Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:04

Lediga jobb i Bergs kommun (2326), Jämtlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd7 081
Täthet1,24Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area6 145,46Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land5 710,18Landareal (km²)
Sjö435,28Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Bankman

Handelsbanken i Svenstavik är ett bankkontor med 4 anställda. Vi söker en sommarvikarie til vår kundmottagning.

Arbetsuppgifter
Allmänt bankarbete/ Kundservice/Kundmottagning

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är van med stort ansvarstagande och har en ekonomisk bakgrund.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidFr. o m. mitten av juni och t.o.m. mitten av augusti 2017.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress: beni07@handelsbanken.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Handelsbanken
Box 91
84040  SVENSTAVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Grundskollärare till Klövsjö skola

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Klövsjö skola söker en grundskollärare! Tycker du att att en liten skola i en genuin fjällby låter intressant har vi jobbet för dig! Skolan är belägen i en bergssluttning med närhet till sjö, skog och fjällmiljö.

Arbetsuppgifter
I rollen som lärare hos oss har du ansvar för att undervisa och stödja eleverna i sin vardag. Du jobbar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten på skolan samt verkar aktivt för att skapa en trygg, inkluderande och stimulerande miljö för alla elever och personal. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat SO-ämnen, engelska samt att vara resurs i skolår 4-6.

Vi på Klövsjö skola arbetar mycket kring begreppen Trygghet, Respekt, Empati, Vårdat språk och Självförtroende.

Med trygghet menar vi ...att kunna gå till skolan och vistas i skolans miljöer utan oro eller rädsla. Att känna att det finns vuxna och jämnåriga som bryr sig och som man kan lita på. Att ha rutiner och regler som förstärker trygghet hos alla som verkar i skolan.

Med respekt menar vi... att acceptera varandras olikheter, såväl fysiska som psykiska.

Med empati menar vi... att kunna leva sig in i andras känslor.

Med vårdat språk menar vi... ett språk fritt från svordomar, könsord, och andra kränkande uttryck.

Med självförtroende menar vi... att våga tro att just du kan och duger som du är.


Kvalifikationer
Din elev- och människosyn stämmer väl överens med läroplanens värdegrundintentioner. Du är bra på att dokumentera, analysera, följa upp och där igenom bidra till både arbetslagets och skolans utveckling. Du är utbildad grundskollärare med lärarlegitimation och har god kunskap om skolans styrdokument.

Egenskaper
Som person önskar vi att du är förtroendeingivande och har ett gott bemötande gentemot såväl elever, föräldrar, kollegor och ledning. Du är positiv, kreativ och har lätt för att skapa struktur i ditt dagliga arbete. Du har även ett personligt intresse för att utveckla verksamheten med barnet i centrum.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av dessa blir aktuellt vid en ev. intervju. Tillträde enl. överenskommelse.


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Klövsjö skola!
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 3290901602
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3290901602&link_source_id=30&company_id=2886383986&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Musiklärare till Svenstavik skola

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vi söker nu en engagerad musiklärare till vår grundskola i Svenstavik! Vi ser gärna att du som söker har ett intresse av att driva utvecklingen vidare av våra verksamheter, att du har ett mångkulturellt arbetssätt, och drivs av frågor som rör likabehandling!

Arbetsuppgifter
Svenstaviks skola är belägen i Bergs kommuns centralort Svenstavik. Närhet finns till bland annat skidspår, vatten, badhus, skolskog och fjällmiljö. Skolan arbetar aktivt för att öka likabehandlingen för alla. Eleverna genomför en arbetsmiljöenkät en gång per år, vilket är en viktig indikator för hur våra elever trivs och utvecklas i skolan.

I rollen som musiklärare hos oss har du ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument, i synnerhet LGR 11. Tillsammans med ditt arbetslag ansvarar du för elevernas övergripande utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till såväl elever som föräldrar och kollegor i ditt arbetslag. Som pedagogisk personal i vår verksamhet har du ansvar att skapa och underhålla en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar alla elever till lust att lära. Mentorskap ingår i tjänsten.

Du arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten på skolan. Du samverkar i hög grad med övriga delar av Svenstavik skolverksamhet (som exempelvis fritids och förskola) och arbetar aktivt och målinriktat för en välbalanserad och utvecklande verksamhet. Möjlighet till kombination av annan ämnesundervisning kan finnas. Uppge i så fall vilken/vilka ämnen du är intresserad av i din ansökan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en grundutbildning inom pedagogiskt eller socialt arbete, gärna som lärare eller. Du har goda kunskaper om grundskolans styrdokument och är bra på att dokumentera, analysera och bidra till skolans och arbetslagets utveckling. Praktisk erfarenhet av arbete inom pedagogisk verksamhet är meriterande, gärna med estetisk inriktning och musikundervisning.

Personliga egenskaper
Som person önskar vi att du är förtroendeingivande och har ett bra bemötande gentemot såväl elever, föräldrar och kollegor. Du är positiv, kreativ och flexibel samt har ett intresse för att utveckla verksamheten med barnet i centrum.

Urval kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Svenstavik skola!
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Svenstaviks skola ht-16
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3141516170&link_source_id=30&company_id=2886384376&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida: http://berg.se
  
Platsannons

Kökschef / Kökschefspar till Storhogna Högfjällshotell & Spa

Vi söker en engagerad och motiverad Kökschef som vill bibehålla det vi byggt upp, förädla och vidareutvecka vårt gastronomiska utbud.
Om Kökschefs tjänsten hos oss
Som Storhognas Kökschef ansvarar du för kökets ekonomi, med budget, prognos och uppföljning, det är ditt ansvar att rekrytera, schemalägga och utveckla ditt köksteam Du ansvarar för menykomponering, hotellets totala matutbud och dess presentation. Ditt ansvar är att leda och utveckla köksteamet. Inköp för din avdelning ingår i dina arbetsuppgifter.
Vi söker dig som har god erfarenhet från att leda, driva och utveckla en organisation, i köket är vi ca 5-15 personer (beroende på säsong). Vi har flera restauranger och ”visten” i vår verksamhet
Du rapporterar till platschefen och kommer arbeta nära vår restaurangchef för att tillsammans skapa en stark restaurangdivision. Din tjänst innebär även att du aktiv deltar i hotellets ledningsgrupp som består av 8 personer.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start ca 20 juli , vi har öppet 10 månader per år.Dina Kvalifikationer och din personlighet
Du är en glad och stolt yrkesman / kvinna med visioner.
Vi söker dig som har en genuin passion för mat och som vill utveckla vår verksamhet tillsammans med oss. Du är självgående, innovativ och stresstålig och kan höja ett redan framgångsrikt kök till ännu högre höjder! Som ledare är du engagerad, tydlig och organiserad. Du har god kunskap i köksekonomi och personalplanering. Du ska vara en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten, samtidigt som du är en erfaren och kompetent ledare.
Denna tjänst är en spännande utmaning för dig med drivkraft och vilja! Stort utrymme att förändra och utveckla verksamheten finns, och kreativitet, innovation och trendmedvetenhet premieras.
*) Är ni ett par, och den som ej söker kökschefstjänsten, men har en bakgrund i kök, restaurang, försäljning eller hotell, finner vi säkert en passande plats för dig också..

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö! Med en förstklassig restaurang, rekommenderad i White Guide med i år 69 p, serveras fjällinspirerad mat i en grönskande miljö i vår Vinterträdgård.
Storhogna Högfjällshotell & Spa erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet. Nära till fjället men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund. Vi håller stängt under ca 2 månader under sommaren.
Läs mer om oss på www.storhogna.se och gilla oss på Facebook
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Kökschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHotellet är öppet 10 månader per årVi är med i Visita och följer avtal med HRF och Unionen. Vi har personalbostäder
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: Kökschef
Webbplats:
Epostadress: anna.hansson@storhogna.com
Övrigt: För mer information om tjänsten kontakta Platschef eller VD. Svar med CV och referenser per omgående, dock senast 15/5. Vänta inte med att skicka in din ansökan eftersom vi behandlar ansökningarna löpande och kan komma att anställa innan ansökningstidens utgång
Arbetsplats: 
Adress: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Värdshusvägen 4
84092  VEMDALEN Sverige
Hemsida: http://www.storhogna.se
  
Platsannons

Fjällgymnasiet söker personal inför HT-17

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Välkommen till vår verksamhet: ett litet, nytänkande gymnasium i Bergs kommun. Vår skola ligger i framkant gällande undervisningsmetoder, flexibla kurslösningar och individualiserade arbetsscheman för våra elever. Vi låter elevernas målsättning vara utgångspunkt i det gemensamma arbetet framåt!

Arbetsuppgifter
I verksamheten ingår gymnasieskola med 6 nationella program, gymnasiesärskola, samt Nationellt godkända idrottsutbildningar (NIU) inom skidskytte, alpin utförsåkning och längdskidor. Vi har också ett väl utarbetat internationaliseringsarbete, med bland annat Indien och Kina som samarbetsländer.

Som pedagogisk personal i vår verksamhet ansvarar du för att skapa och underhålla en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar alla elever till lust och lära. Vi söker många olika kompetenser till vårt härliga team på Fjällgymnasiet och ser värdet i att ha så heterogena arbetsgrupper som möjligt. Inför höstterminen -17 behöver vi utöka våra arbetslag med nya duktiga medarbetare. Listan här under visar de ämnen vi har särskilt behov av pedagoger inom. Uppge i din ansökan vilket eller vilka ämnen du är intresserad av.

- Kemi
- Franska
- Svenska som andraspråk
- Fysik
- Matematik
- Idrott och hälsa
- Engelska
- Tyska
- Svenska
- Barn- och fritid

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en grundutbildning inom pedagogisk arbete, gärna som examinerad ämneslärare. Vi välkomnar både dig som behörig och obehörig och som kan tänka sig anställning på hel- eller deltid. Tidigare erfarenhet från arbete inom pedagogisk verksamhet är meriterande, gärna med inriktning mot gymnasiet. Kunskap om gymnasieskolans läroplan och styrdokument (Gy 2011) är också meriterande

Personliga egenskaper
Som pedagog hos oss behöver du vara flexibel, ha ett brinnande intresse för undervisning och sätta eleverna i fokus. Du skall dessutom se ditt omgivande samhälle som en tillgång i ditt arbete och gärna låta näringsliv och omvärlden vara del av ditt klassrum. Det är viktigt att du trivs med såväl självständigt arbete som tillsammans med dina kollegor på skolan. Du gillar att arbeta formativt och målmedvetet, där kommunikation och tydlighet är viktiga pelare i din undervisning. Du har positiv attityd samt är kreativ och har lätt för att skapa struktur i din arbetsvardag.

Vi är intresserade av, samt kommer att tillsätta såväl visstids- som tillsvidareanställningar under ansökningsperioden. Vi lägger därför stor vikt vid din ansökan och din personliga lämplighet. Urval kan komma att ske löpande under annonseringstiden.


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Fjällgymnasiet!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 3415742157
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3415742157&link_source_id=30&company_id=2884705171&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ängesvägen 4
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida: http://fjallgymnasiet.se
  

Platsannons

Säljare med 26550:- i lön

Säljare för uppsökande verksamhet sökes.

EBRA Eco Systems AB är ett företag som söker drivna säljare vilka värderar möjligheten att få sin arbetsinsats avspeglad i lönen. Samt en trygghet i hög garantilön - 26550:- vid heltid som vi räknar om man gör 45 besök/månad. Vi erbjuder även våra anställda friskvårdsbidrag i form av gymkort.


Erfarenhet inom försäljning är ej ett krav, men meriterande då säljarens sociala kompetens väger tyngre. Nyanställda försäljare erbjuds utbildning och löpande vidareutbildning på vårt kontor i Enköping. Givetvis står vi för omkostnader om du blir antagen av oss.

Det vi söker hos dig är målmedvetenhet, hög arbetsmoral och som tidigare nämnt, social kompetens. Då arbetet sker via förhandsbokade besök hos privatkunder och företag är körkort och tillgång till egen bil ett krav.


Gymkort vid tillsvidareanställning Kostnadsavdrag för resor i tjänsten Det vi erbjuder dig är en rolig och varierande arbetsplats, där du kommer se verkliga resultat av din arbetsinsats. Vi erbjuder dig tryggheten av lön även vid utebliven försäljning, då vi vet att alla kan ha en tuff period inom försäljning. Produkten vi arbetar med heter Delphin och är ett komplett rengöringssystem för både företags- och hemmiljö.

För mer info om oss och vår produkt se www.delphin.net Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan på mail: jobbansokan@delphin.net

Varmt välkommen!

www.delphin.net
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@delphin.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ebra Eco Systems AB
Kvartsgatan 3
74940  Enköping Sverige
Hemsida: http://www.delphin.net
  
Platsannons

Personlig assistent, 45%, i Ottsjö!

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en glad man i Ottsjö.

Om tjänsten:

Vi söker en personlig assistent för ett timvikariat till en man boende i Ottsjö. Han behöver hjälp med det mesta i sin vardag och vid aktiviteter. Som personlig assistent ska du känna respekt, vara lyhörd för kundens önskemål och intressen samt förstå hur det är att arbeta i någon annans hem. Du som söker ska även känna ansvar, hög arbetsmoral och kunna vara flexibel som person.

Vi söker dig som vill jobba som timvikarie och hoppa in extra vid behov. För att du ska passa ihop med kunden så vill vi gärna att du uppfyller nedanstående punkter:

 


• Gärna erfarenhet från en liknande roll, även om störst vikt kommer läggas på personlig lämplighet
• Har B-körkort och gärna tillgång till bil
• Du bör inte vara pälsallergiker då det finns en katt i hushållet.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9624%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Postgränd 8 A
83130  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Förskollärare till Klövsjö förskola

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Bergs kommun har i dagsläget 8 förskolor. Vi söker nu ett antal förskollärare med intresse för ett mångkulturellt samhälle och som vill vara med att skapa och utveckla en verksamhet av hög kvalitet för barn och familjer. Klövsjö förskola är en mindre enhet med barn i åldrarna 1-5 år och är placerad i södra delen av Bergs kommun.

Arbetsuppgifter
I din roll som förskollärare har du ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. Som förskollärare i vår verksamhet har du ansvar att skapa och underhålla en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar barnen till lust och lära.

Du arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten i en, åldersblandad eller åldersindelad, barngrupp i åldrarna 1-5. Du samverkar i hög grad med hela förskolan och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Lpfö98.

Kvalifikationer
Din barnsyn stämmer överens med läroplanens värdegrundsintentioner. Du har goda kunskaper om att dokumentera, analysera, följa upp och på så sätt bidra till förskolans utveckling. Du är förskollärare med lärarlegitimation och har god kunskap om förskolans styrdokument, samt intresse för barn och deras utveckling.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är förtroendeingivande och har ett bra bemötande gentemot såväl barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du är positiv, kreativ och flexibel samt har ett intresse för att utveckla verksamheten med barnet i centrum.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Tillträde sker i augusti 2017 eller enligt överenskommelse.


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Klövsjö förskola!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3409388937
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3409388937&link_source_id=30&company_id=2886383260&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Förskollärare till Åsarna förskola

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Bergs kommun har i dagsläget 8 förskolor. Vi söker nu ett antal förskollärare med intresse för ett mångkulturellt samhälle och som vill vara med att skapa och utveckla en verksamhet av hög kvalitet för barn och familjer. Åsarna förskola är en mindre enhet med barn i åldrarna 1-5 år och är placerad i södra delen av Bergs kommun.

Arbetsuppgifter
I din roll som förskollärare har du ansvar för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. Som förskollärare i vår verksamhet har du ansvar att skapa och underhålla en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar barnen till lust och lära.

Du arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten i en, åldersblandad eller åldersindelad, barngrupp i åldrarna 1-5. Du samverkar i hög grad med hela förskolan och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Lpfö98.

Kvalifikationer
Din barnsyn stämmer överens med läroplanens värdegrundsintentioner. Du har goda kunskaper från att dokumentera, analysera, följa upp och på så sätt bidra till förskolans utveckling. Du är förskollärare med lärarlegitimation och har god kunskap om förskolans styrdokument, samt intresse för barn och deras utveckling.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är förtroendeingivande och har ett bra bemötande gentemot såväl barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du är positiv, kreativ och flexibel samt har ett intresse för att utveckla verksamheten med barnet i centrum.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Tillträde sker i augusti 2017 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Åsarna förskola!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3409388787
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3409388787&link_source_id=30&company_id=2884693574&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
Ängesvägen 4
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska till personalpool

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


För att skapa trygga anställningsvillkor och möta verksamheternas behov av vikarier söker vi nu personal som vill vara med och bidra till utvecklingen av våra verksamheter. Att arbeta i personalpool ställer krav på att snabbt kunna sätta sig in i nya arbetssituationer, ta ansvar och fatta beslut utifrån yrkesrollen och inom givna ramar. Vi söker därför dig som är flexibel, positiv och som är beredd på ett intensivt och utvecklande arbete!

Arbetsuppgifter
Arbetet är mycket omväxlande och gäller utifrån de förutsättningar som finns på respektive arbetsplats. Som undersköterska ger du omvårdnad och social omsorg utifrån ett salutogent arbetssätt. Du arbetar tillsammans med övrig personal för att den enskilde ska ha en meningsfull tillvaro. I arbetsuppgifterna ingår även t.ex. att hålla kontakt med anhöriga, utföra delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser och dokumentera i vårt datasystem. Arbetsuppgifterna innebär stort eget ansvar, förmåga att följa överenskommen struktur, flexibilitet samt att du bidrar till att utveckla verksamheten med hjälp av moderna arbetssätt

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller har motsvarande utbildning vi bedömer som likvärdig. Praktisk erfarenhet från tidigare arbete inom sjukvård och äldrevård är meriterande. Erfarenhet och vana av arbete med dator är meriterande, då detta används regelbundet vid t.ex. planering, dokumentation och schemaläggning i din vardag. Din svenska är god i både tal och skrift, då det behövs vid dokumentation samt för att kommunicera med många av våra brukare

Personliga egenskaper
Du arbetar inkluderande och respektfullt gentemot kollegor. Som medarbetare i vår kommun ser vi att du är en positivt bidragande länk till god arbetsmiljö och att du engagerar dig i den allmänna utvecklingen av Bergs kommuns kvalitetsarbete. Vi förutsätter att du tycker om att arbeta socialt och har ett positivt bemötande som genererar goda relationer. Arbetet kräver att du är flexibel som person och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet, samt din förmåga att samarbeta med andra

Vi erbjuder
Som poolanställd i våra verksamheter erbjuder vi dig en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö, där du där får ett omväxlande arbete vad gäller både arbetsplats och arbetsuppgifter. Du ansvarar för upprätthållandet av hög servicekvalité på din arbetsplats, samtidigt som du får möjlighet att bidra med just dina erfarenheter och kunskaper. I rollen som poolpersonal har du möjlighet att skapa i glädje och bidra till ökad livskvalité för både kollegor och medborgare i hela Bergs kommun!

Körkort för personbil (B-körkort), samt tillgång till egen bil är ett krav.
Urval sker löpande under annonseringsperioden.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: 3410220424
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3410220424&link_source_id=30&company_id=2884698708&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Bemanningsresursen
Lillhallvägen 9
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent sökes för vikariat i Kövra/Oviken

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Om tjänsten:

Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Kövra/Oviken. Vår kund är en rullstolsburen kvinna i medelåldern. Hon har afasi och är oftast glad och positiv men hon har temperament. Hon är aktiv och tycker om att vara ute. Som personlig assistent hos denna kund kommer du bland annat hjälpa till med träning och följa med på aktiviteter. Dina arbetsuppgifter kommer även att vara städning, matlagning och personlig omvårdnad.

Tjänsten är ett vikariat på 68% som sträcker sig till från 2017-04-12 till 2017-06-30, med chans till förlängning i form av timanställning. Eftersom man hos denna kund arbetar 24h-pass med väntetid under natten behöver du inte bo i direkt närhet till Kövra/Oviken

Vi söker dig som:

Tidigare erfarenhet av vård, omsorg och/eller personlig assistans ser vi som meriterande. Vi ser gärna att du är lugn, har stort tålamod och tycker om att hitta på olika aktiviteter. Körkort är ett krav och du bör inte vara rökare. Eftersom vår kund har pälsdjur bör du inte vara pälsdjursallergiker. Vi ser gärna mogna kvinnliga sökanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Körkort: B körkort.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: 2017-04-12 eller enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9831%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Postgränd 8 A
83130  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Förskollärare till Hackås fsk

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vi söker nu fler förskollärare till vår intima och naturnära förskola i Hackås! Har du intresse för ett mångkulturellt samhälle och vill vara med att utveckla en verksamhet av hög kvalitet för våra barn och familjer? Då kan du vara den vi letar efter!

Arbetsuppgifter
Bergs kommun har i dagsläget 8 förskolor. Hackås är en by belägen 4 mil söder om Östersund där kulturen har en framträdande roll. Hackås förskola består av tre avdelningar: en småbarnsavdelning och två avdelningar för barn 3-5 år. Här jobbar 10 pedagoger, varav 6 är förskollärare. Vi har tidigare haft och hoppas fortsatt få beviljade statsbidrag för minskade barngrupper i förskolan. Vi följer Skolverkets riktlinjer med 6-12 barn som rekommenderad gruppstorlek för 1-3-åringar och 9-15 barn för 4-5-åringar. Förskolan är samlokaliserad med Hackås skola som har elever upp till årskurs 6. På förskolan går ca 40 barn och på skolan ca 75 elever.

Alla barn skall känna sig välkomna, trygga och betydelsefulla hos oss!

I din roll som förskollärare hos oss ansvarar du för att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera arbetet kring barns utveckling, lärande och inflytande. Du ska med ett gott bemötande verka för förtroendefulla relationer till barn, föräldrar och arbetskamrater. Som medarbetare i vår verksamhet arbetar du för att skapa och underhålla en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar barnen till lust och lära.

Du arbetar i arbetslag med gemensamt ansvar för den pedagogiska verksamheten i en, åldersblandad eller åldersindelad, barngrupp i åldrarna 1-5. Du samarbetar i hög grad med hela förskolan och arbetar aktivt och målinriktat för en väl balanserad och utvecklande verksamhet enligt Lpfö 98.

Kvalifikationer
Din barnsyn stämmer överens med läroplanens värdegrundsintentioner. Du är bra på att dokumentera, följa upp och bidra till arbetslagets och förskolans utveckling. Du är legitimerad förskollärare eller har annan utbildning vi bedömer som likvärdig. Dina kunskaper om förskolans styrdokument är goda, tillsammans med att du har intresse för barn och deras utveckling. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från tidigare arbete i förskola.

Personliga egenskaper
Som person ser vi att du är förtroendeingivande och har ett bra bemötande gentemot både barn, föräldrar, kollegor och ledning. Du är positiv, kreativ och flexibel samt har ett intresse för att utveckla verksamheten med barnet i centrum.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Hackås förskola!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: 3402712022
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3402712022&link_source_id=30&company_id=2886383167&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i träslöjd Åk 3-9

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vill du vara med och utveckla och arbeta för en av Bergs kommuns viktigaste frågor - barnens bästa skola?
Vi söker nu en lärare i träslöjd i åk 3-9 till Myrviken skola!


Arbetsuppgifter
Bergs kommun har i dagsläget 9 grundskolor. Myrviken skola består av fritidshem, förskoleklass och grundskola åk 1-9. Vi har idag ca 190 elever och ligger beläget i Myrviken, med närhet till bland annat skidspår, Storsjön, badhus, skolskog och Oviksfjällen. Skolan har också tillgång till en egen idrottsarena med konstgräs. På skolan finns en väl utvecklad friluftsplan med både sommar- och vinteraktiviteter.

I rollen som lärare hos oss arbetar du, tillsammans med övrig personal på skolan, för att nå och stärka varje enskild elev i sin kunskapsutveckling. Respekt, ansvar, glädje, gemenskap och allas lika värde är ledord i verksamheten. Vi strävar efter en trygg och öppen lärandemiljö i vår verksamhet!

I ditt arbete ansvarar du för planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument. Tillsammans med ditt arbetslag jobbar du för alla våra elevers utveckling, lärande och inflytande i undervisningen. Som pedagogisk personal i vår verksamhet skapar och underhåller du en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar alla våra elever till lust att lära. Mentorskap ingår i tjänsten. Tjänsten går att kombinera med andra ämnen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är lärare i träslöjd för undervisning i åk 3-9. Du har god kunskap om skolans styrdokument samt ett genuint intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling. Ditt synsätt stämmer överens med läroplanens värdegrund och du har ett gott förhållningssätt och bemötande

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i och har en tydlig ledarskapsförmåga. Du har respekt för människors olika förutsättningar och förmåga att tillgodogöra sig ny kunskap. Vi ser att du är förtroendeingivande och har ett konstruktivt bemötande gentemot såväl elever, föräldrar och kollegor. Du är positiv och lösningsfokuserad samt har ett intresse för att utveckla verksamheten med barnet i centrum.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Myrviken skola!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 3405043984
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3405043984&link_source_id=30&company_id=2886384183&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lärare i SO åk 7-9

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vill du vara med och utveckla och arbeta för en av Bergs kommuns viktigaste frågor - barnens bästa skola?
Vi söker nu en lärare i SO i åk 7-9 till Myrviken skola!


Arbetsuppgifter
Bergs kommun har i dagsläget 9 grundskolor. Myrviken skola består av fritidshem, förskoleklass och grundskola åk 1-9. Vi har idag ca 190 elever och ligger beläget i Myrviken, med närhet till bland annat skidspår, Storsjön, badhus, skolskog och Oviksfjällen. Skolan har också tillgång till en egen idrottsarena med konstgräs. På skolan finns en väl utvecklad friluftsplan med både sommar- och vinteraktiviteter.

I rollen som lärare hos oss arbetar du, tillsammans med övrig personal på skolan, för att nå och stärka varje enskild elev i sin kunskapsutveckling. Respekt, ansvar, glädje, gemenskap och allas lika värde är ledord i verksamheten. Vi strävar efter en trygg och öppen lärandemiljö i vår verksamhet!

I ditt arbete ansvarar du för planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument, i synnerhet LGR 11. Tillsammans med ditt arbetslag jobbar ni för alla våra elevers utveckling, lärande och inflytande i undervisningen. Genom ditt arbete verkar du för förtroendefulla relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor i ditt arbetslag. Som pedagogisk personal i vår verksamhet skapar och underhåller du en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar alla våra elever till lust att lära. Mentorskap ingår i tjänsten

Kvalifikationer
Vi söker dig som har är legitimerad lärare i So-ämnena med inriktning mot grundskolans senare år. Du har goda kunskaper om grundskolans styrdokument och är bra på att dokumentera, analysera och bidra till arbetslagets och skolans övergripande utveckling

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i och har en tydlig ledarskapsförmåga. Du har respekt för människors olika förutsättningar och förmåga att tillgodogöra sig ny kunskap. Vi ser att du är förtroendeingivande och har ett konstruktivt bemötande gentemot såväl elever, föräldrar och kollegor. Du är positiv och lösningsfokuserad samt har ett intresse för att utveckla verksamheten med barnet i centrum.

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Myrviken skola!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens: 3404175236
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3404175236&link_source_id=30&company_id=2886384183&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarjobb som lagerarbetare på Dollarstore, heltid

Söker du ett fysiskt krävande jobb där du får jobba i ett härligt team med roliga och varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara jobbet för dig!

Nu söker StudentConsulting ett antal lagerarbetare för uthyrning på heltid till vår samarbetspartner Dollarstore.
Uppstart kommer ske i början av juni, och anställningen sträcker tre månader framåt med goda chanser till förlängning efter sommaren.

Som lagerarbetare jobbar du med lagerplock på företagets centrallager och plockar/packar varor som sedan skickas ut till butiker över hela Sverige.
Arbetsplatsen är förlagd ett par mil utanför Östersund, strax innan Svenstavik. Möjlighet till samåkning från Östersund finns.
Arbetstider Tvåskift, 05:30-14:00, 13:45-00:00.

Din profil
Vi söker dig som trivs med att jobba fysiskt, gillar att arbeta i högt tempo, är noggrann. Truckkort är önskvärt men inget krav! Tunga lyft förekommer. Skicka in din ansökan redan idag då vi kommer tillsätta tjänsterna fortlöpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Joel Rydström, joel.rydstrom@studentconsulting.se eller Emma Billebo, emma.billebo@studentconsulting.se

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Terminalarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVisstidsanställning 3-6 månFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/svenstavik/sommarjobb-som-lagerarbetare-pa-dollarstore-heltid-/35521/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35521
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Kunskapens Väg 4
83140  Östersund Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

MEDARBETARE TILL HELAGS VÄRDSHUS

Nyetablerat företag i Ljungdalen söker nu två personer som jobbar med varierande arbetsuppgifter. Jobbet innebär att du utför arbetsuppgifter i kök och bar men även inom lokalvård och hotellstäd.
Restaurangen har öppet mellan kl 11.00-22.00. Helger och högsäsong öppet till 01.00.
Boende finns vid anställning.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidVarierande arbetstider utifrån öppethållande.Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens:
Webbplats:
Epostadress: mickisjonsson@hotmail.com
Övrigt: Rekrytering sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: Helags Värdshus AB
Box 110
84599  LJUNGDALEN 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock, à la carte

Siris kök söker en kock.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/Deltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: beqir.zeka@hotmail.com
Övrigt: Då rekrytering sker löpande önskar vi att du inkommer med din ansökan så fort som möjligt.
Arbetsplats: 
Adress: Siris kök

84040  SVENSTAVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till Rätan/Åsarna äldreboende och hemvård

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande uppdrag? Är du redo för ett arbete där du ges möjlighet att verkligen göra skillnad i människors vardag? Då kan du vara den vi söker!

Vi letar efter dig som är positiv, nyfiken och kan tänka dig arbete som timvikarie inom äldreomsorgen i den sydligare delen av Bergs kommun!


Arbetsuppgifter
Som timvikarie inom äldreomsorg bidrar du med omvårdnad och socialt stöd till människor i behov av assistans för att klara sin vardag.

På våra äldreboenden bor människor är i behov av varierande omvårdnad och stöd. Det är ett omväxlande arbete vars mål är att ge de boende ett så tryggt, innehållsrikt och välfungerande liv som möjligt!

I hemvården ger du vård, service och stöd i våra medborgares eget hem. Det kan innebära att du bl a är behjälplig vid personlig omvårdnad, matsituationer och hygien. Du är också ett viktigt socialt stöd för personen! Hemvårdens område har en radie på ca 5 mil.

Att arbete inom äldreomsorg är arbeta tillsammans! Du kommer att ingå i en arbetsgrupp och i många situationer samarbeta med dina kollegor för att uppnå de mål som finns i varje verksamhet

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta med omvårdnad av andra människor och som har ett genuint intresse för socialt arbete. Din svenska är god i både tal och skrift, eftersom det behövs för att kommunicera med många av våra boende. Det viktigaste för oss är ditt personliga intresse! Vi kräver därför inte att du har någon utbildning eller tidigare erfarenhet från arbete inom äldreomsorg. Vi ser det dock som meriterande om du har något av detta

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som timvikarie hos oss behöver du vara positiv, tycka om att samarbeta och trivas i mötet med andra människor. Eftersom att arbetet ibland sker i högt tempo är det också viktigt att du är driven, engagerad och ihärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För arbete inom hemvården är körkort är ett krav. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så vänta inte för länge att höra av dig!Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Visstid > 6 månader.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3358890689
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3358890689&link_source_id=30&company_id=2884698708&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Bemanningsresursen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarie Bergs kommun

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vill du ha ett arbete där du gör skillnad på riktigt?
Vi på Bemanningsresursen i Bergs kommun söker dig som är intresserad att arbeta som vikarie under sommaren 2017. Förutom arbetsmöjligheter kan vi i Bergs kommun erbjuda möjligheten till ett rikt friluftsliv och en god livsmiljö.

Tycker du detta låter intressant finns stora möjligheter till arbete inom många av våra verksamheter. De största behoven finns inom vård, omsorg och förskola, LSS-boende och personlig assistans, kök, lokalvård och område integration. Vi behöver dig som både kan tänka dig att arbeta hela sommaren, men även dig som kanske endast vill arbeta en viss period.5 skäl att söka sommarvikariat i Bergs kommun

- Hos oss får du meningsfulla uppgifter och möjlighet att utvecklas som person.
- Du får jobba med sånt som är viktigt på riktigt och som verkligen gör skillnad i våra medborgares vardag.
- Du får som tim- och semestervikarie möjligheter att vara med och påverka vilken period under sommaren du vill arbeta.
- Möjlighet att prova något helt nytt som du kanske inte arbetat med förut.
- Du arbetar tillsammans med personal i världsklass som verkligen brinner för sitt arbete!Framtidsjobb

Det sjätte, och kanske viktigaste skälet att söka sommarjobb hos oss, är möjligheten till framtida arbete. Välfärdssektorn är en framtidsbransch och vi på Bergs kommun kommer de närmaste åren behöva många nya medarbetare till våra verksamheter. Är du en av dessa personer?

Sveriges befolkning ökar med en halv miljon fram till 2020. Endast 20 procent av befolkningsökningen är i arbetsför ålder. Ju fler barn, ungdomar och äldre i befolkningen, desto större krav ställs på välfärden. Störst i antal är rekryteringsbehovet i socialtjänst/äldreomsorg samt i förskola/skola, men vi ser behov inom samtliga områden vi nu söker sommarvikarier till.

Oavsett vilket område du söker dig till kommer vi behöva dig både i den nära framtiden men också på längre sikt!Intervjuer hålls löpande under annonseringsperioden så vänta inte för länge. Skicka din ansökan redan idag!

Varmt välkommen till oss i Bergs kommun och på Bemanningsresursen!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid. Sommarjobb (Jun-Aug).- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Sommar17
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3271593033&link_source_id=30&company_id=2884698708&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Bemanningsresursen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till Bergs kommun

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1200 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vill du göra skillnad på riktigt? Trivs du att jobba tillsammans med människor, där du utmanar och utvecklar andra individer lika mycket som dig själv?

Bemanningsresursen har som huvuduppgift att planera, rekrytera och samordna Bergs kommuns vikarier när vikariebehov uppstår i kommunens verksamheter. Hos oss kan du som vikarie bli bokad som timanställd på korttidsvikariat i kommunens fritids och förskolor, äldreboenden, LSS-verksamheter, lokalvård, kök och HVB-hem (hem för vård eller boende). Ett korttidsvikariat betyder att du blir bokad dag för dag och på timbasis, en s.k intermittent anställning. Vi erbjuder inga fasta tjänster, men ansvarar för alla vikariat upp till 6 månader.

Vad söker vi?
Bergs kommun erbjuder vård, omsorg och service inom en rad olika yrkesområden. Vi söker nu fler timvikarier till dessa verksamheter och välkomnar dig som är intresserad av nedanstående tjänster.

- Barnskötare
- Fritidspedagog
- Förskollärare
- Kock
- Lokalvårdare
- Stödassistent till våra LSS-boenden
- Personlig assistent
- Undersköterska
- Vårdbiträde
- Flykting/Boendeassistent till våra HVB-hem

Vi har för tillfället ett särskilt stort behov av dig som är intresserad av arbete inom äldreomsorg i Rätan (äldreboende och hemvård) och/eller Hackås (hemvård).

Vad erbjuder vi?
Som vikarie i våra verksamheter kan vi erbjuda dig en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Du ansvarar för upprätthållandet av hög servicekvalité på din arbetsplats, samtidigt som vi ger dig möjlighet att bidra med dina erfarenheter och kunskaper. Du arbetar inkluderande och behandlar såväl medarbetare som brukare med respekt. I din roll som vikarie i Bergs kommun skapar du glädje och bidrar till ökad livskvalité för dina kollegor och medborgare!

Vissa yrken och/eller arbetsplatser har körkort som krav.

Intervjuer kommer hållas löpande under annonseringsperioden.Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3190746602
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3190746602&link_source_id=30&company_id=2884698708&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Bemanningsresursen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska natt

Beskrivning av tjänsten
Som undersköterska hos oss ger du personcentrerad omvårdnad och service med utgångspunkt från våra hemvårdskunders individuella behov och önskemål utifrån biståndsbeslut.
Du arbetar i våra kunders hem och dina arbetsuppgifter är att skapar en trygg, värdefulla och meningsfull vardag.
Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper

Du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom omsorgen, vilket gör att du har god kännedom om omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom äldreomsorgen samt kunskap om demenssjukdomar.

Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att följa verksamhetens rutiner utifrån mål och ramar. Du ser möjligheter och bidrar till ett positivt arbetsklimat.

Beskrivning av verksamheten
Boendet ligger i centrala Svenstavik och har 22 platser. Hemvården har ca 160 kunder och är indelad i Öst, Väst och Åsarna. Vi ger personcentrerad omvårdnad och service med utgångspunkt från våra hemvårdskunders individuella behov och önskemål utifrån biståndsbeslut.
Några års erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg med inriktning mot hemvård.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid*Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asa.johnson@vardaga.se
Övrigt: skicka cv och personligt brev till e-post
Arbetsplats: 
Adress: Vardaga AB

84531  SVENSTAVIK 
Hemsida: www.vardaga.se
  
Platsannons

Lärare till Svenstavik skola åk 7-9

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vill du vara med om en resa TILLSAMMANS för att skapa en skola där elever, lärare och övrig personal känner att de har möjlighet att lyckas? Då kan du vara vår nästa medarbetare på Svenstavik skola!

Arbetsuppgifter
Svenstaviks skola är belägen i Bergs kommuns centralort Svenstavik. Närhet finns till bland annat skidspår, vatten, badhus, skolskog och fjällmiljö. Skolan arbetar aktivt för att öka likabehandlingen av alla. Vi värdesätter alla människors olikheter och förmåga att på olika sätt göra skillnad. Våra elever genomför en arbetsmiljöenkät en gång per år, vilket är en viktig indikator för hur eleverna trivs och utvecklas i vår skola.

I rollen som lärare hos oss arbetar du, tillsammans med övrig personal på skolan, för att nå och stärka varje enskild elev i sin kunskapsutveckling. Respekt, ansvar, glädje, gemenskap och allas lika värde är ledord i verksamheten. Vi strävar efter en trygg och öppen lärandemiljö i vår verksamhet!

I ditt arbete ansvarar du för planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument, i synnerhet LGR 11. Tillsammans med ditt arbetslag jobbar ni för alla våra elevers utveckling, lärande och inflytande i undervisningen. Genom ditt arbete verkar du för förtroendefulla relationer till såväl elever, föräldrar och kollegor i ditt arbetslag. Som pedagogisk personal i vår verksamhet skapar och underhåller du en trygg, inkluderande och stimulerande miljö som lockar alla våra elever till lust att lära. Mentorskap ingår i tjänsten.

Vår skola har goda förutsättningar kring teknik och IT samt support på plats, ett schema som ger förutsättning för samarbete och god undervisning, en skolvaktmästare som stöttar i vardagen. Känns detta som en möjlighet, då är det dags att hoppa på?

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en grundutbildning inom pedagogiskt arbete, gärna som lärare med inriktning grundskolans senare år. Du har goda kunskaper om grundskolans styrdokument och är bra på att dokumentera, analysera och bidra till arbetslagets och skolans övergripande utveckling. Tidigare arbete inom pedagogisk verksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du trygg i och har en tydlig ledarskapsförmåga. Du har respekt för människors olika förutsättningar och förmåga att tillgodogöra sig ny kunskap. Vi ser att du är förtroendeingivande och har ett konstruktivt bemötande gentemot såväl elever, föräldrar och kollegor. Du är positiv och lösningsfokuserad samt har ett intresse för att utveckla verksamheten med barnet i centrum.

Urval sker löpande under annonseringstiden så vänta inte för länge med att skicka din ansökan.


Varmt välkommen till oss på Svenstavik skola!
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3351413175
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3351413175&link_source_id=30&company_id=2886384376&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Barn- och utbildningsavdelningen
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Husfru till Storhogna Högfjällshotell & Spa

Vi söker en genuin och handlingskraftig person som ska leda vårt städteam. Du är en bra coach som får personalen att må bra, en god lyssnare som skapar förtroende. Du är en lagspelare och du brinner för att utveckla dina medarbetare. Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal.
Vi utgår ifrån att du vill jobba med oss för att du har stor serviceglädje. Denna glädje förväntar vi oss att du förmedlar till alla våra gäster, så de känner välkomna, trivs och önskar komma tillbaka.
Vi tror att du som söker tjänsten är har ett brinnande intresse för ordning och reda, puts och studs. Vi söker dig som är positiv och som vill utvecklas tillsammans med oss och våra gäster.
Är du därtill en mycket ansvarstagande person med förmåga att leda och inspirera dina medarbetare är detta rätt arbete för dig

VI ERBJUDER
- Ett utmanande och stimulerande arbete som avdelningschef, på ett högfjällshotell i ständig utveckling
- En tillsvidaretjänst på 100%, i fjällmiljö
- Ledarstjänst för vår städavdelning
- Ett omväxlande arbete som förutsätter en högt driv, stark förmåga att entusiasmera och skapa goda relationer
- Ett omväxlande arbete som kräver hög flexibilitet, effektivitet och ekonomiskt sinne
- Ingår i hotellet ledningsgrupp
- Vid behov, personalboende i direkt anslutning till anläggningenKRAV FÖR TJÄNSTEN
- Vi ser gärna att du har tidigare dokumenterad erfarenhet från ledande befattning och personalansvar.
- Du har en god samarbetsförmåga och positiv inställning till ditt dagliga arbete.
- Du är gästfokuserad med en naturlig och trevlig serviceattityd gentemot gäster och medarbetare
- Du är omtänksam och gillar att sprida serviceglädje
- En varm och trygg ledare som får personalen att utvecklas och göra sitt allra bästa
- Du är utåtriktad och kan arbeta effektivt under tidspress.
- Du tar eget ansvar, fattar egna beslut och är flexibel när det kommer till både arbetsuppgifter och arbetstider.
- Du är möjlighetsorienterad och letar nya vägar, vill framåt och utvecklas.
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen 725 m öh,en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård och en uppskattad spa och badavdelning. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Storhogna har öppet 10 månader per år och är ett välbesökt fjällhotell av både privat- och konferensgäster.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Hotellhusfru
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid100% tillsvidareVi följer avtal med Unionen
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress: anna.hansson@storhogna.com
Övrigt: Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi påbörjar rekryteringsarbetet så snart vi fått in ansökningar.
Arbetsplats: 
Adress: Storhogna Högfjällshotell & Spa
Värdshusvägen 4
84092  VEMDALEN Sverige
Hemsida: http://www.storhogna.se
  
Platsannons

Leg. Arbetsterapeut

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


En av våra trotjänare går nu vidare till nya utmaningar för ett tag och därför söker vi en vik. arbetsterapeut till KommunRehab! Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med stöd till äldre och deras anhöriga samt en vilja att vara delaktig i utvecklingen av vår verksamhet. Vi har som grund att arbeta utifrån ett salutogent arbetssätt genom att se det friska och hälsofrämjande hos alla våra brukare!


Arbetsuppgifter
Verksamheten utgår från Svenstavik och har hela kommunen som arbetsfält. Som kollegor har du ytterligare två arbetsterapeuter, två fysioterapeuter och en rehabassistent. Du har också ett nära samarbete med kommunens övriga vårdpersonal såsom sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor. Biståndshandläggare och enhetschefer är andra viktiga samarbetspartners.

Du ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till brukare i äldreboende och ordinärt boende där KommunRehab är inkopplat. Vår målgrupp är i huvudsak äldre över 65 år. Dina arbetsuppgifter är att utreda, bedöma och utföra insatser, samt att stödja den enskilde till självständighet i sin vardag. Handledning av personal och studenter ingår också i arbetet. Tjänsten är på dagtid. Anställningen är ett vikariat på heltid med ev. möjlighet till förlängning.
Vi använder oss av dokumentationssystemet Procapita.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete med äldre eller liknande verksamheter inom hälso- och sjukvård är meriterande. Vi ser det som positivt om du har kunskap från arbete i dokumentsystemet Procapita.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Då arbetet innebär kontakter med äldre, anhöriga och personal ställer det stora krav på att du har ett gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad planerings- och samarbetsförmåga. Goda kunskaper i det svenska språket är en nödvändighet för att kunna kommunicera och dokumentera i det löpande arbetet. Som person trivs du med att arbeta salutogent samt är duktig på att se möjligheter och lösningar i din vardag. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande under annonseringsperioden så vänta inte för länge med att skicka din ansökan!


Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Visstid 3-6 månader.Efter överenskommelse Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3387340665
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3387340665&link_source_id=30&company_id=2884703538&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Avdelningen för stöd, utveckling och hälsa
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du jobba som personlig assistent i sommar?

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16 000 medarbetare i Sverige, Norge och Finland som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu personliga assistenter till våra kunder i Bergs kommun! Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar hushållssysslor, förflyttningar och personlig hygien.

Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat i sommar. På Humana har vi olika kunder med behov av extra personal inför sommaren och vårt mål är att matcha dig som söker med någon av våra kunder utifrån dina egna förutsättningar, intressen och möjligheter att jobba i sommar. 

Beroende på arbetsplats så kan arbetstiderna se olika ut och variera mellan dag, kväll, aktiv natt och journatt på både vardagar och helger.

Vi tror att du som söker tjänsten är lyhörd och flexibel. Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg eller personlig assistans ser vi som meriterande, men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information tilldelas vid en eventuell intervju.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du erbjuds en tjänst så förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Körkort: Körkort är en fördel. 
Arbetstid / Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana, samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute på olika plattformar. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi begränsad möjlighet att svara på dina frågor via telefon.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-03-15
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9474%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Postgränd 8A | 831 30 Östersund
83130  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Sjuksköterska sommarvikarie

Myltblomman är ett boende med 22 lägenheter för äldre personer med behov av särskilt boende. Hemvården har ca 170 kunder och är indelad i Öst, Väst och Åsarna. Vi ger personcentrerad omvårdnad och service med utgångspunkt från våra hemvårdskunders individuella behov och önskemål utifrån biståndsbeslut.
Verksamheterna drivs vi på entreprenad för Bergs kommun. Vårt uppdrag syftar till att alla äldre ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande - utifrån var och ens förutsättningar. Vårt arbete genomsyras och utformas utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen. Svenstavik ligger i Bergs kommun.

Om dig
Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har en god förmåga att leda och organisera arbetet och du tycker om att få personer i din grupp att växa och utvecklas i sin yrkesroll. Du är flexibel och lösningsorienterad och delar gärna med dig av din kompetens och är kreativ i meningen att du ser möjligheter i stället för hinder. Kriterier för dig som söker tjänsten . Legitimerad sjuksköterska . Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg . Goda kunskaper i det svenska språket . Grundläggande datakunskaper Vi dokumenterar i Procapita

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor. Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del i teamet. Ditt arbete är självständigt och du är delaktig i ledningsarbetet. För dokumentation och planering använder personalen datajournal, därför behöver du ha god datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidArbetstiden är förlagd till dagtid måndag till fredagEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asa.johnson@vardaga.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev
Arbetsplats: 
Adress: Vardaga AB
Vallmovägen 8
84531  SVENSTAVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterskor sommarvikariat

Beskrivning av verksamheten
Myltblomman är ett boende med 22 lägenheter för äldre personer med behov av särskilt boende. Hemvården har ca 170 kunder och är indelad i Öst, Väst och Åsarna. Vi ger personcentrerad omvårdnad och service med utgångspunkt från våra hemvårdskunders individuella behov och önskemål utifrån biståndsbeslut.
Verksamheterna drivs vi på entreprenad för Bergs kommun. Vårt uppdrag syftar till att alla äldre ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande - utifrån var och ens förutsättningar. Vårt arbete genomsyras och utformas utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen. Svenstavik ligger i Bergs kommun.

Beskrivning av tjänsten
Som undersköterska hos oss ger du personcentrerad omvårdnad och service med utgångspunkt från våra kunders individuella behov och önskemål utifrån biståndsbeslut.
Du arbetar i våra kunders hem och dina arbetsuppgifter är att skapar en trygg, värdefulla och meningsfull vardag.
Kunskaper, erfarenheter och personliga egenskaper
Du är utbildad undersköterska och har arbetat några år inom omsorgen, vilket gör att du har god kännedom om omvårdnadsarbete. Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom äldreomsorgen samt kunskap om demenssjukdomar.

Som person är du självständig, prestigelös och samarbetsvillig. Du har viljan och förmågan att följa verksamhetens rutiner utifrån mål och ramar. Du ser möjligheter och bidrar till ett positivt arbetsklimat.
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidEnligt överenskommelseEnligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: asa.johnson@vardaga.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev
Arbetsplats: 
Adress: Vardaga AB
Vallmovägen 8
84531  SVENSTAVIK 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie till Hemvård Storsjö/Ljungdalen

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Den sydsamiska kulturen, rennäringen och det sydsamiska språket är en viktig del av kommunens identitet. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Söker du ett roligt, ansvarsfullt och utvecklande uppdrag? Vill du arbeta i ett lugnt och naturnära klimat? Då kan du vara vår nästa medarbetare!

Vi letar nu efter sommarvikarier till vår hemvårdsgrupp i Storsjö/Ljungdalen!

Arbetsuppgifter
Som sommarvikarie hos oss bidrar du med omvårdnad och socialt stöd till människor i behov av assistans för att klara sin vardag. I hemvården ger du vård, service och stöd i våra medborgares eget hem. Det kan t.ex. innebära att du hjälper personen med dennes personliga hygien, dusch, tvätt och inför måltider. Du är också ett viktigt socialt stöd för personen! Hemvårdens område har en radie på ca 5 mil. Det är ett omväxlande arbete vars mål är att ge våra medborgare ett så tryggt, innehållsrikt och välfungerande liv som möjligt! Som sommarvikarie ingår sovande jour i dina arbetsuppgifter.

Att arbeta i vår hemvårdsgrupp är arbeta tillsammans! Du kommer att bli en naturlig del av vår arbetsgrupp; ett drivet, engagerat och positivt gäng som bl.a. arbetar aktivt för att alla medarbetare och brukare skall känna sig sedd och respekterad för den de är!

Såhär beskriver Marlene Åslund, undersköterska och huvudplanerare inom gruppen, sitt arbete:
"Vi inom HV Storsjö/Ljungdalen är som en liten familj. Vi värnar verkligen om varandra och våra vårdtagare och accepterar varandras olikheter. Samarbete, delaktighet och engagemang är jätteviktigt för oss och vi har som mål att vara ett välmående arbetslag. Vi försöker hela tiden motivera, stötta och berömma varandra i det vi gör!

Utöver det har vi vacker natur som omger oss och ofta pigga och aktiva vårdtagare. Vi har sedan 2005 haft fem personer som passerat 100 år."


Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta med omvårdnad av andra människor och som har ett genuint intresse för socialt arbete. Din svenska är god i både tal och skrift eftersom det behövs för att kommunicera med många av våra brukare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete eller utbildning inom äldreomsorg. Det viktigaste för oss är dock din nyfikenhet och ditt personliga intresse!

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som sommarvikarie hos oss tror vi att du är en positiv och nyfiken person. Du trivs med att samarbeta och i mötet med andra människor. Eftersom att arbetet ibland sker i högt tempo är det också viktigt att du är driven, engagerad och ihärdig. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Då vårt arbete sträcker sig över ett stort geografiskt område är körkort är ett krav för att du skall kunna arbeta hos oss.
Känner du igen dig i den här beskrivningen? Vill du bli en del av vårt engagerade arbetslag? Vi kommer att kalla till intervjuer löpande så vänta inte för länge med att höra av dig!


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Fjällviolen och Hemvården Storsjö/Ljungdalen!
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Hemvårdare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 3362809872
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3362809872&link_source_id=30&company_id=2886379754&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Avdelningen för stöd, utveckling och hälsa
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent i Rätan 27,5%

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Rätan. Vår kund är en kvinna som har epilepsi och som efter en stroke sitter i rullstol. Hon tycker om att lösa korsord och att åka ut och shoppa.

Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttningar och hushållssysslor.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba på en schemarad på 27,5% hos kunden. Arbetspassen är förlagda varje torsdag samt varannan helg, vanligtvis ca kl 10-15 under både vardagar och helger. Utöver detta kommer det på sikt finnas möjlighet att öka antalet arbetstimmar.

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom vård, omsorg och/eller personlig assistans ser vi som meriterande. Det är en förutsättning att du inte är allergisk eftersom det finns hund i kundens hem. Du bör heller inte vara överkänslig emot tobaksrök eftersom vår kund röker. 

Vi tror att du som söker tjänsten är positiv, lyhörd och flexibel. Vi ser gärna kvinnliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Urvalsprocessen sker löpande och mer information fås vid en eventuell intervju.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.

Arbetstid / Varaktighet: Varje torsdag samt varannan helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9303%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Postgränd 8A | 831 30 Östersund
83130  Östersund Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Socialsekreterare och handläggare Bergs kommun

Välkommen till Bergs kommun.
Här hittar man både lugnet och äventyret. Att bo och leva i Berg är enkelt, tryggt och naturligt. Här finns storslagen och ren natur på nära håll, stark entreprenörsanda och ett aktivt kultur- och föreningsliv. Människor är öppna och jordnära och bryr sig om varandra. Idag har kommunen nästan 1300 företag, och rankas högt i Sverige vad gäller såväl företagsamhet som nyföretagande. Fjällvärlden är attraktiv för många, tillsammans med närheten till både Storsjön och Östersund.


Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.


Vill du vara en del av laget Bergs kommun?
Socialtjänst & bistånd i Bergs kommun innefattar Individ- och familjeomsorgen, Biståndshandläggare, LSS samt ett Öppenvårdsteam. Här hjälps vi åt för att lyckas och synliggör vad vi är bra på genom att använda oss av varandras kompetenser.

Arbetsuppgifter
Ett gott samarbete är ledordet och vi söker dig som vill vara en del av en spännande och ambitiös organisation i utveckling, där du har stor möjlighet att påverka och utveckla vårt framtida arbete.

Vi söker flera medarbetare till Individ- och familjeomsorgen för att arbeta med ensamkommande barn och ungdomar, utredning av barn och unga och dess familjer, utredning vuxna samt ekonomiskt bistånd.

Du kommer att ha huvudsakliga arbetsuppgifter inom respektive område, men vid behov även få möjlighet att handlägga olika områden. Arbetet bedrivs i enlighet med gällande lagstiftning och innefattar såväl myndighetsutövning och beredning, handläggning och uppföljning av ärenden, utredning och bedömning samt beslutsfattande i förekommande frågor.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Socialtjänstens område men även du som är nyutexaminerad är varmt välkommen att söka. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Egenskaper
För att trivas i arbetet hos oss behöver du vara en lagspelare men också ha förmåga till självständigt arbete. Gillar du att ta ansvar, är flexibel, tänker lösningar istället för låsningar så är du rätt person för oss. Då ärendemängden varierar är det viktigt att du kan hantera det och prioritera bland dina ärenden. Vara lyhörd, ödmjuk och att kunna be om hjälp är också egenskaper som vi efterfrågar.
Vi eftersträvar en blandning när det gäller såväl ålder som kön och etnisk bakgrund.

Körkort för personbil (B-körkort) är ett krav. Tillträde omgående. Vi genomför löpande intervjuer och tillsättning av tjänster under rekryteringstiden.
Vid anställning kommer ett utdrag från Polisens belastningsregister att begäras. Ansökningsblankett finns på Polisens hemsida.

Vi erbjuder
- Ett nära och tydligt ledarskap
- Förmåner som semesterväxling
- Friskvård på arbetstid
- Flextid
- Distansarbete

Vid behov kommer mentorskap att erbjudas för att du ska få en bra introduktion och känna dig trygg i din yrkesutövning.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!
Publiceraddatum: 2016-12-23
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.- Fast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://www.webcruiter.no/wcmain/advertviewpublic.aspx?oppdragsnr=3291896306&link_source_id=30&company_id=2884703368&culture_id=SV
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bergs kommun, Avdelningen för stöd, utveckling och hälsa
BOX 73
84040  Svenstavik Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal