Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:06

Lediga jobb i Bollebygds kommun (1443), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 102
Täthet34,59Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area282,39Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land263,16Landareal (km²)
Sjö19,23Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Produktionsledare Grundläggning - Bollebygd

Produktionsledare Grundläggning - Bollebygd

Vi vågar påstå att vår helt nybyggda Bollebygdfabrik är den vassaste i Sverige både när det kommer till kvalitet och utbud. Där producerar vi som enda tillverkare i Sverige skarvar, bergskor och andra smides- och ingjutningsdetaljer till våra betongpålar. Vi anser att det är viktigt att ha kontroll på kvaliteten på de komponenter som ingår i våra produkter. Våra skarvar och bergskor håller i särklass högst kvalitet i branschen och därmed kan vi kvalitetssäkra hela pålen. Fabriken är dessutom "grön" enligt Skanskas kriterium. Fabriken är en del av verksamheten grundläggning och möjliggör utförande av stora som små projekt på Skanska.

Vill du ansvara för ett glatt arbetslag och säkra leveranser?

Som produktionsledare ansvarar du för att planera och leda den dagliga produktionen i vår betongpåleavdelning, där arbetslaget består av 8 personer. Genom att ha ett helhetsperspektiv planerar du dessutom för arbete längre fram i tiden. I arbetsuppgifterna ingår det att ha god kommunikation med leverantörer vid inköp och planering av säkra och korrekta transporter. Vidare så ser du möjligheter för förbättringar på olika fronter. Din chef blir fabrikschefen, som du också rapporterar till.

Du har ett starkt tekniskt intresse och är en god kommunikatör

För att vara framgångsrik i rollen krävs det en teknisk utbildning, såsom gymnasieingenjör eller högskoleingenjör. Därtill är det positivt om du har ett starkt tekniskt intresse då du kommer spendera mycket tid ute i fabriken, tjänsten är endast delvis förlagd på kontoret. Det är starkt meriterande med något års erfarenhet inom industri. Datorvana är ett krav såväl goda kunskaper i svenska.

Som person söker vi dig som är trygg i att ta ansvar och där ordning och reda kommer naturligt. Du bör vara tydlig och enkel att förstå, samtidigt som du kan anpassa din kommunikation efter situation. Du vill skapa framgångsrika lag där förutsättningar för att nå produktionskrav finns, samtidigt som medarbetarna kan ha roligt på jobbet. Som ledare i fabriken är det viktigt att se helheten och att vara närvarande genom att vara engagerad och lyhörd.

Vänta inte med din ansökan

Du ansöker genom att registrera CV och personligt brev via länken nedan, sista ansökningsdag är 14 maj men registrera dig med fördel tidigare då vi tillämpar löpande urval och ser gärna en snar tillsättning. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta fabrikschef Anders Sörling på 010-449 29 52 eller Karin Scarlini, HR-Partner på 010-448 25 76.

Välkommen till Skanska!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Produktionschef, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 73300002T
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YmFzdGFqaWMuZGFqYW5hLjA3MzgxLjMxMDFAc2thbnNrYS5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skanska Sverige
50468
50468  1443 Sverige
Hemsida: http://www.skanska.se
  
Platsannons

Maskinoperatör Skanska Grundläggning - Bollebygd

Maskinoperatör Skanska Grundläggning - Bollebygd

I Skanskas fabrik i Bollebygd tillverkas det betongpålar till grundläggningsprojekt. I anläggningen har vi även en egen svetsmekanisk verkstad som är specialiserad på att tillverka betongpålebeslag. Fabriken har en fin uppdaterad maskinpark som erbjuder en god arbetsmiljö. Nu söker vi nya medarbetare!

Vill du vara en del av teamet i fabriken?

I fabriken kommer du att få 18 engagerade kollegor. Utefter dina erfarenheter och önskemål kommer du att i huvudsak vara knuten till antingen beslags- eller betongpåleavdelningen men vi ser oss som en enhet och hjälper varandra när behov finns. I betongavdelningen arbetar du huvudsakligen med att förbereda gjutformar med beslag och armering och är sedan delaktig i gjutprocessen samt lossning. Armeringen svetsas till färdiga armeringskassar i en helautomatisk svets och under gjutningen sköter du en automatisk gjutportal som fördelar betongen i formarna. I beslagsavdelningen, som är en svetsmekanisk verkstad, arbetar vi med automatiserad tillverkning med både svets och plockrobotar.

Du är ansvarstagande och har erfarenhet av maskiner

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör. Vi ser det även som positivt om du har en generell erfarenhet av att arbeta i fabrik och gärna innehar truck/traversförarkort. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och ha god förmåga att arbeta i lag där du gör ditt bästa för att bidra till lagets framgång. Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt.

Vi är nyfikna på dig!

Vid frågor om tjänsten går det bra att kontakta Anders Sörling, fabrikschef på 010-449 29 52 eller Karin Scarlini, HR, 010-448 25 76. Sista ansökningsdagen är 14:e maj men vi uppmanar dig att söka snarast då vi tillämpar löpande urval. Bifoga gärna CV och personligt brev där du lyfter fram relevanta erfarenheter och förmågor, ansökan kan endast göras via vårt rekryteringssystem.

Välkommen med din ansökan senast 14:e maj
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, gipsplattor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 73300002S
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YmFzdGFqaWMuZGFqYW5hLjkyMjMyLjMxMDFAc2thbnNrYS5hcGxpdHJhay5jb20
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skanska Sverige
50468
50468  1443 Sverige
Hemsida: http://www.skanska.se
  

Platsannons

Säkerhetsrådgivare/säljare med garantilön sökes till Bollebygd

Svenska Trygghetslösningar AB är ett ungt företag med 15 års erfarenhet i branschen. I dagsläget har vi 3 kontor i Skåne, ett kontor i Göteborg, Stockholm, Växjö, Karlskrona samt Sölvesborg och mer än 25 glada medarbetare.

Vi är i ett expansivt och spännande skede och söker därför ytterligare säljare/-säkerhetsrådgivare till vårt framgångsrika team i Bollebygd.

Vi kräver absolut inte att du är färdig säljare från start, men ser gärna att du;

- kan arbeta både i team och på egen hand.
- har viljan och hungern att lära dig jobbet.
- är vänlig, positiv, lyhörd och har social förmåga.
- är målmedveten och tävlingsinriktad.
- är självständig och driven.

Vi erbjuder till rätt person ett sälj jobb inom den växande säkerhetsbranschen, var vi erbjuder kunderna ett alternativ till traditionella säkerhets leverantörer. Våra produkter är bland de största, mest pålitliga och säkraste i världen. Besök gärna vår hemsida, www.stl.nu

Vi kommer även att ge Dig en gedigen utbildning inom försäljning och i de produkter vi erbjuder. Och under anställningen får du daglig coaching och fortlöpande utbildningar. Allt detta, för att säkra att du alltid känner dig på topp och att du ska känna dig trygg i ditt arbete men samtidigt också känna att du utvecklas och har roligt på jobbet.

Du erbjuds en garantilön, som du får utbetalt oavsett om du har sålt eller inte. Vi har härutöver även en av branschens högsta provisioner och fina bonusar samt motiverande och roliga sälj tävlingar med exklusiva priser.
Kör du med egen bil, erhåller du även milersättning, enligt skatteverkets gällande normer. Har du körkort och tillgång till bil är det ett stort plus men inget krav.

Vill du ha möjligheten att tjäna riktigt bra med pengar, utbildas i en av de bästa sälj skolorna och samtidigt ha roligt på jobbet?

Då kan detta jobbet vara något för dig!

Intervjuer sker fortlöpande, så känns detta intressant, ska du maila in din ansökan och cv snarast till carl.ekman@stl.nu


Vi söker dig som är positiv, driven och nyfiken på att lära dig säljs yrket. Är du dessutom målmedveten och sugen på att göra karriär så kan vi till rätt person erbjuda goda möjligheter till vidareutbildning inom försäljning.


Vi utgår alltid från kontoret i staden där du jobbar och börjar alltid dagen med ett uppstarts möte. På kontoret finns kök och mikrovågsugn samt konferensrum där vi kontinuerligt håller utbildningar och utvecklingssamtal.

www.svenskatrygghetslosningar.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDå detta är ett jobb inom säkerhetsbranschen krävs att du har en prickfri vandel, dvs du får inte vara straffad i polisens belastningsregister.Den fasta lönen utgörs av en garantidel som grundar sig i antal utförda kundmöten och betalning för dessa även om du ej lyckas sälja. Den andra delen av lönen utgörs av en provisionsbaserad lön med bonusnivåer.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.ekman@stl.nu
Övrigt: Ange vilken stad du söker jobb i när du skickar din ansökan. Ex. Jobbansökan Tjörn
Arbetsplats: 
Adress: Svenska Trygghetslösningar AB
Murmansgatan 124
21225  Malmö Sverige
Hemsida: http://www.stl.nu
  
Platsannons

Vi söker tre erfarna maskinoperatörer till vår kund i Bollebygd!

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.

Om företaget
Vi söker nu tre maskinoperatörer till vår kund i Bollebygd.

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter arbetar du i huvudsak med att förbereda gjutformar med beslag och armering samt är deltaktig i gjutprocessen.

Din profil
Vi söker nu dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör. Vidare ser vi det positivt om du har en generell erfarenhet av att arbeta i fabrik och gärna innehar truck/traverskort. Du ska vara noggrann, ansvarstagande och ha en god förmåga att arbeta i lag där du gör ditt bästa för att bidra till lagets framgång. Tjänsten inleds med en sex månaders inhyrning och för rätt person finns möjligheter till övertag hos kund. Urval sker löpande så ansök redan idag på www.sodero.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 2381
Webbplats: http://soderco.se/jobb/visa?jaid=2381
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Aktiebolaget Söder & Co Consulting
Druveforsvägen 29
50433  Borås Sverige
Hemsida: http://www.soderco.se/
  
Platsannons

Specialpedagog

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner och ligger naturskönt mellan Göteborg och Borås. Vi har bra kommunal service och goda pendlingsmöjligheter. Kommunen står inför flera spännande utmaningar i takt med att kommunen växer och efterfrågan på kommunala tjänster ökar.

Inom bildnings- och omsorgsförvaltningen finns förskoleverksamhet, förskoleklass och grundskola med integrerad särskola fördelad på en F-6-enhet med ca 400 elever, ett högstadium med ca 300 elever i centralorten Bollebygd samt två små skolor med ca 120 elever i Töllsjö och ca 150 elever i Olsfors.

Nu söker vi en specialpedagog till Töllsjöskolan och Örelundskolan.

Töllsjöskolan är en liten skolenhet som har naturen inpå knutarna – på mycket nära avstånd ligger sjö, skog och strövområden. Skolan ligger 25 km utanför centralorten Bollebygd och in i riktning mot Alingsås. Skolan med ca.120 elever från förskoleklassen upp till årskurs 6 erbjuder en unik och harmonisk inlärningsmiljö. Våra små elevgrupper och vår sammansvetsade personal bidrar till att våra elevers individuella behov och inlärningsstilar blir uppmärksammade och olika personligheter och talanger får utvecklas på ett tryggt sätt.

Undervisningen syftar till att utveckla elevernas entreprenöriella förmågor så som självtillit, kreativitet samt ta initiativ och ansvar. Inom olika temaområden arbetar vi i blandade grupper med flera ämnen och sammanhang som bildar en röd tråd utifrån elevernas intressen och läroplan. Detta arbetssätt har lett till mycket hög måluppfyllelse.
Tillsammans ser vi möjligheter, tar initiativ och omsätter idéer till handling för att möta framtiden.

Skolan blev under läsåret 2014/15 utsedd till Skolverkets referensskola.

Örelundskolan har drygt 150 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolan renoverades under 2014 för att anpassas pedagogiskt och till den växande verksamheten.
Skolan deltar i Läslyftet, ett språkutvecklande projekt från Skolverket samt i utvecklingsprojektet HELA - Holistiskt Engagerat Lärande för Alla.

I arbetslagen har vi en levande dialog kring hur vi ska utveckla vår pedagogiska verksamhet, för att säkerställa en fortsatt hög måluppfyllelse bland våra fantastiska elever.

Drygt 10 procent av eleverna har annat modersmål än svenska.

ARBETSUPPGIFTER
Som specialpedagog kommer du att handleda såväl arbetslag som enskilda pedagoger. Vi söker dig som med engagemang vill arbeta för elever i årskurs F-6.

I arbetet ingår att arbeta tydligt konsultativt och integrerat på individ, grupp och organisationsnivå. Du kommer att samverka och samarbeta med skolans speciallärare, pedagoger och interna och externa aktörer som arbetar med barn och ungdomar.

Dina arbetsuppgifter innefattar följande områden:
- Du kommer att genomföra pedagogiska kartläggningar och utredningar och med dina kunskaper om pedagogiska teorier och förhållningssätt stimulerar du till utveckling och lärande.
-Förebyggande och främjande arbete som exempelvis innebär att arbeta med övergångar förskola-grundskola.
-Verksamhetsutveckling som exempelvis innebär att utveckla metoder och förhållningssätt och att bistå med konsultation till rektor.
-Åtgärdande och stödjande insatser som exempelvis innebär att föreslå åtgärder och insatser, vara stöd till elever, föräldrar och personal i skolrelaterade frågor, arbeta med pedagogisk handledning och konsultation samt att vara en kvalificerad samtalspartner.
- Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam där du som en del i den tvärprofessionella gruppen bidrar till problemlösning och utveckling

KVALIFIKATIONER
Vi söker en erfaren grundskollärare med specialpedagogexamen. Gedigen arbetslivserfarenhet med inriktning på det specialpedagogiska arbetet är meriterande, likaså fördjupade kunskaper i läs- och skriv eller matematik. Har du vidareutbildning och erfarenhet av testmetoder så som LOGOS och ITPA eller annat som är relevant för uppdraget, är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 17/43
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8aac9628-97df-46fc-8eb6-db020009c098&TK=7d3ea0e6-2a77-42fe-87d6-246f742d528f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollebygds kommun, Töllsjöskolan
Box 147
51783  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida: http://www.bollebygd.se
  
Platsannons

Förskollärare till förskolorna i Bollebygds centralort

Vi söker 7 förskollärare till förskolorna i Bollebygds centralort!

Till förskolorna i Bollebygds centralort söker vi drivna, legitimerade förskollärare som vill vara med och utveckla vår organisation. Förskoleverksamheten i centralorten består av fyra förskolor, men det är till Eriksgårdens, Krokdals och Odensgårdens förskolor vi söker förskollärare. Vårt fokus är att utveckla våra pedagogiska miljöer och att arbeta projekterande med hjälp av pedagogisk dokumentation.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska med stor ambition, nyfikenhet och glädje utveckla förskolans verksamhet i samspel med kollegor och barn. Kunna driva ett systematiskt kvalitetsarbete i enlighet med våra styrdokument. Du ser den pedagogiska miljön, leken och pedagogisk dokumentation som en viktig del i barns lärande.

Du ska i samarbete med kollegor utveckla en god relation med barnens familjer/vårdnadshavare. Som förskollärare har du ansvar för att leda, driva och utveckla det pedagogiska arbetet i samarbete med arbetslagen och ledning.

Om du delar vår syn på verksamheten och är utbildad förskollärare/lärare med inriktning mot yngre åldrar så är du välkommen att söka tjänst hos oss.

KVALIFIKATIONER
För tjänsterna krävs examen med legitimation från lärarhögskola. Inriktning: förskollärare eller lärare med inriktning mot yngre åldrar

Vi ser gärna att du har:

• Kunskaper i pedagogisk dokumentation
• Processinriktat arbetssätt
• Normkritiskt förhållningssätt
• Vi ser det som en merit att du har kunskaper i G-suite och SchoolSoft

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 17/42
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4d5e2b6a-1bfc-450e-86ab-453988e689b3&TK=61b2a8c3-9672-42f4-9ff8-34bc79abee32
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollebygds kommun, Förskola
Box 147
51783  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida: http://www.bollebygd.se
  
Platsannons

Maskinoperatörer

Om företaget
Lernia Bemanning söker maskinoperatörer till vår kund.
Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar som uthyrd bemanningskonsult. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Arbetsuppgifter
Fabriken består av två enheter. Du kommer i huvudsak arbeta i någon av enheterna beroende på din bakgrund. I den svetsmekaniska verkstaden arbetar du främst med automatiserad tillverkning med svets och plockrobotar. I betongavdelningen arbetar du i huvudsak med att förbereda gjutformar med beslag och armering. Armeringen svetsas till färdiga armeringskassar i en helautomatisk svets och under gjutningen sköter du en automatisk gjutportal.

Formell kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör. Vi ser det även som positivt om du har en generell erfarenhet av att arbeta i fabrik. Det är meriterande om du har travers och/eller truckkort.

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, ansvarstagande och har god förmåga att arbeta i lag där du gör ditt bästa för att bidra till lagets framgång. Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Bollebygd
Dagtid


Tillträdesdag
Enligt överenskommelse, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, mekanisk verkstad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 18285
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18285
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Borås
Lernia Bemanning AB
50336  Borås Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Stödpedagog till daglig verksamhet

Bollebygd är en expansiv kommun som ligger i en naturskön omgivning med bra kommunal service och på pendlingsavstånd från Göteborg, Borås och Alingsås.

Verksamheterna inom område funktionsnedsättning har vuxit och utvecklats mycket under de senaste åren. Kommunens dagliga verksamhet enligt LSS startades upp 2009 och bedrivs idag i olika lokaler belägna i centralorten Bollebygd.

Brukarnas individuella behov, förutsättningar, intressen och önskemål påverkar vad de gör under dagen. Den dagliga verksamheten är individuellt anpassad så det skapas förutsättningar för att den blir meningsfull, motiverande och stimulerande där utveckling och möjlighet till gemenskap står i centrum.

Är du intresserad av ett givande, utvecklande och utmanande arbete är detta arbetsplatsen för dig. Du erbjuds kompetensutveckling inom yrkesområdet och goda möjligheter att växa i yrkesrollen utifrån dina egna förutsättningar.

ARBETSUPPGIFTER
Daglig verksamhet vänder sig till flera olika målgrupper och är en insats som den enskilde ansöker om. Stödpedagogen arbetar med stöd och hjälp för den enskilde brukaren i den dagliga verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med brukaren upprätta, följa upp och arbeta utifrån dennes genomförandeplan.

Det ingår i stödpedagogens arbetsuppgifter att aktivt arbeta med social dokumentation så som journalföring, genomförandeplaner och riskbedömning i enlighet med kommunens rutiner och gällande lagstiftning.

Stödpedagogen har utöver ovanstående uppgifter ett övergripande ansvar att bidra i arbetet kring följande punkter:
- Att stötta brukaren i alla förekommande aktiviteter utifrån dennes behov, intressen och förmåga
- Metodutveckling
- Ansvara för att insatser följs upp på rätt sätt
- Bidra till utvecklingen av den egna verksamheten
- Utforma och revidera rutiner
- Implementering och säkrad fortlevnad av utbildningsinsatser
- Ansvara för introduktion av verksamhetsspecifika delar till nyanställda
- I förekommande fall erbjuda handledning av studenter
- Medverka i och stimulera till kompetensutveckling genom att ta del av och förmedla ny kunskap och teknik.

Arbetsuppgifter på delegering av hälso- och sjukvårdspersonal förekommer.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs eftergymnasial specialisering inom funktionsnedsättningsområdet som omfattar minst 200 YH-poäng eller 60 högskolepoäng eller kombination däremellan som motsvarar minst två terminers heltidsstudier.

Arbetet ställer krav på kompetens och erfarenhet av arbete med brukare som har problemskapande beteende.

Formell kunskap kring tydliggörande pedagogik ses som mycket meriterande. Behärskar du både talad och tecknad svenska är även det mycket meriterande.

Du kan arbeta både enskilt och i grupp. Du är självständig, öppen för och ser möjlighet till utveckling. Verksamheten är i ett utvecklingsskede vilket ställer stora krav på ditt intresse för utvecklingsarbete.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Stödpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tjänsten innebär arbete dagtid men kan även innefatta viss tjänstgöring på kvällstid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/41
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=74fb015f-43f6-452a-9387-eb8140aaad52&TK=18f8e7dc-a711-45a0-ad7e-8b9630124e99
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollebygds kommun, Område funktionsnedsättning
Box 147
51783  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida: http://www.bollebygd.se
  
Platsannons

Rektor Gaddenskolan

Som rektor jobbar du tätt tillsammans med bitr rektor och ni utgör tillsammans Gaddenskolans ledningsteam. För dig som ledare på föräldrakooperativet Gaddenskolan är arbetet mycket skiftande och du kommer att vara engagerad i många små och stora frågor. Ledningsteamet driver tillsammans utvecklings- och kvalitetsarbetet för Gaddens olika verksamheter.

Du har tillsammans med bitr rektor ansvar för budget och personal. Du ska i dialog med dina medarbetare och tillsammans med bitr rektor formulera tydliga mål för verksamheterna och arbeta strategiskt utifrån ett pedagogiskt ledarskap med tydligt fokus på framtidsfrågor och utvecklingsarbete.
Vanliga uppgifter för ledningsteamet är också att hålla kontakt med kommunen gällande frågor om tilläggsbelopp och liknande.

Som stöd till ledningsteamet finns en administratör samt ett elevhälsoteam.

Som rektor ingår du som ordinarie ledamot i styrelsen som också är huvudman för skolan.


Vi söker dig som är en engagerad, tydlig och glad ledare som älskar utmaningar och som tycker att skolan är samhällets viktigaste och roligaste arbetsplats. Du ska kunna entusiasmera och stimulera dina medarbetare och elever i arbetet mot uppsatta mål. Det är önskvärt att du har erfarenhet som pedagogisk ledare men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Genomfört rektorsprogram är särskilt meriterande.

För att lyckas i uppdraget skall du vara självgående och ha god självkännedom. Du har stor vilja och god förmåga till samverkan och samarbete. Du tycker om att arbeta med människor och att skapa förutsättningar för att personer i din omgivning utvecklas. Du är bra på att kommunicera och arbeta på ett sådant sätt som skapar delaktighet i organisationen. Du är trygg och prestigelös, har en humanistisk värdegrund och ett holistiskt synsätt på såväl barn, vårdnadshavare och medarbetare.

Vi förväntar oss att du på ett naturligt sätt bidrar till en stimulerande, lärande och positiv arbetsmiljö för såväl elever som personal på skolan.

Gaddenskolan är en liten fristående skola i Bollebygds kommun med cirka 150 elever (F-6) som drivs av ett föräldrakooperativ sedan 1994. Vår övertygelse är att vår småskalighet med barnen i fokus ger de bästa förutsättningarna för eleverna att må bra och lyckas i skolan, därför tar vi endast in 22 elever i vår förskoleklass varje höst. Våra ledord är "Våga våga", "Respekt" och "Allas barn" - dessa ledord genomsyrar all vår verksamhet.

Gaddenskolan är en populär arbetsplats och har sedan länge en kompetent, engagerad och stabil personalgrupp som ser fram emot att jobba tillsammans med dig!
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillträde 7 augusti 2017 eller efter överenskommelse. Sysselsättningsgraden kan diskuteras utefter dina önskemål och din kompetensprofil. Nuvarande rektor undervisar i någon kurs på skolan. 80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ordforande@gadden.se
Övrigt: Skicka din ansökan per e-post senast måndag 1 maj. Bifoga CV och personligt brev. Beskriv varför just Du skulle passa som rektor på vår fantastiska men lilla skola!
Arbetsplats: 
Adress: FÖRÄLDRAKOOP.GADDEN EK.FÖRENING
SKRÄDDAREGÅRDSVÄGEN 21
51737  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vi söker vikarierande kock till sommaren

Bollebygd är en expansiv kommun med knappt 9 000 invånare och drygt 550 anställda. Kommunen ligger i en naturskön omgivning med bra kommunal service och på pendlingsavstånd från Göteborg, Borås och Alingsås.

Måltidsverksamheten i Bollebygds kommun har sex tillagningskök där vi dagligen lagar 2 000 måltider till skola, förskola samt äldreomsorg. Inom våra förskolelokaler finns även tre mottagningskök.

Nu söker vi dig som är utbildad kock och som vill arbeta hos oss i sommar!

ARBETSUPPGIFTER
Som kock hos oss lagar du mat med fina råvaror. Med god kunskap om mat och matlagning levererar du gott resultat tillsammans med övriga medarbetare i köket och tillsammans erbjuder vi hög service och kvalitet till våra kunder, vilket bl.a. innebär god, näringsriktig och säker mat samt ett gott bemötande.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad kock eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare arbete som kock inom offentliga måltider är meriterande. Vi ser helst att du har dokumenterat goda kunskaper om livsmedelshygien, näringslära och specialkost.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Du ska ha god datavana. Du bör vara flexibel, stresstålig samt trivas med att arbeta med och tillsammans med människor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Urval av sökande för intervju sker löpande under ansökningstiden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/40
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bcbc36bb-1293-4816-ae6e-e086bbe72cbb&TK=f4d8f975-5e44-4d89-b1dd-3b28bf01a0af
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollebygds kommun, Måltid och lokalvård
Box 147
51783  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till förskolorna i Bollebygd, Töllsjö och Olsfors

Bollebygd är en expansiv och spännande kommun med drygt 9 000 invånare och 600 anställda. Kommunen ligger i en naturskön omgivning med bra kommunal service och på nära pendlingsavstånd från Göteborg, Borås och Alingsås.

Tycker du om att arbeta med barn och vill ha ett roligt, utvecklande och ansvarsfullt arbete under en period? Då kan du vara den vi söker för arbete som timvikarie i förskolan!

ARBETSUPPGIFTER
Som timvikarie hamnar du mitt i verksamheten så det förutsätts att du är flexibel och snabbt kan sätta dig in i olika rutiner. Här får du möjlighet att möta många människor, uppleva flera olika arbetsplatser, knyta kontakter samt skaffa dig värdefulla erfarenheter och referenser för framtida arbete.

Du får möjlighet att arbeta på flera av våra förskolor under kortare eller längre uppdrag. Vi ser gärna att du kan ställa upp med kort varsel när vi ringer, även om du får ett samtal från oss tidigt på morgonen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har intresse av att arbeta med barn, tar ansvar, har stor social kompetens och god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17/39
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=64a2cfa1-cd8d-48a7-9b1e-92bd8c3d62d5&TK=26769528-44fc-4e6a-bac4-0425d6d0277d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollebygds kommun, Förskola
Box 147
51783  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida: http://www.bollebygd.se
  
Platsannons

Perfekt extrajobb inom barndans!

Att jobba som danslärare hos oss innebär att ansvara för att lära in förkoreograferade lektioner och lära ut dessa på ett inspirerande sätt. Som danslärare bygger du en bra relation till våra elever som du inspirerar och uppmuntrar att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb
- Utbildning inom barndans och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför hösten 2017. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/danslarare/

Frågor om tjänsten besvaras av Josefin Söderlund: josefin@besporty.se / 0723-725057


Vi söker dig som behärskar dansens grunder så som hållning, teknik, uttryck och musikkänsla. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av, eller viljan att lära dig, att leda barn i ålder 2-8 år och/eller 8-14 år. Vi ser gärna att du gått estetiska programmet på gymnasiet, har gått en yrkesförberedande dansutbildning eller jobbat som gruppträningsinstruktör. Detta är dock inget krav för att söka. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet.

Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-04-01
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

Perfekt extrajobb - idrottsledare för barn!

Att jobba som idrottsledare hos oss innebär att ansvara för att lära in lektionerna enligt vår kursplan och genomföra dessa på ett inspirerande sätt. Du ska bygga en bra relation till våra elever och uppmuntra dem att utvecklas och ha kul.

Vi erbjuder:
- Ett fantastiskt roligt extrajobb på vardagskvällar och/eller helger
- Utbildning inom idrott för barn och pedagogik
- Löpande vidareutbildning
- Coachning och stöd från din teamleader
- Värdefulla ledarskapsmeriter inför framtiden

Varmt välkommen att söka till vårt grymma team av ledare inför hösten 2017. Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag via vår hemsida:

http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/


Just nu söker vi idrottsledare till våra tre idrottskoncept: Flipkidz barngymnastik, Trix bollskola, samt vårt nya koncept Sportlekis där barnen testar olika idrotter. Vi söker dig som gillar barn, har erfarenhet av idrott samt gillar att ta ansvar. Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av eller viljan att lära dig att leda barn mellan 2-8 år. Vi lägger stor vikt vid rätt personlighet. Se nedan för meriterande erfarenhet inom respektive koncept.

Ledare för Flipkidz - Barngymnastik för barn 2-8 år
Vi söker dig som vill jobba som gymnastikledare. Du bör behärska gymnastikens grunder så som kullerbytta, handstående och hjulning. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom gymnastik, cheerleading, konståkning, kampsport, parkour eller liknande idrotter.

Ledare för Trix bollskola – Fotbollskola för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som fotbollstränare. Du skall ha erfarenhet av bollsport.

Ledare för vårt nya koncept Sportlekis – Olika idrotter för barn 2-6 år
Vi söker dig som vill jobba som idrottsledare. Du skall ha en bakgrund inom en eller flera idrotter. Det viktigaste är att du gillar fysisk aktivitet och är flexibel som ledare då barnen får pröva på olika idrotter. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom friidrott, gymnastik, bollsport, racketsport eller liknande.


Be Sporty har sedan starten 2003 vuxit och blivit Sveriges största kursanordnare för barn 2-14 år med koncepten Funkykidz, Bliss Dance Academy, Flipkidz, Trix bollskola och Sportlekis. Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Sveriges barn i rörelse. Vi är ett företag som drivs av värderingarna om glädje, upplevelser och gemenskap för alla barn.
Publiceraddatum: 2017-04-01
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstid: 10 veckor under höst och vår med uppehåll för sommar- och julledighet. Arbetstid enligt överenskommelse, ca 1-10 timmar/vecka. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: Idrottsledare Göteborg
Webbplats: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Epostadress: josefin@besporty.se
Övrigt: Arbetsgivaren önskar att man ansöker direkt via hemsidan: http://www.besporty.se/sida/jobba-hos-oss/
Arbetsplats: 
Adress: BE SPORTY UTBILDNING AB
VÄSTERGATAN 27
43430  KUNGSBACKA Sverige
Hemsida: http://www.besporty.se
  
Platsannons

Effektiv söker erfarna truckförare

Om vår kund
Till vår kund söker vi nu erfarna truckförare.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer självständigt att köra tungt material efter listor och efter direktiv av arbetsledare. Det är av yttersta vikt att du har vanan inne och erfarenheten av truckkörning.
Du bör också vara självgående, driven och du får heller aldrig vara rädd för att fråga! Vidare skall du vara flexibel gällande arbetstider då skift kan förekomma.

Din profil
• Du innehar Truckkort A+B, skriv dina behörigheter i din ansökan. B6 är ytterst meriterande.
• Du skall behärska svenska i tal och skrift
• Du har ett utpräglat ordningssinne
• Du är rak och tydlig i din kommunikation
• Du är stresstålig och kan behärska flera arbetsuppgifter samtidigt
• Du har körkort och tillgång till bil


Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens: 469
Webbplats: https://cv-effektivbemanning-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=469
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3B
50630  Borås Sverige
Hemsida: http://effektivbemanning.se/
  
Platsannons

Personlig assistent till 31-årig kille i Bollebygd.

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL är en ekonomisk förening som med ideella värden samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har idag ca 230 servicetagare och omkring 1400 anställda personliga assistenter. GIL erbjuder ett stort antal utbildningar. Vi har kontor i Göteborg, Uddevalla och Varberg.

Söker nu personlig assistent till 31-årig kille i Bollebygd, vi söker dig tjej i ungefär samma ålder, mellan ca 30-40 år och som är helt svensktalande i både tal och skrift. Du som söker får gärna vara lugn och trygg i dig själv, kanske också ha lite tålamod och en stor portion humor. Har du dessutom erfarenhet av Autism är det en fördel, men inget krav eftersom stor vikt läggs på att personkemin stämmer er emellan.

Dagliga aktiviteter är förlagda ca 3-5 ggr/veckan och kan vara både trädgårdsarbete eller på häststall så det är viktigt att du trivs i sådana miljöer och inte är allergisk mot pälsdjur. Det finns också hundar i hemmet som behöver rastas lite då och då.

Favoritintresset är att "meka" och att skruva isär elektronik för att sen få allt på plats igen. Du ska finnas där för att ge stöd och uppmuntran i de vardagliga rutinerna, men också vara den person som ibland tillsammans med mig får sätta upp gränser.

Du kommer att börja som timanställd som sen kan kommer att övergå i en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Kollektivavtal Kommunal-KFO. Lön enl. överenskommelse.

Intervjuer kommer att ske löpande så tycker du att detta arbete skulle passa dig är du välkommen att söka redan idag!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratLön enl överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-24
Referens:
Webbplats: http://www.gil.se/jobba-har/?rmpage=job&rmjob=2706%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GIL
Box 24061
40022  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.gil.se
  
Platsannons

Industriell montör med inriktning armering och betong

Om tjänsten:

Industriell montör med inriktning armering och betong

Vi söker nu för kunds räkning dig som vill jobba med industriell montering. Kunden producerar betongprodukter. Uppdraget är på heltid, dagtid med omgående start. För rätt personer finns goda utvecklingsmöjligheter samt övertag hos kund. Du kommer att jobba tillsammans med andra montörer i en miljö där starkt lagarbete samt utveckling av arbetsmetoder och kvalitét är viktiga delar av vardagen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kan variera men innehåller produktion som är fysiskt krävande. Du bör vara beredd att arbeta med kroppen men har självklart hjälpmedel vid tunga lyft.

Vem är du?

Du har erfarenhet av industriell tillverkning, gärna inom betongindustrin. Dock inget krav. Traverskort och truckkort är meriterande. Vi ser gärna att du är van vid en arbetsplats där det händer mycket och där det kan vara en bullrig och smutsig miljö.

Om arbetsgivaren:

Om detta låter intressant är du välkommen att ansöka. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor gällande tjänsten kontakta Linda Hake på linda.hake@speedgroup.se

Speed Competence AB är ett auktoriserat bemanningsföretag inom Speed Group koncernen. Vi erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom kollektivsidan och verkar främst inom lager, logistik, elektronik och industri. Vi finns i Sjuhärad, Göteborg och Halland. Vår framgång är ett resultat av professionalism, engagemang, aktivitet och motivation. Vi ställer höga krav på våra medarbetare utefter Speed Groups värdegrund som innebär att vi ska uppfattas som Snabba, Personliga, Engagerade, Empatiska och Dynamiska av våra kunder, vår personal och våra kandidater.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Gjutare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidIndustriell montör med inriktning armering och betong VisstidFast och rörlig lön Garantilön tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.speedgroup.se/sok-jobb?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=1800
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Speed Competence AB
Företagsgatan 44
50464  Borås Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Stödassistenter sökes i Bollebygd

Om företaget
VMP Group Göteborg söker personer som är intresserade av att arbeta med andra människor och hjälpa dem i deras vardag. Att arbeta som Stödassistent är ett omväxlande och ansvarsfullt arbete och du utgår alltid ifrån den enskilde brukarens behov, önskemål och förutsättningar.Dina arbetsuppgifter
I din roll som stödassistent arbetar du med personer som har olika funktionshinder. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att utföra vardagsnära och planerade tjänster med och till brukarna.

Din profil
Du ska ha godkända betyg från Barn- och fritidsprogrammet eller Vård- och omsorgsprogrammet och ha erfarenhet av metoder, arbetsätt och förhållningsätt att arbeta gentemot personer med funktionsnedsättningar.
B-körkort är ett krav. Meriterande är om du har kunskaper i teckenspråk.Om oss
VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under 2016 omsatte VMP koncernen 1,5 miljarder kronor och samarbetade med 3 000 kunder.

VMP Group, Sverige samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering.
Som anställd på något av våra kontor kan du se fram emot många intressanta och utvecklande kunduppdrag.

Vår ambition är att vara i bemanningsbranschens toppskikt då det gäller ansvarstagande och trivsel. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärsmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se Följ VMP Group, Sverige på Facebook och LinkedIn
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 1296
Webbplats: http://www.vmp-group.se/Sverige/sv/Arbetstagare/Lediga+tjänster/?jaid=1296
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gowab, Gundersen & Wahlin AB
Nya Tingstadsgatan 1
42244  HisingsBacka Sverige
Hemsida: http://www.vmp-group.se
  
Platsannons

Vi söker sjuksköterskor till sommaren!

Bollebygd är en expansiv kommun som ligger i en naturskön omgivning med bra kommunal service och på pendlingsavstånd från Göteborg, Borås och Alingsås.

Vi söker både dag- och nattsjuksköterskor som kan arbeta som semestervikarier i hemsjukvården med möjlighet till fortsatt anställning efter semesterperioden.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med mycket ansvar och stort inflytande. Arbetet är omväxlande och till stor del förlagt till människors hem.

ARBETSUPPGIFTER
Vårt arbetssätt präglas av individfokus, för att våra vårdtagare ska få en meningsfull och ändamålsenlig vardag. Vi vill göra livet gott, sätta guldkant på tillvaron och på så sätt försöka göra skillnad för dem vi är till för.

I tjänsten ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.
Vårt arbete präglas av ett salutogent synsätt och vi arbetar utifrån en värdegrund där den äldre ska känna sig delaktig i sitt eget liv, du blir en viktig länk för att det ska ske.

Dokumentationen sker i Procapita enligt ICF.


KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska.

B-körkort är ett krav.

Du är initiativtagande och har förmåga att självständigt planera och genomföra ditt arbete.
Samarbete med kollegorna i sjukskötersketeamet är centralt, och du förväntas även ha nära kontakt med såväl interna som externa aktörer, t ex omvårdnadspersonal, rehabpersonal och myndigheter.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-01-09
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Heltid eller deltid Schemalagd arbetstid även kväll, helg och natt Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Tidsbegränsad anställning över sommarperioden med möjlighet till förlängning. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 17/08
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=98a1b3d5-2449-47ba-b205-2cc5c970d6ce&TK=cae77989-0f12-471a-8054-01faeea5b1f8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollebygds kommun, Hemsjukvården
Box 147
51783  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida: http://www.bollebygd.se
  
Platsannons

Semestervikarier till äldreomsorgen

Bollebygd är en expansiv kommun med 9 000 invånare och 600 anställda. Kommunen ligger i en naturskön omgivning med bra kommunal service och på nära pendlingsavstånd från Göteborg, Borås och Alingsås.

Vill du arbeta med meningsfulla och utvecklande arbetsuppgifter i en liten och ambitiös äldreomsorg - sök semestervikariat hos oss!

I ditt arbete kommer du att bidra till att ge våra äldre en väl fungerande vardag med god omvårdnad och varierande aktiviteter, och du kommer att få uppleva hur givande och roligt det är att arbeta med äldre.


ARBETSUPPGIFTER
Du ansvarar tillsammans med övrig personal för att brukarna får den omvårdnad och omsorg som de behöver.

Arbetet är fritt och ger dig stora möjligheter att utvecklas och lära dig nya saker.

KVALIFIKATIONER
Du är initiativtagande, ansvarsfull och flexibel och du har förmåga att fatta beslut även i svåra lägen. Du är positiv och lyhörd och arbetar lika gärna självständigt som i grupp. Givetvis tycker du om att arbeta med människor och du har ett gott bemötande.

Vi ser gärna att du har omvårdnadsutbildning och erfarenhet av arbete med äldre personer. För att arbeta inom hemjänst och korttid behöver du ha körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Du som söker ska ha fyllt 18 år.

Ange gärna i din ansökan om du har önskemål om var du vill arbeta, t ex på ett äldreboende eller inom hemtjänsten. Vi ser helst att du kan arbeta under hela semesterperioden. Om du har begränsade möjligheter att arbeta hela perioden, vänligen ange i din ansökan vilka veckor du kan arbeta.

Har du frågor, kontakta gärna Birgitta, Pernilla eller Eva. Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 16/147
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c850e950-0a16-42e3-8e1e-9f05ee9aff4b&TK=dca4e9e5-3860-4bda-ad91-cea1e40beb16
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bollebygds kommun, Bollegårdens äldreboende
Box 147
51783  BOLLEBYGD Sverige
Hemsida: http://www.bollebygd.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal