Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:03

Lediga jobb i Bollnäs kommun (2183), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd26 851
Täthet14,80Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 976,64Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 814,04Landareal (km²)
Sjö162,60Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Distriktsköterska till Arbrå Din hälsocentral

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Arbrå Din hälsocentral bedriver primärvård med mottagningsarbete, barnavårdscentral (BVC) och rehabiliteringsverksamhet. På hälsocentralen arbetar tillsammans cirka 15 personer fördelade på läkare, medicinska sekreterare, sjuksköterskor, distriktssköterskor, undersköterskor, psykosocial personal, arbetsterapeuter och fysioterapeuter.
Ett arbetet pågår med att öka samararbetet mellan Hälsocentralerna i Arbrå, Bollnäs och Kilafors.


ARBETSUPPGIFTER
Som distriktsköterska kommer du att arbetar med hälso- och sjukvård för både barn och vuxna. Arbetet omfattar telefonrådgivning, mottagningsarbete med planerade och akuta besök, förbyggande hälsovård och hembesök.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar.

Kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen som distriktssköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att samarbeta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: RS 2017/2075
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=327bb65a-f65e-4c51-af87-a6abe8e04dc4&publishCode=AMS&TK=ae271356-5dd0-4176-a70e-532e67001a47
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Chef Lokalpolisområde Hälsingland

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 29 500 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.
Polismyndigheten, region Mitt söker dig som är polis för placering på funktion som chef för lokalpolisområde Hälsingland vid polisområde Gävleborg. Förordnandet som chef är tidsbegränsat på fyra år med möjlighet till förlängning.

Sista dag för ansökan är 2018-01-15

Lokalpolisområdet tillhör polisområde Gävleborg och omfattar kommunerna Bollnäs, Söderhamn, Hudiksvall, Ljusdal, Ovanåker och Nordanstig. Som lokalpolisområdeschef ansvarar du för utredningsverksamheten, brottsförebyggande och ingripandeverksamheten samt den externa servicen inom lokalpolisområdet.

Som lokalpolisområdeschef för lokalpolisområde Hälsingland leder du ett antal gruppchefer. Ditt uppdrag är att konkretisera övergripande, strategiska direktiv till dina gruppchefer. För att klara uppdraget behöver du ha god verksamhetskunskap och erfarenhet av ledarskap inom Polisen. Du kommer att ingå i polisområdets ledningsgrupp och förväntas ta ett helhetsansvar för polisområdet.


ARBETSUPPGIFTER
Som chef för Lokalpolisområde Hälsingland vid region Mitt

ska du
- tillsammans med ledningsgruppen ansvara för att regionens uppdrag genomförs samt driva polisområdets långsiktiga förändrings- och utvecklingsarbete
- ansvara för lokalpolisområdets operativa verksamhet
- ingå i polisområdets strategiska ledningsgrupp
- leda lokalpolisområdets ledningsgrupp
- ansvara och verka för en miljö som stimulerar till samarbete, kreativitet och ständiga förbättringar
- företräda hela Polismyndigheten både externt och internt och arbetar för att stärka förtroendet för polisverksamheten.

är du
- verksamhetsansvarig – genom dina medarbetare når du goda resultat som ger önskvärda effekter.
- arbetsgivare – du påverkar och tar ansvar för arbetsgivarpolitiken samt tillämpar den för verksamhetens bästa.
- ledare – utifrån uppdraget coachar, motiverar, stödjer och skapar du förutsättningar för dina medarbetare att nå sin fulla potential.


KVALIFIKATIONER
har du
- ett par års erfarenhet av att driva och leda i en komplex organisation tillsammans med andra chefer
- ett par års erfarenhet av att, med goda resultat, ha arbetat mål- och resultatinriktat för såväl hela verksamhetsuppdraget som det egna ansvarsområdet
- erfarenhet av att framgångsrikt leda större förändrings-och utvecklingsarbeten
- ingått i ledningsgrupp på strategisk nivå

besitter du
- förmåga och vilja att lösa samhällsproblem tillsammans med andra samhällsaktörer
- förmågan att sätta mål och uppnå resultat som leder till önskvärda effekter
- förmåga och vilja att initiera, motivera, driva och leda förändring från såväl ett utifrån- som ett inifrånperspektiv
- förmåga att tillvarata medarbetarnas potential i utveckling av verksamheten
- förmåga att peka ut riktning, förklara varför samt skapa förutsättningar för att ta sig dit


ÖVRIGT
Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.


Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) kan komma att genomföras före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap.


Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, registrera dig inte i systemet utan ta istället kontakt med ansvarig rekryterare via hr-mitt-hr.kansli@polisen.se


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kommissarie, Polisen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: C17051/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4c922233-ba54-4f6f-9805-5c2efdf5ca78&publishCode=AMS&TK=432a887b-102a-4767-ba50-20d32527ba9c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Polismyndigheten, Polisregion Mitt
Box 3007
75003  Uppsala Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Föreståndare Rasmus HVB i Bollnäs

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bättre (bra) liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård, stöd och behandling.

Vi söker nu en föreståndare till Rasmus HVB i Bollnäs då nuvarande föreståndare går vidare till annan tjänst i Humana.

Rasmus HVB arbetar med behandling i HVB-hem för pojkar 13-18 år, med psykosociala och neuropsykiatriska svårigheter. Behandlingen utgår från lågaffektivt bemötande, MI och Connect som bygger på forskning anknytning, relationer, kommunikation och barns utveckling. Vi strävar efter ett nära samarbete med skolor, ungdomarnas familjer och nätverk för bästa möjliga behandlingsresultat. Verksamheten finns i Bollnäs.

Om arbetet

Vår ambition är att bli det självklara valet för socialtjänsten vid behov av HVB-behandling för pojkar. Som föreståndare ska du aktivt stödja behandlare i att skapa allians med våra ungdomar och att hitta en rimlig kravnivå utifrån varje ungdoms behov, styrkor och svårigheter. Du leder behandlingsprocessen mot målen i genomförandeplanen och säkerställer du att det finns en bra arbetsfördelning samt att enheten är korrekt bemannad. Du säkerställer att dokumentation är av god kvalitet och att avvikelse- och klagomålshantering utförs enligt riktlinjer. En viktig del av arbetet är att attrahera och utveckla personal.

Du lägger upp ditt arbete utifrån övergripande mål samt egna målsättningar med verksamheten och du har budgetansvar. Du ingår i en ledningsgrupp med andra föreståndare och regionchef som träffas en gång per månad.

 Att jobba på Humana

I rollen som föreståndare arbetar du i nära samarbete med övriga föreståndare, regionchef och olika stödenheter. Målet är att du ska känna stort stöd i att leda och utveckla verksamheten du ansvarar för. I Humanas organisation finns därför en rad olika stödenheter:

Metod- och utbildningssamordnare, Ekonomicontroller och ekonomiassistenter, HR- och löneavdelning, Kvalitetsutvecklare.

 Kvalifikationskrav  

Vi söker dig som har en utbildning som motsvarar minst tre år på högskola/universitet med inriktning socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedömer adekvat.

Du har jobbat i ledande befattning tidigare och har god erfarenhet av och skicklighet i dokumentationsarbete och är van att arbeta i olika system. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du har tidigare har arbetslivserfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom denna målgrupp. Arbete med neuropsykiatriska funktionshinder är meriterande.

 Personliga egenskaper

Du har förmågan att organisera och leda medarbetare i att vara lösningsinriktade i arbetet med ungdomar med svår problematik. Du kan entusiasmera och inspirera medarbetare att ta initiativ och utvecklas. Du är trygg, ansvarsfull och din förmåga att kunna bemöta människor samt anpassa dig till olika arbetsmiljöer ser vi som en självklarhet. Arbetet innebär ett nära och förtroendefullt samarbete med dina kollegor, du har därför god kommunikations- och samarbetsförmåga. Personlig mognad och förmågan att behålla lugnet i stressade situationer är en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Arbetet kräver att du är tydlig, kan sätta gränser och att vara konsekvent.

Du ska ha kompetensen att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv, samt stå för vår värdegrund Ansvar, Engagemang och Glädje. 

Körkort

B-körkort fordras.

 Omfattning och tillträde

Dagtjänst, heltid tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

För anställning hos oss, krävs utdrag ur belastnings- och misstankeregistret.

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev) senast den 2018-01-18 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via vår hemsida. Vi intervjuar kontinuerligt så skicka gärna din ansökan direkt.

Kontaktperson För ytterligare information du kontakta Regionchef Ulrik Bonnevier tfn 0733-226018, ulrik.bonnevier@humana.se. För mer information om Humana och verksamheterna så besök www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Enhetschef inom socialtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=888
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Lasarettsvägen 67
82131  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Psykolog till Aleris Hälsocentral Bollnäs

Om Aleris Specialistvård och Primärvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

På Rehabiliteringsavdelningen är vi en kreativ arbetsgrupp med många kompetenta kollegor. På våra enheter finns psykosocialt team, fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeut, rehabassistent och rehabkoordinator. Vi har även ett bra samarbete med övrig personal på hälsocentralen. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier utifrån ett vårdkedjeperspektiv.

Vi söker nu en psykolog till vår verksamhet som vill ta del av arbetet.

Om arbetet och din utveckling

Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Som psykolog på hälsocentralen ingår du i det psykosociala teamet tillsammans med kuratorer och psykoterapeut. Du har ett omväxlande arbete och du kommer att arbeta med bedömning och psykologisk behandling både individuellt och i grupp. I arbetet ingår också försäkringsmedicinska utredningar samt multimodal smärtrehabilitering. Det finns goda möjligheter att påverka arbetssituationen och att utveckla och förändra arbetsmetoder.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som sätter patienten i fokus, har samarbetsförmåga och drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team, är flexibel samt har intresse för utveckling och nytänkande för att hitta nya lösningar i den moderna vården. Vi erbjuder korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord. 

Bakgrund

Du är legitimerad psykolog med några års erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom primärvård, försäkringsmedicinska utredningar samt multimodal rehabilitering.

Övrigt

Anställningsform: Tillsvidare, heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2018-01-12 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Lise-Lotte Nyberg på tel 070-263 7599 alternativt lise-lotte.nyberg@aleris.se , eller Annalill Andersson, facklig representant för Fysioterapeuterna m fl Akademikerförbund på annalill.andersson@aleris.se för mer information.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Enligt överenskommelseIndividuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1979861/86477?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Hälsocentral Bollnäs
Sjukhusvägen 81
82131  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Aleris Specialistvård Bollnäs

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

På Rehabiliteringsavdelningen är vi en kreativ arbetsgrupp med många kompetenta kollegor. På våra enheter finns förutom arbetsterapeuter även sjukgymnaster/fysioterapeuter, kurator, logoped, dietist och rehabassistent. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier utifrån ett vårdkedjeperspektiv.

Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en arbetsterapeut till vår verksamhet som vill ta del av arbetet. 

Om arbetet och din utveckling

Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Som arbetsterapeut på specialistvården har du ett omväxlande arbete och du kommer att arbeta med arbetsterapeutiska bedömningar och behandlingar på sjukhusets medicinavdelningar samt externa stroketeamet. Teamarbete med övrig rehabpersonal och personal på vårdavdelningarna ingår som en naturlig del i arbetet.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som sätter patienten i fokus, har samarbetsförmåga och drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team, är flexibel samt har intresse för utveckling och nytänkande för att hitta nya lösningar i den moderna vården. Vi erbjuder korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Bakgrund

Du är arbetsterapeut gärna med några års erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av slutenvården, gärna arbete inom strokesjukvården. Körkort är ett krav.  

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning. Heltid, eller enligt överenskommelse.
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2018-01-31 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Lise-Lotte Nyberg på tel 070-263 7599 alternativt lise-lotte.nyberg@aleris.se , eller Annalill Andersson, facklig representant för Fysioterapeuterna m fl Akademikerförbund på annalill.andersson@aleris.se för mer information.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid eller enligt överenskommelse. Enligt överenskommelseIndividuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1979809/86145?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Bollnäs
Bollnäs Sjukhus
82181  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Aleris Hälsocentral Bollnäs

Om Aleris Specialistvård och Primärvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

På Hälsocentralens rehabiliteringsavdelning är vi en kreativ arbetsgrupp med många kompetenta kollegor. På våra enheter finns förutom arbetsterapeut även sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykosocialt team och rehab assistent. Detta möjliggör en självklar samverkan mellan olika yrkeskategorier utifrån ett vårdkedjeperspektiv.

Vi behöver nu förstärka vårt team och söker därför ytterligare en arbetsterapeut. 

Om arbetet och din utveckling

Vår verksamhet präglas av kontinuerlig metodutveckling, där medarbetarna är med och ansvarar för verksamhetens mål och resultat. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande. 

Som arbetsterapeut på hälsocentralen har du ett omväxlande arbete och du kommer att arbeta med arbetsterapeutiska bedömningar, behandling och utredning både i hemmiljö, på mottagning eller annan plats. Arbetsterapeuten ingår även i vårt utredningsteam tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut, läkare och psykolog.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som sätter patienten i fokus, har samarbetsförmåga och drivs av att inspirera och motivera patienter i det hälsofrämjande arbetet. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team, är flexibel samt har intresse för utveckling och nytänkande för att hitta nya lösningar i den moderna vården. Vi erbjuder korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord. 

Bakgrund

Du är arbetsterapeut gärna med några års erfarenhet. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med handrehabilitering och arbete inom primärvård. Körkort är ett krav.  

Övrigt

Anställningsform: tillsvidare, heltid eller enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du senast 2018-01-31 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Lise-Lotte Nyberg på tel 070-263 75 99 alternativt lise-lotte.nyberg@aleris.se , eller Annalill Andersson, facklig representant för Fysioterapeuterna m fl Akademikerförbund på annalill.andersson@aleris.se för mer information.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Enligt överenskommelseIndividuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1979749/86477?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Hälsocentral Bollnäs
Sjukhusvägen 81
82131  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Undersköterska till Aleris Hälsocentral Bollnäs

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Specialistvård och Primärvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Vi söker nu en engagerad undersköterska som vill bidra till vårt arbete.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig som undersköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Arbetet som undersköterska är varierande, utmanande och kan ibland innefatta ett högt arbetstempo vilket bidrar till en ständig utveckling. Arbetsuppgifterna består av administrativa och patientnära uppgifter såsom provtagning, tjänstgöring på undersköterskemottagning samt vår gemensamma jourmottagning i team med läkare och sjuksköterskor.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service och hög kvalitét i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet. Som undersköterska är du självständig och anpassningsbar i de olika situationer du möter samt ser vikten av noggrannhet och struktur i det administrativa arbetet. 

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet där korta beslutsvägar, långsiktighet och kvalitet är ledord när vi skapar en modern framtida vård tillsammans.

Bakgrund

Du har utbildning som undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård. Det är även önskvärt om du har tidigare kunskaper i vårt journalsystem PMO.

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning, heltid. Provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2018-01-12, men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sylvia Spinnars, Enhetschef Aleris Hälsocentral tel. 073-0700319.

Du kan också kontakta Kent Forseth, Kommunal, Kent.Forseth@aleris.se för mer information.

Hoppas att vi hörs!

---------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Enligt överenskommelseIndividuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1978331/86477?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Hälsocentral Bollnäs
Sjukhusvägen 81
82131  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  

Platsannons

Beredare

WTJ är en renodlad legoleverantör inom tillverkningsindustrin med maskinpark för de riktigt stora produkterna. Vår styrka ligger i skärning/kantbockning/robotsvetsning/svetsning och montering. WTJ tillhandahåller idag artiklar från skärning till ytbehandlat/färdigmonterat, Idag söker vi en beredare.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att:

- Ansvara för produktionsberedning och driva rationalisering, liksom förbättring.
- Ombereda tillverkningsunderlag, förbättra befintliga tillverkningsmetoder samt svara för kvalificering av produkt och tillverkningsprocesser.
- Följa och stödja tillverkningsoperation i verkstaden.

Kvalifikationer:

- Högskoleutbildning inom maskinteknik samt erfarenhet inom liknande roll är önskvärda.
- Meriterande med kunskaper inom Monitor.
- Goda kunskaper i produktionsberedning.
- Bred kompetens från tillverkningsmetoder som tillämpas vid produktion av metallkonstruktioner i industri och fordonsmarknaden tung transport.
- Bred allmänkunskap om vanligt förekommande processer som behöver tillämpas.
- God svenska och engelska i både tal och skrift.

WTJ AB lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person tror vi att du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga liksom noggrann och lösningsorienterad. Är du dessutom flexibel och engagerad kommer du bli en uppskattad kollega.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt arbetsschema
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats:
Epostadress: timo.oksanen@arbetsformedlingen.se
Övrigt: Du ska skicka din ansökan till Timo Oksanen på Arbetsförmedlingen.
Arbetsplats: 
Adress: WTJ AB
Forsövägen 7
82010  ARBRÅ 
Hemsida: www.wtj.se
  
Platsannons

Specialpedagog till Alirskolan

Uppdraget som specialpedagog innebär att handleda lärare och annan personal i specialpedagogiska frågor och ta ansvar för att frågorna har en central plats i arbetslagens arbete. Arbetet innebär stöd för utvecklingsbedömningar, kartläggningar, handlingsplaner, stöd i kontakt med vårdnadshavare. Du kommer att arbeta mycket nära rektor och ingå i elevhälsoteamet. I din roll ingår att planera skolans resurs och lovskolor så att det blir med eleven i fokus. Du får vara med och bygga upp skolans rutiner omkring resurserna för eleverna. Tillträde snarast eller utifrån överenskommelse.

Upplysningar lämnas av
Sibba Hanell, rektor Alirskolan
Tel: 46 70-301 51 76
sibba.hanell@bollnas.se

Fackliga företrädare
Jan-Olof Blomberg, Lärarnas riksförbund tfn 0278-252 08
Kent Sundström, Lärarförbundet tfn 0278-253 51


Vi söker dig som har specialpedagogexamen. Du ska ha mycket god förmåga att leda pedagogiska processer. Vidare har du god förmåga att samarbeta, entusiasmera och ser möjligheter. Du har god analytisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och förmåga att samarbeta med olika professioner.


Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro. Välkommen till Bollnäs, möjligheternas kommun!

Alirskolan är en 7-9 skola som öppnat höstterminen 2016 belägen i centrala Bollnäs. Det är enkelt att ta sig dit via kollektivtrafik och skolan är uppbyggd med årskursvisa arbetslag. Alir är en skola som erbjuder en arbetsplats där många kulturer möts vilket gör att det blir ett lärande i dubbel bemärkelse för alla.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: BUF 2017-86
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som. Ansökningarna behandlas löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista sökdatum. Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Handläggare inom folkbildning

Arbetet som handläggare innebär att du verkar för andras lärande och utveckling genom en kombination av administration och utåtriktade kontakter. En viktig del är att förvalta befintlig verksamhet, ha kontakt med våra medlemsorganisationer och cirkelledare och samtidigt etablera ny folkbildningsverksamhet, främst i våra kommuner Bollnäs och Ljusdal. Du har administrativt och ekonomiskt ansvar för den verksamhet du skapar och du samarbetar till viss del med övriga handläggare och verksamhetsutvecklare i avdelningen.

Arbetet kräver att du är van datoranvändare och kan hantera Officepaketet - erfarenhet av programmen Gustav och Palette är en fördel. Vi lägger stor vikt vid att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och att du kan tala inför grupp samt i offentliga sammanhang företräda avdelningen och verksamheten. Du har erfarenhet av att driva projekt och har förmåga att planera, motivera och organisera ditt eget arbete samt kan prioritera när det behövs - snabb återkoppling och ett utpräglat kundperspektiv är A och O i detta arbete. Du är också resultatinriktad, ekonomiskt medveten och vi ser gärna att du brinner för folkbildning. Du kommer att arbeta mycket ute på fältet och bl a syssla med uppsökande verksamhet vilket förutsätter att du ha lätt för att skapa kontakter och att du är affärsorienterad. Arbetet är självständigt och utåtriktat och det ställer stora krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och servicekänsla – därför kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet innefattar vissa pedagogiska samt informativa insatser och en del av tjänstgöringen kan komma att förläggas till kvällar och helger.


Vi behöver utöka vår arbetsgrupp med en friluftsintresserad handläggare som har stort intresse för natur och miljö - en person som har talang för att bygga och utveckla långsiktiga relationer.

Vi söker dig som har ett positivt synsätt, är noggrann, lyhörd, idérik och har god serviceanda. Du är nyfiken på människor och har lätt för att skapa kontakter och kommunicera. Det är viktigt att du är engagerad och driven i det du gör, att du tänker flexibelt, är prestigelös och pålitlig, van att hantera många bollar i luften och att ta egna initiativ inom givna ramar. Du sätter kunden i fokus, oavsett om ärendet är internt eller externt.

Dokumenterad arbetslivserfarenhet inom ideell sektor, gärna studieförbund, är en stor fördel och det är meriterande med bakgrund från någon av våra medlemsorganisationer, t ex Naturskyddsföreningen, Sveriges Ornitologiska Förening (Birdlife) eller Svenska Brukshundklubben.

Vi värdesätter även de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.


Studiefrämjandet är en ideell förening som bedriver folkbildningsverksamhet och ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar som inriktar sig främst mot djur, natur, kultur och miljö. Studiefrämjandet är partipolitiskt och religiöst obundet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige. Avdelning Mitt består av Jämtland, Dalarna, Västernorrland och Gävleborg och har ca 60 medarbetare.

Nu förstärker vi i Gävleborg och söker en friluftsintresserad handläggare på heltid med stort intresse för natur och miljö till Bollnäs och Ljusdalsområdet.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Utbildningshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidPlaceringsort Bollnäs. Vissa dagar jobbar du i Ljusdal och du ska även vara en resurs för hela Gävleborgs län vid behov. Sex månaders provanställning, tillträde enligt ök. Tillgång till egen bil är ett krav. Fackliga frågor hänvisas till Unionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Ref 46420–2183
Webbplats:
Epostadress: mia.nylander@studieframjandet.se
Övrigt: För att du ska vara aktuell i urvalsprocessen emotser vi din ansökan med CV, löneanspråk och referenser via e-post till HR-ansvarige Mia Nylander senast den 14 januari 2018. OBS! Märk din ansökan med Ref 46420–2183 i mailets ämnesrad!!
Arbetsplats: 
Adress: Staben
Långgatan 26
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.studieframjandet.se
  
Platsannons

Medarbetare till avelsteamet Hälsingland/Dalarna

Från bra till bäst - nu fortsätter vi att utveckla Växa Sverige och behöver fler medarbetare! Detta för att nå vårt mål att blir Europas bästa service- och rådgivningsföretag för mjölk- och köttföretagare. Vi har 36 driftsplatser och omsätter cirka 440 MSEK. Våra drygt 500 kunniga och engagerade medarbetare är alltifrån experter, produkt-utvecklare, rådgivare till support-, semin- och fältpersonal samt kvalificerade djurskötare. Vi arbetar med avel, semin, rådgivning/företagande, djurhälsa och avbytarservice.

<b>Medarbetare till avelsteamet Hälsingland/Dalarna</b>

Avelsrådgivningens främsta uppdrag är att öka våra kunders lönsamhet baserat på proaktiv rådgivning och dosförsäljning till mjölk- och nöttköttsföretagare. Våra ledstjärnor är att vara ett piggt team och bli kundens förstahandsval.

<b>Vi behöver nu förstärkning till avelsteamet och söker dig som vill arbeta med försäljning och leverans av vårt avelsmaterial.</b> Du har stort intresse för lantbruk och mjölkproduktion. Du har också ett stort intresse för människor. Till din hjälp finns kompetenta och engagerade medarbetare och kollegor.

<b>Arbetsuppgifter</b>
Du kommer köra vår distributionsbil och leverera doser till kunder i Hälsingland och Dalarna. Dina arbetsuppgifter innebär att du i tätt samarbete med kollegor i avelsteamet servar våra kunder på bästa sätt. Du kommer att ansvara för vårt doslager.

<b>Omfattning och placeringsort:</b>
Heltid. Placeringsort Bollnäs.

<b>Lämplig utbildning och erfarenhet</b>
För tjänsten krävs relevant utbildning inom lantbruk, vi kommer att lägga stor vikt vid dina tidigare erfarenheter. Det är viktigt att du tycker om att möta människor och att sälja. Vi vill att du är en positiv och utåtriktad person som är lyhörd och affärsmässig. Vi förväntar oss att du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du ska ha ett stort sinne för ordning och reda, du kommer sköta beställningar både från leverantör och kund. Du ska kunna hantera våra datatekniska system samt måste ha normalt färgseende och B-körkort. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. B-körkort krävs.

<b>Har du frågor är du välkommen att kontakta </b>
Affärsområdeschef Avel: Thure Bjerketorp 010-471 01 13, thure.bjerketorp@vxa.se

<b>Facklig kontaktperson:</b>
Maria Eriksson, Akademikerna, 010-471 01 28

<b>Ansökan senast 16 januari 2018</b>
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så skicka in din ansökan omgående
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Husdjursrådgivare/Husdjurskonsulent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-16
Referens:
Webbplats: http://www.jobbet.se/partnerplatsannons/medarbetare-till-avelsteamet-halsingland-dalarna-vaxa-sverige-5.11341
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Växa Sverige
Åke Wassings Väg 11
82130  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.vxa.se
  

Platsannons

Platschef till framgångsrikt byggbolag

Dina arbetsuppgifter

Som platschef hos vår kund ansvarar du över projekten från byggstart till färdigt objekt. Bolaget arbetar med byggnation av typhus och beroende på projektens omfattning och geografi arbetar du med ett till tre projekt igång samtidigt. I rollen som platschef agerar du länken mellan projektledare och yrkesarbetarna och leder projektets planering och genomförande avseende kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och tid. Under ditt ansvar ligger även samordning av leverantörer och underentreprenörer, arbete med prefabstommar, viss delaktighet i anbud och kalkyl samt budget, som du ansvarar över tillsammans med projektledaren.

Bolaget bygger från norr till söder i Sverige så arbetet innebär resor och boende på annan ort, oftast från måndag till torsdag.


Din profil

Vi söker dig som har en hög social kompetens och en förmåga att skapa goda relationer. Som person är du affärsmässig, kommunikativ och du har en vilja att utföra ett kvalitativt arbete. I ditt arbete är du ordningsam, initiativtagande och effektiv. Du är inte rädd för att fatta beslut och du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Slutligen söker vi dig som har förmågan att se saker ur ett helhetsperspektiv och du har ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande.

Krav:
Erfarenhet av byggbranschen
Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Körkort B

Meriterande:
Erfarenhet av arbetsledning eller tidigare roll som platschef


Om företaget

Vår kund är ett framgångsrikt bolag inom bygg- och projektutveckling med ungefär 250 anställda. Som anställd får du arbeta på ett stabilt företag som är med och förändrar bostadsmarknaden i Sverige. I rollen som platschef får du arbeta med frihet under ansvar, goda möjligheter att påverka din roll i ett expansivt företag och varierade arbetsuppgifter.


Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Arbetsledare, husbyggnad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: 42
Webbplats: https://cv-xllnc-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=42
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xllnc Advise Recruitment AB
Flaggskeppsgatan 10
21114  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.xllncadvise.com/
  
Platsannons

Arbetsterapeut till barn- och ungdomshabiliteringen i Bollnäs

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, samt barn- och ungdomshabiliteringen ingår.

Söker du lugnet och möjligheten att leva med skog och natur nära? Sök dig då till vackra Hälsingland där möjligheten att ha naturen nära intill förenas med humana boendepriser.

Region Gävleborg söker alltid efter medarbetare som är nyfikna på att utveckla både sig själv och sin arbetsplats. Just nu söker vi på barn- och ungdomshabiliteringen i Bollnäs en ny arbetsterapeut. Vi tycker att arbetet med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar och deras familjer är stimulerande och önskar att alla kunde ges möjligheten att arbeta med det vi gör.

Om du vill ha ett varierande och stimulerande arbete där du lär dig något nytt varje dag och där du får arbeta tätt tillsammans i team med olika professioner så ska du inte tveka att söka till oss.

Teamet består av arbetsterapeuter, dietist, fysioterapeuter, kuratorer, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, rehabassistent, sjuksköterska och specialpedagog.


ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut inom barn- och ungdomshabiliteringen arbetar vi med barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år som har funktionsnedsättningar som intellektuell funktionsnedsättning(utvecklingsstörning), rörelsehinder och/eller autism samt deras familjer och nätverk. Vi hjälper barnen och ungdomarna att bli så delaktiga och självständiga som möjligt i sin vardag.
Vi informerar, handleder och utbildar föräldrar, andra anhöriga och personal runt barnet. Vi arbetar i team för att få en helhetssyn på barnet och familjen.

Arbetsuppgifterna är mångsidiga men du har stöd av erfarna kollegor och möjlighet att få handledning under lång tid för att bli självgående i alla moment.

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik och det är den variationen som gör arbetet både stimulerande och utmanande.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet av arbete med barn- och ungdomshabiliteringens målgrupper är meriterande men inget krav. Vi ser variationen av både nya och mer erfarna kollegor som en stor tillgång på vår arbetsplats.

Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. TillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: RS 2017/2190
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=02763ead-7eb2-47ad-bf3a-ce02c5c4d63c&publishCode=AMS&TK=9b099c7d-8d66-4ef2-8c07-4e90c6c0c579
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Verksamhetschef till Omsorgen om personer med funktionsnedsättning

Verksamhetschefen ingår i socialförvaltningens ledningsgrupp och är högsta ansvariga tjänsteman inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning. I rollen ingår chefsansvar för verksamhetens enhetschefer. Verksamheten ger stöd och service till funktionsnedsatta barn, ungdomar och vuxna.

Att arbeta som verksamhetschef innebär att säkerställa att verksamheten organiseras, utvecklas och bedrivs med hög kvalitet, uppfyller de politiska målen samt följer de regelverk som finns inom Bollnäs kommun och i lagstiftningen.
Du ska genom ett resultatorienterat, långsiktigt och strategiskt arbetssätt skapa struktur och delaktighet. Samverkan internt och externt är mycket viktigt för att verksamheten ska rymmas inom givna ekonomiska resurser och hålla god kvalitet.

I tjänsten igår även att för förvaltningens räkning att samordna arbetet med strategisk kompetensutveckling.


Vi söker dig som vill bidra till utvecklingen av socialförvaltningen
Har en positiv människosyn och främjar aktivt medarbetarskap genom delaktighet.
Har kunskap, förståelse och respekt för den politiska process som styr kommunal verksamhet. Har engagemang i samhällsfrågor. Är modig och uthållig.
Är van att prioritera och fatta beslut. Är en lagspelare.

Du har högskole- eller universitetsutbildning med relevans för området. Goda kunskaper om organisation, styrning och lagstiftning på området. Erfarenhet av att ha jobbat i en politiskt styrd organisation. Erfarenhet av ledarskap på högre nivå. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. God analytisk förmåga. Lätt att samarbeta och bidrar till en god arbetsmiljö.


Socialförvaltningen har en bred verksamhet som på grund av omvärldsfaktorer är under ständigt förändringstryck. Socialförvaltningen arbetar därför med att utveckla verksamheterna, öka kostnadseffektiviteten, följa upp resultat och kvalitetssäkra våra arbetsprocesser. Socialförvaltningen består av äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg, hälso- och sjukvård, biståndshandläggning och anhörigstöd.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Omsorgschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: SN 2017-00363
Webbplats: http://www.bollnas.se
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att registrera din ansökan på länken i annonsen genom arbetsgivarens webbplats under lediga jobb. Ansökan ska innehålla CV. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Socialförvaltningen
Stadshustorget, Långgatan 5
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Biståndshandläggare inom LSS och SoL

Som biståndshandläggare arbetar du i första hand med att informera, utreda, bedöma, besluta samt göra uppföljningar av stöd som bäst svarar mot den enskildes förutsättningar och behov. IBIC (Individens behov i centrum) är under införande i enheten.

En god förmåga till både samarbete och självständigt arbete ser vi som viktigt. Du behärskar svenska språket såväl i tal som i skrift samt har förmåga att anpassa informationen efter de personer du möter i arbetet. Du tar ansvar för din uppgift och ser välgrundade beslut och hög rättsäkerhet som en viktig del i arbetet. Att delta aktivt i metodutvecklingen i enheten och en förmåga till kreativt och analytiskt tänkande är av stor vikt. Du är positiv, flexibel och är van att strukturera och organisera samt prioritera arbetsuppgifterna i ditt eget arbete. Du är en person som tycker om problemlösning och kan ta egna initiativ eftersom arbetet kräver stort eget ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Biståndshandläggare med inriktning äldreomsorg men som även kan handlägga ärenden inom omsorgen om personer med funktionsnedsättning
Vikariat på 100 % under 2018. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker biståndhandläggare för vikariat och hoppas att just du vill vara med och utveckla verksamheten för att möta framtidens behov. Du ingår i ett team med 10 kollegor och vi kan erbjuda dig en arbetsplats med hög trivsel och god gemenskap. Vi kan också erbjuda semesterväxling, årsarbetstid, friskvårdspeng, kompetens-utveckling samt personalstöd.


Bollnäs ligger i vackra och natursköna Hälsingland med vildmarken in på knuten och med närhet till både storstad och fjäll. Tack vare sitt strategiska läge är kommunikationerna goda. Kommunen har 26 200 invånare. Bra service, god barnomsorg, ett rikt förenings- och kulturliv samt ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Läs mer på www.bollnas.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens: SN 2017-00364
Webbplats: http://www.bollnas.se
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att registrera din ansökan på länken i annonsen genom arbetsgivarens webbplats under lediga jobb. Ansöka ska innehålla ditt CVB. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Socialförvaltningen
Stadshustorget, Långgatan 5
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  

Platsannons

HR-Strateg/chef

Hälsinglands utbildningsförbund är ett kommunalförbund som bildats av Bollnäs, Nordanstig och Söderhamns kommuner med uppdrag att möta studerandes efterfrågan på utbildning med bredd och kvalitet.

Förbundets arbete ska kännetecknas av att vara en motor för tillväxt, mäklare av utbildning och mötesplats för utveckling. Vi driver gymnasie- och vuxenutbildningar för kommunernas invånare, samt ger möjlighet till yrkeshögskola och distansstudier på högskola och universitet.Vi erbjuder också uppdragsutbildningar till företag och organisationer samt möjligheter för forskning och utveckling.

Placering: Förbundskansliet, Bollnäs.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt arbete kommer att bestå av kvalificerade personalfrågor såsom lag- och avtalstolkning, arbetsmiljöfrågor, kompetensutveckling, förhandlingar mm. Utifrån ett konsultativt arbetssätt kommer du att stödja, serva och inspirera förbundets chefer i personalarbetet. Du ansvarar också för att, tillsammans med övriga i förbundets ledningsgrupp, driva det strategiska personalarbetet i förbundet.
Arbetet kräver att du har lätt för att samarbeta samt att du har god förmåga att planera, prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, integritet och initiativförmåga. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning mot personal och arbetslivsfrågor och med fördjupade kunskaper inom arbetsrättsområdet. Erfarenhet av liknande arbete, gärna från kommunal verksamhet är meriterade. Körkort fordras då resor förekommer i tjänsten.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A741411
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6313c0c7-5234-49fe-9b6c-00d4ad21617c&publishCode=AMS&TK=7865efe6-0387-4f61-b83f-06093cc7ec1b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hälsinglands Utbildningsförbund, Chefsrekrytering
Bollnäs
82180  Bollnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetsutvecklare

En erfaren kvalitetsutvecklare som har till uppgift att utveckla, följa upp och säkerställa kvaliteten i vår verksamhet. Du kommer att arbeta med samordning av socialtjänstens kvalitetsarbete, vara ett direkt stöd till enheterna, följa upp enheternas arbete och vara ett inspirerande stöd till enheternas medarbetare och chefer.
Du ansvarar för att presentera kvalitet och resultat samt sammanställa den årliga kvalitetsberättelsen.
Du ansvarar för uppdatering och förankring av ledningssystemet för systematiskt kvalitetsarbete.
Du kommer att ingå i Socialförvaltningens lex Sarah-team.
Du arbetar på uppdrag av Socialförvaltningens ledningsgrupp men förutsätts ta egna initiativ och arbeta självständigt.
Du håller samman Socialförvaltningens arbete med verksamhetsplan, målarbete och internkontroll.


Högskole- eller universitetsutbildning gärna med social inriktning. Du har kunskap och förståelse för vad som skapar kvalitet till våra medborgare i vår verksamhet. Du arbetar sytematiskt och proaktivt, har en god analytisk förmåga, är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och arbeta i IT-baserade system. Du har lätt för att samarbeta och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du har god pedagogisk förmåga och kan leda olika grupper. Erfarenhet av kvalitetsarbete inom socialtjänst är särskilt meriterande.

Bollnäs ligger i vackra och natursköna Hälsingland med vildmarken in på knuten och med närhet till både storstad och fjäll. Tack vare sitt strategiska läge är kommunikationerna goda. Kommunen har 26 200 invånare. Bra service, god barnomsorg, ett rikt förenings- och kulturliv samt ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Läs mer på www.bollnas.se
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Kvalitetssamordnare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde efter överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: SN 2017-00361
Webbplats: http://www.bollnas.se
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att registrera din ansökan på länken i annonsen genom arbetsgivarens webbplats under lediga jobb. Ansökan ska innehålla CV och vara oss tillhanda senast 2018-01-15. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Socialförvaltningen
Stadshustorget, Långgatan 5
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Säljande distributör till Fazer Bageri med placering Bollnäs/Edsbyn/Alfta

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer är ett av de ledande bageriföretagen i Sverige och Ryssland och ledande i Finland. Vi erbjuder produkter inom bröd och bakverk. I Sverige finns 5 bagerier och ett 40-tal brödbutiker. Populära produkter är Fazer Rotfruktsbröd, Rågkusar, Frökusar, Skogaholmslimpan och Lantbröd, våra ekologiska bröd samt Gateaus exklusiva surdegsbröd. Läs mer på www.fazer.se.

Vi skapar smakupplevelser 

 

Fazer Bageri AB är ett av Sveriges främsta bageriföretag med kvalitet i fokus. Vårt sortiment består av Fazer rågbröd, Lövånger tunnbröd och Skogaholms bröd. Med dessa tre välkända varumärken har vi ett attraktivt sortiment som gör oss till en av de större leverantörerna inom Svensk Dagligvaruhandel.

Vi söker nu dig som vill vara en nyckelperson när det kommer till att distribuera vårt bröd och arbeta med brödhyllan ute i butik! Du ansvarar för att Fazers bröd tar plats i hyllan och presenteras på bästa sätt för att nå konsumenten. Då du har daglig kontakt med de som arbetar i butikerna är du även vår ambassadör på plats i våra kunders vardag. Vi ser därför att du även trivs med sociala kontakter och är försäljningsinriktad. Slaget om kunderna står i hyllan och i din roll driver du Fazer framåt som en del av vår grundstomme!

Som säljande distributör kommer du att:

• Sälja och leverera bröd direkt till butikerna med lastbil
• Plocka upp bröd direkt i butik, ta order och hitta de bästa säljplatserna
• Självständigt föreslå/sälja in och skylta upp kampanjer och uppfatta köpsignaler
• Skapa goda kontakter med våra kunder


Vi söker dig som har:

• Ett intresse för försäljning


         C-körkort med YKB

• Datorvana


Tidigare erfarenhet av butiks- och försäljningsarbete inom och till dagligvaruhandeln är meriterande!


Vi söker dig som är:

• Utåtriktad och har en positiv inställning
• Självgående
• Drivande och lösningsfokuserad
• Stresstålig


Detta erbjuder vi:

• Ett spännande arbete med några av branschens starkaste varumärken
• En tjänst där du får kombinera praktiskt- och fysiskt arbete med försäljning och kundrelationer
• En stimulerande och trevlig arbetsplats där du dagligen får samarbeta med riktigt skickliga kollegor


Mer information och ansökan:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bollnäs/Edsbyn/Alfta.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Per Hjalmarsson, Säljområdeschef, telefon 070-6632556 eller email per.hjalmarsson@fazer.com.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-19. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats: http://fazer.workbuster.se/?aguid=A40EB61AE12449FE9450337425188B6C&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Fazer Bageri Sverige
Lindhagensgatan 120
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: www.fazer.se
  

Platsannons

Friskolan Nytorp söker rektor

Friskolan Nytorp är vackert belägen några mil söder om Järvsö i Ljusnans dalgång. Här bedrivs skoljordbruk och elevhem. Infärgning av karaktären i de gymnasiegemensamma ämnena är en av skolans pedagogiska grundpelare.


Friskolan Nytorp startade hösten 2013 och erbjuder Naturbruksprogrammet inriktning Lantbruk och Bygg- och anläggningsprogrammet inriktning Anläggningsfordon. Vår nuvarande rektor närmar sig pension och vi söker nu dig som vill vara med och vidareutveckla vår skola.

Förutom uppdragen enligt skollag och läroplan ansvarar du som rektor för personal, ekonomi och verksamhet. Vi ser gärna att du har ett affärsmässigt tänk och en stark drivkraft att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Som person är du social och trygg i dig själv. Du har utbildning i och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Erfarenheter från ledande befattningar är önskvärt. Rektorsutbildning är en merit. Då tjänsten är en deltid är det möjligt att kombinera med annan befattning inom skolan.

Vi på Friskolan Nytorp erbjuder en gymnasieskola utöver det vanliga. Vi är en liten skola som inte siktar på att bli störst, men bäst inom de program vi erbjuder. Skolan har en familjär anda som vi är stolta över. Här finns många traditioner sedan man började bedriva utbildning på Nytorp under 1940-talet men inte minst finns en ständig vilja att förbättra och utveckla vår skola gemensamt, här står elevens utveckling alltid i centrum.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde: efter överenskommelse, dock senast 1 juli 2018 Omfattning: 50%, går att utöka genom att kombinera med andra befattningar inom skolan. Anställningsform: 6 mån provanställning, tillsvidareanställning 40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Ansökan rektorstjänst
Webbplats:
Epostadress: linda.eriksson@nytorpcentrum.se
Övrigt: Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Friskolan Nytorp AB
Nytorp 4900
82010  Arbrå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Administratör på Barn- och utbildningsförvaltningen

Som administratör i Barn och utbildningsförvaltningen kommer du att arbeta med placeringar i förskola, ge support vid fritidshemsplacering på skolor samt arbeta med fakturering av avgifter. Du kommer även att fungera som generellt administrativt stöd på utbildningskontoret. Att utforma, administrera och analysera enkäter och enkätsvar ligger också i ditt uppdrag. Ditt intresse och kunskap i digitala arbetsprocesser en förutsättning. Tjänsten är placerad vid förvaltningens utbildningskontor.

Upplysningar lämnas av:
Kajsa Mellner Daxberg, förvaltningschef
e-post: kajsa.mellner.daxberg@bollnas.se
tfn: 0278-254 01

Christina Bratt
e-post: christina.bratt@bollnas.se
tfn: 0278-25333

Fackliga företrädare
Vision, Lars Ahlström
e-post: lars.ahlstrom@bollnas.se
tfn: 070-663 71 33Vi söker dig som:
· Har gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning inom det administrativa området samt erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.
· Mycket goda datakunskaper och kunskaper i Office-paketet samt stort intresse av att arbeta digitalt.
· God förmåga att uttrycka dig i så väl tal som skrift.
· Kan planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt, är noggrann och kvalitetsmedveten.
Meriterande är om du:
· Har kännedom av kommunallag och skollag, särskilt inom förskoleområdet.
· Har kunskap och erfarenhet av att designa enkäter, frågekonstruktion och analys av enkätsvar så är det meriterande.

Du är en person med en positiv inställning och god samarbetsförmåga, du uppskattar möten med människor, flexibel och serviceinriktad. Du är noggrann, klar och tydlig i kommunikation och har förmåga att överblicka flera olika arbetsuppgifter.

Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Utbildningsadministratör/Utbildningssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: BUF 2017-113
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förtullningsmedarbetare, heltid Bollnäs

UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com

UPS söker nu en medarbetare till vår förtullningsavdelning för export Sverige i Bollnäs. På förtullningsavdelningen arbetar du i huvudsak med att förtulla sändningar som exporteras till tredje land. Detta innebär att du kommer att ha kontakt med tullverket och exportörer samt andra avdelningar inom UPS. Arbetet är mycket målstyrt, vilket innebär att du måste vara både strukturerad, självgående och serviceinriktad.

 

Din profil:

• noggrann, målinriktad och positiv
• självständig
• förmåga att arbeta i tidvis högt tempo
• meriterande med erfarenhet av Svenska exportdeklarationer
• meriterande med erfarenhet från deklarationssystemet EMMA
• god datorvana
• goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Tar egna inititativ och är en problemlösare


 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid där vi tillämpar provanställning i 6 månader med start 1 februari 2018 enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda under kvällstid. Sista ansökningsdag är 29:e december 2017 men vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Förtullare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://ups.workbuster.se?aguid=B06EE00C3C204ABBB8851D1113486FC4&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UPS
Elektronikhöjden 5
17543  Järfälla Sverige
Hemsida: www.ups.com
  
Platsannons

Skolkurator vid Bollnäs kommuns grundskolor

Som skolkurator ingår du i Bollnäs kommuns gemensamma elevhälsa. Där ingår skolsköterska och skolläkare, psykologer, kurator och lärare med specialpedagogiska kunskaper samt studie- och yrkesvägledare.
Elevhälsan verkar främjande, förebyggande och åtgärdand för stödja elevernas hälsa och elevernas utveckling mot läroplanens mål.

Skolkuratorns fokus är elevernas relation till sin omgivning, familj och skola. I samverkan med skolans personal arbetar du med psykosociala främjande och förebyggande och stödjande insatser till elever, föräldrar och personal. Du träffar enskilda elever i kartläggande/stödjande samtal. Skolkuratoron ingår tillsammans med elevhälsans övriga specialistkompetenser i skolornas elevhälsoteam. På rektors uppdrag kan kurator genomföra skolsociala utredningar. Skolkuratorn är sakkunnig inom socialtjänstlagen.
Kommunen skolkuratorer har regelbunden handledning.

Upplysningar lämnas av
Annica Lindberg Verksamhetschef Elevhälsa
Tfn: 0278-257 63
E-post: annica.lindberg@bollnas.se

Fackliga representanter
SSr: Maria Nilsson
Vision: Britta Widahl
Kan nås via kommunens växel: 0278-250 000
Vi söker dig som har socionomexamen. Erfarenhet från arbete i skola och från socialtjänst för barn, unga och familj är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: BUF 2017-111
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med ansökan.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Flexibla anställningar för sjuksköterskor i hela Norrland

VI SÖKER
I hela Norrland har Substantia ramavtal med landsting, kommuner och privata vårdgivare. Vi bygger just nu ut vår bemanningspool och söker sjuksköterskor inom de flesta specialiteter. Oavsett om du önskar arbeta heltid eller deltid kommer vi göra vårt yttersta för att skräddarsy din anställning utifrån dina önskemål. Vi har uppdrag med start både nu och längre fram i tid.

Våra löften till dig:
- Marknadsmässig hög lön
- Trygga anställningsvillkor
- Flexibla schemalösningar
- Kvartalsbonus till våra anställda som arbetar sammanhängande perioder
- Rekryteringsbonus
- Tjänstepension
- Sociala aktiviteter med dina kollegor
- Lön 1 till 2 gånger per månad beroende på önskemål
- Friskvårdsbidrag

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas


UPPDRAGET
Substantia har under den senaste tiden vunnit flera nya spännande avtal. Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Med ljus och lykta hoppas vi på att komma i kontakt med nya duktiga konsulter som vill vara med på vår resa. Just nu har vi stora behov av både Leg. Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor inom flera områden.

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, du är lyhörd både mot patienter och dina kollegor. Självklart delar du våra ambitioner om att leverera den högsta kvalitet och vara den del i vårt bemanningsteam som gör det möjligt.Substantia är det lilla bemanningsbolaget från norr med stora ambitioner kring samarbetet med anställda och kunder.
Våra uppdrag finns inom de flesta specialiteter och våra kunder finns inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.

Tillsammans når vi framgångar och genom personlig kontakt och ett nära samarbete lägger vi grunden för att matcha dina behov, din kompetens och erfarenhet med rätt uppdrag. Med andra ord – vi skapar trygga lösningar där alla trivs och du kan leverera ditt bästa. Våra konsulter gör skillnad.??

Vårt löfte till dig är att vi kommer göra allt, för att du som konsult hos oss, ska ha bästa tänkbara lösning anpassad för just DIG. Det innebär konkret: trygga villkor, marknadsmässig hög lön, tjänstepension, försäkringar samt erfarna konsultchefer ett telefonsamtal bort.??
Oavsett om du bor på orten eller behöver hjälp med resor och boende finns vi där för dig hela vägen - Vi håller vad vi lovar! ??

Du är uppskattad, Du behövs och Du belönas?
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/deltidVi betalar ut lön 1 eller 2 gånger per månad beroende på dina önskemål
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: Bemanningspool 2018
Webbplats:
Epostadress: info@substantia.se
Övrigt: Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss till oss via mail. Hör gärna av dig för mer information om våra uppdrag, omfattning och när de förväntas starta. Vi ser fram emot att prata mer med dig om dina önskemål och berätta mer om hur det är att arbeta med oss. Varmt välkommen till oss på Substantia!
Arbetsplats: 
Adress: Substantia Bemanning & Utveckling AB
Umeå Företagspark Hus 3
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.substantia.se
  
Platsannons

Förare till färdtjänstbuss m bår och rullstol

Falk´s Taxi söker återigen nya medarbetare!
Vi har nu fått utökat uppdrag från samhället, och köper i dagarna in ett nytt fordon, som ska tas i trafik nästan år.

Vi söker därför nu en förare, man eller kvinna, som arbetar självständigt och under eget ansvar, med transporter av resenärer som
transporteras sittandes i rullstol, liggandes på ambulans-bår eller i vissa fall, går själva.

Du kan vid vissa tillfällen, behöva bära resenären, i sitt transportmedel, tillsammans med en ditskickad bärhjälp,
så du bör vara i god fysisk form och inte ha rygg/axel eller nackproblem.

Vi söker dig, som utöver vad vi redan sagt, uppfyller följande krav:

* Inga belastningar i brottsregistren, rörande vålds- och sexualbrott
* Talar mycket bra, flytande svenska
* Van att arbeta självständigt och lösa eventuella uppkomna problem
* Förståelse för situationen som anställd i privat mindre företag
* Innehar giltigt/gällande B-körkort samt taxiförarlegitimation


Arbete i stort:
Arbetspassen är schemalagda i god tid i förväg, och du hämtar och lämnar fordonet vid stationen (? !).
Körningarna tilldelas digitalt, och möjlighet till guidning fram till adresserna finns.
Du arbetar självständigt och fattar många egna beslut, med hjälp av skriftlig handledning.
Naturligtvis finns en jourhavande trafikansvarig att tillgå vid större problem.
Du delges vart, när och vem du ska hämta, efter kvittens får du reda på vart kund ska lämnas och vilken tid detta är planerat till.
Så rullar passen på, tills du meddelas att passet är slut (och sluttiden är schemalagd i förväg).
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidUpp till 6 månaders provanställning, som kan övergå till en tillsvidareanställning. Lön enligt avtal mellan Sv.Transportarb.förbundet och Biltrafikens arbetsgiv.förbVeckolön, tillsammans med andra delar i avtalet, för körningar som lyder under kontraktsersättningar
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Bollnäs 2018
Webbplats:
Epostadress: info@falkstaxi.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ROBERT FALKS TAXI & SKOLTRAFIK AKTIEBOLAG
Box 1125
82113  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Alkohol- och drogterapeut till Beroendecentrum i Bollnäs

Att bedriva kvalificerat behandlingsarbete mot alkohol- och narkotikamissbruk. Behandlingsarbetet sker både individuellt och i grupp. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering och genomförande av behandling och att ge anhöriga stöd. De flesta insatser är biståndsbedömda men du arbetar också med råd- och stödsamtal via öppet intag. I dina arbetsuppgifter ingår även att tillsammans med övriga kollegor aktivt delta i vårt utvecklingsarbete såväl internt som externt för att kunna skapa goda förutsättningar för vår kommuns medborgare. Vi arbetar med jämställdhet och mångfald där skiftande erfarenheter och bakgrunder tas tillvara.

Behandlingspedagog med inriktning på missbruk och beroende. Minst ett års dokumenterad utbildning till beroendeterapeut. Erfarenhet att självständigt och i team bedriva 12-stegsbehandling i grupp. Vana att ansvara för behandlingsgrupper och enskilda sessioner med grunden i KBT, gärna CRA, MET, MI, HAP eller någon/några av de övriga metoderna som ingår i Socialstyrelsens metodguide för socialt arbete. Du har också grundläggande kunskaper om anhörigstödjande åtgärder för att tillsammans med befintlig personal anordna det anhörigstödsaktiviteter som efterfrågas. Önskvärt är också kunskap och erfarenhet att arbeta med ungdomar. Personlig lämplighet är mycket avgörande.

Bollnäs ligger i vackra och natursköna Hälsingland med vildmarken in på knuten och med närhet till både storstad och fjäll. Tack vare sitt strategiska läge är kommunikationerna goda. Kommunen har 26 200 invånare. Bra service, god barnomsorg, ett rikt förenings- och kulturliv samt ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Läs mer på www.bollnas.se

Beroendecentrum i Bollnäs drivs i samarbete med Region Gävleborg. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, läkare samt alkohol- och drogterapeuter.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Alkohol- och drogterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLön enligt avtal.Vi erbjuder extern handledning, nära arbetsledning och god arbetsgemenskap. Vi har tillgång till friskvårdspeng och möjlighet att växla in semesterersättning mot extra semesterdagar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: SN 2017-00351
Webbplats: http://www.bollnas.se
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att registrera din ansökan på länken i annonsen genom arbetsgivarens webbplats under lediga jobb. Ansökan ska innehålla CV. Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med telefonförsäljare vid denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Socialförvaltningen
Realskolevägen 5
82131  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Hälsokoordinator för En Frisk Generation

Bollnäs kommun planerar att genomföra projektet En Frisk Generation som riktar sig till familjer med barn i åk 2. Syftet med projektet är att öka den fysiska aktivitetsnivån hos deltagarna. Projektet genomförs gemensamt i samverkan mellan deltagande kommuner, Region Gävleborg, Gävleborgs Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna och En Frisk Generation. Mer finns att läsa på enfriskgeneration.se

Koordinatorn ansvarar för att driva arbetet i enlighet med En Frisk Generations metod. En Frisk Generations metod har som syfte att erbjuda barnfamiljer möjlighet att pröva olika fysiska aktiviteter för att motverka fysisk och psykosocial ohälsa. I metoden utgår man från att goda matvanor och fysisk aktivitet är grundläggande för en livslång god fysisk och psykiskhälsa.
Forskning visar att fysisk aktivitet avtar drastiskt i tio-årsåldern. För att motverka detta och inspirera till fortsatt aktivitet används en metod som baseras på gemensamma, regelbundna aktiviteter för barnfamiljer. I första hand vänder vi oss till familjer med barn i årskurs 2 och deras syskon. Aktiviteterna erbjuds 1-2 ggr/vecka efter skol- och arbetstid samt under helger och innefattar även en måltid. Glädjen, gemenskap och energi ska stå i centrum. Det ska vara enkelt att vara fysiskt aktivt. Målet är att familjerna efter avslutat projekt ska inspireras till ett fortsatt hälsosamt liv.

Koordinatorn har till uppgift att
• Informera om projektet på skolor
• På ett positivt sätt samverka med skolor och kommunala aktörer i övrigt
• Rekrytera familjer till En Frisk Generation
• Planera och genomföra fritidsaktiviteter och måltider
• Etablera kontakt med och samverka med idrotts- och friluftsföreningar
• Etablera kontakt med och samverka med det lokala näringslivet.
• Vägleda ideella ledare
• Insamling av data till utvärdering och forskning

Inledningsvis kommer koordinatorn att handledas och utbildas av personal från En Frisk Generation.
Organisatoriskt tillhör tjänsten kommunstyrelsekontoret och närmaste chef är enhetschef
Uppdraget innebär arbete på kvällar och helger.

Du har en högskolexamen med inriktning på hälsa eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du har erfarenhet och intresse från att arbeta med barn samt ser vars och ens behov och möjligheter.
Du har ett stort intresse för att arbeta hälsofrämjande och med folkhälsa.
Du är beredd att arbeta enligt den modell som utformats av En Frisk Generation och som baseras på forskning som bedrivits av Karolinska Institutet.

Viktiga personliga egenskaper i uppdraget som hälsokoordinator
• att vara initiativrik och drivande
• att vara duktig organisatör med förmåga att vara flexibel och att hålla i många trådar samtidigt
• att ha lätt att skapa förtroende och kontakt med människor med olika bakgrund och förmågor
• att vara bra på att kommunicera både muntligt och skriftligt

Om du talar fler språk än svenska är det en fördel.
Körkort är en förutsättning i denna tjänst.Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.
Välkommen till Bollnäs, möjligheternas kommun!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Hälsopedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidTjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut tas rörande projektet. Tillträde snarast enligt överenskommelse 60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens: KS 2017-00385
Webbplats: http://www.bollnas.se/jobbansokan
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun
Box 1020
82111  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Medicinskt ledningsansvarig till hälsocentralerna Arbrå, Bollnäs och Kilafo

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Sedan hösten 2017 arbetar vi med att integrera nuvarande hälsocentraler Arbrå, Bollnäs (Baldersnäs) och Kilafors till en gemensam vårdenhet.
Befintliga hälsocentraler integreras utifrån sina lokala förutsättningar och uppdrag i en gemensam vårdenhet.
Ledningsorganisationen består av en vårdenhetschef, en samordnarfunktion på respektive hälsocentral, och nu söker vi en medicinsk ledningsansvarig läkare.”


ARBETSUPPGIFTER
Du deltar i det lokala utvecklingsarbete utifrån flöden stöd till vårdenhetschef ingår i ledningsgruppeng, ser till att kritiskt granska och identifiera förbättringsområden och är en viktig del i förändringsarbetet.

I strukturerna ingår att
•Bidra i rekryteringsprocesser
•Utveckla Primärvården i ett framtidsperspektiv då till exempel digitalt nyttjande i olika flöden, task skiftning , beon. Här finns goda erfarenheter inom verksamhetsområdet bla kring teamarbete och sjuksköterskeledd mottagning
•Kliniskt arbete finns med som en del och du har handledaregenskaper
•Stora egna möjligheter att utforma uppdraget
•Du har även här ett arbetsgivarperspektiv
Vi söker dig som är intresserad av att vara medicinskt ledningsansvaring för 3 HC i samverkan.
Funktionen är ny och du har goda möjligheter att arbeta med kvalité och utveckling
Verksamheten arbetar aktivt med olika förbättringsarbeten då det gäller våra mest behövande patientgrupper.
Inom verksamhetsområdet finns ett antal spännande utvecklingsprojekt-projekt


KVALIFIKATIONER
Du är läkare/specialist inom allmänmedicin, har erfarenhet av och intresse för arbete med medicinska ledningsfrågor. Har du erfarenhet och utbildning i att handleda ffa ST-läkare är det meriterande. Vi ställer höga krav på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Efter överenskommelse .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens: RS 2017/2147
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f70e43d0-e668-4b00-9b4d-6900a2bc1a04&publishCode=AMS&TK=2e7248ee-7ecb-48d9-ae84-4edb58fecf87
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare till utredningsenheten barn/unga

Din huvudsakliga arbetsuppgift är handläggning enligt SoL och LVU. Handläggningen innehåller utredningsarbete samt tillsättande och uppföljning av vissa insatser. Vår målgrupp är barn och unga 0-18 år och deras familjer.

Du är en engagerad och trygg medarbetare som tycker om att arbeta både självständigt och med andra. Du har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, effektiv, strukturerad och mån om en rättssäker myndighetsutövning. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett bra bemötande och behandlar alla människor med respekt. Du bör ha minst ett års yrkeserfarenhet inom socialt arbete. Erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn/unga och vana att arbeta med BBIC är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och förmåga att passa in i arbetsgruppen.

Bollnäs ligger i vackra och natursköna Hälsingland med vildmarken in på knuten och med närhet till både storstad och fjäll. Tack vare sitt strategiska läge är kommunikationerna goda. Kommunen har 26 500 invånare. Bra service, god barnomsorg, ett rikt förenings- och kulturliv samt ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Läs mer på www.bollnas.se

Bollnäs kommun kan erbjuda en trivsam arbetsplats med kompetenta medarbetare samt goda förutsättningar till kompetensutveckling. Arbetet inom socialtjänsten är både givande och utmanande och vi anser det vara viktigt med en god introduktion och ett nära ledarskap. Vi tillämpar flexibel arbetstid, möjlighet till semesterväxling samt friskvårdspeng som ska stimulera till hälsofrämjande aktiviteter. Vi erbjuder även extern handledning samt personalstöd. På vår arbetsplats är det viktigt att alla människor möts med respekt och professionalitet.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, heltid med tillträde efter överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: SN 2017-00348
Webbplats: http://www.bollnas.se
Epostadress:
Övrigt: Ansökan ska innehålla CV. Ansökningarna kommer att behandlas löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen att registrera din ansökan på länken i annonsen genom arbetsgivarens webbplats under lediga jobb. OBS! Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Socialförvaltningen
Realskolevägen 5
82131  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Socialsekreterare till försörjningsstödsenheten

Som socialsekreterare utreder du rätten till bistånd. Du arbetar med att motivera/finna lösningar mot självförsörjning. I rollen som socialsekreterare har du många klientkontakter med människor i olika livssituationer. Du samverkar med andra enheter inom kontoret och övriga kommunen samt med andra myndigheter. Det krävs ett aktivt arbete av dig som socialsekreterare för att klienterna så snart som möjligt ska nå egen försörjning. Arbetet hos oss är spännande och utmanande. Du kommer att möta människor från olika kulturer och delar av världen och ingen dag är den andra lik.

Som medarbetare hos oss är du viktigt! Vi erbjuder dig:
Grundlig introduktion
Extern handledning
Metodutveckling enligt Lean
Friskvårdsersättning
Semesterväxling
Flexibel arbetstid
Goda förutsättningar till kompetensutveckling
PersonalstödDu är en engagerad och trygg medarbetare som tycker om att arbeta både självständigt och med andra. Du har en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, effektiv, strukturerad och mån om en rättssäker myndighetsutövning. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har ett bra bemötande och behandlar alla människor med respekt. Vi söker vi dig som är socionom eller har annan akademisk examen som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av myndighetsutövning och gärna inom området ekonomiskt bistånd.
God dokumentationsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är en förutsättning. Vi ser gärna att du har MI-utbildning och har du erfarenhet av Instrument x och FIA är det en fördel. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men också tillsammans med andra. Du trivs med att ta ansvar, är strukturerad och samtidigt är flexibel och kan förhålla dig till ändrade omständigheter.


Enheten är en del av Socialförvaltningens Individ-och familjeomsorg. Försörjningsstödsenheten består av 4 olika team; mottagning, arbetsmarknad, rehab och unga vuxna. På enheten arbetar enhetschef, specialistsocionom, socialsekreterare och handläggare. Vi söker nu efter en ny medarbetare till enheten.

På försörjningsstödsenheten har du stor möjlighet att påverka arbetssätt och processer. För oss är det viktigt att varje individ bemöts med respekt och professionalitetet. Söker du hit så kommer att du att finna en arbetsplats med hög trivsel, arbetsro, bra ledning, en trygg arbetsgrupp med hög kompetens som är omtänksamma och positiva till förändringar. Vi har bra lokaler som är anpassad efter verksamhetens behov.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning tillämpas. Körkort B krävs. Tillträde kommer att ske enligt överenskommelse. Tjänsten som socialsekreterare är tillsvidareanställning på heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: SN 2017-00349
Webbplats: http://www.bollnas.se
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att registrera din ansökan på länken i annonsen genom arbetsgivarens webbplats under lediga jobb. Ansökan ska innehålla CV. Ansökningarna kommer behandlas löpande. Vi önskar inte motta förslag om extern rekryteringshjälp vid denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Socialförvaltningen
Realskolevägen 5
82131  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Världsarvspedagog

Kulturenheten i Bollnäs kommun söker dig som är legitimerad lärare som vill vara med och utveckla ett världsarvspedagogiskt material för grundskolan, med fokus på mellan- och högstadium.

Kulturenheten planerar, genom utvecklingsmedel från Region Gävleborg, att under 2018 initiera ett arbete där Bollnäs kommun tar stafettpinnen i att utveckla ett pedagogiskt material för grundskolan, med fokus på världsarvet generellt och Världsarvet Hälsingegårdar specifikt.
2018 är europeiska kulturarvsåret och ett ypperligt tillfälle för att initiera utvecklingsarbete inom världsarvet. Dessutom står Hälsingland värd för UNESCOs skolprojektnätverk ASP-nets årliga konferens under 2018. Vårt kulturella arv är det kitt som för samman samhällen och bygger våra gemensamma uppfattningar om de platser vi bor på. Genom att förstå vårt ursprung kan vi bygga vår framtid. Bollnäs kommun ingår genom Gästgivars i Vallsta i Världsarvet Hälsingegårdar, vilket bl.a. innebär ett åtagande om utbildnings- och informationsinsatser enligt Världsarvskonventionen.
Initiativet är nytänkande och innefattar såväl regional, interkommunal och förvaltningsövergripande samverkan.

Arbetsuppgifter
Under 2018 sker bl.a. en kartläggning av tidigare framtaget pedagogiskt material, med fokus på världsarv generellt och Världsarvet Hälsingegårdar specifikt. Dessutom sker ett viktigt förankringsarbete med barn- och utbildningsförvaltningar i länets kommuner samt med befintliga världsarvsnätverk.
Du kommer att ha din arbetsplats på kulturenheten i Bollnäs kommun, men ha länet som arbetsfält och arbeta nära världsarvskoordinator i Bollnäs kommun.


Legitimerad lärare med inriktning mellan- och högstadium, bred ämnesbehörighet och/eller förmåga att arbeta ämnesövergripande.
Erfarenhet från pedagogiskt utvecklingsarbete i grundskolans ämnesundervisning är meriterande, liksom kunskap och erfarenhet av världsarvet generellt och Världsarvet Hälsingegårdar specifikt.

Vi lägger stor vikt vid förmåga att skapa förtroende och gott samarbete i kontakten med barn- och utbildningsförvaltningar och andra samarbetsparter.


Kulturenheten ingår i kommunstyrelseförvaltningen, men sorterar under egen kulturnämnd. Kulturenheten består av ett antal verksamheter - bibliotek, kulturskola, kulturhus, fritidsgårdar, museum/konsthall och turisbyrå - med totalt cirka 75 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-12-14
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde snarast enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: KS 2017-00063
Webbplats: http://www.bollnas.se/jobbansokan
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din ansökan och bifogat CV via länk nedan
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun
Box 1020
82111  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Sjuksköterska till Hjärtavdelningen/HIA Aleris Specialistvård Bollnäs

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Verksamheten i Bollnäs är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar. 

Vi söker nu en sjuksköterska till Hjärtavdelning (HIA) som vill utvecklas tillsammans med oss.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig som sjuksköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården. 

Tjänsten omfattar arbete på hjärtavdelningen/HIA (hjärtintensivvård), en medicinavdelning med inriktning på hjärtsjukdomar. Vi vårdar främst patienter med hjärtsjukdomar tex hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier och vård efter hjärtoperationer, men även andra medicinpatienter. Som sjuksköterska är du patientansvarig för 4-6 patienter. Vi erbjuder individuell introduktion och kompetensutveckling beroende på tidigare erfarenhet. Arbete inom hjärtsjukvård är varierande, utmanande och ständigt utvecklande. Ofta har man många bollar i luften. Avdelningen är välorganiserad och arbetar efter nationella kvalitetsregister som visar att vi bedriver en vård av mycket hög kvalitet.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning. Arbetet präglas av variation och det är viktigt med egen initiativförmåga. Du har en positiv attityd, är flexibel och har en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter. I utbyte erbjuder vi korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Bakgrund

Legitimerad sjuksköterska
Meriterande med tidigare erfarenhet inom hjärtsjukvård eller akutsjukvård, men inget krav.
Övrigt

Tillsvidareanställning på heltid
Helgtjänstgöring ingår
Tillträde enlig överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns 
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2018-01-31 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Andersson enhetschef för HIA, tel 070-177 40 55, mail: jenny.andersson3@aleris.se

Du kan också kontakta Karin Molin Vårdförbundet 070-235 13 77 för mer information.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid eller enligt överenskommelse. Enligt överenskommelseIndividuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1972637/86145?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Bollnäs
Bollnäs Sjukhus
82181  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Arbetsterapeut till Kilafors och Arbrå Din hälsocentral

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Arbetet på HC Kilafors/Arbrå innebär att du delar din tjänstgöring mellan orterna. Kilafors och Arbrå är två hälsocentraler med cirka 3500 listade patienter var. Vårt team består av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut på hälsocentralen ska du ansvara för att patienter erhåller bedömning, behandling och förebyggande åtgärder för alla förekommande diagnoser/tillstånd, individuellt eller i grupp, inom det arbetsterapeutiska kompetensområdet. Arbetet bedrivs både i patientens hem och på mottagning.

Vår nuvarande arbetsterapeut går i pension under våren 2018, så det finns möjlighet till en längre introduktion.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad arbetsterapeut och gillar att arbeta i team med andra yrkeskategorier och enskilt. Det är meriterande om du har utbildning och/eller erfarenhet av neurologi och neurologisk rehabilitering, handrehabilitering.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: RS 2017/1853
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bf466ec8-0c55-48f4-aecc-877c3d5a6f60&publishCode=AMS&TK=5ae8a473-a919-492a-a037-d780d5210a89
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fysioterapeut till dagrehab Bollnäs och Arbrå Din hälsocentral

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Dagrehabs lokaler är belägna på Bollnäs sjukhus i ljusa, fräscha och funktionella lokaler. Träningsbassängen är under reparation och kommer att kunnas tas i bruk efter årsskiftet. Dagrehabs team består av fysioterapeut, arbetsterapeut och logoped. Dietist har också lokaler där.

Arbrå Din hälsocentral har cirka 3400 listade patienter. Att tillsammans arbeta för att utveckla verksamheten är ett prioriterat område. Vårt team består av läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator.

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten avser arbete 50% på dagrehab Bollnäs/Ovanåker och 50 % på Arbrå Din hälsocentral. Som fysioterapeut på dagrehab arbetar du med patienter som behöver rehabilitering efter stroke och/eller neurologisk sjukdom. Arbetet sker såväl individuellt som i grupp med andra yrkesgrupper. Du förväntas också vara ett stöd och kunna ge information till patientens närstående. Del av tjänsten är du placerad på Arbrå Din hälsocentral där du arbetar med polikliniska patienter.

Det pågår ett utvecklingsarbete som innebär att nuvarande hälsocentraler i Arbrå/Kilafors/Bollnäs integreras till en vårdenhet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast gärna med erfarenhet av arbete inom primärvård. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med behandlingsformerna OMT, OMI alternativt McKenzie och akupunktur.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: RS 2017/1847
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1fc79f3a-e8ba-4ee8-80b2-c47945a82679&publishCode=AMS&TK=b2ada21f-fa46-408f-8c59-c7deb63098fd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Samhällsplanerare

Plangruppen består av 9 personer som arbetar med olika typer av kommunala planer såsom detaljplaner, olika typer av översiktsplaner, natur- vatten och fiskevårdsplaner samt infrastruktur, kommunikationer och kollektivtrafik. Du kommer främst att få arbeta med framställande av detaljplaner, medverka i utredningar och planprojekt samt vara behjälplig i översiktsplanearbetet.

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom fysisk planering, samhällsplanering, arkitektur eller likvärdig utbildning. Vi vill att du har goda kunskaper i plan- och bygglagen och relevanta delar av miljöbalken. Har du kunskap inom naturmiljö eller arkitektur ser vi det som en merit. Kunskap i ArcGis och Geosecma är meriterande då vi ritar detaljplanerna i dess ritmodul. Det är önskvärt att du har några års erfarenhet från samhällsplanering, men även andra erfarenheter inom yrkesområdet är av betydelse. Du ska vara resultatinriktad, kunna samarbeta och kommunicera väl i tal och skrift

Samhällsbyggnadskontoret som arbetar med samhällsutvecklingsfrågor och myndighetsutövning, är indelat i verksamhetsgrupperna administration, bygg, kart/mät, miljö och plan och har 34 anställda. Plangruppen där tjänsten placeras består av 9 personer.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Planeringsarkitekt/Fysisk planerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: MBN 2017-00663
Webbplats: http://int.bollnas.se/Personal/rekrytsbk.nsf/jobbansokan?OpenForm
Epostadress:
Övrigt: Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Samhällsbyggnadskontoret
Stadshustorget
82180  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Servicemekaniker till Staffare AB

Staffare söker servicemekaniker på skogs/entreprenadmaskiner till filialen i Bollnäs!

I arbetsuppgifterna ingår allt från enklare service och underhåll till mer avancerade renoveringar och felsökningar på entreprenad
och skogsmaskiner. Du bör ha fordonsteknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon. Resor och arbete i
fällt ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser det som viktigt att du har god kundskap inom elektronik och hydraulik.
Du förstår engelska manualer, har datorvana och körkort lägst B. Vi vill att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i
fokus. Du bör också ha ett gott ordningssinne och intresse för att vidareutbilda dig.
Och självklart är du en positiv och social person. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: patrik.lundin@staffare.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Staffare AB

82130  BOLLNÄS 
Hemsida:
  
Platsannons

Hjullastarförare Bergmaterial - Bollnäs

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB

Vår verksamhet inom Bergmaterial är Sveriges största producent av grus-, sten- och bergprodukter. Vi har 310 medarbetare på
täkter, krossar och terminaler över hela landet. Vi är även en av Sveriges största aktörer inom losshållning.

Du som är hjullastarförare - vi har jobbet för dig!

Din roll innebär främst materialhantering av stenmaterial. Du hanterar order och beställningar, lastar samt sköter vågdatorn, vilket innebär mycket kundkontakt både via telefon och personliga möten. Du underhåller vägar och ytor i täkten samt är behjälplig i produktion genom att kontrollera kvalitén och genomför mindre reparationsarbeten och service. Självklart är du en aktiv del i vårt kontinuerliga förbättringsarbete.

Arbetet innebär stor frihet under ansvar och du får möjlighet till utveckling genom att lära dig mer om produktion och leverans av stenmaterial. Du blir en central del i vår verksamhet!

Arbetsplatsen är på vår produktionsanläggning i Bollnäs. Vi har en varierande produktion av stenmaterial där arbetstiden under säsong kräver en viss flexibilitet med tidiga morgnar och sena kvällar.

Du är serviceinriktad, engagerad och ansvarstagande!

Du som passar hos oss är engagerad och vill söka förbättringar. Du har lätt för att kommunicera med andra och tycker att en god service är en självklarhet. Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och du gillar ordning och reda. Att arbeta självständigt är något du är van vid och trivs med och samtidigt har du en självklar förmåga till gott samarbete med kunder och medarbetare.

Du har också:

* Förarbevis för hjullastare samt några års erfarenhet
* B-körkort.

Ansök redan i dag - vi arbetar löpande med ansökningarna!

Sista chansen att ansöka är den 14 januari. Vi vill gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev.

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Smeds på 010-448 90 89.

Välkommen till Skanska!
Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 25100004F
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=d2lkZWdyZW4uc3RlcGhhbmllLjM3NzE2LjMxMDFAc2thbnNrYS5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skanska
11274
11274  2183 Sverige
Hemsida: http://www.skanska.se
  
Platsannons

Skogsinspektorer till Södra Hälsingland

Mellanskog är skogsägare som samverkar för ett fritt, lönsamt och ansvarsfullt skogsbruk. Vi verkar för marknadsmässiga virkespriser, samt erbjuder skoglig service som gör det enklare att äga och sköta skog.

Drygt hälften av alla skogsägare i Mellansverige är medlemmar i Skogsägarna Mellanskog. Föreningen bedriver virkesförmedling och skogsbruksverksamhet i Härjedalen, Hälsingland, Dalarna, Värmland, Gästrikland, Uppland, Södermanland, Västmanland, Närke och Gotland.Hej!

Jag heter Jonas Geholm och är chef för virkesområde Södra Hälsingland. Vi är idag 14 personer som tillsammans med våra entreprenörer verkar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för medlemmarna i vår geografi.

”Tillsammans för starkare skogsägare och rikare skogar” är Mellanskogs vision vilket bland annat innebär att vi försvarar äganderätten och sköter våra medlemmars skogar på ett sätt som är långsiktigt lönsamt och hållbart.

I samband med kommande pensionsavgångar söker nu vi två nya kollegor till vårt kontor i Bollnäs. Välkommen med din ansökan och tveka inte att kontakta mig eller mina kollegor om du har frågor!

Med vänlig hälsning
Jonas Geholm, virkesområdeschef Södra Hälsingland.

--------------------------------------------------------------------------------------

I tjänsten som Skogsinspektor för Mellanskog får du kombinera ditt brinnande skogliga intresse och din skogliga kompetens med ditt genuina intresse för människor och det privata skogsbruket!Om tjänsten

Som skogsinspektor ansvarar du för virkeskontraktering, rådgivning till medlemmar och leverantörer samt försäljning av föreningens tjänster. Arbetsvardagen präglas av aktiva kontakter med skogsägarna inom ett givet geografiskt område. I samarbete med kollegor inom virkesområdet håller du i medlemsaktiviteter och verkar för att lokalt marknadsföra Mellanskog.

Du har lätt för att kontakta människor och med stöd av din skogliga kompetens åstadkomma välskötta skogar och nöjda medlemmar, vilket sker genom affärer om avverkning, skogsvård och övriga tjänster. Din roll som rådgivare präglas av ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt där du skapar förtroende genom ett gott samarbete med skogsägaren.

Vårt fokus ligger i att skapa bästa möjliga förutsättningar för den privata skogsägaren genom att bidra till ett hållbart och lönsamt skogsägande. Vi satsar på att digitalisera och effektivisera våra arbetssätt varför vi tror att du som är förändringsbenägen och gillar utveckling kommer att trivas hos oss.Är det dig vi söker?

Vi söker dig som vill bidra till att etablera och upprätthålla goda relationer som ambassadör för Mellanskog.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en skoglig högskoleutbildning eller flerårigt dokumenterad praktisk skoglig arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av försäljning eller annan typ av affärsverksamhet är meriterande. Även kunskap och kännedom om virkesmarknaden från tidigare arbete är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort liksom goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Jobbet är självständigt och förutsätter att du är driven, serviceinriktad och välstrukturerad. Du tycker om att jobba mot mål, har en god administrativ förmåga samt är resultatinriktad och relationsskapande. Du har god IT-vana och ser telefonen tillsammans med övriga digitala hjälpmedel som naturliga verktyg för att kontakta såväl nya som befintliga medlemmar.

Övrigt

Mångfald och inkludering är fokusfrågor för oss på Mellanskog, där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper, personlighet och perspektiv berikar och bidrar till ökad kreativitet och trivsel för alla.

---------------------------------------------------------------------------------

Sista ansökningsdag: 2018-01-19. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson:

Jonas Geholm, virkesområdeschef. Tel. 070-574 85 28.

Vid frågor om rekryteringsprocessen:

Sara Persson, rekryteringsansvarig. Tel. 010-482 80 46.

Fackliga kontaktpersoner:

Lars Öhlén, Facklig företrädare Naturvetarna. Tel.010-482 80 16.

Kristina Söderström, Skogsinspektor & facklig företrädare Ledarna. Tel.010-482 83 66.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Skogsinspektor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.mellanskog.se/OmMellanskog/Jobba-hos-oss/?aguid=A45F5CAF22BC4367907FAEFA3D91372D&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skogsägarna Mellanskog Ekonomisk förening
DAG HAMMARSKJÖLDS VÄG 60
75237  Uppsala Sverige
Hemsida: www.mellanskog.se
  

Platsannons

Mattläggare till Hälsingland

Sedvanliga arbetsuppgifter som mattläggare hos privatkunder, företag och upphandlade projekt. Du arbetar oftast självständigt och ibland med dina arbetskamrater under större projekt.

Du är golvläggare med lite längre erfarenhet som snabbt kan komma in i produktionen.
Jag tror även att du är en återvändare alternativt en person som med sin familj längtar efter att flytta till Hälsingland.
Även din medflyttare kan få hjälp av mig på vägen till sitt nya arbete .

Min kund finns någonstans i Hälsingland och utför arbeten åt privatpersoner, företag och organisationer.

Arbetskonsulten i Hälsingland AB är företaget med kontor i Bollnäs och Hälsingland som arbetsfält. Att med förtroende och kvalitet skapa positiva möten med/mellan personer i arbetslivet och företag.

Jag tar hand om hela eller delar av rekryteringsprocessen. Vi skräddarsyr tillsammans dina/era behov.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Golvläggare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Mattläggare
Webbplats:
Epostadress: mattlaggare@akonsulten.se
Övrigt: Ansökan ska innehålla ett CV och ett Personligt brev. I personliga brevet beskriver du hur du ser på din framtid som mattläggare, era/dina tankar om en flytt till Hälsingland och vad din medflyttare vill ha hjälp med på vägen till sitt nya arbete.
Arbetsplats: 
Adress: Arbetskonsulten i Hälsingland AB
Västra Stationsgatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Specialpedagog inom förskolan

Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun och det specialpedagogiska verksamhetsstödet söker en specialpedagog med inriktning förskola. Specialpedagogen skall erbjuda handledning och konsultation till förskolepersonal i deras arbete med barn i behov av särskilt stöd och arbete med barngrupper. Arbetet innebär stöd för utvecklingsbedömningar, kartläggningar, handlingsplaner, stöd i kontakt med vårdnadshavare och samverkan vid övergång förskola-skola.

Upplysningar
Annica Lindberg, elevhälsochef, e-post: annica.lindberg@bollnas.se, tfn 070-5690875

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, expedition, tfn 0278-25596
Lärarnas Riksförbund, expedition, tfn 0278-25208

Kvalifikationer: Vi söker dig som har specialpedagogexamen. Du är väl insatt i gällande styrdokument, har erfarenhet av handledning och av specialpedagogiskt arbete/arbete med barn i behov av särskilt stöd.

Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: BUF 2017-76
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter. Märk din ansökan med ref nr BUF 2017-76 Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast. Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig handläggare i Bollnäs och Gävle

Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

På Avdelningen för sjukförsäkring arbetar 4 000 medarbetare fördelat på cirka 55 platser i landet. Vi möter människor som på grund av sjukdom har nedsatt arbetsförmåga. Syftet med arbetet är att bidra till att betydligt fler återgår till arbetslivet snabbare, att ge trygghet och ekonomiskt stöd samt att arbeta för att förebygga sjukskrivning. Olika personer har olika behov av stöd från Försäkringskassan och arbetet kräver därför skiftande kompetens och arbetssätt.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som personlig handläggare ansvarar du för att handlägga ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Du tillämpar lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra. Arbetet innebär att göra utredningar och analyser av underlag, framför allt läkarintyg. I arbetet ingår även att förklara beslut för de personer som inte får den ersättning som de ansökt om samt att marknadsföra våra självbetjäningstjänster. Arbetsuppgifterna är till stor del administrativa, vilket bland annat innebär löpande dokumentation av vad som händer i alla ärenden samt utbetalning av ersättning.

I rollen som personlig handläggare möter du personer som har en pågående sjukskrivning. Du har ofta kontakt med både dem, deras arbetsgivare och sjukvården, via telefon, brev och e-post. Du ger de sjukskrivna förutsättningar att vara delaktiga i sin rehabilitering och samverkar med arbetsgivare så att de tar sitt rehabiliteringsansvar. I en del ärenden behövs personliga möten och samordnande rehabiliteringsinsatser för att skapa förutsättningar för återgång i arbete. Du ansvarar då för att leda och delta i olika möten tillsammans med den enskilde och andra parter såsom arbetsgivare, Arbetsförmedlingen och behandlande läkare.

Som personlig handläggare kommer du att ingå i ett team som ansvarar för planering och fördelning av arbetet. Ni arbetar aktivt med att utveckla era kunskaper och dela med er av era erfarenheter.

Nu söker vi personliga handläggare till 7 tjänster med placering i Bollnäs och 2 tjänster med placering i Gävle.

Som nyanställd får du en introduktionsutbildning och stöd av handledare.

Vi söker dig som• har examen från högskola/universitet eller erfarenhet/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• är stabil och har förmåga att skapa förtroende hos enskilda och samverkanspartners
• samarbetar effektivt för att nå gemensamma mål
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• har ett systematiskt arbetssätt med en god förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• har god kommunikativ förmåga
• är handlingskraftig
• har god förmåga att arbeta i olika datasystem
• har körkort för personbil

Det är meriterande om du:


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har professionell erfarenhet av att möta människor i svåra livssituationer
• har erfarenhet av arbete i en samordnande funktion med externa samarbetspartners

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

7 tjänster som Personlig handläggare i Bollnäs och 2 tjänster som Personlig handläggare i Gävle. Uppge i ansökan vilken/vilka orter du är intresserad av. Tjänsterna är tillsvidare och visstid, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Resor ingår i tjänsten. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning.

Kontaktpersoner

Chef David Arwe 010-111 81 39 (för frågor om tjänsten i Bollnäs) och Petra Löfgren 010-111 29 30 (för frågor om tjänsten i Gävle). HR-specialist Jenny Nilsson 010-111 43 60 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Anne Catrine Gemzell 010-111 25 29. Saco-S: Tuula Andrén 010-111 25 81. Seko: fseko@forsakringskassan.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 3 januari 2018. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Personlig handläggare, försäkringskassa
Antal platser: 9
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-03
Referens:
Webbplats: https://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?rmpage=job&rmjob=10374
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försäkringskassan
Stockholm
10351  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
  
Platsannons

VI SÖKER AMBULANSFÖRARE SOM VILL ARBETA EXTRA - SNARAST

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds Ambulansförare som vill arbeta extra. Start: December och löpande tillsvidare. 20-75% tjänstgöring löpande tillsvidare.
Välkommen med din ansökan redan i dag!

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Doctor and Nurse in Scandinavia AB är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 50% Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 1652
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1652
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Psykolog till Södra Hälsinglands psykiatriska mottagning

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.ARBETSUPPGIFTER
Hos oss får du ett lärorikt, spännande och roligt arbete. Vi erbjuder dig omväxlande arbetsuppgifter som består av att både behandla och utreda. Du kommer att ingå i en verksamhet med kompetenta medarbetare som värnar om god sammanhållning.

Du kommer att ha din bas i ett av våra allmänteam där arbetet består dels av strukturerad diagnostik, dels psykoterapeutiskt arbete både enskilt och i grupp. Handledning, utbildning och aktiv medverkan i mottagningens och klinikens utvecklingsarbete är också viktiga delar i det vardagliga arbetet.

Verksamheten erbjuder goda möjligheter till kompetens-och kunskapsutveckling, såsom möjlighet till specialistutbildning och/eller psykoterapeututbildning, samt regelbunden KBT-handledning. Vidare erbjuds du reella möjligheter att vara med och utveckla vården såväl som mottagningen där vi försöker ta tillvara psykologens specifika kompetens inom organisationspsykologi.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har ett intresse av strukturerad diagnostik.

Meriterande är om du har erfarenhet av utredning och diagnostik, såsom användande av MINI, SCID och DIVA. Erfarenhet av specialistpsykiatri också önskvärt.

Du måste trivas med varierande arbetsuppgifter och att samarbeta med olika professioner. Vi tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Körkort erfordras.


ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RS 2017/2082
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=adc01d2c-9f47-4bd3-9d05-0c4c2c3ceba1&TK=c4bba635-c49d-4daa-9c50-9900016921ad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Hungrig jurist till LRF Konsult i Edsbyn

Är du en hungrig jurist som brinner för att ge småföretagare rådgivning? Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult- Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Till våra kontor iHälsingland söker vi nu en jurist. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Våra kompetensområden är Ekonomi & Administration, Skatt, Juridik, Fastigheter, Affärsrådgivning, Skoglig rådgivning och Generationsskifte.

Uppdraget Du kommer att arbeta med juridisk rådgivning till våra befintliga kunder men också ansvara för att skapa ett engagemang gentemot marknaden för att attrahera nya kunder. I huvudsak arbetar våra jurister med affärsjuridik, fastighetsrätt, generationsskifte och ekonomisk familjerätt. Vi ser gärna en betoning på det affärsjuridiska och familjerättsliga områdena men uppdrag inom övriga områden förekommer. Vem är du? Vi söker dig med juristexamen och med erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Har du tidigare arbetat som konsult är det meriterande. Du tycker om att bygga värdeskapande nätverk och har en god kommunikationsförmåga. Ditt arbetssätt präglas av affärsmässighet och du är självgående. Vidare är du resultatorienterad, förtroendeingivande och noggrann samt har lätt för att skapa goda relationer såväl externt som internt. Vad erbjuder vi dig? För andra året i rad i Universums årliga mätning är LRF Konsult utsedda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare. På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter – Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare! Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se.* NXTjobb jobbar med det som vårt namn säger. Ditt nästa jobb. Vårt uppdrag är att göra skillnad. Med hjälp av ett ovanligt stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta så lyckas vi med de vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Affärsjurist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-25
Referens:
Webbplats: https://talang.nxtjobb.se/jobs/66392-hungrig-jurist-till-lrf-konsult-i-edsbyn?promotion=25798-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NXTjobb
Forskargatan 3
78127  Borlänge Sverige
Hemsida: http://nxtjobb.se/
  

Platsannons

Skarp skogsekonom till LRF Konsult i Edsbyn

Vill du som skogsmästare, jägmästare eller skogsekonomarbeta hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Jobba hos en av Sveriges Bästa Arbetsgivare! Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult. Drivna skogsekonomer, jägmästare och skogsmästare sökes till LRF Konsult i Hälsingland. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt. Vill du veta mer om hur det är att arbeta som skogsekonom på LRF Konsult: Kika här! (https://www.youtube.com/watch?v=Ong85ky3swg).

Uppdraget I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Rollen är väldigt flexibel där du får arbeta med frihet under stort ansvar och du lägger upp dina dagar utifrån dina egna önskemål förutsatt att du levererar det som förväntas av dig. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.
Vem är du? Vi ser att du är skogsmästare, jägmästare, skogsekonom eller registrerad fastighetsmäklare och har något års erfarenhet. Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot kunder, och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag. Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.
Vad erbjuder vi dig? På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter - Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!
Ansökan
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi får landets småföretagare att växa. LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Skogsmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-25
Referens:
Webbplats: https://talang.nxtjobb.se/jobs/66395-skarp-skogsekonom-till-lrf-konsult-i-edsbyn?promotion=25794-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NXTjobb
Forskargatan 3
78127  Borlänge Sverige
Hemsida: http://nxtjobb.se/
  

Platsannons

Lantmännen Maskin söker Verkmästare till Bollnäs

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 37 miljarder kronor på årsbasis. Genom att vi har forskning och verksamhet i hela värdekedjan så kan vi ta ansvar från jord till bord. www.lantmannen.com

Lantmännen Maskin ingår i division Lantbruk som är ett av Lantmännens affärsområden. Lantmännen Maskin importerar och säljer lantbruksmaskiner, reservdelar samt verkstadstjänster och representerar bland andra varumärkena Valtra, Fendt, Kuhn och Väderstad. Vi är cirka 800 anställda och omsätter 3,4 miljarder kronor i ett rikstäckande anläggningsnät med maskinförsäljning, reservdelar/butik och verkstad.

Lantmännen Maskins anläggning i Bollnäs tillhandahåller service för lantbruksmaskiner och har en så kallad kontraktsverkstad med Swecon. Swecon arbetar med entreprenadmaskiner åt Volvo. I rollen som verkmästare kommer du att leda och fördela arbetet för våra mekaniker och vara behjälplig i deras arbete samt vara ansiktet utåt för våra kunder. I rollen kommer du att jobba i tätt samarbete med anläggningsansvarig, mekanikerna samt säljarna för reservdelar och maskiner/redskap. I arbetet ingår även administrativa arbetsuppgifter. Du kommer utöver ditt arbete som Verkmästare även själv arbeta som mekaniker då behovet uppstår.

Kvalifikationer: Du har mekanikerutbildning från gymnasiet eller motsvarande yrkesutbildning och har arbetat som mekaniker och med personalledning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande befattningar och är van att hantera kundkontakter. Meriterande är övergripande kunskaper inom jordbruks-, entreprenad- och/eller fordonsbranschen. Körkort B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt för oss att du är affärsmässig, har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt har en god administrativ förmåga. Du är prestigelös, initiativrik och trivs med att ta ansvar och att själv fatta beslut. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och har en god känsla för service och samarbete med såväl kollegor, medarbetare som kunder.

Placeringsort är Bollnäs.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande, dock senast 28 februari. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information kontakta Johnny Treseng, anläggningsansvarig, 010-556 18 84 eller Christer Berglund, regionchef, 010-556 24 54

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid/Tillsvidare Heltid/TillsvidareEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: https://lantmannen.easycruit.com/vacancy/application/1968557/129301?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lantmännen R22
BOX 174
21124  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.lantmannen.com
  

Platsannons

Skarp skogsekonom till LRF Konsult i Bollnäs

Vill du som skogsmästare, jägmästare eller skogsekonomarbeta hos Sveriges största förmedlare av skogs- och lantbruksfastigheter? Jobba hos en av Sveriges Bästa Arbetsgivare! Ta nästa steg i karriären genom att påverka utvecklingen på LRF Konsult. Drivna skogsekonomer, jägmästare och skogsmästare sökes till LRF Konsult i Hälsingland, Bollnäs/Edsbyn samt Hudiksvall/Ljusdal. Vi erbjuder dig en spännande roll med stora möjligheter till att påverka din egen utveckling och kontorets fortsatta tillväxt.
Vill du veta mer om hur det är att arbeta som skogsekonom på LRF Konsult: Kika här! (https://www.youtube.com/watch?v=Ong85ky3swg).
Uppdraget
I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Rollen är väldigt flexibel där du får arbeta med frihet under stort ansvar och du lägger upp dina dagar utifrån dina egna önskemål förutsatt att du levererar det som förväntas av dig. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.
Vem är du?
Vi ser att du är skogsmästare, jägmästare, skogsekonom eller registrerad fastighetsmäklare och har något års erfarenhet. Som person har du en affärsmässig inställning och är van att jobba proaktivt mot kunder, och tycker det är roligt att aktivt söka nya uppdrag.
Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.
Vad erbjuder vi dig?
På LRF Konsult erbjuder vi dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en positiv företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du nya digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda kompetensutvecklingsmöjligheter - Välkommen att växa med oss till en av Sveriges bästa rådgivare!
Ansökan
Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig! I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med vår talangscout Eva-Marie Vernersdotter Ryan 070-781 05 66 eller Jan Hedman på 076-014 81 00. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande. Vi får landets småföretagare att växa.
LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med cirka 1400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Skogsmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-05-25
Referens:
Webbplats: https://talang.nxtjobb.se/jobs/66354-skarp-skogsekonom-till-lrf-konsult-i-bollnas?promotion=25785-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NXTjobb
Forskargatan 3
78127  Borlänge Sverige
Hemsida: http://nxtjobb.se/
  
Platsannons

Handledare i Stöd och matchning- Bollnäs

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Tjänstens innehåll i huvudsak

Du kommer att möta personer som behöver stöd och matchning i sitt arbetssökande.Genom att lyfta fram personliga egenskaper bidrar du till personens framgång på arbetsmarknaden. Aktiva kontakter med arbetsgivare i närområdet är en viktig del i arbetet. Arbetet kräver samarbete med myndigheter, organisationer, företag och kollegor.

 

Formell kompetens

Observera att nedanstående är krav från vår uppdragsgivare.

Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom något av följande områden;

•  Arbetsliv, organisation och personalarbete,
• Studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap,
• Arbetsterapeut- eller socionomutbildning


+ 2 års arbetslivserfarenhet

Önskvärda meriter

Kunskap i ett eller flera språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska etc

B-körkort och bil då resor i tjänsten kan förekomma.

 

Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

 

Din ansökan

Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.

 

Information

Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

 

Frågor besvaras av Frida Häggström

Tfn:0761-810812

Mail: frida.haggstrom@abckraften.se

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=6A24A92C5BBA462B968A74BC56799981&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Farmaceutisk rådgivare till apoteket Linblomman

Vill du arbeta med rådgivning och försäljning på Apoteket - Sveriges mest hållbara företag?

Välkommen till apoteket Linblomman där jag, Ronny Vestlin, tillsammans med mina 6 medarbetar varje dag gör vårt bästa för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för våra kunder. Apoteket ligger på Bollnäs sjukhus och vi har hand om läkemedelsförsörjningen för sjukhuset vilket innebär möjlighet till många omväxlande arbetsuppgifter. Våra öppettider är måndag-fredag 8-17.30, lördag 10-15 samt röda dagar 15-18. Apoteket Linblomman tillhör en apoteksgrupp med Nordstjärnan i Alfta så tjänstgöring kan eventuellt även ske där. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid alternativt deltid och tillträde sker enligt överenskommelse. 

Arbetsuppgifter
Som farmaceutisk rådgivare hos oss på apoteket Linblomman arbetar du i huvudsak med receptservice, professionell rådgivning och egenvårdsförsäljning. Du kommer, med dina farmaceutiska kompetenser och din affärsmässighet, att möta våra kunder och bidra till att stärka vår ställning på marknaden. Du erbjuds arbete i en stimulerande miljö och vi möter dagligen nya utmaningar och har roligt tillsammans.

Du tar ansvar för både dina egna och gemensamma arbetsuppgifter och täcker upp för andra roller än dina egna vid behov. Du kommer att växla mellan olika arbetsuppgifter beroende på kundflödet under dagen. 

Din profil
Du är legitimerad receptarie eller apotekare med goda farmaceutiska kunskaper och ett genuint intresse av försäljning. Du ser som din främsta uppgift att ge professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Du deltar aktivt för att utveckla verksamheten och för att apoteket ska nå uppställda mål.

Som person är du engagerad och kundinriktad, kan arbeta självständigt, gillar utmaningar och är positiv till förändringar. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl kunder som kollegor och ser dig som en viktig del av Apoteket AB. Du har ett stort intresse av hälsa, både din egen och andras.

Du är en lagspelare med positiv grundsyn, ser möjligheter, tar initiativ och gillar att arbeta mot tydliga mål.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Vi erbjuder dig
Apoteket har en unikt bred verksamhet där du som farmaceut har goda möjligheter att utvecklas och göra karriär. För att vi ska kunna bedriva en hållbar verksamhet och göra det enklare för kunden att må bra känns det viktigt för oss att satsa på din kompetensutveckling och din hälsa. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen. Vi tror nämligen att när du mår bra och är engagerad i ditt jobb har du också riktigt bra kundmöten.

Via vår egen utbildningsenhet får du tillgång till ett omfattande utbildningsprogram med bland annat ett hundratal e-utbildningar och olika nätverksträffar. Som medarbetare i Apoteket får du ett årligt friskvårdsbidrag, tillgång till en lång rad rabatter och andra förmåner. Självklart har du tjänstepension och sjukförsäkring samt föräldralön utöver den från Försäkringskassan.

Om Apoteket AB
Vi gör det enklare att må bra! 

Apoteket är Sveriges ledande apotekskedja med 3200 anställda och apotek över hela landet. Vi erbjuder ett brett sortiment av varor och tjänster inom läkemedel och hälsa till privatpersoner, företag och producenter inom vård och hälsa. Ett liv i hälsa är en vision som leder oss att skapa värde för kunder, medarbetare och för samhället i stort. De produkter och tjänster som vi erbjuder bidrar till ett hållbart samhälle genom att visa omtanke för människan och miljön. Vår ambition är att vara ett värdeskapande företag som tar hänsyn till mänskliga rättigheter, arbetsförhållanden, miljö och etiska frågor i hela värdekedjan.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Heltid eller deltidEnligt ö.k
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://www.apoteket.se/om-apoteket/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=62
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apoteket AB
Box 3001
16956  Solna Sverige
Hemsida: https://www.apoteket.se/
  
Platsannons

Psykolog till BUP mottagningen i Bollnäs

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Habilitering och barnpsykiatri i Region Gävleborg är ett länsövergripande verksamhetsområde. Vi har cirka 200 medarbetare över länet. BUP har 5 öppenvårdsmottagningar lokaliserade i Hudiksvall, Bollnäs, och Gävle. Slutenvård sker i samverkan med vuxenpsykiatri och barnklinik i Gävle.

BUP har i uppdrag att bedöma, utreda och behandla barn och unga 0-17 år med allvarlig psykisk ohälsa. BUP mottagningen i Bollnäs har södra Hälsingland dvs kommunerna Ovanåker, Bollnäs och Söderhamn som upptagningsområde. Här jobbar cirka 20 personal, läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare. Vi har 5 psykologtjänster.

Region Gävleborg har en studierektor för PTP psykologer som ordnar regelbundna träffar och kompetensutveckling. Utredning och behandling sker oftast i tvärprofessionella team med andra yrkeskategorier. Vi arbetar med hela spektrat av åldrar och psykiatriska diagnoser utom ätstörningar. Ätstörningar behandlas på en specialistmottagning i Gävle som tar emot ätstörningar i alla åldrar.

Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud utifrån olika teoretiska modeller. Stor del av psykologens arbetsuppgifter är neuropsykiatriska utredningar. BUP har i uppdrag att utreda all neuropsykiatrisk problematik inklusive Autismspektrumstörning för barn över 6 år. Mottagningen är HBTQ certifierad. Verksamhetsområdet är kunskapsintensivt och i ständig utveckling, vilket innebär att vi ser positivt på önskemål om utveckling och utbildning.

ARBETSUPPGIFTER
Bedömning, utredning och behandling av barn och unga 0-17 år med allvarlig psykisk störning. Stor del av psykologens arbetsuppgifter är neuropsykiatriska utredningar.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad psykolog. Psykologexamen om man söker PTP. Specialistkompetens eller fördjupade kunskaper i neuropsykiatri är meriterande. KBT inriktning i behandlingsdelen är en fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn, unga och deras familjer och eller psykiatri.

Körkort erfordras.

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: RS 2017/1783
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=23ea40fe-d6ac-4932-91f2-3e085397fe6e&TK=85e8000d-e4e3-427c-b3b2-db1f17ed3c2d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Svetsare till kommande uppdrag

Om kundföretaget
Vi söker svetsare till våra kunder! Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss på Konsultia och arbeta hos våra kunder i Bollnäs, Ovanåker och Söderhamn.

Att jobba för ett bemanningsföretag innebär en flexibel och rolig vardag med möjlighet att få växla mellan arbetsuppgifter och uppdragsgivare utifrån efterfrågan. Vårt mål är att alla våra anställda jobbar utifrån Konsultias värdegrund som innebär att vara engagerad, ta eget ansvar, fokusera på kunden och ha kul på jobbet.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som kan svetsa MIG/MAG obehindrat och som har erfarenhet av pinne och TIG. Om du dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker.

Truck- och traverskort behövs hos vissa av våra kunder, ange därför i din ansökan om du har sådan erfarenhet.


Din profil
För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd och arbetsglädje, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.

Känner du att det här är något för dig? Vi intervjuar och tillsätter svetsare löpande så vänta inte med din ansökan!


Övrig information
Vänligen ansök via vår hemsida www.konsultia.se.
Om du har frågor om uppdraget eller om oss på Konsultia är du välkommen att höra av dig till Konsultchef Kjell Wikström, kjell@konsultia.se


Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitétsmiljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 871
Webbplats: http://konsultia.se/annonser/?jaid=871
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Konsultia AB
Collinigatan 2
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.konsultia.se/
  
Platsannons

Leg Fysioterapeut 100%

Du ansvarar för fysioterapeutisk utredning, planering, behandling och dokumentation. I arbetet ingår också handledning och utbildning till omvårdnadspersonal.

Stor vikt läggs vid att du är ansvarsfull, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra, har god kommunikativ förmåga, visar värme och empati samt är engagerad i ditt arbete. Individuell lönesättning tillämpas. Körkort krävs.

Vi söker nya kollegor till hemsjukvården i Bollnäs kommun. Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med kompetenta och positiva kollegor? Verksamheten utvecklas ständigt och du är en viktig pusselbit i förändrings- och utvecklingsarbete. Du är en viktig person i teamet och den personcentrerade vården.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: SN 2017-00332
Webbplats: http://www.bollnas.se
Epostadress:
Övrigt: Varmt välkommen att registrera din ansökan på länken i annonsen genom arbetsgivarens webbplats under lediga jobb Din ansökan ska innehålla meritförteckning och betygsavskrifter och vara oss tillhanda senast 2017-12-29. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi undanber oss all kontakt med telefonförsäljare!
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Socialförvaltningen
Nyhedsbacken 13
82131  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Löneadministratör sökes till Humana

Humana Individ och familj är en del av Humana AB och består av divisionerna Familjehem – och öppenvård, division Vuxen och division barn och unga och är sammanlagt ca 2 800 medarbetare. Humana är sedan den 22 mars 2016 börsnoterat på Stockholmsbörsen.

 

Till lönekontoret i Bollnäs söker vi nu två löneadministratörer på 100%. Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Löneavdelningen består idag av nio löneadministratörer och en lönechef.

Arbetsuppgifter: I rollen som löneadministratör kommer du självständigt bland annat arbeta med:


• Löne- och tidredovisningssystemen
• Hantering av arbetsrättsliga- och kollektivavtalsfrågor
• Löpande administration, frånvarohantering, schemahantering, statistikhantering, årsskiftesrutiner, intyg, pensioner och försäkringar samt dess redovisning

Kvalifikationer Vi ser gärna att du har läst till Lönespecialist eller motsvarande och har tidigare erfarenhet av löneadministration i minst 2 år. Du är väl insatt i arbetsrättsliga lagar, kollektivavtal och skatterättsliga regler och har mycket goda datorkunskaper och är bra i Office-paketet, främst Excel. Det är meriterande om du har kompetens och erfarenhet av Agresso, Medvind och WinLas.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är positiv, strukturerad, kommunikativ och serviceinriktad samt van att arbeta mot deadlines. Du har förmågan att arbeta både självständigt och i team samt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Då övervägande delen av våra medarbetare är kvinnor ser vi gärna fler manliga sökande till denna tjänst.

Du är välkommen med din ansökan, (cv och personligt brev) senast den 2017-12-29, tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Betyg och övriga handlingar tar du med vid en eventuell intervju.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via systemet.

För mer information om Humanas verksamhet se www.humana.se 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Löneadministratör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid 100%Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=937
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Västra Stationsgatan 3
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

HR-stöd inom Barn- och utbildningsförvaltningen

Välkommen att söka en tjänst som Kompetenssamordnare inom Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun. Som kompetenssamordnare är du förvaltningens stödfunktion i arbetet med kompetensförsörjning och rekrytering. Tjänsten är placerad vid förvaltningens utbildningskontor.

I arbetet med kompetensförsörjning ansvarar du för förvaltningens kompetensförsörjningsplan. Här kommer du driva och samordna aktiviteter kopplade till kompetensförsörjning. Tillsammans med rekryterande chefer, kommunens HR-avdelning och förvaltningens ledningsgrupp verkar du för en professionell rekryteringsprocess. Du ansvarar för planering och samordning av bland annat karriärtjänster, fortbildning inom för- och grundskolan och lärarlönelyft. Du kommer vara lokal samordnare för lärarutbildningens verksamhetsförlagda utbildning (VFU) där du arbetar för en VFU med hög kvalité på våra för- och grundskolor. Du är ett nära stöd till förvaltningens ledningsgrupp, förvaltningens chefer och kommunens HR-avdelning. På Utbildningskontoret ingår du ett team där vi arbetar konsultativt och kundfokuserat. Teamen utgår från kundens/verksamheternas behov för att ge stöd och support till för- och grundskoleverksamheten.

Upplysningar
PO Moberg
e-post: po.moberg@bollnas.se,
tfn 0278-253 55

Kajsa Mellner Daxberg, förvaltningschef
e-post: kajsa.mellner.daxberg@bollnas.se
tfn: 0278-254 01

Fackliga företrädare
Vision, Lars Ahlström
e-post: lars.ahlstrom@bollnas.se
tfn: 070-663 71 33Universitets-/högskoleutbildning inom HR eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har även några års erfarenhet av arbete med kompetensförsörjning, rekrytering och/eller personal- och arbetslivsfrågor.
Vi söker dig med ett konsultativt förhållningssätt, du har lätt för att samarbeta och skapa relationer samt är lyhörd för verksamhetens behov. Du arbetar på ett strukturerat sätt såväl självgående som i team. Du har förmåga att lyfta blicken, se helheten och göra en bedömning av vad som krävs för att ta nästa steg i processen. God analytisk förmåga och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.


Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.
Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver för- och grundskoleverksamhet med ca 650 medarbetare. Förvaltningen ansvarar för verksamheten i nio kommunala grundskolor och sjutton kommunala förskolor fördelade på tätorterna Arbrå, Bollnäs och Kilafors.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: BUF 2017-108
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Familjebehandlare inom öppenvårdsenheten

Familjebehandlaren arbetar mestadels med biståndsbedömda insatser i nära samverkan med myndighetsutövande socialsekreterare. Familjebehandlaren ansvarar för behandlingsprocessen och har dokumentationsskyldighet. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att i öppenvård arbeta med familjer med barn och ungdomar samt vuxna. Arbetet sker med hela familjen eller med individer utifrån behov. Familjebehandlarna ingår vid behov i team gällande strukturerad hemmabaserad familjebehandling. I arbetsuppgifterna ingår även att arbeta med stödgrupper för barn och ungdomar, föräldrastödsprogram och våld i nära relationer. Du behöver vara villig att arbeta på de tider som passar våra klienter, även helgarbete kan förekomma.

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av familjebehandling samt en akademisk examen med inriktning socialt arbete, beteendevetenskap eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Meriterande är vidareutbildning inom området som familjeterapi, systemiskt arbete och kognitiv beteendeterapi. Önskvärt är också kunskap att leda stödgrupper för barn och ungdomar, föräldrastödsprogram och nätverksmöten. Personlig lämplighet är mycket avgörande. Lön enligt avtal. Körkort krävs.

Bollnäs ligger i vackra och natursköna Hälsingland med vildmarken in på knuten och med närhet till både storstad och fjäll. Tack vare sitt strategiska läge är kommunikationerna goda. Kommunen har 26 200 invånare. Bra service, god barnomsorg, ett rikt förenings- och kulturliv samt ett varierande näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta. Läs mer på www.bollnas.se

Nu har du möjlighet att vara med att utveckla socialtjänstens öppenvård inom Bollnäs kommun. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med erfarna och kunniga kollegor.

Vi arbetar med jämställdhet och mångfald där skiftande erfarenheter och bakgrunder tas tillvara. Vi erbjuder extern handledning, nära arbetsledning och god arbetsgemenskap. Vi har tillgång till friskvårdspeng och möjlighet att växla in semesterersättning mot extra semesterdagar.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Familjebehandlare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidOBS! Ansökningarna kommer att behandlas löpande, så vänta inte med din ansökan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens: SN 2017-00331
Webbplats: http://www.bollnas.se
Epostadress:
Övrigt: Välkommen att registrera din ansökan på länken i annonsen genom arbetsgivarens webbplats - under lediga jobb. Din ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Ange ref nr SN 2017-0033. Din ansökan vill vi ha senast 2017-12-29.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Socialförvaltningen
Realskolevägen 5
82131  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  

Platsannons

Dela ut reklam

Verksamhetsbeskrivning: Vi är ett franchisingföretag till Svensk Direktreklam med ansvar för Hälsingland och vi sorterar och delar ut reklam under helgerna.
Du kommer att utgå från vår arbetsplats i Bollnäs dela ut reklam inom Bollnäs kommun.
Vi har kollektivavtal med Transport och Unionen.

Arbetsuppgifter: Sortering (s.k. bladning) samt utdelning av reklam och gratistidningar. Du ska också kunna använda din egen bil i tjänsten, milersättning utgår med 18.50 per mil.

Utbildning/Erfarenhet: Inga krav på detta men svenskt körkort krävs och kunskaper i svenska.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Reklamdistributör/Reklamutdelare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ramin.haciyev@lamedia.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lamedia AB
Smedvägen 4
82530  IGGESUND 
Hemsida:
  
Platsannons

1177 Vårdguiden på telefon i Region Gävleborg söker sjuksköterskor

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Vill du ha ett lärorikt, utmanande och omväxlande arbete på en arbetsplats som präglas av god stämning och delaktighet? Då är det kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället och gör skillnad varje dag. På riktigt.

1177 Vårdguiden på telefon är ett nationellt telefonnummer för sjukvårdsrådgivning. Dit kan man ringa dygnet runt. Sjuksköterskorna som svarar bedömer behovet av vård, ger råd och vägleder vid behov till lämplig vård. Varje Landsting/Region driver sin egen verksamhet. Tillsammans ingår alla i ett nationellt närverk med ett gemensamt arbetssätt och gemensamt beslutsstöd. Nationellt svarar sjuksköterskorna på cirka 4,5 miljoner samtal per år. I Region Gävleborg hanteras cirka 200.000 samtal per år av i dagsläget 17 tillsvidareanställda och ett antal timvikarier. Vi har ett nära samarbete med Region Uppsala då vi hjälper varandra vissa dagar och nätter.

1177 Vårdguiden på telefon i Gävleborg har sin placering centralt i Bollnäs med goda förutsättningar att pendla kollektivt. Ett arbete pågår med att skapa förutsättningar för tjänstgöring på annan ort i länet, men med Bollnäs som bas. Idag finns möjlighet att arbeta från Hudiksvall och Gävle.

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på 1177 Vårdguiden på telefon hjälper du människor till bättre hälsa genom medicinska bedömningar och kvalitetssäkrade råd. Ingen dag är den andra lik och vi startar dagen med nya ärenden. Varje samtal är unikt. Din kompetens och ditt sätt att bemöta patienterna gör skillnad - varje dag, året runt.

Vi är måna om att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att du ska känna dig trygg i din roll. Vi använder oss av ett nationellt rådgivningsstöd och samtalsprocess för att på ett strukturerat och metodiskt sätt hantera samtalet. Hos oss genomgår du som nyanställd ett gediget introduktionsprogram med både teori och praktisk utbildning.

Arbetet är lärorikt, utmanande och omväxlande. Arbetet sker självständigt men i en grupp som präglas av erfarenhet, samarbete och delaktighet. Vi ger möjlighet till personlig kompetensutveckling genom till exempel hospitering, föreläsningar, handledning i samtalsmetodik och uppföljning av egna rådgivningssamtal.


KVALIFIKATIONER
Vi ser att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning. Du har bred klinisk erfarenhet från öppen- och/eller slutenvården. Meriterande om du behärskar flera språk samt har erfarenhet av telefonrådgivning. Goda datakunskaper krävs.

Rådgivning på telefon kräver en väl utvecklad samtalsteknik, en förmåga till aktivt lyssnande och kunna ta självständiga beslut. Förutom medicinska kunskaper ställs stora krav på din förmåga att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper såsom flexibilitet, empati, vilja att dela med sig av kompetens samt tilltro till den egna bedömningsförmågan i det rådgivande samtalet.

Vi erbjuder dig:

• Ett lärorikt, utmanade och omväxlande arbete
• Ett gediget introduktionsprogram med både teoretisk och praktisk utbildning
• Personlig kompetensutvecklingÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: RS 2017/1991
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5a82da66-6b5a-436c-a18f-5210a3bf14b8&publishCode=AMS&TK=d8a12e69-d4ad-4382-a262-82f9265f947b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare år 4-6 till Arbrå skola

Att vara lärare och professionell pedagog på Arbråskolan innebär att du har höga förväntningar och en tro på att alla elever kan nå framgång utifrån sina förutsättningar. Du skapar goda relationer, såväl med elever som med vårdnadshavare, byggda på förtroende och respekt. Du är medveten om din egen påverkan på elevernas lärande. Med utgångspunkt i elevernas resultat, forskning och beprövad erfarenhet, följer du upp undervisningens kvalitet, reflekterar och utvärderar i syfte att utveckla undervisningen. Du ger framåtsyftande återkoppling till eleverna med syfte till utveckling och stöttar elever i behov av särskilt stöd. Vi arbetar med kollegialt lärande vilket innebär att du samarbetar med kollegor för att utveckla dig själv och din undervisning samt skolans pedagogiska arbete.
Är du nyutexaminerad erbjuder vi dig ett mentorskap det första året i form av ett erfaret arbetslag runt omkring dig.

Upplysningar lämnas av
Rektor Helén Hansson helen.hansson@bollnas.se
Telefon: 0278-254 04
Bitr rektor Therese Hult therese.hult@bollnas.se
Telefon: 0278-254 06

Fackliga företrädare
Jan-Olof Blomberg, Lärarnas riksförbund tfn 0278-252 08
Kent Sundström, Lärarförbundet tfn 0278-253 51

Lärarlegitimation för undervisning i år 4-6. Du är väl förtrogen med LGR11 och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Det är meriterande att ha arbetat med nyanlända elever. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga, har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever, vårdnadshavare, arbetslaget, skolans elevhälsoteam samt skolledning. I ditt pedagogiska ledarskap är du en tydlig ledare och i klassrummet har du förmågan att skapa en arbetsmiljö som präglas av trygghet, förtroende och respekt. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven i LGR11. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du har god förmåga för analys och reflektion och utvecklar ständigt din undervisning. Du ser dig själv som en självklar del för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.


Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.

Arbrå skola är en F-9 skola med ca 300 elever. Vi ska vara en skola för kunskap och lärande. Undervisningen är det som har störst betydelse för hur eleverna lyckas i skolan därför fokuserar vi på att hela tiden utveckla vår undervisning. Våra värdeord: Kunskap, Utveckling, Relationer, Trygghet.
Publiceraddatum: 2017-11-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: BUF 2017-105
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Ansökningarna behandlas löpande. Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Optiker till Synsam Bollnäs

Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med 430 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 180 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra. Vi är ärliga mot varandra och håller vad vi lovar.

Om tjänsten

Nu söker Synsam i Bollnäs en kundfokuserad Leg. optiker med kontaktlinsbehörighet. Din huvuduppgift som optiker på Synsam är att noggrant genomföra synundersökningar samt ordinera synhjälpmedel till våra kunder utefter deras behov. Du har ett ansvar för att kunden blir sedd och blir väl bemött.

* Genomföra synundersökningar enligt socialstyrelsens kvalitetsnorm
* Ordinera synhjälpmedel
* Arbeta aktivt med rådgivning
* Vara lyhörd inför kundens behov
* Ge god kundvård inför, under och efter genomfört köp
* Arbeta utefter Synsams anvisningar och föreskrifter
* Arbeta mot de mål som är satta för verksamheten
* Hålla sig àjour med nyheter inom branschen samt verksamheten

Din profil
På Synsam vill vi ge det där lilla extra som gör att kunden kommer tillbaka. I varje undersökning och i varje möte med kund har vi möjlighet att göra skillnad för våra kunder. Därför söker vi dig som är driven, social, ärlig och lyssnar på kunden och kundens behov. Du ska vara lojal och hjälpsam, såväl mot kunder som mot medarbetare. På Synsam går laget före jaget! Vi söker dig som vill vara en del av ett vinnande team och som gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi arbetar tillsammans för att nå våra mål, både kort- och långsiktiga.

* Du har legitimation som kontaktlinsoptiker
* Erfarenhet från optikbranschen är meriterande
* Du är serviceminded
* Du är uthållig och målfokuserad
* Du är positiv och driven
* Du är ärlig och lojal

På Synsam erbjuder vi

* Möjligheten att arbeta med kvalitetsprodukter och den senaste tekniken inom optik
* Arbete i fina och moderna butiker
* Avtalsenliga löner och pension
* Premiepaket
* Kompetensutveckling
* Goda karriärmöjligheter

Mer om tjänsten

* Tillsvidareanställning med tillämpad provanställning
* Sysselsättningsgrad enl. överenskommelse
* Tillträde enl. överenskommelse
* Rekryteringen sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt.

Delar du Synsams passion för service och det personliga mötet med kunden? Välkommen med din ansökan!
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:           
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-11-20
Yrkesbenämning: Optiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://www.synsam.se/jobba-p%C3%A5-synsam/91305?source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Synsam Drifts AB
Box 30153
10425  Stockholm Sverige
Hemsida: http://synsam.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare med matlagningsintresse extrajobb i Bollnäs

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-17
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-25
Referens:
Webbplats: https://jobs.brandimpact.se/jobs/57871-eventpersonal-saljare-med-matlagningsintresse-extrajobb-i-bollnas?promotion=20464-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brand Impact
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.brandimpact.se/
  
Platsannons

elektronikingenjör till expanderande CrossControl!

Nu finns chansen för dig som gillar tekniska lösningar att arbeta på ett internationellt och expanderande bolag! Är sammanhållning, härliga kollegor och vi-känsla på jobbet viktigt för dig? Då har vi drömjobbet för dig som är i början av din karriär! Sök tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker elektronikingenjörer till CrossControl med placering i antingen Alfta eller Uppsala. CrossControl utvecklar displayer och annan elektronik för tuffa miljöer. Deras produkter sitter i alla sorters maskiner och utrustningar såsom skogs- och gruv-maskiner, jordbruksmaskiner mm. De jobbar med hela produktlivscykeln och gör allt från elektronikdesign, mekanik och mjukvaruutveckling, produktion och support. Företaget står nu inför en spännande resa och ska expandera under de närmsta åren vilket kommer öppna för flera olika karriärvägar och eventuellt andra placeringsorter i framtiden.

CrossControl vill att alla ska trivas på arbetet och det råder en familjär känsla på kontoret. Alla arbetar tillsammans i en hjälpsam miljö för att nå gemensamma mål, anställda på CrossControl beskriver arbetsplatsen som trivsam med hög "vikänsla" och sammanhållning.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CrossControl.

ARBETSUPPGIFTER
Som elektronikingenjör på CrossControl arbetar du med produktutveckling men även underhåll av befintliga produkter. Du kommer att arbeta i långa så väl som korta projekt där viss kontakt med leverantörer förekommer. I din roll förekommer även enstaka besök hos kund för att genomföra tex felsökningar men främst sker arbetet ifrån kontoret. Du kommer att tillhöra ett team som arbetar tillsammans för att komma fram till bra lösningar. Du kommer till exempel att arbeta med:


* Systematisering och design
* Testning och felsökning
* Support och förvaltning


Tjänsten passar dig som vill arbeta för ett familjärt företag i ett tight team med omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer att få en mentor som ger dig bästa förutsättningar i din nya roll, inledningsvis kommer du dessutom att få gå en introutbildning för nyanställda.

VI SÖKER DIG SOM
* Är civil- eller högskoleingenjör med inriktning elektronik.
* Har B-körkort
* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då detta är viktigt i kundkontakt och för att kunna läsa intern dokumentation.

Som person är du resultatinriktad och driver självgående dina arbetsuppgifter. Eftersom du kommer att arbeta med att förbättra och utveckla tekniska produkter ser vi att du är duktig på problemlösning. För att trivas i rollen tror vi att du är flexibel och trivs med att arbeta med många olika arbetsuppgifter parallellt, du har ett strukturerat arbetssätt. Eftersom du kommer att jobba i team tillsammans med andra kollegor ser vi att du har hög samarbetsförmåga.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid
* Placering: Alfta eller Uppsala, möjlighet finns att välja den placeringsort som passar dig bäst. I framtiden kan det även finnas möjlighet att arbeta i exempelvis Västerås.
* Kontaktuppgifter: malin.liljeros@academicwork.se
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CrossControls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
CrossControl är ett företag som levererar lösningar för interaktionen mellan människa och maskin i industriella fordon. Baserat på en bred portfölj av produkter och tjänster levererar de lösningar för olika marknadsbehov till ledande maskintillverkare globalt.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Elektronikkonstruktör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid100% KontorstidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens: 14997008
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/elektronikingenjor-till-expanderande-crosscontrol/14997008?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Storgatan 29
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  

Platsannons

Lärare i grundskolan, årskurs 7-9

Friskolan Lust & Lära söker pedagoger!

Vi söker nu lärare i Ma/No, slöjd samt SO.

Olika ämneskombinationer är intressanta.
Givetvis är ämneskompetens viktigt, men vi kommer ändå att lägga stor vikt vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, nytänkande och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat.

Givetvis är ämneskompetens och lärarlegitimation viktigt.
Publiceraddatum: 2017-10-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVaraktighet:Tidsbegränsad med möjlighet till tillsvidareanställning. Arbetstid: Arbete under vårterminen med möjlighet till förlängning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anders@lustlara.se
Övrigt: Du som är intresserad av någon av dessa tjänster skickar din ansökan till anders@lustlara.se
Arbetsplats: 
Adress: Friskolan Lust & Lära
Nyhedsbacken 16
82131  BOLLNÄS 
Hemsida: http://www.lustlara.se
  
Platsannons

Vikariat speciallärare Nyhamre skola F-6

Nu söker vi en speciallärare till Nyhamre skola. Arbetet innebär att du har ansvar för arbetet med särskilt stöd för skolans elever i samarbete med skolans rektor och lärare. Det innebär också att du finns med som stöd vid upprättande av åtgärdsprogram. Du kommer tillsammans med skolans rektor driva skolans utveckling av särskilt stöd. Nyhamre skola är centralt placerad i Bollnäs. Personalen är organiserad i olika arbetslag och enheter där man samarbetar kring eleverna. Lokalerna är fina och modernt utrustade. Utemiljön är tilltalande för både lek, idrott och andra kreativa aktiviteter.

Tjänsten är ett vikariat på 100% med tillträde snarast möjligt och fram till och med 20 juni 2018.

Upplysningar lämnas av:
Marie Andersson, rektor
072-546 65 18

Fackliga företrädare
LR, Exp, tfn 0278-252 08
Lärarförbundet, Exp, tfn 0278-255 96Vi söker dig som har speciallärarexamen eller är under utbildning. Du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt ta eget ansvar och egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att uttrycka dig väl i både tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland. Här erbjuds bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv vilket gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro. I Bollnäs kommun vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar – skolan är viktig.

Nyhamre skola är en F–6 skola med ca 400 elever. Skolan är mångkulturell, över hälften av eleverna har en ickesvensk bakgrund och våra elever kommer från cirka 40 olika länder.
Publiceraddatum: 2017-10-10
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidArbetstid/Varaktighet: heltid, vikariat till och med 20 juni 2018
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: BUF 2017-87
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar. Ansökningarna behandlas löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi undanber oss erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd!
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal