Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:16

Lediga jobb i Filipstads kommun (1782), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 829
Täthet7,06Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 711,71Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 534,04Landareal (km²)
Sjö177,67Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Affärsdriven handledare Filipstad

Om Oss
Arcus är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov.

Med vår verksamhet Utbildning & Jobbförmedling arbetar vi som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen. Vi fokuserar på kvalitet och effektivitet i våra uppdrag. Arcus expanderar snabbt och vi söker nu en handledare som vill växa med oss.
För mer information läs på www.arcus.nu

Viktigaste resursen på Arcus!
På Arcus vet vi att våra medarbetare är anledningen till vår framgång och nu är vi ett av Sveriges snabbast växande företag i branschen.


Vad får du? 
Vi erbjuder ett flexibelt, spännande och roligt arbete tillsammans med ett härligt gäng. Vi har fasta löner samt ett förmånligt bonussystem.

Tre viktiga punkter som är meriterande!
1. Arbetat med Stöd och Matchning tidigare.
2. Erfarenhet av rekrytering och/eller bemanningsarbete.
3. Ett stort kontaktnät med företag.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som handledare i projekt Stöd och Matchning kommer du coacha deltagarna i sitt arbetssökande. Genom en kartläggning av deras behov är du med och planerar vilka aktiviteter de behöver för att nå sitt arbetsmål. Vägen till arbete kan även gå via studier

Tillsammans med övriga kollegor jobbar du för att stärka deltagarna genom kortare kompetenshöjande insatser inför jobbsökningen. Syftet är att utveckla den arbetssökandes färdigheter i att söka arbete på ett aktivt och medvetet sätt mot ett tydligt mål. Arbetet innebär också att upprätta och följa upp handlingsplaner samt ha kontinuerliga kontakter med vår kund Arbetsförmedlingen. Du kommer även ha ett stort fokus på kontakter med arbetsgivare.

För att söka tjänsten är det ett krav att du uppfyller ett av nedan presenterade kompetenskrav.

Alternativ 1
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de senaste 5 åren. Arbetslivserfarenheten behöver inte vara inom branschen.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med godkänt resultat.

Arbetslivserfarenhet:
Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrkes- eller arbetsuppgifter.
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekryteringsarbete
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Din profil
Du är en person som gillar att göra skillnad. Har lätt för att få kontakt med människor och trivs när det händer mycket. Du har en god samarbetsförmåga och är som person prestigelös. Du drivs av att skapa goda resultat både för den enskilda deltagaren och ditt team.

Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till förändring samt har ett stort tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Är bra på att organisera och planera din tid.

Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och har goda data- samt engelska kunskaper.
 
Om du känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning, sök dock senast den 17 dec 2017.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats: http://arcus.nu/?page_id=1486&aguid=CD8833A04DBE43F89D84581A34E8FAE7&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arcus Resurs
Kungsgatan 13
54131  Skövde Sverige
Hemsida: www.arcus.nu
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Lyckan

Lyckan är en förskola med naturskönt läge i centrala Filipstad. Förskolan består av fyra avdelningar, varav en erbjuder verksamhet kväll, natt och helg. På Lyckan finns ett åldersindelat arbetssätt för barn 1-6 år och i nattverksamheten finns barn i åldrarna 1-12. Förskolan har närhet till bl.a. skolor, bibliotek, skog och vatten. Den stora, fantastiska gården erbjuder lekytor med bl.a. motorikbana, utmanande klättermöjligheter, grillplats och kompisgungor.

Vi söker nu en examinerade/legitimerade förskollärare. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

• 1 Förskollärare 100% vikariat med tillträde 2018-01-20. Varaktighet under ordinarie befattningshavares tjänstledighet vårterminen 2018, med trolig förlängning.
• 1 Förskollärare 75% vikariat med tillträde 2018-01-08. Varaktighet under ordinarie befattningshavares tjänstledighet, vårterminen 2018
• 1 Förskollärare 60% visstidsanställning med tillträde 2018-01-08.
• 1 Förskollärare 40% visstidsanställning med tillträde 2018-01-08.Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till Hyttan

Förskolan Hyttan är beläget 22 km söder om Filipstad. Förskolan består av en avdelning med barn 1-6 år. Barngruppen är uppdelad i en grupp för äldre barn och en grupp för de yngsta barnen. Förskolan öppnar i dagsläget 6.00 och stänger 17.00. Vi skapar tillsammans med barnen inspirerande lärmiljöer på vår fina gård och naturen omkring förskolan för att gynna utveckling och lärande. Verksamheten styrs mycket av barnens inflytande där vi tar stor hänsyn till deras intressen och nyfikenhet.


Vi söker nu en examinerad/legitimerad förskollärare. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTillträde 2018-02-01. Varaktighet under våren 2018 med ev. förlängning. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Förskollärare Hyttan
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03. Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Ämneslärare till vuxenutbildningen i Filipstad

Vi söker nu ämneslärare till grundvux, gymnasievux, särvux och svenska för invandrare.

Vuxenutbildningen strävar efter flexibilitet fo¨r va°ra elever och vi erbjuder undervisning sen eftermiddag och kväll. Arbetstiderna kan därför några dagar i veckan eller i perioder förläggas till sen eftermiddag och kväll. Din ämnesbehörighet avgör vilka uppdrag som kan bli aktuella inom vuxenutbildningen.


Du välkomnas till en organisation som uppmuntrar vidare studier inom vuxenpedagogik. Vi söker dig som har erfarenhet och har förmåga och vilja att dela med dig av dina yrkeskunskaper. Du kommer att få vara med och arbeta fram nya arbetssätt där eleven ska kunna kombinera grundvux, gymnasievux och yrkesämnen.

För att vara aktuell för tjänsten ska du vilja arbeta efter vuxenutbildningens vision som innebär att du tar ett tydligt ANSVAR, har en god SERVICEANDA och en vilja att bidra till UTVECKLING. Du är nyfiken och ser OLIKHETER som en möjlighet. Du är en trygg person. Du skapar strukturer omkring dig. Du har förmåga att se frågor ur ett strategiskt perspektiv, samt har helhetssyn. Tänker nytt, omprövar och finner lösningar. Du kan på ett positivt sätt utmana kollegor i pedagogiska diskussioner. Ditt arbete grundas på ömsesidig respekt, så att samarbete skapas. Din förmåga och vilja att använda digital teknik är mycket god. Du kan ge tydliga exempel på hur du arbetar med inkludering. Du kan också beskriva hur du arbetar med att få eleverna att känna sig trygga och hur eleverna får inflytande på undervisningen.

Meriterade är:
Specialpedagogisk kompetens
Behörighet i svenska som andraspråk.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.

Inom vuxenutbildning finns idag ca 400 elever som är fördelade på grundvux, gymnasievux, särvux, SFI och uppdragsutbildning. I den administrativa ledningen ingår rektor, samordnare, SYV och förstelärare. Det pedagogiska ledarskapet leds av rektor och en förstelärare.

Under 2018 kommer vuxenutbildningen att erbjuda vuxlärare kompetensutveckling i specialpedagogik och svenska som andraspråk genom samverkan med RUC (Regionalt Utvecklings Center) Karlstads universitet.

Det finns ett lokalt avtal för semesteranställda lärare inom vuxenutbildningen i. Filipstad. Avtalet är en mix av semestertjänst och ferieanställning. Vilket innebär förtroendetid mellan jul och nyår, fem förtroende timmar per vecka och tio extra kompdagar under ett kalenderår.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSemestertjänst, Heltid/deltid 50-100%, För tillsvidareanställning krävs behörighet i Svenska som andraspråk. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Lärare till vuxenutbildningen
Webbplats:
Epostadress: peter.ramqvist@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-10 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: peter.ramqvist@filipstad.se Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Rävlyan

Förskolan Rävlyan är en tillfälligt öppnad avdelning som är centralt belägen med närhet till centrum, Spångbergsgymnasiet och Strandvägsskolan. På förskolan finns plats för ca 15 barn i åldern 1-3 år. Vi arbetar utifrån Förskolans läroplan och barnens samspel och trygghet ett prioriterat område. Då vi har flera barn med annat modersmål arbetar vi också aktivt på många sätt med barnens språk och kommunikation vilket gynnar alla barn.

Vi söker dig som tycker det är intressant och utvecklande att arbeta språkinriktat och med människor från flera kulturer. Du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm kunna skapa en stimulerande och utvecklande lärmiljö för eleverna.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2018-01-08 eller enl överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Förskollärare Rävlyan
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Barnskötare till förskolan Rävlyan

Förskolan Rävlyan är en tillfälligt öppnad avdelning som är centralt belägen med närhet till centrum, Spångbergsgymnasiet och Strandvägsskolan. På förskolan finns plats för ca 15 barn i åldern 1-3 år. Vi arbetar utifrån Förskolans läroplan och barnens samspel och trygghet ett prioriterat område. Då vi har flera barn med annat modersmål arbetar vi också aktivt på många sätt med barnens språk och kommunikation vilket gynnar alla barn.

Vi söker dig som tycker det är intressant och utvecklande att arbeta språkinriktat och med människor från flera kulturer. Du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm kunna skapa en stimulerande och utvecklande lärmiljö för eleverna.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2018-01-08 eller enl överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Barnskötare Rävlyan
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Bullerbyn

Förskolan Bullerbyn består av fyra avdelningar och ligger i den södra stadsdelen av Filipstad. Personalen är medvetna om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm kunna skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Egenskaper som att vara positiv och kunna se möjligheter, vara nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande är viktiga.


Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid2 Förskollärare 100 % tillsvidare, krav förskollärarlegitimation. Tillträde 18-01-08 2 Förskollärare 100 % Vikariat, krav förskollärarlegitimation. Tillträde 18-01-08 och 18-03-15
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Barnskötare till förskolan Bullerbyn

Förskolan Bullerbyn består av fyra avdelningar och ligger i den södra stadsdelen av Filipstad. Personalen är medvetna om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Du är utbildad barnskötare. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm kunna skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Egenskaper som att vara positiv och kunna se möjligheter, vara nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande är viktiga.


Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid1 Barnskötare 50 % Vikariat, krav barnskötarutbildning. Tillträde 18-01-15 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Barnskötare Bullerbyn
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Björnen

Förskolan Björnen är en centralt belägen förskola i Filipstad och består av två avdelningar, båda med blandade åldersgrupper 1-6 år. Förskolan lägger stor vikt vid utevistelse och går ofta på upptäcktsfärder för att stimulera barnens nyfikenhet på vår omgivning man har närhet till bl.a. bibliotek, lekpark och skog.

Vi söker nu en examinerad/legitimerad förskollärare. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid• 1 Förskollärare vikariat 100% med tillträde 2018-01-08, under ordinarie befattningshavares sjukskrivning. • 1 Förskollärare visstidsanställning 40% med tillträde 2018-01-09. Varaktighet våren 2018.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03. Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan i Nykroppa

Nykroppa är en liten ort ca 15 km sydöst om Filipstad. I förskolans närområde finns bland annat härliga naturområden. Förskolegården är ny och utmanar till lek och kreativitet. Nykroppa förskola startades 1991 och flyttade våren 2015 in i nya fräscha lokaler. Förskolan och skola finns i samma byggnad. Förskolan leds av en förskolechef som tillsammans med arbetslagen leder det pedagogiska utvecklingsarbetet. Förskolan består av två avdelningar som heter Ugglebo och Kottebo. Båda har blandade åldersgrupper från ett till fem år.

Vi söker nu en examinerad/legitimerad förskollärare. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 Förskollärare tillsvidare 100% med tillträde 2018-01-08. 1 Förskollärare visstidsanställning 100% med tillträde 2018-01-08.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Förskolläare till Nykroppa
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03. Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till Storbrons förskola

Storbrons förskola ligger naturskönt alldeles i utkanten av tätorten med närhet till skog och bondgård. Vår förskola består av 3 avdelningar med barn i åldern 1-6 år, fördelade i tre åldershomogena grupper. Ytterligare två avdelningar planeras att i ordning ställas. På Storbrons förskola vill vi skapa en gynnsam miljö för lek och lärande, där alla respekterar varandra, visar hänsyn och tar ansvar för sig själv och sin omgivning. Det gör vi genom att ta tillvara alla situationer i vardagen. Utemiljön är en stor resurs i vårt arbete. Barns lärande och inflytande där vi pedagoger se oss som medforskare är ett annat område som vi prioriterar.


Vi söker nu examinerade/legitimerade förskollärare. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.

Filipstad är en småstad (ca 10 500 inv.) med anor från 1600-talet, centralt belägen mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid• 1 leg förskollärare 75% tillsvidare med tillträde 2018.01.04 • 4 leg förskollärare 100% tills vidare med tillträde Jan/feb 2018 (under förutsättning att erforderliga besluts fattas).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Förskollärare till Storbron
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03. Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till Förskolan Sörgården Filipstad

Förskolan Sörgården består av en avdelning och ligger bredvid förskolan Bullerbyn i södra stadsdelen. Personalen är medveten om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Vi vill att du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter även erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Förskollärare Sörgården
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Tillträde 2018-01-13 eller enligt överenskommelse.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Köksbiträde till förskolan Björnen

Huvudsakliga arbetsuppgifter är alla inom verksamheten förekommande som exempelvis råkostberedning, servering, diskning, beställningar, leveranskontroller, redovisningar, egentillsyn, städning/lokalvård. Tjänsten kombineras med städ av förskolans lokaler.

Vi söker dig som har erfarenhet från offentligt storkök och företrädesvis har restaurangutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du ska vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du måste kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel. Se möjligheter istället för hinder. Datavana är en förutsättning då mycket av vår kommunikation sker digitalt. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet

Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% 60%-80%Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: Köksbiträde Björnen
Webbplats:
Epostadress: jorun.ledin@filipstad.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Köksbiträde till förskolan Bullerbyn

Huvudsakliga arbetsuppgifter är alla inom verksamheten förekommande som exempelvis råkostberedning, servering, diskning, beställningar, leveranskontroller, redovisningar, egentillsyn, städning/lokalvård. Tjänsten kombineras med städ av förskolans lokaler.

Vi söker dig som har erfarenhet från offentligt storkök och företrädesvis har restaurangutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du ska vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du måste kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel. Se möjligheter istället för hinder. Datavana är en förutsättning då mycket av vår kommunikation sker digitalt. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet

Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid87,5% 80% eller merLön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Köksbiträde Bullerbyn
Webbplats:
Epostadress: jorun.ledin@filipstad.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Köksbiträde till äldreboendet Älvkullen

Huvudsakliga arbetsuppgifter är alla inom verksamheten förekommande som exempelvis råkostberedning, servering, diskning, beställningar, leveranskontroller, redovisningar, egentillsyn, städning/lokalvård. Tjänsten kombineras med städ av förskolans lokaler.

Vi söker dig som har erfarenhet från offentligt storkök och företrädesvis har restaurangutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. Då tjänsten har arbetstid då man ska vara kock behjälplig i matlagning ses erfarenhet av detta som meriterande. Du ska vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga. Du måste kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel. Se möjligheter istället för hinder. Datavana är en förutsättning då mycket av vår kommunikation sker digitalt. Du bör behärska svenska i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid86% 80% eller merLön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Köksbiträde Älvkullen
Webbplats:
Epostadress: jorun.ledin@filipstad.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Bergabacken

Förskolan Bergabacken är belägen 17 km norr om Filipstad, i det natursköna Nordmark. Förskolan har en avdelning med barn 1-6 år. På förskolan strävar vi efter att skapa en gynnsam miljö för lek och lärande. Verksamheten förläggs ofta utomhus där vi har skogen och kohagen inpå knuten.

vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.


mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTillträde 2018-01-04 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Förskollärare Bergabacken
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Barnskötare till förskolan Bergabacken

Förskolan Bergabacken är belägen 17 km norr om Filipstad, i det natursköna Nordmark. Förskolan har en avdelning med barn 1-6 år. På förskolan strävar vi efter att skapa en gynnsam miljö för lek och lärande. Verksamheten förläggs ofta utomhus där vi har skogen och kohagen inpå knuten.

vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för barnen.
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang.


mellan Stockholm, Göteborg och Oslo. I Filipstad möter du en lugn miljö och en vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi har goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 2018-01-04
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Barnskötare Bergabacken
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/sjuksköterska, vårdcentralen Filipstad

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Eftersom vi inom kort blir en större vårdcentral med fler patienter på mottagningen, behöver vi anställa nya medarbetare. Vi söker nu en distriktsköterska/sjuksköterska som vill ingå i vårt team. På vårdcentralen Filipstad arbetar flera olika yrkeskategorier tillsammans för att kunna erbjuda en bred och god vårdservice till våra patienter. I många patientmöten användes tolkhjälp.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är mottagningsarbete, telefonrådgivning och läkemedelshantering.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad distriktsköterska alternativt sjuksköterska. Du har en erfarenhet som gör dig trygg i din yrkesroll och i dina bedömningar i mötet med patienten.
Vi söker dig som vill vara med och utveckla arbetet på vårdcentralen.

Du är positiv och flexibel och har god förmåga att skapa kontakter.
B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 1 december 2017 eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Dnr CSK/174645
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c4470621-dd67-4ecc-80bb-e2041d0097ab&TK=42340e8a-9dc5-4761-a17a-e6713be4e33c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Filipstad
Box 5081, Landstinget i Värmland
68227  Filipstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Barnmorska, vårdcentralen Filipstad

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Barnmorskemottagningen ingår som en del av Familjecentralen, som för övrigt innehåller barnavårdscentral, öppen förskola och förebyggande socialtjänst.
För mer information om Familjecentralen i Filipstad, läs gärna på www.filipstad.se/familjecentralen

ARBETSUPPGIFTER
Vi har behov av förstärkning på vår barnmorskemottagning och därför söker vi nu en barnmorska. Är du intresserad?
Du kommer att jobba på Familjecentralen på vårdcentralen Filipstad tillsammans med andra engagerade barnmorskor, BVC-sjuksköterskor, förskollärare och kuratorer.
I Dina arbetsuppgifter ingår hälsoövervakning av gravida, individuellt stöd, föräldrastöd i grupp, hälsoupplysning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovsscreening, ungdomsmottagning och utåtriktad verksamhet. Du möter familjer från många olika länder. Arbetet sker i samverkan med övriga medarbetare på Familjecentralen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Barnmorska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75% Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: Vikariat till och med 31 augusti 2018 med möjlighet till förlängning. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Dnr CSK/174632
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d9949150-f6cc-41c2-bff4-d77bbbb18ddf&TK=501d7884-f336-4ba1-be24-9342d1bb2393
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Filipstad
Box 5081, Landstinget i Värmland
68227  Filipstad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till förskolan Villekulla i Lesjöfors

Förskolan Villekulla består av fyra avdelningar, tre som är åldersintegrerade och en avdelning för nyanlända barn. Personalen är medveten om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Vi söker nu dig, en examinerad/legitimerad förskollärare. Vi vill att du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter även erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.

I Lesjöfors möter du en lugn miljö och vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFlera tjänster: 2 förskollärare 80% tillsvidare 2 förskollärare 75% tillsvidare 2 förskollärare 100% visstidsanställning 1 förskollärare 70% visstidsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Förskollärare Villekulla
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Barnskötare till förskolan Villekulla i Lesjöfors

Förskolan Villekulla består av fyra avdelningar, tre som är åldersintegrerade och en avdelning för nyanlända barn. Personalen är medveten om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Vi söker nu dig, utbildad barnskötare. Vi vill att du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter även erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.

I Lesjöfors möter du en lugn miljö och vacker natur. Vi erbjuder ett aktivt föreningsliv och möjlighet till många fritidsaktiviteter såväl kulturella som sportaktiviteter. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFlera tjänster: 1 barnskötare 100% tillsvidare 1 barnskötare 40-50% visstidsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Förskollärare Villekulla
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Barnskötare och resurs till förskolan Sörgården

Förskolan Sörgården består av en avdelning och ligger bredvid förskolan Bullerbyn i södra stadsdelen. Personalen är medveten om lekens betydelse och strävar efter att skapa en tillåtande atmosfär som är präglad av värme, humor och öppenhet. Vi uppmuntrar barns egna initiativ och arbetar för att ha en gemensam barnsyn där vi möter barnen med lyhördhet och respekt.

Vi vill att du är positiv, nyfiken, lyhörd, lärande och reflekterande. Vi värdesätter även erfarenhet, kreativitet och engagemang. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl barn som vuxna och med stor entusiasm skapa en stimulerande lärmiljö för eleverna.

Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi söker en barnskötare tills vidare och en resurs på halvtid under en viss tid. Tillträde 2018-01-13 eller enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Barnskötare/resurs Sörgården
Webbplats:
Epostadress: forskola@filipstad.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-12-03 Vi tar emot ansökan med CV och personligt brev via epost: forskola@filipstad.se.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Sjuksköterska natt till hemsjukvården i Filipstad

Du kommer att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom en målstyrd organisation i hemsjukvård i Filipstads kommun samt i Storfors kommun.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är du öppen, ansvarstagande och positiv. Arbetsgivaren kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav och vi vill också att du har grundläggande datakunskaper.


Filipstad i östra Värmland har ca 10 500 invånare. Här har du nära till natur och friluftsliv och också till kultur, sevärdheter och fartfyllda evenemang. Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Nu söker Socialförvaltningen dig som vill arbeta som sjuksköterska inom Hemsjukvården.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten är tillsvidare på 66 % natt med möjlighet till utökning. Start omgående. 60%-80%Individuell lön och anställningsförhållanden enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Sjuksköterska natt
Webbplats:
Epostadress: marie.berggren@filipstad.se
Övrigt: Du skickar din ansökan med CV och ett personligt brev till: marie.berggren@filipstad.se. Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1182 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med en generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2093
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Biträdande rektor till Strandvägsskolan i Filipstad

Tillsammans med skolans rektor och övriga medarbetare bidrar du till vidareutveckling av verksamhetens pedagogiska uppdrag utifrån läroplan, kommunala mål och övriga styrdokument. Du kommer också efter överenskommelse men ansvarig rektor hantera administrativa arbetsuppgifter så som arbetsmiljö, samverkan och ekonomi. Du kommer också hantera en del personalfrågor som till exempel medarbetar- och lönesamtal utifrån kommunens lönekriterier.

Högskoleexamen med pedagogisk inriktning. Du har helst arbetat några år med ledning inom skola och fritidshem.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e bäst i Sverige. Strandvägsskolan är tvåparallellig F-6 skola med drygt 280 barn. Här finns grundsärskolan 1-9 och fritidshem.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde enligt överrenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: Bitr rektor
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med biträdande rektor. Sista ansökningsdag 22 november 2017 Vi undanbeder oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  
Platsannons

Intresseanmälan The Green Holding Company

Nu startar det norska företaget The Green Holding Company tillverkning av lågenergihus i Fimeks gamla lokaler i Filipstad och vi på Adecco Värmland är en av deras samarbetspartner tillsammans med Filipstads Kommun och Arbetsförmedlingen. The Green Holding Company räknar med att uppåt 200 personer ska jobba i fabriken. Företaget har tidigare haft husproduktion i Estland, men man vill komma närmare sina hemmamarknader i Skandinavien. Målet är att på sikt gå upp på 3-skift i fabriken.

Nu har du chansen att hålla dig uppdaterad gällande de tjänster som ska tillsättas!

The Green Holding Company kommer tillsammans med oss och övriga att bygga ett framgångsrikt lag, klicka på "ansök" och bifoga ditt CV så kommer du att få förhandsinformation om hur processen fortskrider, samt vilka tjänster som kommer att utannonseras.

Intresseanmälan är inte bindande och dina uppgifter behandlas konfidentiellt.

Om du har några funderingar, kontakta gärna Anders Andersson på 073-684 75 78 eller Adam Fransson Mörk på 073-684 72 11.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=A72821FA-421A-4F32-B2DC-BD3A4941C8C3&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Klasslärare åk 3. Strandvägsskolan Filipstad

Strandvägsskolan i Filipstad söker nu en klasslärare till en klass på lågstadiet. Vår skola ligger i centrala delen av Filipstad och här finns grundskolan F-6 och grundsärskolan 1-9. På skolan går det ca 280 elever och vi är 50 anställda. Vår skola är mångkulturell med elever som bryr sig om varandra. Vi arbetar utifrån trivselprogrammet vilket innebär ökad aktivitet och social inkludering på rasten. Trivselprogrammet tror på fysisk aktivitet för bättre hälsa, inlärning och trivsel. Vi ser också vilken effekt Trivselprogrammet har på skolorna när det gäller bättre sammanhållning och färre konflikter mellan elever. Vidare har kommunen ett kvalitetssäkringsprogram inom matematik och svenska som blir en del av din undervisningsgrund. I SKLs öppna mätning är vi rankade som Värmlands bästa skolkommun och i Sverige är vi på en hedrande 12:e plats!

Vi söker dig som är examinerad/legitimerad lärare med utbildning för grundskolans åk.1-3

Som person är du positiv, nyfiken, lärande och reflekterande. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Av oss får du en god och utvecklande arbetsmiljö och kollegor att jobba i nära samarbete med. Du ska kunna arbeta självständigt och kunna organisera en strukturerad och utvecklande arbetsmiljö för eleverna. Andra personliga egenskaper är god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Filipstads kommun är en stor arbetsgivare med ca 1 100 tillsvidareanställda. Här satsar vi på våra medarbetare, till exempel genom att erbjuda ett brett utbud av kostnadsfri träning och friskvårdsaktiviteter. Vi goda pendlingsmöjligheter med buss t ex Filipstad-Karlstad en buss/timme i vardera riktningen.

Filipstad, Värmlands bästa skolkommun enligt SKL, 12:e bäst i Sverige.
Strandvägsskolan är en F-6 skola med drygt 280 barn. Här finns särskolklasser, grupper med nyanlända och fritidshem.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde januari 2018 eller enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Lärare åk 1-3.
Webbplats:
Epostadress: strandvagsskolan@filipstad.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan senast 26/11 -17 till e-postadress: strandvagsskolan@filipstad.se. Märk ansökan med lärare åk.1–3. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Filipstads kommun, Kommunkansliet
Box 303
68227  Filipstad Sverige
Hemsida: http://www.filipstad.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Du bör ha erfarenhet av att ha jobbat inom restaurang eller storkök. Du ska ha kundvana sedan tidigare. Du ska vara kreativ och självgående. Arbetstiden är förlagd till dagtid mån-fre.

Arbetsuppgifterna består bland annat av servering av mat i en personalrestaurang. Det sker ingen matlagning på plats men du bör ha vana av sjävständigt arbete.
Publiceraddatum: 2017-10-17
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKl. 06.30-15.30Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marie@stadtjanst-varmland.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Städtjänst Värmland AB
Gjuterigatan 21
65221  KARLSTAD 
Hemsida: http://stadtjanst-varmland.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal