Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:09

Lediga jobb i Ekerö kommun (0125), Stockholms län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd27 696
Täthet127,36Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area384,53Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land217,46Landareal (km²)
Sjö1,16Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Säkerhetskonsult Ekerö

Vi söker dig som vill vara med och lansera vår verksamhet inom larm och hemautomatisering.

Som säkerhetskonsult hos oss har du en av de viktigaste rollerna på företaget - att sälja in våra tjänster och att få våra kunder glada & nöjda med sin lösning ifrån oss. Initialt kommer du att jobba med bearbetning mot konsumentmarknaden men det kommer att finnas möjlighet att i framtiden även jobba mot företagsmarknaden.

Vi erbjuder dig:

- Möjlighet att vara med i starten i ett bolag som kommer växa kraftigt på den svenska marknaden kommande 12-24 månaderna

- Stöd i personlig utveckling som säljare

- Daglig coachning av våra rutinerade säljcoacher

- Stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten och att avancera inom bolaget

- Tillgång till unika säljverktyg för att underlätta din bearbetning och införsäljning

- Surfplatta för att underlätta din vardag

- Löpande säljtävlingar med små och stora vinster.

- Möjlighet att kvalificera för interna säljklubbar med konferensresor. Tidigare konferensdestinationer: Dubai, New York och Malaga.

Vill du vara med och lansera en ny tjänst på marknaden och vara med på vår resa mot att bli Sveriges ledande aktör inom Smart Home Security?

Då är detta jobbet för dig.

Hos oss representerar du en tjänst på marknaden som skapar en verklig och tydlig nytta för slutkunden.

För att lyckas i rollen hos oss så behöver du:

- Ha ett grundläggande intresse & förståelse för larm, säkerhet och hemautomatisering
- Gilla att jobba med service och att ge slutkunden den bästa möjliga upplevelsen.
- Ser positivt på utmaningar och gillar att tävla mot dig själv eller andra.
- Driven och social
- Inte ha några anmärkningar i polisens belastningsregister

Det är meriterande om du har försäljning av larm och/eller hemautomatisering tidigare, men det är inget krav. Vi lägger framförallt stor vikt vid vem du är som person och din vilja att lära dig nya saker.

Omnipoint är Sveriges nya leverantör av trygghetslösningar för det smarta hemmet & kontoret. Vår plattform har sex miljoner användare som möjliggör för kunden att kontrollera och styra hela sin bostad i en och samma app.

Vår yttersta ambition är att ge våra kunder en enklare & tryggare vardag.

Kunderna har möjlighet att styra & automatisera sin belysning, sitt larm, sina lås, styra sin garageport m.m och att se live video direkt i appen. Under 2018 kommer ytterligare produkter som kommer att vara helt nya för den nordiska marknaden.

Vi ger kunderna smart hemsäkerhet - på riktigt.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Säkerhetskonsult Ekerö
Webbplats:
Epostadress: andreas.stenhager@omnipoint.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Omnipoint AB
Hälsingegatan 49
11331  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.omnipoint.se
  
Platsannons

DUTY MANAGER REKRYTERAS TILL MILJÖTÄNKANDE SÅNGA-SÄBY PÅ EKERÖ! Boende f...

Sånga-Säby är en klimatneutral konferensanläggning belägen vid Mälarens strand på Ekerö. Med naturen som närmsta granne erbjuds en fantastisk omgivning som lämnar få oberörda. Weekends, konferenser, fester och aktiviteter med stor variation kan upplevas på gården.

Sånga-Säbys miljötänk ligger till grund för allt de gör. Maten som serverasbestår av ekologiska och närodlade råvaror och ivinkällaren finns ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska viner. Dessutom erbjuder man utöver ordinarie matsalar ävenett flertal alternativa och innovativa platser att avnjuta maten i - från en mysig timmerkoja i skogen till en somrig lada eller ett vackert inrett tält vid vattnet. Med andra ord är Sånga-Säby inte bara ett spännande ställe att besöka utan även en rolig plats att arbeta på!

Nu söker vi en stjärna som vill vara med och skapa den kompletta upplevelsen för både gäster och personal på Sånga-Säby!

OM TJÄNSTEN SOM DUTY MANAGER:

Tjänsten som Duty Manager är en utökad hovmästartjänst som innebär att du framförallt på kvällstid ansvarar för Sånga-Säbys verksamhet i restaurang, bar, reception och hus. Ditt främsta fokus är att erbjuda gästerna högkvalitativ service samt att leda personalgruppen i driften. Du planerar och genomför middagar, specialarrangemang samt vickningar och säkerställer kvalitet samtidigt som du själv är aktiv i service.

Tillsammans med daghovmästare ansvarar du även för schemaläggning av personal samt viss del av inköp och budgetarbete. Du rapporterar till restaurangchefen som har det huvudsakliga personalansvaret.

ARBETSTIDER, TILLSÄTTNING OCH BOENDE:

Tjänsten som Duty Manager är på heltid och du arbetar kvällstid med inslag av dagtid när beläggningen så kräver. Övernattningsmöjlighet finns på anläggningen och för dig som flyttar hit från annan ort finns möjlighet till permanent bostad för dig och din partner/familj.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person och du blir anställd direkt av Sånga-Säby efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.

VEM SÖKER VI?

Till tjänsten som Duty Manager på Sånga-Säby söker vi dig som har minst två års erfarenhet som hovmästare eller från liknande ledarroll inom hotell- eller restaurangbranschen. Du har kunskap om vin och tillämpningen av alkohollagen samt goda ledaregenskaper och ett coachande förhållningssätt.Vi ser att du trivs i en organisation som präglas av serviceanda och stor frihet. Du har lätt för att förhålla dig till olika typer av människor och situationer och har ett kreativt sinne. Det är viktigt att duär prestigelös och bra på att samarbeta samtidigt som du är driven ochmålinriktad och självständigt kan strukturera upp ditt arbete. Du leder din personal på ett tryggt och tydligt sätt och inspirerar samt skapar ett gott förtroende mellan dig och dina anställda!

VAD KAN SÅNGA-SÄBY ERBJUDA DIG?
Som Duty Manager på Sånga-Säby får du en spännande tjänst i en miljö- och klimatmedveten organisation som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång och där du därför själv får vara med och påverka.

Förutom möjlighet till övernattningsbostäder eller permanent boende får du friskvårdsbidrag samt tillgång till massage två ggr/mån. Du erbjuds även kontinuerlig vidareutbildning efter önskemål samt utveckling genom studiebesök och teambuildningaktiviteter.

Missa inte denna chans till en ny utmaning på ett trevligt ställe i vackra omgivningar!Sök tjänsten direkt via Majolas hemsida eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Hovmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-26
Referens:
Webbplats: https://jobb.majola.se/jobs/64623-duty-manager-rekryteras-till-miljotankande-sanga-saby-pa-ekero-boende-finns?promotion=24534-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154  Nacka Sverige
Hemsida: http://www.majola.se
  
Platsannons

Vill du göra skillnad? Ansök då som personlig assistent till mig.

.

I Stenhamra på Ekerö bor jag. Jag är en pigg, glad och aktiv kille. Nästa år fyller jag 21. Jag bor där med min familj och vår hund.
Inom kort börjar jag jobba på en daglig verksamhet, vilket jag ser framemot.
 
Mina intressen är att bada, hälsa på kompisar, gå på bio eller besöka något museum. Jag tycker också om att bara vara hemma och ta det lugnt. När jag är hemma blir det ofta någon bra film eller bara gos med vår fina hund. Det är en fördel om du delar några av dessa intressen med mig.
Jag behöver hjälp med det mesta och har svårt med mitt tal, det är därför viktigt att du förstår, talar och skriver svenska obehindrat.

Du är en trygg, mogen och ansvarstagande person med glimten i ögat. Du har en känsla för ordning och reda och passar alltid tiden. Du har lätt för att följa rutiner och ser  vad som behöver göras i olika situationer.  Att samarbeta med andra är inget problem för dig. Jag hjälper till i familjen med diverse vardagsbestyr, så som att tvätta, diska, städa och handla, men för att det ska vara möjligt behöver jag assistans. Du ska assistera mig var jag än mig befinner mig, det kan vara hemma, på landet eller någon annanstans.
 
Erfarenhet av assistentyrket och AKK, alternativ kommunikation, är meriterande.

Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning.

Arbetstid/varaktighet

75 %, huvudsakligen vardagskvällar, ca kl. 14.30-22.00, kan också bli aktuellt med dag och helg.   

Jag söker också någon som vill arbeta som extra vid behov, en s.k. timanställning. Mestadels kväll men även vissa dagar.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök via formuläret nedan!
 
Arbetsgivare
Assistans i Balans i Sverige AB
Ekerö
Tel: 08-409 02 400
Sökord: Ekerö,Ekerö,Ekerö,Ekerö,Ekerö,Ekerö,Ekerö,Ekerö,Ekerö,Ekerö
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95146
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: assistansibalans.se
  
Platsannons

Personlig assistent som vill frigöra livskraft i västerort.

Hej,

Jag söker en personlig assistent. Du ska assistera mig där jag befinner mig. Med hjälp av dig kan jag leva livet. Du kommer att fylla en mycket viktig funktion i mitt liv.
Vill du ha ett roligt och meningsfullt? -Tveka då inte att söka jobbet.


 Du kommer få en gedigen introduktion, kontinuerlig handledning och fortbildning.

Arbetstid/varaktighet

75 %, huvudsakligen vardagskvällar, ca kl. 14.30-22.00, kan också bli aktuellt med dag och helg.   

Jag söker också någon som vill arbeta som extra vid behov, en s.k. timanställning. Mestadels kväll men även vissa dagar.

Lön
Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal  
Sök via formuläret nedan!
 
Arbetsgivare
Assistans i Balans i Sverige AB
Ekerö
Tel: 08-409 02 400
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95151
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: assistansibalans.se
  

Platsannons

Socialsekreterare till barn och unga i Ekerö kommun

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

BARN- OCH UNGDOMSENHETEN vänder sig till barn, unga och deras föräldrar. Inom enheten handläggs all myndighetsutövning för målgruppen, enligt SoL och LVU. Vi har även en öppenvårdsenhet i form av familjeteamet som ger individuellt beviljat stöd. Råd och stöd kan ges utan registrering. Fältassistenter och kurator hör till familjeteamet. Sammanlagt är vi 24 medarbetare som ansvarar för både myndighetsutövning och verkställighet samt service i form av råd och stöd.

Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vill du göra skillnad för barn och ungdomar – kom till oss på Ekerö och jobba som Socialsekreterare!

I Ekerö kommun finns en stark samsyn om att den sociala barn- och ungdomsvården ska prioriteras och hålla en hög kvalitet. Myndighetsutövning och öppenvård är samorganiserade inom barn- och ungdomsenheten som har cirka 25 medarbetare.

Barn- och ungdomsenheten är organiserad så att vi i vår arbetsmodell kan följa varje ärende från start till mål. Det finns en röd tråd hela vägen från förebyggande arbete, anmälan/ansökan och utredning till behandling och andra insatser. Vi har ett nära samarbete inom enheten och hela personalgruppen träffas regelbundet. Det är korta beslutsvägar och vi har ett starkt stöd från kommunledningen som ser till att vi får de resurser som krävs för att göra ett bra arbete.

A och O är att inkludera barnets nätverk såsom nära vänner, släktingar och skola i både utredning och behandlingen så att alla jobbar åt samma håll. Det är viktigt att alla nyckelpersoner i barnets närhet är engagerade för att åstadkomma en långsiktig, positiv förändring. Vi utgår från systemteori och modern utvecklingspsykologi där fokus är på resurser och relationer och vi försöker att hjälpa människor i att stärka det som redan fungerar istället för att fokusera på brister. Det är viktigt att du som söker tjänsten delar den grundsynen. Självklart är FN:s barnkonvention en ledstjärna. Vi söker personer som vill jobba med utvecklings- och förändringsarbete i familjer.

Vi söker nu två socialsekreterare som vill arbeta med att utreda, planera och följa upp beslutade insatser utifrån Socialtjänstlagen och Lagen om vård av Unga. BBIC, Signs of Safety är självklara hjälpmedel. Vi har metodstödjare som hjälper till med introduktion av nyanställda. Hos oss finns det goda karriärmöjligheter för den som vill växa och utvecklas i sin yrkesroll.

Kvalifikationer

En fördel är om du är initiativrik och prestigelös och kan motivera till förändring. Dessutom behöver Du ha mod, kraft och framför allt vara intresserad av barns livsvillkor och ha engagemang, energi, respekt, empati i möten med barn och deras föräldrar samt ett stort hjärta fyllt med värme och humor.

Du bör ha en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, vara strukturerad och ha en god analytisk förmåga samt kunna känna trivsel med högt arbetstempo.

Körkort är en fördel att du har då Ekerö kommun är stor till ytan.

Socionomexamen.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Vi har extern handledning.

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansökan

Maila din ansökan till socionom@bemannia.se märk ”Ekerö” i ämnesraden.


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=373
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Ekonom

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

TEKNIK- OCH EXPLOATERINGSKONTORET är organiserat under kommunstyrelsen och tekniska nämnden och har därigenom en aktiv del i det övergripande planeringsarbetet som sker inom kommunen. Teknik- och exploateringskontoret ansvarar för områden inom mark och exploatering, kommunens gatu- och vägnät, utemiljö samt avfallshantering.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Som ekonom ansvarar du för ekonomirutiner, uppbokning, avstämning och i övrigt analys av kontorets budget och utfall inför och efter månadsbokslut. Vidare ingår att kontera och granska leverantörsfakturor och skapa kundfakturor till samarbetspartner. Ett nära samarbete sker med kommunens fastighetskontor avseende kontorets investeringar och att ta fram material inför budgetarbetet och sammanställa bokslut.

Kvalifikationer

Du har ekonomiutbildning från universitet eller högskola samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Alternativt mångårig förvärvad erfarenhet av jämförbara arbetsuppgifter. Erfarenhet från en politiskt styrd organisation är meriterande. Du är analytisk, resultatinriktad och drivande och kan se möjligheter till förbättringar och utveckling. Det är viktigt att du har lätt att kommunicera och har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi kommer att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Länk till ansökan via Experis


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=365
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Exploateringsstrateg

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

TEKNIK- OCH EXPLOATERINGSKONTORET är organiserat under kommunstyrelsen och tekniska nämnden och har därigenom en aktiv del i det övergripande planeringsarbetet som sker inom kommunen. Teknik- och exploateringskontoret ansvarar för områden inom mark och exploatering, kommunens gatu- och vägnät, utemiljö samt avfallshantering.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta strategiskt med mark- och exploateringsfrågor som möjliggör framtida bostäder, samhällsfunktioner och företagsetableringar. I fall som rör olika typer av förrättningar företräder du Ekerö kommun och samordnar mark- och exploateringsärenden inför politiska beslut.

I ditt ansvar ingår också att svara för komplicerade och strategiska avtalsförhandlingar både på kort och lång sikt. Du har ett nära samarbete med dina kollegor inom kontoret, med stadsbyggnadskontoret, fastighetskontoret, kommunens näringslivsenhet men också med allmänheten, näringslivet och olika marknadsaktörer. På uppdrag av Teknik- och exploateringschefen arbetar du strategiskt med att utveckla kontorets rutiner och verksamhet.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med inriktning på samhällsbyggnad/lantmäteri/fastighetsrätt/mark och exploatering och minst 10 års erfarenhet från en politiskt styrd organisation. Du har kunskaper inom bl. a fastighetsvärdering, fastighetsrätt, avtalsrätt, fastighetsbildning, fastighetsekonomi och PBL. Vi ser också att du är intresserad av omvärldsbevakning, nya kunskaper och trender. Erfarenhet av upphandlingar i enlighet med LOU är meriterande. Det är viktigt att du har lätt att kommunicera och har goda kunskaper i det svenska språket i säväl tal som skrift.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi kommer att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden,

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Länk till ansökan via Realcompetence


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Civilingenjör, lantmäteri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=364
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Exploateringsingenjör

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

TEKNIK- OCH EXPLOATERINGSKONTORET är organiserat under kommunstyrelsen och tekniska nämnden och har därigenom en aktiv del i det övergripande planeringsarbetet som sker inom kommunen. Teknik- och exploateringskontoret ansvarar för områden inom mark och exploatering, kommunens gatu- och vägnät, utemiljö samt avfallshantering.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vi söker en exploateringsingenjör med uppgift att ansvara för befintliga och kommande exploateringsprojekt och utveckling av kommunens markinnehav. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom kontoret, med stadsbyggnadskontoret, fastighetskontoret, kommunens näringslivsenhet men också med allmänheten, näringslivet och olika marknadsaktörer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år med exploateringsfrågor-/projekt inom kommun eller konsultbolag. Du är civilingenjör inom samhällsbyggnad eller lantmäteri med inriktning fastighetsrätt eller exploatering eller har annan relevant utbildning vi bedömer likvärdig.

Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga. Du har stark egen drivkraft, ett stort engagemang och förmåga att prioritera och driva flera frågor parallellt. Det är viktigt att du har lätt att kommunicera och har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. 

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi kommer att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare

Länk till ansökan via Real comptence


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Civilingenjör, lantmäteri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=366
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/-säljare med garantilön sökes till Ekerö

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi över 10 säljkontor i Sverige från norr till söder och mer än 40 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säkerhetsrådgivare/-säljare till vårt framgångsrika team i Ekerö.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand
- har viljan och hungern att lära dig jobbet
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga
- är målmedveten och tävlingsinriktad
- är självständig och driven

Vi erbjuder till rätt person ett säljjobb inom den växande säkerhetsbranschen, i vilken vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhetsleverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coachning och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och för att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också att du ska känna att du utvecklas i din roll och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga säljtävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa säljskolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till maria.richkin@stl.nu

Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljyrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.

Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.richkin@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Säkerhetsrådgivare/-säljare Ekerö
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar Malmö
Krusegatan 19
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  

Platsannons

Fiollärare

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

EKERÖ KULTURSKOLA erbjuder barn och ungdomar aktiviteter inom kulturområdet. I verksamheten finns också Kultur i skolan och Levande Verkstad. Kulturskolans 18 pedagoger möter ca 740 elever i våra olika verksamheter i lokaler i Ekerö Centrum, men också på andra platser i kommunen. Gruppundervisning i sång, olika instrument, drama och film. I verksamheten ingår också konserter, teaterföreställningar, olika uppspel, musikal och andra samarbetsprojekt.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Gruppundervisning i fiol, ensemble, orkester och samarbeten inom Kulturskolan. 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är utbildad fiolpedagog, men även du som har en pågående högskoleutbildning inom området är välkomnen att söka.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av och god insikt i metodik för gruppundervisning för barn och ungdomar. Det är meriterande om du har genrebredd. Vi söker en person med stort engagemang både för ämnet och för eleverna med ett kreativt förhållningssätt med vilja att leda eleverna i lärandet, skapande och utveckla elevens egen musikalitet. Du har god förmåga att planera, genomföra och följa upp.

Tillträde: 2018-03-05, urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningsperioden.

Omfattning: 40-100%

Anställningsform: Vikariat 3-6 mån med möjlighet till förlängning.


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Musikpedagog/Musiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidVisstidsanställning, vikariat 40-100%månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=370
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

GIS-ingenjör till Ekerö kommun

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Ekerö kommun ska växla över till ett webbaserat GIS och behöver därför förstärka verksamheten med ytterligare en GIS-ingenjör. I rollen som GIS-ingenjör kommer du att bistå kommunens verksamheter och externa intressenter med anpassade och bearbetade analyser, geodata och kartor efter önskemål. I dina arbetsuppgifter ingår även att utföra support och utbildning till såväl nybörjare som vana användare inom GIS-området. Du kommer också att medverka i utvecklingen och implementeringen av vårt nya webbaserade GIS. I tjänsten ingår även att ajourhålla och rapportera förändringar till externa parter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning som GIS-ingenjör eller motsvarande. Du behärskar svenska språket och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av att använda MapInfo, QGIS och geografiska databaser. Behärskar du även TopoCAD, AutoCAD och FME så är det meriterande. Erfarenhet av kommunal GIS-verksamhet är också meriterande liksom att ha varit delaktig i utveckling av CSM eller annat webbaserat GIS.

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse. Vi kommer att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden.

Omfattning: Heltid.

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2018-12-31, med möjlighet till förlängning.


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: GIS-ingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid, visstidsanställning till och med 2018-12-31, med möjlighet till förlängning. Heltid 100 %Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=371
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Sjuksköterska till mottagning Ekerö Vårdcentral

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Ekerö Vårdcentral
Ekerö Vårdcentral är Mälaröarnas största vårdgivare. Vi listar 17000 patienter och har hög personaltäthet. Vi erbjuder vård genom hela livet, från BVC till SÄBO. Våra sjuksköterskor erbjuder specialiserade mottagningar för Diabetes KOL/Astma, hypertoni, resevaccination Viktreduktion rökstopp och blodtryck. Vi bemannar kommunens alla 3 SÄBO och har ca 100 hemsjukvårds patienter Vi satsar stort på fortbildning och personligt schema för alla.

Arbetsuppgifter
Våra mottagningssköterskor delar på ett stort uppdrag och har flexibla arbetsuppgifter. En viktig del av arbetet är vår telefonrådgivning som varvas med mottagningsarbete och arbete på vår drop i lättakut. Schemat varvas mellan olika stationer och vi arbetar i team tillsammans i gruppen men även i tätt samarbete med verksamhetens övriga kompetenser

Övrig information
Mottagningen har dag och kvällsöppet och möjlighet till individuellt schema finns. Individuell lönesättning. Friskvård 5000 kr per år. Vi söker i första hand en heltid men deltid kan diskuteras.

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska med några års arbetslivserfarenhet gärna från primärvården. Du behöver ha telefonkompetens och vara trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Arbetet på vårdcentralen är självständigt och kräver att du är mogen att fatta egna beslut. Erfarenhet från akutmottagning/närakut är meriterande. Vi journalför i Take Care och använder TeleQ

Personliga egenskaper
Vi söker en person som har hjärtat på det rätta stället. Du ser lösningar och har lätt att samarbeta, är nyfiken på nya arbetssätt, och har en vilja att lära nytt. Vi fokuserar på hög kvalitet och god tillgänglighet vilket kräver att du är flexibel och arbetsvillig.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Snarast. Tillsvidare med provanställning. Varaktighet: tillsvidare.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 46-556077-2419-E404
Webbplats:
Epostadress: marie.ragnartz@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö Vårdcentral
Bryggavägen 8
17831  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekerovardcentral.praktikertjanst.se
  
Platsannons

Forskare akvatisk ekologi

Forskare akvatisk ekologi
Institutionen för akvatiska resurser (SLU Aqua) söker en kvantitativt stark forskare i akvatisk ekologi med fokus på dataanalys på fiskbestånd. 

SLU Aqua bedriver miljöanalys, forskning och utbildning med fokus på Sveriges akvatiska resurser och akvatisk ekologi. Biologisk rådgivning för förvaltning och hållbart nyttjande är en av institutionens huvuduppgifter, liksom att svara för Sveriges del av EUs marina datainsamlingsprogram och vara utförare av nationell miljöövervakning. SLU Aqua har drygt 170 medarbetare på tre avdelningar vid tre huvudorter, Sötvattenslaboratoriet i Drottningholm, Havsfiskelaboratoriet i Lysekil och Kustlaboratoriet i Öregrund.

Arbetsuppgifter:
Du kommer inom forsknings- och myndighetsstödsprojekt att analysera data från fiskundersökningar, fiskerier samt miljödata för att beskriva fiskbeståndens och ekosystemens tillstånd. I arbetet ingår rapportering och råd till myndigheter och andra beställare samt kommunikation med berörda intressenter och allmänheten. Du har drivkraft att tillsammans med kollegor utveckla arbetet, söka externa forskningsmedel samt bidra till vetenskaplig publicering och till nationell och internationell rapportering.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har:


• avlagd doktorsexamen inom biologi, ekologi, fiskeriekologi eller liknande ämne
• god analytisk och statistisk förmåga och tidigare erfarenhet av att jobba med stora dataset
• stark drivkraft och intresse av att initiera forskningsprojekt, publicera, presentera och rapportera forskningsresultat
• mycket god samarbets- och organisationsförmåga
• god förmåga att kommunicera skriftligt och muntligt både på engelska och svenska

 Meriterande är:


• postdok-erfarenhet
• kunskap om fiskeribiologiska beståndsanalyser
• kunskap om analys och genomförande av akustiska undersökningar
• erfarenhet av modellering av akvatiska ekosystem och födovävars dynamik
• programmering i R

 Särskilt meriterande är:

Personliga egenskaper relevanta för tjänsten.

Placering:
Sötvattenslaboratoriet, Drottningholm.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. SLU tillämpar provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2018-01-19.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Ekolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: https://www.slu.se/om-slu/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=457
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Stångholmsvägen 2
17893  Drottningholm Sverige
Hemsida: http://www.slu.se
  

Platsannons

Nämndsekreterare

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Som Nämndsekreterare arbetar du med att beslutsprocessen kring Barn- och utbildningsnämnden fungerar på ett smidigt, effektivt och rättssäkert sätt. Du är sekreterare vid nämndens och utskottets sammanträden. Arbetet är utåtriktat och innebär många kontakter inom hela kommunorganisationen.

Du är även personuppgiftsombud och deltar i kommunens arbete med att utbilda och hjälpa kommunens verksamheter med att anmäla sina behandlingar av personuppgifter samt delta i arbetet med dataskydd och informationssäkerhet.

Kansliet präglas av en stark teamkänsla där du tillsammans med övriga nämndsekreterare och arkivarie arbetar med att utveckla den administrativa processen. Vi arbetar i ärendehanteringssystemet Platina och gör våra utskick till de förtroendevalda digitalt.

Kvalifikationer

Du har juridisk examen eller annan akademisk examen vi bedömer lämplig. Har god kännedom om den kommunala beslutsprocessen och en van användare av och är intresserad av digitala verktyg. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som person har du god samarbetsförmåga, du är flexibel och tycker om att ge service. Du är strukturerad, utvecklingsorienterad, kvalitetsmedveten och självgående.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tillträde: enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan idag.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=372
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Junior Systemutvecklare till FRA

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en driven, kreativ och initiativtagande systemutvecklare som vill ta sig an dagens och morgondagens utmaningar. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utmanande och unik miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

I den här rollen får du kombinera dina tekniska kunskaper och analytiska förmåga med omvärldsintresse och bidra till unika underrättelser till våra uppdragsgivare. De företeelser vi följer finns inom vitt skilda områden och utvecklingen går snabbt. Därför ligger stort fokus på att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla metodik och verktyg för att hitta nya sätt att ta sig an dagens och morgondagens utmaningar.

I rollen som systemutvecklare på FRA kommer du att ha möjlighet att arbeta med den senaste tekniken. Arbetet innefattar systemutveckling och förvaltning av IT-system i Linux-miljö samt systemintegration av komplexa system. Du kommer att ha kontakter med användare, beställare och driftsorganisation. Resor kan förekomma resor i tjänsten. På FRA har vi en stark sekretess och det är viktigt att du är bekväm med att hantera det.

Du kan

Du har en akademisk examen inom datateknik, systemvetenskap eller motsvarande. Meriterande är om du har erfarenhet av telekom. Tjänsten kräver att du har erfarenhet av Linux och objektorienterad programmering i exempelvis C++ eller Java. Vi ser att du har ett stort intresse för teknik och håller dig uppdaterad inom området. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift är ett krav.

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är bra på att samarbeta och skapa resultat tillsammans med andra. Då rollen innebär en del självständigt arbete krävs det att du har stort driv, är målmedveten och lägger stort fokus vid att dina uppgifter utförs noggrant. Du förväntas ha lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar och en förmåga att vara stabil och kontrollerad i stressade situationer.

Rollen förutsätter att du arbetar på ett strukturerat och analytisk sätt och blir engagerad av utmanande problemställningar där du får bidra med din expertis.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som systemutvecklare hör du till avdelningen för teknik. Avdelningen har till uppgift att förse FRA med de tekniska system som behövs för verksamheten. Avdelningen utvecklar, anskaffar och driftsätter nya system samt sköter drift och underhåll av befintliga system.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta rekryterande chef på telefon 08-471 48 32. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-01-14 .

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Start enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://fra.easycruit.com/vacancy/application/1977565/58086?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRA
Box 301
16126  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.fra.se
  

Platsannons

Controller till FRA

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en driven controller till en ny tjänst. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete där du är med i uppbyggnaden av din funktion. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.                                                                

Ditt uppdrag

Myndigheten står inför ett antal större pågående och kommande fastighetsprojekt vilket ställer nya krav på uppföljning och kontroll, såväl av själva byggprojekten som av löpande fastighetsförvaltning. Vi har därför behov av att utveckla controllerfunktionen för denna typ av frågor.

I kontakt med myndighetens avdelningar kommer du att arbeta med inriktning mot pågående och kommande fastighetsrelaterade projekt och förvaltningsfrågor. Arbetet innefattar granskning av budget och kalkyler för projekt, analyser av pågående och genomförda projekt, där du belyser risker och potentiella förbättringar. I arbetet ingår att följa upp kostnader, arbeta med rapportering, prognos, riskhantering och andra för projekten relevanta ekonomifrågor. Även sammanställning, kvalitetssäkring, analys och uppföljning av fastighetsrelaterade nyckeltal ingår i dina uppgifter samt viss löpande redovisning och bokslutsarbete. Du ger råd, informerar och utbildar myndighetens personal i ekonomi, vilket inkluderar att stötta projektledare och ansvariga chefer. Tillsammans med dina kollegor kommer du även arbeta med vissa myndighetsövergripande uppgifter. Tjänsten innebär kontakter både internt och externt.

Du kan

Vi ser att du har civilekonomexamen inom relevant område, t.ex. fastighetsekonomi eller redovisning. Rollen kräver att du tidigare har arbetat med redovisning, budget och analys samt har erfarenhet av systematiskt arbete med ekonomistyrning och prognosarbete. Du har god förståelse för olika roller och skeden som infinner sig under ett byggprojekt. Vi ser också att du har arbetat i olika ekonomi- och uppföljningssystem, gärna i Agresso. Meriterande är om du har erfarenhet av kostnadsstyrning i byggprojekt samt erfarenhet av framtagande och analys av statistik, nyckeltal och rapporter. Du behärskar Officepaketet och har specifikt god kunskap i Excel. Vidare ser vi att du är en bra kommunikatör, har en god pedagogisk förmåga samt god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift.

Du är

Tjänsten innebär omfattande kontakter med olika funktioner, både internt och externt, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs att du har förmågan att kunna planera och organisera arbetet väl samt agera efter egen övertygelse. Vi ser att du tar ansvar för din uppgift och arbetar effektivt, såväl på egen hand som med andra. Du har förmågan att vara fortsatt motiverad trots bakslag och arbetar på tills resultat är uppnådda. Som person är du lyhörd för olika behov i verksamheten och anstränger dig för att leverera lösningar med god kvalitet. Du värdesätter kunskapsutbyte och säkerställer att budskap når fram på ett tydligt sätt, såväl muntligt som skriftligt.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som controller hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. 

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Eva Hallberg på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-01-15 .

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Start enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://fra.easycruit.com/vacancy/application/1977499/58086?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRA
Box 301
16126  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.fra.se
  

Platsannons

FRA söker en Inköpare

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? Vi söker nu en inköpare som vill arbeta brett med inköpsfrågor. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utmanande och unik verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Som inköpare är du en viktig medarbetare i myndighetens centraliserade anskaffningsprocess och arbetar med inköp i enlighet med gällande upphandlingslagstiftning. Du ingår i en mindre enhet och ansvarar för att anskaffningarna görs på ett affärsmässigt sätt med fokus på det som skapar mervärde för myndighetens kärnverksamheter. Anskaffningarna sker till myndighetens samtliga verksamheter i nära samarbete med uppdragsgivare och olika specialister.

Inom uppdraget finns avtalshantering och avtalsuppföljning, du förväntas också medverka till att utveckla myndighetens upphandlings- och inköpsprocess. Arbetet är mycket stimulerande och omväxlande med många kontakter både internt och externt. Även viss administration av befintligt inköpssystem ingår samt att ge användarna i verksamheten användarstöd.  

Du kan

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med inriktning samhällskunskap/ekonomi eller likvärdig, samt har någon form av certifiering som inköpare. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som inköpare, gärna inom offentlig verksamhet och har erfarenhet av LOU. Positivt är om du har arbetat i förändringsprocesser, deltagit i projekt, har förhandlingsvana och/eller vana av internationella inköp. Det är viktigt att du har god affärsengelska och det är bra med teknisk förståelse då många anskaffningar är av teknisk karaktär.

Du är

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är tillmötesgående, har förmågan att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar. För att lyckas i rollen har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du tar gärna egna initiativ samtidigt som du är strukturerad och har förmågan att prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har ett ekonomiskt tänk då du förstår och tillämpar affärsmässiga principer väl.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som inköpare hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt. 

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsen är belägen i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Jenny Martinsson på telefon 08-471 46 00. På grund av semester finns ingen på plats för att svara på frågor 20-22 december samt 2-5 januari. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-01-15 .

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Inköpskontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Start enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://fra.easycruit.com/vacancy/application/1975667/58086?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRA
Box 301
16126  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.fra.se
  

Platsannons

Extrajobba med läxhjälp, franska åk 9, Ekerö

Eleven du ska hjälpa:
Årskurs: År 9 grundskolan
Ämne: Franska
Antal tillfällen per vecka: 1
Antal minuter per tillfälle: 120
Önskat startdatum för undervisningen: Januari
OBS. Ange referens: RN28205
Undervisningen sker hemma hos familjen.

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första elev. Om du inte kan hjälpa just denna elev så kan du även söka en generell tjänst på vår hemsida. Ansökningsdag: familjen vill ha hjälp omgående så sök redan idag! ANSÖK NU DIREKT - ANSÖKAN TAR MINDRE ÄN 2 MINUTER OCH DU FÅR SVAR INOM 2 ARBETSDAGAR http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Läs mer om oss på: https://smartstudies.se

Vi kontaktar dig därefter inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju.


Krav för att söka på denna annons är att du har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng) samt ska kunna undervisa i ämnena som efterfrågas.

Vi söker dig som
- Är positiv och engagerande
- Har goda ämneskunskaper
- Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
- Går minst i årskurs 3 på gymnasiet
- Kommunicerar effektivt på svenska i tal och skrift


SmartStudies mål är att öka motivationen, stärka studietekniken och att höja betygen – för att skapa glädje, trygghet och valfrihet för våra elever. Vi är ett svenskt företag utan riskkapital, och vi älskar det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Studieledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Du tjänar mellan 110 och 150 kr i timmen (inklusive semesterersättning) och jobbar minst 120 minuter åt gången. Lönen varierar beroende på avståndet till din elev.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: RN28205
Webbplats: http://smartstudies.se/extrajobb-student/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.smartstudies.se
  

Platsannons

Barnvakt i Ekerö

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 2
Ålder: 1 år och 3,5 år
Dagar och tider: ca 1 heldag i veckan (förmodligen tisdag och onsdag) + eventuellt sporadiska kvällar och helger
Önskat startdatum för barnpassningen: Februari/mars
Mer om familjen: Familjen söker en barnvakt till barnen som är 1 och 3,5 år. Det gäller 1 heldag varje vecka, veckodag kan variera varannan vecka men förmodligen tisdag och onsdag. Kan man bara varannan vecka så går det också bra. Eventuellt från februari och framåt, kan även vara så att det börjar i mars och framåt. Det kan även vara så att det behövs sporadiska kvällar och helger, om man har möjlighet för det! De söker en engagerad, lekfull och positiv barnvakt som verkligen älskar barn.
OBS. Ange referens: RN28166

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: RN28166
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

"Lövis" söker en ny kollega

Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

Är du vår nya kollega?

Förskolan Lövhagen ligger på härliga och gröna Stenhamra. "Lövis" som vi kallar oss har tre grupper, Lingonet, Smultronet och Hallonet.

En av våra pedagoger har bestämt sig för att prova nya utmaningar och därför söker gruppen nu en barnskötare som vill utforska och upptäcka tillsammans med oss. Vi söker dig som:

• vill arbeta med barn i åldrarna 3-5 år
• anser att varje möte är betydelsefullt
• har glimten i ögat och ser möjligheter
• gärna hoppar i vattenpölar eller i snödrivor
• tycker om att vara ute oavsett väder och vind
• är en nyfiken och medforskande pedagog
• strävar efter att varje barn ska få det varje barn har rätt till, varje dag!
• vill lära dig tillsammans med oss
• ser varje dag som ett lärorikt äventyr 
• tycker om att leta och söka kunskap tillsammans med barnen
• gärna bjuder på dig själv och är lite busig


Vi kan erbjuda dig
En grupp glada och härliga kollegor i olika åldrar och många års erfarenhet bakom sig. Ett gäng som gillar att äta mellanmål utomhus, ett gäng som blir frustrerade/arga på skrivaren om den inte gör som de vill, ett gäng som skrattar tillsammans och som gillar hundar och godsaker.
Vi kan även erbjuda:

• en tillsvidare tjänst med provanställning i 6 månader
• kontinuerligt arbete med giftfri förskola
• stort kontaktnät med flera förskolor under samma ledningsteam
• ett ledningsteam som stöttar i olika frågor
• härligt närområde med både skog, parker, kommunikation mm
• kompetensutveckling inom företaget
• arbetskläder
• friskvårdsbidrag
• utvecklingsdagar/utvärderingsdagar
• m.m

Är du den vi söker? Är vi det du söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

Tjänsten är med start 2018-01-02 eller efter övernskommelse.

Skicka in en ansökan med personligt brev och din CV till caroline.bjuvenmark@pysslingen.se

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=0E446C714ACF4CC689A35B62857CB263&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Förskolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  
Platsannons

Vi söker en pedagog med barnasinnet i behåll

Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

Är du den vi söker? 
En av våra pedagoger ska vidareutbilda sig till förskollärare, vilket vi tycker är väldigt roligt. Detta innebär att hon kommer vara tjänstledig i 3.5 år, därför söker vi nu en nyfiken och spontan barnskötare till Pysslingen förskolor Sandudden.

Var ligger Sandudden då? På Ekerö såklart.

Hur kommer jag dit då? Hoppa på buss 177 vid Brommaplan.... efter ca 20-25 minuter är du framme

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av att arbeta inom förskola eller med barn inom annan verksamhet
• gärna utbildad barnskötare
• tycker om att göra snögubbar och snötroll
• vill att varje dag ska bli en lärorik och rolig upptäcksfärd tillsammans med barn och kollegor
• har lätt till skratt
• ser att varje dag har ett lärande oavsett om det sker spontant eller planerat
• tycker om att hoppa i vattenpölar eller i snödrivor
• strävar efter att ge varje barn det varje barn har rätt till, varje dag
• är flexibel och ser möjligheter
• tycker om att vara utomhus och att ta med verksamheten ut i skogen, ut på gården eller kanske till ängen bredvid förskolan
• vill lära känna och bli en i gänget på Sandudden


Om du svarar JA på några av frågorna tycker vi att du ska skicka in en ansökan till oss redan idag. Maila till: caroline.bjuvenmark@pysslingen.se

Välkommen med din ansökan!
Denna tjänst är ett vikariat fram till sommaren 2018, med ev möjlighet till förlängning. Heltid måndag till fredag.
Tillträdesdag så snart som möjligt.

Vi kommer att påbörja urvalsprocessen relativt omgående så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen. Med över 12 000 medarbetare är AcadeMedia en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.


Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=28353F241CD64EC3BCA6B50D17D73C42&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Förskolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  

Platsannons

Leg Psykolog med KBT inriktning till primärvården

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Ekerö Vårdcentral
Ekerö Vårdcentral är Mälaröarnas största vårdgivare. Vi har i dagsläget närmare 17.000 listade patienter. Vi är en utvecklingsintresserad vårdcentral med hög personaltäthet och fokus på kvalitet.

Vi ligger i stora lokaler mitt i Ekerö Centrum 10 min bussresa från Brommaplan. På vår arbetsplats jobbar vi tillsammans för att lösa vårdens utmaningar och vi gillar att försöka tänka nytt och kreativt för att kunna erbjuda bättre vård till våra patienter.
Vi har en socionom/leg psykoterapeut och rehabkoordinator anställd Vi har länge haft psykosocial verksamhet utlagd på konsulter pga lokalbrist men nu är det dags att bygga upp vår egen verksamhet.

Arbetsuppgifter
Sedvanlig mottagningsarbete med patienter för bedömning, kartläggning och behandling Vi ser gärna att någon av de sökande har erfarenhet av gruppbehandling. Vi har mycket goda erfarenheter av vårt projekt "kbt direkt" där patienter direkttriageras från telefon till behandlare för kort intervention med korta väntetider.

Övrig information
Vi tillämpar individuell lönesättning och provanställning 6 månader. Vi föredrar heltid men deltid kan diskuteras. Arbetstiden kan förläggas både dag och kvällstid efter önskemål från sökande.

Kvalifikationer
Vi söker 2 leg psykologer med KBT inriktning. Erfarenhet och intresse av primärvård och/eller specialistpsykiatrin är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av behandling i grupp. Kompetens inom ACT/FACT är särskilt intressant.

Personliga egenskaper
Vi söker två nyfikna och engagerade personer med genuint intresse för primärvårdens patienter och arbetssätt. Du bör vara nyfiken och intresserad av att utveckla vårt arbetssätt. Vi jobbar i team, och har höga mål för vår kvalitet.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 timmar per vecka. Tillträde: Snarast. Tillsvidare med provanställning. Varaktighet: tillsivdare.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 46-556077-2419-E388
Webbplats:
Epostadress: sara.banegas@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö Vårdcentral
Bryggavägen 8
17831  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekerovardcentral.praktikertjanst.se
  

Platsannons

Grundskollärare åk 7-9 Musik

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

STENHAMRASKOLAN och UPPGÅRDSKOLAN är en gemensam enhet med skolverksamhet och fritidsverksamhet för cirka 800 elever från förskoleklass till och med årskurs 9. Skolorna ligger på Färingsö i Stenhamra, omgivna av fin natur och med goda bussförbindelser. Vår vision är att bli en skola i tiden för alla. För att lyckas strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss ”bättre och bättre dag för dag” samt att utveckla arbetssätt som ger våra elever en bra grund att stå på och en stor nyfikenhet att lära nytt. Som lärare ingår du både i ett ämneslag och ett årskurslag – allt för att främja och stödja elevens utveckling inom alla områden. Vi tror på kollegialt lärande och målmedvetna satsningar!

Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vi söker en lärare som ska undervisa årskurserna 7-9 i musik och vara mentor för en elevgrupp.  Eftersom tjänsten i musik är en deltid så kan den eventuellt kombineras med undervisning i  annat ämne för att bilda en heltid. Som mentor ska du stödja eleverna i deras kunskapsutveckling samt ansvara för kontakten med deras vårdnadshavare.

Kvalifikationer


• Du har lärarlegitimation i musik
• Du bedriver en varierande och inspirerande undervisning
• Du är i ständig utveckling och ser möjligheter
• Du har goda ledaregenskaper
• Du har god samarbetsförmåga
• Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapskvaliteter som en självklar del i ditt arbete
• Du har goda IKT-kunskaper

Tillträde: 2018-01-08

Omfattning: heltid/deltid,sysselsättningsgrad 70-100%.

Anställningsform: Visstid


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Deltid 70%Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=369
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Uppgårds skolväg 2-4
17961  Stenhamra Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Grundskollärare Ma, Fysik och Teknik åk 7-9

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

STENHAMRASKOLAN och UPPGÅRDSKOLAN är en gemensam enhet med skolverksamhet och fritidsverksamhet för cirka 800 elever från förskoleklass till och med årskurs 9. Skolorna ligger på Färingsö i Stenhamra, omgivna av fin natur och med goda bussförbindelser. Vår vision är att bli en skola i tiden för alla. För att lyckas strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss ”bättre och bättre dag för dag” samt att utveckla arbetssätt som ger våra elever en bra grund att stå på och en stor nyfikenhet att lära nytt. Som lärare ingår du både i ett ämneslag och ett årskurslag – allt för att främja och stödja elevens utveckling inom alla områden. Vi tror på kollegialt lärande och målmedvetna satsningar!

Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vi söker en lärare som ska undervisa årskurserna 7-9 i matematik, fysik och teknik. I uppdraget ingår även att i ämneslaget leda utveckling av matematikämnet.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation i matematik, fysik och teknik.
Du bedriver en varierande och inspirerande undervisning.
Du är i ständig utveckling och ser möjligheter.
Du har goda ledaregenskaper.
Du har god samarbetsförmåga.
Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapskvaliteter som en självklar del i ditt arbete.
Du har goda IKT-kunskaper.

Tillträde: 2018-01-09 eller enligt överenskommelse. Under förutsättning att tjänsten inte kommer att tas i anspråk av befintlig personal.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=368
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Uppgårds skolväg 2-4
17961  Stenhamra Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Fritidspedagog/lärare mot fritidshem

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

EKEBYHOVSKOLAN är en F-6 skola som har ca 450 elever. I skolan finns även kommunens grundsärskola med ca 28 elever. All personal arbetar i arbetslag och med systematiskt kvalitetsarbete. Vi har en bra ålderspridning i personalen och en god stämning mellan såväl elever som mellan elever och personal.
För att utveckla skolan arbetar vi bland annat med learning study, matematik-utveckling, kollegialt lärande och gapanalyser. Ekebyhovskolan har en organisation som hela tiden utvecklas och kompetensutveckling är en viktig grund för det. Vi arbetar fortlöpande med att motivera eleverna för kunskapens betydelse och med att samtidigt ge dem en god arbetsmiljö under tiden. Våra honnörsord är: Kunskapsglädje, Trygghet och Stolthet.
Skolan är belägen i ett naturskönt område på Ekerö med närhet till skog och natur. Vår närhet till centrala Ekerö möjliggör mycket goda förbindelser med såväl Bromma som Stockholm. Bra förbindelser till söder om Stockholm finns via vägfärja Ekerö-Slagsta.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter är att driva och utveckla Ekebyhovskolans fritidsverksamhet/samverkan (skola-fritids) framåt. En uppgift du, tillsammans med dina arbetskamrater på skolan, har är att stärka det kollegiala samarbetet och lärandet. Vi ser samarbetet på skolan som ett viktigt verktyg. Detta för att vi ska kunna ge våra elever det vi är ålagda att göra enligt styrdokumenten, en trygg och lärorik skoldag såväl socialt som kunskapsmässigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:


• är initiativrik och kan skapa en god elevkontakt
• är stabil och har en personlig mognad och erfarenhet
• är strukturerad och organiserad
• bidrar till ett positivt klimat både hos elever och vuxna
• är kommunikativ både i skrift och tal
• är väl insatt i och arbetar, genomför och utvärderar i enlighet med skolans styrdokument

Utbildning

Fritidspedagog, lärare mot fritidshem eller annan adekvat utbildning.

Tillträde: 2018-01-08

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=335
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Björkuddsvägen 98
17834  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  
Platsannons

Avdelningschef Sötvattenslaboratoriet

Institutionen för akvatiska resurser
SLU, Sveriges Lantbruksuniversitet, är en attraktiv och stimulerande arbetsplats för nuvarande och framtida ledare och medarbetare. SLU är bland de främsta i världen inom sitt verksamhetsområde. Universitetet skall bidra till att målen i Agenda 2030 skall nås. Vi söker nu en avdelningschef för Sötvattenslaboratoriet, Drottningholm; en av tre avdelningar vid institutionen för akvatiska resurser.

Institutionen för akvatiska resurser, SLU Aqua, bedriver miljöanalys, forskning och utbildning med fokus på Sveriges akvatiska resurser och akvatisk ekologi. Institutionen bildades 2011 med bas i delar av tidigare Fiskeriverket. Institutionen är organisatoriskt placerad vid fakulteten för naturresurser och jordbruksvetenskap. SLU Aqua har drygt 170 medarbetare vid tre avdelningar på tre huvudorter; Sötvattenslaboratoriet i Drottningholm, Havsfiskelaboratoriet i Lysekil och Kustlaboratoriet i Öregrund.

Sötvattenslaboratoriets verksamhet är inriktad mot fortlöpande miljöanalys i Sveriges sjöar och vattendrag, samt mot våra diadroma fiskarter. Avdelningen har ett särskilt ansvar att utveckla institutionens forskning i fiskbiologi med inriktning mot populationsstruktur och genetik.

Arbetsuppgifter:
Som avdelningschef skall du leda och utveckla internationellt framstående miljöanalys, forskning och utbildning i samverkan med det omgivande samhället. Du ska driva sötvattensfrågor och göra Sötvattenslaboratoriet synligt. Tillsammans med avdelningens ledningsgrupp skall du leda det strategiska arbetet och planeringen av verksamheten. Du kommer att ha personalansvar och ska verka för utveckling av en god anda och kreativ miljö för alla medarbetare och studenter vid avdelningen. Du har ansvar även för ekonomi, lokaler och investeringar, och genom att se till medarbetarnas behov kunna leverera arbetsresultat av hög kvalitet. I uppdraget ingår också att ansvara för avdelningens arbetsmiljö och systematiska arbetsmiljöarbete, avdelningens interna organisation, samt förverkligande och uppföljning av institutionens verksamhetsplan. Som avdelningschef för Sötvattens-laboratoriet ansvarar du även för lokalkontoret i Örebro. Du rapporterar till prefekten vid institutionen, och ingår i institutionens ledningsgrupp.

Du ska verka för institutionens och avdelningens utveckling och synlighet samt bidra till institutionens arbete inom SLU.

Utöver det huvudsakliga uppdraget som chef skall du till en mindre del av din tid bedriva egen forskning- och/eller miljöanalys som ligger inom ramen för avdelningens verksamhetsmål. 

Kvalifikationer:
Som person är du resultatorienterad, analytisk, strukturerad och tydlig. Du bör också vara strategisk, drivande och entusiasmerande. Du är lyhörd, trygg och empatisk, har god kommunikativ förmåga och kan skapa förtroendefulla interna och externa relationer. Detta gör du genom en god dialog och respekt för verksamheternas behov och villkor. För att passa in i rollen har du förmågan att vara ledare för kvalificerade medarbetare i en kunskapsorganisation.

Du skall:


• ha disputerat inom marin eller akvatisk ekologi, limnologi, fiskeribiologi eller inom annat för tjänsten relevant ämnesområde,
• ha minst två års erfarenhet av strategiskt operativt ledarskap med personalansvar och budgetansvar
• ha erfarenhet av att driva stora projekt
• kunna kommunicera väl på svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande är:


• om du har deltagit i chefs- eller ledarskapsutbildning för chef/ledare inom akademin eller annan statlig myndighet,
• om du har högre akademisk meritering såsom docent eller professor
• erfarenhet av arbete med fortlöpande miljöanalys

Särskild meriterande är:


• längden och omfattningen av tidigare uppdrag som chef
• personliga egenskaper relevanta för tjänsten

Placering:
Sötvattenslaboratoriet, Drottningholm

Anställningsform:
Avdelningschef är ett uppdrag på 5 år med en tillsvidareanställning som forskare eller forskningsledare. SLU tillämpar normalt provanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2018-01-31.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och utnyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Hydrolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.slu.se/om-slu/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=437
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sveriges lantbruksuniversitet
Sötvattenslaboratoriet Stångholmsvägen 2
17893  Drottningholm Sverige
Hemsida: http://www.slu.se
  

Platsannons

Drottningholms förskola söker vikarier

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

DROTTNINGHOLMS FÖRSKOLA bildar tillsammans med Stenhamra förskola en enhet med en gemensam förskolechef, en administratör och en pedagogisk utvecklingsledare. Drottningholm förskola betsår av tre avdelningar uppdelat på 1-2 åringar, 2-3 åringar och 4-5åringar. På förskolan arbetar barnskötare och förskollärare. Förskola ligger på Lovö med närhet till buss och skog. Förskolan har väl utvecklade miljöer med rikligt av material presenterat på ett inspirerande sätt.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

På våra förskolor har vi barnen och deras nyfikenhet och intresse i fokus. Vi är en spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som ständigt utvecklas tillsammans med barnen. Tekniska verktyg som stimulerar barnen, såsom Ipads, programmeringsrobotar, Digitala skärmar mm. Vi behöver nu stärka upp våra arbetslag med personer som kan finns där när tex pedagoger är sjuka eller är i väg på kompetensutveckling. Vi behöver dig som vi kan boka upp för en längre period eller dig som vi kan ringa och boka för strödagar framöver. Du kommer att arbeta med barn mellan 1-5 år.

Kvalifikationer

Har god förmåga att möta barn och föräldrar.

Har god förmåga att samarbeta. 

Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad person, som vill skapa trygghet genom att vara närvarande med barnen. 

Tillträde: Våren 2018

Omfattning: 0-100%

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratVi söker dig som kan komma och arbeta när ordinarie pedagoger är sjuka eller hemma och vårdar barn
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=367
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Skolallén 5
17893  Drottningholm Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Stenhamra förskola söker vikarier

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

STENHAMRA & DROTTNINGHOLMS FÖRSKOLOR bildar tillsammans en enhet med en gemensam chef.

STENHAMRA FÖRSKOLA ligger i Ekerö kommun på Färingsö omgiven av vacker natur. Till oss kommer du med buss ca 30 min från Brommaplan eller via Slagstafärjan.
Vår förskola utgörs av sex avdelningar, tre 1-3 års avdelningar och tre 3-5 års avdelningar. Här arbetar ett tjugotal pedagoger med olika bakgrund, utbildningar och erfarenheter som tillsammans utgör ett team av bred kompetens för att möta barnet på dess individuella nivå.
Hösten 2015 flyttade vi in i nya läckra lokaler som är planerade så att vi har en storbarns och en småbarnssida med varsit härligt "torg" på hela 100m2.
Vi har även en matsal där flera av barngrupperna äter frukost, lunch och mellanmål. Våra miljöer är spännande, utmanande och läckra. För att skapa ytterligare dimensioner så har vi jobbat en hel del med belysning i våra miljöer


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

På våra förskolor har vi barnen och deras nyfikenhet och intresse i fokus. Vi är en spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som ständigt utvecklas tillsammans med barnen. Tekniska verktyg som stimulerar barnen, såsom Ipads, programmeringsrobotar, Digitala skärmar mm. Vi behöver nu stärka upp våra arbetslag med personer som kan finns där när tex pedagoger är sjuka eller är i väg på kompetensutveckling. Vi behöver dig som vi kan boka upp för en längre period eller dig som vi kan ringa och boka för strödagar framöver. Du kommer att arbeta med barn mellan 1-5 år.

Kvalifikationer

Har god förmåga att möta barn och föräldrar.

Har god förmåga att samarbeta. 

Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad person, som vill skapa trygghet genom att vara närvarande med barnen. 

Tillträde: Våren 2018

Omfattning: 0-100%

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid Du kommer ni när ordinarie pedagoger är sjuka eller vårdar sina barn.Timlön du skriver tidrapport och får betalt för de timmar som du jobbar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=363
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Herman palms plan och Skollallen
17960  Stenhamra och Drottningholm Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Lärare i Idrott och hälsa åk 6-9

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

STENHAMRASKOLAN och UPPGÅRDSKOLAN är en gemensam enhet med skolverksamhet och fritidsverksamhet för cirka 800 elever från förskoleklass till och med årskurs 9. Skolorna ligger på Färingsö i Stenhamra, omgivna av fin natur och med goda bussförbindelser. Vår vision är att bli en skola i tiden för alla. För att lyckas strävar vi efter att utveckla de kriterier som uppfyller kraven för en framgångsrik skola, att hitta de metoder som gör oss ”bättre och bättre dag för dag” samt att utveckla arbetssätt som ger våra elever en bra grund att stå på och en stor nyfikenhet att lära nytt. Som lärare ingår du både i ett ämneslag och ett årskurslag – allt för att främja och stödja elevens utveckling inom alla områden. Vi tror på kollegialt lärande och målmedvetna satsningar!

Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vi söker en lärare som ska undervisa årskurserna 6-9 i idrott och hälsa. Du ska dessutom vara mentor för en grupp elever i årskurs 7.

Kvalifikationer


• Du har lärarlegitimation i idrott och hälsa.
• Du bedriver en varierande och inspirerande undervisning.
• Du är i ständig utveckling och ser möjligheter.
• Du har goda ledaregenskaper.
• Du har god samarbetsförmåga.
• Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapskvaliteter som en självklar del i ditt arbete.
• Du har goda IKT-kunskaper.

Tillträde: 2018-01-08

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Vikariat vt 2018


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=356
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Uppgård skolväg 2-6
17961  Stenhamra Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  
Platsannons

Nannyakuten barnflicka/barnvakt Stockholm Ekerö 1 em/v

Familj på Ekerö söker en barnvakt 1 eftermiddag i veckan till deras son på 1,5 år. Barnet ska hämtas från förskolan senast kl. 16.30 men det går även bra att hämta tidigare om barnvakten vill. Från förskolan är det en kortare promenad på ca 10 minuter hem till familjen, och väl hemma blir det enklare mat och sedan lek och bus fram till kl. 18.30.

Vi söker dig som är ansvarsfull, glad och har tidigare arbetslivserfarenhet av arbete inom barnomsorgen såsom barnvakt, förskola, praktik genom utbildning m.m.


Anställd av Messamigos AB men hyrs ut till familjer som behöver hjälp i sin vardag. Arbetet sker i familjernas hem.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%Beroende på barnvaktens profil erhålls mellan 100-140 kr/timmen samt OB-tillägg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: MTMörrum
Webbplats: http://crew.nannyakuten.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Messamigos AB Nannyakuten
Jungfrugatan 35
11444  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://nannyakuten.se
  
Platsannons

Farmaceutisk rådgivare till apoteket Tidlösan

Vill du arbeta med rådgivning och försäljning på Apoteket - Sveriges mest hållbara företag?

Välkommen till apoteket Tidlösan i Ekerö centrum! Här är vi 8 glada medarbetare som, tillsammans, varje dag gör vårt bästa för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för våra kunder. Apoteket är beläget nära både vårdcentral och folktandvård. Våra öppettider är mån-fre 8.30-20 lördagar 9.30-15 samt söndagar 10-13.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid och tillträde sker enligt överenskommelse. 

 

Arbetsuppgifter
Som farmaceutisk rådgivare hos oss på apoteket Tidlösan arbetar du i huvudsak med receptservice, professionell rådgivning och egenvårdsförsäljning. Du kommer, med dina farmaceutiska kompetenser och din affärsmässighet, att möta våra kunder och bidra till att stärka vår ställning på marknaden. Du erbjuds arbete i en stimulerande miljö och vi möter dagligen nya utmaningar och har roligt tillsammans.

Du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov. Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen. 

Din profil
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.

Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Om Apoteket AB
Vi gör det enklare att må bra! 

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 3200 anställda och apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Heltid eller deltidEnligt ö.k
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.apoteket.se/om-apoteket/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=99
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
Box 3001
16956  Solna Sverige
Hemsida: https://www.apoteket.se/
  
Platsannons

Sjuksköterska till Vårdcentral sökes för trevligt samarbete!

Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral samt arbete inom specifikt specialområde.

AddUs Care är ett relativt litet bemanningsföretag, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål på ett annat sätt än vad större bemanningsföretag kan göra. En bra, kontinuerlig och personlig kontakt leder till ett bra samarbete och uppdrag som passar just dig.

Nu söker vi Sjuksköterskor för trevligt samarbete och som vill bemanna vården med oss!

Vi söker dig med yrkeserfarenhet av arbete på vårdcentral samt spetskompetens inom olika områden förekommande på vårdcentral. Vi har gott om uppdrag och utgår från dina önskemål.
Du kan välja att arbeta enstaka veckor eller heltid hos oss, vi har uppdrag och du bestämmer själv omfattningen!

OM OSS Addus Care – Vi får det att klaffa! Tillräcklig små för att ge dig ett personligt engagemang som leder till uppdrag du gillar. Vi förser vården med personal inom primärvård, sjukhus och kommun inom hela landet. AddUs Care bemannar med Läkare, Sjuksköterskor och Socionomer.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi erbjuder Du får en engagerad konsultchef som arbetar nära dig Trygg arbetsgivare med gällande kollektivavtal Stabila och trevliga uppdragsgivare  Möjlighet att påverka ditt schema Bra lön och goda villkor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sandra.inderberg@addus.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Addus Care AB
Götabergsgatan 18 BV
41134  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Systemadministratör till kryptoverksamheten på FRA

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en systemadministratör till avdelningen för cyberverksamhet. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utmanande och komplex verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag Som systemadministratör arbetar du med att utveckla och förvalta kryptoverksamhetens tekniska system för underrättelseproduktion. Arbetet präglas av kontinuerlig förändring och kräver att du håller dig själv kontinuerligt uppdaterad och inhämtar nya kunskaper inom området.

Vi har ett öppet arbetsklimat där vi ständigt hjälper varandra. Förutom samarbetet med ditt team så samverkar du med övriga delar av avdelningen för cyberverksamhet samt med andra delar av myndigheten.

Du kan Vi söker dig som har en utbildning med IT-inriktning alternativt förvärvat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Har du en akademisk examen är det meriterande.

Du har arbetat som systemadministratör och har god erfarenhet av Linux, viritualiseringstekniker och databasadministration. Du har god förståelse och erfarenhet av nätverk och routing, samt goda programmeringskunskaper. Vi använder bl.a. Python, C++ och C. Det är meriterande om du har erfarenhet av några av följande områden:

Olika Linux-distributioner
DevOps
NoSQL-databaser (t.ex. Elastic Search och graf-databaser)
HPC-system
FPGA-system
Systemutveckling
Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift, kunskaper i ytterligare språk är positivt.

Du är Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är bra på att samarbeta att skapa resultat tillsammans med andra. Du har god problemlösningsförmåga samt tar initiativ och kommer med idéer för hur man kan hantera nya utmaningar. Vi ser att du tar stort ansvar för dina uppgifter, är kvalitetsmedveten samt har god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Rollen innebär omfattande kontakter både internt och externt, vilket ställer höga krav på att du är professionell och tillmötesgående i ditt bemötande.

Om FRA FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som systemadministratör hör du till avdelningen för cyberverksamhet. Avdelningen ska bidra till att stärka skyddet mot kvalificerade IT-angrepp från utlandet hos samhällsviktig verksamhet i Sverige.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Per Ling på 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-01-10 .

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Systemadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Tillsvidare Start enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://fra.easycruit.com/vacancy/application/1970657/58086?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRA
Box 301
16126  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.fra.se
  

Platsannons

Reverse Engineer till kryptoverksamheten på FRA

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en Reverse Engineer till avdelningen för cyberverksamhet. För rätt person kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utmanande och komplex verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag Som Reverse Engineer inom kryptoverksamheten arbetar du med att analysera kryptologiska implementationer i programvara. Arbetet präglas av kontinuerlig förändring och kräver ett stort intresse för IT-säkerhet, kryptologi och framför allt av reverse engineering.

Du kommer till en mycket kreativ miljö med en mångfald av expertis inom IT och underrättelseproduktion. Förutom samarbetet med ditt team så samverkar du med övriga delar av avdelningen för cyberverksamhet samt med andra delar av myndigheten.

Du kan Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Akademisk examen är meriterande, men ditt brinnande intresse och dina kunskaper och erfarenheter är viktigast.

Du har stor erfarenhet av reverse engineering, och gärna ett stort intresse för kryptologi och IT-säkerhet. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i programmering. Vi använder bl.a. Python, C och C++. God kännedom om olika plattformar och operativsystem, t.ex. Android, iOS, Windows och Linux är önskvärt. Har du dessutom kunskap om analys av nätverk och routing samt nätverkstrafik är det meriterande, vilket även gäller erfarenhet av forensik. En stor fördel är om du har erfarenhet av att arbeta med hela utvecklingskedjan; analys, design och implementation. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift, kunskaper i ytterligare språk är positivt.

Du är Vi vill att du har ett analytiskt sätt att ta dig an problemställningar och ser att du med din sakkunnighet kommer fram till lösningar på dessa. Du sätter upp höga mål för dig själv och har förmåga att behålla motivation och effektivitet i både med- och motgång. Vidare ser vi att du är ansvarstagande samt att du ofta kommer med nya kreativa idéer och initiativ som främjar arbetet. För att lyckas i rollen krävs det att du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer samt är lyhörd för vilka behov som finns i verksamheten.

Om FRA FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som Reverse Engineer hör du till avdelningen för cyberverksamhet. Avdelningen ska bidra till att stärka skyddet mot kvalificerade IT-angrepp från utlandet hos samhällsviktig verksamhet i Sverige.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Per Dahlqvist på 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-01-10 .

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Tillsvidare Start enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://fra.easycruit.com/vacancy/application/1970649/58086?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRA
Box 301
16126  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.fra.se
  

Platsannons

Kryptolog till avdelningen för cyberverksamhet

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende? FRA söker nu en kryptolog till avdelningen för cyberverksamhet. Vi kan erbjuda ett varierande arbete i en utmanande och komplex verksamhet. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag Som kryptolog ingår du i en grupp som studerar och löser komplicerade kryptologiska problem. Din uppgift blir att konstruera och implementera matematiska och kryptologiska metoder. Du bidrar även aktivt till utvecklingen av kryptoverksamhetens system för underrättelseproduktion. Arbetet präglas av kontinuerlig förändring och kräver ett stort intresse för området samt att du följer utvecklingen inom kryptologi och angränsande områden.

Du kommer till en mycket kreativ miljö med en mångfald av expertis inom kryptologi, IT och underrättelseproduktion. Förutom samarbetet med ditt team så samverkar du med övriga delar av avdelningen för cyberverksamhet samt med andra delar av myndigheten.

Du kan Vi söker dig som har forskarutbildning inom datalogi, matematik eller angränsande område, alternativt omfattande praktisk erfarenhet av kryptologi, datasäkerhet och datakommunikation.

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för kryptologi och IT-säkerhet och framförallt goda kunskaper i programmering, vi använder bl.a. Python, C och C++. Har du dessutom kunskap om datorarkitektur och maskinnära programmering eller kryptografiska standarder och protokoll är det meriterande. Kunskaper om nätverksprotokoll eller reverse engineering av mjuk- och hårdvara är också uppskattat. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift, kunskaper i ytterligare språk är meriterande.

Du är Eftersom du kommer att lösa komplexa problem så är det viktigt att du är analytisk och uthållig. Du är ansvarstagande och kommer med kreativa idéer och initiativ som främjar arbetet. Du värdesätter kunskapsutbyte och har god förmåga att samarbeta, har lätt för att skapa goda relationer samt är lyhörd för vilka behov som finns i verksamheten.

Om FRA FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som kryptolog hör du till avdelningen för cyberverksamhet. Avdelningen ska bidra till att stärka skyddet mot kvalificerade IT-angrepp från utlandet hos samhällsviktig verksamhet i Sverige.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Per Dahlqvist på 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2018-01-10 .

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Matematiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Tillsvidare Start enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: https://fra.easycruit.com/vacancy/application/1970639/58086?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRA
Box 301
16126  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.fra.se
  
Platsannons

17201 Vi söker Dig som tycker det är spännande med ett utmanande arbete som

Sedan 1995 har NÄRA arbetat med personlig assistans och vi har alltid arbetat för att ge individen kvalité. Vi tror nämligen att kvalité inte är lika för alla utan vi uppskattar och vi har olika önskningar och drömmar. Själbestämmande är grunden till kvalité för individen och delaktighet i sitt eget liv oavsett hur denne väljer att leva det.

.

Vi söker Dig som tycker det är spännande med ett utmanande arbete som personlig assistent! 
  
Du lever och arbetar dygnet runt, med en icke talande autistisk man som är 52 år, under en veckas tid var fjärde vecka, torsdag kl. 9 - torsdag kl. 9 med sovande jour 22:30-06:00.  Har du bara möjlighet att arbeta  några dagar åt gången så går schemat självklart att anpassa.
  
Det är en utmaning att kommunicera och förstå en person som inte har tillgång till det verbala språket. Du lär dig läsa andra signaler och uttryckssätt genom kroppsspråket. Och det blir inte alltid som man tänkt sig men det är en del av charmen med jobbet. 
  
Arbetet kan stundtals och periodvis vara krävande psykiskt och fysiskt och sätter krav på din förmåga till närvaro och lugn. Och vi ser gärna att du har en socialterapeutisk bakgrund.
  
Under vardagar arbetar du med kunden i daglig verksamhet, kl. 9 - 16, i en arbetsgemenskap knuten till Föreningen Lugnets gruppbostad på Munsö. Där arbetar ni tillsammans med andra boende och medarbetare främst i Lugnets trädgård där vi odlar blommor och grönsaker. Men även arbete med ved på vedbacken och möjligheter till ljusstöpning finns. Under daglig verksamhet är du anställd av Föreningen Lugnet, 25 %. Du blir alltså anställd av två arbetsgivare. 
  
Övrig arbetstid är du anställd av NÄRA och den tiden disponerar ni självständigt. Du ska alltså försöka gestalta en så meningsfull fritid som möjligt. 
  
Ni bor tillsammans i ett litet hus i anslutning till Lugnets gruppboende på Munsö. Här finns möjligheter till promenader i vacker natur. 
  
Ni har också möjlighet att hyra någon av Föreningen Lugnets fordon för längre utflykter, handlingsturer etc. 
  
Ni kan också åka med färdtjänst. Vid vissa tillfällen när det finns särskilda behov kan vi vara två medarbetare. T.ex. tandläkarbesök och semesterresor. Körkort är inget krav men det underlättar för dig att ta dig till din nya arbetsplats. 
  
För närvarande finns möjligheten att få ett vikariat för en assistent som är tjänstledig. Du kommer då få jobba en vecka i månaden under 2018. Tanken är att du kommer få en fast rad på ca. 60 % efter vikariatet. 
  
Det är viktigt att du som söker har servicekänsla, är trygg i dig själv och delar NÄRA:s värderingar (öppenhet, långsiktighet och engagemang). NÄRA arbetar sedan 1995 med personlig assistans.  Vi sätter kunder och personliga assistenter i centrum och satsar på god arbetsmiljö och ett personligt bemötande.  
  
Om du söker ett jobb i en härlig miljö där du får lång ledighet mellan arbetstillfällena så har du hittat rätt. Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://nara.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=93810&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NÄRA AB
Box 1054
18626  Vallentuna Sverige
Hemsida: nara.nu
  

Platsannons

Biträdande rektor F-6 grundskolan

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

EKEBYHOVSKOLAN är en F-6 skola som har ca 450 elever. I skolan finns även kommunens grundsärskola med ca 28 elever. All personal arbetar i arbetslag och med systematiskt kvalitetsarbete. Vi har en bra ålderspridning i personalen och en god stämning mellan såväl elever som mellan elever och personal.
För att utveckla skolan arbetar vi bland annat med learning study, matematik-utveckling, kollegialt lärande och gapanalyser. Ekebyhovskolan har en organisation som hela tiden utvecklas och kompetensutveckling är en viktig grund för det. Vi arbetar fortlöpande med att motivera eleverna för kunskapens betydelse och med att samtidigt ge dem en god arbetsmiljö under tiden. Våra honnörsord är: Kunskapsglädje, Trygghet och Stolthet.
Skolan är belägen i ett naturskönt område på Ekerö med närhet till skog och natur. Vår närhet till centrala Ekerö möjliggör mycket goda förbindelser med såväl Bromma som Stockholm. Bra förbindelser till söder om Stockholm finns via vägfärja Ekerö-Slagsta.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vi på Ekebyhovskolan söker en biträdande rektor som främst kommer ansvara för årskurserna 4-6. Du kommer att ingå i vår skolledning som består av rektor och två andra biträdande rektorer. Tillsammans leder och fördelar vi arbetet samt tar fram strategier för det ständiga pedagogiska utvecklingsarbetet som sker på skolan.

Du har lednings-, utvecklings- och uppföljningsansvar. På uppdrag av rektor kan du också komma att ansvara för ett eller flera övergripande uppdrag.

Ditt ledarskap ska präglas av öppenhet och av en stark vilja att skapa goda relationer i organisationen. Du ska vara drivande i att utforma en kreativ och trygg arbetsmiljö för våra elever och medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med årskurserna F-6 och med barn i behov av särskilt stöd. Tidigare arbete som skolledare eller annat ledaruppdrag är meriterande. Har du genomgått rektorsutbildningen ser vi det som en stor fördel.

Vi förutsätter att du har goda ledaregenskaper; att du är en tydlig pedagogisk ledare som initierar och driver skolutveckling utifrån uppställda mål. Din goda kommunikativa förmåga gör att du är lyhörd och har lätt för att påverka; skapa intresse, delaktighet och engagemang och förståelse hos dina medarbetare och kolleger. Du måste vara en god lagspelare och tycka det är roligt att arbeta tillsammans med andra; i ledningsgrupp såväl som i andra konstellationer. För att klara uppdraget är det viktigt att du har förmåga att skapa strukturer och följa upp det du är ansvarig för. För oss är det även viktigt att du har en stor portion humor och värme.

Tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=360
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Björkuddsvägen 98
17834  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Speciallärare till särskild undervisningsgrupp år 4-6

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

EKEBYHOVSKOLAN är en F-6 skola som har ca 450 elever. I skolan finns även kommunens grundsärskola med ca 28 elever. All personal arbetar i arbetslag och med systematiskt kvalitetsarbete. Vi har en bra ålderspridning i personalen och en god stämning mellan såväl elever som mellan elever och personal.
För att utveckla skolan arbetar vi bland annat med learning study, matematik-utveckling, kollegialt lärande och gapanalyser. Ekebyhovskolan har en organisation som hela tiden utvecklas och kompetensutveckling är en viktig grund för det. Vi arbetar fortlöpande med att motivera eleverna för kunskapens betydelse och med att samtidigt ge dem en god arbetsmiljö under tiden. Våra honnörsord är: Kunskapsglädje, Trygghet och Stolthet.
Skolan är belägen i ett naturskönt område på Ekerö med närhet till skog och natur. Vår närhet till centrala Ekerö möjliggör mycket goda förbindelser med såväl Bromma som Stockholm. Bra förbindelser till söder om Stockholm finns via vägfärja Ekerö-Slagsta.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med och utforma framtidens skola tillsammans med oss på Ekebyhovskolan. Tjänsten innebär undervisning i en liten grupp med elever inom AST. Flera av eleverna är även särbegåvade och det är meriterande om du har kunskaper om särskilt begåvande barn. 

Du kommer ingå i ett arbetslag med andra pedagoger som undervisar i årskurserna 4-6. I laget är samarbetet och delaktigheten grunden för ett meningsfullt lärande.

Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och som har ett tydligt elevfokus.. Du har lätt för att samarbeta, ser elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument. Du är trygg i lärarollen och känner en stolthet för ditt arbete.

Kvalifikationer

Du är en lärare som:

· Är legitimerad

· Är strukturerad och tydlig.

· Har kunskaper om elever inom AST.

· Är påläst och har intresse av att arbeta med särbegåvade elever.

· Leder och organiserar ditt arbete så att en trygg och samarbetsvänlig lärandemiljö skapas.

· Gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära.

· Reflekterar över ditt arbete på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor.

· Kommunicerar på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt.

Tillträde: 2018-02-01 eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid Tillsvidare 100%Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=361
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Björkuddsvägen 98
17834  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Barnskötare

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

FÄRENTUNA FÖRSKOLA bildar tillsammans med Färentuna skola, Svanängens förskola och Skå förskola en enhet. Skolan är en F-6 skola med ca 250 elever och Färentuna förskola har ca 100 barn. Vi ligger på norra Färingsö omgivet av vacker natur. Vi beskriver oss som en byskola/förskola nära stan. En familjär och trygg förskola med stor nyfikenhet.
Vår vision är att vara en plats där alla växer (både barn/elever och pedagoger). För att detta ska ske behövs glädje, kunskap och utmaningar som är våra tre ledord. I Färentuna har vi ett tätt samarbete förskolorna, fritids och skola. Vi har en ledningsgrupp där rektor/förskolechef, biträdande förskolechef, biträdande rektor och utvecklingsledare för fritids tillsammans driver verksamhetsutveckling. Vi ser stora möjligheter med att få ha eleverna från 1 år-13 år på vår enhet.
På förskolan har vi både årsansvariga pedagoger och ateljerista/pedagogisk ledare som tillsammans med rektor och biträdande förskolechef bedriver pedagogisk utveckling. Nära samarbete och utbyte av kompetenser sker mellan alla 3 förskolor.


Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Färentuna förskola har nya fina lokaler som ger möjlighet till en kreativ och nytänkande verksamhet. Förskolans egna Ateljerista stöttar arbetslagen och driver utvecklingen i de pedagogiska miljöerna. Förskolan arbetar åldersindelat men med ett nära samarbete med närliggande åldersgrupper genom ett blocktänk. Genom att arbeta fler pedagoger tillsammans ökar kollegialiteten och möjligheten till fler flexibla grupper. Förskolan arbetar och utvceklar ständigt IKT-arbete och det finns stora möjligheter att arbeta med IT genom lärplattor och projektorer. Vi lägger stor vikt vid kollegiala möten, handledning och deltagande i kommunens egna nätverk och utbildningar. Vi arbetar för att pedagogerna följer sin barngrupp under flera år.

Barnskötaruppdraget innebär att kunna arbeta utifrån förskolans läroplan och vara lyhörd för barnens intressen och behov. Du ingår i både ett större och ett mindre arbetslag och vill driva verksamhetsutveckling tillsammans med kollegor.

I uppdraget ingår:

1. vara med och planera och utforma den daglioga verksamheten såsom gruppaktiviteter, rutiner och lekar

2.  pedagogisk dokumentation i Förskoleappen

3.  reflektion med kollegor/pedagogisk ledare,

4.  vara delaktig i utformadet av de pedagogiska miljöerna

5. arbeta utifrån barnens intresse och behov 

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning på gymnasienivå och/eller erfarenhet av att arbeta med barn

Tillträde: 2018-01-08

Omfattning: 80-100 %

Anställningsform: Tillsvidare

 


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=339
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKA SÖKES TILL ÄLDREBOENDE PÅ EKERÖ

Om företaget
Till ett trevligt äldreboende på Ekerö söker vi sjuksköterskor som vill jobba extra nu under vintern och kommande vår.
Välkommen med din ansökan redan i dag.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Safedoc journalsystem.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 75% Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: 1739
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1739
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Customer Manager till Office Recycling

Dina arbetsuppgifter
• Kundsupport
• Ordermottagning
• Orderkontroll, förbereda inför fakturering, samt beslut om kreditfakturor
• Administrativa uppgifter, främst rörande kunddata
• Tidrapportering och schemaläggning för service- och anläggningspersonal
• Avstämning av nyförsäljning genom kontroll i säljsystemet och schemaläggning i trafiksystemet.
• Rapportera statistik, kördata, och andra viktiga nyckeltal till driftchef


Lön
Ange löneanspråk i ansökan, lön sätts efter erfarenhet.
Företaget präglas av en positiv anda där du som är social och tävlingsinriktad kommer att trivas. Stämmer det mesta på dig så är du varmt välkommen att söka in. Resten lär vi dig!
Läs gärna mer på vår hemsida: http://www.officerecycling.se/


Frågor & ansökan
Skicka CV och personligt brev endast till:
vidar@officerecycling.se


Vi söker dig som vill vara del av ett mindre team där du kommer ha mycket eget ansvar och samtidigt får utveckla dina förmågor inom ledarskap och logistik. Viktigt att du är ambitiös, stresstålig, lösningsorienterad och prestigelös.

Krav
• Tidigare erfarenhet av trafikledning eller att ha kört budbil är något du behöver ha gjort i minst 3 år. Körkort är ett måste.
• Mycket god förståelse i svenska tal och skrift är ett måste.
• Meriterande är erfarenhet av programvaran Fleet101/K2 eller motsvarande trafikledningssystem.

Personlighet
• Är ambitiös och Prestigelös i sitt arbete
• Är positiv och lösningsorienterad, en plus människa!
• Har datorvana för att kunna hantera de program som kommer användas
• Har viljan att utvecklas och bli bättre inom sitt område

Office Recycling är Sveriges grönaste återvinningsföretag. Vi har skapat ett framgångsrikt recept för att hjälpa företag att öka sin återvinning kombinerat med fossilfria transporter till samma pris som ett oljeberoende alternativ. Vi är världens enda återvinningsföretag med Bra Miljöval från Naturskyddsföreningen. Vi är ett innovativt och framgångsrikt företag i stark tillväxt!
Kärnverksamheten går ut på att hjälpa företag och kontor med deras återvinning. Vi hämtar alla typer av material som normalt förbrukas på ett kontor. Vår vision är att hela Stockholm ska bryta sitt beroende av tunga dieseltransporter och att vartenda kontor ska använda sig av fossilfria transporter för att neutralisera sin miljöpåverkan.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Trafikledare, vägtrafik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Ansökan Customer Manager
Webbplats:
Epostadress: vidar@officerecycling.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Office Recycling Sales Stockholm AB
Engelbrektsgatan 31
11432  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.officerecycling.se
  

Platsannons

Timvikarier till Eken och Floravägens dagliga verksamheter

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

Länk till Ekerö kommuns hemsidaEkens och Floravägens dagliga verksamheter

Letar du efter ett spännande och meningsfullt arbete? Ekens och Floravägens dagliga verksamheter är två mindre verksamheter riktade till personer med en diagnos inom autismspektrum. Nu söker vi flera nya motiverade timvikarier till enheterna. Tillsammans med ordinarie personal arbetar du med att öka våra arbetstagares/brukares självständighet, delaktighet, utveckling och inflytande över sina arbetsuppgifter och aktiviteter. Enheterna är belägena på fem respektive 10 minuters promenad från Ekerö Centrum som du enkelt tar dig till med god och välfungerande kollektivtrafik (restid med t-bana/buss från T-centralen är cirka 40 minuter, restid med t-bana/buss från Fridhemsplan är cirka 30 minuter). 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta för att skapa en meningsfull och anpassad sysselsättning där våra arbetstagare/brukare kan utvecklas utifrån sina egna förmågor. Du kommer att handleda och stödja dem i deras dagliga aktiviteter på ett pedagogiskt sätt, utifrån individuella behov. Arbetsuppgifterna är varierande och syftet är att öka arbetstagarens självständighet, delaktighet utveckling och inflytande. Regelbunden utvärdering och dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse för att arbeta pedagogiskt med människor och som har en vilja och förmåga att hitta lösningar, hjälpa, vägleda och stärka andra att utvecklas. Stor vikt läggs således vid personlig lämplighet i samband med rekryteringen. Värdefulla egenskaper i arbetet är att du är lyhörd och uppmärksam, har respekt för vad andra uttrycker, är tydlig i din kommunikation och har förmåga att samarbeta och ta initiativ.

Meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta med personer med intellektuella funktionsnedsättningar eller autism (exempelvis som personlig assistent, stödperson eller på ett gruppboende). Meriterande är också utbildningar som Vård- och omsorgsprogrammet eller Barn- och fritidsprogrammet gärna med fördjupning inom funktionsnedsättning. För att kunna genomföra de aktuella arbetsuppgifterna behöver du ha grundläggande datorkunskaper och behärska svenska språket, i såväl tal som skrift. 
 
Körkort är önskvärt eftersom det handlar om att ta sig till och från olika aktiviteter.

I denna rekryteringsomgång är det aktuellt att anställa ett flertal timvikarier och rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tillträde: Enligt överrenskommelse

Omfattning: Varierande

Anställningsform: Timanställning


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDagtid, timanställning Varierande, deltidIndividuellt lönesättning, timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=357
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Ekerö kommun Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Timvikarie Fritids och Förskoleklass

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

FÄRENTUNA SKOLA bildar tillsammans med Färentuna förskola en enhet. Skolan är en F-6 skola med ca 260 elever och förskolan har ca 100 barn. Vi ligger på norra Färingsö omgivet av vacker natur. Vi beskriver oss som en byskola nära stan. En familjär och trygg skola med stor nyfikenhet.
Vår vision är att vara en plats där alla växer (både barn/elever och pedagoger). För att detta ska ske behövs glädje, kunskap och utmaningar som är våra tre ledord. I Färentuna har vi ett tätt samarbete förskola, fritids och skola. Vi har en ledningsgrupp där rektor/förskolechef, biträdande förskolechef, biträdande rektor och utvecklingsledare för fritids tillsammans driver verksamhetsutveckling. Vi ser stora möjligheter med att få ha eleverna från 1 år-13 år på vår enhet.
På skolan har vi både arbetslagsledare och förstelärare som tillsammans med rektor och biträdande rektor bedriver pedagogisk utveckling.

Länk till Ekerö kommuns hemsida


Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vid behov vill arbeta på fritids och i förskoleklass hos oss på Färentuna skola. Du kommer att ingå i verksamheten tillsammans med övrig fritidspersonal. Bland annat kommer du att leda olika aktiviteter utifrån vår pedagogiska planering, ansvara för mellanmålet och för närvaroregistrering på fritids. Under skoldagen är du stödperson för undervisande lärare och rastvärd på uterasterna.

Kvalifikationer

Grundläggande kunskaper i svenska språket

Grundläggande kunskaper i barnets utveckling.

Tillträde: 2017-11-01

Omfattning: vid behov.

Anställningsform: timanställning.

 


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Vid behovenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=329
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Färentuna Skola Ölstavägen 5
17998  Färentuna Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Mekaniker till Mälarö Skydd

Mälarö Skydd söker förstärkning på verkstaden! Nu söker vi dig som vill bli en del av teamet!  
 
Som mekaniker hos Mälarö Skydd kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat att ansvara för verkstaden och beställa reservdelar. Arbetet innebär även planering och mycket kontakt med kunder, exempelvis när du är i butiken eller hämtar och levererar maskiner. Många av jobben rör trädgårdsmaskiner, som exempelvis gräsklippare, motorsågar, trimrar, röjsågar och robotgräsklippare. Du kommer att installera, serva och reparera dessa.  
 
Vi söker dig som 
• Är intresserad av att bli en riktigt vass mekaniker, vi utbildar dig! 
• Har erfarenhet av trädgårdsmaskiner 
• Erfarenhet av bensinmotorer 2-takt och 4-takt 
• Fullständigt gymnasiebetyg 
• Körkort klass B 
 
Mälarö Skydd är ett serviceteam som har kul på jobbet och sätter sina kunder i fokus. Som person tror vi att du är glad, positiv och serviceinriktad. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna inom liknande område.  
Det är meriterande om du har motorsågskörkort.  
 
Vi erbjuder 
Mälarö Skydd är företaget som med en lokal prägel ger kunderna de produkter och den service som de själva skulle vilja ha. Mälarö Skydd står för en hög servicenivå, hög kvalitet på produkter och mycket god produktkännedom. I sortimentet ingår arbetskläder, skor för arbete och fritid, skyddsutrustning, städmaterial, profilkläder och profilartiklar, trädgårdsmaskiner och tillbehör och fritidskläder. Vi kommer att utbilda dig med kurser hos våra leverantörer som gör dig till en auktoriserad servicetekniker! 
 
 
Ansökningsprocessen  
I den här rekryteringen samarbetar Mälarö Skydd med Mälaröjobb som hanterar din ansökan och svarar på eventuella frågor om tjänsten. Sök tjänsten med bifogat cv snarast då vi har för avsikt att tillsätta tjänsten omgående.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
När du skickar in din ansökan ger du Mälaröjobb rätt att spara dina ansökningshandlingar.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. Tillsvidare. Enl ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1218&ProjectId=143762&DepartmentId=19016&MediaId=4622&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mälaröjobb
Färentunavägen 101
17975  SKÅ Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Institutionschef SiS Ungdomshem Rebecka

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver individuellt anpassad tvångsvård och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem och vuxna med missbruksproblem. Vårt uppdrag är att ge de ungdomar och vuxna som vårdas hos oss bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS Ungdomshem Rebecka ligger i Ekerö kommun. Vi har 25 platser fördelat på fyra avdelningar där vi tar emot flickor 16-20 år. Vi är 80 tillsvidareanställda och ca 20 timvikarier.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamheten består av vård och behandling då vi på Socialtjänstens uppdrag tar emot flickor som är tvångsomhändertagna enligt Lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga. Inom institutionen finns också hälsa, sjukvård samt en skola som ingår i institutionschefens ansvarsområde.
Som institutionschef har du budget- och personalansvar. Du ansvarar för verksamheten tillsammans med din ledningsgrupp och rapporterar till Verksamhetsdirektören för SiS Ungdomsvård Norr.

KVALIFIKATIONER
* Akademisk examen 180 hp inom samhälls- och beteendevetenskap eller annan inriktning som tillsammans med arbetserfarenhet bedöms relevant för tjänsten
* Det är meriterande om du varit chef inom statlig verksamhet
* Erfarenhet från verksamhet som bedriver vård och behandling är meriterande
* Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper
* Mycket goda kunskaper i svenska språket Vi söker dig som:
* Har chefserfarenhet med budget- och personalansvar
* Uppnått goda resultat i ett utvecklingsinriktat arbete
* Är en relationsbyggare och skicklig kommunikatör
* Vill driva en händelserik verksamhet med ordning och reda som ett motto
* Kan bidra med engagemang och energi i vår samhällsviktiga verksamhet

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till
rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Verksamhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Förtroendearbetstid Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön Som institutionschef omfattas du av det statliga chefsavtalet.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2.9.2-4164-2017
Webbplats: https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/institutionschef-sis-ungdomshem-rebecka-201108431/?TK=95637197-e39f-4fa7-8e21-7d8a3b7b39bc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomsvård norr
Drottninggatan 4
75310  Uppsala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Institutionschef SiS Ungdomshem Rebecka

Institutionschef SiS Ungdomshem Rebecka
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver individuellt anpassad tvångsvård och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem och vuxna med missbruksproblem. Vårt uppdrag är att ge de ungdomar och vuxna som vårdas hos oss bättre förutsättningar för ett socialt fungerande liv utan missbruk och kriminalitet. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.SiS Ungdomshem Rebecka ligger i Ekerö kommun. Vi har 25 platser fördelat på fyra avdelningar där vi tar emot flickor 16-20 år. Vi är 80 tillsvidareanställda och ca 20 timvikarier.Arbetsbeskrivning

Verksamheten består av vård och behandling då vi på Socialtjänstens uppdrag tar emot flickor som är tvångsomhändertagna enligt Lag (1990:52) med särskilda bestämmelser om vård av unga. Inom institutionen finns också hälsa, sjukvård samt en skola som ingår i institutionschefens ansvarsområde.Som institutionschef har du budget- och personalansvar. Du ansvarar för verksamheten tillsammans med din ledningsgrupp och rapporterar till Verksamhetsdirektören för SiS Ungdomsvård Norr.Kvalifikationer

* Akademisk examen 180 hp inom samhälls- och beteendevetenskap eller annan inriktning som tillsammans med

arbetserfarenhet bedöms relevant för tjänsten

* Det är meriterande om du varit chef inom statlig verksamhet

* Erfarenhet från verksamhet som bedriver vård och behandling är meriterande

* Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper

* Mycket goda kunskaper i svenska språketErfarenhet krävs.Vi söker dig som:

* Har chefserfarenhet med budget- och personalansvar

* Uppnått goda resultat i ett utvecklingsinriktat arbete

* Är en relationsbyggare och skicklig kommunikatör

* Vill driva en händelserik verksamhet med ordning och reda som ett motto

* Kan bidra med engagemang och energi i vår samhällsviktiga verksamhetAnställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2018-01-07

Referensnummer: 2.9.2-4164-2017Lön

Löneform: Månadslön

Som institutionschef omfattas du av det statliga chefsavtalet.Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Arbetstid: Dagtid

FörtroendearbetstidKontakt

Fackliga företrädare

Cecilia Bergsten

SACO-S SiS

010 453 23 72Elisabeth Nordin

SEKO

072 23 22 739Jenny Kingstedt

ST/OFR

076 80 80 711Uppdragsgivare: Statens institutionsstyrelse

Ort: Ekerö

Omfattning: Heltid

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Sista ansökningsdag: 7 januari 2018

För information: Rekryteringskonsult Martin Winrow telefon +46 725 530 792.Övrigt

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till

rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och

liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Enhetschef inom social omsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 201108431
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201108431&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad AB
Gamla Torget 5
17821  UPPSALA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Stenhamra förskola söker Barnskötare

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

STENHAMRA & DROTTNINGHOLMS FÖRSKOLOR bildar tillsammans en enhet med en gemensam chef.

STENHAMRA FÖRSKOLA ligger i Ekerö kommun på Färingsö omgiven av vacker natur. Till oss kommer du med buss ca 30 min från Brommaplan eller via Slagstafärjan.
Vår förskola utgörs av sex avdelningar, tre 1-3 års avdelningar och tre 3-5 års avdelningar. Här arbetar ett tjugotal pedagoger med olika bakgrund, utbildningar och erfarenheter som tillsammans utgör ett team av bred kompetens för att möta barnet på dess individuella nivå.
Hösten 2015 flyttade vi in i nya läckra lokaler som är planerade så att vi har en storbarns och en småbarnssida med varsit härligt "torg" på hela 100m2.
Vi har även en matsal där flera av barngrupperna äter frukost, lunch och mellanmål. Våra miljöer är spännande, utmanande och läckra. För att skapa ytterligare dimensioner så har vi jobbat en hel del med belysning i våra miljöer


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Vi erbjuder dig:

En spännande arbetsplats med inspirerande miljöer som är í ständig utveckling tillsammans med barnen.

Digitala plattformen förskoleappen som är vårt dokumentations/kommunikationsverktyg.

Arbetsplatsträffar med fokus på pedagogiska diskussioner.

Reflektionstid med pedagogiska utvecklingsledare enskilt och i grupp.

Tekniska hjälpmedel som t ex; Ipads, bärbara MAC datorer, datakanoner, clevertoutch samt andra digitala verktyg som programmeringsrobotar (Bluebots samt Dash & Dot) och förstoringspuckar mm. 
 

Kvalifikationer

Är du den positiva nyfikna barnskötare vi söker?

Vi söker dig som: Är utbildad barnskötare, har förmåga att skapa, utveckla och upprätthålla läromiljöer som stimulerar och utmanar barnen. Du är väl förankrad i förskolans styrdokument och läroplanen (Lpfö 98/16) samt har en god förmåga att samspela med ditt arbetslag så att uppdraget omsätts i praktiken. Du har kunskaper och erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation tillsammans med barnen och kollegorna. Du har kunskaper och erfarenheter av att arbeta med tekniska hjälpmedel tillsammans med barnen och arbeta mot ökad måluppfyllelse. Är målinriktad och har god förmåga att samarbeta. Tycker det är stimulerande att arbeta i förskolan och är en positiv och engagerad pedagog, som vill vara med och utveckla verksamheten. 

Tillträde: Våren 2018

Omfattning: 75-100%

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=358
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Hermanpalm plan 10
17960  Stenhamra Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Skoltekniker på folkhögskola

Arbetsuppgifter
- Service och underhåll av skolans IT-teknik
Skolan har ett stort antal datorer för både personal och kursdeltagare. Dessa ska underhållas tillsammans med skrivare, kopiatorer, nätverk och annan teknik. Allt detta ser du till att det fungerar, att alla användare har inloggningar och de programvaror de behöver. Ditt ansvar är att allt uppdateras och uppgraderas kontinuerligt. Du har ansvar för licenser och avtal med leverantörer.

- Service och underhåll av medieutbildningarnas teknik
En stor del av skolans elever studerar idag på journalistik- eller TV-produktionslinjen. Det innebär mediespecifik hårdvara som kameror, ljudutrustning, radio- och TV-studio, ljusutrustning, samt flerkamerautrustning. Service och underhåll är ditt ansvar. Du håller i alla utlåning av teknik till våra kursdeltagare. Vidare alla mjukvaror i datorer för bild-, video och ljudbearbetning (tex Avid Media Composer, Adobe Premiere, InDesign, Photoshop, After Effects etc). Du ansvarar för licenser, installationer och uppgraderingar. Du ser till att allt är förberett till varje undervisningsblock. Du jobbar nära kursledarna och lärarna på medieavdelningen.

- Utveckling av skolteknik
Vi har som mål att våra elever ska arbeta på samma sätt som man gör på en framtida arbetsplats. Till dina arbetsuppgifter hör att planera och föreslå nyinvesteringar i mjuk- och hårdvara.
Inom såväl medie- som musikområdet strävar vi efter att vara ajour med utvecklingen inom teknikområdet samtidigt som vi har en begränsad budget. Din uppgift är att utveckla inspelnings- och bearbetningsutrustning samt IT-teknik anpassad för kreativ verksamhet. I samband med skolans planerade flytt blir du en mycket viktig kugge i utveckling av de nya undervisningslokalerna samt all utrustning.

- Handledning av kursdeltagare
Du handleder och instruerar i skötsel av utrustning, datorer och mjukvara. Har du möjlighet att undervisa i några områden som passar hos oss är det väldigt bra.
Du behöver inte ha erfarenhet av alla bitar men du tycker om att lära dig nya saker och framför allt tycker du om att handleda unga nybörjare. Jobbet består ofta i att lösa problem och möta önskemål från kursdeltagare.

- Utveckling av utbildningarna
Vi som skola befinner oss i en ständig förändringsprocess. Därför söker vi dig som är intresserad av att hålla dig ajour med utvecklingen inom medie- och musikbranschen samt skolans värld. Tillsammans utvecklar vi de olika kurserna och du är en viktig deltagare i det arbetet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som tycker om all typ av teknik. Du behöver inte ha erfarenhet av allt men vi tänker att du har en bred kompetens och att du gillar att lära dig hur såväl mjukvara som hårdvara fungerar.

Du är självständig, organiserad och välplanerad. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra och ser fram emot att hjälpa kursdeltagare och personal. Du får gärna ha erfarenhet av handledning.
Vi vill att du delar skolans värderingar och ser gärna att du har en personlig kristen tro.


Kaggeholms folkhögskola är en skola för kunskap, kreativitet och kommunikation som erbjuder en spännande mix av högskoleförberedande utbildning, bibel-, medie- och musikutbildningar. Huvudman är Stiftelsen Pingstförsamlingarnas Skol- och Kursverksamhet som är en del av Pingströrelsen och skolan präglas av kristen tro och kristna värderingar. Vi vill ge alla möjlighet att förbereda sig för nästa steg i livet och ge alla en chans att lyckas och förverkliga sina drömmar.

Vi planerar för att flytta skolan till nya lokaler inom något eller ett par år och vi ser stora möjligheter till utveckling i samband med det. Det är viktigt för oss att vara en skola i tiden med en digital miljö anpassad för effektiva studier i de olika kursprogrammen.

Nu söker vi en skoltekniker som kan hjälpa oss att underhålla den tekniska utrustning vi har och samtidigt staka ut en riktning för vår tekniska utveckling.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: AV-tekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänstens omfattning: 60% (möjlighet till ytterligare omfattning beroende på kompetens) 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@kaggeholm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kaggeholms Folkhögskola
Kaggeholm
17854  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.kaggeholm.se
  
Platsannons

Barnskötare 100% till liten förskolan på Ekerö

Vi söker dig som är utbildad barnskötare till vår förskola som ligger i Nyckelby på Ekerö.

Du trivs att jobba med barn från 3-6 år! Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att tillsammans med dina kollegor arbeta målinriktat, planera, genomföra och utvärdera verksamheten enligt gällande styrdokument. Du deltar i regelbundna planeringar och genomför utvecklingssamtalen.

Du är en engagerad barnskötare som brinner för barn och deras lärande. Du tycker att det är roligt och spännande att jobba med barn.
Du är en drivande pedagog med ett stort engagemang och ett brinnande intresse för att utveckla verksamheten samt att du har goda kunskaper om Lpfö 98 /10 och förmåga att omsätta teori till praktik. Du gillar att vare ute i naturen och ser rörelse som ett viktigt fundament i barnen välbefinnande.

Som person har du en bra initiativförmåga och du är flexibel, kreativ, engagerat och ansvarstagande! Välkommen att söka tjänsten hos oss!

Ekerö är en växande kommun med 26.000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren ca 1 mil från Stockholms city.
Första Stegets förskola grundades år 2010 den ligger i Sundby/Nyckelby (ca 7 km från Ekerö Centrum) som är ett naturskönt område med goda kommunikationer från Brommaplan och Slagsta Marina.
Förskolan med underbara lokaler har två avdelningar med tillsammans ca 40 barn. Förskolan har en stor gård som ligger nära till skogen. Vi lägger stor vikt vid hälsa, rörelse och utomhuspedagogik. Vi strävar efter att bli igen en förskola med Grön Flagg-certifiering och arbetar för en giftfri miljö.
Som pedagog hos oss arbetar du i en förskola som prioriterar hög personaltäthet och arbetsglädje.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid75%- 100%. Tillträde efter överenskommelse 6 månaders provanställning Vi erbjuder pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Maren Baustert
Webbplats:
Epostadress: maren@forstasteget.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRSTA STEGET FÖRSKOLOR AB
BOX 136
17822  EKERÖ Sverige
Hemsida: http://www.forstasteget.com
  

Platsannons

Mekaniker till Arrivas bussdepå på Ekerö

Arriva etablerade sig på den svenska marknaden 1999. Idag är vi ca 3.900 anställda. Vårt huvudkontor ligger vid Liljeholmen i Stockholm och vi är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Årligen kommer vi att hjälpa 170 miljoner passagerare att nå sina resmål.

Vi sätter våra kunder i centrum genom stil, säkerhet och service som medverkar till att ännu fler reser kollektivt. Vi hoppas att du vill vara med på vår resa!


Arriva söker nu en mekaniker till vår bussdepå på Ekerö! Du kommer arbeta med många olika arbetsuppgifter och blir en del av ett verkstadsteam som ställer höga krav på kvalitet

Arbetsbeskrivning

Som mekaniker arbetar du med löpande och förebyggande underhåll av fordon. Du är en viktig del av verksamheten och är med och bidrar till att bussarna snabbt kommer ut i trafik igen och därmed gör våra kunder nöjda.
 

Dina arbetsuppgifter är:


• Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på fordon och komponenter
• Utföra arbete enligt gällande instruktioner
• Genomföra planerat arbete enligt planeringstavlan och att registrera avvikelser (tid/orsak) vid standardiserat arbete
• Avrapportera utfört arbete och materialåtgång i angivet underhållssystem
• Vid behov delta vid tekniska undersökningar
• Genomföra löpande datainsamling av felfrekvenser för att prioritera problem samt aktivt bidraga med problemlösning
• Dokumentera all typ av skadegörelse på vagnarna enligt gällande processer
• Säkerställa att driftområdets verkstad och dess kampanjer/garantiarbete utförs och debiteras
• Uppmärksamma och rapportera avvikelser i kvalitet och miljö
• Upprätthålla fastställd standard för tilldelat 5S område
• Verka för att hålla god ordning på och runt arbetsplatsen
• Du kommer vara placerad på Arrivas bussdepå på Ekerö.

Varför ska du arbeta hos oss?

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor. Du blir en del av en mångkulturell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen. För oss på Arriva är det viktigt att hålla en hög kvalitet och vi strävar alltid efter att bli bättre.

På Arriva värnar vi om att våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö och må bra. Därför har vi tillsammans med legitimerade naprapater tagit fram ett program för våra mekaniker med individuella övningar i syfte att stärka kroppen och förebygga skador. I programmet ingår även workshops om lyftteknik m.m.

Din utveckling är viktig för oss!

Din bakgrund

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Du ser elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift. Vidare ser vi att du har:


• Fordonssteknisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
• God kännedom om diagnosverktyg för felsökning.
• Tydligt säkerhetsmedvetande
• Vilja att ge god service.
• D-kort, liksom specialutbildning inom specifika fordonstekniska underhåll som elektronik, AC är meriterande men inget krav.

Ansökan

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast 2017-11-25. Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Dahl  på mail johan.dahl@arriva.se.
 

 


Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Bussmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: https://arriva.se/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=398
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arriva Sveriga AB
Bryggavägen 1
17822  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.arriva.se/
  

Platsannons

Skol- och ekonomiassistent till Närlundaskolan

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

NÄRLUNDASKOLAN ligger naturnära och centralt i Ekerö tätort. Skolan har 370 elever i åk F-6. Den har nyligen byggts om och har modern teknisk utrustning i alla lokaler. Personalens förhållningssätt är inkluderande och vi strävar efter att göra utbildningen tillgänglig för alla. Arbetsmiljön är en miljö för lärande. Vi tycker att personalens lärande är lika viktigt som elevernas.Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning

Närlundaskolan söker en ny skol- och ekonomiassistent. Är det ett av Ekerös roligaste jobb? Ja, om du är en kompetent ekonom som vill arbeta i en utvecklingsinriktad organisation och dessutom gillar att omges av människor, framför allt barn.

Din arbetsplats är expeditionen, som ligger mitt i skolan tillsammans med skolledningens rum, matsalen och biblioteket. Där kombinerar du arbetet med ekonomi-, elev- och personaladminstration med att vara tillgänglig för kollegor, elever och föräldrar. Det kommer inte dröja länge förrän du är en av dem som kan svara på de flesta frågor som kan finnas i en skola.
I dina uppgifter ingår att skriva och revidera några av skolans dokument samt att sköta arkivering.

Närlundaskolan är en personlig skola med bra stämning. Vi arbetar i åldershomogena grupper, men vid temaarbeten, friluftsdagar och i våra traditioner möts olika åldersgrupper och ofta är hela skolan tillsammans. De äldre elevernas fadderskap för de yngre är en av skolans styrkor. Vi sjunger och framträder mycket och gärna för varandra – musik, bildskapande och annan kultur är viktigt!

Det pedagogiska arbetet är evidensbaserat och vårt systematiska kvalitetsarbete är väl utvecklat. Elevernas resultat och andra mätningar analyseras och tolkas för att vi vill förbättra och finslipa våra metoder.

Även medarbetarnas lärande är viktigt för oss. Arbetar du i Närlunda ges du möjlighet till kompetensutveckling som du behöver för ditt uppdrag, men också inom sådant som du själv vill utveckla inom ditt yrke.

Välkommen att lära och jobba med oss! 

Kvalifikationer

Gymnasie- eller högskoleutbildning inom ekonomi

Tillträde: 2017-02-01 Tillträdet kan anpassas.

Omfattning: 75 %

Anställningsform: Tillsvidare

 


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=355
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17832  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Fritidshemslärare

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

SANDUDDENS SKOLA är en F-6 skola på Ekerö med 350 elever i moderna och fräscha lokaler. Skolan ligger vackert mellan stad och natur med tillgång till både skog och sjö. Vi fokuserar på kollegialt lärande och tror på att samarbete i arbetslag och gemensamma förhållningsätt bidrar till ökat lärande för eleverna. Skolan kommer att byggas ut till en F-9 skola och få tillgång till nya lärmiljöer och nya möjligheter! Vill du vara med att forma framtidens skola tillsammans med oss?Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Som fritidspedagog på Sanduddens skola är du en viktig medarbetare i ditt arbetslag. Du utför sedvanliga fritidshemspedagogiska aktiviteter tillsammans med eleverna och dina kollegor. Avdelningen består av två undervisningsgrupper i årskurs 2. Tillsammans med dina kollegor planerar och genomför ni det pedagogiska uppdraget för fritidshemmet och samverkan med skola.

Du medverkar till det heldagsperspektiv på elevernas lärande som skola och fritidshem har, genom att stötta eleverna på olika sätt under skoltid. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget och elevhälsoteamet samt ledning av skolan, anpassas insatserna för eleverna efter gemensamt satta beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare i fritidshem eller har annan relevant utbildning och erfarenhet. Du har god förmåga att ansvara för, planera, genomföra och följa upp verksamheten. Du är stresstålig, förtroendeingivande samt mål- och lösningsinriktad.

Du har en barnsyn där ett inkluderande arbetssätt är en självklarhet. Vi har inlett ett arbete med att implementera ett lågaffektivt bemötande enligt Ross Greene och CPS (collaborative & proactive solutions). Vi är även inspirerade av Bo Hejlskovs tankar. Du måste således vara intresserad av att fortsätta utveckla vårt arbete med ett lågaffektivt bemötande i vårt möte med eleverna.

 

Tillträde: 2018-01-08 eller tidigare enligt överenskommelse

Omfattning: 80% eller enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstid med möjlighet till förlängning


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Deltid 80% eller enligt överenskommelse.Månadslön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=353
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Sanduddsvägen 10
17840  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

VVS-MONTÖR

Vi söker erfaren service-montör för arbete inom Storstockholm.
Du skall inneha:
Körkort
certifikat.Certifikat
körkort
Du skall vara serviceminded och trevlig.
Du skall vara självgående .
Du skall ha lätt att arbeta i lag.

Service i hela Storstockholm
Allt ifrån mindre byggnationer till små servicearbeten.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: VVS-montör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt kollektiv avtalKonkurrenskraftig lön service-bil Ev bonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: vvs-montör Ansökan
Webbplats:
Epostadress: mn@stockholmvvs.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stockholm VVS & Energi AB
Apelvägen 22 E
17963  Stenhamra Sverige
Hemsida: http://stockholmvvs.se
  
Platsannons

NU SÖKER VI EN SJUKSKÖTERSKA TILL ÄLDREBOENDE PÅ EKERÖ

Om företaget
Är du sjuksköterska och vill arbeta på ett trevligt äldreboende på Ekerö? Då kan det vara dig vi söker? Vill du jobba extra nu under vintern och kommande vår?
Välkommen med din ansökan redan i dag.

Din profil
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Det är meriterande om du har erfarenhet av Safedoc journalsystem.

Rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Sommarbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 1704
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1704
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Bahandlingsassistent timtjänstgöring

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga psykosociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.
SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.

SiS ungdomshem Rebecka är beläget strax utanför Ekerö i Stockholm. Målgruppen är flickor mellan 16 och 20 år.
Ungdomarna är omhändertagna enligt 3 eller 6 § LVU. Institutionen har 25 platser fördelat på fyra avdelningar, en låsbara akut- och utredningsavdelning, en låsbar behandlingsavdelning med inriktning missbruk, en avdelning för ungdomar med särskilda resursbehov samt en öppen behandlingsavdelning.

Vi söker nu behandlingsassistenter för timtjänstgöring.

ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent har du ett stort ansvar för det dagliga arbetet med ungdomarna. Tillsammans med övrig personal är du en vuxen förebild och ansvarar för att skapa en stabil och trygg miljö för ungdomarna. För att möjliggöra denna miljö är det viktigt att skapa en tydlig struktur på avdelningen, gällande förhållningssätt, rutiner och regler. En annan viktig uppgift är att samarbeta med verksamhetens skola.
Dokumentation är en betydande del av arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är personligt lämplig att utföra ovanstående arbetsuppgifter. Det är önskvärt att du har utbildning in om social omsorg såsom behandlingsassistent alternativt undersköterska/mentalskötare.
Meriterande är om du har erfarenhet av målgruppens problematik och/eller institutionserfarenhet.

För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med tålamod. Du har förmåga och erfarenhet av att hantera stressfulla situationer och har ett tydligt förhållningssätt. Det krävs att du har en god samarbetsförmåga. Du bör även uttrycka dig väl i skrift då dokumentation är ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta.

B-körkort är önskvärt.

ÖVRIGT
Vi kommer löpande att kalla aktuella kandidater till intervju.

SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Varierande arbetstider såsom dag, kväll, helg, och natt. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 2.9.1-3971-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a9e4734f-9ce8-4e35-892a-d5ab08337147&TK=de27964a-05ed-4f4a-975d-ab6bb40e39ae
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka på Ekerö
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se
  

Platsannons

Ekonom/Systemförvaltare

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

EKONOMIENHETEN med 14 medarbetare är en del av kommunledningskontoret. Kommunens bruttoomsättning är 1,7 mdkr och investeringsprogrammet omfattande. I kommunkoncernen ingår det helägda bostadsbolaget. I enheten ser vi en styrka i att vi är olika som personer och kan skilda saker. Vi har gemensamma mål för utveckling och samarbete är en självklarhet parallellt med individuellt ansvarstagande.


Länk till Ekerö kommuns hemsidaArbetsbeskrivning

Är du ekonom eller systemvetare med ett stort intresse för hur ekonomisystemet fungerar som nav i kommunens ekonomiprocesser  och som en förutsättning för god redovisning? Är du dessutom lyhörd för hur verksamhetens behov samtidigt som du kan boxa in det behovet i ett fyrkantigt ekonomisystem, där du förstår grundläggande formella krav? Ja, då är du vår ekonom och systemförvaltare för ekonomisystemet. Ekerö kommun har för närvarande ekonomsystem Raindance

Du ansvarar för det löpande arbetet med ekonomisystemet som helhet och portalerna. Exempelvis systemuppgraderingar, problemlösning, kontakt med leverantören, dialog med systemförvaltare till försystem, behörighetsadministration och uppsättning av samband och förutsättningar i systemet. Du kan de olika reskontrorna, filhantering och följa upp loggarna. Du tar initiativ och genomför i samarbete med kollegorna, förbättringsarbete för att effektivisiera och automatisera ekonomisystemets olika moduler.

I din roll ska du kunna genomföra månatlig bokslutsstängning och i övriga vanligt förekommande uppgifter på en ekonomienhet. Bland annat göra viss löpande bokföring, söka ut uppgifter ur systemet som efterfrågas och göra sammanfattande uppföljning av kommunens investeringar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ekonom eller systemvetare och som kan röra dig fritt inom båda områdena ekonomi och IT. Du kan och förstår hur ett ekonomisystem fungerar utifrån ett redovisningstekniskt perspektiv. Du ska ha intresse i och kompetens att utifrån konstruktionen av ekonomisystemet se hur det stödjer ekonomi- och verksamhetsprocesser i organisationen.

Du är analytiskt och jobbar på ett strukturerat sätt. Du är van vid att ta initiativ, är serviceinriktad, ser till helhetsperspektivet och kan göra avvägningar mellan vad organisationen efterfrågar och bästa lösning för helheten där hänsyn tas till struktur och vad lagar och förordningar styr. Vi värdesätter en god pedagogiskt förmåga och att du kan jobba självständigt men även gillar samarbete med kollegor.

Du har universitets-/högskoleutbildning motsvarande civilekonom eller systemvetare. Du har även skaffat dig kunskaper eller praktisk erfarenhet inom det område där du inte har en högskoleutbildning. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som systemförvaltare av ett mer omfattande ekonomisystem eller från redovisning i offentlig myndighet eller ett större företag.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer och urval kommer att påbörjas under ansökningsperioden.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare


Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens:
Webbplats: http://www.ekero.se/Naringsliv_och_arbete/Lediga-jobb/Lediga-jobb-i-Ekero-kommun/?rmpage=job&rmjob=340
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ekerö kommun
Box 205
17823  Ekerö Sverige
Hemsida: http://www.ekero.se/
  

Platsannons

Förskollärare

Vi söker två förskollärare till vår förskola i Ekerö Centrum. En till att arbeta med barn i åldern 3-5 år och en till att arbeta med de yngre barnen i åldern 1-3 år. I arbetslagen ingår barnskötare som du kommer att arbeta tillsammans med. Du kommer att vara arbetslagsledare och ansvarig för att undervisningen av de barn som ingår i barngruppen bedrivs mot läroplanens intentioner. Du deltar i nätverk tillsammans med övriga arbetslagsledare som tillsammans med ledningen följer upp, utvärderar och utvecklar förskolans kvalitet utifrån rådande förutsättningar för att ge barn bästa möjliga start i det svenska utbildningssystemet.


Vi förväntar oss att du genom högskoleutbildning erhållit svensk legitimation med behörighet att undervisa i förskolan och är väl bekant med förskollärares ansvar i förskolan utifrån förskolans olika styrdokument. Du är engagerad och har som ambition att ge varje barn i förskolan de allra bästa förutsättningarna för att utvecklas och lära utifrån sina unika erfarenheter och förmågor. Tillsammans med dina kollegor och i samverkan med barnens vårdnadshavare är du villig att ta ansvar för att undervisa barn mot intentionerna i läroplanen.
Du behöver naturligtvis ha förmåga att skapa goda, meningsfulla och lärorika sammanhang för barn i förskolan och samspela med barn, kollegor och föräldrar kring barnens utveckling och lärande, samt vara en tydlig ledare för de som ingår i arbetslaget.


Förskolan Ångbåten finns sedan år 2000 i Ekerö centrum och sedan 2007 på Gällstaö.
Förskolorna ligger nära vatten och natursköna områden. Den pedagogiska verksamheten utgår från barnens intressen, erfarenheter och behov och ska vara trygg, rolig och lärorik för hela barnet - hjärta, hjärna, kropp och själ - i vår gemensamma strävan att nå målen i läroplanen. Vi vill att ett demokratiskt arbetsklimat, med delaktighet och reellt inflytande för alla ska vara vårt kännetecken.
Vi ingår i Rönnbergs Friskolor som startade 1993 och har förskolor i Nacka, Stockholm, Täby och Nykvarn. Varje förskola har frihet att själva utforma sin verksamhet utifrån de nationella styrdokumenten och de kommunala riktlinjerna. Det systematiska kvalitetsarbetet är gemensamt och vi använder planerings och reflektionsunderlag kopplat till läroplanen. Vi har en tydlig ledning som är öppen för personalens tankar och idéer och vi har flera utvecklingsgrupper som pedagogerna kontinuerligt deltar i.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDet kan finnas möjlighet till deltid och individuella anställningsvillkor, t ex ferietjänst, så länge de ligger inom ramen för vår organisation och de avtal vi följer. Vi tillämpar alltid 6 månaders provtjänstgöring.Vi följer Almega avtal för friskolor
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: linda@ronnbergs.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRSKOLAN ÅNGBÅTEN AB
Pråmvägen 3
17830  Ekerö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm.

SiS ungdomshem Rebecka är beläget strax utanför Ekerö i Stockholm. Målgruppen är flickor mellan 12-20 år. Flickorna är omhändertagna enligt LVU och Rebecka arbetar utifrån uppdrag av Socialtjänsten. Institutionen består av 25 platser fördelat på fyra avdelningar. Tre avdelningar är låsta och den fjärde är en öppen utslussavdelning.

Skolan på institutionen består av en rektor, nio lärare och en deltidsanställd studie- och yrkesvägledare.ARBETSUPPGIFTER
SiS har ansvar för alla inskrivna elevers utbildning oavsett problematik. Alla elever som vistas på ungdomshemmet ska få den utbildning de behöver och har rätt till. Undervisningen sker i mindre grupper där förutom elever och lärare även behandlingsassistenter ingår.

Som speciallärare kommer du att arbeta både på grupp- och individnivå. En stor del av ditt arbete är bland annat att med bred kompetens stödja och handleda arbetslaget i den pedagogiska verksamheten. Du kommer också att arbeta mer enskilt med riktade insatser till de elever som har behov av det.

Som speciallärare kommer du att ingå i institutionens elevhälsoteam. Arbetet kräver att du kan dokumentera, skriva åtgärdsprogram och gärna arbeta med kartläggningar. Tid finns avsatt inom tjänsten för efterarbete och dokumentation.

Tjänsten är en visstidsanställning på 90% (kan eventuellt bli en heltid) fram till slutet av juni 2018.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad speciallärare.

För arbetet krävs att du är en mogen och stabil person med stort tålamod. Du har förmåga och erfarenhet av att hantera stressfulla situationer och har mod att sätta gränser och vara konsekvent. Det krävs att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du är duktig på att skapa relationer. Du bör även kunna uttrycka dig väl i skrift då dokumentation är ett viktigt verktyg i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du har erfarenhet av målgruppens problematik och institutionserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Omgående tillträde. Intervjuer kommer att ske löpande. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 2.9.1-4053-2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=217f77d7-0eb8-4e1e-8344-27957a00e812&publishCode=AMS&TK=53454ec4-e41d-4c52-ac9a-9283faae1209
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Rebecka på Ekerö
Box 30224
10425  Stockholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Duty Manager till Sånga-Säby

Hos Sånga-Säby är kvalitet och kundnöjdhet viktigt, håller du med? I sådana fall är du kanske deras nästa Duty Manager! 
 
Sånga-Säby söker just nu en Duty manager, rollen innebär att du är ansvarig för verksamheten under kvällstid. Detta innefattar restaurang, bar, reception och hus på Sånga Säby hotell och konferens. Rollens syfte är att i första hand säkerhetsställa kvalité och genomförandet av middagar, specialarrangemang och vikningar. I dina uppgifter ingår att se till att kundens krav uppfylls samt att utskänkning av dryck sker enligt kundens önskemål.  
 
 
Vi söker dig som:  Är positiv och glad  Tycker service är viktigt   Är driven och tar initiativ   Har minst 3 års erfarenhet av hovmästaryrket eller motsvarande  
 

Vi erbjuder:  
Vid Mälarens strand, bara 35 kilometer från Stockholm City, ligger Sånga-Säby. Det första du möts av är den ståtliga ekparken och rofyllda atmosfären. Stanna upp, ta ett djupt andetag och känn hur den rena luften ger en extra energikick. Med naturen som närmsta granne kan vi erbjuda en fantastisk omgivning som lämnar få oberörda. Hos oss kan ni både konferera, bjuda in till fest, njuta av vällagad mat och få en god natts sömn. Ta ett dopp i Mälaren, en after work i baren, tävla i lerduveskytte eller bjuda upp till dans.   
 
Sånga-Säby är en Svanen-märkt anläggning och dessutom klassat som ett klimatneutralt företag. Vårt miljötänk ligger till grund för allt vi gör, från maten vi serverar till uppvärmning av våra anläggningar. Som gäst hos oss, oavsett om ni är en liten grupp eller ett stort sällskap, ser vi till att ni får en trivsam vistelse.   
 
 
Ansökan:    
I den här rekryteringen samarbetar ERA Fastighetsbyrå med Mälaröjobb, vi hanterar din ansökan och svarar på eventuella frågor om tjänsten. Sök tjänsten med bifogat CV snarast då vi har för avsikt att tillsätta tjänsten omgående. Vi hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum.    
 
Varmt välkommen med din ansökan!    
 
När du skickar in din ansökan ger du Mälaröjobb rätt att spara dina ansökningshandlingar.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Hovmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. .. .
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1218&ProjectId=143760&DepartmentId=19014&MediaId=4622&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mälaröjobb
Sånga-Säbyvägen 187
17996  Svartsjö Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kock som brinner för mat

Inom Pysslingen Förskolor vet vi hur vi får barn att blomstra, trivas och utvecklas. Det är våra pedagogers drivkraft – på varenda förskola. Ända sedan starten för 30 år sedan är siktet inställt på att skapa en förskola som är stimulerande och inspirerande där grunden är barnets naturliga upptäckarglädje, vetgirighet och nyfikenhet. Vi erbjuder en mångfald av olika pedagogiska inriktningar och metoder så att varje barn får rätt stimulans varje dag. Gemensamt för alla våra förskolor, oavsett geografi och pedagogisk inriktning är att vi möter och behandlar alla barn med respekt och ett genuint engagemang. Mötet med barnet är A och O för oss – och det märks. Vi har idag över hundra förskolor i Stockholm, Mälardalen och Skåne.

Föredrar du liksom vi riktigt god mat som ger energi till att leka och busa? Titta hit!

Har du glimten i ögat och tycker om mat lagad från grunden på bra råvaror? Har du ett genuint intresse att lära barn goda måltidsvanor? I så fall tycker vi att att du ska fortsätta att läsa. Kanske är detta jobbet för dig.

Vi söker, till ett 12 månaders vikariat, en kock till förskolan Lövhagen "Lövis", som ligger ute i gröna (just nu snötäckta) Stenhamra. Du bör ha en relevant restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden. Har du jobbat med specialkost tidigare är detta ett plus men inte ett måste. Vi lägger stor vikt vid organisation och samarbetsförmåga, därför söker vi dig som har lätt för att organisarera, arbeta i team och säkerställa kvaliteten på det vi serverar.

På Lövhagen lagar och bakar vi det mesta från grunden. Inom Academedia är vi stolta över vår måltidspolicy som bland annat betyder att du kommer jobba med svensk fågel och fläsk samt MSC märkt fisk. Du vill arbeta nära den pedagogiska verksamheten och barn, utmana dem att prova nytt men också bidra till ökad förståelse kring alla perspektiv kring mat.

I arbetsuppgifterna ingår


• Vara delaktig i planeringen och fördela arbetet inom verksamheten på ett sätt som motsvarar våra kvalitets- och lönsamhetskrav.
• Göra beställningar och ta emot matvaror till förskolan.
• Hålla en hög kvalitetsnivå som stämmer överrens med vår matpolicy.
• Laga eller förbereda frukost, lunch och mellanmål, cirka 70 portioner.
• Laga och förbereda specialkost.
• Ansvara och följa sin del i egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns.


Vi synar alltid utdrag ur belastningsregistret vid intervju, detta beställer du själv via polisen.
Tjänsten avser 80%, vikariat 2018-01-02 t.om. 2018-12-31 dagtid måndag-fredag. 
Lön enligt överenskommelse. 
Tillträde efter överenskommelse
Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen.

sök via länken eller skicka din ansökan till caroline.bjuvenmark@pysslingen.se
Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Pysslingen Förskolor är den del av AcadeMedia-koncernen som är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.pysslingen.se eller www.academedia.se.
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.pysslingen.se/arbeta-hos-oss?aguid=98D02E90C04B4032B6D44BDF4A4D7561&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pysslingen Förskolor
Box 213
10124  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.pysslingen.se/
  
Platsannons

Svetsare/Smeder sökes

Om företaget
Vill du vara delaktig och arbeta i ett av Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt? Är du en duktig och erfaren Svetsare eller Smed som söker jobb eller ute efter nya utmaningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nu 5-7 Svetsare/smeder till en av våra kunder i Ekerö. Du kommer bli anställd direkt hos kunden och för rätt person finns det goda chanser till tillsvidareanställning.

Kunden är ett italienskt bolag som nyligen tilldelats kontraktet att bygga 2 arbetstunnlar, 2 tillfälliga hamnar, ramptunnlar och huvudtunnlar för Förbifart Stockholm. Projektet förväntas pågå under 6,5 år med start under maj 2017. Tillgång till bostad finns vid behov!


Formell kompetens
- Svetsutbildning (MIG, MAG och TIG certifikat)
- Erfarenhet av svetsning
- Minst 3 års erfarenhet
- Svenska
- Engelska


Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet från svetsjobb inom gruv, väg eller tunnelprojekt. Vi ser gärna att du kan behärska flera svetsmetoder och erfarenhet av svetsning i olika material.

Personliga egenskaper
Du är flexibel, driven, nogrann och har sinne för problemlösning. Vidare kan du arbeta självständigt och i grupp.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
tillsvidare/heltid/ Ekerö

Tillträdesdag
Omgående

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 17831
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP17831
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Stockholm
Lernia Bemanning AB
11191  Stockholm Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Perfekt extrajobb - idrottsledare för barn på Ekerö!

Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger
- Utbildning inom idrott för barn och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida:

http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/


Just nu söker vi idrottsledare till våra tre idrottskoncept: Flipkidz barngymnastik, Trix bollskola samt Sportlekis. Vi söker dig som gillar barn, har erfarenhet av idrott samt gillar att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av eller viljan att lära dig att leda barn mellan 2-8 år. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Se nedan för meriterande erfarenhet inom respektive koncept.

Ledare för Flipkidz - Barngymnastik för barn 2-8 år
Vi söker dig som vill jobba som gymnastikledare. Du bör behärska gymnastikens grunder så som kullerbytta, handstående och hjulning. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, cheerleading, konståkning, kampsport, parkour eller liknande idrotter.

Ledare för Trix bollskola – Fotbollskola för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som fotbollstränare. Du skall ha erfarenhet av bollsport.

Ledare för Sportlekis – Olika idrotter för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som idrottsledare. Du skall ha en bakgrund inom en eller flera idrotter. Det viktigaste är att du gillar fysisk aktivitet och är flexibel som ledare då barnen får pröva på olika idrotter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom friidrott, gymnastik, bollsport, racketsport eller liknande.


Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens: Idrottsledare Stockholm
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: alicia@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

Extrajobb inom barndans - Funkykidz och Bliss Dance Academy Ekerö!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför våren 2018. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan:
http://www.besporty.se/sida/anmalan-sok-jobb/

Vi söker dig som behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: alicia@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Taxitelfonist till Ekeröbilarna AB

Ingen kan Mälaröarna som Ekerö Taxi.

Ekerö Taxi är ett helägt dotterbolag till Taxi Stockholm. Ekerö Taxi är det lokala taxibolaget på Mälaröarna men arbetar i hela Stockholm med omnejd.

Befolkningen på Ekerö växer ständigt som kommun både på den privata kundmarknaden men även i form av fler företag.

Vi har ett flertal kursgårdar, restauranger samt golfbanor. Vår närhet till Stockholm men med det exklusiva lantliga läget gör kommunen till en stor magnet för många företag och privatpersoner.

Du kommer i kontakt med många människor och det ställer naturligtvis krav på att du är serviceinriktad och lyhörd för vad våra kunder önskar.

Som taxitelefonist tar du emot kundsamtal och lägger in detta i vårt trafiksystem så kunden kan få en bil så fort som möjligt.

Vi kräver geografisk kompetens i form av lokalkännedom Ekerö med omnejd. Den vi söker är kundfokuserad och har ett stort servicetänk.

Ansök redan idag. Vi kontaktar dig inom några dagar.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Taxitelefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidSchemalagd varannan helg samt extratimmar vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EKERÖBILARNA AKTIEBOLAG

17830  EKERÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Ekerö

Verksamhetsbeskrivning:

I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i
Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor.

Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat
kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig
värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi.

I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka
och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek
från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos
oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en
meningsfull dag.

Vi erbjuder
arbetskläder, pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling.
Vi är ISO certifierade och använder oss av ett system som ger dig verktygen för att
enkelt kunna utföra det administrativa arbetet inom förskolan. Vi arbetar medvetet
mot läroplanens mål där alla ämnena finns med under hela dagen, som musik,
engelska, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik.

Arbetsuppgifter:

Du ska utföra normalt förekommande arbetsuppgifter för förskollärare. Du skall
arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö
där barnen står i centrum.
Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du så att verksamheten utmanar
barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ska vara väl förtrogen med
styrdokumenten samt ha förmåga att omsätta dem i praktiken.
Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret tillsammans med arbetslaget.
Du har 5 timmars planeringstid per vecka som ligger utanför arbetet i barngrupp.
Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, respekt och artighet.

Utbildning/Erfarenhet:

Förskollärarexamen. Du ska vara legitimerad eller invänta legitimation.
Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och behärska digitala
verktyg.
Vi ser gärna att du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och projekterande
arbetssätt.
Du ska ha god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med
barn, föräldrar och kollegor.

Upplysningar:

I din ansökan ska du ange medborgarskap och vid en eventuell intervju kunna
styrka detta. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste
du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från
skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ekero.forskolechef@norlandia.com
Övrigt: Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Övriga frågor kring tjänsten skickas till: ekero.forskolechef@norlandia.com
Arbetsplats: 
Adress: Kids2home Förskolor Ekerö
178 34 Ekerö
17834  EKERÖ 
Hemsida: ekero.norlandiaforskolor.se/Hem
  
Platsannons

Barnskötare till Ekerö

Verksamhetsbeskrivning:

I företaget Norlandia ingår förskolor, skolor, äldreboenden och patienthotell i
Norge, Sverige och Finland. I Sverige har vi idag flera förskolor och skolor.

Professionella medarbetare pedagoger, engagerat ledarskap och ett strukturerat
kvalitetssystem utgör grunden för vår framgång tillsammans med en tydlig
värdegrund där våra ledord är Kompetens, Ambition, Respekt och Energi.

I Norlandia Förskolors pedagogiska vision ingår orden "med livslång lust att leka
och lära". Vi vill göra varje dag till en bra dag, fylld med glädje, lärande och lek
från den första dagen barnen kommer genom vår grind och tills de slutar hos
oss. Vi vill se alla barns möjligheter, stimulera deras nyfikenhet och ge dem en
meningsfull dag.

Vi erbjuder
arbetskläder, pedagogisk lunch, friskvårdspeng och kompetensutveckling.
Vi är ISO certifierade och använder oss av ett system som ger dig verktygen för att
enkelt kunna utföra det administrativa arbetet inom förskolan. Vi arbetar medvetet
mot läroplanens mål där alla ämnena finns med under hela dagen, som musik,
engelska, matematik, naturvetenskap, svenska, teknik.

Arbetsuppgifter:

Du ska utföra normalt förekommande arbetsuppgifter för barnskötare. Du skall
arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö
där barnen står i centrum. Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du så
att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du
ska vara väl förtrogen med styrdokumenten samt ha förmåga att omsätta dem i
praktiken Vi lägger stor vikt i bemötande och förhållningssätt, harmoni, respekt
och artighet.

Utbildning/Erfarenhet:

Gärna barnskötarutbildning
Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och behärska digitala
verktyg.
Vi ser gärna att du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och projekterande
arbetssätt.
Du ska ha god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att bygga goda relationer med
barn, föräldrar och kollegor.

Upplysningar:

I din ansökan ska du ange medborgarskap och vid en eventuell intervju kunna
styrka detta. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste
du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från
skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidare
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: Barnskötare
Webbplats:
Epostadress: ekero.forskolechef@norlandia.com
Övrigt: Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Övriga frågor kring tjänsten skickas till: ekero.forskolechef@norlandia.com
Arbetsplats: 
Adress: Kids2home Förskolor Ekerö
178 34 Ekerö
17834  EKERÖ 
Hemsida: ekero.norlandiaforskolor.se/Hem
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1180 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2098
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  

Platsannons

Kock till Sånga-Säby Hotell och Konferens

Ett av Sveriges mest miljövänliga hotell & konferensanläggning söker nu en kock till sitt team. På Sånga-Säby vet de att varje detalj är viktig för att uppnå en helhet. Maten är en sådan detalj och för många gäster är just maten det viktigaste. Sånga-Särby erbjuder vällagad, smakrik och vacker mat som ger både den bästa starten och det bästa avslutet på en innehållsrik dag. De serverar i största möjliga mån ekologiskt och närodlat, och i vinkällaren har de ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska vinner. Vattnet kommer från Mälaren utanför fönstret som renats i det egna vattenverket.  
 
Vi söker dig som: 
• Har god branschkännedom  
• Är serviceminded  
• Samarbetar väl med andra 
• Tar ansvar och är noggrann  
• God svenska i både tal och skrift 
• Har B-körkort 
 
Tjänsten är tillsvidare med fast månadslön. 
 
Vi erbjuder:  
Vid Mälarens strand, bara 35 kilometer från Stockholm City, ligger Sånga-Säby.  
Det första du möts av är den ståtliga ekparken och rofyllda atmosfären. Stanna upp, ta ett djupt andetag och känn hur den rena luften ger en extra energikick. Med naturen som närmsta granne kan vi erbjuda en fantastisk omgivning som lämnar få oberörda. Hos oss kan ni både konferera, bjuda in till fest, njuta av vällagad mat och få en god natts sömn. Ta ett dopp i Mälaren, en after work i baren, tävla i lerduveskytte eller bjuda upp till dans.  
 
Sånga-Säby är en Svanen-märkt anläggning och dessutom klassat som ett klimatneutralt företag. Vårt miljötänk ligger till grund för allt vi gör, från maten vi serverar till uppvärmning av våra anläggningar. Som gäst hos oss, oavsett om ni är en liten grupp eller ett stort sällskap, ser vi till att ni får en trivsam vistelse.  
 
Ansökan:  
I den här rekryteringen samarbetar Sånga-Säby Hotell och Konferens med Mälaröjobb, vi hanterar din ansökan och svarar på eventuella frågor om tjänsten. Sök tjänsten med bifogat cv snarast då vi har för avsikt att tillsätta tjänsten omgående. Edge of Talent hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
När du skickar in din ansökan ger du Mälaröjobb rätt att spara dina ansökningshandlingar.
Publiceraddatum: 2017-10-30
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid. TillsvidareMånadslön Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1218&ProjectId=143751&DepartmentId=19014&MediaId=4622&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mälaröjobb
Sånga-Säbyvägen 187
17996  Ekerö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Teknisk support till TCI

Är du den personen som andra gärna vänder sig till då de har frågor om sin dator, surfplatta eller telefon? Då kan detta vara något för dig! Just nu söker TCI dig som vill arbeta extra med teknikstöd mot privatpersoner på Mälaröarna, innerstan och i västerort.  
 
I detta jobb är arbetsuppgifterna varierande, det innefattar bland annat; 
• Installation och inkopplingshjälp av bland annat TV, dator, digitalbox, musikanläggningar, bluray, DVD, och router.  
• Kom igång hjälp till surfplatta och smartphone. 
• Överförings hjälp från gamla datorer och telefoner till nya enheter. 
• Inköps hjälp och stöd av TV, dator, telefon mm.  
 
Vi söker dig som: 
• Är tekniskt intresserad  
• Har en god kommunikativ förmåga 
• Brinner för att arbeta med service  
• Meriterande om du har körkort och tillgång till bil 
 
Vi erbjuder: 
TCI har varit verksamt i IT-branschen sedan tidigt 2000 tal. Under 2012 startade inriktningen mot privatpersoner i form av TeknikOmsorg/TeknikStöd. TCI är den hjälpande handen i dagens teknikutveckling, de ser till att teknik i hemmet fungerar ordentligt samt interagerar tekniken. Läs mer på http://bit.ly/2fQ974I  
 
Ansökan:  
I den här rekryteringen samarbetar TCI med Mälaröjobb, vi hanterar din ansökan och svarar på eventuella frågor om tjänsten. Sök tjänsten med bifogat cv snarast då vi har för avsikt att tillsätta tjänsten omgående. Edge of Talent hanterar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan utsatt sista ansökningsdatum.  
 
Varmt välkommen med din ansökan!  
 
När du skickar in din ansökan ger du Mälaröjobb rätt att spara dina ansökningshandlingar.
Publiceraddatum: 2017-10-06
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidVid behov Vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1218&ProjectId=143745&DepartmentId=19010&MediaId=4622&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mälaröjobb
a
17838  Ekerö Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Läkare

Om Praktikertjänst AB
Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister.
Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag.

Bättre vård för bättre liv

Om Stenhamra Hälsocentral
Stenhamra Hälsocentral är belägen på vackra Faringsö. Vi jobbar på uppdrag av SLL. Vi som arbetar här är en grupp om 11 personer varav 2 distriktsläkare, en ST-läk och en leg läkare, som är engagerade i ett nära samarbete för att skapa trivsam miljö och bästa förutsättningar för hög vårdkvalitet.
Vårt område växer tack vare nyinflyttade barnfamiljer. Vi har även hemsjukvård och några gruppboenden.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnläkare/distriktsläkare inom primärvården, på mottagningen med akuta och planerade besök.
Aktivt deltagande i utbildning av ST- och AT -kollegor.

Övrig information
Sysselsättningsgrad kan planeras efter önskemål. Du har stort inflytande över ditt schema och tidbok. Möjlighet att bli delägare kan erbjudas efter lämplighet och önskemål. Vi erbjuder friskvård upp till 5000 kr/år.

Kvalifikationer
Specialistkompetens inom barnmedicin/allmänmedicin

Personliga egenskaper
Vi ser att du är en flexibel person med god samarbetsförmåga, god social kompetens, vågar ta egna initiativ och är öppen för förbättringar i vårt arbetssätt som kan öka kvalitet i vården. Dina förslag och synpunkter för utveckling av verksamheten är viktiga för oss. DU har känsla för humor och kan bidra till bra stämning på arbetsplatsen.
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsvidare med provanställning. Varaktighet: tillsvidare.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 46-556077-2419-E154
Webbplats:
Epostadress: jeni.dragomir@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Stenhamra Hälsocentral
Vallviksvägen 12
17961  Stenhamra Sverige
Hemsida: http://www.stenhamrahalsocentral.praktikertjanst.se
  

Platsannons

Personlig assistent

Du behöver vara kvinna som söker denna tjänst med erfarenhet av psykiskt funktionshinder och som talar svenska obehindrat.

Du kommer vara hjälp till en ung kvinna med förståndshandikapp och autism. Detta innebär aktivt stöd i alla de aktiviteter hon deltar i som daglig verksamhet (show och musik), danskurs, fysisk träning, simning.
Arbetet innebär även vanliga dagliga sysslor som är i ett hem som matlagning, städning, tvätt osv.
Hon har inga fysiska begränsningar och är aktiv. Går gärna på olika föreställningar (mest musik). Tycker om museer och utflykter. Har stort behov av att vara aktiv i någon form, både i hemmet (baka,laga mat, pyssla ) och utanför. Hon rör sig mest i Stockholm med omnejd, bor bara en halvtimme från stan.
Tycker mycket om att vara ute i skog och natur.Du behöver ha bra grundkondition för att vara fysiskt aktiv i någon form varje arbetspass, dagliga promenader ingår i strukturen. Du behöver kunna ta mycket egna initiativ och styra tillvaron runt henne. Kreativitet är en tillgång, hon är estetiskt begåvad.

Du är en mycket trygg person och förebild som orkar ta och hantera hennes ångest och oro som är en genomgående och helt central arbetsuppgift. Du behöver kunna lösa och hantera problem som uppstår runt detta. Hon kan bli utåtagerande och aggressiv vid extrem oro. Erfarenhet och helst utbildning inom autism och beteendestörningar är önskvärt men inte ett krav.

Rätt personkemi är viktigt. Vi dokumenterar och har behov av struktur runt henne och mellan personalen för att det ska fungera.

För att ta sig till och från arbetsplatsen på ett enkelt sätt bor du med fördel i Västerort eller centrala Stockholm.
Publiceraddatum: 2017-07-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid3 heltidstjänster. Vi arbetar dygnsvis, enligt schema. Vi har sovande natt. En heltid innebär i genomsnitt 7 dygn per månad.Timersättning enligt kollektivavtal som utbetalas per månad. Friskvårdsbidrag om 1500:-per år och anställd.Vi brukar göra något trevligt tillsammans några gånger per år
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: marielindgren@telia.com
Övrigt: Ansökan skickas in via mail.
Arbetsplats: 
Adress: Alnäset Medicinska AB
Lilla Berga
17975  SKÅ 
Hemsida:
  

Platsannons

Personal till fantastisk ridanläggning på Ekerö

Vi söker nu ytterligare personal till vår verksamhet på Sundby Gård. Sundby Gård ligger vackert vid Mälaren med stora fina gräshagar där våra hästar går ute större delen av dagen. Anläggningen har 4 st stallbyggnader med 6-8 boxar i varje stall. På anläggningen står ca 50 hästar som tränas i hoppning och dressyr.

Vi söker dig som är en driven, glad o positiv tjej/kille som brinner för hästar och ridning. I arbetet ingår ut- och insläpp av hästar, fodring, mockning, städning och övriga stallsysslor. Det kan också vara aktuellt att åka med till veterinär eller tävling. Arbetstiden är 40 timmar per vecka och kan vara förlagd under helger. Det är bra om du har körkort och ett extra plus om du har C-körkort. Tidigare arbete i stall och tävlingsstall är meriterande.

Du har möjlighet att ta med egen häst och vi ser gärna att du bor på gården. Boendet är i en möblerad lägenhet på anläggningen. Här på Sundby finns det många bra tränare, både i hopp och dressyr. Hos oss har vi såklart vit lön.

Maila CV med referenser och personligt brev till lottis.lundblad@hotmail.com

Vi söker dig som vill jobba med häst på hästgård. Vi är ett härligt team som jobbar bra tillsammans. Du ska tycka om att arbeta i team samt ha vilja och förståelse för att våra kunder (de som har sina hästar uppstallade på gården) kräver en hög grad av service. Du tycker om att arbeta utomhus då en del av arbetet sker utomhus. Du tycker om hästar och har vana av att sköta häst och stall.

Arbetsplatsen ligger i vackra omgivningar på Ekerö. På gården finns 5 olika stallbyggnader, ridhus, utebana samt stora gräs- och grushagar-
Publiceraddatum: 2017-07-11
Yrkesbenämning: Djurskötare, häst
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTimlön i enlighet med jordbruksverkets normer, sjuk- och arbetsskadeförsäkring i Fora.Boende på gården finns. Du får gärna ta med dig en egen häst. Vi är 3 - 4 personer som jobbar på gården. Viss tid av arbetet sker på helgen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Stallpersonal Sundby Gård
Webbplats:
Epostadress: lottis.lundblad@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lundblad Dressyr AB
Luntmakargatan 15
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.sundbygard.org
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal