifrån små barn till äldre vuxna.

-

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
-  goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
-  förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Vi arbetar utifrån Folktandvårdens uppdrag vad gäller uppsökande verksamhet FRAMM. Som tandhygienist hos oss deltar du också i klinikens omhändertagande av akuta patienter.

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. 
Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten och sedan kommer klinikchefen att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 2017/3630
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151111/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Götene/Källby
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare 75-100%

Equmeniakyrkan Götene söker legitimerad förskollärare till Förskolan Smulan. På förskolan ges Du möjlighet att utveckla en redan erkänd och etablerad verksamhet. Du ingår i ett pedagogteam med höga pedagogiska ambitioner där lek och kunskapande går hand i hand. Förskolan drivs på kristen grund och vi önskar därför att du som är sökande delar vår kristna övertygelse.


Vi söker Dig som är legitimerad förskollärare och som brinner för att ge varje barn optimala förutsättningar att nå sin fulla potential. Du är socialt kompetent och ser föräldrar som de viktigaste förebilderna för barnen, och som våra samarbetspartners. Du gillar utmaningar och strävar efter att se möjligheter och söka individuella lösningar på situationer som uppstår i mötet med människor.

Förskolan Smulan för barn 1-5 år, vilar på Kristen grund. Förskolan drivs av Equmeniakyrkan Götene, som ett komplement till Götenes kommunala förskolor. Här arbetar en välutbildad, driven, personalgrupp med lång erfarenhet av förskoleverksamhet. Vi anser oss ha fått goda vitsord från både barn, familjer, skola och externa professioner och vi strävar efter att utveckla verksamheten ytterligare.
Smulans förskola består av två avdelningar, Arken och Duvan. Vi finns i en villa på Östra Torsgatan, nära Götene Centrum vilket ger oss möjlighet att ta del av den service som finns i Götene. Vi har dessutom gångavstånd till Brännaskogen och därmed naturen.
Vår verksamhet granskas av Götene kommun, som i sin tur redovisar granskningen för skolverket, därmed har vi samma krav på oss som övrig barnomsorg i kommunen. Vi har även i övrigt ett gott samarbete med Götene kommun.
För utförligare information:
http://equmeniakyrkangotene.se/verksamhet/förskolan-smulan
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänstegraden 75-100% utformas i samarbete med Dig som sökande. Intervjuer sker fortlöpande under anställningsprocessen och tillträde sker snarast efter överenskommelse. 80% eller merLön enligt avtal (KFO - Lärarnas samverkansråd/kommunal/Vision). Förskolan Smulan har sommarstängt 3 veckor, då Du som anställd erbjuds att ta ut huvuddelen av Din semester.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: smulansforskola@hotmail.com
Övrigt: Intervjuer sker löpande under anställningsprocessen. Tillträde sker snarast efter överenskommelse.
Arbetsplats: 
Adress: GÖTENE MISSIONSFÖRSAMLING
Östra Torsgatan 3
53332  GÖTENE Sverige
Hemsida: http://equmeniakyrkangotene.se/verksamhet/förskolan-smulan
  

Platsannons

Verkstad/butiksarbete

Verksamhetsbeskrivning
Vi är ett företag som säljer och marknadsför produkter både till återförsäljare och slutkund. Vi arbetar inom segmenten Entreprenad och Lantbruk. Vi har allt från grävmaskiner, traktorer, jordfräsar, markvibratorer och mycket mer. Vi har också ett brett tillbehörsprogram.

I denna rekrytering bistår Arbetsförmedlingen Göransons Maskin AB med rekryteringsservice.


Arbetsuppgifter
Vi söker nu en person som både ska arbeta i verkstaden och ta hand om kunder i butiken. I verkstaden handlar arbetsuppgifterna bl.a. om ihop montering av nya maskiner samt reparationer. I butiken har man hand om försäljning, rådgivning och kassatjänst.
Arbetet är omväxlande och varierande.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en mycket positiv och flexibel person som har lätt att samarbeta. En fördel för arbetet är erfarenhet från verkstad, jordbruk, entreprenad m.m.
Vi är flera personer som hjälps åt med det mesta, men du ska även kunna arbeta självständigt när så krävs och du kommit in i arbetet.

Välkommen med din ansökan snarast då urval sker löpande. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum.

I din ansökan ber vi dig bifoga CV med betyg, personligt brev, referenser och gärna foto.

Välkommen med din ansökan via ansökningslänken senast 2 juni:
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14813
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.Lämna gärna löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14813
Arbetsplats: 
Adress: Göransons Maskin AB
Fabriksgatan 1
53333  GÖTENE 
Hemsida: http://www.goransons.com
  
Platsannons

Ikett söker nu för kunds räkning en erfaren svetsare!

Om tjänsten
Vi söker nu Robotsvetsare/Manuell svetsare med kunskap om programmering och svetsteknik, alternativt viljan att lära sig.

Din placeringsort är vid produktionsanläggningen i Götene.

Om företaget
CIDAN Machinery Sweden AB i Götene är sedan starten 1907 nu ett väletablerat företag inom maskintillverkning, försäljning och service mot plåtbearbetningsindustrin. Idag är vi en av de ledande tillverkarna i världen av plåtbearbetningsmaskiner och vår goda tillväxt och lönsamhet möjliggör nu stora satsningar. Vi tillverkar och marknadsför varumärkena GÖTENEDS och CIDAN med försäljning över hela världen där USA är vår största marknad. I Götene finns företagsgruppens huvudkontor och de andra bolagen i gruppen finns i Danmark, USA och Kina. Gruppen har 100 anställda och omsätter drygt 280 Mkr. För mer information se www.cidanmachinery.com

Din profil
Dina arbetsuppgifter är följande:
• Bygga produkterna färdiga för robotsvetsning
• Manuellt svetsa vissa delar som roboten inte kommer åt
• Efterkontrollera produkterna efter svetsning

Arbetstiderna är skift.

Du som söker är en erfaren robotsvetsare och har jobbat med dessa arbetsuppgifter tidigare. Du gillar utmaningar, är noggrann, har en stor yrkesstolthet, gillar att bygga
teamkänsla och är stresstålig. Du har god fysik, stor förståelse för produktionsflöde och produktionsplanering samt vill alltid ge dina kollegor bästa förutsättningar till att utföra ett effektivt arbete. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande jobb där du kan utvecklas i din yrkesroll. Som person är du självgående, har en hög social kompetens och ett stort driv.

Du är van att jobba med förbättringsarbeten och har en stor vilja att utveckla roduktions- och effektivitetsprocesser.

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Svetsoperatör/Automatsvetsare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 5170
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5170
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Kristinebergsvägen 20
30241  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Sjuksköterska

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Götene Vårdcentral söker en sjuksköterska.

Tjänsten är ett vikariat på minst 6 månader på heltid 100%, deltid kan diskuteras.

Närhälsan Götene Vårdcentral ligger nära Vänern och E 20. Det är kort väg till Lidköping, Göteborg och Stockholm med tågförbindelse. I kommunen finns kulturhistoriska spår i Arns minne.
Vi har ca 8000 listade patienter. Här finns diabetes och astma/Kol-mottagningar, en dietist, medicinskt fotterapeut, ackrediterat labb, läkarmottagningen, mottagning för psykiskt hälsa med psykolog och specialkompetens för BVC. Vi arbetar ihop med kommunen på familjecentralen och ansvarar för hemsjukvård och särskilda boenden i området. Vi hjälper till med hälsoundersökningar t.ex. för asylärenden, arbetar med hälsofrämjande arbete och ger råd och stöd i telefon. Arbetsgruppen är tillsammans 30 personer.

Om arbetet
Som sjuksköterska hos oss arbetar du med telefonrådgivning, tar hand om patienter på mottagningen, hjälper till  med utredningar och behandlingar. Du tar hand om vårddokumentation i datorsystemet för närvarande i journalsystem Asynja Visph. Du arbetar tillsammans  med våra övriga undersköterskor, sjuksköterskor och distriktssköterskor samt självständigt på mottagningen och eventuellt med hembesök t.ex. infusioner, omläggningar, vaccinationer mm.

Om dig
Vi söker dig som lever upp till Närhälsans Kärnvärden: pålitlig, omtänksam, nytänkande.
Du ska vara legitimerad sjuksköterska gärna med utbildning inom primärvården eller BVC.
Du ska ha erfarenhet med telefonrådgivning och triagering.
Du vill ta ansvar för nya uppgifter och lär dig utveckla verksamheten.
Du ska ha lätt för att kommunicera och skapa relationer för ett bra arbetsmiljö.
Du ska ha ett intresse för ekonomi och organisation.
Du ska vara intresserad av att arbeta i ett team med ansvar för patienter.
Stor vikt läggas vid personligt lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 100%, deltid max. 80%. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/3444
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150026/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Götene vårdcentral
Primärvårdskontoret, Mellbygatan 11-15
53185  Lidköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Elevhälsan söker en specialpedagog

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Vi söker dig som verkligen vill göra skillnad för elever och som vill vara nära och fånga upp och stödja elever i sin utveckling till att nå goda resultat.

Beskrivning
Götene kommun och barn- och elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande för att utveckla goda lärmiljöer i en skola för alla. Det främjande och förebyggande arbetet ska betonas och bedrivas salutogent och med ett inkluderande förhållningssätt.
Vi söker dig som verkligen vill göra skillnad för elever och som vill vara nära och fånga upp och stödja elever i sin utveckling till att nå goda resultat.

Som specialpedagog ingår du i ett team under barn- och elevhälsochefen med placering ute i verksamheten. Just nu söker vi två specialpedagoger med närvarande placering på Liljestensskolan åk 7-9 och Källby Gård åk F-6.
Personalen på våra skolor har som grundläggande utgångspunkt att fokusera på människans resurser och möjligheter. Varje elev ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå så långt det är möjligt.

Är detta en utmaning du söker är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som specialpedagog arbetar du i skolornas lokala elevhälsoteam. Teamets uppdrag är att tillsammans med rektor och arbetslag arbeta förebyggande och hälsofrämjande för att utveckla goda lärmiljöer i en skola för alla. I kommunen finns en central Elevhälsa där du kommer att ingå tillsammans med övriga yrkesgrupper inom Elevhälsan.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig lärarexamen och specialpedagogexamen alternativ speciallärarexamen. Du skall ha lätt för att odla goda relationer med både elever, lärare och kollegor. Du skall ha en förmåga att tänka nytt och ha idéer om utveckling av verksamheten med eleverna bästa för ögonen. För att fungera i detta arbete måste du även vara flexibel och kunna lägga om arbetssätt och arbetsformer om så krävs. Du skall tycka om och ha lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ.
Körkort och tillgång till egen bil fodras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning 100% med möjlighet att välja semestertjänst eller ferieanställning. Tillträde 170814 eller vid överenskommelse. Urval-och intervjuarbete kan komma att ske löpande så sök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Götene kommun strävar mot jämställdhet och mångfald i våra verksamheter och arbetar därför aktivt för en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 170814 eller vid överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 2017/61
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148184/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Elevhälsan
Torggatan 4
53380  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska till Kastanjegården

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Kastanjegårdens äldreboende består av fyra enheter med sammanlagt 26 lägenheter med sex eller sju lägenheter samt en gemensamhetsdel med kök och vardagsrum per enhet.

På Kastanjegården lagas all mat på enheterna. Vi har en katt som bor hos oss. Boendet är bemannat dygnet runt och omvårdnaden ges utifrån den enskildes behov. På Kastanjegården finns tre lediga tjänster varav två tjänster redan varit ute på annons.

Arbetsuppgifter
Undersköterska inom äldreboende. Sedvanlig omvårdnad och vissa aktiviteter. Matlagning ingår. Du ingår i ett arbetslag på fem personer per avdelning och ska även kunna ersätta på annan avdelning vid behov.

Vi söker dig som:

- Är intresserad av att arbeta med äldre och utifrån ett salutogent synsätt tillgodose varje individs behov

- Är fokuserad på uppdraget

- Ger de boende en professionell omvårdnad

- Har ett stort mått av nytänkande, är flexibel och självständig

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet.

Villkor
Vikariat tom 2017-09-15, med stor möjlighet till tillsvidareanställning efter det. Arbetet innebär kvällstjänstgöring vardagar samt helgtjänstgöring varje helg enligt gemensam schemaplanering. Arbetsplatsen arbetar enligt timbanksmodellen, där du själv väljer önskad sysselsättningsgrad.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Valfri enligt timbanksmodell. Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2017-09-15Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 2017/65
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149815/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Kastanjegården
Torggatan 4
53380  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterskor till Götene hemvård

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Omvårdnadsarbete i Götene hemvård.

Arbetsuppgifter
Arbete som undersköterska i hemtjänsten med utgångspunkt i ett salutogent arbetssätt. Stor vikt läggs vid att den enskilde ska få påverka och vara så delaktig som möjligt i utformningen av sin vardag. Ett flexibelt tänk krävs då behovet hos den enskilde förändras över tid. 

Då Götene hemvård består av fler områden kan arbete inom samtliga bli aktuellt. Bilkörning ingår.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet/undersköterskeutbildning.
Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.
Körkort krävs.

Villkor
Två tjänster tillsvidare samt tre vikariat längre än sex månader med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Vi arbetar efter en flexibel arbetstidsmodell där arbete dag, kväll och helg ingår. Modellen ger möjlighet att önska sysselsättningsgrad, där arbetstiden kan få fyllas upp via vår vikariepool.

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden så välkommen med din ansökan snarast!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Valfri sysselsättningsgrad enligt timbanksmodell.. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/63
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149054/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Götene hemvård
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektör

Verksamhetsbeskrivning: Vi jobbar med projektering, upprättande av bygghandlingar, byggledning mm inom mark- och anläggningssektorn. Våra kunder är kommuner och markexploatörer, främst i Västra Götaland. Vi har kontor i Nossebro och Götene.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Projekterings- och utredningsarbeten inom anläggningssektorn: VA-, gator, markarbeten, kartering mm. Till att börja med biträda övriga ingenjörer i aktuella projekt. Arbeta med ritningar i Auto-Cad och Novapoint. Mängdberäkning för AMA-beskrivningar. Fältarbete vid inventeringar inför utredningar och projekteringar. Kundkontakter. Efterhand även: Projektering och utredning med eget ansvar eller i team. Delat eller eget ansvar för projekt gentemot kund. Arbetsplats: Götene eller Nossebro.

Beskrivning av kvalifikationer:
Kunna arbeta med Auto-Cad. Gärna högskoleutbildning. Datorvana, vana vid arbete med excel- och word-program.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Projekteringsingenjör, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per@alpmarkteknik.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ALP Markteknik AB
Box 30
53321  GÖTENE 
Hemsida: http://www.alpmarkteknik.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde timanställning/sommarjobb

Vi söker Dig som är över 18 år och intresserad av sommarjobb, timanställning som restaurangbiträde. Som timanställd jobbar du på inringning men också ibland på schema. Vi söker också Dig som är intresserad av sommarjobb under perioden juni-augusti.
Dina arbetsuppgifter består främst av kundservice, kassa- och köksarbete. Kundbemötande är en av de viktigaste delarna i vår verksamhet. Arbetet innefattar även enklare matlagning och tillredning av vår ala carte meny. Du kommer också tillreda smörgåsar, sallader och enklare bakverk. I arbete ingår också en hel del städning och ibland även att ta hand om disk.
Då arbetet ibland innefattar ensamarbete, alkoholservering, vegas spel och pengahantering krävs därför att du som sökande fyllt 18 år.

Du ska vara en glad och framåt person som har lätt för att bemöta och ta hand om våra gäster på bästa sätt och med en hög servicegrad. Arbetet kan under perioder vara väldigt stressigt, så är du en stresstålig person är det ett stort plus. I restaurangen arbetar vi i grupp och det är viktigt för oss att alla ska trivas så bra som möjligt. Goda samarbetsegenskaper och hög socialkompetens är alltid ett stort plus. Vi arbetar en del obekväma tider, så flexibilitet är också en fördel.
Då arbetet ibland innefattar ensamarbete, alkoholservering, vegas spel och pengahantering krävs därför att du som sökande fyllt 18 år.

Rasta Götene är en av 23 anläggningar i Rasta-familjen, en familj som bara växer och växer. Vår anläggning i Götene ligger i korsningen E20/Riksväg 44, en knytpunkt för alla som reser mellan Stockholm, Göteborg och västkusten. Vår grundidé är att med en hög servicegrad servera våra gäster god, vällagad husmanskost. Men också grillrätter, fräscha sallader, smörgåsar, fikabröd och mycket mer och alltid med en hög service. Rasta har goda samarbeten med de stora bensinbolagen och dom flesta restauranger är utrustade med fina servicebutiker. I Götenes fall har vi en nyrenoverad fräsch Preem butik. I november 2016 öppnade vi en Burger King i samma lokaler som vår restaurang och butik. Burger King drivs även den av Rasta men med egen personal och restaurangchef.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Körkort är inget krav. Men du måste kunna ta dig obehindrat till och från arbetet på flexibla tider.Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristoffer.ornelind@rasta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene
Box 9092
40092  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog eller Pedagogisk resurs Källby gård

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Vi söker en fritidspedagog eller pedagogisk resurs med inriktning i ämnena sociologi, konflikthantering samt pedagogik till Källby gård.

Beskrivning
Vi har ett styrkebaserat förhållningsätt där vi alltid lägger fokus på ”människans” positiva sidor och utveckling. Personalen på Källby Gård ställer alltid frågan: -”Varför gör jag som jag gör?….hur kan jag göra det bättre?” Allt för att utvecklas och kunna skapa en så flexibel organisation som möjligt med ett tydligt elevfokus.

Vi har totalt 240 elever från F-klass till åk 6. Fritidshemmet består av tre avdelningar. Två för våra yngre barn och en för våra äldre barn. Fritidshemmets personal har ett mycket nära samarbete med skolans klasslärare där varje enskild kompetens tas tillvara.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag med professionella pedagoger där du, tillsammans med övrig personal, ansvarar för att miljön i arbetslaget är inspirerande, lärorik och lustfylld. Du ska även i samarbete med arbetslaget utveckla och utvärdera arbetslagets kvalitet på ett kontinuerligt och systematiskt sätt. Tillsammans med kollega/kollegor kommer du att ansvara för en elevgrupp.

Kvalifikationer
Utbildad fritidspedagog eller annan adekvat högskolekompetens med inriktning mot pedagogik, sociologi och konflikthantering.

Är du den som vill vara en del i det kollegiala lärandet tillsammans med kollegor där både ditt eget lärande och utveckling, såväl som elevers utveckling och lärande är i fokus? Har du ett stort engagemang, kunskap och intresse till ditt uppdrag och vill vara med och möta de spännande utmaningar som skolan befinner sig i? Då är du personen vi söker!
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidareanställning 90-100% med tillträde 170807 eller vid överenskommelse. Urval- och intervjuarbete kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 90-100%. Tillträde: 170807 eller vid överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 2017/62
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148438/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Källby Gård
Sjökvarnsvägen 1
53373  Källby Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Unicare söker Distriktsläkare

Unicare Vård AB bedriver primärvård i Västra Götaland, Värmland, Södermanland, Gotland samt i
Dalarna, Kronobergs- och Jönköpings län. Primärvården har idag ca 84 000 listade patienter. Vi är 250 medarbetare.

På våra vårdcentraler har vi en stabil personalgrupp med hög kompetens och serviceanda vilket bidrar till
nöjda patienter och arbetsglädje för oss som arbetar här. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott
bemötande och god tillgänglighet. En ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet för oss.
Vi bedriver en komplett mottagning med BVC, specialistmottagningar för astma, diabetes samt psykisk
hälsa.Vi söker specialist i allmänmedicin.

Som distriktsläkare på vårdcentralen är ditt arbete varierat. Vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och primärvården. Du kommer ingå i ett trivsamt, öppet och professionellt team där ni tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt. Ditt arbete kommer följa en strukturerad vardag, där du har tidsbokade besök, mottagning och behandling av dina vårdtagare. Du ansvarar för att ge dina patienter den bästa vård och bemötande tillsammans med dina kollegor.

 

Det är ett stort plus om du har tidigare arbetserfarenhet från primärvården, men inget krav. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, och behärskar det i både tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100. Tillträde: 170401 tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/18
Webbplats: https://unicare.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:140260/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unicare Vård i Västra Götaland AB
Doktorsvägen 3
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fibertekniker sökes till ett växande företag!

Har du tidigare erfarenhet av fiberinstallation och är sugen på att tag ett nytt steg i din karriär? Då kan detta spännande jobb vara något för dig. Sök redan idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som fibertekniker är dina främsta arbetsuppgifter att installera fiber i villor, föreningar och företag, där du tillsammans med din kollega kommer åka ut direkt till kund för att genomföra installationen.

Dina arbetsuppgifter kommer på sikt även bestå utav:

- Projektering.
- Dokumentering av fiberprojektet.
- Blåsa fiber
- Svetsning av optisk fiber
- Skarva fiber vid nyinstallation
- Reparation
-Felsöka och åtgärda eventuella fel av nät
-Städning efter utförd installation

I denna roll kommer du att få jobba tillsammans med din kollega, där vanligtvis under en arbetsdag genomförs ungefär 8 installationer per dag. Kunderna ligger runt om i landet och det förekommer resor i ditt jobb. Utgångspunkten kommer vara i Varberg, men för rätt person kan det finnas möjlighet att utgå från annan ort och det är ett stort plus om du har egen bil.

Om företaget
Blacklink Networks AB erbjuder tjänster inom data & telekombranschen, med huvudsaklig inriktning på fiber och koppar. Dem utför även passagesystem och en del elinstallationer m.m. Blacklink Networks AB startades 2010 av, redan då, mycket erfarna personer med ambitionen att bli ännu bättre än dagens aktörer i branschen och att hela tiden utvecklas och ligga i framkant. Idag är dom cirka 70 anställda på företaget huvudkontoret är beläget i Varberg och det är där allt jobb utgår ifrån.

Blacklink har under åren byggt upp ett mycket bra nätverk och samarbetar med några av de största leverantörerna i branschen kan vi därför erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och hög kvalité på det material vi använder oss utav. Dem är ett data & telekomföretag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet.


Din profil
SKALL krav:
- Minst 6 månaders erfarenhet av fiberinstallation.
-Svenska tal och skrift
-B-körkort

Meriterande krav:
- Kunskap inom fiberblåsning och/ eller fibersvetsning
- Terminerings intygPersonliga egenskaper:

För att passa in i rollen som fibertekniker krävs det att du har ett helhetstänk och ansvarstagande, eftersom stora delar av ditt jobb är i projektform. Eftersom du även kommer samarbeta med både kunder och ditt team söker vi dig som har hög social kompetens och en god förmåga till samspel med andra. Slutligen tror vi att du som söker är engagerad, noggrann och är lösningsorienterad.
Om oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Arbetstider: 07.00-16.00.
Omfattning: Heltid.
Ort: Utgår från Varberg, men är flexibelt.
Start: Enligt överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 11620
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11620
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Drakegatan 7A
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Nolato Gota söker nya medarbetare

Företagsinformation

Premier är ett modernt serviceföretag verksamt inom två affärsområden:
Personalservice som specialiserat sig på bemanning, rekrytering och andra personalrelaterade resursbehov samt Industriservice med inriktning på infrastrukturella industritjänster gentemot tillverkningsindustrin.
Premier i Sverige bildades 1993 och har idag ca 300 anställda

Tjänstebeskrivning

I samarbete med vår kund Nolato Gota i Götene söker vi efter erfaren och kompetent personal med industrivana. Vi ser att du har en relevant utbildning inom verkstad eller industriell inriktning och är van att arbeta enligt LEAN metoden. Du har ett tekniskt intresse och besitter kompetens inom detta. Du talar, skriver svenska och läser instruktioner obehindrat. Har du erfarenhet av arbete med formsprutning är detta ett stort plus. Har du truckkort/traverskort, erfarenhet av ABB robotar och vana att läsa ritningar ser vi detta som mycket meriterande.

Som person är du prestigelös, noggrann, flexibel och mån om att göra ett bra jobb. Att du är bra på att samarbeta är viktigt och du är inte rädd för att ta i om det behövs.

Arbetet är förlagt till 2-skift eller nattskift.
Arbetsort är Götene

Tjänsterna kommer att tillsättas våren/sommaren 2017

Krav
Rökfri
B-körkort
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 889
Webbplats: http://www.premier.se/jobbannons.aspx?jaid=889
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Operatörer för uppdrag på Paroc i Hällekis

Om företaget
Paroc är en av Europas ledande tillverkare av energieffektiva och brandsäkra isoleringslösningar. Med över 80 års erfarenhet inom husbyggnads- och industribyggnadsbranschen är Paroc känt för produkter med hög prestanda, teknisk expertis och hållbarhet. Målsättningen är att fortsätta vara en innovativ och pålitlig samarbetspartner för deras kunder i en hållbart byggd miljö.

Vill du ha sommarjobb eller ett långsiktigt uppdrag inom industrin? Nu söker vi operatörer till produktionsanläggningen i Hällekis. För rätt personer finns stor möjlighet till förlängd anställning även efter sommaren.


Arbetsuppgifter
Som operatör arbetar du på en linje och dina arbetsuppgifter kommer bestå av övervakning av maskiner samt delta i produktionen enligt planering. Till arbetsuppgifterna hör också återvinnings- och avfallshantering, pallhantering, sortering samt ansvar för ordning och reda på ytterområden. Tillsammans med dina kollegor arbetar du mot avdelningens och företagets uppsatta mål samt deltar aktivt i arbetet med ständiga förbättringar.

Formell kompetens
• B-körkort
• Truckkort A & B


Din bakgrund
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du tycker om praktiskt arbete och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser det som meriterande om du har vana av truckkörning. Lernia strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Personliga egenskaper
Du är ansvarsfull, ordningsam och engagerad i arbetet. Du har viljan och förmågan att arbeta under eget ansvar och du har ett öga för att se vad som behövs göras. Vi ser också att du är en problemlösare med god samarbetsförmåga då du kommer att arbeta tillsammans med andra i arbetsgrupper. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Hällekis

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 18454
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18454
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Skövde
Lernia Bemanning AB
54130  Skövde Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Farmaceut till Apoteksgruppen Götene

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Ditt uppdrag
Till Apoteksgruppen Götene söker vi nu dig som delar vårt stora intresse för hälsa och kundbemötande. Här får du använda din farmaceutiska kompetens och omtanke för att göra skillnad för människors välmående – varje dag. Du är legitimerad receptarie på jakt efter ett omväxlande arbete där din utpräglade servicekänsla värdesätts. Det är med glädje du delar med dig av dina kunskaper inom farmaci, egenvård och hälsa till såväl kunder som kollegor. Vill du dessutom driva verksamheten framåt tillsammans med dina kollegor är det här platsen för dig.

Välkommen till Apoteksgruppen Götene
Vi hälsar dig välkommen att bli en viktig del av vårt härliga team med fem farmaceuter. Vi har en familjär gemenskap där glädje och skratt är ett viktigt inslag i vardagen. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och att vi behandlar varandra med omtanke och empati. Apoteket ligger mitt i Götene i Centrumhuset. Här finns två vårdcentraler, folktandvård, bibliotek och café.

Vi driver apotek vid vårdcentralerna i Vårgårda, Fristad, Ulricehamn, Götene, Skara och Lidköping.  Vi har drivit apotek inom Apoteksgruppen sedan 2010 och har ett nära samarbete apoteken emellan. Tillsammans med våra engagerade medarbetare skapar vi personliga apotek med omtanke om kunden, där ambitionen är att vara kundernas främsta källa till hälsa och välmående.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig branschens kortaste beslutsvägar, ett härligt team och väldigt trevliga och nöjda kunder. Vi vill att du ska känna att du dagligen är med och påverkar verksamheten i smått och stort.

Det ska kännas tryggt att arbeta hos oss, därför omfattas du givetvis av kollektivavtal. Förutom en arbetsplats med korta beslutsvägar och ett härligt gäng med glimten i ögat, erbjuder vi dessutom våra medarbetare friskvård och kompetensutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ca 35 timmar per vecka. Tillträde sker 13 november. Intervjuer sker successivt under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 2017-05-20.


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning. Friskvårdsbidrag 3000 kr per år.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=239%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Doktorsvägen 3
53330  Götene Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  

Platsannons

Undersköterskor till vikariepoolen

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Är du undersköterska? Letar du efter ett flexibelt och varierande arbete?
I vår vikariepool för Sektor Omsorg erbjuder vi tjänster med stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Här trivs du som gillar omväxling och att se olika verksamheter. Du styr själv din tjänstgöringsgrad och lägger dig tillgänglig när det passar dig bäst att arbeta. Som medarbetare i vikariepoolen blir du en oerhört viktig tillgång för att våra verksamheter skall hålla hög kvalité och ge god omsorg till våra medborgare.

Din arbetsplats kan vara på ett äldreboende, inom hemvård, boende för ensamkommande flyktingbarn, psykiatrin, LSS, personlig assistans, gruppboende eller daglig verksamhet. Du kanske trivs bäst inom en verksamhet, eller så vill du hellre få en överblick över alla verksamheter. Utifrån dina önskemål, din kompetens och våra behov formas din tjänst på bästa sätt. För dig som är ny inom omsorgen kan detta vara en chans att se vad du vill arbeta med.

Vikariepoolen är en stöttepelare för hela omsorgen och därför ställer vi höga krav på våra medarbetares kompetens och bemötande. Vi tror att du som söker till oss är ansvarstagande, flexibel och delar vår värdegrund. I gengäld erbjuder vi ett fritt arbete med stor möjlighet att påverka när du vill arbeta.

Arbetsuppgifter
Arbete som undersköterska inom omsorgen. Dina arbetsuppgifter skiftar beroende på vilken verksamhet du arbetar i.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet/undersköterskeutbildning. Mycket stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Körkort krävs.

Villkor
Arbetstid dag, kvällar, helger och natt. 50-100%. Tillsvidare (allmän visstid kan också bli aktuellt).
Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi har årsarbetstid för våra medarbetare. Vänligen ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
Observera att intervjuer kommer ske löpande innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Årsarbetstid. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2017/49
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:144624/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Vikariepoolen Omsorg
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Svinskötare

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta allting som har med den dagliga skötseln av svinproduktion att göra. Som t. ex. skrapa och strö till djuren, behandling med läkemedel vid behov, ta hand om grisande suggor, seminera suggor och gyltor, stämpla och storlekssortera slaktsvin.

Du som söker bör ha ett brinnande djurintresse.
Erfarenhet av suggor och slaktsvin är ett stort plus. Seminerings-, läkemedelsanvändning- och kastreringskurs är önskvärt men inget krav.
Du ska vara noggrann och kunna jobba självständigt likväl som i grupp. Du ska kunna ta instruktioner och vilja utvecklas tillsammans med oss.

Högebo Gård är beläget på toppen av natursköna Kinnekulle, 1 mil utanför Götene.
Här finns 280 suggor integrerat. Det tas fram 7500 slaktsvin/år i både gamla och nybyggda stallar.
Vi är i dagsläget 3 personer som jobbar med grisarna. Vid intresse kan även utejobb tillfalla.
Publiceraddatum: 2017-04-01
Yrkesbenämning: Djurskötare, gris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSemestervikare med chans till förlängning. Heltid med helgtjänstgöring var tredje helg. Lön efter överenskommelse och avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kinnehybrid@yahoo.se
Övrigt: Vid frågor kontakta Karin via telefon eller mejl. Ansökan skickas via mejl
Arbetsplats: 
Adress: Högebo Gård AB
Österplana Högebo Gård
53394  Hällekis Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Chaufförer och nattlastare

Götene Kyltransporter är ett av Sveriges största privatägda åkerier. Åkeriet grundades 1976 och har sedan starten i princip enbart hållit på med transporter av tempererat gods. Vi har en fordonsflotta på strax över hundra enheter som inkluderar bil och släp och trailer. Vid vår huvudanläggning i Götene finns omlastningshall samt kyl- och fryslager på totalt över 30 000 pallplatser. Vi har även en egen verkstad samt miljömärkt tvätthall där vi håller våra fordon rena och fina. Vi trafikerar Mälardalen och hela södra Sverige, men rör oss i huvudsak runt dom stora europavägarna.

Vi söker chaufförer och nattlastare inför sommaren 2017 med goda möjligheter till förlängning. Vi ser gärna att den sökande är serviceinriktad, lojal och sätter kunden i fokus. Som chaufför hos oss förkommer både fjärr, distribution samt rangering vilket sätter krav på flexibilitet. Vi vill att du som arbetar hos oss behärskar svenska språket väl.

Vi söker cirka 25 chaufförer

Meriterande:
Erfarenhet av kyl/frys transporter
Kunna arbeta oregelbundna tider
Ordningsam och mån om våra fordon

Krav:
Körkort för CE
Truckkort A2, A4
Digitalt förarkort
Genomförd YKB

Vi erbjuder en arbetsplats med:
Stora variationer i arbetet
Frihet under ansvar
Flexibilitet till anställda
Fast eller rörligt schema

Stationeringsort är Götene där vi har huvuddelen av våra fordon samt kontor.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSommarvikariat , arbetstider är dag/kväll/natt, möjlighet till vidareanställning finns efter sommaren.Vi tillämpar avtalsenlig lön med månadslön eller timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: thorbjorn.evertsson@gkt.nu
Övrigt: Skriftlig ansökan via e-post ställd till: thorbjorn.evertsson@gkt.nu anders.stenberg@gkt.nu
Arbetsplats: 
Adress: Götene Kyltransporter AB
Järnvägsgatan 24
53330  GÖTENE 
Hemsida: http://www.gotenekyl.se
  
Platsannons

Sommarvikarie distributör

Vi söker distributörer för utdelning av tidningar och post under våra ordinarie distributörers sommarsemestrar.

Som distributör hos VTD börjar du ditt arbetspass på en filial eller avhämtningsplats i ditt närområde. Med hjälp av cykel, bil eller vagn levererar du sedan tidningar, post och övriga produkter till kunderna i god tid till prenumeranternas morgonkaffe.

Arbetstiden varierar beroende på distriktets storlek. Såväl nattarbete som arbete tidiga mornar och förmiddagar förekommer.

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, har hög servicekänsla och tycker om att vara vaken under nattens sena timmar då andra sover.

Vi ser helst att du bor och arbetar i samma område. Du har grundläggande kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Enligt lag krävs att du är över 18 år.

Vid intresse av bildistrikt krävs körkort.

VTD är ett specialiserat distributions- och logistikföretag inriktad på morgonutdelning av dagstidningar och andra produkter till hushåll och näringsliv. Med kompetenta och engagerade medarbetare är vi en stark affärspartner. Genom optimal logistik i alla led ger vi våra kunder kostnadseffektiva och kvalitetssäkra leveranser.

VTD är en av Västsveriges större arbetsgivare och har ca 2 200 medarbetare. Vi har verksamhet från Strömstad i norr till Halmstad i söder, och från Alingsås i öster till skärgården i väster.

Våra distributörer delar ut produkter till 700 000 hushåll, vi besöker varje väg, gata, trottoar och trappuppgång 355 dagar om året. Via ett starkt linjenät av lastbilar skickas tidningar och andra produkter från tryckerierna ut till våra 70 filialer runt om i Västsverige. Därifrån fraktas produkterna via gång, cykel eller bil ut till hushållen. En kedja som oförtrutet pågår oavsett väder och vind.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid40%-60%Lön enligt avtal med Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats: http://www.vtd.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Västsvensk Tidningsdistribution KB Udde/Thn
Drottninggatan 7
46132  trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.vtd.se
  
Platsannons

Sommarjobb som personlig assistent!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker inför sommaren personer som är intresserade utav att göra skillnad i en annan människas liv, detta genom att arbeta som personlig assistent för någon utav våra kunder under ordinarie personals semestrar.

Om tjänsten:

Vår assistans vänder sig både till vuxna och barn med olika funktionsnedsättningar och varje uppdrag är unikt, vi matchar dina personliga egenskaper och önskemål med kundens för att ni skall trivas med varandra. I arbetet som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket kan innefatta till exempel personlig hygien, kommunikation, stöd vid olika aktiviteter, träning, medicinhantering och handräckning.

Vi söker dig som:

Önskvärt är tidigare erfarenhet eller pågående utbildning inom området men det är inget krav, viktigast är att du är flexibel och trygg i dig själv samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Som personlig assistent hos Humana arbetar du utifrån vår värdegrund som innebär att ge varje enskild individ ett professionellt bemötande präglat av glädje, engagemang och ansvar.

Ange i din ansökan vilken period du är intresserad av att arbeta, vilka arbetstider du kan tänka dig och ett personligt brev så vi kan matcha ihop dig med ett uppdrag.

Vi kommer att göra urval löpande så vänta inte med din ansökan

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: För sommaren tillämpas tidsbegränsad anställning, ”vikariat” samt ”Timanställning”.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Se annons.Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9590%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Tandsköterska

Vi har behov av en tandsköterska som är van att kunna arbeta i högt tempo måndag till torsdag. Du som tandsköterska har vana eller viljan att att få delegerat till exempel tandstensborttagning , ta röntgen, ta alginatavtryck m.m

Arbetstider:
Mån-Tors tjänsten avser 32 h per vecka eller enligt överenskommelse.

Vanligaste arbetsuppgifterna:
-Assistera tandläkare
-Sterilrumsarbete
-Reception (svara i tel, tidbokning via telefon, kassa)Kravet är du att ska vara utbildad tandsköterska
Du kanske är pensionerad tandsköterska? Du har också möjlighet att söka jobb hos oss.
Vi söker dig som är serviceinriktad, hjälpsam, samarbetsvillig, och gillar att vara pedagogisk mot patienterna.

Torgpraktiken är en tvårums-praktik i centrala Götene. Vi jobbar med mycket förebyggande tandvård och traditionell tandvård. Gillar Du som sökande att arbeta med profylax så finns det möjlighet till detta hos oss.
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka gärna din ansökan med CV och examensbevis till: Torgpraktiken.gotene@gmail.com Vid frågor var vänlig och kontakta Gabriela Peña Tandsköterska Telefon: 070-0173736
Arbetsplats: 
Adress: Torgpraktiken i Götene AB
Torget 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier till Heldegatans stödboende och Psykiatrienheten

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Vi söker ni semestervikarier till Heldegatans stödboende och Psykiatrienheten

Heldegatans stödboende för unga vuxna har fem lägenheter i anslutning till personallägenhet och gemensamhetsdel.

Verksamheten vänder sig till unga vuxna personer med olika sociala och funktionsnedsättande problematik, insatser enligt SoL samt LSS. Arbetssättet präglas av ett socialpedagogiskt synsätt, där delaktighet och inflytande är nyckelbegreppen.

Psykiatrienheten arbetar  stödja och motivera våra brukare med psykiska-funktionsnedsättningar till en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov av stöd med målsättningen att våra brukare ska kunna vara delaktiga i samhället och leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet innebär att du möter våra brukare och hjälper till med vardagliga uppgifter som matlagning, städ och tvätt, personlig omvårdnad och ge mediciner.

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att ge stöd och handledning med den enskildes behov och intresse som utgångspunkt. Stödja och vägleda till en stadigvarande förändring, så att hon eller han så snart som möjligt kan leva ett självständigt liv

Kvalifikationer

Vi söker dig har som empati och respekt för brukare och dess situation och kan ta egna beslut och vara handlingskraftig. Du är nyfiken, självständig men kan arbeta i ett team och kan ta ansvar inom ramen för ditt uppdrag.

Du har lämplig utbildning erfarenhet för tjänsterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Villkor

För anställning vid Heldegatans stödboende lämnas utdrag från belastningsregistret till arbetsgivaren.
Semestervikariat 170612-170820 eller enligt överenskommelse.

Anställning av semestervikarier sker successivt.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt!Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-02-15
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 18-37 tim vecka. Tillträde: 2017-06-12 Visstidsanställning till 2017-08-20Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/22
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:136633/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Iof familj
Torggatan 4
53380  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsterapeut, semestervikariat

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Semestervikariat som legitimerad arbetsterapeut.

Arbetsuppgifter
Du arbetar utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt med aktivitetsbedömningar och kommande åtgärder såsom behandling, förskrivning av hjälpmedel och handledning till personal.
Arbetet förutsätter ett nära samarbete inom enheten Hemsjukvård och Korttid samt med biståndshandläggare, sjuksköterskor m fl.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Körkort.

Villkor
Semestervikariat 170612-170820 eller enligt överenskommelse. Heltid.

Tillsättning av semestervikariat sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

 

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid 40 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/8
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:131904/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kommunrehab
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor/distriktssköterskor, semestervikariat

Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet.Beskrivning
Semestervikariat finns inom äldreboenden, hemvårdsområden och korttidsvård.

Arbetsuppgifter
Hälso-och sjukvårdsinsatser. Stöd och handledning till vårdpersonal.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska. Vikariat som distriktssköterska förutsätter vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård.
Körkort krävs för arbete inom hemvård och inom natt.

Villkor
Semestervikariat 170612-170820 eller enligt överenskommelse. Heltid, deltid och natt .

Tillsättning av semestervikariat sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2017-01-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 38,25 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/6
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:131901/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gemensam verksamhet, hemvården
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Boendestödjare till boende för ensamkommande barn, semestervikariat

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare.Beskrivning
Götene kommun söker nu semestervikarier till boendet  för ensamkommande barn samt utgruppen.

Boendet är för både asylsökande ungdomar samt ungdomar med permanent uppehållstillstånd. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna en trygg och säker omvårdnad dygnet runt i en hemlik miljö samt att de ska förstå hur samhället fungerar och bli inkluderade och delaktiga i samhället. Vid arbete i utegruppen stödjer du ungdomarna när de flyttat till egen lägenhet Ute gruppen arbetar med att ge stöd till unga mellan 16-20 år i eget boende i korridor eller lägenhet.  Arbetsuppgifter kan bestå i att tillsammans med  ungdomen stödja till att  sköta sina hushållssysslor som ekonomi, matlagning, tvätt och städning.

Arbetsuppgifter
Som boendestödjare ska du på ett professionellt sätt vård, omsorg och fostran. Du medverkar i att bygga ungdomarnas nätverk och stärka ungdomarnas positiva resurser så att studier/arbete, kultur och en aktiv fritid uppmuntras samt delta i den praktiska skötseln av boendet. Arbetet innebär att vara ett tydligt vuxenstöd i ungdomarnas vardag med fokus på integration i det svenska samhället.

Kvalifikationer
Du ska ha lämplig gymnasieutbildning. Erfarenhet av arbete med ungdomar och/eller migrationsfrågor samt eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap eller pedagogik är meriterade.  Du ska kunna svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Arbetstid dagtid, kväll , helger och sovande jour nattetid. omfattning 55-100%.

Semestervikariat 170612-170820. Anställning av semestervikarier sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2016-12-22
Yrkesbenämning: Flyktingassistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 55-100 %. Tillträde: 160613-160821 eller enligt överenskommelse SommarjobbMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/163
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:128643/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Götene kommun, Integrationsenheten
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier till Funktionshinderområdet

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare.Beskrivning
Vi ger stöd och service till personer med funktionsnedsättning.

Målet för insatserna är att personer med funktionsnedsättning ska få samma rättigheter och möjligheter som andra invånare i Götene kommun.

Arbetsuppgifter
Vid gruppboendena för vuxna med funktionshinder Mandolingatan, Nygården och Skogstorp samt Postiljonen/Terassen boende för barn/unga.  Ger du de boende ett personligt anpassat stöd och handledning i det dagliga livet med den enskildes behov och intressen som utgångspunkt.

Vid Boendestöd Parkgatan utgår personalen från en baslägenhet och ger stöd och handledning till personer som bor i egen bostad.

På Skogsvägens korttids/fritids arbetar man med barn/ungdomar. I personalens arbetsuppgifter ingår alla i verksamheten förekommande uppgifter,såsom att handleda och stötta barnen/ungdomarna utifrån deras behov och intressen.

Vid personlig assistans ger du stöd och service till personer med funktionshinder som bor i egen bostad. Du ger ett individuellt anpassat stöd till i det dagliga livet ut den enskildes behov och intressen.

Psykiatrienhetens stödgrupp arbetar med att ge hjälp och stöd till personer med långvarig psykisk sjukdom med fokus på omvårdnad, boende och sysselsättning.
Heldegatan är ett stödboende för unga vuxna med fem lägenheter. Verksamheten vänder sig till unga vuxna med olika sociala och funktionsnedsättande problematik.

Kvalifikationer
Utbildning i eller erfarenhet av stöd, vård och omsorg.  

Körkort krävs vid vissa arbetsplatser.

Villkor
Semestervikariat 170612-170820.

Heltids- och deltidsvikariat. Schemalagd arbetstid med kvällar, helger och jour nattetid.

Anställning av semestervikarier sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 35
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 18-37 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/162
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:128574/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vikariepoolen ÄO/HO
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vårdbiträden, semestervikariat

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare.Beskrivning
Semestervikariat finns inom:
- Äldreboenden (Helenagården, Kastanjegården, Ceciliagården, Källby, Hällekis)
- Hemvårdsgrupper (Lundsbrunn, Källby, Hällekis, Götene tätort)

Arbetsuppgifter
Vårdbiträde inom äldreboenden och hemvård.

Heltids- och deltidsvikariat. Schemalagd arbetstid med kvällar och helger alternativat natt.

Kvalifikationer
Har du vårdutbildning/erfarenhet är det givetvis bra, men du är välkommen att söka om du är intresserad av arbete inom vård och omsorg.
Körkort behövs för arbete inom hemvård.

Du ska ha fyllt 18 år när semestervikariatet börjar.

Villkor
Semestervikariat 170612-170820 eller enligt överenskommelse.

Tillsättning av semestervikariat sker successivt. Välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 18-37 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/164
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:128772/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vikariepoolen ÄO/HO
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterskor, semestervikariat

Götene är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Här möts kulturhistoria, naturupplevelser utöver det vanliga och ett rikt närings- och föreningsliv. Med sitt vackra Kinnekulle och fem mil Vänerkust är Götene kommun en del av ett biosfärområde där hållbar utveckling står i centrum. Närheten till flera större städer och bra förbindelser med både Göteborg och Stockholm gör Götene till en bra utgångspunkt för både boende och arbete. Götene kommun strävar efter att ha en verksamhet i toppklass för våra 13 000 medborgare.Beskrivning
Semestervikariat finns inom:
- Äldreboenden (Helenagården, Kastanjegården, Ceciliagården, Källby, Hällekis)
- Korttidsvård/rehabilitering (Helenagården)
- Hemvårdsgrupper (Lundsbrunn, Källby, Hällekis samt Götene tätort)
- Nattpatrull

Arbetsuppgifter
Undersköterska inom hemvård, äldreboenden m.

m.

Heltids- och deltidsanställningar. Schemalagd arbetstid med kvällar och helger alternativt natt.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet/undersköterskeutbildning. För arbete inom hemvård och nattpatrull krävs körkort.

Villkor
Semestervikariat 170612-160820 eller enligt överenskommelse.

Anställning av semestervikarier sker successivt.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 18-37 tim/v. Tillträde: 2017-06-12 eller enligt överenskommelse SommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2016/165
Webbplats: https://gotene.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:128777/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vikariepoolen ÄO/HO
Torggatan 4
53330  Götene Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal