Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:20

Lediga jobb i Fagersta kommun (1982), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 445
Täthet49,98Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area310,40Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land269,03Landareal (km²)
Sjö41,37Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Bantekniker

Infranord står inför en intressant resa. Vi tror att fler och fler transporter av människor och gods kommer att gå på räls. Inte minst för att järnvägen är det mest miljövänliga alternativet. Därför ökar också satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar. Under de kommande åren står vi inför stora pensionsavgångar. Vi ser därför gärna att du söker dig till oss på Infranord!Infranord söker en Bantekniker med placering i Fagersta

Infranord är ledande i Norden på att bygga och underhålla järnväg. Vi erbjuder innovativa lösningar, effektiva processer och branschledande kompetens för framtidens säkra och miljömässigt hållbara järnvägsnät. Majoriteten av våra cirka 2000 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Andra arbetar med frågor inom ekonomi, personal, utbildning, kvalitet, miljö, säkerhet, kommunikation eller med utredningar av olika slag.

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro. Som anställd har du möjlighet till ersättning för friskvårdsaktiviteter, individuell lönesättning samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vill du arbeta i en grupp med målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker? Infranord söker nu en Bantekniker till region norra.

Arbetsuppgifter:

Som Bantekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med allmänt förekommande banarbete inom drift och underhåll av järnväg samt viss nybyggnation. Tjänsten som Bantekniker innebär att ansvara för bangårdsombyggnader, spårbyggnation, räls- och slipersbyten samt spårsvetsning. Som Bantekniker på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning och det är önskvärt med banteknisk vidareutbildning. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i järnvägsbranschen.

Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du har därför ett stort säkerhetstänkande. Vidare är du van att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Många arbetsuppgifter kommer att kräva en god fysik hos dig. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav. Det är meriterande med C-körkort och behörighet att framföra spårgående fordon.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

Ansök an:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord verkar för en drogfri arbetsplats och utför därför alltid alkohol- och drogtester vidnyanställning. Vi tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet.

Kontaktperson: Platschef Håkan Georgsson tel 070-724 51 05

Infranord kan stolt titulera sig som ett Karriärföretag 2017.Karriärföretagen 2017 är en Svensk kvalitetsstämpel och en utmärkelse för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete samt kan erbjuda unika karriär och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Bantekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEv provanställning MånadslönIndividuell lön enl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://infranord.easycruit.com/vacancy/application/1835441/59509?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infranord AB
Box 648
80127  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.infranord.se
  

Platsannons

Sommarvikarier till vård- och omsorg

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Socialförvaltningen söker till vård- och omsorgsavdelningen:

Sommarvikarier till vård- och omsorg

Ref.nr: 20/2017

Tjänsten: Sommarvikariat

Sista ansökningsdag: 2017-05-31

Tillträdesdag: Efter överenskommelse

Välkommen till ett meningsfullt arbete och en toppenbra arbetsplats.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta med att stödja och hjälpa människor. Du ska vara lyhörd, flexibel och serviceinriktad och kunna arbeta både i team och kunna ta eget ansvar. Du ska våga möta människor med olika åldrar, förmågor och uttryckssätt och stödja till ett gott vardagsliv, jämlikhet och människors lika värde. I praktiken innebär det att ha ett 100% brukarfokus för att brukarna ska nå så hög självständighet som möjligt. Vi arbetar utifrån vår värdegrund inom alla verksamheter där ledorden är samarbete, trygghet, ansvar och respekt.

ARBETSUPPGIFTER
Hemtjänst - Vår hemtjänst är uppdelad i fyra hemtjänstteam och ett hemstödsteam samt en nattpatrull. Vi arbetar med omvårdnad samt service i brukarens bostad. KÖRKORT KRÄVS.

Servicehus ? Fem stycken boenden. Brukarna bor i egna rum eller lägenheter. Vi arbetar både i team och enskilt. I verksamhetens profil ingår dagliga aktiviteter, utevistelse samt egen tid med sin kontaktperson.

Korttidsboende - Tre korttidsboenden. Krav på undersköterskeutbildning. Du behöver vara flexibel och kunna ställa om fort då verksamhetens snabbt kan förändras.

Daglig verksamhet - Målet med aktiviteterna på dagverksamheten är till för att stödja gästernas förmågor och riktar sig i huvudsak till dem som bor i ordinärt boende.

Funktionsnedsättning - Består av fem grupp- och serviceboenden samt korttidsboende för barn och ungdomar, personlig assistans samt daglig verksamhet. Din uppgift är att stödja individen vid hushållssysslor, arbetslik sysselsättning, kommunikation, personlig hygien, planering samt deltagande i aktiviteter m.m.

Psykiatri - Två gruppbostäder samt en dagverksamhet. Här möter du människor i olika åldrar, med olika förmågor och uttryckssätt som med vår hjälp kan leva ett så självständigt liv som möjligt i vardagen.

Bemanningspool ? Två stycken poolgrupper, en riktad mot vården och en med inriktning mot funktionsnedsättning. Här arbetar vi mot alla verksamheter inom vård- och omsorgen. KÖRKORT KRÄVS samt att vara flexibel och gilla ?tvära kast?.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara över 18 år. Körkort är meriterande samt krävs inom vissa verksamheter. Meriterande är om du har utbildning inom vård- och omsorg eller liknande utbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom dessa verksamheter. Inom området funktions-nedsättning är utbildning och erfarenhet av samtalsmetodik som MI och lösningsfokus meriterande. Dokumentation sker av alla insatser vi gör vilket kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, samt god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Om du söker till en viss verksamhet ange då namnet på den i din ansökan.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anneli Karlsson 0223-441 08, Linda Smedberg 0223-445 90

Fackliga företrädare: Kommunal 0223-442 57

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid juni - augTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 20/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Norbergsvägen 21
73780  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Lärare åk 7-9 till vikariepoolen

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings-och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan åk 7-9:


Lärare åk 7-9 till vikariepoolen.

Ref.nr: 84/2017

Tjänsten: visstidsanställning, 7/8-17 till 8/6 2018, 100%, semestertjänst
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Tillträdesdag: 2017-08-07


Risbroskolan
Risbroskolan är en åk 7-9 skola som ligger i framkant när det gäller profilklasser och IKT-satsning. Alla elever och pedagoger använder dator/ipad i undervisningen. Stort fokus ligger nu på kollegialt lärande, där organiserade ämneskonferenser sker. Vi söker nu nya medarbetare till vår vikariepool, som vill anta denna utmaning tillsammans med oss och fortsätta utveckla vår skola till att ?Bli bäst på undervisning?.


ARBETSUPPGIFTER
Ingå i skolans vikariepool och ta lektioner när lärare har korttidsfrånvaro eller ansvara för undervisningen och planeringen vid långtidsfrånvaro.

Vara en resurs i klassrummet om vikarietimmar uteblir en dag.

Arbetar med IT i undervisningen, dator/Ipad.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen med inriktning åk 7-9.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Helene Vestman, 0223-443 91
helene.vestman@edu.fagersta.se

Fackliga företrädare
Lärarförbundet-Rigmor Johansson Jernström, 0223-443 86
Lärarnas Riksförbund-Michael Bergström, 0223-443 88

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 84/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Skolvägen 2
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Lärare åk 7-9 till vikariepoolen

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings-och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan åk 7-9:


Lärare åk 7-9 till vikariepoolen.

Ref.nr: 84/2017

Tjänsten: visstidsanställning, 7/8-17 till 8/6 2018, 100%, semestertjänst
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Tillträdesdag: 2017-08-07


Risbroskolan
Risbroskolan är en åk 7-9 skola som ligger i framkant när det gäller profilklasser och IKT-satsning. Alla elever och pedagoger använder dator/ipad i undervisningen. Stort fokus ligger nu på kollegialt lärande, där organiserade ämneskonferenser sker. Vi söker nu nya medarbetare till vår vikariepool, som vill anta denna utmaning tillsammans med oss och fortsätta utveckla vår skola till att ?Bli bäst på undervisning?.


ARBETSUPPGIFTER
Ingå i skolans vikariepool och ta lektioner när lärare har korttidsfrånvaro eller ansvara för undervisningen och planeringen vid långtidsfrånvaro.

Vara en resurs i klassrummet om vikarietimmar uteblir en dag.

Arbetar med IT i undervisningen, dator/Ipad.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen med inriktning åk 7-9.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Helene Vestman, 0223-443 91
helene.vestman@edu.fagersta.se

Fackliga företrädare
Lärarförbundet-Rigmor Johansson Jernström, 0223-443 86
Lärarnas Riksförbund-Michael Bergström, 0223-443 88

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 84/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Skolvägen 2
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  
Platsannons

Signaltekniker

Infranord står inför en intressant resa. Vi tror att fler och fler transporter av människor och gods kommer att gå på räls. Inte minst för att järnvägen är det mest miljövänliga alternativet. Därför ökar också satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar. Under de kommande åren står vi inför stora pensionsavgångar. Vi ser därför gärna att du söker dig till oss på Infranord!Infranord söker en Signaltekniker med placering i Fagersta.

Infranord är ledande i Norden på att bygga och underhålla järnväg. Vi erbjuder innovativa lösningar, effektiva processer och branschledande kompetens för framtidens säkra och miljömässigt hållbara järnvägsnät. Majoriteten av våra cirka 2000 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Andra arbetar med frågor inom ekonomi, personal, utbildning, kvalitet, miljö, säkerhet, kommunikation eller med utredningar av olika slag.

Det finns många fördelar med att vara anställd på Infranord. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en god social samvaro. Som anställd har du möjlighet till ersättning för friskvårdsaktiviteter, individuell lönesättning samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Vill du arbeta i en grupp med målmedvetna, engagerade och ansvarstagande tekniker? Infranord söker nu en Signaltekniker till Region norra.

Arbetsuppgifter:

Som Signaltekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift- och underhåll, nybyggnation samt besiktning och felavhjälpning av ställverk, vägskyddsanläggningar, spårledningar och signaler i järnvägsmiljö. Trafiksäkerheten är direkt beroende av att anläggningarna fungerar och därför är arbetet ansvarsfullt och säkerheten sätts alltid främst. Som Signaltekniker på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner.

Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning på el- eller signalteknik. Det är önskvärt att du har erfarenhet av signaltekniskt arbete inom järnvägsbranschen.

Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du har därför ett stort säkerhetstänkande. Vidare är du van att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Många arbetsuppgifter kommer att kräva en god fysik hos dig. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav.

För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord verkar för en drogfri arbetsplats och utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning. Vi tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet.

Kontaktperson: Platschef Håkan Georgsson tel 070-724 51 05

Infranord kan stolt titulera sig som ett Karriärföretag 2017.Karriärföretagen 2017 är en Svensk kvalitetsstämpel och en utmärkelse för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete samt kan erbjuda unika karriär och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Signaltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEv provanställning Månadslön Individuell lön enl kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://infranord.easycruit.com/vacancy/application/1835377/59509?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infranord AB
Box 648
80127  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.infranord.se
  

Platsannons

HR-administratör

På Seco Tools har vi en företagskultur som symboliseras av en genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser. Vi befinner oss nu i en spännande fas där vi förändrar HR-organisationen. Vi erbjuder dig en omväxlande roll där du kan bredda dina kunskaper och växa i din kompetens tillsammans med oss.

ARBETSUPPGIFTER
Som HR-administratör hos oss stöttar, koordinerar och administrerar du aktiviteter och processer inom en stor bredd av olika HR-områden.
Du får en nyckelroll i att vägleda organisationens chefer i administrativa HR-frågor, samt att upprätthålla och utveckla en effektiv struktur för HR-relaterade dokument. Du är vår lokala expert i vårt HR system (fn Peoplesoft men inom kort Workday) och ansvarig för att stötta och assistera användarna. Du kommer att ha stora möjligheter att få utforma och utveckla en spännande roll.

Placering blir på Seco Tools huvudkontor i Fagersta men även våra enheter i Arboga och Norrköping ingår i ansvarsområdet.

KONTAKTINFORMATION
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Mikael Karebo, rekryterande chef, 0223- 407 30
Susanne Krueger, rekryteringskonsult: 070-616 07 63

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Sveriges Ingenjörer, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan, senast 2017-05-01, om du tycker att några eller flera delar ur annonsen låter intressanta.
Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350961.


Vi söker dig som har en relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll och har du även erfarenhet av arbete från en produktionsnära miljö är detta meriterande. Du har en gymnasieexamen, gärna kompletterad med någon påbyggnad inom PA.

Du är en självgående, lyhörd, öppen och engagerad person med hög integritet som gillar ordning och reda och du trivs med att samarbeta med andra i organisationen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift men det är även viktigt att du har goda kunskaper i engelska då detta är vårt koncernspråk.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 350961
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?&PAGE=HRS_CE_JOB_DTL&HRS_JOB_OPENING_ID=350961&EXT_FLAG=1&LanguageCd=ENG
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 10
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Lärare i Matematik/No åk 7-9, 100%.

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings-och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan åk 7-9:


Lärare i Matematik/No åk 7-9, 100%.


Ref.nr: 83/2017

Tjänsten: tillsvidareanställning. (6 mån provanställningen kan tillämpas)
Sista ansökningsdag: 2017-05-12 (rekrytering sker löpande)
Tillträdesdag: 2017-08-14

Risbroskolan
Risbroskolan är en åk 7-9 skola som ligger i framkant när det gäller profilklasser och IKT-satsning. Alla elever och pedagoger använder ipad i undervisningen. Stort fokus ligger nu på kollegialt lärande, där organiserade ämneskonferenser sker. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt profilarbetslag Idrott/Hälsa, då nuvarande lärare kommer anta nya utmaningar. Vi söker därför en lärare som vill anta denna utmaning tillsammans med oss och fortsätta utveckla dessa profilklasser. Skolans vision är att bli ?bäst på undervisning?, och det innebär flera spännande insatser och ett av dem är att vi är Sveriges första högstadium som har infört Studiepedagoger på skolan.

Tjänsterna som Studiepedagog är ett sätt att öka kvalitén på elevvårdsarbetet, undervisningen samt avlasta lärarna med administrativa sysslor och elevvårdsarbete. För att ge lärarna mer tid att kunna planera, analysera och genomföra bra undervisning så kommer studiepedagogerna ansvara för den elevvård som idag har legat på ämneslärarna. Studiepedagogtjänsterna (som är totalt fyra på skolan) är nya tjänster sedan ht-15 på Risbroskolan. Läs mer på http://skolvarlden.se/artiklar/har-slipper-lararna-mentorskap

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Ma/No åk 7-9,till ht-17 är det Ma/no i tre klasser i åk 9.
Ingår i profilarbetslag: Idrott/hälsa/ledarskap
Arbetar med IT i undervisningen, Ipad.
Kollegealla handledarträffar sker i ämneslagen

KVALIFIKATIONER
Högstadielärare med behörighet att undervisa i Matematik och NO (biologi,kemi,fysik.teknik) för åk 7-9.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Helene Vestman, 0223-443 91
helene.vestman@edu.fagersta.se

Fackliga företrädare
Lärarförbundet-Rigmor Johansson Jernström, 0223-443 86
Lärarnas Riksförbund-Michael Bergström, 0223-443 88

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 83/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Skolvägen 2
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Lärare Hem- och konsumentkunskap åk 7-9

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings-och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan åk 7-9:

1 lärare i Hem- och konsumentkunskap åk 7-9, 100%.

Ref.nr: 52/2017

Tjänsten: Hem- och konsumentkunskap, tillsvidare 100%.
Sista ansökningsdag: 2017-05-05, rekrytering sker löpande.
Tillträdesdag: 2017-08-14


Risbroskolan - Bäst på undervisning!
Risbroskolan är en åk 7-9 skola som ligger i framkant när det gäller profilklasser och IKT-satsning. Alla elever och pedagoger använder ipad i undervisningen. Stort fokus ligger nu på kollegialt lärande, där organiserade ämneskonferenser sker. Vi söker nu en ny medarbetare till vårt profilarbetslag Artmedia, då nuvarande lärare kommer gå i pension. Vi söker därför en lärare som vill anta denna utmaning tillsammans med oss och fortsätta utveckla dessa profilklasser. Skolans vision är att bli ?bäst på undervisning?, och det innebär flera spännande insatser och ett av dem är att vi är Sveriges första högstadium som har infört Studiepedagoger på skolan.

Tjänsterna som Studiepedagog är ett sätt att öka kvalitén på elevvårdsarbetet och undervisningen samt avlasta lärarna med administrativa sysslor och elevvårdsarbete. För att ge lärarna mer tid att kunna planera, analysera och genomföra bra undervisning så kommer studiepedagogerna att ansvara för den elevvård som idag har legat på ämneslärarna. Studiepedagogtjänsterna (som är totalt tre på skolan) är nya tjänster sedan ht-15 på Risbroskolan. Läs mer på http://skolvarlden.se/artiklar/har-slipper-lararna-mentorskap


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Hem-och Konsumentkunskap i åk 7-9.
Lektionstimmar är ca 18h/v, halvklass med ca 10-11 elever/undervisningsgrupp.
Inget mentorskap för en grupp elever, detta sköter anställda Studiepedagoger.
Ingår i profilarbetslag Artmedia.
Arbetar med IT i undervisningen, med hjälp av Ipad.
Kollega handledningsträffar 2ggr/mån. Möjlighet till nätverk med andra hemkunskapslärare finns i kommunen, och med grannkommuner.
Stora möjlighet finns att forma och utveckla ämnet tillsammans med två ämneskolleger, både i och utanför klassrummet.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen med inriktning åk 7-9 med behörighet att undervisa i hem-och konsumentkunskap. Meriterande är om du har ytterligare ämnesbehörighet i ett ämne för åk 7-9.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Helene Vestman, 0223-443 91
helene.vestman@edu.fagersta.se

Fackliga företrädare
Lärarförbundet: Rigmor Johansson Jernström, 0223-443 86
Lärarnas Riksförbund: Michael Bergström, 0223-443 88

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 52/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Norbergsvägen 19
73780  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Lärare i Musik åk 7-9

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings-och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan åk 7-9:

Lärare i Musik åk 7-9, 100%.

Ref.nr: 48/2017

Tjänsten: tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: 2017-05-05, rekrytering sker löpande.
Tillträdesdag: 2017-08-14


Risbroskolan
Risbroskolan är en åk 7-9 skola som ligger i framkant när det gäller profilklasser och IKT-satsning. Alla elever och pedagoger använder dator/ipad i undervisningen. Stort fokus ligger nu på kollegialt lärande, där organiserade ämneskonferenser sker. Vi söker nu nya medarbetare till vårt profilarbetslag Artmedia, då elevantalet ökar på skolan. Vi söker därför lärare som vill anta denna utmaning tillsammans med oss och fortsätta utveckla dessa profilklasser.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i musik och elevens val i åk 7-9.
Ingår i profilarbetslag: Artmedia.
Lektionstimmar är ca 16h/v, ca 20-22 elever/undervisningsgrupp.
Inget mentorskap för en grupp elever, detta sköter anställda Studiepedagoger.
Arbetar med IT i undervisningen, dator/Ipad.


KVALIFIKATIONER
Högstadielärare med behörighet att undervisa i ämnet musik för åk 7-9. Meriterande om du har ytterligare ett ämne; tex engelska, tyska, textilslöjd eller annat.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Helene Vestman, 0223-443 91
helene.vestman@edu.fagersta.se

Fackliga företrädare
Lärarförbundet-Rigmor Johansson Jernström, 0223-443 86
Lärarnas Riksförbund-Michael Bergström, 0223-443 88

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 48/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Skolvägen 2
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  
Platsannons

Däckverkstadsansvarig till Fagersta Motorforum

Trivs du med ett socialt och utåtriktat arbete? Är du praktiskt lagd och har erfarenhet av hjul och däck sedan tidigare? Gillar du ordning och reda och är en van datoranvändare? Då kan du vara den vi söker som avdelningsansvarig för Fagersta Motorforums däckverkstad!

Motorforum - det personliga bilföretaget!

Fagersta Motorforum är återförsäljare för Volkswagen Transportbilar, Volkswagen personbilar och Skoda och vår försäljning av dessa märken ökar och vi är idag ledande på den lokala marknaden.

Vi försöker hela tiden utvecklas och satsar framåt där vår styrka är vårt breda sortiment samtidigt som vi satsar mycket på nöjda kunder. Kunden ska känna sig väl omhändertagen hos oss.

Vår personal är kunnig och engagerad och bryr sig verkligen om kunden. Bland annat har vi under de senaste åren fått utmärkelser från både Volkswagen och Skoda som bekräftar vårt arbete med att få nöjda och återkommande kunder.

Om jobbet
I din roll som avdelningsansvarig på däckverkstaden kommer du att arbeta som kundmottagare där du är vårt ansikte utåt mot såväl våra privata kunder som våra företagskunder. I dina arbetsuppgifter dessutom ingår att:

- Boka och planera in jobb till däckverkstaden
- Ansvara för däckhotellet
- Arbeta med inköp direkt från leverantörer
- Förhandla priser och avtal med leverantörer
- Sköta administrationen kring däckhotellet

Som avdelningsansvarig kommer du också att arbeta proaktivt och serviceinriktat mot såväl våra befintliga kunder som mot nya kunder med försäljning. Du kommer också vara ansvarig arbetsledare för de två däckmontörerna som arbetar i verkstaden där du bland annat planerar semester och ledighet.

Om dig
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande men ett intresse för service och försäljning i kombination med en administrativ ådra och praktiskt kunskap kring däck och hjul räcker långt! Du bör vara praktiskt lagd, inte rädd för att hugga i när det behövas, trivas med att ha många kontakter utåt och drivas av att göra affärer där kunden är i fokus.

Viktigt för tjänsten är:
- god datakunskap
- behärska svenska i tal och skrift
- giltigt B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Fagersta Motorforum har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Fagersta Motorforum erbjuder dig ett spännande arbete med varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar. Självklart finns det kollektivavtal och som extra förmån privat sjukvårdsförsäkring samt företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas efter sommaren och rekryteringsarbetet påbörjas redan nu. Vi kommer att arbeta med urvalet löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdatum är dock söndagen 14 maj. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Olivemark på 0223-65 20 53.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=99029901-AAA5-461A-BF2E-3149887BED57&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bangårdsgatan 1
73740  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Driftmaskinist/tekniker

Om företaget
VB Energi är ett miljö- och arbetsmiljöcertifierat energiföretag med placering i Fagersta och Ludvika. Verksamheten med 62 anställda rymmer elförsäljning, fjärrvärme, eldistribution och drift av vattenkraftstationer. Företaget ägs av Vattenfall (50,6%), Ludvika Kommun (28,6%) och Fagersta Kommun (20.8%). Vi är genom våra olika verksamheter en viktig aktör för regionens samhällsutveckling. Läs mer www.vbenergi.se

Dina arbetsuppgifter
Som driftmaskinist/tekniker deltar du i drift- och underhållsarbetet på våra produktion- och distributionsanläggningar för fjärrvärme i Fagersta och Norberg. I tjänsten ingår bl.a. utveckling, driftoptimering, förebyggande underhåll samt felsökning av våra processer. Du blir en av totalt 6st driftmaskinister/tekniker som bemannar våra anläggningar. I jobbet ingår ensamarbete. Det kan bli aktuellt med arbete på våra anläggningar i Ludvika och Grängesberg. Vi jobbar i IDUS-IS som är vårt underhållsystem.
Arbetstiderna är dagtid, tvåskiftsamt samt 6-skift. I tjänsten ingår beredskap. Placeringsort: Fagersta.

Din profil
Vi söker en engegerad och ansvarstagande person, som söker ett omväxlande arbete, där fokus ligger på driftsäkerhet och förbättring av våra precesser. Din styrka ligger i processförståelse. Du jobbar lika bra ensam som i grupp. Du är utbildad drifttekniker eller har motsvarande yrkeserfarenhet. Du är praktiskt lagd och har processtekniska kunskaper. Kunskaper inom el, regler eller mek är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag 2017-05-14. Ytterligare information lämnas av Rekryteringskonsult Jan Johansson 0733-512 702.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Drifttekniker, värmeverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2908
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2908&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
79160  Falun Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

HR-generalister

På Seco Tools har vi en företagskultur som symboliseras av en genuin familjeanda och ett personligt engagemang i våra kunders vardag. Vår starka värdegrund ger oss också en gemensam syn på verksamheten vilket förenar våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser.

Vi befinner oss nu i en spännande fas där vi förändrar HR-organisationen. Vi ser ett behov av två HR-generalister: den ena med inriktning mot avtal, förhandling och arbetsrätt och den andra med inriktning mot rehabilitering och hälsa.

Vi erbjuder dig en omväxlande roll där du kan bredda dina kunskaper och växa i din kompetens tillsammans med oss.

ARBETSUPPGIFTER
Som HR Generalist hos oss får du möjlighet att utforma en spännande roll där du utgör ett operativt stöd till våra chefer.

En av tjänsterna kommer att innebära att du har rollen som företagets avtalsexpert med fokus på att säkerställa att arbetsrättsliga lagar och avtal följs. Att leda och/eller delta i fackliga förhandlingar ingår också i rollen.

Den andra tjänsten kommer att ansvara för rehabprocessen där du coachar chefer gällande rehabfrågor och fungerar som ett stöd i individärenden.

I övrigt jobbar du med en bredd av HR-frågor samt proaktivt med hälsoarbetet i organisationen. Du har stora möjligheter att få utforma och utveckla en spännande roll. Placering blir på Seco Tools huvudkontor i Fagersta men även våra enheter i Arboga och Norrköping ingår i ansvarsområdet.

KONTAKTINFORMATION
För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta:
Mikael Karebo, rekryterande chef, 0223- 407 30
Susanne Krueger, rekryteringskonsult: 070-616 07 63

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Sveriges Ingenjörer, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan, senast 2017-05-01, om du tycker att några eller flera delar ur annonsen låter intressanta.
Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350966


Vi söker dig som har en PA-utbildning eller liknande från högskola eller universitet. Du har erfarenhet från att arbeta i en roll som HR-generalist eller HR-specialist och har du även erfarenhet av arbete från en produktionsnära miljö är detta meriterande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift men det är även viktigt att du har goda kunskaper i engelska då detta är vårt koncernspråk.

Du är en initiativrik och engagerad person med hög integritet. Då du ofta arbetar med flera pågående ärenden samtidigt, och stundtals i ett högt tempo, är det viktigt för oss att du är driven, självgående och kan prioritera dina uppgifter för att nå resultat. Du är en social och utåtriktad person som trivs med att samarbeta på alla nivåer.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 350966
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?&PAGE=HRS_CE_JOB_DTL&HRS_JOB_OPENING_ID=350966&EXT_FLAG=1&LanguageCd=ENG
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 10
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Utbildningsledare i Mindfulness

I arbetet som utbildningsledare kommer du hålla naturnära utbildningar samt kurser med utgångspunkt från den kommun du är verksam i. Det ingår även att arbeta med både marknadsföring och försäljning via social medier samt genom direktkontakt med kunder i samband med utbildningsstart. Arbetsuppgifterna kräver att du har goda it-kunskaper.

Vi söker nu dig som har utbildning och erfarenhet av mindfulness och som vill ta steget vidare för att utbilda andra i din närhet. För rätt person kan vi även erbjuda utbildning i mindfulness innan arbetet påbörjas.

För rollen som utbildningsledare i mindfulness behöver du ha utbildning inom pedagogik, hälsa eller liknande, samt flerårig arbetserfarenhet med människor. Du behöver vara drivande, självgående och trygg i dig själv samt ha ett brett socialt nätverk.

Hälsoentré Sverige erbjuder hälsoinriktade diplomutbildningar på distans innehållande mindful yoga, mindfulness, medveten kost, mindful massage och mindful coachning.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Hälsopedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Eftersom detta till en början är vid behov ser vi helst att du som söker är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning. (Studier, annat extrajobb, eget företag).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@halsoentre.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hälsoentré Sverige
ASPELINVÄGEN, 14
73451  Kolbäck Sverige
Hemsida: http://www.halsoentre.se
  

Platsannons

Lärare till särskild undervisningsgrupp

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Per Olsskolan:


Lärare till särskild undervisningsgrupp


Ref.nr: 82/2017

Tjänsten: 2017-08-14?2018-06-13 under förutsättning av erforderliga beslut, 100 %.
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-08-14


På Per Olsskolan startar vi till hösten en undervisningsgrupp med möjlighet att ta emot ca 5-8 elever (åk 3-6). Verksamheten riktar sig till elever med NPF, psykosocial karaktär, hög frånvaro eller med behov av mer stöd än vad man kan erbjuda i ordinarie undervisning. Verksamheten kommer att bedrivas i två mindre klassrum med tillhörande grupprum på Per Olsskolan.
Verksamheten utformas med struktur, tydlighet, förutsägbarhet och tillvaratagande av förmågor på ett sätt som skapar lugn och tydlighet och underlättar elevens möjligheter till uppmärksamhet, perception och planering. Varje elev har en egen arbetsplats, där det finns möjlighet att skärma av distraherande intryck men också möjlighet till undervisning och färdighetsträning i grupp.

I verksamheten arbetar en lärare, en samordnare och två elevassistenter. Verksamheten arbetar nära skolans elevhälsa där tillgång finns till specialpedagog, socialpedagog, speciallärare och kurator.
Efter utvärderat resultat kan verksamheten komma att permanentas.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare ansvarar man för att varje arbetsuppgift anpassas utifrån elevens individuella behov, både vad gäller innehåll, svårighetsnivå och uppgiftens utformning, som t.ex. hur information och instruktioner presenteras.

KVALIFIKATIONER
Du som lärare behöver ha en pedagogisk utbildning med inriktning på barn med särskilda behov. Du har tidigare stor erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd, gärna i särskild undervisningsgrupp. Du är lugn, trygg, strukturerad och har god förmåga att skapa goda relationer med såväl elever som föräldrar. Du möter alltid barnen där de befinner sig; gällande så väl kunskaper som mående och du skapar individuella lösningar efter behov. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor Kerstin Bergström-Bylund, telefon 0223-44435.

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Eva Georgsson, 0223-44427.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 82/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Floravägen 27
73743  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  
Platsannons

Operatörer till Seco Tools i Fagersta

Vill du arbeta i produktionen på ett väletablerat och stabilt företag? Har du tidigare erfarenhet från industrin och vana av maskinövervakning? Då är tjänsten som operatör hos vår kund Seco Tools något för dig!

Om jobbet
Avdelningen Eggbehandling i Fagersta är en del av färdigställningsavsnittet i produktionen av hårdmetallskär för metallbearbetning. Här bearbetas hårdmetallskärens eggar och ytor för att öka skärens prestanda. Vi söker nu två tekniskt intresserade operatörer för arbete i en spännande och omväxlande produktionsmiljö.

Som operatör ansvarar du för produktion och kontroll av hårdmetallskären så att kvalitetsnormer följs. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är eggradiebearbetning genom borstning och våtblästring samt behandling efter beläggning genom våtblästring och polering. Förutom detta förekommer även rengöring av skär i manuella och automatiserade tvättar samt förebyggande underhåll av maskiner och produktionsutrustning.

Arbetstiden är förlagt till 5-skift med 8h helg och varje skiftlag består av ca 10-15 personer.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från likande arbete inom produktion och utbildning på gymnasienivå, gärna med inriktning mot CNC eller teknik. Du som även har tidigare erfarenhet från arbete med styrda maskiner och vana av att läsa ritningar kommer snabbt att känna dig hemma i arbetsuppgifterna. Det här är ett jobb för dig som är praktiskt lagd, noggrann, kvalitetsmedveten och som trivs med självständigt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
- tillgänglig för jobbstart från i början maj
- god datorvana
- god svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med uppstart i början av maj 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Olivemark på 0223-65 20 53.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=3EE0CA24-C264-4BE9-8266-4C74797667F8&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bangårdsgatan 1
73740  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Tidigarelärare/Förskollärare/Grundskollärare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Mariaskolan:


Tidigarelärare/Förskollärare/Grundskollärare


Ref.nr:81/2017
Tjänsten: 100%
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Rekrytering kan komma att påbörjas och slutföras under ansökningstiden.

Tillträdesdag: 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete i förskoleklass och fritidshem.

KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa i förskoleklass och fritidshem. Vi ser gärna att du har gedigen erfarenhet från arbete i förskoleklass/fritidshem och gärna även läraryrket samt att du är tydlig i ditt ledarskap.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Mariaskolan har ca 50 medarbetare och ca 320 elever. Verksamheten omfattar förskoleklass, fritidshem och grundskola 1-6. I arbetet ingår nära samarbete med kollegor i grundskolan och fritidshem.

Förskoleklassen bedrivs i två grupper med vardera två lärare. Utöver detta ingår två samverkanspersoner som har huvudansvar för fritidshemsverksamheten. Totalt arbetar 11 personer i förskoleklass och fritidshem.

Mariaskolan är en tvåparallellig skola. Lågstadiet har tre heltidsanställda lärare på två klasser. Utöver detta samverkanspersonal från fritidshemmet. Mellanstadiet har ämneslärarsystem.

Skolans elevhälsa består av två specialpedagoger, en speciallärare, en kurator, samtliga heltidsanställda.

Det finns en skolsköterska på 50%, tillgång till skolläkare och skolpsykolog.
I de praktiska estetiska ämnena bild, musik åk 4-6, slöjd och idrott finns ämneslärare.
Skolan ligger i södra delen av Fagersta nära natur, idrottsplats och sjö. Skolan är om- och tillbyggd samt totalrenoverad under 2014-2016.

Höstterminen 2017 påbörjar vi vårt arbete som Partnerskola.
Möjlighet till Förstelärartjänst i förskoleklassverksamheten finns.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Biträdande rektor Eva-Lena Johnsson, tel 0223-442 74, 076-723 52 09
Rektor Lena Jansson, 0223-444 41, 070-696 29 29

Fackliga företrädare
Lärarförbundet ? Lena Qvick-Eriksson, tel 0223-445 40

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 81/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Mariavägen 20
73733  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  
Platsannons

Erfaren svetsare/plåtslagare sökes till AfG Engineering!

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av svetsning och är van att svetsa både TIG, MIG och MAG? Då är tjänsten som svetsare hos vår kund AfG Engineering något för dig!

Om jobbet
Du kommer att arbeta som svetsare/plåtslagare hos vår kund AfG Engineering i Fagersta. AfG kombinerar tradition, erfarenhet och kunskap med ny teknik och moderna tankar. AfG har idag omkring 20 medarbetare med en väl sammansatt kompetensbredd redo att möta nya utmaningar från deras kunder och samarbetspartners.

Du kommer att jobba självständigt med svetsning inom framförallt svart stål och rostfritt, den mesta svetsningen sker med TIG, MIG eller MAG. Det kommer också att finnas möjlighet att arbeta med svetsning inom aluminium. Arbeten ute hos kunder förekommer.

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från svetsning och ritningsläsning, gärna med licens och certifikat. Du som är van att jobba självständigt, från ritning till färdig produkt med olika svetsmetoder har goda möjligheter att trivas.

Viktigt för tjänsten är:

-Minst 5 års svetserfarenhet av materialen svart och rostfritt 
-Kunskaper i TIG/MIG/MAG svetsning
-Goda kunskaper i ritningsläsning
-God materialkännedom
-B-körkort och truck- och traverskort

Du har en god initativförmåga, är ordningsam, flexibel och du trivs att arbeta både självständingt och i team.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som svetsmontör är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är lånvarigt och för rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kundföretaget.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Olivemark på 0223-65 20 53.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=088303A5-0B9C-4B3C-939E-6E378D01F53E&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bangårdsgatan 1
73740  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Jobbförmedlare

Huvudsakliga arbetsuppgifter men inte begränsade i denna tjänst är

- Leda, motivera och matcha sökande mot tjänst, praktik eller studier
- Professionell kartläggning av kompetens
- Försäljning och marknadsföring av företagets tjänster.
- Utveckla personliga handlingsplaner
- Dokumenthantering så som jobbansökningar och uppföljning.
- Intervjuförberedelser
- Samhällsinformation


För att klara de många olika arbetsuppgifter som förekommer hos oss ser vi gärna följande egenskaper:

- Pedagogiskt och tålmodigt tillvägagångssätt
- Resultatinriktad - Då marknadsföring/försäljning ingår i arbetet
- Positiv inställning
- Hög social kompetens
- God administrativ förmåga
- Vilja att bidra till framgång - På arbetsplatsen och arbetssökande
- Prestigelös

Personlighet går före erfarenhet och vi letar efter just dig att komma in i vårt team!Vill du vara med om en fantastisk start up resa och samtidigt få möjlighet att bygga och utveckla din egen tjänst under eget ansvar? Vi söker dig som älskar att arbeta med, mot och för människor.

På Preo Jobbstart arbetar vi med jobbförmedling för att minska arbetslösheten för våra deltagare.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Arbetsförmedlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@preojobbstart.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Preo Jobbstart
Isafjordsgatan 39B
16440  Kista Sverige
Hemsida: http://www.preojobbstart.se
  

Platsannons

Lärare i vikariepool, åk F-6

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Alfaskolan:


Lärare i vikariepool, åk F-6


Ref.nr:80/2017

Tjänsten: Tillsvidare 100%
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Tillträdesdag: 2017-08-14


Alfaskolan är en F-6 skola. För de yngre barnen erbjuds fritidshemsverksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet i skolans vikariepool innebär att du täcker upp för lärare och resurspersonal vid frånvaro. Tjänsten är en semestertjänst, vilket innebär att du under loven arbetar på skolans fritidshem.

KVALIFIKATIONER
Grundskollärarexamen 1-7 eller lärare tidigare år.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Före anställning skall examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation och giltigt utdrag ur belastningsregistret uppvisas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor Ulrica Junno telefon 0223-444 15

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Nina Gustafsson telefon 0223-444 16

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 80/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Alfavägen 17
73745  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Humlan


Förskollärare


Ref.nr: 79/2017
Tjänsten: 1 tjänst, tillsvidare, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Eija Kastelli, 0223-445 39

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-443 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 79/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Stövargränd 7
73749  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare, 5 st

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Raketen


Förskollärare


Ref.nr: 78/2017
Tjänsten: 5 tjänster, tillsvidare, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Eija Kastelli, 0223-445 39

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-445 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 78/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Aspelinvägen
73748  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare, 2 st

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Björkbacken:


Förskollärare


Ref.nr: 77/2017

Tjänsten: 2 tjänster, tillsvidare, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Helena Larsson, 0223-440 25

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-443 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 77/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Risbrovägen 16
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Björksta:


Förskollärare


Ref.nr: 76/2017

Tjänsten: 1 tjänst, tillsvidare, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Helena Larsson, 0223-440 25

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-443 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 76/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Olsbovägen 7
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Barnskötare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskoleavdelningen Lejonkulan:


Barnskötare


Ref.nr: 75/2017

Tjänsten: 1 tjänst, vikariat, 100 %, till och med 2018-04-30
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Barn- och fritidsprogrammet

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Helena Larsson, 0223-440 25

Fackliga företrädare
Kommunal, Nadja Ruutikainen-Näätänen, 0223-440 32

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 75/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Skolvägen 2
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Barnskötare kombinationstjänst

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskoleavdelningen:


Barnskötare ? kombinationstjänst;
75 % vid Nattugglan
avdelningen för pedagogisk omsorg på obekväm tid
25 % i vikariepool
vid Per Olsområdets förskolor

Ref.nr: 74/2017

Tjänsten: Tillsvidare, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Tillträdesdag: 2017-07-31


Nattugglan håller öppet efter behov, även på helgdagar, för barn som behöver omsorg på obekväm arbetstid. Avdelningen ligger i förskolan Björkbackens lokaler.
En viss del av tjänsten innebär arbete i Per-Olsområdets vikariepool.

ARBETSUPPGIFTER
Arbete med barn i åldern 1 ? cirka 13 år. Du bör vara flexibel; till exempel ingår viss matlagning i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Barn- och fritidsprogrammet.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Helena Larsson, 0223-440 25

Fackliga företrädare
Kommunal, Nadja Ruutikainen-Näätänen, 0223-440 32

Välkommen med din ansökan med meritförteckning !

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 74/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Risbrovägen 16
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Prästkragen


Förskollärare

Ref.nr: 73/2017
Tjänsten: 1 tjänst, tillsvidaretjänst, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Ann-Christin Palmqvist, 0223-446 20

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-443 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 73/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Prästkragevägen 6
73742  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskoleavdelningen Svea


Förskollärare

Ref.nr: 72/2017
Tjänsten: 1 tjänst, tillsvidaretjänst, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-07-31Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Ann-Christin Palmqvist, 0223-446 20

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-443 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 72/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Postvägen
73732  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Solängen


Förskollärare

Ref.nr: 71/2017
Tjänsten: 1 tjänst, vikariat, 100 %, till och med 2018-07-02
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Ann-Christin Palmqvist, 0223-446 20

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-443 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 71/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Centralvägen 18
73732  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare, 2 st

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Rosen

Förskollärare


Ref.nr: 70/2017
Tjänsten: 2 tjänster, tillsvidare, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Anna-Maja Holst, 0223-443 03

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-443 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 70/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Mariavägen 18
73733  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Förskollärare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Ugglan

Förskollärare


Ref.nr: 69/2017
Tjänsten: 1 tjänst, tillsvidare, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-07-31


Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Förskollärare, lärare mot yngre åldrar.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Anna-Maja Holst, 0223-443 03

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Siv-Therese Angelo, 0223-443 15

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 69/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Parkvägen 29
73731  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Barnskötare i pool

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskole-avdelningens Västanforsområde:


Barnskötare i pool

Ref.nr: 68/2017
Tjänsten: Tillsvidare, 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-05

Tillträdesdag: 2017-07-31

Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk, NTA (Natur och Teknik för alla) och IT/media. Just nu pågår en satsning inom barnsyn, kunskapssyn och pedagogisk dokumentation. Målet är en likvärdig förskola med samsyn.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år.

KVALIFIKATIONER
Barn- och fritidsprogrammet.

Övrigt
I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Förskolechef Anna-Maja Holst, 0223-443 03

Fackliga företrädare
Kommunal, Nadja Ruutikainen-Näätänen, 0223-440 32

Välkommen med din ansökan med meritförteckning!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 68/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Parkvägen 29
73731  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Lärare 1-6

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Alfaskolan:

Lärare 1-6

Ref.nr: 38/2017

Tjänsten: Tillsvidare 100 %
Sista ansökningsdag: 2017-05-07 rekrytering sker fortlöpande
Tillträdesdag: 2017-08-14

Vi söker dig/er som vill arbeta på en mångkulturell skola. Vi arbetar utifrån ett språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen. Alfaskolans personal är engagerade, positiva och vill bedriva skolutveckling. Det kollegiala lärandet är en viktig del för oss. Vi befinner oss i ett utvecklingsskede med fokus på en väl fungerande elevhälsa och ökad måluppfyllelse. Vi arbetar 4 pedagoger på tre klasser och har specialpedagoger som är knutna till varje årskurs. Studiehandledare stöttar upp eleverna med annat modersmål i varje årskurs. Då elevhälsan är ett prioriterat område för oss så har vi beteendevetare kopplade till olika årskurser för att kunna arbeta förebyggande med elevhälsan.

Alfaskolan är en tre-parallellig f-6 skola med ca 380 elever. Vi har närhet till skog, sjö och ishall som vi använder oss flitigt av i vår verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Din främsta uppgift är att tillsammans med kollegor i ett arbetslag utmana eleven i lärandet och stödja eleven i sin kunskapsutveckling mot uppsatta mål. Vi är inne i ett skede av att arbeta mer ämnesinriktat och då vi söker flera lärare så finns det möjlighet att du får undervisa i de ämnen du brinner mest för.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i årskurs 1- 6. Du ska ha ett tydligt ledarskap. Se fördelar med kollegialt samarbete och lärande. Värdera goda relationer med elever och vårdnadshavare.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.
Före anställning skall examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation och giltigt utdrag ur belastningsregistret uppvisas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se.


Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor, Ulrica Junno 0223-444 15
ulrica.junno@edu.fagersta.se


Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Nina Gustafsson, 0223-444 16

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 38/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Alfavägen 17
73745  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  
Platsannons

Atlas Copco Secoroc - Global Category Manager Steel - Solid Bars & Forging

We are stronger together and the Rock Drilling Tools (RDT) division puts high focus on the purchasing process. Would you like to lead the development and implementation of purchasing strategies in the RDT division? Are you interested in working globally and cross functionally with the purchasing departments and other functions in our production centers as well as strategic suppliers?

About the Role
Purchasing has previously been a local production center activity, but now we are in transition from a local to a strong global alignment and coordination of purchasing. We know that we can achieve substantial cost reductions by increasing the purchasing power through aggregation of total volume for a material category. The challenge ahead is to continue to drive this development towards lowest total cost and minimize the supply risk. In order to enable change and create new possibilities, we will cross functionally review and standardize the material specifications, challenge the established suppliers and manufacturing methods.

To help us meet our objectives, we now look for a strategic leader who is willing to take on the role as Global Category Manager Steel – Solid Bars & Forging. The mission is to take the lead and coordinate the division’s activities within the defined material category.

The responsibility also incorporates;
- To lead category teams across production centers within purchasing and cross functionally with R&D, quality and other functions.
- To map the supplier landscape, evaluate supplier capabilities and select supplier candidates for future development.
- To develop and implement strategies for the material group with the target to lower cost and lead time with maintained or increased quality and performance.
- To lead and organize negotiations and follow up on the development.

The Global Category Manager reports to Vice President Purchasing and will be located at our head office in Fagersta, Sweden.

Our Candidate

We look for a professional individual who is/has;
• At least 3 years’ experience of strategic purchasing, logistics or project management.
• A proven, result oriented leader with strong communication skills.
• Strong strategic and analytical skills.
• Structured with the ability to see the full picture of our business.
• Project management experience and skills.
• Training in the field of material engineering and/or work experience with the materials we use (preferable).
• A university degree in engineering, finance or logistics.
• Fluent in English and Swedish. Knowledge of other languages is a merit.
• Knowledge of the division’s products and materials used (preferable).


Atlas Copco is a world-leading provider of sustainable productivity solutions. The Group serves customers with innovative compressors, vacuum solutions and air treatment systems, construction and mining equipment, power tools and assembly systems. Atlas Copco develops products and services focused on productivity, energy efficiency, safety and ergonomics. The company was founded in 1873, is based in Stockholm and has a global reach spanning more than 180 countries. In 2016, Atlas Copco had revenues of BSEK 101 (BEUR 11) and about 45 000 employees. Learn more: www.atlascopcogroup.com.

Atlas Copco Secoroc is a division within Atlas Copco’s Mining & Rock Excavation Technique business area. It develops, manufactures and markets rock drilling tools worldwide. Its products are used for rock excavation within the mining and construction business for both surface and underground applications. The division is headquartered in Fagersta, Sweden and has production in six continents.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Kategorichef/Kategoriansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats: https://consensus.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:147415/where:4/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Consensus Sverige AB
Aspholmsvägen 9
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.consensus.nu
  

Platsannons

Säljare med 26550:- i lön

Säljare för uppsökande verksamhet sökes.

EBRA Eco Systems AB är ett företag som söker drivna säljare vilka värderar möjligheten att få sin arbetsinsats avspeglad i lönen. Samt en trygghet i hög garantilön - 26550:- vid heltid som vi räknar om man gör 45 besök/månad. Vi erbjuder även våra anställda friskvårdsbidrag i form av gymkort.


Erfarenhet inom försäljning är ej ett krav, men meriterande då säljarens sociala kompetens väger tyngre. Nyanställda försäljare erbjuds utbildning och löpande vidareutbildning på vårt kontor i Enköping. Givetvis står vi för omkostnader om du blir antagen av oss.

Det vi söker hos dig är målmedvetenhet, hög arbetsmoral och som tidigare nämnt, social kompetens. Då arbetet sker via förhandsbokade besök hos privatkunder och företag är körkort och tillgång till egen bil ett krav.


Gymkort vid tillsvidareanställning Kostnadsavdrag för resor i tjänsten Det vi erbjuder dig är en rolig och varierande arbetsplats, där du kommer se verkliga resultat av din arbetsinsats. Vi erbjuder dig tryggheten av lön även vid utebliven försäljning, då vi vet att alla kan ha en tuff period inom försäljning. Produkten vi arbetar med heter Delphin och är ett komplett rengöringssystem för både företags- och hemmiljö.

För mer info om oss och vår produkt se www.delphin.net Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan på mail: jobbansokan@delphin.net

Varmt välkommen!

www.delphin.net
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@delphin.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ebra Eco Systems AB
Kvartsgatan 3
74940  Enköping Sverige
Hemsida: http://www.delphin.net
  
Platsannons

Ekonomiassistent till Harsco Metals i Norberg

Är du redo för nästa utmaning? Trivs du att arbeta med bokföring och redovisning? Vill du arbeta i ett internationellt och globalt företag? Då är tjänsten som ekonomiassistent hos Harsco Metals något för dig!

Om tjänsten
Harsco Metals Sweden ingår i en global koncern och är ett dotterbolag till amerikanska Harsco Corporation. Som ekonomiassistent hos Harsco Metals Sweden kommer du att arbeta på plats på det svenska huvudkontoret som är stationerat i Norberg. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om totalt nio personer. I din roll som ekonomiassistent kommer du att sköta den löpande bokföringen och redovisningen. Du kommer i detta att hantera:

- in- och utbetalningar,
- fakturering,
- leverantörsreskontra,
- avstämningar,
- månadsbokslut och
- momsredovisning.

Som ekonomiassistent hos oss på Harsco Metals kommer du att ingå i ett väl sammansvetsat team där det finns stor öppenhet och nära till skratt. Du kommer vara en viktig del av teamet och utöver det dagliga löpande arbetet kommer du också att vid behov stötta och hjälpa kollegorna i arbetsgruppen med andra förekommande administrativa uppgifter.

Om dig
För att trivas i denna roll och för att klara av de dagliga arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Din tidigare erfarenhet av arbete inom bokföring och redovisning ger dig en nödvändig insikt i det dagliga arbetet. Det här är ett jobb för dig som är noggrann och ordningsam, ansvarsfull, strukturerad och som trivs med ett administrativt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
- tidigare erfarenhet redovisning och löpande bokföring
- flytande engelska och svenska i både tal och skrift
- grundläggande kunskap i Officepaketet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ekonom är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person kommer det finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos vår kund.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Olivemark på 0223-65 20 53.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=256EA304-A77F-46A7-9232-AC372101E107&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bangårdsgatan 1
73740  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Familjebehandlare

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildning och fritidsförvaltningen söker till grundskolan F-6:


Socionom/familjebehandlare


Ref.nr: 67/2017

Tjänsten: 100% tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2017-05-19

Tillträdesdag: 2017-08-07


Grundskolan åk f-6 bygger ut elevhälsan och söker nu en person som ska jobba med elever i behov av särskilt stöd, inriktning främst stor skolfrånvaro. En del av arbetet kommer eventuellt att ske i en liten undervisningsgrupp, men också som familjebehandlare, en länk mellan hem och skola.

Elevhälsan har i Skollagen ett mycket tydligt uppdrag, att arbeta förebyggande och hälsofrämjande. Lärare i grundskolan har undervisning som huvuduppdrag. Därför behövs fler kompetenser inom skolan, där elevhälsan stöttar lärare och arbetar tvärprofessionellt för att elever ska må bra och nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.


ARBETSUPPGIFTER
Motivera och stärka elever i deras skolvardag, samt ett uppsökande uppdrag gentemot hemmen för att stötta föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Socionomutbildning, eller annan likvärdig utbildning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Du är social och utåtriktad, med förmåga att skapa goda relationer till både barn och vuxna. Du är flexibel, med förmåga att se möjligheter istället för hinder. Du är engagerad och kan anpassa dig till flera olika arbetslag. Du är bra på att samarbeta samtidigt som du även klarar att arbeta självständigt.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lisa Rudolfsson, samordnare elevhälsa 0223-44353

Fackliga företrädare
Vision, Britt-Marie Nohrstedt 0223-44295
SSR, Maria Westerdahl 0223-44551

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 67/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Norrbyvägen 12
73741  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  
Platsannons

Operatörer till Seco Tools i Fagersta

Vill du arbeta i produktionen på ett väletablerat och stabilt företag? Har du tidigare erfarenhet från industrin och vana av maskinövervakning? Då är tjänsten som operatör hos vår kund Seco Tools något för dig!

Om jobbet
Avdelning chargering och tömning förbereder hårdmetallskär innan man belägger skären med ett ytskikt som ökar prestanda och hållbarhet. Som operatör ansvarar du för chargering & tömning av hårdmetallskär före och efter beläggning, efterarbete såsom att förbereda inför nästa operation ingår i arbetsuppgifterna. Det förekommer både manuellt och automatiserade arbetsuppgifter. Du arbetar 5-skift med 12h helg och varje lag består av ca 15-20 personer.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från likande arbete inom produktion och utbildning på gymnasienivå, gärna med inriktning mot CNC eller motsvarande. Du som även har tidigare erfarenhet från arbete inom avsyning och kvalitetskontroll kommer snabbt att komma in i arbetet. Det här är ett jobb för dig som är noggrann, kvalitetsmedveten och som trivs med självständigt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
- tillgänglig för jobbstart från 2 maj som senast
- god svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med uppstart i början av maj 2017. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Olivemark på 0223-65 20 53.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Maskinställare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=D87A1EA3-3D27-4E72-BA64-9A38BCF34944&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bangårdsgatan 1
73740  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Personlig Servicetekniker

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss för att bli branschens bästa servicebolag? Då är det kanske dig vi söker! Bilia satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en personlig servicetekniker till Bilia i Fagersta. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som personlig servicetekniker utför och diagnostiserar du service och reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött. Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.

Kompetenskrav
Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker eller i en liknande roll.

Personliga egenskaper Du har ett intresse för service och sätter alltid kunden i fokus. Du är noggrann och kvalitetsmedveten - Du vill alltid leverera ett arbete med högsta möjliga kvalité. För dig är det viktigt att alltid ha ett professionellt och trevligt bemötande, både mot kunder och kollegor. Du är en kommunikatör som har förmåga att prata med alla typer av kunder. Bilia värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

 
Anställningsform, omfattning, placeringsort
Anställningen är tillsvidare och på heltid i Fagersta.
Facklig representant: Johan Runesson, IF Metall, tfn 016-168522.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande!

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidx xx
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=328&ProjectId=183571&DepartmentId=21669&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BILIA AB
Virsbovägen 8
73730  Fagersta Sverige
Hemsida: www.bilia.se
  
Platsannons

Arbetsledare drift/underhåll

Är du en teamplayer som ser lösningar istället för problem, då har vi tjänsten för dig!

Du kommer att vara anställd på ett av de största väg- och anläggningsföretagen i landet som arbetar med att sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. De finns etablerade i över 100 orter runt om i landet och behöver nu förstärkning till sin verksamhet i Fagersta.

I ditt arbete kommer du få möjlighet att planera, driva och följa upp egna projekt där du har ansvar för personal, ekonomi och kvalitet. Dina arbetsdagar kan vara väldigt varierande och du kommer ha mycket kontakt med såväl kunder som leverantörer. Du ska vara en god förebild och aktivt arbeta med stöttning och utveckling av dina medarbetare för att kunna optimera företagets resultat.
Placering Fagersta, arbetstid 7-16 måndag-fredag. Tillsättning omgående.

Din profil
För att lyckas med ditt arbete krävs att du har tidigare erfarenhet som arbetsledare eller liknande roll. Du ska även ha tidigare erfarenhet av anläggningsarbete och goda kunskaper i ekonomi och kalkylering. Körkort är ett krav för tjänsten. Du ska också ha goda datakunskaper och vara bekväm med att använda datorn som arbetsverktig. Som person är du en lagspelare, självgående, entreprenöriell och brinner för att utveckla uppdrag. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper. Denna tjänst är en direktrekrytering, med 6 månaders provanställning. För rätt person finns det goda möjligheter till tillsvidareanställning inom kundföretagen när provanställningen är över.
Sök redan idag då intervjuer sker löpande.


Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/fagersta/arbetsledare-driftunderhall-/35475/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35475
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Slottsstigen 2
72211  Västerås Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

Digital Business Solution Analyst

A solution-oriented organization and dynamic customer collaboration are two of our strategic cornerstones at Seco Tools, and our corporate culture is represented by family spirit and personal commitment. We value long-lasting and reliable relationships, aiming to increase the understanding of our customers’ challenges and giving us the opportunity to actively contribute to a sustainable development. With open-mindedness, respect and a shared view of the business, we unite Seco’s employees across both geographical and cultural borders to enable successful deliveries.

At the Self Service Solutions department, we work to manage and develop global digital services aiming to enable our users, both customers and internal stakeholders, to find and utilize the Seco product portfolio in the best possible ways. Our future mission is to increase availability of digital channels and platforms and create sales opportunities based on understanding the market and our customers’ demands and offering self-service solutions. We are now looking for a Digital Business Solution Analyst for Fagersta and we offer a truly global environment, with many exciting interactions and great possibilities for shaping your role. Join us in taking another step towards digitalization within Seco Tools.

Key performance areas
As a Digital Business Solution Analyst, you are responsible for collecting digital data and setting up methods and analytical tools in order to investigate trends and analyze the requirements and needs of the market and our customers. Using the information you find, you collaborate with Solution Owners in the department to develop our web channel by implementing new functions and enabling the best possible solutions. You analyze big data generated from web platforms, act as a change agent and liaise with key stakeholders within sales and product management to support decision-making and increase sales opportunities. You also provide periodical reports to our solution owners covering performance, market trends, possible improvements and deviations.

Travel is included in this position.

Contact information
For further information about this position, please contact:
Klas Andersson, recruiting manager, +46 (0)223 404 20

Union contacts
Monica Andersson, Unionen, +46 (0)223 403 23
Björn Persson, Akademikerföreningen, +46 (0)589 856 53
Håkan Westborg, Ledarna, +46 (0)223 406 27

Send your application no later than May 16, 2017. Read more about Seco Tools and apply at www.secotools.com/vacancies. Job ID: 350776.

Recruitment Specialist
Michael Ings


We are looking for someone with a degree in IT or another relevant field. You have solid experience from working with IT solutions from a sales perspective, especially web solutions and analytics tools, and you are used to working with development and managing requirements from customers. Competence in project and stakeholder management is important for this position, and you have solid business understanding, while knowledge of the Seco product portfolio is advantageous. We also consider experience from working with Scrum and knowledge of ClikView and ClikSense a plus. As we operate in an international environment, you need to be fluent in English, both in speaking and writing, while skills in Swedish are beneficial.

We place great value on your personal qualities in this recruitment. You plan, implement and act strategically, and with your analytical skills you spot trends, identify solutions and analyze deviations. You also have a practical mind and a doer’s personality and you use your drive and motivation to make things happen. As we depend on strong networks among our contacts, you communicate effectively and ensure that all of our stakeholders have updated and relevant information.

We actively work to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.


At Seco Tools we develop and offer advanced products & solutions that makes metal cutting easier. We work together with our customers to identify and implement the best solutions for their needs. The corporate culture empowers employees thru the shared values: Passion for our customers, Family Spirit, Personal commitment. Seco Tools has presence in more than 75 countries and employs about 5000 people.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Marknadsanalytiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 350776
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?&PAGE=HRS_CE_JOB_DTL&HRS_JOB_OPENING_ID=350776&EXT_FLAG=1&LanguageCd=ENG
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 10
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Web Channel Solution Owner for Digital Business

A solution-oriented organization and dynamic customer collaboration are two of our strategic cornerstones at Seco Tools, and our corporate culture is represented by family spirit and personal commitment. We value long-lasting and reliable relationships, aiming to increase the understanding of our customers’ challenges and giving us the opportunity to actively contribute to a sustainable development. With open-mindedness, respect and a shared view of the business, we unite Seco’s employees across both geographical and cultural borders to enable successful deliveries.

At the Self Service Solutions department, we work to manage and develop global digital services aiming to enable our users, both customers and internal stakeholders, to find and utilize the Seco product portfolio in the best possible ways. Our future mission is to increase availability of digital channel and create sales opportunities based on understanding the market and our customers’ demands and offering self-service solutions. We are now looking for a Web Channel Solution Owner for Fagersta and we offer a truly global environment, with many exciting interactions and great possibilities for shaping your role. Join us in taking another step towards digitalization within Seco Tools.

Key performance areas
As Web Channel Solution Owner, you are responsible for optimizing and improving the web channel to see to that our portfolio of solutions and services offered on our website will increase availability, attractiveness and satisfaction among our users. You work in close collaboration with our Marketing department and Product Management team in analyzing the market, digital trends, competitors and quality of our channel, and you benchmark with other companies within the industry to ensure innovation and best practice. Your main goal is to create business opportunities by enabling our customers to find, evaluate and ultimately buy our products using digital self-service solutions, and by setting the roadmap together with solution owners and other stakeholders for expansion and development of our web. Handling expectations and collecting and analyzing data from all available sources are some of your tasks. Another important part of your mission is to manage and ensure the satisfaction of our stakeholders, both internally and externally, and you interact on a global scale, as our business is international and the website is translated into multiple languages.

Travel is included in this position.

Contact information
For further information about this position, please contact:
Klas Andersson, recruiting manager, +46 (0)223 404 20

Union contacts
Monica Andersson, Unionen, +46 (0)223 403 23
Björn Persson, Akademikerföreningen, +46 (0)589 856 53
Håkan Westborg, Ledarna, +46 (0)223 406 27

Send your application no later than May 16, 2017. Read more about Seco Tools and apply at www.secotools.com/vacancies. Job ID: 350775.

Recruitment Specialist
Michael Ings


We are looking for someone with a degree in IT or Marketing and broad experience from working with IT solutions from a sales perspective, including with web channels, digitalization and creating business opportunities based on self-service solutions. You have previously been involved in strategic development, handling requirements and customer needs, and you are experienced in working within the marketing, sales or product management area. Competence in project and stakeholder management is key to being successful in this position, and we consider knowledge of Scrum or other data-driven or analytical work a plus. As we operate in an international environment, you need to be fluent in English, both in speaking and writing, while skills in Swedish are beneficial.

We place great value on your personal qualities in this recruitment. You have true business and market awareness and are commercially and target oriented. Using your planning skills and your strategic mind-set, you analyze different situations and identify opportunities that enable us to expand our services. You are able to multitask and manage many projects and requirements simultaneously and, by maintaining an overview of the situation, you ensure a common plan for our department. As we depend on strong networks with our stakeholders, you communicate effectively and use your strong integrity to build and maintain important relationships at all levels.

We actively work to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.


At Seco Tools we develop and offer advanced products & solutions that makes metal cutting easier. We work together with our customers to identify and implement the best solutions for their needs. The corporate culture empowers employees thru the shared values: Passion for our customers, Family Spirit, Personal commitment. Seco Tools has presence in more than 75 countries and employs about 5000 people.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Marknadskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 350775
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL?&PAGE=HRS_CE_JOB_DTL&HRS_JOB_OPENING_ID=350775&EXT_FLAG=1&LanguageCd=ENG
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 10
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  
Platsannons

Atlas Copco Secoroc - Två strategiska inköpare

Välkommen till ett anrikt företag som verkar internationellt där du tillsammans med kompetenta medarbetare får chansen att bidra till en än mer lönsam verksamhet! Atlas Copco ser gärna sina medarbetare växa och därför är dina chanser till såväl yrkesmässig som personlig utveckling stora.

Om rollen
Vi söker nu två strategiska inköpare som kommer att ansvara för något av våra materialområden. En av tjänsterna kommer att, förutom inköp, också ansvara för att utveckla inköpsorganisationens systemstöd. Kontaktytorna är många och de strategiska inköparna samarbetar internt bl a med globala Category Managers, R&D, logistik och produktion.

Ansvaret omfattar bl a att:
- Ta fram spendanalys inom respektive materialansvarsområde
- Ta fram inköpsmarknadsanalys inom respektive materialansvarsområde
- Ta fram riskanalys av leveranskedja inom respektive materialansvarsområde
- Ta fram inköpsstrategi inom respektive ansvarsområde
- Ansvara för pris och avtalsförhandling samt uppdatera M3
- Leda/koordinera inköps och logistikutvecklingsprojekt mot leverantörer för att förbättra leveransprestanda
- Leda process audits hos leverantör inom respektive materialansvarsområde
- Ansvara för regelbunden leverantörsutvärdering och utveckling
- Utveckla prognoser och leveransplaner samt distribution av dessa
- Implementera kostnadsreduceringsprojekt

Placering för tjänsterna är i Fagersta och du kommer att rapportera till inköpschefen för produktionsenheterna i Fagersta och Ockelbo. Inköpsteamet består idag av inköpschefen och fyra medarbetare.


Vår kandidat
Du har teknisk eller ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå och några års erfarenhet som inköpare. Alternativt har du arbetat med närliggande uppgifter t ex inom logistik, försäljning eller R&D.

För att trivas hos oss uppskattar du omväxlande arbetsuppgifter. Du är noggrann, affärsmässig, drivande och kan arbeta både självständigt och i team, stundtals i ett högt tempo. Förmåga att prioritera och hålla deadlines värdesätter vi också högt.

Din förmåga att förhandla är god och du trivs med att kommunicera med kollegor och leverantörer. Dessutom har du erfarenhet av att upprätta inköpsavtal. Vidare är du lyhörd och analytisk samt har en god kommersiell förståelse för kostnadsmodeller vilket gör att du kan fatta både snabba och strategiska beslut. Du är affärsmedveten och ser vikten i att arbeta med kvalitet.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska och har goda datorkunskaper. Vi räknar med att du har körkort eftersom tjänsteresor förekommer. Kunskaper i Movex/M3 är meriterande.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar Samverkan, Engagemang och Förnyelse.


Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrusning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2016 hade Atlas Copco en omsättning på 101 miljarder kronor och cirka 45 000 anställda. Mer information finns på www.atlascopcogroup.com.

Atlas Copco Secoroc är en division inom Atlas Copcos affärsområde Gruv- och bergbrytningsteknik. Divisionen utvecklar, tillverkar och marknadsför bergborrverktyg globalt. Produkterna används för bergbrytning inom gruv- och anläggningsindustrin både under och ovan jord. Divisionens huvudkontor ligger i Fagersta med produktion på sex kontinenter.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats: https://consensus.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:147178/where:4/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Consensus Sverige AB
Aspholmsvägen 9
70227  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.consensus.nu
  

Platsannons

Inova söker personliga assistenter för timvikariat och sommarvikariat

Vi behöver personliga assistenter!
Inova söker timvikarier och en sommarvikarie till en tjej på 23 år i Fagersta. Arbetet är förlagt till alla tider på dygnet och alla dagar på året. Ni jobbar största delen av dygnet ensamma, två dagar i veckan har hon dubbelbemanning så vi kan göra aktiviteter som simning, ridning och andra roliga saker.

Är du den vi söker? Hör av dig till Mattias Falk på 070-5380428 eller mattias@inovaassistans.se.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimanställning samt sommarvikariat
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mattias@inovaassistans.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inova Assistans
Gruvvägen 8
73333  SALA 
Hemsida:
  

Platsannons

Controller

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Norra Västmanlands ekonomiförvaltning söker:


Controller


Ref.nr: 44/2017

Tjänsten: Vikariat 100% under föräldraledighet, ca 15 månader
Sista ansökningsdag: 2017-04-30

Tillträdesdag: snarast


Fagersta och Norbergs kommuner bildade 1 juli 2012 en gemensam ekonomiförvaltning, Norra Västmanlands ekonomiförvaltning. Värdkommun är Fagersta.

Ekonomiförvaltningen svarar för ekonomiadministrationen för Fagersta och Norbergs kommuner. Därutöver tillhandahåller ekonomiförvaltningen ekonomitjänster åt samverkansorganisationer.


ARBETSUPPGIFTER
Du är ett konsultativt stöd för budgetansvariga chefer. Inriktningen är mot barn- och utbildningsområdet. I uppgifterna ingår budgetarbete samt ekonomisk uppföljning innehållande månads- och delårsrapporter med årsprognoser, samt årliga verksamhetsberättelser och bokslut.

KVALIFIKATIONER
Personlig lämplighet är av stor betydelse för tjänsten. Arbetet kräver även att du är flexibel och har god samarbetsförmåga för att lätt samverka med såväl interna som externa aktörer. En god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift förutsätts. Du är självständig och har en analytisk läggning. Du vill aktivt arbeta med vidareutveckling och att kontinuerligt förbättra arbetsrutiner, metoder och modeller.

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå, gärna med inriktning mot ekonomistyrning eller redovisning. Erfarenhet från arbete med stora ekonomisystem är meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat som controller i offentlig verksamhet eller i större organisationer.

B-körkort krävs.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ekonomichef Karolina Berglund, 0223-441 26, karolina.berglund@fagersta.se

Fackliga företrädare
Vision Britt-Marie Nohrstedt, 0223-442 58

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 44/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Norbergsvägen 19
73780  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  
Platsannons

Personlig assistent till en glad tjej på 6 år i centrala Avesta

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en glad tjej på 6 år som bor i centrala Avesta.
Flickan tycker om att vara utomhus, sjunga, dansa, även aktiviteter som pyssel och bokläsning.

Hon har en svårbehandlad epilepsi, vilket är en del av Dravets syndrom, som gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig och kan innefatta resor. Körkort är därför ett krav.
Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, natt och helg. Möjlighet till heltid finns.

Vi söker personer som kan arbeta i varierande omfattning. Skriv gärna i ditt personliga brev om vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Utdrag ur belastningsregistret
I samband med din ansökan ombeds du att gå in på polisens hemsida och begära ut ett utdrag ur belastningsregistret, LSS. Detta utdrag skickas in till Assistans för Dig vid erbjudande av jobb. Har du redan ett sådant utdrag uppger du det i ansökan och annars beställer du ett snarast. Du kan följa följande länk för att komma till blanketten:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 75-100% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/33/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Box 240 69
10450  Stockholm Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Resursassistent åk 5

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Per Olsskolan:


Resursassistent åk 5


Ref.nr:66/2017

Tjänsten: Timanställning ca 6 tim./dag, snarast - 14juni 2017 med ev. förlängning höstterminen 2017 under förutsättning av erforderliga beslut.
Sista ansökningsdag: 2017-04-27

Tillträdesdag: Snarast


ARBETSUPPGIFTER
Resursassistent för enskild elev.

KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor Kerstin Bergström-Bylund, telefon 0223-444 35.

Fackliga företrädare
Kommunal, telefon 0223-442 57.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens: 66/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Floravägen 27
73743  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Skolassistent

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Per Olsskolan och Olsboskolan:


Skolassistent


Ref.nr:65/2017

Tjänsten: Tillsvidare, 80 % Per Olsskolan, 20 % Olsboskolan.
Sista ansökningsdag: 2017-05-03

Tillträdesdag: 2017-06-01


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är öppen, engagerad och serviceinriktad till vår nyckeltjänst som skolassistent.
Som skolassistent är du något av spindeln i nätet på vår skola. Det är en bred tjänst med inriktning mot administration, ekonomi, bemanning samt kommunikation. Ofta gäller det att ligga steget före!
Administration; allmän expeditionsservice gentemot såväl föräldrar, personal, skolans rektorer samt gentemot kansli, nämnd och myndigheter. Personal- samt elevscheman, elevadministration, fritidsplaceringar, betygshantering, beställning av förbrukningsmaterial, posthantering, diarieföring, arkivering samt ansvara för larm och utlämning av nycklar samt it-utrustning.
Ekonomi; Fakturahantering, kontering, lönehantering, månadsuppföljning med ekonom/skolledning, statusutskick varje månad i verksamheten.
Bemanning; Vardagsfördelning av pooltjänster, inringning av timvikarier, uppdatering av närvarotavla, utannonsering av tjänster, upprättande av anställningsavtal, LAS bevakning, introduktion av nyanställda.
Kommunikation; Uppdatering av skolans hemsida, publicering av gemensamma policys och dokument, kommunikation till klasser/föräldrar via Infomentor, information/kommunikation internt vid nyanställningar, protokoll/minnesanteckningar.


KVALIFIKATIONER
Utbildning med inriktning mot administration är meriterande. Tidigare erfarenheter från administration är ett måste, gärna från skola. Mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska och eller andra språk är också meriterande.
Du har god datavana och kunskaper inom administrativa program är meriterande t.ex. Agresso, Infomentor, Untis, Personec, TimeCare, IST skola.

Som person är du initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är trygg, professionell och har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du har bra ordning och reda, gillar struktur och ligger steget före genom tydliga rutiner och god framförhållning. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.


Övrigt
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rektor Kerstin Bergström-Bylund, tel. 0223-44435.

Fackliga företrädare
Vision, ordförande Britt-Marie Nohrstedt, tel. 0223-44295.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Skolassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: 65/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Floravägen 27
73743  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Verksamhetschef ridskola

Driven och engagerad verksamhetschef sökes
Vill du vara med att skapa Sveriges bästa ridskola/ridklubb?
I linje med klubbens ledord - Vi blir bäst tillsammans - arbetar du med att utveckla och anpassa verksamheten för framtiden.

Fagersta Ryttarklubb med tillhörande ridskola ligger i hjärtat av Bergslagen och har bedrivit verksamhet sedan 1971. Anläggningen ligger naturskönt i Hedkärra utanför Fagersta och består av ett nyrenoverat stall och stora hagar för våra ca 20 ridskolehästar. Det finns två ridhus och en utebana att använda till ridskolan, träningar, tävlingar och andra aktiviteter. Klubben har två ridinstruktörer, två stallpersonal anställda och 300 medlemmar. För mer information http://idrottonline.se/FagerstaRK-Ridsport/

I rollen som verksamhetschef blir ditt huvudsakliga fokus att tillsammans med anställda och medlemmar samt i samråd med styrelsen driva och utveckla klubbens verksamhet i linje med klubbens verksamhetsidé och värdegrund.

Arbetsuppgifterna innebär ansvar för driften av verksamheten och skötseln av anläggningen, ekonomi (budget, fakturering, bokföring, löner mm), personalansvar med arbetsledning, inköp och övrig administration (ansökningar av bidrag, uppdatering av hemsida mm), hålla ridlektioner (nivå och mängd beroende på dina kunskaper) samt viss stalltjänstgöring.

För att lyckas i din roll som verksamhetschef ser vi att du som lägst har en utbildning i ekonomi, motsvarande lägst 3-årigt gymnasium, erfarenhet av löpande redovisning, budget och analys. Minst Rik 0 utbildad eller motsvarande och ha någon erfarenhet av arbete som ridinstruktör, samt av hästar och stallskötsel. Har du i tidigare sammanhang haft kontakt med eller erfarenhet av att samarbeta med styrelser, förbund, kommun och näringsliv är detta meriterande.

Som person behöver du vara driftig och kreativ, lösningsorienterad och van att arbeta självständigt inom givna ramar och mot utsatta mål. Du behöver ha hög social kompetens, vara prestigelös som ledare, ödmjuk samt ha lätt för att prioritera om och kunna hugga i när det behövs och där det behövs.


Vill du bli Fagersta ryttarklubbs nya verksamhetschef skicka din ansökan till fagersta.ryttarklubb@outlook.com senast den 30 april.


Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Personalansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är tillsvidare heltid (100%) med 6 månaders provanställning, Arbetstiderna är 40h/v, fördelat på dag och kvällstid samt helger.individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fagersta.ryttarklubb@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta Ryttarklubb

73792  FAGERSTA 
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatörer

Just nu söker vi ett antal CNC-operatörer som vill bli en del av Atlas Copco Secoroc AB.

Som CNC-operatör hos oss arbetar du med fräsning, svarvning eller borrning. Du har ansvar för din produktion och korttidsplanering, att hålla leveranstider, rapporterar om produktionsresultat, gör kvalitetsprover och sköter enklare underhåll och reparationer.

Inom Atlas Copco Secoroc AB jobbar vi mycket med Lean och vi söker därför dig som tycker att det är inspirerande med ett framåttänk och tycker det är roligt med utveckling och är en drivande medarbetare. Arbetsformen som CNC-operatör är skiftgång, där det kan förekomma arbete på förmiddag, eftermiddag, natt och helg beroende på vilken skiftform du kommer att arbeta i.

Utbildning och erfarenhet
Du som söker har en verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper, har du också utbildning inom CNC-bearbetning motsvarande grönt certifikat är det meriterande liksom erfarenhet av automation. För arbetet krävs goda kunskaper i svenska, engelska är meriterande. Körkort är krav.

Personlighet
Du är en person som är positiv och engagerad i dina arbetsuppgifter. Du har ett driv och initiativförmåga och tycker om att jobba med förbättringar och utveckling, både av din egen roll men också av verksamheten du jobbar i. Du tycker det är lätt och roligt att samarbeta med andra och kan kommunicera med andra i din omgivning. Det är också viktigt att du är noggrann och metodisk i ditt arbetssätt.

Lokalisering: Fagersta, Sverige

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar Samverkan, Engagemang och Förnyelse. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet med mera.

För ytterligare information är Du välkommen att ta kontakt med Personalchef Lars-Åke Stefansson, tel. 0223-463 61.

Urval och tillsättning sker löpande. Vänligen registrera din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 30 april 2017.

https://atlascopco.mynetworkglobal.com/se/what:job/jobID:145879/

Om ni har problem med registreringen, vänligen kontakta Anneli Forsberg:
anneli.forsberg@se.atlascopco.com  

Företagspresentation:
Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrustning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2016 hade Atlas Copco en omsättning på 101 miljarder kronor och cirka 45 000 anställda. Mer information finns på www.atlascopcogroup.com.

Atlas Copco Secoroc är en division inom Atlas Copcos affärsområde Gruv- och bergbrytningsteknik. Divisionen utvecklar, tillverkar och marknadsför bergborrverktyg globalt. Produkterna används för bergbrytning inom gruv- och anläggningsindustrin både under och ovan jord. Divisionens huvudkontor ligger i Fagersta med produktion på sex kontinenter.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Så snart som möjligt tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2017/14
Webbplats: https://atlascopco.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145879/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Produktion
Box 521
73725  Fagersta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till Allmänpsykiatrisk mottagning i Fagersta

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 30 april 2017


Arbetsuppgifter

Din anställning kommer att vara på en mycket välfungerande psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Fagersta där du i teamet ansvarar för sjuksköterskekompetensen tillsammans med övriga sjuksköterskor.

I uppgiften som sjuksköterska ingår medicinuppföljning/administrering, stödjande samtal, telefonrådgivning, samverkan med andra aktörer i exempelvis samordnade individuella planer, att vara en viktig länk i patientens rehabilitering. Hembesök kan förekomma.

Du får regelbunden handledning i grupp samt kompetensutveckling enligt individuellt upprättad plan.

Även andra arbtsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär kan förändras.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland är uppdelad i tre sektioner, Öppenvård, Länsgemensamma resurser samt Beroendevård.

Vuxenpsykiatriska mottagningen riktar sig till vuxna personer över 18 år.

På vår mottagning arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, kurator, beteendevetare, teamassistenter och arbetsterapeut där varje person bidrar med sin kompetens till ett helhetsperspektiv kring patientens problematik. Målet är att patienten genom våra insatser och eget arbete skall återfå optimal funktionsförmåga.


Kvalifikationer

Legitimation som sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom psykiatri är ett krav. Det är meriterande om du har specialistutbildning inom psykiatri.

Som person skapar du goda relationer genom ett empatiskt förhållningssätt och skapar förutsättningar för ett gott samarbete, både med patienter, anhöriga och andra vårdgrannar såsom kommunerna, primärvården och vår psykiatriska heldygnsvård i Västerås.

B-körkort är ett krav.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelseVälkommen med din ansökan senast 30 april 2017.

 


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras innan en eventuell anställning.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 500 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3822%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
73781  Fagersta Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

IT Functional Manager for Seco Information Product Marketing Systems

Sandvik IT Global Shared Services (GSS) is moving forward into the future with the aim of improving our agility within our markets and helping us seize and manage the right business opportunities. We believe in forming the foundation by establishing a stronger entrepreneurial drive in our company: employing inspiring leaders with full, end-to-end responsibility and accountability for their results.

Our team working with Seco Tools, a Business Area (BA) within Sandvik Machining Solutions (SMS), has the overall responsibility for delivering IT services and projects. We ensure the use of common processes and tools to find sustainable, user-friendly and high quality solutions, and we aim to meet and exceed the needs and demands of the organization. We are now looking for an IT Functional Manager with responsibility for Seco Information Product Marketing Systems to join us in Fagersta - a person who thrives on operating close to the core business in an international environment, and who sees excellent teamwork as an obvious part of a successful delivery.

Job Summary
As an IT Functional Manager, you are responsible for leading, motivating and coaching a global IT team in meeting and exceeding the requirements and needs of the organization. You manage resources and performance, ensuring the development of the team, and you are accountable for budgets, forecasts and action plans – all in line with our strategy to ensure effectiveness and a clear business focus. Maintaining our SLAs and following up on KPIs are important parts of your mission, as is overviewing and managing contractual agreements with third party suppliers. As we depend on strong networks, you ensure close collaboration and clear communication with the local business and with Seco IT Demand, as well as with the rest of Sandvik IT.

In this role, you report to the Head of SMS IT Delivery for Seco and you also take an active part in our management team.

Contact information
For further information about this position, please contact:
Magnus Malmström, recruiting manager, +46 (0)223 405 63

Union contacts
Urban Höög, Unionen, +46 (0)26 261 713
Anna-Karin Wedin, Akademikerföreningen, +46 (0)26 262 780
Peter Olsson-Andrée, Ledarna, +46 (0)26 261 984

Send your application no later than May 2, 2017. Read more about Sandvik and apply at www.sandvik.se/career, Job ID: 350809.

For more information about the recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist
Michael IngsWe are looking for someone with Bachelor’s in IT or who has gained equivalent knowledge from previous work experience. You have documented experience from a manager’s position, leading and motivating personnel and handling budgets, while experience from leading an IT function, working in a management team and acting in an agile development setting is advantageous. Previous contacts with third party suppliers are a requirement and we consider experience with PDM, PLM, E-commerce, Qlik Sense or QlikView a plus. As we act in an international environment, you must have excellent skills in English, both speaking and writing, while skills in Swedish are beneficial.

We are sincerely interested in your personality: you plan, implement and act strategically, always keeping the business and customer in mind. As great leadership skills are important for our success, you coach and inspire your team, listen, and ensure excellent collaboration and communication flows among our geographically spread out team members. Taking the initiative and challenging given solutions by thinking outside the box comes naturally to you, and you have a curious mindset and a genuine interest in development. You are also a true networker and you easily interact with our many stakeholders and build strong relationships.

We are a company with an open-minded culture, actively working to create a workplace that is characterized by diversity and inclusion.


Sandvik is a high-tech and global engineering group offering products and services that enhance customer productivity, profitability and safety. We hold world-leading positions in selected areas – tools and tooling systems for metal cutting; equipment and tools, service and technical solutions for the mining and construction industries; products in advanced stainless steels and special alloys as well as products for industrial heating. In 2016, the Group had approximately 43,000 employees and sales of 82 billion SEK in more than 150 countries within continuing operations.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: IT-samordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 350809
Webbplats: http://www.home.sandvik/en/careers/job-search/jobs/it-functional-manager-for-seco-information-product-marketing-systems-350809/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sandvik AB
Stationsgatan 22
81181  SANDVIKEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Butikssäljare sökes till måleributik

Vi söker en kundorienterad serviceinriktad person, gärna med kunskap om måleribranschen men med erfarenhet från av butiksarbete. Kassavana krävs.
Både hel och deltidsarbete kan erbjudas.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidButikstider, arbete även på lördagar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas@anderssons-maleri.se
Övrigt: Ansökan endast via e-post. Urval sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Måleri AB Gösta Andersson & Söner

73730  FAGERSTA 
Hemsida: http://www.anderssons-maleri.se
  

Platsannons

Sommar- och extrajobb till Fitness24Seven!

Är du i början av din karriär och vill testa dina vingar i en roll med många varierande arbetsuppgifter, stort ansvar och med mycket kundkontakt? Drivs du av att nå resultat, ge god service till medlemmar och friheten att ta tag i utmaningar? Om du dessutom trivs i en miljö som präglas av hälsa och träning kan du absolut vara rätt person för Fitness24Sevens expansionsresa i att etablera många tillgängliga, funktionella och fräscha gym – för alla.

OM TJÄNSTEN
Som anläggningsansvarig är du Fitness24Sevens ansikte utåt och arbetar för att alla medlemmar och potentiella kunder känner sig välkomna och känner igen sig i deras koncept. Du arbetar med service för att uppnå dagliga försäljningsmål. Produkterna du ansvarar för att sälja är medlemskap och kringprodukter relaterade till träning och hälsa. I tjänsten ingår även inventering, beställning av varor samt ha hand som kontanthanteringen på anläggningen.

För att bibehålla en hög standard på din anläggning är det av vikt att du löpande följer de rutiner som är kopplade till ditt vardagliga arbete samt arbetar enligt Fitness24Sevens motto TFF - Tillgängligt, Fräscht och Funktionellt. I det arbetet varierar arbetsuppgifterna; i allt från att varorna är påfyllda och frontade till att anläggningen är ren. Det är också viktigt att du ser till att maskinerna fungerar som de ska, något som du såklart får hjälp med på anläggningen.

Du arbetar till största del ensam på plats på anläggningen med ett stort eget ansvar, men tillhör även ett team av andra anläggningsansvariga i din region. Vid nyöppningar, som sker kontinuerligt, kommer du eventuellt få möjligheten att arbeta tillsammans med dina kollegor för att driva igång den nya anläggningen. Som behovsanställd anläggningsansvarig på Fitness24Seven behöver du vara tillgänglig minst två dagar i veckan för arbete på olika anläggningar runt om i regionen.

VI SÖKER DIG SOM
* 1-5 års erfarenhet av service och försäljning


* Erfarenhet av att ha jobbat i ett varierande arbete med högt tempo, där du har fått ta tag i olika slags arbetsuppgifter som har dykt upp.
* Flytande i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska, för att kommunikation med medlemmar sker på dessa språk
* Har en annan syssla i form av till exempel studier eller annat deltidsjobb att kombinera tjänsten med, för att se en långsiktighet i de kandidater som vi söker
* Bor i närheten av anläggningarna som du ska arbeta på


För att trivas i rollen som behovsanställd anläggningsansvarig är det en förutsättning att du är självgående och du sporras av att arbeta lösningsfokuserat oavsett utmaning, samt att du är handlingskraftig. Då du är Fitness24Sevens ansikte utåt är det viktigt att du som person drivs av att arbeta med service och att du sätter en ära i att alla medlemmar känner sig välkomna. Likaså faller försäljning och merförsäljning naturligt för dig. Då aktiviteten på anläggningen varierar under dagen ser vi gärna att du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet när trycket ökar. I denna tjänst får du skriva upp din tillgänglighet och kan få pass inbokade på sikt, men du ska även vara beredd att med kort varsel bli inringd för arbete, vilket ställer krav på flexibilitet och tillgänglighet.

START: Omgående

OMFATTNING: Vid behov, du ska ha möjlighet att jobba två gånger i veckan. Under sommaren är det heltid v. 28-29-30-31

ARBETSTIDER: Varierande mellan mån-lör 11.30-19.15

PLATS: Fagersta i första hand, men jobb i Borlänge och Ludvika kan också förekomma. Då ingår reseersättning och resetidsersättning.

URVAL: Sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

LÖN: Timlön

REFERENSNUMMER: 14986190

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.


* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid.


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Fitness24Seven är Sveriges absolut snabbast växande gymkedja och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha närmre 200 gym i fyra länder (Sverige, Norge, Finland och Polen). Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVid behov + sommar Varierande tiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 14986190
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/sommar-och-extrajobb-till-fitness24seven/14986190?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Chef till ämnestillverkning

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör en av våra hörnstenar i vår strategi på Seco Tools. Vi värdesätter långvariga och tillförlitliga relationer som ökar förståelsen för de utmaningar våra kunder ställs inför och som ger oss möjlighet att aktivt bidra till en hållbar utveckling. Med öppenhet, respekt och en gemensam syn på verksamheten förenas våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser för att skapa framgångsrika leveranser.

Secos produktionsenhet i Fagersta står inför en omorganisation där vi skapar utrymme att leda kulturförändring för att nå ett lärande och ansvarstagande arbetssätt. Vi skapar en organisation som effektivt genomför enhetens uppdrag och övergripande strategi, och vi ser en ledningsgrupp med ökat strategiskt fokus och tydligare ansvarsområden. Ämnestillverkningen är ett stort fokusområde för oss och vi söker nu en chef som tillsammans med medarbetarna och genom sin tekniska kunskap vill skapa de bästa förutsättningarna för utvecklingen framåt.

Arbetsuppgifter
Som chef för ämnestillverkningen har du övergripande produktionsansvar för avsnitten karbid, pulver, formning, sintring och verktygstillverkning. Du initierar och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål för enheten samt ansvarar för efterlevnad av miljö- och arbetsmiljökrav aktuella för området. Att driva och utveckla ledarskapet inom området i enlighet med Secos ledarskapsmodell samt
ha budgetansvar för investeringar och driftskostnader ingår också i rollen. Du leder fem produktionsledare, rapporterar till produktionsenhetschefen samt är medlem i ledningsgruppen.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anette Sulin, rekryterande chef, 0223-402 78

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-24. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350614.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Lisbeth HäggströmVi söker dig som är utbildad material- eller maskiningenjör på högskole- eller universitetsnivå, alternativt har du likvärdig arbetslivserfarenhet och har du dessutom en masterexamen är det meriterande. Du har fem till tio års erfarenhet från en chefsroll eller dokumenterade goda ledarskapsmeriter. Erfarenhet inom process- eller pulverteknologi är meriterande. B-körkort krävs för tjänsten, och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en lagspelare med goda ledaregenskaper, du trivs med att coacha dina medarbetare och du kan delegera ansvar ut i organisationen. Du är en nyfiken och positiv visionär som ser nya lösningar, och genom att vara involverande vågar du utmana organisationen och få med dina medarbetare.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 350614
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 2
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Chef till bearbetning

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör en av våra hörnstenar i vår strategi på Seco Tools. Vi värdesätter långvariga och tillförlitliga relationer som ökar förståelsen för de utmaningar våra kunder ställs inför och som ger oss möjlighet att aktivt bidra till en hållbar utveckling. Med öppenhet, respekt och en gemensam syn på verksamheten förenas våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser för att skapa framgångsrika leveranser.

Secos produktionsenhet i Fagersta står inför en omorganisation där vi skapar utrymme att leda kulturförändring för att nå ett lärande och ansvarstagande arbetssätt. Vi skapar en organisation som effektivt genomför enhetens uppdrag och övergripande strategi, och vi ser en ledningsgrupp med ökat strategiskt fokus och tydligare ansvarsområden. Bearbetningen söker nu en chef som tillsammans med medarbetarna och genom sin tekniska kunskap vill skapa de bästa förutsättningarna för utvecklingen framåt.

Arbetsuppgifter
Som chef för bearbetning har du övergripande produktionsansvar för våra slipavsnitt samt vår CBN-tillverkning.
Du initierar och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål för enheten samt ansvarar för efterlevnad av miljö- och arbetsmiljökrav aktuella för området. Att driva och utveckla ledarskapet inom området i enlighet med Secos ledarskapsmodell samt ha budgetansvar för investeringar och driftskostnader ingår också i rollen. Du leder sex produktionsledare, rapporterar till produktionsenhetschefen samt är medlem i ledningsgruppen.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anette Sulin, rekryterande chef, 0223-402 78

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-24. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350615.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Lisbeth Häggström


Vi söker dig som är utbildad maskiningenjör på högskole- eller universitetsnivå, alternativt har du likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har fem till tio års erfarenhet från en chefsroll eller dokumenterade goda ledarskapsmeriter. Erfarenhet inom tillverkningsindustri är meriterande. B-körkort krävs för tjänsten, och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en lagspelare samtidigt som att du är en stabil och trygg ledare som trivs med att leda i förändring. Du är nyfiken, öppen för nya vägar och initierar utveckling och förbättringsprojekt. Genom att se till helheten har du god förståelse för den långsiktiga utvecklingen, och med din goda samarbetsförmåga arbetar du tillsammans med teamet och trivs med många kontakter i organisationen.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 350615
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 2
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Chef till färdigställning

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör en av våra hörnstenar i vår strategi på Seco Tools. Vi värdesätter långvariga och tillförlitliga relationer som ökar förståelsen för de utmaningar våra kunder ställs inför och som ger oss möjlighet att aktivt bidra till en hållbar utveckling. Med öppenhet, respekt och en gemensam syn på verksamheten förenas våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser för att skapa framgångsrika leveranser.

Secos produktionsenhet i Fagersta står inför en omorganisation där vi skapar utrymme att leda kulturförändring för att nå ett lärande och ansvarstagande arbetssätt. Vi skapar en organisation som effektivt genomför enhetens uppdrag och övergripande strategi, och vi ser en ledningsgrupp med ökat strategiskt fokus och tydligare ansvarsområden. Färdigställningen söker nu en coachande och lyhörd chef som tillsammans med medarbetarna och genom sin tekniska kunskap vill skapa de bästa förutsättningarna för utvecklingen framåt.

Arbetsuppgifter
Som chef för färdigställning har du det övergripande produktionsansvaret för avsnitten eggbehandling, chargering/efterbehandling, beläggning och färdigställning. Du initierar och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål för enheten samt ansvarar för efterlevnad av miljö- och arbetsmiljökrav aktuella för området. Att driva och utveckla ledarskapet inom området i enlighet med Secos ledarskapsmodell samt ha budgetansvar för investeringar och driftskostnader ingår också i rollen. Du leder sju produktionsledare, rapporterar till produktionsenhetschefen samt är medlem i ledningsgruppen.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anette Sulin, rekryterande chef, 0223-402 78

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-24. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350616.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Lisbeth Häggström


Vi söker dig som är utbildad maskiningenjör på högskole- eller universitetsnivå, alternativt har du likvärdig arbetslivserfarenhet och har du dessutom en masterexamen är det meriterande. Du har fem till tio års erfarenhet från en chefsroll eller dokumenterade goda ledarskapsmeriter. Erfarenhet inom processteknik eller ytbeläggningar är meriterande. B-körkort krävs för tjänsten, och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en lagspelare samtidigt som att du är en stabil och trygg ledare som trivs med att leda i förändring. Det är viktigt att du tycker om en coachande roll och har förmågan att uppmuntra dina medarbetare till att tänka utanför traditionella arbetssätt. Genom att se till helheten har du god förståelse för den långsiktiga utvecklingen, och med din goda samarbetsförmåga arbetar du tillsammans med teamet och trivs med många kontakter och nätverk i organisationen.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 350616
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 2
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Chef till produktionsplanering

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör en av våra hörnstenar i vår strategi på Seco Tools. Vi värdesätter långvariga och tillförlitliga relationer som ökar förståelsen för de utmaningar våra kunder ställs inför och som ger oss möjlighet att aktivt bidra till en hållbar utveckling. Med öppenhet, respekt och en gemensam syn på verksamheten förenas våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser för att skapa framgångsrika leveranser.

Secos produktionsenhet i Fagersta står inför en omorganisation där vi skapar utrymme att leda kulturförändring för att nå ett lärande och ansvarstagande arbetssätt. Vi skapar en organisation som effektivt genomför enhetens uppdrag och övergripande strategi, och vi ser en ledningsgrupp med ökat strategiskt fokus och tydligare ansvarsområden. Produktionsplaneringen söker nu en lyhörd och coachande chef som tillsammans med medarbetarna och genom sin kunskap om produktionsplanering och att leda i förändring, vill skapa de bästa förutsättningarna för utvecklingen framåt.

Arbetsuppgifter
Som chef för produktionsplanering har du övergripande produktionsansvar för avsnittet planering och du är även ansvarig för Custom Products som innefattar framtagning av offertunderlag och konstruktion. Du ansvarar för planeringen av kapacitet och personalbehov i produktionen, bereder standard- och specialprodukter samt agerar lokal systemägare för produktionsrapporteringssystemet. Du initierar och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål för enheten samt ansvarar för efterlevnad av miljö- och arbetsmiljökrav aktuella för området. Att driva och utveckla ledarskapet inom området i enlighet med Secos ledarskapsmodell samt ha budgetansvar för investeringar och driftskostnader ingår i rollen. I ditt team ingår planerare, beredare, produktionsledare samt skiftgående arbetsledare, och du rapporterar till produktionsenhetschefen samt är medlem i ledningsgruppen.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anette Sulin, rekryterande chef, 0223-402 78

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-24. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350617.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Lisbeth HäggströmVi söker dig som är utbildad på högskole- eller universitetsnivå inom logistik, alternativt har du likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har fem till tio års erfarenhet från en chefsroll eller dokumenterade goda ledarskapsmeriter. Erfarenhet inom produktionsplanering är meriterande, likaså kunskap i Movex eller andra produktionsplaneringssystem. B-körkort krävs för tjänsten, och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en lagspelare samtidigt som att du är en stabil och trygg ledare som trivs med att leda i förändring. Du är nyfiken och kreativ, öppen för nya vägar och initierar utveckling och förbättringsprojekt. Med ditt lyhörda och inkluderande arbetssätt fångar du in alla medarbetares behov. Genom att se till helheten har du god förståelse för den långsiktiga utvecklingen, och med din goda samarbetsförmåga arbetar du tillsammans med teamet och trivs med många kontakter och nätverk i organisationen.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 350617
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 10
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Chef till underhåll

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör en av våra hörnstenar i vår strategi på Seco Tools. Vi värdesätter långvariga och tillförlitliga relationer som ökar förståelsen för de utmaningar våra kunder ställs inför och som ger oss möjlighet att aktivt bidra till en hållbar utveckling. Med öppenhet, respekt och en gemensam syn på verksamheten förenas våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser för att skapa framgångsrika leveranser.

Secos produktionsenhet i Fagersta står inför en omorganisation där vi skapar utrymme att leda kulturförändring för att nå ett lärande och ansvarstagande arbetssätt. Vi skapar en organisation som effektivt genomför enhetens uppdrag och övergripande strategi, och vi ser en ledningsgrupp med ökat strategiskt fokus och tydligare ansvarsområden. Underhållsavdelningen är inne i en fas av förändring, och vi söker nu en kundfokuserad chef som tillsammans med medarbetarna och genom sin kunskap om förbättringsarbete vill skapa de bästa förutsättningarna för utvecklingen framåt.

Arbetsuppgifter
Som chef för underhåll har du övergripande produktionsansvar för området underhåll. I samarbete med produktionsavsnitten upprättar avdelningen underhållsplaner och samordnar och ansvarar för såväl interna som externa underhållsresurser. Ansvar för centralförråd av reservdelar och förnödenheter och försörjning av arbetskläder och skyddsskor ligger också inom avdelningens ansvarsområde. Du initierar och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål för enheten samt ansvarar för efterlevnad av miljö- och arbetsmiljökrav aktuella för området. Att driva och utveckla ledarskapet inom området i enlighet med Secos ledarskapsmodell samt ha budgetansvar för investeringar och driftskostnader ingår i rollen. I ditt team ingår produktionsledare och tekniker och du rapporterar till produktionsenhetschefen samt är medlem i ledningsgruppen.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anette Sulin, rekryterande chef, 0223-402 78

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-24. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350618.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Lisbeth HäggströmVi söker dig som är utbildad maskiningenjör på högskole- eller universitetsnivå, alternativt har du likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har fem till tio års erfarenhet från en chefsroll eller dokumenterade goda ledaregenskaper. Erfarenhet av underhåll inom tillverkningsindustri och av olika underhållssystem är meriterande. B-körkort krävs för tjänsten, och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en lagspelare samtidigt som att du är en stabil och trygg ledare som trivs med att coacha dina medarbetare och leda i förändring. Du är teknikintresserad och nytänkande, öppen för nya vägar och initierar utveckling och förbättringsprojekt. Genom att se till helheten har du god förståelse för den långsiktiga utvecklingen, och med din goda samarbets- och kommunikationsförmåga arbetar du tillsammans med teamet och trivs med många kontakter och nätverk i organisationen.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 350618
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 10
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Chef till teknik och kvalitet

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör en av våra hörnstenar i vår strategi på Seco Tools. Vi värdesätter långvariga och tillförlitliga relationer som ökar förståelsen för de utmaningar våra kunder ställs inför och som ger oss möjlighet att aktivt bidra till en hållbar utveckling. Med öppenhet, respekt och en gemensam syn på verksamheten förenas våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser för att skapa framgångsrika leveranser.

Secos produktionsenhet i Fagersta står inför en omorganisation där vi skapar utrymme att leda kulturförändring för att nå ett lärande och ansvarstagande arbetssätt. Vi skapar en organisation som effektivt genomför enhetens uppdrag och övergripande strategi, och vi ser en ledningsgrupp med ökat strategiskt fokus och tydligare ansvarsområden. Teknik- och kvalitetsavdelningen söker en visionär chef som tillsammans med medarbetarna driver produktionstekniken och skapar förutsättningar för att vi ska kunna tillverka produkter av världsklass.

Arbetsuppgifter
Som chef för teknik och kvalitet har du övergripande ansvar för avsnitten produktions- och processteknik, kvalitet, automation och industrialisering av nya produkter. Du driver teknikutvecklingen inom produktionsenheten, initierar och driver kvalitetsförbättrande projekt samt utvecklar industrialiseringsprocessen och skapar förutsättningar för en effektiv industrialisering. Du initierar och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål för enheten samt ansvarar för efterlevnad av miljö- och arbetsmiljökrav aktuella för området. Att driva och utveckla ledarskapet inom området i enlighet med Secos ledarskapsmodell samt ha budgetansvar ingår också i rollen. Du leder fyra produktionsledare och en industrialiseringstekniker, rapporterar till produktionsenhetschefen samt är medlem i ledningsgruppen.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anette Sulin, rekryterande chef, 0223-402 78

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-24. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350619.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Lisbeth HäggströmVi söker dig som är högskole- eller civilingenjör, alternativt har du likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har åtta till tio års erfarenhet från en chefsroll samt ett stort intresse och förståelse för teknik. Erfarenhet inom tillverkningsindustri är meriterande, likaså erfarenhet av att ha drivit kvalitetsutveckling. B-körkort krävs för tjänsten, och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en lagspelare samtidigt som att du är en stabil och trygg ledare som trivs med att leda i förändring. Du är nyfiken och kreativ, öppen för nya vägar och initierar utveckling och förbättringsprojekt. Med ditt inkluderande och coachande ledarskap, inspirerar du dina medarbetare att hålla sig ajour med framtidens teknik för att effektivisera vår tillverkning och förbättra produktkvaliteten. Genom att se till helheten har du god förståelse för den långsiktiga utvecklingen, och med din goda samarbetsförmåga arbetar du tillsammans med teamet och trivs med många kontakter och nätverk i organisationen.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 350619
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 10
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  

Platsannons

Chef till strategiska projekt

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör en av våra hörnstenar i vår strategi på Seco Tools. Vi värdesätter långvariga och tillförlitliga relationer som ökar förståelsen för de utmaningar våra kunder ställs inför och som ger oss möjlighet att aktivt bidra till en hållbar utveckling. Med öppenhet, respekt och en gemensam syn på verksamheten förenas våra medarbetare över både geografiska och kulturella gränser för att skapa framgångsrika leveranser.

Secos produktionsenhet i Fagersta står inför en omorganisation där vi skapar utrymme att leda kulturförändring för att nå ett lärande och ansvarstagande arbetssätt. Vi skapar en organisation som effektivt genomför enhetens uppdrag och övergripande strategi, och vi ser en ledningsgrupp med ökat strategiskt fokus och tydligare ansvarsområden. Vi söker nu en chef för strategiska projekt, som med sin kunskap om förändringsprojekt vill skapa genomslagskraft i organisationen och de bästa förutsättningarna för utvecklingen framåt.

Arbetsuppgifter
Som chef för strategiska projekt är du operativ förändringsledare och du initierar och driver verksamhetsstrategiska projekt för att uppnå övergripande mål för enheten. Att driva och utveckla ledarskapet inom området i enlighet med Secos ledarskapsmodell ingår också i rollen. Du är ansvarig för en förändringsledare, rapporterar till produktionsenhetschefen samt är medlem i ledningsgruppen.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Anette Sulin, rekryterande chef, 0223-402 78

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Håkan Westborg, Ledarna, 0223-406 27
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-24. Läs mer om Seco Tools och ansök på www.secotools.com/ledigatjanster, jobb-id: 350620.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Lisbeth Häggström


Vi söker dig som har erfarenhet av verksamhetsutvecklingsprogram inom Lean eller 6Sigma. Du har högskoleutbildning alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet och två till fem års erfarenhet från en chesfroll eller dokumenterat goda ledaregenskaper. B-körkort krävs för tjänsten, och du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en lagspelare samtidigt som att du är en driven projektledare som trivs med att leda i förändring. Du är lyhörd, öppen för nya vägar och initierar utveckling och förbättringsprojekt. Genom att se till helheten har du god förståelse för den långsiktiga utvecklingen, och med din goda samarbetsförmåga arbetar du tillsammans med teamet och trivs med många kontakter i organisationen.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.


På Seco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 350620
Webbplats: http://erecruit.secotools.com/psc/secotools/EMPLOYEE/HRMS/c/HRS_HRAM.HRS_CE.GBL
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Seco Tools
Björnbacksvägen 10
73782  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.secotools.com
  
Platsannons

Personliga assistent till tjej utanför Fagersta-schemarad på 88 %

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en tjej på 24 år som är boendes utanför Fagersta. Vi söker dig som vill arbeta på schema på 88 %, arbetstiderna är förlagda dag/kväll/natt samt helg och dubbelassistans, se arbetstiderna längre ner.

Kunden har en ryggmärgskada tillföljd av en bilolycka. Hon är förlamad från nacken och ner samt har begränsad lungkapacitet vilket gör att hon behöver prata ganska tyst och med korta meningar. Hon använder hjälpmedel som rullstol, tippbräda, taklyft och koff-assist.

Som personlig assistent bör du vara lugn och trygg i dig själv samt kunna ta egna initiativ.

En fördel är om du har körkort då vår kund har en egen handikappanpassad bil som kommer att användas vid olika tillfällen. För kundens räkning ser vi kvinnliga sökanden.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll,  natt. Vardag och helg. Arbetstiderna; Dygnspass 9.00-11.00 med 8,5 timmars väntetid ( jour på natten) samt dagpass 11.00-19.00 och 11.00-23.00. Varannan helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Start på schemarad 1 maj, introduktion kommer påbörjas i april.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9776%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Trotzgatan 29
79172  Falun Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Enhetschef Habiliteringscentrum Fagersta

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Ansök senast 24 april.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten omfattar ansvar för Habiliteringscentrums enhet i Fagersta. Enheten har 14 årsarbetare, är väl fungerande och har en stabil bemanning med bred yrkeskompetens. Enheten är indelad i ett barnteam och ett vuxenteam som arbetar multiprofessionellt med samtliga inom Habiliteringscentrum förekommande målgrupper.

Vi ser chefskapet som en egen profession som bygger sitt ledarskap på relationer, kommunikation och tillit. Vi söker chefer som är stolta, modiga, närvarande och utvecklingsorienterade.

Du ansvarar för verksamhet, personal, ekonomi och arbetsmiljö. Du ingår i resultatområdets ledningsgrupp liksom i samråd med fackliga organisationer. Verksamhetsplanering och uppföljning sker utifrån balanserade styrkort. Ansvar för verksamhetsutveckling enligt lean/ständiga förbättringar.

Inom Habiliteringscentrum finns åtta enhetschefer, som har ett nära samarbete. Stabsresurser, administrativt chefsstöd samt möjlighet till handledning, finns.

 

Om verksamheten

Habiliteringscentrum är en specialistverksamhet som ger stöd, råd och behandling till personer med funktionsnedsättningar inom områdena utvecklingsstörning, autismspektrumtillstånd, rörelsehinder, synnedsättning och förvärvad hjärnskada.

Här samarbetar olika professioner för att ge bästa möjliga stöd, råd och behandling till personer med funktionsnedsättningar. Inom Habiliteringscentrum finns 135 årsarbetare, fördelade mellan våra enheter i Västerås, Köping och Fagersta.

 

Kvalifikationer

Du som söker har högskoleutbildning som vi som arbetsgivare bedömer är relevant. Det är meriterande om du dessutom har ledarskapsutbildning. Vi ser gärna att du har arbetat inom vård och omsorg och gärna även inom just habiliteringsverksamhet. Erfarenhet av ledarskap samt lean/ständiga förbättringar är också något som vi värdesätter.

Du är trygg och stabil som person och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du har en ledarprofil som innebär att du är en närvarande chef som har god förmåga att stötta och coacha medarbetare. Du har också en förmåga att leda och motivera andra samt att skapa engagemang och delaktighet i en grupp. Det är även viktigt att du är såväl inlyssnande som tydlig och kommunikativ med din omgivning. Vidare är du en god arbetsgivarföreträdare som handlar i enlighet med verksamhetsplan, mål och riktlinjer. Din förmåga att tänka strategiskt och att ha ett brett perspektiv på frågor är också viktigt för tjänsten. Tjänsten kräver goda datakunskaper och körkort samt goda kunskaper i svenska. Avgörande är driv och engagemang för den aktuella tjänsten och för arbetets innehåll.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 100 %. 

Välkommen med din ansökan senast den 24 april.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3796%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Regionkontoret ing 4
72189  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  

Platsannons

Registrator

Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund (NVK) är ett kommunalförbund med ca 140 anställda och en omsättning på ca 330 Mkr, som ägs av Fagersta och Norbergs kommuner och som sedan den 1 januari 2004 svarar huvudsakligen för kommunernas tekniska verksamhetet. Inom NVK strävar vi efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Administrativa avdelningen söker

Registrator, heltid

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår diarieföring, arkivering, posthantering samt övriga rutiner som förekommer på en expedition.


Kvalifikationer
Utbildning på gymnasienivå samt erfarenhet av arkivering och diarieföring är önskvärt. God kännedom om excel och windows är ett krav. Du är noggrann, flexibel och stresstålig.

Övrigt
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Kontaktpersoner
Avdelningschef Annika Hammarbäck, 0223-44144
Registrator Karolina Jacobsen, 0223-44168

Fackliga kontaktpersoner
Facklig företrädare Vision Britt-Marie Nohrstedt, 0223-44258
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Registrator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 2017Registrator
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nvk.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund
Norbergsvägen 19
73780  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.nvk.fagersta.se
  

Platsannons

Arbetsterapeut, legitimerad

Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde.
I kommunen är vi idag ca 13.400 invånare.

Socialförvaltningen söker till rehabteamet:

Legitimerad Arbetsterapeut

Ref.nr: 36/2017

Tjänsten: Tillsvidareanställning 100 %
Sista ansökningsdag: 170428 Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse

Välkommen till en toppenbra arbetsplats och ett meningsfullt arbete!
Nu söker vi dig, som har ett stort intresse och engagemang för att arbeta i en verksamhet som vill ha fokus på utveckling och kvalité. Fagersta socialnämnds verksamhetsidé är ?Att stärka individens egna resurser ?.

I Fagersta kommuns rehabteam arbetar fyra arbetsterapeuter, fyra fysioterapeuter vi söker nu en arbetsterapeut till vårt team.


ARETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med övriga i rehabteamet ge rehabiliterande insatser till personer i särskilt boende, ordinärt boende samt kommunens korttidsplatser.
I arbetsuppgifterna ingår att utbilda och handleda personal i ett rehabiliterande arbetssätt och förflyttningsteknik samt medverka vid bland annat vårdplaneringar och andra möten.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Vi arbetar med värdegrund i fokus och lägger stor vikt vid professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande. Du bör vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet från äldreomsorgen är en merit. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift samt en fördel om du även talar finska. Körkort krävs.

Övrigt
Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald.

Upplysningar
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Sabina Ramström, enhetschef, tel 0223-441 29

Fackliga företrädare
Jenny Sjöstrand, Sveriges arbetsterapeuter, tel 0223- 449 30

Välkommen med din ansökan med meritförteckning.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 36/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/fagersta.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta kommun
Myrbovägen 4
73745  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.fagersta.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Fagersta

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Sjuksköterska Bergslagssjukhuset Fagersta

Jobbet innebär arbete på vårdavdelning med 16 vårdplatser.
Patienterna har ett kvarstående rehabiliteringsbehov efter ex.vis stroke, hjärtinfarkt eller annan medicinsk åkomma eller rehabiliteringsbehov efter höftoperation eller annat operativt ingrepp. Alltså en blandning av både medicinska och ortoped/kirurgiska patienter. Palliativa patienter vårdas också på avdelningen.
Tjänstgöring dag- och kvällstid samt varannan helg.
Efter en tid introduceras du i AH-teamet vilket även innebär beredskap vissa nätter.

Har du nyss blivit färdig sjuksköterska eller har du arbetat som sjuksköterska i många år och har lång erfarenhet? Oavsett är du välkommen att arbeta hos oss på Mitt Hjärta i Fagersta. Är du intresserad av arbete på ett litet sjukhus med varierat patientklientel så tror vi att du kan vara den vi söker. Våga prova något nytt. Läs mer om oss längre ner i annonsen.

Kraven vi har är att du är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort. Meriterande om du har erfarenhet av arbete på vårdavdelning och AH-verksamhet eller palliativ vård

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är det lilla privata vårdföretaget som driver Bergslagssjukhuset i Fagersta som består av en vårdavdelning med fokus på rehabilitering inom både medicin, ortopedi m.m. Patienter med behov av palliativ vård vårdas också på vårdavdelningen. Även ett AH-team är kopplat till vårdavdelningen. På sjukhuset finns också en medicinmottagning förstärkt med specialistmottagningar.
Vidare ingår i vårt uppdrag driften av Vårdcentralen i Fagersta som också betjänar befolkningen i Virsbo.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid eller Deltid 75 %
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: monica.burman@mitthjarta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BERGSLAGSSJUKHUSET
Mitt Hjärta i Bergslagen AB
73781  FAGERSTA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vik. undersköterska Mitt Hjärta Vårdcentral Fagersta

Som undersköterska på Mitt Hjärta Vårdcentral i Fagersta kan du arbeta med en mängd arbetsuppgifter. Störst behov har vi av undersköterska i mottagningsarbetet och receptionsarbetet. Mottagningsarbetet består oftast av att bistå läkaren och sjuksköterskor i deras arbete med patienterna. Receptionsarbetet består i att ta emot patienterna i kassan, registrera, ta betalt och hänvisa dem till rätt ställe. Även svara i telefon och registrera in remisser i vårt journalsystem ingår i receptionsarbetet. Beroende på vilken erfarenhet du har med dig i bagaget kan du även få möjlighet att arbeta i vårt labb med provtagningar.
Arbetet är måndag-fredag dagtid under v. 24-33 sommaren 2017

Är du utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet av arbete på mottagning är det meriterande. Men även om du har andra erfarenheter av arbete som undersköterska och känner att detta vore något för dig att prova på en sommar är du välkommen att söka. Kanske är detta det perfekta jobbet för dig som du kommer att vilja satsa på även fortsättningsvis

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är det lilla privata vårdföretaget som driver Vårdcentralen i Fagersta som också betjänar befolkningen i Virsbo. Vidare ingår i vårt uppdrag driften av Bergslagssjukhuset i Fagersta som består av en vårdavdelning med 16 vårdplatser. På sjukhuset finns också en medicinmottagning förstärkt med specialistmottagningar.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pernilla.jansson@mitthjarta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BERGSLAGSSJUKHUSET
Mitt Hjärta i Bergslagen AB
73781  FAGERSTA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsterapeut Bergslagssjukhuset Fagersta

Mitt Hjärta i Fagersta driver både ett litet sjukhus samt en vårdcentral inrymt i samma byggnad. I arbetsuppgifterna som arbetsterapeut ingår att arbeta på båda ställena. På sjukhusdelen ingår arbete som arbetsterapeut på vårdavdelning med rehabinriktning, bedömning av ADL samt träning ADL. Förskrivning av hjälpmedel vid hemgång. Ibland behövs hembesök hos patienten innan hemgång för att bedöma behov av hjälpmedel i hemmet. Ingår också arbete på dagrehab 2 fm/vecka gällande strokepatienter. Där arbetar arbetsterapeuten i team med fysioterapeuter, logoped och läkare. Meriterande är om kunskaper i minnesutredningar finns. Arbetsterapeuten har också öppen mottagning gällande patienter som kommer för minnesträning.

På Vårdcentralen behövs arbetsterapeuten för förskrivning av hjälpmedel som i stor utsträckning gäller rullatorer.

Som arbetsterapeut arbetar du självständigt i din yrkesroll, men förmåga att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier är ett måste.
Erfarenhet från arbete på sjukhus och/eller öppenvård är meriterande.

Mitt Hjärta i Bergslagen AB är det lilla privata vårdföretaget som driver Bergslagssjukhuset i Fagersta som består av en vårdavdelning med fokus på rehabilitering inom både medicin, ortopedi m.m. Patienter med behov av palliativ vård vårdas också på vårdavdelningen. Även ett AH-team är kopplat till vårdavdelningen. På sjukhuset finns också en medicinmottagning förstärkt med specialistmottagningar.
Vidare ingår i vårt uppdrag driften av Vårdcentralen i Fagersta som också betjänar befolkningen i Virsbo.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: monica.burman@mitthjarta.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BERGSLAGSSJUKHUSET
Mitt Hjärta i Bergslagen AB
73781  FAGERSTA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

VI SÖKER EN SÄLJARE FÖR DISTRIKT FAGERSTA

VI SÖKER EN SÄLJARE FÖR DISTRIKT FAGERSTA


VI ERBJUDER DIG:

Lön över det normala branschgenomsnittet.

Ett unikt produktprogram med marknadsledande innovativa produkter.

Exklusivt distrikt med tillgång till alla kunder inom distriktet.

Karriärmöjligheter att utvecklas inom vår organisation.

Kontinuerlig utbildning som täcker alla aspekter inom försäljning av våra produkter.

Att vara med och utveckla ett snabbt växande företag med korta beslutsvägar.

Planera din tid självständigt.

VI TROR DU HAR FÖLJANDE EGENSKAPER:

Stark egen drivkraft.

God arbetsmoral.

Vilja att arbeta hårt.

Förmåga att skapa långsiktiga seriösa kundrelationer.

Stark motivation att utvecklas som person och professionellt.Vi erbjuder omfattande utbildning som gör att du inte behöver erfarenhet från vår bransch.

Viktigare än kön eller ålder är att du har en stark och säljande personlighet och att du är en fokuserad och målinriktad person som kan arbeta under stor frihet och eget ansvar och att du vill utvecklas med oss.

Om du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare kan vi erbjuda mycket bra villkor samt en utvecklande miljö.

Vi söker personal till arbetsledande funktioner och säljare till export försäljning i andra länder runt om i världen.

God Svenska i tal samt att behärska Svenska i skrift på gymnasienivå krävs för denna tjänst.

Körkort för personbil är ett krav.

Vänligen skicka oss inte ansökan per mail, vi vill att du tar inledande kontakt personligen under kontorstid på telefon 076-037 55 89.

Lubrico Svenska AB är ett över 20 år gammalt företag som utvecklar och tillverkar högkvalitativa underhållsprodukter och specialsmörjmedel.

Vår affärside är att förenkla och effektivisera våra kunders underhåll och produktion genom att producera de bästa möjliga produkterna med den senaste tekniken.

Vi reducerar våra kunders driftskostnader genom att optimera energiförbrukning, öka produktionen, förlänga maskiner och utrustningars driftstid och livslängd. Våra produkter reducerar miljöbelastningen och förbättrar arbetsmiljön.

Våra kunder finns inom många olika branscher, t.ex. industri, tunga fordon, livsmedels - läkemedelsproduktion, fastighetsbolag, entreprenad, restaurang och storkök samt statlig och kommunal förvaltning.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lubrico Trading AB
Ultrå 359
89691  Husum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsterapeut - Fagersta

Big Care söker en Arbetsterapeut på 60 -75 % till Bergslagssjukhuset i Fagersta. Ett uppdrag i första hand på 6 månader men troligen förlängt till 9 mån, med start i Maj.

Mitt Hjärta är ett privat vårdbolag som driver Bergslagssjukhuset i Fagersta, som både är ett litet sjukhus och en vårdcentral. Vårdcentralen är inrymd på sjukhuset Arbetsterapeut behövs för arbete på både ställena. På sjukhusdelen ingår arbete som arbetsterapeut på vårdavdelning med rehabinriktning, bedömning av ADL samt träning ADL. Förskrivning av hjälpmedel vid hemgång. Ibland behövs hembesök hos patienten innan hemgång för att bedöma behov av hjälpmedel i hemmet. Ingår också arbete på dagrehab 2 fm/vecka gällande strokepatienter. Där arbetar arbetsterapeuten i team med fysioterapeuter, logoped och läkare. Meriterande är om kunskaper i minnesutredningar finns. Arbetsterapeuten har också öppen mottagning gällande patienter som kommer för minnesträning.

På Vårdcentralen behövs arbetsterapeuten för förskrivning av hjälpmedel som i stor utsträckning gäller rullatorer.

Kvalifikationskrav

Svenskt legitimerad arbetsterapeut.
Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som arbetsterapeut.
Adekvat svenska i tal såväl som skrift.

MeriterandeTidigare anställning som hyr-arbetsterapeut.
Specialisering.
Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-13
Referens:
Webbplats: http://jobb.bigcare.se/jobs/30551-arbetsterapeut-fagersta?promotion=7613-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Big Care
Teknologgatan 8i
11360  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.bigcare.se/
  
Platsannons

Vård- och omsorgslärare

Norra Västmanlands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som består av Fagersta, Norberg och Skinnskattebergs kommuner. Vårt uppdrag är att erbjuda utbildning i åldrarna 16 - 64 år genom gymnasieskola och vuxenutbildning. Vi erbjuder 10 nationella program, introduktionsprogrammen och inom gymnasiesärkolan har vi fyra nationella program.

Vår skola har ett mycket gott arbetsklimat och en liten personalomsättning. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam samt ett bibliotek som starkt bidrar till den pedagogiska utvecklingen.

Vi samarbetar med ortens näringsliv som ger oss en mer modern undervisning. Detta har lett till att vi har fått ny tekniskt utrustning i våra lokaler. Eleverna har goda möjligheter att få ett bra lärarande på arbetsplatserna oavsett utbildningsform.

Undervisning kan komma att ske både inom gymnasiet och inom vuxenutbildningen. I nuläget främst vuxenutbildningen.

Krav: Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller social omsorg.

Erfarenhet att ha arbetat inom något av ovanstående områden, gärna pedagogiskt.

Meriterande är att du har utbildning som yrkeslärare inom vård.

Vi ser gärna att du är öppen för att arbeta inom vuxenutbildningen. Tjänsten är en flexibel ferietjänst. Provanställning 6 månader. Tjänsten tillsätts endast om erforderliga beslut fattas.

Bifoga personligt brev och CV. Betygskopior, referenser, tjänstgöringsintyg etc. lämnas vid en eventuell intervju.

Intervjuer kommer ske löpande innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vid eventuell anställning skall utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med annonsen.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: Ref 06/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nvu.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NVU
Fridavägen 5
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.nvu.se
  
Platsannons

Skolläkare

Norra Västmanlands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som består av Fagersta, Norberg och Skinnskattebergs kommuner. Vårt uppdrag är att erbjuda utbildning i åldrarna 16 - 64 år genom gymnasieskola och vuxenutbildning. Vi erbjuder 10 nationella program, introduktionsprogrammen och inom gymnasiesärkolan har vi fyra nationella program.

Vår skola har ett mycket gott arbetsklimat och en liten personalomsättning. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam samt ett bibliotek som starkt bidrar till den pedagogiska utvecklingen.

Vi samarbetar med ortens näringsliv som ger oss en mer modern undervisning. Detta har lett till att vi har fått ny tekniskt utrustning i våra lokaler. Eleverna har goda möjligheter att få ett bra lärarande på arbetsplatserna oavsett utbildningsform.

Norra länsdelen i Västmanland söker en skolläkare på deltid 60 %. Tjänsten är organisatoriskt placerad på Norra Västmanlands Utbildningsförbund (NVU), gemensamma gymnasieskola och vuxenutbildning.

Tjänsten som är på deltid, är delad mellan grundskolorna i Fagersta, Skinnskattebergs kommuner och NVU. Annan omfattning kan diskuteras.

På varje skola finns skolsköterskor och i vissa fall kurator, som ingår i elevhälsovården.

I alla kommuner finns en stor del nyanlända ungdomar, varför insikt i den problematiken värdesätts.

Skolläkaren har kontakt med andra vårdgivare, varför kunskap om framför allt landstingets olika verksamheter är viktigt.

Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med annonseringen.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Ref 05/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nvu.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NVU
Fridavägen 5
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.nvu.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Fagersta

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28931-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-fagersta?promotion=6876-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Servicemedarbetare Fagersta

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com

Till vår verksamhet i Fagersta söker ISS Städtjänster region Öst en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta teamledare Marie Johansson på ISS Städtjänster, telefonnummer 070-1045020

Du kan också maila dina frågor till: hr-service@se.issworld.com
Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats: http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=3221E9DE46204C82BD19D55E66A8527E
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Box 47635
11794  Stockholm Sverige
Hemsida: www.se.issworld.com
  
Platsannons

2 st lärare i Svenska/Svenska som andraspråk eller annan kombination

Norra Västmanlands Utbildningsförbund är ett kommunalförbund som består av Fagersta, Norberg och Skinnskattebergs kommuner. Vårt uppdrag är att erbjuda utbildning i åldrarna 16 - 64 år genom gymnasieskola och vuxenutbildning. Vi erbjuder 10 nationella program, introduktionsprogrammen och inom gymnasiesärkolan har vi fyra nationella program.

Vår skola har ett mycket gott arbetsklimat och en liten personalomsättning. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam samt ett bibliotek som starkt bidrar till den pedagogiska utvecklingen.

Vi samarbetar med ortens näringsliv som ger oss en mer modern undervisning. Detta har lett till att vi har fått ny tekniskt utrustning i våra lokaler. Eleverna har goda möjligheter att få ett bra lärarande på arbetsplatserna oavsett utbildningsform.

Utbildningen sker i trivsamma lokaler i Norberg, Lärcenter eller på Brinellskolan i Fagersta. Institutionerna är anpassade för såväl nya undervisningsformer som traditionella arbetsätt.

Vi söker dig som har en lärarlegitimation och behörighet i svenska och/eller svenska som andraspråk. Du har gärna kombinationen med annat ämne gärna samhällskunskap. Du tycker om att pröva och använda dig av nya arbetsmetoder och arbetsredskap i din undervisning. Du innehar goda datakunskaper.

Vi ser gärna att du är öppen för att arbeta inom vuxenutbildningen. Tjänsten är flexibel ferietjänst. Heltid provanställning 6 månader.

Bifoga personligt brev och CV. Betygskopior, referenser, tjänstgöringsintyg etc. lämnas vid en eventuell intervju.

Intervjuer kommer ske löpande innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuell anställning skall utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- rekryteringshjälp i samband med annonsen.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Ref 03/2017
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/nvu.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NVU
Fridavägen 5
73744  FAGERSTA Sverige
Hemsida: www.nvu.se
  

Platsannons

Fagersta: Eventpersonal som vill sprida matglädje!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdrag men går i stora drag ut på att presentera matprodukter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut smakprover samt förbereda och servera lättare maträtter.

Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett matintresse är givetvis en bonus. Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer att kunna välja pass själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, där passen är ca 6-8 timmar. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig sysselsättning, men alla är välkomna att söka!


Vi söker dig som är:

- Positiv, glad, energifylld
- Framåt och kontaktsökande
- Serviceinriktad
- Brinner för att inspirera kunder
- Ansvarstagande

Ett intresse för matlagning och erfarenhet inom service är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.muller@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  

Platsannons

Licenssvetsare

Vi söker nu en Licenssvetsare.
Fagersta Industrirör AB är ett företag med säte i Fagersta med hela Mellansverige som arbetsplats.
Vi arbetar med att projektera och montera fjärrvärmerör till industrier, kommuner, energiverk och även slutkunder samt att vi utför centralinstallationer för värmeväxlare i villor och fastigheter. Just nu har vi bland annat pågående arbeten i Västerås åt MälarEnergi och 4,4km rör i Arboga åt Västra Mälardalens Energi och Miljö.

Vi söker efter licenssvetsare som har kompetens för metod 311 och 111 svetsning samt även gärna VVS-kunskap men dock inte ett krav.
Arbetet kräver att du har minst B-körkort och är införstådd med att det är resejobb med övernattningar.

Vi tar emot ansökningarna med stöd av Arbetsförmedlingen, mottar endast ansökningar till angiven länk nedan.

https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/13274
Publiceraddatum: 2017-02-27
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fagersta Industrirör AB

73749  FAGERSTA 
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Vi söker en medarbetare till Kapelbackens Restaurang och Kolgrill. Vi har lunchservering, Kolgrill, A´la carte, Buffe, Catering och Take away.

Vi söker nu en erfaren Pizzabagare med tidigare erfarenhet ifrån restaurangkök.

Dina arbetsuppgifter består av
Bakning av pizzor och annat förekommande arbete i restaurangköket.

Du behöver kunna arbeta självständigt , vara serviceinriktad och möta våra kunder på ett trevligt sätt.

För mer information kontaktar du Hemen Said
på telefon 070-2405137. Ring gärna efter klockan 14.00 .
Publiceraddatum: 2017-02-02
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kapellbacken
Bergslagsvägen 7
73732  FAGERSTA 
Hemsida: http://www.kapellbacken.se/
  
Platsannons

Personliga assistenter tjej utanför Fagersta 88 % tjänst samt timvikarie

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vill du vara en del av en helt nytt arbetslag som gör skillnad varje dag?

Kunden har en ryggmärgskada tillföljd av en bilolycka. Hon är förlamad från nacken och ner samt har begränsad lungkapacitet vilket gör att hon behöver prata ganska tyst och med korta meningar. Hon använder hjälpmedel som rullstol, tippbräda, taklyft och koff-assist.

Som personligassistent bör du vara lugn och trygg i dig själv samt kunna ta egna initiativ.

Vi söker dig som är tillgänglig relativt omgående. En fördel är om du har körkort då vår kund har en egen handikappanpassad bil som kommer att användas vid olika tillfällen.

Arbetstiderna är förlagda dag/kväll/natt samt helg och dubbelassistans.

Vi söker dig som vill arbeta på schemarad på 88 % samt dig som vill arbeta som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro.

Urval och intervjuer sker löpande och kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-01-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=8661%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Box 184 70143 Örebro
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Industriarbetare sökes för uppdrag per omgående!

Är du intresserad av att arbeta inom industri och produktion? Är du noggrann och stresstålig? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om tjänsten
Som konsult i Adeccos uthyrningsverksamhet får du möjlighet att arbeta på olika företag med olika typer av uppdrag inom området industri och produktion. Vi söker nu personer för heltidsuppdrag hos våra kunder i Fagersta med omnejd. Det finns mäjlighet till såväl dagtidsarbete som skiftarbete. Ditt arbete kommer att bestå av uppgifter inom produktion och industrimiljö där du tillsammans med övriga medarbetare strävar mot företagets mål. Detta ställer krav på både hög kvalité samt produktivitet och tempo. Vi söker just nu personal inom följande områden:

- Truck och lager

- Montage

- Maskinbearbetning i manuella och CNC-styrda maskiner

Om dig
Vi tror att du som söker är ansvarsfull och lättlärd. Du är praktiskt lagd och har inget emot fysiskt arbete samtidigt som du har lätt att lära dig nya arbetsuppgifter. Att arbeta i ett bemanningsföretag ställer höga krav på flexibilitet samt förmåga att snabbt kunna sätta sig in i olika företags rutiner och arbetssätt. Tidigare erfarenhet från industriarbete är meriterande för tjänsten, vi ser gärna att du även har truckkort och erfarenhet från truckkörning. Körkort B samt tillgång till bil är ett krav för tjänsten.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsterna ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrerar dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Specificera vilken typ av tjänst som du är mest intresserad av i ditt ansökningsbrev! 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvariga Madeleine Olivemark på telefon 0223-65 20 53 eller e-post madeleine.olivemark@adecco.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post utan vill att samtliga sökanden använder sig av formuläret nedan. 

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-31
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=2EF8FD21-F839-4C17-8019-C43C2723F438&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bangårdsgatan 1
73740  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal