Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:02

Lediga jobb i Bengtsfors kommun (1460), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 947
Täthet11,27Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 059,18Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land882,98Landareal (km²)
Sjö176,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Restaurangbiträde

Om arbetsgivaren
Billingsfors Pizzeria (Kings Pizzeria) är en välkänd pizzeria i Billingsfors. Vi har ett framgångsrikt restaurang där vi serverar mat som är tillagad med omsorg och kärlek.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består av förekommande arbetsuppgifter inom restaurangbranschen såsom förberedelser, servering, enklare matlagning, diskning, städning och liknande.

Om dig
Vi söker dig som är arbetsam, stresstålig och noggrann. Att du har arbetat inom restaurangbranschen sedan tidigare är inget krav men en fördel.

Endast ansökningar per mail.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare - heltid - schema
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: bulduk_f@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Billingsfors Pizzeria - Mazlum Candoruk

66011  BILLINGSFORS 
Hemsida:
  
Platsannons

BVC-SKÖTERSKA TILL VÅRDCENTRAL

Om företaget
Rent A Nurse söker nu för kunds räkning, en legitimerad barnsjuksköterska för arbete på BVC.

Uppdraget startar 180101och pågår till 180731, det primära behovet är 100% önskar du jobba färre timmar är du också välkommen att söka.
Din profil
Du som söker är legitimerad barnsjuksköterska.
En förutsättning för arbetet är att du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Journalsystem Asynja Visph används på mottagningen.


Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar


Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi är en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man!

Rekrytering sker fortlöpande så sök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska, mottagning/vårdcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: 1729
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1729
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Åkersjövägen 6
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Ekonomi- och administrationschef

Steneby har förenat händer och material i snart hundra år och är i dag ett kreativt centrum för utbildningar inom konst, design och hantverk. Som värd åt Stenebyskolan och Göteborgs universitet erbjuds här utbildningar på olika nivåer med fokus på kreativa processer och praktiskt lärande. Utbildningarna är till stor del formade kring de fullt utrustade verkstäderna, som är Stenebys hjärta och som ger studenterna mycket bra förutsättningar att arbeta i trä, metall och textil.

På Steneby finns en lång tradition av att utveckla hantverket till en profession. En tradition som har sitt ursprung i det faktum att samtliga utbildningar, projekt och program bottnar i en och samma grundidé: Att utifrån kunskap och kreativitet bidra till personlig utveckling och därigenom konkret samhällsnytta.

Med högkvalitativa utbildningar, en levande konsthall, nischat bibliotek, stöd för egenföretagare samt arrangemang för samtal och möten ger Steneby energi till den stora potential som finns i denna del av Sverige – ett område som ligger mitt i Skandinavien men ändå lite avsides, i en sagolik miljö där naturen är ett hantverk i sig.

Läs mer på steneby.se

 

Vi söker en Ekonomi- och administationschef.

Vad skall du göra hos oss?

Som ekonomi- och administrationschef kommer du att leda och samordna Stiftelsen Stenebyskolans administrativa funktioner. Du ansvarar främst för  ekonomifunktion, vars uppgifter bland annat omfattar upprättande av, budget, uppföljning, redovisning, prognoser, avtal och bokslut. I din tjänst hanterar du också upphandlingar och inköp. Du har personalansvar för 2-4 personer inom ekonomi och IT.

Du är direkt underställd rektor, ingår i Stiftelsen Stenebyskolans ledning, rektorsråd och är föredragande i styrelsen när det gäller ekonomifrågor. Den vi söker måste vara strategisk, operativ och kunna utveckla verksamheten mot uppställda mål. 

Vem är du?

Du har eftergymnasial utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande frågor. Vi ser även att du har erfarenhet som ledare. Ditt ledarskap kännetecknas av öppenhet, respekt och tilltro till andra. Du är tydlig, rak och orädd, ger feedback som syftar till utveckling och bidrar till ett bra samarbetsklimat.

Du kommer att arbeta i en kunskapsbaserad organisation och har du erfarenhet från utbildningsvärlden är det meriterande.

Du har en välutvecklad förmåga att kommunicera muntligen och skriftligen på svenska och engelska. Vi värdesätter talang för och intresse av att kommunicera ekonomi på ett enkelt och tydligt sätt. Vi uppskattar enkla lösningar för återrapportering till medarbetarna.

Kunskaper om lagar och avtal vad gäller både upphandling och arbetsrätt är meriterande. 

Steneby strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Söker du jobb hos oss vill vi självklart att du delar vår gemensamma värdegrund. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten är på heltid och placering är Steneby. Om du har frågor om tjänsten så kontakta John Johansson på John.johansson@qtym.se

Sista ansökningsdag är 21 januari. 

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.qtym.se/soka-jobb-och-uppdrag/lediga-tjanster/?aguid=2BB755933A644BF4BA6E2B18D61EDBA8&ref=arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Qtym AB
Verkstadsgatan 20
65219  Karlstad Sverige
Hemsida: www.qtym.se
  

Platsannons

Idrottslärare till Strömkullegymnasiet

Som lärare på gymnasiet är det viktigt att stimulera eleverna till att arbeta självständigt och ta ansvar för sin utbildning. Målen för utbildningen finns angivna i läroplaner och kursplaner. Dina arbetsuppgifter omfattar självklart planering och genomförande av undervisning men även efterarbete av de examinationsformer du valt. Du deltar aktivt i skolutvecklingsarbetet, är mentor och ansvarar för ett antal elever under deras studietid. I ditt uppdrag ingår även att genomföra utvecklingssamtal och ha viss föräldrakontakt. På vår skola ska alla elever bli sedda, det tycker vi är viktigt.

Vi söker lärare med behörighet att undervisa i idrott och hälsa, önskvärt är även behörighet i samhällskunskap.
Du är noggrann och kunnig i din yrkesroll och trygg som person. Du är både expert och inspiratör i ett spännande och roligt arbete med elever. Du trivs med det nära samarbetet mellan kollegorna som finns på vår skola. Välkommen med din ansökan!

Strömkullegymnasiet är Bengtsfors kommuns gymnasieskola och ligger i centralorten Bengtsfors. Här går cirka 230 elever fördelade på nio olika program. Totalt är vi cirka fyrtio lärare och annan personal som arbetar här. Våra lokaler är moderna, fräscha och ändamålsenliga med fin utsikt över Dalslands kanal. I anslutning till skolan finns ett café och i samma hus ligger bibliotek och konsthall. På Strömkullegymnasiet tar vi sikte mot kunskap och individuell utveckling. Vi tror att närhet, öppenhet, samarbete och relationer är vägen dit.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare med eventuell provanställning. Tillträde efter överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: Ref 179/17
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 179/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Plant Controller till Ahlstrom-Munksjö Paper i Billingsfors

Är du en skicklig Controller som söker nya utmaningar? Är du intresserad av att arbeta i ett stabilt bolag i tillväxt? Då kan du vara den person vi söker.

Som Plant Controller på Ahlstrom-Munksjö är du övergripande ansvarig för ekonomisk styrning, uppföljning och kontroll mot produktionsverksamheten i Billingsfors.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Utveckla system, processer och rutiner för ekonomisk styrning samt intern kontroll.
- Övervaka kostnadsredovisning och analys samt kundfordringar.
- Koordinera stängningsprocessen av bolagets rapportering och finansiella resultat i enlighet med koncernens-/ svenska- och internationella redovisningsprinciper.
- Framtagning av ekonomiska beslutsunderlag till verksamhetens beslutsfattare samt bidra som stöd och bollplank med analys och uppföljning.
- Bistå vid beredning av kvartalsprognoser, årsplan och affärsplan.
- Samordning av mellanliggande och årliga revisioner med externa revisorer.
- Coaching, mentorskap och regelbunden feedback till personalen.

Den dagliga arbetsplatsen är på Ahlstrom-Munksjö i Billingsfors, söder om Bengtsfors. Arbetet sker i nära samarbete med kollegorna och du rapporterar till Plant Manager för verksamheten. Arbetsmiljön präglas av teamarbete och stark framåtanda. Möjlighet finns att arbeta på distans 1-2 dagar per vecka samt att veckopendla och övernatta i företagets herrgård som ligger i anslutning till fabriken i naturnära Billingsfors.

Kvalifikationer:

- Kandidatexamen i redovisning eller motsvarande utbildning och erfarenhet.
- Minst 3-5 år erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
- Erfarenhet från tillverkningsindustrin är meriterande.
- God datavana, samt kunskaper i Officepaketet, främst Excel.
- God kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift. 
- Erfarenhet från IFS är meriterande.

Du  trivs med ett självständigt arbete i nära samarbete med andra. Som person är du positiv, flexibel, förtroendeingivande, noggrann och strukturerad. Du har en god analytisk förmåga och ett intresse av ekonomi och tillverkningsindustri. Du brinner för analys och effektiviseringar och drivs av att få ta ett stort eget ansvar och skapa mätbara resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om Ahlstrom-Munksjö
Ahlstrom-Munksjö är en global ledare inom fiberbaserade material som levererar innovativa och hållbara lösningar till kunder över hela världen. I vårt erbjudande finns dekorpapper, filtermaterial, releasepapper, slipbaspapper, non-woven, elektrotekniskt isoleringspapper, glasfibermaterial, förpacknings- och etikettmaterial, tejp, material för medicinska ändamål och diagnostiklösningar. Kombinerad årlig omsättning är cirka EUR 2,15 miljarder och antalet medarbetare är 6 000. Ahlstrom-Munksjös aktie är noterad på Nasdaq i Helsingfors och Stockholm. Företaget bildades 1 april 2017 genom en fusion av Ahlstrom Corporation och Munksjö Oyj. Billingsfors bruk ingår i affärsområdet Industrial Solutions som bl.a. levererar oblekt, miljövänligt tunnpapper till stålindustrin och impregnerat papper, Spantex, till möbelindustri och andra konverteringskunder.

Övrigt
Tjänsten är på heltid, tillträde snarast eller enligt ök.

Låter det intressant?
Varmt välkommen att söka tjänsten på www.rekryteringshuset.se. För mer information vänligen kontakta Petra Lindomborg som nås på 0727-164381 eller Niklas Lindomborg som nås på 0727-125573.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Controller
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Snarast eller enligt ök. tillsvidareanställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/31
Webbplats: https://rekryteringshuset.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:184610/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: RekryteringsHuset i Sverige AB
Gjuterigatan 9
55318  Jönköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Försäljare/lokalvårdare till Bengtsfors

Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad?
Till butiken i Bengtsfors söker vi nu en engagerad försäljare och lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är fördelad på 10 timmar försäljning och 10 timmar lokalvård i veckan.

Om oss
Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull. Och i vilken annan verksamhet kan man rädda liv och samtidigt bli expert på mat och dryck?

Rollen
Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Det viktigaste i rollen är att erbjuda alla kunder bästa tänkbara service. Med passion, engagemang och ett personligt ansvar lyfter du tillsammans med dina kollegor kundmötet till högsta nivå. Det dagliga arbetet som försäljare i butik innebär att du växlar mellan att möta kunder, arbeta i kassa och i lager, samt upplockning av varor.

Som lokalvårdare har du ett ansvar för att butik, lager och personalutrymmen städas och är fräscha. Det är ett för Systembolaget mycket viktigt uppdrag att se till att butiken är attraktiv för kunder och kollegor.  

Om dig
Du är en serviceinriktad, noggrann, flexibel och lyhörd person som kan se varje kunds unika behov. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i butiken och brinner för att ge bästa tänkbara service till våra kunder. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du, i kundmötet, är hela Systembolagets ansikte utåt.

Du har fyllt 20 år och arbetet ställer också krav på en god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Om din utveckling hos oss
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Susanne Fagerlind butikschef, på telefonnummer 0531-613 22.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Senast den 8 januari vill vi att du registrerar din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail eller brev.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid VikariatIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens:
Webbplats: https://system.easycruit.com/vacancy/application/1975665/65007?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Systembolaget AB 1507, Bengtsfors
Berglunds Gränd 1
66630  Bengtsfors Sverige
Hemsida: http://www.systembolaget.se
  

Platsannons

Enhetschef till Stöd och omsorg norr

Som enhetschef jobbar du tillsammans med dina medarbetare för att utveckla en modern verksamhet med metoder och arbetssätt som är anpassade till medborgarnas (brukarnas) behov, omvärldens förutsättningar och samhällets resurser. Som chef har du verksamhets-, personal- och budgetansvar. Du har även ansvar för boendestöd och daglig sysselsättning/psykiatri. I uppdraget ingår uppföljning och utvärdering samt kvalitetsarbete. Du arbetar utifrån måldokument och verksamhetsplan som är utgångspunkten för din styrning av verksamheten. Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp, och i den arbetar vi med strategiskt utvecklingsarbete. Du är en viktig kugge i den kommunala organisationen och arbetar för fattade beslut. Du samarbetar med både interna och externa aktörer för att leda verksamheten framåt.

Du har goda ledaregenskaper, är modig, beslutsam och nytänkande. Att skapa kontakter är naturligt för dig. Du har en förmåga att entusiasmera medarbetarna och, tillsammans med dem, driva utvecklingsarbetet på enheten. Det är viktigt att driva kompetensfrågor och organisera verksamheten på ett effektivt sätt. Du behöver också kunna göra kvalificerade utredningar/beslutsunderlag. Om du tidigare arbetat som ledare eller chef i en politisk styrd organisation är det självklart en merit. Erfarenhet av verksamhets-, ekonomi-, och personalansvar är också en fördel för att lyckas som enhetschef. Välkommen med din ansökan!

Inom stöd och omsorg jobbar vi med personer som behöver olika typer av stöd och hjälp i hemmet. Vårt arbete gör en skillnad i andra människors vardag och vi utför insatser hos våra brukare dygnet runt. Vi arbetar också utifrån att våra brukare ska vara delaktiga och ha inflytande kring hur och när insatserna ska utföras. Det tycker vi är viktigt! Vi arbetar med att tillgodose våra brukares behov inom ramen för de insatser de blivit beviljade och vi tar ansvar för att göra det med ett gott bemötande. Vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat socialtjänstlagen. Vår verksamhet är indelad i två geografiska området, söder och norr. Till det norra området hör Bengtsfors och Billingsfors med grupplokal på Björkåsen i Bengtsfors.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, provanställning kommer att tillämpas. Tillträde snarast efter överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: Ref 178/17
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 178/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Medicinsk sekreterare

Om Praktikertjänst Närsjukhus i VG AB


Om PTJ Närsjukhus i Västra Götaland AB
Välkommen till sjukhuset mitt i Dalsland. På Praktikertjänst Närsjukhus i Västra Götaland AB bedriver vi öppen specialistsjukvård. Vi finns på Dalslands, Lysekils och Strömstads sjukhus sedan april 2015 med ett uppdrag i regionen.
På samtliga sjukhus finns Barn- och ungdomsmedicin, Dietist, Diabetes, Gynekologi, Hud, (endast i Dalsland), Kardiologi, Ljusbehandling, Logopedi, Röntgen, Ögon och Öron-näsa-hals.

Arbetsuppgifter
Vi söker förstärkning till vår verksamhet på Dalslands sjukhus.
Är du medicinsk sekreterare och vill prova något nytt?

Övrig information
Sista ansökningsdag 180131.

Sysselsättningsgrad 70%. Anställning 180301 eller enligt överenskommelse.
Intervjuer sker fortlöpande.

Ange löneanspråk
Ansökning via mail till: marika.jonsson@ptj.se

För frågor om tjänsten, hör gärna av dig så berättar jag mer:
tel 010-1673703 Marika Jonsson, verksamhetschef
Praktikertjänst Närsjukhus Dalsland
Vi undanber oss rekrytering via bemanningsbolag.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta i planerad mottagningsverksamhet, dagtid måndag-fredag.
Utbildad medicinsk sekreterare är ett krav.
Kunskap i journalsystemet Melior och bokningssystemet Elvis är önskvärt.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid vem du är som person och värdesätter egenskaper som god organisationsförmåga, samarbetsförmåga, flexibilitet och att du kan arbeta självständigt.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid28 timmar per vecka. Tillträde: 2018-03-01. Tillsvidare med provanställning.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 46-556077-2419-E384
Webbplats:
Epostadress: marika.jonsson@ptj.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PTJ Närsjukhus i Västra Götaland AB
Dalslands sjukhus
66888  Bäckefors Sverige
Hemsida: http://www.narsjukhusvast.se
  
Platsannons

PTP-psykolog

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.20 PTP-tjänster!
Vi erbjuder PTP under handledning på kvalitetscertifierade arbetsplatser och du kommer vara en del i regionens uppskattade PTP-program.

Starta karriären i en region som erbjuder stimulerande arbetsuppgifter och satsar på psykologers utveckling.

Vi söker dig som med din kunskap och ditt engagemang vill vara med och göra skillnad - välkommen med din ansökan!

Beskrivning
Vår mottagning befinner sig på Dalslands sjukhus som ligger i hjärtat av Dalsland omgivet av vacker natur och fina rekreationsområden för paddling, vandring mm. Vi är ett mindre team bestående av nio medarbetare plus chef.

Barn- och Ungdomspsykiatriska kliniken i NU-sjukvården består av sex öppenvårdsmottagningar, ett neuropsykiatriskt team, en dygnet runt-avdelning för akut/utredning, två utrednings- och behandlingsenheter i dagvård samt ätstörningsmottagning och traumateam.

Kliniken har ca 150 årsarbetare inom följande: behandlingsassistent, fritidspedagog, läkare, sjuksköterska, socionom, specialpedagog, teamsekreterare och psykolog. Kliniken leds av verksamhetschef och enhetschefer.

Kliniken har på ett medvetet sätt valt att utbilda och utveckla personalen så att både bredd och djup avseende kunskap om diagnostik och behandlingsformer ska finnas. Vi har mycket samarbete med vårdgrannar, skola, socialtjänst, primärvård, habilitering och barnmedicin.

Arbetsuppgifter
Barnpsykiatriska bedömningar, utredningar och behandlingar. Bedömningar och utredningar sker i överensbestämmelse med gemensamt framarbetade mallar, stöddokument och riktlinjer. Behandling består av stödsamtal och/eller terapier som kan ges individuellt till barn/ungdom eller till familj/föräldrar.

Vi arbetar utifrån olika metoder såsom Pdt, Kbt, Emdr, barnterapi, familjeterapi, psykoedukativa metoder beroende på ärendets art och vad som bedöms lämpligt i det enskilda fallet. I ett behandlingsarbete kan också ingå kontakter och samarbete med vårdgrannar.

Kvalifikationer
Psykologexamen. Erfarenhet av barnpsykiatriskt arbete är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, flexibilitet, social kompetens och ett positivt tänkande. Vi är måna om ett gott kamratskap och sätter stort värde på god arbetsmiljö och bra kommunikation.

Övrigt
Visstidsanställning 2018-03-01--2019-02-28.

Välkommen med din ansökan!


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: PTP-psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: 2018-03-01 eller enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 2017/8479
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182559/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NU-sjukvården, Barn- och ungdomspsykiatri, Öppenvårdsmottagning Bäckefors
Ledningskansliet
46185  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Enhetschef till Stöd och omsorg söder

Som enhetschef jobbar du tillsammans med dina medarbetare för att utveckla en modern verksamhet med metoder och arbetssätt som är anpassade till medborgarnas (brukarnas) behov, omvärldens förutsättningar och samhällets resurser. Som chef har du verksamhets-, personal- och budgetansvar. I uppdraget ingår även uppföljning och utvärdering samt kvalitetsarbete. Du arbetar utifrån måldokument och verksamhetsplan som är utgångspunkten för din styrning av verksamheten. Som enhetschef ingår du i verksamhetsområdets ledningsgrupp, och i den arbetar vi med strategiskt utvecklingsarbete. Du är en viktig kugge i den kommunala organisationen och arbetar för fattade beslut. Du samarbetar med både interna och externa aktörer för att leda verksamheten framåt.

Du har goda ledaregenskaper, är modig, beslutsam och nytänkande. Att skapa kontakter är naturligt för dig. Du har en förmåga att entusiasmera medarbetarna och, tillsammans med dem, driva utvecklingsarbetet på enheten. Det är viktigt att driva kompetensfrågor och organisera verksamheten på ett effektivt sätt. Du behöver också kunna göra kvalificerade utredningar/beslutsunderlag. Om du tidigare arbetat som ledare eller chef i en politisk styrd organisation är det självklart en merit. Erfarenhet av verksamhets-, ekonomi-, och personalansvar är också en fördel för att lyckas som enhetschef. Välkommen med din ansökan!

Inom stöd och omsorg jobbar vi med personer som behöver olika typer av stöd och hjälp i hemmet. Vårt arbete gör en skillnad i andra människors vardag och vi utför insatser hos våra brukare dygnet runt. Vi arbetar också utifrån att våra brukare ska vara delaktiga och ha inflytande kring hur och när insatserna ska utföras. Det tycker vi är viktigt! Vi arbetar med att tillgodose våra brukares behov inom ramen för de insatser de blivit beviljade och vi tar ansvar för att göra det med ett gott bemötande. Vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat socialtjänstlagen. Vår verksamhet är indelad i två geografiska området, söder och norr. Till det södra området hör Dals Långed och Bäckefors med grupplokal på Kolaregården i Dals Långed.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, provanställning kommer att tillämpas. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: Ref 174/17
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 174/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  
Platsannons

Psykologer till nystartad enhet

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Närhälsan är störst i Sverige på primärvård.

Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. 

Om oss

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss inom Närhälsan. Vi startar nu upp ett en ny enhet ”Central enhet för psykisk hälsa”, till vilken alla vårdcentraler i Dalsland är kopplade. Vi är 5 offentligt drivna vårdcentraler i Dalsland, från Färgelanda till Bengtsfors. Alla vårdcentraler har befintliga team för psykisk hälsa som den nya enheten ska komplettera och stödja. Du kommer att arbeta både från enheten och med mottagningsarbete på vårdcentral. 

Om arbetet

I den centrala enheten för psykisk hälsa kommer 3 psykologer ingå. Enheten ska stödja vårdcentralerna, handleda PTP, utföra digitala vårdmöten och gruppbehandlingar. Personerna vid enheten är placerade tillsammans i Dalsland men jobbar också vissa dagar på vårdcentralerna i området. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara psykoterapeutiskt behandlingsarbete med fokus på korttidsterapi exempelvis inom områdena ångest, depression, stressrelaterade sjukdomar, svårare kriser och smärtproblematik. I arbetsuppgifterna ingår även bedömningar av patienter och konsultationsverksamhet med övrig personal i frågor som rör psykisk ohälsa. Det finns också utrymme för att bedriva gruppverksamhet. Arbetet förutsätter god förmåga och vilja till samverkan med andra. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog.

Du är intresserad och engagerad samt trivs med samarbete över yrkesgränser. Du är nyfiken och öppen för att pröva nya arbetssätt. Du är legitimerad psykolog och vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet inom KBT, IPT, psykologisk behandling via internet, gruppbehandlingar, psykiatri och behandlingsarbete. Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande stämmer bra in på dig.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner på http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Urval och intervjuer sker kontinuerligt under ansökningsperioden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 100% eller enligt överenskommelse. Tillträde: 1 feb tillsvidareanställningMånadslön, individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/7659
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:176982/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan, Psykologenhet Dalsland
Regionens Hus, Östergatan 1
46280  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterska

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Våra två sjukhus är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 270 000 invånare. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.Vår mottagning befinner sig på Dalslands sjukhus som ligger i hjärtat av Dalsland omgivet av vacker natur och fina rekreationsområden för paddling, vandring mm.

Vi är ett mindre team bestående av 9 medarbetare plus chef.

Beskrivning
Barn- och Ungdomspsykiatriska kliniken i NU-sjukvården består av sex öppenvårdsmottagningar, ett neuropsykiatriskt team, en dygnetruntavdelning för akut/utredning, två utrednings- och behandlingsenheter i dagvård samt en ätstörningsenhet och ett traumateam..

Kliniken har ca 150 årsarbetare inom följande: behandlingsassistent, fritidspedagog, läkare, sjuksköterska, socionom, specialpedagog, teamsekreterare och psykolog. Kliniken leds av verksamhetschef och enhetschefer. Kliniken har på ett medvetet sätt valt att utbilda och utveckla personalen så att både bredd och djup avseende att kunskap om diagnostik och behandlingsformer ska finnas. Vi samarbetar mycket med våra vårdgrannar; skola, socialtjänst, primärvård, habilitering, barnmedicin.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska arbetar du med medicinska uppföljningar, bedömningar och behandling av barn och ungdomar. Ditt arbete sker i nära samverkan med läkare och övriga medlemmar i teamet.

Samverkan med skola, socialtjänst, barn och ungdomshabilitering och barn och ungdomsmedicin är viktiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska
Vidareutbildning i psykiatri är meriterande.
Körkort är ett krav. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referens: 2017/8455
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:182452/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barn- och ungdomspsykiatri, BUP Öppenvårdsmottagning Bäckefors
Ledningskansliet
46185  Trollhättan Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Psykoterapeut / Kurator

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Vårdcentralen/Jourcentralen är en liten fungerande primärvårdsenhet med i dag cirka 3100 listade som fortsätter att öka i listningsantal.

På vardagarna arbetar distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, psykoterapeut, medicinsk sekreterare, LITA, undersköterska och fotvårdsterapeut tillsammans. Vi har specialistkompetens inom områdena astma/KOL, hjärta/kärl, diabetes samt livsstil och vi erbjuder även BVC och förebyggande hälsovård samt servar kommunen med läkarinsatser.

Vår Jourcentral är öppen kvällar, nätter och helger hela dygnet för befolkningen i Dalsland samt andra kommuner.

Vårdcentralen/Jourcentralen ligger vid Dalslands sjukhus i Bäckefors, där vi delar lokaler med bland annat NU-sjukvården och praktikertjänst mitt i det vackra Dalsland med närhet till västkusten och Norge.

Då en av våra medarbetare går i pension behöver vi nu rekrytera en ny medarbetare till vårt samtalsteam.

Om arbetet

I arbetet som psykoterapeut/kurator på vårdcentral ingår att göra akutbedömningar och tidiga psykologiska bedömningar. Vi erbjuder kortare terapeutiska samtalsserier vid lindrig eller måttliga former av psykisk ohälsa exempelvis ångest, sömnproblem, depression, samt gruppbehandlingar i egen regi .

Om dig

Ditt arbete som psykoterapeut/kurator på vårdcentral spänner över ett brett arbetsfält där det är viktigt med flexibilitet och att individualisera behandlingen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral, men det är inget krav. Du bör ha kompetens inom KBT. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi värdesätter god samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt förhållningssätt, ansvarstagande och en positiv inställning till att utveckla arbetet. Du delar våra kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs om våra förmåner här

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Primärvårdskurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 100%. Tillträde: snarast enl överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 2017/8219
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181173/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan Bäckefors vårdcentral
Regionens Hus, Östergatan 1
46280  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

BVC-sköterska till Bengtsfors

Om oss
Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker en BVC-sköterska för uppdrag på vårdcentral i Bengtsfors

Vecka 1 t.o.m. vecka 31, 2018.
Dagtid kl 8-17.

Din profil
BVC-sköterska med erfarenhet av BVC.
Journalsystem: Asynjah Visp
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 1061
Webbplats: https://cv-shvab.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=1061
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ofelia Vård AB
Vasagatan 45
41137  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.ofelia.se
  
Platsannons

BVC-Sköterska till Bengtsfors

Dedicare söker
Dedicare söker för kunds räkning en BVC-sköterska till vårdcentral i Bengtsfors. Arbetstiderna är mån-fre 8-17.

Ort
Bengtsfors

Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på BVC. Som specialistsjuksköterska ställs höga krav på din kompetens och för att lyckas i rollen ser vi att du har en god helhetssyn. Du kan med lätthet prioritera och ta snabba beslut och du har ansvar för att leverera en kvalitativ vård med patienten i fokus.
Du agerar professionellt och bidrar till ett gott samarbete och en bra arbetsmiljö.


Om arbetsgivaren
Dedicare är nordens ledande bemanningsföretag inom vård. Hos oss får du möjligheten att själv bestämma var, när och hur du vill arbeta. Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till alla våra sjuksköterskor.
Dedicare har uppdrag i hela Sverige inom alla specialiteter och inriktningar, hos både privata och offentliga aktörer.


Kvalifikationer
Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet Är du vidareutbildad barnsjuksköterska eller distriktsköterska är det meriterande.
Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Personliga egenskaper
Som bemanningssjuksköterska hos Dedicare får du chansen att utvecklas och växa i din roll som sjuksköterska. Du kommer att få testa på olika arbetsplatser och ha ett stort eget ansvar.
Vi ser att du som är sjuksköterska hos Dedicare är initiativtagande, effektiv och har ett stort fokus på patienter och anhöriga. För att lyckas i rollen som bemanningssjuksköterska är du dessutom en god lagspelare som motiverar dina medarbetare och ser helheten.


Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida www.dedicare.se/nurse presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Håll utkik efter oss! Vi anordnar månatliga rekryteringsträffar och syns ofta på mässor nära dig. Nästa tillfälle finner du via http://www.dedicare.se/nurse/evenemang/


Tillsättning
Januari eller enligt överenskommelse.

Företagsbeskrivning
Dedicare – Vi bryr oss mer!

Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet.
Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer. Närheten till våra kunder är viktig och vi har kontor i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Göteborg, Trondheim och Oslo.
Utöver bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal hoppas vi att vår filosofi, våra mångsidiga uppdrag och fantastiska kolleger får dig intresserad av att veta mer om oss på Dedicare och på vad vi kan göra för att utveckla din karriär.
Vi bryr oss mer!
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Barnsjuksköterska, mottagning/vårdcentral
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 6058
Webbplats: http://www.dedicare.se/lediga-uppdrag/annons/?jaid=6058
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Dedicare Nurse
Mässans gata 18
40224  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.Dedicare.se
  

Platsannons

DAMFRISÖR I ED

Salong Lee är en frisörsalong som kommer att öppna i Ed inom kort. Vi är 3 som kommer att jobba på salongen och söker nu dig som vill jobba som damfrisör tillsammans med oss.
Anställninge är på 50% till en början men kan utökas för rätt person.

Det är meriterande om du har frisörutbildning men det viktigaste är att du har erfarenhet från yrket och att du trivs med att jobba i team.

Välkommen med din ansökan via mail till:
tatu.mah@hotmail.com
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidca 50% som kan utökas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: tatu.mah@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salong Lee
Östra Torggatan 3
66830  ED 
Hemsida:
  
Platsannons

Ekonomi- och administrationschef

Som ekonomi- och administrationschef kommer du att leda och samordna Stiftelsen Stenebyskolans administrativa funktioner (ekonomi, personalfrågor, IT och kontor). Du är direkt underställd rektor, ingår i Stiftelsen Stenebyskolans ledning, rektorsråd och föredragande i styrelsen när det gäller ekonomifrågor. Den vi söker måste vara strategisk, operativ och kunna utveckla verksamheten mot uppställda mål. Du ansvarar främst för Stiftelsen Stenebyskolans ekonomifunktion, vars uppgifter bland annat omfattar upprättande av, budget, uppföljning, redovisning, prognoser, avtal och bokslut.
Du har också ansvar för personalfrågor, rekrytering, personalutveckling och samverkansfrågor, inklusive arbetsrätt, förhandlingar och kontakter med företagshälsovård. I tjänsten ingår personalansvar för den administrativa personalen.

Löpande urval tillämpas och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Du har eftergymnasial utbildning och relevant arbetslivserfarenhet av liknande frågor. Vi ser även att du har erfarenhet som ledare och att du har hanterat olika typer av personalärenden. Du kommer att arbeta i en kunskapsbaserad organisation och därför ser vi gärna att du har erfarenhet av arbete inom utbildningsvärlden, men det är inget krav. Du har en välutvecklad förmåga att kommunicera muntligen och skriftligen på svenska och engelska. Vi värdesätter talang för och intresse av att kommunicera ekonomi på ett enkelt och tydligt sätt. Vi uppskattar enkla lösningar för återrapportering till medarbetarna. Kunskaper om lagar och avtal vad gäller både upphandling och arbetsrätt är meriterande. Ditt ledarskap kännetecknas av öppenhet, respekt och tilltro till andra. Du är tydlig, rak och orädd, ger feedback som syftar till utveckling och bidrar till ett bra samarbetsklimat.

Steneby strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Söker du jobb hos oss vill vi självklart att du delar vår gemensamma värdegrund. Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter mångfald tillför verksamheten.

Steneby har förenat händer och material i snart hundra år och är i dag ett kreativt centrum för utbildningar inom konst, design och hantverk. Hit söker sig människor från hela världen för att påbörja sin utbildningsresa, utbilda sig till ett yrke och fördjupa sin kunskap i material och processer. Men också för att ta del av en nyfiken, kunskapsorienterad och i många avseenden helt unik studiemiljö. Som värd åt Stenebyskolan och Göteborgs universitet erbjuds här utbildningar på olika nivåer. Med högkvalitativa utbildningar, en levande konsthall, nischat bibliotek, stöd för egenföretagare samt arrangemang för samtal och möten ger Steneby energi till den stora potential som finns i denna del av Sverige – ett område som ligger mitt i Skandinavien men ändå lite avsides, i en sagolik miljö där naturen är ett hantverk i sig.
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Ekonomichef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidAnställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stiftelsen Stenebyskolan tillämpar individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 11/1705
Webbplats:
Epostadress: ekonomi-adminchef@steneby.se
Övrigt: Steneby kommer i denna rekrytering främst att beakta de sökande som efter en helhetsbedömning av kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper bedöms ha de bästa förutsättningarna att fullfölja intentionerna i anställningen. Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.
Arbetsplats: 
Adress: STENEBYSKOLAN
Hemslöjdsvägen 1
66010  DALS LÅNGED Sverige
Hemsida: http://www.steneby.se
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal