Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:13

Lediga jobb i Essunga kommun (1445), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 620
Täthet23,96Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area235,68Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land234,58Landareal (km²)
Sjö1,10Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

NOSSEBRO Svetsare

Verksamhetsbeskrivning
Bala Agri AB är ett verkstadsföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för kunder inom lantbruks- och entreprenadsektorn. Våra huvudprodukter är traktorkärror av fabrikat Husqvarna Vagn, vedmaskiner, samt produkter för djurhållning och entreprenadmarknaden. Produkterna säljs genom ett rikstäckande återförsäljarnät. Vi förfogar över moderna och ändamålsenliga produktionsresurser i Nossebro. Vi ingår i en grupp företag med Softline AB, Skövde, som moderbolag och företaget har en omsättning av ca 35 Mkr.

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift blir att svetsa MIG/MAG i svart material från 1,5mm-50mm, 1mm solid tråd.

Utbildning/Erfarenhet
Vi ser gärna att du jobbat med liknande produkter tidigare.

Dina personliga egenskaper präglas av noggrannhet, kvalitetsinriktad, utåtriktad samt engagerad och ett gott ordningssinne.

Verkar detta intressant? Ytterligare upplysningar lämnas av Kristian Jonsson, produktionschef, tel 0512-295 53. Din ansökan vill vi ha senast den 23 december till Bala Agri AB, Stallgatan 2, 465 30 Nossebro eller e-mail kristian.jonsson@balaagri.se
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristian.jonsson@balaagri.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bala Agri AB
Stallgatan 2
46530  NOSSEBRO 
Hemsida: http://www.balaagri.se/
  
Platsannons

Mekaniker/Elmekaniker

Vi söker en underhållsmekaniker/elmekaniker som har till sin uppgift att underhålla maskinparken för att säkerställa driften i vår produktion:
- Felsökning, reparationsarbete samt förebyggande och avhjälpande underhåll är en stor del av tjänstens innehåll.
- Förbättringar och problemlösningar på befintlig produktionsutrustning samt tillverkning och installation av nya maskiner och utrustningar för vår produktion kan bli aktuellt.


Lämplig bakgrund är god teknisk utbildning, lägst gymnasienivå. Du bör ha PC/Datavana och kunskaper i engelska.
Du bör ha ett mekaniskt kunnande, allt ifrån svets- och plåtarbeten till maskinbearbetning, montering och teknisk problemlösning. El-erfarenhet är meriterande samt gärna erfarenhet från ett systematiskt arbetssätt (TPM).


LWW Group är idag ledande i Europa på lindningstråd i koppar och aluminium för elmotorer, generatorer och transformatorer. I divisionen ingår Dahréntråd i Jonslund, Isodraht i Tyskland, Liljedahl Wire i Kina och LWW Slaska i Polen. Divisionen har ca 360 anställda varav 160 är anställda på AB Dahréntråd. LWW Group ingår i Liljedahl Group som är ett familjeägt investmentföretag med verksamhet i Norden, övriga Europa och Kina. Mer information på hemsidan: www.liljedahlgroup.se.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker, industri/varvsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstiden är förlagd till kontinuerligt treskift.Månadslön, OB-tillägg enligt Teknikavtalet/IF Metall tillkommer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-16
Referens: Mekaniker/Elmekaniker
Webbplats:
Epostadress: leif.andersson@dahrentrad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB Dahréntråd
Nossebro
46580  NOSSEBRO Sverige
Hemsida: http://www.lww.se
  
Platsannons

Rekryteringsträff - Personlig assistent till Stora Mellby

Arbetsförmedlingen bistår Kompis Assistans i denna rekryteringsprocess

Kompis Assistans har nyligen börjat etablera sig i Västra Götaland men har sedan tidigare kunder i övriga landet, från norr till söder. Besök gärna vår hemsida, www.aca.se och välkommen med din ansökan.

Vi söker en kvinnlig assistent, för jobb hos en kvinna i 65 årsåldern med polio och skolios, boende med sin man i Stora Mellby utanför Sollebrunn. En levnadsglad kvinna som behöver hjälp med det mesta i sitt dagliga liv. Hon tycker om att göra utflykter och allmänt socialt liv.

Du som söker ska verkligen gilla att jobba som personlig assistent. Du behöver vara rökfri, social, omsorgsfull, tycka om att laga mat, sköta om ett hem och ha lätt att följa rutiner och instruktioner.

Övriga kriterier:
- Ha erfarenhet att jobba med människor, gärna som personlig assistent.
- Du ska vara pålitlig och noggrann
- B-körkort
- Kommunicera på svenska

Låter det intressant? Vill du veta mer och presentera dig? Missa då inte chansen att träffa arbetsgivaren på plats. Kompis Assistans kommer att berätta om sin verksamhet och sitt behov, efter det har du möjlighet att lämna ditt cv. Viss väntetid kan uppstå.

Anmäl dig via länk:: https://simplesignup.se/private_event/113749/c385faad29

Ta med dig:
- Cv och personligt brev

Datum: Torsdag 23 november
Tid: kl. 13
Plats: Arbetsförmedlingen Alingsås. Rum 13

Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEn tjänst är 70 % - 90 % samt en tjänst som är en timanställning. Arbetstiderna är dagtid mellan klockan 8 - 20 och natt mellan kl. 20 - 8. Helgarbete varannan helg. Rullande schema.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kompis Assistans i Väst AB

43533  MÖLNLYCKE 
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Nossebro

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 1.5 år och 3 år
Dagar och tider: 1-2 tillfällen i månaden
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras två barn på 1.5 och 3 är 1-2 gånger i månaden under kväll och eftermiddagar. Det kan ibland vara hämtning vid 15-16. Längre fram kan de tänka sig 1 fast dag med hämtning i veckorna. För dem är det viktigt att man leker och aktiverar barnen. Krav på körkort och bil.
OBS. Ange referens: RN25940

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: RN25940
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Biståndshandläggare till äldre- och personer med funktionsnedsättningar.

Välkommen till Essunga kommun i hjärtat av Västra Götaland, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralorten är Nossebro där cirka hälften av kommunens invånare bor. Essunga är en av Sveriges minsta kommuner men full av liv och rörelse. Sköna och artrika Nossan sammanbinder alltsammans och rinner som ett blått band genom det frodiga kulturlandskapet.
Totalt arbetar omkring 200 personer med social service i kommunen.
Kommunens stora styrka är dess litenhet! Som medarbetare i en liten organisation har du stora möjligheter att påverka och korta beslutsvägar ger snabba resultat.
Vi arbetar på ett enkelt sätt över verksamhetsgränserna och i ett nära samarbete med kommunens olika utförarenheter. Vårt gemensamma mål är att erbjuda kommuninnevånarna ett personligt anpassat stöd utifrån den enskildes behov. Du som biståndshandläggare har en viktig roll i att utreda och tydliggöra dessa behov.
I dag är kommunens biståndshandläggare och socialsekreterare samlade i en myndighetsavdelning. Vi satsar på ett verksamhetsnära ledarskap med få medarbetare per chef och myndighetsavdelningen är uppdelad i två enheter: Barn och Familj respektive Vuxen. Du kommer att tillhöra Vuxenenheten som består av handläggare inom missbruk, psykisk ohälsa, ekonomiskt bistånd, funktionshinder och äldre.

Vi är i ett uppbyggnadsskede av den nya myndighetsavdelningen och söker dig som är: kreativ, nyfiken, kunnig, delaktig, orädd, positiv och framåtsträvande. Du tycker att det är spännande med utmaningar och vill vara delaktig i vårt arbete med att utveckla arbetssätt och metoder för att bättre möta nya förväntningar och krav från kommunens äldre. Du förstår vikten av ett gott bemötande och kan skapa relationer till de människor du arbetar med.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som biståndshandläggare inom SoL/LSS med inriktning på äldre personer och vuxna personer med funktionshinder. Inom LSS-området kommer du främst att arbeta med utredningar avseende personlig assistans. På äldreområdet kommer du också att medverka i ett projekt för att införa biståndsbedömning inom särskilt boende. Inom Vuxenenheten finns i nuläget en biståndshandläggare för äldre och en LSS-handläggare. I ditt arbete kommer du att samarbeta med dessa båda men också med andra kollegor inom vår verksamhet samt med externa samarbetspartners.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av arbete inom socialtjänst, myndighetsutövning eller omsorgsarbete är meriterande.
Du har goda kunskaper gällande den lagstiftning som tillämpas och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Erfarenhet av verksamhetssystemet Pro Capita är meriterande

B-körkort är ett krav.ÖVRIGT
Vi har för avsikt att genomföra rekryteringen på egen hand och ber därför vänligen men BESTÄMT rekryterings- och bemanningsföretag att INTE erbjuda sina tjänster.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 Eller efter överenskommelse. Rekryteringsprocessen kommer att påbörjas under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 7017.67
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f04275c5-571a-45a9-9eb1-2a1b81e86fd5&TK=70edd422-3881-493c-98d5-4f9af1590b7e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga kommun
Box 64
46582  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.essunga.se
  

Platsannons

CNC- operatörer

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
För uppdrag på vårt kundföretag söker vi nu grymma verkstadsarbetare, CNC-operatörer.
CNC- utbildning är en merit men ej ett krav.
Tjänsterna är i Essunga Kommun.Din profil
Vi lägger stor vikt på att du är en go "gubbe" eller "gumma" som passar in i ett härligt team.
Du har en positiv attityd och viljan att utvecklas.


Då uppdraget inte ligger centralt så ser vi helst att du har körkort och bil.

Arbetstider och övriga villkor
Anställningen kommer initialt att ligga hos Tranpenad Bemanning, men för rätt person finns goda möjligheter att kundföretaget övertar din anställning efter en tid.
Arbetstiderna är förlagda till skift.
Heltid och lön enligt avtal.

Ansökan
Sök via vår hemsida www.tranpenad.se eller maila din ansökan till
ellinor.siljefalk@tranpenad.se.

Har du frågor ang. tjänsten kontakta Ellinor Siljefalk, 070-1432942
Skicka din ansökan redan idag då intervjuer och urval kommer att ske löpande
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 644
Webbplats: http://cv-tranpenad.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=644
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranpenad Bemanning I Trestad AB
Kungsgatan 38
46130  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.tranpenad.se
  
Platsannons

Tandläkare, Nossebro

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vår kompetens och storlek är unik. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår vision är Frisk i munnen hela livet.Finnes: Nio trevliga arbetskamrater varav tre tandläkare.

Två trygga och erfarna tandläkarkollegor samt en nyanställd tandläkare (i början av sin karriär) som vi lovat att  stötta allt vi kan!

Vi har  en liten välfungerande verksamhet med härlig arbetsmiljö och låg personalomsättning. ”Högt i tak, medbestämmande samt massor av humor ” beskriver oss ganska bra.

Är Du ny som tandläkare, så kommer även Du att få stöttning av oss alla.

Vår klinik i Nossebro ligger i Essunga kommun söder om Vänern och en timmes bilresa nordost om Göteborg. Inom en radie på 8 mil når man cirka 1,3 milj människor, sex högskolor och tolv städer.

Vi har inte järnvägen som granne, så hos oss får du ett lönetillägg på 5000 kr/månad.

-

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
-  goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna tandläkare för att ge dig en riktigt bra start.
-  förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten, gäller inte dig som redan är anställd,  och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: 2017/7188
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:174305/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Nossebro
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Internationell säljare

Brinner du för försäljning och har ett intresse för att jobba med både stora globala kunder och mindre företag? Uppskattar du långsiktiga kundrelationer? Då kan jobbet på Dahréntråd vara intressant för dig.
Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med försäljning av våra produkter gentemot både nya och befintliga kunder i Europa. Produkterna har en lång införsäljningsprocess som kräver aktiv bearbetning och du har ansvar för ett geografiskt område med både stora och små kunder. Våra kunder finns främst utomlands och därför ingår det internationella resor i tjänsten. Du ingår i ett säljteam med 7 personer och rapporterar till Försäljningschefen.

Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet från försäljning. Du har troligen relevant akademisk examen. Då tjänsten innebär mycket internationella kontakter talar och skriver du både engelska och svenska i tal och skrift. Ytterligare språk kan vara meriterande.
För att passa in i rollen söker vi dig som är drivande, engagerad och har ett strukturerat arbetssätt, du gillar att sälja och ha kontakt med människor. Du har förmåga och ser vikten av att utveckla och bibehålla goda långsiktiga kundrelationer. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta mot högt ställda mål.

LWW Group är idag ledande i Europa på lindningstråd i koppar och aluminium för elmotorer, generatorer och transformatorer. I divisionen ingår Dahréntråd i Jonslund, Isodraht i Tyskland, Liljedahl Wire i Kina och LWW Slaska i Polen. Divisionen har ca 360 anställda varav 160 är anställda på AB Dahréntråd. LWW Group ingår i Liljedahl Group som är ett familjeägt investmentföretag med verksamhet i Norden, övriga Europa och Kina. Mer information på hemsidan: www.liljedahlgroup.se.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: Internationell säljare
Webbplats:
Epostadress: leif.andersson@dahrentrad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB Dahréntråd
465 80 Nossebro
46580  NOSSEBRO Sverige
Hemsida: http://www.lww.se
  
Platsannons

Maskinoperatör

Arbetstiden för maskinoperatörer är huvudsakligen förlagd till kontinuerligt treskift (femskift), men även intermittent treskift förekommer.

Tillträde snarast.

Arbetet är självständigt och kräver initiativförmåga, noggrannhet, ordningssinne och samarbetsförmåga. Du som är intresserad av dessa tjänster bör också ha fallenhet och intresse för denna typ av arbete.


Arbetet är självständigt och kräver initiativförmåga, noggrannhet, ordningssinne och samarbetsförmåga. Du som är intresserad av dessa tjänster bör också ha fallenhet och intresse för denna typ av arbete.

Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning eller lämplig yrkeserfarenhet.


LWW Group är idag ledande i Europa på lindningstråd i koppar och aluminium för elmotorer, generatorer och transformatorer. I divisionen ingår Dahréntråd i Jonslund, Isodraht i Tyskland, Liljedahl Wire i Kina och LWW Slaska i Polen. Divisionen har ca 360 anställda varav 160 är anställda på AB Dahréntråd. LWW Group ingår i Liljedahl Group som är ett familjeägt investmentföretag med verksamhet i Norden, övriga Europa och Kina. Mer information på hemsidan: www.liljedahlgroup.se.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, ytbehandling
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidKontinuerligt treskift innebär 33,6 timmar per vecka i snitt. Arbetar 12 timmar/pass. Arbetar dagskift eller nattskift. Intermittent treskift innebär 38 timmar per vecka i snitt. Arbetar 12 timmar/pass. Arbetar dagskift eller nattksift, ej helger.Fast månadslön + ob-tillägg enligt Teknikavtalet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: Maskinoperatör
Webbplats:
Epostadress: leif.andersson@dahrentrad.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AB Dahréntråd
Nossebro
46580  NOSSEBRO Sverige
Hemsida: http://www.lww.se
  

Platsannons

Chef till äldreomsorgen

Välkommen till Essunga kommun i hjärtat av Västra Götaland, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralorten är gemytliga Nossebro där ca häften av kommunens invånare bor.
Essunga kommun är en av Sveriges minsta kommuner men full av liv och rörelse, allt sammanbundet av den sköna och artrika Nossan som rinner som ett blått band genom det frodiga kulturlandskapet. Att bo och leva i Essunga kommun är tryggt och nära naturen. Människor är öppna, jordnära och bryr sig om varandra vilket avspeglar sig i socialtjänstens förhållningssätt.

Totalt arbetar omkring 200 personer med social service i kommunen. De flesta arbetar inom äldreomsorgen. Inom äldreomsorgen finns det två äldreboenden; Kerstinsås och Lindbacken. Kerstinsås är det största boendet med fem avdelningar. Två av dem är demensavdelningar, två avdelningar är permanent boende för äldre och den femte avdelningen är korttidsboende.

En av våra enhetschefer går nu i pension och vi söker därför efter en ny ledare.

ARBETSUPPGIFTER
Har du tröttnat på att vara en i mängden? Gillar du att jobba nära människor och samtidigt vara med och påverka utvecklingen i kommunen? Då är det stor chans att du kommer att trivas hos oss i Essunga. Vi är den lilla kommunen med det stora hjärtat. Här kommer du att vara en av fyra enhetschefer som tillsammans med MAS och chef för social sektor är äldreomsorgens ledningsgrupp. Tillsammans med våra medarbetare utvecklar vi äldreomsorgen för framtiden. Du jobbar fritt och självständigt och i team med HSL-personal och omvårdnadspersonal. Tillsammans med medarbetarna kommer du att ansvara för att insatserna till den enskilde håller god kvalité och utformas utifrån individens behov och önskemål.
Du utvecklar och driver din verksamhet mot uppställda mål och leder och utvecklar medarbetarna.


KVALIFIKATIONER
Du har lämplig högskoleutbildning och erfarenhet av ledarskap. Du leder engagerat verksamheten mot uppställda mål. Du är väl förtrogen med den lagstiftning och det regelverk som berör socialtjänsten. Som person är du drivande, engagerad och positiv. Du har också förmåga att genom öppenhet och dialog skapa goda relationer och ett gott samarbete såväl inom den egna enheten som med andra samarbetspartners. Vi värdesätter högt ditt bemötande och personlig lämplighet. Våra värdeord är äkta, välkomnande, engagerad och nyfiken och vi tror att detta är viktiga ord för dig också.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Äldreomsorgschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 7017.66
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=82cb412f-c288-4973-b360-c02c1d32d989&TK=755f07d4-075f-42f9-b837-ea0ce4bd6ed8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga kommun
Box 64
46582  Nossebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare till Nossebro

Vi söker nu efter en duktig självgående pizzabagare med god erfarenhet av yrket.

Arbetet är på heltid med schemalagda arbetstider.
Intervjuer sker löpande så ansök snarast.

Ansök genom att besöka restaurangen eller via telefon på 073-9311028.

Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök genom att besöka restaurangen eller via telefon 073-9311028.
Arbetsplats: 
Adress: Konstantin Transport

46530  NOSSEBRO 
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss
Närhälsan Nossebro Rehabmottagning söker legitimerad arbetsterapeut.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattning 100% med tillträde enligt överenskommelse.
Du erbjuds ett stimulerande och flexibelt arbete med utvecklingsmöjligheter, med engagerade och kunniga medarbetare med olika professioner.

Om arbetet
Du arbetar utifrån Vårdval rehabs krav- och kvalitetsbok. Självständigt patientarbete inom de olika områden som ingår med bedömning, behandling, träning eller andra åtgärder som undervisning i olika patientskolor. Vanliga arbetsområden är handskador, stroke-rehabilitering, kognitiva utredningar, aktivitets- och funktionsbedömningar inför sjukskrivning, samt problematik kring långvarig smärta och stress. Hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassning ingår och hembesök görs utifrån patientens behov. Arbetsterapeuten har ett nära samarbete främst med sjukgymnast men även andra yrkeskategorier. Nossebro är en liten ort där Närhälsans rehab, vårdcentral med läkarmottagning samt kommunens rehab ligger i samma byggnad. Det innebär nära kontakt och samarbete med dessa verksamheter. Närhälsans rehab har också samarbete med rehab i närliggande orter (Vara och Grästorp) både vad gäller arbete, kompetensutveckling och yrkesträffar.

Om dig
Legitimerad arbetsterapeut med 3 års erfarenhet inom öppenvård, gärna med vidareutbildning i något av arbetsområdena handrehabilitering, smärta- stressproblematik eller stroke-rehabilitering. Handledarutbilning är ett plus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, så som förmåga till självständigt arbete, samarbetsförmåga, initiativtagande, flexibilitet, och ett positivt förhållningssätt med intresse för att arbeta med människor som behöver stöd och motivation i sin livssituation.

Körkort erfordras.

Övrigt
Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning (CV).

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 2017/7591
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:176539/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Nossebro Rehabmottagning
Regionens hus
54287  Mariestad Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskolechef Essunga kommun

Vill du vara med och leda och utveckla vår förskoleverksamhet? Essunga kommun söker nu förskolechef.

I Essunga kommun är förskolan viktig och det märks.
Vi är stolta över goda resultat och vårdnadshavarnas fina enkätsvar.
Vi är också stolta över hög andel utbildade förskollärare samt fina och anpassade lokaler.

Essunga kommun med ca 5 600 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv.

ARBETSUPPGIFTER
Förutom uppdragen i skollag och läroplan har du ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö på dina förskolor.
Du ingår i en ledningsgrupp i kommunens utbildningsförvaltning.
Du har ett mycket nära samarbete med den andra förskolechefen.
Du har tillgång till stödfunktioner som specialpedagog, administratör och ekonom.
Du har nära kontaktvägar till våra sektorer i kommunen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
- Har en pedagogisk högskoleexamen
- Har erfarenhet av ledarskap
- Är engagerad och drivande
- Har problemlösning som en av dina talanger
- Är bra på att samarbeta och samverka
- Har god administrativ förmåga
- Kan arbeta självständigt, långsiktigt, uthålligt och målstyrt


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 7017.65
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=93948e9a-566e-4252-9ccc-a7ca7e251f7d&TK=bc094d2c-4fc8-46ed-9728-f222b1ab8648
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga kommun
Box 64
46582  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.essunga.se
  
Platsannons

Extrajobb, Personlig assistent till kvinna i Sollebrunn

Vi söker en kvinnlig assistent, för jobb hos en kvinna i 65 årsåldern med Polio och scolios, boende med sin man i Stora Mellby utanför Sollebrunn. En levnadsglad kvinna som behöver hjälp med det mesta i sitt dagliga liv. Hon tycker om att göra utflykter och allmänt socialt liv.

Du som söker ska verkligen gilla att jobba som personlig assistent. Du behöver vara rökfri, social, omsorgsfull, tycka om att laga mat, sköta om ett hem och ha lätt att följa rutiner och instruktioner.

Övriga kriterier:
- Ha erfarenhet att jobba med människor, gärna som personlig assistent.
- Du ska vara pålitlig och noggrann
- Viss flexibilitet krävs då du ska hjälpa till att täcka upp vid sjukdom, utbildningar och semester.
-B-körkort


Kompis Assistans har nyligen börjat etablera sig i Västra Götaland men har sedan tidigare kunder i övriga landet, från norr till söder. Besök gärna vår hemsida, www.aca.se och välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidKvinnan behöver en person som kan jobba extra vid behov, vid sjukdomar, ledigheter, utbildningar och på sommaren. Du får gärna vara student med behov av en extra inkomst. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: LA 04
Webbplats:
Epostadress: kontoret@aca.se
Övrigt: Vi kommer att ha löpande intervjuer så välkommen med din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Kompis Assistans i Väst
Metallvägen 5
43533  Mölnlycke Sverige
Hemsida: http://www.aca.se
  

Platsannons

Socialsekreterare - Barn och Familjeenheten

Välkommen till Essunga kommun i hjärtat av Västra Götaland, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralorten är Nossebro där cirka hälften av kommunens invånare bor. Essunga är en av Sveriges minsta kommuner men full av liv och rörelse. Sköna och artrika Nossan sammanbinder alltsammans och rinner som ett blått band genom det frodiga kulturlandskapet.
Totalt arbetar omkring 200 personer med social service i kommunen.

Kommunens stora styrka är dess litenhet! Vi arbetar på ett enkelt sätt över verksamhetsgränser – inom IFO men även med andra verksamheter. Detta ger helhetsperspektiv, begriplighet och hanterbarhet både för medarbetare och kommuninvånare. Förändringar blir synliga i en liten kommun, vilket ger oss som arbetar tillfredställelsen av att se resultat av vårt arbete. Som medarbetare i en liten organisation har du också stora möjligheter att påverka och korta beslutsvägar ger snabba resultat.

Vår intention är att arbeta med god personaltäthet för en rimlig arbetsbelastning och för att göra det möjligt att arbeta oss samman till det team vi vill vara. Vi satsar också på ett verksamhetsnära ledarskap med få medarbetare per chef, där du som medarbetare får möjlighet till nära arbetsledning. En förstärkning av öppenvården har gjorts och vi har nu tillgång till kvalificerad behandlingspersonal både på barn- och vuxensidan.
Vi kommer att satsa på att bygga upp vår verksamhet från grunden och då behöver vi DIG som är:
Kreativ, nyfiken, kunnig, delaktig, orädd, positiv och framåtsträvande. Du tycker att det är spännande med utmaningar och utvecklingsarbete och vill vara delaktig i våra höga ambitioner när det gäller välfärd och trygghet till våra kommuninnevånare. Du har en humanistisk människosyn och tror att människor vill och kan ta ansvar för sina egna liv om de har rätt förutsättningar. Du förstår vikten av ett gott bemötande och kan skapa relationer till de människor du arbetar med.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta som socialsekreterare i Barn- och Familjeenheten med barn, ungdomar år samt deras familjer. Du kommer att utreda och följa upp ärenden enligt Socialtjänstlagen (SoL) och Lagen om vård av unga (LVU). Eftersom vi är en liten kommun kommer du även att vara barnhandläggare för barn och unga placerade i familjehem och vara en del av vår dag jour inom socialtjänsten vissa dagar. I ditt arbete kommer du att samarbeta med andra kollegor inom vår verksamhet och du kommer även att samverka med andra samarbetspartner externt och internt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du har goda kunskaper gällande den lagstiftning som tillämpas och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning. Önskvärt är att du även har erfarenhet av barnsamtal och/eller motiverande samtal (MI) och har erfarenhet av BBIC.


ÖVRIGT
Vi har för avsikt att genomföra rekryteringen på egen hand och ber därför vänligen men BESTÄMT rekryterings- och bemanningsföretag att INTE erbjuda sina tjänster.
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 Eller efter överenskommelse. Rekryteringsprocessen kommer att påbörjas under ansökningstiden och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: 7017:64
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d4485566-6b48-4cff-8b6a-d641b0667dd1&TK=79c8b98f-9262-4bc8-96c5-deba0ae00389
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga kommun
Box 64
46582  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.essunga.se
  
Platsannons

Stödassistenter sökes till Nossebro och Essunga

Vi söker stödassistenter och stödbiträden för timanställning (rycka in vid behov) på Granitens och Sturegatans gruppboende i Nossebro samt på Furubackens omvårdnadspsykiatri och korttidsenhet i Essunga.

Hos oss bor personer med olika funktionshinder som Autism, intellektuell funktionsnedsättning och psykisk problematik.
Vi finns i Nossebro och Essunga ca 30-40 minuter från Alingsås och Trollhättan.
Vi är ett företag som har funnits i 75 år och hela tiden investerar för framtiden. Vi har nyrenoverade lokaler, vilket ger en bra arbetsmiljö och boendemiljö.

Vi kan erbjuda dig ett trevligt, lärorikt och omväxlande arbete i vår verksamhet. Vi ser gärna att du har utbildning inom området eller håller på att utbilda dig inom vård, socialt arbete eller pedagogik. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt har god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och mångfald bland våra sökanden. Körkort är nödvändigt. Du bör vara minst 20 år fyllda.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär framför allt att ge de boende stöd och omvårdnad i deras vardag.
Utifrån behovsområden och mål har en genomförandeplan upprättats. Efter det har ett strukturerat veckoschema gjorts för varje individ som kan innehålla bland annat stödsamtal, träning i den allmändagliga livsföringen och vardagliga sysslor såsom tvätt, städning och matlagning och veckohandling mm.
Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter på enheterna som exempelvis dokumentation, transport av klienter till vårdcentral etc. etc.
Arbetet innebär att arbeta utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner och förhållningssätt
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställning vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann-kristin.gustavsson@schedevi.se
Övrigt: Vi anställer och hanterar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Schedevi Psykiatri AB

46595  NOSSEBRO 
Hemsida: http://www.schedevi.se
  

Platsannons

Svenska kyrkan Essunga pastorat söker: Präst 100%

Vi söker dig som vill arbeta i ett kreativt arbetslag. I Skara stift (och i Essunga pastorat!) vill vi tala högt och tydligt om Jesus. Vi ska tala om dopet och dess innebörd, göra det lätt för människor att bli döpta och undervisa mer om Jesus Kristus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, att du tycker om att fira gudstjänst och trivs i mötet med människor. En viktig del i tjänsten är att arbeta med konfirmander. Till vår glädje har vi många konfirmander och ungdomar i verksamheten. Det finns ett team kring arbetet och som präst i pastoratet ingår du i konfirmandteamet.

En självklar del av arbetet är gudstjänster och kyrkliga handlingar. Vi firar gudstjänst i flera kyrkor i pastoratet varje söndag. Här finns möjligheter till ett rikt och varierat gudstjänstliv för dig som präst i pastoratet!

Vi hoppas att du ser nätverkande som något roligt och utvecklande! Du kommer också vara prästerlig ledamot i ett utav församlingsråden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vi söker dig som vill arbeta i ett kreativt arbetslag. I Skara stift (och i Essunga pastorat!) vill vi tala högt och tydligt om Jesus. Vi ska tala om dopet och dess innebörd, göra det lätt för människor att bli döpta och undervisa mer om Jesus Kristus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, att du tycker om att fira gudstjänst och trivs i mötet med människor.

Vårt pastorat är verksamt i Essunga kommun som består av ca 5600 invånare, varav ca 4200 är medlemmar i Svenska kyrkan vilket gör oss till kommunens största medlemsorganisation. Vi är ett positivt arbetslag med stark gemenskap och stort engagemang för våra olika verksamheter och medarbetare.

I våra tre församlingar firas gudstjänster varje söndag. Det finns barn- och ungdomsverksamhet med många spännande aktiviteter från 0-25 år. Varje år konfirmerar sig flertalet ungdomar.

I diakoniverksamheten finns stöd- och samtalsgrupper för alla oavsett ålder. Pastoratet bedriver också internationellt hjälparbete.

Pastoratet driver även det omtyckta Café Crossroad, en samlingsplats för alla i vardagen mitt i centralorten. Gammal såväl som ung möts över en god fika där de allra bästa samtalen ofta sker.

www.svenskakyrkan.se/essunga
Publiceraddatum: 2017-08-03
Yrkesbenämning: Präst, annat trossamfund
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Präst
Webbplats:
Epostadress: fredrik.nordlund@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga Pastorat
Nossebro
46531  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/essunga
  

Platsannons

Kantor 75% - Svenska kyrkan Essunga pastorat

Sedvanliga kyrkomusikaliska uppgifter i gudstjänster och kyrkliga handlingar. Du arbetar över hela pastoratet. Gudstjänsten är ett utav våra utvecklingsområden. Vi tycker att orgelspel är viktigt i våra gudstjänster. Vi har flera duktiga körer, både vuxen- och barnkörer, som vi hoppas att du vill vara med och utveckla!

Upplysningar:
Kantor Britt-Marie Gidstedt, tel 0512-30 00 05 eller
Kyrkoherde Fredrik Nordlund, tel 0512-30 00 02
e-post: fredrik.nordlund@svenskakyrkan.se

Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida:
www.svenskakyrkan.se/essunga

Facklig kontaktperson:
Lärarförbundet: Peter Berg, epost: peter.berg@essunga.se

Välkommen med din ansökan med meritförteckning senast 14 juli 2017 till:
Essunga pastorat
Södra vägen 6,
465 31 Nossebro
eller via mail till essunga.pastorat@svenskakyrkan.se

Vi tillämpar löpande intervju varför tillsättning kan ske tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Vi tror att du har lätt för att arbeta självständigt, med förmåga att bedöma vad som behöver göras och prioriteras. Här finns det lilla pastoratets fördel, man lär snabbt känna varandra! Som kantor har du möjlighet till stort inflytande, du får vara med och skapa både gudstjänstliv och musikliv. Av största vikt är även att du har god samarbetsförmåga med arbetslaget. Vi tror också att du har en positiv förväntan på Svenska kyrkan och en vilja att med ditt arbete bidra till kyrkans verksamhet. Bred musikkompetens samt förmåga att möta och arbeta med människor i olika åldrar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vårt pastorat är verksamt i Essunga kommun som består av ca 5600 invånare, varav ca 4200 är medlemmar i Svenska kyrkan vilket gör oss till kommunens största medlemsorganisation. Vi är ett positivt arbetslag med stark gemenskap och stort engagemang för våra olika verksamheter och medarbetare.

I våra tre församlingar firas gudstjänster varje söndag. Det finns barn- och ungdomsverksamhet med många spännande aktiviteter från 0-25 år. Varje år konfirmerar sig flertalet ungdomar.

I diakoniverksamheten finns stöd- och samtalsgrupper för alla oavsett ålder. Pastoratet bedriver också internationellt hjälparbete.

Pastoratet driver även det omtyckta Café Crossroad, en samlingsplats för alla i vardagen mitt i centralorten. Gammal såväl som ung möts över en god fika där de allra bästa samtalen ofta sker.
Publiceraddatum: 2017-08-03
Yrkesbenämning: Kantor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTJÄNSTENS FORMALIA: att du är tillhörig Svenska kyrkan att du är kantorsutbildad att du har körkort och tillgång till egen bil Tillträde: 1 september 2017 eller efter överenskommelse Varaktighet: tillsvidare Lön: månadslön enligt avtal 60%-80%Månadslön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Kantor
Webbplats:
Epostadress: fredrik.nordlund@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga Pastorat
Nossebro
46531  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/essunga
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal