Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:06

Lediga jobb i Bollnäs kommun (2183), Gävleborgs län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd26 880
Täthet14,82Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 976,64Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 814,04Landareal (km²)
Sjö162,60Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Pizzabagare

Vi söker en pizzabagare till vår restaurang i Bollnäs, Pizzeria Picasso. Vi har funnits i 25 år och har många återkommande gäster, vi behöver nu utöka vår verksamhet med ytterligare en pizzabagare.

Har du erfarenhet som pizzabagare är det en fördel men har du intresse för yrket så kan vi även lära dig från grunden. Det är viktigt att du kan passa tider och arbeta i team.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVåra öppettider är vardagar mellan kl 11-22 och helger mellan kl 12-22.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: hewa_ronaldo@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Pizzeria Vinda HB
Polacksgatan 13 A
82133  BOLLNÄS 
Hemsida:
  
Platsannons

Psykolog till BUP mottagningen Bollnäs

Division Medicin-Psykiatri har cirka 1500 medarbetare inom sex verksamhetsområden där internmedicin, kardiologi, medicinsk sekreterare, specialmedicin, vuxenpsykiatri och barn- och ungdomspsykiatri ingår.

Barn och ungdomspsykiatrin i region Gävleborg är ett länsövergripande verksamhetsområde.BUP Gävleborg har ca 100 medarbetare. Vi har 5 öppenvårdsmottagningar lokaliserade i Hudiksvall, Bollnäs, och Gävle. Sluten vård sker i samverkan med Vuxenpsykiatri och Barnklinik i Gävle.
BUP har i uppdrag att bedöma, utreda och behandla barn och unga 0-17 år med allvarlig psykisk ohälsa.
BUP mottagningen i Bollnäs har Södra Hälsingland dvs kommunerna Ovanåker, Bollnäs och Söderhamn som upptagningsområde.
Här jobbar drygt 20 personal, läkare, psykolog, kurator, arbetsterapeut, sjuksköterska, skötare och medicinsk sekreterare.
Vi har 5 psykologtjänster.
Region Gävleborg har en studierektor för PTP psykologer som ordnar regelbundna träffar och kompetensutveckling.
Utredning och behandling sker oftast i tvärprofessionella team med andra yrkeskategorier. Vi arbetar med hela spektrat av åldrar och psykiatriska diagnoser utom ätstörningar.
Vi erbjuder ett brett behandlingsutbud utifrån olika teoretiska modeller.
Stor del av psykologens arbetsuppgifter är Neuropsykiatriska utredningar. BUP har i uppdrag att utreda all Neuropsykiatrisk problematik inklusive Autismspektrumstörning för barn över 6 år.
Mottagningen är snart färdig med sin HBTQ certifiering.
Verksamhetsområdet är kunskapsintensivt och i ständig utveckling vilket innebär att vi ser positivt på önskemål om utveckling och utbildning.


ARBETSUPPGIFTER
Bedömning, utredning och behandling av barn och unga 0-17 år med allvarlig psykisk störning. Stor del av psykologens arbetsuppgifter är Neuropsykiatriska utredningar

KVALIFIKATIONER
Leg psykolog. Psykologexamen om man söker PTP. Specialistkompetens eller fördjupade kunskaper i Neuropsykiatri är meriterande. KBT inriktning i behandlingsdelen är en fördel. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn, unga och deras familjer och eller psykiatri..

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens: RS 2017/927
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=000d92fc-8cb0-4c45-9ff1-9195c68977d3&TK=00a68923-d400-4ddf-9456-f66bcf8fdacc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Medicin/Psykiatri
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Häng med på vårens godaste eventturné!

Stort svenskt varumärke söker hungriga ambassadörer för en eventturné. Till ett 1,5 månaders uppdrag i norra och mellersta Sverige söker vi nu en ambassadör till en spännande och händelserik turné.

Smakprov på turnén?
Du kommer att arbeta med ett sammansvetsat gäng för att leverera service och glädje på högsta nivå. Under din arbetsperiod kommer du vara på turné med två stopp per vecka, onsdag till lördag (detta kan korrigeras vissa veckor). Du bör därför vara beredd på att det förekommer en del resor och övernattningar.

Dina arbetsuppgifter
Som eventpersonal kommer din tjänst bland annat bestå av:
- Presentera och inspirera kring våra leverantörers varumärken
- Förbereda och vara på plats under aktivering
- Ansvara för eventproduktion med t.ex. upp- och nedmontering
- Vara delaktig tillsammans med vår kund i varje turnéstopps aktivering

Önskvärt
Du ska gärna ha arbetat med evenemang tidigare, med det är inget krav. Butiksvana är ett stort plus. Körkort är ett krav.
____________________________________________
Tjänsten är en projektanställning med start 18 maj och slut 2 juli.

Skicka din ansökan så snart som möjligt till staff@uncoloured.se. Intervjuer sker löpande.

För att passa in i den här rollen tror vi att du har arbetat inom service sedan tidigare. Vi tänker oss att du frossar i evenemang och har en omåttlig törst för nya upplevelser. Har du rätt driv, förmågan att sprida energi och besitter en stor ansvarsfullhet tror vi att din personlighet kan ta dig långt.

Uncoloured Communication är en kreativ, personlig och engagerad kommunikationsbyrå. Vi hjälper våra uppdragsgivare att nå ut med lanseringar, invigningar, produkter, tjänster samt att bygga image och stärka varumärken. Vi tar ofta ett helhetsgrepp där vårt erbjudande sträcker sig från strategi till genomförande vilket ofta innebär en kombination av event, PR och upplevelsebaserad kommunikation. Vi jobbar bland annat med Volvo Cars, ICA, Bauer, Collector Bank, Stena, Göteborgs Filmfestival m.fl.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress: staff@uncoloured.se
Övrigt: Ansök direkt, intervjuer sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: Uncoloured Communication AB
Tredje Långgatan 13
41303  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.uncoloured.se
  
Platsannons

Gymnasielärare i matematik och annat ämne

Vi söker nu en lärare i matematik och annat ämne. Tjänstens omfattning är 100%, tillsvidare. Tillträde sker höstterminen 2017. Anställningsintervjuer sker löpande under hela ansökningstiden. Vi söker lärare som är legitimerad och behöriga matematik och gärna annat ämne på GymnasietDen vi söker har lärarexamen i matematik och annat ämne. Du är elevfokuserad och gillar att jobba på en arbetsplats där vi har högt i tak och prestigelöst kan prova nya saker i undervisningen.

Hälsingegymnasiet i Bollnäs är en gymnasial friskola.Idag har vi ca 260 elever på våra tre program. Det är den storlek på skolan vi vill ha för att vi ska hinna se alla elever. De program vi erbjuder är: Naturvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet och Teknikprogrammet. Dessa är profilerade mot Medicin och Kriminalteknik, Internationell ekonomi, Design & 3D-animation, Webb- och Filmproduktion samt Ingenjör.

Vi är i dagsläget ett tjugotal engagerade lärare som tar hand om våra elever. Vi gör vårt yttersta för att våra elever ska få den allra högsta kvaliteten på sin utbildning. För att nå dit vill vi som lärare förmedla vårt engagemang till våra elever. Vi jobbar med formativ bedömning för att våra elever ska nå sin fulla potential.

Gemenskap och trivsel är viktigt för att få det allra bästa inlärningsklimatet. Här gör vi stora insatser som eleverna säger sig uppskatta, det är en skön stämning på skolan helt enkelt.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@halsingegymnasiet.se
Övrigt: Inför rekryteringsarbetet har Hälsingegymnasiet tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsplats: 
Adress: HÄLSINGEGYMNASIET AB
NYHEDSBACKEN 3
82150  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.halsingegymnasiet.se
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Bollnäs Kommun

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.Fast Lön + Provision Du har en fast Lön + provisionslön på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: Bollnäs
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Serveringspersonal

Vi söker efter en person som ska jobba som serveringspersonal på deltid. Gärna erfarenhet och utbildning. Vi vill att du ska ha vana vid dryckeshantering. Viktigt att du kan tala svenska.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: westeuropekong@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mix Hot Wok

82143  BOLLNÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock, asiatisk matlagning

Vi söker efter en kock med kunskaper i asiatisk matlagning, gärna erfarenhet och utbildning. Viktigt att du kan tala svenska.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: westeuropekong@hotmail.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mix Hot Wok

82143  BOLLNÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska/Skötare

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Våra klienter har oftast en komplex problembild och kräver speciell behandlingsinsats. Vi arbetar strukturerat utifrån genomförandeplaner. Som omvårdnadspersonal på Rengsjö Vårdcenter ger du en god omvårdnad utifrån vårdtagarens individuella behov. Du utför delegerade uppgifter från sjuksköterska. Som omvårdnadspersonal ansvarar du även för aktivering samt hjälper vårdtagaren med sociala kontakter. Dokumentation sker i journalsystemet Safedoc. På Rengsjö Vårdcenter arbetar vi i team. Det krävs därför att du har god samarbetsförmåga. Vi arbetar i team om omvårdnadspersonal, sjuksköterska, behandlingspedagog, psykiatriker samt distriktsläkare. Du bör även ha en positiv inställning samt vara serviceinriktad.

Vi tillämpar planeringsschema, som omfattar dag, kväll samt helgtjänstgöring.

Vår värdegrund Vi bygger vår värdegrund kring våra värdeord – glädje, engagemang och ansvar.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som har ett gott bemötande och en positiv människosyn. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta både självständigt samt i grupp och är flexibel och initiativrik. Vi lägger stor vikt kring dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer: Utbildning är inget krav men vi ser helst att du är utbildad skötare, undersköterska eller behandlingsassistent. Personlig lämplighet väger tyngst.

Gå in på vår hemsida www.humana.se , klicka på Rengsjövårdcenter så hittar du information om enheten.

Anställning: Anställningsform: Tillsvidare. Löneform: Månadslön

B-körkort är ett krav

Vi begär utdrag ur belastningsregistret för samtlig personal vid anställning

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev senast den 31 maj.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratInfo saknas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-individ-och-familj/?rmpage=job&rmjob=786%26pp%3D10
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana AB
Österböle 9035 821 98 Rengsjö
82198  Rengsjö Sverige
Hemsida: http://www.humana.se
  
Platsannons

Björktjära skola söker: Lärare SvA, Grundskollärare år 5, Fritidspedagog

Björktjära skola. Vi söker nu:

Lärare i SvA, för undervisning i år 1-6. En 50% arbetstid, tidsbegränsad till ett läsår. Tillträde höstterminen 2017.
Kvalifikationer: Legitimerad lärare med behörighet i SvA för år 1-6. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild.
Vid ansökan ange referens: BUF 2017-30

Grundskollärare år 5, en tillsvidaretjänst med 100% samt en tillsvidaretjänst med 50%. Tillträde höstterminen 2017.
Kvalifikationer: Legitimerad lärare med behörighet för undervisning i år 5, lärare med bred ämnestillhörighet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild.
Vid ansökan ange referens: BUF 2017-31

Fritidspedagog, n tillsvidaretjänst med 100% arbetstid (förmiddagstid i förskoleklass och eftermiddagstid på fritids) samt en tillsvidaretjänst med 50% arbetstid (eftermiddagstid på fritids). Tillträde höstterminen 2017.
Kvalifikationer: Legitimerad fritidspedagog. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild.
Vid ansökan ange referens: BUF 2017-32

Upplysningar lämnas av
Rektor Tommy Lindvall,
tfn 0278-25361,
e-post: tommy.lindvall@bollnas.se

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Britt-Marie Svedberg, tfn 070-449 22 41 e-post: britt-marie.svedberg@bollnas.se
Lärarnas Riksförbund, nås via kommunens växel 0278 25001

Lärare i SvA, för undervisning i år 1-6. Kvalifikationer: Legitimerad lärare med behörighet i SvA för år 1-6. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild.
Vid ansökan ange referens: BUF 2017-30

Grundskollärare år 5. Kvalifikationer: Legitimerad lärare med behörighet för undervisning i år 5, lärare med bred ämnestillhörighet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild.
Vid ansökan ange referens: BUF 2017-31

Fritidspedagog. Kvalifikationer: Legitimerad fritidspedagog. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild.
Vid ansökan ange referens: BUF 2017-32

Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.
Björktjära skola har ca 300 elever F-6, och på skolan finns fritids för ca 150 barn. Skolan är belägen mitt i Björktjäraområdet som ligger strax innan Bollnäs Norr. I området finns också två förskolor - Björktjära förskola och Björkbacken. Antalet anställda på skolan/fritids är 50.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: BUF 2017 30-32
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Det är viktigt att du anger rätt referensnummer kopplat till just den tjänst som du är intresserad av.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Extrajobb som produktambassadör i Bollnäs

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-25
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28956-extrajobb-som-produktambassador-i-bollnas?promotion=6895-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare / säljare till Fortum i Arbrå

Om företaget
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

Fortum Business Services (FBS) är ett servicecenter som tillhandahåller effektiva, kvalitativa och flexibla tjänster för att stödja Fortums affärsenheter. Vi skapar värde för Fortums interna och externa kunder genom användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster inom ekonomi, IT och kundtjänst. Fler än 700 medarbetare arbetar inom FBS i Norden, de baltiska länderna samt i Polen.

Till kontoret i Arbrå söker vi omgående flertalet kundtjänstmedarbetare / säljare. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare kommer din huvuduppgift bli att med hög kvalitét hantera inkommande förfrågningar och arbeta aktivt med försäljning, alltid i enlighet med uppdragsgivarnas beställningar. Det kan handla om fakturor, pris och avtal. Arbetstiden är heltid, och det förekommer även till viss del arbete under kvällar och helger.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos Fortum. Uppdraget sträcker sig under perioden 8/5 – 31/8, vi söker dig som har möjlighet att arbeta under hela perioden. För rätt person finns god möjlighet till förlängning.

Innan du börjar din anställning hos oss kan du först och främst se fram emot en cirka tre veckor lång intern utbildning. Förutom det, erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medansvariga som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. För hos oss är det viktigt att trivas. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig.


Din profil
Du har en gymnasieexamen och om du tidigare arbetat med försäljning och kundkontakter via telefon ses det som mycket meriterande. Dessutom har du minst grundläggande kunskaper inom matematik och är en van användare av MS Office. Vidare är du en ansvarstagande och målinriktad teamplayer med en positiv attityd. Andra värdefulla egenskaper är din förmåga att kunna arbeta i såväl team som självständigt samt dina goda språkfärdigheter i svenska och engelska.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 3611
Webbplats: http://studentwork.se/landning/?jaid=3611
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studentwork Sweden AB
Lindhagensgatan 74
11218  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studentwork.se
  

Platsannons

Kundtjänstmedarbetare / rådgivare till Fortum i Arbrå

Om företaget
Fortum är ett ledande företag inom ren energi. Vi förser våra kunder med el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill involvera våra kunder och samhället i omställningen till en renare värld. Vi sysselsätter cirka 8 000 energispecialister i Norden och de baltiska länderna, Ryssland, Polen och Indien. Redan idag är 64 % av vår elproduktion är CO2-fri. Vår omsättning under 2015 uppgick till 3,5 miljarder euro. (NASDAQ HELSINKI: FUM1V).

Fortum Business Services (FBS) är ett servicecenter som tillhandahåller effektiva, kvalitativa och flexibla tjänster för att stödja Fortums affärsenheter. Vi skapar värde för Fortums interna och externa kunder genom användarvänliga och konkurrenskraftiga tjänster inom ekonomi, IT och kundtjänst. Fler än 700 medarbetare arbetar inom FBS i Norden, de baltiska länderna samt i Polen.

Till kontoret i Arbrå söker vi omgående flertalet kundtjänstmedarbetare / rådgivare. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!


Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare / rådgivare kommer din huvuduppgift bli att med hög kvalitét hantera inkommande samtal i enlighet med uppdragsgivarnas beställningar. Det kan bland annat handla om fakturor, priser, flyttar och information om våra självbetjäningstjänster. Tjänsterna är på heltid, vissa kommer att arbeta dagtid och vissa kommer att arbeta skift vilket innebär bland annat dag-, kväll- och nattarbete. Som rådgivare är det en fördel om du har ett visst tekniskt intresse.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos Fortum. Uppdraget sträcker sig under perioden 8/5 – 31/8, vi söker dig som har möjlighet att arbeta under hela perioden. För rätt person finns god möjlighet till förlängning.

Innan du börjar din anställning hos oss kan du först och främst se fram emot en cirka tre veckor lång intern utbildning. Förutom det, erbjuder vi dig en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation tillsammans med medansvariga som förbereder oss för framtidens energiutmaningar. Som en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen kommer du ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor. För hos oss är det viktigt att trivas. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig.

Din profil
Du har en gymnasieexamen och om du tidigare arbetat med försäljning och kundkontakter via telefon ses det som mycket meriterande. Dessutom har du minst grundläggande kunskaper inom matematik och är en van användare av MS Office. Vidare är du en ansvarstagande och målinriktad teamplayer med en positiv attityd. Andra värdefulla egenskaper är din förmåga att kunna arbeta i såväl team som självständigt samt dina goda språkfärdigheter i svenska och engelska.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!


Om oss
Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: 3610
Webbplats: http://studentwork.se/landning/?jaid=3610
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Studentwork Sweden AB
Lindhagensgatan 74
11218  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.studentwork.se
  

Platsannons

Kyl- och ventilationstekniker

Om tjänsten:

Vi söker just nu Kyl- och ventilationstekniker.

Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Lön enligt kollektiv avtal.

Varaktighet 6 månader med chans till förlängning.

Kvalifikationer:

Krav: B-körkort, El behörighet.

Om arbetsgivaren:

Om företaget: Kyl och ventilationsföretag

Hur du ansöker:

Vi tar endast emot ansökan på vår hemsida www.xterna.se
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kylmontör/Kyltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 6 månader med chans till förlängningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://cv.xterna.se/cv_xterna/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=53
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xterna utbildning och bemanning
Hermelinsgatan 1
97234  Luleå Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Orbaden Spa & Resort söker snickare

Vi söker just nu en duktig och självgående snickare. Anställningstiden är mellan Juni och September, med möjlihet till förlängning eller fast tjänst under rätt förutsättningar. Vi söker dig med vana från skiftande arbetsuppgifter inom snickeri.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av bygg och snickeri, men som kanske tröttnat på att pendla till Stockholm. Du skall kunna arbeta självständigt med nybyggnationer samt reparationer på anläggningen.

Orbaden Spa & Resort ligger vackert placerad vid Ljusnans strand mellan Bollnäs och Järvsö.
Hotellet har 150 bäddar och plats för ca 250 gäster i matsalarna.
2016 byggdes anläggningen ut med 9 st sviter, designade av bland annat Peter Stormare & Carolina Klüft.
Anläggningen gäster är en mix av lokalbefolkning, weekendgäster från Mälardalen och turister från Europa.
I vårt nyrenoverade och utbyggda spa finns 6 fina behandlingsrum, 4 pooler, spabutik, gym, yogarum och mysiga relaxutrymmen.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidAnställningen är i första hand för byggarbeten och reparationer, men andra uppgifter inom vårt vaktmästeri kan även förekomma.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kristian@orbaden.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ORBADEN SPA & RESORT
GAMLA ORBADENVÄGEN 86
82011  VALLSTA Sverige
Hemsida: http://orbaden.se
  
Platsannons

Socialsekreterare inom utredning av barn och unga

Vi söker nu en trygg och självgående konsult som vill arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga på socialtjänsten i en kommun i gästrikland. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som socialsekreterare inom området barn- och ungdom, däribland myndighetsutövning.


Vi söker en erfaren socionom som vill arbeta som konsult för uppdrag som socialsekreterare inom barn- och ungdom i en kommun i gästrikland!

Först och främst brinner du för att hjälpa människor och vill skapa bättre förutsättningar för barn och unga i Norrland. Vidare är du är en trevlig, empatisk och engagerad medarbetare som gärna delar med dig av dina erfarenheter och har lätt för att anpassa dig till nya miljöer. Du är trygg i din kunskap, där du med din kompetens känner dig bekväm med att snabbt gå in och göra utredningar i organisationen. Som person tar du stort eget ansvar och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta som socialsekreterare inom utredning av barn och unga och har möjlighet att jobba i Norrland. Vi ser även att du har erfarenhet av BBIC och Treserva. Körkort är ett krav.


Du blir anställd som konsult av Cura Nord och uthyrd till vår kund i Norrland.

På Cura Nord får du som socionomkonsult möjlighet att hjälpa andra samtidigt som du får stöd, kompetensutveckling och arbete i fantastiska Norrland. Du får tre dedikerade medarbetare med ett tydligt syfte, som ser till att du trivs på ditt arbete! Självklart får du tillgång till dina konsultmedarbetare och det nätverk som skapas genom oss. Utöver vårt stöd får du tillgång till professionell handledning av legitimerade psykologer.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSom konsult har du möjlighet att arbeta flexibelt med både långa och korta uppdrag. Om du reser från annan ort ordnar vi boende och står för resekostnader. Vi ser gärna att du kan börja omgående, eller så snart som möjligt.Som konsult på Cura Nord får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi står även för boende & resekostnader vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.curanord.se/socionom/befintligauppdrag/
Epostadress: info@curanord.se
Övrigt: Skicka gärna in ditt cv till info@curanord.se. Du kan även göra en ansökan utan cv på http://www.curanord.se/ansokan
Arbetsplats: 
Adress: Cura Nord Bemanning & Rekrytering AB
Umestan Företagspark, Hus 7
90347  Umeå Sverige
Hemsida: http://www.curanord.se
  
Platsannons

Lärare åk 1-3 på Rengsjö skola

Vi på Rengsjö skola söker legitimerade lärare i åk 1-3 med tillträde 14 augusti 2017 till och med 31 december 2017.

Upplysningar
Gun-Marie Tyve, förskolechef/rektor, Rengsjö förskola/skola
Tel: 073-274 64 70
Mailadress: gun-marie.tyve@bollnas.se

Marianne Åkerlund för Lärarförbundet marianne.akerlund@bollnas.se
Kristina Westberg Lärarnas Riksförbund kristina.westberg.larsson@bollnas.seVi söker dig med grundskollärarutbildning med bred ämnesbehörighet då tjänsten innebär att undervisa i flera ämnen. Meriterande är om du även är har idrott som ett av dina ämnen. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med barn/elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild.


Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.

Välkommen till Bollnäs, möjligheternas kommun! Välkommen att söka en tjänst som:
Lärare åk 1-3 på Rengsjö skola
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEtt vikariat mellan 14 augusti 2017- 31 december 2017
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: BUF 2017-58
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referens BUF 2017-58
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksdemonstratör i Bollnäs med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  
Platsannons

Kvalitetscontroller

Vi söker en kvalitetscontroller med placering på ekonomikontoret, kommunstyrelseförvaltningen. Ekonomikontoret har till uppgift att samordna kommunkoncernen inom ekonomi, internkontroll, målstyrning och inköpsfrågor. Ekonomikontoret har ansvar för framtagandet av budget, bokslut, uppföljning samt redovisning för kommunen och ett antal kommunala bolag, stiftelser och förbund. På ekonomikontoret arbetar 8 personer och vi söker en person som vill bli en av oss.

Rollen som kvalitetscontroller är av både strategiskt och operativ karaktär som omfattar, utifrån olika perspektiv, fokusering på Bollnäs kommuns styrning, ledning och utveckling.
Du kommer ha huvudansvar bl.a. för följande processer;
• Utveckla och förvalta kommunens mål- och resultatmodell
• Utveckla och förvalta den kommunövergripande internkontrollen
• Stöd till nämnder i utformande och uppföljning av verksamhetsplaner
• Systemförvaltare för verksamhetssystemet Stratsys
• Stöd till verksamheterna i utveckling av moduler i Stratsys
• Inköpssamordnare för kommunen

Vidare ingår att leda och delta i olika kommungemensamma projekt och utvecklingsinsatser, samt övriga förekommande arbetsuppgifter på ett ekonomikontor.


Vi söker dig som har relevant universitets-/högskoleutbildning. Du har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med styrnings- och utvecklingsfrågor. Det är meriterande om du har arbetat med inköpsfrågor. Du är en ansvarskännande och strukturerad person med både administrativ och analytisk förmåga, samtidigt som du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du förväntas ha en egen drivkraft som märks genom att du tar initiativ till att förbättra och utveckla ditt och kontorets arbete. Då arbetet innebär mycket kontakter och samarbete är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk samt har förmåga att skapa goda relationer.

Bollnäs kommun ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26 000 invånare. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierat näringsliv gör det Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kvalitetskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.bollnas.se/jobbansokan
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun
Box 1020
82111  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.bollnas.se
  
Platsannons

Administratörer & Ekonomiassistenter

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Om företaget
Våra kunder efterfrågar kompetens inom administration/ekonomi och därför söker vi nu för kunds räkning administratörer och ekonomiassistener.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna handlar om administration i olika former vilket kräver att du är trygg i Officepaketet och är van att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Ange i din ansökan vilka olika typer av system du är van att använda, såsom affärs- ekonomi och IT-system. Du känner dig trygg i att samarbeta med både intern personal som att möta kunder och leverantörer. Vissa av våra kunder har också behov av transportbokning, planering, analys, uppföljning.


Din profil
Vi tror att du har erfarenhet inom ekonomiområdet samt administrationsarbete. Du har goda kunskaper i Excel och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vidare bör du ha god social kompetens och förmåga att organisera arbetet. Det är också viktigt att du är noggran som person och är duktig på att kombinera självständigt arbete och samarbete med dina arbetskamrater. Sinne för detaljer, ordning och struktur är viktigt.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Olof Westling på tfn: 0733-51 27 34
Ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: 2978
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2978&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Sjötullsgatan 16
82450  Hudiksvall Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Kardiologi Bollnäs

Om uppdraget:

Kardiologisk avdelning i Bollnäs, sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på kardiologiavdelning.

Behov finns under vecka 26, 29, 30 och 31. För exakta pass välkommen in med din ansökan!

Kvalifikationer:

Erfarenhet från kardiologi och eller HIA är meriterande, dock inget krav.

Välkommen in med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, medicin och kirurgi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställning BehovsanställningTimlön + OB-tillägg
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats: http://cv.sjuksyrra.se/cv_sjuksyrra/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=22
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sjuksyrra AB
Bondegatan 30
10312  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikssäljare Bollnäs

Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 20 timmar per vecka med start omgående.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens:
Webbplats: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm
Epostadress:
Övrigt: Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.
Arbetsplats: 
Adress: Lidl Sverige KB
Box 4093
17104  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.lidl.se
  

Platsannons

Diskare/Städ

Verksamhetsbeskrivning:
Italiensk restaurang som serverar pasta pizza mm.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för lokalvård/städ och diskning. Om du kan arabiska eller kurdiska så är det en fördel.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Diskare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lokman1975@windowslive.se
Övrigt: Intresserade sökanden tar kontakt med arbetsgivare via mail eller telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Take Off
Norrlandsvägen 27
82136  BOLLNÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Junior SharePoint- och webbutvecklare till Interlan i Gävle

Är du en tekniskt skicklig utvecklare med kompetens inom SharePoint och webb? Interlan i Gävle söker nu dig som med ett brinnande intresse kan ta plats i teamet. Du är en självlärd eller akademiskt utbildad utvecklartalang som drömmer i kod och spenderar dagarna vid tangenterna. Om du känner igen dig - sök redan idag då vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Interlans räkning en SharePoint- och webbutvecklare till Gävle. Hos Interlan kommer du vara en del av ett litet men sammansvetsat och engagerat team som brinner för att ge sina kunder en bättre arbetsdag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Interlans önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Interlan. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER
Som SharePoint- och webbutvecklare hos Interlan kommer du att få vara med tidigt i uppbyggandet av en utvecklingsavdelning. Du kommer främst att jobba mot kund, men också internt, med utveckling och förvaltning av SharePoint-lösningar.

Tjänsten passar dig som vill utveckla och utvecklas inom SharePoint och det är ditt egna intresse och driv som sätter begränsningarna.

VI SÖKER DIG SOM
* Har utbildning inom relevant område alternativt skaffat dig kunskapen som krävs hemma


* Erfarenhet och god kunskap inom Front-end (HTML, CSS, JavaScript)
* God kommunikativ förämåga i tal och skrift i såväl svenska som engelska då det krävs i kommunikation med kunder och kollegor


Det är meriterande om du:


* Är kunnig inom .NET/C#
* Har erfarenhet av MVC
* Har erfarenhet av SharePoint, Office 365 och Azure.
* Har erfarenhet av CMS


I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och din vilja att utvecklas. Vi ser att du som söker är prestigelös, driven och har ett brinnande intresse för utveckling. Du har ett logiskt tänkande vilket gör att du snabbt kan komma fram till bra lösningar på problemen du ställs inför. Vidare är du flexibel och har god samarbetsförmåga då du på Interlan kommer arbeta nära dina kunder och kollegor.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
* Omfattning: Heltid
* Lön: Individuell lönesättning
* Placering: Gävle eller Bollnäs
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sun01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!


Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.


* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här


SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Interlan är ett IT-konsultföretag med ca 35 anställda. Företaget har sitt säte och huvudkontor i Gävle med filialkontor i Bollnäs och Örnsköldsvik. Interlan tillhandahåller kvalificerade konsulttjänster inom IT såsom klient och serverlösningar, kommunikation, säkerhet, mobilitet, utveckling och internettjänster. Deras ledord är kompetens, kvalitet, närhet och personlig kontakt
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid DagtidEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens: 14987355
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/junior-sharepoint-och-webbutvecklare-till-interlan-i-gavle/14987355?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Storgatan 29
85230  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  

Platsannons

Länschef Gävleborg

Studiefrämjandet är en ideell förening och ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar som inriktar sig främst mot djur, natur, kultur och miljö. Organisationen har ca 500 medarbetare fördelat på tolv distrikt. Studiefrämjandet är ett partipolitiskt och religiöst obundet studieförbund som bedriver folkbildningsverksamhet och ger stöd till tusentals studiecirklar och föreningar i hela Sverige. Studiefrämjandet Mitt är en avdelning med distriktsfunktion som omfattar 18 kontor och ca 65 anställda fördelade på fyra län; Jämtland, Västernorrland, Dalarna och Gävleborg.

Vi söker en ledare som är både visionär, målinriktad, pedagogisk och operativ. För att du ska passa i rollen behöver du kunna prioritera bland efterfrågade behov och möjligheter. Arbetsuppgifterna kommer bl a att bestå i att; . Leda, fördela och följa upp arbetet med länets verksamhet, ekonomi och personal samt leda arbetet i de avdelningssektioner som du kan vara lämpad för . Tillse att vår vision och våra grundläggande värderingar genomsyrar all vår verksamhet. . Driva vårt kvalitets- och utvecklingsarbete, sprida goda arbetssätt för att lyckas med mål inom verksamheten, dokumentera i ledningssystemet och etablera rutiner och ansvarsfördelning inom läns- och sektionsgrupperna. . Etablera och upprätthålla goda och täta kontakter med våra medlemsorganisationer och övriga aktörer inom folkbildningen i Gävleborg. . Utveckla och ansvara för kontakter med företrädare för kommuner och region, hitta samarbetspartners och finansiärer samt representera avdelningen i flera sammanhang inom Studiefrämjandet. . Utarbeta underlag till verksamhetschefen inför styrelsemöten samt att i samråd med hen verkställa styrelsens beslut. Eftersom verksamheten är omfattande och komplex är ett strukturerat arbetssätt ett måste.

Du har flera års dokumenterad erfarenhet från ledande positioner samt ett affärsmässigt och långsiktigt ekonomiskt tänkande. Du trivs med och fungerar att arbeta självständigt och i team. Du är också intresserad av utvecklings- och förändringsarbete, har ett personligt engagemang och är nyfiken på att bredda din kunskap och lära dig nytt. Du har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt och har struktur för planering och uppföljning samtidigt som du är lyhörd för organisationens behov. Du har en utpräglad servicekänsla, ett konsultativt förhållningssätt och är lösningsfokuserad. Du har också ett stort intresse för människor samt omvärlds- och samhällsfrågor och kan arbeta för långsiktiga relationer inom förenings- och näringsliv, politiken och offentlig förvaltning. Du kan hantera och driva organisationsutveckling för att anpassa organisationen efter nya förutsättningar samt utveckla verksamheten kvantitativt och kvalitativ. Du har integritet, kan hantera kritik och ta svåra beslut samt är duktig på att se och höra dina medarbetare för att få dem att lyfta. Du är tydlig, kommunikativ och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vikt personlig lämplighet.
Erfarenhet från folkbildningsverksamhet och/eller föreningsliv i ledande befattningar nationellt eller lokalt är meriterande.

Din arbetsplats kommer vara på något av våra lokalkontor i Gävleborgs län.
Du kommer att resa en del inom avdelningen varför körkort krävs.

Intervjuer kan komma att ske löpande då vi önskar tillträde så snart som möjligt.

Vi undanber oss kontakt med mediesäljare och rekryteringsleverantörer i samband med rekryteringen till Studiefrämjandets tjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Organisationschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning tillämpas. Tjänsten innebär målstyrd arbetstid. Viss kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.Fast månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mia.nylander@studieframjandet.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan och CV via e-post. OBS! Märk din ansökan i ämnesraden med "Länschef Gävleborg" Intervjuer kan komma att ske löpande då vi önskar tillträde så snart som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Studiefrämjandet Mitt
Collinigatan 2
82143  BOLLNÄS 
Hemsida: http://www.studieframjandet.se/Information/Arbeta-hos-oss/
  
Platsannons

Fritidspedagog till Nyhamre skola

Vi söker nu en fritidspedagog till Nyhamre skola. Som fritidspedagog hos oss kommer du att arbeta vid skolans fritidshem samt samverkan med skolans lärare under skoltid.

Upplysningar lämnas av:
Marie Andersson, rektor
072-546 65 18

Fackliga företrädare
LR, Exp, tfn 0278-252 08
Lärarförbundet, Exp, tfn 0278-255 96


Kvalifikationer:
Vi önskar att du har fritidspedagogexamen. Särskild vikt läggs vid personliga egenskaper, som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild. Att du är positiv och flexibel är en fördel då du jobbar med barn och verkar både i skola och fritidshem.


Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. I Bollnäs kommun vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar – skolan är viktig!
Nyhamre skola är en F–6 skola med drygt 400 elever. Skolan är mångkulturell, över hälften av eleverna har en ickesvensk bakgrund och våra elever kommer från cirka 40 olika länder. Skolan är centralt placerad i Bollnäs. Personalen är organiserad i olika arbetslag och enheter där man samarbetar kring eleverna. Lokalerna är fina och modernt utrustade. Utemiljön är tilltalande för både lek, idrott och andra kreativa aktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BUF 2017-56
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Urval sker löpande! Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor nattjänstgöring till Aleris Specialistvård Bollnäs

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig som sjuksköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Arbetsuppgifter

Tjänsterna omfattar arbete som legitimerad sjuksköterska med nattjänstgöring på avdelning 4 som är en akutvårdsavdelning för internmedicin och en strokeenhet. Vi har 18 vårdplatser och vi arbetar i team med läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast, logoped, dietist, undersköterska, kurator och lokalvårdare. Vi följer Region Gävleborg strokevårdsprogram och Riksstroke. År 2012 fick vi utnämnelse för god strokesjukvård av Riksstroke. Vi arbetar även i fler kvalitetsregister så som Palliativa Registret och Senior Alert för att kvalitetssäkra vården.

Vi erbjuder internstroke utbildning där Region Gävleborg och Aleris har ett samarbete i utbildningen.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service och hög kvalitét i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet. Som sjuksköterska är du självständig och anpassningsbar i de olika situationer du möter samt ser vikten av noggrannhet och struktur i det administrativa arbetet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet där korta beslutsvägar, långsiktighet och kvalitet är ledord när vi skapar en modern framtida vård tillsammans.

Bakgrund

Du är legitimerad sjuksköterska.

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning, omfattning enligt överenskommelse
Nattjänstgöring. Förmånligt nattavtal med kvotering av arbetstid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-06-20 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Magnus Lundin, enhetschef avd 4 på tel 072-509 34 56.

Du kan också kontakta Suzanne Jansson, Vårdförbundet på tel 073-800 93 07, för mer information.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelse Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-20
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1838213/86479?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Bollnäs
Bollnäs Sjukhus
82181  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Lärare En, Ty/Sp, slöjd TX och söljd TM till Kilafors skola

Kilafors skola söker nu:

Lärare i En för undervisning i årskurs 7-9. En tillsvidareanställning på 100% arbetstid. Ange referens: BUF 2017-52

Lärare i Ty och Sp för undervisning i årskurs 7-9. En tillsvidareanställning på 100% arbetstid. Ange referens: BUF 2017-53

Lärare i slöjd TX för undervisning i årskurs 7-9. En tillsvidareanställning på 50% arbetstid. Ange referens: BUF 2017-54

Lärare i slöjd TM för undervisning i årskurs 3-9. En tillsvidareanställning på 80% arbetstid. Ange referens: BUF 2017-54

Upplysningar lämnas av
Rektor Cecilia Haage Lönn, tfn 0278-25442, e-post: cecilia.haage.lonn@bollnas.se
Bitr.rektor Anna-Lena Lagergren, tfn 0278-25459, e-post: anna.lena.lagergren.backstrom@bollnas.se

Fackliga företrädare
Lärarförbundet, Anna Persson, Carola Norring, tfn 0278-254 40(exp)
Lärarnas Riksförbund, Gunnel Skoglund Persson, tfn 0278-25440 (exp)


Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarlegitimation samt behörighet i det ämnen som du ska undervisa i.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med barn/elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med kollegor och ansvara för en grupp elever.Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. I Bollnäs kommun vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar. När unga människor lyckas väl med sin utbildning gynnas både individen och samhället – skolan är viktig.

Kilafors skola är en F-9 grundskola i Bollnäs kommun, med närhet till fin natur med skog, ängar och vatten. En miljö som lockar till lek, kreativitet och lärande. Vi är för närvarande 280 elever och ca 40 medarbetare. Vi har tre F-2 klasser, en åk 4, en åk 5 och en åk 6. Årskurs 7-9 har två paralleller. Många av våra barn går på fritids som har ett nära samarbete med skolan. Vi arbetar för en skola där alla, barn och vuxna trivs, utvecklas och känner arbetsglädje. För oss är det viktigt att undervisningen håller en god kvalité. Vi kan, vill och vågar!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLärare i En tillsvidareanställning på 100% arbetstid. Lärare i Ty och Sp tillsvidareanställning på 100% arbetstid. Lärare i slöjd TX tillsvidareanställning på 50% arbetstid. Lärare i slöjd TM tillsvidareanställning på 80% arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BUF 2017 52-54
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Viktigt att du anger rätt referensnummer kopplat till just den tjänst som du är intresserad av! Ansökningarna kommer att behandlas varefter de kommer in. Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd .
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Mejeritransporter

Mejeritransporter Tord Johansson AB Karlstad.

Vi söker chaufförer till mjölktankbil som innehar CE+YKB.
Ett vikariat från 1/6 2017-mitten av Feb 2018.
Vikarier under sommaren 2017 Vecka 24-34.

Bilarna är stationerade i Bollnäs vid fd Milko mejeri.
Jobbet består av insamling av mjölk hos leverantörer i Hälsingland, samt transport för lossning på ett mejeri.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Tank- och bulkbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidArbetet är schemalagt skift jobb alla dagar i veckan.Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kent@mejeritransporter-tj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: MEJERITRANSPORTER TORD JOHANSSON AB

65343  KARLSTAD 
Hemsida: http://www.mejeritransporter-tj.se
  
Platsannons

Specialpedagog/lärare med inriktning utvecklingsstörning Granbergsskolan

Granbergsskolan söker en specialpedagog/speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Arbetet innebär att du tillsammans med arbetslaget för grundsärskolegruppen ansvarar för de elever som går där och även har skype/hemundervisning med en elev i gruppen. Du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt ta eget ansvar och egna initiativ. Du är en flexibel och lyhörd person och har förmåga att locka till inlärning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar lämnas av:
Rektor Åsa Wahlgren
Telefon: 0278-25366
e-post: asa.wahlgren@bollnas.se

Fackliga företrädare
Ann-Helen Jonsing, Lärarförbundet
Lena Olsson, Lärarnas Riksförbund


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog/speciallärare med inriktning utvecklingsstörning
Vi ser det som meriterande om du:
- Är kunnig i AKK – alternativ och kompletterande kommunikation där tecken som stöd ingår.
- Har intresse och kunskap kring estetisk verksamhet.Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. I Bollnäs kommun vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar. När unga människor lyckas väl med sin utbildning gynnas både individen och samhället – skolan är viktig.

Granbergsskolan erbjuder utbildning av hög klass för grundskolans åk F-6 och grundsärskolan åk 1-9 (grundsärskola åk1-6 och träningsskola åk1-9). Arbetsmiljön är trygg och värdegrundsarbete genomsyrar vardagen. Här finns erfaren och kompetent personal med stort engagemang. Eleverna får en bra start i livet och förutsättningar för att nå sina drömmars mål.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-30
Referens: BUF 2017-51
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Välkommen att registrera din ansökan på länken www.bollnas.se/platsansökan Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter etc. Ansökningar behandlas löpande! Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Två lärartjänster Sv/Sva/En/SO-ämnen till Alirskolan

Lärare i ämnena Sv/Sva/En/SO-ämnen, två tillsvidaretjänster med 100% arbetstid. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega i ämnet och undervisa i en årskurs. Eleverna i den årskursen följer man under högstadieperioden. Det blir också samarbete med övriga lärare i arbetslaget kring ämnesövergripande arbetsområden samt arbetslagets mål och utvecklingsfrågor.

Upplysningar lämnas av
Sibba Hanell, rektor Alirskolan
Tel: 46 70-301 51 76
sibba.hanell@bollnas.se

Fackliga företrädare
Jan-Olof Blomberg, Lärarnas riksförbund tfn 0278-252 08
Kent Sundström, Lärarförbundet tfn 0278-253 51


Vi söker dig som är legitimerad i respektive ämne. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som förmåga att samarbeta med barn/elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild.

Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland, nära till både storstad och fjäll. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.

Alirskolan är en 7-9 skola som öppnat höstterminen 2016 belägen i centrala Bollnäs. Det är enkelt att ta sig dit via kollektivtrafik och skolan är uppbyggd med årskursvisa arbetslag. Alir är en skola som erbjuder en arbetsplats där många kulturer möts vilket gör att det blir ett lärande i dubbel bemärkelse för alla.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BUF 2017-49
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökningarna behandlas löpande! Ange referens BUF 2017-49 Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare till Fri att Växa - Växsjö byskola F-6 MA NO

Fri att växa - Växsjö byskola söker en lärare i MA och NO för arbete i F-6. Vi söker dig som har lärarexamen. Du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Bollnäs ligger i den södra delen av Hälsingland. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Fri att Växa - Växsjö byskola erbjuder utbildning av hög klass för elever från förskoleklass till åk 6. Arbetsmiljön är trygg och värdegrundsarbete genomsyrar vardagen. Här finns erfaren och kompetent personal med ett stort engagemang. Vi är den lilla skolan med det stora hjärtat.

Vi söker dig som har lärarexamen. Du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt ta eget ansvar och egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bollnäs ligger i den södra delen av Hälsingland. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Fri att Växa - Växsjö byskola erbjuder utbildning av hög klass för elever från förskoleklass till åk 6. Arbetsmiljön är trygg och värdegrundsarbete genomsyrar vardagen. Här finns erfaren och kompetent personal med ett stort engagemang. Vi är den lilla skolan med det stora hjärtat.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: helene.granath@vaxsjobyskola.se
Övrigt: Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och övrigt sedvanliga handlingar. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi undanber oss erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd.
Arbetsplats: 
Adress: VÄXSJÖ BYSKOLA AB
GAMLA LANDSVÄGEN 120
82194  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Skolsköterska vid Edenskolan i Bollnäs

Som skolsköterska är du skolans omvårdnadsspecialist med goda kunskaper om hälsa och möter, utifrån skolans medicinska basprogram och alla elever med särskilda behov. Du arbetar även förebyggande och sitter med i skolans elevhälsoteam. Du har regelbunden mottagningstid på skolan.

Hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning och medverkan i skolans elevhälsoteam ingår i ditt arbete. Du samarbetar med elevhälsans övriga yrkesgrupper, rektorer, kurator, specialpedagog, psykolog, pedagogisk personal samt föräldrar.

Du är Leg sjuksköterska med påbyggnadsutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård, eller motsvarande.

Som Bollnäs äldsta friskola med snart 20-års erfarenheten har vi mycket att erbjuda. Vi är en F-9 skola med egna fräscha och ändamålsenliga lokaler på Gärdet mitt i centrala Bollnäs. Våra elever lyckas väl och skolan har mycket goda resultat. På vår skola har värdegrundsarbetet en framskjuten roll, och då särskilt det etiska perspektivet vilket förvaltas av kristen tradition och uttrycks genom individens fostran till rättskänsla, generositet, tolerans och ansvarstagande.

Elevhälsan vid Edenskolan ska bidra till att säkra alla elevers rätt till en likvärdig utbildning.

- Elevhälsan ska ha en förebyggande och hälsofrämjande roll.
- Elevhälsan ska omfatta medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser.
- Alla elever ska, utöver skolläkare och skolsköterska, vid behov ha tillgång till psykolog, kurator och personal med specialpedagogisk kompetens.
- Elevernas utveckling mot utbildningens mål ska stödjas.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Skolsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: Skolsköterska
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Edenskolan
Edelsbergsvägen 21
82134  BOLLNÄS Sverige
Hemsida: http://www.edenskolan.se
  

Platsannons

Förskollärare till Fjärilens förskola

Fjärilens förskola söker 1-3 förskollärare för arbete i förskola ålder 1-5 år. Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Bollnäs ligger i den södra delen av Hälsingland. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Fjärilens förskola erbjuder god pedagogisk verksamhet. Arbetsmiljön är trygg och värdegrundsarbete genomsyrar vardagen. Här finns erfaren och kompetent personal med ett stort engagemang. Vi är en förskola med det stora hjärtat.

Vi söker dig som har förskollärarexamen. Du har god förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt ta eget ansvar och egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bollnäs ligger i den södra delen av Hälsingland. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Fjärilens förskola erbjuder god pedagogisk verksamhet. Arbetsmiljön är trygg och värdegrundsarbete genomsyrar vardagen. Här finns erfaren och kompetent personal med ett stort engagemang. Vi är en förskola med det stora hjärtat.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: helene.granath@vaxsjobyskola.se
Övrigt: Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och övrigt sedvanliga handlingar. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Vi undanber oss erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd.
Arbetsplats: 
Adress: VÄXSJÖ BYSKOLA AB
GAMLA LANDSVÄGEN 120
82194  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du bli en del av Nordens bästa Demoteam?

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Demo har med fokus på försäljning byggt upp vårt Demoteam utifrån våra kunders varumärken och våra medarbetares intressen!Vill Du jobba med människor, marknadsföring och inte minst försäljning?Är du dessutom positiv, flexibel och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller ring någon av våra Regionansvariga Jessica 0730-551007 eller Lena 0723-070810 och berätta vem du är!

Mitt namn är Jessica och jobbar som Regionansvarig på Retail24.

Jag behöver stärka mitt team i Bollnäs med ytterligare personer och hoppas att det är du!
Vi erbjuder dig frihet och variation, möjlighet att arbeta på fler avdelningar hos oss för att utvecklas inom Retail!
Massor med nya erfarenheter, utbildningar och ett nära samarbete med dina kollegor på fältet!

För oss är det viktigaste att vi hittar Dig som vill jobba med Demo och Event hos oss på Retail24, har du inte erfarenhet sen tidigare gör det inget eftersom vi utbildar dig! 
Då vi arbetar med både matlagning, dryck, konfektyr och Non Food kan vi erbjuda ett brett urval av aktiviteter för att skapa Dina uppdrag. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande.


Att arbeta med Demo innebär att Du har ett brinnande intresse för butik, människor och försäljning. 
Vi vill att du har bil och körkort och drivas av försäljning skall vara en självklarhet!
Meriterande om du har butikserfarenhet och/eller intresse för matlagning.
Vi ser fram emot din ansökan via hemsidan eller till jessica.nyqvist@retail24.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0730-55 10 07 !
 
Hoppas vi hörs!
// Jessica Nyqvist
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89754
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 sverige 2015 AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.retail24.se
  
Platsannons

Distriktssköterskor till Aleris Hälsocentral Bollnäs

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder en arbetsplats med ett mycket gott arbetsklimat. Våra korta beslutsvägar ger dig stor möjlighet att påverka ditt arbete och verksamheten. Här finns möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor i en arbetsmiljö präglad av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande.

Ditt arbete hos oss kommer vara som distriktssköterska på vår hälsocentral och i tjänsten ingår bland annat:

telefonrådgivning och bokning
mottagningsverksamhet
tjänstgöring på vår jourmottagning i team med läkare och undersköterskor
Om dig vi söker

Vi söker dig som håller en hög professionell nivå i din yrkesutövning och är utbildad distriktssköterska. Arbetet präglas av variation och det är viktigt med egen initiativförmåga. Du har en positiv attityd, är flexibel och har en vilja att tillsammans med dina kollegor se möjligheter för att vara delaktig och utveckla verksamheten. Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare och patienter. I utbyte erbjuder vi korta beslutsvägar och en miljö där långsiktighet och kvalitet är ledord.

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-05-20, eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Friberg, Enhetschef Primärvård tel 076-104 94 95.

Du kan också kontakta Karin Molin, Vårdförbundet, på tel 070-234 13 77.Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% Enligt överenskommelseIndividuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1834731/86477?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Hälsocentral Bollnäs
Sjukhusvägen 81
82131  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Personlig assistent i Arbrå!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu assistent till en 15-årig flicka som bor tillsammans med sin familj i Arbrå utanför Bollnäs. Flickan har en utvecklingsstörning samt diagnosen autism. Hon behöver hjälp av personliga assistenter under hela sin dag, både i sin hemmiljö och i sin dagliga sysselsättning. Arbetet innebär bland annat att hjälpa flickan med personlig omvårdnad, assistans i de dagliga aktiviteterna i och utanför hemmet, samt medicinering.

Som person krävs att du är påhittig, ödmjuk, trygg, flexibel och kan ta eget ansvar för varierande arbetsuppgifter. Vi vill också att du som söker är rökfri, drogfri och har körkort. Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller klorvatten. Vi ser helst sökanden med god fysik då det förekommer en del lyft, men alla ansökningar beaktas självklart. Du som söker får gärna ha erfarenhet av autism men personlig lämplighet är absolut viktigast. Du kommer därför att få genomföra ett personlighetstest som skickas till din mail.

Tjänsten som ska tillsättas är ett föräldrarvikariat på 75% med start i maj 2017. Vi ser även gärna sökanden intresserade av jobb i sommar! I tjänsten förekommer vaken natt samt tidiga morgnar. Rekryteringen sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag. För att du ska kunna bli aktuell i rekryteringen krävs att du beställt ett polisregisterutdrag eller redan har ett hemma.

Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Vårt uppdrag utgår från kunden och hennes behov och vi vill kunna ge bästa möjliga trygghet och frihet. Vi vill att du delar vårt synsätt och att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: B körkort fordras. Tillgång till egen bil krävs.
Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Så fort som möjligt eller enligt överenskommelse.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9690%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Södra Centralgatan 19 B | 802 51 Gävle
80251  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Aleris Specialistvård Bollnäs

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig som sjuksköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat.

Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på respektive enhet dvs vårdavdelning, akutmottagning och HIA. I tjänsterna ingår helgtjänstgöring.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service och hög kvalitét i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet. Som sjuksköterska är du självständig och anpassningsbar i de olika situationer du möter samt ser vikten av noggrannhet och struktur i det administrativa arbetet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet där korta beslutsvägar, långsiktighet och kvalitet är ledord när vi skapar en modern framtida vård tillsammans.

Bakgrund

Du är legitimerad sjuksköterska.

Övrigt

Anställningsform: tillsvidareanställning, omfattning enligt överenskommelse
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-05-20 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Birgitta Dackell, Verksamhetschef Medicin på tel 070-350 32 15.

Du kan också kontakta Karin Molin, Vårdförbundet, på tel 070-235 13 77 för mer information.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Tillträde enligt överenskommelse Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1834465/86145?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Bollnäs
Bollnäs Sjukhus
82181  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Legitimerad läkare sökes till Aleris Specialistvård Bollnäs

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig som legitimerad läkare en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Arbetsuppgifter

Som underläkare vid verksamhetsområde operation finns du med i flödet runt våra ortopediska slutenvårdspatienter- höfter/knän och ryggar. Du assisterar under operationer och lär dig därmed mycket om höft och knäproteskirurgi. Vi arbetar med personcentrerad vård i hela verksamhetsområdet. Det innebär att vi lägger tid och engagemang på att våra patienter ska förstå hur de ska förhålla sig till det ingrepp de genomgått, och känna sig trygga vid hemgång efter två dygn på sjukhus. Som underläkare hos oss har du en viktig roll i detta i samband med utskrivning. För mer information kontakta oss.

Om dig vi söker

Vi söker dig som är intresserad av ortopedisk specialitet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet där korta beslutsvägar, långsiktighet och kvalitet är ledord när vi skapar en modern framtida vård tillsammans.

Din bakgrund

Legitimerad läkare
Övrigt

Visstidsanställning enligt överenskommelse, heltid
Minst C1 i svenska språket
Tillträde enligt överenskommelse
Individuell lönesättning
Kollektivavtal finns
Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-05-20 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Mikael Davidsson, Enhetschef läkare 070-518 8760

Britt-Marie Dahlin, Kvalitetsutvecklare 070-558 4294

Lena Pettersson, Verksamhetschef operation 072-211 2376Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidEnligt överenskommelse Enligt överenskommelse Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1834239/86145?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Bollnäs
Bollnäs Sjukhus
82181  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Operationssjuksköterska till Aleris Specialistvård Bollnäs

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Om arbetet och din utveckling

Aleris Operation i Bollnäs har en beställning på vissa specifika ingrepp i visst antal som vi ska utföra per år. Hos oss utförs många ortopediska ingrepp som t ex höft och knäplastiker, mjukdelsknän, ryggoperationer, axlar, händer och fötter. Inom kirurgin gör vi bl a varicer, portar, ljumskbråck, bukväggsbråck, gallor, buk och bröstplastiker. Inom urologi gör vi en hel del prostataingrepp samt div dagkirurgiska ingrepp. Vi opererar även katarakt vid egen mottagning med operationssal. Vi utför elektiv kirurgi, d v s vi planerar våra operationsprogram med framförhållning. Detta innebär att vi har våra arbetstider på dagtid måndag-fredag och därmed ledig på röda dagar. Eftersom vi planerar vår verksamhet efter beställningen möjliggör det semesterledighet på attraktiva perioder under året.

Vi har en certifierad sterilcentral, bemannad med huvudansvarig operationssjuksköterska och steriltekniker, men alla gör något arbetspass där, då och då. Sterilcentralen servar även externa kunder samt övriga sjukhuset.

Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss. På Operation är vi ett litet och mycket kompetent gäng, som arbetar effektivt och med kvalitet i fokus i allt vi gör. I vårt team arbetar många kompetenta läkare.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service och hög kvalitét i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet där korta beslutsvägar, långsiktighet och kvalitet är ledord när vi skapar en modern framtida vård tillsammans.

Bakgrund

Vi söker dig som är operationssjuksköterska, nyutbildad eller erfaren är inte avgörande. Din personlighet och ditt engagemang är viktigast. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Tjänsten är en heltidstjänst, men vi är öppna för att hitta en lämplig lösning vad gäller anställningsformer och procentsatser som passar både för dig som vill jobba med oss och vår verksamhet.

Vi har individuella löner och kollektivavtal finns.

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-06-30 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Maria Öhnell Axelsson, enhetschef operation tel 070-3398656.

Du kan också kontakta Karin Molin, Vårdförbundet, på tel 070-235 13 77 för mer information. Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Operationssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Tillträde enligt överenskommelse Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1833991/86145?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Bollnäs
Bollnäs Sjukhus
82181  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Ögonsjuksköterskor till Kataraktverksamhet Aleris Specialistvård i Bollnäs

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Om Aleris Specialistvård Bollnäs

Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus. Vår verksamhet är organiserad i tre verksamhetsområden, Medicin med akutverksamhet, Operation och Primärvård med rehabiliteringsverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig som ögonsjuksköterska en arbetsplats med välplanerade och moderna lokaler och ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss när vi skapar den moderna vården.

Arbetsuppgifter Arbete med förberedande patientkontakter, assisterande vid kataraktoperationerna och med återbesök och uppföljning.

Om dig vi söker

Som person

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service och hög kvalitét i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet.

Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet där korta beslutsvägar, långsiktighet och kvalitet är ledord när vi skapar en modern framtida vård tillsammans.

Bakgrund Vi söker dig som är legitimerad ögonsjuksköterska alternativt Operationssköterska med vana från ögonoperation.

Övrigt

Hos oss kan du arbeta i den anställningsform och på den tjänstgöringsgrad som passar just dig och ditt liv.

Vi har individuella löner och kollektivavtal finns.

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du enklast genom att klicka på ”skicka ansökan” till höger och fylla i dina uppgifter. Sista ansökningsdag är 2017-05-31 men eftersom vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lena Pettersson, Verksamhetschef operation tel 072-2112376.

Du kan också kontakta Karin Molin, Vårdförbundet, på tel 070-235 13 77 för mer information.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Ögonsjuksköterska/Oftamologassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt överenskommelse Tillträde enligt överenskommelse Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://aleris.easycruit.com/vacancy/application/1831133/86145?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aleris Specialistvård Bollnäs
Bollnäs Sjukhus
82181  Bollnäs Sverige
Hemsida: http://www.aleris.se
  
Platsannons

Psykolog till barn- och familjehälsa, Bollnäs

Division Primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården. Till divisionen hör även sjukvårdsrådgivningen, familjeläkarjourer, ungdomsmottagningar, mödravårdscentraler, asyl- och migranthälsa, beroendevård och hudmottagning. Våra patientlöften – alltid, nära, trygg – är stommen i vår verksamhet.

Barn-och familjehälsan är en länsövergripande verksamhet inom primärvården.
I Södra Hälsingland riktar sig verksamheten mot Söderhamn, Bollnäs och Ovanåkers kommuner.
Målet med verksamheten är att så tidigt som möjligt erbjuda stöd till blivande föräldrar, barn i åldersgruppen 0-12 år och deras familjer för att minska och förhindra psykisk ohälsa.

Personalgruppen består av psykologer, socionomer och sjuksköterskor med olika specialistinriktningar. Arbete mot ungdomsmottagningen kommer att ingå.


ARBETSUPPGIFTER
Som psykolog är din kunskap, erfarenhet och yrkeskompetens en viktig del för helheten i teamet.

Du kommer att arbeta i nära samverkan med andra samhällsaktörer som kommuner, psykiatriska vården och primärvården.
Arbetsuppgifterna består i första hand av råd, stöd och behandlingsinsatser till blivande föräldrar, barn 0-12 år och deras vårdnadshavare, individuellt och i grupp ( KOMET, ABC,Cool Kids och Circle of security).
Psykologutredningar av barn 0-5 år ingår också i tjänsten.

Psykologen har ett särskilt ansvar för konsultativt stöd till barnmorskor på MVC och sköterskor på BVC. I tjänsten kommer ev också behandlingsarbete på ungdomsmottagningen att ingå. Verksamheten satsar kontinuerligt på vidareutbildning av personal.

Vi söker en psykolog med placering Söderhamn eller Bollnäs. Tjänsterna kan innebära arbete på båda orterna utifrån verksamhetens behov.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad psykolog. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse av att arbeta i team. Du skall drivas av viljan att samarbeta och kunna ta egna initiativ.

Körkort erfordras

ÖVRIGT
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet.

Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.

Vi ger människor goda förutsättningar för ett aktivt liv med ökad livskvalitet. Det gör oss till en modern och livskraftig aktör som är under ständig utveckling och som visar på en stark framtidstro.

Med cirka 6 650 medarbetare är vi regionens största arbetsgivare som driver samhällsutvecklingen framåt för ett livskraftigt Gävleborg. Välkommen till oss!
-----------------------------------------------------------
Region Gävleborg använder sig av e-rekrytering.
Uppgifterna sparas enligt personuppgiftslagen (PUL) och du behöver inte fylla i dem igen om du ska söka ett jobb hos oss vid ett senare tillfälle. Däremot kan du enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill.

Alla dina ansökningar sparas under din egen inloggning på www.offentligajobb.se där du även når ditt CV. Givetvis är det bara behörig personal som kan komma åt dina uppgifter.

Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare:
Vi har redan beslutat var vi vill synas med våra platsannonser samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast. Individuell lön.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: RS 2017/392
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fef2645a-2b2a-4c7f-a206-88346f5cc3fb&TK=3054a78d-6369-4f49-bd80-49ef46d52623
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Gävleborg, Division Primärvård
Rektorsgatan 1
80188  Gävle Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Reklamdistributör/Reklamutdelare

Verksamhetsbeskrivning: Vi är ett franchisingföretag till Svensk Direktreklam med ansvar för Hälsingland och vi sorterar och delar ut reklam under helgerna.
Du kommer att utgå från vår arbetsplats i Bollnäs dela ut reklam inom Bollnäs kommun.
Vi har kollektivavtal med Transport och Unionen.

Arbetsuppgifter: Sortering (s.k. bladning) samt utdelning av reklam och gratistidningar. Du ska också kunna använda din egen bil i tjänsten, milersättning utgår med 18.50 per mil.

Utbildning/Erfarenhet: Inga krav på detta men svenskt körkort krävs och kunskaper i svenska.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Reklamdistributör/Reklamutdelare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTjänstgöringsgraden är 50%.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ramin.haciyev@lamedia.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lamedia AB
Smedvägen 4
82530  IGGESUND 
Hemsida:
  
Platsannons

Är du Bollnäs kommuns nästa grundskollärare?

Vi söker legitimerade grundskollärare inför hösten 2017 till våra grundskolor inom Bollnäs kommun.

I Bollnäs kommun finns 9 kommunala grundskolor och 17 kommunala förskolor fördelade på tätorterna Arbrå, Bollnäs och Kilafors. Här vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar. När unga människor lyckas väl med sin utbildning gynnas både individen och samhället – skolan är viktig!

Barn- och utbildningsnämnden här är som huvudman angelägna om att hela samhället känner ett stort förtroende för vår förskola och skola. Genom ett gott bemötande och god service vill vi skapa goda förväntningar och tillit till vår kompetens och vår verksamhet.

Vi är överens om att en kontinuerlig satsning på kvalitets- och utvecklingsarbete är viktigt i arbetet att ge barn och unga bra förutsättningar i skolan. Skolan behöver möta och utmana varje elev utifrån vars och ens förutsättningar. Alla elever ska ha en god utmaning i sitt skolarbete och vårt mål är att alla elever som genomgått grundskoleutbildning i vår kommun har behörighet att studera på gymnasiet.


Är du vår nästa grundskollärare?

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare. Vi tar emot din ansökan inför höstens rekryteringar på våra grundskolor inom Bollnäs kommun.


Bollnäs kommun ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26 000 invånare. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Kommunens vision är att ha en hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete. Vi har ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro. Bollnäs stadskärna är trivsam med livlig handel, god service och goda kommunikationer. Och hit finns det bra pendlingsmöjligheter.

Välkommen till Bollnäs - möjligheternas kommun!
Publiceraddatum: 2017-04-16
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BUF 2017-11
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referens BUF 2017-11 Ansökningarna behandlas löpande
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare i förskoleklass till Nyhamre skola

Vi söker en legitimerad förskollärare för undervisning av våra 6-åringar i förskoleklass på Nyhamre skola.
Upplysningar lämnas av:
Marie Andersson, rektor
072-546 65 18

Fackliga företrädare
LR, Exp, tfn 0278-252 08
Lärarförbundet, Exp, tfn 0278-255 96


Vi söker dig som är utbildad och legitimerad förskollärare för undervisning i vår förskoleklass. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i en enhet på skolan.

Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. I Bollnäs kommun vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar. När unga människor lyckas väl med sin utbildning gynnas både individen och samhället.
Nyhamre skola är en F–6 skola med drygt 400 elever. Skolan är mångkulturell, över hälften av eleverna har en ickesvensk bakgrund och våra elever kommer från cirka 40 olika länder. Skolan är centralt placerad i Bollnäs. Personalen är organiserad i olika arbetslag och enheter där man samarbetar kring eleverna. Lokalerna är fina och modernt utrustade. Utemiljön är tilltalande för både lek, idrott och andra kreativa aktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BUF 2017-48
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar som åberopas. Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektör/beredare – Eldistributionsnät

Om jobbet
Vill du vara med och leda utveckling inom Transmission & Distribution? Inom ÅF får du möjlighet att utvecklas i rollen som konsult i samarbete med härliga kollegor och med branschens viktigaste kunder.
Våra kärnvärden uttrycks som: Enastående medarbetare, Teamwork, Absolut oberoende.
Det innebär att utifrån kundens behov överträffar vi deras förväntningar med våra lösningar.
Vi gör det genom att samarbeta inom ÅF och nyttja vår samlade och breda erfarenhet och kompetens.
Vår elkraftsverksamhet är verksam inom hela spänningsområdet från 400 V till 400 kV och vi har ett tydligt mål att växa för att kunna förse marknaden med de bästa och mest engagerade konsulterna.  
Samarbete och mentorskap är viktiga ledord för oss där vi hjälps åt och utvecklar varandra och där våra seniora konsulter får ett uttalat mentorskap för att vi ska utvecklas på bästa sätt. Vill du vara en del i vår framgång så tveka inte att skicka in din ansökan. 
Tjänsten innebär att du projekterar och bereder uppdrag inom eldistributionsnät, det handlar om nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings- och jordkabelnät samt nätstationer. I ansvaret ingår till exempel:

Hantering av tekniska lösningar
Nätdimensioner och ekonomiska kalkyler
Tillstånds- och ersättningsfrågor
Kontakter med markägare, kunder och myndigheter
Mängdförteckningar/materialbeställningar
Dokumentation och uppföljning.


Vem är du?
Vi söker dig som med ditt driv och engagemang kan göra skillnad i vår grupp och bidra till vår utveckling. För att lyckas i rollen tror vi att:

Du har en teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå med inriktning mot elkraft.
Du har ett stort teknikkunnande inom området och en vilja att utveckla och förstärka vår position som ledande teknikkonsultföretag.
Du har minst fem års erfarenhet inom ditt område och ett väl utvecklat nätverk.
Du har god kännedom om AMA och EBR-standarderna och NIS-system samt är en van CAD-användare.
Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Som person drivs du av att leverera inom projektets ramar gällande kvalité, ekonomi, tid och inte minst säkerhet.
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och kommer därför att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss tror vi att du är en lagspelare som brinner för teknik och är intresserad av att bygga kontakter både internt och externt. Du är flexibel, strukturerad och har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt.
Varmt välkommen med din ansökan som vi behandlar fortlöpande! Vi söker kandidater till Bollnäs och Stockholm (Liljeholmen eller Solna).

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

*ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.
ÅF – Innovation by experience.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Elingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: 6122
Webbplats: http://www.afconsult.com/jobs/sv/6122/C32BE007-E61F-4F63-B7DF-AA9F57290CAA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ÅF AB
Långgatan 30
82143  Bollnäs Sverige
Hemsida: www.afconsult.com
  
Platsannons

Lärare år F-3 och år 4-6 till Granbergsskolan F-6

Granbergsskolan söker en lärare med lärarexamen för undervisning av elever i åk F-3 (referens BUF 2017-46) samt lärare med lärarexamen för undervisning i åk 4-6 (referens BUF 2017-47). Du kommer att planera och genomföra undervisning både ensam och tillsammans med andra. För anställning tillsvidare krävs lärarlegitimation.

Upplysningar lämnas av:
Rektor Åsa Wahlgren
Telefon: 0278-25366
e-post: asa.wahlgren@bollnas.se

Fackliga företrädare
Ann-Helen Jonsing, Lärarförbundet
Lena Olsson, Lärarnas Riksförbund

Du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt ta eget ansvar och egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att uttrycka dig väl i både tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i.

I Bollnäs kommun vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar. När unga människor lyckas väl med sin utbildning gynnas både individen och samhället – skolan är viktig.

Granbergsskolan erbjuder utbildning av hög klass för elever från förskoleklass till åk 6.
Arbetsmiljön är trygg och värdegrundsarbete genomsyrar vardagen. Här finns erfaren och kompetent personal med stort engagemang. Eleverna får en bra start i livet och förutsättningar för att nå sina drömmars mål.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: BUF 2017 46/47
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnummer som motsvarar den tjänst du söker. Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar. Tjänsterna tillsätts löpande. Vi undanber oss erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82140  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Speciallärare till Granbergsskolan F-6

Granbergsskolan söker en Speciallärare till Granbergsskolan F-6. Arbetet innebär att du har ansvar för arbetet med särskilt stöd för skolans elever i samarbete med skolans rektor och lärare. Det innebär också att du finns med som stöd vid upprättande av åtgärdsprogram. Du kommer tillsammans med skolans rektor driva skolans utveckling av särskilt stöd.

Du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt ta eget ansvar och egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att uttrycka dig väl i både tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har speciallärarexamen eller är under utbildning. Du har god förmåga att samarbeta och att skapa goda relationer. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samt ta eget ansvar och egna initiativ. Du har goda kunskaper i svenska språket och förmåga att uttrycka dig väl i både tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Bollnäs, med 26 500 invånare, ligger i den södra delen av vackra Hälsingland. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i.

I Bollnäs kommun vet vi att en viktig framgångsfaktor för att lyckas väl i sin utbildning, är att skolan möter varje elev med lika höga förväntningar. När unga människor lyckas väl med sin utbildning gynnas både individen och samhället – skolan är viktig.

Granbergsskolan erbjuder utbildning av hög klass för elever från förskoleklass till åk 6.
Arbetsmiljön är trygg och värdegrundsarbete genomsyrar vardagen. Här finns erfaren och kompetent personal med stort engagemang. Eleverna får en bra start i livet och förutsättningar för att nå sina drömmars mål.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ange referensnummer som motsvarar den tjänst du söker. Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter och i övrigt sedvanliga handlingar. Tjänsterna tillsätts löpande. Vi undanber oss erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Mättekniker

Vi söker dig som har vana och kunskap av att jobba självständigt med utsättning och inmätning.
Tjänsten innebär delaktighet i hela arbetsprocessen från planering till slutbesiktning.
Våra projekt innefattar grundläggning för husbyggnad/industribyggnad, ledningsarbeten
samt grov- och finjustering av utemiljöer.
Jobbet innefattas av arbetsuppgifter som:
- Granskning av ritningar
- Förberedelse av underlag/utsättningsdata för kommande arbeten
- Utsättning och inmätning av markarbeten med både GPS och totalstation
- Kommunikation med yrkesarbetare och arbetsledare
- Ansvara för underhåll av mät-/datautrustning
- Arbeta med maskinstyrning, GPS, totalstation och traditionell utsättning
- Volymberäkningar


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vi ser att du har en god social förmåga och ett kundorienterat tänk, god kontakt med kunder och medarbetare är viktigt för att projekten ska fungera väl.
Du är noggrann, flexibel, ordningsam och har förmågan att fokusera på lösningar istället för problem. Du trivs bra att jobba både självständigt och i grupp.

Du har högskoleutbildning eller kvalificerad yrkesutbildning där mätningsteknik ingår.
Du har erfarenhet av liknande arbete. Du har erfarenhet från anläggnings- eller byggbranschen.
Kunskaper inom Auto Cad/Trimble Business center HCE eller SBG geo är meriterande.


L. Hammarströms Trädgårdsanläggningar AB en markentreprenadfirma i Bollnäs. Företaget startade som ett familjeföretag år 1973 med fokus på skötsel och mindre anläggningsuppdrag. Företaget har sedan dess genomgått ett generationsskifte och expanderat, fått fler anställda och en bredare typ av uppdrag. L. Hammarströms Trädgårdsanläggningar är idag ett framgångsrikt familjeföretag med fokus på markentreprenader. Vi är stationerade i Bollnäs och vårt arbetsområde är Hälsingland. Våra kunder är kommuner, bostadsbolag, kyrkogårdsförvaltningar, byggföretag, privatpersoner m.m. Vår breda kundkrets och olika typer av projekt ger en varierad och utmanande arbetsmiljö.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Mättekniker, geologi
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Mättekniker
Webbplats:
Epostadress: rebecka@hammarstroms.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hammarströms Trädgårdsanläggningar AB
skolallen 2
82141  Bollnäs Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till Edsbyn

PERSONLIGA ASSISTENTER TILL EDSBYN REF: 34

Jag är en glad & utåtriktad pojke på 6 år som bor med min familj i Edsbyn.

Jag behöver personlig assistans alla tider på dygnet, varje dag året runt.
Jag behöver nu vikarier som kan arbeta med mig vid sjukdom, ledigheter och som gärna kan tänka sig att stanna över sommaren 2017.
Min funktionsnedsättning innebär att jag behöver hjälp med track (trakeostomi) och PEG (Perkutan Endoskopisk Gastronomi).
Det är bra om du som söker har relevant utbildning och/eller erfarenhet av att arbeta med barn, track och PEG, men det är personkemin som betyder mest.
Din arbetsplats är där jag befinner mig oavsett om det är i hemmet, på utflykter eller på sjukhus.

Du är en mogen och lugn person med god grundkondition.
Du har gott omdöme, är ansvarsfull och har förmåga att sätta mina behov i centrum.
Det är viktigt att jag får vara en självklar del av min familj, även när du arbetar med mig.
Du har bil och körkort.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Kollektivavtal med Vårdföretagarna / Kommunal finns.

Frågor om tjänsterna besvaras av Lillemor Bae, verksamhetchef lillemor.bae@opassistans.se eller på telefon 026-14 38 38.

Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska få en assistans av god kvalitet. Det innebär att de ska ges möjlighet att leva som andra. Den personliga assistentens uppdrag är att bidra till det. En bra personlig assistent är serviceinriktad, ärlig, ansvarsfull, lyhörd och respekterar varje människa som en självständig individ. Utbildning och erfarenhet är ett plus men inget krav. Att personkemin stämmer är däremot ett måste och därför är det alltid kunden som väljer sin assistent.
De faktiska arbetsuppgifterna, -tiderna och –platserna varierar från kund till kund och från dag till dag. Därför bör en personlig assistent vara flexibel, lösningsinriktad och öppen för nya utmaningar.

OP Assistans AB betyder Ockelbos Personligaste Assistans och företaget grundades av Pernilla Hålén i Ockelbo 1998. Företaget har tillstånd att bedriva personlig assistans från Inspektionen för vård och omsorg (IVO), innehar F-skattsedel, följer Vårdföretagarnas kollektivavtal, är IfA-godkänd verksamhet och medlem i Vårdföretagarnas bransch personlig assistans. Vi erbjuder personlig assistans till personer som bor i Gävleborgs län. Våra kunder är berättigade till assistansersättning via försäkringskassan eller personlig assistans genom ett kommunalt LSS-beslut. Kunderna har själva, eller med stöd av sina företrädare, valt att köpa sin assistans av oss i enlighet med den valfrihetsprincip som råder inom gällande lagstiftning.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.opassistans.se/jobba-hos-oss/jobbannonser
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OP Assistans AB
Holmparken 1
80310  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.opassistans.se
  
Platsannons

Idrottslärare och två grundskollärare till Nyhamre skola

Välkommen till Bollnäs, möjligheternas kommun! Välkommen att söka någon av våra tjänster på Nyhamre skola. Vi söker nu:

En idrottslärare eventuellt i kombination med annat ämne.
Vid ansökan ange referens: BUF 2017-33

Två legitimerade grundskollärare
Vid ansökan ange referens: BUF 2017-34

Upplysningar lämnas av:
Marie Andersson, rektor
072-546 65 18

Fackliga företrädare
LR, Exp, tfn 0278-252 08
Lärarförbundet, Exp, tfn 0278-255 96


Idrottslärare eventuellt i kombination med annat ämne.
Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad och legitimerad idrottslärare för undervisning inom grundskolan. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, som förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i en enhet på skolan.


Legitimerade grundskollärare
Kvalifikationer: Utbildad och legitimerad grundskollärare för undervisning inom grundskolan och med bred ämnestillhörighet. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, så som förmåga att arbeta och samverka i arbetslag, samarbeta med elever, vårdnadshavare och andra vuxna samt att i övrigt vara en god förebild. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i en enhet på skolan.Bollnäs, med 26 500 invånare. Landskapet är omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser vilket tillsammans med bra service, goda kommunikationer och ett varierande förening- och näringsliv gör Bollnäs till en kommun där det är bra att leva, bo och arbeta i. Vår vision handlar om hållbar utveckling med tillväxt och goda möjligheter till utbildning och arbete i ett jämställt och miljöanpassat samhälle präglat av trygghet, demokratiska värderingar, mångfald, upplevelser och framtidstro.
Nyhamre skola är en F–6 skola med drygt 400 elever. Skolan är mångkulturell, över hälften av eleverna har en ickesvensk bakgrund och våra elever kommer från cirka 40 olika länder. Skolan är centralt placerad i Bollnäs. Personalen är organiserad i olika arbetslag och enheter där man samarbetar kring eleverna. Lokalerna är fina och modernt utrustade. Utemiljön är tilltalande för både lek, idrott och andra kreativa aktiviteter.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens: BUF 2017-33 / 34
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länk: http://int.bollnas.se/Personal/rektbun.nsf/jobbansokan?OpenForm Ansökan bör innehålla meritförteckning, betygsavskrifter etc. Ange rätt referensnummer kopplat till just den tjänst som du är intresserad av. Urval sker löpande, tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Bollnäs kommun, Barn-och utbildningsförvaltningen
Våggatan 6
82180  BOLLNÄS Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Frisör

Verksamhetsbeskrivning: Frisersalong, herr- och dam-, i Bollnäs

Arbetsuppgifter: Vi söker nu en frisör för anställning på heltid med erfarenhet av arbete som både dam- och herrfrisör. Du bör också ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hårtopp Sverige AB
Järnvägsgatan 6
82143  BOLLNÄS 
Hemsida:
  

Platsannons

Pizzabagare

Verksamhetsbeskrivning:
Italiensk restaurang som serverar pasta pizza mm.

Arbetsuppgifter:
Pizzabagare. Vi ser gärna att du har erfarenhet som pizzabagare.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Pizzabagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lokman1975@windowslive.se
Övrigt: Intresserade sökanden tar kontakt med arbetsgivare via mail eller telefon.
Arbetsplats: 
Adress: Take Off
Norrlandsvägen 27
82136  BOLLNÄS 
Hemsida:
  
Platsannons

SJUKSKÖTERSKOR TILL SÄBO I BOLLNÄS!

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning sjuksköterskor till säbo i Bollnäs.

Uppdraget sträcker sig över hela sommaren och är på heltid, men även du som är intresserad av att jobba mindre än heltid och delar av perioden är välkommen att söka.

Vi står för resa och boende om behov för det finns. Vi erbjuder även en generös sommarbonus!


Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter

Din profil
Krav; minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska, och gärna med erfarenhet av liknande arbete. En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.

Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar
- Festligheter, biokvällar, pubkvällar, sommar- och julfester


Om oss
Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man att arbeta!
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: 622
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=622
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Fyrverkarbacken 28
11260  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  

Platsannons

Bollnäs: Eventpersonal som vill sprida matglädje!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdrag men går i stora drag ut på att presentera matprodukter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut smakprover samt förbereda och servera lättare maträtter.

Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett matintresse är givetvis en bonus. Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer att kunna välja pass själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, där passen är ca 6-8 timmar. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig sysselsättning, men alla är välkomna att söka!


Vi söker dig som är:

- Positiv, glad, energifylld
- Framåt och kontaktsökande
- Serviceinriktad
- Brinner för att inspirera kunder
- Ansvarstagande

Ett intresse för matlagning och erfarenhet inom service är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.muller@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Platsannons

Studie- och Yrkesvägledare

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Tjänstens innehåll i huvudsak

Studie- och yrkesvägledaren arbetar huvudsakligen med att ge kunskap om studiemöjligheter, studiefinansiering och att vägleda deltagare i sina yrkesval. Studie- och yrkesvägledaren arbetar både med grupper och individuellt. I vägledningen ingår att se på och hjälpa deltagaren att komma fram till flera realistiska yrkes eller studiealternativ.

Formell Kompetens

Observera att detta är ett krav från vår uppdragsgivare.

Du måste inneha examen som Studie- och Yrkesvägledare

B körkort och bil då resor i tjänsten förekommer.

Meriterande om du har arbetslivserfarenhet från:

- Omställningsarbete av arbetssökande

- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor

- Karriärvägledning
Personlig Kompetens
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls. Du kommer jobba med deltagare på flera kontor så det är ett flexibelt jobb och du behöver trivas med att vara flexibel och vilja möta nya människor hela tiden. Som person är du målinriktad, lösningsfokuserad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.
Din ansökan
Ansökan görs via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller Pdf.
I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven.
Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller kommande uppdrag hos oss.
Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
Frågor besvaras av teamledare:
Anki Svedberg 0761-810830
anki.svedberg@abckraften.se
Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag.
Publiceraddatum: 2017-01-05
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-11
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=E7E09F13567741BA8051493946E68FCF
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal