Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:27

Lediga jobb i Finspångs kommun (0562), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd21 540
Täthet20,41Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 215,04Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 055,25Landareal (km²)
Sjö159,79Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Köksbiträde

Joan's café & bistro i Finspång söker ett köksbiträde

Anställning: heltids- tillsvidaretjänst

Arbetsuppgifter: Portionerar mat, plockar disk och diskar inom restaurang. Förbereder mat, sköljer, skalar och hackar grönsaker. Deltar i enklare matlagning

Komptenser: erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är en merit men inget krav

Vänligen skicka din ansökan med ett fullständigt cv och bild till Info@joans.se
Publiceraddatum: 2017-05-13
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@joans.se
Övrigt: Vänligen skicka din ansökan med ett fullständigt cv och bild till Info@joans.se
Arbetsplats: 
Adress: Joans AB
Bergslagsv. 7
61230  FINSPÅNG 
Hemsida: http://www.joans.se
  
Platsannons

Produktberedare sökes till Scanfil

Om företaget
Scanfil är en internationell kontraktstillverkare och systemleverantör för elektronikindustrin med 40 års erfarenhet av avancerad kontraktstillverkning. Scanfil tillhandahåller en omfattande uppsättning tjänster, från produktdesign till produkttillverkning, materialanskaffning och logistiska lösningar. Vertikal integrerad tillverkning och en utbyggd leveranskedja är förutsättningar för Scanfils konkurrensfördelar: hastighet, flexibilitet och pålitlighet.

Scanfil är specialiserad på Systemintegration och erbjuder ett brett utbud av resurser och tjänster för prototyp- och serietillverkning, slutmontering, testning och konfiguration av kompletta produkter. Enheten har även spetskompetens inom tillverkning av medicintekniska produkter som omfattas av FDA: s Quality System Regulation (QSR) och kompetens inom avancerade rörlig mekanik såsom mynt och pappershantering. Vid Åtvidabergsenheten finns idag 220 anställda.


Dina arbetsuppgifter
Som Produktberedare jobbar du med driftsättning av nya produkter och att underhålla befintliga produkter. Du ansvarar för att erforderliga underlag, produktionsdokument och hjälpmedel finns innan produktionen startar samt att verksamhetssystemet är uppdaterat.

I kundteamet är du en viktig kugge och hanterar frågor mot kunder och leverantörer dagligen. Du arbetar för att tillgodose kundens och affärens behov och proaktivt utvecklar och optimerar produkt och produktion.


Din profil
Till denna tjänst söker vi dig med ingenjörsutbildning eller för tjänsten motsvarande relevant kompetens. För att lyckas i rollen behöver du ha breda kunskaper inom områden som mekanik och elektronik. Du behöver kunna förstå ritningar och övriga produktunderlag.

Erfarenhet från producerande företag och Medicinteknisk tillverkning är meriterande. Du skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
Din drivkraft att söka svar på tekniska frågeställningar och praktiskt lösa problem måste vara stor. Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i Scanfil.


Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida Industrikompetens.se. Din ansökan består av ditt CV och ett personligt brev där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. Urval sker löpande så vänta inte med att söka!

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@industrikompetens.se

Väl mött med din ansökan!

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: 2649
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2649
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Forskningsingenjör

Sapa är världsledande inom aluminiumlösningar. Tillsammans formar vi en ljusare framtid genom en global räckvidd och lokal närvaro inom profiler, byggsystem och precisions aluminiumrör. Vi har ca 23.000 anställda i mer än 40 länder, och vårt huvudkontor finns i Oslo. Sapa Technology arbetar i nära samarbete med Sapas organisation runt om i världen för att se till att vår omfattande kunskap kan hjälpa våra kunder att använda aluminium på rätt sätt och att utveckla processer och produkter. Sapa Technology har cirka 60 högutbildade och erfarna medarbetare över hela världen inklusive fysiker, metallurger, kemister, metallografer, mekaniska ingenjörer och tekniker, alla specialister inom aluminium.

Vi söker nu Forskningsingenjör.
Forskning inom legeringar och processer speciellt extrudering och angränsande processer.
Forskningsingenjör med djup kunskap inom "modeling of microstructural evolution during aluminium extrusion" Förståelse ang "hot deformation processes and the influence on resulting crystallographic orientation texture". Kunna kommunicera flytande på engelska. Andra språk är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Forskningsingenjör, metallurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: apply@sapagroup.com
Övrigt: Endast via e-post. Urval sker löpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Sapa AB Technology

61281  FINSPÅNG 
Hemsida: www.sapagroup.com
  
Platsannons

Delprojektledare inom leveransprojekt

Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Experis söker nu en delprojektledare inom leveransprojekt och kundorderprojekt till ett konsultuppdrag på Siemens i Finspång. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är delprojektledning för projekt inom leveransorganisationen i form av att leda, planera, styra och följa upp projekt som går över organisationsgränserna. Du säkerställer kundernas krav i projekten med avseende på tid, kostnad och kvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår även att ta hantera och fördela teknikfrågor i projektet, läsa kontrakt, svara på kundfrågor, hantera beställningar, ta fram kunddokumentation, delta i projektmöten, samt utföra kostnadsuppföljningar. Dessutom ingår det i rollen att ha kontakt med vår egen verkstad och underleverantörer gällande avvikelser och montagefrågor.

Vem är du?
Vi ser att du har en teknisk eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande kompetens anförskaffad via arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av tekniskt projektarbete/projektledning, konstruktionsarbete eller arbete med service och underhåll.

Vi tror att du som söker är ansvarstagande, målinriktad och flexibel. Du har en god förmåga att skapa och behålla goda relationer samt har en god förmåga att koordinera många olika delar i ditt arbete.

Det är meriterande om du har god produktkännedom om gasturbiner. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Experis eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Ansök via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Erik Sundqvist på 013-35 55 06 eller på . Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 22854
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZXJzdW5kLjQ2NTExLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis
60232
60232  0562 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetsutvecklare

Närsjukvården i Finspång (NiF) är en egen produktionsenhet. I vår verksamhet ingår både primärvård och slutenvård. Ökad samverkan mellan slutenvård och primärvård har varit kännetecknande för vår utveckling de senaste åren och kommer de närmaste åren att öka ytterligare. NIF ansvarar för den basala sjukvården för cirka 28 000 invånare i Finspång och Skärblacka. För att kunna hantera detta har vi också ett intensivt samarbete med Finspångs kommun rörande hälsa, ohälsa och sjukvård för våra gemensamma invånare. Ett nytt vårdcentrum är planerat att byggas inom de närmaste åren i Finspång.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att ingå i NiF:s stabs- och utvecklingsenhet. Gruppen består idag av nio personer med varierande uppdrag. I rollen som verksamhetsutvecklare hos oss ansvarar du för att delta och driva utvecklings- och förändringsarbete men även ge kvalificerat administrativt stöd och service till chefer och medarbetare. Dina arbetsuppgifter kommer att vara drift, fastighet, säkerhet, miljö och produktionsplanering samt andra uppgifter efter verksamhetens behov.

Utbildning och erfarenhet
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning och erfarenhet från hälso- och sjukvård.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är strukturerad, har analytisk förmåga och kan driva arbete självständigt. Du är serviceinriktad, stresstålig och har förmåga att motivera och engagera andra. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är lyhörd för både ledningens och verksamhetens behov och kan samarbeta med många olika professioner och grupper. Du arbetar bra med komplexa frågor. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning och information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Enhetschef Lotta Bergström, 010-104 24 91

Fackliga företrädare:
Vision: Marie Öhlin, 010-104 24 46
Vårdförbundet: Heléne Esping, 010-104 24 87
Kommunal: Berit Martinsson, 0706-75 48 01

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 maj 2017. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Verksamhetskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8824%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Box 905
61225  Finspång Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Experis söker nu en systemkonstruktör inom orderkonstruktion

Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över.

Arbetsbeskrivning
Experis söker nu en systemkonstruktör till ett konsultuppdrag på Siemens i Finspång. Arbetet i rollen som systemkonstruktör innebär att du ansvarar för orderkonstruktion av våra turbinsystem, det vill säga ansvarar för projektanpassning och konstruktionskrav i orderprojekt.

I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att hantera teknikfrågor, skapa/uppdatera tekniska dokument, hantera leverantörsinformation samt att lösa driftproblem och hantera felrapporter.

Du har dagligen kontakt med underleverantörer, projektledare, inköpare samt andra konstruktörer. Rollen täcker ett brett teknikområde, från mekanik- till el- och kontrollsystem. Du arbetar i systemen Comos och TeamCenter.

Vem är du?
Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom mekanik- eller el-konstruktion alternativt motsvarande kompetens anförskaffad via arbetslivserfarenhet. Du har ett antal års arbetslivserfarenhet av systemkonstruktion och du har också erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som beskrivs ovan.

Som konsult på Experis ser vi att du är professionell, flexibel och positiv. I rollen som systemkonstruktör är det viktigt att du som person är noggrann, initiativrik och har en god servicekänsla.

Det är meriterande om du har god produktkännedom om gasturbiner. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Vad kan vi erbjuda dig
Som konsult på Experis erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos några av Sveriges största företag inom flera olika branscher. På Experis är vi stolta över våra konsulter, och tillsammans hittar vi rätt utmaningar för dig. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Vi arbetar tillsammans med din karriärplan, så att både du och din konsultchef har förståelse för just dina mål och vilka kompetenser som du vill utveckla. Våra konsulter erbjuds en trygg anställning inom kollektivavtal, med bl.a. övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar.

Experis eftersträvar mångfald
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson
Ansök via ansökningslänken här bredvid. Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Erik Sundqvist på 013-35 55 06 eller på . Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Maskinkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 22850
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=ZXJzdW5kLjI4MTA3LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis
60232
60232  0562 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare, Folktandvården Finspång

Folktandvården är det naturliga valet för östgötar i alla åldrar. Vår unika styrka är att kunna erbjuda alla typer av tandvård i en gemensam stark organisation – förebyggande tandvård, barn- och ungdomstandvård, allmäntandvård och specialisttandvård. Vi erbjuder alltid tandvård som är anpassad till patientens behov och till rätt pris. Vi har resurser att erbjuda attraktiva och hållbara koncept, som Frisktandvård, vilket skapar både delaktighet och utrymme för valfrihet. Genom långvariga relationer med god service bidrar vi till bättre munhälsa och livskvalitet för alla. Vi söker dig som vill dela vår vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag! Vi erbjuder stimulerande arbetsplatser med förutsättningar för både lagarbete och personlig utveckling. Nytänkande och lärande är en del av vår tradition.

Folktandvården Finspång är en mellanstor allmäntandvårdsklinik som ligger på pendlingsavstånd från Norrköping. Kliniken har ett 20-tal medarbetare och 12 behandlingsrum.

Vi söker dig som är tandläkare och vill dela Folktandvårdens vision om kvalitet, omtanke och utveckling – för god munhälsa genom hela livet. Väljer du att jobba hos oss kommer du med all rätt känna stolthet över den nytta vi åstadkommer för så många varje dag!

Arbetsbeskrivning
Som tandläkare hos arbetar du med allmäntandvårdens alla delar. Du möter ett varierat patientklientel och ges möjligheten att nyttja och utveckla hela din odontologiska kompetens. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service tillsammans med erfarna kollegor.

Utbildning och erfarenhet
Du är legitimerad tandläkare. Vi välkomnar både dig med arbetserfarenhet från allmäntandvård och dig som nyligen tagit din examen. Du har god datorvana och då du arbetar i ständig dialog med patienter, kollegor och andra samarbetspartners är det viktigt att du har goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du har en god pedagogisk förmåga och uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. I ditt arbete värdesätter du odontologisk kvalitet och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning och information 
Tjänsten är en tillsvidareanställning som kan komma att inledas med 6 månaders provanställning.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Klinikchef Jenny Kempe, 010-104 26 61.
 
Fackliga företrädare:
Sveriges Tandläkarförbund, Kristina Hult, 010-103 89 72.

Ansökan
 Sista ansökningsdag är den 25 maj 2017. Vi vill att din ansökan ska innehålla personligt brev, meritförteckning (CV) och kopia på din legitimation.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8805%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Region Östergötland
58185  Linköping Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Supplier Quality Engineer

Ca 70 % av värdet på våra turbiner består av inköpt råmaterial, artiklar eller system. En ökad försäljningsvolym och större fokus på kvalitet och reducering av kvalitetsbristkostnader kräver ett starkt team som arbetar på rätt sätt med leverantörsorsakade kvalitetsbrister.
Avdelningen består av två team; ett team som arbetar med leverantörskvalificering och leverantörsutveckling samt ett team som arbetar med inträffade leverantörsorsakade kvalitetsbrister. I och med ökad volym och kommande utmaningar inom leverantörskvalificeringar söker vi nu förstärkning till det teamet.

• Kvalificera leverantörer och deras processer för nya eller befintliga produkter.
• Leverantörsauditering
• Uppföljning av omfattande reklamationer
• Analyser av grundorsaker och drivning av korrigerande och förebyggande åtgärder tillsammans med leverantörer genom t.ex. 8D, 5 why.
• Ständigt utveckla leverantörers processer och förmågor.
• Maximera kundnöjdheten till lägst totalkostnad är ledstjärnan genom arbetet.
Resor i tjänsten är förekommande eftersom fysiska möten med våra leverantörer är en central del i arbetet.


• Du har sannolikt en högskoleingenjörsexamen inom relevant område för att förstå både kvalité, analys, kritiskt tänkande men även mer tekniska aspekter.
• Omfattande arbetslivserfarenhet från tillverkande industrier, från olika linjebefattningar.
• Tidigare erfarenhet från chefs- eller projektledarroll är starkt meriterande.
• Erfarenheter från bearbetande tillverkning, smidestillverkning eller elektrisk installation är meriterande.
• Vi tror också att du tidigare jobbat med internationella kontakter som gett dig en bra förståelse för andra kulturer.
• Du behöver kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på engelska och svenska för att kunna hantera alla typer av kontakter, både internationellt och nationellt.
• Vidare tror vi att du som person har ett brinnande intresse för teknik och kvalité. Du har ett strategiskt tänkande och förstår hur kedjan hänger ihop mellan olika avdelningsdiscipliner såsom konstruktion, produktion och inköp. Vidare har du ett stort engagemang och driv för att på ett positivt sätt möta kollegor och samarbetspartners.


Siemens är ett globalt företag som arbetar med innovativa lösningar för intelligent infrastruktur, hållbar energiteknik, effektiv produktion samt hälso- och sjukvård genom elektrifiering, automation och digitalisering. I Sverige har Siemens funnits sedan 1893.
Vi är en trygg och stabil arbetsgivare och genom vår storlek har vi bra resurser och stöd för att du ska kunna utföra ditt jobb på bästa sätt och utvecklas i din roll samt ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vår arbetsmiljö är öppen, inspirerande och internationell och vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy som stödjer mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på problem.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: SQE Supplier Quality Engineer
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: ref.nr. 259879
Webbplats: http://www.siemens.se/jobb
Epostadress:
Övrigt: Du är välkommen med din ansökan via www.siemens.se/jobb ref.nr. 259879 så snart som möjligt, dock senast 24 maj 2017. Har du frågor angående tjänsten och/eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryterande chef Anders Östberg, 0122-887324 eller Malin Tallberg, HR, 0122-81381.
Arbetsplats: 
Adress: Siemens AB
Slottsvägen
61283  Finspång Sverige
Hemsida: http://www.siemens.se/sit
  
Platsannons

Produktionschef till Sapa Profiler

Fabriken i Finspång håller hög teknisk nivå med två extruderingspressar i världsklass där flera viktiga investeringar är på gång och förbättringsprojekt pågår kontinuerligt. Vi söker en produktionschef som kommer ansvara för att leda och utveckla denna verksamhet vidare. Vår produktion, där vi extruderar och bearbetar aluminiumprofiler, sker i moderna och avancerade produktionslinjer. Genom ett engagerat ledarskap kommer du att arbeta aktivt med att stödja, coacha och engagera dina medarbetare. Du gillar att arbeta verksamhetsnära och trivs med att vara synlig och operativ i dagliga frågor. Vidare arbetar du med fabrikens produktionsprocesser och produktivitet. Som produktionschef kommer du huvudsakligen att arbeta med utveckling av produktion, men rollen innebär även att du utvecklar kundrelationer och ser till att vi levererar både ur ett kvalitets- och leverensperspektiv. Vi är mycket stolta över vår produktion och din arbetsinsats kommer att spela en betydande roll för organisationens fortsatta framgång. Du har personalansvar för cirka 80 personer och rapporterar till tillverkningsdirektören i Finspång.

Vi söker dig med akademisk utbildningsbakgrund, med inriktning mot produktion och teknik. Du har flera års ledarerfarenhet med fokus på verksamhetsutveckling i industribolag med produktion. Du har dokumenterad erfarenhet av förändringsarbete och har uppnått goda resultat.

Som person är du prestigelös och har en god kommunikativ förmåga. Du drivs av att motivera och utveckla verksamheten vad gäller teknik och kompetens bland medarbetarna. Genom ditt närvarande ledarskap skapar du teamkänsla och trygghet i en vardag i ständig förändring och med din positiva attityd så engagerar och entusiasmerar du dina medarbetare inför framtida utmaningar. Du kommer att lyckas i rollen för att du har ett genuint intresse för verksamheten, för att du har modet att driva viktiga frågor i alla led i organisationen och för att du har blick för helhet och sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Sapa Profiler AB är den svenska profilverksamheten i Sapakoncernen. Vi är marknadsledande inom aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Göteborg, Stockholm och Sundsvall. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum. Sapa är världsledande leverantör av aluminiumlösningar inom strängpressning, byggsystem och precisionsrör. Sapakoncernen har 23 000 medarbetare i över 40 länder och huvudkontoret ligger i Oslo, Norge. Läs mer på www.sapagroup.com
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.nyposition.se/uppdrag/1802/produktionschef
Epostadress:
Övrigt: I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Roger Jonsson på 036-330 09 00. Du söker tjänsten via Ny Positions hemsida senast den 28 maj.
Arbetsplats: 
Adress: NY POSITION I SVERIGE AB
OXTORGSGATAN 3
55317  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.nyposition.se
  
Platsannons

Förskollärare till Ängslyckans förskola, heltid

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
Ängslyckans förskola består av fyra avdelningar. Avdelningarna är åldersintegrerade i åldrarna 1-3 och 3-5. Den ligger på östra sidan av centralorten i bostadsområdet Östermalm, granne med Storängsskolan som är en F-åk 5 skola. Förskolan har gemensamma mötesplatser för barn och pedagoger. Både de inre och yttre miljöerna är föränderliga utifrån barnens utforskande. För att fånga barnens frågor och hypoteser använder vi oss av pedagogisk dokumentation, som ett verktyg för att synliggöra barnens och pedagogernas lärprocesser. Varje arbetslag har en timmes reflektionstid dagtid. Finspångs kommun använder sig av Qualis som stöd i det systematiska kvalitetsarbetet och vi arbetar efter prioriterade utvecklingsområden som genomsyrar verksamhetens mål och visioner.
Som förskollärare på vår enhet ingår du i ett arbetslag på tre pedagoger varav en förskollärare är arbetslagsledare. Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du har en positiv grundsyn, ett reflekterande arbetssätt och arbetar med tydlig förankring i uppdraget. Du har ansvar för att leda och utveckla den pedagogiska verksamheten tillsammans med dina kollegor och skapa förutsättningar för att arbeta mot målen i styrdokumenten. Som förskollärare vet du att barn kan, och du ser det som din uppgift att stimulera barnen till att utforska och vara nyfikna på sin omvärld tillsammans med andra, enskilt och tillsammans med dig som en viktig medforskare. Du har ansvar för att ge barn och föräldrar möjlighet till delaktighet och inflytande över verksamheten. Du har lätt för att samarbeta, kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag, där man kompletterar varandras styrkor. Vi värderar personlig lämplighet högt, ett gott bemötande, serviceförmåga och förmåga att tänka positivt även dagar då regnet faller över oss. Vi erbjuder arbetskläder.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
Förskollärarutbildning är en förutsättning för att kunna ge våra barn bästa möjliga pedagogiska start i det livslånga lärandet.
Är glad, nyfiken och har god samarbetsförmåga.
Är strukturerad i ditt sätt att arbeta och är intresserad av att utvecklas i din roll som förskollärare.
Har kompetens att genomföra alla arbetsuppgifter som ingår i förskolläraruppdraget.
Har erfarenhet eller intresse för pedagogisk dokumentation.
Har en positiv barnsyn där du arbetar aktivt med barnens delaktighet och ansvar.
Vill delta aktivt i det systematiska kvalitetsarbetet och har idéer kring hur detta kan utvecklas.
Ser modern teknik som en självklarhet i dagens förskola – som ger stora möjligheter till utveckling.
Vill vara med och utbilda världsmedborgare.


ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.Tjänsten kommer att utannonseras externt och internt och kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: A682811
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=932eccf1-3c9c-45c1-b704-2271323510cb&TK=e266fbac-daf5-42d5-9024-4768b72126fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vuxenutbildningen i Finspång söker lärare i engelska.

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i engelska på gymnasial och grundläggande nivå. Arbetsuppgifterna kan också komma att innefatta undervisning på svenska inom specifikt yrkesområde efter kompetens och intresse.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet i engelska på gymnasial nivå.
Du får gärna ha erfarenhet från tidigare arbete med undervisning av vuxna inom teoretiska eller yrkesinriktade ämnen, och/eller undervisning i specifika yrkesspråk.
Vuxenutbildningen står mitt i ett utvecklingsarbete och kommer att ha en del nya riktningar under hösten, där du vill bidra genom att med din kompetens utveckla verksamheten tillsammans med övrigt arbetslag.
Erfarenhet av undervisning av vuxna är meriterande. Du har ett pedagogiskt driv och insatt i rådande styrdokument.

ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: VUX-1
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c15fc798-ba31-43d0-9736-e06a9cc8f7fc&TK=5a3b8c98-c21a-4b96-854d-745df326c00a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Kultur och bildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Klasslärare Särskolan Mellanstadium

Särskolan i Finspångs Kommun behöver utöka med en lärare.
Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som har en lärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och ser möjligheter i elevers lärande. Du är van vid att använda digitala verktyg och kompensatoriska hjälpmedel i undervisningen. Som person är du positiv, glad och flexibel. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor, men kan även arbeta självständigt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en legitimerad lärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning.
Tjänsten är på 100%. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut ges.


ÖVRIGT
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Nyh201705
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ddd7f2b7-9ac2-487c-be95-241c5143df5a&TK=62390d06-60c1-4baf-a968-4c2f77c6ef73
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksmedarbetare Finspång

I dina arbetsuppgifter ingår försäljning av byggmaterial till marknadens bästa pris.
Alla medarbetarna sköter tillsammans den dagliga driften i butiken. Detta innebär bland annat prismärkning, uppackning, kassatjänst och truckarbete. Arbetstiden är varierande under butikens öppettider Truckkort krav på 20 tim och 27 tim tjänsterna


Din profil: Du tycker om att hålla rent och snyggt i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Du har rätt inställning där du är utåtriktad, social, flexibel och noggrann. Gärna erfarenhet från byggbranschen och/eller arbete i butik. Du ska gilla att hålla ett högt tempo och att ha många bollar i luften. Tjänsten innefattar en del tunga lyft. Truckkort är krav på 20 tim och 27 tim tjänsternajem & fix är ett dansk/svenskt bolag som ingår i Harald Nyborg koncernen
Vi är idag över 40 butiker sprida över Sverige och verkar med över 100 butiker i Danmark,
detta gör oss till Nordens ledande lågprisbyggmarknad. Jem & fix är ett företag i en dynamisk och
snabbt växande miljö
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVi söker 3 medarbetare på 13 tim/v 20 tim/v 27 tim /v 40%-60%Handelsanställdas kollektivavtal gäller OB och övertid utgår Kollektivavtals pensions försäkring
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: medarbetare Finspång
Webbplats:
Epostadress: bcb519@jemfix.com
Övrigt: märk ansökan Finspång OBS urvalet sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: KOMMANDITBOLAGET JEM & FIX
Stenorsvägen 52
24461  Landskrona Sverige
Hemsida: http://jemfix.se
  

Platsannons

Resande säljare sökes omgående i Finspång

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Manpower söker nu truckförare till Siemens Finspång

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Arbetsbeskrivning
I den här tjänsten kommer du i huvudsak att arbeta med truckkörning med motviktstruck och skjutstativtruck där lossning och lastning är en stor del. Även andra uppgifter relaterade till godshantering och viss administration kan förekomma.

Vem är du?
Vi ser gärna att du någon erfarenhet av truckkörning/lagerarbete samt ett krav är att du har kört och har truckkort för motviktstruck B1, samt skjutstativtruck. Det är även meriterande om du kört andra truckar. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du kunna vara tillgänglig hela sommaren. Vi ser att ditt säkerhetstänk är högt samt att du är ambitiös och ordningsam.

Hur söker man tjänsten?
Sök på tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen, registrera dig på vår hemsida manpower.se. Uppdatera din profil och CV. Skriv gärna några rader om dig själv och varför just du skulle passa för denna tjänst. Urval sker löpande och kan därför innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev.

För fler frågor kring tjänsten kontakta ansvarig konsultchef Alexandra Bäckmark 011- 19 18 90
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid ContractEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 22772
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YWJhY2ttLjIyNjMxLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
61230
61230  0562 Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Eventsäljare Bråvalla Festival, 28 jun-1 jul

Gillar du konserter, träffa folk och är duktig på att sälja bra produkter? Då är EVENTSÄLJARE det perfekta sommar-jobbet för dig! Som en del av vårt team jobbar du med exklusiv försäljning och marknadsföring inne på Bråvalla Festival, 28 juni - 1 juli. Du tar dig till festivalen på egen hand och det finns möjlighet att bo kostnadsfritt på festival-campingen (crew-camping) under alla festivalens dagar.Vi söker dig som är en glad och energisk person! Du har mycket lätt för att ta kontakt med människor, du är inte det minsta blyg inte och du älskar att sälja bra produkter! Tidigare erfarenheter inom sälj, sport och lagarbete är mycket meriterande, men inget krav. Din attityd och personlighet är allra viktigast!

Vi arbetar på stora konserter, events och festivaler i Skandinavien.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-28
Referens:
Webbplats: http://killnoise.com/work/se-apply.html
Epostadress: jobs@killnoise.com
Övrigt: Vi svarar som snabbast när du lämnar in din ansökan via länken http://killnoise.com/work/se-apply.html
Arbetsplats: 
Adress: Respira AB
Mailbox 505
11411  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Pedagog till Björnkullens korttidsboende

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en pedagog till Björnkullens korttidsboende och skolbarnsomsorg.
Björnkullen är ett korttidsboende och förlängd skolbarnsomsorg för personer tillhörande LSS personkrets. Övervägande delen av våra brukare är i skolålder, någon kan vara äldre eller yngre än så. Arbetsuppgifterna består av omsorg och pedagogisk verksamhet. Omsorgsbehovet varierar. Vi arbetar med kontaktmanaskap vilket innebär att vara den som tillsammans med brukare och dennes företrädare upprättar en genomförandeplan som beskriver hur tillvaron på Björnkullen ska formas. Dokumentation sker i Pro capita. Kontaktmanaskapet innebär även att efter samtycke ha kontakt och samverkan med andra för brukaren viktiga aktörer.
Arbetsgruppen består av 10 personer med anställning som vårdare, förskollärare och fritidspedagog. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar i veckan, nattarbete ingår.


KVALIFIKATIONER
Förskollärare/fritidspedagog eller annan likvärdig utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Körkort B är ett krav Tidigare erfarenhet av arbete med personer som innefattas i personkretsen tillhörande LSS.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Urval, intervjuer sker löpande.

ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 77% schema Björnkullen övrig tid resurspass inom kommunen Schema. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar i veckan, nattarbete ingår. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: TA170508
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fc90dd7a-dd14-4fb4-a746-a71b46c861dc&TK=2dbd926c-a688-4c89-965d-6dfc5aa9a58e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Social omsorg
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Materialplanerare till Siemens sökes

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

- Utför belastningsbalansberäkning, och samarbetar med andra anläggningar för respektive optimerade planer.
- Bidrar till design och planering av månatliga eller veckovisa produktionsprogram.
- Beräknar och utnyttjar kortsiktiga och medelfristiga produktionsplaner för tilldelade produktionsresurser.
- Samverkar med försäljningsadministration, logistik och leverantörer, och beräknar optimerade leveranssekvenser, för att maximera maskinutnyttjandet.
- Beräknar materialflöde, inställningstider, reparations- och underhållsplaner och maskinutnyttjande.
- Filer och underhåller planeringsdokumentation i IT-system.
- Kommunicerar till tillverkningsledning och personal.
- Säkerställer att produktionsplanerna är korrekt installerade och genomförda

Din profil
Du har en YH-utbildning i grunden med inriktning mot logistik och du har kanske arbetat ett tag med liknande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du kommer att vara lite spindeln i nätet så du måste trivas med att ha flera bollar i luften samtidigt. Du har tidigare erfarenheter av arbete i affärssystem och det är önskvärt om du tidigare arbetat i affärssystemet SAP.

Ansökningsförfarande
Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via industrikompetens.se. Din ansökan består av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli vår nya kollega. Urval sker löpande så vänta inte med att söka!

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta David Herrwaldsson, david.herrwaldsson@industrikompetens.se

Väl mött med din ansökan!

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Materialplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2636
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2636
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Till vår kund i Finspång söker vi nu en redovisningsekonom!

Presentation
För vår välkända kunds räkning söker vi nu en driven och nyfiken redovisningsekonom, med tidigare erfarenhet från redovisningsarbete och struktur.
Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och ett år framåt. Vi hoppas det är dig vi söker! Då urval och intervjuer kommer ske löpande så du är varmt välkommen med din asnökan redan idag!

Arbetsuppgifter
Du kommer jobba med löpande hantering och kontroll av valutakontrakt, bokföring, avstämningar samt diverse övriga arbetsuppgifter som ingår i redovisningsavdelningens ansvar. Ditt arbete kommer utföras i SAP, Access och Excel .

Utbildning/erfarenhet
Du har en universitetsexamen eller är yrkesutbildad inom ekonomi, eller besitter motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom och har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du noggrann, strukturerad och ambitiös och har en god samarbetsförmåga. Du är van vid högt tempo samt att hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Du tycker om att arbeta brett och självständigt, men trivs ändå med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 46654
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=46654
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Linköping AB
Platensgatan 8
58220  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.poolia.se
  
Platsannons

Materialhanterare med truckkort

Om tjänsten
Vi söker en materialhanterare för arbete hos vår kund i Finspång. Tjänsten är en löpande inhyrning på lång sikt. Start efter överenskommelse.

Du kommer att arbeta med att köra ut material till olika delar av produktionen. Du märker upp, sorterar och ser till så att rätt material hamnar på rätt plats. Truck- och traverskörning förekommer. Arbetstiderna är dagtid alt. 2-skift.

Din profil
Vi söker dig med glatt humör som har erfarenhet av liknande arbete eller lagerjobb. Du har truckkort och truckvana. Har du traverskort är det ett plus, annars finns möjlihet att gå utbildning.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 5180
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5180
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Westmansgatan 37A
58216  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Lärare i fritidshem till Grytgöls skola

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Hällestad rektorsområde består av två enheter, Hällestad skola och Grytgöls skola. Till hösten planerar vi ett utvecklingsarbete som rör rektorsområdets digitalisering och utveckling av skolbiblioteken. Vi arbetar systematiskt med att utveckla skolans verksamhet och är, inte utan anledning, stolta över våra goda resultat!

Hällestad skola är en trevlig skola på landet med ca 130 elever från förskoleklass till år 6. På skolan finns också ett fritidshem för elever i F-6. Skolan ligger naturnära, med en stor och varierad skolgård som ger goda förutsättningar till lärande lek och utomhuspedagogik. Skolans gemensamma utvecklingsarbete sker utifrån prioriterade mål; arbetssätt och lärarroll, trygghet och trivsel och elevers ansvar för eget lärande. Skolan har ett gott samarbete med näringsliv och föreningar på orten.

Grytgöls skola är en trevlig landsbygdsskola med ca 55 elever från förskoleklass till år 6. På skolan finns också ett fritidshem för elever i F-6. Fritidshemmet har del av dagen ett nära samarbete med dagbarnvårdarna på orten. Skolan ligger naturnära, med en stor och varierad skolgård som ger goda förutsättningar till lärande lek och utomhuspedagogik. Skolans gemensamma utvecklingsarbete sker utifrån prioriterade mål; arbetssätt och lärarroll, trygghet och trivsel och delaktighet. Skolan har ett gott samarbete med näringsliv och föreningar på orten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med oss på Grytgöls skola vill fortsätta utveckla fritidshemmet, rastaktiviteterna och gärna undervisa i något ämne. Du tillhör ett arbetslag tillsammans med övrig personal på skolan. Möjlighet kan finnas att ingå i ett nätverk i kommunen kring fritidshemmen. Där finns möjligheter att utbyta erfarenheter och att utvecklas vidare. När du inte arbetar i fritidshemmet är du resurs i skolan eller undervisar inom ditt specialområde.KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa i fritidshemmet genom fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning fritidshem.

ÖVRIGT
Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-07
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A681243
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39151efd-9ece-4686-af1f-5d8420be4ba8&TK=c504bc3b-e508-4b18-bad7-f2942a9ff7a2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i fritidshem till Hällestad skola

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Hällestad rektorsområde består av två enheter, Hällestad skola och Grytgöls skola. Till hösten planerar vi ett utvecklingsarbete som rör rektorsområdets digitalisering och utveckling av skolbiblioteken. Vi arbetar systematiskt med att utveckla skolans verksamhet och är, inte utan anledning, stolta över våra goda resultat!

Hällestad skola är en trevlig skola på landet med ca 130 elever från förskoleklass till år 6. På skolan finns också ett fritidshem för elever i F-6. Skolan ligger naturnära, med en stor och varierad skolgård som ger goda förutsättningar till lärande lek och utomhuspedagogik. Skolans gemensamma utvecklingsarbete sker utifrån prioriterade mål; arbetssätt och lärarroll, trygghet och trivsel och elevers ansvar för eget lärande. Skolan har ett gott samarbete med näringsliv och föreningar på orten.

Grytgöls skola är en trevlig landsbygdsskola med ca 55 elever från förskoleklass till år 6. På skolan finns också ett fritidshem för elever i F-6. Fritidshemmet har del av dagen ett nära samarbete med dagbarnvårdarna på orten. Skolan ligger naturnära, med en stor och varierad skolgård som ger goda förutsättningar till lärande lek och utomhuspedagogik. Skolans gemensamma utvecklingsarbete sker utifrån prioriterade mål; arbetssätt och lärarroll, trygghet och trivsel och delaktighet. Skolan har ett gott samarbete med näringsliv och föreningar på orten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med oss på Hällestad skola vill fortsätta utveckla fritidshemmet, rastaktiviteterna och gärna undervisa i något ämne. Du tillhör ett arbetslag med personal från F-6. Möjlighet finns att ingå i ett nätverk i kommunen kring fritidshemmen. Där finns möjligheter att utbyta erfarenheter och att utvecklas vidare. När du inte arbetar i fritidshemmet är du resurs i skolan eller undervisar inom ditt specialområde. Tjänsten är på 80%, men det kanske kan finnas möjlighet att arbeta mer om du önskar.

KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa i fritidshemmet genom fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning fritidshem.

ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-07
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A681237
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=44171237-36b9-4420-8490-72d9dc9e6327&TK=18e2dd6d-eb03-42e9-a361-e1ffece51b2a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Teknisk projektingenjör till internationellt företag i Finspång

Vill du ha ett arbete som utmanar dig utöver det vanliga? Vill du arbeta med frihet under ansvar och ha en arbetsdag fylld med variation, i en roll där du ständigt utvecklas? Då har vi uppdraget för dig!

Om tjänsten
Vår kund är ett stort internationellt företag beläget i Finspång, där vi ser ett ökat behov av medarbetare med bred teknisk kunskap. Arbetsmiljön är kreativ och stöttande och du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. Här finns en unik möjlighet till att starta en spännande karriär!

I din roll som teknisk projektledare kommer du att arbeta tillsammans med andra i ett leveransprojektteam i en internationell miljö. Du kommer vara ansiktet utåt i kontakt med kunder, både externa och interna, samt mot leverantörer. Arbetet omfattar ledning och koordinering av teknikfrågor rörande funktion, konstruktion och installation av hjälpsystem, kringutrustning och process i orderprojekt. I arbetsuppgifterna ingår även att ansvara för ekonomin inom ditt ansvarsområde samt att leda och koordinera arbetet med anpassning av projektspecifika systemlösningar.

Om dig
Vi söker dig som har examen från civilingenjörsprogrammet med inriktning maskinteknik, energi, alternativt industriell ekonomi. Vi ser också att du har minst 2-4 års arbetslivserfarenhet inom branschen. Har du också erfarenhet från driftsättning av större anläggningar är det meriterande, men inte ett krav. Mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är en förutsättning, då affärsspråket är engelska. Meriterande är om du har goda kunskaper i SAP/R3. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att arbeta i leveransprojekt i en internationell miljö.

Som person trivs du med att arbeta mot deadlines och hålla god kvalitet i ditt dagliga arbete. Du arbetar gärna i ett högt tempo och hanterar problem på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du att förbättringsarbete är självklart och tillhör det dagliga arbetet.

Det här är ett jobb för dig som är resultatorienterad, utåtriktad, strukturerad samt har ett konsekvent förhållningssätt till komplexa frågor. Du ska också ha ett driv och vilja utvecklas med rollen.

Viktigt för tjänsten är:

• tidigare erfarenhet och förståelse av internationella miljöer
• flytande engelska och svenska i både tal och skrift
• tidigare vana av att tolka komplexa avtal

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som projektledare är ett konsultuppdrag med tillsättning 1 juni. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget sträcker sig på 6 månader och för rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så fort som möjligt. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Exina Karmanik på 011 – 19 18 33 eller exina.karmanik@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=07EA14C2-4093-4764-9B35-2522F51082CE&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Slöjdlärare inriktning textil till Lotorp och Högalid åk3-6

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och ungdoms verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och ungdom ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är behörig slöjdlärare med inriktning textil för att undervisa i åk3-6.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut ges.KVALIFIKATIONER
Utöver behörigheten vill vi förändra dagens skola till en skola där vi möter framtiden med beröringspunkter i det praktiska hantverket och den digitaliserade värld vi lever i. Vi vill att du är innovativ, kreativ och brinner av energi för att driva slöjdämnet framåt.


ÖVRIGT
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Slöjduppdraget är på ca: 60% som kan kombineras med annat ämne/uppdrag. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: Slöjdlärare inrikt txt RoL
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1749f62b-d99d-42c7-90fb-c8d590959353&TK=910dcef6-3d69-459b-9cc4-ef81a64ecbca
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida: http://www.finspang.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i svenska/svenska som andraspråk

Vill du arbeta i en lugn och trygg verksamhet där du får vara med och utveckla en redan bra verksamhet med hög måluppfyllelse? Sök då till Nya Bergska i det häftiga huset Bildningen!

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning av elever i aktuella gymnasiekurser företrädesvis i svenska/svenska som andraspråk.
Ansvar för elever i form av kontaktlärarskap.
Deltagande i verksamhetsutveckling.

KVALIFIKATIONER
Ämnesbehörigheter och lärarlegitimation.

ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattats!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-11 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: NBÖ1706
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=06007fd1-eb42-4f99-9801-342ad0e70c9a&TK=57507c88-a242-4ee3-827a-2dfd46676805
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Kultur och bildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Finspång med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Förskollärare till Skogsgläntans förskola

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
Skogsgläntan är en förskola i Sonstorp, cirka en mil från Finspång. Förskolan har ett perfekt läge i slutet av en återvändsgata i ett villaområde. Vi har nära till skogen och en cykelväg.
Förskolan består av en avdelning men delar upp barnen i olika grupper. Lärandemiljöerna är anpassade för att stimulera barns utveckling och lärande.
Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barnen, kollegor och verksamheten utvecklas. Du har en positiv grundsyn, ett reflekterande arbetssätt och arbetar med tydlig förankring i uppdraget. Du har lätt för att samarbeta, kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag, där man kompletterar varandras styrkor.
Hos oss har du möjlighet att arbeta tillsammans med utbildade pedagoger samt glada och nyfikna barn. Vi värderar personlig lämplighet högt, ett gott bemötande, serviceförmåga och förmåga att tänka positivt även dagar då regnet faller över oss.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vill vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Som förskollärare vet du att barn kan, och du ser det som din uppgift att stimulera barnen till att utforska och vara nyfikna på sin omvärld tillsammans med andra, enskilt och tillsammans med dig som en viktig medforskare.

Förskollärarutbildning är en förutsättning för att kunna ge våra barn bästa möjliga pedagogiska start i det livslånga lärandet. Oavsett om du är nyexaminerad eller har arbetat länge är du välkommen att söka och vi ser självklart mångfald som något positivt.
Vi önskar dig välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Tjänsten kommer att utannonseras externt och internt och kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid heltid eller efter överenskommelse Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A680533
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6a83b6d0-4c61-4e3b-9235-f38d9857e317&TK=e8ea4888-580c-4313-9f6c-b0273720012f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Ljusfalls förskola

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är cirka 1700. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även centrala elevhälsa. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.ARBETSUPPGIFTER
Ljusfalls förskola ligger i en mycket naturskön omgivning som utforskas med skogsutflykter.
Gården delas med skolbarnen vilket gör att de tidigt lär känna sina blivande skolkamrater. Förskolan består av en avdelning men delar upp barnen i olika grupper. Lärandemiljöerna är anpassade för att stimulera barns utveckling och lärande.
Hos oss har du möjlighet att arbeta tillsammans med utbildade pedagoger samt glada och nyfikna barn. Vi värderar personlig lämplighet högt, ett gott bemötande, serviceförmåga och förmåga att tänka positivt även dagar då regnet faller över oss.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och vill vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Som förskollärare vet du att barn kan, och du ser det som din uppgift att stimulera barnen till att utforska och vara nyfikna på sin omvärld tillsammans med andra, enskilt och tillsammans med dig som en viktig medforskare.
Vi söker dig som med glädje och kunskap vill vara med och ge våra barn en trygg, kreativ, lärorik och positiv tid hos oss. Du tänker nytt och bidrar till att barnen, kollegor och verksamheten utvecklas. Du har en positiv grundsyn, ett reflekterande arbetssätt och arbetar med tydlig förankring i uppdraget. Du har lätt för att samarbeta, kommunicera och ser det som en styrka att man är fler i ett arbetslag, där man kompletterar varandras styrkor.
Förskollärarutbildning är en förutsättning för att kunna ge våra barn bästa möjliga pedagogiska start i det livslånga lärandet. Oavsett om du är nyexaminerad eller har arbetat länge är du välkommen att söka och vi ser självklart mångfald som något positivt.
Vi önskar dig välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Tjänsten kommer att utannonseras externt och internt och kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid heltid eller efter överenskommelse Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 tillträde eller efter överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A680519
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2e8b91c2-b1c2-4b2b-85a8-ea18d5e7663d&TK=9db832a8-f89c-4909-8e8c-7dde8e6c53f5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Beräknare skovelkylning och sekundärluftsystem

Avdelningen Turbine Engineering har behov av att förstärkas med ytterligare en beräknare av värmeöverföring, skovelkylning och sekundärluft. Vi består idag av ca 60 personer, varav 14 inom värmeöverföringsgruppen. Turbine Engineering är en del i komponentorganisationen inom gasturbinutveckling och är design och utvecklingsansvarig för turbinerna till våra gasturbiner, SGT-600, -700, -750 och -800. Värmeöverföringsgruppen ansvarar för sekundärluft och kylning av turbinkomponenter. Detta innebär ett aktivt deltagande i stora och små utvecklingsprojekt, vidareutveckling av befintliga komponenter, support till våra försäljnings- och service-avdelningar samt teknologiutveckling. Vi arbetar tätt tillsammans med våra designers och hållfasthetsberäknare för att optimera våra produkter.

I gruppens ansvar ingår även att bevaka utvecklingen externt och bibehålla en hög kompetens genom en kontinuerlig kompetensutveckling.

Vilka är mina arbetsuppgifter?

• Beräkning av temperaturer för kyld gasturbin beskovling.

• Beräkning av randvillkor (värmeövergångstal och fluid temperaturer) för turbinkomponenter.

• Allmän strömningsteknik såsom externa och interna flöden, tryckförluster i rörsystem.

• Delta i utvärdering och planering av turbin- och labbprov

• Delta i utvecklingsprojekt

• Delta och driva felrapporter och orsaksutredningar

• Programmering, underhåll och utveckling av in-house beräkningsverktyg.


Vad krävs av mig?

• Civil/högskole-ingenjör (företrädesvis med energiteknisk/strömningsteknisk inriktning) med eller utan doktorandstudier inom området

• Goda kunskaper inom strömningsteknik och värmeöverföring.

• Erfarenhet av värmeöverföring

• Kunna samarbeta och förstå andra discipliners krav och önskemål

• Problemlösningsförmåga och strukturerat arbetssätt.

• God förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska såväl skriftligt som muntligt

• Vilja att öka sin kompetens inom området

Ett stort intresse av strömningsteknik/värmeöverföring är en förutsättning för denna tjänst.


På Siemens finns en uttalad och väl etablerad policy som stödjer mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder samma möjligheter till alla och vi ser mångfald som en tillgång, eftersom skiftande bakgrund och livserfarenhet bland medarbetarna höjer dynamiken i gruppen. Mångfald ökar möjligheterna att se saker från olika sidor och hitta nya, innovativa lösningar på problem.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Civilingenjör, elkraft
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 259857
Webbplats: http://www.siemens.se/jobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Siemens AB
Slottsvägen 2-6
61231  Finspång Sverige
Hemsida: http://www.siemens.se
  
Platsannons

Business Controller

Företagspresentation:

Företagspresentation

Till en av våra kunder, en multinationell koncern med högteknologisk produkttillverkning söker vi nu en noggrann och engagerad compliance-ekonom med starkt intresse av redovisning och riskhantering. En fantastisk möjlighet för dig som vill ge din karriär en skjuss i rätt riktning i en modern, internationell och framåtsträvande miljö.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Verksamhet & befattning

Du kommer att med eget driv och initiativförmåga analysera och kontrollera företagets interna processer när det kommer till redovisning och rapportering. Du kommer att i ett multinationellt team ansvara för att företagets processer efterlever de krav som ställs ifrån moderbolaget och vara en nyckelperson i den interna riskhanteringsprocessen.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Hantera och koordinera administration, kommunikation avseende internkontroll
- Upprätthålla en effektiv och aktiv kontrollmiljö i samarbete med ämnes/områdesansvariga t. ex redovisningskontroller hanteras tillsammans med redovisningschef
- Granska och analysera finansiella och icke-finansiella risker
- Granska och analysera kontrollkrav som kommer från moderbolaget.
- Upprätthålla kommunikation och samarbete med internationella kontakter i England och Tyskland (centrala compliance-avdelningar)
- Ansvara för rapportering av avvikelser i system samt presentation av dessa mot chef
- Hantera administration i företagets interna kontrollverktyg
- Hålla utbildning mot interna testare, områdesansvariga etc.
- Tjänsten innefattar även support i befogenhetsfrågor
- Sammanställa rapporter till VD och Ekonomichef

Din profil:

Kravprofil

Vi söker dig med högskola/universitetsutbildning inom Ekonomi (inriktning mot redovisning/finans) alternativt om du har mångårig erfarenhet från ekonomiarbete

- Du har minst 3-5 års arbetslivserfarenhet
- Du är van att arbeta med redovisning och har även bra kunskaper inom andra ekonomiska områden
- Du har ett intresse av, eller erfarenhet av Risk Management och Internkontroll
- Du är beredd att även arbeta med processer, risker, problem som sträcker sig utanför rent ekonomiarbete
- Du är van att planera ditt eget arbete och är proaktiv
- Du är analytisk
- Du är bekväm med att leda andra då tjänsten innebär att man koordinerar internrevisioner och utbildar kollegor
- Du är kommunikativ och social
- Du är stresstålig och är beredd att arbeta mot fastställda deadlines
- Du är van med att arbeta med flera frågor parallellt

Ansök redan idag!:

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Patrick Melin och nås på eller på patrick.melin@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Business controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidKonsultuppdrag Visstid f o m Omgående - Maj 2018Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=4830
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Biträdande butikschef 100 % Finspång

• Du har ansvar för försäljning och du säkerställer att butiken och kollegorna är redo för kunderna.
• Du optimerar butikens försäljning.
• Du planerar butikens bemanning och medarbetarnas utveckling.
• Du är alltid en förebild för våra värderingar Köpman, Kollega och Kåranda.
• Du deltar i rekryteringar och introduktioner, samt utbildar och utvecklar ditt team.

Vi tror att alla med rätt inställning kommer att lyckas. I varje butik ska vi bistå våra kunder med bäst erbjudande och kundservice i världsklass.
• Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda.
• Du motiverar ditt team och får dem att prestera sitt bästa.
• Du motiveras av att ha en dynamisk vardag
• Du ska ha drivet och viljan att bli Butikschef

Därför att du som Säljchef och framtida Butikschef på JYSK har möjlighet att prestera på topp. Du älskar försäljning och strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att gå i täten och driva försäljning genom teamet.
Som Säljchef går du hela vägen och lite till, för att nå målen. I våra butiker sitter ingen på kontorsstolen. Vi är på golvet, på lagret, i kassan – vi tar i där det behövs – och dagarna är fulla med utmaningar. Vi är noga att belöna ambition och goda resultat.
Är du en vinnarskalle som hatar att förlora? Som inte kan sitta still, och som hela tiden måste utmanas för att trivas? Då är du en av oss. JYSK är ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare.
Tjänsten är på 100 %.
Välkommen med din ansökan på www.jysk.se/jobb senast den 24 maj.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://jobb.jysk.se/open-positions#pinst-005056BD175B1ED78BF9A9DE21CBC0E3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: JYSK AB
FÖRETAGSVÄGEN 6
23237  ARLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för sälj och vill utvecklas?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1177 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2110%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist Finspång Viberga

En bättre hälsa för dig! Kronans Apotek är en modern apotekskedja som verkar för kunden i tiden. Apoteken kännetecknas av ett positivt kundbemötande och ett attraktivt sortiment. Vi har mer än 300 apotek i hela Sverige från Trelleborg i söder till Kiruna i norr och cirka 2200 anställda. Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss.


Apoteket i Finspång Viberga Centrum


Vi söker en legitimerad farmaceut till det bästa apoteket i Finspång som med farmaceutisk kompetens och professionellt samt välkomnande kundbemötande bidrar till vår dagliga vision, 100 % nöjda kunder varje dag! Vi är ett härligt team som kännetecknas av en stark sammanhållning, hög grad av flexibilitet och ett stort kundfokus. Vi har öppet vardagar 9-19, lördagar 10-15 och söndagar 11-15.

Viktigt för oss är:

- Vi är öppna

- Vi tar ansvar

- Vi tar egna initiativ

- Vi samarbetar och sprider glädje.

Stämmer detta in på dig så är du välkommen med din ansökan till oss.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård för att positionera oss på orten.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut dvs legitimerad receptarie eller apotekare. 

Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Anställningsform:  heltid 40 h/v
Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Ulrika Roos tfn. 070-1981788

Säljsamtal undanbedes!

Välkommen med din ansökan! 


På Kronans Apotek är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2387%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
Skäggebybägen 27
61244  Finspång Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Sommarjobb som guide vid Häfla Hammarsmedja

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av historia, järn och smideshantering? Är du dessutom en engagerad person som brinner för att förmedla historien på olika språk på ett spännande sätt för besökaren? Har du också tillgång till egen bil? Då har vi sommarjobbet som guide till dig, i en härlig kulturmiljö vid Häfla Hammarsmedja i Finspångs kommun.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som kan ansvara för guidningen under sommar, perioden sträcker sig från 24/6 – 13/8.

Du behöver känna dig bekväm med att guida även på engelska.ÖVRIGT
För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Guide
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: ABN170427
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0d11b488-f8a2-4847-99ec-7f6380a4358e&TK=b4f64d06-10f6-4163-b9d9-576bafebcff1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Ledningsstab
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdadministratör, Dagkirurgiska enheten

Dagkirurgiska enheten Finspång ingår som en av 11 kliniker i centrum för kirurgi, ortopedi, -och cancervård (CKOC). Vi bedriver dagkirurgisk verksamhet inom områdena ortopedi, kirurgi och urologi. Enheten består av operation, uppvakning, sterilcentral och läkarsekretariat. Vi utför cirka 2000 operationer per år och upptagningsområdet är hela Östergötland.

Här får du möjlighet att arbeta i en miljö och ingå i ett team där utveckling och laganda är två starka drivkrafter. Dessutom en unik möjlighet att arbeta i en framåtstävande verksamhet då du tillsammans med oss 2018 flyttar till moderna och anpassade lokaler, med placering på Vrinnevisjukhuset som lever upp till kundens krav och förväntningar.


Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är vårdadministratör och är intresserad av att vara med i utvecklingen av Dagkirurgin i Östergötland. Enheten består av cirka 20 medarbetare med olika kompetenser. På operationsavdelningens fyra salar bedrivs dagkirurgiska ingrepp inom ortopedi, kirurgi, barnkirurgi samt urologi. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter såsom journalskrivning, operationsregistering, kvalitetesregister, kodning, hantera operationsprogram, operationsjournaler, remisshantering samt protokollskrivning med mera.

Arbetet innebär dagtjänstgöring måndag-fredag och du är ledig alla helgdagar. Du kommer även kunna ta del av ett lönetillägg samt en individuell pensionsförsäkring.

Utbildning och erfarenhet
Du har våradministratörsutbildning och gärna goda IT-kunskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du nogrann och du planerar och organiserar arbetet på ett effektivt sätt. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och löser problem på ett konstruktivt sätt. Du tycker om att arbeta utvecklingsinriktat och ser möjligheter i förändringar. Du har lätt för att samarbeta och bemöta andra människor.

Anställning och information
Det här är en tillsvidaretjänst på 100 % med tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Vårdenhetschef Annelie Ljungblad Moberg, 010-104 24 69, annelie.ljungblad.moberg@regionostergotland.se.

Facklig företrädare för vision är Ingegerd Törnqvist, 010-104 30 44.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 26 maj 2017. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratLöneläge efter 2017 års revision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=8744%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Lasarettsvägen 12-15
61236  finspång Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Arbetsledare inom logistik till KL Industri i Finspång!

Vill du vara med på vår resa mot framtiden? KL Industri satsar och söker just nu stjärnor till flera spännande roller! Som Arbetsledare hos oss kommer du att arbeta med logistik och produktion i ett marknadsledande företag som satsar på kvalitét och ny teknik!

KL Industri AB är Nordens ledande leverantör av nätstationer i plåt och betong för sekundär distribution i mellanspänningsnätet. Härtill kommer egna mellanspännings- och lågspännings utrustningar. Bolaget har egen säljorganisation i Sverige och Finland och har ett tätt samarbete med vårt Norska systerbolag Møre Trafo AS. Modularitet, Flexibilitet och Design är ledande egenskaper i våra nätstationer. Förutom dessa egenskaper så är Kvalitet och Säkerhet en mycket viktig del i slutprodukten ut till våra kunder. Vi investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant.

Din roll
Som Arbetsledare på KL Industri är du tillsammans med två kollegor och Produktionschef ansvarig för vår produktionsavdelning. Ditt ansvar kommer att innefatta vårt lager och vår plåtverkstad. I rollen har du personalansvar för ca 20 medarbetare och har ansvar för driften av verksamheten. Huvudfokus ligger på lagret som hanterar den interna och externa logistiken, och som är involverade i många delar av företaget, framför allt i produktionen. Då KL Industri har en taktad tillverkning är materialflödet stort, och det är viktigt att detta fungerar optimalt. I rollen behöver du arbeta proaktivt, själv söka information och driva frågor gällande logistik för att ha möjlighet att planera din verksamhet. Vidare arbetar du med att planera beläggning och med att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du driver också utvecklingsprojekt inom materialplanering och logistik i organisationen.

Din bakgrund
Vi söker dig med en utbildning inom logistik eller motsvarande, och några års arbetslivserfarenhet från en ledande roll inom logistik. Har du dessutom erfarenhet av taktad tillverkning och logistikflöden är det meriterande. Som person är du initiativtagande, engagerad och noggrann med en god kommunikativ förmåga. Du har en mycket god samarbetsförmåga och är van att arbeta självständigt samt kan utrycka dig väl i Svenska och Engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Om oss
KL Industri erbjuder ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många kundkontakter. Vi är ett företag med god lönsamhet, intressanta utvecklingsmöjligheter och marknadsledande produkter.

Vi satsar mycket på vår produktionsavdelning och på att utveckla vår produktionsteknik. Om du är rätt person kommer du att ha goda möjligheter utvecklas och vara med på vår resa mot framtiden!

Placeringsort är Finspång.

Besök gärna företaget på www.klindustri.se

Ansökan
Är du intresserad? Då ska du skicka in en ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 21 maj 2017. Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 0736-847561.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=5A0E0693-EE20-49EF-B6F9-66F637B88B16&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Produktionstekniker till KL Industri i Finspång!

Vill du vara med på vår resa mot framtiden? KL Industri satsar och söker just nu stjärnor till flera spännande roller! Som Produktionstekniker hos oss kommer du att arbeta med produktionsutveckling i ett marknadsledande företag som satsar på kvalitét och ny teknik!

KL Industri AB är Nordens ledande leverantör av nätstationer i plåt och betong för sekundär distribution i mellanspänningsnätet. Härtill kommer egna mellanspännings- och lågspännings utrustningar. Bolaget har egen säljorganisation i Sverige och Finland och har ett tätt samarbete med vårt Norska systerbolag Møre Trafo AS. Modularitet, Flexibilitet och Design är ledande egenskaper i våra nätstationer. Förutom dessa egenskaper så är Kvalitet och Säkerhet en mycket viktig del i slutprodukten ut till våra kunder. Vi investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant.

Om rollen
Som produktionstekniker inom KL Industri kommer du vara en nyckelperson för att utveckla vår produktion, både genom att arbeta med LEAN-baserade produktionsflöden och stödja produktionen i frågor relaterade till produktionsteknik samt föreslå direkta fysiska ändringar på våra produkter. Du kommer att ingå i utvecklingsprojekt som drivs inom KL Industri där du förväntas driva, utveckla och ta initiativ till produktionsrelaterade frågeställningar. Du kommer också själv ansvara och driva utvecklingsprojekt för produktionen.

I arbetet ingår också att kontinuerligt förbättra befintliga processer, produkten och arbetsplatser inom produktionen samt bidra med förbättringar inom de avdelningar du samarbetar med. Du är delaktig i alla delarna av produktionen och du förväntas genomföra, förbättra och mäta effekten av genomförda förändringar.

Du kommer att ha ett nära samarbete med arbetsledning i produktionen och vår konstruktionsavdelning.

I huvudsak innefattas följande arbetsområden:
- Utveckling av produktionsprocesser, produkter och flöden
- Driva förbättringsarbete för fokusområden utifrån aktuella problemställningar
- Supporta arbetsledning med stöd i frågor angående produktionsteknik
- Delta i och själv driva utvecklingsprojekt

Din bakgrund
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens eller motsvarande. Vi bedömer att du behöver gedigen arbetslivserfarenhet av produktionsteknik inom tillverkande industri. Har du dessutom tidigare erfarenhet av LEAN-baserade produktionsflöden och taktad tillverkning är det meriterande. Vi ser även positivt på om du har arbetat i Solid Works, Movex eller har erfarenhet av projektledning.

Som person är du driven, noggrann och självständig i ditt arbete. Du har mycket god kommunikativ förmåga och är van att arbeta med flera uppgifter parallellt. Vidare är du strukturerad och systematisk och är van att arbeta i affärssystem samt kan utrycka dig väl i Svenska och Engelska i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Om oss
KL Industri erbjuder ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många kontakter. Vi är ett företag med god lönsamhet, intressanta utvecklingsmöjligheter och marknadsledande produkter.

Som ett led i vår strategi satsar vi nu på att utveckla vår produktion och vår produktionsteknik. För rätt person kommer detta vara en unik möjlighet att skapa sin egen roll och vara med på vår resa mot framtiden!

Placeringsort är Finspång.

Besök gärna företaget på www.klindustri.se

Ansökan
Är du intresserad? Då ska du skicka in en ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 21 maj 2017. Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 0736-847561.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=89DFA501-C7DA-41A4-8E3A-FD35FDCA5421&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Teknisk Innesäljare till KL Industri i Finspång!

Vill du vara med på vår resa mot framtiden? KL Industri satsar och söker just nu stjärnor till flera spännande roller! Som Innesäljare hos oss kommer du att arbeta med marknadsledande produkter i ett företag som satsar på kvalitét och ny teknik!

KL Industri AB är Nordens ledande leverantör av nätstationer i plåt och betong för sekundär distribution i mellanspänningsnätet. Härtill kommer egna mellanspännings- och lågspännings utrustningar. Bolaget har egen säljorganisation i Sverige och Finland och har ett tätt samarbete med vårt Norska systerbolag Møre Trafo AS. Modularitet, Flexibilitet och Design är ledande egenskaper i våra nätstationer. Förutom dessa egenskaper så är Kvalitet och Säkerhet en mycket viktig del i slutprodukten ut till våra kunder. Vi investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant.

Din roll
Som Innesäljare på KL Industri kommer du att bli en del av vår försäljningsavdelning. Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam med höga mål och ambitioner som tillsammans arbetar för att ge KL Industris kunder support och service i världsklass. I dagsläget håller vi på och utvecklar säljorganisationen och satsar mycket på vår tekniska kunskap, och att skapa resultat genom långsiktiga värdeskapande relationer med våra kunder.

Du kommer främst att möta kundgrupperna Kraftbolag , Entreprenörer & Föreskrivande Led. Din uppgift blir att supportera och bearbeta våra kunders förfrågningar, vilket innebär att du på ett konsultativt sätt kommer med förslag på tekniska lösningar inom våra affärsområden. Du bearbetar förfrågningar med målet att skapa det bästa erbjudandet till våra kunder, mestadels genom anbud. Du identifierar kundernas behov och arbetar med att skapa goda affärsmöjligheter på kort och lång sikt. Arbetet präglas av att skapa goda långsiktiga relationer, både internt och externt, med en hög servicenivå i fokus.

Din bakgrund
Vi söker dig med en utbildning eller en teknisk bakgrund inom elkraftsområdet, och med några års erfarenhet av projektledning eller tidigare supportfunktion inom kraftteknik. Du är affärsmässig och har en mycket god kommunikativ förmåga, har lätt för att skapa nya kontakter och samarbetar med andra på ett öppet, prestigelöst sätt. Vi tror att du är resultatorienterad som person och är ansvarstagande och självständig i ditt arbete. Du är van att arbeta i affärssystem samt kan utrycka dig väl i Svenska och Engelska i tal och skrift. Behärskar du även Finska är det meriterande. Körkort B är ett krav.

Om oss
KL Industri erbjuder ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många kundkontakter. Vi är ett företag med god lönsamhet, intressanta utvecklingsmöjligheter och marknadsledande produkter.

Försäljningsavdelningen är i ett intressant skede där vi tillsammans arbetar med nya mål och arbetssätt. Om du är rätt person kommer du att ha goda möjligheter utvecklas och vara med på vår resa mot framtiden!

Placeringsort är Finspång.

Besök gärna företaget på www.klindustri.se

Ansökan
Är du intresserad? Då ska du skicka in en ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 21 maj 2017. Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 0736-847561.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=A5674B05-A485-4390-BC07-2D2FE29039BE&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Elkonstruktör till KL Industri i Finspång!

Vill du vara med på vår resa mot framtiden? KL Industri satsar och söker just nu stjärnor till flera spännande roller! Som Elkonstruktör hos oss kommer du att arbeta med utvecklingen av marknadsledande produkter i ett företag som satsar på kvalitét och ny teknik!

KL Industri AB är Nordens ledande leverantör av nätstationer i plåt och betong för sekundär distribution i mellanspänningsnätet. Härtill kommer egna mellanspännings- och lågspännings utrustningar. Bolaget har egen säljorganisation i Sverige och Finland och har ett tätt samarbete med vårt Norska systerbolag Møre Trafo AS. Modularitet, Flexibilitet och Design är ledande egenskaper i våra nätstationer. Förutom dessa egenskaper så är Kvalitet och Säkerhet en mycket viktig del i slutprodukten ut till våra kunder. Vi investerar ständigt i ny kunskap, ny teknik och nya maskiner för att ligga i framkant.

Om rollen
Som Elkonstruktör på KL Industri kommer du att arbeta på vår teknikavdelning. Du arbetar med ett helhetsperspektiv vilket kan innebära allt från att ta fram en förstudie - tekniskt offertunderlag - konstruktion - detaljkonstruktion till verifiering och slutprodukt, vilket även inkluderar täta kontakter med kunder, leverantörer och andra samarbetspartners. Du kommer även att arbeta med orderberedning av betongstationer och lågspänningsprodukter, vilket ibland blir i projektform, och då är du den ansvariga projektledaren.

I rollen som Elkonstruktör arbetar du med att ta fram tekniska specifikationer samt utvärdera och rekommendera val av teknisk lösning till våra olika projekt. Du är ansvarig för att ritningsunderlag är korrekta och supporterar organisationen och kunder som teknisk rådgivare. Du kan även komma att delta vid kundbesiktningar och kundbesök vid behov.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en elkraftsteknisk gymnasieutbildning och ett gediget teknikintresse. Vi tror att du har minst 3 års relevant erfarenhet, gärna inom elinstallation och erfarenhet av att arbeta i team. Du är van att arbeta med relevanta affärsverktyg såsom ELPROCAD eller AUTOCAD och har du har även erfarenhet av att arbeta med 3D-program så som Solid Works så är det meriterande. Vi söker dig som med lätthet och uppfinningsrikedom ser till att driva ärenden framåt och tar ansvar för att komma i mål. Du förstår hur viktigt det är att ha goda relationer, både internt och externt. Vidare är du positiv och engagerande och ser fördelarna med struktur och ordning i ditt arbete. Då våra kunder i huvudsak är baserade i Sverige & Finland behöver du kunna utrycka dig väl i Svenska och Engelska i tal och skrift. Har du även erfarenhet av Finska är det meriterande. Körkort B är ett krav.

Om oss
KL Industri erbjuder ett självständigt arbete med frihet under ansvar och många kontakter. Vi är ett företag med god lönsamhet, intressanta utvecklingsmöjligheter och marknadsledande produkter.

Teknikavdelningen växer och våra produkter utvecklas hela tiden. Vi satsar mycket på innovation och kvalité vilket är en del i vår strategi. Om du är rätt person kommer du att ha goda möjligheter utvecklas och vara med på vår resa mot framtiden!

Placeringsort är Finspång.

Besök gärna företaget på www.klindustri.se

Ansökan
Är du intresserad? Då ska du skicka in en ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 21 maj 2017. Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 0736-847561.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Elingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=19BFA212-BE06-4C1A-A4E8-1B1FFAC486C6&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Vuxenutbildningen söker 2 lärare i SFI (Svenska för invandrare)

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i svenska för invandrare.

KVALIFIKATIONER
Behörig (lärarlegitimation) att undervisa i ämnet svenska för invandrare.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Att ha initiativförmåga, vara kommunikativ och engagerad, ha stor social kompetens och förmåga att vara tydlig är avgörande kvalifikationer för tjänsten.


ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A676793
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=831eed39-c2fe-4dff-a830-91667f76ee28&TK=3bafbae9-661c-42e3-be9b-41d724cdcb1e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Kultur och bildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-svarvare

Om tjänsten
Vi söker nu en duktig CNC-operatör med koll på svarvning till vår kund i Finspång. För rätt person kan tjänsten leda till en anställning hos kunden alt. lång inhyrning, därför ser vi att du som söker bor i närregionen eller kan tänka dig att resa i veckorna under en period framöver.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara CNC-svarvning i en maskin med Siemens styrsystem. Du riggar, hanterar verktyg, mäter och gradar. Tjänsten kommer efterhand även innefatta visst förbättringsarbete.

Start: Omgående
Arbetstider: Ett mycket fördelaktigt 3-skift

Din profil
Krav:
Verkstadsutbildning från gymnasiet eller motsvarande erfarenheter förvärvade på annat sätt.
Arbetslivserfarenhet inom CNC-svarvning.
Ritningsläsning.
Kan hantera mätdon.

Meriterande med truck- och traverskort.
Det är en fördel om du har B-Körkort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och anställer så snart vi hittat rätt person. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Tyvärr har vi bara möjlighet att kontakta de som uppfyller ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 5094
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5094
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Weidermans buss söker bussförare

Björks & Byberg utvecklar,levererar och marknadsför attraktiva resetjänster och är idag en av landets största privatägda aktörer. Nationell styrka i kombination med lokal förankring och gedigen erfarenhet inom resor och persontrafik gör oss starka på marknaden. Vårt fokus är att alltid leverera prisvärda,konkurrenskraftiga produkter och tjänster med hög service och kvalitet?ingenting är omöjligt!

Vi erbjuder resetjänster inom fem områden:
?Busstrafik till kommuner, landsting, stat
?Gruppresor för företag & föreningar
?Expressbusstrafik
?Paketresor med flyg, buss och båt
?Lösningar för bussbolag (bussar, beställningscentraler, fastigheter, verkstäder, systemstöd)

I Björks & Byberg-gruppen finns Bybergs & Nordin, A Björks, Björks Buss, Björks Fastigheter, Siljan Buss, VS & Perssons Bussar, KR Trafik, Björks 24-7, VDL Bus & Coach, Weidermans Buss och Lindbergs Buss. Vi finns representerade från Västerbotten i norr till Östergötland i söder och har tillsammans ca1900 medarbetare

Weidermans Buss startades 30 juni 1923 av Frans Natanael Weiderman och John Ingeman. I slutet av 20-talet köptes Ingeman ut, och därefter gick företaget från generation till generation i drygt 90 år. Sedan den 1 maj 2015 är Weidermans en del av Björks & Byberg-koncernen. Företaget bedriver idag skol-, linje- och beställningstrafik samt viss arrangörsverksamhet.

Weidermans i Finspång bedriver framförallt linjetrafik men även beställningstrafik och tågersättning kan bli aktuellt. Vi behöver i nuläget 3 st förare för visstidsanställning under perioden Juni-September.

Att arbeta som bussförare hos oss är ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Om du tycker om att jobba med service och har som mål att kunden alltid ska bli nöjd passar du bra hos oss.

Som person är det viktigt att du är trygg och har ett gott omdöme då du ansvarar för resenärernas säkerhet och trygghet. Du har lätt för att behålla ditt lugn i alla situationer och har alltid ett positivt och vänligt bemötande mot våra resenärer. Våra kunder reser med oss under merparten av dygnets timmar vilket innebär arbete på omväxlande tider.

För att arbeta hos oss ser vi att du har följande kvalifikationer:
- D-körkort
- YKB
- Svenska i tal och skrift
- Gärna några års erfarenhet som bussförare

Hos oss inom Björks & Bybergkoncernen får du en möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid juni - augTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Weidermans buss Finspång
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bjorks.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Björks & Byberg AB
Levertorpsvägen 1
61244  FINSPÅNG Sverige
Hemsida: www.bjorksbyberg.se
  
Platsannons

Leveranskoordinator / logistiker för tillverkningsföretag

Leveranskoordinator / logistiker för tillverkningsföretag
Motiveras du av struktur och välorganiserade flöden? Vår kund är ett större tillverkningsföretag med en attraktiv öppning för start i april, eller enligt överenskommelse. Här arbetar du inom supply chain, i projekt och med såväl interna som externa kontakter. Med dig i bagaget har du en eftergymnasial utbildning inom logistik, goda kunskaper i engelska och datorvana. Låter det som något för dig? Då är du välkommen med din ansökan som leveranskoordinator, i Finspång, redan idag!

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Finspång

Omfattning: Heltid, för start i april eller enligt överenskommelse och till 30 april 2018.

Arbetsbeskrivning:
Här välkomnas du av trevliga kollegor och ett attraktivt varumärke. Vår kund tillhör ett större tillverkningsföretag och du kommer sitta i rollen som leveranskoordinator. Du kommer också ha delprojektansvar liksom du representerar ditt team i ett eller flera gränssnitt. Du har kontakt med bland andra projektledare, lokalbolag och kund i syfte att säkerställa såväl uppföljning som leveranssäkerhet.

Dina arbetsuppgifter (till exempel):

• Delprojektledare med ansvar för material-, verktygs och instrumentleveranser gällande standardinspektioner och servicebulletiner.
• Svara för att uppfyllandet av ingångna leveranskontrakt för reservdelar liksom bevaka leveranser där du svarar mot projektledare (för uppföljning och rapportering).
• Föra löpande dialog med lokalbolag/kund för att säkerställa en hög leveranssäkerhet.
Kvalifikationer:
Här behöver du;

• erfarenhet av logistik och leveranskoordinering.
• eftergymnasial utbildning inom logistik (på lägst YH-nivå).
• datorvana och goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
Som person har du lätt för att planera och beskrivs ofta som strukturerad. Du trivs när du får koordinera, kanske för att du ser hur A påverkar B eller helt enkelt för att du gillar ett flödesbaserat arbetssätt. I dig har vi en positiv kollega som samarbetar väl med andra, är bra på att bygga relationer och nätverka mot olika kontaktytor inom företaget. Är du dessutom bra på att tala engelska så kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

Vi ser det som plus (men inte krav) om du har erfarenhet av supply chain och/eller akademisk utbildning (inom logistik).

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:
Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2017-05-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Martin Sjögren | martin.sjogren@randstad.se [ mailto:martin.sjogren@randstad.se ] |
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 201048097
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201048097&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
St Persgatan 19
60186  NORRKÖPING Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Timvikarie

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

Vi söker timvikarie till en pigg och levnadsglad tjej i Finspång.

Du som söker bör ha körkort och vara tillgänglig för arbete tämligen omgående.

Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar.

Vi tillämpar kollektivavtal och individuell lönesättning.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89712
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Redovisningsekonom till Mo Gård

Företagspresentation:

Mo Gård är en stiftelseägd non-profit verksamhet som erbjuder tjänster inom stöd och service, behandling, utbildning samt kunskapsstöd. Verksamhetens fokusområden är kommunikation och funktionsnedsättning. Man omsätter ca 300 Mkr per år, bedriver verksamhet i 8 städer runtom i Sverige och har ca 600 anställda.

Individens behov, förutsättningar och önskemål är alltid utgångspunkten i Mo Gårds arbete, verksamheten ser till hela människan och livssituationen för att skapa rätt stöd och insatser. Kommunikation eller stöd i kommunikationen är en viktig del i att skapa rätt förutsättningar för ett gott liv.

Till ekonomiavdelningen på huvudkontoret i Finspång söker vi nu en redovisningsekonom.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

I ditt arbete som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning. Du kommer att upprätta månadsbokslut med avstämningar och rapporter. Du analyserar månadsrapport och nyckeltal för de verksamheter/bolag som ingår i ditt ansvarsområde.

I din roll kommer du att vara ett stöd till verksamhetschefer/VD vid analys av rapporter och nyckeltal och i budgetprocessen. Du arbetar med råd och stöd till verksamhetschefer/VD i olika typer av ekonomiska frågeställningar.

Du är en i teamet av ekonomer som tillsammans upprättar koncernrapporten, och där vi gärna ser att du har tidigare erfarenheter av koncernredovisning.

Du har god kunskap och erfarenhet av att upprätta årsbokslut med tillhörande dokumentation, årsredovisning och deklaration.

Du ansvarar för att skatter och avgifter redovisas till Skatteverket. Vid behov administrera behörigheter mm i de system som ekonomiavdelningen använder sig av. Du är med och utvecklar ekonomifunktionens system utifrån processer och flöden som ekonomifunktionen ansvarar för eller är delaktiga i. Du redovisar olika typer av statistik till SCB.

Din profil:

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen. Detta kan kompenseras av dokumenterad erfarenhet och kunskap. Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter under fem år. Du har god systemkunskap och är skicklig användare av excel.

Som person är du driven och arbetar både självständigt och i team. Då det ingår många kontakter i din tjänst ställer det krav på din förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt på ett pedagogiskt sätt.

Vid en ev intervju kommer vi att fästa stor vikt vid kompetenser som:

Planering, samarbete, problemlösning, kundfokus och initiativtagande

Ansök redan idag!:

Ansökan

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare.

Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 0727-443495 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se

Väl mött!

Unik Resurs:

Välkommen till Unik Resurs!

Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång

Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag.

Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil.

Lycka till!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten på heltied Tjänsten är en tillsvidareanställningArbetsgivaren erbjuder fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.unikresurs.se/lediga-tjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=4800
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Unik Resurs i Sverige AB
Skyttegatan 2
58230  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent Rejmyre

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av att assistera och stötta i planering och upplägg, t.ex. dag- och veckoplanering för hemsysslor, träning, vila och aktiviteter m.m. Du kommer även behöva vara med och assistera vid situationer som stretchövningar, dusch och intimhygien. Han har även sökt ett sommarjobb, och om han får jobbet kommer du som assistent behöva vara med på hans arbetsplats för att assistera honom.

Du har körkort och tillgång till egen bil. Vi ser gärna att du är en aktiv kille i tjugoårsåldern som gillar träning och musik. Du behöver kunna avgränsa på ett pedagogiskt sätt samt ha en god förmåga för planering och organisering. Tidigare erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg är meriterande men inget krav. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Skicka din ansökan, helst med personligt brev och CV, till david.arbetssok@assistansbolaget.se och skriv ref. "PA Rejmyre"

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi söker nu en personlig assistent för ett sommarvikariat till en ung aktiv kille. Det kan också finnas en möjlighet att jobba efter sommaren under helger och lov. I nuläget bor han i Göteborg på ett elevhem men kommer hem över sommaren och är då bosatt i Hävla, Rejmyre. Han har ett gediget intresse för musik, framförallt att producera egna låtar. Han gillar också att spela innebandy och träna på gym, samt att umgås med kompisar. Han har funktionshinder i form av en CP-skada, samt epilepsi.

Skicka din ansökan, helst med personligt brev och CV, till david.arbetssok@assistansbolaget.se och skriv ref. "PA Rejmyre"
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid dagtid vardagar. Dock kan kvälls- och helgarbete också förekomma. 80% eller merFast timlön och OB-ersättning enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: PA Rejmyre
Webbplats:
Epostadress: david.arbetssok@assistansbolaget.se
Övrigt: Skicka din ansökan, helst med personligt brev och CV, till david.arbetssok@assistansbolaget.se och skriv ref. "PA Rejmyre"
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANSBOLAGET I SVERIGE AB
Box 1303
70113  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.assistansbolaget.se
  
Platsannons

Serviceinriktad B-chaufför till kund i Finspång!

Är du en engagerad och driven person? Har du ett stort intresse för industri och teknik och samtidigt är en van chaufför? Då har vi jobbet för dig! Vi söker en B-chaufför till kund i Finspång!

Kunden är en lokal distributör av maskiner, verktyg, kläder/skor, alla typer av filter, oljor m.m. Deras målgrupper är industri, hantverk, lantbruk, kommuner och annan offentlig förvaltning inom Östergötland med omnejd. De söker nu förstärkning i form av en B-chaufför för leverans av varor.

Om jobbet

I din roll som B-chaufför kommer du att få jobba i en arbetsmiljö som präglas av service. Att vara nära kunderna är en viktig del i företagets framgång. Som B-chaufför kommer du bland annat att arbeta med plockning av beställning, lastning och utkörning av varor till kunder i Östergötland med omnejd. Arbetstiderna är dagtid 7-16.

Om dig

Vi söker dig som har fullgjort gymnasial utbildning och stort intresse för industri och teknik. Krav är att du har körkort B och har god körvana. Har du också vana av att arbeta på lager och att köra lättare lastbil kommer det underlätta i ditt dagliga arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att möta kunder.

Som person ser vi att du är driven, engagerad och ansvarstagande. Du har inga problem med att tänka steget före och tar gärna tag i uppgifter direkt. Din drivkraft att alltid ha högsta service mot kund kommer väl tillhands i dina dagliga kundmöten.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som B-chaufför är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kunden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Exina Karmanik på mail exina.karmanik@adecco.se.

Har du frågor kring ansökan och registrering på hemsidan är du välkommen att höra av dig till vår kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personbilsförare, persontransporter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=3934A23E-E834-40E5-A348-FE4C29361743&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Holmengatan 14
60232  NORRKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

PemaPeople söker CNC-operatörer

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens samtidigt som du breddar ditt personliga nätverk.

Vi söker nu CNC-operatör med dokumenterad erfarenhet av styrsystemen Fanuc och Siemens samt ritningsläsning. Vi ser även att du innehar truckkort samt traverskort. För tjänsten krävs körkort samt tillgång till egen bil 

Som person är du serviceinriktad och trivs med att samarbeta i team.
Du är självständig och genomför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och är kvalitetsmedveten.
Du följer noggrant instruktioner och har en ödmjuk inställning till arbetsuppgifter och kollegor.

Att arbeta på PEMA People innebär goda utvecklingsmöjligheter, varierande arbetsuppgifter och stimulerande utmaningar inom ett välrenommerat företag.

Välkommen att lämna din intresseanmälan genom att klicka på länken nedan!
Alla kompletta ansökningar med bifogat Cv, brev samt fotografi kommer att beaktas.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Heltid Dagtid Natt kan förekommaEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://pema.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=88726E69-7EE5-4574-999C-16A58266B1C4
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Pema People AB
Ektorpsgatan 6
60337  Norrköping Sverige
Hemsida: http://pemapeople.se/
  
Platsannons

Behörig musiklärare som brinner för den pedagogiska dialogen

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg. Vi arbetar naturligtvis även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Viggestorpsskolan har ca 210 elever från förskoleklass till åk 6 samt ca 35 personal. Närområdet är lugnt och det är nära till skog och natur. Viggestorpsskolan är en arbetsplats som präglas av engagemang och hög kompetens. Här ser all personal möjligheter vilket har bidragit till skolans trendbrott och positiva utveckling. Vi arbetar målmedvetet för att varje individ ständigt ska sträva efter att bli en klokare, kunnigare och bättre människa. Vi arbetar gemenskapande för att varje individ ska visa omtanke mot sig själv, andra och miljön. Arbetsklimatet ska vara välkomnande och tillitsfullt. Våra motton är: Ursäkter stoppar! Möda, öva pröva tar oss framåt! och Vi vill varandra gott och vi gör varandra väl!

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i musik i åk 1-6 på Viggestorpsskolan. Du ska på ett professionellt sätt handleda våra elever att arbeta mot egna mål som sätts och följs upp via processen med elevledda utvecklingssamtal. Du ska synliggöra lärandeprocesserna och ta till vara elevernas lust att lära. Du utgår från de nationella målen och tar hänsyn till elevernas behov, erfarenheter och tänkande, samt anpassar detta efter elevernas olika förutsättningar. Här arbetar vi systematiskt med anpassningar genom att använda oss av stödmaterialet LEVLA.

Du har också ett uppdrag att samverka med EHT, vårdnadshavare, övrig personal inklusive personalen på skolans fritidshem för elevens utveckling och lärande i ett helhetsperspektiv. Ditt uppdrag handlar också om att stödja elevernas sociala och allmänna utveckling samt att se till att eleverna får träna på demokrati, inflytande och ansvar i praktiken. Här arbetar vi systematiskt med fadderskap genom åldersblandade ”bogrupper” (inspirerade av house-systemet i bl.a. Harry Potter). Bogrupperna samlar ständigt värdegrundspoäng för att få äran att inneha den åtråvärda Viggestorpspokalen under en period.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med behörighet i musik för åk 1-6.

Detta önskar vi som arbetar på Viggestorpsskolans mellanstadium av dig som kollega:
- Du är stabil och trygg i dig själv.
- Du är tydlig, strukturerad och organiserad, använder rutiner och kommunicerar tydliga gränser.
- Du är drivande och engagerad i att utveckla verksamheten och elevers lärande.
- Du är skicklig på att kommunicera med elever, personal och föräldrar.
- Du är en lagspelare som vill arbeta i team men som också är stark i självständigt arbete.
- Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i allt.
- Du är prestigelös och öppen för nya idéer och andras tankar.

Vi vill också att du ska veta att:
Tjänsten kan utökas genom att kombinera den med andra arbetsuppgifter.
Här är vi måna om varandra och här stöttar vi varandra. Här utvecklar vi verksamheten tillsammans. Fortbildning och det kollegiala lärandet är viktigt!


ÖVRIGT
Finspångs kommun erbjuder alla ferieanställda lärare möjligheten att individuellt ansluta sig till ett lokalt kollektivavtal där 1552 timmar per år är reglerad arbetstid i stället för ordinarie avtal om 1360 timmar. Anslutning ger ökade möjligheter till kollegialt samarbete och möjligheten till en högre lön jämfört med ordinarie arbetstidsavtal.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50 % Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A669742
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2d883113-b670-4ed9-b96d-de3ea349e50a&TK=fcda35d4-5538-4b87-bcb5-5acc830a5bbf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker fyra grundskollärare åk 4-6 som vill arbeta med kompanjonlärarskap

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg. Vi arbetar naturligtvis även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Viggestorpsskolan har ca 210 elever från förskoleklass till åk 6 samt ca 35 personal. Närområdet är lugnt och det är nära till skog och natur. Viggestorpsskolan är en arbetsplats som präglas av engagemang och hög kompetens. Här ser all personal möjligheter vilket har bidragit till skolans trendbrott och positiva utveckling. Vi arbetar målmedvetet för att varje individ ständigt ska sträva efter att bli en klokare, kunnigare och bättre människa. Vi arbetar gemenskapande för att varje individ ska visa omtanke mot sig själv, andra och miljön. Arbetsklimatet ska vara välkomnande och tillitsfullt. Våra motton är: Ursäkter stoppar! Möda, öva pröva tar oss framåt! och Vi vill varandra gott och vi gör varandra väl!

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning och mentorskap i åk 4-6 på Viggestorpsskolan. Inför kommande läsår så planerar Viggestorpsskolan att bemanna klasserna på mellanstadiet (totalt 120 elever) med åtta lärare som delar på undervisningen i kärnämnena och mentorskapet. Målet är att ha två lärare vid så många lektionspass som möjligt. Du ska tillsammans med dina kollegor på ett professionellt sätt handleda våra elever att arbeta mot egna mål som sätts och följs upp via processen med elevledda utvecklingssamtal. Du ska synliggöra lärandeprocesserna och ta till vara elevernas lust att lära. Du utgår från de nationella målen och tar hänsyn till elevernas behov, erfarenheter och tänkande, samt anpassar detta efter elevernas olika förutsättningar. Här arbetar vi systematiskt med anpassningar genom att använda oss av stödmaterialet LEVLA.

Du har också ett uppdrag att samverka med EHT, vårdnadshavare, övrig personal inklusive personalen på skolans fritidshem för elevens utveckling och lärande i ett helhetsperspektiv. Ditt mentorsuppdrag handlar bland annat om att stödja elevernas sociala och allmänna utveckling samt att se till att eleverna får träna på demokrati, inflytande och ansvar i praktiken. Här arbetar vi systematiskt med fadderskap genom åldersblandade ”bogrupper” (inspirerade av house-systemet i bl.a. Harry Potter). Bogrupperna samlar ständigt värdegrundspoäng för att få äran att inneha den åtråvärda Viggestorpspokalen under en period.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med behörighet för åk 4-6.

Detta önskar vi som arbetar på Viggestorpsskolans mellanstadium av dig som kollega:
- Du är stabil och trygg i dig själv.
- Du är tydlig, strukturerad och organiserad, använder rutiner och kommunicerar tydliga gränser.
- Du är drivande och engagerad i att utveckla verksamheten och elevers lärande.
- Du är skicklig på att kommunicera med elever, personal och föräldrar.
- Du är en lagspelare som vill arbeta i team men som också är stark i självständigt arbete.
- Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i allt.
- Du är prestigelös och öppen för nya idéer och andras tankar.

Vi vill också att du ska veta att:
Här är vi måna om varandra och här stöttar vi varandra. Här utvecklar vi verksamheten tillsammans. Fortbildning och det kollegiala lärandet är viktigt!


ÖVRIGT
Finspångs kommun erbjuder alla ferieanställda lärare möjligheten att individuellt ansluta sig till ett lokalt kollektivavtal där 1552 timmar per år är reglerad arbetstid i stället för ordinarie avtal om 1360 timmar. Anslutning ger ökade möjligheter till kollegialt samarbete och möjligheten till en högre lön jämfört med ordinarie arbetstidsavtal.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A669817
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=df5238df-4230-47b3-bbd3-8d63b4ced7a3&TK=3966bf59-b01a-496f-97ef-18e1b7e2fcd1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Viggestorpsskolan söker specialpedagog som gillar att driva utveckling

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg. Vi arbetar naturligtvis även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Viggestorpsskolan har ca 210 elever från förskoleklass till åk 6 samt ca 35 personal. Närområdet är lugnt och det är nära till skog och natur. Viggestorpsskolan är en arbetsplats som präglas av engagemang och hög kompetens. Här ser all personal möjligheter vilket har bidragit till skolans trendbrott och positiva utveckling. Vi arbetar målmedvetet för att varje individ ständigt ska sträva efter att bli en klokare, kunnigare och bättre människa. Vi arbetar gemenskapande för att varje individ ska visa omtanke mot sig själv, andra och miljön. Arbetsklimatet ska vara välkomnande och tillitsfullt. Våra motton är: Ursäkter stoppar! Möda, öva pröva tar oss framåt! och Vi vill varandra gott och vi gör varandra väl!

ARBETSUPPGIFTER
• Utveckla samverkan och samarbete såväl i arbetslaget som mellan familjen och skolan för att elever med stödbehov ska få adekvat stöd
• Verka för att elever i svårigheter får det stöd de behöver så att de utifrån sina förutsättningar kan delta och utvecklas i verksamheten och upplevas sig som en tillgång i gruppen.
• Arbeta med tidiga, förebyggande och inkluderande insatser och se möjligheter hos barnet/eleven och i verksamheten
• Utreda och följa upp ärenden enligt 3 Kap §§ 6-12 i Skollagen (2010:800)
• Utreda, påverka och utvärdera hur det särskilda stödet gestaltar sig i verksamheten
• Ingå i skolans elevhälsoteam och samverka med kommunens centrala barn och elevhälsa.
• Vara en kvalificerad samtalspartner i specialpedagogiska frågor.
• Genom handledning bidra med fördjupad kunskap som gör att det pedagogiska arbetet i verksamheten utvecklas
• Vara delaktig vid övergångar till och uppföljning av ny verksamhet för att ta vara på tidigare erfarenheter av enskilda elever.
• Samverka med andra yrkesgrupper och institutioner; t ex BUP och HAB
• Vara uppdaterad inom ny specialpedagogisk forskning och litteratur för att delge verksamheten
• Göra pedagogiska insatser för och med barn/elever i syfte att tillsammans med arbetslaget.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

KVALIFIKATIONER
Du skall vara utbildad grundskollärare. Erfarenhet inom specialpedagogik och specialpedagogisk påbyggnadsutbildning är stark meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta önskar vi som arbetar på Viggestorpsskolans elevhälsoteam av dig som kollega:
• Du är stresstålig, lugn, stabil och trygg i dig själv.
• Du är skicklig på att skapa positiva relationer och kommunicerar väl med andra.
• Du är en lagspelare som vill arbeta i team men som också är stark i självständigt arbete.
• Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i allt.
• Du är prestigelös och öppen för nya idéer och andras tankar.
• Du bidrar gärna med din specialistkompetens vid kompetensutvecklingsdagar.

Vi vill också att du ska veta att:
Här är vi måna om varandra och här stöttar vi varandra. Här utvecklar vi verksamheten tillsammans. Fortbildning och det kollegiala lärandet är viktigt!

ÖVRIGT
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A669827
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b7cbcabd-d43a-4e95-883d-0981a2353e4f&TK=5865bba3-05bd-4843-bc40-55e67beb9ad6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Viggestorpsskolan söker kompanjonlärare till åk F-1

Finspångs kommun har cirka 21 000 invånare och antalet anställda är totalt 1 600. Kommunen är organiserad i sektorer under en förvaltning. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg. Vi arbetar naturligtvis även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera.

Sektor barn- och utbildnings verksamheter är organiserade i ledningsteam där chefer, parallellt med sitt individuella chefsuppdrag, arbetar med gemensamma planeringsförutsättningar och utvecklingsuppdrag för ökad måluppfyllelse. Elevstödet är organiserat för att vara nära enheten och eleven. I kommunen finns även en friskola, två föreningsdrivna förskolor samt ett föräldrakooperativ.

Vi har ca 2 900 barn och ungdomar från 1 - 16 år och vi är ca 460 vuxna som arbetar för en bra verksamhet. Pedagogerna är indelade i väl fungerande arbetslag med stora befogenheter att själva planera sitt arbete. Inom sektor barn- och utbildning ryms även myndighetskontor IFO och socialtjänstverksamhet för barn, unga och familjer. Här finns det samlade barn- och ungdomsstödet, familjeteam, ungdomshälsa och viss fritidsverksamhet. Som stöd i vårt arbete har vi en förankrad ledningsdeklaration med tre ledstjärnor: ansvar, serviceanda och utveckling.

Vi samarbetar med Campus Norrköping/Linköpings universitet och ingår i den verksamhetsförlagda utbildningen på lärarprogrammet.

Viggestorpsskolan har ca 210 elever från förskoleklass till åk 6 samt ca 35 personal. Närområdet är lugnt och det är nära till skog och natur. Viggestorpsskolan är en arbetsplats som präglas av engagemang och hög kompetens. Här ser all personal möjligheter vilket har bidragit till skolans trendbrott och positiva utveckling. Vi arbetar målmedvetet för att varje individ ständigt ska sträva efter att bli en klokare, kunnigare och bättre människa. Vi arbetar gemenskapande för att varje individ ska visa omtanke mot sig själv, andra och miljön. Arbetsklimatet ska vara välkomnande och tillitsfullt. Våra motton är: Ursäkter stoppar! Möda, öva pröva tar oss framåt! och Vi vill varandra gott och vi gör varandra väl!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en behörig pedagog (F-3 lärare alternativt lärare mot fritidshem) som vill arbeta med barn i åk F-1, både under skoldagen samt i fritidshemmet. Inför kommande läsår så planerar Viggestorpsskolan att bemanna elevgrupperna i förskoleklass och åk 1 med en kompanjonlärare som följer elevgruppen under förskoleklassen och i åk 1. Målet är att få en lugnare och tryggare övergång mellan förskoleklass och åk 1 samt mellan åk 1 och fritidshemmets verksamhet och därigenom höja elevresultaten.

Du ska på ett professionellt sätt handleda våra elever att arbeta mot egna mål som sätts och följs upp via processen med elevledda utvecklingssamtal. Du ska gemensamt med dina fritidskollegor planera, leda och utveckla verksamheten på skolans fritidshem. Du ska ta till vara elevernas lust att leka och lära och utgå ifrån deras intressen. Du ska synliggöra lärandeprocesserna och ta till vara elevernas lust att lära. Du utgår från de nationella målen samt det centrala innehållet och tar hänsyn till elevernas behov, erfarenheter och tänkande, samt anpassar detta efter elevernas olika förutsättningar. Här arbetar vi systematiskt med anpassningar genom att använda oss av stödmaterialet LEVLA.

Du har också ett uppdrag att samverka med EHT, vårdnadshavare, övrig personal inklusive personalen på skolans fritidshem för elevens utveckling och lärande i ett helhetsperspektiv. Ditt mentorsuppdrag handlar bland annat om att stödja elevernas sociala och allmänna utveckling samt att se till att eleverna får träna på demokrati, inflytande och ansvar i praktiken. Här arbetar vi systematiskt med fadderskap genom åldersblandade ”bogrupper” (inspirerade av house-systemet i bl.a. Harry Potter). Bogrupperna samlar ständigt värdegrundspoäng för att få äran att inneha den åtråvärda Viggestorpspokalen under en period.

Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning av erforderliga beslut.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad lärare med behörighet i förskoleklass till åk 3 alternativt lärare mot fritidshem.

Detta önskar vi som arbetar på Viggestorpsskolans lågstadium och fritidshem av dig som kollega:
- Du är stabil och trygg i dig själv.
- Du är tydlig, strukturerad och organiserad, använder rutiner och kommunicerar tydliga gränser.
- Du är drivande och engagerad i att utveckla verksamheten och elevers lärande.
- Du är skicklig på att kommunicera med elever, personal och föräldrar.
- Du är en lagspelare som vill arbeta i team men som också är stark i självständigt arbete.
- Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter i allt.
- Du är prestigelös och öppen för nya idéer och andras tankar.

Vi vill också att du ska veta att:
Här är vi måna om varandra och här stöttar vi varandra. Här utvecklar vi verksamheten tillsammans. Fortbildning och det kollegiala lärandet är viktigt!

ÖVRIGT
Finspångs kommun erbjuder alla ferieanställda lärare möjligheten att individuellt ansluta sig till ett lokalt kollektivavtal där 1552 timmar per år är reglerad arbetstid i stället för ordinarie avtal om 1360 timmar. Anslutning ger ökade möjligheter till kollegialt samarbete och möjligheten till en högre lön jämfört med ordinarie arbetstidsavtal.

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A669842
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0882282b-99c3-43d7-a3ee-d4153f4ce046&TK=50af8d8a-9a8c-4e5e-8d91-7f48f2289fd3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Avfallstekniker till Finspångs Tekniska Verk

Tycker du om att arbeta praktiskt och att ha mycket kundkontakt? Har du lätt för att samarbeta och gillar att ha ordning och reda omkring dig? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en ansvarstagande avfallstekniker till Finspångs Tekniska Verk.

Om jobbet

Du kommer att arbeta på Sjömansängs återvinningscentral och deponi där du ingår i ett härligt team på 6 personer som trivs och har roligt tillsammans. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att hjälpa kunder så att produkter och avfall hamnar rätt och kan återvinnas. Då du dagligen möter kunder krävs det att du är serviceinriktad, samtidigt som du vågar vara tydlig i din kommunikation. I dina arbetsuppgifter ingår det även städning och att se till att anläggningen är i ett bra skick.

Andra arbetsuppgifter som ingår i din roll är att jobba med fordonsvågen och lära dig dess program, ansvara för företagens avfall och vara ett administrativt stöd till arbetsledaren. Som avfallstekniker kommer du även att utföra vissa arbetsuppgifter utanför anläggningen som t ex insamling av smått elavfall.

Arbetstiderna varierar och visst kvälls- och helgarbete förekommer.

Om dig

Du som gillar kundkontakt och har en god samarbetsförmåga kommer att trivas i rollen som avfallstekniker. Som person är du handlingskraftig och inte rädd för att hugga i. Du gillar ordning och reda och du är alltid villig att hjälpa till där det behövs. Vidare kommer egenskaper som ansvarstagande och flexibel väl till pass ute på anläggningen.

För tjänsten krävs god datorvana och det är mycket meriterande om du har förarbevis för lastmaskin och/eller tidigare maskinvana. Vi förutsätter att du har B-körkort.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Om anställningen

Anställning kommer att vara direkt på Finspångs Tekniska Verk och är en ersättning för en av våra medarbetare som går i pension. Startdatum är 1 november där du första månaden får möjlighet att gå bredvid och lära dig anläggningen.

Finspångs Tekniska Verk AB är ett miljötekniskt bolag med ett femtiotal anställda och ca trettiotal nära anknutna underleverantörer. Omsättningen är ca 180 MSEK per år. Företaget är lönsamt och stabilt, med en kommunal ägare som tar långsiktigt hållbart ansvar.

Bolaget förser kunderna med fjärrvärme, el, komfortkyla, dricksvatten, avlopp, belysning- och gatutjänster samt avfallshantering – på ett ekonomiskt och miljömässigt bra sätt. Vi arbetar för ett hållbart samhälle där våra kunniga och engagerade medarbetare är vår största tillgång.

Nu har du möjlighet att bli en av oss.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV som beskriver vad du gjort och personligt brev som beskriver vem du är.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Engström 013-35 88 81.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=68B1D688-69C3-4138-93F0-E93D04BA79E5&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
S:t Larsgatan 12
58227  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Personlig Assistent

Du ska hjälpa kunden med allt i hans vardag, såsom hygien, träning, aktiviteter, städa ta hand om hemmet handla

Yrket personlig assistent är stimulerande, utmanande och viktigt.
Vi bygger ett team med hög motivation och söker nu en ny medarbetare som kan jobba i sommar, viss tid natt och viss del dag/kväll
Är Du den vi söker?

Du som vill ta Dig an nya uppgifter och utmaningar och mer än annat älskar att arbeta med fokus på andra människors bästa har här en chans att göra skillnad.

Vi tror att Du har stor personlig erfarenhet och god självinsikt. En inre drivkraft kombinerat med en initiativrikedom. Du har en låg frånvaro och med det en god allmänhälsa.


Vi erbjuder Dig ett givande arbete till en kille som har en stor portion humor, som behöver hjälp dygnet runt.
Du söker jobbet genom att skicka in ett personligt brev och ett cv
Vi behöver dig hela juli o augusti, lite strötider innan. Kan ev bli fortsättningen till hösten.
Har du körkort så är det ett plus, eftersom kunden har egen bil som du kör, men inget krav.

Arbetsplatsen är förlagd i Finspång

Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter.

Vi kommer ha löpande intervjuer.
Novasis Mitt AB samordnar assistans i hela landet och kan stundtals ha flera publicerade annonser ute. Rekryteringsproseccen medför hög belastning på våra kundansvariga, vilket gör att vi inte kan ta ansökningar el frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mejl el vanlig postgång. Referensnumret för annonsen måste vara med.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kerstin@novasis.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Personlig Assistent

Du ska hjälpa kunden med allt i hennes vardag, motivera henne att bli så självständig som möjligt, komma ut på aktiviter. Hjälpa till med skötsel av hemmet, handla och matlaganing.mm

Vi söker en kvinna som kan jobba alla tider på dygnet, du ska ha stort tålamod, vara psykisk stark. Vara initiativrik för att kunna locka kunden att göra saker självständigt. Har du erfarenhet att jobba som personlig assistent så är meriterande.
Du ska kunna prata och förstå svenska.

Novasis Mitt AB sätter individen i fokus. Vi är mån om både den funktionshindrades och de personliga assistenternas bästa. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Kommunal/KFO personliga assistenter.

Vi kommer ha löpande intervjuer.
Novasis Mitt AB samordnar assistans i hela landet och kan stundtals ha flera publicerade annonser ute. Rekryteringsproseccen medför hög belastning på våra kundansvariga, vilket gör att vi inte kan ta ansökningar el frågor via telefon. Vi kommer endast ha möjlighet att behandla ansökningar inkomna via mejl el vanlig postgång. Referensnumret för annonsen måste vara med.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi tillämpar avta med KFO 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kerstin@novasis.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Novasis Mitt AB
Box 1112
72128  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.novasis.se
  
Platsannons

Maskiningenjör till Mekaniska hjälpsystem

Till Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) i Finspång rekryterar vi nu en Maskiningenjör till Mekaniska hjälpsystem!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Till gruppen som ansvarar för orderkonstruktion av bl.a luftintag, ventilation, ljudhuv, kontrollrum, skorsten och panna till våra gasturbiner behöver vi nu förstärkning av en mekingenjör.

Gruppen har till uppgift att i leveransprojekt med SGT-500 – SGT-800 jobba med teknikfrågor rörande våra tyngre mekaniska hjälpsystem.
Arbetet är självständigt och täcker ett brett teknikområde från mekanik till el och styr och innebär täta kontakter med underleverantörer, projektledare, säljare, installatörer, inköpare samt montörer och driftsättare.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Ta fram tekniska specifikationer.
- Delta i upphandlingar av hela system och/eller komponenter.
- Lösa driftsproblem och felrapporter.
- Genomföra tekniska utredningar (beräkningar, norm¬frågor etc.).
- Delta i utvecklingsprojekt för befintliga och nya produkter.
- Bistå försäljnings- och applikationsavdelningarna med teknik- och kostnadsunderlag.
- Kostnadsreducera produkter genom nya tekniklösningar och/eller pris¬förhandlingar.

Att arbeta som mekingenjör på OE är spännande och utvecklande - det finns en stor vidd på de extrauppdrag man kan arbeta med vid sidan av ovan nämnda områden om man visar sitt intresse. Exempel på arbetsuppgifter i just nu pågående övriga projekt:
- Ta ansvar för drivning och utbildning av några av våra resurser som arbetar från våra samarbetspartners kontor i bl.a. Indien, Kina och USA
- Arbeta med IT-systemutveckling av tex COMOS, Collaboration platform, NX, Teamcenter
- Delta i och i vissa fall ansvara för inspektioner av våra system hos tillverkare runt om i världen.

Din profil
- Vi söker digsom är högskoleingenjör eller har motsvarande kunskaper genom gedigen erfarenhet.
- Du är drivande, har lätt för att ta initiativ och våga tänka i nya banor.
- Vi ser gärna att du har god produktkännedom om våra gasturbiner samt god förståelse för den miljö som ovanstående system skall verka i.
- Har du tidigare erfarenhet från offshoring eller att koordinera arbete på distans är det meriterande.
- Goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
- Du har en mycket god samarbetsförmåga, du är strukturerad och kan prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.


Ansökningsförfarande
Rekryteringen sker via Industrikompetens & Skill. Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag via Industrikompetens hemsida www.industrikompetens.se. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@industrikompetens.se, 013-32 94 02

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Industrikompetens & Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och ett regionförbund, vill att vi arbetar med att säkerställa att industrin får kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag.

I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Industrikompetens & Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 50-tal personer. Över 700 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2572
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2572
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Maskiningenjör till Turbinhjälpsystem

Till Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) i Finspång rekryterar vi nu en Maskiningenjör till turbinhjälpsystem!

Om företaget
Siemens Industrial Turbomachinery AB (SIT AB) utvecklar och tillverkar världsledande gasturbiner och ångturbiner för en global marknad. Företaget levererar även kompletta turbinbaserade kraftanläggningar för långsiktigt hållbar och kostnadseffektiv produktion av elektricitet, ånga och värme. Turbinerna säljs även som drivkällor för kompressorer och pumpar, främst inom olje- och gasindustrin. En omfattande serviceorganisation täcker alla levererade produkter och anläggningssystem. På SIT arbetar 2 800 personer, merparten i Finspång och ca 120 i Trollhättan. Företaget omsätter ca 10 miljarder kronor om året.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen ansvarar för konstruktion av bränslesystem, brandsläckning och gasdetektering till våra gasturbiner.

Arbetet för dig som maskiningenjör innebär att i orderprojekt ansvara för projektanpassning, att konstruktion sker enligt givna lokala normer och kundkrav samt att delta i upphandlingen av system. Du har totalt tekniskt ansvar och ansvarar för att hålla budget från orderstart till dess att gasturbinen är levererad. I rollen har du täta kontakter med underleverantörer, projektledare, inköpare, andra mekanik och el-konstruktörer samt med våra montörer och driftsättare. Utöver detta ansvarar du för att nya idéer och lösningar återförs till utvecklingsavdelningen som vi har ett nära samarbete med.

Rollen är i hög grad självständig samt täcker ett brett teknikområde från mekanik in i angränsande el och kontroll samt även processfrågor om nya arbetsrutiner. Detta kräver både initiativförmåga och servicekänsla!

Förekommande arbetsuppgifter för tjänsten är följande:

• Ta fram tekniska specifikationer
• Skapa/uppdatera relevant dokumentation samt distribuera internt vid rätt tidpunkt.
• Tillsammans med inköp göra upphandlingar av hela system och/eller komponenter
• Lösa driftproblem och felrapporter
• Lösa teknikuppdrag från service¬avdelningen vilket kan innebära allt ifrån att ta fram en ersättningskomponent till nydesign av ett komplett system
• Bistå försäljnings- och applikationsavdelningarna med tekniskt och kostnadsmässigt underlag
• Genomföra tekniska utredningar (beräkningar, norm¬frågor etc.)


Din profil
För tjänsten krävs det att du är högskoleingenjör eller en erfaren gymnasie¬ingenjör. Du skall vara drivande, ha lätt för att ta initiativ och våga tänka i nya banor. Vi ser gärna att du har god produktkännedom om våra gasturbiner samt god förståelse för den miljö som ovanstående system skall verka i. Montage- och driftsättnings¬erfarenhet är en bra merit men inget krav. I den här rollen kommer du ha ett stort nätverk omkring dig, både internt som externt vilket gör att du behöver kunna uttrycka dig i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Ansökningsförfarande
Rekryteringen sker via Industrikompetens & Skill. Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag via Industrikompetens hemsida www.industrikompetens.se. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Petra Pyk, petra.pyk@industrikompetens.se, 013-32 94 02

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Industrikompetens & Skill är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en växande nationell närvaro. Våra ägare, som är 18 industriföretag, tre kommuner och ett regionförbund, vill att vi arbetar med att säkerställa att industrin får kompetensförsörjning av högsta kvalitet. En viktig del i detta är att hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens till sitt företag.

I vårt uppdrag ligger också att vara engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungera som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. Industrikompetens & Skill har idag kontor i Linköping, Norrköping, Motala, Jönköping, Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlskrona. Dessa kontor bemannas av sammanlagt ett 50-tal personer. Över 700 konsulter är uthyrda till våra kunder och vi gör flera hundra rekryteringar direkt till kund under ett år.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Civilingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2571
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2571
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Värmekyrkan, Källvindsgatan 1
60240  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Skomakare Nyckelservice

Dina arbetsuppgifter kommer att innehålla bla klackning, sulning, byta blixtlås, nyckeltillverkning och försäljning av produkter.

Du behöver inte ha utbildning men det är viktigt att du har erfarenhet från yrket. Då du kommer att ha många kundkontakter behöver du också ha en god social kompetens och bra kunskaper i svenska.
Då vi är ett gäng som jobbar tillsammans så är det också viktigt att du har känsla för samarbete och att du kan ta egna initiativ.

För dig som har den kompetens som efterfrågas - Välkommen med din ansökan! eller ring 0705317789Du behöver inte ha utbildning men det är viktigt att du har erfarenhet från yrket. Då du kommer att ha många kundkontakter behöver du också ha en god social kompetens och bra kunskaper i svenska.
Då vi är ett gäng som jobbar tillsammans så är det också viktigt att du har känsla för samarbete och att du kan ta egna initiativ.
Företaget har haft samma ägare sedan 1991 och är väl inarbetat med nuvarande
lokalisering, med en stark ställning på sin marknad, och stabil och
återkommande kundbas.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Skomakare/Skoreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@alexstadservice.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alex Skomakeri HB
Skäggebyvägen 27
61244  Finspång Sverige
Hemsida: http://www.arbetsförmedlingen.se
  

Platsannons

Djursjukvård

Vi är en liten och personlig djurklinik där du blir delaktig i allt från inskrivning till hemgång i våra helt nya och fräscha lokaler.
Vi söker dig som är leg djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå och med minst 2 års erfarenhet av arbete inom djursjukvård. Huvudsaklig tjänstgöring på poliklinik och reception/butik. Du ska tycka om att samarbeta, kommunicera och uppskatta att arbeta i team men också vara bekväm med att arbeta självständigt. Andra viktiga egenskaper är trygghet, flexibilitet och ansvarskänsla.

Leg djursjukskötare eller djurvårdare på utökad nivå med minst 2 års erfarenhet av djursjukvård. Huvudsakligen arbete på poliklinik och reception/butik.
Läs mer om tjänsten på http://www.anicuragroup.com/karriar/lediga-tjanster/#?country=sverige

Vi är en liten och personlig djurklinik som sedan 1 år finns i helt nya och välutrustade lokaler.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Djursjukskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kjell.andersson@anicura.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AniCura Djurkliniken Finspång AB
Skäggebyvägen 27
61244  FINSPÅNG Sverige
Hemsida: http://anicura.se/djurkliniken-finspang/
  
Platsannons

Vi vill erbjuda dig en tjänst som Lärare på fritidshem/Fritidspedagog

Storängsskolan
Skolans verksamhet vänder sig till ca 400 barn som går skolår f-5. En del av dem behöver skolbarnsomsorg.

För de som behöver extra stöd i svenska finns en grupp som heter Internationella klassen som är en mottagningsenhet där går barn från hela kommun. De slussas sedan till den skola som den ordinarie klassen finns.

Barnen tas om hand och undervisas av cirka 60 personal med olika uppdrag på skolan.

Vi arbetar i åldershomogena klasser det innebär att vi har 3 klasser per årskurs på skolan.

Skolan har fyra fritidshemsavdelningar med ca 40 barn per avdelning. En avdelning per spår A, B och C och ett äldrefrita Solsidan med barn från åk 3-5.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en dynamisk fritidspedagog som vill ta stort ansvar för en mycket välplanerad verksamhet på vårt äldrefrita Solsidan som har barn från åk 3 till åk 5. Du kommer också att gå in och arbeta i en av förskoleklassgrupperna på förmiddagen innan avdelningen öppnar kl 13:00.
Du kommer att tillhöra ett arbetslag som arbetar på våra 4 fritidshemsavdelningar som träffas varje vecka för utom att man får tid att planera tillsammans med personalen på Solsidan.
För mer information gå till Storängsskolans hemsida.

KVALIFIKATIONER
Fritidspedagog. Har du tidigare arbetat på fritidshem och gillar att arbeta med Bild, Musik, dans eller arbetat med olika medier på fritidshem är det en merit.

ÖVRIGT
Storängsskolan ligger på östra sidan av Finspång. Den har ca 400 elever i åldrarna 6 – 12 år. Skolan har en varierande skolgård som både innehåller fotbollsplan, skog, gräsmattor och asfalt. Det uppmuntrar eleverna att variera sina lekar när man har rast eller går på fritidhemmet.
I alla klassrum har vi behöriga lärare och modern teknik i form av projektorer och datorer. Varje årskurs har sina klassrum nära varandra för att underlätta samverkan mellan lärare och klasser.
På skolan finns en Internationell klass för de elever som behöver stöd i det svenska språket under den första tiden som nyanlända till Sverige.
Skolan är certifierad enligt Qualis och arbetar aktivt med det systematiska kvalitetsarbetet.
Storängsskolan har ett eget tillagningskök och egen matsal som serverar både frukost, lunch och mellanmål varje vardag hela året.
Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrannt tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Efter överenskommelse Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Efter överenskommelse.Månadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A567290
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5b9d964e-b279-4400-996e-c366bd4b27d5&TK=4e653e3d-348b-4afc-97e2-8e63e1e78a42
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Barn och Utbildning
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida: http://www.finspang.se
  

Platsannons

Redovisningsekonom till Savback Helicopters AB

Arbetsuppgifter

Arbetstagaren ska huvudsakligen utföra sina arbetsuppgifter på bolagets kontor i Hällestad.
Din roll som redovisningsekonom innefattar: Ansvar för de ekonomiska göromålen inom bolaget och dess dotterbolag:

. Löpande bokföring, ekonomi löneadministration
. Kontoavstämningar
. Avstämning lön och personalrelaterade kostnader (lönehantering)
. Kund och leverantörsreskontra
. Rapportering och betalning till SKV (moms- och skatt samt inkomstdeklarationer)
. Upprätta månads- och årsbokslut med avstämningar och rapporter
. Fakturering, både externt och internt
. Budgetarbete
. Bank- och företagsadministration
. Hantering av kvitton och framtagning av underlag

Utbildning/Erfarenhet:

Vi söker Dig som är en ansvarstagande, noggrann, engagerad, initiativtagande och lösningsorienterat person, samt att du har ett väl strukturerat och organiserat arbetssätt. Dessutom har Du förmågan att lyfta blicken, vilket gör att Du har en god förståelse för helheten kring de ekonomiska processerna. Det är viktigt att ha förmågan att självständigt driva ärenden samt kunna arbeta brett. Du ska ha en god förmåga att kunna bemöta kunder från olika delar av världen.

. Eftergymnasial utbildning
. Serviceminded
. Redovisningsekonom med minst 5 års relevant och dokumenterad erfarenhet, av redovisningsprocessen i sin helhet, bokslut och budgetarbete.
. Mycket goda kunskaper i Excel, kunskaper från bokföringssystemet Visma är meriterande
. Självgående
. Du har lätt för att samarbeta och har hög social kompetens
. Flytande i svenska och engelska både i tal och skrift

Verksamhetsbeskrivning

Savback Helicopters är Sveriges ledande företag inom försäljning av civila helikoptrar. Företaget har varit verksamt över 25 år och säljer/förmedlar helikoptrar både till företag, privatpersoner och offentliga sektorn. Bolaget är exklusiv agent
åt världens största tillverkare av civila helikoptrar, Airbus Helicopters (tidigare Eurocopter) i Sverige och Finland. Vi är välkända och har en unik position på
den internationella marknaden där vi säljer/förmedlar helikoptrar världen över. Kontoret ligger beläget i vacker miljö på Borggårds Herrgård strax utanför Finspång med tillgång till gym på anläggningen.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60% till att börja med, kan utökas till heltid på sikt. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: reja@savback.com
Övrigt: Skicka Ditt CV, personliga brev samt relevanta betyg omgående till reja@savback.com. Ansökan sker endast genom e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Savback Helicopters AB
Borggårds Herrgård
61012  HÄLLESTAD 
Hemsida: www.savback.se
  

Platsannons

Djurskötare

Verksamhetsbeskrivning
Blandat jordbruk med mjölkproduktion.

Vi söker Djurskötare.
Alla förekommande uppgifter inom mjölkproduktion så som utfodring,mjölkning,ströning och diverse lättare reparation och underhåll. Det ingår en viss del traktor / lastmaskinskörning.

Vi kräver en lantbruksutbildning eller 3 års erfarenhet av arbete med mjölkproduktion. God kommunikationsförmåga på svenska eller engelska.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Djurskötare, mjölk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid..
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: sven_olmetorp@hotmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Sven Göransson för Ölmetorp 3:1

61014  REJMYRE 
Hemsida:
  

Platsannons

Tandläkare sökes

Vi söker en tandläkare som är självständig, samarbetsvillig och som har ett gott omdöme. Du har höga ambitioner i din yreksroll och strävar efter individuell utveckling.

Vi på kliniken utför all slags bastandvård, oral portetik samt en hel del endodonkstiskt arbete. På kliniken tjänstgör en tandläkare och två tandsköterskor. Vi söker efter en nyfiken och driven tandläkare.

På kliniken kommer du dels att arbeta självständigt men även i team. Om det önskas, kan vi erbjuda boende till dig som börjar arbeta hos oss. Vi erbjuder dig en upplyftande och motivationsberikande arbetsplats. Du kommer tillsammans med oss få möjlighet till en egen karriärs- och utbildningsplan.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad anställningLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Tandlakare.adel@live.se
Övrigt: Skicka din ansökningshandling: personligt brev och cv via e-post. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan omgående.
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkare Adel AB
Östermalmsvägen 38 A
61242  FINSPÅNG 
Hemsida:
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Finspång

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Platsannons

Semestervikarier till social omsorg samt vård och omsorg

Finspångs kommun har drygt 21 000 invånare. Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Våra största verksamhetsområden är skola och barnomsorg samt vård och social omsorg och vi arbetar även med samhällsbyggnadsfrågor, kultur- och fritidsfrågor med mera. Finspångs kommun har ca 1700 anställda.

Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Bemanningscentralen tillhör ledningsstaben och arbetar med vikarieanskaffning till enheter inom vård och omsorg, social omsorg, förskola, kost-och måltidsenhet samt lokalvård.

ARBETSUPPGIFTER
Bemanningscentralen söker nu semestervikarier inför sommaren 2017 till sektorerna vård och omsorg och social omsorg.

Särskilt boende
På våra vårdboenden och demensboenden hjälper du brukaren med omvårdnad, de vardagliga sysslorna och andra behov som uppstår. Du arbetar tillsammans med annan personal. Boendena har personal dygnet runt och det finns gemensamma utrymmen som kök och dagrum.

Hemtjänst
Att arbeta inom hemtjänst innebär att du går hem till brukaren i dennes hem och hjälper personen med det behov som varje enskild individ har beslut om. Insatserna bygger på frivillighet och de ska utformas så att de bidrar till att den enskilde kan leva ett så normalt liv som möjligt. Arbetet innebär att du har mycket eget ansvar. Du arbetar ofta självständigt med hjälp av en planering för dagen.
Körkort är ett krav.

Att arbeta inom LSS
Bostäder med särskild service för vuxna är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Som vårdare är du delaktig i brukarens aktiviteter, det anordnas dagsutflykter till sevärdheter och andra evenemang. På vissa enheter är teckenspråk ett krav.

Gruppbostäder/Servicebostäder/Psykiatriboende
Arbetsuppgifterna inom dessa boenden är att ge stöd och service till brukaren utifrån brukarens behov. Det kan gälla personlig omvårdnad och vardagliga sysslor så som städ, tvätt och inköp. Samtliga boenden är bemannade dygnet runt med antingen sovande jour eller vaken natt.

Personliga assistenter
Att arbeta som personlig assistent innebär att du är ett stöd i brukarens vardag så personen i fråga kan leva ett så självständigt liv som möjligt. Du hjälper brukaren med vardagliga sysslor som personlig hygien, toalettbesök, av- och påklädning, att inta måltider och mycket mer. Arbetsplatsen är brukarens hem.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har fyllt 18 år, gillar att arbeta med människor och har en god samarbetsförmåga. Utbildning så som omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig är meriterande. Som person ska du vara engagerad, flexibel och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av arbete inom dessa områden är meriterande.
Körkort är ett krav inom vissa verksamheter.

Viss datorvana krävs då dokumentation sker i dator.

Urval kommer att ske löpande, tveka inte att skicka in din ansökan idag.

ÖVRIGT
Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner mot bruttolöneavdrag, rabatter och andra erbjudande av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 200
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BC170109
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e6506765-a34a-4e91-94a8-0d45dd0c753e&TK=376d302c-387b-4792-9feb-36801fee71d3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Finspångs kommun - Ledningsstab
Finspångs kommun
61280  Finspång Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal