Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:26

Lediga jobb i Filipstads kommun (1782), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 960
Täthet7,14Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 711,71Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 534,04Landareal (km²)
Sjö177,67Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Maskinoperatör svarv/flerop

Om tjänsten
Vi söker nu en maskinoperatör till en flerop svarv för serieproduktion av mindre detaljer åt fordonsindustrin.

Projektet är två månader långt, ev kan det bli förlängning efter detta. Arbetstiderna är 2-skift. Start omgående.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet av svarvning i flerop och är kunnig inom ritningsläsning. Kan du programmera i Mazatrol eller Fanuc är det positivt men inget krav.
Truckkort är meriterande.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 5093
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5093
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Lärare moderna språk - Tyska och Franska

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasial vux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 420 är gymnasieelever. På skolan arbetar vi i programlag och ämneslag och är aktiva med systematiskt kvalitetsarbete/skolutveckling.


Vi söker Dig som är examinerad/legitimerad lärare i tyska och för spanska för undervisning på gymnasienivå. Vi söker Dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor och en vilja att skapa goda relationer med de studerande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet är det bästa vi vet!

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo.
I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare. Tillträde 2017-08-09. Då Tyska- och spanskaundervisningen är på 50% vardera kan tjänsterna komma att kombineras med annat beroende på din ämneskunskap. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Moderna språk
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot ansökan, examensbevis och lärarlegitimation via epost: spangbergsgymnasiet@filipstad.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Laborant

Arbetsuppgifterna består i att utföra kemiska och fysikaliska analyser enligt fastställda kontrollmetoder. Det kan handla om rutinkontroll av inkommande råvaror och prover från alla våra produktionsanläggningar i Norden.

Du bör ha minst gymnasial utbildning med inriktning mot kemi. Då du kommer att jobba i team ställs krav på god samarbetsförmåga, initiativförmåga och god social kompetens. Vi sätter också stort värde på din noggrannhet och ansvarskänsla. Erfarenhet från arbete i laboratorium och med kemiska analyser är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av kvalitetskontroll, testning och provning i kemisk miljö sedan tidigare. Vi arbetar med förbränningskemisk, fysikalisk, kemisk och våtkemisk analysering.

Du arbetar i en välutrustad laboratoriemiljö och lärs upp till att klara de flesta arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor. Ditt arbete kräver noggrannhet och är ofta rutinmässigt. Dokumentation och rapportering av ditt arbete i programvaror som Wilab-LIMS och MS Office.

Dina datorkunskaper är goda och du talar och skriver svenska obehindrat.
Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund. Din bostad bör finnas i närheten av Persberg, Filipstad.


SMA Mineral är en företagsgrupp verksam inom industrimineralbranschen där kalk och dolomit är huvudprodukterna. Produktion, hantering och försäljning av kalkprodukter är huvudnäringen. SMA Mineral behärskar karbonatprodukternas flexibilitet och styrka genom teknik och processser som är utmärkande för en expansiv kalkindustri. Våra kunder är främst inom stål- och cellullosaindustrin, infrastruktur, miljö och jordbruk. Gruppens produktionsenheter, terminaler och försäljningskontor finns strategiskt placerade i Sverige, Norge, Finland, Estland och Bulgarien. SMA Mineral har 250 medarbetare och omsätter mer än 1 miljard SEK. Vi finns med huvudkontor Persberg 7 km öster om Filipstad sedan 1980. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret. Läs mer om oss på www.smamineral.com

Till vårt team av fyra medarbetare inom laboratoriet.
Publiceraddatum: 2017-04-22
Yrkesbenämning: Laborant, kemi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hrresurs.com
Övrigt: Märk din ansökan med "Persberg"
Arbetsplats: 
Adress: HR RESURS/Hyllienmark Rekrytering&Resurs AB
Hasselbolsgatan 6
65468  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.hrresurs.com
  

Platsannons

Underhållstekniker

Som Underhållstekniker arbetar du med att säkerställa våra utrustningars driftsäkerhet genom avhjälpande och förebyggande underhåll. Ansvara för ombyggnads och förbättringsarbeten i våra produktionsutrustningar.
Som Underhållstekniker kommer du arbeta i vår produktionsutrustning bestående av PLC-system, lyftdon, robotar, stansmaskiner, kantbockar, pressar, måleri och monteringslinjer. Felsökning inom både mekanik och el förekommer.
Primärt rör det sig om mekaniskt underhåll men fastighetsunderhåll kommer också att bli en del av arbetet.

Vi söker dig som är utbildad mekaniker/automationstekniker eller har motsvarande erfarenhet och sätter stort värde på kunskaper inom områdena mekanik, svets, pneumatik och hydraulik.
Meriterande är om du har kunskaper av PLC- och Robotprogrammering. Vidare ser vi självklart att kunskap/erfarenhet från produktions- och underhållsprocesser är ett plus

Personliga egenskaper:
Vid denna rekrytering kommer stor vikt att fästas vid personlig lämplighet och vi ser att du som söker har god samarbets- och kommunikationsförmåga under tidspress. Vidare är du flexibel, målmedveten och du är självgående i ditt arbetssätt. Du är drivande, har ett analytiskt tankesätt vilket bidrar till att du har ett helhetsperspektiv och är lösningsorienterad.

Robust Ståldörrar AB tillverkar trygga säkerhetsdörrar för lägenheter och stabila branddörrar för kontor, bostäder och industri. Vår dörrtillverkning har sin historia med rötter djupa nog att ta oss tillbaka ända till slutet av 1800-talet. I fabriken i Nykroppa har det under drygt 40 år producerats mer än 500 000 säkerhets- och branddörrar. Vi är välkända för vår höga kvalitet och branschens snabbaste leveranser till stora och små objekt.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@robust.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ROBUST STÅLDÖRRAR AB
Kungsvägen 60
68090  NYKROPPA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare till särskild utbildning för vuxna, vuxenutbildningen Filipstad

Hos oss på vuxenutbildningen i Filipstad arbetar vi med visionen att vi alla tar tydligt ansvar och har en god serviceanda. Tillsammans vill vi bidra till utveckling. Vi är nyfikna och förstår att olikheter är källan till möjligheter! Vi tänker nytt, omprövar och utmanar varandra i pedagogiska frågor i en positiv anda. Detta för att komma framåt och för att få eleverna att känna sig trygga hos oss. Vill du vara med i vårt arbete framåt? Då ska du söka till oss!

Du ska som lärare undervisa, handleda och stödja elever inom särskild utbildning för vuxna. Undervisningen bedrivs på grundläggande och gymnasial nivå.

Vi söker främst Dig som har relevant behörighet och legitimation. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av undervisning inom särskola eller särvux/lärvux. Du tar en aktiv roll i både för- och efterarbeten som rör den pedagogiska verksamheten. Beroende på din ämnesbehörighet kan också andra uppdrag bli aktuella inom vuxenutbildningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasievux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 400 är elever inom vuxenutbildningen.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSemestertjänst, Heltid 100%, Tillsvidare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Särvux
Webbplats:
Epostadress: peter.ramqvist@filipstad.se
Övrigt: Vid den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval; därför kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Vårdlärare vuxenutbildningen Filipstad

Hos oss på vuxenutbildningen söker vi nu en ny medarbetare. Här i Filipstad arbetar vi med visionen att vi alla tar tydligt ansvar och har en god serviceanda. Tillsammans vill vi bidra till utveckling. Vi är nyfikna och förstår att olikheter är källan till möjligheter! Vi tänker nytt, omprövar och utmanar varandra i pedagogiska frågor på ett positivt sätt. Detta för att komma framåt och för att få eleverna att känna sig trygga hos oss. Vill du vara med i vårt arbete framåt? Då ska du söka till oss!

Vi söker en lärare till vård- och omsorgsutbildningen. Du kommer arbeta med både distansundervisning och närträffar i skolan.

Vi söker främst Dig som är ämnesbehörig i psykiatri, psykologi och specialpedagogik eller har en likvärdig kompetens. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av undervisning . Du tar en aktiv roll i både för- och efterarbeten som rör den pedagogiska verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 400 är vuxelever.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: peter.ramqvist@filipstad.se
Övrigt: Vid den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval; därför kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare åk 1-3, Stålvallaskolan Lesjöfors.

Vill du undervisa i grundskolans tidigare år i Värmlands bästa skolkommun? Då ska du söka dig till oss!
Stålvallaskolan är en F-9 skola med 2 arbetslag, F-5 respektive 6-9, med ca 190 elever. Nu söker vi en legitimerad lärare för undervisning i åk 1-3.
Du är legitimerad lärare. Du är ansvarstagande då du har ansvar för undervisning åk 1-3. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapar du en stimulerande lärmiljö för eleverna. Du kan arbeta självständigt och du kan organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna samtidigt vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du en adekvat lärarutbildning, gärna med erfarenhet av yrket så tveka inte att skicka in din ansökan! Kanske du är vår nya medarbetare?


Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e bäst i Sverige.

Filipstads kommun är en liten kommun (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Stålvallaskolan är en F-9 skola med 2 arbetslag, F-5 respektive 6-9, med ca 190 elever.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, tillträde 2017-08-08.Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Klasslärare
Webbplats:
Epostadress: leif.hansson@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-07. Vi tar emot ansökan via epost: leif.hansson@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Bildlärare åk F-9, Stålvallaskolan Lesjöfors

Vill du undervisa i Värmlands bästa skolkommun? Då ska du söka dig till oss! Stålvallaskolan är en F-9 skola med 2 arbetslag, F-5 respektive 6-9, med ca 190 elever. Nu söker vi en legitimerad bildlärare för undervisning i åk F-9.

Du är legitimerad lärare. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapar du en stimulerande lärmiljö för eleverna. Du kan arbeta självständigt och du kan organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna samtidigt vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du en adekvat lärarutbildning, gärna med erfarenhet av yrket så tveka inte att skicka in din ansökan! Kanske just du är vår nya medarbetare?Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e bäst i Sverige. Filipstads kommun är en liten kommun (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Stålvallaskolan är en F-9 skola med 2 arbetslag, F-5 respektive 6-9, med ca 190 elever.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDå bildundervisningen är cirka 25% så kan tjänsten komma att kombineras med annat. 20%-40%Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: leif.hansson@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 17 05 07. Vi tar emot ansökan via epost: leif.hansson@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare i hem- och konsumentkunskap, Stålvallaskolan Lesjöfors.

Vill du undervisa i Värmlands bästa skolkommun? Då ska du söka dig till oss! Nu söker vi lärare till hem- och konsumentkunskapen. I arbetsuppgifterna ingår ansvar för undervisning i ÅK 5, 8 och 9.Du är legitimerad lärare. Du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapar du en stimulerande lärmiljö för eleverna. Du kan arbeta självständigt och du kan organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna samtidigt vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du en adekvat lärarutbildning, gärna med erfarenhet av yrket så tveka inte att skicka in din ansökan! Kanske just du är vår nya medarbetare?


Filipstads kommun är en liten kommun (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e bäst i Sverige.
Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Stålvallaskolan är en F-9 skola med 2 arbetslag, F-5 respektive 6-9, med ca 190 elever.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde 170808. Varaktighet tillsvidare. Tjänsten kan kombineras med annan tjänst på Stålvallaskolan då hem- och konsumentkunskapen är på 50%. 40%-60%Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Hem- och konsumentkunskap
Webbplats:
Epostadress: leif.hansson@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 17 05 07. Vi tar emot ansökan via epost: leif.hansson@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare SvA, åk F-5, Stålvallaskolan Lesjöfors.

Vill du undervisa i Värmlands bästa skolkommun? Då ska du söka dig till oss!
Nu söker vi lärare SVA Stålvallaskolan, Lesjöfors 100 % med undervisning i huvudsak åk F-5.

Du är legitimerad lärare. Du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapar du en stimulerande lärmiljö för eleverna. Du kan arbeta självständigt och du kan organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna samtidigt vill vi att du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och positiv. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du en adekvat lärarutbildning, gärna med erfarenhet av yrket så tveka inte att skicka in din ansökan! Kanske just du är vår nya medarbetare?Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e bäst i Sverige.

Filipstads kommun är en liten kommun (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Stålvallaskolan är en F-9 skola med 2 arbetslag, F-5 respektive 6-9, med ca 190 elever.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 170808. Varaktighet läsåret 2017-18 med stor möjlighet till förlängning.Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Sva-lärare
Webbplats:
Epostadress: leif.hansson@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-07. Vi tar emot ansökan via epost: leif.hansson@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare SvA Spångbergsgymnasiet, Filipstad.

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasial vux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 420 är gymnasieelever. På skolan arbetar vi i programlag och ämneslag och är aktiva med systematiskt kvalitetsarbete/skolutveckling. Vi söker Dig som är examinerad/legitimerad lärare i svenska och svenska som andra språk för undervisning på gymnasienivå och IM-programmet.


Vi söker Dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor och en vilja att skapa goda relationer med de studerande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet är det bästa vi vet!


Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Tillträde 2017-08-09Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lärare SvA
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan, examensbevis och lärarlegitimation via epost: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare engelska, Spångbergsgymnasiet Filipstad

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasial vux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 420 är gymnasieelever. På skolan arbetar vi i programlag och ämneslag och är aktiva med systematiskt kvalitetsarbete/skolutveckling. Vi söker Dig som är examinerad/legitimerad lärare i engelska för undervisning på gymnasienivå och IM-programmet.


Vi söker Dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor och en vilja att skapa goda relationer med de studerande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet är det bästa vi vet!Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Tillträde 2017-08-09Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lärare eng
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan, examensbevis och lärarlegitimation via epost: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Nämndadministratör Filipstad

Tycker du att det offentliga Sverige skall fungera rättvist och förutsägbart? Tycker du att det är viktigt att värna om demokrati och rättssäkerhet? Har du dessutom en bakgrund inom socialtjänst eller rättsvetenskap? Då kanske du är vår nye nämndadministratör?

Du kommer att ansvara för såväl nämndadministration som diarium och närarkiv inom socialförvaltningen. Dessutom kommer du att arbeta med utredningar både inom socialförvaltningen och förvaltningsövergripande. Exempel på olika arbetsuppgifter är: sekreterare i socialnämnd och individutskott, postöppning, sekreterare vid andra olika mötes konstellationer t.ex. pensionärs- och handikappråd, lokal samverkansgrupp och MBL-förhandlingar. Nämndadministratören ingår även i kommunens arbetsgrupp för hemsida.Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning gärna med inriktning mot offentlig rätt. Vi söker antingen en person med kompetens inom socialtjänst och med ett intresse av nämndadministration, eller en person med kompetens inom nämndadministration och med ett intresse av socialtjänst. I det vardagliga arbetet krävs god datavana, gärna erfarenhet från systemansvar. Erfarenhet av administrativt arbete i offentlig sektor är i det närmaste en förutsättning och erfarenheter av liknande arbete är meriterande. Körkort är önskvärt, men inte ett krav. Andra egenskaper som söks är administrativ noggrannhet, förmåga att arbeta självständigt, ta ansvar och samarbeta med andra.

Filipstad i östra Värmland har ca 10 800 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv
och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Detta är ett spännande och omväxlande arbete. Här på kommunstaben arbetar nämndsekreterare och förvaltningsassistenter tillsammans med kanslichefen för att sköta och utveckla bland annat nämndadministration och centrala utredningsfrågor samt är ett direkt stöd till förvaltningarna. Den vi nu söker kommer arbeta riktat mot socialnämnden. Det innebär att du är anställd vid kommunkansliet men kommer också att arbeta nära socialförvaltningens ledning och ingå i dess ledningsgrupp.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, månadslön. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetstid dagtid helgfri måndag till fredag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Nämndadministratör
Webbplats:
Epostadress: kommun@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot ansökan via e-post: kommun@filipstad.se, märk din ansökan med ref: Nämndadministratör. Ansök senast den 2017-05-07.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig Assistent till en 16 årig pojke

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 16 årig pojke med omfattande utvecklingsstörning och som är rullstolsburen. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa pojken i hans vardag med allt från måltider, hygien, lek och ha en meningsfull och utvecklande fritid. Arbetet omfattar även sondmatning och delning av medicin.

Du som söker har en erfarenhet av ett tidigare arbetet med autiska barn och ungdomar. Det är särskilt meriterande om du har en pedagogisk bakgrund samt har god förståelse kring barnens vardagliga behov. Du som söker bör vara ansvarsfull, lyhörd, initiativrik, fysiskt aktiv och ha ett gott tålamod. Personkemi med pojken och hans familj är viktig.

Enligt kundkrav kvinnliga sökande sökande helst rökfria.
Tillträde: Omgående.

Övrigt: Bifoga till ansökan CV samt referenser och utdrag ur belastningsregistret som avser personlig assistans med Barn. Arbetsgivaren vill motta utdraget i oöppnade kuvert.

LER Assistans AB är ett företag som har tillstånd att bedriva assistans.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetet är på ca 78 % vilket innebär ca 125 timmar per månad. Vanligtvis måndag-fredag från ca kl 14:00-20:00.Timlön enligt överenskommelse samt rörligt OB. Semester ersättning enligt lag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lerassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LER ASSISTANS AB
Vallås Centrum 8
30258  Halmstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Köksbiträde till Älvkullens kök, Filipstad

Huvudsakliga arbetsuppgifter är alla inom verksamheten förekommande som exempelvis matlagning, råkostberedning, servering, diskning, beställningar, leveranskontroller, redovisningar, egentillsyn, städning/lokalvård.

Vi söker dig som har erfarenhet från offentligt storkök och företrädesvis har restaurangutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Då tjänsten har arbetstid då man ska vara kock behjälplig i matlagning ses erfarenhet av detta som meriterande. Du ska vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du måste kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel. Se möjligheter istället för hinder. Datavana är en förutsättning, då tidsrapportering sker via internet. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten är ett vikariat på 75 %. Varaktighet 12 månader med möjlighet till förlängning, start 2017-06-19. Arbetstider är dagtid, rullande schema varannan helg . 60%-80%Lön enl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Kösbiträde vik
Webbplats:
Epostadress: jorun.ledin@filipstad.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan via e-post till: jorun.ledin@filipstad.se Sista ansökningsdag är den 7 maj 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Industripersonal till östra värmland

Är du intresserad av ett arbete inom industrin? Då har vi uppdrag för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder inom industrin i Filipstadsområdet. Våra kunder kan ha behov av olika kompetenser såsom montör, lagerpersonal, maskinoperatörer, svets, etc. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt vara med att utveckla produktionsverksamheten. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag. 

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från industri och/eller utbildning inom området kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättrings möjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav lika så din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in ditt CV som berättar vad du gjort tidigare och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet! Tjänsten ska tillsättas inom kort, därför påbörjas rekryteringsarbetet direkt. Ansökan sker genom att du klickar på ansök nedan, vi tar inte emot ansökningar via mail.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Heltid/visstidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=DDB97722-1952-4CDC-AC9C-610AE462A273&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Industripersonal för målning och plockning

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu omgående 2 personer som skall arbeta med målning och plockning.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är enkla och återkommande. Det handlar om att måla och plocka produkter i tillverkningen. Du kommer att arbeta 4-skift som inhyrd med start vecka 8.
Truckkort är ett krav då även truckkörning ingår i arbetsuppgifterna.

Din profil
Vi söker dig som har gått industriprogrammet eller har arbetat i industrin tidigare. Du skall ha bil och körkort samt vara uthållig och arbeta i tempo. Meriterande om du har arbetat med målning eller plockning tidigare.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Industrilackerare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1050
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1050
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Hyttan Brattfors - Filipstad

Förskolan Hyttan är beläget 22 km söder om Filipstad. Förskolan består av en avdelning med barn 1-6 år. Barngruppen är uppdelad i en grupp för äldre barn och en grupp för de yngsta barnen under stor del av dagen. Förskolan öppnar i dagsläget 6.00 och stänger 17.00. Vi skapar tillsammans med barnen inspirerande lärmiljöer på vår fina gård och naturen omkring förskolan för att gynna utveckling och lärande. Verksamheten styrs mycket av barnens inflytande där vi tar stor hänsyn till deras intressen och nyfikenhet.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-14, heltid, tillsvidare samt ett vikariat på 50 % med varaktighet under hösten 2017 med ev. förlängning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förskollärare Hyttan
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till Bergabacken, Nordmark- Filipstad.

Förskolan Bergabacken är belägen 17 km norr om Filipstad, i det natursköna Nordmark. Förskolan har en avdelning med barn 1-6 år. På förskolan strävar vi efter att skapa en gynnsam miljö för lek och lärande. Verksamheten förläggs ofta utomhus där vi har skogen och kohagen inpå knuten. Förskolan öppnar i dagsläget 6.00 och stänger 17.00.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde 2017-08-14. Varaktighet under hösten 2017 med ev. förlängning. Tjänstgöringsgrad 70% - 100%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förskollärarvik Bergabacken
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Sörgården, Filipstad

Förskolan Sörgården består av en avdelning och ligger bredvid förskolan Bullerbyn i södra stadsdelen. Personalen är medveten om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Vi vill att du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter även erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-10 eller enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förskollärare Sörgården
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Bullerbyn i Filipstad

Förskolan Bullerbyn består av fyra avdelningar och ligger i den södra stadsdelen av Filipstad. Personalen är medvetna om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.


Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde 2017-08-07. Varaktighet till och med 171231 med eventuell förlängning. Tjänsten tillsätts utifrån att förutsättningarna kvarstår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Bullerbyn Filipstad

Förskolan Bullerbyn består av fyra avdelningar och ligger i den södra stadsdelen av Filipstad. Personalen är medvetna om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm kunna skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-07 utifrån att erforderliga beslut tas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förskollärare Bullerbyn
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare Villekulla Lesjöfors - Filipstad

Förskolan Villekulla består av fyra avdelningar, tre som är åldersintegrerade och en avdelning för nyanlända barn. Personalen är medveten om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Vi vill att du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter även erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

I Lesjöfors möter du en lugn miljö och vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 9
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFlera tjänster, både tills vidare, vikariat och allmänna visstider. Blandade tjänstgöringsgrader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Villekulla
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till Storbrons förskola, Filipstad

Storbrons förskola ligger naturskönt alldeles i utkanten av tätorten med närhet till skog och bondgård. Vår förskola består av 3 avdelningar med barn i åldern 1-6 år, fördelade i tre åldershomogena grupper. På Storbrons förskola vill vi skapa en gynnsam miljö för lek och lärande, där alla respekterar varandra, visar hänsyn och tar ansvar för sig själv och sin omgivning. Det gör vi genom att ta tillvara alla situationer i vardagen. Utemiljön är en stor resurs i vårt arbeta. Barns lärande och inflytande där vi pedagoger ser oss som medforskare är ytterligare ett område som vi prioriterar.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde 2017-08-14, 75 % 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Storbron
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Björnen i Filipstad

Förskolan Björnen är en centralt belägen förskola i Filipstad och består av två avdelningar, båda med blandade åldersgrupper 1-6 år. Förskolan lägger stor vikt vid utevistelse och går ofta på upptäcktsfärder för att stimulera barnens nyfikenhet på vår omgivning man har närhet till bl.a. bibliotek, lekpark och skog.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTillträde 2017-08-10, sjukvikariat 100 %
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Björnen
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Truckförare sökes!

Är du en duktig och självgående truckförare som arbetat inom lager/logistik tidigare? Då har vi jobbet för dig!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos vår kund på deras lageravdelning, vilket betyder att du kommer att köra truck och ansvarar för att material lastas in och ut från lastbilarna. Affärssystemet som företaget använder är SAP som du därmed kommer att arbeta med dagligen.

Om dig
Tycker du det är roligt att köra truck och arbeta inom lager/logistik kommer du att trivas här. Din erfarenhet av liknande arbetsuppgifterna kommer även göra dig till en mycket uppskattad medarbetare då du snabbt kommer in i ditt arbete och gör bra ifrån dig. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och är positiv och samarbetsvillig. Du har en vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och du har en bra medvetenhet kring god kvalité och service.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag som med start omgående och som sträcker sig över sommaren 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande och rekryteringsarbetet sker därför under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk på 054-7718552.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Heltid start så fort som möjligt till och med vecka 33.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=12013FF4-7D39-4FF7-9974-A85DFCAA6918&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Filipstad. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO såsom försörjningsstöd, missbrukshandläggning, biståndshandläggning ÄO/LSS.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  

Platsannons

Hantverkare för skötsel och underhåll av lägenheter i Filipstads kommun

Makhoul Bygg arbetar med bygg- och renoveringsverksamhet samt personaluthyrning av sakkunniga byggnadsarbetare.

Du kommer att jobba som snickare, målare och matt-/golvläggare på uppdrag till kund i Filipstads kommun.

Vi söker dig som har relevant utbildning och har flerårig erfarenhet.

Du bör ha lång erfarenhet av snickeri, måleri och vara allmänt händig då arbetet innebär all förekommande skötsel och underhåll av 25 lägenheter (förutom el och vatten).
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid6 månader eller längre
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: issa-makhoul@hotmail.com
Övrigt: Skicka din ansökan till issa-makhoul@hotmail.com. Ange "Filipstads kommun" i rubriken på din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Makhoul bygg

16263  VÄLLINGBY 
Hemsida:
  

Platsannons

Klasslärare, åk 1-3, Strandvägsskolan i Filipstad.

Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Vi ser också vilken effekt Trivselprogrammet har på skolorna när det gäller bättre sammanhållning och färre konflikter mellan elever. Vidare har kommunen ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundskolans åk.1-3. Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen. Strandvägsskolan i Filipstad söker nu en klasslärare till en klass på lågstadiet. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1-9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra.

I SKLs öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 8 augusti 2017, tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Lärare åk 1-3
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med lärare åk.1–3. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare SvA, åk 1-3, Strandsvägsskolan i Filipstad

Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Kommunen har ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundskolans åk. 1–3. Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad Filipstad-Kristinehamn en buss/timme i vardera riktningen. Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i svenska som andra språk eller svenska åk.1–3. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra.

I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 8 augusti 2017. Tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: SvA
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Övriga upplysningar lämnas av rektor Maria Sjödahl Nilsson tel. 0590-615 13 eller 072-518 45 72. Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med SvA. Sista ansökningsdag 25 april 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Klasslärare åk 4-6, Strandsvägsskolan i Filipstad

Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Vi ser också vilken effekt Trivselprogrammet har på skolorna när det gäller bättre sammanhållning och färre konflikter mellan elever. Vidare har kommunen ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundskolans åk.4-6. Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen. Strandvägsskolan i Filipstad söker nu en klasslärare till en klass på mellanstadiet. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan F-6. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra.

I SKLs öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 8 augusti 2017, tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Lärare åk 4-6
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med lärare åk.4-6
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Socialsekreterare ekonomiskt bistånd

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med myndighetsutövning av ekonomiskt bistånd och därtill kommande uppdrag så som våld i nära relation, bostadssociala kontrakt med mera. Vi arbetar i verksamhetssystemet Pro capita och vi ser det som värdefullt om du har erfarenhet av systemet sedan tidigare.

Du ska vara utbildad socionom eller ha annan eftergymnasial utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom socialtjänst. Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor och vara en del i deras utveckling mot en fungerande vardag. Du ska ha god dokumentationsvana och vara duktig i att föra samtal på ett motiverande och lösningsfokuserat sätt. I arbetet ingår att samverka med andra myndigheter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska ha körkort.

Filipstad i östra Värmland har ca 11 000 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Nu söker socialförvaltningen dig som vill arbeta som socialsekreterare inom Individ- och familjeomsorgens ekonomigrupp som består av sju personer. Vi är ett glatt gäng med god stämning som kontinuerligt arbetar med utveckling av arbetsmetoder och rutiner.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% tillsvidare med start enligt överenskommelseIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: Ekonomigrupp
Webbplats:
Epostadress: ewa.sundberg@filipstad.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunstyrelsen
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare trä- och metallslöjd, Strandvägsskolan i Filipstad

Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i trä och metallslöjd åk.3-6. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundskolans åk.3-6 i trä – och metallslöjd. Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen. Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i trä och metallslöjd åk.3-6. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra.

I SKLs öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 8 augusti 2017 tjänsten är en tillsvidareanställning på 90-100%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Trä- och metallslöjdslärare
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med trä- och metallslöjdlärare. Vi tar emot ansökningar löpande! Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare textilslöjd, Strandvägsskolan i Filipstad.

Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Kommunen har ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundskolans åk.3–6 i textilslöjd. Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med.

Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen. Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i textilslöjd åk.3-6. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra.

I SKLs öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 8 augusti 2017 tjänsten är en tillsvidareanställning på 90-100%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med textilslöjdslärare. Vi tar emot ansökningar löpande! Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare, Spångbergsgymnasiet i Filipstad.

Du kommer att jobba tillsammans med en kollega i nära samarbete med skolledning och administrationen. Du kommer också vara en del av gymnasieskolans elevhälsoteam. I arbetet ingår individuella vägledningssamtal med elever/studerande inom grundskola-gymnasieskola-vuxenutbildning. Information till grupper, klasser, föräldrar, lärare och annan skolpersonal beroende på behov och situation kommer också ingå I arbetet.


Vi söker dig som har examen från studie- och yrkesvägledarprogrammet, 180p. Du är positiv, nyfiken och reflekterande. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med övrig personal och du vill skapa goda relationer med de studerande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet och vuxna som höjer sin kompetens är det bästa vi vet! Vill du vara med?Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasial vux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever/studerande på skolan varav ca. 400 är gymnasieelever. Utöver att sörja för SYV-verksamheten inom Frivilliga skolformer ansvarar vi också för SYV- funktionen inom grundskolan i Filipstad.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde augusti 2017.Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: SYV
Webbplats:
Epostadress: per-arne.soderstedt@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-01. Vi tar emot ansökan via e-post: per-arne.soderstedt@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Kock/Restaurangbiträde

Matlagning med inriktning turkisk mat, pizza, samt traditionell turkisk grill. Erfarenhet krävs av turkisk matlagning, erfarenhet av turkisk grill samt pizzabagare.

Personen ska ha erfarenhet av turkisk matlagning, traditionell turkisk grill, samt erfarenhet av att baka pizza.

Restaurang, pizzeria, al-la carte restaurang. öppet Måndag - Söndag 11-20
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@mammamiapizzeria.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bedrioglu Restaurang
Viktoriag 7
68230  filipstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare/ fastighetsskötare

Vi söker nu en fastighetsskötare/allt-i-allo som kan hjälpa till med olika tillfälliga uppdrag på vår fastighet.

Du bör ha lång erfarenhet av snickeri, måleri och vara allmänt händig då arbetet innebär all förekommande skötsel och underhåll av 22 lägenheter (förutom el och vatten).

Välkommen att skicka in din ansökan via e-post.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidBehovsanställning. Arbetet består av uppdrag, varierar i omfattning.Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: yilmast@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Acj Fastighet AB
Fågelvägen 24
13833  ÄLTA 
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Förberedelseklass Strandvägsskolan Filipstad

Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i åk.1–6. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 medarbetare. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasterna. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Kommunen har ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund. I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!

Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig


Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e i Sverige. I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad Filipstad-Kristinehamn en buss/timme i vardera riktningen. Strandvägsskolan är en skola med drygt 300 barn. Skolan har grundskola F-6, grundsärskola 1-9 och fritidshem.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde augusti 2017.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Lärare förberedelseklass
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan med CV och personligt brev till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med lärare förberedelseklass.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare Träningsskolan Strandvägsskolan i Filipstad

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundsärskolan åk.1–9. Kvalifikationer inom AKK, kunskaper om funktionsnedsättningar inom grundsärskolan.

Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med.

Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.I Filipstad satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning inom grundsärskolan åk. 1–9. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Kommunen har ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund. I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde augusti 2017. Tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Lärare träningsskolan
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se Märk ansökan med lärare träningsskolan
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Musiklärare Strandvägsskolan Filipstad

Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i musik åk.3–6. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Kommunen har ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundskolans åk.3–6 i musik.

Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:a i Sverige. Strandvägsskolan är en F-6 skola med drygt 280 barn. Här finns grundsärskolan åk-1-9, förberedelseklasser och fritidshem. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%Tillträde augusti 2017, 50 %
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Musiklärare
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med Musiklärare
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Strandvägsskolan Filipstad

Vi söker en examinerad/legitimerad fritidspedagog/lärare i fritidshem för undervisning delad mellan fritidshem och skola. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Kommunen har ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad som lärare i fritidshem eller fritidspedagog. Du kommer att dela din tjänst mellan skolan och fritidshemmet under din arbetsdag. Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med.

Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu kommer att dela din tjänst mellan skolan och fritidshemmet under din arbetsdag.Tillträde augusti 2017. Tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: Lärare fritidshem
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med fritidspedagog/lärare fritidshem
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

VVS-montör entreprenad

Verksamhetsbeskrivning:

Karlstads rörmontage AB är en komplett VVS-installatör sedan 1963. Vårt huvudkontor ligger i Karlstad, där vi även har en butik, knuten till Bad & Värme-kedjan. Vi har kontor i Filipstad och Kristinehamn, men utför även entreprenader på andra orter i Sverige.
Vi är ett starkt team med ett 50-tal anställda som jobbar tillsammans, nära kunden. Att trivas och ha roligt på arbetet är viktigt för oss. Nu söker vi entreprenadmontörer till våra kontor i Karlstad, Filipstad och Kristinehamn. Vår entreprenadavdelning arbetar främst med den värmländska marknaden. Vi hoppas att du vill bli en del av vårt team.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i vårt framgångsrika team av entreprenadmontörer och utföra alla typer av VVS-installationer som finns i byggbranschen.

Vi söker dig som är certifierad VVS-montör med några års erfarenhet från service eller entreprenadarbete. Du är självgående och serviceinriktad. Du har förmåga att skapa goda relationer med både kunder, arbetskamrater och leverantörer. Du innehar B-körkort.

Vi undanber oss att bli kontaktade av rekryteringsföretag och företag som vill hjälpa oss med rekrytering och annonser på sociala medier
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: karl.ostlund@karlstadsrormontage.se
Övrigt: Ansökan Sista ansökningsdag är 2017-04-30. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen
Arbetsplats: 
Adress: Karlstads Rörmontage AB

65341  KARLSTAD 
Hemsida: www.karlstadsrormontage.se
  
Platsannons

Assistent till en 8-åring i Filipstad

Dina arbetsuppgifter blir att hämta i skola och se till att aktiviteter och träning blir utfört enligt den arbetsbeskrivning finns.
Förekommer resor och aktiviteter med familj och vänner.
Mycket bus och upptåg sker så gäller att vara aktiv och påhittig.Du kommer vara pojkens armar, ben och kommunikation vilket ställer stora krav på din personlighet. Du som söker ska vara intresserad av att jobba med barn med speciella behov och kunna ta egna initiativ även i pressade situationer. Pojken kräver en glad och aktiv person som gärna hittar på bus och upptåg. Det är ett arbete med mycket frihet under ansvar för rätt person.
Du som söker ska vara rökfri. Det finns djur i hemmet.
Även resor och aktiviter förekommer så gäller att du kan sova borta och vas med på inplanerade resor.
Just nu är det en resa inbokad 1 vecka i juni till Spanien som planeras där du kommer få följa med familjen.

Livihop AB arbetar för assistansberättigade barn,
ungdomar och vuxna i hela landet. Livihops målsättning är att vara Sveriges
mest professionella assistansbolag. Omtanke, ansvar, kompetens, engagemang
och förtroende är våra kärnvärden och genomsyrar vårt arbetssätt. Vi satsar
mycket på personalvård och våra medarbetare har några av branschens bästa
löner och förmåner. Livihop är ett av dem första assistansbolagen som har blivit
godkända av Socialstyrelsen att bedriva verksamhet inom personlig assistans. Vi
har kollektivavtal och är medlem i Almega.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%Friskvård 2100:-/år beräknat på heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens: Filipstad
Webbplats:
Epostadress: tommy.strandberg@livihop.se
Övrigt: Omgående anställning, så beställ utdrag ur belastningsregistret redan idag.
Arbetsplats: 
Adress: LIV IHOP AB
Tegelviksgatan 40
11641  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.livihop.se
  

Platsannons

Disktriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården

Du kommer att arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska i hemsjukvården med sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. Arbetet kommer att vara varierat då du har ansvar för hemsjukvården både på dag-helg-och kvällstid enligt ett fast schema. Du kommer att arbeta i en målstyrd organisation utifrån en ansvars- och befogenhetsbeskrivning.

Vi söker i första hand dig som har distriktssköterskeutbildning eller specialistutbildning med inriktning mot vård av äldre men även du som är legitimerad sjuksköterska är välkommen med din ansökan. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marie.berggren@filipstad.se
Övrigt: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunstyrelsen
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Sommarjobb på Orkla i Filipstad

Vill du ha sommarjobb? Är du intresserad av att arbeta inom livsmedelsindustrin? Då kan detta vara arbetet för dig! Nu söker vi personal till Orkla Confectionery & Snacks i Filipstad!

Om tjänsten
På Orkla Confectionery & Snacks kommer du att vara en del av företagets produktionsverksamhet. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt vara med att utveckla produktionsverksamheten. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag. 

Om dig
Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och har en god förståelse för att din arbetsinsats har betydelse för en lyckad slutprodukt. Du gillar att arbeta med andra människor och sprider positiv energi bland kollegor och bidrar till ett gott samarbete. Din lösningsfokuserade och flexibla personlighet kommer vara uppskattat då du har lätt för att ibland byta arbetsuppgift, arbetsgrupp eller skift beroende på hur behovet hos kunden ser ut. Du har en vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och du har en bra medvetenhet kring god kvalité. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig över sommaren 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande och rekryteringsarbetet sker därför under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk på 054-7718552.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid/Sommar 2017Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=9AC881C3-7D32-4473-B5F1-C066A0B4B683&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Kil

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Filipstad

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  
Platsannons

Work for you söker SFI/SVA-lärare

Work for you arbetar med arbetsmarknadstjänster och har varit kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. Idag finns vi på drygt 50 orter runt om i landet och arbetar med jobbförmedling, rehabilitering, omställning, utbildning, integration, rekrytering- och bemanning. Sedan 2014 ingår även utbildningsföretaget Infokomp i koncernen.Läs mer på www.workforyou.se.

Vill du göra skillnad?
Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi har tron att varje människa har en inneboende potential, hos oss blir din uppgift att hjälpa individen att hitta den.

Work for you söker SFI/SVA-lärare

Dina arbetsuppgifter
Som SFI-lärare kommer du att arbeta med nyanlända som anvisats från Arbetsförmedlingen till vårt program Grundläggande moduler. De människor vi möter har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden. Programmets syfte är att deltagarna ska förbättra sina kunskaper i svenska språket och vårt samhälle, och rusta dem för att närma sig arbetsmarknaden; som förberedelse för arbete, annat arbetsmarknadspolitiskt program eller reguljär utbildning. En viktig del i programmet är att deltagarna kommer ut på en arbetsplats för att träna på det svenska språket.  

Kvalifikationer
Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk.

Övrigt
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi är flexibla med anställningsformen och ser gärna att sökande kan tänka sig att vara underkonsulter eller egenanställda (fakturerar utan eget företag genom ex. Cool Company https://coolcompany.com/se/).

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller e-post, följ länken nedan för att registrera din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Filipstad

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta: 

Lina Rydén, platschef 
lina.ryden@workforyou.se
070 164 46 57

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla typer av erbjudanden om annonsering, matchning och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: https://www.workforyou.se/om-oss/jobba-hos-oss/?aguid=4E5890D17A3441DF969FC7FAF9C56AE5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Work for you AB
Norgegatan 2
16432  Kista Sverige
Hemsida: www.workforyou.se
  

Platsannons

Arbetsledare / coach i röjning och lättare snickeriarbeten

Organisatoriskt ligger enheten under kommunstyrelsen och enhetschefen för Arbetsmarknad- och Integrationsenheten är din närmaste chef.

Inom enheten ryms flera blandade verksamheter, aktiviteter och projekt med målet att matcha, validera och erbjuda medborgare möjlighet till fortsatt sysselsättning. I kommunens Röjarlag ska det ske en utveckling som du har möjlighet att bidra till samtidigt som du är med i det operativa arbetet tillsammans med ett arbetslag.

Här får du förmånen att samordna och utveckla, bygga processer och strukturera upp verksamheten. Ett av arbetets fokus kommer att handla om att implementera integrationsarbetet inom det område du jobbar. En flexibilitet vad gäller arbetsuppgifter ska finnas om det blir förändringar på enheten.

Lockas du av att få vara med och utveckla vår nya arbetsmarknads- och integrationsenhet? Är du en entusiasmerande, kommunikativ person med kunskaper inom praktiskt arbete som röjning av skog och mark samt lättare snickeriarbeten?

Här trivs du som tycker om att arbeta med människor och att få personer som står en bit ifrån arbetsmarknaden att växa och utvecklas. Arbetsuppgifterna består i att leda och fördela arbete inom röjningsarbete i skog och mark samt lättare snickeriarbete. Viktigt att du har kompentens för arbetet med röjning i skog och mark. Du har känsla för service, du är flexibel och självgående. Du följer arbetet och dokumenterar kontinuerligt.

Är du en entusiasmerande, tydlig och kommunikativ ledare/coach?
B-körkort är ett krav.

Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

I syfte att stärka, förbättra och sätta fokus på kommunens arbetsmarknads- och integrationsfrågor drivs Arbetsmarknads- och Integrationsenheten sedan 1 jan 2015 under kommunstyrelsen.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Skogsarbetare, röjning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad anställning i 6 månader med möjlighet till förlängning.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: Arbetsledare/coach röjning.
Webbplats:
Epostadress: ann-sofi.akerlind@filipstad.se
Övrigt: Sök snarast då urval sker löpande, dock senast 26/4 2017. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Du skickar din ansökan med CV och ett personligt brev till: ann-sofi.akerlind@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Tidningsdistributör Filipstad

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid ca 02.00-06-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Vid behov 170327-170627Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Norrgårdsgatan 12
68635  Sunne Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

FÖRSKOLLÄRARE/BARNSKÖTARE PERSBERG FRISKOLA

Verksamhetsbeskrivning
Persbergs Förskola Guldgruvan är en förskola som drivs av en föräldraförening som huvudman. Förskolan ligger i en vacker natur och miljö med sjön Yngen alldeles intill. Guldgruvan har 16 barn i åldrarna 1-5 år. På skolan går även 51 elever och vi har även fritidshem. Se gärna vår hemsida www.persbergsfriskola.se för mer info
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som är förskollärare/barnskötare och vill vara med och jobba i vårt team. Vi förutsätter att du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling, har en mjuk framtoning och är van vid god kommunikation både med dina kollegor, barn och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du som person passar in i vårt arbetslag.

Utbildning/Erfarenhet

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga och att du har intresse av att arbeta med djur och natur som är vår inriktning. Vi värdesätter personlig lämplighet, erfarenhet och engagemang som främsta meriter.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidFöräldravikariat. 1 år med eventuell förlängning. Start 31 juli 2017Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: angelica.tsering@gmail.com
Övrigt: Övriga upplysningar lämnas av förskolechef Angelica Tsering angelica.tsering@gmail.com tel. 070-307 81 05
Arbetsplats: 
Adress: Persbergs skolas föräldraförening
Brusgårdsvägen 24
68240  FILIPSTAD 
Hemsida: www.persbergsfriskola.se
  
Platsannons

Sommarjobb på Barilla i Filipstad

Vill du ha sommarjobb? Är du intresserad av att arbeta inom livsmedelsindustrin? Då kan detta vara arbetet för dig! Nu söker vi personal till Barilla i Filipstad!

Om tjänsten
På Barilla kommer du att arbeta som förpackningsoperatör. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt vara med att utveckla produktionsverksamheten. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. På Barilla tillämpas skiftgång vilket innebär att du kommer att arbeta förmiddagar, eftermiddagar, nätter och helger. Du kommer att ha en närvarande skiftchef samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag. 

Om dig
Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och har en god förståelse för att din arbetsinsats har betydelse för en lyckad slutprodukt. Du gillar att arbeta med andra människor och sprider positiv energi bland kollegor och bidrar till ett gott samarbete. Din lösningsfokuserade och flexibla personlighet kommer vara uppskattat då du har lätt för att ibland byta arbetsuppgift, arbetsgrupp eller skift beroende på hur behovet hos kunden ser ut. Du har en vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och du har en bra medvetenhet kring god kvalité. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig över sommaren 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande och rekryteringsarbetet sker därför under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk på 054-7718552.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid/Sommar 2017Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=FC5BDACF-65B4-4022-8DC7-C7ED31EC4EA0&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Filipstad

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal