Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:04

Lediga jobb i Bengtsfors kommun (1460), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 940
Täthet11,26Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 059,18Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land882,98Landareal (km²)
Sjö176,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Driftchef VA och renhållning, tekniska området

Som driftchef har du ansvar för den operativa verksamheten, personal, arbetsmiljö, ekonomi, projekt och utveckling.
Det innebär att du får ett helhetsansvar för att leda den dagliga verksamheten samt för att utveckla din personal både som grupp och individ. I din roll som arbetsledare vill vi att du kan fortsätta utveckla arbetslagets kompetens och driva förändringsprocesser för att skapa en minskad sårbarhet och bidra till att fortsätta utveckla en lagskänsla i arbetslaget. Jobbet innebär också att du arbetar med planering, genomförande och uppföljning av kommunens VA och renhållning.
Bengtsfors kommun har stora utmaningar framöver med ett VA-nät som är stort och med ett behov av underhåll, kommunen har anläggningar på ett flertal platser ,Bengtsfors kommun har antagit en VA-plan och en handlingsplan som innebär en utveckling av verksamheten och som driftschef kommer du att samverka med andra delar av kommunkoncernen för att förverkliga tankarna i det fortsatta utvecklingsarbetet.
Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du får arbeta med en stor bredd av frågor. Som driftschef arbetar du både strategiskt och operativt, dina kontaktytor är både inom och utom den egna organisationen, tjänsten ger dig stora möjligheter att planera ditt eget jobb men också krav på tillgänglighet vid oförutsedda händelser.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på eftergymnasial nivå och det är meriterande om du har en utbildning och erfarenhet inom VA-området.
Du skall ha en erfarenhet av att leda personal och arbete med att arbeta i processer för att utveckla en verksamhet samt driva projekt.
Du drivs av en vilja att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare för att främja ett klimat av samarbete och lagkänsla men också ett lösningsfokuserat förhållningssätt som drivs av viljan att gemensamt bidra till en kvalitativ verksamhet i samverkan med den övriga kommunkoncernen.
Du skall vara resultatinriktad, vara en tydlig och god kommunikatör med förmåga att skapa en struktur både i ditt eget arbete men också i verksamheten.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och goda kunskaper inom dokumentation krävs.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper

Tekniska enheten ansvarar för drift och underhåll av VA-anläggningar samt renhållning
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Driftchef, VA
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 58/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Dalslänningen i Bengtsfors söker en annonssäljare

Dalslänningen i Bengtsfors söker en annonssäljare.
Dina arbetsuppgifter kommer att vara att besöka och hålla kontakt med kunder i Bengtsfors, Dals-Ed och Färgelanda. Viktiga personliga egenskaper för att nå framgång i jobbet är ett stort eget driv, att du vill göra affärer, är kreativ och kan samarbeta
Välkommen med din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Annonsmottagare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid 8:00-17:00Fast lön plus provision
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: agneta.wallin@dalslanningen.se
Övrigt: Maila din ansökan med CV och personligt brev till: Försäljningsanschef: agneta.wallin@dalslanningen.se Tel. 0531-541810
Arbetsplats: 
Adress: Dalslänningen
Box 53
66622  BENGTSFORS 
Hemsida: http://www.dalslanningen.se
  
Platsannons

Vill du sommarjobba som behandlingsassistent på Kristinedal i Åmål?

Gryning är en offentligt ägd samhällsaktör som driver behandlingshem, familjehem, öppenvårdsverksamhet, boende för ensamkommande och LSS-boende. Vi ska vara Kommunernas Gryning - ett självklart förstahandsval för kommunerna i Västra Götaland. Vi sätter människor i centrum och bidrar till social hållbarhet. Vår kultur kännetecknas av kunskap, kvalitet och delaktighet – på riktigt!

Kristinedals barn- och familjeverksamhet i Åmåls kommun söker vikarier snarast som också kan arbeta under semesterperioden juni-augusti.
Kristinedal tar emot behandlings- och utredningsuppdrag från Socialtjänsten enligt SoL, LVU. Vi tar emot familjer med barn och ensamplacerade barn 9-14 år i behov av behandlings- eller utredningsinsatser.


ARBETSUPPGIFTER
Som personal hos oss handlar dina arbetsuppgifter om att skapa trygghet, säkerhet , omvårdnad och omsorg. Du håller struktur gällande dagliga rutiner, fritidsaktiviteter och relationer. Du härbärgerar ångest, sorg och frustration. Du har kontakt med anhöriga, skola, och andra samarbetspartners. Du samarbetar med dina kollegor.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har eller har en pågående relevant högskoleutbildning alternativt lämplig gymnasieutbildning, t ex inom vård/omsorg eller fritidsledare. Du har tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Du är en förebild och har förmåga att skapa trovärdiga och stabila relationer Det är därför viktigt att du är lugn, trygg och lyhörd. Då rollen innebär samarbete med andra är det viktigt att du är konstruktiv i din kommunikation.
Då resor förekommer i arbetet är körkort ett krav.


ÖVRIGT
Vi erbjuder
Vi är ett utvecklingsinriktat bolag med samhällsengagemang. Vi har över 500 fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss. Det finns goda möjligheter för dig som medarbetare att påverka utvecklingen av verksamheten.

Vår kultur präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet. Exempelvis arbetar vi aktivt med handledning, kompetensutveckling och olika former av medarbetardialoger.

Mångfald
För oss i Gryning är det viktigt med mångfald. Vi ser gärna olika utbildning- och erfarenhetsbakgrund hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Innan anställning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att genomföras.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A675384 Bengtsfors
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41f5dcaf-f90d-42c9-bcc5-0a4503eeea3b&TK=9581fc50-6984-492e-8302-72ca93f88da3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryning Vård AB, B. Kristinedal
Box 5154
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.gryning.se
  

Platsannons

Lärare till lågstadiet, Ekhagsskolan

Dina arbetsuppgifter som lärare i lågstadiet innebär att du undervisar elever i årskurserna 1-3.

Behörig lärare för tjänsten. Lärarlegitimation.
Som lärare ska du tillsammans med kollegor och rektor arbeta för skolans utveckling och elevers bästa. Du ska ha god förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som personal.

Ekhagsskolan omfattar förskoleklass, åk 1-5 samt fritidshem i Dals-Långed och Billingsfors. Ekhagsskolan ligger vackert beläget på en naturtomt alldeles intill skogen. Här har vi fotbollsplan, ishockeyrink och närhet till idrottshall. Skolans klassrum är rymliga, ljusa och välutrustade.
Ekhagsskolan är en skola där alla elever ska ges möjlighet att utveckla lust att lära i ett sammanhang där trygghet och studiero råder. Våra elever ges förutsättningar att utveckla kunskaper som stärker självtillit, ansvarstagande och inflytande över sin skolsituation. På Ekhagsskolan ses olikheter som en styrka och gör oss alla unika, här har alla sin självklara plats i gemenskapen.

För mer information se; www.ekhagsskolan.Bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 9 augusti 2017.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 51/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Fritidspedagog till Lövåsens fritidshem

I tjänsten kommer du tillsammans med kollegor driva och utveckla verksamheten utifrån de mål som idag finns uppsatta för skolans fritidsverksamhet.
Som fritidspedagog ska du tillsammans med kollegor och rektor arbeta för skolans utveckling och elevers
bästa. Du ska ha god förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som personal.

Du är utbildad fritidspedagog eller har annan adekvat utbildning/erfarenhet för uppdraget som arbetsgivaren
bedömer likvärdig.

Ekhagsskolan omfattar förskoleklass, åk 1-5 samt fritidshem i Dals-Långed och Billingsfors. Ekhagsskolan
ligger vackert beläget på en naturtomt alldeles intill skogen. Här har vi fotbollsplan, ishockeyrink och närhet till idrottshall. Skolans klassrum är rymliga, ljusa och välutrustade.
Ekhagsskolan är en skola där alla elever ska ges möjlighet att utveckla lust att lära i ett sammanhang där
trygghet och studiero råder. Våra elever ges förutsättningar att utveckla kunskaper som stärker självtillit,
ansvarstagande och inflytande över sin skolsituation. På Ekhagsskolan ses olikheter som en styrka och gör oss alla unika, här har alla sin självklara plats i gemenskapen.

För mer information se; www.ekhagsskolan.Bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 7 augusti 2017.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 52/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Fritidspedagog till Ekhagsskolan

I tjänsten kommer du tillsammans med kollegor driva och utveckla verksamheten utifrån de mål som idag finns uppsatta för skolans fritidsverksamhet.
Som fritidspedagog ska du tillsammans med kollegor och rektor arbeta för skolans utveckling och elevers
bästa. Du ska ha god förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som personal.

Du är utbildad fritidspedagog eller har annan adekvat utbildning/erfarenhet för uppdraget som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Ekhagsskolan omfattar förskoleklass, åk 1-5 samt fritidshem i Dals-Långed och Billingsfors. Ekhagsskolan
ligger vackert beläget på en naturtomt alldeles intill skogen. Här har vi fotbollsplan, ishockeyrink och närhet till idrottshall. Skolans klassrum är rymliga, ljusa och välutrustade.
Ekhagsskolan är en skola där alla elever ska ges möjlighet att utveckla lust att lära i ett sammanhang där
trygghet och studiero råder. Våra elever ges förutsättningar att utveckla kunskaper som stärker självtillit,
ansvarstagande och inflytande över sin skolsituation. På Ekhagsskolan ses olikheter som en styrka och gör oss alla unika, här har alla sin självklara plats i gemenskapen.

För mer information se; www.ekhagsskolan.Bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 7 augusti 2017.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 53/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Lärare i svenska som andraspråk till Ekhagsskolan

Dina arbetsuppgifter som lärare i svenska som andraspråk kan innebära undervisning i såväl
förberedelsegrupp för nyanlända elever som i årskurserna 1-5.

Behörig lärare för tjänsten. Lärarlegitimation
Som lärare ska du tillsammans med kollegor och rektor arbeta för skolans utveckling och elevers bästa. Du ska ha god förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som personal.

Ekhagsskolan omfattar förskoleklass, åk 1-5 samt fritidshem i Dals-Långed och Billingsfors. Ekhagsskolan ligger vackert beläget på en naturtomt alldeles intill skogen. Här har vi fotbollsplan, ishockeyrink och närhet till idrottshall. Skolans klassrum är rymliga, ljusa och välutrustade.
Ekhagsskolan är en skola där alla elever ska ges möjlighet att utveckla lust att lära i ett sammanhang där trygghet och studiero råder. Våra elever ges förutsättningar att utveckla kunskaper som stärker självtillit, ansvarstagande och inflytande över sin skolsituation. På Ekhagsskolan ses olikheter som en styrka och gör oss alla unika, här har alla sin självklara plats i gemenskapen.

För mer information se; www.ekhagsskolan.Bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 7 augusti 2017.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 54/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Lärare i svenska som andra språk, Franserudsskolan

Dina arbetsuppgifter består av att undervisa elever årskurserna 1till 5 i svenska som andra språk.

Lärarlegitimation i svenska som andra språk på låg och mellanstadiet.
Som lärare ska du tillsammans med kollegor och rektor arbeta för skolans utveckling och elevers bästa. Du ska ha god förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och personal.

Franserudsskolan är en enhet med grundskola F-5, grundsärskola samt fritidshem.

För mer information se; www.franserudsskolan.Bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 9 augusti 2017.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 55/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Lärare i textil till Franserudsskolan och Ekhagsskolan

Dina arbetsuppgifter består av att som lärare undervisa i textilslöjd på grundskolenivå årskurs 2-5.

Du är utbildad lärare i textil och har lärarlegitimation i ämnet. Du tycker om att arbeta i en miljö med elever i grundskolan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Franserudsskolan och Ekhagsskolan är grundskolor som har årskurser F-5, på Franserudsskolan finns även kommunens grundsärskola årskurs 1-5

För mer information se; www.franserudsskolan.Bengtsfors.se och www.ekhagsskolan.Bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 9 augusti 2017Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 56/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Resurspedagoger, Franserudsskolan

Du kommer att arbeta med elever i behov av särskilt stöd i grundskolan samt på fritidshem. Du kommer tillsammans med arbetslagen aktivt utveckla arbetsätt för att stödja elevernas utveckling och lärande.

Gymnasieutbildning
Erfarenhet av arbete inom pedagogisk verksamhet
Erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd

Franserudsskolan är en enhet med grundskola F-5, grundsärskola samt fritidshem.

För mer information se; www.franserudsskolan.Bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Elevassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 9 augusti 2017Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 57/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  
Platsannons

Vill du jobba som ungdomsassistent på Vega integrationsboende i sommar?

Gryning är en offentligt ägd samhällsaktör som driver behandlingshem, familjehem, öppenvårdsverksamhet, boende för ensamkommande och LSS-boende. Vi ska vara Kommunernas Gryning - ett självklart förstahandsval för kommunerna i Västra Götaland. Vi sätter människor i centrum och bidrar till social hållbarhet. Vår kultur kännetecknas av kunskap, kvalitet och delaktighet – på riktigt!

Vega är ett av Grynings integrationsboenden med särskilt stöd och ligger i Åmåls kommun. Målgruppen är ensamkommande flyktingungdomar som befinner sig i asylprocess eller har fått uppehållstillstånd och som har ett större omvårdnadsbehov och/eller behöver ett mindre sammanhang än det som kan erbjudas inom ramen för ordinarie boenden för ensamkommande. Vegas läge är mitt i naturen omgivet av skog och sjö med många möjligheter till aktiviteter. Målet med vår verksamhet är att erbjuda de inskrivna ungdomarna ett professionellt bemötande samt stöd, omvårdnad och trygghet. Vi vill ge den unge stöd, struktur och härbärgering i dess nuvarande livssituation.
Vi söker nu ungdomsassistenter för sommarvikariat.


ARBETSUPPGIFTER
Som ungdomsassistent handlar dina arbetsuppgifter om omvårdnad, omsorg och tillsyn. Du arbetar i miljön tillsammans med klienterna med att skapa rutiner och struktur. Genom ditt arbete ger du ungdomarna möjlighet att arbeta med sin asylprocess och sin utveckling och integration i det svenska samhället. Du medverkar i dagliga rutiner och fritidsaktiviteter, genomför beteendeobservationer och enklare dokumentation. Som ungdomsassistent har du viss kontakt med god man, skola, och andra samarbetspartners. Sysslor av mer praktisk karaktär ingår också såsom städning och körningar.

KVALIFIKATIONER
Du har gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan relevant eftergymnasial utbildning och viss arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet från arbete med ungdomar, särskilt ensamkommande ungdomar, samt erfarenhet från arbete på institution är det meriterande. Du kan uttrycka dig väl i skrift. Som person är du ordningsam och ”trygg i dig själv”. Då resor förekommer i arbetet är körkort ett krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder
Vi är ett utvecklingsinriktat bolag med samhällsengagemang. Vi har över 500 fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss. Det finns goda möjligheter för dig som medarbetare att påverka utvecklingen av verksamheten.

Vår kultur präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet. Exempelvis arbetar vi aktivt med handledning, kompetensutveckling och olika former av medarbetardialoger.

Mångfald
För oss i Gryning är det viktigt med mångfald. Vi ser gärna olika utbildning- och erfarenhetsbakgrund hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Innan anställning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att genomföras.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: A674743 Bengtsfors
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c4df8ec5-e17f-44bd-b2c5-9b5f3ee22e5b&TK=448b43b9-ae53-4038-99aa-02f776ec9547
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryning Vård AB, B. Vega
Box 5154
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.gryning.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Bengtfors

Om uppdraget
För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska med erfarenhet av vårdcentralsarbete.
Uppdraget sträcker sig mellan vecka17-23


Dina arbetsuppgifter
Mottagning måndag till fredag 8.00 - 17.00. Vårdcentralen har ca 8250 listade patienter och är endast bemannad med fastanställda läkare.
Arbetsuppgifter för distriktssköterska/ sjuksköterska är sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning och bokning av patienter, triagering och handläggning av inkommande obokade patienter samt provtagningar och assistera läkare. Eventuellt egen mottagning beroende på kompetens.


Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med minst två års erfarenhet.
Tidigare erfarenhet av primärvård är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: 4839
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=4839
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Önskar du semestervikariat på bemanningsenheten i Gryning?

Gryning är en offentligt ägd samhällsaktör som driver behandlingshem, familjehem, öppenvårdsverksamhet, boende för ensamkommande och LSS-boende. Vi ska vara Kommunernas Gryning - ett självklart förstahandsval för kommunerna i Västra Götaland. Vi sätter människor i centrum och bidrar till social hållbarhet. Vår kultur kännetecknas av kunskap, kvalitet och delaktighet – på riktigt!

Gryning har nyligen startat en ny enhet med medarbetare för att ytterligare säkerställa kontinuitet och kvalitet i verksamheten. Som medarbetare arbetar du på olika enheter, i längre eller kortare uppdrag, men du utgår från Skövde eller Vänersborg.
På enheterna kommer du möta barn, ungdomar eller familjer som varit med om traumatiska upplevelser, psykosociala problem och/eller normbrytande beteende t ex kriminalitet och droger.
Vi söker nu månadsanställda semestervikarier under perioden 12 juni – 20 augusti 2017. Tillsättning kommer att ske löpande.


ARBETSUPPGIFTER
Som behandlingsassistent är din huvudsakliga arbetsuppgift att vara delaktig i omvårdnad och tillsyn. Miljöarbete med dagliga rutiner, lokalvård och transporter. Se till att planerade aktiviteter genomförs. Till viss del beteendeobservationer och enklare dokumentation.

Samarbete och lyhördhet är oerhört centralt i rollen som behandlingsassistent då omvårdnad och tillsyn är en stor del av arbetet. Du är ett stöd för barnen/familjerna och ungdomen i de dagliga rutinerna, vilket innebär att du behöver vara flexibel och ha empati och förståelse för individens agerande.


KVALIFIKATIONER
Som vikarierande behandlingsassistent ser vi gärna att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor i utsatta livssituationer. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom någon form av socialt arbete. Kanske är du just nu studerande på någon beteendevetenskaplig linje. Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i team. Du tycker om ett arbete där ingen dag är den andra lik. För att vara bekväm i en sådan här roll tror vi att du är lösningsfokuserad och trygg i dig själv.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Då resor ingår i arbetet är körkort ett krav.


ÖVRIGT
Vi erbjuder
Vi är ett utvecklingsinriktat bolag med samhällsengagemang. Vi har över 500 fantastiska medarbetare som varje dag gör skillnad för de barn, ungdomar, familjer och vuxna som är hos oss. Det finns goda möjligheter för dig som medarbetare att påverka utvecklingen av verksamheten.

Vår kultur präglas av kunskap, kvalitet och delaktighet. Exempelvis arbetar vi aktivt med handledning, kompetensutveckling och olika former av medarbetardialoger.

Mångfald
För oss i Gryning är det viktigt med mångfald. Vi ser gärna olika utbildning- och erfarenhetsbakgrund hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Innan anställning kommer utdrag ur misstanke- och belastningsregistret att genomföras.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidHeltid / deltid. Sommarjobb / SäsongsanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-27
Referens: A674476 Bengtsfors
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d330635e-ba0f-4076-bc6f-f9ae384bb02b&TK=f67cff7d-93d8-4b78-813a-22c11955471a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Gryning Vård AB, B. Bemanningsenheten
Box 5154
40226  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.gryning.se
  
Platsannons

Coach/Praktikhandledare Bengtsfors/Åmål

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

JOBBA MED OSS I BENGTSFORS!

 

Tjänstens innehåll i huvudsak

De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.

Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.

Formell kompetens måste uppfyllas

 

Du ska ha erfarenhet av att :


Kartlägga och matcha mot rätt praktikplats


ackvirera praktikplatserintroducera och följa upp på en praktikplatser. 

 

Personlig kompetens


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.
Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar.

Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

Din ansökan
Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken "Lediga tjänster". Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.


Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.


Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Frågor besvaras av

Adam Tahseen Hindia Samordnare Bengtsfors Åmål

Telefon: 0761-810 664
Mail: adam.tahseenhindia@abckraften.se 

 

 

Aida Zjajo koordinator Säffle
Telefon: 0761-810 826
Mail: aida.zjajo@abckraften.se

 

Daniel Mitsogiannis Verksamhetschef

Telefon: 0761-810 200
Mail: daniel.mitsogiannis@abckraften.se 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=4248A33AD6F942CB80088BD9E8F32A04
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Tandhygienist Bengtsfors

Folktandvården Västra Götaland är en del av Västra Götalandsregionen och en av världens största tandvårdsorganisationer. Vi förbättrar tandhälsan för barn och vuxna genom förebyggande insatser och erbjuder allmän- och specialisttandvård samt Frisktandvård, tandvård till fast pris på mottagningar i hela Västra Götaland. Vi medverkar i utbildningen av framtidens tandvårdspersonal och satsar på patientnära forskning. Vår gemensamma vision är Frisk i munnen hela livet.Folktandvården Västra Götaland söker tandhygienister till kliniken i Bengtsfors-Ed

Kliniken Bengtsfors-Ed består av två mottagningar med 3,5 tandläkare och 3 tandhygienister i Bengtsfors och 3,5 tandläkare och 3 tandhygienister i Ed.

Huvudsaklig tjänstgöring för den tandhygienist vi söker blir i Bengtsfors.

-

Folktandvården arbetar i en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande.

Folktandvården Västra Götalands vision – Frisk i munnen hela livet – står för vår ambition att arbeta hälsofrämjande och att förebygga sjukdomar.  Våra tre kärnvärden är Hälsa, Kompetens och Service.

Därför erbjuder vi t ex
-  goda utvecklingsmöjligheter och karriärvägar.
-  nyutbildade ett omfattande handledningsprogram av erfarna kollegor för att ge dig en riktigt bra start.
-  förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsokontroll, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar. Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Vi arbetar utifrån Folktandvårdens uppdrag vad gäller uppsökande verksamhet FRAMM. Som tandhygienist hos oss deltar du också i klinikens omhändertagande av akuta patienter.

Kvalifikationer
Legitimerad tandhygienist.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och vill ingå i vår arbetsgrupp och vill bidra med din kompetens. Du fokuserar på kundbehov och har en god pedagogisk förmåga. 
Du utnyttjar tider effektivt, visar engagemang för organisationen och prioriterar samtidigt som du har hög odontologisk kvalitet.

Som person arbetar du bra med andra människor, tar ansvar för dina uppgifter, har personlig mognad, är kvalitetsmedveten, har ett gott bemötande och är lojal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyutbildad får du genomgå ett strukturerat utvecklingsprogram.

Goda kunskaper i svenska språket.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 2017/2792
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:145775/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folktandvården, Bengtsfors - Ed
Kämpegatan 3
40544  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Städare/Lokalvårdare

Rullande Sy och Hemservice söker en ny medarbetare som tycker om att hjälpa människor med i huvudsak städning men även annat servicearbete. Personen bör ha livserfarenhet, vara social, ansvarsfull och ha lätt för att ta kontakt med kunderna och kunna anpassa sig till deras önskemål. Du har lätt för att samarbeta och är noggrann i ditt arbete.

Nu behöver vi utöka vår personalstyrka med ytterligare en entusiastisk medarbetare till våra kunder i Bengtsfors med omnejd. Företrädesvis uppgår anställningen till cirka 100 timmar/månad, men eftersom kundgruppen ständigt växer kan arbetstiden succesivt att öka framöver.

Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

God svenska i tal och skrift är ett krav.

Är du vår nästa medarbetare? I såfall är du varmt välkommen att skicka din ansökan till:

Heidi Karlsen
Brene 8
66894 Bäckefors

Eller maila:

gosta471015@outlook.com

Märk kuvertet/mailet med "Ny medarbetare hemservice"

Sista dag för ansökan är 170430
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidTimanställning. Tillsvidare Ca: 100h i månadenEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rullande Sy och Hemservice, Heidi Karlsen
Brene 8
66894  BÄCKEFORS 
Hemsida:
  
Platsannons

Sommarvikarie Personlig assistent

Vi söker sommarvikarier som personlig assistent till kunder med funktionsnedsättning i Ed. Du ska vara kundens armar och ben och kunden ska ha möjlighet att leva sitt liv som om hen inte hade en funktionsnedsättning. Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt omvårdnadsarbete och att bistå kunden med allt som hör vardagen till såsom boka in besök, följa med på fritidsaktiviteter och annan vardaglig sysselsättning.

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull och van vid att arbeta självständigt.
Erfarenhet av att arbeta som personlig assistent och annan erfarenhet av omvårdnadsarbete är en merit.
Stor kunskap i det svenska språket krävs.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Alminia AB (har bytt namn tidigare Svensk Personlig Assistans) grundades 1995 och är assistansanordnare för personer med funktionshinder som har rätt till personlig assistans (enligt LSS),ledsagning och hemtjänst enligt kundvals systemet. Vi har ca 600 medarbetare i hela landet och finns på 11 orter i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Semester vikarie140,91 kr/tim
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: Lena.Blidstam@alminia.se
Övrigt: Rekrytering sker fortlöpande.
Arbetsplats: 
Adress: Alminia AB
Strömgatan 13
66631  Bengtsfors Sverige
Hemsida: http://www.alminia.se
  

Platsannons

Lärare i grundskolan, åk 1-5

Dina arbetsuppgifter som lärare i grundskolan innebär att du undervisar eleverna i årskurserna 1 - 5.

Vi söker dig som har adekvat lärarutbildning, gärna med behörighet i engelska och/ eller idrott och hälsa.

Bäckeskolan är en mindre skola med cirka 90 elever, från förskoleklass till och med årskurs fem. Skolan ligger centralt i Bäckefors samhälle med goda kommunikationer. Nära skolan finns skogen som uppskattas av både elever och personal. Alla elever är vårt gemensamma ansvar och all personal samverkar på ett nära och bra sätt för elevernas bästa.

För mer information se; www.backeskolan.Bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde 9 augusti 2017. Eventuell provanställningIndividuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 42/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Yrkeslärare i vård och omsorg

Som lärare på vård och omsorgsprogrammet kommer du att undervisa elever i vårdämnen. Utöver
undervisningen kommer du tillsammans med övriga lärare och skolledning vara del av programmets
uppbyggnad och utveckling. Du kommer även vara kontaktperson mellan skolan och arbetslivet.

Vi söker dig med kompetenser inom vård och omsorg och med pedagogisk erfarenhet. Vi ser gärna att du har påbörjad eller avslutad lärarutbildning. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som vi finner lämpliga för uppdraget.

Strömkullegymnasiet i Bengtsfors har 220 elever fördelade på åtta program, fyra yrkesförberedande och fyra studieförberedande program. Hösten 2017 startar Strömkullegymnasiet vård- och omsorgsprogrammet. Vi söker dig som är intresserad av och har kompetens för att undervisa och vara delaktig i uppbyggandet av programmet.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEventuell provanställning. Tillträde efter överenskommelse.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 43/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  
Platsannons

Chef och Uppdragsansvarig till Ragn-Sells KommunPartner AB

Hur ser din arbetsdag ut?
Du som chef och uppdragsansvarig arbetar mycket nära verksamheten och har ansvar för såväl styrning, drift och uppföljning av de aktuella entreprenaderna inom Ragn-Sells KommunPartner AB. I norra Dalsland och Värmland har vi för närvarande uppdrag för 10 kommuner. Du har resultat- och budgetansvar och arbetar löpande med uppföljning baserat på nyckeltal. Vidare har du arbetsmiljö- och personalansvar för ca 20 medarbetare som utgår från Strömstad, Dals-Långed, Säffle, Karlstad och Charlottenberg. Du säkrar ett effektivt utnyttjande av resurser och ser fortlöpande över företagets effektiviseringsmöjligheter. I rollen som Uppdragsansvarig kommer du att ansvara för, och hantera, alla kund- och leverantörsåtaganden, inklusive hantering av reklamationer och avvikelser. Du rapporterar till verkställande direktör på Ragn-Sells KommunPartner AB och är placerad i Dals-Långed eller Karlstad.

Vem trivs här?
Vi söker dig som trivs i en operativ miljö som kräver närvaro och handlingskraft, men också ett framåtriktat fokus på att utveckla kundrelationen och affären. Du har ett strategiskt förhållningssätt och kan hantera komplex information effektivt, ser alternativa lösningar och är bra på att driva en personalintensiv verksamhet effektivt. Du har ett genuint intresse att utveckla Ragn-Sells KommunPartner ABs affärer och du är mål- och resultatinriktad samt skapar en effektiv verksamhet genom god planering och systematisk uppföljning.
Du är en tydlig och involverande chef som hanterar problem och hinder tillsammans med dina medarbetare. Du har erfarenhet av att genomföra förändringsprocesser och kan fatta självständiga beslut i enlighet med företagets vision, mål, värderingar och strategier. Du är uppdaterad på aktuella lagar och förordningar och säkerställer att de efterföljs i verksamheten.

Vidare har du dokumenterad erfarenhet av produktionsledning, gärna från branschen, entreprenadverksamhet eller från industrin. Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift. Du är en daglig IT-användare med mycket goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig nya system. Du har en teknisk eller ekonomisk gymnasial utbildning eller utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Vi ser gärna att du har utbildning inom ledarskap och arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du intresserad?
I denna rekrytering har Ragn-Sells KommunPartner AB valt att samarbeta med Badenoch & Clark, Adecco Group. Vid ansökan eller eventuella frågor ser vi gärna att du kontaktar rekryteringskonsult Lena Köhlin på 031-725 45 54, eller lena.kohlin@badenochandclark.se. Sista ansökningsdatum är 1 maj.

Badenoch & Clark använder videointervjuer och tester (personlighet och kapacitet) som urvalsverktyg. Dessa är viktiga att genomföra för att komma vidare i processen. Intervjuer med utvalda kandidater kommer att genomföras på Badenoch & Clark/Adeccos kontor i Karlstad. För mer information om vår verksamhet, se vår hemsida www.ragnsells.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Ragn-Sells KommunPartner AB är ett dotterbolag i Ragn-Sellskoncernen som erbjuder svenska kommuner, kommunförbund och kommunala bolag entreprenadtjänster inom fastighetsrenhållning och insamling av slam från enskilda anläggningar. Inom dessa verksamheter levererar vi daglig service till ett 50-tal kommuner i Sverige. Vi utnyttjar vår storlek, vår långa erfarenhet och vår utvecklingskraft för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Vi är långsiktiga partners.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Platschef, bygg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=77A5D367-A511-4158-8D74-64D61B115947&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  

Platsannons

Flexibel Apotekschef till vackra Bengtsfors

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid - och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!

ApotekschefVi söker en Apotekschef till Apotek Hjärtat Bengtsfors. Du kommer att ansvara för 5 medarbetare och du välkomnas till en omväxlande arbetsplats med mycket glädje och högt i tak. Det är ett fokuserat gäng med hög drivkraft så det är viktigt att du som chef hänger på. Det här är en möjlighet för dig med tidigare ledarerfarenhet att ta nästa steg i din ledarutveckling alt för dig som saknar ledarerfarenhet men vill ta nästa stag i karriären.

Våra öppettider är vardagar 9-18, lördag 10-14 och söndag stängt. Apoteket är beläget i centrala Bengtsfors med närhet till tåg och andra kommunikationer.

Låter detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan!

Din utmaning

Som apotekschef på Apotek Hjärtat har du det övergripande ansvaret för resultat-, drift-, personal- och farmacevtiska frågor på ditt apotek. Du arbetar löpande med att se till att apotekets strategier följs och att uppsatta verksamhetsmål uppnås. Som apotekschef på Apotek Hjärtat leder du personalen i deras arbete. Det innebär också att motivera och coacha dem i deras dagliga arbete och utveckling.

Det här söker vi hos dig

För att lyckas med ditt arbete behöver du vara en drivkraftig person med ledarskapsintresse och ett affärsmässigt tänkande. Du är effektiv, initiativrik, mål- och resultatorienterad och ser verksamheten utifrån ett helhetsperspektiv. Som apotekschef bör du ha förmågan att motivera, stödja och utveckla din personal- få dem att följa med oss på vägen mot att bli framtidens apotek. Du är legitimerad apotekare eller receptarie. Vi ser det som en merit om du har ledarskapserfarenhet men är även intresserade av att komma i kontakt med dig som saknar detta men som har en ambition att ta dig an chefsrollen.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som växer och utvecklas. Detta medför många utmaningar för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är nyfiken. Vi erbjuder även en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med din närmsta regionchef.

För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, lokala och regionala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Rekryteringen görs löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vid frågor, vänligen kontakta: Misak Yazdi, Regionchef, mobil: 070-912 25 97.Är du på väg mot nya möjligheter?
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Farmaceut/Apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnl. ök Enl. ök Enl. ök
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1820807/102211?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se
  

Platsannons

Homepartysäljare

Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare i stora delar av Sverige

Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken.
Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön.

Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker.

Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter.
Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment.

Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen.

Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. Så du måste vara beredd på att jobba på obekväm arbetstid

Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem.
Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hämmad av de produkter vi säljer. Vi ser helst även att du är kvinna då våra kunder efterfrågar det

Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan.

Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden

Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan.

Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail.


Vårt minimikrav för den som anställs är att hålla 1 party per månad där beräknad tidsåtgång är 3 timmar.Vi ser helst att du:

Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare)
Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Har bra ordnings sinne
Är serviceinritad
Är punktlig och pålitlig
Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående
Har humor och lätt för att prata inför grupp
Erfarenhet av de produkter vi säljer

Krav:

Bil och körkort
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet
Minst 5 års arbetslivserfarenhet


Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan.

Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet.
Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra.
Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAtt arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc Upp till 20%Vi står för all kundtjänst, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för visningsväska, produktpärmar, arbetstelefon och visitkort. Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter och skatter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lovecorner.se
Övrigt: Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan. Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan. Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelastning, så vid frågor kontakta oss via mail.
Arbetsplats: 
Adress: LC SALES AB
GRÄNSLIDEN 46
58274  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.lovecorner.se
  
Platsannons

Datalärare Bengtsfors/Åmål

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Till våra kontor i Åmål och Bengtsfors söker vi nu en Datalärare 

Tjänstens innehåll i huvudsak

De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.

Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.

Datalärare
Undervisning av grundläggande datakunskap i minst 1 år.

 


Personlig kompetens
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.
Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar.

Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

Din ansökan
Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken "Lediga tjänster". Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.


Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.


Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Frågor besvaras av Daniel Mitsogiannis
Mail: daniel.mitsogiannis@abckraften.se


Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Datapedagog/IT-pedagog/Datautbildare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=6E8C0DF571264AD4B4FF746D570F75C2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal