Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:18

Lediga jobb i Emmaboda kommun (0862), Kalmar län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 326
Täthet13,52Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area718,53Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land689,54Landareal (km²)
Sjö28,99Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sågverksoperatörer och Truckförare

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

Vill du få chansen att jobba på ett sågverk men hög ambitionsnivå och stor framåtandan så titta hit! På vårt sågverk, Södra Wood Långasjö, söker vi flera operatörer och truckförare!

Dina arbetsuppgifter

Som sågverksoperatör kommer du att vara en viktig del i kugghjulet för att driva arbetet på vår enhet. Dina arbetsuppgifter kan bestå i sågning, sortering, hyvling, målning, truckkörning samt viss administration. Du kommer att arbeta i ett mindre arbetslag och rotera mellan samtliga arbetsuppgifter.

Vi söker i dagsläget ett antal nya medarbetare så vad huvuduppgifterna i din dag skulle kunna bestå av beror på din kunskap, färdighet, beteende och attityd.

Din erfarenhet

Vi söker dig som har teknisk förståelse och tidigare erfarenhet från produktionsstyrda flöden. Säkerheten är A och O, därför är det viktigt att du som person är säkerhetsmedveten. Vi har stort fokus på kvalitetsarbete och ständiga förbättringar så noggrannhet och struktur är egenskaper som vi värdesätter. Du har en positiv inställning och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du tar egna initiativ och slutför dina arbetsuppgifter. Gymnasiekompetens är ett grundkrav och vi ser gärna att du har teknisk inriktning på din utbildning. Allra viktigast är dock din attityd och vilja att lära dig.

Arbetstiden är rullande treskift och det är viktigt att du kan och har möjlighet att jobba dag, kväll samt natt.

Vad erbjuder vi som arbetsgivare?

Södras gemensamma värdegrund är långsiktigt agerande, värdeskapande relationer. Det är viktigt att medarbetare trivs hos oss. Vi tror att medarbetare som trivs visar ett stort engagemang vilket är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vårverksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder därför bland annat hälsoprofilbedömning, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda. I vår organisation ges du förutsättningar att utvecklas, genom såväl företagsinterna som externa utbildningar, produktivitetsarbete och möjlighetatt delta i olika projekt.

Placering

Placering i Långasjö.

Tjänsterna kan vara både tillsvidare och visstidsanställningar.

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta Produktionsledare Niclas Nilsson, tel 0471-507 45 alt Produktionschef Malin Thörnblad, tel 0471-50774

Representant för GS på arbetsplatsen är Jimmy Landefjäll, tel 0471-507 89

Alla ansökningar sker skriftligen och vi kommer kalla till intervju löpande under ansökningstiden.

Hoppas vi hörs snart. Ansök via länken nedan senast 28 maj 2017

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Sågverksoperatör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Heltid Enl avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1847341/111025?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Wood
351 89 Växjö
35189  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  

Platsannons

Säljare sökes till Emmaboda

Du kommer att demonstrera och sälja världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av våra bokerskor på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du väljer själv dagar och tider du vill jobba på så du kan även ha ett annat jobb på sidan om.
Mer information får du på din personliga intervju.

Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill växa i vårat företag. Vi söker dig som är ute efter att tjäna riktigt bra med pengar. Du kommer att ingå i vårt fantastiska säljteam och sälja vår produkt. Vi ser gärna att du har social kompetens och tycker om att bemöta människor. Du är drivande och målinriktad samt kan börja omgående. Har du säljerfarenhet är det självklart ett plus med inget krav då vi intern utbildar dig. Vill du jobba heltid eller deltid är det upp till dig!

Greenviro AB sysslar med försäljning av produkter som får alla hem att bli fria från dammpartiklar och kemikalier. Vi internutbildar alla säljare runt om i landet. Våra intagningsintervjuer håller vi löpande tills vi hittar rätt personer för jobbet. Välkommen med din ansökan till oss på Greenviro AB
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer om du vill jobba hel eller deltidGarantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@greenviro.se
Övrigt: Vi genomför intervjuer löpande. Glöm ej ditt tel nr så vi kan nå dig på
Arbetsplats: 
Adress: GREENVIRO AB
Perugatan
59361  Västervik Sverige
Hemsida: http://www.greenviro.se
  

Platsannons

Lidl Småland söker butikschef

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.

Vad blir dina arbetsuppgifter?
Som butikschef på Lidl är ditt huvudansvar att skapa en inspirerande arbetsplats och positiva kundupplevelser! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och service. Men det är lika viktigt för oss att du framgångsrikt motiverar och utvecklar din personal. Detta gör du t.ex. genom regelbundna feedbacksamtal och genom att skapa ett inspirerande arbetsklimat.

Du kommer efter avslutad introduktion på sex månader att bli placerad som butikschef på någon av Lidls butiker i Småland.

Du är övergripande ansvarig för butikens försäljning och resultat, säkerställer att butiken motsvarar kundernas förväntningar och ingår givetvis i butikens ledningsgrupp. Detta innefattar uppgifter som verksamhetsplanering, ledning av butiksmöten, rekrytering, nyckeltalsuppföljning och inventering. I rollen ingår också att utveckla rutiner och processer samt att se till att våra konceptuella riktlinjer följs i butiken.

Vilka erfarenheter söker vi?
För att passa in i rollen som butikschef hos oss på Lidl är du en person som trivs med att arbeta i en utvecklingsorienterad och därmed föränderlig organisation. Du sätter en stolthet i att ge dina kunder god service och du har en god förmåga att framgångsrikt engagera och utveckla andra. Du har tidigare ledarerfarenhet, tycker om att arbeta med människor och vinner lätt andras förtroende.

Du har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot handel eller ekonomi och arbetar idag inom detaljhandeln eller närliggande bransch. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och vi uppskattar om du har ett stort matintresse. Som person är du ansvarstagande, resultatinriktad, noggrann och har en god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har B-körkort.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling och erbjuder därför dig som butikschef en mängd utbildningar. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då butikerna är öppna alla veckans dagar förekommer både dags-, kvälls- och helgarbete. Som butikschef på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för tjänstemän inom detaljhandeln".

Har vi väckt ditt intresse?
Vi hoppas det! Du är varmt välkommen att söka tjänsten men vänta inte med din ansökan då vi kallar fortlöpande till intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.

I samband med denna rekrytering samarbetar Lidl med Retail Recruitment.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: Lidl Småland
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14330-retail-recruitment-emmaboda-lidl-smland-soker-butikschef/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail Recruitment - Rekrytering chefer & specialister inom retail
Drottninggatan 31
41114  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
  

Platsannons

Ekonom

Xylem arbetar 16000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker,förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden.Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2015 en omsättning på 3,7 miljarder dollar.Tryck här för en kort film om vår verksamhet.

Till vår finansavdelningen i Emmaboda
söker vi en Ekonom

Arbetsbeskrivning

Till vår finansavdelning i Emmaboda söker vi nu en ekonom med inriktning på analys och prognosarbete. Tjänsten avser en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att bestå av:

* Budget- och prognosarbete med tyngdpunkt på att hålla ihop alla delar i processen samt vara ansvarig för uppladdning i vårt rapporteringssystem HFM.
* Delaktighet i månadsbokslut gällande rapportering till våra ägare samt analys och uppföljning.
* Generell bokföring för det svenska säljbolaget.

Vidare strävar vi som avdelning efter ständiga förbättringar vilket medför att du kontinuerligt kommer att arbeta med förbättringar av arbetsprocesser samt att vara delaktig i projekt som drivs inom de nordiska enheterna.

Erfarenhet

Vi söker dig med högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Tjänsten kräver mycket goda kunskaper i engelska samt goda IT kunskaper. Vi ser gärna att du tidigare har varit i kontakt med något av våra affärssystem, iScala eller Hyperion. Arbetet kräver också att du har god kunskap och erfarenhet inom office-paketet.

Personliga egenskaper
Som person känner du igen dig i våra kärnkompetenser - att sträva efter ständiga förbättringar, att inspirera till ansvarstagande och att samarbeta över gränserna - vilka är en bidragande faktor till företagets framgång. Vidare är du noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. För att lyckas i tjänsten krävs det att du är analytisk och lösningsorienterad. Du förväntas vara engagerad och drivande i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Kontakt
Du är välkommen med din ansökan senast den 28 maj 2017. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Villkor
Tjänsten är en tillvidareanställning.

Ansök till denna tjänst genom intranätet eller >careers.xyleminc.com > Search Openings > välj Sweden. Har du frågor är du välkommen att kontakta Johanna Olsson, telefon 0471-24 72 75 eller Martina Jonsson, HR Business Partner, 0471-24 75 61.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 2017-05-28.

Vi kommer att hantera ansökningarna löpande. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Finansekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentNot Specified
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 8878BR
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=RkxlYWwuMzY2NjguMzEwMUBpdHR4eWxlbS5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xylem
36180
36180  0862 Sverige
Hemsida: http://www.xyleminc.com
  
Platsannons

Xylem söker Strategisk Inköpare till Emmaboda

På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2016 en omsättning på 3,8 miljarder dollar.

Arbetsbeskrivning

Inköpsavdelningen arbetar globalt och fokuserar på utvecklande samt strategiska uppgifter i samarbete med andra avdelningar i en internationell miljö.I rollen som strategisk inköpare ansvarar du för ett antal utvalda leverantörer och ett eller flera indirekta sortiment. Professionellt sourcingarbete och affärsmässig samverkan med våra befintliga leverantörer har en avgörande betydelse för vår konkurrenskraft och lönsamhet. Ditt ansvar blir bland annat att identifiera nya inköpsmöjligheter, genomföra leverantörsbyten, driva förbättringsprojekt, utföra leverantörsbedömningar samt följa upp och utveckla befintliga leverantörsrelationer. I rollen har du eget eller delat ansvar för förhandling och tecknande av lokala respektive globala avtal. Arbetet kännetecknas av ett brett kontaktnät och ett nära samarbete med interna uppdragsgivare. Du ingår i ett europeiskt team lett av en regional Commodity Manager. I tjänsten ingår resor.

Erfarenhet

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete alternativt erfarenhet av en liknande roll inom tillverkningsindustri/verkstadsindustri. Du har högskoleutbildning med inriktning inom något av områdena inköp, logistik, teknik eller ekonomi, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Kunskaper i juridik är meriterande. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett grundkrav för tjänsten och vi ser gärna att du har ytterligare språkkunskaper.

Personliga egenskaper

Befattningen kräver att du är duktig på att kommunicera, samarbeta och har civilkurage. Du är kundfokuserad, affärsmässig och van vid att arbeta i ett högt tempo i en internationell miljö. Vidare är du drivande, analytisk och resultatinriktad med ett stort intresse för både regionala och globala affärer och projekt.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på 0708-546740. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Sista ansökningsdatum är 1 juni så ansök snarast. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 22748
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=bWNhcmxoLjMwNjAxLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Experis AB
36142
36142  0862 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Controller

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad dagisplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i den centrala ekonomiavdelningen, som består av fem medarbetare. En stor del avdelningens uppdrag är att bistå kommunens nämnder och bolag med spetskompetens inom ekonomiområdet.

Dina arbetsuppgifter:
Leda processen och arbeta fram material för års- och delårsbokslut.
Ekonomiansvarig för ett våra kommunala bolag.
Ansvara för utveckling och utbildning av vårt rapporteringssystem.
Sammanställa kommunens månadsuppföljning och prognos.
Att vara backup på ekonomiavdelningens samtliga funktioner.KVALIFIKATIONER
Lämplig högskoleutbildning med ekonomisk inriktning.
Pedagogisk förmåga och lätt för att samarbeta.
Analytisk förmåga och intresse för förnyelse och utveckling.
Ett öppet och utåtriktat arbetssätt, men ändå med integritet.
Kunskap inom områdena skatter, moms och pensioner.
Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga. Flera års erfarenhet från arbetsområdet, gärna inom offentlig verksamhet.
Erfarenhet av Agresso (vårt ekonomisystem) är meriterande.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enl. överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 72/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=99d30aea-50e5-473f-a2c3-bd48b5622a0d&TK=1b2c96f2-6f0d-437b-bd58-c747eab66ab8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Kommunledningskontoret
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida: http://www.emmaboda.se
  
Platsannons

Värd till Mötesplats Emmaboda

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

För att ge bra förutsättningar till möten och integration vill vi skapa en fysisk mötesplats, Mötesplats Emmaboda, där aktörer kan bedriva och utveckla olika aktiviteter som till exempel språkträning, läxläsning, studiecirklar och olika former av social samvaro.

ARBETSUPPGIFTER
Som värd på Mötesplats Emmaboda är du en viktig länk mellan olika aktörer och deltagare på mötesplatsen. Du ska delta som en resurs på de aktiviteter som bedrivs på mötesplatsen. I arbetsuppgifterna ingår även lokalöversyn, viss administration och nyckelhantering.

Helg och kvällsarbete kan förekomma.

KVALIFIKATIONER
Som värd ska du ha lätt för att möta människor oavsett deras bakgrund och kultur. Du ska vara inspirerande och kreativ samt kunna arbeta självständigt. Det är en fördel om du har kunskap om Emmaboda kommun eller är aktiv i det lokala föreningslivet.
Du ska ha kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift. Du ska även behärska något av följande språk, arabiska, dari, farsi, somaliska, tigrinja, kurdiska eller ryska.

Tjänsterna vänder sig till flyktingmottagningens deltagargrupp i Emmaboda kommun och kommer att hanteras som instegs- eller nystartsjobb i samarbete med Arbetsförmedlingen.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Guide
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsat i 3-6 månader med möjlighet till förlängning., upphör: 2017-12-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: 70/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9b77bed8-f20b-4189-891a-03d5081ec5c3&TK=467d36f0-469b-463b-a835-bdb3f3d78073
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Integrationsenheten
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomibiträde

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Alla i ett storkök förkommande arbetsuppgifter. Vår målsättning är att laga den mesta maten från grunden utifrån ett ekologiskt tänk. Vi serverar två rätter varje dag samt olika specialkoster. Du ska arbeta i en arbetsgrupp där det krävs att man både kan samarbeta och arbeta självständigt. Tjänstgöring på helger enligt schema.

Tjänsten är på 50% och är placerad på kostenheten i Vissefjärda.
KVALIFIKATIONER
Hotell och restaurangutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet inom yrket är ett krav. Goda kunskaper om allergi- och andra specialkoster. Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga. Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse dock senast 2017-07-01. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 71/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=364a625f-2d3d-471c-bef1-d81776298a78&TK=56b15026-b693-44e3-a09d-5783c12a4bb8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Kostenheten
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Resande säljare sökes omgående i Emmaboda

Som säljare hos oss arbetar du med att erbjuda ett av världens bästa och mest mångfacetterade rengöringssystem. Produkten är i grunden en portabel luftrenare men har många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Det är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Du jobbar endast på förbokade kundbesök schemalagda av vår bokningsavdelning. Mer information om produkten hittar du på www.pureair.se

Vi erbjuder
· Gratis säljutbildning inkl. mat och boende
· Goda möjligheter till karriärutveckling; utbilda dig vidare till Mentor, Kursledare, Team Leader, Controller, m.m.
· Förbokade kundbesök
· Grundlön + provision
· Körersättning för transport inom arbetet
· Flexibla arbetstider efter eget schemaDags att ta steget till att bli vår nästa superstjärna?
Vill du själv bestämma över dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Deltid eller heltid väljer du själv. Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv. Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi söker dig som
· Har god social kompetens och tycker om att träffa nya människor
· Har stor ansvarskänsla
· Tycker om utmaningar
· Är driven och ger 100%

Vi på Jobi paradise jobbar med försäljning och uthyrning av luftrenare och städmaskiner. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Pizzeria Victoria i Emmaboda söker Pizzabagare

Vi söker en erfaren pizzabagare.
Krav - att kunna behärska det svenska språket.
Körkort är ett plus.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTills vidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi tar emot din ansökan via e-post; haval_sylwia@hotmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Victoria
Järnvägsgatan 36
36130  EMMABODA 
Hemsida:
  

Platsannons

Skogsmaskinförare/markberedning, Emmaboda

Grimslövs Skogstjänst är ett renodlat skogsvårdföretag. Vår målsättning är att erbjuda en helhetslösning på allt från markberedning till slutröjning.

Vi söker nu maskinförare till våra markberedare, tre stycken harvar och en högläggare men även till en maskin som arbetar med näringsåterföring. Vi har redan idag personal med varierande ålder, bakgrund och kunskaper och vill gärna få ännu mera spridning för att få specialkompetens på så många område som möjligt. Hos oss markbereder vi framför våra egna plantörer och markberedningen får ett stort fokus. Vi vill hålla en mycket hög kvalitet på arbetet vilket kräver modern utrustning och engagerad personal.

Arbetsort:
Lindås Emmaboda
Karlskrona
Oskarshamn
Växjö
Vetlanda

Arbetsgivaren har inte möjlighet att svara på frågor om tjänsten.
Uppfyller du kraven är du välkommen med ansökan till:
info@grimslovsskogstjanst.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Skogsmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning 6 mån
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@grimslovsskogstjanst.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grimslövs Skogstjänst AB
Maskinvägen 3
36142  LINDÅS 
Hemsida:
  
Platsannons

omsorgsassistent

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.ARBETSUPPGIFTER
Ge social omsorg till personer som fått ett bistånd beviljat enligt socialtjänstlagen. Arbetet innebär stort ansvar samt stor flexibilitet. Arbetet byggs på ett socialt synsätt där den enskilde och dess behov av stöd och hjälp är den största arbetsuppgiften. Den enskildes behov och livssituation påverkar hur arbetsuppgifterna ska se ut och ska utföras. Du ska arbeta i en arbetsgrupp där det krävs att man både kan samarbeta och arbeta självständigt. Tjänsten är placerad i Långasjö serviceområde.

KVALIFIKATIONER
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren anser vara likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet från yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i hemtjänst med ett salutogent synsätt och att möta personer med en demenssjukdom. Körkort för bil krävs.
ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75% Schema Dagar, kvällar samt helger Schema läggs var 6:e vecka tillsammans i arbetsgruppen. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-06-01 , upphör: 2017-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 69/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=57a54063-5d4f-4853-a931-c2bb2292df50&TK=97dd2c12-0366-43a8-bd8e-6b33ddac1440
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Långasjö serviceområde
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

Som anställd i Emmaboda kommuns förskolor får du tillgång till egen dator och arbetskläder.
Vi satsar mycket på fortbildning för att ge pedagogerna de bästa förutsättningar för att förverkliga och genomföra läroplanens tankar , ambitioner, stävanden samt bedriva ett systematiskt kvalitetsarbete med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Vi söker dig, en positiv, flexibel och engagerad förskollärare för att arbeta med åldersnära grupper.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare har du ansvar för att tillsammans med övriga i arbetslaget bedriva det pedagogiska arbetet utifrån aktuella styrdokument. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen, samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår att tillsammans med kollegor planera, genomföra och utvärdera verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga. Du har ett lösningsinriktat förhållningssätt och kan arbeta enskilt och i grupp. Din förmåga att kunna samarbeta med andra avdelningar är betydelsefull. Du har goda kunskaper kring IT och pedagogisk dokumentation.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 68/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=705b371b-437a-4605-92bf-83f4fb732375&TK=f780900e-5aea-4bc7-8c74-f51a1defa730
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Barnomsorg
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Logistiker

På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång.

I skogen växer framtiden och vi växer och följer marknaders utveckling i Långasjö och behöver anställa just dig som är redo för nya utmaningar inom logistik. Är du intresserad av att arbeta med spännande produkter i ett spännande och utvecklande företag? Dina arbetsuppgifter I din roll som logistiker kommer du att sitta med ett härligt gäng på vår kundserviceavdelning. Du kommer ha ett nära samarbete med Södra Woods utlastning, kundservice och marknadsavdelning. I tjänsten ansvarar du för den dagliga transportplaneringen men det ingår även att ständigt komma med förbättringsförslag för en effektivare organisation och bättre flöden. Du kommer att arbeta med utvecklingsprojekt och aktiviteter, till exempel nya logistikupplägg mot nya lego leverantörer och nya systemlösningar. Rapportering sker till försäljningschefen. Arbetsuppgifter i rollen som logistiker innefattar att - Planera bokningar, förfrågningar och följa upp leveranser enligt fastlagda planer - Driva externa lego flöden och interna flöden mellan sågverk, lego leverantörer och DC - Driva flöden mot husindustrier och svenska industrikunder - Driva internationella transporter på väg, järnväg och båt - Jobba med lastfyllnad på lastbilarna för att minimera fraktkostnader och miljöpåverkan - Kommunicera och ha löpande kontakt mot kontrakterade speditörer/åkerier samt kunder - Följa upp statistik och fastställa lastningsrutiner - Följa upp avtal och priser Din erfarenhet Vi söker dig som har - Gymnasial utbildning inom logistik, transportledning eller motsvarande och/eller ett antal års arbetslivserfarenhet inom relevant område - Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift - Goda IT-kunskaper i Office-programmen - B-körkort Det är meriterande om du har - Arbetslivserfarenhet från logistik- eller inköps området - Erfarenhet från åkeribranschen - Erfarenhet från administrativt arbete Vi söker dig som är en resultatorienterad lagspelare med mycket god samarbetsförmåga. Du har en god förmåga att prioritera och fokusera på rätt uppgifter med bevarad integritet. Som person är du strukturerad med förmåga att organisera och planera arbetet på ett effektivt sätt. Du är en person som sprider positivitet och är beredd att hugga i när arbetet kräver det. Södra erbjuder För att du ska få en så bra start som möjligt får du som logistiker ett anpassat introduktionsprogram. Din personliga utveckling är viktig för oss och därför uppmuntrar vi fortsatt utveckling för dig inom Södra.Som medarbetare i Södra är du del av vårt fantastiska kretslopp som bidrar till långsiktig hållbarhet. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Andra förmåner är exempelvis friskvårdsersättning, konst- och designklubb, och stugor/lägenheter att hyra. Du kan läsa mer om våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Långasjö.

Vill du veta mer? För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Skoglund på telefonnummer 076-141 01 03. För frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Marknad och Försäljningschef Fredrik Gustavson 0470-855 56.

Här kan du få träffa chefen https://youtu.be/BoX4nnCMDDg Följ oss gärna på Facebook , #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Välkommen med din ansökan via länken nedan senast 21 maj 2017.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Logistiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelse Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://sodra.easycruit.com/vacancy/application/1842819/111025?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Södra Wood
351 89 Växjö
35189  Växjö Sverige
Hemsida: http://www.sodra.com
  
Platsannons

Lärare/elevassistent Johansfors skola

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag blir att tillsammans med lärare i arbetslaget utforma stöd och anpassningar för elever i behov av särskilt stöd. Det kan innebära enskilt arbete med elev, stöttning i klassrum eller klassundervisning beroende på hur ni i arbetslaget kommer överens om att stödet till de olika eleverna behöver organiseras.
Tjänsten är placerad i Johansfors skola där skola F-6, fritidshem och bibliotek finns.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg, tydlig och behåller lugnet i pressade situationer. Du besitter en personlig mognad och har goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga. Vidare sätter du eleverna i centrum i alla situationer och har god förmåga att kommunicera med elever, föräldrar och kollegor.
Erfarenhet av arbete med att stödja elever i behov av särskilt stöd är meriterande och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi önskar att du är engagerad i ditt arbete med elevers lärande och vill vara med och bidra till verksamhetens fortsatta utveckling.ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 75-100% Dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-14.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 61/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf912483-ca11-4475-bc7f-abe8441610ab&TK=9f099d6a-aa93-4853-a2c8-0d60c43d1af4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Johansfors
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare årskurs 4-6 Långasjö skola

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning och delat mentorskap i åk 4-6 tillsammans med övriga i arbetslaget. Tillsammans med arbetslaget planera, dokumentera och utvärdera undervisningen. Övriga förekommande arbetsuppgifter för lärare.
Tjänsten är placerad i Långasjö skola där skola F-6, fritidshem och bibliotek finns.


KVALIFIKATIONER
Du som söker ska vara utbildad lärare med legitimation för att undervisa i åk 4-6 (gärna 1-6). Olika ämneskombinationer kan komma ifråga men önskvärt med bred behörighet. Meriterande om du är behörig i engelska och/eller idrott.
Du är engagerad, ansvarstagande, resultatmedveten, har en positiv elevsyn och antar gärna nya utmaningar. Du lägger stor vikt vid att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-14 under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 59/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=24cc2a10-01e7-48eb-80d8-3209076c7779&TK=191cbbd1-1ec5-47f9-a28d-3b077416a370
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Långasjö
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i fritidshem/fritidspedagog Långasjö skola

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.


ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i fritidshem eller fritidspedagog har du ansvar för att driva och utveckla det pedagogiska arbetet med eleverna inom skolans fritidsverksamhet under eftermiddagstid. Det innebär att du enskilt och gemensamt med kollegor planerar, utvärderar och följer upp fritidsverksamheten. Du skapar aktiviteter som leder till en meningsfull fritid för eleverna. Leken och elevernas intressen ska vara utgångspunkt för att utveckla de förmågor och kunskaper som finns i läroplanen. Viss del av tjänsten är tjänstgöring i skolan.
Tjänsten är placerad på Långasjö skola där skola F-6, fritidshem och bibliotek finns.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Du är engagerad i ditt arbete och har lätt för att skapa ett gott samarbetsklimat med både elever och vuxna. Du inspirerar eleverna till att vilja delta i utvecklande aktiviter. Meriterande om du har kompetens inom ämnena bild och/eller idrott. Utöver utbildning ser vi dina personliga egenskaper som viktiga.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07 under förutsättning att erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 58/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=65b41cd6-da15-4b32-859f-5510c079da9d&TK=55aa7f38-e936-4023-b1ae-f856a1af2abd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Långasjö
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Omsorgsassistent

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Ge stöd och service till enskilda som omfattas av LSS.
Arbetet innebär stort ansvar samt stor flexibilitet. Arbetet bygger på ett socialt synsätt. Den enskildes behov och livssituation påverkar hur arbetsuppgifterna ser ut och ska utföras. Du ska arbeta i en arbetsgrupp där det krävs att man både kan samarbeta och arbeta självständigt.
Tjänsten är placerad på Ängsvägens servicebostad i Långasjö.

KVALIFIKATIONER
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Körkort för bil erfordras.
Du måste kunna arbeta dag- och kvällstid vardag så väl som helg.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 67/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=571cb90f-352e-4739-90fa-b63ba32e7aa0&TK=a4fa8b2b-b72f-4b0c-9f16-9c36970b7020
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, LSS-omsorgen
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Farmaceut till apoteket i Emmaboda

Välkommen till Apoteksgruppen! Vårt recept är enkelt. Hälsa först. För oss betyder det två saker: att säga hej till varandra och att främja hälsa hos alla våra kunder. För att lyckas med det har alla våra medarbetare gedigen kunskap i sitt yrke – kryddat med stor servicekänsla, driv och engagemang. Känner du igen dig? Härligt – då är du en av oss!


Hej! 

Nu satsar vi offensivt och siktar på att bli Smålands mest uppskattade apotek! Som en del av denna satsning kommer vi bland annat att bygga om vår lokal till ett toppmodernt apotek i höst. Dessutom söker vi en farmaceut som vill vara med oss på denna spännande resa in i framtiden.

Till Emmaboda pendlar du enkelt med tåg, restider ca 15 min från Nybro, ca 30 min från Kalmar och Växjö och 45 minuter från Karlskrona. På apoteket i Emmaboda arbetar farmaceuter och apotekstekniker. Vi har öppet måndag till fredag kl 0900-1800 och lördagar kl 0900-1300. Sön- och helgdagar dagar har vi stängt.

Apoteket ligger på torget i Emmaboda, i anslutning till en stor livsmedelsbutik. Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter, eftersom vi är ett lagom stort apotek. Du får bland annat ta hand om recept- och receptfriakunder, rekvisitioner, licensläkemedel, e-handelsorder och beställningar till särskilda boenden.

Vi söker dig som är utbildad apotekare eller receptarie. Nyutexaminerad eller lång erfarenhet spelar ingen roll. Vi har även goda kunskaper och mycket bra erfarenhet av att utbilda och anställa nyanlända med apotekarlegitimation. Det kan vår kollega Khalil berätta mer om.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid alternativt deltid och tillträde den 1a september eller enligt överenskommelse. 

Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse och skulle bli väldigt glada om du vill söka tjänsten.

Din ansökan eller eventuella frågor skickar du till apotekschef Linda-Marie på mailadress:

linda-marie.erlandsson@apoteksgruppen.se 

Din ansökan önskar vi senast den 11e juni. Urval sker löpande. 

Vi ser fram emot att du hör av dig!

Hälsningar 

Linda-Marie, Gunilla, Malin, Pamela, Khalil, Josefine och Per

Apoteket i Emmaboda är ett av fem apotek som sedan 2010 drivs av Josefine Josefsson och Per Westling. Övriga apotek ligger i Hällefors, Fjugesta, Åseda och Heby. Varje apotek fungerar som en självständig enhet med stora möjligheter att ta lokala beslut. Men vi har även erfarenhetsutbyte, för vi vet att det inspirerar att ta del av andras kunskaper och engagemang.

 


Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela Sverige, från Gällivare i norr till Borrby i söder. Det unika med oss är att varje apotek ägs och drivs av lokala entreprenörer med ett stort engagemang i verksamheten. Det gör beslutsvägarna korta, och ökar dina möjligheter att påverka. Hos oss kan du dessutom äga ditt eget apotek. Välkommen till personliga apotek med fantastiska kollegor, där hälsa och omtanke kommer först!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning Heltid eller deltid enligt överenskommelse.Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-med-oss?rmpage=job&rmjob=250%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteksgruppen
Järnvägsgatan 26
36130  Emmaboda Sverige
Hemsida: https://www.apoteksgruppen.se/jobba-hos-oss/
  

Platsannons

Produktkoordinator M&C/Projektledare

Produktkoordinator M&C/Projektledare
Hos oss arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt - hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder. Xylem hade 2016 en omsättning på $3,8 miljarder. För ytterligare information se xyleminc.com

Till vår avdelning för Design for Manufacturing & Localization söker vi en produktkoordinator med placering i Emmaboda.

ArbetsbeskrivningDesign for Manufacturing & Localization består av 10 personer som arbetar med produktkoordinering och projektledning. Produktkoordinatorer arbetar huvudsakligen med införandet av nya produkter och dess tillverkningsbarhet samt ansvarar för tekniska ändringar på befintligt sortiment. Projektledare arbetar huvudsakligen med olika typer av lokaliseringsprojekt.Avdelningen hör till GC Transport men arbetar med alla produktionsenheter som tillverkar produkter undervarumärkena Flygt och Grindex inom Xylem.
Som Produktkoordinator på avdelningen:

* Kommer du att representera produktionen i forsknings- och utvecklingsprojekt, framförallt inom Monitoring & Control, samt vara delprojektledare som exempelvis kan innebära förstudier på tekniska och finansiella underlag.
* Ansvarar du för planeringen och införandet av produkten såväl som att tidsramen och kostnadsmålet nås.
* Kommer du att ha mycket kontakt med vår avdelning för forskning och utveckling på vårt huvudkontor i Stockholm.

Bakgrund
Vi ser gärna att du har en civilingenjörsexamen eller liknande utbildning i kombination med relevant erfarenhet gärna med inriktning mot elektronik, produktion eller konstruktion. Du talar och skriver engelska flytande.

Meriterande är erfarenhet från produktion, produktutveckling, internationella kontakter, Lean Production samt Value Engineering.

Personliga egenskaper
Befattningen kräver att du är drivande och har lätt för att ta egna initiativ. Du är resultatinriktad och har god kommunikations- och samarbetsförmåga samt är analytisk. Du har även lätt för att överskåda stora projekt med många kontaktytor.

Ansök till denna tjänst genom intranätet eller careers.xyleminc.com > Search Openings > välj Sweden. Har du frågor är du välkommen att kontakta Christian Ljung, Director Design for Manufacturing & Localization, telefon 0471-24 72 89 eller Martina Jonsson, HR Business Partner, 0471- 24 75 61. Välkommen med din ansökan senast 2017-05-21. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt webbverktyg.

Representant för Unionen är Kenneth Philipsson, Representant för Sveriges ingenjörer/Akademikerna är Paul Lindberg.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentNot Specified
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 8899BR
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=RkxlYWwuMTE3OTguMzEwMUBpdHR4eWxlbS5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xylem
36180
36180  0862 Sverige
Hemsida: http://www.xyleminc.com
  
Platsannons

CNC-operatör

Jobbeskrivning
Vi söker en CNC-operatör med inriktning svarvning för uthyrning till en av våra kunder.
Tjänsten innebär att sköta och ställa olika maskiner. Materialet som bearbetas är stål, rostfritt, aluminium och plast. Styrsystem är Fanuc.


Personliga egenskaper
Som person ska du vara flexibel och lättlärd. Tjänsten bygger på att du ska kunna arbeta vid olika maskiner vilket förutsätter att du uppskattar att arbeta med varierande maskiner och uppgifter. Du behöver vara självgående och ha lätt för att samarbeta.

Tjänsten kräver att du arbetat med Fanuc styrsystem tidigare.

Tjänsten är på heltid och dagtid. Framöver kan det bli aktuellt med 2-skift.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning för tjänsten.

Tillträde omgående. Varaktighet tillsvidare. Det finns goda möjligheter till anställning hos kunden.

Välkommen med din ansökan på Uniflex.se. Rekrytering sker löpande så skicka din ansökan redan idag!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 34276
Webbplats: http://www.uniflex.se/jobbannons?jaid=34276
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Uniflex Sverige AB
Skeppsbrogatan 47
39231  Kalmar Sverige
Hemsida: http://www.uniflex.se
  

Platsannons

S.O.O.L söker socialsekreterare

Är du socialsekreterare/socionom med erfarenhet av utredningsarbete/myndighetsutövning inom barn-och familj/IFO och är i ett läge där du önskar byta arbete? Sök arbete som konsult hos S.O.O.L Personalservice AB! Vi har längst erfarenhet av renodlat konsultarbete för socialsekreterare. För oss är den personliga kontakten med våra konsulter mycket värdefull. Ort: En kommun i närheten av Emmaboda. Arbetsuppgifter: Handläggning/myndighetsutövning inkl. bl.a. utredningar enligt BBIC och kap 11 SoL och LVU, familjerätt inom området barn- och familj, missbruk, försörjningsstöd, LSS/biståndshandläggning samt socialpsykiatri. Arbetet innebär sedvanlig handläggning inom aktuellt handläggningsområde.

Vi söker dig som är socionom och har erfarenhet av utredningsarbete inom barn/familj/IFO såsom försörjningsstöd, missbrukshandläggning, biståndshandläggning ÄO/LSS.
För att behålla hög kompetens erhåller du hos oss en individuellt anpassad vidareutbildning baserad på dina tidigare kunskaper och erfarenheter.

Vi söker socialsekreterare för i första hand heltidsarbete, finns även möjlighet till deltidsanställning. Vi erbjuder stor flexibilitet beträffande sysselsättningsgrad och anställningsform, för oss är det viktigaste att du är rätt person för uppdraget! Beträffande arbetstid försöker vi alltid tillmötesgå våra konsulters önskemål och matcha dem mot kundens behov.
Efter avslutat uppdrag får du erbjudande om nya uppdrag som passar din kompetens. Vi intervjuar personer löpande tills tjänsten är tillsatt.

SOOL Personalservice AB kan erbjuda dig vidareutbildning, nya utmaningar, större frihet att själv påverka arbetstider, ledigheter och flera förmåner såsom ett generöst friskvårdsbidrag. Vi kan också erbjuda dig den trygghet det innebär att vara anställd i ett av de företag som sedan 2001 varit etablerat gällande bemanning för socionomer. Vi har många goda referenser, sedan starten har vi hjälpt mer än 190 kommuner i Sverige! Läs mer om oss på vår hemsida www.sool.nu
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: http://www.sool.nu
Epostadress: info@sool.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: S.O.O.L - Personalservice AB
Köpmangatan 20 B
64130  KATRINEHOLM Sverige
Hemsida: http://www.sool.nu
  
Platsannons

CNC-programmerare / operatör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Vi söker nu till vår kund i Emmaboda en CNC-programmerare/operatör.

Dina arbetsuppgifter
består av allt från programmering, ritningsläsning, riggning, körning, slutkontroll, maskinunderhåll samt vanligt verkstadsarbete.

Din bakgrund
Du har några års erfarenhet av CNC svarning och ett stort intresse av att utveckla vidare dina CNC-kunskaper. Du har erfarenhet av både enstycke och serier och har god erfarenhet av både mättekning och bearbetningsteknik. Du är van att ställa om och programmera maskinen.

Det är en merit och fördel om du dessutom har erfarenhet av allmänt verkstadsarbete såsom kapning, borrning och efterbearbetning. Som person är du en kvalitetsmedveten, drivande, noggrann, självständig och samtidigt en sann lagspelare.

Tjänsten är en hyrrekrytering första sex månaderna via Wikan Personal som förväntas övergå i anställning direkt hos kunden.

Sista ansökningsdag är den 16:e maj.

Vi tar endast emot din ansökan via vår hemsida.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 2774
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2774/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Tyska Bryggaregården
37142  Karlskrona Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra fysioterapeuter kommer att vara föräldraledig från tidig höst. Vi söker därför dig som vill vara med och utveckla dig själv och vårt sätt att arbeta. I arbetet ingår bedömning, rehabilitering, hjälpmedelsutprovning och handledning. Vi arbetar efter de länsgemensamma avtal som finns inom hjälpmedelsförsörjningen och hemsjukvården. Den enskildes behov och livssituation påverkar hur dina arbetsuppgifter ser ut och ska utföras. Vi sätter det förebyggande arbetet och det salutogena synsättet i fokus.

KVALIFIKATIONER
Leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Erfarenhet av yrket är meriterande. Vi ser det som värdefullt att du har en helhetssyn, långsiktighet och idérikedom. Du har en förmåga att arbeta både självständigt och i samverkan med övriga medarbetare i verksamheten.
Vi ser gärna att du har kännedom om journalsystemet Procapita.
Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde 2017-05-30 eller efter överenskommelse Vi ser gärna att du börjar innan sommaren om möjlighet finns. , upphör: 2018-12-31 Möjlighet finns till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 65/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0578ac22-1efc-4acb-97df-4653715f8103&TK=5a951edd-0ebf-4dd5-a56a-078a9ae74426
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Hälso- och sjukvårdsenheten
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska till Folktandvården Emmaboda

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Emmaboda ligger mitt i glasriket mellan städerna Kalmar, Växjö och Karlskrona. Kliniken består av ett arbetslag på 12 medarbetare som nu söker ytterligare en tandsköterska.

Vårt mål är att arbeta på ett teaminriktat arbetssätt som präglas av dialog och ansvarsfördelning inom teamet med patienten i centrum. Som tandsköterska har du en viktig roll i teamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling.

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med många varierande uppgifter vad gäller kliniskt patientarbete och du bör därför vara organiserad och serviceinriktad som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar, är flexibel och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar med fokus på både Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareanställdVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: FTV:2017:22
Webbplats: http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar Län
Se hemsida
36130  Emmaboda Sverige
Hemsida: www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Grundskolelärare årskurs 7-9 SV/ENG

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som sätter eleven i centrum! Vi jobbar för anpassningar och inkludering i klassrummet där varje elevs behov tas tillvara. Du kommer att undervisa i klass, liten grupp och även enskilt kan förekomma . Alla förekommande läraruppgifter såsom föräldrakontakt, utvecklingssamtal, föräldramöte m.m. Vi arbetar med skolverket i "Samverkan för bästa skola" för att höja skolans kunskapsresultat.

KVALIFIKATIONER
Du ska vilja arbeta med kollegialt lärande och även kunna arbeta självständigt. Vi har ett trevligt arbetslag där vi tillsammans jobbar för att höja våra kunskapsresultat.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 20170801 eller enligt överenskommelse. Tillsättning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Intervjuer kommer att ske under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 56/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f4b7b7d-4ca1-4447-8525-8790fdc1f3d3&TK=f2be1d5c-ff4d-4a08-8feb-5f14e43956ea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Emmaboda Bj 7-9
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskolelärare år 7-9 MA/NO

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som sätter eleven i fokus! Du skall kunna arbeta självständigt och framför allt vara intresserad av arbeta med kollegialt lärande.
Alla förekommande arbetsuppgifter som lärare såsom undervisning i klass och även i små grupper/enskilt samt föräldrakontakt, föräldramöte, utvecklingssamtal m.m.
Vi vill att du tillsammans med oss skall höja kunskapsresultaten på skolan och ha en tro på att alla elever kan!

KVALIFIKATIONER
Erfarenhet och intresse av elev i centrum och att lärarens tro på eleven är ett framgångsrecept. Vi jobbar för inkludering i klassrummet med anpassningar efter elevens behov och individualisering i undervisningen.
Vi har ett trevligt arbetslag som tillsammans arbetar med "Samverkan för bästa skola" för att lyfta våra resultat.

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 20170801 eller enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Intervjuer hålles kontinuerligt under ansökningstiden.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 55/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5e4dab7f-d11c-4121-974f-765d0ae6f2b7&TK=0d7dcfc3-0335-4434-b7a8-326ed9c0fd1b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Emmaboda Bj 7-9
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin alt. ST-läkare till Emmaboda HC

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med ca 6.600 listade personer i natursköna Emmaboda. För att kunna bevara vår redan nu goda tillgänglighet till våra patienter söker vi nu en ny kollega!

Idag är vi fyra allmänspecialister och tre ST-läkare på hälsocentralen. Vi har ett nära samarbete med våra andra yrkeskategorier, vilket är en självklar del i vårt patientarbete.

Vi har en bra gemenskap, korta beslutsvägar och arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet så att den ska vara anpassad till våra patienters behov och fungera bra för oss som arbetar här. Vi arbetar numera även med e-hälsa. Våra lokaler kommer inom en snar framtid få sig ett ansiktslyft när nybyggnationen av hälsocentralen sätter igång. För oss är det viktigt med arbetsmiljö och vi tar stor hänsyn till medarbetarnas önskemål!

Är du allmänmedicinare eller gärna vill bli det? Är du samtidigt intresserad av landsbygdsmedicin? Då ser vi gärna att du hör av dig till oss!

Vi ser fram emot din ansökan!

Specialist i allmänmedicin. För ST-tjänst krävs svensk läkarlegitimation.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Deltid Tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att bli aktuellt.Vi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: PV:2017:48
Webbplats: http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar Län
Se hemsida
36130  Emmaboda Sverige
Hemsida: www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Omsorgsassistent/personlig assistent semestervikariat

Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett stimulerande och utvecklande jobb?

Som semestervikarie hos oss kan vi erbjuda dig ett arbete som innebär stor frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter blir att ge stöd och omsorg i vardagen till personer i äldreomsorgen och personer med olika former av funktionshinder. Arbetet är omväxlande och du kommer att träffa många människor med olika bakgrund.

Tjänstgöringen varierar dagtid, kvällstid, helg och natt.

Ange i enkäten vilket eller vilka områden som du är intresserad av att jobba i samt om du är intresserad av semester- och/eller timvikariat.

KVALIFIKATIONER
Vi ser helst att du har någon form av omsorgsutbildning eller annan lämplig utbildning. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom omsorgen är det en merit. För att klara arbetet måste du kunna arbeta självständigt och ha ett socialt och flexibelt synsätt. Körkort kan ibland vara ett krav. Vi vill gärna att du har fyllt 18 år.

Vi rekryterar fortlöpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-21
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 190/2016
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0162daf-acd9-455e-99d8-e5f8049da412&TK=a56f2426-d221-4668-b966-03e67ea3f03a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Emmaboda kommun, Socialförvaltningen sommarvikarier
Box 54
36121  Emmaboda Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal