Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:04

Lediga jobb i Bengtsfors kommun (1460), Västra Götalands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd9 915
Täthet11,23Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 059,18Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land882,98Landareal (km²)
Sjö176,20Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sensus i Bengtsfors söker en Verksamhetsutvecklare

Sensus i Bengtsfors söker en Verksamhetsutvecklare

Sensus studieförbund erbjuder studiecirklar, kulturprogram och andra sociala mötesplatser. Sensus verksamhet utgår från demokratiska värderingar och respekt för den enskilda människan. Sensus är partipolitiskt obundet.

Vi söker dig som har lätt att knyta kontakter, skapa relationer samt har en egen drivkraft och är utåtriktad och flexibel.

I ditt uppdrag som verksamhetsutvecklare är du med och skapar folkbildning samt stöttar våra medlemsorganisationer bl a Svenska Kyrkan. Du ska nätverka, lyssna in behov hos samarbetspartners, informera om möjligheterna med folkbildning, samverka med samarbetspartners och sköta viss administration.

Du ingår i ett team som utgår från kontoret i Bengtsfors, men som har hela Dalsland samt Årjäng som arbetsområde.Resor i tjänsten ingår

Meriterande är om du har erfarenhet av folkbildning, ideellt arbete, kyrklig verksamhet, och kundkontakter.

Välkommen med din ansökan
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Kanslichef/verksamhetschef, församling
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid50% Tjänst Flexibel arbetstid enligt överenskommelse. Visstid 170815-171231Avtalsenlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan med CV och personligt brev skickas till: Sensus Centralbacken 4 666 31 Bengtsfors irena.malmberg@sensus.se
Arbetsplats: 
Adress: Sensus Studieförbund
Centralbacken 4
66631  BENGTSFORS 
Hemsida:
  

Platsannons

Drifttekniker fastighet, park, gator och vägar till tekniska området

Arbetsuppgifterna består av tillsyn, drift, reparationer samt underhåll av fastigheter och alla förekommande arbeten inom park, gator och vägar.

Driftteknikerutbildning eller motsvarande kompetens. Goda kunskaper inom service/underhåll av fastigheter, skötsel av park, gator och vägar. Kompetens inom ventilation eller byggnadsarbete är meriterande. Det är en merit om du har förarbevis för grävmaskin, hjullastare eller liknande. Vi ser att du har förmåga att på egen hand göra bedömningar och åtgärder via driftövervakningssystem eller på plats. Som person är du strukturerad, ansvarsfull och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Det tekniska området är ett av Bengtsfors kommuns fyra verksamhetsområden. Inom området ansvarar vi för drift och underhåll av kommunens fastigheter, vi sköter om gator och parker i våra olika orter och vi arbetar med renhållning och återvinning. Vi ansvarar för vatten- och avloppsnät till våra invånare och vi erbjuder fjärrvärme till boende i kommunen. Förutom service mot allmänhet och kunder erbjuder vi intern service i form av kost och städ till våra övriga enheter. Räddningstjänsten är ytterligare en enhet som hör till det tekniska verksamhetsområdet.
Inom det tekniska området finns många olika kompetenser vilket gör det till en lärorik och utvecklande arbetsplats.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Fastighetstekniker/Drifttekniker, fastighet
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare med eventuell provanställning. Tillträde efter överenskommelse.Individuell lönesättning. Agne löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 66/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Personlig assistent till LSS-enheten

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra brukare där du som assistent ska arbeta i brukarens hem och utifrån brukarens behov och önskemål. Som personlig assistent hjälper du brukaren i dess vardag, med bland annat personlig omvårdnad, förflyttningar och kommunikation, samt andra förekommande uppgifter så som inköp, städ, aktiviteter och träning.
Det är du som personlig assistent som hjälper brukaren till en meningsfull och en innehållsrik vardag. Det är även du som hjälper brukaren att bibehålla förmågor samt ger stöd att utvecklas i sin livssituation och att utveckla nya förmågor.

Vi söker dig som vill arbeta på ett fast schema, men som även har möjlighet att gå in och arbeta extra vid behov. Du som assistent bör vara lojal, flexibel och arbetsvillig. För att fungera optimalt i rollen som personlig assistent är dina personliga egenskaper av stor vikt. I Bengtsfors kommun arbetar vi alltid utifrån våra värdegrunder; Gott bemötande, Delaktighet, Respekt, Glädje och Professionalism. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Vidare har brukaren behov av att du som assistent är engagerad och tar ditt arbete på allvar och förstår att din insats värderas högt. Tidigare erfarenhet av likande arbete samt undersköterska är meriterande.

Vill du jobba på en arbetsplats där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Personlig assistans i Bengtsfors kommun!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTillträde snarast. Visstidsanställning till och med 30 september 2017, eventuell förlängning. Sysselsättningsgrad 66,89 procent. 60%-80%Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 67/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Sommarvikarier till LSS-enheten

Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa och stödja våra brukare utifrån deras behov och förutsättningar.

Vi söker:
•Undersköterska
•Barnskötare
•Vårdbiträde
•Storvikt läggs vid personlig lämplighet
•God samarbetsförmåga
•Vana att arbeta självständigt
•Erfarenhet av liknande arbete


Vi söker sommarvikarier till personlig assistans och korttiden för barn och unga.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTillträde sker under veckorna 25 till 34 sommaren 2017. Sysselsättningsgraden är varierande. 80% eller merIndividuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 69/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Jobbcoacher till integrationsenheten

Ditt jobb är viktigt
Som jobbcoach är din främsta uppgift att få deltagare i arbete, utbildning eller starta eget. Dina kontakter med arbetsgivare är viktiga för att hitta lämpliga praktikplatser och/eller lediga jobb att matcha mot den kompetens som finns i målgruppen. Du kommer att arbeta självständigt men också tillsammans med kollegor och samverkansaktörer.
I ditt arbete som jobbcoach kommer du att:
• kartlägga deltagares färdigheter, kompetenser, förutsättningar och yrkesområden
• vägleda och coacha deltagare mot uppställda mål samt följa upp och utvärdera resultat
• samordna praktikplatser inom det lokala näringslivet och inom kommunens egna verksamheter
• presentera och matcha arbetssökande mot arbetsgivare
• skapa och bevara arbetsgivarkontakter
Organisatoriskt är du underställd integrationschefen. Du kommer att jobba med målgruppen nyanlända som deltar i etableringen och arbetsökande mellan 20 och 65 år.

Det här är du
Som person är du bra på att arbeta självständigt, planera och organisera ditt arbete. Du är bra på att
samarbeta och kommunicera och du är reflekterande, trygg och kunnig. Du är nytänkande och ser möjligheter istället för hinder.
Om du är flerspråkig, har kunskaper om att driva företag och erfarenhet av att jobba med nyanlända är det meriterande.
Kompetenskrav
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning för tjänsten. Alternativt har du en dokumenterad erfarenhet som coach/praktiksamordnare för målgruppen.
Välkommen med din ansökan!

Det här är vi
Integrationsenheten jobbar med att hjälpa personer som har permanent eller tillfälligt uppehållstillstånd med sin etablering. Hit kan personer vända sig med frågor om det svenska samhället och frågor som rör etablering och integrering. Vi finns placerade i centrala kontorslokaler på Storgatan i Bengtsfors. Integrationsenheten består av sex personer. Vi arbetar i nära samverkan med Arbetsförmedlingen och kommunens näringslivsfunktion med flera.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde efter överenskommelse. Visstidsanställning till och med 31 maj 2018 med eventuell förlängning.Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 70/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Administratör till Bengtsfors Energi Nät AB

Dina arbetsuppgifter som administratör kommer huvudsakligen att bestå av arbete vid vår debiteringsavdelning.

De personliga egenskaper som vi sätter stor vikt vid är att du är ansvarstagande, självgående, fingerfärdig, har god samarbetsförmåga och en positiv attityd. Du är intresserad och vill lära dig nytt och utveckla dig inom området. Som person är du trygg och lugn i din roll och har inga problem med att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är flexibel, engagerad, initiativtagande, noggrann och vill hålla ordning och reda omkring dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bengtsfors Energi Nät AB är Bengtsforsbornas gemensamma energibolag. Ett väl sammanhållet företag, med verksamhet inom nät, elhandel och bredband. Viss entreprenadverksamhet förekommer. Elnätsverksamheten har bedrivits av kommunen sedan 1915, bredbandsutbyggnaden påbörjades 2007. Bredbandsnätet har idag cirka 2200 anslutna kunder.

Besök gärna vår hemsida på adress www.nat.bengtsfors.se
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast. Provanställning kommer att tillämpas.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska, ansvarsområde vårdplanering

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Är Du en erfaren sjuksköterska med stort intresse för den multisjuka patienten? Vill Du också vara med och starta upp och utveckla en ny funktion inom primärvården? Då är detta arbete kanske något för DIG!

En ny funktion införs och tydliggörs eftersom vi vill förbättra planering och omhändertagande av personer med komplexa behov och möta framtiden.

Därför förstärker vi med ytterligare medarbetare med ansvar att starta upp och organisera arbetet med samordnad planering. Uppdraget kombineras med ordinarie mottagningsarbete på vårdcentralen.

Om oss

Bengtsfors vårdcentral är belägen i norra Dalsland. Vi betjänar ca 8200 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi är en väl inarbetad vårdcentral med bred kompetens. Vid vårdcentralen arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor inom diabetes, astma/KOL och hjärta/kärl, BVC, undersköterskor samt psykiatrisköterska/KBT-terapeut och kurator.

I anslutning till vårdcentralen finns mödravårdscentral, ungdomsmottagning och rehabmottagning.

 Om arbetet

Du kommer ansvara för utvecklandet av patientens individuella vårdplaneringsprocess lokalt enligt regiongemensamma rutiner för samordnad vårdplanering.

I arbetet ingår att tillsammans med Dina arbetskamrater aktivt planera, delta och ansvara för vårdplaneringsprocessen mellan olika huvudmän och professioner samt fungera som ett kunskapsstöd för arbetsplatsen.

Dessutom kommer Du tillsammans med dina arbetskamrater att ansvara för planering och genomförande av vårdplaneringsmöten samt upprättande av SIP – samordnad individuell planering för enskilda personer. Du kommer att utveckla ett gott samarbete med slutenvård och kommun lokalt inom ditt område samt aktivt följa utvecklingen.  

Om Dig

Vi söker Dig som är Distriktsköterska eller legitimerad sjuksköterska och har en gedigen arbetserfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du är diabetessjuksköterska eller astmasjuksköterska.

För att klara arbetsuppgifterna vill vi att Du är väl förtrogen med lagstiftningen HSL, SOL och besitter kunskap om vårdplaneringens olika delar. Vi värdesätter personliga egenskaper som hög social kompetens samt god förmåga att strukturera Ditt arbete. Du har en förmåga att arbeta självständigt såväl som att skapa ett gott samarbete med andra medarbetare och olika intressenter som Du kommer i kontakt med.

Vi ser även att Du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Körkort erfordras.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: 1 oktober eller enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/3614
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151027/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan, Bengtsfors vårdcentral
Regionens Hus, Östergatan 1
46280  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Teknisk chef

Din uppgift i kommunen är att utveckla och strukturera verksamheten utifrån utvecklingsmål och planer. Ansvarig för verksamheten och resultat för det tekniska området med totalt 85 anställda och en budget på ca 130 miljoner SEK.

Verksamheten gäller Räddningstjänst, Kost, Städ, VA / Renhållning och Fastighet-Gator-Park-Fjärrvärme med sina respektive chefer och medarbetare. Tekniska chefen ingår i kommunchefens ledningsgrupp tillsammans med biträdande kommunchef, socialchef, utbildningschef, ekonomichef och personalchef.


Vi söker dig med goda ledarmeriter. Utbildning inom teknik eller annan relevant utbildning på högskole eller universitetsnivå. Stabil, modig och beslutsam person som har erfarenhet av att leda projekt, göra utredningar, analyser och planer. God strateg som tillsammans med medarbetare skapar en god struktur, organisation och verksamhet för kommuninnevånare, allmänhet och i arbetsteamen. God ekonomikompetens är viktigt i din profil och det är meriterade med erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation.Bengtsfors kommun har cirka 10 000 invånare och ligger i det vackra landskapet Dalsland, mitt emellan Göteborg, Oslo och Karlstad. Kommunen är kanske mest känd för sina natursköna omgivningar med Dalslands kanal och dess sjösystem, HDK Steneby samt det årliga evenemanget Dalsland kanotmaraton. Vår ambition är att öka inflyttningen till kommunen genom att skapa attraktiva miljöer för boende, företagande och besöksnäring.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Teknisk chef, kommun
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Teknikchef
Webbplats:
Epostadress: info@hrresurs.com
Övrigt: Mer information och utförligare annons finns på www.bengtsfors.se. Där finns också mycket mer att läsa om kommunen. Ditt intresse och ansökan kan göras med diskret hantering om så önskas.
Arbetsplats: 
Adress: HR RESURS/Hyllienmark Rekrytering&Resurs AB
Hasselbolsgatan 6
65468  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.hrresurs.com
  

Platsannons

Vagns och kranmontör

Arbetsförmedlingen i Vänersborg bistår FTG Cranes AB med rekryteringshjälp.

Om företaget
FTG Crane (Forest Technology Group) bildades 2005 och har idag en stark marknadsposition i Skandinavien inom utveckling och tillverkning av produkter inom skörd och transport av skogsråvaror. FTG marknadsför tre starka varumärken Mowi, Moheda för skogsvagnar och V-kran för timmerkranar. FTG har sin produktion i Bäckefors.

Om tjänsten
Du kommer att jobba med montering av skogsvagnar där du är med i hela processen till färdig vagn. Vi ser att du har en bakgrund inom industri/verkstad sedan tidigare med en god teknisk kunskap och monteringsvana. Kanske har du erfarenhet från att ha jobbat inom tyngre basindustrier.

Det är ett arbete som kräver hög noggrannhet och en del produkter kan vara kundunika och byggas ihop på olika sätt. I rollen är det meriterande om du har kunskap kring hydraulik. Du måste kunna ritningsläsning.

Om dig
Arbeta strukturerat och noggrant, intresse för produktion, intresse och kunskap om produktionslogistik och leanverktyg.
Kännedom om FTG produkter är meriterande.

Tjänsten söks via nedanstående länk:

https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/14896
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Fordonsmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hänvisning till Arbetsförmedlingen

  
Hemsida:
  
Platsannons

SOMMARUPPDRAG PÅ VÅRDCENTRAL

Om företaget
Rent A Nurse söker en distrikssköterska alt. sjuksköterska för uppdrag på vårdcentral i sommar.

Uppdragets start: 170710 till 170811
Arbetstider måndag till fredag 8-17

MISSA INTE att du har chans att få extra pengar i plånboken genom årets fina SOMMARBONUS. Allt detta för dig som arbetar via oss i sommar under veckorna

Dina arbetsuppgifter
Du som söker är distriktsköterska alt. sjuksköterska med erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet
Vi söker dig som är trygg både i person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Journalsystem: Asynja Visph

Om oss
Vi erbjuder:
- Konkurrenskraftig lön
- Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
- Introduktion inför nya uppdrag
- Friskvårdsbidrag
- Rekryteringsbonus
- Inbjudan till föreläsningar


Rent-A-Nurse Scandinavia AB - Specialisten på sjuksköterskebemanning. Rent-A-Nurse är ett av de största bemanningsföretagen inom vårdsektorn. Vi startade år 2002 och hyr idag ut sjuksköterskor och läkarsekreterare till såväl offentlig som privat sektor.

Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Hos oss trivs man!

Rekrytering sker löpande så välkommen att kontakta oss redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: 904
Webbplats: http://cv-rentanurse.app.intelliplan.eu/JobAd/Show?jaid=904
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rent-A-Nurse Scandinavia AB
Åkersjövägen 6
46153  Trollhättan Sverige
Hemsida: http://www.Rent-a-Nurse.se
  
Platsannons

Vik. Brevbärare, Ed-Bengtsfors

Bli en del av vårt team


Vi sökerbrevbärare vikariat 100% till Ed- Bengtsfors tom 20171231. 
Du kommer arbeta på båda våra enheter iBengtsfors och Ed. Dina arbetsuppgifter som brevbärare kommer att vara brev-,tidnings- och paketdistribution med bil. Arbetstiderna är förlagda till dagtidunder vardagar. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort, kan cykla och att du harutbildning på gymnasienivå eller motsvarande.  
Du är kvalitetsmedvetenoch behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs medett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. 
 
Vi levererar


PostNordär den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, frånoch inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag iSverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnätutvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000anställda och en omsättning på ca. 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ettsvenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Vi erbjuderen spännande miljö med många utvecklingsmöjligheter. Anställning enligt kollektivavtal.   
Människormed olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer vara del av en arbetsplats där mångfaldär viktigt och bidrar till bättre resultat för verksamheten.  
 
Ansök


Vill du vetamer om jobbet så kontakta Produktionschef Pär Andersson, tel 010-4363176 
 
Viden eventuell intervju vill vi att du har med dig ett utdrag ur Polisensbelastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet, minst två referenser samtB-körkort.  
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kanläsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga 
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid 6-7 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-15
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70273&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Bengtsfors söker Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

Det här är vi

I hemtjänsten jobbar vi med personer som behöver olika typer av stöd och hjälp i hemmet. Vårt arbete gör en skillnad i andra människors vardag och vi utför insatser hos våra brukare dygnet runt. Vi arbetar också
utifrån att våra brukare ska vara delaktiga och ha inflytande kring hur och närinsatserna ska utföras. Det tycker vi är viktigt! Vi arbetar med att tillgodose våra brukares behov inom ramen för de insatser de blivit beviljade och vi tar ansvar för att göra det med ett gott bemötande. Vår verksamhet styrs av lagstiftning, bland annat socialtjänstlagen.

Vår verksamhet är indelad i två geografiska området, söder och norr. Till den södra delen hör Dals Långed, Bäckefors med grupplokal på Kolaregården i Dals Långed. Till den norra delen hör Bengtsfors, Skåpafors, Billingsfors och Gustavsfors. För denna del finns grupplokal för vår personal på Björkåsen i Bengtsfors.


Ditt jobb är viktigt

Som undersköterska i hemtjänsten arbetar du med vård- och omsorgsarbete efter våra brukares individuella behov, det kan exempelvis handla om att hjälpa till med påklädning eller vara ett stöd vid måltider. Arbetet
utförs i brukarnas eget hem. Efter delegering från sjuksköterska kan ditt arbete omfatta sjukvårdande uppgifter. Du har även ett dokumentationsansvar för de brukare du besöker.


Det här är du

I uppdraget som undersköterska får du ta ett eget ansvar, det är viktigt att du är flexibel, trygg som person och att du sätter brukarens behov och önskemål i fokus. Du tycker om möten med människor, är lyhörd och empatisk samt har en vilja att samarbeta för att få till den bästa helhetslösningen för våra brukare.

Vi ser gärna att du har vana vid att använda datorer och i synnerhet dokumentationssystemet Procapita. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Om du tidigare arbetat som undersköterska är det meriterande.

Meriterande
.Erfarenhet av arbete i hemtjänst
.Utbildad undersköterska


Körkort klass B samt tillgång till egen bil är ett krav


Ansökan
?Välkommen att skicka in din ansökan via vår e-tjänst "Ansökan tjänst"länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

http://www.bengtsfors.se/arkiv/lediga-jobb/2017-05-09-sommarvikarier--hemtjansten-norra-och-sodra-omradet.html

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer på sökt tjänst.

Bengtsfors kommun
Kommunledningskontoret
Box 14
666 21 BengtsforsVälkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidVisstidsanställning 100 procent eller enligt överenskommelseIndividuell lönesättning tillämpas
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: BENGTSFORS KOMMUN. - Vård/ Omsorg/ IFO
Box 14
66621  BENGTSFORS 
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Ekonom till ekonomienheten

Rollen som ekonom innebär att du agerar stöd till cheferna inom främst de tekniska verksamheterna. Du deltar som stöd i ekonomiska frågor i processer inom tekniska verksamheterna men också kommungemensamt. Som ekonom ansvarar du för budgetering, ekonomisk redovisning, prognoser, analyser och bokslutsarbete.

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå med arbetslivserfarenhet som ekonom, gärna inom den offentliga sektorn. Du har erfarenhet av arbete med uppföljningar och analys av verksamhet. Du arbetar självständigt, är noggrann och strukturerad och har en förmåga att förmedla och presentera resultat på ett pedagogiskt sätt. Vi värdesätter egenskaper som initiativförmåga, analytisk förmåga, kreativitet och samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du har ett helhetstänkande, kan hitta lösningar utifrån givna förutsättningar samt har en hög servicekänsla.

Ekonomienheten ansvarar för löpande redovisning, uppföljning, bokslut, årsredovisning, försäkringar,
finansiell planering samt fonder och stiftelser. Enheten jobbar både mot den egna förvaltningen samt mot de kommunala bolagen. På ekonomienheten jobbar vi även mot allmänheten med budget- och skuldrådgivning, konsumentrådgivning, parkeringstillstånd och färdtjänst.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Förvaltningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast efter överenskommelse.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 68/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  
Platsannons

Datalärare Bengtsfors/Åmål

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

Till våra kontor i Åmål och Bengtsfors söker vi nu en Datalärare 

Tjänstens innehåll i huvudsak

De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.

Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.

Datalärare
Undervisning av grundläggande datakunskap i minst 1 år.

 


Personlig kompetens
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.
Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar.

Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

Din ansökan
Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken "Lediga tjänster". Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.


Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.


Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Frågor besvaras av Daniel Mitsogiannis
Mail: daniel.mitsogiannis@abckraften.se


Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Datapedagog/IT-pedagog/Datautbildare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=6E8C0DF571264AD4B4FF746D570F75C2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Platsannons

Sommarvik, Brevbärare, Bengtsfors

Bli en del av vårt team


Nu söker vi 2 sommarvikarier som kommer utgå från vårt kontor i Bengtsfors. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av brev-, tidnings- och direktreklamdistribution med främst cykel men bil och moped kan förekomma samt sortering av post. Du arbetar även med att vårda varumärket genom att svara på kunders servicefrågor, hantera kundsynpunkter och reklamationer. Arbetet utförs till stor del utomhus, men även delvis innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är förlagda till dagtid och eftermiddag/kväll.  
Sommarvikariatet gäller 80% och är förlagd veckorna 26-32. 
 
Du har vad som krävs


Det är ett krav att du har körkort(B) och att du behärskar svenska i tal och skrift. Du tränar regelbundet ochtar ansvar för din egen hälsa, då arbetet är fysiskt krävande. 
Våra kunder upplever dig som positivoch professionell, du ger den service och kvalitet kunden förväntar sig. I dittsamarbete med dina kollegor så är tillit och respekt naturligt för dig.  
 
Vi levererar

PostNord är den ledande leverantören avkommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Visäkerställer också postservicen till privatpersoner och företag iSverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnätutvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2016 hade koncernen 33 000anställda och en omsättning på ca. 38,5 miljarder SEK. Moderbolaget är ettsvenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Anställning sker enligt kollektivavtal. Du får en introduktion i ditt arbete och till din arbetsplats och vi säkerställer att du kan utföra dina arbetsuppgifter på rätt sätt. Vi erbjuder dig ett arbete med variation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst är viktig. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
 
Ansök


Ansökan sker på annons. Vill du veta mer om jobbet mailaelin.loof@postnord.com, observeraatt vi inte tar emot ansökningar viamail. Rekrytering sker löpande.  
 
Isamband med att du söker tjänsten, beställ gärna ett utdrag urbelastningsregistret: Länk till blanketten
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kanläsa mer om PostNord som arbetsplats.
 
För fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga
 
Vi ser fram emot att höra från dig.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid 1-3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70265&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Universitetsadjunkt i design med inriktning möbeldesign

Ämnesbeskrivning:
Möbeldesign inriktning trä är en utbildning där studenten genom projektbaserade kurser utvecklar ett eget förhållningssätt till möbeldesign. Grundläggande kunskap i material, teknik och designmetodik utvecklar ett självständigt arbetssätt och ett kritiskt tänkande inom möbeldesign. Kurser i visuell gestaltning, kommunikation, teori och historia sker tillsammans med studenter på de andra konstnärliga kandidatprogrammen på HDK vid Steneby. Fokus under utbildningen är att lösa konstnärliga och materialrelaterade problem med hänsyn till omvärld och mänskliga behov. Utbildningen vänder sig till studenter som vill arbeta med ett undersökande, gestaltande och reflekterande förhållningssätt till material, innovation, koncept och hållbar utveckling i lokala och globala kontexter.

Ämnet fördjupar kunskapen om möbeldesign som vilar på en tusenårig möbeltradition och skapar förutsättningar för kvalificerade kunskaper om konceptuell och användarorienterad design för olika sammanhang med ett lokalt och globalt perspektiv. Möbeldesign definieras på HDK vid Steneby som en yrkesmässig praktisk kunskap där utövaren formulerar sig genom hantverksbaserade verkstadslaborationer i dialog med materialet.
Möbeldesign handlar om insikt i gestaltningsproblematik, omvärldsorientering – alltså förmåga att tillämpa den konstnärliga processen och möta individuella och sociala behov i förhållande till en historisk och samtida kontext.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i lärarlaget som arbetar med möbeldesign inriktning trä, både på grund- och avancerad nivå.
I arbetsuppgifterna ingår undervisning och handledning i design med fokus på materialstudier, designprocess och presentationsteknik.Du förväntas att i samarbete med övriga lärare ansvara för undervisningens pedagogiska uppläggning, utvärdering och kvalitetssäkring inom ämnet. I anställningen ingår även administrativa uppgifter såsom kursansvar, schemaplanering och kursvärdering samt planering av andra aktiviteter som till exempel studiebesök och utställningar.

Behörighet:
Behörig att anställas som adjunkt är enligt Anställningsordning vid Göteborgs universitet (2013-02-20) den som dels visat pedagogisk skicklighet, dels genomgått högskoleutbildning på lägst avancerad nivå eller har motsvarande kompetens eller någon annan skicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen. Utöver ovan behörighetskrav krävs även konstnärlig högskoleutbildning på lägst avancerad nivå samt konstnärlig skicklighet.

Information om bedömningsgrunder finns i ledigkungörelsen på Göteborgs universitets hemsida: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/Lediga_anstallningar-detaljsida/?id=527


HDK – Högskolan för design och konsthantverk har som ambition att vara en av de mest attraktiva och spännande konstnärliga högskolorna i Europa. Här bedrivs forskning och utbildning inom design, konsthantverk och utbildningsvetenskap. Institutionen är engagerad i samhällets stora och små frågor och bidrar till ett hållbart samhälle och en bättre framtid.

Vi söker nu en Universitetsadjunkt i design med inriktning möbeldesign som vill arbeta med undervisning och handledning i design med fokus på materialstudier, designprocess och presentationsteknik.

Anställningen är placerad på HDK vid Steneby, en internationell kultur- och utbildningsmiljö, i Dals Långed som ligger i Dalsland cirka 17 mil norr om Göteborg. På HDK vid Steneby är uppdraget att på konstnärlig grund utbilda designer och konsthantverkare som är väl förankrade i sitt material. Material, Kropp och Rum är begrepp som genomsyrar verksamheten på institutionskollegiet. Begreppen återspeglas i kursernas innehåll. Material och teknik som bärare av uttryck. Kroppen som identitet, kunskapsbärare och görare. Interaktionen med rummet i form av plats, scen, offentligt rum, samhälle osv.

Utbildningsprogrammen på grundnivå är Möbeldesign inriktning trä, Metallgestaltning samt Textil - Kropp - Rum. På avancerad nivå finns ett internationellt program, Applied Art and Design. Tre forskarstuderande inom designämnet finns knutna till kollegiet Steneby. HDK har en forskarutbildning inom design med 10-tal forskarstuderande och arbetar aktivt med att bygga upp en forskningsmiljö.


Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Göteborgs universitet är miljöcertifierat och arbetar aktivt för hållbar utveckling. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar universitetet till en bättre framtid. Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Universitets- och högskoleadjunkt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTidsbegränsad anställning enligt LAS dock längst till och med 2017-12-31, 50% av heltid, HDK i Steneby. Tillträde 2017-08-01. 40%-60%Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-29
Referens:
Webbplats: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb
Epostadress:
Övrigt: Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal. Ange referensnummer PAR 2017/406 De publikationer som inte kan bifogas ansökan digitalt ska skickas till: HDK, Emma Rydén, Box 131, 405 30 Göteborg och ska vara inkomna senast sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Högsk För Design och Konsthantverk
Box 131
40122  Göteborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare SFI till vuxenutbildningen

Undervisning och betygssättning i SFI. Mentorskap - coachning, uppföljning och deltagande i elevkonferenser.

Vi söker dig som är en engagerad lärare som älskar att jobba med människor. Du har ett motiverande och coachande förhållningssätt där du alltid ser till individens bästa. Du är prestigelös och flexibel och du trivs med att ha många bollar i luften. Givetvis har du lärarlegitimation. Om du har kunskaper inom alfabetisering eller talar exempelvis arabiska, dari, tigrinja eller somaliska är detta meriterande.

Vuxenutbildningen har sina lokaler i det vackert belägna Utvecklingscentrum+. Vi har ett flexibelt arbetssätt
med kontinuerligt intag. Vuxenutbildningen omfattar både kommunal vuxenutbildning på grund- och
gymnasienivå, yrkesutbildningar, svenska för invandrare samt det kommunala uppföljningsansvaret. Vi
samarbetar med både Karlstads universitet och Högskolan Väst.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde efter överenskommelse. Vikariat, dock längst till och med 9 augusti 2018.Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 64/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Kommunarkivarie till utvecklings- och administrationsenheten

Den här arkivarietjänsten är delad mellan Bengtsfors och Melleruds kommuner vilket gör att du kommer att vara 50 procent vardera på dessa ställen. Mellan Bengtsfors och Mellerud är det cirka 50 kilometer. Ditt jobb är i huvudsak att ansvara för centralarkiv och dokumenthantering. Du ska även bistå andra medarbetare, allmänhet och övriga med att söka fram information och dokument. Under 2017 och 2018 pågår ett arbete i kommunalförbundet Fyrbodal (där såväl Bengtsfors som Mellerud ingår) med att införa e-arkiv, du kommer att vara drivande i det lokala införandet, både på ett praktiskt och ett strategiskt plan. Du kommer att delta i upphandling av nya verksamhetssystem, hålla dokumenthanteringsplaner uppdaterade och föra kontinuerliga dialoger med olika systemförvaltare.

Du ska vara kunnig i digital informationshantering. Det är också bra om du har tidigare erfarenhet från dokument- och ärendehanteringssystem. Du ska tycka om att arbeta drivande och självständigt och ha fokus på utveckling. Det är din styrka. Arbetet innebär många interna och externa kontakter, det är därför viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift samt har en pedagogisk förmåga. Som person bör du vara serviceinriktad och noggrann, ha lätt för att samarbeta samt ett bra ordningssinne. En kommun är en politiskt styrd organisation, om du har kunskaper om hur det fungerar är det meriterande. Det är också en fördel om du har praktisk erfarenhet av att arbeta som arkivarie.
Du har universitetsutbildning i arkivvetenskap eller likvärdig utbildning. Välkommen till oss!

På utvecklings- och administrationsenheten arbetar vi övergripande mot hela kommunkoncernen och den politiska organisationen. Som namnet antyder arbetar vi med utveckling och administration och våra arbetsuppgifter omfattar bland annat diarie, arkiv, information/kommunikation, utredningar, nämndsadministration, näringslivs- och folkhälsofrågor. Att vår enhet består av olika yrkesroller ger oss en kompetensbredd och som medarbetare hos oss får du insyn i många olika områden.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Arkivarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde snarast.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 65/17 på sökt tjänst. Vi tillämpar löpande urval. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  
Platsannons

Distriktssköterska/Sjuksköterska till Bengtfors

Om uppdraget
För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska med erfarenhet av vårdcentralsarbete.
Vecka 28+29+32


Dina arbetsuppgifter
Mottagning måndag till fredag 8.00 - 17.00. Vårdcentralen har ca 8250 listade patienter och är endast bemannad med fastanställda läkare.
Arbetsuppgifter för distriktssköterska/ sjuksköterska är sedvanligt mottagningsarbete såsom telefonrådgivning och bokning av patienter, triagering och handläggning av inkommande obokade patienter samt provtagningar och assistera läkare. Eventuellt egen mottagning beroende på kompetens.


Om oss
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!Din profil
Legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska med minst två års erfarenhet.
Tidigare erfarenhet av primärvård är ett krav.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: 4839
Webbplats: http://www.centric.eu/SE/Default/Care/Lediga-uppdrag?jaid=4839
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Centric Care
Lindholmspiren 9
41756  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.centric.eu/care
  
Platsannons

Fastighetschef

Våra lokaler består av 13 byggnader och totalt c:a 13.000 m2 belägna både i centrala Dals Långed och på industriområdet Karls Gärde, 6 km från Dals Långed. Ditt ansvarsområde som fastighetschef är förvaltning, bygg och entreprenadfrågor. Du har budgetansvar för din del av verksamheten. Du har i dagsläget personalansvar för 4 personer inom fastighet och vaktmästeri. Arbetsmiljösamordning, miljösamordning och brandansvar ligger också på ditt bord. Fastighetschefen svarar direkt under rektor. En viktig roll är att driva samarbetet med Göteborgs universitet gällande lokaler, arbetsmiljö och säkerhet. Arbetet utförs i nära samarbete med rektor, personal och studenter.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av ledningsuppdrag inom fastighet med personal, arbetsmiljö och budgetansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och erfarenhet av projektledning. Din utbildningsbakgrund är inte avgörande, men relevant högskoleutbildning är meriterande. Du måste ha goda kunskaper i LOU samt kunna skriva besluts- och upphandlingsunderlag. För denna tjänst önskar vi att du har en kunskap och erfarenhet inom miljö och arbetsmiljö, och är beredd att driva det systematiska arbetsmiljöarbetet enligt SAM. Har du elbehörighet är det meriterande. Du bör ha förhandlingskompetens och erfarenhet av att teckna och följa upp avtal. Eftersom vi är en liten organisation är det viktigt att du är en problemlösare som inte är rädd för att själv hugga i när det behövs. Vi ser gärna att du är intresserad av vår verksamhet inom konsthantverk, design och kultur. Eftersom vi har många internationella studenter och gästlärare är det en merit att behärska engelska.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper såsom analytisk förmåga och förmåga att leda verksamheten. Du skall vara drivande, resultatinriktad och handlingskraftig och ha ett flexibelt arbetssätt. Vidare skall du ha en väl utvecklad social förmåga, skicklighet att bygga upp förtroendefulla samarbeten med omgivningen.

Stenebyskolan kommer i denna rekrytering främst att beakta de sökande som efter en helhetsbedömning av kompetens/erfarenhet och skicklighet samt personliga egenskaper bedöms ha de bästa förutsättningarna att fullfölja intentionerna i anställningen.

Steneby har förenat händer och material i snart hundra år och är i dag ett kreativt centrum för utbildningar inom konst, design och konsthantverk. Hit söker sig människor från hela världen för att påbörja sin utbildningsresa, utbilda sig till ett yrke och fördjupa sin kunskap i material och processer. Men också för att ta del av en nyfiken, kunskapsorienterad och i många avseenden helt unik studiemiljö.

Som värd åt Stenebyskolan och Göteborgs universitet erbjuds här utbildningar på olika nivåer med fokus på praktiskt lärande. Utbildningarna är till stor del formade kring de fullt utrustade verkstäderna, som är Stenebys hjärta och som ger studenterna mycket bra förutsättningar att arbeta i trä, metall och textil. Här studerar och arbetar ca 240 personer.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Fastighetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde augusti månad 2017, eller enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas.Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 11/1701
Webbplats:
Epostadress: pererik.brynteson@steneby.se
Övrigt: Ansökan med angivande av ref.nr 11/1701 Din ansökan skall innehålla CV, personligtbrev och intyg
Arbetsplats: 
Adress: STENEBYSKOLAN
Hemslöjdsvägen 1
66010  DALS LÅNGED Sverige
Hemsida: http://www.steneby.se
  
Platsannons

Förrättningsassistent, Bengtsfors

Vill du utveckla morgondagens Sverige och bidra till samhällsnyttan?
Lantmäteriet finns i hela landet och arbetar i teknikens framkant. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling.
Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!Vi söker dig som vill vara med och bidra till vår förrättningsverksamhet och som trivs när ingen dag är den andra lik. Division Fastighetsbildning söker nu förrättningsassistent till vårt kontor i Bengtsfors. Arbetet som förrättningsassistent är omväxlande, självständigt och stimulerande. Du får en viktig roll i vårt arbete med fastighetsbildning.
Fastighetsbildnings utmaningar är att vara en del av en modern myndighet som via effektivitet och enhetlighet lever upp till samhällets förväntningar och gör samhällsnytta. För att nå framgång i detta behöver vi vara en lärande organisation med ett aktivt medarbetarskap och ett modernt ledarskap.

Arbetsuppgifter
Du kommer att bereda ärenden och utföra olika moment i förrättningshandläggningen i nära samarbete med våra övriga yrkeskategorier. Arbetsuppgifter kan vara att ansvara för delgivning i ärenden, utredningar, kartarbete, utskick m.m. Arbetet innefattar även viss kontorsadministration.

Kvalifikationer
Vi söker Dig som har lägst gymnasie- eller yrkeshögskoleutbildning från teoretisk linje.
Du har mycket god datorkompetens. Det är meriterande om du har kunskaper i fastighetsrätt, administration och/eller samhällsbyggande verksamhet.
Som förrättningsassistent är det viktigt att du:
• har en mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift
• är strukturerad och handlingskraftig
• har mycket god samarbetsförmåga
• har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter
• du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontaktuppgifter
Om du vill veta mer så kontakta gärna Magnus Ahrenberg, funktionschef, telefon 0531-616 97, Våra e-postadresser är fornamn.efternamn@lm.se. Fackliga företrädare för Lantmäteriakademikerna/SACO, är Karolina Stridh, telefon 0522-65 62 93 och Eva Nilsson, telefon 0521- 26 25 35 för ST inom Lantmäteriet. Våra e-postadresser är karolina.strid@lm.se och eva.b.nilsson@lm.se.
Eftersom vi använder det statliga ramavtalet när det gäller annonsförmedling så undanbedes annonsförsäljare vänligt men bestämt.

Övrig information
Lantmäteriet strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: 302-2017/1901
Webbplats: http://www.lantmateriet.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt: Ansök via länken nedan
Arbetsplats: 
Adress: LANTMÄTERIET
Lantmäterigatan 2C
80182  Gävle Sverige
Hemsida: http://www.lantmateriet.se
  

Platsannons

Serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal till Herrgården

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för hotell och restaurang branschen. Du tycker det är viktigt och roligt att erbjuda den bästa tänkbara servicen till våra gäster.

Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd i ett högt tempo. Är du serviceinriktad, gästfokuserad, självgående, flexibel, glad & öppen, håller tempo och tycker om att arbeta i grupp såväl som individuellt då passar du in i vårt team.

Tjänsterna varierar i anställningsgrad och tidsperioder.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö och härliga arbetskamrater i hjärtat av Dalsland.

Maila din personliga ansökan med CV till info@baldersnas.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd i ett högt tempo. Är du serviceinriktad, gästfokuserad, självgående, flexibel, glad & öppen, håller tempo och tycker om att arbeta i grupp såväl som individuellt då passar du in i vårt team.

Baldersnäs Herrgård erbjuder en fantastiskt fin miljö där skogen och Laxsjön omger Herrgården. Vi erbjuder kompletta paket med boende, bra kök i en historisk miljö med varierande aktiviteter anpassad för målgruppen.
Till Baldersnäs skall man komma både för en avkopplande Herrgårdsweekend, ett större kalas, bröllop eller för att konferera.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidSchemalagd arbetstid. Arbete kvällar och helger.Lön enligt kollektivavtal HRF - Visita
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@baldersnas.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrgårdshotell Dalsland AB
Baldersnäs 22
66010  DALS LÅNGED Sverige
Hemsida: http://www.baldersnas.com
  

Platsannons

Frukost/Städ

Vi söker förstärkning till frukost och städ.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för hotell och restaurang branschen. Du tycker det är viktigt och roligt att erbjuda den bästa tänkbara servicen till våra gäster.

Tjänsterna varierar i anställningsgrad och tidsperioder.

Vi kan erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö och härliga arbetskamrater i hjärtat av Dalsland.

Maila din personliga ansökan med CV till info@baldersnas.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Du har stor känsla för renhet och ordning & reda.

Du skall också kunna duka upp ett dignande frukostbord åt våra hotellgäster.

Vi värdesätter att du är noggrann och flexibel och har ett positivt tänkande i ett högt tempo.

Låter detta som en beskrivning som passar in på dig?

Baldersnäs Herrgård erbjuder en fantastiskt fin miljö där skogen och Laxsjön omger Herrgården. Vi erbjuder kompletta paket med boende, bra kök i en historisk miljö med varierande aktiviteter anpassad för målgruppen. Till Baldersnäs skall man komma både för en avkopplande Herrgårdsweekend, ett större kalas, bröllop eller för att konferera.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Husmor
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidSchemalagd arbetstid. Arbete veckodagar och helger.Lön enligt kollektivavtal HRF - Visita
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@baldersnas.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrgårdshotell Dalsland AB
Baldersnäs 22
66010  DALS LÅNGED Sverige
Hemsida: http://www.baldersnas.com
  

Platsannons

Kock

Du skall bemästra det varma och kalla köket med en unik känsla.
Självklart har du praktiska och teoretiska kunskaper av yrket men det viktigaste är att du är hungrig och har ett brinnande intresse för god service och vill lära dig nya och spännande rätter!
Du ska ha viljan att utvecklas och tänka kvalitét i alla lägen!

Du ska vara utbildad kock och bör ha minst 4-6 års erfarenhet av kockyrket, där utbildningen är inkluderad.
I tjänsten ingår följande:
- Arbetstid, dagar, kvällar och helger.
- Ha goda grunder i klassisk matlagning, med en fot i den nya matvärlden
- Olika arrangemang - större tillställningar
- 3-5 rätter exklusiva middagar
- Organisera arbetet på ett professionellt sätt i samarbete med Kökschef
- Vara flexibel och samarbetsvillig


Är du:
En positiv, kreativ och kvalitétsmedveten kock som vill ge det där lilla extra till alla våra gäster?
Vill du vara med och arbeta med ett härlig team som vill vara ledande inom Hotell och konferens?
Brinner du för att arbeta med unika närproducerade och ekologiska Svenska råvaror?

Då kan du/ni vara rätt person för oss!
Baldersnäs Herrgård söker kockar för sommar säsongen 2017
med tillträde i maj.


Baldersnäs Herrgård erbjuder en fantastiskt fin miljö där skogen och Laxsjön omger Herrgården. Vi erbjuder kompletta paket med boende, bra kök i en historisk miljö med varierande aktiviteter anpassad för målgruppen. Restaurangen är certifierad i Smaka på Västsverige och sedan 2016 rekommenderad i White Guide.
Till Baldersnäs skall man komma både för en avkopplande Herrgårdsweekend, ett större kalas, bröllop eller för att konferera.
Publiceraddatum: 2017-04-29
Yrkesbenämning: Specialkock
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidSchemalagd arbetstid. Arbete kvällar och helger.Lön enligt kollektivavtal HRF - Visita
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@baldersnas.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Herrgårdshotell Dalsland AB
Baldersnäs 22
66010  DALS LÅNGED Sverige
Hemsida: http://www.baldersnas.com
  

Platsannons

Chef till kultur- och fritidsenheten

Som kultur- och fritidschef ansvarar du för allmän kultur- och fritidsverksamhet, kulturskolan, biblioteken och fritidsgårdarna. Du har som chef ansvar för personal, budget och arbetsmiljö. Du ingår i utbildningschefens ledningsgrupp och samverkar i hög grad med övriga kommunala verksamheter.
Som kultur- och fritidschef ska du driva och utveckla verksamheten inom dina ansvarsområden med det övergripande målet att Bengtsfors kommun ska vara en attraktiv och lockande plats att bo och leva.
Som kultur- och fritidschef är du lyhörd för omvärldens förväntningar och redo att, i samverkan med din personal, tillgodose behov och önskemål.
Som kultur- och fritidschef har du ett brett och levande kontaktnät med kommunens föreningsliv,
studieorganisationer och andra lokala kultur- och fritidsaktörer. Du samverkar också med regionala och i förekommande fall nationella aktörer.
Om du känner igen dig i punkterna ovan och brinner för dessa frågor är du välkommen att söka till oss!

Relevant högskoleutbildning. Erfarenhet av ledande befattningar är en merit, liksom arbete inom
kultur- och fritidssektorn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kultur- och fritidsenheten omfattar allmän kultur- och fritidsverksamhet, kulturskolan, biblioteken och fritidsgårdarna.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Kulturchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde efter överenskommelse, eventuell provanställning.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 60/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Förskolechef till förskolorna Enebacken och Bäckängen

Som förskolechef kommer du att i samverkan med dina kollegor arbeta med ledning och utveckling av förskolans verksamhet. Detta innebär planering, genomförande och uppföljning mot målen, och ansvar för personal och ekonomi. Som person är du bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du är utåtriktad, lyhörd och empatisk samtidigt som du har god förmåga att hantera utmaningar. Din förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är god, och du är trygg i din kommunikation med omvärlden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer är relevant utbildning och erfarenhet inom pedagogisk verksamhet. Erfarenhet av arbete i ledande ställning inom förskola och pedagogisk omsorg är en merit. Vår kommun tar emot många nyanlända och därför är erfarenhet av arbete med barn från olika kulturer också meriterande.

Förskolan i Bengtsfors kommun befinner sig i ett expansivt skede. Förskolan i Dals Långed har byggts ut under hösten 2015, förskolan i Bäckefors har utökats med en avdelning i mars 2017 och en ny enhet ska byggas i Bengtsfors tätort. Antalet barn ökar, och verksamheten håller på att anpassa sig till nya krav och förväntningar på bl a barngruppernas storlek, stimulerande och utvecklande miljöer både ute och inne och en god arbetsmiljö för personalen. På en rad områden befinner sig redan förskolan i framkant, hit hör bl a tecken som stöd och IKT (Informations- och kommunikationsteknik).
Ledningen för förskolan består av tre förskolechefer, där var och en ansvarar för sin del av kommunen. Förskolans chefer ingår tillsammans med övriga skolledare i utbildningschefens ledningsgrupp som har ett väl utvecklat samarbete med målsättningen att ha en sammanhållen och likvärdig förskola och skola i kommunen.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde efter överenskommelse.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 61/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Skolkurator till elevhälsan, grundskolan till och med årskurs 5

Som skolkurator i Bengtsfors kommun arbetar du inom den lokala elevhälsan men har också ett uppdrag i den centrala elevhälsan. Du skall ha en helhetssyn som omfattar både kunskapsutveckling och den sociala utvecklingen för eleven. Du är med i utvecklingen av skolan i Bengtsfors kommun på ett inkluderande sätt och samverkar med rektor för att utveckla arbetssätt och arbetsformer samt skapa en social miljö som ger eleverna trygghet, arbetsro och framtidstro. Vidare ska du samverka med andra aktörer runt våra elever (socialtjänst,
BUP m fl).

Högskoleexamen socionom, socialpedagog eller motsvarande. Tidigare erfarenhet av elevhälsoarbete är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Skolkuratorerna i Bengtsfors kommun ingår i den centrala elevhälsan. Den sökta tjänsten ska företrädesvis arbeta mot grundskolans tidigare åldrar. Känner du att du är en positiv kraft som vill vara med och utveckla skolan och har adekvat högskoleutbildning ser vi gärna att du söker tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Information om elevhälsan finner du på http://www.bengtsfors.se/sidor/barn-och- utbildning/elevhalsa.html
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Skolkurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidTillträde efter överenskommelse. Vikariat, dock längst till och med 1 oktober 2018.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 62/17 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  

Platsannons

Socialsekreterare till individ-och familjeomsorgen, myndighetsteamet

Den nu aktuella tjänsten avser huvudsakligen myndighetsutövning/utredningsarbete riktat till målgruppen barn och unga.
Som socialsekreterare deltar man också i olika samverkansgrupper och nätverksmöten.

Vi söker dig som är socionom/motsvarande och som har erfarenhet av och behörighet till myndighetsutövning från barnavårdsärenden.
Andra viktiga egenskaper är att ha och upprätthålla en god struktur i arbetet, vara en god organisatör och ha kunskap om gällande lagstiftningar och utredningsmodeller. Du skall vara duktig på samverkan, både internt inom verksamheten samt externt med olika samverkanspartners. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Individ- och familjeomsorgen i Bengtsfors är funktionsindelad i ett myndighetsteam som främst utför utredningsarbete riktat till barn, unga och vuxna, ett resursteam som arbetar med öppenvårdsinsatser samt en ekonomigrupp som handlägger försörjningsstöd.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträde efter överenskommelse. Eventuell provanställning.Individuell lönesättning. Ange löneanspråk i ansökan.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Om du vill skicka in din ansökan via brev går det bra (vi kan dock komma att begära in kompletterande uppgifter). Ange referensnummer 63/16 på sökt tjänst. OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsplats: 
Adress: Bengtsfors Kommun
Box 14
66621  BENGTSFORS Sverige
Hemsida: http://www.bengtsfors.se
  
Platsannons

Affärsdriven handledare Bengtsfors

Om Oss
Arcus är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov.

Med vår verksamhet Utbildning & Jobbförmedling arbetar vi som en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen. Vi fokuserar på kvalitet och effektivitet i våra uppdrag. Arcus expanderar snabbt och vi söker nu en handledare som vill växa med oss.
För mer information läs på www.arcus.nu

Viktigaste resursen på Arcus!
På Arcus vet vi att våra medarbetare är anledningen till vår framgång och nu är vi ett av Sveriges snabbast växande företag i branschen.


Vad får du? 
Vi erbjuder ett flexibelt, spännande och roligt arbete tillsammans med ett härligt gäng. Vi har fasta löner samt ett förmånligt bonussystem.

Tre viktiga punkter som är meriterande!
1. Arbetat med Stöd och Matchning tidigare.
2. Erfarenhet av rekrytering och/eller bemanningsarbete.
3. Ett stort kontaktnät med företag.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som handledare i projekt Stöd och Matchning kommer du coacha deltagarna i sitt arbetssökande. Genom en kartläggning av deras behov är du med och planerar vilka aktiviteter de behöver för att nå sitt arbetsmål. Vägen till arbete kan även gå via studier

Tillsammans med övriga kollegor jobbar du för att stärka deltagarna genom kortare kompetenshöjande insatser inför jobbsökningen. Syftet är att utveckla den arbetssökandes färdigheter i att söka arbete på ett aktivt och medvetet sätt mot ett tydligt mål. Arbetet innebär också att upprätta och följa upp handlingsplaner samt ha kontinuerliga kontakter med vår kund Arbetsförmedlingen. Du kommer även ha ett stort fokus på kontakter med arbetsgivare.

För att söka tjänsten är det ett krav att du uppfyller ett av nedan presenterade kompetenskrav.

Alternativ 1
Utbildning: Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

Arbetslivserfarenhet: Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de senaste 5 åren. Arbetslivserfarenheten behöver inte vara inom branschen.

Alternativ 2
Utbildning: Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med godkänt resultat.

Arbetslivserfarenhet:
Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid i följande yrkes- eller arbetsuppgifter.
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekryteringsarbete
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Din profil
Du är en person som gillar att göra skillnad. Har lätt för att få kontakt med människor och trivs när det händer mycket. Du har en god samarbetsförmåga och är som person prestigelös. Du drivs av att skapa goda resultat både för den enskilda deltagaren och ditt team.

Du motiveras av att stödja och leda människor i förändring och till förändring samt har ett stort tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Är bra på att organisera och planera din tid.

Du kommunicerar väl på svenska i tal och skrift och har goda data- samt engelska kunskaper.
 
Om du känner du att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning, sök dock senast den 31 Maj 2017.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.arcus.nu/rekrytering/?aguid=1924E081EEC24A5BA6BF3634C4758018
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arcus Resurs
Skaraborgsvägen 21
50630  Borås Sverige
Hemsida: www.arcus.nu
  
Platsannons

Produktions Koordinator

Just nu söker vi en person som har erfarenhet eller utbildning inom produktion med den rätta inställningen. Du kommer i ditt vardagliga arbete ha uppgifter inom organisation och produktions frågor. Du kommer få vara med och koordinera och organisera för en produktion inom fordons sektorn.

Just nu söker vi en Produktions Koordinator för placering i Dalsland.
Du som person ska ha en positiv inställning, stor drivkraft och vara stresstålig.
Vi ser att du har en bakgrund inom industrin Automotive eller liknande
Du som Produktions Koordinator ska tycka om att jobba med människor och vara kreativ med att hitta lösningar på problem.


TechROi AB startade 1991 och är ett teknikföretag inom ingenjörstjänster. Våra medarbetare arbetar engagerat och flexibelt med teknikkonsultation. Vi utmanar oss själva varje dag för att ligga i framkant när det gäller såväl planerade marknadsanpassningar som nytänkande.

Kundernas krav på vår förmåga att leverera tjänster med hög kvalité driver oss att hela tiden att utvecklas. Vi arbetar marknadsanpassat med expertis inom teknik, produkter, kvalitet, anläggningar och informationslösningar för hela produktutvecklingskedjan. Våra kunder är verksamma inom olika utvecklingsintensiva industribranscher. Det har gett oss en unik branschexpertis som våra kunder dra nytta av. Genom vårt arbete utvecklar vi framtiden tillsammans med våra kunder.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: carl.christensen@techroi.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TechROi AB
Kardanvägen 37, hus 3
46138  TROLLHÄTTAN Sverige
Hemsida: http://www.techroi.com
  
Platsannons

C-chaufför

Om företaget
För kunds räkning söker vi en c-chaufför med tidigare erfarenhet av yrket!

Vår kund är ledande inom fastighetsrenhållning till kommuner och kommunala bolag.Arbetsuppgifter
Du kommer att köra slam- och spolbil. Arbetet rör framför allt hushållsslam. Du kommer att utgå från Dals Långed men arbeta i Bengtsfors.
Formell kompetens
•Körkort med C-behörighet
•Digitalt förarkort
•Erfarenhet av chaufförsyrke
•Giltigt YKBDin bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som chaufför och som trivs i den rollen.


Personliga egenskaper
För att passa in i rollen som chaufför hos vår kund ser vi att du är serviceminded, stresstålig, flexibel, noggrann och självständig.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Dagtid/Bengtsfors

Tillträdesdag
Uppdraget är ett sommarvikariat under ca veckorna 25-33.

Information
På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vid eventuella frågor besvaras dessa endast via mail: monica.dahlberg@lernia.se. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.

Lernia är vägen framåt
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Sug- och spolbilsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Tillfälligt arbete, 11 dagar - 3 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens: 18542
Webbplats: https://www.lernia.se/jobb/Lediga-jobb/Jobbannons/?JobbAnnonsId=IP18542
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lernia Bemanning AB
Kungsbron 1
11191  Stockholm Sverige
Hemsida: www.lernia.se
  
Platsannons

Specialist i Allmänmedicin

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Närhälsan Bäckefors Vårdcentral

 

Vårdcentralen/Jourcentralen är en liten fungerande primärvårdsenhet med i dag cirka 2900 listade som fortsätter att öka i listningsantal.

Där arbetar vi tillsammans vardagar- distriktsläkare, distriktssköterska, sjuksköterska, psykoterapeut, medicinsk sekreterare, LITA, undersköterska och fotvårdsterapeut. Vi har specialistkompetens inom områdena astma/KOL, hjärta/kärl, diabetes samt livsstil och vi erbjuder även BVC och förebyggande hälsovård samt servar kommunen med läkarinsatser.

Jourcentralen är öppen kvällar, nätter och helger hela dygnet för befolkningen i Dalsland samt andra kommuner.

Vårdcentralen/Jourcentralen ligger vid Dalslands sjukhus i Bäckefors, där vi delar lokaler med bland annat NU-sjukvården och praktikertjänst mitt i det vackra Dalsland med närhet till västkusten och Norge. 

Om arbetet

Ditt arbete hos oss omfattar det breda allmänmedicinska området där du får möta och konsultera patienter i alla åldrar och situationer. I ditt arbete ingår även handledning av AT/ST-läkare.

På vår vårdcentral har vi ett gott samarbete med korta beslutsvägar där vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som specialist i allmänmedicin hos Närhälsan har du möjlighet till 10 dagars fortbildning varje år. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och därmed behörig att verka inom svensk sjukvård. Du innehar språkkunskaper i svenska motsvarande nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Du kan nyligen blivit specialist eller ha längre erfarenhet. Det viktiga för oss är att du är kommunikativ och gillar att samarbeta med kollegor men också att arbeta självständigt. Att du har ett professionellt arbetssätt och gott bemötande är självklart. Vi ser gärna att du har ett intresse av handledning och vill vara med oss att utveckla primärvården utifrån Närhälsans kärnvärden som är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/3220
Webbplats: https://vgregion.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:148307/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Närhälsan, Fyrbodal, Bäckefors vårdcentral
Regionens Hus, Östergatan 1
46280  Vänersborg Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bengtsfors: Chaufförer till KåPI

Arbetsbeskrivning:

Vi söker CE-chaufförer till KåPI. Du kommer att leverera och hämta textilier och entrémattor, lastning och lossning ingår i arbetet. Arbetstiderna är dagtid. Kvalifikationer: Du som söker tjänsten har CE-kort och YKB. Vidare har du god fysik då tunga lyft kan förekomma. Som person är du noggrann samt har en social förmåga då du träffar kunder dagligen. Du behärskar svenska i tal och skrift. Företagsbeskrivning:

KåPI Tvätt är ett textiltvätteri som har sitt säte i Bengtsfors.

Urval och intervjuer sker löpande!

Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten.

Välkommen att skicka din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Distributionsförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats: https://Jobbakuten.easycruit.com/vacancy/application/1768235/6244?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbakuten Väst AB
Norra Ågatan 2
66230  Åmål Sverige
Hemsida: http://www.jobbakuten.se
  
Platsannons

Coach/Praktikhandledare Bengtsfors/Åmål

ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning.

JOBBA MED OSS I BENGTSFORS!

 

Tjänstens innehåll i huvudsak

De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.

Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet.

Formell kompetens måste uppfyllas

 

Du ska ha erfarenhet av att :


Kartlägga och matcha mot rätt praktikplats


ackvirera praktikplatserintroducera och följa upp på en praktikplatser. 

 

Personlig kompetens


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet förutsatt att de formella kompetenskraven uppfylls.
Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar.

Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.

Din ansökan
Ansökan via vår hemsida www.abckraften.se under rubriken "Lediga tjänster". Gå till aktuell tjänst och tryck på ansök-knappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF.

I ditt CV behöver det tydligt framgå hur du uppfyller de formella kompetenskraven. Startdatum och slutdatum för tjänster och utbildningar ska framgå med år och månad.


Information
Våra annonser kan ligga ute under längre perioder då vår verksamhet växer i deltagarantal vilket innebär att vi ofta söker nya medarbetare till våra befintliga uppdrag eller till kommande uppdrag hos oss.


Vänta inte med din ansökan då urval görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.


Frågor besvaras av

Adam Tahseen Hindia Samordnare Bengtsfors Åmål

Telefon: 0761-810 664
Mail: adam.tahseenhindia@abckraften.se 

 

 

Aida Zjajo koordinator Säffle
Telefon: 0761-810 826
Mail: aida.zjajo@abckraften.se

 

Daniel Mitsogiannis Verksamhetschef

Telefon: 0761-810 200
Mail: daniel.mitsogiannis@abckraften.se 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-12
Referens:
Webbplats: http://abckraften.se/arbeta-hos-oss?aguid=4248A33AD6F942CB80088BD9E8F32A04
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ABC kraften
Fristadstorget 8A
63220  Eskilstuna Sverige
Hemsida: http://abckraften.se/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal