Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:21

Lediga jobb i Essunga kommun (1445), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 620
Täthet23,96Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area235,68Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land234,58Landareal (km²)
Sjö1,10Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent till kvinna med MS

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en vikarierande personlig assistent till en av våra kunder, som bor ca 8 km utanför Sollebrunn.

Om tjänsten:

Vår kund är en kvinna på 67 år med MS. Kunden bor med sin man och hund, är totalförlamad och sitter i rullstol.

Som personlig assistent i detta uppdrag behöver du vara kunden behjälpling med hygien, matintag, och diverse hushållssysslor.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är driven och självständig som person. Som ser när saker behöver göras och tar initiativ när det behövs. Då det inte finns några bra kollektivförbindelser till kunden är det ett krav att du har körkort och tillgång till egen bil. Även viktigt att du inte är rädd eller allergisk för hundar eller cigarettrök.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 65% från 170612 till 170827. Möjlighet till större tjänstgöringsgrad. Varierande tider.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vikariat på 65% från 170612 till 170827.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 170612 eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVikariat på 65% från 170612 till 170827 Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga tillägg enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9974%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Odengatan 24
52146  Falköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Traversförare til betongföretag

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en traversförare med truckerfarenhet. Tjänsten innebär att arbeta på utlastningen i en betongfabrik.Traverskörning och truckkörning är dagligen en återkommande arbetsuppgift och vi ser därför att du har utbildning och erfarenhet inom detta.
Det är meriterande om du har hjullastarkort och är behörig att köra hjullastare.
Du kommer inledningsvis att bli anställd av oss på Premier med minst 6 månader, men för rätt person finns chans till övertag och anställning av kunden.Kvalifikationer
Som person är du drivande, strukturerad, självgående och har en god social kompetens. Du som söker är en person som är händig och praktiskt lagd.
Du har erfarenhet av att arbeta med betong eller har jobbat som snickare och har erfarenhet av gjutning, armering , formsnickeri och ritningsläsning.
Utmaningar och nya kunskaper är något du gillar. Noggrann, flexibel och serviceinriktad är andra ord som beskriver dig väl.
Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och andra avdelningar inom företaget
Vi kommer att titta mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider.

Är du vår nästa medarbetare? Vänta inte med att söka denna tjänst.
Välkommen med din ansökan!Krav
Körkort B och tillgång till bil
Traverskort
Truckkort A+B
Hjullastarkort
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Traversförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1356
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Tandläkare, Nossebro

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är Frisk i munnen hela livet.Beskrivning

Sökes: Tandläkare, ny eller erfaren.

Positiv och engagerad.

Finnes: Åtta trevliga arbetskamrater varav två trygga och erfarna tandläkarkollegor, en liten väl fungerande verksamhet med härlig arbetsmiljö och låg personalomsättning. Är Du ny som tandläkare, så kommer Du att få stöttning av oss alla.

Vår lilla klinik i Nossebro ligger i Essunga kommun söder om Vänern och en timmes bilresa nordost om Göteborg. Inom en radie på 8 mil når man cirka 1,3 milj människor, sex högskolor och tolv städer. Grundskolorna i Nossebro har prisbelönats för sin fina verksamhet.

Möjlighet till deltidstjänstgöring första året.

Förmånliga lönevillkor tillämpas.

-

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
-  goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna tandläkare för att ge dig en riktigt bra start.
-  förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten, gäller inte dig som redan är anställd,  och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Augusti 2017 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 2017/3418
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149915/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Nossebro
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren Industriarbetare

Då vi har en väldigt bred tillverkning så kan arbetsuppgifterna variera från dag till dag och ibland från timma till timma så söker vi en flexibel medarbetare som tycker detta kan vara roligt och motiverande.Är du den vi söker? Har du erfarenhet av plåtbearbetning, svetsning eller skärande bearbetning? Då ska du kontakta oss! Vi söker en erfaren industriarbetare som vill bli en i gänget. Något som vi värdesätter högt är din personlighet och ett genuint intresse av ditt arbete.
Har du frågor rörande tjänsten så kontaktar du Robert Emriksson på tel. 0512-542 00.


Landqvist Mekaniska Verkstad AB är en väletablerad leverantör av kvalificerade stålkomponenter till den svenska industrin. Vi är ca 20 anställda och omsätter drygt 40 miljoner. Vi ingår i Midway holding AB som är noterat på stockholmsbörsen.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: robert@landqvistmekaniska.se
Övrigt: Din ansökan med CV skickar du via e-mail till robert@landqvistmekaniska.se. Sänd din ansökan snarast då urval kan ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Landqvists Mekaniska Verkstad AB
Fåglum Godegården 659
46596  Nossebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-Operatörer till Componenta

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
CNC-Operatörer till Componenta!

Till vår kund Componenta i Främmestad söker vi nu duktiga och kompetenta CNC-operatörer.

Dina arbetsuppgifter består av ställa, programmera och köra maskiner inom tillverkningsindustrin. Vi söker efter både rutinerade och nyutbildade CNC-operatörer.

Som CNC-operatör hos Componenta kommer du tillhöra ett positivt och engagerat lag. Det är bra om du har en teknisk grund att stå på men det kommer också att finnas möjlighet till utbildning inom yrket hos Componenta. Arbetet sker i skift.

Din profil
Som person är du driven och nyfiken. Du är analytisk, kvalitetsmedveten och sätter stolthet i ditt arbete. Du är social, positiv och bidrar gärna med egna tankar och idéer för att utveckla och förbättra produktionen. Truckkort och körkort är meriterande.

Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan redan idag!

Anställningen kommer initialt att ligga hos Söder & Co, men för rätt person finns goda möjligheter att Componenta övertar din anställning efter en tid.

Välkommen att ansöka om tjänsterna via vår hemsida: www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens: 2360
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2360
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Personlig assistent till man i Nossebro

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Personlig Assistent sökes nu till en av våra kunder i Nossebro. Han är i 65-års åldern och har MS. 
 Vi söker dig som är Kvinna mellan 30-50 år, lugn, ansvarsfull och har humor. Tidigare erfarenhet av att arbeta som Personlig Assistent är önskvärt men vi ser främst till personlig lämplighet.
I ditt arbete kommer du att bl.a. att hjälpa till med personlig hygien, fysisk träning mm. Du får gärna dela hans intressen som är musik.
Arbetet är förlagt till dag, kväll samt helger.
Då kunden bor avsides från kollektiv trafik så är det ett krav med körkort och tillgång till bil. 
Välkommen med din ansökan! Vi kommer att hålla intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90042
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Druvefrosvägen 32
50430  Borås Sverige
Hemsida: frosunda.se
  

Platsannons

Erfaren lärare, ex pensionerad- svenska

Kunskapsugglan AB hjälper elever i grundskolan, gymnasieskolan, samt på KOMVUX, med studierna. Hjälpen kan ske i form av läxhjälp, eller annan studiehjälp.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan.

Vi söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev i Nossebro med studierna i svenska ca 2 timmar per vecka. Eleven är vuxen.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss. Dock är det givetvis upp till dig att bestämma hur många, samt vilka, uppdrag du vill jobba med.

Arbetsplats: vanligen hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever, samt KOMVUX-elever, med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan, alternativt på KOMVUX. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan. Du arbetar genom hembesök i din hemkommun, eller i närliggande kommuner.

Arbetsplats: Vanligen hembesök hos elev. Annan plats kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Fast timlön. Reseersättning utgår. Du arbetar med detta uppdrag och, om du så önskar, fler uppdrag i framtiden. Uppdragen längd varierar och läxhjälpen utförs vanligen i elevens hem.Fast timlön. Reseersättning utgår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats: http://kunskapsugglan.se/jobba-hos-oss/
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt: P.g.a. hög arbetsbelastning mottas ej ansökningar via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
Box 1031
22104  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kunskapsugglan.se
  
Platsannons

Söker du sommarjobb?

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker studenter/personer som vill arbeta i Vårgårda, Herrljuna, Alingsås, Falköping, Skara och Vara med omnejd Vi ger dig möjlighet att jobba extra nu i vår samtidigt som vi söker bra personal inför sommaren. Dina arbetsuppgifter kommer att variera från gång till gång och skiftarbete kan förekomma. Vi har huvudsakligen uppdrag inom industri/teknik/lager och logistik.

Skriv gärna i din ansökan när du är intresserad av att jobba i sommar, hur länge du kan jobba, hur mycket du vill jobba, om du gärna jobbar på lediga stunder fram tills sommaren, om det är någon vecka på sommaren du inte kan jobba osv. Ju utförligare ansökan, desto bättre!


Din profil
Du som söker ska vara flexibel, arbetsvillig och social för att passa in hos oss på Söder & Co. Körkort, bil och truckkort är meriterande men ej ett krav. Vi ser gärna att du som söker har fyllt 18 år. Stämmer det här överens med dig? Urval sker löpande så tveka inte på att söka tjänsten redan idag på www.soderco.se!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Modellmakare, metall
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens: 2422
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2422
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S&C Bemanning i Vårgårda AB
Wallentinsvägen 11
44737  Vårgårda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Stråklärare

Essunga kommun med ca 5 600 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att undervisa elever i fiol på olika nivåer, från nybörjare till högstadiet, både enskilt och i grupp. I tjänsten ingår även att leda 2 stråkorkestrar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med examen från Musikhögskolan med inriktning fiol och ensemble/orkester. Du får gärna ha erfarenhet från undervisning och framförallt trivas med att undervisa barn! Våra förväntningar på dej är att du har god samarbetsförmåga och har ett positivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi tar ansökningar via post Essunga kommun, 465 82 Nossebro. Märk kuvertet med referensnumret.

Vi har för avsikt att genomföra rekryteringen på egen hand och ber därför vänligen men BESTÄMT rekryterings- och bemanningsföretag att INTE erbjuda sina tjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Musikhandledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 50% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast / efter överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 7017:26
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b63b9610-967d-4670-b23e-19caec66a7d5&TK=efd1418a-beca-42bf-8d78-da75d45beac9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga kommun
Box 64
46582  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.essunga.se
  

Platsannons

Hjälp med barnpassning/hämtning

Vi söker en barnflicka som tycker om att arbeta med lite äldre barn. Arbetstiden är förlagd mellan måndag och fredag och består i att hjälpa oss att hämta barnen på fritids, hjälpa till med läxor och aktivera dem både inomhus och utomhus efter skolan. Spela spel, läsning och att spela fotboll är aktiviteter som barnen tycker om. Viss hjälp med lättare hushållsarbete så som strykning och matlagning ingår. Barnen, 2 pojkar, är 7 och 10 år. En fördel om du kan spanska eller engelska flytande då språken finns inom den lite större familjen. Företaget har kollektivavtalade försäkringar och tjänsten ersätts efter kollektivavtal.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Christina Welin 0707-907898 eller Peter Welin 0705-927343

Erfarenhet från att ha jobbat med barn. Meriterande är om du är flytande i engelska eller spanska då språken finns inom den större familjen.

Hemmiljö i privatfamilj. Vi är en familj med 5 personer som behöver hjälp med vardagliga sysslor och aktiviteter med barnen.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Dagbarnvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christina.welin@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga Plantskola AB
Essunga Heljesgården 462
46594  Nossebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker personliga assistenter till Sollebrunn.

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Vi söker personliga assistenter till Sollebrunn.

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem.
Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov.
Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor.
Du ska kunna tänka utanför boxen.
  Du som söker skall kunna arbeta dagar,kvällar, sovande jour samt helger.
 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande om du har erfarenhet av personlig assistans.
Helst bil och körkort.
Du ska kunna jobba i rökig miljö.
Vi söker även timvik. och sommarvikarier.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89616
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Varbergsvägen 67
51161  Skene Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Stödassistent

Vi söker vikarier till sommarjobb och/eller timanställning hela året.

Om verksamheten
LSS-boende och SoL- boende söker vikarier till arbete med våra boende under sommaren och timanställda hela året. Hos oss bor personer med olika funktionshinder som Autism, intellektuell funktionsnedsättning och psykisk problematik.
Vi finns i Nossebro och Essunga ca 30 minuter från Alingsås och Trollhättan.
Ring NU vi är ett företag som har funnits i 75 år och hela tiden investerar för framtiden. Vi har nyrenoverade lokaler, vilket ger en bra arbetsmiljö och boendemiljö.

Vi kan erbjuda dig ett trevligt, lärorikt och omväxlande arbete i vår verksamhet. Vi ser gärna att du har utbildning som skötare eller annan utbildning som bedöms likvärdig eller håller på att utbilda dig inom vård, socialt arbete eller pedagogik. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt har god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och mångfald bland våra sökanden. Vi anställer och hanterar ansökningar löpande.

Dina arbetsuppgifter
Som sommarvikarie ersätter du ordinarie personal under deras semesterledighet. Arbetet innebär framför allt att ge de boende stöd och omvårdnad i deras vardag. Utifrån behovsområden och mål har en genomförandeplan upprättats. Efter det har ett strukturerat veckoschema gjorts för varje individ som kan innehålla bland annat stödsamtal, träning i den allmändagliga livsföringen och vardagliga sysslor såsom tvätt, städning och matlagning. Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter på enheterna som exempelvis dokumentation, veckohandling av mat, matlagning, städning, tvätt, transport av klienter till vårdcentral etc. etc. Arbetet innebär att arbeta utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner och förhållningssätt.

Körkoret B är meriterande.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidArbetstiden är förlagd på dagtid, kvällstid, helger och nätter. Både hel- och deltidstjänster. Under veckorna 25-32 finns möjlighet till heltid med eventuell förlängning som timanställd efter det.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Om du vill jobba på ett LSS-boende kontakta Kristina Angefred telefon: 010 707 50 53, mejl: kristina.angefred@schedevi.se Om du vill jobba på ett SoL boende kontakta Ann-Kristin Gustavsson telefon: 010 707 50 52, mejl: ann-Kristin.gustavsson@schedevi.se
Arbetsplats: 
Adress: Schedevi Psykiatri AB

46595  NOSSEBRO/ESSUNGA 
Hemsida: http://www.schedevi.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Närhälsan Nossebro rehabmottagning söker legitimerad arbetsterapeut.

Tjänsten är tillsvidare omfattning 100% med tillträde 2017-06-01 eller enligt överenskommelse.
Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter med engagerade och kunniga medarbetare med olika professioner. Enheten har nära samarbete med andra vårdgivare på orten samt närliggande Närhälsans rehabenheter.

Om arbetet
Du arbetar utifrån Vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Självständigt patientarbete med bedömning, behandling och träning eller andra åtgärder. Hjälpmedelsförskrivning och hembesök ingår .

Om dig
Legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet av arbete i öppenvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, så som förmåga till självständigt arbete, samarbetsförmåga och flexibilitet. Körkort erfordras.

Villkor
Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-03-02
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 2017-06-01 eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 2017/1751
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:139364/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Nossebro Rehabmottagning
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Äldreomsorgen söker medarbetare inför sommaren 2017

Är du intresserad av sommarjobb inom äldreomsorgen i Essunga kommun? Den 15 februari har vi öppet hus mellan 15.00-17.00 på Kaveldunet inne på Kerstinsås, Nossebro. Här kan du träffa personal från våra verksamheter. Välkommen!


Essunga kommun i hjärtat av Västra Götaland, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralorten är Nossebro där ca häften av kommunens invånare bor.
Essunga kommun är en av Sveriges minsta kommuner men full av liv och rörelse. Allt sammanbundet av den sköna och artrika Nossan som rinner som ett blått band genom det frodiga kulturlandskapet.

Totalt arbetar omkring 200 personer med social service i kommunen. De flesta arbetar inom äldreomsorgen.
Vårt mål är att alla som fått vissa funktioner nedsatta ska kunna leva ett självständigt, meningsfullt och aktivt liv i gemenskap med andra.


ARBETSUPPGIFTER
Inom följande verksamheter kan du söka till sommaren 2016:

- Boenden (Kerstinsås och Lindbacken)
- Hemvård Dag
- Korttid/hemvård Blåviol
- Nattpersonal inom hemvård samt boenden

Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. Verksamheterna har semesterperioder mellan vecka 25-34.

KVALIFIKATIONER
Omvårdnadsutbildning är meriterande men inte ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav för arbete inom hemvård gäller ej Blåviols hemvård.
ÖVRIGT
Rekryteringsprocessen kommer att pågå fortlöpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-01-23
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 60
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Enligt gällande kollektivavtal Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: 7017-04
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3c145acb-7313-43f6-843e-46f893eebb31&TK=c064aed4-1e2f-4642-82b7-c7273ef12db8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga kommun
Box 64
46582  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.essunga.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal