Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:05

Lediga jobb i Bodens kommun (2582), Norrbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd28 042
Täthet7,00Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area4 285,10Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land4 007,89Landareal (km²)
Sjö277,21Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lärare Trä- och metallslöjd till Bodens kommun

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Vi söker 3 nya lärare som vill undervisa i trä- och metallslöjd till nedanstående enheter:
70% Stureskolan
60% Hedens skola
90% Torpgärdsskolan, Älvskolan och Harads skola

Stureskolan ligger i centrala Boden och är, enligt skolans rektor, världens bästa 7-9 skola med ungefär 450 elever. På skolan finns förutom ett 20-tal klasser även förberedelseklass för nyanlända elever och två andra särskilda undervisningsgrupper.

Hedens skola är en f-6 skola och ligger i ett naturskönt område i Hedens by, ca 7 km väster om Boden. Integrerade i skolans lokaler finns ett fritidshem med tre avdelningar.

Torpgärdsskolan ligger i ett större villaområde ca 5 km från Bodens centrum, På skolan finns ungefär 320 elever från förskoleklass tom årkurs 6 samt tre fritidsavdelningar.

Älvskolan ligger vackert vid Råne Älvdal 4,5 mil från Boden. Det är en f-6 skola med 21 elever mellan 6-12 år.

Harads är en f-6 skola som ligger vackert belägen vid Luleå älv, 5 mil nordväst om Boden.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker 3 lärare som vill undervisa i trä- och metallslöjd.

Som slöjdlärare handlar arbetet om att väcka nyfikenhet och lust till hantverket och att tränas sig i att utveckla sina egna idéer från tanke till färdig produkt. Eleverna ska ges förutsättningar till att bygga upp och utveckla sin egen förmåga, kreativitet och problemlösningsförmåga.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i slöjdämnet. Vi ser positivt på andra ämnesbehörigheter.

Vi söker dig som är flexibel, har god förmåga att bemöta olikhet och mångfald med värme, klokhet och engagemang för varje människas likavärde.

Det är viktigt hos oss att du är intresserad och engagerad i det kollegiala samarbetet på skolan och har en vilja att utveckla undervisningen mot de nationella målen.

Att du har dokumenterade erfarenheter och kunskaper i ämnet är av stor vikt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 60 % - 90 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-15 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676439
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3599af88-2ba7-4523-b6c2-31f666460df2&TK=d0486044-c211-4a03-a4d7-26d6fe13c82c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Projektledare för kvalitetsledningssystemet

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer.
Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.
Socialförvaltningens utvecklingsenhet är en stödfunktion till ledningsorganisationen inom förvaltningen. Inom utvecklingsenheten finns It-stöd, personalfrågor, statistikhandläggning, larmhantering, anhörigstöd samt projektledare och verksamhetsutvecklare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en projektledare under ett år med möjlighet till förlängning för utveckling av kvalitetsledningsledningssystemet inom socialförvaltningen.
Vill du vara delaktig i vårt kreativa och glada utvecklingsteam med många olika kompetenser är du välkommen att söka tjänsten!
Som projektledare kommer du att arbeta mot Socialförvaltningens samtliga verksamhetsområden med processutveckling. Ditt uppdrag är att vidareutveckla it-plattformen för socialförvaltningens kvalitetsledningssystem i samverkan med berörda parter, internt och externt. I ditt uppdrag ingår också att leda och utveckla socialförvaltningens hemsida.
I arbetet ingår samverkan och utbildning av socialförvaltningens personal i kvalitetsledningssystemets IT-plattform och samarbete med externa leverantörer.
Tjänsten har en tydlig utvecklingsinriktning mot verksamheternas nuvarande och framtida behov i kvalitetsledning samt digitalisering.
I förvaltningen är LEAN ett förhållningssätt i arbetet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med högskoleutbildning som uppfyller projektuppdragets beskrivning och bedöms lämplig för befattningen. Som projektledare krävs att du har god analytisk förmåga, gott ordningssinne samt pedagogisk förmåga och ett genuint intresse för processer. Du har också goda datakunskaper och erfarenhet av projektledning. Det är viktigt att du kan leda och motivera andra. Arbeta strukturerat, ha lätt för att utbilda och kommunicera information. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, arbeta självständigt och ha ambition till att bidra med hög servicenivå.
Meriterande är att du tidigare har erfarenhet från socialtjänsten och har arbetat med kvalitetsutveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Administrativ utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Vi tillämpar flextidsavtal. Arbetstid 7,45-17,00 Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Tjänsten är en projektanställning under ett år med möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A670015
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16f04535-adf1-41c7-9e3d-b92f684dd548&TK=cccf3241-518c-446b-8055-524f8a807065
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Funktionsföreträdare Logistik/Samband

3.NSE NORD söker Funktionsföreträdare Logistik/Samband med placering vid Ledningsavdelningen i Boden. Befattningen är civil.

3.NSE NORD.
3. NSE NORD ingår som en av fyra Försörjningsenheter inom FMLOG.  Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamhet bedrivs  från Härnösand och Östersund i söder till Kiruna i norr.Cirka 160 anställda är knutna till 3. NSE NORD varav 25 vid Ledningsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Uppgiften som Funktionsföreträdare Logisitk/Samband innebär att du är ansvarig för 3.NSE NORD egen logistik innefattande bland annat:
Upprätta materielplaner och planera materielrörelser.
Vara lageransvarig för egna lager i system PRIO
Ansvara för avveckling och försäljning av materiel
Planera fordonsförsörjning
Utveckla rollen som Ledningssystemansvarig
Resor ingår ingår i tjänsten varför B-körkort är ett krav

Önskvärda kvalifikationer:

Erfarenhet av Logistik i FM
Erfarenhet av FM redovisningssystem PRIO/LIFT
Analytisk och strukturerad
God administrativ förmåga
Flexibel och stresstålig
Genomförd Värnplikt/GMU

Meriterande kvalifikationer:
Erfarenhet av logisitik i FM
Tidigare anställning i FM

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har stor social kompetens, är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar och självständigt kan driva processer framåt mot fastställda mål.
Du är strukturerad, ordningssam, lojal och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Sektionschef Robert Wikström: 072-577 89 04

Fackliga representanter:
OFR/S: Per Eriksson 070-594 00 82
SEKO: Jan-Åge Mikalsen 070-218 31 65
SACO: Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91

 Övrigt:
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6-måndars provanställning om du inte redan är anställd i FM
Arbetsort: Boden
Lön: Månadslön, ange ev löneanspråk
Beräknat startdatum: 170615

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 170501


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Administrativ utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=13279%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 9105
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Lärare Hem- och kunsumetkunskap Brönjaskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetar i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Brönjaskolan är en högstadieskola som ligger i Sävast med bekvämt pendlingsavstånd till både Boden och Luleå. Vi har 300 elever uppdelade på 3 åldersblandade arbetslag, samt en förberedelseklass på ca 20 elever.

Vi erbjuder en modern skola där vi har tid för gemensam planering varje vecka, samtliga elever har en egen dator och vi arbetar med digitala läromedel, planering och kommunikation med elever och föräldrar via lärportal.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Till Brönjaskolan i Sävast söker vi Dig som vill undervisa i hem- och kunsumetkunskap.

Som lärare i på Brönjaskolan bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka eleven i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl. a. att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör.

Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete. I tjänsten ingår mentorskap för ett antal elever.

Då skolan arbetar aktivt med IKT förväntas du använda dig av IT i din undervisning. Vi erbjuder egen dator till vår personal.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor och mycket kompetenta kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad lärare i grundskolans senare år med behörighet i hem- och konsumentkunskap. Vi ser det som mycket positivt om du även är behörig i andra ämnen.

Vi söker dig som är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll samt beredd att ta ansvar och initiativ i ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676104
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=316e528c-9517-43ca-93ba-5b3bf8b31f98&TK=1585e903-6314-438f-99bb-4748b0b0a571
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32852-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8714-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  

Platsannons

Lärare Mårängskolan Sävast

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Mårängskolan ligger i Sävast, 7 km från Bodens centrum. Här går ca 370 elever från förskoleklass till åk 6. Personalen är mån om att alla elever ska ha det bra och utvecklas både socialt och i sitt lärande. Vi satsar på kollegialt lärande för att ta vara på och sprida de goda kunskaper och erfarenheter som finns inom skolans väggar, men vänder oss naturligtvis också utåt för att lära av den forskning och utveckling som andra bedriver.

Skolan arbetar med upplevelsebaserat lärande. Våra elever får bl.a. vara med om tre spännande äventyr under sina år hos oss på Måräng. Vi stävar också efter att upplevelser ska förstärka det dagliga lärandet i skolan.

Det är många som trivs med och känner stolthet över sitt arbete på Måräng. Ta chansen och sök om även du vill jobba hos oss!


ARBETSUPPGIFTER
Till hösten ska vi på Mårängskolan genomföra Läslyftet och behöver en lärare som täcker upp för dem som ska fungera som handledare men även ersätter en lärare som övergår från heltids- till deltidsarbete.

Du kommer att arbeta i arbetslag tillsammans med andra lärare och fritidspedagoger/förskollärare. Samarbete är en viktig förutsättning för att arbetet ska bli gynnsamt för våra elever.

Som lärare arbetar du med planering, undervisning och bedömning och bidrar till skolutveckling bl.a. genom kollegialt lärande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad lärare med inriktning mot svenska och so i grundskolans tidigare år.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.


ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 7 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676094
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7df84957-54f0-446a-a82c-f1b7356f7e80&TK=d1a2fabe-8fb9-4229-adf2-ce85d5222cd6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lagerarbetare inom hjälpmedel och material, semestervikariat

Arbetsplats: Länsservice, Boden
Referensnummer: 193623


Om arbetsplatsen
Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets-och förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta för våra kunder att nå sina mål och samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet på fokus på patienten. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och självständig utveckling. Ledorden helhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.

Arbetsuppgifter
Länsservice söker lagerarbetare till Hjälpmedel och Material i Boden. Vi söker dig som är intresserad av att jobba med lagerarbete i hjälpmedels- och materialprocessen. Arbetsrotation är en förutsättning för en flexibel organisation därför förväntas du lära dig samt arbeta med flera områden inom processen och logistik. Dokumentation och revidering av rutiner är naturliga uppgifter för alla medarbetare. Avvikelserapporterting sker rutinmässigt för att fånga upp behov av förbättringar. Som lagerarbetare är du direkt underställd enhetschef.

Din bakgrund
Goda datakunskaper i Windows och MS Office är en förutsättning för att klara arbetet. Du har truckförarbevis och körkort minst behörighet B samt gymnasieutbildning. Som person är du engagerad, positiv och utåtriktad med en stark vilja att utvecklas inom yrket. Då Länsservice har en ett teaminriktat arbetssätt kommer god samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta
Vi söker semestervikarier för sommaren 2017


Vill du veta mer?
Eva-Marie Fellermark, Enhetschef Hjälpmedel, 072-725 23 70
Niclas Brorsson, Enhetschef Material, 072-529 40 10

Fackliga företrädare
Lena Nysjö, Vision, Lena.Nysjo@norrbotten.se
Marianne Engberg, Kommunal, 0920-28 41 44
Sista ansökningsdag är den: 2017-04-30
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 9
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SemestervikariatIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193623&DepartmentId=20992&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Boden Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

Fritidspedagog Mårängskolan Sävast

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Mårängskolan ligger i Sävast, 7 km från Bodens centrum. Här går ca 370 elever från förskoleklass till åk 6. Personalen är mån om att alla elever ska ha det bra och utvecklas både socialt och i sitt lärande. Vi satsar på kollegialt lärande för att ta vara på och sprida de goda kunskaper och erfarenheter som finns inom skolans väggar, men vänder oss naturligtvis också utåt för att lära av den forskning och utveckling som andra bedriver.

Skolan arbetar med upplevelsebaserat lärande. Våra elever får bl.a. vara med om tre spännande äventyr under sina år hos oss på Måräng. Vi stävar också efter att upplevelser ska förstärka det dagliga lärandet i skolan.

Det är många som trivs med och känner stolthet över sitt arbete på Måräng. Ta chansen och sök om även du vill jobba hos oss!


ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog på Mårängskolan arbetar du på en av våra fyra fritidsavdelningar samt samarbetar med en klass eller en årskurs under skoltid.

Samarbete är en viktig del i att vi kan erbjuda våra elever en bra verksamhet som hjälper dem att utvecklas så långt som möjligt samtidigt som de har roligt.

Som fritidspedagog ingår du i ett arbetslag tillsammans med lärare och andra fritidspedagoger. Du planerar, undervisar och utvärderar samt bidrar till utveckling av verksamheten bl.a. genom kollegialt lärande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är fritidspedagog eller lärare i fritidshem alternativt lärare i grundskolans tidigare år.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 7 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676070
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0f4848b8-72a2-471d-a96b-542120d83f86&TK=9a4c3933-ef78-4205-839c-ccbe6c247633
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pedagog Mårängskolan Sävast

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Mårängskolan ligger i Sävast, 7 km från Bodens centrum. Här går ca 370 elever från förskoleklass till åk 6. Personalen är mån om att alla elever ska ha det bra och utvecklas både socialt och i sitt lärande. Vi satsar på kollegialt lärande för att ta vara på och sprida de goda kunskaper och erfarenheter som finns inom skolans väggar, men vänder oss naturligtvis också utåt för att lära av den forskning och utveckling som andra bedriver.

Skolan arbetar med upplevelsebaserat lärande. Våra elever får bl.a. vara med om tre spännande äventyr under sina år hos oss på Måräng. Vi stävar också efter att upplevelser ska förstärka det dagliga lärandet i skolan.

Det är många som trivs med och känner stolthet över sitt arbete på Måräng. Nu behöver vi bli fler och du har chansen att bli en av oss. Visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?


ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver utöka vår positiva och utvecklingsbenägna personalgrupp och söker dig som är lärare, förskollärare eller fritidspedagog.

Dina arbetsuppgifter blir att förstärka det pågående pedagogiska arbetet. Det kan innebära att arbeta i klassrummet med helklass eller grupper av elever, ansvara för rastaktiviteter, förstärka språkutvecklingen hos våra nyanlända elever eller att arbeta med intensiva insatser i mindre elevgrupper. Du kommer också att vara med i arbetet på våra fritidsavdelningar.

Utifrån din behörighet och kompetens kan vi forma uppdraget så att det passar både dig och verksamheten på bästa sätt.KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad förskollärare eller lärare med inriktning mot grundskolans tidigare år alternativt fritidspedagog.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling.

Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676060
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c3bd3d78-0869-488c-81ff-bcbe132ae1d1&TK=31931036-b643-4677-a18f-040b83d2bb9f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Pusslet särskola och fritidshem

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

I särskolan går elever med funktionshinder som inte kan nå målen i grundskolan. Särskolan är en egen skolform där elever med utvecklingsstörning får en individuellt anpassad utbildning. Utbildningen ska i så stor utsträckning som möjligt motsvara den som finns i grundskolan.

Pusslet särskola och fritidshem finns i en del av Gammelängsskolan i stadsdelen Erikslund. På Gammelängsskolan i övrigt har socialförvaltningen viss dagverksamhet och korttids-tillsyn och -avlastning enligt LSS.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Pusslet! Vi söker nu Dig som vill arbeta som lärare på grundsärskolan.

Som lärare på grundsärskolan kommer Du att planera och genomföra undervisning och aktivera elever i fritidshemsverksamheten.

Förutom att planera och genomföra undervisning ska du vara eleverna behjälplig i vardagliga situationer. I matsituationen kommer du hjälpa till med att duka, diska, servera, avgöra portionens storlek, skala och skära, kunna anpassa sig i matsituationen utifrån var och ens specifika behov. Du kommer även vara eleven behjälplig vid toalettbesök, blöjbyten och i förekommande fall dusch. I arbetet ingår också att du handgripligen eller via instruktioner hjälper eleven vid av- och påklädning. Du kommer även bistå med medicinering och provtagning av elev med diabetes.

Som lärare på grundsärskolan kommer du arbeta med kommunikation och tolkhjälp i olika situationer där alternativ och kompletterande kommunikation krävs (AKK).

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har ett genuint intresse att arbeta med människor som tänker, lär och är på ett mycket annorlunda sätt. Vi söker dig som är speciallärare med inriktning utvecklingsstörning.

Du ska ha goda kunskaper om utvecklingsstörning och vilka komplikationer som kan uppstå i dessa personers dagliga livsföring. Du ska även ha specifika kunskaper om funktionshindret autism och förmåga att utifrån ett pedagogiskt arbetssätt anpassat till elever med autism hantera och bemöta alla elever i verksamheten (TEACCH).

I ditt arbete som lärare på grundsärskolan ska du kunna anpassa din kommunikation och sociala interaktion. Den ska utgå från behoven hos en människa med autism och inte från din egen spontana sociala kommunikationsnivå.

Vi söker dig som är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674823
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d131a391-02ba-444f-8d53-0ed3932351cf&TK=d887ec1d-5cba-4be6-8fc7-35441c53f44f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog Torpgärdsskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Torpgärdsskolan ligger i ett större villaområde ca 5 km från Bodens centrum, med sitt huvudsakliga upptagningsområde - Bodsvedjan, Norrbyarna, Norra Svartbyn, Södra Svartbyn och Torpgärdan. Barn från andra bostadsområden är naturligtvis välkomna i mån av plats. På skolan finns ungefär 320 elever från förskoleklass tom årkurs 6 samt tre fritidsavdelningar - Galaxen och Kometen för åk F-2 samt Stjärnan för åk 3-6. Skolgården består av både skog, gräsområden och lekytor. Närheten till skog och natur medger goda möjligheter för friluftsverksamhet, skidåkning och skridskoåkning. På skolan finns skolverksamhet från förskoleklass till årskurs 6.

Skolans profil är Hälsa och Livsstil inom ramen för hållbar utveckling. Perspektivet hållbar utveckling läggs på skolans alla ämnen och kan ses som ett urvalsinstrument vid val av innehåll. Profilen fungerar som en kompass för att utveckla elevernas ämneskunskaper och sociala utveckling och på så vis skapa förutsättningar för god hälsa och en god social kompetens.

Det allra viktigaste för oss är att barnen trivs, känner trygghet och utvecklas. Vi vill att barnen och eleverna ska känna stolthet över sig själva och att de ska tro på sin egen förmåga. ”Jag är bra, jag lär mig och duger precis som jag är.” Tillsammans med hemmet vill vi hitta bra lösningar och förhållningssätt.

På skolan arbetar vi med kollegialt lärande för att ta tillvara och dela kunskaper samt erfarenheter med varandra, men är också intresserade att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner en stolthet över sitt arbete på Torpgärdsskolan.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Fritidshemmets uppdrag är att ta till vara elevernas lust att lära och utvecklas. Verksamheten utgår från nationella målen och tar hänsyn till elevernas behov, erfarenheter och tänkande, samt anpassas till att elever har olika förutsättningar. Uppdraget handlar bland annat om att stödja elevernas sociala och allmänna utveckling, utvidga och fördjupa deras kunskaper och erfarenheter, samt erbjuda en meningsfull fritid. Eleverna får även träna på demokrati, inflytande och ansvar i praktiken. Betydelsefulla inslag i verksamheten är lek, rörelse och skapande arbete. Fritidshemmet samverkar även med förskoleklassen och skolan för elevens bästa i ett helhetsperspektiv. Som fritidspedagog på Torpgärdsskolan arbetar du i klass tillsammans med lärare under skoldagen och i fritidsverksamhet tillsammans med förskollärare och fritidspedagoger efter skoldagens slut. I arbetet ingår, förutom fritidsverksamhet, bland annat att vara rastvärd, ansvara för rastaktiviteter samt vid behov arbeta med intensiva insatser i mindre elevgrupper.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är fritidspedagog alternativt legitimerad förskollärare eller lärare med inriktning mot grundskolans tidigare år.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674792
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6623166d-c98e-434a-831c-ea33daafda61&TK=b1f7cad0-d75d-40d5-9b06-6fc3ca35e8b4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Torpgärdsskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Torpgärdsskolan ligger i ett större villaområde ca 5 km från Bodens centrum, med sitt huvudsakliga upptagningsområde - Bodsvedjan, Norrbyarna, Norra Svartbyn, Södra Svartbyn och Torpgärdan. Barn från andra bostadsområden är naturligtvis välkomna i mån av plats. På skolan finns ungefär 320 elever från förskoleklass tom årkurs 6 samt tre fritidsavdelningar - Galaxen och Kometen för åk F-2 samt Stjärnan för åk 3-6. Skolgården består av både skog, gräsområden och lekytor. Närheten till skog och natur medger goda möjligheter för friluftsverksamhet, skidåkning och skridskoåkning. På skolan finns skolverksamhet från förskoleklass till årskurs 6.

Skolans profil är Hälsa och Livsstil inom ramen för hållbar utveckling. Perspektivet hållbar utveckling läggs på skolans alla ämnen och kan ses som ett urvalsinstrument vid val av innehåll. Profilen fungerar som en kompass för att utveckla elevernas ämneskunskaper och sociala utveckling och på så vis skapa förutsättningar för god hälsa och en god social kompetens.

Det allra viktigaste för oss är att barnen trivs, känner trygghet och utvecklas. Vi vill att barnen och eleverna ska känna stolthet över sig själva och att de ska tro på sin egen förmåga. ”Jag är bra, jag lär mig och duger precis som jag är.” Tillsammans med hemmet vill vi hitta bra lösningar och förhållningssätt.

På skolan arbetar vi med kollegialt lärande för att ta tillvara och dela kunskaper samt erfarenheter med varandra, men är också intresserade att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner en stolthet över sitt arbete på Torpgärdsskolan.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Torpgärdsskolan söker nu en lärare till årskurs tre.

Du kommer att undervisa elever i årkurs tre. I ditt dagliga arbete ingår även planering av undervisning, bedömning och dokumentation av elevers utveckling samt återkoppling av elevernas kunskapsutveckling till elever och föräldrar. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare, fritidspedagoger och specialpedagoger. Vi söker dig som är intresserad av kollegialt lärande och skolutveckling. Du har goda kunskaper och ett brinnande intresse för dina ämnen. Du får eleverna att utvecklas och lyckas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa på grundskolans tidigare år.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har hög kommunikativ och interaktiv förmåga, är socialt lyhörd och har hög motivation för läraryrket. Du har även förmåga till självreflektion och analys.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674779
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=595493f6-6040-4888-bea1-9f9b5728e974&TK=f9e28250-4535-45c8-ba6f-fac600d56d43
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare förskoleklass Torpgärdsskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Torpgärdsskolan ligger i ett större villaområde ca 5 km från Bodens centrum, med sitt huvudsakliga upptagningsområde - Bodsvedjan, Norrbyarna, Norra Svartbyn, Södra Svartbyn och Torpgärdan. Barn från andra bostadsområden är naturligtvis välkomna i mån av plats. På skolan finns ungefär 320 elever från förskoleklass tom årkurs 6 samt tre fritidsavdelningar - Galaxen och Kometen för åk F-2 samt Stjärnan för åk 3-6. Skolgården består av både skog, gräsområden och lekytor. Närheten till skog och natur medger goda möjligheter för friluftsverksamhet, skidåkning och skridskoåkning. På skolan finns skolverksamhet från förskoleklass till årskurs 6.

Skolans profil är Hälsa och Livsstil inom ramen för hållbar utveckling. Perspektivet hållbar utveckling läggs på skolans alla ämnen och kan ses som ett urvalsinstrument vid val av innehåll. Profilen fungerar som en kompass för att utveckla elevernas ämneskunskaper och sociala utveckling och på så vis skapa förutsättningar för god hälsa och en god social kompetens.

Det allra viktigaste för oss är att barnen trivs, känner trygghet och utvecklas. Vi vill att barnen och eleverna ska känna stolthet över sig själva och att de ska tro på sin egen förmåga. ”Jag är bra, jag lär mig och duger precis som jag är.” Tillsammans med hemmet vill vi hitta bra lösningar och förhållningssätt.

På skolan arbetar vi med kollegialt lärande för att ta tillvara och dela kunskaper samt erfarenheter med varandra, men är också intresserade att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner en stolthet över sitt arbete på Torpgärdsskolan.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Välkommen till Torpgärdsskolan! Vi söker nu Dig som vill arbeta som lärare förskoleklass.

Som lärare i förskoleklass hos oss kommer Du och en annan av våra lärare ha ansvar för undervisningen i förskoleklass. Du kommer också att ha ett nära samarbete med fritidspersonal, en del av din arbetstid kommer att vara i fritidshemmet. Ditt arbete består av undervisning av eleverna i förskoleklass men också av arbete på fritids för elever i ålder 6 - 7 år, dvs förskoleklass och årskurs 1.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är lärare med legitimation för förskoleklass alternativt förskollärarlegitimation med behörighet i förskoleklass.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskoleklass
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-07 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674794
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ceeb3d05-3035-4fe5-968e-942db2d18ac7&TK=b82dce8b-c233-4140-a2a9-26db64af42fe
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare juridik Björknäsgymnasiet

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Björknäsgymnasiet ligger centralt i Boden med närhet till allt från naturområden, ishall, fotbollsplan, vatten, bad, kulturområde och stadskärna. Detta skapar möjligheter till ett aktivt lärande men också hälsofrämjande. På Björknäsgymnasiet strävar vi för att våra ungdomar ska må bra och därför jobbar vi med HEL, som står för hälsa elev och livsstil. Gymnasieskolan har under många år arbetat och medverkat i en rad internationella projekt. Dessutom är entreprenörskap en framgångsfaktor hos oss.

SKOLAN MED KUNSKAPEN I CENTRUM :
Bransch och näringsliv ger skolan möjlighet till ett nära samarbete. Vi vill vara en möjlighet för alla ungdomar att hitta början till sin framtid. Det kan vi göra genom att erbjuda många olika program med flera inriktningar som ger våra ungdomar alla möjligheter att utveckla just sina intressen och skapa sin framtid.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba på vårt Ekonomiprogram och tillsammans med programarbetslaget, som idag består av 7 lärare, undervisa, leda, coacha, skratta och utmana våra ca 70 elever. Förutom undervisning på ekonomiprogrammet kommer du även att undervisa andra grupper på skolan i kurser som passar din behörighet.

Om du vill jobba med oss är det viktigt att du är intresserad av, ja rent av, brinner för skolutveckling. Språkutvecklande arbetssätt, digitalisering, kollegialt lärande och ett entreprenöriellt förhållningssätt är exempel på områden som vi redan jobbar med och som vi hoppas att du vill fortsätta att utveckla tillsammans med oss. Förhoppningsvis kommer du med dina egna idéer och tankar kring dessa, men också om andra, utvecklingsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig, legitimerad juridiklärare, gärna även med behörighet i företagsekonomi, ledarskap och organisation eller annat relevant ämne.

Vi söker dig som har ett dynamiskt tankesätt, ser samarbete som en framgångsfaktor och delakultur som en självklarhet och att du håller med om att vi alla är varandras arbetsmiljö.

Vårt önskemål är att du skall vara målinriktad, en skicklig pedagog, bra organisatör, ha en god människosyn och vara en person som ser möjligheter istället för hinder. Vi söker Dig som vill utveckla och se framåt och vill komma med egna utvecklingsområden. Du behöver också kunna samarbeta med både kollegor samt elever.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674881
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c6ada8c5-0f88-4295-90a2-e39afa1a3c43&TK=cd8be136-5ecb-4248-906a-4ef2fb4b6ec0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare Bredåkers förskola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Bredåkers förskola ligger bredvid Lule älv i Södra Bredåker, 23 km från Boden. Förskolan har 2 avdelningar, Skogen och Älven. Vår verksamhet grundar sig på att barn vill lära och är kompetenta.

Vi vill erbjuda en rolig och utmanade miljö för att främja leken, fantasin och kreativiteten. Vi vill skapa en trygg atmosfär där alla trivs, har roligt tillsammans och utvecklas. Vi vill att föräldrars delaktighet ska vara en viktig del i arbetet på förskolan. Personalen har specialutbildat sig genom utbildning på Luleå universitet i Läs- och skrivutveckling samt Matematik i förskolan.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Till Bredåkers förskola söker vi nu Dig som vill arbeta som resurs i barngrupp. Under arbetstid kommer du uteslutande att vistas med barnen på båda våra avdelningar och tillsammans med kollegor genomföra planerade aktiviteter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har förskollärarexamen/lärarexamen avsedd för arbete i förskolan.

Du
- möter barnen med respekt, nyfikenhet och utifrån deras förutsättningar
- lyfter det positiva hos barnen
- har förmågan att engagera barn till lustfyllt lärande
- har god samarbetsförmåga med kollegor och vårdnadshavare
- kan bygga en trygg vardag med struktur, förberedelse och vägledande samspel.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75 % Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-09-01 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A674892
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=55c9d9e2-81bc-4c0a-a6d2-4ad28849615b&TK=1c522c06-8866-4714-b5a2-54373a5b1782
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Specialpedagog Brönjaskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetar i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Brönjaskolan är en högstadieskola som ligger i Sävast med bekvämt pendlingsavstånd till både Boden och Luleå. Vi har 300 elever uppdelade på 3 åldersblandade arbetslag, samt en förberedelseklass på ca 20 elever.

Vi erbjuder en modern skola där vi har tid för gemensam planering varje vecka, samtliga elever har en egen dator och vi arbetar med digitala läromedel, planering och kommunikation med elever och föräldrar via lärportal.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi 2 nya specialpedagoger till Brönjaskolan!

Specialpedagogerna ingår i skolans elevhälsoteam som för övrigt består av rektor, biträdande rektor, skolsköterska och kurator och SYV. Teamet träffas varje vecka och ibland ingår representanter för central elevhälsa och socialtjänsten.

I arbetsuppgifterna ingår att;
• Ansvara för elevhälsoarbetet i ett arbetslag och säkerställa att eleverna får det stöd de har rätt till
• Handleda lärare beträffande extra anpassningar i klassrummet och bistå med dokumentation
•Göra utredningar/kartläggningar och förbereda ärenden till elevhälsoteamets möten och inför beslut om åtgärdsprogram
•Samverka med lokal och central elevhälsa, socialtjänsten, BUP, HAB samt SPSM
•I samarbete med skolledning arbeta skolutvecklande, skolan ska genomsyras av ett specialpedagogiskt förhållningssätt till elevernas behov
•Enskild handledning av lärare
•Enskild handledning av elever, t ex regelbundet stöd med exekutiva funktioner
•Hålla sig informerad om aktuell forskning och använda dessa kunskaper för skolutveckling

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lärarlegitimation och en specialpedagogexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av digitalt lärande.

Du har förmåga att se elevens behov och kan sätta det i skolans sammanhang och kan genom samarbete skapa god plattform för utveckling. Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du tycker om utmaningar samtidigt som du är tålmodig och lyhörd. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675113
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=37a35252-c304-434f-a572-ae2b178f8ada&TK=f522050b-993a-47d9-922f-845ecb73933b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare engelska och moderna språk Brönjaskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetar i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Brönjaskolan är en högstadieskola som ligger i Sävast med bekvämt pendlingsavstånd till både Boden och Luleå. Vi har 300 elever uppdelade på 3 åldersblandade arbetslag, samt en förberedelseklass på ca 20 elever.

Vi erbjuder en modern skola där vi har tid för gemensam planering varje vecka, samtliga elever har en egen dator och vi arbetar med digitala läromedel, planering och kommunikation med elever och föräldrar via lärportal.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng!

För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Till Brönjaskolan i Sävast söker vi Dig som vill undervisa i engelska och moderna språk (franska eller spanska).

Som lärare i på Brönjaskolan bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka eleven i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl. a. att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör.

Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete. I tjänsten ingår mentorskap för ett antal elever.

Då skolan arbetar aktivt med IKT förväntas du använda dig av IT i din undervisning. Vi erbjuder egen dator till vår personal.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor och mycket kompetenta kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad lärare i grundskolans senare år med behörighet i engelska och i franska eller spanska.

Vi söker dig som är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll samt beredd att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675169
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9d3b3327-3f3b-436a-8d94-fdcafde3737c&TK=bc8912b0-e5bd-4e5c-9684-bdb983653fe1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Ma/No Brönjaskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetar i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Brönjaskolan är en högstadieskola som ligger i Sävast med bekvämt pendlingsavstånd till både Boden och Luleå. Vi har 300 elever uppdelade på 3 åldersblandade arbetslag, samt en förberedelseklass på ca 20 elever.

Vi erbjuder en modern skola där vi har tid för gemensam planering varje vecka, samtliga elever har en egen dator och vi arbetar med digitala läromedel, planering och kommunikation med elever och föräldrar via lärportal.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Till Brönjaskolan i Sävast söker vi Dig som vill undervisa i matematik och no.

Som lärare i på Brönjaskolan bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka eleven i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl. a. att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör.

Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete. I tjänsten ingår mentorskap för ett antal elever.

Då skolan arbetar aktivt med IKT förväntas du använda dig av IT i din undervisning. Vi erbjuder egen dator till vår personal.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor och mycket kompetenta kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad lärare i grundskolans senare år med behörighet i matematik och naturorienterande ämnen.

Vi söker dig som är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du är trygg i din yrkesroll samt beredd att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675184
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1c5f827a-9d82-466c-a37d-a978a4b84855&TK=d8bd673a-d711-4633-81e6-6d44ba15925a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog Hedens skola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Hedens skola ligger i ett naturskönt område i Hedens by, ca 7 km väster om Boden. Integrerade i skolans lokaler finns ett fritidshem med tre avdelningar. Närheten till skog och natur ger bra förutsättningar för skidåkning och friluftsverksamhet.

På vår skola startar vi varje läsår med läger för alla elever på mellanstadiet, ett läger där värdegrundsarbete och samarbetsövningar är i fokus, något som kräver ett lustfullt engagemang av många pedagoger på skolan. Lägret är något som vi ser ger stora vinster i förhållningssättet gentemot varandra under läsåret som kommer.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är intresserad av att bidra med ditt engagemang för det som sker varje dag på en skola och samtidigt är intresserad och vill utveckla elevernas fritidsverksamhet på vår skola, både på raster och efter skoldagens slut.

I arbetet som fritidspedagog är du en viktig pedagog under skoldagen i klassrummet tillsammans med läraren. På rasterna är du en i arbetslaget som arrangerar rastaktiviteter och där du försöker inspirera eleverna till samvaro och engagemang i lustfyllda lekar.

På vår skola har vi tre fritidsavdelningar där kollegial samverkan och flexibilitet krävs. Skolloven är viktiga dagar, eftersom skolan och fritidshemmet ska vara kompensatoriska och erbjuda en spännande fritid för alla elever.
Vår skolskog intill skolan är en välbesökt plats och där utmanar vi oss till utveckling av nyttjandet.

Som fritidspedagog kan du ibland vara ensam med en barngrupp och ansvarig för att de planerade aktiviteterna genomförs. Att arbeta med människor innebär att du samtidigt som du har ett uppdrag att genomföra – en planerad aktivitet – så ska du klara av att hantera allt som sker där och då när elever möts och tränar sig i att socialisera sig.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare med behörighet för fritidshemmet.

Vi söker dig som är lugn och varm. Du ska vara en person som tycker om att vistas utomhus och delta i ett arbetslag som utvecklar vårt fritidshem till en plats alla elever längtar till. Kollegial samverkan är av mycket stor vikt hos oss och vi önskar att du arbetar för laget före jaget och samtidigt som du är positiv till individuella initiativ till aktiviteter som gynnar elevernas mående och glädje.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Mångfald är ett ledord på vår skola och vi arbetar ständigt för en skola där alla bemöts utifrån en humanistisk värdegrund där alla lika värde är av största vikt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-15 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675266
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4235263d-1aa6-4dab-8cc8-22fc13e314b6&TK=eb2e533e-869d-43bd-8972-2d50c35db171
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Svartbjörnsbyn

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Svartbjörnsbyns skola är en liten F-6 skola med ca 150 elever och ca 18 personal. Skolan ligger i en by ca 4 km utanför Boden centrum.

Vid Svartbjörnsbyns skola får barn och unga verktyg för ett livslångt och hållbart lärande.
Genom utevistelse och rörelse får eleverna ökade förutsättningar att möta framtidens utmaningar!

Vår profil är:
Natur – hälsa – rörelse! För lärande för alla barn i förskoleklass, fritidshem och skola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i trevligt och innovativt arbetslag och undervisa i no och tk i år 4-6, ma i år 5 samt elevens val år 4-6.

I tjänsten ingår även att vara mentor tillsammans med en annan lärare i någon av klasserna 4-6.

Vi förväntar oss att du har ett positivt synsätt, tycker om nya utmaningar, är initiativrik och kreativ samt tar ansvar och vill vara med och utveckla verksamheten


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad grundskollärare för år 1-6 och har behörighet att undervisa i ma/no/tk.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i ett arbetslag och tillsammans med andra skapa en lärmiljö som gynnar era gemensamma elever.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 80% med möjlighet till höjd sysselsättningsgrad. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 aug eller enligt överenskommelse. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675218
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=86ea47b0-1ad2-4c81-89ac-7c7c7866f424&TK=93d8a2c3-69df-4a77-bede-b793621ce03d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare Unbyn

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Mumindalens förskola i Unbyn ligger vackert beläget på södra sidan om Luleälven, mittemellan Boden och Luleå. Det är ca 15 km till Boden och ca 25 km till Luleå.

Vår förskola består av två avdelningar, indelade i 1-2 år och 3-5 år. Förskolan arbetar som ett stort arbetslag på 6 pedagoger som under veckan undervisar barn både små och stora barn. Språkutveckling, skapande verksamhet och utomhusverksamhet är en stor del av förskolans dag. Femåringarna har en egen ”skolförberedande” grupp varje vecka. Förskolan arbetar med ”valtavla” och pedagogerna har olika ansvarsområden.
Förskolan arbetar aktivt för att lägga grunden till ett livslångt lärande där verksamheten ska vara utmanande, lärorik, rolig och trygg. Barnens tankar, nyfikenhet och lust att lära ligger i fokus.

All mat tillagas på förskolan av vår kock. Vi har en fantastisk utemiljö, med naturen som närmaste granne. Närmiljön erbjuder spännande utflykter i skog och mark, med många möjligheter till lärorika uterum.
Förskolan har fyra planeringsdagar per år då verksamheten är stängd.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Till Mumindalens förskola söker vi nu en förskollärare som kan vara med och driva förskolans utveckling framåt med ett djupt engagemang tillsammans med förskolechef och övriga medarbetare.

Som sökande är du väl insatt i förskolans reviderade läroplan Lpfö 98/10 och arbetar för att nå ökad måluppfyllelse på ett engagerat och positivt sätt. Du är flexibel och trygg i din yrkesroll samt beredd att ta ansvar och initiativ.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har förskollärarexamen.

Vi söker Dig som:
- möter barnen med respekt, nyfikenhet och utifrån deras förutsättningar
- lyfter det positiva hos barnen
- har förmågan att engagera barn till lustfyllt lärande
- har god samarbetsförmåga med kollegor och vårdnadshavare
- kan bygga en trygg vardag med struktur, förberedelse och vägledande samspel.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd och TAKK för att alla barn ska få de bästa möjligheterna under sina förskoleår. Det är även en tillgång om du är duktig på IT eftersom lärplattor används i den dagliga verksamheten med barnen och i den pedagogiska dokumentationen.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde augusti 2017 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675281
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cb425edb-78f2-4b38-a1d5-e9b33b2ac3a5&TK=014ae456-ad32-4f36-94db-d6ee706b76ad
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Publiceraddatum: 
Yrkesbenämning: 
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress:

  
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare Harads förskola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Harads förskola är vackert beläget vid Luleå älv centralt i byn Harads ca. 5 mil norr om Boden. I närområdet finns fritids, förskoleklass - år 9 skola, badhus, gymnastiksal, bibliotek och skog.

Tiden på förskolan är en stor del i barnets utveckling och lärande. Det är viktigt att barnet får en trygg och bra start på ett livslångt lärande.

Verksamheten skall vara rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Förskolan skall erbjuda barnen en god pedagogisk verksamhet, där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet.

Vi vill att alla barn ska lyckas och fortsätta vara nyfikna barn som känner tilltro till sin egen förmåga och upplever det meningsfullt att lära sig nya saker.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare har du ansvar för planering, genomförande och reflektion i samarbete med arbetslaget. Barnen ska ges nya utmaningar och få stöd och stimulans i sin sociala utveckling. Kollegialt lärande är viktigt och vi ser det som en styrka att kunna hjälpa varandra för att våga vara nyfikna inför nya sätt att arbeta.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand dig som har förskollärarexamen/lärarexamen avsedd för arbete i förskolan.

Vi förväntar oss att Du vill delta i utvecklingen av arbetet på förskolan.

Kollegialt lärande är viktigt och vi ser det som en styrka att kunna hjälpa varandra för att våga vara nyfikna inför nya sätt att arbeta. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga, är ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ.

Du
- möter barnen med respekt, nyfikenhet och utifrån deras förutsättningar
- lyfter det positiva hos barnen
- har förmågan att engagera barn till lustfyllt lärande
- har god samarbetsförmåga med kollegor och vårdnadshavare
- kan bygga en trygg vardag med struktur, förberedelse och vägledande samspel.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675286
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=faef676b-4532-4123-96f7-1d87c82284ba&TK=3ce44b7c-b5ff-4514-8e86-77f903775dbf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare El- och energiprogrammet, Björknäsgymnasiet

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Björknäsgymnasiet ligger centralt i Boden med närhet till allt från naturområden, ishall, fotbollsplan, vatten, bad, kulturområde och stadskärna. Detta skapar möjligheter till ett aktivt lärande men också hälsofrämjande. På Björknäsgymnasiet strävar vi för att våra ungdomar ska må bra och därför jobbar vi med HEL, som står för hälsa elev och livsstil. Gymnasieskolan har under många år arbetat och medverkat i en rad internationella projekt. Dessutom är entreprenörskap en framgångsfaktor hos oss.

SKOLAN MED KUNSKAPEN I CENTRUM :
Bransch och näringsliv ger skolan möjlighet till ett nära samarbete. Vi vill vara en möjlighet för alla ungdomar att hitta början till sin framtid. Det kan vi göra genom att erbjuda många olika program med flera inriktningar som ger våra ungdomar alla möjligheter att utveckla just sina intressen och skapa sin framtid.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Din främsta uppgift blir att undervisa i elinstallation med närliggande kurser.

Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag och ha ett nära samarbete med programrektor och arbetslag. Ditt arbete som lärare hos oss kräver att Du i teori och praktik är väl förtrogen med skolans styrdokument. Arbetet ställer också höga krav på samarbetsförmåga och kräver en kunskap om hu en helhetssyn leder till att alla elever får framgång i sina studier.

KVALIFIKATIONER
Vi söker i första hand efter dig som har allmän behörighet samt är behörig lärare och har kunskap i att utbilda elever till installationselektriker.

Vi vill att du är intresserad av att utmanas, höja ribban och ta till dig ett nytt sätt att arbeta.

I andra hand söker vi dig som arbetar som elektriker/elinstallatör, har några års allsidig erfarenhet från branschen och vill bli yrkeslärare. Vi önskar i så fall att du vill vidareutbilda dig till yrkeslärare under tiden du arbetar.

Du ska ha kompetens att utföra arbete med starkström.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde ht-17 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675680
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8e21c6ec-fd78-4805-b67f-af3a2e316f14&TK=63703a8f-ca8d-406a-b257-72f310c9f59e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Ma/No Björknäsgymnasiet

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Björknäsgymnasiet ligger centralt i Boden med närhet till allt från naturområden, ishall, fotbollsplan, vatten, bad, kulturområde och stadskärna. Detta skapar möjligheter till ett aktivt lärande men också hälsofrämjande. På Björknäsgymnasiet strävar vi för att våra ungdomar ska må bra och därför jobbar vi med HEL, som står för hälsa elev och livsstil. Gymnasieskolan har under många år arbetat och medverkat i en rad internationella projekt. Dessutom är entreprenörskap en framgångsfaktor hos oss.

SKOLAN MED KUNSKAPEN I CENTRUM :
Bransch och näringsliv ger skolan möjlighet till ett nära samarbete. Vi vill vara en möjlighet för alla ungdomar att hitta början till sin framtid. Det kan vi göra genom att erbjuda många olika program med flera inriktningar som ger våra ungdomar alla möjligheter att utveckla just sina intressen och skapa sin framtid.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba på Språkintroduktion och undervisa i matematik och no. På språkintroduktion finns idag 130 elever och 14 lärare. Elevantalet kan variera och vi har regelbunden antagning till en introduktionsgrupp. Tjänsten innebär även stödundervisning i klass och mattestuga.

Du samarbetar med övrig skolpersonal för god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete. I tjänsten ingår mentorskap för ett antal elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är legitimerad lärare i grundskolans senare år med behörighet i matematik och naturorienterande ämnen. Vi ser gärna en behörighet för gymnasiet för några av ämnena.

Vi söker dig som är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser positivt på erfarenhet från språkintroduktion och/eller likvärdig erfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll samt beredd på att ta ansvar och initiativ i ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-15 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675539
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b512ba4c-4d86-4015-b6b7-b8f9c708fa49&TK=f519873c-1f13-417d-87eb-f67f94387d76
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare SvA Björknäsgymnasiet

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Björknäsgymnasiet ligger centralt i Boden med närhet till allt från naturområden, ishall, fotbollsplan, vatten, bad, kulturområde och stadskärna. Detta skapar möjligheter till ett aktivt lärande men också hälsofrämjande. På Björknäsgymnasiet strävar vi för att våra ungdomar ska må bra och därför jobbar vi med HEL, som står för hälsa elev och livsstil. Gymnasieskolan har under många år arbetat och medverkat i en rad internationella projekt. Dessutom är entreprenörskap en framgångsfaktor hos oss.

SKOLAN MED KUNSKAPEN I CENTRUM :
Bransch och näringsliv ger skolan möjlighet till ett nära samarbete. Vi vill vara en möjlighet för alla ungdomar att hitta början till sin framtid. Det kan vi göra genom att erbjuda många olika program med flera inriktningar som ger våra ungdomar alla möjligheter att utveckla just sina intressen och skapa sin framtid.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba på Språkintroduktion och undervisa i svenska som andra språk. På språkintroduktion finns idag ca 130 elever och 14 lärare. Elevantalet kan variera och vi har regelbunden antagning till en introduktionsgrupp.

Hos oss samarbetar du med övrig skolpersonal för god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete. Arbetet består huvudsakligen av undervisning i ämnet, men även mentorskap ingår i tjänsten. Var med oss och ge våra elever luft under vingarna!

Som medarbetare på gymnasiet kommer Du ingå i ett positivt arbetslag som samarbetar över ämnesgränser och ser möjligheter - välkommen att bli en av oss!

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har lärarlegitimation med behörighet i Svenska som andra språk åk 7-9/gymnasiet och gärna med behörighet i ett kompletterande ämne.

Vi söker Dig som sätter eleverna och deras lärande i centrum. Du har ett entreprenöriellt förhållningssätt och visar höga och positiva förväntningar på eleverna. Vi ser goda relationer mellan lärare och elever som en av de viktigaste framgångsfaktorerna och söker därför Dig som är bra på att skapa och upprätthålla goda elevrelationer. Du är en tydlig ledare i klassrummet. Det är positivt om Du har erfarenhet från språkintroduktion och kartläggning och/eller inskrivningssamtal. Du är trygg i din yrkesroll samt beredd på att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du har kunskap om formativ bedömning, IKT och språkutvecklande arbetssätt, som är prioriterade områden hos oss.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2017-08-15 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675533
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6aabcfc3-af92-4f19-9e12-a02b1775ab6d&TK=6880bf9d-5989-4012-9571-996fc28719e9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog Fagernässkola avd Kryddgården

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Fagernäs skola är en grundskola med ca 170 elever från förskoleklass upp till år 6. Skolan, som byggdes 1953, ligger ungefär 2 km från Bodens centrum. I huvudbyggnaden finns klassrum, grupprum, matsal, bibliotek, slöjdsalar, bibliotek, hkk- och musiksal. I en fristående byggnad finns skolans idrottshall.

Skolan har tre fritidsavdelningar, Solgården, Örtagården och Kryddgården. En hög andel av skolans elever har fritidsplats. På vår stora skolgård finns fotbollsplan, klätterställning, gungor, linbana, labyrint samt stora fria ytor för lek. På vintern finns en spolad skridskoplan, uppdragna skidspår och naturligtvis härliga snökullar. I närområdet finns naturområden som lämpar sig för utflykter och friluftsliv året runt.

Det allra viktigaste för oss på Fagernäs skola är att barnen trivs, känner trygghet och utvecklas. Vi vill att barnen och eleverna ska känna stolthet över sig själva och att de ska tro på sin egen förmåga. ”Jag är bra, jag lär mig och duger precis som jag är.” Tillsammans med hemmet vill vi hitta bra lösningar och förhållningssätt.

På skolan tillvaratar och delar vi kunskaper samt erfarenheter med varandra. Vi är intresserade av att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner stolthet över sitt arbete i Fagernäs skola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?


ARBETSUPPGIFTER
Fagernäs skola söker nu en fritidspedagog till Kryddgården som är en särskild undervisningsgrupp för 10 elever inom autismspektrumtillstånd, AST, i åldrarna 8-12 år.

Fritidshemmets uppdrag är att ta till vara elevernas lust att lära och utvecklas. Verksamheten utgår från de nationella målen och tar hänsyn till elevernas behov, erfarenheter och tänkande, samt anpassas till att elever har olika förutsättningar. Uppdraget handlar bland annat om att stödja elevernas sociala och allmänna utveckling, utvidga och fördjupa deras kunskaper och erfarenheter, samt erbjuda en meningsfull fritid.

Eleverna får även träna på demokrati, inflytande och ansvar i praktiken. Betydelsefulla inslag i verksamheten är lek, rörelse och skapande arbete. Fritidshemmet samverkar även med förskoleklassen och skolan för elevens bästa.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med två lärare som ansvarar för undervisningen och två fritidspedagoger och en specialpedagog.

Vi söker Dig som tillsammans med arbetslaget utvecklar elevernas lärande under skoldagen. I ditt dagliga arbete ingår att tillsammans med arbetslaget planera undervisning, bedöma och dokumentera elevers utveckling samt återkoppla elevernas kunskapsutveckling till elever och föräldrar. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla utbildningen för elever inom AST tillsammans med Ditt arbetslag. Du får eleverna att utvecklas och lyckas.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är fritidspedagog alternativt legitimerad förskollärare eller lärare med inriktning mot grundskolans tidigare år.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, flexibel, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 75% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675820
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=61bba3a1-7c68-43b7-8693-08b4718a7c27&TK=c5988a83-e010-448e-abcc-e98c286a53f4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Fritidspedagog Fagernässkola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Fagernäs skola är en grundskola med ca 170 elever från förskoleklass upp till år 6. Skolan, som byggdes 1953, ligger ungefär 2 km från Bodens centrum. I huvudbyggnaden finns klassrum, grupprum, matsal, bibliotek, slöjdsalar, bibliotek, hkk- och musiksal. I en fristående byggnad finns skolans idrottshall.

Skolan har tre fritidsavdelningar, Solgården, Örtagården och Kryddgården. En hög andel av skolans elever har fritidsplats. På vår stora skolgård finns fotbollsplan, klätterställning, gungor, linbana, labyrint samt stora fria ytor för lek. På vintern finns en spolad skridskoplan, uppdragna skidspår och naturligtvis härliga snökullar. I närområdet finns naturområden som lämpar sig för utflykter och friluftsliv året runt.

Det allra viktigaste för oss på Fagernäs skola är att barnen trivs, känner trygghet och utvecklas. Vi vill att barnen och eleverna ska känna stolthet över sig själva och att de ska tro på sin egen förmåga. ”Jag är bra, jag lär mig och duger precis som jag är.” Tillsammans med hemmet vill vi hitta bra lösningar och förhållningssätt.

På skolan tillvaratar och delar vi kunskaper samt erfarenheter med varandra. Vi är intresserade av att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner stolthet över sitt arbete i Fagernäs skola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?


ARBETSUPPGIFTER
Som fritidspedagog i Fagernäs skola arbetar du med elever i åldrarna 6-12 år på fritids och i skolan. I arbetet ingår både fritidsverksamhet och skolsamverkan.

Fritidshemmets uppdrag är att ta till vara elevernas lust att lära och utvecklas. Verksamheten utgår från nationella målen och tar hänsyn till elevernas behov, erfarenheter och tänkande, samt anpassas till att elever har olika förutsättningar. Uppdraget handlar bland annat om att stödja elevernas sociala och allmänna utveckling, utvidga och fördjupa deras kunskaper och erfarenheter, samt erbjuda en meningsfull fritid. Eleverna får även träna på demokrati, inflytande och ansvar i praktiken.

Betydelsefulla inslag i verksamheten är lek, rörelse och skapande arbete. Fritidshemmet samverkar även med förskoleklassen och skolan för elevens bästa i ett helhetsperspektiv.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är fritidspedagog alternativt legitimerad förskollärare eller lärare med inriktning mot grundskolans tidigare år.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje barns individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 7 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675835
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ebf4d02-4aa1-4e97-b89d-ef097ea80c4c&TK=ecfd8d7a-31a9-4c7e-8960-3752cf219599
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare förskoleklass Fagernässkola

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Fagernäs skola är en grundskola med ca 170 elever från förskoleklass upp till år 6. Skolan, som byggdes 1953, ligger ungefär 2 km från Bodens centrum. I huvudbyggnaden finns klassrum, grupprum, matsal, bibliotek, slöjdsalar, bibliotek, hkk- och musiksal. I en fristående byggnad finns skolans idrottshall.

Skolan har tre fritidsavdelningar, Solgården, Örtagården och Kryddgården. En hög andel av skolans elever har fritidsplats. På vår stora skolgård finns fotbollsplan, klätterställning, gungor, linbana, labyrint samt stora fria ytor för lek. På vintern finns en spolad skridskoplan, uppdragna skidspår och naturligtvis härliga snökullar. I närområdet finns naturområden som lämpar sig för utflykter och friluftsliv året runt.

Det allra viktigaste för oss på Fagernäs skola är att barnen trivs, känner trygghet och utvecklas. Vi vill att barnen och eleverna ska känna stolthet över sig själva och att de ska tro på sin egen förmåga. ”Jag är bra, jag lär mig och duger precis som jag är.” Tillsammans med hemmet vill vi hitta bra lösningar och förhållningssätt.

På skolan tillvaratar och delar vi kunskaper samt erfarenheter med varandra. Vi är intresserade av att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner stolthet över sitt arbete i Fagernäs skola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu Dig som vill arbeta som lärare förskoleklass.

Som lärare i förskoleklass hos oss kommer Du och en annan av våra lärare ha ansvar för undervisningen i förskoleklass.

Du kommer också att ha ett nära samarbete med fritidspersonal, en del av din arbetstid kommer att vara i fritidshemmet. Ditt arbete består av undervisning av eleverna i förskoleklass men också av arbete på fritids för elever i ålder 6 - 7 år, dvs förskoleklass och årskurs 1


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är lärare med legitimation för förskoleklass alternativt förskollärarlegitimation med behörighet i förskoleklass.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 7 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675842
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=662c94ab-310f-4ef7-b92c-98cf9cf89410&TK=4791d06c-d32c-4d59-8a6e-cd14efaf1ef5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare till Fagernäs skola, Kryddgården

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Fagernäs skola är en grundskola med ca 170 elever från förskoleklass upp till år 6. Skolan, som byggdes 1953, ligger ungefär 2 km från Bodens centrum. I huvudbyggnaden finns klassrum, grupprum, matsal, bibliotek, slöjdsalar, bibliotek, hkk- och musiksal. I en fristående byggnad finns skolans idrottshall.

Skolan har tre fritidsavdelningar, Solgården, Örtagården och Kryddgården. En hög andel av skolans elever har fritidsplats. På vår stora skolgård finns fotbollsplan, klätterställning, gungor, linbana, labyrint samt stora fria ytor för lek. På vintern finns en spolad skridskoplan, uppdragna skidspår och naturligtvis härliga snökullar. I närområdet finns naturområden som lämpar sig för utflykter och friluftsliv året runt.

Det allra viktigaste för oss på Fagernäs skola är att barnen trivs, känner trygghet och utvecklas. Vi vill att barnen och eleverna ska känna stolthet över sig själva och att de ska tro på sin egen förmåga. ”Jag är bra, jag lär mig och duger precis som jag är.” Tillsammans med hemmet vill vi hitta bra lösningar och förhållningssätt.

På skolan tillvaratar och delar vi kunskaper samt erfarenheter med varandra. Vi är intresserade av att ta del av aktuell forskning och utveckling. Det är många som trivs och känner stolthet över sitt arbete i Fagernäs skola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?


ARBETSUPPGIFTER
Fagernäs skola söker nu en lärare till Kryddgården, en särskild undervisningsgrupp för 10 elever inom autismspektrumtillstånd, AST, i åldrarna 8-12 år.

Du kommer att arbeta i ett arbetslag med en lärare som ansvarar för undervisningen i matematik, no-ämnen och teknik, tre fritidspedagoger och en specialpedagog. Vi söker Dig som kan ansvara för undervisningen i svenska, so-ämnen och engelska.

I ditt dagliga arbete ingår att tillsammans med arbetslaget planera undervisning, bedöma och dokumentera elevers utveckling samt återkoppla elevernas kunskapsutveckling till elever och föräldrar. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla undervisningen för elever inom AST tillsammans med Ditt arbetslag. Du får eleverna att utvecklas och lyckas.


KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa på grundskolans tidigare år.

Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument. Du är självgående, ansvarskännande, flexibel, har god samarbetsförmåga och ser möjligheter i varje elevs individuella utveckling. Du har förmåga att skapa och upprätthålla professionella och förtroendefulla relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Du har hög kommunikativ och interaktiv förmåga, är socialt lyhörd och har hög motivation för läraryrket. Du har även förmåga till självreflektion och analys.
Erfarenhet av arbete med elever inom AST är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 15 aug eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675842 - Kopia
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=98616ff7-7c28-44e2-9ab7-3fa1bdfb5e29&TK=8b46d7f3-e75e-496a-bf29-284750e599da
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Byggprojektledare

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Fastighetsförvaltningens huvudsakliga uppgift är att på Fastighetsnämnden uppdrag tillhandahålla kostnads- och drifteffektiva lokaler för den kommunala verksamheten.

Teknikavdelningen ansvarar för planering, upphandling och genomförande av underhålls- och investeringsprojekt, genomförande av byggprojekt samt projektledning. Avdelningen leder utvecklingen av fastighetsbeståndet för att uppfylla de gällande målen avseende driftsekonomi, kvalitet och miljö. Utveckling av processer och rutiner för anpassning och underhåll/utveckling av våra fastigheter ingår också i avdelningens ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett varierande arbete med självständighet och eget ansvar. Enheten Teknik, där du blir en del i ett erfaret team, svarar för om- till och nybyggnad av vårt fastighetsbestånd. Med stor frihet under ansvar hanterar du projekten från tidiga skeden till överlämning av färdig produkt. Vilket innebär bland annat kontakter med hyresgäster, myndigheter, projektörer, entreprenörer mm.

Variation finns alltså i den här tjänsten i rikt mått, dels genom dina arbetsuppgifter men också genom kombinationen av olika typer av projekt. Du kommer att vara involverad i såväl om- och nybyggnationer av fritidsanläggningar, förskolor, skolor och kontor mm.

Som byggprojektledare hos oss har du möjlighet att fortsätta din utveckling tillsammans med erfarna medarbetare.


KVALIFIKATIONER
Lägst 3-årig högskoleutbildning med inriktning bygg eller YTH/KY-utbildning med inriktning bygg är ett krav, alternativt annan likvärdig utbildning i kombination med lång yrkeserfarenhet från branschen.
Minst 5 års erfarenhet från byggbranschen som exempelvis platschef, konsult eller projektledare.
B-körkort är ett krav

Fortbildning i form av entreprenadjuridik, arbetsmiljö, samt andra byggtekniska utbildningar är meriterande

I rollen som byggprojektledare är din förmåga att leda grupper och enskilda individer mot samma mål av vikt liksom god förmåga att kommunicera i både tal och skrift.

Som person är du affärsmässig och professionell i ditt förhållningssätt gentemot kunder och övriga aktörer. Du är van att planera, skapa strukturer och prioritera - både för dig själv och för andra. Du drivs av viljan att förbättra och skapa goda lösningar. Du trivs med och har erfarenhet av att motivera och entusiasmera andra men kan också med tydlighet kommunicera planer och mål.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A614441 -
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c25ede5-4333-420b-a42e-35ac0d426d8f&TK=c46872d0-7b9f-4815-94f6-b9979171583c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Fastighetsförvaltningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionsledare

3.NSE NORD söker Produktionsledare med placering vid Ledningsavdelningen i Boden. Befattningen är civil.

3.NSE NORD.
3. NSE NORD ingår som en av fyra Försörjningsenheter inom FMLOG.  Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamhet bedrivs  från Härnösand och Östersund i söder till Kiruna i norr.Cirka 160 anställda är knutna till 3. NSE NORD varav 25 vid Ledningsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som produktionsledare vid Genomförandesektionen (GenS) leder, följer upp och utvärderar du produktionen vid 3.NSE. Du rapporterar till chefen GenS.
Vidare skall du kunna leda interna ordergivningar och möten samt delta i/leda dialoger med övriga Förband i Norr.
Du kommer att tillsammans med C Ledningsavdelningen ansvara för planeringen av 3.NSE deltagande i övningar. Du kommer att arbeta tätt med såväl under, sido- och överordnande enheter inom såväl FMLOG som övriga FM.
Resor förekommer i tjänsten varför B-körkort är ett krav

Önskvärda kvalifikationer:

Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
Väl utvecklat ledarskap
Våga fatta beslut och driva verksamhet/projekt
Pedagogisk förmåga
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
Social kompetens
Strukturerad och stresstålig
Genomförd Värnplikt/GMU

Meriterande kvalifikationer:
Erfarenhet av FM Logistik
Tidigare anställning i FM

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har stor social kompetens, är tydlig och konkret med ett väl utvecklat ledarskap trots att du inte är formell chef.
Du är trygg i dig själv och har lätt för att ta kontakt med andra samt har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar och kan självständigt driva processer framåt mot fastställda mål.
Du är strukturerad, ordningssam, lojal och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Sektionschef Robert Wikström: 072-577 89 04

Fackliga representanter:
OFR/S: Per Eriksson 070-594 00 82
SEKO: Jan-Åge Mikalsen 070-218 31 65
SACO: Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91

 Övrigt:
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6-måndars provanställning om du inte redan är anställd i FM
Arbetsort: Boden
Lön: Månadslön, ange ev löneanspråk
Beräknat startdatum: 170615

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 170501

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Verksamhetsanalytiker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13273%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 9105
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Funktionsföreträdare Ledning

3.NSE NORD söker Funktionsföreträdare Ledning med placering vid Ledningsavdelningen i Boden

3.NSE NORD.
3. NSE NORD ingår som en av fyra Försörjningsenheter inom FMLOG.  Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamhet bedrivs  från Härnösand och Östersund i söder till Kiruna i norr.Cirka 160 anställda är knutna till 3. NSE NORD varav 25 vid Ledningsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Uppgiften som Funktionsföreträdare Ledning innebär att du fungerar som Stabskordinator innefattande bla planering av verksamheten inom Ledningsavdelningen, ärendehantering, arkiv- och expiditionstjänst.
Utöver detta ska du kunna ersätta chefen Genomförandesektionen samt stödja chefen Ledningsavdelningen. Resor förekommer i tjänsten varför B-körkort är ett krav. Befattningen är civil.

Önskvärda kvalifikationer:

Mycket god adminitrativ förmåga
Mycket god datavana (Excel)
Pedagogisk förmåga
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
Väl utvecklat ledarskap
Social kompetens
Strukturerad och stresstålig
Genomförd Värnplikt/GMU

Meriterande kvalifikationer:
Erfarenhet av Stabsarbete
Tidigare anställning i FM

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har stor social kompetens och ett väl utvecklat ledarskap. Du har trygg i dig själv och har lätt för att ta kontakt med andra och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar och självständigt kan driva processer framåt mot fastställda mål.
Du är strukturerad, ordningssam, lojal och flexibel. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av:
Sektionschef Robert Wikström: 072-577 89 04

Fackliga representanter:
OFR/S: Per Eriksson 070-594 00 82
SEKO: Jan-Åge Mikalsen 070-218 31 65
SACO: Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91

 Övrigt:
Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6-måndars provanställning om du inte redan är anställd i FM
Arbetsort: Boden
Lön: Månadslön, ange ev löneanspråk
Beräknat startdatum: 170615

Sista datum för ansökan:
Välkommen med din ansökan senast 170501


 

 

 

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Administrativ utvecklare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön, individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13271%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 9105
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Personlig assistent

Verksamhetsbeskrivning
LSS- Personlig assistans. Mindre familjärt bolag, startat år 2008 med kärnan i Luleå. Vi arbetar för skräddarsydda lösningar. Vi finns inom hela fyrkanten även region Skåne. Kollektivt ansluten till Kommunal. Bland Sveriges bästa löner och schyssta villkor.


Arbetsuppgifter
Personlig Assistent. Vara till praktiskt stöd och hjälp genom vardagen och livets alla moment så som vid personlig hygien, förflyttningar, måltider, kläder, kommunikation mm. Arbetet innefattar arbete med lift och tillämpning av förflyttningsteknik. Du hjälper till praktiskt likväl som du fungerar som ett stöd och hjälper till med motivationsinsatser.
Som person bör du ha en stor portion humor, vara lugn och mycket lyhörd. Du ska vara intresserad av att tolka och förstå, reflektera och stå trygg i dig själv.
Kunden tycker om heminredning, handarbete, promenader i centrum. Kunden har pälsdjur.


Utbildning/Erfarenhet
Utbildad undersköterska, personlig assistent eller likvärdig utbildning och bakgrund.
Arbete med lift och erfarenhet av teknik vid förflyttningar är en merit. Erfarenhet av alternativ kommunikation (AKK) är en merit. Gymnasiebetyg i Svenska A, B är merit. Kunden behöver hjälp i sin kommunikation både i tal, tolkning och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidaretjänst ca 75%. Tillträde 2017-05-05. Varierande arbetstid fördelad på dagar, kvällar, nätter och helg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Boden 34 tillsvidare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via formulär www.primaassistans.se eller maila Camilla Bäckström på camilla@primaassistans.se. Vid frågor ring eller maila Camilla vardagar 09.00-16.00.
Arbetsplats: 
Adress: Prima assistans i Norr AB

97233  LULEÅ 
Hemsida:
  

Platsannons

Barnvakt i Boden

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 1
Ålder: 11 månader
Dagar och tider: 1-2 tillfällen i veckan 07:00-16:00
Önskat startdatum för barnpassningen: Maj
Mer om familjen: Familjen önskar en barnvakt till dottern som är 11 månader. Det gäller från maj - augusti. Dem behöver någon som kan passa henne innan hon inskolats på förskolan och det gäller 1 - 2 gånger per vecka mellan 07:00 - 16:00. Dagarna kan variera något då mamman inte har ett fast schema. Dottern är sprallig och glad och har precis lärt sig att stå och hålla i saker. Dem söker en riktigt snäll och barnkär barnvakt.
OBS. Ange referens: RN22247

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: www.my-nanny.se


Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader


MyNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: RN22247
Webbplats: http://www.my-nanny.se/extrajobb-barnvakt/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SmartStudies
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  

Platsannons

Lärare i franska sökes till Fria Emilia i Boden

Du kommer att undervisa elever i årskurs 6-9 i franska. Har du någon mer behörighet i din legitimation så är det en stor fördel. Möjligheter till en heltidsanställning kan då finnas. Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag och tillsammans med övriga pedagoger vara med och utveckla skolan och lärandet för eleverna.


Vi söker dig som har lärarlegitimation, med behörighet att undervisa i franska.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare ser vi som värdefulla förmågor. Ansvarskänsla och god samarbetsförmåga är några av de personliga egenskaper som du har med dig tillsammans med ett intresse att jobba i enlighet med våra grundtankar. För att göra det krävs bl.a. flexibilitet, god förmåga att lyssna samt mod att ifrågasätta och utmana sig själv och andra. Vi tror starkt på att arbeta tillsammans, arbete i skolan ska inte vara ett ensamarbete och vi strävar därför att så långt som möjligt göra arbetet till ett lagarbete.

Beroende på vilken behörighet du har kan tjänsten komma att bli 100%, det gäller en tillsvidareanställning med tillträde augusti 2017. Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Fria Emilia är en fristående grundskola, F-9 i Boden. Vi har funnits och vuxit sedan 2004. Läsåret 17/18 har vi ca 300 elever och ca 50 anställda. Vi följer självklart skollagen och Lgr11:s värdegrund, uppdrag och riktlinjer.

Skolan drivs som en ekonomisk förening bestående av föräldrar och personal och har inget ekonomiskt vinstintresse. Skolans huvudman är styrelsen som består av föräldrar och personal.

Fria Emilia inspireras av Reggio Emilias tankar om delaktighet och utforskande. Med delaktighet menar vi att elevernas erfarenheter, frågor och tankar utgör en viktig utgångspunkt i lärandet. Med utforskande menar vi att eleverna ska kunna vara kreativa och innovativa i sin lärprocess. Vi skapar goda relationer där alla individer tar ansvar och ges möjlighet att växa som människor och i sitt lärande. Vi tänker att hela individens hälsa och välbefinnande står i centrum, därför använder vi både kropp och knopp i lärandet.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning tillämpas.En timme friskvård per vecka.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: Lärare i franska
Webbplats:
Epostadress: ansokan@friaemilia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRISKOLA FRIA EMILIA BODEN EKONOMISK FÖRENING
Intendenturvägen 11b
96136  BODEN Sverige
Hemsida: http://www.friaemilia.se
  
Platsannons

Vill du bli en del av Nordens bästa Demoteam?

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Demo har med fokus på försäljning byggt upp vårt Demoteam utifrån våra kunders varumärken och våra medarbetares intressen!Vill Du jobba med människor, marknadsföring och inte minst försäljning?Är du dessutom positiv, flexibel och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller ring någon av våra Regionansvariga Jessica 0730-551007 eller Lena 0723-070810 och berätta vem du är!

Mitt namn är Jessica och jobbar som Regionansvarig på Retail24.

Jag behöver stärka mitt team i Boden med ytterligare personer och hoppas att det är du!
Vi erbjuder dig frihet och variation, möjlighet att arbeta på fler avdelningar hos oss för att utvecklas inom Retail!
Massor med nya erfarenheter, utbildningar och ett nära samarbete med dina kollegor på fältet!

För oss är det viktigaste att vi hittar Dig som vill jobba med Demo och Event hos oss på Retail24, har du inte erfarenhet sen tidigare gör det inget eftersom vi utbildar dig! 
Då vi arbetar med både matlagning, dryck, konfektyr och Non Food kan vi erbjuda ett brett urval av aktiviteter för att skapa Dina uppdrag. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande.


Att arbeta med Demo innebär att Du har ett brinnande intresse för butik, människor och försäljning. 
Vi vill att du har bil och körkort och drivas av försäljning skall vara en självklarhet!
Meriterande om du har butikserfarenhet och/eller intresse för matlagning.
Vi ser fram emot din ansökan via hemsidan eller till jessica.nyqvist@retail24.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0730-55 10 07 !
 
Hoppas vi hörs!
// Jessica Nyqvist
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89627
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 sverige 2015 AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.retail24.se
  
Platsannons

Extrajobb som produktambassadör i Boden

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-06
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28954-extrajobb-som-produktambassador-i-boden?promotion=6893-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

FMV söker fordonsmekaniker till Boden

Har du några års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker med tunga fordon? Är du mekaniker i grunden? Då kan du vara den mekaniker som vi söker till Boden.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker arbetar du brett med olika typer av fordon som används inom Försvarsmakten såsom patrullfordon, bandvagnar, tunga hjulfordon och i viss mån annan militärspecifik materiel. Du ansvarar även för både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs.

FSV Markverkstad är en enhet inom FSV (förråd, service och verkstäder), som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.

FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav och är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020.

MarkV är indelad i 8 st Markverkstäder (Mv) och har verksamhet på 23 verksamhetsorter, totalt ca 720 medarbetare. Markverkstad Norr är en regional sektion inom FSV Markverkstad med cirka 150 medarbetare, som bedriver verksamhet i Boden, Luleå, Vidsel, Arvidsjaur, Umeå och Östersund. Arbetet medför krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

Våra förväntningar på dig

Du har erfarenhet av liknande arbete eller område, gärna erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten. Vidare har du två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har körkort lägst klass B, gärna körkort klass C eller truckkort samt kunskap om militär utrustning.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Joakim Rosberg - SEKO, Torbjörn Granström–OFR-S, Joakim Hedlund–SACO, Mattias Torplind–OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Urban Brännström, Sektionschef Mv Norr, Hjulfordon på telefon 070-873 98 63 eller Mattias Andersson, Chef Mv Norr, på telefon 072-526 57 87.

Vi söker flera fordonsmekaniker och tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning med placering i Boden.

Sista ansökningsdag är 2017-05-14

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1929%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
FMV
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  

Platsannons

Drifttekniker/Maskinist

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Tekniska förvaltningen arbetar på uppdrag av kommunstyrelsens tekniska utskott. VA avdelningen är indelad i tre enheter, vatten och avlopp, avfall och återvinning samt enheten för utredning och projekt. VA avdelningen i Bodens kommun ansvarar för den kommunala vatten- och avloppsverksamheten. Detta genom produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och rening av avloppsvatten åt ca 28 000 kommuninnevånare. Bodens kommunen går nu igenom en omfattande utveckling och förnyelse av kommunens vattentjänster detta för att klara framtida klimat och miljökrav samt att möta en växande befolkning.

ARBETSUPPGIFTER
Som drifttekniker/maskinist på VA-produktion avlopp arbetar man med att underhålla och utveckla våra avloppsreningsverk, pumpstationer och biogasanläggning. Daglig drift, tillsyn, reparations-, ombyggnads- och underhållsarbete, driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion är arbetsuppgifter som också ingår. För att säkerställa driften behövs förmåga att bedöma och utföra ett förebyggande underhåll baserat på driftövervakningssystemet, analyser, yrkeserfarenhet och tolkning av trender. Dokumentation är en viktig del av arbetet. Det ingår också att arbeta med kemikalier vilket innebär att man är noggrann, ansvarstagande och har förmåga att organisera arbetet väl. I Bodens kommun har vi 12 st avloppsreningsverk och ca 200 st pumpstationer. Vi erbjuder ett omväxlande arbete som kräver att man både kan arbeta i grupp och självständigt. I tjänsten ingår beredskap veckovis torsdag till torsdag, gruppen består av 8 medarbetare.

KVALIFIKATIONER
Lägst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning. Datorvana liksom B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:
Driftteknikerutbildning, inriktning VA-teknik/biogas
Erfarenhet från process/drift av VA-anläggningar eller motsvarande.
El behörighet

Som person vill vi att du är ansvarsfull, noggrann och har förmåga att organisera arbetet samt har lätt för att samverka i team.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Underhållstekniker, vattenrening
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A674902
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d6c99595-814c-41bb-9102-3d28794974fd&TK=19ff2cee-ea7f-468d-99ce-f78479af8456
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, VA-avdelningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

Vill du bli en av oss som ger kunden det lilla extra?

Nu söker vi Fysioterapeut/Sjukgymnast som sommar vikarie.

Du kommer att tjänstgöra i Boden,Luleå,Älvsbyn . Då arbete kan förekomma på olika ställen är körkort och egen bil är ett krav.

Önskvärda kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet och framåt anda. Du bör vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. . Ansök via extern länk med ert CV/personliga brev.

Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi mottar gärna din ansökan så snart som möjligt då det kommer att behövas tid för introduktion

Kontakt person

Lars Backe

070-3358141

Lasse.Backe@inrekraft.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.inrekraft.se/personlig-assistans/assistenter/soka-jobb?aguid=8003D09C4FA14EEEB3656604CE09638C
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inre Kraft i Norr AB
Kyrkgatan 30
96134  Boden Sverige
Hemsida: www.inrekraft.se
  
Platsannons

Supportmedarbetare, E-handelskontoret

Arbetsplats: Boden
Referensnummer: 193734


Om arbetsplatsen

Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets- och förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta för våra kunder att nå sina mål samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet med fokus på patienten. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och ständig utveckling. Ledorden helhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.
 
E-handelskontoret är regionens stödfunktion inom e-handel och arbetar idag med Beställningsportalen för läkemedel samt håller på att att växa i takt med att e-handel införs för fler inköpsområden. Det regionövergripande projektet Effektiva Inköp bedrivs under 2015-2017 och övergår därefter i förvaltning. Eftersom E-handelskontorets medarbetare deltar aktivt i projektet behöver enheten förstärkas med en resurs. Enheten tillhör verksamhetsområdet Administrativ Service/Inköp.

Arbetsuppgifter

Till vårt E-handelskontor söker vi nu en serviceinriktad, kommunikativ supportmedarbetare med intresse och fallenhet för problemlösning. I arbetet som supportmedarbetare ska du ge telefonsupport till Beställningsportalens användare och arbeta i ärendehanteringssystem för att ta emot, utreda, lösa och återkoppla inkommande ärenden.
 
I arbetet ingår också följande arbetsuppgifter: Utföra olika typer av schemalagda administrativa uppgifter. Sprida information till användare och andra intressenter via Insidan och andra kanaler. Medverka vid utbildningar och bistå med framtagande av utbildningsmaterial. Fånga upp verksamhetens behov och omvandla dessa till krav på förbättringar i system eller annat kopplat till inköpsprocessen. Delta i tester.

Din bakgrund

Du har 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med ekonomisk inriktning. Vi vill att du har stor erfarenhet av att arbeta i komplexa IT-system och har mycket goda kunskaper i Office-programmen Word, Excel och Power Point. Du behöver också ha erfarenhet av administrativt arbete och utbildning/informationsspridning till grupper. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
 
Vi ser det som meriterande att du har tidigare erfarenhet av kundtjänst-, supportarbete eller liknande. Det är ett plus om du tidigare har arbetat i e-handelsflöden, med inköps-/beställningsarbete eller har kunskaper i fakturahantering.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är initiativrik, har ett pedagogiskt sinne och är duktig på att förklara på ett enkelt sätt. Du ska vara noggrann och ha intresse och sinne för kvalitet, ordning och reda. Eftersom E-handelsområdet kommer att utvidgas och utvecklas inom de närmaste åren så är det viktigt att du har intresse för att lära nya saker, att du aktivt vill bidra till utveckling/förbättringar och att du trivs med förändringar.

Anställningsfakta
Visstidanställning t.o.m. 2017-12-31, med trolig möjlighet till förlängning. Heltid. Placeringsort Boden. Tillträde snarast, efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vänta inte med din ansökan.


Vill du veta mer?
För mer information om jobbet kontakta Berit Bäckström, enhetschef, 0921–671 36 , 070-236 67 17 eller Björn Ruona 0921-671 14

Fackliga företrädare
Per Vestin, Vision, 0921-671 83
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-05
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Kundtjänstmedarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid Visstid till och med 2017-12-31 med möjlighet till förlängning.Individuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193734&DepartmentId=21231&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

SRB söker Merchandiser till fast tjänst i Boden

Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som vill arbeta med varuplock ca 10 h/vecka i Boden. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda. Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen leda till fasta timmar framöver.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 500 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid20%-40%Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: http://www.webforum.com/form/srbgruppen/form.asp?sid=526448383
Epostadress:
Övrigt: Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SRB gruppen AB /Umeå
Kungsgatan 27
11156  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.srbgruppen.se
  
Platsannons

Smile Tandlaget Boden söker tandläkare

Idén till Colosseum Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Colosseum Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 52 kliniker i Sverige, Norge och Danmark, med en omsättning på över 1250 mkr (2017) och ca 1200 medarbetare.I Sverige går vi under namnet Smile tandvård och har 30 kliniker på 25 orter och hos oss arbetar ca 600 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats.

Ta nästa steg i din utveckling med oss. Från och med 1 januari 2017 ingår Tandlagets fyra kliniker i Sveriges och Nordens största privata tandvårdskedja Colosseum Smile Group. Inom Smile tror vi på utveckling - för var och en av våra medarbetare, odontologiskt för Smile, för branschen och för våra kunder. Därför söker vi dig som är nyfiken och vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss.

Placeringsort
Boden

Smile Tandlaget Boden bedriver allmäntandvård i de luftiga och ljusa lokalerna på Garnisonsgatan 6B i Boden. På kliniken arbetar 15 medarbetare. Vår klinik är utrustad med 7 behandlingsrum varav 1 även fungerar som operationsrum. Smile Tandlaget Boden står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta växa och arbeta för att erbjuda Norrlands och Sveriges bästa tandvård. Nu söker vi en/två duktiga tandläkare som vill vara med på vår spännande resa.

Ansvarsområden
Som tandläkare hos oss blir din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet tillsammans med övrig personal på kliniken. Hos oss arbetar du som tandläkare delegerat med 1-2 tandsköterskor på 1-2 behandlingsrum.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på 100% med sex månaders provanställning. Önskvärt tillträde är 1 juni 2017.
På kliniken arbetar vi i skift med förmiddagar från 06.30-13.30- och eftermiddagar 12.30 - 19.30.

Tillträde
Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är juni 2017.

Din erfarenhet och kompetens
*Önskvärt är du har minst 3-6 års erfarenhet  som tandläkare.
*Det är meriterande om du har goda kunskaper om implantatbehandlingar och erfarenhet av större protetiska behandlingar, såväl tandburen som implantatburen protetik.
*Du trivs att arbeta delegerat och har ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv som medarbetare och vår verksamhet för att kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård.
*Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl barn som vuxna.
*Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Din personlighet
*Du är flexibel och har stort engagemang för dina patienter och ditt arbete samt ser de möjligheter som en stor tandvårdsorganisation kan erbjuda.
*Du är en lagspelare,  engagerad, positiv och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar.
*Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.
*Du är lyhörd och kan arbeta strukturerat mot mål och goda resultat.

Det här får du av Smile Tandlaget
*Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile.
*Arbeta i en platt organisation med nära till beslut och duktiga kollegor.
*Arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
*Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du del av den stora kompetens som finns inom Smile och får lära av andra.
*Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar.
*Trivsel och god kamratskap.

För mer information
Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 ellerTobias.seger@smile.se.

Ansökan
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 april. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.staffrec.se/viewjob.php?i=391&id=89228&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Colosseum Smile AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.smile.se
  
Platsannons

Student sökes för extra- och sommarjobb i Lekrummet!

Är du en ansvarsfull person som söker ett lekfullt extrajobb på sidan om dina studier samt över sommarna? Då har vi jobbet för dig!

StudentConsulting söker nu en student vill jobba extra vid sidan om studierna åt vår kund som är en dagligvarubutik i centrala Boden. Arbetet innebär att bemanna lekrummet där föräldrar som handlar kan lämna sina barn, du ansvarar för barnen och hittar på roliga aktiviteter på plats.

Arbetstider är vardagar på eftermiddagen och helger. Vi söker dig som kan arbeta torsdag kl. 14-18, fredag kl. 14-18 och lördagar kl 11-15. Schemat läggs utifrån din tillgänglighet och hur mycket samt när du har möjlighet att jobba. Du arbetar i ett team om 2-3 personer som delar på passen.

Vi söker både dig som är gymnasiestudent samt universitetstudent.
Ett krav för denna tjänst är att du är 18år.
Fördelaktigt om du bor i Boden, alternativt har körkort och bil.

Du är anställd av Studentconsulting och uthyrd som konsult till kunden.


Din profil
Vi söker dig som är studerande, ansvarsfull, självständig och opretantiös. En noggrann. skötsam och godhjärtad person som har barnets bästa i åtanke. God kommunikation med barn och föräldrar är något som värderas högt. Studerar du t.ex. barn & fritid på gymnasiet eller till förskollärare på LTU är det meriterande men inget krav. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidStuderande 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/boden/student-sokes-for-extra--och-sommarjobb-i-lekrummet-/35059/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35059
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Västra Varvsgatan 18
97236  Luleå Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Handläggare mobilisering/beredskap, säkerhetstjänst Servicecenter Boden

FMLOG (Försvarsmaktens logistik), 3. NSE NORD (Tredje Nationella Stödenheten NORD) söker en handläggare mobilisering och beredskap samt säkerhetstjänst till SeC Boden (Servicecenter Boden). 3. NSE NORD ingår som en av fyra stödenheter inom FMLOG.  Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid SeC Boden består av cirka 60 anställda i Boden och Kiruna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Handläggare mobilisering och beredskap samt säkerhetstjänst vid ledningssektionen ingår du i ledningen av SeC Boden som har till uppgift att leda och fördela arbetet vid SeC Boden. Huvudansvarsområden är mobilisering och beredskap av förband ingående i 3. NSE NORD ansvarsområde och säkerhetstjänsten inom SeC Boden ansvarsområde samt i övrigt hjälpa, stödja och leda arbetet inom SeC. Arbetet innebär också att du kommer arbeta med vapen- ammunitions- lager- förrådshantering i Försvarsmaktens stödsystem SAP/ PRIO och LIFT. Arbetet kan medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.

Kvalifikationer
3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga.
Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning och/ eller leda och samordna verksamhet under minst 6 månader.
Dokumenterad god kunskap i Officepaketet.
Mycket god förmåga i svenska avseende att uttrycka sig i tal och i skrift.
Körkort klass B.

Meriterande
Erfarenhet eller kännedom av Försvarsmaktens materiel.
Dokumenterad erfarenhet/ utbildning i säkerhetstjänst inom Försvarsmakten.
Dokumenterad erfarenhet/ utbildning inom området mobilisering/ beredskap.
Genomförd värnplikt/ GMU.
Uppfylla FM baskrav vad gäller fysisk förmåga.
Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem SAP/ PRIO och LIFT.

Personliga egenskaper
Du trivs med att jobba självständigt och i grupp, där du är drivande och söker lösningar på de problem som uppkommer. Du är en god lagkamrat samtidigt som du tar initiativ och eget ansvar och självständigt kan driva processer framåt mot fastställda mål. Det är mycket viktigt att du är noggrann och vill arbeta i en föränderlig arbetsmiljö. Som person är du positiv, utåtriktad och tycker om att möta olika kontakter både internt och externt. Du har bra ordningssinne och god servicekänsla och förmåga att förmedla och omsätta kunskaper samt erfarenheter till att leda övriga sektioner inom SeC Boden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Tillträde
Anställningen är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Befattningen är civil med placering i Boden

För mer information om befattningen vänligen kontakta Chef ledningssektionen, Eric Swärdh 076-130 76 85

Fackliga representanter
OFR/S: Per Eriksson 070-594 00 82
SEKO-F: Jan-Åge Mikalsen 070-218 31 65
SACO: Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91
OFR/O: Robert Wikström 072-577 89 04                 

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-01 innehållande CV och personligt brev.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Lagerplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13237%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
3.NSE NORD/SeC Boden Hedenbrovägen 18
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Ställföreträdande chef förrådssektionen vid Servicecenter Boden

Vi söker två nya medarbetare till 3. NSE NORD/ Servicecenter Boden vid Försvarsmaktens logistik (FMLOG)
FMLOG (Försvarsmaktens logistik), 3. NSE NORD (Tredje Nationella Stödenheten NORD) söker två ställföreträdande chefer till förrådssektionen vid SeC Boden (Servicecenter Boden). 3. NSE NORD ingår som en av fyra stödenheter inom FMLOG.  Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid SeC Boden består av cirka 60 anställda i Boden och Kiruna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att bistå chefen för förrådssektionen i att leda sektionen och dess personal på 25-30 medarbetare i det dagliga arbetet. Rollen innebär vidare att bistå chefen i planering, ledning och uppföljning av verksamheten vid sektionen. Utöver ställföreträdande rollen kommer delegerat ansvarar föreligga inom någon av sektionens huvuduppgifter ammunition, fordon eller organisationsmateriel. Samverkan och koordinering med för sektionen externa aktörer samt att stödja med att utveckla och avveckla produktion och produktionsresurser inom sektionen är vidare arbetsuppgifter som inbegrips. Arbetet kan medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.

Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga
• Dokumenterad erfarenhet som chef med personalansvar under minst 6 månader
• Dokumenterad ledarskapsutbildning
• Dokumenterad erfarenhet inom logistik
• Körkort klass B
• Dokumenterad god kunskap i Officepaketet
• Mycket god förmåga i svenska avseende att utrycka sig i tal och i skrift

 Meriterande


• Erfarenhet från Försvarsmakten
• Utbildad officer eller specialistofficer
• Genomförd värnplikt/GMU
• Uppfyller FM baskrav vad gäller fysisk förmåga
• Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem SAP/ PRIO och LIFT
• Körkort klass C

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lyhörd och förändringsbenägen. Du är en trygg ledare med stor ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du har ett flexibelt synsätt och är van att leda verksamheten framåt. Du är en förebild avseende Försvarsmaktens värderingar öppenhet, resultat och ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.
Befattningen är civil med placering i Boden.
Vi söker två personer.

För mer information om befattningen vänligen kontakta Chefen Servicecenter Boden, Major Ola Hansson på 076-133 51 97.

Fackliga representanter
SEKO-F Jan-Åge Mikalsen 070-218 31 65
OFR/S Per Eriksson 070-594 00 82
OFR/O Robert Wikström 072-577 89 04
SACO Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-01 innehållande CV och personligt brev.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Logistikchef
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13241%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
3.NSE NORD/SeC Boden Hedenbrovägen 18
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Chef servicesektion vid Servicecenter Boden

Vi söker ny medarbetare till 3. NSE NORD/ Servicecenter Boden vid Försvarsmaktens logistik (FMLOG)
FMLOG (Försvarsmaktens logistik), 3. NSE NORD (Tredje Nationella Stödenheten NORD) söker en chef till servicesektionen vid SeC Boden (Servicecenter Boden). 3. NSE NORD ingår som en av fyra stödenheter inom FMLOG.  Verksamheten har till uppgift att tillhandahålla de förnödenheter och transporter som förbanden behöver för att genomföra utbildning, övning, beredskap och insats. Verksamheten vid SeC Boden består av cirka 60 anställda i Boden och Kiruna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att leda sektionen och dess personal på 10-12 medarbetare. Rollen innebär att ansvara för planering, ledning och uppföljning av verksamheten vid sektionen. Sektionens verksamhet består av utlämning av personlig utrustning samt vapen och ammunition till förband inom Bodens garnison. Samverkan och koordinering med för sektionen externa aktörer samt att stödja chefen för Servicecentra med att utveckla och avveckla produktion och produktionsresurser inom sektionen är vidare arbetsuppgifter som inbegrips. Arbetet kan medföra tjänstgöring på annan ort såväl nationellt som internationellt.

Kvalifikationer


• 3-årig gymnasieutbildning eller motsvarande kunskaper som av arbetsgivaren bedöms som likvärdiga
• Dokumenterad erfarenhet som chef med personalansvar under minst 6 månader
• Dokumenterad ledarskapsutbildning
• Dokumenterad erfarenhet inom logistik
• Körkort klass B
• Dokumenterad god kunskap i Officepaketet
• Mycket god förmåga i svenska avseende att uttrycka sig i tal och i skrift

 Meriterande


• Erfarenhet från Försvarsmakten
• Utbildad officer eller specialistofficer
• Genomförd värnplikt/GMU
• Uppfyller FM baskrav vad gäller fysisk förmåga
• Erfarenhet av Försvarsmaktens stödsystem SAP/ PRIO och LIFT

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är lyhörd, förändringsbenägen samt har stor social kompetens och servicekänsla. Du är en trygg ledare med stor ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du har ett flexibelt synsätt och är van att leda verksamheten framåt och även under tidspress. Du är en förebild avseende Försvarsmaktens värderingar öppenhet, resultat och ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och dina personliga egenskaper.

Övrigt
Anställningen är en tillsvidareanställning där provanställning tillämpas.
Tillträde enligt överenskommelse.
Befattningen är civil med placering i Boden.

För mer information om befattningen vänligen kontakta Chefen Servicecenter Boden, Major Ola Hansson på 076-133 51 97.

Fackliga representanter
SEKO-F Jan-Åge Mikalsen 070-218 31 65
OFR/S Per Eriksson 070-594 00 82
OFR/O Robert Wikström 072-577 89 04
SACO Tomas Skarpsvärd 070-574 11 91

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-01 innehållande CV och personligt brev.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

En fungerande logistik är en förutsättning för att Försvarsmakten ska lyckas med sina uppdrag. I det har Försvarsmaktens logistik, FMLOG, en viktig roll. Dygnet runt och året runt ger FMLOG ett logistiskt stöd i form av logistikledning, förråd, transportplanering, transportavtal, farligt gods, vapen- och ammunitionshantering, tullhantering, arkiv, expedition, inköp och exportkontroll till all verksamhet i Försvarsmakten. Försvarsmaktens logistik har ca 1180 anställda och finns på ett 30-tal platser i Sverige.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Logistikchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13240%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
3.NSE NORD/SeC Boden Hedenbrovägen 18
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Träarbetare till Boden

ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se.Som snickare / träarbetare hos oss på ExpanderaMera får du möjlighet att arbeta på olika uppdrag ute hos våra kunder. Arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis stomkomplettering, inredningssnickerier och formsättning.

För att arbeta som snickare hos oss är det inte ett krav att du har yrkesbevis (det är dock meriterande) men vill vi att du har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska och är driven, samarbetsvillig och flexibel.

Då vi söker snickare omgående för uppdrag kommer vi att anställa så fort vi hittar snickare med den profil vi eftersöker.

Det är meriterande om du har körkort.

Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som snickare redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som snickare / träarbetare.

Märk din ansökan med Snickare / träarbetare

Du kan skicka din ansökan på helena@expanderamera.se

Vid frågor om tjänsten som snickare, vänligen kontakta Helena på 08-53034378.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid 40h/vecka Visstid omgående startTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/sok-lediga-byggjobb/lediga-jobb-yrkesarbetare?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=153
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Tegeluddsvägen 100
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicemedarbetare Harads

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com

Till vår verksamhet i Harads söker ISS Städtjänster region Nord en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är cirka halvtid och tidsbegränsad med tillträde snarast

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta driftchef Bodil Erkki på ISS Städtjänster, telefonnummer 070-1044957 eller teamledare Maria Isberg telefonnummer 070-1040023.

Du kan också maila dina frågor till: hr-service@se.issworld.com
Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=4DE8642E915C402DB8078B5D305F0ECF
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Box 47635
11794  Stockholm Sverige
Hemsida: www.se.issworld.com
  
Platsannons

Betongarbetare sökes till Boden

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

ExpanderaMera har ett stort antal kunder som söker efter drivna betongare och armerare till projekt i Boden. Bland våra kunder återfinns många av de ledande bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling.

Du som söker tjänsten som betongarbetare / armerare har yrkesutbildning eller flera års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering. Meriterande om du har körkort men det är inget krav. Du bör kunna prata svenska.

Är du den betongarbetare /armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som betongarbetare eller armerare.

Du kan skicka din ansökan på helena@expanderamera.se

Vid frågor om tjänsten som betongarbetare, vänligen kontakta Helena på 08-530 343 78.

Lön/Förmåner:

Enligt kollektivavtal
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Betongarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/sok-lediga-byggjobb/lediga-jobb-yrkesarbetare?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=570
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Tegeluddsvägen 100
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förare till BV410 för anställning (GSS/K) sökes till Trosskompaniet I19

Kompaniet:

 

Trosskompaniet är bataljonens nav för underhåll såsom att få fram drivmedel, reparationsresurser, sjukvårdsresurser, mat och vatten (både lagad varm mat och stridsportioner) samt fältarbetsresurser. Kompaniet opererar ofta över stor yta vilket ställer krav på enheterna att kunna agera självständigt ibland också över lång tid.

 

Krav:

 


• Svensk medborgare
• Genomförd GU/GMU/VPL med G betyg
• Godkända betyg i Sv A, Eng A och Ma A från gymnasiet
• Körkort B
• Förarbevis BV 410

 

Meriterande:

 


• Körkort C eller mer
• Övriga förarbevis
• Internationell insats

 

Övrigt:

 

Anställningen är på heltid, dock tidsbegränsad upp till 8 år. Anställningen inleds ev med 6 månaders provanställning.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Anställningen fr.o.m. 2017-08-21 eller enligt överenskommelse.

 

För mer information:

 

Björn Johansson, 070-2745845, bjorn.m.johansson@mil.se

Magnus Öberg, 070-5098357, magnus.oberg@mil.se

 

 

Sista ansökningsdag: 2017-05-21


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13222%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Trosskompaniet Norrbottensvägen 3 Box 9105
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Hotellreceptionist

Hotell Nivå är hotellet med det stora hjärtat. Vi har 41 rum, varav 15 dubbelrum. Oavsett om du är på affärsresa eller reser privat så finns det alltid ett rum som passar just dig. Hotellet ligger centralt, lugnt beläget nära Bodens Järnvägsstation. Inom gångavstånd hittar Ni nöjesliv, restauranger och andra aktiviteter. Här sover du gott i något av våra bekväma rum. Alla utrustade med fräscha kaklade badrum, dusch, kabel-tv, hårtork och Wifi. I anslutning till lobbyn/receptionen på bottenplan ligger matsalen för frukost och även kvällens husman. Läs mer på www.hotellniva.se

Vi söker nu dig som vill arbeta 50-75% som Hotellreceptionist.
Rollen innebär stort ansvar både för bokningshantering, affärssystem och fakturering. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt receptionsarbete. såsom in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, bokningar, mailkorrespondens, turistinformation. Du ansvarar för hotellfrukosten såväl som middag beroende på ditt arbetsschema. Vi arbetar i RateTiger/Synxis, Spectra, Booking, Expedia, Hotelspecials In-Exchange och Clearingen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i något av ovan nämnda system.
Vi söker dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarskännande och initiativrik. Du har vilja och intresse att på eget initiativ skaffa den
Du ska ha god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidArbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg enligt schema. 50-75%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.soderberg@dareconsulting.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I den här rekryteringen samarbetar Hotell Nivå AB med DARE HR Consulting AB. Rekryteringskonsult Maria Söderberg
Arbetsplats: 
Adress: Hotell Nivå

96131  BODEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Kvinnlig assistent sökes!

Dina arbetsuppgifter är att hjälpa en funktionshindrad rullstolsburen man i hans vardag, Med sedvanliga hushållssysslor, förflyttningar och personlig omsorg. Mesta arbetet sker i hemmet som ligger naturskönt på landet. Så körkort är nödvändigt. Även god svenska i tal och förståelse är ett krav.

Vi söker en kvinna och om du har erfarenhet är det ett plus. Men personliga egenskaper är viktigast!

Assistansteamet är ett lokalt assistansföretag i Boden som varit igång sedan 2008. Våra ledord är närhet, trygghet och personlighet!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidEnligt Kommunals kollektivavtal bransch G. Arbetstiderna varierar mellan dag och kväll och var tredje helg. Viss tid är dubbelbemanning. Vi ser gärna att du börjar under Maj månad men start datum kan diskuteras om du är rätt person för oss! 80% eller merDu får anställning enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, arbetsledning som finns tillgängliga dygnet runt vid behov, regelbunda personalmöten och årliga personalevent med utbildning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 20K
Webbplats:
Epostadress: info@at1.se
Övrigt: Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANSTEAM1
Garnisonsgatan 59
96136  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska till Försvarshälsa Nord

Det förebyggande och hälsofrämjande arbetet utgör basen i Försvarshälsa Nords verksamhet där målet är att minimera arbets-och livsstilsrelaterad ohälsa
Försvarshälsa Region Nord är inriktad mot företagshälsovård och bedriver ett utvecklat teamarbete byggt på prevention tillsammans med samtliga Försvarshälsans delar och dess olika yrkeskategorier. Försvarshälsa Region Nord svarar även för hälso- och sjukvård samt daglig sjukvård för rekryter under grundläggande utbildning
I tjänsten ingår även delaktighet i försvarsmaktsgemensamma projekt, utbildande moment och att vara kompetensstöd främst internt inom försvarshälsan
Tjänsten ställer krav på förmåga till ett flexibelt arbetssätt, vilja att utveckla verksamheten och god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker i samverkan med många funktioner
Delta vid internationella insatser

Arbetsuppgifter
Preventivt företagshälsvårdsarbete
I det dagliga arbetet på mottagning och i fält ta emot, preliminär bedöma och prioritera, samt i vissa fall behandla patienter.
Delta i systematiskt arbetsmiljöarbete
Delaktig i teamarbete inom hälsoprocesser i regionen
Vara del i undersökningar inför anställning och utlandstjänst, samt vid regelbundna lagstadgade undersökningar
Medverka vid rehabilitering
Handlägga lindrigare idrotts- och belastningsskador
Vara del i anställningsundersökningar och lagstadgade undersökningar
Sjukvårdsberedskap i samband med övning och då kunna basalt omhänderta traumafall

Kvalifikationer


• Minst 5 års yrkeserfarenhet
• Vidareutbildning
• God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift (Svenska/Engelska)
• Körkort lägst B

Meriterande


• Erfarenhet av arbete som distriktssköterska och inom intensiv/akutsjukvård
• Erfarenhet av företagshälsovård
• Erfarenhet från rådgivningsfunktion och mottagningsarbete
• Erfarenhet av att arbeta i, och självständigt driva projekt
• Då arbetet vid Försvarshälsan i stor utsträckning syftar till att vara preventivt så är kunskaper och erfarenhet av arbetsmiljöns inverkan på individ och grupp meriterande
• Genomförd värnplikt eller motsv.
• Erfarenheter av internationell tjänst
• Genomgången akut omhändertagande utb. (ex. TNCC, BARTS, PHTLS )
• Språkkunskaper utöver engelska
• Vana att hålla utbildningar

Personliga egenskaper
Förmåga att självständigt planera, genomföra och utvärdera resultat av utförda arbeten och uppdrag inom verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vilja att vidareutveckla verksamheten.

Övrigt 
Anställningen är tillsvidare
Tillträde enligt överenskommelse
Arbetsort: Boden

Upplysningar om befattningen kan lämnas av Lena Sandström 070-5859298

Fackliga representanter
Officersförbundet, Håkan Jansson 070-3168655
OFR-S, Annelie Forshage 0921-348815, 070-2119690
SACO-F, Helena Stjärnholm 0921-348539, 070-206 85 39
SEKO-F, Margareta Ryding 0921-348024

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-05


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Företagssjuksköterska/Företagssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13218%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Försvarsmakten
10786  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till Närpsykiatrin i Boden

Arbetsplats: Närpsykiatrin i Boden
Referensnummer: 193723


Om arbetsplatsen
Närpsykiatrini Boden ligger belägen i centrala Boden, intill vackra Brännastrand. Vi tillhörNärsjukvården med verksamhet även i Luleå och Kalix samt en gemensam akutpsykiatriskslutenvård/jourmottagning på Sunderby sjukhus. Vi är cirka 30 anställdafördelat på kurator, skötare, sjuksköterska, psykolog, psykoterapeut,arbetsterapeut, fysioterapeut, medicinsk sekreterare och läkare. Närpsykiatrinär en öppenvårdsmottagning som ansvarar för att tillgodose patienternas behovav specialistpsykiatriska behandlingsinsatser.

Arbetsuppgifter
Som medicinsksekreterare/läkarsekreterare kommer du ingå i ett gäng på tre styckensekreterare. Förutom medicinsk dokumentation i både öppen- och slutenvård ingårreceptionsarbete i ett rullande schema och sedvanliga administrativa uppgifter.Vi skriver också diktat från den gemensamma dikteringslistan. Du fungerar ävensom ett användarstöd till övrig personal. Vi erbjuder dig ett omväxlande ochsjälvständigt arbete. Du kommer att samarbeta med vårdpersonal och övrigamedicinska sekreterare som arbetar inom verksamhetsområdet.

Din bakgrund
Vi sökerdig som har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Dubör vara van att arbeta i vårdadministrativa systemet VAS. Vidare har du godakunskaper i svenska och engelska språket samt i medicinsk terminologi. Arbetsuppgifternaställer krav på god initiativförmåga, flexibilitet samt god social förmåga.Tycker du dessutom om att tillsammans med dina kollegor påverka och utvecklaarbetsuppgifterna inom verksamhetsområdet är detta en fördel.

Anställningsfakta
Entillsvidareanställning, heltid, dagtid, flextid tillämpas. Tillträde enligtöverenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligtkollektivavtal.


Vill du veta mer?

Susanna Balogh, samordnare för medicinskasekreterare
Tel: 0920-28 27 98
E-post: susanna.balogh@norrbotten.se
 
Anna Öhrling, enhetschef
Tel: 0921-670 54
E-post: anna.ohrling@norrbotten.se.

Fackliga företrädare

Anita Vikström,Vision
Tel: 0920-28 28 12
E-post: anita.vikstrom@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-14
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, heltid, dagtid, flextid tillämpas. Tillsvidareindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193723&DepartmentId=21013&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  

Platsannons

Specialpedagog sökes till Fria Emilia i Boden

Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam, där du får vara med och utveckla en väl fungerande elevhälsa med upparbetade rutiner och handlingsplaner.

I arbetet i skolans elevhälsoteam står du för helhetssyn och ett inkluderande arbetssätt. I samarbete med övrig personal kommer du att vara delaktig i att bygga en stark och flexibel organisation som har det bästa hos varje elev som fokus.

Du medverkar i det förebyggande arbetet med att hitta möjligheter i olika lärmiljöer och situationer. I uppdraget ingår även att handleda pedagoger, sammanställa pedagogiska kartläggningar, planera extra anpassningar och stödja vid upprättandet av åtgärdsprogram.


Vi söker dig som har lärarlegitimation, är grundskollärare med speciallärar- eller specialpedagogexamen och som har erfarenhet av och kunskap om att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du är väl förtrogen med IKT och alla dess pedagogiska möjligheter.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare ser vi som värdefulla förmågor. Ansvarskänsla och god samarbetsförmåga är några av de personliga egenskaper som du har med dig tillsammans med ett intresse att jobba i enlighet med våra grundtankar. För att göra det krävs bl.a. flexibilitet, god förmåga att lyssna samt mod att ifrågasätta och utmana sig själv och andra. Vi tror starkt på att arbeta tillsammans, arbete i skolan ska inte vara ett ensamarbete och vi strävar därför att så långt som möjligt göra arbetet till ett lagarbete.

Tjänsten avser 100% och är en tillsvidareanställning med tillträde maj eller augusti 2017. Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Fria Emilia är en fristående grundskola, F-9 i Boden. Vi har funnits och vuxit sedan 2004. Läsåret 17/18 har vi ca 300 elever och ca 50 anställda. Vi följer självklart skollagen och Lgr11:s värdegrund, uppdrag och riktlinjer.

Skolan drivs som en ekonomisk förening bestående av föräldrar och personal och har inget ekonomiskt vinstintresse. Skolans huvudman är styrelsen som består av föräldrar och personal.

Fria Emilia inspireras av Reggio Emilias tankar om delaktighet och utforskande. Med delaktighet menar vi att elevernas erfarenheter, frågor och tankar utgör en viktig utgångspunkt i lärandet. Med utforskande menar vi att eleverna ska kunna vara kreativa och innovativa i sin lärprocess. Vi skapar goda relationer där alla individer tar ansvar och ges möjlighet att växa som människor och i sitt lärande. Vi tänker att hela individens hälsa och välbefinnande står i centrum, därför använder vi både kropp och knopp i lärandet.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning tillämpas.En timme friskvård per vecka.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: Specialpedagog
Webbplats:
Epostadress: ansokan@friaemilia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRISKOLA FRIA EMILIA BODEN EKONOMISK FÖRENING
Intendenturvägen 11b
96136  BODEN Sverige
Hemsida: http://www.friaemilia.se
  
Platsannons

Almia söker psykiatriker till Boden

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som psykiatriker på närpsykiatri.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en psykiatriker för arbete på närpsykiatrin i Boden.<br /><br />Söker dig som är legitimerad psykiatriker med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Utbildad psykiatriker med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: Psykiatriker Boden
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/187/almia-soker-psykiatriker-till-boden
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  
Platsannons

Elgiganten Phone House söker nu säljare i Boden

Vill du bli en del av ett vinnande team? Vår första butik öppnade 1984 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag cirka 160 butiker i Sverige med drygt 3000 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.

Till vår Elgiganten Phone House butik i Boden söker vi nu en säljare Beskrivning av tjänsten: Som säljare på Elgiganten Phonehouse säljer du produkter och tjänster inom telekom. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp , utan även före och efter köp . Att kunden är nöjd med sin köp upplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din butiks varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra butiken till kundernas förstahandsval.

Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa.

… som vill ge den bästa kundupplevelsen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter.

… som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad.

Vi erbjuder:

Avtalsenlig lön och pension
Generöst provisionssystem och förmåner
En utpräglad företagskultur
Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling
Goda karriärmöjligheter
Vi på Elgiganten Phone House värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post.Med vänliga hälsningar

Peter Berglund Butikschef Boden

Vid frågor, kontakta: butikschef.boden.phonehouse@giganten.sehttps://www.youtube.com/watch?v=4laQERIV8EE
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidvarierande arbetstid / vikarie Sommar 2017Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://el-giganten.easycruit.com/vacancy/application/1828195/125230?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Elgiganten
Gesällvägen 1
85753  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.elgiganten.se
  
Platsannons

Johannisbergs ungdomshem söker lärare och specialpedagog/speciallärare

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet.

Johannisbergs och Sävastgårdens ungdomshem har slagits ihop till en verksamhet, med namnet Johannisbergs ungdomshem. Verksamheten är lokaliserad på två skilda platser, i Kalix och i Sävast. Institutionens uppdrag är att vårda/utreda pojkar och flickor enligt LVU och LSU.
Skolan inom SiS styrs av samma lagar och förordningar som resten av skolvärlden och är mycket viktig för de omhändertagna ungdomarnas framtid. Därför satsar SiS i allmänhet och Johannisberg i synnerhet på att utveckla skolverksamheten.
Samtliga skolpliktiga ungdomar undervisas enligt SiS timplan och icke-skolpliktiga ungdomar erbjuds undervisning. Institutionen har fyra avdelningar, två avdelningar med totalt 18 platser i Kalix och två avdelningar med totalt 12 platser i Sävast. Institutionen har cirka 100 tillsvidareanställda inom olika yrkeskategorier.
För mer information se www.stat-inst.se. Ett beskrivande reportage om skolverksamheten finns även på http://www.lararnasnyheter.se/specialpedagogik/2014/09/29/ny-chans-pa-ungdomshemmet . Läs även reportaget på http://lararkarriar.se/grundskola/presentation/har-vaxer-du-bade-som-pedagog-och-manniska/

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär undervisning i såväl mindre grupper som enskilt utifrån individuellt upprättade studieplaner/åtgärdsprogram. Undervisningen kommer att ske på de flesta nivåer inom grundskolan, men även på grundläggande gymnasial nivå. Elevernas skiftande erfarenheter och resultat från tidigare skolgång medför att undervisningen blir såväl motivationsskapande som kunskapsförmedlande. Skolan är en del av ungdomarnas behandling vid institutionen, därför har lärarna ett nära samarbete med den övriga verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår skriftlig dokumentation och planering i arbetslag.KVALIFIKATIONER
Vi söker två lärare med behörigheter inom följande ämnesområden; historia, samhällskunskap, geografi och religion.

En av tjänsterna ska, utöver behörighet i ett eller flera so-ämnen, även ansvara för de pedagogiska utredningarna som institutionen genomför och därför krävs även specialpedagogisk legitimation. Ett stort plus är kunskap och erfarenhet av olika diagnosverktyg såsom Logos, Provia, ITPA etc.

Den andra tjänsten kräver behörighet inom ett eller flera so-ämnen.

Läraren med behörighet i ett eller flera so-ämnen har sin undervisning i huvudsak förlagd till enhet Sävast. Det kan, vid behov, även krävas lektioner på enhet Kalix.
Läraren med behörighet i ett eller flera so-ämnen samt specialpedagogik har sin undervisning i huvudsak förlagd till enhet Kalix, men vid behov kan det även krävas lektioner på enhet Sävast.
Anställningsgraden för båda tjänsterna är 100%. Utöver formell kompetens ska du vara flexibel och ha bred social kompetens.
Vi ser också att du är en god och trygg förebild åt våra ungdomar. Därför sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 H.T 2017 (eller enligt överenskommelse).Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A671652
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=68441ae4-2fc2-4006-bf54-c8562c85a7b6&TK=9b0ba224-ca30-4bab-b6cd-907462c3c8fb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Johannisberg i Kalix
Johannisbergsvägen 25
95251  KALIX Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lönechef

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Personalkontoret är ett av sex kontor inom Kommunledningsförvaltningen. På uppdrag av Kommunstyrelsen har personalkontoret det samordnade ansvaret för kommunens personal- och lönepolitik, initiera och driva utvecklingsarbete inom personal- och löneområdet samt följa upp hur kommunövergripande beslut hanteras i
verksamheten. Andra uppgifter är att ge råd och stöd samt service inom till exempel lön, personalfrågor, pension och avtalsförsäkringar. Totalt är vi 21 personer inom personalkontoret som består av en löneenhet och en personalenhet. Nu söker löneenheten en chef som vill vara med och bidra till kommunens fortsatta utveckling.
ARBETSUPPGIFTER
Som lönechef kommer du att leda, samordna och utveckla löne- och systemadministrationen.

Du har fullt personal-, budget- och verksamhetsansvar för 10 medarbetare samt att säkerställa att administrationen av kommunens ca 5000 löner per månad sker kvalitetssäkert och effektivt. Du ansvarar för att löneenheten ständigt förbättrar sina arbetssätt och systemstöd utifrån förvaltningarnas behov. Vi arbetar i dag med IT-systemen Personec P och Winlas.

Det är viktigt att du är engagerad i det dagliga lönearbetet för att få ett helhetsperspektiv. Lönechef är direkt underställd personalchef och är en viktig länk mellan lön- och personalenhet.


KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen ser vi att du har chefserfarenhet med personalansvar. Det är meriterande om du har flera års erfarenhet av lönearbete inom kommun eller landsting samt universitetsutbildning inom exempelvis ekonomi-, juridik- eller personalområdet.

Du drivs av att utveckla och förbättra ditt ansvarsområde och är lyhörd för verksamhetens behov. Du har en förmåga att organisera och planera verksamhetens arbete. Du är prestigelös samt trygg i dig själv och din kompetens. Dessutom är du en tydlig och engagerad ledare med god samarbetsförmåga samt har förmåga att entusiasmera dina medarbetare.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Personalchef/HR-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde sker efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: A670434
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4f98b3a7-89ac-43b6-9af1-66071f29a2b1&TK=86320ec1-c5ab-44af-84dd-682e28cf4057
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Personalkontoret
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Driven och engagerad säljare till mediabranschen

.

RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.

Idag söker vi dig i Boden som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen. Du som söker efter ett jobb som ger dig stort ansvar och möjlighet att påverka och styra din egen vardag passar perfekt in i rollen som mediasäljare hos oss. Här blir du involverad i hela processen, allt från första kontakt med kund till avslutat projekt och vidare samarbete. I denna hybridroll som projektledare och mediasäljare har du möjlighet att utveckla din försäljnings- och ledningsförmåga - något som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna klättra vidare på karriärstegen.

Arbetsbeskrivning:
Du ansvarar för mötesbokning, kundmöten, försäljning och skapande av redaktionellt innehåll till våra olika temanummer. Till din hjälp har du ett engagerat säljteam, redaktion, AD, skribenter och säljcoacher. Du kommer att arbeta temainriktat i perioder om 3 månader, där du ansvarar för att sälja redaktionell marknadsföring till såväl nya som befintliga kunder. Din uppgift ligger primärt i att skaffa nya och underhålla befintliga kunder, samt jobba med fotografering och intervjuer som ligger till grund för det material redaktionen skapar.
Vi arbetar mestadels ute hos kund där vi spenderar cirka 80% av arbetstiden. Utöver detta lägger vi cirka 20% på mötesbokning och administrativa uppgifter.

Känner du att du är en driven och motiverad säljare, men saknar erfarenhet från intervju, fotografering eller någon annan aspekt av jobbet? Du kan ändå vara rätt person!
Vi internutbildar alla våra kollegor och för dig som mediasäljare kommer vi erbjuda möjligheten att komma på utbildning för att få lära dig allt om jobbet av våra kollegor på redaktionen och våra säljcoacher.
Vi söker dig som:
Har stor passion för försäljning
Motiveras av högpresterande kollegor
Trivs med frihet under ansvar
Vill lära dig mer om försäljning och media
Drivs av att göra affärer och har en ambition om att lyckas


Vi erbjuder:
Möjlighet att jobba med en marknadsledande produkt
En positiv och inkluderande miljö
Varierat arbete med fokus på försäljning och mediaproduktion
Stor frihet under ansvar
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89214
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RDS Förlag AB
Gårdsfogdevägen 18
16870  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.enterprisemagazine.se
  
Platsannons

Kursledare Jägarexamen

SV Norrbotten söker Kursledare Jägarexamen

Denna tjänst är inte en heltidstjänst utan bör ses som en extrainkomst. I första hand rör det sig om kvällstid under en 7-10 veckors period men även intensivkurs på tre heldagar exempelvis Fredag-Söndag kan bli aktuellt.

Då de flesta kursledarna på Jägarexamenkurserna är män så ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Bra Studiematerial och Studiehandledning gör att även du som inte varit cirkelledare tidigare är intressant. Vi kan även erbjuda dig en introduktion i din roll som kursledare.

Vi kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, så spara inte med att skicka in din ansökan!
Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturprogram.


Vi söker dig som brinner för jakt och vill dela ditt jaktintresse med andra. Det är en fördel om du har erfarenhet av jakt, viltvård och vapen och tycker det är kul att leda andra i diskussion och lärande. Att vara kursledare hos oss innebär eget ansvar och därför är det bra om du som söker är, engagerad entusiastisk och ordningsam.

Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturprogram.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
I första hand rör det sig om kvällstid under en 7-10 veckors period men även intensivkurs på tre heldagar exempelvis Fredag-Söndag kan bli aktuellt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ola.andersson@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SV NORRBOTTEN
Almgatan 4
96164  Boden Sverige
Hemsida: http://www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/
  

Platsannons

Lärare i svenska för invandrare

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.
All vuxenutbildning i Boden är samlad under Lärcentrum. Lärcentrum är en aktör inom Arbetsmarknadsförvaltningen. Det senaste året har vi haft cirka 1000 studerande på Lärcentrum. Hos oss kan eleverna studera på grundläggande, gymnasial och eftergymnasial nivå, utbildning i svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Drömmer du om att få vara med och utveckla en pedagogik som bygger på arbetslivets förväntningar och är verklighetsanknuten, då är Lärcentrum rätt arbetsplats för dig.

Vi söker nu två vikarierande lärare i svenska som andra språk med möjlighet till förlängning.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som brinner för utbildning som riktar sig till vuxna. Ser du möjligheterna i varje enskild individ och har förmågan att leda dem till uppsatta mål? Då är du den person vi söker. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga.

Lärarens viktiga uppgifter är att undervisa i sina kurser, att dokumentera elevens kunskapsutveckling samt att hålla en hög grad av servicenivå i kommunikationen med eleven. Detta medför att du har en stor social kompetens och ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, utbildning och bransch.


KVALIFIKATIONER
- I första hand Lärare med behörighet i svenska som andraspråk
- I andra hand utbildad lärare med behörighet i svenska
Du kommer att samarbeta med andra lärare men ska också kunna ta stort eget ansvar. I din yrkesroll vill vi att du ser möjligheterna i en flexibel arbetsmiljö och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Vi förväntar oss att du jobbar efter våra värderingar: engagemang, ansvar och öppenhet. Sist men inte minst kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Visstidsanställning 7 augusti 2017 - t o m 31 december 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A666930
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0edbba8e-ac4e-4d9a-82b3-8cd021332b8c&TK=fa214258-dd52-4e20-9701-4f220b63c122
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Arbetsmarknadsförvaltningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Mekaniker till tekniskt kompani, Boden

1.Tekniska bataljon, Försvarsmaktens Tekniska Skola, FMTS

1.Tekniska bataljon är FMTS insatsförband och är därmed en del av Försvarsmaktens nationella och internationella insatsförmåga. Bataljonen består av en bataljonsledning i Halmstad, två Brigad tekniska kompanier (Boden och Skövde) samt ett Operativt tekniskt kompani i (Halmstad).

För vår fortsatta uppbyggnad av verksamheten i Boden söker vi nu mekaniker/soldater till 36.Lätta Tekniska Plutonen, Boden.

Beroende på din bakgrund och kompetens vidareutvecklar vi dig som mekaniker.

 

Ansök här: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/#!/city/boden 

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer vara mekaniker/soldat på en teknisk pluton som genomför förebyggande- och avhjälpande underhåll i Bodens garnison vilken omfattar ca 50% av landets yta, främst hjulfordon, stridsfordon samt specialrep. Du kommer att genomföra reparationer på förekommande fordon och utrustning samt genomföra övningar med förbandet.

Plutonen består av en hjulfordonsrepgrupp, spec.repgrupp, artillerirepgrupp, stridsfordonsreptropp samt en reservmaterielgrupp.

 

Ansök här: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/#!/city/boden

 

Vem är du?

Som mekaniker/soldat på 1.tekniska bataljon är du en individ med stort intresse av att som soldat verka i en teknisk miljö i fält och verkstad. Du är en person som har förmågan att stå upp för vår verksamhet och vara beredd att jobba i tillfälligt sammansatta reparationsenheter. Du har även ett intresse av utvecklingsarbete.

Att vara soldat på 1.tekniska bataljonen innebär att du måste ha omdöme, kunskap och förmåga att fatta egna beslut. Det är centralt att du naturligt agerar inom ramen för Försvarsmaktens värdegrund. Du har kanske redan varit/är anställd som GSS/K någonstans i försvarsmakten men vill nu bli mekaniker.

 

På 1.tekniska bataljon eftersträvar vi en jämställd arbetsplats med en mångfald hos oss som arbetar här. Om detta är naturligt för dig och om du ser det som en möjlighet och utmaning har du rätt förutsättningar för denna tjänst.

 

Övrigt

Tjänstgöringsort Boden

Tjänsten kan innebära systemstödsresor nationellt samt internationellt

Tjänsten kan innebära Internationell tjänst

Tillträde enligt överenskommelse

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper

Anställningen är en tidsbegränsad soldatanställning med en anställningstid upp till 8 år.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen.

Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet.

 

Ansök här: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/#!/city/boden


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens tekniska skola med huvudort Halmstad, gör tekniken tillgänglig i Försvarsmakten genom teknisk utbildning, funktionsutveckling och insatsverksamhet. Här finns spännande utvecklingsmöjligheter för den som är tekniskt intresserad, både på grundläggande och mycket avancerad nivå. FMTS utbildar officerare, specialistofficerare och soldater i teknisk tjänst inom samtliga försvarsgrenar. Vid FMTS finns insatsförbandet 1:a tekniska bataljon. Bataljonen har förutom i Halmstad verksamhet i Revinge, Eksjö, Skövde, Kungsängen och Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=12838%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
3.BrigteknKomp By505 Box 9105 96119 Boden
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Personlig Assistent till Råneå!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Råneå. Vår kund är en äldre kvinna. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel omfattar matlagning, handling, personlig hygien och olika aktiviteter.

Vi söker dig som är intresserad av att hoppa in vid ordinarie assistenters sjukdom eller frånvaro. Arbetspassen är förlagda dag och em/kväll både på vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och ibland kan tänka dig att komma in och arbeta med kort varsel.

Det är ett krav att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till bil. Det är även ett krav att du inte är allergisk mot pälsdjur men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information utdelas vid en eventuell intervju. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Körkort: Körkort och egen bil fordras
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar utifrån kollektivavtal.
Tillträde: Inskolning omgående eller enligt överenkommelse
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9738%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Varvsgatan 53
97233  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Boendestödjare

Du ska ge stöd till barn och ungdomar som behöver extra stöd och omsorg utanför familj eller vuxna med missbruksproblem. Det krävs ej utbildning, men personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid/DeltidBoendestödjare timvik
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASP Center

96148  BODEN 
Hemsida: http://www.nytida.se/sv/Search/Boden/ASP-Center/
  
Platsannons

Vi söker vikarier till skolan i Boden

Vill du arbeta med barn och elever? Trivs du att arbeta i en dynamisk miljö? Och vill du ha ett av världens kanske viktigaste jobb? Då har vi tjänsten för dig!

I samarbete med Bodens kommun söker vi ett antal tjänster inom grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning. Du blir anställd av StudentConsulting och arbetet utförs som en del av Boden kommuns vikariesamordning på veckodagar under dagtid. Arbetstiderna kan variera utifrån kundens behov.

Eftersom arbetsplatserna är belägna i skolor runt om i Bodens kommun är det en fördel med tillgång till egen bil.

Din profil
När vi rekryterar vikarier tittar vi i första hand på utbildning och erfarenhet men också personlig lämplighet. Personliga egenskaper som du behöver för att trivas i rollen som vikarie är god samarbetsförmåga, god empatisk förmåga, flexibilitet, ansvarstagande och självgående

För att vara aktuell för denna tjänst krävs ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister, beställ ett redan innan första personliga mötet. Låter detta intressant? Tveka då inte, sök redan idag då vi kallar till intervjuer löpande. För frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Erika Kask på 070-576 85 33.

Om företaget
Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för verksamheten. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidVisstidsanställning 3-6 månFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/boden/vi-soker-vikarier-till-skolan-i-boden/35279/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35279
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Västra Varvsgatan 18
97236  Luleå Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

Personlig assistent

Vill du bli endel i ett engagerat gäng med blandade åldrar både killar och tjejer?

ARBETSUPPGIFTER: Personlig assistent ca 50% sökes till centrala Boden. Möjlighet till 100% över sommaren. Främst kvällar, nätter och helg. Arbetstiderna kan vara förlagda enligt följande; 16.00-22.00 och 22.00-08.00. Arbetspassen på helgerna kan variera i tid. Du måste vara något flexibel och kunna ställa upp med kort varsel.

Kunden är en varmhjärtad kvinna som tycker om pyssel, heminredning och att titta in i butiker i centrum. Du kommer att vara till stöd/ hjälp i vardagen och livets alla moment. Förflyttning/ hygien, kläder kommunikation, fritid ect.
Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då hund finns i hemmet.

DINA KVALIFIKATIONER: Du som söker behöver ha erfarenhet / kunskap inom vården. Arbete med lyft är meriterande. Som person är du gärna lugn och ordningsam. Perfekt för dig som studerar till undersköterska eller vill fylla upp ordinarie arbetstid. Goda kunskaper i det svenska språket är viktigt då kunden har behov av hjälp i kommunikation och tal.

BESKRIVNING AV FÖRETAGET: LSS- Personlig Assistans. Företaget etablerades 2008 finns inom hela fyrkanten med kärnan i Luleå. Bland Sveriges bästa löner och villkor inom branschen. Kommunalt ansluten- kollektiv avtal.
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid, vid behovsanställning. Arbetsintervju sker löpande med start vecka 14.Fast månads- vecko- eller timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla@primaassistans.se
Övrigt: Ansökan endast via mail bifoga personligt brev. Frågor går bra att mail till camilla@primaassistans.se eller frida@primaassistans.se. Telefon vardagar 9-15 tel 073/ 8320875 eller 0920-267760
Arbetsplats: 
Adress: Prima assistans i Norr AB

97233  LULEÅ 
Hemsida: primaassistans.se
  
Platsannons

Personlig assistent till barnkund utanför Boden

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra barnkunder utanför Luleå. Vår kund är en kille i tidig skolålder boende 3 mil norr om Luleå som behöver hjlälp med det som hör vardagen till.

Om tjänsten:

Som personlig assistent till honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel personlig hygien, matsituationer och aktivering. Vi söker dig som kan ta dig an rollen som aktiv och initiativtagande tillsammans med vår kund för att hitta på spännande saker i vardagen.

Vi söker till denna kund någon som kan jobba på en schemarad på ca 80 % där passen är relativt långa och förlagda till dagtid och kvällstid samt helger. Du bör ha tillgång till bil och körkort då kunden bor 3 mil norr om Luleå. Du bör även tåla pälsdjur då kund har husdjur.

Vi söker dig som:


• Har B-körkort
• Har tillgång till bil
• Tål pälsdjur

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg (barn eller äldre) och personlig assistans ser vi som meriterande. För att du ska kunna bli aktuell i rekryteringen krävs att du beställer efter ett polisregisterutdrag eller redan har ett hemma. Se länk nedan.

Vi ser gärna att du har pedagogiska kunskaper, antingen i form av praktisk erfarenhet eller som teoretiska kunskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd, flexibel och lekfull. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information fås vid en eventuell intervju. Sök redan idag då vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Så fort som möjligt.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9686%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Varvsgatan 53
97233  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Personlig assistent

Dina arbetsuppgifter kan vara att följa kunden till dagverksamhet, på olika evenemang samt hjälpa till med kommunikation.
Våra kunder har skiftande behov utifrån sitt funktionshinder och därmed varierar arbetsuppgifterna från kund till kund.
Gemensamt för tjänsterna är att hjälpa våra kunder i deras vardag utifrån deras behov och önskemål. Detta innebär personlig omsorg och sedvanliga uppgifter i ett hem.
I vissa fall får du som assistent vara "idésprutan" till aktiviteter och vara den som motiverar kunden i allt från smått till stort. Hos en del kunder hänger du bara på!

Under hela året ordnar arbetsledning, personal och kunder gemensamma aktiviteter där vi har trevligt tillsammans! Här har även du möjlighet att komma med förslag till trevliga utflykter och aktiviteter!


Vi söker sig som är intresserad av människor och deras olikheter. Du är lyhörd och ansvarsfull inför uppgiften. Vårderfarenhet och om du arbetat med olika typer av tecken som stöd är till fördel hos några av våra kunder.
Hos några av våra kunder krävs körkort och hos några kunder är det en fördel men inget krav.

Alla våra kunder har egen bostad så Du arbetar hos kunden i dennes hem.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidArbetstiderna är varierande enligt dag, kväll, natt och dygnsarbete förekommer. Vid ett personligt möte kommer vi överens om sysselsättningsgrad och schema.Som personal erbjuder vi dig trygghet genom lön enligt kollektivavtal, att arbetsledningen finns tillgänglig dygnet runt för råd och stöd samt introduktion utifrån kundens och ditt specifika behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@at1.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANSTEAM1
Garnisonsgatan 59
96136  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Jordgubbsförsäljare Boden

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att hälsa på och vara trevlig mot kunderna som går in och ut ur den aktuella butiken, jordgubbarna säljer nästan sig själva bara du är glad och trevlig. Du kommer att arbeta som en del i ett lag enligt ett schema som är anpassat efter den aktuella butikens öppettider.

Vi söker dig som är glad och trevlig och som gillar att arbeta. Vana av att stå i kassa och snabb i huvudräkning är meriterande men inget krav, detta lär du dig ganska snabbt.

Vilt & Bär Specialisten i Norrland AB är återförsäljare till Finnerödja Bär och säljer bland annat färska jordgubbar.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats: http://www.viltochbar.se
Epostadress:
Övrigt: Endast ansökningar via vår hemsida.
Arbetsplats: 
Adress: Vilt & Bär Specialisten i Norrland AB
Banvägen 9 K
97346  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.viltochbar.se
  

Platsannons

Speciallärare

Verksamhetsbeskrivning
Vi arbetar Bifrostinspirerat. Bifrost innebär att vi arbetar i teman som löper över en termin, elevmedverkan och eget initiativ är en viktig grund. Målsättningen är att inkorporera så många ämnen som möjligt i temat, även om det fokuserade tematiska arbetet sker i verkstäderna. Övrig tid läser barnen konventionellt, med vanliga läromedel. Även friluftsliv är en del i vår profil och vi ser skolgården och skogen som en del av inlärningsarenan. Vi är en skola i det mindre formatet, med målsättningen att ha små barngrupper. Vårt förhållningssätt är NVC.Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en speciallärare/specialpedagog eller en grundskollärare med kunskaper inom specialpedagogik.
Meriterande är: Erfarenhet inom yrkesområdet, specialpedagogexamen, utbildning/erfarenhet på ITPA, "SV2", samt talpedagogik, utbildning inom läs och skriv.

Arbetsuppgifter
Handledning av pedagogerna, enskilt arbete med elever/barn i behov av stöd och barn med annat modersmål än svenska, kartläggningar, EVK, grupprocesser, talutveckling etc. både på skola och förskola.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100%, provanställning 6 månader, vilket kan bli tillsvidareanställning. Startdatum Augusti 2017. Tjänstens storlek kan diskuteras, liksom startdatum.Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mimers Brunn/Vittjärvsgården
Vittjärvsvägen 27
96196  BODEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvårdare Semestervikariat Boden

Lilja & Co är Norrbottens städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix och Haparanda. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner m.fl.

Vi söker personer som vill arbeta under sommaren då ordinarie personal har semester framförallt mellan veckorna 25 - 32. Vi har olika tjänster att tillsätta, både schemalagd städning på plats hos våra kunder samt tjänster på vår specialavdelning som utför stor/flyttstädningar, fönsterputs och golvvård m.m.
Lilja & Co söker dig med serviceinställning, som är noggrann, har förmågan att vara självgående samt värnar om att göra ett bra arbete. Erfarenhet från lokalvård och branschvana är meriterande. Vi ser gärna att Ni som söker har körkort samt en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Tjänsten avser arbete vid Lilja & Co lokala verksamhet i Boden.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidEnligt Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: Semestervikariat Boden
Webbplats:
Epostadress: jobb@lilja-co.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: A. LILJA & CO STÄDNINGS AB
PRICKGRÄND 7
97341  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.lilja-co.se
  

Platsannons

Boden: Eventpersonal som vill sprida matglädje!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdrag men går i stora drag ut på att presentera matprodukter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut smakprover samt förbereda och servera lättare maträtter.

Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett matintresse är givetvis en bonus. Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer att kunna välja pass själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, där passen är ca 6-8 timmar. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig sysselsättning, men alla är välkomna att söka!


Vi söker dig som är:

- Positiv, glad, energifylld
- Framåt och kontaktsökande
- Serviceinriktad
- Brinner för att inspirera kunder
- Ansvarstagande

Ett intresse för matlagning och erfarenhet inom service är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.muller@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Platsannons

Sommarvikarier till hemtjänsten i Boden

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Sommarvikarierande hemtjänstpersonal i Boden

Vill du bli en av oss som ger våra hemtjänstkunder det lilla extra?

Vi söker hemtjänstpersonal i Boden under sommaren 2017 då vår ordinarie personal ska vara ledig. Vi behöver flera personer som kan arbeta inom vår hemtjänst vid behov samt vid kortare och längre ledigheter. Arbetet är främst som extra personal under sommaren men med möjligheter till stadigvarande tjänstgöring i framtiden.

Önskvärda kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet och framåt anda. Du bör vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och ser ditt arbete seriöst. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. 

I din ansökan bör det framgå om du har körkort samt vilka veckor under sommaren som du har möjlighet att arbeta. Våra semesterperioder är främst under veckorna 25-28 samt 29-32.

Arbetet innebär arbetstider på vardagar, kvällar och helger.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon, eller mail. Ansök via extern länk med ert CV/personliga brev.

Rekrytering sker löpande så vi mottar gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Hemtjänstassistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referens:
Webbplats: http://www.inrekraft.se/personlig-assistans/assistenter/soka-jobb?aguid=419CE161739D4F5C919B1AAFC4551BFA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inre Kraft i Norr AB
Kyrkgatan 30
96134  Boden Sverige
Hemsida: www.inrekraft.se
  

Platsannons

Gymnasielärare i svenska och engelska till Lärcentrum Vuxenutbildningen

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.
Arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsmarknads- och sysselsättningsfrågor, vuxenutbildning samt integrationssamordning. Vi är cirka 110 medarbetare i förvaltningen som på olika sätt bidrar till att utveckla och stärka bodensarnas möjligheter till att leva och verka i kommunen.
All vuxenutbildning i Boden är samlad under Lärcentrum. Lärcentrum är en aktör inom Arbetsmarknadsförvaltningen. Hos oss kan eleverna studera på grundläggande, gymnasial och eftergymnasial nivå, utbildning i svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Vill du vara med och utveckla vuxnas lärande och Lärcentrums verksamhet då är det här rätt arbetsplats för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Lärarens primära uppdrag är att undervisa i sina ämnen, att dokumentera elevens kunskapsutveckling samt att hålla en hög grad av servicenivå i kommunikationen med eleven. Detta medför att du har en stor social kompetens och ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, utbildning och bransch. Du kommer att samarbeta med andra lärare men ska kunna ta stort ansvar för dina områden. I din yrkesroll vill vi att du ser möjligheterna i en flexibel arbetsmiljö och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Vi använder itslearning som lärplattform och våra elever läser både på plats (närstudier) och på distans. En stor del av kommunikationen med våra elever sker via lärplattformen. Vi förutsätter att du känner dig bekväm med det och på ett naturligt sätt kan använda digitala resurser i undervisningen.
Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i svenska och engelska. Erfarenhet av undervisning inom Vuxenutbildning är meriterande. Är du en person som ser möjligheterna i varje enskild individ och har förmågan att leda dem till uppsatta mål?
Då är du den person vi söker.


ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-23
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 1 augusti 2017 eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens: A657410
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b338a4b4-002b-4d3d-9761-8761062c39cc&TK=a10a5b91-b746-4958-ab30-75fe6ee4a244
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Arbetsmarknadsförvaltningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SIS-ungdomshem Johannisbergs enhet Sävastgårdens Behandlingsassistenter som

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.

Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm.

SiS ungdomshem Johannisbergs och Sävastgården har slagits ihop till en verksamhet, med namnet SiS ungdomshem Johannisberg. Verksamheten är lokaliserad på två skilda platser, i Kalix och i Sävast. SIS ungdomshem Johannisbergs enhet Sävastgården ligger i Sävast utanför Boden. Institutionens uppdrag vid enheten Sävastgården i Boden riktat för ungdomar som vårdas enligt LVU, Lagen om vård av unga, i åldrarna 12-16 år. Vid enheten finns tolv akut- och utredningsplatser fördelade på två avdelningar, en för pojkar och en för flickor. Ungdomarna kommer från hela landet. och icke-skolpliktiga ungdomar erbjuds undervisning.

Hela Institutionen har totalt fem avdelningar och 89 tillsvidareanställda inom olika yrkeskategorier.

Denna annons riktar sig för rekrytering till enheten i Sävast

ARBETSUPPGIFTER
SiS-ungdomshem Johannisberg enhet Sävastgården söker nu sommarvikarier till samtliga avdelningar inför sommaren 2016. Tjänstgöring som behandlingsassistent handlar om arbetstid enligt arbetsschema dag, kväll, helg och natt. I arbetet som behandlingsassistent är din uppgift att hjälpa och stödja ungdomarna i deras vardag. Det kan handla om allt från vardagliga hushållssysslor, till att finnas behjälplig i ungdomarnas planering av deras behandling. På institutionen arbetar behandlingsassistenten i team med andra yrkeskategorier. Du har viss dokumentation kopplat till dina arbetsuppgifter

KVALIFIKATIONER
Behandlingsassistent utbildning är meriterande, även erfarenhet från arbete med ungdomar eller arbete inom HVB-verksamhet. Eftersom arbetet utgår från ungdomarnas behov är det viktigt att du som person är strukturerad, tålmodig, tydlig och konsekvent i ditt förhållningssätt. Det är meriterande att kunna flera språk.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska ha god samarbetsförmåga, trygghet och ett empatisk förhållningssätt som gör att du kan vara ett bra stöd för ungdomarna.

Gemensamt för alla tjänster är att du har förmågan och viljan att se individen, att arbeta individanpassat, med ett professionellt och etiskt förhållningssätt utifrån SIS värdeord; Respekt-Omtanke-Tydlighet. Du skall ha god inlevelseförmåga, kunna hantera konflikter, sätta gränser och lösa problem på ett konstruktivt sätt. Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet och du skall ha en god förmåga att arbeta i team för ungdomens bästa. Det är önskvärt att du har några års arbetslivs-/yrkeserfarenhet i bl.a. människovårdande yrken och gärna bred kultur- och språkkompeten.
Körkort B är ett krav


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, Rekrytering sker löpande, upphör: Semesterperioden 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: A536614 - Kopia (2)
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=637b1794-cafa-4634-9eaf-a479159ce731&TK=dd0b4d00-b6df-48ba-9636-d5b3da9f1873
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Johannisberg i Kalix
Johannisbergsvägen 25
95251  KALIX Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se
  
Platsannons

Vi söker Kursledare inom just Ditt kunskapsområde

SV Norrbotten söker inom just Ditt kunskapsområde

Vi söker kursledare inom en mängd områden eftersom vi ständigt vill utveckla folkbildningen och tror på ett Livslångt lärande. Har du kunskaper inom tex hantverk, konst, hälsa, språk, data/IT, djur/natur/jakt, matlagning, trädgård, media/foto/film, miljö, musik/dans/teater, släktforskning? Då skulle vi vara intresserade av att träffa dig för att höra hur vi kan samarbeta.

Det finns stora möjligheter för dig att själv utforma din kurs när det gäller upplägg och antal träffar. Skulle du vilja hålla en föreläsning om något ämne kan det också vara intressant för oss.

Vi erbjuder dig en introduktion i din roll som kursledare. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet sedan tidigare är meriterande, men inget krav. Att vara kursledare är utvecklande och stimulerande och går mycket bra att kombinera med ett ordinarie arbete eller studier.


Vi söker dig som brinner för ett speciellt ämne eller område, och som inspireras av att leda en grupp och förmedla dina kunskaper vidare till andra. Att vara kursledare hos oss innebär eget ansvar och därför är det bra att du självständigt kan planera och organisera ditt arbete då du styr mycket av upplägget på egen hand. Som person vill vi gärna att du är social, positiv och engagerad.

Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturarrangemang.

Är du intresserad eller har en kursidé? Vi kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-16
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Merparten av våra kurser är förlagda till kvällstid men även dagtid och helger kan förekomma. Du har stora möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Ersättning betalas ut efter avslutad kurs. Vi erbjuder timlön per studietimme á 45 minuter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: boden@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SV NORRBOTTEN
Almgatan 4
96164  Boden Sverige
Hemsida: http://www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/
  

Platsannons

Förskollärare/Barnskötare

Verksamhetsbeskrivning:
I vårt Bifrostinspirerande arbetssätt arbetar vi med ämnesövergripande teman i olika verkstäder där barnen och eleverna får använda sin kreativitet och alla sina sinnen. Deras idéer, nyfikenhet och lust till lärande är vår utgångspunkt. Vi prioriterar också rörelse och friluftsliv med regelbunden utevistelse, lek, äventyr och undervisning i naturen.


Arbetsuppgifter:
Arbete i förskola.

Utbildning/Erfarenhet:
Förskollärarutbildning alternativt barnskötarutbildning. Erfarenhet av yrket är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVisstidsanställning med start augusti-september 2017 ,terminsvikariat. Utbildad förskollärare kan få tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mimers Brunn/Vittjärvsgården
Vittjärvsvägen 27
96196  BODEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska

Arbete som Sjuksköterska inom Kommunal hälsa- och sjukvård, arbetet är förlagt dag, kväll och nätter. Du kommer att arbeta inom kommunen på deras särskilda boenden samt inom den del som kallas för hälsa- och sjukvård i hemmet.

Det finns även möjlighet till Jobb i Umeå, Piteå, Lycksele, Dorotea, Skellefteå. Om du är intresserad så har vi även många uppdrag i Västernorrland,

Vi söker dig som är sjuksköterska och har arbetat under minst två år och känner dig trygg och självständig i din yrkesroll.

Omsorg & Behandling AB söker sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för uppdrag inom kommunal omsorg och landsting. Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar aktivt ute hos våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-02-12
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Vi erbjuder våra anställda: - Kollektivavtal - Konkurrenskraftiga löner - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: OMSORG & BEHANDLING
Mårdvägen 10
64436  TORSHÄLLA Sverige
Hemsida: http://www.omsorgbehandling.se
  
Platsannons

Ordningsvakt

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 330 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ordningsvakt på Securitas kan man arbeta i centrumanläggningar, innetorg, sjukhus, mässor eller andra anläggningar där det oftast krävs både väktarkompetens och ordningsvaktsförordnande. I dina arbetsuppgifter ingår det att utföra bevakningstjänst, hjälpa och lämna service till våra kunder och deras besökare samt att upprätthålla ordning. Ordningshållning avser det område som polismyndigheten utfärdat ordningsvaktsförordnande för.

En ordningsvakt har mycket kontakt med allmänheten. Ordningsvakten ska verka lugnande genom sin blotta närvaro, men ska vid behov ochså kunna ingripa. I vissa situationer krävs god kommunikation med polisen.

För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G. genomgå lämplighetstest med godkänt resultat körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning laglydnad, i laglydnad ingår att inte befatta sig med kriminell ekonomi såsom exempelvis s.k. svart arbete ordnad privatekonomi ostraffad drogfri
Personliga egenskaper: Ärlighet, Hjälpsamhet, Vaksamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor lugn och stabil utåtriktad
Övrigt: Löpande rekrytering sker under våren.

Vi söker framförallt semestervikarier men goda chanser till fortsatt arbete under hösten finns.

Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-01-31
Yrkesbenämning: Ordningsvakt
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare TillsvidareEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1783893/59688?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Datavägen 10
97754  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  

Platsannons

Morgondistributör

Verksamhetsbeskrivning
Norrbottens Media Distribution AB är ett helägt dotterföretag till Norrbottens Media AB. Bolagets verksamhet består i huvudsak av distribution av morgontidningar i hela vårt län. Förutom morgontidningar så distribuerar vi ett antal veckotidningar och månadstidningar samt en del gods. Vår verksamhet sker framförallt under natten och morgontimmarna.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter omfattar utdelning av morgontidningar,tidskrifter samt gods till hushåll och företag. Utdelningen sker med hjälp av specialutrustad högerstyrd bil med automatlåda.

Utbildning/Erfarenhet
Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Du är även en noggrann och strukturerad person. Arbetet kräver att du är minst 18 år, självgående, stresstålig och tar mycket eget ansvar eftersom du arbetar ensam nattetid. För utdelning med bil krävs att du har körkort och körvana. Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning tex.studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.
Publiceraddatum: 2017-01-31
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarjobb/feriejobb DeltidLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carina.lofmark@nmdistribution.se
Övrigt: Om du tycker att detta är ett arbete som passar dig. Skicka in Cv och personligt brev till carina.lofmark@nmdistribution.se. Carina Löfmark tfn 0920-26 28 78
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens Media Distribution AB
Robertsviksgatan 5
97183  LULEÅ 
Hemsida: www.nmdistribution.se
  

Platsannons

Semestervikariat Leg Sjuksköterska

ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i kommunens hälso- och sjukvård arbetar du självständigt och har omvårdnadsansvar för kunden. Sjuksköterskan har hälso- och sjukvårdsansvaret och gör bedömningar om hälsotillståndet och vid behov tas kontakt med primärvårdsläkare. Arbetet innebär att samverka och handleda vårdpersonal i omvårdnadsarbetet.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är vidareutbildning i öppen hälso- och sjuvård, psykiatri eller geriatrik samt erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A525609
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6754159f-f03c-4aad-a57a-599a86074939&TK=13c12a41-59a3-4198-b5f4-423990156dc2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Gruppbostäder socialpsykiatrin

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgruppen rehabiliteringspersonal.
Är du intresserad av att arbeta redan nu har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A637823
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=107fb73b-28ab-4d22-9e92-c4ad1305d5ce&TK=44f5e79a-10be-4de0-a915-91d8925bbb13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Personlig assistans

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgruppen personlig assistent.
Är du intresserad av att arbeta redan nu har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A637827
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7d01c1b1-9fd3-43a4-b81d-db1abe342584&TK=5985529a-471e-4404-a16b-7d75868f2964
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Gruppbostäder

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgruppen habiliteringspersonal.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A637821
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea136582-f59b-47e8-9563-966f06536bbb&TK=dfe30519-2d65-413b-8e88-0a697e1765c4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Äldreboende

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgrupperna: undersköterska och vårdbiträde, Är du intresserad av att arbeta redan nu har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A637817
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fe997810-b83b-4bb6-9a93-48ac71f5d651&TK=2213c203-06db-4dde-af44-f8450ff4a1f2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Hemtjänst

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgrupperna: undersköterska och vårdbiträde.
Är du intresserad av att arbeta redan nu har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2016-12-19
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A637832
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc60b266-b89c-4b77-969b-dea947a50db5&TK=00484a82-b05f-41bf-9430-33c7881c65ee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal