Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:09

Lediga jobb i Eksjö kommun (0686), Jönköpings län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd17 390
Täthet21,75Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area873,30Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land799,40Landareal (km²)
Sjö73,90Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Röntgensjuksköterska

Röntgen Värnamo

Vi söker
Vi utvecklar nu verksamheten och söker därför dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, du som är klar med din utbildning till sommaren är också varmt välkommen att söka.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Du kommer ingå i ett team med flera professioner, där vi tillsammans skapar ett gott arbetsklimat, en bra arbetsmiljö och en god vård. Är du en nyligen utbildad röntgensjuksköterska kan vi erbjuda dig ett väl inarbetat inskolningsprogram. Goda möjligheter till interna och externa utbildningar finns även för dig med längre erfarenhet. Under 2018 installeras nya MR-kameror på röntgen i Värnamo vilket betyder att du får arbeta i en miljö med den senaste tekniken.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det mängder av personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter. Just på vår arbetsplats har vi exempelvis erbjudit våra medarbetare kurs i mindfulness, introduktion i våra nya träningslokaler och besök hos sjukgymnast.

Det här får du arbeta med
Som röntgensjuksköterska hos oss erbjuder vi varierande arbetsuppgifter inom våra olika modaliteter. En individuell introduktion kommer att genomföras för att du ska bli kompetent inom samtliga modaliteterna samt uppnå jourkompetens. Du arbetar i team med övriga personalgrupper inom röntgenkliniken samt även med remittenter och vårdenheter

För att du ska trivas hos oss
Eftersom du möter patienter dagligen har du ett intresse av att hjälpa andra och i ditt bemötande är du lugn, lyhörd och tillmötesgående. Du har ett professionellt förhållningssätt, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är en engagerad och ansvarsfull person som ser till både verksamhetens, remittentens och patientens bästa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen med dina frågor till områdeschefer Pernilla Jansson 010 - 244 76 11. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelica Hansen 010-2447938. Vi ser framemot din ansökan senast den 11 december. Urval kommer ske löpande. Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Röntgen är en länsklinik där Värnamo är ett av tre sjukhus som bedriver verksamhet. Röntgen Värnamo är modernt utrustad, helt digitaliserad verksamhet som under 2015 köpt in två nya datortomografer. Ytterligare nya maskiner och teknik kommer att installeras under 2017-2018. I våra lokaler har vi också glädjen att ha mammografiscreening.

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2018-02-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-11
Referens: MD218/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22993&RefNo=MD218%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

Hematologmottagningen, medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Sjuksköterska välkomnas till hematologmottagningen på Höglandssjukhuset!
Vi är ett team på nio medarbetare som tycker att vårt arbete är varierande, utvecklande och självständigt. Vi arbetar tätt tillsammans men har samtidigt mycket eget ansvar.

Är du sugen på nya utmaningar? Lockar det dig att arbeta den mesta av din arbetstid på mottagning?
I så fall, tveka inte att lägga in din ansökan. Vi ser fram emot att läsa den!

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska med ett intresse för patienter med hematologiska sjukdomar. Mottagningen är öppen klockan 7-16 på vardagar. Vi har önskeschema och i tjänsten ingår att arbeta helg på vårdavdelningen två av fem helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett mottagningsarbete där du som sjuksköterska får ha egen mottagningsverksamhet två till fyra dagar i veckan. Att arbeta som sjuksköterska på hematologmottagningen innebär även att du, undersköterskan och ansvarig läkare utgör ett viktigt team runt patienten.

Hematologmottagningen tillhör medicin- och geriatrikkliniken som är en ISO-certifierad klinik, där dina möjligheter att utvecklas i din sjuksköterskeroll är oändliga. En klinik med fantastiska och kompetenta medarbetare som tar emot dig med öppna armar.

Det här får du arbeta med
Vid hematologmottagningen behandlas patienter med hematologisk sjukdom. Du har ett nära samarbete med läkare och sjuksköterskor på kliniken samt andra samverkanspartners. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat telefonrådgivning, att ge läkemedels- och cytostatikabehandlingar samt planering och bokningar kring patientens vård. Som sjuksköterska på hematologmottagningen är du den som har den regelbundna kontakten med patienterna.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du är intresserad av att arbeta med denna patientgrupp.

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad
Du är välkommen att kontakta vårdenhetschef Mona Ottosson, 010-243 44 05, mona.ottosson@rjl.se.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, 010-243 44 10.

Sista ansökningsdag är 4 december 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

Höglandssjukhuset är ett av landets största länsdelssjukhus med cirka 300 vårdplatser. Vi erbjuder de flesta medicinska specialiteter.

På webbplatsen www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Nyinflyttad i Eksjö? Eller funderingar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd och flera tätorter. Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten? Numera finns nattis "Månen".
Flytta till Eksjö (http://www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun)
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, Heltid, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: M1194/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22947&RefNo=M1194%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Drifttekniker

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att Försvarssektorn har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap.

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi drifttekniker till Eksjö som vill jobba på Sveriges mest spännande arbetsplats och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer att självständigt och i grupp arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär att medverka i tillsyn och skötsel samt förebyggande underhåll av främst tekniska installationer i byggnader, anläggningar och tillhörande infrastruktur som värme-, el-, va- och luftbehandlingssystem, styr-, regler- och övervakningssystem samt skyddskomponenter.  I rollen ingår kund- och leverantörskontakter. Du kommer att vara placerad i Eksjö där delar av driftstyrkan samt driftchef finns men ditt arbetsområde är hela Småland vilket innebär resor i tjänsten. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i anställningen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har driftteknikerutbildning eller annan relevant utbildning inom el, vs och SRÖ som vi bedömer likvärdig, alternativt har du förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet inom området. Då du bland annat kommer att arbeta i ärendehanteringssystem och andra stödsystem krävs det att du har en god administrativ förmåga och är en god dataanvändare. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Dokumenterad erfarenhet av arbete med service och felanmälan samt förebyggande arbete med tillsyn och skötsel. Utbildning och/eller erfarenhet av VVS, styr och regler, brandlarm, el behörighet, energiteknik samt kylteknik är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du ansvarstagande, driven och kommunikativ. Du tilltalas av att arbeta i ett serviceyrke som ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och serviceanda. Du ska kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet kräver hög grad av affärsmässighet samt förmåga till prioritering och beslutsfattande.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta Driftchef Jonny Staaf, tfn 010-44 44 664 eller HR-specialist Catrin Rosenholm, tfn 010-44 44 541.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Per Alexis, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2017-12-10. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: http://fortv.se/sv/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=206
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fortifikationsverket
Box 232 575 23 Eksjö
57523  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.fortifikationsverket.se
  
Platsannons

Projektledare, Eksjö

Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.Våra större kunder har aviserat ökade investeringar inom eldistribution och samtidigt har Infratek vunnit flera upphandlingar gällande avtal av service och projekt för kommande år.

Vi behöver därför nya projektledare för arbete i våra projektavtal mot våra kunder inom eldistribution. Projektavtalen rör ny- och ombyggnation av eldistributionsanläggningar.

Våra kunder är E.ON Elnät, Vattenfall och andra nätbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter som har behov av anslutning eller förändring av sin befintliga anläggningar.

Vi söker därför en driftig person som vill vara med i en långsiktig satsning inom elnätsprojekt och där säkerheten ligger högst på agendan.Rollen som projektledare

I rollen som projektledare ansvar du för genomförande av projekt från kalkyl till avslut inom elnät utefter en fastlagd projektprocess. Projekten varierar i storlek och komplexitet. Storleken på projekten ligger mellan 0,3 och 10 miljoner i omsättning och du ansvarar för att genomföra projekten med egna anställda såväl som externa underentreprenörer. Projekten är i huvudsak belägna i Småland och Halland. Du sätter höga mål för ditt arbete och arbetar hårt för att uppnå dem. Som person tar du arbete och prestation på allvar och sätter högsta prioritet på att uppnå mål och få arbete slutfört på ett strukturerat sätt.

Du lätt för att samarbeta med personer relevanta för ditt projekt och har förmåga att förmedla information tydligt och enkelt, både skriftligt och muntligt till dina kontaktytor. Du har en god förmåga att planera arbetet och förutse problem och utveckla alternativa planer.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst fem års arbetslivserfarenhet med minst tre års erfarenhet som projektledare. Du är tekniskt intresserad och har ett intresse och nyfikenhet för frågor rörande kritisk infrastruktur såsom elnät.    

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av entreprenadverksamhet och vi ser det som en merit om du har drivit projekt enligt AB/ABT. Du skall ha en erfarenhet av att ha drivit projekt med resultat- och budgetansvar.

Vi ser att du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.B-körkort är ett  krav.       

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Projektledare, bygg och anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: 2017/67
Webbplats: https://infratek.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:179052/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infratek Sverige AB
Västberga allé 36 B
12630  Hägersten Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skogsförvaltare

Som skogsförvaltare på Eksjö kommun kommer du att arbeta med kommunens skogar som omfattar ungefär 1 600 hektar varav Klinten om 81 hektar som är kommunalt naturreservat. Kommunens skog är certifierad enligt systemen FSC och PEFC och en ny aktuell skogsbruksplan har upprättats och antagits av kommunen under 2017.

Om du känner att du vill vara med och utveckla vår kommun så finns nu chansen.

Skogsförvaltaren ingår i mät- och exploateringsenheten som ligger under Samhällsbyggnadssektorn och är en spännande arbetsplats som medverkar till att utveckla framtidens Eksjö. Totalt består sektorn av 25 personer som jobbar inom områdena bygg, planering, trafik, miljö samt mät- och exploateringsenheten. Mät- och exploateringsenheten består av 7 personer som arbetar med kommunens kart- och mätverksamhet, exploatering och förvaltning av kommunens mark, byggnader och skogar.

Även om det är lugnt och fridfullt i Eksjö kommun så står det aldrig still. I hundratals år har Eksjö varit trästaden, där gamla hantverks- och förvaltningstraditioner ständigt utvecklas för att ligga i framkant och skapa förutsättningar för att nästa generation ska få det lite bättre.
Här finns allt som förknippas med Småland. Entusiasmen, klurigheten och inte minst det vi kallar ”Ta-sig-för-samhet”. Vi är stolta över vår kommun och över att vara smålänningar. Eksjö kommun är något av ett Småland i miniatyr och, om vi får säga det själva, Småland när det är som allra bäst.


ARBETSUPPGIFTER
Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Förvalta kommunens skogsinnehav och tätortsnära områden och utföra arbetet i enlighet med certifieringskraven för FSC och PEFC
• Löpande uppdatera skogsbruksplanen
• Upprätta traktdirektiv för skogliga åtgärder
• Prioritera och samordna arbetsinsatser
• Upphandla entreprenörer och försälja skogsprodukter
• Hantera och följa upp den skogliga verksamhetens ekonomi
• Själv utföra mindre skogliga åtgärder
• Information/samråd till allmänheten enligt certifieringsreglerna
• Bemöta allmänhetens förslag och synpunkter


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du helst har 3 års skoglig utbildning på högskolenivå eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt tidigare arbetslivserfarenhet med liknande arbetsuppgifter.

B-körkort är ett krav

Du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom offentlig förvaltning och du har arbetat med digitala skogsbruksplaner, t.ex. PC skog.

Andra erfarenheter som bedöms meriterande är om du har arbetat med tätortsnära skogar och naturvårdande skötsel (NS-områden), samt har god kännedom om regionens skog och natur samt har GIS-kunskaper.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och social komptens.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Skogsmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Befattningen avser deltid 50 %. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande intervju under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: A597757 - 1
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=79adfe59-8746-4971-922f-ac4bc25ed86d&TK=d2e4e50a-b88f-4aec-bb47-5625b5ceba7c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Trädgårdsmästare

Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker
Vår trädgårdsmästare kommer under 2018 arbeta med andra uppdrag inom skolans verksamhet och vi söker därför efter en vikarie. Anställningen avser 80% eller 100% om du även kan arbeta med undervisning i våra vuxenutbildningar.

Det här får du arbeta med
Som trädgårdsmästare kommer Du tillsammans med kollegor från skolans trädgårdsutbildningar och skolledningen svara för drift utvecklingen av skolans utbildningsplats Trädgård.

Du kommer att leda och instruera elever i praktiskt skötseln av anläggning och odling samt ansvara för ekonomi och miljöfrågor inom området.

Därutöver kommer Du arbeta med underhåll och utveckling av växthus, frilandsodling, anläggningsytor och övriga grönområden.

För att du ska trivas hos oss
Du har lämplig utbildning inom trädgård och/eller flera års praktisk erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.
Intresse för att arbeta undervisande är nödvändigt - erfarenhet av undervisning ett plus.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att ringa Verksamhetschef Ola Lundmark telefon 010 24 26 812 eller 0704-290512.

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 8 december.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Tenhults naturbruksgymnasium ligger vackert beläget i utkanten av Tenhult nära Jönköping. Utifrån visionen ”växande i en attraktiv skola” utbildar Tenhults naturbruksgymnasium yrkesmässiga naturbrukare för framtiden. Naturbruksprogrammets elever kan välja yrkesutgångar inom branscherna häst, djurvård, lantbruk eller trädgård. Gymnasiesärskolans elever läser skog, mark och djur. Skolan erbjuder också programinriktat individuellt val och yrkesintroduktion samt vuxenutbildning inom trädgård. Tenhults naturbruksgymnasium är ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium med ca 240 elever och 75 anställda.
Läs mer på www.rjl.se/tenhultsnaturbruksgymnasium
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Trädgårdsmästare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTidsbegränsad, 80-100%, Tillträde 2018-01-08 till 2018-12-31 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: U177/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22980&RefNo=U177%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare sökes i Eksjö

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  
Platsannons

Lager- & logistikmedarbetare till gjuteri

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra småländska kontor ligger i Eksjö och Vetlanda

Vi söker till vår kund Bruzaholmsbruk en truck och lagerarbetare

Dina arbetsuppgifter
Allt förekommande lagerarbete såsom:
Packning av gjutgods
Truck körning
inventera och hålla god ordning på lagret
Lasta ut och in material
Du kommer att arbeta med dator

Din bakgrund
Du bör ha några års erfarenhet av lagerarbete och truckkörning
Meriterande om du kan tyska
Bra datorvana och ha arbetat i logistik system
kunna svenska i tal och skrift
meriterande om du har gjuterivana
vara noggrann och kunna sammarbeta

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-30
Vi gör löpande urval

För rätt person finns det en tillsvidareanställning att erbjuda på företaget efter inhyrningen från wikan personal.

Ring gärna vid frågor!
Marie Grahn 0381-480 951

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 3473
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3473/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
27531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Sjuksköterska

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

ARBETSUPPGIFTER
SiS LVM-hem Hessleby är ett LVM-hem för manliga drogmissbrukare. Vi har kompetens att ta emot klienter med psykiatrisk problematik samt med omvårdnadsbehov.
De 35 platserna är fördelade på låsta, öppen och omvårdnadsavdelning. Vi arbetar på beteendevetenskaplig grund och använder ett kognitivt förhållningssätt med MI som arbetssätt.


SiS LVM-hem Hessleby organiseras utifrån en lärande organisation. Behandlargrupperna med dag, kväll och helgarbete utgör tillsammans med tydliga ramar och stor självständighet ett positivt klimat för behandlingsprocessen. Nattgruppen samt resursgruppen innehållande bl.a. sjukvård, fastighetsskötsel och miljöterapeutiska aktiviteter är andra delar. Ledningsgruppen består av institutionschef, metod och behandlingsansvarig, personalsekreterare samt avdelningsföreståndare för låsta och öppen respektive omvårdnadsavdelning.


Respekt, omtanke och tydlighet är värden som präglar vårt bemötande inom SiS


Du är en i teamet med totalt fyra sjuksköterskor, ni arbetar dagtid samt har beredskap för närvarande var 4:e helg. Att vara sjuksköterska hos oss är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Ni arbetsleds av vår IAS (institutionsansvarig sjuksköterska) och har ansvar för er egen avdelning med samordningsansvar för hela institutionen

KVALIFIKATIONER
Leg. Sjuksköterska, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom yrkeskunnighet, samarbetsförmåga och engagemang. Det är meriterande med erfarenhet från somatisk och/eller psykiatrisk vård.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Körkort klass B erfordras. Sökande kommer att få visa upp utdrag från belastningsregistret vid en anställning.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Dagtid. Tillsvidaretjänst, 75-100% med provanställning 6 månader. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 Enligt överenskommelse.Månadslön Vi har ett gott löneläge för våra sjuksköterskor och möjlighet till internutbildning inom vård och behandling. FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag på 3000kr/år utgår till våra anställda. Intervjuer sker fortlöpande så avvakta inte med din ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referens: 03927-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=51bed7eb-e0cd-4171-bda4-083a56b4bb94&TK=2045836e-b24b-45a8-8016-7897cdbe9624
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Hessleby i Mariannelund
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Traktor/maskinförare

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att köra maskiner för lastning och lossning och du förväntas ta ansvar för ditt arbete och hålla tider. Beredskapstjänstgöring kan komma ingå.

- Röjning av vägslänter, gräsytor m.m.
- Gaturenhållning med sopaggregat
- Lasta och lossa olika typer av gods och material
- Underhållsarbeten knutna till gatuverksamhet
- Snöröjning
- Ansvara för maskinernas underhåll
- Utföra enklare reparationer av maskinernas kringutrustning
- Andra arbetsuppgifter på gatuavdelningen vid behov


Vill du vara en del av vårt team med kunniga och engagerade medarbetare i en växande organisation? Då kan det vara just dig vi söker!


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att köra traktor. Du trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll och känner ansvar för både maskiner och det arbete du utför. Tjänsten kräver ett genuint intresse inom området och att du är positivt inställd till att lära dig mer. Vidare är det viktigt att du kan samarbeta med andra och har en god social förmåga men att du även känner dig trygg i självständigt arbete.

Kvalifikationer:
Maskinförarutbildning, exempelvis Fordonsprogrammet på gymnasienivå eller motsvarande.
Körkort: BE, CE.
Språk: Svenska

Meriterande:
Arbetslivserfarenhet inom bygg eller mark, YKB (yrkeskompetensbevis).


Vill du vara en del av vårt team med kunniga och engagerade medarbetare i en växande organisation? Då kan det vara just dig vi söker!


Eksjö Energi AB är ett helägt kommunalt aktiebolag som ägs av Eksjö kommun. Bolaget bedriver produktion och distribution av fjärrvärme, ansvarar för Eksjö kommuns renhållningsverksamhet, vatten- och avloppsverksamhet samt skötsel och underhåll av det kommunala gatunätet. Bolaget har två dotterbolag, Eksjö Elnät AB och Eksjö Energi ELIT AB. I dessa bolag bedrivs elnätsverksamhet, elförsäljning samt data- och telekommunikation.

Vår vision är att genom kompetens, inspirerade medarbetare och ständiga förbättringar styra verksamheten mot en långsiktigt hållbar utveckling. Koncernen har 64 anställda och en omsättning på 250 Miljoner kr.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.Månadslön enligt avtal samt jour- och övertidsersättning. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: "Traktor/maskinförare"
Webbplats:
Epostadress: bo.axelsson@eksjoenergi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EKSJÖ ENERGI AB
TELEGATAN 8
57580  EKSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.eksjoenergi.se
  
Platsannons

Vi söker Grävmaskinförare

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår att köra maskiner för grävning, lastning och lossning och du förväntas ta ansvar för ditt arbete och hålla tider. I arbetet ingår att läsa digitala och traditionella ritningar och beskrivningar för olika bygg- och anläggningsarbeten och göra enklare beräkningar.

Du kommer att hantera laser- och GPS-utrustning för höjdmätning och positionering och behöver ha god kännedom om markarbeten. Vid behov ska du kunna hjälpa till med andra förekommande arbeten vid markanläggning. Beredskapstjänstgöring kan komma ingå.

- Anlägga nya vägar och underhålla befintliga vägar
- Anlägga nya värme-, vatten- och avloppsledningar
- Gräva för bredband
- Snöröjning
- Lasta och lossa olika typer av gods och material
- Ansvara för maskinernas underhåll
- Utföra enklare reparationer av maskinernas kringutrustning

Vill du vara en del av vårt team med kunniga och engagerade medarbetare i en växande organisation? Då kan det vara just dig vi söker!


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att köra grävmaskin. Du trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll och känner ansvar för både maskiner och det arbete du utför. Tjänsten kräver ett genuint intresse inom området och att du är positivt inställd till att lära dig mer. Vidare är det viktigt att du kan samarbeta med andra och har en god social förmåga men att du även känner dig trygg i självständigt arbete.

Kvalifikationer:
Maskinförarutbildning, exempelvis Fordonsprogrammet på gymnasienivå eller motsvarande.
Förarbevis grävmaskiner.
Körkort: BE, CE.
Språk: Svenska

Meriterande:
Arbetslivserfarenhet inom bygg eller mark, YKB (yrkeskompetensbevis).

Vill du vara en del av vårt team med kunniga och engagerade medarbetare i en växande organisation? Då kan det vara just dig vi söker!


Eksjö Energi AB är ett helägt kommunalt aktiebolag som ägs av Eksjö kommun. Bolaget bedriver produktion och distribution av fjärrvärme, ansvarar för Eksjö kommuns renhållningsverksamhet, vatten- och avloppsverksamhet samt skötsel och underhåll av det kommunala gatunätet. Bolaget har två dotterbolag, Eksjö Elnät AB och Eksjö Energi ELIT AB. I dessa bolag bedrivs elnätsverksamhet, elförsäljning samt data- och telekommunikation.

Vår vision är att genom kompetens, inspirerade medarbetare och ständiga förbättringar styra verksamheten mot en långsiktigt hållbar utveckling. Koncernen har 64 anställda och en omsättning på 250 Miljoner kr.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut.Månadslön enligt avtal samt jour- och övertidsersättning. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: "Grävmaskinförare"
Webbplats:
Epostadress: bo.axelsson@eksjoenergi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EKSJÖ ENERGI AB
TELEGATAN 8
57580  EKSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.eksjoenergi.se
  
Platsannons

Sjuksköterska natt

Medicinsk vårdenhet A, medicin- och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset Eksjö

Varför väljer man att arbeta natt som sjuksköterska?
Vi har frågat några av våra sjuksköterskor och de svarar oss så här:
- Vi har erfarna och duktiga undersköterskekollegor
- Jag får mer fritid
- Vi jobbar enligt RAK - även på natten
- Bra kontakt med läkarna
- Vi får ett nattillägg på 3000:-

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta natt. Tillsvidareanställning på 80% eller sysselsättningsgrad enligt önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att bli aktuellt.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete. På vår arbetsplats arbetar vi tillsammans för Esther, som är en symbolisk person med komplexa vårdbehov som kräver integrerad vård och samordning mellan sjukhus, primärvård, hemvård och omsorg. Vi arbetar för en helhetssyn på personen och med det multiprofessionella teamets styrkor jobbar vi tillsammans strukturerat med våra processer.

Att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som nödvändigt och en självklarhet på vår arbetsplats. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra.

Hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter, tillgång till en mentor på arbetsplatsen och deltagande i regionens fördjupade introduktionsprogram. Denna introduktion
ger dig bra förutsättningar att komma in i ditt arbetet och träffa nya sjuksköterskekollegor.

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska innebär arbetet att du planerar, leder och organiserar omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienten och övriga professioner.

Vi arbetar med personcentrerad vård vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktigt del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss
Du är intresserad av att arbeta med patienter inom medicin och geriatrik. Du trivs med att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut. Du behåller lugnet i stressade och pressade situationer och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje situation. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill veta mer om tjänsten och vår verksamhet, kontakta vårdenhetschef Annica Mathson Berg, 0381-33 57 57. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Estehag, 0381-33 45 68.

Sista ansökningsdag är 29 november 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Är du sjuksköterskestudent, eller redan utbildad sjuksköterska, och är nyfiken på vår verksamhet? Hör av dig till oss så ordnar vi ett studiebesök.

Medicin- och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö är en utvecklande verksamhet där vi vårdar patienter som är i behov av specialiserad medicinsk och geriatrisk vård. Kliniken har en historia av innovativt, systematiskt och evidensbaserat kvalitetsarbete med stort patientfokus. Sedan 2014 är klinikens ledningssystem certifierat enligt ISO 9001:2008.

På webbplatsen www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Nyinflyttad i Eksjö? Eller funderingar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd och flera tätorter. Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten? Numera finns nattis "Månen".
Flytta till Eksjö (http://www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun)
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, Deltid/Heltid, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: M1109/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22889&RefNo=M1109%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

HR-konsult

Medicinsk vård

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en spännande organisation.

Du kommer att tillsammans med HR-chef och åtta HR-konsulter arbeta med HR-frågor inom Medicinsk vård.

Då några av medarbetarna valt att ta nya steg i sin karriär söker vi nu nya engagerade kollegor till både Eksjö, Jönköping och Värnamo.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med att utveckla vårt HR-arbete och ta det till nästa nivå.
Du har högskoleutbildning inom personal- och arbetslivsområdet, eller motsvarande utbildning och erfarenhet som vi som arbetsgivare bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med HR-frågor är önskvärd. Tjänsten är tillsvidare, på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort för personbil är ett krav då resor är vanligt förekommande inom regionen.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utvecklande och trivsam arbetsmiljö med stort utrymme för eget ansvar. Vårt uppdrag är att ansvara för övergripande frågor inom hela HR-området. Vi ska, med hög kompetens och professionalitet, på ett proaktivt sätt ge stöd i HR-frågor som skapar mervärde för verksamheten.

Det här får du arbeta med
Som HR-konsult är du ett konsultativt stöd inom hela HR-området. Du kommer att arbeta med frågor inom våra huvudprocesser kompetensförsörjning, hälsa- och arbetsmiljö, arbetssätt samt anställningsvillkor och lön. I dina arbetsuppgifter ingår att handleda, utbilda och informera. Utifrån din kompetens, erfarenhet och ditt intresse kan olika arbetsuppgifter komma att bli aktuella.

För att du ska trivas hos oss
Detta är en tjänst för dig som vill utvecklas i din egen roll som HR-konsult och bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övriga i HR-funktionen. Du trivs med att ha kundrelationer och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa cheferna på ett bra sätt.

Arbetet som HR-konsult består av många interna och externa kontakter. Därför söker vi dig som har lätt för att skapa, utveckla och behålla goda relationer i ditt arbete.

Vi arbetar i en positiv anda där arbetsklimatet i teamet är en viktig del för uppdraget. Att du är rätt person i vår arbetsgrupp är viktigt för oss.

Detta värderar vi högt
HR ska med professionellt bemötande och hög kompetens bidra till kundens resultat genom kostnadseffektiva och värdeskapande HR-processer.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta gärna HR-chef Åsa Johannesson, 070-313 58 55.
Facklig företrädare för Vision är Maria Nassirpour, 010-244 75 30 och för Jusek Kenth Grahn, 036-32 11 83.

Sista ansökningsdag är 29 november 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Verksamhetsområde Medicinsk vård är en del av Region Jönköpings län. Regionen har cirka 10 000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och tillväxt för länets 340 000 invånare. Av regionens 10 000 medarbetare hör ungefär 2 100 medarbetare till Medicinsk vård.

Verksamheten bedrivs i huvudsak på sjukhusen i Eksjö, Jönköping och Värnamo.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid, tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: M1192/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22977&RefNo=M1192%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad sjuksköterska

Slutenvården, Eksjö

Vill du vara en del av en välfungerande klinik och en positiv och engagerad arbetsgrupp? Trivs du med såväl samarbete som arbete under eget ansvar?
I heldygnsvården arbetar vi aktivt med att utveckla den personcentrerade vården för att skapa bästa möjliga psykiatriska specialistsjukvård och bästa möjliga arbetsmiljö. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska men även dig som är i slutet av dina studier.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som nyutexaminerad ingår du i vårt regiongemensamma introduktionsprogram. Vi värderar en god arbetsmiljö högt med engagemang och trivsel. På avdelningen arbetar vi aktivt med introduktion på arbetsplatsen och våra erfarna handledare väntar med spänning att just du ska söka! Vi tillämpar önskeschema.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid med tillträde enligt överenskommelse

Det här får du arbeta med
Psykiatrisk omvårdnad för inneliggande patienter. Du kommer följa patienten från in- till utskrivning där omvårdnadsarbete och behandling utformas i samverkan med patienten utifrån dennes specifika behov. Du kommer att medverkan i patientsäkerhetsarbete samt utvecklingsarbete på avdelningen. Vi arbetar med att utveckla den personcentrerade vården, i det arbetet kommer du att vara delaktig.

För att du ska trivas hos oss
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har lätt för att anpassa dig för ändrade omständigheter. Samarbete är viktigt och som person är du trygg och stabil. Stor förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Detta värderar vi högt
Vår värdegrund sätter patienten i fokus. Vi lär av varandra och utvecklar arbetssätt och processer tillsammans. Utifrån givna ramar arbetar vi för att alltid ge bästa möjliga vård till våra patienter. Vi är positiva och sprider glädje på arbetsplatsen.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Camilla Ringborg Johansson, vårdenhetschef vårdavdelning A, tfn 010-2435656 eller till Ulrika Sedig, vårdenhetschef vårdavdelning B, tfn 010-2435672. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Agnetha Eckerström, tfn 010-2435650 (avdelningsstation).
Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Varmt välkommen att söka tjänst hos oss!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Psykiatriska kliniken på Höglandet satsar rejält på psykiatrin. Det märks inte minst i psykiatrihuset i Eksjö, där det finns både mottagning, remiss- och bedömningsenhet, akutmottagning samt 30 vårdplatser fördelat på två vårdavdelningar. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda/ Sävsjö. Barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning finns i Nässjö. Psykiatriska kliniken förfogar också över vårdresurser vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Mer information om psykiatriska kliniken på Höglandet finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid, tillträde 2018-01-08 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: P856/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22976&RefNo=P856%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Områdeschef

Röntgen Värnamo

Vi söker
Områdeschef till röntgen på Värnamo sjukhus.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande arbete i en spännande och utvecklande miljö. Du får ta del av en välplanerad individuell upplärning samt ett brett utbud av interna utbildningar, bland annat en gedigen ledarskapsutbildning. Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession samt ett tidsbegränsat förordnande som områdeschef. Under 2018 installeras nya MR-kameror på röntgen i Värnamo vilket betyder att du får arbeta i en miljö med den senaste tekniken. Tillträde efter överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som områdeschef hos oss kommer du att ha det operativa ansvaret för enhetens tillgänglighet, vilket inkluderar produktions- och kapacitetsplanering samt personal- och ekonomiansvar för cirka 30 medarbetare. Dina medarbetare kommer från flera yrkeskategorier, där läkare kan ingå. Du arbetar för en god arbetsmiljö samt samverkan och dialog mellan röntgens områden i länet. Du kommer även medverka i det kontinuerliga arbetet för att driva, utveckla och förbättra våra arbetssätt, tillsammans med medarbetare, kunder och fackliga representanter med mål att ge en god vårdkvalitet. Som områdeschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår i länsklinikens ledningsgrupp.

Ledningen för verksamheten i Värnamo kommer att vara uppdelad på två områdeschefer, därför är det av stor vikt att du har en god samarbetsförmåga. Rollen som områdeschef ställer vidare höga krav på att arbeta strukturerat samtidigt som en god kommunikation krävs, både med dina medarbetare och kunder. Du bör trivas med att ta egna initiativ och att kunna arbeta processinriktat med fokus på patientens resa genom vården.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas med de arbetsuppgifter som ingår bör du kunna anpassa ditt ledarskap efter situation samt vara trygg och stabil i din ledarroll. Du har förmåga att skilja på det personliga och professionella. Att sätta mål och dagligen jobba för resultat är något som du tycker om. Viktigt för en god arbetsmiljö är att du kan skapa ett engagemang och känsla av delaktighet hos medarbetarna. Eftersom vår verksamhet bygger på att vi alltid hänger med i utvecklingen ser vi mer än gärna att du kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor samt att du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och som leder till resultat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi förutsätter att du har en relevant utbildning samt tidigare ledarerfarenhet. Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet från röntgenverksamhet. Eftersom röntgen är en länsklinik ingår resor inom länet i din tjänst, B-körkort är därför ett krav.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen med dina frågor till verksamhetschef Oskar Löfgren 010 - 2422438. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Angelica Hansen 010 - 2447938, för läkarförbundet Lars Rosling 010-2448946, för Vision Inger Malmqvist 010-244 76 40 och för kommunal Carina Thållén 0706362130. Vi ser framemot din ansökan senast den 6 december. Urval kommer ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Röntgen är en länsklinik där Värnamo är ett av tre sjukhus som bedriver verksamhet. Röntgen Värnamo är modernt utrustad, helt digitaliserad verksamhet som under 2015 köpt in två nya datortomografer. Ytterligare nya maskiner och teknik kommer att installeras under 2017-2018. I våra lokaler har vi också glädjen att ha mammografiscreening.

Vi strävar hela tiden efter att utföra vårt arbete med hög medicinsk kvalitet och bemöta våra patienter på bästa sätt. Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2018-01-01 eller efter överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: MD92/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22971&RefNo=MD92%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandläkare

Folktandvården Region Jönköpings län

Vi har många skickliga och engagerade tandläkare som har jobbat hos oss länge. Det tror vi är ett tydligt bevis på att vi är en attraktiv arbetsgivare. Men givetvis behöver vi ibland också fylla på med nya entusiastiska medarbetare. Både dig som är ny i yrket och dig med rik erfarenhet. Om du har det driv som vi söker, erbjuder vi dig en inspirerande variation på din arbetsplats, generösa förmåner och spännande karriärmöjligheter!

Vill du lära känna våra kliniker bättre? Då kan du läsa mer här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/titta-in-pa-vara-kliniker/jobba-pa-tranas-folktandvard/).

Vi söker
Dig som har svensk tandläkarlegitimation eller är i slutet av din tandläkarutbildning.

Vi förväntar oss att du har en ambition att utvecklas i din yrkesroll med mål att bli en riktigt bra allmäntandläkare.

Körkort B är meriterande liksom erfarenhet av journalsystemet T4.

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Som tandläkare inom Folktandvården erbjuds du bland annat nära samarbete med specialisttandvården och spännande karriärmöjligheter. Hos oss är varje dag kompetensutveckling och du får möjlighet att växa i en vardag med varierande behandlingar och möten med människor i alla åldrar och från olika kulturer.

Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med
Tandvård för barn och vuxna inom hela odontologin.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta som tandläkare hos Folktandvården, Region Jönköpings län? Ta del av Linas berättelse här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/lina-hultgren-jobbar-som-tandlakare-pa-gislaved-folktandvard/).

För att du ska trivas hos oss
Du är en person med stort engagemang och ett entusiastiskt förhållningssätt. Som medarbetare hos oss möter du en mångfald av människor och du har förmågan att anpassa dig till varje enskilt möte. Du är enkel och tydlig i din kommunikation och försäkrar dig om att ditt budskap nått fram.

Du trivs i en vardag som snabbt får ändrade förutsättningar och har lätt för att ställa om till rådande situation.

Genom att vara lyhörd och prestigelös bidrar du till ett gott samarbete med patienter liksom dina kollegor. Du tar ansvar för att både ta emot och ge feedback vilket gör att du ständigt utvecklas. Du tycker om att samarbeta tillsammans med andra för att hitta de bästa lösningarna.

Du arbetar strukturerat och tar de initiativ som krävs för att arbetet ska drivas framåt.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om Folktandvården, Region Jönköpings län? Då tycker vi att du ska botanisera bland våra värderingar, mål och visioner. Detta gör du här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och sedan välja den eller de kliniker du är intresserad av. Sista ansökningsdag är den 5 december.

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vi söker tandläkare till följande kliniker:

Område norr:
Hälsan Folktandvård Jönköping
Gränna Folktandvård

Område söder:
Anderstorp Folktandvård
Gislaved Folktandvård
Gnosjö Folktandvård
Smålandsstenar Folktandvård
Vråen Folktandvård Värnamo
Värnamo Folktandvård

Område öster:
Eksjö Folktandvård
Tranås Folktandvård
Vetlanda Folktandvård

För frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-konsult Ellen Jacobs 010-242 53 10

Facklig kontaktperson för Tjänstetandläkarna är Eine Ståhl, 010-242 46 21.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: T89/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22924&RefNo=T89%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetschef

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker
Vi söker dig som vill anta utmaningen att driva kvinnoklinikens verksamhet framåt tillsammans med kompetenta medarbetare. Uppdraget som verksamhetschef är ett förordnande om fyra år, med möjlighet till förlängning. Grunden är en tillsvidareanställning. Tjänsten är en heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
En av de spännande utmaningar vi kan erbjuda är att fortsätta arbetet för att nå goda medicinska resultat tillsammans med medarbetarna på kliniken. Du kommer att arbeta för fortsatt utveckling av verksamheten lokalt med regional förankring. Kvinnoklinikerna i regionen samverkar bland annat för gemensamt arbete kring olika patientflöden, som förslossningsvården. Verksamheten samverkar även med övriga verksamheter inom sjukhuset och i regionen.

Tillsammans kommer ni upprätta tydliga mål för verksamheten där alla medarbetare känner delaktighet och engagemang, ditt ansvar är att följa upp mål och driva verksamheten framåt genom dina chefer. Du ansvarar för god arbetsmiljö och arbetar för en ekonomi i balans. För att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen är det viktigt att arbeta för att vara en attraktiv arbetsgivare och göra det till ett lätt val att vilja arbeta hos oss, både för nuvarande och för potentiella medarbetare. Du är väl synlig i den dagliga verksamheten, kommunicerar och fångar upp signaler från medarbetare för att öka delaktigheten och engagemanget. Om du vill arbeta en mindre del av din tid i klinisk verksamhet är det möjligt.

För att du ska trivas hos oss
Du har erfarenhet från att leda större verksamhet med ovanstående ansats. Att ha god kännedom om sjukvård är en fördel.

Det är viktigt att du har helhetsperspektiv, du arbetar lokalt för vad som långsiktigt är det bästa för vår region. Du leder och styr kliniken mot uppsatta mål och uppnår resultat, alltid med patienten i fokus. Som verksamhetschef rapporterar du till sjukvårdsdirektören och ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Kirurgisk vård.

En av dina styrkor är förmågan att se nytt, du har god förmåga att analysera och lösa komplexa frågor.
Du

skapar struktur och kan fatta beslut
är bra på att skapa kontakter och underhålla relationer
kommunicerar tydligt och har god förmåga att påverka andra
leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att ni ska nå uppsatta mål
förstår vikten av att låta andra vara delaktiga för att skapa engagemang och arbetsglädje


Detta värderar vi högt
På kvinnokliniken vill vi ge bästa vård från livets början till livets slut. Vi ser till hela människan och jobbar med kropp och själ. Vi strävar efter goda medicinska resultat och vill använda våra medarbetares kompetens på rätt sätt. Våra mål är att ge god och jämlik vård, god omvårdnad och gott bemötande, alltid med delaktiga patienter.

Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor är du välkommen att kontakta sjukvårdsdirektör Kjell Ivarsson, 010-242 50 10.
Fackliga företrädare är: Johan Holmberg, Läkarföreningen, Pia Fältmars, Vision, Birgitta Svensson, Kommunal och Ann-Sofie Blixt, Vårdförbundet. Fackliga företrädare når du via kontaktcenter: 010-241 00 00.

Sista ansökningsdag är den 13/12. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vår verksamhet har fokus på kvinnan och på vård från livets början till livets slut. Här ger vi vård till kropp och själ med medarbetare som har god människosyn. Här möter vi olika kulturer, både bland patienter och bland medarbetare. På Höglandssjukhuset Eksjö har vi akutverksamhet med förlossningar alla dygnets timmar och veckans dagar.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-13
Referens: K571/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22948&RefNo=K571%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

EOD-pluton, Ing 2, söker officerare (OF1/OR6-7)

EOD-plutonen är en del av Ingenjörbataljonen vid Ing 2 i Eksjö. EOD löser kvalificerade amröjuppgifter som understöd till och i samverkan med andra förband. Detta genomförs både nationellt och utomlands i miljöer där hotet från oexploderad ammunition (OXA) och IED är stort. Enheterna är utrustade med kvalificerad uppgiftsanpassad utrustning. Den primära uppgiften för EOD-enheterna är insatser mot IED och OXA i höghotsmiljö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Tjänsten innebär att du på sikt tjänstgör vid någon av EOD-plutonerna. Amröjledaren planerar, leder och genomför amröjuppgifter ex: röjning av IED, men arbetsuppgifterna innebär även att du utbildar egen eller andra enheter inom ditt specialområde. Som amröjledare hos oss ställs höga krav på ansvarstagande, självständighet, uthållighet och personlig integritet. Anställningen innebär heltidstjänstgöring med kontinuerlig utbildning och evaluering samt obligatorisk tjänstgöring utomlands.

Utbildning och evaluering: De som vi bedömer som intressanta kommer att kallas till intervjuer och arbetsprov. Om du bedöms lämplig och blir antagen kommer du påbörja en grundläggande amröjledarutbildning. Denna utbildning följs på sikt av IEDD utbildning och insatsspecifik träning. Du måste befinnas lämplig och vara godkänd vid alla utbildningar och evalueringar för att kunna fortsätta din tjänstgöring vid EOD-plutonen.

Anställningen: OR 6/7, Tillsvidare anställning enligt gällande avtal och officersförordningen.

Lön: Individuell lönesättning enl avtal. Dock lägst 22500kr

Tillträde: enl. överenskommelse.

Placeringsort: Eksjö

Generella krav för anställning:


• Svenskt medborgarskap
• OR 6/7
• B-körkort
• Godkänd säkerhetsprövning

Meriterande kvalifikationer:


• Amröjledarutbildning
• Annan EOD utbildning
• förarbevis
• Sprängkort

Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du fungerar väl under press, har en god samarbets-, problemlösnings, och organisationsförmåga samt innehar en god fysisk och psykisk status.

Dokument att bifoga ansökan:


• Personligt brev
• CV med referenser
• Examensbevis, officersexamen
• Körkort och eventuellt militärt förarbevis
• Militärt vitsord med referenser

Ansökningsprocessen: Du får e-post som bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Du kan sedan komma att kallas till förbandet för intervjuer, fysiska tester och läkarundersökning. Urval sker löpande och vi kan komma att kalla lämpliga kandidater innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Mj Oscar Elardt, oscar.elardt@mil.se , 072-1877467

Fackliga representanter:

Jonas Larsson, OF Eksjö 0381-180 42, jonas.a.larsson@mil.se

Carola Blomdahl, Försvarsförbundet 0381-186 00, carola.blomdahl@mil.se

Irené Ström, SEKO 070-8218501, sekoforsvar-eksjo@mil.se 

Sofie Bergkvist, SACO 0381-18548, sofie.bergkvist@mil.se

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Göta ingenjörregemente, Ing 2, är Sveriges enda ingenjörregemente. Regementet rekryterar och utbildar officerare och soldater till ingenjörförband med specialkompetens att utföra kvalificerade fältarbeten för nationella och internationella uppgifter.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Officer
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14470
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 1002
57528  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Vårdadministratör

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset

Vi söker
Vårdadministratör heltid med tillträde enligt överenskommelse. Du ska ha utbildning i vårdadministration med diagnoskodning. Goda kunskaper i svenska motsvarande c-nivå krävs.

Vi erbjuder dig
Arbete på en klinik som ger omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden från förlossning till dagsjukvård och palliativ vård av cancersjuka. Drygt 1200 barn föds årligen. Kvinnohälsovården ingår också i kliniken och finns samlokaliserad med familjecentralerna i upptagningsområdet på Höglandet.

Det här får du arbeta med
Ge god service till patienter, övriga personalkategorier, andra vårdgivare och myndigheter. Det innefattar bland annat:
Receptionsarbete
Dokumentation och kontroll av dokumentationsflöden i våra IT-system för patientsäkerhet. Vi använder huvudsakligen Cosmic och Obstetrix.
Diagnoskodning öppen och sluten vård.
Registrering av data i olika register.

För att du ska trivas hos oss
Du behöver ha förmåga att själv kunna planera och organisera ditt arbete och samtidigt kunna anpassa dig till ändrade förutsättningar under arbetsdagen.
Hela tiden ska vårdadministratören kontrollera och trygga att det som görs utförs korrekt vilket kräver att du är en ordningsam och noggrann person.
Det är viktigt att du trivs med att arbeta tillsammans med olika yrkesgrupper och värderar vikten av ett gott bemötande mot patienter och övriga medarbetare.

Detta värderar vi högt
Att ge god service till patienter och medarbetare inom och utanför den egna kliniken.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kan du kontakta administrativ enhetschef Annika Ström telefonnummer 010-243 57 27. Facklig företrädare är Pia Fältmars telefonnummer 010-243 57 28.
Sista ansökningsdag är den 4 december.
Välkommen med din ansökan.


På Kvinnokliniken jobbar 110 medarbetare. Vi arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Den administrativa enheten ansvarar för den vårdadministrativa servicen främst inom slutenvården.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: K645/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22963&RefNo=K645%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, undersköterska/skötare

Höglandssjukhuset Eksjö

Ibland kan det vara svårt att hitta ett sjukhus som har den balans mellan specialisering och bredd som du söker. Våra anställda säger att sjukhuset har en bra kombination mellan högspecialiserad och ”bred” vård. Dessutom är kommunikationen god mellan dem som jobbar med de olika nivåerna av vård. Det gör att du som undersköterska får se och göra mycket, vilket ger bra erfarenheter. Vi behöver undersköterskor till de flesta av våra verksamheter.

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

För att du ska trivas hos oss
Du ska vara utbildad undersköterska/skötare. Läser du till sjuksköterska ska du ha avslutat termin fyra med godkända betyg för att arbeta som undersköterska, men individuell prövning kan ske efter termin tre. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre sammanhängande period.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, tfn 010-243 51 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat sommaren 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: R175/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22954&RefNo=R175%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skötare

Psykiatriska kliniken, avd. B, Eksjö

Vill du vara en del av en välfungerande klinik och en positiv och engagerad arbetsgrupp? Trivs du med såväl samarbete som arbete under eget ansvar?
I heldygnsvården arbetar vi aktivt med att utveckla den personcentrerade vården för att skapa bästa möjliga psykiatriska specialistsjukvård och bästa möjliga arbetsmiljö. Vill du vara med på vår resa?
Sök då till oss!

Vi söker
Dig som är utbildad skötare, gärna med erfarenhet inom psykiatrisk vård.

Vi erbjuder dig
Ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som ny medarbetare erbjuder vi dig en individuell introduktionsplan för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi tillämpar önskeschema. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som skötare arbetar du med psykiatrisk omvårdnad för inneliggande patienter där du följer patienten från in- till utskrivning. Vi arbetar med att utveckla den personcentrerade vården, i det arbetet kommer du att vara delaktig.

För att du ska trivas hos oss
Du är en lugn och trygg person som har förmåga att sätta dig in i någons annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du tar egna initiativ, visar bra samarbete och bidrar till en god arbetsmiljö med eget engagemang.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och hur dina styrkor kommer till sin rätt på avdelningen och i verksamheten som helhet. Vi utgår ifrån att du har en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att knyta kontakter, visar andra respekt och har förmåga att skapa delaktighet

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig till Ulrika Sedig, vårdenhetschef vårdavdelning B, tfn: 010-2435672. Fackförbund Kommunal, tfn: 010-4428277.
Sista ansökningsdag är den 28 November men urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Psykiatriska kliniken på Höglandet satsar rejält på psykiatrin. Det märks inte minst i psykiatrihuset i Eksjö, där det finns både mottagning, remiss- och bedömningsenhet, akutmottagning samt 30 vårdplatser fördelat på två vårdavdelningar. Kliniken har öppenvårdsmottagningar i Eksjö, Nässjö, Tranås och Vetlanda/ Sävsjö. Barn- och ungdomspsykiatrisk öppenvårdsmottagning finns i Nässjö. Psykiatriska kliniken förfogar också över vårdresurser vid Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Mer information om psykiatriska kliniken på Höglandet finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Skötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid. Tillträde 2018-01-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: P847/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22962&RefNo=P847%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.


SiS LVM-hem Hessleby är ett LVM-hem för manliga drogmissbrukare. Vi har kompetens att ta emot klienter med psykiatrisk problematik samt med omvårdnadsbehov.
De 35 platserna är fördelade på låsta, öppen och omvårdnadsavdelning. Vi arbetar på beteendevetenskaplig grund och använder ett kognitivt förhållningssätt med MI som arbetssätt.


SiS LVM-hem Hessleby organiseras utifrån en lärande organisation. Behandlargrupperna med dag, kväll och helgarbete utgör tillsammans med tydliga ramar och stor självständighet ett positivt klimat för behandlingsprocessen. Nattgruppen samt resursgruppen innehållande bl.a. sjukvård, fastighetsskötsel och miljöterapeutiska aktiviteter är andra delar. Ledningsgruppen består av institutionschef, metod och behandlingsansvarig, personalsekreterare samt avdelningsföreståndare för låsta och öppen respektive omvårdnadsavdelning.


Respekt, omtanke och tydlighet är värden som präglar vårt bemötande inom SiS

ARBETSUPPGIFTER
Allmän omvårdnad med fokus på somatiska tillstånd är ett av de större ansvarsområdena i denna tjänst. Du ingår i ett arbetslag bestående av totalt fyra stycken sjuksystrar som arbetsleds av en IAS (institutionsansvarig sjuksköterska). Ni tjänstgör i nära sammarbete med varandra.
Tjänsten är en dagtidstjänst och du utgår ifrån vår öppna avdelning som har inriktningen omvårdnad.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av klinisk/somatisk vård. Du har ett empatiskt förhållningssätt och du tycker om att ta ansvar, har erfarenhet av att arbeta självständigt men trivs även med att arbeta i nära samarbete med andra. Du behöver vara en ansvarsfull, lyhörd och flexibel person som tycker om att arbeta med människor. Med respekt för enskilde ska du ha ett professionellt bemötande som skapar trygghet och förtroende.
Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete, vara samarbetsorienterad och gilla att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av klinisk/somatisk vård.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Körkort klass B erfordras.
Sökande kommer att få visa upp utdrag från belastningsregistret vid en anställning. Intervjuer sker fortlöpande så avvakta inte med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Enligt överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdbidrag på 3000kr/år
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 03879-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=24bb0343-4224-429f-b924-4d985fee195f&TK=67065562-4881-4aa5-be1e-f366ee073b77
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Hessleby i Mariannelund
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

FMV söker en Materielledare till Fältarbetssektionen

Har du flera års erfarenhet av ammunitions- och minröjningsutrustning, spräng och tändmedel samt landminor? Kan du både hur systemen är uppbyggda tekniskt och hur de används praktiskt? Vill du jobba för att Försvarsmakten ska ha rätt och fungerande utrustning? Är du självgående samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Är du service inriktad och har en stor ekonomisk medvetenhet. Då är detta en spännande utmaning för dig!

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att hitta en balans mellan det professionella och det privata.

Avdelningen Markmateriel inom verksamhetsområde Anskaffning och Logistik har som uppgift att tillhandahålla försvarslogistik för Försvarsmaktens markstridsförmåga. Vår produktion omfattar huvuddelen av de tekniska system som ingår i markförbanden. Verksamheten bedrivs i nära samarbete med Försvarsmakten, svensk och utländsk industri och andra enheter inom FMV.

Tjänsten innebär en placering på Fältarbetssektionen som tillhör avdelningen Markmateriel. Vi upphandlar nya system till Försvarsmakten och ser till så att de befintliga systemen uppgraderas och fungerar. Sektionen arbetar bl.a. med områdena: förbindelser i form av broar, motorredskap, spräng och tändmedel, utrustning för ammunitions- och minröjning samt utrustning för signaturanpassning.

Utifrån en nyligen genomförd statlig utredning (MLU – Materiel och LogistikUtredning) kan verksamheten, där denna tjänst ingår i, övergå till Försvarsmakten 2019-01-01. Det finns i dagsläget ett politiskt beslut att denna fråga skall utredas ytterligare.


Ditt arbete som Materielledare inom Fältarbetsområdet

Som materielledare inom Fältarbesområdet ansvarar du för att användare inom försvarsmakten får rätt materiel, i rätt tid, med rätt status och konfigurationsläge på ett kostnadseffektivt sätt. Du ansvarar även för planering, fördelning och uppföljning av materielen och bedömer behov av service. Du medverkar i anskaffning av nya system och deltar i mottagande och leveranskontroller av dessa. Resor, såväl inom Sverige som utrikes ingår i tjänsten.

Tjänsten är placerad i Eksjö.

Våra förväntningar på dig

Du har minst 5 års erfarenhet av Försvarsmaktens ammunitions- och minröjningsutrustning, tekniskt och praktiskt. Det är meriterande om du har god kunskap om FM spräng och tändmedel samt landminor. Du har en officersutbildning motsvarande lägst specialistofficer OR 7 eller motsvarande kompetens inhämtad på annat sätt.

Det är en fördel om du har erfarenhet och kunskap om materiel- och ledningsprocesserna inom FMV och Försvarsmakten. Vi ser gärna att du också har kunskaper inom Försvarsmaktens materielredovisningssystem (LIFT och PRIO) samt inom offentlig upphandling.

Som person har du lätt för att samarbeta, lyssnar, kommunicerar och har förmåga att skapa goda kontakter. Du visar gott omdöme vid uttalanden, agerande, prioriteringar och tar väl avvägda beslut. Du är serviceinriktad och har en hög ekonomisk medvetenhet. Du är flexibel, kvalitetsmedveten och strukturerad och trivs med att arbeta utefter uppsatta mål. För oss är rätt person viktigt varför vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i både svenska och engelska.

Du har B-körkort.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida https://www.fmv.se/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Vid frågor ber vi dig kontakta Therese Råvik (Chef Fältarbetssektionen), Peter Sohlberg (Chef Markgemensam materiel) på telefon 08-782 4000 (FMV växel) eller funktionsledare Driftstyrning Thomas Pantzar 0500-465150.

Våra fackliga företrädare är Anna-Karin Persson Saco-S, Leif Jansson OFR/S, Lars Unnerfelt OFR/O och Göran Stolpe Seko. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV:s Växel).

Sista ansökningsdag är 2017-12-03. 

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Processingenjör, kemiteknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2224
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
11588 Stockholm
57534  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  
Platsannons

Lärare Höredaskolan

Eksjö kommun stävar efter att bli en skolkommun i världsklass – från förskola till gymnasium.
Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Eksjö.

Höredaskolan erbjuder en verksamhet med goda resurser i form av engagerad och kunnig personal, ändamålsenliga lokaler och stimulerande lärmiljöer. Skolan skapar goda förutsättningar för att eleverna ska känna sig trygga och utveckla tillit till sin förmåga.
Höredaskolan har drygt 110 elever fördelade på 7 klasser, från förskoleklass till och med årskurs 6.

På skolan arbetar pedagoger och andra nyckelpersoner, med det gemensamma målet att samtliga elever ska må bra, vara trygga och lyckas med sitt skolarbete.

Skolans vision/ledord är: Respekt, Lika värde, Omtänksamhet, Ärlighet, Trygghet


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en behörig lärare som till vårterminsstarten 2018 jobbar en dag i veckan hos oss, motsvarande 20% och som till höstterminsstarten 2018 jobbar 100% med klassläraransvar.

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i elevgruppen.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare, med behörighet att undervisa i årskurs 4-6 i ämnena matematik, NO, svenska/svenska som andraspråk och bild.

I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du har inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Anställningsform: Ferietjänst Omfattning: 20-100% Tillträde: 8 januari 2018. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så inkom gärna snart med din ansökan. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-05
Referens: A730767
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b180bdab-096e-4105-94e2-c5b6b5d714fd&TK=d4093e78-965f-48b7-9c67-350bd3a10791
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb för tandläkarstuderande

Folktandvården Region Jönköpings län

Varje sommar tar vi emot tandläkarstudenter och vi är riktigt bra på det! Vill du göra som Laith och fler andra? Sök då sommarjobb hos oss.

För att få reda på hur Laith hade det i somras? Klicka här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/mot-folktandvardens-medarbetare/tandlakarstudent-laith-ali-har-sommarjobbat-pa-raslatt-folktandvard/).

Vi söker
Dig som är tandläkarstudent och läser termin 1-9.
Vi ser gärna att du funderar på att flytta till Jönköpings län efter avslutade studier.

Det är meriterande om du har anknytning till länet eller tidigare har jobbat hos oss under sommaren.

Vi erbjuder dig
För dig som läser termin 9, med tillfällig legitimation (utfärdad av Socialstyrelsen), erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandläkare med ansvar för både barn- och vuxenpatienter.

För dig som läser termin 1-8 erbjuder vi en möjlighet att arbeta som tandsköterska. Som tandsköterska får du fördjupad erfarenhet av tandvård genom att exempelvis assistera på behandlingsrum, arbeta i steril och reception. Även profylaxarbete kan komma att ingå.

I första hand vill vi erbjuda plats för dig som läser termin 9. I andra hand erbjuder vi plats till dig som läser termin 1-8.

Det här får du arbeta med
Uppgifterna kan variera beroende på tillgång av handledning och personal på kliniken men också på dina egna kunskaper som tandläkarstudent.

Detta värderar vi högt
Vill du veta mer om Folktandvården Region Jönköping? Då tycker vi att du ska botanisera bland våra värderingar, mål och visioner. Detta gör du här (http://www.rjl.se/Folktandvarden/jobba-hos-folktandvarden/).

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om sommarjobb inom Folktandvården i Region Jönköpings län är du välkommen att kontakta HR-konsult Cindie Ljungström 010-242 53 19, cindie.ljungstrom@rjl.se

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår målsättning är att alla sökanden ska få ett besked senast under februari månad 2018.

Sista ansökningsdag är den 14 januari 2018.

Välkommen med din ansökan!


Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde enligt överenskommelse till enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: T88/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22936&RefNo=T88%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Distributionselektriker Projekt

Infratek bidrar till att det moderna samhället ska fungera så bra som möjligt. Vi bygger, driftar och underhåller kritisk infrastruktur. Det rör sig om eldistribution, järnvägssystem, elsäkerhet, gatubelysning, laddstationer för elbilar eller tunnelsäkerhet. Infratek erbjuder många olika tjänster inom projektledning, kvalitetskontroll, montagearbete och underhåll. Vi är leverantörsoberoende och samarbetar med alla aktörer i branschen. Vi är ett lag på 1400 anställda, fördelat på 40 avdelningar i Norden, och en samlad omsättning på ca 3 miljarder NOK. Infratek expanderar och får ständigt nya projekt och uppdrag i Norge, Sverige och Finland. På Infratek jobbar vi gärna tvärs över landsgränser och mellan olika avdelningar i varje land. Infratek använder Facebook at work som plattform för intern kommunikation. Läs mer på www.infratek.se.Vi ser ökade investeringar hos våra kunder och Infratek har fått och kommer att få än mer ökade projektvolymer framöver.

För att kunna leva upp till våra mål söker vi nu ytterligare distributionselektriker för arbete i våra kundprojekt inom nybyggnation och underhåll på elnätdistribution från 0,4kV till 40kV. Våra kunder är stora och små nätbolag, industrier, kommuner och kraftproducenter -alla i behov av vårt kunnande och våra tjänster. Vi söker därför två driftiga personer som vill vara med i en långsiktig satsning att utveckla vårt gäng.

Rollen som Distributionselektriker

Tjänsten som distributionselektriker kommer att utgå ifrån Eksjö och omfatta kabel- och luftledningsarbete i Småland. I arbetet utgår du från hemmet. Beredskapsarbete kan förekomma. 

Du kommer arbeta i ett team med andra montörer, maskinister, beredare och projektledare i olika konstellationer beroende på projektets storlek. Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i teamet, med kunder och markägare. Du utför ditt arbete i fält med driv, god planering och känsla för helheten. Du skall trivas med att ha ett fritt arbete där större delen av arbetstiden är förlagd utomhus.

Medvetenhet om din och andras säkerhet är en självklarhet.

Vem är du?

Teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande är ett krav. Erfarenhet av tidigare arbete som distributionselektriker är starkt meriterande.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

På Infratek är en kollega alltid nära och vi har kul tillsammans. Prestigelösheten och hjälpsamheten går som en röd tråd genom företaget och vi ställer upp för varandra och vill att det ska gå bra för alla. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Vi ser med stor ödmjukhet på jobbet som utförs och vet att det alltid finns mer att lära. Utmaningar och problem löser vi tillsammans. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Oavsett roll arbetar vi med siktet inställt på leverans. Det finns en produktiv vilja i varje utförd uppgift, med nöjd kund och slutkund som det huvudsakliga målet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden.

Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Distributionselektriker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 2017/40
Webbplats: https://infratek.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:159557/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Infratek Sverige AB
Västberga allé 36 B
12630  Hägersten Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Städare

Tranås vårdcentral

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra som städare hos oss!
Erfarenhet av tidigare arbete inom städ ses som önskvärt för tjänsten. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Ett flexibelt arbete där du kommer att täcka upp vid ledigheter, sjukdom, semester, utbildning m.m. för ordinarie personal.
Arbetet är förlagt dagtid.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av städning av våra lokaler på vårdcentralen.

För att du ska trivas hos oss
Vi ser att du som söker är serviceinriktad och noggrann. Du är självgående och flexibel i ditt arbete och du värderar ett gott samarbete och har ett positivt förhållningssätt och bemötande.

Detta värderar vi högt
Hos oss på Tranås vårdcentral värnar vi om ett bra samarbete och en god arbetsmiljö i vår strävan att alltid skapa bättre vård och hälsa för alla våra patienter - vår arbetsmiljö ska präglas av engagemang, öppen dialog och arbetsglädje, där vi värnar om balansen mellan arbete och fritid.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Peter Lundin Johansson, tfn 010-2439634 alternativt 070-3017180. Fackliga företrädare för Kommunal är May Karlsson, tfn 070-2059562.
Välkommen att söka jobbet! Sista ansökningsdag är 3/12.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Tranås vårdcentral är en av 31 vårdcentraler inom Vårdcentralerna Bra Liv som utgör den regionsdrivna primärvården i Jönköpings län. Vår målsättning är ”En bättre hälsa för alla”, vilket vi når genom att visa omtanke, tänka helhet och skapa kvalitet. Det finns många skäl att välja Vårdcentralerna Bra Liv - både som medarbetare och patient.

Tranås vårdcentral har för närvarande cirka 14 600 listade patienter och personalgruppen består ett 60-tal medarbetare med hög kompetens inom olika vårdprofessioner. Vårt arbete bygger på tanken om patientens delaktighet och förtroende
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTidsbegränsad, timanställd, Tillträde snarast enligt överenskommelse. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: B369/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22951&RefNo=B369%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bemanningsplanerare

Vi söker nu dig som vill bli ny bemanningsplanerare och komplettera vårt arbetslag.

Som bemanningsplanerare är din huvudarbetsuppgift att planera för och bemanna de vikariat som kommer in från verksamheterna.

Bemanningsenheten vid Eksjö kommun är en enhet som har till uppdrag att arbeta med personalförsörjning av baspersonal inom barn- och ungdomssektorn och sociala sektorn. Enheten rekryterar nya vikarier till verksamheterna samt matchar befintliga vikarier till de vikariatsbehov som finns.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet ingår att utöver planera och bemanna en del andra administrativa arbetsuppgifter inom schema och bemanning samt att utbilda och supporta vikarier i Timecarepool. Du kommer att ha mycket kontakter med vikarier, administratörer och chefer.

Du kommer att ingå i ett litet arbetslag och jobba nära din chef och dina kollegor, där det finns goda möjligheter att stötta och hjälpa varandra. Det ser vi som en förutsättning för att klara vårt uppdrag.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har 3-årig gymnasieutbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig samt god datavana.

För att passa för uppdraget tror vi att du är en trygg person som kan skilja på det personliga och professionella. Du är självgående och tycker om att samarbeta med andra människor.

Arbetsbelastningen är mycket varierande och du behöver kunna jobba under press samt kommunicera tydligt i både tal och skrift. Det är mycket viktigt att du är serviceinriktad och tillmötesgående och har vilja, intresse och förmåga att hjälpa till i olika situationer.

God kännedom eller arbetserfarenhet från någon eller flera av de verksamheter som bemannas via bemanningsenheten är meriterande. Likaså erfarenhet av bemanningsarbete och/eller schemaläggning.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: A730089
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3ae3d625-e3dc-4873-9f16-34490199c749&TK=53c6e283-6b44-4c58-806d-38aff4b85594
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Allmän Verkstadsarbetare

Verksamhetsbeskrivning
Weimer erbjuder skogsvagnar utvecklade och tillverkade i småländska Råskog.
Här finns en lång tradition av denna tillverkning. Vår företagsfilosofi är att leverera
produkter av högsta kvalitet, funktion och säkerhet. Smålänningar som vi är vill
vi självklart erbjuda detta till bästa pris. Vi tillverkar även griplastare och vinschar
samt säljer hydrauliska komponenter från väl utvalda leverantörer.

Arbetsuppgifter
Vi söker en allmän verkstadsarbetare med inriktning på tillverkning och montering.
I dessa arbetsuppgifter ingår CNC, svetsning , svarvning mm.
Att även jobba med kundtjänst och ordermottagning är en del i arbetsuppgifterna.

Kontaktperson: Urban Johansson, 0381-71010, urban@weimer.se

Sista ansökningsdag: 2017-11-30

Ansökan via e-post: urban@weimer.se
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Arbetstiden 07.00-16.00 med flexmöjlighet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: urban@weimer.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Weimer Skogsteknik och Hydraulik AB

57591  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Innesäljare och Mötesbokare i JKPG med 17 000 :- i garantilön + Provision

Vi söker nu personal till hösten som antingen kan jobba heltid eller deltid. Schema sätts i samband med anställning.
Oavsett om du har tidigare erfarenhet från försäljning eller inte är du välkommen in med din ansökan, börjar man jobba hos oss får man en säljutbildning.

Består av att bearbeta våra uppdragsgivares kunder. Vi jobbar med både befintliga kunder och nykundsbearbetning. Just nu söker vi framförallt säljare till våra projekt Fyrklövern, Svensk Säkerhetstjänst och Canal Digital. Men vi har ett 20 tal andra projekt som vi kör också så låter ett jobb som säljare eller mötesbokare intressant så tveka inte att höra av dig!

För att lyckas hos oss ska du vara social, driven framåt samt gilla att jobba i team. Trivsel är nyckelordet för framgång.


Vi söker dig som vill utmana dig själv och ha ett roligt jobb där du utvecklas varje dag.

Personen vi söker ska vara:
- Målmedveten
- Positiv
- Driven
- Social
- Gilla att jobba i lag

TM - Huset Jönköping ingår i koncernen Max Marketing Gruppen som har över 500 anställda i Sverige, Norge och Belgrad.
Efter nio framgångsrika år i Norge där MMG vuxit från 0 till 170 miljoner i omsättning. Du kan även läsa mer om oss på vår hemsida: maxmarketing.se

Vi har öppet:
9:00 - 21:00 Måndag till Torsdag.
9:00 - 17:00 Fredag
12:00 - 16:00 Söndag

Vi söker nu både heltid och deltidssäljare.
Så det finns möjlighet till ett varierat schema både dagtid och kvällstid.
Tider kommer bestämmas i samband med anställning.


OBS! Platschef Fanny Lindstrand är på semester så eventuella frågor och funderingar besvaras av Martin Fäldt (säljcoach) via 0736-220465
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fanny.lindstrand@tmhuset.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TM - Huset Jönköping AB
ÖSTRA STORGATAN 67
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.maxmarketing.se
  
Platsannons

Vikariat socialpedagog mars – december 2018

Eksjö kommun strävar efter att bli en skolkommun i världsklass – från förskola till gymnasium.
Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Eksjö.

Hunsnässkolan är en särskild undervisningsgrupp. Vi arbetar på uppdrag av grundskolorna i kommunen.

Hunsnäskolan arbetar idag med elever från åk 1 – 9 i en liten och resurstät elevgrupp. Syftet med verksamheten är att eleven ska få möjlighet att träna på goda strategier för att på sikt komma tillbaka till sin skola.

På skolan arbetar idag sex lärare och sju socialpedagoger/behandlingsassistenter, med det gemensamma målet att samtliga elever ska må bra, vara trygga och lyckas med sitt skolarbete.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är utbildad socialpedagog och/eller har god erfarenhet av liknande verksamhet.

I arbetsuppgifterna ingår att möta och arbeta med elever åk 1 – 9. Du har hög flexibilitet och förmåga att både arbeta i mycket nära samarbete med kollegor samt självständigt fatta beslut och ansvara för olika arbetsuppgifter.

I det dagliga arbetet ingår att arbeta med elever som resurs i undervisning och vid andra aktiviteter som t ex raster, träna strategier med elever, hålla i kontakter med olika aktörer inom/utom skolan, dokumentation, observation och reflektion. Du arbetar omväxlande med enskilda individer eller elevgrupp allt efter de behov som finns.

I arbetsuppgifterna ingår också att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i elevgruppen enligt skolans läroplan samt diverse göromål som t ex fram- och avdukning.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socialpedagog eller har liknande utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta i denna typ av verksamhet

Körkort: B-behörighet

I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du har ett lågaffektivt förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och föräldrar.

ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Anställningsform: Vikariat fr o m 2018.03.01 (eller enl ökl) – 2018.12.21 Omfattning: 100% Tillträde: 2018.03.01 eller enligt överenskommelse .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: A730460
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=36e3476b-7217-42de-a0d4-c84597a650b2&TK=523b6d3e-9bb9-4ede-8972-f2ccd8772525
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerade psykologer

Psykiatriska kliniken Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som vill vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete och vara med och forma vår framtida verksamhet. Du är legitimerad psykolog gärna med några års erfarenhet. Är du legitimerad psykoterapeut och/eller har specialistutbildning så är det positivt. Vi erbjuder en tillsvidaretjänst samt ett vikariat på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter. Det är goda möjligheter till nära samarbete med psykologkollegor då flera finns placerade nära. Psykologerna har regelbunden handledning och yrkesträffar.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta självständigt med utredning och behandling av enskilda personer och/eller grupper. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av förutom psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och vårdadministratör. Beslut om åtgärder tas i samverkan med patient och team och baseras på bästa relevanta evidens, nytta och alternativ.

För att du ska trivas hos oss
Du har god självinsikt, är kreativ, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du kan avgränsa dig och har ett professionellt förhållningssätt i svåra situationer. Du arbetar strukturerat, ser helheten och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Marianne Busk, tfn 010-2423008, 072-2340288. Facklig företrädare för SACO Matilda Öien tfn 010 - 242 56 51

Sista ansökningsdag är den 17 december. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Psykiatriska kliniken i Jönköping erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Inom öppenvården arbetar vi med specialistinsatser inom neuropsykiatri, beroendevård, psykosvård, allmänpsykiatri och psykiatrisk rehabilitering. Mer information om Psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här (http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde snarast -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: P782/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22828&RefNo=P782%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

ST-läkare

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

På vår klinik föds ca 1200 barn om året. Vi ger allsidig vård till kvinnor i alla åldrar och har full operationsverksamhet. All verksamhet ligger samlad på ett plan i moderna lokaler. På vårdenheten finns vårdplatser för dagsjukvård och inneliggande patienter, även jourverksamhet på kvällar och helger. Även Kvinnohälsovården i upptagningsområdet ingår i kliniken.

Vi söker
Legitimerad läkare som vill utvecklas/utbildas till specialistläkare på vår klinik.
Heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
För att arbeta på kliniken behöver du goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Körkort krävs.

Detta värderar vi högt
Kliniken ska ge god, jämlik vård med gott bemötande med delaktiga patienter.

Vi erbjuder dig
Våra medarbetare deltar aktivt i klinikens utvecklingsarbete. Vi arbetar för en långsiktig utbildnings- utvecklings - och kompetensförsörjning för verksamheten.

Det här får du arbeta med
Som ST-läkare hos oss deltar du i alla delar av klinikens verksamhet.

För att du ska trivas hos oss
Du är trygg i dig själv och har självinsikt, arbetar bra tillsammans med andra människor,lyssnar och kommunicerar, ser helheter och tar hänsyn till verksamhetens bästa, är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behöver själv kunna planera och strukturera ditt arbete i vardagen.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kontakta verksamhetschef Maria Engman telefon nummer 010-243 57 15. Facklig företrädare för Läkarförbundet Johan Holmberg, telefon nummer 010-243 57 04.
Sista ansökningsdag är 2017-11-24.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan.

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av Sveriges största länsdelssjukhus och ingår i Region Jönköpings län. Här finns akut och planerad verksamhet dygnet runt inom de flesta specialiteter.Inom upptagningsområdet bor ca 110.000 personer. Läs mer om vår region och arbetsplats på www.rjl.se
Läs mer om Eksjö på www.eksjo.se
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: K637/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22944&RefNo=K637%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Instruktör till djurvården

Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker
En av våra medarbetare kommer att vara tjänstledig och vi söker nu en vikarie. Anställningen avser deltid 60 % under perioden 2018-02-19 -- 2019-02-18. Kan komma att förlängas.

Dina arbetsuppgifter
Som instruktör på djurvården arbetar du tillsammans med annan instruktör och anläggningsansvarig med skötsel av sällskapsdjur samt anläggningar. Vidare handleder du elever i större eller mindre grupper.
Du kommer att ingå i en verksamhet som omfattar ungefär 80 elever och ditt arbetslag består av lärare, instruktörer, anläggningsskötare samt en djur- och anläggningsansvarig förman.

Din kompetens
Du som söker tjänsten har en för uppdraget relevant utbildning och erfarenhet från arbete med liknande uppgifter. Du har god social kompetens och tycker om att arbeta tillsammans med andra samtidigt som du känner och tar stort eget ansvar för arbetsuppgifter. Förmåga till struktur och noggrannhet är egenskaper som krävs för att klara arbetsuppgifterna på ett fullgott sätt.

Detta värderar vi högt vi
Du har erfarenhet av eller intresse för att undervisa i praktiska moment.

Så här gör du om du är intresserad
Uppgifter om anställningen lämnas av rektor Anna Rosén, tel 0102426804.
Sista ansökningsdag är den 30 november. Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Tenhults naturbruksgymnasium ligger vackert beläget i utkanten av Tenhult nära Jönköping. Utifrån visionen ”växande i en attraktiv skola” utbildar Tenhults naturbruksgymnasium yrkesmässiga naturbrukare för framtiden. Naturbruksprogrammets elever kan välja yrkesutgångar inom branscherna häst, djurvård, lantbruk eller trädgård. Gymnasiesärskolans elever läser skog, mark och djur. Skolan erbjuder också programinriktat individuellt val och yrkesintroduktion samt vuxenutbildning inom trädgård. Tenhults naturbruksgymnasium är ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium med ca 240 elever och 75 anställda.
Läs mer på www.rjl.se/tenhultsnaturbruksgymnasium
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Smådjursskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTidsbegränsad, 60%, Tillträde 2018-02-19 till 2019-02-18 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: U174/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22870&RefNo=U174%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Avdelningschef Rådgivning & Företagande, Växa Sverige

I rollen som Avdelningschef kommer du:
- Vara ytterst ansvarig för det samlade verksamhets-, budget- och försäljningsarbetet i avdelningen samt ha ett övergripande personalansvar.
- Leda verksamheten med hjälp av fem affärsområdeschefer som du har direkt personalansvar för.
- Utveckla avdelningens tjänster och produkter som skapar lönsamhet hos kund och hos Växa Sverige.
- Ansvara för avdelningens leverans och kvalitet samt tillhörande kunskapsutveckling och kunskapssupport.
- Ansvara för kompetensutveckling och kompetensförsörjning inom avdelningen.
- Ha kontakt med myndigheter och våra intressenter inom den gröna näringen i produktions- och företagarfrågor samt representerar Växa Sverige i olika sammanhang.
- Driva, samordna och arbetar proaktivt i linje med Växas vision "att vara ett alert och innovativt företag som skapar en hållbar, konkurrenskraftig lantbruksproduktion".

Rollen är direkt underställd VD och som avdelningschef ingår du i Växa Sveriges ledningsgrupp.

Omfattning och placeringsort:
Heltid. Tillsvidare. Placeringsort "Stockholm och söderut"
Du kommer arbeta över hela Sverige, men vi ser gärna att du utgår från någon av följande driftplatser: Örebro, Falköping, Linköping, Kalmar, Eksjö eller Falkenberg.

Ansök senast 1 december
Vi arbetar löpande med urvalet och välkomnar din ansökan så snart som möjligt.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Dorit Greve 070-534 02 24, Dorit.Greve@vxa.se .

Facklig kontaktperson:
Claes Åkerberg, Akademikerna, claes.akerberg@vxa.se, tel 010-471 03 14

Växa Sverige tror på en framtid för svenskt lantbruk och innovativt företagande!

Vi söker dig som vill leda och driva utvecklingen av framtidens rådgivning och tjänsteförsörjning! Tror du på kundfokus, kraften i starka team, potentialen i ny kommunikationsteknik och ser vikten av hög specialistkompetens? Då kan du vara rätt person att leda vår avdelning Rådgivning & Företagande mot framtiden!

Om avdelningen Rådgivning & Företagande
Avdelningen arbetar med produktions- och företagsrådgivning samt servicetjänster till mjölk- kött- och växtproducenter i hela Sverige. Avdelningens produktions- och företagsrådgivare (ca 70 medarbetare) arbetar med Växa Sveriges basutbud av rådgivningstjänster samt företags- och specialistrådgivning.

Din profil
Agronom, lantmästare eller motsvarande akademisk utbildning
Ledarskapsutbildning
Erfarenhet av personalledning samt förmåga att coacha och motivera medarbetare
Erfarenhet av den gröna näringen
Kunskap i ekonomi- och projektstyrning
Goda kunskaper i engelska, skrift och tal

Personliga egenskaper
Som person är du mål och resultatinriktad. Du har höga ambitioner och är affärsmässig och lösningsorienterad. Du ser möjligheter och har förmåga att motivera andra. Du har en bra kommunikationsförmåga, är öppen och team-inriktad. Det här är en central och långsiktig roll där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete och du kommer att arbeta i en dynamisk och trevlig miljö med glada kollegor.

Rekryteringsföretaget Jobbet.se har levererat rekryteringstjänster till svenska arbetsgivare sedan 2003.
Vi har med åren blivit specialister på att stödja företag och organisationer i allt som gäller rekrytering.
Våra kunder ser oss som sin egen rekryteringsavdelning, det innebär att man har tillgång till professionellt rekryteringsstöd alla vardagar 08.00 – 17.00 men man betalar enbart för den tid man behöver nyttja.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Agronom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.jobbet.se/platsannons/avdelningschef-radgivning-and-foretagande-till-vaxa-sverige--vaxa-sverige-5.11154
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Fyristorg 6
75310  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.jobbet.se
  
Platsannons

Områdeschef Måltid Region Jönköpings län

Område Måltid

Vi söker
Region Jönköpings län söker ny områdeschef för område Måltid.

Vågar du anta nya utmaningar?
Vill du vara med och forma framtidens måltidsprocess?
Ser du möjligheter snarare än hinder?
Är du handlingskraftig?
Är du en bra ledare?

Verksamhetsstöd och service bildades 2013-09-01 som en ny förvaltning med inriktning mot verksamhetsstöd och service och har idag cirka 1000 medarbetare inom 14 olika områden där område Måltid är ett nybildat område och omfattar tre produktionskök och fyra restauranger.

Vår avsikt är att som en kundorienterad organisation utveckla område Måltid efter våra kunders behov, ha en tydlig patientfokus och se måltiden som en del av vården, samt möta framtida förändringar vad gäller innehåll och kapacitet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av högt tempo och arbetsglädje. Vår verksamhet är starkt beroende av en effektiv organisation och du blir ansvarig för att skapa de bästa lösningarna för att på så sätt bidra till både kostnadseffektivitet och att vi lever upp till våra kunders höga krav på leveransservice.

Det här får du arbeta med
Som områdeschef kommer du att ha personal- och resultatansvar vilket kräver förmåga att leda organisationen och medarbetarna till en välfungerande enhet som stöttar regionens verksamheter.
Region Jönköpings län är en politiskt styrd organisation och erfarenhet från att arbeta i denna typ av organisation är meriterande.

För att du ska trivas hos oss
Du har lämplig högskoleutbildning och lång erfarenhet inom området eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Vi kommer att sätta stor vikt vid dina ledaregenskaper och din kommunikativa förmåga. Som person är du skicklig på att analysera, konkretisera och hantera mål, strategier och resultat samt att stimulera dina medarbetare i en föränderlig tillvaro.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att kontakta Arne Andersen, direktör för Verksamhetsstöd och service, tfn 010 - 242 41 40.
Fackliga företrädare är:
Tina Laine Tollström, Vision, tfn 010 - 242 59 13
Tomas Appelfeldt, Kommunal, tfn 036-32 41 22
Margareta Brevenstam, Kommunal, tfn 0380-55 31 51

Sista ansökningsdag är den 27 november. Varmt välkommen med din ansökan!

För ett bra liv i en attraktiv region. Bakom den visionen finns Region Jönköpings län med 10 000 anställda och 344 000 invånare i 13 kommuner. Regionens verksamhet utgörs av hälso- och sjukvård, tandvård och regional utveckling. Region Jönköping läns hälso- och sjukvård är en av Sveriges bästa. Tack vare ett strategiskt arbete och goda medarbetare placeras regionen i jämförelser oftast bland de bästa landstingen och regionerna i landet. Där människor lever behövs hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, utbildning, kultur och arbeten. Företag är beroende av rätt utbildade medarbetare och en bra infrastruktur. Region Jönköpings län har ansvaret för både hälso- och sjukvård och den regionala utvecklingen - ett gyllene läge att förena hälso- och sjukvård med tillväxtinsatser, skaparkraft och entreprenörskap.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Kökschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: S697/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22940&RefNo=S697%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut/sjukgymnast

Rehabiliteringscentrum Eksjö

Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker en fysioterapeut/sjukgymnast.

Vi söker
Vi söker en fysioterapeut/sjukgymnast med ett genuint intresse för rehabilitering inom specialistsjukvård mot sjukhusets medicin-och geriatrikklinik. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Stor vikt i urvalet läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig att komma och arbeta i ett tvärprofessionellt team där vi tillsammans jobbar utifrån ett personcentrerat arbetssätt. Rehabiliteringscentrum befinner sig i en ung, spännande fas där du ges möjlighet att vara med och påverka Höglandets framtida rehabiliteringsprocesser! Som ny medarbetare hos oss får du en gedigen introduktion samt möjlighet till mentorskap i form av en mer erfaren kollega.

Det här får du arbeta med
Ditt huvudsakliga arbete är riktat mot njur- endokrin- och hematologi, därutöver kommer du ha möjlighet att träffa andra patienter inom övriga processer på medicin- och geriatrikkliniken.
Arbetet innebär mycket kontakt med patient och närstående, men också samarbete med övrig vårdpersonal, både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan. Kontinuerligt utvecklings- och kvalitetsarbete är också en del av vardagens arbete.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss är det bra om du kan arbeta lika bra självständigt som i grupp. Rehabiliteringscentrum är till för alla, vilket sätter krav på att du värdesätter olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Vi arbetar alla för att tillsammans kunna leverera bästa möjliga vård, och förväntar oss att du har samma mål. Vi ser gärna att du deltar i förändringsprocesser och är delaktig i att föra Rehabiliteringscentrum framåt!

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta:
Områdeschef, Christina Gisler Josefsson, 010-2434584.
Facklig företrädare för SACO, Karin Henning, 010-243 72 61.

Urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.
Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Mer information om Rehabiliteringscentrum finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-hoglandssjukhuset-eksjo/).
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2018-01-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: P809/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22915&RefNo=P809%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Dietist

Rehabiliteringscentrum

Rehabiliteringscentrum i Eksjö söker en ny dietist!

Vi söker
Vi söker en legitimerad dietist som vill vara med i vår framtida utveckling. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2018-01-01 eller enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från hälso- och sjukvård. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett arbete som sker självständigt likväl som i tvärprofessionella team. Arbetsdagarna spenderas både inom öppen och sluten vård.

Det här får du arbeta med
Befattningen är främst knuten till Medicin- och geriatrikkliniken samt möjlighet att arbeta mot barn- och ungdomsmottagningen. Förslag på arbetsområden är barnmedicin, IBS, IBD, celiaki, diabetes och neurologi. I arbetet ingår klinisk nutritionsbehandling och utbildningsinsatser för patienter, anhöriga och medarbetare.
Framtagning av material samt att medverka i utbildning av omvårdnadspersonal ingår i arbetet.

För att du ska trivas hos oss
Ett gott bemötande och att nätverka med andra är framgångsfaktorer i vårt arbete. Våra patienter befinner sig alla i olika situationer och i olika faser av livet. Din empatiska förmåga och din pedagogiska insikt blir betydelsefulla nycklar i ditt arbete på Rehabiliteringscentrum.

Detta värderar vi högt
Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetarteam har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar för ett personcentrerat arbetssätt där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad
Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta
Områdeschef Christina Gisler Josefsson, 0381-334584
Facklig företrädare för Naturvetarna, Lina Bringner, 010-2434645

Urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2017-11-30. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Rehabiliteringscentrum är en länsgemensam verksamhet där olika kompetenser och erfarenheter stödjer utvecklingen för patienten, professionen och rehabiliteringen ur ett helhetsperspektiv. Oavsett var i länet man bor ska patienten ha tillgång till jämlik rehabilitering av god kvalitet.
Inom rehabiliteringscentrum arbetar cirka 250 medarbetare inom 11 områden med tvärprofessionell sammansättning utifrån ett personcentrerat arbetssätt.

Mer information om Rehabiliteringscentrum i finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/rehabiliteringscentrum-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Dietist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde 2017-10-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: P669/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22937&RefNo=P669%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Casinopersonal Eksjö

Cherry söker blivande Black Jack-dealers i Eksjö.

- Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt och spännande extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö.

- Arbetet är också socialt utvecklande då du som dealer sitter i centrum för alla gäster när du leder och ansvarar över spelet.

- Cherry Spelglädje bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige. Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad vilket gör att du kan ta med dig jobbet om du flyttar till annan ort för att t ex studera.

När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på. Vi söker därför dig som är:

- Serviceinriktad
- Ansvarsfull
- Tävlingsinriktad
- Stresstålig

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid egenskaperna ovan. Körkort och tillgång till bil på helger är ett stort plus men inget krav.

Detta är ett extrajobb eller bisyssla och för närvarande erbjuder vi minst fyra och max sju helgkvällar i månaden vilket motsvarar ca 20-30 timmar i månaden.

Efter tillträdet väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och bra sammanhållning.

Känner du att du motsvarar de egenskaper vi söker och är intresserad, är du välkommen att gå in på www.cherryspelgladje.se/jobba/ där du kan läsa mer och enkelt lämna en ansökan.

Har du några frågor kan du kontakta Malin Svensson som är Platschef i Eksjö. Men observera att själva ansökan inte kan lämnas via telefon.


Vi söker Dig som vill vara en del av utelivet i stan och arbeta i en rolig och positiv miljö. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta direkt mot gästerna för att skapa en trevlig stämning vid våra bord.

Om du vill se mer kan Du gå in på vår Facebook eller Instagram @cherryspelgladje


Cherry Spelglädje erbjuder casino på nattklubbar, restauranger, lounger och krogar, vårt mest populära spel är Black Jack men vi erbjuder också Roulette. Restaurangcasinomarknaden består av ett fyrtiotal aktörer i varierande storlek och Cherry Spelglädje är den största operatören i Sverige med drygt 260 spelplatser, motsvarande en marknadsandel på cirka 65 procent. Cherry finns i hela Sverige, från Ystad till Riksgränsen, och är uppdelat på tre regioner med kontor i Göteborg, Stockholm och Umeå. Vidare är landet uppdelat i ett 40-tal distrikt där ChefsCroupiererna har ansvar för den löpande driften. På varje kontor finns en Personalchef samt en Regionchef. Alla som jobbar på Cherry Spelglädje har börjat som dealers och möjligheterna att avancera är många.
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Dealer
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%Timlönen varierar mellan ca 150 - 250 kr i timmen beroende på resultatet och vilka timmar man jobbar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.cherryspelgladje.se
Epostadress:
Övrigt: Ansökan lämnas på vår hemsida under "Sök jobb". Här väljer du rätt ort och lämnar dina uppgifter. Här kan du också läsa mer om tjänsten.
Arbetsplats: 
Adress: Cherry Spelglädje AB
Furstenbergsgatan 4
41664  GÖTEBORG Sverige
Hemsida: http://www.cherryspelgladje.se
  
Platsannons

Områdeschef Närservice Region Jönköpings län

Område Närservice

Vi söker
Region Jönköpings län söker ny områdeschef för Närservice.

Vågar du anta nya utmaningar?
Vill du vara med och forma framtidens måltidsprocess?
Ser du möjligheter snarare än hinder?
Är du handlingskraftig?
Är du en bra ledare?

Verksamhetsstöd och service bildades 2013-09-01 som en ny förvaltning med inriktning mot verksamhetsstöd och service och har idag cirka 1000 medarbetare inom 14 olika områden där område Närservice är ett och omfattar städ och vaktmästeri. Ett viktigt utvecklingsområde är konceptet Vårdnära service vilket innebär nya utmaningar och arbetssätt för både medarbetare och kunder.

Vi erbjuder dig
Vår avsikt är att utveckla en kundorienterad organisation som skapar mervärde för våra kunder och där du får möjlighet att bidra till att skapa något nytt och utvecklande för Region Jönköpings län.

Vi erbjuder stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som präglas av expansion, högt tempo och arbetsglädje. Vår verksamhet är starkt beroende av en effektiv organisation och du blir ansvarig för att skapa de bästa lösningarna för att på så sätt bidra till både kostnadseffektivitet och att vi lever upp till våra kunders höga krav på leveransservice.

Det här får du arbeta med
Som områdeschef kommer du att ha personal- och resultatansvar vilket kräver förmåga att leda organisationen och medarbetarna till en välfungerande enhet som stöttar regionens verksamheter.
Region Jönköpings län är en politiskt styrd organisation och erfarenhet från att arbeta i denna typ av organisation är meriterande.

För att du ska trivas hos oss
Du har lämplig högskoleutbildning och erfarenhet inom området eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. Vi kommer att sätta stor vikt vid dina ledaregenskaper och din kommunikativa förmåga. Erfarenhet av vården servicebehov är ett plus.
Som person är du skicklig på att analysera, konkretisera och hantera mål, strategier och resultat samt att stimulera dina medarbetare i en föränderlig tillvaro.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor är du välkommen att kontakta Arne Andersen, direktör för Verksamhetsstöd och service, tfn 010 - 242 41 40.
Fackliga företrädare är:
Tina Laine Tollström, Vision, tfn 010 - 242 59 13
Tomas Appelfeldt, Kommunal, tfn 036-32 41 22
Margareta Brevenstam, Kommunal, tfn 0380-55 31 51

Sista ansökningsdag är den 27 november. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Städchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enl ök -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: S717/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22914&RefNo=S717%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Avdelningsföreståndare

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

ARBETSUPPGIFTER
SiS LVM-hem Hessleby är ett LVM-hem för manliga drogmissbrukare. Vi har kompetens att ta emot klienter med psykiatrisk problematik samt med omvårdnadsbehov.
De 35 platserna är fördelade på låsta, öppen och omvårdnadsavdelning. Vi arbetar på beteendevetenskaplig grund och använder ett kognitivt förhållningssätt med MI som arbetssätt.


SiS LVM-hem Hessleby organiseras utifrån en lärande organisation. Behandlargrupperna med dag, kväll och helgarbete utgör tillsammans med tydliga ramar och stor självständighet ett positivt klimat för behandlingsprocessen. Nattgruppen samt resursgruppen innehållande bl.a. sjukvård, fastighetsskötsel och miljöterapeutiska aktiviteter är andra delar. Ledningsgruppen består av institutionschef, metod och behandlingsansvarig, personalsekreterare samt avdelningsföreståndare för låsta och öppen respektive omvårdnadsavdelning.


Vi söker en avdelningsföreståndare med ansvar att strategiskt leda, planera, samordna och vidarutveckla aktiviteter och processer vid avdelningen så att dessa överensstämmer med de mål, lagar och riktlinjer som är styrande för verksamheten. Detta innefattar utifrån särskild delegationsordning ansvar för ekonomi-, resultat-, personal och arbetsmiljöfrågor. Du arbetar i nära samarbete med en samordnare för avdelningen och ni ansvarar för avdelningens olika inriktningar.
Du ingår i institutionens ledningsgrupp där du är en del av det utvecklings- respektive planeringsarbete som bedrivs och du omfattas av beredskapstjänstgöring.


KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning som socionom eller annan adekvat högskoleutbildning på minst 180 hp inom beteendevetenskapligt område eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper samt din förmåga att samarbeta.
Vår övertygelse är att du som person är tydlig, strukturerad och gränssättande i ditt ledarskap, har god förmåga att snabbt sätta dig in i olika frågeställningar, har lätt för att samarbeta med chef, medarbetare respektive externa samarbetspartners och som både metodiskt och strategiskt kan tillvarata medarbetarnas kompetens. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från institutionsarbete, gärna utredningsarbete och/eller behandlingsarbete samt erfarenhet av arbete med målgruppen vuxna missbrukare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbetsledning, ekonomi- och personalansvar.


ÖVRIGT
• Avdelningsföreståndare med för närvarande ansvar för öppna avdelningar.
Tillsvidareanställning, heltid, provanställning 6 mån tillämpas.• Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


• SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.
Körkort klass B erfordras. Sökande kommer att få visa upp utdrag från belastningsregistret vid en anställning. Intervjuer sker fortlöpande så avvakta inte med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-01 Enligt överenskommelse.Enligt avtal. FÖRMÅNER Friskvårdbidrag på 3000kr/år
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: 03814-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=354e7eab-d882-4fc1-9c01-8e7adc87f040&TK=87692da4-a6e4-469a-8fa3-7a9f1f38acba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Hessleby i Mariannelund
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hyveloperatör

Om oss
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Våra småländska kontor ligger i Eksjö och i Vetlanda..

Vå kund planerar att utöka sin produktion och från årskiftet ska man införa tvåskift.
Vi söker för vår kund i Eksjö en hyveloperatör för tvåskift.
Tjänsten är en direktrekrytering.

Dina arbetsuppgifter
Som hyveloperatör kommer du att arbeta i ett mindre arbetslag och rotera mellan samtliga arbetsuppgifter på avdelningen.
Arbetsuppgifterna innebär också att ställa och sköta maskin samt enklare underhåll.


Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och gärna erfarenhet från sågverksarbete med inriktning hyvel.
Körkort B samt truckkort.
Du är kvalitetsmedveten, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga samt datorvana. Viktigt är att du är flexibel och har viljan att tillsammans med arbetskamraterna ständigt bli bättre och lära dig mer.

Motorsågskörkort och lastmaskin ses som meriterande.

Arbetstider: Två skift

Placeringsort: Eksjö

Tillträde: Efter nyår eller enligt överenskommelse,
Sista ansökningsdag den 3 december.

Vid frågor ring gärna Rune Granath på telefon 0381-48 09 52

Välkommen med din ansökan!
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Hyveloperatör, sågverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 3438
Webbplats: http://www.wikan.se/jobb/3438/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wikan Personal
Järnvägsgatan 2
27531  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.wikan.se
  
Platsannons

Nu söker vi industriarbetare

Om företaget
Lernia Bemanning fortsätter att växa! Just nu söker vi industriarbetare för kommande uppdrag i Eksjö. Uppdragen kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet där du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att skapa erfarenheter för framtiden och knyta nya kontakter. För rätt person kan det finnas möjligheter för övertagande till kund

Arbetsuppgifter
Vi söker nu ett antal montörer och industriarbetare för uthyrning till vår kund i Eksjö

Formell kompetens
- Gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning.
- Tidigare erfarenhet av industri är meriterade.
- Truck och traverskort (meriterande)
- Du har körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
För att trivas som bemanningskonsult hos oss krävs det att du har ett öppet sinne, är positivt inställd och är flexibel.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lyhörd, engagerad och ansvarsfull. Du tycker om att arbeta i varierande arbetsmiljöer och vill testa nya saker.Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid

Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse.

Information
Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor kontakta Sofie Trofast på sofie.trofast@lernia.se

Lernia är vägen framåt
Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens: 21308
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP21308
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Vetlanda
Lernia Bemanning AB
57432  Vetlanda Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  

Platsannons

Butiksmedarbetare till Byggmax Mariannelund

Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser i 86 butiker i Sverige, 34 i Norge och 11 i Finland.
Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att
nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande IT-effektivisering har
tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste.
Vi är en ung organisation med positiv framåtanda.

Ännu en karriärmöjlighet inom ett kraftigt expanderande Byggmax!

Till vår butik i Mariannelund söker vi butiksmedarbetare! Vi söker dig som kan jobba vid behov/helger.

Dina arbetsuppgifter blir att sälja högkvalitativa byggvaror till ett av marknadens bästa pris. Våra byggmaterialsäljare håller ordning och reda i lokalerna och ser till att hyllorna alltid är välfyllda. Alla medarbetare sköter alla uppgifter i butiken. Detta innebär att virkesplock, prismärkning, inventering, uppackning och kassatjänst hör till de dagliga rutinerna. Utöver det hjälper vi våra kunder att mäta, räkna och skriva underlag samt ge en bra serviceupplevelse.

Din profil
Vi tror att du är en person med god kommunikativ förmåga som känner sig säker i sin sociala roll. Charm, personlig utstrålning och ett förhållningssätt som får andra att känna sig tillfreds är kvaliteter du har. Förmåga att agera självständigt och ta egna initiativ är viktiga egenskaper för att lyckas på Byggmax. Butiker med hög omsättning kräver delaktig personal med god samarbetsförmåga. Du behöver vara snabb, effektiv och lyhörd på samma gång. Du ska även vara öppen för att jobba både morgnar, kvällar och helger.

Dina kunskaper
Du kan räkna och mäta obehindrat. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från byggmaterials- och/eller detaljhandelsförsäljning och har kunskap om byggmaterial. Körkort/truckkort är mycket meriterande.

Sista ansökningsdag är 2017-11-30
Intervjuer sker fortlöpande, så vänta inte med att ansöka!

www.byggmax.se
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Behov / timFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: Butiksmedarbetare Mariannelund
Webbplats: http://www.vikarien.se/?pid=2162&g=3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BYGGmax Mariannelund
Kärrgatan 1
59898  Mariannelund Sverige
Hemsida: http://www.byggmax.se
  
Platsannons

Barnmorska/Sjuksköterska

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker
Barnmorska eller sjuksköterska med intresse för att bli barnmorska.

Vi erbjuder dig
Tillsvidareanställning heltid eller längre vikariat heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här arbetar vi med
Ge omvårdnad till kvinnor i livets alla skeden från att handlägga en normal förlossning, ge omvårdnad i samband med operationer till palliativ vård av cancersjuka. Upprätthålla goda relationer med patienter och deras närstående och samverka med andra vårdgivare och sociala myndigheter. I arbetet ingår att kunna hantera såväl planerad som akut vård. På kvällstid kan patienter komma direkt, istället för via akutmottagningen. Vi ska även kunna ta hand om kvinnor utsatta för övergrepp.
Arbetsrotation mellan klinikens enheter förekommer. Vi har också rotation dag/natt.

För att du ska trivas hos oss
Som barnmorska ska du kunna arbeta med alla för en barnmorska förekommande arbetsuppgifter (se socialstyrelsens kompetensbeskrivning 2006). Är du sjuksköterska ser vi gärna att du har ett intresse för att utbilda dig till barnmorska så snart möjligt
Teamarbetet på kliniken kräver god samarbetsförmåga och du behöver kunna ställa om till ändrade omständigheter under arbetsdagen.
Vi möter patienter med olika bakgrund och förutsättningar vilket kräver lyhördhet för varje enskild patients behov.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kan du kontakta vårdenhetschef Maria Christensson telefon nummer 010-243 57 46 eller vårdenhetschef Anita André telefonnummer 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Elinor Ericsson, telefon nummer 010-243 58 00. Intervjuer genomförs löpande under ansökningstiden.
Sista ansökningsdag är 4 december.


Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av Sveriges största länsdelssjukhus och ingår i Region Jönköpings län. Här finns akut och planerad verksamhet dygnet runt inom de flesta specialiteter. Inom upptagningsområdet bor ca 110.000 personer.
På kvinnokliniken jobbar 110 medarbetare. Vi arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Kvinnohälsovården utgör en del av kvinnokliniken
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: K623/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22920&RefNo=K623%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Avancerad sökpluton, Ing 2 söker officerare (OF 1 och OR 6)

Avancerad sökpluton är en del av ingenjörbataljonen vid Ing 2 i Eksjö. Vid plutonen finns Försvarsmaktens avancerade sökgrupper samt hundgrupper med vapen- och explosivämnessökande hundekipage. Plutonen ingår regelbundet vid insatser där det genomförs högrisksök i en mängd olika miljöer och med varierande hot. Oftast samordnat med andra enheter.

Som taktisk/operativ officer eller specialistofficer vid plutonen kan du utbildas och arbeta som gruppchef vid avancerad sökgrupp, hundgrupp eller avancerad sökledare. Gemensamt för befattningarna är att det ställs höga krav på flexibilitet, uthållighet och personlig integritet. 

Efter genomförd utbildning kan du nyttjas för uppgifter såväl nationellt som internationellt. Arbetet innebär även att du bidrar vid utbildning av andra enheter inom ditt specialområde.

Anställningen: OF 1/OR 6, Tillsvidare anställning enligt gällande avtal och officersförordningen.

Lön: Individuell lönesättning. Dock minst 22500kr

Tillträde: 2018-02-19

Placeringsort: Eksjö

Generella krav för anställning:

- Svenskt medborgarskap

- Officersutbildning med godkänd examen OF 1/OR 6

- Behärskar engelska i tal och skrift

- B-körkort

- Godkänd säkerhetsprövning

- Ej anlag för klaustrofobi och höjdrädsla

Meriterande kvalifikationer:

- CE körkort

- Förarbevis på lätt och tung personterrängbil

- Genomförd ammunitionsröjningsutbildning

- Genomförd grundkurs hund eller hundekipageutbildning

- Genomförd militär utlandstjänst

- Genomförd SOU inriktning Und/säk

Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du fungerar väl under press, har en god samarbets-, problemlösnings, och organisationsförmåga samt god fysik.

Dokument att bifoga ansökan:

- Personligt brev med beskrivning av dig själv och levnadsbeskrivning både civilt och militärt

- CV med referenser

- Gymnasiebetyg

- Körkort och eventuellt militärt förarbevis

- Militärt vitsord med referenser

- Betyg från eventuell internationell tjänstgöring med referenser

- Preliminärt antagningsbesked från antagningsprövningen, för dig som genomfört GMU

Ansökningsprocessen: Du får e-post som bekräftelse på att vi mottagit din ansökan. Du kan sedan komma att kallas till förbandet för intervjuer, fysiska tester och läkarundersökning. Urval sker löpande och vi kan komma att kalla lämpliga kandidater innan ansökningstiden löpt ut.

Sista ansökningsdag: 2017-12-31

Upplysningar om tjänsten lämnas av: Kn Harald Glans, Plutonchef, Harald.glans@mil.se, 073-6370842.

Fackliga representanter:

Jonas Larsson, OF Eksjö 0381-180 42, jonas.a.larsson@mil.se

Carola Blomdahl, Försvarsförbundet 0381-186 00, carola.blomdahl@mil.se

Irené Ström, SEKO 070-8218501, sekoforsvar-eksjo@mil.se 

Sofie Bergkvist, SACO 0381-18548, sofie.bergkvist@mil.se

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Göta ingenjörregemente, Ing 2, är Sveriges enda ingenjörregemente. Regementet rekryterar och utbildar officerare och soldater till ingenjörförband med specialkompetens att utföra kvalificerade fältarbeten för nationella och internationella uppgifter.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Officer
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14428
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 1002
57528  Eksjö Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Husdjurslärare

Tenhults naturbruksgymnasium

Vi söker
Vår nuvarande husdjurslärare kommer att vara tjänstledig och vi söker nu en vikarie.
Tjänsten avser vikariat deltid 50-70%, preliminärt under perioden 2018-02-01 -- 2019-01-31.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en härlig miljö i stadsnära landbygd där du får möjlighet att själv forma din undervisning på ett anrikt naturbruksgymnasium. Tillsammans med ett välfungerande arbetslag får du möjlighet att utveckla verksamheten och utvecklas som person och pedagog.

Det här får du arbeta med
I ditt dagliga arbete ingår läraruppgifter där du planerar, genomför och följer upp din undervisning. Vi söker en medarbetare som gillar att samarbeta och som på ett naturligt sätt bidrar i lärarkollegiets allmänna åtaganden som t ex APL och utvecklingssamtal.

Din kompetens
Vi ser att du har yrkeslärarexamen alternativt agronom eller lantmästare och du har erfarenhet av undervisning med inriktning mot husdjur. Du har god såväl ämneskunskap som pedagogisk förmåga och förmodligen stor erfarenhet från branschen.

Detta värderar vi högt
Du är bekväm i att arbeta med pedagogiska IT-verktyg och ditt ledarskap i klassrummet är tydligt och välstrukturerat med förståelse för betydelsen av att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov.

Så här gör du om du är intresserad
För ytterligare information är du välkommen att kontakta rektor Anna Rosén, tel 010 24 268 04.
Facklig företrädare:
Anna-Karin Bjermqvist, Lärarnas riksförbund, tel 010 24 26805 och Henrik Wallin, Lärarförbundet tel 010 24 26806.

Sista ansökningsdag är den 24 november. Välkommen med din ansökan.
Inför rekryteringsarbetet har Tenhults naturbruks-gymnasium tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi önskar inte kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Tenhults naturbruksgymnasium ligger vackert beläget i utkanten av Tenhult nära Jönköping.
Utifrån visionen ”växande i en attraktiv skola” utbildar Tenhults naturbruksgymnasium yrkesmässiga naturbrukare för framtiden. Naturbruksprogrammets elever kan välja yrkesutgångar inom branscherna häst, djurvård, lantbruk eller trädgård.Gymnasiesärskolans elever läser skog, mark och djur. Skolan erbjuder också programinriktat individuellt val och yrkesintroduktion samt att vi även bedriver vuxenutbildning inom trädgård. Tenhults naturbruksgymnasium är ett av Sveriges äldsta naturbruksgymnasium med ca 220 elever och 70 anställda. Läs mer på www.rjl.se/tenhultsnaturbruksgymnasium
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTidsbegränsad, 70%, Tillträde 2018-02-01 till 2019-01-31 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: U175/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22880&RefNo=U175%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lantbruksavbytare, Växa Sverige

I arbetsuppgifterna ingår:
Traditionell djurskötsel i djurstallar.
Arbete i mjölkrobotstall, lösdrifter, gammaldags uppbundna besättningar.
Viss körning med hjullastare, minilastare eller annan traktorkörning förekommer.

Är du rätt person kan du också tvätta stallar, klippa djur, renovera betonggolv i stallar i området.

"Djuröga" och känsla att jobba med djur är mycket viktigt.
Viktigt att bemöta våra kunder på professionellt sätt då du representerar företaget när du är hos kunden

Som avbytare planerar du ditt arbetsschema tillsammans med din kunder.
Bostaden är stationeringsort.

Som avbytare i Växa Sverige har du kollegor i området som hjälper och sporrar varandra, har kul ihop, tar del av varandras erfarenheter.
Växa Sverige Avbytarservice har fortbildningsdag och träffar med kollegor, månatliga informationsblad för att du som avbytare ska vara uppgraderad på de senaste nyheterna.

Lämplig utbildning och erfarenhet
Lantbruksutbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet erfordras.
Om du älskar djur och är serviceinriktad är detta jobbet för dig.

B-körkort krävs.

Meriterande: Tidigare erfarenhet av mjölkproduktion eller likvärdigt.

Placeringsort
Eksjö

Har du frågor är du välkommen att kontakta
Ingemar Eriksson tel. 010-4710322, ingemar.eriksson@vxa.se
Lars-Erik Karlsson tel. 010-4710428, lars-erik.karlsson@vxa.se
Karin Fredriksson 010-4710191, karin.fredriksson@vxa.se

Facklig förtroendeman:
Karin Slettebo tel. 0702-652384, karin.h.slettebo@kommunal.se

Ansökan senast 6 december 2017
Är du intresserad, sök omgående - vi rekryterar löpande.

Lantbruksavbytare till Växa Sverige

Stark ökad efterfrågan av våra tjänster gör att vi behöver vara fler avbytare. Som avbytare jobbar du självständigt med frihet under ansvar och med servicekänsla sätter du kunden i fokus. Samtidigt ingår du i Växa Sveriges avdelning Avbytarservice. I avdelningen anordnas fortbildningsdagar och studieresor, genom detta upplever du en laganda och teamkänsla som är unik.

Nu söker vi omgående tillsvidareanställd personal till Eksjö

Rekryteringsföretaget Jobbet.se har levererat rekryteringstjänster till svenska arbetsgivare sedan 2003.
Vi har med åren blivit specialister på att stödja företag och organisationer i allt som gäller rekrytering.
Våra kunder ser oss som sin egen rekryteringsavdelning, det innebär att man har tillgång till professionellt rekryteringsstöd alla vardagar 08.00 – 17.00 men man betalar enbart för den tid man behöver nyttja.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lantbruksförman, blandad drift
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens:
Webbplats: http://www.jobbet.se/platsannons/lantbruksavbytare-till-vaxa-sverige-vaxa-sverige-5.11188
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbet.se/LS Jobbet AB
Fyristorg 6
75310  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.jobbet.se
  

Platsannons

Diskpersonal

Vi söker diskpersonal till vårt hotell och restaurang som inför julbordssäsongen 23 november till och med 22 december.

Hotel Ullinge ligger mellan Eksjö och Nässjö vid sjön södra Vixen och ingår i koncernen Gyllene Uttern Hotel Group där även Gyllene Uttern och Hotel Mullsjö ingår.

Vill du bli en del av Team Ullinge erbjuder vi ett roligt, utvecklande och trevligt jobb.

För att gästerna ska trivas är det viktigt att personalen trivs, därför jobbar vi aktivt med att vara ett Team som stöttar och hjälper varandra. Givetvis har vi alla våra ansvarsområden men för att kunna erbjuda bästa service till gästerna är det viktigt att jobba över gränserna.

Personligt engagemang, kunskap och de som brinner för det lilla extra är vad vi letar efter i nya medarbetare.

Vi ser gärna att ni har erfarenhet från tidigare arbetsuppgifter inom disk men inget krav.

Arbetstiderna är måndag till fredag och varierar dag samt kvällsarbete, i arbetsuppgifterna ingår att ta hand om disk.

Skulle detta vara något för dig så tveka inte att höra av er till oss på Hotel Ullinge.

Varmt välkomna med er ansökan!

Vi söker diskpersonal inför julbordssäsongen under måndag till och med fredag.


Vill du bli en del av Team Ullinge erbjuder vi ett roligt, utvecklande och trevligt jobb som diskare.

För att gästerna ska trivas är det viktigt att personalen trivs, därför jobbar vi aktivt med att vara ett Team som stöttar och hjälper varandra. Givetvis har vi alla våra ansvarsområden men för att kunna erbjuda bästa service till gästerna är det viktigt att jobba över gränserna.

Personligt engagemang, kunskap och de som brinner för det lilla extra är vad vi letar efter i nya medarbetare.

Vi ser gärna att ni har erfarenhet från tidigare arbetsuppgifter inom disk men inget krav.

Arbetstiderna är dag samt kväll under måndag till fredag.

Skulle detta vara något för dig så tveka inte att höra av er till oss på Hotel Ullinge.

Varmt välkomna med er ansökan!

Hotel Ullinge ligger mellan Eksjö och Nässjö vid sjön södra Vixen och ingår i koncernen Gyllene Uttern Hotel Group där även Gyllene Uttern och Hotel Mullsjö ingår.
Vi bedriver konferens, hotell och restaurang året om och under sommaren även café.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVarierande arbetstider och det är kvälls samt dagtid under måndag-fredagar. 60%-80%Enligt kollektivavtal och efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-22
Referens: Diskpersonal
Webbplats:
Epostadress: stefan@ullinge.se
Övrigt: Tillträde efter överenskommelse samt att rekrytering och intervjuer görs under ansökningstiden
Arbetsplats: 
Adress: Hotel Ullinge
Ullinge
57596  EKSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.ullinge.se
  
Platsannons

Projekt- & Utvecklingschef

Expedit AB är en del av Expedit Group som är en av de största och ledande leverantörerna av kundunika butiksinredningslösningar i Skandinavien. Vi omsätter ca 600 miljoner kronor, har ca 380 anställda och starka långsiktiga ägare. Expedit Group är familjeägt av tyska Wanzl koncernen som totalt omsätter ca 700 miljoner euro.

Expedit AB i Sverige har en omsättning på ca 200 miljoner kronor och har ca 70 anställda. Vi servar den svenska marknaden från en central placering i Sverige. I Nässjö har vi samlat försäljning, inköp, produktion och logistik. I Sverige och Nässjö har vi träproduktion med stor monteringsavdelning av både trä- och metallprodukter. Metallprodukterna tillverkas till stor del av våra kollegor i Danmark och Lettland. För att säkerställa vår konkurrenskraft använder vi oss dessutom av ett nätverk av beprövade och kända underleverantörer i Östeuropa och Kina.

Besök oss gärna på www.expedit.se

Vi söker en chef till vår projekt- och utvecklingsenhet. Du skall leda en grupp medarbetare som besitter hög kompetens och erfarenhet inom sina respektive ansvarsområden. I tätt samarbete med försäljning är projekt- och utvecklingsgruppen omedelbart delaktig och involverad från förfrågan till utrullning av projekt genom att bland annat identifiera leverantörer och skapa genomförbara lösningar för projekten. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till företagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Personalansvar
• Planera, leda och fördela
• Projektledning
• Koordinera projekt med företagets andra enheter
• Inköpsarbete
• Avtal
• Budgetansvar
• Systematisk uppföljning av genomförda projekt
• Ledningsgruppsarbete

Vi tror att du har skaffat dig erfarenhet som ansvarig från tidigare liknande roll och med liknande produkter. Du har god förståelse för ritningsläsning och konstruktionsarbete.

Som person är du affärsmässig, drivande, motiverande. Du trivs med att ständig utmana dig själv såväl som din omgivning. Du har ett strukturerat arbetssätt som är en garant för att snabbt kunna riktningsförändra utan att tappa affärsfokus.

För att lyckas i tjänsten är de absolut viktigaste egenskaperna ditt goda och inspirerande ledarskap och din självklara förmåga till att framgångsrikt samarbeta med företagets samtliga funktioner.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN


I denna rekrytering har Expedit valt att samarbeta med Onepartnergroup AB.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 036-440 90 25.

Du ansöker snarast om tjänsten dock senast 2017.12.04 genom www.onepartnergroup.se.

I denna rekrytering praktiseras löpande urval, varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform: Heltid, tillsvidareanställning.
Placeringsort: Fredriksdal, Nässjö Kommun.
Tillträde: Snarast, dock enligt överenskommelse
Övrigt: Ca 10-12 tjänsterresor med övernattning per år
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Inköpschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-04
Referens: 5532
Webbplats: http://www.ep-ab.se/och_enpartner/visa?jaid=5532
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OnePartnerGroup Jönköping AB
Mogölsvägen 4
55593  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.onepartnergroup.se
  
Platsannons

Avdelningsföreståndare Avdelning Trollebo, SiS Långanäs

Avdelningsföreståndare Avdelning Trollebo, SiS Långanäs låsbara platser
Vill Du vara med och göra skillnad för de som behöver det mest? Då har Statens Institutionsstyrelse utmaningen för dig. De söker nu en avdelningsföreståndare till Långanäs ungdomshem, ett hem för flickor och pojkar mellan 13 och 21 år.

SiS ungdomshem Långanäs, hör till en av landets största ungdomshem med sina 43 platser. Vi erbjuder akut-, utredning- och behandlingstjänster.

Avdelning Trollebo är en avdelning för ungdomar med omfattande vårdbehov. Ungdomar som placeras på Trollebo har alla olika svårigheter och behov, likt övriga ungdomar som placeras inom SiS. Den gemensamma nämnaren för ungdomar som placeras på Trollebo är att de ofta har flera behandlingssammanbrott bakom sig. För att möta detta, bor ungdomarna för sig själva med ständig tillgång till egen personal. Personaltätheten är utifrån ungdomarnas behov betydligt högre en på en ”vanlig” SiS-avdelning. Vi arbetar utifrån TMOs (Trauma medveten omsorg) principer.

I rollen som avdelningsföreståndare har du ett övergripande behandlingsansvar för verksamheten på en avdelning. Du planerar, leder och utvecklar arbetet. Till din hjälp har du en biträdande avdelningsföreståndare. Du har personal- arbetsmiljö- och ekonomiansvar, ingår i Långanäs ledningsgrupp och har kontinuerlig chefsberedskap. I ledarskapet ingår även metodutveckling, dokumentation och uppföljning som viktiga delar.

Alla avdelningsföreståndare ingår i ett nätverk med kollegor i samma yrkesroll, och samlas vid regelbundna fortbildningsdagar. SiS har ett chefsprogram med olika inriktningar som stärker dig som chef och ledare, och du har stora möjligheter att öka din kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker en person med genuint intresse för ungdomsvård och ledarskap. Du skall ha minst akademisk grundexamen 180 hp inom samhälls- och beteendevetenskap eller vårdvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Erfarenhet av arbete med personer med komplex problematik och/eller inom ramen för LSS är meriterande.


Personen vi söker skall ha god förmåga till samverkan både internt med personal, ungdomar och andra kollegor såväl som externt med socialtjänst eller andra myndigheter. Du bör ha en hög integritet, vara strukturerad, effektiv, tydlig och stresstålig. Du är lyhörd och har en god förmåga till att se helheten, arbetsleda samt planera. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning inom SiS eller liknande roll. Du skall ha goda kunskaper i svenska samt körkort B är ett krav.


Vidare söker vi en person med väl vitsordad erfarenhet och lämplighet för ledarskap företrädelsevis från socialtjänst eller annan vård och behandling.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Uppdragsgivare: Statens Institutionsstyrelse Långanäs
Ort: Eksjö
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 30 november 2017

För information: 
Rekryteringskonsult Randstad Victoria Reeve, 0722 – 24 16 84

Institutionschef Maria Åsebrant, 010 - 453 36 01, maria.asebrant@stat-inst.se [ mailto:maria.asebrant@stat-inst.se ]

Fackliga företrädare

SACO Andreas Bardh, 010 - 453 36 00, andreas.barth@stat-inst.se [ mailto:andreas.barth@stat-inst.se ]

SEKO Johan Hermansson, 010 – 453 36 00 johan.hermansson@stat-inst.se [ mailto:johan.hermansson@stat-inst.se ]

OFR Håkan Karlsson, 010 – 453 36 00 hakan.karlsson@stat-inst.se [ mailto:hakan.karlsson@stat-inst.se ]Om Långanäs
SiS ungdomshem Långanäs tar emot icke skolpliktiga flickor och pojkar med psykosocial problematik, kriminalitet och missbruk. Vi har i uppdrag att bedriva vård för flickor och pojkar med särskilda vårdbehov. Vi tar emot akut-, utrednings- och behandlingsplaceringar. En central roll i vistelsen på Långanäs är skolverksamheten. Hos oss kan ungdomarna läsa såväl grundskoleämnen som en del gymnasiekurser. Långanäs ligger vid Långanässjön, fem kilometer söder om Eksjö.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 201070777
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201070777&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Lantmätargränd 4
57596  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Administrativ assistent

Kirurgkliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du vara spindeln i nätet i den spännande utvecklingen av den kirurgiska vården? Du kommer dessutom vara med att utveckla denna tjänst då den är helt ny hos oss.

Vi söker
Vi söker en administrativ assistent till kirurgkliniken med intresse att samordna personaladministration.
Vi ser att du har erfarenhet av personaladministrativt arbete, gärna inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete i personalhanteringssystemet Heroma är meriterande. Intresse för IT-frågor medan goda datakunskaper kunskaper i svenska språket är ett krav. Det är meriterande om du har en administrativ eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder dig
Som administrativ assistent kommer du att arbeta i ett omväxlande arbete med administrativa uppgifter kring personalen i ett nära samarbete med chefer så väl som klinikens medarbetare.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
I ditt arbete ingår att tillsammans med cheferna ansvara för personalplanering och rekrytering på både kort och lång sikt. Fördelning av personal utifrån vårdtyngd. Förbereda och underhålla schemaläggning på enheterna. Behjälplig med studenter/elever introduktion. Ett stöd i personalhanteringssystemet Heroma. Delaktig i utveckling av en attraktiv och hälsosam arbetsmiljö samt övrigt förekommande administrativa uppgifter.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i din roll är det viktigt att du har en helhetssyn i planering och agerande. Att du är strukturerad och tar eget ansvar. Du har lätt att ställa om och anpassa dig till ändrade omständigheter med prioriteringar av arbetsuppgifter. Du tycker om att samarbeta och skapa relationer på ett lyhört och smidigt sätt. Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar.
Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad
Information om tjänsten lämnas av biträdande verksamhetschef Malin Johnsson tfn: 010 - 243 53 41.
Facklig företrädare för Vision är Helen Lööw tfn: 010 - 24 373 64
Sista ansökningsdag är den 26 november. Urval, intervjuer och rekrytering kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt. Inom upptagningsområdet bor ca 110 000 personer.

Kirurgklinikens slutenvård omfattas av 38 vårdplatser.
•Vårdavd C - Nedre bukkirurgi och bråck
•Vårdavd D - Övre bukkirurgi
•Vårdavd E - Akut
•Vårdavd F - Barn
•Urologisk vårdavdelning

Samtliga avdelningar tar även emot akutkirurgiska patienter. Vi har också två mottagningar, endoskopienheten och kirurgmottagningen.


På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.


Nyinflyttad till Eksjö? Eller funderar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd med flera tätorter. Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten?
www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde omgående -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: K587/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22858&RefNo=K587%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Avdelningsföreståndare till SiS Långanäs

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
Vill du vara med och göra skillnad för de som behöver det mest? Då har Statens institutionsstyrelse utmaningen för dig. Vi söker nu en avdelningsföreståndare till SiS ungdomshem Långanäs, ett hem för flickor och pojkar mellan 13 och 21 år. Långanäs hör till en av landets största ungdomshem med våra 43 platser. Vi erbjuder akut-, utredning- och behandlingstjänster.

ARBETSUPPGIFTER
Avdelning Trollebo är en avdelning för ungdomar med omfattande vårdbehov. Ungdomar som placeras på Trollebo har olika svårigheter och behov, likt övriga ungdomar som placeras inom SiS. Den gemensamma nämnaren för ungdomar som placeras på Trollebo är att de ofta har ett eller flera funktionshinder och flera behandlingssammanbrott bakom sig. För att möta detta, bor ungdomarna för sig själva med ständig tillgång till egen personal. Personaltätheten är utifrån ungdomarnas behov betydligt högre en på en "vanlig" SiS avdelning.
I rollen som avdelningsföreståndare har du behandlingsansvar för ungdomarna på avdelningen. Du planerar, leder och utvecklar arbetet. Till din hjälp har du en bitr. avdelningsföreståndare och 24 behandlingsassistenter. Du har personal-, arbetsmiljö- och ekonomiansvar. Du ingår i Långanäs ledningsgrupp och har kontinuerligt chefsberedskap. I ledarskapet ingår även metodutveckling, dokumentation och uppföljning som viktiga delar.
Alla avdelningsföreståndare ingår i ett nätverk med kollegor i samma yrkesroll och samlas vid regelbundna fortbildningsdagar. SiS har ett chefsprogram med olika inriktningar som stärker dig som chef och ledare och du har stora möjligheter att öka din kompetens.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en person med genuint intresse för ungdomsvård och ledarskap. Du skall ha minst akademisk grundexamen 180 hp inom samhälls- och beteendevetenskap eller vårdvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig.
Personen vi söker skall ha god förmåga till samverkan både internt med personal, ungdomar och andra kollegor såväl som externt med socialtjänst eller andra myndigheter. Du bör ha en hög integritet, vara strukturerad, effektiv, tydlig och stresstålig. Du är lyhörd och har en god förmåga till att se helheten, arbetsleda samt planera. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning inom SiS eller liknande roll. Du skall ha goda kunskaper i svenska samt körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en person med vitsordad erfarenhet och lämplighet för ledarskap företrädesvis från socialtjänst eller annan vård och behandling.

ÖVRIGT
Vi samarbetar med Randstad vid denna rekrytering. Ansök via deras hemsida www.randstad.se

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-01 Så snart som möjligt., upphör: Vi tillämpar 6 månaders provanställning. .Månadslön Du har möjlighet till 3 000:- i friskvårdsbidrag varje år.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 2.9.1-3775-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1507791e-68c2-4638-895f-0b9eaaee6054&TK=6fca71be-163b-48d4-b350-f667e7dc9546
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Långanäs i Eksjö
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tandsköterska verksamhetsområde öster

Folktandvården Region Jönköpings län

För att lyckas med vårt gemensamma mål - en friskare framtid för regionens invånare - är vi beroende av kompetenta medarbetare. På grund av stora pensionsavgångar behöver vi nu fylla på med nya entusiastiska tandsköterskor på flera av våra allmäntandvårdskliniker i verksamhetsområde öster i Jönköpings län. Vi söker både dig som är ny i tandsköterskeyrket och dig med rik erfarenhet. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra tillsammans med erfarna kollegor i en varierande och händelserik arbetsvardag.

Vi söker
Dig som är utbildad tandsköterska. Har du tidigare erfarenhet som tandsköterska eller från annat vårdyrke är det meriterande.

Vi söker tandsköterska till följande kliniker:
Eksjö Folktandvård

Nässjö Folktandvård

Sävsjö Folktandvård

Vi erbjuder dig
En tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder flyttbidrag för dig som flyttar till vårt län.

Det här får du arbeta med
Som tandsköterska bemöter och behandlar du barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt.

I det dagliga arbetet ingår att assistera tandläkare och tandhygienist. Andra arbetsuppgifter är munhälsokontroller och fissurförseglingar, sterilarbete, reception, kallelser och tidsbokning. Viss telefonrådgivning samt extern verksamhet kan förekomma. Du skolar också in tandvårdsrädda patienter, är en del i ett teamarbete där du utför arbetsuppgifter delegerade av tandläkare.

För dig med erfarenhet i yrket kan det finnas möjlighet att handleda studenter.

För att du ska trivas hos oss
Du trivs i mötet med patienterna och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa dem. I kontakt med andra är du lyhörd och gör dig lätt förstådd.

Vi har ett stort patienttryck, dessutom kan förutsättningarna för dagen snabbt ändras. Detta ställer krav på oss att snabbt kunna ställa om och se nya möjligheter för att lösa situationen. I sådana fall behåller du ditt lugn, är stabil och fokuserar på rätt saker.

Du bidrar till en god arbetsmiljö och genom väl fungerade relationer ser du till att skapa bra samarbeten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på det svenska språket. Vidare organiserar du ditt arbete på ett effektivt sätt och visar engagemang för ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Detta värderar vi högt
Vi som arbetar på Folktandvården, Region Jönköpings län bildar en gemensam styrka för att ge regionens invånare Sveriges bästa munhälsa. Vi tar det yttersta ansvaret för all tandvård inom regionen och vi delar Folktandvårdens värdegrund. Tillsammans skapar vi en trygg vardag där varje dag är kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du mår bra.

Så här gör du om du är intresserad
Du ansöker till tjänsten genom att registrera dig via länken nedan och sedan välja den eller de kliniker du är intresserad av. Sista ansökningsdag är den 26 november.

För att kunna behandla din ansökan behöver du tydligt rangordna och motivera i ditt personliga brev vilken/vilka kliniker du är mest intresserad av. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!

För frågor om rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta HR-konsult Elin Johnsson, 010-242 53 34.

Facklig kontaktperson för Vision Ann Sveningsson 010-244 21 70.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Folktandvården är en delverksamhet inom Region Jönköpings län. Vi har 26 allmäntandvårdskliniker och finns i hela länet. Inom Folktandvården finns också specialisttandvård vid Odontologiska Institutionen med åtta olika specialistområden. Folktandvården verkar i ett expansivt län, där Region Jönköpings län tar sin del av ansvaret för att göra länet attraktivt genom satsningar inom bland annat kultur och näringsliv.

Vi ser mångfald som en styrka och är något vi eftersträvar på alla våra arbetsplatser. Våra medarbetarnas bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar vår verksamhet.

Mer information om Folktandvården hittar du här (http://www.rjl.se/folktandvarden)

Du hittar oss även på Facebook, Linkedin och Instagram.
Publiceraddatum: 2017-11-03
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde Enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: T83/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22890&RefNo=T83%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Skolsköterska till barn- och ungdomssektorn

Eksjö kommun strävar efter att bli en skolkommun i världsklass – från förskola till gymnasium.

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Eksjö.

Du ingår som en viktig resurs i den centrala elevhälsan i Barn- och Ungdomssektorn. Elevhälsan riktar sig till kommunens förskolor, grundskolor och gymnasium. Förutom skolsköterskor ingår specialpedagoger, kuratorer, skolpsykologer, logoped, förskollärare och skoldatatek. Elevhälsans arbete bedrivs på individ- grupp och organisationsnivå.
Denna tjänst avser arbete som skolsköterska i grundskola ev gymnasium.


ARBETSUPPGIFTER
Som skolsköterska arbetar du med främjande och förebyggande elevhälsoarbete. Du erbjuder och utför hälsosamtal. Uppdraget innefattar också att vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt medverka vid skolläkarmottagning.

Vi söker dig som tillsammans med övriga professioner inom elevhälsan och i samverkan med skolledning, pedagoger, övrig skolpersonal, elever och vårdnadshavare vill arbeta för att främja en god lärmiljö för eleverna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska.

Du har ett stort engagemang för barn/ungdomars situation, men är strukturerad i ditt arbetssätt och kan prioritera inom verksamhetsuppdraget i samråd med skolledning och annan elevhälsopersonal. Du förutsätts ha god förmåga gällande muntlig och skriftlig kommunikation.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänstens omfattning: 50-100% Tillträde: snarast .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens: A727927
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=215413f9-de2a-4a30-89c9-54b35a59e92f&TK=c57d5bc2-9c9b-4535-a1a6-834c477c395d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykolog på Anorexienheten i Jönköping

Barn-och ungdomspsykiatri Jönköping

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken satsar mot framtiden! Vill du vara med och forma vår framtida verksamhet?

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med god kunskap i KBT. Vi ser gärna att du är legitimerad psykoterapeut och/eller specialistutbildad. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett intressant och utmanande arbete på vår specialistenhet för barn och ungdomar med ätstörning av anorektisk karaktär. Behandlingen bedrivs i två huvudspår – dagvård och öppenvård. Dagvården har plats för 6 patienter där ungdomarna vistas vardagar. Behandling inom anorexienhetens ram kan också ske enbart i öppenvård.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns också en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med
Du kommer arbeta i ett tvärprofessionellt team, som förutom psykolog består av kurator, läkare, sjuksköterskor, skötare och specialpedagog. Arbetet innefattar kvalificerat bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete med ungdomar och deras familjer. Familjerna är starkt involverade i behandlingen. Behandlingen på enheten bedrivs med grund i kognitiv beteendeterapi (KBT).

För att du ska trivas hos oss
Som person har du ett professionellt förhållningssätt, är ansvarstagande och empatisk. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist, tfn 010-242 31 09 eller överläkare Mie Lundqvist, tfn 010-242 31 05. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29.

Sista ansökningsdag är den 8/12. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut- och anorexivård. Mer information om Barn- och ungdomspsykiatrin i Jönköping finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/barn--och-ungdomspsykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2017-11-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: P800/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22854&RefNo=P800%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Legitimerad psykolog/PTP- tjänstgöring

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping

Vi söker
Vi söker dig som med kompetens och energi vill vara med och bidra både i det dagliga arbetet men också i utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du som är legitimerad psykolog även är legitimerad psykoterapeut och/eller specialistutbildad. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete med goda möjligheter till nära samarbete med psykologkollegor. Är du legitimerad psykolog erbjuder vi en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse och om du är intresserad av PTP-tjänstgöring erbjuder vi en visstidsanställning under ett år. där vi anpassar arbetet efter dina behov.

Som anställd inom Region Jönköpings län finns det en del förmåner att utnyttja. Förutom ett eget gym, en stor restaurang och fri öppen sjukvård så finns det även olika personalverksamheter i form av resor, utflykter och liknande gemensamma aktiviteter att ta del av.

Det här får du arbeta med
Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med allvarlig psykisk ohälsa upp till och med 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning med två specialiserade team samt länsövergripande akut - och anorexivård. Du kommer arbeta i ett tvärprofessionellt team, som förutom psykolog består av socionom, läkare, sjuksköterskor. Arbetet innefattar kvalificerat bedömnings- utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras familjer.

För att du ska trivas hos oss
För oss är det viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt och ser helheten, är empatisk och har förmåga att behålla lugnet i stressade situationer. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom samarbetsförmåga, stabilitet och flexibilitet. Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist, tfn 010-242 31 09 eller verksamhetschef Nina Martinsson, tfn 010-242 31 14. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29.

Sista ansökningsdag är den 30/11. Välkommen att söka jobbet via länken nedan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut- och anorexivård. Mer information om Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/barn--och-ungdomspsykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2018-03-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: P797/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22853&RefNo=P797%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kurator

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken satsar mot framtiden! Vill du vara med och forma verksamheten?

Vi söker
Vi söker dig som har socionomexamen, gärna med erfarenhet från arbete inom barnpsykiatri och/eller barnhabilitering, vuxenpsykiatri eller inom socialtjänstens barn- och ungdomsenheter. Psykoterapeutisk vidareutbildning är meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande och komplexa arbetsuppgifter. Vi erbjuder även extern metodhandledning, samt goda möjligheter till utveckling och utbildning. Våra arbetsplatser genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Det här får du arbeta med
Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till och med 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut slutenvård och anorexivård.

Arbetsuppgifterna innefattar att medverka i barn- och ungdomspsykiatriskt teamarbete och utföra utrednings- och behandlingsarbete med barn ungdomar och deras familjer. Kuratorn ansvarar för den psykosociala kompetensen. Arbetet bedrivs i team som förutom kurator består av läkare, psykolog, sjuksköterska och arbetsterapeut.
I arbetet ingår också konsultation och samverkan med andra vårdgivare och verksamheter.

För att du ska trivas hos oss
För oss är det viktigt att du ser helheten och förstår din roll, är empatisk och har förmåga att behålla lugnet i stressade situationer. Du är en problemlösare som analyserar och löser komplexa problem. Du har lätt för att samarbeta, är flexibel och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom samarbetsförmåga, stabilitet och flexibilitet.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa biträdande verksamhetschef Annika Åberg Blomqvist , tfn 010-242 31 09 eller verksamhetschef Nina Martinsson, tfn 010-242 31 14. Facklig företrädare för SACO är Hanna Frank, tfn 010-242 31 29.

Sista ansökningsdag är den 30/11. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Jönköping bedriver kvalificerat utrednings- och behandlingsarbete för barn och ungdomar med psykisk ohälsa upp till 17 års ålder. På kliniken finns öppenvårdsmottagning samt länsövergripande akut och anorexivård. Mer information om Barn- och ungdomspsykiatriska finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/barn--och-ungdomspsykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100, Tillträde 2017-11-01 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: P801/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22855&RefNo=P801%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till team Långanäs

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.
SiS ungdomshem ligger 5 km söder om Eksjö och är en institution med 43 platser. Under 2017/2018 ska vi konvertera målgrupp till flickor 15-20 år.
Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm.
ARBETSUPPGIFTER
Som lärare på Långanäs kan vi erbjuda dig en pedagogisk utmaning och möjlighet att på nära håll följa elevens utveckling, i mindre arbetsgrupper och med daglig spegling med dina kollegor. Du fungerar också som mentor för ett fåtal elever.
I SiS skola försäker vi väcka elevernas lust, glädje och stolthet. Vi gör det genom att arbeta i små grupper och hela tiden utgå från eleverna som individer. SiS värdeord som vi alltid utgår ifrån är Respekt, Omtanke och Tydlighet. Med tydlighet och tillit som bas skapar vi relationer som gör ungdomarna trygga i skolan.
På SiS möter du ungdomar placerade enligt LVU (lagen om vård av unga) och du arbetar alltid tätt ihop med dina kollegor, vilket skapar goda förutsättningar att påverka elevens möjligheter till bättre studieresultat.
På institutionen finns flera olika kompetenser och som pedagog är du en av kuggarna i ett gemensamt arbete. Skolsköterska, behandlingsassistenter och psykologer är ex på andra yrkesgrupper som är med och tar ett helhetsgrepp om dina elever.
I vår verksamhet har du som kreativ lärare många möjligheter och stor pedagogisk frihet. Hos SiS har du dessutom möjlighet att växa och utvecklas med ditt yrke. Självklart omfattar Lärarlyftet och andra natioinella utbildningsinsatser också SiS.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskola/gymnasium. Ämnesområden som svenska, matematik, engelska, NO, So är av största intresse.
Som person behöver du ha förmåga att tänka lösningsfokuserat och ha god samarbetsförmåga. Allt gott arbete bygger på ett stort engagemang och trygghet i din roll som vuxen. Erfarenhet av arbete med ungdomar är ett krav.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Bla friskvårdsbidrag med 3000kr/år.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Semestertjänster. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-29
Referens: 2.9.1-3736-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7a36b533-a4a3-4a6a-b320-dfc3d32bf4e0&TK=ce849027-f9ec-4d13-bac4-1868ace3d574
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Långanäs i Eksjö
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Färdtjänstförare med taxilegitimation till Jönköping och Eksjö/Vetlanda

Keolis Serviceresor har bedrivit taxiverksamhet sedan 1994. Företaget kör i huvudsak sjukresor, färdtjänst och riksfärdtjänst på uppdrag av kommuner och landsting i Södermanlands, Jönköpings och Norrköping län och Värmlands län. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Antal anställda är 200.

Keolis Serviceresor söker nu färdtjänstförare på behov till Jönköping och Eksjö/Vetlanda.  

Arbetsuppgifter: Färdtjänstförare med minibuss. Taxiförarlegitimation krävs. Arbetstiderna är varierande dagtid och kvällar.

Kvalifikationer: Taxilegitimation är ett krav. Busskort och erfarenhet från färdtjänst är meriterande. Vi vill att du är serviceinriktad, och mån om att ge våra kunder den bästa servicen. Vi vill även att du har det där lilla extra som gör Keolis Serviceresor till en av de mest eftertraktade leverantörerna av lugna och trygga resor.

Anställningsvillkor: Behovanställning med möjlighet till att bli tillsvidareanställd på heltid. Keolis Serviceresor tillämpar 6 mån provanställning. Taxiföraravtalet mellan Biltrafikens arbetsgivarförbund och Svenska Transportarbetarförbundet gäller. 

Ansökan: Är det här något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av cv och personligt brev senast den 30 november, urval sker löpande. Keolis Serviceresor vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktperson:

Linda Petrini, Teamchef på tfn: 072-2116064

Britt-Marie Sjöblom Hammel, HR specialist/rekrytering på tfn: 072-5607142


Keolis Sverige är ett helägt dotterbolag till den internationella kollektivtrafikkoncernen Keolis Group. Vår affärside är att genom lokalt anpassad och hållbar stadstrafik skapa värde för resenärerna, samhället och ägarna. I Sverige är vi 6 000 medarbetare och vi finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Dalarna, Värmland, Östergötland och Närke. Keolis är ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag med verksamhet i 16 länder på fyra kontinenter. Keolis erbjuder ett komplett utbud av lokalt anpassade och hållbara lösningar för kollektivtrafik. Läs mer på Keolis.se.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Färdtjänstförare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.keolis.se/jobba-hos-oss/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=1190
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Keolis Sverige AB
Tallahovsgatan 10
57031  Jönköping Sverige
Hemsida: http://keolis.se
  

Platsannons

FÖRESTÅNDARE TILL KRUSAGÅRDEN

Verksamhetsbeskrivning
Krusagården ligger mitt i Eksjös gamla trästad. Gården har anor från 1600-talet och var på den tiden samt på delar av 1800-talet ett garveri.
Idag drivs gården av en förening med mål att hålla den gamla gården öppen för allmänheten.
Bland våra stående aktiviteter finns julmarknader under december och vår populära loppmarknad under sommren. Vi säljer också hantverk tillverkat av flitiga fingrar på våra arbetspass. Kaffe, våfflor och hembakat bröd är vi trots allt mest kända för. Gården går att hyra till fester, konferenser .

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en ny föreståndare till vår verksamhet. Arbetet är på ca 50% och arbetstiden är förlagd utifrån behov i verksamhet tex när man har bokningar. Loppisperioden under sommaren är intensiv och likaså tiden kring julmarknaden.

Som föreståndare på Krusagården är du arbetsledare för vår ideella arbetskraft som till största delen består av pensionärer. Till din hjälp finns även gruppledare. Du ansvarar för bokningar och evenemang och är värd/värdinna för våra besökare samt hanterar viss fakturering. Arbetsgivaransvaret har styrelsen.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är intresserad av vår verksamhet och som vill jobba med service. Du behöver ha stor social kompetens, vara intresserad av prata med äldre, vara lyhörd och kunna samarbeta med våra medlemmar. Du behöver kunna vara flexibel med dina arbetstider och vara beredd att hugga i där det behövs. För våra bokningar behöver du kunna hantera e-post.

Du ansöker genom att följa länken:

https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/17641-arbetsformedlingen-eksjo-forestndare-till-krusagrden

eller

https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/17641
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Kursgårdsföreståndare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidCa 50%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan så snarast, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Föreningen Krusagården

57532  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker Utredningsingenjör VA

- Utreda, planera och driva VA-projekt inom kommunens VA-ledningsnät.

- Vara sakkunnig och/eller kontakt för tekniska lösningar för ledningsnätet.

- Arbeta med VA-tekniska frågeställningar så som allmänna VA-utredningar,
projekt och åtgärder avseende spill-, dag- och vattenledningsnätet.

- Tillsammans med planeringsgruppen planera och genomföra ledningsförnyelse
och VA-utbyggnadsprojekt.

- Ta fram underlag för samråd, mark- och ledningsarbeten till förvaltningar
och externa ledningsägare.

- Bistå med utredningar och underlag i kundrelaterade ärenden avseende vattentjänster.

- Ansvara för drift av ledningsnätet.

Hos oss blir du en del av vårt team med kunniga och engagerade medarbetare i ett företag som arbetar för våra kunders och miljöns bästa.Vi söker en erfaren VA-ingenjör som trivs med att arbeta i en verksamhetsnära roll.

Vi tror att du har en högskoleutbildning inom vatten- och miljöteknik, VA-teknik eller motsvarande kunskap. Du har några års praktisk erfarenhet från arbete som VA-ingenjör och vana att bedriva utredningsarbete samt att driva projekt. Tidigare erfarenhet av byggledning är meriterande. Vi ställer även krav på god datorvana.


Eksjö Energi AB är ett helägt kommunalt aktiebolag som ägs av Eksjö kommun. Bolaget bedriver produktion och distribution av fjärrvärme, ansvarar för Eksjö kommuns renhållningsverksamhet, vatten- och avloppsverksamhet samt skötsel och underhåll av det kommunala gatunätet. Bolaget har två dotterbolag, Eksjö Elnät AB och Eksjö Energi ELIT AB. I dessa bolag bedrivs elnätsverksamhet, elförsäljning samt data- och telekommunikation.

Vår vision är att genom kompetens, inspirerade medarbetare och ständiga förbättringar styra verksamheten mot en långsiktigt hållbar utveckling. Koncernen har 64 anställda och en omsättning på 250 Miljoner kr.
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Civilingenjör, väg- och vattenbyggnad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden går ut. För tjänsten krävs av företagsläkaren godkänt läkarintyg.Månadslön enligt avtal samt jour- och övertidsersättning. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens: "Utredningsingenjör VA"
Webbplats:
Epostadress: torbjorn.b.johansson@eksjoenergi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EKSJÖ ENERGI AB
TELEGATAN 8
57580  EKSJÖ Sverige
Hemsida: http://www.eksjoenergi.se
  
Platsannons

Administrativ enhetschef

Kvinnokliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker
Administrativ enhetschef för anställning heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör, med goda IT-kunskaper och är van att arbeta i Cosmic. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledarskap.

Det här får du arbeta med
Som enhetschef kommer du att ha personalansvar för klinikens vårdadministratörer. Det är din uppgift att leda, utveckla och följa upp den administrativa enhetens verksamhet. Du är direkt underställd verksamhetschefen och i ledningsgruppen bidrar du till effektiv ledning och styrning av kliniken. Du är också en av klinikens IT-kontaktpersoner med ansvar för intranätet. I tjänsten ingår även administrativt stöd till verksamhetschefen, viss läkaradministration, viss journalskrivning och samordning av provsvarshantering.

För att du ska trivas hos oss
Som enhetschef behöver du ha god förmåga att arbeta tillsammans med andra människor, skapa engagemang, låta medarbetarna ta ansvar och vara delaktiga och se till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
Du behöver också ha god förmåga att organisera och planera arbetet så arbetsgruppen klarar variationer i vardagen.Du är öppen för nya arbetssätt och tycker att förbättringsarbete är en naturlig del av det dagliga arbetet. Det krävs förmåga att kunna lyssna,kommunicera med andra och vara serviceinriktad.

Detta värderar vi högt
Verksamhetens mål är att erbjuda kvinnan och hennes partner bästa möjliga omhändertagande vid graviditet, förlossning och gynekologisk sjukdom samt främja sexuell hälsa.
Den vårdadministrativa enhetens huvudfunktion är att ge verksamhetsövergripande stöd för att nå klinikens mål.
Du ska skapa engagemang för att med gemensamma krafter nå målet att vara en attraktiv arbetsplats för nuvarande och framtida medarbetare.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du vet mer kan du kontakta verksamhetschef Maria Engman telefonnummer 010-243 57 15 eller adm.enhetschef Annika Ström telefonnummer 010-243 57 27. Facklig företrädare för Vision är Marie Svensson telefonnummer 010-243 58 61
Sista ansökningsdag är den 20 november. Välkommen med din ansökan.Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av Sveriges största länsdelssjukhus och ingår i Region Jönköpings län. Här finns akut och planerad verksamhet dygnet runt inom de flesta specialiteter. Inom upptagningsområdet bor ca 110.000 personer.
På kvinnokliniken jobbar 110 medarbetare. Vi arbetar i team med hälso- och sjukvård vid graviditet, förlossning, gynekologisk sjukdom samt främjar sexuell hälsa. Kvinnohälsovården utgör en del av kvinnokliniken.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: K597/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22857&RefNo=K597%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Problemlösare? Bli vår nya Systemtekniker SCCM på HIT?

Om företaget
Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter. Regeringens ambition är tydlig! I din roll på Höglandets IT ingår du i ett team som skapar förutsättningar för digital transformation av verksamheten i fem kommuner. Tänk dig ett gäng agenter som ska lösa uppdrag snabbt, med målfokus och precision. Den känslan!


Dina arbetsuppgifter
Som systemtekniker på Höglandets IT kommer du arbeta med underhåll och vidareutveckling av vår SCCM-miljö samt delta i utvecklings- och införandeprojekt. Det kan handla om analys, design, utveckling, implementation och felavhjälpning. Vi förutsätter att du gillar problemlösning då utmaningarna kan vara komplicerade och varierande. I arbetsuppgifterna ingår att utveckla och dokumentera rutiner och anvisningar. Du kommer att arbeta i processerna incident, change/release och problem.

Arbetsuppgifterna ligger inom områdena Microsoft SCCM, WSUS, Windows server och klient operativ, MDT, Powershell, DHCP, GPO och grundläggande SQL.
Internt är du en expert gällande distribution och paketering till övriga IT-avdelningen. Du har också en rådgivande roll i upphandlingar och som stöd till våra slutanvändare i val av lösningar.

Då vår SCCM-miljö spelar en viktig roll i vår hantering av datorer och applikationer är det viktigt att du som person är noggrann och systematisk.
Vi har en spännande utveckling framför oss och ser gärna att du har erfarenhet av Intune och Azure. Du kommer att delta i utvecklingen av vår befintliga plattform men även delta i nästa generations hantering av klienter och applikationer.

Vi erbjuder dig en arbetsplats
• med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter
• en förändringsresa tillsammans med våra kunder
• som är till nytta för medborgare och företag
• med öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald
• som stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling
• med flera personalaktiviteter, friskvårdstimma och fredagsfrukost
• med en god balans mellan arbete och fritid


Din profil
Vi söker dig som har goda dokumenterade kunskaper inom
o Configuration Manager 2012
o Windows Server, Windows Desktop
o Group Policy
o Active Directory
o Powershell
o AppDeployment Toolkit
o Applikationshantering inom Configuration Managers applikationsmodell
o Windows Server (2012/2016)
o Windows Desktop (Win7/Win10)
o har dokumentationskompetens
o bidrar till en bra stämning vid fikabordet
o har vana att ingå i ett team och samarbeta i såväl små som stora grupper
o har hög förmåga att identifiera och lösa problem självständigt, metodiskt och noggrant
o har högskoleutbildning med inriktning IT/data eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga
o är lyhörd och ser förbättringsmöjligheter
o är utåtriktad, social och tycker om att utvecklas
o har ett strukturerat arbetssätt och är ansvarsfull
o är drivande i utvecklingen av din kompetens
o är en lagspelare med helhetsperspektiv och handlingskraft

Det är meriterande om du har erfarenhet av
o hårdvarucertifiering
o AdminStudio/App-V
o Scripting/TSQL
o IIS
o Intune
o Azure
o gillar att spela skitgubbe och innebandy

Fakta om anställningen
Ansökan avser en tillsvidareanställning inom infrastruktur. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vår arbetsplats är i varsamt renoverade regementslokaler på gamla I12-området i Eksjö. Resor inom Höglandet förekommer.
Bli en del av vårt agentteam!
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Söder & Co. Sök tjänsten idag via www.soderco.se. Sista ansökningsdag är 1 december.

Fackliga företrädare:
Jan Sunesson 0380-51 78 70 (Vision), Niclas Fransson 0380-51 75 46 (Sveriges Ingenjörer)

Höglandets IT är Höglandskommunernas leverantör av IT-tjänster. Kommunerna på höglandet står inför en omvälvande och spännande förändringsresa mot det digitala tjänstesamhället. Där är Höglandets IT en viktig aktör. Vi ska vara den naturliga samarbetspartnern för kommunerna och deras bolag när det gäller att realisera möjligheterna med den digitala transformationen. Ett aktivt samarbete med andra offentliga aktörer i regionen är också en viktig del. Vi är mitt uppe i ett spännande förändringsarbete där vi bygger vidare på vår organisation och den gemensamma tekniska infrastruktur som krävs för att kunna förverkliga samverkansfördelarna med en gemensam IT-organisation för Höglandskommunerna. Vi är ett 70-tal personer som jobbar tillsammans för att leva upp till våra värdeord som engagerade, ansvarstagande och professionella medarbetare.
Verksamheterna vi stödjer verkar inom många olika områden såsom skola, vård, kultur & fritid, fastighet och bygg, vatten och avlopp. Våra tjänster levereras i en av de största och mest utmanande tekniska miljöerna i vår region, en miljö med 30 000 användare, 11 000 datorer, 7000 surfplattor, 400 servrar, 1500 accesspunkter och 700 switchar.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens: 2768
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2768
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Jönköping
Huskvarnavägen 80
55454  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Vårdadministratör

Akutklinikerna, vårdadministration

Vill du vara med i vårt härliga team?

Vi söker
Vi söker nya medarbetare till vårdadministrationen inom akutklinikerna, Region Jönköpings län. Du har en vårdadministratörsutbildning eller motsvarande. Kodningsutbildning och erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, det vill säga den ena dagen är inte den andra lik. Vår arbetsplats består av tre administrativa sektioner i regionen, vilket innebär att du själv kan välja den ort som passar dig bäst - Eksjö, Jönköping eller Värnamo. Du kan även tillfälligt byta enhet om det passar ditt privatliv bättre. Vi arbetar årets alla dagar, såväl dag och kväll som natt. För att göra detta attraktivt erbjuder vi individuell schemaplanering med en veckoarbetstid på 34,20 timmar och ett lönetillägg. Du erbjuds en anpassad introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter. Som anställd hos oss har du fri öppen sjukvård och tillgång till diverse friskvårdsaktiviteter, exempelvis personalgym.

Det här får du arbeta med
Akutklinikernas vårdadministration är en verksamhet i ständig utveckling där vår huvuduppgift är att dokumentera åt de tre sjukhusen. Även om vi har arbetsplatser på tre olika orter så arbetar vi hela tiden tillsammans med dokumentation, förbättrings- och kvalitetsarbeten, vår värdegrund med mera. En gång i månaden har vi gemensamma arbetsplatsträffar.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och ha högt arbetstempo när så krävs. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan planera och prioritera ditt arbete. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi utgår från vision, värderingar och mål.
Vi visar respekt för varandra och våra kunder - patienter.
Vi ska vara bland de bästa - och bäst på att förbättra.


Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer? Kontakta administrativ enhetschef Agneta Mussi, 072-514 11 40, sektionsledare Ulrika Laurén (Länssjukhuset Ryhov), 010-242 26 43, sektionsledare Marie Vidlund (Höglandssjukhuset), 010-243 76 21 eller sektionsledare Petra Sundin (Värnamo sjukhus), 010-244 74 31. Facklig företrädare för Vision är Mathilda Wessman, 010-242 26 57.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sista ansökningsdag är den 31 december 2017

Välkommen med din ansökan.Den vårdadministrativa enheten är gemensam för regionens tre akutkliniker och servar med patientdokumentation dygnet runt för att bidra till en hög patientsäkerhet. Enheten har cirka 30 medarbetare placerade både på Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping och på Värnamo sjukhus.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde efter överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: M327/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22877&RefNo=M327%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/semestervikariat

Ambulanssjukvården i Region Jönköpings län

Är du sjuksköterska eller slutför du din sjuksköterskeutbildning under våren 2018 och vill arbeta i ett utmanande och spännande jobb?

Då erbjuder vi dig att arbeta hos oss i ambulanssjukvården! En driven och kreativ organisation där vi arbetar tillsammans för en hög patientsäkerhet och en god arbetsmiljö.

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska till något av de tre ambulansområdena Jönköping, Höglandet eller Värnamo.

Meriterande är erfarenhet av akutsjukvård och/eller vidareutbildning inom ambulanssjukvård eller anestesi. B-körkort är ett krav. Du har god körvana samt bra kondition och fysisk arbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dessa ambulansområden finns i Region Jönköpings län:
• Jönköping har stationer i Jönköping och Habo.
• Höglandet har stationer i Eksjö, Nässjö, Tranås, Vetlanda och Sävsjö.
• Värnamo har stationer i Värnamo, Gislaved och Vaggeryd.

Tester inför semestervikariaten anordnas varje år, där sökande bjuds in till gemensamma tester och intervju. Testerna sker vid flera tillfällen. Testdagarna i första omgången är en heldag den 16 januari respektive 27 februari 2018, vilket som passar dig bäst. Uttagningen består av lyft- och körprov samt intervju. Efter avklarad test sker ett urval till introduktionsutbildningen.

Introduktionsutbildningen genomförs under våren 2018. För att bli erbjuden ett semestervikariat till och med den 31 augusti 2018 krävs att introduktionsutbildningen genomförs med godkänt resultat. Vi försöker i möjligaste mån tillgodose önskemål om tjänstgöringsort.

För att du ska trivas hos oss
Ingen dag är lik den andra och arbetet innebär till stor del frihet under ansvar. Även om det är kort vårdtid i ambulansen kan du fokusera helt och hållet på patienten och göra det som behövs.

Du har en god social förmåga, visar yrkesskicklighet och tycker om att arbeta i team. Du ska också ha ett stort intresse för att arbeta med människor.

Detta värderar vi högt
Mötet med patienten är det viktigaste för oss. Detta korta möte ställer stora krav på våra medarbetare att ha en stor social kompetens och god empatisk förmåga. Ambulanssjukvården är en multidisciplinär verksamhet, vilket gör att vi ständigt utvecklar vår kompetens inom olika områden.

Så här gör du om du är intresserad
Om du vill du veta mer, kontakta gärna:
Områdeschef Värnamo: Helena Östblom, 010-244 73 99
Områdeschef Höglandet: Mats Kraft, 0381-352 69
Områdeschef Jönköping: Rickard Joneman, 010-242 28 05

Vårdförbundet Värnamo: Anette Hilltorp, 010-244 29 81
Vårdförbundet Höglandet: Raimo Kiviniemi, 0383-46 77 40
Vårdförbundet Jönköping: Lena Esping, 010-242 28 02

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2018. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.Organisatoriskt tillhör ambulanssjukvården verksamhetsområde Medicinsk vård i Region Jönköpings län. Inom ambulanssjukvården i Region Jönköpings län arbetar 170 medarbetare som utför cirka 45 000 uppdrag per år. Vi har 21 ambulanser som är fördelade på 10 stationer i länet.

Medarbetarna finns huvudsakligen inom tre yrkeskategorier:
• sjuksköterskor
• specialistutbildade sjuksköterskor i ambulanssjukvård
• ambulanssjukvårdare

Utöver detta finns även sjuksköterskor med specialistutbildning i anestesi, intensivvård (IVA), primärvård och operation.

Varje ambulans är utrustad för avancerad akutsjukvård. I varje ambulans arbetar alltid två personer, varav minst en är ambulanssjuksköterska.
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde våren 2018 enligt överenskommelse till 2018-08-31 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: M1089/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22850&RefNo=M1089%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semesterrekrytering Röntgen

Röntgen Region Jönköpings län

Vi söker
Till sommarperioden söker vi nu dig som är legitimerad röntgensjuksköterska eller studerar till röntgensjuksköterska till våra verksamheter på Värnamo sjukhus, Höglandssjukhuset Eksjö och Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Perioden det gäller är 11 juni till 19 augusti och det finns goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning för dig som är färdigutbildad röntgensjuksköterska.

Vi erbjuder dig
Hos oss kommer du ständigt att utvecklas på en förändrings- och utvecklingsinriktad arbetsplats. Du kommer att ingå i ett team med flera professioner, vilket främjar det dagliga lärandet. Du får en arbetsplatsnära introduktion, och är du nyligen färdigutbildad röntgensjuksköterska kan vi erbjuda dig ett väl inarbetat inskolningsprogram. För dig som är i början av din utbildning till röntgensjuksköterska finns möjligheten att arbeta hos oss som röntgenbiträde.

För att du ska trivas hos oss
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och att du tillsammans med oss skapar hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Du har en vilja att lära dig nya saker och möter både patienter och kollegor med ett leende.

Detta värderar vi högt
Våra kärnvärden är kvalitet, korta väntetider, patientsäkerhet, bra bemötande och korta svarstider. Vi följer hela tiden upp vår verksamhet och förändrar där det behövs. För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen med dina frågor till HR-konsult Frans Börsbo 0761-106159. Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-02-28. Vi prioriterar sökande som kan arbeta en längre period under sommaren. Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan samt till vilket eller vilka av våra sjukhus du söker till. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Välkommen med din ansökan!

Röntgen bedriver modern högteknologisk diagnostik och erbjuder ett brett och avancerat utbud av undersökningar. Vi utför bland annat skelett- och lungröntgen, datortomografi (skiktröntgen), magnetkameraundersökning, ultraljud och mammografi. Röntgen har dygnet runt-verksamhet på länets tre sjukhus: Höglandssjukhuset Eksjö, Länssjukhuset Ryhov och Värnamo sjukhus. Vi har också en mammografivagn som cirkulerar mellan kommunerna på höglandet.
Publiceraddatum: 2017-10-27
Yrkesbenämning: Röntgensjuksköterska
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde 2018-06-11 till 2018-08-19 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: MD200/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22852&RefNo=MD200%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kinakock till Eksjö

Verksamhetsbeskrivning:

Restaurangverksamhet

Arbetsuppgifter:

Beredning och tillagning av asiatisk mat, även andra arbetsuppgifter i köket.

Utbildning/Erfarenhet:

Ha minst 3 års arbetslivserfarenhet som kock i något asiatiskt kök. Tala gärna kinesiska.

Erfarenhet krävs
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Kinakock
Webbplats:
Epostadress: lilly.cityinvest@telia.com
Övrigt: Skriftligt
Arbetsplats: 
Adress: Amazing Taste
Junfrugatan 12A, lgh 1102
57531  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Psykiatrisjuksköterskor

Psykiatrisk mottagning team 3 och 4 i Jönköping

Psykiatriska kliniken står inför spännande utmaningar! Vill du vara med och bidra med kompetens och energi i såväl det dagliga arbetet som i utvecklingsarbete och vara med och forma vår framtida verksamhet?

Vi söker
Vi söker dig som är specialistsjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Tjänsterna är en tillsvidareanställningar, heltid, med tillträde efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierat arbete i team, med ett öppet och positivt klimat. Arbetet är stimulerande och utvecklande med komplexa arbetsuppgifter där det finns goda möjligheter till nära samarbete med kollegor. Du som sjuksköterska har även regelbunden handledning samt yrkesträffar.

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska på mottagningen har du en viktig roll i behandlingsarbetet för patienter med ADHD. Du ansvarar för läkemedelsbehandlingar (bl. a. uppföljning och optimering av centralstimulantiabehandling), gruppbehandling och individuellt arbete. Andra arbetsuppgifter inkluderar att fördela medicin, telefonansvar för mottagningstelefon enligt schema, bearbetande och stödjande samtal och psykosocial rådgivning. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team bestående av psykolog, arbetsterapeut, kurator, läkare, sjukgymnast, sjuksköterska och vårdadministratör.

För att du ska trivas hos oss
För oss är det viktigt att du har god självinsikt, är trygg i din roll, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete samt har förmågan att avgränsa dig. Du arbetar även strukturerat, ser helheten och tilltalas av ett tvärprofessionellt arbetssätt samt är intresserad av utvecklings-och förbättringsarbete.

Detta värderar vi högt
Verksamhetens mål utgår från alla människors lika värde. Därför värderas professionellt förhållningssätt i svåra situationer, empatisk förmåga och relationsskapande högt.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vårdenhetschef team 3 och 4 Marianne Busk, tfn 010-24 23 008 eller 072-23 40 288. Facklig företrädare för vårdförbundet är Pernilla Zwettler 010-242 31 40.

Sista ansökningsdag är 17 december. Rekryteringsarbetet kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Psykiatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av länets största kliniker. Vi är omkring 400 medarbetare med ett brett spektrum inom vår specialitet. Har finns möjlighet att förkovra sig inom flera områden och vi har en ständig strävan att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Kliniken erbjuder psykiatrisk specialistvård för invånare över 18 år. Delar av kliniken är även en länsresurs med ansvar för psykiatrisk intensivvård, beroendevård, rättspsykiatri och jourverksamhet där vi handlägger akuta ärenden inom både vuxenpsykiatriska kliniken och barn- och ungdomspsykiatriska kliniken. Mer information om psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-10-26
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, psykiatrisk vård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde efter övernskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referens: P701/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22849&RefNo=P701%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eksjöhus söker en konstruktör till modulfabriken

Eksjöhus Modulbygg AB är nystartat företag sedan 2017. Företaget ingår i koncernen LindholmsGruppen AB där även systerbolagen sågverket Eksjö Industri AB samt trähustillverkaren Sävsjö Trähus AB ingår. Idag omsätter koncernen ungefär 600 miljoner kronor och har totalt ca 180 anställda. Ytterligare 70 personer kommer att anställas till den nya modulhusfabriken Inom koncernen finns en lång tradition och stor kunskap när det gäller tillverkning av småhus. I vår affärsidé strävar vi efter att uppnå en hög kvalité i vår tillverkning, materialval och servicegrad mot våra kunder. Genom en naturlig och levande dialog med våra kunder kan vi skapa boendemiljöer där enskilda familjer förverkligar sina drömmar. Det är vår kunskap tillsammans med kundernas idéer som så småningom ska bli deras nya hem.

Vill du vara med och utvecklas i ett stabilt och expansivt företag? Eksjöhus söker nu en byggkonstruktör för volymhus till den nya modulfabriken.

Hur ser din arbetsdag ut?

Konstruktionsavdelningen ansvarar för slutprojekteringen, dvs ritningar och handlingar till vår egen produktion och till byggplats. I ditt dagliga arbete samarbetar du tätt tillsammans med ytterligare en konstruktör samt fabrik och byggplats. Du kommer att ha ditt kontor i nya och fräscha lokaler i anslutning till Eksjöhus modulfabrik.
När du känner dig trygg i din roll kommer du att få möjlighet att arbeta med alla moment i konstruktionsprocessen.

Vem trivs här?

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har en annan bygg-/maskinteknisk utbildning där konstruktion har varit en central del i utbildningen. Du bör ha god datorvana samt kunna arbeta självständigt i CAD. Det är mycket meriterande om du har arbetat som konstruktör tidigare. Har du tidigare jobbat som konstruktör inom volymhus och/eller småhus kommer du snabbt in i din roll. För att lyckas i ditt uppdrag krävs noggrannhet och en analytisk förmåga. Du är en prestigelös person som trivs i ett nära samarbete med kollegorna och du tar stort ansvar för de uppgifter du har. Eftersom Eksjöhus är ett företag som expanderar så är det viktigt att du är positiv till förändringar och ser nya utmaningar som möjligheter.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?

Ansök snarast möjligt, dock senast den 26/11 2017.
Urval sker löpande. Frågor angående tjänsten besvaras av Frida Grandt 036-351036, frida.grandt@badenochandclark.se. Vi använder videointervjuer samt personlighets - och kapacitetstester i våra rekryteringsprocesser. Dessa skickas till dig via mail och det är mycket viktigt att du genomför dessa för att kunna gå vidare till nästa steg.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-10-25
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=436ADE18-A7DA-43FE-974D-BE76AB625F58&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Östra Storgatan 28
55321  JÖNKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  

Platsannons

Burger King Eksjö söker personal

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Då du kommer möta kunder i ditt dagliga arbete måste du kunna kommunicera på svenska.

Ingen tidigare utbildning eller erfarenhet krävs då vi själva utbildar alla nyanställda. Det viktiga är att du är rätt person för jobbet.

Skicka ansökan till, eller ställ frågor om, jobbet via e-post till info@burgerking-eksjo.se.
Publiceraddatum: 2017-10-24
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidVi söker personal som kan arbeta dagtid i första hand.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@burgerking-eksjo.se
Övrigt: Skicka cv och personligt brev via e-post. Har du frågor så skicka även dem via e-post, då vi är svåra att nå på telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Burger King
Kråkebergsvägen 1
57591  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Psykolog

Psykosvårdens öppenvårdsmottagning i Jönköping

Psykiatriska kliniken i Region Jönköpings län söker psykolog till psykosvårdens öppenvård i Jönköping.
Vill du gå till arbetet och känna dig betydelsefull och arbeta med engagerade och framåtsträvande kollegor i tvärprofessionella team? Då är detta något för dig!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad Psykolog gärna med några års erfarenhet. Har du erfarenhet av psykiatri, habilitering eller annan behandlings- och/eller utredningsarbete är det meriterande. Tjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
Vi är en av de mest framträdande verksamheterna inom psykosvård i Sverige. Vi strävar efter att bedriva vården enligt de senaste forskningsrönen och evidensbaserade metoder.
Vi erbjuder stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete i en verksamhet som satsar långsiktigt. Arbetsplatsen genomsyras av god gemenskap där vi vill att du bidrar med dina erfarenheter och din personlighet.

Vi strävar aktivt efter att finna nya vägar och utforma god effektiv behandling och vård. Vi värdesätter kompetensutveckling och formell vidareutbildning och tillhandahåller regelbunden handledning för alla professioner.

Som ny hos oss erbjuds du en strukturerad introduktion där du får lära känna organisationen, de olika processerna som bedrivs, och vad respektive profession har för funktion inom verksamheten. Du kommer att arbeta nära kollegor med lång erfarenhet av patientgruppen.

Det här får du arbeta med
Du kommer att arbeta med utredning, bedömning och behandling. Vår målgrupp är patienter med psykossjukdomar. Det är inte ovanligt med samsjuklighet och mottagningen kommer i kontakt med patienter med en spridd problematik, vilket gör arbetet hos oss varierat och intressant. Enheten har totalt tre psykologtjänster, med goda möjligheter till erfarenhetsutbyte. Du kommer att ingå i något av våra tvärprofessionella team bestående av sjuksköterskor, skötare och läkare, samt i ett resursteam med kuratorer, arbetsterapeuter och övriga psykologer.

För att du ska trivas hos oss
För att du ska trivas hos oss har du ett professionellt förhållningssätt, är trygg i dig själv och har god självinsikt. Du har även god initiativförmåga, är flexibel och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vi arbetar personcentrerat med patientens bästa i fokus. I vår verksamhet värdesätter vi medarbetare som önskar utveckla sin profession samt vill medverka i klinikens utveckling och framtid. Vår klinik eftersträvar mångfald ur alla perspektiv.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer är du välkommen att ringa Biträdande vårdenhetschef Charlott Lexbo tfn 010-24 25 660. Du kan också kontakta psykolog Eva-Lotta Nyander tfn 010-24 23 154. Facklig företrädare för SACO är Matilda Öien, tfn 0725-541033.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan! Sista ansökningsdag är 2017-11-30.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Psykiatriska kliniken Länssjukhuset Ryhov i Jönköping är en av länets största kliniker. Vi är omkring 400 medarbetare med ett brett spektrum inom vår specialitet. Här finns möjlighet att förkovra sig inom flera områden och vi har en ständig strävan att utveckla och förbättra vår verksamhet. Mer information om Psykiatriska kliniken i Jönköping finner du här (http://rjl.se/jobb-och-karriar/arbetsplatser-i-region-jonkopings-lan/sjukhus-som-arbetsplats/arbetsplatser-pa-lanssjukhuset-ryhov/psykiatriska-kliniken-som-arbetsplats/).
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100% , Tillträde 2017-11-30 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: P788/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22823&RefNo=P788%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, barnmorska

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Alla tiders kvinnohälsa är vårt motto.
Vi söker barnmorskor till sommaren 2018 och vi hoppas på din ansökan!

Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett spännande, utvecklande och varierande arbete under sommaren 2018.

Det här får du arbeta med
Alla förekommande arbetsuppgifter för en barnmorska enligt socialstyrelsens kompetensbeskrivning 2006.

För att du ska trivas hos oss
Du är en legitimerad barnmorska som har förmåga att arbeta självständigt och kunna fatta egna beslut. Du fungerar även väl i teamarbete då du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Vid behov tar vi även in barnmorskestuderande. Stor vikt läggs vid tidigare erfarenhet och personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad
Kontakta vårdenhetschef Maria Christensson, 010-243 57 46 eller vårdenhetschef Anita André, 010-243 58 03. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anne-Sofie Blixt, nås via växeln 010-241 00 00.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-03-31. Välkommen med din ansökan!

Kvinnokliniken BB/mottagning erbjuder både planerad och akut kvinnosjukvård på Höglandssjukhuset. Kvinnokliniken har ett upptagningsområde med ca 110 000 invånare. Vi förlöser drygt 1 200 barn per år och har tillgång till barnläkarjour dygnet om. Vår gynekologiska vårdenhet har sex platser och från vårdenheten bedrivs även jourmottagning kvällar och helger.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Barnmorska, vårdavdelning/BB-avdelning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat 2018. -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: K577/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22791&RefNo=K577%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, vårdadministratör/ läkarsekreterare

Höglandssjukhuset Eksjö

Välkommen till ett mindre sjukhus med stora möjligheter!
Vår målsättning är att vara flexibla och lyssna till dina önskemål och tillsammans skapa en god arbetsplats.

Vi söker
Vi behöver vårdadministratörer/läkarsekreterare till många av våra verksamheter sommaren 2018.
Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Du får ett stimulerande och omväxlande arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom kliniken.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/läkarsekreterare. Vårdadministratörsstudenter som har avslutat termin två till sommaren 2018 kan sommarjobba som läkarsekreterare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, 010-243 51 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-04-01. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde 2018-06- till 2018-08- -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-01
Referens: R168/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22813&RefNo=R168%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb, sjuksköterska

Höglandssjukhuset Eksjö

Ibland kan det vara svårt att hitta ett sjukhus som har den balans mellan specialisering och bredd som du söker. Våra anställda säger att sjukhuset har en bra kombination mellan högspecialiserad och ”bred” vård. Dessutom är kommunikationen god mellan dem som jobbar med de olika nivåerna av vård. Det gör att du som sjuksköterska får se och göra mycket, vilket ger bra erfarenheter.

Vi söker
Vi behöver sjuksköterskor till de flesta av våra verksamheter. Välkommen till oss! #sverigesviktigastejobb #regionjkpg

Vi erbjuder dig
Inför sommaren 2018 anställer vi sjuksköterskor för semestervikariat både med start i januari och med start senare under våren. Stora möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.
För dig som fortsätter din anställning efter sommaren erbjuder Region Jönköpings län det nya fördjupade introduktions- och utvecklingsprogrammet för nyutexaminerade sjuksköterskor vilket innebär föreläsningar, hospiteringar och reflektioner under det första året. Vi vill ge dig som nyutbildad en bra start i arbetslivet med goda möjligheter att växa in i din nya yrkesroll.

För att du ska trivas hos oss
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterska med specialistutbildning. Du är kvalitetsmedveten, tar initiativ och ansvar för egna arbetsuppgifter men även för enhetens helhet. Du bör ha god samarbetsförmåga och ha ett empatiskt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater och tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad
Var noga med att ange eventuell praktik och arbetslivserfarenhet i din ansökan. Om du ännu inte har examen bifoga LADOK-utdrag. Har du redan gjort någon muntlig överenskommelse angående semestervikariat med chef i vår verksamhet ska du ange den personens namn samt klinik i din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Katarina Titus, 010-243 51 66, katarina.titus@rjl.se
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-04-01. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län.
I upptagningsområdet bor cirka 110 000 personer.

Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

Region Jönköpings län arbetar för ett bra liv i en attraktiv region. Våra huvuduppdrag är folkhälsa, sjukvård och tandvård samt regional utveckling och tillväxt. Vi är länets största arbetsgivare med 10 000 anställda inom ett hundratal yrken.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss och se vilka tjänster som är lediga just nu. Följ oss gärna på Facebook och Linkedin!
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSemestervikariat 2018 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-01
Referens: R165/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22806&RefNo=R165%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CIP Engineer

Vi söker en duktig ingenjör till Sherwin Williams som är en ledande aktör inom ytbehandlingslösningar, med många spännande kunder. Vill du vara en del av en spännande global organisation med många utvecklingsmöjligheter, så ska du söka tjänsten!

Om tjänsten:

I rollen som CIP Engineer arbetar du i såväl lokala som centrala projekt med förbättring, effektivitet och optimering. Du arbetar tillsammans med mycket kompetenta kollegor och experter inom området. Du arbetar både strategiskt för att tänka ut nya smarta lösningar och operativt för att tillsammans med dina medarbetare implementera de förändringar eller tillägg som behövs i processtrukturerna. Du sitter med i ledningsgruppen för Operations och rapportering sker till Plant Manager.

Enheten i Bellö förser kunder över hela världen och du har kontakt med kollegor på enheten i Märsta och övriga Europa. Du kommer till en dynamisk arbetsplats med hög kompetens, ett starkt varumärke i ryggen och med utvecklingsmöjligheter inom koncernen. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning inom exempelvis, kemi, maskin eller industriell ekonomi. Det är meriterande om du tidigare arbetat med förbättrings och/eller förändringsarbete. Vi vill att du ska vara duktig på Office-paketet och ha både körkort och bil.

Som person är du öppen och jordnära, du vågar ta kontakt med medarbetare i hela organisationen. Du är orädd, initiativtagande och vågar att testa nya saker för att lära dig verksamheten. Vi arbetar i en produktion med hög säkerhet och det är viktigt att du beaktar detta i ditt arbete genom struktur, säkerhet och kvalité. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Sherwin-Williams Sweden AB:

Sherwin-Williams grundades 1866 och är idag ett globalt ledande företag inom tillverkning, utveckling, distribution och försäljning av ytbehandlingar och relaterade produkter till professionella, industriella och kommersiella kunder och slutkonsumenter. Läs mer på sherwin-williams.eu.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan via paverka.nu. Sista ansökningsdag är 5 november, urval sker dock löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor kontakta gärna Matilda Löf, 010 331 90 64 alt. matilda.lof@paverka.nu.
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Kontrollingenjör, kemiteknik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 254
Webbplats: https://paverka.nu/ledigatjanster/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=165
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Påverka Nu Sverige AB
Konsistoriegatan 10 C
58234  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kyltekniker till Höglandet

Elajo söker en engagerad kyltekniker till vårt team i Höglandet. Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Elajo och vår lokala närvaro i regionen.

Vi erbjuder dig både trygghet och stora möjligheter till personlig utveckling.

Den medarbetare vi söker bör ha en stark ambition att utvecklas inom vår organisation. Du kommer att bli en viktig del i vår fortsatta satsning i att vara en stark lokal aktör.


Arbetsuppgifter

Som kyltekniker hos Elajo kommer du att arbeta med enklare kylarbeten och installation av värmepumpar. Fokus ligger på god kundkontakt och kvalitet, där du kommer att arbeta hos flera av våra kunder och därmed bli en viktig ambassadör för Elajo.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet. Vi erbjuder dig även möjligheten att växa i din roll och ett team som ser fram emot att få välkomna en ny kollega.


Bakgrund och Kompetenser
.Fullgjorde gymnasieutbildning inom el eller VVS
.Certifierad kyltekniker
.Godkänd inom trycksättning med gas
.En bred teknisk förståelse
.Goda svenskakunskaper
.B-körkort är ett krav

Du kommer att bli en viktig del av vår verksamhet, varav vi värdesätter ansvarskänsla och att du förstår vikten av, och har känsla för, goda kundkontakter samt att jobba i team. Som person söker vi dig som är tekniskt intresserad, nyfiken och serviceinriktad. Du är ödmjuk, öppen, positiv och social och värdesätter, samt bidrar aktivt till, ett trevligt arbetsklimat.


Om Elajo

Elajo är ett av Sveriges ledande el-, mekanik- och energiteknikföretag med ca 900 medarbetare och en omsättning på ca 900 miljoner. Företaget finns representerat på ett 40-tal orter och kan därför kombinera det stora företagets resurser med det lokala företagets flexibilitet och närvaro. Genom vår samlade kompetens kan vi leverera såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom våra verksamhetsområden El & Energiteknik, Mekanik, Engineering samt vårt utbildningscentrum Etec.
Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag 2017-11-30, intervjuer sker löpande under tiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

. enhetschef Tomas Kraft på telefon 0380-514502

Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande.


Välkommen med din ansökan!

Ansök via länken nedan:
https://karriar.elajo.se/jobs/55798-kyltekniker-till-hoglandet
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Kyl- och värmepumpstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elajo El & Energiteknik AB

57522  EKSJÖ 
Hemsida: http://www.elajo.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Vi har som resten av Sverige ett stort behov av duktiga sjuksköterskor!
Nu vill vi fånga ditt intresse berätta vad vår klinik kan erbjuda dig.

Vi erbjuder dig en ISO-certifierad klinik, där dina möjligheter att utvecklas i din sjuksköterskeroll är oändliga. En klinik med fantastiska och kompetenta medarbetare som tar emot dig med öppna armar.

Hör av dig till oss, den bästa kliniken att starta eller utveckla din yrkeskarriär på!

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tillträde enligt överenskommelse och provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning. Du får själv välja hur mycket du vill jobba! Allt från 50-100 procent.
Du får möjlighet att önska vilken specialitet du helst vill arbeta och utvecklas inom. Vi har gott samarbete både inom våra enheter och mellan dem.
När passar det dig bäst att arbeta på dygnet? Våra patienter har behov av vård dygnet runt, men du kan välja att arbeta på dag/kväll, natt, eller rotation.
Att kliniken är ISO-certifierad är något som vi alla är mycket stolta över! Vad betyder detta då? Jo, kort och gott - vi har ordning och reda i vår verksamhet. Det skapar goda förutsättningar för oss som arbetar på kliniken att veta vad, när och hur. Det bidrar till att våra processer kvalitetssäkras så att patienterna ges god och säker vård.

Det här får du arbeta med
Som sjuksköterska på kliniken tar du hand om patienten på bästa sätt utifrån individens behov och beprövad erfarenhet inom medicinsk omvårdnad. Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att patienten ska vara delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktig del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss
För att trivas hos oss tror vi att du är en sjuksköterska som tycker om att arbeta med och omkring människor. Du tar ansvar för ditt arbete och har förmågan att själv strukturera det. Du är trygg i din roll som sjuksköterska och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du behåller lugnet och är stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Vi lägger också stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. Vi arbetar ständigt med förbättringar och vidareutveckling av vården efter ny och evidensbaserad kunskap.

Så här gör du om du är intresserad
Du är välkommen att kontakta någon av oss vårdenhetschefer för att få veta mer om vår klinik:
Annica Mathson Berg, 010-243 57 57, Anki Bringner, 010-243 80 05 , Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63, Mona Ottosson, 010-243 44 05, Camilla Nilsson, 010-243 43 05 Katarina Andersson, 010-243 45 05.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Adriana Altonchi, 010-243 44 10.

Sista ansökningsdag är 31 december 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Är du sjuksköterskestudent, eller redan utbildad sjuksköterska, och är nyfiken på vår verksamhet? Hör av dig till oss så ordnar vi ett studiebesök.

Medicin- och geriatrikkliniken på Höglandssjukhuset i Eksjö är en utvecklande verksamhet där vi vårdar patienter som är i behov av specialiserad medicinsk och geriatrisk vård. Kliniken har en historia av innovativt, systematiskt och evidensbaserat kvalitetsarbete med stort patientfokus. Sedan 2014 är klinikens ledningssystem certifierat enligt ISO 9001:2008.

På webbplatsen www.rjl.se kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Nyinflyttad i Eksjö? Eller funderingar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd och flera tätorter. Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten? Numera finns nattis "Månen".
Flytta till Eksjö (http://www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun)
Publiceraddatum: 2017-10-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, deltid/heltid, tillträde efter överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: M948/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22662&RefNo=M948%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vikarierande underläkare

Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker vikarierande underläkare till Höglandssjukhuset Eksjö sommaren 2018.

Din kompetens
För att jobba som underläkare krävs att du avslutat och är godkänd till och med termin 9.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev samt två referenser. Ange om du vill arbeta fem eller tio veckor och rangordna gärna klinikerna i den ordning du föredrar. Följande kliniker tar emot underläkare:
- Medicin och geriatrikkliniken
- Kirurgkliniken
- Ortopedkliniken
- Psykiatrin (klarat psykiatridelen)

Så här gör du om du är intresserad
Har du frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Åsa Sjögren, tfn 010-2435073. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är 2017-11-30.
Svar väntas kunna lämnas slutet december/början januari.

Höglandssjukhuset är ett sjukhus i Region Jönköpings län. I upptagningsområdet bor drygt 110 000 personer. Antalet anställda på Höglandssjukhuset uppnår drygt 1600.

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett modernt akutsjukhus och ett av de största länsdelssjukhusen i Sverige. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt, alla årets dagar. Vi ser medarbetarens kompetens som en nyckel till vår framgång och invånarnas hälsa.

I Eksjö är det lätt att leva och bo! Naturen runt husknuten, en bra barnomsorg med möjlighet till nattdagis, ett rikt kultur- och föreningsliv.. Detta är ett axplock av vad vi kan erbjuda i vår vackra stad. Läs mer på www.eksjo.se
Publiceraddatum: 2017-10-03
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTidsbegränsad, 100%, Tillträde 2018-06-11 till 2018-08-19 -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: K549/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22676&RefNo=K549%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska natt

Ortopedisk vårdenhet Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du vara en av sjuksköterskorna på ortopedkliniken i Eksjö?

Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill jobba natt, på 68,63% eller enligt överenskommelse,
tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- ett arbete där medarbetare från olika professioner jobbar tillsammans i team
- goda möjligheter till kompetensutveckling
- introduktion anpassad efter dina erfarenheter
- tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
- fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med
Ditt arbete som sjuksköterska innebär att du har huvudansvar för den specifika omvårdnaden. Det innebär bland annat optimering inför och efter operation. Systematisk analys och bedömning av patientens status. Här ingår områden som nutrition, smärta och smärtbehandling, förebyggande arbete för att förhindra trycksår, fall och vårdrelaterade infektioner m.m. En viktig del i arbetet är att ge information till patienter och deras närstående.

För att du ska trivas hos oss
Du tar ansvar för ditt arbete och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har gott omdöme och god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en positiv inställning till ditt arbete. Du behåller ditt lugn i pressade situationer. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Ortopedklinikens medarbetare känner stort ansvar och vi arbetar för att ha en stor produktion med hög kvalitet för att kunna ge patienten god vård med korta väntetider. Delaktighet och arbetsglädje tycker vi är viktigt och det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt.

Så här gör du om du är intresserad
För mer information kontakta vårdenhetschef Britt Leandersson tfn: 010 - 24 375 88 eller bitr.vårdenhetschef Jennie Evertsson tfn: 010 - 24 359 82.
Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Pettersson eller Mathilda Stenberg tfn:010 - 24 358 10
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.
Sista ansökningsdag är den 25 november, men skicka in din ansökan idag då urval, intervjuer och rekrytering kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt. Inom upptagningsområdet bor ca 110 000 personer.

Ortopedkliniken i Eksjö är en modern enhet som vill ge länets invånare en ortopedisk vård av högsta kvalitet. Vi har både akut och planerad specialistvård. Här deltar alla yrkesgrupper i förbättringsarbetet och du har som medarbetare goda möjligheter till kompetensutveckling. Tillsammans är vi ca 8o medarbetare som har särskild kompetens att hjälpa och rehabilitera patienter efter operationer och skador.

På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Eksjö är den unika lilla trästaden på Småländska höglandet med fantastisk natur, med unika möjligheter att forma sitt boende och tillvaro i kombination med närhet till högskola, goda kommunikationer och ett rikt kulturliv.

Nyinflyttad till Eksjö? Eller funderar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd med flera tätorter. Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten?
www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun
Publiceraddatum: 2017-09-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare, 68,63% eller enligt överenskommelse, Tillträde omgående eller enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-25
Referens: K520/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22579&RefNo=K520%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nytida söker boendestödjare till Berglunda

Yrkeskategori:Boendestödjare
Anställningsform:Timanställning
Tjänstgöringsgrad:vid behov
Löneform:Timlön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal
Ort:Eksjö
Arbetsplats:Berglunda
Tillträde till tjänsten:Löpande

Beskrivning av tjänsten Som boendestödjare utgår arbetet från våra boendes individuella behov och önskemål. Tillsammans med övrig personal arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Arbetstiderna är dag, kväll och helg. Vi har vaken natt. Vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet.

Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper
Vi söker dig som helst har utbildning inom vård och omsorg eller motsvarande utbildning eller erfarenhet. Kunskap och erfarenhet av autism och utvecklingsstörning är meriterande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och förmåga att förmedla grundtrygghet. Arbetet kräver att du är ansvarskännande, empatisk, flexibel och har personlig mognad.

Du har ett starkt engagemang för människor, är lyhörd och har lätt att samarbeta med andra. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära dig av andra. Du har en positiv inställning, fokuserar på möjligheter och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du är en ansvarsfull, empatisk och noggrann person som har ett äkta intresse för att stötta människor med funktionshinder. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp.

Beskrivning av verksamheten
Berglunda är ett psykiatriboende med 47 platser fördelat på fyra avdelningar.

Kriterier för dig som söker tjänsten
Vi söker dig som helst har utbildning inom vård och omsorg eller motsvarande utbildning
Datorvana
Behärskar svenska språket i tal och skrift
Du ska ha fyllt20 år

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till e-post:

Kontaktperson vid frågor om tjänsten Namn: Karin Åström
Befattning:Verksamhetschef
Telefon:0702384741
E-post:karin.astrom@nytida.se

Facklig kontaktperson
Namn: Joakim Holm
Facklig tillhörighet:Kommunal
Telefon: 0702384741
E-post:karin.astrom@nytida.se

Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till barn, unga och vuxna med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 400 verksamheter börjar en ny tid för våra kunder vars livskvalitet ytterst garanteras av 7 000 experter på stöd och omsorg. Tillsammans med vårt systerföretag Vardaga ingår vi i Ambea.
Publiceraddatum: 2017-09-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-01
Referens:
Webbplats: http://team.nytida.se/jobs/48712-nytida-soker-boendestodjare-till-berglunda?promotion=18215-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nytida
Box 1565
17129  Jönköpings län Sverige
Hemsida: http://www.nytida.se
  
Platsannons

Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän i Mariannelund

Vill du arbeta med samhällsviktiga och omväxlande arbetsuppgifter?
Nu söker vi dig, kvinna eller man, som vill arbeta som deltidsbrandman i Mariannelund!

I Eksjö kommun finns det brandstationer med deltidsbrandmän i Eksjö, Hjältevad och Mariannelund. Att arbeta i vår räddningstjänst innebär ett ständigt lagarbete som utvecklar dig mycket som individ och som gruppmedlem.

Även om det är lugnt och fridfullt i Eksjö kommun så står det aldrig still. I hundratals år har Eksjö varit trästaden, där gamla hantverks- och förvaltningstraditioner ständigt utvecklas för att ligga i framkant och skapa förutsättningar för nästa generation ska få det lite bättre.

Här finns allt som förknippas med Småland. Entusiasmen, klurigheten och inte minst det vi kallar "Ta-sig-för-samhet". Vi är stolta över vår kommun och över att vara smålänningar. Eksjö kommun är något av ett Småland i miniatyr och, om vi får säga det själva, Småland när det är som allra bäst.ARBETSUPPGIFTER
Som deltidsbrandman arbetar du med att hjälpa både samhället och privatpersoner då olyckan varit framme. Du ställs hela tiden inför nya utmaningar då du aldrig i förväg vet vad du kommer att få för larm. Det kan vara bränder, trafikolyckor, automatiska brandlarm, hjälp till ambulans och polis med mera.

Normalt har du som deltidsbrandman beredskap var tredje vecka och då ska du kunna nås dygnet runt med hjälp av en personsökare. Övningar genomförs regelbundet 1gånger per beredskapsvecka på kvällstid.

Efter ansökningstidens utgång kommer utvalda sökande att genomgå olika tester, bland annat:
• Konditions- och hälsotest på rullband och ergometercykel.
• Simprov
• Praktiska tester

Efter anställning kommer du att få den utbildning som behövs för att arbeta som deltidsbrandman. Utbildningen som är på totalt 6-8 veckor sker i samarbete med MSBs skolor och bekostas av räddningstjänsten

Din huvudarbetsgivare ska godkänna att du arbetar som deltidsbrandman.

Nyanställd som inte har körkort med lägst behörighet C ska komplettera med detta senast inom 18 månader från anställningens början.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
• Körkort klass B, klass C är en merit.
• God fysik och simkunnighet.
• Bostad och arbetsplats ska vara orienterade så att anspänningstiden enligt kommunens handlings-program kan hållas. Detta innebär att du har din bostad och din arbetsplats inom ett avstånd så att du kan nå brandstationen inom 6 minuter i Mariannelund.
• Du ska ha en fast anställning hos din huvudarbetsgivare eller vara egen företagare.


ÖVRIGT
För att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-09-01
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde snarast. Lönen är baserad på beredskapsersättning + timlön för utfört arbete.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: A593917 - 3
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=95741c9f-15ac-499a-9857-ffb7d1cdca96&TK=5cd72bcd-d0f3-4135-8a71-1f1fefb71ee3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Räddningstjänsten söker deltidsbrandmän i Hjältevad

Vill du arbeta med samhällsviktiga och omväxlande arbetsuppgifter?
Nu söker vi dig, kvinna eller man, som vill arbeta som deltidsbrandman i Hjältevad!

I Eksjö kommun finns det brandstationer med deltidsbrandmän i Eksjö, Hjältevad och Mariannelund. Att arbeta i vår räddningstjänst innebär ett ständigt lagarbete som utvecklar dig mycket som individ och som gruppmedlem.

Även om det är lugnt och fridfullt i Eksjö kommun så står det aldrig still. I hundratals år har Eksjö varit trästaden, där gamla hantverks- och förvaltningstraditioner ständigt utvecklas för att ligga i framkant och skapa förutsättningar för nästa generation ska få det lite bättre.

Här finns allt som förknippas med Småland. Entusiasmen, klurigheten och inte minst det vi kallar "Ta-sig-för-samhet". Vi är stolta över vår kommun och över att vara smålänningar. Eksjö kommun är något av ett Småland i miniatyr och, om vi får säga det själva, Småland när det är som allra bäst.ARBETSUPPGIFTER
Som deltidsbrandman arbetar du med att hjälpa både samhället och privatpersoner då olyckan varit framme. Du ställs hela tiden inför nya utmaningar då du aldrig i förväg vet vad du kommer att få för larm. Det kan vara bränder, trafikolyckor, automatiska brandlarm, hjälp till ambulans och polis med mera.

Normalt har du som deltidsbrandman beredskap var tredje vecka och då ska du kunna nås dygnet runt med hjälp av en personsökare. Övningar genomförs regelbundet 1 gång per beredskapsvecka på kvällstid.

Efter ansökningstidens utgång kommer utvalda sökande att genomgå olika tester, bland annat:
• Konditions- och hälsotest på rullband och ergometercykel.
• Simprov
• Praktiska tester

Efter anställning kommer du att få den utbildning som behövs för att arbeta som deltidsbrandman. Utbildningen som är på totalt 6-8 veckor sker i samarbete med MSBs skolor och bekostas av räddningstjänsten

Din huvudarbetsgivare ska godkänna att du arbetar som deltidsbrandman.

Nyanställd som inte har körkort med lägst behörighet C ska komplettera med detta senast inom 18 månader från anställningens början.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer:
• Körkort klass B, klass C är en merit.
• God fysik och simkunnighet.
• Bostad och arbetsplats ska vara orienterade så att anspänningstiden enligt kommunens handlings-program kan hållas. Detta innebär att du har din bostad och din arbetsplats inom ett avstånd så att du kan nå brandstationen inom 8 minuter i Hjältevad.
• Du ska ha en fast anställning hos din huvudarbetsgivare eller vara egen företagare.


ÖVRIGT
För att få en effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-09-01
Yrkesbenämning: Brandman
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tjänsterna är tillsvidareanställningar med tillträde snarast. Lönen är baserad på beredskapsersättning + timlön för utfört arbete.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: A593917 - 2
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=eb07670e-ea3f-430a-8eba-b7d9bca662ce&TK=ba55d995-d791-48fb-986a-101154186216
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Intresseanmälan Timvikarie behandlingsassistenter Neuropsykiatri och Psykia

Inom Enheten för stöd och återhämtning finns flera verksamheter riktat till barn/ungdom och vuxna inom neuropsykiatri och psykiatri. Både boendeformer och individuella stödinsatser utifrån biståndsbeslut enligt SoL och LSS.ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att stödja och vägleda utifrån individens behov och funktion. Arbetsuppgifterna har både pedagogisk och omvårdande karaktär, med utgångspunkt att stödja och stärka individens egen utveckling och funktion.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med ett genuint intresse för mellanmänskligt arbete med barn/ungdom/vuxen och som vill vara med och fortsätta utveckla vår verksamhet.

Du har eftergymnasial examen exempelvis behandlingspedagog, socialpedagog, fritidsledare, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och tidigare livserfarenhet.

Meriterande är erfarenhet av arbete med barn/ungdom/vuxna inom neuropsykiatri/psykiatri eller socialt stöd och förändringsarbete.

Som person är du är relationsskapande, stödjande och lugn och kan arbeta både självständigt och i team.

Du ska dela Eksjö kommuns värdegrund öppenhet, engagemang och handlingskraft.

B-körkort erfordras. För anställning inom verksamheten krävs utdrag från belastnings- och misstankeregistret.


ÖVRIGT
För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan, ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsvertyg "offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-08-25
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A601814 - 1
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7e70542f-a708-45d2-a2b4-c08b9551bc88&TK=d78b5ce7-c113-4960-a4a5-a748c6a7294e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eksjö kommun
Södra Kyrkogatan 4
57580  Eksjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska natt

Kirurgiska vårdenheten Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du vara en del av den spännande utvecklingen av den kirurgiska vården?

Vi söker
dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av kirurgisk omvårdnad för ett
vikariat 6 månader eller längre på natt 73,5 %.
Tillträde enligt överenskommelse. Eventuell tillsvidareanställning kan diskuteras.

Vi erbjuder dig
- ett spännande arbete i akutsjukvård
- ett arbete i ständig förändring
- ett arbete där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas
- introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
- tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
- fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med
Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer.
Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna består huvudsakligen av pre- och postoperativ vård och i övrigt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

För att du ska trivas hos oss
Du är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för patienter inom kirurgi och tillsammans med andra arbetar du alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service. Önskvärt är att du har erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdenhet och trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut och med förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad
Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Ulrika Parmö tfn: 010 - 24 353 85 eller Martin Holmström tfn:010 - 24 353 65.
Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Löfqvist tfn: 010 - 241 00 00
Sista ansökningsdag är den 20 november. Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt. Inom upptagningsområdet bor ca 110 000 personer.
Kirurgklinikens slutenvård omfattas av 38 vårdplatser.
Klinikens vårdenheter tar emot kirurgiska patienter både för akut och planerad vård. Vi har också två mottagningar, endoskopienheten och kirurgmottagningen.
På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.

Nyinflyttad till Eksjö? Eller funderar på att flytta hit?
Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten? www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun
Publiceraddatum: 2017-07-28
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTidsbegränsad, 73,53%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: K427/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22392&RefNo=K427%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

Kirurgiska vårdenheten Höglandssjukhuset Eksjö

Vill du vara en del av den spännande utvecklingen av den kirurgiska vården?

Vi söker
dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av kirurgisk omvårdnad,
en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
- ett spännande arbete i akutsjukvård
- ett arbete i ständig förändring
- ett arbete där du kan vara med och utveckla samtidigt som du utvecklas
- introduktion med utgångsläge från dina erfarenheter
- tillgång till friskvårdsaktiviteter, tex personalgym
- fri öppen sjukvård

Det här får du arbeta med
Inom kirurgkliniken vårdas patienter som genomgår olika utredningar, behandlingar, planerade och akuta operationer.
Du kommer att arbeta på vårdavdelning där arbetsuppgifterna består huvudsakligen av pre- och postoperativ vård och i övrigt sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.Vi har starkt patientfokus och det pågår ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete på vår klinik.

För att du ska trivas hos oss
Du är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för patienter inom kirurgi och tillsammans med andra arbetar du alltid med patienten i fokus med en hög känsla för bemötande och service. Önskvärt är att du har erfarenhet av arbete på kirurgisk vårdenhet och trivs att arbeta i en miljö där det plötsligt kan bli akut och med förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Som person är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer med god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Kirurgkliniken bedriver arbetet utifrån vår värdegrund: På kirurgen möts jag av kompetens, omtanke, ärlighet och respekt oavsett om jag är patient, närstående eller personal. Jag är delaktig, informerad och trygg.

Så här gör du om du är intresserad
Information om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Anna Fors tfn: 010 - 243 53 85.
Facklig företrädare för vårdförbundet är Maria Löfqvist tfn: 010 - 241 00 00
Sista ansökningsdag är den 20 november. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.


Höglandssjukhuset i Eksjö är ett av tre sjukhus i Region Jönköpings län. Här bedrivs planerad och akut specialistvård dygnet runt. Inom upptagningsområdet bor ca 110 000 personer.

Kirurgklinikens slutenvård omfattas av 38 vårdplatser.
•Vårdavd C - Nedre bukkirurgi och bråck
•Vårdavd D - Övre bukkirurgi
•Vårdavd E - Akut
•Vårdavd F - Barn
•Urologisk vårdavdelning

Samtliga avdelningar tar även emot akutkirurgiska patienter. Vi har också två mottagningar, endoskopienheten och kirurgmottagningen.


På vår webbplats www.rjl.se kan du läsa om hur det är att jobba hos oss.
Följ oss gärna på Facebook och Linkedin.


Nyinflyttad till Eksjö? Eller funderar på att flytta hit?
Vill du bo i stan eller på landet? I Eksjö kommun finns både en levande landsbygd med flera tätorter. Visste du att Eksjö även erbjuder barnomsorg på natten?
www.eksjo.se/flytta_till_eksjoe_kommun
Publiceraddatum: 2017-05-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, 100%, Tillträde enligt överenskommelse -Fast lön. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: K340/17
Webbplats: https://bmc.rjl.se/Modules/Recruitments/Public/?JobPositionId=22132&RefNo=K340%2f17&Source=P
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jönköpings län
Husargatan 4
55111  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock, à la carte

Restaurang Sunrice söker en kock med kunskap om kinesisk och asiatisk matlagning. Du behöver tidigare erfarenhet från kockyrket, utbildning är meriterande men inte ett krav. Du behöver kunna arbeta i arbetslag.
Publiceraddatum: 2017-05-22
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Du ansöker om tjänsten genom att kontakta Anh Ha 0381-12120.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Sunrice
Norra Storgatan 19
57532  EKSJÖ 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal