Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:27

Lediga jobb i Filipstads kommun (1782), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 918
Täthet7,12Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 711,71Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 534,04Landareal (km²)
Sjö177,67Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Undersköterska 75% hemtjänsten Lesjöfors

Du kommer att arbeta inom äldreomsorgen i Filipstads kommun, med tjänsten förlagd till hemtjänsten i Lesjöfors. I arbetet ingår tjänstgöring dag, kväll, helg. Möjlighet till önskad utökad tjänstgöringsgrad finns.Vi söker dig som har en undersköterskeutbildning och det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du öppen, utåtriktad och positiv. Flexibilitet, ett gott bemötande och intresse för arbete med människor är ett måste! Arbetsgivaren kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav och vi vill också att du har viss datakunskap då dokumentation och andra delar av arbetet görs via dator.


Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel
genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och
friskvårdsaktiviteter.

Nu söker Socialförvaltningen dig som vill arbeta som undersköterska!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde den 170901, sysselsättningsgrad 75%. 60%-80%Lön och anställningsförhållanden enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: Undersköterska – Hemtjänst
Webbplats:
Epostadress: ulla.olsson64@filipstad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunstyrelsen
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Arbetsförmedlare till Östra Värmland

Är du en person som brinner för att skapa relationer med företag och människor? Trivs du i en arbetsmiljö där ditt driv och engagemang uppmuntras, då kan det vara dig vi söker! Arbetsförmedlingsenheten Karlskoga, som består av Karlskoga, Kristinehamn och Filipstad, söker nu ny kollegor som tillsammans med våra 14 500 kreativa och professionella medarbetare i övriga landet vill vara med och bidra till en välfungerande arbetsmarknad och att öka sysselsättningen.

Arbetsuppgifter
Som arbetsförmedlare skapar du relationer med arbetsgivare. Du behöver vara proaktiv och ta egna initiativ utifrån ramar och regelverk. Arbetet innebär mycket samverkan, administration och dokumentation i våra olika IT-system . Många av våra arbetssökande är utrikesfödda och behöver inkluderas på arbetsmarknaden. Du har ett gott bemötande och ett respektfullt förhållningssätt och förståelse för människor i förändringssituationer.

Exempel på arbetsuppgifter

 -Samverka med andra myndigheter och organisationer
- Nära och konstruktiva relationer med arbetsgivare
- Matcha arbetssökandens kompetens och förutsättningar med lediga arbeten, hitta lediga/dolda arbeten
- Vägleda de arbetssökande som är osäkra eller behöver byta inriktning
- Myndighetsutövning

Kvalifikationskrav
- Högskoleutbildning om lägst 180 högskolepoäng (120 poäng enligt tidigare system). Alternativt är du/har du varit anställd som arbetsförmedlare på   Arbetsförmedlingen samt bedöms ha goda förutsättningar att leva upp till dagens krav på arbetsförmedlare
- Minst två års arbetslivserfarenhet
- Kundorienterad och målmedveten
- God förståelse för arbetsgivares behov och god kunskap om arbetsmarknaden
- God analytisk förmåga - God kommunikativ förmåga
- Mycket goda kunskaper i att kommunicera på svenska i tal och skrift samt god läsförståelse
- B-körkort

Meriterande
- Arbetslivserfarenhet av samverkan med andra myndigheter/parter
- Erfarenhet från utbildning/arbete med människor från olika kulturer
- Erfarenhet av kvalificerad uppsökande tjänsteförsäljning gentemot företag och/eller offentlig sektor 

Personliga egenskaper
Eftersom du både kommer att arbeta med att möta arbetsgivare och med arbetssökande som befinner sig i en förändringssituation, lägger vi mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver ha förmåga att vara affärsmässig samt ha relationsbaserade kompetenser. Som arbetsförmedlare och statstjänsteman arbetar du hela tiden utifrån uppdrag som snabbt kan förändras och utvecklas. Det är därför viktigt att du lätt kan anpassa dig till förändringar och nya förutsättningar samt att du är strukturerad och kan prioritera i arbetet. Den miljö du arbetar i är kundorienterad och ställer höga krav på service, tydlighet och etik. Du behöver ha ett positivt förhållningssätt till digitaliseringens möjligheter.

Vi samverkar med många externa aktörer och det är därför viktigt att du är en ambassadör för vår vision och värdegrund. Vidare har du ett lösningsfokuserat arbetssätt och en genuin vilja att utvecklas i din yrkesroll.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi har en dynamisk och positiv arbetsplats där arbetsglädjen genomsyrar det dagliga arbetet. Vi har ett rörligt arbete och jobbar med flexibla lösningar som kommer våra kunder till nytta. Om du tycker om att påverka och utveckla arbetssätt och inspireras av nära samarbete så kommer du att trivas hos oss. En framgångsfaktor och styrka är det rörliga arbetssättet och möjligheten att träffa människor i olika miljöer på olika orter tillsammans med olika kollegor. En viktig utgångspunkt för oss är att hjälpa varandra att lyckas. Läs mer om oss på vår hemsida http://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss.html

Övrigt
Tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Vi söker medarbetare till alla våra tre kontor i enheten. Anställningen är på heltid, men arbetstiden kan anpassas utifrån arbetsförmåga. Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder.

Välkommen med din ansökan senast 170524. Vi tar emot din ansökan elektroniskt via vårt rekryteringssystem.

Intervjuer planeras till 19, 21 och ev 27 juni på Af Karlskoga
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Arbetsförmedlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.arbetsformedlingen.se/Om-oss/Jobba-hos-oss/Sok-jobb-hos-oss.html?rmpage=job&rmjob=14538%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arbetsförmedlingen
Storgatan 16
66524  Filipstad Sverige
Hemsida: www.arbetsformedlingen.se
  

Platsannons

Vårdare arbetshandledare till daglig verksamhet LSS

Du kommer att arbeta på daglig verksamhet LSS. Då vi står inför en förändring i vårt arbetssätt så kommer du att kunna tjänstgöra inom alla våra enheter.

Som medarbetar hos oss ingår du som en del i ett arbetsteam. Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att utifrån brukarnas fokus och i samarbete med kollegor, strukturera arbetsdagen för våra brukare, sätta mål och utvärdera, handleda och stödja brukarna i deras dagliga verksamhet. Det ingår även att samverka med boenden, anhöriga och andra aktörer.Vi söker dig som har utbildning inom vård/omsorg/pedagogik med inriktning funktionsnedsättning. Erfarenhet av verksamhetsområdet är meriterande men inte ett krav. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk och flexibel. Du har en positiv inställning och fokuserar på möjligheter. Du ska ha en god kommunikationsförmåga till såväl brukare som kollegor.

B-körkort är ett krav och vi vill också att du har viss datakunskap då dokumentation och andra delar av arbetet görs via dator.


Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Nu söker Socialförvaltningen dig som vill arbeta som vårdare inom daglig verksamhet
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% dagtid måndag-fredag. Tillsvidare. Tillträde 2017-08-21 eller enligt överenskommelse.Lön och anställningsförhållanden enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Daglig verksamhet
Webbplats:
Epostadress: susanne.persson@filipstad.se
Övrigt: Du skickar din ansökan med CV och ett personligt brev till: susanne.persson@filipstad.se, märk ansökan med ”Ref: Daglig verksamhet”. Intervjuer kommer ske kontinuerligt under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är den 31 maj 2017.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunstyrelsen
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Upphandlare till inköpsenheten.

Vill du arbeta självständigt med upphandlingsprojekt, både stora och små?

På inköpsenheten i Filipstads kommun arbetar du med ett brett område och du kommer upphandla både varor, tjänster och entreprenader. Vi är en liten inköpsenhet där du kommer få bidra med din kompetens och din erfarenhet. Upphandlingarna drivs ofta i projektform och du arbetar tätt tillsammans med de olika verksamheterna inom kommunen samt våra kommunägda bolag. Inköpsenheten håller i utbildningar inom LOU så det kan också bli en av dina arbetsuppgifter. För att trivas hos oss är det viktigt att du är relationsskapande, pedagogisk och duktig på att kommunicera.

För att lyckas i ditt arbete är du en driven och engagerad person och du kan få saker utförda i tid. Du har ett strukturerat arbetssätt, är effektiv och har en god analytisk förmåga. Det är viktigt att du gentemot verksamheterna kan ha ett relationsskapande förhållningssätt.

Vi vill att du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, juridik eller ingenjörsämnen. Eller utbildning inom entreprenadprojekt, upphandling alternativt annan för tjänsten relevant utbildning. Du ska ha minst två års upphandlingserfarenhet samt erfarenhet av att arbeta i projektform.

Det är extra meriterande om du har kunskap/erfarenhet kring något av nedanstående:

- LOU/LUF samt kvalificerat inköps- och upphandlingsarbete
- Entreprenadupphandlingar med tillämpning av AMA AF och tillhörande standardavtal (AB 04, ABT 06 och ABK 09)


B-körkort är ett krav och vi vill att du kan uttrycka väl i tal och skrift.

Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Upphandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid, dagtid. Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: Upphandlare
Webbplats:
Epostadress: inkop@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan via e-post till: inkop@filipstad.se. Märk ansökan med ”Upphandlare”. Sista ansökningsdag är den 29 maj 2017
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Filipstad

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-25
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/34449-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-filipstad?promotion=10194-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till man söder om Filipstad

Passal arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsnedsättning.
På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växer
och vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att
nå den visionen.

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder att vara honom behjälplig i sin vardag.

Kunden är en man i 60-års åldern som bor några mil söder om Filipstad. Kunden har olika intressen samt tycker om att komma ut när lusten faller på.

I arbetsuppgifterna innebär det att hjälpa till med förflyttningar, träning, hjälp med personlig hygien samt på - och avklädning. Arbetsuppgifterna innefattar även hushållsysslor som städning, tvätt samt matlagning. Gillar du att laga mat och baka är det ett stort plus. Även enklare trädgårdssysslor samt snöskottning kan förekomma.

Då kunden har en omfattande fysisk funktionsnedsättning så det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent eller inom vård och omsorg. Då det förekommer en hel del förflyttningar under arbetspasset så bör du som söker denna tjänst ha god fysik. Hjälpmedel som används i hemmet är bl.a . Re-Turner,lift samt elrullstolar.

Vi söker dig kvinna/man som är kundfokuserad, tålmodig, engagerad, flexibel och öppen för nya situationer och arbetssätt.  Det är viktigt att du som person har förmågan att läsa av och känna in olika situationer då det är dagsform som till viss del styr hur dagen kommer att se ut.

Då kunden bor där där ingen kollektivtrafik går så krävs det körkort + bil för att ta sig till arbetsplatsen.

Tjänsten omfattning: ca 75-80%

Arbetstider: Dag och kvällstid, vardag som helg. Jourtid kan bli aktuellt på sikt.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm.

Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via nedan länk:
http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/
Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 2000
Ansvarig rekryterare: Johan Håkansson
Tel: 010-70 77 822
 Passal AB
Kasernhöjden 3A
652 21 Karlstad
Tel: 054- 18 60 80
E-post: info@passal.se
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats: http://passal.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=90152&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Passal AB
Skeppet ärans väg 19
42671  Västra Frölunda Sverige
Hemsida: www.passal.se
  

Platsannons

Sommarvikarier till äldreomsorgen och LSS

Du kommer att arbeta inom äldreomsorgen eller LSS i Filipstad, Lesjöfors eller Nykroppa. Inom äldreomsorgen arbetar du med att ge äldre personer omvårdnad och stöd i deras hem eller på ett boende. Inom LSS arbetar du med personer som på grund av sin funktionsnedsättning beviljats stöd för att klara av sin vardag. Här arbetar du med människor i alla åldrar framför allt i deras hem men även här kan arbete på boenden förekomma. Arbetet är omväxlande och utgår från brukarnas behov av omsorg och stöd. Dokumentation är en del av det dagliga arbetet så datavana är ett krav.

Filipstads kommun står inför stora personalbehov i framtiden så ett sommarjobb hos oss kan vara en språngbräda till en mer långsiktig anställning.


Vi söker dig som har intresse för att arbeta med människor och ge omvårdnad. Du är positiv, engagerad och ansvarstagande. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra men har också förmågan att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vi söker dig som är över 18 år. Har du undersköterske- eller omvårdnadsutbildning eller annan lämplig utbildning/erfarenhet är det meriterande men det är inte ett krav. Du måste kunna prata, förstå och läsa svenska. Det är positivt om du har körkort men det är inte ett krav på alla tjänster.


Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Just nu söker Socialförvaltningen dig som vill ha Sveriges viktigaste sommarjobb! Vill du ha ett jobb där du verkligen gör skillnad, jobbar med människor och utvecklas som person så har vi sommarjobbet för dig!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidUnder sommarmånaderna juni, juli och augusti har vi behov av vikarier både på hel- och deltid. Du jobbar varierande arbetstider såväl dag, kväll, natt, helg. Vi söker även dig som redan nu kan börja arbeta som timvikarie hos oss. 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Sommarvikarie
Webbplats:
Epostadress: andreas.nilsson@filipstad.se
Övrigt: I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så vänta inte med att söka tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunstyrelsen
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Butikssäljare Filipstad sommarvikariat

Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar i veckan med start 1 juni till och med 31 augusti i någon av Lidl-butikerna i Norrköping.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.


Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.
För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDå butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln". 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm
Epostadress:
Övrigt: Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.
Arbetsplats: 
Adress: Lidl Sverige KB
Box 4093
17104  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.lidl.se
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Filipstad med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Arbeta hemifrån (distans) El försäljning till företag, 800-900kr per såld!

Vi söker nu fler heltid och deltidssäljare att arbeta på distans/hemifrån över hela Sverige på alla orter.

Vi söker dig som idag arbetar som telefonsäljare/kommunikatör eller har/haft liknande uppgifter. Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Är serviceinriktad, ansvarsfull och driven. Har du egen verksamhet, studerar eller bara vill arbeta hemifrån med hög ersättning är detta en perfekt möjlighet. Vi marknadsför en mycket omtyckt och ekonomiskt lönsamt storkundsavtalstjänst för företagare. Samköp tillsammans av el av el ger små och medelstora företag förmånligare priser tillsammans.

Du säljer inget nytt till kunden. Kunden sparar pengar på sina befintliga kostnader jämfört med nuvarande avtal de redan har idag. Vi sköter allt direkt via överlåtande via muntlig fullmakt för billigare elavtal och elrevision. Detta innebär att kunden inte behöver byta och administrera . Kunden ansluter sig snabbt och enkelt för att få bättre avtal och priser jämfört med nuvarande och i framtiden.

Ersättning är per muntligt genomfört avtal för denna enkla och uppskattade tjänst.

Arbetstiderna du kan välja mellan Dag/kväll och helgpass, minst 3 pass per vecka:

Måndag - Fredag
Pass 1: 09:00 - 12:00, lunch,
Pass 2: 13:00 - 17:00
Kvällspass: 18:00 - 21:00
Helgpass: 13:00 - 20:00

Sätt ihop ditt egna sommar schema.
Deltid: Minimum 4 pass veckan.

Varje söndag meddelar man sin Teamleader vilka pass man vill arbeta under veckan.

Sök idag då vi tillsätter löpande till denna tjänst!


Vi söker nu fler säljare att arbeta på distans/hemifrån på heltid över hela Sverige på alla orter.

Den vi söker ska ha följande bakgrund samt egenskaper:

• Du SKA ha erfarenhet av någon form av försäljning till företag
• Du SKA ha hög disciplin och kunna se dig själv arbeta hemifrån
• Du SKA ha erfarenhet av telefonförsäljning
• Du ska vara självgående och driven
• Du bör vara allmänbildad och gilla att ta kontakt med folk

Trivs du med att ha ett mål att sträva mot, blir sporrad av utmaningar och har en naturlig tävlingsinstinkt är du den vi söker.
Du som anställs kommer inledningsvis att introduceras och utbildas på distans inom mötes- och argumentationsteknik samt kännedom kring mötet, med syfte att snabbt sätta dig in i dina arbetsuppgifter och optimera möjligheten att bli en framgångsrik säljare.

Du kommer att arbeta i ett webbaserat ringprogram så en förutsättning är att du har en egen dator med internetanslutning och ett headset. Vi står för samtliga kostnader automatiskt i vårt system. Vi är måna om att hjälpa varandra och premierar medarbetare som drivs av eget ansvar och viljan att förbättra för kunderna.

I dag säljer man normalt 1-4 avtal per dag och ersättning är 700 kr per muntligt genomfört avtal.

Sök idag då vi tillsätter platserna löpande.


Saljmoten.se är en del av JämföraGrupppen & www.jamforapensioner.se

JämföraGruppen (JämföraPensioner) ökar konsumentens och egenföretagarens roll på el-, säkerhet/larm, försäkring-, pension- mervärde-och trygghetsprodukter. Kunden slipper arbetet med hitta förmånliga prisvärda avtalen samtidigt som den enskilda kunden får del av förhandlingskraften i att vara flera (StorGruppAvtal). Med Jämföra får konsumenten också insikt i den egna privatekonomin med smarta ekonomiverktyg där de kan se alla sina olika avtal, försäkringar, pensioner, företagsrelaterade försäkringar, företagsbil och sparande. Allt är sorterat och kategoriserade samt visualiserade för en tydlig översikt. Jämföra är en dynamisk grupp med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer och personlig utveckling inom organisationen.

Vi är www.jamforagruppen.se www.jamforapensioner.se www.jamforafordon.se och www.saljmoten.se Vi är Jämföra.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Telefonförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer800- 900 kr per muntligt genomfört avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: El säljare
Webbplats:
Epostadress: rekrytering@saljmoten.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jämföra Pensioner i Sverige AB
Grev Turegatan 3, vån 4
11446  Stockholm Sverige
Hemsida: http://saljmoten.se
  

Platsannons

Handledare i Meritportfölj, ASTAR Filipstad

Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar.

Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning.

Med våra värdeord är MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT tillsammans med vår Mångfaldscertifiering mot GDCF* vill vi ge alla människor en chans att lysa som stjärnor på arbetsmarknaden. Både som anställd hos oss eller som en av våra studenter eller deltagare.

I mars 2017 placerade sig Astar som enda utbildningsbolag på listan över Sveriges 15 bästa arbetsplatser i mätning av Great Place to Work. Något vi är mycket stolta över och arbetar varje dag med att skapa en bra arbetsplatskultur.

*Global Diversity Certifikation Foundation
Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.seÄr du intresserad av att bli en viktig resurs för nya svenskar på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra deltagares behov och önskemål?

Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra.

Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden.

Vi på Astar har fått ett uppdrag från Arbetsförmedlingen: vi ska stödja medborgare och matcha dem mot rätt arbete!

Vi hoppas att du vill vara med oss på den resan och skapa ett mer inkluderande samhälle.

Som handledare och jobbcoach i projektet meritportfölj får du chansen att tända stjärnor och hjälpa människor till rätt arbete. Vi hjälper deltagarna att utveckla sina samhälls- och språkkunskaper genom olika studiebesök, seminarier och utbildningar. Vi arbetar även med grupperinsatser där deltagarna får öva på intervjusituationer och lära sig att arbeta med en dator i sitt arbetssökande. Insatsen är individuellt anpassad och målet är att deltagaren ska komma ut i arbete. Kom, var med oss och gör skillnad.

Formell Kompetens och erfarenhet
Målet med projektet Meritportfölj är i första hand att deltagarna får sin yrkesklassificering identifierad och verifierad. Genom arbetet i projektet ska deltagarna få hjälp att ta fram sina individuella yrkeskompetenser och få en strukturerad sammanställning av all sin arbetslivserfarenhet och utbildning,
men också övriga meriter.

Erfarenhet:
Vi söker dig som tidigare arbetat med projektet Meritportföljen eller har minst ett års erfarenhet av arbete med coachning i CV, arbetssökande och anskaffning av praktikplatser. Samt erfarenhet av målgruppen.

Du ska ha goda datorkunskaper då det förekommer en del administrativa arbetsuppgifter.

Meriterande:
- En medarbetare som har kompetens inom Svenska i både tal och skrift, meriterande är Arabiska och eller Somali flytande, helst i både tal och skrift.

I tjänster gäller dessutom att du tycker om att skriva och dokumentera men också möta många människor från olika kulturer.

Vi uppskattar även ditt stora intresse för samhällsfrågor.

För att trivas i rollen och på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta. Mod, kraft och Passion med hjärtat är våra värdeord och ligger till grund för vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss.

Tillsammans med projektet Meritportfölj arbetar vi också med projekt som Stöd och matchning, det kan därför bli aktuellt att arbeta i flera projekt inom samma enhet. Tillsammans skapar vi ett team med branschens bästa värdskap som målsättning.

Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare

-       Är du en av dem, tveka inte, sök idag!  

Vi erbjuder tjänster som visstidanställningar eller timanställningar för att bygga ett team som växer med antalet deltagare. Mer info om detta vid en intervju.

Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta vår projektledare Johan Hansbo

johan.hansbo@astar.se Obs! vi tar inte emot ansökningar via mail.

076-7217421

Alla människor har en inneboende talang. ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till att synliggöra vår verksamhets ambition att hitta, och utveckla stjärnan inom varje individ.

Vårt uppdrag är att ge alla människor oavsett bakgrund möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.

Vår vision är att Astar ska bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse Visstidsanställningfast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens: 2017/181
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149835/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Astar AB
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare bild, Spångbergsgymnasiet i Filipstad

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har elva nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever/studerande på skolan varav 400 är gymnasieelever. Vi söker en lärare i bild till IM-programmet och IND-valet på gymnasiet. för undervisning i bild

Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Filipstads kommun är en liten kommun (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde 2017-08-09. Varaktighet tillsvidare 60%. Beroende på din ämneskunskap/behörighet kan högre tjänstgöringsgrad bli aktuell. 60%-80%Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lärare bild
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Vi vill att Du bifogar examensbevis och lärarlegitimation till ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Sommarjobb på Barilla i Filipstad

Vill du ha sommarjobb? Är du intresserad av att arbeta inom livsmedelsindustrin? Då kan detta vara arbetet för dig! Nu söker vi personal till Barilla i Filipstad!

Om tjänsten
På Barilla kommer du att arbeta som förpackningsoperatör. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt vara med att utveckla produktionsverksamheten. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. På Barilla tillämpas skiftgång vilket innebär att du kommer att arbeta förmiddagar, eftermiddagar, nätter och helger. Du kommer att ha en närvarande skiftchef samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag. 

Om dig
Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och har en god förståelse för att din arbetsinsats har betydelse för en lyckad slutprodukt. Du gillar att arbeta med andra människor och sprider positiv energi bland kollegor och bidrar till ett gott samarbete. Din lösningsfokuserade och flexibla personlighet kommer vara uppskattat då du har lätt för att ibland byta arbetsuppgift, arbetsgrupp eller skift beroende på hur behovet hos kunden ser ut. Du har en vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och du har en bra medvetenhet kring god kvalité. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig över sommaren 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande och rekryteringsarbetet sker därför under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk på 054-7718552.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid/Sommar 2017Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=FC5BDACF-65B4-4022-8DC7-C7ED31EC4EA0&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Sommarjobb på Orkla i Filipstad

Vill du ha sommarjobb? Är du intresserad av att arbeta inom livsmedelsindustrin? Då kan detta vara arbetet för dig! Nu söker vi personal till Orkla Confectionery & Snacks i Filipstad!

Om tjänsten
På Orkla Confectionery & Snacks kommer du att vara en del av företagets produktionsverksamhet. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt vara med att utveckla produktionsverksamheten. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag. 

Om dig
Du har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och har en god förståelse för att din arbetsinsats har betydelse för en lyckad slutprodukt. Du gillar att arbeta med andra människor och sprider positiv energi bland kollegor och bidrar till ett gott samarbete. Din lösningsfokuserade och flexibla personlighet kommer vara uppskattat då du har lätt för att ibland byta arbetsuppgift, arbetsgrupp eller skift beroende på hur behovet hos kunden ser ut. Du har en vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och du har en bra medvetenhet kring god kvalité. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig över sommaren 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande och rekryteringsarbetet sker därför under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Adam Fransson Mörk på 054-7718552.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid/Sommar 2017Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=9AC881C3-7D32-4473-B5F1-C066A0B4B683&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Undersköterska till hemtjänsten

Vi söker en undersköterska till en av våra brukare i Filipstad. Du kommer att arbeta med omsorg och stöd i brukarens hem. Då vår brukare har doftallergi är det mycket viktigt att du är doftfri, vilket innebär att du måste använda parfymfria tvättmedel samt hud- och hårvårdsprodukter under arbetstid. Du kan inte heller använda någon form av tobak. Du arbetar 5 timmar/dag måndag-fredag


Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt ha datorvana.Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Nu söker Socialförvaltningen dig som vill jobba som undersköterska!
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidareanställning med 67,57% sysselsättningsgrad, förlagt måndag till fredag. Tillsättning 170718. 60%-80%Lön och anställningsvillkor enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: "undersköterska-doftfri"
Webbplats:
Epostadress: nathalie.lindqvist@filipstad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunstyrelsen
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Assistent till en 8-åring i Filipstad

Dina arbetsuppgifter blir att hämta i skola och se till att aktiviteter och träning blir utfört enligt den arbetsbeskrivning finns.
Förekommer resor och aktiviteter med familj och vänner.
Mycket bus och upptåg sker så gäller att vara aktiv och påhittig.Du kommer vara pojkens armar, ben och kommunikation vilket ställer stora krav på din personlighet. Du som söker ska vara intresserad av att jobba med barn med speciella behov och kunna ta egna initiativ även i pressade situationer. Pojken kräver en glad och aktiv person som gärna hittar på bus och upptåg. Det är ett arbete med mycket frihet under ansvar för rätt person.
Du som söker ska vara rökfri. Det finns djur i hemmet.
Även resor och aktiviter förekommer så gäller att du kan sova borta och vas med på inplanerade resor.
Just nu är det en resa inbokad 1 vecka i juni till Spanien som planeras där du kommer få följa med familjen.

Livihop AB arbetar för assistansberättigade barn,
ungdomar och vuxna i hela landet. Livihops målsättning är att vara Sveriges
mest professionella assistansbolag. Omtanke, ansvar, kompetens, engagemang
och förtroende är våra kärnvärden och genomsyrar vårt arbetssätt. Vi satsar
mycket på personalvård och våra medarbetare har några av branschens bästa
löner och förmåner. Livihop är ett av dem första assistansbolagen som har blivit
godkända av Socialstyrelsen att bedriva verksamhet inom personlig assistans. Vi
har kollektivavtal och är medlem i Almega.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%Friskvård 2100:-/år beräknat på heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-04
Referens: Filipstad
Webbplats:
Epostadress: tommy.strandberg@livihop.se
Övrigt: Omgående anställning, så beställ utdrag ur belastningsregistret redan idag.
Arbetsplats: 
Adress: LIV IHOP AB
Tegelviksgatan 40
11641  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.livihop.se
  
Platsannons

Tandhygienist, folktandvården Filipstad

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 40 timmar men är öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar.

Dina arbetsuppgifter blir alla förekommande arbetsuppgifter inom teamtandvård. Detta innebär att du inom din profession som tandhygienist behandlar egna patienter, såväl barn som vuxna.

Vi söker dig som är positiv och utåtriktad och vill arbeta i teamtandvård. För oss är det viktigt att du är öppen och ansvarstagande samt har god förmåga att kommunicera och samverka. Vi ser också att du ger våra patienter en god vård och ett gott bemötande.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 6 tandläkare, 6 tandhygienister och
10 tandsköterskor.

Filipstad är en tätort i östra Värmland med ca 6 000 invånare.
Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Läs mer på: www.filipstad.se

KVALIFIKATIONER
Tandhygienistexamen samt B-körkort.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Dnr CSK/171874
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dcb53bc8-3fca-42b8-94cd-7af24de36534&TK=0ae85b32-0ef5-4258-8672-0898d093c475
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Ftv Filipstad Aspen
Landstinget i Värmland
68231  Filipstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Affärsdriven handledare Filipstad

Om Oss
Arcus är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov.

Med vår verksamhet Utbildning & Jobbförmedling arbetar vi som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen. Vi fokuserar på kvalitet och effektivitet i våra uppdrag. Arcus expanderar snabbt och vi söker nu en handledare som vill växa med oss.
För mer information läs på www.arcus.nu

Viktigaste resursen på Arcus!
På Arcus vet vi att våra medarbetare är anledningen till vår framgång och nu är vi ett av Sveriges snabbast växande företag i branschen.


Vad får du? 
Vi erbjuder ett flexibelt, spännande och roligt arbete tillsammans med ett härligt gäng. Vi har fasta löner samt ett förmånligt bonussystem.

Tre viktiga punkter som är meriterande!
1. Arbetat med Stöd och Matchning tidigare.
2. Erfarenhet av rekrytering och/eller bemanningsarbete.
3. Ett stort kontaktnät med företag.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som handledare i projekt Stöd och Matchning kommer du coacha deltagarna i sitt arbetssökande. Genom en kartläggning av deras behov är du med och planerar vilka aktiviteter de behöver för att nå sitt arbetsmål. Vägen till arbete kan även gå via studier

Tillsammans med övriga kollegor jobbar du för att stärka deltagarna genom kortare kompetenshöjande insatser inför jobbsökningen. Syftet är att utveckla den arbetssökandes färdigheter i att söka arbete på ett aktivt och medvetet sätt mot ett tydligt mål. Arbetet innebär också att upprätta och följa upp handlingsplaner samt ha kontinuerliga kontakter med vår kund Arbetsförmedlingen. Du kommer även ha ett stort fokus på kontakter med arbetsgivare.

För att söka tjänsten är det ett krav att du uppfyller ett av nedan presenterade kompetenskrav.

Alternativ 1
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de senaste 5 åren. Arbetslivserfarenheten behöver inte vara inom branschen.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med godkänt resultat.

Arbetslivserfarenhet:
Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrkes- eller arbetsuppgifter.
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekryteringsarbete
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Din profil
Du är en person som gillar att göra skillnad. Har lätt för att få kontakt med människor och trivs när det händer mycket. Du har en god samarbetsförmåga och är som person prestigelös. Du drivs av att skapa goda resultat både för den enskilda deltagaren och ditt team.

Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till förändring samt har ett stort tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Är bra på att organisera och planera din tid.

Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och har goda data- samt engelska kunskaper.
 
Om du känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning, sök dock senast den 31 Maj 2017.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.arcus.nu/rekrytering/?aguid=7C8F5C2D925649EABC68D94D4319472A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arcus Resurs
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.arcus.nu
  

Platsannons

Lärare No/matematik åk 7-9 Ferlinskolan, Filipstad.

Ferlinskolan i Filipstad söker nu en lärare i NO/matematik. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan 7–9 och grundsärskolan 7–9. På skolan går det ca 350 elever och vi är runt 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. Vi lägger stor vikt vid att det är goda relationer mellan elever och vuxna på skolan. När det gäller undervisningen arbetar vi med dubbel-bemanning i framförallt kärnämnen samt ett flexibelt användande av de resurser vi har. På skolan har vi under några år arbetat aktivt med lärares ledarskap i klassrummet samt att rektor arbetar med det pedagogiska ledarskapet genom återkommande klassrumsbesök. Vidare har kommunen ett väl utarbetat Skolutvecklingsprogram som präglar arbetet i vardagen. I SKLs öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!


Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare i NO/matematik med utbildning för grundskolans åk.7–9

Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e bäst i Sverige.
Ferlinskolan är en 7–9 skola med cirka 350 elever. Här finns integrerad särskola och förberedelseklass för nyanlända elever
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde 8 augusti 2017. Tillsvidare. Tjänsten är på 80 %. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lärare i NO/matematik åk.7–9
Webbplats:
Epostadress: gun.palmqvist@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: gun.palmqvist@filipstad.se senast 14/5 2017. Märk ansökan med lärare i NO/matematik åk.7–9. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Strandvägsskolan Filipstad

Vi söker en examinerad/legitimerad fritidspedagog/lärare i fritidshem för undervisning delad mellan fritidshem och skola. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Kommunen har ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad som lärare i fritidshem eller fritidspedagog. Du kommer att dela din tjänst mellan skolan och fritidshemmet under din arbetsdag. Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med.

Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu kommer att dela din tjänst mellan skolan och fritidshemmet under din arbetsdag.Tillträde augusti 2017. Tillsvidareanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lärare fritidshem
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med fritidspedagog/lärare fritidshem
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare Förberedelseklass Strandvägsskolan Filipstad

Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i åk.1–6. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 medarbetare. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasterna. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Kommunen har ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund. I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!

Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig


Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e i Sverige. I SKL:s öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad Filipstad-Kristinehamn en buss/timme i vardera riktningen. Strandvägsskolan är en skola med drygt 300 barn. Skolan har grundskola F-6, grundsärskola 1-9 och fritidshem.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde augusti 2017.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: Lärare förberedelseklass
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan med CV och personligt brev till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med lärare förberedelseklass.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare trä- och metallslöjd, Strandvägsskolan i Filipstad

Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i trä och metallslöjd åk.3-6. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel.

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundskolans åk.3-6 i trä – och metallslöjd. Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen. Vi söker en examinerad/legitimerad lärare med utbildning för undervisning i trä och metallslöjd åk.3-6. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1–9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra.

I SKLs öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 8 augusti 2017 tjänsten är en tillsvidareanställning på 90-100%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens: Trä- och metallslöjdslärare
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med trä- och metallslöjdlärare. Vi tar emot ansökningar löpande! Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Vårdlärare till Spångbergsgymnasiet Filipstad

Vård- och omsorgsprogrammet bedrivs på Spångbergsgymnasiet som lärlingsprogram. Arbetet består i att undervisa på skolan och att följa upp elevernas arbetsplatsförlagda lärande APL. Elevernas totala tid över tre års utbildning är minst 50% APL ute i vården. Utbildningen sker i nära samverkan med vårdinstitutioner. APL-platser finns för samtliga elever.Vi söker dig som är legitimerad vårdlärare. Du har erfarenhet av undervisning och en pedagogisk förmåga att leda elever i deras lärande och personliga utveckling samt är väl förtrogen med skolans regelverk. Delat mentorskap ingår.Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever/studerande på skolan varav 400 är gymnasieelever.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstid, tillträde 2017-08-09 till 2018-06-14, 75-100% 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Vårdlärare
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare Ma/No Spångbergsgymnasiet Filipstad

Vi behöver Dig som kan undervisa i allt från grupper där förkunskaperna är mycket blandade till enskild undervisning. Du kompletterar vårt IM-arbetslag med din kompetens i matematik och naturvetenskapliga ämnen och är en person som klarar av att hantera och arbeta i en vardag som är föränderlig. Alla fem formerna av IM finns representerade. Under förutsättning att nog många sökande finns till grundvux/komvux så att grupper kan startas ingår även undervisning i de grupperna i tjänsten. I tjänsten kommer du även att undervisa i matematik på gymnasienivå. I uppdraget ingår också att vara vuxenstöd vid "läxläsning" även i ämnen som du inte är utbildad för.


Vi söker Dig som har utbildning och behörighet för grundskolans senare år och gymnasieskolan och vill anta utmaningen och klarar av att jobba mycket flexibelt för att möta många olika elevkategoriers behov.

Filipstads kommun, Frivilliga skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasial vux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. IM-arbetslaget organiseras för att jobba med IM-elevernas mål, att kunna söka till gymnasieskolans nationella program, i verksamheten finns elever med särskilda behov.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde efter överenskommelse. Varaktighet, läsåret 2017-2018.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lärare MA/NO
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot ansökan via epost: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Klinikchef, folktandvården Filipstad

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som klinikchef. Vi är också öppna för att diskutera andra arbetstidslösningar än heltid.

Ditt uppdrag blir att leda, planera och utveckla kliniken i enlighet med folktandvårdens verksamhetsplan. Du ansvarar för klinikens vårdplanering, personalplanering, arbetsmiljöarbete samt budget och uppföljning.
Som klinikchef ingår du i folktandvårdens samlade ledning med tandvårdschefen som närmaste chef.

Vi som gärna vill bli dina arbetskamrater är 7 tandläkare, 6 tandhygienister och 11 tandsköterskor. Totalt sett är vi 24 medarbetare som behandlar ca 6600 patienter varav ca 1500 är barn.

Filipstad är en tätort i östra Värmland med ca 6 000 invånare.
Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Läs mer på: www.filipstad.se

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är målinriktad, driftig och engagerad med förmåga att inspirera och skapa förtroende. Du har några års erfarenhet från odontologi och ett genuint intresse av ledarskapsfrågor.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Folktandvården Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Klinikchef, tandvård/Verksamhetschef, tandvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Dnr CSK/171861
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f1668062-7971-463e-82a5-b11b84c41edd&TK=a027f720-4e42-434a-9a76-a43950dc282a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Ftv Filipstad Aspen
Landstinget i Värmland
68231  Filipstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare förberedelseklass åk 7-9, Ferlinskolan Filipstad

Ferlinskolan i Filipstad söker nu två lärare till vår förberedelseklass. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan 7–9 och grundsärskolan 7–9. På skolan går det ca 350 elever och vi är runt 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. Vi lägger stor vikt vid att det är goda relationer mellan elever och vuxna på skolan. När det gäller undervisningen arbetar vi med dubbel-bemanning i framförallt kärnämnen samt ett flexibelt användande av de resurser vi har. På skolan har vi under några år arbetat aktivt med lärares ledarskap i klassrummet samt att rektor arbetar med det pedagogiska ledarskapet genom återkommande klassrumsbesök. Vidare har kommunen ett väl utarbetat Skolutvecklingsprogram som präglar arbetet i vardagen. I SKLs öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!


Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare i SVA med utbildning för grundskolans åk.7–9

Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e bäst i Sverige. Ferlinskolan är en 7–9 skola med cirka 350 elever. Här finns integrerad särskola och förberedelseklass för nyanlända elever
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde 8 augusti 2017, med varaktighet läsåret 17/18 med eventuell möjlighet till förlängning. Båda tjänsterna är på 100 %.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förberedelseklass åk.7–9.
Webbplats:
Epostadress: gun.palmqvist@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: gun.palmqvist@filipstad.se. Märk ansökan med lärare i förberedelseklass åk.7–9. Ansök senast 2017-05-14.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Maskinoperatör svarv/flerop

Om tjänsten
Vi söker nu en maskinoperatör till en flerop svarv för serieproduktion av mindre detaljer åt fordonsindustrin.

Projektet är två månader långt, ev kan det bli förlängning efter detta. Arbetstiderna är 2-skift. Start omgående.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet av svarvning i flerop och är kunnig inom ritningsläsning. Kan du programmera i Mazatrol eller Fanuc är det positivt men inget krav.
Truckkort är meriterande.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar men kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 5093
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5093
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Lärare moderna språk - Tyska och Spanska

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasial vux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 420 är gymnasieelever. På skolan arbetar vi i programlag och ämneslag och är aktiva med systematiskt kvalitetsarbete/skolutveckling.


Vi söker Dig som är examinerad/legitimerad lärare i tyska och för spanska för undervisning på gymnasienivå. Vi söker Dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor och en vilja att skapa goda relationer med de studerande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet är det bästa vi vet!

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo.
I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare. Tillträde 2017-08-09. Då Tyska- och spanskaundervisningen är på 50% vardera kan tjänsterna komma att kombineras med annat beroende på din ämneskunskap. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Moderna språk
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot ansökan, examensbevis och lärarlegitimation via epost: spangbergsgymnasiet@filipstad.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare till särskild utbildning för vuxna, vuxenutbildningen Filipstad

Hos oss på vuxenutbildningen i Filipstad arbetar vi med visionen att vi alla tar tydligt ansvar och har en god serviceanda. Tillsammans vill vi bidra till utveckling. Vi är nyfikna och förstår att olikheter är källan till möjligheter! Vi tänker nytt, omprövar och utmanar varandra i pedagogiska frågor i en positiv anda. Detta för att komma framåt och för att få eleverna att känna sig trygga hos oss. Vill du vara med i vårt arbete framåt? Då ska du söka till oss!

Du ska som lärare undervisa, handleda och stödja elever inom särskild utbildning för vuxna. Undervisningen bedrivs på grundläggande och gymnasial nivå.

Vi söker främst Dig som har relevant behörighet och legitimation. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av undervisning inom särskola eller särvux/lärvux. Du tar en aktiv roll i både för- och efterarbeten som rör den pedagogiska verksamheten. Beroende på din ämnesbehörighet kan också andra uppdrag bli aktuella inom vuxenutbildningen. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasievux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 400 är elever inom vuxenutbildningen.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSemestertjänst, Heltid 100%, Tillsvidare.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Särvux
Webbplats:
Epostadress: peter.ramqvist@filipstad.se
Övrigt: Vid den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval; därför kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Vårdlärare vuxenutbildningen Filipstad

Hos oss på vuxenutbildningen söker vi nu en ny medarbetare. Här i Filipstad arbetar vi med visionen att vi alla tar tydligt ansvar och har en god serviceanda. Tillsammans vill vi bidra till utveckling. Vi är nyfikna och förstår att olikheter är källan till möjligheter! Vi tänker nytt, omprövar och utmanar varandra i pedagogiska frågor på ett positivt sätt. Detta för att komma framåt och för att få eleverna att känna sig trygga hos oss. Vill du vara med i vårt arbete framåt? Då ska du söka till oss!

Vi söker en lärare till vård- och omsorgsutbildningen. Du kommer arbeta med både distansundervisning och närträffar i skolan.

Vi söker främst Dig som är ämnesbehörig i psykiatri, psykologi och specialpedagogik eller har en likvärdig kompetens. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av undervisning . Du tar en aktiv roll i både för- och efterarbeten som rör den pedagogiska verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 400 är vuxelever.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: peter.ramqvist@filipstad.se
Övrigt: Vid den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval; därför kan tjänsten komma att tillsättas före ansökningstidens utgång.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare SvA Spångbergsgymnasiet, Filipstad.

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasial vux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 420 är gymnasieelever. På skolan arbetar vi i programlag och ämneslag och är aktiva med systematiskt kvalitetsarbete/skolutveckling. Vi söker Dig som är examinerad/legitimerad lärare i svenska och svenska som andra språk för undervisning på gymnasienivå och IM-programmet.


Vi söker Dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor och en vilja att skapa goda relationer med de studerande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet är det bästa vi vet!


Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Tillträde 2017-08-09Ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lärare SvA
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan, examensbevis och lärarlegitimation via epost: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Lärare engelska, Spångbergsgymnasiet Filipstad

Filipstads kommun, Frivilliga Skolformer har tio nationella program, introduktionsprogram IM och gymnasiesärskola på Spångbergsgymnasiet. I verksamheten ingår även vuxenutbildning såsom grundvux, gymnasial vux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. Totalt går ca 800 elever på skolan varav 420 är gymnasieelever. På skolan arbetar vi i programlag och ämneslag och är aktiva med systematiskt kvalitetsarbete/skolutveckling. Vi söker Dig som är examinerad/legitimerad lärare i engelska för undervisning på gymnasienivå och IM-programmet.


Vi söker Dig som är positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med kollegor och en vilja att skapa goda relationer med de studerande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Att jobba med ungdomar på väg ut i vuxenlivet är det bästa vi vet!Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter Du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare. Tillträde 2017-08-09Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lärare eng
Webbplats:
Epostadress: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan, examensbevis och lärarlegitimation via epost: spangbergsgymnasiet@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Personlig Assistent till en 16 årig pojke

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en 16 årig pojke med omfattande utvecklingsstörning och som är rullstolsburen. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa pojken i hans vardag med allt från måltider, hygien, lek och ha en meningsfull och utvecklande fritid. Arbetet omfattar även sondmatning och delning av medicin.

Du som söker har en erfarenhet av ett tidigare arbetet med autiska barn och ungdomar. Det är särskilt meriterande om du har en pedagogisk bakgrund samt har god förståelse kring barnens vardagliga behov. Du som söker bör vara ansvarsfull, lyhörd, initiativrik, fysiskt aktiv och ha ett gott tålamod. Personkemi med pojken och hans familj är viktig.

Enligt kundkrav kvinnliga sökande sökande helst rökfria.
Tillträde: Omgående.

Övrigt: Bifoga till ansökan CV samt referenser och utdrag ur belastningsregistret som avser personlig assistans med Barn. Arbetsgivaren vill motta utdraget i oöppnade kuvert.

LER Assistans AB är ett företag som har tillstånd att bedriva assistans.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Arbetet är på ca 78 % vilket innebär ca 125 timmar per månad. Vanligtvis måndag-fredag från ca kl 14:00-20:00.Timlön enligt överenskommelse samt rörligt OB. Semester ersättning enligt lag.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@lerassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LER ASSISTANS AB
Vallås Centrum 8
30258  Halmstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Hyttan Brattfors - Filipstad

Förskolan Hyttan är beläget 22 km söder om Filipstad. Förskolan består av en avdelning med barn 1-6 år. Barngruppen är uppdelad i en grupp för äldre barn och en grupp för de yngsta barnen under stor del av dagen. Förskolan öppnar i dagsläget 6.00 och stänger 17.00. Vi skapar tillsammans med barnen inspirerande lärmiljöer på vår fina gård och naturen omkring förskolan för att gynna utveckling och lärande. Verksamheten styrs mycket av barnens inflytande där vi tar stor hänsyn till deras intressen och nyfikenhet.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-14, heltid, tillsvidare samt ett vikariat på 50 % med varaktighet under hösten 2017 med ev. förlängning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förskollärare Hyttan
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till Bergabacken, Nordmark- Filipstad.

Förskolan Bergabacken är belägen 17 km norr om Filipstad, i det natursköna Nordmark. Förskolan har en avdelning med barn 1-6 år. På förskolan strävar vi efter att skapa en gynnsam miljö för lek och lärande. Verksamheten förläggs ofta utomhus där vi har skogen och kohagen inpå knuten. Förskolan öppnar i dagsläget 6.00 och stänger 17.00.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde 2017-08-14. Varaktighet under hösten 2017 med ev. förlängning. Tjänstgöringsgrad 70% - 100%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förskollärarvik Bergabacken
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Sörgården, Filipstad

Förskolan Sörgården består av en avdelning och ligger bredvid förskolan Bullerbyn i södra stadsdelen. Personalen är medveten om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Vi vill att du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter även erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-10 eller enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förskollärare Sörgården
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Bullerbyn i Filipstad

Förskolan Bullerbyn består av fyra avdelningar och ligger i den södra stadsdelen av Filipstad. Personalen är medvetna om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.


Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde 2017-08-07. Varaktighet till och med 171231 med eventuell förlängning. Tjänsten tillsätts utifrån att förutsättningarna kvarstår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Bullerbyn Filipstad

Förskolan Bullerbyn består av fyra avdelningar och ligger i den södra stadsdelen av Filipstad. Personalen är medvetna om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm kunna skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2017-08-07 utifrån att erforderliga beslut tas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Förskollärare Bullerbyn
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare Villekulla Lesjöfors - Filipstad

Förskolan Villekulla består av fyra avdelningar, tre som är åldersintegrerade och en avdelning för nyanlända barn. Personalen är medveten om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Vi vill att du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter även erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

I Lesjöfors möter du en lugn miljö och vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 9
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFlera tjänster, både tills vidare, vikariat och allmänna visstider. Blandade tjänstgöringsgrader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Villekulla
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till Storbrons förskola, Filipstad

Storbrons förskola ligger naturskönt alldeles i utkanten av tätorten med närhet till skog och bondgård. Vår förskola består av 3 avdelningar med barn i åldern 1-6 år, fördelade i tre åldershomogena grupper. På Storbrons förskola vill vi skapa en gynnsam miljö för lek och lärande, där alla respekterar varandra, visar hänsyn och tar ansvar för sig själv och sin omgivning. Det gör vi genom att ta tillvara alla situationer i vardagen. Utemiljön är en stor resurs i vårt arbeta. Barns lärande och inflytande där vi pedagoger ser oss som medforskare är ytterligare ett område som vi prioriterar.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde 2017-08-14, 75 % 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Storbron
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Björnen i Filipstad

Förskolan Björnen är en centralt belägen förskola i Filipstad och består av två avdelningar, båda med blandade åldersgrupper 1-6 år. Förskolan lägger stor vikt vid utevistelse och går ofta på upptäcktsfärder för att stimulera barnens nyfikenhet på vår omgivning man har närhet till bl.a. bibliotek, lekpark och skog.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTillträde 2017-08-10, sjukvikariat 100 %
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Björnen
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14. Vi tar emot ansökan via epost: forskola@filipstad.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Filipstad. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO såsom försörjningsstöd, missbrukshandläggning, biståndshandläggning ÄO/LSS.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  

Platsannons

Snickare/ fastighetsskötare

Vi söker nu en fastighetsskötare/allt-i-allo som kan hjälpa till med olika tillfälliga uppdrag på vår fastighet.

Du bör ha lång erfarenhet av snickeri, måleri och vara allmänt händig då arbetet innebär all förekommande skötsel och underhåll av 22 lägenheter (förutom el och vatten).

Välkommen att skicka in din ansökan via e-post.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidBehovsanställning. Arbetet består av uppdrag, varierar i omfattning.Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: yilmast@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Acj Fastighet AB
Fågelvägen 24
13833  ÄLTA 
Hemsida:
  

Platsannons

Disktriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvården

Du kommer att arbeta som distriktssköterska/sjuksköterska i hemsjukvården med sedvanligt förekommande arbetsuppgifter. Arbetet kommer att vara varierat då du har ansvar för hemsjukvården både på dag-helg-och kvällstid enligt ett fast schema. Du kommer att arbeta i en målstyrd organisation utifrån en ansvars- och befogenhetsbeskrivning.

Vi söker i första hand dig som har distriktssköterskeutbildning eller specialistutbildning med inriktning mot vård av äldre men även du som är legitimerad sjuksköterska är välkommen med din ansökan. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marie.berggren@filipstad.se
Övrigt: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunstyrelsen
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Kil

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Filipstad

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  
Platsannons

Work for you söker SFI/SVA-lärare

Work for you arbetar med arbetsmarknadstjänster och har varit kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen sedan 2007. Idag finns vi på drygt 50 orter runt om i landet och arbetar med jobbförmedling, rehabilitering, omställning, utbildning, integration, rekrytering- och bemanning. Sedan 2014 ingår även utbildningsföretaget Infokomp i koncernen.Läs mer på www.workforyou.se.

Vill du göra skillnad?
Vill du arbeta i ett företag med tydliga värderingar, där människan är i fokus? Work for you arbetar med personer som av olika anledningar har hamnat utanför arbetsmarknaden. Vi har tron att varje människa har en inneboende potential, hos oss blir din uppgift att hjälpa individen att hitta den.

Work for you söker SFI/SVA-lärare

Dina arbetsuppgifter
Som SFI-lärare kommer du att arbeta med nyanlända som anvisats från Arbetsförmedlingen till vårt program Grundläggande moduler. De människor vi möter har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden. Programmets syfte är att deltagarna ska förbättra sina kunskaper i svenska språket och vårt samhälle, och rusta dem för att närma sig arbetsmarknaden; som förberedelse för arbete, annat arbetsmarknadspolitiskt program eller reguljär utbildning. En viktig del i programmet är att deltagarna kommer ut på en arbetsplats för att träna på det svenska språket.  

Kvalifikationer
Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk.

Övrigt
Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi är flexibla med anställningsformen och ser gärna att sökande kan tänka sig att vara underkonsulter eller egenanställda (fakturerar utan eget företag genom ex. Cool Company https://coolcompany.com/se/).

Rekryteringsprocess: Intervjuer kommer att ske löpande. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller e-post, följ länken nedan för att registrera din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Filipstad

Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta: 

Lina Rydén, platschef 
lina.ryden@workforyou.se
070 164 46 57

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla typer av erbjudanden om annonsering, matchning och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: https://www.workforyou.se/om-oss/jobba-hos-oss/?aguid=4E5890D17A3441DF969FC7FAF9C56AE5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Work for you AB
Norgegatan 2
16432  Kista Sverige
Hemsida: www.workforyou.se
  

Platsannons

Tidningsdistributör Filipstad

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid ca 02.00-06-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Vid behov 170327-170627Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Norrgårdsgatan 12
68635  Sunne Sverige
Hemsida: www.tab.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Filipstad

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal