Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:05

Lediga jobb i Bodens kommun (2582), Norrbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd28 107
Täthet7,01Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area4 285,10Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land4 007,89Landareal (km²)
Sjö277,21Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Lagerarbetare inom hjälpmedel och material, semestervikariat

Arbetsplats: Länsservice, Boden
Referensnummer: 193623


Om arbetsplatsen
Division Service har ett samlat ansvar för service inom Region Norrbotten. Vi bedriver ett systematiskt kvalitets-och förbättringsarbete i alla processer för att uppnå hög kvalitet i våra tjänster. Våra övergripande mål är att underlätta för våra kunder att nå sina mål och samt utveckla kloka lösningar för en effektiv verksamhet på fokus på patienten. Vi ska fungera som kompetenscentrum inom våra ansvarsområden och ge god service genom att verka för hög kvalitet, effektivitet, tillgänglighet, en väl fungerande samverkan och självständig utveckling. Ledorden helhetssyn, samverkan och flexibilitet ska genomsyra all vår verksamhet och vägleda oss i hur vi levererar tjänster till våra kunder så att kundens krav och förväntningar uppfylls.

Arbetsuppgifter
Länsservice söker lagerarbetare till Hjälpmedel och Material i Boden. Vi söker dig som är intresserad av att jobba med lagerarbete i hjälpmedels- och materialprocessen. Arbetsrotation är en förutsättning för en flexibel organisation därför förväntas du lära dig samt arbeta med flera områden inom processen och logistik. Dokumentation och revidering av rutiner är naturliga uppgifter för alla medarbetare. Avvikelserapporterting sker rutinmässigt för att fånga upp behov av förbättringar. Som lagerarbetare är du direkt underställd enhetschef.

Din bakgrund
Goda datakunskaper i Windows och MS Office är en förutsättning för att klara arbetet. Du har truckförarbevis och körkort minst behörighet B samt gymnasieutbildning. Som person är du engagerad, positiv och utåtriktad med en stark vilja att utvecklas inom yrket. Då Länsservice har en ett teaminriktat arbetssätt kommer god samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsfakta
Vi söker semestervikarier för sommaren 2017


Vill du veta mer?
Eva-Marie Fellermark, Enhetschef Hjälpmedel, 072-725 23 70
Niclas Brorsson, Enhetschef Material, 072-529 40 10

Fackliga företrädare
Lena Nysjö, Vision, Lena.Nysjo@norrbotten.se
Marianne Engberg, Kommunal, 0920-28 41 44
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-31
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 9
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SemestervikariatIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193623&DepartmentId=20992&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Boden Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

FMV söker teknisk handläggare till Boden

Har du några års erfarenhet av tekniskt systemstöd eller materielunderhållsplanering? Är du tekniker i grunden? Då kan du vara den tekniska handläggare som vi söker till Boden.

Vad kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som teknisk handläggare
Som teknisk handläggare arbetar du med tekniskt systemstöd inom Försvarsmaktens Markfordonssystem, du genomför tekniska utredningar och leder projekt. I arbetet upprättar du kalkyler och anbud samt sammanställer svar vid anbudsförfrågningar. Du utgör enhetens tekniska stöd inom teknisk tjänst, konstruktion, installation och tillverkning till egen organisation samt externa kunder.

Övriga arbetsuppgifter handlar om planering och uppföljning av produktion samt underhållsberedning avseende fordon och maskiner. Du medverkar i underhållstekniska analyser och materielförsök samt svarar för funktionsstyrning och kvalitetsuppföljning inom fackområdet. Du ska även bevaka utveckling, analysera behov av samt föreslå åtgärder för markverkstädernas resurs- och kompetensutveckling inom fackområdet.

I arbetet ingår även att vid behov stötta övriga delar inom Markverkstad Norr med olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem.

FSV Markverkstad är en enhet inom FSV (förråd, service och verkstäder), som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.

FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav och är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020.

MarkV är indelad i 8 st Markverkstäder (Mv) och har verksamhet på 23 verksamhetsorter, totalt ca 720 medarbetare. Markverkstad Norr är en regional sektion inom FSV Markverkstad med cirka 150 medarbetare, som bedriver verksamhet i Boden, Luleå, Vidsel, Arvidsjaur, Umeå och Östersund. Arbetet medför krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

Våra förväntningar på dig
Du har erfarenhet av liknande arbete eller område, gärna med erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten. Vidare har du lägst 2-årig gymnasieutbildning med inriktning mot fordon eller maskin eller motsvarande. Du har en eftergymnasial utbildning inriktad mot produktion/teknik eller utbildning till teknisk officer eller annan kompetens, som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig.

Det är önskvärt med erfarenhet från materielunderhållsplanering, tekniskt systemstöd med inriktning mot fordon och maskiner, gärna med viss kompetens inom CAD/CAM. Vi ser gärna att du har erfarenhet från kvalitetsledningssystem och tekniskt utredningsarbete inom verkstadsdrift med inriktning mot fordonsunderhåll. Erfarenhet från projektledningsarbete inom teknikområdet är ett plus. Det är meriterande med erfarenhet från arbete i SAP.

Du har körkort lägst klass B.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift samt har en god förmåga att hantera varierande system i en modern IT-miljö.

Du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du är flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg.

Våra fackliga företrädare är Joakim Rosberg - SEKO, Torbjörn Granström–OFR-S, Joakim Hedlund–SACO, Mattias Torplind–OFR-O. Alla nås via vår växel telefonnr 08-782 40 00.

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Rolf Tallus produktionsledare 0921-34 81 61 eller Mattias Andersson, chef Markverkstad Norr, på telefon 072-526 57 87.

Vi söker en teknisk handläggare och tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med placering i Boden. Tjänsten är säkerhetsklassad.

Sista ansökningsdag är 2017-05-28.

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1954%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
FMV/FSV Markverkstad Norr
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  

Platsannons

Ekonomiadministratör med samordningsroll

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Ekonomiavdelningen på utbildningsförvaltningen i Bodens kommun är en av tre avdelningar på förvaltningens administrativa enhet. Vi är totalt 9 personer på ekonomiavdelningen som jobbar som ekonomiadministratörer, ekonomer, lokal- och säkerhetssamordnare, skolskjutskjutsplanerare och avdelningschef. Här arbetar vi aktivt med Lean och således är pulstavlor, processkartläggningar och ständiga förbättringar en stor del i vårt arbete.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Ekonomiavdelningen vid Bodens kommuns utbildningsförvaltning söker nu en ekonomiadministratör med samordnarroll. I arbetsuppgifterna ingår hantering av leverantörsfakturor, debiteringar, utanordningar, ombokningar, kontakter med rektorer och förskolechefer, arkivering m.m.

Som ekonomiadministratör med samordnarroll fungerar du som samordnare av ekonomiska frågor mellan ekonomiadministratörerna, rektorer, förskolechefer och beställarna av varor och tjänster ute i verksamheten. Du kommer även att vara kontaktperson mot ekonomikontoret samt kontaktperson för vikariefakturor mot extern entreprenör. Du kommer även utforma informationsmaterial inom det ekonomiadministrativa området.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst en gymnasieekonomsutbildning eller likvärdig utbildning. Du ska även ha minst tre års erfarenhet av arbete med ekonomiadministrativa uppgifter. Erfarenhet av samordningsrollen är meriterande. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete inom ekonomiområdet inom offentlig verksamhet.

Arbetet innebär många kontakter och du behöver därför ha lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. God organisationsförmåga, förmåga att prioritera, noggrannhet och initiativtagande är egenskaper du besitter.

Du har ett positivt förhållningssätt, är intresserad av utveckling och förbättringar samt liksom dina kollegor vill du bidra till en god stämning på arbetsplatsen.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 1 augusti 2017 eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A683753
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d9dec76e-6bb6-46e5-b44e-2c0e9ef31d80&TK=2abc3ac9-8a92-461a-abc9-bb8134c886f9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Administration
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kvalitetsutvecklare till Torpgärdsskolan i Boden

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Torpgärdsskolan är belägen i ett större villaområde ca 5 km från Bodens centrum, med sitt huvudsakliga upptagningsområde - Bodsvedjan, Norrbyarna, Norra Svartbyn, Södra Svartbyn och Torpgärdan. Barn från andra bostadsområden är välkomna i mån av plats. Skolgården består av både skog, gräsområden och lekytor. Närheten till skog och natur medger goda möjligheter för friluftsverksamhet, skidåkning och skridskoåkning. På skolan finns skolverksamhet från förskoleklass till årskurs 6, samt tre fritidsavdelningar - Galaxen och Kometen åk F-2 samt Stjärnans fritidsavdelning åk 3-6.

Skolans profil är Hälsa och Livsstil inom ramen för hållbar utveckling. Perspektivet hållbar utveckling läggs på skolans alla ämnen och kan ses som ett urvalsinstrument vid val av innehåll. Profilen fungerar som en kompass för att utveckla elevernas ämneskunskaper och sociala utveckling och på så vis skapa förutsättningar för god hälsa och en god social kompetens.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en kvalitetsutvecklare till Torpgärdsskolan. Som kvalitetsutvecklare kommer du direkt under rektors ledning ansvara för att driva skolutveckling lokalt på skolenheten inom ramen för det systematiska kvalitetsarbetet. I arbetet ingår kartläggning och analys av skolans styrkor och utvecklingsområden, samplanering, handledning och coachning av dina lärarkollegor. Du kommer även att genomföra lektionsbesök, bearbeta statistik och utföra omvärldsanalyser. I din roll kommer du att arbeta med dokumentation och driva likabehandlingsarbetet. I uppdraget ingår även visst administrativt arbete.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet för grundskolans tidigare år.

Du är trygg i din yrkesroll, engagerad och kan leda andra samt är beredd att ta ansvar och initiativ i ditt arbete. Som kvalitetsutvecklare är det viktigt att du har god analysförmåga, goda kunskaper i utvärdering och dokumentation samt ordbehandling och IKT. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra på ett lösningsfokuserat sätt. Du har även erfarenhet och intresse av kollegial samverkan och coachning. Du har ett medskapande förhållningssätt som bygger på god kommunikation samt förmåga att bygga relationer. Du har en positiv människosyn och skapar engagemang och delaktighet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Anställningsvillkor: semestertjänst Tillträde ht-17 eller enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A682278
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c861117b-b5eb-48c2-8434-0ba9aaab4878&TK=d4e9047a-fff1-4a26-98a5-326ad9d7bfb9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent

Som personlig assistent ska du hjälpa kunden med alla grundläggande behov samt vara ett stöd i vardagen.


Vi söker en kvinnlig assistent mellan 23-50 år till en kvinna på 60-år med Afasi.
Du får vara rökare men bör kunna avstå rökning under arbetstid.
Som person ska du vara glad, ha lätt för att skratta, vara lyhörd och gilla att vara ute
då kunden gärna tar en eller flera turer dagligen med sin permobil .
Kunden har ju en begränsad kommunikation pga av sin afasi men använder kommunikationshjälpmedel.

Din Förlängda Arm AB är ett norrbottniskt företag med kunder över hela Sverige. Företaget startades 2003 och har efter det växt och är nu en av de största privata assistanssamordnarna i Norrbotten.
Ledorden i vår verksamhet är trygghet, kunskap, inflytande, närhet och glädje.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Kan leda till en tidsbegränsad anställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-24
Referens: 200
Webbplats:
Epostadress: jeanette.hedberg@dfarm.se
Övrigt: Tar endast emot skriftlig ansökan via e-post eller brev.
Arbetsplats: 
Adress: DIN FÖRLÄNGDA ARM I NORR AB
Skutgatan 2
97341  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.dfarm.se
  

Platsannons

Lärare so Stureskolan

Utbildningsförvaltningen erbjuder pedagogisk verksamhet av hög kvalité. Kunskap, trygghet och goda lärandemiljöer för alla barn och elever är utmärkande för vår verksamhet. Verksamheternas lärmiljöer kännetecknas av tolerans, jämställdhet, mångfald och demokrati. Målet är att lägga grunden för och främja ett livslångt lärande. I Boden får barn och ungdomar framtidstro och verktyg att påverka sin egen och ortens framtid.

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer.
Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Stureskolan är en 7-9 skola med 450 elever uppdelad på 5 ålderblandade arbetslag som leds av en arbetslagsledare, vi har språkklasser och två små undervisningsgrupper. Klasserna ligger på runt 20-22 elever.

Vi erbjuder goda anställningsvillkor och mycket kompetenta, behöriga kollegor. Vi arbetar med flera nationella projekt och kollegialt lärande bl a med hjälp av coaching och gemensam ämnesplanering på konferenstid.

Stureskolan erbjuder goda möjligheter i form av lokaler, utrustning och schemaläggning för en varierad undervisning.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som vill arbeta med undervisning i so och annat ämne för årskurs 7- 9.
Vi erbjuder dig en utvecklande miljö med fantastiskt skickliga och kompetenta kollegor. Vi har gemensam ämnesplanering varje vecka, ett välfungerande elevhälsoarbete och arbetar aktivt med skolutveckling inom olika områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är behörig lärare i so för grundskolans senare år. Behörigheter i andra ämnen är meriterande.

Vi söker dig som är flexibel och lyhörd samt har god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ samt har en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.
Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde ht-17. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A683501
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=08286370-0fe4-4138-95e4-84c51ca30767&TK=f070e03e-8c13-4989-a168-77b7b3ed7efa
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare Ma/No Stureskolan

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetar i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Stureskolan är en 7-9 skola med 450 elever uppdelad på 5 ålderblandade arbetslag som leds av en arbetslagsledare, vi har språkklasser och två små undervisningsgrupper. Klasserna ligger på runt 20-22 elever. Stureskolan erbjuder goda möjligheter i form av lokaler, utrustning och schemaläggning för en varierad undervisning.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som vill arbeta med undervisning i ma/no i årskurs 7- 9.

Vi erbjuder dig en utvecklande miljö med fantastiskt skickliga och kompetenta kollegor. Vi har gemensam ämnesplanering varje vecka, ett välfungerande elevhälsoarbete och arbetar aktivt med skolutveckling inom olika områden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är behörig lärare i ma/no i grundskolans senare år. Vi ser positivt på behörigheter i andra ämnen.

Vi söker dig som är flexibel och lyhörd samt har god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ samt har en god kommunikativ förmåga.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde ht-17. .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A683499
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a1523136-a892-411f-ac0e-7c940fd3b4f8&TK=d38b19b5-6c15-4132-9e9e-13e25a9afc7d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Företagsekonomi Björknäsgymnasiet

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Björknäsgymnasiet ligger centralt i Boden med närhet till allt från naturområden, ishall, fotbollsplan, vatten, bad, kulturområde och stadskärna. Detta skapar möjligheter till ett aktivt lärande men också hälsofrämjande. På Björknäsgymnasiet strävar vi för att våra ungdomar ska må bra och därför jobbar vi med HEL, som står för hälsa elev och livsstil. Gymnasieskolan har under många år arbetat och medverkat i en rad internationella projekt. Dessutom är entreprenörskap en framgångsfaktor hos oss.

SKOLAN MED KUNSKAPEN I CENTRUM :
Bransch och näringsliv ger skolan möjlighet till ett nära samarbete. Vi vill vara en möjlighet för alla ungdomar att hitta början till sin framtid. Det kan vi göra genom att erbjuda många olika program med flera inriktningar som ger våra ungdomar alla möjligheter att utveckla just sina intressen och skapa sin framtid.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill jobba på vårt Ekonomiprogram och tillsammans med programarbetslaget, som idag består av 7 lärare, undervisa, leda, coacha, skratta och utmana våra ca 70 elever. Förutom undervisning på ekonomiprogrammet kommer du även att undervisa andra grupper på skolan i kurser som passar din behörighet.

Om du vill jobba med oss är det viktigt att du är intresserad av, ja rent av, brinner för skolutveckling. Språkutvecklande arbetssätt, digitalisering, kollegialt lärande och ett entreprenöriellt förhållningssätt är exempel på områden som vi redan jobbar med och som vi hoppas att du vill fortsätta att utveckla tillsammans med oss. Förhoppningsvis kommer du med dina egna idéer och tankar kring dessa, men också om andra, utvecklingsområden.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig, legitimerad lärare i företagsekonomi, gärna även med behörighet i juridik, ledarskap och organisation, information och kommunikation eller annat relevant ämne.

Vi söker dig som har ett dynamiskt tankesätt, ser samarbete som en framgångsfaktor och delakultur som en självklarhet och att du håller med om att vi alla är varandras arbetsmiljö.

Vårt önskemål är att du skall vara målinriktad, en skicklig pedagog, bra organisatör, ha en god människosyn och vara en person som ser möjligheter istället för hinder. Vi söker Dig som vill utveckla och se framåt och vill komma med egna utvecklingsområden. Du behöver också kunna samarbeta med både kollegor samt elever.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: A683263
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=edcc339f-dff6-48e3-a747-c8fd4bb3c855&TK=9ac17677-716c-40b0-9fd5-d776e43072ab
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Målare

Norrbottens Entreprenörspartner söker 4-6 målare med inriktning på fasadmålning till Luleå.
Start 1 juni.Vi söker dig som har erfarenhet inom måleri eller är praktiskt lagd, ordningsam, ambitiös, är på jobbet varje dag och som vill något med sitt arbete.
Vi vill att du har lätt för att kommunicera både med kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt på din personlighet.

Ställningsbyggarkort och skyliftutbildning är meriterande

Norrbottens Entreprenörspartner erbjuder bygg- och måleritjänster till privatpersoner och företag. Vi har verksamhet både i Kiruna och i Luleå.
www.entp.se
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVisstidsanställning med start 1 juni - 15 september, med möjlighet till förlängning.Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cv@personalbolaget.nu
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Personalbolaget i Kiruna AB
Arent Grapegatan 31 D
98132  Kiruna Sverige
Hemsida: http://www.personalbolaget.nu
  
Platsannons

Event- och samplingspersonal BODEN

Hej!
Är du ung och vill få in en fot i arbetslivet?

Har du mindre arbetslivserfarenhet men är utåtriktad, professionell och är intresserad av marknadsföring?
Söker du ett jobb där du kan utvecklas som individ och samtidigt spetsa ditt CV?

Då är detta rätt tjänst för dig!

Backup Event är ett eventföretag som tillhandahåller alla typer av utdelningar för vår samarbetspartner Metro. Vi arbetar med marknadsföring utomhus i det offentliga rummet och agerar ansikte utåt för olika företag och varumärken.

Facebook-sida: https://www.facebook.com/backupevent
https://www.youtube.com/watch?v=0njnFKwMsQA

Exempel på events kan vara utdelningar av flyers, kataloger, tidningar och provsmaker men vi gör även event i butiker, på mässor etc. Vi arbetar i team och rör oss aktivt på centrala knutpunkter.

Nu söker vi dig som vill jobba som eventpersonal i vårt team. Du bör vara en ansvarsfull, utåtriktad och social teamplayer samt förstår vikten av marknadsföring.

Arbetstiderna är mestadels förlagda vardagar 06.30 -09.30 och 11.00-14.00, men även andra tider kan förekomma.

Personen vi söker behöver inte ha ett långt cv eller flera års erfarenhet.
Vi söker en person som inte är rädd för att synas och höras och som gärna skapar kontakt med nya människor.
Du bör vara punktlig, morgonpigg och ha nära till ett leende på läpparna.

Backup Event är ett eventföretag som specialiserar sig på samplingar i det offentliga rummet.
Företaget grundades år 2008 och har sedan dess genomfört tusentals olika samplingar och marknadsföringskampanjer runt om i Sverige för tidningen Metro och deras annonskunder.

Företaget engagerar ett tusental personer årligen i Sverige och har erfaren personal över hela landet med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår personal är engagerad, van att ta kontakt med nya människor, införstådd med värdet av att representera en kunds varumärke och erfarna av att arbeta i det offentliga rummet där samplingsuppdragen ofta äger rum.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Samplingspersonal
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: riks@backupevent.se
Övrigt: Ansökan sker via mejl till: riks@backupevent.se Skriv "Eventpersonal BODEN" i ämnesraden på din ansökan och bifoga CV med bild samt personligt brev.
Arbetsplats: 
Adress: BACKUP EVENT AB
Kavallerivägen 24
17458  Sundbyberg Sverige
Hemsida: http://www.backupevent.se
  
Platsannons

Tandläkare i medicinsk tandvård Boden

Arbetsplats: Boden/Älvsbyn verksamhetsområde
Referensnummer: 193793


Om arbetsplatsen

Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård och att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Folktandvården bedriver även en betydande del av vuxentandvården i Norrbotten. Vi jobbar för vår vision "En frisk mun i alla åldrar". Medicinsk tandvård i Norrbotten är organiserat på Folktandvårds klinik med minst ett team i varje verksamhetsområde.
 
Folktandvården Boden Älvsbyn verksamhetsområde omfattar klinikerna i Boden, Sävast och Älvsbyn. Sammantaget arbetar 15 tandläkare, 8 tandhygienister och 26 tandsköterskor inom verksamhetsområdet. Ledningen utgörs av en verksamhetschef, tre enhetschefer och en kliniksamordnare.
 
I Bodens kommun finns stora möjligheter att uppleva ett rikt natur- och friluftsliv. Mycket skog och mark att ströva omkring i, fina fiskevatten, bra skoterleder och skidspår, möjlighet till utförsåkning på nära håll samt ett rikt idrottsliv med många verksamma idrottsföreningar. Musiklivet är omtalat och konstintresset är stort. Boden har småstadens charm och fördelar med närhet till det mesta kombinerat med god service. I Boden har du möjlighet att bo bra till rimliga priser. Vartannat hushåll i kommunen bor i villa. Närmaste flygplats, Luleå Airport, ligger bara 4 mil bort och via tåg tar du dig bekvämt och miljövänligt norrut mot fjällvärlden eller söderut.

Arbetsuppgifter
Som tandläkare i medicinsk tandvård arbetar du med vuxna patienter som har särskilda behov. Du kommer att arbeta med patienter där extra hänsyn inom områdena onkologi, oral medicin, anestesiologi, farmakologi, gerontologi och psykiatri krävs. Du blir anställd som tandläkare i medicinsk tandvård inom Boden/Älvsbyn verksamhetsområde men kommer även ingå i nätverket för medicinsk tandvård i Region Norrbotten. För närvarande är länets narkostandvård samlat till klinikerna i Gällivare och Piteå. Arbete med allmäntandvård kan förekomma.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och har några års erfarenhet som tandläkare. Du bör ha ett etiskt förhållningssätt och vara intresserad av att arbeta med patienter med särskilda behov.
Som person är du engagerad, positiv och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer, både med patienter och med kollegor. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som tandläkare inom medicinsk tandvård samt har vidareutbildningar inom området, är det meriterande. Du ska precis som vi ha en vilja att arbeta målinriktat för klinikens och patienternas bästa.

Anställningsfakta
Vi erbjuder dig tillsvidareanställning inom Boden Älvsbyn verksamhetsområde, för närvarande med placering på kliniken i Boden. Tillträde enligt överenskommelse.


Vill du veta mer?

Vid frågor om tjänsten kontakta:
 
Charlotta Hannu Holmbom, Verksamhetschef
Tel: 072-5180516
charlotta.hannu-holmbom@norrbotten.se

Fackliga företrädare

Anna Kejonen, NTT
0920-845 54
anna.kejonen@norrbotten.se
 
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-31
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt schema TillsvidareIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193793&DepartmentId=8941&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Personlig Assistent till Råneå!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Råneå. Vår kund är en äldre kvinna. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket till exempel omfattar matlagning, handling, personlig hygien och olika aktiviteter.

Vi söker dig som är intresserad av att hoppa in vid ordinarie assistenters sjukdom eller frånvaro. Arbetspassen är förlagda dag och em/kväll både på vardagar och helger. Det är viktigt att du är flexibel och ibland kan tänka dig att komma in och arbeta med kort varsel.

Det är ett krav att du som söker tjänsten har körkort och tillgång till bil. Det är även ett krav att du inte är allergisk mot pälsdjur men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information utdelas vid en eventuell intervju. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Körkort: Körkort och egen bil fordras
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar utifrån kollektivavtal.
Tillträde: Inskolning omgående eller enligt överenkommelse
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-10
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9738%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Varvsgatan 53
97233  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Extra personal och semestervikarie som personlig assistent sökes!

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu

Extra personal och semestervikarie sökes!
Hallå, här är jag! En 50+ mulitsjuk rullstolsbunden kvinna med ett varmt öppet hjärta, rättvis och ödmjuk. Som tycker om att surra bort en stund över en god kopp kaffe. Samt att ta mig ut i skogen, resa, shoppa, och allt där emellan. Jag bor i en lägenhet i centrala Boden med en liten pudel som betyder oerhört mycket för mig som jag behöver en hjälpande hand med, så hundvana är ett plus.

Mina frav på dig är att du ska kunna tala svenka flytande o både tal och skrift. Du har körkort och egen bil så att du kan vara flexibel och snabbt på plats när jag behöver dig. Far vi ut på äventur använder vi min bil. Du är 100% rök- och doftfri, väldigt noga med din hygien och förstår vikten att jag vill ha det älstädat! Och ett plus om du har meriter i städning men abslout inget krav. Arbetskläder används och tvättat i oparfymerat tvätt- och sköljmedel, alltid hos mig. Det här är för att jag är väldigt allergisk mot bla starka dofter, parfymer, damm mm, har en svår astma och är infektionskänslig. Enormt VIKTIGT att du RESPEKTERAR det här för min hälsas skull.

Trots att jag är multisjuk, har allergier, astma och är infektionskänslig stoppar det inte mig från att ha ett rikt och aktivt liv. Med hjälp av mina underbara assistenter hittar vi på roligheter tex på stan men jag kan också bara vara hemma, ha det trevligt med en kaffekopp och surra över allt mellan himmel och jord.

Egenskaperna jag söker hos dig är att du är ödmjuk, lyhörd, jordnära, självgående och har ett glatt humör. Du som även kan läsa av mig då jag kan behöva en stödjande famn att luta mig mot. Då hela teamet trivs med långa arebtspass ska det inte vara ett problem för dig. Jag har assistans dygnet runt, med vaken natt, alla dagar i veckan.

Jag söker i dagsläget: Springvikarier vid sjukdom och annan frånvaro samt semestervikarier. Personkemi är avgörnade. Låter detta intressant så tveka inte att skicka in ditt CV och berätta om dig själv. Vi har intervjuer löpnade. Tack för att du tog dig tid att läsa våran annons och vi ser fram emot att få in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats: http://godassistans.careerhub.se/?_p=job&_pid=&_id=90218&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: God Assistans i Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 54
16974  Solna Sverige
Hemsida: www.godassistans.nu
  

Platsannons

Församlingspedagog

Tjänsten som församlingspedagog innebär arbete med barn, unga och vuxna i olika verksamheter. I tjänsten ingår också församlingsövergripande arbetsuppgifter som ungdomsgrupp, konfirmandarbete, Sommarkyrkan, församlingsläger, kyrkhelger med mera.

Som församlingspedagog anställd av Bodens pastorat så tjänstgör du i hela pastoratet – även om tyngdpunkten för tjänstgöringen är knuten till arbetet i Mikaelskyrkan, där du också har din arbetsplats.

Vi söker dig som är utbildad församlingspedagog och:
- är väl förankrad i den kristna tron och i Svenska kyrkan.
- tycker om att möta människor i samband med vardagsverksamhet och i söndagens gudstjänst.
- har bra samarbetsförmåga och vill verka för ökat frivilligt medarbetarskap.
- vill bygga församling och kontaktnät lokalt och inom församling och pastorat.

Du tycker att det är viktigt att arbeta för barn och unga, både under vardag som vid kyrkliga högtider. Du kan undervisa om den kristna tron både för barn, unga och vuxna. Du arbetar i team tillsammans med andra yrkeskategorier och med frivilliga.

Körkort B samt tillgång till bil är ett krav.

Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi arbetar aktivt för jämställdhet och välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Bodens pastorat består av Överluleå, Sävasts och Gunnarsbyns församlingar. I pastoratet finns ca 50 anställda fördelat på sex arbetsställen och en kyrkogårdsförvaltning. Bodens pastorat har för närvarade sju prästtjänster, fem diakontjänster och sex pedagogtjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Församlingspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: Lediga jobb
Webbplats:
Epostadress: overlulea.forsamling@svenskakyrkan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Församlingsgården
Strandplan 25
96134  Boden Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker danslärare,dansledare eller dansare till vårt team

D.d i Boden utökar verksamheten & söker efter dig som brinner för dans & undervisning!
Vi ser gärna att du är utbildad inom dans som dansare, dansledare eller danslärare men är inget krav. Vi välkomnar alla som brinner för dans att skicka in ert CV till oss. Vi välkomnar sökande med kompetens i allt från Breaking till Balett och allt där i mellan. Tjänsten kommer att utformas efter sökande och vi kan erbjuda allt från några timmar i veckan till en 25 % tjänst. Är du utbildad inom dans finns möjligheten till en större procentuell tjänst än 25%

Vi kommer börja intervjua innan ansökningstiden har gått ut då vi vill hitta rätt person så snabbt som möjligt, så vänta inte med att skicka in er ansökan!

Skicka in ert CV till info@dancedirection.se
För mer information om tjänsten kontakta oss på 070-577 65 93


Du ska såklart älska dans och brinna för undervisning! Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa och ett extra plus om du har erfarenhet att undervisa olika åldersgrupper då vi jobbar med både yngre barn upptill vuxna i vår verksamhet.

Vi är en Ideell förening som jobbar efter visionen att alltid finnas där & inspirera till dans! Samt utveckla individens kunskap & glädje för dans oavsett ålder, erfarenhet & ambitionsnivå. Vi jobbar i olika projekt med fokus på dans samt bedriver kursverksamhet i åldrarna 3-55+ Vår verksamhet bedrivs både på dagtid,kvällar och helger. Mer om oss hittar ni på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Danspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: catrin@dancedirection.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dance Direction Association
Mejerigränd 3
96161  Boden Sverige
Hemsida: http://www.dancedirection.se
  

Platsannons

Fastighetsskötare

Diverse underhållsarbete och allservice till ett flertal kundföretag i Boden med omnejd. Tjänsten innebär olika uppdragsgivare och arbetsplatser.

Du är händig och frigående och kan ta ansvar i det vardagliga arbetet. Du är social och klarar att anpassa dig till nya arbetsplatser och uppdragsgivare.

Diverse olika uppdragsgivare och dessa fastigheter i Boden med omnejd.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal med Sv fastighetsanställdas förbund och villkor enligt detta.Enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: happyfutureconsulting@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Happy Future Consulting AB
Bärvägen 28
96148  Boden Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Områdeschef till Boden

Vill du bli en ledare i Sverigesviktigaste företag?  
Distrikt Norrbotten sökernu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett  kund- och medarbetarfokuserat företag.Tjänsten är första linjens chef med placering i Boden.  
 
Om tjänsten 
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationersamt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande ochoperativt arbete. 
 
Du har ett tydligt ansvar för attutveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Duarbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhallvilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, taföretagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar förutveckling genom arbete och utbildning.  
 
I kundansvaret förväntas du utvecklasamarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschefantingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för attbidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driftenser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställaen god arbetsmiljö och nöjd kund. 
 
Vi söker digsom har: 
Har storledarskapserfarenhet med personalansvar 
Erfarenhetav sälj- och kundrelationer med goda resultat 
Erfarenhetav att arbeta operativt med personal och kunder 
Branscherfarenhetinom lokalvård är meriterande 
Lägst gymnasialutbildning samt B-körkort 
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner förledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ettaffärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser ochgoda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare ochmatcha rätt person till rätt uppdrag.
 
Som ledare är du driven och van attarbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt somdu är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets ochmarknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla godarelationer såväl internt som externt.  
 
Ansökan ochövrig information 
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag då ansökningarna behandlaslöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Samhall arbetar aktivt med mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund.  
 
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning 
Anställningsdatum: Omgående 
Tjänstgöringsgrad: Heltid 
Befattningens placering: Boden 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21 
 
Kontaktperson 
AffärschefCarola Aidanpää            Telefon: 0921-78457 alt. 070-534 34 80 
 
Fackligarepresentanter 
Pirjo Andersson,Ledarna                 Telefon:0920-368 18  
Johnny Skogh, Unionen                    Telefon: 0660-796 71 
Johnny Schödin, SACO                     Telefon: 060-16 82 03 
 
Inför rekryteringsarbetet har vi tagitställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därförkontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Organisationschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidheltid tillsvidaremånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1331&ProjectId=143687&DepartmentId=18961&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Samhall AB
Industriv. 7
96168  Boden Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Beslutsfattare till förvaltningsprocessenheten i Boden

Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning.

Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.

Vi söker beslutsfattare till förvaltningsprocessenheten i Boden. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi ett rikt och ansvarsfullt arbetsliv med många karriärvägar.

Vad du kan förvänta dig
Som medarbetare på Migrationsverket kan du förvänta dig ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Du erbjuds även ändamålsenlig introduktion och goda möjligheter till fortlöpande kompetensutveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Stötta och utveckla kollegor i rättslig tillämpning, sakfrågor och utredningsmetodik. Identifiera och analysera frågor som behöver utvecklas samt upprättar krav på förbättringar. Upprätthålla och inhämta kunskap samt bevaka standards, riktlinjer och praxis

Utreda, handlägga, granska, besluta eller föredra förslag till beslut i ärenden vars beslut med stöd av lagar och förordningar direkt medför rättslig verkan för enskild person. Med rättslig verkan menas förmån, rättighet eller skyldighet. Hantera överklaganden. Gå igenom och följa upp ärenden i samband med föredragning för att säkerställa en hög rättslig kvalitet. Hantera ärendeadministration, akter och i ärendet inkomna eller upprättade handlingar. Göra sekretessbedömningar vid utlämnande av uppgifter.

Vägleda och ge service till sökande och andra intressenter i alla typer av ärenden.


Vad vi förväntar oss
Vi förväntar oss att du är en god representant för Migrationsverket och har ett respektfullt bemötande såväl internt som externt. Du deltar aktivt i vårt förbättringsarbete och visar engagemang för vårt uppdrag och dina arbetsuppgifter. Du står även för Migrationsverkets värdeord: tydlighet, empati och mod.

Krav• Akademisk examen med juridisk inriktning.
• Några års erfarenhet av att handlägga kvalificerade förvaltningsrättsliga ärenden. 
• God kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
• Goda kunskaper i Officepaketet.
• Svenskt medborgarskap.

Meriter


• Erfarenhet av att förmedla kunskap inom rättslig tillämpning.
• Arbete i offentlig verksamhet.
• Erfarenhet av handläggning av utlänningsärenden.
• Erfarenhet av coachande förhållningssätt.
• Kunskap i förvaltnings- och utlänningslagen.

Personliga kompetenser
Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren. Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa. Kommunicerar på ett tydligt sätt. Säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Påminner och följer upp. Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Upplysningar
Anställningsform: Tillsvidare med sex månaders provanställning.
Kontorsarbetstid.
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Placering: Boden.
Tillträde för befattningen sker snarast eller enlígt överenskommelse.

Vill du veta mer
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen kan du mejla till
rekrytering@migrationsverket.se
Vill du veta mer om den aktuella rollen och enheten finns kontaktuppgifter till ansvarig enhetschef längre ned.

Ansökan
Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast den 28 maj 2017. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.


I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover som en del i processen.

Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser.

I samband med att du registrerar din ansökan, kommer du att få svara på ett antal frågor. Det är viktigt att du fyller i frågorna så utförligt du kan och inte endast hänvisar till CV och personligt brev. Registrerade ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar beaktas inte i lika stor utsträckning som utförliga svar.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=3272%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Migrationsverket
Hedenbrovägen 4
96161  Boden Sverige
Hemsida: http://www.migrationsverket.se
  
Platsannons

Extrajobb som produktambassadör i Boden

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-25
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28954-extrajobb-som-produktambassador-i-boden?promotion=6893-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Beslutsfattare till asylprövningsenheten i Boden

Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning.

Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.

Vi söker 4 beslutsfattare till asylprövningsenheten i Boden. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi ett rikt och ansvarsfullt arbetsliv med många karriärvägar.


Vad du kan förvänta dig
Som medarbetare på Migrationsverket kan du förvänta dig ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Du erbjuds även en gedigen introduktion och goda möjligheter till fortlöpande kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter
Som beslutsfattare kommer du utreda, handlägga, föredra och fatta beslut i migrationsärenden enligt utlänningslagen och annan tillämplig lagstiftning. Du svarar för att upprätthålla, inhämta och sprida kunskaper internt inom sakområdet samt ger stöd och handleder personal, på enheten och i teamet, i det dagliga arbetet. Du ansvarar för att driva handläggningen framåt och fattar beslut i olika delar under hela processen. Du deltar aktivt i verksamhetens utveckling mot effektivare och rättssäkrare handläggning. Som beslutsfattare handleder du i sakfrågan som en expert och hjälper handläggarna i ärendehanteringen. Du fattar besluten utifrån de förslag som handläggarna presenterar. Du kommer att arbeta med praxisrelaterad- tolkning och tillämpning.

Att ge information till sökande samt besvara frågor från allmänheten och andra myndigheter kan även förekomma i arbetet.

Vad vi förväntar oss
Vi förväntar oss att du är en god representant för Migrationsverket och har ett respektfullt bemötande såväl internt som externt. Du deltar aktivt i vårt förbättringsarbete och visar engagemang för vårt uppdrag och dina arbetsuppgifter. Du står även för Migrationsverkets värdeord: tydlighet, empati och mod.

Kvalifikationer
Du har akademisk utbildning med juridisk- samhällsvetenskaplig- eller beteendevetenskaplig inriktning. Du har minst 2 års erfarenhet av att handlägga kvalificerade förvaltningsrättsliga ärenden. Det är meriterande med erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet liksom handläggning av utlänningsärenden. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förmedla kunskap inom rättslig tillämpning.

Du har goda kunskaper i förvaltnings- och utlänningslagen. Du har även god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Utöver detta har du även goda kunskaper i Officepaketet. Ett krav är att du har svenskt medborgarskap.


Personliga kompetenser
Som person är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitet. Du har även förmåga att väga samman olika typer av hänsynstaganden samt visa omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du har en språklig analytisk förmåga och förstår komplicerade språkliga underlag, både talade och skrivna. Du är pedagogisk och har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Vi ser även att du är resultatinriktad och arbetar mot mål och fokuserar på resultat.  Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande.

 

Upplysningar
Anställningsform:  2 Tillsvidareanställningar och 2 visstidsanställningar på 6 månader

Information om arbetstid/schemaläggning: Dagtid, kontorstider

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Placering: Boden

Tillträde för befattningen: Enligt överenskommelse


Vill du veta mer om befattningen och arbetsuppgifterna kontaktar du Anna-Stina Sundström via Anna-Stina.lundstrom-Sundstrom@migrationsverket.se


Ansökan
Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast den 2016-05-21. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.


I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover som en del i processen.

Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser.

I samband med att du registrerar din ansökan, kommer du att få svara på ett antal frågor. Det är viktigt att du fyller i frågorna så utförligt du kan och inte endast hänvisar till CV och personligt brev. Registrerade ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar beaktas inte i lika stor utsträckning som utförliga svar.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Handläggare/Utredare, offentlig förvaltning
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=3271%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Migrationsverket
Hedenbrovägen 4
96136  Boden Sverige
Hemsida: http://www.migrationsverket.se
  

Platsannons

Lärare Svartbjörnsbyn

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.

Svartbjörnsbyns skola är en liten F-6 skola med ca 150 elever och ca 18 personal. Skolan ligger i en by ca 4 km utanför Boden centrum.

Vid Svartbjörnsbyns skola får barn och unga verktyg för ett livslångt och hållbart lärande.
Genom utevistelse och rörelse får eleverna ökade förutsättningar att möta framtidens utmaningar!

Vår profil är:
Natur – hälsa – rörelse! För lärande för alla barn i förskoleklass, fritidshem och skola.

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng - för visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb!?

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu Dig som vill arbeta som resurs till en elev i förskoleklass vid Svartbjörnsbyns skola. I uppdraget ingår att finnas till hands för hjälp med av- och påklädning, toalettbesök, förflyttningar, raster, ledsagare vid alla aktiviteter, både inne och ute, samt stöd i skoluppgifterna. Stödet behövs både i skola och på fritidshemmet.

Anställningsvillkor: semestertjänst

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du i första hand har en lärarutbildning, alternativt vana av att arbeta som resursperson i skolan.

Du är flexibel, lyhörd för elevens behov och har lätt för att samarbeta med elever, lärare och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. , upphör: Tjänsten är tidsbegränsad under lå 17/18 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A681285
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=137528a9-c41f-470a-bd4e-9abc7d3066aa&TK=0bb01d91-bda6-40c2-93ef-821b8f6295e2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Utbildningsförvaltningen - Rektor/Förskolechef
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som fotbollsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Fotbollskul i Boden. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom olika fotbollsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.
Passen kommer hållas under vardagskvällar/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???
Som fotbollsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Under terminens gång kommer du bli coachad av våra arbetsledare.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Fotbollskulspass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?

Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

Fotbollskul – för barn 5-7år
- Låta barnen prova olika fotbollsövningar
- Barnen skall få upp ögonen för fotboll och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Ungdomsledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 2-5h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/fotbollskul/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Kyl- och ventilationstekniker

Om tjänsten:

Vi söker just nu Kyl- och ventilationstekniker.

Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Lön enligt kollektiv avtal.

Varaktighet 6 månader med chans till förlängning.

Kvalifikationer:

Krav: B-körkort, El behörighet.

Om arbetsgivaren:

Om företaget: Kyl och ventilationsföretag

Hur du ansöker:

Vi tar endast emot ansökan på vår hemsida www.xterna.se
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Kylmontör/Kyltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 6 månader med chans till förlängningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://cv.xterna.se/cv_xterna/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=50
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Xterna utbildning och bemanning
Hermelinsgatan 1
97234  Luleå Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Servicemedarbetare, Boden

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com

Till vår verksamhet i Boden söker ISS Städtjänster region Nord en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är deltid helg och sen eftermiddag med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta driftchef Bodil Erkki på ISS Städtjänster, mail bodil.erkki@se.issworld.com eller Susanne Englund på mail: susanne.Englund@se.issworld.com

Du kan också maila dina frågor till: hr-service@se.issworld.com
Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=66ABB23894F7405893E83EC96163B4BB
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Box 47635
11794  Stockholm Sverige
Hemsida: www.se.issworld.com
  
Platsannons

Personlig Assistent 166

Vi söker en personlig assistent till en gående, glad och aktiv tonårs kille i Boden som behöver din hjälp för att klara av sin vardag.
Du blir hans personliga hjälpmedlet till honom men ändå en kompis.

Arbetet omfattar hjälp med personlig hygien, kommunikation, träning av olika slag samt mycket aktiv tillsyn.

Vi söker dig, kille eller tjej som är positiv, ödmjuk och pålitlig.

Har du en utbildning av vård eller barn och fritid och erfarenhet av jobbet är det meriterande, men det som är viktigast är att personkemin stämmer och att du vill/kan lära dig det som arbete kräver.
Han använder TSS (tecken som stöd). Det är meriterande om du kan TSS men det är inte ett krav.

Du måste vara djur och rökfri då det finns allergier
Körkort är meriterande men inget krav

Din Förlängda Arm AB är ett norrbottniskt företag med kunder över hela Sverige. Företaget startades 2003 och har efter det växt och är nu en av de största privata assistans anordnare i Norrbotten. Ledorden i vår verksamhet är trygghet, inflytande, glädje och närhet.

Vi begär utdrag från belastningsregistret vid anställning hos oss, följ länken nedan och lämna in detta i samband med anställningsintervju.
http://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/RPS-442-9-LSS-barn.pdf
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetet förläggs på kvällar efter skoltid, cirka 31-32 timmar/vecka. Under lov även på dagtid. 80% eller mer134,70 + Ob
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats:
Epostadress: richard.edunger@dfarm.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: DIN FÖRLÄNGDA ARM I NORR AB
Skutgatan 2
97341  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.dfarm.se
  

Platsannons

Bussförare

Arbetet innebär att framföra buss i linjetrafik mellan Boden och Luleå.
Vi förutsätter att du dagligen arbetar med:
- Ett bra kundbemötande.
- Ett trafiksäkert körsätt.
- Ett hjälpsamt arbetssätt.
- Ett pålitligt arbetssätt.
Som bussförare på BDBuss är du vårt ansikte utåt. Säkerhet är hos oss högsta prioritet. Vidare är punktlighet och ansvarskänsla viktiga egenskaper för att kunna arbeta hos oss.

Dessa krav har vi på dig som söker arbete hos oss:

Att du kan arbeta både tidiga morgnar/kvällar, alla veckodagar
Att du kan arbeta hela sommaren 2017
Körkort med behörighet B, D,
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt färdskrivarkort
Svenska i tal och skrift

Vårt garage och kontor finns på Flygfältsvägen 3 (Kårbacken) i Boden.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Bussförare/Busschaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid Varierande skift som innebär arbete både dag, kväll och helg. I första hand sommarvikariat, men kan efter behov bli förlängt.Timlön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: Bussförare
Webbplats:
Epostadress: mikael.eriksson@bdbuss.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens Bdbuss Service AB
Flygfältsvägen 3
96137  Boden Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksdemonstratrör i Boden med omnejd

Vi söker dig som med glädje vill arbeta med att lyfta fram olika varumärken i butik. I butiken inspirerar du genom din kunskap, fokus på försäljning samt produktens egenskaper.

Gillar du möten med människor och att inspirera andra?
Tycker du om att stå på scen och prata inför mindre folksamlingar?
Har du en stor portion humor och förmågan att få bra kontakt med människor?
Är du intresserad av försäljning?

I så fall kanske du är vår nästa kollega. Vi vill att du är utåtriktad, säljande och älskar att möta och prata med människor.
Ett stort intresse för matlagning samt tidigare erfarenhet av butiksdemonstrationer är meriterande.
Du är självständig, tar ditt jobb på allvar och tar ansvar hela vägen.
Du är flexibel och lösningsorienterad.
Din positiva inställning gör att ingenting är omöjligt!
Prestigelöshet och samarbetsförmåga med alla typer av människor är en stor fördel i ditt arbete.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet utav event, är positiv och glad. Vi lägger stor vikt vid flexibilitet och eget initiativtagande. Körkort och bil är ett plus, men inget krav. Vi ser helst att du har tillgång till mail och smartphone.

Av oss får du ett spännande, flexibelt och roligt jobb, grundutbildning och arbetskläder. Inför varje kunduppdrag får du dessutom en vidare utbildning så att du ska kunna genomföra ditt arbete på ett proffsigt sätt. Du rapporterar sedan dina timmar och resultat smidigt och enkelt i vårt onlinesystem.

Är det dig vi beskriver så är du mer än välkommen med din ansökan redan idag!

Vi rekryterar löpande.


Action People är en av Sveriges största byråer inom Action Marketing. Vi arbetar med kreativa och spännande sätt att marknadsföra varumärken genom events i butik och på offentliga platser. Vi är rikstäckande och har anställda från Ystad i Syd till Kiruna i Norr.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: viveca.gyllenfalk@actionpeople.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Action People AB
Fannys väg 5, 8tr
13154  NACKA Sverige
Hemsida: http://www.actionpeople.se
  

Platsannons

Personalstrateg

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer.
Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.
Socialförvaltningens personalenhet söker en personalstrateg.
Vill du vara delaktig i vårt kreativa och glada utvecklingsteam med många olika kompetenser är du välkommen att söka tjänsten!ARBETSUPPGIFTER
Som personalstrateg inom socialförvaltningen kommer du att arbeta med övergripande personalstrategiska frågor samt kompetensförsörjnings- och utvecklingsfrågor. Tjänsten innebär både operativt och strategiskt arbete med inriktning mot kompetensförsörjning. I arbetet ingår även att samverka med kommunens centrala personalkontor samt externa aktörer.
Övriga ansvarsområden är konsultativt stöd mot chefer i rekrytering och övriga HR-frågor. Ingår även administrativa uppgifter kopplade till LAS (lagen om anställningsskydd).


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har universitetsutbildning inom personalområdet eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som person vill vi att du ska kunna skapa förtroendefulla relationer, ha förmåga att arbeta självständigt, vara ansvarstagande och drivande samt utveckla arbetet framåt. Eftersom uppdraget innebär att du har flera olika samverkanspartners måste du ha god servicekänsla, vara lyhörd och ha förmåga att bygga goda relationer. Viktigt att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: HR-konsult/PA-konsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A673594
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea7a9571-02a7-418b-8812-438d42c82b04&TK=fdbdb756-b5d5-4a02-b72c-eaa9981e265a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Processförare till förvaltningsprocessenheten i Boden

Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning.

Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.

Vi söker processförare till förvaltningsprocessenheten i Boden. Vi söker dig som är en skicklig jurist med erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Hos oss får du arbeta med migration, en aktuell samhällsfråga som påverkas av vad som händer i vår omvärld och som berör många människor. Vi erbjuder en spännande juridisk miljö som präglas av ett stort och föränderligt rättsområde och en komplex lagstiftning. Förvaltningsprocessavdelning hanterar överklaganden från personer som har fått avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd samt prövar om det finns hinder mot att verkställa ett beslut om avvisning eller utvisning. Avdelningen för Migrationsverkets talan vid förhandlingar i domstol och bidrar till Migrationsverkets övergripande rättsliga kvalitet. Förvaltningsprocessavdelningen finns i Malmö, Göteborg, Stockholm och Boden.

Arbetsuppgifter
Som processförare är din huvudsakliga arbetsuppgift att föra Migrationsverkets talan vid domstolsprövning av utlänningsärenden, förfarandet kan vara både skriftligt och muntligt. Du förbereder dig genom att läsa in dig på ärendet, dels vad som gäller juridiskt dels genom att ta reda på annan relevant information som kan komma att påverka ärendets utgång. Vid muntliga förhandlingar för du verkets talan och tar snabbt ställning till all information som kommer fram under förhandlingen. I din roll ingår även att fungera som beslutsfattare i brådskande ärenden om verkställighetshinder som kommer in till avdelningen. I arbetet ingår det även att överpröva Polismyndighetens beslut om avvisning och återreseförbud. Som beslutfattare coachar du handläggare som bereder ärenden inför beslut. Arbetstempot är tidvis intensivt och du behöver ofta fatta beslut under tidspress. Vi arbetar med teambaserat arbetssätt i en dynamisk juridisk miljö där du medverkar i rättsliga diskussioner med dina kollegor på enheten och bidrar till verkets övergripande rättsliga kvalitet.

Personliga kompetenser
Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och lägger stor vikt vid att uppsatta mål följs. Du verkar utifrån din roll men ser helheter och tar hänsyn till verksamhetens bästa i ditt agerande och i dina beslut. Du har en god kommunikativ förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig information och kunskap och anpassar ditt sätt att kommunicera därefter. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare.

Krav


• Juristexamen
• Flerårig erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete.
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
• Svenskt medborgarskap.

Meriter


• Erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete inom migrationsrätt.
• Erfarenhet av arbete med frågor som rör migration och utlänningslagstiftning, asyl- eller tillståndsrätt.
• Erfarenhet av arbete vid domstol eller processvana förvärvad på annat sätt.
• Goda kunskaper i utlänningsrätt, förvaltningsrätt, sekretess och förvaltningsprocessrätt.

Upplysningar
Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Resor i befattningen kan förekomma.
Kontorsarbetstid.
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Tillträde: Sker snarast eller enligt överenskommelse.
Stationeringsort: Boden.

Vill du veta mer
Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen kan du mejla, rekrytering@migrationsverket.se
Vill du veta mer om rollen och enheten, finns kontaktuppgifter till enhetschefen längre ned.

Ansökan
Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast den 28 maj 2017.
Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringsverktyg.


I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover som en del i processen.

Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser.

I samband med att du registrerar din ansökan, kommer du att få svara på ett antal frågor. Det är viktigt att du fyller i frågorna så utförligt du kan och inte endast hänvisar till CV och personligt brev. Registrerade ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar beaktas inte i lika stor utsträckning som utförliga svar.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Jurist, förvaltningsdomstol
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Lediga-jobb.html?rmpage=job&rmjob=3267%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Migrationsverket
Hedenbrovägen 4
96161  Boden Sverige
Hemsida: http://www.migrationsverket.se
  
Platsannons

PERSONLIGA ASSISTENTER SÖKES I BODEN

Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen.

Jag söker nu personliga assistenter för arbete i Boden. Möjlighet till längre arbetspass finns om så önskas, tex om du har långt till arbetet. Tjänstgöringsgrad 100%, men det finns även tjänster med lägre tjänstgöringsgrad om det passar dig bättre. Från några få pass i månaden för dig som vill ha ett extra jobb till heltid. Ange vilken tjänstgöringsgrad du önskar i ansökan.

Vill du hjälpa mig att gå på promenader med min hund, eller shoppa loss på stan och kanske äta en glass i solskenet på sommaren. Eller följa med mig och min familj på, dagsutflykter ner till våra barnbarn eller varför inte en sväng upp till IKEA.

Alltså, ni ser ju vad roligt det kan vara att jobba hos mig! Samtidigt ingår såklart även blandade vardagssysslor och där krävs det att du har ett öga för att se när det behöver städas och liknande.
Jag är i alla fall 42 år, bor i en lägenhet i centrala Boden tillsammans med min familj och vår hund. Vi är funktionshindrade alla tre. Jag har en muskelsjukdom och jag är dövblind. Jag har vaken assistans dygnet runt, alltså alltid en person i min omedelbara närhet jämt, oavsett tid på dygnet.

Jag heter Caroline och är i själen en väldigt aktiv person. Älskar att shoppa och fika på stan, men min släkt och vänner bor i södra Sverige så några gånger per år följer man med mig på längre resor inom landet.
Just nu under vintern så håller jag mig mest inomhus pga att min respirator som jag behöver för att andas inte tål kyla. I skrivande stund är jag för det mesta. sängliggande på för och eftermiddagar pga att jag har varit sjuk till och från sedan jul och med min muskelsjukdom så tar det lång tid att återhämta sig. Under våren och sommaren är jag den aktiva personen jag vill vara och då blir det fart kan jag säga!

SOM ASSISTENT TILL MIG ÄR FÖLJANDE SAKER VIKTIGT:
- Du trivs med att vara aktiv en hel dag...
...men du trivs också med att vara i bakgrunden när jag och familjen tex umgås med med vänner. Du kan då roa dig med ex läsa en bok eller något annat för att ge mig lite privatliv - så länge du ALLTID har ett öga och ett öra på mig .
- Kommunikation är A och O och jag kommunicerar på många olika sätt allt ifrån blinkningar och teckenspråk till symbolspråk eller så skriver jag på dator/ IPad så du måste förstå och kunna skriva svenska mycket bra
- Du respekterar mig och min familj och våra funktionshinder fullt ut
- Du har inga problem att ta dig till Boden, ibland även med kort varsel
- Du är inte allergisk mot hundar, för jag har en hund som du ska vara mig behjälplig att sköta om.
- Du kan jobba både dag, kväll och eventuellt nattpass och helger.
- Flexibel både med schemaläggning och på jobbet.
- Vi är astmatiker och väldigt allergiska mot starka dofter, så som parfym, starkt schampoo och rökning.

Som assistent till mig är du mina armar, ben, ögon, öron och andning... Ja, alla mina muskler! För mina sådana är oerhört försvagade och jag kan inte använda många av dom. Jag har trach och som sagt respirator för att kunna andas. Tidigare erfarenhet av detta är en merit, men har du ingen kunskap om detta får du utbildning här. Likadant gäller min PEG jag har på magen som jag får mediciner, sondmat och vatten i. Den sköter man om dagligen och byter här hemma och det får assistenterna lära sig på plats.

För mig är det viktigast att jag får bestämma över mitt eget liv, oavsett vad det gäller. Att anpassa sig till någon annans liv är självklart inte lätt, men jag är övertygad om att vi fixar det tillsammans om DU är rätt person för jobbet!
NU ÄR DET UPP TILL DIG! VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN

Carelli Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/
Välj registerutdrag för LSS. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ gärna ditt registerutdrag redan idag.

ANSÖKAN
Ansökan görs endast via extern webbplats (följ länk nedan). Ansökan på annat vis kommer tyvärr ej att accepteras. Sista ansökningsdag är 2017-05-17 men rekrytering sker löpande, då vi ser att tjänsten tillsätts snarast. Välkommen med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tills vidareFast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 121
Webbplats: https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/14724-carelli-assistans-boden-personliga-assistenter-sokes-i-boden/tracking/5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Carelli Assistans AB
Box 7
61070  Vagnhärad Sverige
Hemsida: http://www.carelli.se
  

Platsannons

Grundskollärare sökes till Fria Emilia i Boden

Du kommer att undervisa elever i någon av årskurserna 1-6, inriktning matematik, NO och teknik är meriterande. Samt vara mentor i en klass och ingå i ett av skolans arbetslag. Vi arbetar för delaktighet och utforskande och tillsammans med ditt arbetslag kommer du att vara delaktig i reflektion. Att möta gruppen och hitta vägar till elevernas lärande är arbete som sker tillsammans med kollegor, läraryrket ska inte vara ett ensamarbete. Du kommer också att vara delaktig i att arbeta med skolutvecklande frågor.

Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet att undervisa i grundskolan.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare ser vi som värdefulla förmågor. Ansvarskänsla och god samarbetsförmåga är några av de personliga egenskaper som du har med dig tillsammans med ett intresse att jobba i enlighet med våra grundtankar. För att göra det krävs bl.a. flexibilitet, god förmåga att lyssna samt mod att ifrågasätta och utmana sig själv och andra. Vi tror starkt på att arbeta tillsammans, arbete i skolan ska inte vara ett ensamarbete och vi strävar därför att så långt som möjligt göra arbetet till ett lagarbete.

Tjänsten avser 100%, det gäller en tillsvidareanställning med tillträde augusti 2017. Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Fria Emilia är en fristående grundskola, F-9 i Boden. Vi har funnits och vuxit sedan 2004. Läsåret 17/18 har vi ca 300 elever och ca 50 anställda. Vi följer självklart skollagen och Lgr11:s värdegrund, uppdrag och riktlinjer.

Skolan drivs som en ekonomisk förening bestående av föräldrar och personal och har inget ekonomiskt vinstintresse. Skolans huvudman är styrelsen som består av föräldrar och personal.

Fria Emilia inspireras av Reggio Emilias tankar om delaktighet och utforskande. Med delaktighet menar vi att elevernas erfarenheter, frågor och tankar utgör en viktig utgångspunkt i lärandet. Med utforskande menar vi att eleverna ska kunna vara kreativa och innovativa i sin lärprocess. Vi skapar goda relationer där alla individer tar ansvar och ges möjlighet att växa som människor och i sitt lärande. Vi tänker att hela individens hälsa och välbefinnande står i centrum, därför använder vi både kropp och knopp i lärandet.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidIndividuell lönesättning tillämpas.En timme friskvård per vecka.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Grundskollärare
Webbplats:
Epostadress: ansokan@friaemilia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRISKOLA FRIA EMILIA BODEN EKONOMISK FÖRENING
Intendenturvägen 11b
96136  BODEN Sverige
Hemsida: http://www.friaemilia.se
  

Platsannons

Fritidspedagog sökes till Fria Emilia i Boden

Du kommer att arbeta på fritids på Fria Emilia, fritids arbetar med att erbjuda fritidsbarnen en meningsfull fritidstid där olika typer av verkstäder erbjuds som valmöjligheter för fritidsbarnen. Det kan handla om allt från experiment, dans, träverkstäder, IKT till atelje och kreativa verkstäder. Din kompetens och dina specialintressen är intressanta för oss och verksamheten. Tjänsten avser 100% och innebär också att du är kopplad till en klass på förmiddagen.

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare ser vi som värdefulla förmågor. Ansvarskänsla och god samarbetsförmåga är några av de personliga egenskaper som du har med dig tillsammans med ett intresse att jobba i enlighet med våra grundtankar. För att göra det krävs bl.a. flexibilitet, god förmåga att lyssna samt mod att ifrågasätta och utmana sig själv och andra. Vi tror starkt på att arbeta tillsammans, arbete i skolan ska inte vara ett ensamarbete och vi strävar därför att så långt som möjligt göra arbetet till ett lagarbete.

Tjänsten avser ett längre vikariat på 100% med tillträde augusti 2017. Anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Fria Emilia är en fristående grundskola, F-9 i Boden. Vi har funnits och vuxit sedan 2004. Läsåret 17/18 har vi ca 300 elever och ca 50 anställda. Vi följer självklart skollagen och Lgr11:s värdegrund, uppdrag och riktlinjer.

Skolan drivs som en ekonomisk förening bestående av föräldrar och personal och har inget ekonomiskt vinstintresse. Skolans huvudman är styrelsen som består av föräldrar och personal.

Fria Emilia inspireras av Reggio Emilias tankar om delaktighet och utforskande. Med delaktighet menar vi att elevernas erfarenheter, frågor och tankar utgör en viktig utgångspunkt i lärandet. Med utforskande menar vi att eleverna ska kunna vara kreativa och innovativa i sin lärprocess. Vi skapar goda relationer där alla individer tar ansvar och ges möjlighet att växa som människor och i sitt lärande. Vi tänker att hela individens hälsa och välbefinnande står i centrum, därför använder vi både kropp och knopp i lärandet.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidIndividuell lönesättning tillämpas.En timme friskvård per vecka.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Fritidspedagog
Webbplats:
Epostadress: ansokan@friaemilia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FRISKOLA FRIA EMILIA BODEN EKONOMISK FÖRENING
Intendenturvägen 11b
96136  BODEN Sverige
Hemsida: http://www.friaemilia.se
  

Platsannons

Löneassistent

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Personalkontoret har på uppdrag av kommunstyrelsen det samordnade ansvaret för kommunens personal- och lönepolitik, initierar och driver utvecklingsarbete inom personal- och löneområdet samt följer upp hur kommunövergripande beslut hanteras i verksamheten. Andra uppgifter är att ge råd och stöd samt service inom exempel lön, pension och avtalsförsäkringar.
Personalkontoret består av en löneenhet med 11 medarbetare och en personalenhet med 10 medarbetare.ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter består av löneadministration såsom registrering och kontroller i samband med löneutbetalningar, schemahantering och utfärdande av intyg.
I arbetet ingår att informera och ha kontakter med olika kunder både externt och internt samt ge support och utbildning.
Det är viktigt att du är pedagogisk, kan ge god service och är en lagspelare. Löneenheten består av löneassistenter, lönespecialist, systemförvaltare och förvaltningsledare.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieutbildning samt minst 5 års erfarenhet av lönearbete alternativt gymnasieutbildning och vidareutbildning med inriktning personal- och löneadministration samt viss erfarenhet.

I övrigt är det meriterande om du har:
*Erfarenhet av arbete i Personec P med tillhörande applikationer.
*Erfarenhet av de kommunala kollektivavtalen

Som person är du ansvarstagande och noggrann, utåtriktad och problemlösningsorienterad samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har god analytisk förmåga, kan arbeta självständigt och med stor integritet.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid, flextid, vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan och växling av semesterdagtillägget till fler semesterdagar.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Löneassistent/Lönekontorist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A557960
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7b69b899-3a5a-4fbd-9bfb-5613b935fea0&TK=8dde36de-f0c7-4426-af6a-3effabb44ac8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Personalkontoret
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Smile Tandlaget Boden söker tandläkare

Idén till Colosseum Smile har sitt ursprung i viljan att skapa något nytt inom en traditionell bransch. Vi vill utmana och höja kvalitet och utvecklingstakt inom tandvården, samtidigt som vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård. Tillsammans med tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som sökt en ny utmaning har vi kommit långt. Colosseum Smile är nordens största privata tandvårdskedja med 52 kliniker i Sverige, Norge och Danmark, med en omsättning på över 1250 mkr (2017) och ca 1200 medarbetare.I Sverige går vi under namnet Smile tandvård och har 30 kliniker på 25 orter och hos oss arbetar ca 600 medarbetare, varav ca 50 är specialister. Vår vision är tydlig och ambitiös: Vi vill skapa Sveriges bästa tandvård och vara branschens bästa arbetsplats.

Ta nästa steg i din utveckling med oss. Från och med 1 januari 2017 ingår Tandlagets fyra kliniker i Sveriges och Nordens största privata tandvårdskedja Colosseum Smile Group. Inom Smile tror vi på utveckling - för var och en av våra medarbetare, odontologiskt för Smile, för branschen och för våra kunder. Därför söker vi dig som är nyfiken och vill ta nästa steg i din utveckling tillsammans med oss.

Placeringsort
Boden

Smile Tandlaget Boden bedriver allmäntandvård i de luftiga och ljusa lokalerna på Garnisonsgatan 6B i Boden. På kliniken arbetar 15 medarbetare. Vår klinik är utrustad med 7 behandlingsrum varav 1 även fungerar som operationsrum. Smile Tandlaget Boden står inför en spännande utveckling där vi ska fortsätta växa och arbeta för att erbjuda Norrlands och Sveriges bästa tandvård. Nu söker vi en/två duktiga tandläkare som vill vara med på vår spännande resa.

Ansvarsområden
Som tandläkare hos oss blir din uppgift blir att ansvara för det odontologiska arbetet tillsammans med övrig personal på kliniken. Hos oss arbetar du som tandläkare delegerat med 1-2 tandsköterskor på 1-2 behandlingsrum.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på 100% med sex månaders provanställning. Önskvärt tillträde är 1 juni 2017.
På kliniken arbetar vi i skift med förmiddagar från 06.30-13.30- och eftermiddagar 12.30 - 19.30.

Tillträde
Enligt överenskommelse. Önskvärt datum för tillträde är juni/augusti 2017.

Din erfarenhet och kompetens
*Önskvärt är du har minst 3-6 års erfarenhet  som tandläkare.
*Det är meriterande om du har goda kunskaper om implantatbehandlingar och erfarenhet av större protetiska behandlingar, såväl tandburen som implantatburen protetik.
*Du trivs att arbeta delegerat och har ett stort driv och intresse av att utveckla dig själv som medarbetare och vår verksamhet för att kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård.
*Du är trygg i din roll som tandläkare, väl förtrogen med diagnostik och terapiplanering och utför behandlingar på såväl barn som vuxna.
*Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Din personlighet
*Du är flexibel och har stort engagemang för dina patienter och ditt arbete samt ser de möjligheter som en stor tandvårdsorganisation kan erbjuda.
*Du är en lagspelare,  engagerad, positiv och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar.
*Som person är du kommunikativ, lugn, balanserad och förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.
*Du är lyhörd och kan arbeta strukturerat mot mål och goda resultat.

Det här får du av Smile Tandlaget
*Stort gehör för dina tankar och idéer om hur tandvården kan utvecklas. Det gäller i ditt team, på din klinik och i hela tandvårdskedjan Smile.
*Arbeta i en platt organisation med nära till beslut och duktiga kollegor.
*Arbeta långsiktigt utifrån noggranna undersökningsmetoder där du är med och tittar på alla aspekter av tand- och munhälsan. Här involverar och utbildar du patienten.
*Personlig utveckling och vidareutbildning. Genom utbildningsprogrammet Academy får du del av den stora kompetens som finns inom Smile och får lära av andra.
*Delta i årliga kickoffer/medarbetardagar.
*Trivsel och god kamratskap.

För mer information
Välkommen att kontakta rekryteringschef Tobias Seger på 070-541 34 91 ellerTobias.seger@smile.se.

Ansökan
Vi arbetar löpande med denna rekrytering och vill därför ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14 maj. Ansöker gör du via vår hemsida www.smile.se. I din ansökan vill vi att du bifogar cv och personligt brev. Välkommen.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://www.staffrec.se/viewjob.php?i=391&id=89228&source=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Colosseum Smile AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: www.smile.se
  

Platsannons

Semestervikariat Gruppbostäder socialpsykiatrin

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgruppen rehabiliteringspersonal.
Är du intresserad av att arbeta redan nu har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 50
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: A637823
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=107fb73b-28ab-4d22-9e92-c4ad1305d5ce&TK=f791308f-663d-4fbb-baf0-7fd676a8019d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Personlig assistans

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgruppen personlig assistent.
Är du intresserad av att arbeta redan nu har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 20
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: A637827
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7d01c1b1-9fd3-43a4-b81d-db1abe342584&TK=bd5b2697-c233-4557-8ac4-aaf136595938
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Äldreboende

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgrupperna: undersköterska och vårdbiträde, Är du intresserad av att arbeta redan nu har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: A637817
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=fe997810-b83b-4bb6-9a93-48ac71f5d651&TK=bb5f6b77-8a87-49eb-9cbd-b427cd342cb0
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Hemtjänst

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgrupperna: undersköterska och vårdbiträde.
Är du intresserad av att arbeta redan nu har vi kontinuerliga vikariatsbehov året om.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier. Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 70
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: A637832
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc60b266-b89c-4b77-969b-dea947a50db5&TK=728feabd-81e1-4559-8810-0eadf52afe43
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikariat Gruppbostäder

ARBETSUPPGIFTER
Till sommaren 2017 söker vi ett antal semestervikarier. Vi söker personal inom yrkesgruppen habiliteringspersonal.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara 18 år och bör ha en utbildningsbakgrund från omvårdnadsprogrammet. Vi söker Dig som har intresse av att hjälpa människor och som vill få erfarenhet av vård och omsorg bland äldre och personer med funktionsnedsättning. Du är lyhörd för andras behov, visar ett gott bemötande samt har en god samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska språket krävs, både i tal och skrift. Kontinuerliga informations- och introduktionstillfällen kommer att genomföras för nyanställda vikarier.
Meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom omvårdnadsarbete samt arbetat hos oss som vikarie tidigare år.

ÖVRIGT
Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt en ökad mångfald inom alla yrkesområden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Bodens kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas till handläggare. Observera att det inte får vara öppnat när vi tar emot det.
För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, www.polisen.se
Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Habiliteringsassistent
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-18
Referens: A637821
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea136582-f59b-47e8-9563-966f06536bbb&TK=2fc6de3a-2314-4bc4-9fc0-3664cc4812a5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Socialförvaltningen
Stadshuset
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Ambulans-/anestesisjuksköterskor på deltid till 91. Artilleribataljonen

Om förbandet
91. Artilleribataljonen är ett av Försvarsmaktens två krigsförband som står för den indirekta bekämpningen och understödjandet av de mekaniserade förbanden. Sjukvårdsplutonen och dess grupper arbetar med att ge stöd främst genom hjulburna sjukvårdsenheter, sjukvårdsmateriel och kompetens inom Försvarsmedicin och sjukvårdsledning.

Arbetsuppgifter


• Utföra sedvanliga arbetsuppgifter som ssk inom traumaomhändertagandet samt den dagliga sjukvården
• Delta i upprättande av enheten (gruppering) samt vård av materiel
• Sjukvårdsberedskap
• Delta i arbete på skadeplats
• Medfölja vid medicinsk evakuering vid behov
• Genomföra utbildning (elev/instruktör)

Krav


• Leg. sjuksköterska med specialistexamen inom ambulans el. anestesi, samt två års prehospital erfarenhet inom specialiteten. Kunskaperna ska vara aktuella.
• Fullt frisk, god fysik
• Fullgjord värnplikt, GMU, GSU eller annan svensk militär utbildning som vi finner lämplig
• A-HLR
• God förmåga att uttrycka dig på engelska och svenska (tal/skrift)
• B-körkort

Meriterande


• Officers-/reservofficersexamen (inkl specialistofficer)
• Militär utlandstjänstgöring
• PHTLS, TNCC, BATLS eller likvärdiga kurser
• Erfarenhet av traumaomhändertagande och/eller katastrofarbete
• Utbildning i eller erfarenhet av att utbilda andra

Personliga egenskaper
Du måste kunna arbeta i grupp men också självständigt under svåra fysiska och psykiska förhållanden. Med andra ord måste du gilla att vara ute i fältlika förhållanden. Om du är en problemlösare med god analytisk förmåga är det en fördel. Du tror på människors lika värde, har demokratiska värderingar och är beredd på att tjänstgöra både nationellt och internationellt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Som deltidsanställd i Försvarsmakten (GSS/T) behåller du din civila arbetsgivare som huvudarbetsgivare men tjänstgör hos oss tidvis, ca 1-2 månader/år. När du tjänstgör är det för att genomföra övningar, gå utbildningar eller genomföra nationella/internationella insatser. I början av din anställning får du en plan för hur du kommer att arbeta så att du kan informera din arbetsgivare. Du har rätt till tjänstledighet för detta. 
Vi erbjuder dig ett arbete som skiljer sig från mängden, som är utvecklande och utmanande.

Typ av anställning: Tidvis tjänstgöring (GSS/T), provanställning på sex månader tillämpas
Arbetsort: Boden
Tillträde: Snarast
Lön: Individuell

Urval
Urval: v724. Intervjuer och tester: v733 i Göteborg. Slutligt urval: v734. Första tjänstgöring: v737-v739.

Upplysningar
William Westbom, 073-8133114, william.westbom@mil.se
Om rekryteringsprocessen: Anders Sundén, Bemavd FömedC, 072-1821128

Ansök senast 2017-05-28 (Ansökan kan stängas tidigare!)


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Artilleriregementet, A 9, är Försvarsmaktens kompetenscentrum för indirekt bekämpning. Regementet bevarar och utvecklar kompetenser, materiel och metoder för framtidens förmåga att upptäcka och träffa mål från långa avstånd och med hög precision. A 9 har funktionsansvar för CAS (Close Air Support) - att leda flygunderstöd mot markmål samt för vädertjänsten inom Armén i Försvarsmakten. Strid i vintermiljö är en särskild kompetens för förbandet i Boden.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.


Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=13306%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 9113 961 19 Boden
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Brandingenjör/Brandinspektör

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Bodens kommun har en heltidstyrka och två RIBstyrkor samt ett räddningsvärn.
Räddningstjänsterna Norrbotten har en bred länssamverkan mellan varandra, till exempel har Boden och Luleå gemensamt yttre befäl i beredskap som åker i hela Luleälvdal, Luleå, Boden, Jokkmokk samt Kalix.

Bodens kommuns räddningstjänst söker nu en ny medarbetare. Du kommer att ingå i ett arbetslag där vi hjälps åt att nå våra mål. Vårt arbetsklimat präglas av humor, glädje, engagemang, stimulans och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi fördelar arbetet mellan oss utifrån kompetens, erfarenhet, intresse och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Som brandingenjör/brandinspektör kommer arbetsuppgifterna ha inriktning mot både det olycksförebyggande och operativt arbetet. Arbetet inom det förebyggande området kommer bland annat handla om hantering av tillstånd och tillsyn enligt lagen om brandfarlig och explosiva varor, utföra tillsyn enligt lag om skydd mot olyckor och stödja myndighetsutövning i byggprocessen. Arbetet inom det operativa området kommer att främst inriktas mot utveckling av vår förmåga att utföra effektiva räddningsinsatser.

Beroende på din kompetens och erfarenhet så kan tjänstgöring som inre befäl vid SOS-centralen i Luleå samt beredskapstjänstgöring som yttre befäl också bli aktuell.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har brandingenjörsexamen och har läst påbyggnadsutbildning i räddningstjänst för brandingenjörer (RUB) eller brandinspektör med erfarenhet och har genomgått utbildning i räddningsledning och tillsyn. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från olycksförebyggande och operativt arbete.

Vi vill att du som söker har ett gediget intresse för operativt och förebyggande arbete. Du gillar att tänka nytt och i rätt situation provar du gärna nya grepp för att lära såväl dig själv som organisationen mera. Att kommunicera är en central del av ditt arbete och därför är det väsentligt att du kan uttrycka dig klart och tydligt såväl skriftligen som muntligen. Du förmår att samarbeta i både stora och små grupperingar och har vana att starta, driva och slutföra projekt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten kräver att du har körkort klass B

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Brandingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675825
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b730e0bb-94dc-4e65-ab91-cc967ed066bd&TK=76980cf6-9454-427b-803e-950c4c39f76e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Räddnings- och beredskapsförvaltningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säkerhetssamordnare

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Kommunen har tagit samlat grepp för att utveckla trygghet och säkerhetsarbetet. Samordningen för att vidareutveckla tryggheten och säkerheten i kommun är placerad på räddnings- och beredskapsförvaltningen. Du kommer att bli en viktig del i det utvecklingsarbetet.

Trygghet och säkerhet på räddnings- och beredskapsförvaltningen svarar för samordning och stöd i processer rörande krisberedskap, skydd mot olyckor, och internt skydd. Vi medverkar i brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete och samarbetar med kommunala förvaltningar och bolag för samordnade och effektiva säkerhetslösningar.


ARBETSUPPGIFTER
Vårt behov för tjänsten är i bred omfattning inom trygghet och säkerhetsområdet och följer olika lagstiftningar inom området. Beroende på din bakgrund och kompetens kan du komma att arbeta med att stärka krisberedskap, civilt försvar, olycksförebyggande arbete enligt lag (2003:778) skydd mot olyckor, brandskydd, egendomsskydd, försäkringsskydd, säkerhetsskydd enligt säkerhetsskyddslagen (1996:627) och personsäkerhet.

Vidare utveckla metoder för uppföljning och visualisering av händelser som leder till otrygghet, och samverkan med polismyndigheten och andra aktörer, utveckla IT-lösningar för stärkt säkerhet och krisledning m.m. Du ingår också i många interna och externa samarbeten inom trygghet och säkerhet. Du kommer också att ingå i kommunens krisledningsorganisation


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Det är en merit om du har flera års erfarenhet av risk/kris/säkerhetsarbete inom offentlig verksamhet. Vi ser gärna att du även har arbetat med operativ krisledning/krishantering.

Kunskaper om hur en kommun styrs och fungerar, goda kunskaper i Office är en förutsättning för tjänsten. Du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i att läsa och tala engelska.

Du är en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem samt förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du är en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar.


Det är ett krav på att du innehar B-körkort.

ÖVRIGT
Tjänsten är säkerhetsklassad enligt lag (1996:627) säkerhetsskyddslagen, varför svensk medborgarskap krävs.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Säkerhetsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675874
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f8ff653-6f3f-4d3b-a5a4-42f726647e97&TK=5f3141db-cf14-496d-96ca-3a198b2aca0a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Räddnings- och beredskapsförvaltningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Erfaren lärare, ex pensionerad- matte

Kunskapsugglan AB hjälper elever i grundskolan, gymnasieskolan, samt på KOMVUX, med studierna. Hjälpen kan ske i form av läxhjälp, eller annan studiehjälp.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan.

Vi söker nu en erfaren lärare som kan hjälpa en elev i Boden med studierna i matte ca 2 timmar per vecka. Eleven är vuxen.

Kunskapsugglan arbetar med många uppdrag och vi hoppas att du som söker tjänsten även är intresserad av framtida undervisningsuppdrag åt oss. Dock är det givetvis upp till dig att bestämma hur många, samt vilka, uppdrag du vill jobba med.

Arbetsplats: vanligen hembesök hos elev

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Vill du hjälpa skolelever med deras studier?

Kunskapsugglan AB söker erfarna lärare som vill hjälpa grund- och gymnasieskoleelever, samt KOMVUX-elever, med läxorna och övriga studier, eller förbereda dem inför kommande kurser.

Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och beslutar tillsammans med eleven och elevens föräldrar när undervisningen skall ske.

Undervisningen sker genom hembesök hos elev.

Vi är övertygade om att erfarna lärares yrkeserfarenheter, gestaltade exempelvis i form av ämneskunskaper, men även i form av pedagogiska färdigheter, är ovärderliga för grund- och gymnasieelever som behöver hjälp med studierna.

Om du tycker att det hade varit roligt och stimulerande att fortsätta arbeta med barn och ungdomar och samtidigt få en extra inkomst vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Beskrivning av kvalifikationer:
Vi ser gärna att du som söker arbetat under en längre tid som lärare i grund- eller gymnasieskolan, alternativt på KOMVUX. Du kan vara pensionerad. Alla typer av ämneskunskaper efterfrågas.

Ansökan lämnas via post, eller e-post.

Våra lärare är mycket erfarna och är pensionärer eller nära pensionsåldern. Lärarna har lång erfarenhet av att ha arbetat som lärare i den svenska skolan. Du arbetar genom hembesök i din hemkommun, eller i närliggande kommuner.

Arbetsplats: Vanligen hembesök hos elev. Annan plats kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Fast timlön. Reseersättning utgår. Du arbetar med detta uppdrag och, om du så önskar, fler uppdrag i framtiden. Uppdragen längd varierar och läxhjälpen utförs vanligen i elevens hem.Fast timlön. Reseersättning utgår.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://kunskapsugglan.se/jobba-hos-oss/
Epostadress: info@kunskapsugglan.se
Övrigt: P.g.a. hög arbetsbelastning mottas ej ansökningar via telefon.
Arbetsplats: 
Adress: KUNSKAPSUGGLAN AB
Box 1031
22104  LUND Sverige
Hemsida: http://www.kunskapsugglan.se
  

Platsannons

Tryckare sökes!

Björns Tryckeri beläget i Boden med anor från 1950-talet söker person med erfarenhet inom tryckeri.

Företaget har väl inarbetade fasta kunder som vi samarbetar med.

Verksamheten består främst av grafiskt arbete, affärstryckeri, trycker kuvert, fakturor, böcker och bokbinderi.

Arbetsuppgifter består bland annat av tryckning, skära, falsa, olika sorters efterbehandling. Vi söker dig som har erfarenhet, som kanske en dag har som mål att själv driva ditt egna tryckeri och kan vara intresserad av att ta över verksamheten på sikt.

Möjlighet till tillsvidareanställning finns men med inledande provanställning.

Utbildning/Erfarenhet: Krävs

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Offsettryckare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMöjlighet till tillsvidareanställning med inledande provanställning. Arbetstid: Dagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@bjornstryckeri.se
Övrigt: För frågor kontakta oss via mail: info@bjornstryckeri.se
Arbetsplats: 
Adress: Björns Tryckeri

96135  BODEN 
Hemsida:
  

Platsannons

QRF - Extrajobb för dig med militär bakgrund (Luleå/Boden)

Military Work arbetar med rekrytering och uthyrning av personal och erbjuder individer med militär erfarenhet nya möjligheter inom det civila arbetslivet. Genom lång erfarenhet och vårt nätverk erbjuder vi pålitliga, kunniga och drivna medarbetare med hög arbetskapacitet. Vi vänder oss till arbetsgivare som ser fördelen med att kort- eller långsiktigt engagera en professionell partner för att hitta rätt personal.

INGÅ I MILITARY WORKS QUICK REACTION FORCE!

Har du bakgrund i svenska Försvarsmakten?
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning som heltidsstudier eller heltidsarbete?

Är svaret JA på ovanstående frågor kan du fortsätta läsa!

Vi söker dig som vill jobba extra vid sidan av din huvudsakliga sysselsättning.
Du kommer att ingå i en bemammnings-pool och kommer att bli kontaktad när Military Work får in tillfälliga arbeten som kräver snabb tillsättning.

ARBETSBESKRIVNING

Military Works QRF kontaktas vanligtvis på relativt kort varsel via mail, telefonsamtal eller SMS. Då får du som QRF-medlem avgöra om du kan arbeta på angivna tider.

Historiskt sett har vi bland annat använt vår QRF till följande uppdrag:

- Visitaions- och publikvärdar på konserter

- Plansäkerhet vid sportevenemang

- Bemanning av industri vid oförutsedda produktionstoppar

- Snöröjning

DIN PROFIL

• KRAV på att utbildats inom svenska Försvarsmakten (minst värnplikt eller GMU)
• KRAV på att ha annat fast jobb eller vara studerande på heltid
• Det är meriterande med ett engagemang inom Försvarsmakten
• Du är boende i Boden/Luleå med omnejd
• Bekväm med avvikande arbetstider
• Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
• Ansökan tas ej emot via e-post.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Diversearbetare
Antal platser: 100
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidDeltid Tillsättning: Löpande på uppdragsbasis.Lön utgår enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-30
Referens:
Webbplats: https://militarywork.zerolime.se/show.aspx?src=AMS&id=CDA8836C-4EC2-44FB-80DF-CBE412C43CB4
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Military Work i Sverige AB
Grev Turegatan 19, 2tr
11438  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.militarywork.se/
  

Platsannons

Bodensläp AB söker reservdelsspecialist

I tjänsten kommer du att arbeta med allt som ingår i reservdelshantering, både ut- och inleverans av reservdelar. Tjänsten innebär även ansvar gällande att avgöra hur beställt gods ska levereras samt att se till att det är god ordning och reda på avdelningen. Du ska se till att berörd chef informeras om kvalitets- och leveransstörningar. En viktig del i din uppgift som reservdelspersonal är att säkerställa att våra kunder blir utomordentligt nöjda. I tjänsten ingår även att köra fordon till besiktningen.

Bodensläp befinner sig i en expansiv fas, företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön och goda förmåner.
Arbetstid 7.00-16.00


Kvalifikationer
Vi söker dig som har god kännedom och kunskap om reservdelar och tillbehör till tunga fordon samtidigt som du brinner för kundservice. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. God datorvana, CE-körkort samt truckkörkort krävs.

Personliga egenskaper
Du har ett stort intresse samt en god förståelse för det tekniska området. Som person är du innovativ och noggrann med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Vidare är du duktig på att planera ditt eget arbete och har ett gott ordningssinne samt är van att arbeta enskilt och i grupp.


Bodensläp AB tillverkar samt reparerar släpvagnar för tung trafik och utför lastbilspåbyggnationer. Vi erbjuder kunderna en personlig lösning genom flexibilitet och hög kvalité.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: RDS1701
Webbplats:
Epostadress: sg@bodenslap.se
Övrigt: OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan därför tillsättas innan slutdatumet för ansökan är passerad.
Arbetsplats: 
Adress: Bodensläp AB
Kopplingsvägen 2
96138  Boden Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bodensläp AB söker lastvagnsmekaniker samt svetsare

Som lastvagnsmekaniker/svetsare hos Bodensläp får du möjlighet att arbeta med felsökning, olika reparationer på tunga fordon av olika märken samt nytillverkning av släpvagnar och lastbilspåbyggnationer.

Bodensläp befinner sig i en expansiv fas, företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön och goda förmåner.
Arbetstid 7.00-16.00


Kvalifikationer
Vi söker dig med en fordonsteknisk utbildning eller av arbetsgivaren funnen likvärdig utbildning. Meriterande är om du har dokumenterad livserfarenhet av liknande arbete samt goda svetskunskaper. Dokumenterad kunskap inom fordonselektronik, hydraulik samt pneumatik är meriterande. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift. Viss datorvana krävs.

Personliga egenskaper
Du har ett stort intresse samt en god förståelse för det tekniska området. Som person är du innovativ och noggrann med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Vidare är du duktig på att planera ditt eget arbete och har ett gott ordningssinne samt är van att arbeta enskilt och i grupp.


Bodensläp AB tillverkar samt reparerar släpvagnar för tung trafik och utför lastbilspåbyggnationer. Vi erbjuder kunderna en personlig lösning genom flexibilitet och hög kvalité.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lastbilsmekaniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: LBM1701
Webbplats:
Epostadress: sg@bodenslap.se
Övrigt: OBS! Urval sker löpande, tjänsten kan därför tillsättas innan slutdatumet för ansökan är passerad.
Arbetsplats: 
Adress: Bodensläp AB
Kopplingsvägen 2
96138  Boden Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Parkeringsvakt Boden - Behov

Q-PARK AB SÖKER FÖRSTÄRKNING TILL BEVAKNINGSGRUPPEN

Vi söker nu ytterligare en medarbetare som vill arbeta hos oss som parkeringsvakt. Vi behöver förstärkning vardagar, kvällar och helger samt vid semestrar. Under semesterperioden vill vi att du kan jobba heltid.

Denna tjänst passar bäst för dig som studerar eller har annat deltidsarbete. Vi vill att du kan jobba mer eller mindre heltid under sommaren.

Vem är du?

För att passa in hos oss och i detta arbete, vill vi att du har följande egenskaper:

• Vara serviceinriktad
• Kunna förklara och lyssna
• Vara noggrann
• Van att möta människor i olika situationer
• Vara bestämd och saklig
• Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
• Vara en god representant för Q-Park
• Inneha körkort B och vara en van bilförare


Är du intresserad av tjänsten?

För ansökan och mer information hänvisar vi till vår hemsida www.q-park.se.

Har du frågor?

Kontakta Lizette Malm på telefon 070-9199388 eller mejl: lizette.malm@q-park.se

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Parkeringsvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid2 -Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://nyttjobb.q-park.se/lediga_tjanster.php?aguid=1719C0AABB324932AC01CFB2E6717E51
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Q-Park AB
Veterinärgränd 6
12023  Stockholm Sverige
Hemsida: www.q-park.se
  

Platsannons

Ekonomiassistent till Statlig Myndighet

Om tjänsten
Vi söker en ekonomiassistent till en större statlig myndighet.

Är du en duktig administratör med ekonomibakgrund som söker nya utmaningar? Har du erfarenhet av att arbeta med kundreskontra?
Som ekonomiassistent kommer du arbeta med ett brett spektra av arbetsuppgifter.
Du kommer arbeta såväl högt som lågt med att stötta nuvarande ekonomiavdelning med olika ekonomirelaterade arbetsuppgifter.
Tjänsten passar dig som är junior inom kundreskontra och vill få chans att utvecklas på en större statlig myndighet.
Uppdragen innebär att du blir anställd av oss på Arena Personal och jobbar hos myndigheten.
Det finns goda chanser till långa uppdrag för rätt person!
Placeringsort är Boden.

Din profil
Obligatoriska krav på kompetens för ekonomiassistent:

• Godkänd gymnasieutbildning inriktad mot ekonomi eller likvärdig utbildning
• Minst ett (1) års arbetslivserfarenhet eller extrajobb i samband med studier inom aktuellt yrkesområde
• Goda kunskaper i svenska och engelska avseende tal och skrift
• God datorvana
Det är meriterande om du är civilekonom och har erfarenhet från liknande arbete i statlig myndighet.

Du behöver vara en person som har följande, utpräglade, egenskaper:
* Noggrann
* Flexibel och prestigelös
* Serviceorienterad och hjälpsam
* Trivas och ha tålamod, med ibland repetitiva arbetsuppgifter

För att trivas i rollen tar du ett stort ansvar för ditt arbete, är noggrann i det du tar dig för och har ett riktigt bra öga för detaljer.
Du trivs med att samarbeta med andra men kan även vara självständig och driva ditt eget arbete framåt
Det kan bli aktuellt med en bakgrundskontroll, då myndigheten arbetar med känslig information.

Vi erbjuder
Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.


Om verksamheten
Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.


Ansökan
Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”.
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Ekonomiassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 4584
Webbplats: http://cv-arenapersonal-se.app.intelliplan.eu/JobAd/Apply?jaid=4584
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arena Personal Sverige AB
Skeppsbrogatan 39
97234  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.mlresurs.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes, sommarvikariat

Jag är en kvinna på 39 år som kommunicerar med kroppsspråk och med Bliss. Jag har personlig assistans dygnet runt och jag bor i en egen lägenhet i centrala Boden.

Du som söker jobbet är glad, social och tycker om att hitta på saker men jag gillar även en skön hemmakväll framför TV´ n. Jag vill att du som söker jobbet är rökfri. Tjänsten är ett sommarvikariat som sträcker sig över juni-augusti, 80-100 %. Viss tid är dubbelassistans men stor del av tiden arbetar du själv. Du kommer att arbeta alla förekommande tider på dygnet. Hoppas att du känner att jobbet hos mig är intressant. Du kommer att få en gedigen introduktion.
Arbetstid: sommarvikariat juni-augusti, 80-100 %, rullande schema dag/kväll/natt/helg.
Tillträde enligt överenskommelse.


Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidAvtal KFO-Kommunal 80% eller merIndividuell lönesättning, betald introduktion samt friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 30535134
Webbplats: http://w1.jag.se/30535134
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  

Platsannons

KOCK

Sedvanliga arbetsuppgifter för en kock i ett restaurangkök med såväl lunch som à la carte-servering.

Du skall ha vitsordad erfarenhet av arbete som kock och älska att laga mat.
Du skall ha god kännedom om livsmedelslagen.
Du skall brinna för ett rent och välskött kök som uppfyller alla lagstadgade krav enligt livsmedelslagen.
Du skall kunna arbeta under stressande förhållanden.

Restaurang Allstar i Boden är en fristående restaurang som ingår i Allstarkedjan och bedriver såväl lunchservering som à la carteservering.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidRestaurangen tillämpar kollektivavtal med VISITA.Lön enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress: richard@handal.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jouhannas Bistro & Bar AB
Kårbacksgränd 1
96143  Boden Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Taxiförare / Taxichaufför

Peter Forslund Taxi söker taxiförare som har (TFL) taxiförarlegitimation.
Vi söker nu förare för heltid och vid behov.

Heltidsförare jobbar efter ett rullande schema.
Vid behovsförare jobbar några timmar på morgonen eller kvällen samt ibland på helgen.

Du ska kunna sköta om bilen med tvätt och städning.

Tjänster tillsätts löpande vänta inte med din ansökan.

Vi söker dig som har (TFL) taxiförarlegitimation, och som även är intresserad av att ta TFL.
Taxiyrket är ett fritt jobb, som kräver att man klarar att arbeta självständigt, men att man samtidigt är lyhörd och kan arbeta efter givna instruktioner. Det kräver samtidigt ett eget ansvarstagande och att man själv är inriktad på goda resultat.
Det kan bli stressigt ibland, så det är viktigt att du kan hantera stress på ett balanserat sätt. Arbetstiderna är oregelbundna och kan ibland behöva ändras med kort varsel för att kunna erbjuda kunderna den service som de förväntar sig av oss, så det är viktigt att du är flexibel som person. Då det förekommer både långa arbetspass och långa taxiresor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakta Peter Forslund för mer information 070-6986980

Peter Forslund Taxi AB är ansluten till Bodentaxi som ingår i Sverigetaxi.
Peter Forslund taxi kör 110.000 mil per år med sina 7 bilar.

Vi kör privat kunder överallt, vi har skolor och färdtjänstuppdraget åt Bodens kommun,
vi kör flygtaxi till och från Luleå Airport, vi kör sjukresor i hela Norr och Västerbotten.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Taxiförare/Taxichaufför
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid och Vid behov Schemalagd arbetstid med kväll, helg, natt.Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens: Taxiförare
Webbplats:
Epostadress: peterforslund78@gmail.com
Övrigt: Ring eller mail
Arbetsplats: 
Adress: PETER FORSLUND TAXI AB
Trumvägen 7
96146  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Almia söker operationssjuksköterska till operationsenheten i Sunderby

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska på operationsenhet.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en operationssjuksköterska för arbete på Sunderby sjukhus (AnOpIva).<br /><br />Söker dig som är legitimerad operationssjuksköterska med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Utbildad operationssjuksköterska med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Operationssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Operations-SSK Sunderby
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/273/almia-soker-operationssjukskoterska-till-operationsenheten-i-sunderby
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  

Platsannons

Byggprojektledare

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Fastighetsförvaltningens huvudsakliga uppgift är att på Fastighetsnämnden uppdrag tillhandahålla kostnads- och drifteffektiva lokaler för den kommunala verksamheten.

Teknikavdelningen ansvarar för planering, upphandling och genomförande av underhålls- och investeringsprojekt, genomförande av byggprojekt samt projektledning. Avdelningen leder utvecklingen av fastighetsbeståndet för att uppfylla de gällande målen avseende driftsekonomi, kvalitet och miljö. Utveckling av processer och rutiner för anpassning och underhåll/utveckling av våra fastigheter ingår också i avdelningens ansvar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett varierande arbete med självständighet och eget ansvar. Enheten Teknik, där du blir en del i ett erfaret team, svarar för om- till och nybyggnad av vårt fastighetsbestånd. Med stor frihet under ansvar hanterar du projekten från tidiga skeden till överlämning av färdig produkt. Vilket innebär bland annat kontakter med hyresgäster, myndigheter, projektörer, entreprenörer mm.

Variation finns alltså i den här tjänsten i rikt mått, dels genom dina arbetsuppgifter men också genom kombinationen av olika typer av projekt. Du kommer att vara involverad i såväl om- och nybyggnationer av fritidsanläggningar, förskolor, skolor och kontor mm.

Som byggprojektledare hos oss har du möjlighet att fortsätta din utveckling tillsammans med erfarna medarbetare.


KVALIFIKATIONER
Lägst 3-årig högskoleutbildning med inriktning bygg eller YTH/KY-utbildning med inriktning bygg är ett krav, alternativt annan likvärdig utbildning i kombination med lång yrkeserfarenhet från branschen.
Minst 5 års erfarenhet från byggbranschen som exempelvis platschef, konsult eller projektledare.
B-körkort är ett krav

Fortbildning i form av entreprenadjuridik, arbetsmiljö, samt andra byggtekniska utbildningar är meriterande

I rollen som byggprojektledare är din förmåga att leda grupper och enskilda individer mot samma mål av vikt liksom god förmåga att kommunicera i både tal och skrift.

Som person är du affärsmässig och professionell i ditt förhållningssätt gentemot kunder och övriga aktörer. Du är van att planera, skapa strukturer och prioritera - både för dig själv och för andra. Du drivs av viljan att förbättra och skapa goda lösningar. Du trivs med och har erfarenhet av att motivera och entusiasmera andra men kan också med tydlighet kommunicera planer och mål.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A614441 -
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6c25ede5-4333-420b-a42e-35ac0d426d8f&TK=c46872d0-7b9f-4815-94f6-b9979171583c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Fastighetsförvaltningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent

Verksamhetsbeskrivning
LSS- Personlig assistans. Mindre familjärt bolag, startat år 2008 med kärnan i Luleå. Vi arbetar för skräddarsydda lösningar. Vi finns inom hela fyrkanten även region Skåne. Kollektivt ansluten till Kommunal. Bland Sveriges bästa löner och schyssta villkor.


Arbetsuppgifter
Personlig Assistent. Vara till praktiskt stöd och hjälp genom vardagen och livets alla moment så som vid personlig hygien, förflyttningar, måltider, kläder, kommunikation mm. Arbetet innefattar arbete med lift och tillämpning av förflyttningsteknik. Du hjälper till praktiskt likväl som du fungerar som ett stöd och hjälper till med motivationsinsatser.
Som person bör du ha en stor portion humor, vara lugn och mycket lyhörd. Du ska vara intresserad av att tolka och förstå, reflektera och stå trygg i dig själv.
Kunden tycker om heminredning, handarbete, promenader i centrum. Kunden har pälsdjur.


Utbildning/Erfarenhet
Utbildad undersköterska, personlig assistent eller likvärdig utbildning och bakgrund.
Arbete med lift och erfarenhet av teknik vid förflyttningar är en merit. Erfarenhet av alternativ kommunikation (AKK) är en merit. Gymnasiebetyg i Svenska A, B är merit. Kunden behöver hjälp i sin kommunikation både i tal, tolkning och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidaretjänst ca 75%. Tillträde 2017-05-05. Varierande arbetstid fördelad på dagar, kvällar, nätter och helg.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Boden 34 tillsvidare
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansök via formulär www.primaassistans.se eller maila Camilla Bäckström på camilla@primaassistans.se. Vid frågor ring eller maila Camilla vardagar 09.00-16.00.
Arbetsplats: 
Adress: Prima assistans i Norr AB

97233  LULEÅ 
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du bli en del av Nordens bästa Demoteam?

Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår! Både på Nordisk nivå och på regional nivå arbetar vi tillsammans med de största leverantörerna inom Dagligvaruhandeln, Fackhandel samt Elektrohandeln.Retail24 Demo har med fokus på försäljning byggt upp vårt Demoteam utifrån våra kunders varumärken och våra medarbetares intressen!Vill Du jobba med människor, marknadsföring och inte minst försäljning?Är du dessutom positiv, flexibel och lösningsorienterad?Du har ca 500 kollegor som väntar på dig!Sök på knappen nedan eller ring någon av våra Regionansvariga Jessica 0730-551007 eller Lena 0723-070810 och berätta vem du är!

Mitt namn är Jessica och jobbar som Regionansvarig på Retail24.

Jag behöver stärka mitt team i Boden med ytterligare personer och hoppas att det är du!
Vi erbjuder dig frihet och variation, möjlighet att arbeta på fler avdelningar hos oss för att utvecklas inom Retail!
Massor med nya erfarenheter, utbildningar och ett nära samarbete med dina kollegor på fältet!

För oss är det viktigaste att vi hittar Dig som vill jobba med Demo och Event hos oss på Retail24, har du inte erfarenhet sen tidigare gör det inget eftersom vi utbildar dig! 
Då vi arbetar med både matlagning, dryck, konfektyr och Non Food kan vi erbjuda ett brett urval av aktiviteter för att skapa Dina uppdrag. Tjänsten är en timanställning och arbetstiderna är varierande.


Att arbeta med Demo innebär att Du har ett brinnande intresse för butik, människor och försäljning. 
Vi vill att du har bil och körkort och drivas av försäljning skall vara en självklarhet!
Meriterande om du har butikserfarenhet och/eller intresse för matlagning.
Vi ser fram emot din ansökan via hemsidan eller till jessica.nyqvist@retail24.se
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa 0730-55 10 07 !
 
Hoppas vi hörs!
// Jessica Nyqvist
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89627
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Retail24 sverige 2015 AB
Ekbacksvägen 28
16869  Bromma Sverige
Hemsida: http://www.retail24.se
  
Platsannons

FMV söker fordonsmekaniker till Boden

Har du några års erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker med tunga fordon? Är du mekaniker i grunden? Då kan du vara den mekaniker som vi söker till Boden.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Ditt arbete som fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker arbetar du brett med olika typer av fordon som används inom Försvarsmakten såsom patrullfordon, bandvagnar, tunga hjulfordon och i viss mån annan militärspecifik materiel. Du ansvarar även för både förebyggande och avhjälpande underhåll samt modifiering där det behövs.

FSV Markverkstad är en enhet inom FSV (förråd, service och verkstäder), som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.

FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav och är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020.

MarkV är indelad i 8 st Markverkstäder (Mv) och har verksamhet på 23 verksamhetsorter, totalt ca 720 medarbetare. Markverkstad Norr är en regional sektion inom FSV Markverkstad med cirka 150 medarbetare, som bedriver verksamhet i Boden, Luleå, Vidsel, Arvidsjaur, Umeå och Östersund. Arbetet medför krav på resor i tjänsten, såväl inrikes som utrikes.

Våra förväntningar på dig

Du har erfarenhet av liknande arbete eller område, gärna erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten. Vidare har du två- eller treårig fordonsteknisk utbildning eller motsvarande utbildning/kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du har körkort lägst klass B, gärna körkort klass C eller truckkort samt kunskap om militär utrustning.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Du arbetar bra självständigt likväl som i grupp. Du är strukturerad, beslutsam samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vidare är du flexibel och kan med lätthet ställa om ditt fokus och anpassa dig i en föränderlig miljö.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Joakim Rosberg - SEKO, Torbjörn Granström–OFR-S, Joakim Hedlund–SACO, Mattias Torplind–OFR-O. Alla nås på telefon 08-782 40 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid frågor kring tjänsten ber vi dig kontakta Urban Brännström, Sektionschef Mv Norr, Hjulfordon på telefon 070-873 98 63 eller Mattias Andersson, Chef Mv Norr, på telefon 072-526 57 87.

Vi söker flera fordonsmekaniker och tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning med placering i Boden.

Sista ansökningsdag är 2017-05-14

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=1929%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
FMV
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  

Platsannons

Drifttekniker/Maskinist

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.

Tekniska förvaltningen arbetar på uppdrag av kommunstyrelsens tekniska utskott. VA avdelningen är indelad i tre enheter, vatten och avlopp, avfall och återvinning samt enheten för utredning och projekt. VA avdelningen i Bodens kommun ansvarar för den kommunala vatten- och avloppsverksamheten. Detta genom produktion och distribution av dricksvatten samt avledning och rening av avloppsvatten åt ca 28 000 kommuninnevånare. Bodens kommunen går nu igenom en omfattande utveckling och förnyelse av kommunens vattentjänster detta för att klara framtida klimat och miljökrav samt att möta en växande befolkning.

ARBETSUPPGIFTER
Som drifttekniker/maskinist på VA-produktion avlopp arbetar man med att underhålla och utveckla våra avloppsreningsverk, pumpstationer och biogasanläggning. Daglig drift, tillsyn, reparations-, ombyggnads- och underhållsarbete, driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion är arbetsuppgifter som också ingår. För att säkerställa driften behövs förmåga att bedöma och utföra ett förebyggande underhåll baserat på driftövervakningssystemet, analyser, yrkeserfarenhet och tolkning av trender. Dokumentation är en viktig del av arbetet. Det ingår också att arbeta med kemikalier vilket innebär att man är noggrann, ansvarstagande och har förmåga att organisera arbetet väl. I Bodens kommun har vi 12 st avloppsreningsverk och ca 200 st pumpstationer. Vi erbjuder ett omväxlande arbete som kräver att man både kan arbeta i grupp och självständigt. I tjänsten ingår beredskap veckovis torsdag till torsdag, gruppen består av 8 medarbetare.

KVALIFIKATIONER
Lägst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning. Datorvana liksom B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:
Driftteknikerutbildning, inriktning VA-teknik/biogas
Erfarenhet från process/drift av VA-anläggningar eller motsvarande.
El behörighet

Som person vill vi att du är ansvarsfull, noggrann och har förmåga att organisera arbetet samt har lätt för att samverka i team.

ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Underhållstekniker, vattenrening
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A674902
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d6c99595-814c-41bb-9102-3d28794974fd&TK=19ff2cee-ea7f-468d-99ce-f78479af8456
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, VA-avdelningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Fysioterapeut/Sjukgymnast

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

Vill du bli en av oss som ger kunden det lilla extra?

Nu söker vi Fysioterapeut/Sjukgymnast som sommar vikarie.

Du kommer att tjänstgöra i Boden,Luleå,Älvsbyn . Då arbete kan förekomma på olika ställen är körkort och egen bil är ett krav.

Önskvärda kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet och framåt anda. Du bör vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. . Ansök via extern länk med ert CV/personliga brev.

Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Vi mottar gärna din ansökan så snart som möjligt då det kommer att behövas tid för introduktion

Kontakt person

Lars Backe

070-3358141

Lasse.Backe@inrekraft.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.inrekraft.se/personlig-assistans/assistenter/soka-jobb?aguid=8003D09C4FA14EEEB3656604CE09638C
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inre Kraft i Norr AB
Kyrkgatan 30
96134  Boden Sverige
Hemsida: www.inrekraft.se
  
Platsannons

Student sökes för extra- och sommarjobb i Lekrummet!

Är du en ansvarsfull person som söker ett lekfullt extrajobb på sidan om dina studier samt över sommarna? Då har vi jobbet för dig!

StudentConsulting söker nu en student vill jobba extra vid sidan om studierna åt vår kund som är en dagligvarubutik i centrala Boden. Arbetet innebär att bemanna lekrummet där föräldrar som handlar kan lämna sina barn, du ansvarar för barnen och hittar på roliga aktiviteter på plats.

Arbetstider är vardagar på eftermiddagen och helger. Vi söker dig som kan arbeta torsdag kl. 14-18, fredag kl. 14-18 och lördagar kl 11-15. Schemat läggs utifrån din tillgänglighet och hur mycket samt när du har möjlighet att jobba. Du arbetar i ett team om 2-3 personer som delar på passen.

Vi söker både dig som är gymnasiestudent samt universitetstudent.
Ett krav för denna tjänst är att du är 18år.
Fördelaktigt om du bor i Boden, alternativt har körkort och bil.

Du är anställd av Studentconsulting och uthyrd som konsult till kunden.


Din profil
Vi söker dig som är studerande, ansvarsfull, självständig och opretantiös. En noggrann. skötsam och godhjärtad person som har barnets bästa i åtanke. God kommunikation med barn och föräldrar är något som värderas högt. Studerar du t.ex. barn & fritid på gymnasiet eller till förskollärare på LTU är det meriterande men inget krav. Låter detta intressant? Ansök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av Skandinaviens ledande bemannings- och rekryteringsföretag och vi har lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i arbetslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidStuderande 6 mån eller längreFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/boden/student-sokes-for-extra--och-sommarjobb-i-lekrummet-/35059/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35059
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Västra Varvsgatan 18
97236  Luleå Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  
Platsannons

Servicemedarbetare Harads

ISS Facility Services är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 9 000 medarbetare i Sverige och 34 000 medarbetare i Norden. Svensk omsättning är cirka 4,7 miljarder SEK och kommer från ett flertal tjänsteområden som bland annat facility management, mat & dryck, teknik- & energitjänster, städtjänster och kontorstjänster. Integrated Facility Services, IFS, är ISS unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal. ISS Facility Services AB ingår i ISS A/S som är noterat på Köpenhamnsbörsen. Koncernen har cirka 500 000 anställda och verksamhet i mer än 75 länder. www.se.issworld.com

Till vår verksamhet i Harads söker ISS Städtjänster region Nord en positiv och engagerad servicemedarbetare.

Dina arbetsuppgifter:
Som servicemedarbetare arbetar du med städning av kundens lokaler. Även andra servicetjänster som exempelvis konferensservice, skötsel av kaffemaskiner och blommor kan ingå.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt städområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet. Det är viktigt att du behärskar svenska språket. B-körkort är meriterande.

Övrigt:
Tjänsten är cirka halvtid och tidsbegränsad med tillträde snarast

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor vänligen kontakta driftchef Bodil Erkki på ISS Städtjänster, telefonnummer 070-1044957 eller teamledare Maria Isberg telefonnummer 070-1040023.

Du kan också maila dina frågor till: hr-service@se.issworld.com
Vänligen spara kontaktuppgifterna så att du kan komma i kontakt med oss ifall du har frågor om tjänsten framöver.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://www.se.issworld.com/sv-SE/jobba-hos-oss/lediga-tjanster?aguid=4DE8642E915C402DB8078B5D305F0ECF
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ISS Facility Services AB
Box 47635
11794  Stockholm Sverige
Hemsida: www.se.issworld.com
  
Platsannons

Förare till BV410 för anställning (GSS/K) sökes till Trosskompaniet I19

Kompaniet:

 

Trosskompaniet är bataljonens nav för underhåll såsom att få fram drivmedel, reparationsresurser, sjukvårdsresurser, mat och vatten (både lagad varm mat och stridsportioner) samt fältarbetsresurser. Kompaniet opererar ofta över stor yta vilket ställer krav på enheterna att kunna agera självständigt ibland också över lång tid.

 

Krav:

 


• Svensk medborgare
• Genomförd GU/GMU/VPL med G betyg
• Godkända betyg i Sv A, Eng A och Ma A från gymnasiet
• Körkort B
• Förarbevis BV 410

 

Meriterande:

 


• Körkort C eller mer
• Övriga förarbevis
• Internationell insats

 

Övrigt:

 

Anställningen är på heltid, dock tidsbegränsad upp till 8 år. Anställningen inleds ev med 6 månaders provanställning.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Anställningen fr.o.m. 2017-08-21 eller enligt överenskommelse.

 

För mer information:

 

Björn Johansson, 070-2745845, bjorn.m.johansson@mil.se

Magnus Öberg, 070-5098357, magnus.oberg@mil.se

 

 

Sista ansökningsdag: 2017-05-21


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Norrbottens regemente I 19 är ett av Sveriges största regementen med verksamhet från Kiruna i norr till Härnösand i söder. I 19 ansvarar bland annat för att rekrytera och utbilda soldater till två mekaniserade bataljoner och en jägarbataljon. I 19 har uppdraget att utveckla jägarförmågan inom armén och vinterförmågan inom Försvarsmakten. Vid regementet finns en brigadstab med uppgift att leda delar av arméns förband under kris och krig, samt staben för Militärregion Nord, som ansvarar för markterritoriell ledning i de fyra nordliga länen. Vid I 19 finns också sju hemvärnsbataljoner och flera stödfunktioner.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Soldat/Sjöman
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: http://jobb.forsvarsmakten.se/sv/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=13222%26pp%3D7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Trosskompaniet Norrbottensvägen 3 Box 9105
96119  Boden Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Hotellreceptionist

Hotell Nivå är hotellet med det stora hjärtat. Vi har 41 rum, varav 15 dubbelrum. Oavsett om du är på affärsresa eller reser privat så finns det alltid ett rum som passar just dig. Hotellet ligger centralt, lugnt beläget nära Bodens Järnvägsstation. Inom gångavstånd hittar Ni nöjesliv, restauranger och andra aktiviteter. Här sover du gott i något av våra bekväma rum. Alla utrustade med fräscha kaklade badrum, dusch, kabel-tv, hårtork och Wifi. I anslutning till lobbyn/receptionen på bottenplan ligger matsalen för frukost och även kvällens husman. Läs mer på www.hotellniva.se

Vi söker nu dig som vill arbeta 50-75% som Hotellreceptionist.
Rollen innebär stort ansvar både för bokningshantering, affärssystem och fakturering. Arbetsuppgifterna består av sedvanligt receptionsarbete. såsom in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, bokningar, mailkorrespondens, turistinformation. Du ansvarar för hotellfrukosten såväl som middag beroende på ditt arbetsschema. Vi arbetar i RateTiger/Synxis, Spectra, Booking, Expedia, Hotelspecials In-Exchange och Clearingen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i något av ovan nämnda system.
Vi söker dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarskännande och initiativrik. Du har vilja och intresse att på eget initiativ skaffa den
Du ska ha god datorvana, goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidArbetstiden är förlagd till dag, kväll och helg enligt schema. 50-75%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: maria.soderberg@dareconsulting.se
Övrigt: Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. I den här rekryteringen samarbetar Hotell Nivå AB med DARE HR Consulting AB. Rekryteringskonsult Maria Söderberg
Arbetsplats: 
Adress: Hotell Nivå

96131  BODEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare till Närpsykiatrin i Boden

Arbetsplats: Närpsykiatrin i Boden
Referensnummer: 193723


Om arbetsplatsen
Närpsykiatrini Boden ligger belägen i centrala Boden, intill vackra Brännastrand. Vi tillhörNärsjukvården med verksamhet även i Luleå och Kalix samt en gemensam akutpsykiatriskslutenvård/jourmottagning på Sunderby sjukhus. Vi är cirka 30 anställdafördelat på kurator, skötare, sjuksköterska, psykolog, psykoterapeut,arbetsterapeut, fysioterapeut, medicinsk sekreterare och läkare. Närpsykiatrinär en öppenvårdsmottagning som ansvarar för att tillgodose patienternas behovav specialistpsykiatriska behandlingsinsatser.

Arbetsuppgifter
Som medicinsksekreterare/läkarsekreterare kommer du ingå i ett gäng på tre styckensekreterare. Förutom medicinsk dokumentation i både öppen- och slutenvård ingårreceptionsarbete i ett rullande schema och sedvanliga administrativa uppgifter.Vi skriver också diktat från den gemensamma dikteringslistan. Du fungerar ävensom ett användarstöd till övrig personal. Vi erbjuder dig ett omväxlande ochsjälvständigt arbete. Du kommer att samarbeta med vårdpersonal och övrigamedicinska sekreterare som arbetar inom verksamhetsområdet.

Din bakgrund
Vi sökerdig som har godkänd utbildning som medicinsk sekreterare/läkarsekreterare. Dubör vara van att arbeta i vårdadministrativa systemet VAS. Vidare har du godakunskaper i svenska och engelska språket samt i medicinsk terminologi. Arbetsuppgifternaställer krav på god initiativförmåga, flexibilitet samt god social förmåga.Tycker du dessutom om att tillsammans med dina kollegor påverka och utvecklaarbetsuppgifterna inom verksamhetsområdet är detta en fördel.

Anställningsfakta
Entillsvidareanställning, heltid, dagtid, flextid tillämpas. Tillträde enligtöverenskommelse. Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligtkollektivavtal.


Vill du veta mer?

Susanna Balogh, samordnare för medicinskasekreterare
Tel: 0920-28 27 98
E-post: susanna.balogh@norrbotten.se
 
Anna Öhrling, enhetschef
Tel: 0921-670 54
E-post: anna.ohrling@norrbotten.se.

Fackliga företrädare

Anita Vikström,Vision
Tel: 0920-28 28 12
E-post: anita.vikstrom@norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-14
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidareanställning, heltid, dagtid, flextid tillämpas. Tillsvidareindividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193723&DepartmentId=21013&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Kursledare Jägarexamen

SV Norrbotten söker Kursledare Jägarexamen

Denna tjänst är inte en heltidstjänst utan bör ses som en extrainkomst. I första hand rör det sig om kvällstid under en 7-10 veckors period men även intensivkurs på tre heldagar exempelvis Fredag-Söndag kan bli aktuellt.

Då de flesta kursledarna på Jägarexamenkurserna är män så ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Bra Studiematerial och Studiehandledning gör att även du som inte varit cirkelledare tidigare är intressant. Vi kan även erbjuda dig en introduktion i din roll som kursledare.

Vi kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, så spara inte med att skicka in din ansökan!
Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturprogram.


Vi söker dig som brinner för jakt och vill dela ditt jaktintresse med andra. Det är en fördel om du har erfarenhet av jakt, viltvård och vapen och tycker det är kul att leda andra i diskussion och lärande. Att vara kursledare hos oss innebär eget ansvar och därför är det bra om du som söker är, engagerad entusiastisk och ordningsam.

Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturprogram.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
I första hand rör det sig om kvällstid under en 7-10 veckors period men även intensivkurs på tre heldagar exempelvis Fredag-Söndag kan bli aktuellt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ola.andersson@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SV NORRBOTTEN
Almgatan 4
96164  Boden Sverige
Hemsida: http://www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/
  

Platsannons

Lärare i svenska för invandrare

Bodens kommun ligger i Norrbottens kustland, 3 mil från havet. Här bor cirka 28 000 personer. Boden är en modern småstad med närhet till det mesta för ett trivsamt arbets- och fritidsliv.
All vuxenutbildning i Boden är samlad under Lärcentrum. Lärcentrum är en aktör inom Arbetsmarknadsförvaltningen. Det senaste året har vi haft cirka 1000 studerande på Lärcentrum. Hos oss kan eleverna studera på grundläggande, gymnasial och eftergymnasial nivå, utbildning i svenska för invandrare samt särskild utbildning för vuxna. Drömmer du om att få vara med och utveckla en pedagogik som bygger på arbetslivets förväntningar och är verklighetsanknuten, då är Lärcentrum rätt arbetsplats för dig.

Vi söker nu två vikarierande lärare i svenska som andra språk med möjlighet till förlängning.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som brinner för utbildning som riktar sig till vuxna. Ser du möjligheterna i varje enskild individ och har förmågan att leda dem till uppsatta mål? Då är du den person vi söker. Vi erbjuder en stimulerande miljö med högt i tak och en laganda utöver det vanliga.

Lärarens viktiga uppgifter är att undervisa i sina kurser, att dokumentera elevens kunskapsutveckling samt att hålla en hög grad av servicenivå i kommunikationen med eleven. Detta medför att du har en stor social kompetens och ser dig själv som en kontaktskapare i samspelet mellan elev, utbildning och bransch.


KVALIFIKATIONER
- I första hand Lärare med behörighet i svenska som andraspråk
- I andra hand utbildad lärare med behörighet i svenska
Du kommer att samarbeta med andra lärare men ska också kunna ta stort eget ansvar. I din yrkesroll vill vi att du ser möjligheterna i en flexibel arbetsmiljö och är professionell i ditt bemötande med elever och kollegor. Vi förväntar oss att du jobbar efter våra värderingar: engagemang, ansvar och öppenhet. Sist men inte minst kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.
Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Modersmålslärare i grundskolan
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Visstidsanställning 7 augusti 2017 - t o m 31 december 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A666930
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0edbba8e-ac4e-4d9a-82b3-8cd021332b8c&TK=fa214258-dd52-4e20-9701-4f220b63c122
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bodens kommun, Arbetsmarknadsförvaltningen
Kyrkgatan 24
96186  BODEN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till barnkund utanför Boden

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra barnkunder utanför Luleå. Vår kund är en kille i tidig skolålder boende 3 mil norr om Luleå som behöver hjlälp med det som hör vardagen till.

Om tjänsten:

Som personlig assistent till honom kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel personlig hygien, matsituationer och aktivering. Vi söker dig som kan ta dig an rollen som aktiv och initiativtagande tillsammans med vår kund för att hitta på spännande saker i vardagen.

Vi söker till denna kund någon som kan jobba på en schemarad på ca 80 % där passen är relativt långa och förlagda till dagtid och kvällstid samt helger. Du bör ha tillgång till bil och körkort då kunden bor 3 mil norr om Luleå. Du bör även tåla pälsdjur då kund har husdjur.

Vi söker dig som:


• Har B-körkort
• Har tillgång till bil
• Tål pälsdjur

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg (barn eller äldre) och personlig assistans ser vi som meriterande. För att du ska kunna bli aktuell i rekryteringen krävs att du beställer efter ett polisregisterutdrag eller redan har ett hemma. Se länk nedan.

Vi ser gärna att du har pedagogiska kunskaper, antingen i form av praktisk erfarenhet eller som teoretiska kunskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd, flexibel och lekfull. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Mer information fås vid en eventuell intervju. Sök redan idag då vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse. Så fort som möjligt.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av 120 frågor och tar cirka 20 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-23
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9686%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Varvsgatan 53
97233  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Jordgubbsförsäljare Boden

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak vara att hälsa på och vara trevlig mot kunderna som går in och ut ur den aktuella butiken, jordgubbarna säljer nästan sig själva bara du är glad och trevlig. Du kommer att arbeta som en del i ett lag enligt ett schema som är anpassat efter den aktuella butikens öppettider.

Vi söker dig som är glad och trevlig och som gillar att arbeta. Vana av att stå i kassa och snabb i huvudräkning är meriterande men inget krav, detta lär du dig ganska snabbt.

Vilt & Bär Specialisten i Norrland AB är återförsäljare till Finnerödja Bär och säljer bland annat färska jordgubbar.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid40%-60%Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-05
Referens:
Webbplats: http://www.viltochbar.se
Epostadress:
Övrigt: Endast ansökningar via vår hemsida.
Arbetsplats: 
Adress: Vilt & Bär Specialisten i Norrland AB
Banvägen 9 K
97346  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.viltochbar.se
  

Platsannons

Speciallärare

Verksamhetsbeskrivning
Vi arbetar Bifrostinspirerat. Bifrost innebär att vi arbetar i teman som löper över en termin, elevmedverkan och eget initiativ är en viktig grund. Målsättningen är att inkorporera så många ämnen som möjligt i temat, även om det fokuserade tematiska arbetet sker i verkstäderna. Övrig tid läser barnen konventionellt, med vanliga läromedel. Även friluftsliv är en del i vår profil och vi ser skolgården och skogen som en del av inlärningsarenan. Vi är en skola i det mindre formatet, med målsättningen att ha små barngrupper. Vårt förhållningssätt är NVC.Utbildning/Erfarenhet
Vi söker en speciallärare/specialpedagog eller en grundskollärare med kunskaper inom specialpedagogik.
Meriterande är: Erfarenhet inom yrkesområdet, specialpedagogexamen, utbildning/erfarenhet på ITPA, "SV2", samt talpedagogik, utbildning inom läs och skriv.

Arbetsuppgifter
Handledning av pedagogerna, enskilt arbete med elever/barn i behov av stöd och barn med annat modersmål än svenska, kartläggningar, EVK, grupprocesser, talutveckling etc. både på skola och förskola.
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100%, provanställning 6 månader, vilket kan bli tillsvidareanställning. Startdatum Augusti 2017. Tjänstens storlek kan diskuteras, liksom startdatum.Ange löneanspråk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mimers Brunn/Vittjärvsgården
Vittjärvsvägen 27
96196  BODEN 
Hemsida:
  
Platsannons

Lokalvårdare Semestervikariat Boden

Lilja & Co är Norrbottens städföretag. Vi bedriver vår verksamhet med egen personal i Luleå, Piteå, Boden, Kalix och Haparanda. Våra kunder finns inom det lokala näringslivet, myndigheter, bostadsrättföreningar samt privatpersoner m.fl.

Vi söker personer som vill arbeta under sommaren då ordinarie personal har semester framförallt mellan veckorna 25 - 32. Vi har olika tjänster att tillsätta, både schemalagd städning på plats hos våra kunder samt tjänster på vår specialavdelning som utför stor/flyttstädningar, fönsterputs och golvvård m.m.
Lilja & Co söker dig med serviceinställning, som är noggrann, har förmågan att vara självgående samt värnar om att göra ett bra arbete. Erfarenhet från lokalvård och branschvana är meriterande. Vi ser gärna att Ni som söker har körkort samt en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Tjänsten avser arbete vid Lilja & Co lokala verksamhet i Boden.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidEnligt Kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Semestervikariat Boden
Webbplats:
Epostadress: jobb@lilja-co.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: A. LILJA & CO STÄDNINGS AB
PRICKGRÄND 7
97341  LULEÅ Sverige
Hemsida: http://www.lilja-co.se
  

Platsannons

Boden: Eventpersonal som vill sprida matglädje!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdrag men går i stora drag ut på att presentera matprodukter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut smakprover samt förbereda och servera lättare maträtter.

Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett matintresse är givetvis en bonus. Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer att kunna välja pass själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, där passen är ca 6-8 timmar. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig sysselsättning, men alla är välkomna att söka!


Vi söker dig som är:

- Positiv, glad, energifylld
- Framåt och kontaktsökande
- Serviceinriktad
- Brinner för att inspirera kunder
- Ansvarstagande

Ett intresse för matlagning och erfarenhet inom service är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.muller@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Platsannons

Sommarvikarier till hemtjänsten i Boden

Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.

 

Sommarvikarierande hemtjänstpersonal i Boden

Vill du bli en av oss som ger våra hemtjänstkunder det lilla extra?

Vi söker hemtjänstpersonal i Boden under sommaren 2017 då vår ordinarie personal ska vara ledig. Vi behöver flera personer som kan arbeta inom vår hemtjänst vid behov samt vid kortare och längre ledigheter. Arbetet är främst som extra personal under sommaren men med möjligheter till stadigvarande tjänstgöring i framtiden.

Önskvärda kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet och framåt anda. Du bör vara en positiv person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och ser ditt arbete seriöst. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. 

I din ansökan bör det framgå om du har körkort samt vilka veckor under sommaren som du har möjlighet att arbeta. Våra semesterperioder är främst under veckorna 25-28 samt 29-32.

Arbetet innebär arbetstider på vardagar, kvällar och helger.

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via telefon, eller mail. Ansök via extern länk med ert CV/personliga brev.

Rekrytering sker löpande så vi mottar gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Hemtjänstassistent
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referens:
Webbplats: http://www.inrekraft.se/personlig-assistans/assistenter/soka-jobb?aguid=419CE161739D4F5C919B1AAFC4551BFA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Inre Kraft i Norr AB
Kyrkgatan 30
96134  Boden Sverige
Hemsida: www.inrekraft.se
  
Platsannons

SIS-ungdomshem Johannisbergs enhet Sävastgårdens Behandlingsassistenter som

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen.

Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm.

SiS ungdomshem Johannisbergs och Sävastgården har slagits ihop till en verksamhet, med namnet SiS ungdomshem Johannisberg. Verksamheten är lokaliserad på två skilda platser, i Kalix och i Sävast. SIS ungdomshem Johannisbergs enhet Sävastgården ligger i Sävast utanför Boden. Institutionens uppdrag vid enheten Sävastgården i Boden riktat för ungdomar som vårdas enligt LVU, Lagen om vård av unga, i åldrarna 12-16 år. Vid enheten finns tolv akut- och utredningsplatser fördelade på två avdelningar, en för pojkar och en för flickor. Ungdomarna kommer från hela landet. och icke-skolpliktiga ungdomar erbjuds undervisning.

Hela Institutionen har totalt fem avdelningar och 89 tillsvidareanställda inom olika yrkeskategorier.

Denna annons riktar sig för rekrytering till enheten i Sävast

ARBETSUPPGIFTER
SiS-ungdomshem Johannisberg enhet Sävastgården söker nu sommarvikarier till samtliga avdelningar inför sommaren 2016. Tjänstgöring som behandlingsassistent handlar om arbetstid enligt arbetsschema dag, kväll, helg och natt. I arbetet som behandlingsassistent är din uppgift att hjälpa och stödja ungdomarna i deras vardag. Det kan handla om allt från vardagliga hushållssysslor, till att finnas behjälplig i ungdomarnas planering av deras behandling. På institutionen arbetar behandlingsassistenten i team med andra yrkeskategorier. Du har viss dokumentation kopplat till dina arbetsuppgifter

KVALIFIKATIONER
Behandlingsassistent utbildning är meriterande, även erfarenhet från arbete med ungdomar eller arbete inom HVB-verksamhet. Eftersom arbetet utgår från ungdomarnas behov är det viktigt att du som person är strukturerad, tålmodig, tydlig och konsekvent i ditt förhållningssätt. Det är meriterande att kunna flera språk.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska ha god samarbetsförmåga, trygghet och ett empatisk förhållningssätt som gör att du kan vara ett bra stöd för ungdomarna.

Gemensamt för alla tjänster är att du har förmågan och viljan att se individen, att arbeta individanpassat, med ett professionellt och etiskt förhållningssätt utifrån SIS värdeord; Respekt-Omtanke-Tydlighet. Du skall ha god inlevelseförmåga, kunna hantera konflikter, sätta gränser och lösa problem på ett konstruktivt sätt. Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet och du skall ha en god förmåga att arbeta i team för ungdomens bästa. Det är önskvärt att du har några års arbetslivs-/yrkeserfarenhet i bl.a. människovårdande yrken och gärna bred kultur- och språkkompeten.
Körkort B är ett krav


ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Schema. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, Rekrytering sker löpande, upphör: Semesterperioden 2017.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens: A536614 - Kopia (2)
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=637b1794-cafa-4634-9eaf-a479159ce731&TK=dd0b4d00-b6df-48ba-9636-d5b3da9f1873
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Johannisberg i Kalix
Johannisbergsvägen 25
95251  KALIX Sverige
Hemsida: http://www.stat-inst.se
  
Platsannons

Vi söker Kursledare inom just Ditt kunskapsområde

SV Norrbotten söker inom just Ditt kunskapsområde

Vi söker kursledare inom en mängd områden eftersom vi ständigt vill utveckla folkbildningen och tror på ett Livslångt lärande. Har du kunskaper inom tex hantverk, konst, hälsa, språk, data/IT, djur/natur/jakt, matlagning, trädgård, media/foto/film, miljö, musik/dans/teater, släktforskning? Då skulle vi vara intresserade av att träffa dig för att höra hur vi kan samarbeta.

Det finns stora möjligheter för dig att själv utforma din kurs när det gäller upplägg och antal träffar. Skulle du vilja hålla en föreläsning om något ämne kan det också vara intressant för oss.

Vi erbjuder dig en introduktion i din roll som kursledare. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet sedan tidigare är meriterande, men inget krav. Att vara kursledare är utvecklande och stimulerande och går mycket bra att kombinera med ett ordinarie arbete eller studier.


Vi söker dig som brinner för ett speciellt ämne eller område, och som inspireras av att leda en grupp och förmedla dina kunskaper vidare till andra. Att vara kursledare hos oss innebär eget ansvar och därför är det bra att du självständigt kan planera och organisera ditt arbete då du styr mycket av upplägget på egen hand. Som person vill vi gärna att du är social, positiv och engagerad.

Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturarrangemang.

Är du intresserad eller har en kursidé? Vi kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-16
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Merparten av våra kurser är förlagda till kvällstid men även dagtid och helger kan förekomma. Du har stora möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Ersättning betalas ut efter avslutad kurs. Vi erbjuder timlön per studietimme á 45 minuter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: boden@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SV NORRBOTTEN
Almgatan 4
96164  Boden Sverige
Hemsida: http://www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/
  

Platsannons

Förskollärare/Barnskötare

Verksamhetsbeskrivning:
I vårt Bifrostinspirerande arbetssätt arbetar vi med ämnesövergripande teman i olika verkstäder där barnen och eleverna får använda sin kreativitet och alla sina sinnen. Deras idéer, nyfikenhet och lust till lärande är vår utgångspunkt. Vi prioriterar också rörelse och friluftsliv med regelbunden utevistelse, lek, äventyr och undervisning i naturen.


Arbetsuppgifter:
Arbete i förskola.

Utbildning/Erfarenhet:
Förskollärarutbildning alternativt barnskötarutbildning. Erfarenhet av yrket är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVisstidsanställning med start augusti-september 2017 ,terminsvikariat. Utbildad förskollärare kan få tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: inger.lundqvist@mimers-brunn.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mimers Brunn/Vittjärvsgården
Vittjärvsvägen 27
96196  BODEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Morgondistributör

Verksamhetsbeskrivning
Norrbottens Media Distribution AB är ett helägt dotterföretag till Norrbottens Media AB. Bolagets verksamhet består i huvudsak av distribution av morgontidningar i hela vårt län. Förutom morgontidningar så distribuerar vi ett antal veckotidningar och månadstidningar samt en del gods. Vår verksamhet sker framförallt under natten och morgontimmarna.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter omfattar utdelning av morgontidningar,tidskrifter samt gods till hushåll och företag. Utdelningen sker med hjälp av specialutrustad högerstyrd bil med automatlåda.

Utbildning/Erfarenhet
Du gillar att arbeta fysiskt så god fysik är således ett plus. Du är även en noggrann och strukturerad person. Arbetet kräver att du är minst 18 år, självgående, stresstålig och tar mycket eget ansvar eftersom du arbetar ensam nattetid. För utdelning med bil krävs att du har körkort och körvana. Arbetet är möjligt att kombinera med annan sysselsättning tex.studier, annat deltidsarbete, barnledighet. m.m.
Publiceraddatum: 2017-01-31
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidSommarjobb/feriejobb DeltidLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carina.lofmark@nmdistribution.se
Övrigt: Om du tycker att detta är ett arbete som passar dig. Skicka in Cv och personligt brev till carina.lofmark@nmdistribution.se. Carina Löfmark tfn 0920-26 28 78
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens Media Distribution AB
Robertsviksgatan 5
97183  LULEÅ 
Hemsida: www.nmdistribution.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal