Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:28

Lediga jobb i Forshaga kommun (1763), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 471
Täthet32,95Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area397,29Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land348,16Landareal (km²)
Sjö49,13Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt med de finaste film­ och sporträttigheterna.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016?!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1203

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1954%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Lönekonsult

Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag!

Personalkontoret har nio medarbetare inom både löneadministration och HR. Personalkontoret är en stödfunktion till vår organisation i frågor som rör personal och lönefrågor. Vi ansvarar bland annat för att kommunen har en bra personal- och lönepolitik, en god arbetsmiljö och ett aktivt jämställdhetsarbete. Vi vill både vara, och i övrigt arbeta för en arbetsplats där man trivs och kan utvecklas.Är du serviceinriktad, noggrann och känner ett stort engagemang för lönefrågor? Nu söker vi en ny kollega till lönegruppen.

Arbetsuppgifter
Som en av våra lönekonsulter arbetar du både konsultativt och praktiskt med frågor som rör lön och anställningsvillkor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Löneadministration
- Vara ett stöd till medarbetare och chefer i frågor som rör lön och anställning
- Registrering av underlag
- Kontroller
- Genomföra kortare utbildningsinsatser
- Utfärdande av intyg

Varje månad hanterar vi cirka 1500 löner och ersättningar för anställda, förtroendevalda och uppdragstagare inom Forshaga kommun.

Kvalifikationer
Du har en positiv inställning och ett gott bemötande. Utifrån ett gemensamt synsätt arbetar du självständigt och har förmåga att anpassa information till mottagare och situation. Du kommer stundtals att arbeta i ett högt tempo med arbetsuppgifter som har en tydlig deadline. Vi söker därför en noggrann, stresstålig, strukturerad och ansvarstagande person som har god samarbetsförmåga.

Den vi söker får gärna ha utbildning och/eller erfarenhet inom området löneadministration, men det är lika viktigt för oss att vi hittar rätt person. Det är positivt om du har kunskap om de lagar och avtal som styr arbetstagares villkor. Erfarenhet från lönearbete i kommunal verksamhet (ev landsting) är meriterande. Vi använder personalsystemet PersonecP och kunskap inom detta system värderas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Juli eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön, Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2017/53
Webbplats: https://forshaga.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150981/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Personalkontoret
Box 93
66722  Forshaga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till Forshaga

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

 Är du lyhörd och tycker om att jobba med andra människor? Då kanske du är vår nästa personliga assistent!

 

Om tjänsten:

Nu söker vi förstärkning till en av våra assistentgrupper i Deje! Vår kund är en yngre kvinna med autism, utvecklingsstörning samt epilepsi. Arbetspassen kommer att variera mellan dag, kväll, natt och helg och är förlagda i kvinnans hem. Den mesta tiden är ni två personer som jobbar samtidigt. Som personlig assistent här kommer du att lära dig att tolka så hon kan kommunicera och aktivera sig. Du kommer också vara behjälplig vid vardagliga ting såsom matlagning, tvätt och städ, hygiensituationer, medicinering och andra dagliga aktiviteter. 

 

Vi söker dig som:


• Gärna har erfarenhet från en liknande roll
• Har B-körkort

Vi tror att du som söker tjänsten är en trygg och stabil person, handlingskraftig och initiativtagande utan att för den delen ta överhanden. Vi vill att du ska vara lyhörd för när det är läge att träda fram/ta ett steg tillbaka. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är önskvärt men inget krav. Störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder:

Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

 

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker två personer som vill gå på schema. En på 60% samt en på ett vikariat på ca 40%. Utöver det söker vi en sommarvikarier som vill jobba mycket! Varierande dag, kväll, vardag och helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9812%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Lagergrens gata 2
65226  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Distriktssköterska, vårdcentralen Forshaga

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver förstärka vårt arbetslag med en distriktssköterska. Vi är arbetar i välfungerande team bestående av distriktssköterskor, distriktsläkare och undersköterskor tillsammans med övriga yrkesgrupper. Forshaga är en akademisk vårdcentral. Här sammanförs utbildning till studenter och personal med patientnära forskning och utveckling för att möta framtidens personcentrerade vård.
Normalt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterskor i primärvård, så som allsidigt och självständigt mottagningsarbete, telefonrådgivning och utvecklingsarbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska, gärna påbyggnadsutbildning inom demens-, diabetes- eller astma/kol eller har erfarenhet för arbete med dessa patientgrupper. Stor vikt läggs på personliga egenskaper, för oss är det viktigt att du är positiv och har ett trevligt bemötande mot våra patienter och dina kollegor. Vi ser gärna att du aktivt deltar i verksamhetens utvecklingsarbete.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Dnr CSK/172036
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=91f80269-9ce3-4080-995c-7b7f90d16f35&TK=41a86752-43b0-4cb6-a598-9482a5fe2b08
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Forshaga
Europavägen 4
66730  Forshaga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Musiklärare

I Forshaga kommun bor drygt 11 000 personer. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Vi har ett attraktivt läge längs Klarälven med närhet till både stad och landsbygd, goda bussförbindelser och nära till flygplats. Näringslivet präglas av småföretagsamhet, här finns ett stort föreningsliv och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Vår vision, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Tillsammans med de kommunala bolagen är vi drygt 900 anställda som är till för våra invånare. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag! www.forshaga.se

Som barnkommun vill vi att alla barn och ungdomar ska ha en god miljö för lärande där de känner sig trygga och ges möjlighet att nå goda resultat.Beskrivning
Dejeskolan är en skola som arbetar för mångfald, allas lika värde och allas förutsättningar att lyckas.

Vi har elever från förskoleklass till årskurs 9 inklusive särskola och förberedelseklass.

Vår verksamhet lägger grunden till elevens livslånga lärande. Alla elever ska nå så goda resultat som möjligt. Varje barn/elev utvecklas utifrån sina förutsättningar och uppnår goda kunskaper och en förmåga att samverka med och känna empati för andra. Vi ska ge alla elever en bra start i det livslånga lärandet och därmed skapa grunden till ett meningsfullt, harmoniskt och utvecklande liv i ett ständigt föränderligt och demokratiskt samhälle.

Arbetsuppgifter
Vi söker en lärare med behörighet i musik. Arbetsuppgifterna innebär undervisning och planering i ämnet. 

Kvalifikationer
Legitimerad lärare i musik med inriktning 4-9.  Vi söker en lärare som kan arbeta självständigt och som har den erfarenhet och kunskap som krävs för att ansvara för undervisning och bedömning. Du har vanan att lägga upp ditt arbete så att varje elev vet vad som förväntas av dem för att nå så längt som möjligt inom ämnet. Goda relationer med elever, kolleger och vårdnadshavare är något som vi värdesätter och därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor
Tillsvidaresanställning på 100%. 

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-08-10 tillsvidareanställningFast lön, vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 2017/51
Webbplats: https://forshaga.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149398/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, Skolområde Ullerud
Box 93
66722  Forshaga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Utredare - sommarvikarie

I arbetsuppgifterna ingår delaktighet i utredningsarbetet över sommaren 2017. Du kommer att vara utredare till flera ungdomar. Det innebär att du utför utredningsarbetet, utredande samtal, kontakt med socialtjänst och föräldrar i nära samarbete med biträdande föreståndare. Dokumentation och journalföring är en viktig del av arbetet.

För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med tålamod och förmåga att skapa relationer. Du ska kunna hantera stressfyllda situationer och vara flexibel. Som person är du trygg, lösningsfokuserad och har en god social kompetens då du kommer att ingå i ett team.

Vi söker dig som:
• Kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Tjänsten kräver mycket god dokumentationsförmåga.
• Har förmågan att förstå och analysera sociala processer och problem.
• Har ett arbetssätt som präglas av engagemang och drivkraft.
• Har förmåga att ta eget ansvar och arbeta strukturerat.
• Har lätt för att hantera när förutsättningar och planering ändras i arbetet.

Vi söker dig som är (eller utbildar dig till) socionom, socialpedagog, beteendevetare eller annan likvärdig utbildning. Pågående eller avslutad utbildning är ett krav, arbetslivserfarenhet inom socialt utredningsarbete ses som meriterande.

Mölnbacka Ungdomshem startade 1993 och består av Herrgården som är vår akut- och utredningsavdelning där vi har sex platser och Solbacken som är vår behandlingsavdelning där vi har åtta platser. Ungdomshemmet ligger i en naturskön miljö ungefär sju kilometer nordost om Deje och ungefär fyra mil norr om Karlstad.

Målgruppen är både flickor och pojkar i åldern 13 till 20 år. Placering sker jämlikt SoL och LVU.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidDagtid, måndag-fredag kl. 08.00-16.30, under veckorna 26-33 (26/6-18/8).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@molnbackaungdomshem.se
Övrigt: Rekrytering kommer att ske fortlöpande. Märk din ansökan med den tjänst du söker.
Arbetsplats: 
Adress: MÖLNBACKA UNGDOMSHEM AKTIEBOLAG
MÖLNBACKA HERRGÅRD
66992  DEJE Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Forshaga med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  

Platsannons

Enhetschef LSS

I Forshaga kommun bor drygt 11 000 personer. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Vi har ett attraktivt läge längs Klarälven med närhet till både stad och landsbygd, goda bussförbindelser och nära till flygplats. Näringslivet präglas av småföretagsamhet, här finns ett stort föreningsliv och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Vår vision, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Tillsammans med de kommunala bolagen är vi drygt 900 anställda som är till för våra invånare. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag! www.forshaga.se

Kommunens insatser inom verksamhetsområdet vård och omsorg har som mål att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag. Det handlar bland annat om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand.Då en av våra enhetschefer nu går vidare till annat arbete söker vi en enhetschef till LSS/personligassistansenheten.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef har du personal och budgetansvar för din verksamhet samt arbetsmiljöansvar. Du ansvarar också för kvalitets- och utvecklingsarbetet. Du är direkt underställd verksamhetschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp tillsammans med 8 andra enhetschefer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan jämförbar utbildning/erfarenhet. Kunskaper och erfarenhet inom LSS -området är ett krav.

Dokumenterad erfarenhet av att arbeta i arbetsledande funktion är ett krav. Har du tidigare arbetat inom politiskt styrd organisation i kommunal verksamhet är det en fördel. Genomförd chefs-/ledarutbildning är meriterande. Det är också meriterande om du har arbetat med schemaläggning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Villkor
Tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön, vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/52
Webbplats: https://forshaga.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149539/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Forshaga kommun, Vård o Omsorg
Box 93
66722  Forshaga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Snickare sökes

Vi expanderar och därför söker vi 2-3 st snickare för uppdrag i Värmland. WBSE är verksamt i Värmland och angränsande län. Vi är idag ett litet byggföretag med stor kompetens och bra samarbetspartners. Våra kunder är både företag och privatpersoner.

Dina arbetsuppgifter:
Som snickare hos oss behöver du kunna utföra nybyggnation, ombyggnation, renoveringar och tillbyggnation av lokaler, kontor, lägenheter, villor.

Du som söker bör ha:
- minst 3 års erfarenhet som snickare.
- arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.

Utbildning/Erfarenhet:
Då arbetet innefattar mycket kundkontakt måste du behärska svenska i tal och skrift. Du måste även kunna läsa arbetsritningar. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har inga problem att jobba i högt tempo och levererar ett gott arbete med yrkesstolthet bakom dig.

Som person är du:
- positiv, lojal, kreativ, engagerad och ambitiös.
- kvalitetsmedveten och lösningsorienterad.

Vi tar för givet att du som söker är en duktig snickare. Då branschen är mansdominerad ser vi gärna kvinnliga sökanden. Ett plus är att behärska fler områden, t ex att du i grunden är snickare men även kan sätta kakel/klinkers eller måla.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare, utan yrkesbevis
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/HeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: henrik@wbse.se
Övrigt: Vi tar endast emot ansökan via e-post. Skicka ditt CV till henrik@wbse.se.
Arbetsplats: 
Adress: Wermland Bygg, Svets & Entreprenad AB
Lovägen 20
66932  DEJE 
Hemsida: www.wbse.se
  

Platsannons

Svarvare för maskinbearbetning i både manuell och styrd maskin

Du kommer jobba med sedvanliga uppgifter för en svarvare, såsom maskinbearbetning i både manuell och styrd maskin. Viktigt är att vara noggrann och att ge kunden god service och kunna upprätthålla goda kundkontakter. Du kommer att jobba mycket självständigt men också i projekt i grupp.

Är du självgående, initiativrik och tycker om att jobba självständigt såväl som i grupp? Tycker du att det är viktigt att vara noggrann, och att ge kunden god service? Har du lätt för att läsa ritningar och vill jobba på ett företag som är verksamma inom industriunderhåll, renovering, tillverkning och försäljning av industriutrustning? Då kanske vi är något för dig. Just nu söker vi efter en erfaren svarvare till vår bearbetningsverkstad. Har du erfarenhet av annan maskinbearbetning och svetsning är det meriterande.

Utbildning med inriktning maskinbearbetning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet är ett krav.

Montagetjänst Bodin & Co AB är ett familjeägt företag beläget på en ö i Klarälven i Forshaga. Företaget grundades år 1950 och har sedan dess främst jobbat åt pappersindustrin både inom och utom landet, och vi erbjuder ett brett område av tjänster inom konstruktion och tillverkning, maskinflytt, nymontage, underhållsarbeten samt säljer begagnad utrustning.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Svarvare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten kommer att tillsättas under våren 2017 och provanställning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.bodin@montagetjanst.se
Övrigt: Ditt CV och din ansökan/ditt personliga brev önskar vi få skickade till mailadressen per.bodin@montagetjanst.se så snart som möjligt - dock senast 15:e maj - då anställningar kommer att ske löpande. Eventuella frågor gällande tjänsten skickas också till per.bodin@montagetjanst.se, och vi kommer försöka besvara dem så fort vi kan.
Arbetsplats: 
Adress: MONTAGETJÄNST BODIN & CO. AKTIEBOLAG
Industrileden 4
66732  FORSHAGA Sverige
Hemsida: http://www.montagetjanst.se
  

Platsannons

Vi söker en erfaren verkstadschef

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för vår bearbetnings-, svets- och montageverkstad, där du aktivt tar del i och utvecklar den dagliga verksamheten, och engagerar och leder verkstadens medarbetare framåt, samt säkerställer kompetensutveckling och en bra personal- och arbetsmiljö. Utöver detta kommer du att ha daglig kontakt med såväl kunder som leverantörer och verka för att upprätthålla och skapa goda relationer samt att tillsammans med dina kollegor skriva offerter med uppföljande projektering.

Tjänsten är bred, varierande och stundtals händelserik, och du erbjuds en arbetsplats där det är högt i tak och god laganda.


Vi önskar att du har några års erfarenhet som ledare och av liknande verksamhet. Du har gymnasiekompetens av industriell karaktär och erfarenhet av svetsteknik och mekanisk bearbetning. Meriterande är om du har goda datorkunskaper, erfarenhet av affärssystem Pyramid, grundläggande kännedom om processpumpar, säljerfarenhet samt C-körkort.


Montagetjänst Bodin & Co AB är ett familjeägt företag beläget på en ö i Klarälven i Forshaga. Företaget grundades år 1950 och har sedan dess främst jobbat åt pappersindustrin både inom och utom landet, och vi erbjuder ett brett område av tjänster inom konstruktion och tillverkning, maskinflytt, nymontage, underhållsarbeten samt säljer begagnad utrustning.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Verkstadschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Verkstadschef
Webbplats:
Epostadress: per.bodin@montagetjanst.se
Övrigt: Intervjuer och kontakt med sökanden sker fortlöpande, så skicka in ditt CV och ditt personliga brev till per.bodin@montagetjanst.se så snart som möjligt!
Arbetsplats: 
Adress: MONTAGETJÄNST BODIN & CO. AKTIEBOLAG
Industrileden 4
66732  FORSHAGA Sverige
Hemsida: http://www.montagetjanst.se
  
Platsannons

CCiTopp Städservice söker medarbetare!

Vi erbjuder hushållsnära tjänster så som hemstädning, flyttstädning och fönsterputs.
Vi utför även städning för företag samt föreningar.
Är du vår nya medarbetare?
Vi söker dig som förstår din otroliga betydelse i att hjälpa människor i vardagen. Du vill lära dig personlig service och städning med det lilla extra och av hög kvalitet. Varje kund är viktig för oss, vilket innebär att dina möten med företagets kunder är betydelsefulla. Du är vårt ansikte utåt och ansvarar för ett fast antal kunder. Det är viktigt att du kan vara flexibel, hanterar stress och ser lösningar och möjligheter. Att städa är som ett träningspass och därmed behöver du tycka om att utveckla fysisk uthållighet. Noggrannhet och servicekänsla är A och O. Vi arbetar främst i team ute hos kund, men ensamarbete kan förekomma. Vi ser gärna att du som söker, önskar ett samarbete för framtiden då vi tror på långvarigt lagarbete.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du kommer att ingå i ett härligt team med hjärtan på rätt ställe och med ett familjägt företag som anser att medarbete tillsammans med en nöjd kund, är den viktigaste tillgången. Vi har kollektivavtal (Hemservice-Kommunal). Du är med och ger fler människor chansen till avlastning i vardagen. Vi internutbildar varvat med teori och praktik. Hos oss får du möjligheten att se ditt arbetes resultat direkt på plats.

CCiTopp Städservice är ett familjeägt företag som startades 2011. Vår verksamhet utgår från Forshaga Kommun och utför arbeten framförallt i Forshaga, Deje, Munkfors, Hagfors, Ransäter, Kil, Karlstad, Hammarö, Sunne m.fl. Vi erbjuder hushållsnära tjänster så som hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. Vi utför även städning för företag samt föreningar. 80 % av våra kunder är rekommenderade av andra kunder. För oss är det otroligt viktigt med nöjda kunder, otroligt hög kvalitet och professionellt kundbemötande. Vår städning och kundservice är en helhetsupplevelse, vilket innebär att vi arbetar med det inställningen ”alltid det lilla extra”.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidStart snarast Kollektivavtal (Hemservice) 40%-60%Lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: Medarbetare CCiTopp
Webbplats: http://www.ccitopp.se/lediga-jobb/
Epostadress:
Övrigt: Minst 1 referens bör vara med vid ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: CCITOPP STÄDSERVICE
Industrileden 5A
66732  Forshaga Sverige
Hemsida: http://www.ccitopp.se
  

Platsannons

Lärare i hund- och djurämnen, naturkunskap och biologi

Vi söker dig som trivs i ett dynamiskt och utvecklande arbete med ungdomar.
Du kommer att arbeta på Hundsportgymnasiet och vara lärare inom kurserna:
- Naturkunskap
- Sällskapsdjur
- Djurens specialisering (inriktning hund)
- Djurhållning
- Djurens biologi

Vid behov och utifrån sökandens kompetens kan tjänsten, och kurserna som ingår, delvis komponeras annorlunda.

Förutom undervisning ingår även arbete av praktisk karaktär runt utbildningen. Det kan handla om att delta vid mässor, jobba med tävlingar samt hjälpa till med den dagliga skötseln av vårt hundstall. På skolan jobbar vi även med ett coachsystem för våra elever, och även detta ingår i tjänsten.

Du kommer att vara en del av det arbetslag som jobbar med Hundsportgymnasiet. Tillsammans jobbar ni med utveckling av utbildningen så att den hela tiden är anpassad mot branschens krav.


Du har en utbildning inom yrkesämnen (hund/djur) och/eller naturkunskap/biologiska ämnen.
Du är kunnig inom och intresserad av hundar och hundträning. Meriterande är om du har kunskap om eller har jobbat inom hundnäringen.
Pedagogisk utbildning och erfarenhet är mycket meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och du behöver vara kreativ, drivande och strukturerad. Du bör ha god samarbetsförmåga och se förändringsarbete som något spännande.

ForshagaAkademin är en fristående gymnasieskola med branschinriktade gymnasieutbildningar inom sport och fritidssektorn. På skolan har vi även en YH-utbildning inriktad mot fiske- och jaktguide. Skolans utbildningar är unika och välkända såväl nationellt som internationellt. Sedan vårterminen 2016 driver skolan även en Språkintroduktionsutbildning för nyanlända. För mer information om skolan se vår hemsida: www.forshagaakademin.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidAnställningen är i första hand ett vikariat för en tjänstledighet, men kan eventuellt komma att förlängas.Löneanspråk anges i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik.ernfridsson@forshagaakademin.se
Övrigt: Vi behandlar ansökningar samt kallar till intervjuer successivt under ansökningsperioden. Skicka gärna ansökan tidigare än utsatt sista-datum.
Arbetsplats: 
Adress: FORSHAGAAKADEMIN
INDUSTRILEDEN 5 B
66732  FORSHAGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i svenska/engelska/tyska

Vi söker dig som trivs i ett dynamiskt och utvecklande arbete med ungdomar. Du kommer att arbeta på ForshagaAkademin och vara lärare i språkämnen.
Svenska och engelska är de stora kurserna i tjänsten, kursen i tyska utgör en mindre del.
Förutom att undervisa ingår även ett coachskap för elever samt en del praktiska uppgifter kopplat till skolans utbildningar.
Som anställd på ForshagaAkademin ingår du i ett arbetslag där du är med utvecklar våra utbildningar så att de hela tiden är anpassade mot våra branschers krav.

Du har en lärarutbildning i språk.
Meriterande är om du har ett intresse för ett eller flera av skolans utbildningsområden hund, fiske, jakt, friluftsliv och sport.
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och du behöver vara kreativ, drivande och strukturerad. Du bör ha god samarbetsförmåga och se förändringsarbete som något spännande.

ForshagaAkademin är en fristående gymnasieskola med branschinriktade gymnasieutbildningar inom sport och fritidssektorn. På skolan har vi även en YH-utbildning inriktad mot fiske- och jaktguide. Skolans utbildningar är unika och välkända såväl nationellt som internationellt. Sedan vårterminen 2016 driver skolan även en Språkintroduktionsutbildning för nyanlända. För mer information om skolan se vår hemsida: www.forshagaakademin.se
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänsten är ett vikariat, med möjlighet till förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik.ernfridsson@forshagaakademin.se
Övrigt: Vi behandlar och kallar till intervjuer successivt under ansökningsperioden. Så skicka gärna ansökan innan utsatt sista-datum.
Arbetsplats: 
Adress: FORSHAGAAKADEMIN
INDUSTRILEDEN 5 B
66732  FORSHAGA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Husmor, semestervikariat

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som matlagning för ca 25 personer dagligen, planering och inköp.

Vi söker kokerska/husmor för semestervikariat. Du bör ha kock-/storköksutbildning och/eller erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter.

Mölnbacka Ungdomshem startade 1993 och består av två avdelningar. Herrgården är vår akut- och utredningsavdelning där vi har sex platser och Solbacken är vår behandlingsavdelning där vi har åtta platser. Ungdomshemmet ligger i en naturskön miljö ungefär sju kilometer nordost om Deje och ungefär fyra mil norr om Karlstad.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVikariat, dagtid (08.00-17.00) vardagar 10-28 juli (v. 28-30).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@molnbackaungdomshem.se
Övrigt: Ansökan sker via mail. Märk din ansökan med den tjänst/vikariat du söker.
Arbetsplats: 
Adress: MÖLNBACKA UNGDOMSHEM AKTIEBOLAG
MÖLNBACKA HERRGÅRD
66992  DEJE Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personliga assistent med teckenspråk

I Forshaga kommun bor drygt 11 000 personer. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Vi har ett attraktivt läge längs Klarälven med närhet till både stad och landsbygd, goda bussförbindelser och nära till flygplats. Näringslivet präglas av småföretagsamhet, här finns ett stort föreningsliv och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Vår vision, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Tillsammans med de kommunala bolagen är vi drygt 900 anställda som är till för våra invånare. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag! www.forshaga.se

Kommunens insatser inom verksamhetsområdet vård och omsorg har som mål att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag. Det handlar bland annat om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand.LSS söker personlig assistent med teckenspråk
Som personal hjälper du en eller flera personer med omfattande funktionsnedsättning att leva sitt liv så normalt som möjligt.

Arbetsuppgifter
Du ersätter ordinarie personal under sommaren och arbetar med sedvanliga arbetsuppgifter inom området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Du har lämplig vårdutbildning, erfarenhet och kan teckenspråk.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Visstidsanställning under ordinariepersonals sommarsemester.
Vänta inte med din ansökan då rekrytering sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 75-100%. Tillträde: Efter överenskommelse Visstidsanställning till 2017-08-13Timlön, vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/45
Webbplats: https://forshaga.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146751/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Forshaga kommun, Vård o Omsorg, LSS
Box 93
66722  Forshaga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterskor/vårdbiträden, semestervikarier

I Forshaga kommun bor drygt 11 000 personer. Du hittar oss strax norr om Karlstad, i Värmland. Vi har ett attraktivt läge längs Klarälven med närhet till både stad och landsbygd, goda bussförbindelser och nära till flygplats. Näringslivet präglas av småföretagsamhet, här finns ett stort föreningsliv och ett rikt kultur- och fritidsliv.

Vår vision, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer. Tillsammans med de kommunala bolagen är vi drygt 900 anställda som är till för våra invånare. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Vi sätter fokus på ett välkomnande förhållningssätt och att göra skillnad för våra invånare, varje dag! www.forshaga.se

Kommunens insatser inom verksamhetsområdet vård och omsorg har som mål att underlätta för den enskilde att få en väl fungerande vardag. Det handlar bland annat om att underlätta boendet och den dagliga livsföringen för personer som på grund av ålder, sjukdom eller funktionsnedsättning har svårt att klara sig på egen hand.Vi söker Undersköterskor/Vårdbiträden till  
- Äldreboende Lintjärn som är vårt omvårdnadsboende/demensboende i Forshaga och Ullerudsgården som är vår motsvarighet i Deje.

- Hemtjänsten i Forshaga och Deje.

Arbetsuppgifter
Omvårdnadsarbete och delegerad hemsjukvård och för övrig i ett hem förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och i grupp och ser till individens egna resurser samt arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt. Du arbetar på schema dvs. dag, kväll, och helg eller natt. Ange gärna önskemål vilket område du vill arbeta inom.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är intresserad och har erfarenhet av att arbeta med människor. Vi ser gärna att du har undersköterskekompetens eller motsvarande. Erfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor
Visstidsanställning under ordinarie personals sommarsemester. Omfattningen varierar från 80% eller efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!
Vi vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid 80%. Tillträde: Efter överenskommelse Visstidsanställning till 2017-08-13Timlön, vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/8
Webbplats: https://forshaga.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:133558/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Forshaga kommun, Vård o Omsorg, Äldreomsorgen
Box 93
66722  Forshaga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Forshaga

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal