Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 12:29

Lediga jobb i Flens kommun (0482), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd16 830
Täthet23,42Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area826,04Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land718,49Landareal (km²)
Sjö107,55Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Förskollärare Flen

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

 

Arbetsplats

På samtliga förskolor finns pedagogiska arbetslagsledare, vars uppgift är att initiera, följa upp och tillsammans med arbetslaget verkställa de beslut i pedagogiska frågor som fattas i chefsgruppen. Förskolecheferna har ett nära arbete med förskolorna och arbetslagsledargruppen. Vi använder oss av digitala verktyg som förskoleappen för pedagogisk dokumentation.

 

Här finns fyra professionsutvecklare med målet att utveckla förskolans verksamhet och pedagogiska professioner.

 

Varje termin träffas alla förskollärare på en yrkesträff som en del av den kompetensutveckling som erbjuds i kommunen. Som förskollärare har du 3,5 h planeringstid per vecka, 6 utvecklings/planeringsdagar per arbetsår samt fria pedagogiska luncher.

 

Vi söker flera förskollärare till område A, våra förskolor finns i centrala Flen. Här hittar du våra förskolor. Samtliga förskolor arbetar med aktivt miljöarbete och för att bli Grön flagg-certifirerade.

 

På våra förskolor pågår  språkprojekt och forskningscirklar och vi arbetar med verktyg som ska berika ett flerspråkigt perspektiv som t.ex. penpal och SAFI.

 
Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga förskollärare är du pedagogiskt ansvarig i verksamheten. Du ska tillsammans med arbetslaget planera och genomföra verksamheten enligt läroplan och kommunens verksamhetsmål för förskola och skola - en skola att vara stolt över.

 

Tillsammans med övriga i arbetslaget har du ansvar för resultat, utvärdering och analys av verksamheten på den egna förskolan.

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen är ett krav för dessa tjänster, alternativt pågående studier till förskollärare. Vi ser gärna båda erfarna och nyexaminerade sökande. Du har kunskap om pedagogisk dokumentation i förskolan och du är bekväm med digitala verktyg. Är du flerspråkig är det meriterande.

 

Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Du har fokus i arbetet och ser möjligheter. Du är lyhörd, har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmågan att entusiasmera och engagera barn. Du har förmågan att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och kommunicera med vårdnadshavare.

 

Vi söker dig som är drivande och hittar nya vägar i ditt uppdrag som förskollärare där omsorg, fostran och lärande ska bilda en helhet för barnen. Du är en medforskande pedagog som skapar inspirerande lärmiljöer som utmanar och väcker nyfikenheten hos barnen.

 

Du vill utmana barnens, kollegornas, chefernas och ditt eget tänkande och lärande - vilket skapar dynamik och arbetsglädje i verksamheten.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning / Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 %.

 
Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Utdrag från belastningsregistret uppvisas vid anställning.

 

 

Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=347%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Operativ Inköpschef till Dellner Dampers

Dellner Dampers har levererat kundanpassade hydrauliska dämpare till världsledande företag med huvudfokus på tågindustrin, men även till världsledande Bro-företag, företag inom materialhantering etc. under de senaste 50 åren.
Vår mission är att leverera en optimal lösning till våra kunder på deras samtliga vibrations och energiabsorberande behov. Vi gör det genom att erbjuda en bred produktflora av hydrauliska dämpare och stötdämpare och en nyckel i vår framgång är att vår produktutveckling och produktion görs in-house i Sverige och i nära samverkan med våra ledande kunder på en internationell marknad.

Vi är 35 anställda och levererar produkter för cirka 70 miljoner kronor årligen till våra kunder som är spridda över världen. Omkring 95 procent går på export till framförallt Europa, Canada, Asien och USA.
Vår produktion och utveckling ligger i Flen och inom en radie av 10 mil finner du Stockholm, Södertälje, Västerås, Katrineholm, Eskilstuna och med någon mil till även Örebro. Företaget ingår i Dellner-koncernen som bland annat är världsledande på koppel till tågindustrin.

Läs mer via www.dellnerdampers.se

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis.

Arbetsbeskrivning

Nu finns möjligheten att bli Inköpschef hos Dellner Dampers AB i Flen. Du kommer in i ett expanderande företag där du tar ansvar för fortsatt utveckling av leverantörsbasen och vårt samarbete med den för att uppnå optimal balans mellan kostnad, kvalitet och leveranssäkerhet.
Dellner Dampers är på en spännande och positiv resa med en fördubblad omsättning de senaste fyra åren. Företagets mål är fortsatt expansion med bra lönsamhet och inköpsaktiviteterna är en av viktigaste framgångsfaktorerna.

I ditt team idag så finns en avropare samt en konsult som är inköpare. Du kommer ta ett totalt inköpsansvar och vara operativ i inköpsarbetet samtidigt som du strategiskt leder din avdelning framåt. Inköpsaktiviteter omfattar både komponenter och lego-tjänster som t.ex. gjutna och svetsade detaljer samt ytbehandling. Som Inköpschef kommer du ha ett nära samarbete med de tekniska avdelningarna, framförallt med produktion, utveckling och kvalité.

Andra viktiga ansvarsområden är:
* Strategiskt och löpande arbete med nya och befintliga leverantörer
* Förhandlingar av befintliga avtal samt tecknande av nya avtal
* Lageroptimering

Placeringsort är i Flen där alla funktioner finns. Resor förekommer och uppskattas till 20-40 resdagar. Det flesta leverantörer finns i Sverige samt ett antal som finns i Asien och Östeuropa.

Vem är du?

För att lyckas som Inköpschef bör du ha bred erfarenhet av inköp och ha naturliga ledaregenskaper. Ett stort tekniskt intresse samt erfarenhet från tillverkande mekanisk industri med mycket montering samt lego-operationer underlättar mycket i din vardag.
För att passa bra in hos oss så är du lyhörd, utåtriktad och kommunikativ i ditt uppträdande och skapar ett gott arbetsklimat och en god stämning i gruppen. Vi söker dig som ser möjligheter till utveckling när andra ser problem. Vi ser gärna erfarenhet från internationellt inköp då våra leverantörer finns i flera länder. Du är drivkraftig, självständig och du har en förmåga att se både helhet och dess delars betydelse. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Det är viktigt att förstå hur man arbetar i ett mindre bolag där man har ett bredare ansvar och hjälper varandra för företagets bästa. Du jobbar troligtvis som inköpschef på ett mindre bolag idag eller är strategisk inköpare idag med bra ledaregenskaper och vill utvecklas i din första chefsroll.

Kontaktperson

Ansök via www.experis.se För mer information kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på tel. 016-15 57 33. Urval kan ske löpande så välkommen in med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 20407
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=dGhvYW5kLjQyMDUyLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dellner Dampers AB
64234
64234  0482 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rehab-assistent Flens kommun 100% tillsvidare

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninnevånare. Förvaltningen har tre avdelningar, Avdelningen för utbildning, stöd och integration, Avdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning och Avdelningen för myndighetsutövning. Tjänsten som Rehab-assistent hör till hälso- och sjukvårdsverksamheten inom Avdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning. Arbetsplatsen är belägen vid Heden i Malmköping.

Arbetsuppgifter
Som rehabassistent arbetar du i nära samarbete med sjukgymnaster och arbetsterapeuter. I arbetsuppgifterna ingår att assistera vid behandlingar och i vår övriga verksamhet. I tjänsten ingår också arbete med dagrehabilitering för äldre personer.

Önskad kompetens
Undersköterskeutbildning
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med rehabilitering samt erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Socialförvaltningen lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort B är ett krav

Omfattning/varaktighet
Tillsvidaretjänst, heltid dagtid 40 timmar per vecka 
Tillträde 1 juni 2017 eller efter överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med Din ansökan senast 14 maj 2017

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Rehabiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=413%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Leg. Arbetsterapeut i Flens kommun, tillsvidaretjänst heltid

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninnevånare. Förvaltningen har tre avdelningar, Avdelningen för utbildning, stöd och integration, Avdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning och Avdelningen för myndighetsutövning.Tjänsten som Arbetsterapeut hör till hälso och sjukvårdsverksamheten inom Avdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning. Arbetsplatsen är belägen vid Heden i Malmköping med närhet till vårdcentral.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bl. a bedömning/ träning inom områdena personlig vård och boende, hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning och handledning/utbildning av vårdpersonal.

Önskad kompetens
Legitimerad Arbetsterapeut.
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med hemsjukvård och/eller äldreboenden.
Socialförvaltningen lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav

Omfattning/varaktighet
Tillsvidaretjänst, heltid 40 timmar per vecka. Tillträde 1 juni 2017 eller efter överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=412%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Sommarvikarier inom vård och omsorg

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Äldre- och funktionsnedsättningsområdet söker nu dig som vill arbeta hos oss sommaren 2017. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt och salutogent förhållningssätt. I Flens kommuns omsorg sätter vi alltid brukarens behov i centrum. Våra verksamheter är öppna dygnet runt och därför ingår alltid kvälls- natt- och helgarbete. Vi kan erbjuda semestervikariat i åtta veckor och det är viktigt att du som söker kan arbeta alla veckor. I alla våra verksamheter utgår arbete utifrån hälso- sjukvårds- och socialtjänstlagen/lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.
Särskilt boendeArbetet på särskilt boende innebär att du hjälper och stödjer brukaren i vardagen med såväl personliga som praktiska arbetsuppgifter. I äldreomsorgen arbetar vi efter den nationella värdegrunden vilket innebär att de äldre ska känna välbefinnande och få ett värdigt liv. Vi se gärna att du som söker har erfarenhet och utbildning inom området. Körkort är inget krav i arbetet men du behöver kunna ta dig till din arbetsplats. HemtjänstHemtjänsten innebär stöd och hjälp dagligen med såväl personliga som praktiska insatser för personer som bor i det egna hemmet. I arbetet ingår mycket transport med bil och därför är körkort önskvärt. Många av hemtjänsttagarna har medicinska insatser och därför är undersköterskekompetens önskvärt. Personlig assistansDu arbetar som personlig assistent till en brukare i dennes egna hem. Körkort är önskvärt då många av våra arbetsplatser ligger spridda geografiskt i kommunen. Hänsyn tas till personlig lämplighet. Önskvärt är om du har erfarenhet av vård och omsorg. FunktionsnedsättningsområdetAtt arbeta inom funktionsnedsättningsområdet innebär att du ger stöd i det dagliga livet för den enskilde som bor på gruppbostäder eller har daglig sysselsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom området. Körkort är önskvärt.Särskilt boende socialpsykiatrin/Boendestöd i eget boende.
Arbetet på särskilt boende innebär att du coachar och stödjer brukaren i vardagen med såväl personliga som praktiska arbetsuppgifter, både individuellt som med brukarna i gruppboendet. I insatsen boendestöd arbetar du som handledare  till en brukare med olika funktionsnedsättningar i dennes egna hem, med coachande och stödjande insatser, utifrån en genomförandeplan. I verksamheten arbetar vi efter den nationella värdegrunden vilket innebär att de brukaren skall bemötas med omtanke och vara delaktiga i sin insats. Vi se gärna att du som söker har erfarenhet och utbildning inom området. Körkort är önskvärt då många av våra arbetsplatser ligger spridda geografiskt i kommunen. Hänsyn tas till personlig lämplighet. Önskvärt är om du har erfarenhet av vård och omsorg.Fyll i din ansökan vilket område som du har kompetens för och intresse av.Vi har gjort vårt medieval och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=299%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Systemiskt behandlare/terapeut relationsvåld 100%

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Avdelningen för Utbildning, Stöd och Integration i Flen söker nu en behandlare/terapeut med specialistkompetens i relationsvåld till Barn och familjeenhetens öppenvårdsverksamhet. Tjänsten innebär även att samordna/samverka internt såväl som externt med de funktioner som möter och arbetar med relationsvåld.

Inom öppenvården arbetar vi med olika insatser utifrån individuella behov som grundar sig på ett systemiskt, lösningsfokuserat och miljöterapeutiskt förhållningssätt.

Barn och familjeenheten består av en samordnare, familjebehandlare och familjepedagoger som bildar en helhet kring de olika behov familjerna har. Insatser som vi erbjuder är både förebyggande tidiga insatser men huvuddelen är biståndsbedömda,  och vi arbetar nu med att utveckla våra insatserna för att minska antalet placeringar ytterligare.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du har ett viktigt uppdrag där du kommer att arbeta med att ge stöd och behandling till både våldsutsatta och våldsutövande män och kvinnor i samverkan med andra aktörer.

Din främsta uppgifter kommer att vara  att arbeta med tidigt förebyggande och samverkande insatser samt direkt stöd- och behandlingsarbete.

Då tjänsten är ny  innebär det att du har stor möjlighet att vara med att påverka metod och utvecklingsarbete. Behandlingen är inspirerad av ATV (alternativ till våld), MI (motiverande samtal) och KBT (kognitiv beteendeterapi).

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen eller likvärdig utbildning och som har lång erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten. Det är meriterande om du har grundläggande psykoterapeutiska kunskaper (steg 1 utbildning) eller likvärdig utbildning. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med våld i nära relationer samt erfarenhet av motiverande samtal med vuxna samt att arbeta med KBT. Det är meriterande om du har erfarenhet av gruppbehandling. Utöver kunskap om våld besitter du en kunskap om andra faktorer som påverkar våldshandlingar som missbruk och psykisk ohälsa.

Du besitter ett lugn i samtal och är inlyssnande samt kreativ i dina problemlösningar med både klienter och kollegor. Du är ödmjuk och ger och tar kunskap i arbetsgruppen, ser möjligheter och är positiv. Tjänsten kräver att du har ett gott omdöme, är strukturerad och har lätt för att fatta beslut. Du är också stresstålig och kan hantera akuta situationer. God svenska i tal och skrift krävs samt goda datakunskaper.  Verksamhetssystem Procapita används.

Du har också ett brinnande intresse för att fortsätta utveckla arbetet i ett könsneutralt relationsvåldsteam.

Du behöver även ha en hög självkännedom då tjänsten ställer höga krav på dig som person.

Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidare - heltid. Provanställning kommer eventuellt att tillämpas.

Övrigt
Tillsättning av tjänsten kan komma att ske under utlysningsperioden.
Information om tjänsten kan ges av:
Enhetschef Magdalena Palmcrantz 0157 - 43 04 00
Samordnare Ann-Christine Salenby 0157 - 43 04 09
Facklig företrädare nås via växeln 0157 - 43 00 00

Välkommen med din ansökan senast 26 april 2017


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens Kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=388%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Behandlingsassistenter/Integrationsassistenter

Verksamhetsbeskrivning
Gårdsjöns ungdomshem startade 1995 och har sedan dess bedrivit vård och behandling för ungdomar med missbruk, relations- och sociala problem. Målgruppen är flickor och pojkar i åldern 13-20 år som placeras med stöd av SoL/LVU. Idag driver vi även omsorgsboende för ensamkommande ungdomar samt skyddade boende.

Arbetsuppgifter
Vi söker behandlingsassistenter som kan bistå verksamheten vid behov med att jobba i det direkt behandlingsarbetet med våra ungdomar. Att delta i det veckoenliga behandlingsarbetet på Gårdsjö, motivera och stödja ungdomarna i sitt förändringsarbete på boendet utefter individuella genomförandeplaner samt en gemensam struktur.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har utbildning med inriktning mot socialt arbete. Utbildningsnivå som är önskvärd är högskolestudier, KY, folkhögskola etc. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt erfarenhet av arbete inom HVB. Körkort är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annaliewelin.gardsjo@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gårdsjöns Tonårsvård AB
Box 104
64223  FLEN 
Hemsida: http://www.gardsjo.se
  
Platsannons

Enhetschef till asylprövningen i Flen

Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning.

Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.

Behoven av myndighetens tjänster förändras i snabb takt och vi arbetar intensivt tillsammans för att utveckla verksamheten så att vi med största effektivitet, kvalitet och service utför vårt uppdrag från riksdag och regering. 

Asylprövningens uppdrag är att ansvara för den juridiska prövningen av asylsökandes skäl att få uppehållstillstånd i Sverige. Vi arbetar i team som utreder och fattar beslut i enlighet med utlänningslagen och annan tillämplig lagstiftning.

Arbetsuppgifter
Vi söker en enhetschef som vill leda, styra och utveckla verksamheten och som drivs av att utveckla processer, arbetssätt och resursanvändning för att uppnå effektiva och kvalitativa flöden, korta ledtider och hög servicegrad. Enheten, som är väletablerad med seniora och kvalificerade medarbetare, består av ett trettiotal personer; teamledare, beslutsfattare, handläggare, och administrativ personal. Genom att ta tillvara på den drivkraft som finns hos medarbetarna och att skapa förutsättningar för delaktighet, engagemang och fokus på våra sökande bidrar du till fortsatt utveckling av verksamheten. Måluppfyllelse, effektivisering av våra arbetssätt och en god arbetsmiljö prioriteras högt. 

Ditt uppdrag innebär också ett nära samarbete med andra enheter i Flen såväl som inom övriga regionen för att vi tillsammans ska nå upp till målen för vår verksamhet. Våra värderingar mod, empati och tydlighet leder oss i vårt arbete. 

Du kommer till en myndighet som präglas av nytänkande, handlingskraft och ett genuint engagemang för vår uppgift. Det här är ett chefsjobb för dig som vill vara med på resan att utveckla Migrationsverket till en toppmodern myndighet!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen chefserfarenhet av att, med goda resultat, leda verksamhet i förändring. Erfarenhet av att leda och utveckla offentlig verksamhet som omfattar förvaltningsrättslig ärendehandläggning är meriterande. Du behöver ha en akademisk utbildning med juridisk, samhälls- eller beteendevetenskaplig inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig, samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. 

Vi lägger stor vikt vid att våra chefer har de personliga egenskaper som krävs för att framgångsrikt kunna leda en verksamhet i förändring. Vi söker därför dig som är trygg i ditt ledarskap, som har god förmåga till helhetssyn och som med handlingskraft kan leda och utveckla en verksamhet mot uppsatta mål. Som ledare skapar du delaktighet och förutsättningar för dina medarbetare att växa och ta ansvar i ett klimat som inspirerar till arbetsglädje, handlingskraft och effektivitet. Du visar ett gott omdöme, har god samarbets- och kommunikationsförmåga och förstår vikten av god service och gott bemötande. Du leder genom mod, empati och tydlighet.

Upplysning
Anställningsform: Tillsvidare, med sex månaders provanställning

Fram till den 8 maj ser vi fram emot att ta del av din ansökan och cv på www.migrationsverket.se/jobb. Vi samarbetar med ProAstri i chefsrekryteringar och i den här rekryteringen är Karin Ivarson vår kontaktperson.

Välkommen till oss! 

Läs mer om vår verksamhet och tjänsten på:

www.migrationsverket.se/jobb


I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover som en del i processen.

Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats: http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=3177%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Migrationsverket
Änglundavägen 35
64234  Flen Sverige
Hemsida: http://www.migrationsverket.se
  
Platsannons

Modersmålslärare flera språk

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av digitala verktyg så som SAFI (skolapp för inkludering), inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.

 

Arbetsplats
Barn- utbildnings- och kulturförvaltningen söker modersmålslärare för undervisning i följande språk: persiska, dari, tigrinja, kurdiska och finska. 

 

Undervisningen sker på de skolor där eleverna går och som fjärrundervisning via digitala verktyg. Anställningen blir på den skola där flest elever läser modersmålet.

 

Arbetsuppgifter
Ett välutvecklat modersmål är en god grund för att barnet ska ha möjlighet att utveckla det svenska språket och övriga ämnen i svenska skolan. I modersmålsundervisningen får barnen möjlighet att samtala, läsa och skriva på sitt modersmål, och få kunskaper om kulturen och samhällen där modersmålet talas.

 

Tjänsten innebär undervisning i modersmålet utifrån kursplan inom grundskolan och kommer att genomföras på traditionellt vis på skolan men också i form av fjärrundervisning med hjälp av digitala verktyg.

 

Vid studiehandledning på modersmålet förutsätter ett nära samarbete med ansvarig ämneslärare och undervisning som är kopplad mot de mål som finns i kursplanen för respektive ämne.

 

Kvalifikationer
Du bör ha goda kunskaper i modersmålet och i det svenska språket. Du har förmåga att samarbeta med andra vuxna omkring barn och ungas lärande. Du ska vara bekväm med ett nära samarbete med elevernas vårdnadshavare och du bör vara van att använda digitala verktyg som exempelvis dator och ipad.

 

Vi söker dig som är utbildad lärare eller har erfarenhet av undervisning och där språket är ditt eget modersmål. Vid anställning som studiehandledare på modersmålet bör du ha goda kunskaper i svenska och i det språk som studehandledningen ska genomföras på och det är meriterande om du har goda skolämneskunskaper. Vi ser helst att du har akademisk nivå på dina tidigare studier.

 

Lärarlegitimation är krav för tillsvidareanställning.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Övrigt 
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att de ej behöver ianspråktagas av annan tillsvidareanställd personal.

Tillträde HT 2017.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=410%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare Kyrkskolan lägre åldrar 1-3

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Kyrkskolan är en liten och gemytlig skola och för närvarande finns här drygt 100 elever. Skolan är belägen på landet i ett naturskönt område på vägen mot Harpsund.

 

Rektor arbetar med aktivt pedagogiskt ledarskap i tätt samarbete med Elevhälsa. Tillsammans skapar vi möjlighet för individuellt lärande och anpassning.

 

Här kan du lyssna till rektor Carolina Eriksson som berättar om sin roll som rektor.

 

Uppdrag
Du blir en del av vårt arbetslag och kommer att planera och genomföra undervisning. Hos oss är eleverna delaktiga i undervisningen och har möjlighet att påverka arbetet bland annat genom självskattning och reflektion – synligt lärande. Du arbetar i grupp i tätt samarbete med fritids och kollegor i ämnesplanering. Du kommer att arbeta  med tätt samarbete med din kollega.

 
Kvalifikationer
Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du drivs av att skapa lärande utifrån elevens intresse. För oss är det viktigt att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av dig som pedagog. Vi vill därför att du är genuint intresserad av barns lärande och lyhörd för varje elevs individuella behov.

 

Du är en tydlig ledare med god framförhållning, tar ansvar och är självgående i ditt arbete.

 

Vi söker dig, vår nya kollega, som känner starkt engagemang för elever och undervisning. Du är lyhörd och intresserad av att utveckla vårt gemensamma arbete där du gärna bidrar med din kreativitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 
Omfattning / Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 %.

 
Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=409%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Gymnasielärare Matematik/Fysik

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

 

Arbetsplats
I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvaliten i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg såsom inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.

 

Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat. Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

Vi söker nu dig nya kollega, lärare i Matematik/Fysik, som vill vara med oss och utveckla vår gymnasieskola vidare.

 

Uppdrag
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Prins Wilhelmgymnasiet strävar efter ett nära samarbete med landets högskolor och universitet. En del av uppdraget handlar därför om att leda eleverna så att de är väl förberedda inför fortsatta studier.

 

Kvalifikationer
Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i Ma/Fy.

 

Du är bra på att kommunicera med såväl elever som vårdnadshavare och kollegor. Vi värdesätter medarbetare som ser möjligheter och lösningar och som vill vara med och påverka.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=408%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Gymnasielärare Biologi/Naturkunskap

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat.Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg så som inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.

Arbetsuppgifter

Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Din undervisning syftar till att eleverna utvecklar kunskaper i ämnena biologi och naturkunskap.

 

Prins Wilhelmgymnasiet strävar efter ett nära samarbete med landets högskolor och universitet. En del av uppdraget handlar därför om att leda eleverna så att de är väl förberedda inför fortsatta studier.

 

Kvalifikationer

Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet biologi/naturkunskap.

 

Du är bra på att kommunicera med såväl elever som vuxna och har vilja till samarbete inom och utom arbetslaget. Du är positiv och ser möjligheter, jobbar aktivt med och utvecklar värdegrunden.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

100 % tillsvidareanställning med start HT 2017.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=407%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Gymnasielärare Spanska

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat. Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg så som inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.Arbetsuppgifter

Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Prins Wilhelmgymnasiet strävar efter ett nära samarbete med landets högskolor och universitet. En del av uppdraget handlar därför om att leda eleverna så att de är väl förberedda inför fortsatta studier.

 

Kvalifikationer

Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i  spanska.

 

Du är bra på att kommunicera med såväl elever som vuxna och har vilja till samarbete inom och utom arbetslaget. Du är positiv och ser möjligheter, jobbar aktivt med och utvecklar värdegrunden.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

50 % tillsvidareanställning. Tillträde HT 2017.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ 50 %Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=406%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare Idrott och Hälsa Prins Wilhelmgymnasiet

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat.Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg så som inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.

 

Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Som idrottslärare kommer du att arbeta i ett väl fungerande arbetslag med lärare med olika kompetenser. Arbetslagen på skolan har stor frihet att inom tydliga ramar utforma arbetet tillsammans med eleverna utifrån skolans tydliga mål.

 

Undervisningen i ämnet idrott och hälsa ska syfta till att eleverna utvecklar allsidiga rörelseförmågor och intresse för att vara fysiskt aktiva och vistas i naturen. Genom undervisningen ska eleverna få möta många olika slags aktiviteter. Eleverna ska också ges möjlighet att utveckla kunskaper om vad som påverkar den fysiska förmågan och hur man kan påverka sin hälsa genom hela livet. Eleverna ska även ges förutsättningar för att utveckla goda levnadsvanor samt ges kunskaper om hur fysisk aktivitet förhåller sig till psykiskt och fysiskt välbefinnande.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad och som är duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du är tydlig i din ledarroll.

 

Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa i idrott gymnasie och grundskola.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 
Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 50%. Tillträde HT 2017.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=405%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare SvA/Engelska Introduktionsprogrammet

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat. Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg så som inläsningstjänst, digitala prov och GAFE (Google Apps For Education).

 

Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Din undervisning syftar till att eleverna utvecklar kunskaper i och om svenska språket. Genom undervisningen ska eleverna ges förutsättningar att utveckla sitt svenska tal- och skriftspråk så att de får tilltro till sin språkförmåga och kan uttrycka sig i olika sammanhang och för skilda syften.

 

Prins Wilhelmgymnasiet strävar efter ett nära samarbete med landets högskolor och universitet. En del av uppdraget handlar därför om att leda eleverna så att de är väl förberedda inför fortsatta studier.

 

Kvalifikationer
Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet svenska som andraspråk och engelska.

 

Vi söker dig som är engagerad och som är duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du är tydlig i din ledarroll.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde HT 2017.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=404%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare SvA Prins Wilhelmgymnasiet

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat. Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg så som inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.

 

Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Din undervisning syftar till att eleverna utvecklar kunskaper i och om svenska språket. Genom undervisningen ska eleverna ges förutsättningar att utveckla sitt svenska tal- och skriftspråk så att de får tilltro till sin språkförmåga och kan uttrycka sig i olika sammanhang och för skilda syften.

 

Prins Wilhelmgymnasiet strävar efter ett nära samarbete med landets högskolor och universitet. En del av uppdraget handlar därför om att leda eleverna så att de är väl förberedda inför fortsatta studier.

 

Kvalifikationer
Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet svenska som andraspråk.

 

Vi söker dig som är engagerad och som är duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du är tydlig i din ledarroll.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser

möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde HT 2017.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=403%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare Handel och Ekonomi

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat. Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg såsom inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.

 
Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i handel/ekonomi.

 

Vi söker dig som är engagerad och som är duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du är tydlig i din ledarroll.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde HT 2017.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=402%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare Matematik/NO Introduktionsprogrammet

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat.Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg så som inläsningstjänst, digitala prov och GAFE (Google Apps For Education).

 
Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är engagerad och som är duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du är tydlig i din ledarroll.

 

Du är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i matematik och NO för grundskola.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde HT 2017.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=401%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Yrkeslärare Vård och Omsorg

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat. Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg såsom inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.

 

Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa på Vård och omsorgsprogrammet.

 

Vi söker dig som är engagerad och som är duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du är tydlig i din ledarroll.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde HT 2017.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=400%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Yrkeslärare Barn och Fritid gymnasiet

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat.Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg så som inläsningstjänst, digitala prov och GAFE (Google Apps For Education).

 

Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa på Barn och Fritidsprogrammet.

 

Vi söker dig som är engagerad och som är duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du är tydlig i din ledarroll.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde HT 2017.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=399%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare SO Introduktionsprogrammet

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Prins Wilhelmgymnasiet är en liten och personlig gymnasieskola, belägen i nyrenoverade arkitektritade lokaler mitt i centrum. Här arbetar lärarna nära eleverna i ett öppet klimat. Trygghet och sammanhållning kännetecknar skolan och här finns flera förstelärare och en lektor i kemi.

 

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av chromebooks och digitala verktyg såsom inläsningstjänst, digitala prov och Google Suits.

 

Vi söker en grundskollärare, SO ämnen till Introduktionsprogrammet.

 
Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Din undervisning syftar till att eleverna utvecklar kunskaper om hur individen och samhället påverkar varandra. Genom undervisningen ska eleverna ges möjlighet att utveckla en helhetssyn på samhällsfrågor och samhällsstrukturer. I en sådan helhetssyn är sociala, ekonomiska, miljömässiga, rättsliga, mediala och politiska aspekter centrala.

 

Prins Wilhelmgymnasiet strävar efter ett nära samarbete med landets högskolor och universitet. En del av uppdraget handlar därför om att leda eleverna så att de är väl förberedda inför fortsatta studier.

 

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SO-ämnen.

 

Vi söker dig som är engagerad och som är duktig på att motivera elever till att nå sina mål. Du är tydlig i din ledarroll.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser

möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete

 
Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning 100%. Tillträde HT 2017.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=398%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Varumärkesambassadör i Flen med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega.

Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!

Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.

Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hedda.lundborg@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

IT-tekniker

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Till vår konsultverksamhet söker vi nu en IT-tekniker som vill vara en del av oss på Experis IT i vår fortsatta framgång! Hos oss får du en dedikerad konsultchef och utvecklande uppdrag inom många olika branscher.

Arbetsbeskrivning
Ditt primära arbete kommer att bestå av att stödja och förebygga underhåll av IT-utrustning hos vår kund i Flen.

Exempel på arbetsuppgifter:

* Konfiguration och installation av fabriksutrustning

* Stöd och problemlösning av fabriksutrustning

* Förebyggande underhåll

* Ansvarig för Second line och slutlig lösning

* Delta i projektmöten som drivs av kunden

Vem är du?

Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom liknande yrke. Goda kunskaper om maskinvara, programvara, LAN och WAN. Du måste kunna svenska flytande, och engelska i både tal och i skrift.

Som person är du självständig i ditt arbete, du är serviceinriktad, kundfokuserad och en problemlösare. Meriterande om du har erfarenhet av att tiidgare ha arbetat i projekt och AD kunskaper.

För att trivas och passa i rollen som Experiskonsult är dina mest framträdande egenskaper; ansvarsfull, strukturerad, självgående, nyfiken, positiv, lösningsorienterad, hjälpsam och att du har en stor social kompetens.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi anser oss inte vara som alla andra, vi är stolta över våra konsulter och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Här får du också en utvecklingsplan, så både du och din konsultchef har förståelse för vart du vill nå och vilka kompetenser som du vill utveckla.

Våra konsulter får en trygg anställning med allt vad det innebär i form av övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal och vi försöker alltid utgå från att våra konsultkollegor skall ha en fast tillsvidareanställning.

Våra värderingar

Våra värderingar betyder mycket för oss, det är utifrån dem vi har skapat vår gemensamma värdegrund som hela tiden utvecklas med alla oss som jobbar på ManpowerGroup. Genom våra värderingar kan vi också tydliggöra den riktning vi tar som bolag, till våra konsulter, kandidater och kunder.

* People - vi bryr oss om människor och den roll arbetet har i deras liv. Vi respekterar människor som individer, litar på dem, stödjer dem och ger dem möjlighet att förverkliga sina mål i livet.

* Knowledge - vi delar med oss av vår kunskap, expertis och våra resurser. Vi lyssnar aktivt och använder den informationen för att förbättra våra erbjudanden, våra tjänster och våra relationer.

* Innovation - vi är föregångare i arbetslivet. Vi vågar vara innovativa, vara pionjärer och utvecklas. Vi utmanar hela tiden för att finna nya och bättre lösningar.

Experis eftersträvar mångfald.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan med registrerad CV. Vi tar inte emot ansökan via e-post eller brev. Intervjuer sker löpande och därför önskar vi att få din ansökan så fort som möjligt.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Marica Basirat på eller Tel: 021-151210. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 20329
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=bWJhc2lyLjg4NDU1LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis
63220
63220  0482 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skolbibliotekarie F-9 centrala Flen

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

 

Arbetsplats
Stenhammarskolan är belägen i centrum av Flen, ca 3 min från buss-och tågstation. På skolan går ca 450 elever. Personalen består av skolledning, admin, vaktmästare, syv och ca 50 lärare, ca 17 elevhandledare samt ca 7 språkstödjare och modersmålslärare.

 

Vi har höga förväntningar på våra elever inom våra skolor och att skapa läranderelationer för kunskaper in i framtiden.

 

En process pågår där en ny samlad F-6 skola byggs som tillsammans med Prins Wilhelmgymnasiet och Bildningscentrum Prins Wilhelm bildar ett unikt utbildningsstråk från Lästen i Flens centrum ner till aktivitetshuset Skjortan. Det innebär att verksamheten på sikt flyttar och att du som söker har möjlighet att vara med i utvecklingen av en ny skola.

 

Vi söker en skolbibliotekarie som brinner för att få alla elever inom skolan att vilja läsa och söka kunskap samt göra oss mer kompletta. I dagsläget är tjänsten delad på Lötenskolan, Söderskolan, Nybbleskolan och Stenhammarskolan, men till hösten 2018 flyttar vi ihop till en skola centralt belägen i Flen. Du når de fyra skolorna inom 10 minuters promenad. Tre av dessa skolor är F-6 och en 7-9.

 

Vi hoppas att just du vill bli en ny kugge på vår skola. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som gillar barn och ungdomar, vill jobba interkulturellt och som ser datorn som ett verktyg i skolvardagen. Vi har höga förväntningar på våra elever på skolan och att skapa läranderelationer för kunskaper in i framtiden. Våra förväntningar på dig är att du inspirerar, aktivt deltar och initierar och skapar mötesplatser för våra elever som leder till livslångt intresse för lärande.  

 

Inom Flens kommun har vi 1:1 undervisning från årskurs 4, i de yngre åldrarna jobbar vi med iPads.Vi använder Google classroom som lärplattform och kommunikationsarena för lärande. Samarbete mellan skolbibliotek och lärare kan gälla t ex källkritik, bra länkadresser med  informationman kan lita på, fördjupningslitteratur osv. Syftet är att stimulera läslusten, öka läsförståelsen och främja språkutvecklingen som leder till ökad måluppfyllelse för våra elever.

 

Vi förväntar oss också samverkan med andra aktörer utanför skolan såsom folkbibliotek, Ung fritid, ideella föreningar. Här finns stor chans att driva ett utvecklingsarbete kring detta

 
Kvalifikationer
Behörig skolbibliotekarie. Goda datorkunskaper.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I kommunen använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning/varaktighet
100% tillsvidare med start senast 14 augusti

 
Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Skolbibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=397%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Ämneslärare åk 4-6 Bruksskolan

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Bruksskolan ligger i Hälleforsnäs med närhet till skog och natur ca en mil från tätorten Flen. Här arbetar vi med synligt lärande och utvecklar nya arbetssätt. Vi har uppmärksammats i media för vår rastverksamhet som är en lärmiljö likväl som ett integrationsprojekt. Se klipp här.

 

Här kan du lyssna till rektor Carolina Eriksson berätta om sitt uppdrag. 

 

Vi söker nu en ämneslärare åk 4-6 engelska/No.

 

Uppdrag

Du blir en del av vårt arbetslag och kommer att planera och genomföra undervisning. Hos oss är eleverna delaktiga i undervisningen och har möjlighet att påverka arbetet bland annat genom självskattning och reflektion – synligt lärande.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa åk 4-6.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du drivs av att skapa lärande utifrån elevens intresse. För oss är det viktigt att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av dig som pedagog. Vi vill därför att du är genuint intresserad av barns lärande och lyhörd för varje elevs individuella behov.

 

Du är en tydlig ledare med god framförhållning, tar ansvar och är självgående i ditt arbete.

 

Vi söker dig, vår nya kollega, som känner starkt engagemang för elever och undervisning. Du är lyhörd och intresserad av att utveckla vårt gemensamma arbete där du gärna bidrar med din kreativitet.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.  I kommunen använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 
Omfattning / Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 %.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Utdrag från belastningsregistret uppvisas vid anställning.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=396%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Legitimerad dietist till primärvården

Paramedicinska basenheten/Dietistverksamheten i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Nu utökar vi med fler dietister i Katrineholm. Sörmland är ett av de dietisttäta landstingen i Sverige. I Katrineholm finns sedan tidigare tre primärvårdsdietister och dietister inom specialistvården. Du kommer att få vara med att utveckla det sjukdomsförebyggande arbetet i primärvården Sörmland tillsammans med 17 övriga primärvårdsdietister, som har ett väl utvecklat nätverk.

Varför ska du jobba hos oss:
Kvalitet går före kvantitet
Nära samarbete med kolleger
Möjlighet till utbildning och gå högskolekurser
Du kan få utforma din egen tjänst
Du kan ägna dig åt utvecklingsarbete
Du får flexibel arbetstid
Du får friskvårdsbidrag
Fler och fler upptäcker Katrineholm, tack vare det fantastiska läget och känslan av småstadsidyll. Det byggs mycket nya bostäder för att möta den kommande inflyttningen. Från Katrineholm är det endast 25 minuters tågresa från Norrköping, en timma från Stockholm och två timmar från Göteborg.

Placering: Vårdcentralen Gnesta och Flen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet innefattar individuell kost- och nutritionsbehandling. Internutbildning för primärvårdens vårdpersonal inom området nutrition samt patientundervisning i grupp vid olika diagnoser. Teamarbete kring flera patientgrupper ska arbetes upp. Vi kommer även att starta upp ett samarbete med BVC.

Se mer:
www.landstingetsormland.se/dietistenheten

Din kompetens
Legitimerad dietist. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du är självständig, engagerad och initiativrik. Vårt arbete utgår från evidensbasreade riktlinjer och etisk kodex. Det är även meriterande om du har kunskap om NCP för dietister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Tf Enhetschef Anna Berglund, 072-142 01 04, anna.berglund@dll.se
Facklig representant SACO/Naturvetarna Ida Myrbäck, 016-10 54 54, ida.myrback@dll.se
Dietist i primärvården Katrineholm Sanne Persdotter, 073-866 12 86, sanne.persdotter@dll.se

Kom och jobba hos oss på Paramedicin.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-05-14.
Intervjuer kan komma att ske löpande.


Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Dietist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: RLSV-17-049
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=12894&RefNo=RLSV-17-049&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare åk 1 Bruksskolan

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Bruksskolan ligger i Hälleforsnäs med närhet till skog och natur ca en mil från tätorten Flen. Här arbetar vi med synligt lärande och utvecklar nya arbetssätt. Vi har uppmärksammats i media för vår rastverksamhet som är en lärmiljö likväl som ett integrationsprojekt. Se klipp här. 

 

Här kan du lyssna till rektor Carolina Eriksson berätta om sitt uppdrag. 

 

Vi söker nu en lärare till åk 1.

 

Uppdrag

Du blir en del av vårt arbetslag och kommer att planera och genomföra undervisning. Hos oss är eleverna delaktiga i undervisningen och har möjlighet att påverka arbetet bland annat genom självskattning och reflektion – synligt lärande.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa åk 1-3.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du drivs av att skapa lärande utifrån elevens intresse. För oss är det viktigt att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av dig som pedagog. Vi vill därför att du är genuint intresserad av barns lärande och lyhörd för varje elevs individuella behov.

 

Du är en tydlig ledare med god framförhållning, tar ansvar och är självgående i ditt arbete.

 

Vi söker dig, vår nya kollega, som känner starkt engagemang för elever och undervisning. Du är lyhörd och intresserad av att utveckla vårt gemensamma arbete där du gärna bidrar med din kreativitet.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.  I kommunen använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 
Omfattning / Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 %.

 
Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Utdrag från belastningsregistret uppvisas vid anställning.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=395%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1179 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2048%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Lärare idrott och hälsa Stenhammarskolan

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Stenhammarskolan är belägen i centrum av Flen, ca 3 min från buss-och tågstation. På skolan går ca 450 elever. Personalen består av skolledning, admin, vaktmästare, syv och ca 50 lärare, ca 17 elevhandledare samt ca 7 språkstödjare och modersmålslärare.

 

Vi har höga förväntningar på våra elever på skolan och att skapa läranderelationer för

kunskaper in i framtiden.

 

På Stenhammarskolan har vi en till en undervisning, jobbar med Google classroom och arbetar just nu fram våra skalkurser i varje ämne.

 

I våra fantastiska lokaler med teknisk utrustning i alla lektionssalar är det lätt att bli inspirerad. De fyra elementen är en daglig del i våra lokaler.

 

Vårt fokus kring kompetensutveckling är våra skalkurser – ämnesvisa kurser utifrån kursplanerna som vi bryter ner till årskurser och moment. Det är våra förstelärare som leder detta arbete tillsammans med ämneskollegor. Kärnan i detta arbete är samsyn, likvärdighet, sam- och formativ bedömning .

 

Vi hoppas att just du vill bli en ny kugge på vår skola. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsuppgifter
Självständigt planera och genomföra undervisning. Du sätter eleven i centrum och ser till

varje elevs individuella behov och förutsättningar.

 

Undervisningen i ämnet idrott och hälsa ska syfta till att eleverna utvecklar allsidiga rörelseförmågor och intresse för att vara fysiskt aktiva och vistas i naturen. Genom undervisningen ska eleverna få möta många olika slags aktiviteter. Eleverna ska också ges möjlighet att utveckla kunskaper om vad som påverkar den fysiska förmågan och hur man kan påverka sin hälsa genom hela livet. Eleverna ska även ges förutsättningar för att utveckla goda levnadsvanor samt ges kunskaper om hur fysisk aktivitet förhåller sig till psykiskt och fysiskt välbefinnande.

 

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott och hälsa i åk 7-9.

 

Vi söker dig som vill prova nya arbetssätt, arbeta nära kollegor och bli utmanad av våra elever. Datorn är ett pedagogiskt redskap för dig. Du gillar ungdomar och vill jobba interkulturellt.

 

Du är bra på att kommunicera med såväl elever som vuxna. Du är positiv och ser möjligheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I kommunen använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning/varaktighet
Vikariat 100 % läsår 2017-2018.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=391%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

4 st SFI-lärare

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Vill du jobba som SFI- lärare? Du jobbar med att kompetensutveckla vuxna och bygga broar in i arbetslivet. Du har hela världen i ditt klassrum. Du är en nyckelperson för elevens framgång i skolan då mycket kunskap i skolan beskrivs och redovisas genom språket.
Vi har en tillströmning av nya elever och vi söker därför efter lärare som är ansvarstagande, självgående, flexibla, engagerade och förtrogna med styrdokumenten och intresserad av både elevens kunskapsutveckling och dess utveckling individuellt samt socialt. Känner du igen dig i denna beskrivning så ska du söka dig till oss!

Arbetsplats
Utbildning stöd och integration (USI) är en avdelning inom Socialförvaltningen, där satsningar görs på kvalité och ständiga förbättringar. Vuxenutbildningen strävar efter att öka utbildnings- och sysselsättningsnivån i kommunen. I förändringsarbetet ingår att avdelningen satsar på kompetensförstärkning som en del i att öka kvalitén. Tid avsätts för formaliserade dialoger som ett led att ta till vara på personalens erfarenhet och kompetens i utvecklingsarbetet. Verksamheten styrs såväl av politiska beslut som lagar, men därtill är elevens behov en viktig del i arbetsutformningen. För att möta dessa behov värderas personalens kompetens högt, men även personalens förståelse för helheter, lagar och offentliga arbetsprinciper betyder mycket för verksamhetens bedrivande.

Arbetsuppgifter
Arbetet består av undervisning inom SFI. Vi erbjuder undervisning i grupp, på dagtid och kvällstid. Enheten arbetar med ett formativt arbetssätt med kvalité i fokus, delaktighet i utvecklingsarbetet är en förutsättning. Samverkan är central och därigenom förståelsen för att alla arbetar gemensamt för helheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i utbildning i svenska för invandrare (SFI). Vi förutsätter att du har god social kompetens, kommunicerar tydligt och är strukturerad, har god samarbetsförmåga och tar egna initiativ. Viktigt för tjänsten är att du har förmågan att analysera studieresultat och att du kan hantera relevant programvara t.ex. smartboard och lärplattform, alt har ett intresse att lära dig det.

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde: Efter överenskommelse (semestertjänst)
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av annan tillsvidareanställd personal.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning. Löneanspråk lämnas i samband med ansökan.

 

Välkommen med din ansökan senast den 7 maj 2017

Vi har gjort vårt medieval och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=394%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Träblåsare Kulturskolan

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Flens kulturskola är en frivillig verksamhet som erbjuder barn och ungdomar ett brett utbud av undervisning i dans, drama, musik, sång och musikal. Vi är 12 medarbetare som arbetar med frivillig undervisning. Undervisningen sker i egna lokaler och ute på kommunens grundskolor. Vi har vår utgångspunkt i Bildningscentrum Prins Wilhelm mitt i Flen där vi delar lokaler med Stenhammarskolan (år 7-9). Från och med höstterminen söker vi en träblåslärare på deltid.

 

Arbetsuppgifter

Som träblåslärare undervisar du våra elever i klarinett och saxofon men även kunskaper i fler instrument är av intresse. Du är en av de drivande lärarna i vår ensembleverksamhet tillsammans med övriga musiklärare. Du förväntas vara del i skolans utvecklingsarbete och delta i arbetsplatsträffar och arbetslagsmöten. Kulturskolan ger ett stort antal föreställningar varje år där du har en viktig roll. Arbetet innefattar även en viss del administration. Arbetstiden är främst förlagd till eftermiddagar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat pedagogisk högskoleutbildning i ämnet saxofon/klarinett eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är ansvarsfull, flexibel, tar din uppgift på allvar och har förmåga att stå på egna ben. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att undervisa i kulturskola eller liknande. Du har god pedagogisk förmåga och anpassar undervisningen till elevens behov.

 

Vi lägger stor vikt personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

 

Körkort och tillgång till egen bil krävs.

 

Omfattning/varaktighet

Anställningen är tillsvidare på 20-50% beroende på dina kompetenser från och med 16 Augusti 2016.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ 20-50%Flens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=389%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Socialpedagog Söderskolan

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

I Flens kommun har ett stort utvecklingsarbete genomförts i syfte att höja kvalitén i undervisningen. Som lärare får du stöd och möjlighet till kompetensutveckling bland annat genom IKT-teket. Här har vi sk. en till en lösning, där alla elever har en egen chrome-book från åk 4. Elever och lärare arbetar i Google Classroom och vi har tillgång till verktyg såsom digitala prov och inläsningstjänst. För att enkelt kunna kommunicera med vårdnadshavare på flera språk använder vi språkapp för inkludering.

Välkommen som lärare i Flen!

 

Arbetsplats

Söderskolan ligger vackert vid Gårdsjön i centrala Flen bara tio minuters gångväg från tågstationen. Här möts kulturer och vi har idag ca 230 elever i åk F-6 och ca 35 medarbetare. Vi har integrerat fritidshem, idrottshall och slöjdsalar på skolan som omges av en fantastisk utemiljö med stora öppna ytor, närhet till skog, stora lekparker och bibliotek.

 

Vi som arbetar här är ett team bestående av rektor, lärare, två arbetslagsledare, två förstelärare, elevassistenter, lärarassistent, skolsköterska, kurator, specialpedagog, speciallärare, modersmålslärare, två skoladministratörer och vaktmästare. Här finns också lärspridare (IKT) som stöd och inspiration i vårt digitala arbete. Hos oss är rektor närvarande i den dagliga verksamheten. Kunskapsuppföljning,  medarbetarsamtal, medarbetaröverenskommelser, arbetslagsmöten, klassrumsbesök och verksamhetsplanen är några av alla möten tillsammans. Vi söker fler lärare för att utveckla delat mentorskap, fler vuxna med eleverna, för att skapa en trygg miljö för elever och vuxna. Här finns två undervisningsgrupper för nyanlända och vi erbjuder läxhjälp och kunskapsfördjupning efter skoltid.

 

En process pågår där en ny samlad F-6 skola byggs som tillsammans med Prins Wilhelmgymnasiet och Bildningscentrum Prins Wilhelm bildar ett unikt utbildningsstråk från Lästen i Flens centrum ner till aktivitetshuset Skjortan. Det innebär att verksamheten på sikt flyttar och att du som söker har möjlighet att vara med i utvecklingen av en ny skola.

 
Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är varierande och av olika karaktär. Du ingår i skolans elevhälsoteam, där har du ett nära samarbete med kurator, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare och rektor. Du har även ett nära samarbete med våra pedagoger på skolan och ingår i ett arbetslag.

 

Du driver och leder vårt arbete med värdegrundsfrågor, arbetar med vår handlingsplan samt följer upp, utvärderar och analyserar arbetet.

 

Du är stöd för våra elever och vårdnadshavare genom att arbeta förebyggande och främjande.

 

Det är av stor vikt att du är en person som brinner för att skapa en trygg skola för våra elever och vuxna. Du har erfarenhet av att hålla i samtal, agerar tålmodigt och har ett professionellt bemötande.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad socialpedagog, beteendevetare alternativt har lärarexamen, fritidspedagogexamen eller förskollärarexamen med relevant påbyggnadsutbildning.

 

Vi söker dig som ser möjligheterna och motiveras av utmaningen att arbeta i en miljö där kulturer möts.

 

I rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

100 % tillsvidare.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Vi undanbeder oss kontakt från säljare avseende rekryterings- och annonseringstjänst


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=393%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare i förskoleklass Söderskolan

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

I Flens kommun har ett stort utvecklingsarbete genomförts i syfte att höja kvalitén i undervisningen. Som lärare får du stöd och möjlighet till kompetensutveckling bland annat genom IKT-teket. Här har vi sk. en till en lösning, där alla elever har en egen chrome-book från åk 4. Elever och lärare arbetar i Google Classroom och vi har tillgång till verktyg såsom digitala prov och inläsningstjänst. För att enkelt kunna kommunicera med vårdnadshavare på flera språk använder vi språkapp för inkludering.

 

Välkommen som lärare i Flen!

 

Arbetsplats

Söderskolan ligger vackert vid Gårdsjön i centrala Flen bara tio minuters gångväg från tågstationen. Här möts kulturer och vi har idag ca 230 elever i åk F-6 och ca 35 medarbetare. Vi har integrerat fritidshem, idrottshall och slöjdsalar på skolan som omges av en fantastisk utemiljö med stora öppna ytor, närhet till skog, stora lekparker och bibliotek.

 

Vi som arbetar här är ett team bestående av rektor, lärare, två arbetslagsledare, två förstelärare, elevassistenter, lärarassistent, skolsköterska, kurator, specialpedagog, speciallärare, modersmålslärare, två skoladministratörer och vaktmästare. Här finns också lärspridare (IKT) som stöd och inspiration i vårt digitala arbete. Hos oss är rektor närvarande i den dagliga verksamheten. Kunskapsuppföljning,  medarbetarsamtal, medarbetaröverenskommelser, arbetslagsmöten, klassrumsbesök och verksamhetsplanen är några av alla möten tillsammans. Vi söker fler lärare för att utveckla delat mentorskap, fler vuxna med eleverna, för att skapa en trygg miljö för elever och vuxna. Här finns två undervisningsgrupper för nyanlända och vi erbjuder läxhjälp och kunskapsfördjupning efter skoltid.

 

En process pågår där en ny samlad F-6 skola byggs som tillsammans med Prins Wilhelmgymnasiet och Bildningscentrum Prins Wilhelm bildar ett unikt utbildningsstråk från Lästen i Flens centrum ner till aktivitetshuset Skjortan. Det innebär att verksamheten på sikt flyttar och att du som söker har möjlighet att vara med i utvecklingen av en ny skola.

 
Arbetsuppgifter
Till hösten -17 utökas elevantalet i förskoleklassen, vi söker en tredje kollega som tycker att det är en självklarhet att samarbeta, planera, genomföra och följa upp sitt arbete. Du brinner för att aktivt arbeta med att stödja och motivera eleverna  i sitt egna lärande både socialt och kunskapsmässigt. Du planerar och följer upp ditt arbete.

 

Arbetsuppgifter och fördelning av arbetstiden är mellan förskoleklass och de yngre årskurserna.

 

Kvalifikationer

Du har förskollärarexamen  med behörighet att undervisa i förskoleklass, eller grundskollärarexamen med behörighet att undervisa i förskoleklass. Det är meriterande om du har erfarenhet från förskola eller skola utifrån gällande läroplan.

 

Du har god samarbetsförmåga och är en engagerad medarbetare. Du  är en ledare som kan lyssna in behov och situationsanpassa ditt ledarskap samt skapa förtroende. Du har lätt för att kommunicera med barn och vuxna.

 

Vi söker dig som ser möjligheterna och motiveras av utmaningen att arbeta i en miljö där kulturer möts.

 

I rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

100 % tillsvidare.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Vi undanbeder oss kontakt från säljare avseende rekryterings- och annonseringstjänster.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=392%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare Malmaskolan åk 1-6

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Malmaskolan är en F-6 skola i nyrenoverade lokaler centralt belägen i Malmköping. Här finns Förskoleklass, Fritidshem, åk 1, åk 2,  åk 3 och en åldersintegrerad åk 4-6 samt förberedande verksamhet för nyanlända elever.

 

Hos oss  är vi ett positivt arbetslag som arbetar tillsammans för att eleverna ska känna sig sedda, trygga och uppnå kunskapsmålen. Vår förhoppning är att den som besöker skolan ska känna samma glädje och positiva anda som vi upplever.

 
Arbetsuppgifter
Du blir en del av vårt arbetslag, och kommer att planera, genomföra och följa upp undervisningen med varje elevs lärande i fokus.

 

Vi vill att eleverna skall känna sig delaktiga i undervisningen och få möjlighet att påverka arbetet. Du drivs av att skapa lärande utifrån elevens intresse. Det är viktigt för oss att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av dig som pedagog. Du bör därför vara genuint intresserad av barns lärande och lyhörd för varje elevs individuella behov.

 

Du är en tydlig ledare, har bra framförhållning och god kommunikation med vårdnadshavare, elever och medarbetare. Du tar ansvar och är självgående i ditt arbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner starkt engagemang för elever och undervisning och är legitimerad lärare för årskurs  1-6.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

Tillsvidareanställning 100 %. Tillträde 15 augusti eller enligt överenskommelse.

 

Lön

 

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=390%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen
64223  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

UNDERSKÖTERSKA TILL VÅR MOTTAGNING

Vårdcentralen Centrum Flen
Vi är en privat vårdcentral som drivs under Hälsoval Sörmland. Detta innebär att vi på Vårdcentralen Centrum har avtal med landstinget och ingår sedan 2010 i Vårdval Sörmland. Patienterna i Sörmland fritt väljer den vårdcentral de vill tillhöra. Patientavgifter är desamma som den landstingsdrivna vården och högkostnadsskydd gäller.

Hos oss är kvalitet och service en självklarhet och vår målsättning är att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.
Vi är en rökfri arbetsplats.

Beskrivning av tjänst:
Arbetsuppgifterna gäller i första hand att arbeta som undersköterska på laboratorium.

Kvalifikationer:
Undersköterska
"lab-körkort" och/eller lång erfarenhet från lab
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidare anställning Tjänstgöringsgrad: 100 %Lön enligt kollektivavtal och efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Lennart.Nyman@dll.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdcentralen Centrum

64237  FLEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du skapa Sveriges bästa säljteam?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League eller filmfestivaler!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna mycket attraktiva tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1200

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10. På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2177%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Trafiklärare, Utbildningsledare


Vi på Flentrafikskola söker en ny trevlig, målinriktad och utbildad Trafiklärare till vårt trevliga gäng.

Du som söker ska vara utbildad trafiklärare på behörighet B som uppfyller Transportstyrelsens krav. Du har ett stort och naturligt engagemang och besitter de pedagogiska kvalifikationer som krävs för att räknas som en professionell trafiklärare.

Du besitter även social kompetens, är positiv i grunden och har ansvarskänsla. Du kanske även har en lite tävlingsmänniska i dig. Då har vi den rätta arbetsplatsen för dig.

Vi på Flentrafikskola söker en ny trevlig, målinriktad och utbildad Trafiklärare till vårt trevliga gäng.

Du som söker ska vara utbildad trafiklärare på behörighet B som uppfyller Transportstyrelsens krav. Du har ett stort och naturligt engagemang och besitter de pedagogiska kvalifikationer som krävs för att räknas som en professionell trafiklärare. Du är utbildningsledare.
Du besitter även social kompetens, är positiv i grunden och har ansvarskänsla. Du kanske även har en lite tävlingsmänniska i dig. Då har vi den rätta arbetsplatsen för dig.

Vi på Flentrafikskola söker en ny trevlig, målinriktad och utbildad Trafiklärare till vårt trevliga gäng.
Vi har intensiva kurser för B-kort.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltiduppfyller Transportstyrelsens krav.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: Trafiklärare
Webbplats:
Epostadress: info@flentrafikskola.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FLENTRAFIKSKOLA
Norra Kungsgatan 4
64237  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flentrafikskola.se
  
Platsannons

Truckförare

Vi söker Dig ERFARNA truckförare!
Du har arbetat på lager tidigare och är van användare av skjutstativstrucken.
Du kommer att få plocka och packa order i frysgrader.
Du kommer även att få genomföra ett körprov på trucken innan Du går vidare i rekryteringsprocessen.Vi söker Dig kille eller tjej som har arbetat på lager tidigare.
Du har lätt för att lära och är social.
Du kommer in i nya grupper snabbt och är en bra arbetskamrat.
Du ser vad som behöver göras och tycker om att arbeta hårt.
svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna hantera order.
även truckvanan är ett krav för att vara aktuell för denna tjänst.

SBP I Sverige AB är ett av Stor Stockholms mest snabbväxande bemanningsföretag inom administration, logistik, detaljhandeln och transport.
Vi har en väldigt låt personalomsättning och trivselnivån är hög.
Hos oss på SBP är det Du som konsult som är viktig!!
det är Du som gör att Vi fortsätter att få högsta betyg ute hos våra kunder.
Just nu söker Vi Dig som vill hjälpa oss med en av våra lagerkunder ute i Flen.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: märk med Truckis fryslager
Webbplats:
Epostadress: marie@sbpsverige.se
Övrigt: Märk Din ansökan med truckis fryslager och var säker på att Du kan köra skjutstativstrucken innan Du skickar in ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: SBP I SVERIGE AB
ELEKTRAVÄGEN 29
12630  HÄGERSTEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i förskoleklass samt grundskolan, årskurs 1-3

Vill du arbeta på en nystartad skola i Sparreholm, med undervisning mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten skola med stora tankar kring flexibilitet. I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla elevers rätt till en god lärmiljö. Du ska skapa de rätta förutsättningarna för eleverna att komma långt i sin kunskapsutveckling, att bli sitt bästa jag. Ett nära samarbete med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt arbete.

Skolan har B-klasser, vilket innebär att du kommer undervisa i en F-1 eller en 2-3. I verksamheten ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för elevernas kunskapsutveckling. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i samverkan med arbetskamrater. Ditt arbete sker med utgångspunkt från styrdokument, handlingsplaner och dokumentationsrutiner. Som lärare på Sparreholms skola kommer du att ha ett nära samarbete med Sparreholms förskola, för att ge utbildningen en tydlig röd tråd i det livslånga lärandet.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i årskurs F-3 i flera ämnen.
Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som lärare men också som kollega och anställd.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Du har passion att skapa lärande och utveckling för alla elever. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för eleverna. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen.

Som person har du en stark integritet med hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och verksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Vi ser gärna att du har ett tydligt och medvetet ledarskap som utformar en öppen och trygg lärandemiljö.

Sparreholms skola är en nystartad skola med årskurs F-3. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms skola använder vi naturen som verktyg i vår undervisning och spenderar många av våra lektioner utomhus i vår underbara närmiljö.

Sparreholms skola drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Våra elever ska uppnå bästa möjliga resultat utifrån sina förutsättningar, genom arbetsglädje, ansvar, trygghet och gemenskap. På skolan arbetar kompetent personal som ser möjligheter i varje elev och tar tillvara på alla elevernas förmågor. Vi skapar trygga individer som får en god förberedelse för framtiden, gällande både ämneskunskap och sociala kompetenser.

Sparreholms skola lär eleverna med både hjärta och hjärna – inte bara för skolan, utan för livet.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Lärare i grundskolan, F-3
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skarvnäsvägen 7
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  

Platsannons

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Vill du arbeta på en nystartad skola i Sparreholm, med undervisning mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten skola med stora tankar kring flexibilitet. Skolan har elever från förskoleklass till årskurs 3. För att elevernas vardag ska följa en röd tråd är samarbete mellan skola och fritidshem viktigt. Vi söker nu två fritidspedagoger som vill utveckla fritidshemmet tillsammans med kollegor och elever enligt den nya inriktningen i läroplanen. Under skoldagarna är din arbetsuppgift att vara lärarstöd i undervisningen.

Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla elevers rätt till en god lärmiljö. Du förbereder, genomför och utvärderar verksamheten utifrån elevernas intressen och behov. I ditt arbete ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för elevernas utveckling. Som fritidslärare på Sparreholms skola kommer du att ha ett nära samarbete med Sparreholms förskola.

Vi söker dig som är behörig lärare i fritidshem alternativt fritidspedagog. Har du även behörighet i något eller några ämnen i grundskolan är det meriterande. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som fritidspedagog men också som kollega och anställd.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för eleverna. Du är driven och idérik, öppen och lyhörd för elevernas intressen. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen.

Som person har du en stark integritet och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och fritidsverksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Sparreholms skola är en nystartad skola med årskurs F-3 och ett fritidshem. Verksamheten ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms fritidshem använder vi naturen som verktyg i verksamheten och spenderar mycket tid utomhus i vår underbara närmiljö.

Vår skola drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Fritidshemmet ska vara en förlängning av skolan, som erbjuder trygghet, glädje och gemenskap. Hos oss är fritidshemmet en lika självklar del i elevernas kunskapsutveckling som övrig skolundervisning. Därför är ett samarbete kollegor emellan av största vikt i fritidshemmet.

Sparreholms skola lär eleverna med både hjärta och hjärna – inte bara för skolan, utan för livet.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Fritidsledare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skarvnäsvägen 7
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  
Platsannons

Timvikarie Personlig assistent Flen

DVT Assistans har sedan starten 2005 anordnat personlig assistans åt människor med funktionsnedsättning. Vi arbetar runt om i Mellansverige utifrån ledorden Delaktighet, Värdighet och Tillgänglighet. Vi tror på individuella lösningar där kunden alltid är i fokus. Tillsammans möjliggör vi för människor med olika funktionsnedsättningar att leva som andra och själva bestämma över sina liv. I dag sysselsätter DVT ca 160 personliga assistenter.

Nu söker vi en kvinna som har glimten i ögat, är positiv och gillar att arbeta i team. Du kommer att arbeta på timme när ordinarie personal är ledig eller sjuk. Din arbetsplats kommer att vara i centrala Flen hos en man som behöver hjälp i sin vardag. Vi vill att du ska ha en genuin känsla för detta arbete och se ditt arbete som viktigt. att du under din tid på jobbet finns för kunden. Du ska kunna sätta kunden i fokus, vara lyhörd och vara en viktig del i arbetsgruppen. För detta jobb är personkemin viktig för kunden och att du ur personalperspektiv jobbar för gruppens bästa.

Arbetet innebär vardagliga hushållssysslor, hygien, förflyttningar och lite utflykter då och då. Du behöver vara mjuk och inlyssnande. Vara mannens förlängda armar och ben när situationen kräver och samtidigt backa undan när mannen så önskar.

Arbetstiderna är dag/kväll/helg. I tjänsten ingår bilkörning med kundens bil om ni kommer överens om det, så körkort är meriterande. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men personkemin är den som styr rekryteringen.Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan till oss på DVT. Ansökan läses av både uppdragschef, arbetsledare och kund.

 

Du kan även söka tjänsten direkt via mail till

oliwia@dvtassistans.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.dvtassistans.se/arbeta-hos-oss/lediga-tjanster/?aguid=47576A3692774DDEA4FE05E6B7768B70
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DVT Assistans AB
Mått Johanssons väg 16
63346  Eskilstuna Sverige
Hemsida: www.dvtassistans.se
  

Platsannons

Sjukgymnast/Fysioterapeut

Vårdcentralen Centrum Flen

VI SÖKER EN LEGITIMERAD SJUKGYMNAST/FYSIOTERAPEUT TILL VÅR MOTTAGNING

Vill du bli vår nya kollega!

Om oss
Vi är en privat vårdcentral som drivs under Hälsoval Sörmland. Detta innebär att vi på Vårdcentralen Centrum har avtal med landstinget och ingår sedan 2010 i Vårdval Sörmland. Patienterna väljer fritt den vårdcentral de vill tillhöra.
Hos oss är kvalitet och service en självklarhet och vår målsättning är att ständigt utveckla och förbättra verksamheten.

Beskrivning av tjänst
Vi söker nu en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut . Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är vårdcentralens sjukgymnast/fysioterapeut och arbetet ställer krav på både självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av bedömning av fysisk och funktionellt status, behandla, instruera och handleda samt göra träningsprogram och uppföljningar. Du är också en del av vårt Rehab-team, där du tillsammans med bl.a. läkare, arbetsterapeut, försäkringskassa och arbetsförmedling förebygger och hjälper patienter tillbaka till arbetslivet efter långvarig sjukskrivning.

Vi kommer att genomföra löpande intervjuer så kom in med din ansökan så snart som möjligt.

Kvalifikationer
Legitimerad Sjukgymnast/Fysioterapeut
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning/Heltid 100%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lennart.nyman@dll.se
Övrigt: Ansökan skickas till: lennart.nyman@dll.se eller till Vårdcentralen Centrum, Drottninggatan 1, 642 37 FLEN
Arbetsplats: 
Adress: Vårdcentralen Centrum

64237  FLEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Två lärare Söderskolan

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

I Flens kommun har ett stort utvecklingsarbete genomförts i syfte att höja kvalitén i undervisningen. Som lärare får du stöd och möjlighet till kompetensutveckling bland annat genom IKT-teket. Här har vi sk. en till en lösning, där alla elever har en egen chrome-book från åk 4. Elever och lärare arbetar i Google Classroom och vi har tillgång till verktyg såsom digitala prov och inläsningstjänst. För att enkelt kunna kommunicera med vårdnadshavare på flera språk använder vi språkapp för inkludering.

 

Välkommen som lärare i Flen!

 

Arbetsplats
Söderskolan ligger vackert vid Gårdsjön i centrala Flen bara tio minuters gångväg från tågstationen. Här möts kulturer och vi har idag ca 230 elever i åk F-6 och ca 35 medarbetare. Vi har integrerat fritidshem, idrottshall och slöjdsalar på skolan som omges av en fantastisk utemiljö med stora öppna ytor, närhet till skog, stora lekparker och bibliotek.

 

Vi som arbetar här är ett team bestående av rektor, lärare, två arbetslagsledare, två förstelärare, elevassistenter, lärarassistent, skolsköterska, kurator, specialpedagog, speciallärare, modersmålslärare, två skoladministratörer och vaktmästare. Här finns också lärspridare (IKT) som stöd och inspiration i vårt digitala arbete. Hos oss är rektor närvarande i den dagliga verksamheten. Kunskapsuppföljning,  medarbetarsamtal, medarbetaröverenskommelser, arbetslagsmöten, klassrumsbesök och verksamhetsplanen är några av alla möten tillsammans. Vi söker fler lärare för att utveckla delat mentorskap, fler vuxna med eleverna, för att skapa en trygg miljö för elever och vuxna. Här finns två undervisningsgrupper för nyanlända och vi erbjuder läxhjälp och kunskapsfördjupning efter skoltid.

 

En process pågår där en ny samlad F-6 skola byggs som tillsammans med Prins Wilhelmgymnasiet och Bildningscentrum Prins Wilhelm bildar ett unikt utbildningsstråk från Lästen i Flens centrum ner till aktivitetshuset Skjortan. Det innebär att verksamheten på sikt flyttar och att du som söker har möjlighet att vara med i utvecklingen av en ny skola.

 
Arbetsuppgifter
I din roll som lärare undervisar du (enligt LGR11). Att vara fler lärare skapar chanser till delat mentorskap för våra elever, ett flerlärarsystem i åk 4.

 

Du planerar, genomför och följer upp undervisningen/verksamheten. Du stödjer och motiverar elever i deras utveckling, socialt och kunskapsmässigt.

 

Våra pedagoger arbetar med synligt lärande och återkoppling för att våra elever ska nå kunskapsmålen.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärar- eller pedagogexamen och erfarenhet av praktiskt arbete utifrån gällande läroplan (Lgr11/Lpfö98). Om du tidigare har arbetat med synligt lärande och/eller genrepedagogik är det meriterande. Är du flerspråkig är även det en merit.

 

Du är en tydlig ledare, har bra framförhållning och god kommunikation med vårdnadshavare, elever och medarbetare. Du tar ansvar och är självgående i ditt arbete.

 

Vi söker dig som ser möjligheterna och motiveras av utmaningen att arbeta i en miljö där kulturer möts.

 

I rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet
100 % tillsvidare.

 
Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Vi undanbeder oss kontakt från säljare avseende rekryterings- och annonseringstjänster.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=387%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Kassa/serveringspersonal sökes till Golfrestuarang i Flen

Verksamhetsbeskrivning
Golfrestaurngen i Flen är en säsongsrestaurang och är öppet i 6 månader. Öpnnar 1 maj och stänger 31 oktober. Öppettider mellan 09-17. Restaurangen har inriktning husmanskost och har lunchmåltider. Restaurangen ligger i Flen. Boende i Eskilstuna kan åka med annan personal till Flen om bil saknas. Ansökning skickas in via mail eller via telefonsamtal.

Arbetsuppgifter:
Kassapersonal/servering. Personal som kan så i kassan och ta emot beställningar samt servera mat till gästerna. Erfarenhet av dessa är krav.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSäsongsarbete, 1 maj-31 oktober. Hel- eller deltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hatloichau@hotmail.com
Övrigt: Ansökan skickas in antingen via e-post eller via telefonsamtal 0762-711076
Arbetsplats: 
Adress: Pesto Pasta HB
Rademachergatan 19
63220  ESKILSTUNA 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock sökes till Golfrestaurangen i Flen

Verksamhetsbeskrivning
Golfrestaurngen i Flen är en säsongsrestaurang och är öppet i 6 månader. Öpnnar 1 maj och stänger 31 oktober. Öppettider mellan 09-17. Restaurangen har inriktning husmanskost och har lunchmåltider. Restaurangen ligger i Flen. Boende i Eskilstuna kan åka med annan personal till Flen om bil saknas. Ansökning skickas in via mail eller via telefonsamtal.

Krav/erfarenhet
Kocken ska ha erfarenhet inom branchen. Även erfarenhet av att tillaga husmanskost.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSäsongsarbete, Dagtid, hel- eller deltid. Öppettider 09.00-17.00Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hatloichau@hotmail.com
Övrigt: Ansökan kan skickas antingen via e-post eller via telefonkontakt 0762-711076
Arbetsplats: 
Adress: Pesto Pasta HB
Rademachergatan 19
63220  ESKILSTUNA 
Hemsida:
  
Platsannons

Affärsmässig Arbetsledare till Svevia i Flen!

Nu söker vi en arbetsledare med affärssinne till Flen!

Svevia är landets ledande driftentreprenör och ett av de största väg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och gator samt annan infrastruktur. Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar och vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet i Svevia nu och i framtiden. Svevia, Division Drift arbetar med drift och underhåll av gator och vägar, parker och grönytor samt mindre anläggningsarbeten.

Om tjänsten: Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten, företrädesvis barmarksrenhållning och vinterväghållning i området. Du kommer dessutom delta i anläggningsprojekt av mindre karaktär. I ditt arbete som arbetsledare samordnar du ett antal underentreprenörer och leder samt planerar för din arbetsgrupp med yrkesarbetare. I tjänsten som arbetsledare tillåts du att växa med ansvar. Du biträder platschefen med uppföljning, kalkylarbeten och administration. Eftersom vårt arbete är serviceinriktat utförs en del av verksamheten på obekväm arbetstid därför ingår beredskapstjänst.

Din profil: Vi söker dig som har intresse för och erfarenhet av drift- och underhåll av vägar och gator samt anläggningsarbeten. Det är mycket meriterande om du tidigare har haft ekonomiskt ansvar i projekt alternativt har tidigare erfarenhet av ekonomi- och/eller kalkylarbete. Som ledare är du förtroendeingivande och inger trygghet. Goda samarbeten med kunder och medarbetare är något du värdesätter och att förmedla en hög servicekänsla faller dig naturligt. Att ta dig an problemlösningar, skapa initiativ och fatta beslut är något du drivs av och du värdesätter tydlig kommunikation. B-körkort och är ett krav för tjänsten, likaså god datavana.

Vi erbjuder dig: Hos oss blir du snabbt en i gänget. Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Med tydliga prestationsmål och krävande arbetsuppgifter får du utrymme att vässa din spetskompetens och göra skillnad. Det finns med andra ord många fördelar att dela väg med oss.

Ansökan: Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan, vi går igenom urvalet löpande så vänta inte. Vi vill komma i kontakt med dig nu! Sista ansökningsdag är 2017-05-07. Tillträde efter överenskommelse. Fackliga företrädare nås via vår växel, tel. 08-404 10 00.

Vi undanber oss säljsamtal för ytterligare annonsering.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- - Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://svevia.easycruit.com/vacancy/application/1828763/123410?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svevia
Box 4018
17104  Solna Sverige
Hemsida: http://www.svevia.se
  
Platsannons

Förskollärare Flen och Hälleforsnäs

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
På barn-, utbildnings- och kulturförvaltningen arbetar vi för en lärande organisation där Lärmässan - pedagoger lär av varandra - är en viktig del. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén

 

På samtliga förskolor finns pedagogiska arbetslagsledare, vars uppgift är att initiera, följa upp och tillsammans med arbetslaget verkställa de beslut i pedagogiska frågor som fattas i chefsgruppen. Förskolecheferna har ett nära arbete med förskolorna och arbetslagsledargruppen. Vi använder oss av digitala verktyg så som SAFI (skolapp för inkludering) och ipads.

 

Här finns fyra professionsutvecklare med målet att utveckla förskolans verksamhet och pedagogiska professioner.

 

Varje termin träffas alla förskollärare på en yrkesträff som en del av den kompetensutveckling som erbjuds i kommunen. Som förskollärare har du 3,5 h planeringstid per vecka, 6 utvecklings/planeringsdagar per arbetsår samt fria pedagogiska luncher.

 

Vi söker förskollärare till våra förskolor Masmästargården, Skogshyddan och Hammaren. Här hittar du våra förskolor.

 

Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga förskollärare är du pedagogiskt ansvarig i verksamheten. Du ska tillsammans med arbetslaget planera och genomföra verksamheten enligt läroplan och kommunens verksamhetsmål för förskola och skola - en skola att vara stolt över.

 

Tillsammans med övriga i arbetslaget har du ansvar för resultat, utvärdering och analys av verksamheten på den egna förskolan.

 

Kvalifikationer
Förskollärarexamen är ett krav för dessa tjänster, alternativt pågående studier till förskollärare. Vi ser gärna båda erfarna och nyexaminerade sökande. Du har kunskap om pedagogisk dokumentation i förskolan och du är bekväm med digitala verktyg. Är du flerspråkig är det meriterande.

 

Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Du har fokus i arbetet och ser möjligheter. Du är lyhörd, har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmågan att entusiasmera och engagera barn. Du har förmågan att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och kommunicera med vårdnadshavare.

 

Vi söker dig som är drivande och hittar nya vägar i ditt uppdrag som förskollärare där omsorg, fostran och lärande ska bilda en helhet för barnen. Du är en medforskande pedagog som skapar inspirerande lärmiljöer som utmanar och väcker nyfikenheten hos barnen.

 

Du vill utmana barnens, kollegornas, chefernas och ditt eget tänkande och lärande - vilket skapar dynamik och arbetsglädje i verksamheten.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning / Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 % eller enligt överenskommelse.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Utdrag från belastningsregistret uppvisas vid anställning.

Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=385%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Biträdande förskolechef / förskollärare

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
På barn-, utbildnings- och kulturförvaltningen arbetar vi för en lärande organisation där Lärmässan - pedagoger lär av varandra - är en viktig del. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén

 

På samtliga förskolor finns pedagogiska arbetslagsledare, vars uppgift är att initiera, följa upp och tillsammans med arbetslaget verkställa de beslut i pedagogiska frågor som fattas i chefsgruppen. Förskolecheferna har ett nära arbete med förskolorna och arbetslagsledargruppen. Vi använder oss av digitala verktyg så som förskoleappen, SAFI (skolapp för inkludering) och ipads.

 

Här finns fyra professionsutvecklare med målet att utveckla förskolans verksamhet och pedagogiska professioner. 

 

Varje termin träffas alla förskollärare på en yrkesträff som en del av den kompetensutveckling som erbjuds i kommunen. Som förskollärare har du 3,5 h planeringstid per vecka, 6 utvecklings/planeringsdagar per arbetsår samt fria pedagogiska luncher.

 

Vi söker en förskollärare, tillsvidare, med uppdrag som biträdande förskolechef för flera förskolor.

 
Arbetsuppgifter
Som biträdande förskolechef har du visst personal- och verksamhetsansvar på två förskolor i området vilket bland annat innebär medarbetarsamtal, rekrytering och arbetsmiljöarbete. Du är delaktig i budgetarbete och investeringsplaner.

 

Ditt administrativa arbete innebär bland annat ekonomi och personaladministration.

 

Tillsammans med övriga förskollärare är du pedagogiskt ansvarig i verksamheten. Du ska tillsammans med arbetslaget planera och genomföra verksamheten enligt läroplan och kommunens verksamhetsmål för förskola och skola - en skola att vara stolt över.

 

Tillsammans med övriga i arbetslaget har du ansvar för resultat, utvärdering och analys av verksamheten på den egna förskolan.

 

Kvalifikationer
Förskollärarlegitimation och yrkeserfarenhet som förskollärare med pedagogisk insikt. Administrativ kompetens och erfarenhet av olika administrativa system och digitala verktyg.

 

Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Du har fokus i arbetet och ser möjligheter. Du är lyhörd, har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmågan att entusiasmera och engagera barn. Du har förmågan att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och kommunicera med vårdnadshavare.

 

Vi söker dig som är drivande och hittar nya vägar i ditt uppdrag som förskollärare där omsorg, fostran och lärande ska bilda en helhet för barnen. Du är en medforskande pedagog som skapar inspirerande lärmiljöer som utmanar och väcker nyfikenheten hos barnen.

 

Du vill utmana barnens, kollegornas, chefernas och ditt eget tänkande och lärande - vilket skapar dynamik och arbetsglädje i verksamheten.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 
Omfattning / Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 % (vid start 40% biträdande förskolechef och 60% förskollärare).

Delen biträdande förskolechef är under förutsättning att förskoleområdet behåller eller utökar antalet avdelningar under 2017.

 
Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Utdrag från belastningsregistret uppvisas vid anställning.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Biträdande förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=384%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Personlig assistent till 22 årig tjej med autism

Du skall stötta och vägleda kunden i hennes vardag. Du kommer att aktivt hjälpa henne med det som hon inte själv klarar av och på ett positivt sätt motivera henne att delta och att göra det som hon kan klara själv. Hon behöver dig som hjälp för att tolka och förstå sin omvärld.

Vår kund har humor och gillar att leka och busa. Hennes intressen är att pyssla, åka bil, djur, bollsport och att hjälpa till med vardagliga saker. Assistentens inställning och engagemang för det som skall göras är avgörande för om hon kommer att tycka att det man gör är roligt eller inte.

Du kommer att få utbildning och handledning för att komma in i och utvecklas i arbetet på ett bra sätt.
Du är positiv, har glimten i ögat och är intresserad av pedagogiskt tänkande.
Du är lyhörd, flexibel, lugn och inkännande. Du ser möjligheter istället för problem.
Du är en kreativ problemlösare och har stor acceptans för att människor är olika och kan fungera på olika sätt.

Du skall vara tydlig i din kommunikation med vår kund.
Du skall vara närvarande i nuet så att du kan vara steget före och du skall ha bra tålamod.

Du skall vara öppen med dina tankar och synpunkter gentemot oss på företaget så att vi kan stötta dig i jobbet och vi kan hjälpas åt att utveckla assistansen runt vår kund.

Du ska ej vara allergisk då familjen har katt.

Bärkraft Assistans AB är ett företag som arbetar med personlig assistans. Vi arbetar främst med kunder som har autism. Vi utformar assistansen individuellt och arbetar ofta med inspiration av lågaffektivt bemötande och son-rise.

Vi lägger stor vikt vid utbildning och handledning för att stötta våra assistenter så att vi kan ge våra kunder bästa tänkbara assistans.

Vårt kontor ligger i Skene och vi har kunder på orter runt om i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten gäller redan från 1 maj. Schema som innefattar dag, kväll, natt och helg (storhelg).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: SG1705
Webbplats:
Epostadress: msg@barkraft.se
Övrigt: I din ansökan ska finnas CV och personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: BÄRKRAFT ASSISTANS AB
Box 2146
51102  SKENE Sverige
Hemsida: http://www.barkraft.se
  
Platsannons

Nytida söker tim och semestervikarier till Alpnäs Gruppboende

Att utifrån individens behov och intressen erbjuda ett pedagogiskt stöd och en service som bidrar till att ge varje brukare ett meningsfullt, roligt, intressant, utvecklande och självständigt liv.

Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra.
Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.
Du har arbetat några år inom omsorgen, vilket gör att du har god kännedom om omvårdnad och pedagogiskt arbete.
För dokumentation och planering använder personal anpassade datasystem därför bör du ha god datavana. Du måste kunna kommunicera i det svenska språket både i tal och skrift.


Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.

Alpnäs Gruppboende vänder sig till vuxna med förvärvad hjärnskada.
Vi erbjuder 6 lägenheter i ett vackert bostadsområde med närhet till Hälleforsnäs centrum. I boendet finns också gemensamt kök och vardagsrum för samvaro och gemensamma måltider. De boende här ska känna trygghet och trivsel i en stimulerande och utvecklande miljö. Genom engagemang och delaktighet möter vi den enskildes behov, och förutsättningar skapas för självständighet i vardagen.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDag, kväll, natt och helgtjänstgöring ingår Utdrag ur Polisens misstanke och belastningsregister efterfrågas innan bekräftad anställning 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Vikarie Alpnäs
Webbplats:
Epostadress: therese.kuivamaki@nytida.se
Övrigt: märk annonsen Alpnäs
Arbetsplats: 
Adress: Nytida AB Sektor Öst- region Sydost/Flen LSS
Alpnäsvägen 2
64831  Hälleforsnäs Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Glad och stabil assistent på deltid under sommarhalvåren

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en rullstolsburen man i sjuttioårsåldern. Tjänsten gäller under sommarhalvåret vilket han, tillsammans med sin fru och hund, tillbringar i sin sommarstuga utanför Flen.

I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens "högra hand" i hans vardag. Detta innefattar för en sommarstugeboende vanliga uppgifter som gräsklippning mm, hundpromenader, viss enkel lunchmatlagning etc. Vi söker dig som är glad och stabil samt helst delar kundens intresse för elektronik och datorer. Ett stort plus är om du har en leklysten hund som kan följa med till arbetet. Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 50-75% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/61/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Box 240 69
10450  Stockholm Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Prolog KB söker tidningsbud i Malmköping

Passar Du in på nedanstående punkter är Du personen vi söker.

• Du är morgonpigg, noggrann och punktlig.
• Du är ordningssam och kan hålla reda på nycklar,
portkoder och adresser.
• Du har god fysik och kan arbeta i alla väder.
• Du kan prata och förstå svenska och engelska.

Vi tillhandahåller företagsbil för distribution av tidningar.
Arbetstiden varierar, när man börjar och slutar är lite olika beroende
på vilket distrikt det gäller.


Vi söker nu sommarvikarier som kan distribuera tidningar hos oss och som brinner för service, är du en ansvarsfull och noggrann person som kan tänka dig att arbeta natt.

Tidningarna skall vara färdigutdelade senast 06.00 på vardagar, mån-lör.
När du börjar hos oss introduceras Du de första nätterna av ordinarie bud som visar hur arbetet går till.
Minimiålder är 18 år.


Prolog levererar tidningar, post, paket och reklam. Det vill säga tidigt, snabbt, alla dagar i veckan. Idag når vi ca 500 000 hushåll fördelat på 900 distrikt, och vi delar ut ca 72 miljoner tidningar varje år. Vi distribuerar 70 olika tidningstitlar, varav 28 är morgontidningar.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVi söker personer som har B-körkort 20%-40%Lön enligt Transportarbetarförbundet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: "Tidningsdistributör"
Webbplats:
Epostadress: PrologSodermanland@prologkb.se
Övrigt: Vi ser framemot din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Prolog KB
BOX 321
63104  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Mjukvaruutvecklare sökes till intressant företag!

Om tjänsten
Nu rekryterar vi en vass mjukvaruutvecklare för direktanställning hos en av våra kunder i Södermanland!

Företaget befinner sig nu i en mycket spännande fas och söker därför en mjukvaruutvecklare till utvecklingsavdelningen. Tillsammans med utvecklingsteamet blir du en viktig del av företagets utveckling av produkter. Tillträde för tjänsten är tänkt i mitten av maj 2017!

Din profil
För att lyckas i denna roll har du relevant utbildning (högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet) inom området. Du har mycket goda kunskaper i C/C++ programmering och har ett brinnande intresse för det! Du kan vara nyexaminerad, huvudsaken är att du är duktig inom området och vill utvecklas tillsammans med företaget.

Som person är du en sann lagspelare som besitter förmågan att tänka utanför boxen! Du är kreativ och noggrann i ditt arbetssätt och är en person som tar egna initiativ. Det är av stor vikt att du är kommunikativ för att på ett effektivt och framgångsrikt sätt tillsammans med dina kollegor få fram en fungerande produkt till kunden. Vi ser även att du har förmågan till att arbeta framgångsrikt på egen hand. Du är en problemlösare som brinner för utveckling och trivs i en miljö där kreativitet står i fokus. Vidare är du resultatinriktad, har en stark känsla för att leverera enligt uppsatta mål och är drivande för att ständigt hitta förbättringar!

Då avdelningen arbetar agilt enligt scrum ser vi gärna att du har kunskaper och intresse för den arbetsmetodiken. Det är även meriterande med kunskaper inom testdriven utveckling.
Vi ser även att du har ett brinnande intresse och kunskaper inom IOT. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Altium Designer och kretskortslayout. Naturligtvis har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och innehar körkort.

Stämmer denna profil väl in på dig och du vill veta mer om tjänsten? Vänta inte med din ansökan då vi kallar till intervju löpande!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4501
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4501
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  

Platsannons

Vi söker en distriktssköterska/sjuksköterska

Vi behöver en förstärkning till vårdcentralen Centrum i Flen. Vi är en privat VC i Flen som startade 2010 och med idag ca 6.000 nöjda patienter. Vi arbetar i trivsamma lokaler och våra patienter bjuder vi på god tillgänglighet, trevligt bemötande och kontinuitet.

Vi vill att våra medarbetare ska ha ett utvecklande och stimulerande arbete i en god arbetsmiljö och med goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Du förväntas vara med och utveckla arbetsformer, påverka verksamhet och arbetsmiljö.

Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid och med tillträde enligt överenskommelse.

Ring gärna verksamhetschef Lennart Nyman för mer info ! Tel: +46 70 2009814.

Ansökan vill vi ha senast 24 april 2017.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Lennart.Nyman@dll.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vårdcentralen Centrum

64237  FLEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Säljande butiksdemonstratör i Flen

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-09
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/30288-saljande-butiksdemonstrator-i-flen?promotion=7487-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Vi rekryterar en embeddedutvecklare till Tjeders!

Om tjänsten
Nu rekryterar vi en embeddedutvecklare till Tjeders i Malmköping! Tjeders tillverkar och säljer säkra larm- och kommunikationslösningar till företag och offentlig sektor. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför alla produkter i sina egna lokaler i Malmköping. Deras unika koncept har gett kvalitetssäkrad produktion, leveranskvalitet och en enastående tillförlitlighet av deras produkter. Tjeders erbjuder såväl standardprodukter som skräddarsydda speciallösningar för att uppfylla kundernas önskemål.

Företaget befinner sig nu i en mycket spännande fas och söker därför en embeddedutvecklare till utvecklingsavdelningen. Tillsammans med vårt utvecklingsteam blir du en viktig del av företagets utveckling av produkter. Då dina arbetsuppgifter kommer att bestå av såväl elektronikkonstruktion som hårdvarunära programmering blir du en länk mellan hårdvara och mjukvara. Tillträde för tjänsten är tänkt i mitten av maj 2017!

Din profil
För att lyckas i denna roll har du relevant utbildning (högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet) inom området. Då tjänsten kräver att du behärskar såväl mjukvara som hårdvara ser vi att du har mycket goda kunskaper i embedded C/C++ programmering och elektronikkonstruktion.

Som person är du en sann lagspelare som besitter förmågan att tänka utanför boxen! Du är kreativ och noggrann i ditt arbetssätt och är en person som tar egna initiativ. Det är av stor vikt att du är kommunikativ för att på ett effektivt och framgångsrikt sätt tillsammans med dina kollegor få fram en fungerande produkt till kunden. Vi ser även att du har förmågan till att arbeta framgångsrikt på egen hand. Du är en problemlösare som brinner för utveckling och trivs i en miljö där kreativitet står i fokus. Vidare är du resultatinriktad, har en stark känsla för att leverera enligt uppsatta mål och är drivande för att ständigt hitta förbättringar!

Då avdelningen arbetar agilt enligt scrum ser vi gärna att du har kunskaper och intresse för den arbetsmetodiken. Det är även meriterande med kunskaper inom testdriven utveckling.
Vi ser även att du har ett brinnande intresse och kunskaper inom IOT. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Altium Designer och kretskortslayout. Naturligtvis har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och innehar körkort.

Stämmer denna profil väl in på dig? Vänta inte med din ansökan – sök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 4439
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4439
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  

Platsannons

Två Byggsnickare - Flen

Vi placerar ut två – tre team på olika anläggningar så det är viktigt att du har lätt och anpassa dig efter behov ibland kan det bli att man jobbar ensam eller att det blir flera personen på en anläggning.


Vi behöver två självgående snickare.

Det vi kräver är att du kan jobba självständigt, ta egna initiativ och att du har meriter som kan stärka dina tidigare arbeten.

Helst flera års erfarenhet, gymnasium utbildning inom ämnet räcker också i Sverige (Avslutat utbildning).


_______________________________
- KRAV FÖR UE -

* Hängavtal
* ID-06

Kontakta kontaktperson för mer information.
_______________________________


Nybblebygg AB är ett byggföretag som grundandes 2012. Vi utför arbeten runt Mälaren & Göteborg. Hos oss får ni alltid bra personlig service med de byggvaror som behövs för att utföra ett jobb med högkvalitet till rätt pris.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: Tidigare anställningar.
Webbplats:
Epostadress: jobb@nybblebygg.se
Övrigt: CV, Personligtbrev
Arbetsplats: 
Adress: Nybble Bygg AB
Nybblegatan 2
64231  Flen Sverige
Hemsida: http://www.nybblebygg.se
  

Platsannons

Semestervikarier

Som behandlingsassistent är du aktiv och planerar, utformar och deltar i den med ungdomarna gemensamma vardagen på behandlingshemmet.
Motiverande, stödjande och gränssättande insatser.


Du skall vara över 25 år, behärska god svenska i tal och skrift. Vara ostraffad och ha en inre trygghet, stabilitet och personlig mognad.
Utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister uppvisas vid ev. anställning.

Meby Behandlingshem AB är sedan 1988 ett HVB-hem för dygnetruntvård och behandling för ungdomar mellan 13 och 20 år med psykosocial och/eller psykiatrisk problematik såsom normbrytande beteende och anpassningsproblematik. Ungdomarna är placerade med stöd av SoL eller LVU.
Behandlingshemmet har 2 separata avdelningar med 12 platser på vardera avdelningen.

Vi söker nu semestervikarier till vår enhet i Mellösa.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidArbete i arbetslag. Dygnsarbete med sovande jour på behandlingshemmet. Helgarbete. Du skall vara över 25 år, behärska god svenska i tal och skrift. Vara ostraffad och ha en inre trygghet, stabilitet och personlig mognad. B-körkort är ett krav.Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Semestervikarie 2017
Webbplats:
Epostadress: tomiv@live.se
Övrigt: CV och personligt brev skickas via e-post till tomiv@live.se
Arbetsplats: 
Adress: MEBY BEHANDLINGSHEM AB
BOX 107
64223  FLEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kommunikatörer till spännande företag i Eskilstuna!

Om tjänsten
Nu söker vi för kunds räkning 2 stycken kommunikatörer till Eskilstuna! Ni kommer att tillhöra avdelningen Kommunikation som arbetar med företagets totala kommunikation, det vill säga information, marknadsföring, PR, event och digital media.

Avdelningen består av kommunikatörer med olika ansvarsinriktningar och individuella uppdrag. En av tjänsterna är ett längre uppdrag som förväntas pågå till 31 augusti 2018 och den andra förväntas pågå i ca 6 månader. Tjänsterna är tänkta att tillsättas i april/maj och är på heltid. Detta är till en början ett konsultuppdrag - du blir anställd av oss på Arena Personal och uthyrd till vår kund som är ett av de större företagen i Eskilstuna.


Din profil
För att lyckas i rollen som kommunikatör behöver du ha bred yrkeskunskap inom marknadsföring, grafisk produktion samt textarbete. Vi ser att du har erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning, reklambyrå eller liknande samt att du har god kännedom om produktionsteknik av trycksaker, digital kommunikation, arbetsflöde och mjukvara.

Du har goda färdigheter i grafisk produktion/design och layout samt textarbete. Det är önskvärt om du även har kunskaper inom digital produktion av film och foto. Utöver det har du erfarenhet av att befinna dig i en beställarroll gentemot underleverantörer inom grafiska branschen (t.ex tryckerier).
Du har generellt god datorkunskap och mer specifikt har du mycket goda kunskaper i/inom:

• Adobe CS
• Officepaketet
• Episerver eller motsvarande webbapplikation
• Sociala medier

Som person är du driven och har en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya branscher och arbetsuppgifter. Du är ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt. Du är säljorienterad och effektiv i ditt arbete. Egenskaper som utmärker dig är att du är noggrann, öppen och lyhörd. Det är ett krav att du har körkort.

Stämmer profilen in på dig? Vänta inte med din ansökan då vi kallar till intervjuer löpande!


Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Marknadskommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 4387
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4387
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  
Platsannons

Work for you söker vuxenlärare

Work for you arbetar med arbetsmarknadstjänster och har varit kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. Idag finns vi på drygt 50 orter runt om i landet och arbetar med jobbförmedling, rehabilitering, omställning, utbildning, integration, rekrytering- och bemanning. Sedan 2014 ingår även utbildningsföretaget Infokomp i koncernen.Läs mer på www.workforyou.se.

Vill du göra skillnad?
Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi har tron att varje människa har en inneboende potential, hos oss blir din uppgift att hjälpa individen att hitta den.

Work for you söker vuxenlärare/praktiksamordnare till Grundläggande moduler 

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten arbetar du med nyanlända som genom Arbetsförmedlingen anvisas till Grundläggande Moduler hos Work for you. Programmets syfte är att deltagarna ska förbättra sina kunskaper i svenska språket och vårt samhälle. Fokus ligger på att stödja och rusta dem för att närma sig arbetsmarknaden; som förberedelse för arbete, annat arbetsmarknadspolitiskt program eller reguljär utbildning. Arbetet kräver en hel del dokumentation såsom att dagligen föra anteckningar i vårt interna system, rapportera till Arbetsförmedlingen via webbstödet, samt att upprätta gemensam utbildningsplan och slutrapport. I rollen ingår det även att samordna praktikplatser och studiebesök för deltagarna varför det är en förutsättning att du har ett brett företagsnätverk i Sörmlands-området.

Kvalifikationer
- Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av att undervisa vuxna i Sverige. 
- Etablerat företagsnätverk i Sörmland.

Meriterande
Flerspråkig

Övrigt
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi är flexibla med anställningsformen och ser gärna att sökande kan tänka sig att vara underkonsulter eller egenanställda (fakturerar utan eget företag genom ex. Cool Company https://coolcompany.com/se/).

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller e-post, följ länken nedan för att registrera din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Flen

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta: 

Anna Berglund, platschef
anna.berglund@workforyou.se
070 164 28 98

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats: https://www.workforyou.se/om-oss/jobba-hos-oss/?aguid=66A7F8D9BA6F44FCB196747AF15C84A4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Work for you AB
Norgegatan 2
16432  Kista Sverige
Hemsida: www.workforyou.se
  

Platsannons

Lärare Matematik/NO Vikariat läsåret 2017-18

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i matematik, biologi, fysik och kemi åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete. Din huvudsakliga tjänst kommer att ligga i åk 7-9.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2017-18 för föräldraledig lärare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ma/NO vikariat
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare SO (Vikariat läsåret 2017-18)

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i geografi, historia, religion och samhällskunskap åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete. Din huvudsakliga tjänst kommer att ligga i åk 7-9.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-03-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2017-18 för föräldraledig lärare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: SO-lärare vikariat
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare åk 4-6 Vikariat läsåret 2017-18

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i åk 4-6. Du ska vara legitimerad i matematik och/eller svenska samt engelska. Det är önskvärt att du dessutom är legitimerad i flera ämnen, exempelvis inom NO-blocket och/eller SO-blocket. Du kommer också att vara mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.


Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-03-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänsten är ett vikariat för en föräldraledig lärare under perioden 11 augusti 2017-20 juni 2018 Som lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare åk 4-6 vikariat
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  
Platsannons

Lagerarbetare

SUBAB - Stockholms Ungdomsbemanning AB söker dig som är öppen och prestigelös och har ett brinnande intresse för Lager. Är DU tillgänglig för uppdrag omgående? Då har vi jobbet för dig, Nu idag!

Jobbeskrivning

Din arbetsdag som Lagerarbetare inom lager kommer att innebära till stor del Skjutstativskörning samt orderplock. Det är här din noggranhet och strukturerade sida kommer väl till användning.

Lagerterminalen i sig är ett fryslager där av är det -23 grader där inne. Givetvis blir man ekiperad med fryskläder för att klara av kylan.

Vi ser framemot att du har lätt för att samarbeta med andra och snabblärd.

Kvalifikationer

- Erfaren lagerarbetare samt en merit om du kört skjutstativtruck.
- Stresstålig, Jobba i högt tempo, tävlingsinriktad.
- Du ska vara flexibel som person.
- Man ska tåla kyla.
- Du behärskar även det svenskaspråket i tal som skrift.

I arbetsuppgifterna ingår många praktiska delmoment, på så vis krävs det att du är en praktiskt lagd person.

B-körkort samt egen bil är detta mycket meriterande med tanke på vart arbetsplatsen ligger.

Vem trivs här?

Vi på SUBAB tror att du är en person som vill jobba tillsammans med andra och som lätt skapar en bra stämning bland dina arbetskamrater. Du vill utföra ditt arbete på ett mycket effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du även noggrann, punktlig och flexibel så kommer du att trivas bra i denna roll.


Vad erbjuder SUBAB?

SUBAB - Stockholms Ungdomsbemanning AB är Sveriges största och enda Ungdoms rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

SUBAB kan erbjuda DIG möjligheten till intressanta uppdrag hos våra attraktiva kunder, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Är du intresserad?

Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen att söka Kompis!
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiderna är 06:00-15:00 & 09:00-18:00. Helgarbeten kan förekomma vid behov. Säsongsarbete Omårde: FLEN
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: "SKJUTSTATIV"
Webbplats:
Epostadress: jobb@subab.nu
Övrigt: Då ska du ansöka så snart som möjligt. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök genom att maila till jobb@subab.nu och märk ansökan med "SKJUTSTATIV".
Arbetsplats: 
Adress: Stockholms Ungdomsbemanning AB
Pelargatan 11
12147  JOHANNESHOV 
Hemsida: http://www.subab.nu
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Flen

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  

Platsannons

Lärare SO

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i geografi, historia, religion och samhällskunskap åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete. Din huvudsakliga tjänst kommer att ligga i åk 4-6.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: SO-lärare
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare Svenska A

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i Svenska A åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tjänsten uppgår till 80 %, men behovet kan öka upp till 100 %. Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare SVA
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  
Platsannons

Sjuksköterska äldre- och hemsjukvård i Malmköping sökes omgående

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård. Körkort krävs.

Period: Omgående/tillsvidare -- Du bokas löpande på uppdrag inom äldre- och hemsjukvård.
Omfattning: upp till 100 %
Arbetstider: Varierande.

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!

Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd. AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön. Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller merTjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, rekryteringsbonusar med mera.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Äldre- hemsjukvård Malmköping
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt: Alla våra tjänster tillsätts löpande så tveka inte med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  

Platsannons

Skolsköterska till Europaskolan Malma

Som skolsköterska utvecklar du det hälsofrämjande och förebyggande hälsoarbetet. Du ingår i elevhälsoteamet på skolan tillsammans med skolledning, kurator och specialpedagog.

Du utför hälsokontroller och vaccinationer enligt Skollagen och Socialstyrelsens riktlinjer för skolhälsovård och verkar för att smittskyddslag och lokala riktlinjer följs.

Skolsköterskan skall följa elevernas utveckling, bevara och förbättra elevens kroppsliga och själsliga hälsa samt verka för sundare levnadsvanor. Det sker bland annat genom information och utbildning kring kost, missbruk, sex och samlevnad. Skolsköterskan fungerar som informatör, stödperson och rådgivare till elever, föräldrar och skolpersonal.

Kvalifikationer
Krav: Leg. sjuksköterska som genomgått specialistsjuksköterskeprogrammet - skolsköterska, specialistutbildning till barnsjuksköterska eller specialistutbildning till distriktssköterska. God IT-vana.

Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och elevnära samt har en mycket god samarbetsförmåga. Jobbet ställer höga krav på att hålla många bollar i luften och du trivs med ett högt tempo.

Du som ska arbeta på Europaskolan Malma ska sätta stort värde i att ha ett stort elevfokus där du bygger bra och förtroendefulla relationer med elever och vårdnadshavare.

Om du tidigare arbetat som skolsköterska är detta meriterande.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten omfattar 50 % antingen som uppehållsanställning eller semesteranställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde 11 augusti 2017 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Skolsköterska
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare musik och bild totalt 100 %

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i musik åk 4-9 och bild åk 4-6. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare på mellanstadiet och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare musik/bild
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare slöjd trä och metall

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i slöjd (trä och metall) åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare på högstadiet samt ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tillträde 11 augusti 2017 60%-80%Tjänsten är på 70 %
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Slöjdlärare
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare moderna språk franska

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i moderna språk franska åk 7-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tjänsten uppgår till 50 %, men kan ev ökas på genom kombination med andra ämnen. Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare franska
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare åk 4-6

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i åk 4-6. Du ska vara legitimerad i matematik och/eller svenska. Det är önskvärt att du dessutom är legitimerad i flera ämnen, exempelvis inom NO-blocket, SO-blocket och/eller engelska. Du kommer också att vara mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.


Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare åk 4-6
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  
Platsannons

Manlig kund i Flen söker assistenter till sommaren

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker personer som kan jobba på som timvikarier vid behov samt sommarvikarier hos vår manliga kund i Flen.

Om tjänsten:

Vår kund är en man i 50-årsåldern som behöver hjälp och stöttning med det mesta i vardagen, som bland annat förflyttning och personlig hygien. 
Mannen har en försvagad sida så förflyttningar sker genom en turner. Han bor på en gård utanför flen med sin fru.Vi söker dig som:


• är en glad och stabil person i 30-55 års ålder.
• är lyhörd och visar respekt för hans integritet.
• är psykiskt stark då kundens humör varierar.
• kan svenska flytande i både tal och skrift.
• har körkort, kunden bor utanför Flen

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-02-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid och helg deltid ca 84 %Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9410%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans AB Box 184 70143 Örebro
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Förskollärare

Vill du arbeta på en nystartad förskola i Sparreholm, med pedagogisk utveckling mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten förskola med stora tankar kring flexibilitet. Förskolan har två avdelningar med en förskollärare samt två barnskötare i varje arbetslag. Som förskollärare ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet med barngruppen, i samverkan med dina kollegor. Ditt arbete sker med utgångspunkt från styrdokument och handlingsplaner. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med barnen och arbetslaget.

I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla barns rätt till en trygg lärmiljö, både utomhus och inomhus. Du har ett starkt barnfokus och känner glädje i att driva det pedagogiska arbetet i barngruppen. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med barnen och dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda utveckling. I verksamheten ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för barnens utveckling och lärande.

Som förskollärare på Sparreholms förskola kommer du att ha ett nära samarbete med lärare på Sparreholms skola, för att ge utbildningen en tydlig röd tråd i det livslånga lärandet. Samverkan med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt arbete.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som pedagog men också som kollega och anställd. Vi söker dig som är väl insatt i förskolans styrdokument, samt kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du ska kunna skapa hållbara relationer med barn och kollegor men också vårdnadshavare.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl det enskilda barnets behov som till gruppens möjligheter. Vi ser gärna att du har ett tydligt och medvetet ledarskap som utformar en öppen och trygg lärandemiljö. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är lekfull, inspirerande och stimulerande för barnen. Du har passion att skapa lärande och utveckling för alla barn. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i verksamheten.

Som person har du en stark integritet med hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och verksamheten. Vi vill att du ser på barnen som kompetenta individer. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Det är önskvärt att du är trygg i din yrkesroll och är passionerad i ditt förskolläraruppdrag; du tycker att det är roligt att vara förskollärare!
Sparreholms förskola är en nystartad förskola med två avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms förskola använder vi naturen som verktyg i vår pedagogiska verksamhet och spenderar stora delar av dagen utomhus i vår underbara närmiljö.

På Sparreholms förskola skapar vi trygga och vetgiriga individer som får en god förberedelse för framtiden. På förskolan arbetar kompetent personal som ser möjligheter i varje barn och tar tillvara på alla barnens förmågor.

Våra anställda har ett helhetstänk och verkar för att förskolan arbetar över avdelningsgränserna. Pedagogernas beslut ska grunda sig på att gagna alla barn på förskolan.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Förskollärare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skarvnäsvägen 7
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  

Platsannons

Barnskötare

Vill du arbeta på en nystartad förskola i Sparreholm, med pedagogisk utveckling mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten förskola med stora tankar kring flexibilitet. Förskolan har två avdelningar med en förskollärare samt två barnskötare i varje arbetslag. Som barnskötare är du aktiv i planeringar, genomföranden och utvärderingar av det pedagogiska arbetet i verksamheten. Ditt arbete sker med utgångspunkt från styrdokument och handlingsplaner. Du använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med både arbetslag och barn.

I dina arbetsuppgifter ingår det att verka för en förskola som stimulerar och respekterar alla barns rätt till en trygg lärmiljö, både utomhus och inomhus. Du har ett barnfokus och känner glädje i att arbeta pedagogiskt med barngruppen. Tillsammans med barnen och dina kollegor lägger du grunden för barnens lustfyllda utveckling. I verksamheten ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för barnens utveckling och lärande.

Som barnskötare på Sparreholms förskola kommer du att ha ett nära samarbete med lärare på Sparreholms skola, för att ge utbildningen en tydlig röd tråd i det livslånga lärandet. Samverkan med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt arbete.


Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som pedagog men också som kollega och anställd. Vi söker dig som har kännedom om förskolans styrdokument, samt kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du ska kunna skapa hållbara relationer med barn och kollegor men också vårdnadshavare.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl det enskilda barnets behov som till gruppens möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är trygg, lekfull, inspirerande och stimulerande för barnen. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog.

Som person har du en stark integritet med social kompetens och en vilja att utveckla dig själv. Vi vill att du ser på barnen som kompetenta individer. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Det är önskvärt att du är trygg i din yrkesroll och är passionerad i ditt uppdrag; du tycker att det är roligt att vara barnskötare!

Sparreholms förskola är en nystartad förskola med två avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms förskola använder vi naturen som verktyg i vår pedagogiska verksamhet och spenderar stora delar av dagen utomhus i vår underbara närmiljö.

På Sparreholms förskola skapar vi trygga och vetgiriga individer som får en god förberedelse för framtiden. På förskolan arbetar kompetent personal som ser möjligheter i varje barn och tar tillvara på alla barnens förmågor.

Våra anställda har ett helhetstänk och verkar för att förskolan arbetar över avdelningsgränserna. Pedagogernas beslut ska grunda sig på att gagna alla barn på förskolan.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Barnskötare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skarvnäsvägen 7
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor till uppdrag inom äldre och Hemsjukvård- Flen Sommar 2017

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård.

Period: 2017-06-26- 2017-08-20
Omfattning: 100 %
Arbetstider: Huvudsak Dagtid

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!

Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd. AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön. Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!


www.annsam.se
Publiceraddatum: 2017-01-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, rekryteringsbonusar med mera.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 1714 Flen
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal