Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:10

Lediga jobb i Emmaboda kommun (0862), Kalmar län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 350
Täthet13,56Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area718,53Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land689,54Landareal (km²)
Sjö28,99Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Vi söker säljare i Emmaboda

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning.

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha god social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kunna börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.Garantilön på 24750 och provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omsorgsassistent

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.ARBETSUPPGIFTER
Som anställd inom LSS-verksamheten i Emmaboda arbetar du med att stödja personer med funktionsvariationer. Arbetet bygger på ett socialt synsätt där den enskilde och dess behov av stöd och hjälp är den största arbetsuppgiften. De enskildas behov och livssituation påverkar hur arbetsuppgifterna ser ut och ska utföras. Du ska arbeta i en arbetsgrupp där det krävs att man både kan samarbeta och arbeta självständigt. Tjänsten är placerad på Oskarsgatans gruppbostad i Emmaboda

KVALIFIKATIONER
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är lyhörd, trivs med att fatta egna beslut och har en förmåga att anpassa dig efter den givna situationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du måste kunna arbeta dag- och kvällstid vardag så väl som helg samt sovande jour och vid behov vaken natt.ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 90 % Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: 2018-08-26 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 170/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=942ae43d-6099-4327-9561-a0696ad57304&publishCode=AMS&TK=385721c1-b9eb-4e33-b6a9-c0c7f654ffed
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, LSS-omsorgen
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Till Agrippa Manufacturing AB i Urshult söker vi en Kantpressare

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund Agrippa Manufacturing AB söker vi nu en erfaren Kantpressare. Hos vår kund kommer du i första hand arbeta med manuell kantpressning. Du ansvarar självständigt för att utifrån ritning ställa och köra en Beyler eller Safanmaskin där programmering, bockning och mätning förekommer.

Agrippa Manufacturing är en logitillverkare av originalprodukter i metall till såväl industrin som kontorssidan och handeln. De är certifierade enligt ISO 9001 och 14001 och lägger stort fokus på kvalitet, effektivitet och hög kundservice. Agrippa både tillverkar och lagerhåller kundernas produkter i sin fabrik i Urshult.Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, gärna med inriktning CNC. Utöver detta har du minst ett par års praktiskt erfarenhet av manuell kantpressning eller liknande arbetsuppgifter. Du har god vana av att självständigt ställa och köra maskiner samt kvalitetssäkra dina produkter. Har du erfarenhet av att köra en Beyler eller Safan kantpress är detta klart meriterande, dock inget krav. God erfarenhet av ritningsläsning är däremot ett krav.

Vidare trivs du med att arbeta i grupp och din samarbetsförmåga är god. Du har även lätt för att se helheten och trivs med att vara en viktig del av en fullständig produktionsprocess. Rollen ställer även krav på god datorvana och högt kvalitetstänk, truckkort är meriterande.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos Agrippa. För rätt person kan det efter en tids inhyrning finnas en god chans till fortsatt anställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Urshult.
Omfattning: Heltid, dagtid eller 2-skift.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om företaget
Agrippa är en fullskaliga legoleverantör av plåtkonstruktioner och har ett samlat erbjudande av beredning, tillverkning och lagerhållning. Vi specialiserar oss på skåp, paneler, socklar och profiler, samt stora och små teknikkiosker. Företagets affärsidé är att vara en legotillverkare av originalprodukter i metall till industri, kontor och handel inom Europa. Vi bygger vår verksamhet på 9001/14001-certifiering, där vår huvudfilosofi är produktionseffektivitet, produktkvalité och kundservice

Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 384
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=384&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Till vår kund i Emmaboda söker vi en CNC-operatör

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi nu en arbetsam och teknikintresserade CNC-operatör.

Som CNC-operatör hos vår kund kommer du i första hand att ansvara för att ställa och byta verktyg i CNC-styrda maskiner. Innehar du programmeringskunskaper är detta klart meriterande, dock inget krav. Vidare sköter du även avsyning, mätning och kvalitetskontroller på dina bitar. Rollen ställer krav på ordning och reda samt noggrannhet och goda kunskaper i ritningsläsning. Du kommer till ett förtag där man är noga med att ta vara på och utveckla sin personals kompetens. För rätt person finns möjlighet att lära upp sig på alla företagets CNC maskiner.

Din profil
Vi söker dig som har industriteknisk utbildning, med fördel inom CNC. Utöver detta har du minst något eller ett par års praktisk erfarenhet som CNC-operatör och trivs med lösningsorienterat och tekniskt arbete. Du fungerar väl i grupp, bidrar med bra inställning och strävar alltid efter att lämna ifrån dig jobb med mycket hög kvalitetsnivå. Att du är noggrann och ansvarsfull ser vi som en självklarhet.

Truck- och traverskort är meriterande för tjänsten.

Uppdraget är ett inhyrningsuppdrag där du blir anställd hos Empleo AB för att sedan arbeta ute hos ett av våra kundföretag i Växjö. För rätt person finns det goda möjligheter till en tillsvidareanställning direkt hos vår kund.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Omgående.
Ort/Placering: Emmaboda.
Omfattning: heltid
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.

Om oss
Empleo AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö och Ljungby. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: 738
Webbplats: http://empleo.se/external-job-landing-page/?jaid=738&utm_campaign=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Empleo AB
Storgatan 14
35231  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.empleo.se
  
Platsannons

Sommarjobb Arbetsterapeut

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Skriv gärna i din ansökan om du har något speciellt verksamhetsområde du är intresserad av. Vi erbjuder anställningsform tillsvidare eller vikariat. Vi erbjuder dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete inom någon av Rehab Söders verksamheter. I din roll som arbetsterapeut har du goda möjligheter att påverka din individuella utveckling genom utbildning, ansvarsområden och att över tid arbeta inom olika verksamheter.

Arbetsterapin på Länssjukhuset är en av våra verksamheter. Här arbetar du med patienter som är inneliggande på vårdavdelningar med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du ger ett tidigt och proffesionellt omhändertagande genom undersökningar, bedömningar, behandlingar mm.

Rehabmottagningen är ytterligare en av våra verksamheter där du arbetar med strokerehabilitering och annan neurologisk rehabilitering. Arbetet sker både inom öppenvård och slutenvård med omväxlande uppgifter, både självständigt och i tvärprofessionella team.

En tredje verksamhet är våra distriktsrehabiliteringar i Kalmar, Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga. Här arbetar vi med poliklinisk bedömning och behandling.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du kan arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor. Du förstår vikten av bra bemötande av patienter och uppskattar utvecklingsarbete. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställd eller vikariatVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: HSF LSK:2017:175
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Sommarjobb Fysioterapeut/Sjukgymnast

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/
landstinget-som-arbetsgivare/

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Skriv gärna i din ansökan om du har något speciellt verksamhetsområde du är intresserad. Vi erbjuder anställningsform tillsvidare eller vikariat. Vi erbjuder dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete inom någon av Rehab Söders verksamheter. I din roll som fysioterapeut/sjukgymnast har du goda möjligheter att påverka din individuella utveckling genom utbildning, ansvarsområden och att över tid arbeta inom olika verksamheter.

Fysioterapin på Länssjukhuset är en av våra verksamheter. Här arbetar du med patienter som är inneliggande på vårdavdelningar med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du ger ett tidigt och proffesionellt omhändertagande genom undersökningar, bedömningar, behandlingar mm.
Rehabmottagningen är ytterligare en av våra verksamheter där du arbetar med strokerehabilitering och annan neurologisk rehabilitering. Arbetet sker både inom öppenvård och slutenvård med omväxlande uppgifter, både självständigt och i tvärprofessionella team.
En tredje verksamhet är våra distriktsrehabiliteringar i Kalmar, Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga. Här arbetar vi med poliklinisk bedömning och behandling. Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du kan arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor. Du förstår vikten av bra bemötande av patienter och uppskattar utvecklingsarbete. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning eller vikariatVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: HSF LSK:2017:176
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Förskollärare

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

Som anställd i Emmaboda kommuns förskolor får du tillgång till egen dator och arbetskläder.
Vi satsar mycket på fortbildning för att ge pedagogerna de bästa förutsättningar för att förverkliga och genomföra läroplanens tankar , ambitioner, stävanden samt bedriva ett systematiskt kvalitetsarbete med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Vi söker dig, en positiv, flexibel och engagerad förskollärare för att arbeta med åldersnära grupper.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare har du ansvar för att tillsammans med övriga i arbetslaget bedriva det pedagogiska arbetet utifrån aktuella styrdokument. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen, samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med kollegor planera, genomföra och utvärdera verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och kan arbeta enskilt och i grupp. Din förmåga att kunna samarbeta med andra avdelningar är betydelsefull. Du har goda kunskaper kring IT och pedagogisk dokumentation.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 , upphör: 2018-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 169/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b9d01cd-cbf9-4200-9541-efc917a90773&publishCode=AMS&TK=53c18020-fdc5-4083-8309-88b55cc30de6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Barnomsorg
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omsorgsassistent

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.ARBETSUPPGIFTER
Som anställd inom LSS-verksamheten i Emmaboda arbetar du med att stödja personer med funktionsvariationer. Arbetet bygger på ett socialt synsätt där den enskilde och dess behov av stöd och hjälp är den största arbetsuppgiften. De enskildas behov och livssituation påverkar hur arbetsuppgifterna ser ut och ska utföras. Du ska arbeta i en arbetsgrupp där det krävs att man både kan samarbeta och arbeta självständigt. Tjänsten är placerad på Nygatans gruppbostad.

KVALIFIKATIONER
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är lyhörd, trivs med att fatta egna beslut och har en förmåga att anpassa dig efter den givna situationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. 85% Schema. Tidsbegränsad anställning, upphör: 2018-06-30 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 168/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=55821b7f-70f1-44ce-93ab-36b2ede81dfb&publishCode=AMS&TK=96e5b3b9-037f-418d-8392-4b9f15cbe6bb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, LSS-omsorgen
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbeta på ett modernt sågverk

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Här är tjänsten för dig som vill jobba i en expansiv, modern industri tillsammans med ett gott gäng! Sågverket i Långasjö söker nu ett flertal nya medarbetare. Vi välkomnar såväl dig som har erfarenheter från liknande verksamheter som dig som vill prova på något nytt.

Södra är Sveriges största skogsägarförening med mer än 50 000 skogsägare som medlemmar. Vår verksamhet baseras på förädling av medlemmarnas förnybara skogsråvara. I skogen växer framtiden, nu söker vi dig som vill vara med och växa med oss på Södra. Vår långsiktiga strävan är att Södras anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder och ursprung.
 
Dina arbetsuppgifter
På sågverket i Långasjö gör vi allt från att ta emot skogsråvaran, sågar och torkar virket för att sedan vidareförädla det i någon av våra hyvlar eller i vår målningsanläggning. Slutligen levererar vi färdigvaran till kund. Det är en varierande produktion både gällande flöde och tid. Vi behöver såväl dig som arbetar med att köra truck, som dig som vill arbeta i de olika produktionsdelarna såsom hyvleri, målningsanläggning mfl. Se gärna filmen i slutet av annonsen för en djupare förståelse för de olika delarna.


Din erfarenhet
Vi söker dig som har
- Gymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet

Det är meriterande om du har
-  truckkort och erfarenhet av att köra truck
- erfarenhet av produktionsarbete
 

Du som söker är en hjälpsam, engagerad person som vill vara en del av teamet. Du tar ansvar och är inte rädd att ta i där det behövs. Du är vidare en säkerhetsmedveten person som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och bidrar till en god stämning.


Södra erbjuder
För att du ska få en så bra start som möjligt får du som sågverksarbetare en introduktion av en handledare som hjälper dig att komma igång. Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här:  https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/   

Placering
Tjänsterna är visstidsanställningar 4-6 månader på heltid där du arbetar i treskift med placering i Långasjö. Tillträde enl. överenskommelse under november-december.

Här kan du träffa några medarbetare samt se ett klipp om arbetsplatsen:
https://www.youtube.com/watch?v=D-dtEGU7EtA  

https://www.youtube.com/watch?v=8OkzrZ-cnYM


Vill du veta mer?
För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Evelina Ilestedt på telefonnummer 073-049 32 27. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Malin Thörnblad 070- 191 50 92 eller Nicklas Nilsson 076- 105 14 65. 

Följ oss gärna på  Facebook ,  #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Sågverksarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- 4-6 månaderEnl. avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1976793/111025?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Wood
351 89 Växjö
35189  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  
Platsannons

Miljöinspektör

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Bygg- och miljöenheten söker en miljöinspektör. Du kommer i huvudsak att arbeta med tillsyn och handläggning av ärenden enligt miljöbalken. Arbetsfördelningen för tillsynen inom gruppen kan påverkas av vilka kvalifikationer och önskemål du har. Du kommer att jobba i ett kunnigt och trevligt gäng. Vi är ett litet kontor och lägger stor vikt vid flexibilitet och samarbete i arbetsgruppen.

Vi använder ärendesystemet Bygg- o Miljöreda.

KVALIFIKATIONER
Du som söker ska ha akademisk utbildning inom området för miljöskydd eller annan för tjänsten relevant utbildning samt god datavana. Erfarenhet av tillsyn enligt miljöbalken är meriterande.

Arbetet innebär mycket personliga kontakter med företagare, allmänhet och kollegor. Därför vill vi att du är utåtriktad, serviceinriktad, positiv, pedagogisk och noggrann. Som myndighetsperson är det viktigt att du kan kommunicera med verksamhetsutövarna och ta på dig myndighetsrollen när det behövs, samt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga.
I övrigt krävs B-körkort.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utlänska bakgrund.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Miljöinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 167/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6d4a69d9-4699-447a-b173-fcda31d9a08c&publishCode=AMS&TK=fc149b15-2582-491d-8448-4897ac239ad2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Bygg och Miljö
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarpraktik tandläkare och tandhygienist

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare.

Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig! Är du tandläkar- eller tandhygieniststudent och intresserad av att praktisera hos oss i sommar?

Som sommarpraktikant får du möjlighet att lära känna oss som arbetsgivare samtidigt som du får praktisk erfarenhet från det dagliga arbetet på kliniken. Under praktiktiden är du med vid olika behandlingar och ges också möjlighet att se hur en klinik fungerar med alla olika funktioner. Hur mycket praktiskt arbete du får göra beror på hur långt du kommit i din utbildning.

Samtliga sommarpraktikanter får introduktion på den egna kliniken där utbildning i journal- och tidbokningssystemet T4 ingår. Varje sommar anordnas dessutom en gemensam informationsdag där vi på Folktandvården berättar om vår organisation och alla sommarpraktikanter får möjlighet att träffas och utbyta erfarenheter.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Tillträde och praktikperiod kommer du överens om tillsammans med chefen på den klinik du ska praktisera på. Vi har inga fastställda praktikperioder utan ni kan bestämma detta tillsammans.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Allmän visstid 2018-06-01Lönesättning utifrån hur långt du har kommit i din utbildning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: FTV:2017:66
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem Http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  
Platsannons

VD Möjligheternas Hus AB

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

Möjligheternas Hus AB söker nu en ny VD då vår nuvarande VD går i pension i juli. Möjligheternas Hus AB är ett kommunägt bolag vars uppgift är att ge människor som står utanför den ordinarie arbetsmarknaden meningsfulla arbetsuppgifter och en väg tillbaka till arbete eller utbildning. Verksamheten är kommunens Arbetsmarknadscentrum samt återvinningscentral som erbjuder avfallstjänster till företag och privatpersoner. Möjligheternas Hus AB är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015. Ingår gör även LSS-verksamheten Vissefjärda pallfabrik som tillverkar träemballage. Läs mer om verksamheten på www.emmaboda.se/MHABARBETSUPPGIFTER
Du har ansvar för verksamheten vilket innebär personal, arbetsmiljö, budget och utveckling av verksamhetens miljö- och arbetsmarknadsdel. Du rapporterar till styrelsen för Möjligheternas Hus AB.
Verksamheten bedrivs med 29 anställda och ca. 50 personer i praktik eller andra former av arbetsmarknadsåtgärder. Verksamheten omsätter ca 24 miljoner (bokslut 2016).

KVALIFIKATIONER
Vi tror att du har stor vilja att leda och driva verksamheten på Möjligheternas Hus AB framåt och att arbeta för att bibehålla en fungerande och utvecklande organisation. Du har stort intresse av att få människor i din närhet att växa. Du har en förmåga att delegera men driver ett verksamhetsnära ledarskap och är engagerad och ödmjuk som person. Du har lämplig utbildning inom området såsom miljö, arbetsmarknadsfrågor, marknadsföring och ekonomi. Erfarenhet från ovan angivna områden är meriterande. Du bör ha erfarenhet från vinstdrivande verksamhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.


ÖVRIGT
Möjligheternas Hus AB:s anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: A739685
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9721d705-0e5a-444c-a67c-3a90c9fe1efa&publishCode=AMS&TK=b12f877b-b940-43b0-8f02-9b5a5fb46773
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Gatu- och parkarbetare

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

Teknisk Service som är Emmaboda kommuns utförarenhet inom gata och park, fastighetsskötsel och hantverksservice söker ny medarbetare till vår gata- och parkverksamhet. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du har stora möjligheter att påverka din vardag och att komma med egna förbättringsförslag för vår omgivning.
Vi finns i fräscha lokaler på Södra vägen 27, där även utrustning, verkstad och maskinpark finns.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet utgörs fundamentet av traditionell gatu- och parkskötsel så som gräsklippning, trimning, ogräsrensning, slyröjning, skötsel av blommor och planteringar, städning, anläggningsarbeten etc. Det finns även inslag av nyanläggning av olika slags grönytor med goda möjligheter att påverka design och färgsättning.
Beredskap förekommer i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom området för trädgård och parkskötsel samt motor/röjsåg-utbildning. Du är lyhörd, idérik och initiativtagande samt har en vilja att vara med och underhålla, förändra och förbättra vår omgivning. Du är lösningsfokuserad, ser möjligheter istället för problem och har erfarenhet av att jobba i grupp.
Vi jobbar nära allmänheten och våra kunder, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att identifiera och tillgodose andras behov. Att du kan förstå och göra dig förstådd på det svenska språket är ett krav. Skoglig utbildning och maskinvana är meriterande.
B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 166/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fa73060a-d22b-4e88-8083-c92937b81d3f&publishCode=AMS&TK=edd52c1a-3543-4386-afff-18f3872b4909
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Gata-Park
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare - Barn och familj

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

Individ- och familjeomsorgen är ansvarig för Emmaboda kommuns psykosociala utrednings- och förändringsarbete inom missbruks- och beroendevården, ekonomiskt bistånd samt barn- och ungdomsvården.

ARBETSUPPGIFTER
Individ- och familjeomsorgen i Emmaboda kommun söker socialsekreterare med inriktning barn och familj.

Vi kan erbjuda en bra arbetsmiljö med en rimlig arbetsbelastning. Du kommer till en trygg och stabil arbetsplats med erfarna kollegor och närhet till arbetsledning.
Hos oss får du både stöd och möjlighet att utvecklas i din fortsatta yrkesroll. Förutom en bra arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor är det för oss viktigt med en kontinuerlig komptensutveckling.

En bra introduktion på arbetsplatsen är viktig för alla. Är du ny i yrket kommer du dessutom få stöd av en erfaren kollega som fungerar som mentor för dig. Du kommer ha särskild tid avsatt med din mentor.

Vi söker dig som vill arbeta med utrednings- och förändringsarbete inom den sociala barn- och ungdomsvården.
Vi önskar att du är flexibel och har en vilja att se möjligheter i det sociala arbetet.
Det sociala arbetet inom Individ- och familjeomsorgen i Emmaboda kommun är i ständig utveckling med ambitionen att utveckla ett kvalificerat utrednings- och förändringsarbete med barnet i fokus. Vi strävar mot ett evidensbaserat socialt arbete, men det ska även finnas öppenhet för okonventionella lösningar när så behövs.
Det är viktigt med samarbete inom organisationen och med externa aktörer för att tillsammans kunna göra den bästa lösningen för barnet/ungdomen och familjen.

Vi kommer att kalla aktuella kandidater löpande till intervju under ansökningstiden.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs socionomexamen.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har kunskaper inom relevant lagstiftning.
Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper i dokumentation. Det är en fördel om du har erfarenhet av BBiC.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort för bil är ett krav.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: 165/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e5d5c446-7940-49a3-957c-30873ae7c5d0&publishCode=AMS&TK=303c0f15-5080-466b-9294-a295b83351ad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Individ- och familjeomsorgen
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

IT-bibliotekarie

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

Kommunens biblioteksverksamhet består av huvudbibliotek och skolbibliotek, fyra integrerade folk- och skolbibliotek samt två närbibliotek. Alla skolor i Emmaboda har tillgång till bra, bemannade bibliotek och kommunen har ett väl utvecklat samarbete mellan skolans och bibliotekens verksamheter. Vi är ett av Sveriges bästa bibliotek och vi arbetar för levande, intressanta bibliotek med hög servicenivå.

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av att medverka till att utveckla biblioteksverksamheten i Emmaboda? Vår IT-bibliotekarie med ansvar för inköp går nu vidare till nya uppdrag och vi söker därför en bibliotekarie med goda kunskaper i Arena och Book-IT/bibliotekssystem. I tjänsten ingår förutom ansvar för Arena och Book-IT även ansvar för bibliotekets sociala medier och PR som pressmeddelanden, affischer och flyers. Inköp av media ingår i tjänsten.
Du kommer att ingå i en personalgrupp på elva personer som samverkar för bästa möjliga biblioteksservice i hela kommunen. I tjänsten ingår även sedvanliga bibliotekarieuppgifter liksom kvälls- och helgtjänstgöring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en bibliotekarie som kan arbeta självständigt, är serviceinriktad, lösningsfokuserad, flexibel och kommunikativ. Du behöver vara praktiskt lagd och ha erfarenhet av biblioteksarbete. Goda kunskaper i Arena och Book-IT är ett krav. Du är intresserad av informationsarbete och är väl orienterad inom sociala medier och PR. Du har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.
Du har akademisk examen inom biblioteks- och informationsvetenskap. Du bör vara van vid att samverka och samarbeta med andra.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Bibliotekarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillsättning sker löpande. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde 2018-01-08 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: 163/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0670702f-ded1-4926-a5b2-4dc1a990a6a3&TK=76ab5b89-3042-4aec-b49d-04a681b3e7e3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Bibliotek
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Strategisk inköpare

Strategisk inköpare till Xylem

På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2016 en omsättning på 3,8 miljarder dollar. Tryck här för en kort film om vår verksamhet.
Arbetsbeskrivning Inköpsavdelningen arbetar globalt och fokuserar på utvecklande samt strategiska uppgifter i samarbete med andra avdelningar i en internationell miljö. Vi förstärker nu vår inköpsavdelning och söker därmed en strategisk inköpare med placering i Emmaboda
I rollen som strategisk inköpare ansvarar du för ett antal utvalda leverantörer och ett eller flera direkta sortiment.Professionellt sourcing arbete och affärsmässig samverkan med våra befintliga leverantörer har en avgörande betydelse för vår konkurrenskraft och lönsamhet.Ditt ansvar blir bland annat att identifiera nya inköpsmöjligheter, genomföra leverantörsbyten, driva förbättringsprojekt, utföra leverantörsbedömningar samt följa upp och utveckla befintliga leverantörsrelationer. I rollen har du eget eller delat ansvar för förhandling och tecknande av lokala respektive globala avtal. Arbetet kännetecknas av ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med interna uppdragsgivare. Du ingår i ett europeiskt team lett av en regional Commodity Manager. I tjänsten ingår resor.

Erfarenhet
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete alternativt erfarenhet av en liknande roll inom tillverkningsindustri/verkstadsindustri. Du har högskoleutbildning med inriktning inom något av områdena inköp, logistik, teknik eller ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Kunskaper i juridik är meriterande. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett grundkrav för tjänsten och vi ser gärna att du har ytterligare språkkunskaper.

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, samarbeta och har civilkurage. Du är kundfokuserad, affärsmässig och van vid att arbeta i ett högt tempo i en internationell miljö. Vidare är du drivande, analytisk och resultatinriktad med ett stort intresse för både regionala och globala affärer och projekt. Låter det som en spännande utmaning? Då ser vi fram emot din ansökan!

Ansök till denna tjänst genom intranätet eller careers.xyleminc.com > Search Openings > välj Sweden. Har du frågor är du välkommen att kontakta Richard Lundberg, Inköpschef, 0471-24 73 67 eller Anna Elm, HR, 0471-24 71 34.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2018-01-07. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, Representant för Sveriges ingenjörer/Akademikerna är Jenny Johansson, 0471-24 70 00.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentNot Specified
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 9336BR
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=RkxlYWwuODg0NjIuMzEwMUBpdHR4eWxlbS5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xylem
36180
36180  0862 Sverige
Hemsida: http://www.xyleminc.com
  

Platsannons

BAGARE/KONDITOR

Konditori Fenix är Sveriges äldsta bevarade fik i 50-talsmiljö med eget bageri.
Beläget i centrala Emmaboda och har öppet året runt. Vi har cirka 60 platser inomhus med möjlighet att sitta i 50-60 eller 70-talsmiljö. Ett härligt nostalgicafé där du kan njuta av en fika och minnas svunna tider.

Du kommer att arbeta i bageriet med sedvanliga arbetsuppgifter för en bagare/konditor

Vi söker nu en bagare/konditor som kan börja arbeta så snart som möjligt.
Du behöver ha utbildning till bagare/konditor med erfarenhet.

Ansökan via E-post
Önskar du mer information kontakta Ulf Thor på tel: 0471-10016

Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidvisstidsvikariatenligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fenix.emmaboda@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konditori Fenix
36130 Emmaboda
36130  EMMABODA 
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör

Om tjänsten:

Monera Resurspartner är det personliga bemanningsföretaget. Vi erbjuder tjänsterna personaluthyrning och rekrytering inom industri- och tjänstesektorn. Nu expanderar vi i södra delarna av Kalmar Län och söker därför ny personal. Monera Resurspartner är ett auktoriserat bemanningsföretag. Läs mer på www.monera.se.

Kvalifikationer:

Vi söker nu CNC-operatörer till nya kunder i Nybro-, och Emmabodaområdet. Du som söker har några års arbetslivserfarenhet som CNC-operatör och har helst jobbat både med manuell bearbetning och CNC-styrda maskiner. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och van att arbeta såväl ensam som i ett team.

Önskvärt att du som söker är flexibel då skiftgång kan förekomma.

Om arbetsgivaren:

Monera Resurspartner är ett konsult- och bemanningsföretag som levererar lösningar till företag och organisationer när det gäller personal och organisation.

Vi söker hela tiden personer som verkligen vill jobba och kan ta eget ansvar. Personer som tycker om nya arbetsuppgifter, som kan arbeta självständigt och i team, som är noggranna, praktiska och flexibla.

Hur du ansöker:

Du söker denna tjänst via vår CV databas på www.monera.se. Registrera dig komplett på www.monera.se genom att fylla i dina kontaktuppgifter samt ladda upp ditt personliga brev och din CV, gärna i en och samma fil. Vi ser helst att ditt personliga brev innehåller ett infogat foto.

För vidare information/frågor kontakta rekryteringskonsult: niclas@monera.se
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Processoperatör, metallindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid (6 månader eller längre)Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.monera.se/?page_id=74&mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=102
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Monera Resurspartner AB
Box 179
59323  Västervik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Konstruktör

Konstruktör

På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används,förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar,analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj avledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer.Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2016 en omsättning på 3,8 miljarder dollar.

Till vår verktygsavdelning i Emmaboda söker vi nu en konstruktör

ArbetsbeskrivningSom konstruktör på Xylem arbetar du med uppdrag att konstruera verktyg och fixturer till produktions-anläggningen i Emmaboda och även till andra enheter inom Xylem. Du tar fram underlag i form av 3D-modeller och ritningar,genomför riskanalyser, upprättar CE-dokumentation, samt fungerar som länken mellan kund och tillverkare. Framgången ligger i tätt samarbete med kunden och kollegorna på avdelningen. Varje uppdrag är unikt vilket innebär en stimulerande utmaning och just nu är vi inne i en spännande period där vi utformar framtidens verktygsavdelning med den senaste tekniken.

Bakgrund
Vi söker dig som är maskiningenjör, med inriktning mot konstruktion eller motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom beräkning och svetsning. Vi använder konstruktionsverktygen Creo (ProE) och AutoCAD Mechanical, det är en merit om du är bekant med dessa.

Personliga egenskaper
Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är bidragande faktorer till företagets framgång.

Vidare har du ett ödmjukt förhållningssätt samtidigt som du har mod att vara beslutsam. Du är tydlig i din kommunikation och motiveras av problemlösning. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Ansök till denna tjänst genom intranätet eller careers.xyleminc.com > Search Openings > välj Sweden. Har du frågor är du välkommen att kontakta Mårthen Lorin, avdelningschef, 0471-24 75 38. Kontaktperson på personalavdelningen är
Martina Jonsson, HR Business Partner, 0471-24 75 61.
Välkommen med din ansökan senast 1 januari 2018. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.
Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, representant för IF Metall är Gert Nylander 0471-24 70 00.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentNot Specified
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: 8408BR
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=RkxlYWwuNDE2OTcuMzEwMUBpdHR4eWxlbS5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xylem
36180
36180  0862 Sverige
Hemsida: http://www.xyleminc.com
  

Platsannons

Maskinbearbetare

TORNBORGS tillverkar och marknadsför Bygghissar och är Sveriges ledande timmergripstillverkare.


Vi söker medarbetare till vår verkstad för omgående anställning.

MASKINBEARBETARE

Arbetsuppgifterna består i manuell svarvning, fräsning, borrning
m.m. efter ritning.

Vi söker dig
- med kunnighet i ritningsläsning (=ett krav)
- som kan arbeta självständigt såväl som i grupp
- som är positiv, noggrann och ansvarstagande
- med verkstadserfarenhet

Vi tittar löpande på inkomna ansökningar så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Dina ansökningshandlingar sänder du till Tornborgs Maskinfabrik AB.
Box 152, 361 22 EMMABODA eller e-post till margaretha@tornborgs.se
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Svarvare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMånadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: margaretha@tornborgs.se
Övrigt: Maila din ansökan till margaretha@tornborgs.se alternativt skicka den till Tornborgs Maskinfabrik AB, Box 152, 361 22 EMMABODA.
Arbetsplats: 
Adress: TORNBORGS MASKINFABRIK AB

36122  EMMABODA 
Hemsida: http://www.tornborgs.se
  

Platsannons

Språkkunnig verkställande direktör

Vi söker en verkställande direktör med goda kunskaper i engelska, ryska och ukrainska, i såväl tal som skrift.

Vi söker en verkställande direktör med goda kunskaper i engelska, ryska och ukrainska, i såväl tal som skrift.

Företaget bedriver en konstnärlig och kulturell verksamhet med underhållning, resetjänster, turistguidningar, översättnings- och tolkningstjänster och museumsaktiviteter samt hotell och restaurangverksamhet.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens: Verkställande direktör
Webbplats:
Epostadress: Anna-Petrova@gmx.de
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Terrazzo AB
Korsvägen 12
36194  Eriksmåla Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Hälso- och sjukvårdsenheten

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Hälso- och sjukvårdsenheten är en av socialförvaltningens verksamheter och består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, rehabassistenter och sjuksköterskor. Socialförvaltningen arbetar utifrån Emmaboda kommuns socialtjänstplan "Ditt ansvar, vårt stöd. - Ett självständigt liv!" Den enskildes behov och livssituation påverkar hur dina arbetsuppgifter ser ut och ska utföras. Vi sätter det förebyggande arbetet och det salutogena synsättet i fokus.

Som arbetsterapeut ansvarar du för bedömningar, träning, förskrivning och utprovning av hjälpmedel och bostadsanpassning. Du deltar aktivt i vårt utvecklings- och kvalitetsarbete. I arbetet ingår dessutom handledning och utbildning av medarbetare.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad arbetsterapeut. Vi arbetar efter ett helhetsperspektiv där det är viktigt att du kan planera dina uppdrag, arbeta självständigt men även samverka med andra. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du har en förmåga att finna lösningar och ser möjligheter före svårigheter. Utöver utbildning lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Erfarenhet av yrket och journalsystemet Procapita är meriterande.
Körkort för bil erfordras.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid med möjlighet till deltid Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse. Vi rekryterar löpande.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 156/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=30e510a6-ebef-4f09-aeee-5d7087fe1d57&TK=74fc0ae4-f2a4-4f98-8bb3-b120a7509744
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Hälso- och sjukvårdsenheten
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida: https://www.emmaboda.se/omsorg-stod--hjalp/aldre/emmabodamodellen.html
  
Platsannons

Sommarjobb Ambulanssjuksköterska

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag! Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 235 000 invånare, upptagningsområdet för ambulanssjukvården sträcker sig över en yta av 11 694 km2. Under sommarhalvåret ökar antalet invånare betydligt, pga. turisttillströmningen.

I Kalmar län finns det 15 ambulansstationer, vilka är Kalmar, Borgholm, Löttorp, Mörbylånga, Nybro, Emmaboda, Torsås, Vimmerby, Hultsfred, Virserum, Oskarshamn, Ålem, Högsby, Västervik och Gamleby. Välkommen att kontakta någon av våra avdelningschefer om du har några frågor:

Kalmar/Borgholm/Löttorp - Liza Karlberg 0480-84034 Nybro/Emmaboda/Torsås/Mörbylånga - Jörgen Franzen 0481-44800 Hultsfred/Vimmerby/Virserum - Niclas Thuresson 0492-17525 Oskarshamn/Ålem/Högsby - Andreas Gabrielsson 0491-782514 Västervik/Gamleby - Melker Engström 0490-86818

Vänligen ange i din ansökan till vilken/vilka stationer du önskar arbeta på. Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Ambulanssjukvårdens huvudsakliga uppgift är att tillgodose befolkningens behov av ambulanssjukvård. Ambulanssjukvårdens mål är att bedöma patienten, behandla vid behov och hänvisa till rätt vårdnivå. Under sommaren 2018 har du möjlighet att bli en del av vårt team. Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av bland annat ambulanssjukvård. God fysik och körkort är ett krav. Efter tester genomförs en introduktionsutbildning.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidHeltid eller deltid enligt överenskommelse VikariatVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: HSF LSK:2017:144
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1173 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2004
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent för fast schemarad till kille i Lindås

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker två personliga assistenter till vår kund boendes i Lindås, Emmaboda. Vår kund är en kille i 20-års åldern som på grund av sin funktionsnedsättning är i behov av assistans i sin vardag. Som assistent kommer du vara kunden behjälplig där funktionsnedsättningen sätter gränser och hjälpa till med bland annat hygien samt på- och avklädnad, men även matsituationer samt hushållsysslor. Kunden tycker mycket om att cykla, promenera och bada samt lyssna på musik. Då kunden själv har hund kan du som söker därför inte vara pälsdjursallergiker. 

Kunden har autismliknande symptom och kommunicerar till viss del med hjälp av teckenkommunikation och bilder. I och med detta är det viktigt att du som arbetar med honom har en klar och tydlig kommunikation och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med autismliknande symptom. Vi ser gärna att du som söker är en lugn och sansad kille och då kunden även har diabetes och medicineras mot detta är det fördelaktigt om du har erfarenhet av även detta.

Till denna kund söker vi två personliga assistenter för arbete varannan helg med arbetstider förlagda dag, kväll och natt. Arbetstiderna är förlagda från torsdag till måndag varannan vecka men kan även innebära extra pass under veckodagarna om så skulle behövas.

Tjänstgöringsgrad kan variera något men beräknas till ca 60-70%.

Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=10780
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal