Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:28

Lediga jobb i Flens kommun (0482), Södermanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd16 861
Täthet23,47Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area826,04Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land718,49Landareal (km²)
Sjö107,55Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Strukturerad Controller till Volvo

Strukturerad Controller till Volvo
Trivs du i rollen som controller med ansvar över det finansiella liksom agera stöd för ledningen i olika beslutsfattanden? Skulle du dessutom beskriva dig som analytisk, ansvarstagande och vill arbeta för en attraktiv arbetsgivare? Då har Randstad rätt uppdrag för dig! Vi söker nu en strukturerad controller till Volvo i Flen med start i maj.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Flen

Omfattning: Heltid, start i maj till och med 31 december 2017.

Arbetsbeskrivning:
Här arbetar du på ett internationellt och attraktivt företag i en trevlig arbetsmiljö med fräscha lokaler och trevliga kollegor. Som controller hos Volvo arbetar du nära ledningen med att driva liksom stödja finansiell affärsutveckling, riskhantering och värdehantering.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta;

• Definiering av finansiella styrprinciper och stödja affärsmodeller liksom analysera och följa upp finansiella och operativa prestationer för att stödja ledningsgrupper och föreslå och driva korrigerande åtgärder.
• Utveckla, implementera och hantera policies och riktlinjer i förhållande till prognoser, nyckeltal, resultatindikatorer, kostnadsberäkningar, rörelsekapitalhantering och investeringar.
• Stötta ledning med operativa analyser samt stödja strategiskt och taktiskt beslutsfattande.
Kvalifikationer:
Här behöver du ha:

• Minst 4 års erfarenhet från en liknande roll.
• Universitets-/högskoleexamen inom teknik, ekonomi eller ingenjörsinriktning.
• God svenska och engelska i både tal och skrift
Som person tror vi att du är strukturerad, analytisk och engagerad liksom trivs i en roll med siffror och att ta ansvar. Skulle du dessutom beskriva dig som lyhörd, lösningsorienterad och trivs i en varierad roll, är detta en tjänst för dig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-06-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Richard Hogestadh | richard.hogestadh@randstad.se [ mailto:richard.hogestadh@randstad.se ] |
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 201052992
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201052992&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Kungsgatan 18
63220  ESKILSTUNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Områdeschef till Hemtjänsten i Flens kommun

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninvånare. Förvaltningen har fyra avdelningar, Avdelningen för utbildning, stöd och integration, Avdelningen för äldreomsorg, Avdelningen för funktionsnedsättning och Avdelningen för myndighetsutövning. Tjänsten som områdeschef Hemtjänst tillhör avdelningen för äldreomsorgen där nio områdeschefer arbetar.

Arbetsuppgifter
Som områdeschef får du möjlighet att driva utveckling inom ditt chefsområde samt att vara med och utveckla hela organisationen tillsammans med dina chefskollegor. I ditt chefsområde ingår ekonomi- personal- och verksamhetsansvar. Du kommer att leda mål och uppföljningsarbete enligt gällande styrdokument och fastställda beslut.
Du ingår i äldreomsorgens ledningsgrupp som träffas regelbundet. Socialförvaltningen arbetar utifrån en salutogen och systemteoretisk värdegrund. Vi strävar efter ett prestigelöst diskussionsklimat där vi tillsammans kommer fram med bra lösningar utifrån varje områdes behov.

Du bör tycka om att:

Föregå med det goda exemplet i vardagen- vara en närvarande chef.
Arbeta i team där alla professioner bidrar till helheten för den boende.
Hugga i när det behövs, oavsett vilken arbetsuppgiften är som måste utföras.
Utveckla kvalitetsarbete tillsammans med medarbetarna.
Hålla i och planera ekonomi.


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskolans sociala omsorgslinje, socionomutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Vi söker dig med dokumenterad ledarerfarenhet där du visat prov på det goda ledarskapet. Meriterande är erfarenhet av ledarskap inom vård & omsorgsverksamhet. Din förmåga att lyssna, skapa delaktighet och skapa engagemang är viktig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Körkort är ett krav.

Omfattning/varaktighet
Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 maj 2017
Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-26
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=415%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Personliga assistenter sökes omgående till vårt team i Flen

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker just nu personliga assistenter till en av våra kunder i Flen.
Vi söker vikarier vid behov och sommarvikarier.

Vår kund är en man i 67-årsåldern som är multisjuk och har diabetes, njursvikt, hjärtsvikt, epilepsi har även haft en stroke. Då mannen har ett stort medicinskt omvårdnadsbehov ser vi gärna att du som söker har utbildning eller stor erfarenhet av medicinsk omvårdnad. Tjänsten innebär att vara ett stöd i kundens dagliga liv med omvårdnad, förflyttningar, vara med på sjukhuset vid dialysbehandling och vardagssysslor som matlagning och städning. Kunden bor på landet med sin hustru. Kunden har ett stort intresse för djur, både hund & katt finns hemma hos kunden. Kunden har husbil som han tycker om att vara ute och åka i eller vara i sin trädgård är ett annat intresse.

Vi ser gärna att du som söker är lugn, ansvarstagande och pålitlig som person. Att ha arbetat som personlig assistent tidigare, samt att du har en vårdutbildning ser vi som meriterande. Rollen som personlig assistent kräver inlevelseförmåga och lyhördhet för en god kommunikation mellan kunden och dig. Personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Känner du att detta är något för dig, tveka då inte att söka!

Kompetensutveckling av vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du erbjuds tjänsten, förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller senast inom tre veckor från att anställningen påbörjats. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Arbetstiden kan vara förlagd mellan 07:00–21:30 samt varannan helg

Körkort: Körkort & bil är ett krav då kunden bor ute på landet utanför Flen.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Kontaktpersoner: Liv Eriksson


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9969%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Box 184
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Uniflex söker Ankomstkontrollant

Jobbeskrivning
Arbetet som ankomstkontrollant innefattar att ta ansvar för inkommande material såsom godsmottagning, uppmätning, reklamationshantering samt leverantörskontakter.
Tjänsten omfattar även uppmätning av utfallsprover på nya och ändrade detaljer vilket innebär nära sammarbete med konstruktionsavdelningen.

Huvuduppgifter/ansvar:
Godsmottagning
Ankomstkontroll
Upprättande av mätkort
Uppmätning av utfallsprover
Hantera leverantörsreklamationer
Beredning i MPS (Monitor)

Förkunskaper:
Ritläsning
Mätteknik
Erfarenhet att jobba i MPS är meriterande
Behärska engelska i tal och skrift
Truckkort

Personliga egenskaper
Ett metodisk, strukturerat och effektivt arbetssätt är karakteriserande för dig.
Du har lätt att jobba u en liten grupp och är praktiskt lagd.
Att hålla många bollar i luften samtidigt är enkelt för dig.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Vi söker dig som är initiativtagande och arbetsam. Du är självgående och kan arbeta under eget ansvar.

Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan direkt då vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Expeditör, spedition
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 32975
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=32975
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Hamngatan 7
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

Cafe biträde till Kanotcenter i Skebokvarn

Verksamhetsbeskrivning
Kanuk Of Sweden - Kanotcenter Skebokvarn bedriver tillverkning av kanotprodukter och tillbehör samt uthyrning av kanoter och kajaker. Bedriver även ett vandrarhem och cafe i Skebokvarn.

Företaget söker nu en Cafevärd för säsongsanställning.

Arbetsuppgifter
Cafebiträde, service till gäster, enklare bakning, kassa mm

Utbildning/Erfarenhet
Gymnasieutbildning är önskvärt. Flerspråkighet med svenska som grund är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris, kafé och konditori
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidArbetstider: 08.00-14.00 eller 09.00-15.00Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mathias.javergren@arbetsformedlingen.se
Övrigt: Skicka ansökan med CV och personligt brev till Mathias Jävergren på Af Västra Södermanland.
Arbetsplats: 
Adress: Kanuk of Sweden AB
Sparreholmsvägen 8
64291  FLEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Uniflex söker montörer till företag i Flen

Jobbeskrivning
Uniflex söker erfarna montörer, som montör kommer du att arbeta med att montera stötdämpare till tåg samt övrig allmän verkstadsindustri.

Personliga egenskaper
Vem är du?
Vi söker dig som är hungrig och driven. Du bör ha tidigare erfarenhet från verkstadsindustri eller mekanisk verkstadsarbete.
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp och det är därför viktigt att du har lätt för att samarbeta samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.
Som person är du noggrann, ansvarsfull och stresstålig.
Grundläggande kunskaper inom ritningsläsning samt truckkort är ett önskemål.
Du erbjuds en utmanande tjänst hos företaget som genomgår ett spännande och expansivt skede.
Känner du att du är rätt person för denna tjänst, ser vi fram emot din ansökan snarast!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 32981
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=32981
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Hamngatan 7
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  
Platsannons

Pizzabagare

Sedvanliga pizzeria uppgifter , förbereda inför pizzabakning , bakning , plockning och servering ingår i arbetsuppgifter , möta kunden på ett bra sett , kassavana är en merit men ingen krav...

Du ska vara glad , utåtriktad , du ska möta kunden ett bra sett , du ska ha erfarenheter från pizzabranchen eller kassavana

Vi på köket serverar lite av varje så att säga
Som husmanskost , pizza , grill, sallad hamburgare och annat...
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDu ska jobba fredag lördag och söndag 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sparreholms-pizzeria-koket.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Deniz Demirci/KÖKET
Bilsbro
64991  Sparreholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brevbärare till Flen

*Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel, moped eller bil
*Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister
*Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail

Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du mellan 07.00 - 10.00, samt slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 14.00 -17.00.

*Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb
*Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga
*Behärskar svenska språket i tal och skrift
*Är självgående, men även gillar att samarbeta
*Fyllt 18 år (utifrån att att arbete för minderåriga kräver särskild anpassning av arbetsuppgifter och arbetstider).

Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege.

Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden.

Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsterna avser främst behovsanställning. Behovsanställning innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Därefter finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning eller ett vikariat.Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 105,89 kr exkl. 12% sem.ers (118, 60 kr inkl. sem.ers).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.bring.se/brevbarare
Epostadress:
Övrigt: Gå in på: 1. http://www.bring.se/brevbarare 2. Välj den avdelning du söker 3. Kryssa i integritetspolicyn 4. Välj manuell registrering och fyll därefter i vårt ansökningsformulär Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. Tillträde omgående.
Arbetsplats: 
Adress: Bring Citymail Sweden AB (Region Mälardalen)
Box 90108
12021  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.bringcitymail.se
  
Platsannons

Fysioterapeut 100% vikariat Flens kommun

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninnevånare. Förvaltningen har fyra avdelningar, Avdelningen för utbildning, stöd och integration, Avdelningen för äldreomsorg, Avdelningen för funktionsnedsättning och Avdelningen för myndighetsutövning. Tjänsten som Fysioterapeut hör till hälso och sjukvårdsverksamheten inom Avdelningen för äldreomsorg. Arbetsplatsen är belägen vid Heden i Malmköping men med möjlighet att arbeta inom hela Flens kommun.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bl. a bedömning/ träning inom områdena personlig vård och boende, hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning och handledning/utbildning av vårdpersonal. Fysioterapeut och Arbetsterapeut arbetar som regel i team.

Önskad kompetens
Legitimerad Fysioterapeut.
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med hemsjukvård och/eller äldreboenden/korttidsboende.
Socialförvaltningen lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav

Omfattning/varaktighet
Vikariat t.o.m 30 juni 2018 med möjlighet till förlängning, heltid 40 timmar per vecka. Tillträde 1 augusti 2017 eller efter överenskommelse.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med Din ansökan senast 6 juni 2017


 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-06
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=414%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Personlig assistent till 22 årig tjej med autism

Du skall stötta och vägleda kunden i hennes vardag. Du kommer att aktivt hjälpa henne med det som hon inte själv klarar av och på ett positivt sätt motivera henne att delta och att göra det som hon kan klara själv. Hon behöver dig som hjälp för att tolka och förstå sin omvärld.

Vår kund har humor och gillar att leka och busa. Hennes intressen är att pyssla, åka bil, djur, bollsport och att hjälpa till med vardagliga saker. Assistentens inställning och engagemang för det som skall göras är avgörande för om hon kommer att tycka att det man gör är roligt eller inte.

Du kommer att få utbildning och handledning för att komma in i och utvecklas i arbetet på ett bra sätt.
Du är positiv, har glimten i ögat och är intresserad av pedagogiskt tänkande.
Du är lyhörd, flexibel, lugn och inkännande. Du ser möjligheter istället för problem.
Du är en kreativ problemlösare och har stor acceptans för att människor är olika och kan fungera på olika sätt.

Du skall vara tydlig i din kommunikation med vår kund.
Du skall vara närvarande i nuet så att du kan vara steget före och du skall ha bra tålamod.

Du skall vara öppen med dina tankar och synpunkter gentemot oss på företaget så att vi kan stötta dig i jobbet och vi kan hjälpas åt att utveckla assistansen runt vår kund.

Du ska ej vara allergisk då familjen har katt.

Bärkraft Assistans AB är ett företag som arbetar med personlig assistans. Vi arbetar främst med kunder som har autism. Vi utformar assistansen individuellt och arbetar ofta med inspiration av lågaffektivt bemötande och son-rise.

Vi lägger stor vikt vid utbildning och handledning för att stötta våra assistenter så att vi kan ge våra kunder bästa tänkbara assistans.

Vårt kontor ligger i Skene och vi har kunder på orter runt om i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchema som innefattar dag, kväll, natt och helg (storhelg).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: SG1705
Webbplats:
Epostadress: msg@barkraft.se
Övrigt: I din ansökan ska finnas CV och personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: BÄRKRAFT ASSISTANS AB
Box 2146
51102  SKENE Sverige
Hemsida: http://www.barkraft.se
  

Platsannons

Pema People AB söker truckförare till lager i Flen

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 700 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi dig som vill arbeta med lagerarbete och truckkörning på vår kunds lager i Flen. Uppdragen är på heltid med 2 skift, det vill säga att dina arbetstider varierar mellan 06-15 och 14-23. Vi ser gärna att du börjar omgående och arbetar till slutet av augusti. 

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att köra skjutstativtruck, B3, vilket är ett krav att du kan. Innan du börjar ditt uppdrag hos vår kund kommer du få provköra för att bekräfta att dina kunskaper är tillräckliga. 

Kravprofil: 

• Erfarenhet av att köra skjutstativtruck. 
• Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift
• Vana av att jobba i kyla ser vi som meriterande då du kommer arbeta i frys. 

Personliga egenskaper:

Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och effektiv. Du är självgående och tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.
Hög arbetsmoral och flexibilitet är egenskaper vi värdesätter högt. 

 

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstidsanställning 3-6 månader med möjlighet till förlängningEnligt rådande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=77F0699A-4A41-4770-8F0C-52EEFD3DF0F7
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  

Platsannons

Klasslärare åk 2-3

Verksamhetsbeskrivning
Flens Kristna Skola är en konfessionell friskola (F-9) som vilar på en kristen grund. Vi vill vara en skola där dina barn får trygghet, kunskap och karaktär. Flens Kristna Skola vill inte bara förmedla kunskap utan också ett karaktärsdanande som kommer att följa barnen hela livet.

Flens Kristna Skola söker en klasslärare i åk 2-3 inför ht 2017. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser. Tjänsten är på heltid.

Arbetsuppgifter
Klasslärare i åk 2-3

Utbildning/Erfarenhet
Du ska vara behörig lärare med lärarlegitimation.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@flenskristnaskola.se
Övrigt: Skicka ansökan skriftligt
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kristna skola AB
Box 18
64221  FLEN 
Hemsida: http://www.flenskristnaskola.se/wp/
  

Platsannons

Maskinintresserad säljare till OP System AB

Har du ett stort tekniskt intresse? Drivs du av att skapa och underhålla goda kundrelationer? Vill du själv kunna planera och styra din arbetsdag? Om svaret är ja på dessa frågor så ska du ansöka redan idag till tjänsten som säljare för maskiner och system hos OP System AB.

OM TJÄNSTEN
OP System AB växer snabbt och behöver därför stärka upp sitt säljteam med ytterligare en säljare till distrikt öst, med utgångspunkt från deras verksamhet i Malmköping.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OP System’s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OP System AB.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer initialt att få arbeta tillsammans med en erfaren säljare för att bygga upp dina produkt- och branschkunskaper. OP System’s varumärke står för hög kvalitet och service och du kommer få en introduktion i verksamheten utefter detta. Du agerar alltid första kontaktperson ut mot kund och arbetar både med uppsökande kundbesök samt mot befintliga kunder där du lyssnar in och analyserar kundens behov för att sedan ta fram underlag och offert till kund. Du arbetar nära marknaden och genomför mycket kundbesök och aktiviteter. Det förekommer även en del resor utanför Sverige i samband med besök hos leverantörer.

Du kommer att utgå från kontoret i Malmköping men arbeta i ett distrikt som sträcker sig inom en radie på ca 20 mil från Malmköping. Du spenderar därför en stor del av din arbetstid ute på fält, där du arbetar aktivt tillsammans med kunden för att utveckla försäljningen i ditt distrikt. I snitt ingår det 20-50 övernattningar/år i rollen.

Du kommer till exempel att:


* Bygga upp din egen kundkrets genom uppsökande kundbesök.
* Analysera kundbehov och sälja in OP System’s produktportfölj.
* Delta vid kundaktiviteter såsom utbildningar och mässor.


Tjänsten passar dig som vill ta ditt tekniska intresse till nästa steg och som drivs av att genomföra affärer och skapa resultat. OP System AB ingår i OP-gruppen som består av olika företag representerade i hela Skandinavien. Här finns verkligen en chans att växa och utvecklas inom en stor koncern.

VI SÖKER DIG SOM
* Har studerat minst 3-årigt tekniskt gymnasium samt har ett stort tekniskt intresse, med fördel inom fordon, hydraulik, el och mekanik.


* Har 1-3 års erfarenhet av försäljning, meriterande med erfarenhet av maskinförsäljning.
* Är obehindrad i svenska samt har goda kunskaper i engelska, då det ingår kontakter både inom och utanför Sverige i rollen.
* Har goda kunskaper i Officepaketet.
* Har B-körkort.


Det är meriterande om du har ett intresse för miljö och återvinning samt om du har kunskaper i tyska.

Som person är du självgående, tar ansvar för din uppgift och strukturerar själv ditt angreppssätt samt driver ditt arbete framåt. Du har en god kommunikationsförmåga, trivs med att arbeta nära kunder och är övertygande i ditt säljarbete. Du agerar utåtriktat och har en god social kompetens där du lyssnar in kundens behov och agerar därefter. Du identifierar och söker upp nya kunder samt vårdar befintliga kundrelationer där du agerar lyhört för affärer och ser samband och orsak av olika aktiviteter.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till ev. uppsägningstid.
* Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
* Lön: Månadslön med en fast del och en rörlig provisionsdel.
* Placering: Du utgår från verksamheten i Malmköping men arbetar i en region inom 20 mils radie från Malmköping.
* Kontaktuppgifter: Frida Andersson, frida.andersson@academicwork.se
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
OP System AB levererar kompletta system för materialhantering, återvinnings- och avfallshantering. Vi omsätter idag drygt 250 MSEK och är cirka 50 anställda i Sverige. Vi arbetar med maskiner från Doppstadt, Sennebogen, Rubble Master, Spalec, Demarec. Vår målsättning är att minimera stilleståndstiden för våra kunders maskiner och att alltid ge högsta kvalitet på reparationer och service.
Därför har vi ett av Nordens största reservdelslager, serviceverkstäder i Billeberga, Borås, Malmköping och Luleå, 30 servicetekniker och 17 servicebilar som underhåller och reparerar Sveriges största bestånd av återvinningsmaskiner och materialhanterare. Från Kiruna i norr till Ystad i söder.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid DagtidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens: 14987452
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/maskinintresserad-saljare-till-op-system-ab/14987452?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Engelska lärare åk 6-9

Verksamhetsbeskrivning
Flens Kristna Skola är en konfessionell friskola (F-9) som vilar på en kristen grund. Vi vill vara en skola där dina barn får trygghet, kunskap och karaktär. Flens Kristna Skola vill inte bara förmedla kunskap utan också ett karaktärsdanande som kommer att följa barnen hela livet. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser.

Flens Kristna Skola söker en behörig lärare i engelska åk 6-9 inför ht 2017.

Arbetsuppgifter
Undervisa i Engelska åk 6-9

Utbildning/Erfarenhet
Du ska vara behörig lärare med lärarlegitimation.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på deltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@flenskristnaskola.se
Övrigt: Skriftlig ansökan till Michael Lahall rektor. Märk ansökan med Engelskalärare
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kristna skola AB
Box 18
64221  FLEN 
Hemsida: http://www.flenskristnaskola.se/wp/
  

Platsannons

Spanska lärare åk 6-9

Verksamhetsbeskrivning
Flens Kristna Skola är en konfessionell friskola (F-9) som vilar på en kristen grund. Vi vill vara en skola där dina barn får trygghet, kunskap och karaktär. Flens Kristna Skola vill inte bara förmedla kunskap utan också ett karaktärsdanande som kommer att följa barnen hela livet. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser.

Flens Kristna Skola söker en lärare i spanska åk 6-9 inför ht 2017.

Arbetsuppgifter
Undervisa i spanska åk 6-9.

Utbildning/Erfarenhet
Du ska vara behörig lärare med lärarlegitimation.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på deltid.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@flenskristnaskola.se
Övrigt: Skriftlig ansökan till Michael Lahall rektor. Märk ansökan med Spanskalärare.
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kristna skola AB
Box 18
64221  FLEN 
Hemsida: http://www.flenskristnaskola.se/wp/
  

Platsannons

Lärare i tyska åk 6-9

Verksamhetsbeskrivning
Flens Kristna Skola är en konfessionell friskola (F-9) som vilar på en kristen grund. Vi vill vara en skola där dina barn får trygghet, kunskap och karaktär. Flens Kristna Skola vill inte bara förmedla kunskap utan också ett karaktärsdanande som kommer att följa barnen hela livet. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser.

Flens Kristna Skola söker en lärare i tyska åk 6-9 inför ht 2017.


Arbetsuppgifter
Undervisa i tyska åk 6-9

Utbildning/Erfarenhet
Du ska kunna flytande tyska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på deltid.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@flenskristnaskola.se
Övrigt: Skriftlig ansökan till Michael Lahall rektor.
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kristna skola AB
Box 18
64221  FLEN 
Hemsida: http://www.flenskristnaskola.se/wp/
  

Platsannons

Svenska lärare åk 6-9

Verksamhetsbeskrivning
Flens Kristna Skola är en konfessionell friskola (F-9) som vilar på en kristen grund. Vi vill vara en skola där dina barn får trygghet, kunskap och karaktär. Flens Kristna Skola vill inte bara förmedla kunskap utan också ett karaktärsdanande som kommer att följa barnen hela livet. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser.

Flens Kristna Skola söker en lärare i svenska åk 6-9 inför ht 2017.Tjänsten är på deltid. Tjänsten kan kombineras med andra tjänster.

Arbetsuppgifter
Lärare i svenska åk 6-9

Utbildning/Erfarenhet
Du ska vare behörig lärare i svenska med lärarlegitimation.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rektor@flenskristnaskola.se
Övrigt: Skriftlig ansökan till Michael Lahall rektor Märk ansökan "Svenskalärare"
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kristna skola AB
Box 18
64221  FLEN 
Hemsida: http://www.flenskristnaskola.se/wp/
  

Platsannons

Bild- och textil lärare

Verksamhetsbeskrivning
Flens Kristna Skola är en konfessionell friskola (F-9) som vilar på en kristen grund. Vi vill vara en skola där dina barn får trygghet, kunskap och karaktär. Flens Kristna Skola vill inte bara förmedla kunskap utan också ett karaktärsdanande som kommer att följa barnen hela livet. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser.

Flens Kristna Skola söker en bild- och textil lärare inför ht 2017. Tjänsten kan kombineras med andra tjänster.

Arbetsuppgifter
Bild- och textil lärare . Tjänsten kan kombineras med andra tjänster.

Utbildning/Erfarenhet
Du ska vare behörig i bild- och textil med lärarlegitimation.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på deltid.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Bildlärare
Webbplats:
Epostadress: rektor@flenskristnaskola.se
Övrigt: Skriftlig ansökan. Märk ansökan med "Bildlärare"
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kristna skola AB
Box 18
64221  FLEN 
Hemsida: http://www.flenskristnaskola.se/wp/
  

Platsannons

Hemkunskaps lärare

Verksamhetsbeskrivning
Flens Kristna Skola är en konfessionell friskola (F-9) som vilar på en kristen grund. Vi vill vara en skola där dina barn får trygghet, kunskap och karaktär. Flens Kristna Skola vill inte bara förmedla kunskap utan också ett karaktärsdanande som kommer att följa barnen hela livet. Vi arbetar med åldersintegrerade klasser.

Flens Kristna Skola söker en hemkunskaps lärare inför ht 2017.Tjänsten är på deltid. Tjänsten kan kombineras med andra tjänster.

Arbetsuppgifter
Hemkunskaps lärare. Tjänsten kan kombineras med andra tjänster.

Utbildning/Erfarenhet
Du ska vare behörig hemkunskapslärare med lärarlegitimation.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är på deltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: Hemkunskap
Webbplats:
Epostadress: rektor@flenskristnaskola.se
Övrigt: Skicka en skriftlig ansökan till rektor Michael Lahall.
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kristna skola AB
Box 18
64221  FLEN 
Hemsida: http://www.flenskristnaskola.se/wp/
  
Platsannons

Vikarier söks till Flen och Bettna

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu assistenter till Flen och Bettna, vi i stort behov av vikarie som kan hoppa in extra vid behov till våra manliga kunder.

Vi söker dig som är mogen, vänlig och ansvarstagande. Du bör vara social, flexibel och gärna ha yrkeserfarenhet från vård och omsorg sedan tidigare.
Kön har ingen betydelse men vi ser helst att du är 30+. Du kan inte vara pälsdjursallergiker. Erfarenhet av stroke, epilepsi och smärta är en stor merit!

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.
 
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, helg kan förekomma. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Kontaktperson: Sofia Wikman
 Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ deltidIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9074%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans AB Box 184 70143 Örebro
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Projektledare

Cantera söker ambitiösa och drivna konsulter med mycket god teknisk kompetens och relevant utbildning. Vi tror att du trivs med att ställas inför nya utmaningar och att du förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Arbetsuppgifter/Ansvar
* uppföljning av entreprenörens kontraktuella åtagande
* produktionsstöd i samband med upprättande av förfrågningsunderlag
* framtagande av mät- och regleringsunderlag samt underrättelse samt beredning av dessa med hjälp av BPU
* stöd vid kontakter med fastighetsägare och myndigheter såsom ledningsägare, miljö-förvaltning etc. tillsammans med ansvarig markförhandlare
* uppföljning av att i projektet levererade varor, material etc uppfyller EU:s förordningar samt interna bestämmelser och objektspecifika krav
* utföra syner av arbetsområdet
* tillse att genomföra mätning och provtagningar under entreprenadtidens genomförande, t.ex. vibrationsmätning och grundvattenprovtagning och -mätning som inte ingår i entreprenörens egenkontroll
* biträda vid besiktningar
* delta i planering av inkopplingar
* följa upp risker, miljö, arbetsmiljö, säkerhet, trafikanordningar, tidplaner etc.
* upprätta riskbedömningar inför planering av entreprenadarbeten
* kontrollera entreprenörens riskbedömningar
* kontrollera entreprenörens efterlevnad av riskbedömningar
* kontrollera entreprenörens efterlevnad av el- och trafiksäkerhetsföreskrifter
* följa upp av entreprenören redovisade kontrollplaner, mätningar, provningar etc. tillsammans med BPU
* följa upp att entreprenören lämnar i kontraktet föreskriven dokumentation samt att denna till såväl innehåll som form uppfyller ställda krav tillsammans med BPU
* utarbeta en förbättringsrapport som underlag för regelverksutveckling samt kravställande i kommande förfrågningsunderlag
* delta och ansvara för protokollföring på möten
* delta och ansvara för att dokumentation sparas i digital projektportal samt diarieförs
* deltaga i och i vissa fall leda relevanta möten såsom byggmöten, teknikmöten och sam-ordningsmöten samt föra protokoll vid vissa möten.
* hantera underlag inför projektledarbeslut om ÄTA med entreprenörer.
* deltaga i projektgruppsmöten
* medverka i riskhanteringsarbetet
* medverka i informationsmöten.
* upprätta kontakter med kringboende, näringsidkare och allmänhet så att de får ett positivt bemötande tillsammans med ansvarig markförhandlare.
* delta i skydds- och miljöronder.
* bevaka att erforderliga kontrollplaner inom teknikområdet upprättas och att arbetet följer dessa.
* granska inom teknikområdet entreprenörens dagbok, kontrollplaner, arbetsberedningar och avvikelserapporter.
* utföra administrativa uppgifter.

Kompetenskrav

Du ska verkat som projektledare/byggledare eller motsvarande på beställarsidan, med inriktning på banteknik, för ett antal växelbytes- och spårbytesprojekt i produktion i trafikerad järnvägsmiljö under de senaste 10 åren. Rollen ska ha innehafts under minst 5 år och under merparten av arbetstiden.
* Utbildning i standardavtal AB04 och ABT06
* Utbildning/kurs i AMA anläggning
* Utbildning för byggarbetsmiljösamordnare (BAS-P/U)
* Utbildning och tillämpning av BASTAB
* Utbildning BASÄSKYDD
* Körkort för personbil
* Utbildning BASÄSOS

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vid ansökan märk ansökan med Projektledare Flen.
Arbetsplats: 
Adress: Cantera IT-partner
Björbäcksvägen 6
45155  UDDEVALLA 
Hemsida: http://www.cantera.se
  
Platsannons

Förskollärare Flen

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

 

Arbetsplats

På samtliga förskolor finns pedagogiska arbetslagsledare, vars uppgift är att initiera, följa upp och tillsammans med arbetslaget verkställa de beslut i pedagogiska frågor som fattas i chefsgruppen. Förskolecheferna har ett nära arbete med förskolorna och arbetslagsledargruppen. Vi använder oss av digitala verktyg som förskoleappen för pedagogisk dokumentation.

 

Här finns fyra professionsutvecklare med målet att utveckla förskolans verksamhet och pedagogiska professioner.

 

Varje termin träffas alla förskollärare på en yrkesträff som en del av den kompetensutveckling som erbjuds i kommunen. Som förskollärare har du 3,5 h planeringstid per vecka, 6 utvecklings/planeringsdagar per arbetsår samt fria pedagogiska luncher.

 

Vi söker flera förskollärare till område A, våra förskolor finns i centrala Flen. Här hittar du våra förskolor. Samtliga förskolor arbetar med aktivt miljöarbete och för att bli Grön flagg-certifirerade.

 

På våra förskolor pågår  språkprojekt och forskningscirklar och vi arbetar med verktyg som ska berika ett flerspråkigt perspektiv som t.ex. penpal och SAFI.

 
Arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga förskollärare är du pedagogiskt ansvarig i verksamheten. Du ska tillsammans med arbetslaget planera och genomföra verksamheten enligt läroplan och kommunens verksamhetsmål för förskola och skola - en skola att vara stolt över.

 

Tillsammans med övriga i arbetslaget har du ansvar för resultat, utvärdering och analys av verksamheten på den egna förskolan.

 

Kvalifikationer

Förskollärarexamen är ett krav för dessa tjänster, alternativt pågående studier till förskollärare. Vi ser gärna båda erfarna och nyexaminerade sökande. Du har kunskap om pedagogisk dokumentation i förskolan och du är bekväm med digitala verktyg. Är du flerspråkig är det meriterande.

 

Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Du har fokus i arbetet och ser möjligheter. Du är lyhörd, har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt har förmågan att entusiasmera och engagera barn. Du har förmågan att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och kommunicera med vårdnadshavare.

 

Vi söker dig som är drivande och hittar nya vägar i ditt uppdrag som förskollärare där omsorg, fostran och lärande ska bilda en helhet för barnen. Du är en medforskande pedagog som skapar inspirerande lärmiljöer som utmanar och väcker nyfikenheten hos barnen.

 

Du vill utmana barnens, kollegornas, chefernas och ditt eget tänkande och lärande - vilket skapar dynamik och arbetsglädje i verksamheten.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I Flens kommun använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning / Varaktighet
Tillsvidareanställning 100 %.

 
Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Utdrag från belastningsregistret uppvisas vid anställning.

 

 

Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=347%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Operativ Inköpschef till Dellner Dampers

Dellner Dampers har levererat kundanpassade hydrauliska dämpare till världsledande företag med huvudfokus på tågindustrin, men även till världsledande Bro-företag, företag inom materialhantering etc. under de senaste 50 åren.
Vår mission är att leverera en optimal lösning till våra kunder på deras samtliga vibrations och energiabsorberande behov. Vi gör det genom att erbjuda en bred produktflora av hydrauliska dämpare och stötdämpare och en nyckel i vår framgång är att vår produktutveckling och produktion görs in-house i Sverige och i nära samverkan med våra ledande kunder på en internationell marknad.

Vi är 35 anställda och levererar produkter för cirka 70 miljoner kronor årligen till våra kunder som är spridda över världen. Omkring 95 procent går på export till framförallt Europa, Canada, Asien och USA.
Vår produktion och utveckling ligger i Flen och inom en radie av 10 mil finner du Stockholm, Södertälje, Västerås, Katrineholm, Eskilstuna och med någon mil till även Örebro. Företaget ingår i Dellner-koncernen som bland annat är världsledande på koppel till tågindustrin.

Läs mer via www.dellnerdampers.se

Rekryteringen utförs i samarbete med Experis.

Arbetsbeskrivning

Nu finns möjligheten att bli Inköpschef hos Dellner Dampers AB i Flen. Du kommer in i ett expanderande företag där du tar ansvar för fortsatt utveckling av leverantörsbasen och vårt samarbete med den för att uppnå optimal balans mellan kostnad, kvalitet och leveranssäkerhet.
Dellner Dampers är på en spännande och positiv resa med en fördubblad omsättning de senaste fyra åren. Företagets mål är fortsatt expansion med bra lönsamhet och inköpsaktiviteterna är en av viktigaste framgångsfaktorerna.

I ditt team idag så finns en avropare samt en konsult som är inköpare. Du kommer ta ett totalt inköpsansvar och vara operativ i inköpsarbetet samtidigt som du strategiskt leder din avdelning framåt. Inköpsaktiviteter omfattar både komponenter och lego-tjänster som t.ex. gjutna och svetsade detaljer samt ytbehandling. Som Inköpschef kommer du ha ett nära samarbete med de tekniska avdelningarna, framförallt med produktion, utveckling och kvalité.

Andra viktiga ansvarsområden är:
* Strategiskt och löpande arbete med nya och befintliga leverantörer
* Förhandlingar av befintliga avtal samt tecknande av nya avtal
* Lageroptimering

Placeringsort är i Flen där alla funktioner finns. Resor förekommer och uppskattas till 20-40 resdagar. Det flesta leverantörer finns i Sverige samt ett antal som finns i Asien och Östeuropa.

Vem är du?

För att lyckas som Inköpschef bör du ha bred erfarenhet av inköp och ha naturliga ledaregenskaper. Ett stort tekniskt intresse samt erfarenhet från tillverkande mekanisk industri med mycket montering samt lego-operationer underlättar mycket i din vardag.
För att passa bra in hos oss så är du lyhörd, utåtriktad och kommunikativ i ditt uppträdande och skapar ett gott arbetsklimat och en god stämning i gruppen. Vi söker dig som ser möjligheter till utveckling när andra ser problem. Vi ser gärna erfarenhet från internationellt inköp då våra leverantörer finns i flera länder. Du är drivkraftig, självständig och du har en förmåga att se både helhet och dess delars betydelse. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Det är viktigt att förstå hur man arbetar i ett mindre bolag där man har ett bredare ansvar och hjälper varandra för företagets bästa. Du jobbar troligtvis som inköpschef på ett mindre bolag idag eller är strategisk inköpare idag med bra ledaregenskaper och vill utvecklas i din första chefsroll.

Kontaktperson

Ansök via www.experis.se För mer information kontakta Experis rekryteringskonsult Thomas Andersson på tel. 016-15 57 33. Urval kan ske löpande så välkommen in med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 20407
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=dGhvYW5kLjQyMDUyLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dellner Dampers AB
64234
64234  0482 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rehab-assistent Flens kommun 100% tillsvidare

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninnevånare. Förvaltningen har tre avdelningar, Avdelningen för utbildning, stöd och integration, Avdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning och Avdelningen för myndighetsutövning. Tjänsten som Rehab-assistent hör till hälso- och sjukvårdsverksamheten inom Avdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning. Arbetsplatsen är belägen vid Heden i Malmköping.

Arbetsuppgifter
Som rehabassistent arbetar du i nära samarbete med sjukgymnaster och arbetsterapeuter. I arbetsuppgifterna ingår att assistera vid behandlingar och i vår övriga verksamhet. I tjänsten ingår också arbete med dagrehabilitering för äldre personer.

Önskad kompetens
Undersköterskeutbildning
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med rehabilitering samt erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen. Socialförvaltningen lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort B är ett krav

Omfattning/varaktighet
Tillsvidaretjänst, heltid dagtid 40 timmar per vecka 
Tillträde 1 juni 2017 eller efter överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med Din ansökan senast 14 maj 2017

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Rehabiliteringsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=413%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Leg. Arbetsterapeut i Flens kommun, tillsvidaretjänst heltid

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats
Socialförvaltningen ger stöd och omsorg till Flens kommuninnevånare. Förvaltningen har tre avdelningar, Avdelningen för utbildning, stöd och integration, Avdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning och Avdelningen för myndighetsutövning.Tjänsten som Arbetsterapeut hör till hälso och sjukvårdsverksamheten inom Avdelningen för äldre och personer med funktionsnedsättning. Arbetsplatsen är belägen vid Heden i Malmköping med närhet till vårdcentral.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bl. a bedömning/ träning inom områdena personlig vård och boende, hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning och handledning/utbildning av vårdpersonal.

Önskad kompetens
Legitimerad Arbetsterapeut.
Det är meriterande med erfarenhet av arbete med hemsjukvård och/eller äldreboenden.
Socialförvaltningen lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav

Omfattning/varaktighet
Tillsvidaretjänst, heltid 40 timmar per vecka. Tillträde 1 juni 2017 eller efter överenskommelse.
Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=412%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Sommarvikarier inom vård och omsorg

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Äldre- och funktionsnedsättningsområdet söker nu dig som vill arbeta hos oss sommaren 2017. Vi arbetar utifrån ett systemteoretiskt och salutogent förhållningssätt. I Flens kommuns omsorg sätter vi alltid brukarens behov i centrum. Våra verksamheter är öppna dygnet runt och därför ingår alltid kvälls- natt- och helgarbete. Vi kan erbjuda semestervikariat i åtta veckor och det är viktigt att du som söker kan arbeta alla veckor. I alla våra verksamheter utgår arbete utifrån hälso- sjukvårds- och socialtjänstlagen/lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade.
Särskilt boendeArbetet på särskilt boende innebär att du hjälper och stödjer brukaren i vardagen med såväl personliga som praktiska arbetsuppgifter. I äldreomsorgen arbetar vi efter den nationella värdegrunden vilket innebär att de äldre ska känna välbefinnande och få ett värdigt liv. Vi se gärna att du som söker har erfarenhet och utbildning inom området. Körkort är inget krav i arbetet men du behöver kunna ta dig till din arbetsplats. HemtjänstHemtjänsten innebär stöd och hjälp dagligen med såväl personliga som praktiska insatser för personer som bor i det egna hemmet. I arbetet ingår mycket transport med bil och därför är körkort önskvärt. Många av hemtjänsttagarna har medicinska insatser och därför är undersköterskekompetens önskvärt. Personlig assistansDu arbetar som personlig assistent till en brukare i dennes egna hem. Körkort är önskvärt då många av våra arbetsplatser ligger spridda geografiskt i kommunen. Hänsyn tas till personlig lämplighet. Önskvärt är om du har erfarenhet av vård och omsorg. FunktionsnedsättningsområdetAtt arbeta inom funktionsnedsättningsområdet innebär att du ger stöd i det dagliga livet för den enskilde som bor på gruppbostäder eller har daglig sysselsättning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och utbildning inom området. Körkort är önskvärt.Särskilt boende socialpsykiatrin/Boendestöd i eget boende.
Arbetet på särskilt boende innebär att du coachar och stödjer brukaren i vardagen med såväl personliga som praktiska arbetsuppgifter, både individuellt som med brukarna i gruppboendet. I insatsen boendestöd arbetar du som handledare  till en brukare med olika funktionsnedsättningar i dennes egna hem, med coachande och stödjande insatser, utifrån en genomförandeplan. I verksamheten arbetar vi efter den nationella värdegrunden vilket innebär att de brukaren skall bemötas med omtanke och vara delaktiga i sin insats. Vi se gärna att du som söker har erfarenhet och utbildning inom området. Körkort är önskvärt då många av våra arbetsplatser ligger spridda geografiskt i kommunen. Hänsyn tas till personlig lämplighet. Önskvärt är om du har erfarenhet av vård och omsorg.Fyll i din ansökan vilket område som du har kompetens för och intresse av.Vi har gjort vårt medieval och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=299%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Systemiskt behandlare/terapeut relationsvåld 100%

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Avdelningen för Utbildning, Stöd och Integration i Flen söker nu en behandlare/terapeut med specialistkompetens i relationsvåld till Barn och familjeenhetens öppenvårdsverksamhet. Tjänsten innebär även att samordna/samverka internt såväl som externt med de funktioner som möter och arbetar med relationsvåld.

Inom öppenvården arbetar vi med olika insatser utifrån individuella behov som grundar sig på ett systemiskt, lösningsfokuserat och miljöterapeutiskt förhållningssätt.

Barn och familjeenheten består av en samordnare, familjebehandlare och familjepedagoger som bildar en helhet kring de olika behov familjerna har. Insatser som vi erbjuder är både förebyggande tidiga insatser men huvuddelen är biståndsbedömda,  och vi arbetar nu med att utveckla våra insatserna för att minska antalet placeringar ytterligare.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du har ett viktigt uppdrag där du kommer att arbeta med att ge stöd och behandling till både våldsutsatta och våldsutövande män och kvinnor i samverkan med andra aktörer.

Din främsta uppgifter kommer att vara  att arbeta med tidigt förebyggande och samverkande insatser samt direkt stöd- och behandlingsarbete.

Då tjänsten är ny  innebär det att du har stor möjlighet att vara med att påverka metod och utvecklingsarbete. Behandlingen är inspirerad av ATV (alternativ till våld), MI (motiverande samtal) och KBT (kognitiv beteendeterapi).

Kvalifikationer
Vi söker dig med socionomexamen eller likvärdig utbildning och som har lång erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten. Det är meriterande om du har grundläggande psykoterapeutiska kunskaper (steg 1 utbildning) eller likvärdig utbildning. Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat med våld i nära relationer samt erfarenhet av motiverande samtal med vuxna samt att arbeta med KBT. Det är meriterande om du har erfarenhet av gruppbehandling. Utöver kunskap om våld besitter du en kunskap om andra faktorer som påverkar våldshandlingar som missbruk och psykisk ohälsa.

Du besitter ett lugn i samtal och är inlyssnande samt kreativ i dina problemlösningar med både klienter och kollegor. Du är ödmjuk och ger och tar kunskap i arbetsgruppen, ser möjligheter och är positiv. Tjänsten kräver att du har ett gott omdöme, är strukturerad och har lätt för att fatta beslut. Du är också stresstålig och kan hantera akuta situationer. God svenska i tal och skrift krävs samt goda datakunskaper.  Verksamhetssystem Procapita används.

Du har också ett brinnande intresse för att fortsätta utveckla arbetet i ett könsneutralt relationsvåldsteam.

Du behöver även ha en hög självkännedom då tjänsten ställer höga krav på dig som person.

Tillträde/varaktighet
Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidare - heltid. Provanställning kommer eventuellt att tillämpas.

Övrigt
Tillsättning av tjänsten kan komma att ske under utlysningsperioden.
Information om tjänsten kan ges av:
Enhetschef Magdalena Palmcrantz 0157 - 43 04 00
Samordnare Ann-Christine Salenby 0157 - 43 04 09
Facklig företrädare nås via växeln 0157 - 43 00 00

Välkommen med din ansökan senast 2 juni 2017


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens Kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=388%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  

Platsannons

Behandlingsassistenter/Integrationsassistenter

Verksamhetsbeskrivning
Gårdsjöns ungdomshem startade 1995 och har sedan dess bedrivit vård och behandling för ungdomar med missbruk, relations- och sociala problem. Målgruppen är flickor och pojkar i åldern 13-20 år som placeras med stöd av SoL/LVU. Idag driver vi även omsorgsboende för ensamkommande ungdomar samt skyddade boende.

Arbetsuppgifter
Vi söker behandlingsassistenter som kan bistå verksamheten vid behov med att jobba i det direkt behandlingsarbetet med våra ungdomar. Att delta i det veckoenliga behandlingsarbetet på Gårdsjö, motivera och stödja ungdomarna i sitt förändringsarbete på boendet utefter individuella genomförandeplaner samt en gemensam struktur.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du har utbildning med inriktning mot socialt arbete. Utbildningsnivå som är önskvärd är högskolestudier, KY, folkhögskola etc. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet samt erfarenhet av arbete inom HVB. Körkort är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annaliewelin.gardsjo@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gårdsjöns Tonårsvård AB
Box 104
64223  FLEN 
Hemsida: http://www.gardsjo.se
  
Platsannons

Modersmålslärare flera språk

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

I Flens kommun arbetar vi med synligt lärande och samtliga lärare i kommunen utbildas i formativa arbetssätt. Vi har under de senaste åren genomfört ett stort utvecklingsarbete i syfte att höja kvalitén i undervisningen.

 

Vi använder oss av digitala verktyg så som SAFI (skolapp för inkludering), inläsningstjänst, digitala prov och Google Suite.

 

Arbetsplats
Barn- utbildnings- och kulturförvaltningen söker modersmålslärare för undervisning i följande språk: persiska, dari, tigrinja, kurdiska och finska. 

 

Undervisningen sker på de skolor där eleverna går och som fjärrundervisning via digitala verktyg. Anställningen blir på den skola där flest elever läser modersmålet.

 

Arbetsuppgifter
Ett välutvecklat modersmål är en god grund för att barnet ska ha möjlighet att utveckla det svenska språket och övriga ämnen i svenska skolan. I modersmålsundervisningen får barnen möjlighet att samtala, läsa och skriva på sitt modersmål, och få kunskaper om kulturen och samhällen där modersmålet talas.

 

Tjänsten innebär undervisning i modersmålet utifrån kursplan inom grundskolan och kommer att genomföras på traditionellt vis på skolan men också i form av fjärrundervisning med hjälp av digitala verktyg.

 

Vid studiehandledning på modersmålet förutsätter ett nära samarbete med ansvarig ämneslärare och undervisning som är kopplad mot de mål som finns i kursplanen för respektive ämne.

 

Kvalifikationer
Du bör ha goda kunskaper i modersmålet och i det svenska språket. Du har förmåga att samarbeta med andra vuxna omkring barn och ungas lärande. Du ska vara bekväm med ett nära samarbete med elevernas vårdnadshavare och du bör vara van att använda digitala verktyg som exempelvis dator och ipad.

 

Vi söker dig som är utbildad lärare eller har erfarenhet av undervisning och där språket är ditt eget modersmål. Vid anställning som studiehandledare på modersmålet bör du ha goda kunskaper i svenska och i det språk som studehandledningen ska genomföras på och det är meriterande om du har goda skolämneskunskaper. Vi ser helst att du har akademisk nivå på dina tidigare studier.

 

Lärarlegitimation är krav för tillsvidareanställning.

 

Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.

 

Övrigt 
Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att de ej behöver ianspråktagas av annan tillsvidareanställd personal.

Tillträde HT 2017.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=410%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Skolbibliotekarie F-9 centrala Flen

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

 

Arbetsplats
Stenhammarskolan är belägen i centrum av Flen, ca 3 min från buss-och tågstation. På skolan går ca 450 elever. Personalen består av skolledning, admin, vaktmästare, syv och ca 50 lärare, ca 17 elevhandledare samt ca 7 språkstödjare och modersmålslärare.

 

Vi har höga förväntningar på våra elever inom våra skolor och att skapa läranderelationer för kunskaper in i framtiden.

 

En process pågår där en ny samlad F-6 skola byggs som tillsammans med Prins Wilhelmgymnasiet och Bildningscentrum Prins Wilhelm bildar ett unikt utbildningsstråk från Lästen i Flens centrum ner till aktivitetshuset Skjortan. Det innebär att verksamheten på sikt flyttar och att du som söker har möjlighet att vara med i utvecklingen av en ny skola.

 

Vi söker en skolbibliotekarie som brinner för att få alla elever inom skolan att vilja läsa och söka kunskap samt göra oss mer kompletta. I dagsläget är tjänsten delad på Lötenskolan, Söderskolan, Nybbleskolan och Stenhammarskolan, men till hösten 2018 flyttar vi ihop till en skola centralt belägen i Flen. Du når de fyra skolorna inom 10 minuters promenad. Tre av dessa skolor är F-6 och en 7-9.

 

Vi hoppas att just du vill bli en ny kugge på vår skola. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som gillar barn och ungdomar, vill jobba interkulturellt och som ser datorn som ett verktyg i skolvardagen. Vi har höga förväntningar på våra elever på skolan och att skapa läranderelationer för kunskaper in i framtiden. Våra förväntningar på dig är att du inspirerar, aktivt deltar och initierar och skapar mötesplatser för våra elever som leder till livslångt intresse för lärande.  

 

Inom Flens kommun har vi 1:1 undervisning från årskurs 4, i de yngre åldrarna jobbar vi med iPads.Vi använder Google classroom som lärplattform och kommunikationsarena för lärande. Samarbete mellan skolbibliotek och lärare kan gälla t ex källkritik, bra länkadresser med  informationman kan lita på, fördjupningslitteratur osv. Syftet är att stimulera läslusten, öka läsförståelsen och främja språkutvecklingen som leder till ökad måluppfyllelse för våra elever.

 

Vi förväntar oss också samverkan med andra aktörer utanför skolan såsom folkbibliotek, Ung fritid, ideella föreningar. Här finns stor chans att driva ett utvecklingsarbete kring detta

 
Kvalifikationer
Behörig skolbibliotekarie. Goda datorkunskaper.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden. I kommunen använder vi oss av Google Apps For Work i vårt administrativa och kommunikativa arbete.

 

Omfattning/varaktighet
100% tillsvidare med start senast 14 augusti

 
Lön
Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Skolbibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=397%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens Kommun Sveavägen 1 642 81 Flen
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Legitimerad dietist till primärvården

Paramedicinska basenheten/Dietistverksamheten i Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss.

Arbetsplats
Nu utökar vi med fler dietister i Katrineholm. Sörmland är ett av de dietisttäta landstingen i Sverige. I Katrineholm finns sedan tidigare tre primärvårdsdietister och dietister inom specialistvården. Du kommer att få vara med att utveckla det sjukdomsförebyggande arbetet i primärvården Sörmland tillsammans med 17 övriga primärvårdsdietister, som har ett väl utvecklat nätverk.

Varför ska du jobba hos oss:
Kvalitet går före kvantitet
Nära samarbete med kolleger
Möjlighet till utbildning och gå högskolekurser
Du kan få utforma din egen tjänst
Du kan ägna dig åt utvecklingsarbete
Du får flexibel arbetstid
Du får friskvårdsbidrag
Fler och fler upptäcker Katrineholm, tack vare det fantastiska läget och känslan av småstadsidyll. Det byggs mycket nya bostäder för att möta den kommande inflyttningen. Från Katrineholm är det endast 25 minuters tågresa från Norrköping, en timma från Stockholm och två timmar från Göteborg.

Placering: Vårdcentralen Gnesta och Flen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetet innefattar individuell kost- och nutritionsbehandling. Internutbildning för primärvårdens vårdpersonal inom området nutrition samt patientundervisning i grupp vid olika diagnoser. Teamarbete kring flera patientgrupper ska arbetes upp. Vi kommer även att starta upp ett samarbete med BVC.

Se mer:
www.landstingetsormland.se/dietistenheten

Din kompetens
Legitimerad dietist. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du är självständig, engagerad och initiativrik. Vårt arbete utgår från evidensbasreade riktlinjer och etisk kodex. Det är även meriterande om du har kunskap om NCP för dietister.

Anställningsform och sysselsättningsgrad
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av
Tf Enhetschef Anna Berglund, 072-142 01 04, anna.berglund@dll.se
Facklig representant SACO/Naturvetarna Ida Myrbäck, 016-10 54 54, ida.myrback@dll.se
Dietist i primärvården Katrineholm Sanne Persdotter, 073-866 12 86, sanne.persdotter@dll.se

Kom och jobba hos oss på Paramedicin.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2017-05-31.
Intervjuer kan komma att ske löpande.


Följ oss gärna på
https://www.facebook.com/lstsormlandJobbahososs

Se våra förmåner
http://www.landstingetsormland.se/extra-ingang/Jobba-hos-oss/Jobba-hos-oss/Vara-formaner/
Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär landstinget ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Dietist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: RLSV-17-049
Webbplats: https://sormland.powerinit.com/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=12894&RefNo=RLSV-17-049&Source=[JobPositionSource]
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget Sörmland
Repslagaregatan 19
61188  Nyköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Träblåsare Kulturskolan

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Flens kulturskola är en frivillig verksamhet som erbjuder barn och ungdomar ett brett utbud av undervisning i dans, drama, musik, sång och musikal. Vi är 12 medarbetare som arbetar med frivillig undervisning. Undervisningen sker i egna lokaler och ute på kommunens grundskolor. Vi har vår utgångspunkt i Bildningscentrum Prins Wilhelm mitt i Flen där vi delar lokaler med Stenhammarskolan (år 7-9). Från och med höstterminen söker vi en träblåslärare på deltid.

 

Arbetsuppgifter

Som träblåslärare undervisar du våra elever i klarinett och saxofon men även kunskaper i fler instrument är av intresse. Du är en av de drivande lärarna i vår ensembleverksamhet tillsammans med övriga musiklärare. Du förväntas vara del i skolans utvecklingsarbete och delta i arbetsplatsträffar och arbetslagsmöten. Kulturskolan ger ett stort antal föreställningar varje år där du har en viktig roll. Arbetet innefattar även en viss del administration. Arbetstiden är främst förlagd till eftermiddagar.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat pedagogisk högskoleutbildning i ämnet saxofon/klarinett eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är ansvarsfull, flexibel, tar din uppgift på allvar och har förmåga att stå på egna ben. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att undervisa i kulturskola eller liknande. Du har god pedagogisk förmåga och anpassar undervisningen till elevens behov.

 

Vi lägger stor vikt personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

 

Körkort och tillgång till egen bil krävs.

 

Omfattning/varaktighet

Anställningen är tillsvidare på 20-50% beroende på dina kompetenser från och med 16 Augusti 2016.

 

Lön

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ 20-50%Flens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=389%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Sveavägen 1
64281  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Lärare Malmaskolan åk 1-6

I Flens kommun tror vi på mångfald, delaktighet och samverkan som en möjlighet att göra skillnad och påverka. Tillsammans tar vi ansvar för och utvecklar livskvaliteten i livets alla faser. Vi rustar för utveckling och behöver dig som kan bidra med engagemang, vilja och uthållighet. Klimatet är vänligt och tillitsfullt och ger medarbetare utrymme att växa.

Välkommen till Flens kommun - Sörmlands hjärta.

Arbetsplats

Malmaskolan är en F-6 skola i nyrenoverade lokaler centralt belägen i Malmköping. Här finns Förskoleklass, Fritidshem, åk 1, åk 2,  åk 3 och en åldersintegrerad åk 4-6 samt förberedande verksamhet för nyanlända elever.

 

Hos oss  är vi ett positivt arbetslag som arbetar tillsammans för att eleverna ska känna sig sedda, trygga och uppnå kunskapsmålen. Vår förhoppning är att den som besöker skolan ska känna samma glädje och positiva anda som vi upplever.

 
Arbetsuppgifter
Du blir en del av vårt arbetslag, och kommer att planera, genomföra och följa upp undervisningen med varje elevs lärande i fokus.

 

Vi vill att eleverna skall känna sig delaktiga i undervisningen och få möjlighet att påverka arbetet. Du drivs av att skapa lärande utifrån elevens intresse. Det är viktigt för oss att varje elev kommer till sin rätt och känner sig sedd av dig som pedagog. Du bör därför vara genuint intresserad av barns lärande och lyhörd för varje elevs individuella behov.

 

Du är en tydlig ledare, har bra framförhållning och god kommunikation med vårdnadshavare, elever och medarbetare. Du tar ansvar och är självgående i ditt arbete.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som känner starkt engagemang för elever och undervisning och är legitimerad lärare för årskurs  1-6.

 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med såväl elever, föräldrar som medarbetare. Du bidrar gärna med din kreativitet och är inte rädd för att tänka nytt. Du ser möjligheter i förändringar och kan snabbt anpassa dig efter nya omständigheter.

 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där kommunens centrala värdeord stolthet, öppenhet, omtanke, respekt, kvalitet och ansvar lägger grunden.

 

Omfattning/varaktighet

Tillsvidareanställning 100 %. Tillträde 15 augusti eller enligt överenskommelse.

 

Lön

 

Flens kommun tillämpar individuell lönesättning.


Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.


Flens kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Flens kommun har subventionerad friskvård och är en rökfri arbetsplats. Se även vår hemsida www.flen.se för övrig information.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFlens kommun tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://flen.se/om-flen/jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=390%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flens Kommun
Flens kommun, Sveavägen 1, 642 81 Flen
64223  Flen Sverige
Hemsida: http://www.flen.se/sv/Om-Flens-kommun/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb1/
  
Platsannons

Truckförare

Vi söker Dig ERFARNA truckförare!
Du har arbetat på lager tidigare och är van användare av skjutstativstrucken.
Du kommer att få plocka och packa order i frysgrader.
Du kommer även att få genomföra ett körprov på trucken innan Du går vidare i rekryteringsprocessen.Vi söker Dig kille eller tjej som har arbetat på lager tidigare.
Du har lätt för att lära och är social.
Du kommer in i nya grupper snabbt och är en bra arbetskamrat.
Du ser vad som behöver göras och tycker om att arbeta hårt.
svenska i tal och skrift är ett krav för att kunna hantera order.
även truckvanan är ett krav för att vara aktuell för denna tjänst.

SBP I Sverige AB är ett av Stor Stockholms mest snabbväxande bemanningsföretag inom administration, logistik, detaljhandeln och transport.
Vi har en väldigt låt personalomsättning och trivselnivån är hög.
Hos oss på SBP är det Du som konsult som är viktig!!
det är Du som gör att Vi fortsätter att få högsta betyg ute hos våra kunder.
Just nu söker Vi Dig som vill hjälpa oss med en av våra lagerkunder ute i Flen.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: märk med Truckis fryslager
Webbplats:
Epostadress: marie@sbpsverige.se
Övrigt: Märk Din ansökan med truckis fryslager och var säker på att Du kan köra skjutstativstrucken innan Du skickar in ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: SBP I SVERIGE AB
ELEKTRAVÄGEN 29
12630  HÄGERSTEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i förskoleklass samt grundskolan, årskurs 1-3

Vill du arbeta på en nystartad skola i Sparreholm, med undervisning mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten skola med stora tankar kring flexibilitet. I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla elevers rätt till en god lärmiljö. Du ska skapa de rätta förutsättningarna för eleverna att komma långt i sin kunskapsutveckling, att bli sitt bästa jag. Ett nära samarbete med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt arbete.

Skolan har B-klasser, vilket innebär att du kommer undervisa i en F-1 eller en 2-3. I verksamheten ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för elevernas kunskapsutveckling. Du kommer att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i samverkan med arbetskamrater. Ditt arbete sker med utgångspunkt från styrdokument, handlingsplaner och dokumentationsrutiner. Som lärare på Sparreholms skola kommer du att ha ett nära samarbete med Sparreholms förskola, för att ge utbildningen en tydlig röd tråd i det livslånga lärandet.

Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i årskurs F-3 i flera ämnen.
Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som lärare men också som kollega och anställd.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Du har passion att skapa lärande och utveckling för alla elever. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för eleverna. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen.

Som person har du en stark integritet med hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och verksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Vi ser gärna att du har ett tydligt och medvetet ledarskap som utformar en öppen och trygg lärandemiljö.

Sparreholms skola är en nystartad skola med årskurs F-3. Skolan ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms skola använder vi naturen som verktyg i vår undervisning och spenderar många av våra lektioner utomhus i vår underbara närmiljö.

Sparreholms skola drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Våra elever ska uppnå bästa möjliga resultat utifrån sina förutsättningar, genom arbetsglädje, ansvar, trygghet och gemenskap. På skolan arbetar kompetent personal som ser möjligheter i varje elev och tar tillvara på alla elevernas förmågor. Vi skapar trygga individer som får en god förberedelse för framtiden, gällande både ämneskunskap och sociala kompetenser.

Sparreholms skola lär eleverna med både hjärta och hjärna – inte bara för skolan, utan för livet.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Lärare i grundskolan, F-3
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skarvnäsvägen 7
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Vill du arbeta på en nystartad skola i Sparreholm, med undervisning mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten skola med stora tankar kring flexibilitet. Skolan har elever från förskoleklass till årskurs 3. För att elevernas vardag ska följa en röd tråd är samarbete mellan skola och fritidshem viktigt. Vi söker nu två fritidspedagoger som vill utveckla fritidshemmet tillsammans med kollegor och elever enligt den nya inriktningen i läroplanen. Under skoldagarna är din arbetsuppgift att vara lärarstöd i undervisningen.

Du skapar goda relationer till elever, vårdnadshavare, kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla elevers rätt till en god lärmiljö. Du förbereder, genomför och utvärderar verksamheten utifrån elevernas intressen och behov. I ditt arbete ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för elevernas utveckling. Som fritidslärare på Sparreholms skola kommer du att ha ett nära samarbete med Sparreholms förskola.

Vi söker dig som är behörig lärare i fritidshem alternativt fritidspedagog. Har du även behörighet i något eller några ämnen i grundskolan är det meriterande. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som fritidspedagog men också som kollega och anställd.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl den enskilda elevens behov som till gruppens möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för eleverna. Du är driven och idérik, öppen och lyhörd för elevernas intressen. Du är en relationsbyggare med god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i undervisningen.

Som person har du en stark integritet och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och fritidsverksamheten. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor.

Sparreholms skola är en nystartad skola med årskurs F-3 och ett fritidshem. Verksamheten ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms fritidshem använder vi naturen som verktyg i verksamheten och spenderar mycket tid utomhus i vår underbara närmiljö.

Vår skola drivs av visionen att eleverna ska utveckla en inneboende motivation för ett livslångt lärande. Fritidshemmet ska vara en förlängning av skolan, som erbjuder trygghet, glädje och gemenskap. Hos oss är fritidshemmet en lika självklar del i elevernas kunskapsutveckling som övrig skolundervisning. Därför är ett samarbete kollegor emellan av största vikt i fritidshemmet.

Sparreholms skola lär eleverna med både hjärta och hjärna – inte bara för skolan, utan för livet.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: Fritidsledare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skarvnäsvägen 7
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  
Platsannons

Glad och stabil assistent på deltid under sommarhalvåren

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för dig söker för kunds räkning en personlig assistent till en rullstolsburen man i sjuttioårsåldern. Tjänsten gäller under sommarhalvåret vilket han, tillsammans med sin fru och hund, tillbringar i sin sommarstuga utanför Flen.

I arbetsuppgifterna ingår att vara kundens "högra hand" i hans vardag. Detta innefattar för en sommarstugeboende vanliga uppgifter som gräsklippning mm, hundpromenader, viss enkel lunchmatlagning etc. Vi söker dig som är glad och stabil samt helst delar kundens intresse för elektronik och datorer. Ett stort plus är om du har en leklysten hund som kan följa med till arbetet. Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan, rekrytering sker löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 50-75% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/61/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Box 240 69
10450  Stockholm Sverige
Hemsida: afd.se
  
Platsannons

Mjukvaruutvecklare sökes till intressant företag!

Om tjänsten
Nu rekryterar vi en vass mjukvaruutvecklare för direktanställning hos en av våra kunder i Södermanland!

Företaget befinner sig nu i en mycket spännande fas och söker därför en mjukvaruutvecklare till utvecklingsavdelningen. Tillsammans med utvecklingsteamet blir du en viktig del av företagets utveckling av produkter. Tillträde för tjänsten är tänkt i mitten av maj 2017!

Din profil
För att lyckas i denna roll har du relevant utbildning (högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet) inom området. Du har mycket goda kunskaper i C/C++ programmering och har ett brinnande intresse för det! Du kan vara nyexaminerad, huvudsaken är att du är duktig inom området och vill utvecklas tillsammans med företaget.

Som person är du en sann lagspelare som besitter förmågan att tänka utanför boxen! Du är kreativ och noggrann i ditt arbetssätt och är en person som tar egna initiativ. Det är av stor vikt att du är kommunikativ för att på ett effektivt och framgångsrikt sätt tillsammans med dina kollegor få fram en fungerande produkt till kunden. Vi ser även att du har förmågan till att arbeta framgångsrikt på egen hand. Du är en problemlösare som brinner för utveckling och trivs i en miljö där kreativitet står i fokus. Vidare är du resultatinriktad, har en stark känsla för att leverera enligt uppsatta mål och är drivande för att ständigt hitta förbättringar!

Då avdelningen arbetar agilt enligt scrum ser vi gärna att du har kunskaper och intresse för den arbetsmetodiken. Det är även meriterande med kunskaper inom testdriven utveckling.
Vi ser även att du har ett brinnande intresse och kunskaper inom IOT. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Altium Designer och kretskortslayout. Naturligtvis har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och innehar körkort.

Stämmer denna profil väl in på dig och du vill veta mer om tjänsten? Vänta inte med din ansökan då vi kallar till intervju löpande!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 4501
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4501
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  
Platsannons

Säljande butiksdemonstratör i Flen

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-09
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/30288-saljande-butiksdemonstrator-i-flen?promotion=7487-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Vi rekryterar en embeddedutvecklare till Tjeders!

Om tjänsten
Nu rekryterar vi en embeddedutvecklare till Tjeders i Malmköping! Tjeders tillverkar och säljer säkra larm- och kommunikationslösningar till företag och offentlig sektor. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför alla produkter i sina egna lokaler i Malmköping. Deras unika koncept har gett kvalitetssäkrad produktion, leveranskvalitet och en enastående tillförlitlighet av deras produkter. Tjeders erbjuder såväl standardprodukter som skräddarsydda speciallösningar för att uppfylla kundernas önskemål.

Företaget befinner sig nu i en mycket spännande fas och söker därför en embeddedutvecklare till utvecklingsavdelningen. Tillsammans med vårt utvecklingsteam blir du en viktig del av företagets utveckling av produkter. Då dina arbetsuppgifter kommer att bestå av såväl elektronikkonstruktion som hårdvarunära programmering blir du en länk mellan hårdvara och mjukvara. Tillträde för tjänsten är tänkt i mitten av maj 2017!

Din profil
För att lyckas i denna roll har du relevant utbildning (högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet) inom området. Då tjänsten kräver att du behärskar såväl mjukvara som hårdvara ser vi att du har mycket goda kunskaper i embedded C/C++ programmering och elektronikkonstruktion.

Som person är du en sann lagspelare som besitter förmågan att tänka utanför boxen! Du är kreativ och noggrann i ditt arbetssätt och är en person som tar egna initiativ. Det är av stor vikt att du är kommunikativ för att på ett effektivt och framgångsrikt sätt tillsammans med dina kollegor få fram en fungerande produkt till kunden. Vi ser även att du har förmågan till att arbeta framgångsrikt på egen hand. Du är en problemlösare som brinner för utveckling och trivs i en miljö där kreativitet står i fokus. Vidare är du resultatinriktad, har en stark känsla för att leverera enligt uppsatta mål och är drivande för att ständigt hitta förbättringar!

Då avdelningen arbetar agilt enligt scrum ser vi gärna att du har kunskaper och intresse för den arbetsmetodiken. Det är även meriterande med kunskaper inom testdriven utveckling.
Vi ser även att du har ett brinnande intresse och kunskaper inom IOT. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Altium Designer och kretskortslayout. Naturligtvis har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift och innehar körkort.

Stämmer denna profil väl in på dig? Vänta inte med din ansökan – sök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Mjukvaruutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 4439
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4439
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Nordic AB
Rademachergatan 1
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  

Platsannons

Semestervikarier

Som behandlingsassistent är du aktiv och planerar, utformar och deltar i den med ungdomarna gemensamma vardagen på behandlingshemmet.
Motiverande, stödjande och gränssättande insatser.


Du skall vara över 25 år, behärska god svenska i tal och skrift. Vara ostraffad och ha en inre trygghet, stabilitet och personlig mognad.
Utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister uppvisas vid ev. anställning.

Meby Behandlingshem AB är sedan 1988 ett HVB-hem för dygnetruntvård och behandling för ungdomar mellan 13 och 20 år med psykosocial och/eller psykiatrisk problematik såsom normbrytande beteende och anpassningsproblematik. Ungdomarna är placerade med stöd av SoL eller LVU.
Behandlingshemmet har 2 separata avdelningar med 12 platser på vardera avdelningen.

Vi söker nu semestervikarier till vår enhet i Mellösa.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidArbete i arbetslag. Dygnsarbete med sovande jour på behandlingshemmet. Helgarbete. Du skall vara över 25 år, behärska god svenska i tal och skrift. Vara ostraffad och ha en inre trygghet, stabilitet och personlig mognad. B-körkort är ett krav.Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Semestervikarie 2017
Webbplats:
Epostadress: tomiv@live.se
Övrigt: CV och personligt brev skickas via e-post till tomiv@live.se
Arbetsplats: 
Adress: MEBY BEHANDLINGSHEM AB
BOX 107
64223  FLEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Matematik/NO Vikariat läsåret 2017-18

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i matematik, biologi, fysik och kemi åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete. Din huvudsakliga tjänst kommer att ligga i åk 7-9.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2017-18 för föräldraledig lärare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ma/NO vikariat
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare SO (Vikariat läsåret 2017-18)

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i geografi, historia, religion och samhällskunskap åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete. Din huvudsakliga tjänst kommer att ligga i åk 7-9.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-03-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017. Tjänsten är ett vikariat under läsåret 2017-18 för föräldraledig lärare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: SO-lärare vikariat
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare åk 4-6 Vikariat läsåret 2017-18

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i åk 4-6. Du ska vara legitimerad i matematik och/eller svenska samt engelska. Det är önskvärt att du dessutom är legitimerad i flera ämnen, exempelvis inom NO-blocket och/eller SO-blocket. Du kommer också att vara mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.


Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-03-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTjänsten är ett vikariat för en föräldraledig lärare under perioden 11 augusti 2017-20 juni 2018 Som lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare åk 4-6 vikariat
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Flen

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  

Platsannons

Lärare SO

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i geografi, historia, religion och samhällskunskap åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete. Din huvudsakliga tjänst kommer att ligga i åk 4-6.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: SO-lärare
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare Svenska A

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i Svenska A åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-17
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tjänsten uppgår till 80 %, men behovet kan öka upp till 100 %. Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare SVA
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Skolsköterska till Europaskolan Malma

Som skolsköterska utvecklar du det hälsofrämjande och förebyggande hälsoarbetet. Du ingår i elevhälsoteamet på skolan tillsammans med skolledning, kurator och specialpedagog.

Du utför hälsokontroller och vaccinationer enligt Skollagen och Socialstyrelsens riktlinjer för skolhälsovård och verkar för att smittskyddslag och lokala riktlinjer följs.

Skolsköterskan skall följa elevernas utveckling, bevara och förbättra elevens kroppsliga och själsliga hälsa samt verka för sundare levnadsvanor. Det sker bland annat genom information och utbildning kring kost, missbruk, sex och samlevnad. Skolsköterskan fungerar som informatör, stödperson och rådgivare till elever, föräldrar och skolpersonal.

Kvalifikationer
Krav: Leg. sjuksköterska som genomgått specialistsjuksköterskeprogrammet - skolsköterska, specialistutbildning till barnsjuksköterska eller specialistutbildning till distriktssköterska. God IT-vana.

Vi söker dig som är engagerad och trivs bland barn och ungdomar. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och elevnära samt har en mycket god samarbetsförmåga. Jobbet ställer höga krav på att hålla många bollar i luften och du trivs med ett högt tempo.

Du som ska arbeta på Europaskolan Malma ska sätta stort värde i att ha ett stort elevfokus där du bygger bra och förtroendefulla relationer med elever och vårdnadshavare.

Om du tidigare arbetat som skolsköterska är detta meriterande.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten omfattar 50 % antingen som uppehållsanställning eller semesteranställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde 11 augusti 2017 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Skolsköterska
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare musik och bild totalt 100 %

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i musik åk 4-9 och bild åk 4-6. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare på mellanstadiet och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare musik/bild
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare slöjd trä och metall

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i slöjd (trä och metall) åk 4-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare på högstadiet samt ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tillträde 11 augusti 2017 60%-80%Tjänsten är på 70 %
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Slöjdlärare
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare moderna språk franska

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i moderna språk franska åk 7-9. Du fungerar också som mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.

Om du är legitimerad i flera ämnen är detta meriterande.

Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tjänsten uppgår till 50 %, men kan ev ökas på genom kombination med andra ämnen. Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare franska
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  

Platsannons

Lärare åk 4-6

Vi söker dig som är legitimerad att undervisa i åk 4-6. Du ska vara legitimerad i matematik och/eller svenska. Det är önskvärt att du dessutom är legitimerad i flera ämnen, exempelvis inom NO-blocket, SO-blocket och/eller engelska. Du kommer också att vara mentor och klassföreståndare och ingår i ett arbetslag där det sker ett kollegialt samarbete.


Du ska ha ett stort elevfokus och vara duktig på att bygga relationer med andra människor i allmänhet och med eleverna i synnerhet. För oss är det viktigt att du har en djup förståelse för elevers olikheter i sitt lärande och att du utifrån denna förståelse bemöter elever med tydlighet, värme och höga positiva förväntningar.

Europaskolan Malma är en relativt nyetablerad (2015) fristående grundskola med årskurserna 4-9. Skolan är belägen i Malmköping i Flens kommun. Det finns goda allmänna kommunikationer till och från Malmköping.

Vi ingår i en stiftelseägd koncern som även har en grundskola och ett gymnasium i Strängnäs. Några vinster tas inte ut från skolorna.

Skolan beräknas bestå av ca 300 elever fr.o.m. ht 2017.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSom lärare på Europaskolan Malma har du ferietjänst (194 arbetsdagar/läsår). Vi tillämpar provanställning under 6 månader. Tillträde för tjänsten är den 11 augusti 2017.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Lärare åk 4-6
Webbplats:
Epostadress: ansokan.malma@europaskolan.se
Övrigt: Vänta inte med att söka! Vi bearbetar ansökningar vartefter de kommer in och förbehåller oss rätten att anställa innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss å det bestämdaste att bli kontaktade av annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Arbetsplats: 
Adress: Europaskolan Malma
Sundbyvägen 2
64261  Malmköping Sverige
Hemsida: http://www.europaskolan.se
  
Platsannons

Förskollärare

Vill du arbeta på en nystartad förskola i Sparreholm, med pedagogisk utveckling mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten förskola med stora tankar kring flexibilitet. Förskolan har två avdelningar med en förskollärare samt två barnskötare i varje arbetslag. Som förskollärare ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet med barngruppen, i samverkan med dina kollegor. Ditt arbete sker med utgångspunkt från styrdokument och handlingsplaner. Du arbetar strukturerat och använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med barnen och arbetslaget.

I dina arbetsuppgifter ingår det att utforma en verksamhet som stimulerar och respekterar alla barns rätt till en trygg lärmiljö, både utomhus och inomhus. Du har ett starkt barnfokus och känner glädje i att driva det pedagogiska arbetet i barngruppen. På ett professionellt sätt ska du tillsammans med barnen och dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda utveckling. I verksamheten ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för barnens utveckling och lärande.

Som förskollärare på Sparreholms förskola kommer du att ha ett nära samarbete med lärare på Sparreholms skola, för att ge utbildningen en tydlig röd tråd i det livslånga lärandet. Samverkan med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt arbete.

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som pedagog men också som kollega och anställd. Vi söker dig som är väl insatt i förskolans styrdokument, samt kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du ska kunna skapa hållbara relationer med barn och kollegor men också vårdnadshavare.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl det enskilda barnets behov som till gruppens möjligheter. Vi ser gärna att du har ett tydligt och medvetet ledarskap som utformar en öppen och trygg lärandemiljö. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är lekfull, inspirerande och stimulerande för barnen. Du har passion att skapa lärande och utveckling för alla barn. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog. Det är en självklarhet för dig att följa forskning och utveckling och föra in det i verksamheten.

Som person har du en stark integritet med hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning, utveckla både dig själv och verksamheten. Vi vill att du ser på barnen som kompetenta individer. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Det är önskvärt att du är trygg i din yrkesroll och är passionerad i ditt förskolläraruppdrag; du tycker att det är roligt att vara förskollärare!
Sparreholms förskola är en nystartad förskola med två avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms förskola använder vi naturen som verktyg i vår pedagogiska verksamhet och spenderar stora delar av dagen utomhus i vår underbara närmiljö.

På Sparreholms förskola skapar vi trygga och vetgiriga individer som får en god förberedelse för framtiden. På förskolan arbetar kompetent personal som ser möjligheter i varje barn och tar tillvara på alla barnens förmågor.

Våra anställda har ett helhetstänk och verkar för att förskolan arbetar över avdelningsgränserna. Pedagogernas beslut ska grunda sig på att gagna alla barn på förskolan.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Förskollärare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skarvnäsvägen 7
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  
Platsannons

Barnskötare

Vill du arbeta på en nystartad förskola i Sparreholm, med pedagogisk utveckling mitt i naturen?

Du kommer att arbeta på en liten förskola med stora tankar kring flexibilitet. Förskolan har två avdelningar med en förskollärare samt två barnskötare i varje arbetslag. Som barnskötare är du aktiv i planeringar, genomföranden och utvärderingar av det pedagogiska arbetet i verksamheten. Ditt arbete sker med utgångspunkt från styrdokument och handlingsplaner. Du använder pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera tillsammans med både arbetslag och barn.

I dina arbetsuppgifter ingår det att verka för en förskola som stimulerar och respekterar alla barns rätt till en trygg lärmiljö, både utomhus och inomhus. Du har ett barnfokus och känner glädje i att arbeta pedagogiskt med barngruppen. Tillsammans med barnen och dina kollegor lägger du grunden för barnens lustfyllda utveckling. I verksamheten ser du fördelarna med att använda naturens verktyg för barnens utveckling och lärande.

Som barnskötare på Sparreholms förskola kommer du att ha ett nära samarbete med lärare på Sparreholms skola, för att ge utbildningen en tydlig röd tråd i det livslånga lärandet. Samverkan med vårdnadshavare är en naturlig del i ditt arbete.


Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du är nytänkande och flexibel, både som pedagog men också som kollega och anställd. Vi söker dig som har kännedom om förskolans styrdokument, samt kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet. Du ska kunna skapa hållbara relationer med barn och kollegor men också vårdnadshavare.

Som pedagog har du förmåga att se till såväl det enskilda barnets behov som till gruppens möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta för en lärmiljö som är trygg, lekfull, inspirerande och stimulerande för barnen. För dig är modern teknik ett givet val i din roll som pedagog.

Som person har du en stark integritet med social kompetens och en vilja att utveckla dig själv. Vi vill att du ser på barnen som kompetenta individer. Du har ett positivt förhållningssätt och bidrar till ett gott arbetsklimat och samarbete med såväl barn, vårdnadshavare som kollegor. Det är önskvärt att du är trygg i din yrkesroll och är passionerad i ditt uppdrag; du tycker att det är roligt att vara barnskötare!

Sparreholms förskola är en nystartad förskola med två avdelningar. Förskolan ligger i ett naturskönt område med närhet både till skogen och vattnet. På Sparreholms förskola använder vi naturen som verktyg i vår pedagogiska verksamhet och spenderar stora delar av dagen utomhus i vår underbara närmiljö.

På Sparreholms förskola skapar vi trygga och vetgiriga individer som får en god förberedelse för framtiden. På förskolan arbetar kompetent personal som ser möjligheter i varje barn och tar tillvara på alla barnens förmågor.

Våra anställda har ett helhetstänk och verkar för att förskolan arbetar över avdelningsgränserna. Pedagogernas beslut ska grunda sig på att gagna alla barn på förskolan.
Publiceraddatum: 2017-02-01
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning i 6 månader som efter överenskommelse övergår till tillsvidareanställning. Tillträdesdag sker i överenskommelse med medarbetaren. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Barnskötare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Sparreholms Utbildning AB SVB
Skarvnäsvägen 7
64930  Sparreholm Sverige
Hemsida: http://www.sparreholmsskola.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor till uppdrag inom äldre och Hemsjukvård- Flen Sommar 2017

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom äldre- och hemsjukvård.

Period: 2017-06-26- 2017-08-20
Omfattning: 100 %
Arbetstider: Huvudsak Dagtid

Vi ser att du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER FÖR BEMANNING GENOM ANNSAM AB
För att bli anställd hos oss så bör du:
- ha arbetslivserfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
- ha vana av att arbeta med databaserade journalsystem

Har du frågor, funderingar, eller bara vill prata med ett riktigt personligt bemanningsföretag? Tveka inte att kontakta oss!

Vi är ett bemanningsföretag med fokus på vårdsektorn. Vår vision är att alltid hålla en nära och personlig kontakt med både kunder och personal, vi vill erbjuda dig gränslös service och ett nära samarbete där det enda godkända resultatet för alla parter är oerhört nöjd. AnnSam AB erbjuder många olika uppdrag inom vård och omsorg i stora delar av Sverige. Hos oss blir du erbjuden konkurrenskraftiga löner, tjänstepensionslösningar och andra förmåner såsom rekryteringsbonus, friskvårdsbidrag och 14-dagars lön. Vi har dessutom över 16 års erfarenhet inom vårdbemanning så hos oss kan du känna dig trygg!


www.annsam.se
Publiceraddatum: 2017-01-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTjänstepensionslösningar, 14-dagars lön, friskvårdsbidrag, rekryteringsbonusar med mera.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 1714 Flen
Webbplats:
Epostadress: info@annsam.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AnnSam AB
Gillbergavägen 41
63228  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://www.annsam.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal