Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:08

Lediga jobb i Dals-Eds kommun (1438), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd4 756
Täthet6,57Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area825,43Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land724,31Landareal (km²)
Sjö101,12Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Universitetsadjunkt i konsthantverk med inriktning Textil - Kropp - Rum

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 38 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

HDK – Högskolan för design och konsthantverk har som ambition att vara en av de mest attraktiva och spännande konstnärliga högskolorna i Europa. Här bedrivs forskning och utbildning inom design, konsthantverk och utbildningsvetenskap. Institutionen är engagerad i samhällets stora och små frågor och bidrar till ett hållbart samhälle och en bättre framtid.

Anställningen är placerad på HDK vid Steneby, en internationell kultur- och utbildningsmiljö, i Dals Långed som ligger i Dalsland cirka 17 mil norr om Göteborg. En stark profil på HDK Steneby är det textila fältet där studenterna arbetar gestaltande och utforskar materialet i relation till kropp och rum. Scenen är ett av dessa rum. Projekten sätts i relation till samtiden och placerar sig i sammanhang där erfarenheter, förhållningssätt och nya perspektiv utvecklas. Studenten arbetar konstnärligt med kostym och unika plagg; kläder sett i ett vidare perspektiv. Konsthantverk och konst inom det textila fältet relateras till rumsliga sammanhang, kropp och identitet.

För att se annonsen i sin helhet, samt ta del av behörighetskraven samt bedömningsgrunden, besök Göteborgs universitets hemsida för lediga anställningar: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb

Ämnesbeskrivning
Ämnet Konsthantverk med inriktning Textil – Kropp - Rum, rymmer spännvidd mellan skickligt hantverk, konceptuellt gestaltande och forskningsbaserad verksamhet. Det som förenar är ett reflekterande förhållningssätt till material, metod, funktion och tradition. På HDK utforskas ämnets möjligheter att skapa förståelse för vår samtid genom det konstnärliga gestaltandet. Det är en ickelinjär process som tar sin utgångspunkt i material eller idé. Processen fortskrider som en dialog mellan utövare, metod, material och omvärld.

Den konstnärliga praktiken formuleras och utvecklas genom verkstads- och studioarbete, teoretiska studier, skrivande och reflektion. Förmågan att gestalta och förmågan att placera arbetet i samtida och historisk kontext och i ett socialt sammanhang är beroende av varandra när ämnet drivs framåt.

Arbetsuppgifter
Som lärare ingår du i institutionskollegiet Konsthantverk och design vid Steneby där de huvudsakliga arbetsuppgifterna riktas mot kandidatprogrammet Textil – Kropp – Rum och till viss del masterprogrammet Applied Art and Design. I arbetsuppgifterna ingår planering, undervisning och handledning i gestaltning och textila tekniker på grund och avancerad nivå både inom program och fristående kurser. På grundnivå ingår även examination. I arbetet ingår kursansvar, schemaläggning och kvalitetsuppföljning.

Arbetet innebär även ansvar för kurser med inriktning mot vävning och textila konstruktionsprinciper samt ett ansvar för verksamheten i de textila verkstäderna och kräver en bredd i olika textila teknik- och materialområden.

Behörighet och bedömningsgrund
Vi kommer att göra en helhetsbedömning och anställa den som anses ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla de ovan beskrivna arbetsuppgifterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
För att se annonsen i sin helhet, samt ta del av behörighetskraven samt bedömningsgrunden, besök Göteborgs universitets hemsida för lediga anställningar: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb

Anställning
Anställningen är en tidsbegränsad anställning med anställningsformen vikariat. Tillträde är den 2018-02-01 och anställningen pågår fram till och med 2018-06-30. Omfattning: 50%. Placering: Högskolan för Design och Konsthantverk, Steneby.

Kontaktuppgifter för anställningen
Upplysningar om anställningen lämnas av Otto Samuelsson, enhetschef institutionskollegiet vid Steneby, +46(0)31- 786 14 26, otto.samuelsson@hdk.gu.se

Ansökan
Du kan läsa hela annonsen samt söka anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal, http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb

Ansökan ska vara inkommen senast: 2017-12-10


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Universitets- och högskoleadjunkt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/1035/main?site=6&validator=3038fcf1516ea1184a6da70a891f87da&lang=SE&rmpage=job&rmjob=3631
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Göteborgs universitet
HDK Steneby Hemslöjdsvägen 1
66010  Dals Långed Sverige
Hemsida: http://www.gu.se/
  

Platsannons

Sjuksköterska till hemsjukvården

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

Vård och omsorg i Dals-Eds kommun vilar på en gemensam värdegrund, som bygger på Delaktighet, Integritet, Bemötande, Trygghet och Meningsfullhet.

I hemsjukvården jobbar vi med alla som behöver vård, hemma och på särskilda boenden. Vi är ett team som precis flyttat in i nya fina lokaler på Hagalid. Alla utgår från samma lokaler i centrala Dals-Ed och våra vårdtagare är spridda över hela kommunen.

Vi är precis på gång att bli en del i Samverkande sjukvård som innebär nya uppdrag för oss. Det handlar att ge rätt vård på rätt plats och använda de samlade sjukvårdsresurserna för innevånarnas bästa.

ARBETSUPPGIFTER:
Som sjuksköterska i hemsjukvården arbetar du självständigt med allt från enkel sjukvård till mer avancerad vård i hemmet. Vården omfattar alla åldersgrupper och även vård i livets slut.
Vi arbetar tätt tillsammans med arbetsterapeut, sjukgymnast, biståndsbedömare, personal i hemvård och på särskilda boenden.

KVALIFIKATIONER:
Du är legitimerad sjuksköterska, ansvarsfull, noggrann och trygg i din roll samt innehar B-körkort.
Du tycker om att arbeta självständigt och kan fatta snabba beslut. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och patienter.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet från hemsjukvård eller akutsjukvård är meriterande, lika så om du har någon specialistutbildning.

Vi hoppas du vill komma och bli en av oss. Vi erbjuder ett roligt och utmanande jobb, bra arbetsmiljö och konkurrenskraftig lön.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Tillsvidareanställning
- 100%
- Tillträde enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsprocessen.

UPPLYSNINGAR:
Enhetschef: Kerstin Iresjö
Tfn 0534-19253

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2017-12-08
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referens: SOC/2017:25
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/dalsed.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dals-Eds Kommun
Box 31
66821  ED Sverige
Hemsida: www.dalsed.se
  
Platsannons

Operatör till väletablerat industriföretag i Dals-Ed!

Vi söker en operatör som kan börja jobba omgående. Är du driven och arbetsvillig? Nu söker vi Maskinoperatörer till ett välkänt företag i Dals-Ed!

Om tjänsten
I din roll som operatör hos vår kund i Dals-Ed kommer du att arbeta med övervakning och förberedning av maskiner i produktion, linearbete i rundgång samt för- och efterbearbetning av produkter samt packning och kontroll. Som operatör kommer du ingå i ett härligt gäng med god stämning. Arbetstiderna är förlagda under 2 skift. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära att förbereda maskiner i produktion samt övervaka olika stationer i linjeproduktionen.

Om dig
Vi söker dig som är driven och kvalitetsmedveten. Har du erfarenhet av industri sedan tidigare ser vi detta som meriterande men inget krav. Du ska trivas med att arbeta i högt tempo. Meriterande om du har teknisk utbildning eller tidigare arbetserfarenhet av arbete som maskinoperatör. Körkort B är ett krav för tjänsten.

Som person är du positiv, lojal och har ett intresse av att lära och utvecklas. Det är av stor vikt att du har lätt för att jobba både enskilt och i grupp. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och pågår till sista januari, men med eventuell möjlighet till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Therese Hedén på mail Therese.heden@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: https://www.adecco.se/ansok?zlid=43C188B7-8FF2-473E-9201-CD8EE0CCABA9&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Storgatan 50, vån 2
46130  TROLLHÄTTAN Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Anställning som Kock

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

Kostenheten i Dals-Eds kommun söker en Kock med placering i personalpoolen. Kostenheten har fyra tillagningskök som serverar måltider till förskola, skola, LSS och äldreomsorg. Vi tillagar mat med hög kvalité, utgår från klimatsmart mat och vill sprida matglädje med fokus på våra matgäster.

ARBETSUPPGIFTER:
Matlagning av frukost, lunch och middag alla måltider inklusive tillbehör samt specialkoster, salladsberedning, egenkontrollarbete, beställningar, servering, disk- och städarbete samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. Du kommer att arbeta i en personalpool och vara placerad i de fyra köken utifrån behov.

KVALIFIKATIONER:
Du har restaurang & storhushållsutbildning eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Vi ser också att du ska ha några års yrkeserfarenhet inom restaurang eller storkök. Du har kunskap och intresse för goda, hemlagade och näringsriktiga måltider där gästen och måltidsmiljön står i centrum, Du har också ett miljötänk. Grundläggande datakunskap samt goda hygienkunskaper är förutsättningar för tjänsten.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du stor kommunikativ förmåga, är noggrann, flexibel och stresstålig. Du tar ansvar för din uppgift och är bra på att organisera och planera ditt arbete. Du är glad och positiv, engagerad och serviceinriktad. Du måste kunna kombinera självständigt arbete och god samarbetsförmåga med personal, men även med andra köksenheter samt med ledning.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Visstidsanställning t.o.m, 2018-08-31 med möjlighet till förlängning
- Deltid 50%, arbete under helg kan förekomma
- Tillträde snarast enligt överenskommelse

UPPLYSNINGAR:
Kost- och lokalvårdschef Christine Harnell tel. 0534-19055

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2017-11-30
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: KS/2017:12
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/dalsed.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dals-Eds Kommun
Box 31
66821  ED Sverige
Hemsida: www.dalsed.se
  

Platsannons

Ekonomibiträde/kock

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

Kostenheten i Dals-Eds kommun söker två ekonomibiträden/kockar på tim-vikariat.
Kostenheten tillhandahåller vällagad och näringsriktig mat till förskolor, skolor och äldreomsorg i Dals-Eds Kommun. Vårt mål är att göra måltiden till en positiv stund på dagen.

ARBETSUPPGIFTER:
Du är delaktig i planering, tillagning och inköp samt vanligt förekommande uppgifter i ett kök, så som disk och städ. Som kock kan du komma att även inneha ett köksansvar.

KVALIFIKATIONER:
Vi ser att du har treårigt gymnasium; storköks- och kockutbildning eller motsvarande. Om du har erfarenhet av arbete inom storkök ser vi det som meriterande.
Vi ser gärna att du har kunskaper om olika specialkoster. Du ska behärska svenska i tal och skrift.
Vi vill att du är serviceinriktad och stresstålig samt har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du ska kunna utföra arbetsuppgifterna självständigt, ta egna initiativ och vara flexibel.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Tidsbegränsad anställning t.o.m, 2018-06-30 med möjlighet till förlängning
- Tim-vikarie
- Tillträde snarast enligt överenskommelse

Vi tillämpar löpande urval.

UPPLYSNINGAR:
Kost- och lokalvårdschef Christine Harnell tel. 0534-19055

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2017-11-30
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Ekonomibiträde, storhushåll
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: KS/2017:13
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/dalsed.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dals-Eds Kommun
Box 31
66821  ED Sverige
Hemsida: www.dalsed.se
  

Platsannons

Mellanstadielärare årskurs 4-6

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

FOKUS-förvaltningen (Fritid Och Kultur Utbildning i Samverkan) ansvarar för barnomsorg, grundskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, elevboende med internat, vuxenutbildning, kulturskola samt fritids- och kulturförvaltning i Dals-Ed. Verksamheterna är av avgörande betydelse för samhällsmedborgarna. Med öppenhet och ansvarskänsla arbetar ca 250 medarbetare inom FOKUS med stor respekt för sina uppdrag. Korta beslutsvägar och ett gott samarbetsklimat skapar goda förutsättningar för utveckling med kvalitet.

Hagaskolan är en 4-9 skola i utveckling där resultaten haft en mycket positiv trend de senaste åren. En handlingsplan för den fortsatta utvecklingen av kunskap och kvalitet sjösattes inför läsåret 2015/2016, i en strävan att göra bra ännu bättre. Ett fokusområde är att stärka och utveckla arbetet med elever i behov av särskilt stöd.
Läsåret 2016/2017 har satsning gjorts gällande formativ bedömning och Vklass/Gafe. Elevhälsoteamet driver ett utvecklingsarbete med målet tidiga insatser och att öka närheten i det vardagliga arbetet. Vi deltar också i ett forskningsprojekt med Högskolan Väst gällande att främja jämlikt lärande ?Hitta drivet-studiemotivation och genusmönster i grundskolan?.

Inför läsåret 2017/2018 söker Hagaskolan en mellanstadielärare årskurs 4-6.

ARBETSUPPGIFTER:
Tjänsten innebär placering på mellanstadiet som har 157 elever. Mellanstadiets arbetslag leds av två arbetslagsledare, som ingår i skolans ledningsgrupp.
IKT är ett viktigt verktyg för undervisningen och skolan arbetar med Google Apps For Education. Vi dokumenterar i en digital plattform, Vklass.

KVALIFIKATIONER:
Lärarlegitimation, behörighet årskurs 4-6.
Din grundsyn skall präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till utmaningar och kan etablera goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater.
Du är lyhörd och kreativ i tanke och handling. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Tillsvidaretjänst
- Tillträde 9 januari 2018
- Heltid

UPPLYSNINGAR:
Maria Svantesson, rektor Hagaskolan tel: 0534-191 02
maria.svantesson@dalsed.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-190 00

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2017-11-26


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: FOKUS/2017:52
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/dalsed.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dals-Eds Kommun
Box 31
66821  ED Sverige
Hemsida: www.dalsed.se
  

Platsannons

Speciallärare Grundskolan 50%

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

FOKUS-förvaltningen (Fritid Och Kultur Utbildning i Samverkan) ansvarar för barnomsorg, grundskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, elevboende med internat, vuxenutbildning, kulturskola samt fritids- och kulturförvaltning i Dals-Ed. Verksamheterna är av avgörande betydelse för samhällsmedborgarna. Med öppenhet och ansvarskänsla arbetar ca 300 medarbetare inom FOKUS med stor respekt för sina uppdrag. Korta beslutsvägar och ett gott samarbetsklimat skapar goda förutsättningar för utveckling med kvalitet.

Tack vare projektet Plug-Innan har vi nu möjlighet att utöka elevhälsoteamet på Hagaskolan under år 2018 och 2019 med stöd av Västra Götalandsregionen. Vi söker därför en speciallärare till FOKUS-förvaltningens elevhälsa, med placering i grundskolans elevhälsoteam på Hagaskolan.

ARBETSUPPGIFTER:
Som speciallärare är du ett stöd i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du arbetar i ett nära samarbete md specialpedagog och övriga lärare med att följa upp de kartläggningar som genomförs i verksamheten, identifiera elever i behov av särskilt stöd samt som specialpedagogiskt stöd för lärare och med direkt elevundervisning. Du ingår också i grundskolans elevhälsoteam F-9. Tjänsten kan kombineras med andra läraruppdrag.

KVALIFIKATIONER:
Du har en för uppdraget adekvat utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som speciallärare inom grundskolan och kompletterande behörigheter. Du vill arbeta förebyggande och hälsofrämjande i ett ständigt utvecklingsarbete. Du brinner för att synliggöra lärandet för eleven. Du är väl förtrogen med skollagen och de allmänna råden för extra anpassningar och särskilt stöd.
Du drivs av att hitta nya sätt att lära och i ditt stöd för skolans lärare lockar ni eleven längre än den trodde var möjligt. Att hitta nya vägar tillsammans med dina kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning ser du som en självklarhet. Din grundsyn skall präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till utmaningar och kan etablera goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater.

Som person är du strukturerad med stor förmåga att organisera. Du är lyhörd och kreativ i tanke och handling. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi tillämpar löpande urval och individuell lönesättning.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Visstidsanställning jan 2018 - dec 2019
- Deltid 50%
- Tillträde enligt överenskommelse

UPPLYSNINGAR:
Maria Svantesson, rektor Hagaskolan
Maria.svantesson@dalsed.se
0534-191 02

Annika Henke Engen, specialpedagog Hagaskolan
Annika.henke@dalsed.se
0534-191 03

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2017-11-24
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: FOKUS/2017:50
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/dalsed.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dals-Eds Kommun
Box 31
66821  ED Sverige
Hemsida: www.dalsed.se
  

Platsannons

Matte/No till Hagaskolans högstadium, år 7-9

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

FOKUS-förvaltningen (Fritid Och Kultur Utbildning i Samverkan) ansvarar för barnomsorg, grundskola, gymnasieskola, gymnasiesärskola, elevboende med internat, vuxenutbildning, kulturskola samt fritids- och kulturförvaltning i Dals-Ed. Verksamheterna är av avgörande betydelse för samhällsmedborgarna. Med öppenhet och ansvarskänsla arbetar ca 250 medarbetare inom FOKUS med stor respekt för sina uppdrag. Korta beslutsvägar och ett gott samarbetsklimat skapar goda förutsättningar för utveckling med kvalitet.

Hagaskolan är en 4-9 skola i utveckling där resultaten haft en mycket positiv trend de senaste åren. En handlingsplan för den fortsatta utvecklingen av kunskap och kvalitet sjösattes inför läsåret 2015/2016, i en strävan att göra bra ännu bättre. Ett fokusområde är att stärka och utveckla arbetet med elever i behov av särskilt stöd.
Läsåret 2016/2017 har satsning gjorts gällande formativ bedömning och Vklass /Gafe. Elevhälsoteamet driver ett utvecklingsarbete med målet tidiga insatser och att öka närheten i det vardagliga arbetet. Vi deltar också i ett forskningsprojekt med Högskolan Väst gällande att främja jämlikt lärande ?Hitta drivet-studiemotivation och genusmönster i grundskolan?.

Vi söker en Matte/No till Hagaskolans högstadium, år 7-9

ARBETSUPPGIFTER:
Tjänsten innebär placering på högstadiet som har 165 elever. Högstadiets arbetslag leds av två arbetslagsledare, som ingår i skolans ledningsgrupp. Ämneslag finns för de olika ämnena med viss samverkan över stadiegränsen. Undervisningen sker i huvudsak i tre jämnstora (16-18 elever) heterogena grupper. IKT är ett viktigt verktyg för undervisningen och skolan arbetar med Google Apps For Education. Vi dokumenterar i en digital plattform, Vklass. Du kommer utöver den undervisande delen vara mentor i en klass tillsammans med en kollega.

KVALIFIKATIONER:
Lärarlegitimation, behörighet i aktuella ämnen ovan, för grundskolans senare del.
Ytterligare ämnesbehörighet är meriterande.
Din grundsyn skall präglas av att du ser möjligheter och har ett positivt förhållningssätt till utmaningar och kan etablera goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater.
Du är lyhörd och kreativ i tanke och handling. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Tillsvidareanställning
- Heltid
- Tillträde 9 januari 2018
- Vi tillämpar löpande urval

UPPLYSNINGAR:
Maria Svantesson, rektor Hagaskolan tel: 0534-191 02
maria.svantesson@dalsed.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2017-11-24
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens: FOKUS/2017:51
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/dalsed.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dals-Eds Kommun
Box 31
66821  ED Sverige
Hemsida: www.dalsed.se
  

Platsannons

VD - SJB, Sven Johansson Bygg AB

SJB – Sven Johansson Bygg AB startades 1966 och drivs idag i tredje generationen.

Företaget omsätter drygt 100 miljoner kr och har ca 65 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. Bolaget arbetar inom tre verksamhetsområden;  

Traditionell byggverksamhet - Med affärsområdena Entreprenad – Byggservice inkl. försäkringsskador. Vår verksamhet består av traditionella byggentreprenader, samverkans-projekt, byggservice som större bostadsprojekt till kontors- och industribyggnader, försäkringsskador, underhåll åt industrier och ROT-arbeten. De flesta entreprenad- och byggserviceuppdragen utför vi i Dalsland, norra Bohuslän och södra Värmland. Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag, offentlig sektor, försäkringsbolag, företag och privatpersoner.

Industriellt byggande - SJB Prefab tillverkar prefabstommar och byggelement i trä och levererar kundanpassade lösningar främst till andra byggföretag, fastighetsbolag och fastighetsexploatörer i hela Norden.

Maskinuthyrning - I vår maskinuthyrning finns ett brett utbud av maskiner och utrustning för intern och extern uthyrning.

SJB är ett företag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Läs mer www.sjb-bygg.se/


Bakgrund;
SJB har haft en stabil och positiv utveckling under de senaste åren, och växer inom samtliga sina fyra affärsområden – Prefab, Entreprenader, Byggservice och Maskinuthyrning. Bolagets styrelse har nu beslutat att rekrytera ny VD för att lägga grunden till nästa utvecklingsfas. Detta blir bolagets första externa VD. Bolagets nuvarande VD tar fortsättningsvis rollen som projektutvecklare. På så sätt garanteras en stabil kontinuitet. SJB bedriver ett professionellt styrelsearbete med en extern styrelseordförande som VD kommer att rapportera till.

Uppdraget;
 SJB ”ska alltid fokusera på kundens och medarbetarnas behov av effektiva lösningar, och vid varje tillfälle eftersträva att erbjuda produkter och tjänster av rätt kvalitet, i rätt tid, till rätt pris”. Bolagets värdegrund bygger på; Engagemang, Kundfokus, Lagarbete och Stabilitet.

Med ovanstående som grund skall VD leda utvecklingen av samtliga fyra affärsområden.

Uppdraget är att skapa förutsättningar för ökad omsättning och lönsamhet. Detta skall göras med bibehållet fokus på långsiktighet och hållbarhet, och med stark förståelse för att medarbetarna kompetens, delaktighet och engagemang är den viktigaste framgångsfaktorn. Bland de viktigaste processerna är det att utveckla logistiska flöden och det digitala arbetssättet. Att bygga effektivare med hjälp av förbättrade logistiska processer och digitala lösningar är en förutsättning för att lyckas ta bolaget till nästa nivå – in i framtiden.

Vem är du?
Din ledarstil bygger på tilltron till dina medarbetares kunskap och vilja att bidra. Du leder genom målstyrning, tydliga ramar, ansvar/befogenheter och uppföljning. Du är en ledare som tycker om, och förstår vikten av, att regelbundet vara närvarande i verksamheten. På så sätt skaffar du dig den nödvändiga kunskapen om bolagets, kundernas och medarbetarnas förutsättningar och vardag. I din roll har du många olika kontaktytor och måste därför vara bra på att kommunicera.

Vi vill att du har erfarenhet av en affärsdrivande roll med dokumenterat goda resultat. Du måste också ha erfarenhet av resultat- och personalansvar i en organisation motsvarande minst den storlek och komplexitet som finns i SJB Du har en högskoleexamen med inriktning ekonomi, teknik eller likvärdig. Det är meriterande, men inte nödvändigt, att du kommer från branschen. Det är viktigare att den bransch du nu är verksam i, har en sammanfogande process som liknar den SJB har.

Du har en entreprenöriell utvecklingsprofil som ser möjligheter, och har förmågan att genomföra dem på ett realistiskt sätt. Med den profilen har du sannolikt också erfarenhet att ha utvecklat och byggt verksamheter.

Du skall vara framtidsorienterad, omvärldsbevakande och ha den strategiska förmågan att navigera rätt i den utvecklingsfas som SJB befinner sig i. Med din ambition att ständigt söka framtida möjligheter, följer ett intresse för ny teknik och speciellt de möjligheter som branschen står inför.  

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina ledaregenskaper och att du delar de värderingar som ligger till grund för SJB.

Vi söker en VD som med kundnytta och affärsmannaskap i fokus, arbetar för SJB som den attraktivaste byggpartnern.För mer information kontakta Staffan Melin på Tarasso AB 070-689 46 24.
Alla kontakter hanteras med hög diskretion och sekretess

Välkommen med din ansökan via länken nedan
Publiceraddatum: 2017-11-09
Yrkesbenämning: Verkställande direktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens: 2017/42
Webbplats: https://tarasso.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:167924/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tarasso AB
Norra Hamngatan 7
45130  Uddevalla Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Teknisk chef

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av olika verksamheter, allt ifrån räddningstjänst, arbetsmarknad och integration, kost och lokalvård samt tekniska frågor såsom den dagliga driften av kommunens fastigheter, VA-anläggningar, renhållning, grönområden, gator samt trafikfrågor. Samhällsbyggnadsförvaltningen lyder under kommunstyrelsen.
Till vår verksamhet söker vi nu en teknisk chef.

ARBETSUPPGIFTER:
Som Teknisk chef har du ansvaret för drift och underhåll av kommunens avfallsfrågor, gator/vägar inklusive trafik, parker och allmänna platser samt Kommunens VA-verksamhet. Tjänsten innefattar både personal- och budgetansvar.

Förutom ledning av den dagliga verksamheten så arbetar du med planering, genomförande och uppföljning av kommunens projekt inom gatu-/park-/VA-verksamheten samt renhållning. Arbetsuppgifter såsom upphandling, projektledning m.m ingår.
Några av de projekt som ligger framför oss är bl.a. anpassning av befintligt reningsverk, antagande av ny va-plan, va-utredning av eventuellt nytt verksamhetsområde, reservvattentäkt och nytt resecentrum.
Vi är en liten organisation vilket betyder att man arbeta med frågor som spänner över många olika kompetensområden. Det är en utmaning men också stimulerande med en så stor bredd på arbetsuppgifterna, vilket kräver flexibilitet och gott samarbete i hela organisationen. Sannolikt kommer vi i framtiden att utöka samverkan men närliggande kommuner för att minska sårbarheten.
Vi värnar om den goda kulturen som råder i organisationen.
Det är intressant och stimulerande att arbeta i Dals-Eds Kommun.

KVALIFIKATIONER:
Du har helst en adekvat högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper inom något eller några av ansvarsområdena. Projektledarerfarenhet samt tidigare personalansvar är meriterande. Har du erfarenhet från en politiskt styrd organisation är det också bra.

Du har ett coachande förhållningssätt och skapar delaktighet i processer och beslut.
Som person är du lyhörd, tydlig och kommunikativ och har lätt för att skapa och behålla goda relationer. Vi förutsätter att du är strukturerad och resultatinriktad, med en naturlig förmåga att se möjligheter istället för hinder. Du har hjärtat på rätta stället och förmågan att skapa en lugn och trygg arbetsmiljö, i en verksamhet som ofta präglas av högt tempo och ibland upplevs som stressig.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Tjänsten kräver goda datakunskaper samt bilkörkort.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Tillsvidareanställning
- Heltid
- Tillträde snarast enligt överenskommelse

UPPLYSNINGAR:
Frågor angående tjänsten kan ställas till:
Samhällsbyggnadschef Magnus Åkesson 0534-19051.

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2017-11-30
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Teknisk chef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: KS/2017:10
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/dalsed.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dals-Eds Kommun
Box 31
66821  ED Sverige
Hemsida: www.dalsed.se
  
Platsannons

Kurator

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Bäckefors söker en kurator för ett vikariat.

Den psykiatriska öppenvårdsmottagningen i Bäckefors ingår i Område III, NU-sjukvården. Den är en del av den öppna psykiatriska verksamheten, som även består av ett mobilt akutteam.

Vårt uppdrag på mottagningen är att utreda, diagnostisera, behandla och rehabilitera patienten i dess närmiljö. Behandlingsarbetet sker både individuellt och i grupp. Vi gör akuta insatser, hembesök och samarbetar med såväl den slutna psykiatriska vården som för patientens viktiga resurspersoner, såsom anhöriga och myndigheter.

Då målgruppen vanligen har en även i övrigt sammansatt problematik, krävs stor öppenhet för patientens behov och mycket god samarbetsförmåga, i förhållande till såväl våra olika interna professioner som externa samarbetspartner.

Du kommer till en mottagning med erfarna kollegor och en god arbetsgemenskap. Du blir en del av vårt team som består av; läkare, psykolog, sjuksköterskor, skötare, arbetsterapeut och teamsekreterare.

Arbetsuppgifter
Som kurator/socionom hos oss kommer dina arbetsuppgifter bl a att bestå av bedömnings- och behandlingsarbete med individ, familj och nätverk, utredningar och stödsamtal.

Du kommer att samverka med andra vårdgivare och myndigheter. Arbetet innehåller även dokumentation, tidsbokning samt andra förekommande arbetsuppgifter på en psykiatrisk öppenvårdsmottagning utifrån kompetens och erfarenhet. Arbetet är såväl planerat som oplanerat, enskilt och i grupp.

Kvalifikationer
Du är utbildad socionom eller annan likvärdig utbildning.

Vi söker dig som är genuint intresserad av psykiatrisk vård och har ett engagemang och brinnande intresse för människor. Vi söker helt enkelt personal med hjärtat på rätt ställe. 

Arbetet kräver dessutom att du har en personlig mognad, att du tycker om att arbeta både självständigt och i team samt har förmåga att kunna fatta egna beslut.

Vi ser även gärna att du är strukturerad, tydlig och flexibel. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort krävs.

På sikt erbjuder vi möjlighet till vidareutbildning t ex KBT.

Övrigt
Vikariat t o m 2018-12-31 med möjlighet till fast tjänst.

Dagtjänstgöring.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Sjukhuskurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-28
Referens: 2017/7432
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:175642/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning Bäckefors
Ledningskansliet
46185  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kundtjänstmedarbetare

Att skapa den bästa kundupplevelsen!

I rollen som kundtjänstmedarbetare får du hjälpa Canal Digitals kunder med information om produkter och andra kundtjänstrelaterade frågor. I uppdraget ingår också att erbjuda kunderna andra produkter från Canal Digital, utifrån deras behov och önskemål. Som kundtjänstmedarbetare är du duktig på att coacha kunden till rätt lösning. Fokus ligger på att skapa nöjda kunder och att svara på deras frågor genom ett trevligt och personligt bemötande.

På Sykes finns stora möjligheter att utvecklas och göra karriär. Vi ger dig en flygande start, som följs upp med utbildning, coachning och kompetensutveckling. Utifrån tydliga mål arbetar du tillsammans med dina kollegor i ett engagerat team för att leverera kundservice i världsklass.


Är du en positiv och härlig person som lockas av att ge kunder bra service? Är du en person brinner för försäljning och har ambitioner att bli en stjärnsäljare?
Då ska du söka denna tjänst!

Nu söker vi kundtjänstmedarbetare med stark servicekänsla och med ett intresse att sälja!
Där din personlighet är viktigare än arbetslivserfarenhet!

På SYKES tror vi att attityd och personlighet betyder mer än tidigare arbetslivserfarenhet. Därför har vi inga krav på tidigare anställningar när vi söker framtida kundtjänstmedarbetare. För att söka detta jobb måste du dock uppfylla följande:

• Ha fyllt 18 år.
• Hantera svenska i tal och skrift.
• Hantera engelska i tal och skrift.
• Ha en god kommunikativ förmåga.
• Tycka om att ge god service och en god kundupplevelse.
• Ha grundläggande datorkunskaper.
• Tycka om att jobba mot uppsatta mål.


SYKES är världsledande inom outsourcing av kundtjänst, teknisk support och växeltjänster. SYKES har för närvarande över 70 center med 54.000 anställda som hanterar kundkontakter på fler än 30 språk. Från våra 8 nordiska call center i Sverige, Norge, Danmark och Finland levererar vi tjänster för såväl små lokala företag som stora internationella företag. På vårt Call Center i ED arbetar för närvarande drygt 240 personer med att ge service och support till kunder runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi erbjuder dig en tillsvidareanställning, utbildning, goda utvecklingsmöjligheter inom företaget och fast grundlön.Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobs_ed@sykes.com
Övrigt: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Sykes Sweden AB i Ed
BOX 42
66821  ED Sverige
Hemsida: http://www.sykes.com
  

Platsannons

Stödpedagog till daglig verksamhet LSS

Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 5000 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare som syns i omvärlden och erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi kommer att lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se.

ARBETSUPPGIFTER:
Som stödpedagog på Spira arbetar du som personal i basverksamheten. Där jobbar du för att hitta en individanpassad sysselsättning till brukaren. Du är med och utvecklar verksamheten framåt, samarbetar med övriga dagliga verksamheter och boenden enligt LSS i kommunen samt stöttar brukaren praktiskt i dennes sysslor. Du utvecklar tillsammans med arbetskamrater och chef verksamhetsmål och är med och utformar och håller i tillfälliga mindre kurser för brukarna, bredvid basverksamheten.

I arbetet ingår att kartlägga personens intressen, önskemål, förmågor och behov av stöd. I samarbete med kommunens praktiksamordnare söker du lämpliga arbetsplatser, introducerar, stödjer personen, handleder personal och har regelbundna uppföljningar. Du kommer också att samverka och samarbeta med andra kommunala verksamheter och olika myndigheter.
Kontinuerlig dokumentation och upprättande av genomförandeplaner för personernas insatser ingår i arbetet.

KVALIFIKATIONER:
Utbildad stödpedagog/stödassistent med specialisering inom funktionshinder/ psykiatriområdet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.

Krav är att du har:
- erfarenhet från arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, missbruk, utanförskap och/eller erfarenhet av arbete med personer inom psykiatrin.
- kunskaper i att handleda och lägga upp ett strukturerat arbetssätt utifrån personernas behov och funktionshinder för att man ska kunna arbeta självständigt på en arbetsplats.
- goda kunskaper i inlärningsmetodik för personer med neuropsykiatrisk funktionshinder.
-goda kunskaper i att arbeta med genomförandplaner och socialdokumentation

Erfarenhet av att arbeta utifrån supported employment är meriterande.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt.
Är du initiativrik, kreativ, utåtriktad, flexibel, har en god samarbetsförmåga och uttrycker en positiv attityd till arbete och verksamheten, kan du vara den vi söker!

Körkort är ett krav.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:
- Tillsvidareanställning
- Deltid 50%
- Tillträde 2018-02-01

UPPLYSNINGAR:
Biträdande enhetschef Ulrika Broberg tel. 0534-19028
ulrika.broberg@dalsed.se


Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000

ANSÖKAN:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning och betygskopior digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Du ansöker via länken *Ansök Här* senast 2017-11-20
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-10-31
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-20
Referens: SOC/2017:23
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/dalsed.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dals-Eds Kommun
Box 31
66821  ED Sverige
Hemsida: www.dalsed.se
  

Platsannons

TVH Nordic AB söker Finsktalande innesäljare till Ed

TVH Nordic AB

Vi söker finsktalande Innesäljare till vårt kontor i Ed, Tillsvidaretjänst (100%)


Arbetsbeskrivning:
Tillsammans med vår säljavdelning i Belgien kommer du att arbeta både med kundförfrågningar, uppsökande säljaktiviteter, och prospekt för vår Finska marknad, men även med övriga nordiska kunder.
Du fungerar som länk mellan samtliga avdelningar inom TVH och kunden.


Din profil
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper Vi söker en engagerad medarbetare som vill ta ansvar och som har god förmåga att strukturera upp sitt arbete. Du ser noggrannhet och problemlösande som ett medel för framgång samtidigt som du är stresstålig och motiveras av att arbeta mot deadlines. Du är bra på kommunikation och har social kompetens. Vidare är du en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en trevlig stämning på arbetet.

Kvalifikationer
o Gymnasial utbildning
o God datorvana
o Behärskar finska flytande i såväl tal som skrift
o Behärskar engelska bra samt svenska på basnivåFöretagsbeskrivning:
TVH Nordic AB säljer reservdelar och tillbehör till truckar, liftar och eldrivna fordon.
Vi är 26 medarbetare och har huvudkontor i Ed. Vi ingår i världens största koncern inom detta område: TVH Group, Belgien. TVH är ett expanderande företag i Sverige med en omsättning på 78 MSEK.

Ansökan:
Skicka ansökan till: Martin Torstensson Teamleader Innesälj
Martin.torstensson@tvh.com
Sista ansökningsdatum: 2017-11-30
Publiceraddatum: 2017-10-23
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare HeltidMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: martin.torstensson@tvh.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TVH NORDIC AB
Box 210
66824  ED 
Hemsida: http://www.tvhnordic.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Ed

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-19
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-08
Referens:
Webbplats: http://jobs.brandimpact.se/jobs/49692-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-ed?promotion=18890-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal