Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:02

Lediga jobb i Bjurholms kommun (2403), Västerbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd2 448
Täthet1,87Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 363,76Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 306,77Landareal (km²)
Sjö56,99Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Tandhygienist

Oral Care söker Tandhygienist till mobilt tandvårdsteam i Linköping
Oral Care söker Tandhygienist till mobilt tandvårdsteam i Linköping

Är du tandhygienist och är intresserad av att arbeta med mobil tandvård? Då kan tjänsten på Oral Care vara något för dig!

Uppdragsgivare: Oral Care

Ort: Östergötland (Linköping)

Omfattning: Heltid (diskutabelt), tillsvidare

Arbetsbeskrivning:

Oral Care erbjuder tandhygienist- och tandläkartjänster genom ett unikt mobilt tandvårdskoncept, främst till äldre och funktionshindrade personer i deras trygga hemmiljö. Oral Care grundades 1989 och idag är det ca 290 anställda i Göteborg, Falkenberg, Stockholm, Malmö, Linköping, och Jönköping. Kliniker finns i dagsläget i Göteborg, Mjölby och Kristianstad samt tre kliniker i Stockholmstrakten.

Randstad Care söker nu en tandhygienist till Oral Cares mobila team i Linköping. Som tandhygienist på Oral Cares mobila tandvård utgår du från det nyrenoverade, fräscha regionkontoret i Linköping nära resecentrum. Därifrån åker du ut till patienter i Östergötland. I arbetet träffar du patienter i hemmet och på boenden. Oral Cares mobila tandvård jobbar nära patienten. Patientklientelet utgörs av patienter som av olika anledningar inte kan ta sig till tandvården själva. Arbetsuppgifterna utgörs av nödvändig tandvård där du arbetar förebyggande och med sjukdomsbehandlande tandvård. Du kommer också få möjlighet till att utföra munvårdsutbildning och munhälsobedömningar. Du kommer i din tjänst att få tillgång till företagsbil med GPs och bland dina arbetsredskap hittar du även en företagsmobil och laptop.

Som tandhygienist på Oral Care ingår du i ett välfungerande team och du arbetar tillsammans med tandläkare, tandsköterska, tandhygienist samt administrativ personal. Som anställd på Oral Care har du möjlighet att göra verklig skillnad för dina patienter samtidigt som du har flexibilitet i arbetet och kan styra över din arbetsdag.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag, 08-17 inklusive administration och restid. Ingen helg- eller jourtjänstgöring ingår i tjänsten. Oral Care erbjuder dig som anställd friskvård och regelbundna kompetensdagar i form av exempelvis Oral Care dagarna. Goda möjligheter ges till kompetensutveckling genom bland annat företagsförlagda föreläsningar och seminarier, regelbundna terapi- och personalmöten, möjlighet att medverka på Swedental/odontoligska riksmässan och så vidare.

För att trivas i rollen som tandhygienist hos Oral Care är viktigt att du är självständig och har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer. Du bör vara trygg i din yrkesroll som tandhygienist då arbetet kräver självständighet och att du har förmågan att fatta egna beslut. Du tycker det är stimulerande att jobba med olika patientgrupper i deras hemmiljö.

Kvalifikationer: - Legitimerad Tandhygienist - B-körkort - Meriterande: 2 eller fler års erfarenhet

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Randstad Care är ett specialistområde inom Randstad med fokus på sjukvård. Vi är ett auktoriserat vårdbemanningsföretag som via engagerade konsultchefer och brett nätverk skapar utvecklingsmöjligheter för läkare och sjuksköterskor. Vi levererar bemannings- och rekryteringstjänster till vårdgivare, inom såväl den offentliga som privata sektorn, i Sverige och Norge.

Sista ansökningsdag: 2018-01-29

För information om tjänsten kontakta: Kandidatansvarig: Therese Osvald, 070- 308 78 08 alt. therese.osvald@randstad.se eller Rekryteringskonsult: AnnaKatarina Jonsson, 073- 343 97 17 alt. annakatarina.jonsson@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-29
Referens: 201100471
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201100471&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Care AB
Kyrkogatan 6
91631  BJURHOLM Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bemannia söker dig som vill arbeta extra som telefonist i Bjurholm

Bemannia söker nu dig som vill arbeta extra som telefonist/kundtjänstmedarbetare i Bjurholm. Uppdraget kommer att påbörjas så snart som möjligt och löpa tillsvidare. Du kommer att arbeta extra vid behov vilket innebär att du stöttar upp verksamheten när det behövs samt vid diverse vakanser.

Dina arbetsuppgifter:

- Besvara inkommande samtal samt koppla till rätt person eller instans.
- Ärendehantering.
- Kundtjänst.
- Övrig tillhörande kontorsadministration.

Dina kvalifikationer:

- Viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
- Goda kunskaper i svenska.
- Goda grundläggande datorkunskaper.

Dina personliga egenskaper:
I detta fall lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är vår kunds ansikte utåt varpå vi söker dig som är representativ och professionell i ditt bemötande. Vidare är du serviceinriktad och har en positiv inställning. Då du arbetar extra vid behov förutsätter vi även att du är flexibel, ställer upp när det behövs och är sugen på att arbeta. Arbetsmängden varierar, men vi ser gärna att du i snitt finns tillgänglig ett par dagar i veckan. I perioder kan det finnas möjlighet till att arbeta heltid.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett arbete förlagt på vardagar och kontorstider.
- Passen kan vara såväl heldagar som halvdagar, varpå tjänsten kan kombineras med en annan sysselsättning.
- Du ingår i ett härligt team med väl sammanhållna kollegor.
- Kollektivavtal.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Växeltelefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidExtra vid behov TillsvidareFast timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=15540
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vik. ekonomibiträde

Bjurholm är en liten kommun med drygt 2 400 invånare, med bra lokal service och pendlingsavstånd till Umeå och till Botniabanan. Den kommunala administrationen präglas av närhet mellan medborgare, politiker och tjänstemän. Samverkan sker med kommunerna i Umeåregionen. Kommunen har ett gott näringslivsklimat för såväl små företag som högteknologisk industri.

Castorköket söker nu ett ekonomibiträde, 50 % from januari ? 20 aug 2018
Vid Castorköket tillagas mat och mellanmål för elever och personal vid Castorskolan, mat till två särskilda boenden, fyra förskolor samt portioner för leverans till personer i eget boende. Även tillagning av specialkost sker. Åtta tillsvidareanställa arbetar vid Castorköket där det totalt tillagas cirka 125 000 portioner per år.

I arbetet ingår sedvanliga ekonomibiträdesuppgifter inom ett storkök. Ansvar för matproduktion kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Vi utvecklar maten kontinuerligt och lagar i möjligaste mån maten från grunden.

Vi söker dig med utbildning inom hotell- och restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i specialmatlagning och erfarenhet från arbete i storkök/restaurang. Erfarenhet i verksamhetssystemet Mashie är meriterande.

I din yrkesroll är du serviceinriktad och har ett genuint intresse av att laga mat från grunden, med kunden i fokus. Som person är du glad och positiv, har hög stressfaktor och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. I arbetet ska du kunna hantera olika allergier, recept samt livsmedel med innehållsförteckningar vilket kräver att du har goda kunskaper i svenska.

Du bör vara flexibel och ha lätt för att samarbeta då du kommer att ingå i en liten arbetsgrupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I Bjurholms kommun finns behov av att förstärka brandförsvaret. Vi ser det därför som önskvärt om du även kan arbeta som deltidsbrandman inom Räddningstjänsten, med beredskap var tredje vecka.

Bjurholms kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd. Vi ber om respekt för detta.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid Visstid 6 mån eller merMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: 65/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/bjurholm.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bjurholms kommun
Storgatan 9
91681  BJURHOLM Sverige
Hemsida: www.bjurholm.se
  
Platsannons

Telefonist sökes omgående på deltid till Bjurholm

Bemannia söker nu dig som vill arbeta deltid 78% som telefonist i Bjurholm. Detta är ett vikariat som startar så snart som möjligt och löper till och med 31 maj 2018. Chans till förlängning kan finnas. Urval och intervjuer sker löpande - välkommen in med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter:

- Besvara inkommande samtal samt koppla till rätt person eller instans.
- Ärendehantering.
- Övrig tillhörande kontorsadministration.

Dina kvalifikationer:

- Viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.
- Goda kunskaper i svenska.
- Goda grundläggande datorkunskaper.

Dina personliga egenskaper:
I detta fall lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är vår kunds ansikte utåt varpå vi söker dig som är representativ och professionell i ditt bemötande. Vidare är du serviceinriktad och har en positiv inställning.

Vad vi erbjuder dig:

- Ett arbete förlagt på vardagar och kontorstider.
- Du ingår i ett härligt team med väl sammanhållna kollegor.
- En engagerad platschef.
- Inga specifika förkunskaper krävs - vi lär upp dig!
- Kollektivavtal.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, förnamn.efternamn@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.Våra tjänster finner du på följande sida

Vill du registrera ditt CV kan du göra det på följande sida.
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige.

Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år.

Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Växeltelefonist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid 78% Visstid med chans till förlängningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.bemannia.se/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=16039
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bemannia Kontor
Sveavägen 155
11346  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal