Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:12

Lediga jobb i Essunga kommun (1445), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 620
Täthet23,96Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area235,68Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land234,58Landareal (km²)
Sjö1,10Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personliga assistenter sökes till Essunga Kommun!

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Vi söker två personliga assistenter till Essunga Kommun (Nossebro), kunden är en man på 60+, du hjälper honom i hemmet med det han behöver, diverse hjälpmedel finns att tillgå, samt följer med på olika aktiviteter såsom att handla, gå på loppis och marknader. Det vi söker är timvikarier som kan hoppa in vid sjukluckor, men ser mycket gärna att du också kan jobba i sommar!

Arbetspassen är både dag och kvällstid, och körkort är ett krav. Ser helst att du bor i närliggande kommuner.

Som person ska du vara lugn och ansvarsfull.

Intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid ExtrajobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96350
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Druvefrosvägen 32
50430  Borås Sverige
Hemsida: frosunda.se
  

Platsannons

Integrationshandläggare Integrationscenter i Essunga kommun

Välkommen till Essunga kommun i hjärtat av Västra Götaland, cirka en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralorten är gemytliga Nossebro där hälften av kommunens invånare bor.
Essunga kommun är en av Sveriges minsta kommuner men full av liv och rörelse, allt sammanbundet av den sköna och artrika Nossan som rinner som ett blått band genom det frodiga kulturlandskapet. Att bo och leva i Essunga kommun är tryggt och nära naturen.Vill du vara med och jobba på Integrationscenter i Essunga kommun? Vi jobbar för att korta vägen till egen försörjning för nyanlända och integration i det civila samhället.

Vi söker dig som jobbat tidigare med arbetsmarknads och integrations-frågor inom den kommunala sektorn. Arbetsuppgifter kommer att bli att vara en brygga mellan nyanlända och arbetsgivare samt att jobba coachande både mot arbetsgivare och nyanlända. En stor del av arbetet handlar också om socialt stöd i samband med nyanländas etablering i vår kommun. Arbetet innebär kontakter med företag, myndigheter och civila organisationer. Mycket av arbetet sker både på arabiska och svenska då det ingår i arbetsuppgifterna att vara ett språkligt stöd till arbetsgivare. Arbetsuppgifterna innebär periodvis hög arbetsbelastning och arbete utanför ordinarie arbetstid.

Vi ser det som en särskild merit om du har arbetat mot företag i en coachande funktion för att underlätta anställningar för nyanlända. Du förstår både kommunens och det lokala näringslivets behov av arbetskraft, bygger förtroenden och kan bidra till kreativa lösningar.

Du har erfarenhet från arbete med människor inom flyktingmottagning, människor i utsatta situationer och/eller integrationsarbete i någon form, erfarenhet av kvotflyktingar är mycket meriterande. Du har ett gott bemötande och förmåga att se varje individs möjligheter och behov. Då den övervägande delen av de nyanlända har arabiska som modersmål ser vi det som en merit att kunna behärska det arabiska språket i tal och skrift. Det är också en viktig del att kunna fungera som en språkbrygga vid praktik och anställningar.

Du har en mycket god förmåga att bygga nätverk både inom och utanför kommunen. Har du en erfarenhet att arbeta tillsammans med lokala och eller ideella föreningar är det ett stort plus.

Vi uppskattar att du är utåtriktad och mycket van att kommunicera med människor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, initiativrik och självständig, men trivs också att samarbeta med andra.

Vi söker dig som:

- Har erfarenhet av att jobba i kommunal förvaltning.
- Har erfarenhet av att jobba coachande.
- Behärskar arabiska i tal och skrift
- Har problemlösning som en av dina talanger
- Är bra på att samarbeta och samverka
- Har god administrativ förmåga
- Kan arbeta självständigt, långsiktigt, uthålligt och målstyrt

Erfarenhet från liknande arbete är ett krav.Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Integrationshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Snarast efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 2017/8
Webbplats: https://essunga.varbi.com/what:job/jobID:184271/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kommunstyrelseförvaltningen, Arbetsmarknadsenhet
Sturegatan 4
46582  Nossebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Nossebro

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 1.5 år och 3 år
Dagar och tider: 1-2 tillfällen i månaden
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Mer om familjen: Familjen önskar barnpassning till deras två barn på 1.5 och 3 är 1-2 gånger i månaden under kväll och eftermiddagar. Det kan ibland vara hämtning vid 15-16. Längre fram kan de tänka sig 1 fast dag med hämtning i veckorna. För dem är det viktigt att man leker och aktiverar barnen. Krav på körkort och bil.
OBS. Ange referens: RN25940

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: RN25940
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

Betongarbetare och snickare

Företagsinformation
Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra
kunder bästa möjliga service.

Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.

Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du
kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher
vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Tjänstebeskrivning
Just nu söker vi snickare och betongarbetare till en av våra kunder utanför Trollhättan. Arbetet som betongarbetare innebär att, efter ritning, gjuta pelare, väggar, trappor m.m.
Arbetstiden är förlagd på dagtid eller skift och du kommer att arbeta heltid.
Du kommer inledningsvis att bli anställd av oss på Premier med minst 6 månader, men för rätt person finns chans till övertag och anställning av kunden.
Som anställd på Premier får du ett flexiblet arbete där du som ambullerande konsult får chansen att träffa olika kunder och få arbeta på olika plater runt om vårt kundområde.Kvalifikationer
Du som vill arbeta som betongarbetare skall trivas med ett fysiskt arbete och det är meriterande om du har utbildning inom snickeri och betong.
Du kanske är en person som är snabblärd, har en grundförståelse för att läsa ritningar, flexibel och vill arbeta inom betong.
Vi kommer att titta mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider, noggrann i ditt arbete och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget. Är du vår nästa medarbetare? Vänta inte med att söka denna tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Krav
Körkort och tillgång till bil
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 1168
Webbplats: http://www.premier.se/soker-du-jobb/?jaid=1168&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Premier Service Sverige AB
Torggatan 5
46134  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.premier.se
  
Platsannons

Tandsköterska, Nossebro

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vår kompetens och storlek är unik. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår vision är Frisk i munnen hela livet.Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.

Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service. Därför erbjuder vi:
- goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar så att du som medarbetare kan fortsätta att växa och utvecklas.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
- förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofil, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Kliniken

Du kommer att få 9 trevliga arbetskamrater varav tre tandläkare, en tandhygienist och fem tandsköterskor. Vi är en liten väl fungerande verksamhet med härlig arbetsmiljö och låg personalomsättning.”Högt i tak, medbestämmande samt massor av humor ” beskriver oss ganska bra.

Är Du ny som tandsköterska, så kommer Du att få stöttning av oss alla. Vår lilla klinik i Nossebro ligger i Essunga kommun söder om Vänern och en timmes bilresa nordost om Göteborg. Inom en radie på 8 mil når man cirka 1,3 milj människor, sex högskolor och tolv städer. Grundskolorna i Nossebro har prisbelönats för sin fina verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på folktandvården arbetar du med assistans, sterilarbete och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Arbete med FRAMM, uppsökande verksamhet, profylax och egna patienter är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. Tjänsten är heltid men möjlighet till deltid finns.

Kvalifikationer

- Tandsköterskeutbildning

- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska språket.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och som samarbetar väl med andra. Du månar om patienten, har ett gott bemötande och god pedagogisk förmåga. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik arbetsmiljö motiverar dig. Du har god överblick och ligger alltid steget före. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kommer att ta kontakt med dig så fort din ansökan kommit in och påbörja rekryteringsarbetet. Det innebär en första intervju med någon av våra rekryterare från HR-enheten och sedan kommer klinikcheferna att intervjua direkt efter att ansökningstiden gått ut. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100% med möjlighet till deltid. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 2017/8286
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181602/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Nossebro
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig Assistent i Nossebro

Du kommer att jobba tillsammans med en i dag välfungerande arbetsgrupp hos en vuxen man som bor i egen lägenhet.
Jag behöver hjälp med allt och när vi har arbetat ett tag tillsammans så kommer vi även att förstå varandra, eftersom jag har ett otydligt tal, vilket du kommer att lära dig.
Jag sitter i rullstol, så det är bra om du är van vid lyft och har erfarenhet av lyft teknik.
Jag röker och har katt, så du kan inte vara allergisk mot djur eller rök. För mig är personkemin det allra viktigaste när jag anställer en ny assistent.
Vi söker ett antal personliga assistenter och % beroende på vilken tjänst det gäller, det pratar vi om när vi träffas och beroende på vilka behov/önskemål du har!
Vi kommer att anställa omgående.
Det är en fördel om du har bil och körkort, eftersom den kommunala kommunikationen inte är så bra här i Nossebro och till min lägenhet.
Jag gillar raggarbilar och åker gärna iväg på Cruising och kollar på bilar. Jag uppskattar en trevlig fika och lite lagom småprat.
Om du är en social ansvarstagande person så är du välkommen att söka tjänsten redan i dag!


Du kommer att jobba tillsammans med en i dag välfungerande arbetsgrupp hos en vuxen man som bor i egen lägenhet.
Vi söker ett antal personliga assistenter och % beroende på vilken tjänst det gäller, det pratar vi om när vi träffas och beroende på vilka behov/önskemål du har!
Jag behöver hjälp med allt och när vi har arbetat ett tag tillsammans så kommer vi även att förstå varandra, eftersom jag har ett otydligt tal, vilket du kommer att lära dig.
Jag sitter i rullstol, så det är bra om du är van vid lyft och har erfarenhet av lyft teknik.
Jag röker och har katt, så du kan inte vara allergisk mot djur eller rök. För mig är personkemin det allra viktigaste när jag anställer en ny assistent.
Vi kommer att anställa omgående.
Det är en fördel om du har bil och körkort, eftersom den kommunala kommunikationen inte är så bra här i Nossebro och till min lägenhet.
Jag gillar raggarbilar och åker gärna iväg på Cruising och kollar på bilar. Jag uppskattar en trevlig fika och lite lagom småprat.
Om du är en social ansvarstagande person så är du välkommen att söka tjänsten redan i dag!


FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Du som assistent innefattas av kollektivavtalet KFO. Vi tar polisregister utdrag på alla våra anställda, då vi värnar om brukarens säkerhet. Tänk på att handläggningstiden är 1-2 veckor, var ute i god tid. Finner ni detta intressant skicka in ett cv och personligt brev. Körkort önskvärt.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVi söker ett antal personliga assistenter och % beroende på vilken tjänst det gäller, det pratar vi om när vi träffas och beroende på vilka behov/önskemål du har! 60%-80%Vi har kollektivavtal med KFO.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Nossebro
Webbplats:
Epostadress: sporring.emmeli@gmail.com
Övrigt: Vi kommer att rekrytera omgående!
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
Adolfsbergsvägen 4
70227  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  

Platsannons

CNC- operatörer

Om oss
Tranpenad Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom områdena Logistik & Industri samt Bygg & Anläggning. Vi har även en studentverksamhet där vi vänder oss till dig som vill arbeta extra under din studietid. Vi bemannar dagligen i regionerna kring Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping och Örebro. Vi på Tranpenad Bemanning är kollektivavtalsanslutna och kvalitets-, miljöcertifierade.

Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!


Om tjänsten
För uppdrag på vårt kundföretag söker vi nu grymma verkstadsarbetare, CNC-operatörer.
CNC- utbildning är en merit men ej ett krav.
Tjänsterna är i Essunga Kommun.Din profil
Vi lägger stor vikt på att du är en go "gubbe" eller "gumma" som passar in i ett härligt team.
Du har en positiv attityd och viljan att utvecklas.


Då uppdraget inte ligger centralt så ser vi helst att du har körkort och bil.

Arbetstider och övriga villkor
Anställningen kommer initialt att ligga hos Tranpenad Bemanning, men för rätt person finns goda möjligheter att kundföretaget övertar din anställning efter en tid.
Arbetstiderna är förlagda till skift.
Heltid och lön enligt avtal.

Ansökan
Sök via vår hemsida www.tranpenad.se eller maila din ansökan till
ellinor.siljefalk@tranpenad.se.

Har du frågor ang. tjänsten kontakta Ellinor Siljefalk, 070-1432942
Skicka din ansökan redan idag då intervjuer och urval kommer att ske löpande
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 644
Webbplats: http://cv-tranpenad.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=644
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tranpenad Bemanning I Trestad AB
Kungsgatan 38
46130  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.tranpenad.se
  
Platsannons

Stödassistenter sökes till Nossebro och Essunga

Vi söker stödassistenter och stödbiträden för timanställning (rycka in vid behov) på Granitens och Sturegatans gruppboende i Nossebro samt på Furubackens omvårdnadspsykiatri och korttidsenhet i Essunga.

Hos oss bor personer med olika funktionshinder som Autism, intellektuell funktionsnedsättning och psykisk problematik.
Vi finns i Nossebro och Essunga ca 30-40 minuter från Alingsås och Trollhättan.
Vi är ett företag som har funnits i 75 år och hela tiden investerar för framtiden. Vi har nyrenoverade lokaler, vilket ger en bra arbetsmiljö och boendemiljö.

Vi kan erbjuda dig ett trevligt, lärorikt och omväxlande arbete i vår verksamhet. Vi ser gärna att du har utbildning inom området eller håller på att utbilda dig inom vård, socialt arbete eller pedagogik. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska språket, både i tal och skrift samt har god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och mångfald bland våra sökanden. Körkort är nödvändigt. Du bör vara minst 20 år fyllda.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet innebär framför allt att ge de boende stöd och omvårdnad i deras vardag.
Utifrån behovsområden och mål har en genomförandeplan upprättats. Efter det har ett strukturerat veckoschema gjorts för varje individ som kan innehålla bland annat stödsamtal, träning i den allmändagliga livsföringen och vardagliga sysslor såsom tvätt, städning och matlagning och veckohandling mm.
Utöver detta sedvanliga arbetsuppgifter på enheterna som exempelvis dokumentation, transport av klienter till vårdcentral etc. etc.
Arbetet innebär att arbeta utifrån en tydlig struktur och förutsägbarhet i vardagen genom kända rutiner och förhållningssätt
Publiceraddatum: 2017-10-11
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimanställning vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristina.angefred@schedevi.se
Övrigt: Vi anställer och hanterar ansökningar löpande. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Schedevi Psykiatri AB

46595  NOSSEBRO 
Hemsida: http://www.schedevi.se
  

Platsannons

Svenska kyrkan Essunga pastorat söker: Präst 100%

Vi söker dig som vill arbeta i ett kreativt arbetslag. I Skara stift (och i Essunga pastorat!) vill vi tala högt och tydligt om Jesus. Vi ska tala om dopet och dess innebörd, göra det lätt för människor att bli döpta och undervisa mer om Jesus Kristus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, att du tycker om att fira gudstjänst och trivs i mötet med människor. En viktig del i tjänsten är att arbeta med konfirmander. Till vår glädje har vi många konfirmander och ungdomar i verksamheten. Det finns ett team kring arbetet och som präst i pastoratet ingår du i konfirmandteamet.

En självklar del av arbetet är gudstjänster och kyrkliga handlingar. Vi firar gudstjänst i flera kyrkor i pastoratet varje söndag. Här finns möjligheter till ett rikt och varierat gudstjänstliv för dig som präst i pastoratet!

Vi hoppas att du ser nätverkande som något roligt och utvecklande! Du kommer också vara prästerlig ledamot i ett utav församlingsråden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Vi söker dig som vill arbeta i ett kreativt arbetslag. I Skara stift (och i Essunga pastorat!) vill vi tala högt och tydligt om Jesus. Vi ska tala om dopet och dess innebörd, göra det lätt för människor att bli döpta och undervisa mer om Jesus Kristus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, att du tycker om att fira gudstjänst och trivs i mötet med människor.

Vårt pastorat är verksamt i Essunga kommun som består av ca 5600 invånare, varav ca 4200 är medlemmar i Svenska kyrkan vilket gör oss till kommunens största medlemsorganisation. Vi är ett positivt arbetslag med stark gemenskap och stort engagemang för våra olika verksamheter och medarbetare.

I våra tre församlingar firas gudstjänster varje söndag. Det finns barn- och ungdomsverksamhet med många spännande aktiviteter från 0-25 år. Varje år konfirmerar sig flertalet ungdomar.

I diakoniverksamheten finns stöd- och samtalsgrupper för alla oavsett ålder. Pastoratet bedriver också internationellt hjälparbete.

Pastoratet driver även det omtyckta Café Crossroad, en samlingsplats för alla i vardagen mitt i centralorten. Gammal såväl som ung möts över en god fika där de allra bästa samtalen ofta sker.

www.svenskakyrkan.se/essunga
Publiceraddatum: 2017-08-03
Yrkesbenämning: Präst, annat trossamfund
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMånadslön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Präst
Webbplats:
Epostadress: fredrik.nordlund@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga Pastorat
Nossebro
46531  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/essunga
  

Platsannons

Kantor 75% - Svenska kyrkan Essunga pastorat

Sedvanliga kyrkomusikaliska uppgifter i gudstjänster och kyrkliga handlingar. Du arbetar över hela pastoratet. Gudstjänsten är ett utav våra utvecklingsområden. Vi tycker att orgelspel är viktigt i våra gudstjänster. Vi har flera duktiga körer, både vuxen- och barnkörer, som vi hoppas att du vill vara med och utveckla!

Upplysningar:
Kantor Britt-Marie Gidstedt, tel 0512-30 00 05 eller
Kyrkoherde Fredrik Nordlund, tel 0512-30 00 02
e-post: fredrik.nordlund@svenskakyrkan.se

Läs mer om vår verksamhet på vår hemsida:
www.svenskakyrkan.se/essunga

Facklig kontaktperson:
Lärarförbundet: Peter Berg, epost: peter.berg@essunga.se

Välkommen med din ansökan med meritförteckning senast 14 juli 2017 till:
Essunga pastorat
Södra vägen 6,
465 31 Nossebro
eller via mail till essunga.pastorat@svenskakyrkan.se

Vi tillämpar löpande intervju varför tillsättning kan ske tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Vi tror att du har lätt för att arbeta självständigt, med förmåga att bedöma vad som behöver göras och prioriteras. Här finns det lilla pastoratets fördel, man lär snabbt känna varandra! Som kantor har du möjlighet till stort inflytande, du får vara med och skapa både gudstjänstliv och musikliv. Av största vikt är även att du har god samarbetsförmåga med arbetslaget. Vi tror också att du har en positiv förväntan på Svenska kyrkan och en vilja att med ditt arbete bidra till kyrkans verksamhet. Bred musikkompetens samt förmåga att möta och arbeta med människor i olika åldrar är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vårt pastorat är verksamt i Essunga kommun som består av ca 5600 invånare, varav ca 4200 är medlemmar i Svenska kyrkan vilket gör oss till kommunens största medlemsorganisation. Vi är ett positivt arbetslag med stark gemenskap och stort engagemang för våra olika verksamheter och medarbetare.

I våra tre församlingar firas gudstjänster varje söndag. Det finns barn- och ungdomsverksamhet med många spännande aktiviteter från 0-25 år. Varje år konfirmerar sig flertalet ungdomar.

I diakoniverksamheten finns stöd- och samtalsgrupper för alla oavsett ålder. Pastoratet bedriver också internationellt hjälparbete.

Pastoratet driver även det omtyckta Café Crossroad, en samlingsplats för alla i vardagen mitt i centralorten. Gammal såväl som ung möts över en god fika där de allra bästa samtalen ofta sker.
Publiceraddatum: 2017-08-03
Yrkesbenämning: Kantor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTJÄNSTENS FORMALIA: att du är tillhörig Svenska kyrkan att du är kantorsutbildad att du har körkort och tillgång till egen bil Tillträde: 1 september 2017 eller efter överenskommelse Varaktighet: tillsvidare Lön: månadslön enligt avtal 60%-80%Månadslön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Kantor
Webbplats:
Epostadress: fredrik.nordlund@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Essunga Pastorat
Nossebro
46531  Nossebro Sverige
Hemsida: http://www.svenskakyrkan.se/essunga
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal