Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:07

Lediga jobb i Burlövs kommun (1231), Skåne län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd17 954
Täthet949,95Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area19,21Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land18,90Landareal (km²)
Sjö0,13Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,18Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Tekniker till expansivt företag i Arlöv!

Nu söker vi dig med intresse och erfarenhet av konstruktionsarbete för uppdrag hos vår kund.

Kundföretaget är ett expansivt och dynamiskt bolag som utvecklar, producerar och marknadsför nyckelfärdig teknologi.
Företaget består av en mix av ingenjörer, tekniker och säljare samt några som sköter administrationen. De är ett aktivt gäng som hittar på mycket kul tillsammans.

Nu söker vi dig som vill vara med och utvecklas och växa tillsammans med dem. Arbetet består bland annat av att installera och driftsätta produkterna. Du kommer också åka ut till kunder för att montera informationstavlor och skyltar. I arbetet ingår mycket finmekanik och det krävs att därför att du är noggrann och trivs med smått och pilligt arbete.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av Student Consulting och arbeta hos vår kund. Du kommer få en provanställning på 6 månader med möjlighet till förlängning hos kunden. Arbetstiderna kommer vara måndag-fredag 8:30–17:30, ca 1 vecka i månaden befinner du dig ute i fält.

Din profil
Vi söker dig som har avslutat dina studier på gymnasiet samt har någon utbildning inom styr- och reglerteknik, automationsteknik eller mätteknik. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du kommer bli upplärd av företaget i de uppgifter du ska utföra men bör ha god kunskap sedan tidigare för att utföra enklare konstruktionsarbete. Du ska kunna utrycka dig väl både i svenska och engelska. Det är viktigt att du är självgående, flexibel och strukturerad. Det är ett krav att du har körkort. Vi söker dig som är ute efter en långsiktig tjänst och kan se sig själv växa och utvecklas med företaget. Viljan att lära, social kompetens och att du är rätt person läger vi stor vikt vid.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/arlov/tekniker-till-expansivt-foretag-i-arlov/40133/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job40133
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Grynbodgatan 3
21133  Malmö Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Barnmorskor till Barnmorskemottagningarna Eslöv, Arlöv och Kävlinge

Gör skillnad. Varje dag.

Välkommen till våra trevliga barnmorskemottagningar i Eslöv, Arlöv och Kävlinge!

Barnmorskemottagningen Eslöv ingår i familjecentralen Tåbelund belägen i Eslöv.
Barnmorskemottagningen Kävlinge ligger samlokaliserad med vårdcentralen Kävlinge. Barnmorskemottagningen Arlöv ingår i familjecentralen Samovaren belägen i Arlöv.

Vi söker nu barnmorskor, en till vardera mottagning.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du ska få använda och utveckla dina kompetenser som barnmorska hos oss, och därför kommer din roll utformas både utifrån dina kunskaper och utifrån verksamhetens behov. Eftersom du arbetar självständigt med mottagningsarbete kommer du till viss del att kunna påverka inte bara ditt arbete, utan även din arbetstid som är förlagd måndag till fredag.

Som barnmorska hos oss får du ett stimulerande arbete, med möjlighet att göra en betydande skillnad för den enskilda kvinnan och hennes familj. I din roll som barnmorska ingår graviditetsövervakning, föräldraträffar, preventivmedelsrådgivning/förskrivning, cellprovskontroller samt provtagning och rådgivning för sexuell hälsa.

Du kommer att vara delaktig i hela arbetet runt familjerna och fungera som ett råd och stöd både till familjerna samt till dina kollegor. Mycket av arbetet som barnmorska är preventivt och handlar om att skapa förutsättningar för att familjerna ska fungera och må bra till exempel genom att erbjuda familjeutbildningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är svensklegitimerad barnmorska, med förskrivningsrätt. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet som barnmorska och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att arbeta på barnmorskemottagning.

Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i Svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Ytterligare språkkunskaper i exempelvis engelska och arabiska ser vi som en fördel. I det dagliga arbetet använder vi oss av journalsystemet Obstetrix och IT-systemet Web-Pasis och vi ser det som positivt om du har vana eller erfarenhet av att arbeta i dessa.

Det är viktigt att du har ett brinnande intresse för att samverka med andra professioner och även ett intresse för hela familjens situation. Både arbetet på barnmorskemottagning och familjecentral ställer stora krav på samarbetsförmåga och för att lyckas i denna roll bör du vara positiv, självständig, initiativrik, flexibel och serviceinriktad. Som person har du ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Vi ser fram emot att lära känna dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet.

ÖVRIGT
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Barnmorska, öppen vård/mödravård
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: A742875
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a0d8ad6f-578a-450b-95ec-b5f892cf7609&publishCode=AMS&TK=c378943c-8489-4f20-952c-ed48e11160f0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Närvård
Västra Storgatan 12
29189  KRISTIANSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vik. studiecoach, 100%

Vi söker en vikarierande studiecoach för att ge våra studerande socialt och pedagogiskt stöd. Sökande skall ha lägst motsvarande gymnasial utbildning.

I arbetsuppgifterna ingår att ge pedagogiskt stöd och motivation under skoldagen åt studerande och/eller grupper av studerande. Det pedagogiska stödet innebär att stödja enskilda studerande i att organisera, planera, genomföra och utvärdera sina studier. En viktig del i det sociala stödet är informella och formella samtal kring motivation. Du möter våra studerande utifrån deras behov och förutsättningar i klassrummet, på raster och andra sociala aktiviteter samt i vår stödverksamhet. Stödverksamheten består av såväl förstärkt undervisning i enskilda ämnen som av läxläsning och studiestöd. Du ingår i gruppen som arbetar med det specialpedagogiska arbetet.

Du ska ha intresse av att arbeta med människor, kunna arbeta både i enskilt som i grupp samt ha förmåga att motivera och entusiasmera. Arbetet kräver även att du har goda kunskaper i matematik och svenska samt god IT-vana. Du är en person med ett normkritiskt förhållningssätt och som har god samarbetsförmåga, är flexibel och ansvarstagande. Du ska även ha förmåga att reflektera över ditt egna etiska förhållningssätt.

Personliga egenskaper är avgörande för tjänsten.

Folkhögskolan har funnits med ett tag, ända sedan 1868, och är därmed Sveriges äldsta folkhögskola. Vi är en mångfasetterad folkhögskola och vi finns i Åkarp och Lund. Våra idag ca 500 studerande per år upplever en mötesplats och folkhögskolemiljö där möjligheter och utmaningar öppnas inför framtiden. Vi är en religiöst och politiskt obunden folkhögskola där mångfalden är viktig. Hos oss får de studerande verktyg att påverka sin livssituation och delta i samhällsutvecklingen.

Vi bedriver allmänna kurser med inriktningar inom samhällsvetenskap, naturvetenskap och hälsa- och friskvård. Vi har även en yrkesutbildning för att bli fritidsledare och en seniorkurs. Vi har också en tre månaders Studiemotiverande kurs (SMF-kurs) och en sex månaders Etableringskurs (inkluderar SFI-undervisning) för nyanlända samt SFI-undervisning i samarbete med Folkuniversitetet i Lund. Tillsammans med Burlövs Kommun och andra aktörer ingår vi i ett ESF-projekt, PEAK.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Pedagogassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVikariat 1 år,100%, 6 mån provanställning, semestertjänst.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: "Vik. studiecoach"
Webbplats:
Epostadress: jobb@hvilan.se
Övrigt: Urval och intervjuer sker löpande med möjlighet för tillsättning av tjänsten under ansökningsperioden. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Märk din ansökan med ”Vik. studiecoach” i e-post meddelandets ämnesrad.
Arbetsplats: 
Adress: Folkhögskolan Hvilan
Box 23
23202  ÅKARP Sverige
Hemsida: http://www.hvilan.se
  
Platsannons

SPECIALPEDAGOG/SPECIALLÄRARE TILL ÅKARPS SKOLOR

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Burlövs kommun är en spännande mötesplats för kultur, lärande, mångfald och kreativitet. Här möts barn och elever varje dag av pedagoger med hög kompetens och viljan att bedriva en framgångsrik utveckling.

Vi arbetar utifrån en värdegrund där vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi har ett professionellt sätt, där vetenskaplig grund och dialog lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och för vårt arbete. Vår förhållandevis lilla kommun ger dig stora möjligheter att påverka och delta i utvecklingsarbetet för våra barn och elever.

Under de senaste 5 åren har vi skapat stadigt klättrande resultat. Vi har stigit 150 placeringar i den nationella skolrankningen och meritvärdet för våra elevers betyg följer samma uppåtgående kurva. Vi är stolta och vi vill bli ännu bättre. Vill du vara med?

Åkarp har 5 skolor fördelade på 3 skolenheter från f-9. Fokus i tjänsten ligger på 4-6 och/eller 7-9. Läs mer på www.burlov.se

Vi erbjuder:
Verksamhet i en kommun med spännande satsningar på skolutveckling och stora möjligheter till utveckling i den egna yrkesrollen
Trygg och stimulerande arbetsmiljö
Inflytande och delaktighet
Elever med hög måluppfyllelse
Engagerade elever och medarbetare samt förväntansfulla föräldrar


ARBETSUPPGIFTER
Som specialpedagog kommer du att ha en viktig roll i skolans elevhälsa och skolutveckling. Du kommer att ingå i elevhälsoteamen på skolorna, där du arbetar nära elever, lärare och skolledning. Som specialpedagog arbetar du förebyggande i syfte att skapa en god miljö för elevers lärande och utveckling, via enskilda samtal och en handledande funktion. Du ska kunna genomföra observationer och handledning och även kunna arbeta med elever där vi ännu inte hittat framgångsrika lärstrategier. Arbetet är omväxlande och kommer att innebära många viktiga kontakter med såväl interna som med externa aktörer.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har specialpedagogisk utbildning, speciallärarutbildning eller likvärdig högskoleutbildning. Du har dokumenterad kunskap och erfarenhet från stödjande arbete med barn och ungdomar. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten och du förväntas ha en god förmåga att samarbeta i ett team med andra professioner. Har du tidigare erfarenhet som specialpedagog är detta meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som social kompetens, flexibilitet och samverkansförmåga.

Vi söker dig som är intresserad av att delta i och bidra till vårt framgångsrika arbete. De absolut viktigaste resurserna vi har är våra lärare och pedagoger. Våra resultat hade inte kunnat bli så bra utan vårt lagarbete, samsyn och övertygelsen om att alla våra barn och elever ska lyckas. Vi satsar mycket på dig och dina kollegor genom välgrundad fortbildning, systematiska analyser och aktivt arbete med din arbetsmiljö.

Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du utgår från ett grundligt arbete på vetenskaplig grund och utifrån beprövad erfarenhet. Du är övertygad om att alla barn och elever kan lyckas och att du är en mycket viktig del i det. Du inser vikten av en rik och bred undervisning/verksamhet och stimuleras av detektivarbetet att leta efter metoder för varje barns lärande.

Vi behöver dig som är beredd att satsa helhjärtat på barnen/eleverna, är flexibel och lyhörd för både barn och föräldrar. Du bör kunna använda ett lösningsfokuserat arbetssätt och ha förmåga att locka fram elevernas och föräldrarnas tillit. Den psykosociala arbetsmiljön skall bygga på öppenhet, samarbete och nyfikenhet.

ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Tjänsten tillsätts i mån av att den inte behöver tas i anspråk för lärare redan anställd i kommunen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.
Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller skolbarnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.


Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Visstidsanställning 50-75% med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde: Enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: A741741
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=746d98ab-30b1-4ef6-8c9f-6c586187f1f1&publishCode=AMS&TK=51ad4507-8773-44f4-ac21-8299db5895aa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Utbildnings- och kulturförvaltningen
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till man boendes i Arlöv

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Personlig Assistans - vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Frösunda Omsorg söker en personlig assistent till en av våra kunder boendes i Arlöv. Kunden är en man i 40-års åldern med förvärvad hjärnskada. I arbetet med kunden kommer du att vara ett stöd i vardagen, allt från tillsyn, insatser kring den dagliga hygienen, städning och matlagning. Till kundens intressen hör bland annat film, titta på tv och spela spel. Även ett stort intresse för historia, framförallt militärhistoria och vikingatiden, kunden ser gärna att du som assistent delar dessa intressen.

Du som söker tjänsten behöver ha tålamod, vara lugn och trygg i din arbetsroll. Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba inom vården eller/ och i någon annans hem är önskvärt. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag. Denna assistans är tobaksfri. Du bör inte vara pälsdjursallergiker eftersom familjen har katt.

B-körkort är inget krav men önskvärt.

Tjänstgöringsgraden är ca 30% och arbetstiderna är förlagda 06.30-8.00 samt 15.50-20.30

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96272
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Box 1021
21233  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  
Platsannons

Specialpedagog till Komvux och Gymnasieenheten

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Vid Komvux och Gymnasieenheten studerar totalt cirka 700 elever. Vid Gymnasieenheten som är beläget i lokaler i Åkarp finns elevhälsoteam bestående av kurator, studie och yrkesvägledare samt elevcoach. Här arbetar även lärare och elevassistenter med att skapa god undervisning för våra elever vid gymnasieskolans introduktionsprogram. Vid Komvux arbetar lärare och studie- och yrkesvägledare med att skapa tillgängliga lärmiljöer för våra vuxna elever. Komvux är beläget i Arlöv.

ARBETSUPPGIFTER
Dina främsta arbetsuppgifter blir att ansvara för det specialpedagogiska arbetet för våra elever på Introduktionsprogrammen vid Gymnasieenheten. Att handleda pedagoger, utforma åtgärdsprogram och handleda/undervisa enskilda elever är viktiga inslag i detta uppdrag. Du är en del av och leder tillsammans med rektor arbetet i elevhälsoteamet på skolan. Som ansvarig för det specialpedagogiska arbetet ska du även vara pedagoger inom vuxenutbildningen behjälplig i enstaka fall genom handledning samt genom att ta del av kvalitetsarbete för att utveckla undervisningen mot ökad tillgänglighet. Du ska tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för elevernas kunskapsutveckling så att de når målen. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt verkar för en trygg och stimulerande arbetsmiljö i samarbete med övrig personal. Upplägget av arbetet styrs av elevernas behov och förutsättningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig specialpedagog med språk som inriktning. Vi förutsätter att du är engagerad, ansvartagande och har god ledarskapsförmåga. Du är väl förtrogen med gällande läroplan och har lätt för att kommunicera med kollegor, skolledning och elever. Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt specialpedagogiska arbete inom både gymnasieutbildningen och vuxenutbildningen.
Du har en inkluderande elevsyn och du har förmågan att både på uppdrag, men också självständigt, bedriva specialpedagogiskt arbete i samverkan med andra.
Du har gärna en erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell skolmiljö, Saknar du erfarenheten så är en vilja och en drivkraft minst lika bra att ha.
Du är väl förtrogen med skolans uppdrag enligt skollagen och LGR11 och specialpedagogens roll i detta och du har med fördel erfarenhet av att arbeta som lärare.
Du är van att arbeta systematiskt i syfte att utveckla din och skolans verksamhet och kvalitet.
Du vill arbeta i en kommun under utveckling och aktivt delta i denna utveckling.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande så kom in med din ansökan så snart som möjligt!

Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: • Tillträde 1/2-18 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-09
Referens: A740978
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=957ed2ca-ae81-4747-ba16-38ed6f1b7a0e&publishCode=AMS&TK=0e35ad4f-9c19-480e-9b62-01a876e31c58
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun
Box 53
23221  ARLÖV Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Arbetsmarknadssekreterare till Steget

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Burlövs kommun söker en handledare till ESF projektet Steget.

Burlövs kommun har beviljats medel från Europeiska Socialfonden för att genomföra ett
3 - årigt projekt. Projektägarskapet tillhör kommunen medan Försäkringskassa, Arbetsförmedling och Psykiatrisk öppenvård är samverkanspartner.
Syftet med projektet är att skapa en hållbar samverkansstruktur som riktar sig till att erbjuda individuellt anpassad samordnad rehabilitering och meningsfull sysselsättning till personer med psykisk ohälsa.

Projektet kommer att pågå mellan 2017- 09-01- 2020-08-31 med 6 månaders förprojektering.

ARBETSUPPGIFTER
Din roll som arbetsmarknadssekreterare innebär att i samverkan arbeta med deltagarna utifrån metoderna Supported Training, Supported Employment och Supported Education. Du kommer ansvara för arbetsgivarkontakter och bygga upp ett kontaktnätverk. Du är nytänkande och tycker om att utmana gränser för vad som anses vara möjligt - ser lösningar där andra ser svårigheter.
I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter, såsom dokumentation, registrering i dokumentationssystem samt kvalitetssäkring.

Du kommer att vara anställd av Arbetsmarknadsenheten men vara placerad i projektet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning samt minst två års arbetslivserfarenhet inom område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom området arbetsmarknad och av arbete inom offentlig verksamhet.

Du har erfarenhet av kontaktskapande och relationsbyggande arbete i syfte att skapa och upprätthålla goda relationer och förmåga att organisera och arbeta mot uppsatta mål.

Du har ett brett nätverk av företagskontakter och erfarenhet av att arbeta med försäljning eller kundrelationer.

För att lyckas i rollen är du socialt utåtriktad och kommunikativ och får saker att hända. Du tar både initiativ och ansvar och kan arbeta individuellt såväl som i team.

Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift och har god datorvana.ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.


Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-01 Eller efter överenskommelse, upphör: 2020-07-31 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: A741035
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e861586e-b04d-4065-b48f-32f16d4785ed&publishCode=AMS&TK=e64c34b6-713a-4fde-9a3e-d5fb8104f0a6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Arbetsmarknadsåtgärder
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Daglig verksamhet LSS i Arlöv söker 2 habiliteringshandledare

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Daglig verksamhet finns centralt i Arlöv

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en habiliteringshandledare till daglig verksamhet enligt LSS. Arbetet innebär att aktivera och handleda deltagare med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Vi arbetar enligt en tydliggörande pedagogik som bygger på att göra världen så tydlig och förutsägbar som möjligt. Arbetet innebär att omvårdnadsuppgifter förekommer.
Fokus i tjänsten ligger i att stödja, handleda och stimulera deltagare till en aktiv och meningsfull vardag utifrån individuella genomförandeplaner.

Tillsammans med övrig personal arbetar du med planering, genomförande, utvärdering och utveckling av verksamheten.
Vi förväntar oss att du deltar aktivt i eventuella förändringsarbeten och ständigt arbetar lösningsfokuserat för deltagarnas bästa.
Du söker kunskap och håller dig uppdaterad kring metoder och arbetssätt som används inom LSS området i överensstämmelse med vetenskap och beprövad erfarenhet.


KVALIFIKATIONER
I tjänsten kan du komma i kontakt med personer som kan ha ett utåtagerande beteende vilket gör att det är viktigt att du som person är lugn, stabil och tydlig. Du är pedagogisk och arbetar strukturerat. För att verksamhet ska fungera måste du vara flexibel och ha god samarbetsförmåga med deltagare, arbetskamrater, anhöriga och eventuella samarbetspartners. Arbetet kräver att du har kunskap om olika funktionsnedsättningar och kommunikation/alternativa kommunikationssätt.
Du har en för arbetet relevant utbildning t ex omvårdnadsprogrammet, Barn&Fritid eller annan omvårdande eller pedagogisk utbildning. Krav på dokumenterad erfarenhet inom LSS daglig verksamhet.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Grundläggande datakunskaper är ett krav.
Teacch-utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig är ett krav.
B-körkort erfordras.ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referens: A741046
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a21a12e6-8efa-49ae-ad61-ef1bc1468724&publishCode=AMS&TK=f31dd314-ec5f-4222-bd10-58c8925b5e8a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Hälsa och omsorg
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fritidspedagog till Humlemadskolan

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Humlemadskolan är en mångkulturell F-6-skola med fritidshem i Arlöv och vi har cirka 270 elever.
I Burlövs kommun pågår en intensiv satsning på undervisningsutveckling i syfte att öka måluppfyllelsen och i våra fritidshem pågår just nu en kommungemensam satsning tillsammans med RUC och Malmö Högskola.
Vi ser fritidspedagogen som en stor tillgång i en verksamhet där du förväntas bidra till en helhet för eleverna som leder till högre måluppfyllelse.
Du arbetar för att stärka relationer mellan eleverna samt mellan elever och personal, du arbetar med värdegrundsarbete och gruppstärkande aktiviteter där språkutvecklande arbetssätt och estetiska uttryckssätt ingår som ett naturligt inslag.
Vi pratar gärna mer om detta när vi ses vid en intervju och vi är nyfikna på hur du ser på detta och hur du vill delta och bidra i vårt utvecklingsarbete.

ARBETSUPPGIFTER
Under fritidshemstid ska du tillsammans med kollegor bedriva en verksamhet som synliggör styrdokumenten.
Du stärker elevernas lärande och digitala kompetens genom användandet av digitala lärverktyg och lägger dig vinn om att utveckla din egen digitala kompetens.
Du tar alla tillfällen att stärka elevernas språk och bidra till deras språkutveckling.
Du stimulerar barnens fysiska aktivitet.
Du tar initiativ till att göra kopplingar mellan fritidshemmet och det omgivande samhället och till kommunens kulturaktiviteter och föreningsliv.
Du deltar vid behov i utvecklingssamtal och föräldramöten.
Under skoldagen arbetar du på olika sätt, utifrån rektors styrning och ledning och med barnets bästa som utgångspunkt.
Du bidrar till ökad måluppfyllelse för alla skolans elever. Det kan innebära att initiera estetiska arbetssätt, arbeta med grupp-processer, ansvara för rastaktiviteter, leda undervisningsgrupper utifrån ansvarig lärares planering (ex halvklass), vara resurs i klass, stödja enskild elev.
Du bidrar till arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet där verksamheten utvärderas, dokumenteras och analyseras.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig och utbildad fritidspedagog..
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom skola och fritidshem, har lätt för att arbeta med elever och att du har stort intresse för verksamheten i fritidshem.
Vi behöver dig som sätter elevernas behov i centrum och som i samarbete med andra vill utveckla fritidshemmet och även skola.
Du har mycket energi och ett stort engagemang för uppdraget att skapa en fritidsverksamhet som är väl integrerad med skolan.
Du är van att arbeta mot uppställda mål där elevernas resultat och välmående är i fokus.

ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast möjligt.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740492
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=488616df-5c0b-43f5-b340-385def97f097&publishCode=AMS&TK=c88f0eb1-bbc8-46e8-b88d-d560f50ba23d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Humlemadskolan
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida: http://www.burlov.se
  

Platsannons

Installatör hemelektronik

Du kommer att arbeta som installatör och tekniker inom projekt och service/underhåll.
Tjänsten innefattar både nyinstallationer och service av Digital-TV via parabol och antenn, Bredband och Nätverk hos privatkunder/företag.

Arbetet utförs i och omkring Göteborg med en radie på ca 70 km.
Vi ser gärna att du gärna har tidigare erfarenhet av att jobba med installationer, men inte ett krav.

Du kommer ingå i ett team där det är viktigt att man samarbetar för att teamet skall nå sina uppsatta mål samt även kunna ta ett stort eget ansvar för sin del i projektet.

Du är en person som trivs i ett bra tempo med hög kvalité.
Vi ser inga problem om du är i början på din karriär bara du har den rätta inställningen.
Du är tekniskt intresserad och van vid att möta kunder och vara ett gott föredöme som representant för ditt företag.
Ordning och reda är ett måste då du kommer ha mycket eget ansvar i din tjänst. Som person ska du vara en lagspelare med positiv inställning.
Ta ansvar för ditt eget handlande och se möjligheter istället för hinder. Servicetänk är viktigt eftersom du kommer jobba i och omkring privatpersoners bostad.

Merit: • Erfarenhet eller utbildning inom installation.
Krav: • Behärska svenska i tal och skrift
Krav: • B-Körkort

Vad kan då din nya arbetsgivare ge dig? Anställning på ett innovativt företag som satsar inför framtiden. Stora möjligheter till personlig utveckling.

Deron Group är ett installations/service företag som verkar inom hemelektronikbranschen såsom digital-tv via parabol och antenn, bredband och nätverk.
Tillsammans med våra partners som är ledande aktörer inom sina segment ser vi till att leverera alla våra tjänster med hög kvalité.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: TV-tekniker/Hemelektroniktekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsterFast lön + provision.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Deron Group Göteborg
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DERONS HEMELEKTRONIK OCH SPORT AB
LAHOLMSVÄGEN 155
30254  HALMSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

1:e socialsekreterare till Barn och familjeenheten

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Enheten för Barn och Familj genomgår just nu ett spännande förändrings- och utvecklingsarbete! Som ett led i detta arbete stärker vi nu Enheten för barn och familj Barn och familjeenheten och utökar verksamheten med ännu en 1:e socialsekreterare. Barn och familjeenheten består av mottagningsenhet, utredningsgrupp, familjehemsgrupp, familjerätt samt handläggning av ensamkommande. Vi söker därför en 1:e socialsekreterare som vill vara med att skapa och utveckla vår verksamhet inom mottag- och utredningsgruppen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill vara med och utveckla socialtjänsten så att vi tillsammans kan möta morgondagens behov.

Som 1:e socialsekreterare blir ditt uppdrag att stödja och handleda mottagningen- och utredningsgruppen i deras dagliga arbete utifrån gällande lagstiftning och beprövade metoder samt att bidra till en professionell ärendehantering och rättssäkerhet. Du håller även i regelbundna teamträffar med mottag- och utredningsgruppen.

Du kommer att ha ett nära samarbete med 1:e socialsekreterare och enhetschefen samt samarbeta med andra aktörer, internt och externt, utifrån uppdraget. Tillsammans med 1:e socialsekreterare ansvarar du för att det dagliga arbetet inom Barn och familj fungerar. Tillsammans håller ni i metodgrupp för Barn och Familj samt håller er á jour med aktuell forskning och rättstillämpning inom ert område. Tillsammans kommer ni även att ansvara för introduktionen av nyanställda inom Barn och familjeenheten.


KVALIFIKATIONER
Till tjänsten söker vi dig som har socionomexamen och som har flerårig erfarenhet av myndighetsutövning inom barn- och familjefrågor.

Som 1:e socialsekreterare behöver du ha en god förmåga att skapa kontakter, vara kreativ, verka för samverkan och samarbeta samt bidra till att verksamheten utvecklas positivt. Att kunna arbeta både i team och självständigt är en förutsättning i denna roll. Du är lojal och handlar i enlighet med fattade beslut, mål, policys och riktlinjer samt har en problemlösande och analytisk förmåga. I denna roll är det även viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du har en förmåga att kunna fatta beslut. Du är strukturerad i ditt arbete och är lugn och stabil i stressiga situationer och klarar att härbärgera socialsekreterarnas oro.

Du har god kännedom om aktuell forskning inom barnavårdsarbetet och är drivande i utvecklingsfrågor. Du är lyhörd i kontakten med andra och har en god förmåga att lyssna in kollegors behov och vägleda dem framåt i arbetet. Du har även förmåga att kunna hantera prioriteringar för verksamhetens arbete.

Tillsammans med medarbetarna arbetar du för att skapa en trivsam arbetsplats.

ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A740415
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=287006b6-d7c0-4454-928f-e04c32abe957&publishCode=AMS&TK=96ea0f72-08ab-4d6f-94b8-f5b1565ea0ac
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Enheten för barn och familj
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till Barn och familjeenheten

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

I Burlövs kommun har vi samma utmaningar som i en storstad men i det lilla formatet. Hos oss är det viktigt med samarbetet inom den lilla organisationen samt samverkan med grannkommuner. Vi tar vårt sociala ansvar på stort allvar och satsar på prevention med fältarbete, öppenvård och arbetsmarknadsåtgärder.

Burlövs geografiska placering ger utmärkta pendlingsmöjligheter med cykel, tåg och buss. Barn- och familjeenheten tillhör Individ och familjeomsorgen i Burlövs Socialförvaltning och vi sitter i Medborgarhuset.

Vi är en förvaltning som växer och utvecklas. Vi erbjuder en arbetsplats med stimulerande arbete och god teamkänsla. Vi ger goda möjligheter till kompetensutveckling och att arbeta med verksamhetsutveckling, allt med målsättning att skapa bästa möjliga förutsättningar att kunna utföra våra uppdrag väl.

Barn och familjeenheten består av mottaget, utredningsgrupp, familjehemsgrupp, familjerätt samt handläggning av ensamkommande. Detta gör att det finns en nära sammankoppling med andra professionella som kan behövas kring det enskilda barnet och dess familj. Barn och familjeenheten ligger organisatoriskt under samma avdelning som Burlövs kommuns öppenvård varpå ett samarbete mellan sektionerna är välfungerande och möjliggör för tidiga insatser.


ARBETSUPPGIFTER
Vill du bli en del av vår kompetenta arbetsgrupp som socialsekreterare på myndighet - mottaget?

Som socialsekreterare i mottaget tar du emot anmälningar och ansökningar i nya ärenden som rör barn och unga. Vid oro för ett barn kan mottaget konsulteras och vara ett stöd för att kunna avgöra om denna oro innebär en anmälan till socialtjänsten. Som socialsekreterare i mottaget ger du information och rådgivning till enskilda personer, myndigheter och verksamheter.

Du gör en första skyddsbedömning och tar ställning till eventuella brådskande åtgärder i nya ärenden. Det är du som bedömer om inkomna anmälningar ska leda till utredning eller inte. Vidare kommer du att delta i olika samverkansgrupper i kommunen och samarbeta med skolor, förskolor, BVC, familjecentraler, Barnkriscentrum, polis och olika verkssamheter inom och utanför Burlövs kommun.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig, utbildad socionom, gärna med kunskap och minst tre års erfarenhet av att arbeta med socialt arbete. Om du har erfarenhet av socialt arbete rörande barn och unga eller dokumenterad fortbildning inom området barn och familj är detta meriterande. Har du kunskap om eller erfarenhet av BBIC, MI, Signs of Safety eller Procapita kommer det att underlätta ditt arbete och är meriterande.

Då samverkan och samarbete med olika aktörer är en stor del av ditt arbete vill vi att du har förmågan att arbeta ihop med andra och kan skapa konstruktivt samarbete för förändring.

Socialt arbete är komplext vilket kräver att du är stabil som person och kan behålla ett realistiskt perspektiv på situationer och fokusera på rätt saker. Du kommer att arbeta med såväl akut problematik som långsiktliga mål, vilket kräver ett flexibelt förhållningssätt och att du organiserar och prioriterar aktiviteter effektivt. Du är bekväm med att ta initiativ och även fatta beslut och driva dina ärenden framåt.


ÖVRIGT
Anställningsintervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan ansökningstidens utgång.

Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: A740421
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a3a8a24e-8e7e-4638-bf0c-67b9d538ee9e&publishCode=AMS&TK=dc1d397e-bedc-420f-b617-5c1be97dfb0f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Enheten för barn och familj
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nämndsadministratör

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Kansliavdelningen biträder den politiska organisationen och ansvarar bl.a. för diarieföring, ärendeberedning och sammanträdesrutiner för kommunfullmäktige, kommunstyrelsen, nämnder och utskott. Avdelningen ansvarar också för service och stöd i juridiska och administrativa frågor till förvaltningarna och ledningsgruppen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en nämndsadministratör till kommunens centrala kansliavdelning, med placering på kommunledningskontoret. Du kommer att få arbeta självständigt som ett administrativt stöd till de politiska organen. Idag ligger fokus på nämndsadministration för kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och dess utskott, men du kan även komma att arbeta med övriga nämnder, samt med posthantering, registrering och arkiv.

I rollen arbetar du nära fullmäktige och styrelsen och bistår med administration och registrering av beslutsunderlag, upprättande av kallelser och protokoll, expediering av beslut m.m. Tjänsten kräver noggrannhet, hög integritet och ansvarskänsla.

Du kommer att ha nära kontakter med förtroendevalda, förvaltningsledningar och handläggare.

Du kommer även att ta en aktiv del i kommunens implementering av ett nytt dokument- och ärendehanteringssystem. Har du arbetat i projektform är det positivt och ett stort intresse för IT ett måste.

Bredden på arbetsuppgifter är stor och du måste ha anpassningsförmåga och en positiv syn på att hjälpa till där det behövs i stort och smått. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

En viktig del i arbetet är att tillsammans med övriga medarbetare ständigt förbättra rutiner och processer. Ditt arbete innebär många interna och externa kontakter.

KVALIFIKATIONER
Formella kvalifikationer:
• Universitets-/högskoleutbildning inom relevant område, t.ex. statsvetenskap
• Kunskaper om relevant lagstiftning (kommunalrätt/förvaltningsrätt/offentlighet och sekretess)
• God kännedom om en myndighets ärende- och dokumenthantering
• Förmåga att uttrycka dig tydligt och korrekt i svenska språket både i tal och skrift
• Goda IT-kunskaper

Personliga egenskaper:
• Intresse för samhällsfrågor
• God kommunikations- och samarbetsförmåga
• Struktur, noggrannhet och ordningssinne
• Kan arbeta såväl självständigt som i grupp
• Omdömesgill och van att planera och fullfölja ditt arbete
• God problemlösningsförmåga
• Tar egna initiativ för att lösa de frågor som dyker upp

ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Registrator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100 % Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande., upphör: 2018-12-31 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A737903
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0aafb0b8-7d31-4ee2-b965-d75e803c914f&publishCode=AMS&TK=b28c9b3d-cb18-4f62-81a9-b7ac0bffabcb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Kansli
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Reparatör, Nordic Sugar Arlöv

Nu söker vi en reparatör till vår avdelning Processunderhåll på Arlöv Sockerbruk.  
 
Avdelningen utför underhålls- och servicearbeten på process- och maskinutrustningar för tillverkning och förpackning av sockerprodukter.  
Målet för avdelningen är att säkerställa en hög driftsäkerhet för anläggningarna. 
Ordinarie arbetstid är dagtid med möjlighet till flextid. Tidvis kan beredskap samt arbete under helg förekomma. Andra arbetstider kan förekomma kortare perioder under året. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Arlöv. Vid behov kan det även bli arbete inom andra befattningar på Arlöv och Örtofta Sockerbruk. 
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
  Tillsammans med ett team bestående av 5 reparatörer ansvara för planering, genomförande och uppföljning av underhålls- och servicearbete  Felsöka, åtgärda och rapportera fel på produktionsutrustningar inom ansvarsområdet  Arbeta med montering och demontering av maskin- och produktionsutrustningar  Medverka i vidareutveckling av förebyggande underhåll på anläggningarna  Delta i projektarbeten t.ex. vid investeringsarbeten och andra förändringar inom arbetsplatsen. 
 
Din bakgrund: 
 
Du har en lämplig teknisk/mekanisk grundutbildning på gymnasienivå eller motsvarande med inriktning mot reparationer och underhållsarbete. 
Du bör ha en god mångårig yrkeserfarenhet av att arbeta som reparatör. 
Vi ser gärna att du har goda erfarenheter och grundkunskaper i underhåll av processutrustning, industri- rörläggning/rörsvetsare, svetsning, plåtarbeten, och/eller renovering av växellådor och pumpar. 
 
Du trivs i en föränderlig miljö och har ett ansvarstagande angreppssätt till att lösa och prioritera problem. Du ser vad som behöver göras och tar ansvar tillsammans med gruppen för att lösa saker tillsammans. 
Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, har lätt för att samarbeta och att ta ett stort eget ansvar. 
Vi ser gärna att du på sikt kan tänka dig att utvecklas vidare inom enheten. 
Eftersom vårt koncernspråk är engelska så är det viktigt att du kan uttrycka dig väl både i engelska såväl som svenska, skriftligen och muntligen.  
 
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en dynamisk miljö där vi sätter kvalité och kunden i fokus.  
 
Ansökan och information 
 
För ytterligare upplysningar om befattningen kontaktar du avdelningschef Lars-Göran Forsberg, tele +46 709 537564, eller HR-ansvarig Tina Persson, tele +46 709 9537139. Frågor av facklig karaktär besvaras av Jan Erik Persson, IF Metall, tele +46 709 537553. 
Din ansökan till tjänsten som ”Reparatör Arlöv” sänder du till oss senast den 3 januari 2018 via vår hemsida www.nordicsugar.se
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Maskinreparatör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidOrdinarie arbetstid är dagtid med möjlighet till flextid. Tidvis kan beredskap samt arbete under helg förekomma. Andra arbetstider kan förekomma kortare perioder under året. tillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1228&ProjectId=144699&DepartmentId=18974&MediaId=4629&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Sugar
Sockerbruksgatan 4
23235  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industrielektriker- Automationstekniker Nordic Sugar, Arlöv

Till vår avdelning El & Automation på Arlöv Sockerbruk söker vi en industrielektriker- automationstekniker. Avdelningen som består av 10 eltekniker, reglertekniker och programmerare som utför underhålls- och servicearbeten på process- & elutrustningar för tillverkning och förpackning av sockerprodukter.  
Målet för avdelningen är att säkerställa en hög driftsäkerhet för anläggningarna. 
Ordinarie arbetstid är dagtid med möjlighet till flextid. Tjänsten innebär beredskap samt tidvis arbete under helg. Andra arbetstider kan förekomma kortare perioder under året. 
Tjänsten är en tillsvidareanställning.  
 
Dina arbetsuppgifter som el-/automationstekniker består av:  att utföra service, felsökning, underhåll och installationsarbete.  att felsöka, åtgärda och rapportera fel på produktionsutrustningar inom avdelningens ansvarsområde.  att arbeta med reglertekniska processproblem och optimeringar, kalibreringar samt förebyggande utrustningskontroller.  att delta i investerings- och andra förändringsprojekt på arbetsplatsen.  att arbeta med el-konstruktion och dokumentation.  
Din bakgrund
Du har en lämplig el-teknisk grundutbildning på gymnasienivå eller motsvarande.  
Du bör ha en relevant yrkeserfarenhet av att arbeta som el-/automationstekniker, gärna inom processindustrin. 
Vi önskar att du har goda erfarenheter och grundkunskaper i underhåll och service av el- och automationsutrustning. 
Det är en fördel om du även har kompetenser i processkontroll- och PLC system.  
Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, egen initiativförmåga och god samarbetsförmåga. 
Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp.  
Vi ser gärna att du på sikt kan tänka dig att utvecklas vidare inom avdelningen eftersom el och automation erbjuder en stor utvecklingspotential. 
 
Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en dynamisk miljö där vi sätter kvalité och kunden i fokus.  
 
För ytterligare upplysningar om befattningen kontaktar du avdelningschef Peter Callmér, tfn +46709 537 556, eller HR Tina Persson, tfn +46 709 537139. Frågor av facklig karaktär besvaras av Jan-Erik Persson IFMetall, tfn +46709 537 553. 
 
Din ansökan till tjänsten som ”Elektriker/Automationstekniker” lämnar du till oss senast den 15 januari via vår hemsida www.nordicsugar.se.    
 
Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare, bemanningsföretag samt säljare av andra rekryteringsverktyg
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidOrdinarie arbetstid är dagtid med möjlighet till flextid. Tjänsten innebär beredskap samt tidvis arbete under helg tillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1228&ProjectId=144701&DepartmentId=18974&MediaId=4629&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nordic Sugar
Sockerbruksgatan 4
23235  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maintence Technician to Paint & Coatings Malmö

Vi söker nu en engagerad Mekaniker till Akzo Nobel Paints & Coatings i Malmö.

Tjänsten innefattar huvudsakligen följande ansvarsområden:
- Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på anläggningens utrustningar och maskiner.
- Utföra felsökningar och reparation.
- Aktivt bidra och delta i arbetet med ständiga förbättringar.
- Aktivt arbeta för att driftsstoppen för maskinparken på avdelningarna minimeras.
- Dokumentera underhållsarbetet och beställa reservdelar i vårt underhållssystem.
- Ha enskilt ansvar för att säkerhet och skydd efterlevs vid utförande av arbetsuppgifterna och att utrustning och lokaler hålls i ordning och städas.
- Utbilda operatörer och FU-tekniker i operatörsunderhåll och förebyggande underhåll.

Lämplig utbildningsbakgrund är relevant teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har stor vana att jobba med styrda maskiner, skrivare, etikettmaskiner etc. Meriterande är om du är svetskunnig och har jobbat i Atex miljö. Arbetet innebär kontakter både inom och utanför Sverige med såväl kunder som leverantörer, vilket kräver att du har lätt för att kommunicera på både det svenska och engelska språket i tal och skrift.
Som person har du god förmåga att arbeta i grupp. Du har förmågan att jobba på ett självständigt och strukturerat sätt. Din personlighet grundas på engagemang, flexibilitet och ansvar. Eftersom arbetet innebär täta kontakter med våra fabriker söker vi personer med hög känsla för service och mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.

Mer information om tjänsten
Detta är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

För mer information om tjänsten vänligen kontakta Peter Uhde, Maintenance Manager, tel: +46 709 35 63 51.
För information om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Elisbet Haraldsdottir, Talent Resourcing Partner, tel: +46 703 50 17 99
IF Metall: 040-35 52 09


Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbarhet i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Teknikinformatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDetta är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiden är förlagd till dagtid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://www.akzonobel.com/careers/vacancies/170005dq
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Akzo Nobel Decorative Coatings AB
Staffanstorpsvägen 50
23261  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarie SFI och Introduktionsprogram

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Vid SFI i Burlöv studerar ca 400 elever svenska på olika nivåer. Skolan är förlagd i Arlöv. Vid Gymnasieenhetens introduktionsprogram studerar ca 90 elever olika grundskoleämnen. Skolan är förlagd i Åkarp.

ARBETSUPPGIFTER
Som timvikarie ersätter du ordinarie lärare under enstaka eller ett flertal lektioner. Du följer ordinarie lärares pedagogiska planering och använder befintligt arbetsmaterial. I vissa fall och vid längre vikariat ansvarar du till viss del för den pedagogiska planeringen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som läser till lärare eller har känsla för och erfarenhet av att arbeta med undervisning. Som vikarie behöver du ha lätt för att skapa relationer med elever och kollegor. Ditt arbete underlättas om du är flexibel, engagerad, kreativ och strukturerad. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i dagens arbetsuppgifter och vara tydlig i ditt ledarskap som utövas med en rejäl dos humor och värme.

ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast och vid behov.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A738909
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e8ce4810-b684-4538-a503-f1afc9ef7621&publishCode=AMS&TK=327cfe01-4fb5-455b-bfe6-22374bda2135
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Komvux
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Badvärd / Badmästare

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Burlövsbadet var ett av de första baden i Skåne med en 50-meters bassäng. Badet har ett rikt utbud av aktiviteter för både stora och små.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten som badvärd / badmästare innefattar att framför allt ge service åt våra besökare och övervaka säkerheten på badet. Du kommer även leda våra simskolor. Städning ingår också i dina arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har simlärarutbildning, badmästarutbildning eller liknande utbildning. Meriterande är utbildning inom vattengympa, vattenträning och gymverksamhet. Erfarenhet av simhallsverksamhet krävs då vi arbetar med bevakning och livräddning. Du ska ha någon form av städutbildning.

Vi värdesätter kunskap inom olika språk och kulturer. Du har god förmåga att kommunicera och erbjuda bra service, kunna ta egna initiativ samt vara flexibel i ditt agerande. Du ska kunna handskas med stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Badmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-15 Omgående eller enligt överenskommelse , upphör: Vikariat t.o.m. 2018-05-31 med eventuellt förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: A737008
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=27cbcec8-5a19-4aaf-abed-e01ab5ac19ea&publishCode=AMS&TK=a6dc6525-1975-4047-915d-fb93c17eb222
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Burlövsbadet
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Trademax söker butikssäljare till Trademax butik i Malmö

Som butikssäljare hos Trademax kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att sälja möbler och heminredningsprodukter genom
aktiv försäljning till kunder i butiken.
Du ansvarar för att kunderna får en positiv upplevelse i butiken och att denna upplevs som välordnad och attraktiv.
Arbetsuppgifterna varierar från aktiv försäljning mot kund i butiken till att besvara samtal och mejl, kvittering av varuleveranser, packa upp/montera/prismärka produkter, skyltning/varuexponering, inventering, kassaarbete samt städning.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en framgångsrik organisation, i en informell miljö med duktiga och engagerade medarbetare
som drivs av att göra skillnad. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Dina personliga egenskaper

Trademax har under de senaste åren genomgått en kraftig expansion och det är viktigt att du som person trivs i en föränderlig miljö
där tempot är högt, vilket ställer krav på flexibilitet, problemlösning och servicekänsla.
För tjänsten kommer personlig lämplighet att ha stor betydelse därför är viktigt att du är självgående och stresstålig i din natur.
Vidare är det viktigt att du som person är driven,
målinriktad och förstår betydelsen av att leverera god service.
Du är även orädd, prestigelös och gillar att ta dig an utmaningar.
Även om du i denna tjänst till stor del arbetar självgående ser du teamarbete som en självklarhet där din prestation är viktig för teamet som helhet.

Dina kvalifikationer

För att lyckas i rollen som butikssäljare tror vi att du har en gymnasial utbildning.
Har du minst 1-3 års erfarenhet som säljare inom detaljhandeln eller liknande bransch ses detta som meriterande, dock ej något krav.
Vidare är det meriterande om du kan påvisa goda dokumenterade försäljningsresultat och har erfarenhet av att arbeta mot givna mål där försäljning och kundmöte står i centrum.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en framgångsrik organisation, i en informell miljö med duktiga och engagerade medarbetare
som drivs av att göra skillnad. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

En möjlighet att ingå i vårt fantastiska butiksteam i Malmö där du förväntas bidra till butikens fortsatta tillväxt.
Vi erbjuder en möjlighet att ta steget in i Nordens snabbast växande och största e-handelsaktör inom heminredning där det för rätt person finns
mycket goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.
Tjänsten är ett vikariat på ca 50%. Vikariatet kan komma att övergå i en tillsvidareanställning vid behov.
Arbetstiden är förlagd vardagar och helger.
Vid högsäsong och behov kan tjänsten komma att öka i antal timmar.
Trademax är ett varumärke inom Bygghemma Group som sedan starten 2008 har etablerat sig som en av de starkaste och mest framgångsrika e-handelsaktörerna i Norden.
Bygghemma Group startade år 2006 och har idag ca 500 anställda och omsätter drygt 3 miljarder.
Sedan 2016 har Bygghemma Group expanderat till en nordisk koncern med 56 fysiska butiker och 29 webbutiker, b la:
bygghemma.se, bygghjemme.no, byghjemme.dk, taloon.com, netrauta.fi, talotarvike.com, frishop.dk, byggshop.se, badshop.se,
golvshop.se, stonefactory.se, trademax.se, trademax.no, trademax.dk, trademax.fi, chilli.se, chilli.no, furniturebox.se,
furniturebox.no, furniturebox.dk, furniturebox.fi, kodin1.com, linoleumkompaniet.se, hemochbastu.se, myhomemøbler.dk,
lindstromsbad.se och polarpumpen.se.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jenny.henriksson@trademax.se
Övrigt: Är du Butikssäljaren Trademax söker? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Vi tillämpar ett löpande urval, därför är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Mejla CV samt personligt brev till butikschef Jenny Henriksson via jenny.henriksson@trademax.se
Arbetsplats: 
Adress: TM HELSINGBORG AB
Hantverkaregatan 32
23234  Arlöv Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Heltidsjobb inom administration & back-office

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta
- Kundsupport via telefon för administrativa-, redovisnings- eller servicefrågor
- Ansvar för fakturering och betalningspåminnelser till kunder
- Lägga in offerter för maskiner och tillbehör
- Allmänna administrativa uppgifter
- Lager- och showroom organisation
- Första kundkontakt och upprätthållande av vår databank

Är du den vi söker? Hör av dig per mail redan idag med CV och personligt brev - rekrytering kommer ske löpande. Välkommen!

Till vårt kontor och showroom i Arlöv söker vi nu en medarbetare som sköter firmans administraiva uppgifter. Hos oss har du möjlighet att utvecklas och göra skillnad. Du kommer skolas in omsorgsfullt för att ha de bästa förutsättningarna att bli en mycket viktig pusselbit för att vi tillsammans ska kunna nå våra mål för 2018 och framöver!

Vi söker dig som är noggrann och organiserad och kan behålla en god överblick även med flera bollar i luften. Du är även duktig på att fokusera på en arbetsuppgift i taget och ser till att fullfölja dessa. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar diciplinera och kan följa instruktioner. Du är serviceinriktad mot våra kunder och förstår att engagemang är avgörande för nöjda kunder. Vidare lägger vi stor vikt vid att du är en teamplayer och uppmärksam, lojal och hjälpsam mot dina medarbetare eftersom det är viktigt i ett mindre företag att vi alla håller ihop. Du behöver behärska svenska perfekt i tal och skrift och ha goda kunskaper i antingen tyska eller engelska. Minst gymnasieutbildning, god datavana och körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet från administrativt arbete men störst vikt läggs vid personlig lämplighet.

Felder Group Sweden är ett växande företag med kontor i Stockholm och Malmö (Arlöv). Vi är ett dotterbolag till österrikiska Felder KG som tillverkar maskiner för trä & möbelindustrin, plastindustrin, snickerier och privatpersoner med intresse för trä. Felder Group Sweden har hand om försäljningen av Felder’s maskiner i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: f.karlsson@felder-group.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FELDER GROUP SWEDEN AB
Företagsvägen 29 hus 9
23237  Arlöv Sverige
Hemsida: http://www.felder-group-sweden.com/
  

Platsannons

Trafikledare till Malmö

För att säkerställa vår fortsatta expansion i Skåne och för att vårda befintliga kunder söker vi ytterligare en Trafikledare till vårt team i Malmö. Som Trafikledare är du spindeln i trafiknätet. Huvudsakligen kommer du att jobba med beställningstrafik. Du ansvarar för trafikens planering, optimering och praktiska genomförande samt upprätthåller kontakten med förarna och serviceorganisationen. Du hanterar kundärenden och är kontaktperson för större beställare. Det är viktigt att du har förmågan att dokumentera noggrant, planera flexibelt samt agera situations anpassat

Vi utgår ifrån att du har en gymnasial utbildning och ett extra plus är en adekvat högskoleutbildning. Erfarenhet av logistik, planering och personalhantering samt erfarenhet av Microsoft Office är meriterande. Även kunskap om planeringsprogrammet Klartext är meriterande. Som person är du resultatorienterad, analytisk, kreativ, säljande och har en hög integritet med god social kompetens. I rollen som Trafikledare måste du ha förmågan att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna prioritera för att möta uppsatta mål. Du förväntas knyta många olika kontakter innebärande att du är relationsbyggande och trivs med en utåtriktad roll. Är du verksam i vår bransch redan idag och har erfarenhet av beställningstrafik är det extra plus.

Berggkvarabuss är ett av Sveriges största bussföretag, som med en modern fordonspark bestående av drygt 1100 högklassiga bussar, utför all form av busstrafik under devisen, Gränslöst – Billigt - Bekvämt. I koncernen ingår välkända varumärken som Mekka Traffic AB, Traveller Buss AB, Bussanova AB, Sohlberg Buss, Buss Persson AB, Anchersen Aps, Elite Traffic GmbH, Scandorama AB samt Ölvemarks Holiday AB m.fl. Koncernen omsätter dryga 2 miljarder kr, har ca 2300 anställda och är ett dynamiskt entreprenörsföretag med huvudkontor i Kalmar.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Trafikledare, vägtrafik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar provanställning. Tjänstgöringsgrad är 100 procent. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Jourtjänst förekommer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars-erik.persson@bergkvarabuss.se
Övrigt: Bifoga CV och betyg. Intervjuer hålls löpande, men vi vill ha din ansökan senast den 31 december 2017. Mail: lars-erik.persson@bergkvarabuss.se Vid frågor kontakta vår trafikchef i Malmö Lars-Erik Persson tel. 076 -76 29 990
Arbetsplats: 
Adress: Bergkvarabuss AB
Kvalitesvägen 4
23261  Arlöv Sverige
Hemsida: http://www.bergkvarabuss.se
  
Platsannons

Operatör till AkzoNobel i Malmö

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som Produktionsoperatör har du varierande arbetsuppgifter och utför samtliga förekommande arbetsuppgifter inom produktionen. Du kommer vara delaktig i hela tillverkningsprocessen från råvara till färdig produkt. Du kommer exempelvis arbeta med att tillverka och tappa färg samt truckföring.

Ytterligare information
Detta är en visstidsanställning, med möjlighet till förlängning, på heltid där du arbetar kvällsskift, placerad i Malmö/Sege. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Hanni Ahmed, Avdelningschef, +46708350909.

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Veronica Keller, HR Business Partner, +46708350316.

För fackliga frågor:
IF Metall: 040-35 52 09

Om du har generella frågor kring din ansökan eller behöver hjälp, vänligen kontakta: TalentResourcing.SE@akzonobel.com

Mer om oss
AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent, med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.


Vi ser fram emot din ansökan!

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Har du ett tekniskt intresse och gillar att arbeta med ständiga förbättringar inom produktion? Vill du arbeta i en miljö där vi värdesätter säkerhet, hållbarhet och integritet?

Med anledning av att vi ökar våra produktionsvolymer söker vi nu en Operatör till en av våra produktionsavdelningar på AkzoNobel’s site i Malmö.

- Gymnasiekompetens, gärna teknisk inriktning

- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom producerade industri är meriterande

- Truckkort och vana av truckkörning är önskvärt

- Erfarenhet av att arbeta med ständiga förbättringar, så som Lean, six sigma och 5s är meriterande

- Mycket goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt samt goda kunskaper i engelska

- Grundläggande IT-kunskaper

Befattningen ställer krav på teknisk kompetens och intresse, hög ansvarskänsla samt god samarbetsförmåga. Du är en stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka lagets kompetens samt bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem, dela med dig av din kunskap till andra samt kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhets- och leveranskrav.

AkzoNobel Decorative Coatings, världens största färgproducent, med varumärkena Nordsjö, Sadolin, Cuprinol, Pinotex och Hammerite, utvecklar, tillverkar, distribuerar och säljer färg, lack och spackelprodukter till yrkesmålare och konsumenter i hela Norden.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, ytbehandling
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.akzonobel.com/careers/vacancies/170005hl
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Akzo Nobel Decorative Coatings AB
Staffanstorpsvägen 50
23261  Arlöv Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Service & Parts Kollega

Beskrivning
I rollen kommer du vara ansvarig för följande:

- Beställning och support av reservdelar
- Offert
- Leveransbevakning
- Fakturering
- Inventering
- Lagerstyrning / Optimering
- RapporteringTill vårt huvudkontor i Arlöv söker vi nu en ny medlem till vårt glada Service & Parts Team. Idag består vi av sex personer, vi söker nu den sjunde. Du kommer ansvara för ditt eget distrikt av tekniker men även hantera reservdelsförfrågningar både internt /externt. Det gäller att vara lösningsorienterad, strukturerad, noggrann och att ha lätt för att samarbeta.


Vi erbjuder dig:
En spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och produkter. Hos oss är teamkänsla viktigt och vi erbjuder möjlighet till personlig utveckling. Vana att arbeta i affärssystemet SAP & reservdelshantering är ett krav! Känner du att det låter som en intressant utmaning och vill vara en del av vårt team så är du varmt välkommen med din ansökan.
Din skriftliga ansökan med CV skickar du till patric.goransson@jungheinrich.se
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Backofficepersonal
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidFöräldra vikariat med stora chanser till förlängning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: Service & Parts
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jungheinrich Svenska AB
Arlöv
23261  Arlöv Sverige
Hemsida: http://www.jungheinrich.se
  
Platsannons

E-Business Specialist, Malmö

What's the role?

Are you driven to make a (digital) difference? We are looking for an E-Business Specialist to join our Strategic Marketing team in Arlöv with great opportunities to further develop within the company.
In this role, you are strategically, tactically and operationally responsible for e-business in general (together with a great colleague covering integrated purchasing solutions and platforms) and for our online channel hilti.se in particular. This includes driving and accelerating sales and customer platform development, operating and improving our globally provided platform as preferred platform for transactions and information as well as assuring a solid backend with product information (PIM) and user support.

You will have a high impact on the Swedish market and work closely with various stakeholders in both marketing and sales. You will have daily interactions with our regional office in Manchester, Great Britain and counterparts in our global headquarter in Schaan, Liechtenstein. All this to drive e-business in Sweden with a lot of entrepreneurial freedom to push boundaries in the industry and the organisation and to become internal benchmark for e-business.

Who is Hilti?

If you're new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service.

With some 25,000 people in more than 120 countries, which we're looking to expand, we're a great place for you to show us your worth, step up to new challenges and grow your career.

What does the role involve?

This role involves first, driving business on the website as an active sales channel and true business partner to the organisation, driving customer platform development (including lifecycle management) and driving initiatives to increase awareness, maximising pull and extending offering of e-business. Second, operate and improve our globally provided online platform with focus on smooth transaction flows and preferred information hub for a top-notch digital experience with Hilti for customers and stakeholders. Third, assuring a solid back-end with our vast product portfolio, maintaining a high data quality in our product information management system (including search words, related products etc.) as well as competent complaint handling and second-level user support. This third pillar is the no-miss foundation to master in this role in order to set-up e-business for success and to build on it. All this in close collaboration with your e-business counterparts, digital marketing colleagues and regional community and based on your high level of entrepreneurial drive, initiative and passion to discover and further explore a key lever in our organisation to build a better future.

What do we offer?

We'll give you everything you need to excel in your role. You will enjoy a rare combination of autonomy and camaraderie, as you'll manage your own workload while being part of a great expert team. We'll trust you to do whatever it takes to deliver outstanding results. Go the extra mile and we'll reward you with unrivalled training, development and career opportunities.

Why should you apply?

We have an excellent mix of people, success at Hilti is down to teamwork and ability, no matter what your background. Furthermore, you will be offered a unique business area to have a true impact and to drive digitalization in the organization.

What you need is:

- Passion for e-business, web presence and digital marketing in generalCapability to deal with digital solutions and new media, to handle uncertainty/unclarity and to overcome obstacles (can-do attitude)
- Capacity to link business with technology as well as to develop a (digital) business while assuring a high level of operational excellence
- Strong linguistic skills in Swedish and English, both oral and written, paired with strong communication skills to break down complex challenges to tangible steps and to digitally express them
- Profound track-record in content management, e-business and/or online ecosphere in general
- Preferred knowledge in SAP and product information systems (preferably Stibo)
- Sharp mind that thinks things critically through as well as pragmatically delivers solutions
- High level of entrepreneurial and autonomous mind-set with a high level of drive and ambition to outperform

If you are looking to build your career with a dynamic global organization, we look forward to receiving your application. If you would like more information about the role, please contact Strategic Marketing Manager Tobias Fürholz at +46 702434080 or Tobias.Fuerholz@hilti.com

Apply online:
https://careers.hilti.se/sv-se/jobs/e-business-specialist
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Webbansvarig/Webbstrateg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställningFast lön plus bonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens: 2861
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hilti Svenska AB
Box 123
23222  ARLÖV 
Hemsida: www.hilti.se
  

Platsannons

Vi söker undersköterskor-timvikariat

Verksamhetsbeskrivning
Norlandia Care vård och omsorgsboende, Solliden, ligger i Arlöv och är ett boende för personer med demenssjukdom. Solliden är naturskönt beläget och omgärdas av parkmiljö och hästhagar. Det finns vandringsstråk, vackra uteplatser och inglasade balkonger vilket gör att de boende kan njuta av naturen varje dag. Idag erbjuder Solliden 97 boendeplatser fördelat på sju enheter, allt från gruppboende demens till korttidsboende.

Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem utgör navet i våra verksamheter och säkerställer att våra vård- och omsorgstjänster följer aktuell lagstiftning, riktlinjer, råd och rekommendationer. Vårt ledord "gott liv - varje dag" innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.


Arbetsuppgifter
Sedvanliga omvårdnadsuppgifter för undersköterskor på demensboende. I tjänsten ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som tycker om att arbeta med personer med demenssjukdom, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet.

Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare och övrig personal. Du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.

Utbildning som undersköterska önskas.


Övrigt meriterande
Kunskaper i något kvalitetsledningssystem, kunskaper i Safe-doc eller annat dokumentationssystem. Demensutbildning och/eller erfarenhet av BPSD.


Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdatum
Ansökningar behandlas löpande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidTimvikariat vid olika typer av vakanser.Timlön. Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Thomas.Lundgren@norlandia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Enskilda Sjukhemmet Solliden AB

23291  ARLÖV 
Hemsida:
  

Platsannons

Behovspersonal till MatHem.se (Malmö)

www.mathem.se - din matbutik på nätet.

Om MatHem.se

MatHem.se är det ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln och erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar. MatHem.se kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Företaget finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd. Idag är MatHem.se Sveriges ledande aktör inom lösplockad mat på nätet.

Om tjänsten

MatHem.se växer så det knakar. Vi söker nu produktionspersonal som vill jobba vid behov och som vill vara med och påverka företagets fortsatta utveckling.

Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2–3 pass i veckan och du måste kunna vara på plats från klockan 05:00 för att tjänsten ska vara aktuell. Det kräver att du har tillgång till bil eller bor på gångavstånd.

Arbetsuppgifterna består av att plocka och packa livsmedel som går ut till våra kunder samt hantering av order och varor för in- och utleverans. Vi använder oss av "Pick by voice" i orderplocket och ser tidigare kunskaper av det som meriterande. Vi har 4 olika temperaturzoner, från +20°C till -24°C. Du jobbar dagligen i de olika zonerna. Vi söker en profil som trivs med ett aktivt och fysiskt jobb och som är van att arbeta i högt tempo. Du är ansvarstagande, noggrann och självgående. Krav är att du behärskar svenska i tal och skrift utan problem. Du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning.

Ansökan

Anställningen avser visstid fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning.

Vi tillämpar timlön efter Handels kollektivavtal för privat butik.

Placeringsort är Arlöv, Malmö (Lagervägen 4)

Vi kallar in till intervjuer löpande varav tjänsterna kan tillsättas innan sista ansöksdatum.

Välkommen med din ansökan till Sveriges största och smartaste matbutik på nätet!
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-05
Referens:
Webbplats: http://www.mathem.se/ledigajobb?aguid=788973891BBA4FF096B591E3A01A4311&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MatHem i Sverige AB
Östermalmsgatan 87D
11459  Stockholm Sverige
Hemsida: www.mathem.se/ledigajobb
  

Platsannons

Vi söker undersköterskor

Verksamhetsbeskrivning
Norlandia Care vård och omsorgsboende, Solliden, ligger i Arlöv och är ett boende för personer med demenssjukdom. Solliden är naturskönt beläget och omgärdas av parkmiljö och hästhagar. Det finns vandringsstråk, vackra uteplatser och inglasade balkonger vilket gör att de boende kan njuta av naturen varje dag. Idag erbjuder Solliden 97 boendeplatser fördelat på sju enheter, allt från gruppboende demens till korttidsboende.

Vårt ISO-certifierade kvalitetsledningssystem utgör navet i våra verksamheter och säkerställer att våra vård- och omsorgstjänster följer aktuell lagstiftning, riktlinjer, råd och rekommendationer. Vårt ledord "gott liv - varje dag" innebär att våra medarbetare arbetar nyfiket, engagerat och uppmuntrande där den boendes individuella behov och önskemål ständigt är i fokus.


Arbetsbeskrivning
Sedvanliga omvårdnadsuppgifter för undersköterskor på demensboende. I tjänsterna ingår kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med enhetschefen kommit överens om på verksamheten.


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som tycker om att arbeta med personer med demenssjukdom, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet.
Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med brukare och övriga personal. Du kan skriftligt dokumentera det som verksamheten kräver.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom.


Övrigt meriterande
Kunskaper i något kvalitetsledningssystem, kunskaper i Safedoc eller annat dokumentationssystem. Demensutbildning och/eller erfarenhet av BPSD.

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdatum
Ansökningar behandlas löpande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidTillsvidaretjänst 3 st. Långtidsvikariat och timanställning dag/nattEnligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: solliden.enhetschef@norlandia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Enskilda Sjukhemmet Solliden AB

23291  ARLÖV 
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottslärare i kombination med annat ämne

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

På Vårboskolan finns Malmö FF:s fotbollsakademi – ett profilprogram för högstadiet som innebär att 25 elever kommer att studera med fotbollsinriktning i varje årskurs på högstadiet. Vi har också en nystartad kulturprofil med inriktning mot musik och dans

Varje elev som lämnar Vårboskolan ska ha med sig de kompetenserna som är nödvändiga för att möta en värld i ständig utveckling. Eleverna som lämnar Vårboskolan är nyfikna på och medvetna om sig själva, sina medmänniskor och sin omgivning.

På Vårboskolan arbetar vi utifrån elevernas språkliga kompetens. Vi anser att språket är nyckeln till all kunskap. Vi arbetar systematiskt med elevernas språkutveckling och utgår från att alla vill och kan lära sig. Vi anser även att den kommunikativa förmågan utvecklas också via andra uttrycksformer.

På Vårboskolan har vi utvecklat ett gemensamt förhållningssätt som gör att eleverna kan känna sig trygga och sedda. All personal arbetar utifrån tydliga riktlinjer och rutiner (coachande mentorskap, klassamling varje morgon med mera). Undervisningen utvecklas ständigt på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. På Vårboskolan har vi även höga förväntningar på varandra.

På Vårboskolan finns alltid plats för var och en. Vi utgår från allas likavärde. Vi jobbar systematiskt med hjälp av vårt likabehandlingsteam som består av mycket kompetent personal och likabehandlingsråd där eleverna ges möjlighet att påverka vårt värdegrundsarbete. Vi samarbetar med närsamhället och genomför två likabehandlingsdagar per år för att uppmärksamma olika frågeställningar som är relevanta för samhället.ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår undervisning i idrott och annat ämne samt mentorskap.
Då skolan arbetar mycket med undervisningsutveckling i vårt kvalitetsarbete ser vi gärna att du har ett gediget intresse av skolutveckling.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad lärare och har legitimation i idrott och något annat/andra ämnen också.

ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Eller enligt ök.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A736010
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=599f17aa-9291-40c9-a7a9-0ec2a32b14e8&TK=5ee53715-7b13-4719-ad55-0172bb1e4ed5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Lärare Vårboskolan
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Städare till Burlöv

Vill du göra livet enklare för människor?
På Hemfrid stöttar vi dig så du kan bli bäst på ditt jobb!

Bra villkor
På Hemfrid tar vi seriöst på vårt ansvar som arbetsgivare. Vi erbjuder fast anställning som ligger mellan 50% och 80%. Vi har kollektivavtal vilket ger våra städare trygghet i anställningen. Med vår ansvarsförsäkring ser vi till att du aldrig behöver oroa dig för eventuella skador eller olyckor som sker på jobbet. Och självklart ser vi till att du som städare har rätt utrustning och kläder för att du ska göra ett bra jobb. Dessutom får du bidrag hos oss till träning och motion så att du håller dig frisk.

Utbildning inom städning och svenska
När du börjar som städare hos oss får du två veckors introduktion och därefter kontinuerlig utbildning och utveckling så du kan bli ännu bättre på ditt jobb. På vår egen utbildningsenhet Hemfridsakademin kan du lära dig mer om städning och dessutom certifiera dig. Du kan också läsa svenska via vårt samarbete med Swedish for professionals.

Så här är det att jobba som städare på Hemfrid
Hos oss på Hemfrid kan du arbeta som städare inom vår hemstädning, samt som städare inom våra serviceteam. Vi som jobbar ute hos kund kallar oss Hemfridare och kommer från många olika bakgrunder men har det gemensamt att vi bryr oss om våra kunder och vi är stolta över det vi gör. Vi har en stark gemensam, och vår mötesplats är på kontoret i Malmö.
Som Hemstädare har du 5 - 10 återkommande kunder i veckan. Arbetet som Hemstädare sker främst självständigt.
Som Serviceteamare jobbar du i ett team och arbetar med vår storstädning, flyttstädning och fönsterputs. 

Är du vår framtida medarbetare?
Vi stöttar dig hela vägen så att du kan göra ett bra jobb, men det är viktigt att du är:


• Noggrann: Du har som vana att sträcka lakanet en extra gång eller se till att tavlorna hänger rakt.
Självständig: I ditt jobb som städare måste du kunna vara bekväm med att jobba på egen hand när du är ute i hemmen.
Pålitlig och hjälpsam: Det är viktigt att du sätter dig in i hur det känns att komma hem där du har städat. Kunderna ska känna att de litar på dig. Lika viktigt är att du är hjälpsam mot kollegor.

Vi söker dig som har körkort.

Välkommen till oss på Hemfrid
Välkommen att söka jobb som städare hos oss redan idag! Bli en del av vår gemenskap och gör ett jobb inom städning som du kan vara stolt över! Vi anställer städare löpande.


Glöm inte att gå in på www.hemfrid.se och läsa mer om vad vi gör!
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDagtid, Tillsvidare Deltid från 50%enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.hemfrid.se/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1637
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hemfrid i Sverige AB
Gråbrödersgatan 2
21121  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.hemfrid.se
  

Platsannons

Backoffice Sales medarbetare

I rollen kommer du vara ansvarig för följande:

- Skapa ordererkännande
- Finansavtal
- Leveransbevakning
- Fakturering
- Intern kommunikation gällande leverans
- Rapportering

Vi erbjuder dig:
En spännande och utvecklande tjänst i ett framgångsrikt företag med ett starkt varumärke och produkter. Hos oss är teamkänsla viktigt och vi erbjuder möjlighet till personlig utveckling. Känner du att det låter som en intressant utmaning och vill vara en del av vårt team så är du varmt välkommen med din ansökan.
Din skriftliga ansökan med CV skickar du till: sandra.sofinet@jungheinrich.se. Urval sker löpande.Är du serviceminded, positiv och strukturerad. Kanske är du vår nya kollega?

Till vårt huvudkontor i Arlöv söker vi nu en ny medlem till vårt Backoffice Sales Team.
Idag består vi av sex personer, vi söker nu den sjunde.
Du kommer tillhöra vår ordergrupp. Här kommer du att dagligen ha kontakt med våra kunder samt kollegor internt. Det gäller att vara lösningsorienterad, strukturerad, noggrann och att ha lätt för att samarbeta. Framförallt ska viljan att alltid ge absolut bästa service sitta i benmärgen.

Tidigare erfarenheter av SAP R3, CRM och truckvana ser vi som mycket meriterande.
Vi verkar för en jämställd arbetsplats varför vi gärna ser manliga sökanden till denna roll, dock är kompetens och din servicenvå viktigast.

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagerlösningar. Den årliga tillverkningen är över 91 000 truckar. Företaget har närmare 14 000 anställda och en årlig omsättning på över 2,8 miljarder Euro.

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 150 medarbetare samt en omsättning på över 400 miljoner kronor. Huvudkontoret är placerat strax norr om Malmö. Vi har filialer i Stockholm och Göteborg, samt lokala kontor i Linköping och Örebro. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar samt ställage och lagersystem.

Besök gärna vår hemsida.

www.jungheinrich.se
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Backofficepersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: Backoffice Sales medarbetare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Jungheinrich Svenska AB
Starrvägen 16
23261  Arlöv Sverige
Hemsida: http://www.jungheinrich.se
  
Platsannons

Samordnare med fokus på barnrättsfrågor och folkhälsa

Burlövs kommun
Den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur.

I Burlövs kommun arbetar vi alla utifrån en värdegrund där vi ger ett gott bemötande till varandra och de personer som vi möter i vårt arbete. Vi möter varandra på ett likvärdigt sätt som präglas av respekt, vänlighet och förståelse för varandras olikheter. Vi ger en god service till våra medborgare på ett professionellt sätt, där dialogen lägger grunden till förbättringar i våra verksamheter och vårt arbete.

Vårt uppdrag är att ge service till kommunens invånare och göra det med hög kvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
Burlövs kommun förstärker sitt arbete med barnrättsfrågor och folkhälsa. Tjänsten är placerad centralt på kommunledningskontoret och tillhör kansliavdelningen.

Det övergripande uppdraget är att verka för bra uppväxtvillkor i vår kommun genom att erbjuda stöd för metod- och kunskapsuppbyggnad för ett integrerat barnrätts- och folkhälsoperspektiv i kommunens nämnder och alla verksamheter. Arbetet med att skapa social hållbarhet och goda uppväxtvillkor innebär tät samverkan med kommunens och regionens verksamheter samt ideella organisationer.

Du utvecklar det strategiska arbetet kring barnens rätt i samhället och bygger en långsiktig struktur för tvärsektoriell samverkan, lokalt och regionalt samt nationellt.

Du bedriver omvärldsbevakning, kartlägger och analyserar behov av utvecklingsstöd i kommunens olika verksamheter och omsätter dina slutsatser till strategi, med särskild tyngdpunkt på kommunens framtida utmaningar inom hållbar utveckling och tillväxt.

I tjänsten ingår också att genomföra kvalificerade utredningar, både självständigt och tillsammans med andra. Du utför andra löpande uppgifter; t.ex. upprätta beslutsunderlag av olika slag, skriva remissvar, ingå i interna arbetsgrupper, delta i externa nätverk.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med följande kvalifikationer:

Formella kvalifikationer:
• Universitets-/högskoleutbildning inom relevant område, t.ex. statsvetenskap, juridik, socialt arbete eller folkhälsovetenskap
• Dokumenterad erfarenhet av utredningsarbete
• Erfarenhet av att analysera och använda folkhälsodata
• Mycket god förmåga att pedagogiskt och välformulerat presentera resultat och slutsatser muntligt och skriftligt på svenska
• Vana av att utveckla, leda och inspirera arbete i nätverk
• Erfarenhet av strategiskt arbete kring samverkan på grupp-/organisationsnivå
• Goda IT-kunskaper, främst inom Officeprogrammen

Personliga egenskaper:
• förmåga att förstå sammanhang och utifrån stor och komplex informationsmängd analysera och sammanfatta det som är viktigt för verksamheten
• god stilistisk och pedagogisk förmåga
• prestigelöshet
• uppdragsfokus
• förmåga till initiativtagande och ett självgående arbetsätt

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Burlövs kommun strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Burlövs kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: A628180
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75f9dbe0-2c40-4a0d-a156-c7992d9a6c17&TK=efd23636-5611-4075-a113-b1448517c71f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Burlövs kommun, Kansli
Box 53
23221  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1178 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med en generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2082
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Kontaktlinsoptiker - Burlöv/Caroli

Som optiker hos Synoptik erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjligheten att påverka din vardag och din egen utveckling. Du får arbeta med kvalitetsglas och kvalitetslinser. Som optiker arbetar du i första hand med syn- och linsundersökningar med variation av arbete i butik. Du brinner för att hjälpa människor att hitta den bästa lösningen utifrån personens behov. Tillsammans med dina kollegor arbetar ni för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål.
 
Vi erbjuder
 
•    Möjligheten till en personlig och yrkesmässig utveckling t.ex. via Synoptiks treåriga utbildningsplan för optiker som genererar minst 36 CET poäng på tre år.
•    Ett brett produktutbud av hög kvalitet.
•    Ett internationellt framgångsrikt företag där vi bryr oss om kunden och om varandra.
•    Ett företag som också bryr sig om andra genom att årligen bidrar med pengar till forskning och aktivt jobbar med välgörenhet.
•    Kunskapsutbyte mellan våra butiker och kollegor.
•    Friskvårdsbidrag, tjänstepension och många andra fina förmåner.
 
Som anställd hos oss har du även den unika möjligheten att följa med på en av våra biståndsresor med Optiker utan Gränser och bidra på plats.
 
Din kompetens och personliga egenskaper
 
Vi söker dig som är utbildad optiker med kontaktlinsbehörighet. Vi vill att du är kommunikativ och kan förmedla din kliniska kompentens till både kollegor och kunder. Du är lyhörd, handlingskraftig och agerar serviceinriktat i alla lägen med målet att erbjuda en helhetslösning till våra kunder.
 
Vi tror att du passar in hos oss om du brinner för optik och är kvalitetsmedveten. Som person ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och engagerad. Som optiker hos Synoptik är man en del av sitt säljteam och känner glädje i att skapa lyckosamma kundmöten och jobba mot uppsatta mål.
 
Övrigt
 
Anställningen är tillsvidare och på heltid eller deltid enligt överenskommelse. Anställningen är en delad tjänst mellan butikerna i Burlöv/Caroli.
Vänta inte med att skicka in din ansökan då vi kommer att intervjua löpande.
Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-09-15
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- --
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1269&ProjectId=144006&DepartmentId=18961&MediaId=4621&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synoptik Sweden AB
Burlöv Center, Kronetorpsvägen 2
23237  Arlöv Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal