Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:15

Lediga jobb i Degerfors kommun (1862), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 609
Täthet25,03Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area433,71Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land383,95Landareal (km²)
Sjö49,76Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Degerfors

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-06
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/32605-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-degerfors?promotion=8544-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till pojke på 4 år

Vill du vara med och förändra?

Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats! Plusfamiljen är en omsorgsverksamhet för dig och familjen. Genom våra tjänster ska vi vara drivande i att ge varje människa rätten att leva sitt liv efter sin dröm. Vi är verksamma inom personlig assistans, HVB för ungdomar samt barnmorskeledd födelsevård. 

Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara del av något större. För oss handlar vårt arbete att i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest. Oavsett vilken yrkesroll du har inom Plusfamiljen är det här något som utmärker oss i vårt sätt att jobba. Våra ledord - mänskligt, nytänkande och engagerade genomsyrar allt vi gör. Vi arbetar för innanförskap och delaktighet, tänker utanför boxen och ger alltid lite mer än förväntat till både kunder och kollegor.

Just nu söker vi dig som vill jobba extra hos vår kille på 4 år i Degerfors. Som personlig assistent åt den här lilla personen ansvarar du för att han har det så bra som det bara är möjligt utifrån de förutsättningar som finns. Du stimulerar hans sinnesintryck och ger den omvårdnad som gör att han känner sig lugn och trygg i sin vardag. Du hjälper honom med all sorts förflyttning och ger honom mat genom en PEG. Det kan också vara bra att veta att han har epilepsi och mycket begränsad kommunikation.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom omvårdnad och någon form av vårdutbildning. Du är lugn och trygg i dig själv, ansvarsfull, positiv, uppmärksam på känslor och stämningar, lyhörd och flexibel. 
Då familjen har hundar är det en förutsättning för tjänsten att du inte är allergisk eller hundrädd. Körkort är ett plus.

Vi söker dig som vill jobba extra som timanställd – helg, dag, kväll och natt. Arbetstiderna varierar efter behov och önskemål från kunden och dig. 

Du som söker denna tjänst tycker att det är roligt att jobba med människor och värdesätter ett arbete med mycket humor och kärlek i vardagen. Du vill utvecklas och växa som person genom att finnas där för andra och ha ett meningsfullt jobb. Du är trygg i dig själv och har förståelse för vikten av att du som assistent har ett gott omdöme. Som personlig assistent i Plusfamiljen är hela familjen din kund och du är en resurs som genom ditt arbete gör familjen starkare för varje dag. Det innebär att du är inkännande kring familjens olika behov och med din insats som assistent försöker du att tillmötesgå dessa behov genom att visa medmänsklighet, omtanke och hänsyn. Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka då inte med att skicka in din ansökan och gör det så fort som möjligt, rekryteringen kommer påbörjas innan sistan ansökningsdagen gått ut.

Vill du också vara med och göra världen till ett härligare ställe? 
Om ja, välkommen till Plusfamiljen!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats: https://plusfamiljen.se/?aguid=10051CF6F623476FA62533060B857A8F
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Plusfamiljen
Textilgatan 43
12030  Stockholm Sverige
Hemsida: www.plusfamiljen.se
  

Platsannons

Initiativrik och nytänkande automationstekniker

Är du automationstekniker med förmågan att se vad som kan förbättras? Gillar du att arbeta med service och har lätt för att samarbeta med andra? Då kan du bli en del av Outokumpus automationsteam!

Beskrivning
Som automationstekniker tillhör du en avdelning med ett tjugotal medarbetare som ansvarar för automation, processnära IT, processutveckling och projektledning.

I arbetsuppgifterna ingår drift och utveckling av PLC-baserade automationssystem, instrumentsystem samt motordrivsystem. Arbetet sker ofta i nära samarbete med automationsingenjörerna, processutvecklingsingenjörerna, projektledarna samt representanter från respektive produktionsavsnitt.

Arbetsuppgifter

Som automationstekniker kommer du att arbeta med PLC-programmering (huvudsakligen Siemens, ABB, Beckhoff), felsökning och konfigurering av PLC-system samt felsökning och konfigurering av instrumentsystem eller motordrivsystem. Du kommer också att arbeta med installation, ombyggnad och reparation av automationssystem, instrumentsystem och givare. Vissa elinstallationsarbeten förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ett relevant område eller motsvarande utbildning/erfarenheter som kan bedömas likvärdigt. Tidigare erfarenheter från likande tjänster är en fördel men inget krav. Eftersom Outokumpu verkar på en global marknad, är mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift en förutsättning.

Som person är du ansvarsfull, har initiativförmåga och är självgående. Du har vilja och energi att utveckla och delta i förbättringsprojekt. Du är också noggrann och har ett gott ordningssinne samt förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Du gillar service och har lätt för att samarbeta.

Om Outokumpu
Outokumpu är en global marknadsledare inom rostfritt stål. Vi tillverkar avancerade material som är effektiva, hållbara och återvinningsbara och med dem byggs en värld som varar för evigt. Rostfritt stål uppfanns för hundra år sedan och är ett idealiskt val för krävande användningsområden i allt från köksutrustning till broar, energianläggningar och medicinsk utrustning. Det är ett till 100 % återvinningsbart, korrosionsfritt, underhållsfritt, hållfast och hygieniskt material. Outokumpu har över 11 000 anställda i över 30 länder med huvudkontor i Helsingfors, Finland. Outokumpu är listat på Nasdaq Helsingfors. I Degerfors produceras kvartoplåt som används inom tung industri såsom olja/gas, kemikalietankfartyg, kärnkraft/energi, avsaltningsanläggningar etc.. Outokumpu har nyligen genomfört en investering på 100 miljoner euro i produktionsanläggningen för kvartoplåt i Degerfors www.outokumpu.com

Villkor
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

AxÖ Consulting AB har mer än 20 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Publiceraddatum: 2017-04-14
Yrkesbenämning: Automationstekniker, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Omgående tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2017/27
Webbplats: https://axang.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146742/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Outokumpu
Dammbrovägen 5
69180  Karlskoga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Ingenjör med brinnande intresse för förbättringar

Har du ett brinnande intresse för förbättringar och förmågan att se nya och effektivare lösningar? Gillar du att vara proaktiv och driva arbetet framåt på ett strukturerat sätt? Då finns möjligheten för dig att hitta spännande utmaningar som produktionsingenjör för Outokumpus valsverk för styckeplåt i Degerfors!

Beskrivning
Rollen omfattar i huvudsak att tillsammans med Outokumpus driftchef ansvara för produktion och underhåll för att säkerställa att verksamheten drivs effektivt och att satta mål nås.

För att passa för rollen behöver du ha en positiv inställning och en positiv syn på ditt arbete. Vi vill att du blir en drivande kraft för förbättringar och nytänkande inom ditt ansvarsområde för att nå en ökad effektivitet och en ännu bättre arbetsmiljö för  medarbetarna. Rollen kräver att du trivs med samarbete då samverkan sker inom hela QP Operations inom en mängd olika områden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har teknisk ingenjörsexamen med inriktning mot produktion, underhåll eller maskinteknik eller motsvarande utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdigt. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet från arbete inom produktion och/eller underhåll samt erfarenhet av att driva förbättringsarbete 

Som person är du ansvarsfull, har god initiativförmåga och är självgående. Du har stor vilja och energi att utveckla och delta i förbättringsprojekt och uthållighet att slutföra initierade förbättringar. Du är också noggrann, har ett gott ordningssinne och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt. Du är även en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta. 

Om Outokumpu
Outokumpu är en global marknadsledare inom rostfritt stål. Vi tillverkar avancerade material som är effektiva, hållbara och återvinningsbara och med dem byggs en värld som varar för evigt. Rostfritt stål uppfanns för hundra år sedan och är ett idealiskt val för krävande användningsområden i allt från köksutrustning till broar, energianläggningar och medicinsk utrustning. Det är ett till 100 % återvinningsbart, korrosionsfritt, underhållsfritt, hållfast och hygieniskt material. Outokumpu har över 11 000 anställda i över 30 länder med huvudkontor i Helsingfors, Finland. Outokumpu är listat på Nasdaq Helsingfors. I Degerfors produceras kvartoplåt som används inom tung industri såsom olja/gas, kemikalietankfartyg, kärnkraft/energi, avsaltningsanläggningar etc.. Outokumpu har nyligen genomfört en investering på 100 miljoner euro i produktionsanläggningen för kvartoplåt i Degerfors www.outokumpu.com

Villkor
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Sökord: Produktionstekniker, Underhållstekniker, Maskiningenjör, ständiga förbättringar

AxÖ Consulting AB har mer än 20 års samlad erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök gärna www.axoconsulting.se Varmt välkommen med din ansökan, vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Publiceraddatum: 2017-04-14
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Omgående tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2017/26
Webbplats: https://axang.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:146674/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Outokumpu
Dammbrovägen 5
69180  Karlskoga Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Bild/Teknik/So 100 % vikariat läsåret 2017-2018

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa bild, teknik och SO för årkurs 7-9. Tjänsten är förlagd till Stora Vallaskolan 7-9. På skolan finns ca 300 elever, där undervisningen bedrivs mestadels i halvklass. På senare år har vi jobbat aktivt med att öka våra meritvärden, vilket lyckats. Förutom goda kunskaper och förmågor ser vi också till att eleverna känner sig trygga under sin utbildningstid, utveckar sin sociala kompetens samt får med sig goda och trevliga minnen ut i livet, bl a genom olika återkommande ämnesövergripande inslag. Vi har en väl fungerande elevhälsa med en tydlig arbetsåtgång som finns i kommunens rutinpärm.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i en arbetsenhet där du kommer möta och undervisa våra elever i bild, teknik, SO årskurs 7-9.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Undervisa i ämnet i bild, teknik, SO

* Ingå i ämneslag ( slöjd) med övriga undervisande kollegor för att utveckla ämnet och stötta varandra i arbetet med betyg och bedömning

* Samarbeta med våra övriga ämneslärare på skolan samt studiehandlare

* Mentorskap för ca 15 elever

KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa i bild, teknik, SO för årskurs 7-9. Meriterande är om att det även finns behörighet för flera ämnen.

Meriterande att ha erfarenhet av arbete med elever med annat modersmål och nyanlända elever.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: 2018-06-20 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673209
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5d40200a-1e95-4712-85bc-7cf59a660837&TK=3acef1df-7c53-49d7-b005-90a9851778fd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Slöjd (trä och metall) 70% tillsvidare

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i slöjd (trä och metall) för årskurs 7-9. Tjänsten är förlagd vid Stora Vallaskolan 7-9. På skolan finns ca 300 elever, där undervisningen bedrivs mestadels i halvklass. På senare år har vi jobbat aktivt med att öka våra meritvärden, vilket lyckats. Förutom goda kunskaper och förmågor ser vi också till att eleverna känner sig trygga under sin utbildningstid, utvecklar sin sociala kompetens samt får med sig goda och trevliga minnen ut i livet, bl a genom olika återkommande ämnesövergripande inslag. Vi har en väl fungerande elevhälsa med en tydlig arbetsgång som finns i kommunens rutinpärm.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i en arbetsenhet där du kommer möta och undervisa våra elever i slöjd (trä och metall) årskurs 7-9.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Undervisa i ämnet slöjd (trä och metall)

* Ingå i ämneslag (slöjd) med övriga undervisande kollegor för att utveckla ämnet och stötta varandra i arbetet med betyg och bedömning

* Samarbeta med våra övriga ämneslärare på skolan samt studiehandledare

* Mentorskap för ca 15 elever

KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa i slöjd för årskurs 7-9.
Meriterande är om det finns behörigheter för fler ämnen.
Meriterande att ha erfarenhet av arbete med elever med annat modersmål och nyanlända elever.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 70 % Slöjdlärare (trä och metall) 7-9 Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673180
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=63ee2e3e-ff62-4323-ace5-f50ffcc5f4a8&TK=c4ef3363-3637-4e43-98b6-ff715717e7fd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare Svenska /Engelska 100 %

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i svenska och engelska för årskurs 7-9. Tjänsten, som är ett vikariat läsåret 2017-2018 och är förlagd till Stora Vallaskolan 7-9. På skolan finns det ca 300 elever, där undervisningen bedrivs mestadels i halvklass. På senare år har vi jobbat aktivt med att öka våra meritvärden, vilket lyckats. Förutom goda kunskaper och förmågor ser vi också till att eleverna känner sig trygga under sin utbildningstid, utvecklar sin sociala kompetens samt får med sig goda och trevliga minnen ut i livet, bl a genom olika återkommande ämnesövergripande inslag. Vi har en väl fungerande elevhälsa med en tydlig arbetsgång som finns i kommunens rutinpärm.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i en arbetsenhet där du kommer möta och undervisa våra elever i svenska och engelska årkurs 7-9.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Undervisa i ämnet svenska och engelska

* Ingå i ämneslag (svenska och engelska) med övriga undervisande kollegor för att utveckla ämnet och stötta varandra i arbetet med betyg och bedömning

* Samarbeta med våra övriga ämneslärare på skolan samt studiehandledare

* Mentorskap för ca 15 elever


KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa i svenska och engelska för årskurs 7-9. Meriterande att ha erfarenhet av arbete med elever med annat modersmål och nyanlända elever.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: 2018-06-20 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673160
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e421b64c-fc54-423d-9679-3d4412ea2bcd&TK=d820d84a-fb07-47ca-afbf-fd255cbce36a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker 3 lärare 100% Matematik, Teknik och No

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Vi söker tre lärare 100% tillsvidare med behörigheter för år 7-9, i matematik, teknik och NO.

Tjänsten är förlagd vid Stora Vallaskolan 7-9. Vid Stora Vallaskolan finns ca 300 elever, där undervisningen bedrivs mestadels i halvklass. På senare år har vi jobbat aktivt med att öka våra meritvärden, vilket lyckats. Förutom goda kunskaper och förmågor ser vi också till att eleverna känner sig trygga under sin utbildningstid, utvecklar sin sociala kompetens samt får med sig goda och trevliga minnen ut i livet, bl a genom olika återkommande ämnesövergripande inslag. Vi har en väl fungerande elevhälsa med en tydlig arbetsgång som finns i kommunens rutinpärm.


ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i en arbetsenhet. Undervisningen sker i små grupper med nära samarbete med övriga lärare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Undervisa i matematik och fysik/kemi/teknik

* Nära samarbete med övriga pedagoger

* Tät kontakt med elevhälsa samt vårdnadshavare till eleverna

* Mentorskap ingår i tjänsterna

KVALIFIKATIONER
Lärare med behörighet 7-9, gärna i matematik och kemi/fysik/teknik. Meriterande att ha erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
För mer information om verksamheten kontakta Lennart Vestervall 073-920 43 30.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673131
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0727d97-3777-4510-8e5a-393eda3d0722&TK=533233e5-7c08-404c-bbc5-3dfc6840092a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare till Studiegård 100%

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Vi söker en lärare med behörighet för år 7-9, gärna i något av ämnena engelska och No, som är intresserad att jobba med elever i behöv av särskilt stöd.
Tjänsten gäller vår studiegård som är förlagd vid Stora Vallaskolan. På Stora Vallaskolan finns ca 300 elever, där undervisningen bedrivs mestadels i halvklass. På senare år har vi jobbat aktivt med att öka våra meritvärden, vilket lyckats. Förutom goda kunskaper och förmågor ser vi också till att eleverna känner sig trygga under sin utbildningstid, utvecklar sin sociala kompetens samt får med sig goda och trevliga minnen ut i livet, bl a genom olika återkommande ämnesövergripande inslag. Vi har en väl fungerande elevhälsa med en tydlig arbetsgång som finns i kommunens rutinpärm.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer ingå i enhet H. Undervisningen sker i små grupper med nära samarbete med övriga lärare. Viss undervisning sker enskilt, viss undervisning i liten grupp och viss undervisning sker i klass. Detta anpassas helt efter elevens behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

* Undervisa i liten grupp eller ingå som resurs i klass

* Nära samarbete med ordinarie lärare i klasserna.

* Tät kontakt med mentorer, elevhälsa samt vårdnadshavare till eleverna

* Samverka vid betyg och bedömning

KVALIFIKATIONER
Lärare med behörighet för 7-9, gärna i något av ämnena engelska och NO. Meriterande att ha erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673092
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=773d9684-6f21-4ead-93ce-03f076513fe8&TK=615d4443-6a25-45a6-9de4-cccd20930e78
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svenska som andra språk/Svenska 100%

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk för årskurs 7-9. Tjänsten, som är en tillsvidareanställning, är förlagd till Stora Vallaskolan 7-9. På skolan finns ca 300 elever, där undervisningen bedrivs mestadels i halvklass. På senare år har vi jobbat aktivt med att öka meritvärden, vilket lyckats. Förutom goda kunskaper och förmågor ser vi också till att eleverna känner sig trygga under sin utbildningstid, utvecklar sin sociala kompetens samt får med sig goda och trevliga minnen ut i livet, bl a genom olika återkommande ämnesövergripande inslag. Vi har en väl fungerande elevhälsa med en tydlig arbetsgång som finns i kommunen rutinpärm.

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ingå i enhet H med tillgång till nya, fräscha lokaler där du kommer möta och undervisa våra elever i svenska som andraspråk årskurs 7-9. Undervisningen sker i små grupper i nära samarbete med nuvarande SVA-lärare.
Huvudsakliga arbetsuppgifter.

* Företrädesvis undervisa i ämnet svenska som andraspråk liten grupp.

* Få förmånen att möta våra nyanlända elever och undervisa dem i förberedelsegrupp, samt kartlägga deras kunskapsnivå med målet att slussa ut eleverna i ordinarie undervisning

* Ingå i ämneslag (svenska) med övriga undervisande kollegor för att utveckla ämnet och stötta varandra i arbetet med betyg och bedömning

* Samarbeta med våra övriga ämneslärare på skolan samt studiehandledare

KVALIFIKATIONER
Behörighet att undervisa i svenska och svenska som andraspråk för årskurs 7-9. Meriterande att ha erfarenhet av arbete med elever med annat modersmål och nyanlända elever.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Svenska som andraspråk /svenska 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673027
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a80f05df-a966-4a36-b35b-d4bb4ffe3be1&TK=4d1e040c-b9f3-4957-bc16-97c0ac1cf113
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Rektor

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Ett av Degerfors kommuns tre prioriterade mål är att alla elever ska ha behörighet till nationellt program på gymnasiet. Kultur- och utbildningsnämndens övergripande mål är att alla elever lägst ska nå godkänt i alla ämnen. Detta tillsammans gör att kommunens fokus på måluppfyllelse i skolan är stort.

ARBETSUPPGIFTER
Som rektor ska du tillsammans med dina medarbetare driva den pedagogiska utvecklingen gentemot målen i läroplan och skollag samt verkställa kommunala beslut. Du har ansvar för personal och arbetsmiljö samt det operativa och strategiska ansvaret för verksamheten som omfattar både förskoleklass, grundskola år 1-6 och fritidshem. I tjänsten ingår även resultatansvar för ekonomi, kvalitet och måluppfyllelse. Du ska tillsammans med ytterligare tre rektorer och fyra biträdande rektorer utveckla skolan i Degerfors kommun. Du kommer förutom att ingå i grundskolans ledningsgrupp också ingå i Kultur- och utbildningsförvaltningens ledningsgrupp tillsammans med övriga rektorer, förskolechefer och chefer. Du är direkt underställd förvaltningschef. Vi erbjuder dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter samt ett nära samarbete med erfarna kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av ledarskap inom skolverksamhet. Du är en skicklig, lyhörd och trygg pedagogisk ledare med tydligt verksamhetsfokus och du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument och värdegrund. Du har en god strategisk och analytisk förmåga. Som person är du engagerad, lösningsinriktad och har en god relationell och kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har gått rektorsutbildningen. Tillgång till bil krävs.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Kultur- och utbildningsförvaltningen tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryterings- och bemanningsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2017-08-07.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: A672572
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e165e4ef-87b9-4598-bb0f-29eae0776b38&TK=1b7959d1-52dd-4d5a-8266-7b479d16c17b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i textilslöjd, deltid Bruksskolan

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision.ARBETSUPPGIFTER
Undervisa elever år 3-6 i textilslöjd vid Bruksskolan i Degerfors kommun.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i slöjd.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 30 % (uppdelat på två dagar per vecka) Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A671211
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=32610423-6ce9-4074-a46f-80b85cf47846&TK=d7259d84-297a-431c-ace7-f291152c6c3d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i trä- och metallslöjd, deltid Bruksskolan

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision.ARBETSUPPGIFTER
Undervisa elever år 3-6 i trä- och metallslöjd vid Bruksskolan i Degerfors kommun.

KVALIFIKATIONER
Lärarexamen och lärarlegitimation med behörighet att undervisa i slöjd.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 30 % (uppdelat på två dagar per vecka) Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A671031
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6002b2a5-bb74-4ed7-b739-31c36ce6fe0c&TK=76b1301a-ff44-45c3-ba82-c50bbfb46eaa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare/Lärare i förskoleklass, Bruksskolan 100 %

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktivt boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 800 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att alla medarbetare i kommunen känner trivsel och arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang. Genom samverkan, delaktighet, respekt och ansvarstagande hos alla medarbetare uppnår vi denna vision.ARBETSUPPGIFTER
Lärare i förskoleklass på Bruksskolan i Degerfors. Du skall ha lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass.

En del av tjänsten är arbete i fritidshem, 35 %.

KVALIFIKATIONER
Utbildad lärare/förskollärare.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: A670766
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=12764097-f3f5-407b-835c-c8d92f8ffad9&TK=b7d20603-8df4-4481-92fa-b9c6474a06cb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i förskoleklass och fritidshem 100 %

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Välkommen till oss på Svartå skola! Vi söker dig som vill arbeta på en liten skola nära naturen. Vi söker en lärare till förskoleklass och fritidshem. Vi finns 13km söder om Degerfors. Skolan består av ett fritidshem, förskoleklass och skolår 1-6. På skolan går ca 45 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för undervisningen i förskoleklass och fritidshem tillsammans med en kollega.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen eller likvärdig utbildning. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg. Du är en tydlig ledare som strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt, och du är en person som finns till för alla elever på skolan. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: Tjänsten är tidsbegränsad under ett år från och med 14 augusti.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: A670737
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0fb69a1f-348a-4ca0-91f2-023a98492726&TK=de40a9e7-825c-4208-af61-ca8137ce55a4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Strömtorpsskolan Lärare åk 4-6, 100 %

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Välkommen till oss på Strömtorpsskolan! Vi söker en lärare till mellanstadiet. Vi finns i centrala Degerfors. Skolan består av tre fritidshem, förskoleklass och skolår 1- 6. På skolan går ca 200 elever.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisning i årskurs 4-6 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av lärare åk 4-6. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarexamen med lärarlegitimation för år 1-6 eller liknande examen. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg. Du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt, och du är en person som finns till för alla elever på skolan. Behörighet av något eller flera av följande ämnen är meriterande: No, Sv, Ma, So, Eng. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: A670724
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5a34d050-141e-4d89-92ac-45a4c98e8f27&TK=c55aed9b-de2f-437c-a04e-913bc42680e5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska/Distriktssköterska

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.

Då nuvarande medarbetare går vidare till nya utmaningar, söker vi nu nya arbetskamrater!
Sjuksköterskeenheten i Degerfors kommun är ansvarig för hemsjukvården samt de särskilda boenden som finns i kommunen.
Vi har startat ett arbete med att utveckla våra kärnkompetenser såsom: palliativ vård, demensvård och akuta bedömningar.
Nystartad är också arbetsgruppen för en "attraktiv arbetsplats". Här diskuterar medarbetare frågor som kompetensutveckling, arbetstider/schema och lönestrategier.
Allt i syfte att skapa framtidens arbetsplats.
Här vill vi att du bidrar med dina erfarenheter från ditt yrkesliv och din utbildning.
Välkommen till oss i Degerfors!

ARBETSUPPGIFTER
Att vara sjuksköterska inom hemtjänsten innebär att du ansvarar för ett antal vårdtagare (inom ett geografiskt område) med ett varierande omvårdnadsbehov. Det kan röra sig om allt från läkemedelsadministration och såromläggningar till mer avancerad hemsjukvård. Du arbetar också i team med arbetsterapeut och det ansvariga vårdlaget. Samverkan med biståndshandläggare, slutenvård och primärvård är vanligt förekommande vid planering av den individuellt anpassade omvårdnaden.
Du är en viktig del i den medicinska vården och betydelsefull när det gäller att säkra en god livskvalitet för våra äldre.
Inom sjuksköterskeenheten arbetar vi flexibelt och behovsanpassat vilket innebär att vi är beredda att rycka in där behovet finns för stunden.


KVALIFIKATIONER
Som sjuksköterska/distriktssköterska inom hemsjukvården tror vi att du har något/några års yrkeserfarenhet men det är inget krav. Distriktsköterskeutbildning är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska

ÖVRIGT
Vi har gjort vårat medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring var 4:e helg. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse.Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A668228
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c6f1f0c-9823-4327-8acf-db260878aa01&TK=f7233cce-1e42-40c8-9d65-a30a306fb98d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Socialförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska natt, äldreomsorg

Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet! Degerfors kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare och ska erbjuda goda förutsättningar för medarbetarna att känna trivsel, arbetsglädje, yrkesstolthet och engagemang.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill arbeta natt inom socialförvaltningen Degerfors Kommun.
Ditt arbete består av planerade hälso- och sjukvårdsinsatser, individuella och självständiga bedömningar både inom särskilt boende och inom hemsjukvården, ordinärt boende. Du skall vara ett stöd för omvårdnadspersonalen och kommer att ha delegeringsansvar för en del av nattpersonalen. Du är delaktig i arbetsplatsträffar och värnar om arbetsplatsens utveckling.

Du är en viktig del i den medicinska vården och betydelsefull när det gäller att säkra en god livskvalité för våra äldre.
Inom sjuksköterskeenheten arbetar vi flexibelt och behovsanpassat vilket innebär att vi är beredda att rycka in där behovet finns för stunden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska. Gärna erfarenhet av kommunal äldrevård.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. 68 - 100 % Schema. 68% är schemalagd natt med möjlighet upp till 100% schemalagd övrig tid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön Individuell lön tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A668164
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=980a44f3-e258-4b66-a73d-d73de40e9f5d&TK=28e17e1d-4063-4825-9096-1ee26cf4c48d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Degerfors kommun., Socialförvaltning
Herrgårdsgatan 37
69380  Degerfors Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Degefors

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Industrilackerare

Blästring med alla förekommande blästringsmedel så som nötskalskross och glaskuleblästring. Rostskyddsmålning och lackering utföres enligt alla förekommande målningsprogram - med våtfärg.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Industrilackerare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vid intresse ta kontakt via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Os' Blästring och Rostskydd AB

69335  DEGERFORS 
Hemsida: http://www.osytbehandling.se
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Degerfors

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Platsannons

Distrikts-/barnsjuksköterska till BVC Pilgårdens vårdcentral

Vi söker en engagerad Distrikts-/barnsjuksköterska till BVC på Pilgårdens vårdcentral. Hos oss har vi högt i tak och ett gott samarbete mellan alla yrkeskategorier, för patienternas bästa. Pilgården är en glad vårdcentral med god gemenskap och ständig lust att utvecklas.

Pilgårdens vårdcentral ligger i Degerfors och ingår i Område närsjukvård väster. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bl.a. vårdcentraler, samt delar av Karlskoga lasarett. Genom närsjukvården stärks samarbetet mellan primärvården, den specialiserade sjukhusvården och länets kommuner.

I Region Örebro län finns det totalt 25 offentligt drivna vårdcentraler som har en väl fungerande samordning bland annat gällande kompetensförsörjning

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar arbete på BVC med hälsofrämjande och föräldrastödjande samtal, rådgivning, mottagningsarbete med hälsoövervakning, hembesök, föräldrastöd i grupp och vaccinationer.

Anställningsform:
Tillsvidare, Heltid.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska eller barnsjuksköterska med inriktning mot barn och ungdom. Vana från arbete inom BVC-verksamheten är meriterande.

Arbetet kräver god initiativförmåga och att kunna fatta egna beslut. Du är självgående och har god samarbetsförmåga då du samverkar mellan olika aktörer som förskola, familjecentral med flera. Erfarenhet från arbete inom barnhälsovård är meriteranade. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet och samarbetsförmåga.

Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Vi ser gärna att du även har forskningsintresse. Närsjukvårdens hälsofrämjande uppdrag är en central del av verksamheten, varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande.
Upplysningar:
Susanne Brewitz, Verksamhetschef 0586-488 22

Fackliga företrädare:
Eva Gustafsson, Vårdförbundet 0586-488 00 (sekr)

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Övrigt:
Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Sista ansökningsdag:
2017-05-05

För att söka tjänsten måste du logga in/skapa användare.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: HoS:2016:883
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Däckmontör till tunga fordon

Arbetsuppgifter
Vianor utökar sin personalstyrka och söker nu en person för arbete som däckmontör till tunga fordon.
Yrkeserfarenhet och B-körkort är ett krav.

Ansöker om tjänsten gör du via ett personligt besök hos arbetsgivaren/arbetsplatsen Vianor i Degerfors. Kontaktperson Tomas Eklöv.
Ta gärna med CV till det personliga besöket.
Publiceraddatum: 2017-02-09
Yrkesbenämning: Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vianor Degerfors
Karlskogavägen 35
69330  DEGERFORS 
Hemsida: www.vianor.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal