Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:07

Lediga jobb i Bräcke kommun (2305), Jämtlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd6 488
Täthet1,90Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area3 783,41Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land3 408,09Landareal (km²)
Sjö375,32Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Farmaceutisk rådgivare till Apoteket Mården

Vill du arbeta på Sveriges mest hållbara företag?

Välkommen till Apoteket Mården i Bräcke där jag, Jerker Gustafsson, tillsammans med mina medarbetare varje dag gör vårt bästa för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för våra kunder. Mården har öppet måndag till fredag 10-18.

Apoteket i Bräcke är ett litet Apotek på en liten ort, där våra kunder består av trogna, lokala och för oss många återkommande besökare. Vi har nyligen bytt lokaler i Bräcke och genomfört en stor ombyggnad med ny inredning, fina och genomtänkta bakomutrymmen.

Möjligheten till ett rikt fritids och familjeliv är mycket goda i Bräcke, där närheten till skog och mark, fjällvärld och stadsliv finns inom räckhåll.

Tjänsten omfattar heltid alt deltid efter överenskommelse och gäller tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
Som farmaceutisk rådgivare hos oss på apoteket arbetar du i huvudsak med receptservice, professionell rådgivning och egenvårdsförsäljning. Du kommer, med dina farmaceutiska kompetenser och din affärsmässighet, att möta våra kunder och bidra till att stärka vår ställning på marknaden. Du erbjuds arbete i en stimulerande miljö och vi möter dagligen nya utmaningar och har roligt tillsammans.

Du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov. Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen. 

Möjlighet och delaktighet finns även för arbete och utbyte med de andra lokala apoteken i närområdet.

Din profil
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.
  
Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras. Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Möjligheten att även vara LMA (läkemedelsansvarig) på Apoteket finns också som en ansvarsdel och utvecklingsmöjlighet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats: https://www.apoteket.se/om-apoteket/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=117
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
Apoteket AB Box 3001 16956 Solna
16956  Solna Sverige
Hemsida: https://www.apoteket.se/
  
Platsannons

Arbetsterapeut till kommunens rehabteam

Bräcke kommun är den östra porten in till Jämtland/Härjedalen och här byggs upplevelserna kring närhet till både naturen och människorna. Bräcke har goda möjligheter till att bli landets första helt fibrerade kommun, där alla företag och hushåll har erbjudits tillgång till fiber. Den som tar kringkrokar i den till ytan stora kommunen har många smultronställen att upptäcka. Kommunen består av små och medelstora företag inom diverse branscher, störst är trä- och metallindustri. Välkommen till Bräcke kommun, här finns goda kommunikationer mitt i stråket mellan Östersund och Sundsvall.

En av våra medarbetare går i pension under våren 2018, vi söker därför en ny medarbetare till vårt rehabteam. Du som väljer att börja arbeta hos oss kommer att få en lång och gedigen introduktion som kommer att ge dig bra förutsättningar i ditt arbete. Vi hoppas fånga ditt intresse och att just DU vill komma och jobba hos oss i Bräcke kommun.

Arbetsuppgifter:
Som Leg. Arbetsterapeut i Bräcke Kommun Rehab ingår du i ett team med tre arbetsterapeuter, tre fysioterapeuter samt rehabassistenter. Du arbetar mot ordinärt-, särskilt- och LSS-boende med att skapa förutsättningar för den enskilde att leva ett så självständigt liv som möjligt. Du har en viktig roll i teamarbetet med sjuksköterska, omvårdnadspersonal, biståndshandläggare och enhetschefer.

Ditt uppdrag är:
Att ta till vara på och utveckla personens aktivitetsförmåga och delaktighet genom att bedöma fysiska, kognitiva och sociala färdigheter samt arbeta med anpassning av hemmiljön och utprovning av hjälpmedel. Du handleder och stöttar omvårdnadspersonal och anhöriga.
I övrigt ingår vårdplanering mellan kommun och landsting, teamträffar, vårdlagsträffar. Vi arbetar kontinuerligt med handledning och utbildning för personal. I samarbete med övriga professioner genomförs kvalitetsarbete och avvikelsehantering.
Rehabteamet är uppdelat i tre ansvarområden, Bräcke, Gällö och Kälarne kommundelar.Samarbete sker även med arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut på Bräcke Hälsocentral.

Kvalifikationer
Du är utbildad legitimerad arbetsterapeut. Viktiga egenskaper är att du är lyhörd för personens individuella behov, är positiv och flexibel samt har god förmåga att arbeta självständigt och i team. Är lösningsinriktad, har organisationsförmåga samt klarar att hantera perioder med ökad arbetsbelastning.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga resurser/egenskaper.
Du har datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Tillträde 2018-01-31 eller efter ö k.
Stationeringsort: Bräcke,kan komma att ändras

Inför rekryteringsarbetet har Bräcke kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 730/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bracke.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bräcke kommun
Box 190
84321  BRÄCKE Sverige
Hemsida: www.bracke.se
  
Platsannons

Socionom/Socialsekreterare

Bräcke kommun är den östra porten in till Jämtland/Härjedalen och här byggs upplevelserna kring närhet till både naturen och människorna. Bräcke har goda möjligheter till att bli landets första helt fibrerade kommun, där alla företag och hushåll har erbjudits tillgång till fiber. Den som tar kringkrokar i den till ytan stora kommunen har många smultronställen att upptäcka. Kommunen består av små och medelstora företag inom diverse branscher, störst är trä- och metallindustri. Välkommen till Bräcke kommun, här finns goda kommunikationer mitt i stråket mellan Östersund och Sundsvall.

Vår kollega har valt att prova ett nytt arbete och vi söker en ersättare för henne.
Vi är en grupp engagerade och positiva medarbetare som erbjuder dig ett gott arbetsklimat.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär utredningar vi nyansökningar, löpande handläggning av ekonomiskt bistånd och att stödja den enskilde i att hitta vägar till arbete eller annan försörjning vilket innebär stort samarbete med Arbetsmarknadsenheten. Vi arbetar med den enskildes behov i fokus och som socialsekreterare hos oss har du goda förutsättningar till ett nära och kontinuerligt klientarbete. Du handlägger hela processen från nybesöksutredning till ett långsiktigt förändringsarbete. Detta görs i samverkan med samarbetspartners inom kommunen och andra myndigheter.

Kvalifikationer
Vi vill att du har socionomexamen och gärna erfarenhet av arbete inom handläggning av ekonomiskt bistånd, vi välkomnar även ansökningar från nyexaminerade. Vi vill att du tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla vår verksamhet. Du skall ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Viktiga egenskaper är samarbetsförmåga och flexibilitet.

Meriterande är erfarenhet av arbete med integrationsfrågor, budget och skuld.

Vi erbjuder
En trevlig arbetsplats med bra pendlingsmöjligheter, en bra introduktion med följande mentorskap, intern och extern handledning, kontinuerliga träffar med kollegor från länets övriga kommuner, kompetensutveckling. Friskvård är något som vi prioriterar.

Körkort och datorvana är ett krav.

Arbetstid/varaktighet
Heltid med tillträde omgående t.o.m. 2018-08-31 med ev. förlängning
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: 208/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bracke.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bräcke kommun
Box 190
84321  BRÄCKE Sverige
Hemsida: www.bracke.se
  
Platsannons

Distriktsläkare till Kälarne hälsocentral

Spännande distriktsläkarjobb inkl. hus med egen badstrand*
Hos oss på Kälarne hälsocentral får du jobba med allmänmedicin när den är som allra bäst!
Här får du många spännande och utvecklande uppdrag. Akutbedömningar i vår värld kan vara pneumonier, lungembolier
eller akuta hjärthändelser. Snart inför vi även virtuellt akutrum. Just nu söker vi två distriktsläkare till oss. Är ni ett par eller
vänner som skulle vilja utveckla arbetet tillsammans? Ta chansen – sök jobbet idag!

*Du får chansen att köpa en pittoresk 1800-tals gård med egen badstrand, vedeldad bastu och brygga i Västanede – en av Jämtlands vackraste byar.

Hör av dig eller kom och hälsa på oss så vi får berätta mer om dessa fantastiska jobb!

ARBETSUPPGIFTER
Som distriktsläkare har du flera intressanta uppdrag, till exempel att vara med och utveckla arbetssätt för distansoberoende teknik eller att arbeta med ultraljudsapparat på hälsocentralen.

Vi är ett välarbetat team på hälsocentralen med läkare, fysioterapeut, distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Det finns också tillgång till psykosocial enhet.

Vi erbjuder individuella lösningar så att du får ut det mesta av både arbetet och fritiden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin.
Vi ser gärna att du har intresse och erfarenhet av glesbygdsmedicin.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: RS/2750/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=86d74b4f-8b51-4884-93f3-80efd3a39a17&publishCode=AMS&TK=478c6a9a-6a1c-44b5-9b2e-ceaa921f7b0f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jämtland Härjedalen, VO Ragunda
Box 654
83127  Östersund Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

CNC Operatör

Programmering, ställ, körning och mätning av maskindetaljer.
Vi bearbetar plast, mässing, rostfritt, gjutjärn, lagerbrons och stål.
Små och mellanstora serier. Du behöver vara snabb och flexibel.
Vi har svarvar och fleroperationsmaskiner.
Välkommen med din ansökan.Du måste vara snabb och noggrann. Kunna Svenska. Du måste kunna räkna och läsa ritning.
Du måste ha nån form av utbildning i botten.

Vi är ett mindre företag som funnits sedan slutet av 70 talet.
Vi jobbar mot ett mindre antal företag.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jorgen@sojno.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SOJNO AKTIEBOLAG
INDUSTRIGATAN 12
84060  BRÄCKE Sverige
Hemsida: http://www.sojno.se
  
Platsannons

Socionom/ Kurator till Bräcke Närvårdsområde

inkl. härliga kollegor*

Har du teamkänsla och lockas av utveckling på jobbet? Då blir du en viktig kugge i vårt gäng! Här arbetar du tillsammans med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i sin kompetens. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra!

Bräcke hälsocentral ligger 7 mil öster om Östersund och 12 mil väster om Sundsvall. E:14 och järnvägen går genom samhället så kommunikationerna är goda. Vid hälsocentralen arbetar läkare, distriktssjuksköterskor, barnmorska, röntgensköterska, kurator, psykolog, sjukgymnaster, medicinsk sekreterare, rehab.koordinator, undersköterskor m.f.l.


ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten hos oss innebär att du arbetar i psykosociala teamet som innefattar socionom och psykolog. Du kommer att arbeta med psykosocialt bedömnings- och behandlingsarbete för vuxna patienter med varierande problematik såsom stress, ångesttillstånd, kriser, depression, smärtproblematik. Metodutveckling sam samt handledning ingår. I arbete ingår även att förmedla kontakter och ge vägledning mot samhällets övriga aktörer, t e x vid rehabiliteringsbehov.
Arbetet innebär både självständigt arbete samt teamarbete.
Hos oss arbetar vi kontinuerligt med utvecklingsarbete och vi driver fortlöpande olika projekt tillsammans med andra yrkeskategorier.
Placeringen är vid Bräcke HC med ett upptagningsområde för hela Bräcke närvårdsområde och med viss tjänstgöring på Kälarne hälsocentral.

Vi erbjudet även tillgång till regelbunden utveckling i form av handledning och fortbildning tillsammans med
PSE kollegor på andra hälsocentraler i regionen


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbete för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet.

Du har socionomexamen samt grundläggande psykoterapeutisk utbildning.

Vi värdesätter att du är engagerad och flexibel som person med en god samarbetsförmåga men även förmåga till självständigt arbete.

Du har vilja att vara med i projekt samt utveckla verksamheten.

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du behöver även Körkort B.


ÖVRIGT
Ytterligare kontaktperson:
Anneli Holmberg, Kurator, Bräcke HC, 0693-166 28

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RS/2024/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3730acf3-7622-4d24-8bed-b64236ec01e2&TK=63b8f53b-c10e-4029-9f63-f68713ac05cd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Jämtland Härjedalen, VO Bräcke
Box 654
83127  Östersund Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren Teletekniker

Prisbelönt företag med säte i Jämtland.
Vi söker ständigt nya, duktiga medarbetare!
Är du utbildad samt erfaren masttekniker med godkänt mastintyg? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Med vår bas i Bräcke, mitt i Sverige, har vi av naturliga skäl Norrland som huvudområde, men våra masttekniker finns utspridda över landet och vi utför installationer och byggnationer i hela Sverige samt Norge. Vi har ett stort kontaktnät med viktiga underentreprenörer och stora leverantörer inom Telecom som ger oss prioritet då det gäller leveranser och utförande, och vi har utfört jobb åt de allra flesta av Sveriges nätägare.

Verksamhetsbeskrivning

Proffs på mastinstallationer i fjällmiljö och sträng kyla!
Vi utför alla slags mastinstallationer, mast- montage och antennmontage för både GSM, 3G, 4G och radiolänk. Vi har stor erfarenhet och kompetens vad gäller mastarbeten i fjällmiljö, hårt klimat och sträng kyla.
Alla våra mastinstallatörer har givetvis mastintyg.

Varje dag är ett äventyr och när det inte går att nå destinationen med bil så används skoter, sex-hjuling eller helikopter.

Mastarbeten

Vi utför alla slags mastinstallationer, mast- montage och antennmontage för både GSM, 3G, 4G och radiolänk. Vi har stor erfarenhet och kompetens vad gäller mastarbeten i fjällmiljö, hårt klimat och sträng kyla. Alla våra mastinstallatörer har givetvis mastintyg.

Inomhuslösningar

Berg, betong, plåtfasader och isolerglas är några skäl till att en del byggnader kan ha problem med signalmottagning inomhus. Vi installerar och driftssätter effektiva inomhus- lösningar med bl.a. repeaters som förstärker signalen inuti byggnader med dålig mottagning.

Vindkraft

Vi monterar vindmätarutrustning på alla typer av mätmaster, samt bygger och demonterar master med både kran och helikopter.

Utbildning/ Erfarenhet
- Gymnasieexamen
- Minst ett års erfarenhet av masttekniker/telekomtekniker
- Godkänt mastintyg
- B-körkort (skoterkörkort är meriterande)
- God svenska i både tal & skrift

Det är stort fokus på att få medarbetarna att trivas och utvecklas, så du är social person som trivs med dina kollegor.

Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen så skicka in din ansökan tillsammans med CV till tomas.ljungkvist@arbetsformedlingen.se
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Teletekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMåndag - torsdag ca 10 timmar/ dag Ledig fredagEfter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tomas.ljungkvist@arbetsformedlingen.se
Övrigt: Maila in din ansökan
Arbetsplats: 
Adress: Stavre Mobile Service AB
Stavre 427
84050  GÄLLÖ 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor

Bräcke kommun är den östra porten in till Jämtland/Härjedalen och här byggs upplevelserna kring närhet till både naturen och människorna. Bräcke har goda möjligheter till att bli landets första helt fibrerade kommun, där alla företag och hushåll har erbjudits tillgång till fiber. Den som tar kringkrokar i den till ytan stora kommunen har många smultronställen att upptäcka. Kommunen består av små och medelstora företag inom diverse branscher, störst är trä- och metallindustri. Välkommen till Bräcke kommun, här finns goda kommunikationer mitt i stråket mellan Östersund och Sundsvall.

Vill Du bli en del av vårt team som levererar en god och säker vård till våra kommuninnevånare?
Då har du hittat rätt!

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du en vidareutbildning som äldrevårdssköterska/distriktssköterska är det ett plus. Bräcke kommun är uppdelat på olika kommundelar och arbetet kan bli aktuellt på alla kommundelarna Bräcke, Gällö och Kälarne. Arbetet sker i nära samarbete med sjukgymnast, arbetsterapeut, enhetschef och övrig vårdpersonal. I arbetsuppgifterna ingår att svara för hemsjukvården samt att handleda vårdpersonal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Du kommer att arbeta självständigt men har kollegor som du kan samråda med. Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar vid ett personligt möte med dig.

Vi ser att du är positiv, flexibel, och villig att ta ansvar och samarbetsvillig. Vi vill att du har ett professionellt förhållningssätt och ger vårdtagaren och teamet ett gott bemötande. Vi arbetar med ett salutogent förhållningssätt där individens behov och förmågor alltid kommer i första hand.

Om tjänsterna

3 tjänster är kvälls- och natt samt helgpass mån-sön.

Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut.
Tillträde: 2018-01-31 eller efter ö k
Ev. provanställning tillämpas i 3-6 månader
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 734/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bracke.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bräcke kommun
Box 190
84321  BRÄCKE Sverige
Hemsida: www.bracke.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal