Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:18

Lediga jobb i Gällivare kommun (2523), Norrbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd17 875
Täthet1,14Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area16 818,24Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land15 690,78Landareal (km²)
Sjö1 127,46Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Mekaniker till Truckverkstaden Underhållsavdelningen Aitik

Mekaniker till Truckverkstaden
Till Gruvans Underhållsavdelning i Aitik

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra mobila maskiner, samt även komponentrep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång samt dagtid.

Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov, och ett brett tekniskt kunnande och intresse. Vi ser gärna att Du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. Viktiga egenskaper för att lyckas i denna roll är social förmåga, flexibilitet i arbetssätt och bemötande. Ett krav är att du har B-körkort.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta tf arbetsledare Joakim Wåhlström 0970-72 91 66 eller sektionschef Magnus Fjellström tfn 0970-72 92 73,

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen. Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 27 januari 2018.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelseEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  
Platsannons

Projektledare till Samhällsomvandlingen

Om företaget / verksamheten
LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. Samhällsomvandlingens uppdrag är att med god framförhållning säkerställa marktillgång så att LKAB:s gruvdrift och tillväxtplaner tryggas och attraktiva samhällen utvecklas.

Om tjänsten
Vi söker en erfaren projektledare till samhällsomvandlingen i Malmberget. Som projektledare ingår du i ett team med 5 andra projektledare. Du utför och utvecklar arbetet med att leda projekt i allt från idéstudie, förstudie till anläggningsprojekt. Fokusområdet för denna tjänst är de tidiga faserna. Projektledaren har en aktiv roll i arbetet tillsammans med kollegor och arbetar dagligen i nära samarbete med berörda externa intressenter och myndigheter. Projektledaren är en viktig del i processen som utformar det attraktiva samhället.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning, gärna med inriktning mot samhällsbyggnad och/eller teknik- infrastrukturområden alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet från projektledning eller andra uppdrag med en ledande befattning. Viktiga personliga egenskaper är god samarbets- och initiativförmåga samt förhandlingsvana. Som person är du strukturerad och duktig på att planera. Du är ihärdig och tydlig, van vid att följa deadlines och få projekt i mål. Du är duktig på att kommunicera, är kvalitetsmedveten, lösningsfokuserad och självgående. Rollen innebär många möten med människor och olika parter varför det är viktigt att ha en god kommunikativ förmåga samt en hög integritet. Som projektledare på samhällsomvandlingen har du många kontaktytor internt och externt och det krävs att du är handlingskraftig, har stor servicekänsla och social kompetens.

Vi erbjuder
Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. För mer information om tjänsten kontakta avdelningschef Peter Segerstedt , tel: 0970-768 37 mail: peter.segerstedt@lkab.com. För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Advisor Maria Leander, tel: 0970-760 84 mail: maria.leander@lkab.com. Ansök senast den 31 januari 2018 via lkab.com/karriar Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eftersom urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare anställningEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningslänk: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=4552&nPostingId=2205
Arbetsplats: 
Adress: LKAB
Box 501
98381  MALMBERGET 
Hemsida: http://www.lkab.com
  

Platsannons

Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare
Till Aitik

Som verksamhetsutvecklare består arbetsuppgifterna av att stödja och utveckla Boliden Aitiks verksamhet i linje med Bolidens organisations- och produktionsfilosofi New Boliden Way (NBW); en filosofi som utgår från Lean. Inom ramen för NBW kommer arbetsuppgifter finnas inom områden som:

. Ledningssystem - mötesstruktur, nyckeltal, uppföljning och analys av avvikelser
. Processer - eliminering av slöseri, standardiserade rutiner, produktionsplanering och styrning
. Träning av medarbetare - ledarskap, roller och ansvar
. Ständiga förbättringar - metoder för problemlösning

Mycket av arbetet kommer att bedrivas i projektform, storleken på projekten varierar och kommer att beröra alla delar av organisationen. Du kommer att bidra med struktur och teknisk kompetens gällande projektledning i att hjälpa organisationen att uppnå sina mål. Boliden tillämpar en anpassning av PPS-modellen.

Utbildning och coachning av medarbetare i nya arbetssätt, inklusive metoder och verktyg för ständiga förbättringar är en del av arbetsuppgifterna. Du kommer vara ett stöd till ledare och medarbetare samt utföra interna revisioner av ledningssystemet. En viktig del av arbetet är att identifiera och fånga upp förbättringsområden i verksamheten.

Du ingår i sektionen för verksamhetsutveckling och rapporterar till sektionschefen. Arbetet är förlagt till kontorstid och tjänsten avser en tillsvidareanställning. Resor förekommer i tjänsten.

Vi söker dig med ingenjörsexamen inom produktions- eller kvalitetsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du ska ha praktisk erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter samt erfarenhet av att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har goda erfarenheter av projektledning. Goda datorkunskaper är ett krav. Du behöver ha förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som verksamhetsutvecklare är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Givetvis arbetar du systematiskt och motiveras av att utveckla verksamheter och har därför förmågan att påverka och skapa engagemang hos enskilda individer och grupper. Att arbeta i team är något som du drivs av likväl som att arbeta självständigt.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Ytterligare upplysningar lämnas av avdelningschef för HMS, HR & Kommunikation Mats Karmefjord tfn 0970-72 90 17.

Facklig information
Bert-Ove Fjällström Ledarna tfn 0970- 72 91 92, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 - 72 92 69 och Holger Rilinger Sveriges Ingenjörer tfn 0910-70 57 59.

Ansökan
Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb -Jag vill-Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär- Lediga jobb). Har du frågor om ansökan kontakta HR-generalist Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är den 24 januari 2018.
Ansökningarna hanteras löpande.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt eftersom vi sköter rekryteringen själva.
Publiceraddatum: 2017-12-23
Yrkesbenämning: Organisationsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelseEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb -Jag vill-Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär- Lediga jobb).
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Sektionschef Verksamhetsutveckling

Sektionschef Verksamhetsutveckling
Till Aitik

Som sektionschef för verksamhetsutveckling är du en nyckelperson för att säkerställa att stöd och utveckling inom Boliden Aitik finns och verkställs i enlighet med företagets strategi och med fokus på New Boliden Way (NBW). NBW är en filosofi som utgår från Lean. Du ska tillsammans med dina medarbetare inom sektionen samverka med linjeorganisationen och övriga stödfunktioner och planera utvecklingen av Aitiks utvecklingsarbete inom områdena ledningssystem, processer, ledarskap, medarbetarskap och ständiga förbättringar. Sektionen ska arbeta med att utarbeta rutiner och arbetssätt inom Aitik vad gäller stöd och coachning till ledare och medarbetare och också implementering av dessa för att identifiera förbättringspotentialer. Du är ansvarig för den övergripande visualiseringen av NBW inom organisationen och också att uppföljning av NBW efterlevs. Du svarar vidare för planering och tillhandahållande av utbildningar och träningar för hela Aitik i NBW verktyg såsom A3, HUKI, 5 S m.m..

Tjänsten är direkt underställd avdelningschefen för HMS, HR & Kommunikation och du kommer ha två direktrapporterande medarbetare. Arbetet är förlagt till kontorstid och tjänsten avser en tillsvidareanställning. Resor förekommer i tjänsten.

Vi söker dig med ingenjörsexamen inom produktions- eller kvalitetsteknik, industriell ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har några års erfarenhet av ledande position samt att praktisk erfarenhet från motsvarande arbetsuppgifter med att leda förändringsprocesser och utvecklingsarbete är meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Goda datorkunskaper samt B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som sektionschef är du positiv, initiativtagande, lyhörd och har en personlighet präglad av integritet. Du har ett systematiskt, objektivt arbetssätt och motiveras av att utveckla medarbetare och verksamheter. Du har en naturlig förmåga att påverka och skapa engagemang hos såväl enskilda individer som hos grupper. Du har hög social och pedagogisk kompetens och att arbeta i team är något som du drivs av, likväl som att arbeta självständigt.

Som sektionschef förutsätter vi att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Ytterligare upplysningar lämnas av avdelningschef Mats Karmefjord tfn 0970-72 90 17.

Facklig information
Bert-Ove Fjällström Ledarna tfn 0970- 72 91 92, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 - 72 92 69 och Holger Rilinger Sveriges Ingenjörer tfn 0910-70 57 59.

Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb -Jag vill-Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär- Lediga jobb). Har du frågor om ansökan kontakta HR-generalist Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är den 24 januari 2018.
Ansökningarna hanteras löpande.

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes bestämt eftersom vi sköter rekryteringen själva.
Publiceraddatum: 2017-12-23
Yrkesbenämning: Sektionschef, gruva
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelseEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via Bolidens intranät (Jag och mitt jobb -Jag vill-Hitta lediga jobb) eller via vår hemsida www.boliden.com (Karriär- Lediga jobb).
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  
Platsannons

Gatuingenjör

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten finns på teknikavdelningen inom service och teknikförvaltningen. Avdelningen består av ca.60 medarbetare och ansvarar bland annat för drift, underhåll och utveckling av kommunens vägar och parker, gång- och cykelnät, vatten och avlopp samt renhållning.

Arbetsuppgifter
Som gatuingenjör ingår du i ett team med bland annat enhetschef för gata/park, attraktivitetsutvecklare och driftledare. Tillsammans med teamet kommer ni utveckla avdelningen på ett innovativt sätt med medborgaren i fokus. Du ansvarar för förvaltningens arbete med trafikfrågor och är delaktig i planering av långsiktigt underhåll. Du driver egna projekt och följer upp resultaten.
En viktig del av arbetet är utredningar och planering av investeringar samt svara på frågeställningar från medborgare och nämnder inom området. Du ska också fungera som stöd till chefer i uppföljning av våra verksamheter.

Du kommer att vara en kontaktperson gentemot beställare, myndigheter och övriga intressenter. I ansvarsområdet ingår trygghet och tillgänglighet i trafiken, vidare frågor kring parkeringsbevakning och tillståndsfrågor inom området.

Kvalifikationer
Du har teknisk högskoleutbildning med lämplig inriktning samt erfarenhet inom verksamhetsområdet. Eftersom du har hand om projekt är erfarenhet inom budget och kostnadsuppföljning grundläggande.

Som person är du engagerad och välorganiserad. I rollen är det viktigt att känna sig trygg med att ha många kontakter, möta människor och motiveras av att arbeta på ett service- och kundorienterat sätt. Du ska också ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Det är viktigt att du har ett driv att utveckla.

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidaretjänst. Provanställning kan komma att tillämpas.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning. Lämna eventuella löneanspråk i ansökan.

Tillträde Enligt överenskommelse

Övrigt
Gällivare kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten.

Upplysningar: Robin Waara, avdelningschef, tfn 0970-81 82 06

Fackliga företrädare: Ledarna, Sveriges Ingenjörer eller Vision, tfn 0970-8180 00 vx.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-01-14

Referensnummer: T 434/2017

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Arbetsgivare
Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
982 81 Gällivare
Tel: 0970-8180 00 vx
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Civilingenjör, trafik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: T 434/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Socialchef

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Socialnämnden i Gällivare kommun ansvarar för Socialtjänsten som bedriver omsorg för äldre och funktionshindrade samt stöd, rådgivning och behandling till barn, ungdom och vuxna. Verksamheten omfattar ca 850 anställda och har en budgetram på ca 480 mkr.

Gällivare kommun är på en resa där delaktighet och inflytande ökar hos alla medarbetare, präglad av nyskapande och där alla får ta och tar ansvar för verksamheten.

Arbetsuppgifter
Socialchefen ingår i kommunens ledningsgrupp som består av kommunchefen och förvaltningscheferna. Socialchefen har huvudansvaret för att leda och utveckla socialförvaltningen tillsammans med och genom sin ledningsgrupp bestående av 5 avdelningschefer. En stor utmaning är att skapa förutsättningar för en effektiv verksamhet, klara av kompetensförsörjningen, utveckla organisationen och säkerställa hög brukar- och medarbetarnöjdhet. Den pågående samhällsomvandlingen skapar såväl möjligheter som t ex utveckling av nya verksamhetslokaler och arbetssätt som utmaningar för de verksamheter som påverkas.

Kvalifikationer
Du har akademisk examen och flerårig erfarenhet som ledare och av strategiskt arbete i politiskt styrd verksamhet, goda kunskaper om socialtjänstens lagstiftning och verksamhetsområde samt erfarenhet av verksamhets- och kvalitetsutveckling. Du har kompetens för att skapa förutsättningar för en bra arbetsmiljö.

Som person har Du mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga, är transparent, tydlig, prestigelös, målmedveten samt kan fatta beslut och säkerställa genomförande. Du har mycket god förmåga att skapa förtroende hos medborgare och medarbetare samt god förmåga att samverka med politisk ledning och fackliga organisationer. Du har ett engagerande och inspirerande sätt att leda som tar tillvara och utvecklar personalens kompetens där alla medarbetare i organisationen får och kan utveckla sin fulla potential.

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning med tidsbegränsat chefsförordnande.

Lön: Ange gärna löneanspråk.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Upplysningar
Kommunchef Mats Pettersson, 0970-818 112, 070-367 94 62 eller personalchef Lena Rantakyrö, 0970-818 305, 070-844 80 80.

Fackliga företrädare
Nås genom kommunens växel 0970-818 000.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-01- 10.
Referensnummer: S 433/2017

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Ange referenser i ansökan. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

Arbetsgivare
Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
982 81 Gällivare
Tel: 0970-818 000 vx
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Socialchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: S 433/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  

Platsannons

HVAC/VVS - ingenjör till Region norr

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vi växer snabbt och söker de bästa i branschen. Vill du vara delaktig i vår utveckling inom Industry? Just nu söker vi HVAC/VVS-ingenjörer med lång erfarenhet från processindustri och industrifastigheter till Region Norr.

Din kommande roll
Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och projektroller med tillfälle att få vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas inom rollen som VVS-ingenjör och med tyngdpunkt på processanläggningar och industribyggnader. Som medarbetare hos oss kommer du att ha en ledande och samordnande roll i stora industriuppdrag. Du ansvarar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.
Vi söker dig med lång erfarenhet och med brett kontaktnät inom branschen. I din roll kommer du att bidra till en hållbar samhällsutveckling och i kompetenta och multidisciplinära projektgrupper kommer Du att vara den som leder arbetet i något av alla våra intressanta uppdrag.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör alternativt YH-utbildning med inriktning VVS-ingenjör. Du har även några års erfarenhet av att arbeta som VVS-ingenjör eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har ett stort och brett kontaktnät, erfarenhet av att hantera stora projekt.

Har du arbetat med Revit, Magicad, Plant design i exempelvis Plant 3D, är det mycket värdefullt.

Om dig
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en välutvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

Vi vill att du är drivande, engagerad, nyfiken samt gillar att ta ansvar. Stå i centrum och gärna leda andra ser vi som en stor del i ditt dagliga arbete. Vidare har du lätt att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Ansökan:
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Civilingenjör, VVS
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=17&validator=7df622dbbbc5035d3b28d618a26c81d4&lang=SE&rmpage=job&rmjob=11403
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SWECO AB
Hantverkaregatan 15, 982 31 Gällivare
98231  Gällivare Sverige
Hemsida: www.sweco.se
  
Platsannons

Miroi Söker Arbetskonsulent i Gällivare

Miroi är tillsammans med Pomona ett av Sveriges ledande leverantörer av distans-, vuxenutbildningar och arbetsmarknadstjänster. Vårt uppdrag är att leda våra deltagare ut i arbete eller studier. Det gör vi bland annat genom tjänsten Stöd och Matchning (STOM). Våra uppdragsgivare utgörs av statliga myndigheter, kommuner och privata företag. Vi omsätter ca 400 MSEK och finns på ca 90 orter runtom i landet.

Nu söker vi en Arbetskonsulent med erfarenhet till vår verksamhet inom Introduktion till arbete.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med och stötta våra deltagaren så att de rustas för att närma sig arbetsmarknaden som förberedelse för arbete, annat arbetsmarknadspolitiskt program eller reguljär utbildning.

Delar som ingår är bland annat:

Individuell kartläggning av deltagarens förutsättningar för arbete, identifiera yrkesinriktningar och orientering om olika vägar till arbete, hitta lämpliga arbetsprövningsplatser.

Individuell kartläggning av deltagarens livsstil samt tillsammans med deltagaren upprätta personlig plan för ökad aktivitetsförmåga.

Utbildning/Erfarenhet

Utbildning på högskolenivå och minst två (2) års erfarenhet av att handleda personer med funktionsnedsättning samt ha:

- erfarenhet av anskaffning av arbetsprövningsplatser och uppföljning av arbetsprövning,

- god kunskap från olika branscher, yrkesområden samt aktuell kunskap om arbetsmarknaden.

Vi sätter stort värde på ditt engagemang, din delaktighet och lyhördhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstider och omfattning

Tillträde:

Omgående

Anställning:

Deltid, Visstid.

Ersättning:

Enligt kollektivavtal, individuell lönesättning.

Krav: körkort och tillgång till egen bil.

Kontaktperson

Anneth Eriksson

Telefon 070-2663203

E-post: anneth.eriksson@miroi.se

Ansökning

Du ansöker genom att gå in och registrera dig på http://www.miroi.se/jobba-paa-miroi/.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, vilket gör att vi gärna ser din ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

All rekryteringshjälp undanbedes vänligt men bestämt.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens:
Webbplats: https://miroi.se/om-miroi/jobba-pa-miroi/?aguid=45A7C6E9DB684938A1B04F878906D376&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Miroi AB
Kåsatorpsvägen 4
54134  Skövde Sverige
Hemsida: www.miroi.se
  
Platsannons

Specialpedagog eller speciallärare till Hedskolan

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hedskolan är en trevlig F-9 skola med ca 300 elever, belägen i villaområde nära Gällivare centrum.
I skolan inryms även förberedelseklasser. Arbetslagen är fördelade mellan F-3, 4-6 och 7-9. Närhet till både skogen och skidspår är påtaglig och används flitigt av eleverna och lärarna i undervisningen.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi nya trevliga kollegor till vår verksamhet i form av tjänst som specialpedagog eller speciallärare inom vår resursgrupp med arbetet främst riktat mot mellanstadiet. Du arbetar tillsammans med två speciallärare. I arbetet ingår ett helhetsansvar för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas lärande. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med mellanstadiets personal och arbeta främst med de elever som har behov av särskilt stöd.

Kvalifikationer
Lärarexamen och lärarlegitimation samt specialpedagogexamen.

Tillträde
180108 eller efter överenskommelse

Upplysningar
Rektor Anna Jillmyr,
0970-81 88 11, 070-248 00 04

Fackliga företrädare
Anna Johansson, LR, 0970-81 83 98
Maria Granewald, Lärarförbundet, 0970-81 88 10

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: B 432/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Lärare i åk 1-7 alt. mellanstadielärare till Sjöparksskolan

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Sjöparksskolan är en F-9-skola med drygt 400 elever, belägen i Gällivare centrum. I skolan inryms även förberedelseklasser åk6-9 Detta är kommunens framtida högstadieskola eftersom Gällivare genomgår stora förändringar inom hela skolstrukturen. Var med och forma framtidens skola tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi 3 nya trevliga kollegor till vår verksamhet på Sjöparksskolan. Lärare med behörighet att undervisa elever i årskurs1-7 alt. mellanstadiet
Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare. Alternativa läroverktyg ingår som en naturlig del i ditt arbete. Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån alla elevers nivå och med fokus på barnets bästa. Det ingår att bedöma och dokumentera den enskilda elevens behov, kunskaper och förmågor.
Vi använder oss av verktyget Schoolsoft i Gällivare kommun. Detta ger förutsättningar att följa upp och dokumentera elevernas lärande samt skapa tidsenlig, kontinuerlig kommunikation med hemmet på ett enkelt sätt.

Kvalifikationer
Lärarexamen och lärarlegitimation

Tillträde
180108

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: B 431/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Sommarförare till lastbil och lastmaskin

EuroMining säljer, förmedlar och utför transport- och entreprenadtjänster, nationellt och internationellt till berg-, tunnel-, gruv-, bygg-, mark- och övrig anläggningsindustri samt offentlig sektor. Vi är en av Sveriges större aktörer inom området. Vi omsätter ca 450 Mkr och sysselsätter drygt 300 personer. EuroMining AB ingår i MineDrill-koncernen där även FirstStop Gällivare, MineralProjekt AB samt BryggeriBacken AB ingår. 

Vi levererar - det fungerar!

Tycker du om att köra maskiner och är intresserad av ett omväxlande sommarvikariat 2018? Vi söker för vår kunds räkning flertalet förare till både lastbil och lastmaskin för uppdrag i Gällivare.

Om arbetet:
Du kommer att vara en del av EuroMinings omfattande verksamhet i Gällivare där du arbetar med att köra lastmaskin, grävmaskin eller lastbil med lastning, lossning samt transporter. Ditt arbetsområde blir ovan eller under jord och du kommer att arbeta dagtid eller i skift tillsammans med trevliga kollegor. Det är stundtals högt tempo och du kan räkna med att jobbet är både spännande och varierande.

Om dig:
Vi söker främst dig som har C-kort och yrkesförarbevis och även dig som är lastmaskinsförare. Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra och alltid har ett vänligt bemötande när du träffar dina kollegor, våra kunder och samarbetspartners.

Erfarenhet av att köra maskiner är meriterande, men det viktigaste är att du är intresserad och villig att lära dig. Även erfarenhet av arbete inom gruva och under jord är meriterande.

Om anställningen:
Du kommer att bli anställd som konsult för Adecco hos EuroMining. Anställningen avser framförallt arbete från v.25 till och med v.33 anställningen med tillhörande introduktion påbörjas tidigare efter behov. De första tjänsterna kommer att tillsättas redan under våren. Det finns möjlighet för fortsatt anställning hos EuroMining.

Du är EuroMinings viktigaste tillgång – därför är det viktigt att du arbetar på ett sätt som stärker vårt företag. Det gör du genom att alltid tänka på din och andras säkerhet, vara noggrann och ta ansvar för ditt arbete.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan:
Ansök via länken nedan. Vi vill ha in din ansökan senast 14 januari 2018. Vi gör intervjuer löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Rekryteringsprocessen beräknas vara klar i början av februari.

Vid frågor om tjänsterna kontakta Filip Johansson filip.johansson@adecco.se

Välkommen att söka!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 60
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=8C4B00C4-BFE3-4CF3-B145-C0B6FD2FDA56&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Tingshusgatan 2
98231  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Undersköterskor till Hemtjänst Nära

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad ordinärt
boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska och kontaktperson utför Du insatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad utifrån de kvalitetsmål som verksamheten har, där planering, uppföljning och utvärdering är viktiga inslag.

Kvalifikationer
Treårigt omvårdnadsprogram, Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har lätt att samarbeta, är flexibel och ser en utmaning i nytänkande . Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Meriterande med kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
100 % Tillsvidareanställning med tjänstgöring dag, kväll och helg.

Tillträde
Snarast enligt överenskommelse.

Upplysningar
För närvarande placering Hemtjänsten Nära, rörlighet inom Arena 6 är ett krav.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Enligt avtal. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: S 430/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  

Platsannons

Krossoperatörer till Kross & Infraktsavdelningen Aitik

Krossoperatörer
(Semestervikariat)
till Kross & Infraktsavdelningen i Aitik

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av processtyrning och övervakning av kross- och infrakts produktionsanläggning. Du utför daglig rondering och besiktning av krossarna samt kontroll vid larm. Diverse andra driftsrelaterade arbeten ingår, bl. a påfyllning av olja, spettning i stup, avlägsnande av föremål från band samt skutknackning i kross och tippfickor. I arbetet ingår att arbeta med ständiga förbättringar kring arbetssätt och säkerhet. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig K3 med förmiddag, eftermiddag nattskift.

Vi ser att Du har gymnasiekompetens, gärna industriteknisk inriktning och helst erfarenhet från arbetsområdet. Traverskort, fallskydd och heta arbeten är meriterande. Goda kunskaper i svenska krävs. God datorvana, systemvana av Maximo och kunskaper i engelska meriterande. B-körkort krävs för tjänsten.

Som person vill vi att du kan arbeta både självständigt och i grupp och att du vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och prestation. Vi vill att du har ett högt säkerhetstänk då säkerhetskultur är ett av Bolidens fokusområde. Arbetet innefattar en del fysiskt tunga moment och arbete på hög höjd. Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av sektionschef Rebecca Hagfall tfn 0910- 77 55 83, arbetsledare Simon Persson tfn 0970-72 94 17 eller arbetsledare Niklas Henriksson tfn 0970-72 92 94.

Facklig information
Facklig information fås av Cathrin Öderyd, Metall, tfn 0970-72 94 32.

Ansökan med CV lämnas via annonsens ansökningsikon på vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Krosskötare, malmkross
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Laboratoriepersonal till Anrikningsavdelningen Aitik

Laboratoriepersonal
(Semestervikariat)
till Anrikningsavdelningen i Aitikgruvan

Som laboratoriearbetare provbereder och analyserar du dygnsprover. Kalibrering av pulpröntgen samt analys av malm- och gråbergsprover ingår också i arbetsuppgifterna. Vid behov förekommer även andra arbetsuppgifter inom Anrikningsavdelningen. Arbetstiden är förlagd till dagtid eller K2/Flex skiftgång.

Vi ser helst att den sökande har gymnasial utbildning gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning samt datorvana. Att vara noggrann och ordningsam är ett krav för att jobba i laboratoriet. Erfarenhet från arbetsområdet är meriterande. B-körkort är ytterligare ett krav.

Ytterligare upplysningar om tjänsterna lämnas av Stig Wennström 070-327 36 01.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Laboratoriebiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Miljöprovtagare

Miljöprovtagare
(Semestervikariat)
till Dammsäkerhet och Vattenhantering, Aitik

Som miljöprovtagare arbetar du inom sektionen Dammsäkerhet och Vattenhantering. Sektionen ansvarar för drift och tillsyn av sandmagasin och vattenfrågor i Aitik. Arbetsuppgifterna som miljöprovtagare består av mätningar och provtagningar inom industriområdet samt omgivande miljö. Mätningar på dammarna omfattar manuella mätningar och avläsning av instrumentering. Vidare så utförs vatten- och stoftprovtagning i enlighet med Aitiks egenkontroll.

Huvudelen av arbetet är fältarbeten, i övriga arbetsuppgifter ingår bland annat kontakt med externt laboratorium, rapportering av resultat. Arbetstiden är förlagd till dagtid.

Vi ser helst att den sökande har gymnasial utbildning med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning samt datorvana. God fysik är ett krav som miljöprovtagare då arbetet stundtals är fysiskt krävande. Erfarenhet från arbetsområdet är meriterande, så som utbildning för vattenprovtagning.

B-körkort är ett krav.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänst fås av arbetsledare Sandra Lindahl tfn 0970-72 95 99.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Miljöinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Processoperatör Till Anrikningsverket i Aitik

Processoperatör
(Semestervikariat)
Till Anrikningsverket i Aitik

Arbetet innebär bevakning, styrning och optimering av anrikningsprocesserna inom malning, flotation och avvattning. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra enklare underhållsinsatser och besiktningar i anläggningen. Aktivt deltagande i säkerhetsarbete och arbete med att förbättra arbetsmiljö i anrikningsverket ingår i tjänsten. Internt och externt samarbete med olika grupper förekommer dagligen. Arbetet innefattar en del fysiskt tunga och uthållighetskrävande moment i industrimiljö. Arbetet innefattar också en viss del rapportering och uppföljning av avvikelser och moment i anrikningsprocessen. Arbetet utförs under kontinuerlig K3 skiftgång, med förmiddag, eftermiddag samt natt.

Vi ser att Du har gymnasiekompetens, gärna industriteknisk inriktning eller liknande. Goda kunskaper i svenska krävs och kunskap i engelska samt datorvana är meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav. Traverskort, förarbevis för gaffeltruck, heta arbeten, sprängkort samt erfarenhet från arbete i industrimiljö ser vi som extra meriterande.

Som processoperatör i anrikningen ska du ha stort engagemang och intresse för arbetsuppgiften. Du är självgående och tar egna initiativ, samtidigt som du söker effektiva gemensamma lösningar och bygger samarbete.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av arbetsledare Ann-Helen Larsson tfn 0970-72 94 24, Peter Björkman tfn: 0970-72 91 91, Stefan Hägerfjäll tfn: 0970-72 92 21, Håkan Näslund tfn 0970-72 94 53 och Maths Jakobsson tfn 0970-72 95 23.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/ karriär / lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.


Sista ansökningsdag är 14 januari 2018.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Anrikningsarbetare, malm
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/ karriär / lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Förrådstekniker till Aitikgruvan

Förrådstekniker
(Semestervikariat)
till Aitikgruvan

Som förrådstekniker ansvarar Du för inköp av förrådsmaterial, kontogods och tjänster. Arbetsuppgifterna består bland annat av leveransbevakning och uppföljning av inköpt material och tjänst. Du arbetar även med lageroptimering, standardisering av artiklar och registervård. Du följer upp och utvecklar verksamheten tillsammans med interna kunder och följer också upp och utvecklar samarbetet med leverantörer. Arbetet sker i nära samarbete med inköpsorganisationen i Boliden.

Du har gymnasiekompetens, gärna med ekonomisk/teknisk inriktning eller motsvarande. Erfarenhet från arbetsområdet är meriterande. Du har god datorvana och goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Ytterligare meriter är grundutbildning i inköp och vana av systemet Maximo. Vi söker dig som är kommunikativ, resultatinriktad och kan arbeta självständigt. Du har god analytisk förmåga, är strukturerad och noggrann och tar personligt ansvar för ditt ansvarsområde. Vidare förutsätts att Du har en fallenhet för ekonomi och arbete med siffror. Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av förrådschef Pär Gustavsson, 0970-72 91 28.

Facklig information
Bert-Ove Fjällström Ledarna tfn 0970- 72 91 92, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 - 72 92 69, Holger Rilinger Sveriges Ingenjörer tfn 0910 - 77 57 59.

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 18 januari 2018

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Inköpstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Förrådsarbetare till Förrådet i Aitikgruvan

Förrådsarbetare
(Semestervikariat)
till Förrådet i Aitikgruvan

Som medarbetare på förrådet kommer du att tillsammans med övrig personal inom gruppen att ansvara för förrådshållning av reservdelar, förnödenheter och förbrukningsartiklar. I arbetet ingår expediering av förrådsvaror, hantering av inkommande och avgående gods, transaktionsregistrering i datasystem Maximo, samt inventering av förrådsmateriel mm. Arbetet är förlagt till dagtid, men skiftarbete kan förekomma.

Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning och erfarenhet från arbetsområdet är meriterande. Vi förutsätter att du är serviceinriktad och flexibel, har bra sifferminne och god ordning. Du kan arbeta självständigt och har inga problem med att samarbeta. Ansvarstagande är naturligt för dig och du bidrar till en positiv arbetsplats. Ett krav är att du har B-körkort. Vana av att köra gaffeltruck och travers är meriterande då varorna som skall expedieras är tunga. Du bör ha god fysik då tunga arbetsmoment förekommer. Datorvana är ett krav och erfarenhet av Maximo är meriterande. Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av förrådschef Pär Gustavsson tfn 0970-72 91 28.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Förrådsarbetare, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Smörjtekniker

Smörjtekniker
(Semestervikariat)
Till FU-avdelningen anrikningsverket i Aitikgruvan

Arbetsuppgifterna kommer i första hand att innefatta smörjning av utrustning i anrikningsverket. Besiktning av utrustningen är en viktig del av arbetet. Arbetet är varierande, självständigt samt utvecklande. Det finns stora möjligheter till personlig utveckling men ställer stora krav på ansvarstagande och noggrannhet.
Arbetet styrs delvis av ett smörjprogram där information om smörjpunkter och smörjmedel finns inlagda. Inom FU jobbar vi med ständiga förbättringar.

Du bör ha industriteknisk utbildning kombinerad med erfarenhet från arbete i anrikningsverk. Du är självgående med stort engagemang och intresse för arbetsuppgiften. Arbetet kräver ett stort ansvar och noggrannhet eftersom smörjning är ett viktigt uppdrag. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Ytterligare upplysningar lämnas av arbetsledare Malin Ömalm, tfn 0970-72 92 62.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen. Annonsen hittar du på vårt intranät under lediga jobb eller om du vill söka hemifrån på: https://boliden.csod.com/ats/careersite/search.aspx?site=4&c=boliden.

Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Berggren tfn 0970-72 90 55 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 9 april 2017.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Processoperatör, malmanrikning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen. Annonsen hittar du på vårt intranät under lediga jobb eller om du vill söka hemifrån på: https://boliden.csod.com/ats/careersite/search.aspx?site=4&c=boliden.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Produktionsarbetare i dagbrott Bergtruckförare

Produktionsarbetare i dagbrott Bergtruckförare
(Semestervikariat)
till Lastning och transport i Aitikgruvan.

Arbetsuppgifterna inom skiftlagen består i huvudsak av att köra bergtruck för transport av malm och gråberg. I arbetet ingår även rengöring av förarmiljöer samt andra förekommande uppgifter inom arbetsområdet. Du medverkar också i olika typer av förbättringsarbeten på arbetsplatsen. Arbetstiden är förlagd till kontinuerlig skiftgång, med förmiddag, eftermiddag och nattskift.

Du bör ha gymnasial utbildning eller motsvarande kompetens. Meriterande är att Du har Erfarenhet från arbete med entreprenadmaskiner, maskinförarutbildning eller C-körkort. Har Du utbildning och erfarenhet inom arbetsområdet, t ex bergarbetarutbildning är det meriterande. Du förväntas ha lätt för att samarbeta och vara ansvarstagande samt klara av att arbeta skiftgång. Ett krav är att du haft B-körkort i 3 år.

Ytterligare upplysningar angående tjänsterna kan lämnas av Kennet Sannelind tfn 0970-72 91 74, Niklas Larsson tfn 0970-72 92 27.

Facklig information.
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.

Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Bergarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Produktionsarbetare i dagbrott Tillredning

Produktionsarbetare i dagbrott Tillredning
(Semestervikariat)
till Tillredningssektionen i Aitikgruvan

Arbetsuppgifterna på tillredningen består i huvudsak av borrning, laddning och sprängning. Det förekommer även viss service och underhåll av borriggar. Du kommer att utföra ett eller flera av arbetsmomenten inom tillredningen och vid behov även andra förekommande arbetsuppgifter inom sektionen. Tunga lyft förekommer. Du kommer att ingå i ett skiftlag med arbetstid förlagd till kontinuerlig skiftgång, K2 med förmiddag och eftermiddag.

Du bör ha gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet från eller utbildning inom arbetsområdet är en merit. B-körkort är ett krav. C-körkort och sprängkort klass A är meriterande. Heta arbeten samt traversutbildning eller säkra lyft är också önskvärt.

Vi söker dig som är flexibel och har förmågan att samarbeta i grupp men även kan jobba självständigt efter uppsatta mål. Noggrannhet och ansvarstagande är viktiga egenskaper. Att du har rätt attityd till säkerhet är ett krav, då en säker arbetsplats är ett stort fokusområde för oss.

Ytterligare upplysningar angående tjänsten lämnas av arbetsledare Linda-Marie Lantto tfn 0970-72 95 11, Anders Abrahamsson tfn 0970-72 91 76 eller Torbjörn Isaksson tfn 0970-72 91 84.

Facklig information
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Ortdrivare/Tillredare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Produktionsarbetare i dagbrott Vägunderhåll

Produktionsarbetare i dagbrott Vägunderhåll
(Semestervikariat)
till Tillredningssektionen i Aitikgruvan

Arbetsuppgifterna innebär att underhålla transportvägar och borrplatser i gruvan samt påfyllning av vatten och tankning av gruvmaskiner. I arbetsuppgifterna ingår körning med dumper, tankbil, hjullastare, väghyvel och gruvtaxi. Arbetstiden är förlagd till K2, med kontinuerligt förmiddags- och eftermiddagsskift.

Du bör ha gymnasial utbildning, eller annan likvärdig utbildning. B-körkort är ett krav. Du ska kunna jobba självständigt och efter uppsatta mål, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Har Du utbildning inom arbetsområdet, bergarbetarutbildning eller erfarenhet från dumper, tankbil eller hjullastare eller andra entreprenadmaskiner är detta meriterande. Även C-kort är en merit.

Ytterligare upplysningar angående tjänsterna lämnas av arbetsledare Börje Hansson, tfn 0970-72 90 62, Frank Johansson. Tfn 0970-72 92 04 eller Matti Ravelin, tfn 0970-72 90 78.

Facklig information.
Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande. Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida http://www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 14 januari 2018.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSemestervikariatEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida http://www.boliden.com/Karriär/Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  
Platsannons

Gällivare kommun söker Räddningschef

Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når du på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger två timmar från Gällivare med dagliga flygförbindelser.

Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutveckling är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som en följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Vi bygger en arktisk småstad i världsklass.

Om du ser det som intressant att verka som ledare i en roll där förutsättningarna är unika - Sveriges tredje största kommun till ytan, landets största samhällsomvandling samt sammantaget en riskbild som innebär att uppdraget är mer utmanande än gängse - då kan detta vara tjänsten för dig!

Räddningstjänsten är organisatoriskt placerad inom Miljö-, bygg och räddningsförvaltningen. Räddningstjänsten är en heltidskår med fyra skiftlag, insatsledare och brandingenjör. Brandvärn finns också ute i kommunen.

Arbetsuppgifter

Som räddningschef har du det övergripande personal-, ekonomi och verksamhetsansvaret. Du leder Räddningstjänstens utvecklingsarbete och ansvarar för uppföljning av verksamheten. Du ansvarar för övergripande planering och samordnar den tillsammans med interna och externa verksamheter. I arbetet ingår att arbeta med mål och uppföljning utifrån kommunens gemensamma styrmodell i syfte att öka medborgarnas säkerhet och trygghet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att vara ledare med relevant utbildning för uppdraget. Det kan vara till exempel brandingenjör (med kompletterande RUB utbildning) eller insatsledare med räddningsledning B och tillsyn B-utbildning (eller annan äldre utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig).

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tillsynsverksamhet då det inom kommunen finns flera anläggningar där det bedrivs så kallad farlig verksamhet. Arbetsgivaren ser utbildningar inom stabsmetodik och samverkan samt erfarenhet från kommunal- och/eller flygplatsräddningstjänst som meriterande.

Du är en tydlig ledare med förmåga att driva och utveckla verksamheten samtidigt som du skall vara lyhörd och samarbetsvillig. Du sätter helheten främst och är öppen för att pröva nya vägar framåt. Du skapar alltid delaktighet runt mål och uppgifter. Du trivs med att coacha, entusiasmera och utveckla medarbetare. Körkort lägst klass B.

Mer information

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis, Manpower Group. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Skoog, tfn 070-853 44 32 eller 0920-247 065.

Vänligen skicka in din intresseanmälan via vår annons på experis.se (jobb-id 35821) så snart du kan, dock senast 25 januari 2018. Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Brandingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens: 35821
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=aXNrb29nLjA4NjE1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
98281
98281  2523 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Glastmästare/montör med ambitioner! - Norrbottens Glas

Glasmästare/montör med ambitioner sökes! - Norrbottens Glas &Bygg AB

Arbetsuppgifter

Som förste montör har du det övergripande ansvaret för verkstaden. Du tar hand om våra kunder när dom kommer till vår verkstad samt via telefon. Du ska kunna ge råd och tips gällande glas, fönster och bilglas. Har du inte redan fullgoda kunskaperna så kommer vi självklart att vidareutbilda dig inom detta.
Du kommer att arbeta praktiskt både i verkstaden och ute i fält. Du kommer att laga stenskott, byta bilglas och glas på entreprenadmaskiner samt bussar. Du kommer även att utföra isolerglas byten, skära glas och speglar, åtgärda repfönster dvs det mesta inom glasmästeriyrket.

Du ska tillsammans med vår administratör även sköta bokningar, planera jobb, ansvara för beställningar, hantera skadeanmälningar, ta emot betalningar, attestera fakturor osv.


Norrbottens Glas AB är i expansiv fas och behöver förstärka sitt team.
Är du en driven och serviceinriktad person som gillar att ta eget ansvar så kan detta vara jobbet för dig!

Profil

För att passa i denna roll tror vi att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter. Du skall vara en driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten person.
Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du är säker i ditt agerande gentemot kunder och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Eftersom rollen innebär mycket självständigt arbete ställer det krav på din förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Du skall vara stresstålig och organiserad i ditt arbete. Trots fasta arbetstider är flexibilitet även på detta område viktigt.
Erfarenhet från glasbranschen och bilglas är självklart meriterande.
Du har god datavana och körkort B.

För rätt person erbjuder vi ett arbete med stor möjlighet till utveckling och inflytande över verksamheten. Du erbjuds en självständig och ansvarsfull roll i ett företag med stor tillförsikt inför framtiden som vill expandera verksamheten.
Vill du så kommer du att kunna växa tillsammans med oss!

Vi ser fram emot Din ansökan!

Norrbotten Glas är ett välkänt företag som funnits i Kiruna i över 40 år. Vi är ett komplett glasmästeri som arbetar med allt inom glas, framförallt bil- och fordonsglas.
År 2015 genomfördes ett generationsskifte och vi jobbar nu hårt för att utveckla verksamheten.
Till vår filial i Gällivare, som öppnades 2017, söker vi nu rätt person som vill vara med och driva denna utveckling framåt.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Glastekniker/Glasmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi hjälper dig att hitta ett bra boende på orten om så krävs.Individuell lönesättning, månadslön. Rörlig del i form av bonusprogram. Möjlighet till förmånsbil
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Glasmästare/montör Gällivare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@norrbottensglas.se
Övrigt: Tjänsten tillsätts omgående.
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens Glas & Bygg AB
Mangigatan 27
98133  Kiruna Sverige
Hemsida: http://www.norrbottensglas.se
  
Platsannons

Kommunikatör med grafisk känsla

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Tjänsten är placerad på kommunledningskontorets informationsenhet. Du ingår i ett team på fem personer som erbjuder strategisk och kvalificerad support i alla kommunikations- och informationsrelaterade frågor.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattar att hantera kommunikationsflöden internt och externt med kommunen som avsändare. Research, sammanställning samt originalproduktion av grafik och text utgör det löpande arbetet och är i huvudsak fokuserat på extern kommunikation från kommunens samtliga förvaltningar och verksamheter. Likaså att vara idé- och formgivare av grafiska produkter, som på olika sätt syftar till att marknadsföra aktiviteter och insatser som Gällivare kommun genomför. Tjänsten innefattar även att ansvara för produktion av tryckta publikationer, exempelvis kommunblad med utgivning fyra gånger per år samt en årlig miljökalender.

Under de närmaste åren utgör samhällsomvandlingen och rekryteringsarbete prioriterade område för olika insatser. Informationsenheten jobbar till stor del i team men lika viktigt är att alla i teamet är bekväm med att jobba självständigt. Den vi söker bör ha god erfarenhet av kommunikationsarbete och kontakter med människor i varierande sammanhang.

Kvalifikationer
Du har en utbildning inom kommunikation, journalistik eller liknande medial inriktning och uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och gärna engelska. Du har god erfarenhet av redaktionellt arbete, särskilt webb och sociala medier. Som skribent omsätter du med lätthet det verbala i text som är korrekt, sammanfattande och lätt att förstå. Utöver stor vana av Office-programmen förutsätter tjänsten även att du behärskar Adobe-programmen; Illustrator, InDesign samt Photoshop.

Din integritet och förmåga att skapa förtroendefulla relationer gör att de du möter känner sig trygga och bekväma. En utåtriktad läggning är en styrka då tjänsten innebär kontakten med många människor. Som arbetsgivare värdesätter vi din insikt om betydelsen av objektivitet, en god pedagogisk förmåga och servicekänsla. Likaså att du delar uppfattningen att öppenhet och dialog är det bästa sättet att uppnå ett gott resultat. Erfarenheten av arbete i politiskt styrda organisationer är meriterande.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Informatör/Kommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: K 429/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

2 skolpsykologer till Elevhälsan

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Elevhälsan ska ses som ett tvärprofessionellt verksamhetsområde där medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser ingår och är en del av skolans lärandeuppdrag och det samlade arbetet för en god hälsa. Vi ska arbeta främst förebyggande och hälsofrämjande. Det främjande och förebyggande arbetet skall betonas och bedrivas salutogent och med ett inkluderande arbetssätt. Elevhälsan ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål och undanröja hinder för lärande. Ett förebyggande och främjande arbete sker i kommunens förskolor.

Arbetsuppgifter
Du kommer att tillhöra den centrala elevhälsan i kommunen, dina kollegor på elevhälsan är kuratorer, skolsköterskor, skolläkare, pedagoger, samordnare nyanlända och administratör. Ett nära och utvecklande samarbete inom den centrala elevhälsan är en viktig och grundläggande del i arbetet. Lika viktigt är en nära samverkan med förskolechefer, rektorer, förskole- och skolpersonal. Du är underställd elevhälsans chef. Arbetet som skolpsykolog är varierande och innebär handledning, konsultation, fortbildningsinsatser, krisarbete, utredning för mottagande i särskola, stöd till elever, föräldrar, arbetslag och lärare. Vidare samverkar du med socialtjänst och externa aktörer som BUP och Habilitering. Som skolpsykolog ges du goda möjligheter att påverka och utveckla arbetets innehåll.

Kvalifikationer
Legitimerad psykolog. Tidigare erfarenheter av elevhälsa och erfarenhet eller praktik inom skola är meriterande. Vi önskar att du har bred kompetens och en god förmåga att ta dig an utmanande arbetsuppgifter på ett flexibelt och kreativt sätt. Samarbetsförmåga och att leda i process är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 %. Semestertjänst.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Övrigt
Egen bil i tjänsten

Upplysningar
Eva Beyron, tf verksamhetschef 070-6973132
Camilla Väppling, skolpsykolog 072-5988646

Fackliga företrädare
Psykologförbundet

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Skolpsykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: B 428/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Semestervikarier till LKAB-koncernen 2018

Om företaget / verksamheten

Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen - i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla. LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.


Om tjänsten

Under sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade personer som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på välbehövlig semester. Som semestervikarie hos oss kan du få arbeta inom flera olika områden. Förutom att vi behöver driftspersonal i både gruva och verk behöver vi bland annat: .Borrare .Laddare .Byggarbetare .Automationstekniker .Elektriker .VVS .Mekaniker .Fordonsmekaniker .Förrådsarbetare .Kvalitetsarbetare/provtagare .Geologer/kartörer .Guider


Dina kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och du har, eller har påbörjat, en gymnasieutbildning - gärna med el, mekanisk eller teknisk inriktning. Du har körkort med lägst B-behörighet. Har du arbetslivserfarenhet från någon verksamhet som liknar vår är det meriterande. Vill du arbeta som guide ska du tala flytande engelska och tycka om att kommunicera med besökare från världens alla hörn. Kunskaper i tyska är meriterande. Stationeringsort: Kiruna, Malmberget, Svappavaara och Luleå


Övrig information

Du är välkommen att skicka in din ansökan senast den 28 februari 2018. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Ansökan endast via hemsidan www.lkab.com
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Bergarbetare, gruva
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningslänk https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=4532&nPostingId=2180
Arbetsplats: 
Adress: LKAB

98186  KIRUNA 
Hemsida: http://www.lkab.com
  

Platsannons

Guide till naturum Laponia

Laponiatjuottjudus söker medarbetare till naturum Laponia. Anställningarna är säsonganställningar, under perioden mars-september. En anställning motsvarar en tjänstgöringsgrad på 50-75% under 21/2-10/6 (främst torsdag-söndag) och därefter 100% till 30/9. En-två anställningar motsvarar en tjänstgöringsgrad på 100% under perioden 7/6-30/9. Vi söker också personal som har möjligt att jobba vid behov och under vissa veckor under sommaren. Anställningarna innebär helgarbete.

Att jobba på naturum Laponia innebär att svara på frågor kring Stora Sjöfallet/Stuor Muorkke nationalpark och hela världsarvet Laponia, dess djur och natur, samisk kultur och renskötsel, ge turtips, sköta reception och försäljning, deltaga i driften av caféverksamheten samt hjälpa till att anordna aktiviteter och guidningar både inne och utanför naturum.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Bemanning av informationsdisken/reception i naturum; att ge natur- och kulturinformation till allmänheten om Laponia
- Natur- och kulturguidning för barn och vuxna i naturum, samt i Stora Sjöfallet/Stuor Muorkke nationalpark
- Produktion av enklare informationsmaterial (foldrar, tipsrundor, hemsida etc)
- Lättare skötsel av naturum, t ex hantera ved, skotta snö, tömma sopor och städarbete av utställning och toaletter
- Försäljning och bemanning av naturums butik
- Assistera i caféet och bemanna caféet

Du som är intresserade av detta bör ha bred kompetens inom ekologi och/eller samisk kultur och renskötsel. Exempelvis utbildning (även pågående) i biologi, jägmästare, fjälledare eller motsvarande. Utbildning eller erfarenhet från naturguidning eller pedagogisk verksamhet är bra. Vi värdesätter kunskap om samisk kultur och rennäring och god fjällvana. Arbetet innebär mycket kontakter med både barn och vuxna så din sociala förmåga är viktig. Goda kunskaper i engelska, och eventuellt tyska, är bra då vi även har en del utländska besökare. Meriterande är erfarenhet av naturumverksamhet samt god kännedom om området

Som person är du utåtriktad, initiativrik, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Särskilt viktigt är att du kan arbeta självständigt då du under perioder arbetar på egen hand.

År 1996 utsågs Laponia till ett världsarv av FN-organet Unesco. Det betyder att området är viktigt för hela världen att vårda och skydda. Utnämningen grundar sig på kombinationen av den unika natur och de kulturella värden som finns i Laponia. Naturum Laponia ligger på udden Viedásnjárgga i Stora Sjöfallet/Stuor Muorkke nationalpark. Från det att du har svängt av från väg E45 strax norr om Porjus är det 92 km till naturum.

Naturum Laponia är besökscentrum för hela världsarvet Laponia, tillsammans med de fyra Laponiaentréerna i Jokkmokk, Gällivare, Porjus och Kvikkjokk. Naturum Laponia är porten ut till fyra nationalparker, två naturreservat och nio samebyar och har det övergripande ansvaret för att förmedla natur- och kulturinformation om området. Här får besökarna tips om såväl besöksmål och vandringsförslag som kunskaper om den värdefulla naturen och den levande samiska kulturen. Den lokala förvaltningsorganisation Laponiatjuottjudus förvaltar både världsarvet och naturum.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Guide
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidLaponiatjuottjudus har boende för uthyrning i anslutning till naturum.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Säsongsarbete
Webbplats:
Epostadress: naturum@laponia.nu
Övrigt: Tillträde: 201802021 Upphör: 20180930
Arbetsplats: 
Adress: Laponiatjuottjudus
Box 14
96221  Jokkmokk Sverige
Hemsida: http://www.laponia.nu/naturum
  

Platsannons

Cafépersonal till naturum Laponia

Laponiatjuottjudus söker en medarbetare till naturum Laponia. Anställningen är en säsonganställning på 80-100% under mars-mitten av juni (främst torsdag-söndag) och därefter 100% under mitten av juni-september. Tjänsten innebär helgarbete.

Som cafébiträde på naturum Laponia arbetar du med att förstärka besökarnas upplevelse.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
- Tillaga, bereda och servera bröd, rökt fisk, smörgåsar, pajer, bakverk, kaffe och annat som finns i sortimentet
- Kassahantering
- Beställningar
- Städning av café och kök
- Sophantering
- Underhåll av verksamheten

Som person är du serviceinriktad, kvick, flexibel och ordningsam. Du har du hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du har förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt och är lika bekväm vid fartfyllda dagar som vid mer lugna.

Erfarenhet från café eller restaurang. Du kan kommunicera på svenska och engelska. Övriga språk är meriterande.Naturum Laponia ligger på udden Viedásnjárgga i Stora Sjöfallet/Stuor Muorkke nationalpark. Från det att du har svängt av från väg E45 strax norr om Porjus är det 92 km till naturum. Naturum Laponia är besökscentrum för hela världsarvet Laponia. Här får besökarna tips om såväl besöksmål och vandringsförslag som kunskaper om den värdefulla naturen och den levande samiska kulturen. Den lokala förvaltningsorganisation Laponiatjuottjudus förvaltar både världsarvet och naturum.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTillträde: 20180221 Upphör: 20180930Laponiatjuottjudus har boende för uthyrning i anslutning till naturum.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Café
Webbplats:
Epostadress: naturum@laponia.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Laponiatjuottjudus
Box 14
96221  JOKKMOKK Sverige
Hemsida: http://www.laponia.nu/naturum
  

Platsannons

Underhållsingenjör

Underhållsingenjör
Till Underhållsplanering, gruva i Aitik

I din roll som Underhållsingenjör ansvarar Du för att utveckla och driva underhållsfrågor på mobila maskiner i gruvan. Du ansvarar för långtidsplaneringen och är spindeln i nätet vid större underhållsstopp. Du skall tillsammans med övriga i arbetsgruppen stödja och utveckla utnyttjandet av system på gruvornas mobila maskiner, där även analysmetoder används. Arbetet är förlagt till dagtid.

Du är utbildad ingenjör eller motsvarande, gärna med inriktning mot maskin och underhåll. Meriterande är om Du har erfarenhet av underhållsarbete från gruv-, eller processindustrin. Du har insikt i hur ett fungerande förebyggande underhåll byggs upp samt förstår dess mål och syfte. Goda kunskaper i Maximo eller liknande system är meriterande

Vi ser gärna att du som person har ett positivt synsätt och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Rollen kräver att Du behärskar engelska i både tal och skrift. Körkort lägst klass B är ett krav.

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Mattias Liinanki 070-346 68 82

Facklig information
Bert-Ove Fjällström Ledarna tfn 0970- 72 91 92, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 - 72 92 69, Holger Rilinger Sveriges Ingenjörer tfn 0910 - 77 57 59.
.Ansökan
Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av Kerstin Bergdahl tfn 0970-72 95 70 eller Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är 7 Januari.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Drift- och underhållsingenjör, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning.Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon "Ansök nu" i annonsen på vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga jobb.
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  
Platsannons

Lagersäljare Gällivare

Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak? Då är denna tjänst något för dig. Vi på Beijer söker nu en lagersäljare på heltid till vår filial i Gällivare!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som lagersäljare på Beijer har du en operativ roll där du bemöter våra kunder och arbeta på brädgården med bl.a. att lasta och lossa material. I det dagliga arbetet möter du såväl återkommande som nya kunder, privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Rollen innebär därför ett stort fokus på service och att stötta kunderna med det de behöver hjälp med, exempelvis att mäta det kunden har lastat. Förutom nära samarbete med övriga lagersäljare & din lagerchef ingår även samarbete med övriga filialens personal, såsom butikspersonal och företagssäljare.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. Körkort (AM/B) är ett krav för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har truckkort samt kunskap om byggmaterial.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är på heltid och tillsvidare och placeringsort i Gällivare. Tillträde är så snart vi funnit rätt person!


Välkommen med att skicka in din ansökan idag! Urval och intervjuer sker löpande.


All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt.

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja. Vi har över 70 byggbutiker jämnt utspridda över vårt avlånga land – fullproppade med pålitligt byggmaterial och rejäla verktyg åt både byggfirmor och hemmasnickare. Vi omsätter ca 5 miljarder SEK och har ca 1350 anställda omräknat till heltidsanställda.

Beijer ingår i koncernen Wolseley, som är den ledande leverantören av byggnadsmaterial och byggtjänster i Europa och Nordamerika. Wolseley är världens främste distributör av värme och VVS-produkter. Wolseley har en försäljning på nästan 150 miljarder kronor och ca 39 000 anställda och 4400 anläggningar i 25 länder, bolaget finns noterat på London Stock Exchange.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 5715
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3572064444&link_source_id=30&company_id=2785340536&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BEIJER BYGGMATERIAL AB, Gällivare
Bilvägen 6
98238  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor till Hedgården

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Arbetsuppgifter
Vård och omsorg av äldre där du som undersköterska är spindeln i nätet, där arbetet utgår från ett vardagsrehabiliterande synsätt. Dina arbetsuppgifter består av att tillgodose våra boendes individuella behov utifrån de genomförandeplaner som upprättas och utifrån verksamhetens riktlinjer och målsättning. I uppdraget som undersköterska ingår även en del administrativa arbetsuppgifter så som dokumentation, schemaläggning osv.

Kvalifikationer
Treårigt omvårdnadsprogram, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som är flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett intresse för att utveckla verksamheten. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i samiska, finska eller meänkieli. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Enligt avtal. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: S 427/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Lärare i bild till Sjöparksskolan

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Sjöparksskolan är en F-9-skola med drygt 400 elever, belägen i Gällivare centrum. I skolan inryms även förberedelseklasser åk 6-9. Detta är kommunens framtida högstadieskola eftersom Gällivare genomgår stora förändringar inom hela skolstrukturen. Var med och forma framtidens skola tillsammans med oss.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi nya trevliga kollegor till vår verksamhet på Sjöparksskolan. Lärare med behörighet att undervisa mellan- och högstadieelever i bild.
Undervisningen utformas utifrån läroplanens mål där planering, förberedelse, genomförande samt utvärdering är viktiga grundpelare. Alternativa läroverktyg ingår som en naturlig del i ditt arbete. Du har positiva och höga förväntningar på eleverna och anpassar undervisningen utifrån alla elevers nivå och med fokus på barnets bästa. Det ingår att bedöma och dokumentera den enskilda elevens behov, kunskaper och förmågor.
Vi använder oss av verktyget Schoolsoft i Gällivare kommun. Detta ger förutsättningar att följa upp och dokumentera elevernas lärande samt skapa tidsenlig, kontinuerlig kommunikation med hemmet på ett enkelt sätt. I tjänsten ingår mentorskap i klass.

Kvalifikationer
Lärarexamen och lärarlegitimation

Varaktighet/Arbetstid
Heltid eller deltid. Tillsvidare

Tillträde
2018-01-08

Fackliga företrädare
Margit Koppari, LR, 0970-81 83 69
Maria Granewald, Lärarförbundet, 0970-81 88 10

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: B 426/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Lärare i SO-ämnen

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hedskolan är en trevlig enparallellig F-9 skola med ca 250 elever, belägen i villaområde nära Gällivare centrum.
Arbetslagen är fördelade mellan F-3, 4-6 samt 7-9.
Närhet till både skogen och skidspår är påtaglig och används flitigt av eleverna och lärarna i undervisningen.
Gällivare genomgår stora förändringar inom hela skolstrukturen. Var med och forma framtidens skola tillsammans med oss på Hedskolan.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi nya trevliga kollegor till vår verksamhet. Lärare med behörighet att undervisa åk 6-9 i so-ämnen. I arbetet ingår ett helhetsansvar för elevernas sociala och kunskapsmässiga utveckling. Du tar ansvar för att systematiskt dokumentera, analysera, utvärdera och följa upp elevernas lärande.

Kvalifikationer
Lärarexamen och lärarlegitimation

Arbetstid/Varaktighet
100%. Vikariat 180108-180621

Tillträde
20180108

Fackliga företrädare
Anna Johansson, LR, 0970-818752
Maria Granewald, Lärarförbundet, 0970-818810

Ansökan
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas

Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: B 402/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Barnskötare till Hedens OB-omsorg

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hedens förskola är centralt belägen i Gällivare. Med gångavstånd till simhall, bibliotek, museum, skolor och natursköna park- och skogsområden. På förskolan finns det 2 syskonavdelningar med åldrarna 1-5 år. Den variationsrika och stora utemiljön inbjuder till ett lustfyllt lärande och många aktiviteter i samspel med barn och vuxna året om. Hedens förskola öppnar en ny avdelning där det kommer bedrivas OB-omsorg, det innebär att arbeta med barn där vårdnadshavarna har behov av barnomsorg kväll- och nattetid måndag till och med lördag morgon.

Arbetsuppgifter
Du ska arbeta för att göra barnen delaktiga i utformningen av verksamheten och skapa goda och tillitsfulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Barnen ska ha en tillitsfull natt. Om inga barn finns på natten kommer andra arbetsuppgifter enligt lista att genomföras alt byte till dag pass.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta skiftgång och vill utveckla verksamheten som kommer bedrivas dygnet runt Vi söker dig som har ett genuint intresse för barn och deras utveckling. Du har barnskötarutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.
Vi ser gärna att du som person är:

? Pedagogisk, självständig, flexibel, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ.
? Bra på att samarbeta och se lösningar i arbetet.
? Kreativ och nyfiken och kan bidra med nya idéer som är till nytta för både barn och kollegor
? Lugn, positiv och serviceinriktad i ditt bemötande gentemot barn, kollegor och vårdnadshavare

Arbetstid/Varaktighet
100 % tillsvidareanställning under förutsättning att det finns behov i verksamheten.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde: 2018-04-01 eller enligt överenskommelse.
Tillsättning kommer att ske kontinuerligt

Varmt välkommen med din ansökan

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med CV. Vid begäran lämnas originalhandlingar på betyg. Utdrag från polisens belastningsregister krävs vid tjänstetillsättning.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Enligt avtal. Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: B 425/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Biträdande rektor

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för arbetet i elevråd samt skolråd. Du deltar i elevhälsoteamet. Du delar på ansvaret över de klasser vi har på Sjöparksskolan, vilket innebär elevvård, kontinuerlig uppföljning av elevers utveckling, lärande och närvaro samt ansvarar för att efter behov planera och genomföra möten med både interna och externa deltagare, kring elever.
Det ingår att tillsammans med specialpedagog, bedöma den enskilda elevens behov, kunskaper och förmågor. Att till pedagoger och vårdnadshavare förmedla vilka anpassningar och stöd enskilda elever behöver. I ditt arbete ingår kontakter med elever, lärare och vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Pedagogisk utbildning, gärna med stor erfarenhet från arbete med elever.
Vi söker dig som har ett närvarande och lyhört förhållningssätt gentemot elevers olika behov, är en tydlig ledare samt har god samarbetsförmåga. Du är självständig, flexibel, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ.

Arbetstid/Varaktighet
Deltid 60%
Visstid 2018-01-08 ? 2018-03-31

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid 11 dagar - 3 månMånadslön Efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: B 424/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  

Platsannons

Servicetekniker Gällivare

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan tar vi tillsammans ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på www.lantmannen.com.

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland.
Med ca 500 anställda och 41 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.
Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,3 miljarder kr (2016).Vill du utvecklas i en starkt växande bransch?

Vi söker för omgående anställning på vår anläggning i Gällivare, en driven och engagerad servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
- Utförande av servicearbete och reparationer på entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning.
- Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten
- Kvalitetssäkra ’egen kontroll’ på utförda arbeten (vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten).

Kravprofil
- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
- Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
- Strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus
- Kunskaper i PC för dokumentation samt innehar körkort

Utvecklingsmöjligheter
Vi erbjuder vidareutbildning.

För mer information om tjänsten:
Platschef David Nilsson, 010-556 01 20
Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Ansöker gör du via länken senast den 7 januari 2018 .
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://lantmannen.easycruit.com/vacancy/application/1975571/73148?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lantmännen Swecon Anläggningsmaskiner AB
Box 55
63102  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.swecon.com
  
Platsannons

Hjälpmedelstekniker

Arbetsplats: Länsservice Gällivare
Referensnummer: 194339


Om arbetsplatsen

Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets-och
förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta
för våra kunder att nå sina mål och samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet med fokus på
patienten. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka
för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och självständig utveckling.
 
Ledordenhelhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster
till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls. Teknisk service präglas av ett processorienterat
arbetssätt. Du kommer att ingå som en viktig del i hjälpmedelsprocessen som syftar till att stödja våra många
kunders verksamheter. I en processorienterad organisation är alltid kunden i fokus. Målet för
hjälpmedelsprocessen är att tillfredsställa de behov som kunderna har och leverera ett resultat som kunden är
nöjd med. Hjälpmedelsprocessen ska leverera tjänster till rätt kvalitet, vid rätt tid och plats till våra kunder på ett
kostnadseffektivt sätt. Verksamheten anpassas till kundernas behov i dialog med dem. Dokumentation och
revidering av rutiner samt genom intern kontroll följa upp att rutinerna tillämpas är naturliga uppgifter för alla
medarbetare. Avvikelserapportering sker rutinmässigt för att fånga upp behov av förbättringar.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av att jobba med hjälpmedelsteknik ute hos kunderna och som vill utvecklas i din roll och vill lära dig nya arbetsområden. Jobbet innebär både inre och yttre tjänst. Arbetet som hjälpmedelstekniker innebär att ansvara för reparation, rekonditionering, anpassning, specialanpassning och montering av hjälpmedel.
Detta sker enligt uppgjorda scheman delvis i våra lokaler men till stor del ute hos brukare eller på vårdinrättningar.
Arbetet innebär också att man vid arbetsanhopningar tillfälligtvis kan behöva stödja och tjänstgöra på annan ort.
Arbetet innebär kontakter med patienter, anhöriga och förskrivare som du bemöter på ett professionellt och värdigt
sätt.

Din bakgrund
Goda datakunskaper i Windows och MS Office. Du har körkort med minst behörighet B och avslutat gymnasium
med verkstadsmekanisk inriktning.
Som person är du engagerad, positiv och utåtriktad med stark vilja att utvecklas inom yrket. Arbetet är självständigt
och kräver god förmåga att organisera och planera.
Då länsservice har ett teaminriktat arbetssätt kommer god samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt. Stor
vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Anställningsfakta
En tillsvidareanställning, tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

För mer information om jobbet kontakta:
Eva-Marie Fellermark, Enhetschef Länsservice, 072-725 23 70
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Lena Nysjö, Vision, lena.nysjo@norrbotten.se
Marianne Engberg, Kommunal, 0920- 28 41 44
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-14
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjukhustekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 194339
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194339&DepartmentId=21795&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Elektriker till Gällivare och Kiruna

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu två st ansvarsfulla och drivna elektriker till våra filial i Gällivare och Kiruna.

Som elektriker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning inom fastigheter och industri.

Tjänsten som elektriker på Caverion innebär ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Daglig kontakt med kunder
• Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag
• Återrapportering till kund
• Lämna underlag till planerat underhåll


Kompetens

• Elteknisk utbildning
• Ett par års erfarenhet av arbete som elektriker
• Kunskap om el-dokumentation och reglerteknik
• Meriterande med högspännings och svagströmskometens
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du ordningsam, social och serviceminded
• B-körkort


Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2016 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring

Distriktschef Erik Karlsson 0970-77692

Installationschef Per Danielsson 0980-62967

 

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

 

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 31 Januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.caverion.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=7E26752CEDE541C492907DCE1498DD44&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caverion Sverige AB
Box 30156
10425  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.caverion.se
  
Platsannons

Privatrådgivare till Sparbanken Nord i Gällivare

Vi är inne i en generationsväxling och söker nu Privatrådgivare till vårt kontor i Gällivare. Det händer mycket i både bankbranschen och i Gällivare och det gör jobbet som privatrådgivare både intensivt och omväxlande. Du arbetar med kundens alla behov av banktjänster som bolån, sparande, försäkringar och vardagsaffären. Kunderna kommer in till banken såväl spontant som efter att du har bokat tid för rådgivning med dem. Du har kontaktansvar för egna kunder.

Vill du jobba med kreativa kundmöten och tillsammans med vårt härliga team följa med banken och våra kunder in i framtiden?

Vi tror att du har läst ekonomi minst på gymnasienivå. Det är meriterande att ha examen från högskola/universitet. SwedSec licens är också en merit. Körkort är ett krav.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och dina personliga egenskaper är viktiga. Du är positiv, ansvarstagande, noggrann och social. Du är resultatinriktad och har drivkraften att uppnå både egna och bankens mål. Det är viktigt att du har lätt för att utveckla goda kundrelationer. Du tycker om att arbeta i grupp men har också en stor egen motivation.


Sparbanken Nord är regionens egen bank med verksamhet i de tio kommunerna Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur, Arjeplog, Jokkmokk, Gällivare, Kiruna, Pajala, Överkalix och Övertorneå. Med en affärsvolym på drygt 47 miljarder kronor och 200 medarbetare är vi en av landets största sparbanker och en betydande finansiell aktör i Norrbotten. En del av vinsten avsätter banken till sånt som är bra för regionen. Vi kallar det för Sparbanken Nord - Framtidsbanken.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Placeringsrådgivare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu rapporterar till Gruppchef Privat i Gällivare. Tjänsten är på heltid, dvs. 38,5h/vecka. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: majvor.olofsson@sparbankennord.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sparbanken Nord
Box 735
94128  Piteå Sverige
Hemsida: http://www.sparbankennord.se
  

Platsannons

Servicetekniker

Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen service/nyinstallationer och förebyggande underhåll på bandtransportörer, industridammsugare och processventilation samt dokumentation kring dessa.

För att trivas i vår verksamhet är det viktigt att du är flexibel, utåtriktad, engagerad och tycker om kundkontakter.
Vi söker dig som har ett starkt intresse för service och förbättring.
Du gillar att felsöka och hitta lösningar åt dina och företagets kunder.
Som person är du servicetänkande, problemlösare, noggrann, kvalitetsmedveten och ansvarskännande.
Vi vill att du ska ha god samarbetsförmåga, visa förtroende för dina medarbetare och är med att skapa arbetsglädje.
• Har B-Körkort.
• God datavana bl.a. inom officepaketet.
• Har tidigare erfarenhet av service, svets och montagearbeten.
• Är ansvarsfull och kan arbeta både självständigt och i lag.
• Kan bemöta våra kunder på ett bra sätt.
• Kunskap inom förebyggande underhåll är meriterande.


Vi är en företagsgrupp bestående av filialer från Kiruna i norr och ner till Alingsås i söder. Vår affärsidé är damm och spill bekämpning hos våra kunder. Vi hjälper till med lösningar som säkerställer drift, produktkvalitet och arbetsmiljö. Vi levererar allt från utredning, problemlösning fram till en färdig dokumenterad anläggning. D v s ”En funktion”.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: Servicetekniker Gällivare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Malmfälten Bandtransport &
Upplagsvägen 18
98238  Gällivare Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Flexibla anställningar för sjuksköterskor i hela Norrland

VI SÖKER
I hela Norrland har Substantia ramavtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi bygger just nu ut vår bemanningspool och söker sjuksköterskor inom de flesta specialiteter. Oavsett om du önskar arbeta heltid eller deltid kommer vi göra vårt yttersta för att skräddarsy din anställning utifrån dina önskemål. Vi har uppdrag med start både nu och längre fram i tid.

Våra löften till dig:
- Marknadsmässig hög lön
- Trygga anställningsvillkor
- Flexibla schemalösningar
- Kvartalsbonus till våra anställda som arbetar sammanhängande perioder
- Rekryteringsbonus
- Tjänstepension
- Sociala aktiviteter med dina kollegor
- Lön 1 till 2 gånger per månad beroende på önskemål
- Friskvårdsbidrag

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas


UPPDRAGET
Substantia har under den senaste tiden vunnit flera nya spännande avtal. Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Med ljus och lykta hoppas vi på att komma i kontakt med nya duktiga konsulter som vill vara med på vår resa. Just nu har vi stora behov av både Leg. Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom flera områden.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, du är lyhörd både mot patienter och dina kollegor. Självklart delar du våra ambitioner om att leverera den högsta kvalitet och vara den del i vårt bemanningsteam som gör det möjligt.Substantia är det lilla bemanningsbolaget från norr med stora ambitioner kring samarbetet med anställda och kunder.
Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Tillsammans når vi framgångar och genom personlig kontakt och ett nära samarbete lägger vi grunden för att matcha dina behov, din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag. Med andra ord – vi skapar trygga lösningar där alla trivs och du kan leverera ditt bästa. Våra konsulter gör skillnad.??

Vårt löfte till dig är att vi kommer göra allt, för att du som konsult hos oss, ska ha bästa tänkbara lösning anpassad för just DIG. Det innebär konkret: trygga villkor, marknadsmässig hög lön, tjänstepension, försäkringar samt erfarna konsultchefer ett telefonsamtal bort.??
Oavsett om du bor på orten eller behöver hjälp med resor och boende finns vi där för dig hela vägen - Vi håller vad vi lovar! ??

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas?
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/deltidVi betalar ut lön 1 eller 2 gånger per månad beroende på dina önskemål
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Bemanningspool 2018
Webbplats:
Epostadress: info@substantia.se
Övrigt: Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss till oss via mail. Hör gärna av dig för mer information om våra uppdrag, omfattning och när de förväntas starta. Vi ser fram emot att prata mer med dig om dina önskemål och berätta mer om hur det är att arbeta med oss. Varmt välkommen till oss på Substantia!
Arbetsplats: 
Adress: Substantia Bemanning & Utveckling AB
Umeå Företagspark Hus 3
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.substantia.se
  
Platsannons

Verkmästare

Verkmästare
Funderar du på ett nytt jobb nu när 2017 övergår i 2018? För kunds räkning söker vi en verkmästare. Jobbar du som chef idag, men har en längtan tillbaka till verkstaden? Eller arbetar du i en verkstad, fungerar som en informell ledare och känner att det är dags att ta nästa steg? Då kanske du är ledaren vår kund söker.

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning: Du leder och fördelar arbetet i verkstaden. Tillsammans med 7-9 servicetekniker arbetar ni mot det gemensamma målet; nöjda kunder. Du tror att bättre resultat nås genom dina medarbetares utveckling. När du inte coachar teknikerna i verkstaden återfinns du på kontoret. Den delen av ditt arbete innebär kontakt med kunder och administrationen kring dessa.

Kvalifikationer: Tekniskt kunnande, god svenska och engelska i tal och skrift samt goda datorkunskaper.

Meriterande: Erfarenhet av ledarskap och av arbete med entreprenadmaskiner.

För att lyckas i rollen behöver du vara affärsmässig, ha en hög servicenivå och en genuin övertygelse om vikten av ett coachande ledarskap. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: Söndag 7 januari 2018. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vänligen kontakta rekryteringskonsult Ulrika Andersson (Randstad) ulrika.andersson@randstad.se, 073-357 00 93 om du har frågor om tjänsten eller själva ansökningsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-12-17
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 201102133
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201102133&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Stationsgatan 36
97232  LULEÅ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skötare - semestervikariat, Gällivare

Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 194382


Om arbetsplatsen

I Gällivare närsjukvårdsområde ingår hälsocentralerna och Gällivare sjukhus. Gällivare sjukhus är ett förstärkt länsdelssjukhus med specialister för internmedicin, kirurgi, ortopedi, obstetrik/gynekologi, barn, ögon, öron- näsa- och hals, psykiatri samt radiologi. Sjukhuset har 700 anställda och 100 vårdplatser. På Gällivare sjukhus utbildas vårdens alla yrkeskategorier i samarbete med universitet och andra utbildningsgivare.

Arbetsuppgifter
Patientcentrerad vård och helhetssyn är viktiga utgångspunkter. Patienten och närståendes delaktighet och trygghet är viktig. Psykiatrisk omvårdnad är i fokus, vilket även kan innefatta somatiskt omhändertagande. Anhöriga och nätverksarbete har en central funktion i vårt dagliga arbete. Du får en viktig roll att vara delaktig i planeringen tillsammans med patienten och ditt vårdlag. Dokumentation är en självklar del av arbetet.

Din bakgrund
Skötarutbildning är meriterande.
Vi utgår framförallt från dina personliga egenskaper.

Anställningsfakta

Semestervikariat sommaren 2018. Tillträde enligt överenskommelse. Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande.

Vill du veta mer?
Kontakta Cathrine Granberg, enhetschef Bemanningsenheten, 072-244 77 21, cathrine.granberg@norrbotten.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kontakta Kommunal, 0920-28 43 77 eller 0920-28 41 44, landstinget.norrbotten@kommunal.se.
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-15
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDag/kväll eller natt. Semestervikariat sommar 2018.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-15
Referens: 193350
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194382&DepartmentId=19592&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Undersköterskor - semestervikariat, Gällivare

Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 194361


Om arbetsplatsen

I Gällivare närsjukvårdsområde ingår hälsocentralerna och Gällivare sjukhus. Gällivare sjukhus är ett förstärkt länsdelssjukhus med specialister för internmedicin, kirurgi, ortopedi, obstetrik/gynekologi, barn, ögon, öron- näsa- och hals, psykiatri samt radiologi. Sjukhuset har 700 anställda och 100 vårdplatser. På Gällivare sjukhus utbildas vårdens alla yrkeskategorier i samarbete med universitet och andra utbildningsgivare.

Arbetsuppgifter
För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering. Vi erbjuder jobb som ska vara utvecklande för dig utifrån möjligheterna på varje arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på enhet.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med krav att du har läst kursen akutsjukvård 200p. Bifoga ert betyg i ansökan!
 
Erfarenhet av arbete inom intern medicin är meriterande. Du är stresstålig och har god förmåga att anpassa dig till varierande situationer och kan planera och prioritera ditt arbete. Du är ansvarsfull och tar egna initiativ samt underlättar för hela arbetslaget när det behövs. Stor läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Anställningsfakta

Semestervikariat sommaren 2018. Tillträde enligt överenskommelse. Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Urval sker löpande.

Vill du veta mer?
Kontakta Cathrine Granberg, enhetschef Bemanningsenheten, 072-244 77 21, cathrine.granberg@norrbotten.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kontakta Kommunal, 0920-28 43 77 eller 0920-28 41 44, landstinget.norrbotten@kommunal.se.
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-15
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDag/kväll eller natt. Semestervikariat sommar 2018.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-15
Referens: 193350
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194361&DepartmentId=19592&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Leg. sjuksköterskor, spec.sjuksköterskor, barnmorskor semestervikariat

Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 194356


Om arbetsplatsen
I Gällivare närsjukvårdsområde ingår hälsocentralerna och Gällivare sjukhus. Gällivare sjukhus är ett förstärkt länsdelssjukhus med specialister för internmedicin, kirurgi, ortopedi, obstetrik/gynekologi, barn, ögon, öron- näsa- och hals, psykiatri samt radiologi. Sjukhuset har 700 anställda och 100 vårdplatser. På Gällivare sjukhus utbildas vårdens alla yrkeskategorier i samarbete med universitet och andra utbildningsgivare.

Arbetsuppgifter
För semestervikariaten görs en samordnad rekrytering. Vi erbjuder jobb som ska vara utvecklande för dig utifrån möjligheterna på varje arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på enhet.

Din bakgrund

Vi söker utbildad personal inom följande yrkeskategorier:
 
-Legitimerad sjuksköterska
-Specialistsjuksköterska (Psykiatri, Distriktsjuksköterska, operation, Anestesi, IVA och Barnsjuksköterska)
-Legitimerad Barnmorska

Anställningsfakta
Semestervikariat sommaren 2018. Tillträde enligt överenskommelse. Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?
Kontakta Cathrine Granberg, enhetschef Bemanningsenheten, 072-244 77 21, cathrine.granberg@norrbotten.se.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Kontakta Therese Mämmi, Vårdförbundet, 0980-730 92, therese.mammi@vardforbundet.se.
Sista ansökningsdag är den: 2018-04-15
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDag/kväll eller natt. Semestervikariat sommar 2018.Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-15
Referens: 193343
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194356&DepartmentId=19592&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

säljare till vår butik i Gällivare

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 800 anställda. Omsättningen är cirka 1,9 miljarder kronor per år.Till vår butik i Gällivare behöver vi stärka vårt team med en serviceinriktad och relationsskapande säljare med intresse för maskin, skog och trädgård. Välkommen att söka om det passar dig!

Arbetsuppgifter:

Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Djur och Trädgård, Lantbruk/skog, samt Hus/hem.
Kassaarbete och uppackning av varor.
Planering och uppföljning av kundaktiviteter, exponering och varupåfyllnad.
Tunga lyft förekommer
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har säljerfarenhet från detaljhandeln samt kunskap av och intresse för vårt produktsortiment. Vi ser gärna att du har ett extra intresse för maskin/skog och trädgård . Har du truckkort är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga, ordningssinne och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med våra ledord:

* Jordnära
* Engagerade
* Kundfokuserade
* Vinnare

Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:

Start : Enligt överenskommelse, snarast möjligt.

Tjänsten: 75% tillsvidareanställning med 6 mån provanställning.

Du är välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, sista ansökningsdagen är dock den 5 januari 2018. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår butikschef Veronica Engström  veronica.engstrom@granngarden.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidtillsvidare 75% TillsvidareEnligt gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: https://granngarden.easycruit.com/vacancy/application/1967345/6089?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Granngården AB
Box 8115
20041  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.granngarden.se
  
Platsannons

Semestervikarier till Socialförvaltningen sommaren 2018

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Vård och omsorgspersonal till Gällivare/Malmberget Landsbygden Dokkas/Nilivaara Hakkas/Nattavaara Ullatti, Skaulo samt till Resurspoolen. Vi söker även Ekonomibiträden till kök, städ och tvätt.
(Ref.nr S 421/2017)

Verksamhetsbeskrivning
Socialtjänsten söker under perioden juni-augusti semestervikarier. Vi behöver dig som vill och kan vikariera alla tider på dygnet både dagtid, kvällstid, natt och helger under alla veckans dagar (schemalagd arbetstid). Socialförvaltningen har sin verksamhet inom äldre- och handikappomsorgen, psykiatri samt inom HVB hem.
Eftersom anställningen under sommaren kan innebära att du får arbeta med barn eller på HVB hem Kan du underlätta hanteringen av din ansökan genom att du själv i förväg begär ett utdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det. Du behöver bara visa upp det om du blir erbjuden att arbeta med barn, HVB hem eller i resurspoolen.

https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-barn-med-funktionsnedsattning/ Giltig 1 år
https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/belastningsregistret-hvb-hem-familjehem/ Giltig 6 månader
Du behöver även uppvisa ett aktuellt arbetstillstånd eller uppehållstillstånd.
Uppvisande av legitimation är obligatoriskt för alla vikarier.

Arbetsuppgifter
Du skall utföra sedvanliga arbetsuppgifter, kunna ge en god omvårdnad, aktivera den enskilde utifrån den enskildes behov. Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad i ordinärt boende.
Under ditt vikariat och utifrån din kompetens kan du komma att bli förflyttad inom socialförvaltningens verksamheter.

Arbetar du i resurspoolen får du ett omväxlande och lärorikt arbete eftersom man arbetar inom alla socialförvaltningens verksamheter. Det krävs att man är flexibel och kan byta arbetsplatser och arbetstider med kort varsel samt att du har tidigare erfarenhet från vårdarbetet.

Kvalifikationer
Vård och omsorgsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker dig som har erfarenhet eller intresse av att arbeta inom vård och omsorg samt HVB hem för ensamkommande flyktingbarn. Du skall tycka om att arbeta med människor, ha en positiv livssyn vara flexibel och noggrann, kunna arbeta inom socialförvaltningens verksamheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du ska ha godkända betyg i svenska från åk 9 grundskola eller vuxenutbildning.

Krav: Körkort B till hemtjänsten, landsbygden, resurspoolen och viss verksamhet inom
handikappomsorgen.

Arbetstid/Varaktighet: Schemalagd arbetsid under juni-augusti

Lönetillägg: Vikariat i Resurspool 500 kr/vecka
Vikariat på Landsbygden 500 kr/vecka
Förmåner:
Som sommarvikarie under juni-augusti kommer du få ta del av Gällivare Kommuns förmåner vad gäller friskvård vilket innebär friskvård 1 tim/v om verksamheten tillåter, gratis bad och styrketräning CR8. Samt att du har möjlighet att ansöka om 300 kronan för gruppaktivitet med kollegor.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Upplysningar:
Bemanningsenheten tfn mån-fre: 0970-818 438

Fackliga företrädare
Kommunal tfn 0970-8180 00 vx.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 300
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Visstid juni - augMånadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: S 421/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Personlig assistent

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Avdelningen för funktionshinder är en del inom socialförvaltningen. Personlig assistans är en rättighet där du som har en omfattande funktionsnedsättning ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Stödet ska alltid vara personligt utformat och den enskilde har rätt att välja vem som ska arbeta som personlig assistent.

Arbetsuppgifter
Vi söker assistent till en rullstolsburen kvinna. Du kommer att ingå i en grupp av tre personal och dina arbetsuppgifter skall vara att hjälpa henne med omsorg och omvårdnad. Vi söker dig med erfarenhet av människor med funktionshinder/personlig assistans eller har annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Du ska vara lugn, trygg samt bra på att arbeta självständigt. Att vara personlig assistent innebär ett varierande arbete med mångsidiga arbetsuppgifter som är anpassade och utformade tillsammans med den enskilde. Arbetsuppgifterna styrs av de enskildas behov och arbetstiderna är därmed utspridda under årets alla dagar.

Kvalifikationer
Omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av vårdyrket är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du skall vara flexibel och kunna ställa om arbetstider vid behov.
Du skall behärska svenska språket i både tal och skrift.
Du skall ha grundläggande datakunskaper.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare, provanställning 6 mån kan tillämpas.
Schemalagd arbetstid under vardagar, helger och kvällar.
Sysselsättningsgrad 100%.

Tillträde
20180301

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-04
Referens: S 420/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Serviceresurs till Resursenheten

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Socialförvaltningen i Gällivare kommun är indelad i verksamhetsområdena;
Vård och omsorgsboende, Funktionshinder, Bistånd, Hemvård samt Kvalitetssäkring och Bemanning. Socialförvaltningen har en nettoram på 338 mkr och ca 700 medarbetare.

Arbetsuppgifter
I vårt strategiska arbete ingår att nå en effektiv bemanningsplanering med brukarfokus. Din roll som serviceresurs är att verkställa beslutade serviceinsatser till brukare.

Att arbeta som serviceresurs hos oss innebär att du bidrar till att ge god service i det enskilda hemmet enligt beslutade insatser. Det innebär att vi tillsammans skapar trygghet, värdighet och delaktighet för dem vi stöttar och hjälper. Du kommer i första hand verkställa serviceinsatser t ex inköp, städ, tvätt etc. Arbetet kan innefatta fysiskt tunga moment. I arbetet ingår även att vara kontaktperson och att dokumentera i verksamhetssystemet VIVA.

Du tillhör avdelningen för Hemvård. Avdelningen arbetar på uppdrag från förvaltningschef med socialnämndens styrkort som övergripande styrdokument.

Vi arbetar utifrån ?Kvalité och trygghet? för brukarna. Målet är nöjda brukare och att brukarnas behov ligger till grund för utförande av insatser. Våra medarbetare ska känna trivsel och erbjudas en god arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har 3 årig gymnasieutbildning eller utbildning inom t ex områdena bemötande, städ, hälsa eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha B körkort. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom hemtjänst, städsektorn eller liknande arbete. Du har en god fysisk hälsa.

Då dator används som ett arbetsredskap är det nödvändigt att du har god datorvana. I dina arbetsuppgifter ingår att dokumentera och kommunicera med olika parter vilket kräver att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift.

Som engagerad serviceresurs i hemtjänsten har du ett viktigt och varierande arbete. Vi söker dig som är ansvarstagande, lugn och flexibel. Du har ett genuint intresse för människor och är serviceinriktad. Du vet hur du skapar goda relationer genom ditt professionella bemötande.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning, 100%
I nuläget är arbetstiden dagtid mån-fred. Arbetstiden kan förändras utifrån brukarnas beslutade insatser.

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Hemhjälp
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: S 419/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Restaurangbiträden Eurest restaurang Aitik

Att arbeta hos oss ger dig tillgång till en företagskultur som kännetecknas av en stark laganda, framgångsrikt samarbete och mångfald. Vi tror på våra medarbetares förmågor och skapar en stimulerande arbetsmiljö där du med rätt inställning har möjlighet att utvecklas, lära och lyckas. För att förbli framgångsrika är Hälsa, Miljö och Säkerhet vår prioritet nummer ett i vår dagliga verksamhet.

Restaurangbiträde 

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker! För att trivas hos oss är det viktigt att du delar och känner dig bekväm med våra värderingar:


• Öppenhet, tillit och integritet
• Passion för kvalitet
• Framgång genom lagarbete
• Ansvar
• Vi kan

Om verksamheten och tjänsten Nu söker vi två restaurangbiträden till restaurang Aitik i Gällivare. Tjänsten är en provanställning på heltid. Arbetstiderna är på dagtid måndag - fredag. Vi i restaurangen serverar dagligen lunch och affärslunch till ca 180 ätande samt arrangerar catering, konferenser, banketter och företagsfester. Du kommer att vara en del av ett team med 13 servicemedarbetare.

Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst som restaurangbiträde där du kommer att jobba i restaurangmiljö där serviceanda och lagarbete står i fokus. Du kommer att jobba med alla vanligen förekommande sysslor i en restaurang med målet att hålla en hög service och kvalitet på det du gör. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda för lunch, ta hand om disk, servering av lunch, catering, liksom rengöring av bord och förberedelse inför morgondagens luncher. I tjänsten ingår även kassaarbete.

Vem söker vi?


• Du har en gymnasial utbildning inom Hotell och restaurang, med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar.
• Du är serviceinriktad och tycker om att möta människor
• Du är positiv, noggrann, stresstålig och har lätt för att samarbeta i grupp
• Du kan ta egna initiativ, är lyhörd för gästernas behov och gillar fartfyllda dagar
• Du talar och skriver svenska obehindrat
• Det är meriterande om du har datavana

Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.
Eurest är en del av Compass Group, en global världsledande leverantör av måltidsservice och supporttjänster. Den svenska verksamheten drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants. Verksamheten omfattar måltidstjänster till företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg samt supporttjänster som konferensservice, reception, lokalvård, vaktmästeri och telefonservice.

Läs mer på: www.compass-group.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.compass-group.se/Karriar/Ledigajobb/?rmpage=job&rmjob=424
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Compass Group AB
Eurest Boliden Aitik Sakajärvi 1
98292  Gällivare Sverige
Hemsida: www.compass-group.se
  
Platsannons

Kyltekniker till Gällivare och Kiruna

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två st ansvarsfulla och drivna kyltekniker till våra filialer i Kiruna och Gällivare.

Som kyltekniker på Caverion arbetar du med uppdrag ute hos kunder med service, reparationer och installationer av kyl och värmepumpanläggningar inom industri och kommersiella fastigheter. Även andra fastighetstekniska tjänster kan komma att ingå i arbetet. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du kommer också att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete. Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter och är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor.

För att arbeta som kyltekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som kyltekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Tillsyn, skötsel, underhåll och felsökning
• Merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen via uppföljningsrapporter
• Uppföljning och återrapportering
• Planering av eget arbete
• Utföra tekniska serviceuppdrag


Kompetens

• Kylteknisk gymnasieutbildning samt påbyggnadsutbildning i kylteknik  
• Flerårig erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Meriterande med kunskaper inom OVK och El-behörighet
• Meriterade med kylcertifikat
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort


Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2016 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer tveka inte att höra av dig till oss.

Distriktschef Erik Karlsson, tel. 0970-77692 alt

Installationschef Per Danielsson, tel 0980-62967

Serviceledare Martin Svanberg 0970-75625

 

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

 

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 30 Januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Kylmontör/Kyltekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens:
Webbplats: http://www.caverion.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=C65ABD82717944EA8D1F9938874AAF7D&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caverion Sverige AB
Box 30156
10425  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.caverion.se
  

Platsannons

Servitris/Servitör

Klassisk bordsservering, du kommer jobba i baren också & blanda lite drinkar. Salladsproducering, hjälpa till med catering. Samt göra smörgåstårtor m.m.


Vi söker dig som är en stresstålig person, som brinner för yrket & inte har några problem med att jobba tillsammans i grupp. Vara beredd på att jobba över någon kväll/dag om det skulle behövas. Vara trevlig, glad & framåt samt kunna utföra sitt arbete på ett smidigt och bra sätt.
Att man har erfarenhet inom branschen från tidigare är en stor merit. Kunna ha många bollar i luften samtidigt. Att du har kassavana sen tidigare är ett stort plus för oss också.

Brasserie JTA AB. Är till en början en lunchrestaurang som finns i Gällivare & har funnits här sedan 2012. På kvällarna har vi även A lá carte, samt stora buffér mitt i månaderna och löningshelgerna.
Vår restaurang rymmer upp till 100 gäster per kväll
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi kommer behöva någon som kan jobba extra hos oss, både förmiddagar samt eftermiddagar. Samt kunna komma in när dem behövsLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Brasserie JTA AB
Webbplats:
Epostadress: brasseriejta@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: JTA LAKKAPÄÄ AB
TREENIGHETENS VÄG 1
98235  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: http://brasseriejta@gmail.com
  
Platsannons

Undersköterskor till Älvgården avd Ritsem och Sjöfallet

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning:
Älvgården är det största vård och omsorgsboendet i Gällivare kommun med 102 boendeplatser och ungefär lika mycket personal. På Ritsem arbetar 16 personal var av två av dessa jobbar natt och det är 19 brukare på avdelningen som är nyrenoverad 2014. På Sjöfallet arbetar 14 personal, 11 dagtid samt två natt.

Arbetsuppgifter: Vård och omsorg av äldre där du som undersköterska är spindeln i nätet, där arbetet utgår från ett vardagsrehabiliterande synsätt. Dina arbetsuppgifter består av att tillgodose våra boendes individuella behov utifrån de genomförandeplaner som upprättas och utifrån verksamhetens riktlinjer och målsättning. I uppdraget som undersköterska ingår även en del administrativa arbetsuppgifter så som dokumentation, schemaläggning osv

Kvalifikationer: Treårigt omvårdnadsprogram, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som är flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett intresse för att utveckla verksamheten. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i samiska, finska eller meänkieli. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillträde: Enligt överenskommelse, snarast

Ansökan
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.
Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Enligt avtal. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: S 418/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  

Platsannons

Rör- och mekanikingenjör till Region norr

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

Vi växer snabbt och söker de bästa i branschen. Vill du vara delaktig i vår utveckling inom Industry? Just nu söker vi mekanikingenjörer med lång erfarenhet från processindustri till Region Norr.

Din kommande roll
Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och projektroller med tillfälle att få vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. Vi söker dig som vill utvecklas inom rollen som rör- och mekanikingenjör med tyngdpunkt på processanläggningar. Du är drivande, engagerad och nyfiken och gillar att ta ansvar, stå i centrum och leda andra. Vidare har du lätt för att etablera kundkontakter och vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet. Som medarbetare hos oss kommer du att ha en ledande och samordnande roll i stora industriuppdrag. Du ansvarar för projektens genomförande, avtal, budget, tidsramar, uppföljning och kundkontakter.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet och med brett kontaktnät inom branschen. I din roll kommer du att bidra till en hållbar samhällsutveckling och i kompetenta och multidisciplinära projektgrupper kommer Du att vara den som leder arbetet i något av alla våra intressanta uppdrag.

Dina erfarenheter
Du har en utbildning som civil- eller högskoleingenjör. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som rör- och mekanikingenjör eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att hantera stora projekt. Om du arbetat med Plant design i exempelvis Plant 3D, E3D är även det mycket värdefullt.

Om dig
För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Sweco erbjuder
Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Ansökan:
Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=17&validator=7df622dbbbc5035d3b28d618a26c81d4&lang=SE&rmpage=job&rmjob=11310
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SWECO AB
Hantverkaregatan 15, 982 31 Gällivare
98231  Gällivare Sverige
Hemsida: www.sweco.se
  

Platsannons

Automationsingenjörer till Region norr

Swecos industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och metoder åt industrisektorn. Tjänsteutbudet är brett och omfattar produktutveckling, produktionsoptimering och investeringsplanering.

 Vi växer snabbt och söker de bästa i branschen. Vill du vara delaktig i vår utveckling inom Swecos industriverksamhet?

Just nu söker vi automationsingenjörer till Region Norr.

Din kommande roll

Våra medarbetare ges möjligheten att verka i stimulerande och utvecklande uppdrag och projektroller med tillfälle att få vara delaktig i projekt från förstudie till färdig anläggning. Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment. Om du har rätt kompetens och intresse kommer det även finnas möjlighet att utvecklas inom projektledning med ansvar för teknik och ekonomi i projekt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som automationsingenjör i processanläggningar (massabruk, malmförädling, värmeverk mm) eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att programmera industriella styrsystem av olika system som ex. ABB, Mitsubishi, Siemens, m.m, Servodrifter, HMI, Citect SCADA och konfigurering av olika nätverk. Det är mycket meriterande om du har ett stort och brett kontaktnät, erfarenhet av att hantera stora projekt.

Processimulering och regleranalys/optimering är också områden som vi vill utveckla i program som Matlab, Dymola, Labview mm.

Om du arbetat med elkonstruktion i exempelvis AutoCad, ElproCad eller Elmaster är det mycket värdefullt. Även kunskaper i Revit och Autodesk Plant 3D är värdefullt.

Om dig

För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Sweco erbjuder

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att forma ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Du får jobba med kompetenta kollegor som brinner för att skapa smarta lösningar. Att arbeta på Sweco innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Hos oss är professionell utveckling inte bara en möjlighet, det är en förutsättning.

Vill du vara med och forma framtiden? Då ser vi fram emot Din ansökan!

Ansökan:

Din ansökan skall bestå av ett personligt brev och CV. Ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 


Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 14 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,5 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratxx
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I017/653/main?site=17&validator=7df622dbbbc5035d3b28d618a26c81d4&lang=SE&rmpage=job&rmjob=11319
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SWECO AB
Västra Varvsgatan 11
97324  Gällivare Sverige
Hemsida: www.sweco.se
  

Platsannons

Städare

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på
Lappesouando Hotell och Restaurang.
Vi behöver hjälp med städning i hotellet och resturangen,
initialt som timanställning.
Du är flexibel och kan arbeta självständigt och har en bil

Ring Franziska Kohler
0970 501 70 eller 072 248 19 71


Varmt Välkommen till Lappeasuando
Långt borta från den dagliga rutinen men dock inom räckhåll, i hjärtat av Lappland, finns Lappeasuando. Vårt vackra Lappeasuando Lodge ligger efter E10:an alldeles vid den fiskrika och imponerande Kalixälven.
I många år har Lappeasuando Hotell och Restaurang varit en uppskattad attraktion för både lokalbefolkningen och för alla resande från och igenom Europa och världen. Våra gäster trivs i våran hemtrevliga och mysiga familjeatmosfär kombinerad med den norrländska gästfriheten.
Vår restaurang erbjuder ett stort urval av regionala specialiteter och våra aktiviteter garanterar oförglömliga upplevelser för alla, året runt.

Varmt Välkommen till Lappeasuando
Långt borta från den dagliga rutinen men dock inom räckhåll, i hjärtat av Lappland, finns Lappeasuando. Vårt vackra Lappeasuando Lodge ligger efter E10:an alldeles vid den fiskrika och imponerande Kalixälven.
I många år har Lappeasuando Hotell och Restaurang varit en uppskattad attraktion för både lokalbefolkningen och för alla resande från och igenom Europa och världen. Våra gäster trivs i våran hemtrevliga och mysiga familjeatmosfär kombinerad med den norrländska gästfriheten.
Vår restaurang erbjuder ett stort urval av regionala specialiteter och våra aktiviteter garanterar oförglömliga upplevelser för alla, året runt.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Städare
Webbplats:
Epostadress: franziska@lappeasuando.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LAPPEASUANDO TURISTSERVICE AKTIEBOLAG
LAPPEASUANDO 3
98299  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: http://www.lappeasuando.com
  

Platsannons

Controller

Controller
Till Ekonomiavdelningen i Aitik

Vi söker en verksamhetsinriktad controller till ekonomiavdelningen i Aitik. Som controller kommer du att stödja verksamheten med kompetens inom det ekonomiska området, såsom ekonomistyrning, rapportering, löpande ekonomiarbete och prognostisering. Arbetet sker i nära samarbete med produktionsorganisationen men en viktig del är också det interna utvecklingsarbetet inom ekonomiavdelningen. Rollen som controller är bred och ytterligare exempel på uppgifter är att arbeta med utredningar, analyser samt medverka/leda olika projekt såväl inom Aitik såväl som i samverkan med andra enheter inom Boliden. Tjänsten är en tillsvidareanställning och är underställd områdets ekonomichef.

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning eller motsvarande kunskaper inom ekonomi. En positiv inställning, engagemang och en vilja att utvecklas är viktiga egenskaper för rollen. Har du några års erfarenhet av ekonomiarbete och/eller industriverksamhet är det meriterande. Som person har du ansvarskänsla och god förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål, samtidigt som samarbete är naturligt för dig. Kommunikativ förmåga och att du behärskar engelska i både tal och skrift är också viktigt

Kunskaper i Excel är viktigt och erfarenhet från arbete med Maximo och Dynamics AX är meriterande. B-körkort är ett krav.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av Ekonomichef Per Landström, tfn 0970-72 90 87, E-post per.m.landstrom@boliden.com

Facklig information
Bert-Ove Fjällström Ledarna tfn 0970- 72 91 92, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 - 72 92 69, Holger Rilinger Sveriges Ingenjörer tfn 0910 - 77 57 59.
Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Du lämnar din ansökan via vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga Jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är den 7 januari 2018

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar 6 månaders provanställning inför en tillsvidareanställning.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  

Platsannons

Administratör

Administratör (visstid ca 12 mån)
Till Ekonomiavdelningen i Aitik

Som administratör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå i att hantera inkommande leverantörsfakturor. Arbetet sker i samarbete med övriga ekonomiavdelningen och innehåller även mycket kontakter med beställare av varor och tjänster i Aitik. Tjänsten är en visstidsanställning som idag bedöms vara ca 12 månader men förlängning kan bli aktuell.

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och gärna har erfarenhet av administrativt arbete. Är utbildningen och/eller erfarenheten inom ekonomiområdet är det meriterande. Vi förutsätter att du har datorvana och har du erfarenhet av Maximo eller annat system för hantering av fakturor är det positivt.

Som person är du positiv, duktig på att kommunicera och strukturerad. Vi vill även att du har ansvarskänsla och god förmåga att arbeta självständigt mot uppsatta mål, samtidigt som samarbete är naturligt för dig.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar lämnas av Ekonomichef Per Landström, tfn 0970-72 90 87, E-post per.m.landstrom@boliden.com

Facklig information
Bert-Ove Fjällström Ledarna tfn 0970- 72 91 92, Anders Karlsson Unionen tfn 0970 - 72 92 69, Holger Rilinger Sveriges Ingenjörer tfn 0910 - 77 57 59.

Ansökan
Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Du lämnar din ansökan via vår hemsida www.boliden.com - Karriär - Lediga Jobb. Frågor angående din ansökan besvaras av Anna Nåman tfn 0970-72 90 28.

Sista ansökningsdag är den 7 januari 2018.

Vi genomför rekryteringsarbetet i egen regi varför vi undanber oss kontakter från
rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personaladministratör/Personalassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVisstid ca 12 mån, ev möjlighet till förlängning. Arbetstid dagtid.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boliden Mineral AB, Aitikgruvan

98292  GÄLLIVARE 
Hemsida: http://www.boliden.com
  
Platsannons

Fritidsledare till fritidsgård/högstadieskolor

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Fritidsgårdsverksamheten har i uppdrag att driva fritidsgårdsverksamhet på fritidsgård, samt finnas som stöd och hjälp för ungdomarna på kommunens högstadieskolor. Vi söker nu en vik fritidsledare

Arbetsuppgifter
Vi söker Dig som är intresserad av att jobba med ungdomar i skolan och på fritidsgården. Ungdomarna du kommer att arbeta med är mellan 12 ? 18 år. Du bör vara självständig, utåtriktad och ha lätt att få kontakt med såväl ungdomar som deras föräldrar

Kvalifikationer
Fritidsledarutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort för bil är ett krav för anställning. Vi ser att du också har god förmåga att samarbeta i ett kreativt arbetslag

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. 6 månader

Tillträde
Snarast

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Fritidsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Enligt avtal. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: B 417/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  

Platsannons

Personlig assistent sökes

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Hej!

Jag är en ung kille som söker en personlig assistent på ca 50% . Jag söker dig som tycker om långa promenader och kan flytande svenska i tal och skrift.  Eftersom jag har djur får du inte vara allergisk. Har du erfarenhet som personlig assistent är det en fördel men inte ett krav. Det viktigaste är att vi trivs ihop och att du liksom jag har humor och är glad och trygg. 

Låter det intressant så kontakta Nina på 0970-49 88 81 eller nina@nordstromassistans.se
Intervjuer kommer att ska löpande!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 6 månader eller längreFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96123
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Undersköterska till hemtjänsten Södra

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska och stödperson utför du insatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad utifrån de kvalitetsmål som verksamheten har, där planering, uppföljning och utvärdering är viktiga inslag.

Kvalifikationer
Treårigt omvårdnadsprogram, undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har lätt att samarbeta och är flexibel. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Meriterande med kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

Arbetstid/Varaktighet
100%. Tillsvidareanställning med tjänstgöring dag, kväll och helg.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: S 416/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Undersköterska till Enen

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Vi söker flexibla och positiva kollegor som har brukaren i fokus till Enens vård och omsorgsboende!
Arbetet är omväxlande och du arbetar både i team med kollegor och självständigt. Vi söker vikarie till servicehus och till natten.
På Enen arbetar vi med brukaren i centrum. Dina arbetsuppgifter blir att stötta brukaren i sina dagliga aktiviteter för att brukaren ska leva ett så självständigt liv som möjligt. Som undersköterska på Enen ska du ha god samarbetsförmåga och samverka med alla runt brukaren.

Kvalifikationer
Treårigt omvårdnadsprogram, Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har lätt att samarbeta, är flexibel och kommer med nya idéer. Datavana och kunskaper i dokumenation är ett plus. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Meriterande med kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet
Vikariat med möjlighet till förlängning

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: S 415/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Lärare till Tallbackaskolan

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Tallbackaskolan är en världsarvsskola med drygt 400 barn i åldern 6-16 år, som ligger på Mellanområdet, mitt emellan Malmberget och Gällivare. Atmosfären präglas av öppenhet och nyfikenhet inför nya sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt på pedagogiska samtal och kollegialt lärande, vilket är drivkraften i vårt utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter
Arbeta som lärare i svenska, engelska och samhällsorienterande ämnen, i årskurs 4 vid Tallbackaskolan, Malmberget. Du arbetar i arbetslag och ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt våra styrdokument. Du är även mentor för elever.

Kvalifikationer
Vi söker en behörig lärare med lärarlegitimation. Du ska vara ansvarskännande, tydlig och driven samt ha lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Engagemang, lösningsfokus, nytänkande, intresse av och förmåga att samarbeta är kvaliteter som skolan värdesätter

Tillträde
snarast

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, tel 0970-818 351 vx
Lärarnas Riksförbund, tel 0970-818 877 vx

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: B 413/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Fysioterapeut Företagshälsan

Arbetsplats: Företagshälsan
Referensnummer: 194345


Om arbetsplatsen
Företagshälsan är en oberoende och rådgivande expertresurs inom områdena arbetsmiljö och rehabilitering. Företagshälsans uppdrag är att stödja regionens verksamheter till en god och säker arbetsmiljö. Verksamheten bedriver ett förebyggande arbetsmiljöarbete för att undanröja hälsorisker och bidra till en hållbar arbetslivshälsa. Företagshälsan har kompetens att beskriva sambanden mellan arbetsmiljö, organisation, produktivitet och hälsa samt utföra arbetslivsinriktad rehabilitering. På företagshälsan arbetar ett tvärfunktionellt team inom områdena medicin, teknisk arbetsmiljö, psykosocial arbetsmiljö samt ergonomi. Gruppen består för närvarande av 12 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som fysioterapeut arbetar du både självständigt och i teamet med frågeställningar gällande förebyggande arbetssätt för att främja hälsa och förhindra uppkomst av sjukdomar/skador. Du deltar i mångprofessionella rehabiliteringsprocesser inom ramen för företagshälsovård och utför bedömning och utredning av arbetsrelaterad ohälsa. Uppdragen sker på organisatorisk-, grupp- och individnivå.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat utredning av arbetsförmåga, bedömning av den fysiska arbetsbelastningen och dess betydelse för hälsan, individuella arbetsplatsanpassningar, arbetsmiljökartläggning samt utbildningar inom arbetsmiljöområdet som ergonomiföreläsning, flytt- och lyftteknik samt vikten av rätt arbetsteknik.

Din bakgrund
Eftersom en av våra två fysioterapeuter/ergonomer går i pension, söker vi en legitimerad fysioterapeut med några års erfarenhet. Det är meriterande med ergonomiutbildning och erfarenhet av företagshälsovård. Du är en person som har ett genuint intresse för förebyggande hälsoinsatser i arbetslivet samt har kompetens att bedöma människors förmåga i olika arbetssituationer. Rollen ställer stora krav på att se sambandet mellan människan i arbetsmiljön i förhållande till organisation och ledarskap.
Då rollen medför många kontaktytor är det viktigt att Du är kommunikativ och pedagogisk i tal och skrift, samt är lyhörd och har hög integritet. Som person är Du strukturerad, nytänkande och utvecklingsinriktad. Du är initiativrik med förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Vi söker Dig som vill vara med att utveckla framtidens företagshälsa tillsammans med oss.

Anställningsfakta
Tjänsten är en tillsvidare anställning på heltid med placering i Luleå alternativt Gällivare och hela länet som arbetsområde. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.
Vill du veta mer?
Maria Asplund, enhetschef Företagshälsan
073-074 66 35
maria.t.asplund@norrbotten.seFackliga företrädare

Maria Sjöberg, SACO, 070-616 08 31
Rose-Marie Isaksson, Vårdförbundet 070-515 22 66

Sista ansökningsdag är den: 2018-01-10
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltiddagtid/ heltid TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 194345
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194345&DepartmentId=21664&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Undersköterska till Hemtjänsten Stödenheten

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hemtjänsten utför individuellt behovsprövade insatser i form av service och personlig omvårdnad ordinärt boende. Insatserna skall stärka den enskildes förmåga att klara sig själv och göra det möjligt för den enskilde att bo kvar hemma. Hemtjänsten Stödenheten jobbar mot specifik målgrupp där personer med psykisk ohälsa och missbruksproblematik ingår.

Arbetsuppgifter
Som undersköterska och stödperson utför Du insatser i form av service och personlig omvårdnad i den enskildes bostad utifrån de kvalitetsmål som verksamheten har, där planering, uppföljning och utvärdering är viktiga inslag.

Kvalifikationer
Treårigt omvårdnadsprogram, Undersköterskeutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi söker dig som har erfarenhet av eller intresse av att jobba inom vård och omsorg har en positiv livssyn är flexibel och noggrann. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket. Meriterande med kunskaper i något av minoritetsspråken meänkieli, finska eller samiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna manliga sökanden eftersom vi eftersträvar jämn könsfördelning. Utifrån Stödenhetens arbetsområde är det meriterande med kunskaper i socialpsykiatri och/eller pedagogik.

Arbetslivserfarenhet
Undersköterska hemtjänst och äldreboende: erfarenhet efterfrågas

Övriga upplysningar
För närvarande placering Hemtjänsten Stödenheten, men en viss rörlighet mellan grupperna förekommar.

Arbetstid/Varaktighet
100 %. Tillsvidare
Tjänstgöring dag, kväll, helg.

Tillträde
Snarrast enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: S 411/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till BB/Förlossning/Gyn i Gällivare

Arbetsplats: BB/Förlossning/Gyn
Referensnummer: 193737


Om arbetsplatsen
Länsklinik Obstetrik och Gynekologi bedriver bred verksamhet inom båda områdena på Norrbottens fem sjukhus. Vi har ett nära samarbete med Sunderby Sjukhus.

Arbetsuppgifter
I Gällivare kommer du att jobba  med förekommande arbetsuppgifter på avd. Du kommer att arbeta med patienter med gynekologiska besvär samt även med nyblivna mammor. Det är ett varierande arbete med allt från förberedande inför operation till hjälp med amning eller skötsel av ett nyfött barn.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska och som trivs i arbetet med patienter, samt att ställas inför olika utmaningar i yrket. Du tycker om att arbeta i team samt att delta i arbetslagets utveckling tillsammans. Du trivs att arbeta i såväl grupp som självständigt, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning. Vi söker dig som vill jobba heltid eller deltid.
För den som trivs bra med oss och som önskar vidareutbilda sig till barnmorska finns goda möjligheter till studielön.


Vill du veta mer?
Kontakta Enhetschef Renée Vikström 0970-19341, reene.vikstrom@norrbotten.se

Fackliga företrädare
Emma Kuoljok, Vårdförbundet, 0970-196 83, emma.kuoljok@norrbotten.se

Sista ansökningsdag är den: 2018-01-31
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, alt. deltid Tillsvidareanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193737&DepartmentId=8956&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

Drifttekniker

Du kommer att ingå i ett team om 11 skiftgående medarbetare. Du kommer huvudsakligen att arbeta med övervakning och styrning av våra produktionsanläggningar för värme och el. I arbetet ingår bland annat tillsynsrondering, provtagning, inlastning av bränsle med lastmaskin, avläsningar, rapportering i underhållssystem samt enklare avhjälpande och förebyggande underhåll.

Du är en noggrann och ansvarsfull person med god samarbetsförmåga och du har en positiv inställning till dina medmänniskor och ditt yrke.
Du är intresserad av teknik och energi och vi tror att du har en eftergymnasial- eller yrkeshögskoleutbildning med inriktning mot energi, process, maskin eller drift och underhåll.
Erfarenhet av arbete som drift- eller underhållstekniker inom energibranschen är önskvärd, liksom erfarenhet av arbete med underhållssystem som t.ex. IDUS IS.
Stor vikt kommer dock att läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter.
Allmän datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort krävs.

Välkommen med Din skriftliga ansökan som vi gärna tar emot via post eller mejl!
Vi tillämpar löpande rekrytering.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Gällivare Energi AB är ett kommunägt aktiebolag som har till uppdrag att främja Gällivare kommuns utveckling inom energiförsörjningsområdet. Idag har vi ca 1 850 kunder och vi är 25 medarbetare. Vi söker dig som vill vara med i vårt team och fortsätta utveckla företaget. Vi är ett högteknologiskt bolag som förfogar över ett antal produktionsanläggningar, varav ett kraftvärmeverk samt fjärrvärmenät. Vi producerar årligen cirka 160 GWh värme samt 30 GWh el.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Drifttekniker, värmeverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningsvillkor enligt KFS energiavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Drifttekniker
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@gallivareenergi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GÄLLIVARE ENERGI AB
Box 244
98222  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: http://www.gallivareenergi.se
  
Platsannons

Personliga assistenter till kvinna 55år

.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Vi söker både 100% 50% och vikarier.

Kunden är en kvinna på 55år med sjukdomen MS (multipel skleros) boendes i centrala Gällivare. Tar sig fram med rullator och rullstol inomhus, vid promenader utomhus använder hon sin el-rullstol, alternativt vanlig rullstol. 

Du som söker ska ha ett stort tålamod, arbeta i ett lugnt tempo, vara social och pedagogisk. Kyla bör inte vara ett hinder då hon har en kylpump inomhus och graderna ligger på 18-19 året runt. Vara service inriktad då hon behöver hjälp och stöttning med allt i vardagen. 

körkort är ett krav då du måste vara på plats i tid!

Flytande svenska i både tal och skrift.

Du som söker bör vara utbildad undersköterska. Annars är ett stort plus erfarenhet utav personlig assistans och gärna MS.

Ansök via hemsidan eller skicka cv och personligt brev via mail till: silverlind@hotmail.com
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://godassistans.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=96059&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: God Assistans i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 54
16974  Solna Sverige
Hemsida: www.godassistans.nu
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Kultursamordnare vuxna

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Kulturenheten inom Barn-utbildning- och kulturförvaltningen söker en samordnare riktad mot vuxna.

Arbetsuppgifter
Arbeta med kommunens kulturverksamhet riktad mot vuxna inklusive minoritetsspråksaktiviteter och kulturarvsfrågor. Samordning kring arrangemang tillsammans med föreningar, kulturarbetare, organisationer och företag. Utveckla samverkan mellan kultur och näringsliv samt utveckla den externa finansieringen av kulturprojekt. Planera och genomföra olika arrangemang samt ingå i kulturchefens ledningsgrupp med samordnare/utvecklare inom kulturskola, museum och bibliotek.
Administrativa uppgifter som kontering av fakturor, handläggning av kulturstipendier och hantering av bidrag till föreningar och studieförbund ingår. Föredragande i den politiska nämnden och utskottet förekommer.

Kvalifikationer
Utbildning kopplat till kulturområdet. Kulturvetarutbildning, högskola inom estetisk verksamhet eller motsvarande. Förmåga och erfarenhet att leda processer.
Vi ser även att du har god förmåga att samarbeta och att du är en positiv person som gillar utmaningar och inte räds att pröva nya saker. Erfarenhet att arbeta i politisk styrd verksamhet är också en egenskap vi värdesätter.

Tillträde
2018-02-01

Upplysningar
Jerker Johansson- Verksamhetsledare 070-322 33 70
jerker.johansson@gallivare.se


Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Organisationsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: B 408/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Musiklärare till grundskolan

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Kulturskolan i Gällivare Kommun har i uppdrag att rekrytera lärare både till kulturskolans verksamhet d.v.s. den frivilliga instrumental- och dansverksamheten samt musikundervisningen i kommunens grundskolor.
Kulturskolan organiserar alla musik- och danslärare i kommunens regi vilket gör att ett bra samarbete med grundskolan och den frivilliga verksamheten finns.

Arbetsuppgifter
Undervisa i klassmusik i grundskolan. Flera skolor kan ingå i tjänsten d alla skolor inte har fulla tjänster. Kombination med kulturskolans frivilliga verksamhet kan vara möjlig.

Kvalifikationer
Musikhögskola, folkhögskola eller motsvarande. Erfarenhet att undervisa är också en kvalifikation samt att vi ser att du också har god förmåga att samarabeta i ett kreativt arbetslag

Tillträde
2018-01-08

Övrigt
Tjänsterna är tillsvidare om behörighet finns
Kontakta verksamhetsledare för mer information om tjänsterna, sysselsättningsgrad med mera.

Upplysningar
Jerker Johansson- Verksamhetsledare 070-322 33 70
jerker.johansson@gallivare.se

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: B 409/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Anestesisjuksköterska

Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 194369


Om arbetsplatsen
Gällivare sjukhus är ett förstärkt länsdelsjukhus inom Norrbottens läns landsting. Vi tillhör enheten An/OP/IVA där Iva med helikopterverksamhet samt uva-avdelning ingår. Här finns också en dagkirurgisk enhet. Arbetsplatsen för anestesisjuksköterskan är en Centraloperationsavdelning som servar ortopedi, kirurgi, urologi, gynekologi samt tand och ögon.

Arbetsuppgifter
Omväxlande arbetsuppgifter och samarbete med andra yrkesgrupper i teamet runt patienten. Beredskapstjänstgöring ingår.

Din bakgrund
Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård. B-körkort krävs.

Anställningsfakta

En tillsvidareanställning på heltid. Dagtid med schemalagd beredskapstjänstgöring. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.


Vill du veta mer?

Enhetschef Christelle Jakobsson, 0970-194 31 eller 070-245 99 41, Christelle.jakobsson@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Vårdförbundet Pia Lindgren, 0970-19 000 (växel), pia.lindgren@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-12
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Anestesisjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, dagtid. TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 194369
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194369&DepartmentId=21045&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Projektledare till Jobb i sikte

Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet.

Lapplands lärcentra är den gemensamma organisationen för vuxenutbildning och högskoleenheter för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala. Vår vision är att vi ska sträva efter att stimulera till tillväxt och utveckling i våra kommuner genom att erbjuda efterfrågestyrda utbildningar. Organisationen ska genomsyras av flexibilitet, samverkan och kvalitet. Våra utbildningar ska vara attraktiva och tillgängliga för den studerande.

Lapplands Kommunalförbund är en sammanslutning mellan kommunerna Kiruna, Gällivare, Jokkmokk och Pajala som samverkar inom gymnasieutbildning, utbildning för vuxna, energi- och klimatrådgivning, upphandling samt personliga ombud. Regionen har ca 55 000 invånare och en yta på över 60 000 kvadratkilometer. Omkring 350 anställda arbetar inom förbundet.

Lapplands lärcentra är den gemensamma organisationen för vuxenutbildning och högskoleenheter för Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala. Vår vision är att vi ska sträva efter att stimulera till tillväxt och utveckling i våra kommuner genom att erbjuda efterfrågestyrda utbildningar. Organisationen ska genomsyras av flexibilitet, samverkan och kvalitet. Våra utbildningar ska vara attraktiva och tillgängliga för den studerande.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Projektledare till Jobb i Sikte- med målet att hjälpa ungdomar till hållbara och långsiktiga strategier för att få ett arbete.

Projektets mål är att, genom stödjande insatser, stärka ungdomarnas möjlighet till etablering på arbetsmarknaden. Vägledning, praktik, studieplanering och ett helhetsperspektiv på ungdomarnas relation till skolsituationen och arbetslivet är utgångspunkten för Jobb i Sikte..

Som övergripande projektledare ansvarar du för att driva projektet enligt projektmål och aktiviteter, redovisa läges- och slutrapporter, planera aktiviteter enligt budget samt följa upp och redovisa projektets ekonomi. Projektet bedrivs av Lapplands Lärcentra i kommunerna Gällivare, Jokkmokk, Kiruna och Pajala.

Som övergripande projektledare ska du ansvara för att samordna projektet samt driva det vid samtliga fyra orter tillsammans med projektmedarbetare (en på varje ort) vilket innebär resor samt kommunikation via digital teknik.

Stationeringsort väljer du vid någon av de nämnda orterna.

Projektledartjänsten är på 100 % med början 2018-02-01 till 2019-08-31 med möjlighet till förlängning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för uppdraget och vana från arbete i projekt. Din förmåga att arbeta i team, vara flexibel, arbeta målinriktat, vara drivande och ansvarsfull värdesätts speciellt. Erfarenhet av utvecklingsarbete, projektledning och ledarskap är en merit. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt innehar körkort.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Gruppledare för kontorspersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 Eller enligt överenskommelse., upphör: 2019-08-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A738096
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf34f624-5817-46ca-96d3-a772a160ea2f&publishCode=AMS&TK=ba0e25b9-b1c8-479e-b34d-7d805011e8ca
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lapplands kommunalförbund, Kunskapsgruvan Gällivare
Köpmangatan 6
98331  Malmberget Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Inköpscontroller till Inköpsfunktionen

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Centrala inköpsfunktionen är en kommungemensam resurs med uppgift att svara för kommunens upphandlingsverksamhet enligt lagen om offentlig upphandling (LOU). Centrala inköpsfunktionen består av tre personer och ingår organisatoriskt under ekonomienheten, som är en enhet inom kommunledningskontoret.

Arbetsuppgifter
I rollen som inköpscontroller säkerställer du att kommunen bedriver ett kvalitativt upphandlingsarbete och fungerar som stöd till inköpsfunktionen. Du håller i avtalsförvaltningsprocessen vilket bland annat innebär planering, uppföljning och utvärdering som ett led i att identifiera effektiviseringspotentialer. En annan viktig del i tjänsten blir att ta fram och presentera tillförlitliga beslutsunderlag för upphandlingsstrategier. Du bistår verksamhetsansvariga med kunskap och rådgivning inom områdena upphandling, avrop och avtal. Utvecklingsarbete ingår i tjänsten där ansvar för och utveckling av kommunens avtalsdatabas, upprättande av övergripande kontrollplan, rutiner mm ingår. I rollen ingår också att vid behov självständigt genomföra upphandlingar av varor och tjänster.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi, juridik eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med upphandling inom offentlig sektor. Du har god kännedom om de regelverk som gäller för offentlig upphandling. Som person har du lätt för att samarbeta, är kommunikativ, initiativrik och har hög servicekänsla. Du förstår nyttan av att följa lagar, policys och riktlinjer som du kan förmedla till din omgivning på ett pedagogiskt sätt. Du trivs med ett omväxlande arbete med många kontakter. Din datorvana är god och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Meriterande är också om du har erfarenhet av stödsystem för upphandling och inköp. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Christian Sundvall, upphandlingsansvarig, tel. 0970-818 291
Thomas Pettersson, ekonomichef, tel 0970-818 148

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Upphandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: K 405/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Träarbetare till Gällivare

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

Vi söker nu efter fyra kunniga träarbetare till en av våra kunder i Gällivare. Arbetsuppgifterna kommer främst vara utvändig fasad vid husproduktion.

Vi söker dig som har minst sex års erfarenhet av arbete som träarbetare / snickare. Du har tidigare arbetat med utvändig fasad och är självgående gällande dessa arbetsuppgifter. Du är samarbetsvillig och kan läsa ritning. Du kan kommunicera på svenska eller engelska.

Bor du inte i Gällivare så utgår givetvis traktamente enligt kollektivavtal.

Är du den vi söker? Skicka din ansökan till tjänsten som träarbetare till oss redan idag!Vid frågor kontakta oss på 08-53034378.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 40h/vecka Visstid omgående startEnligt kollektivavtal Traktamente
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/sok-lediga-byggjobb/lediga-jobb-yrkesarbetare?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=871
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Löjtnantsgatan 17
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Driven och engagerad säljare till mediabranschen!

.

RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.

Idag söker vi en representant i Gällivare som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen. Du som söker efter ett jobb som ger dig stort ansvar och möjlighet att påverka och styra din egen vardag passar perfekt in i rollen som mediasäljare hos oss. Här blir du involverad i hela processen, allt från första kontakt med kund till avslutat projekt och vidare samarbete. I denna hybridroll som projektledare och mediasäljare har du möjlighet att utveckla din försäljnings- och ledningsförmåga - något som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna klättra vidare på karriärstegen.

Arbetsbeskrivning:
Du ansvarar för mötesbokning, kundmöten, försäljning och skapande av redaktionellt innehåll till våra olika temanummer. Till din hjälp har du ett engagerat säljteam, redaktion, AD, skribenter och säljcoacher. Du kommer att arbeta temainriktat i perioder om 3 månader, där du ansvarar för att sälja redaktionell marknadsföring till såväl nya som befintliga kunder. Din uppgift ligger primärt i att skaffa nya och underhålla befintliga kunder, samt jobba med fotografering och intervjuer som ligger till grund för det material redaktionen skapar.
Vi arbetar mestadels ute hos kund där vi spenderar cirka 80% av arbetstiden. Utöver detta lägger vi cirka 20% på mötesbokning och administrativa uppgifter.

Känner du att du är en driven och motiverad säljare, men saknar erfarenhet från intervju, fotografering eller någon annan aspekt av jobbet? Du kan ändå vara rätt person!
Vi internutbildar alla våra kollegor och för dig som mediasäljare kommer vi erbjuda möjligheten att komma på utbildning för att få lära dig allt om jobbet av våra kollegor på redaktionen och våra säljcoacher.
Vi söker dig som:
Har stor passion för försäljning
Motiveras av högpresterande kollegor
Trivs med frihet under ansvar
Vill lära dig mer om försäljning och media
Drivs av att göra affärer och har en ambition om att lyckas


Vi erbjuder:
Möjlighet att jobba med en marknadsledande produkt
En positiv och inkluderande miljö
Varierat arbete med fokus på försäljning och mediaproduktion
Stor frihet under ansvar
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95844
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RDS Förlag AB
Gårdsfogdevägen 18
16870  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.enterprisemagazine.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hälso- och sjukvården är organiserad i gemensam Avdelning för Hemsjukvård (fd Rehab- och sjukvårdenhet) som ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster i såväl ordinärt som särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser på ett korttidsboende där du tillsammans med den andra sjuksköterskan har hand om 19 boenden. I uppdraget ingår att samordna god vård och omsorg, där du är en del i teamarbetet runt den enskilde och dennes anhöriga. I uppdraget ingår även handledning i arbetsteamet.

Vi söker även en sjuksköterska för arbete på eftermiddag varannan vecka. Som sjuksköterska eftermiddag ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser för våra särskilda boenden. Du är en del i teamarbetet runt den enskilde och dennes anhöriga.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt, samarbeta med övrig personal inom arbetsteamet samt ha intresse att utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att kunna se helhetsperspektivet.
B körkort erfordras.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare 100 %. Arbetsförläggning för sjuksköterska på korttidsboende är endast dagtid utan helger.
Arbetsförläggning för eftermiddagssköterska är eftermiddag måndag till söndag.


Tillträde
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Enhetschef Tarja Vierimaa 0970-818 723

Fackliga företrädare
Vårdförbundet 0970- 818 000 vx


Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: S 262/2016
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Systemutvecklare, Gällivare

Har du goda kunskaper i .Net, Java, COBOL eller C++ / C#? Välkommen till oss på CGI! Vi söker nu fler utvecklare till vårat utvecklingsteam i Gällivare.


Dina framtida arbetsuppgifter
Som mjukvaruutvecklare kommer du att få arbeta i allt från små och korta projekt på 1-12 månader till stora och långa åtaganden. Vi deltar i, och driver, projekt både på plats hos våra kunder och från vårt kontor i Gällivare.

Vi arbetar såväl enskilt som tillsammans med våra nationella och internationella kollegor i våra åtaganden. Våra åtaganden och projekt genomförs med stöd av våra etablerade metoder och modeller som baseras på branschstandarder.

Du kommer att få jobba med systemutveckling med fokus inom nedanstående områden:

• Systemdesign och programmering

• Analys, design och implementation av IT-system

• Testarbete för att kvalitetssäkra leveranser till kund

• Dokumentation i olika former

Du kommer att förstärka vårt utvecklingsteam i Gällivare.


Kvalifikationer för att bli framgångsrik denna roll
Du har förmodligen en IT-inriktad akademisk examen med ett gediget teknikintresse. Du är nyutbildad alternativt en erfaren person med goda kunskaper inom antingen .net, Java, COBOL eller C++ / C#. Certifieringar är meriterande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Utöver goda teknikkunskaper så ska du känna starkt för att arbeta som konsult och uppskatta den variation som konsultyrket innebär vad gäller nya kunder, uppdrag och även resor. Du sätter alltid kunden i fokus och försöker hitta den bästa lösningen. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk och lätt att samarbeta med. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vid frågor kontakta gärna Per Andersson, tel 0970-698856, per.e.andersson@cgi.com

Det är en extraordinär tid i vår bransch. Den digitala transformationen accelererar och CGI är i centrum för förändringarna – som hjälp för våra kunders digitala resor och med spännande karriärmöjligheter för våra medarbetare.

På CGI når vi framgång genom våra medarbetares talang och engagemang. Som ett team delar vi de utmaningar och belöningar som kommer genom att vi skapar ett växande företag, vilket stärker vår ägarskapskultur. Alla våra medarbetare drar nytta av det värde vi gemensamt skapar.

Var med och bygg ett av världens största oberoende tjänsteföretag inom IT och affärsprocesser.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: J1117-2015
Webbplats: https://cgi.njoyn.com/cgi/xweb/xweb.asp?clid=21001&page=jobdetails&jobid=J1117-2015&BRID=EX587673&SBDID=1&LANG=8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: CGI Sverige AB
Birkarlagatan 12
98236  Gällivare Sverige
Hemsida: http://www.cgi.se
  
Platsannons

Lärare 1-7 alt. 4-9 vid Myranskolan

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Myranskolan är en F-9 skola med ca 145 elever som ligger öster om centralorten Gällivare och Nya Malmstaskolan är en F-6 skola som ligger i östra Malmberget ca 5 km från Myranskolan. På våra skolor erbjuds eleverna en god lärmiljö och vi strävar mot att ge eleverna de bästa möjliga förutsättningar att lyckas, genom att hitta utmaningar för alla.

Arbetsuppgifter
Undervisning som lärare och mentor i åk 6 på Myranskolan, samt andra uppgifter som ingår i lärares uppdrag.

Kvalifikationer
Vi söker en behörig lärare med lärarlegitimation. Du ska vara ansvarskännande, tydlig och driven samt ha lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Engagemang, lösningsfokus, nytänkande, intresse av och förmåga att samarbeta är kvaliteter som skolan värdesätter.

Tillträde
2018-01-08

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Enligt avtal. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: B 302/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hemsjukvården ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter i både ordinärt boende (hemsjukvård) och särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut inom Gällivare kommun ansvarar du för den arbetsterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna i både ordinärt och särskilt boende inom områdena äldre- och handikappomsorg samt psykiatri.

Kvalifikationer
Legitimerad arbetsterapeut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga att kunna samordna arbetet med andra aktörer samt att du är serviceinriktad.
B körkort är ett krav.

Arbetstid/Varaktighet:
Tillsvidare.
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse

Fackliga företrädare: FSA Kerstin Samuelsson 0970-818 037

Ansökan

Rekrytering kommer att ske löpande.
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: S 386/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Anhörigkonsulent till avdelningen för Bistånd

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Gällivare kommuns avdelning för Bistånd är organiserad inom Socialförvaltningen. Inom avdelningen finns anhörigkonsulent, anhörigcenter, familjerågivning, HVB och stödboenden för ensamkommande barn samt myndighetsutövningen enligt SoL och LSS. Tjänsten som anhörigkonsulent är direkt underställd avdelningschef.

Arbetsuppgifter
Som anhörigkonsulent har du ett mycket självständigt arbete och stora möjligheter att själv utveckla rollen. I ansvarsuppgifterna ingår att ge stöd till anhöriga som har en närstående som är långvarigt sjuk eller har fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar. Du arbetar med att i enskilda samtal ge råd och stöd till den anhöriga som hjälper eller vårdar en närstående och du anordnar och leder anhöriggrupper Du ska också utforma information för att nå ut till anhöriga, erbjuda samtalsstöd och vägleda anhöriga vidare, erbjuda en mötesplats samt att du arbetar med uppsökande verksamhet.

Anhörigkonsuleten ska också samverka med olika aktörer inom kommunen, landstinget och frivilligorganisationer. Det ingår också i uppdraget att vidareutveckla anhörigcentrets verksamhet samt att utveckla uppdraget inom SoL och LSS.

Kvalifikationer
Du har en universitetsutbildning, eller annan utbildning, som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med målgruppen, framförallt socialpsykiatri och LSS. Du är en självgående person med driv och initiativkraft. Är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer och förtroende samt har ett intresse för utvecklingsarbete och teamarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda och informera grupper. Du har ett strukturerat arbetssätt och driver processer framåt.

Arbetstid/Varaktighet
Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning, heltid. Kvällstjänstgöring kan förekomma.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Mona Holmström avdelningschef telefon 0970 ? 818 541 eller mona.holmstrom@gallivare.se

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Anhörigkonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: S 385/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Platschef Glasmästeri- Norrbottens Glas

Platschef Norrbottens Glas &Bygg AB

Arbetsuppgifter

Som platschef har du det övergripande ansvaret för verkstaden. Du tar hand om våra kunder när dom kommer till vår verkstad samt via telefon. Du ska kunna ge råd och tips gällande glas, fönster och bilglas. Har du inte redan fullgoda kunskaperna så kommer vi självklart att vidareutbilda dig inom detta. Du ska sköta bokningar, planera jobb, ansvara för beställningar, hantera skadeanmälningar, ta emot betalningar, attestera fakturor osv.

Du kommer även att arbeta praktiskt både i verkstaden och ute i fält. Du kommer att laga stenskott, byta bilglas och glas på entreprenadmaskiner samt bussar. Du kommer även att utföra isolerglas byten, skära glas och speglar, åtgärda repfönster dvs det mesta inom glasmästeriyrket.

Du kommer att ha en ledande roll och driva och utveckla dina framtida medarbetare.

Norrbottens Glas AB är i expansiv fas och behöver förstärka sitt team.
Är du en driven och serviceinriktad person som gillar att ta eget ansvar så kan detta vara jobbet för dig!

Profil

För att passa i denna roll tror vi att du har något års arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter och haft en ledande roll. Du skall vara en driven, serviceinriktad och kvalitetsmedveten person som gillar att vara ”spindeln” i nätet.
Du som söker har lätt för att ta kontakt med nya människor och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du är säker i ditt agerande gentemot kunder och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Eftersom rollen innebär mycket självständigt arbete ställer det krav på din förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Du skall vara stresstålig och organiserad i ditt arbete. Trots fasta arbetstider är flexibilitet även på detta område viktigt.
Erfarenhet från glasbranschen och bilglas är självklart meriterande.
Du har god datavana och körkort B.

För rätt person erbjuder vi ett arbete med stor möjlighet till utveckling och inflytande över verksamheten. Du erbjuds en självständig och ansvarsfull roll i ett företag med stor tillförsikt inför framtiden som vill expandera verksamheten.
Vill du så kommer du att kunna växa tillsammans med oss!

Vi ser fram emot Din ansökan!

Norrbotten Glas är ett välkänt företag som funnits i Kiruna i över 40 år. Vi är ett komplett glasmästeri som arbetar med allt inom glas, framförallt bil- och fordonsglas.
År 2015 genomfördes ett generationsskifte och vi jobbar nu hårt för att utveckla verksamheten.
Till vår filial i Gällivare, som öppnades 2017, söker vi nu rätt person som vill vara med och driva denna utveckling framåt.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Verkstadschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi hjälper dig att hitta ett bra boende på orten om så krävs.Individuell lönesättning, månadslön. Rörlig del i form av bonusprogram. Möjlighet till förmånsbil
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Platschef Gällivare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@norrbottensglas.se
Övrigt: Tjänsten tillsätts omgående.
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens Glas & Bygg AB
Mangigatan 27
98133  Kiruna Sverige
Hemsida: http://www.norrbottensglas.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Underhållstekniker LKAB Malmtrafik

Om företaget / verksamheten

LKAB Malmtrafik AB är ett helägt dotterföretag till LKAB och ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi är Sveriges största åkeri med egna lastnings- och lossningsterminaler, fordon och underhållsverkstäder. LKAB Malmtrafik ingår som en del i logistikverksamheten i LKAB.


Om tjänsten

Sektionen för underhåll LKAB Malmtrafik söker nu Underhållstekniker till Malmberget. I arbetsområdet ingår samtliga LKAB Malmtrafiks fasta anläggningar, exempelvis lastnings/lossningsanläggningar, transportörer och spåranläggningar. Du kommer att ingå i en underhållsgrupp bestående av en planerare, två tekniker och två elektriker. Som underhållstekniker kommer du främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, förbättringsarbeten och reparationsarbeten, du kommer även att köra hjullastare. Du kommer att ha ett nära samarbete med gruppen och gemensamt planera och prioritera underhållsinsatser. Till stöd har vi våra underhållssystem som Movex, Maximo och trafikverkets Bessy. Möjligheter till kompletterande utbildningar finns.


Dina kvalifikationer

Vi söker en problemlösare som är öppen för nya idéer och ser möjligheter. Arbetet medför både interna och externa kontakter varför egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, noggrannhet och ett bra bemötande är viktiga. Du har lägst en slutförd gymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande. Du är kvalitets- och säkerhetsmedveten och innehar lägst B körkort. På LKAB Malmtrafik krävs att du uppfyller vissa hälsokrav bland annat krävs god syn, normalt färgseende och god hörsel. Meriterande är erfarenheter från hydraulik-, svets- och underhållsarbeten samt utbildningar med inriktning mot järnväg.


Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.


Övrig information

Anställningsformen är dagtid, arbetsberedskap kan förekomma. Antal tjänster: 2 För ytterligare information vänligen kontakta Henrik Almqvist 0980-72983 eller Elisabeth Enojärvi 0980-72909. Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 2017-12-28. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, du kan därför komma att bli kontaktad innan ansökningstiden gått ut.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Driftelektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningslänk https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=4444&nPostingId=2158
Arbetsplats: 
Adress: LKAB Malmtrafik AB, Malmberget
Box 501
98381  MALMBERGET 
Hemsida: http://www.lkab.com
  
Platsannons

Elektriker LKAB Malmtrafik

Om företaget / verksamheten

LKAB Malmtrafik AB är ett helägt dotterföretag till LKAB och ansvarar för lastning, lossning och transport av LKAB:s järnmalmsprodukter på Malmbanan. Vi är Sveriges största åkeri med egna lastnings- och lossningsterminaler, fordon och underhållsverkstäder. LKAB Malmtrafik ingår som en del i logistikverksamheten i LKAB.


Om tjänsten

Sektionen för underhåll LKAB Malmtrafik söker nu Elektriker till Malmberget. I arbetsområdet ingår samtliga LKAB Malmtrafiks fasta anläggningar, exempelvis lastnings/lossningsanläggningar, transportörer och spåranläggningar. Du kommer att ingå i en underhållsgrupp bestående av en planerare, två tekniker och två elektriker. Som elektriker kommer du främst att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll, förbättringsarbeten och reparationsarbeten, du kommer även att köra hjullastare. Du kommer att ha ett nära samarbete med gruppen och gemensamt planera och prioritera underhållsinsatser. Till stöd har vi våra underhållssystem som Movex, Maximo och trafikverkets Bessy. Möjligheter till kompletterande utbildningar finns.


Dina kvalifikationer

Vi söker en problemlösare som är öppen för nya idéer och ser möjligheter. Arbetet medför både interna och externa kontakter varför egenskaper som samarbetsförmåga, initiativförmåga, noggrannhet och ett bra bemötande är viktiga. Du har lägst en slutförd gymnasial utbildning med elteknisk inriktning eller motsvarande. Du är kvalitets- och säkerhetsmedveten och innehar lägst B körkort. På LKAB Malmtrafik krävs att du uppfyller vissa hälsokrav bland annat krävs god syn, normalt färgseende och god hörsel. Meriterande är erfarenhet från signal-, el- och produktionsanläggningar inom industri eller järnväg.


Vi erbjuder

Anställningsformen är dagtid, arbetsberedskap kan förekomma. Antal tjänster: 2 Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.


Övrig information

För ytterligare information vänligen kontakta Henrik Almqvist 0980-72983 eller Elisabeth Enojärvi 0980-72909. Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev och CV senast 2017-12-28. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, du kan därför bli kontaktad innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Driftelektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningslänk https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=4441&nPostingId=2157
Arbetsplats: 
Adress: LKAB Malmtrafik AB, Malmberget
Box 501
98381  MALMBERGET 
Hemsida: http://www.lkab.com
  
Platsannons

Matlagningsintresserad säljare extrajobb i Gällivare

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning och matlagning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-28
Referens:
Webbplats: https://jobs.brandimpact.se/jobs/58053-matlagningsintresserad-saljare-extrajobb-i-gallivare?promotion=20599-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren geolog till prospektering

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.


Om tjänsten

LKABs prospekteringsavdelning befinner sig i en expansiv fas där vi ansvarar både för malmbasberäkningar av LKABs gruvprojekt samt gruvnära prospektering och så kallad "Green field" prospektering. Till tjänsten hör att självständigt utföra utvärdering av prospekteringsprojekt inom LKAB:s intresseområden med fokus på järnfyndigheter. De personliga egenskaperna värdesätts, då du förväntas kunna arbeta självständigt i mindre projekt från planering till slutrapport och projektleda större projekt där vi arbetar i team. Vi söker en erfaren geolog med minst 10 års erfarenhet från prospektering och/eller annan gruverfarenhet. Du skall kunna fungera som ett stöd för våra mer juniora medarbetare och specialist i geologiska frågor.


Dina kvalifikationer

Du bör ha en akademisk examen/civilingenjörsutbildning eller motsvarande inom geologi. Även praktiska och teoretiska kunskaper inom prospekteringsverksamhet och närliggande områden värdesätts. Redovisning av mineraltillgångar enligt internationell standard och användandet av programvaror som Leapfrog och Vulcan ses meriterande. Som person bör du vara ansvarstagande och drivande men också lyhörd och flexibel. Tjänsten innebär många kontakter varför särskild vikt läggs vid god samarbetsförmåga. LKAB eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser. För oss är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna. Vi ser därför fram emot nya medarbetare som kan bidra till att utveckla verksamheten och vi är öppna för de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Engagemang, Ansvar och Nytänkande är viktiga ledord för Dig. Körkort är ett krav för tjänsten. Du behärskar engelska i tal och skrift.


Vi erbjuder

En intressant arbetsplats med utvecklande och utmanande arbetsuppgifter och ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.


Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning och stationeringsorten är Malmberget För mer information eller vid frågor/funderingar om tjänsten kontakta sektionschef Monika Sammelin på telefon 0970-79135 eller via mail monika.sammelin@lkab.com. Välkommen med ditt CV och personliga brev senast den 31 januari 2018. Intervjuer kommer att ske löpande. Observera att ovanstående kontaktuppgifter endast är till för dig som är intresserad av tjänsten. LKAB har gjort ett aktivt medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Gruvgeolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningslänk https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=4411&nPostingId=2145
Arbetsplats: 
Adress: LKAB
Box 501
98381  MALMBERGET 
Hemsida: http://www.lkab.com
  

Platsannons

Grillbiträde till Frasses i Gällivare

Vi söker nu grillbiträde till Frasses i Gällivare som passar in i vårt arbetslag. För dig som påbörjar anställning hos oss kör vi en inledande internutbildande insats.
Du som söker bör ha en god servicekänsla och vara positiv och social.
Arbetet sker periodvis i högt tempo . Arbetsrotation förekommer med bland annat
lokalvårdande insatser.
God kommunikationsförmåga i svenska är ett krav. Kassavana är också
meriterande.
Vi har ett omgående behov av att anställa så om du är intresserad kontakta
Birgitta via mail på gallivare@frasses.se

Anställningen är en tillsvidareanställning med en inledande 6 månaders provanställning.
Arbetsutbudet är 65 % och uppåt.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEnligt överenskommelseEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan via e-post till : gallivare@frasses.se
Arbetsplats: 
Adress: Frasses

98238  GÄLLIVARE 
Hemsida:
  
Platsannons

Junior tekniker till Eltel i Gällivare

Om Bravura:

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Om kunden:

Eltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 600 anställda.

Arbetsuppgifter:

Som junior tekniker arbetar du med akut och planerat underhåll av telenät och telestationer. I rollen ansvarar du för att utföra installationer och service av olika kommunikationslösningar hos Eltels kunder. Du arbetar självständigt med att prioritera och planera dina uppdrag. Viktigt i rollen är att du håller en tät dialog med dina kunder och leverantörer. Du arbetar i närområdet till kontoret i Gällivare och har tillgång till bil och utrustning i tjänsten.

Profil:

• Praktisk gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning
• B-körkort
• Goda svenskakunskaper i tal och skrift
• Det är meriterande med goda kunskaper om datorer, modem och routrar

Som person är du social, drivande, lösningsorienterad och serviceminded. Du har ett stort teknisk intresse och tar ansvar för att slutföra dina arbetsuppgifter på ett fullgott sätt gentemot kund. På grund av rollens beskaffenhet försvåras arbetet markant om du är höjdrädd eller färgblind.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Gällivare med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Vi vill att du ansöker om tjänsten med CV samt personligt brev, som är riktat mot den aktuella tjänsten.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: <a href='http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/'>http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/</a>

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla <a href='mailto:info@bravura.se'>info@bravura.se</a> så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: tekniker, servicetekniker, installation, underhåll, service, tele, telekom, stadsnät, infranät, spridningsnät, Gällivare
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse., Heltid TillsvidareEnligt överenskommelse..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/junior-tekniker-till-eltel-i-gallivare-1704201/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734  2523 Sverige
Hemsida: www.bravura.se
  
Platsannons

Barnmorskor till BB/förlossning, Gällivare sjukhus

Arbetsplats: Länsklinik Obstetrik och gynekologi, Gällivare sjukhus
Referensnummer: 194234


Om arbetsplatsen
Länsklinik Obstetrik och Gynekologi bedriver bred verksamhet inom både gynekologi och obstetrik på Norrbottens fem sjukhus. BB och förlossningsvården är koncentrerad till Gällivare och Sunderby sjukhus. Till verksamheten hör även BB-eftervårdshotell för nyförlästa på Sunderby sjukhus. Inom hela länskliniken arbetar upp emot 160 medarbetare.

Att erbjuda trygg och säker vård är viktigt för oss inom Region Norrbotten. Vi värnar den vaginala förlossningen och har låg andel kejsarsnitt samt låg andel stora bristningar. Under slutskedet av förlossningen erbjuder vi så långt det är möjligt våra patienter stöd från två barnmorskor för att säkerställa god och säker vård men även för att skapa en trygg arbetsmiljö. Amning och tidig anknytning är andra fokusområden inom vår klinik och idag erbjuder vi föräldrar babynest och bärtub under vårdtiden, allt för att främja och uppmuntra till hud-mot-hud.

Vi erbjuder vår personal kontinuerlig utbildning och teamträning inom akuta obstetriska situationer samt i återupplivning av nyfödda barn, allt för att behålla hög kompetensnivå. Sedan juni 2016 är länskliniken HBTQ-certifierad vilket innebär att samtlig personal har fått gå en fördjupad utbildning med fokus på normer, jämställdhet och jämlikhet.


Arbetsuppgifter
Som barnmorska har du en nyckelroll i omhändertagandet av en gravida före, under och efter förlossningen samt att ge vård och stöd till den nyblivna familjen.

I rollen som barnmorska förväntas du arbeta i team kring patienten även med andra yrkeskategorier så som undersköterska, läkare, sjuksköterska. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga både inom arbetsteamet men även över klinikgränserna mot andra verksamheter.


Din bakgrund
Som barnmorska är du engagerad, initiativtagande och trivs i din yrkesroll. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med både patienter och medarbetare. Du har ett positivt och professionellt förhållningssätts, är handlingskraftig i stressade situationer och har god arbetsledningsförmåga.

Ditt arbetssätt är patientfokuserat, kvalitetsmedvetet och serviceinriktat. Du visar ett gott omdöme i ditt agerande och beslutsfattande. För oss är det viktigt att du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra.

Du är legitimerad barnmorska, gärna med erfarenhet från både BB och förlossningsvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Anställningsfakta

Tillsvidareanställningar, dag/natt 100 %. Befattningarna är placerade i Gällivare. Tillträde enligt överenskommelse.
Landstinget tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen med din ansökan redan idag!


Vill du veta mer?

Kontakta enhetschef Reéne Vikström, reene.vikstrom@norrbotten.se
 


Fackliga företrädare

Kontakta Elisabeth Lindblad, Vårdförbundet, elisabeth.lindblad@vardforbundet.se Vårdförbundet Direkt 0771-420 420
 
 
 


Sista ansökningsdag är den: 2017-12-31
 
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Barnmorska, förlossning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDag/Natt TillsvidareanställningIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194234&DepartmentId=8956&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Driven ÖNH-specialist till Gällivare

OM OSS
_Vårdkuriren Bemanning AB_ är ett vårdbemanningsbolag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter. Vi värnar om att du känner dig trygg i din arbetsroll då du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren Bemanning har vi djup förståelse för vårdbranschen, och totalt har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.

OM TJÄNSTEN
För kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom ÖNH-sjukvård för ett kortare uppdrag i Gällivare. Tjänsten är heltid 100% och vi söker dig med god erfarenhet från branschen. Du kommer vara en del av en trevlig arbetsplats med positiva och duktiga kollegor som sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Arbetet på specialist-
mottagningen består av omväxlande och stimulerande arbetsuppgifter. Som person ser vi att du är initiativtagande och noggrann i ditt arbete. Den vi söker har en positiv inställning, god samarbetsförmåga men är inte heller främmande för att arbeta självständigt. Resa och boende ingår då du arbetar som konsult för oss.

KVALIFIKATIONER

* Legitimerad specialistläkare inom ÖNH-sjukvård

PERSONLIGA EGENSKAPER

* Självständig men även god samarbetsförmåga
* Positiv inställning och flexibel problemlösare
* Prestigelös och empatiskt lagd
* Förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med hög kvalitet

VI ERBJUDER

* Konkurrenskraftig lön och goda arbetsvillkor
* Resa och boende
* En trygg arbetsmiljö
* Flexibelt schema

ARBETSORT
Gällivare

OMFATTNING
Snarast, heltid, tillsvidare.

SISTA ANSÖKNINGSDAG
Snarast

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer informasjon
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 42997
Webbplats: https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=42997&path=ams
Epostadress:
Övrigt: Vi tar inte emot ansökan via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Vårdkuriren Bemanning AB
Gällivare
16867  Gällivare Sverige
Hemsida: www.vardkuriren.se
  
Platsannons

Pedagog till Yrkessvenskan

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Som Hermods Undervisande Pedagog för Yrkessvenska är du en viktig resurs för vidareutveckling av deltagare inom olika yrkeskategorier. Främsta målgruppen är arbetssökande som är nyanlända till Sverige eller utrikes födda som bott i landet en längre tid och har svaga kunskaper i svenska. Det kan bli aktuellt att undervisa och följa upp deltagaren utanför skolan – på en arbetsplats eller hos en annan utbildningsanordnare.

Målet med insatsen är att deltagarna efter genomförd insats ska ha fått yrkesanpassade språkkunskaper inom sitt yrkesområde för att självständigt kunna fullfölja en arbetsmarknadsutbildning alternativt praktik/anställning.

I rollen ingår bl.a

• Att undervisa deltagare inom olika aktuella yrkesområde.
• Att på ett kreativ och pedagogiskt sätt öka integrationen mellan arbetsgivare & deltagare.
• Att ha ett nära samarbete med kollegor som kompletterar din kompetens i undervisningen.
• Att lägga fokus på deltagarnas språkliga utveckling genom möte, nätverk och kunskap.
• Att se individens egna behov och mål för att lättare komma ut på arbetsmarknaden.


Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta kreativt och glädjefyllt med integrationsfrågor. Vi ser att du har god erfarenhet av målgruppen och förstår vad behoven är.

Som undervisande pedagog behöver du uppfylla minst ett av följande krav:

Alternativ 1

• Relevant yrkesutbildning inom något av branschområdena service/handel, restaurang, vård/omsorg, skola, industri/bygg, transport/lager eller IT/teknik, Service och handel.


• 2 års yrkesundervisning för språksvaga inom ett yrkesspecifikt område.


Alternativ 2

• 60 hp i Pedagogisk utbildning.
• 2 års erfarenhet av svenskundervisning för språksvaga eller utrikes födda


Alternativ 3

• 30 hp i Svenska som andraspråk


Vi erbjuder dig

Vårt mål är att alla hittar sina styrkor i sin yrkesroll och att ständigt utmanas för att utvecklas vidare och nå sin fulla potential. Som ett av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora. Bli en del av vårt samhällsbyggande där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med vilja till utveckling och prestigelöshet!

Anställningsform

Tjänsten är visstidsanställning. Omfattning: del- eller heltid. Placering beroende på behov. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/Utbildningsföretagen och Unionen/SI. Start 4 dec 2017.

Varmt Välkommen med din Ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökan via e-post utan sök tjänsten via länken nedan.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Katarina Lindkvist-Ohlsson på katarina.lindkvist-ohlsson@hermods.se 08-578 592 69.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://hermods.workbuster.se/?aguid=838C1BB12E5249F483B0C5E6F43AF1D6&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Luntmakargatan 34
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
  
Platsannons

Utvecklingsingenjörer - Gruva

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.


Om tjänsten

LKAB har startat resan för framtidens gruvsystem i våra underjordgruvor i Kiruna och Malmberget. Vi står inför många spännande utmaningar, att behålla säkerheten och lönsamheten när vi bryter malm mot djupet, utveckla morgondagens fossilfria och energismarta gruvsystem. Vi söker dig som är intresserad att ta del i denna resa och utveckla morgondagens gruva. Du brinner för teknisk utveckling, innovation och forskning inom; gruvdesign, brytningsmetoder, bergmekanik och gruvseismologi. Men vi söker även dig som vill jobba med automation samt maskin- och transportsystem för underjordstillämpningar.


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som kan identifiera, analysera och ta fram och utvärdera nya lösningar. Du kommer att arbeta i tvärtekniska team och gärna fungera som delprojektledare/projektledare. Du har en civilingenjörsexamen eller doktorsexamen i brytningsteknik, bergmekanik, gruvseismologi eller inom automation och maskinsystem. Industriell erfarenhet är en merit. Tjänsterna är placerade i Malmberget eller Kiruna, orter med fantastiska möjligheter till fiske, jakt, skidåkning, fjällvandringar m.m. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.


Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.


Övrig information

Om du vill söka tjänsten, sänd din ansökan till vår mailadress: recruitment@lkab.com med rubriken "Application: Engineer in Mining". Urval och intervjuer startar omgående så sänd din ansökan så fort som möjligt! Om du har frågor kontakta Lars Malmgren, avdelningschef Gruvteknik. lars.malmgren@lkab.com för vidare information.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Utvecklingsingenjör, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningslänk https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=4340&nPostingId=2099
Arbetsplats: 
Adress: LKAB

98186  KIRUNA 
Hemsida: http://www.lkab.com
  
Platsannons

Civilingenjör Bergmekanik

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.


Om tjänsten

LKAB har startat resan för framtidens gruvsystem i våra underjordgruvor i Kiruna och Malmberget. Vi står inför många spännande utmaningar, att behålla säkerheten och lönsamheten när vi bryter malm mot djupet, utveckla morgondagens fossilfria och energismarta gruvsystem. Vi söker dig som är intresserad att ta del i denna resa och utveckla morgondagens gruva. Du brinner för teknisk utveckling, innovation och forskning inom; gruvdesign, brytningsmetoder, bergmekanik och gruvseismologi. Men vi söker även dig som vill jobba med automation samt maskin- och transportsystem för underjordstillämpningar.


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som kan identifiera, analysera och ta fram och utvärdera nya lösningar. Du kommer att arbeta i tvärtekniska team och gärna fungera som delprojektledare/projektledare. Du har en civilingenjörsexamen eller doktorsexamen i brytningsteknik, bergmekanik, gruvseismologi eller inom automation och maskinsystem. Industriell erfarenhet är en merit. Tjänsterna är placerade i Malmberget eller Kiruna, orter med fantastiska möjligheter till fiske, jakt, skidåkning, fjällvandringar m.m. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.


Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.


Övrig information

Om du vill söka tjänsten, sänd din ansökan till vår mailadress: recruitment@lkab.com med rubriken "Application: Engineer in Mining". Urval och intervjuer startar omgående så sänd din ansökan så fort som möjligt! Om du har frågor kontakta Lars Malmgren, avdelningschef Gruvteknik. lars.malmgren@lkab.com för vidare information.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Civilingenjör, produktion, gruv, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningslänk https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PIJFK026203F3VBQB7VQW8NHQ&nPostingTargetId=4330&nPostingId=2099
Arbetsplats: 
Adress: LKAB

98186  KIRUNA 
Hemsida: http://www.lkab.com
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  
Platsannons

Chefsbergmekaniker

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Du kommer ha övergripande ansvar för gruvans bergmekaniska arbete och leda en arbetsplats vars huvudsakliga uppdrag består av att säkerställa person-, anläggnings- och produktionssäkerhet för gruvan i Malmberget. Arbetsplatsen består av åtta bergmekaniker som bland annat upprättar förstärkningsplaner, gör besiktningar i fält samt arbetar med drift och övervakning av gruvans seismiksystem. Arbetsplatsen ingår i avdelningen/sektionen för gruvplanering men arbetar också nära övriga sektioner inom gruvan samt LKAB:s forskning och utveckling.
Vi arbetar med att utveckla gruvplaneringen med nya verktyg och processer. Där kommer du att spela en nyckelroll i de delar som rör bergsäkerhet.


Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör eller motsvarande, med utbildning mot berg- och anläggningsteknik. Du har erfarenhet från arbetsledande positioner inom teknikområdet. Högre studier samt praktiskt tillämpat arbete inom gruvdrift är meriterande.
Arbetet kräver att du kan ta stort ansvar, har god samarbetsförmåga samt en vilja att leda och utveckla andra.


Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervjuer kan kommer att ske löpande under tiden för annonsering. Vid frågor kontakta sektionschef Magnus Abrahamsson 0970-76140
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Civilingenjör, produktion, gruv, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LKAB
Box 501
98381  MALMBERGET 
Hemsida: http://www.lkab.com
  
Platsannons

Distriktssköterskor/Sjuksköterskor

En arktisk småstad i världsklass.
Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser.
Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Verksamhetsbeskrivning
Hälso- och sjukvården är organiserad i gemensam Avdelning för Hemsjukvård (fd Rehab- och sjukvårdenhet) som ansvarar för insatser utförda av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster i såväl ordinärt som särskilt boende.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska/distriktssköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser i ordinärt boende.
I uppdraget ingår att samordna god vård och omsorg, där du är en del i teamarbetet runt den enskilde och dennes anhöriga. I uppdraget ingår även handledning i arbetsteamet.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning såsom distriktssköterska är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att kunna se helhetsperspektivet. Att arbeta självständigt och att kunna samarbeta med övrig personal inom arbetsteamet och intresse att utveckla verksamheten ser vi som viktigt. B körkort erfordras.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidare 100 %, dag-, kväll- och helgtjänstgöring.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Ansökan
Vi tar endast emot ansökan via: www.hrsupporten.se/gellivare.php
Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning tillämpas. Löneanspråk anges.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: S 282/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/gellivare.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gällivare kommun
Tingshusgatan 8-10
98281  GÄLLIVARE Sverige
Hemsida: www.gellivare.se
  
Platsannons

Maskinkonstruktör

Inom Technology arbetar vi med industriprojekt i branscher som gruvnäringen, papper och massa, samt stål- och verkstadsindustrin, uppdrag som tillsammans med våra kunder tar oss ut i världen. Vi erbjuder dessutom kvalificerade tjänster inom energi-, infrastruktursektorn, livs- och läkemedelsindustrin samt fordon och offshore.

Hos oss träffar du tekniker och ingenjörer som jobbar med tekniska lösningar och system som effektiviserar, automatiserar och utvecklar industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system.

I Rejlers är det både spännande och utvecklande att jobba. Där fylls din arbetsdag av teknik och affärer i en kreativ miljö. Möten med kunder och medarbetare ger dig stimulans för fortsatt utveckling.

Vi erbjuder Vi satsar stort och vill förstärka vår organisation i Gällivare.

Vill du jobba i en stimulerande miljö samt utveckla området Technology kan du vara den vi söker! Kundernas förtroende för vårt sätt att genomföra uppdrag skapar förutsättningar för nyanställningar av -ingenjörer.

Våra uppdrag kan omfatta utredningar, förstudier, kalkyler, projektering, projektledning, konstruktion samt kontroll och besiktning. Våra kunder finns främst inom gruv, process- produktions- och stål/verkstadsindustrierna i regionen.

Placeringsort Gällivare.

Vi söker Konstruktörer, projektledare, uppdragsledare, handläggare.

Du är utbildad ingenjör (civil/högskoleingenjör) eller har förvärvat motsvarande kompetens genom yrkes/arbetslivserfarenhet med inriktning konstruktion. Du har några års erfarenhet av CAD-verktyg som Inventor eller motsvarande. Tidigare anställning som konsult är meriterande. Samarbetsvilja och förmåga att skapa goda relationer till både kollegor och kunder är värdefulla personliga egenskaper. Rätt attityd, engagemang och att du kan driva egna projekt är något vi värdesätter.


Människan i fokus

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt. Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord pålitlig, framgångsrik, personlig och hälsosam!

Välkommen med din ansökan!


Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss!

Designing your future. Today.
Publiceraddatum: 2017-09-14
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.rejlers.se/Karriar/Lediga-jobb/Lediga-jobb-pa-rejlers/?rmpage=job&rmjob=1121
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rejlers Sverige AB
Vuoskonjärvivägen 13
98238  Gällivare Sverige
Hemsida: http://www.rejlers.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor

Arbetsplats: Medicinrehabkliniken
Referensnummer: 194051


Om arbetsplatsen
Gällivare Sjukhus är ett länssjukhus där medicinrehabkliniken har 60 vårdplatser. Här vårdar vi patienter med ortopediska, allmänkirurgiska, urologiska, internmedicinska åkommor. Här finns även palliativa slutenvårdsplatser och vårdplatser för stroke och akutgeriatrik.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och det dagliga arbetet ser olika ut beroende på vilken avdelning Du arbetar på. Gemensamt för alla avdelningar är att patienten står i fokus och flera olika yrkesgrupper arbetar tillsammans för patienten.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har en positiv inställning till ditt yrke. Du behöver vara flexibel och initiativtagande för att kunna möta de behov som uppstår. Att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga är en förutsättning för att uppnå bästa resultat för våra patienter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning på heltid. Vi erbjuder olika typer av tjänstgöring, det innebär dag/kväll/helg och/eller natt. Region Norrbotten kan fr o m 1/9 erbjuda förmånliga arbetstidsmodeller.
Vi använder Time-Care som verktyg för schemaläggning som möjliggör ett individuellt schema. Tillträde enligt överenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt överenskommelse.
 


Vill du veta mer?

Lillemor Johansson, Enhetschef avd. 6/Kirurgi, urologi och ortopedi, 0970-195 73
lillemor.m.johansson@norrbotten.se
 
Marie Wallbing, Enhetschef avd. 6/Internmedicin och palliativ vård, 0970-194 30
marie.wallbing@norrbotten.se
 
Ulf Söderberg, Enhetschef avd. 5MR/Stroke och akutgeriatrik, 0970-195 71
ulf.soderberg@norrbotten.se
 
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Fackliga företrädare
Vårdförbundet, Lena Norén, 0970-191 97, lena.noren@vardforbundet.se
Sista ansökningsdag är den: 2018-01-31
Publiceraddatum: 2017-09-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDag/kväll/helg och/eller natt. TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 194051
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=194051&DepartmentId=21019&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Norrbotten
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal