Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:16

Lediga jobb i Eksjö kommun (0686), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd17 129
Täthet21,43Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area873,30Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land799,40Landareal (km²)
Sjö73,90Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sjuksköterskor för bemanningstjänster

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Smälandska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Vi söker för våra kunder i Eksjö och Vetlanda Sjuksköterskor för flera uppdrag

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingår i ett arbetsteam med omväxlande arbetsuppgifter på såväl äldreboende, seniorboende och i ordinärt boende.

Du har ett kontinuerligt samarbete med övriga medarbetare i teamet såsom läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast och omvårdnads/omsorgspersonal. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för att specifika omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas inom området hemsjukvård.

Våra kunder erbjuder ett självständigt arbete där all omvårdnad utgår från patientens individuella behov. I tjänsten ingår handledning av sjuksköterskestudenter och omvårdnadspersonal.

Schemalagd arbetstid dagturer, kvällar och helger kan förekomma
Vi skräddarsyr efter dina och kundens önskemål.

Vi söker även för ständigt natt arbete

Här finns möjlighet till varierande Tjänstegrad mellan 50-100%


Din bakgrund
För utom formell kompetens är förmåga till samarbete, flexibilitet, handlingskraft, öppenhet och engagemang.

Några års erfarenhet krävs då arbetet bygger på självständighet och egna beslut. Det är en fördel om du har påbyggnadsutbildning/vidareutbildning och/eller förskrivningsrätt för inkontinenshjälpmedel.

God datavana krävs då du kommer att dokumenterar i Procapita. B-körkort erfordras.

Personlig lämplighet värderas högt.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse, Löpande urval så ansök redan idag! Sista ansökningsdag är den 30 maj

Vid frågor ring gärna Marie Andersson

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: 2251
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2251/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

FMV söker militär besiktningsman till Eksjö

Är du en erfaren besiktningstekniker? Har du också kunskap om Försvarmaktens fordon? Då kan du vara den besiktningsman vi söker.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som militär besiktningsman

I rollen som besiktningsman arbetar du inom verksamhetsområdet FSV Besiktning, som är en avdelning inom FSV (Förråd, service och verkstäder), som utför besiktningar på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. FSV Besiktning levererar tjänster enligt kundkrav.

Besiktningsavdelningen inom FSV har 70 medarbetare och bedriver verksamhet i hela landet, därför medför arbetet som besiktningstekniker även krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

Som besiktningsman arbetar du huvudsakligen med kontrollbesiktning och statusundersökning (Grundtillsyn) på Försvarsmaktens fordon.

Våra förväntningar på dig

Vi vill att du har dokumenterad erfarenhet av reparation av fordon. Vidare har du lägst körkort klass B samt kunskaper i MS-Office - Word och Excel.

Du har två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi ser gärna att du har genomgått Försvarsmaktens mekanikerutbildning eller på annat sätt förvärvad kunskap om Försvarsmaktens fordon. Det är en fördel om du har genomgått Bilprovningens grundutbildning för Besiktningstekniker med tilläggsutbildning tunga fordon. Även högre körkortsbehörighet är önskvärd.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten, kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar, samt håller tidsramar. Du har god samarbetsförmåga och du lyssnar till andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Arbetet ställer även stora krav på att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Övriga krav på tjänsten


• Genomgå periodiska hälsokontroller.
• Då arbete med härdplaster förekommer vid besiktningen är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Håkan Engblom–SEKO, Håkan Antonsson– OFR-S – OFR-S, Göran Mattsson – OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMVs Växel). Vid frågor ber vi dig kontakta Peter Forsberg, C Besiktningsenheten Mitt, på telefon 070-862 28 75.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Eksjö.

Sista ansökningsdag är 2017-05-15.

 Varmt välkommen med din ansökan!


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1937%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
FMV
57528  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  
Platsannons

DANSLEDARE

Studieförbundet Vuxenskolan bedriver intressanta och utvecklande studiecirklar inom flera olika områden. SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar på både nationell och lokal nivå. SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund och den mest pådrivande och engagerande lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur om samhälle.

Studieförbundet Vuxenskolan i Eksjö och Aneby har erbjudit dansklasser för alla åldrar i över 10 år. Till hösten önskar vi göra en ny satsning och anställa en dansledare som kan stärka och utveckla vår dansverksamhet. Studieförbundet Vuxenskolan arbetar med folkbildningspedagogik, där man utgår från gruppens deltagare. Du som ledare sätter själv upp mål och skriver arbetsplan utifrån den grupp du möter. Vi söker dig som vill arbeta med dans inom ramen för folkbildning. Vill vara med och påverka utbudet av kurser. Har erfarenhet av att planera och undervisa i dans. Vill vara vårt ansikte utåt för nysatsning av danskurser. Är nytänkande, flexibel och har energi för nytänkande. Kan hålla dansklasser för alla åldrar (barn och vuxna). Idag erbjuder vi barndans, showdans, streetdans, Mi Fiesta och afrodans.

Vår dansverksamhet består till största delen av barndans från åldern 4 år och upp till gymnasiet. Vi har även olika träningsdanser för vuxna. Vår önskan är att utveckla kurser för barn och ungdomar och ser gärna att du har erfarenhet av målgruppen. Du kommer att vara med och skapa föreställningar vid terminsavslut. Du kommer att arbeta nära våra verksamhetsutvecklare som ansvarar för dans - teater och musikverksamheten. Tjänsten är 50 % och möjlighet att hålla ytterligare dansklasser i närliggande städer, vilket kan utöka tjänsten. Arbetstiden är förlagd eftermiddagar och kvällstid. Även helger kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid50%, kan utökas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Dansledare
Webbplats:
Epostadress: bna@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studieförbundet Vuxenskolan
Kaserngatan 24
57535  EKSJÖ 
Hemsida: www.sv/jonkopingslan
  
Platsannons

Undersköterska/rehabassistent

Rehabiliteringscentrum Eksjö

Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker förstärkning till våra sjukgymnaster/fysioterapeuter. Vill du bli en del av vår verksamhet?

Vi söker
Vi söker en undersköterska/rehabiliteringsassistent som kan bistå våra sjukgymnaster. Ett krav är att du som minst är utbildad undersköterska. Det är meriterande med erfarenheter från rehabilitering samt att kunna leda grupper och annan utbildning inom träning.
Tjänsten är ett vikariat och sträcker sig fram till 2018-08-31. Tillsättning sker enligt överenskommelse.
Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en chans att utvecklas tillsammans med oss på Rehabiliteringscentrum. Arbetet kommer ske i ett nära samarbete med sjukgymnast/fysioterapeut när det kommer till att planera och utföra patienters rehabilitering.

Det här får du arbeta med
Du arbetar på delegering av sjukgymnast/fysioterapeut, med mobilisering och träning av patienter på sjukhusets olika kliniker. Patienternas träning kan ske antingen individuellt eller i grupp. Samtidigt som samarbetet mellan dig och kollegorna måste fungera så är ett självgående och flexibelt arbetssätt nödvändigt.

För att du ska trivas hos oss
Inom Rehabiliteringscentrum samarbetar vi mellan de olika klinikerna för att kunna ge patienten bästa möjliga vård och rehabilitering. Detta kräver en helhetssyn där samtliga anställda måste se till verksamhetens bästa.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i.
Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara.
Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.
Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta
Områdeschef Christina Josefsson Gisler, 0381-334584
Områdeschef Catrin Ericson 0381-337252
Facklig företrädare Kommunal, Birgitta Svensson, 0381-35296

Sista ansökningsdag är 2017-05-03.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag


Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.
Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Mer information om Rehabiliteringscentrum finner du här (http://rjl.se/Jobb-och-framtid/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enl ök till enl ök -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: P309/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21905&RefNo=P309%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg sjukgymnast/fysioterapeut

Rehabiliteringscentrum

Letar du efter ett arbete där du får vara med och göra skillnad och där du är en självklar roll i ett ortopediskt team? Vi på Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut som vill hjälpa oss att fortsätta utveckla verksamheten.

Vi söker
Vi söker en sjukgymnast/fysioterapeut som med driv och engagemang vill förstärka oss på Rehabiliteringscentrum i Eksjö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Önskvärt är erfarenhet från ortopedisk rehabilitering. Stor vikt i urvalet kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll i ett teamarbete som verkligen gör skillnad. Hos oss får du användning av ditt strukturerade och flexibla arbetssätt när du tar dig an varierande och utmanande uppgifter. På vår arbetsplats erbjuder vi dig mentorskap i form av erfarna kollegor.

Vi i Region Jönköpings län kan erbjuda dig förmåner i form av fri öppen sjukvård, tillgång till gym och en personalklubb som arrangerar personalaktiviteter i form av resor, utflykter och kultur.

Det här får du arbeta med
Du kommer ingå i den tvärprofessionella grupp inom Rehabiliteringscentrum som arbetar mot ortopedisk/kirurgisk vård med arbetsuppgifter inom specialiserad öppen- och slutenvård. Vi har ett mycket nära samarbete med klinikerna vilket medför korta beslutsvägar och du ses som en självklar och uppskattad person i utvecklings- och förbättringsarbetet tillsammans med klinikerna.

För att du ska trivas hos oss
Bör du vara trygg och stabil samt ha förmågan att sätta dig in i andra människors situationer. På Rehabiliteringscentrum möter vi varje dag människor med olika förutsättningar och det krävs att vi kan anpassa oss efter deras situationer och behov.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta
Områdeschef, Catrin Ericson, 0381-337252, 0722461172.
Facklig representant, SACO, legitimerad sjukgymnast Karin Henning 0381-337261

Urval och rekrytering sker löpande.
Sista ansökningsdag är 2017-05-14. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.
Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Mer information om Rehabiliteringscentrum finner du här (http://rjl.se/Jobb-och-framtid/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enl överenskommelse till 2018-08-31 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: P335/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21935&RefNo=P335%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska Eksjö

Region Jönköpings län

Vi söker sjuksköterskor till flera av våra kliniker i Region Jönköpings län och vi hoppas på din ansökan!

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Inför sommaren 2017 anställer vi sjuksköterskor för semestervikariat, det finns stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.
För dig som fortsätter din anställning efter sommaren erbjuder Region Jönköpings län det nya fördjupade introduktions- och utvecklingsprogrammet för nyutexaminerade sjuksköterskor vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Vi vill ge dig som nyutbildad en bra start i arbetslivet med goda möjligheter att växa in i din nya yrkesroll. Läs med på: http://www.rjl.se/Jobb-och-framtid/Jobba-hos-oss/introduktion_sjukskoterskor/

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Du bör ha god samarbetsförmåga och ha ett empatiskt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Ange i din ansökan vilket eller vilka sjukhus du vill arbeta på.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Anna Karlsson, tfn 036-32 12 84, anna.d.karlsson@rjl.se
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid deltid, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: R71/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21939&RefNo=R71%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Höglandets IT söker en Key Account Manager

Om företaget
Höglandets IT är höglandskommunernas leverantör av IT-tjänster och en del av Höglandets kommunalförbund, som de fem kommunerna på Höglandet – Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda – bildade år 2002 för att ta tillvara alla möjligheter att utveckla Höglandets konkurrenskraft.

Verksamheterna vi stödjer verkar inom många olika områden såsom skola, vård, kultur & fritid, fastighet och bygg, vatten och avlopp. Våra tjänster levereras i en av de största och mest utmanande tekniska miljöerna i vår region, en miljö med 30 500 användare, 11 000 datorer, 450 servrar, och 800 switchar.

Vill du vara delaktig i att ta med Höglandskommunerna på deras digitaliseringsresa? Vill du ha kundansvar och generera värdeskapande verksamhetsnytta för fem kommuner på Höglandet? Då ska du läsa vidare!
Vi söker dig som vill spela en aktiv roll i kommunernas förändringsresa in i e-samhället.


Dina arbetsuppgifter

Du kommer att skapa och vårda långsiktiga affärsmässiga relationer. Dagligen kommer du att agera rådgivare och vara ett naturligt stöd i verksamheternas digitalisering. Du ska tillsammans med kunderna fånga upp dagens och morgondagens behov och kunna översätta dessa internt i vår organisation. Marknadsföring och information om våra tjänster är en självklar del av arbetet samt att ta fram leveransavtal, nyttokalkyler och offerter.


Din profil

• du har en adekvat akademisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad genom erfarenhet
• du har tidigare jobbat i relationsbyggande roller såsom säljstöd eller teknisk presale
• har stor IT-kompetens med minst fem års kvalificerat arbete inom IT-området, där ett tydligt fokus under senare tid finns på strategiskt/taktiskt arbete
• du har erfarenhet av förhandling, avtalsskrivning och utformning av tjänsteleveransavtal.
• du är van att arbeta med strategier och nykundsbearbetning likväl som att vårda långsiktiga relationer och bygga förtroenden
• meriterande är erfarenhet från kommunal- eller offentlig verksamhet.

Som person är du driven och nyfiken med en strävan efter att ständigt utvecklas, lära dig nya tekniker och arbetssätt samt att skapa och utveckla relationer. Du har förmåga att självständigt planera, leda och samordna verksamhetutvecklingsarbete. Vidare är du en god kommunikatör med stor social förmåga. Vi tror att du har ett gediget intresse för att arbeta tillsammans med kunderna och utveckla relationer. Att arbeta framåtblickande och visionärt på ett ödmjukt sätt är en självklarhet för dig.

Vårt erbjudande

Vi kan erbjuda en viktig roll i Höglandskommunernas förändringsresa mot det digitala tjänstesamhället. På Höglandets IT är vi ett engagerat gäng med 65 lagspelare som brinner för att göra skillnad för Höglandskommunernas verksamheter. Vi kan erbjuda en stimulerande arbetsplats där vi satsar stort på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.
Antar du utmaningen?

Villkor

Ansökan avser en tillsvidareanställning på Höglandets IT. Placeringsorten är Eksjö. Resor i tjänsten förkommer frekvent mellan Höglandets orter. Urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.

Denna tjänst tillsätter vi i samarbete med Söder & Co. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Camilla Egerlid vid frågor. Email camilla.egerlid@soderco.se eller mobil: 0703-77 45 03. Sista ansökningsdag den 5 maj 2017.
www.soderco.se
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 2341
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2341
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Vetlanda
Stortorget 4 A
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  

Platsannons

Pizzabagare

Vi är i dag ca 7 medarbetare på vår restaurang och vi söker nu en till två nya medarbetare, pizzabagare, för omgående anställning.

Vi söker dig som har minst 2års erfarenehet av yrket och som känner att du verkligen behärskar yrket som pizzabagare.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare som inleds med provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: danydaoud_83@hotmail.com
Övrigt: Din ansökan, CV/ansökningsbrev, vill vi att du skickar via e-post. Du kan också ringa om du är intresserad av tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: Via Venetto

57531  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, sjuksköterska

Höglandssjukhuset Eksjö

Ibland kan det vara svårt att hitta ett sjukhus som har den balans mellan specialisering och bredd som du söker. Våra anställda säger att sjukhuset har en bra kombination mellan högspecialiserad och ”bred” vård. Dessutom är kommunikationen god mellan dem som jobbar med de olika nivåerna av vård. Det gör att du som sjuksköterska får se och göra mycket, vilket ger bra erfarenheter.

Vi söker
Vi behöver sjuksköterskor till de flesta av våra verksamheter. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Inför sommaren 2017 anställer vi sjuksköterskor för semestervikariat både med start i januari och med start senare under våren. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.
För dig som fortsätter din anställning efter sommaren erbjuder Region Jönköpings län det nya fördjupade introduktions- och utvecklingsprogrammet för nyutexaminerade sjuksköterskor vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Vi vill ge dig som nyutbildad en bra start i arbetslivet med goda möjligheter att växa in i din nya yrkesroll.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Du bör ha god samarbetsförmåga och ha ett empatiskt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, tfn 0381-351 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-04-30. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTillträde enligt överenskommelse. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: R169/16
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21921&RefNo=R169%2f16&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, vårdadministratör/ läkarsekreterare

Höglandssjukhuset Eksjö

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.

Vi söker
Vi behöver vårdadministratörer/läkarsekreterare till många av våra verksamheter sommaren 2017.
Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Du får ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Vårdadministratörsstudenter som har avslutat termin två till sommaren 2017 kan sommarjobba som läkarsekreterare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, tfn 0381-351 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-04-30. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTillträde enligt överenskommelse. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: R178/16
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21925&RefNo=R178%2f16&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tidning/postdistributör till höglandet

Herenco Distribution AB är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar, B-post och en del paket i Jönköpings län samt Ljungby och Markaryds kommun.

Vi söker omgående ett reservbud som hoppar in vid sjukdom och ledighet. Man ska kunna hoppa in på samtliga distrikt och dela tidningar, post, brev mm på både bil och cykeldistrikt i Eksjö, Nässjö, Vetlanda och Tranås med omnejd.

Man utgår från budlokalen i Eksjö. Arbetstiden är måndag-lördag klockan 02:00-08:00.Du har bra lokalsinne är morgonpigg, alert samt kan passa tider och är 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt.
Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Det är en fördel om man har lite lokalkännedom.

Vi är ett företag som levererar morgontidningar, veck- månadstidningar, paket och på vissa områden brev.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu har körkort och bil. Du måste fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finns. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv reservbud höglandet i ämnesraden. Ansökningarna behandlas löpande då anställning sker snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Eksjö Bilaffär AB söker folierare

Sedan 2009 har vi på Eksjö Bilaffär gjort många lyckade bilaffärer, årligen säljer vi cirka 1000 bilar vilket innebär lika många nöjda kunder. Ända sedan starten har målsättningen varit att ge kunden högsta möjliga service och rätt bil till ett bra pris.
I vår trevliga bilhall hittar du ett stort utbud av nya och begagnade bilar.
I vår MECA-anslutna verkstad tar vi hand om alla märken och vår rekond gör bilen som ny. Serviceanläggningen & försäljning är auktoriserad verkstad för Citroen & Peugeot.

Nu söker vi en folierare till vår verksamhet i Eksjö.

Kontaktpersoner Valbon Krasniqi 0381-15200 v.k@eksjobilaffar.se
Ansökan Sista ansökningsdag 2017-05-14
Ansökan görs via e-post info@eksjobilaffar.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Folierare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@eksjobilaffar.se
Övrigt: Sista ansökningsdag 2017-05-14
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö Bilaffär AB

57539  EKSJÖ 
Hemsida: http://www.eksjobilaffar.se
  

Platsannons

Elektriker

Vi söker dig som vill arbeta som ledande montör på våra entreprenader eller du som är serviceelektriker och vill jobba med mindre servicejobb.

Du är teknikintresserad och har ett stort engagemang för ditt arbete och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund. Ordning och reda är ett måste, då du kommer ha mycket eget ansvar i din tjänst.

Eksjö Elteam AB är ett företag i elinstallationsbranschen. Sedan starten 1986 har vi utvecklats till att bli en heltäckande leverantör av installations-/servicearbete åt bostäder, kontor och industri inom el, tele, data, larm och fiber. Vi är idag ett team på ca 25 anställda. Just nu är vi i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med elektriker.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Serviceelektriker, installation
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@eksjoelteam.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö Elteam AB
Box 48
57521  Eksjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fibersvetsare

Som fibersvetsare kommer du vara tillgänglig för kundens olika projekt framförallt i Eksjö, Nässjö och Vetlanda. Dina arbetsuppgifter kommer främst handla om svetsning av fiber, men du kommer även att arbeta med kabeldragning, inmätning av fiber samt mindre blåsning av fastighetsnät.

Vi söker dig som är teknikintresserad och som har ett stort engagemang i ditt arbete. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. Ordning och reda är ett måste, då du kommer ha mycket eget ansvar i din tjänst. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är serviceinriktad och har god kommunikationsförmåga. Vi ser inga problem om du är i början av din karriär, bara du har den rätta inställningen och rätt grundkompetens. BE-körkort är meriterande.

Eksjö Elteam AB är ett företag i elinstallationsbranschen. Sedan starten 1986 har vi utvecklats till att bli en heltäckande leverantör av installations-/servicearbete åt bostäder, kontor och industri inom el, tele, data, larm och fiber. Vi är idag ett team på ca 25 anställda. Just nu är vi i ett expansivt skede och behöver förstärka vår organisation med fibersvetsare.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@eksjoelteam.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö Elteam AB
Box 48
57521  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken/Vårdenhet G

Vill du vara med i vårt härliga team?
Tillsammans med oss får du möjlighet att vara med och utveckla och arbeta mot vårt mål att leverera Sveriges bästa stroke- och neurologivård!

Vi söker
Vi söker nu en sjuksköterska med intresse för patienter med neurologiska sjukdomar.

Vi erbjuder dig
"På vårdenhet G har vi duktiga medarbetare med patientfokus" "Vi har roligt tillsammans" "Tacksamma patienter och bra chefer" "Fredagsfikat"
Förutom dessa trivselfaktorer från medarbetarna själva så erbjuder vi dig tillsvidareanställning på heltid eller sysselsättningsgrad enligt önskemål.

Det finns möjlighet att arbeta dag eller blandad dag/natt. Givetvis får du en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Är du nyutexaminerad sjuksköterska erbjuder vi inom Region Jönköpings län vårt nya fördjupade introduktionsprogram, vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Hos oss får du ett varierande arbete med högt kollegialt stöd och hög trivsel samt stora möjligheter för kompetensutveckling utifrån individuell kompetensutvecklingsplan. Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter, t.ex. personalgym samt fri öppen sjukvård.

Det här får du arbeta med
Hos oss får du som sjuksköterska möjlighet att följa en patient från ett akut insjuknande till rehabilitering och hemgång. På enheten har vi ett direktintag dygnet runt för patienter med misstanke om stroke eller TIA. Vi vårdar även patienter med andra neurologiska sjukdomar. På vår enhet finns 26 vårdplatser fördelade på 4 moduler. På vår enhet bedrivs ingen planerad verksamhet utan till oss kommer patienterna antingen som strokelarm "Rädda Hjärnan", som direktinläggning från ambulans "Fast Track" eller via akutmottagningen.
Som sjuksköterska innebär arbetet att du får planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patient och övriga professioner. Vi arbetar med personcentrerad vård vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktigt del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du är intresserad av att arbeta med patienter med neurologiska sjukdomar. Du trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga samt personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar trygghet genom god kunskap och ett gott bemötande. Kunskap får vi genom kontinuerlig kompetensutveckling.

Med patientens behov i centrum ger vi bäst möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Katarina Andersson, 0381-334505. Facklig representant för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, 0381-335000 (vxl). Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 2 maj 2017. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag.


Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av Sveriges största länsdelssjukhus och ingår i Region Jönköpings län. Här finns akut och planerad verksamhet dygnet runt inom de flesta specialiteter. Inom upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer. Medicin- och geriatrikkliniken är en utvecklande verksamhet där vi vårdar patienter som är i behov av specialiserad medicinsk och geriatrisk vård.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Nyinflyttad till Eksjö? Eller funderingar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd och flera tätorter. I Eksjö är det lätt att leva och bo! Naturen runt husknuten, en bra barnomsorg med möjlighet till nattdagis, ett rikt kultur- och föreningsliv. Detta är ett axplock av vad vi kan erbjuda i vår vackra stad. Läs mer på www.eksjo.se.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid/deltid, Tillträde tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: M345/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21907&RefNo=M345%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvårdare med inriktning storstäd

Eksjöbostäder äger och förvaltar fastigheter med ca 1 200 lägenheter. Fastigheterna finns i Eksjö tätort och i Mariannelund. Eksjö Kommunfastigheter äger och förvaltar skolor, äldreboenden, idrottsanläggningar och kulturbyggnader i hela Eksjö kommun. Vår ambition är att skapa de bästa förutsättningarna för våra hyresgäster, Eksjö kommuns verksamheter och invånarnas fritid. Välskötta och ändamålsenliga bostäder och lokaler är en viktig del av en attraktiv kommun som skapar tillväxt. Läs mer på www.eksjobostader.se

Just nu söker vi två ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som kan arbeta med storstädning/höghöjds städning. Närmaste chef är Lokalvårdschef.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att vara med att driva utvecklingen av lokalvårdens storstädning. Storstädningen kommer att ske i alla typer av verksamheter allt från förskolor/gymnasier/gymnastikhallar men även administrativa lokaler. Du kommer, förutom lokalvård, också att arbeta med viss planering. För att nå bästa resultat utvecklar du tillsammans med dina arbetskamrater rutiner och arbetssätt för att på ett så effektivt sätt som möjligt utföra arbetsuppgiften. Viss del av tjänsten kan även ske som daglig lokalvård hos någon av våra kunder. Anställningen är schemalagd över verksamheternas öppethållandetider.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av alla typer av lokalvård såsom stor/höghöjd/bygg samt daglig städning.

Vi söker två erfarna och utbildade lokalvårdare (SRY, PRYL eller likvärdig utbildning är önskvärd) med vana att jobba strukturerat med hög kvalitet. Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med storstädning/städning höga höjder. Du har en positiv attityd, kan jobba självständigt och är villig att arbeta och lära dig nya saker. Du har lätt att se vad som behöver göras och har inga problem med att hugga i. Du gillar att möta nya kunder och om dagen innebär ändrade förutsättningar och arbetsuppgifter ska inte det vara något problem för dig. Du ska behärska svenska väl i tal och skrift. Vi ser datavana som meriterande.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder rätt person möjlighet till personlig utveckling i ett företag som arbetar kvalitetsinriktat och har som mål att sommaren 2018 certifiera sig inom ISO 9001 och 14001.

B-körkort är ett krav. Eftersom vi arbetar inom skolans område kommer vi begära utdrag ur belastningsregistret – brott mot barn.
För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är 75%.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: A648939 - 1
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc46dbb4-95ca-42dc-95be-7e0eb73eaf6b&TK=82cf36b1-a0c7-481f-a043-897899b1835b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjöbostäder och Eksjö Kommunfastigheter
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bygglovshandläggare/Byggnadsinspektör

Är du utåtriktad och serviceinriktad samt har ett rådgivande och stödjande sätt kan jobbet hos oss som bygglovshandläggare vara något för dig!

Din nya arbetsplats står inför en generationsväxling och du kommer att ha en viktig roll i vårt lagbygge framöver.

På byggenheten kommer du att ta plats bredvid Malin, Vedran och Kurt som dina närmsta kollegor i ett tätt samarbete med Samhällsbyggnadssektorns övriga medarbetare.

Eksjö kommun växer och är belägen på Småländska höglandet och har ca 17 000 invånare med en positiv trend.


ARBETSUPPGIFTER
Rollen som bygglovshandläggare/inspektör innebär ett utåtriktat arbete där du jobbar med att göra bedömningar utifrån en komplex lagstiftning, detaljplaner och andra styrdokument samt rättspraxis.

Som handläggare/inspektör på byggenheten hanterar du framförallt bygglov samt deltar i nämndens tillsyn. I ditt arbete samarbetar du nära med kollegorna på byggavdelningen men ansvarar självständigt för dina ärenden. I tjänsten ingår även att hålla tekniska samråd, arbetsplatsbesök och slutsamråd.

Du har mycket kontakt med allmänheten genom rådgivning och information i frågor som rör verksamhetsområdet. Arbetet innebär således många kontakter med byggherrar, byggföretag och arkitekter liksom med kommunens politiker och invånare. Som handläggare i Eksjö kommun arbetar du kontinuerligt med att utveckla handläggningsprocessen samt att alltid ge medborgarna en god service och ett professionellt bemötande


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad byggnadsingenjör, bygglovshandläggare, byggnadsinspektör eller har annan bakgrund som arbetsgivaren finner lämplig. Oavsett erfarenhet från arbete med bygglovshandläggning/tillsynsarbete eller annat liknande myndighetsarbete eller inte så kommer din ansökan att värderas.

Du har kunskap om bygglagstiftningen, framförallt plan- och bygglagen med dess föreskrifter och förordningar. Du trivs med att arbeta självständigt, har en god förmåga att planera och organisera ditt arbete och komma till avslut. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, är en god pedagog och har uttalad känsla för service. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort är ett krav då man ibland måste göra platsbesök.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Bygglovshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Vi tillämpar löpande rekrytering under ansökningstiden.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A670340
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=07565b79-6d31-439d-ba19-fadd0471c3e7&TK=006fe984-2eab-4c02-a880-a61ffd3fd0fb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobba i färgfabrik?

Nu har Du möjlighet att jobba i en spännande kemisk processindustri med att tillverka färg, jobba i kvalitetskontrollen eller på internlogistik.

Är Du över 18 år, noggrann och pålitlig? Kan jobba skift och kanske vill fortsätta jobba när sommaren är över? Intresserad av kemi? Då är detta platsen för Dig!
Sänd Ditt CV och personliga brev till: jobb.bello@sherwin.com snarast.

Sherwin-Williams Sweden AB är en ledande tillverkare av färger, lacker och betser för industrin. I vårt produktsortiment hittar du produkter såsom vattenburna, lösningsmedelsburna och UV-härdande grundfärger, spackel, toppfärger, topplacker såväl som oljor och vaxer samt bets. Företaget är baserat i Bellö, Eksjö kommun och finns också i Märsta, Nässjö och Vaggeryd.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lackkokare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: sommarjobb
Webbplats:
Epostadress: jobb.bello@sherwin.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lager Nässjö
Industrigatan 44
57138  Nässjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Jordgubbsförsäljare

Som jordgubbsförsäljare hos oss jobbar du självständigt. Utöver det direkta försäljningsarbetet så ingår uppgifter såsom kvalitetskontroll och inrapportering.

De orter som är aktuella är: Nässjö, Eksjö, Sävsjö, Vetlanda och Jönköping
Säsongen varar under juni, juli beroende på väder.
Utbildning sker bredvid en van försäljare.

Ansök redan nu, då vi anställer personal löpande.

Vi söker dig som är ifrån 16 år och uppåt som kan börja jobba direkt när vår säsong börjar (ca 1 juni) eller direkt efter skolavslutningen.

Du skall kunna ta eget ansvar, vara noggrann och ha en hög servicekänsla.

Information vi efterfrågar:

Vad heter du?
När är du född? Fullständigt personnummer
Var bor du?
Kontaktinformation: mobiltelefon och epost
Under vilken eller vilka perioder kan du jobba/inte jobba?

Lönen är reglerad genom avtal och går i en trappstege utifrån ålder.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: milijana1989@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Alex Tak och Städ Service
Norra Allén 14 Lgh 1102
57138  Nässjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Larminstallatör / Larmtekniker


Tjänsten

Som installatör hos Edgar Security installerar du nya larmanläggningar, kameraövervakning, lås samt utför service av befintliga larmsystem. Våra kunder är privatpersoner och mindre företag. Vi utformar varje larm efter kundens egna behov. Vardagen som installatör är varierande och du får förmånen att möta nya människor varje dag. Det förekommer en del resande i tjänsten.

Vem är du?

För oss är dina personliga egenskaper viktigare än dina meriter. För att vara framgångsrik och trivas i rollen som installatör behöver du vara ansvarstagande men även noggrann och pålitlig. Du är en person som trivs med att hjälpa människor och kan bemöta våra kunder på ett ödmjukt och professionellt sätt. Möjligheten att påverka din egen lön genom merförsäljning är något som driver dig. Att arbeta mot uppsatta mål är något du finner utmanande och naturligt, då du har ett personligt driv i dig. Tjänsten innefattar service och installation mot kunder i såväl Småland som på olika orter i Sverige och därför kan en del resor förekomma. Körkort ett krav.

Vad kan vi erbjuda?

Våra anställda är en av våra viktigaste resurser och det är av stor vikt för oss att du kommer trivas i rollen som installatör. Därför erbjuder vi en väl genomarbetad introduktion och utbildning (via Edgar Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Edgar Security erbjuder en bekräftande kultur och hög arbetsglädje genom olika personalaktiviteter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lönen är fast med kompletterande bonussystem. Edgar Security tillhandahåller en fullt utrustad servicebil.

Övrigt

Vi arbetar med svagström, vilket innebär att du ej behöver vara behörig elektriker för att söka tjänsten.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!


Edgar Security erbjuder smarta larmlösningar mot privatpersoner- och mindre företag.
Vi är en av de mest innovativa leverantörerna när det kommer till privata säkerhetslösningar
på den svenska marknaden.


Edgar Security erbjuder smarta larmlösningar mot privatpersoner- och mindre företag.
Vi är en av de mest innovativa leverantörerna när det kommer till privata säkerhetslösningar
på den svenska marknaden.
Publiceraddatum: 2017-04-15
Yrkesbenämning: Larminstallatör/Larmtekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@edgarsecurity.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Petra Edgar AB
Brudbadsvägen 18
57539  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.edgarsecurity.se
  

Platsannons

Budbilförare

Tjänsten består i att leverera mat till förskolor i Jönköping på förmiddagarna samt att göra hem leveranser av möbler vitvaror vin och annat till privat personer. Vi levererar i Falköping Skövde hjo på måndagar och onsdagar samt Ulricehamn Tranemo borås tisdagar och torsdagar. fredagar enbart mat på förmiddagar. Tjänsten är ett sjukvikariat. Krävs enbart B körkort men vana från lättlastbil med baklyft önskvärd.

Lön enligt avtal

Bra Svenska förståelse och språk då vi alltid ringer till kunder 30 min innan leverans. Vi använder även hand dator för scanning av gods vid leveranser och lastning. kan vara lite stressigt ibland .

Vi har kontor i Eksjö men utgår från Jönköping så arbetsdagen startar och avslutas i Jönköping.
Publiceraddatum: 2017-04-14
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Nic@izof.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HÖGLANDETS KURIR KOMMANDITBOLAG
SOFIEHOLMSGATAN 23
57533  EKSJÖ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CIRKELLEDARE

Studieförbundet Vuxenskolan bedriver intressanta och utvecklande studiecirklar inom flera olika områden. SV vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter. Vi samarbetar också med en mängd organisationer och föreningar på både nationell och lokal nivå. SV hävdar alla människors lika värde och rättigheter. Vår bildningssyn bygger på människans förmåga att själv forma sitt liv tillsammans med andra människor och med hänsyn till miljön. SV är mångfaldens studieförbund och den mest pådrivande och engagerande lokala kraften för utveckling av föreningsliv, kultur om samhälle.

Vill du vara en av våra nya cirkelledare på Lunnagård? Vi söker omgående cirkelledare till Lunnagårds Vårdhem i Eksjö. På Lunnagård bor personer med psykiatriska funktionsnedsättningar och eller demens. Du blir en i vårt team av medarbetare som besöker Lunnagård varje vecka. På Lunnagård genomförs intressanta studiecirklar med olika teman till exempel: Böckernas och naturens underbara värld, Upplevelser för dina sinnen, Sång och musik, Mjuka rörelser till musik, Härliga minnen från förr och dagens nyheter, Happay Friday-vi spelar och sjunger nya och gamla låtar. Cirklarnas innehåll bestämmer vi tillsammans utifrån deltagarnas önskemål och dina kvalifikationer.

Du ska ha ett öppet sinne, vara flexibel och tycka om att arbeta med människor med olika behov. Hör av dig så berättar vi mer. Välkommen med din ansökan.

Din tjänst kan komma att utökas efter överenskommelse.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDu kommer att arbeta på Lunnagård 1 dag i veckan efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skriftlig ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Studieförbundet Vuxenskolan
Kaserngatan 24
57535  EKSJÖ 
Hemsida: http://www.sv.se/eksjo
  

Platsannons

Folierare

Sedan 2009 har vi på Eksjö bilaffär gjort många lyckade bilaffärer, årligen säljer vi cirka 1000 bilar vilket innebär lika många nöjda kunder. Ända sedan starten har målsättningen varit att ge kunden högsta möjliga service och rätt bil till rätt pris. I vår trevliga bilhall hittar du ett stort utbud av nya och begagnade bilar.

I vår MECA-anslutna verkstad tar vi hand om alla märken och vår rekond gör bilen som ny. Serviceanläggningen & försäljning är auktoriserad verkstad för Citroen & Peugeot.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Folierare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFolierare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan görs via e-post; info@eksjobilaffar.se
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö Bilaffär AB

57539  EKSJÖ 
Hemsida: http://www.eksjobilaffar.se
  
Platsannons

TIG- svetsare

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda.

Vi söker för vår kund en TIG-svetsare.
Placeringsort Eksjö
Tjänsten är en visstidsantällning där rätt person efter 6 månader går över till en anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Efter ritning TIG- svetsa detaljer till färdiga konstruktioner.

Din bakgrund
- Du bör ha gått industriprogrammet eller ha motsvarande erfarenhet.
- Goda kunskaper Tig svetsning. Licens är meriterande men inget krav.
- Materialkunskaper.
- Ritningskunskaper.
- Självgående men även kunna jobba i team.
- Hög arbetsmoral, gärna driftig och engagerad.
- Kunna svenska i tal och skrift.
- Körkort B
- Truckkort är meriterande.

Sista ansökningsdag 30/4. Vi gör löpande urval.
Känns detta rätt för dig så sök gärna redan i dag.

Vid frågor ring gärna !!!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2712
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2712/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
27531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Sjuksköterska inriktning missbruk

Eksjö psykiatriska mottagning

Vi välkomnar en ny medarbetare till Eksjö psykiatriska mottagning! Med en god psykiatrisk specialistvård och med fokus på utvecklande arbetssätt kommer du att trivas hos oss.

Vi söker
Dig som är utbildad sjuksköterska gärna med tidigare erfarenhet inom psykiatrin. Det är meriterande om du har arbetat med patienter som har missbruksproblematik. Vi söker också dig som är nyutexaminerad. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Ett arbete som är utvecklande, lärorikt och där goda möjligheter finns till kompetensutveckling. Vi satsar på introduktionsprogram, både för dig som är helt ny i din yrkesroll eller mer erfaren.Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö med fin trivsel.

Det här får du arbeta med
Du ansvarar för patienter med en missbruksproblematik men du arbetar även med patienter med psykiatriska diagnoser. Behandling, utredning, stöd till våra patienter samt samverkan med övriga aktörer, exempelvis kommunen.

För att du ska trivas hos oss
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt och kan fatta beslut. Vi värderar initiativförmåga och att du arbetar bra tillsammans med övriga medarbetare i vårt team. Stor förmåga att anpassa dig för ändrade omständigheter och som person har du ett lugnt och stabilt förhållningssätt. Du behöver ha körkort.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar med patientnära arbete, ett viktigt arbete som vi är stolta över. Tillsammans stöttar vi varandra i arbetet och värnar om en god arbetsmiljö där vi är positiva och sprider glädje. Vi fokuserar på utveckling- och förändringsarbete.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mia Hillström, enhetschef, tfn: 0381-335613. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn: 0381-335650.
Sista ansökningsdag är den 5 maj 2017. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Psykiatriska kliniken på Höglandet satsar rejält på psykiatrin. Det märks inte minst i psykiatrihuset i Eksjö, där det finns både mottagning, remiss- och bedömningsenhet, akutmottagning samt 30 vårdplatser fördelat på två vårdavdelningar. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda/ Sävsjö. Barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning finns i Nässjö. Psykiatriska kliniken förfogar också över vårdresurser vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Mer information om psykiatriska kliniken på Höglandet finner du här (http://rjl.se/Jobb-och-framtid/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2017-08-01 eller enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: P273/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21891&RefNo=P273%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till särskolan 100% Grevhagsskolan

Eksjö kommun strävar efter att bli en skolkommun i världsklass – från förskola till gymnasium.
Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Eksjö.

Grevhagsskolan är en F-6 skola med integrerad grundsärskola. Vi har cirka 350 elever.


ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du sätter skolans uppdrag i centrum där alla elever har rätt att lyckas. Du förväntas ha en god pedagogisk planering för ditt uppdrag och kunskap att följa upp och dokumentera elevernas kunskapsutveckling.

Du är flexibel och har lätt att för att samerbeta och skapa goda relationer med såväl elever som föräldrar och arbetslag. Du har en positiv människosyn och kan arbeta självständigt samt ta eget ansvar och initiativ i enlighet med uppdraget.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare.
Vi vill att du är van att dokumentera ditt arbete med skrift och bild via datorn.

Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
Anställningsintervjuer påbörjas under ansökningstiden.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Anställningsintervjuer påbörjas under ansökningstiden.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A557277
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6f0324be-fc96-45a7-9df5-ef942d4940e1&TK=422f3920-1d64-495c-a46b-11639eff59fb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Leg. Distriktssköterska/Sjuksköterska Hemsjukvården Område Söder

Är du i behov av omväxling? Eller kanske har du funderat på hur det är att arbeta i hemsjukvården?

Nu har du möjlighet att söka ett vikariat för en av våra sjuksköterskor som går på föräldraledighet i augusti! Är du nyfärdig kan vi erbjuda stöd och handledning av erfaren sjuksköterska!

Är du en av våra nya kollegor/medarbetare? Vi ser fram emot att träffa dig!


ARBETSUPPGIFTER
Sjuksköterskorna ingår i ett gemensamt arbetsteam med omväxlande arbetsuppgifter på såväl äldreboende, seniorboende som i ordinärt boende.

Du har som sjuksköterska kontinuerligt samarbete med övriga medarbetare i teamet såsom primärvårdens läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast och omvårdnads/omsorgspersonal. Som sjuksköterska samordnar och ansvarar du för att specifika omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas inom området hemsjukvård.

I Eksjö kommun får du ett självständigt arbete där all omvårdnad utgår från patientens individuella behov. I tjänsten ingår handledning av sjuksköterskestudenter.

Vi erbjuder dig ett vikariat för en föräldraledighet med möjlighet till tillsvidareanställning. Som dagsjuksköterska heltid (38,25 timmar) på schemalagd arbetstid med övervikt på dagturer, enstaka kvällar och arbete var femte helg! Inga natturer.


KVALIFIKATIONER
Leg. Distriktssköterska/Sjuksköterska.

Arbetet bygger på självständighet och egna beslut. Personlig lämplighet värderas högt.

God datavana krävs, vi dokumenterar i Procapita. B-körkort erfordras.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde augusti 2017 Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A591628 - 2
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=83eb21f3-e60a-470f-8523-cd55bfce0a97&TK=c7601d8c-c52d-4870-b4ca-914c66b7d5ea
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikssäljare Eksjö, sommarvikariat

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett sommarvikariat på 25 timmar per vecka, med start den 1 juni 2017 till och med den 31 augusti 2017.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har fyllt 18 år, har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Vi ser gärna att du har B körkort.

Om Lidl
Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.


?
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDå butiken är öppen alla veckans dagar kommer både dag, kväll och helgarbete att förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av "Kollektivavtalet för butikspersonal i detaljhandeln. 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm
Epostadress:
Övrigt: Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: Lidl Sverige KB
Box 4093
17104  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.lidl.se
  
Platsannons

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum, Eksjö

Rehabiliteringscentrum i Eksjö är på jakt efter en sjukgymnast/fysioterapeut.

Vi söker
Vi söker en legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut för förstärkning i arbetet med geriatrik och medicinkliniken. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillsättning enligt överenskommelse. Meriterande är erfarenheter inom geriatrik samt arbete med benamputerade och Parkinsons sjukdom. Stor vikt kommer ligga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett utmanande och utvecklande arbete i en verksamhet som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Du kommer få arbeta självständigt likväl som i tvärprofessionella team där din samarbetsförmåga blir viktig. På Rehabiliteringscentrum i Eksjö arbetar vi målinriktat med patientens och verksamhetens bästa ständigt i fokus.

Som anställd i Region Jönköpings län kan vi erbjuda dig fri öppen sjukvård samt mängder av aktiviteter tillsammans med våra personalklubbar. På våra sjukhus finns också restauranger samt gym för våra medarbetare.

Det här får du arbeta med
Du ingår i arbetsgruppen som arbetar med geriatrik och medicin. Dina arbetsuppgifter kommer vara sedvanliga sjukgymnastiska insatser inom specialiserad akutsjukvård, såsom bedömningar, utredningar och behandlingar. Vi arbetar både inom slutenvård och inom poliklinisk verksamhet. Du kommer samverka med både interna och externa aktörer. Utvecklings- och förbättringsarbete utgör en naturlig del i arbetet.

För att du ska trivas hos oss
Tror vi att du är en positiv person som har lätt att samarbeta med andra. Du är flexibel och orädd för nya utmaningar. Vidare tar du fullt ansvar för dina arbetsuppgifter genom att planera och organisera på ett effektivt sätt. Vi tror också att du är en person som kommer med idéer och ny angreppssätt samt sätter igång aktiviteter, driver processer och når resultat.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.
Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta
Områdeschef, Christina Josefsson Gisler, 0381-334584
Facklig företrädare för SACO, sjukgymnast Karin Henning 0381-337261

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan snarast.
Sista ansökningsdagen är 2017-04-30.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag.Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.
Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Mer information om Rehabiliteringscentrum finner du här (http://rjl.se/Jobb-och-framtid/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, 100 %, Tillträde 2017-06-19 till 2018-08-12 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: P197/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21903&RefNo=P197%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdadministratör

Akutklinikerna, vårdadministration

Vill du vara med i vårt härliga team?

Vi söker
Nya medarbetare till vårdadministrationen inom akutklinikerna, Region Jönköpings län. Du har en vårdadministratörsutbildning eller motsvarande. Kodningsutbildning och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
En arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, det vill säga den ena dagen är inte den andra lik. Vår arbetsplats består av tre administrativa sektioner i Regionen, vilket innebär att du själv kan välja den ort som passar dig bäst, Eksjö, Jönköping eller Värnamo. Du kan även tillfälligt byta enhet om det passar ditt privatliv bättre. Vi arbetar årets alla dagar, såväl dag, kväll som natt. För att göra detta attraktivt erbjuder vi individuell schemaplanering med en veckoarbetstid á 34,20 och ett lönetillägg. Du erbjuds en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med
Akutklinikernas vårdadministration är en verksamhet i ständig utveckling där vår huvuduppgift är att dokumentera åt de tre sjukhusen. Även om vi har arbetsplatser på tre olika orter så arbetar vi hela tiden tillsammans med dokumentation, förbättrings- och kvalitetsarbeten, vår värdegrund mm. En gång i månaden har vi gemensamma arbetsplatsträffar.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och ha högt arbetstempo när så krävs. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan planera och prioritera ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi utgår från vision, värderingar och mål.
Vi visar respekt för varandra och våra kunder - patienter.
Vi ska vara bland de bästa - och bäst på att förbättra.


Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer? Kontakta administrativ enhetschef Agneta Mussi, 072-514 11 40, sektionsledare Ulrika Laurén, 036-32 26 43, sektionsledare Marie Vidlund, 0381-33 76 21 eller sektionsledare Petra Sundin, 010-244 74 31. Facklig företrädare för Vision är Mathilda Wessman, 036-32 26 57 och Peter Andersson, 0381-33 76 22.

Urval o intervjuer kan komma att ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sista ansökningsdag är den 15 maj 2017.

Välkommen med din ansökan.Den vårdadministrativa enheten är gemensam för regionens tre akutkliniker och servar med patientdokumentation dygnet runt för att bidra till en hög patientsäkerhet. Enheten har ca 30 medarbetare, placerade både i Eksjö, Jönköping och Värnamo.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde efter överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: M327/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21901&RefNo=M327%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska natt

Medicinsk vårdenhet D på medicin- och geriatrikkliniken i Eksjö

Är du lockad av att arbeta inom hjärtsjukvården?
Vill du bli en del av vårt härliga team på natten, och dessutom få lite högre ersättning för att du väljer att arbeta natt?

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta helt eller delvis på natten. Tjänsten är tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande arbete i en miljö där tempot emellanåt är högt. Det finns stora möjligheter till kompetensutveckling utifrån en individuell kompetensutvecklingsplan. Vårt mål är att alla sjuksköterskor ska vara inskolade på våra HIA-platser inom ett år. Vi erbjuder även:
Möjlighet att arbeta både ren natt eller blandad dag/natt. Extra ersättning vid ren nattjänstgöring.
Individuell schemaplanering och möjlighet att påverka sin sysselsättningsgrad.
Anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder ett nytt, fördjupat introduktionsprogram för alla nyutexaminerade sjuksköterskor vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året.
Vi erbjuder även friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym och fri öppen sjukvård.
Förutom att vi kan erbjuda en utvecklande och varierande arbetsplats, så gillar medarbetarna att arbeta natt på grund av att: "Ingen natt är den andra lik, det tycker jag är något väldigt positivt", "Det är i många fall ett självständigt jobb vilket är en utmaning, men det blir också en styrka när man jobbat ett tag", "Självklart också för att vi är en sådan trevlig nattgrupp".

Det här får du arbeta med
Hos oss får du möjlighet att arbeta med såväl akut omhändertagande av hjärtsjuka patienter som med förebyggande arbete med denna patientgrupp.
På enheten finns 19 vårdplatser varav fyra är HIA-platser.
Som sjuksköterska innebär arbetet att får du planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patient och övriga professioner.
Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktigt del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss behöver du ha ett genuint intresse för människor och ständigt ha patienten i fokus. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmågan att behålla lugnet även i akuta situationer med högre arbetstempo. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta vårdenhetschef Birgitta Stenbäck, 0381-33 55 63. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, 0381-33 50 00 (växel) . Sista ansökningsdag är den 25 april 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Medicin- och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö är en utvecklande verksamhet där vi vårdar patienter som är i behov av specialiserad medicinsk- och geriatrisk vård. Kliniken har en historia av innovativt, systematiskt och evidensbaserat kvalitetsarbete med stort patientfokus. Sedan 2014 är klinikens ledningssystem certifierad enligt ISO 9001: 2008.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Nyinflyttad till Eksjö? Eller funderingar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd och flera tätorter. I Eksjö är det lätt att leva och bo! Naturen runt husknuten, en bra barnomsorg med möjlighet till nattdagis, ett rikt kultur- och föreningsliv. Detta är ett axplock av vad vi kan erbjuda i vår vackra stad. Läs mer på www.eksjo.se.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, Deltid/Heltid, Tillträde 2017-04-05 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens: M332/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21879&RefNo=M332%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Galaxen - med universum som inspirationskälla!

Eksjö kommun strävar efter att bli en skolkommun i världsklass – från förskola till gymnasium.

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Eksjö.

Galaxen är en förskola med hela universum som inspirationskälla. Vi har en naturvetenskaplig inriktning i vårt pedagogiska tänk.

Galaxen är ett förskolehus under uppbyggnad och är beläget på Storegårdsområdet där Orion, Apollo och Månen (vårt nattis) har påbörjat sin verksamhet i nyrenoverade lokaler.

Blir du nyfiken? Välkommen med din ansökan!ARBETSUPPGIFTER
Med universum som inspirationskälla vill vi uppmuntra till ett utvecklingsinriktat lärande
som är oändligt utan gränser!

Du bidrar till ett optimalt lärande både kunskapsmässigt och känslomässigt där
Äkthet- Engagemang- Öppenhet- Proffessionalism - Kommunikation är gemensamma värdeord!

Tillsammans utvecklar vi ett utforskande arbetssätt med återbruksmaterial som medel för att främja kreativitet och fantasi. Vi arbetar kontinuerligt med kollegialt lärande för att utveckla verksamheten och skapa samsyn.

Det systematiska kvalitetsarbetet att följa upp – utvärdera – utveckla verksamheten är en del av vardagsarbetet där pedagogisk dokumentation används som verktyg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare.

Du är engagerad och väl förtrogen med uppdraget enligt förskolans styrdokument.

Personal med annan erfarenhet är välkommen att söka för vikariat.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti eller enligt överenskmmelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: A672580
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8181bfb8-a6e0-402c-bb61-2b15d67b6a48&TK=79b0859b-8986-4683-88ce-d14433e83f61
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Plant Manager - Sherwin Williams

Sherwin-Williams söker nu en Plant Manager som har det övergripande ansvaret för produktionsenheten i Bellö, Eksjö Kommun. På plats produceras kemitekniska produkter såsom färg, bets samt lösningsmedel för industriell användning och kunder är exempelvis fordons- och möbelindustrin. Som Plant Manager har man ansvar för personal, produktivitet, säkerhet, förbättringsarbete och nyinvesteringar i verksamheten.

En stor del i uppdraget handlar om att löpande utveckla företagets produktionsprocess vilket inkluderar produktionsplanering, produktion samt internlogistik för att optimera flöden och rutiner genom samtliga steg. Vidare förväntas Plant Manager driva den strategiska utvecklingen av verksamheten för att stärka marknadspositionen genom effektiva arbetssätt och modern produktionsteknik. Till sin hjälp har man 60 medarbetare som arbetar inom produktionsorganisationen, cirka 10 tjänstemän och 50 kollektivanställda.


För att lyckas med uppdraget tror vi att du har en akademisk utbildning, förmodligen inom teknik. Du har en bakgrund inom produktion och har arbetat med förbättringsarbete inom tillverkande företag, gärna inom processindustrin. Vidare har du erfarenhet av att leda personal genom ett synligt ledarskap samt har förmågan att engagera medarbetare. Som person är du ansvarstagande, trygg och stabil med en hög energinivå. Mycket goda kunskaper i engelska är ett krav för tjänsten.

Sherwin-Williams är ett kunskapsbärande företag som lägger stor vikt vid utbildning och utveckling av personal. Vi erbjuder dig ledande roll i ett växande företag i en internationell koncern med stora utvecklingsmöjligheter!


Sherwin-Williams grundades av Henry Sherwin och Edwin Williams i USA år 1866. Idag är företaget en global ledare inom utveckling, distribution och försäljning av färg och därtill relaterade produkter till fackhandeln, industrin, till konsument samt genom egen distribution. I Sverige har Sherwin-Williams två produktionsanläggningar, i Bellö samt i Märsta som tillsammans sysselsätter cirka 330 medarbetare och omsätter cirka 1,4 miljarder SEK. I Bellö produceras cirka 15 miljoner liter årligen och man är Eksjö kommuns största privata arbetsgivare.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Platschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.hogstrom-co.se
Epostadress:
Övrigt: Urval sker löpande. Din ansökan sänder du via www.hogstrom-co.se Aktuella tjänster
Arbetsplats: 
Adress: Högström & Co Management AB
Södra Järnvägsgatan 4A
35229  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.hogstrom-co.se
  

Platsannons

Frisörer/nagelteknolog sökes omgående.

Vi söker 1-2 frisörer och 1 nagelteknolog till salong Skönhetskompaniet.

Vi erbjuder:

Fast tjänst
Existerande kundunderlag (men meriterande om du även kan bidra till kundflödet själv)
Härliga, professionella kollegor och en trevlig arbetsmiljö
Utvecklande arbete
Möjlighet att delta i kurser och utbildningar


Vi söker dig som är:
- Serviceinriktad och förstår vikten av goda kundupplevelser och wow-känsla
- Driven och vill utvecklas i ditt arbete
- Gesäll är meriterande men inget krav
- Meriterande om du kan bidra till kundflödet själv (men existerande kundunderlag finns)
- Älskar att arbeta med service och att göra folk glada;
- Är en engagerad energispridare med förmåga att se till helheten;
- Är självgående men även kan jobba i team.
- Har en stor passion för frisöryrket /nagelyrket och håller dig ständigt uppdaterad kring trender och nyheter;
- Har ett genuint intresse för att rekommendera och vägleda kunden till rätt produkter och behandlingar


Är du den vi söker? Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till diana@skonhetskompaniet.se direkt till Salong Skönhetskompaniet (Jungfrugatan 8 ; 57531 Eksjö)

Salong Skönhetskompaniet startades 2010 och är idag en stabil, blomstrande salong. På salongen erbjuds följande behandlingar : hår, naglar, ögonfransförlängning, spraytan, vaxning, make up, hårförlängning mm.

Vi drivs av kärlek till skönhet och en stark vilja att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDeltid-Heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skönhetskompaniet i Eksjö AB
Jungfrugatan 8
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.skonhetskompaniet.se
  
Platsannons

Ställverksmontör

Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.Rollen som ställverksmontör
ingår i en avdelning inom Infratek som arbetar med ställverks-, och transformatorstationsprojekt i södra Sverige, från anbud till driftklar anläggning.

Du kommer att arbeta i ett team med andra montörer, konstruktörer, provare och projektledare i olika konstellationer beroende på projektets storlek och omfattning. Du får möjlighet att montera såväl signalkablage och ställverk som högspänningsapparater och kraftkablage utomhus.

Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet.Vem är du?
Gillar du ett varierande arbete med stor frihet under ansvar och där noggrannhet och lagspel är viktiga faktorer för framgång? Då är rollen som ställverksmontör hos oss på Infratek något för dig.

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i projektteamet och du utför ditt arbete på site med driv, god planering och känsla för helheten.Teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av tidigare arbete som distributionselektriker är starkt meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

  

Närvaro, arbetsglädje och rörelse  
Det är våra kärnvärden som sätter kulturen och karaktären på Infratek. Att vara synlig och finnas till hands för såväl kunder som kollegor, att ha nära till skratt och uppmuntra varandra, och att vara flexibel i en bransch som ständigt rör på sig – det är Infratek.

Du som medarbetare är vår absolut viktigaste tillgång. För att säkerställa att du får en bra start på Infratek har vi ett utbildningsprogram där du introduceras till allt från vilken roll vi har i samhället till hur du löser praktiska uppgifter i vardagen. Genom att använda Facebook at work som ett komplement till vårt intranät, skapar vi även en transparent och öppen kultur där det är högt i tak och allas röst blir hörd. Det är viktigt för oss.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Ställverksmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 2017/8
Webbplats: https://infratek.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:137294/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infratek Sverige AB
Västberga allé 36 B
12630  Hägersten Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vårdenhetschef

Familjevårdsenheten, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi söker
Vårdenhetschef till vår familjevårdsenhet som innefattar förlossning, BB, specialistmödravård- och ultraljudsmottagning.

Vi erbjuder dig
Tillsammans med klinikens övriga chefer kommer du att vara med och leda klinikens utveckling framåt. Du kommer även att erbjudas ett internt chefsmentorskap för att kunna utvecklas och stärkas i din roll som chef/ledare i både den dagliga styrningen och på längre sikt.

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef kommer du att ansvara för ledning, planering och utveckling av familjevårdsenhetens verksamhet. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare. I den dagliga styrningen samverkar du med klinikens övriga chefer och sektionsledare. Du ingår i klinikens ledningsgrupp.

För att du ska trivas hos oss
Du är legitimerad barnmorska med erfarenhet från kvinnosjukvård.
Som chef är du tydlig och engagerad och strävar efter delaktighet bland dina medarbetare. Du skapar förutsättningar och tar tillvara medarbetarnas olikheter, erfarenheter och utvecklingsmöjligheter. Du har förmåga att se hur verksamheten påverkas på lång och kort sikt och anpassar ditt arbete och beslut efter det. Som person är du kommunikativ och bra på att arbeta tillsammans med andra, är lugn och stabil i pressade situationer.
Du behöver ha körkort.

Detta värderar vi högt
Verksamhetens mål är att erbjuda kvinnan och hennes partner bästa möjliga omhändertagande vid graviditet, förlossning och gynekologisk sjukdom samt främja sexuell hälsa.
Du ska skapa engagemang för att med gemensamma krafter nå målet att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer kontakta verksamhetschef Maria Engman telefonnummer 0381-357 15, facklig företrädare för Vårdförbundet Elinor Ericsson telefonnummer 0381-358 00.
Sista ansökningsdag är den 5 maj. Vi kommer att ha intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan.


Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av Sveriges största länsdelssjukhus och ingår i Region Jönköpings län. Här finns akut och planerad verksamhet dygnet runt inom de flesta specialiteter. Inom upptagningsområdet bor ca 110.000 personer.
På kvinnokliniken jobbar 110 medarbetare. Vi arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Kvinnohälsovården utgör en del av kvinnokliniken
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: K265/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21881&RefNo=K265%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Jordgubbsförsäljare

Vi söker dig från 16 år och uppåt, som är social, noggrann, trevlig, ansvarstagande och tycker det är roligt att träffa människor.

Arbetsuppgifterna består i att sälja jordgubbar. Jordgubbarna kommer ifrån Wirbladhs Gårdshandel.
Du håller också rent runt din arbetsplats, rensar bär och skyddar dem från sol och regn.

Jordgubbsförsäljningen börjar ca vecka 22 och håller på fram till vecka 32.

Vi har försäljningsplatser i Vetlanda, Nässjö, Eksjö, Sävsjö och Jönköping.
Skicka ansökan gärna med CV och vilka veckor du är intresserad av att jobba.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Torgförsäljare/Marknadsförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidSommarjobbTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kljajiceldina@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kljajic Uzeir
571 42 Nässjö
57142  NÄSSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska natt

Ortopedisk vårdenhet Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker dig som vill jobba hos oss på Ortopediska vårdenheten i Eksjö - här arbetar vi för att ge vård av högsta kvalitet.

Vi söker
Dig som är utbildad undersköterska, natt 68,63%, tillsvidareanställning, tillträde 17-06-01 eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- ett arbete där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team
- goda möjligheter till kompetensutveckling
- introduktion anpassad efter dina erfarenheter
- tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
- fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med
Ditt arbete som undersköterska innebär bland annat att du arbetar med optimering i samband med operation, dvs du ansvarar för den basala omvårdnaden inför och efter själva ingreppet. Du arbetar aktivt med rehabilitering tillsammans med patienten. Där ingår områden som mobilisering, nutrition och förebyggande arbete för att förhindra trycksår och vårdrelaterade infektioner.

För att du ska trivas hos oss
Du är utbildad undersköterska och med intresse för ortopedisk vård. Du har erfarenhet av arbete på vårdenhet och trivs att jobba i team och arbeta med andra människor. Är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och behåller ditt lugn i pressade situationer med god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider.

Så här gör du om du är intresserad
Så här gör du om du är intresserad:
Mer information lämnas av vårdenhetschef Annika Fransson tfn: 0381 - 33 75 88 eller bitr.vårdenhetschef Jennie Evertsson tfn:0381 - 33 59 82
Facklig företrädare för kommunal är Birgitta Svensson, tfn: 0381 - 33 52 96.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Sista ansökningsdag är den 27 april.
Välkommen med din ansökan.
Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt. Inom upptagningsområdet bor ca 110 000 personer.

Ortopedkliniken i Eksjö är en modern enhet som vill ge länets invånare en ortopedisk vård av högsta kvalitet. Vi har både akut och planerad specialistvård. Här deltar alla yrkesgrupper i förbättringsarbetet och du har som medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling. Tillsammans är vi ca 8o medarbetare som har särskild kompetens att hjälpa och rehabilitera patienter efter operationer och skador.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Eksjö är den unika lilla trästaden på Småländska höglandet med fantastisk natur, med unika möjligheter att forma sitt boende och tillvaro i kombination med närhet till högskola, goda kommunikationer och ett rikt kulturliv.

Nyinflyttad till Eksjö? Eller funderar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd med flera tätorter. Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten?
http://www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare, 68,63%, tillsvidare, tillträde 2017-06-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens: K231/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21886&RefNo=K231%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kommunal trafikövervakare/parkeringsvakt

Verksamhetsbeskrivning
Gothia Trafiken AB / Säkerhet Är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsbolag med rätt att bedriva bevakningstjänster i hela landet. Bolaget startades 2008 men bevaknings- och parkeringsverksamheten kom igång på allvar 2011. Bolaget har sitt säte i Göteborg, stadsdelen Gamlestaden. Bevakningsverksamheten bedrivs på ett flertal orter i Sverige.

Arbetsuppgifter
Kommunal trafikövervakare/parkeringsvakt för övervakning av parkering och tomtmark i Nässjö och Eksjö kommun. Tjänsten utgår från Nässjö eller Eksjö. Som trafikövervakare bevakar du att parkeringsreglerna följs och du ger även information till trafikanter. Målet är att skapa trafiksäkerhet och tillgänglighet.

Arbetet bedrivs självständigt och innebär mycket frihet och ansvar.

Arbetet inleds med 6 veckors utbildning på annan ort. Troligtvis i Stockholm eller Göteborg.

Utbildning/Erfarenhet
- Minst 20 år
- God trafikvana
- God svenska i tal och skrift
- Ostraffad (utdrag ur belastningsregistret kommer att efterfrågas)

Tidigare erfarenhet av yrket är meriterande.

Du är målinriktad, serviceinriktad och har en god social kompetens. Du trivs med att arbeta utomhus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Parkeringsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidaretjänst som föregås av 6 månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jimmy.sandberg@gothiatrafiken.se
Övrigt: Skicka in din ansökan via e-post till Jimmy Sandberg. Rekryteringsträff med lämpliga kandidater på Arbetsförmedlingen i Nässjö 24 april.
Arbetsplats: 
Adress: Gothia Trafiken AB
Marieholmsgatan 38
41502  GÖTEBORG 
Hemsida: http://www.gothiatrafiken.se
  
Platsannons

Driven administratör

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Höglandets IT är höglandskommunernas leverantör av IT-tjänster och en del av Höglandets kommunalförbund som de fem kommunerna på Höglandet – Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda – bildade år 2002 för att ta tillvara alla möjligheter att utveckla Höglandets konkurrenskraft.

Verksamheterna vi stödjer verkar inom många olika områden såsom skola, vård, kultur och fritid, fastighet och bygg, vatten och avlopp. Våra tjänster levereras i en av de största och mest utmanande tekniska miljöerna i vår region, en miljö med 30 500 användare, 11 000 datorer, 500 servrar och 900 switchar.

Vi söker dig som är serviceinriktad, kan förstå verksamheternas behov och ge dem det stöd de behöver kring val av produkter och tjänster.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med de övriga i arbetsgruppen ge verksamheten rådgivning och hantera beställningar av datorer med kringutrustning, skrivare och licenser. Du kommer att stödja verksamheten genom att samordna återtag av utrustning som omfattats av leasingavtal. Dokumentation och att säkerställa att korrekt information finns tillgänglig är en stor del av ditt arbete samt kommunikation med verksamhet och leverantörer.

Din profil
Vi ser gärna att du är lyhörd och har lätt för att både samarbeta och kommunicera. Du ser service som en självklarhet och gör det med glädje. Vi vill gärna att du ser möjligheter, är öppen och positiv och känner att du vill bidra till trevnad.

• Du gillar att arbeta självständigt och strukturerat och att ta ansvar
• Du är kreativ och lösningsorienterad och bidrar till utvecklingen av våra rutiner och processer
• Du är intresserad av ny teknik och inser vikten av digitaliseringen
• Du har mycket goda kunskaper i Excel
• Erfarenhet av arbete med databashantering ser vi som positivt
• Erfarenhet från administration och kommunikation är starkt meriterande och vi ser gärna att du har arbetat med liknande uppgifter tidigare

Vi erbjuder dig jobb i en organisation som präglas av god laganda och en varm kultur. Rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav då du behöver kunna resa mellan våra olika kunder på Höglandet.

Tjänsten är ett vikariat som sträcker sig över 2017 – troligen längre. Då Höglandet IT står inför stor utveckling och inleder ett förändringsarbete över längre tid, finns det möjligheter till anställning.

Uppdraget genomförs i samarbete med Söder & Co.
Ansöker gör du på webbplatsen: www.soderco.se

Sista ansökningsdag: 2017-04-30 (Ansökningarna behandlas löpande)

För frågor om tjänsten kontakta gärna rekryteringskonsult:
Camilla Egerlid på tel. 070-377 45 03

FACKLIGA FÖRETRÄDARE:
Jan Sunesson, Vision, tfn 0380-51 78 70, e-post: jan.sunesson@hoglandet.se
Niclas Fransson, Sveriges Ingenjörer, tfn 0380-51 75 46, e-post: niclas.fransson@hoglandet.se
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2354
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2354
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Vetlanda
Stortorget 4 A
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Supply Chain Manager till Sherwin-Williams i Bellö

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Sherwin-Williams Sweden AB är en ledande tillverkare av färger, lacker och betser för industrin. I deras produktsortiment hittar du produkter såsom vattenburna, lösningsmedelsburna och UV-härdande grundfärger, spackel, toppfärger, topplacker såväl som oljor och vaxer samt bets. Företaget är baserat i Bellö, Eksjö kommun, och finns också i Märsta, Nässjö och Vaggeryd.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för allt operativt inköp till anläggningen i Bellö och rapporterar till den lokala fabrikschefen. Du ingår i den lokala ledningsgruppen och jobbar väldigt nära produktionen i Bellö och enheten i Nässjö. Även viktigt att samverka internt med marknad och försäljning då ni har många gemensamma utgångspunkter. Ditt operativa ansvar innebär även att du driver en avdelning om totalt tre personer – här ingår planering och operativt inköp. Det är viktigt att du har affärsmässigförståelse och ser att rollen som operativ inköpare är en viktig del i hela kedjan. Du samarbetar med leverantörerna och är vaken för nya lösningar. Strategiskt inköp och dina kunder som är interna; båda är viktiga i olika projektsammanhang.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Ansvara för planering och inköp
• Lägga order och följa upp
• Kontroll av flöden
• Ansvara för prognoser och lagerparmetrar
• Månatlig rapportering/ föredragning
• Analysera data
• Nära samarbeta med leverantörerna för att utveckla/förbättra
• Driva projekt – egna och tillsammans med andra

Din profil
Du behöver ha erfarenhet som operativ inköpare, gärna från en internationell miljö. Det är viktigt att du är förändringsbenägen och ser att din roll även innebär att vara lösningsorienterad såväl som framåtriktad. Att samarbeta och samverka är självklart för dig och ni når resultat tillsammans. Vi kommer att byta affärssystem och du kommer att vara en del i implementeringen. På Sherwin-Williams är vi stolta över vårt hantverk och vi sätter våra kunder fokus. Att utveckla samarbetet med leverantörerna är alltid viktigt och här jobbar du även nära strategiskt inköp. Du behöver kunna fördjupa dig i detaljerna såväl som att lyfta blicken och se helheten. Vi förväntar oss att du tar egna initiativ och driver frågor som hör till tjänsten såväl som bidrar till övriga områden. Det kan handla om planerade investeringar, råmaterialsparametrar kopplat till bästa flöde i fabriken mm. Det finns möjligheter till personlig utveckling då Sherwin-Williams är en stor internationell koncern som verkar på många platser/geografier.

Mycket god engelska i tal och skrift.

Du behöver då och då kunna åka till våra enheter i Nässjö och Märsta varför körkort B och bil är ett krav.

Denna rekrytering gör vi tillsammans med Söder & Co. Vid frågor kontakta Camilla Egerlid, mobil 0703-774503.

Ansökningar behandlas löpande.

Du gör din ansökan på www.soderco.se.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2353
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2353
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Vetlanda
Stortorget 4 A
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Sjukgymnast/Fysioterapeut

Rehabilieringscentrum, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker
Vi utökar verksamheten och söker sjukgymnast/fysioterapeut till vuxenpsykiatrin vid Höglandssjukhuset Eksjö. Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har gärna erfarenhet och ett genuint intresse för att jobba inom psykiatrisk vård.

Vi erbjuder dig
Du får ett arbete med handlingsfrihet och möjlighet att tänka nytt inom givna ramar för att vi ska nå våra mål och vår vision. Du arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Det här får du arbeta med
Du ingår i resurserna vid Rehabiliteringscentrum och arbetar med psykiatriska kliniken där du ingår i en enhet med fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Rehabilitering står för tidiga, samordnade och allsidiga insatser från olika kompetensområden och verksamheter. I arbetet ingår bedömning, behandling, planering och rehabilitering av patienter med psykisk ohälsa, i såväl akut- som planerad öppenvård. Du arbetar med att förbättra levnadsvanor för patienter med svår psykisk ohälsa. Du kan arbeta både individuellt och i grupp och samarbetar kring rehabiliteringsfrågor, i team och med aktörer utanför regionen.
Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, för att ständigt förbättra rehabiliteringen. Arbetet innehåller kontakter med patienter, ibland även anhöriga, men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklingsarbete är en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas med arbetsuppgifterna bör du
Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi uppskattar ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du har gärna erfarenhet av arbete som fysioterapeut/sjukgymnast, även med inriktning mot psykiatri. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort för bil är ett krav.

Vi värderar högt
Rehabiliteringscentrums målsättning är en tvärprofessionell, länsövergripande rehabiliteringsorganisation ska stödja utvecklingen för patientprocessen, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Utvecklingen ska ske utifrån patientens och verksamhetens behov.
Patient och närstående ska känna sig trygga i att alla de rehab-professioner hen möter har en samlad kunskap om både fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov, utifrån det sammanhang som patienten befinner sig i.


Så här gör du om du är intresserad av tjänsten
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-2447835. Facklig företrädare för SACO är sjukgymnast Karin Henning, 0381-337258. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2017-05-02. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonssäljare eller andra rekryteringsföretag. Välkommen med din ansökan.


Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.
Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: P291/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21870&RefNo=P291%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum Eksjö

Rehabiliteringscentrum på Höglandssjukhuset i Eksjö har verksamhet inom områdena psykiatri, geriatrisk rehabilitering, internmedicin samt ortopedi/kirurgi. Inom Rehabiliteringscentrum finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer och undersköterskor samt en vårdadministrativ enhet. Vi finns nu i en regiongemensam rehabiliteringsorganisation som ökar möjligheterna att ge våra patienter en jämlik rehabilitering.

Vi söker
Vi söker legitimerad arbetsterapeut till barn-, ungdoms- och vuxenpsykiatrin vid Höglandssjukhuset i Eksjö. Arbetet är förlagt till verksamhetens enheter på Höglandet varför körkort är ett krav. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning, 100 procent, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi utökar nu resurserna och erbjuder dig ett intressant arbete i ett kompetent team där du kommer att arbeta med både vuxenpsykiatriska kliniken samt barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen. Du får god introduktion av erfarna medarbetare.

Det här får du arbeta med
I arbetsuppgifterna ingår bedömning, rehabilitering, planering, hembesök och hjälpmedelsförskrivning. På barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen arbetar du med funktionsbedömningar, habiliterande insatser genom konkret stöd med t.ex. sömnhygien, daglig struktur och vardagsfunktioner. Du samarbetar kring utredning och habiliteringsfrågor både i teamet och i samverkan med aktörer i barnens nätverk.
Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, som görs för att förbättra rehabilitering och habilitering, och är en del av vår vardag. Arbetet innehåller kontakter med patienter, föräldrar och närstående men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att jobba som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi värdesätter hög servicenivå, ett flexibelt arbetssätt och att du har en empatisk förmåga. Du har gärna erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.

Detta värderar vi högt
Rehabiliteringscentrums målsättning är en tvärprofessionell, länsövergripande rehabiliteringsorganisation ska stödja utvecklingen för patientprocessen, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Utvecklingen ska ske utifrån patientens och verksamhetens behov.
Patient och närstående ska känna sig trygga i att alla de rehab-professioner hen möter har en samlad kunskap om både fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov, utifrån det sammanhang som patienten befinner sig i.

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-2447835. Facklig företrädare för SACO är Christina Giboson, tfn 0381-37 286.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag 2017-05-02. Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Välkommen med din ansökan.

Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.
Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt ök -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: P263/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21869&RefNo=P263%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie för ordinarie personal Eksjö

Kooperativet Lotsen är en medlemsstyrd verksamhet som anordnat personlig assistans i över 20 år och drivs utan vinstintresse. Vår målsättning är att anordna våra medlemmars personliga assistans med god kvalitet, samt vara en god arbetsgivare till våra medarbetare. Vår verksamhet vänder sig både till barn och vuxna med beslut om personlig assistans. Vi har ca 140 st anställda medarbetare i verksamheten och våra arbetsplatser finns främst på Småländska höglandet. Som medarbetare hos Kooperativet Lotsen erhåller du introduktionsutbildning och övriga utbildningar som är relevanta för ditt arbete, samt friskvård. Kooperativet Lotsens kontor är beläget i Nässjö. För mer information om vår verksamhet www.lotsen.org
Sista ansökningsdag 2017-04-30
Sommarvikarie för ordinarie personal schemalagd arbetstid vecka 30-31, heltid.
En rullstolsburen man i 53 årsåldern, boende i Eksjö söker en personlig assistent till sommaren.
Dina arbetsuppgifter är varierande, hjälp med hygien/ personlig omvårdnad samt hushållssysslor och annat som mannen behöver handräckning eller hjälp med. Du kommer även att följa med mannen på aktiviteter och sociala evenemang
Du som söker är en kvinna i åldern 30-50 år. Det är önskvärt att du delar mannens intressen för sport, bilar, film och musik.
Du bör ha en bra grund fysik då du hjälper mannen att förflytta sig. Vi tittar på personlig lämplighet vid en anställning. Du kommer att få bredvidgång innan du påbörjar arbetet.
En bra merit är om du har erfarenhet ifrån yrket personlig assistans.
Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete.
Bifoga namn och telefonnummer till 2 referenspersoner, varav en person i chefs eller arbetsledarbefattning.
De ansökningshandlingar som du skickar till oss kommer att läsas av kontaktperson på Kooperativet Lotsen, samt av arbetsledaren och av den assistansberättigade mannen.
Välkommen med din ansökan!
Kooperativet Lotsen är en IFA ansluten verksamhet. Mer information hittar du på: www.intressegruppen.info

Arbetstid/Varaktighet
Sommarvikarie för ordinarie personal schemalagd tid vecka 30-31, heltid.

Lön
Kooperativet Lotsen tillämpar kollektivavtal SKAF-KFO, avtalsenlig lön.
Kontaktperson
Lena Carlsson Asplund, 0380-749 33
Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via e-post: lena@lotsen.org

Arbetsgivare Kooperativet Lotsen, Postgatan 14D, 57131 NÄSSJÖ
Tel: 0380-749 19 E-post: lotsen@lotsen.org
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarvikarie för ordinarie personal schemalagd tid vecka 30-31, heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du är välkommen med din ansökan via e-post: lena@lotsen.org
Arbetsplats: 
Adress: Kooperativet Lotsen

57131  NÄSSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Bootcamp tränare/instruktör

Verksamhetsbeskrivning
Var med och utvecklas inom det senaste i utomhusträning!
Hybrid Fitness erbjuder bootcamps, personlig träning och självförsvar.
Bootcamp delen är funktionell träning utomhus med miltärtema.
Nu söker vi en instruktör för att hålla Bootcamps!
Innebörden av funktionell träning är att man arbetar med flera muskelgrupper
samtidigt för att förbättra balans, smidighet, styrka, samt koordinationsförmåga. Vi
jobbar mycket med basövningar som utförs inom det militära och genom att hålla
en hög disciplin i vårt sätt att träna får deltagarna mer ork och push i träningen.
Vi utför vår träning i huvudsak utomhus. Då det ger positiv effekt på hälsan. (med
undantag från vinterhalvåret) En bootcamp är en form av gruppträning och vi anser
att ökad träningsglädje också maximerar deltagarens prestationsförmåga och ger
bättre resultat.
Hybrid Fitness Bootcamp passar alla typer av människor oavsett om du söker
viktnedgång/viktökning, att bli starkare, mer explosiv, se bättre ut eller bara ett sätt
att underhålla kroppen.

Arbetsuppgifter
Du leder, planerar och har ansvar över Bootcamps träningar. Antingen hela
bootcamps eller enskilda. Du marknadsför företaget, Du coachar, peppar och
inspirerar deltagarna för att få dom göra sitt yttersta som passar individen.
Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en utbildad Personlig tränare, Fystränare, leder gruppträningar eller
liknande är ett stort plus men inte ett krav. Likaså ett stort socialt nätverk.

Krav: Du ska brinna för träning och för att hjälpa andra. Du ska ha minst 2 års
erfarenhet av träning/gruppträning eller liknande. Du ska vara Ansvarsfull,
tillmötesgående, flexibel och noggrann.
Tala Svenska och engelska. Vi ser gärna ochså att du är: Social och tycker om att
bemöta människor! Har lätt för att möta människor ansikte mot ansikte! Drivande
och målinriktad! Positiv och möter motgångar med positiv inställning

Övrigt:
Alla instruktörer går en konceptutbildning där vi lär ut: träningskonceptet,
coachning, ledarskap samt personlig utveckling.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Personlig tränare/PT
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@hybridfitness.se
Övrigt: För ansökningar och övriga frågor maila till angiven e-postadress.
Arbetsplats: 
Adress: Hybrid Fitness
57441 Vetlanda
57441  VETLANDA 
Hemsida:
  
Platsannons

Förrättningsassistent, Eksjö

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan?
Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.
Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!Division Fastighetsbildning är en av Lantmäteriets tre divisioner. Fastighetsbildning består av två regioner – NordVästra och SydÖstra och har kontor på cirka 50 orter. Divisionen är i en spännande förändringsfas där vi behöver specialist- och expertkompetens för att möta omvärldens krav och för att nå våra strategiska mål. Hos oss får du därför en möjlighet att utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.
Fastighetsbildning Region SydÖst söker nu en förrättningsassistent till vårt kontor i Eksjö. 

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår i första hand att självständigt bereda moment i förrättningshandläggningen. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är granskning av moment i förrättningshandläggningen, ta emot kunder, göra utskick, hantera post m.m. administrativa arbetsuppgifter. Arbetet i förrättningshandläggningen är till stor del teambaserat och sker i nära samarbete med förrättningslantmätare och andra experter som deltar i handläggningen. Arbetsuppgifternas innehåll kan variera över tiden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning inom relevanta områden, t.ex. fastighetsförmedling, juridik eller motsvarande arbetslivserfarenhet som Lantmäteriet bedömer som relevant för tjänsten.
Du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter och har god datorkompetens. Du har även kunskaper i fastighetsrätt. Vi tror att en lämplig bakgrund är t.ex. mäklarassistent, projektledare eller administratör inom juridisk verksamhet eller statlig förvaltning.
Vi vill även att du:

-Har mycket god förmåga att kommunicera både skriftligt och muntligt med kunder och kollegor.
-Har ett utvecklat arbetssätt med god struktur och ordning.
-Trivs att arbeta i team.
-Har god samarbetsförmåga samt värdesätter både din egen och dina kollegors tid.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter
Om du vill veta mer, kontakta gärna funktionschefen i Eksjö Anders Henriksson, telefon 036-15 26 80 eller funktionschefen i Västervik Helena Nilsson, 0490-166 97. Fackliga företrädare för Lantmäteriakademikerna/SACO Magnus Landgren 040-660 81 83 och för ST inom Lantmäteriet Alf Klang, telefon 044-13 73 03. Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@lm.se.
Eftersom vi använder det statliga ramavtalet när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Övrig information
Intervjuer kan komma att genomföras under tiden annonstiden löper.Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 302-2017/1485
Webbplats: http://www.lantmateriet.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länken nedan
Arbetsplats: 
Adress: LANTMÄTERIET
Lantmäterigatan 2C
80182  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.lantmateriet.se
  
Platsannons

Vill du jobba som turistinformatör i sommar?

Turistbyrån är en verksamhet vars uppgift är att informera och inspirera besökare i Eksjö om dess sevärdheter, aktiviteter och evenemang. Information ska även lämnas om närområdet men även om Sverige i stort.

Har du god lokalkännedom? Bra på engelska och tyska samt gillar att ge service till andra människor?

Är du den turistinformatör vi söker?


ARBETSUPPGIFTER
Du som ska jobba på turistbyrån ska ha god lokalkännedom, både om Eksjö men även om länet i stort. Du kommer förmedla information gällande sevärdheter, aktiviteter och evenemang via telefon, brev eller besök. Informationen omfattar i huvudsak Eksjö, men även Småland i stort och Sverige.

Då språket är turistbyråns viktigaste kompetens och många av dess besökare talar andra språk än svenska, behöver du behärska både svenska, engelska och tyska, i tal och skrift.

Vi söker dig som är serviceinriktad, har ett bra bemötande och är intresserad av att arbeta med människor. Du är utåtriktad och trivs i en miljö präglad av tidvis högt tempo. Du är en van användare av datorer och är en fena på informationssökning på internet då du kommer samla in information och registrera i databaser.

Andra arbetsuppgifter är kassahantering vid försäljning av souvenirer och biljetter samt bokning av logi och aktiviteter.

Erfarenhet av arbete inom service eller turism är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.KVALIFIKATIONER
Krav: fyllda 18 år

Beskriv i ditt CV och personliga brev vilka kunskaper du har idag, tidigare erfarenheter och personliga egenskaper som du bedömer överensstämmer med det vi söker. Kort sagt varför just du skulle passa bra som turistinformatör.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Turistvärd/Turistvärdinna
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Vikariat juni – augusti 2017 Omfattning: ca 30 timmar per vecka, dag, kväll och helg .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A662125
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3e581e98-2fa7-4812-8636-e277c98cebaf&TK=b66938a1-ecf8-4bbc-8770-a758cde8ae9e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tim.Vikarier

Arbetsuppgifter är de sedvanliga på ett HVB hem. Eftersom Kongsryd ligger lantligt och att djur finns på gården är erfarenhet av djurskötsel ett plus.

Vi söker lugna, trygga och tålmodiga människor med stort hjärta och med god människosyn. Utdrag ur misstanke och belastningsregister krävs innan anställning kan göras.

Kongsryd HVB är ett hem för flickor och pojkar 13-20 år. Vi står för en humanistisk människosyn vilket innebär att vi vill främja samarbete, gemenskap och delaktighet i vardagen och i behandlingen. För mer information gå in på www.kongsryd.se
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Kontakta Tommy Nilsson för mer information. 0380-377152 eller tommy.nilsson@kongsryd.seLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tommy.nilsson@kongsryd.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: KONGSRYDS HVB AB
KONGSRYD
57192  NÄSSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.kongsryd.se
  
Platsannons

Behandlingsassistenter till Drömhus

Om oss

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Våra småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Behandlingsassistenter för sommaruppdrag

Dina arbetsuppgifter

Vi söker sommarvikarier som ska gå på schema. Två tjänster är ett rullande schema och det tredje schemat är en ständig natt tjänst.

Som behandlingsassistent har du stort ansvar för det dagliga arbetet tillsammans med elev. Arbetsuppgifterna består bland annat av att stödja och motivera med vardagliga göromål och fritidsaktiviteter. Det innebär också att planera, motivera och genomföra behandlingsinterventioner utifrån socialtjänstens uppdrag eller vårdplaner.

Du arbetar i team för att skapa en trygg struktur med ett professionellt bemötande. Aktiviteter sker både på behandlingshemmet och på andra platser varför du behöver ha körkort för personbil.

Din bakgrund

Vi söker dig som är utbildad eller är under utbildning och som har erfarenhet av att jobba med människor.

Det är meriterande om du har godkänd utbildning eller är under pågående utbildning som exempelvis undersköterska, personlig assistent, behandlingsassistent/pedagog, socionom, socialpedagog, fritidspedagog, fritidsledare.

Du är glad och positiv och vill arbeta med något meningsfullt. Du tycker om att arbeta med människor och har en stor portion tålamod, även i stressade situationer.
Arbetet kräver stor personlig mognad och har god samarbetsförmåga.
Tidigare erfarenhet av socialt arbete är meriterande och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Körkort är ett krav.

Arbetstider: Två tjänster är ett rullande schema dag och kväll. Tredje tjänsten är ständig natt tjänst på schema.

Placeringsort: Ormaryd

Omfattning: Heltid,Det börjar med sommararbete under perioden v.26-33 du kommer att bredvid på upplärning innan perioden startar.
Vi vet av tidigare erfarenhet att flera vikarier även varit kvar på timmar efter sommarperioden

Tillträde: v.26-33, Löpande urval så ansök redan idag! Sista ansökningsdag är den 14 maj.

Vid frågor ring gärna Marie Adnersson på telefon 0381-48 09 51

Välkommen med din ansökan!

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2660
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2660/
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Fideli Omsorg AB söker timanställda till Eksjö

Beskrivning
Fideli Omsorg AB är ett omsorgsföretag där företrädarna har lång erfarenhet av att verka inom omsorgssektorn. Tillsammans har vi över 60 års erfarenhet av att driva, utveckla och förbättra omsorgen för personer med psykiska funktionsnedsättningar.

Ekoxen är ett särskilt boende för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Hos oss bor personer från 21 år som av olika anledningar behöver stöd i sin livsföring. Vi satsar mycket på sysselsättning i något som vi kallar arbetsgemenskap.

För att hjälpa människor till ökad självständighet och en bättre livssituation behöver vi din hjälp.

Det finns goda chanser till framtida fast tjänstgöring då Fideli Omsorg är ett expansivt företag som inom kort öppnar fler enheter på olika platser i Småland. Läs gärna mer på vår hemsida.

Vi söker:
. Timanställda boendestödjare

Utbildning inom området samt körkort är ett krav - erfarenhet är meriterande.

Är du:
- driven, engagerad och hängiven uppgiften att stödja andra människor i deras utveckling?
- initiativrik och har en god förmåga att samarbeta i grupp?
- ansvarstagande för verksamhetens uppsatta mål ?

Då är du rätt person för oss!

Läs mer och ansök på www.fideliomsorg.se

Välkommen på resan mot att skapa Sveriges bästa boende för vår målgrupp.

Ansökan inklusive CV skickas till annika@fideliomsorg.se
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDag/kväll/helg natt vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: annika@fideliomsorg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fideli Omsorg AB

57538  EKSJÖ 
Hemsida: www.fideliomsorg.se
  
Platsannons

Chef till Tranås, Eksjö och Vetlanda Folktandvård

Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Folktandvården har det yttersta ansvaret för tandvård inom regionen och arbetar för att ge regionens invånare bästa möjliga munhälsa.

Inom Folktandvården finns 26 allmäntandvårdskliniker och specialisttandvård bedrivs vid Odontologiska Institutionen inom åtta olika specialistområden.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Vill du veta mer om Folktandvården, Region Jönköpings län läs mer på vår webbplats www.rjl.se/folktandvarden 
 

Detta ledaruppdrag är nytt i organisationen och det innebär att du är chef över tre folktandvårdskliniker. Du kommer få en unik möjlighet att vara med och forma din tjänst och utveckla klinikernas verksamhet.

Din arbetsplats

Folktandvården leds av en tandvårdsdirektör. Inom allmäntandvården finns tre verksamhetschefer. Dessa ansvarar för var sitt geografiska område och du kommer rapportera till en av dem.

Tranås, Eksjö och Vetlanda Folktandvård ingår tillsammans med ytterligare fem kliniker i verksamhetsområde öster. Idag är det cirka 50 medarbetare på de tre klinikerna och framåt kommer vi att växa ytterligare.

På varje klinik finns en klinikkoordinator som du har ett tätt samarbete med. Ni utgör tillsammans klinikledningen. Klinikkoordinatorn ansvarar bland annat för schemaläggning och att den dagliga verksamheten flyter.

Klinikledningarna i området träffas en gång i månaden på områdesmöte tillsammans med verksamhetschefen. Fyra gånger per år träffas samtliga klinikchefer i hela Folktandvården.

I tjänsten finns det full tillgång till stödfunktioner såsom Ekonomiavdelning, HR-avdelning, Kommunikations- och marknadsavdelning och IT-avdelning.

Ditt uppdrag

Tillsammans med din klinikkoordinator leder du och utvecklar såväl människor som kliniker. Du ansvarar för personal- och ekonomifrågor, utvecklings- och förändringsarbete samt verksamhetsplanering och uppföljning.

Som chef driver du klinikerna enligt Folktandvårdens mål och värdegrund.

Du är också delaktig i Folktandvårdens övergripande utvecklingsarbete där målet är att skapa bästa möjliga munhälsa för regionens invånare.

Din kompetens

Vi söker dig som är stabil och känner dig trygg i dig själv, vilket resulterar i att du självständigt kan fatta beslut. Du har ett genuint intresse för ledarskap, genom vilket du leder, motiverar och förser dina medarbetare med de befogenheter som krävs för att nå gemensamma mål. Som ledare har du förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du är tydlig och lösningsorienterad.

Gott samarbete är viktigt för dig och du hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Ditt arbete planerar och strukturerar du effektivt för att på så vis nå mål och hålla tidsramar. Din kommunikation är tydlig och du är mån om att stämma av förväntningar samt säkerställa att ditt budskap nått fram. 

Du är en naturlig ledare som är både operativ och strategisk. Du är van vid förändringar och trivs med att arbeta nära verksamheten. För att lyckas i rollen krävs förmåga att fatta beslut, se möjligheter och ha en öppen attityd.

Du har erfarenhet av ledarskap från tidigare arbete.

Vi välkomnar sökande med akademisk eller annan lämplig utbildning. Odontologisk utbildning är inte ett krav utan det väsentliga är att du är en god ledare.

Körkort är ett krav eftersom tjänsten innebär resande inom regionen.

Omfattning

Anställningen som klinikchef är tidsförordnad på 3-5 år och på heltid.

Tillträde efter överenskommelse.

Frågor och ansökan

Fackliga kontaktpersoner för VISION Ann Svenningsson, 0371-58 41 70, för SRAT Kerstin Karlsson, 036-32 36 25 och för Tjänstetandläkarna Eine Ståhl, 036-32 46 21.

För mer information kontakta Ivan Madunic, 0705-32 08 16, eller Ida Brage, 0730-32 20 86, på INTEND AB som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Välkommen att söka tjänsten via www.intendab.com senast 30 april 2017.

Vi undanber oss samtal från CV- och annonssäljare.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Avdelningschef, landsting
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.intendab.com/aktuella-tjanster/?aguid=C19878C7173E428B88F6FFBAAF23CE2C
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: INTEND AB
Kompanigatan 5
55305  Jönköping Sverige
Hemsida: www.intendab.com
  
Platsannons

Fältsäljare för flera välkända varumärken

hubbr AB har länge arbetat framgångsrikt med försäljning, bemanning, marknadsundersökningar och finansiella lösningar. Med verksamhet i både Stockholm, Hofors, Karlstad, Helsingborg och Lissabon samt säljare på fält och uthyrda till andra verksamheter når hubbrs medarbetare dagligen ut till både företag och privatpersoner i stora volymer.

Vi på hubbr växlar upp för att nå nya höjder. Vi söker därför fältsäljare till våra olika projekt.

Det roliga med att jobba som fältsäljare på hubbr är att din potential och tidigare erfarenhet alltid kommer till sin fulla rätt. Vi har ett flertal olika uppdragsgivare och kan på så vis sysselsätta både dig som är senior med flerårig erfarenhet, dig som är junior och helt ny inom försäljningsyrket samt de flesta däremellan. För att söka en tjänst ska du tala flytande svenska och ha fyllt 18 år.

Rekrytering sker löpande och tjänsterna tillsätts när vi hittar rätt kandidat, men så snart som möjligt

Om jobbet
Som fältsäljare på hubbr people kommer du att representera välkända varumärken och besöka privatpersoner i deras hemmiljö. Vi befinner oss över hela landet vilket ger en möjlighet att upptäcka Sverige på ett helt nytt sätt. Du kommer att ansvara för din egen budget och arbeta mot givna mål. Erfarenhet av fältsälj är meriterande men inget krav. Med rätt personlighet och inställning kan även du som är oerfaren lära dig uppgiften. Då vi reser med bil under arbetsveckorna är B-körkort önskvärt och på vissa projekt ett krav.

Vad vi säljer
Vi söker nu säljare till alla våra projekt

Säljande projektledare
Förutom försäljning på cirka 60 procent är du även gruppens arbetsledare, har administrativt ansvar samt har kontakt med våra uppdragsgivare. Varje team har en säljande projektledare och eftersom hubbr växer söker vi ytterligare två.

Senior säljare av fiberaccesser
Försäljning av fiberlösningar till villaägare där vi representerar en av Sveriges största fiberleverantörer.
Paraboltv-abonnemang
Försäljning av parabollösningar för ett av Sveriges starkaste varumärken inom området. Ett perfekt projekt för dig som har det extra drivet. Då ersättningen enbart är provisionsbaserad är det en större risk men som betalar sig väl när du lyckas. Vi besöker just nu villaägare i södra Norrland.

Junior säljare av fibertjänster
Ett perfekt projekt för dig som är i startgroparna av din karriär och vill få en bra säljgrund att stå på. Här värderas personlighet framför erfarenhet. Du säljer digitalpaket med bredband, tv och IP-telefoni till privatpersoner för Telias räkning.
Medlemsvärvning
Du som bor i Stockholm eller Uppsala har möjlighet att värva medlemmar till förmån för Sveriges största ideella organisation för husägare.

Det vi erbjuder

Fast timlön enligt kollektivavtal eller garantilön samt provision och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar antingen 10 dagar och är ledig fyra alternativt fem dagar och är ledig två. Det varierar mellan olika projekt.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas


Vem vi söker
Du som söker måste vara redo att lämna din bostadsort, vänner och fritidsintressen för att ligga ute i fält under större delen av din tid. I gengäld vinner du nära vänner och medarbetare, erfarenheter som du kommer ha nytta av för livet samt får uppleva Sverige på ett helt nytt sätt. Vi söker därför dig som är hungrig, målmedveten, positiv, tycker om att arbeta mot givna mål och som vill lyckas inom försäljning samt uppskattar en utmaning i vardagen. Har du tidigare erfarenhet av fältsälj är det ett plus men inget krav. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet. Då vi arbetar och lever tätt tillsammans blir dina kollegor som en extra liten familj.

Här kan du läsa om Joel som arbetare på fält hos oss på hubbr People: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)


Att söka en tjänst
För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Om det är en viss tjänst du är intresserad av skriver du det i din ansökan. Om inte kommer vi att placera dig där vi tror att du har störst chans att lyckas. Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag!
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/31124-faltsaljare-for-flera-valkanda-varumarken?promotion=7822-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  
Platsannons

Vårdenhetschef

Ortopediska Vårdenheten Höglandssjukhuset Eksjö

Är du vår nya vårdenhetschef som vill vara med och utveckla verksamheten inom ortopedkliniken?

Vi söker
vårdenhetschef till ortopediska vårdenheten, heltid, tillträde 2017-06-09 eller enligt överenskommelse.
Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet som sjuksköterska. Önskvärt är att du har erfarenhet av ledningsarbete eller att du känner att du har egenskaper för ett ledarskap. Vi ser även att du har kunskap om och intresse av utvecklings- och förbättringsarbete.

Vi erbjuder dig
- ett arbete på en vårdavdelning med ca 40 medarbetare
- en möjlighet att vara med i det spännande arbetet att utveckla och driva den ortopediska vården
- ett arbete på en klinik med framgångsrika resultat

Det här får du arbeta med
Som vårdenhetschef har du personal-, arbetsmiljö- och ekonomiskt ansvar. Du planerar, leder och utvecklar verksamheten på vårdavdelningen och arbetar för en god arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Du arbetar tillsammans med biträdande vårdenhetschefen med bemanning, schemaläggning och kontinuerlig kompetensutveckling. Du ingår i klinikens ledningsgrupp och samverkansgrupp och du har även ett samarbete med vårdenhetscheferna på ortopedklinikerna i Värnamo och Jönköping.

För att du ska trivas hos oss
Vi vill att du är strukturerad och tydlig i din chefsroll med gott omdöme för prioriteringar och beslut. Det är viktigt att du i ditt ledarskap är entusiasmerande, skapar delaktighet och är engagerad när du leder och motiverar personalen i verksamhetens utveckling. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider.
Delaktighet och arbetsglädje tycker vi är viktigt och det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt. Att skapa en attraktiv arbetsplats är en förutsättning för utveckling och framtida bemanning.

Så här gör du om du är intresserad
Du ringer verksamhetschef Daniel Wärnsberg tfn: 0381 - 33 58 36 eller biträdande verksamhetschef Lena Lewenhaupt tfn: 0381 - 33 53 93. Facklig företrädare vårdförbundet Maria Löfqvist tfn: 010 - 241 00 00.
Sista ansökningsdag är den 26 april. Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.
Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt. Inom upptagningsområdet bor ca 110 000 personer.

Ortopedkliniken i Eksjö är en modern enhet som vill ge länets invånare en ortopedisk vård av högsta kvalitet. Vi har både akut och planerad specialistvård. Här deltar alla yrkesgrupper i förbättringsarbetet och du har som medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling. Tillsammans är vi ca 8o medarbetare som har särskild kompetens att hjälpa och rehabilitera patienter efter operationer och skador.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Eksjö är den unika lilla trästaden på Småländska höglandet med fantastisk natur, med unika möjligheter att forma sitt boende och tillvaro i kombination med närhet till högskola, goda kommunikationer och ett rikt kulturliv.

Nyinflyttad till Eksjö? Eller funderar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd med flera tätorter. Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten?
http://www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2017-06-09 eller enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: K226/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21802&RefNo=K226%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Homepartysäljare

Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare i stora delar av Sverige

Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken.
Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön.

Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker.

Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter.
Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment.

Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen.

Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. Så du måste vara beredd på att jobba på obekväm arbetstid

Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem.
Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hämmad av de produkter vi säljer. Vi ser helst även att du är kvinna då våra kunder efterfrågar det

Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan.

Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden

Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan.

Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail.


Vårt minimikrav för den som anställs är att hålla 1 party per månad där beräknad tidsåtgång är 3 timmar.Vi ser helst att du:

Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare)
Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Har bra ordnings sinne
Är serviceinritad
Är punktlig och pålitlig
Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående
Har humor och lätt för att prata inför grupp
Erfarenhet av de produkter vi säljer

Krav:

Bil och körkort
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet
Minst 5 års arbetslivserfarenhet


Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan.

Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet.
Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra.
Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAtt arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc Upp till 20%Vi står för all kundtjänst, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för visningsväska, produktpärmar, arbetstelefon och visitkort. Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter och skatter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lovecorner.se
Övrigt: Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan. Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan. Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelastning, så vid frågor kontakta oss via mail.
Arbetsplats: 
Adress: LC SALES AB
GRÄNSLIDEN 46
58274  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.lovecorner.se
  

Platsannons

Butiksmedarbetare

Kassatjänst, men även allt som förekommer i en livsmedelsbutik, såsom varuplockning, kundbemötande, ombudsförsäljning, m.m.

Är du en social och utåtriktad person som gillar högt tempo?
Vi erbjuder en kassatjänst på 27 timmar i veckan. Vikariat t o m 20171231.
Under sommaren upp till heltid.

Arbetstiderna varierar mellan dag, kväll och helg (varannan helg).
Tjänsten har framöver utvecklingspotensial.

Vi söker dig som brinner för god service och mat.
Flexibel, pålitlig och ambitiös är kvaliteér vi värdesätter.

Kontakta Maria på mail och berätta lite om dig själv, så hörs vi!
maria.hannah@nara.ica.se
Vi är en ICA Nära butik i Mariannelund.
På sommaren har vi mycket turister, då vi ligger nära Vimmerby - Astrid Lindgrens Värld, Katthult m.m.
Vi är ett glatt gäng med spridning på både ålder och kön.
Inom ICA som i år fyller 100 år, är vi mycket framåt vad det gäller all utveckling som sker inom handeln.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid80% eller merKollektivavtal med Handelsanställdas Förbund
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.hannah@nara.ica.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ICA NÄRA MATHÖRNAN
LINGSTRÖMSGATAN 4
59897  MARIANNELUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

SÄLJARE TILL AVDELNINGEN GOLV OCH FÄRG

MaterialMännen i Eksjö söker nu Butikssäljare med huvudansvar för avdelningen Golv och Färg. Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete där du får träffa mycket människor, får stort utrymme till självständighet, egna initiativ och eget ansvar. Utifrån behov erbjuds du att delta i utbildningar, kurser och mässor inom ditt produktområde.

Vi samarbetar med kända och väletablerade leverantörer och har ett brett sortiment inom golv, färg, kakel och klinker. Som butikssäljare hjälper du våra kunder och bistår med din kunskap och rådgivning inom golv och färg. Du sköter också påfyllnad av varor och du ser till att dina produkter exponeras på bästa sätt. Du är med i det centrala produktrådet, där det bland annat förs diskussioner och beslut gällande sortiment, marknadsföring och leverantörer.

Tjänsten omfattar 80% schemalagd varannan helg lö 10-14 och sö 12-16. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställning. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.


PROFIL
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning i butik, och som har arbetat med försäljning i färghandel eller liknande, alternativt att du har praktisk yrkeserfarenhet inom måleri/golvområde. God datorvana är ett krav då godsning av varor ingår i tjänsten. Att ha erfarenhet från något affärssystem är meriterande och har du från systemet Trygg 2000 är det ett riktigt plus.

Som person är du mycket social och trivs med att jobba i en säljande roll. Det är viktigt att du är prestigelös, samarbetsvillig och gärna hjälper till där det behövs. För att passa i rollen bör du även vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

Varmt välkommen med din ansökan!


OM OSS
MaterialMännen är ett komplett bygg- och möbelvaruhus, vi finns i Vimmerby, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Eksjö och Tranås. Vi är stolta över vårt breda sortiment, våra produkter av hög kvalitet och vår kunniga personal. Vårt varumärke är stabilt och välkänt inom vårt geografiska område. Vi är ca 110 årsanställda och omsätter ca 220 miljoner om året.

Våra medarbetare är viktiga, för endast genom att ha motiverade och engagerade medarbetare kan vi nå vår målsättning att vara "bäst på hus och hem". Våra ledstjärnor, som genomsyrar hela vår verksamhet, är att vi ska vara säljande, kunniga, ansvarstagande, positiva och affärsmässiga.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänsten omfattar 80% schemalagd varannan helg lö 10-14 och sö 12-16. Tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av sex månaders provanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.rooth@materialmannen.se
Övrigt: Ange sökt tjänst i mailets ämnesrad. Ansök snarast, vi går igenom ansökningar löpande.
Arbetsplats: 
Adress: MaterialMännen AB, Eksjö

57591  EKSJÖ 
Hemsida: http://www.materialmannen.se
  

Platsannons

Omvårdnadsansvarig sjuksköterska

Som sjuksköterska kommer du att ansvara för att all hälso- och sjukvård inom verksamheten planeras, utförs, dokumenteras och följs upp enligt gällande lagar och förordningar. Du kommer att ha en central roll i planering och samordning av stödinsatserna för brukarna, samt utbilda och besluta om delegering till personal.

Vi söker dig som:
• är en lugn och säker person som kan prioritera och ta egna initiativ
• har erfarenhet av arbete med psykiska funktionshinder
• har ett stort engagemang
• är trygg både som person och i din yrkesroll
• trivs i en miljö där vi kommunicerar och samarbetar på ett prestigelöst sätt med brukarnas individuella behov i centrum
• har körkort

Vi startar upp Sofieholms LSS i augusti 2017, en gruppbostad med särskild service för unga vuxna med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd.

Med lyhördhet, respekt och omtanke för den enskildes behov av trygghet och omsorg vill vi erbjuda personer med funktionshinder möjlighet att leva och bo i ett eget hem med allt vad det innebär av trygghet, självständighet och trivsel.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/deltid, tjänstgöring enligt schema och var tredje helg.Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal genom Kommunal och Vision.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: susanne@juniagruppen.se
Övrigt: Anställningar sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan snarast för bästa chanser att välja schemarad osv!
Arbetsplats: 
Adress: Sofieholms LSS
Sofieholmsgatan 9
57533  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.juniagruppen.se
  
Platsannons

Personlig assistent till charmig tonårskille i Eksjö

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker en personlig assistent till en charmig tonårskille i Eksjö. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet och har förmåga att se människors olika behov.
Du kommer att arbeta strukturerat och kommer även att följa med på olika aktiviteter så som promenader till lekparken mm.

Vi söker dig som vill vara delaktig i att göra denna killes vardag så utvecklande och rolig som möjligt. Du tycker om att vara aktiv och ta ansvar och initiativ i ditt arbete, men är inte rädd för att be om hjälp och stöttning vid behov. Du arbetar problemlösande och tycker att det är roligt med ett varierande och stimulerande arbete, där du som assistent behöver var aktiv och observant varje steg i ditt arbete.

I detta arbete har du själv möjlighet att påverka din egna inlärning gällande exempelvis teckenkommunikation som används i det dagliga arbetet. Du behöver därför vara flexibel och intresserad av att ta till dig nya kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller liknade yrken. Viktigast är dock personlig lämplighet.

Då denna kund är minderårig är det av stor vikt att du som assistent kan hålla en god dialog med kundens föräldrar.

Du kan inte heller vara pälsdjursallergiker då kunden rider en gång i veckan.

Arbetstid / Varaktighet: Arbetstiden är varierad dag, kväll, natt och helg. Tjänsten är på c:a 75% och vi tillämpar anställningsformen "så längre uppdraget varar".

B-körkort är önskvärt

Frågor gällande tjänsten besvaras på mejladress: personligassistentsokestillhoglandet@hotmail.com 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9706%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Sommarjobba på SiS som behandlingsassistent

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.
Huvudkontoret ligger i Stockholm.
SiS ungdomshem Långanäs ligger 5 km söder om Eksjö och erbjuder 43 ungdomar plats.
På Långanäs är ungdomarna fördelade på 7 avdelningar och vi erbjuder behandling, utredning och akuttjänst.ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent på SiS ungdomshem Långanäs hjälper och stöttar du ungdomar i deras vardag och det kan handla om allt från vanliga hushållssysslor till att finnas behjälplig i ungdomarnas planering av sin behandling. Mycket omtanke och samtal, hjälp med aktiviteter på och utanför institutionsområdet. Vi arbetar i team vilket skapar möjligheter för mångfald. Detta jobb ger dig chansen att utmana dig själv att anta nya uppgifter med kort ställtid och göra skillnad. Vi söker både dag och nattpersonal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är nyfiken och intresserad av att arbeta med ungdomar som befinner sig i en orienteringsfas i livet. Du måste vara stabil och tålmodig då ungdomarna iallafall till en början placeras under tvång. Du måste våga och vilja vara en varm omtänksam vuxen oavsett vilket bemötande ungdomarna ger dig.
Vi söker positiva energispridare!

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 15
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Schema. Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2017-06-12 , upphör: 2017-08-27 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2.9.1-1357-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1a50ac87-ab34-47cf-9090-a4b3c159fa9a&TK=5e2f756d-7a84-4139-8337-802db9016908
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Långanäs i Eksjö
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

Psykiatriska kliniken, slutenvården

På psykiatriska kliniken Höglandet arbetar ett härligt team av medarbetare, välkommen att bli en av oss! Vi uppmuntrar dig som är ny i din yrkesroll att söka till oss, kanske är du i slutet av din utbildning? Vi har utbildade och erfarna handledare som gärna vill handleda just dig. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete och tar tillvara på varandras kompetens för att ge god psykiatrisk specialistvård.

Vi söker
Dig som har en utbildning som sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska men söker också dig som är i slutet av dina studier och blir färdig till sommaren. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som nyutexaminerad ingår du i vårt regiongemensamma introduktionsprogram. Vi värderar en god arbetsmiljö högt med engagemang och trivsel. På avdelningen arbetar vi aktivt med introduktion på arbetsplatsen och våra erfarna handledare väntar med spänning att just du ska söka!

Det här får du arbeta med
Psykiatrisk omvårdnad för inneliggande patienter. Du kommer följa patienten från in- till utskrivning där omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med patienten utifrån dennes specifika behov. Medverkan i patientsäkerhetsarbete samt utvecklingsarbete på avdelningen.

För att du ska trivas hos oss
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter. Samarbete är viktigt och som person är du trygg och stabil. Stor förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Detta värderar vi högt
Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och utvecklar arbetssätt och processer tillsammans. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Camilla Ringborg Johansson, vårdenhetschef vårdavdelning A, tfn 0381-335656 eller till Ulrika Sedig, vårdenhetschef vårdavdelning B, tfn 0381-33 56 72. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn 0381-335650 (avdelningsstation).

Sista ansökningsdag är 1 maj 2017 men urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Psykiatriska kliniken på Höglandet satsar rejält på psykiatrin. Det märks inte minst i psykiatrihuset i Eksjö, där det finns både mottagning, remiss- och bedömningsenhet, akutmottagning samt 30 vårdplatser fördelat på två vårdavdelningar. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda/ Sävsjö. Barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning finns i Nässjö. Psykiatriska kliniken förfogar också över vårdresurser vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Mer information om psykiatriska kliniken på Höglandet finner du här (http://rjl.se/Jobb-och-framtid/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: P942/16
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21811&RefNo=P942%2f16&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Konsultchef till Wikan Personal i Eksjö

Om oss

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
På vårt Eksjökontor jobbar vi i huvudsak inom vård och omsorg, industri och med tjänstemannarekryteringar.

Vi söker en driven konsultchef till Eksjö

Dina arbetsuppgifter

Välkommen till ett glatt och engagerat gäng i ett växande bolag!

Vi söker en person som har passion för människor och affärer. Tjänsten ställer höga krav på förståelse för våra kunders verksamhet och behov. Du skall också ha en stark drivkraft att skapa varaktiga relationer mellan företag och individer.Som säljande konsultchef så har du ett brett ansvarsområde med många skiftande arbetsuppgifter. Du kommer att i nära samarbete med dina kollegor arbeta med arbetsuppgifter såsom nykundsbearbetning, merförsäljning, rekrytering, bemanning, kravprofilstagning, personalansvar för uthyrda konsulter m.m. Du kommer ofta att arbeta direkt tillsammans med våra kunder.

Din bakgrund

Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du gillar att samarbeta med andra, du är lösningsorienterad och orädd inför nya utmaningar och kundsituationer samtidigt som du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor.
Du har sannolikt en högskoleexamen inom personalarbete eller annan relevant utbildning alternativt några års arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen eller har jobbat i ledande befattning. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet som konsultchef inom bemanningsbranschen.
För denna tjänst är din personlighet av stor betydelse. Känner du att detta är jobbet för dig så tveka inte att söka.

Wikan Personal Höglandet har kontor i Eksjö och Vetlanda och denna tjänsten är förlagd till Eksjö
Utöver dessa kontor finns vi även i Kristianstad, Tomelilla, Lund, Karlskrona och Skellefteå

Tjänsten är till att börja med en provanställning och planeras därefter övergå i en tillsvidareanställning.

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.wikan.se
Vi gör löpande urval
Sista ansökningsdag är den 2017-05-14
Vid frågor kontakta Marie Andersson 0381-480 951

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Personalansvarig
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2610
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2610/
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Ing 2 söker gruppchefer till Fältarbetsdyk, OR 6

Vem är du:  Vi söker två specialistofficerare som känner ett behov att bredda sin kompetens och vill ha en mental och fysisk utmaning. Tjänst som specialistofficer vid Fältarbetsdyk, Göta Ingenjörregemente, innebär ett högt tempo, varierande arbetsuppgifter och ställer krav på dig som individ och chef. Du som specialistofficer kommer ha stora möjligheter att växa in i gruppen då du kommer att genomföra dykutbildning tillsammans med de blivande soldaterna.


Vad erbjuder vi:  En militär dykutbildning(A-cert 40 m i arbetsdykning), dykledarutbildning, båtförarintyg


Hur ska jag göra: Skicka din ansökan via annonsen, glöm inte bifoga intyg enligt nedan.
Har du rätt bakgrund och kvalifikationer kommer du kallas till en obligatorisk kompletterande prövning som sker i Karlskrona under tiden 2017-06-05 -- 2017-06-09. Prövningen kommer bestå av fysiska tester bestående av styrketest, konditionstest och din förmåga att vara över och under vatten. Prövningen innefattar också medicinska tester som syn, hörsel, lugnröntgen mm. Samtliga individer som söker tjänsten och bedöms lämpliga skall genomföra kompletterande prövning.


Är du tveksam: Passar jag för tjänsten? Kommer jag klara dykutbildningen? Är min bakgrund rätt?
Sök tjänst som Fältarbetsdykare, vi avgör om du passar, inte du själv. Oavsett din erfarenhet eller vilken försvarsgren du har tillhört kommer du tillföra värdefulla kompetenser till gruppen.

Anställningen: OR 6/7, Tillsvidare anställning enligt gällande avtal och officersförordningen.

Lön: Individuell lönesättning enl avtal.

Tillträde: enl. överenskommelse.

Placeringsort: Eksjö

Generella krav för anställning:


• Svenskt medborgarskap
• Godkänd specialistofficersutbildning

Meriterande:


• Markstridskompetens
• Militärt förarbevis
• Nautisk kompetens/sjövana
• Utbildad vattendykare i Försvarsmakten (S30) eller motsv. civil utbildning
• Skidåkare, orienterare, triathlet, det är bra om du är fysiskt intresserad
• Hantverkarbakgrund, Svetskompetens

Dokument att bifoga ansökan:


• Personligt brev med levnadsbeskrivning både civilt och militärt
• CV (referenser)
• Annan meriterande utbildning/kompetens/erfarenhet
• Militärt vitsord med referenser

Sista ansökningsdag: 2017-05-19

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Lt Daniel Amador 0766-34 71 19 eller Kn Anders Walhjalt, 070-217 59 08

Fackliga representanter:
Jonas Larsson, OF Eksjö, jonas.a.larsson@mil.se
Carola Blomdahl, Försvarsförbundet, carola.blomdahl@mil.se
Irené Ström, SEKO, sekoforsvar-eksjo@mil.se
Cecilia Ragnarsson, SACO, cecilia.ragnarsson@mil.se

 

%MCEPASTEBIN%


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Göta ingenjörregemente, Ing 2, är Sveriges enda ingenjörregemente. Regementet rekryterar och utbildar officerare och soldater till ingenjörförband med specialkompetens att utföra kvalificerade fältarbeten för nationella och internationella uppgifter.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Specialistofficer
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13064%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
box 1002
57528  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Babysimledare och hjälptränare, Eksjö

Eksjö Sim- och Livräddningssällskap behöver fler babysimledare o hjälptränare! Att vara babysimsledare är en av de absolut häftigaste upplevelser som finns! Du blir en viktig person i babysimsfamiljens liv! Det är fantastiskt att se vad dessa små kan lära sig. Du får lätt träningsvärk i skrattmusklarna! Vi står för praktik och utbildningskostnader. TImersättning utgår från det att man håller egna grupper.

Du behöver utstråla trygghet och kunskap. Vara intresserad av barn och vatten samt ha nära till skratt och kunna bjuda på dig själv. Utbildning är ett plus! Minst 18 år för att gå kursen, men som hjälptränare behöver man inte fyllt 18.

Prova gärna på nu två söndagar i mars (19 o 26) o två i april (2 o 9) för att se om det kan vara något för dig!
Kontakta gärna Evelina Windisch för mer info 073-8164447.
Publiceraddatum: 2017-03-17
Yrkesbenämning: Instruktör/Tränare inom specialidrott
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSöndagar, ca: 3 timmar/ vecka terminsvis.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@esls.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö Sim- och Livräddningssällskap
Storegårdsgatan 1
57531  EKSJÖ 
Hemsida: http://www.esls.se
  

Platsannons

Distributör med cykel av morgontidningar/post/paket till Eksjö

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av Post, morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till cykeldistrikt i Eksjö.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år.

Du börjar tidigt på morgonen ca 02:30-03:00 arbetar ca 2-3 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag men även söndag har vi sommar-lediga tjänster.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom. Post har vi börjat dela i Eksjö och snart i Vetlanda.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidElcykel ingår i tjänsten. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Ann-Charlotte Gustafsson på 036-2918406 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ann-charlotte.gustavsson@hallpressen.se
Övrigt: Skriv gärna Eksjö i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Distributör med bil av post/morgontidningar/paket till Eksjö

Herenco Distribution är ett företag som har hand om distributionen av morgontidningar och paket i hela Småland.

Vi söker nu sommarvikarier till bildistrikt i Eksjö.

De krav vi ställer på dig är att du är morgonpigg, noggrann, någorlunda bra fysisk form samt ha fyllt 18 år och ha körkort.

Du börjar tidigt på morgonen ca 01:30-02:00 arbetar ca 4-5 tim/dag.

Vi har ordinarie utdelning måndag till lördag men även söndag har vi sommar-lediga tjänster.

Anställning sker löpande.

Du är pigg och alert samt kan passa tider och är fyllda 18 år. Du är serviceminded och ser kunden framför allt. Du är lyhörd och kan följa instruktioner samt att du har körkort. Sen är det en fördel om du känner till området men övning på distriktet ingår

Vi är ett företag som levererar post, morgontidningar och en del paket och vi håller på att ta oss in på postmarknaden och ska börja leverera post så småningom. Vi har börjat leverera post i Eksjö och snart Vetlanda.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDu ska ha körkort. Du måste ha fyllt 18 år då det är nattarbete. Kollektivavtal med Transportarbetarförbundet finnes. För mera upplysningar om tjänsterna tag kontakt med Ann-Charlotte Gustafsson på 036-2918406 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats: http://www.herencodistribution.se
Epostadress:
Övrigt: Skriv gärna Eksjö i ämnesraden
Arbetsplats: 
Adress: Herenco Distribution AB
Österängsvägen 5
55463  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.herencodistribution.se
  

Platsannons

Föreståndare HVB

Behandlings- och placeringsansvar. "Spindeln i nätet" i vår verksamhet som sköter kontakterna mellan boendet och myndigheter, skola, gode män osv. Planerar och leder arbetsplatsträffar och andra möten i verksamheten m.m.

I din roll som föreståndare skall du ha en god organisatorisk förmåga samt vara driven, prestigelös, inte vara rädd för att ta beslut samt finna glädje i att ha ett varierande arbete. Till dina personliga egenskaper hör att du är trygg i dig själv, har lätt för att kommunicera, är lyhörd, flexibel och gillar förändringar. En förutsättning för arbetet är god förmåga att samverka såväl internt med personal, ungdomar och övriga kollegor, som externt med socialtjänst, ungdomars nätverk, samt andra förekommande aktörer.

Utbildningskrav: Enligt 2 kap. 1 § Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (SOSFS 2003:20) ska den som förestår verksamheten vid ett HVB ha en adekvat högskoleutbildning, erfarenhet av liknande verksamhet och vitsordad personlig lämplighet. Det krävs en högskoleutbildning om minst 180 hp, och till adekvat utbildning räknas t.ex. socionom, beteendevetare eller motsvarande. Föreståndaren måste godkännas av Inspektionen för vård och omsorg (IVO) som gör en enskild bedömning utav personens lämplighet för tjänsten.

Målgrupp: Ensamkommande pojkar från 14 till 18 år som söker asyl eller har permanent uppehållstillstånd. Vi välkomnar ungdomar med psykosocial problematik, utåtagerande beteende, skolproblematik samt ungdom i behov av ett mindre boende på liten ort.

Om oss: målet med vårt arbete är att varje ungdom som bor på HVB Runstensgården ska ha en trygg och stabil boendemiljö som lägger grunden för ungdomens personliga utveckling och integration i det svenska samhället. Vi arbetar för att de ungdomar som bor hos oss ska kunna etablera trygga, varma och förtroendefulla relationer till personalen på boendet som ska stötta och vägleda dem medan de bor på Runstensgården. Personalen på Runstensgården har lång erfarenhet av att arbeta med ensamkommande pojkar samt inom andra människorelaterade yrken. Ett respektfullt bemötande, en trygg, varm och välkomnande miljö samt personal som helhjärtat engagerar sig i den enskilde ungdomen - det är vad vi står och verkar för.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidFast lön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: damjanovic_12@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hvb Runstensgårdens AB
Rådmansgatan 4
57539  Eksjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

IT application specialist till Sherwin-Williams

Älskar du utmaningar och är en förespråkare för förändring och utveckling? Har du ambitionen, drivet och ihärdigheten för att ta dig an en unik utmaning? Läs vidare om du anta en specialistroll på ett bolag som finns listat som ett American Fortune 500 company.

OM TJÄNSTEN
Sherwin-Williams står inför ett omfattande affärssystemsskifte och söker därför en IT application specialist till den svenska IT avdelningen.

Sherwin-Williams är en kemisk och teknisk processindustri som dagligen producerar ca 100 000 liter färg. I Bellö finns 130 anställda där man ständigt satsar på att investera i och utveckla verksamheten för att följa den växande trend som bolaget befinner sig i.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sherwin-Williams önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Sherwin-Williams.

ARBETSUPPGIFTER
Som IT application specialist kommer du att vara en del av implementeringen av Oracle EBS på Sherwin-Williams. Du kommer att ha stort ansvar för implementeringen i Norden från ax till limpa i ett nära samarbete med den internationella projektgruppen som ansvarar för implementeringen globalt och med interna avdelningar i Norden. Du kommer att vara agent mellan verksamheten i Sverige och projektgruppen samt agera superuser för användare i både Sverige och Norden. Tjänsteresor kommer att förekomma i rollen.

Du kommer till exempel att:


* Arbeta tillsammans med det internationella projektteamet för att fullfölja implementeringen
* Analysera arbetsflöden, föreslå förbättringar och implementera dem
* Implementera lokala och regionala procedurer och riktlinjer
* Hålla utbildningar och presentationer
* Hantera support, felsökning, underhåll och kvalitetssäkring


På Sherwin-Williams finns oändliga möjligheter för dig som vill utvecklas och bli en nyckelspelare i bolaget. Om du tycker att en framtida internationell position känns spännande och intressant finns den möjligheten här.

VI SÖKER DIG SOM
* Har en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller likande, alternativt arbetslivserfarenhet av en liknande roll


* Har arbetslivserfarenhet av att implementera marknadsledande ERP-system
* Kunskaper i SQL
* Är obehindrad i både svenska och engelska, tal samt skrift, för att kunna kommunicera med Skandinaviska, Europeiska och Amerikanska kollegor
* Har B-körkort och tillgång till bil


Det är mycket meriterande om du har kunskaper i eller erfarenhet av att implementera Oracle EBS. Det är även meriterande om du har arbetslivserfarenhet från kemisk tillverkningsindustri.

Som person är du resultatinriktad och ihärdig där du lägger ner energi och engagemang på ditt arbete för att arbeta fokuserat, effektivt och målinriktat. Du agerar effektivt även när förutsättningar förändras och du anpassar dig med lätthet till nya omständigheter där du prioriterar rätt frågor. Du är nytänkande, delar idéer och kunskaper och löser problem på ett bra sätt. Vidare är det en självklarhet för dig att uttrycka dig välformulerat och tydligt i tal och skrift där du anpassar din kommunikation utifrån målgrupp.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Placering: Bellö – Eksjö
* Kontaktuppgifter: Anna Johansson lin01@academicwork.se
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Sherwin-Williams Sverige AB Sherwin-Williams grundades av Henry Sherwin och Edwin Williams i USA år 1866 och har idag sitt globala huvudkontor i Cleveland, Ohio. Idag är företaget en global ledare inom utveckling, distribution och försäljning av färg och därtill relaterade produkter till fackhandeln, industrin, till konsument samt genom egen distribution. Bolaget är noterat på New York börsen och finns listat som ”American Fortune 500 company”. I Sverige har Sherwin-Williams två produktionsanläggningar, i Bellö samt i Märsta som tillsammans sysselsätter cirka 330 medarbetare och omsätter cirka 1,4 miljarder SEK. I Bellö produceras cirka 15 miljoner liter årligen och man är Eksjö kommuns största privata arbetsgivare.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Affärskonsult, IT
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid HeltidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 14984845
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/it-application-specialist-till-sherwin-williams/14984845?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Drottninggatan 23
58225  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Medarbetare Burger King Eksjö

Burger King i Eksjö söker 8 medarbetare som kan jobba deltid eller extra vid behov. Vi utbildar vår personal på plats. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. Du får lära dig mycket om gästservice.

Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen. För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter.

Rekrytering sker löpande. Skicka ansökan till info@burgerking-eksjo.se
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid och timanställningar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King

57596  EKSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsledare

Burger King i Eksjö söker två stycken arbetsledare på heltid och två på deltid.

Har du erfarenhet av serviceyrket från en annan eller liknande bransch är kanske det här något för dig. Som arbetsledare ser du till att allt fungerar under ditt skift. Du fördelar arbetsuppgifterna, utbildar och inspirerar nya medarbetare och ser framförallt till att alla trivs.

Är du en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut., tycker om att utvecklas och lära sig nya saker. Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning och värdefull ledarerfarenhet. Rekrytering sker löpande. Skicka ansökan till info@burgerking-eksjo.se
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Restaurangchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burger King

57596  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Boendestödjare behandlingshem

Om oss

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Vi söker till vår kund centralt i Eksjö boendestödjare för sommarvikariat

Dina arbetsuppgifter

Du skall stödja klienterna i den dagliga vardagen med bla.
*Städning
*Omvårdnad
*Sysselsättning
*Administrera läkemedel
*Viss dokumentation

Din bakgrund

Du måste vara minst 20år och inneha B körkort
Kunna arbeta alla dygnets timmar dag,kväll,natt
Önskvärt med utbildning inom undersköterska/skötarutbildning
el liknande erfarenheter via arbete.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag vi gör löpande urval
Sök dock senast 2017-05-31

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2559
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2559/
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Kokerska/kock till behandlingshem

Om oss

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Vi söker till vår/våra kunder i centrala Eksjö Kökspersonal/kokerska/kock

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att laga mat i storkök främst på behandlingshem i centrala Eksjö
Matlagningen avser husmanskost och är till ca 50 personer
Frukost, lunch och middag
Fler uppdrag kan komma i fråga då andra företag visat intresse för liknande tjänster

Din bakgrund

Du måste vara van arbeta ensam och kunna ta egna initiativ
Detta är inget restaurangkök eller den typen av matlagning
Vi ser att du kanske arbetat i skolkök eller liknande

Vi ser till dina personliga egenskaper före utbildning

Tjönsten är för sommaruppdrag men kan startas innan på timmar och fortsätta efter sommaren på timmar


Varmt välkommen med din ansökan redan idag
Dock senast 2017-05-31
Vi gör löpande urval

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2264
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2264/
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Kock

Om oss

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Vi söker till vår/våra kunder i centrala Eksjö kock

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att laga mat i storkök
Ala carte och dagenslunch
Olika fester och event

Du måste ha erfarenhet från restaurangkök

Din bakgrund

Vi söker dig som älskar matlagning
utbildning el erfarenhet är lika meriterande
Du måste kunna arbeta snabbt smidigt och snyggt
Kunna hantera stress och vara noggrann i köket

Detta är ett sommarjobb men kan påbörjas på timmar innan sommaren
och för rätt person kan de fortsätta på timmar även under hösten

Välkommen med din ansökna redan idag
Dock senast 2017-05-31

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2557
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2557/
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Sommarjobb inom industrin

Om oss

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra Småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Vi söker nu flera sommarjobbare till olika tillverkningsindustrier.

Dina arbetsuppgifter

Alla tänkbara arbetsuppgifter inom industrin
* Vara med och lossa container och paketera om varor
* Montering
* Städning
* Enklare arbeten inom trä industrin

Din bakgrund

Vi söker dig som är över 18år
Gärna med bil och körkort
Som vill arbeta större delen av sommaren

Varmt välkommen med din ansökan redan idag
Dock senast 2017-04-30

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Packare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2536
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/2536/
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
57531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  

Platsannons

Kock

Beskrivning av arbetsuppgifter: Beredning och tillagning av asiatisk mat och husmanskost, alla förekommande arbetsuppgifter i köket.

Beskrivning av kvalifikationer: Önskvärt med arbetslivserfarenhet som kock i asiatiskt kök eller har erfarenhet av husmanskost. Tala gärna svenska eller kinesiska.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Amazing Taste
Norra Storgatan 23
57531  EKSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Amazing Taste söker en person som är serviceinriktad och möter kunden på ett kundvänligt sätt.

Arbetsuppgifter:
Stå i kassan, servera mat och dryck.

Önskvärt:
Erfarenhet inom liknande serviceyrke
Stresstålig
Serviceminded
Behärska svenska och engelska
Publiceraddatum: 2017-02-23
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Amazing Taste
Norra Storgatan 23
57531  EKSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Herrfrisör

Söker en frisör för herrklippningar och som har kunskap om skäggtrimmning och rakning. Önskvärt med erfarenhet eller utbildning inom frisöryrket.

Kontakta Shelemon Ilya Jebrael via e-post hamra_salong@hotmail.com eller via telefon 070 41 48 722
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Herrfrisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltidmåndag-fredag 10-18, lördag 10-13
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hamrasalongen

57531  EKSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör sökes till Eksjö

Nu söker Organic Montebello en frisör till vår verksamhet i Eksjö.

Vi ser helst att vår nya medarbetare är utbildad frisör med gesällbrev och några års erfarenhet.

Vi ser även att:

-Man har en inarbetad kundkrets
-Har en positiv syn på kompetensutveckling
-Har ett positivt kundbemötande och attityd.
Publiceraddatum: 2017-02-07
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: reklamlife@hotmail.com
Övrigt: Skicka CV och personligt brev via e-post.
Arbetsplats: 
Adress: Organic Montebello

57531  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Socionomer Biståndsenheten Eksjö kommun

Vi utökar nu vår organisation och söker nya medarbetare. Är du en av dem?

Vid Biståndsenheten finns samtliga utrednings- och handläggningspersonal inom socialtjänsten samlad och vårt uppdraget är att verka för en större helhetssyn och ge ett mer samordnat utbud av stöd runt de personer som socialtjänsten möter.

Du kommer arbeta i en arbetsgrupp med stort engagemang och härlig laganda. Vi har ett bra klimat där du kommer ges möjlighet att utvecklas i sitt arbete.

Rekrytering till tjänsterna kommer ske fortlöpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan.
ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna varierar beroende på inom vilket område du kommer att arbeta. Inom varje område finns en förste socialsekreterare som ger dig stöd och ledning i arbetet.

På mottagningsfunktionen arbetar du tillsammans med en kollega och utredningsgruppen för barn och unga. Som psykiatrihandläggare arbetar tillsammans med kollegor inom området psykiatri, missbruk och LSS.

Placeringsgruppen en nyskapad grupp där du arbetar med alla placerade barn tillsammans med våra familjehemssekreterare.KVALIFIKATIONER
Socionomexamen eller annan högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Erfarenhet är en merit.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-03
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A649822
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1c3da039-d45f-4610-8178-9f2092c04357&TK=83819f25-987b-4de5-9579-da970bc474bc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb servicepersonal

Närservice, Eksjö

Vi söker
Vi söker nu servicepersonal till Närservice inför sommaren och vi hoppas på ditt intresse!
Vi är angelägna om att du ska känna dig välkommen och trivas hos oss. #sverigesviktigastejobb #regionjkpg


Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete då den ena dagen oftast inte är den andra lik. Du kommer få arbeta både individuellt och i team.


För att du ska trivas hos oss
Har du någon utbildning/kurs inom lokalvård eller tidigare erfarenhet från städarbete eller vaktmästeri är detta meriterande. Inom Vaktmästeriet kommer dina arbetsuppgifter bland annat innefatta truckkörning, samt visst arbete med avlidna och en del bilkörning varav körkort är ett krav. Du ska vara 18 år fyllda för att arbeta inom Närservice. I övrigt bör du ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
Vi ser att du som person är glad, positiv, självgående, flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser även att du är strukturerad, serviceinriktad, har förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor gällande arbete inom Städ är du välkommen att kontakta serviceledare Catharina Karlsson, tfn 0381-351 24, serviceledare Sofia Eliasson, tfn 0381-33 67 22 eller serviceledare Carina Larsson, tfn 0381-33 67 21
Har du frågor gällande arbete inom Vaktmästeriet är du välkommen att kontakta serviceledare Mikael Gustafsson, tfn 0381-35168.
Facklig företrädare är Birgitta Svensson, tfn 0381-35296.

Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period under sommaren.
För att din ansökan ska vara fullständig måste intyg på slutförd utbildning bifogas. Ange eventuell praktik- och arbetslivserfarenhet i din ansökan och bifoga intyg.

Eftersom urvalet sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 30/4.
Vi tar enbart emot ansökningar via det elektroniska formuläret i länken nedan. Välkommen att ansöka!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Inom Närservice på Höglandet jobbar ca 80 medarbetare med att hålla vårt sjukhus rent och snyggt. Med god kompetens, yrkesstolthet och trevligt bemötande uppfyller vi våra kunders behov och önskemål på ett professionellt sätt. Inom vår enhet ryms daglig städning, storstädning, transportörer samt en av landets få bäddcentraler. Vi har även vaktmästeri där man bland annat jobbar med post, godshantering, avfallshantering, bilskötsel och flyttningar.
Publiceraddatum: 2017-01-23
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVikariat under sommaren. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: S42/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21456&RefNo=S42%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sermestervikarier (ungdomspedagoger) till HVB-hem för ensamkommande flyktin

Arbetsbeskrivning

Under sommaren 2017 kan vi erbjuda ett roligt, lärorikt och stimulerande sommarjobb inom HVB-hem

Arbetsgivaren prioriterar att anställa dem som väljer att jobba sammanhängande 6 veckor eller mer. Första urvalet till anställning som semestervikarie sker den 29 januari. Annonsen kommer att ligga kvar även därefter, om arbetsgivaren behöver komplettera med ytterligare vikarier längre fram.

Kvalifikationer

Det är en fördel om du har utbildning inom relevant område. Du behöver vara minst 18 år gärna äldre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-09
Yrkesbenämning: Ungdomsassistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSommarjobb / Säsongsanställningtimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A526259
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%252fApplicant%252fApply.aspx%253fguidAssignment%253da89ae4e6-01b1-4dbb-9163-14cb1d932437%2526frameablegui%253d
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö Kommun

57580  EKSJÖ 
Hemsida: http://www.eksjo.se
  
Platsannons

Semestervikarier 2017 Kostenheten

Arbetsbeskrivning

Vi kan erbjuda ett meningsfullt, viktigt och lärorikt sommarjobb inom äldreomsorgen!

Inför sommaren 2017 kommer Eksjö kommun att rekrytera ca 30 vikarier till kostenheten.

Vi söker dig som
. Förstår att det vi äter, är en viktig del av hur vi upplever vårt liv, vår dag
. Som är kvalitetsmedveten, både när det gäller det vi producerar, men också hur vi gör det
. Tycker om att arbeta i grupp
. Vara till nytta för andra

Kvalifikationer

Det är en fördel om du har utbildning, men vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver vara minst 18 år, gärna äldre.


Övrigt


Arbetsgivaren prioriterar att anställa dem som väljer att jobba sammanhängande 6 veckor eller mer. Första urvalet till anställning som semestervikarie sker den 29 januari. Annonsen kommer att ligga kvar även därefter, om arbetsgivaren behöver komplettera med ytterligare vikarier längre fram.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-01-09
Yrkesbenämning: Köksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSommarjobb / Säsongsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: A526199
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna länk: https://recruit.visma.com/Public/Login/Applicant.aspx?ReturnUrl=%252fApplicant%252fApply.aspx%253fguidAssignment%253d9a899d04-743b-4674-b24f-59fb3748e727%2526frameablegui%253d
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun (Kostenheten)

57580  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Ing 2 söker Fältarbetsdykare

Vem är du:  Vi söker dig som letar efter en utmaning och vill påverka din framtid. Tjänsten som Fältarbetsdykare innebär högt tempo, varierande arbetsuppgifter och höga krav på dig som individ. Lockar fysiska utmaningar, dykning, komplicerade uppgifter under vatten (tex sprängning), att arbeta i en liten enhet, genomföra långa förflyttningar på land till fots el med fordon samt spaningsuppgifter. Då passar du som fältarbetsdykare.
Vad erbjuder vi:  En militär dykutbildning(A-cert 40 m i arbetsdykning), vapenutbildning(ksp, psg, pistol) fordonsutbildning(BV410, Galt, LB, RIB, LIB), ledarskaps-, rek-, spräng-, sjukvårds- och sambandsutbildning.
Hur ska jag göra: För dig som är anställd i FM eller har genomfört GMU/GU ansök via annonsen. För dig som inte har någon militär utbildning sen tidigare är första steget att söka militär grundutbildning via Försvarsmakten.se. Vid antagningsprövningen uppger du att du vill utbildas till Fältarbetsdykare i Eksjö.
Har du rätt bakgrund och kvalifikationer kommer du kallas till en obligatorisk kompletterande prövning i Karlskrona 5-9 juni 2017. Prövningen kommer bestå av fysiska tester (styrka, kondition och förmåga att vara under/över vatten). Prövningen innefattar också medicinska tester som syn, hörsel, lungröntgen mm. Samt bedömning av personlig lämplighet.
Är du tveksam: Få arbetsplatser i världen kan erbjuda den tillvaro som ett arbete i Försvarsmakten gör, omställningen kommer vara stor i början men de personliga belöningarna är stora. Det kommer krävas av dig att du förbereder både fysiskt och mentalt för den kompletterande prövningen och framförallt den kommande utbildningen. Sök tjänsten, vi avgör om du passar!
Anställningen: Anställningen sker utifrån Försvarsmaktens kollektivavtal för anställning av gruppbefäl, soldater och sjömän (GSS/K). Detta innebär 6 månaders provanställning och därefter anställning upp till 8 år. Anställningen innebär heltidstjänstgöring samt obligatorisk utlandstjänstgöring.
Lön: Individuell lönesättning. Lägsta ingångslön 18 000kr.

Generella krav för anställning:


• Svenskt medborgarskap
• Godkänd i Svenska 1/A, Matematik 1/A, Engelska 5/A från gymnasiet.
• Behärskar engelska i tal och skrift

Meriterande:


• Körkort
• Militärt förarbevis
• Nautisk kompetens/sjövana
• Utbildad vattendykare i Försvarsmakten (S30) eller motsv. civil utbildning
• Fysiska intressen
• Hantverkarbakgrund, Svetskompetens

Dokument att bifoga ansökan:


• Personligt brev med levnadsbeskrivning både civilt och militärt
• CV (referenser)
• Annan meriterande utbildning/kompetens/erfarenhet
• Militärt vitsord med referenser

Sista ansökningsdag: 2017-05-14

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Lt Daniel Amador 0766-34 71 19/Lt Anders Walhjalt, 070-217 59 08

Fackliga representanter:
Jonas Larsson, OF Eksjö, jonas.a.larsson@mil.se
Carola Blomdahl, Försvarsförbundet, carola.blomdahl@mil.se
Irené Ström, SEKO, sekoforsvar-eksjo@mil.se
Cecilia Ragnarsson, SACO, cecilia.ragnarsson@mil.se

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Göta ingenjörregemente, Ing 2, är Sveriges enda ingenjörregemente. Regementet rekryterar och utbildar officerare och soldater till ingenjörförband med specialkompetens att utföra kvalificerade fältarbeten för nationella och internationella uppgifter.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-01-04
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=12475%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 1002
57528  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Kock

Restaurang Sunrice söker en kock med kunskap om kinesisk och asiatisk matlagning. Du behöver tidigare erfarenhet från kockyrket, utbildning är meriterande men inte ett krav. Du behöver kunna arbeta i arbetslag.
Publiceraddatum: 2016-12-06
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du söker tjänsten genom att kontakta Anh Ha på 0381-12120.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Sunrice
Norra Storgatan 19
57532  EKSJÖ 
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör till Kickis Salong i Mariannelund sökes

Salong Kickis i Mariannelund söker en utbildad frisör till arbete deltid eller heltid. Krav ställs på gesällbrev. Hyrstol kan också diskuteras.
Publiceraddatum: 2016-11-22
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidEnligt överenskommelse.Lön är efter överenskommelse eftersom arbetsgivaren helst ser att någon hyr in sig.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kicki@kedfors.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salong Kickis i Mariannelund AB

59898  MARIANNELUND 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, undersköterska/skötare

Höglandssjukhuset Eksjö

Ibland kan det vara svårt att hitta ett sjukhus som har den balans mellan specialisering och bredd som du söker. Våra anställda säger att sjukhuset har en bra kombination mellan högspecialiserad och ”bred” vård. Dessutom är kommunikationen god mellan dem som jobbar med de olika nivåerna av vård. Det gör att du som undersköterska får se och göra mycket, vilket ger bra erfarenheter. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2017.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin tre med godkända betyg för att arbeta som undersköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, tfn 0381-351 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2017-04-30. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2016-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTillträde enligt överenskommelse. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: R184/16
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=21112&RefNo=R184%2f16&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal