Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:19

Lediga jobb i Eslövs kommun (1285), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd32 878
Täthet78,46Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area424,68Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land419,02Landareal (km²)
Sjö5,66Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Enhetschef

Biträdande Enhetschef till Socialtjänstens Utredningsenhet
Biträdande Enhetschef till Socialtjänstens Utredningsenhet

Välkommen till en av samhällets absolut viktigaste myndighetsfunktioner, Socialtjänstens Utredningsenhet i Eslöv! Här kommer du att trivas om du precis som oss tycker att det viktigaste av allt är barn och ungas välmående och deras rätt till en fungerande vardag.

Uppdragsgivare: Socialtjänstens Utredningsenhet

Ort: Eslöv

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Arbetsbeskrivning

Du kommer att få jobba som biträdande enhetschef för familjehemsgruppen och familjerätt där du kommer att ansvara för 8 socialsekreterare. Du kommer att fylla en viktig roll hos oss som biträdande enhetschef då du kommer att fungera som sakkunnig inom området med att stötta socialsekreterare med råd, handledning och prioriteringar i det dagliga arbetet. I din roll så kommer du att ansvara för att myndighetsutövningen sker i linje med relevant lagstiftning men också för att utveckla verksamheten – och vi välkomnar innovation!

För att lyckas i din roll som biträdande enhetschef så kommer du att få en ordentlig introduktion som är skräddarsydd utifrån dina egna förutsättningar, där du kommer gå med enhetschef och den andra biträdande enhetschefen för att komma in i arbetet! Det finns även möjlighet till mentorskap inom organisationen, så att du verkligen känner att du har det stöd du behöver för att vara framgångsrik.

Som biträdande enhetschef så kommer du att välkomnas av ett team som utgörs av stor glädje till arbetet inom socialtjänsten. Vi har ett öppet klimat och tycker det är viktigt att vi har väldigt roligt tillsammans, vi är till för varandra! Här går vi gärna in till varandra för att fråga om råd eller för att stressa av.

Vi tror nämligen på utvecklingen här i Eslövs Kommun präglar vårt tankesätt vilket visar sig i våra värdeord: nyskapande, engagemang och allas lika värde. Vårt arbete med värdeord är en pågående process och där vi gärna vill höra dina tankar och idéer!

Eslövs kommuns vision är att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Eslöv är en populär bostadsort med cirka 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter.

Kvalifikationer

Utbildad Socionom med minst tre till fem års erfarenhet av likvärdig myndighetsutövning. Kanske så har du arbetat som 1:a socialsekreterare, vikarierat som enhetschef eller så jobbar du som socialsekreterare idag med barn och unga och strävar efter att få arbeta mer strategiskt. Under rekrytering så kommer vi behöva ditt utdrag ur belastningsregistret.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Sista ansökningsdag: 2017-04-30

För information: Kontakta Rekryteringsspecialist Therese Osvald, 070- 309 78 08 alt. therese.osvald@randstad.se eller Tugba Öztoprak, 073 343 44 17 alt. tugba.oztoprak@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Gruppledare inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referens: 201027228
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201027228&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Care AB
Regeringsgatan 65
10724  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till Eslövs kommun

Vi söker för kunds räkning sjuksköterskor till Eslövs kommun.
Uppdraget varar v.25-35 (dag,kväll,natt).

Om Te Crea Care
Vill du själv kunna bestämma hur mycket, när och vart du vill arbeta samtidigt som du drygar ut din lönekassa? Vill du arbeta inom olika områden, resa på kort- eller långsiktiga uppdrag för att bredda dina kunskaper, eller arbeta på en och samma plats? Vi på Te Crea Care erbjuder varierande uppdrag och tjänster inom vård och omsorg över hela landet. Men i slutändan är det du som bestämmer, vad just du vill göra, eftersom vi på Te Crea Care tror på att valfrihet skapar livskvalité.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Som person ska du ha bra samarbetsförmåga, hantera arbetssituationer med integritet och gott omdöme, samt kunna arbeta självständigt.

Personliga egenskaper
Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.tecreacare.com. Vi anordnar frukostar, mingelträffar, rekryteringsträffar och info-träffar. Detta kan ni läsa mer om på vår hemsida där vi även löpande kommer med information om uppdrag och liknande.
Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.


Tillsättning
Enligt överenskommelse

Varför Te Crea Care? Valfrihet skapar livskalité!
Te Crea Care är ett ungt och fräscht företag som grundades 2013, vi engagerar oss för att matcha kunders behov med våra anställdas önskemål för att nå ett framgångsrikt samarbete. Vidare bygger vi verksamheten på personliga relationer och arbetar med omtanke och integritet. Vi är av uppfattningen av att valfrihet skapar livskvalité och det är något vi försöker förmedla ut till alla våra medarbetare. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Vi tillämpar goda löneförmåner, friskvårdsbidrag, pension och försäkringsförmåner. Vi brinner för den personliga kontakten och är fast beslutna om att valfrihet skapar livskvalitet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 415
Webbplats: http://cv-tecreacare-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=415
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Te Crea Care AB
Berga Allé
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
  
Platsannons

Lindebo förskola söker ny förskollärarkollega

Eslövs kommuns vision är att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Eslöv är en populär bostadsort med cirka 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Från och med den 1 januari 2015 gäller rökfri arbetstid på alla arbetsplatser inom Eslövs kommun.

Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen. Verksamheten inom Barn och utbildningsförvaltningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare.
Vi ser allas lika värde och för att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen.

I rektorsområdet finns det två förskolor, Lindebo och Palettens förskola. Upptagningsområdet är av mångkulturell karaktär, både ur ett etniskt, livsstils och socialt perspektiv. Prägeln på våra förskolor sätts av att barnet alltid är i centrum, att vi ger och tar medarbetaransvar, samt att den pedagogiska utvecklingen bygger på delaktighet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra skillnad för våra barn på Lindebo förskola.
Du kommer till ett kollegium som varje dag arbetar för att skapa de bästa förutsättningar för våra barn.
Norrevångs förskoleområde är ett spännande förskoleområde med en helt nybyggd förskola samt Lindebo förskola som nyligen genomgått en omfattande renovering där fokus varit att skapa lärmiljöer som är utmanande och utforskande för barnen. Inom området finns en ateljerista, en pedagogista och en specialpedagog. Vidare finns sagopedagoger samt Mulle-pedagoger.


KVALIFIKATIONER
Är du en utbildad och engagerad förskollärare som har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken så att goda resultat kan nås? Då är du den vi söker!

Vi söker dig som:
* är väl förtrogen med förskolans läroplan
* har ett positivt förhållningssätt
* bidrar med nya tankar och strävar efter att kontinuerligt utveckla verksamheten tillsammans med de andra pedagogerna
* sätter barnet i centrum och tror på det kompetenta barnet
* är kreativ och nyfiken och vill vara en medforskare
* vill arbeta målmedvetet med barns inflytande och demokrati
* ser vikten av ett gott samarbete med föräldrarna och arbetar aktivt utifrån denna tanke
* är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en bra förebild för barnen

Om du tror att du är den vi söker, skicka in din ansökan snarast. Vi håller löpande intervjuer. Förskollärarexamen samt förskollärarlegitimation.

ÖVRIGT
Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 Tillträde enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676503 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1a3f91c-3e91-4cf9-9dc8-17d772b23daf&TK=2c5c58de-7e92-46fc-a9a7-86a1f6d802ff
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Norrevångs förskolor
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till en man med ALS

Var finns du som brinner för att finnas tillhands och hjälpa till när uppdragsgivaren behöver dig?”

Uppdragsgivaren är en 58-årig man med ALS som bor på en gård. Han tar sig fram själv med eldriven rullstol men behöver hjälp vid överflyttning med hjälp av tak-lyft. Bostaden är anpassad och han har hjälpmedel för att förenkla vardagen.

Dina arbetsuppgifter innehåller vardagliga sysslor såsom att vara behjälplig med morgonrutiner, hushållssysslor, vid promenader samt stötta upp vid datorn i mannens arbete.Du som söker är en varmhjärtad kvinna med en stor portion empati som gillar livet på landet.
Du vågar ta i när det behövs och kan samtidigt backa undan när familjen behöver egen tid tillsammans.
Utbildning såsom undersköterska samt erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inget krav. Personkemin är viktig.Körkort är ett måste för att komma till och från arbetsplatsen och att kunna köra uppdragsgivarens bil vid aktiviteter etc.Tindra
Alla människor har rätt att leva ett självvalt liv, oberoende av funktionsvariation. Som medarbetare i Tindra bidrar du till att skapa kvalitet och ett samhälle där alla kan delta på lika villkor. Med vår höga närvaro och tillgänglighet kan vi erbjuda alla våra medarbetare kontinuerlig feedback, bra möten och ständig utveckling.

Varmt välkommen med ett CV och personligt brev per mail till sussi@tindra-ab.se, ange referens ”T56” i ämnesfältet.

För att kunna påbörja anställning hos oss behöver du uppvisa utdrag ur belastningsregistret. Beställ ett registerutdrag enligt LSS här: https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/PM-442-9-LSS-funktionshinder-barn.pdf

Läs gärna mer om vilka vi är och hur vi arbetar på www.tindra-ab.se och ta del av gemenskapen på vår facebook – sök efter Tindra personlig assistans.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidSommarvikarie 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: T56
Webbplats:
Epostadress: sussi@tindra-ab.se
Övrigt: Rekrytering sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: Tindra personlig assistans AB
Box 156
26422  Klippan Sverige
Hemsida: http://www.tindra-ab.se
  
Platsannons

Förskollärare till Centrum förskoleområde

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen. Verksamheten inom Barn och utbildningsförvaltningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare.
Vi ser allas lika värde och för att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen.

Centrum förskole område organiseras om under våren och kommer därmed att utökas som område och bestå av fyra förskolor, Dannemannens förskola, Kunskapshusets förskola, Skogsgläntans förskola samt Västerbo förskola. I området kommer vi även att bygga en ny förskola 2018/2019.
Förskolorna i området arbetar utifrån Reggio Emilia filosofin, pedagogerna ser barnen som ytterst kompetenta som därmed ges stort inflytande och stor delaktighet i sitt lärande. Pedagogerna är medupptäckare i barnens vardag och arbetar ständigt med att utmana och stimulera barns nyfikenhet.
I det vardagliga arbetet tillsammans med barnen finns Barnkonventionen och barns rätt med som ett naturligt inslag där värdegrundsfrågor har en given plats.
I arbete på förskolorna har det digitala lärandet utvecklats i stor omfattning vilket innebär att barn och pedagoger har god tillgång till olika digitala verktyg. Verksamheterna är i ständig utveckling för att ge bästa tänkbara kvalitét för barnen.
Området har en biträdande förskolechef, en ateljerista, en digitalista samt en förskole sekreterare anställd.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du tillsammans med arbetslaget reflekterar, genomför, analyserar och utvecklar den pedagogiska verksamheten samt följer och dokumenterar barns förändrade kunnande över tid. I arbetsuppgifterna ingår att arbete på ett projektinriktat sätt samt att samverka med ateljerista och digitalista för att utveckla projekt och barns lärande.
Du har förmåga att skapa ett nära och förtroendefullt samarbete med föräldrar.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har förskollärarutbildning eller annan relevant pedagogisk högskoleutbildning.
Du är engagerad, nyskapande och ser allas lika värde i dina kontakter med barn, kollegor och föräldrar

ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.
För att vara aktuell för tjänsten måste utdrag ur belastningsregister lämnas in. Finns på polisen.seFör att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A676124 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2c3f2c9b-004c-439e-a1f4-aa4e2031bd42&TK=aff93225-21fd-4e37-aebd-aa614141acee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Centrum förskolor
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32768-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8645-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  
Platsannons

Nu söker vi en affärsdriven BI-Controller till verksamhet i Eslöv

Presentation
För kunds räkning söker vi en erfaren och affärsdriven BI-controller till uppdrag i Eslöv. Vår kund är verksam inom energi och entreprenad med fokus på effektivitet och hållbarhet. Sök tjänsten idag, uppdraget förväntas starta inom mycket kort!

Arbetsuppgifter
Rollen som BI-Controller är kopplad till vår kunds entreprenadverksamhet där du kommer att arbeta brett inom området controlling. Organisationen präglas av förändringsvilja, initiativtagande och innovation – en miljö som självfallet motiverar och driver dig i ditt arbete. Du kommer bl.a. att ansvara för:
• Driva och utveckla ekonomistyrning, finansiella analyser och processer
• Genom kortsiktiga och långsiktiga verksamhetsanalyser stöttar du och utvecklar organisationen, med fokus även på riskhantering
• Prognosarbete, samt säkerställande av uppföljning
• Utvärdering av nya affärsmöjligheter och investeringar ur finansiellt perspektiv
• Uppföljning och rapportering av omfattande projekt inom koncernen

Uppdraget gäller en konsultroll på 75 – 100 % under 3 – 4 månaders period, med omgående start. Din tillgänglighet samt flexibilitet är av största vikt.

Utbildning/erfarenhet
Vi söker dig med gedigen erfarenhet som controller, med god analytisk och drivande förmåga. Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet av rollen som BI-Controller. Du har en akademisk examen inom ekonomi, helst med inriktning controlling/ekonomistyrning. Du trivs i konsultrollen och kan snabbt skapa dig en översikt och bli självständig i nya miljöer. Du trivs i en organisation med högt tempo där du får arbeta affärsnära. Din erfarenhet och kompetens ger dig möjlighet att både stötta och utmana, ifrågasätta och konsultera. Du har både intresse och förmåga att initiera samt skapa engagemang i förändringsarbete.

Det är ett krav för rollen att du behärskar både svenska och engelska på flytande nivå i tal och skrift. Du har god erfarenhet av affärssystem inom redovisning och projektstyrning. Tidigare erfarenhet av Agresso, Cenit, QlickView och Bizview ses som mycket meriterande.
B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Förmåner
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Företagsbeskrivning
Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor.

Sluttext
Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Business controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: 46483
Webbplats: https://www.poolia.se/lediga-jobb/?jobadid=46483
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Poolia Malmö AB
Gustav Adolfs torg 12
21139  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.poolia.se
  
Platsannons

Engagerad och inspirerad förskollärare sökes till Östers förskolor

Eslövs kommuns vision är att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Eslöv är en populär bostadsort med cirka 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Från och med den 1 januari 2015 gäller rökfri arbetstid på alla arbetsplatser inom Eslövs kommun.

Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen. Verksamheten inom Barn och utbildningsförvaltningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare.
Vi ser allas lika värde och för att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen.

Östers rektorsområde består av två förskolor, Norrebo förskola och Bergabo förskola, med vardera 5 avdelningar. Båda förskolorna har barn från många olika kulturer och värdegrundsarbetet – bemötande är stort och viktigt i områdets arbete.

Vi arbetar aktivt med hälsa och livsstil samt fokuserar på språk och matematik.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i ett arbetslag som hjälper, inspirerar och utmanar varandra. Vi vill att alla medarbetare tar ansvar för att ständigt utvärdera och utveckla både sin roll och verksamheten.

Du synliggör barns och gruppens lärande samt planerar, dokumenterar, följer upp och utvecklar verksamheten med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Arbetet på förskolan utgår ständigt från läroplanen. Den pedagogiska dokumentationen utgör underlag för det systematiska kvalitetsarbetet. Du bemöter barn, vårdnadshavare och kollegor på ett professionellt, positivt sätt och bidrar till förskolans goda rykte.

På öster förskolor ger vi barnen utrymme för egna planer, fantasi och kreativitet i lek och lärande såväl inomhus som utomhus. Vi arbetar för att barnen ska känna trygghet, grupptillhörighet och bygga upp sin självkänsla. Nyckelorden på vår förskola är:
lek, delaktighet, inflytande och utforskande.

KVALIFIKATIONER
- Är du en legitimerad förskollärare som är engagerad, ansvarstagande och villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt?
- Jobbar du aktivt med lärmiljöer så att varje material har ett syfte och varje miljö blir en lärmiljö?
- Är pedagogisk dokumentation är ett arbetsverktyg som du känner dig bekväm med?
- Ser du vikten av ett gott samarbete med vårdnadshavarna och arbetar aktivt utifrån denna tanke?
- Känner du dig bekväm med att använda digital teknik såsom dator och surfplatta?

Då är du den vi söker!

Intervjuer hålls löpande.
Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Enligt Lag (2013:852) om registerkontroll skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmsta polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.Månadslön Eslövs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A641992
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=abb6c844-a2b3-4924-b13b-c8f2fc8550dd&TK=7005b934-6ee7-492f-bb58-39df332e756d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Öster förskolor
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Reparatör, förpackningsmaskiner, Nordic Sugar Örtofta

Tillvår avdelning Paketering & Expedition på Örtofta Sockerbruk söker vi enreparatör till vår paketeringsverksamhet. 
Målet för avdelningen är attsäkerställa en hög driftsäkerhet för anläggningarna. 
Arbetet kommer till stor del attutföras på skift. Även dagtid med möjlighet till flextid kan förekomma undervissa tidsperioder. I tjänsten ingår även beredskapsarbete.  
Arbete på andra enheter inom företagetkan tidvis förekomma. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning. 
 
Dinaarbetsuppgifter som reparatör består av att:  arbeta som en viktig medarbetare i ett team vilka tillsammans ansvarar för underhåll och förbättringar av våra förpackningsmaskiner, maskinutrustningar och siloanläggningar.  felsöka, åtgärda och rapportera fel på produktionsutrustningar.   arbeta med montering och demontering av maskin- och produktionsutrustningar.  medverka i vidareutveckling av förebyggande underhåll på anläggningarna.  delta i projektarbeten t.ex. vid investeringsarbeten och andra förändringar inom arbetsplatsen. 
 
Du har en lämplig tekniskgrundutbildning på gymnasienivå inom det verkstadstekniska området ellermotsvarande.  
Du har kunskaper ocherfarenhet av båg-/MIG svetsning.  
Det är en fördel om du har erfarenhetfrån reparationsarbete på förpackningsmaskiner och maskinutrustningar. 
Eftersom vi arbetar i team för attuppfylla våra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om attarbeta i grupp. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför ärdet viktigt att du är motiverad och kan arbeta självständigt. 
Arbetet ställer höga krav påflexibilitet, initiativförmåga och god samarbetsförmåga. 
Vårt koncernspråk är engelska och dubör därför kunna kommunicera på detta språk. 
 
Vierbjuder ett utvecklande och varierande arbete inom livsmedelstillverkning i endynamisk miljö, där vi sätter kvalité och kunden i fokus. 
 
För ytterligareupplysningar om befattningen kontaktar du chefen för avdelning Paketering &Expedition, Nils-Göran Johansson, tele +46 709 537 950, eller HR-ansvarig,Per-Olof Hansson, tele +46 709 539 678. Frågor av fackligkaraktär besvaras av IF-Metallklubbens ordförande Jan Svensson, tele +46 709 539714. 
 
Dinansökan till tjänsten som ”Reparatör förpackningsmaskiner” lämnar du till oss senastden 15 maj via vår hemsida www.nordicsugar.se.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Maskinreparatör, stationära
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSkift. Tillsvidare.Fast månadslön Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1228&ProjectId=143663&DepartmentId=18975&MediaId=4629&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Sugar
Sockerbruksvägen 1
24193  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionschef

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng's, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Om stillingen
Till vår produktionsanläggning i Eslöv söker vi nu en driven och engagerad produktionschef till färdigmatsavdelningen. Ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla avdelningen och fabriken genom ständiga förbättringar inom såväl arbetsmiljö, kvalitet som produktivitet. Vidare omfattas ditt uppdrag av att: •Leda, coacha och utveckla dina medarbetare. •Optimera tillverkningsprocesserna för att kunna leverera i rätt tid, med rätt kvalitet på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt •Säkerställa att det ekonomiska resultatet möter uppsatta mål och ständigt förbättras •Säkerställa att EHS-arbete bedrivs enligt gällande lagstiftning samt enligt Orklas regelverk och policys •Delta i spännande utvecklingen av vårt framtida sortiment •Utveckla arbetsprocesser och tekniska processer Viktigt i rollen som produktionschef är att vara delaktig i de strategiska diskussionerna i ledningsgruppen. Detta för att aktivt lyfta upp produktionsfrågor på agendan för att säkerställa en produktion i världsklass samt att optimera tillverkningen i Eslöv som helhet. Du får genom ledningsgruppen möjlighet att bidra till att effektivisera gränssnittet och samarbetet mellan olika funktioner i hela värdekedjan. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till Platschef. Du ansvarar för ca 100 medarbetare varav 5 personer är direktrapporterande. Kvalifikationer Vi söker dig som har en teknisk högskoleexamen eller liknande och som har en gedigen ledarerfarenhet från producerande verksamhet. Du har god produktionsteknisk förståelse samt ekonomiska kunskaper. Har du erfarenhet från livsmedelsindustrin är det meriterande men inget krav. Du behärskar svenska och engelska samt har god datorvana. Profil Då ett av dina huvuduppdrag är att driva förbättringsarbete genom delaktighet från medarbetarna krävs det att du har du lätt för att skapa goda relationer och entusiasmera dina medarbetare. Som person är du positiv, resultatinriktad och självgående. För att lyckas krävs det dessutom att du har en god analytisk förmåga, tänker strategiskt samt har god affärsförståelse. Du har en personlig trygghet och balans och vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Erik Wendel på telefon 0708-76 26 95 eller per mejl erik.wendel@orklafoods.se Skicka din ansökan senast 2017-05-14 *LI-OR
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PDVFK026203F3VBQB8NV77V08&nPostingTargetID=3081
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Orkla Foods Sverige
Isbergs gata 9B
21119  Malmö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Produktionschef

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng's, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Om stillingen
Till vår produktionsanläggning i Eslöv söker vi nu en driven och engagerad produktionschef till färdigmatsavdelningen. Ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla avdelningen och fabriken genom ständiga förbättringar inom såväl arbetsmiljö, kvalitet som produktivitet. Vidare omfattas ditt uppdrag av att: •Leda, coacha och utveckla dina medarbetare. •Optimera tillverkningsprocesserna för att kunna leverera i rätt tid, med rätt kvalitet på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt •Säkerställa att det ekonomiska resultatet möter uppsatta mål och ständigt förbättras •Säkerställa att EHS-arbete bedrivs enligt gällande lagstiftning samt enligt Orklas regelverk och policys •Delta i spännande utvecklingen av vårt framtida sortiment •Utveckla arbetsprocesser och tekniska processer Viktigt i rollen som produktionschef är att vara delaktig i de strategiska diskussionerna i ledningsgruppen. Detta för att aktivt lyfta upp produktionsfrågor på agendan för att säkerställa en produktion i världsklass samt att optimera tillverkningen i Eslöv som helhet. Du får genom ledningsgruppen möjlighet att bidra till att effektivisera gränssnittet och samarbetet mellan olika funktioner i hela värdekedjan. Du sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till Platschef. Du ansvarar för ca 100 medarbetare varav 5 personer är direktrapporterande. Kvalifikationer Vi söker dig som har en teknisk högskoleexamen eller liknande och som har en gedigen ledarerfarenhet från producerande verksamhet. Du har god produktionsteknisk förståelse samt ekonomiska kunskaper. Har du erfarenhet från livsmedelsindustrin är det meriterande men inget krav. Du behärskar svenska och engelska samt har god datorvana. Profil Då ett av dina huvuduppdrag är att driva förbättringsarbete genom delaktighet från medarbetarna krävs det att du har du lätt för att skapa goda relationer och entusiasmera dina medarbetare. Som person är du positiv, resultatinriktad och självgående. För att lyckas krävs det dessutom att du har en god analytisk förmåga, tänker strategiskt samt har god affärsförståelse. Du har en personlig trygghet och balans och vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef Erik Wendel på telefon 0708-76 26 95 eller per mejl erik.wendel@orklafoods.se Skicka din ansökan senast 2017-05-14 *LI-OR
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=PDVFK026203F3VBQB8NV77V08&nPostingTargetID=3079
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Orkla Foods Sverige
Isbergs gata 9B
21119  Malmö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SVPL-sjuksköterska sökes till Eslöv

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.

Myndighetsfunktionen söker nu en SVPL-sjuksköterska.

ARBETSUPPGIFTER
SVPL-teamet består utav en sjuksköterska samt två biståndshandläggare. Biståndshandläggarna genomför både vårdplaneringar samt uppföljningar på korttidsboendet i kommunen. Sjuksköterskans roll i detta team är att närvara vid vårdplaneringar på sjukhuset eller via Skype. Teamet genomför vårdplaneringar för de brukare som är bedömda att vara medicinskt färdigbehandlade inom slutenvården och som har ett behov av sociala och/eller medicinska insatser från kommunen i samband med hemgång.

Din roll i teamet är att fokusera på insatser enligt Hälso- och sjukvård och även kunna bidra med din del i detta till biståndshandläggarens samlade bedömning om insatser enligt Socialtjänstlagen blir aktuella. Du kommer också ha ansvar för att förmedla ut information från vårdplaneringar till utförarna, boka vårdplaneringar via SVPL-it och sköta annan logistik kring administrationen för att flödet ska bibehållas effektivt. Du kommer också att tillsammans med biståndshandläggarna utveckla teamarbetet och ha ett nära samarbete med kommunens övriga aktörer inom framförallt äldreomsorg, Rehabpersonal och MAS.

Lex Sarah utredningar kommer att ingå till viss del i uppdraget.

Arbetet innebär inga praktiska och kliniska arbetsmoment.


KVALIFIKATIONER
Leg sjuksköterska med flerårig yrkeserfarenhet. Meriterande är distriktsköterskeutbildning, erfarenhet av myndighetsutövning och utredningar enligt SoL, kunskap/erfarenhet om SVPL-processen och SVPL-it. Fördel om du trivs med att dokumentera och arbeta med effektiv och administrativ logistik. Det är viktigt att du kan samverka såväl internt som externt och att du har en professionell hållning och en respekt för andra yrkesgruppers roll. Att kunna bemöta såväl brukare som anhöriga på ett gott sätt är av yttersta vikt samt att du har ett lösningsfokuserat synsätt. När man arbetar i ett SVPL-team kan arbetsdagen snabbt förändras vilket innebär att man behöver vara flexibel och strukturerad i sitt arbetssätt. Som ensam sjuksköterska i teamet behöver du vara självgående i din roll.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Vänligen boka in den 9 och 10 maj för eventuell intervju.

Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillsträde snarast möjligt.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: A675163 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=550c084c-b10b-448b-beed-4006e69e1d6b&TK=76abd305-32f8-4711-b998-8c3120f00c08
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Socialtjänst över 18 år
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Optikerassistent/butikssäljare

Vi söker en säljare som kommer att assistera ansvarig optiker med en rad varierande arbetsuppgifter såsom kundbokningar, bågvisningar, justering och reparation av glasögon samt övrigt förekommande arbetsuppgifter som finns i en butiksmiljö.

Vi söker dig som brinner för service och mötet med kunden. Du är lojal, hjälpsam och kundorienterad och förstår att försäljning och omgivning påverkas av din inställning och drivkraft. Du är en positiv, engagerad och ansvarstagande person som ser till att saker och ting blir gjorda med kvalitet.

Du har erfarenhet från serviceyrket. Det är meriterande om du även har erfarenhet från optikbranschen, men det är inget krav.
Du skall vara kvalitetsmedveten, kommunikativ och kunna uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du skall ha vana av att arbeta med dator, internet och ha lätt för att lära dig rutiner, produkter, boknings- och kassasystem.

Vad kan Specsavers i Eslöv erbjuda dig?
Du kommer arbeta i en stimulerande, modern arbetsmiljö och butiken ligger i centrala Eslöv. Du får ta stort eget ansvar och arbeta i ett glatt team. Du erbjuds kontinuerlig utbildning inom optik och retail.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Optikerassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOmfattning 80%. Provanställlning sex månader
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: pernilla.svedberg@specsavers.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Specsavers

24133  ESLÖV 
Hemsida:
  

Platsannons

Sveriges Ridgymnasium i Flyinge söker Gymnasielärare!


Till vår skola på Flyinge Kungsgård söker vi nu gymnasielärare i svenska, samhällskunskap, religion, naturkunskap, företagsekonomi samt eventuellt entreprenörskap.

100% med tillträde augusti 2018.

Om dig
Vi söker dig som i första hand är behörig gymnasielärare med legitimation inom berörda ämnen. Den ungefärliga fördelningen av tjänsterna ser ut så här: Svenska 60%, samhällskunskap 20%, företagsekonomi 40%,entreprenörskap 20% samt enstaka kurser i religion och naturkunskap. I tjänsten utgår också mentorskap. Vi värdesätter att du är förtrogen med skolans styrdokument och att du har ett formativt arbetssätt - gärna ämnesövergripande tillsammans med dina kollegor. Du brinner för skolfrågor och är fullt införstådd med vikten av att varje elev lyckas. Vi ser också att du drivs av att utmana dig själv, dina kollegor och elever för att bidra till kontinuerlig utveckling samt är självständig och ansvarsfull i ditt uppdrag. Det är meriterande om du har andra kompetenser eller intressen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi tror också att du:
• Har ett genuint intresse för pedagogik och vill jobba för våra elevers ökade måluppfyllelse.
• Har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer till både elever och kollegor.
• Är en stabil och trygg person, med förmåga att arbeta självständigt och tillsammans med andra för att uppnå höga resultat.
• Är en tydlig, ansvarsfull, välstrukturerad ledare i klassrummet samtidigt som du är lyhörd för våra elevers olika behov.

Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor.

Då urval och intervjuer sker löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt; senast den 19/5. Vid frågor kring tjänsten, kontakta bitr.rektor Cecilia Bornhager 0731 - 544381 eller via mail cecilia.bornhager@ridgymnasium.nu

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

SRG är en stabil verksamhet som funnits i drygt 10 år. Idag finns vi på fem orter i landet. Vi arbetar målmedvetet för att ligga i framkant i att utveckla våra skolor och vår pedagogik. Vår vision är att ”Bygga Sveriges bästa ridgymnasium”. SRG Flyinge startade 2016 och är en välfungerande skola där vi sätter pedagogisk utveckling och kollegialt lärande högt på agendan. From HT - 18 studerar cirka 80 elever fördelat på skolans tre årskullar inom Naturbruksprogrammet inriktning Lantbruk med profil Häst/Ridsport. Här skapar vi morgondagens ryttare och hästmänniskor med en god utbildningsgrund för både vidare studier och yrkesliv.

http://www.ridgymnasium.nu
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Kollektivavtal KFOIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cecilia.bornhager@ridgymnasium.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges Ridgymnasium AB Flyinge
Box 3
24729  Flyinge Sverige
Hemsida: http://www.ridgymnasium.nu
  
Platsannons

Innesäljare B2B till vårt nya kontor!

Som innesäljare hos oss arbetar du med försäljning till företag över telefon. Du representerar ett välkänt företag inom telekom, vilket gör att du kan lägga allt ditt fokus på att hitta de bästa lösningarna för dina kunder. I rollen som innesäljare ansvarar du för att leverera och presentera den rätta produkten för kunden, ditt fokus ska ligga på att göra bra affärer för alla parter.

För att trivas i rollen är du en driven person som brinner för försäljning. Nyckeln till din personliga framgång hos oss ligger i ditt engagemang. Vi har jobbat med försäljning sedan 1956 och har erfarenhet att utveckla både erfarna och juniora säljare. Därför är din bakgrund mindre viktig, är du beredd att satsa på oss kommer vi att satsa på dig!

Var en del av vårt team!
Vårt team består av medarbetare med olika erfarenheter och intressen, de vi har gemensamt är att vi är duktiga på försäljning, på riktigt! Vi älskar när vi får dela och ta del av varandras energi, vilket är grundpelaren i vår verksamhet.

När våra medarbetare mår bra mår vi bra, därför ser vi till att vara rädd om vår personal. Vi träffas även utanför jobbet och bjuder ofta på After Work, utlandsresor, evenemang m.m

Vi ser till att du som medarbetare blir belönad för din insats hos oss, det kommer du att märka både i plånboken och i din utveckling.

Med fokus på våra kunder erbjuder vi privatpersoner och företag kommunikationstjänster inom mobiltelefoni . Genom att samarbeta med våra nätpartners kan vi erbjuda mobiltäckning till 98,5% av Sveriges befolkning, vilket innebär att ca 9,1 miljoner personer i Sverige kan ringa, skicka SMS och MMS samt surfa i nätet. Hela 70% av Sveriges befolkning kan surfa i upp till 32 Mbit/sek. Som utmanare tänker och gör vi annorlunda. Vi utmanar ständigt varandra och vår affärsmodell för att ligga i framkant!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidUtöver din fasta lön, tillämpar vi generösa provisionsmodeller. Bonussystem, utlandsresor och tävlingar!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anton.holmqvist@svenskmobil.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Mobiltjänst AB
Stora torg
24130  Eslöv Sverige
Hemsida: http://www.svenskmobil.se
  
Platsannons

Psykolog till Barn- och ungdomshabiliteringen i Eslöv

Gör skillnad. Varje dag.

Barn- och ungdomshabiliteringen vänder sig till barn och ungdomar (0-18 år) med varaktiga funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Barnen och ungdomarna kan ha rörelsehinder, intellektuell funktionsnedsättning och/eller autism. Verksamheten bygger på ett tvärfackligt familjecentrerat teamarbete, vilket innebär att barnet och de anhöriga har full delaktighet i planering, genomförande och uppföljning av insatserna.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en ny psykologkollega till Barn- och ungdomshabiliteringen i Eslöv. Tjänsten är i vårt barnteam där barnen är i åldrarna 0-11 år.

I dina arbetsuppgifter ingår att göra psykologiska bedömningar, ge stöd, rådgivning och behandling till barn, och föräldrar utifrån funktionsnedsättningen och dess konsekvenser för barnets unika utveckling och vardagssituation. Insatserna kan ges individuellt och/eller i grupp. Du deltar i planeringen av insatser tillsammans med barn, familj och dess nätverk. Vidare samverkar du tillsammans med andra aktörer såsom kommunens resursteam, förskola/skola, barn- och ungdomspsykiatri och socialtjänst för att varje patient ska få en välanpassad vård. Resor i tjänsten förekommer och tjänstebil finns att tillgå.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Giltigt B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vi ser gärna att du har utbildning inom området barn- och ungdomars utveckling, funktionsnedsättning, tillämpad beteendeterapi eller handledning/konsultation. Vidare är erfarenhet av arbete med barn/ungdomar med funktionsnedsättning, habiliteringsarbete eller barnpsykiatrisk verksamhet meriterande. Kunskap om intellektuell funktionsnedsättning, rörelsehinder eller autism samt intresse av att arbeta i tvärvetenskapliga team är också meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering använder vi oss av löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Arbetstid: Dagtid och en kväll/vecka till kl 18.30. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker 2017-05-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens: A661417
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=63f8d270-718c-4059-89a2-aa6b01c234de&TK=5b876a16-f079-49e1-b1a8-3ef79098db3e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Habilitering och hjälpmedel, Habilitering och Rehabilitering
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ikett söker lagerarbetare

Om tjänsten
Du som söker har:
- Tidigare erfarenhet av lagerarbete
- Truckort
- Vana av att arbeta i olika system så som Pyramid och Logtrade

Om företaget
Just nu söker vi lagerarbetare i Eslöv

Abetet kommer innebära sedvanliga lager sysslor så som lastning och lossning av gods samt registrering av gods, lagerplacera, samt beställa transporter till avgående gods.
Du kommer vara ansvarig för att lagret flyter både vad gäller själva lagret men även det administrativa.

Det är viktigt att du trivs med praktiskt arbete och som inte är rädd för att ta i, du ska gilla att ta mycket ansvar och trivas i en verkstadsmiljö.

Det är meriterande om du har vana av montering, gärna mekanisk.Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 5064
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5064
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Erfaren truckförare - Eslöv

Om Processbemanning AB:
Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot lediga uppdrag.

Är du intresserad av att jobba som truckförare på ett företag i Eslöv och har tidigare erfarenhet av truckkörning ?  Är noggrannhet viktigt för dig? Då kan detta vara ett jobb för just dig!
Om tjänsten:
Just nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som truckförare hos vår kund i Eslöv 
Som sökande är det vitkgit att du har minst 2 års erfarenhet av att köra truck och har förstelse för lagerarbete. Du trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo och är inte rädd för hårt fysiskt arbete. 
Vem är du?
Personliga egenskaper vi söker är att du är du positiv och glad, framåt och initiativtagande. Du har inga problem att arbeta självständigt men även inte heller i team. Ledorden ansvarstagande, noggrann, effektiv och flexibel stämmer väl in på dig.
Krav för tjänsten är:
- Vara tillgänglig för skiftarbete
- Körkort B samt tillgång till bil
- Behörighet att köra truck A1- A4, B1-B3
- Vara tillgänglig för skiftarbete
-  Flytande svenska i tal och skrift
Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt.
Läs gärna mer om oss på  processbemanning.se där hittar du även våra övriga lediga tjänster!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=88984
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Processbemanning AB
Drottninggatan 28, 2 tr
25222  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.processbemanning.se
  

Platsannons

Erfaren lärare, ex pensionerad- matte, fysik & teknik

Kunskapsugglan AB hjälper elever i grundskolan, gymnasieskolan, samt på KOMVUX, med studierna. Hjälpen kan ske i form av läxhjälp, eller annan studiehjälp.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan.

Vi söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev i Eslöv med studierna i matte, teknik och fysik ca 2 timmar per vecka. Eleven går i ettan på gymnasiet.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss. Dock är det givetvis upp till dig att bestämma hur många, samt vilka, uppdrag du vill jobba med.

Arbetsplats: vanligen hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever, samt KOMVUX-elever, med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan, alternativt på KOMVUX. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan. Du arbetar genom hembesök i din hemkommun, eller i närliggande kommuner.

Arbetsplats: Vanligen hembesök hos elev. Annan plats kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-04-17
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Fast timlön. Reseersättning utgår. Du arbetar med detta uppdrag och, om du så önskar, fler uppdrag i framtiden. Uppdragen längd varierar och läxhjälpen utförs vanligen i elevens hem.Fast timlön. Reseersättning utgår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://kunskapsugglan.se/jobba-hos-oss/
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt: P.g.a. hög arbetsbelastning mottas ej ansökningar via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
Box 1031
22104  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kunskapsugglan.se
  
Platsannons

Engagerad och driven förskollärare sökes till Norrevångs förskoleområde i E

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen. Verksamheten inom Barn och utbildningsförvaltningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare.
Vi ser allas lika värde och för att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen.

I rektorsområdet finns det två förskolor, Lindebo och Paletten, som är en nybyggd förskola. Upptagningsområdet är av mångkulturell karaktär, både ur ett etniskt, livsstils och socialt perspektiv. Prägeln på våra förskolor sätts av att barnet alltid är i centrum, att vi ger och tar medarbetaransvar, samt att den pedagogiska utvecklingen bygger på delaktighet.

ARBETSUPPGIFTER
Norrevångs förskoleområde söker en förskollärare som tillsammans med oss vill vara med och bygga framtidens förskola!

Du kommer till ett engagerat kollegie som varje dag arbetar med att skapa de bästa förutsättningar för våra barn. På förskolan följer vi barnen från de att de startar på förskolan tills de lämnar oss för förskoleklassen. Bland kollegiet på förskolan finns även en pedagogista, en ateljerista samt en specialpedagog.
Erfarenhet krävs.

KVALIFIKATIONER
Är du en utbildad och driven förskollärare som har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken så att goda resultat nås? Då är du den vi söker!

Vi söker dig som:
* Är väl förtrogen med förskolans läroplan.
* Har ett positivt förhållningssätt.
* Bidrar med nya tankar och strävar efter att kontinuerligt utveckla verksamheten tillsammans med de andra pedagogerna.
* Sätter barnet i centrum och tror på det kompetenta barnet.
* Är kreativ och nyfiken.
* Vill arbeta målmedvetet med barns inflytande och demokrati.
* Ser vikten av ett gott samarbete med föräldrarna och arbetar aktivt utifrån denna tanke.
* Inspireras av att arbeta i ett mångkulturellt område.
* Är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en bra förebild för barnen.

Intervjuer hålls löpande.
Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation.

Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner. Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A672769 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c5e3fc9e-d965-4fcd-8a76-c51d8f5d9d66&TK=877648b2-f469-4d52-9c7e-c101ebd66d79
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Norrevångs förskolor
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mamma vik Djurskötare gris

Du kommer att jobba med alla förekommande arbetsuppgifter inom smågris produktion med ha ansvaret för antingen tillväxt eller BB stallarna.

Vi tror att du är en glad och positiv människa, liksom oss andra, som har jobbat en del inom smågrisproduktion förut.

Granepig AB är ett smågrisproducerande bolag med 1700 suggor. 1100 suggor i Dalby och 600 suggor på V.Hundsäng. V.Hundsäng är en relativt nybyggd anläggning som består av BB, tillväxt samt sinsuggor på djupströ. V.Hundsäng planeras att byggas ut under 2017-2018 till ytterligare 600 suggor så det finns en stor chans till förlängning av tjänsten. Granepig bedriver även en betongelementtillverkning samt växtodling.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Djurskötare, gris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hakan.tufvesson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GRANEPIG AB
Västra Hundsäng 3:6
24193  Eslöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bemannings-sjuksköterska till Eslöv, sommaren -17

Exocare AB söker leg.sjuksköterskor för uppdrag inom kommunal omsorg i Eslöv med omnejd.

Nu söker vi dig som vill arbeta våren och framförallt sommaren, arbetsomfattning enligt överenskommelse.

Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdragen omfattar arbete hel- eller deltid, dag, kväll, natt och helg i hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende samt inom LSS-verksamheten. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete. Arbetet är mycket självständigt. Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta. Ströpass är helt okej. Körkort ett krav.

Vi kan erbjuda mycket goda lönevillkor tack vare att vi har mycket små administrativa kostnader.

Skicka din ansökan med CV, två referenser och personligt brev till info@exocare.se.
Har du tänkt arbeta i sommar? I så fall är detta ett gyllene tillfälle att redan nu lägga ditt eget önskeschema.
Du bestämmer när du vill arbeta; dag/kväll/natt/helg. Ju tidigare du söker ju bättre!

Vi söker dig som arbetat som sjuksköterska i minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård.

Uppdragen omfattar arbete hel- eller deltid, dag, kväll, natt och helg i hemsjukvård i ordinärt och särskilt boende samt inom LSS-verksamheten. Uppdrag innebär eget ansvarstagande och, i vissa fall, även ensamarbete.
Arbetet är mycket självständigt.
Du avgör självklart hur mycket du vill arbeta.
Ströpass är helt okej.
Körkort ett krav.

Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.
Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder: -Konkurrenskraftig lön -Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Exocare är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlem i Bemanningsföretagen, Almega.

Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-04-14
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHel- eller deltid enl. ök.Mycket bra lön utlovas!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Ssk Eslöv
Webbplats:
Epostadress: info@exocare.se
Övrigt: Skicka in din ansökan omgående! Tillsättning och bokning av uppdrag sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: EXOCARE AB
Industrivägen 8
90130  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.exocare.se
  
Platsannons

IT-supporttekniker

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, telefoni, fastighetsförvaltning och fastighetsservice, måltider samt lokalvård till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns konsumentsvägledning, tolkförmedling, kontaktcenter och mat- och elevtransport som är till för kommunens invånare. Våra kritiska framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.ARBETSUPPGIFTER
Som IT-supporttekniker är du den första och viktigaste kontakten för alla medarbetare i kommunen vad gäller deras frågor angående dator och telefoni. Du ger användarstöd via mail, telefon, via fjärrstyrning samt besök i verksamheten. De inkommande ärendena kommer från kunder med en variation av verksamheter, system och program vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande. Du kommer att arbeta med problemanalys och felavhjälpning på fast och mobil telefoni, läsplattor, PC, terminalmiljö och kringutrustning. Du kommer att arbeta med att administrera behörigheter, telefonbeställningar, installera och reparera befintliga program/system. Arbetet innebär att vara en i helpdeskgruppen – helpdesk ska alltid vara bemannad under kontorstid vilket ställer stora krav på ansvarskännande, lojalitet och flexibilitet.

KVALIFIKATIONER
Du har minst gymnasieutbildning med IT-inriktning och erfarenhet av att ha arbetat inom servicedesk/ IT-support i minst ett år. Vidare så ser vi att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på svenska då detta krävs i dialogen med kund. Vi arbetar aktivt med att ha ett gott bemötande och vi vill att du också tycker att ett gott bemötande är viktigt i kontakten med andra människor. Som person är du drivande, serviceinriktad, ansvarstagande, lyhörd och har en positiv attityd. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att sätta dig in i nya sammanhang och förstå komplexa miljöer. Du är noggrann och van vid att dokumentera.
Du har goda kunskaper om telefoni, (fast och mobil), läsplattor, Windowsmiljö både server och klient, skrivarhantering, användar- och datorhantering i ActiveDirectory. Kunskaper och tidigare erfarenhet av SharePoint och FIM/MIM är bra att ha men inget krav.

B-körkort är ett krav då support på plats förekommer.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta enligt ITIL.

Du skall vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation. Minst ett års erfarenhet av liknande uppdrag.

ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A673446 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=dd961630-284e-4278-9110-6041adeb7996&TK=5ce232a7-59a8-479f-968c-2b004c87f7ed
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du arbeta med trädgårdsarbete?

Svensk Markservice Resurs AB är ett dotterbolag till Svensk Markservice AB, ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel. I Markservice Resurs tjänsteutbud ryms såväl korttids- som långtidsinhyrning av personal samt konsulttjänster inom rekrytering och HR-stöd. Genom hög närvaro, ett proaktivt arbetssätt och ett branschanpassat tjänsteutbud skapar Markservice Resurs mervärde och flexibilitet för den gröna näringen.

Detta är jobbet för dig som vill arbeta fysiskt och som tycker om att vara ute i alla väder!

Vi söker dig som vill jobba som trädgårdsarbetare hos Svensk Markservice i Eslöv under säsongen 2017. Det kommer under säsongen att finnas behov av personal löpande, för både kortare och längre uppdrag, därför söker vi nu dig som vill ingå i vår bemanningspool.

Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta bland annat ogräsrensning, renhållning, gräsklippning, häckklippning, bevattning m.m.

Det är en stor fördel om du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter inom trädgårdssskötsel. Men vi är även mycket intresserade av att träffa dig som kanske har hjälpt till hemma på tomten eller har klippt gräs under somrarna på landstället.

Körkort B är ett krav.

Vi söker dig som har hög arbetsvilja och är redo att ta i. Med ett servicetänk, personligt driv och ett leende på läpparna kommer man långt. Stämmer allt det in på dig tycker vi att du ska söka redan idag!

Anställningsformen som avses är behovsanställning. Du kommer att bli anställd i Markservice Resurs bemanningspool och utföra jobb åt Svensk Markservice. Skicka din ansökan till ansokanmalmo@markserviceresurs.se märkt med ”Extra Eslöv” eller sök via vår hemsida www.markserviceresurs.se , se lediga tjänster. Läs gärna mer om uppdragsgivaren på www.svenskmarkservice.se .
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Trädgårdsanläggare/Trädgårdsanläggningsarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVarierande arbetstid April-november Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://markservice.easycruit.com/vacancy/application/1830493/104547?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Svensk Markservice AB
Smidesvägen 10
17141  Solna Sverige
Hemsida: http://markserviceresurs.se
  
Platsannons

Farmaceutisk rådgivare

Vi gör det enklare att må bra!

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja. Vi har ett stort förtroende bland kunderna som också utsett oss till Sveriges mest hållbara varumärke. Nu satsar vi för att fortsätta utvecklas på den växande hälsomarknaden genom att investera i vårt apoteksnät, utveckla vårt stöd för människors läkemedelsbehandling och bredda vårt sortiment. Vi letar därför fler medarbetare som vill vara med på den spännande resan. Välkommen till Apoteket!


Nu finns chansen att jobba i Sveriges mest hållbara företag!

Vi söker en legitimerad apotekare/receptarie till apoteket i Eslöv, som med farmaceutisk kompetens och affärsmässighet möter våra kunder och bidrar till att stärka vår ställning på den lokala marknaden. Tjänsten som farmaceutisk rådgivare är omväxlande och innefattar bland annat receptservice, egenvårdsförsäljning och professionell rådgivning. Du erbjuds arbete i en stimulerande miljö och vi kommer att möta nya utmaningar och ha roligt tillsammans. Hos oss får du möjlighet till ett jobb nära kunden där din kompetens och insats spelar en stor roll och gör det enklare för kunden att må bra. Vi har ett gott och nära samarbete med apoteken i vår geografiska närhet så tjänstgöring kan komma att ske även på dessa enheter.

Våra öppettider är måndag-fredag kl. 9-18, lördag kl. 10-14.

Tjänsten omfattar heltid och gäller tills vidare, deltid kan diskuteras.

Vad vi söker hos dig Du har djupa farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av att hjälpa kunden genom rådgivning och försäljning av våra kvalitetssäkrade produkter och tjänster. I kundmötet är du omtänksam och lyhörd för att kunna erbjuda rätt produkter och överträffa kundens förväntningar.

Som person är du engagerad och hjälpsam både i mötet med kunden och i samarbetet med dina kollegor. Du kan även arbeta självständigt, tar gärna egna initiativ och bidrar till att utveckla apotekets erbjudande, arbetssätt och dina kollegors kompetens. Utmaningar och förändringar ser du som möjligheter till förbättringar och utveckling. Du sporras av att arbeta på en marknad med konkurrens och vill tillsammans med dina kollegor vinna kundernas förtroende och nå apotekets mål. Självklart har du ett stort intresse för hälsa, både din egen och andras. Är du intresserad av extra ansvarsområden kan det självklart diskuteras.

Vad vi erbjuder dig Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Kontaktperson Ytterligare information lämnas av effektivitetsledare Annika Svensson tel. 010-447 8261.

Ansökan Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Sista ansökningsdag är den 7 maj 2017. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Vi på Apoteket vill bidra till ett liv i hälsa för alla våra kunder. Med djup kunskap om läkemedel och hälsa erbjuder vi ett brett utbud av läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och farmaceutiska tjänster till konsumenter och vården. Vi ägs av svenska folket och kombinationen av innovation, lång historia och hållbart företagande gör oss till ett dynamiskt företag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna rekrytering
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/tillsvidare TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://apoteket.easycruit.com/vacancy/application/1830113/54106?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
BOX 3001
16903  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apoteket.se
  
Platsannons

Kvällssjuksköterska sökes till Vård och Omsorg

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom kommunal vård och omsorg. Du blir en av tre kvällssjuksköterskor som sinsemellan delar upp ansvaret för brukarna på våra vård- och omsorgsboende, korttidsenhet, LSS-boende och på distrikt.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med mångårig erfarenhet.

Vi förutsätter att du har ett stort intresse för att arbeta med människor. Då du i tjänsten arbetar gentemot vårdpersonal, brukare och anhöriga är det viktigt att du har en förmåga att samarbeta. Den ena dagen är inte alltid den andra lik och därför måste du som person vara flexibel samt tycka om variation och utmaningar. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och fattar självständiga beslut.

B-körkort krävs. Bil finns att tillgå.

ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras Schema. Tjänstgöring var tredje helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: A653495 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8abd87df-d29c-4d3c-a953-b8e50f0be684&TK=cd09a91b-7d91-4ad3-a2f3-c0eea1467dbc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Sjuksköterskeenheten
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distriktssköterskor/Sjuksköterskor sökes för sommarvikariat

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.

Vi erbjuder dig:
Jojos Sommarkort: Om du tackar ja till erbjuden schemarad. Tåg- och busskommunikationer i alla riktningar är lättillgängligt och finns i närheten av kontoret.
Friskvårdsbidrag: Som syftar till att använda för hälsofrämjande fysisk aktivitet.

ARBETSUPPGIFTER
Som vikarierande sjuksköterska kommer du att arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på boende eller inom hemvården.
Vi ser alltid till att du arbetar med erfaren kollega.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du är utbildad inom specialområdet vård av äldre alternativt är utbildad distriktssköterska. Även erfarenhet inom arbetsområdet är meriterande.

Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse för att arbeta med människor. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara flexibel samt tycka om variation och utmaningar. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och fattar beslut självständigt.

B-körkort krävs, bil finns att tillgå under tjänstgöringen.

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, geriatrisk vård
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Omfattning enligt överenskommelse Schema. Vi söker dig som är intresserad av vikariat schemalagt för dag/helg, kväll eller natt. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2017-08-31 .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A651356
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c953814d-a0da-48b5-b5fe-20cb910b33fd&TK=067569f2-922e-4f04-a635-64bef4639ceb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Sjuksköterskeenheten
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare tillsvidare anställning

Eslövs kommuns vision är att vara Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. Eslöv är en populär bostadsort med cirka 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Från och med den 1 januari 2015 gäller rökfri arbetstid på alla arbetsplatser inom Eslövs kommun.

Arbete och Försörjning arbetar för medborgarnas möjlighet till försörjning och kontakt med arbetsmarknaden. Förvaltningen arbetar med utbildningar, praktik, arbetsmarknadsåtgärder och integration samt ansvarar för den del av socialtjänsten som rör försörjningsstöd. Arbete och Försörjning har ett nära samarbete med bland annat Arbetsförmedlingen och Vuxenutbildningen.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker socialsekreterare till Enheten för Råd och Stöd på Arbete och Försörjning i Eslöv. Vi arbetar med utredning och handläggning av försörjningsstödsärende enligt gällande lagstiftning och praxis.

Enheten för råd och stöd består av 13 socialsekreterare som arbetar i nära samarbete med arbetsmarknadsenheten.

Dina arbetsuppgifter blir att utreda ärenden där medborgaren är i behov av hjälp till sin försörjning. I uppdraget ingår att informera om försörjningsstöd, upprätthålla en god service och mottagande och ha en god tillgänglighet gentemot medborgaren.

Tillsammans med klienterna arbetar du med fokus på att hitta lösningar som stärker personernas egna förutsättningar och möjligheter att leva ett självständigt liv med egen försörjning. Du erbjuder olika typer av insatser mot arbetsmarknaden och ev. behov av stödinsatser. Speciellt fokus på unga vuxna som tidigt ska erbjudas stöd och aktiva insatser vid arbetslöshet.

Allt vårt arbete ska bedrivas på ett professionellt sätt och utifrån ett barnperspektiv.

Arbetet görs givetvis tillsammans med andra delar av socialtjänsten både internt och externt samt med andra myndigheter och funktioner i samhället.

Vi söker engagerade och kunniga socialsekreterare. Du erbjuds ett meningsfullt arbete med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du ska vara strukturerad i arbetet och stabil i stressiga situationer. Du kommer att få möjlighet att fortlöpande utvecklas och lära dej nytt både i möten med klienter och i ärendehantering.
Vi erbjuder handledning både internt och med extern handledare.

KVALIFIKATIONER
Krav på utbildning till socionom eller annan likvärdig högskoleutbildning. Meriterande är erfarenhet av myndighetsutövning. Meriterande år också att ha erfarenhet av arbete inom ekonomiskt bistånd.
Det är av vikt att du har ett intresse av uppgifterna, kan arbeta självständigt, ta egna initiativ och är beredd att bidra till att utveckla arbetet. Du måste vara en god samarbetspartner och vilja bidra till en god teamkänsla. Du kommer att ha kontakt med många olika personer/verksamheter och det är viktigt att du kan kommunicera väl i både tal och skrift.

Individ och familjeomsorgen i Eslöv använder sig av verksamhetssystemet Treserva.

Vänta inte med din ansökan vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Välkommen in med din ansökan!

ÖVRIGT
Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Aditro support.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100 % dagtid Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A673431 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=39a4e93e-0962-487b-9e64-8bbd2a123afb&TK=888d677d-4368-4da6-b8e5-5d3cac919407
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Arbete och Försörjning
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Automationsingenjör som vill bredda sina kunskaper

Är du en automationsingenjör som letar efter nya utmaningar? Hade du velat arbeta i ett företag med internationella kunder där du får vara en del av processen längs hela vägen? Vill du till en arbetsplats med högt i tak? Är du som person nyfiken med ett stort tekniskt intresse, då kan detta vara tjänsten för dig. Sök den redan idag!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Källström Engineering Systems ABs räkning en automationsingenjör med intresset för konstruktion och PLC-programmering som vill få chans att arbeta i en bred roll där man ges möjlighet att arbeta i hela processen från start till slut.

På Källström Engineering Systems AB får du möjlighet att arbeta i ett företag med kunder över hela världen. Det är ett mindre företag där du arbetar nära dina kollegor och det är högt i tak. Här får du chans att komma in och arbeta i en internationell miljö samtidigt som det är en väldigt vänskaplig atmosfär på arbetsplatsen.

På sikt får möjlighet att följa dina projekt hela vägen ut till kund och vara med vid testning och installation på plats. Du får då möjlighet att resa ut i världen och representera företaget mot kund på egen hand.

Det finns hundar på arbetsplatsen, det är därför viktigt att du inte är rädd eller allergisk mot hundar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Källström Engineering Systems ABs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Källström Engineering Systems AB. Källström Engineering Systems ABs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som automationsingenjör kommer du arbeta i projekt där du följer hela processen från start till slut. Detta innefattar allt från projektering, konstruktion, kontakt med underleverantörer, PLC-programmering, och på sikt installation och test ute hos kund. Eftersom du kommer resa ut till kund är det viktigt att detta passar dig och din livssituation, det rör sig om cirka 30-40 resdagar om året.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta med 3D-konstruktion
* Hitta lösningar till kunder och anpassa produkten till dem
* Ha kontakt med kunder och underleverantörer


Tjänsten passar dig som vill arbeta brett och i en internationell miljö. Du har ett stort intresse för automation, styr- och regler teknik, konstruktion och PLC-programmering. Du ser detta som en möjlighet att komma in och växa i din roll som automationsingenjör och ta en viktig roll i företaget.

VI SÖKER DIG SOM
* Är utbildad automationsingenjör eller liknande


* Har 1-3 års erfarenhet av arbete inom automation, styr- och reglerteknik, PLC-programmering eller projektering och konstruktion
* Innehar Körkort B
* Har mycket goda kunskaper i det engelska språket i både tal och skrift då majoriteten av alla kunder är engelskspråkiga
* Tycker det är kul att resa i arbetet och har möjlighet att göra detta


Det är meriterande om du


* Har kunskaper i det svenska språket
* Tidigare har arbetat i Inventor
* Arbetat med teknisk dokumentation tidigare
* Har en el-vana sedan tidigare


Som person är du nyfiken och vill veta hur saker fungerar. Du har ett stort tekniskt intresse och brinner för att få reda på hur saker hänger ihop och lära dig om hur det fungerar. Då man kommer arbeta med flera delar samtidigt är det viktigt att du är strukturerad i ditt arbete och flexibel att ändra din arbetsdag och dina prioriteringar efter det som sker i processen. Du som person är även självgående och tar gärna egna initiativ för att driva processer framåt, du kommer bli en del av ett team som förväntar sig att du vill ta en plats och vara delaktig i företagets utveckling.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Juni
* Omfattning: Heltid 6 månader med goda chanser till förlängning och överrekrytering
* Placering: Eslöv


Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Källström Engineering Systems AB är ett företag som designar och tillverkar maskiner som fyller alla typer av bly-batterier. Deras mål är att erbjuda högkvalitativ utrustning med enastående prestanda och stor flexibilitet som är lätt att använda.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid KontorstiderEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 14986430
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/automationsingenjor-som-vill-bredda-sina-kunskaper/14986430?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Konstruktör/automationstekniker till företag i en spännande bransch

Har du kunskap inom PLC-programmering och vill arbeta med konstruktion och automation? Är du tekniskt lagd? Vill du se dina konstruktionsritningar växa från idé till verklighet och ha en viktig roll i varje projekt? Vår kund söker nu en konstruktör/automationsingenjör till sin verksamhet.

Välkommen in med din ansökan!


Dina arbetsuppgifter
Som konstruktör/automationstekniker har du en bred tjänst med varierande arbetsuppgifter. I ditt arbete ingår främst:

- Konstruktion av den mekaniska delen av maskiner
- Montering och automationsrelaterad problemlösning ute hos kund
- Kundanpassade lösningar utifrån modulsystem
- PLC-programmering vid bl.a. driftsättning av maskiner
- Framtagning av specifikationslistor till elektronikkonstruktion
- Teknisk support gentemot kund- på plats och över telefon/mail

Du får ta del av hela tillverkningsprocessen- från konstruktion till programmering samt order till leverans. En möjlighet för dig som vill bredda dina kunskaper och utvecklas i din roll som konstruktör/automationstekniker. Resor förekommer i samband med leverans och driftsättning (ca 30 dagar om året).


Om företaget
Vår kund är en internationell aktör som utvecklar, konstruerar, monterar och levererar maskiner till batteriindustrin. Leveransen är av hög kvalitét och prestanda, med helautomatiska lösningar och hög säkerhet. Driftsättning sker ute hos kund där all export sker till länder världen över. En nischad bransch med få liknande aktörer på marknaden idag.
Företaget har idag 6 anställda och som medarbetare hos vår kund blir du en del av en familjär och prestigelös miljö med högt i tak. Dina kollegor besitter mycket kunskap och du får god introduktion och vägledning i arbetet under din inledande tid. Vidare blir du en del av ett företag i framkant där du får se dina egna projekt växa från start till slutprodukt. Då företagets kunder finns internationellt får du möjligheten att resa världen över i samband med kundbesök och leverans.


Din profil
Vi tror att du som söker är lösningsfokuserad, nyfiken och öppensinnad. Du har ett genuint intresse för teknik och är ödmjuk inför nya arbetsuppgifter. Vidare har du en god kommunikativ förmåga, vilket krävs både internt och externt gentemot kund. För att lyckas i rollen är det viktigt att du vågar fråga och vill vara till hjälp för andra.

Skallkrav
Utbildning med inriktning automation och/eller erfarenhet av PLC-programmering
Engelska i tal och skrift
Körkort B

Meriterande
Erfarenhet av Inventor, E-plan, Siemens och/eller Allen-Bradley
Maskinkännedom
Erfarenhet av mekanik och/eller pneumatikOm oss
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Placering: Eslöv
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Arbetstider: 8.00-17.00
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 11463
Webbplats: http://www.framtiden.com/sidor/for-jobbsokare/lediga-jobb.html?jobid=11463
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Framtiden AB
Drottninggatan 1D
21211  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.framtiden.com
  
Platsannons

Instrumenttekniker, Nordic Sugar Örtofta

Tillvår el-/instrumentavdelning på Örtofta Sockerbruk söker vi två instrumenttekniker.Avdelningen som består av 19 elektriker och instrumenttekniker som utförunderhålls-/ servicearbeten på process- och elutrustningar för tillverkning ochförpackning av socker/foder produkter. Avdelningens gemensamma mål och främstauppgift är att säkerställa en hög driftsäkerhet på anläggningen. 
Ordinarie arbetstid är dagtid medmöjlighet till flextid under perioderna februari t.o.m. augusti. Underbetkampanjen, som normalt pågår från september till januari, arbetar dukontinuerligt 3-skift. Tjänsten är en tillsvidareanställning. 
 
Dinaarbetsuppgifter som instrumenttekniker består i huvudsak av:  Utföra service, felsökning, underhåll och installationsarbete.  Arbeta med reglertekniska processproblem och/-optimeringar samt förebyggande utrustningskontroller.  Planera och utföra UH-arbete och kalibrering av instrument på eget ansvarsområde.  Delta i investerings/förändringsprojekt och vara ett underhållstekniskt stöd.   Programmering/konfigurering av instrument/PLC/DCS system   
 
Du har en lämplig tekniskutbildning på gymnasienivå eller motsvarande som är relaterad till el- ochinstrumentunderhåll med inriktning automation.  
Vi önskar att du har praktiskerfarenhet av instrumentunderhåll och service inom processindustri eller annanlikvärdig industri. 
Kunskaper inom automationsteknik och programmering/konfigureringär meriterande. 
Eftersom vi arbetar i team för att uppfyllavåra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta igrupp. Stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigtatt du är ansvarsfull, har ordningssinne, är skyddsmedveten och van att ta egnainitiativ. 
Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande,flexibilitet, egen initiativförmåga samt att du har ett strukturerat arbetssättoch en god samarbetsförmåga. 
 
Vierbjuder ett utvecklande arbete inom livsmedelstillverkning i en dynamisk miljödär vi sätter kvalité och kunden i fokus.  
 
Förytterligare upplysningar om befattningen kontaktar du el-/instrumentchef Rolf Persson, tele 0709-539652, eller HR-ansvarig Per-Olof Hansson, tele 0709-539 678. 
Frågor av facklig karaktär besvaras avIF-Metallklubbens ordförande Jan Svensson, tele 0709-539 714. 
 
Dinansökan vill vi att Du märker "Instrumenttekniker Ör 2017" och lämnarvia vår hemsida www.nordicsugar.se senast den 5 maj.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Instrumentelektriker/Instrumenttekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid med flextidsmöjlighet under del av året samt skiftarbete under del av året. Tillsvidare.Enligt avtal Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1228&ProjectId=143658&DepartmentId=18975&MediaId=4629&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Sugar
Sockerbruksvägen 1
24193  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Chaufför sökes för självständigt arbete

Företaget är marknadsledare inom uppsamling och transport av hushållsavfall i fyra nordiska länder: Norge, Sverige , Danmark och Finland. Vi erbjuder effektiva, pålitliga och professionella tjänster inom avfallshämtning i mer än 230 kommuner.

Då och då lite tungt arbete, skitigt och luktar inte alltid så gott...kan du ta dessa små baksidorna med arbetet så får du en lång rad fördelar! Här jobbar du självständigt, har en arbetsgivare som bryr sig om dig, en arbetsplats med låg sjukfrånvaro, bra arbetstider och en öppen och trevlig relation till kollegor och arbetsgivare.

Vad innebär arbetet?

Som Miljöarbetare har du en mycket viktig uppgift inom företaget. Du är företagets ansikte utåt och tillsammans med övriga medarbetare inom din avdelning säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner. Du rapporterar till arbetsledningen.
Insamling och transport av hushållsavfall i baklastande fordon
Hantera fordonsdatorer, RFID-utrustning och rapportera avvikelser

Vem är du?

Vi söker dig som har C-körkort och YKB och känner att du köper in på ovan beskrivning av en arbetsplats. Lojalitet, hög arbetsmoral, en positiv inställning och hjälpsamhet kommer du långt med här. Det är också det du får tillbaka.

Möjlighet för timanställning finns efter sommarvikariatet, och i förlängningen även möjlighet för fast anställning.
Sommarvikariatet sträcker sig på ett ungefär från mitten av juni till slutet av augusti.


Krav:

Körkort:
* C (Tung lastbil)
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Renhållningsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid VikariatFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14318-danda-ab-eslov-chauffor-sokes-for-sjalvstandigt-arbete/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Danda AB
Stora nygatan 55
21137  Malmö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker handledare med IT-kompetens till Daglig Verksamhet

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.

Daglig verksamhet är för personer som pga sin funktionsnedsättning inte står till arbetsmarknadens förfogande. Verksamheten bedrivs inom ramen för Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade(LSS) och riktar sig främst till personer med utvecklingstörning, autism eller andra neuropsykiatriska diagnoser.
Verksamheten omfattar ett femtontal enheter med allt ifrån enskilda placeringar på ordinära arbetsplatser, dator-kontorsarbete till café, hantverk och sinnesstimulerande aktiviteter.
Totalt är vi drygt 40 medarbetare som servar ca 200 personer. Arbetet innebär att arbeta i en grupp med ett par kollegor och 15-20 funktionsnedsatta.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du möta framtiden tillsammans med oss?
I rollen som handledare är ditt arbete att stödja och vägleda de funktionsnedsatta i deras arbete utifrån deras förutsättningar och mål.
Du ska kunna implementera och använda IT verktyg i verksamheten och anpassa dessa utifrån var och ens förmåga. I dag använder vi oss av PC, surfplattor och mobiltelefoner i vårt arbete.
Hos oss har du möjlighet att påverka och göra skillnad i människors vardag. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med utrymme för utveckling och idéer.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha gått omvårdnadsprogrammet, Barn och fritidsprogrammet eller utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig, samt ha dokumenterad IT kompetens. Du ska ha god kunskap i Word, Excel, och Photoshop. Du ska kunna göra makro programmering i Excel. Du ska kunna redigera foto och göra olika saker t ex skyltar och projekt i Photoshop.
Kunskap om sociala medier och om hur olika molntjänster fungerar är ett krav. Du ska kunna lösa olika tekniska problem, båda vad gäller hård och mjukvara.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning, men framförallt att du har ett genuint intresse av att lära dig arbeta och förstå personer med kognitiva svårigheter och neuropsykiatrisk problematik.
Som person är du idérik och kreativ och har lätt att finna nya vägar och se nya möjligheter att använda IT i vår verksamhet.
Vi vill att du är en person som håller dig uppdaterad när det gäller teknik för att kunna matcha ungdomars användning av teknik, media och telefoni. Intresse för datorspel är meriterande.

ÖVRIGT


Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Systemadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Arbetstid: Dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 .Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A661480
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=555365a5-e6a9-4356-afe4-23a98ae2ada8&TK=ea58507a-17cb-49ce-8e9c-f8ea48ae8f62
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Daglig verksamhet
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Städare/Lokalvårdare

Vi söker lokalvårdare som kan arbeta självständigt. Underhåll, målning och trädgårdsarbete ingår.
Kontakt via telefon.
Bengt Nilsson 0413-540015 / 0706618985
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hasslegårdens Jordbruks AB
Hasslegården
24036  STEHAG 
Hemsida:
  
Platsannons

Serviceförvaltningen söker Projektschef

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, telefoni, fastighetsförvaltning och fastighetsservice, måltider samt lokalvård till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns konsumentsvägledning, tolkförmedling, kontaktcenter och mat- och elevtransport som är till för kommunens invånare. Våra kritiska framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för byggfrågor? Är du en mästare på projektledning? Har du personalansvar men vill utveckla dina ledarskapsförmågor?

Som Projektchef ansvarar du för byggprojekten i Eslövs kommun. Det kan vara allt från renoveringar och nybyggnationer till utredningar. Du har det övergripande ansvaret för att genomföra projekt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt säkerställa att kundens förväntningar uppfylls. I rollen ingår personalansvar samt att du håller i egna byggprojekt. Du kommer att ha mycket kontakt med interna och externa hyresgäster, kollegor och leverantörer. Därför värdesätter vi att du är bra på att bygga relationer och att du delar våra värderingar engagemang, nyskapande och allas lika värde.

ARBETSUPPGIFTER
• Leda och utveckla arbetet och verksamheten inom avdelningen
• Övergripande ansvar för att projektarbetet håller bestämd kvalitetsnivå och att kostnads- och tidsplan hålls
• Hålla i egna byggprojekt
• Ansvara för avdelningens ekonomi; budget, uppföljning och resultat
• Ansvara för utveckling av rutiner för styrning och uppföljning av avdelningens projekt
• Arbetsmiljö- och personalansvar


KVALIFIKATIONER
KVALIFIKATIONER
• Flera års erfarenhet av byggprojektledning
• Flera års dokumenterad erfarenhet som ledare
• Erfarenhet från politiskt styrd organisation
• Kunskap om Lagen om Offentlig Upphandling – LOU
• Högskoleutbildning inriktning bygg eller likvärdig utbildning
• Dokumenterad projektledarutbildning alternativt arbetslivserfarenhet av stora byggprojekt som kan bedömas likvärdig
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift


ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A663694
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d60ec4bd-ab89-4a4e-99dc-0f84de27ee1d&TK=49f40bac-776e-4885-9a2e-63bb78ec9a6e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Erfarna truckförare till kund i Eslöv

Nu söker Palm & Partners truckförare på heltid med erfarenhet av både A och B-truckar.


Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Arbetsbeskrivning
Nu söker vi lagermedarbetare med truckkort och med erfarenhet av orderplock med bred erfarenhet av truckkörning. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av både pick-by-voice, scanners och manuella plocklistor. Som anställd i vår bemanning kommer du att bli uthyrd till ett flertal olika företag vilket ställer höga krav på dig och din förmåga att anpassa dig. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Truckkort och körvana är ett krav.


Utbildning
Truckutbildning

Erfarenhet
Du som söker har erfarenhet av orderplock med truck. Erfarenhet av pick-by-voice och scanners är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du ansvarsfull, flexibel och har hög arbetsmoral. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt samt i grupp och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. För att trivas i vår bemanning är det också en fördel om du tycker att det är roligt med nya arbetsplatser och kollegor.


Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
6 månader med chans till förlängning
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 2353
Webbplats: http://www.palmpartners.se/lediga-tjanster-ip-jobad?apply=true&jaid=2353
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Palm & Partners Bemanning AB
Stortorget 11
25220  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://www.palmpartners.se/
  

Platsannons

Sommarvikarie personlig assistent, sökes till 15-årig flicka i Eslöv

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Jag är en 15-årig flicka som bor i Eslöv. Jag har en cp-skada och är därav i behov av assistans dygnet runt. Jag älskar att hitta på saker, med hjälp av mina assistenter. På fritiden rider jag och umgås med min familj och närmsta kompisen. Om vädret tillåter åker jag gärna på utflykter av alla det slag.

Jag söker dig som vill arbeta som sommarvikarie i mitt assistansgäng.

Jag vill gärna att du är lugn, stabil, lyhörd och flexibel. Det är viktigt att du vill engagera dig och är initiativrik i ditt arbete och att du tycker att det är roligt att arbeta med en tonåring och gärna hittar på aktiviteter som är passande för mig. Du som söker tjänsten får gärna ha tidigare erfarenhet av assistansyrket, men det är inget krav. 

Man arbetar två assistenter åt gången (dubbelbemanning) med mig och din arbetsplats kommer att vara där jag befinner mig. Därför är det viktigt att du är anpassningsbar och har förmågan att smälta in i familjen och med mina andra assistenter.

Det är ett krav att du har körkort och är rökfri.

I min familj bor även mamma, pappa, småbröder och min allergivänliga hund Bella.


Tjänsten är ett sommarvikariat, på heltid under semestermånaderna. Arbetstiderna är förlagda dagtid, kvällstid och på helg.


Jag tycker att det viktigaste som min assistent är den personliga lämpligheten, att vi passar ihop!

Introduktion kommer att påbörjas efter överenskommelse under april-maj. 

Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.


Visst låter det intressant?  Skicka då in din ansökan direkt!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=88331
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordström Assistans AB
Box 83
18211  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.nordstromassistans.se
  
Platsannons

Speciallärare/pedagoger för utveckling av lärmiljön på lågstadiet

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen. Verksamheten inom Barn och utbildningsförvaltningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare.
Vi ser allas lika värde och för att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen.

Fridasroskolan är belägen i stadens västra del, med cykelavstånd till järnvägstationen.

Fridaroskolan består av elever i åldrarna 6-12 år med inkluderande fritidshem. Totalt består rektorsområdet av ca 380 elever och ca 50 medarbetare. På skolan finns kunnig och engagerad personal.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi två stycken lärare som kommer att fungera som ett ambulerande team för lärmiljöutveckling i kommunens lågstadier. Hemvist kommer att vara Fridasroskolan, men verksamhetsfältet är hela kommunen.

I uppdraget ingår att arbeta utifrån nationella och lokala styrdokument. Du ska ha ett tydligt ledarskap i klassrummet. Ha förmågan att leda, planera, genomföra, utvärdera och analysera den pedagogiska verksamheten och att skapa en god lärmiljö för hela klassen.

Tillsammans med övriga pedagoger ska du arbeta för att utveckla verksamheten.
Uppdragen syftar till att skapa en god lärmiljö för ordinarie verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialpedagog, speciallärare eller lärare.
Du ska ha gedigen erfarenhet av undervisning, handledning, specialpedagogisk skicklighet och utbildning.

Vi ser att du som söker är en positiv och nyfiken person med stor flexibilitet och ett stort engagemang.
Du ska ha lätt för att samarbeta med både andra lärare, elever och föräldrar och ha en god förmåga att finna och förmedla pedagogiska lösningar för individ, grupp och skola.

Vi vill att du arbetar målinriktat, följer forskning och har intresse för egen utveckling samt ha förmåga att sprida din kunskap till ordinarie verksamhet.

Tjänsterna kan bli aktuella som förstelärartjänster.

ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Tjänsterna är semestertjänster.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A670011 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4bf4cc56-0c7a-4de6-9221-2dd4e3b60a0e&TK=917fd083-ba1d-4aa9-93e4-bec357770f72
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Fridasroskolan
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verkstadsarbetare/Montör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en erfaren verkstadsarbetare/montör till ett företag i Eslövs-trakten

Dina arbetsuppgifter
Arbetet består av att montera både detaljer och hela konstruktioner.
Arbetstid är dagtid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är en van verkstadsarbetare med monterings- och svetskunskaper.
Du behärskar borr, bockmaskiner etc och är van att arbeta efter ritning.

Truck- och/eller traverskort är meriterande.

Som person är du en noggrann, kvalitetsmedveten, arbetsvillig lagspelare som även kan jobba självständigt.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2691
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2691/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Truckförare/Lagerarbetare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu en Truckförare/Lagerarbetare till ett företag i Eslövs-trakten.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av truckkörning, lastning och lossning av lastbilar, samt allmänt lagerarbete.
Arbetstid är dagtid.

Din bakgrund
Du har erfarenhet från lastning och lossning av lastbilar.
Körkort och truckkort är ett krav.
Traverskort och erfarenhet av affärssystemet Pyramid är meriterande.

Som person är du självgående, engagerad och arbetsvillig.
Du är dessutom en ordningssam person som fungerar bra i grupp.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 2690
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2690/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Byskillnadsgatan 3
27330  Tomelilla Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till psykiatrisk dagsjukvård och mottagning i Eslöv

Gör skillnad. Varje dag.

Till allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Eslöv kommer patienter med olika psykiatriska frågeställningar, både via remiss från olika instanser och på egenremiss. Vi bedömer, utreder och behandlar människor med psykisk ohälsa. Enheten består av en mottagning och en psykiatrisk dagsjukvård för patienter med ökat behov av insatser.

Mottagningen är belägen mitt i Eslöv, bara ett stenkast från tågstationen och erbjuder därmed utmärkta pendlingsmöjligheter. Vi är cirka 25 medarbetare och arbetar i team som består av sjuksköterska, läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut samt fysioterapeut/sjukgymnast. Vårt upptagningsområde är Eslöv, Höör och Hörby kommun.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som är sjuksköterska för en tillsvidareanställning på vår mottagning. Tjänsten kommer inledas med en kombinerad tjänst med dagsjukvård och mottagning och går sedan över till en tjänst som endast är förlagd till mottagningen.

Josefine som arbetar i kombinationstjänsten idag och ska gå på föräldraledighet beskriver den såhär: ” Mitt arbete är unikt på så vis att det kombinerar mottagningsarbete med arbete på dagsjukvården. Det är ett erbjudande utöver det vanliga. Vi är ett väldigt kompetent och professionellt team som kompletterar varandra med olika erfarenheter och utbildningar. Jag trivs så otroligt bra på denna arbetsplats, vi har ett mycket gott klimat oss kollegor emellan och sjuksköterskan som går på vikariatet kommer att jobba tillsammans med en sjuksköterskekollega som har god erfarenhet av tjänsten och kommer vara ett tryggt stöd.

Tjänsten har bra arbetstider, 8-16:30, och jag kan styra mitt arbete genom att jag lägger mitt eget schema och bokar in mina patienter. Vi har även möjlighet att nischa oss inom olika områden som vi är intresserade av och som faller inom verksamhetens ramar.

En typisk arbetsdag börjar jag kl.8 inne på vår dagsjukvård och arbetar med patienterna både individuellt och i grupp, i nära samarbete med mina kollegor bestående av många olika yrkesgrupper. På eftermiddagen går jag över till mottagningen som ligger i samma hus och arbetar mestadels med stödsamtal till enskilda patienter, psykiatrisk bedömning och telefonrådgivning. Du som söker dig hit kommer att mötas av ett utomordentligt samarbete mellan olika yrkeskategorier och ha förmånen att arbeta med en bred patientgrupp vad gäller såväl ålder och bakgrund samt problemställningar.”

Vi välkomnar dig in i ett välfungerande sjukskötersketeam och du ges även möjlighet att ingå i en handledningsgrupp.

Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyfärdiga sjuksköterskor finns ett Kliniskt Basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. För sjuksköterskor som vill specialistutbilda sig erbjuds förutom utbildningsförmåner inom prioriterade områden ett antal sökbara utbildningsanställningar då utbildning varvas med kliniskt arbete under två år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vidare har du tidigare erfarenhet av arbete inom psykiatrin och god vana av vårddokumentation.

Det är önskvärt att du har specialistutbildning i psykiatri, särskilt meriterande är steg-1 utbildning i psykoterapi. Vi ser det även som fördelaktigt om du tidigare har arbetat i den psykiatriska öppenvården och har erfarenhet av arbete i journalsystemet Melior.

För att trivas i rollen som sjuksköterska hos oss krävs att du är flexibel och känner dig trygg i din yrkesroll så att du med ett lugn kan hantera komplexa situationer som uppstår under arbetsdagen. För oss är det värdefullt att du förstår vikten av ett gott samarbete samtidigt som du tar stort ansvar för dina uppgifter och fattar egna beslut.

Kontroll i misstanke- och belastningsregistret sker inför eventuell anställning.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånevård Sund är en av Region Skånes fyra sjukvårdsförvaltningar. Utöver nedanstående sjukvårdsutbud, bedriver förvaltningen även forskning i egen regi och i samarbete med externa aktörer, där Medicinska fakulteten vid Lunds universitet är största samarbetsparten.
• De somatiska sjukvårdsverksamheterna består av ett akutsjukhus som bedrivs vid Helsingborgs lasarett och tre närsjukhus Lasarettet i Landskrona, Lasarettet Trelleborg och Ängelholms sjukhus.
• Hälsovalsverksamhet bedrivs inom primärvårdsnivå så som vårdcentraler, barnhälsovård och mödrahälsovård inom nordvästra Skåne, Landskrona/Svalöv och Trelleborg, Svedala och Vellinge.
• Psykiatri Skåne tillhandahåller en likvärdig psykiatri för alla medborgare i Region Skåne.

Utöver detta bedriver förvaltningen tre regionövergripande uppdrag:
• Psykiatri
• Centrum för primärvårdsforskning (CPF)
• Kompetenscentrum för primärvård (KCP)

På Region Skånes hemsida under Lediga jobb kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Arbetstider: måndag till fredag dagtid. Kombinationstjänsten sträcker sig cirka året ut. Tillträde sker enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A671553
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=32258df5-251f-440d-9db9-878a9d805047&TK=37e38671-a4a4-4a8c-958b-35a6db569b76
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du jobba i trelärarsystem hos oss?

Eslöv är en populär bostadsort med närmare 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Från och med 2015-01-01 gäller Rökfri arbetstid på alla arbetsplatser inom Eslövs kommun.

Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen.

Samverkan mellan de olika verksamhetsavdelningarna och med externa aktörer kring förebyggande insatser för grupper och enskilda barn är en självklarhet i vår verksamhet. Alla barn, oavsett förutsättningar har rätt att utvecklas och nå kunskapsmålen.

Huvudinriktningen är att verksamheten inom Barn och Utbildning ska bygga på en vetenskaplig grund. Vår vision lyder ”Alla elever i Eslövs kommun ska ha behörighet till ett högskoleförberedande- eller yrkesprogram i gymnasiet samt ha en god självkänsla och ett gott självförtroende”.

För att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen och medarbetarnas engagemang och kompetens avgörande framgångsfaktorer.

Norrevångsskolan är indelad i tre rektorsområden; F-6, 7-9 och Bredablickskolan, grundsärskolan. Grundskolan år F-6 har ca 350 elever. Vi är en tvåparallellig skola med tillhörande fritidshem.

Vår omvärld snurrar allt fortare och framtiden kräver samhällsmedborgare som kan orientera sig i en komplex värld med snabba förändringar. För att vi i skolan skall lyckas med vårt uppdrag måste vi förbereda eleverna till självständiga, målinriktade, ansvarstagande och kreativa medborgare. På Norrevångsskolan sätter vi eleven i centrum. Vi arbetar med att hitta alternativa undervisningsmetoder utifrån varje elevs förutsättningar och behov.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en F-6 lärare till arbetslag 4-6 för mentorskap/klasslärare på mellanstadiet. Vi arbetar med formativt lärande i ett STL-projekt där vi som en av två skolor i kommunen deltar. Detta går ut på att förändra den andra ordningen, dvs. via formativt lärande använda digitala verktyg som språngbräda. Vi har på skolan 1-1 från åk 1-6. Alla lärare fortbildas kontinuerligt under projektet. I det lilla arbetslaget kommer du som en av tre lärare till två klasser ansvara för viss ämnesundervisning samt mentorsuppdrag.KVALIFIKATIONER
Du ska ha adekvat lärarexamen.
Du ska ha kunskap och erfarenhet av:
- språkutvecklande arbetssätt
- betygsättning
- dokumentation
- digitala verktyg
- nationella prov

Du ska vara flexibel och positivt inställd till att arbeta i andra grupper vid behov. Du ska även ha förmågan att organisera arbetet i klassen så att du möter alla elevers behov. Du vet hur man bygger relationer med elever, kollegor och föräldrar.

Vi söker dig som dessutom kommer med nya tankar och idéer och som vill vara med och utveckla det pedagogiska arbetet i arbetslaget. Du är flexibel som person, kunnig och intresserad av skolutvecklingsfrågor.ÖVRIGT
Anställningsintervjuer görs löpande.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har Barn och Utbildning, Eslövs kommun, tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Enligt Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Månadslön Eslövs kommun tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A611329
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2d13ed3c-ed09-4499-99bb-c7ea6912cd2e&TK=6517819c-9c90-4b87-a33d-0ad35392b303
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Norrevångsskolan F-6
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Mariebo förskola i Marieholm

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen. Verksamheten inom Barn och utbildningsförvaltningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare.
Vi ser allas lika värde och för att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen.
Marieholm är spännande expansiv by som behöver flera förskollärare. Tågen stannar i Marieholm och det underlättar att resa hit både från norr och söder.
Marieholms förskolor består av Sibbebo och Mariebo förskolor med fyra avdelningar vardera. Här arbetar positiva och engagerade pedagoger som sätter barnet i centrum och som vill vara med och utveckla verksamheten i förskolan bl a genom att synliggöra barnens lärande genom pedagogisk dokumentation.
Vår vision är jag kan, jag vill, jag vågar.ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare ansvarar du för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet i förskolan i samarbete med dina kollegor. Du kan utföra pedagogisk dokumentation och synliggöra barns lärande. Förskollärare har huvudansvaret och ansvarar för utvecklingssamtal. Tillsammans med dina övriga kollegor ska du arbeta för att utveckla verksamheten.
På vår förskola arbetar vi på så sätt att pedagogen följer sin årskull. Det innebär att man arbetar med både de yngre och de äldre barnen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en utbildad, positiv, ansvarstagande och engagerad förskollärare som sätter barnet i centrum. God samarbetsförmåga är förutsättning för att du ska trivas med arbetet. Den pedagogiska inriktningen på Mariebo förskola är rörelse och hälsa så har du kunskap eller erfarenhet av rörelse och hälsa så är det en merit.


ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
”Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation”
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträdesdatum 2017-08-01 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A671223 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0dea7b3-2218-41a7-9c70-61d75429dc7e&TK=8ef37312-2cfb-4ecd-94a1-ef5112779dc7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Marieholms förskolor
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Mark och exploateringsingenjör

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Vi söker nu en Mark och exploateringsingenjör till tillväxtavdelningen, en del av kommunledningskontoret.
Kommunledningskontoret lyder direkt under kommunstyrelsen och har till uppgift att strategiskt leda och samordna kommunens verksamhet. Tillväxtavdelningen består av cirka 20 medarbetare och hanterar bland annat frågor inom mark-och exploatering, planering, bostadsförsörjning, näringsliv, folkhälsa och mångfald.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ha fokus på ägandefrågor vilket omfattar bland annat att arbeta med och ansvara för försäljning av mark och byggnader, marklösen och förhandlingar. En viktig del i ditt arbete är att representera kommunledningskontoret i ägarfrågor internt i kommunen liksom gentemot externa parter.
I rollen som ägarrepresentant ansvarar du för kommunens markinnehav, arrenden, markavtal, deklarationer, yttranden, ledningsrätter med mera. Rollen är mycket central i kommunens strategiska arbete med att bli en aktiv och proaktiv fastighetsägare. Befattningen är en viktig kugge i Tillväxtavdelningens arbete och du kommer ha stor kontakt med övriga förvaltningar och externa intressenter.
Du kommer även att ansvara för försäljning av villatomter med stöd av kommunens kontaktcenter och delta i arbetet med exploateringsprojekt.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha en utbildning som Mark- och exploateringsingenjör, eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Erfarenhet från en roll som ansvarig för fastighetsbestånd och aktiv förvaltning är meriterande.
Du har en god känsla för ordning och reda men du ska även kunna hantera oväntade situationer och händelser.
Din strategiska förmåga är god, du är analytisk och du har lätt för att samarbeta med andra.
Du ska även ha god kunskap om lagar och förordningar kopplat till fastighetsfrågor.

B-körkort är ett krav.


ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Exploateringsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-09-01 eller snarast enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A670827 - 2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fa0b6ddf-2a65-4052-91af-89909816f1ac&TK=d99a7aa5-e426-40be-94ed-8d9b9b6e0b12
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Kommunledningskontoret
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IT-supporttekniker

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, telefoni, fastighetsförvaltning och fastighetsservice, måltider samt lokalvård till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns konsumentsvägledning, tolkförmedling, kontaktcenter och mat- och elevtransport som är till för kommunens invånare. Våra kritiska framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.ARBETSUPPGIFTER
En av våra medarbetare går i pension och därför söker vi nu en medarbetare till vårt Helpdeskteam.
Som IT-supporttekniker är du den första och viktigaste kontakten för alla medarbetare i kommunen vad gäller deras frågor angående dator och telefoni. Du ger användarstöd via mail, telefon, via fjärrstyrning samt besök i verksamheten. De inkommande ärendena kommer från kunder med en variation av verksamheter, system och program vilket gör arbetet både omväxlande och utmanande. Du kommer att arbeta med problemanalys och felavhjälpning på fast och mobil telefoni, läsplattor, PC, terminalmiljö och kringutrustning. Du kommer att arbeta med att administrera behörigheter, telefonbeställningar, installera och reparera befintliga program/system. Arbetet innebär att vara en i helpdeskgruppen – helpdesk ska alltid vara bemannad under kontorstid vilket ställer stora krav på ansvarskännande, lojalitet och flexibilitet.
Utöver sedvanliga arbetsuppgifter i Helpdesk kommer du ha en inriktning mot telefoni och jobba nära systemadministratören för telefoni.


KVALIFIKATIONER
Du har minst gymnasieutbildning med IT-inriktning och erfarenhet av att ha arbetat inom servicedesk/ IT-support i minst ett år. Vidare så ser vi att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift på svenska då detta krävs i dialogen med kund. Vi arbetar aktivt med att ha ett gott bemötande och vi vill att du också tycker att ett gott bemötande är viktigt i kontakten med andra människor. Som person är du drivande, serviceinriktad, ansvarstagande, lyhörd och har en positiv attityd. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att sätta dig in i nya sammanhang och förstå komplexa miljöer. Du är noggrann och van vid att dokumentera.
Du har goda kunskaper om telefoni, (fast och mobil), läsplattor, Windowsmiljö både server och klient, skrivarhantering, användar- och datorhantering i ActiveDirectory.

B-körkort är ett krav då support på plats förekommer.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta enligt ITIL.

Du skall vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.polisen.se eller på närmaste polisstation.
Minst ett års erfarenhet av liknande uppdrag.

ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: A656558
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4683420a-4b84-4ba1-bda6-cf2a6345c0e1&TK=196dff6b-fca6-4c70-b82a-1185c15c426c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IT-tekniker/projektledare

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Serviceförvaltningens verksamhetsidé är att leverera tjänster till kommunens förvaltningar för att stärka deras verksamheter. Förvaltningens uppdrag är att till självkostnad sälja tjänster inom områdena IT, telefoni, fastighetsförvaltning och fastighetsservice, måltider samt lokalvård till övriga förvaltningar inom kommunen. Utöver detta finns konsumentsvägledning, tolkförmedling, kontaktcenter och mat- och elevtransport som är till för kommunens invånare. Våra kritiska framgångsfaktorer är attraktiv arbetsplats, service till kunderna, spetskompetens och den hållbara förvaltningen.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker just nu en ny medarbetare på grund av pensionsavgång.
IT-avdelningen arbetar med installation, drift och underhåll av kommunens servrar, datorer, verksamhetssystem, applikationer och nätverk med ansvar för att dessa fungerar, håller hög säkerhet och prestanda.

Som IT-tekniker arbetar du med daglig drift och underhåll av Eslövs kommuns IT-miljö. Du ger support och löser problem i nära kontakt med såväl systemadministratörer som leverantörer. En viktig del av tjänsten innebär utvecklingsarbete både i den interna IT-miljön och som stöd till övriga verksamheter i större projekt.
En viktig del av tjänsten innebär arbete med övergripande design och förändringsarbete i kommunens nätverk, både trådlöst som trådbundet. Därav är relevant utbildning och erfarenhet av detta meriterande.

Som projektledare driver du interna IT-projekt av varierande karaktär.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll av vår IT-miljö och som även vill driva projekt och utveckla verksamheten. Du som söker har en högskoleutbildning eller motsvarande med inriktning på IT, samt tre års dokumenterad erfarenhet av arbete i stordriftsmiljö, med fler än 500 användare. Du är van att arbeta i en komplex IT-infrastruktur med många system och användare. Därför har du god förmåga att sätta dig in i och förstå komplexa miljöer. Du har en projektledarutbildning och vet vad det innebär att driva projekt. Då vi arbetar med Microsoftprodukter behöver du ha erfarenhet av Windows 7 eller högre/senare samt Windows Server 2008 eller högre/senare.
Inom nätverksområdet arbetar vi idag med HP produkter.

I tjänsten krävs/behövs mycket goda nätverkskunskaper. Utbildningar för detta är meriterande. Exempel på arbetsuppgifter är att designa och planera de nätverksförändringar som ska göras under de kommande åren, tillsammans med befintlig tekniker, för att anpassa Eslövs kommun mot kommande behov.

Det är även meriterande om du som söker har kunskap om Lean.
Som person är du driven, duktig på att hitta nya angreppssätt och bidrar med kreativa idéer och lösningar. Du har god förmåga att kommunicera och är bra på att planera och strukturera ditt arbete såväl som att planera aktiviteter och projekt. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra. Du har god kunskap om de fackmannamässiga aspekterna av arbetet och kan kommunicera detta till våra användare.

Då du kan komma att ingå i IT-avdelningens beredskap behöver du ha B-körkort.

ÖVRIGT
Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: A656567
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4345290d-d682-428a-a7b5-ea52581413a9&TK=1942c53e-fa22-4240-8c3a-1088f279f6d0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ikett söker smed i skåne regionen!

Om tjänsten
Rollen innebär montage av stålkonstruktioner och i förekommande fall prefabricerat betongelement.
Du kommer vara delaktighet i arbetsmiljöfrågor och riskelimenering, vara delaktig i leveranser både planera och avropa av material.Du kommer att
arbeta med andra entreprenörer vilket ställer höga krav på att arbeta aktivt mot tidsplan. viktigt är också att vara kvalitetsmedveten så att man
använder rätt material används samt att arbetet blir utfört på rätt sätt enligt gällande normer och bestämmelser. Företaget är också noga med att
skyddsanordningar används och kontrolleras och att arbetsmiljöföreskrifter följs.

Start: Omgående samt ett långsiktigt behov


Din profil
Krav på dig som söker:
Heta arbeten
Liftkort samt Säkra lyft
Ritningsläsning
Licens på pinne, 111 svart
Körkort B

Meriterande Kvalifikationer:
Praktisk erfarenhet av stål och grovplåtslageri
Att du kan kommunicera i engelska i tal och skrift.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Byggnadssmed
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 5027
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5027
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Ronnebygatan 9
37132  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  

Platsannons

Serveringspersonal

Arbetsuppgifter blir att ta emot beställningar, servera, disk och kassan. Att du har erfarenhet av servering samt kassan är en merit men inget krav.

Vi söker personer med god stresstålighet då det under vissa delar av dagen kan vara högt tempo. Samtidigt som du är effektiv ska du kunna ge våra kunder service av högsta klass. Erfarenhet av yrket är ett plus, men inget krav eftersom vi främst söker efter rätt person.
Det är viktigt att du talar god svenska då kundkontakter är en självklar del av din arbetsdag.


Stehags Bykrog är en pizzeria & restaurang som ligger i Stehag. Vi har ett stort utbud av pizzor, sallad, a la carte med mera.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stehagbykrog@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stehags Bykrog
Stationsvägen 7
24174  Eslöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Brahehälsan
Brahehälsan driver två vårdcentraler i Eslöv och i Löberöd.

Arbetsuppgifter
Distriktssköterskemottagning, telefonrådgivning,

Övrig information
timanställning varierande antal timmar, 24- 30 timmar i veckan under april månad.

Kvalifikationer
Vi söker en sjuksköterska/ distrikssköterska för att timanställning vårt team på Brahehälsan I Löberöd. Vi söker dig som är flexibel och öppen för att hjälpa till att utveckla vårt arbetssätt och vår vårdcentral. Hur vi kan komplettera varandra beror naturligtvis på dina erfarenheter, kunskaper och intressen.

Personliga egenskaper
Arbetet kräver att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan arbeta självständigt. Du bör också ha god förmåga att planera och organisera arbetet. Patientens behov skall stå i centrum för ditt arbete. Erfarenhet av vårdcentralsarbete är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid30 timmar per vecka. Tillträde: Snarast. Vikariat. Varaktighet: 30 timmar per vecka.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 46-556077-2419-D808
Webbplats:
Epostadress: info.brahehalsan@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brahehälsan
Storgatan 27
24162  Löberöd Sverige
Hemsida: http://www.brahehalsan.praktikertjanst.se
  

Platsannons

Bilmekaniker

Presentation av företaget:
I nära tjugo år har Ucars Exclusive AB levererat bilar till nöjda kunder över hela Sverige. I vår nya utställningshall på hela 3000 kvadratmeter försöker vi alltid hålla 300 bilar i lager, just för att du skall kunna hitta din nästa bil! Vi är en av Sveriges största märkesoberoende handlare med inriktning på sport-, cabriolet- och familjebilar! Vår ambition är att med högsta service leverera bilar utifrån våra kunders högt ställda krav och önskemål. Målsättningen är att skapa och förvalta långvariga och återkommande kundrelationer. Vi har även egna serviceverkstäder och täcker in helhetsbehovet kring våra kunders bilägande. Besök gärna vår hemsida för en närmare presentation av företaget. www.ucars.se.
Beskrivning av tjänsten:

Ucars söker nu en Bilmekaniker med ansvar för omgående anställning. Dina egenskaper:
- Ansvar för ditt arbete
- Vänlig mot kunderna
- Stresstålig
- Självgående

Varmt välkommen med din ansökan!
Hälsningar, Team Ucars
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.ucars@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ucars Exclusive AB

24138  ESLÖV 
Hemsida:
  
Platsannons

Maskinreparatör

Om oss

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Till vår kund i Eslöv söker vi en Maskinreparatör.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att felsöka, reparera och serva maskiner och truckar på företaget och hos företagets kunder.

Din bakgrund

Du har ett stort tekniskt kunnande och är praktiskt lagd.
Du har god kunskap inom felsökning av el.
Du är noggrann, engagerad och tekniskt intresserad.
Service och kvalitet är mycket viktiga för dig då arbetet medför mycket kundkontakter.
B körkort, Truckkort A-B är ett krav

Är du intresserad? Ansök snarast då löpande urval tillämpas.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 2659
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2659/
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Skiffervägen 102
22478  Lund Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Specialistläkare i allmänmedicin till VC Tåbelund i Eslöv

Gör skillnad. Varje dag.

Nu finns det på grund av pensionsavgång en ledig tjänst på populära vårdcentralen Tåbelund. Vårdcentralen Tåbelund är ett allmänmedicinskt kompetenscentrum som fungerar som en resurs för andra vårdcentraler när det gäller olika forskningsprojekt. Då det bedrivs en hel del forskning på vårdcentralen håller vi oss kontinuerligt uppdaterade samt håller en hög vetenskaplig nivå på vår medicinska verksamhet.

ARBETSUPPGIFTER
Som specialistläkare i allmänmedicin arbetar du med planerad mottagning, akuta patienter, administration och deltagande i verksamhetens övriga uppdrag. Dina arbetsuppgifter kan utformas på kort eller längre sikt utifrån tidigare erfarenhet och önskemål samt utifrån verksamhetens behov. För att utvecklas och lära av varandra har vårdcentralen dagliga läkarmöten där vi diskuterar patientfall. Vi arbetar aktivt med utveckling och förbättring av verksamheten. Utveckling eftersträvas såväl på verksamhets- som individnivå.

Tjänsten innebär även viss jourtjänstgöring på trivsamma Helgmottagningen Eslöv som bedrivs lördagar – söndagar/helgdagar 10.00-15.00.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin. För tjänsten krävs svensk läkarlegitimation samt språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som specialistläkare inom Primärvården.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga och ansvarstagande då samarbete över yrkeskategorierna är en självklarhet. Vi värderar också egenskaper som noggrannhet, flexibilitet samt engagemang och ser även att du har ett positivt förhållningssätt.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
För att lyckas i rollen tror vi att du är en god ambassadör för våra värderingar; välkomnande, drivande, omtanke och respekt.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 700 medarbetare och en omsättning om 12,7 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa

På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker 2017-08-01 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A659222
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=096321d1-4370-4ded-bf00-444e72ceb4b1&TK=c1026289-5d1c-41a9-9b5e-585b03e7d665
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, division 5
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lastmaskinsförare, säsongsarbete betkampanjen 2017, Nordic Sugar Örtofta

Till vår transportavdelning söker vi någralastmaskinförare som förstärker vår transportorganisation under ”betkampanjen”som beräknas pågå från början av september 2017 till mitten av januari 2018.  
 
Arbetet bedrivs på 3-skift, 2-skift och dagtid. 
 
Vi söker dig som harförarbevis för lastmaskin och yrkeserfarenhet som lastmaskinförare.  
Du skall inneha B-körkort. Detär en klar fördel om du även har truckkort och/eller C-körkort. 
Som lastmaskinförare är du en viktig länk i vårlivsmedelstillverkning och det är därför viktigt att du har känsla för kvalitéoch förstår vikten av våra hygienkrav. 
Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande,flexibilitet, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.  
 
Vi erbjuder ett utvecklande arbete inom livsmedelstillverkningi en dynamisk miljö. Vi sätter produktkvalité och kunden i fokus.  
 
Din kompletta ansökan tilltjänsterna som ”Lastmaskinförare, betkampanjen” lämnar du till oss via vårhemsida www.nordicsugar.se senast den 28 april.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lastmaskinförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Säsongsarbete.Enligt avtal Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1228&ProjectId=143652&DepartmentId=18975&MediaId=4629&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Sugar
Sockerbruksvägen 1
24193  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säsongsarbete Betkampanjen 2017, Nordic Sugar Örtofta

Till betkampanjen2017, d.v.s.den period då vi tillverkar socker- och foderprodukter från kontraktsodlade sockerbetor,söker vi ett antal säsongsmedarbetare som kompletterar vår ordinariearbetsstyrka.  
Betkampanjen beräknas pågå från början av september 2017till början av januari 2018.  
Arbetet bedrivs på 3-skift, 2-skift och dagtid. 
Vi har ett antal tjänster inom ett flertal arbetsområden blandannat tjänster som maskinoperatör inom vår paketeringsverksamhet (krav på truck-och B-körkort).  
Vi har även tjänster som processoperatör isockertillverkningsprocessen och vi behöver även laboranter, lokalvårdare mm.  
OBS! Vi har upprättat en separat platsannons förlastmaskinförare under betkampanjen. 
 
Vi söker dig iförsta hand som kantänka dig att arbeta under säsong som en del i ditt livsmönster och därför kanåterkomma under flera år.  
Truck-(motvikt) och körkort ären klar merit då det är ett krav i ett antal av våra befattningar. 
Vi arbetar med livsmedelstillverkningoch det är därför viktigt att du har känsla för kvalité och förstår vikten avvåra hygienkrav. 
Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande,flexibilitet, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.  
 
Vi erbjuder ett utvecklande arbete inom livsmedelstillverkningi en dynamisk miljö. Vi sätter produktkvalité och kunden i fokus.  
 
För ytterligareupplysningar om befattningarna som säsongsarbetare under betkampanjen kontaktar du HR-ansvarige,Per-Olof Hansson, tel. +46 709 539 678. 
 
Din kompletta ansökan tilltjänsterna som ”Säsongsarbete, betkampanjen” lämnar du till oss via vår hemsida www.nordicsugar.se senast den 28 april.  
Ange gärna i det personliga brevet som du bifogar om detär något speciellt arbetsområde som du är intresserad av.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, sockerindustri
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid SäsongsarbeteEnligt avtal Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1228&ProjectId=143651&DepartmentId=18975&MediaId=4629&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Sugar
Sockerbruksvägen 1
24193  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bilförsäljare

Presentation av företaget:
I nära tjugo år har Ucars Exclusive AB levererat bilar till nöjda kunder över hela Sverige. I vår nya utställningshall på hela 3000 kvadratmeter försöker vi alltid hålla 300 bilar i lager, just för att du skall kunna hitta din nästa bil! Vi är en av Sveriges största märkesoberoende handlare med inriktning på sport-, cabriolet- och familjebilar! Vår ambition är att med högsta service leverera bilar utifrån våra kunders högt ställda krav och önskemål. Målsättningen är att skapa och förvalta långvariga och återkommande kundrelationer. Vi har även egna serviceverkstäder och täcker in helhetsbehovet kring våra kunders bilägande. Besök gärna vår hemsida för en närmare presentation av företaget, www.ucars.se.

Beskrivning av kvalifikationer:
Efter ett fantastiskt 2016 utökar vi nu vår säljstyrka och söker nya talanger till vår försäljning i Eslöv. Vi söker dig som redan idag arbetar som bilsäljare med en dokumenterad erfarenhet på minst 5 år. Du behärskar svenska språket i tal och skrift. Du har ett brinnande intresse för premiumbilar och med entusiasm levererar du alltid högsta service till dina trogna kunder. Vi är ett positivt team som tillsammans brinner för våra gemensamma visioner och säljmål. Som bilsäljare är du en driven tävlingsmänniska och teamplayer med en positiv inställning till dina kollegor, och med ett starkt fokus på lösningar. Vi ser fram emot att höra av dig.

Varmt välkommen med din ansökan!
Team Ucars
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Bilförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 månEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders.ucars@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ucars Exclusive AB

24138  ESLÖV 
Hemsida:
  

Platsannons

Trafiklärare

Vi på Eslövs Trafikskola är ett gäng glada och pedagogiska trafiklärare. Vi är en trivsam trafikskola med eleven i centrum och som anpassar utbildningen efter just dina behov. Trafikskolan ligger i nybyggda och fina lokaler bakom stationen mitt i Eslöv. Just nu är vi 3 trafiklärare och vi utbildar inom B, BE, B96 och AM Klass 1.

INFORMATION OM LEDIG TJÄNST

Trafiklärare

Eslövs Trafikskola växer så det knakar och nu söker vi dig som vill bli en del av vårt glada team! Vi har behov av en duktig trafiklärare som vill utbilda främst för B-körkort. Det är viktigt för oss att du är en öppen och social person som sätter eleven i första hand men även är en trevlig arbetskamrat. Det är en fördel om du är van vid digitalt utbildningsmaterial och är van att arbeta med aSTRa Web och aSTRa kassa. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utbilda elever för att ta B körkort genom praktisk och teoretisk utbildning.

Godkänd av Trafikverket trafiklärare för B behörighet sökes för heltid tillsvidareanställning. Att hålla riskutbildning 1 & 2, handledarutbildning, teori mm. är meriterande men inget krav. Även trafiklärarkandidater är välkomna. B-körkort är ett krav. Möjlighet att jobba som konsult finns.

Vi är en Trafikskola som värnar om våra anställda därför har vi kollektivavtal och erbjuder även friskvårdsbidrag.
Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast. Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Erika Johansson på info@eslovstrafikskola.se eller 0709-815208. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs Trafikskola AB
Vasagatan 3 B
24138  ESLÖV 
Hemsida:
  

Platsannons

Servitör till restaurang

Stehag Bykrog är en Pizzeria & Restaurang i Stehag som ligger i Eslövs kommun.
Vi har ett stort utbud av pizzor, a la carte, sallad och dricker med mera.


Arbetsuppgifter:
Du kommer att servera våra gäster, samt vara behjälplig med disk och andra vanliga förekommande arbetsuppgifter.
Du ansvarar för kassan och tar emot beställningar.

Arbetstider:
Främst helger eftermiddag & kväll, samt vardagar.

Vem är du?
Du är glad, trevlig och stresstålig. Att du har erfarenhet av att arbeta på restaurang och ha kassavana är en merit.

Detta är ett perfekt extraarbete för dig som studerar eller som vill ha ett deltidsjobb.

LÅTER DETTA INTRESSANT?
Välkommen med din ansökan till nedanstående e-postadress.

Du är en glad, trevlig , engagerad och stresstålige person. Att du har erfarenhet av att arbeta på restaurang är en merit.

Stehag Bykrog är en restaurang i Stehag som tillhör Eslöv Kommun. VI har ett stort utbud av pizza, a la carte, sallad, dricker med mera.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: stehagbykrog@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stehags Bykrog
Kanalgatan 50 B Lgh 1401
24130  Eslöv Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Biträdande verksamhetschef till Trollsjön behandlingshem i Eslöv

VoB Syd är ett kommunalt vårdbolag som ägs av kommunerna i Kronobergs län och Skåne. Verksamheterna tar emot akuta och planerade uppdrag från socialtjänsten (SOL och LVU) gällande skydd och stöd, utredning, behandling med placering i HVB eller familjehem. VoB driver även boenden för ensamkommande flyktingungdomar och erbjuder konsultationer och insatser i öppenvård. VoB är känt för kundfokus, kvalitetstänkande och förståelse för socialtjänstens situation. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001:2008.

VoB erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter för dig som vill satsa i ett kreativt sammanhang med korta beslutsvägar. Vår företagskultur kännetecknas av en hög grad av delaktighet och ömsesidig respekt där arbetsglädje och laganda uppnås. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och subventionerad friskvård. Vårt arbete kännetecknas av professionalitet och hög kompetens. Med utgångspunkt från beprövade och kunskapsbaserade metoder bidrar vi till förändring som gör skillnad i klienternas liv.

VoB kommer under hösten 2017 att starta Trollsjön, ett nytt behandlingshem för tonåringar i Eslöv. Målgruppen är ungdomar i åldern 15-19 år, pojkar och flickor med behov av behandlingsinsatser i heldygnsvård. Verksamheten kommer även att arbeta med ungdomar med flyktingbakgrund som har behov av heldygnsvård. Enheten planerar för 10 platser.
Grunden i VoBs HVB verksamheter vilar på ett miljöterapeutiskt synsätt.
Verksamhetens arbetssätt utgår från STRUKTUR® som är en strukturerad, evidensbaserad och kvalitetssäkrad metod för HVB. I verksamheten är systemtänkande ett centralt synsätt för att förstå de sociala sammanhang ungdomen ingår i. Detta innebär att behandlingen även kommer att ha inslag av ett multisystemisk familj och nätverksarbete.
Vi söker nu en biträdande verksamhetschef som vill bidra med sin kompetens och erfarenhet och som tillsammans med verksamhetschefen samt övriga medarbetare vill vara med och utveckla verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande verksamhetschef har du det dagliga operativa ansvaret för att uppdraget utförs i enlighet med avtal och genomförandeplan. Du organiserar, leder och utvecklar verksamheten i samarbete med verksamhetschefen. Fördelning av ansvars- och arbetsuppgifter i det vardagliga ledningsarbetet mellan biträdande verksamhetschefen och verksamhetschefen sker i enlighet med vad som överenskommits mellan er. Du är underställd verksamhetschefen som du ersätter vid hens bortavaro.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är socionom eller har annan adekvat högskoleutbildning som bedöms likvärdig med erfarenhet av behandlingsarbete med barn och ungdomar i riskzonen. Erfarenhet av arbete enligt KBT, familjebehandling, pedagogiskt arbete samt arbete med flyktingfrågor är meriterande. Du har hög integritet och god förmåga att samverka både internt med personal och kollegor samt externt med socialtjänst, skola och andra samarbetspartners. Du behöver vara kommunikativ, flexibel, tillgänglig, strukturerad, positiv och prestigelös med en god administrativ förmåga.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och erfarenhet av ledarskap och behandlingsarbete inom HVB är meriterade.

ÖVRIGT
Kollektivavtal: KFS vård och omsorgsavtalet
Urval av sökande sker löpande. förutsättning för anställning är att du avstår från att röka under arbetstid samt har B-körkort. Inför en ev. anställning inhämtas ett utdrag från misstanke- och belastningsregistret.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Oreglerad arbetstid Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-10-01 Efter överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A667041
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ae65d235-c4d4-4f38-9abd-83f6be00f8fe&TK=06b00f5a-d9c1-42b0-bfbb-305b737488f4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: VoB Syd AB
Norra Järnvägsgatan 12
35250  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.vob.se
  

Platsannons

Saint Gobain Sekurit - EHS-Manager

Saint-Gobain Sekurit Scandinavia is a part of the TOP 100 most Innovative companies. The company's aim is to provide high added value glazing products and services for car makers. As part of the Saint-Gobain Group, we have access to more than 300 years of know-how and innovations. Saint-Gobain Sekurit is an international company with a worldwide foot print. Through our international network and our 35 plants and facilities settled in Europe, Asia and Americas, we deliver the international automotive market. From the most luxury and sports cars to the low cost, Saint-Gobain Sekurit produces demanding and challenging mineral, modular and organic glazing. Following the trends of mobility and automotive industry, the company is permanently led by its innovative spirit and offers a wide range of high added value products, solutions and services on four main axes: Environment & CO2 savings, Safety & security, Quality perceived and comfort, Design & smart glazing Saint-Gobain is certified Top Employer Global 2016. This certification reward the HR policy which is based on strong foundations: professional Mobility, diversity of the teams, commitment and talent development. Among the Saint-Gobain companies in Sweden you will find Ecophon, Isover, Weber, Gyproc, Scanspac, Emmaboda Glas, Autover, Abrasives and others.

Världsledande med lokal förankring 
På produktionsenheten i Eslöv arbetar cirka 250 personer med att tillverka glasrutor till fordonsindustrin och är specialiserade på smarta rutor.  Smarta rutor är den gemensamma benämningen på sidorutor med särskilda egenskaper, exempelvis vattenavvisande eller laminerade. Vattenavvisande glas har ett ytskikt som gör att vattendroppar stöts bort från sidorutan vid regnväder, vilket skapar bättre sikt och en säkrare bilkörning. En laminerad sidoruta innebär en större trygghet då lamineringen förhindrar att glassplitter sprids vid inbrott eller trafikolyckor. 
Tillverkningen i Eslöv omfattar allt från att ta emot planglas till att forma en färdig sidoruta, och den färdiga produkten går sedan vidare till olika fordonstillverkare som Volvo, Audi, Jaguar, Maserati, Volkswagen, Ford m fl. Tillverkning är ho¨gautomatiserad med ho¨gt teknikinneha°ll.

Vi söker nu en EHS-Manager

Vår nuvarande EHS-Manager ska studera och därför söker vi nu hennes ersättare. Vi prioriterar miljö, hälsa och säkerhet (EHS) och arbetar aktivt och medvetet för att skapa en kultur där säkerheten alltid kommer i första hand. Som EHS-Manager ansvarar du för att utveckla och implementera arbetet inom miljö, hälsa och säkerhet. En väl fungerande EHS-struktur innebär också en stor fördel för oss och därför tar vi uppgiften på största allvar.
 
Tjänsten innebär att du noggrant följer upp resultat, driver projekt samt säkerställer efterlevnad av lagar och krav inom miljö, hälsa och säkerhet. Vidare kommer du att identifiera avvikelser, komma med åtgärdsförslag och ansvara för handlingsplaner. Du arbetar med ständiga förbättringar tillsammans med ledning och anställda på företaget.
 
En annan viktig del av arbetet som EHS-Manager är att planera och genomföra utbildningar samt kunna ge råd och stöd till verksamheten. Du har förmågan att skapa engagemang och intresse för EHS och förväntas obehindrat kunna kommunicera på olika nivåer i organisationen på ett snabbt och övertygande sätt.
 
Inom ditt ansvarsområde ingår även att driva, utveckla och att säkerställa att vi uppfyller kraven enligt ISO 14001. Tjänsteresor förekommer som en del i förbättrings- och utvecklingsarbetet.
 
Du rapporterar till vår Managing Director och du är också en viktig aktör i vår Operational Committee.
 
Din bakgrund

* Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
* Du förväntas ha några års erfarenhet av liknande arbete
* Du trivs med att driva förändrings- och förbättringsarbete samt lägger stor vikt vid att nå uppsatta mål.
* Du har god kännedom och erfarenhet om Arbetsmiljölagen och tillhörande arbetsmiljöförskrifter.

Din profil 
Du är ambitiös, noggrann samt öppen och rak i din kommunikation. Du delar med dig av dina erfarenheter och är öppen för att lära dig nya saker. Du är van vid att arbeta strukturerat och har inga problem att följa rutiner. Nyfikenhet och ifrågasättande ser du som två självklara egenskaper i yrkeslivet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Office paketet med extra fokus på Excel.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av engagemang, ledarskap och ett utpräglat säkerhetstänk. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande.  
 
Övrigt
Tillträde snarast möjligt.
Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. I denna rekrytering samarbetar Saint-Gobain Sekurit med Kandidathuset. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Alexander Kervall, alexander.kervall@kandidathuset.se
 
Fackliga företrädare
SACO Svante Lundell, Unionen: Anders Åradsson samt Ledarna: Kenth Bergman, tel. 0413-668 00
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Miljöskyddschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats: http://www.kandidathuset.se/Uppdrag/index.php?source=AMS#toggleTrigger_stacks_in_88965_page7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kandidathuset AB
Sveavägen 76
11359  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.kandidathuset.se
  

Platsannons

Yogalärare Yinyoga HT 2017

Vi söker dig som kan undervisa i Yinyoga en lektion/veckan under terminstid.

Du kommer att undervisa en egen klass vilket innebär att du får chansen att skapa en härligt familjär känsla där du får chansen att lära känna dina elever mer och mer under tidens gång.

Kompetenskrav: Du ska ha utövat yoga i flera år samt har kompetens inom yogans anatomi och filosofi. Du bör även ha erfarenhet av att ha undervisat sedan tidigare.

En viktig egenskap är att kunna se vad eleven behöver utifrån dennes förutsättningar och behov, för att sedan ha förmågan att kunna anpassa undervisningen därefter.

Du drivs av entusiasmen att undervisa andra och
har en god förmåga att förklara och visa så att eleven förstår.

Kursen är förlagd kvällstid- HT 2017

Att vara kursledare är ett extraarbete och fungerar därför ofta utmärkt tillsammans med annan sysselsättning.

Ort: Eslöv

Välkommen att skicka in CV och personligt brev om varför just DU skulle passa som kursledare hos oss.


Genom att vara kursledare får du mycket tillbaka, inte bara erfarenheten i sig, utan kanske även nya perspektiv inom ditt ämne, en social gemenskap och glädje - ett utmärkt EXTRAJOBB som kan ge dig en extrainkomst inom det du brinner för helt enkelt!
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidEnligt överenskommelse.Obs: Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att tillräckligt många anmäler sig till kursen. Som kursledare blir man anställd per timme så länge kursen pågår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ewa.karlsson@abf.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABF Mittskåne
Kanalgatan 30
24130  ESLÖV 
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska/Skötare

Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är utbildad undersköterska/skötare och med erfarenhet inom vården, som förstår att bemötandet är A och O och som ser våra boende som enskilda individer.Humana i Eslöv finns på ett särskilt boende ca fem minuters promenadavstånd från centrum och tågstationen, i en fin villamiljö med stor trädgård och närhet till Trollsjön. På Hela enheten finns 33 platser.

Du är en person som vill arbeta med ett personcentrerat och etiskt förhållningssätt gentemot våra boende. Du månar mycket om de boende, och vill bidra till ett värdigt liv med välbefinnande och personlig integritet. Du får gärna ha erfarenhet av äldrepsykiatri, socialpsykiatri och demensvård. Du skall tycka om att arbeta i team, är flexibel och ansvarstagande. Du skall behärska svenska i både tal och skrift och ha datavana då vi aktivt arbetar både med daglig dokumentation och utarbetade genomförandeplaner

Personlig lämplighet värderas högt och vi ser fram emot att få träffa dig som vågar sticka ut på ett positivt sätt som har intresse för människor och som har förmågan att möta varje individ där denne befinner sig. Vi är ett positivt gäng som ser humor som en viktig ingrediens i arbetet

Humanas värdeord är glädje, engagemang och ansvar, vår vision är: ”Alla har rätt till ett bra liv”

Välkommen med din ansökan 

Tjänsten är på drygt 80%, schemalagd arbetstid

Vi arbetar med fortlöpande intervjuer och sista ansökningsdagen är 2017-04-15

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

Kontaktpersoner Enhetschef: Iwan Johansson 042-311 58 61, Biträdande enhetschef Carina åkesson 0702732788

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via systemet.

För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.


Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 14 000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratSaknad info
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=610%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Villavägen 13 24131 Eslöv
24131  Eslöv Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Processoperatör/Underhållstekniker, Örtofta

TillÖrtofta Sockerbruk som är ett av norra Europas ledande betsockerbruk, sökervi två processoperatörer med reparatörs-erfarenheter. Du kommer att arbeta somreparatör på underhållsperioderna d.v.s. tidsperioderna februari t.o.m. augustioch som processoperatör under betkampanjerna d.v.s. tidsperioderna septembert.o.m. januari, då vi tillverkar socker- och foderprodukter ur sockerbetor.Ordinarie arbetstid är dagtid med möjlighet till flextid påunderhållsperioderna. Under betkampanjerna arbetar du kontinuerligt 3-skift. Ianställningen ingår även att du vid behov arbetar på våra andra anläggningarinom företaget. 
Tjänsterna är tillsvidareanställningar,men provanställning kan komma att tillämpas. 
 
Dinaarbetsuppgifter som  
Underhållstekniker påunderhållsperioderna består av:  Att arbeta i ett team som tillsammans ansvarar för förebyggande underhåll och förbättringar av våra maskin- och produktionsutrustningar.  Att delta i projektarbeten t.ex. vid investeringsarbeten och andra förändringar inom arbetsplatsen.  
 
Processoperatörunder betkampanjerna består av:  Att arbeta i ett team med övervakning och styrning inom ett processavsnitt i vår tillverkning av socker- och foderprodukter.  Att genomföra driftoptimeringar i produktionsprocessen med hjälp av styrsystem och laboratorieanalyser, samt att utföra nödvändiga processkorrigeringar i samråd med övriga medarbetare på skiftet.  
 
Du har en lämpligprocessteknisk eller mekanisk grundutbildning på gymnasienivå, det är meriterandeom du har en YH-utbildning. Du bör ha arbetslivserfarenhet som processoperatör inomliknade processer eller reparatör med inriktning på reparationer ochunderhållsarbete. 
Önskvärt är också att du arbetat medLean eller Six Sigma och har den filosofin. 
 
Då vi arbetar i team för att uppfyllavåra gemensamma målsättningar är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp.En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt attdu är motiverad samt att du kan ta egna initiativ, arbeta självständigt och hagod planerings förmåga. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet,initiativförmåga och god samarbetsförmåga. 
 
Vårt koncernspråk är engelska och dubör därför kunna kommunicera på detta språk. 
 
Vierbjuder ettutvecklande och varierande arbete inom livsmedelstillverkning i en dynamiskmiljö, där vi sätter kvalité och kunden i fokus. 
 
Förytterligare upplysningar om befattningen kontaktar du chefen föravdelning Saftrening, Indunstning och Sockerhus, Rikard Villell, tfn +46709539 831 eller HR-ansvarig Per-Olof Hansson, tfn +46709 539 678. Frågorav facklig karaktär besvaras av IFMetall-klubbens ordförande Jan Svensson, tfn +46709539 714. 
 
Dinansökan tilltjänsterna som ” Processoperatör/Underhållstekniker” lämnar du till oss senast den 5 maj via vår hemsida www.nordicsugar.se
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Processoperatör, glas
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare.Enligt avtal Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1228&ProjectId=143650&DepartmentId=18975&MediaId=4629&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Sugar
Sockerbruksvägen 1
24193  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eslövs kommun söker Måltidsutvecklare

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Serviceförvaltningen arbetar på uppdrag av övriga förvaltningar inom Eslövs kommun, inom IT, städ, måltid, fastighetsservice, projekt och administration.ARBETSUPPGIFTER
Som ett led i utvecklingen mot Eslövs kommuns vision inrättar måltidsorganisationen på Serviceförvaltningen en ny tjänst (tillsvidareanställning) som Måltidsutvecklare. Vi söker även en vikarie för befintlig Måltidsutvecklare som idag arbetar med matsedelsplanering och olika utvecklingsprojekt framför allt mot äldreomsorgen.
Vi jobbar målmedvetet för att skapa en modern och välorganiserad måltidsverksamhet. Utveckling sker kring kvalitet såväl som bl a hållbarhet och service. Som måltidsutvecklare kommer du att ha olika uppdrag kring utveckling av måltiden som helhet, både inom egna organisationen men även i samarbete med andra förvaltningar. Du kommer att tillhöra den centrala staben för Måltidsavdelningen och ingå i verksamhetens ledningsgrupp. Som Måltidsutvecklare har du ingen underställd personal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för utveckling i en serviceinriktad måltidsorganisation. Du är driven och kreativ. Du kommer att ha självständiga arbetsuppgifter men ha mycket samarbete med både måltids- och verksamhetspersonal.
Högskoleutbildning med examen från tex kostvetare, dietist, YTH livsmedelsteknisk utbildning eller Gastronomiprogram. Körkort är ett krav. Erfarenhet av projektledning är en merit. Vi ser gärna att du har erfarenheter av användning av kostdataprogram.

ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Kostekonom
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 Tillträde enligt överenskommelse, upphör: Vikariat är tidsbegränsat till 2018-09-01 .Månadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: A664842
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5f34eae4-61d2-40ab-83a4-088e0956bb26&TK=6779ffa7-d95e-4220-b790-e608e31f7eaa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Serviceförvaltningen
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Integrationsassistent

Arbetet är pedagogiskt och socialt inriktat med fokus på att vara ungdomarnas stöd i vardagen.
Arbetet i boendet innebär ett stort ansvar och bygger mycket på personalens förmåga att skapa
engagemang och trygghet hos ungdomarna. Som personal i boendet är du en del av ett team som tillsammans arbetar för att skapa struktur och tydlighet i ungdomarnas vardag. Du kommer att vara den som har kontakt med skola, god man, föreningsliv samt andra myndigheter, organisationer och personer som finns runt barnen i deras vardag. Vidare ska du ge ungdomarna adekvat samhällsinformation som bidrar till att de kan integreras utifrån individuellt uppsatta mål. Du kommer att delta i den praktiska sysslor på boendet som är normalt förekommande i ett hushåll, så som städ och viss matlagning.


Vi söker nu fler integrationsassistenter till verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker någon som är flexibel och självständigt i att klara av att strukturera sitt arbete. Vi söker någon som är pedagogisk samt lyhörd i sitt arbete och kan ge vägledning, tillsyn och omvårdnad på ett kompetent sätt. Det är också viktigt att du har förmåga att hålla en professionell ton och ge ett gott bemötande till både ungdomarna, kollegor och andra professionella. Du ska vara en god företrädare för verksamheten och klara av att ansvara för betydelsefulla kontakter för ungdomarna. Personal utgör ett viktigt och nära vuxenstöd för ungdomarna och vi vill därför att du har viss livserfarenhet. Du bör vara engagerad och ha ett stort intresse av att arbeta med människor. Du behöver ha förmåga att sätta gränser och kunna samarbeta i team. Du bör vara trygg i dig själv och bekväm med att arbeta med människor som är i stort behov av trygghet och omsorg.

KRAV

För anställning på HVB-hem för barn och unga krävs uppvisande av utdrag ur belastnings- och misstankeregister.

Högskoleexamen som socionomexamen eller likvärdig utbildning med inriktning barn- och ungdomar, integration och/eller beteendevetenskap.

Eftergymnasial utbildning som behandlingsassistent, fritidspedagog, eller undersökterska med erfarenhet av vård- och omsorgs inriktat mot barn- och unga.

Erfarenhet av socialt arbete med inriktning mot ungdomar, behandlingsarbete eller målgruppen ensamkommande.

Kunskap/utbildning i BBIC är meriterande.


Harlösa HVB är ett hem för ensamkommande ungdomar i behov och stöd och omsorg i vardagen.
Vår verksamhet är belägen i en stor villa i ett familjärt bostadsområde i Harlösa. Vårt arbete grundar sig på att erbjuda ungdomarna vägledning, aktivitet och vardagligstruktur i syfte att hjälpa ungdomarna att få en god introduktion och integration in i samhället. Verksamheten tillhandahåller läxhjälp, samhällsinformation, aktivitet samt träning för till att bli alltmer självgående i klara av praktiska vardagssysslor. Målet för verksamheten är att leda ungdomen till att bli självständiga individer som på sikt klarar eget boende och självförsörjning.
Vi har ett etablerat samarbete med det professionella nätverk som omger barnet, såsom socialtjänst, god man, skola, sjukvård, BUP och det ideella föreningslivet.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@satinab.se
Övrigt: I den här rekryteringen jobbar vi med löpande urval så sök tjänsten så snart du kan.
Arbetsplats: 
Adress: Satin AB
Ostvägen 48
23252  Åkarp Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bageri & Konditorilärare till Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Barn och Utbildning består av fyra avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen, Gymnasie- och vuxenutbildningen och Resursavdelningen. Verksamheten inom Barn och utbildningsförvaltningen präglas av ett aktivt, innovativt ledarskap och professionalitet med höga förväntningar på alla - barn, elever och medarbetare.
Vi ser allas lika värde och för att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen.

Gymnasie- och Vuxenutbildning ansvarar för utbildning på olika nivåer. Förvaltningen är indelad i två verksamheter – en för gymnasieskola och gymnasiesärskola och en för vuxenutbildning, Yrkeshögskola (tidigare KY) och svenska för invandrare, SFI.
Till annons
På Bergagymnasiet arbetar vi aktivt med att öka alla elevers måluppfyllelse. Vi ser det som vårt främsta uppdrag att säkerställa att eleverna efter avslutad skolgång har de kompetenser och värderingar som är aktuella i samhället både nu och i framtiden. Trygghet, studiero och arbetsglädje för alla på skolan är mycket viktigt för oss. Eleverna beskriver skolan med orden glädje, gemenskap och närhet.

Som medarbetare hos oss blir du en viktig del av verksamheten. Du är en engagerad lärare och intresserad av både elevers kunskapsutveckling och deras utveckling socialt. I vårt utvecklingsarbete ingår att vara delaktig, samarbetsvillig och skapa engagemang, både i mötet med elever och i mötet med kolleger. Vi arbetar kontinuerligt med bedömning för lärande och kompetensutvecklingen sker genom kollegialt lärande. Du arbetar medvetet med IT i undervisningen och har intresse av att fortsätta utveckla alla dina förmågor för att eleverna på Bergagymnasiet rustas för framtidens krav.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i bageri & konditorikurser på Restaurang- och livsmedelsprogrammet, RL.
Du kommer också vara mentor för en grupp elever. Det ingår även att anskaffa och följa upp APL platser för alla eleverna på programmet och tillsammans med arbetsplatsen följa upp elevens utveckling och vilka mål som eleven har klarat på APL platsen.
Du ingår i ett arbetslag med kolleger från RL där ni tillsammans driver ett aktivt utvecklingsarbete för programmet i samverkan med branschen.

KVALIFIKATIONER
Du har gedigna yrkeskunskaper inom den sökta sektorn som du vill och kan förmedla till eleverna på ett bra pedagogiskt sätt. Samverkan med restaurangdelen på programmet likväl som med de gymnasiegemensamma lärarna är vital då vissa av dina arbetsuppgifter innefattar hela programmet och skapar helhet i elevens utbildning.Du har ett brinnande intresse för att undervisa och vara mentor för ungdomar. Du kan lätt samverka med såväl kontakter utanför och inom skolan som gynnar elevens utveckling.
Dina datorkunskaper är goda och du har intresse för att vidareutveckla dina IT kunskaper. Dina kompetenser och erfarenheter skapar en god grund för dig i ditt arbete, såväl med undervisning som i mötet med elevens olika förutsättningar.
Din kompetens och engagemang för att utbilda bidrar till vidareutveckling av programmet, genom gott samspel och i dialog med andra.
Som lärare har du ett gott ledarskap där studiero råder och där elevernas mål är i centrum. Du har god relationskompetens och din organisationsförmåga är hög.


ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens: A666115
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c7027160-0f9c-4ec2-8c97-af4dd5c742eb&TK=b6cc1946-2d71-443a-addf-d82dd0b689df
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Gymnasie och Vuxenutbildningen
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Miljöarbetare/Renhållningsarbetare

Miljöarbetare/chaufförer semestervikarier till vår driftenhet i Eslöv där vi ansvarar för avfallshanteringen i Eslöv, Höör och Hörby.

Arbetsuppgifter:
. Insamling av hushållsavfall i baklastande fordon
. Hantera fordonsdatorer, RFID-utrustning och rapportera avvikelser
. Tvätta fordon och påbyggnad vid behov samt genomföra dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad
. Inlämnande av fordon till verkstad vid behov

Som Miljöarbetare har du en mycket viktig uppgift inom RenoNorden. Du är företagets ansikte utåt och tillsammans med övriga personer i ditt arbetslag säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och våra uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

Önskade kvalifikationer:
Du har C-körkort med tillhörande nödvändigt YKB. Har du erfarenhet av någon form av avfallsinsamling, gärna hushållsavfall är detta meriterande.

Personliga egenskaper:
Du är ordningsam och har god fysik. Du är serviceinriktad och ansvarsfull med god samarbetsförmåga och du sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt:
RenoNorden AB är medlemmar i Biltrafikens Arbetsgivareförbund och har kollektivavtal för samtliga anställda. För denna anställning gäller Miljöarbetareavtalet.
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Miljöarbetare/Renhållningsarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid15 juni - 15 augustiEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rolf.skoog@renonorden.se
Övrigt: För frågor relaterade till anställningen, kontakta avdelningschef Rolf Skoog: på e-post rolf.skoog@renonorden.se Intervjuer kommer att ske löpande och vi önskar få din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: RenoNorden AB
Åkerivägen 8
24138  ESLÖV 
Hemsida:
  

Platsannons

SKOLSKÖTERSKA till Eslövs Montessorifriskola

Vi söker Dig som är sjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. För våra elever i årskurserna F-6 behöver vi en skolsköterska som hjälper oss med förebyggande elevvårdsarbete, mottagning och hälsokontroller. Du kommer att arbeta max en halv dag per vecka samt finnas med i vårt Elevhälsoteam.

Vi tillämpar löpande anställningstid, så skicka in Din ansökan omgående!
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid max 10%Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: per.celander@monte.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs Montessorifriskola

24131  ESLÖV 
Hemsida: http://www.monte.nu
  
Platsannons

Vi söker Allmänsjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor

Vi söker Allmänsjuksköterskor och Specialistsjuksköterskor för kunds räkning till varierande uppdrag i Sverige. Vi på Pelmatic har ramavtal med flera kommuner och landsting.
Du som sjuksköterska bestämmer själv när och vart i Sverige du vill jobba. Du kan välja att jobba enstaka pass till heltid, dag, kväll eller natt. Vi har en stor efterfrågan på sjuksköterskor i hela landet.
Läs mer om oss:
www.pelmatic.se
För mer info ring eller maila cecilia.johansson@pelmatic.se
0455-687904


Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet och brinner för ditt yrke. Vi ser fram emot din ansökan.

Pelmatic Sweden AB är ett familjeägt konsultbolag, med säte i Karlskrona. Företagets historik sträcker sig mer än 36 år tillbaka i tiden.
På Pelmaticgruppens huvudkontor i Karlskrona jobbar 22 personer varav åtta personer jobbar med vikarietillsättning inom vård och omsorg.
Sedan 2005 är Pelmatic genom Almega ett auktoriserat bemannings- och konsultföretag. Auktorisationen säkerställer seriösa bemanningsföretag som uppfyller höga krav på affärsmässighet, detta är Er garanti för att Pelmatic är ett seriöst företag. Pelmatic har tecknat kollektivavtal med Bemanningsföretagen och försäkringar genom Svenskt Näringsliv/Almega.
Pelmatic Sweden AB har fullt arbetsgivaransvar och följer arbetsmarknads-lagstiftningen samt alla tillämpliga lagar, förordningar och regler. Sedan december 2015 är Pelmatic Sweden AB certifierade enligt ISO 9001 och 14001 gällande kvalitet och miljö.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid/Deltid, Du väljer själv hur mycket som Du vill arbeta.Bra lön och veckoutbetalningar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cecilia.johansson@pelmatic.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pelmatic Sweden AB
Östra Prinsgatan 20
37131  KARLSKRONA Sverige
Hemsida: http://www.pelmatic.se
  
Platsannons

Eslövs Kommun söker tim-och semesteranställda till Personlig assistans

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till ett av samhällets viktigaste arbeten!

Vi söker extrapersonal till personlig assistans både för timanställning samt som semestervikarie under sommaren.
Vi arbetar utifrån övertygelsen att ett ökat fokus på individen bidrar till bättre kvalitet.
Den enskildes behov ska stå i centrum och det är utifrån detta vi organiserar vårt arbete.
Du kommer att arbeta med att motivera och vårda.

Detta innebär att du stöttar vid förekommande sysslor t.ex. personlig hygien, arbete med delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation.
Du ska finnas tillhands i det dagliga och arbeta för att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du har studerat Omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan pedagogisk utbildning och/eller har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.
I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Vi värdesätter att du är ansvarsfull, flexibel och har en god samarbetsförmåga.
Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Ingen erfarenhet krävs.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista dag för ansökningsdatum.
I ansökningsformuläret ges möjlighet att specificera inom vilket eller vilka områden du är intresserad av att arbeta.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig ansöka online via länken nedan. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande.

ÖVRIGT
Eslövs kommun eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som det tillför verksamheten att ha medarbetare av varierande åldrar, sexuell läggning, etnisk och kulturell bakgrund, alla kön och funktioner.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställningTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens: A663603
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6aed797e-f36a-42d3-9091-9d46be311990&TK=8b5bf4bf-2046-4a0d-beb9-c59dde10ea86
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Personlig assistans
Västerlånggatan 48
24131  Eslöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fastighetsskötare Eslöv

Om Oss
Arcus resurs är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov.
För mer information läs på www.arcus.nu
 
Dina arbetsuppgifter
Vanligt förekommande uppgifter i yttre skötsel. Gräsklippning, klippa häckar, ogräsbekämpning, trimning och lövupptagning mm.
Daglig tillsyn av våra fastigheters utomhus miljö. Interaktion med företagets hyresgäster och leverantörer av exempelvis måleri, elektriker m.fl.
Jobbet är mycket varierande med olika arbetsuppgifter som förekommer inom fastighetsförvaltning.

Din profil
Krav.
B.körkort
Inget i belastningsregister

Vi söker dig som är allmänt händig, meriterande ifall du har arbetat med vvs och/eller snickeri.
Du skall kunna planera ditt arbete och jobba enskilt samt i team med kollegor.
Du skall vara social, ha lätt för att samverka med kunder och leverantörer.
Kort sagt, personliga egenskaper som social, glad och positiv värderas högt vid rekryteringsurvalet.

Om du känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning, sök dock senast den 15/5

Tjänsten är en visstidsanställning (vikariat ca 6 månader)
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.arcus.nu/rekrytering/?aguid=6BB999E4F5CB4373ACD3CB4985001316
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arcus Resurs
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.arcus.nu
  
Platsannons

Personlig assistent

Vår medlem är en 55-årig kvinna som bor i Eslöv, som har personlig assistans dygnet runt pga. en hjärnskada. Hon söker nu en personlig assistent som kan arbeta som semestervikarie och extra vid behov. Vår medlem behöver hjälp med allt i livet såsom, hushållssysslor t ex matlagning, städning men även sociala aktiviteter, utflykter, träning etc. Vår medlem behöver stöd och hjälp vid läkarbesök och andra kontakter med omvärlden.

Det är viktigt att du som söker är respektfull och har ett gott tålamod, samtidigt som du kan ta egna initiativ och ”stå på dig” för brukarens räkning i vissa situationer. För att kunna det tror vi att du har en hel del livs- och arbetslivserfarenhet kopplat till ett öppet sinne. Du får gärna vara 25+ Vi vill även att du ska ha erfarenhet av att ha arbetat i någons hem, att du är självständig, har initiativkraft och är ansvarstagande. Det är meriterande om du är undersköterska eller motsvarande, samt har erfarenhet av människor med en hjärnskada och/eller med epilepsi. I ditt arbete kommer det att vara viktigt att vår medlem är i fokus. Avgörande vid tjänstens tillsättande är personlig lämplighet och att personkemin stämmer mellan dig och medlemmen.

Kooperativet Lila är en av Sveriges första assistansverksamheter. Under våra 24 år har verksamheten utvecklats tillsammans med reformen som gav oss personlig assistans i Sverige. Några av våra medlemmar har med sitt politiska engagemang på riksnivå varit med och påverkat den lagstiftning som ger personer med funktionsnedsättning "rätt att leva som andra". Vårt mål och vision är att ge våra medlemmar den assistans de själva önskar samtidigt som de anställda personliga assistenterna skall erbjudas de bästa förutsättningarna i sin anställning.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAnställning enligt kollektivavtal KFO – KOMMUNAL. 40%-60%Individuell lönesättning. Ersättning per arbetad timme.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: 1764sem
Webbplats:
Epostadress: ansokan@kooperativetlila.se
Övrigt: Ansökan med personligt brev och CV. OBS! Ansökningarna bearbetas löpande, vänta inte med att söka.
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Lila ek. för.
HÖSTBRUKSVÄGEN 12 B
22660  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kooperativetlila.se
  

Platsannons

Produkt- och produktionsansvarig

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bl.a.:

Produktutveckling
Arbeta aktivt med att förnya produktsortimentet
Vara en länk mellan våra säljare, kunder och våra produktionsenheter
Orderläggning (controllerfunktion) till våra produktionsenheter och underleverantörer
Upphandling av material och maskiner till våra produktionsenheter
Effektivisering av våra produktionsenheter
Arbeta proaktivt med att säkerställa och utveckla produktionsrutinerna
Arbeta proaktivt med miljöskyddsarbete i våra produktionsenheter
Besöka våra produktionsenheter och underleverantörer både i Sverige och utomlands

Vi önskar att vår nya Produkt- & Produktionsansvarige har följande kvalifikationer:

Kunnig inom snickeriproduktion av de produkter vi nämner ovan
Utbildning inom Industridesign alt. Produktutveckling är meriterande
Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
Mycket god datorvana

Qvesarum säljer bygg- och inredningsmaterial med inriktning på gammal stil. Vi har vårt huvudkontor och showroom i Löberöd i Skåne. Försäljningen sker företrädesvis från vårt showroom men även via vår webbutik. Vi har två helägda dotterbolag som tillverkar våra snickerier varav det ena finns i anslutning till vårt showroom i Löberöd och det andra finns i Indonesien. Våra huvudproduktgrupper är fönster, dörrar, badrumsinredningar, kök, orangerier och möbler. Vi producerar byggmaterial och annan inredning med inriktning på renovering av gamla hus eller nybyggnation i gammal stil. Merparten av materialet vi producerar är kundanpassat.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Produktutvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänstgöringsgraden är 100%, tillsvidareanställning och med tillträde snarast. Placeringsort Slogstorp, 20 minuter nordost om Lund. Körkort B är ett krav och egen bil är ett plus.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna@qvesarum.se
Övrigt: Vi kommer att intervjua löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast till Anna Åstradsson, anna@qvesarum.se.
Arbetsplats: 
Adress: QVESARUMS BYGGNADSVÅRD AB
Slogstorp 10:36
24161  LÖBERÖD Sverige
Hemsida: http://www.qvesarum.se
  

Platsannons

Personlig assistent till Eslöv

Verksamhetsbeskrivning:
En mindre verksamhet i Skåne. Vi har kollektivavtal.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Söker kvinnlig assistent till vår kund en 53-årig man som bor i centrala Eslöv. Han har personliga assistenter pga en förvärvad hjärnskada. Arbetstider är dag, kväll, helg och journätter. Kunden behöver hjälp med så som hygien, förflyttning, träning och övrig omvårdnad. Hushålssysslor som ex städning, matlagning och tvätt. Sociala aktiviteter, kontakter och läkarbesök.

Beskrivning av kvalifikationer:
Du som söker bör vara respektfull och engagerad och lyhörd. Personlig lämplighet och att personkemin stämmer mellan dig och kund är avgörande vid tjänstens tillsättan
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidBehovsanställning med viss möjlighet till visstidsanställningFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne@lavendelassistans.se
Övrigt: Vi tar emot din ansökan via e-post
Arbetsplats: 
Adress: Lavendel
Enskiftesvägen 6
24135  ESLÖV 
Hemsida: http://www.Lavendelassistans.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Eslöv

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag, men i stora drag handlar det om att presentera och informera om produkter, dela ut gratis smakprov, samt förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 arbetstimmar per pass. Detta är alltså ett perfekt jobb för dig som studerar eller i nuläget har en deltidsanställning.

Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder
- ansvarstagande


United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Michelle.westerblad@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Parkeringsvakt heltid

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 330 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Syftet med parkeringsövervakning är att främja trafiksäkerheten på vägarna, öka framkomligheten i trafiken och förbättra trivseln i boendemiljöer. Tjänsten utförs av våra uniformerade och auktoriserade parkeringsvakter.

Som Parkeringsvakt i Securitas utför han/hon parkeringsövervakning på tomtmark och kommunal mark där hon/han ser till att parkeringsreglerna efterlevs.För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G. genomgå lämplighetstest med godkänt resultat körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning ostraffad drogfri ordnad privatekonomi


Personliga egenskaper: Ärlighet, Hjälpsamhet, Vaksamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor lugn och stabil utåtriktad
Övrigt: Parkeringsutbildning för kommunal gatumark är ett krav.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan !
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Parkeringsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVarierande Tillsvidare Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1802861/59982?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Maskinvägen 4
24138  Eslöv Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  

Platsannons

Färdtjänst Förare i Eslöv

Vi söker efter färdtjänst chaufförer som har Taxileg runt om Eslöv området.

Tjänsten är att man kör färdtjänst i Skåne för Skånetrafiken med utgångspunkt Eslöv.

Förare som vi söker till är följande:
* Heltid
* Deltid
* Helg chaufförer - som vill bara arbeta extra

Krav:
Taxi legitimation + B körkort
Är villig att arbeta flexibla tider.
Bra lokalsinne
Är stresstålig
Självklart bra att hantera fordon.


Är det dig vi söker? skicka in ditt CV till oss så återkommer vi till dig!

Vi söker efter färdtjänst chaufförer som har Taxileg och är flexibla att arbeta ute i fältet med en service känsla.

Tjänsten är att man kör färdtjänst i Skåne för Skånetrafiken med utgångspunkt runt om i Skånes städer.

Vårt kontor ligger i Malmö och fordon är ute runt om i Skåne.
Publiceraddatum: 2017-02-23
Yrkesbenämning: Färdtjänstförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidLönen är baserad på fast lön (garantilön) samt provision.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@specialteam.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Färdtjänst Team i Skåne AB
Scheelegatan 15
21228  Malmö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock till kinarestaurang

Förbereda och laga mat till buffén och ur menyn. Det är viktigt att du kan hugga in där det behövs och vara stresstålig.


Då det tidvis är mycket att göra och är det därför viktigt att du är stresstålig. Vidare ska du ha samarbetsförmåga och är ordningssam.

Restaurang Yun Lee är en kina- och thai-restaurang i Eslöv. Vi serverar både lunchbuffé, a la carte samt helgbuffé.
Vi söker nu en kock som har erfarenhet av kina- och thairestaurang till vårt kök.

Välkommen med din ansökan om du har erfarenhet av ovanstående.
Publiceraddatum: 2017-02-10
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kengsu78@hotmail.com
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Su-Vong Restaurang HB/Restaurang Yun Lee
Bryggaregatan 1
24130  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timanställda sökes till Vård och Omsorg

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta med ett av samhällets viktigaste arbeten? Vill du bidra till att skapa en meningsfull vardag för våra brukare? Då har du hittat rätt.

Nu söker vi extrapersonal inom äldreomsorg, LSS-verksamhet, socialpsykiatri och personlig assistans.

Vår övertygelse är att ett ökat fokus på individen bidrar till bättre kvalitet. Därför är det viktigt för oss att det är den enskildes behov som står i centrum och att det är utifrån det vi organiserar vårt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att motivera och vårda. Det innebär att du stöttar vid förekommande sysslor t.ex. personlig hygien, arbete med delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Du ska även finnas tillhands i det dagliga och arbeta för att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.


KVALIFIKATIONER
Du som söker får gärna ha gått omvårdnadsprogrammet, barn och fritidsprogrammet eller annan pedagogisk utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. För hemtjänstområdet krävs att du har körkort och kan cykla.

Vi söker dig som som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Dina främsta egenskaper är att du har ett bra bemötande, är trygg i dig själv och kan bemöta och förstå brukarens behov.Utöver det kräver arbetet att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter om du är flexibel, stresstålig och har en god sammarbetsförmåga. Viktigt är också att du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv och att du alltid sätter brukarens behov i fokus. Du som söker ska ha fyllt 18 år.


ÖVRIGT
Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Arbetstiderna är varierande och förlagda till dag, kväll, natt och helger. Tidsbegränsad anställningTimlön Vi tillämpar individuell lönesättning och vi har kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A642818
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d32a3b44-900f-422e-8eaf-3c865b9376a6&TK=c5a8de2e-09c6-4889-9663-921d30c4e3ae
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Vård och Omsorg
Eslövs kommun
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eslövs kommun söker semestervikarier till funktionsnedsättning sommaren 201

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.

Vi erbjuder dig:
Månadsanställning: Vilket innebär att du får lön samma månad som du arbetat.
Jojos Sommarkort: Om du tackar ja till erbjuden schemarad.
Friskvårdsbidrag: Som syftar till att använda för hälsofrämjande fysisk aktivitet.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och göra skillnad för människor varje dag? Verksamheten för funktionsnedsättning söker nu ett stort antal semestervikarier inom LSS, socialpsykiatri och personlig assistans.

Du kommer att arbeta med att motivera och handleda, vilket innebär att du stödjer brukarna i deras dagliga aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår också delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker har utbildning eller har påbörjat en utbildning inom området funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att på något sätt ha arbetat med människor. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha viss datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Det är av stor vikt att du har ett professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot brukare, anhöriga och kollegor. Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Vi ser det som en fördel om du kan börja arbeta vid behov redan nu och vi förutsätter att du kan arbeta under sommarperioden Juni-Augusti.

Vi arbetar med ett löpande urval så vänta inte med din ansökan.


ÖVRIGT
Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-02
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Arbetstiderna är varierande och förlagda under dag, kväll, natt och helg. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A641790
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fa29e83f-783a-4a34-9162-257bd04a29e1&TK=c30d3b35-59c1-495e-abbd-b7470697ec43
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, LSS/LASS-verksamheten
Eslöv
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eslövs kommun söker semestervikarier till äldreboende sommaren 2017.

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.

Vi erbjuder dig:
Månadsanställning-vilket innebär lön samma månad som du arbetat.
Jojos sommarkort- Om du tackar ja till erbjuden schemarad.
Friskvårdsbidrag-att använda till Hälsofrämjande fysisk aktivitet.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till ett av samhällets viktigaste arbeten!
?
?Vi arbetar utifrån övertygelsen att ett ökat fokus på individen bidrar till bättre kvalitet. Den enskildes behov ska stå i centrum och det är utifrån det vi organiserar vårt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att motivera och vårda. Det innebär att du stöttar vid förekommande sysslor t.ex. personlig hygien, arbete med delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Du ska även finnas tillhands i det dagliga och arbeta för att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker går/har gått omvårdnadsprogrammet. Meriterande är även om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg sedan tidigare. På vissa platser söker vi även personer med erfarenhet inom demens. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. ??

Att du som söker är intresserad av att arbeta med människor och har en god social förmåga ser vi som en självklarhet. Utöver det kräver arbetet att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter om du är flexibel, stresstålig, har en god samarbetsförmåga och ett gott bemötande. Viktigt är också att du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv och att du alltid sätter brukarens behov i fokus. Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Vi ser det som ett plus om du kan börja arbeta vid behov redan nu samt att vi förutsätter att du kan arbeta under hela sommarperioden.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer kommer ske löpande.

ÖVRIGT
Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-23
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Arbetstiden kan vara förlagd dag/kväll/natt & helg. Tidsbegränsad anställningMånadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A640368
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=268e0726-63a4-48aa-a76c-254afd13041a&TK=f69897f1-adef-4baa-83fe-cf1d7d910eec
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Vård och Omsorg
Eslövs kommun
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eslövs Kommun söker semestervikarier till Hemvården sommaren 2017

Genom engagemang, nyskapande och allas lika värde arbetar vi tillsammans för att Eslöv ska vara Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. I linje med vår vision är det viktigt för oss att våra medarbetare är delaktiga, engagerade, trivs och utvecklas. Nio av tio medarbetare upplever sitt arbete som meningsfullt och känner stolthet över att arbeta i Eslövs kommun.

Välkommen att bli en av oss!


Förvaltningen Vård och Omsorg rymmer tre verksamheter, äldreomsorg, stöd till personer med funktionsnedsättning samt socialtjänst över 18 år. Med den enskilde individens behov i fokus arbetar vi för att åstadkomma goda levnadsförhållanden för de kommuninvånare som har behov av vård och omsorg samt för deras delaktighet i samhällslivet.

Vi erbjuder dig:
Månadsanställning: Vilket innebär att du får lön samma månad som du arbetat.
Jojos Sommarkort: Om du tackar ja till erbjuden schemarad.
Friskvårdsbidrag: Som syftar till att använda för hälsofrämjande fysisk aktivitet.

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till ett av samhällets viktigaste arbeten!

Den enskildes behov står i centrum och utifrån det organiseras vårt arbete. Vill du vara med och göra skillnad för människor varje dag?
Förvaltningen Vård och Omsorg söker nu ett stort antal sommarvikarier till äldreomsorgens Hemvård.

Arbetsuppgifterna innebär att Du kommer att stödja vid t.ex. personlig omvårdnad, service så som städ, tvätt och inköp, arbeta med delegerade sjukvårdsuppgifter och dokumentation. Du ska arbeta för att ge brukaren en meningsfull, trygg och aktiv vardag utifrån beviljade beslut.
Arbetstiderna är varierande och förlagda till dag, kväll, natt och helger.KVALIFIKATIONER
Det är meriterande om du är utbildad undersköterska och/eller har erfarenhet av arbete inom Vård och Omsorg. Det finns även möjlighet för dig som inte har erfarenhet om du kan uppvisa annan relevant arbetserfarenhet samt ett genuint intresse för vårdyrket.

I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att det krävs datavana, därtill att kunna uttrycka sig på godtagbar svenska i både tal och skrift. Det är ett krav att du kan cykla men inom vissa hemtjänstområden krävs det även att du har körkort för att kunna transportera dig under arbetstid.

Du som söker ska ha ett intresse av att arbeta med människor, du ska kunna bemöta med respekt och kommunicera med brukaren utifrån dennes behov. Hemvården består av många medarbetare och du ingår i ett team vilket innebär att det krävs att du har en bra samarbetsförmåga. Det mesta av arbetet utför du ensam därför är det viktigt att du som person är van vid att ta eget ansvar och har handlingsförmåga. Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan tillsättas innan sista dag för ansökningsdatum.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig ansöka online via länken nedan.
Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan, då den bedöms gentemot andra sökande.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-10 10 29.

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Varierande beroende på behov. Schema. Arbetstiderna är varierande och förlagda till dag, kväll och natt. Både veckodagar och helger. Tidsbegränsad anställningMånadslön Individuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A638400
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7d909be4-a976-432f-aa50-cde4cd6916b8&TK=409f3794-b8a6-4a92-b70e-d2a60a3579c1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eslövs kommun, Vård och Omsorg
Eslövs kommun
24180  ESLÖV Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal