Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:03

Lediga jobb i Borgholms kommun (0885), Kalmar län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd10 864
Täthet16,03Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area3 654,12Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land677,84Landareal (km²)
Sjö3,56Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav2 973,44Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Djurskötare/Ladugårdsförman

Hörninge Gård söker en medarbetare som skall arbeta med dagliga sysslor på gården som består av en mjölkbesättning på 360 kor i lösdrift och mjölkas av en AMR-karusell med robotar i som är byggd 2015.Det finns ungefär lika många ungdjur och åkerarealen är på 360 ha.Vi är fem arbetare i dag som går på schemalagd arbetstid som innebär att man jobbar var tredje helg och på vardagarna arbetar man morgon eller kvälls pass på sammanhängande arbetstid.
Ladugården är modern med mycket teknik som underlättar dagliga arbetet samtidigt ställer det krav på att man kan ta till sig ny teknik och känner sig bekväm med detta.

Du skall ha ett stort intresse att arbeta med djur, tycka om omväxlande arbetsuppgifter som det innebär att arbeta på gården.
Meriterande är semin kunnig,erfarenhet,arbeta i team,

Vi ser fram emot att få en ny medarbetare som kommer att jobba tillsammans med oss och vilja utveckla gården.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Djursjukskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: 101Johansson@telia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: HÖRNINGE GÅRD AB
HÖRNINGEGATAN 43
38790  KÖPINGSVIK Sverige
Hemsida: http://101Johansson@telia.com
  
Platsannons

Missbrukshandläggare till Vuxen och Försörjningsstödsgruppen i Borgholms ko

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäringen och lantbruket. Borgholms kommun har drygt 10 600 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år.
Individ- och familjeomsorgen i Borgholms kommun söker nu en socialsekreterare till Vuxen-och Försörjningsstödsgruppen men tyngpunkt på missbrukshandläggning.
Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor med ett öppet klimat.
Individ- och familjeomsorgen (IFO) består av ett härligt gäng som är fördelat på tre områden och leds av tre stycken 1:e socialsekreterare och två chefer.
Vi är ett relativt litet IFO i Borgholm, drygt 25 personer, varpå samarbete och att hjälpa varandra är en förutsättning men det skapar också en väldigt positivt och stark gemenskap. Det finns stöd i det administrativa arbetet som vi också vill utveckla ännu mer och även tekniska hjälpmedel prövas. Kanske har du idéer?
I Vuxen- och Försörjningsstödsgruppen arbetar idag 3 socialsekreterare och en 1:e socialsekreterare. Två handläggare ägnar sig främst åt försörjningsstöd.
Vi vill nu ta sikte på och förstärka missbruksvården och då utöka till två tjänster med tyngdpunkten på utredning och insatser inom området missbruk.


ARBETSUPPGIFTER
Som socialsekreterare i Vuxen- och försörjningsstödsgruppen kommer du i ditt dagliga arbete att utreda den enskildes behov med stöd av socialtjänstlagen och LVM. Målet är att genom en helhetsbedömning kunna ge det stöd som leder till förbättrade livsomständigheter.
Vuxen-och försörjningstödsgruppen befinner sig i ett utvecklingsskede med sikte på att erbjuda flera insatser på hemmaplan i form av bl. a enskilda samtal i högre utsträckning, tätare uppföljning för att därigenom tillgodose nuvarande behov. Detta kommer i förlängningen leda oss till att vi lyckas bättre med insatser på hemmaplan och förebygger externa placeringar. Vuxen- och Försörjningsstöd är en liten arbetsgrupp som har nära till varandra. En viktig förutsättning för en fungerande arbetsgrupp är inställningen till uppgiften och viljan att hjälpa varandra. Utredning gällande kontaktpersoner, sociala kontrakt, samt våld i nära relationer handläggs arbetsgruppen. Du får ärendehandledning både i grupp och enskilt av 1:e socialsekreterare varje vecka samt vid behov. Extern processhandledning i grupp tillsammans med dina kollegor.

Vi erbjuder betydelsefulla och spännande arbetsuppgifter, ett brett kontaktnät och ett självständigt arbete. Vi söker nu dig som vill vara med och driva frågor och utveckla vårt arbete med Vuxna och Försörjningsstöd.
Vi erbjuder dig:
• En bra introduktion med mentorskap samt fortlöpande stöttning i det dagliga arbetet från 1:e socialsekretrare och chef
• Ett gott arbetsklimat
• En ambitiös och kompetent arbetsgrupp
• Extern handledning
• Kompetensutveckling
• Friskvård
• Nya fina lokaler
Har du en passion för att hjälpa personer i utsatta situationer och verkligen kunna göra skillnad? Då är du den nyckelpersonen som vi söker!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du tycker socialt arbete är roligt. Det är bra med erfarenhet av arbete inom socialtjänsten med att handlägga missbruk alternativt andra delar inom socialtjänsten eller andra välfärdssystem och att du är förtrogen med gällande lagstiftning. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i Procapita. Vi värdesätter att du har goda kunskaper om samhällets stödsystem. Arbetet förutsätter att du är social, strukturerad och har en förmåga att ta ansvar och fullfölja arbetsuppgifter. Du är van att uttrycka dig både i tal och i skrift. Vi tror att du är nyfiken och kreativ i ditt arbete och att du har förmåga att sortera och prioritera vad som behöver göras både kortsiktigt och långsiktigt. Vi tror också att du är intresserad av att bidra till att verksamheten som helhet utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort B krävs

ÖVRIGT
Urval kommer att ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Vi önskar därför få in din ansökan redan idag.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
För mer information: http://www.borgholm.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A743000
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=734455da-f4ff-408b-b5e0-64dc9712daef&publishCode=AMS&TK=0e94db41-951c-4d76-be7e-545e0550a483
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borgholms kommun, Socialförvaltningen
Box 52
38721  BORGHOLM Sverige
Hemsida: http://www.borgholm.se
  
Platsannons

Sommarjobb Arbetsterapeut

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Skriv gärna i din ansökan om du har något speciellt verksamhetsområde du är intresserad av. Vi erbjuder anställningsform tillsvidare eller vikariat. Vi erbjuder dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete inom någon av Rehab Söders verksamheter. I din roll som arbetsterapeut har du goda möjligheter att påverka din individuella utveckling genom utbildning, ansvarsområden och att över tid arbeta inom olika verksamheter.

Arbetsterapin på Länssjukhuset är en av våra verksamheter. Här arbetar du med patienter som är inneliggande på vårdavdelningar med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du ger ett tidigt och proffesionellt omhändertagande genom undersökningar, bedömningar, behandlingar mm.

Rehabmottagningen är ytterligare en av våra verksamheter där du arbetar med strokerehabilitering och annan neurologisk rehabilitering. Arbetet sker både inom öppenvård och slutenvård med omväxlande uppgifter, både självständigt och i tvärprofessionella team.

En tredje verksamhet är våra distriktsrehabiliteringar i Kalmar, Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga. Här arbetar vi med poliklinisk bedömning och behandling.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du kan arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor. Du förstår vikten av bra bemötande av patienter och uppskattar utvecklingsarbete. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställd eller vikariatVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: HSF LSK:2017:175
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökningar tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Sommarjobb Fysioterapeut/Sjukgymnast

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/
landstinget-som-arbetsgivare/

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Skriv gärna i din ansökan om du har något speciellt verksamhetsområde du är intresserad. Vi erbjuder anställningsform tillsvidare eller vikariat. Vi erbjuder dig som vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete inom någon av Rehab Söders verksamheter. I din roll som fysioterapeut/sjukgymnast har du goda möjligheter att påverka din individuella utveckling genom utbildning, ansvarsområden och att över tid arbeta inom olika verksamheter.

Fysioterapin på Länssjukhuset är en av våra verksamheter. Här arbetar du med patienter som är inneliggande på vårdavdelningar med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du ger ett tidigt och proffesionellt omhändertagande genom undersökningar, bedömningar, behandlingar mm.
Rehabmottagningen är ytterligare en av våra verksamheter där du arbetar med strokerehabilitering och annan neurologisk rehabilitering. Arbetet sker både inom öppenvård och slutenvård med omväxlande uppgifter, både självständigt och i tvärprofessionella team.
En tredje verksamhet är våra distriktsrehabiliteringar i Kalmar, Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga. Här arbetar vi med poliklinisk bedömning och behandling. Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du kan arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor. Du förstår vikten av bra bemötande av patienter och uppskattar utvecklingsarbete. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning eller vikariatVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-31
Referens: HSF LSK:2017:176
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  

Platsannons

Böda Beach Club/Cafébiträde

Inför sommarsäsongen 2018 söker vi nu cafébiträden till Böda Beach Club.
Vi söker dig som tycker om att jobba i högt tempo och gillar att ha roligt.

Du ska kunna ta egna initiativ, hålla rent och snyggt omkring dig och älska att ge service. Och självklart gillar du att sälja glass, bakverk, smörgåsar, sallader och läskande dryck.
Kassavana och erfarenheter från liknande jobb är meriterande.

För att söka tjänsten bör du:
- älska att jobba med människor
- vara positiv och ha ett glatt humör
- vara en god kamrat
- gilla att jobba självständigt och i grupp
- ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
- dela Böda Sands värderingar
- gilla att jobba i ett högt tempo


Vill du veta mer om oss är du välkommen till vår hemsida bodasand.se eller Facebook
Böda Beach Club .
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVi förmedlar personalboende Personalförmåner på hela campingen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Cafébiträde
Webbplats:
Epostadress: bbc@bodasand.se
Övrigt: Ansökningar endast via mail.
Arbetsplats: 
Adress: KRONOCAMPING BÖDA SAND
Box 20
38704  BYXELKROK Sverige
Hemsida: http://www.bodasand.se
  
Platsannons

Förskollärare Rälla

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäringen och lantbruket. Borgholms kommun har drygt 10 900 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år.

Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor, en mycket aktiv personalförening.

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och bidra till Borgholms kommuns utveckling! Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Utbildningsförvaltningen har som uppgift att fullgöra kommunens uppgifter inom det offentliga och frivilliga skolväsendet för barn och ungdomar samt omsorgsverksamhet för barn.
Detta innefattar familjedaghem, förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar, bibliotek och kulturskola.

Rälla förskola ligger på västra sidan av Öland mitt emellan Borgholm och Färjestaden. Förskolan ligger i anslutning till Rälla skola i ett lugnt område med skogen i direkt anslutning till skolgården och gångavstånd ner till Kalmarsund. Närheten till naturen gör att vi kan använda den som lärorum. Förskolan består av fyra avdelningar.ARBETSUPPGIFTER
Lärare i förskola/skola är ett spännande och komplext uppdrag. Som förskolärare utgör du en viktig pusselbit som tillsammans med kompetent personal skapar möjligheter för våra barn och elever att växa och utvecklas i en trygg miljö.
Det är meriterande med kunskap och intresse för barn med diabetes.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen.

ÖVRIGT
När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Polismyndigheten. Blanketten kan hämtas på www.polis.se eller på närmaste polisstation.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-02-12 Eller efter överenskommelse., upphör: 2018-08-31 . Tjänsten kan komma förlängas.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A741829
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7587db9e-a47a-49ef-9e88-ac9e812195cd&publishCode=AMS&TK=72ea1047-e4ea-4dea-8890-e60329d1e4fc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borgholms kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 52
38721  BORGHOLM Sverige
Hemsida: http://www.borgholm.se/barn-utbildning/
  
Platsannons

Förskollärare/Barnskötare Runsten

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäringen och lantbruket. Borgholms kommun har drygt 10 900 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år.

Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor, en mycket aktiv personalförening.

Vi söker ständigt nya medarbetare som vill vara med och bidra till Borgholms kommuns utveckling! Vill du bli en av oss? Varmt välkommen med din ansökan!

Utbildningsförvaltningen har som uppgift att fullgöra kommunens uppgifter inom det offentliga och frivilliga skolväsendet för barn och ungdomar samt omsorgsverksamhet för barn.
Detta innefattar familjedaghem, förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar, bibliotek och kulturskola.ARBETSUPPGIFTER
Lärare/barnskötare i förskola är ett spännande och komplext uppdrag. Som förskolärare/barnskötare utgör du en viktig pusselbit som tillsammans med kompetent personal skapar möjligheter för våra barn och elever att växa och utvecklas i en trygg miljö.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter med placering i Runstens förskola.

Vi anställer löpande, så ansök redan i dag!

KVALIFIKATIONER
Vana att arbeta i förskola.


ÖVRIGT
När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Polismyndigheten. Blanketten kan hämtas på www.polis.se eller på närmaste polisstation.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 75% Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-08 Eller efter överenskommelse., upphör: 2018-07-31 . Tjänsten kan komma att förlängas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: A741772
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ba3aa0af-5500-43c4-abda-191c3eb19ee2&publishCode=AMS&TK=d068fdd6-e6f3-488c-af45-189bb2858ca3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borgholms kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 52
38721  BORGHOLM Sverige
Hemsida: http://www.borgholm.se
  

Platsannons

Böda Beach Club/Kock

Inför sommarsäsongen 2018 söker vi nu Kockar till Böda Beach Club,
Vi söker dig som gillar att jobba i ett högt tempo och ser matlagningen som ett skapande.

I dina arbetsuppgifter ingår lunch & a´la carte matlagning.


Böda Beach Club är en A´la Catre restaurang mitt på stranden på Böda Sand , som är öppen
Maj- sep med högsäsong Juni-Aug, du kommer att ingå i ett team som brinner för restaurangbranschen.

För att söka tjänsten bör du:
- älska att jobba med människor
- vara positiv och ha ett glatt humör
- vara en god kamrat
- gilla att jobba självständigt och i grupp
- ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
- gilla att jobb i högt tempoKänner du att du passar in på detta är du välkommen med en ansökan till
bbc@bodasand.se

Vill du veta mer om oss är du välkommen till vår hemsida www.bodasand.se eller Facebook
Böda Beach Club
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidLön enligt avtal eller överenskommelse Vi förmedlar personalboende Personalförmåner på hela campingen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: bbc@bodasand.se
Övrigt: Endast ansökningar via mail.
Arbetsplats: 
Adress: KRONOCAMPING BÖDA SAND
Box 20
38704  BYXELKROK Sverige
Hemsida: http://www.bodasand.se
  

Platsannons

Böda Beach Club/Bartender

Inför sommarsäsongen 2018 söker vi nu två bartendrar till Böda Beach Club.
Vi söker dig som tycker om att jobba i högt tempo och gillar att ha roligt.
I dina arbetsuppgifter ingår spritkassa lunch och middagssittning samt after beach.

Böda Beach Club är en A´la Catre restaurang mitt på stranden på Böda Sand , som är öppen
Maj- Sep med högsäsong Juni-Aug.
Under sommaren har vi live band på after beachen vilket innebär högt tryck i baren under dessa timmar.
Du kommer att ingå i ett team som brinner för restaurangbranschen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen, du bör även:
- älska att jobba med människor
- vara positiv och ha ett glatt humör
- vara en god kamrat
- gilla att jobba självständigt och i grupp
- ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
- gilla att jobb i högt tempo

Känner du att du passar in på detta är du välkommen med en ansökan till
bbc@bodasand.se

Vill du veta mer om oss är du välkommen till vår hemsida bodasand.se eller Facebook
Böda Beach Club .
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVi förmedlar personalboende Personalförmåner på hela campingen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Bartender
Webbplats:
Epostadress: bbc@bodasand.se
Övrigt: Endast ansökningar via mail.
Arbetsplats: 
Adress: KRONOCAMPING BÖDA SAND
Box 20
38704  BYXELKROK Sverige
Hemsida: http://www.bodasand.se
  

Platsannons

Böda Beach Club/Servitriser/Servitörer

Inför sommarsäsongen 2018 söker vi nu servispersonal till Böda Beach Club.
Vi söker dig som tycker om att jobba i högt tempo och gillar att ha roligt.
I dina arbetsuppgifter ingår lunch & a´la carte servering , du ska vara van att
ha egen station.

Böda Beach Club är en A´la Catre restaurang mitt på stranden på Böda Sand , som är öppen
Maj- sep med högsäsong Juni-Aug. du kommer att ingå i ett team som brinner för restaurangbranschen.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen, du bör även:
- älska att jobba med människor
- vara positiv och ha ett glatt humör
- vara en god kamrat
- gilla att jobba självständigt och i grupp
- ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
- gilla att jobb i högt tempo

Känner du att du passar in på detta är du välkommen med en ansökan till
bbc@bodasand.se

Böda Beach Club är en A´la Catre restaurang mitt på stranden på Böda Sand , som är öppen
Maj- Sep med högsäsong Juni-Aug.
Under sommaren har vi live band på after beachen vilket innebär högt tryck i baren under dessa timmar.
Du kommer att ingå i ett team som brinner för restaurangbranschen.


Vill du veta mer om oss är du välkommen till vår hemsida www.bodasand.se eller Facebook
Böda Beach Club .
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVi förmedlar personalboende Personalförmåner på hela campingen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bbc@bodasand.se
Övrigt: Ansökan endast via mail.
Arbetsplats: 
Adress: KRONOCAMPING BÖDA SAND
Box 20
38704  BYXELKROK Sverige
Hemsida: http://www.bodasand.se
  
Platsannons

Sommarpraktik tandläkare och tandhygienist

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare.

Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig! Är du tandläkar- eller tandhygieniststudent och intresserad av att praktisera hos oss i sommar?

Som sommarpraktikant får du möjlighet att lära känna oss som arbetsgivare samtidigt som du får praktisk erfarenhet från det dagliga arbetet på kliniken. Under praktiktiden är du med vid olika behandlingar och ges också möjlighet att se hur en klinik fungerar med alla olika funktioner. Hur mycket praktiskt arbete du får göra beror på hur långt du kommit i din utbildning.

Samtliga sommarpraktikanter får introduktion på den egna kliniken där utbildning i journal- och tidbokningssystemet T4 ingår. Varje sommar anordnas dessutom en gemensam informationsdag där vi på Folktandvården berättar om vår organisation och alla sommarpraktikanter får möjlighet att träffas och utbyta erfarenheter.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Tillträde och praktikperiod kommer du överens om tillsammans med chefen på den klinik du ska praktisera på. Vi har inga fastställda praktikperioder utan ni kan bestämma detta tillsammans.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Allmän visstid 2018-06-01Lönesättning utifrån hur långt du har kommit i din utbildning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: FTV:2017:66
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem Http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Sommarpraktik tandläkare och tandhygienist

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare.

Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig! Är du tandläkar- eller tandhygieniststudent och intresserad av att praktisera hos oss i sommar?

Som sommarpraktikant får du möjlighet att lära känna oss som arbetsgivare samtidigt som du får praktisk erfarenhet från det dagliga arbetet på kliniken. Under praktiktiden är du med vid olika behandlingar och ges också möjlighet att se hur en klinik fungerar med alla olika funktioner. Hur mycket praktiskt arbete du får göra beror på hur långt du kommit i din utbildning.

Samtliga sommarpraktikanter får introduktion på den egna kliniken där utbildning i journal- och tidbokningssystemet T4 ingår. Varje sommar anordnas dessutom en gemensam informationsdag där vi på Folktandvården berättar om vår organisation och alla sommarpraktikanter får möjlighet att träffas och utbyta erfarenheter.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Tillträde och praktikperiod kommer du överens om tillsammans med chefen på den klinik du ska praktisera på. Vi har inga fastställda praktikperioder utan ni kan bestämma detta tillsammans.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Allmän visstid 2018-06-01Lönesättning utifrån hur långt du har kommit i din utbildning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: FTV:2017:66
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem Http://www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  

Platsannons

Bankrådgivare privat

Länsförsäkringar Kalmar län säljer ekonomisk trygghet inom bank och försäkring. Vi är stolta över att vara kundägda och erbjuder god service och hög tillgänglighet för våra kunder. Som bankrådgivare är du en viktig del i det team som bygger vårt koncept med boende, bank och försäkring.  
 
Om jobbet 
Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande jobb på kontoret i Borgholm där vi har bank och försäkring i gemensamma lokaler. Vi jobbar nära varandra och gör många gemensamma affärer. Hos oss får du möjlighet att sitta nära besluten samt vara med och påverka den fortsatta expansionen av en kundnära verksamhet med stor bredd inom bank och försäkring.  
 
I rollen som bankrådgivare kommer du arbeta med hela utbudet av våra tjänster kring finansiering och placeringar. Du kommer att arbeta med försäljning och rådgivning till våra blivande och befintliga bankkunder. Du arbetar mot uppsatta mål och ansvarar för din egen kundstock. 
 
Tillträde enligt överenskommelse. 
 
Vem är du? 
Vi söker dig som brinner för försäljning och drivs av att arbeta proaktivt och utåtriktat för att nå nya bankkunder. Du motiveras av individuella mål, har ett affärsmässigt tänk och är driven. Vidare tycker du om att skapa och upprätthålla personliga och förtroendefulla kontakter med människor i din omgivning. På kontoret i Borgholm är vi sex medarbetare och du trivs med att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du är målmedveten och entusiastisk, noggrann och van att ta ansvar. Vi vill att du har utbildning inom ekonomi på högskolenivå. SwedSec-licensiering är meriterande.  
 
Stor vikt läggs vid din personlighet, inställning, attityd och förhållningssätt.  
 
Vill du ha mer information om tjänsten kan du kontakta: 
 
Frida Johansson, Marknadsområdeschef Borgholm, 073-096 91 62, frida.johansson@LFkalmar.se 
Fredrik Wiberg, facklig kontaktperson, 0480-691 32, fredrik.wiberg@lfkalmar.se 
 
Välkommen med din ansökan senast den 8 januari 2018.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Privatekonomisk rådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1588&ProjectId=143732&DepartmentId=18959&MediaId=4631&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Länsförsäkringar Kalmar län
Södra långgatan 26
38721  Borgholm Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lagerarbetare - Glömminge - Har du truckkort och är en lagspelare?

Consultify är företaget för dig mellan 18 till 30 år som vill komma direkt in på ett företag.
Där du får visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög.
Vi är ett bemanning- och entreprenadföretag som brinner för att få ungdomar ut på arbetsmarknaden, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning.
Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Karlskrona, Malmö och Växjö.
Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges ungdomar.

Om företaget
Företaget är ett hönseri med uppfödning, frigående äggproduktion och eget packeri på Öland. Sedan starten har det lilla familjeföretaget expanderat stort, fattat medvetna beslut och gjort investeringar för både hönsen och miljön. Tills sig har företaget ytterligare ett tiotal regionala äggproducenter knutna till sig ifrån vilka de varje vecka köper in ytterligare en miljon ägg som paketeras i det egna packeriet. 
För framtida utveckling ligger stort fokus på ekologiska ägg och man har en vison att inom ett par år paketera 100 ton ägg i veckan.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen utav truckkörning på det stora fräscha lagret samt att i en moderniserad miljö styra automatiserade packmaskiner till att fylla kartonger med ägg. 

Erfarenhet och personliga egenskaper
Vi ser att du som söker har ett vaket öga, är självgående och arbetsvillig.
- Truckkort är ett krav
- B-körkort och bil är ett krav då packeriet ligger på Öland utom bussförbindelser.

Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Krav:

Körkort:
* B (Personbil)

Tillgång till:
* Personbil
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Viss tidFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-08
Referens:
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/18222-consultify-borgholm-lagerarbetare-glomminge-har-du-truckkort-och-ar-en-lagspelare/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Consultify
Bredbandet 1
39230  Kalmar Sverige
Hemsida: http://www.consultify.se
  
Platsannons

Sommarens soligaste jobb 2018 - vård och omsorg

Välkommen till Öland - solen och vindarnas ö!

Kombinera jobb inom vård och omsorg med sol och bad! Vi har över två miljoner besökare varje år och en sommar på Öland innebär en mängd aktiviteter, kultur-, natur- och nöjesupplevelser!

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland. Inom Socialförvaltningen i Borgholms kommun jobbar ca. 400 medarbetare. Vi är uppdelade i tre områden där centralorterna är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp.

Vi är måna om att ge bästa kvalitet i varje möte med brukaren i fokus och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med ledorden trygghet, respekt och meningsfullhet.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2018 söker vi semestervikarier inom yrkesgrupperna undersköterskor/vårdbiträden, omsorgspedagoger, omsorgsassistenter/-biträden och
boendehandledare.

Vi erbjuder vikariatsanställningar med goda möjligheter till förlängning. Hos oss kan du i sommar jobba inom hälso- och sjukvårdsverksamhet, äldreomsorg och omsorg om funktionsnedsatta. Vi arbetar i tvärprofessionella team inom respektive geografiskt område.

Till äldreomsorgen söker vi:
- undersköterskor
- vårdbiträden.
Äldreomsorgen består av:
- Särskilt boende för äldre med olika inriktningar
- Hemtjänst
- Nattpatrull

Till omsorgen om funktionsnedsatta söker vi:
- omsorgsassistenter
- omsorgbiträden
- omsorgspedagoger
Omsorg om funktionsnedsatta innefattar:
- Gruppboende
- Servicebostäder
- Daglig verksamhet
- Personlig assistans
- Boendestöd för personer med psykisk funktionsnedsättning

Till verksamheten ensamkommande barn och ungdomar söker vi:
- Boendehandledare
Ensamkommande barn och ungdomar består av:
- HVB, hem för vård och boende
- Stödboende

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är undersköterska, boendehandledare, omsorgspedagog eller omsorgsassistent.

Om du har annan utbildning eller erfarenhet och har intresse av att jobba med människor är du också välkommen med din ansökan! Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete.

Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift. Flerspråkighet är meriterande.

Körkort är meriterande, då det är ett krav inom vissa verksamheter.

Utdrag ur brottsregister kan krävas inom vissa verksamheter.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-04-30
Referens: A736082
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=cb1d2a0f-679d-484c-adbb-166053f6c20e&TK=889fb189-21b3-4181-85de-80710b8b2a2f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borgholms kommun, Socialförvaltningen
Box 52
38721  BORGHOLM Sverige
Hemsida: http://www.borgholm.se
  
Platsannons

Skolkurator

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäringen och lantbruket. Borgholms kommun har drygt 10 700 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år.

Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Utbildningsförvaltningen har som uppgift att fullgöra kommunens uppgifter inom offentlig förskola och grundskola för barn och ungdomar samt omsorgsverksamhet för barn. Detta innefattar familjedaghem, förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar, bibliotek och kulturskola.
Borgholms kommun söker nu en skolkurator.


ARBETSUPPGIFTER
Borgholms kommun har 6 grundskolor av olika storlek, från norr till mellersta Öland. Vi har goda skolresultat och det bygger på en god hälsa hos våra elever. Skolans hälsofrämjande arbete är viktigt för att eleverna ska nå målen och forskning visar att den viktigaste skyddsfaktorn för barn och unga är att klara skolan. Nu söker vi en skolkurator som tillsammans med kollegorna i elevhälsan är en viktig pusselbit i det förebyggande och främjande arbetet.
Som skolkurator ansvarar du för den psykosociala kompetensen i arbetet kring eleverna. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta konsultativt gentemot pedagogisk personal i olika psykosociala frågor samt att ge elever stöd individuellt och i grupp.
Arbetet sker på olika enheter.
Vi anställer löpande så tveka inte att söka redan idag!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad socionom eller har en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom arbetsområdet med barn/ungdomar och deras familjer.

Du är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt och inkluderande förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kommunicerar utifrån ett lösningsfokuserat perspektiv i varje möte med kollegor, elever och vårdnadshavare. Det är viktigt att du vill och kan arbeta på såväl individ-, grupp som organisationsnivå. Du behöver vara flexibel och kunna arbeta på olika skolor med olika kultur och ledning.

Tidigare arbete som skolkurator och arbete med myndighetsutövning barn och unga är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och ha lätt att samarbeta, vara flexibel och engagerad samt det viktigaste av allt; ha en förmåga att skapa tillit hos eleverna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort för personbil


ÖVRIGT
När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Polismyndigheten. Blanketten kan hämtas på www.polis.se eller på närmaste polisstation.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-02-15 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A736715
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3e768af4-3ab7-41cd-b60c-6c2ecf14c008&publishCode=AMS&TK=1699555f-31c0-428e-8276-fdd49bb06036
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borgholms kommun, Utbildningsförvaltningen
Box 52
38721  BORGHOLM Sverige
Hemsida: http://www.borgholm.se
  
Platsannons

Miljöinspektör med inriktning lantbruk och livsmedel

Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på fyra förvaltningar och två kommunala bolag. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till en hållbar utveckling för Öland och Borgholms kommun, utifrån vår unika natur, kultur och boendemiljö. Kommunen är en av landets populäraste platser för delårsboende med närmare 7 000 fritidshus.
Borgholms kommun har knappt 11 000 invånare och omfattar den norra halvan av Öland. Huvudorten Borgholm ligger på Ölands västra kust vid Kalmarsund och är en utpräglad turistort med en stor småbåtshamn. Under sommarhalvåret mångdubblas befolkningen och ett stort antal säsongsföretag öppnar, bland annat många livsmedelsföretag.
Du kommer att tillhöra Samhällsbyggnadsförvaltningen som arbetar med fysisk planering, bygglov, byggsamråd, miljö-, hälsoskydds-, livsmedels- och alkoholfrågor, vatten- och naturvård, klimat- och energirådgivning, EU-projekt med mera. Vi är 30 personer vid förvaltningen.ARBETSUPPGIFTER
Arbetsområden som är aktuella är i första hand tillsyn och prövning enligt miljöbalken och livsmedelslagen. Arbetet innebär handläggning, inspektioner och beslutsfattande i ärenden. Du kommer också att ha dagliga kontakter med företag och privatpersoner som behöver information, vägledning och hjälp med att tolka relevant lagstiftning.
Det finns möjligheter att anpassa tjänsten efter dina önskemål och kvalifikationer.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot miljö- och hälsoskydd eller annan likvärdig naturvetenskaplig utbildning. Du har goda kunskaper om miljölagstiftning och bör ha erfarenhet av tillsyn och handläggning och hur en tillsynsmyndighet fungerar.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet, vi söker dig som har helhetssyn, är nyfiken, resultatinriktad och strukturerad. Du vill bidra till teamets gemensamma resultat och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Arbetet kräver att du har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du har ett trevligt och professionellt bemötande.

B-körkort för manuellt växlad bil och körvana krävs. Kommunen tillhandahåller bilar för ärenden i tjänsten.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Miljöinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-03-01 Eller efter överenskommelse., upphör: 2019-08-16 Tjänsten kan bli förlängd.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A733240
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=36ea621b-68fe-4d54-a9c5-9b9762d08a90&TK=b1f092a6-3194-4fa0-b9be-aacf700234d1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borgholms kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen
Box 52
38721  Borgholm Sverige
Hemsida: http://www.borgholm.se
  

Platsannons

Kock

Vill du också arbeta på ett trevligt hotell med ett av landets bästa kök?
Vi söker nu en kock, Chef de partie till vårt varmkök.
Vi ser att du har erfarenhet av både varm- och kallkök, gärna från bättre restauranger. Du har erfarenhet och förmåga att prestera i toppklass.


Du är bra på att samarbeta och har känsla för kvalité och service. Du vill utveckla dig själv och ditt arbete. Brinnande matintresse, positiv inställning och förmåga att ge järnet ser vi som en självklarhet.

Hotell Borgholm har en stjärna i Michelin Guide 2017 och rankas av White Guide som en av landets topprestauranger. Matsalsarbete i toppklass och prisbelönt vinlista. Vårt hotell är 4-stjärnigt och har 41 rum.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde enligt överenskommelse, senast 5 mars 2018.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens: Kock
Webbplats:
Epostadress: arbete@hotellborggholm.com
Övrigt: Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: HOTELL BORGHOLM
Box 89
38722  BORGHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Arbeta som vikarie?

Vill du arbeta med något som är viktigt på riktigt och få möjlighet att varje dag kunna göra skillnad för någon som behöver vård och omsorg? Då vill vi gärna att du skickar in en ansökan till oss.

Socialförvaltningen i Borgholms kommun söker flera engagerade timvikarier som vill arbeta i våra verksamheter inom äldreomsorg, funktionsnedsättning, ensamkommande flyktingbarn/ungdomar.

Skicka in din ansökan redan idag då vi rekryterar löpande när det uppstår oförutsedda behov av personal.

Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp.

Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans.

Som medarbetare hos oss erbjuder vi dig bl.a. ett roligt och utvecklande arbete, trevliga och kompetenta kollegor, en mycket aktiv personalförening.

Socialförvaltningen ansvarar för kommunens sociala omsorg innefattande
•äldreomsorg
•kommunens hälso- och sjukvård
•individ- och familjeomsorg
•omsorg om funktionsnedsatta
•administrativ enhet

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder dig ett omväxlande jobb med eget ansvar och möjlighet att utvecklas. Ditt jobb handlar om att göra insatser som har direkt betydelse för andra människors vardag. Du är uppskattad varje dag!


Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete där du själv bestämmer när du vill vara tillgänglig för jobb. Vikariatens längd kan variera och kan vara mellan en dag upp till två veckor i en sammanhängande period.

Att vara timvikarie innebär;
- Att du lägger din tillgängliga arbetstid i Time Pool
- Att du blir bokad utifrån dina enheters behov av vikarie och din tillgänglighet
- Att du kan bli bokad med kort varsel.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har en avslutad utbildning inom omvårdnad, omsorgsassistens, pedagogik och beteendevetenskap eller leg sjuksköterska, sjukgymnast eller fysioterapeut.
Har du inte någon av dessa utbildningar men har erfarenhet och intresse av att arbeta med äldre personer eller personer med olika funktionsnedsättningar är du också välkommen att söka.
Kravet är
- Att du har fyllt 18 år
- En fullgjord gymnasieutbildning eller en utbildning som vi bedömer likvärdig.
- Klarat svenska på grundskolenivå motsvarande grund SAS. Det krävs goda kunskaper i svenska språket.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi rekryterar löpande så varmt välkommen med din ansökan i dag.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse.Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-30
Referens: A730509
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=2f9e5066-62a2-42b1-8877-18b5bdf1cdbb&TK=255bf6a1-178c-4d11-8371-be4c59434a86
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Borgholms kommun, Socialförvaltningen
Box 52
38721  BORGHOLM Sverige
Hemsida: http://www.borgholm.se
  
Platsannons

Sommarjobb Ambulanssjuksköterska

Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag. Läs mer om att arbeta i landstinget http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!
Kalmar län består av 12 kommuner med totalt ca 235 000 invånare, upptagningsområdet för ambulanssjukvården sträcker sig över en yta av 11 694 km2. Under sommarhalvåret ökar antalet invånare betydligt, pga. turisttillströmningen.

I Kalmar län finns det 15 ambulansstationer, vilka är Kalmar, Borgholm, Löttorp, Mörbylånga, Nybro, Emmaboda, Torsås, Vimmerby, Hultsfred, Virserum, Oskarshamn, Ålem, Högsby, Västervik och Gamleby.Välkommen att kontakta någon av våra avdelningschefer om du har några frågor:

Kalmar/Borgholm/Löttorp - Liza Karlberg 0480-84034 Nybro/Emmaboda/Torsås/Mörbylånga - Jörgen Franzen 0481-44800 Hultsfred/Vimmerby/Virserum - Niclas Thuresson 0492-17525 Oskarshamn/Ålem/Högsby - Andreas Gabrielsson 0491-782514 Västervik/Gamleby - Melker Engström 0490-86818

Vänligen ange i din ansökan till vilken/vilka stationer du önskar arbeta på. Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan snarast.

Ambulanssjukvårdens huvudsakliga uppgift är att tillgodose befolkningens behov av ambulanssjukvård.Ambulanssjukvårdens mål är att bedöma patienten, behandla vid behov och hänvisa till rätt vårdnivå. Under sommaren 2018 har du möjlighet att bli en del av vårt team. Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av bland annat ambulanssjukvård. God fysik och körkort är ett krav. Efter tester genomförs en introduktionsutbildning.
Publiceraddatum: 2017-11-08
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidHeltid eller deltid enligt överenskommelse VikariatVi tillämpar individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: HSF LSK:2017:144
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan tas endast emot via Landstinget i Kalmar läns e-rekryteringssystem www.ltkalmar.se/jobba-hos-oss
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Kalmar län
Box 601
39126  KALMAR 
Hemsida: http://www.ltkalmar.se
  
Platsannons

Personlig assistent på deltid till flicka på Öland

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker dig som önskar arbeta som personlig assistent till en härlig 12-årig tjej som bor mellan Kalmar och Borgholm på Öland med sina syskon och föräldrar. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa henne i vardagen med allt från måltider och hygien till att läsa böcker, sjunga, göra utflykter och annat som ger en meningsfull och aktiv fritid. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av barn och då gärna med barn i behov av särskilt stöd men det är inget krav utan personliga egenskaper är viktigast. Du som söker bör ha livserfarenhet, vara lugn och lyhörd men ändå kunna vara kreativ och hitta på aktiviteter. Personkemi med flickan och hennes familj är avgörande före erfarenhet/utbildning och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. 

Tjänsten är på ca 10% och arbetstiderna är huvudsakligen förlagda till vardagskvällar mellan kl 16-20 samt helger och lov vid behov.

Körkort: B körkort är önskvärt då det är svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektivtrafik.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Vänta inte med din ansökan då vi tillsätter tjänsten löpande.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-11-06
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratTimavlönad anställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=6358
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Är du Viasats nästa toppsäljare?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1173 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=1840
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes för 70% schemarad till 11-årig kille i Borgholm

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker personliga assistenter till en pigg, glad och aktiv 11-årig kille boendes norr om Löttorp, Borgholm. Ditt uppdrag är att vara med och hjälpa honom i vardagen såväl i som utanför hemmet. Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet, att du har en trygg personlighet och gärna erfarenhet av att jobba med barn med speciella behov. Vi jobbar med BTI-inlärning, sensomotorisk träning, kommunikationsbilder mm. Utbildningar i bland annat dessa ämnen kan komma att bli aktuellt. Det är meriterande att ha kunskap om dessa områden, men viktigast är att assistenterna fungerar bra ihop med vår pojke och oss som familj. Vi vill att du som söker har körkort och tillgång till bil, eftersom det inte är helt enkelt att ta sig till/från arbetet med buss.

Vi önskar att sökanden är en aktiv och glad person som kan guida vår pojke genom dagen i ett lagom tempo och kan på så sätt vara med och göra skillnad för hans framtid. Vi utgår från att du är en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och ser ditt arbete seriöst. 

Till denna kund söker vi en assistent för en anställning enligt så länge uppdraget varar med fast schemarad och en tjänstgöringsgrad på ca 70%. 

tillträde enligt överenskommelse

Urval sker löpande

Körkort är ett krav


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-10-16
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=8261
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Humana Assistans Box 445
55116  Jönköping Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal