Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-11-20 12:07

Lediga jobb i Boxholms kommun (0560), Östergötlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd5 464
Täthet10,39Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area603,87Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land525,74Landareal (km²)
Sjö78,13Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Second line-tekniker

VÖKBY Bredband AB söker en second line-tekniker med erfarenhet av att lösa olika kund- och driftrelaterade problem inom främst internet, TV och telefoni. Rollen är bred och du förväntas främst lösa ärenden av olika karaktär. I dina arbetsuppgifter ingår även uppdrag i t.ex. projektform. Arbetet kan komma att förändras över tid både vad gäller karaktär och innehåll beroende på behov och personlig kompetens. Viss beredskap/jourtjänstgöring utanför ordinarie arbetstid förekommer.

Som second line-tekniker förväntas du vara kundfokuserad, kommunikativ och ha en mycket god förståelse för supportfrågor ur ett drift- och kundperspektiv. Kunderna supporteras främst per telefon och e-post. Ärendenas karaktär är av olika svårighetsgrader. Tjänsten kräver en person som är initiativtagande och självgående, men som även fungerar bra vid samarbete i grupp. Du ska tycka om utmaningar, vara van vid att dokumentera ditt arbete samt ha förmågan att kunna jobba självständigt.

Krav:
- B-körkort
- Arbetslivserfarenhet från liknande arbeten
- Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Goda kunskaper i engelska, främst tal

Meriterande:
- Kunskap inom Linux och olika driftrelaterade tjänster
- Kunskap inom nätverk
- Kunskap om fiber och fiberoptikVÖKBY Bredbands verksamhet omfattar försäljning och utveckling av kommunikationstjänster som internet, TV och telefoni. Företaget bildades 2003 och har sedan dess arbetat för att realisera visionen om ett fiberanslutet Sverige. Med kontor i Boxholm består VÖKBY Bredband idag av ca 20 personer som brinner för att leverera kvalitetstjänster till företagets abonnenter.
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: IT-tekniker/Datatekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten är tillsvidare, heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas men beroende på tidigare bakgrund kan tillsvidareanställning komma att bli aktuell direkt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referens: "Second line-tekniker"
Webbplats:
Epostadress: ansokan@vokby.se
Övrigt: Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan! * Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsplats: 
Adress: VÖKBY BREDBAND AB
Box 94
59010  BOXHOLM Sverige
Hemsida: http://www.vokby.se
  
Platsannons

Vi söker säljare i Boxholm

Som säljare kommer du att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade luftrenare på förbokade kundbesök. Dina besök bokas upp av vår bokningsavdelning.

Produkten: Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus. Vi har en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. Maskinen vi marknadsför är en portabel luftrenare som har fått pris för både dess hälsofördelar och tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.

Sammanhållning är viktigt för oss, därför arrangeras en rad olika sociala aktiviteter med jämna mellanrum. Tre till fyra gånger om året åker till exempel företaget på resa. I april var vi på kryssning på Medelhavet och till sommaren planeras en resa till Paris!Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person. Du bör ha god social kompetens, gilla utmaningar och möten med nya människor samt kunna börja omgående. Tidigare säljerfarenhet är ett plus men inget krav då vi internutbildar. Deltid eller heltid väljer du. Vi ser gärna att du är karriärsugen och vill ta tillvara på våra utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:
-Alltid har ett leende på läpparna
-Är flexibel och lär dig snabbt
-Peppas av utmaningar och ger 100%

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på Nature Opportunity AB!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidDu väljer själv om du vill jobba heltid eller deltid.Garantilön på 24750 och provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@clear-sky.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NATURE OPPORTUNITY AB
Bultvägen 4
55302  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Farmaceut apoteket Hjärtat

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.


Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef  Aziza Valizade berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Hjärtat av Boxholm. Apoteket ligger i centrala Boxholm, bara 5 minuter från pendeln och ICA.

 

För mig som chef, är det viktigt att vi omsorgsfullt tar hand om våra kunder och att vi är omtänksamma. Här på apoteket i Boxholm strävar vi efter att ge bästa service.  Våra kunder ska känna sig välkomna och trygga. Jag själv är en positiv person som älskar att jobba med människor. Det är mötet med kunden och arbetet med mina medarbetare som ger mig glädje och energi i jobbet.

 

Våra kunder är oftast boende i Boxholm men kan även komma från Mjölby och Tranås.


Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

 

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

 

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

 

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

 

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

 

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

 

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

.

    Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!
Publiceraddatum: 2017-11-16
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidenligt ök Enligt ökEnligt ÖK
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-16
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1956285/101127?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19, 6 tr
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Boxholms kommun har ca 5 200 invånare. Mycket av det som är viktigt ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågsstation? Även den underbara naturen finns vid husknuten. Med pendeltåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 minuter.

Boxholms Kommun söker:

Personlig assistent

Som personlig assistent arbetar du i brukarens hem och hjälper 
brukaren med sedvanliga arbetsuppgifter.
Utbildning som undersköterska eller likvärdigt önskvärt.

Körkort erfordras

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Schemalagd arbetstid dag, kväll, helg

Kontakt helena.berminge@boxholm.se 

Anställningens omfattning  Tillsvidare
Omfattning 82,66 %

Tillträde i början av februari 2018

Ansökan skall ske via ReachMee senast 2017-11-26
men interjuver kommer att ske fortlöpande
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.boxholm.se/arbeteforetag/ledigajobb.4.24364bed12e2ad493548000297613.html?rmpage=job&rmjob=296
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boxholms kommun
Box 79
59010  Boxholm Sverige
Hemsida: http://www.boxholm.se/
  

Platsannons

Försäljare med utökat ansvar till Boxholm

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?

Till butiken i Boxholm söker vi nu en engagerad försäljare med varugrupps- och butikskommunikationsansvar på 20 timmar i veckan, som vill ta kundmötet till högsta nivå. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

I din roll som varugruppsansvarig ingår att hålla ansvarsområdet representativt enligt Systembolagets varuplaceringsregler. Du ansvarar för sortiment, logistik, urval och exponering inom ditt ansvarsområde. Du kommer även att kontinuerligt arbeta med analys av svinn och ge förslag till eventuelle åtgärder. I rollen ingår också att fortlöpande förmedla kunskap till övriga medarbetare på butiken.

I rollen som butikskommunikatör kommer du att ansvara för butikskommunikationen och säkerställa att den bidrar till en positiv kundupplevelse av Systembolaget och butiken. Du kommer att ansvara för att skyltning och varuexponering överensstämmer med Systembolagets uppdrag och vision, samt att den är märkesneutral och inte driver merförsäljning. Du arbetar självständigt mot såväl butikens som individuella mål.

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och har en vilja att utvecklas tillsammans med oss efter våra kunders behov. Det viktigaste är att du brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter.
Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Eriksson butikschef, på telefonnummer 0142-509 88.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 27 november vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-27
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1953377/35013?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB 0524, Boxholm
Postgatan 5C
59011  Boxholm Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  
Platsannons

Vi söker nu en Leverantörsreskontra-ansvarig

Vi söker nu en Leverantörsreskontraansvarig till vår ekonomiavdelning som består av fem medarbetare och en chef. I befattningen ansvarar du för den löpande hanteringen av leverantörsreskontra, från ankomstregistrering till arkivering. Affärssystemet som används är SAP och företaget har nyligen implementerat en digital hantering av fakturor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär:
• Registrering/inscanning och kontering av fakturor i affärssystemet
• Fördelning och bevakning av leverantörsfakturor
• Leverantörsstatistik på utvalda leverantörer
• Sammanställning och rapportering av intrastat
• Stöd till cashflow rapportering – framtagning av betalning i leverantörsreskontran
• Diverse utredningsarbeten
• Att skapa underlag för utbetalningar
• Att delta i boksluts-, budget- och prognosarbete

Vi söker dig som har gymnasial ekonomiutbildning och gärna en ekonomisk vidareutbildning, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du är datorvan och har god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt, såväl på svenska som på engelska. Erfarenhet från SAP är meriterande.

Som person är du noggrann, självgående och tar gärna egna initiativ. Du är organiserad och arbetar med dina uppgifter på ett strukturerat sätt. Då denna roll innebär mycket kontakt med våra övriga avdelningar inom företaget, är det viktigt att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.


Swisslog är en global koncern som levererar logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Huvudkontoret ligger i Schweiz och har ca 2.500 anställda i mer än 20 länder. Företaget ingår sedan 2015 i KUKA-koncernen som med sina 13.000 anställda är världsledande när det gäller automationslösningar. Läs mer på www.swisslog.com och se klipp på http://www.youtube.com/user/SwisslogWDS

På Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar vi automatiska staplingskranar, transportörer och skyttelsystem inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med våra systerföretag kan vi kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Vi arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas mycket på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 250 personer.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-01
Referens:
Webbplats: http://www.swisslog.com/en/Corporate/Career/Jobs
Epostadress:
Övrigt: Du söker tjänsten genom vår hemsida. Vi vill ha din intresseanmälan senast den 1 december 2017 men urval och intervjuer kommer att göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Mattias Karlsson alternativt rekryteringsansvarig Anja Fransson.
Arbetsplats: 
Adress: SWISSLOG-ACCALON AB
BOX 135
59010  BOXHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Test waqas

Teknomedia är en film-, ljud- och utvecklingsbyrå. Våra system och tjänster baseras på den senaste tekniken och vi levererar högkvalitativa Internet, ljud- och filmproduktioner till kunder inom olika verksamhetsområden.

Test waqas

Test waqas
Publiceraddatum: 2017-11-10
Yrkesbenämning: Advokat
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning Enligt överenskommelseEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-10
Referens: JobbPlus-0
Webbplats: https://jobb.plus/jobb/16262
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas till: Marie Skagerström Stohagsgatan 4 60228 Norrköping Arbetsförmedlingen föredrar ansökan via webbplats
Arbetsplats: 
Adress: Teknomedia
Stohagsgatan 4
60228  Norrköping Sverige
Hemsida: http://www.teknomedia.se/
  
Platsannons

Elmontörer

Om tjänsten
Vi söker för kunds räkning flera elmontörer till Boxholm.
Arbetsuppgifterna innebär elmontering efter ritning eller el-scheman på plats i kundens lokaler. Arbetstiderna är dagtid alternativt kvällsskift.
Start efter överenskommelse.

Din profil
Du har:
- Tidigare erfarenhet av elmontage och är van att läsa och förstå ritningar och el-scheman.
- B-körkort.

Det är meriterande om du:
- Är van vid lagerjobb och ta emot inkommande gods.
- Har traverskort.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Elmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-06
Referens: 5949
Webbplats: http://www.ikett.com/pages/svenska/att-arbeta-hos-ikett/soek-jobb/jobbannons.php?jaid=5949
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ikett Personalpartner AB
Byängsgränd 14
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.ikett.com/
  
Platsannons

Distriktsläkare

Från den 1 mars 2017 ingår alla regiondrivna vårdcentraler i Östergötland i en och samma enhet - Primärvårdscentrum (PVC). Vårdcentralen Boxholm ligger i den södra länsdelen. Avstånd från Linköping och Motala ca 4.5 mil med goda kommunikationer. Tar 35 min med bil alt tåg, snabb och säker bilväg. Vi är den ända vårdcentralen i Boxholms kommun och har ca 4850 patienter listade. Du kommer ingå i ett läkarteam där vi har korta avstånd för konsultation och stöd av varandras komptentens. Vi har ett mycket gott och nära samarbete med våra vårdgrannar. Vi ansvarar för ett äldreboende med ca 50 boende. Personalgruppen består av ca 18 medarbetare med erfarenhet och hög kompetens. Vår vårdcentral har sjukgymnastik på plats vilket är en tillgång. Egen fotvårdsterapeut och alla andra förekommande mottagningar på en vårdcentral. Vi har även 2 sjuksköterskor med vidarutbildning inom diabetes. Jobbar med sårmottagning som ger en hälsoekonomisk fördel. Verksamhetsutveckling är viktigt för oss.

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du ett rekryteringstillägg på 10000:- per månad så länge du jobbar hos oss.

Du kommer ingå i ett kompetent jobbteam. Vi lägger stor vikt i att du skall känna ditt inflytande i verksamheten.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på läkarmottagning, BVC, äldrevård /säbo och andra för tjänsten sedvanliga uppgifter.

Utbildning och erfarenhet
Du är specialist i allmänmedicin.

Personliga egenskaper
Du har lätt att kommunicera med patienter och personal. Är tydlig. Har lätt att samarbete och är en god lagspelare.

Anställning och information
Detta är en tillsvidaranställning 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Verksamhetschef Lars Karlsson, 010-104 86 21, 070-539 55 70.

Facklig företrädare för läkarföbundet är Carin Larnert Hanson, 010-103 06 79.

Ansökan
Sista ansökningsdag 26 november 2017.

 Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökanvia vårt rekryteringssystem.

Ansökan ska innehålla en komplett ifylld Meritsammanställning för läkare. Denna ska vidimeras. Glöm inte att bifoga kopia på examensbevis eller legitimation med din ansökan.

Om du behöver teknisk suppoer kontakta MTIT-akuten på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.


Region Östergötland
Publiceraddatum: 2017-11-07
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuella löner
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-26
Referens:
Webbplats: http://www.regionostergotland.se/Jobb-och-studier/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=9600
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Östergötland
Vårdcentralen Boxholm Postgatan 3 A
59011  Boxholm Sverige
Hemsida: www.regionostergotland.se
  
Platsannons

Förskolechef

Boxholms kommun har ca 5 200 invånare. Mycket av det som är viktigt ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågsstation? Även den underbara naturen finns vid husknuten. Med pendeltåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 minuter.

Boxholms kommun söker förskolechef

 

Boxholms kommun har en välfungerade förskoleverksamhet. Under senare år har
barnantalet ökat och kommunen är nu i behov av att utöka ledningsorganisationen.
Nuvarande förskolechef har valt att tillträda nyinrättad tjänst som biträdande
förskolechef och kommunen är därför i behov av att rekrytera ny förskolechef.
Som förskolechef får du ansvar för personal på 16 avdelningar.

Förskolechefen har lednings- och samordningsansvar inom förskolan,
vilket innebär ansvar för den övergripande organisationen. Förskolechefen ska även
samarbeta med övriga skolformer och ansvara för personalens kompetens-utveckling.
Vidare ska förskolechefen vara delaktig i det dagliga arbetet,
genomföra medarbetarsamtal samt ha arbetsmiljöansvaret för verksamheten.
Förskolechefen har ansvar för att det systematiska kvalitetsarbetet kontinuerligt
genomförs, dokumenteras och förmedlas till ansvariga politiker.

Till att bistå förskolechefen finns en biträdande förskolechef.
Dennes uppgift är bland annat att leda det pedagogiska arbetet
samt arbeta som specialpedagog.

Tjänsten är på 100 %.

För ytterligare upplysning kontakta:

Skol- och äldreomsorgschef Rozita Hedqvist tfn 073 – 806 96 33

Förskolechef Peggy Gustavsson, 0142-895 76

Fackliga representanter nås genom kommunens växel tfn 0142 – 895 00

Välkommen med Din ansökan via ReachMee senast 2017-11-30

Inför rekryteringsarbetet har Boxholms Kommun tagit ställning till
rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt  kontakt
med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.boxholm.se/arbeteforetag/ledigajobb.4.24364bed12e2ad493548000297613.html?rmpage=job&rmjob=295
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boxholms kommun
Box 79
59010  Boxholm Sverige
Hemsida: http://www.boxholm.se/
  
Platsannons

Rektor

Boxholms kommun har ca 5 200 invånare. Mycket av det som är viktigt ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågsstation? Även den underbara naturen finns vid husknuten. Med pendeltåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 minuter.

Boxholms kommun söker rektor till Boxholms kommuns mellan- 
och högstadieskola på Stenbockskolan

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en bra skola
till att bli ännu bättre!

Din utmaning är att vara pedagogisk ledare för cirka 35 lärare.

Vi söker en närvarande och tydlig ledare med förmåga att skapa och upprätthålla
goda relationer med lärare, elever och föräldrar.

Din syn på skolutveckling har sin utgångspunkt i modern forskning och
du har ett tydligt fokus på eleven.
Du arbetar målmedvetet, enligt det nationella utbildningsuppdraget, mot bättre resultat.
Det krävs mod, engagemang och en stark drivkraft. Läsåret 17/18 har vi fortsatt hjälp
och stöd av Skolverket med vårt utvecklingsarbete.

Vi söker dig med lärarbakgrund och du ska helst ha genomgått rektorsutbildning.

Du ingår i ett arbetslag tillsammans med ytterligare skolledande personal.
Till arbetslaget är även knutet administrativa assistenter, elevhälsa samt IT- strateg

Tillträde efter överenskommelse

För ytterligare upplysning kontakta:

Skol- och äldreomsorgschef Rozita Hedqvist tfn 073 – 806 96 33

Fackliga representanter nås genom kommunens växel tfn 0142 – 895 00

Välkommen med Din ansökan senast 2017 – 11 – 30

                                            

Inför rekryteringsarbetet har Boxholms kommun tagit ställning
till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare,
rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratenligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens:
Webbplats: http://www.boxholm.se/arbeteforetag/ledigajobb.4.24364bed12e2ad493548000297613.html?rmpage=job&rmjob=294
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Boxholms kommun
Box 79
59010  Boxholm Sverige
Hemsida: http://www.boxholm.se/
  
Platsannons

Erfaren konstruktör sökes till brett uppdrag

DevPort är ett familjärt och expansivt konsultbolag som sysselsätter ca 300 medarbetare i Stockholm, Södertälje, Linköping och Göteborg.

På samtliga kontor har vi in-houseverksamhet, vilket innebär att man som konsult sitter och jobbar mot kund men på ett av våra kontor. Vi fokuserar på innovation och produktutveckling inom Mekanik och Embedded Systems. Vår specialistkompetens finns inom fordonsutveckling där vi erbjuder våra kunder konsulter inom mekanik, inbyggda System, IT och robotik.

Tjänsten

Till en av våra kunder som arbetar med automatiserade lagersystem söker vi nu en duktig erfaren konstruktör. Uppdraget är av en bred karaktär och det kan innebära många olika arbetsuppgifter. Det kommer bland annat att innehålla allmän konstruktion, kundanpassa och konstruera nytt samt ändring i befintligt material. Du ska gärna ha arbetat som konstruktör i några år och ha en god kännedom inom CAD.

Uppdraget är långsiktigt o placering är i Boxholm.

Vill du vara med i vårt positiva team?

Att vara med i DevPorts team innebär bl.a. att vi erbjuder dig en familjär och kreativ miljö med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Hos oss på DevPort anser vi att kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt och vi ger dig möjligheterna att växa och att ta nästa steg. Du kommer att få delta i kompetensutvecklingsprojekt, uppdrag och utbildningar tillsammans med andra ingenjörsdiscipliner inom mekanik och inbyggda system.

Vi är ett glatt och positivt gäng med mycket engagemang. DevPort präglas därför av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har roligt på jobbet där vi strävar efter det lilla företagets känsla med det lite större företagets möjligheter.

Hur du ansöker

Vi ser fram emot din ansökan snarast då tjänsterna tillsätts löpande.

Läs gärna mer om oss på www.devport.se eller följ oss på Linkedin eller Facebook.

DevPort gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Civilingenjör, konstruktion, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid. Tillträde: Omgående tillsvidareanställningFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-24
Referens: 2017/136
Webbplats: https://devport.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:176383/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DevPort AB
Teknikringen 10
58330  Linköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

CNC-operatör

Kundföretaget
Vi söker kvalificerade CNC-operatörer som vill arbeta hos vår kund i Boxholm.
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du anställs hos Montico och det finns sedan goda möjligheter till anställning hos vår kund.


Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta med fräsning och bearbetning av ämnen i CNC-styrda fleroperationsmaskiner.
Inom arbetsuppgifter gällande CNC-styrda fleroperationsmaskiner krävs kunnande i programmering, ISO och Dialog samt skärteknik. Förekommande styrsystem är Fanuc och Heidenhain och Dialog, erfarenhet av dessa är meriterande.

Din profil
Vi söker dig som är erfaren CNC-operatör. Du behärskar ritningsläsning gällande verkstadsindustri och mätteknik som förekommer såsom skjutmått, mikrometer, talmeter, vinkelmätning, mm.
Du behärskar svenska i tal och skrift.
Du har körkort och tillgång till bil.
Önskvärt är också att du har truckkort samt traverskort.Vårt företag
Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: CNC-operatör/FMS-operatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-11-30
Referens: 4452
Webbplats: http://montico.se/hitta-jobb/lediga-jobb/ledigt-jobb/?id=jobads/4452
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Montico HR Partner AB
Box 415
57325  Tranås Sverige
Hemsida: http://www.montico.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal