Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:16

Lediga jobb i Finspångs kommun (0562), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd21 516
Täthet20,39Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 215,04Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 055,25Landareal (km²)
Sjö159,79Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

VVS-Montör till Värme Sanitet i Östergötland AB

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåtverkstad/rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag ca 20 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. 

Värme Sanitet har varit verksamt sedan 2001, då de köpte gamla Kompanibolaget som har varit verksamt sedan 1990. Vi arbetar med Fastighetsbolag, Industrier, Lantbruk och privata kunder.


Projektering / Beräkningar
Rör, Hydraulik och Processanläggningar
Rör & värme installationer
Industriservice
Service och injusteringar
Installation
Specialistkompetens – svetslicens mm


 

I takt med företagets utveckling så söker vi VVS-Montörer till Finspång 

Som VVS-Montör hos oss kommer du att utgå från hemmet. Du kommer främst arbeta åt industrisidan då vi är specialinriktade på det, med kunder som exempelvis Siemens. 

Du har några års erfarenhet som VVS-Montör samt dokumenterad kunskap av branschreglerna Säker Vatteninstallation. Om du har kunskap inom licenssvetsning är det meriterande. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal och service/förmånsbil. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: jobway3027
Webbplats: https://pnty-apply.ponty-system.se/jobway?id=3027&pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Scandinavian Internet Group AB
Hornsgatan172
11728  Stockholm Sverige
Hemsida: www.jobway.se
  
Platsannons

Ventilationstekniker till Klimatteknik i Östergötland

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåtverkstad/rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag ca 20 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. Vi levererar totalentreprenader med bygg, ventilation, VVS, el och kyl och tar även hand om fastighetservice: VVS, El, Oljebrännarservice m.fl.

Vihar behörighet för:

-OVK Besiktning – Kvalitetsansvarig enl. PBL – Allmän Elbehörighet

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Ventilationstekniker till Finspång

Som ventilationstekniker kommer du främst jobba i Finspång. Du bör ha minst 5-10 års branscherfarenhet inom ventilationsmontage och service. Kunskap inom tillverkning av plåtdetaljer, injustering, elbehörighet, -styr och reglerprogrammering och OVK-besiktning är väldigt meriterande.

Som person är du engagerad och långsiktig. Du drivs av att göra ett bra jobb och att arbeta självständigt.

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal och service/förmånsbil. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Ventilationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningMånadslön - Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens: jobway3029
Webbplats: https://pnty-apply.ponty-system.se/jobway?id=3029&pnty_src=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Scandinavian Internet Group AB
Hornsgatan172
11728  Stockholm Sverige
Hemsida: www.jobway.se
  
Platsannons

OFP-tekniker/kvalitetskontrollant till kund i Finspång

För kunds räkning söker vi nu en OFP-tekniker/kvalitetskontrollant till Finspång. Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till 2018-09-30. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Som OFP-tekniker kommer ditt arbete bland annat innebära avvikelserapportering i SAP samt PT- och VT-kontroll av brännardetaljer. Vidare kommer du arbeta kvalitetsrelaterat med material, produktkontroller, tester och förfaranden. Du kommer även bidra till utveckling av produkter och arbetssätt. Arbetet utförs i grupp och består idag av drygt 20 medarbetare.

Vem är du?
Vi söker dig med certifikat för Penetrantprovning, nivå 2 samt Visuell kontroll, nivå 2. För att passa i rollen som OFP-tekniker har du en känsla för detaljer samt god datorvana. Då arbetet utförs i grupp besitter du god kommunikativ förmåga och har lätt för att samarbeta.
Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Sex månader eller meraFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 48253
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/finspang/ofp-teknikerkvalitetskontrollant-till-kund-i-finspang/48253
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Jönköping AB
Norra Strandgatan 4
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: https://www.poolia.se
  
Platsannons

Kommersiellt riktad senior planerare

Företagspresentation:

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en Kommersiellt inriktad senior planerare. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande teknisk miljö.

Avdelningen som har hand om sälj - och verksamhetsplanering består idag av 3 personer, varav tanken är att expandera gruppen med ytterligare en medarbetare som har erfarenhet av planering. Avdelningen planerar i huvudsak på produktnivå. Avdelningens syfte är att skapa en leveransförmåga så att de kan uppfylla marknadens behov på ett så effektivt sätt som möjligt utan att få för mycket material och produkter över och att med hjälp av taktiska beslut lösa planeringsutmaningar.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Tjänsten som ska tillsättas är en tvådelad tjänst där 75% av tiden bland annat kommer bestå av att:

- Delta i planeringen av face in och face out av nya och gamla produkter
- Göra planeringar för nya produkter i form av behov av kapacitet och material
- Ha mycket kontakt och dialog med andra funktioner på företaget så som service, ekonomi, sälj, eftermarknad, kvalitet och produktion
- Svara på leveranstidsförfrågningar som kommer från säljavdelningen
- Bygga upp en struktur för huvudplaneringen i affärssystemet som är SAP
- Kalla till samt driva möten med berörda parter

Avdelningen jobbar både med långsiktig och kortsiktig planering då det förekommer att det dyker upp frågeställningar och förfrågningar med hyfsat kort svarstid. Du bör ha en förmåga att bryta ned en frågeställning till konkreta steg där du själv kommer ansvara för vissa saker samtidigt som du ska få andra att göra övriga delar så att du på så sätt kommer fram till ett resultat eller en lösning.

Den övriga 25% av tiden kommer vara av en mer kommersiell karaktär där du kommer ansvara för In-lego, det vill säga när externa företag eller interna avdelningar köper tillverkning så kommer du ansvara och motta förfrågningar, skapa offerter och avtal, ta emot order, beordra internt, kolla status och till sist beordra leverans inklusive fakturering.

Din profil:

Vad krävs av dig?

- En utbildning i form av högskoleingenjör inom logistik, alternativ annan teoretisk bakgrund inom logistik, material eller planering
- Några års erfarenhet av att ha jobbat som planerare, det är en fördel om du har planerat på produktnivå
- Att du har goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska då vissa möten kommer ske på engelska
- Att du är systemvan och har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem och Excel, kunskap om SAP är meriterande
- Att du har erfarenhet av att vara i kontakt med offerter och avtal och kan förstå dessa

Det är viktigt att du kan lyfta blicken och ha ett helhetstänk över ditt arbete samtidigt som du inte bör vara rädd för att borra ner dig i detaljer ibland. Du bör vara lösningsorienterad och drivande som person då det krävs för att lyckas hantera de situationer som uppstår i arbetet. Det är viktigt att du trivs med att ta kontakt med andra gränssnitt och vågar driva din fråga hela vägen.

I den här tillsättningen kommer vi lägga fokus på kompetenser som Anpassning, Planering, Relationsbyggande, Självkännedom, Kommunikation och Kundfokus.

Ansök redan idag!:

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Linda Vagner och nås på 0760902477 eller på linda.vagner@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 6 månader eller längreFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5155
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Labtekniker och Forskningsingenjör sökes!

Innovation & Technology, Extruded Solutions i Finspång behöver ytterligare förstärkning. Vi söker nu Labtekniker och Forskningsingenjör!

Om företaget
Hydro är en global leverantör av aluminiumoxid, aluminium och aluminiumbaserade produkter. Vi har ca 35 000 anställda i mer än 40 länder, och vårt huvudkontor finns i Oslo. Affärsområdet Extruded Solutions levererar aluminiumprofiler och profilbaserade lösningar till applikationer från fönster och dörrar till bilar och kryssningsfartyg.

Innovation & Technology - I&T är Extruded Solutions forskningsorganisation. Vi arbetar med utveckling av material, tillverkningsprocesser och produktutformning. Vi har cirka 90 högutbildade och erfarna medarbetare över hela världen inklusive fysiker, metallurger, kemister, metallografer, mekaniska ingenjörer och tekniker, alla specialister inom aluminium.

Titta på www.hydro.com om du vill veta mer.


Dina arbetsuppgifter
Som Labtekniker kommer ditt arbete att innebära provberedning, polering och diverse mätningar med optiska mikroskop i laboratoriemiljö. Arbete inom andra områden som spektroskopi, gjutning i försöksskala, och försök i våra produktionsanläggningar kan komma att bli aktuellt.

Som Forskningsingenjör består arbetsuppgifterna huvudsakligen av analys av aluminiumlegeringar med optiska spektrometrar (OES, GDOES), samt metodutveckling och visst underhåll av instrument. Du kommer även att bedriva förbättringsprojekt riktade mot våra produktionsenheter med liknande utrustning samt support till dessa.


Din profil
För att trivas och passa hos oss ser vi att du är noggrann, analytisk och flexibel. Du bör vara en självständig person men också trivas med att arbeta ihop med andra. Vi lägger stor vikt vid att du är servicemedveten och duktig på att samarbeta. Det är även viktigt att du tar ansvar för såväl planering som resultatet av ditt arbete. Vi är ett internationellt team som använder oss av både svenska och engelska dagligen så du måste behärska engelska i tal och skrift.

Som Labtekniker är det självklart att du tycker om praktiskt laboratoriearbete samt att du gillar att jobba med en kombination av rutinmätningar och avancerad metallografi. Vi tror att du är gymnasie- eller högskoleingenjör, gärna inom metallurgi eller kemi, eller har annan teknisk bakgrund. Internutbildning kommer att ske. Erfarenhet av industriellt laboratoriearbete är meriterande men att vara nyfiken, noggrann och praktisk är viktigast. Erfarenhet av mikroskopi och/eller bildbehandlingsprogram är meriterande.

Som Forskningsingenjör ser vi att du har en universitetsutbildning inom kemi, gärna med inriktning på oorganisk analytisk kemi eller fysikalisk kemi, eller motsvarande erfarenhet. Du bör även ha erfarenhet av arbete från liknande tjänster och det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av följande:
• GDOES / OES
• Metaller
• Kemisk analys
• Kvalitetsarbete
• Ackrediterad verksamhet

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka!

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@skill.se, 011- 19 94 66.
Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsterna? Tala med Hans Ericsson (avdelningschef), eller Christer Jönsson (platschef), Britt Gustafsson (Unionen), Lina Nyblom (Akademikerklubben), 0122-17000.Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Laboratorieingenjör, metallurgi
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 2951
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2951
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

MRP-Controller

Är du flexibel i ditt sätt att arbeta och drivs av högt tempo? För kunds räkning söker vi nu en MRP-Controller till Finspång. Uppdraget förväntas starta 2017-12-04 för att pågå till 2018-09-30. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som MRP-Controller ansvarar du för att analysera behov och optimera dessa mot vilken kapacitet produktionen har. Detta betyder att du kommunicerar avvikelserna i leveranskedjan vilket innebär många kontakter och nära samarbete med våra internkunder. Kontaktytor kommer bland annat att vara planerare samt operativa- och strategiska inköpare. Arbetet är periodvis intensivt och kräver att du kan vara flexibel både vad gäller arbetsbelastning och engagemang.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter som Controller kommer bland annat innefatta:

• Analys av produktionskapacitet samt önskad kapacitet.
• Analys och optimering mot behov i SAP.
• Analys av vilka beställningspunkter och batchstorlekar som behövs i SAP.
• Förståelse för förädlingskedjor samt begränsningar hos våra leverantörer.
• Kommunikation och återföring till våra internkunder.
• Att följa upp ledtider och genomloppstider samt göra konsekvensanalyser av ledtidsändring.
• Att göra konsekvensanalyser av ändringar i leveransplanen.
• Medverkan i köp- och tillverkningsprocessen.
• Att hålla kapaciteterna i produktionsgrupperna uppdaterade.
• Att ta ut beläggningsuppgifter.
• Att utföra o analysera beläggningssimuleringar och föreslå lämpliga åtgärder för att skapa en realistisk beläggningssituation.

Vem är du?
Till tjänsten som MRP-Controller söker vi dig som:

• Är en senior planerare/logistiker.
• Har en utbildning inom logistikområdet.
• Är utåtriktad, drivande och har god samarbetsförmåga.
• Är medveten om vikten att leveranser sker i tid och med rätt kvalitet.
• Tål stress och högt ställda krav på flexibilitet, utan att tappa fokus.
• Tar tag i avvikelser så snart de uppstår och hanterar problem på ett strukturerat sätt samt analyserar och utvecklar ditt arbetsområde.
• Inte är rädd för att ifrågasätta och prova nya angreppssätt på det dagliga arbetet.
• Tycker att förbättringsarbete självklart tillhör det dagliga arbetet.
• Har god kunskap i engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande är tidigare erfarenhet av SAP och-/eller Preactor, särskilt i arbete med material & logistik.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Sex månader eller meraFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 48428
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/finspang/mrp-controller/48428
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Jönköping AB
Norra Strandgatan 4
55320  Jönköping Sverige
Hemsida: https://www.poolia.se
  
Platsannons

Våningsvärd/värdinna kontorsmiljö - Finnspång

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 8 500 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,5 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 490 000 anställda och verksamhet i 77 länder. www.se.issworld.com

Inledning


Vi söker nu en våningsvärd som, förutom att ha en stark känsla för service, även trivs med att möta nya människor och kan skapa en bra stämning och upplevelse på arbetsplatsen. Vi vill göra vår kunds arbetsdag bekymmersfri och leverera service i världsklass!

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är i första hand support på konferensutrustning, skrivare och kaffemaskiner samt även påfyllning av kontorsmaterial, iordningsställande och möblering av kontorsytor, konferensrum och pentryn. Som våningsvärd i kontorsmiljö fäster vi stor vikt vid ditt personliga och prestigelösa engagemang för ”ditt område” och din proaktivitet i att lösa uppkomna situationer. Vi hjälper kunden med allt från tömning av diskmaskiner till att komma igång med sin konferens.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är hjälpsam, positiv, artig och som vill känna stolthet för din yrkesroll. Vi vill att du är självständig, proaktiv och initiativtagande, att du ser vad som behöver göras och gör det. Du är inte rädd för att ta personlig kontakt, men kan också avgöra hur och när du lämpligast gör det. Arbetet utförs mestadels på egen hand enligt uppsatta rutiner men emellanåt krävs en laginsats tillsammans med dina kollegor. Du är flexibel och kan efter utbildning även hjälpa till vid behov inom våra andra tjänster på arbetsplatsen. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift och har goda IT-kunskaper.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i ISS framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom facility management.

ISS har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos ISS, med placering i Finspång.

 Observera! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.

Obs! Alla ansökningar behandlas löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Kontorsvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=EBEBFAD17E344C4A938441C030BEC6EF&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Box 47635
11794  Stockholm Sverige
Hemsida: www.se.issworld.com
  
Platsannons

Utbildningsstrateg med ansvar för kvalitetsarbetet

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare och invånarantalet går stadigt uppåt. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1800 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden. Närheten till Norrköping och Linköping ger goda pendlingsförutsättningar åt båda håll.

Utbildningssektorn i Finspång står i en spännande och utmanande ombildnings- och utvecklingsprocess, där vi skapar den röda tråden från förskola till vuxenutbildning. Två sektorer inom kommunen föreslås att slås samman för att bilda ett nytt utbildningskontor från den 1 januari 2018. Måluppfyllelsen har under många år varit låg i Finspångs skolor. Den utvecklingen ska nu vändas. En omorganisation har därför påbörjats där stöd- och ledningsprocesserna tydliggörs. Syftet är att skapa en ny organisation som skapar likvärdiga förutsättningar och som gagnar alla elevers lärande i Finspångs kommun. Detta innebär bland annat att öka tydligheten i roller och uppdrag, stärka ledarskapet, ökat fokus på förbättrings- och kvalitetsarbetet och öka stödet och servicen till verksamheterna. Detta arbete leds av en nytillträdd utbildningschef.
ARBETSUPPGIFTER
Utbildningsstrategtjänsten är en nybildad tjänst där fokus kommer att ligga på kvalitetsarbete för utbildningssektorn med ansvar för att det systematiska kvalitetsarbetet utvecklas, följs och följs upp. Tjänsten innebär att stödja verksamhetschefer och förskolechefer/rektorer i det kvalitativa arbetet, och stärka kedjan från barngrupp och klassrum upp till huvudmannen.
Du kommer att ha det sammanhållande ansvaret för kvalitetsfrågor, och jobba tillsammans med övriga strateger inom utbildningsområdet mot uppsatta mål. Du leder det systematiska kvalitetsarbetet tillsammans med utbildningschef och övriga utbildningsstrateger. Du säkerställer att samtliga enheter inom de två verksamhetsområdena arbetar enligt kommunens och sektorns kvalitativa mål, och tillser regelbundna uppföljningar med dessa. Du sammanställer relevanta uppgifter för statistisk uppföljning, analys och rapportering.
I och med att tjänsten är ny kan de erfarenheter och den kompetens du bidrar med ha möjlighet att påverka tjänstens utformning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.


KVALIFIKATIONER
Du har en pedagogisk utbildning, gärna på mastersnivå och erfarenhet av utvecklingsarbete och kvalitetssäkring. Du brinner för verksamhetsutveckling i samarbete med kollegor, och arbetar lösningsfokuserat. Du har ett coachande förhållningssätt och får andra att utvecklas och växa, samt har god samarbetsförmåga. Du har kompetens och erfarenhet av olika stödsystem för kvalitetsarbete. Erfarenhet från exempelvis Qualis eller liknande ses som meriterande.
Du har erfarenhet och kunskap om hur det är att arbeta i en politiskt styrd organisation, och vi ser gärna att du har ett kontaktnät inom Skolverket eller universitet. Du är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Kvalitetskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: A732081 Utbildningsstrateg med
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9322ff19-576a-4368-9f54-caacd046c3f7&TK=9409fd74-90e9-49ea-be40-f039b39bf0de
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Två verksamhetschefer till utbildningskontoret

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare och invånarantalet går stadigt uppåt. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1800 medarbetare.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden. Närheten till Norrköping och Linköping ger goda pendlingsförutsättningar åt båda håll.

Utbildningssektorn i Finspång står i en spännande och utmanande ombildnings- och utvecklingsprocess, där vi skapar den röda tråden från förskola till vuxenutbildning. Två sektorer inom kommun föreslås att slås samman för att bilda ett nytt utbildningskontor från den 1 januari 2018. Måluppfyllelsen har under många år varit låg i Finspångs skolor. Den utvecklingen ska nu vändas. En omorganisation har därför påbörjats där stöd- och ledningsprocesserna tydliggörs. Syftet är att skapa en ny organisation som skapar likvärdiga förutsättningar och som gagnar alla elevers lärande i Finspångs kommun. Detta innebär bland annat att öka tydligheten i roller och uppdrag, stärka ledarskapet, ökat fokus på förbättrings- och kvalitetsarbetet och öka stödet och servicen till verksamheterna. Detta arbete leds av en nytillträdd utbildningschef.
Den nya utbildningsorganisationen kommer att bestå av två verksamhetsområden där förskola, särskola 1-9, fritidshem och grundskola F-6 är en del och grundskola 7-9, gymnasiet och vuxenutbildningen är det andra verksamhetsområdet. Till dessa verksamhetsområden söker vi nu två utvecklingsinriktade verksamhetschefer.


ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetschef är chef för förskolechefer och rektorer och du är direkt underställd utbildningschefen. Du arbetar nära förskolechef/rektor i ett ledande uppdrag inom ditt ansvarsområde. Du arbetar tillsammans med utbildningschefen, den andra verksamhetschefs- kollegan och utbildningskontorets utbildningsstrateger i utveckling av skolans och förskolans verksamheter. Du har budget-, kvalitet och resultatansvar för ditt ansvarsområde. Till ditt stöd har du administrativ chef, HR-konsulter och ekonomer. I uppdraget ingår också nära samverkan med andra sektorer inom kommunen. I uppdraget som verksamhetschefen för grundskola 7-9, gymnasiet och vuxenutbildningen ingår också att vara sakkunnig i gymnasiefrågor. Det innebär att arbeta i nära samverkan med andra aktörer tex arbetsförmedling och regionens nätverk.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill bidra med att göra skillnad och som vill vara med och leda ett stort förbättrings- och utvecklingsarbete tillsammans med kollegor och medarbetare. Du brinner för ledarskap och utbildningsfrågor. Du ser svårigheter som utmaningar och har förmågan att skapar ett gott samarbetsklimat där du får andra att växa och utvecklas. Som person är du tydlig i din kommunikation, är lyhörd, har gärna erfarenhet av att ha varit chef över chefer och en har en god pedagogisk insikt och kompetens inom ditt ansvarsområde. Du har genomgått rektorsutbildning eller liknande ledarskapsutbildning. Du kan på ett ödmjukt sätt bemöta verksamheternas olika behov och förstår värdet av goda relationer där du har ett coachande förhållningssätt. Du förstår och tolkar styrdokument på ett adekvat sätt. Du har dokumenterad erfarenhet av att leda din personalgrupper mot gemensamt satta mål. Du har kunskap om och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: A732040 Verksamhetschef utbild
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8a55af51-4b45-4356-94fa-0481eb9be494&TK=e51c40a5-c1c6-4d2e-9770-4ca52aaf7a61
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun, Chefsrekryteringar - barn och utbildning
Bergslagsvägen 13-15
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

VD till Curt Nicolin Gymnasiet

Företagspresentation:

Som en av Sveriges första friskolor har Curt Nicolin Gymnasiet(CNG) AB sedan 1996 utmanat skolvärlden med de vassaste gymnasieprogrammen. CNG har från start varit icke vinstdrivet – Non profit! Här finns Teknikprogrammet, Industritekniska programmet, El- och Energiprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Dessutom erbjuder skolan T4 – ett fjärde år på Teknikprogrammet som mynnar ut i en gymnasieingenjörsexamen inom produktionsteknik eller design- och produktutveckling.

Curt Nicolin Gymnasiet AB ägs av regionens industri (51%) och Finspångs kommun (49%). CNG finns mitt i det industritäta Finspång med närhet till många företag och organisationer. Dessa samarbeten har för skolan och dess gymnasieprogram varit och kommer att vara en framgångsfaktor.

Nu söker vi en VD som vill leda arbetet att tillsammans med personal, styrelse och ägare se till att CNG fortsätter att utvecklas som en gymnasieskola i världsklass.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som VD för CNG har du det yttersta ansvaret för skolan, personalen och ekonomin. Det är ett ansvarsfullt uppdrag som också är mycket publikt profilerat i regionen.

Framgångsfaktorer för skolan är bl a att ligga i framkant vad gäller pedagogik och teknik. Där till behövs en väl fungerande samverkan med ägare, myndigheter och uppdragsgivare. För att lyckas krävs också en väl fungerande marknadsföring och rätt kontaktyta med ungdomar, samhälle, näringsliv, politiker och skolledning.

Som VD arbetar du också för att det ska finnas kvalificerad personal/lärare på plats, att kvaliteten är hög på alla plan och att ekonomin är i kontroll.

Din profil:

Du har en högskoleutbildning, helst med pedagogisk inriktning. Du har ett väl beprövat chefs- och ledarskap med både ekonomiskt och personellt ansvar.

Du har erfarenhet av strategiskt arbete på ledande nivå och av verksamhetsutveckling. Du har erfarenhet från utbildningsområdet och har pedagogiska insikter samt av att arbeta i konkurrensutsatt sektor.

Som person är du värderingsstyrd med ett betydande samhällsintresse och att vilja utveckla detsamma. Du är kommunikativ, samarbetsorienterad men också en van beslutsfattare.

Vid en eventuell intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som samarbete, problemlösning, initiativtagande, självkännedom och resultatorientering.

Ansök redan idag!:

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningen är på heltid Anställningen är tillsvidareArbetsgivaren arbetar med fasta löner
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5124
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker säljare i Finspång

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning.

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha god social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kunna börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.Garantilön på 24750 och provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Siemens nästa CNC-operatör?

Till Siemens avdelning som ansvarar för tillverkning av reservdelar till gas- och ångturbiner samt komponenter till nytillverkning av gasturbiner söker vi en CNC-operatör som ska arbeta med fräsning. Är du en lagspelare och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter? Sök då tjänsten direkt!Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara fräsning och programmering i styrsystem Heidenhain. Övriga arbetsuppgifter kan förekomma och det är därför viktigt att du är flexibel och anpassningsbar.

Arbetet bedrivs för närvarande i två-skift.

Din profil
Vi söker dig som har en CNC-utbildning eller har motsvarande arbetserfarenhet. Du har ett välutvecklat servicetänk och är kvalitetsmedveten i ditt arbete. Du vill vara en aktiv del i Siemens förbättringsarbete genom att kontinuerligt sträva mot det bästa arbetssättet. Det är meriterande med erfarenhet av fräsning och Heidenhain styrsystem.

Som person är du positiv, ödmjuk och har ett bra bemötande gentemot dina kollegor.

Ansökningsförfarande
Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 november 2017. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför tjänsten redan idag!

Har du frågor eller funderingar angående rekryteringsprocessen, vänligen hör av dig till ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran, 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2886
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2886
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Kundservicemedarbetare

Företagspresentation:

Brinner du för service och tycker om när det händer saker på jobbet? Då kanske den här tjänsten är något för dig. Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en Kundservicemedarbetare som ska arbeta med intern support. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande teknisk miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Den här medarbetaren har kontakter med alla anställda, från VD och nedåt, samt alla besökare och kunder som besöker, kontaktar eller ringer till Kundcenter. Tjänsten har en mycket central roll med uppdraget att ge support och lösa eller förmedla uppdrag, beställningar och felanmälan. Tjänsten kräver ett stort kontaktnät och kunskap om företagets funktioner och platser.

Kundcenterrollen delas in i två inriktningar; frontline och backline.

Kundcenter frontline:

- Ta emot alla samtal som kommer till kundcentertelefon. Hantering av alla ärenden som kunderna lägger i ärendehanteringssystem. Ärenden kan gälla: beställningar på bud och transporter, flyttar inom företaget, felanmälningar på fastigheter, olika ommöbleringar, beställningar av kontorsstolar, support i olika frågor.
- Kundcenter i Finspång tar emot samtal, beställningar, felanmälningar även för övriga siter i Sverige.
- Personaladministration, konsultregistreringar.

Kundcenter backline

- Ansvarig att Platsregistret uppdateras.
- Bereder svårare ärenden ifrån frontline, t ex genom kontakter med andra funktioner och leverantörer.
- Förmedla ärenden vidare från mail och internpost genom registrering i företagets ärendehanteringssystem.
- Ekonomiadministration: Internbokningar från ärendehanteringssystem, fakturahantering samt visst utredningsarbete.
- Diverse administrativa uppgifter som inte hinns med i fronline.

Arbetsuppgifterna i framförallt Kundcenter Backline fördelas mellan flera medarbetare.

Din profil:

Vi söker dig som:

- Har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift
- Har erfarenhet av att arbeta i servicebranschen
- Har erfarenhet av och känner dig bekväm i att arbeta i ärendehanteringssystem och andra IT-system

Som person söker vi dig som är strukturerad och lösningsfokuserad i ditt arbete och tål att hantera flera parallella processer samtidigt. Du är serviceinriktad och flexibel i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och har inga problem att ställa upp för att hjälpa dina kollegor. Du har inga problem att knyta kontakt med nya människor och har lätt för att skapa förtroende hos andra.

Ansök redan idag!:

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Linda Vagner och nås på 0760902477 eller på linda.vagner@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 6 månader eller längreFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 4962
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5151
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker CNC-operatörer

Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu flera CNC-operatörer. Här finns det stora utvecklingsmöjligheter och chans till tillsvidareanställning hos kunden för rätt person.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att du jobbar med CNC-styrd maskinbearbetning där riggning och programmering ingår i ditt dagliga arbete.

Din profil
Vi söker dig som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. Du har erfarenhet av att ställa och rigga maskiner. Du ska ha goda kunskaper och praktisk erfarenhet av programmering, skärande bearbetning, svarv och fräs. För oss är din personlighet viktig. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt. Det är meriterande att du har truck- och traverskort.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 5651
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5651
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Norrköping AB
Slottsgatan 116
60222  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Produktionstekniker till rotortillverkningen till Siemens

Job Title: Produktionstekniker till rotortillverkningen
Ref.nr: 279923
Placering: Finspång
Organisation: Siemens Industrial Turbomachinery AB

Vill du bidra till att göra världen lite bättre?

Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Produktionstekniker inom rotortillverkning sökes till Siemens Industrial Turbomachinery AB i Finspång

Rotortillverkningen i Ljungströms verkstaden ansvarar för tillverkning av rotorer för gasturbin och mellanväggar till ångturbiner. Vi står inför flera spännande förändringar som b.la stora investeringar i ny produktionsutrustning och inkörning av nya utmanande artiklar.

Denna tjänst omfattar att driva och utveckla en för oss ny teknik gällande ”Curvic Coupling Grinding” som är ett gränssnitt för kraftöverföring. Detta koncept slipas fram i en bearbetningsmaskin som är dedikerad för ändamålet. Mer om denna teknik finns att läsa på: http://www.gleason.com/
Även produktionstekniskt arbete mot andra delar av rotortillverkningen kommer att ske i ett senare skede. I arbetet förekommer resor.

Dina arbetsuppgifter?
•Driva och medverka till utvecklingen av ”Curvic Coupling Grinding”, men även vara operativ vid maskinen gällande inkörning och tester av nya komponenter
•Driva ledtids- och kostnadsreduceringsprojekt
•Driva och/eller delta i utvecklingsprojekt
•Ansvara för ny- och omberedning
•Vara behjälplig vid avvikelsehantering
•Driva grundorsaksanalyser
•Medverka till att utvärdera, förbättra och utveckla processer som berör avdelningens arbete
•Vara delaktig vid val av produktionsupplägg och tillverkningsteknik

Din profil?
•Du har ett naturligt fokus på hälsa och säkerhet
•Du har ett väl utvecklat servicetänk och har förståelse för vad som är viktigt för våra kunder med avseende på kvalitet och leverans
•Dokumenterad erfarenhet av slipade komponenter
•Du har lätt att kommunicera såväl muntligt som skriftligt, på svenska som på engelska
•Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl medarbetarna som våra interna samt externa kunder eller andra samarbetspartners utanför företaget
•Du har förmågan att hitta konstruktiva lösningar på produktionstekniska problem
•Du har goda kunskaper i ritningsläsning
•Du har god känsla och förståelse för produktionsekonomi och produktionsteknik inom tillverkningsindustrin
•Du har god administrativ förmåga

Vad kan Siemens erbjuda?

Du blir del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar ny kunskap och hjälper till med att hitta svar på världens svåraste frågor.

Vår verksamhet har en fantastisk bredd. Därför finns det också möjligheter att inte bara byta jobb, utan till och med bransch, inom vår verksamhet.

På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy för mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på våra utmaningar.

Vad mer är bra att veta?

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som tillverkar gasturbiner av världsklass. Vi är 2800 medarbetare och omsätter ca 10 miljarder kronor.

Om Siemens:

Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 165 år. Vi är verksamma i mer än 200 länder och har ca 350 000 anställda i världen och fokuserar på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Solna fr november. Det senaste verksamhetsåret (2016) var omsättningen för Siemens Sverige ca 17 miljarder kronor. Våra kärnvärden som gör oss unika - Responsible, Excellent och Innovative - är inte nya; de har varit våra ledstjärnor i våra bästa beslut under alla dessa år. Läs mer på www.siemens.se.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-02
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/q0f5TW
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens
Slottsvägen 2
61231  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Siemens söker kundtjänstmedarbetare

Älskar du att hjälpa andra? Just nu söker vi en kundtjänstmedarbetare som ska arbeta med Siemens interna support som alla anställda eller konsulter kontaktar om de behöver hjälp att lösa eller förmedla uppdrag, beställningar och felanmälan.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
• Ta emot alla samtal som kommer till kundcentertelefon. Hantering av alla ärenden som kunderna lägger i det interna ärendehanteringssystemet. Ärenden kan gälla: beställningar på bud och transporter, flyttar inom företaget, felanmälningar på fastigheter, olika ommöbleringar, beställningar av kontorsstolar, support i olika frågor.
• Siemens kundcenter tar emot samtal, beställningar, felanmälningar även för övriga Siemens, Sverige.
• Personaladministration, konsultregistreringar.
• Ansvarig att platsregistret uppdateras.
• Bereder svårare ärenden från frontline, t ex genom kontakter med andra funktioner och leverantörer.
• Förmedla ärenden vidare från mail och internpost genom registrering i företagets ärendehanteringssystem.
• Ekonomiadministration: Internbokningar från ärendehanteringssystem, fakturahantering samt visst utredningsarbete.
• Diverse administrativa uppgifter som inte hinns med i frontline.


Din profil
Vi söker dig med gymnasieutbildning eller med relevanta erfarenheter. Det är meriterande om du tidigare arbetat som kundtjänstmedarbetare. Du får gärna ha arbetat i ärendehanteringssystem och andra IT-system. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team där man arbetar med en hög professionalitet och verkar för att hålla en hög kvalitet. Du har goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift.
Som person är du strukturerad och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att upprätthålla kontakter och relationer samt att du är förtroendeingivande.


Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är snarast möjligt. Urval görs löpande, vänta därför inte med din ansökan! Du kan endast ansöka via vår hemsida. www.skill.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson 011-19 94 71, david.herrwaldsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens: 2963
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2963
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Miljösamordnare sökes till Siemens

Siemens söker just nu en miljösamordnare som rapporterat direkt till Miljö-, Hälsa- och Säkerhetschefen (EHS-chefen) där man kommer ha ansvar gällande miljöfrågor för den yttre miljön.

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Som miljösamordnare på Siemens kommer du ingå i företagets EHS-grupp och tillsammans med EHS-chefen ansvara för miljöfrågor med avseende på yttre miljö, på ett så effektivt sätt så att gällande lagar och krav samt miljömål uppfylls. Följande arbetsuppgifter kommer du arbeta med i huvudsak:

• Ansvara för att tillstånds- och anmälningsärenden utförs enligt gällande lagar.
• Genomföra relevant rapportering och kommunikation till aktuella miljömyndigheter.
• Vara delaktig i kemikaliegruppen och därigenom driva och initiera substitutionsarbetet beträffande kemiska produkter.
• Delta vid externa revisioner.
• Vara behjälplig att ta fram underlag vid ifyllande av kundenkäter.
• Stödja verksamheten i miljöfrågor (Ex.vis REACH och RoSH lagstiftningen eller projekt så som källsortering).
• Vara Siemens sakkunnige och vara rådgivande inom området yttre miljö.
• Driva omvärldens krav mot verksamheten.
• Övervaka att gällande krav efterlevs.
• Delta i EHS-kommittéer.
• Vara en resurs i upplistade uppdrag utanför kemikalieområdet

Arbetsuppgifterna omfattar Siemens verksamhet i Finspång och Trollhättan.


Din profil
Du innehar högskoleutbildning inom området eller likvärdig kunskap och/eller baserad på praktisk erfarenhet, gärna inom industrin. Du har kunskap i gällande miljölagstiftning. Det är meriterande om du arbetat i systemen SAP, Pulse och/eller KLARA.
Vi ser att du är en social och driven person som har lätt för att samarbeta med andra då du kommer ingå i olika arbetsgrupper samtidigt som du kommer att arbeta mycket självständigt.


Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är snarast möjligt. Urval görs löpande, vänta därför inte med din ansökan! Du kan endast ansöka via vår hemsida. www.skill.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson 011-19 94 71, david.herrwaldsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Miljösamordnare/Miljökoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens: 2959
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2959
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Vårdare till gruppbostad LSS

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en positiv och engagerad vårdare till Västra Högbyvägens gruppbostad.
Du kommer ingå i en personalgrupp på 8 personer. Du och övrig personal i gruppbostaden har i uppdrag att se till att våra brukare får stöd och service av god kvalitet utifrån brukarens individuella behov.
Det dagliga arbetet på enheten kan till exempel röra sig om stöd med personlig omvårdnad eller att kunna utföra vardagliga sysslor såsom städ, tvätt och inköp.Det personliga stödet för fritids- och kultursysselsättningar samt den sociala gemenskapen och kontakten med andra personer tillgodoses inom ramen för boendet. Personalen arbetar för att varje brukare i boendet får ett självständigt liv som är anpassat efter var och ens speciella behov, intresse och möjligheter.


KVALIFIKATIONER
Du har adekvat utbildning till exempel godkänd gymnasieutbildning på omvårdnadsprogrammet alt. barn- och fritidsprogrammet med inriktning mot stöd till personer med funktionsnedsättning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Övriga krav:
-Körkort B
-Tidigare erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatriska och/eller kognitiva funktionsnedsättningar
-Datavana
-Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift
-Goda kunskaper i social dokumentation och uppföljning samt att arbeta målstyrt med individuella genomförandeplaner.


I övrigt meriteras;
-erfarenhet av tydliggörande pedagogik
-kunskap om lågaffektivt bemötande
-alternativ och kompletterande kommunikation (AKK)


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Urval sker löpande under ansökningstiden. Tillträde enligt överenskommelse efter erfordeliga beslut.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: EA171115
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9dd31163-6f2e-470a-932e-5bd714f04030&TK=8b20cdbb-bfac-4233-9e9b-b310614ddd98
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Social omsorg
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Supplier Quality Coordinator till internationellt företag

Vill du ha ett arbete som utmanar dig utöver det vanliga? Vill du arbeta med frihet under ansvar och ha en arbetsdag fylld med variation, i en roll där du ständigt utvecklas? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten   
Vår kund är ett stort internationellt företag beläget i Finspång som nu behöver förstärka sitt team med en Supplier Quality Coordinator. Arbetsmiljön är kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. Du blir del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan.

I rollen Supplier Quality Coordinator kommer du att vara spindeln i nätet både internt och externt för specifika köpområden i syfte att säkerställa rätt drivning och dokumentering kopplat till kvalitetsavvikelser. I arbetsuppgifterna ingår också att:

• Sammanhålla, koordinera och driva aktiviteter för att säkerställa att rätt åtgärd genomförs i rätt tid genom avvikelserapportens olika faser.
• Bygga och upprätthålla kontaktnät såväl internt som externt.
• Analysera statistik kopplat till leverantörsorsakade kvalitetsbrister i syfte att verifiera och validera vidtagna åtgärder samt att upptäcka eventuellt återkommande avvikelser.
• Ta fram underlag och statistik till kontinuerliga möten.
• Bidra aktivt till förbättringar genom att utveckla processer du arbetar i samt att driva processutveckling och leverantörsutveckling inom ditt ansvarsområde.

Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning med relevant inriktning inom området samt några års arbetslivserfarenhet inom produktion, verksamhetsutveckling, inköp, kvalitet eller närliggande områden.

Som person är du engagerad, effektiv och har god självinsikt. Du är analytisk, arbetar strukturerat, tar initiativ till förbättringar och brinner för kvalitet. För att lyckas i rollen bör du också ha god förmåga att knyta nya kontakter och bygga relationer. I tjänsten blir du del av en global miljö där det krävs att du kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska.

Viktigt för tjänsten är:

- tidigare erfarenhet och förståelse av internationella miljöer

- flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Supplier Quality Coordinator är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget sträcker sig fram till 2017-05-31 och för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Exina Karmanik på 011 – 19 18 33 eller via mail exina.karmanik@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Materialplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=CA0A4216-78FA-4BA7-990B-552B58A11BCA&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Ekonom/controller till spännande uppdrag hos internationell kund

För kunds räkning söker vi nu en driven medarbetare med ekonomiskt sinne och känsla för processer för att dels ansvara för intern kontroll men även agera Travel Cost Site Coordinator! Vill du ha ett arbete som utmanar dig utöver det vanliga? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Vår kund är ett stort internationellt företag beläget i Finspång som nu behöver förstärka sitt team med en extra ekonom. Arbetsmiljön är kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. Som ekonom blir du en del av avdelningen Finance Governance som ansvarar för Compliance, Exportkontroll, Tull och Intern kontroll.

Tjänsten innebär att självständigt ansvara för att kunden efterlever de kraven för intern kontroll som ställs inom processerna för RIC (Risk and Internal Control) och ICFR (Internal Control Financial Reporting). Du kommer att hantera processer, risker, övervaka processer, stödja andra funktioner och säkerställa att bolaget har en god intern kontroll. I tjänsten kommer du även arbeta som Travel Cost Site Coordinator, där du kommer ha en kontinuerlig uppföljning och analys av bolagets resekostnader. I dina arbetsuppgifter ingår även:

• Upprätthålla en effektiv och aktiv kontrollmiljö i samarbete med ämnes/områdesansvariga t. ex redovisningskontroller
• Granska och analysera finansiella och icke-finansiella risker
• Granska och analysera kontrollkrav
• Upprätthålla kommunikation och samarbete med internationella kontakter
• Ansvara för rapportering av avvikelser i system samt presentation av dessa mot chef
• Hantera administration inom intern kontroll verktyg
• Hålla utbildning mot interna testare, områdesansvariga etc.
• Vara support i befogenhetsfrågor
• Självständigt ta sig an sidoprojekt från chef och/eller CFO
• Sammanställa rapporter till VD och Ekonomichef

Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi eller mångårig erfarenhet från ekonomiarbete. Vi ser också att du har 2-4 års arbetslivserfarenhet från att ha arbetat med ekonomi, gärna redovisning eller andra ekonomiska områden.

Som person är du analytisk, proaktiv och bekväm med att leda andra i t.ex. utbildningssammanhang. Du är flexibel och arbetar strukturerat, samtidigt som du är kommunikativ och kan hålla flera uppgifter igång samtidigt. För att lyckas i rollen bör du också vara stresstålig samt van att arbeta mot deadlines.

Viktigt för tjänsten är:

- tidigare erfarenhet och förståelse av internationella miljöer

- flytande engelska och svenska i både tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ekonom är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget sträcker sig över 6 månader och för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Exina Karmanik på 011 – 19 18 33 eller via mail exina.karmanik@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Finansekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=095BD667-3ECC-4440-B195-41D03E2F67D8&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Lärare i särskild undervisningsgrupp

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Finspångs kommun, Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund har tecknat ett nytt lokalt kollektivavtal för lärare inom grundskolan. För lärare med legitimation som går med i det nya avtalet ger det en löneökning på, i genomsnitt, 2 000 kronor per månad. Avtalet innebär att lärarna som väljer att gå med kommer att arbeta mer reglerad tid på arbetsplatsen och minska på förtroendetiden som läraren i dag kan göra på annan plats.

GROSVADSSKOLAN
Skolan har fyra årsarbetslag från årskurs 6 till 9. Eleverna studerar under läsåret i ett periodsystem. Varje period består av 6 veckor som ger ett tydligt avslut på arbetsområden och temaarbeten. Vid varje periodbyte sker, tillsammans med arbetslaget och specialläraren, en avstämning för att följa upp elevernas kunskapsnivå.

Du kommer till en skola som är mitt upp i en projektsatsning som går ut på att öka elevernas fysiska, psykiska och sociala välbefinnande. Vi gör det genom att schemalägga extra fysisk aktivitet i form av pulsträning samt att systematiskt jobba med elevernas psykiska hälsa. Läs gärna mer om vårt projekt på skolans hemsida http://finspanatet.kommun.local/wwwfinspangse/Utbildning/Grundskolor/Vara-grundskolor/Grosvadsskolan/

ARBETSUPPGIFTER
GROSVADSSKOLAN SÖKER LÄRARE TILL SÄRSKILD UNDERVISNINGSGRUPP- 100%
På Grosvadsskolan finns två särskilda undervisningsgrupper, Lokalen och Portalen. I nuläget är det tolv elever som får sin undervisning i dessa grupper. Vi behöver nu utöka verksamheten och kommer därför anställa ytterligare en pedagog under läsåret 2017/2018.
I dessa två grupper arbetar två pedagoger och en elevassistent tillsammans för att skapa en god lärandemiljö som är utmanande, stimulerande och lockar eleverna till nyfikenhet och lärande. Som pedagog förstärker du elevernas skoldag genom att planera, organisera och genomföra en strukturerad undervisning samt stödja elevernas sociala utveckling. Undervisningen är individanpassad och har grundskolans läroplan som grund.
Pedagogerna från Lokalen och Portalen erbjuds individuell intern handledning av skolans specialpedagog. Rektor och specialpedagog träffar hela arbetsgruppen regelbundet för att delge information, planera och organisera.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet för ett eller flera ämnen i åk 6-9.
Du kommer att undervisa, handleda och stötta eleverna i deras lärande utifrån deras behov och förutsättningar samt tillsammans med arbetsgruppen utföra övriga arbetsuppgifter som ingår i det pedagogiska uppdraget. Du är trygg och tydlig i din ledarroll, planerar, genomför och utvärderar din undervisning för att skapa bästa möjliga förutsättningar för varje elevs lärande. Du har god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap och anpassar elevernas läromedel och lärmiljö utifrån deras nivå och förutsättningar.
Tidigare erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 Eller efter överenskommelse, upphör: 2018-06-21 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: GV 2018-04
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5bbe1e5e-83bc-4790-9fcb-1b3ba5a90868&TK=bf207bb3-c49b-41c7-a182-89df56328882
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Huvudplanerare till Siemens!

Som planerare kommer du i första hand att optimera anskaffningen av varm beskovling för gasturbinen från Siemens egen produktion. Uppdraget innebär också att utveckla området för att säkerställa effektiv försörjningskedja.

Om företaget
Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 165 år. Vi är verksamma i mer än 200 länder och har ca 350 000 anställda i världen och fokuserar på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Upplands Väsby (fr.om. nov i Solna). Det senaste verksamhetsåret (2016) var omsättningen för Siemens Sverige ca 17 miljarder kronor. Våra kärnvärden som gör oss unika - Responsible, Excellent och Innovative - är inte nya; de har varit våra ledstjärnor i våra bästa beslut under alla dessa år.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara du för att analysera behov och optimera kapaciteten som produktionen har. Detta betyder att du behöver förstå förädlingskedjor samt begränsningar hos leverantörerna. Du följer upp ledtider och genomloppstider samt gör konsekvensanalys av ledtidsändring och som en del av detta analyserar ändringar i leveransplanen. Du kommunicerar på ett professionellt sätt avvikelserna i leveranskedjan vilket innebär många kontakter och nära samarbete med Siemens interna kunder. Kontaktytor kommer bland annat att vara operativa inköpare, strategiska inköpare så väl som andra planerare. Arbetet är periodvis intensivt och kräver att du kan vara flexibel både vad gäller arbetsbelastning och engagemang.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom logistik och/eller har flera års erfarenhet inom området. För att lyckas i rollen behöver du vara utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Hos oss är det viktigt att varje medarbetare är medveten om vikten att leveranser sker i tid och med rätt kvalitet. Du behöver kunna hantera stress samt kunna vara flexibel utan att tappa fokus. Du är drivande och kan ta tag i avvikelser så snart de uppstår och hanterar problem på ett strukturerat sätt samt analyserar och utvecklar ditt arbetsområde. Vi behöver dig som kan ifrågasätta och prova nya angreppssätt på det dagliga arbetet så att vi kan fortsätta jobba med ständiga förbättringar. Du har god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.

Det är mycket meriterande om du har arbetat med SAP och eller Preactor särskilt om du att arbetat med material & logistik.


Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 21 november, 2017. Din ansökan består av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. Urval sker löpande och vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Ljungkvist, Skill, 011-199464.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Orderplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: 2957
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2957
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Vi söker Verktygstekniker till Hydro

Om företaget
Sapa Profiler AB är den svenska profilverksamheten inom Hydrokoncernen och ingår i affärsområdet Extruded Solutions. Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin.
Sapa Profiler AB är marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg och Sundsvall. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.Arbetsuppgifter
Verktygsavdelningen i Finspång ansvarar för kontroll och avsyning av strängpressningsverktyg.
Detta sker med hjälp av ritningar, provbitar och genom visuell avsyning.
Som verktygstekniker kommer du bl.a. att arbeta med verktygslayout och design. Du kommer också tillsammans med övriga tekniker på avdelningen att aktivt arbeta med produktionsförbättringar och avdelningens utveckling.Formell kompetens
Vi söker dig som:
-Gymnasieutbildad med inriktning industri
-Erfarenhet från verktygsarbete
-Erfarenhet från pressarbete, meriterande
-Kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift
-Förstå ritningsläsning och mätteknik.
-Truckkort, traverskort

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi söker dig som är initiativrik och som har ett brinnande teknikintresse. Du har lika lätt att arbeta i ett team som att arbeta självständigt.
Vidare är du ordningssam och bra på att planera.
Vi arbetar mycket med förbättringsprocesser och säkerhet vilket medför att du är proaktiv och kan identifiera risker och möjligheter. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Effektivitet och noggrannhet är egenskaper som värdesätts högt.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning/Heltid/Finspång

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten via mejl: cecilia.alegria.furberg@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Verktygsmakare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21141
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21141
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Linköping
Lernia Bemanning AB
58330  Linköping Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

PemaPeople söker CNC-operatörer

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Vi söker nu CNC-operatör med dokumenterad erfarenhet av styrsystemen Fanuc och Siemens samt ritningsläsning. Vi ser även att du innehar truckkort samt traverskort. För tjänsten krävs körkort samt tillgång till egen bil 

Som person är du serviceinriktad och trivs med att samarbeta i team.
Du är självständig och genomför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och är kvalitetsmedveten.
Du följer noggrant instruktioner och har en ödmjuk inställning till arbetsuppgifter och kollegor.

Att arbeta på PEMA People innebär goda utvecklingsmöjligheter, varierande arbetsuppgifter och stimulerande utmaningar inom ett välrenommerat företag.

Välkommen att lämna din intresseanmälan genom att klicka på länken nedan!
Alla kompletta ansökningar med bifogat Cv, brev samt fotografi kommer att beaktas.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Heltid Dagtid Natt kan förekommaEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=88726E69-7EE5-4574-999C-16A58266B1C4
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  
Platsannons

Siemens söker en controller med goda kunskaper inom redovisning

Till Siemens i Finspång söker vi en ekonom som ska ansvara för intern kontroll och företagets resekostnader. Har du goda kunskaper inom redovisning och finans och är redo för nya utmaningar i arbetslivet? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
• Självständigt driva intern revision och kontroll
• Upprätthålla en effektiv och aktiv kontrollmiljö i samarbete med ämnes- och områdesansvariga
• Granska och analysera finansiella och icke-finansiella risker
• Granska och analysera kontrollkrav som kommer från Siemens i München
• Upprätthålla kommunikation och samarbete med internationella kontakter i England och Tyskland
• Ansvara för rapportering av avvikelser i system samt presentation av dessa till chef
• Utbilda intern personal
• Vara support i befogenhetsfrågor
• Självständigt ta sig an sidoprojekt från chef och ekonomichef
• Sammanställa rapporter till VD och ekonomichef


Din profil
Vi söker dig med högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi alternativt dig med mångårig erfarenhet från ekonomiarbete. Du är van att arbeta med redovisning och har även goda kunskaper inom andra ekonomiska områden. Tjänsten kräver att du är beredd att arbeta med risker och processer såväl inom som utanför ekonomiområdet. Vidare bör du vara bekväm i att leda andra då tjänsten innefattar att utbilda medarbetare och koordinera interna revisioner.

Rollen kräver även att du kan föra dig väl i engelska i både tal och skrift då Siemens är ett globalt företag med många internationella kontakter.

Ansökningsförfarande
Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 30 november 2017. Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök därför tjänsten redan idag!

Har du frågor eller funderingar angående rekryteringsprocessen, vänligen hör av dig till ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran, 011-199469 eller christian.andersson-gran@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2954
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2954
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

100% Barnskötare tillsvidare Hårstorps förskola

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla en spännande förskola med massor av möjligheter tillsammans med kollegor, där vi strävar efter att arbeta Reggio–Emilia–inspirerat

Du som barnskötare strävar i ditt arbete mot de mål och riktlinjer som finns i läroplanen för förskolan, gällande normer och värden, utveckling och lärande, omsorg, barns inflytande, samverkan förskola/hem, samverkan skola och det kvalitetsarbete som skall bedrivas på förskolan.
Du är engagerad, motiverad och ansvarsfull i rollen som barnskötare.
Du har lätt för att samarbeta, kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag, där man kompletterar varandras styrkor och kompetenser. Du har erfarenhet eller intresse av pedagogisk dokumentation.
Hos oss får du en möjlighet att arbeta tillsammans med positiva, utbildade pedagoger och en grupp nyfikna, kunskapstörstande barn. Tjänsten finns i dagsläget på en avdelning som arbetar med de yngre barnen.

Hårstorps förskola är en förskola som ligger i östra delen av kommunen. Den ligger i ett naturskönt område i närhet till både skog och sjö.
Förskolan har sex hemvister och ett tillagningskök, där vår kokerska lagar maten. Flertalet av barnen äter i en matsal för att möjliggöra mer pedagogiska ytor inne på hemvisterna, men också för att skapa möten mellan barn och pedagoger. Barnen är indelade i åldershomogena grupper och hemvisterna är utformade så att de stimulerar och utmanar varje barns behov av utveckling.
På förskolan finns flera ateljéer, bygg-rum, bibliotek, avslappnings-rum, snickar-rum, musikrum och rörelse-sal. Förskolan har tre härliga utegårdar som alla använder.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, som vill vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet och är intresserad av att arbeta Reggio-Emilia-inspirerat.
Vi ser gärna att du har kännedom om Reggio-Emilia-filosofin samt tycker att detta förhållningssätt känns inspirerande och utvecklande.
Som barnskötare är du positiv, har en positiv barnsyn och ser barnen som kompetenta. Din uppgift är att stimulera barnen till att utforska och vara nyfikna på sin omvärld tillsammans med andra, enskilt eller tillsammans med dig som medforskare.

Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Vi ser fram emot din ansökan!

Tjänsten kommer att utannonseras externt och internt och kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A730585
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=360204c0-350f-4a03-b0b8-f183a73ebfcd&TK=e3ee4806-d3ce-4869-bd71-5af7126aef72
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

100% FÖRSKOLLÄRARE tillsvidare Hårstorps förskola

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla en spännande förskola med massor av möjligheter tillsammans med kollegor, där vi strävar efter att arbeta Reggio–Emilia–inspirerat

Du som förskollärare ansvarar tillsammans med dina kollegor för att den pedagogiska verksamhetens arbete är kopplad till förskolans läroplan.
Du strävar i ditt arbete mot de mål och riktlinjer som finns i läroplanen för förskolan, gällande normer och värden, utveckling och lärande, barns inflytande, samverkan förskola/hem, samverkan skola och det kvalitetsarbete som skall bedrivas på förskolan.
Du är engagerad, motiverad och ansvarsfull i rollen som förskollärare.
Du har lätt för att samarbeta, kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag, där man kompletterar varandras styrkor och kompetenser. Du har erfarenhet eller intresse av pedagogisk dokumentation.
Hos oss får du en möjlighet att arbeta tillsammans med positiva, utbildade pedagoger och en grupp nyfikna, kunskapstörstande barn. Tjänsten finns i dagsläget på en avdelning som arbetar med de yngre barnen.

Hårstorps förskola är en förskola som ligger i östra delen av kommunen. Den ligger i ett naturskönt område i närhet till både skog och sjö.
Förskolan har sex hemvister och ett tillagningskök, där vår kokerska lagar maten. Flertalet av barnen äter i en matsal för att möjliggöra mer pedagogiska ytor inne på hemvisterna, men också för att skapa möten mellan barn och pedagoger. Barnen är indelade i åldershomogena grupper och hemvisterna är utformade så att de stimulerar och utmanar varje barns behov av utveckling.
På förskolan finns flera ateljéer, bygg-rum, bibliotek, avslappnings-rum, snickar-rum, musikrum och rörelse-sal. Förskolan har tre härliga utegårdar som alla använder.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare, som vill vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet och är intresserad av att arbeta Reggio-Emilia-inspirerat.
Vi ser gärna att du har kännedom om Reggio-Emilia-filosofin samt tycker att detta förhållningssätt känns inspirerande och utvecklande.
Som förskollärare är du positiv, har en positiv barnsyn och ser barnen som kompetenta. Din uppgift är att stimulera barnen till att utforska och vara nyfikna på sin omvärld tillsammans med andra, enskilt eller tillsammans med dig som medforskare.

Är du nyfiken och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till mig! Vi ser fram emot din ansökan!
Tjänsten kommer att utannonseras externt och internt och kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.
ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A730576
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9d7c3b9c-ccf3-4104-ab25-35dd016b449a&TK=367b166f-c273-4f36-8e2a-060152e128c1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska, LAH-verksamheten

Välkommen till Finspång! Med ett stabilt näringsliv som expanderar, ett nyrenoverat Kulturhus och en av landets modernaste bad- och friskvårdsanläggningar ökar vårt invånarantal. Den gamla bruksorten har förvandlats till en högteknologisk stad med ett brett utbud som lockar många besökare.
Och här finner du också Närsjukvården i Finspång!

Närsjukvården i Finspång (NiF) är en egen produktionsenhet inom Region Östergötland, totalt är vi runt 200 medarbetare. I verksamheten ingår både primärvård, slutenvård och rehabverksamhet. God samverkan mellan enheterna är kännetecknande för verksamheten. Vi har också ett nära samarbete med Finspångs kommun, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och privata lokala aktörer rörande rehabilitering, hälso- och sjukvård samt förebyggande sjukvård för våra gemensamma invånare. Vårdcentralen i Skärblacka är också en del i vår verksamhet.

Närsjukvården i Finspång har påbörjat nybyggnationen av Finspångs Vårdcentrum, som beräknas stå klart runt 2021. Då flyttar vi mer centralt i Finspång, får nya funktionella lokaler och på resan dit kommer verksamhetsutvecklingen att stå i centrum!Vill Du bli vår nya kollega?
Vi är ett härligt gäng specialistsjuksköterskor/sjuksköterskor/undersköterskor och läkare som söker ny kollega. Du kommer att arbeta med svårt sjuka patienter i deras hemmiljö samt även viss mottagningsverksamhet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som jobbar för en god arbetsmiljö, en god personcentrerad patientvård samt strävar hela tiden mot utveckling. Goda möjligheter till kompetensutveckling finns. Arbetet innebär mycket resor inom kommunens gränser så körkort är ett krav.

Om du är utexaminerad sjuksköterska så erbjuder Region Östergötland dig ett år introduktion i yrket enligt ett framtaget koncept. Du erbjuds möjlighet att stärka dina färdigheter, omsätta din kunskap och utveckla din förmåga för att öka din yrkestrygghet. Du får, efter en arbetsplatsintroduktion, tillgång till mentor, reflekterande gruppträffar och kompetensmöten. Introduktionen pågår hela ditt första yrkesverksamma år.Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hemsjukvård.

Personliga egenskaper
Som person har du gott omdöme och en personlig mognad som gör att du är stabil i stressituationer. Du har en positiv attityd, är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Arbetet ställer stora krav på samarbete, integritet och empati.

Anställning och information
Tjänsten är på 100 %. Helgtjänstgöring ingår 2 helger av 6. Vi tillämpar individuell schemaplanering. Det är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Annette Karlsson, 010-104 24 56.

Facklig företrädare för Vårdförbundet, Maria Hellman Holmström, 010-104 25 51.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 3 december 2017. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=9645
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettsvägen 12-16
61237  Finspång Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Övergripande specialpedagog 100%

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.
Central barn- och elevhälsa samordnar kommunens elevhälsa. Här arbetar psykologer, specialpedagoger, talpedagoger, IT-pedagog och ett skolnärvaroteam.
Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven.
Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala barn- och elevhälsan. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i kommunens Centrala barn- och elevhälsa som har det övergripande ansvaret för kommunens elever.
Som specialpedagog ansvarar och deltar Du i arbetet med elever i behov av särskilt stöd. Du träffar pedagoger i elevärenden, handleder pedagoger, elevassistenter och arbetar med elever för att skapa bästa möjliga stöd. Som specialpedagog ansvarar du för elevnära arbete, handledning av personal samt organisation av stödinsatser.

Som specialpedagog på Centrala barn- och elevhälsan samverkar Du med andra, både vårdnadshavare, pedagoger, samt andra instanser men också med specialpedagoger/speciallärare på skolorna.

KVALIFIKATIONER
Utbildad grundskollärare eller förskollärare med påbyggnad specialpedagog 60p eller 90 hp

Kunskaper och erfarenhet kring elever med intellektuell funktionsnedsättning även gärna med annan kompetens.
Erfarenhet av att identifiera elever i svårigheter.
Erfarenhet av arbete med elever i svårigheter.
Erfarenhet av handledning och konsultation.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Du är en trygg och varm person. Du är idérik, tålmodig och har lätt för att kommunicera med barn och vuxna. Du har mycket god samarbetsförmåga och har lätt för att ta egna beslut. Du har god förmåga att organisera och samordna aktiviteter i verksamheten samt bidra till en god arbetskultur. Vi söker dig som kan stärka barns tilltro till sin egen förmåga.
Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn och elever med intellektuell funktionsnedsättning men även neuropsykiatrisk problematik.


ÖVRIGT
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-15 tillträde enl överenskommelse .Månadslön Körkort krävs.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A533926 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=21e890fc-8229-435f-975e-2ecbea28a15b&TK=7143249d-5dcd-48cf-93b1-b876fb734ce2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Grävmaskinist till fibergrävning i Östergötland

Finspångs Bygg & Markarbeten behöver grävmaskinist för grävning till fiberdragning. Vi drar igång så fort vi hittat den rätte grävaren!

Vi söker en erfaren grävmaskinist med gilitgt yrkesbevis/YKB och Arbete på väg 1-3. Du bör vara bosatt i Östergötland då vi utgår från Finspång. Du behöver behärska svenska i tal och skrift på grund av att våra inskruktioner och kundkontakter är på svenska.

Finspångs Bygg & Markarbeten AB är ett företag med lång erfarenhet inom branschen. Våra huvudområden är bygg, mark och uthyrning. Miljön är idag ett högt prioriterat ämne och vi arbetar med största miljötänkande. Säkerheten är viktigt och vi är fullt försäkrade. Våra medarbetare har lång erfarenhet och vi tillhandahåller dem vidareutbildningar och specialisering.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProjektanställning under grävsäsongen.Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@byggomarkarbeten.se
Övrigt: Ansökningar och frågor skickas med e-post. Antagning sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut, så vänta inte med din ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Finspång´s Bygg & Markarbeten AB
Skäggebyvägen 34
61244  FINSPÅNG 
Hemsida:
  

Platsannons

Spadgubbar för behovsanställning

Finspångs Bygg & Markarbeten behöver nu spadgubbar för behovsanställning.

Vi behöver minst en spadgubbe till varje grävmaskin som är i gång och vi behöver för tillfället både sjukvikarier samt gubbar som kan hoppa in extra vid nya och kortare uppdrag. När du väl erbjuds ett uppdrag hos oss så kommer du arbeta 8 timmars pass under uppdragsperioden. När snön kommer övergår arbetet i snöskottning.

Hittar vi duktiga medarbetare finns möjlighet till mer arbete då vi är flera företag som hjälps åt när det blir kort om folk någonstans och ju fler uppdrag vi kan ta, ju fler kan vi anställa.

OM DIG
Du bör vara bosatt i Östergötland då vi utgår från Finspång. Du behöver kunna kommunicera på svenska i tal och skrift på grund av att våra instruktioner och kundkontakter är på svenska.

Minst B-körkort.

OM FÖRETAGET
Finspångs Bygg & Markarbeten AB är ett företag med lång erfarenhet inom branschen. Våra huvudområden är bygg, mark och uthyrning. Miljön är idag ett högt prioriterat ämne och vi arbetar med största miljötänkande. Säkerheten är viktigt och vi är fullt försäkrade. Våra medarbetare har lång erfarenhet och vi tillhandahåller dem vidareutbildningar och specialisering.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN
Skicka din ansökan via e-post till info@byggomarkarbeten.se.

Har du några funderingar kring jobbet, skicka ett mail så ringer vi upp dig!
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Grovarbetare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@byggomarkarbeten.se
Övrigt: Ansökningar och frågor skickas med e-post. Antagning sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut, så vänta inte med din ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Finspång´s Bygg & Markarbeten AB
Skäggebyvägen 34
61244  FINSPÅNG 
Hemsida:
  
Platsannons

Planerare sökes till Siemens

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Som planerare på Siemens arbetar du med tidssättning i projekt. Du kommer framförallt att arbeta med att planera, effektivisera och administrera projekten som ständigt kan komma att utvecklas och variera. Du blir anställd som konsult hos oss på Skill.

Din profil
Denna roll som planerare tror vi passar dig som studerat logistik på universitet/högskola, alternativt dig som har gedigen erfarenhet inom administration eller planering sedan tidigare. Du är effektiv och får saker att hända samtidigt som du är god kollega. Du behöver ha goda kunskaper i Excel och känna dig bekväm med programmet som arbetsredskap då mycket av tidsplaneringen och övriga arbetsuppgifter sker däri.

Ansökningsförfarande
Start för tjänsten är snarast möjligt. Urval görs löpande, vänta därför inte med din ansökan! Du kan endast ansöka via vår hemsida. www.skill.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare David Herrwaldsson 011-19 94 71, david.herrwaldsson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Orderplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 2952
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2952
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Bemanningscentralen söker timvikarier till vård och omsorg

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningscentralen söker nu timvikarier till sektorn vård och omsorg. De olika verksamheterna ligger i Finspång, Rejmyre och Hällestad.

Särskilt boende
På våra vårdboenden och demensboenden hjälper du brukaren med omvårdnad, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Du arbetar tillsammans med annan personal. Boendena har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum.

Hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänst innebär att du går hem till brukaren i dennes hem och hjälper personen med de behov som varje enskild individ har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och ska utformas så att de bidrar till att den enskilde kan leva ett så normalt liv som möjligt. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar. Du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för dagen.
Körkort är ett krav i några hemtjänstgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år, gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Utbildning så som omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig är meriterande. Som person ska du vara engagerad, flexibel, initiativtagande och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete inom dessa områden är meriterande.
Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete.
Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.


Viss datorvana krävs då dokumentation sker i dator.

Urval kommer att ske löpande, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Ingen erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: BC171108
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16bbc64f-84fb-4bcd-b3cf-aa407ccf4e95&TK=55b61731-de36-42a8-96e3-b3e29373bd30
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Ledningsstab
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bemanningscentralen söker timvikarier till social omsorg

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningscentralen söker nu timvikarier till sektorn social omsorg.

Gruppbostäder/Servicebostäder/Psykiatriboende
Bostäder med särskild service för vuxna är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Som vårdare är du delaktig i brukarens aktiviteter, det anordnas dagsutflykter till sevärdheter och andra evenemang. På vissa enheter är teckenspråk ett krav.
Arbetsuppgifterna inom dessa boenden är att ge stöd och service till brukaren utifrån brukarens behov. Det kan gälla personlig omvårdnad och vardagliga sysslor så som städ, tvätt och inköp. Samtliga boenden är bemannade dygnet runt med antingen sovande jour eller vaken natt.

Personliga assistenter
Att arbeta som personlig assistent innebär att du är ett stöd i brukarens vardag så att personen i fråga kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Du hjälper brukaren med vardagliga sysslor som personlig hygien, av- och påklädning, att inta måltider och mycket mer. Arbetsplatsen är brukarens hem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år, gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Utbildning så som omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig är meriterande. Som person ska du vara engagerad, flexibel, initiativtagande och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete inom dessa områden är meriterande.
Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete.
Teckenspråk är ett krav inom vissa verksamheter.

Viss datorvana krävs då dokumentation sker i dator.

Urval kommer att ske löpande, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Ingen erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: BC171109
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=da3f848c-7c5e-462a-8c8c-0d99741fd93c&TK=2ff23857-1e6c-40e1-a29d-71cc8fae9af0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Ledningsstab
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bemanningscentralen söker timvikarier till förskolan

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningscentralen söker nu timvikarier till Finspångs kommuns förskolor. De olika förskolorna ligger i Finspång samt i ytterområdena.

Du kommer ges möjlighet att ha en viktig roll i barnens vardag och fylla dina dagar med energi och glädje.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år, gillar att arbeta med barn och har en god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har en gymnasial barnskötarutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig är meriterande. Som person ska du vara engagerad, flexibel och initiativtagande. Vidare ser vi att du är ansvarsfull och visar arbetsglädje.
Du ska kunna läsa och kommunicera på svenska för att tillgodose den information som ingår i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete inom detta område är meriterande.

Urval kommer att ske löpande, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

Ingen erfarenhet krävs.

ÖVRIGT
För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: BC171110
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=04840d35-cda5-4a1b-b359-1f4d1532e651&TK=c4c75be7-3e9d-4c93-ac43-411d098724b5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Ledningsstab
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Originalare / Grafiker

Vi tillverkar och säljer alla typer av grafiska produkter. Du kommer i huvudsak att arbeta med grafisk design av skyltar, men även av våra andra produkter. Du kommer arbeta med originalarbete i Adobe CS-paketet och kommer ha kontakt direkt med våra kunder.

Du kan antingen ha din arbetsplats i Lotorp utanför Finspång eller i Nykvarn.

Tjänsten kan vara heltid eller deltid.

Vi söker en person med erfarenhet från originalarbete. Du har goda kunskaper i Adobe Indesign, Illustrator och Photoshop. Du kan arbeta snabbt och noggrant och kan ta egna initiativ. Du har gärna kontakt med kunder på telefon och mail. Mycket goda kunskaper i svenska språket är ett krav.

Det är meriterande, men ej ett krav, om du har goda kunskaper i officepaketet, erfarenhet av produktion i printers/vinylskärare eller kunskaper i webdesign

Fröbergs säljer skyltar, flaggor, stämplar, trycksaker och andra grafiska produkter. Tillverkningen sker till stor del in-house med bland annat UV-printrar och vinylskärare. Vi har tolv anställda i Lotorp utanför Finspång och vårt dotterbolag Skyltbolaget i Nykvarn har sex anställda. Vi är ett familjeägt företag med stabil ekonomi grundat 1879.

Både Lotorp och Nykvarn har tyvärr dåliga bussförbindelser. Om du inte bor nära behöver du ha bil och körkort.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Originalare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.harting@frobergs.se
Övrigt: E-posta din ansökan med CV och foto till: anders.harting@frobergs.se Vi läser ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: AB John Fröberg
Box 909
61225  FINSPÅNG Sverige
Hemsida: http://www.frobergs.se
  
Platsannons

Behandlare- ungdomar/unga vuxna och deras familjer

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.ARBETSUPPGIFTER
Familjeteamet i Finspång arbetar med stöd och behandling till familjer med barn 0-19 år samt ungdomar. Familjeteamet arbetar också riktat mot ungdomar/unga vuxna upp till 25 år på Ungdomshälsan och Exitus (missbruksenhet). Vi arbetar med insatser på bistånd och service. Vi bedriver viss gruppverksamhet.

Nu söker vi en behandlare som vill fokusera på arbetet med ungdomar/unga vuxna. Du kommer ha enskilda samtal med ungdomar/unga vuxna som upplever psykisk ohälsa samt deras familjer. Ungdomarna vi möter har blandad problematik, t ex relationsproblem, stress, missbruk, kriminalitet och beteendeproblem. Det är viktigt att vi samarbetar med skolorna som finns runt ungdomarna. Viss tid kommer läggas på uppsökande verksamhet. Du kommer arbeta viss tid på Ungdomshälsan, i dagsläget 2 dagar i veckan.

Arbetet lägger vi upp efter ungdomen och familjens behov och vi försöker då matcha det med lämplig metod och behandlare. Arbetet med ungdomar/ unga vuxna håller just nu på att utvecklas och du kommer bli en viktig del i det utvecklingsarbetet.KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har högskoleutbildning med social, pedagogisk eller psykologisk inriktning. Vi lägger stor vikt vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du är självgående, empatisk och flexibel samt kan uttrycka dig i skrift. Erfarenhet av arbete med ungdomar och deras familjer är meriterande.

Körkort B är ett krav


ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Vi arbetar på årsarbetstid vilket innebär att vi förlägger arbetstiden efter verksamhetens behov. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: LU171107
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d916d283-38f9-4636-a050-01c8a73a81cc&TK=d99b4cdb-c348-4f4f-9a71-20a376eacb8e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Social omsorg
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Elektriker till framgångsrika KL Industri!

Är du utbildad elektriker och intresserad av en ny utmaning? Är du samtidigt serviceinriktad och strukturerad? Då är tjänsten som elektriker på KL Industri något för dig!

Om jobbet
KL Industri AB är Nordens ledande leverantör av nätstationer i plåt och betong för sekundär distribution i mellanspänningsnätet. Bolaget har egen säljorganisation i Sverige och Finland och har ett tätt samarbete med sitt Norska systerbolag Møre Trafo AS. KL Industri investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant.

Organisationen expanderar och som elektriker här finns en unik möjlighet till att starta en spännande karriär. Som elektriker på KL-industri kommer du att arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter. Som elektriker kommer du att arbeta på olika avdelningar med följande uppgifter:

• På elavdelningen, med byggnation av apparatskåp samt utförande av elinstallationer i transformatorhus.
• På avdelningen för montage av betong/special stationer med att självständigt bygga hela stationen från början till slut.

Båda avdelningarna kräver mycket god förmåga att planera sitt arbete för att klara uppsatta deadlines, flexibilitet och problemlösning.

Om dig
Vi söker dig som lägst har elteknisk gymnasiekompetens samt dokumenterad erfarenhet av montage av apparatskåp och/eller arbete med elinstallationer inom tillverkande industri.

Som person är du driven, noggrann och självständig. Du har förmåga att arbeta med flera saker parallellt samt är öppen för förändringar och ser möjligheter där andra ser hinder. Du hjälper gärna till, är en lagspelare och förstår vikten av att vara serviceinriktad. Du trivs med att ta i och arbeta fysiskt då arbetet kräver detta. Vidare är du strukturerad och systematisk.

Det är meriterande om du har kunskap i:

- Movex

- LEAN principer

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
KL Industri har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Läs gärna mer på www.klindustri.se

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Exina Karmanik på 011- 19 18 33 eller via mail exina.karmanik@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=FE1E71F9-B808-4349-9088-D3C8CAE4EC47&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

KOCK, tillsvidareanställning - Restaurang Energikällan/ Siemens, Finspång

Compass Group är en leverantör av måltidsrelaterade tjänster inom restaurang/storhushåll mot företag, universitet/högskolor, sjukvård mm.
Vi har ca 1500 medarbetare på fler än 150 restauranger i Sverige.

Nu söker vi en kock för arbete på Restaurang Energikällan/ Siemens för en tillsvidareanställning på heltid.
Du kommer att jobba med sedvanliga arbetsuppgifter inom varmkök. Att tillsammans med övriga kockar laga dagens till ca 400 personer/dagligen.

Du behöver vara utbildad kock och det är bra om du har några års erfarenhet av yrket.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid måndag-fredagEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mathias.godnic@eurest.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Compass Group AB/ Restaurang Energikällan
Slottsvägen 1-3
61231  FINSPÅNG 
Hemsida: www.compass-group.se
  

Platsannons

Delprojektledare Teknisk dokumentation till Siemens

Job Title: Delprojektledare Teknisk dokumentation
Ref.nr: 277460
Placering: Finspång
Organisation: Siemens Industrial Turbomachinery AB

Vill du bidra till att göra världen lite bättre?

Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Delprojektledare Teknisk dokumentation sökes till Serviceorganisationen inom Siemens Industrial Turbomachinery AB, i Finspång

Inom Service ansvarar avdelningen för uppdatering och publicering av teknisk produktdata i form av artikelregistrering, prissättning och kunddokumentation. Vi är drivande inom processarbete mellan ny leverans av turbiner och Service samt bidrar till processförbättringar inom Service.

Avdelningen arbetar med hela Service produktflotta av gasturbiner, ångturbiner och med service egna serviceprodukter. Inom Service drivs idag flera digitaliserings-initiativ för att få fram fler och bättre systemstöd till verksamheten. Avdelningen är en av huvudaktörerna i ett flertal av dessa initiativ.

Dina arbetsuppgifter?
•Du ingår i en arbetsgrupp som arbetar med sammanställning av operatörs- och underhållsmanualer samt underleverantörsdokumentation för Siemens ång- och gasturbiner.
•Du kommer att ingå Modifierings- och Uppgraderingsprojekt som delprojektledare där du inom projektet har ansvar för planering och sammanställning av leveranser av dokumentation till både interna och externa kunder.
•Du arbetar i samverkan med berörda teknikavdelningar och driver arbetet i avseende på kunddokumentation.

Din profil?
•Du har erfarenhet av att arbeta i projekt som projektledare eller delprojektledare
•Du har erfarenhet av informationshantering och systemlösningar för dokumenthantering
•Du har kunskaper om XML-baserad dokumentation, SGML och CMS
•Du har en god organisationsförmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt
•Du har en god kommunikationsförmåga, har lätt för att samarbeta med andra och trivs med att jobba i team. Tjänsten kräver många och goda kontakter över funktionella gränser
•Du har en god förståelse för vad som krävs i hanteringen av information och produktdata i en teknisk komplex miljö
•Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vad kan Siemens erbjuda?

Du blir del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar ny kunskap och hjälper till med att hitta svar på världens svåraste frågor.

Vår verksamhet har en fantastisk bredd. Därför finns det också möjligheter att inte bara byta jobb, utan till och med bransch, inom vår verksamhet.

På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy för mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på våra utmaningar.

Vad mer är bra att veta?

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som tillverkar gasturbiner av världsklass. Vi är 2800 medarbetare och omsätter ca 10 miljarder kronor.

Om Siemens:

Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 165 år. Vi är verksamma i mer än 200 länder och har ca 350 000 anställda i världen och fokuserar på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Solna fr november. Det senaste verksamhetsåret (2016) var omsättningen för Siemens Sverige ca 17 miljarder kronor. Våra kärnvärden som gör oss unika - Responsible, Excellent och Innovative - är inte nya; de har varit våra ledstjärnor i våra bästa beslut under alla dessa år. Läs mer på www.siemens.se.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/CCL9W0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens
Slottsvägen 2
61231  Finspång Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikariat Förskollärare Söks!

Verksamhetsbeskrivning

Nu har du chansen att bli en av oss" I Ur och Skurare".
Älskar du skog, natur och frisk luft? Anser du att naturen är den givna platsen för barns utforskande och lärande och tycker du att det är lika naturligt att förskolans verksamhet sker utomhus som inomhus? Då är det du som kan få bli en av oss!

Förskolan Skorpan är en av de två privatägda förskolorna i Finspång och vi har ett nära samarbete med varandra.
Skorpan är en liten förskola med ca 25 barn fördelat på två avdelningar.

Förskolan Skorpan är licensierad av Friluftsfrämjandet för att bedriva I Ur och Skurverksamhet. Detta innebär att vi utgår från Friluftsfrämjandets metoder för att nå läroplanens mål och vi samverkar med andra I Ur och Skur - förskolor. Vår populära förskola ligger i ett område med skog och olika vattendrag som närmsta granne. Detta utnyttjar vi såklart! Vi har en stor och naturskön gård. Tillsammans skapar vi miljöer både inom- och utomhus som stimulerar barnens kreativitet och innovativa förmåga och där barnens fantasi och intresse får fritt utrymme. Vi är ett gott gäng som har ett stort och genuint engagemang för utomhuspedagogik och ett nära samarbete med vårdnadshavare.


Arbetsuppgifter
Grunden i pedagogiken är friluftsliv, utomhuspedagogik och ett upplevelsebaserat lärande. Att arbeta på en I Ur och Skurförskola är ett varierat och flexibelt arbete. Ibland bedrivs utbildningen och lärandet på gården, i skogen eller vid vattnet vilket gör arbetet spännande och utmanande. I arbetslaget planerar ni verksamheten utifrån Läroplanens mål där ni dokumenterar och följer upp barnens lärande. Till er hjälp har ni datorer och Ipads. Vi har gott om planeringstid, reflektions tid och tid med barnen. Förskolans prioriterade förbättringsområde är Normkreativitet i förskolan.

Förskolan har en egen kokerska som bjuder på hemlagad mat varje dag. Ibland äter vi på vår vackra gård, ibland inne och andra gånger tar ni med råvaror ut för att laga lunchen tillsammans med barnen. Vi erbjuder arbetskläder för att kunna vistas utomhus i alla väder och fria måltider.


Utbildning/Erfarenhet
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket och är trygg i din roll.
Som person har du lätt för att samarbeta, är lyhörd, positiv och älskar att vara ute i alla väder. Du ser inga hinder utan har fokus på möjligheterna.
Vill du bli en viktig pusselbit för vår verksamhet och delar våra värderingar? Då är DU den vi söker!
Ansök redan idag då vi kommer att påbörja rekryteringsarbetet innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat fr.o.m 19/2-18 - 28/2-19 heltid, 100%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: skorpan14@icloud.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Förskolan Skorpan

61234  FINSPÅNG 
Hemsida:
  
Platsannons

Teamledare (Telia fiber sales)

Som teamledare på Tradecom kommer du ha en central roll i att driva ett av Sveriges mest framgångsrika försäljningsbolag framåt.
Du kommer coacha & leda ditt eget arbetslag samt hjälpa och inspirera andra att lyckas med sin försäljning. Du kommer ha budgetansvar för hela teamet samt sköta din egen försäljning. Ni utgår från Stockholm och reser tillsammans över hela landet där ni besöker ”varma” kunder och erbjuder Telias fibertjänster.


Vi söker dig som är resultatinriktad och tycker om att arbeta mot tydliga mål. Du trivs med att arbeta i team, resa och ha roligt på jobbet. Som Teamledare på Tradecom ser vi gärna att du tidigare har erfarenhet av ledarskap. Du kan delegera arbetsuppgifter till ditt team samt kommunicera dessa på ett tydligt och koncist sätt. Vi förväntar oss att är ärlig och har ett representativt etiskt beteende eftersom du representerar ett av de största bolagen i Sverige (Telia).
Vi tror att du är en person som har förmågan att engagera och inspirera genom att arbeta lika hårt själv som du vill att ditt team ska göra. Du är kreativ och ser möjligheter till att göra affärer där andra inte ser det. Du är naturligtvis glad och positiv, man vill vara med dig!

Det är en fördel om du har B-körkort. Vi tillhandahåller allt för att du ska kunna lyckas så bra som möjligt, däribland:
Tjänstebil, surfplatta, profilkläder och erfarna säljcoacher som hjälper dig att utvecklas.

Telias värderingar Dare, Care, Simplify är grunden i det vi gör. Dare to lead by engaging with our customers and challenging ourselves Care for our customers by providing solutions that are adapted to their needs Simplify our teamwork by transparent communication, active collaboration and knowledge sharing Why? We´re changing the industry, we´re digitalizing society, we´re creating the New Generation Telco to bring the world even closer – on the customers terms. That´s the next chapter in our story, what´s yours?Tradecom är ett ledande företag inom fältförsäljning i Sverige, vi förmedlar drygt 2000 nya kunder till vår uppdragsgivare i månaden. Idag hjälper vi ett bolag som omsätter 91 miljarder kronor varje år att nå sina mål. Sveriges 14:e största bolag: Telia. Mångfald berikar vår affärsverksamhet och vår kultur. Det skapar dynamik i våra kundmöten, vårt arbetssätt och innovativa team. Vi tycker det blir roligare att arbeta om vi alla är olika! Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFör mer info, kontakta: benjamin@tradecom.seEn ny modell med 6 timmars arbetsdagar som framförallt är förlagda på eftermiddagen. Fast lön + generös provision. Våra säljare tjänar mellan 30 000 - 100 000kr / månaden. Arbetsplatsen är kollektivansluten. Vi står för resor samt boende.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: benjamin@tradecom.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TRADECOM SCANDINAVIA AB
Sockengränd 2
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.tradecom.se
  

Platsannons

Diploma work Measurement Engineer till Siemens

Job Title: Diploma work Measurement Engineer
Reference number: 280140
Place of work: Finspång
Organization: Siemens Industrial Turbomachinery AB, www.siemens.se

Interested in being part of making the world a better place?

By making sustainable energy solutions more cost effective, developing new technologies for smart industry of the future and electrification of transport for passengers and goods, we make reality of our vision of a sustainable world.

Diploma work – Measurement Engineer – to Siemens Industrial Turbomachinery AB in Finspång

Measurement and instrumentation, is a group within test, research and development. The group is responsible for development and realisation of instrumentation design, data acquisition equipment and systems, instrumentation and realisation of development testing.

Purge of pressure system - Background

When measuring pressure in gas turbines, pipes are used between the measurement point and the pressure measurement system. In these pipes it will be moisture when the turbine and pipes cool down between runs. To get rid of this moisture air or nitrogen is blown through the pipes. This procedure looks different at different test locations. In some locations air of low pressure is blown all the time from shutting down the turbine to the next start of the turbine and on the other nitrogen is purged through the system in some seconds after shut down and before starting a new run.

Objective

This diploma work will investigate the different methods to get a better understanding to take a decision for the future of which method to use. To perform this investigation a pressure measurement system need to be assembled and configured. Different ways of purging the system should be designed and built up. Measurements should be done and the results should be analyzed, conclusions should be made resulting in a proposal for future systems.

Time Schedule

We would like the work to be started preliminary January 15, 2018 and it will be divided in the following parts:
•Literature study - 2 weeks
•Ordering of systems/components for testing - 1 week
•Preparation for test - 2 weeks
•Test of measurement systems - 2 weeks
•Documentation and reporting - 3 weeks

Supervisor for the diploma work is Hans-Olov Skog.

What can Siemens offer me?

You become part of an open and dynamic workplace where professional and personal development is high on the agenda. We offer good career opportunities in an international environment with exciting challenges. Our success is created by our innovative and talented employees, where their curiosity and professional skills create new knowledge and help find answers to the world's most difficult questions. Our business has a fantastic width. Therefore, there are also opportunities not only to change jobs, but even area, within our business. At Siemens there is a pronounced and well-established policy for diversity at the workplace. We offer the same opportunities for everyone and we see diversity as an asset, because different backgrounds and life experience among our employees increase the dynamics of the group. Diversity increases the ability to see things differently and find new, innovative ways to solve our challenges.

What else do I need to know?

Finspång is one of the main locations on Siemens Sweden map. Here, in Östgötska Bergslagen, Siemens Industrial Turbomachinery manufactures world-class gas turbines. We have 2800 employees and have a turnover of approximately SEK 10 billion.

About Siemens:

Siemens is a global technology powerhouse that has stood for engineering excellence, innovation, quality, reliability and internationality for more than 165 years. The company is active in more than 200 countries and have about 350 000 employees worldwide and is focusing on the areas of electrification, automation and digitalization. In Sweden, Siemens has been present since 1893 and has about 4,200 employees in about 40 locations, with headquarter in Solna from November. In the last fiscal year (2016), sales for Siemens Sweden were approximately SEK 17 billion. Our core values ??that make us unique - Responsible, Excellent and Innovative - are not new; they have been our guiding stars in our best decisions during all these years.

Further information is available on www.siemens.com.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Beräkningsingenjör, elkraft
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/hhkcjZ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens
Slottsvägen 2
61231  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi vill erbjuda dig en tjänst som Lärare på fritidshem/Fritidspedagog med i

Storängsskolan
Skolans verksamhet vänder sig till ca 400 barn som går skolår f-5. En del av dem behöver skolbarnsomsorg på våra 4 fritidshem.

Skolan finns i ett område med många familjer med ett annat hemspråk än svenska ca 50%. Det präglar förstås vår vardag både i klassrummen och på fritidshemmen då man måste ta hänsyn till det vid planering och genomförande av aktiviteter.

Barnen tas om hand och undervisas av cirka 60 personal med olika uppdrag på skolan.

Vi arbetar i åldershomogena klasser det innebär att vi har 3 klasser per årskurs på skolan.

Skolan har fyra fritidshemsavdelningar med ca 40 barn per avdelning. En avdelning per spår A, B och C och ett äldrefrita Solsidan med barn från åk 3-5.
I den här tjänsten arbetar man på Solsidan med de äldre eleverna och sen undervisar man i Bild på mellanstadiet i sex klasser. Man har även tema bild på fritidshemmet. Bildundervisningen är alltid i halvklass och i en bildsal som ligger i anslutning till fritidshemmet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en dynamisk fritidspedagog som vill ta stort ansvar för en mycket välplanerad verksamhet på vårt äldrefrita Solsidan som har barn från åk 3 till åk 5.
Du kommer att tillhöra ett arbetslag som arbetar på våra 4 fritidshemsavdelningar som träffas varje vecka för utom att man får tid att planera tillsammans med personalen på Solsidan.


KVALIFIKATIONER
Fritidspedagog med inriktning Bild. Har du tidigare arbetat på fritidshem och gillar att arbeta med Bild eller arbetat med olika medier på fritidshem är det en merit.

ÖVRIGT
Storängsskolan ligger på östra sidan av Finspång. Den har ca 400 elever i åldrarna 6 – 12 år. Skolan har en varierande skolgård som både innehåller fotbollsplan, skog, gräsmattor och asfalt. Det uppmuntrar eleverna att variera sina lekar när man har rast eller går på fritidhemmet.
I alla klassrum har vi behöriga lärare och modern teknik i form av projektorer och datorer. Varje årskurs har sina klassrum nära varandra för att underlätta samverkan mellan lärare och klasser.
På skolan finns en Internationell klass för de elever som behöver stöd i det svenska språket under den första tiden som nyanlända till Sverige.
Skolan är certifierad enligt Qualis och arbetar aktivt med det systematiska kvalitetsarbetet.
Storängsskolan har ett eget tillagningskök och egen matsal som serverar både frukost, lunch och mellanmål varje vardag hela året.
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Efter överenskommelse Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Efter överenskommelse.Månadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens: A728467
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d0d068b3-6edc-4749-aa39-23c6ad64a183&TK=21a8850e-f73b-4350-b070-a642034b9ef8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida: http://www.finspang.se
  
Platsannons

Vi vill erbjuda dig en tjänst som kompanjonlärare på lågstadiet

Storängsskolan ligger på östra sidan av Finspång. Den har cirka 400 elever i åldrarna 6–12 år. Skolan har en varierande skolgård som både innehåller fotbollsplan, skog, gräsmattor och asfalt. Det uppmuntrar eleverna att variera sina lekar när man har rast eller går på fritidhemmet.

I alla klassrum har vi behöriga lärare och modern teknik i form av kontaktmobiler, projektorer och datorer. Varje årskurs har sina klassrum nära varandra för att underlätta samverkan mellan lärare och klasser.

På skolan finns en Internationell klass för de elever som behöver stöd i det svenska språket under den första tiden som nyanlända till Sverige.

Storängsskolan har ett eget tillagningskök och egen matsal som serverar både frukost, lunch och mellanmål varje vardag hela året.

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
För att öka kvalitén på undervisningen så vill vi satsa på två lärare per klass. Som det är idag så har vi en erfaren lärare per klass med men vi behöver ännu bättre få till att matcha ämnesbehörigheter så att vi har behörighet för de flesta ämnen i alla klasser på skolan och att man kan dela på alla arbetsuppgifter som mentorskapet kräver. Tänker på föräldrakontakter, utvecklingssamtal och skriftliga omdömen.
Man är också två som styr extra anpassningar och dokumenterar som sen kan leda till särskilt stöd.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad grundskollärare med tjänst idag på låg eller mellanstadiet.
Du kan också vara på väg att avsluta din utbildning som grundskollärare och skulle vilja att din första tjänst är tillsammans med en annan lärare där både har focus på samma klass. Är har du erfarenhet av att arbeta i grundskolans lägre årskurser är det en merit.

ÖVRIGT
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Ferietjänst Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Eller efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens: A728457
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=93352296-39d4-4acf-bf68-2e7debfc0287&TK=c9682551-383c-45ce-875d-60e03db7b230
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida: http://www.finspang.se
  

Platsannons

Inspektör till inspektionsteamet för gasturbiner till Siemens

Job Title: Inspektör till inspektionsteamet för gasturbiner
Ref.nr: 265588
Placering: Finspång
Organisation: Siemens Industrial Turbomachinery AB

Vill du bidra till att göra världen lite bättre?
Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Inspektör till inspektionsteamet för gasturbiner sökes till Siemens Industrial Turbomachinery AB, i Finspång

På avdelningen Fältservice utförs bland annat inspektioner av medelstora gasturbiner, installation och kringutrustning.

Tjänsten innebär ca. 150-170 resdagar per år.

Dina arbetsuppgifter?
•Utföra kvalitetssäkrande inspektioner på samtliga gasturbiner som är tillverkade och levererade från Siemens Industrial Turbomachinery i Finspång.
•Vid behov genomföra akuta inspektioner, samt delta i skadeutredning/orsaksutredning för att klarställa fel och grundorsak.
•Fungera som sammanhållande, drivningsansvarig (under inspektion) samt vid behov ge instruktioner/rekommendationer för nödvändiga reparationer.
•Sammanställa resultat av inspektionen i en teknisk rapport.
•Delta som teknikstöd/kompetens vid kundmöten etc.
•Återför produktteknisk information till produkt- och konstruktionsansvariga.
•Återföra rekommendationer för uppdateringar av underhållsprogrammen, inspektionsmanualen samt nödvändiga reservdelar.

Din profil?
•Du har teknisk utbildning.
•Tidigare erfarenheter av gasturbiner och fältservice är meriterande.
•Du är beredd att resa ca 150-170 dagar per år.
•God engelska i tal och skrift är ett krav.
•Du har B-körkort.

Vad kan Siemens erbjuda?
Du blir del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar ny kunskap och hjälper till med att hitta svar på världens svåraste frågor.
Vår verksamhet har en fantastisk bredd. Därför finns det också möjligheter att inte bara byta jobb, utan till och med bransch, inom vår verksamhet.
På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy för mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på våra utmaningar.

Vad mer är bra att veta?
På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som tillverkar gasturbiner av världsklass. Vi är 2800 medarbetare och omsätter ca 10 miljarder kronor.

Om Siemens:
Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 165 år. Vi är verksamma i mer än 200 länder och har ca 350 000 anställda i världen och fokuserar på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Solna fr november. Det senaste verksamhetsåret (2016) var omsättningen för Siemens Sverige ca 17 miljarder kronor. Våra kärnvärden som gör oss unika - Responsible, Excellent och Innovative - är inte nya; de har varit våra ledstjärnor i våra bästa beslut under alla dessa år. Läs mer på www.siemens.se.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Kvalitetsingenjör/-tekniker, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/cYWwXs
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens
Slottsvägen 2
61231  Finspång Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Commercial Sales Project Manager till Siemens

Job Title: Commercial Sales Project Manager
Ref.nr: 280497
Place of work: Finspång
Organization: Siemens Industrial Turbomachinery AB www.siemens.se

Interested in being part of making the world a better place?

By making sustainable energy solutions more cost effective, developing new technologies for smart industry of the future and electrification of transport for passengers and goods, we make reality of our vision of a sustainable world.

Commercial Sales Project Manager to join us at Siemens Industrial Turbomachinery AB in Finspång

We are seeking a highly skilled candidate for an opportunity as a part of our Commercial Sales Department based in Finspång. You would function as a Commercial (Financial) Sales Project Manager with responsibility for the commercial aspects of project acquisition, bid preparation and contract negotiation phase for PS DO IGT service products worldwide.

Working as the Commercial Sales Project Manager within the Bid Team, the overall objective is optimizing the financial outcome of projects and assuring the maximum standards of the offers dealing with all stakeholders involved.

Your tasks?
•Actively participate in the sales project by interfacing with the Technical Sales Manager.
•Be responsible for all financial and commercial activities of commercial sales within the scope of the applicable business processes in the acquisition phase of a project (PM@Siemens – from PM010 until PM080).
•Liaison with regional entities and other internal functions, including Legal, SFS, Insurance, Taxes, etc.
•Identify, manage and mitigate commercial areas of a contract including but not limited to, currency / hedging risks, financial security instruments, terms of payment, tax, insurances etc.
•Complete and timely elaboration of all necessary financial/commercial documents for the sale and bidding process, e.g. contract analysis, evaluation of risk and opportunity analysis (risk contingency), project selection, project calculation and cash flow.
•Complete clarification and negotiation of commercial T&Cs with customer and within applicable guidelines and in coordination with the relevant departments (e.g. Legal, SFS, Insurance, Taxes, etc.).

Your profile?
•University degree in business administration, law or other relevant discipline.
•Experience from sales, project management supply chain or a central function is a plus.
•Knowledge in contract law and experience in contractual negotiation.
•Knowledge in business models and contractual setup structure.
•Know-how of the applications of basics of financial accounting-IFRS, controlling, reporting/preparing procedures and documentation, law of contracts, foreign trade and customs regulations, general logistics etc.
•Strong command in English language and MS Office program.
•Structured, analytical, driving team player with the ability to in parallel handle multiple and complex tasks.
•Flexibility and willingness for international travel.

What can Siemens offer me?

You become part of an open and dynamic workplace where professional and personal development is high on the agenda. We offer good career opportunities in an international environment with exciting challenges. Our success is created by our innovative and talented employees, where their curiosity and professional skills create new knowledge and help find answers to the world's most difficult questions.

Our business has a fantastic width. Therefore, there are also opportunities not only to change jobs, but even area, within our business.

At Siemens there is a pronounced and well-established policy for diversity at the workplace. We offer the same opportunities for everyone and we see diversity as an asset, because different backgrounds and life experience among our employees increase the dynamics of the group. Diversity increases the ability to see things differently and find new, innovative ways to solve our challenges.

What else do I need to know?

Finspång is one of the main locations on Siemens Sweden map. Here, in Östgötska Bergslagen, Siemens Industrial Turbomachinery manufactures world-class gas turbines. We have 2800 employees and have a turnover of approximately SEK 10 billion.

About Siemens:

Siemens is a global technology powerhouse that has stood for engineering excellence, innovation, quality, reliability and internationality for more than 165 years. The company is active in more than 200 countries and have about 350 000 employees worldwide and is focusing on the areas of electrification, automation and digitalization. In Sweden, Siemens has been present since 1893 and has about 4,200 employees in about 40 locations, with headquarter in Solna from November. In the last fiscal year (2016), sales for Siemens Sweden were approximately SEK 17 billion. Our core values ??that make us unique - Responsible, Excellent and Innovative - are not new; they have been our guiding stars in our best decisions during all these years.

Further information is available on www.siemens.com.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Försäljningschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/I6RJ3l
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens
Slottsvägen 2
61231  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2110
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

OFP-tekniker

Företagspresentation:

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning. Det här uppdraget är en fantastisk möjlighet för dig som vill arbeta i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Till vår kund söker vi nu en OFP-tekniker.

Dina främsta arbetsuppgifter:

- PT samt VT kontroll av brännardetaljer
- Avvikelserapportering i SAP.

Arbetet sker i team där arbetstiden för närvarande är dagtid. Avdelningen består idag av drygt 20 medarbetare och till teamet söker vi nu en OFP-tekniker som vill bidra i utvecklingen av vår kunds produkter samt arbetssätt.

Din profil:

Vi söker efter dig som har minst 3-4 års teknisk utbildning, har erfarenhet av oförstörande provning och vill utvecklas. Det är ett krav att du har certifikat för Penetrantprovning nivå 2, Visuell kontroll nivå 2 samt god datavana. Arbetet kräver att du är noggrann, jobbar metodiskt och håller ordning & reda. Du är lyhörd och trivs med att samarbeta med andra samt har förståelse för kundens roll i värdekedjan.

Ansök redan idag!:

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter i ditt CV.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Lina Nilsson och nås på 0704-10 63 94 eller på lina.nilsson@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Mättekniker, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 1 år eller längreFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: 2915
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=5115
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi vill erbjuda dig en tjänst på mellanstadiet på Storängsskolan

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet

Storängsskolan
Storängsskolan ligger på östra sidan av Finspång. Den har cirka 400 elever i åldrarna 6–12 år. Skolan har en varierande skolgård som både innehåller fotbollsplan, skog, gräsmattor och asfalt. Det uppmuntrar eleverna att variera sina lekar när man har rast eller går på fritidhemmet.
Många elever kommer ifrån hem som har ett annat modersmål an svenska. Därför arbetar vi med språket i centrum för vår undervisning,

I alla klassrum har vi behöriga lärare och modern teknik i form av kontaktmobiler, Ipads, Interaktiva tavlor och datorer. Varje årskurs har sina klassrum nära varandra för att underlätta samverkan mellan lärare och klasser.
ARBETSUPPGIFTER
Du ingår i ett arbetslag med 3 andra lärare och tre elevassistent som undervisar i åk 4 eller 5. Till varje årskurs finns 3 klasser som får undervisning genom ett ämneslärarsystem.


KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation eller är på väg att slutföra din utbildning till lärare på grundskolan.
Har du tidigare erfarenhet av att undervisa på mellanstadiet är det en stark merit. Du har erfarenhet av att arbeta/undervisa barn i grundskolan sen tidigare.

ÖVRIGT
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Dagtid. Ferietjänst Tjänsten är schemalagd under fem dagar i veckan. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-09 Efter överenskommelse med den sökanden.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: A727430
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a64c3bbe-17e8-4de0-bf1a-2e2981958f85&TK=1ccfe6d1-eb2d-402a-aa10-cfe03384516c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Master thesis within CFD till Siemens

Job Title: Master thesis within CFD
Ref.nr: 279421
Place of work: Finspång
Organization: Siemens Industrial Turbomachinery AB www.siemens.se

Interested in being part of making the world a better place?

By making sustainable energy solutions more cost effective, developing new technologies for smart industry of the future and electrification of transport for passengers and goods, we make reality of our vision of a sustainable world.

Master thesis within CFD

In order to increase the performance of the combustor systems, we have to understand the combustion behavior by studying the combustor flow and the effect of different fuels. The burners are a central part of a gas turbine and they are utterly important to minimize the combustion dynamics and emission levels, as well as maximizing the fuel flexibility for both gas and liquid fuels. In the development process we use network models, CFD, water tests, atmospheric and high pressure combustion tests, and gas turbine engine tests. The goal of this project is to study different computational models when studying the flow dynamics and the influence of different fuels on the combustion to study phenomena such as flame location, ignition, flash back etc.

The proposed work is to be performed within 20 weeks and includes preparation of geometry, mesh generation, performing CFD calculations (mainly Star-CCM+ versus Ansys CFX), data post processing and verification of the results as compared to measurement data. Previous experience with CFDprograms, programming skills and/or measurements are an advantage.

We prefer that the work is started in January 2018 and is finished in the spring or summer. Mainsupervisors are Daniel Moëll and Daniel Lörstad, who are among our experts within combustion.

What can Siemens offer me?

You become part of an open and dynamic workplace where professional and personal development is high on the agenda. We offer good career opportunities in an international environment with exciting challenges. Our success is created by our innovative and talented employees, where their curiosity and professional skills create new knowledge and help find answers to the world's most difficult questions.

Our business has a fantastic width. Therefore, there are also opportunities not only to change jobs, but even area, within our business.

At Siemens there is a pronounced and well-established policy for diversity at the workplace. We offer the same opportunities for everyone and we see diversity as an asset, because different backgrounds and life experience among our employees increase the dynamics of the group. Diversity increases the ability to see things differently and find new, innovative ways to solve our challenges.

What else do I need to know?

Finspång is one of the main locations on Siemens Sweden map. Here, in Östgötska Bergslagen, Siemens Industrial Turbomachinery manufactures world-class gas turbines. We have 2800 employees and have a turnover of approximately SEK 10 billion.

About Siemens:

Siemens is a global technology powerhouse that has stood for engineering excellence, innovation, quality, reliability and internationality for more than 165 years. The company is active in more than 200 countries and have about 350 000 employees worldwide and is focusing on the areas of electrification, automation and digitalization. In Sweden, Siemens has been present since 1893 and has about 4,200 employees in about 40 locations, with headquarter in Solna from November. In the last fiscal year (2016), sales for Siemens Sweden were approximately SEK 17 billion. Our core values ??that make us unique - Responsible, Excellent and Innovative - are not new; they have been our guiding stars in our best decisions during all these years.

Further information is available on www.siemens.com.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/HNoWMk
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens
Slottsvägen 2
61231  Finspång Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Master Thesis - Water rig till Siemens

Job Title: Master Thesis - Water rig
Ref.nr: 280647
Place of work: Finspång
Organization: Siemens Industrial Turbomachinery AB www.siemens.se

Interested in being part of making the world a better place?

By making sustainable energy solutions more cost effective, developing new technologies for smart industry of the future and electrification of transport for passengers and goods, we make reality of our vision of a sustainable world.

Master Thesis - Water rig

There are about 40 persons who are responsible for the Combustor system in our gas turbines (Power output: 15-50 MW). Our main working tasks are development of Combustor systems on our existing gas turbines and development of the future engines. We also give support to other departments such as manufacturing, sales, commissioning and service.

In order to increase the performance of the combustor systems, we have to understand the combustion behavior by studying the combustor flow and the effect of different fuels. The burners are a central part of a gas turbine and they are utterly important to minimize the combustion dynamics and emission levels, as well as maximizing the fuel flexibility for both gas and liquid fuels. In the development process we use network models, CFD, water tests, atmospheric and high pressure combustion tests, and gas turbine engine tests. Mainsupervisor is Annika Lindholm.

The goal of this project is to study different burner configurations using water rig tests.

We prefer that the work is started in January 2018 and is finished in the spring or summer.

What can Siemens offer me?

You become part of an open and dynamic workplace where professional and personal development is high on the agenda. We offer good career opportunities in an international environment with exciting challenges. Our success is created by our innovative and talented employees, where their curiosity and professional skills create new knowledge and help find answers to the world's most difficult questions.

Our business has a fantastic width. Therefore, there are also opportunities not only to change jobs, but even area, within our business.

At Siemens there is a pronounced and well-established policy for diversity at the workplace. We offer the same opportunities for everyone and we see diversity as an asset, because different backgrounds and life experience among our employees increase the dynamics of the group. Diversity increases the ability to see things differently and find new, innovative ways to solve our challenges.

What else do I need to know?

Finspång is one of the main locations on Siemens Sweden map. Here, in Östgötska Bergslagen, Siemens Industrial Turbomachinery manufactures world-class gas turbines. We have 2800 employees and have a turnover of approximately SEK 10 billion.

About Siemens:

Siemens is a global technology powerhouse that has stood for engineering excellence, innovation, quality, reliability and internationality for more than 165 years. The company is active in more than 200 countries and have about 350 000 employees worldwide and is focusing on the areas of electrification, automation and digitalization. In Sweden, Siemens has been present since 1893 and has about 4,200 employees in about 40 locations, with headquarter in Solna from November. In the last fiscal year (2016), sales for Siemens Sweden were approximately SEK 17 billion. Our core values ??that make us unique - Responsible, Excellent and Innovative - are not new; they have been our guiding stars in our best decisions during all these years.

Further information is available on www.siemens.com.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Civilingenjör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/K1v5US
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens
Slottsvägen 2
61231  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska, Nattorganisationen Närsjukvården

Välkommen till Finspång! Med ett stabilt näringsliv som expanderar, ett nyrenoverat Kulturhus och en av landets modernaste bad- och friskvårdsanläggningar ökar vårt invånarantal. Den gamla bruksorten har förvandlats till en högteknologisk stad med ett brett utbud som lockar många besökare.
Och här finner du också Närsjukvården i Finspång!

Närsjukvården i Finspång (NiF) är en egen produktionsenhet inom Region Östergötland, totalt är vi runt 200 medarbetare. I verksamheten ingår både primärvård, slutenvård och rehabverksamhet. God samverkan mellan enheterna är kännetecknande för verksamheten. Vi har också ett nära samarbete med Finspångs kommun, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och privata lokala aktörer rörande rehabilitering, hälso- och sjukvård samt förebyggande sjukvård för våra gemensamma invånare. Vårdcentralen i Skärblacka är också en del i vår verksamhet.

Närsjukvården i Finspång har påbörjat nybyggnationen av Finspångs Vårdcentrum, som beräknas stå klart runt 2021. Då flyttar vi mer centralt i Finspång, får nya funktionella lokaler och på resan dit kommer verksamhetsutvecklingen att stå i centrum!Arbetsbeskrivning
Vi söker en sjuksköterska till en tillsvidareanställning. Tjänsten är i vår Nattorganisation som består av arbete både på en slutenvårdsavdelning, LAH, hemsjukvård och kommunala boenden. Närvårdsavdelningen består av 16 vårdplatser där utredning och eftervård bedrivs för medicinska, kirurgiska och ortopediska patienter. Här finns även palliativa platser för LAH-anslutna patienter.

Inom LAH, hemsjukvården och kommunala boenden gör vi planerade/oplanerade besök, för att göra bedömningar, ge basal och specifik palliativ omvårdnad. Arbetet innebär mycket resor så körkort är ett krav. Telefonrådgivning till patienter och vårdpersonal inom hemtjänst och de kommunala boendena ingår i våra arbetsuppgifter. Vi åker även på uppdrag från 1177 och polisen. Vi är tre sjuksköterskor och en undersköterska på varje nattpass. En sjuksköterska och en undersköterska är alltid ”inne” på Närvårdsavdelningen. Två sjuksköterskor är ”ute” och ansvarar för LAH, hemsjukvården och de kommunala boendena. Du kommer till en arbetsplats där du får lära dig mycket och får en bredd i din kompetens. Vi är ett team som tillsammans arbetar för ett positivt arbetsklimat.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hemsjukvård eller sjukhusvård.

Personliga egenskaper
Vi vill gärna arbeta tillsammans med dig som har lätt att samarbeta med andra men har heller inte svårt att agera självständigt. Du lyssnar, kommunicerar och löser situationer på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver processer vidare. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ett professionellt förhållningssätt i patientarbetet är självklart för dig och du kan sätta dig in i en annan persons situation utan att ta över dennes känslor. I stressade situationer klarar du av att håla dig lugn och stabil för patientens bästa.

Anställning och information
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 83,33%, med tillträde enligt överenskommelse. Man jobbar 16 nätter på 6 veckor. Helgtjänstgöring ingår 2 helger av 6. Vi tillämpar individuell schemaplanering.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Liselotte Thyrberg, 010-104 25 10.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Ann-Sophie Höggren, 010-104 31 45.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 26 november 2017. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=9569
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettsvägen 12-16
61225  Finspång Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Personlig Assistent fast tjänst

Arbetet är förlagt till kunden bostad och där kunden befinner sig
Att hjälpa en ung kvinna med allt i sin vardag, helomvårdnad , kunden har inget tal kommunicerar via olika läten
Kunden är mycket aktiv med bad och ridning , är på daglig verksamhet
Arbetet är dygnet runt alla dagar i veckan
Ex. på arbetstider 07-19,19-07,15-21,1230-21 , man arbetar 2 helger och är ledig 2
Sondmatning


Vi söker en kvinna/tjej som är ansvarstagande , positiv och ödmjuk som vill göra skillnad för den enskilde
Ett stort engagemang och hög arbetsmoral ska vara dina kännetecken
erfarenhet av vaken natt och sondmatning är meriterad
Du ska vara absolut rökfri
Du måste ha körkort och egen bil till arbetsresor

Novasis AB sätter individen i fokus.
Vi är mån om både kunden och de personliga assistenternas bästa.
Hos Novasis utgår vårt arbete från vår värdegrund Trygghet – Frihet -Närhet
Det är viktigt för oss är att du delar vår vision
ALLA har rätt till sitt Liv och sin Frihet

http://www.novasis.se
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid75 % 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: 6971
Webbplats:
Epostadress: ulrika@novasis.se
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut Då vi löpande har intervjuer
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

TIG-svetsare med licens

Om tjänsten
Ikett Personalpartner AB söker efter en erfaren TIG-svetsare för arbete hos vår kund i Finspång.

Arbetsuppgifterna är TIG-svetsning i rostfritt material. Svetsläget och materialkombinationen (höglegeringar av nickel) gör arbetet extra krävande. Materialtjocklek 4-8 mm. Även riktning, passning, montage, plåtslageri och fixturhantering ingår i arbetet. Dokumentationskrav enligt internt kvalitetssystem. Ritningsläsning.

Är du som söker boende på annan ort så kan Ikett lösa boende på arbetsorten. Traktamente utbetalas enligt skatteverkets regler.

Start: Snarast
Arbetstider: Tvåskift

Din profil
Krav:
Några års arbetslivserfarenhet av TIG-svetsning i rostfritt material.
Licens i 141, TIG rostfritt rör eller möjlighet att lägga ett prov för det.
Ritningsläsning.
B-körkort.

Meriterande är erfarenheter från MP-System och Lean.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal, elektriker och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal.

Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden.

Vår filosofi kan sammanfattas med orden;
Kvalitet, Kompetens och Effektivitet.

"Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst"
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: 5772
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5772
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Byängsgränd 14
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Pema People söker Industripersonal i Finspång

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.

Nu söker vi nya medarbetare inom Industrin i Finspång

Vi fortsätter att växa och söker nu främst till hösten nya medarbetare för att tillsätta den personal våra kunder efterfrågar.
Främst hyr vi ut Maskin- och Processoperatörer inom industri men området innefattar en mängd andra typer av yrkesgrupper. Minimikrav är gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska, matematik och engelska. Det är också krav på felfri svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.

För att vara aktuell att arbeta inom industri bör många av följande punkter stämma in på dig:

• Erfarenhet av Industriarbete (Operatörs och processarbete).
• Du kan jobba skift - alla former från dagtid till 5 skift kan förekomma, du måste alltså vara beredd att jobba alla tider på dygnet alla dagar i veckan.
• Bil och körkort är meriterande.
• Truckkort A 1-4 - B 1-5.(Framför allt kört ledstaplare)
• Traverskort.
• SSG.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att samarbeta i team. Du är självständig och genomför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och är kvalitetsmedveten. I urvalet kommer din personlighet att väga tungt.

Välkommen att lämna din ansökan genom att klicka på länken nedan! 
Alla kompletta ansökningar med bifogat cv, brev, fotografi samt minst två referenser kommer att beaktas.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Arbetet bedrivs på heltid och inleds med en visstidsanställning om sex månader.Timlön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=D3B23CB8-7329-4EA1-96E7-1A849EC87911
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  

Platsannons

Gruppchef till instrumentavdelningen hos Jernbro

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Läs mer på jernbro.com

Om tjänsten

Instrumentavdelningen arbetar idag med spårbara kalibreringar av bla. tryck, flöde, vikt och tjocklek samt även ackrediterad kalibrering av temperatur. Vidare arbetar man med felsökning och reparation av mät- och reglerutrustning, vågar, verkstadsmaskiner, drivsystem, frekvensriktare och plc. Man erbjuder även felsökning- och underhållstjänster för produktionsutrustning inom papper- och metallindustri.

I din roll är du resultatansvarig och rapporterar till avdelningschef på plats.

Genom ett engagerat ledarskap kommer du att arbeta aktivt med att stödja, coacha och engagera dina medarbetare. Du gillar att arbeta verksamhetsnära och trivs med att vara synlig och operativ i dagliga frågor. Som ansvarig gruppchef har du god hjälp i daglig verksamhet av erfarna medarbetare, så att ditt fokus även kan styras åt att arbeta med våra processer, samt utveckla kundrelationer.

 

Vem är du?

Vi söker dig med kunskap om kalibrering och underhåll samt har en bakgrund inom verkstadsindustrin.

Du har ledarerfarenhet med fokus på verksamhetsutveckling i industribolag. 

Som person är du resultatinriktad, teamorienterad och har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att motivera och utveckla verksamheten vad gäller teknik och kompetens bland medarbetarna. Genom ditt närvarande ledarskap skapar du teamkänsla och trygghet och med din positiva attityd så engagerar och entusiasmerar du dina medarbetare inför framtida utmaningar.

Du kommer att lyckas i rollen för att du har ett genuint intresse för verksamheten, för att du har modet att driva viktiga frågor i din organisation och för att du ser helhet och sammanhangen inom enheten.

 

Vill du utvecklas, och utveckla tillsammans med oss? Sök tjänsten via länken nedan. Frågor om tjänsten besvaras av:

Johan Jardstål

johan.jardstal@jernbro.com             

T: 010-483 05 45

Avdelningschef

 

Facklig företrädare

thomas.olsson@jernbro.com

T: 010-483 03 40
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Gruppchef, teknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://jernbro.com/karriar/?rmpage=job&rmjob=1211
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jernbro Industrial Services AB
Slottsvägen 1
61231  Finspång Sverige
Hemsida: http://jernbro.com
  
Platsannons

Ledig tjänst som avvikelserapporteringskoordinator.

På Siemens Industrial Turbomachinery AB arbetar 2 800 personer med utveckling, tillverkning, service och underhåll av gasturbiner och ångturbiner på en global marknad. Med de egna produkterna som bas projekteras och säljs även kompletta kraftanläggningar för produktion av hållbar och kostnadseffektiv el, ånga och värme. Huvudkontoret finns i Finspång.

Manpower söker en driven och engagerad avvikelserapportskoordinator.

Arbetsbeskrivning:

Du ingår i gruppen Supplier Quality Management där du kommer att verka för specifika köpområden inom turbinpacke-verksamheten och dess leverantörer. Som koordinator är du spindeln i nätet både internt och mot leverantörer, i syfte att säkerställa rätt drivning och dokumentering kopplat till avvikelsers olika faser.

I din roll ingår följande arbetsuppgifter:

* Ansvara för att sammanhålla, koordinera och driva aktiviteter för att säkerställa att rätt åtgärd genomförs i rätt tid genom avvikelserapportens olika faser.
* Bygga och upprätthålla kontaktnät såväl internt som externt.
* Att aktivt analysera statistik kopplat till leverantörsorsakade kvalitetsbrister i syfte att verifiera och validera vidtagna åtgärder samt att upptäcka eventuellt återkommande avvikelser
* Ta fram underlag och statistik till kontinuerliga möten.
* Bidra aktivt till förbättringar genom att utveckla processer du arbetar i samt att driva processutveckling och leverantörsutveckling inom ditt ansvarsområde.Vem är du?

Du har en relevant utbildning för tjänsten, som lägst på gymnasienivå, och har några års arbetslivserfarenhet inom produktion, verksamhetsutveckling, inköp, kvalitet eller inom närliggande områden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du är en positiv, engagerad person med driv som har förmåga att se förbättringsmöjligheter. Du är ödmjuk och har god självinsikt, med ett genuint intresse för att utvecklas. Vidare har du en god analytisk förmåga och du arbetar strukturerat. Du brinner för kvalitet och är målinriktad och har social kompetens och är utåtriktad samt har förmåga att bygga relationer.

Du trivs i en global miljö och kan utan svårighet kommunicera på svenska samt engelska, både skriftligt och muntligt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i SAP och goda kunskaper i Microsoft Office.Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Som konsult och genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid.Kontaktperson

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Har du frågor kring tjänsten kontakta konsultchef Eva Wisth via mejlVälkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Backofficepersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 32124
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZXdpc3RoLjkwNzI2LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower AB
61230
61230  0562 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Komponentansvarig produktionstekniker till Siemens

Job Title: Komponentansvarig produktionstekniker
Ref.nr: 278480
Placering: Finspång
Organisation: Siemens Industrial Turbomachinery AB

Vill du bidra till att göra världen lite bättre?

Genom att göra hållbara energilösningar mer kostnadseffektiva, utveckla ny teknik för framtidens smarta industri och elektrifiera person- och godstransporter gör vi verklighet av vår vision om en hållbar värld.

Komponentansvarig Produktionstekniker sökes till rotortillverkningen på Siemens Industrial Turbomachinery AB i Finspång

Då nuvarande medarbetare går vidare mot nya utmaningar inom företaget behöver vi nu en ny komponentansvarig Produktionstekniker.

Vi tillverkar komponenter till aero-derivat gasturbiner och kompletta rotorer till konventionella industrigasturbiner. Inom rotortillverkningen sker flera spännande förändringar som bla stora investeringar i ny produktionsutrustning, inkörning av nya utmanande artiklar.

Vi söker dig som är intresserad av nya utmaningar, har en stark drivkraft och vilja att driva samt utveckla verksamheten. Är du vår nya kollega?

Dina arbetsuppgifter?
• Driva ledtids- och kostnadsreduceringsprojekt
• Driva och/eller delta i utvecklingsprojekt inom produktionen och produktutvecklingen
• Ansvara för ny- och omberedning
• Behjälplig vid avvikelsehantering
• Driva grundorsaksanalyser
• Medverka till att utvärdera, förbättra och utveckla processer som berör avdelningens arbete
• Vara delaktig vid val av produktionsupplägg och tillverkningsteknik

Din profil?
• Du har ett väl utvecklat servicetänkande och förståelse för vad som är viktigt för våra kunder
• Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med såväl våra interna kunder och de egna medarbetarna som med andra människor i och utanför företaget
• Du har förmågan att hitta konstruktiva lösningar på produktionstekniska problem
• Du är bekväm med det engelska språket
• Du har goda kunskaper i ritningsläsning
• Du har god känsla och förståelse för produktionsekonomi och produktionsteknik inom tillverkningsindustrin
• Det är meriterande om du har erfarenhet inom produktionsteknik eller produktutveckling samt Lean Production
• Du har god administrativ förmåga

Vad kan Siemens erbjuda?

Du blir del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i en internationell miljö med spännande utmaningar. Vår framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar ny kunskap och hjälper till med att hitta svar på världens svåraste frågor.

Vår verksamhet har en fantastisk bredd. Därför finns det också möjligheter att inte bara byta jobb, utan till och med bransch, inom vår verksamhet.

På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy för mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på våra utmaningar.

Vad mer är bra att veta?

På Siemens Sverige-karta är Finspång en av huvudorterna. Här, i östgötska Bergslagen, finns Siemens Industrial Turbomachinery som tillverkar gasturbiner av världsklass. Vi är 2800 medarbetare och omsätter ca 10 miljarder kronor.

Om Siemens:

Siemens är ett globalt teknikföretag som har stått för ingenjörskonst, innovation, kvalitet, pålitlighet och internationalitet i mer än 165 år. Vi är verksamma i mer än 200 länder och har ca 350 000 anställda i världen och fokuserar på områdena elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893 och har cirka 4 200 medarbetare på ett 40-tal orter med huvudkontor i Solna fr november. Det senaste verksamhetsåret (2016) var omsättningen för Siemens Sverige ca 17 miljarder kronor. Våra kärnvärden som gör oss unika - Responsible, Excellent och Innovative - är inte nya; de har varit våra ledstjärnor i våra bästa beslut under alla dessa år. Läs mer på www.siemens.se.
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/ErnhX7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens
Slottsvägen 2
61231  Finspång Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mekaniker / Underhållstekniker

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Läs mer på jernbro.com

Arbetsbeskrivning

Vi på Jernbro Industrial Services söker nu nya kollegor. Personer med erfarenhet av underhållsarbete inom industrin, och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss. Vår verksamhet expanderar och fler engagerade medarbetare behövs. Arbetet kommer att utgöras av de flesta förekommande reparations och underhållsåtgärder inom medeltung industri.

Du kommer också att arbeta med förebyggande underhåll och ombyggnationer av maskiner samt en del ny montage av maskiner med tillhörande utrustning.

Förtroendefullt samarbete är en viktig framgångsfaktor och vi värderar samarbete högt inom Jernbro Industrial Services AB. Detta medför att resor utanför kommungränsen kan förekomma emellanåt. Det innebär uppdrag i t.ex. Norrköping och Linköping.

 Förutom ovanstående ingår även följande arbetsuppgifter mer eller mindre frekvent:


• Uppriktning/avvägning av maskiner med laserutrustning.
• Kopplingsuppriktning med laserutrustning.
• Vibrationsmätning.
• Enklare reparationssvetsning.

 

Vem är du?
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av arbete som mekaniker / underhållstekniker inom industrin. Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta under ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av god erfarenhet av kundkontakter då detta är dagligt förekommande.

Erfarenhet av arbetsledande funktioner är meriterande.

Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Körkort B och grundläggande datakunskaper är ett krav.

 

Vad får du?
Som mekaniker/underhållstekniker hos oss får du:


• Varierande och utmanande arbetsuppgifter
• Goda möjligheter till kompetensutveckling genom utmanande uppdrag och utbildningar
• Ingå i ett gäng med engagerade och kompetenta medarbetare

Om du är en person som känner starkt för att arbeta självständigt med underhåll inom industrin kan vi erbjuda dig en mycket stimulerande arbetsplats med spännande och utvecklande arbetsuppgifter. Hos oss har du en stabil tillvaro med möjlighet att utvecklas och växa inom Jernbro Industrial Services AB. Vi är beredda att satsa på dig!

Känner du att detta stämmer in på dig och att du vill vara delaktig i arbetet med att utveckla vår verksamhet? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Har du frågor kring tjänsten kan de ställas till gruppchef Jonas Fagerstedt, tel. 076-546 03 40.   jonas.fagerstedt@jernbro.com.

 

Facklig förtroendeman, Anders Svensson 010-4830455, anders.svensson@jernbro.com.

Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast 2017-11-17.

Ansökan görs via länken nedan!

 

Vi undanber oss vänligen men bestämt, direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av CV och jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://jernbro.com/karriar/?rmpage=job&rmjob=1206
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jernbro Industrial Services AB
Slottsvägen 1
61231  Finspång Sverige
Hemsida: http://jernbro.com
  
Platsannons

Elektriker, Caverion - Finspång

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu flera ansvarsfulla och intresserade elektriker till vår enhet El & Automation Industri i Finspång. Enheten består idag av ca 20 personer.

Som elektriker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och styr- & reglerutrustning inom industrin.

Tjänsten som elektriker på Caverion innebär ett engagerande arbete där vi alla i teamet hjälps åt och som vidare inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjligheter att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även

• Daglig kontakt med kunder
• Se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder
• Planering av eget arbete
• Utföra enklare serviceuppdrag


Kompetens

• Elteknisk utbildning
• Gärna ett par års erfarenhet av arbete som elektriker
• Kunskap om el-dokumentation och reglerteknik
• Meriterande med högspänningskompetens
• Meriterande med svagströmskometens, instrumentmontage
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du ordningsam, social och serviceminded
• B-körkort är ett krav


Varför Caverion?
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2016 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17.000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3500 medarbetare och finns etablerade på drygt 80 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi eftersträvar mångfald och jämlikhet och ser därför gärna såväl manliga som kvinnliga sökanden.

Vill du veta mer?
Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer, ring ansvarig rekryterare Lisbeth Hulander, tel. 0730-81 74 04 mail lisbeth.m.hulander@caverion.com  alt. Platschef Mats Brohlin tel. 0727-02 21 29 mail mats.x.brohlin@caverion.com alt. Projektledare Anders Johansson tel. 0702- 79 20 14 mail anders.g.johansson@caverion.com 

Facklig företrädare är Johan Helgesson, tel.0705-61 35 00

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Vill du bli en i teamet?
Din ansökan vill vi ha senast den 31 december 2017.
OBS: Skicka gärna in din ansökan redan idag då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-04
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.caverion.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=E633C1517D1A4053873B57186DBC86A7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caverion Sverige AB
Box 30156
10425  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: www.caverion.se
  
Platsannons

Vi söker administratör teknisk dokumentation

Vi söker teknisk administratör för kommande uppdrag i Finspång.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som administratör teknisk dokumentation ingår följande arbetsuppgifter:
- Sammanställa kunddokumentation avseende kvalité
- Vid kundbesök vara behjälplig och kunna beskriva spårbarheten för Packe montaget samt stöd för kunder i frågor kring kontrollplanen och dokumentation
- Utveckla och förbättra kunddokumentationsprocessen
- Bygga utrustningsstrukturer för Service i SAP
- Bygga mapstrukturer med spårbarhet av material i SAP
- Utreda och rätta upp avvikelser som upptäcks i samband med kontrollen av strukturbygge
- Att vara support till interna kunder kring spårbarhet


Din profil
Noggrannhet, struktur och driv är egenskaper gör att du lyckas i denna tjänst.
Du trivs med ett strukturerat arbetssätt. Du är driven och gillar att jobba mot förbättringar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.
Du är en tekniskt lagd och har en god datorvana.
Vi ser det meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP.

Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad!
Din vardag kommer att vara varierad och din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.


Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader och för rätt person finns möjlighet till en tillsvidareanställning.
Ansök snarast då, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 4960
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4960
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrköping - Tjänsteman
Slottsgatan 116
60222  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Vi söker inköpare

Vi söker inköpare för kommande uppdrag i Finspång.

Dina arbetsuppgifter
Som inköpare ansvarar du för beställningar och leveranser från leverantörer.

- Hantering av inköpsbeställningar och fakturor
- Driva och leda leveransmöten
- Materialplanering
- Kommunikation och återföring till kunder och leverantörer

Din profil
Du är noggrann och kan arbeta självständigt och drivande. Du är också serviceminded, positiv och utåtriktad. Du ser lösningar istället för problem. Du har god erfarenhet av datasystem och besitter en teknisk förståelse.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Du har en utbildning inom inköp eller ett par års relevant arbetserfarenhet.
Vi ser det starkt meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader och för rätt person finns möjlighet till en tillsvidareanställning.
Ansök snarast då, rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 4961
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=4961
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrköping - Tjänsteman
Slottsgatan 116
60222  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Pema söker tjänstemän till stor kund i Finspång

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1500 personer.
Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Vi tror på människor!

Pema samarbetar med många spännande kunder som erbjuder varierande och utvecklande uppdrag för våra konsulter. På önskemål från ett av de större företagen i Östergötland (Finspång) söker vi nu dig som vill bli en del av ett stort globalt företag. Då vi får löpande förfrågningar på olika kompetenser så vill vi gärna att du registrerar din ansökan. Exempel på kompetenser som vanligen efterfrågas är: 

• Systemkonstruktörer
• Maskiningenjörer
• Inköpscontrollers
• Strategiska inköpare
• Projektledare
• Projektspeditörer
• Leveranskoordinatorer
• Administratörer - Teknisk dokumentation
• Produktionsplanerare
• Produktionsingenjörer
• Projektingenjörer
• Verksamhetsutvecklare

Dina arbetsuppgifter:

Beroende på vilken roll du söker kommer dina arbetsuppgifter att variera. Genomgående för att arbeta på det aktuella företaget är du är tekniskt lagt, med god datavana. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och Excel. Affärssystemet som du huvudsakligen kommer att arbeta i är SAP och vi ser det som mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från detta. 

Du har förmågan att se fördelarna i ett processorienterat arbetssätt samt trivs med förändringsarbete. Vidare krävs att du är noggrann och tycker om ordning och reda. Vi förutsätter att du är högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning som betraktas som likvärdig, gärna med teknisk bakgrund. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och har erfarenhet från arbete i affärssystemet SAP.

Din Personliga egenskaper:

Som person ser vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är lyhörd och har en positiv attityd. Vidare ska du vara ansvarsfull och har förmåga att arbeta självständigt- lik väl i grupp. Du är driven och motiverad till att alltid göra det lilla extra på arbetsplatsen. 

Tjänsten innebär att du arbetar som anställd konsult hos Pema People AB men är uthyrd till den aktuella arbetsplatsen. För mer information om tjänsten kontakta konsultchef sara.skoldeback@pemapeople.se via mail.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-20
Yrkesbenämning: Projektledare, IT
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Heltid - Provanställning om 6 månader med chans till fast anställning.Fast lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=D453F447-76DC-40C6-8400-133273FF5D2E
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  
Platsannons

Roligt och varierande extrajobb i Finspång

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under hösten genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://jobs.brandimpact.se/jobs/37044-roligt-och-varierande-extrajobb-i-finspang?promotion=12279-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  

Platsannons

Pema People söker Egenföretagare inom Verkstad/Ind.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 700 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!

Våra uppdrag inom Rekrytering och Bemanning växer och nya kommer till, därför söker vi nu även dig som är egenföretagare/ F-skattare inom Verkstad och Industri och vill ha mer uppdrag..
Vi söker i hela Östergötland och Södermanland

Antingen blir du timanställd eller så fakturerar du din tid till oss.

Vi tror att Du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom erfarenhet inom yrket. 
Du har ett brinnande teknikintresse och vilja att förkovra dig inom yrket. 
För att vara aktuell för tjänsten som svetsare ser vi att du innehar giltiga licenser.

Innehar du något av följande så ser vi det dom positivt:

• Svetscertifikat:
• SSG
• Heta Arbeten 
• Traverskort.
• Truckkort.
• Bil och körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och trivs med att samarbeta i team.
Du är självständig och genomför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och är kvalitetsmedveten.
Du följer noggrant instruktioner och har en ödmjuk inställning till arbetsuppgifter och kollegor.

Välkommen att lämna din intresseanmälan genom att klicka på länken nedan! 
Alla kompletta ansökningar med bifogat Cv, brev samt fotografi kommer att beaktas.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-07
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Du ska ha möjlighet att kunna arbeta skift för att vara aktuell.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=513098C9-A8F4-40F4-912F-1B6809C486A3
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  

Platsannons

CNC Operatör med erfarenhet

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1500 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.

Arbetsuppgifter
Pema People AB söker för kunds räkning en CNC-operatör både inom svarv och fräs samt har erfarenhet av programmering.

Kvalifikationer
Du har gymnasial utbildning inom CNC-teknik eller motsvarande praktisk erfarenhet av verkstadsindustri. Du är tekniskt intresserad och har en hög arbetsmoral samt viljan att göra ett bra resultat. Det är viktigt att du är självgående och kan rita, hantera programmering i förekommande CNC-maskiner. Du förstår vikten av rätt leverans ut till beställare varför du är mycket noggrann i ditt arbete. Du skall även kunna hantera fräsmaskin samt vara flexibel och utföra andra förekommande arbetsuppgifter i verkstad.

Relevanta intyg och betyg bifogas med ansökan.
Bil och körkort är ett krav.
Meriterande om du har truckkort (A1-A4) och travers.

Din profil
Du är lösningsorienterad med fokus på att ge bästa möjliga service till våra kunder. Du tar stort ansvar, är flexibel och vill utvecklas tillsammans med Pema och kunden.

Låter det intressant?
I denna rekrytering har vår kund valt att arbeta med Pema People AB och det är kundens önskemål att samtal och mail kring tjänsten går till Pema People AB. För mer information om tjänsten kontakta simon.vardi@pemapeople.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-07-12
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Heltid/Visstid därefter tillsvidare DagtidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=2D7744F5-5A2F-496B-8313-A19E38FB856C
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal