Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:15

Lediga jobb i Flens kommun (0482), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd16 883
Täthet23,50Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area826,04Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land718,49Landareal (km²)
Sjö107,55Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Grisskötare

Verksamhetsbeskrivning

Åkerö Förvaltning AB bedriver sin verksamhet från Åkerö Säteri som är ett av Sörmlands äldsta herresäten och ligger på en ö i sjön Yngaren som ligger mellan Nyköping och Katrineholm. Förutom Åkerö Säteri ingår även Ottekil Gård i förvaltningen som ligger utanför Björkvik i Katrineholms kommun. I Åkerö Förvaltning bedrivs det produktion med 700 suggor integrerat, 700 ungnöt, 140 dikor, 5 500 kvm kycklingstallar, 830 hektar växtodling, 650 hektar skogsproduktion samt fastighetsförvaltning.
Vi söker nu grisskötare till svinproduktionen.
Svinproduktionen består av 700 suggor i en helintegrerad produktion på Ottekil Gård som ligger utanför Björkvik. Arbetsteamet i Åkerö Förvaltning består av ca 15 personer varav 6 medarbetare i svinproduktionen med en stark framtidstro. Vi söker efter personer med ett stort engagemang och driv där det viktigaste inte är bakgrund, ursprung eller erfarenhet utan vi vill ha någon med ett stort intresse för djur och en stor vilja att lära sig.
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Djurskötare, gris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är dagtid men scemalagt helgarbete var tredje vecka.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åkerö Förvaltning AB

64033  BETTNA 
Hemsida: http://www.akero-sateri.se
  

Platsannons

Säljare sökes i Flen

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Nytida söker timvikarie Alpnäs och Malma By Gruppboende

Yrkeskategori: Omsorgsassistent

Anställningsform:Timanställning

Löneform:Timlön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Ort:Hälleforsnäs/Malmköping Arbetsplats:Alpnäs och Malma By Gruppboende Sista ansökningsdag: 2018-01-18 Beskrivning av tjänstenFör enomsorgsassistent utgår arbetet från våra boendes individuella behov och önskemål. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Allakunder har en personlig pedagogik som bidrar till ett meningsfullt, roligt, utvecklande och självständigt liv.
Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaperVi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet inom vård och omsorg. Du har god kännedom om omvårdnad och pedagogiskt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap av arbeta med personer med autism/förvärvad hjärnskada samt attarbeta lågaffektivt vid problemskapande beteende. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk och har en personlig mognad. Duhar ettäkta intresse av att stötta människor med funktionshinder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. För dokumentation och planering använder vi anpassade datasystem därför bör du ha god datavana. Du måste kunna kommunicera i det svenska språket i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att förmedla grundtrygghet. B-körkort är meriterande. . Beskrivning av verksamhetenBoendet vänder sig till vuxna med utvecklingsstörning, autism och/eller förvärvad hjärnskada. Vi erbjuder 6 lägenheter i Hälleforsnäs och Malmköping. I boendet finns gemensamt kök och vardagsrum för samvaro och gemensamma måltider för de som önskar. De som borpå Alpnäs och Malma Byska känna trygghet och trivsel i en stimulerande och utvecklande miljö. Genom engagemang och delaktighet möter vi den enskildes behov, och förutsättningar skapas för självständighet i vardagen.
Utdrag ur misstanke och belastningsregistret efterfrågas vid eventuell anställning Kontaktperson:
Namn:Susanne Åhlin
Befattning:Gruppchef
Telefon: 070-166 56 14
E-post:susanne.ahlin@nytida.se Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på ca 375 enheter runt om i landet. Våra 7000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se)
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TimvikarieLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: https://team.nytida.se/jobs/69877-nytida-soker-timvikarie-alpnas-och-malma-by-gruppboende?promotion=27727-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Södermanlands län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Timvikarie Alpnäs och Malma By gruppboende

Yrkeskategori: Omsorgsassistent

Anställningsform:Timanställning
Tjänstgöringsgrad:

Löneform:Timlön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Ort:Hälleforsnäs/Malmköping

Arbetsplats:Alpnäs och Malma By Gruppboende

Sista ansökningsdag: 2018-01-12

Beskrivning av tjänsten

För enomsorgsassistent utgår arbetet från våra boendes individuella behov och önskemål. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Allakunder har en personlig pedagogik som bidrar till ett meningsfullt, roligt, utvecklande och självständigt liv.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom vård och omsorg. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har en positiv inställning, fokuserar på möjligheter och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Du har god kännedom om omvårdnad och pedagogiskt arbete. För dokumentation och planering använder personal anpassade datasystem därför bör du ha god datavana. Du måste kunna kommunicera i det svenska språket i både tal och skrift.

Kunskap och erfarenhet av autism, utvecklingsstörningoch förvärvad hjärnskadaär meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att förmedla grundtrygghet. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk, flexibel och har personlig mognad.

Beskrivning av verksamheten

Boendet vänder sig till vuxna med utvecklingsstörning, autism/ eller förvärvad hjärnskada. Vi erbjuder 6 lägenheter i Hälleforsnäs och Malmköping. I boendet finns gemensamt kök och vardagsrum för samvaro och gemensamma måltider för de som önskar. De som borpå Alpnäs och Malma Byska känna trygghet och trivsel i en stimulerande och utvecklande miljö. Genom engagemang och delaktighet möter vi den enskildes behov, och förutsättningar skapas för självständighet i vardagen.

Kriterier för dig som söker tjänsten
- Erfarenhet av arbete inom omsorg - Önskvärt att ha tbildning inom området - Erfarenhet av pedagogiskt arbete - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet - B körkort är önskvärt

Meriterande kunskaper
Erfarenhet att arbeta med personer med autism/förvärvad hjärnskada. Erfarenhet att jobba lågaffektivt vid problemskapande beteende

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till e-post:susanne.ahlin@nytida.se

Märk ansökan:Timvikarie Alpnäs eller Malma By

Utdrag ur misstanke och belastningsregistret efterfrågas vid eventuell anställning

Kontaktperson:
Namn:Susanne Åhlin
Befattning:Gruppchef
Telefon: 070-166 56 14
E-post:susanne.ahlin@nytida.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på ca 375 enheter runt om i landet. Våra 7000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se/)
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TimanställningLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://team.nytida.se/jobs/69867-timvikarie-alpnas-och-malma-by-gruppboende?promotion=27715-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Södermanlands län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  

Platsannons

Fritidsledare med inriktning kultur

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

I Flens kommun finns tre fritidsgårdar/fritidsklubbar belägna i Flens tätort, Malmköping och Hälleforsnäs. Verksamheten är en del av Barn-, utbildnings- och kulturförvaltningen. Här arbetar vi med barn och ungdomar i öppen verksamhet, gruppverksamhet och skolbarnomsorg.

 

Fritidsklubbar och fritidsgårdar ska vara tillgängliga mötesplatser som understödjer lärande och social utveckling för barn och ungdomar. Verksamheterna ger barn och ungdomar en meningsfull fritid, en arena där vi jobbar utifrån ett coachande förhållningssätt med barn och ungdomars egna inre drivkrafter av att utforma och genomföra verksamhetens innehåll. Vi arbetar utifrån ett interkulturellt förhållningssätt.

 

Arbetsuppgifter/uppdrag

Som fritidsledare arbetar du med barn och ungdomar på alla fritidsgårdar och fritidsklubbar tillsammans med dina kollegor. Du samverkar med skolor och inom förvaltningen samt externt med till exempel studieförbund, lokala föreningar och andra myndigheter.

I arbetet ingår även att vara fritidsledare i skolan.

 

Med ett pedagogiskt arbetssätt coachar du unga i deras fritid, utifrån deras idéer, tankar och önskemål även genomföra större och mindre arrangemang och aktiviteter. Du kommer att arbeta med inflytande- och delaktighetsfrågor med fokus på ökad demokrati, jämställdhet, tillgänglighet och människors lika värde.

 

Tjänsten innebär arbete enligt schema dagtid, kvällar och helger.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad fritidsledare eller har annan utbildning eller erfarenhet av arbete med barn och ungdomar som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av olika kulturer eller arbete med nyanlända är meriterande. Därmed är det  även meriterande om du är flerspråkig, tex i somaliska eller arabiska.

Meriterande är kunskaper inom MI eller annan coachande/motiverande teknik. B-körkort är ett krav.

 

Som person är du kreativ och trygg, med god självinsikt som har ett intresse för att arbeta med ungdomar. Du har ett genuint  intresse för kultur-området. Du är flexibel och stresstålig med en förmåga att engagera, leda och motivera barn, ungdomar och kollegor. Du är tydlig och kan planera och utforma verksamhet i samarbete med andra.

 

I kommunen använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete. Tjänsten förutsätter att du har god datavana, kan använda dig av Googles verktyg och har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift.  

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

Heltid 100 %. Tillsvidareanställning. Arbetet innebär visst arbete kvällstid och helg.

Tillträde snarast.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=535
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Timvikarie Alpnäs och Malma By gruppboende

Yrkeskategori: Omsorgsassistent

Anställningsform:Timanställning
Tjänstgöringsgrad:

Löneform:Timlön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Ort:Hälleforsnäs/Malmköping

Arbetsplats:Alpnäs och Malma By Gruppboende

Sista ansökningsdag: 2018-01-12

Beskrivning av tjänsten

För enomsorgsassistent utgår arbetet från våra boendes individuella behov och önskemål. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Allakunder har en personlig pedagogik som bidrar till ett meningsfullt, roligt, utvecklande och självständigt liv.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom vård och omsorg. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har en positiv inställning, fokuserar på möjligheter och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Du har god kännedom om omvårdnad och pedagogiskt arbete. För dokumentation och planering använder personal anpassade datasystem därför bör du ha god datavana. Du måste kunna kommunicera i det svenska språket i både tal och skrift.

Kunskap och erfarenhet av autism, utvecklingsstörningoch förvärvad hjärnskadaär meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att förmedla grundtrygghet. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk, flexibel och har personlig mognad.

Beskrivning av verksamheten

Boendet vänder sig till vuxna med utvecklingsstörning, autism/ eller förvärvad hjärnskada. Vi erbjuder 6 lägenheter i Hälleforsnäs och Malmköping. I boendet finns gemensamt kök och vardagsrum för samvaro och gemensamma måltider för de som önskar. De som borpå Alpnäs och Malma Byska känna trygghet och trivsel i en stimulerande och utvecklande miljö. Genom engagemang och delaktighet möter vi den enskildes behov, och förutsättningar skapas för självständighet i vardagen.

Kriterier för dig som söker tjänsten
- Erfarenhet av arbete inom omsorg - Önskvärt att ha tbildning inom området - Erfarenhet av pedagogiskt arbete - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet - B körkort är önskvärt

Meriterande kunskaper
Erfarenhet att arbeta med personer med autism/förvärvad hjärnskada. Erfarenhet att jobba lågaffektivt vid problemskapande beteende

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till e-post:susanne.ahlin@nytida.se

Märk ansökan:Timvikarie Alpnäs eller Malma By

Utdrag ur misstanke och belastningsregistret efterfrågas vid eventuell anställning

Kontaktperson:
Namn:Susanne Åhlin
Befattning:Gruppchef
Telefon: 070-166 56 14
E-post:susanne.ahlin@nytida.se

Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på ca 375 enheter runt om i landet. Våra 7000 medarbetare stärker individen i att leva ett självständigt liv. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/) www.nytida.se (http://www.nytida.se/)
Publiceraddatum: 2017-12-26
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TimanställningLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://team.nytida.se/jobs/69867-timvikarie-alpnas-och-malma-by-gruppboende?promotion=27715-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Södermanlands län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  

Platsannons

Strategisk Inköpare

I rollen som strategisk inköpare kommer du att arbeta strategiskt och långsiktigt med Leverantörer av material, produkter och tjänster främst inom Europa och Asien.

Du utvärderar och utvecklar leverantörer och samarbetspartners ur process-, kvalitets-, produkt- och miljösynpunkt Du driver utveckling och optimering av försörjningsmetoder enligt uppgjord strategi. Du förhandla med leverantörerna för att förbättra kostnader, kvalitet och ledtider. Du ansvarar för att bygga och underhålla goda relationer med leverantörer och samarbeta med andra delar av företaget för att säkra den bästa kostnaden, kvaliteten och leveranssäkerheten. Du medverkar vid utvecklingen av företagets inköpsfunktion och strategi.


Vi söker dig som har relevant högskole- eller universitetsutbildning inom inköp. Du har flera års erfarenhet från liknande roll i tillverkande företag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du trivs med att arbeta i team och tycker om att bygga leverantörsrelationer. Vi söker dig som är ansvarstagande och lösningsorienterad med ett strategiskt tankesätt och en god förmåga att förhandla och påverka. Vi arbetar delvis i en internationell miljö vilket ställer krav på goda svenska och engelska kunskaper i både tal och skrift. Goda IT-kunskaper och vana vid att arbeta i affärssystem är ett krav.


Pax AB utvecklar, producerar och marknadsför PAX ventilations och värmelösningar för en hållbar, modern och hälsosam miljö

Pax AB ingår Volution-koncernen som är verksam i Europa med huvudkontor i UK. Gruppen består i dagsläget av totalt av 15 företag som främst arbetar inom ventilation. Vi är nu inne i en expansiv fas och förväntas växa ännu mer framöver.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Strategisk Inköpare
Webbplats:
Epostadress: pernilla.sunden@volutiongroup.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRESH AKTIEBOLAG
Kattkärrsvägen 4
64831  Hälleforsnäs Sverige
Hemsida: http://www.volutiongroup.se
  
Platsannons

Montör till Flen

Volvo Group Trucks Operations söker medarbetare till Flen

Vilka är vi?
Anläggningen i Flen är en remanfacturing enhet inom Powertrain. Vi hjälper övriga Volvo att renovera och nyproducera motorer av olika slag. Här kommer du i kontakt med små och stora samt nya och gamla motorer till lastbilar, personbilar, anläggningsmaskiner och båtar. Det arbetar idag cirka 220 personer vid anläggningen i Flen. Vi är en del av en global organisation vilken arbetar med renovering i hela världen. Vi är öppna och visar varandra respekt genom att ta ansvar och samarbeta på ett så bra sätt som möjligt.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för fordon/motorer och verkstadsteknik. Du som person är öppen, flexibel och noggrann med en hög känsla för säkerhet, miljö och kvalitet. Du är kreativ och förbättringsbenägen. Vidare är du en lagspelare som hjälper till där det behövs samt delar med dig av dina erfarenheter. Du har truckkort och körvana.

Om rollen:
Vi söker nu en medarbetare till monteringen. På monteringen ingår du i en grupp på 18 personer och ni jobbar tillsammans med att montera motorer till Lastbilar och bussar. Vi har många varianter på de motorer vi monterar och ingen dag är den andra lik.

Låter det intressant?
Frågor besvaras av rekryterande chef Monika, tfn 0157-650 63. Facklig kontaktperson Carlos Orrego 0157-651 13

Kvalifikationer
•Fordons- verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande
•Mycket goda kunskaper i Svenska, både i tal och skrift
•Erfarenhet från tillverkande industri är meriterande
•Truckkort
•Erfarenhet och kunskap av förbättringsarbete enligt Lean production eller liknande är meriterande

Volvo Group Trucks Operations encompasses all production of the Group’s engines and transmissions, as well as all production of Volvo, Renault and Mack trucks. The organization is responsible for spare parts supplies to the Group´s customers as well as for designing, operating and optimizing logistics and supply chain for all brands, production facilities and distribution centers where the Volvo Group operates.

In Volvo Group Trucks Operations you will be part of a diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust and embrace change to stay ahead. We make our customers win.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Volvo Group
*
64228  Flen Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Biståndshandlägare LSS-socialpsykiatri 100%

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Utredningsenheten Äldre och personer med Funktionsnedsättning består idag av elva handläggare, en samordnare och en enhetschef. Tillsammans utreder och beslutar vi om samt följer upp insatser enligt socialtjänstlagen, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), färdtjänst och riksfärdtjänstlagen samt bostadsanpassningslagen. Biståndshandläggarna är idag uppdelade i tre undergrupper utifrån skilda lagrum och ansvarsområden. Vi söker nu biståndshandläggare till “Handläggare LSS/socialpsykiatri”, då vill förstärka enheten med ytterligare en biståndshandläggare.   

Arbetsuppgifter
Som biståndshandläggare hos Utredningsenheten för Äldre och personer med funktionsnedsättning får du det viktiga uppdraget att arbeta med att säkerställa rättssäkerhet och delaktighet enligt utredningsmetoden IBIC (individens behov i centrum) samt möjligheten att införa och arbeta i vårt nya webbaserade verksamhetssystem Combine. Som biståndshandläggare ska du utreda, bedöma, fatta beslut och följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen, LSS och andra lagrum.
Arbetsuppgifterna är att tillsammans med våra två andra LSS/psykiatrihandläggare handlägga insatser enligt LSS samt SoL för våra funktionsnedsatta brukare. Tjänsten kan komma att innehålla handläggning av andra lagområden vilka hanteras av utredningsenheten så som handläggning av hemtjänst, korttids-/växelvistelse, särskilt boende, bostadsanpassning och färdtjänst/riksfärdtjänst.
Du deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten och har en viktig roll i samverkan med såväl interna som externa samverkanspartners med brukaren i fokus.


Kvalifikationer

Vi söker dig med examen från Socionomprogrammet eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Erfarenhet av myndighetsutövning inom Socialtjänsten, körkort samt god datavana är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som biståndshandläggare, samt har kunskaper inom IBIC och ICF.
En förutsättning för att trivas och lyckas i rollen är att du är utvecklingsinriktad, kreativ, stresstålig, strukturerad samt har intresse och fallenhet för socialt arbete.
Som person behöver du vara trygg i dig själv och i din yrkesroll, samt ha en god förmåga att kommunicera med andra både i tal och skrift.

Övrigt

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade arbetskamrater där humor är en lika viktig ingrediens som våra värdeord: stolthet, öppenhet, omtanke, respekt och ansvar.
Vi har flexsystem, extern handledning, kontinuerlig fortbildning, semesterväxling, friskvårdssubvention samt möjlighet att till viss del arbeta hemifrån.
Viss tjänstgöring kan ske under kvällar och-/eller helg.
Arbetsplatsen är belägen centralt i Flen med nära till buss- och tågstation.

Tjänsten är tillsvidareanställning 100 %
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Sista ansökningsdag 180107, intervjuer sker löpande varför tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tillträde enligt överenskommelse.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=513
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Biståndshandläggare, två heltidstjänster

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Utredningsenheten Äldre och personer med Funktionsnedsättning består idag av elva handläggare, en samordnare och en enhetschef. Tillsammans utreder och beslutar vi om samt följer upp insatser enligt socialtjänstlagen, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, färdtjänst och riksfärdtjänstlagen samt bostadsanpassningslagen. Biståndshandläggarna är idag uppdelade i tre undergrupper utifrån skilda lagrum och ansvarsområden. Vi söker nu biståndshandläggare till “Handläggare somatik”, då en av våra medarbetare valt att byta yrkesbana. Vi vill också förstärka enheten med ytterligare två biståndshandläggare, varför vi lyser tre heltidstjänster.

Arbetsuppgifter
Som biståndshandläggare hos Utredningsenheten för Äldre och personer med funktionsnedsättning får du det viktiga uppdraget att arbeta med att säkerställa rättssäkerhet och delaktighet enligt utredningsmetoden IBIC (individens behov i centrum) samt möjligheten att införa och arbeta i vårt nya webbaserade verksamhetssystem Combine. Som biståndshandläggare ska du utreda, bedöma, fatta beslut och följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen och andra lagrum.Arbetsuppgifterna är i första hand att handlägga hemtjänstärenden, korttidsvistelse och SIP (samordnad individuell plan, tidigare vårdplaneringar) men kan komma att innehålla handläggning av andra områden vilka hanteras av utredningsenheten så som handläggning av särskilt boende, bostadsanpassning, färdtjänst/riksfärdtjänst, socialpsykiatri och LSS. Du deltar aktivt i utvecklingen av verksamheten och har en viktig roll i samverkan med såväl interna som externa samverkanspartners med brukaren i fokus.


Kvalifikationer
Vi söker dig med examen från Socionomprogrammet eller har annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Erfarenhet av myndighetsutövning inom Socialtjänsten, körkort samt god datavana är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som biståndshandläggare, samt har kunskaper inom IBIC och ICF.
En förutsättning för att trivas och lyckas i rollen är att du är utvecklingsinriktad, kreativ, stresstålig, strukturerad samt har intresse och fallenhet för socialt arbete.
Som person behöver du vara trygg i dig själv och i din yrkesroll, samt ha en god förmåga att kommunicera med andra både i tal och skrift.


Övrigt

Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade arbetskamrater där humor är en lika viktig ingrediens som våra värdeord: stolthet, öppenhet, omtanke, respekt och ansvar. Vi har flexsystem, extern handledning, kontinuerlig fortbildning, semesterväxling, friskvårdssubvention samt möjlighet att till viss del arbeta hemifrån.
Viss tjänstgöring kan ske under kvällar och-/eller helg.
Arbetsplatsen är belägen centralt i Flen med nära till buss- och tågstation.

Vi tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsterna är 100% tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag 180107, intervjuer sker löpande varför tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tillträde enligt överenskommelse.

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens Kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=507
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Socialförvaltningens Nova Ung söker en behandlare

Arbetsplats
Enheten för Nova Ung är inne i ett spännande utvecklingsskede för våra ungdomar som är i behov av ett samlat och samverkande stöd. Verksamheten riktar sig till ungdomar i åldern 15 – 21 år med olika problematik som droger, kriminalitet, hög skolfrånvaro och psykisk ohälsa eller dömda till ungdomstjänst. Verksamheten ska bygga på ett samlat samverkande team där grunden är systemteoretiskt förhållningssätt och där familjen är en viktig del.

Arbetsuppgifter

• Att kartlägga behov och resurser hos den enskilde
• Sätta upp mål utifrån förutsättningar
• Motiverande och behandlande samtal och aktiviteter
• Samverka med berörda parter såsom skolan, familjen, socialförvaltningens utredningsenhet och övriga i teamet.
• Handlägga och följa upp insatsen
• Dokumentation och uppföljning
• Uppsökande och förebyggande aktiviteter,
• Gruppverksamheter för ungdomar och familjer.
• Vissa utredningsuppdrag kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta och möta ungdomar och familjer i samverkan. Det är en merit om du är socionom, beteendevetare eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att det  finns dokumenterad erfarenhet av arbete med ungdomar, familjearbete, missbruksbehandling samt erfarenhet av BBiC . Du ska vilja och kunna samarbeta och vara självgående. Vi ser att du har ett inre driv av att arbeta med ungdomar och i team. Du är tydlig, flexibel och har en hög ansvarskänsla. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet. Dokumentationskunskaper samt körkort är ett krav.  

Varaktighet/Omfattning

Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde snarast.

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.

Kontaktpersoner

Mia Gustafsson, Enhetschef  Tel: 0157 – 43 03 64

Linda Ytterdahl, Föreståndare - Gruppledare för Nova Ung Tel: 0157- 43 10 13

Fackliga företrädare
Nås via kommunens växel 0157-43 00 00

Välkommen med din ansökan senast den 12 januari
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=534
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Vi söker en Enhetschef till Socialförvaltningens Barn och familjeenhet

Arbetsplats
Avdelningen Individ och familj är en ny avdelning och en av fyra avdelningar inom Socialförvaltningen. De andra avdelningarna är Egen försörjning, Äldreomsorg och Funktionsnedsättning. Avdelningen Individ och familj ansvarar för Flens kommuns utrednings- och insatsarbete. Avdelningens uppdrag är att både utreda, besluta, genomföra och följa upp insatser för barn/unga, vuxna och familjer med fokus på trygghet, delaktighet och självständighet. Barnperspektivet skall särskilt beaktas. Avdelningen är indelad i tre enheter; Utredningsenheten, Barn och familjeenheten och Nova bo och behandling vuxna och ungdomar, HVB och Stödboende Villagatan för ensamkommande med enhetschefer som har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar inom respektive enhet. Ytterligare några stabspersoner ingår också i avdelningen. Avdelningens mål inför kommande år är att minska antalet placeringar och öka antalet förebyggande insatser på hemmaplan. Därför utformas nu en ny enhet för att stärka vårdkedjan ytterligare och samverkan mellan de grupper som arbetar med insatser för barn och unga och deras familjer. I denna enhet kommer öppenvårdens enhet för barn och familj, familjehemssekreterare, barnföljare, utredare ensamkommande och familjerätten att ingå med start i början på 2018. I enheten ingår även ett boendeteam för de som har sociala kontrakt. Samverkan, såväl internt som externt har en viktig och central plats i det arbete som kommer att stå i fokus i den nya organisationen.

Uppdrag
Förvaltningen leds av en övergripande ledningsgrupp bestående av förvaltningschef och de fyra avdelningscheferna. Som enhetschef ingår du i avdelningens ledningsgrupp där du har personal, budget och arbetsmiljöansvar. Uppdraget innebär att leda, styra och följa upp verksamheterna i linje med gällande lagstiftning, Flens kommuns uppställda mål, fattade beslut, tillgängliga resurser och framtida krav och förutsättningar.  Som enhetschef för denna nya enhet förväntas du leda och påverka verksamheten vidare i det pågående utvecklingsarbetet tillsammans med ledningsgruppen och medarbetare. Genom att stödja och utveckla dina medarbetare ger du förutsättningar för god måluppfyllelse och hög kvalitet. Uppdraget förutsätter att du är en kommunikativ och tydlig person som är bra på att skapa relationer både internt som externt. Som enhetschef förväntas du kunna kombinera en strategisk förmåga med ett genuint intresse för de människor vi arbetar för utifrån de förutsättningar och resurser som enheten har. Du har även en tilltro till att individer besitter både kunskap, vilja och förmåga att ta ansvar att förändra sin tillvaro, och erbjuds rätt stöd och insats ges möjligheter till delaktighet i sina egna processer. Stor vikt läggs på att utveckla och utvärdera effekter av de insatser som ges, samt att bevaka den forskning som finns inom området.

Kompetens
Du är socionom eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt kunskap och erfarenhet inom verksamhetsområdena för uppdraget. Du har även dokumenterad erfarenhet som chef eller arbetsledande uppdrag med personal- och budgetansvar. Har du kunskap och utbildning i BBIC, MI, Signs of safety, barn- och familjeförebyggande insatser, familjerätt och myndighetsutövning är det meriterande. Ytterligare meriterande är om du har en systemteoretisk grund i ditt förhållningssätt.Du har en god kommunikativ förmåga och lätt att förmedla mål och visioner samt skapa delaktighet och engagemang hos dina medarbetare. Genom att bygga förtroendefulla relationer är du van att samverka både internt som externt med förmåga att hantera de uppkomna situationer som kräver reflektion, tillit, analys och en målfokuserad hållning.  Med din strategiska förmåga, tydlighet och resultatfokus omsätter du mål och visioner i praktisk handling. Ditt ledarskap entusiasmerar och bidrar till en organisationskultur som präglas av ett öppet och lärande klimat för en god arbetsmiljö.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Varaktighet/omfattning
Heltid. Tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Välkommen med din ansökan senast den 12 januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-22
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=533
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Områdeschef hemtjänsten och hemtagningsteamet

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninnevånare. Förvaltningen har fyra avdelningar, Avdelningen för egen försörjning, Avdelningen för äldreomsorgen, Avdelningen för funktionsnedsättning och Avdelningen för individ och familj. Tjänsten som områdeschef hör till Avdelningen för äldreomsorgen.
Som områdeschef får du möjlighet att driva utveckling inom ditt chefsområde samt vara med och utveckla hela organisationen tillsammans med dina chefskollegor. Du ingår i Äldreomsorgens ledningsgrupp som träffas regelbundet. Vi strävar efter ett prestigelöst diskussionsklimat där vi tillsammans kommer fram till bra lösningar utifrån varje områdes behov.

Som områdeschef kommer du tillsammans med andra chefer utveckla organisationen, både vad det gäller ansvarsområden, verksamhetsutveckling och ekonomistyrning. Socialförvaltningen arbetar utifrån en salutogen och systemteoretisk värdegrund. Vi söker en chef  som är beredd att anta framtidens utmaningar, att driva äldreomsorgsfrågor i en tid av omställning och förändring. Som områdeschef ansvarar du för verksamhetsbudget, personal och arbetsmiljö. Som chef förväntas du leda, planera och utveckla verksamheten utifrån uppställda mål och anpassar verksamheten efter behov och resurser. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för kvalitetsutveckling, utvärdering och uppföljning Du har den enskilde i fokus där brukarens delaktighet och inflytande är en grundläggande del i arbetet med visionen, vår värdegrund och värdighetsgarantier.

Kompetens
Som har lämplig högskoleutbildning och gärna med ekonomisk bakgrund. Du har ett stort intresse för utvecklingsfrågor och värdegrundsarbete. Har du erfarenhet av att arbeta med salutogent/systemteoretiskt värdegrund är det en merit. Vi söker dig som ser samverkan som en framgångsfaktor då arbetet innebär många kontakter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Varaktighet/omfattning
Tillsvidareanställning, tillträde efter överenskommelse, intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt
Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun erbjuder subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.

Kontaktpersoner
Camilla Söderman
Avdelningschef äldreomsorgen
0157-430337
camilla.soderman@flen.se

Fackliga kontaktpersoner
Nås via kommunens växel
0157-430000 

Välkommen med din ansökan senast den 15 januari 2018

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens Kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=532
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Vi söker en tandläkare till vår klinik

Flen

Vår klinik har nyligen flyttat till nya lokaler belägna i stationshuset vid tågcentralen i Flen. Läget är toppen för våra medarbetare som pendlar. Kliniken är ny, fräsch, modern och centralt beläget. Hos oss ska både kunder och medarbetare trivas! Vi har ett nära och gott samarbete med kliniken i Malmköping och vår värdegrund med betoning på samarbete, utveckling och professionellt arbetssätt är enkel att omsätta på arbetsplatserna. Arbetsmiljön är mycket god och tillsammans driver vi och utvecklar klinikerna. Vi är ett härligt gäng och kommer du till oss så får du 30 nya kollegor.
Vi arbetar med både barn och vuxna och med det mesta inom tandvård. Vi ansvarar för 7300 patienter, varav 2 800 barn och vi får dagligen nya kunder till oss. Vi tror att du som söker tjänsten har ett synsätt där du i din profession arbetar förebyggande och hälsofrämjande. Vi arbetar flexibelt med en hög servicegrad och du bör känna att du delar den inställningen. Du har lätt för att samarbeta och är en öppen person som gärna delar med dig av dina egna kunskaper. Vi söker dig med erfarenhet men stor vikt läggs på att dina personliga egenskaper passar in i vårt lag och har en positiv inställning till att arbeta med våra kunder.

Om du är en lagspelare som gillar kundservice så kommer du att trivas hos oss!

Förutsättningarna för att utvecklas i jobbet är de bästa. Här finns en bred kompetens och massor av erfarenhet. Introduktion och handledning anpassar vi helt efter dina önskemål och behov.

Flen ligger i vackra omgivningar med närhet till natur och friluftsliv men med närhet till flera städer. Det finns även goda möjligheter att hitta ett riktigt bra boende här.

Utbildningskrav
Legitimerad tandläkare


Folktandvården Sörmland ansvarar för 144 000 kunder. Vi är störst i länet på tandvård och det är endast hos oss som du kan teckna Frisktandvårdsavtal – tandvård till fast pris. Vi har idag närmare 39 000 kunder som har valt frisktandvårdsavtal hos oss. Vi är ca 480 anställda vid 21 kliniker och vi omsätter drygt 400 Mkr. Vår ambition är att bli branschens mest attraktiva arbetsplats med öppet och utvecklande arbetsklimat. Tillsammans utvecklar vi Folktandvården Sörmland!


Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens: RFTV-17-069
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13964&RefNo=RFTV-17-069&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården Sörmland AB
Brunnsgatan 40
61132  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Psykiatrisk mottagning i Flen

Psykiatriska kliniken Nyköping/Katrineholm, Psykiatrisk mottagning i Flen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Vi söker dig som är intresserad av psykiatri!
Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete i gemenskap med trevliga och professionella medarbetare i nya fina lokaler. Vår mottagning är belägen i centrala Flen, på gångavstånd från tågstationen vilket ger goda pendlingsmöjligheter. På mottagningen arbetar tio personer med olika profession och behandlingsinriktning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utredning av funktions- och aktivitetsförmåga, identifiering av behov och utprovning av kognitiva hjälpmedel och arbetsterapeutisk behandling individuell eller i grupp. Aktiv samverkan med Försäkringskassa, Arbetsförmedling, kommun och arbetsgivare. Regelbundna professionsträffar och handledning erbjuds för stöd och utveckling.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet och intresse av psykiatriskt rehabiliterings- och behandlingsarbete. Arbetet är mycket självständigt och kräver samtidigt att du har en god förmåga att samarbeta med övrig personal på mottagningen- och kliniken. I arbetet kommer du också att samverka med andra aktörer som Försäkringskassa, Arbetsförmedling, kommun och arbetsgivare. Har du AMPS eller PRPP-utbildning så är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Anställningsförmåner: Fri läkarvård - skattepliktig förmån, Sörmlands hälsoprogram, personalbil, löneväxling till pension, medlemskap i fritidsföreningen, friskvårdsbidrag.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef: Marianne Lundqvist, 0150-566 57, 070-396 33 48.
Biträdande vårdenhetschef: Henrik Svedberg: 0150-747 21.
Facklig företrädare: Liselott Söderlund, FSA, 0155-24 50 00.
Övriga fackliga företrädare nås via vxl, 0150-561 00.

Kom och jobba hos oss på Psykiatrisk mottagning i Flen!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-12.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: RLSV-17-109
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13906&RefNo=RLSV-17-109&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionsledare

Volvo Group Trucks Operations söker
Produktionsledare till Flen

Vilka är vi?
Anläggningen i Flen är en remanfacturing enhet inom Powertrain. Vi hjälper övriga Volvo att renovera och nyproducera mototer av olika slag. Här kommer du i kontakt med små och stora samt nya och gamla motorer till lastbilar, personbilar, anläggningsmaskiner och båtar. Det arbetar idag cirka 220 personer vid anläggningen i Flen. Vi är en del av en global organisation vilken arbetar med renovering i hela världen. Vi är öppna och visar varandra respekt genom att ta ansvar och samarbeta på ett så bra sätt som möjligt.

Om rollen:
Våra produktionsledare har personalansvar för alla medarbetare i sitt team men till deras hjälp finns olika stödfunktioner. Inte minst i det egna teamet då vårt arbetsätt driver ett delegerat ansvar med faddrar, samordnare och planerare i varje team. Detta så att du kan fokusera på teamets utveckling och våra övergripande mål. Som produktionsledare är du medlem i vår ledningsgrupp och bidrar på så sätt till vårt mer strategiska arbete.

Om oss:
Volvo Group Trucks Operations encompasses all production of the Group’s engines and transmissions, as well as all production of Volvo, Renault and Mack trucks. The organization is responsible for spare parts supplies to the Group's customers as well as for designing, operating and optimizing logistics and supply chain for all brands, production facilities and distribution centers where the Volvo Group operates.

In Volvo Group Trucks Operations you will be part of a diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust and embrace change to stay ahead. We make our customers win.

Låter det intressant?
Frågor besvaras av rekryterande chef Lars Färnskog, tfn 031-3221825. Alternativt HR-chef Alexander Aminoff 0157-650 10
Facklig kontaktperson Ledarna Stefan Carlsson 0157-650 67

Ansökan skickas via www.volvogroup.se
Vem är du?
Vi söker dig som är en passionerad ledare. Du tycker om förbättringsarbete och har viljan och drivet att kontinuerligt jobba med att minimera förluster och effektivisera vår process. Du brinner för att utveckla och coacha människor och är kommunikativ såväl som resultatorienterad. Du är van vid att arbeta varierat och har förmåga att skifta mellan operativt och strategiskt arbete.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom ledarskap. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, samt Officepaketet. Vi ser gärna att du aktivt arbetat med vedertagna förbättringsverktyg inom Volvo Production System eller Lean Production samt en bakgrund inom industri eller industriliknande verksamhet.


Volvo Group Trucks Operations encompasses all production of the Group’s engines and transmissions, as well as all production of Volvo, Renault and Mack trucks. The organization is responsible for spare parts supplies to the Group´s customers as well as for designing, operating and optimizing logistics and supply chain for all brands, production facilities and distribution centers where the Volvo Group operates.

In Volvo Group Trucks Operations you will be part of a diverse team of highly skilled professionals who work with passion, trust and embrace change to stay ahead. We make our customers win.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Volvo Group
*
64228  Flen Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Utesäljare

Positiv energirik person som har vilja att sälja och bearbeta marknaden och vill jobba i en mindre organisation med korta beslutsvägar.
Telefonvana.
Körkort.
Kunna vara borta med övernattning 60-80 dagar per år.
Reser i utlandet förekommer: Norge, Finland, Danmark.
Personerna ska kunna umgås med olika människor på ett okonstlat sätt, ha ett eget driv med försäljning för att uppnå våra mål.

Dom personliga egenskaperna och viljan väger tyngre än personens kompetens.

Då vi är en organisation där alla är mellan 45-52 så ser vi gärna yngre sökanden för att få en bra åldersspridning.

Vi ger löpande internutbildning på plats.
Vi erbjuder ett fantastiskt jobb, med stor utvecklingspotential för våra unika produkter över hela den nordiska marknaden.

Grundlön+ provisionslön
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/dagtid. Kunna vara borta med övernattning 60-80 dagar per år. Reser i utlandet förekommer: Norge, Finland, Danmark.Grundlön+ provisionslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: markus.wahren@medicalcare.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medical Care System MCS AB
Industrivägen 5
64235  FLEN 
Hemsida: http://www.medicalcare.se
  

Platsannons

Verksamhetschef förskola och skola

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Våra viktigaste hjärtefrågor är att ge förutsättningar för ett välmående näringsliv och skapa skolor och boenden som gör unga och gamla stolta. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

 

Välkommen till Flens kommun i Sörmlands hjärta!

 

Arbetsplats

Ett viktigt mål för Flens kommun är att skapa en sammanhållen, likvärdig och utvecklingsinriktad utbildning för alla barn och elever. Barn, utbildnings- och kulturförvaltningen behöver förstärka sitt chefsteam och söker nu en verksamhetschef för våra förskolor och skolor.

 

Du arbetar  direkt under förvaltningschefen för barn-, utbildning- och kulturförvaltningen tillsammans med Kvalitets- och verksamhetschefen.  Ditt personalansvar är för elva skolledare inom förskola, grundskola, gymnasium, elevhälsa samt ett utvecklingsteam. Du har budget-, kvalitets- och resultatansvar för ditt ansvarsområde.

 

Du får en arbetsgivare som leder och verkar enligt sina värdeord respekt, omtanke, öppenhet, ansvar, kvalitet och stolthet. En arbetsgivare med höga förväntningar med närhet till ledning och styrning. Du får leda ett skolledarteam som vill verka i en sammanhållen lärande organisation för högre måluppfyllelse med fokus på kollegialt- och synligt lärande. Till stöd i  utvecklingsarbetet för högre måluppfyllelse har du ett team med pedagoger som har till uppdrag att fokusera på vårt systematiska kvalitetsarbete kopplat till de fyra årliga  kunskapsanalyserna, resultat på nationella prov och screeningar.

 

Arbetsuppgifter

Vi  söker dig som med engagemang och drivkraft vill leda Flens kommunala förskolor och skolor. Som verksamhetschef kommer du att tillsammans med våra skolledare driva vårt pedagogiska utvecklingsarbete för högre måluppfyllelse. Vi tar ett tydligt steg in i det digitala området samt fokuserar på vårt systematiska kvalitetsarbetet. Du skall arbeta med frekventa möten i verksamheten, samt regelbundna ledningsmöten med våra skolledare.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lämplig akademisk examen. Meriterande är om du har bakgrund som skolchef eller skolledare. Du skall brinna för undervisning och pedagogik. Du ska ha erfarenhet att leda  chefer samt andra i utvecklingsskeden och förändringsarbete. Du bär med dig goda kunskaper inom relevant lagstiftning samt har förmåga att gestalta Flens kommuns värdegrund.

 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där samarbetsförmåga, flexibilitet och kommunikativ förmåga är viktiga verktyg.

 

Omfattning

Tillsvidareanställning 100%

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Skolchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=531
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Trafilklärare

Tjänsten baseras på utbildning för personbil B. Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket samt utbilda på ett pedagogiskt och utvecklade vis för eleven. Vi strävar efter att vara en trafikskola i tiden och använder oss av det senaste utbildningsmaterialet från STR. Det är en god egenskap att vilja vara med i utvecklingen och vara nyfiken på de förändringar som sker i branschen. Hos Flentrafikskola sätter vi eleven och dess lärande i fokus i en trygg miljö.

Vi söker just nu efter trafiklärare - anmäl Ditt intresse redan idag! Flentrafikskola AB har idag trafikskolor i Flen och Södertälje. Vi erbjuder en trygg anställning med möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss blir man en del av ett härligt gäng som sätter elever, handledare och medarbetare i fokus.

Vi söker just nu efter trafiklärare - anmäl Ditt intresse redan idag! Flentrafikskola AB har idag trafikskolor i Flen och Södertälje. Vi erbjuder en trygg anställning med möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss blir man en del av ett härligt gäng som sätter elever, handledare och medarbetare i fokus.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTrafiklärare utbildning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Trafiklärare
Webbplats:
Epostadress: info@flentrafikskola.se
Övrigt: Du får ansöka via E-post adress: info@flentrafikskola.se
Arbetsplats: 
Adress: FLENTRAFIKSKOLA
Norra Kungsgatan 4
64237  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flentrafikskola.se
  

Platsannons

Stödassistent Torsbo korttidsverksamhet

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninvånare. Förvaltningen har fyra avdelningar, Avdelningen för egen försörjning, Avdelningen för äldreomsorg, Avdelningen för funktionsnedsättning och Avdelningen för individ och familj.
Torsbo finns placerat i bruksorten Hälleforsnäs och verksamhetens bedrivs morgon/kväll/helg och journatt. Utifrån gästens beslut på avlastning enl LSS 9§6.

Arbetsuppgifter

Att ge stöd och service utifrån gästens behov av korttidsavlastning. Hur behovet skall utformas och tillgodoses, upprättar vi en Genomförandeplan med föräldrar och individen. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med gästen. Stödinsatserna ska främja gästens integritet, delaktighet och utförs med respekt för gästens självbestämmande. Gästens behov ska stå i centrum och den ska få stöd och rätten att bestämma över sitt liv och utveckla sina förmågor att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet utgår från ett pedagogisk och motiverande förhållningssätt i nära samarbete med gästens nätverk/föräldrar och övrig personal. I arbetsuppgifterna ingår också IT-baserad dokumentation.

Kompetens

Vi söker dig som är utbildad inom Barn fritidsprogrammet, Omvårdnadsprogrammet inriktning funktionshinder eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.    Erfarenhet inom hela funktionshinderområdet är meriterande.  Har du erfarenhet i alternativ kommunikation såsom "tecken som stöd" eller annan komplementär kompetens som “tydliggörande pedagogik” ser vi det som meriterande. Arbetet kräver att du är stabil och trygg i dig själv. I utmanande situationer behåller du lugnet och fokuserar på rätt saker.. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö. Körkort krävs då resor finns som aktiviteter för gästerna.

Socialförvaltningen lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Varaktighet/omfattning

Deltid 75 % Tillsvidare , Tillträde efter överenskommelse

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt

Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun erbjuder subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.

Kontaktpersoner
Områdeschef Christer Trybom

0157-430830

Fackliga kontaktpersoner

Nås via kommunens växel

0157-430000

Välkommen med din ansökan senast den 171231  

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=528
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Stödassistent Salstagatans gruppbostad

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats

Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninvånare. Förvaltningen har fyra avdelningar, Avdelningen för egen försörjning, Avdelningen för äldreomsorg, Avdelningen för funktionsnedsättning och Avdelningen för individ och familj.

Salstagatans gruppbostad ligger insprängt i ett bostadsområdet i centrala Flen. På gruppbostaden bor det personer som har ett funktionshinder inom autismområdet. Där vi som personal ger stöd och vägledning utifrån individens önskemål om ett självständigt liv.  

Arbetsuppgifter

Att ge stöd och service efter brukarens behov och önskemål enligt genomförandeplaner. Du utför vardagsnära, planerade stödinsatser och aktiviteter tillsammans med brukaren. Stödinsatserna ska främja brukarens integritet, delaktighet och utförs med respekt för brukarens självbestämmande. Brukarens behov ska stå i centrum och den ska få stöd och rätten att bestämma över sitt liv och utveckla sina förmågor att leva ett så självständigt liv som möjligt. Arbetet utgår från ett pedagogisk och motiverande förhållningssätt i nära samarbete med brukarens nätverk och övrig personal. I arbetsuppgifterna ingår också IT-baserad dokumentation samt delegerade hälso-och sjukvårdsuppgifter.

Kompetens

Vi söker dig som är utbildad inom Barn fritidsprogrammet, Omvårdnadsprogrammet inriktning funktionshinder eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.     Erfarenhet inom autismområdet är ett krav.  Har du erfarenhet i alternativ kommunikation såsom "tecken som stöd" eller annan komplementär kompetens som “tydliggörande pedagogik” ser vi det som meriterande. Arbetet kräver att du är stabil och trygg i dig själv. I utmanande situationer behåller du lugnet och fokuserar på rätt saker.. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till att skapa en god och trivsam arbetsmiljö. Körkort krävs.

Socialförvaltningen lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet/omfattning

Heltid 100% Tillsvidare , Tillträde efter överenskommelse

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Övrigt

Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun erbjuder subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.

Kontaktpersoner
Områdeschef Christer Trybom

0157-430830

Fackliga kontaktpersoner

Nås via kommunens växel

0157-430000

Välkommen med din ansökan senast den  171231  

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=529
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Socialsekreterare till utredningsenheten, inriktning vuxen

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Arbetsplats
Socialförvaltningen i Flens kommun ger stöd och omsorg till kommunens invånare och består av fyra avdelningar; Egen försörjning, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning samt Individ och familj. Vi söker nu en socialsekreterare till Utredningsenheten som är placerad under Avdelningen för Individ och familj. Avdelningen är under uppbyggnad vilket ger en möjlighet att vara med och forma och utveckla den verksamhet du verkar i.

Vilka är vi?
Vi är en ambitiös arbetsgrupp som tillsammans håller på att bygga upp en ny socialtjänst i Flens kommun. Utredningsenheten för individ och familj består idag av ca 28 medarbetare fördelat på mottagning, utredare för barn, ungdom och vuxen, utredare för ensamkommande, utredare inom familjehemsvård samt placeringssamordnare. Arbetet på enheten leds av fyra gruppledare samt en enhetschef.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om tre vuxenutredare, där en av dina kollegor även på halvtid fungerar som gruppledare. Vuxengruppen handlägger frågor som rör missbruk, våld i nära relation, boendefrågor och andra ansökningar om bistånd som faller under socialtjänstlagen, tex ansökningar om kontaktperson. Arbetet innebär även handläggning av ärenden utifrån Lag om vård av missbrukare i vissa fall (LVM).
Din tjänst kommer främst att utgöras av att hantera boendefrågor. Det vill säga att utreda, bedöma behov, fatta beslut samt följa upp pågående insatser enligt socialtjänstlagen, gällande ansökningar om sociala hyreskontrakt. Arbete med boende innebär ett nära samarbete med kommunens boendecoacher. Tjänsten kommer även i viss utsträckning omfatta missbruksfrågor och våld i nära relation och övriga vuxenansökningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara med att bygga Sveriges bästa socialtjänst. Du är utbildad socionom eller har annan likvärdig högskoleutbildning. Erfarenhet av arbete med myndighetsutövning i form av utredningsarbete enligt SoL och LVM är meriterande. För tjänsten är det viktigt att du har ett brinnande intresse för boendefrågor. Du behöver samverka med fastighetsägare utifrån målsättningen att hjälpa individer till egna hyreskontrakt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och du är van att arbeta i IT-miljö. Du har god förmåga till både självständigt arbete som samarbete med såväl interna som externa
samarbetspartners. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.
Körkort för personbil erfordras.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=527
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

ST-läkare i allmänmedicin till primärvården

Allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Vill du bli vår nya kollega? Just nu kan vi erbjuda ST-plats i allmänmedicin på flera av våra vårdcentraler.

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger i framkant inom personcentrerad vård där patienternas medverkan är central för utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som ST-läkare i allmänmedicin får du en strukturerad utbildning anpassad efter dina förutsättningar. Huvudsakligen jobbar du på vårdcentralen. I utbildningen ingår också sidoutbildningar, t ex på sjukhuskliniker och deras öppenvårdsmottagningar samt kurser, litteraturstudier och annan teoretisk utbildning. Inläsningstid 4 tim/vecka vid heltidstjänstgöring.

Du kommer att tilldelas en personlig handledare på vårdcentralen samt ha nära kontakt med primärvårdens studierektor
Du träffar regelbundet övriga ST-läkare i allmänmedicin för kurser, seminarier samt vid länets återkommande fortbildningsdagar.
Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete i en rationell miljö, frihet under ansvar, goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till forskning. För oss är det också viktigt med konsultationsprocessen vid patientmötet. Därför satsar vi extra på utbildning och handledning inom detta område. Vi erbjuder även möjlighet att själv planera sitt schema, i samråd med chef, anpassat till verksamhetens uppdrag och krav.

Din kompetens
Legitimerad Läkare.
Språkkunskaper i svenska minst på C1 nivå.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och då särskilt ansvarstagande, omtanke, respekt, tillgänglighet och kompetens.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl 016-10 30 00.

Låter det här intressant är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Kom och jobba hos oss som ST-läkare!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-05-05.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-05
Referens: RPV-17-190
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13912&RefNo=RPV-17-190&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Två Psykologer till Psykiatrisk mottagning i Flen

Psykiatrisk mottagning i Flen

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Vill du ha ett arbete där professionell och personlig utveckling är möjlig?

Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande arbete i gemenskap med trevliga och professionella medarbetare.
I centrala Flen i nya fina lokaler finns vår mottagning. Mottagningen ligger på gångavstånd från tågstationen som har goda pendlingsmöjligheter. På mottagningen arbetar tio personer med olika profession och behandlingsinriktning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet utgörs av psykiatriskt bedömnings- och behandlingsarbete samt psykologiska och neuropsykologiska utredningar. Målgruppen är vuxna personer med psykiatrisk problematik. I arbetet samverkar du med andra aktörer och myndigheter som kommunens socialtjänst, Försäkringskassa och Arbetsförmedling m.fl. Det finns goda möjligheter att bidra till verksamhetsutvecklingen på mottagningen och kliniken.

Du kommer att ha tillgång till regelbunden handledning och kollegial samverkan på kliniken.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med klinisk erfarenhet av psykiatriskt bedömnings- och behandlingsarbete samt utredningar. Vi ser gärna att du har KBT inriktad utbildning/erfarenhet. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper såsom förmåga att ta egna initiativ, arbeta självständigt och samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du har B-körkort.

Anställningsförmåner: Fri läkarvård - skattepliktig förmån, Sörmlands hälsoprogram, personalbil, löneväxling till pension, medlemskap i fritidsföreningen, friskvårdsbidrag.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Marianne Lundqvist 0150-565 57 alt. 070-396 33 48.
Biträdande vårdenhetschef Henrik Svedberg 0150-747 21.
Facklig representant för SACO Michéle Storm 0150-747 74.
Övriga fackliga företrädare nås via vxl, 0150-561 00.

Kom och jobba hos oss på Psykiatrisk mottagning i Flen !

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-01-12.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: RLSV-17-110
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13869&RefNo=RLSV-17-110&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Konstruktionschef/Projektledare till Dellner Dampers

Dellner Dampers har levererat kundanpassade hydrauliska dämpare till världsledande företag med huvudfokus på tågindustrin, men även till världsledande Bro-företag, företag inom materialhantering etc. under de senaste 50 åren.
Vår mission är att leverera en optimal lösning till våra kunder på deras samtliga vibrations och energiabsorberande behov. Vi gör det genom att erbjuda en bred produktflora av hydrauliska dämpare och stötdämpare och en nyckel i vår framgång är att vår produktutveckling och produktion görs in-house i Sverige och i nära samverkan med våra ledande kunder på en internationell marknad.
Vi är 45 anställda och levererar produkter för cirka 80 miljoner kronor årligen till våra kunder som är spridda över världen. Omkring 95 procent går på export till framförallt Europa, Canada, Asien och USA.
Vår produktion och utveckling ligger i Flen och inom en radie av 12 mil finner du Stockholm, Södertälje, Västerås, Katrineholm, Eskilstuna och Örebro. Företaget ingår i Dellner-koncernen som bland annat är världsledande på koppel till tågindustrin.
Läs mer på www.dellnerdampers.se

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis Eskilstuna.

Arbetsbeskrivning
En ny roll i ett växande företag! Har du viljan och kunskapen att komma in i en roll som ingen tidigare haft och få vara delaktig i att utforma tjänsten? Nu finns den möjligheten hos Dellner Dampers som är på en spännande och positiv resa med en fördubblad omsättning de senaste fyra åren. Företagets mål är en fortsatt expansion med bra lönsamhet genom en fortsatt fin utveckling av tekniska premiumprodukter.

Hos oss kommer du vara en viktig strategisk spelare där du tar ansvaret och leder konstruktionsavdelningen som består av fyra konstruktörer. Du optimerar våra rutiner och arbetssätt så att vi jobbar effektivt i våra processer för att behålla vår snabbhet och kreativitet när vi växer.
Du planerar och tillsätter rätt resurser till rätt projekt. Baserat på marknadsbehov kommer din avdelning specificera, konstruera, validera, dokumentera nya produktvarianter.

I rollen som projektledare får du vara med och känna pulsen när du aktivt driver order- och utvecklingsprojekt mot kund. Ett stort och viktigt ansvar är att säkra att Dellner Dampers produkter möter specificerade krav när det gäller funktion, livslängd, kvalitet, kostnad och eftermarknadsbehov. I projekten används Monitors projektmodul och konstruktörerna jobbar i Solid Works. Vår bedömning är att du tidsmässigt kommer vara chef lika mycket som du kommer vara projektledare.

Placering är hos Dellner Dampers i Flen och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Vem är du?
Du trivs när du får ta ett större ansvar och är delaktig i beslutsfattandet i ett företag som är snabbfotat och som har korta beslutsvägar. Vi söker dig som är utbildad högskole- eller civilingenjör och har erfarenhet av produktutveckling och projektledning. Du har tidigare ledarerfarenhet och har förmåga och intresse att ta fram det bästa ur dina medarbetare. Du är trygg som ledare och stödjer och coachar ditt team på positivt och naturligt sätt.

Du kanske jobbar på ett större bolag idag och känner att du inte får använda dina kunskaper och dina idéer på det sättet som du hoppats på. Du har god erfarenhet av mekanik, materiallära och hållfasthetsberäkningar. Har du även kunskap inom hydraulikkonstruktion, valideringar och simuleringar är det ett stort plus.
Ett intresse för operativt konstruktions och CAD-arbetet är viktigt - då det är en liten flexibel organisation som löser utmaningar tillsammans. Med internationella kunder så är en hög kommunikativ nivå i engelska viktigt, även meriterande med kunskaper i tyska.

Kontaktperson
Ansök via www.experis.se. För mer information kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på tel. 016-15 57 33 alt. . Urval kan ske löpande både innan och under julhelgerna, så välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 35462
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=dGhvYW5kLjc3OTE4LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis AB
64234
64234  0482 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tandsköterska sökes till privatklinik i Malmköping

Vi söker en utbildad tandsköterska. Du kommer att assistera tandläkare, ge våra patienter ett gott bemötande, hålla ordning i lokalen samt eventuellt arbeta med viss administration och telefoni. I huvudsak kommer du att arbeta med vuxentandvård. Om intresse finns kan du också komma att få delegerade arbetsuppgifter.


Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi prioriterar särskilt dina personliga egenskaper, särskilt att du är en pålitlig och ansvarstagande person. Tandläkarna Brännström och Mähl är en liten klinik. Vi är en omtyckt klinik med många patienter som varit länge hos oss. Vi värdesätter ett personligt bemötande.


Tandläkarna Brännström och Mähl är en liten klinik som ligger centralt i pittoreska Malmköping. Vi söker en tandsköterska till vår trevliga mottagning. Vi är ett sammansvetsat team på en liten klinik, där det idag arbetar två tandläkare och två tandsköterskor, samt administrativ personal.

Vi har digital röntgen och använder ALMA journalsystem. Mer information om kliniken finns på hemsidan
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHel- eller deltid, efter överenskommelse. Tillträde efter överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Tandsköterska
Webbplats:
Epostadress: mariabrannstrom72@hotmail.com
Övrigt: Ansökningar behandlas löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Maria Brännström AB
Stadshuset Stora torget
64260  Malmköping Sverige
Hemsida: http://info@tandlakarnabrannstromochmahl.se
  

Platsannons

BVC-sköterska till Vårdcentralen Flens Centrum

Vill du arbeta självständigt och forma din dag?
Arbetsplatsen
Vårdcentralen behöver förstärka med personal därför söker vi nu en nu medarbetare till barnavårdscentralen, på vårdcentralen arbetar idag 24 medarbetare. Vårdcentralen ligger inne i centrala Flen med gångavstånd till tågstationen.

Arbetsbeskrivning
Vi kan erbjuda intressanta arbetsuppgifter inom barnhälsovården. Du ansvarar själv för att planera din dag som består av telefonrådgivning, hembesök, egen mottagning samt mottagning tillsammans med läkare.

Utbildning och erfarenhet
Vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård alternativt barnsjuksköterska. Erfarenhet av tidigare arbete på BVC är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du självgående, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid (40 tim/vecka). På försök i 6 månader har vi att man jobbar 32 tim/vecka, men får betalat för 40 tim/vecka, slår försöket väl ut kommer detta att permanentas

Information om tjänsten lämnas av Lena Andersson tel 070-3086824


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-02
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska, mottagning/vårdcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidPå försök i 6 månader har vi att man jobbar 32 tim/vecka, men får betalat för 40 tim/vecka, slår försöket väl ut kommer detta att permanentas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena.el.Andersson@dll.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan inklusive CV senast 5 jan till lena.El.andersson@dll.se alternativ Lena Andersson Vårdcentralen Flens Centrum N Kungsgatan 9 1 tr 642 37 Flen
Arbetsplats: 
Adress: Vårdcentralen Centrum

64237  FLEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Medicinsk sekreterare OBS formell utbildning krävs

Arbetsplatsen
Vårdcentralen behöver förstärka med personal därför söker vi nu en nu medarbetare, på vårdcentralen arbetar idag 24 medarbetare. Vårdcentralen ligger inne i centrala Flen med gångavstånd till tågstationen.

Arbetsuppgifter
Som en av våra medicinska sekreterare/receptionist består dina huvudsakliga arbetsuppgifter omväxlande av receptionistarbete och journalskrivning, diagnosregistrering, posthantering och allmänna kontorsgöromål samt viss registrering i medicinska databassystem. Vi har journalsystemet System Cross Möjlighet till distansarbete finns för enstaka dagar. Övrigt förekommande arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov.


Kvalifikationer:
Dokumenterad utbildning för medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i medicinsk terminologi. Ett krav är goda kunskaper i svenska, samt god datorvana. Meriterande är att du har genomgått grundkursen i sjukdomsklassificering. Önskvärt är att du även har erfarenhet av receptionsarbete.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann, serviceinriktad, ansvarsfull, flexibel, initiativrik och trivs med att arbeta i grupp men även självständigt.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid (40 tim/vecka).

Information om tjänsten lämnas av Lena Andersson tel 070-3086824
Publiceraddatum: 2017-12-02
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena.el.Andersson@dll.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan inklusive CV senast 10 jan till lena.el.andersson@dll.se alternativ Lena Andersson Vårdcentralen Flens Centrum N Kungsgatan 9 1 tr 642 37 Flen
Arbetsplats: 
Adress: Vårdcentralen Centrum

64237  FLEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandhygienist sökes till privatklinik i Malmköping

Vi söker i första hand dig som är legitimerad tandhygienist. Du kommer att arbeta med sedvanliga hygienistuppgifter samt, om intresse finns från din sida, med delegerade arbetsuppgifter. I huvudsak kommer du att arbeta med vuxentandvård. Vissa administrativa uppgifter kan också komma att ingå.


Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist.

Tandläkarna Brännström och Mähl är en liten klinik som ligger centralt i pittoreska Malmköping. Vi är en omtyckt klinik med många patienter som varit länge hos oss. Vi värdesätter därför ett personligt bemötande.


Vi är ett sammansvetsat team på en liten klinik, där det idag arbetar två tandläkare och två tandsköterskor, samt administrativ personal.
Tandläkarna Brännström och Mähl är en liten klinik som ligger centralt i pittoreska Malmköping. Vi är en omtyckt klinik med många patienter som varit länge hos oss. Vi har digital röntgen och använder ALMA journalsystem. Mer information om kliniken finns på hemsidan
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHel- eller deltid, enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse, tjänsten tillgänglig omedelbart.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Tandhygienist
Webbplats:
Epostadress: mariabrannstrom72@hotmail.com
Övrigt: Ansökningar behandlas löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Maria Brännström AB
Stadshuset Stora torget
64260  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.tandlakarnabrannstromochmahl.se/
  

Platsannons

Fysioterapeuter 100%, 2 stycken

Leg. Fysioterapeut i Flens kommun, vikariat 100%
I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa. Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninvånare. Förvaltningen har fyra avdelningar, Avdelningen för egen försörjning, Avdelningen för äldreomsorg, Avdelningen för funktionsnedsättning och Avdelningen för individ och familj. Tjänsten som Fysioterapeut hör till hälso och sjukvårdsverksamheten inom Avdelningen för äldreomsorg. Arbetsplatsen är belägen på Orrögatan i Flen vid Flens vårdcentral, men med möjlighet att arbeta inom hela Flens kommun.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bl. a bedömning/träning inom områdena personlig vård och boende, hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning och handledning/utbildning av vårdpersonal. Fysioterapeut och Arbetsterapeut arbetar som regel i team med områdesansvar. Vi samverkar i team med omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, biståndshandläggare och chefer inom äldreomsorgen och funktionsnedsättningsområdet.

Önskad kompetens
Legitimerad Fysioterapeut/sjukgymnast
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med hemsjukvård och/eller äldreboenden/korttidsboende.
Socialförvaltningen lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav

Omfattning/varaktighet
Vikariat t.o.m 31 december 2018 med möjlighet till förlängning, heltid 40 timmar per vecka. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden och rekrytering kan komma att ske innan annonsens slut.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.

 

Kontaktpersoner
Susanne Fredberg Persson, områdeschef
0157-430860
susanne.fredberg@flen.se

Fackliga kontaktpersoner
Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0157-430000

 

Välkommen med Din ansökan senast 15 januari 2018
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=519
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Undervisande Pedagog inom Yrkessvenska

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Som Hermods Undervisande Pedagog för Yrkessvenska i Flen är du en viktig resurs för vidareutveckling av deltagare inom olika yrkeskategorier. Främsta målgruppen är arbetssökande som är nyanlända till Sverige eller utrikes födda som bott i landet en längre tid och har svaga kunskaper i svenska. Det kan bli aktuellt att undervisa och följa upp deltagaren utanför skolan – på en arbetsplats eller hos en annan utbildningsanordnare.

Målet med insatsen är att deltagarna efter genomförd insats ska ha fått yrkesanpassade språkkunskaper inom sitt yrkesområde för att självständigt kunna fullfölja en arbetsmarknadsutbildning alternativt praktik/anställning.

I rollen ingår bl.a:

• Att undervisa deltagare i svenska inom olika aktuella yrkesområden på ett kreativt och pedagogiskt sätt.
• Att kartlägga, dokumentera och följa upp deltagarens progression i språket.
• Att ha ett nära samarbete med kollegor som kompletterar din kompetens i undervisningen.
• Att lägga fokus på deltagarnas språkliga utveckling genom möte, nätverk och kunskap.
• Att se individens egna behov och mål för att lättare komma ut på arbetsmarknaden.


Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta kreativt och glädjefyllt med språk- och integrationsfrågor. För att lyckas i uppdraget behöver du klara att arbeta självständigt inom givna ramar och du bör trivas med frihet under ansvar. Att vara flexibel och lösa situationer som uppstår ser du som en rolig utmaning. Du har god erfarenhet av målgruppen och förstår vad behoven är.

Körkort och tillgång till egen bil är en fördel då arbete kan ske i olika utbildningslokaler.

Som undervisande pedagog behöver du uppfylla minst ett av följande krav:

Alternativ 1

• Relevant yrkesutbildning inom något av branschområdena service/handel, restaurang, vård/omsorg, skola, industri/bygg, transport/lager eller IT/teknik.
• 2 års yrkesundervisning för språksvaga inom ett yrkesspecifikt område.


Alternativ 2

• 60 hp i Pedagogisk utbildning.
• 2 års erfarenhet av svenskundervisning för språksvaga eller utrikes födda


Alternativ 3

• 30 hp i Svenska som andraspråk


Vi erbjuder dig

Arbetet med yrkessvenska är ett spännande och utvecklande arbete för den som är intresserad av integration, språkutveckling eller att utveckla sin bransch för framtiden. Vårt mål är att alla hittar sina styrkor i sin yrkesroll och att ständigt utmanas för att utvecklas vidare och nå sin fulla potential. Tillsammans med kollegor, och med handledning och stöd av pedagogiskt ansvarig i regionen, har du goda möjligheter att utveckla kunskap om pedagogiska metoder och arbetssätt som hjälper dig att lyckas.

Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken.

Som ett av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora. Bli en del av vårt samhällsbyggande där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med vilja till utveckling och prestigelöshet!

Anställningsform

Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Placering i Flen men arbete på andra orter i Södermanland kan förekomma. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/Utbildningsföretagen och Unionen/SI. Start i januari 2018.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi tar inte emot ansökan via e-post utan sök tjänsten via länken nedan.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna Bengtsson på anna.bengtsson@hermods.se, eller 010-142 11 22.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://hermods.workbuster.se/?aguid=FB16EC6C2873420288D27E81F936E098&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Luntmakargatan 34
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
  

Platsannons

Vi söker behandlingsassistenter till vår nystartade verksamhet Trägårns HVB

Vi söker nu behandlingsassistenter till Trägårns HVB i centrala Flen.
Målgruppen vid enheten är pojkar mellan 14-18 år med missbruksproblematik, kriminalitet, psykosocial problematik etc. Ungdomar som är i behov av särskild vård, stöd och behandling.

Enheten förväntas starta upp i februari månad och kommer vara en kollegial enhet till vår nuvarande enhet i drift; Gårdsjö Tonårsvård.

Vårt grundläggande arbetsteori utgår från TA (transaktionsanalys), där vi tror att alla människor har ett människovärde som är lika för alla.
I arbetet som behandlingsassistent vill vi att du kunna skapa en trygg miljö för ungdomarna genom en strukturerad och meningsfull vardag. Du kommer utifrån teori och behandlingsinslag arbeta för att skapa motivation till förändring och bistå ungdomen i att utveckla sin förmåga att hantera sina känslor/svårigheter/problematik utifrån nya strategier. Grunden för vårt behandlingsarbete utgår från vikten av god allians med den enskilde.
Arbetet som behandlingsassistent innefattar bla; ett aktivt kontaktmannaskap, enskilda samtal, ansvar och genomförande av skilda behandlingsinsatser, miljöterapeutiska inslag av praktisk karaktär, extern kontakt med uppdragsgivare, nätverk, sjukvård, skola etc.


Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning (socionom, beteendevetare etc.), minst 2-årig beh. assistent/socialpedagog utbildning via folkhögskola. Erfarenhet av målgruppen och/eller arbete med behandling är meriterande liksom vidareutbildning i MI, ART, CRA, ACRA, drogterapeut utb. mm. Vi ser även det som meriterande om du pratar flera språk, har intressen som kan användas i arbetet, stort nätverk inom ungdom- och fritids bransch.
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Arbetet passar dig som kan och vill arbeta i team tillsammans med dina arbetskamrater för att skapa trygghet och struktur för de placerade ungdomarna. Vi söker dig som kan använda din kompetens och erfarenhet på ett självständigt och målinriktat sätt. Du drivs av ett starkt engagemang för målgruppen och är som person mogen och trygg samt har förmågan att härbärgera. Du har ett genuint intresse av att tillsammans med arbetsgruppen och den lokala ledningen utveckla verksamheten.


Gårdsjöns Tonårsvård startade 1995 och har sedan starten bedrivit vård och behandling för ungdomar med missbruk, relations- och sociala problem.
Företaget har med åren utökat sina verksamhetsområden och driver idag även skyddat boende för vuxna med, eller utan, barn.
Företaget drivs i aktiebolagsform och är huvudman för Gårdsjöns Ungdomshem samt för det skyddade boendet.

Företagets huvudsäte liksom Gårdsjöns Ungdomshem är båda belägna inom Flens kommun.
Ungdomshemmet är beläget centralt i Flen med närhet till natur och friluftsområden vilket innebär rika och varierande möjligheter till olika fritids sysselsättningar likväl som vi kan utnyttja tätortens resurser till olika skolformer eller arbetspraktik.

Under februari 2018 ämnar vi starta upp Trägårns HVB, också i centrala Flen, ett HVB-hem med plats för 8 ungdomar. Målgruppen kommer vara i likhet med Gårdsjöns HVB.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemalagd arbetstid (inkl. dag/kväll/helg tjänstgöring) Heltid motsvarar 38.15 timmar/vecka samt sovande jour 75-80% tjänster kommer i första hand erbjudas Provanställning 6 månader tillämpas Utdrag MBR samt referenstagningIndividuell lönesättning Kollektivavtal Handledning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: Behandlingsassistent/pedagog
Webbplats:
Epostadress: annaliewelin.gardsjo@telia.com
Övrigt: Rekrytering sker fortlöpande och/eller i enlighet med uppstart enligt tillstånd.
Arbetsplats: 
Adress: Gårdsjöns Tonårsvård AB
Box 104
64223  Flen Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Bilmekaniker sökes till vår verkstad, Bilcenter i Flen AB!

Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enkare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.

Vill du bli vårt ansikte utåt, arbeta i ett starkt team och bidra till en trivsam arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor?
Då kanske det är dig vi söker till vår verkstad, Bilcenter i Flen AB
Dina utmaningar:
Som bilmekaniker ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbil och transportbilar av alla bilmärken. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer.


Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad
Ordningssinne
God datorvana
Arbetslivserfarenhet på minst 5 år som bilmekaniker
Fordonsteknisk utbildning
Goda kunskaper i engelska
B körkort

Villkor
Tjänsten är tillsvidare på heltid (100%), vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.
Låter detta intressant är du välkommen in med din ansökan snarast. Ansökningar kommer att hanteras löpande där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 100% Tillsvidare, 6 månaders provanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://emp.jobylon.com/jobs/15563-mekonomen-sverige-bilmekaniker-sokes-till-var-verkstad-bilcenter-i-flen-ab/?utm_source=ams&utm_medium=promotionserializer
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mekonomen Sverige
Kungsvägen 8
64234  Flen Sverige
Hemsida: https://www.mekonomen.se/
  

Platsannons

Brandmän, sommarvikarie 2018 2 st

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta!

Som medarbetare i Flens kommun är du vårt ansikte utåt till kommunens invånare. Vi vill att du ska ha en bra arbetsplats där du trivs och känner dig motiverad till att göra ett fantastiskt jobb. Omvärlden förändras och vår organisation behöver dig som vill bidra med engagemang och en härlig energi.
Det arbete vi gör tillsammans varje dag, dygnet runt, året runt har sin utgångspunkt i vår vision, vår värdegrund och våra mål. Vi tror att bilden av Sörmlands hjärta skapas i varje möte med invånare, företagare och besökare, genom professionellt och respektfullt bemötande.

Räddningstjänsten Flen ansvarar för förebyggande, skadeavhjälpande arbete samt sotningsverksamheten i kommunen. Vi har ett brett arbetsområde inom trygghets- och säkerhetsskapande åtgärder. Brandstationer finns i tätorterna Flen och Malmköping samt ett räddningsvärn i Sparreholm.
Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och arbeta aktivt med jämställdhet och mångfald.

Arbetsuppgifter:
Du kommer jobba med skiftande stationsarbete såsom fordonsvård, fastighetsskötsel, vård av utrustning, övning, information et.c.

Arbetsuppgifterna kommer att variera utifrån behov.
I det skadeavhjälpande arbetet kommer du arbeta som brandman.

Kvalikationer:
Vi söker dig som har gått antingen den tvååriga utbildningen SMO eller har annan utbildning med erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Körkort lägst klass C är ett krav, yrkesspecifika utbildningar och vidareutbildningar i SRV:s/MSB:s regi är meriterande.
Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper då det är viktigt för oss att du delar våra värderingar och vårt förhållningssätt. Du måste kunna arbeta självständigt och i vara en del av föränderlig grupp.

Till ansökan skall du förutom CV bifoga intyg om genomgången utbildning, simkunnighet motsv "Guldbojen" samt rullbandstest, lägst 250W ej äldre än 9 mån.

Varaktighet/Arbetstid:
Heltid under perioden 20180601 – 20180819 eller  personlig överenskommelse. Tjänsten innebär skifttjänstgöring men viss dagtid kan förekomma.

Lön:
Månadslön och individuell grundlön.

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Kontaktpersoner:
Kjell-Åke Källström, Räddningschef 0157–430 311  kjell-ake.kallstrom@flen.se
Mikael Lundqvist, Stf Räddningschef 0157-430 312 mikael.lundqvist@flen.se

Fackliga kontaktpersoner :
Johan Gagnert, Kommunal 0157-430 315 johan.gagnert@flen.se
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVisstid 20180601-20180819 eller personlig överenskommelse Tjänsten innebär tjänstgöring men viss dagtid kan förekommaFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=504
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Sveavägen 1
64223  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13733&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin eller geriatrik till Primärvården i Sörmland

Primärvården i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Kom och jobba hos oss i vackra Sörmland!

Arbetsplats
I Landstinget Sörmland arbetar ca 7 200 personer inom 120 olika yrken. Huvudorterna är Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Förutom dessa orter har vi vårdcentraler i Trosa, Gnesta, Flen, Malmköping, Strängnäs, Mariefred och Oxelösund.

Primärvården i Sörmland driver 18 vårdcentraler där fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kuratorer, psykologer och dietister ofta är en del av teamet kring sjuksköterskorna och läkarna. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

Har du intresse av att arbeta hos oss är du välkommen med din ansökan, vår rekryteringsspecialist kan svara på frågor om vad de olika orterna har att erbjuda samt förmedla kontakt för mer information om specifik vårdcentral.

Din kompetens
Specialist i allmänmedicin eller geriatrik. Erfarenhet med liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Även erfarna legitimerade läkare (enligt Socialstyrelsen, Sverige) är välkomna med sin ansökan, men i första hand söker vi erfarna specialister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Rekryteringsspecialist Pernilla Egeland, 072-143 13 94.
Fackliga företrädare nås via vxl, 0155-24 50 00.


Kom och jobba hos oss på Primärvården!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2018-04-30.
Intervjuer och tillsättning sker löpande.

Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: RPV-17-180
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=13720&RefNo=RPV-17-180&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock sökes till Biliwi

Verksamhetsbeskrivning
Restaurang Biliwi är en familjedriven restaurang mitt i centrala Flen. Vi serverar bland annat lunch, a la carte och pizzor.
Mat finns även för avhämtning

Biliwi söker nu efter två kockar till restaurangen!

Arbetsuppgifter
Att tillaga och presentera luncher och middagar på ett snyggt och smakligt sätt.

Utbildning/Erfarenhet
Utbildad kock gärna med några års erfarenhet.
Erfarenhet kan vägas upp mot ett brinnande intresse och engagemang till yrket.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställningIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@biliwi.se
Övrigt: Skicka ansökan med CV och personligt brev via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Biliwi AB

64237  FLEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i förskoleklass samt grundskolan, årskurs 1-3

Vill du arbeta på en nystartad skola i Sparreholm, med undervisning mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten skola med stora tankar kring flexibilitet. I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla elevers rätt till en god lärmiljö. Du ska skapa de rätta förutsättningarna för eleverna att komma långt i sin kunskapsutveckling, att bli sitt bästa jag. Ett nära samarbete med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt arbete.

Skolan har B-klasser, vilket innebär att du kommer undervisa i en 2-3. I verksamheten ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för elevernas kunskapsutveckling. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i samverkan med arbetskamrater. Ditt arbete sker med utgångspunkt från styrdokument, handlingsplaner och dokumentationsrutiner. Som lärare på Sparreholms skola kommer du att ha ett nära samarbete med Sparreholms förskola, för att ge utbildningen en tydlig röd tråd i det livslånga lärandet.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i årskurs F-3 i flera ämnen.
Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som lärare men också som kollega och anställd.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Du har passion att skapa lärande och utveckling för alla elever. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för eleverna. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen.

Som person har du en stark integritet med hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och verksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Vi ser gärna att du har ett tydligt och medvetet ledarskap som utformar en öppen och trygg lärandemiljö.

Sparreholms skola är en nystartad skola med årskurs F-3. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms skola använder vi naturen som verktyg i vår undervisning och spenderar många av våra lektioner utomhus i vår underbara närmiljö.

Sparreholms skola drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Våra elever ska uppnå bästa möjliga resultat utifrån sina förutsättningar, genom arbetsglädje, ansvar, trygghet och gemenskap. På skolan arbetar kompetent personal som ser möjligheter i varje elev och tar tillvara på alla elevernas förmågor. Vi skapar trygga individer som får en god förberedelse för framtiden, gällande både ämneskunskap och sociala kompetenser.

Sparreholms skola lär eleverna med både hjärta och hjärna – inte bara för skolan, utan för livet.
Publiceraddatum: 2017-10-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: Lärare i grundskolan, F-3
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skolgatan 6
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  
Platsannons

Roligt och varierande jobb som butiksdemonstratör i Flen

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under hösten genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-25
Referens:
Webbplats: http://jobs.brandimpact.se/jobs/30288-roligt-och-varierande-jobb-som-butiksdemonstrator-i-flen?promotion=7487-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  

Platsannons

BVC-sköterska till Vårdcentralen Flens Centrum

Vill du arbeta självständigt och forma din dag?

Arbetsplatsen

Vårdcentralen behöver förstärka med personal därför söker vi nu en nu medarbetare till barnavårdscentralen, på vårdcentralen arbetar idag 24 medarbetare. Vårdcentralen ligger inne i centrala Flen med gångavstånd till tågstationen.

Arbetsbeskrivning

Vi kan erbjuda intressanta arbetsuppgifter inom barnhälsovården. Du ansvarar själv för att planera din dag som består av telefonrådgivning, hembesök, egen mottagning samt mottagning tillsammans med läkare.

Utbildning och erfarenhet

Vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård alternativt barnsjuksköterska. Erfarenhet av tidigare arbete på BVC är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Information om tjänsten lämnas av Lena Andersson tel 070-3086824

Välkommen med din ansökan inklusive CV senast 30 okt till lena.El.andersson@dll.se alternativ

Lena Andersson
Vårdcentralen Flens Centrum
N Kungsgatan 9 1 tr
642 37 Flen

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska, mottagning/vårdcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning. Heltid (40 tim/vecka).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lena.El.Andersson@dll.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdcentralen Centrum

64237  FLEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Föreståndare HVB-hem

-Planering av verksamhetsinnehåll
-Arbetsledning och handledning
-Verksamhetsuppföljning
-Skriftlig dokumentation och rapportering.
-Myndighetskontakter
-Uppföljningsmöten med klient, anhöriga och socialtjänst
-Miljöterapeutiskt behandlingsarbete.
-Medarbetar- och lönesamtal
Du leder genom att föregå med gott exempel och har ett terapeutiskt arbetssätt för att skapa en trygg, accepterande och utvecklande miljö för såväl klienter som personal.
Du har förmåga att arbetsleda och samtidigt vara en i gänget. Du tvekar inte att kliva ut från kontoret och täcka i verksamheten där behoven finns för tillfället.
Du behärskar svenska språket i tal och skrift (en del i arbetet består av kontakt med myndigheter).
Du har datorvana och har goda kunskaper om journalföring inom SoL.
Du har B-körkort.
Du har relevant akademisk examen, erfarenhet och vitsordad lämplighet för att av IVO bli godkänd som föreståndare.


Meby behandlingshem startade 1988 och har två avdelningar med totalt 24 behandlingsplatser. Målgruppen är flickor och pojkar mellan 14 och 20 år med psykosocial och/eller psykiatrisk problematik, ofta i samsjuklighet med missbruk eller beroende.
Behandlingsgrunden är miljöterapeutisk med kognitivt förhållningssätt. Dagarna har en tydlig struktur mot samhällsanpassning och består av terapier, skola, arbete och fritidsaktiviteter.
Meby behandlingshems 2 avdelningar är lantligt belägna i Flens kommun.
www.mebybehandlingshem.se
Publiceraddatum: 2017-09-01
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidUtdrag från belastningsregister krävs. Att av IVO bli godkänd som föreståndare är ett krav för anställning.Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Föreståndare
Webbplats:
Epostadress: tomi@mebybehandlingshem.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MEBY BEHANDLINGSHEM AB
BOX 107
64223  FLEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tolkresurs söker Dig som talar flera språk i Flen

Tar du ansvar och kan arbeta självständigt? Vill du också arbeta flexibelt och kunna styra ditt eget schema? Oavsett om man vill arbeta heltid eller kombinera det med något annat så är det spännande att arbeta som tolk. Ena dagen är aldrig den andra lik. Du kanske växlar mellan att tolka åt socialtjänsten, hjälpa någon vid ett läkarbesök eller ta del i en asylprövning. Uppdragen kan ske på plats, via telefon eller över videolänk. Oavsett vilket sammanhang det rör sig om, är din roll som tolk helt avgörande för resultatet. Därför känns arbetet också mycket givande. Utan tolkens insats skulle människor bli utan den hjälp och vård som de behöver. Därför är det viktigt att kunna uppträda professionellt och balanserat i krävande situationer, så att både kund och klient känner sig trygga med dig.Vi söker dig som är samarbetsvillig, har gott kundbemötande och gärna med tidigare erfarenhet utav tolkning - men ingenting är omöjligt!

Kraven för att vara aktuell för anställning hos oss är:

• Vara minst av myndig ålder
• Fri från anmärkningar i belastningsregistret
• Tala flytande svenska samt ett annat språk.
• God samhällsorientering om Sverige samt i landet där tolk-språket talas.
• Minst 50% tillgänglighet under kontorstider.
• Bil är meriterande men inte ett krav; vi förväntar oss dock att man åtar sig uppdrag på plats.

Endast dessa språk är efterfrågade för närvarande:

• Dari
• Dari-Hazaragi
• Pashto
• Tigrinja


Tolkresurs grundades 2009 har sitt kontor i Sundsvall, Västernorrland, men arbetar såväl på lokal som nationell nivå, och är idag en av Sveriges ledande språkbyråer. Vi tolkar hela världen åt hela Sverige och täcker för stunden 162 olika språk med kunder såsom socialtjänsten, olika vårdinstanser, Migrationsverket, advokatbyråer, Polisen och hjälper företag både med affärer samt besök från utlandet.

Vår metod att sätta kunden i fokus börjar inifrån: med att ta väl hand om medarbetare, tolkar och översättare. Det ger oss ett nätverk av lojala och engagerade människor som gör sitt yttersta i varje uppdrag. Något som i slutänden kommer våra kunder tillgodo. Med ständiga investeringar i ny teknik som hjälper både dig och oss. För att bli effektivare, skickligare och snabbare.
Publiceraddatum: 2017-07-19
Yrkesbenämning: Kontakttolk/Dialogtolk
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Tolkförmedling
Webbplats: http://www.tolkresurs.se/för-tolkar/bli-tolk
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar som kommer in via hemsidan får förtur i bearbetning.
Arbetsplats: 
Adress: TOLKRESURS SVERIGE AB
Torggatan 9
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://tolkresurs.se
  
Platsannons

Förskollärare

Vill du arbeta på en nystartad förskola i Sparreholm, med pedagogisk utveckling mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten förskola med stora tankar kring flexibilitet. Förskolan har tre avdelningar med barn uppdelade i åldern 1-3 och 4-5 år. Som förskollärare ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet med barngruppen, i samverkan med dina kollegor. Ditt arbete sker med utgångspunkt från styrdokument och handlingsplaner. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med barnen och arbetslaget.

I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla barns rätt till en trygg lärmiljö, både utomhus och inomhus. Du har ett starkt barnfokus och känner glädje i att driva det pedagogiska arbetet i barngruppen. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med barnen och dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda utveckling. I verksamheten ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för barnens utveckling och lärande.

Som förskollärare på Sparreholms förskola kommer du att ha ett nära samarbete med lärare på Sparreholms skola, för att ge utbildningen en tydlig röd tråd i det livslånga lärandet. Samverkan med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt arbete.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som pedagog men också som kollega och anställd. Vi söker dig som är väl insatt i förskolans styrdokument, samt kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du ska kunna skapa hållbara relationer med barn och kollegor men också vårdnadshavare.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl det enskilda barnets behov som till gruppens möjligheter. Vi ser gärna att du har ett tydligt och medvetet ledarskap som utformar en öppen och trygg lärandemiljö. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är lekfull, inspirerande och stimulerande för barnen. Du har passion att skapa lärande och utveckling för alla barn. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i verksamheten.

Som person har du en stark integritet med hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och verksamheten. Vi vill att du ser på barnen som kompetenta individer. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Det är önskvärt att du är trygg i din yrkesroll och är passionerad i ditt förskolläraruppdrag; du tycker att det är roligt att vara förskollärare!
Sparreholms förskola är en nystartad förskola med två avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms förskola använder vi naturen som verktyg i vår pedagogiska verksamhet och spenderar stora delar av dagen utomhus i vår underbara närmiljö.

På Sparreholms förskola skapar vi trygga och vetgiriga individer som får en god förberedelse för framtiden. På förskolan arbetar kompetent personal som ser möjligheter i varje barn och tar tillvara på alla barnens förmågor.

Våra anställda har ett helhetstänk och verkar för att förskolan arbetar över avdelningsgränserna. Pedagogernas beslut ska grunda sig på att gagna alla barn på förskolan.
Publiceraddatum: 2017-07-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Förskollärare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skolgatan 6
64991  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal