Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:13

Lediga jobb i Falkenbergs kommun (1382), Hallands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd44 121
Täthet39,80Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 825,90Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 108,53Landareal (km²)
Sjö47,81Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav669,38Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Underhållsmekaniker till Greif

Om kundföretaget
Greif är Skandinaviens främsta producent, leverantör och innovatör inom industriellt emballage. I Falkenberg finns huvudkontoret för Greif Skandinavien och här produceras plåt-, plast- och kombifat, plastdunkar och IBC. Våra kunder finns framförallt i Sverige, Norge, Danmark och Finland men även i övriga delar av världen. Totalt finns Greif i fler än 50 länder med 13 000 anställda i hela världen.

Till vår fabrik i Falkenberg söker vi nu en Underhållsmekaniker. Tjänsten är en tillsvidareanställning på Greif.


Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av förebyggande arbete, löpande underhåll samt att svara för driftsäkerhet i fabriken i Falkenberg. Du kommer att ingå i företagets underhållsavdelning och bli en viktig kugge i ett väl sammansvetsat team. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av felsökningar, reparationer och förebyggande underhåll. Vidare arbetar du även med förbättringsåtgärder samt installationer av nya maskiner. Du kommer att arbeta tvåskift.

Din profil
Vi söker dig som är maskintekniskt kunnig och har en god verkstadsteknisk bakgrund samt har kunskap om mekanik, pneumatik och hydraulik. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Det är till din fördel om du har erfarenhet av att arbeta med underhållssystem och har ett utpräglat förebyggande tänk. Har du erfarenhet av el-, styr- och reglersystem är det meriterande.

Vi erbjuder:
Greif ingår i en stor internationell koncern och på vår centralt belägna fabrik i Falkenberg är vi ca 100 anställda. Vi satsar stort på att utveckla vårt förebyggande underhåll och vi erbjuder dig en varierande, självständig och ansvarsfull tjänst. Greif har en avancerad maskinpark och arbetar enligt LEAN-metodiken med fokus på ständiga förbättringar. Du kommer att ingå i ett glatt gäng med god trivsel, öppet arbetsklimat och nära samarbete. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2017-12-03. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.
Om vårt företag
OnePartnerGroup finns lokalt i Halland och består av Carl, Carina, Maria, Emelie, Anna och Christina som har arbetat med rekrytering och bemanning i många år. Vårt engagemang ligger i att utveckla företag och människor och få dem att växa. Vi drivs av samarbetet med de lokala företagen, att lära känna dem och hjälpa dem med kompetensförsörjning.

Vi har en stark lokal förankring och brinner för att hitta rätt personer till våra lokala företag här i Halland. Med engagerade konsulter bemannar vi företag inom bland annat ekonomi, administration, kundservice och produktion.

Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetare- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 1 500 konsulter är vi verksamma på 35 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi vill vara Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 5320
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5320
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Halland AB
Västerhavsvägen 2
31122  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Tandsköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Tandläkare Eva Gustafsson
På kliniken finnas idag två tandläkare och 2 tandsköterskor. Vi flyttade i januari till nya lokaler och har en stor tillströmning av patienter. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygga upp verksamheten och som tycker det är spännande med utmaningar.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, steril och receptionsarbete. Du skall vara intresserad att arbeta delegerat med anestesi, profylax, komfortbehandlingar mm
Det är viktigt att du vill vara med att utveckla klinikens arbetssätt och rutiner. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen
Datavana
Meriterande om du har erfarenhet av
implantatkirurgi och profylaxarbete.

Personliga egenskaper
Du trivs med ditt yrke och tycker om att möta nya människor och få dem att trivas. Du är professionell och noggrann. Tycker om att ta eget ansvar och är intresserad av att utvecklas i din yrkesroll.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid35 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 46-556077-2419-E325
Webbplats:
Epostadress: eva.gustafsson@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tandläkare Eva Gustafsson
Box 185
31122  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.tandlakarnagustafsson.se
  
Platsannons

Butikssäljare till vår butik i Falkenberg

Flügger AB är en av Sveriges största färgföretag. Vi erbjuder professionell vägledning och försäljning till både professionella målare och privatkunder. Med våra 81 helägda butiker och 57 franchisebutiker finns vi idag på nästan 140 platser över hela Sverige. Våra produktionsenheter för färg och tillbehör så som penslar och rollers finns i Bollebygd, Bankeryd och Bodafors. Vi ingår i Flügger koncernen som i Danmark, Sverige och Norge omsätter ca 1,8 miljarder SEK.  
 
Arbetsbeskrivning 
Som Butikssäljare hos oss arbetar du med försäljning och service till våra kunder som är konsumenter och proffsen inom branschen, yrkesmålarna. Du ger våra kunder rådgivning och guidar dem i vårt breda sortiment av måleriprodukter och tapeter. I dina arbetsuppgifter ingår även alla övriga butikssysslor som att fylla på varor i butiken, bryta färg och packa ordrar som skall skickas iväg till kunder. Det förekommer även viss del av lagerarbete. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för att hålla butiken fräsch, inspirerande och välfylld med varor. Förutom att arbeta med försäljning kommer du även att ansvara för butikens kontakt med våra kunder via sociala medier. 
 
Personliga egenskaper & kompetenser 
Du som söker har tidigare säljerfarenhet med kundkontakt. Du tycker om att arbeta med försäljning och människor och trivs i en roll där du är flexibel och stresstålig. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och ser en potentiell kund i varje besökare Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska. Då arbetet kräver att du arbetar i kassan och hanterar ordrar via datorn är det viktigt att du har god datorvana samt kassavana. Har du erfarenhet från vår bransch är det starkt meriterande.  
 
Tjänsten är tillsvidare på 50% med tillträde så snart som möjligt. 
 
Övrig information 
Skicka din ansökan så snart som möjligt dock senast den 30 november 2017. Har du frågor om tjänsten kontakta Mikael Karlsson, Store Manager på telefon 0346-837 95. 
 
Vi ser fram emot din ansökan! 
 
Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50 % Tills vidare, vi tillämpar 6 månaders provanställningFast lön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1473&ProjectId=143832&DepartmentId=20074&MediaId=4622&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Flügger AB
Hjortvägen 6
31141  Falkebnerg Sverige
Hemsida: www.flugger.se
  
Platsannons

Säkerhetssäljare till Falkenberg

Vill du lära dig sälja och samtidigt ha världen kanske viktigaste jobb?

Vi växer och i och med detta önskar vi att utöka vår säljkår och kommer därför under den närmsta tiden lära upp många nya säjare och vi hoppas att du är en av dem.

Vi erbjuder:
-En utvecklande säljutbildning hos Verisure Sales Academy.
-En fantastisk möjlighet till fortsatta karriärmöjligheter.
-Garantilön med mycket goda möjligheter till bra provision.
-Möjligheter att rädda liv och hjälpa människor att sova gott om natten.
-Kompetenta kollegor som stöttar och hjälper dig att nå framgång.

Vem är du?
- Vi söker efter dig som är plikttrogen, självgående och ödmjuk.
- Du måste kunna jobba kvällstid.
- Vi tar utdrag ur belastningsregistret och anställer bara de med ett prickfritt förflutet.
- För att kunna kommunicera med våra kunder så behöver du kunna tala flytande svenska men det är ett plus om du kan andra språk också.
- Någon säljerfarenhet behöver du inte, vi lär dig allt du behöver för att lyckas som säljare hos oss.
- B-körkort krävs

Arbetsplats

Arbetsplatsen kommer vara hos J A Larm ABsom sedan flera år tillbaka är franchisetagare till Verisure.Vi gör urvalet löpande och kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person. Missa inte chansen utan skicka in din ansökan snarast!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ylva Larensson 0733-352930, ylva.larensson@verisure.se (mailto:ylva.larensson@verisure.se).

Väl mött!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens:
Webbplats: https://verisure.teamtailor.com/jobs/63596-sakerhetssaljare-till-falkenberg?promotion=23896-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Verisure
Gumpekullavägen 8
58278  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.verisure.se
  
Platsannons

Stödassistent till Alegränds serviceboende LSS

I Attendo Omsorg är vi över 3 000 medarbetare som arbetar inom individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning i Sverige. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag, som även har verksamhet inom äldreomsorg och sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Är du intresserad av att arbeta på serviceboende?

Nu söker vi på Attendo LSS i Falkenberg en engagerad medarbetare till Alegränds serviceboende.
Alegränds serviceboende är ett LSS-boende beläget centralt i Falkenbergs kommun med åtta lägenheter. Verksamheten har funnits sedan november 2013. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. På Alegränds serviceboende arbetar vi med att stödja och uppmuntra varje individ till att bli så självständig som möjligt efter individuella behov och färdigheter. Vårt mål är att ge varje individ en meningsfull tillvaro, struktur i vardagen, social gemenskap och ökad delaktighet i samhället.

Arbetsuppgifter
Som stödassistent arbetar du med att stödja och motivera brukare kring moment i vardagen i syfte att öka självständigheten efter varje individs förmåga. I uppdraget ingår att ge en trygg och god omsorg, en stimulerande fritid samt dokumentation. I arbetsuppgifterna ingår till exempel att hjälpa de boende med deras personliga omvårdnad, vara behjälplig vid matlagning, städning samt hälso- och sjukvårdsuppgifter på delegation. Alla boende har olika former av aktiviteter utifrån deras förutsättningar där bland annat promenader, cykling och annan fysisk aktivitet förekommer. Arbetet sker med stor respekt för de enskildas rätt till självbestämmande och integritet.
Arbetsuppgifterna ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, kommunikation och ansvarstagande. Vi arbetar alltid utifrån individens behov och önskemål. Du ska vara bekväm med att dokumentera och är precis som vi, en lagspelare som förstår vikten av teamarbete.
I tjänsten ingår dag-, kväll- och helgtjänstgöring samt sovande jour. Ensamarbete förekommer.

Kvalifikationer
För tjänsten som stödassistent krävs avslutat gymnasieprogram med yrkesexamen inom vård- och omsorgsprogrammet alternativt inom barn- och fritidsprogrammet.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsvariationer samt pedagogiskt arbete.
Meriterande är kunskap kring tydliggörande pedagogik utifrån TEACCH-modellen, alternativ kommunikation, hälsa och friskvård, kognitivt stöd samt annan pedagogisk utbildning, beteendevetenskap eller psykiatri.
Dokumentationsvana.

Värderingar
För att trivas hos oss delar du våra värderingar Engagemang – Kompetens – Omtanke


Välkommen med din ansökan!


Ansökan skickas till: jennie.bruhn@attendo.se där du även bifogar ditt CV/personligt brev. Dröj inte med din ansökan då rekrytering kommer att ske fortlöpande även under annonstiden, så processen kan därför vara slutförd innan annonstiden gått ut.

Tjänsten avser deltid 85 % med tillträde 2/1 2018 eller enligt överenskommelse. Attendo tillämpar sex månaders provanställning. Vi begär utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid85 % TillsvidareIndividuell lönesättning med kollektivavtalsreglerade försäkringar och pensionsvillkor.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 20748
Webbplats: https://www.attendo.se/tj%C3%A4nster/st%C3%B6dassistent-till-alegr%C3%A4nds-serviceboende-lss
Epostadress: jennie.bruhn@attendo.se
Övrigt: Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".
Arbetsplats: 
Adress: Attendo
Murarevägen 30
31136  Falkenberg Sverige
Hemsida: www.attendo.se
  
Platsannons

Engagerad och Inspirerad Barnskötare

Sverige både förtjänar och behöver en ny skola. En skola som i grunden både är trygg och lustfylld samtidigt som lärandet är i fokus på ett helt annat sätt än tidigare. En skola där varje elev blir sedd utifrån sina behov. Thoren Framtid omfattar ThorenGruppens förskolor och grundskolor. För närvarande har vi fem förskolor och tio grundskolor.

Vår verksamhet vilar på MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT och genom särpräglarna Digitalisering, Personligt och Verklighetsnära utvecklar vi barn och elevers framtidsförmågor och framtidsegenskaper. Thoren Framtid är en del av koncernen ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.ThorenFramtid är en del av ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige.

Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.

Som barnskötare hos oss får du en chans att vara med och växa in i yrket och tillsammans med våra pedagoger skapa Sveriges bästa förkskolor. Vi har högt till tak och stöttar varandra samt en positiv inställning till vårt arbete och varandra som gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vår förskola och vill ge det bästa vi kan till våra barn.

Vill du vara med oss väcka upptäckarglädje och lust att lära?  Sök till oss i dag!

Vi söker nu en engagerad och inspirerad barnskötare.

Du kommer att arbeta med härliga kollegor i Falkenberg men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige.

Vi ser helst att du är utbildad barnskötare men framförallt har en brinnande passion för arbetet med barn. Som barnskötare är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla barn. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta metoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån barns olika behov.

Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både barn, föräldrar och kommun.

Ser du utmaningen i detta och antar den, tveka inte, sök idag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna: Viktoria Hassel, förskolechef
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 70%. Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse Visstidsanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 2017/442
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178903/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thoren Framtid
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Engagerad och Inspirerad Förskollärare till barngrupp med uteprofil

Sverige både förtjänar och behöver en ny skola. En skola som i grunden både är trygg och lustfylld samtidigt som lärandet är i fokus på ett helt annat sätt än tidigare. En skola där varje elev blir sedd utifrån sina behov. Thoren Framtid omfattar ThorenGruppens förskolor och grundskolor. För närvarande har vi fem förskolor och tio grundskolor.

Vår verksamhet vilar på MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT och genom särpräglarna Digitalisering, Personligt och Verklighetsnära utvecklar vi barn och elevers framtidsförmågor och framtidsegenskaper. Thoren Framtid är en del av koncernen ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.ThorenFramtid är en del av ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige.

Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.

Som pedagog hos oss får du en unik chans att vara med och forma och utveckla förskolan och tillsammans ned oss skapa Sveriges bästa förkskolor. Vi har högt till tak och stöttar varandra samt en positiv inställning till vårt arbete och varandra som gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vår förskola och vill ge det bästa vi kan till våra barn.

Vill du vara med oss och som medforskande pedagog väcka upptäckarglädje och lust att lära?  Sök till oss i dag!

Vi söker nu en engagerad och inspirerad förskollärare för arbete i barngrupp med uteprifil. Tjänsten är ett graviditetsvikariat.

Du kommer att arbeta med härliga kollegor i Falkenberg men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige.

Vi ser helst att du har förskollärarexamen tillsammans med en brinnande passion för arbetet med barn och utomhuspedagogik. Som pedagog är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla barn. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta metoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån barns olika behov.

Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både barn, föräldrar och kommun.

Ser du utmaningen i detta och antar den, tveka inte, sök idag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna: Viktoria Hassel, förskolechef
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: 2018 04 01 Visstidsanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 2017/441
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178899/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thoren Framtid
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Engagerad och Inspirerad Förskollärare

Sverige både förtjänar och behöver en ny skola. En skola som i grunden både är trygg och lustfylld samtidigt som lärandet är i fokus på ett helt annat sätt än tidigare. En skola där varje elev blir sedd utifrån sina behov. Thoren Framtid omfattar ThorenGruppens förskolor och grundskolor. För närvarande har vi fem förskolor och tio grundskolor.

Vår verksamhet vilar på MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT och genom särpräglarna Digitalisering, Personligt och Verklighetsnära utvecklar vi barn och elevers framtidsförmågor och framtidsegenskaper. Thoren Framtid är en del av koncernen ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige. Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.ThorenFramtid är en del av ThorenGruppen som erbjuder ett livslångt lärande från förskola till vuxenutbildning i hela Sverige.

Vår gemensamma värdegrund och vårt fokus på att förbereda barn, elever och deltagare för nästa steg i livet ger oss ett inspirerande och engagerande mål med våra skolor.

Som pedagog hos oss får du en unik chans att vara med och forma och utveckla förskolan och tillsammans ned oss skapa Sveriges bästa förkskolor. Vi har högt till tak och stöttar varandra samt en positiv inställning till vårt arbete och varandra som gör att vi alla trivs och utvecklas. Vi är stolta över vår förskola och vill ge det bästa vi kan till våra barn.

Vill du vara med oss och som medforskande pedagog väcka upptäckarglädje och lust att lära?  Sök till oss i dag!

Vi söker nu en engagerad och inspirerad förskollärare gärna med erfarenhet av att arbeta med de minsta barnen.

Du kommer att arbeta med härliga kollegor i Falkenberg men också bli en del av ThorenGruppen med ytterligare ett stort gäng inspirerade och grymma kollegor runt om i hela Sverige.

Vi ser helst att du har förskollärarexamen tillsammans med en brinnande passion för arbetet med barn. Som pedagog är du inspirerande och drivs av att möta och nå fram till alla barn. Du ska vara trygg i dig själv och ha lätt för att samarbeta. För att arbeta hos oss bör du trivas med att tänka nytt och hitta metoder och förhållningssätt som fångar och skapar lust att lära utifrån barns olika behov.

Målmedvetenhet, beslutsamhet tillsammans med flexibilitet är viktiga egenskaper för att arbeta hos oss. Vi bygger från grunden och marknadsför oss genom ett bra arbete och goda relationer till dem som finns omkring oss, både barn, föräldrar och kommun.

Ser du utmaningen i detta och antar den, tveka inte, sök idag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna: Viktoria Hassel, förskolechef
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2018 01 08 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningmånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 2017/440
Webbplats: https://thorengruppen.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:178894/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Thoren Framtid
Järnvägsallén 24
90328  Umeå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Taxi Fakenberg AB, 0346-144 00

Arbetet avser körning med minibuss och/eller personbil.
Vi utför alla typer av gods- och persontransporter, till exempel skolskjuts, färdtjänst och mattransporter och du bör ha god fysik då en del lyft kan förekomma.

Vi behöver extrapersonal på nätter och helger och söker främst dig som har annan huvudsaklig sysselsättning. Det är positivt om du har erfarenhet från yrket, men annars lär vi upp dig internt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från serviceyrken, men stor vikt läggs vid personliga egenskaper.
Arbetet avser körning med minibuss och/eller personbil och du bör ha god fysik då en del lyft kan förekomma.

Du ska ha giltig taxiförarlegitimation eller vara beredd att ta det. Vi kan tillhandahålla utbildningsmaterial för självstudier.
Vidare vill vi att du hanterar svenska obehindrat i tal och skrift.


Taxi Falkenberg AB är har över 80 års erfarenhet inom transportbranschen. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Svenska Taxiförbundet.
Vi är ett företag med högt i tak och vi trivs tillsammans! Vi vill gärna hitta fler kollegor som vill vara del av vårt gäng.

Vi har drygt 20 fordon i alla storlekar och våra uppdrag är allt från skolskjuts och färdtjänst till budkörning och, såklart, vanlig taxitrafik! Under vårt tak drivs även budföretaget Eriks bud.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timanställning vid behov. Främst nätter och helger, även dagtid kan förekomma.Lön beräknas med en fast timlön samt provision på inkört belopp. Avtalsenlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@taxifalkenberg.se
Övrigt: Frågor besvaras via mail.
Arbetsplats: 
Adress: TAXI FALKENBERG AKTIEBOLAG
LILLEGÅRDSVÄGEN 1
31150  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker säljare i Falkenberg

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning.

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha god social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kunna börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.Garantilön på 24750 och provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Aktivitetsledare på Gekåsbyn

Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål med närmare 5 miljoner besökare per år. Kärnverksamheten är det 35 000 m² stora varuhuset som säljer allt till hemmet som får plats i en bil och omsatte 5,3 miljarder kronor 2016. I Gekås-koncernen ingår även dotterbolaget Gekåsbyn AB som driver boendeverksamhet med hotell, motell, stugby, camping och ställplats. Med hela 460 000 gästnätter per år är Gekåsbyn en av Sveriges bäst belagda boendeanläggningar.

Vi söker nu dig som vill arbeta som aktivitetsledare på Gekåsbyn.

Du kommer att ingå i ett team med framåtanda med stort fokus på utveckling av verksamheten med anknytning till Laganda, Kundfokus, Handlingskraft och Sunt Förnuft.

Dina arbetsuppgifter 


• Planera och leda aktiviteter på Gekåsbyn
• Kvalitetssäkra service och värdskap

Vem är du?• Datavana 
• Tidigare erfarenhet att leda grupper
• Du har god kommunikativ förmåga i framförallt det svenska språket. Övriga språkkunskaper är meriterande.
• Du skall ha ett genuint intresse för service och värdskap
• Du är kreativ och självgående
• B-körkort är ett krav
Tillsvidaretjänst på 100 % med 6 månaders provanställning, Helgtjänstgöring förekommer. Lön enligt överenskommelse. 

Tillträde 2/1 2018 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-01 via www.gekas.se/jobb
Vi behandlar ansökningar löpande.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Guide
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-16
Referens:
Webbplats: https://www.gekas.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1433
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gekås Ullared AB
.
31185  Ullared Sverige
Hemsida: http://www.gekas.se
  
Platsannons

Receptionschef Gekåsbyn

Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål med närmare 5 miljoner besökare per år. Kärnverksamheten är det 35 000 m² stora varuhuset som säljer allt till hemmet som får plats i en bil och omsatte 5,3 miljarder kronor 2016. I Gekås-koncernen ingår även dotterbolaget Gekåsbyn AB som driver boendeverksamhet med hotell, motell, stugby, camping och ställplats. Med hela 460 000 gästnätter per år är Gekåsbyn en av Sveriges bäst belagda boendeanläggningar.

Vi söker nu dig som vill arbeta som receptionschef för vår camping och stugby.

Du kommer att ingå i ett team med framåtanda med stort fokus på ledarskap och utveckling av verksamheten med anknytning till Laganda, Kundfokus, Handlingskraft och Sunt Förnuft.

Dina arbetsuppgifter 


• Schemaläggning och Bemanning
• Coacha och leda medarbetarna
• Kvalitetssäkra service och värdskap
• Närvara och vara delaktig i det dagliga receptionsarbetet

Vem är du?


• Du är noggrann, stabil och trygg i rollen som ledare
• Du ser din avdelning ut ett helhetsperspektiv och kan tänka strategiskt. Som ledare är du prestigelös och modig och ser Gekås ledstjärnor som dina egna
• Datavana och tidigare erfarenhet från bokningssystem (vi arbetar i Spectra)
• Tidigare erfarenhet från ledarskap
• Du har god kommunikativ förmåga i framförallt det svenska språket. Övriga språkkunskaper är meriterande.
• Du skall ha ett genuint intresse för service och värdskap
• B-körkort är ett krav
Tillsvidaretjänst på 100 % med 6 månaders provanställning, Helgtjänstgöring förekommer. Lön enligt överenskommelse. 

Tillträde 2/1 2018 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-01 via www.gekas.se/jobb
Vi behandlar ansökningar löpande.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Receptionschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: https://www.gekas.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1432
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gekås Ullared AB
.
31185  Ullared Sverige
Hemsida: http://www.gekas.se
  
Platsannons

Assisterande Husfru till Hotellet och Motellet

Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål med närmare 5 miljoner besökare per år. Kärnverksamheten är det 35 000 m² stora varuhuset som säljer allt till hemmet som får plats i en bil och omsatte 5,3 miljarder kronor 2016. I Gekås-koncernen ingår även dotterbolaget Gekåsbyn AB som driver boendeverksamhet med hotell, motell, stugby, camping och ställplats. Med hela 460 000 gästnätter per år är Gekåsbyn en av Sveriges bäst belagda boendeanläggningar.

Hotellet är 4 våningar högt och består av 111 rum, 410 bäddar och Motellet med sina 24 rum och 96 bäddar. På Hotellet finns konferensmöjligheter för upp till 130 personer och i restaurangen Vardagsrummet serveras frukost och middag dagligen.

Vi erbjuder dig att Ingå i ett team med framåtanda med stort fokus på Ledarskap och utveckling av verksamheten med anknytning till våra ledstjärnor Laganda, Kundfokus, Handlingskraft och Sunt förnuft. 

Dina arbetsuppgifter:


• Leda och fördela arbetet med rumsstäd och lokalstäd (Hotellet och Motellet)
• Säkerställa renlighet och kvalité av städning
• Motivera medarbetare och arbeta smart för att våra gäster ska vara nöjda
• Du är länken mellan din avdelning och övriga avdelningar på Hotellet
• Du har ansvar för avdelningen när Husfru är ledig

 Vem är du?


• Har en känsla för detaljer och gästnöjdhet.
• Du har förmåga att utveckla dig själv och dina medarbetare för att tillsammans överträffa gästernas förväntningar och detta med service och värdskap som självklara inslag.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skift samt kunskaper i engelska.
• Datakunskaper.
• Erfarenhet från liknande jobb.

Tillsvidaretjänst på 100 % med 6 månaders provanställning, Helgtjänstgöring förekommer. Lön enligt överenskommelse. 

Tillträde 2/1 2018 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-01 via www.gekas.se/jobb
Vi behandlar ansökningar löpande.

 

Hotellets gäster är shoppingglada människor, familjer och konferensgäster. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till gästnöjdheten på Hotellet och Motellet.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Hotellhusfru
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: https://www.gekas.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1431
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gekås Ullared AB
.
31185  Ullared Sverige
Hemsida: http://www.gekas.se
  
Platsannons

Husfru till Hotellet och Motellet

Gekås Ullared är Sveriges populäraste besöksmål med närmare 5 miljoner besökare per år. Kärnverksamheten är det 35 000 m² stora varuhuset som säljer allt till hemmet som får plats i en bil och omsatte 5,3 miljarder kronor 2016. I Gekås-koncernen ingår även dotterbolaget Gekåsbyn AB som driver boendeverksamhet med hotell, motell, stugby, camping och ställplats. Med hela 460 000 gästnätter per år är Gekåsbyn en av Sveriges bäst belagda boendeanläggningar.

Hotellet är 4 våningar högt och består av 111 rum, 410 bäddar och Motellet med sina 24 rum och 96 bäddar. På Hotellet finns konferensmöjligheter för upp till 130 personer och i restaurangen Vardagsrummet serveras frukost och middag dagligen.

Vi erbjuder dig att Ingå i ett team med framåtanda med stort fokus på Ledarskap och utveckling av verksamheten med anknytning till våra ledstjärnor Laganda, Kundfokus, Handlingskraft och Sunt förnuft. 

Dina arbetsuppgifter:


• Leda och fördela arbetet med rumsstäd och lokalstäd (Hotellet och Motellet)
• Arbeta mot uppställda mål så väl kvalitativa som kvantitativa
• Säkerställa renlighet och kvalité av städning
• Motivera medarbetare och arbeta smart för att våra gäster ska vara nöjda
• Vidareutveckla verksamheten och utbilda personal
• Ansvara för avdelningens budget

 

Vem är du?


• Du är noggrann, stabil och trygg i rollen som ledare.
• Har en känsla för detaljer och gästnöjdhet.
• Du ser din avdelning ur ett helhetsperspektiv och kan tänka strategiskt. Som ledare är du prestigelös och modig och ser Gekås ledstjärnor som dina egna.
• Du har ett genuint intresse för dina medarbetare, driften och gästerna.
• Du har förmåga att utveckla dig själv och dina medarbetare för att tillsammans överträffa gästernas förväntningar och detta med service och värdskap som självklara inslag.
• Du arbetar ur ett långsiktigt perspektiv och har förmågan att prognostisera och analysera för att därefter arbeta smart med planering och bemanning.
• Vi söker dig som har flerårig erfarenhet med personalansvar.
• Goda kunskaper i svenska i tal och skift samt kunskaper i engelska.
• Goda datakunskaper.
• Erfarenhet från liknande jobb.

Tillsvidaretjänst på 100 % med 6 månaders provanställning, Helgtjänstgöring förekommer. Lön enligt överenskommelse. 

Tillträde 2/1 2018 eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 2017-12-01 via www.gekas.se/jobb
Vi behandlar ansökningar löpande.

Hotellets gäster är shoppingglada människor, familjer och konferensgäster. Nu söker vi dig som vill vara med och bidra till gästnöjdheten på Hotellet och Motellet. Som Husfru ingår du i Hotellets Ledningsgrupp.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Hotellhusfru
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: https://www.gekas.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1430
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gekås Ullared AB
.
31185  Ullared Sverige
Hemsida: http://www.gekas.se
  
Platsannons

Montörer till vårt kundföretag i Halmstad

Dina arbetsuppgifter
Är du en person som trivs att arbeta inom fordonsindustrin? Har du tidigare erfarenhet av montering av något slag?
Om jobbet
Vi söker just nu montörer till vår kund som är ett ledande företag inom fordonsindustrin.
I din roll som montör har du hand om montering, avsyning och förarbete för leveranser av fordon.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid.


Din profil
Om dig
Vi söker montörer med erfarenhet av montering, gärna inom fordonsindustri. Det går även bra om du har någon annan erfarenhet av just monteringsarbete.
Som person ska du ha en positiv attityd, vara social och ha god samarbetsförmåga. Du ska ha lätt och vara villig att lära dig nya saker. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom Lean-production, följa tydliga arbetesinstruktioner.

För att passa som konsult hos Maxkompetens ställer vi höga krav på professionella arbetsmetoder. Positiv inställning och flexibilitet är viktiga egenskaper samt att du är en duktig problemlösare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt ditt tekniska kunnande/intresse.
Gymnasieutbildning med industriell inriktning eller motsvarande är mycket meriterande. Ett krav är att du har B-körkort.

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med omgående start. Som konsult får du en anställning hos Maxkompetens Konsult AB. Uppdraget kan sträcka sig från 6 månader och framåt.


Sista ansökningsdag
2017-12-11

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Montör, gummi- och plastprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön + provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 6722
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=6722
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens Konsult
Kristian IV:s väg 3
30118  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  
Platsannons

Heltidskonsulter till växande Maxkompetens

Dina arbetsuppgifter
Vi på Maxkompetens söker nu heltidskonsulter till våra befintliga, kommande och framtida uppdrag.

När du arbetar som konsult för Maxkompetens Konsult AB får du möjligheten att arbeta hos olika kunder med olika typer av arbetsuppgifter inom lager, industri & till en stor del inom transport.
Du kommer att få en möjlighet att arbeta på olika företag och kunna etablera ditt kontaktnät, samtidigt som du får stor arbetslivserfarenhet.


Din profil
Att arbeta i ett bemanningsföretag ställer mycket höga krav på att snabbt kunna sätta sig in i olika företags rutiner och arbetssätt. Du måste vara öppen för att testa nya arbetsuppgifter och arbetsplatser.
Du bör trivas med att ta dig an nya utmaningar.

Ett stort plus är om du har truckkort A eller B och har erfarenhet av liknande arbete.

B-körkort är ett krav och tillgång till bil är önskvärt, för att vissa av våra kunder ligger en bit ifrån Halmstad.

Vad erbjuder vi?
Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhet kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Du erbjuds en visstids anställning på 6 månader hos Maxkompetens, där du blir anställd som en heltidskonsult och sedan blir uthyrd hos våra kundföretag.
Timlönen varierar beroende på vilken kund man arbetar hos, men minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Vid arbete under kvällar och helger tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Ansök tjänsten på vår hemsida.


Sista ansökningsdag
Löpande

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lagerplanerare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön + provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: 6721
Webbplats: http://www.maxkompetens.se/jobbannons.aspx?jaid=6721
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maxkompetens
Kristian IV:s väg 3
30118  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.maxkompetens.se
  

Platsannons

Erfaren servis som kan hantera baren, Falkenberg med start från nu!

Erfaren servis som kan hantera baren, Falkenberg med start omgående

Är du en självgående, duktig och positiv servis med lite bartender erfarenhetsom tycker om att arbeta för och med ditt team och göra gästerna nöjda? Kan du hantera stress och leva upp till höga krav?

TJÄNST
Nu söker vi folk som är villiga att jobba i Falkenberg mellan november och slutet av mars. Du bör vara van eller vet dig kunna klara dig på egen hand då denna tjänst ofta innebär eget ansvar.

TIDSPERIOD
November till slutet av mars med möjlighet till förlängning.

TYP AV ANLÄGGNING
Krog

DIREKTANSTÄLLNING
Du blir direktanställd av anläggningen.

ANSÖKAN
Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på så många frågor du kan och se till att du är anträffbar via mail så snart vi kallar till intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under de månader du är iväg på ditt säsongsjobb.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid 25 oktober till slutet av mars med möjlighet till förlängning.Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-03
Referens:
Webbplats: https://jobb.sasongspersonal.se/jobs/59965-erfaren-servis-som-kan-hantera-baren-falkenberg-med-start-fran-nu?promotion=21807-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: sasongspersonal.se
Stortorget 3
11129  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sasongspersonal.se/
  
Platsannons

Lärare 1-6, 100%, Schubergstorpsskolan

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Schubergstorpsskolan.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med behörighet för åk 1-6.

ÖVRIGT
Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Lär T 17/18-57
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3a8597fd-337d-44f5-a4b3-5c6c50a6a48f&TK=0281dafb-1ba3-4878-b69d-d54882e23bbc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Schubergstorpsskolan
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till språkintroduktion, Falkenbergs gymnasieskola

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?


ARBETSUPPGIFTER
Falkenbergs gymnasieskola söker lärare till Introduktionsprogrammet, språkintroduktion.

Du arbetar som lärare samt handledare i elevernas kunskapsutveckling, framförallt undervisar du grupperna i SvA på grundskolenivå, främst mot åk 6-9. Delar av din tjänst kommer du att verka som resurs i olika team. Eventuellt kan det kombineras med studiehandledning.

Vi söker dig som är van att arbeta nära eleven och i team. Det är viktigt att du är duktig på att organisera och visualisera de utbildningsalternativ som står den nyanlände eleven till buds.

I ditt team finns flera lärare, och du arbetar nära elevhälsa, studie- och yrkesvägledning samt andra resurser på skolan och programmet.

I arbetet ingår även kontakter med omvärlden.

KVALIFIKATIONER
Lärare i Svenska som andraspråk.

Erfarenhet av arbete med nyanlända elever, samt arbete som studiehandledare är meriterande.

Du ska ha god samarbetsförmåga, vara duktig på att hitta flexibla lösningar både i dialoger
med eleverna, samt i undervisningen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 Sysselsättningsgrad 75-100% Vi har intervjuer löpande under annonstiden., upphör: 2018-06-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Gy 17/18-29
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0be65e7b-27aa-46b5-b710-aeaea1c07543&TK=743f2174-2b61-44fc-a938-c413a51ba5dc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Techsupport Falkenberg

Är du den släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar?

Vill du göra det och få betalt samtidigt?

Du kommer att hjälpa våra kunder när elektroniken krånglar, vid installationer och inköp. En TechBuddy guidar, inspirerar och installerar under ett hembesök. Du är en techentusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar på ett professionellt och pedagogiskt sätt. Du tycker om att hjälpa andra och vill lära dig nya saker och utvecklas inom teknikområdet. Vi tror att du är en person som tycker om utmaningar och gillar att leta upp information på problemet tills du har hittat en lösning.

Vi söker dig som älskar tech och har en bred teknisk kompetens. Du är en techentusiast och har förmågan att förklara hur teknik fungerar utan att komplicera till det. Du är förmodligen den som släkt och vänner vänder sig till när de ska köpa en ny dator eller när bredbandet krånglar. Du älskar nya prylar och produkter och har koll på smartphones, wifi och datorer.

Med oss kan du vara med och hjälpa förändra elektronikbranchen. Konsumenterna är redo att ta det nästa steget men behöver hjälp att komma över de hinder som idag finns, vi är den hjälpen. Var med oss och hjälp kunden med dess nuvarande teknik och även ge köpråd så kunden aldrig blir missnöjd.

Vi engagerar oss i att säkerställa att produkter produceras på ett ansvarsfullt sätt och på så sätt kravmärka elektronikprodukter så konsumenter kan känna sig trygga genom hela deras teknikliv.

Vårt engagemang för våra Buddys är stort och vi ser alltid till att de är uppdaterade och utbildade ut till fingerspetsarna. Allt för att kunna vägleda kunden i rätt riktning.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Du väljer själv när du vill jobba, det finns inget krav på hur mycket eller lite du ska jobba. Därför är detta ett perfekt extrajobb för dig som studerar eller har ett annat jobb vid sidan om.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens:
Webbplats: http://career.techbuddy.se/jobs/16767-techbuddy?promotion=5158-trackable-share-link-arbetsformedlingen-201701
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Techbuddy AB
Stjärntorget 2
16979  Solna Sverige
Hemsida: http://www.techbuddy.se
  
Platsannons

Lärare 3-6, 100%, Långåsskolan

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta på Långåsskolan Falkenbergs kommun. Du kommer arbeta mot elever i årskurs 3-6.

Du är nyfiken, vill pröva, ser möjligheter och är flexibel. Du är väl förtrogen med styrdokumenten och utnyttjar olika lärmiljöer i din undervisning. Elevernas möjlighet till delaktighet och inflytande på undervisningen är en viktig del för Dig. Du använder dator, I-pad samt andra tekniska hjälpmedel som en naturlig del i ditt arbete.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i åk 3-6.

ÖVRIGT
Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: Lär T 17/18-62
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9325af7d-72ee-4e35-9956-0b54dcfd0271&TK=1d3764d8-c61e-45bf-b0b8-cc908d54d000
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Långåsskolan
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare, Falkenbergs gymnasieskola

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare till estetprogrammet i Falkenbergs gymnasieskola.
Tjänsten är ett vikariat på 100%


KVALIFIKATIONER
Lärarexamen samt lärarlegitimation med behörighet att undervisa i
Inså sång
Gitarr
Ensemble
Körsång
Gemu
Estetisk kommunikation

Du ska ha en positiv inställning till kollegialt lärande, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet.

Vi tror att du är positiv och lösningsfokuserad och har en förmåga att tänka kreativt och utanför ramarna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-05 , upphör: 2018-06-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: Gy 17/18-30
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1ea5505d-0d8c-4462-bace-6648362a6b91&TK=7dfeefa8-78f3-45de-b04e-8ea305048541
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Innesäljare till Dentalmind

Om kundföretaget
Dentalmind grundades 2002 och lanserade samtidigt ett nytt digitalt webbsystem för att kommunicera bilder inom tandvården. År 2007 lanserade Dentalmind en sensor för digital röntgen på den svenska marknaden. Med hög driftsäkerhet och överlägsen bildkvalitet väckte den stor uppmärksamhet. Dentalmind ligger långt fram i dagens digitala utveckling och samarbetar med de ledande och mest nyskapande leverantörerna runt om i världen. Deras övergripande mål är att uppfylla och helst överträffa sina kunders förväntningar.

Innovation är alltid Dentalminds motivation. Läs mer på www.dentalmind.com


Dina arbetsuppgifter
Du arbetar främst med:
• Bokning och genomförande av kundmöten med nya och befintliga kunder i ditt distrikt.
• Ta emot och hantera inkommande kundärenden t.ex. frågor om produkter, order och reklamationer.
• Planera och utföra kundevent, mässor och arrangemang t.ex. föreläsningar och kundträffar.
• Tillgodose kundernas behov och fånga deras intresse i samtalen för att bidra till merförsäljning.

Du kommer att ha en viktig roll både internt och externt då du fungerar som ett stöd till våra utesäljare.

Din profil
Vi söker dig som har en bakgrund inom tandläkarbranschen samt några års erfarenhet av försäljning och kundservice, gärna via telefon. Du har goda datakunskaper och du är van vid att arbeta i ett affärssystem. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person ser du dig själv som en lagspelare med egenskaper så som utåtriktad, positiv men även lyhörd för kundens behov. Du har ett utpräglat service- och affärssinne, en hög energinivå och du arbetar målinriktat. Du säljer och förmedlar kunskap om Dentalminds produkter till kunder som arbetar i en klinisk miljö. Det är meriterande om du har ett upparbetat nätverk inom branschen. Vi ser gärna att du tidigare arbetat som Tandhygienist, Tandtekniker eller Tandsköterska.

Dentalmind erbjuder dig en tillsvidareanställning i en kreativ miljö på ett framgångsrikt företag.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Dentalmind. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2017-11-30. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten omgående via www.onepartnergroup.se

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Larsson på Tel 0790-731629.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är, Sveriges ”lokalaste” rekrytering- och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 5476
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5476
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Halland AB
Västerhavsvägen 2
31122  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Teknisk chef

Till Dentalmind i Falkenberg söker vi nu en Teknisk chef.

Om kundföretaget
Dentalmind grundades 2002 och lanserade samtidigt ett nytt digitalt webbsystem för att kommunicera bilder inom tandvården. År 2007 lanserade Dentalmind en sensor för digital röntgen på den svenska marknaden. Med hög driftsäkerhet och överlägsen bildkvalitet väckte den stor uppmärksamhet. Dentalmind ligger långt fram i dagens digitala utveckling och samarbetar med de ledande och mest nyskapande leverantörerna runt om i världen. Deras övergripande mål är att uppfylla och helst överträffa sina kunders förväntningar.

Innovation är alltid Dentalminds motivation. Läs mer på www.dentalmind.com


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en teknisk chef som vill arbeta operativt med teknik, installation och IT. Som teknisk chef kommer du vara ytterst ansvarig för all förberedelse, montering, installation samt uppföljning av Dentalminds röntgenmaskiner ute hos deras kunder.

Till din hjälp har du ett monteringsteam på två personer som du ansvarar för. Samtidigt arbetar du operativt med installation av mjukvara, kvalitetssäkring av röntgenbilder samt bidrar aktivt till det goda resultatet vid nyinstallation hos kund. Du coachar och utvecklar dina medarbetare och säkerställer att all förberedelse inför en installation är på plats inför ditt besök. Du har en stor frihet i din roll att planera arbetet för dig och dina medarbetare. Vidare arbetar du och ditt team med felsökning underhåll och service hos befintliga kunder.


Din profil
För att lyckas väl i rollen och trivas med tjänsten är det viktigt att du är driven, flexibel och är beredd att arbeta hårt för att nå dina mål. Lika viktigt är det att du har förmågan att motivera och entusiasmera dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för människor och är duktig på att bygga långsiktiga relationer, både med kunder och medarbetare.

Vi ser gärna att du har många års erfarenhet av montering och installation i klinisk miljö. Du är bra på att kommunicera och har ett genuint intresse för teknik och IT. Branscherfarenhet är inte nödvändigt men för att lyckas i rollen bör du ha en bakgrund inom medicinteknik, IT och/eller elteknik. Du har en positiv inställning och förmågan att situationsanpassa ditt arbete ute hos våra kunder.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande arbete där du får chansen att bygga nära och långsiktiga relationer till Dentalminds kunder. Till din hjälp har du kompetenta medarbetare med lång erfarenhet i branschen.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning hos Dentalmind. Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2017-11-30. Vi tillämpar löpande urval så sök tjänsten omgående via www.onepartnergroup.se

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Halland AB. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Larsson på Tel 0790-731629.


Om vårt företag
OnePartnerGroup, Sveriges ”lokalaste” rekrytering- och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Gruppchef, teknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 5477
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5477
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Halland AB
Västerhavsvägen 2
31122  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till 15-årig kille i Varberg.

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL är en ekonomisk förening som med ideella värden samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har idag ca 250 servicetagare och omkring 1800 anställda personliga assistenter. GIL erbjuder ett stort antal utbildningar. Vi har kontor i Göteborg, Uddevalla och Varberg.
 

Arbetet som personlig assistent är åt en energisk kille som kommer ge dig glada dagar med mycket humor. Hans stora intressen är musik, fika gott och att vara ute mycket. Dessa uteaktiviteter kan bl.a. bestå av många och långa promenader som du som assistent hänger med på.

Han har en grav cp-skada, synskada och sitter i rullstol. Du behöver assistera i hygien, matning, kommunikation, förflyttning och allt som hör vardagen till.

I hans funktionshinder innefattar också att han har epilepsi och han har en hel del autistiska drag.

Du som söker ska vara en lugn, lättsam, omtänksam och trygg som person. Du ska vara grabbens armar och ben så det är viktigt att du är lyhörd!

Viktigast är personkemin så du behöver inte ha utbildning. Erfarenhet kan vara en merit men är absolut inte nödvändigt. Du får en lång introduktion och viss utbildning/kursdag förekommer under tiden du arbetar hos honom. Du behöver inte ha körkort för han har färdtjänst.

Pga allergi kan du inte ha katt och inte heller vara rökare.

Vi söker dig till en tjänst på 75 - 100 % som innefattar dag, kväll, vakna nattpass (ej jour) samt helg. Du kommer att börja på en timanställning och fungerar allt som det ska mellan dig och grabben kan den övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

För att arbeta med barn krävs ett giltigt utdrag för LSS-utföra vissa insatser för barn, om du inte har ett sådant kan du beställa det på direkten här:

http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Avtal Kommunal-KFO. Lön enligt överenskommelse.

Är detta jobbet något för dig, sök redan idag då intervjuer sker löpande!
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enl överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats: http://www.gil.se/jobba-har/?rmpage=job&rmjob=2853
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GIL
Box 24061
40022  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.gil.se
  
Platsannons

Kock 100 % med teamledaruppdrag

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.
Inom Falkenbergs kommun tillämpas rökfri arbetstid och du har möjlighet att kunna ta del av vårt friskvårdsbidrag.

Vi söker kunniga och engagerade medarbetare till vår förvaltning. Serviceförvaltningen bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, kontaktcenter, fordon och kontorsservice. Vill Du vara med och utveckla vår verksamhet inom Serviceförvaltningen, Kost- & Städservice?

Kost- & städservice har ca 60 kök varav 33 är tillagningskök och de resterande mottagningskök. Vi är runt 160 medarbetare och vi lagar mat till skola, förskola och gymnasium samt brukare inom äldreomsorg och hemtjänst. Våra kök lagar sammanlagt ungefär 7000 lunchportioner/dag.

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för service och att sätta gästen i centrum? Då är tjänsten som kock med teamledaruppdrag i Skogstorpskolans kök något för dig. Där lagas mat, även specialkost, till skola, förskola och fritids. Köket skickar mat till Långåsskolan , Vitklöverns förskola samt Skogstorps förskola. Teamledaruppdraget är tilldelat och kan avsägas från både arbetstagare och arbetsgivare. Som teamledare ansvarar du för att produktionen fungerar, att maten kommer fram i rätt tid och med rätt kvalitet. Du ska även vara fokuserad på att personalen arbetar med ett positivt bemötande och medverka till personalens utveckling. Andra arbetsuppgifter som ingår är egenkontroll, beställningar, arbetsmiljö och fakturering.

KVALIFIKATIONER
Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt flerårig erfarenhet av arbete som kock. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning. Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo.
Datorvanan är god vilket krävs då du kommer att arbeta med kostplaneringsprogrammet Mashie och beställnings- och fakturaportalen Raindance. Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god.
Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet och vi tror därför att du håller dig frisk genom någon form av träning och ett hälsosamt liv.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta.
Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Då tjänstens placering kan ändras ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret. https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdf

ÖVRIGT

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Vi ser fram emot Din!
Kontakt med facklig företrädare nås via Kontaktcenter, telefon 0346-886000.

Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag och andra annonsörer.


https://kommun.falkenberg.se
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-12 Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: KSS014-2017-11
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9c9496da-9224-4840-b001-e45c0db09820&TK=e76a1059-f26f-45ba-b9e7-925afaa60fce
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Serviceförvaltningen
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Medarbetare på Burger King

Burger King rekryterar: Medarbetare


Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.


VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Övrigt
- Rekrytering sker löpande
- Helg & kvällsjobb fram tills årsskiftet!
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Detta är en visstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: https://happyr.com/burger-king/job/9666-medarbetare_burger-king-ullared
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Bäckvägen 3
31162  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.burgerking.se/
  
Platsannons

Försäljare med eller utan erfarenhet i Falkenberg. Fast Lön 24 500 kr

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Du kan börja omgående . Har körkort och tillgång till bil .

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. Har körkort och tillgång till bil . För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring. Fast Lön 24 500 kr + provision på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: Falkenberg
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  
Platsannons

Subway Ullared // Restaurangbiträde // Vikariat

Försäljning av våra produkter, hålla rent i butiken, förbereda grönsaker, baka bröd och kakor. Utbildning sker internt. Arbetet ställer höga krav på kommunikationsförmåga och samarbete i högt tempo, varför du som sökande bör ha en väldigt hög stresstålighet. Att själv kunna ta initiativ och beslut i vissa situationer är en extremt viktig del i detta arbete.

Goda kunskaper i engelska är nödvändigt, då vi har många gäster som inte talar svenska.

Tillträde omgående.

Vi ser gärna endast seriösa arbetssökande, som är införstådda i pendlingsförhållanden och avstånd till och från Ullared.
Du bör vara en glad och energisk person, som tycker om ett jobb som innefattar mycket stress emellanåt. En social förmåga, då du har mycket kontakt med våra gäster. Du har lätt för att se helheten i en restaurangverksamhet, vilket ofta innebär att du måste kunna hålla och hantera många bollar i luften samtidigt. Du är en person som tycker om att hålla rent och fint runt omkring dig.

Ett plus är att du har arbetat; inom restaurangbranschen; med livsmedel, livsmedelshantering, samt har kassavana.

Meriterande är om du har erfarenhet från någon snabbmatskedja.Är du den vi söker?

Subway är världens största snabbmatskedja med över 44 000 restauranger i 111 länder. I Sverige finns över 150 butiker.


Subway har höga hygienkrav och det är viktigt att det är rent och snyggt i butiken och att våra produkter håller hög kvalité.

Arbetsplats: Subway Ullared
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid enligt schema. Detta är ett vikariat som sträcker sig fram till 20171213 med chans till förlängning, alternativt deltids-/behovsanställning. Tillträde omgående. Kollektivavtal finns.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Subway Ullared
Webbplats:
Epostadress: jenny.ahs@subwayeatfresh.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Je Subs Of Niclas AB
S:t Larsgatan 32 A
58224  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Subway Ullared // Restaurangbiträde // Behovsanställning

Försäljning av våra produkter, hålla rent i butiken, förbereda grönsaker, baka bröd och kakor. Utbildning sker internt. Arbetet ställer höga krav på kommunikationsförmåga och samarbete i högt tempo, varför du som sökande bör ha en väldigt hög stresstålighet. Att själv kunna ta initiativ och beslut i vissa situationer är en extremt viktig del i detta arbete.

Goda kunskaper i engelska är nödvändigt, då vi har många gäster som inte talar svenska.

Vi ser gärna endast seriösa arbetssökande, som är införstådda i pendlingsförhållanden och avstånd till och från Ullared.

Du bör vara en glad och energisk person, som tycker om ett jobb som innefattar mycket stress emellanåt. En social förmåga, då du har mycket kontakt med våra gäster. Du har lätt för att se helheten i en restaurangverksamhet, vilket ofta innebär att du måste kunna hålla och hantera många bollar i luften samtidigt. Du är en person som tycker om att hålla rent och fint runt omkring dig.

Ett plus är att du har arbetat; inom restaurangbranschen; med livsmedel, livsmedelshantering, samt har kassavana.

Meriterande är om du har erfarenhet från någon snabbmatskedja.


Är du den vi söker?

Subway är världens största snabbmatskedja med över 44 000 restauranger i 111 länder. I Sverige finns över 150 butiker.


Subway har höga hygienkrav och det är viktigt att det är rent och snyggt i butiken och att våra produkter håller hög kvalité.

Arbetsplats: Subway Ullared
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi söker dig som vill ha en extrainkomst, där du jobbar vid behov. Ibland på väldigt kort varsel. Kollektivavtal finns.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: Subway Ullared
Webbplats:
Epostadress: jenny.ahs@subwayeatfresh.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Je Subs Of Niclas AB
S:t Larsgatan 32 A
58224  Linköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock/Kokerska

Hamnkrogen i Falkenberg har funnits sedan 1995 och drivs i nuvarande regi sedan 2012.

Här serverar vi inte bara lunch dagligen utan håller även i andra tillställningar som bröllop, fest, julbord och annat.


Kock/Kokerska i svensk husmanskost sökes!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kock/kokerska till vårt tillagningskök för att tillaga och förbereda vår populära lunchbuffé till cirka 300+ lunchgäster varje dag.

I köket på Hamnkrogen arbetar idag, utöver kökschef, också två köksbiträden och två kallskänkor, en diskare och ett kassabiträde.

Vi bedriver vår huvudsakliga verksamhet dagtid måndag-fredag, men det kan förekomma vissa kvällar och helger.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med en provanställning.Kvalifikationer

Den kock/kokerska vi söker ska ha ett brinnande intresse för mat och dryck och har en stor känsla för service.
Du tycker om mötet med människor och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du drivs av att engagera och arbeta tillsammans med dina medarbetare.

Som person är du kommunikativ, självständig, nytänkande samt stresstålig.

Du har relevant branschutbildning och minst tre års erfarenhet.

För att vara lämplig i rollen som kock/kokerska har du tidigare erfarenhet av husmanskost.

Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

B körkort krävsAnsökan mailas till: info@hamnkrogenfalkenberg.se
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hamnkrogenfalkenberg.se
Övrigt: Skicka din ansökan snarast möjligt, vi behandlar ansökningarna löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Hamnkrogen i Falkenberg AB
Kvarngatan 2
31131  FALKENBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Erfaren truckförare sökes.

Om företaget
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi truckförare till Varberg/Falkenberg. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden!

Arbetsuppgifter
Söker du nya utmaningar som truckförare? Nu söker vi, för kunds räkning, erfarna och skickliga truckförare för längre uppdrag. Då vi har uppdrag som innefattar att köra större dieseltruckar, motviktstruck och/eller skjutstativstruck får du gärna specifiera vilken typ av truckkörning du har erfarenhet av i din ansökan.

Formell kompetens
- Truckkort A1-B4 enligt TLP10 eller motsvarande
- Erfarenhet av skjutstativstruck samt motviktstruck är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person har du lätt för att följa instruktioner, är ansvarsfull, noggrann och stresstålig samtidigt som du klarar av att hålla högt tempo i ditt arbete. Din positiva attityd, framåtanda och goda bemötande gentemot kund samt höga arbetsmoral ser vi som en självklarhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är på heltid i Falkenberg med varierande varaktighet och tillträde.

För anställning krävs körkort och tillgång till bil.

Tillträdesdag
Omgående, eller enligt överenskommelse.

Information
Är du intresserad? Ansök snarast då rekryteringsarbetet sker löpande under processen. Vänligen skriv tydligt vilken typ av truck du har körvana av och om du kan arbeta skift.
Du söker tjänsten på www.lernia.se och inga ansökningar tas emot via mail eller post.
Du är välkommen med din ansökan!

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 21193
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21193
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Varberg
Lernia Bemanning AB
43241  Varberg Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Förskollärare 100%, I ur och skur

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en förskollärare till förskolan I ur och skur.

Vi söker dig som vill arbeta och ser möjligheter med att bedriva verksamheten utomhus.
Vi vistas ute varje dag men tiden för utevistelsen regleras efter väder.
Vi vill ge barnen en positiv känsla för naturen - det ska var lustfyllt att var ute.


KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen.

Friluftfrämjandet Grundkurs, Arbete med Grön Flagg ses som merit.

ÖVRIGT
Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-02 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: Fsk 17/18-62
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=85059ff7-01ec-4372-91d0-ac5244dabbd2&TK=1037e0a1-ee5c-43be-9e87-65e469333b00
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, I Ur och Skur
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida: http://www.falkenberg.se
  

Platsannons

Kursledare i teckenspråk/teckenkommunikation

Medborgarskolan finns i hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vi välkomnar alla och vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland.

Medborgarskolan behöver inför våren förstärka upp med en kursledare i teckenspråk/teckenkommunikation.

Som kursledare leder du undervisningen för en grupp privatpersoner som vill lära sig teckenspråk och tecken som stöd. Med ett pedagogiskt förhållningssätt bjuder du in alla deltagare att vara aktiva i kursen och säkerställer att lärandet fortlöper och upplevs som lustfyllt. Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för både teckenspråk och tecken som stöd. Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare. Du tycker om att träffa många nya människor och är bra på att skapa och vårda relationer. Det är meriterande om du även behärskar andra språk, kan arbeta på fler orter eller har arbetat som cirkelledare tidigare. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är en av våra framtida cirkelledare!

Undervisningen sker i form av gruppundervisning och du kommer att arbeta som cirkelledare. Arbetstiden är belagd till sen eftermiddag och kväll och vi ser gärna att du vill arbeta en till två kvällar i veckan. Anställningen är en objektsanställning och kollektivavtal finns. Sista ansökningsdag är 1 december.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.medborgarskolan.se/det-ar-nagot-speciellt-med-vara-kursledare/jobb/?rmpage=job&rmjob=492
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Medborgarskolan
Holgersgatan 21
31134  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.medborgarskolan.se/
  
Platsannons

Boendestödjare till LSS Serviceboende i centrala Falkenberg

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Många människor som lever med en funktionsnedsättning upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med funktionsnedsättningen och man blir inte sedd för den man är. Det tycker inte vi är okej. Därför jobbar vi efter en tydlig idé på Frösundas Omsorg: Här bestämmer kunderna över sitt liv och sin vardag. Då säger de att de trivs bättre och upplever en högre kvalitet i sin omsorg. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt?  Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!


Vi söker nu en ny medarbetare till vårt serviceboende i centrala Falkenberg. Du som söker är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans kommer att vara med och skapa och upprätthålla förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för våra kunder. Du är lyhörd, nyfiken och engagerad och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Arbetet är förlagt till dag, kväll, natt (sovande jour)  och helg.
 
 Tjänsten avser en tillsvidareanställning  på ca 70%-80%
 
 
Vi söker dig som:

-  har ett kundperspektiv och tar ansvar för att nå överenskomna mål.

- finner glädje i att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder.

-  är flexibel med dina timmar och kan hoppa in med kort varsel.

- har kunskap om utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd.

-  innehar en omsorgsutbildning, lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller barn och fritidsprogrammet.

- har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.

-har  grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av dokumentation .

- har god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera rakt och tydligt.

-har personlig motivation att stödja individer i deras utveckling.
 
  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95354
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Nygatan 28
31130  Falkenberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Receptionist för tjänst på 50%

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning i Falkenbergsområdet söker vi en serviceminded och engagerad medarbetare. Arbetsuppgifterna innebär vanligt förekommande uppgifter inom reception och kontorsadministration. Arbetet innebär bl.a. kundmottagning, hantering av leverantörsfakturor, offerter, kundmottagning och hantering av telefonsamtal. Du kommer arbeta i affärssystemet pyramid.

Utbildning
Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet/utbildning inom administration.

Erfarenhet
Vi har inga krav på tidigare erfarenheter utan störst vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper. Meriterande om du har god administariv förståelse, och har erfarenhet inom Pyramid och Office.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en serviceminded och självgående person med stor portion energi. Det är viktigt att du som söker är noggrann och prestigelös då tjänsten innebär att stötta i både stort som smått.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Arbetet är förlagt på deltid 50% eller enligt överenskommelse

Ansökan
Ansökan görs via vår hemsida.
Då rekrytering sker löpande ser vi gärna din ansökan hos oss redan idag. Frågor besvaras av Johan Angerfors på Palm & Partners, 0708-658851.

Startdatum
Snarast möjligt

Uppdragslängd
Tillsvidare
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Receptionist, telefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2533
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2533
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stationsgatan 37M
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  

Platsannons

Today Consulting söker erfaren svetsare för långt uppdrag hos kund

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsdagar kommer bestå av att utefter ritning tillverka kundens produkter från start till mål. Ingen produkt är den andra lik då all tillverkning sker på specialbeställning. Arbetsuppgifterna är därför varierande där allt från första kapning via svetsning till slutfinnisharbete ingår.

Mest förekommande är MAG svets (rörtråd) i svartplåt.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet från svetsyrket, du behärskar ritningsläsning och har en vilja att arbeta och göra ett bra jobb!

Vidare tror vi att du är
- ansvarstagande
- målinriktad
- flexibel
- positiv
- ordningsam
- har bra samarbetsförmåga

Tjänsten börjar som anställd på Today Consulting där du blir uthyrd till vår kund, för rätt person så finns det goda möjligheter till anställning hos kunden efter 6 månader.

Tjänsten kommer tillsättas så snart som möjligt, så tveka inte. Ansök redan idag på www.todayconsulting.se

Om oss
Today Consulting är ett dotter bolag till Sandarna koncern. I koncernen ingår Sandarna transporter, Gothia bevakning och Today Consulting med drygt 1200 anställda i Sverige. Våra kontor ligger bl.a. I Västerås, Örebro, Borås, Jönköping, Orust, Laxå, Askersund, Göteborg, Falkenberg, Helsingborg, Uddevalla, Kungälv, Eksjö, Nässjö och Härryda.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: 16
Webbplats: http://www.todayconsulting.se/jobbannons.html?jaid=16
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Today Consulting AB
Nygatan 35a
31131  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.todayconsulting.se/
  
Platsannons

Förskollärare, Skogstorps förskola

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass.


ARBETSUPPGIFTER
Skogstorps förskola ska flytta in i nybyggda lokaler 2018. Skogstorps förskola är en förskola där miljön är inspirerande och föränderlig. Genom att arbeta i projekt utforskar vi omvärlden tillsammans med barnen. I vår verksamhet använder vi pedagogisk dokumentation som ett verktyg att synliggöra barns lärande. Förskolan består i nuläget av fyra avdelningar varav två avdelningar är för de äldre barnen.

Vi söker dig - förskollärare, pedagog med estetiska kunskaper, pedagogista, ateljerista som vill arbeta på en Förskola i vår tid och vara med att planerar och genomföra en nystart för Skogstorps förskola.

Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I utvecklingsarbetet ser du vikten av barns lärandemiljö ute och inne, kreativa uttryck samt användandet av pedagogisk dokumentation som arbetsverktyg för det systematiska kvalitetsarbetet.

Vi söker dig som har en vilja, ett engagemang och tar ett ansvar för att planera, genomföra, dokumentera samt utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med övriga i arbetslaget.


KVALIFIKATIONER
Förskollärarlegitimation alt förskollärarexamen.


ÖVRIGT
Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att ordinarie befattningshavare erhåller annan tjänst och att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast, enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: Fsk 17/18-60
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ccfc4021-26c5-49f2-8920-af001e44c411&TK=191c0000-c83f-43de-98f6-bcacace1a519
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Skogstorps förskola
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida: https://kommun.falkenberg.se/forskola--skola/forskola/vara-kommunala-forskolor.html
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-08
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Kock sökes specialist på turkisk mat

Du ska kunna laga turkiskmat , förbreda, vara van att jobba under stress och ha tidigare erfarenhet av ha jobbat i turkisk kök.

Att personer har minst några års erfarenhet av att ha jobbat inom köket att kunna hantera allslags mat ... från Turkiska köket

I nu läget serverar vi pizza , kebab, sallader, ska börja med turkiska maträtter.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ce-sah@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ceso Mat AB
Rörbecksgatan 20
31134  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://ce-sah@hotmail.com
  

Platsannons

Gatuköksbiträde

Verksamhetsbeskrivning
Torggrillen är ett populärt och attraktivt gatukök mitt i centrala Falkenberg.

VI SÖKER NU GATUKÖKSBITRÄDE FÖR TILLSVIDAREANSTÄLLNING

Arbetsuppgifter
Ta emot beställningar, stekning av hamburgare och korv, lägga upp mat, sälja glass och torka av bord. Arbetet innefattar även kassahantering, enklare lokalvård och andra förekommande arbetsuppgifter. Du kommer inte arbeta med någon förberedning av mat.

Grundchemat är uppdelat i två pass; 11-16:30 och 16:30-22. I överenskommelse med oss kan de justeras utifrån dina och verksamhetens behov.

Vi är ett härligt gäng som arbetar nära varandra i ett team! Därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbete. Du möter flera kunder per dag i ett högt tempo och det är därför viktigt att du har en känsla för service, är stresstålig och har god svenska.

KRAV: Erfarenhet av gatukök,/grill eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan via mail, vi ser fram emot att läsa den.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTillsv.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: atila.eken@hotmail.com
Övrigt: Urval kommer ske löpande, du är därför välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV och personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: Torggrillen i Falkenberg AB

31130  FALKENBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare, 80-100%, Hjortsbergsskolan

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?ARBETSUPPGIFTER
Vi på Hjortsbergsskolan söker dig som vill arbeta i förskoleklass och fritidshem.

KVALIFIKATIONER
Förskollärarlegitimation

ÖVRIGT
Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 80-100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Fsk 17/18-61
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6148fbfc-45aa-4490-b147-b256fc992cc7&TK=c8730c26-b31a-4492-b39d-395d5ad6601c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Tullbroområdet F-9
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i fritidshem, 100%, Hjortsbergsskolan

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?ARBETSUPPGIFTER
Vi på Hjortsbergsskolan söker dig som vill arbeta på fritidshem.

KVALIFIKATIONER
Lärare med inriktning fritidshem.

ÖVRIGT
Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Frit 17/18-45
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a8dada2b-2009-49c5-9d8a-1f66eadf77fe&TK=3b198b01-fa86-4eb5-90ff-75a1447d00b6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Tullbroområdet F-9
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetsledare för utveckling av framtidens äldreomsorg

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Falkenbergs kommun satsar på äldreomsorgen och vi vill utveckla kvalitén ännu mer i våra verksamheter och anställa verksamhetsledare.

Vill du hänga med för att tillsammans med oss skapa framtidens äldreomsorg i Falkenbergs kommun? I så fall, tveka inte utan sök tjänsten!

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsledare kommer du, under ledning av enhetschef, utveckla och driva kommunens äldreboende in i en spännande framtid. Tillsammans ska du och enhetschef arbeta utifrån kommunens mål och vision och utveckla våra särskilda boende utifrån våra kunders behov.

Befattningen som verksamhetsledare är underställd enhetschefen och verksamhetsledaren är ersättare för denne vid kortare frånvaro. Verksamhetsledaren är en nyckelperson i verksamheten och tillsammans med enhetschefen den som handleder, utvecklar och följer upp rekryteringsprocesser, medarbetare och kunder. Verksamheten ska utvecklas i nära samarbete med kundens behov och önskemål. Som verksamhetsledare kommer du att stimulera och vägleda medarbetarna i deras arbete och utveckling. Tillsammans med enhetschef och medarbetarna utvecklar ni verksamheten utifrån kommunens mål och vision. Din uppgift tillsammans med enhetschef och medarbetare blir att driva och skapa en verksamhet som är attraktiv och ett självklart val för våra medborgare och för medarbetarna.


KVALIFIKATIONER
I arbetsuppgifterna ingår rekrytering, löpande personal- och arbetsmiljöarbete, bemanning och administration. Vi söker dig som vill ha ett stimulerande uppdrag och som gärna har ledarerfarenheter sedan tidigare. Du får gärna ha högskoleutbildning med inriktning på ledarskap, men det är inget krav. Dina personliga egenskaper är viktiga, du ska ha god förmåga att möta människor och skapa förtroende, trygghet och engagemang. Du ska kunna arbeta självständigt samt organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har visioner och intresse för fortsatt verksamhetsutveckling. Du ska behärska de vanligaste dataprogrammen såsom Personec, Time Care Planering och Time Care Pool. Det är önskvärt att du har arbetat inom äldreomsorg på särskilt boende eller hemtjänst, har erfarenhet av schemaläggning och känner till lagen om SoL.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av befintlig personal.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Äldreomsorgschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Vikariat tom 2018-12-31 med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 3092-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=91abd990-d6f4-472a-957e-23f3818d1ef8&TK=1a2974a0-3e70-46b5-bb86-241637d25853
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Äldreomsorg
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Montör med erfarenhet från fordonsindustrin till Specialkarosser AB

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en montör till Specialkarosser AB i Ätran som har monteringsvana och ett teknik/fordonsintresse. Du kommer att tillsammans med andra skickliga yrkesmän arbeta med kvalificerad montering med stor produktflora. Innehållet i arbetet innebär stor variation med specialanpassade lösningar och företaget är marknadsledande inom sitt område. Vi förutsätter att du som söker har arbetat med, och har kunskap om ritningsläsning. Du erbjuds ett långsiktigt arbete i ett trevligt företag som avsätter tid för dig som är nyanställd.

Utbildning
Gymnasial utbildning med teknisk/praktisk inriktning, gärna från fordonsprogram.


Erfarenhet
Det är en fördel om du har erfarenhet av montering, gärna från fordonsindustrin. Vi ser även gärna sökande med erfarenhet från arbete som snickare eller annat hantverksyrke.
Körkort är ett krav för tjänsten.


Personliga kvalifikationer
Vi ser gärna att du är en ansvarskännande, noggrann, samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och ha viljan att lära dig nya saker. Det är viktigt att du är tekniskt intresserad och sätter ett stort värde i att leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt. Det är också viktigt att du tycker om samt har en naturlig fallenhet för att arbeta praktiskt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Sker via Palm & Partners hemsida. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor besvaras av konsultchef Tommie Norén på Palm & Partners 0702-188040, tommie.noren@palmpartners.se.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med god möjlighet till anställning hos vår kund.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2414
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2414
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stationsgatan 37M
30250  HALMSTAD Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

Undersköterska Tallgläntan demens - Natt

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med övriga medarbetare stödja och hjälpa brukare utifrån deras individuella behov och önskemål. Du ansvarar för att ge omsorg och vård med god kvalité.
Arbetsuppgifterna innebär att bistå individen med bland annat personlig omvårdnad, ledsagning, socialt stöd och olika serviceinsatser. Att vara kontaktperson ingår i arbetsuppgifterna.
Vi lägger stor vikt vid att skapa en meningsfull vardag för individen och ge trygghet i hemmet. Vissa delegerade HSL-uppgifter förekommer i form av bland annat medicinhantering.KVALIFIKATIONER
Undersköterska, gymnasieskolans omvårdnadsprogram eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Demensfördjupad utbildning ses som en merit. Du ska ha goda datorkunskaper för att kunna arbeta i våra verksamhetssystem.
Vi söker dig som medarbetare som har intresse av att vara med och skapa och bibehålla en verksamhet där vi arbetar utifrån våra brukares hälsa och livsvillkor.
Du är genuint intresserad av att möta människor i behov av vård och omsorg.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Nattjänstgöring.

Sysselsättningsgrad 100 % eller enligt önskemål.

Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 3094-17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=002db875-af4c-4b8b-9adb-8b9f820f41a4&TK=f430cfaa-575e-4ae5-b8ad-1cbb68efb6f2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Äldreomsorg
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maskinoperatör

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi nu maskinoperatörer som vill ingå i ett arbetslag där man hjälper varandra och inte är rädda för att prova på nya arbetsuppgifter och maskiner. Arbetet är förlagt på rullande 3-skift och det förkommer helgarbete.

Det finns goda möjligheter till anställning hos kund efter avslutat uppdrag

Din profil
För att passa in på dessa tjänsterna vill vi att Du har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör, att du är flexibel och vill lära Dig nya arbetsuppgifter.

Det är meriterande om Du har truckkort och tidigare har arbetat inom livsmedelsindustrin.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och tider.

Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, bageri
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: 5301
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=5301
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Sverige AB
Kristian IV:s väg 3
30118  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  
Platsannons

Processoperatör

EssityEssity är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som utvecklar, tillverkar och säljer produkter och lösningar inom Personal Care (Baby Care, Feminine Care, Incontinence Products och Medical Solutions), Consumer Tissue och Professional Hygiene. Vår vision är att öka välbefinnande genom ledande lösningar inom hygien och hälsa. Försäljning sker i cirka 150 länder under många starka varumärken som de globalt ledande TENA och Tork samt andra varumärken som exempelvis Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda och Zewa. Essity har omkring 48 000 medarbetare och nettoomsättningen 2016 var cirka 101 miljarder kronor (10,7 miljarder euro). Affärsverksamheten bygger på en hållbar affärsmodell där värdeskapande för människor och miljö sätts i centrum. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och är noterat på Nasdaq Stockholm. Essity ingick tidigare i SCA-koncernen. För mer information, besök www.essity.com.

Översikt
Falkenbergsfabriken, med ca 400 anställda, kännetecknas av en modern organisation och en högteknologisk maskinpark. Teknikutveckling och uppgraderingsprojekt pågår ständigt och större delen av vårt produktsortiment är ”fast moving consumer goods”. I fabriken tillverkas barnblöjor och inkontinensprodukter, främst för de nordiska marknaderna samt Central- och Östeuropa.
Till vår pro­duk­tions­en­het i Fal­ken­berg sö­ker vi nu en Teknisk Processoperatör. Vi söker dig som vill jobba med hela processkedjan, från råvara till färdig produkt i förpackning. Har du erfarenhet från processindustrin och letar nya utmaningar kan du vara rätt person för oss!
Arbetstiderna är 5-skift och placering är i Falkenberg.Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter (med säkerhet och kvalité i fokus)
Du kommer tillsammans med teamet att arbeta med den löpande skötseln av driften av en produktionsmaskin och ansvara för resultat och teknisk status. Ni styr mot specifika mål och arbetar för en ständig förbättring av arbetssätt och processer. Vidare planerar och genomför ni omställningar och den dagliga driften samt samarbetar med ett Resursteam vid förbättring av processerna.
Vi tror att du:

Trivs med att jobba skift i team
Har teknisk utbildning alt. relevant erfarenhet
Har god kunskap inom processindustri
Är praktisk och tekniskt intresserad
Är engagerad, drivande och strukturerad
Är positiv och stimuleras av att arbeta med andra människor
Har goda kunskaper i både svenska och engelska

Key Competencies
University degree with logistic or system profile or equivalent within relevant practice
Some years of industry experience: information systems/supply chain
Strong knowledge of SAP, Excel and Master Data Management
High proficiency in English
Technical writing and end-user documentation skills

To be successful in this role we believe that you are someone who enjoys the interaction with colleagues and stakeholders. You are Team oriented and service minded with great communication skills. You also need a methodical, analytical and detailed work behavior. We see you as a Self-driven and goal focused individual with problem solving skills and a can do attitude.

Ansökan
Löpande urval kommer att ske, ansök därför gärna så snart som möjligt!
Vill Du ha ytterligare information om tjänsten är Du välkommen att kontakta Produktionschef Charles El Hajj +31 615478306.
Fackliga företrädare är: Olle Torlycke 0346-55817.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Processoperatör, kemisk industri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt avtal enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens:
Webbplats: https://global3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PZTFK026203F3VBQB79V4QWG9&nPostingTargetID=33492
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essity
Porsevägen 45
31174  Falkenberg Sverige
Hemsida: www.sca.com
  

Platsannons

Mekaniker

Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt där våra kunder finns. Djup kompetens gör att vi kan utveckla både underhållet och produktionsanläggningen. Vår kunskap skapar växtkraft på orten. Läs mer på jernbro.com

Arbetsbeskrivning
Vi behöver förstärka med medarbetare på vårt avtal med Lantmännen och andra kunder, avtalet handlar om mekaniskt underhåll på deras anläggningar i Falkenberg.  

Som Mekaniker kommer du att jobba med:


• Förebyggande underhåll.
• Felsökning och reparation av transportörer och annan mekanisk utrustning.
• Hos kunderna förekommande mekaniska arbeten.
• Beredskap kommer att ingå i tjänsten

Vem är du?
Vi söker dig som har en verkstadsutbildning eller har dokumenterad erfarenhet av mekaniskt arbete. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som har minst 5 års praktisk erfarenhet av att jobba med FU och felahjälpande underhåll på mekanisk utrustning.

Vi värdesätter egenskaper som ansvarskännande, initiativrikedom, flexibilitet och samarbetsförmåga. För att vi ska kunna leva upp till våra åtaganden gentemot våra uppdragsgivare på ett förstklassigt sätt, är det en förutsättning att du även har en hög servicekänsla samt en förmåga att möta kunden och dennes krav.

Vi ser gärna att du har allmän datorkunskap eftersom vi rapporterar både i våra egna & kunders datorsystem. Erfarenhet av svarvning, fräsning och svetsning är meriterande.

Vårt erbjudande
Att arbeta hos oss innebär att du får ett fritt och varierande arbete. Du har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och möjligheten att utvecklas.

Känner du att detta stämmer in på dig och att du vill du vara delaktig i arbetet med att utveckla vår verksamhet, är du varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar om tjänsten lämnas av Hans-Gunnar Wiberg, tel. 010-483 03 20, e-mail: hans-gunnar.wiberg@jernbro.com

Frågor om ansökan kan ställas till Bo Lindström HR-ansvarig tel.010-483 06 09 , e-mail: bo.lindstrom@jernbro.com

Vi strävar efter jämställdhet och ser gärna kvinnliga sökanden eftersom vi är en mansdominerad arbetsplats.

Ditt CV och personliga ansökningsbrev vill vi att du skickar till hel_ts@jernbro.com.

Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2017-12-15.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön enligt Teknikavtalet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referens:
Webbplats: http://jernbro.com/karriar/?rmpage=job&rmjob=1227
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jernbro Industrial Services AB
Sanddynevägen 2
31132  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://jernbro.com
  
Platsannons

Behovsanställda boendestödjare till våra gruppbostäder i Ullared och Vessig

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Många människor som lever med en funktionsnedsättning upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med funktionsnedsättningen och man blir inte sedd för den man är. Det tycker inte vi är okej. Därför jobbar vi efter en tydlig idé på Frösundas Omsorg: Här bestämmer kunderna över sitt liv och sin vardag. Då säger de att de trivs bättre och upplever en högre kvalitet i sin omsorg. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt?  Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!


Vi söker nya medarbetare till våra gruppbostäder i Vesisgebro och Ullared. Du som söker är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans kommer att vara med och skapa och upprätthålla förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för våra kunder. Du är lyhörd, nyfiken och engagerad och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Arbetet är förlagt till dag, kväll, natt (sovande jour)  och helg.

Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta hos oss vid behov på timmar.


Vi söker dig som:

-  har ett kundperspektiv och tar ansvar för att nå överenskomna mål.

- finner glädje i att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder.

-  är flexibel med dina timmar och kan hoppa in med kort varsel.

- har kunskap om utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd.

-  innehar en omsorgsutbildning, lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller barn och fritidsprogrammet.

- har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.

-har  grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av dokumentation .

- har god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera rakt och tydligt.

-har personlig motivation att stödja individer i deras utveckling.

-  körkort och tillgång till bil
 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-12
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 6 månader eller längreFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95310
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Nygatan 28
31130  Falkenberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Boendestödjare till gruppbostad i Ullared

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Många människor som lever med en funktionsnedsättning upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med funktionsnedsättningen och man blir inte sedd för den man är. Det tycker inte vi är okej. Därför jobbar vi efter en tydlig idé på Frösundas Omsorg: Här bestämmer kunderna över sitt liv och sin vardag. Då säger de att de trivs bättre och upplever en högre kvalitet i sin omsorg. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt?  Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!


Vi söker nya medarbetare till vår gruppbostad i Ullared. Du som söker är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans kommer att vara med och skapa och upprätthålla förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för våra kunder. Du är lyhörd, nyfiken och engagerad och har ett lösningsfokuserat arbetssätt.
Arbetet är förlagt till dag, kväll, natt (sovande jour)  och helg.


Vi söker dig som:

-  har ett kundperspektiv och tar ansvar för att nå överenskomna mål.

- finner glädje i att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder.

-  är flexibel med dina timmar och kan hoppa in med kort varsel.

- har kunskap om utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd.

-  innehar en omsorgsutbildning, lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller barn och fritidsprogrammet.

- har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.

-har  grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av dokumentation .

- har god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera rakt och tydligt.

-har personlig motivation att stödja individer i deras utveckling.

-  körkort och tillgång till bil
 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden, vänta därför inte med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-12
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-09
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95277
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Nygatan 28
31130  Falkenberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetschef till Falkenberg

Sökes: Verksamhetschef inom funktionsnedsättning till Falkenberg Många människor som lever med en funktionsnedsättning upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med funktionsnedsättningen och man blir inte sedd för den man är. 

Det tycker inte vi är okej. Därför jobbar vi efter en tydlig idé på Frösundas Omsorg: Här bestämmer kunderna över sitt liv och sin vardag. Då säger de att de trivs bättre och upplever en högre kvalitet i sin omsorg. Det är en anledning till att vi växer och behöver fler duktiga verksamhetschefer. 

Men att låta kunderna bestämma, som är en självklarhet i så gott som alla andra branscher, är av någon anledning kontroversiellt i vår. (Ja, vi kallar dem kunder. Det säger en del om hur vi tänker.) Frösundaidén är annorlunda jämfört med hur man är van att jobba i omsorgen, så för att genomföra vårt arbetssätt krävs en kulturförändring. Och därför behöver vi en speciell sorts chefer. Och därför har vi frågat våra kunder vad som är viktigast för dem. Svaret blev att det enskilt viktigaste för dem är bemanningen. Det innebär att det också kommer vara din viktigaste uppgift. 

I grunden är du en trygg, närvarande och beslutsmässig person. Ditt ledarskap är aktivt och nära. Det grundar sig i tydlighet och transparens. Och framförallt vet du att en kulturförändring åstadkommer man inte bakom ett skrivbord. Det gör man bara ute i verksamheten, genom att möta och bemöta sina kunder, och praktiskt leda och handleda sina medarbetare. 

Så du kommer inte direkt att nöta ned skrivbordsstolen hos oss. Och om du är rätt person så ser du vilken utmaning det här är. Och du gillar den. Du gillar den för att det är en utmaning - och du drivs av utmaningar.  

Du gillar den för att du tycker bättre om att tillbringa så mycket tid som möjligt med kunder och medarbetare. Och du gillar den för att resultatet blir en bättre omsorg för människor som verkligen behöver det. Och det är vad vi alla drivs av, vi som jobbar på Frösunda Omsorg.  
 
 Verksamhetschef inom vårt affärsområde funktionsnedsättning i Falkenberg

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Säkerställa kvalitativ och optimal bemanning inom givna ekonomiska ramar.
* Arbeta systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en omsorg som kunden är nöjd och trivs med.
* Ha en proaktiv, rak och tydlig kommunikationen med alla intressenter, så som omsorgstagare, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter. Kunna formulera dig i tal och skrift.
* Ansvara för ett ständigt pågående förbättringsarbete inom konceptets ramar.
* Säkerställa ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett värderingsdrivet beteende baserat på Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.
* Agera i enlighet med Frösundas kundorienterade ledarskapsfilosofi.
* Du har självfallet ett resultatansvar inom ekonomi och kvalitet.
* Delta i budgetarbete och -uppföljning.

Egenskaper

* Du har en naturlig lyhördhet för andras perspektiv och en förmåga att möta människor på deras villkor.
* Du är strukturerad och beslutsmässig, van att leda i förändring och tillväxt.
* Med ett genuint intresse för människor skapar du i ditt ledarskap förutsättningar för organisationen att nå sina mål.
* Du är en självklar förebild i att leva efter Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet.
* Du har förmåga att bygga och underhålla affärsrelationer med lyhördhet för kundens behov, hög empati och professionalism.
* Du kommunicerar tydligt och effektivt, är kvalitetsmedveten och har en stark drivkraft för ständiga förbättringar.
* Du står för närvaro, tydlighet, transparens och noggrannhet.
* Du är målmedveten och uthållig.

Formella kvalifikationer
* Socionomutbildning eller motsvarande är nödvändigt då du kommer vara tillståndsbärare.
* Minst 1-2 års erfarenhet från omsorgsbranschen.
* Minst 2 års erfarenhet som ledare/chef i privat sektor.
* Dokumenterad erfarenhet av framgångsrikt resultatansvar.
* Dokumenterad god kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift. 
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
* Giltigt körkort.

Kontaktpersoner

Tobias Knutsson
HR-Specialist
Telefon: 010-130 30 44
E-post: tobias.knutsson@frosunda.se

Ansök här! 
Använd nedanstående formulär och bifoga ditt CV
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=92825
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Råsundavägen 18 A
16967  Solna Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Cirkusintresserad kille söker personlig assistent i Falkenberg!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vår kund är en aktiv glad och social 44-årig man. Han älskar cirkus – titta på, läsa om och studera allt inom cirkus. Förutom cirkus gillar vår kund att vara ute och cykla, han är mycket intresserad av djur och natur och tar gärna en promenad i skogen. Vår kund är även konstnärligt lagd och gillar skapande aktiviteter som att rita, måla och att laga mat.  På kvällarna tittar han gärna på film eller så planerar ni tillsammans nästa dags gemensamma aktiviteter.

Han har diagnoser inom Autism och Down syndrom. 

Arbetsuppgifterna består av att hjälpa kunden i vardagen då funktionshindret sätter gränser. Du ska hjälpa till med dagliga sysslor som att plocka ordning på rummet, matlagning och personlig hygien med mera. Det är viktigt att du själv ser  vad som behöver göras och att du alltid försöker göra arbetsuppgifterna till en rolig grej både för dig själv och kunden.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Du har pedagogisk erfarenhet,  är glad, driven, initiativrik och som delar samma intressen som vår kund. För att du lättare ska passa in i kundens liv och familj tycker vi det är viktigt att du är flexibel. Kunden vill att du ska se arbetet som en rolig tid där ni hittar på saker tillsammans och du får gärna ta egna initiativ och komma med förslag vad ni ska hitta på.   

När ni är hemma är det viktigt att du är lyhörd och kan känna av olika situationer och när det är dags att backa undan.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: 1 tjänst ca 85%.  Du arbetar på ett rullande schema dag/kväll/helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse, vänta inte med din ansökan då intervjuer hålls löpande

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10929
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Vädursgatan 5
41250  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Processoperatör, papper

FAKON - FALKENBERGS KONVERTERING
Fakon arkar och konverterar kartong och papper. Vi är ett service företag med hög flexibilitet, vi kan med vårt perfekta läge och lastningsmöjligheter erbjuda effektiva logistiklösningar. Vi arkar från 50g papper till 1000g kartong i ark som är 500 - 3000 mm långa och upp till en bredd av 1950mm. Efter kundens önskemål.

Vi söker processoperatörer för omgående anställning

I dina arbetsuppgifter ingår:
- Process övervakning
- Ställ om maskinens arkformat.
-Se till att rätt material körs till rätt order.
- Reparera ev. skador på maskinen.
-Städa enligt städschema varje dag,
- m.m.

Är detta intressant för dig? Välkommen med din ansökan.

Skicka gärna ansökan snarast möjligt, ansökningarna behandlas löpande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Processoperatör, papper
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsterna är på 3-skift men anställningen påbörjas med en period på dagtid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: andreas@fakon.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs Konvertering AB
Vindåkersvägen 3
31150  FALKENBERG 
Hemsida: http://www.fakon.se
  
Platsannons

Leg optiker sökes till etablerad butik med nyrenoverade lokaler

Du kommer att arbeta på en stor arbetsplats med många kollegor och tillsammans fokuserar vi på att erbjuda den bästa kundupplevelsen för våra kunder, där det ska gå enkelt och smidigt för kunden att handla sina nya glasögon. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utföra synundersökningar men när tillfälle ges så ser vi gärna dig hjälpa till med butikens övriga arbetsuppgifter. I egenskap av optiker förväntas du att noggrant genomföra synundersökningar samt föreslå den bästa optiska lösningen för våra kunder.
- Att sätta sig in i butikens instrument och journalsystem
- Att inneha lämplig produktkunskap
- Att vara behjälplig i butiken när sådan tid finns
- Att bistå övriga kollegor med tips och råd i optiska frågor
- Att aktivt arbeta med merförsäljning och presentera eventuella kampanjer
- Att bedriva ett kvalitetssäkringsarbete i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter

Trivs du på en stor arbetsplats och att vara en del av en större helhet?
Tycker du även om hantverket i branschen och att jobba i verkstad? Då är du kanske den vi söker till Glasögonfabriken i Ullared.
Du kommer att arbeta i en helt nybyggd butik där synundersökningar, tillverkning, slipning och montering av glasögon sker under samma tak och levereras till kunden redan under samma dag.
Vi söker dig som är utbildad optiker (kontaktlinsbehörighet är ej ett krav). Du är lyhörd och serviceinriktad med målet att erbjuda den bästa optiska lösningen för kunden.

Om företaget

Nya ägare under 2017 till Glasögonfabriken är Gekås i Ullared och med nyrenoverade lokaler har butiken en butiksyta på hela 750 m² och 5000 bågar att välja mellan så blir Glasögonfabriken Sveriges största enskilda optikbutik.
Glasögonfabriken har funnits i Ullared i över 10 år och är en unik verksamhet där synundersökning, tillverkning, slipning, montering och leverans av glasögon står i centrum och sker på plats samma dag. Glasögonfabrikens konceptet med att leverera färdiga glasögon på bara några timmar och med hög kvalitet är helt unikt i Sverige och oerhört populärt.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal finns på arbetsplatsen. Friskvård erbjuds genom kostnadsfritt gymkort på Gekås gymanläggning och på anläggningen erbjuds massages till väldigt förmånliga priser och man kan även boka in tider för att träffa en läkare.Det finns personalparkering och dagenslunch serveras varje dag med varierande meny och stor sallads buffé. Gemensamma personalaktiviteter arrangeras för hela Gekås personal. Lön efter överenskommelse och tjänsten kan vara hel eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: Gekås Ullared
Webbplats:
Epostadress: madeleine@brightoptical.se
Övrigt: I samband med denna rekrytering samarbetar Glasögonfabriken i Ullared med Bright Optical. För mer information avseende rekryteringen kontakta Madeleine Olsson, 070-572 99 11, madeleine@brightoptical.se
Arbetsplats: 
Adress: Bright Optical Solutions Sweden AB
Humlegårdsgatan 22
11146  Stockholm Sverige
Hemsida: http://glasogonfabriken.se/
  

Platsannons

Avdelningschef Rådgivning & Företagande, Växa Sverige

I rollen som Avdelningschef kommer du:
- Vara ytterst ansvarig för det samlade verksamhets-, budget- och försäljningsarbetet i avdelningen samt ha ett övergripande personalansvar.
- Leda verksamheten med hjälp av fem affärsområdeschefer som du har direkt personalansvar för.
- Utveckla avdelningens tjänster och produkter som skapar lönsamhet hos kund och hos Växa Sverige.
- Ansvara för avdelningens leverans och kvalitet samt tillhörande kunskapsutveckling och kunskapssupport.
- Ansvara för kompetensutveckling och kompetensförsörjning inom avdelningen.
- Ha kontakt med myndigheter och våra intressenter inom den gröna näringen i produktions- och företagarfrågor samt representerar Växa Sverige i olika sammanhang.
- Driva, samordna och arbetar proaktivt i linje med Växas vision "att vara ett alert och innovativt företag som skapar en hållbar, konkurrenskraftig lantbruksproduktion".

Rollen är direkt underställd VD och som avdelningschef ingår du i Växa Sveriges ledningsgrupp.

Omfattning och placeringsort:
Heltid. Tillsvidare. Placeringsort "Stockholm och söderut"
Du kommer arbeta över hela Sverige, men vi ser gärna att du utgår från någon av följande driftplatser: Örebro, Falköping, Linköping, Kalmar, Eksjö eller Falkenberg.

Ansök senast 1 december
Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Dorit Greve 070-534 02 24, Dorit.Greve@vxa.se .

Facklig kontaktperson:
Claes Åkerberg, Akademikerna, claes.akerberg@vxa.se, tel 010-471 03 14

Växa Sverige tror på en framtid för svenskt lantbruk och innovativt företagande!

Vi söker dig som vill leda och driva utvecklingen av framtidens rådgivning och tjänsteförsörjning! Tror du på kundfokus, kraften i starka team, potentialen i ny kommunikationsteknik och ser vikten av hög specialistkompetens? Då kan du vara rätt person att leda vår avdelning Rådgivning & Företagande mot framtiden!

Om avdelningen Rådgivning & Företagande
Avdelningen arbetar med produktions- och företagsrådgivning samt servicetjänster till mjölk- kött- och växtproducenter i hela Sverige. Avdelningens produktions- och företagsrådgivare (ca 70 medarbetare) arbetar med Växa Sveriges basutbud av rådgivningstjänster samt företags- och specialistrådgivning.

Din profil
Agronom, lantmästare eller motsvarande akademisk utbildning
Ledarskapsutbildning
Erfarenhet av personalledning samt förmåga att coacha och motivera medarbetare
Erfarenhet av den gröna näringen
Kunskap i ekonomi- och projektstyrning
Goda kunskaper i engelska, skrift och tal

Personliga egenskaper
Som person är du mål och resultatinriktad. Du har höga ambitioner och är affärsmässig och lösningsorienterad. Du ser möjligheter och har förmåga att motivera andra. Du har en bra kommunikationsförmåga, är öppen och team-inriktad. Det här är en central och långsiktig roll där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och du kommer att arbeta i en dynamisk och trevlig miljö med glada kollegor.

Rekryteringsföretaget Jobbet.se har levererat rekryteringstjänster till svenska arbetsgivare sedan 2003.
Vi har med åren blivit specialister på att stödja företag och organisationer i allt som gäller rekrytering.
Våra kunder ser oss som sin egen rekryteringsavdelning, det innebär att man har tillgång till professionellt rekryteringsstöd alla vardagar 08.00 – 17.00 men man betalar enbart för den tid man behöver nyttja.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Agronom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.jobbet.se/platsannons/avdelningschef-radgivning-and-foretagande-till-vaxa-sverige--vaxa-sverige-5.11154
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Fyristorg 6
75310  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.jobbet.se
  
Platsannons

Vikarierande inredningskoordinator till Nettos Huvudkontor i Falkenberg

Som Inredningskoordinator arbetar du tillsammans med Inredningschef och Inredningsassistent för att säkerställa rätt inredning till samtliga butiker inom Netto Sverige. Som Inredningskoordinator är din främsta uppgift att projektleda och delta i arbetet med nyöppningar och renoveringar av butiker med fokus på inredning och inventarier. I arbetet förekommer kontakt med leverantörer och butiker samt framtagande av ritningar. Vid behov stöttar du vår Inredningsassistent med felanmälningar från butikerna och tillhörande åtgärder.

Du söker tjänsten via vår hemsida www.netto.se. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Urvalet sker löpande, vi uppmuntrar därför dig att skicka ansökningshandlingar snarast möjligt, dock senast 2017-11-26.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Yrvenback, Inredningschef, via mail: tobias.yrvenback@netto.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din profil

Du har erfarenhet av projektledning och är van att arbeta och samordna insatser i projekt.
Du har utbildning i och är bekväm i att arbeta med Autocad.
Du har datorvana och kunskaper i att arbeta i Microsoft Office, främst Excel.
Du har goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift.
Det är meriterande med utbildning i byggnadsteknik eller motsvarande.
Som person är du proaktiv och har en förmåga att kunna hålla många bollar i luften.
Du är noggrann, strukturerad och kommunikativ.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Vi arbetar varje dag för att ge dig de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Kvaliteten ska vara hög och priset så lågt det bara går. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor. Besök gärna www.netto.se för mer information.

Vi på Netto erbjuder en plats i ett engagerat team samt ett jobb som är fullt av personliga och yrkesmässiga utmaningar och mycket eget ansvar. Du ges möjlighet till karriär i en av landets mest expansiva livsmedelskedjor. Visar du framfötterna så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter inom Nettofamiljen!
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Anställningsform: Tidsbegränsad, föräldravikariat fr.o.m. februari 2018 t.o.m. augusti 2019 med ev. möjlighet till förlängning. Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://netto.se/karriaer/lediga-tjaenster/
Epostadress:
Övrigt: Till rekryterings- och annonseringsföretag: vi har redan valt våra samarbetspartners i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Netto Marknad Sverige AB
Blackebergsvägen 14
31184  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.netto.se
  
Platsannons

Lärare fritidshem, 100%, Söderskolan

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.


ARBETSUPPGIFTER
Söderskolan söker Dig engagerad lärare fritidshem som vill arbeta i en skola i södra delen av Falkenbergs kommun.

Här kommer du att möta engagerade elever och arbetskamrater. Arbetsmiljön är god, flexibiliteten är stor, omtanken om varandra tydlig och det är nära till skratt.

Kort och gott – en härlig välkomnande arbetsplats där vi alla hjälps åt för att ge våra elever möjlighet till goda resultat.

Du är nyfiken, vill pröva, ser möjligheter och är flexibel. Du är väl förtrogen med styrdokumenten och nyttjar olika lärmiljöer i din undervisning. Elevernas möjlighet till delaktighet och inflytande på verksamheten är en viktig del för Dig. Du använder dator, I-pad samt andra tekniska hjälpmedel som en naturlig del i ditt arbete.KVALIFIKATIONER
Lärare fritidshem/fritidspedagog.ÖVRIGT
Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 .Månadslön Lön enl. avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: Frit 17/18-44
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=026e860b-9f02-4bd8-8faf-20b659600678&TK=71bf9faf-636b-4b24-99d4-f4034607fbbc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Söderområdet F-9
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida: http://www.falkenberg.se/
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Restaurangverksamhet
Pizzeria

Arbetsuppgifter
Förekommande arbetsuppgifter på pizzeria.

Utbildning/Erfarenhet
Inget krav på tidigare erfarenhet
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: atila.eken@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Atos Pizzeria AB
Hjortvägen 1
31141  FALKENBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

GYMNASIELÄRARE INOM VVS OCH SVETS TILL FUAB FALKENBERG

FUAB Yrkesutbildningar söker yrkeslärare inom VVS och svets till Falkenberg.

Du som söker tjänsten har gedigen arbetserfarenhet inom ämnesområdet.

För mer information välkommen att kontakta Kenneth Johansson på telefon 070-6913950
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidaretjänstEnligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fuab.fbg@telia.com
Övrigt: Skicka ansökan snarast möjligt, vi behandlar ansökningarna löpande.
Arbetsplats: 
Adress: FUAB Yrkesutbildningar

31132  FALKENBERG 
Hemsida: http://www.fuab.se
  

Platsannons

Strandbergs Buss söker busschaufförer

Strandbergs Buss verkar inom turist-, skol-, och beställningstrafik. Vi är nu i behov av 1-2 busschaufförer.

Vi vill att du har stor kompetens som chaufför, är flexibel och har en hög social förmåga. D-körkort är ett krav för tjänsten. Meriterande om du innehar DE-körkort.

Välkommen med din ansökan via mail till: henrik@sos-resor.se
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Strandbergs Ljungby Buss AB
Göteborgsvägen 108
31133  FALKENBERG 
Hemsida: www.strandbergsbuss.se
  

Platsannons

Today Consulting söker truckförare med erfarenhet av orderplock

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund inom livsmedelsbranschen söker vi personal där uppgifterna består av orderplock med truck. Arbetstiderna är dagtid främst men helger förekommer. Anställning: Visstidsanställning 3-6 mån/Timanställning med annan huvudsaklig sysselsättning. Truckort A1 är meriterande men ej ett krav.

Din profil
Vi söker dig som är målinriktad, stresstålig,positiv och är en lagspelare. Du ska inte va rädd för att ta i när det behövs då tunga lyft kan förekomma. Tidigare erfarenhet av orderplock med system(pick by voice) är en merit.

Om företaget
Kunden är verksam i livsmedelsbranschen.

Om oss
VI ÄR TODAY CONSULTING

Vi bemannar industrin i västra och södra Sverige med flexibilitet och kompetens så att våra kunder kan fokusera på deras kärnverksamhet. Vår filosofi är att vi - förbereder din morgondag idag -, med en trygghet om att vi hittar och skapar rätt kompetens till rätt plats så kan du fokusera på din unika verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: 38
Webbplats: http://www.todayconsulting.se/jobbannons.html?jaid=38
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Today Consulting AB
Hävertgatan 29
25442  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.todayconsulting.se/
  

Platsannons

Ekonomi- och säljadministratör

Bjernareds Sågverk är ett ambitiöst privatägt sågverk, grundat 1946, som satsar på framtiden. Nyligen stod första etappen av den senaste investeringen klar – ett nytt hyvleri i en utbyggnad om 1400 kvm. Vårt motto är: Kvalitet före kvantitet, special hellre än standard. Vi omsätter idag 70 msek med 14 anställda, men är i stark tillväxt mot en ökad produktionskapacitet på 25 000 kubikmeter. Sågverkets storlek och rationella produktion gör oss flexibla att snabbt anpassa oss efter marknadens behov. Detta har gett oss nöjda kunder över hela Europa. Läs mer om företaget på www.bjernared.se.

Vår klippa sedan många år antar nya utmaningar och vi söker nu hennes ersättare, en
Ekonomi- och säljadministratör
som vill vara med och utveckla företaget tillsammans med oss.

 

Tjänsten: Det här är ett arbete för dig som vill göra skillnad, gärna vill vara spindeln i nätet och gillar att jobba både högt och lågt. Du kommer huvudsakligen syssla med den löpande administrationen, ekonomi och bokföring, men även bistå säljsidan med assistans. Exempel på arbetsuppgifter: logistik, fakturering, likviditetskontroll, momsredovisning och hantering av bankkonto i UK, exportdokumentation, försäljningsstatistik, kundkontakter, inkommande telefon och post.

Det här önskar vi av dig: Du har flerårig erfarenhet från exporterande företag genom en administrativt gränsöverskridande tjänst. Du kan också jobba på en mindre bokföringsbyrå eller liknande. Du har en ekonomisk utbildning, god datorvana och behärskar Visma eller liknande bokföringsprogram. Har du erfarenhet från Winsaw är det meriterande. Du behärskar engelska i tal och skrift. Du är självgående, prestigelös och tycker om att serva människor både internt och externt.

Det här får du av oss: Ett varierat arbete som du delvis kan utforma själv med frihet under ansvar. En familjär arbetsmiljö nära naturen där vi jobbar aktivt för att medarbetarna ska trivas och tycka det är roligt att gå till jobbet. Ett tryggt företag som satsar framåt och som ger dig kontakter runt om i världen. En arbetsplats där du har möjlighet att växa med företagets framfart.

Vill du bli en av oss? Skicka in din ansökan via länken nedan. Ytterligare information får du via Anita A’son-Strandahl, 070-20 44 733. Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens:
Webbplats: http://www.mihr.se/lediga-tj%C3%A4nster-25479860?aguid=3FF74495A1AB45F9A176D2D8E7360D98&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MIHR Search&Development
KRISTIAN IV:S VÄG 3
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: www.mihr.se
  
Platsannons

Ekonomibiträde 85%

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.
Inom Falkenbergs kommun tillämpas rökfri arbetstid och du har möjlighet att kunna ta del av vårt friskvårdsbidrag.

Vi söker kunniga och engagerade medarbetare till vår förvaltning. Serviceförvaltningen bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, kontaktcenter, fordon och kontorsservice. Vill Du vara med och utveckla vår verksamhet inom Serviceförvaltningen, Kost- & Städservice?

Kost- & städservice har ca 60 kök varav 33 är tillagningskök och de resterande mottagningskök. Vi är runt 160 medarbetare och vi lagar mat till skola, förskola och gymnasium samt brukare inom äldreomsorg och hemtjänst. Våra kök lagar sammanlagt ungefär 7000 lunchportioner/dag.

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för service och att sätta gästen i centrum? Då är tjänsten som ekonomibiträde i Kökspoolen något för dig. Du ska med fördel vara flexibel, gilla utmaningar och se ett samarbete med olika människor från dag till dag som en möjlighet. Andra arbetsuppgifter som ingår är egenkontroll samt beställningar på vissa enheter. Viss matlagning kan förekomma. Som ekonomibiträde i Kökspoolen arbetar du när de tillsvidareanställda är frånvarande. Du har ett schemalöst årsarbetstidsavtal och detta planeras med hjälp av rekryteringsverktyget och datasystemet Time care. Du har en fast månadslön. Helgtjänstgöring ingår.
Ditt jobb kan vara allt från det största köket med 10 medarbetare och 1100 portioner till den lilla förskolan med 13 portioner där du är ensam i köket.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha körkort och tillgång till bil.
Vi ser gärna att du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt erfarenhet. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning. Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo.
Datorvanan är god vilket krävs då du kommer att arbeta med Personec självservice och Time care. Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god.
Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet och vi tror därför att du håller dig frisk genom någon form av träning och ett hälsosamt liv.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta.
Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Då tjänstens placering är varierande ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret. https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdf


ÖVRIGT
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Vi ser fram emot Din ansökan!
Kontakt med facklig företrädare nås via Kontaktcenter, telefon 0346-886000.

Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Urval sker löpande. Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: KSS013-2017-11
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=170470f1-8537-4681-aac2-49d7fc958dd1&TK=9b66d2d5-fdbb-47a4-93c1-eb7aae0abc74
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Serviceförvaltningen
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock 85%

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.
Inom Falkenbergs kommun tillämpas rökfri arbetstid och du har möjlighet att kunna ta del av vårt friskvårdsbidrag.

Vi söker kunniga och engagerade medarbetare till vår förvaltning. Serviceförvaltningen bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, kontaktcenter, fordon och kontorsservice. Vill Du vara med och utveckla vår verksamhet inom Serviceförvaltningen, Kost- & Städservice?

Kost- & städservice har ca 60 kök varav 33 är tillagningskök och de resterande mottagningskök. Vi är runt 160 medarbetare och vi lagar mat till skola, förskola och gymnasium samt brukare inom äldreomsorg och hemtjänst. Våra kök lagar sammanlagt ungefär 7000 lunchportioner/dag.


ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för service och att sätta gästen i centrum? Då är tjänsten som kock i Kökspoolen något för dig. Du ska med fördel vara flexibel, gilla utmaningar och se ett samarbete med olika människor från dag till dag som en möjlighet. Andra arbetsuppgifter som ingår är egenkontroll samt beställningar på vissa enheter, Som kock i Kökspoolen jobbar du när de tillsvidareanställda är frånvarande. Du har ett schemalöst årsarbetstidsavtal och detta planeras med hjälp av rekryteringsverktyget och datasystemet Time care. Du har en fast månadslön. Helgtjänstgöring ingår.
Ditt jobb kan vara allt från det största köket med 10 medarbetare och 1100 portioner till den lilla förskolan med 13 portioner där du är ensam i köket.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha körkort och tillgång till bil.
Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt flerårig erfarenhet av arbete som kock. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning. Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo.
Datorvanan är god vilket krävs då du kommer att arbeta med Personec självservice och Time care. Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god.
Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet och vi tror därför att du håller dig frisk genom någon form av träning och ett hälsosamt liv.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta.
Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Då tjänstens placering är varierande ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret.
https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-5-forskoleverksamhet.pdf


ÖVRIGT
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Vi ser fram emot Din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag och andra annonsörer.
Kontakt med facklig företrädare nås via Kontaktcenter, telefon 0346-886000.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Urval sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: KSS012-2017-11
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=67b12673-2c9b-415c-abd8-8707942df891&TK=7ed4d099-8360-4df3-8890-1ba57a499a56
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Serviceförvaltningen
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida: https://kommun.falkenberg.se
  

Platsannons

Verkställande direktör

Långås Potatis är ett odlarägt förädlingsföretag som lagrar, sorterar, förpackar, skalar och bearbetar potatis, rotfrukter och grönsaker.
Vi finns i Långås en mil norr om Falkenberg och har 15 anställda.

Våra odlare finns från Bjäre i söder till Varberg i norr. I företaget förädlar vi odlarnas råvara till förpackade produkter för konsument och storhushåll.
Vi arbetar med högsta kvalitet under eget varumärke och även under kunders egna varumärken. Vi har fokus på identifiering genom sort och spårbarhet.
Vår egen potatissort Antonia är välkänd inom restaurangbranschen.

Verkställande direktör

Vill du leda ett odlarägt förädlingsföretag med god lönsamhet och spännande produktutveckling?

Som VD skall du:
. Driva utvecklingen av företaget och dess produkter
. Ansvara för marknadsföring
. Ansvara för ekonomi, redovisning och resultatuppföljning
. Coacha och stödja personalen
. Utveckla samarbetet med odlare och kunder

Du är utåtriktad och kommunikativ samt har erfarenhet av att leda mindre företag.

Kunskaper i ekonomi från kalkylering till redovisning och uppföljning krävs.

Du är van att jobba i lag, i vårt lilla företag kommer du att arbeta nära hela produktionskedjan från den odlande lantbrukaren via företagets personal till kundernas inköpare.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LÅNGÅS POTATIS OCH ROTFRUKTER AB
Ryvägen, Box 47
31193  LÅNGÅS 
Hemsida: http://www.langas.se
  
Platsannons

Anläggare för långsiktigt uppdrag

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en Anläggare för långsiktigt uppdrag. Arbetet kommer vara förlagt i Falkenberg och på sikt i Halmstad. Som anläggare arbetar du i team ihop med en maskinförare med olika mark- och anläggningsytor. Du kommer primärt att assistera med nedläggning av fiberkablar.
Företaget är en liten firma som bland annat tillhandahåller tjänster inom schaktning för kabel & fiber, tomtplanering, stensättningar, dränering & fuktskydd för fastigheter och markplanering.

Utbildning
B-körkort.
Arbete på väg klass 1.

Erfarenhet
För att vara aktuell för tjänsten så bör du givetvis besitta de yrkesbevis som krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av anläggningsarbeten sedan tidigare.

Personliga kvalifikationer
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Då företaget är en liten firma så är varje enskild kund extra viktig. Vi ser därför att du är en serviceinriktad person som alltid har som mål att sätta kunden i fokus.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Arbetstiderna är förlagda Måndag-Torsdag 07-18, och du är ledig fredag, lördag och söndag.

Ansökan
Du skickar in din ansökan via Palm & Partners hemsida, www.palmpartners.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Mikael Andersson, mikael.andersson@palmpartners.se

Startdatum
30/10.

Uppdragslängd
Tillsvidare.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2880
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2880
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stationsgatan 37M
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  
Platsannons

Näringslivsutvecklare med ansvar för kompetensförsörjning

Här i Falkenbergs kommun kan du göra stor skillnad. Vårt uppdrag är att erbjuda god kommunal service i livets alla skeden. Vi är också med och utvecklar Falkenberg som plats. 2030 vill vi vara 50.000 invånare.

Vi söker en ny medarbetare till vårt härliga team på Näringslivsbolaget i Falkenberg. Vi är idag sex personer som jobbar med att utveckla och skapa bra förutsättningar för näringslivet i Falkenberg. Falkenberg är en tillväxtkommun och har ett dokumenterat gott företagsklimat och nu vill vi bli ännu bättre och därför vill vi förstärka med en person med ansvar för kompetensförsörjning.

ARBETSUPPGIFTER
Rollen som näringslivsutvecklare med ansvar för kompetensförsörjning innebär att i nära dialog med det lokala näringslivet arbeta med företagens kompetensförsörjning och kompetensutveckling med målsättning att företagen utvecklas och växer.

I uppdraget ingår dialog med företagen, arbeta med kompetensutvecklingsfrågor, genomföra branschmöten, utveckla företagsfrämjande mötesplatser, samverka med andra myndigheter och organisationer, samverkan med högskola/akademi, samverka kring YH utbildningar, verka för att eftergymnasiala utbildningar hamnar i Falkenberg, samverka i kontakten mellan skola och näringsliv från grundskolan till och med gymnasiet, skapa utvecklingsprojekt med näringslivet i fokus, ansvara för olika partnerskap såsom Ung Företagsamhet. En del av arbetet utgörs också av administration, utredning, analys, statistik samt omvärldsbevakning. Som näringslivsutvecklare ingår du i ett team, och fördelningen av arbetsuppgifter inom teamet kan förändras utifrån behov och förutsättningar.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av kompetensförsörjningsfrågor och god kunskap om det nationella och regionala utbildningssystemet och har flerårig arbetslivserfarenhet av utvecklingsarbete och entreprenörskap. Du är van att arbeta mål och resultatorienterat och har erfarenhet av att strategiskt arbete och projektledning. Du har också erfarenhet av att arbeta i samverkan med näringsliv, myndigheter och organisationer. Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation är meriterande men inget krav. Du har intresse för och kunskap om systematiskt kvalitetsarbete och vana att analysera resultat som grund för förbättringsarbete. B-körkort är ett krav.

Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du noggrann, självständig, resultatinriktad, handlingskraftig och har förmåga att engagera och entusiasmera samt ser möjligheter snarare än hinder.

ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Näringslivssekreterare/Näringslivsutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 1 januari 2018.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: A726198 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=96f1f478-003f-4b0c-8113-b58e2c8f57e1&TK=505cec1d-fdd7-4d3b-bd01-96b5394a6ad2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, FNAB
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ambitiös jobbmatchare sökes till Falkenberg

Nu söker StudentConsulting engagerade studenter som vill arbeta som jobbmatchare på deltid inom ramen för, den av Arbetsförmedlingen upphandlade jobbmatchningstjänsten, ”Stöd och matchning”.

Arbetet består främst i att genom individuella samtal och workshops, coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller reguljära studier. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att deltagaren kommer ut i arbete.

Arbetet är i första hand förlagd till Falkenberg men resor till Halmstad kan förekomma. Din arbetstid kommer vara under vardagar, varierade timmar mellan kl. 8-17. Du ska kunna arbeta minst 16 timmar per vecka för att vara aktuell för tjänsten.

Din profil
Utbildning på högskolenivå, med minst 120 erhållna poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du ska vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning. Erfarenhet från liknande tjänster inom området är meriterande men inget krav.

Som person känner du dig trygg med att sätta dig in i nya arbetsuppgifter, gillar att arbeta i ett högt tempo samt har en hög arbetsmoral. God kommunikation och teamwork är något du värdesätter högt. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för dessa. Du tycker om att arbeta självständigt, du är strukturerad och drivs av att uppnå goda resultat. Låter detta intressant? Ansök då redan idag via www.studentconsulting.se. Tjänsten beräknas börja i mitten på augusti men vi stänger processen så snart vi hittat rätt kandidat. Ta chansen att utveckla dig själv och andra i denna otroligt givande roll.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi söker nästan ständigt nya viktiga kollegor som vill bidra till vårt team och det finns en mängd olika utmanande och intressanta befattningar i vår verksamhet. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidStuderande 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/falkenberg/ambitios-jobbmatchare-sokes-till-falkenberg/37505/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job37505
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Murarevägen 30
31136  Falkenberg Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Behovsanställda till LSS-boenden i Halmstad

Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.

Många människor som lever med en funktionsnedsättning upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med funktionsnedsättningen och man blir inte sedd för den man är. Det tycker inte vi är okej. Därför jobbar vi efter en tydlig idé på Frösundas Omsorg: Här bestämmer kunderna över sitt liv och sin vardag. Då säger de att de trivs bättre och upplever en högre kvalitet i sin omsorg. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt?  Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!


Vi söker behovsanställda på timmar som är intresserade av ett utvecklande och mångsidigt arbete där vi tillsammans kommer att vara med och skapa och upprätthålla förutsättningar för trygghet, livskvalitet och glädje för våra kunder.
Arbetet är förlagt till dag, kväll, natt (sovande jour)  och helg.
Arbetet går ut på att ge stöd och service till de boende för att skapa en fungerande, stimulerande, utvecklande och trygg vardag. Vi arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt med kundens fokus.

Vi söker dig som:

-  har ett kundperspektiv och tar ansvar för att nå överenskomna mål.

- finner glädje i att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritidssysselsättning för våra kunder.

-  är flexibel med dina timmar och kan hoppa in med kort varsel.

- har kunskap om utvecklingsstörning, autism och autismliknande tillstånd.

-  gärna innehar en undersköterskeutbildning

- har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.

-har  grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av dokumentation .

- har god samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera rakt och tydligt.

-har personlig motivation att stödja individer i deras utveckling.

-  körkort och tillgång till bil
 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kallar till intervjuer löpande under ansökningsperioden.

Tillträde efter överenskommelse
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95159
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Fiskaregatan 17
30238  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Studie- och yrkesvägledare

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

ARBETSUPPGIFTER
Studie- och yrkesvägledningen i Falkenbergs kommun är samlad i en gemensam organisation med vägledare inom samtliga skolformer. I det dagliga arbetet finns en ansvarsfördelning som innebär att man är vägledare på vissa grundskolor, gymnasieprogram eller inom andra skolformer.
Detta gör att man jobbar nära sina kollegor om än med sina egna ansvarsområden.
Pga ledigheter hos flera vägledare och ökat behov av vägledning söker vi nu en medarbetare, i första hand för vårterminen, men med goda möjligheter till förlängning. Tjänsten planeras att omfatta vägledning inom introduktionsprogrammet och inom särskolan. Båda delarna innebär nära samarbete med annan personal inom utbildningarna vilket gör att hög förmåga till detta tillmäts stor betydelse.
Då huvuddelen av vägledningspersonalen är kvinnor så ser vi gärna manliga sökande.


KVALIFIKATIONER
Studie- och yrkesvägledarutbildning. Relevant erfarenhet från introduktionsprogram och/eller särskolan är meriterande.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-01 Tidsbegränsad till 180630 med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad 80-100%., upphör: 2018-06-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Gy 17/18-28
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=121fce60-13f8-46c1-bdd2-e3d60913b434&TK=17f8bbcc-dbfc-4b70-b347-39731b544b28
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kundtjänstassistent

VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision – var med och förverkliga den du också!
Gå gärna in på www.vivab.info och läs mer om vad som är på gång hos oss.

Vi söker nu en medarbetare till vår kundtjänst på vårt huvudkontor i Falkenberg.ARBETSUPPGIFTER
Som kundtjänstassistent hos oss är du spindeln i nätet mellan kunden och de olika delarna av våra verksamheter. Du ingår i ett team på åtta personer och med telefon och mail som främsta verktyg arbetar du med att informera kunder och fördela ärenden vidare till rätt avdelning. Du arbetar till stor del i vårt kundsystem där du tar emot beställningar, hanterar reklamationer och utför andra administrativa uppgifter. Som medarbetare i vår Kundtjänst är du en mycket viktig länk i organisationen som ger våra kunder den bästa servicen.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för att hjälpa kunder och inser vikten av en nöjd kund. Vi skulle kalla dig för människokännare. Du har förmågan att bemöta alla typer av människor oavsett situation och du hanterar nya utmaningar med nyfikenhet och ett öppet sinne. När tillvaron är stressig behåller du lugnet och du bidrar till en god stämning på din arbetsplats.

Kvalifikationer
Du har slutförd gymnasieutbildning gärna med ekonomisk inriktning och vi tror att du tidigare har arbetat med någon form av serviceyrke. Du utrycker dig mycket väl på svenska i både tal och skrift, kan du dessutom engelska och/eller tyska är det meriterande. Din datorvana är mycket god och du har lätt för att lära dig nya system. Officepaketet har du tidigare arbetat i på daglig basis. B-körkort är ett krav.ÖVRIGT
OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-12-11 eller enligt överenskommelse, upphör: 2018-11-30 . Eventuellt med möjlighet till förlängningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: A729192
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=72088ce9-943c-43f6-ba76-64b52fdafeb7&TK=f3569d46-939f-4e32-ae91-9913b9807ba5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vivab
Box 110
31122  Falkenberg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Trainee inom teknisk försäljning till Randek

Om kundföretaget
Randek utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system ämnat för prefabricerad hustillverkning. Produktsortimentet består av: kapsågar, vägg-, golv-, och taklinjer, takstolssystem, vändbord och specialmaskiner. Automationsgraden sträcker sig från helautomatisk till manuell. Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet och startade i nära samarbete med de första prefabricerande hustillverkarna. Idag använder ledande hustillverkare i 38 länder Randeks maskiner och system. Läs gärna mer på www.randek.com

Randek expanderar kraftigt och har nyligen flyttat till nybyggda lokaler i Falkenberg. Vi söker nu ytterligare en Trainee inom teknisk försäljning för tillsvidareanställning hos oss.


Dina arbetsuppgifter
Under en introduktionsperiod kommer du att få möjlighet att lära dig Randeks verksamhet från grunden. Du kommer också att få gå bredvid en teknisk säljare för att få en god inblick i arbetet. Din uppgift blir sedan att ta kontakt med både befintliga och potentiella kunder. Till en början kommer du att få följa med våra erfarna säljare på kundbesök och stötta dem med offertskrivning. När du känner dig redo kommer du att få genomföra egna kundbesök och får då ett eget ansvar för ett mindre antal länder. I tjänsterna ingår en del resor - ca 40-100 resdagar/år - antingen i regionen Sverige/Norge eller i Europa.

Din profil
Vi söker dig med ett stort intresse för både försäljning och maskinteknik. Vi ger dig möjlighet att arbeta med nära kundkontakter och du får samtidigt vässa din förmåga att hitta tekniska lösningar. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning, men det viktigaste är att du är villig att lära dig. För att trivas med tjänsten och bli framgångsrik hos oss krävs ingen tidigare erfarenhet av försäljning, eftersom vi arbetar så branschspecifikt. Det viktigaste för oss är din personlighet.

Du har en stark drivkraft och en vilja att utvecklas till en fullfjädrad teknisk säljare hos oss. Du har en god förmåga att kommunicera och skapa relationer. Våra säljprocesser kan pågå i år och det är viktigt att du har en uthållighet och kan bibehålla långsiktiga relationer med kunderna. Du är kreativ och har förmåga att arbeta självständigt.

Eftersom du kommer att ha kontakt med utländska kunder är kunskaper i engelska viktigt, både muntligen och skriftligen. Kunskaper i tyska och spanska är meriterande. Det är också meriterande om du har kunskap om husbyggnation och automation sedan tidigare.

Vi erbjuder:
Vi kan erbjuda en spännande och utmanande tjänst där du säljer innovativa och världsunika system och automationslösningar till kunder inom husindustrin. Kunderna uppfattar Randek som en samarbetspartner och länk i deras strävan att automatisera och effektivisera.

Sista ansökningsdag: Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2017-11-30. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Randek.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.


Om vårt företag
OnePartnerGroup, Sveriges ”lokalaste” rekrytering och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 5535
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5535
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Halland AB
Västerhavsvägen 2
31122  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  

Platsannons

Medarbetare till Ny Kraft assistans

VÄLKOMMEN!
På rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Falkenberg, Företaget kommer först att berätta om företaget/tjänsterna, därefter ges möjlighet till kortare personliga intervjuer.

Verksamhetsbeskrivning:
Ny Kraft startade i februari 2012. Det ägs och drivs av Anna och Annika. Målet är att bedriva assistens enligt lagens intentioner och då erbjuda en personligare personlig assistans.

Arbetsuppgifter:
Just nu är vi i behov av timvikarier som ska arbeta inom assistans samt inom hemtjänst. Det finns goda möjligheter till ökad arbetsomfattning.

Utbildning/Erfarenhet:
Någon form av vårdutbildning/barnskötarutbildning eller erfarenhet från liknade arbete.
B-körkort

Intresserad!
FÖRANMÄLAN KRÄVS TILL REKRYTERINGSTRÄFFEN, VIA LÄNK:
https://simplesignup.se/event/107704

PLATS: Arbetsförmedlingen Falkenberg
DAG/TID: 2017-11-21, kl: 10:00
Ta med ditt CV till rekryteringsträffen.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Hemtjänstassistent
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställning.Kollektivavtalsenlig lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: https://simplesignup.se/event/107704
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  

Platsannons

Betongarbetare

BAVAB utför alla arbeten inom betong och armering.
A och O för oss är att processen från första kontakt till sista handslag skall vara nöjda kunder. Vi är måna om att erbjuda våra kunder de absoluta bästa betong och armeringstjänster som marknaden har att erbjuda.

Vi söker Betongarbetare

Arbetsuppgifterna ligger inom betong och armeringsarbeten.
Du kommer att jobba med betong, armering, formning, montering av prefabricerade betongelement och lagning.
Jobbet innebär väldigt varierande arbetsuppgifter så vi ser därför att du klarar att arbeta både självständigt och i grupp, ta egna initiativ och kan hantera de olika arbetsmoment som kan förekomma.
Du behöver vara flexibel, noggrann och stresstålig.

Tjänsten är färdig att tillsättas men vi tar startdag efter överenskommelse.

Tveka inte på att skicka in din ansökan till oss på: info@bav-ab.se

Arbetserfarenhet inom området efterfrågas. Alla slags kvalifikationer/genomförda kurser som rör området är ett stort plus.

Vi ser att vår nya arbetskamrat har B-körkort då det underlättar en hel del om alla kollegor kan köra bil.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bav-ab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bavab
Box 173
31122  FALKENBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare slöjd, 80-100%, Skogstorpsskolan

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta med slöjd på Skogstorpsskolan.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med behörighet i trä- och metallslöjd alternativt trä- och metallslöjd samt textilslöjd.

ÖVRIGT
Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).
Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Sysselsättningsgrad 80-100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: Lär S 17/18-42
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bc645105-dbe4-4414-86a5-9bade8b4ea9a&TK=3ff5db81-df33-4647-8c72-ecbca34ad3de
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs kommun, Skogstorpsskolan
Nygatan 34
31180  FALKENBERG Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykolog sökes till Vårdcentralen Falkenberg

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral med ett väl utvecklat psykosocialt team. För närvarande har ungefär 10 000 patienter valt att lista sig hos oss. Arbetsplatsen ligger centralt i Falkenberg och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Välfungerande buss- och tågtrafik möjliggör pendling från Halmstad, Varberg och Kungsbacka, liksom från Göteborg.

På Vårdcentralen Falkenberg arbetar i dagsläget 5 psykologer och 2 kuratorer/psykoterapeuter med bedömning och psykologisk behandling av vuxna, barn och ungdomar på mottagningen. Vi arbetar utifrån flera olika behandlingsinriktningar såsom kognitiv beteendeterapi, psykodynamisk psykoterapi, EMDR och interpersonell psykoterapi. Förutom individuella behandlingskontakter erbjuder vi mindfulnessbaserad gruppbehandling (MBCT), stresskola och internetbaserad KBT-behandling. Vår personalgrupp är ambitiös och arbetar aktivt med utbildning, metodutveckling och forskning.

ARBETSUPPGIFTER
Då en av våra medarbetare nu avslutar sin tjänst söker vi en ny psykolog. Vi kan erbjuda spännande arbetsuppgifter, goda möjligheter att utvecklas professionellt och en bra kollegial stämning. Förutom ovan nämnda yrkesgrupper arbetar läkare, distriktssköterska, fysioterapeut/sjukgymnast, rehabsamordnare samt arbetsterapeut hos oss. Vi arbetar med patienten i fokus, med respekt för individen och har ett bra samarbete mellan professionerna.

Du kommer främst att arbeta med individuell bedömning och psykologisk behandling av vuxna patienter på vårdcentralen. Behandling med ungdomar kan också bli aktuellt. Som psykolog i primärvården möter du en bred patientgrupp för bedömning och behandling. Vanliga sökorsaker är ångestsyndrom, depressioner och stress-/utmattningsreaktioner.

Utöver individuella samtalskontakter kan arbetsuppgifterna eventuellt komma att innehålla ansvar för gruppbehandlingar, medverkan i rehabteam och deltagande i mottagningens utvecklingsarbete Graden av dessa arbetsuppgifter avgörs i samråd utifrån dina förutsättningar och verksamhetens behov.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med klinisk erfarenhet och god kompetens inom diagnostik och psykologisk behandling. Tidigare erfarenhet av psykologiskt behandlingsarbete inom primärvård och/eller psykiatri är önskvärt. Psykoterapeutlegitimation och/eller utbildning inom relevanta psykoterapeutiska behandlingsmetoder såsom KBT, IPT, ISTDP, etc. är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då vi gärna ser att du är självständig, initiativrik, noggrann och flexibel. Viktigt är också att du har en god känsla för service och att du har lätt för att samarbeta. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi utgår från ett löpande urval och kan komma att hålla intervjuer innan ansökningsperioden är slut. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: NSVH 214/17
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=57431e18-9948-4c7d-b7fe-56a4e1e97453&TK=edfccde3-0856-4865-bbc5-f82779b97a74
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Halland, Närsjukvården Halland
Box 517
30180  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mötesbokare/ Säljkonsult med eget ansvar/ Arbeta hemifrån

Vill du kunna ha möjlighet att arbeta hemifrån och slippa långa restider till och från arbetet?
Vill du arbeta på ett innovativt och drivande företag?
Vill du ha eget ansvar och arbeta med olika projekt?
Bor du utomlands och är svensk och vill arbeta jämte mot svenska kunder?
Sök då till Elite Salesforce AB.
Nu söker vi erfarna och resultatinriktade mötesbokare som klarar av att arbeta hemifrån och ser de som en möjlighet.
Du ansvarar och bygger aktivt upp en god relation till företagets kunder och uppfyller våra kunders krav och önskemål gällande mötesbokning.
Hos Elite Salesforce är alla säljare ansvariga för sina kunder och ger därigenom ett mervärde med sitt engagemang, kompetens och direktinformation till kund.
Du får tillgång till vårt webbaserade ringsystem, utbildning inom sälj samt utbildning innan varje nytt uppdrag.
Tidigare erfarenhet av mötesbokning/försäljning över telefon är ett måste då de som varit med länge vet att de är ett hårt klimat ute i säljvärlden, men visar DU goda resultat blir också uppskattad genom olika förmåner samt utvecklingsmöjligheter.
Tjänsten är varierande då man som säljare konstant får lära sig nytt kring olika branscher samt ha direktkontakt med våra kunder.
Du blir tilldelad olika uppdrag inom varierande affärsområden.


Vi riktar oss till ER som har några års erfarenhet som mötesbokare/säljare över telefon, de vill säga ni som kan boka in kundmöten där Du blir tilldelad olika uppdrag inom varierande affärsområden och har drivet samt vet om vikten att ta hand om kundens varumärke men som tack vare den erfarenheten kan arbeta var som helst och ser detta som ett privilegium.
Du tycker om att lära dig nya branscher och är en positiv person med ett inre driv som tar dig framåt till de mål som företagets kunder har gett dig direktiv att leverera.
Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har dator och telefon, eftersom att de är Elite Salesforce som ringer upp våra säljare och därmed står företaget för telefonkostnaderna, utbildning innan varje nytt uppdrag samt coachning.
-Ansvarsfull
-Uthållig
-Driven
-Mötesbokning/ Säljerfarenhet över telefon
-Vet att grunden till att bli en riktigt bra säljare är först och främst är att behärska försäljning/mötesbokning via telefon
-Resultatinriktad
-Lojal, samt sätter kunden i första hand
-IT-vana, vi ser gärna att du har god IT kunskap
-Vi söker även dig som har en bakgrund inom ekonomi


Vi arbetar enbart med erfarna mötesbokare, vi handplockar de bästa runtom i Sverige samt Europa. Vi vill ha er som vet vad sälj är men vi ser inte ned på er förmåga utan vi förvaltar den, säljare är något som alla bolag behöver och skall därmed uppskattas. Elite Salesforce är ett säljföretag med kärnverksamhet inom mötesbokning samt seminarier inriktade gentemot b2b. Elite Salesforce arbetar med varierande branscher med fokus på att leverera kvalitativa möten. Vi har säljare med erfarenhet inom mötesbokning samt fält sälj och besitter mångårig kunskap, samt ansvarskänslan att kunna arbeta hemifrån. Du tilldelas olika projekt där du blir ansvarig över dina egna kunder. Du vet att fokus ligger i att vi är kundens ansikte utåt samt följer kundens önskemål. Du har arbetat upp goda resultat sen tidigare och kan nu axla ett mer eget ansvar men ändå prestera samt viljan att utvecklas ännu mer.
Är du redo att ta nästa steg?
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid-Mer eget ansvar -Kontinuerlig coachning -Utvecklingsmöjligheter -Varierande uppdrag -Förmåner efter 6 månaders provanställning -Rörlig lön -Goda förtjänstmöjligheter i kombination med korta arbetsdagar 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: Mötesbokare
Webbplats:
Epostadress: johanna@elitesalesforce.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elite Salesforce AB
Ola Hanssonsgatan 1
11252  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.elitesalesforce.se
  
Platsannons

Vik. Kommunikationsstrateg

Som kommunikationsstrateg på Hallandstrafiken blir du en viktig ambassadör för oss och du säkerställer att kommunikationen och marknadsföringen tydligt och långsiktigt bidrar till att uppfylla våra mål om att få fler att resa kollektivt. Du bryter ned våra övergripande mål till kommunikationsmål, mäter och följer upp. Samordning och samverkan är nyckelord för vårt arbete, och vi undersöker löpande resbehov och attityder hos våra kunder för att få linjer, turer och tider att passa så många som möjligt.
I rollen ingår ansvaret för framtagning av strategier, plattformar, koncept och paketering av Hallandstrafikens erbjudanden till våra kunder. Du har också huvudansvaret för omvärlds- och mediebevakningen inom vårt verksamhetsområde och därmed också vår egen pressinformation via Mynewsdesk. Vi vill också vara en attraktiv arbetsgivare vilket starkt påverkas av kommunikationen inom företaget. Du kommer därför även att vara delaktig i framtagandet av rutiner kring den interna kommunikationen, ex via intranätet.
Då tjänsten innebär samarbete med andra operatörer i landet förekommer det resande, oftast över dagen.

Tjänsten beräknas och tillsättas omkring 1 mars 2018 under förutsättning att vikariatet blir ledigt. Du får då möjlighet att gå bredvid under ca 6 veckor.


Vill du arbeta med kommunikation på såväl strategisk som operativ nivå? Då kan vi erbjuda ett fritt och roligt jobb hos oss!

Vi ser att du har högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, eller annan utbildning/erfarenhet som kan anses som likvärdig. Erfarenhet inom området ser vi som meriterande.
En god språklig förmåga på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt ser vi som självklart. Du är en god skribent och har lätt för att anpassa budskapet efter målgrupp och kanal. Du är van att arbeta i dagens digitala medie- och kommunikationslandskap.
Då arbetet innebär mycket kundkontakt så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och drivkrafter. Vi ser att du i tjänsten är öppen och genom ditt sätt att vara inspirerar till engagemang och motivation hos dina kollegor på avdelningen. Vidare är du van att med eget driv arbeta självständigt med både strategiska samt operativa uppdrag. En analytisk och kreativ förmåga är bra i samband med vårt strategiska arbete.


Hallandstrafiken arrangerar nära 50 000 resor i Halland varje dag. De operatörer vi har avtal med kör årligen mer än två miljoner mil i vår regi. Detta inkluderar busstrafik, samt Öresundståg, Pågatåg, Västtågen och Krösatågen. Hallandstrafiken har ett 80-tal medarbetare som planerar och utvecklar buss-, tåg- och anropsstyrd trafik, miljöarbete, IT-lösningar, information och marknadsföring för kollektivtrafiken i Halland. Hallandstrafiken är dessutom bokningscentral för länets sjukresor och färdtjänstresorna i Laholms, Halmstad, Falkenbergs, Varbergs och Hyltes kommuner. I butikerna säljer vi resor inom och utanför Halland.
Publiceraddatum: 2017-11-05
Yrkesbenämning: Kommunikationsstrateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Vik. kommunikationsstrateg
Webbplats:
Epostadress: susanne.isacson@hlt.se
Övrigt: Urval och rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan via mail snarast möjligt till Susanne Isacson, HR-specialist, susanne.isacson@hlt.se, dock senast den 26 november 2017. Märk mail med – Vik Kommunikationsstrateg Avdelningschef Yasmine Möllerström svarar på frågor via mail yasmine.mollerstrom@hlt.se
Arbetsplats: 
Adress: HALLANDSTRAFIKEN AKTIEBOLAG
BOX 269
31123  FALKENBERG Sverige
Hemsida: http://www.hallandstrafiken.se
  
Platsannons

Butiksmedarbetare sökes för extrajobb!

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och är på jakt efter ett spännande extrajobb? Är du en pigg och alert person som tycker om att ge kundservice och brinner för sälj? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Vi söker för kunds räkning en butiksmedarbetare. Vår kund är ett ledande företag inom teknisk handel och till sin butik i Falkenberg behöver de nu förstärkning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara kassaarbete och varuplock.
Arbetstiderna är förlagda dagtid och du förväntas kunna arbeta vid behov, heldagar i snitt 1-2 gånger i veckan. Du ska vara tillgänglig att jobba två vardagar i veckan under terminerna. Arbetstiderna är måndag-fredag, 7-16. Arbete i Halmstadbutiken kan förekomma.

Du kommer att vara anställd som konsult av oss på StudentConsulting och vara uthyrd till kunden. Tjänsten kommer tillsättas så snart rätt person är funnen och uppdraget förväntas pågå löpande.
 

Din profil
Vi söker dig som är flexibel, har ett öga för service och ett leende på läpparna! Har du kassavana så ser vi det som meriterande. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem och arbetssätt. Självklart uppskattar du kundkontakter och sätter alltid ett glatt bemötande som högsta prioritet! Då tjänsten är en timanställning bör du som söker studera. Vi träffar kandidater för uppdraget löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Sökord: Sälj, service, butik, butiksmedarbetare, butikssäljare, kundservice.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidStuderande 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/falkenberg/butiksmedarbetare-sokes-for-extrajobb-/39147/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job39147
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Järnvägsgatan 11
25224  Helsingborg Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1170 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2201
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Du? Ja, du där! Brinner du för ungdomar och deras utveckling? Se då hit!

TopWork Care är ett HR- företag som specialiserar sig på personaluthyrning, rekrytering och utbildning inom vård, skola och omsorg. Vi samarbetar med både privata och offentliga aktörer runt om i Sverige och har kontor i Växjö, Kalmar och Stockholm.
Vi arbetar dagligen med att anställa och utbilda duktiga människor till framförallt den offentliga sektorn. Vår interna personal är lokalt förankrad och bygger dagligen personliga nätverk för att hitta rätt kompetens till våra kunder.

Om kundföretaget
Kunden är en förskola som bedriver undervisning för ungdomar upp till årskurs sex. På förskolan är digitaliseringen en naturlig del av både vardagen, undervisningen och lärmiljön. Skolans värdegrund är att alla elever ska få arbeta på ett kreativt och fritt sätt med sina uppgifter och läxor, som uppmuntrar till ett lärande där barnen själva vill utforska egna lösningar.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i en lärarpool där du kommer att få hoppa in extra vid exempelvis sjukdomar eller ledighet. Du kommer att bli anställd av oss på TopWork under anställningsformen timvikariat. Vi kommer sedan bemanna ut dig till förskolan när ett behov uppstår.

Din profil
Vi söker dig som:
Tycker om att arbeta i ett arbetslag
Som är kreativ och tycker om att undervisa
Som brinner för ungdomar och deras utveckling

Meriterande är ifall:
Du har erfarenhet från tidigare arbete inom skolan eller..
Har relevant utbildning
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSchemalagd Behov / timRörlig
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17528-topwork-care-falkenberg-du-ja-du-dar-brinner-du-for-ungdomar-och-deras-utveckling-se-d-hit/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TopWork Care
Kunsgatan 19D
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://http://www.topworkcare.se/
  
Platsannons

Marknadskommunikatör till Laxbutiken

Om kundföretaget
Laxbutiken i Heberg ingår i den familjeägda koncernen Lagnell Group AB tillsammans med Laxbutiken Ljungskile, Lilla Laxen i Kungsbacka och Buhres på Kivik.

Det som en gång började med en liten delikatessbutik som sålde lax till hungriga resenärer har med åren vuxit till en koncern med butiker, restauranger, konferenslokaler och rökeri utspridda utmed västkusten och på Österlen. Företagen omsätter tillsammans ca 125 Mkr och har 120 årsanställda.


Dina arbetsuppgifter
Är du en idéspruta som vill driva vår digitala utveckling? Vill du hjälpa oss att uttrycka vilka vi är och förmedla rätt känsla till våra kunder? Vill du bidra till vår fortsatta framgång och vara med och utveckla långsiktiga relationer med våra befintliga och potentiella kunder?

Hos oss får du en viktig roll att utveckla och driva arbetet med vår marknadskommunikation för våra olika varumärken. Eftersom tjänsten är ny erbjuder vi dig stor kreativ frihet och goda möjligheter att utveckla tjänstens innehåll. Du känner dig trygg med att ansvara för hela produktionskedjan från att ta fram grafisk design till trycksaker och digitalt material, formulera säljande texter i olika sammanhang och sköta all fotografering till vårt marknadsmaterial. En viktig uppgift för dig blir att kommunicera på sociala medier och uppdatera materialet på våra hemsidor. Du kommer också att ta fram förslag på kampanjer och tävlingar som tilltalar våra målgrupper, ta fram event- och mässmaterial samt ansvara för skyltningen i våra lokaler.

Din placering blir på vårt huvudkontor i Heberg, men någon dag per vecka besöker du någon av våra övriga anläggningar i Ljungskile, Kungsbacka eller Kivik för att fånga upp vad som händer på plats och ta aktuella fotografier till våra olika hemsidor. Det är viktigt för oss att alla i personalen får synas, känna sig delaktiga och vara stolta över sin insats. Det är också viktigt att hela tiden ligga steget före och ha fokus på kommande säsong.


Din profil
Vi söker dig som har någon utbildning inom marknadsföring, formgivning och/eller kommunikation och några års erfarenhet av en liknande tjänst. Du är en van användare av sociala medier, är intresserad av fotografering och har en god känsla för färg och form. Du har god datavana och erfarenhet från något designprogram. Vi använder Adobe’s Indesign och Illustrator. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning, likaså B-körkort.

För att lyckas väl i rollen är det viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på ett sätt som väcker intresse. Som person är du kreativ, social och säljande. Du är van vid en självständig roll där du planerar ditt arbete, har ett eget driv, arbetar efter deadlines och följer upp dina aktiviteter. Samtidigt har du ett öppet och prestigelöst förhållningssätt och är villig att bolla idéer med oss. Genom ett professionellt och strukturerat arbetssätt skapar du ett förtroende hos våra kunder som borgar för långsiktiga relationer.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb där du får stor frihet att lägga upp ditt arbete, flexibla arbetstider och fri kost. Vi sitter i fräscha lokaler i Heberg strax söder om Falkenberg. Du kommer att ingå i ett glatt och ungt team med ett nära samarbete och ett öppet arbetsklimat.

Sista ansökningsdag: Välkommen att söka tjänsten senast 26 november 2017.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Laxbutiken Heberg AB. Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.


Om vårt företag
OnePartnerGroup, Sveriges ”lokalaste” rekrytering och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Marknadskommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 5498
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5498
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Halland AB
Västerhavsvägen 2
31122  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

MIG/MAG svetsare sökes för kunds räkning!

Om tjänsten
Till vår kund i Falkenberg söker vi nu en MIG/ MAG- svetsare för arbete inom legotillverkning.

Företaget erbjuder bl.a. svetsning, plåtbearbetning och skärning. Även maskinbearbetning och montering.


Din profil
Arbetsmoment som skall utföras: Du som söker kommer att svetsa i svart plåt och då i MAG med homogen rörtråd. I arbetet kommer även bockning, kapning och montage att förekomma. Du som söker bör därför vara ganska mångsidig. Krav är att man har erfarenhet av svetsning av denna typ sedan tidigare samt att man skall kunna läsa ritningar.

Övriga önskemål: Truck och traverskort är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-02
Referens: 5914
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5914
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Servitör/Servitris

Servering på asiatisk krog
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Kontakta ägaren Tommy direkt: 0735-435865
Arbetsplats: 
Adress: Sushi Bar
Storgatan 28
31131  FALKENBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock

Sushikock som även ska kunna arbeta med det koreanska och kinesiska köket.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via telefon direkt till ägaren: Tommy 0735-435865
Arbetsplats: 
Adress: Sushi Bar
Storgatan 28
31131  FALKENBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Extrajobb butik Nille i Falkenberg

Retail Staffing - "We love retail"

Sedan starten 2014 har vi snabbt vuxit tack vare vårt smarta och moderna bemanningslösning och duktiga medarbetare. Vi skapar mer tid till aktiv försäljning och kundfokus.

Vi samarbetar med rikstäckande butikskedjor inom detaljhandeln när det gäller att rekrytera och bemanna butikssäljare till butik och finns idag med pooler i Stockholm, Göteborg, Skåne samt Linköping/Norrköping området.

Vi erbjuder våra kunder att enkelt bemanna sin butiker med egen person i första hand och i andra hand hyra in våra duktiga butikssäljare som kan arbeta när behovet är som störst.

Vi erbjuder våra kandidater att arbeta hos oss i världens bästa bransch som uthyrd via vår staffingpool eller som anställd direkt hos kund.

Retail Staffing Sverige AB är medlem i bemanningsföretagen Almega och följer alla gällande kollektivavtal.

Vi har samarbete med Nille, m.fl. butikskedjor och har bemanningspool för Nille i Halmstad / Helsingborg / Falkenberg.

Därför söker vi dig som är EGENFÖRETAGARE eller STUDENT för omgående anställning och som brinner för retail och har tidigare erfarenhet från butik. Tjänsterna skall tillsättas omgående och tillsvidare, viktigt är att du också kan arbeta mycket inför och under julförsäljningen. 

De vi anställer måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning (studier eller fast jobb) på minst 50% eller ha eget företag. Om du är anställd på mindre än 50% eller är arbetslös kan vi tyvärr inte anställa dig då vårt kollektivavtal reglerar anställningsformen och tjänsten hos oss räknas som ett extrajobb.

Som medarbetare hos Retail Staffing är du vår viktigaste ambassadör och vårt ansikte utåt. Du känner dig stolt över din roll, gillar människor och överträffar alltid kundens förväntningar.

Du är anställd på Retail Staffing och arbetar som säljare både i kassan, på golvet eller på lagret ute i våra kunders butiker. Då tjänsten är en behovsanställning, så har du inga fasta tider, utan jobbar när behovet dyker upp och ambulerar mellan de olika butikerna.

Arbetsuppgifter:
- Du utför butikens ordinarie arbetsuppgifter, vilket innebär både sälj, kassa, plock, lager
- Du ger alltid god service i den butik du jobbar i
- Du är engagerad och jobbar aktivt mot butikens mål
- Du är social och vill bidra till härlig stämning

Vi söker dig som:
- Har arbetat i butik tidigare
- Har avslutat gymnasiet samt är minst 18 år
- Om du är student behöver det vara på minst 50%
- Om du är egenföretagare måste du ha F-skattesedel
- Om du har deltidsjobb, så måste du ha kontrakt på minst 50% och ej vara tim-, extra- eller behovsanställd
- Meriterande om du har körtkort och tillgång till bil 

Som person:
- Har god fysik och gillar att "hugga i"
- Har erfarenhet av service och brinner för mötet med kunden
- Gillar att lära dig nya saker
- Är stresstålig, flexibel och gillar högt tempo
- Kan arbeta oregelbundna tider och hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 2 dagar vardagar i veckan samt helg
- Tycker det är kul med nya arbetsplatser och nya kollegor

Vi erbjuder:
- Roliga uppdrag hos våra kunder
- Flexibla arbetstider, du jobbar när du vill och kan
- Möjlighet till anställning hos kund

Vi på Retail Staffing:
Ser våra medarbetare som det viktigaste vi har. Vi är stolta över att de vill jobba hos just oss och vill att de ska känna sig stolta över att representera Retail Staffing. Du får inte bara branscherfarenhet utan även ett brett kontaktnät och möjligheter att utvecklas i din roll som butikssäljare.

Vi på Retail Staffing har många års erfarenhet av retail och vill gärna dela med oss av den kunskapen till våra medarbetare. Att jobba på Retail Staffing ska ge dig mer än bara ett extrajobb.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR VIA HEMSIDA. ANSÖKNINGAR SKICKADE PER MAIL KOMMER INTE ATT REGISTERAS.

Välkommen med din ansökan!

Retail Staffing - "We love retail"
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVarierande Behov / timFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: Pool Falkenberg Nille
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17605-retail-recruitment-falkenberg-extrajobb-butik-nille-i-falkenberg/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail staffing - Bemanning/Rekrytering butik
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailstaffing.se
  
Platsannons

Kock och övrig kökspersonal söks till Gekås Restauranger

Vi behöver nu utöka vårt glada köksgäng med nya postiva medarbetare som gillar att jobba i en fartfyllt miljö.

Just nu söker vi kockar och köksbiträden för arbete i både varm- och kallkök.


Kock
Som kock kommer du i huvudsak att jobba i Restaurangens varm- och kallkök. Hos oss lagar du välbalanserad husmanskost från grunden till personalrestaurangen där vi serverar tre mål mat om dagen. I kundrestaurangen arbetar vi med stora volymer med rätter enligt recept. 

Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet som kock alternativt kallskänka med intresse även för varmkök. Det är meriterande om du har arbetat i storkök eller med stora volymer i andra miljöer.


Köksbiträde
Som köksbiträde kommer du att jobba i Restaurangens varm- och kallkök. Du kommer att vara en del av vårt team som består av flera köksbiträden och kockar. Tillsammans arbetar vi med förberedelse och tillagning av kalla och varma maträtter.

Vi ser gärna att du har kännedom om råvaror och ett plus är om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du ska ha god förmåga att arbeta i grupp och i ett högt tempo.


Sysselsättningsgrad
Kock 80-100 %

Köksbiträde 50-80 %

Arbetstiderna varierar, kväll och helgtjänstgöring förekommer.


Tillträde
Omgående eller enligt överenskommelse. 


Anställningsform
Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Vi tillsätter tjänster fortlöpande


Välkommen med din ansökan!

Gekås Ullared Restaurang AB ingår i koncernen Gekås AB som är Skandinaviens största utflyktsmål med ca 5 miljoner besökare om året. Vi är Sveriges största enskilda restaurang med upptill 14000 gäster om dagen. Restaurangbolaget sysselsätter närmare 300 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://www.gekas.se/om-oss/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1423
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gekås Ullared AB
.
31185  Ullared Sverige
Hemsida: http://www.gekas.se
  
Platsannons

Koordinator/sälj

YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.

Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter.


YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997.
Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda på ett 60-tal orter. Vi söker nu en Koordinator/sälj till vår verksamhet som är inne i en expansiv fas och vi behöver därför utöka vår personalstyrka för regionen syd.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten består av att administrera och sälja utbildningar inom privat och offentlig verksamhet där tyngdpunkten består i att planera kommande utbildningar tillsammans med kund. Detta ställer krav på en hög social kompetens. Arbetsuppgifterna innebär registrering av stora volymer data, uppföljning, utredning och avstämningar. Utifrån detta skapa rapporter, ta fram statistik och olika ekonomiska underlag att delge berörda chefer.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självständig, professionell och har hög integritet. Du har flerårig erfarenhet som administratör/säljare, varav minst ett par år som administrativt stöd. Meriterande är tidigare arbete inom större säljorganisationer. Du är van att arbeta i olika webbaserade ärendehanterings- och administrativa system och att hantera stora volymer data. Du har dessutom mycket god datavana och stor erfarenhet av arbete med Excel och Officepaketet. Du har erfarenhet av att sammanställa statistik och rapporter samt redovisa det på ett förståeligt sätt. Stor vikt kommer att läggas på att
du har ett professionellt servicebemötande via telefon och mail. Vara kommunikativ kunna utrycka dig väl i tal och skrift gällande svenska språket.

Det är viktigt att du som person är flexibel och prestigelös då tjänsten innebär att stötta i både stort och smått. Som person är du även proaktiv, strukturerad, noggrann och lösningsorienterad samt har lätt för att skifta fokus och prioritera. Du är en god kommunikatör och har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift. Du har förmåga att etablera och behålla goda relationer och gillar att arbeta tillsammans med andra. Du kommer att jobba nära kunder för att lösa deras utbildningsbehov.ANSTÄLLNINGSFORM
Tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Heltid 40 timmar/veckan.
Placeringsort: FalkenbergANSÖKAN
Sök tjänsten genom att registrera din ansökan genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jimmy Brorsson på telefon 073-301 78 09 alt jimmy.brorsson@ya.se.

Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://karriar.ya.se/jobs/11479-Koordinatorsalj?ref=platsbanken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: YrkesAkademin
Box 127
79123  Falun Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Brinner du för ledarskap och vill utvecklas?

Viasat Field Sales arbetar ute på fältet och vi söker en Teamleader till vårt starka team. Att jobba som Team Leader har tydliga inslag av entreprenörskap. Du blir en ledare och säljare av marknadens mest underhållande produkt med de finaste film­ och sporträttigheterna.

Rollen som Teamleader

Vi tror på ett deltagande ledarskap och därför arbetar du både med egen försäljning ute på fält och med att bygga upp ditt team. Du kommer att rekrytera, planera och strukturera arbetet, coacha och motivera teamet. Du ansvarar för mål och rapporterar till Area Sales Manager. För att ge dig optimala förutsättningar kommer du genomgå en sälj­ samt ledarskapsutbildning genom Viasat Academy. För den som verkligen utmärker sig erbjuds även chansen att utöka sina säljkunskaper via samarbetet med IHM Business School.

Viasat erbjuder dig


• Marknadens mest underhållande produkt
• Marknadens högsta provisioner
• Möjlighet att vara på plats vid stora film- och sportevenemang, såsom Champions League, Premier League, filmfestivaler eller varför inte vara på plats när världseliten gör upp i OS i Rio 2016?!

Vem söker vi?


• Du har erfarenhet av försäljning, och drivs av att leda andra
• Du drivs av en hög ersättning för hårt jobb med provision och bonus
• Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
• Du har körkort och tillgång till egen bil

Intresserad?

För rätt person innebär denna tjänst ett bra karriärskliv och goda möjligheter att utvecklas inom Viasat och MTG.

Tycker du att det låter intressant, och vill göra en spännande resa – då är vi intresserade av dig.

Ansök genom att klicka på länken här: http://hpr.to/j1191

För med info kontakta ansvarig rekryterare Adam Ahlbom på tel. 073 699 17 10.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Teamledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1926
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Parkmanager Ullared

-Schemaläggning av personal och fördelning av arbetsuppgifter
-Dokumentation av rutiner, utrustningskontroller, besökarantal mm.
-Produktutveckling av nya aktiviteter
-Rekrytering och utbildning av rutiner för ny personal i parken
-Förberedelse inför eventbokningar i parken och på annan plats
-Incheckning och ta emot betalning av gäster i kassan, samt dagsavslut av kassan
-Sele- och säkerhetsinstruktion innan klättring för gästerna
-Uppsikt över klättrande gäster
-Ge assistans till gäster som behöver hjälp uppe i banorna.
-Allmän gästservice av klättrande gäster och besökande på området
-Marknadsföring/Eventpersonal
-Daglig rutinkontroll och allmän skötsel av gästernas utrustning
-Daglig rutinkontroll av banorna innan gästerna klättrar
-Renhållning i parken/gäst- och personalutrymmen

Som park manager ansvarar du över den dagliga driften av parken, samt leder kontroll och utveckling av alla våra anläggningar tillsammans med dina medarbetare i ledningen. Du är arbetsledare för ca 10 instruktörer och kommer ta hand om bl.a. rekrytering, utbildning, schemaläggning av personal samt fördelning av arbetsuppgifter. Ett viktigt ansvar är att kunna engagera och ge feedback till dina medarbetare, samtidigt som du själv arbetar och föregår med gott exempel med gästerna. En stor del av arbetet är schemaläggning och hanteringar av bokningar och se till att alla rutiner fungerar smidigt i parken, samt utveckla och verkställa nya idéer och skapa rutiner kring återkommande problem. Du behöver vara både självständig och initiativtagande men också gilla att vara med i ett större team; ett bra samarbete mellan våra anläggningar runt om i södra Sverige är lika viktigt som samarbetet mellan instruktörerna i parken. Det är också viktigt att kunna föra ett professionellt arbete med andra aktörer i närheten då vi samarbetar med flera andra företag, bl.a. Gekås. Du måste gilla utmaningar och kunna hantera stress och problemlösa när det är full fart med uppåt hundra gäster i parken. En annan viktig del du ansvarar över är dokumentation av rutiner och arbete som görs i parken, samt statistik över antal gäster, mm. Vi ser gärna att du är en kommunikativ och kreativ person, som har lätt för att ta egna initiativ.

Upzone Äventyrsparker finns i Borås, Ängelholm, Ullared och Åhus. Vi har höghöjdsbanor på upp till 18 meter med spännande utmaningar bland trädtopparna! Med fyra olika banor i varje park på olika höjder och svårighetsgrader kan alla hitta sin utmaning, oavsett om det är i vår lägsta och lättaste bana eller i vår högsta och mest utmanande. Klättra i nät, balansera på linor, kasta dig själv ut i en linbana och klättra genom en tunnel, varje park har olika utmaningar i sina hinderbanor. Vi har också andra aktiviteter så som lagtävlingar, teambuilding och Battle Tag med pil och båge. Våra gäster är varierande, bl.a. barnfamiljer, kompisgäng, föreningar och företag besöker oss.

Vi värderar vår personal och våra gäster högt, och vi vill att både medarbetare och gäster ska trivas hos oss. Säkerheten är en viktig del då aktiviteten är på hög höjd, och all personal ska utbildas enligt International Adventure Park Associations standarder för att hålla en hög kvalité på säkerheten.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Guide
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100% med start i februari/mars, till slutet av november. Chans finns till förlängning över vintermånaderna. Jobb även på kvällar och helger, minst 2 helger/månad i snitt. Jobbet är säsongsbaserat och vi ser gärna att du kan jobba mer än en säsong.Fast månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Parkmanager Ullared
Webbplats:
Epostadress: jobb@upzone.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande, anställningen kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Upzone Äventyrsparker AB
Lingonstigen 4
50478  Sandhult Sverige
Hemsida: http://www.upzone.se
  
Platsannons

Städare/lokalvårdare

Falkenberg Strandbad, hotell med spa och konferens.

Verksamhetsbeskrivning
Hotellet ligger strax utanför Falkenbergs centrum med ett underbart läge mitt på Skrea strand. Falkenberg Strandbad är ett av dom finaste hotellen på västkusten och har en underbar strand som sträcker sig längs med kusten.

Vi söker extra personal under helgerna och enstaka timmar vid behov som hotellstädare/städerska.

Vi söker en glad och positiv person, du bör behärska det svenska språket både i tal och skrift.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att maila Sofia på nedanstående kontaktuppgifter.
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid.Timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Sofia.rolin@strandbaden.se
Övrigt: Skicka ansökan via mail snarast möjligt, vi behandlar ansökningarna löpande.
Arbetsplats: 
Adress: FSB Sweden AB
Havsbadsallén 2
31142  FALKENBERG 
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent till en Autistisk man i Rolfstorp .

Jag är i 45 års åldern och bor i eget boende i Rolfstorp .
Jag söker dig som vill jobba med mig hemma i mitt hem .
Då jag är på DC på vardagar mellan 9-15 så är dina arbetstider 15,00 -9,00 med Jour på natten och 15,00-15,00 (Dygn) på helger .
Dina arbetsuppgifter är att var med mig och se till att jag får en bra dag . Hjälpa mig att sköta mitt hem med städ tvätt och matlagning .
Jag har även en egen bil som jag vill att du kör . Så körkort är ett Krav .


Det viktigaste är att personkemin stämmer mellan oss.
Då jag är autistisk så önskar jag att du har kunskap/erfarenhet om vilket arbetsätt som är bra när man jobbar med mig .
Har du erfarenhet av tecken kommunikation så är det en stor fördel då jag inte har något tal men jag är bra på att visa/kommunicera med mitt kroppsspråk om vad jag vill .
Tycker du att detta låter intressant så vore det kul att träffa dig .

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen.
Vi jobbar nära kunden och veta att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans.
Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och ett lokalkontor i Jönköping
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: ToNi 171024
Webbplats:
Epostadress: anna.modigh@almaassistans.se
Övrigt: Vi söker omgående och kommer ha fortlöpande interjuver .
Arbetsplats: 
Adress: ALMA ASSISTANS AB
Kompanigatan 1
55305  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.almaassistans.se
  

Platsannons

Butikssäljare Falkenberg

Hej, kul att du vill läsa mer om vår tjänst!

Vi erbjuder dig chansen att jobba med att hjälpa människor och få bra betalt för det. På PhoneIX hjälper vi kunder med deras problem och får en glad och nöjd kund som är tacksam för vår service. Ett givande jobb både ekonomiskt såväl som psykologiskt.

Vad gör vi?
PhoneIX gör det enklare att äga en smartphone - Vi erbjuder ett unikt koncept på marknaden där du kan köpa nya telefoner (och tillbehör), reparera dem och få hjälp med dina problem - allt direkt i butiken.

Vi säljer främst genom att erbjuda fantastisk kundservice som skapar lojala och nöjda kunder som gärna rekommenderar oss till vänner.

Du får:
• Generös grundlön (kollektivanslutna)
• Goda möjligheter att själv påverka din lön
• Utbildning i säljteknik (i flera steg)
• Utbildning i service och reparationer av smartphones (i flera steg)
• Goda karriärsmöjligheter

Vi får:
• En problemlösare
• En lagspelare
• En målinriktad och driven säljare

Vi erbjuder dig ett roligt och givande arbete i en spännande butik med möjlighet till utveckling i ett snabbt växande företag med härliga kollegor och mycket vilja.
Som anställd hos Phoneix ingår såväl din karriärmässiga som din personliga utveckling som är vår prioritet. För dig som visar på goda resultat finns inga gränser på hur långt du kan utvecklas hos oss!

En av de första anställda butikssäljarna är numera inköpschef med eget kontor i Shenzhen, Kina. Vill du också åka med på vår resa?

Sök idag!
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Fast anställning tills vidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: https://youcru.it/HKyFbI
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PhoneIX
Industrivägen 2E
31133  Falkenberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljchef/Teamledare

Gillar du att arbeta där möjligheten finns för vidareutveckling inom sälj och ledarskap? 

Är du personen som vill kliva in i en ledande position?
Då vill vi att just du blir en viktig del i vårt framgångsrika team

Som Säljchef hos Garda Alarm kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för ett eget distrikt med att boka och genomföra kundbesök där ni säljer våra produkter till konsument. 
Du kommer att få möjlighet att bygga upp ett nytt team och sätta din prägel från början.
Det är ett jobb som kräver högt engagemang där du ser vikten av att prioritera de aktiviteter som främjar teamets resultat.
Du har personalansvar för ditt team och kommer jobba aktivt med att coacha dina säljare till framgång genom närvaro på kundmöten.
Tempot är högt och det krävs att du är flexibel och stresstålig. 
Erfarenhet av försäljning i någon form är ett krav. 
Vårdat yttre och prickfritt belastningsregister. 
Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift är ett krav. 
Du måste ha körkort. 
Tycker du ett det låter intressant och vill göra en spännande resa - då är det dig vi vill ha! 

Detta erbjuder vi dig som säljchef: 
*Grundlön
*Hög provision 
*Kickback 
*Kontinuerliga säljtävlingar varje månad 
*Månatliga Teamevents
*Intern utbildning i försäljning 
*Bil i tjänsten 
*Telefon och dator

Målet för Garda Alarm är att fortsätta att utvecklas som en av Sveriges bästa säljkårer och bli företaget där alla vill jobba.
Garda Alarm är ett av Sveriges ledande larmbolag med försäljning gentemot privatpersoner vi har en produkt med stor efterfrågan. 
Vår ledning tror på varje medarbetares unika möjlighet att bidra till företagets utveckling och arbetar framgångsrikt med att skapa individuella karriär- och utvecklingsmöjligheter.
Hos oss på Garda Alarm blir du en del av ett framgångsrikt företag med vinnarglöd Det är viktigt för oss att vi höjer varandras prestationer.  
Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningar för att lyckas!
Vi ser fram emot din ansökan!
Kontaktperson:
My Johansson
Rekryterare 
E-post:my.johansson@gardaalarm.se
Mobil: 0765-03 00 33
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Säljledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats: http://gardaalarm.se/jobblista/?_p=job&_id=94775&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Garda Alarm AB
Fräsaregatan 1
30262  Halmstad Sverige
Hemsida: gardaalarm.se
  
Platsannons

Förare till fjärrdistribution

Du ska köra butiksleveranaser med bil- och släp. Det kommer röra sig om 2-6 stopp per pass. Schemalagd arbetstid 10 timmar per dag, 4 dagar i veckan.

Vår ambition är att i möjligaste mån låta samma förare köra samma fordon och med samma kundstopp.

Du ska full behörighet och kunna framföra bil och släp på ett säkert och förtroendegivande vis. Truckkort är ett måste men om du inte har detta kan vi hjälpa dig med detta.

Vi levererar butiksvaror åt en sympatisk och lyhörd butikskedja med centrallager i Falkenberg. Vi har låg personalomsättning och körningar som inom branschen ses som trevliga där man får köra relativt långt men ändå alltid komma hem utan övernattningar.
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Fjärrbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: CE171023
Webbplats:
Epostadress: johan.andersson@nordictransport.se
Övrigt: Ange CE171023 i ämnesraden då du skickar in din ansökan Vi arbetar med löpande urval. Skicka in din ansökan snarast möjligt. Så länge annonsen är publicerad finns det möjlighet att söka tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: ROSSING ÅKERI & LOGISTIK AB
Svarvaregatan 20
30250  Halmstad Sverige
Hemsida: http://www.rossinglogistik.se
  

Platsannons

Personlig assistent, tillsvidare 50-100%

Som personlig assistent har du arbetsuppgifter som omfattar förflyttningar, personlig hygien, städning och andra hushållssysslor men också att följa med på olika aktiviteter. Eftersom jobbet som personlig assistent ibland är ett ensamarbete bör du vara bekväm med att arbeta ensam.

Vi söker en personlig assistent till en 28-årig tjej som bor i Okome, utanför Falkenberg. Hon har assistans dygnet runt, med jour på natten. Hon kommunicerar med hjälp av dator och är rullstolsburen. Hon är en tjej som är levnadsglad och har mycket humor. Hon tycker om musik, hundar, hästar och går gärna ut och träffar vänner och går ut på puben och disco ibland.

Vi söker en person som kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

I hemmet finns 3 hundar varav en är en valp som har stort behov av att bli tränad i lydnad och behöver få stimulans både fysiskt och psykiskt. Du som söker kan inte vara rädd för hundar utan gärna att du själv har ett stort hund intresse.

Vi ser gärna att du som person är glad och positiv och vill vara delaktig i tjejens framtid, och där du ser arbetet som långsiktigt. Du som person bör vara en trygg och självgående person. Du har lätt för samarbete och tycker om att jobba med människor. Du ska kunna arbeta för att den assistansberättigade ska uppnå högsta livskvalité. Du trivs med att ha ett arbete där personlig mognad, ansvarsfullhet och flexibilitet uppskattas.


Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett jobb som både är viktigt och spännande? Välkommen till Vår Omsorg i Väst!
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstider: Dygnspass. Dag, kväll, natt och helg. Provanställning 6 månader, som sedan övergår i tillsvidare anställning. 60%-80%Lön: Vi har bra löner och kollektivavtal med KFO-Kommunal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: varomsorg@outlook.com
Övrigt: Ange Referens "Okome" vid ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Vår Omsorg i Väst AB
Steninge Haga
30572  Steninge Sverige
Hemsida: http://www.varomsorg.se
  
Platsannons

Undersköterska/vårdbiträde timvikarie

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att inom hemtjänsten planera och utföra omsorgs- och servicearbete.
Vi är ansvariga för planerade insatser hos kunderna mellan kl. 07-22 veckans alla dagar. Du ska tillgodose kundens individuella behov av omsorg och service i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du kommer även att utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut. Din arbetsmiljö är kundens hem, vilket innebär att du måste ta hänsyn till varje enskild kunds integritet. I arbetet ingår dokumentation enligt gällande lagstiftning, vilket innebär att du måste använda dig av och dokumentera i smartphones och kunna utrycka dig väl i både tal och skrift.

Du som söker dig till oss är en positiv serviceinriktad person som tycker om möten med äldre människor, är flexibel och har en god initiativ- och problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Det ska vara en självklarhet att ansvarstagande för verksamheten, dina arbetsuppgifter och arbetsgemenskapen är en viktig del av ditt arbete. Vi ser gärna att du har en undersköterskeutbildning, annan bakgrund, utbildning eller erfarenheter kan vara meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Falkenbergs Omsorgs hemtjänst utgår från centrala Falkenberg, vi startade första Januari 2016 och bistår idag ca 45 kunder med service, vård och omsorg. Vi är ett litet team med ett stort engagemang för att våra kunder skall få det stöd som de är beviljade. Falkenbergs Omsorg är ett idébrutet företag. Vår värdegrund LOVA som står för Lyhördhet, Omtanke, Vilja och Ansvar är vår utgångspunkt i arbetet med att utföra stöd, service och omsorg där vi arbetar aktivt utifrån Äldreomsorgens nationella värdegrund. Vi arbetar för att ge varje enskild person vad hen behöver för att klara sitt eget liv och dagliga livsföring som hen önskar. Ett gott bemötande är självklart och vi arbetar för att skapa trygghet och mervärde i tillvaron.
Publiceraddatum: 2017-10-15
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Timvikarie med möjlighet till en schemarad Arbetar efter gällande kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: daniela@falkenbergsomsorg.se
Övrigt: Rekrytering sker fortlöpande så vänta inte med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Falkenbergs Omsorg AB
Badhusvägen 58
31132  Falkenberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lokalvårdare

Arbetsuppgifterna består i lokalvård av två byggnader där fullständig städning av fria ytor, golv, kök, toaletter, kontor m.m ingår. Arbetsmaterial står Vi som arbetsgivare för.

Vi är ett behandlingshem för vuxna personer. Vi söker en person med vana av lokalvård, med en helhetssyn för kvalitet samt ordning och reda.
Du är självständig och har en ödmjuk framtoning då arbetet utförs bland personer som är boende i lokalerna.

Vi är ett behandlingshem som erbjuder behandling för vuxna män med missbruk och samsjuklighet. Vi är belägna naturskönt i Falkenbergskommun utanför Ullared.
Vi har personal dygnet runt och 17 platser för boende.
Vi har två byggnader på området där huvudbyggnaden består av boenderum, kontor, toaletter, grupprum, tv rum, gym m.m.. Den andra byggnaden består i kök, toalett och matsal.
Publiceraddatum: 2017-10-06
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi tillämpar provanställning om 6 månader. 20%-40%Erbjuder friskvård
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: Likalvårdare
Webbplats:
Epostadress: Helena@friab.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRIAB Ollestad
BOX 8
31109  ULLARED Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Max söker medarbetare

Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Max har påbörjat en klimatomställning av menyn med fler gröna burgare. Målet är att var tredje beställning ska vara något annat än rött kött år 2020. Kedjan har 117 restauranger, varav 107 i Sverige och sysselsätter 4500 medarbetare. Max omsatte 2,4 miljarder år 2015.Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Som restaurangbiträde serverar du gäster, grillar hamburgare, arbetar i drive-in och kassan. Du lär dig steg för steg våra olika stationer under handledning av restaurangchefen eller en restaurangchefsassistent, kombinerat med vår webbutbildning.

Vem trivs hos oss? Du ska vara serviceinriktad och föredra ett högt arbetstempo, fart och fläkt. Du gillar att jobba i team och vara en del av en grupp.

Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Efter 6 månaders anställning får du dessutom ett rabattkort, fullt med bra erbjudanden inom t.ex. träning, resor och hälsa.

Vår Värdegrund. Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter i fråga om arbete, utvecklingsmöjligheter och medarbetarskap oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller ålder.

Dina intressen, ambitioner och dina resultat avgör hur långt du avancerar med oss. Vår medarbetarundersökning visar att vi har ett mycket gott arbetsklimat. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste hamburgerkedja. 

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-10-02
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Extra vid behov. Tillträde: November tillsvidareanställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 2017/586
Webbplats: https://max.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:170311/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Extra vid behov
Mellangårdsvägen 6
31150  Falkenberg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Dagbarnvårdare pedagogisk omsorg

Ekolek barnomsorg AB söker dagbarnvårdare för Falkenberg kommun som tillsammans med oss kan utveckla barnomsorgen!

Ekolek barnomsorg söker dig som drömmer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 i ditt eget hem.
Det absolut viktigaste är att du verkligen tycker att det är roligt och spännande att arbeta med barn och att du, liksom vi, tycker att det är ett av de viktigaste jobben som finns, nämligen att hjälpa barn att utvecklas till positiva, nyfikna, ansvarstagande individer.

Du behöver vara lugn, självständig, ansvarstagande och ha god social kompetens eftersom du kommer ha daglig kontakt med huvudman, kollegor och föräldrar.

Vi bedriver pedagogisk barnomsorg med ett gemensamt intresse om att erbjuda ett bra alternativ till kommunal barnomsorg. Den utförande pedagogiska barnomsorgen drivs med dagbarnvårdarnas hem som bas. Verksamheten håller barnen högst.

Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt.
Som dagbarnvårdare får du tiden att se varje barn och stödja dem i deras utveckling. Hos Ekolek kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din egen dagliga verksamhet, utan att behöva starta eget företag.

Ekolek tar hand om ekonomi, administration och pedagogiskt stöd samt utbildning.
Alla Ekolek dagbarnvårdare får en grundutbildning inom kost och hälsa, bl.a. enklare näringslära, vilken sorts mat barn (och vuxna) behöver för att må bra, vad man ska undvika vid allergier, vilka tillsatser man bör se upp med mm. Vi går även igenom vikten av rörelse och aktivitet, hur det påverkar hälsan.

Alla dagbarnvårdare får sedan kontinuerlig uppföljning om nyheter inom ämnet kost och hälsa. Som anställd ska du ge utrymme för barnens egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus (Lpfö 98:11). Samtidigt får du pedagogiskt stöd genom vårt utbildningsmaterial för dagbarnvårdare som säkerställer att vi uppfyller kvalitetskraven för pedagogisk omsorg.

All vår verksamhet utgår från barnens intressen och individuella behov, och sker i ett nära samarbete med föräldrar. Du ska kunna arbeta självständigt, men också ha ett nära samarbete med övriga dagbarnvårdare i området och i kommunen. Ditt hem ska vara anpassat och lämplig för verksamhet för barngrupp samt vara en säker plats för barnen att vistas i.

Ekolek Barnomsorg AB erbjuder i första hand pedagogisk barnomsorg för barn mellan 1-5 år. Den utförande verksamheten bedrivs i små barngrupper i trygg hemmiljö med daglig utomhuslek och aktiviteter i närområdets lekplatser, grönområden och skogspartier.

ÖVRIGT Ditt hem måste vara rökfritt och beläget i Falkenberg kommun.

Vi söker dig som är utbildad inom barnomsorg eller har annan erfarenhet att gå på, för ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. (Detta gäller även din sambo/make)

Verksamheten håller barnen högst. Hållbar utveckling och dess betydelse socialt, ekonomiskt och ekologiskt är därför självklart i den dagliga verksamheten och det pedagogiska arbetet. Ekolek Barnomsorg AB, dess dagbarnvårdare och styrelse strävar efter att erbjuda en så trygg, säker och utvecklande barnomsorg som är möjligt.

Arbetsplatsen kommer i huvudsak äga rum i den anställdes boende.
Publiceraddatum: 2017-08-28
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid06.30 - 18.30, MAX 40 tim/veckanLön baseras på antal barn i gruppen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-01
Referens:
Webbplats: http://www.ekolekbarnomsorg.se
Epostadress: info@ekolekbarnomsorg.se
Övrigt: Ansök via mejl eller vår hemsida
Arbetsplats: 
Adress: Ek-o-lek Barnomsorg AB
Odonvägen 23
43731  Lindome Sverige
Hemsida: http://www.ekolekbarnomsorg.se/
  

Platsannons

Medicinsk fotvårdsteraput

Vi är en Life butik som även har massage, fotvård,ansiktsbehandling och fransförlängning.

Vi söker:

Medicinsk fotvårdsteraput

Vi söker dej som är medicinsk fotvårdsterapeut med fördel om även har remisshantering. Vid övriga frågor så skicka gärna ett mail.

Vi på Life är ett positivt gäng som jobbar och har hög arbetsmoral och vi söker dej som vill ingå i detta gäng.
Vi har en redan uppbyggd kundkrets och behöver någon som kan jobba både någon heldag och någon halvdag/vecka.

Skriftligt
Vid frågor om tjänsten är ni välkomna att maila 759@lifeeurope.se eller ringa 0346-80110 som är nr till butiken
Publiceraddatum: 2017-08-15
Yrkesbenämning: Fotterapeut/Fotvårdsspecialist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidbehovsanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: 759@lifeeurope.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Life Hälsobutiken

31131  FALKENBERG 
Hemsida:
  
Platsannons

Merchandisers i Falkenberg

Kort om företaget:
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar samt defektering av varor
- Utveckla kunder och leverantörers dryckesförsäljning

Vi söker dig som...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren

Information om tjänsten:
Tjänsten är en timanställning. Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund finns.
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "ort"
Publiceraddatum: 2017-08-04
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTimanställning vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@dryckeskonsult.se
Övrigt: Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "ort"
Arbetsplats: 
Adress: Dryckeskonsult AB
Apoteksgatan 2
82630  SÖDERHAMN 
Hemsida: http://www.dryckeskonsult.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal