Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-28 12:04

Lediga jobb i Avesta kommun (2084), Dalarnas län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd23 161
Täthet37,77Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area669,03Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land613,20Landareal (km²)
Sjö55,83Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Områdeschef Södra området

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Landstingsservice är inne i en spännande förändringsprocess där vi implementerar en processorienterad organisation. Syftet att se över vår organisationsstruktur är bl.a. att möta de ökade kraven och förväntningarna på Landstingsservice, för det krävs en tydligare fokusering på både linje och process. Ambitionen är att Landstingsservice ännu bättre ska säkerställa att vi arbetar med rätt saker, på rätt sätt, i rätt tid och med rätt person i en föränderlig verksamhet.

Landstingsservice söker nu en områdeschef för Södra serviceområdet, som har ca 90 medarbetare och omsätter ca 60 Mkr/år. Södra området ansvarar för lokal serviceverksamhet.

Vi vill att det här arbetet ska präglas av samarbete, öppenhet, respekt ansvar och ärlighet. Att vilja varandras framgång och att tillsammans nå de strategiska målen - det skapar en gemensam, sund och utvecklande kultur. Vi söker nu Dig som vill vara en del i den här resan, som med prestigelöshet, vilja och mod leder Landstingsservice in i framtiden.ARBETSBESKRIVNING
Inom Landstingsservice så tillämpas i regel 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Du har en tillsvidare anställning med lämplig grundprofession.

I arbetet ingår att organisera och planera aktiviteter på ett effektivt sätt där du har förmåga att se vilka uppgifter som ska prioriteras. Det betyder att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt och behåller ordningen även i pressade situationer.

Du företräder alltid arbetsgivaren och är lojal med fattade beslut.

Din ledarstil är sådan att du coachar genom att skapa intresse, motivation och engagemang, vilket innebär att du löser uppgifter tillsammans med andra på ett effektivt sätt och tar samtidigt hänsyn och är lyhörd till hur andra fungerar. Du kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt och verkar för ett bra samarbetsklimat.

Vi söker dig som har förmågan att fatta beslut även i komplicerade frågor och agerar förtroendegivande samt förutser konsekvenserna av ditt handlande i en given situation.

Du känner att du kommer till din rätt i en miljö med fokus på utveckling och resultat. Det är naturligt för dig att ta stort ansvar och fatta beslut samtidigt som du också är en inkluderande ledare. I den dagliga verksamheten är du en förebild för dina medarbetare och utvecklar verksamheten genom att leda genom dina medarbetare.

Då vi är i uppstarten av vår nya organisation lägger vi extra stor vikt vid dina personliga egenskaper.


KVALIFIKATIONER

KRAV:
Eftergymnasial utbildning på högskola/universitet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Chefsutbildning
Körkort B
Erfarenhet att leda genom andra chefer
Chefserfarenhet minst 7 år
Erfarenhet utifrån budgetprocess, ekonomisk uppföljning/analys etc.
Goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

MERITERANDE:
Kunskap om processorienterad organisation.
Grundläggande kunskaper i arbetsrätt, och arbetsmiljö.
Grundläggande kunskaper om riskhantering.
Kunskap om administrativa uppgifter, allmän datakunskap.
Ledarskapsutbildning
Erfarenhet att leda i förändring
Lämplig branscherfarenhet
Erfarenhet av politikerstyrd organisation.
Erfarenhet av strategisk kompetensförsörjning.

Fackliga kontaktpersoner:
Ledarna, Ulla Viklund, 023-490948, 070-6779159, ulla.viklund@ltdalarna.se
SACO, Annelie Sundstedt, 0243-497371, annelie.sundstedt@ltdalarna.se
Vision, Maria Linde, 023-490850, maria.linde@ltdalarna.se
Kommunal, Christer Blomqvist, 023-490916, christer.blomqvist@ltdalarna.se och
Ritva Markkanen, 0243-497176, ritva.markkanen@ltdalarna.se

Urval av kandidater sker löpande.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Avdelningschef, landsting
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 3-årigt chefsförordnande med tillsvidareanställning i grundprofessionen.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: 82:2017:22
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5464944741426292367&benamning=Omr%c3%a5deschef+S%c3%b6dra+omr%c3%a5det
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Förskollärare till Triangeln

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Förskolan Triangeln finns i centrala Fors och har fyra avdelningar Pyret, Krabaten, Filuren & Pysslingen. Förskolan har nära till naturen och skolan i Fors.

ARBETSUPPGIFTER
Du som förskollärare ska:
ansvara för att arbetet sker i enlighet med målen i läroplanen. Planera, genomföra, följa upp, utvärdera, analysera och dokumentera förskolans verksamhet så att utveckling sker.
Verka för att undervisningen ger varje barn möjlighet att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga,
är serviceinriktad, kvalitetsmedveten , självgående,
empatisk, kulturellt medveten samt ser till helheten.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-01 Om erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: A677928/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ac5f855d-3547-4604-875b-630a7e9c97d1&TK=1591db36-01bb-4ec6-88b0-75d3aa379ccc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Förskola
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

vik Förskollärare till förskolan Violen

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Förskolan Violen ligger vid Avesta lasarett och har fyra avdelningar. Tjänsten kommer vara på avdelning med barn 3-5 år. Förskollärare och barnskötare arbetar tillsammans för att främja barnens utveckling till ett livslångt lärande.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsuppgifterna innefattar pedagogiskt arbete i barngrupp och arbete i arbetslag. Du ska verka för att undervisningen ska ge varje barn möjlighet att utvecklas från sina förutsättningar och förmågor. Det pedagogiska arbetet utgår från Lpfö98/2016, lokala målplaner, verksamhetsplan och likabehandlingsplan. Du ska arbeta nära barnet på barnet nivå. Du ska arbeta inne, ute och hjälpa barnet om hen behöver vid hygiensituationer. Vi arbetar aktivt med ett systematiskt kvalitetsarbete genom dokumentation och uppföljning av verksamheten för att kunna erbjuda barnen en förskola av hög kvalitet.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha en god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad och arbeta kvalitetsmedvetet både mot barn, kollegor och föräldrar. Du ska kunna uttrycka dig mycket bra på svenska både i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av förskoleverksamhet.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-07-31 Om erforderliga beslut fattas. , upphör: 2018-02-02 Föräldraledighet.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-17
Referens: A677924/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e2318303-c58d-4e36-9d44-5365b60c6134&TK=de2c4241-f2a2-4d02-8c38-dabaf0625801
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Förskola
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande undersköterska till Tallbacken

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Tallbacken är ett vård- och omsorgsboende som ligger i Horndal i Avesta kommun. Avdelning Hyttan har totalt 13 platser, där de boende har service och omvårdnad dygnet runt. Vi söker nu en vikarierande undersköterska till vår grupp. Du kommer att vara en av undersköterskorna i ett arbetslag som består av åtta personer.

Vi är en stabil grupp där de flesta av oss har arbetat tillsammans under flera år på avdelningen. Vi har stort fokus i vårt arbete och gillar när det hela tiden finns saker att göra. Utöver Tallbackens egen terapiverksamhet ordnar vi ofta aktiviter med brukarna och försöker göra tiden meningsfull med lite extra små saker som manikyr, läsning, spel eller rytm och musik.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska på Tallbacken och avdelningen Smedjan är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare.
Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. I din roll som undersköterska är du även behjälplig i sociala aktiviteter som t.ex. promenader och spela spel.
Du kommer att arbeta enligt senioralert och BPSD. Dokumentering och avvikelseraportering är en naturlig del i arbetet. I tjänsten ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen.
Arbetet är delvis fysiskt ansträngande med tyngre lyft och förflyttningar.
Du kommer att arbeta både dag, kväll, och helgjobb och du kan till viss del påverka ditt schema genom egenpåverkad arbetstid.


KVALIFIKATIONER
Arbetet kräver att du är stabil och behåller ditt lugn även i stressade situationer. Du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer vidare. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du tycker om att arbeta med människor, har ett gott bemötande och sätter alltid brukaren i fokus.

Godkänd undersköterskeutbildning och erfarenhet av vårdnära yrken är krav för tjänsten. Har du erfarenhet av arbete med demens är detta meriterande. Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav. Du bör kunna ta dig till olika delar av kommunen vid t.ex. disponibel tid. Eftersom arbetet innefattar tunga förflyttningar och mycket rörelse bör du ha en fysik som klarar detta.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. , upphör: 2017-09-30 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: C12686/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=2ff647f3-c8e9-4987-8cf4-3f181cc01a5f&TK=b2ebd41c-1809-4bec-867c-712249e07328
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Tallbacken
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Medicinsk sekreterare, Akut Medicin Geriatrik och Rehabilitering, Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Kliniken för Akut, Medicin, Geriatrik och Rehabilitering har som uppdrag att med god kvalitet, omsorg och tillgänglighet bedriva akut, internmedicinsk och geriatrisk vård samt rehabilitering och palliativ vård i ett närsjukvårdsperspektiv.
Sekreterarenheten ingår i kliniken och har ett nära samarbete med övriga personalkategorier. Kliniken arbetar ständigt med att förbättra patientsäkerheten där sekreterarna har en betydande roll genom att avlasta andra yrkeskategoriers vårdnära administration.

I arbetsuppgifterna ingår medicinsk dokumentation och tillhörande administrativa arbetsuppgifter. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare. Helgtjänstgöring förekommer. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

KVALIFIKATIONER

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Läkarsekreterare/Vårdadmin/Medicinsk sekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Tillsvidare. Urval sker löpande.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens: 50:2017:426
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5464952521422666829&benamning=Medicinsk+sekreterare%2c+Akut+Medicin+Geriatrik+och+Rehabilitering%2c+Avesta
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Säljare sökes omgående till Avesta Kommun

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.

Produkten vi marknadsför är en kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier. I grunden är det en portabel luftrenare med många olika användningsområden. Den kan bl.a. rekonditionera bilen invändigt, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster, m.m. Vårt företag har ensamrätt på produkten i Sverige.

Efter din utbildning är det är upp till dig om du vill tillhöra vårt team som säljare eller gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, m.m. Möjligheterna inom vårt företag är många.Som säljare hos oss arbetar du med ett av världens hälsosammaste Luft- och Rumsrengöringssystem.


Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar alla från grunden.

Vi ser att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor.

Vill du själv bestämma dina arbetstider?
Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst?
Vill du arbeta med positiva människor?
Vill du få ständig utbildning, stimulans och feedback för att utvecklas både som person och inom säljyrket?

Då har vi jobbet för dig!

Deltid eller heltid? Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet.


Besök gärna vår hemsida.

www.clear-sky.se
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid /Deltid Du kan börja omgående. För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.Fast Lön + Provision Du har en fast Lön + provisionslön på allt du säljer . Vi har en av marknadens högsta provisioner.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens: Avesta
Webbplats:
Epostadress: mluft@clear-sky.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobil Luft i Norden AB
Box 736
85121  Sundsvall Sverige
Hemsida: http://www.clear-sky.se
  

Platsannons

Ridlärare/Administratör sökes till Åsebo Ridsällskap

Verksamhetsbeskrivning:

Åsebo Ridsällskap är en auktoriserad rökfri ridskola som uppfyller Svenska Ridsportförbundets utbildningskrav på kunnig och utbildad personal.
Vårt utbud av ridutbildning finns från nybörjarnivå och uppåt, allt inom dressyr, hoppning och handikapp.
Ridskolan fungerar som en fritidsgård där alla är välkomna alla dagar i veckan. Vi börjar med ridlekis från fyra års ålder och har sedan ridlektioner för alla åldrar.

Arbetsuppgifter:

. genomföra och planera ridlektioner för både barn och vuxna, på alla nivåer
. häst- och stallskötsel
. daglig skötsel av anläggningen
. genomförande och planering av olika klubbaktiviteter och /eller tävlingar
. allmänna administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter, som till exempel LOK-stöd, medlemsregister, löpande fakturahantering, avstämningar mm.

Vi söker dig som:

. har en personlig drivkraft samt en positiv och lösningsorienterad inställning
. är ansvarsfull och flexibel
. kan samarbeta och självständigt planera ditt arbete
. vill vara med och utveckla verksamheten samt har idéer för att genomföra detta
. drivs av att se utvecklingen hos alla våra elever; barn eller vuxen, erfaren eller nybörjare
. anser att alla våra ridskolehästar är guld värda och förtjänar att behandlas som de hjältar de är!
. är beredd att hugga i där det behövs med allt från att sköta administration till att mocka och köra traktor

Kvalifikationer:

. Hippolog eller annan relevant dokumenterad ridinstruktörsutbildning
. Körkort
.Inriktning mot dressyr ses som meriterande
. Hantera och köra traktor ses som meriterande
. Goda kunskaper i MS-Office
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Ridinstruktör/Ridlärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidSchemalagd arbetstid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: oghammar@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åsebo Ridsällskap

77595  FOLKÄRNA 
Hemsida: www.asebo.se
  
Platsannons

Socionom till Avesta

Lejonet och Partners AB erbjuder genom sitt unika utbud av tjänster kommuner och företag möjlighet att spara pengar, men också att utverka bästa möjliga verksamhet till högsta möjliga kvalité. Vår personal är välkända i kommuner, landsting och det privata näringslivet. Lejonet och Partners AB är leverantör till många svenska kommuner men även till sveriges största privata utbildningsbolag.

Rekrytering - Personalförsörjning - Karriärändring - Verksamhetsledning - Organisation


För kunds räkning söker vi socionom med placering i AvestaVi söker en utbildad socionom med lång erfarenhet av att utreda och handläggare ärenden inom socialtjänsten (SoL) med inriktning mot ekonomiskt bistånd. För arbetet krävs kunskap gällande lagar, förordningar och författningar som de riktlinjer och rutiner som finns inom området. Utbildning och kunskap inom socialrätt är ett krav. Den vi söker behöver ha god dokumentationsvana och ha lätt att utrycka sig tydligt i tal och skrift samt vara skicklig på att utreda och se behov hos den enskilde. Vi arbetar i verksamhetssystemet Procapita och ser det som värdefullt om den vi söker har erfarenhet av systemet sedan tidigare.


Den vi söker skall kunna arbeta fullt ut med handläggningen vilket innebär både besök, handläggning och annat. Det är därför viktigt med erfarenhet av arbete inom försörjningsstöd löpande såväl som nytillkomna ärenden. Arbetet gäller både mottagning och löpande ärenden.

Uppdraget sträcker sig från 1 juni till 31 augusti 2017

Maila cv till anna.gudopoulou@lejonetpartners.se
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Socionom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid 3 - 6 månaderFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens:
Webbplats: http://lejonet.careerhub.se/?_p=job&_id=89773&_s1=AMS
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lejonet & Partners
Berga Allé 1,
25452  Helsingborg Sverige
Hemsida: http://lejonetpartners.se
  

Platsannons

Åvestadalskolan söker lärare i Spanska åk 7-9

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Åvestadalskolan är en F-9-skola med totalt ca 530 elever, fördelade på 27 klasser. På skolan finns också ett fritidshem och fyra förberedelsegrupper. Nyckelord för vår verksamhet är engagemang, samarbete och eleven i centrum. Skolan ligger i Krylbo med närhet till fina natur- och friluftsområden.

På Åvestadalskolans högstadium har vi särskilda elevmentorer som sköter mentorskapet och Skolgruppen som arbetar med elever med beteendeproblematik och hanterar alla kränkningsärenden/ konflikter. Skolan är organiserad i ämneslag för att skapa förutsättningar för kollegialt lärande i ämnena.

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i Spanska för åk 7-9. Att planera och genomföra undervisning utifrån nationella styrdokument och skolans mål och nyckelord; samarbete, engagemang och eleven i centrum.


KVALIFIKATIONER
Adekvat utbildning för tjänsten. Du ska kunna arbeta självständigt men vi trycker också på vikten av samarbete med planering och genomförande av verksamheten. Du är skicklig i att självständigt organisera och prioritera ditt arbete och samarbetar med andra för att eleven ska lära och utvecklas på bästa sätt utifrån sin förmåga. Du arbetar aktivt för att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och ämneslaget.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Ferietjänst 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-10 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: A676910/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=da90f29b-adc1-4fd9-8620-3e2ea6957d22&TK=a320b5bc-7550-41cf-8685-ee7c454506ba
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Åvestadalskolan
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Teknisk Säljare

Med innovation som utgångspunkt är Östberg en tekniskt världsledande leverantör av kanalfläktar och energieffektiva luftbehandlingsaggregat. Företaget startades 1981 och utvecklar idag produkter för alla miljöer där människor vistas. Som koncern har Östberg Group en stark internationell profil och produkterna marknadsförs genom egna säljkanaler och distribution i mer än 75 länder. Företaget befinner sig i en strategiskt viktig tillväxtfas med fokus att skapa ökade affärsmöjligheter på en expansiv marknad.
Koncernen med dotterbolag och tillverkning i ett antal länder har drygt 300 anställda och omsätter ca 500 MSEK.

Till vår Försäljningsavdelning i Avesta söker vi Tekniska säljare. Du kommer aktivt bearbeta våra befintliga samt kommande kunder inom grossist, konsult och installatörsleden för att skapa och bevara goda relationer i syfte att nå ännu större framgångar.

För att lyckas i denna tjänst har du en säljande personlighet och ett intresse för personlig utveckling. Vidare har du god teknisk förståelse inom ventilation och har en kommunikativ personlighet. Du är naturligt relationsbyggande, systematisk, uthållig och förtroendegivande. Viktigt är att du är nyfiken och har en innovativ ådra som bidrar till att ?plocka upp? marknadstrender, kundönskemål samt att även ha förmågan att själv bidra till att forma unika kunderbjudanden.
För dig är ett drivet affärsmannaskap viktigt. Du förstår kundens köpkriterier och vilka värden som är avgörande för att omsätta detta till totallösningar.
En viktig uppgift i rollen som Teknisk säljare är att arbeta aktivt och systematiskt med olika försäljningsinriktade metoder där du nationellt söker upp nya kunder samt vårdar befintliga.

Låter detta intressant för dig?
Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du har möjlighet att utvecklas och vara med att påverka och utveckla Östberg i framtiden.

Välkommen med din ansökan senast den 28/4. Frågor om tjänsten besvaras av Mikael Hjelm, Sales Manager EMEA 0226 ? 860 13. Frågor om din ansökan besvaras av Ann-Christine Perers, HR Manager 0226-860 47.
Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt mediasäljare undanbedes då vi sköter rekryteringen själva.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: HÖAB 7
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/ostberg.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: H. Östberg AB
Box 54
77422  AVESTA Sverige
Hemsida: www.ostberg.com
  
Platsannons

Avesta kille söker initiativrik assistent!

.

Jag är en ung man som bor i närheten av Avesta med min familj. Nu söker jag en assistent som ska jobba varierat dagar, kvällar, nätter och helger. Du kommer att jobba där jag befinner mig, i mitt hem, på stan m.m.

Jag tycker om att gå på bio, bowla och gå på gym. Du som söker tjänsten ska vara en kille 25-35 år, glad, tålmodig och pålitlig. Du ska vara initiativrik, gilla att lyssna på musik, spela spel och att hitta på spännande saker. Det är ett plus om du behärskar tecken som stöd eller teckenkommunikation.

Utöver det ovanstående är det avgörande att du, jag och min familj fungerar tillsammans. Fungerar vi ihop blir du anställd i Assistans i Balans vilket innebär att du får en noggrann introduktion, att du har bra och tydliga arbetsledning, att det finns möjligheter för handledning och ut- och fortbildning. Ja viktiga saker om jag ska kunna leva som jag vill och du ska kunna växa i ditt jobb. Intressant så långt? I så fall är du välkommen att söka jobbet hos mig.


Arbetstid/Varaktighet
 
Extra vid behov. Varierad arbetstid på dagtid, kvällar, nätter och helger.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89610
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ASSISTANS I BALANS I SVERIGE AB
Sankt Eriksgatan 117
11343  Stockholm Sverige
Hemsida: assistansibalans.se
  
Platsannons

Specialist allmänmedicin

Är du specialistläkare och vill arbeta på en omtyckt vårdcentral i en mycket trivsam arbetsmiljö?
Är du specialistläkare och vill arbeta på en omtyckt vårdcentral i en mycket trivsam arbetsmiljö?

Vår verksamhet består av privat vårdcentral och företagshälsovård.

Avestahälsan AB är en väletablerad företagshälsovård sedan

1974. Mars 2012 öppnade vi vår privata vårdcentral.

Vi växer och har idag 5800 listade patienter och behöver nu en till allmän specialist läkare till vårdcentralen.

Barnhälsovård bedrivs inom den egna verksamheten och mödrahälsovård i samverkan med familjecentrum på orten. Totalt arbetar 22 personer och vi söker nu en specialist i allmän medicin. Avestahälsan ägs av ett antal medarbetare. Vi har en liten och effektiv styrelse med rak och snabb kommunikation från beslut till genomförande så du har själv möjlighet att påverka. Vi har en hög trivselfaktor och värnar om varandra. Det finns också möjlighet att träna på vårt gym i samma hus.

Uppdragsgivare: Du blir anställd av Avestahälsan AB men Randstad sköter rekryteringen.

Ort: Avesta

Omfattning: Heltid tills vidare. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras

Kvalifikationer:

Du är specialist inom allmän medicin och som person skall du vara enkel att samarbeta med och vilja bidra med engagemang i vårt glada gäng.

Sista ansökningsdag: 2017-01-31. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information om tjänsten: Kontakta gärna rekryteringskonsult enligt nedan.

AnnaKatarina Jonsson 073-343 97 17 alt. annakatarina.jonsson@randstad.se eller Therese Osvald 070- 309 78 08 alt. therese.osvald@randstad.se

Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder vi lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter.

2016 förvärvade Randstad det nordiska bemanningsföretaget Proffice Group. Samma höst bytte Proffice namn till Randstad.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Specialistläkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 201008095
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201008095&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Care AB
Regeringsgatan 65
10724  STOCKHOLM Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i musik åk 1-9

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

DOMARHAGSSKOLAN - en skola i centrala Avesta
På Domarhagsskolan går idag cirka 320 elever och vi har många elever som står på kö för att få börja hos oss. Det är roligt att vara en skola som många vill gå på men det krävs hårt arbete och goda medarbetare att leva upp till vårt rykte. Vi ligger nära centrum och skolan sitter ihop med Karlfeldtgymnasiet. I en ständigt föränderlig värld, är det viktigt att inte skolan står still. Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet vilket låter sig göras med en positiv, kompetent och driven personal. Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla.
För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför har vi anställt resurslärare, assistenter och skolvärdar på skolan för att avlasta med de kringuppgifter som finns.
Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs. Oavsett om du är ny som lärare eller har arbetat några år är vi måna om att du ska få stöttning i ditt yrke. Är du nyexad lärare erbjuder vi en mentor och stöttning utifrån det.
Du blir en viktig del i våra arbets- och ämneslag.
Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Då är du välkommen att söka som lärare hos oss!
Se hemsida: www.avesta.se/domarhagsskolan

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning på Bergsnässkolan (f-6-skola) samt på Domarhagsskolan (7-9-skola) och därtill hörande arbetsuppgifter
Arbete i ämnes- och arbetslag
Mentor


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i musik.
Du är väl insatt i LGR11 och är kvalitetsmedveten dvs du arbetar aktivt med mål, bedömning och uppföljning. Du är en stabil person, tydlig ledare, självgående och kan skapa förutsättningar för att eleverna ska nå sina kunskapsmål samt sociala mål. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och kan samspela med andra på ett konstruktivt sätt.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Ferieanställning FÖRMÅNER Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme/ friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676553/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9edc97e0-6ba9-4095-af42-98badc6274c8&TK=21fdcd95-21f9-4d69-8db5-e3cbcaf3257d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Domarhagen Högstadiet
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/domarhagsskolan
  

Platsannons

Domarhagsskolan 7-9 söker lärare i NO eller matematik

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

DOMARHAGSSKOLAN - en skola i centrala Avesta
På Domarhagsskolan går idag cirka 320 elever och vi har många elever som står på kö för att få börja hos oss. Det är roligt att vara en skola som många vill gå på men det krävs hårt arbete och goda medarbetare att leva upp till vårt rykte. Vi ligger nära centrum och skolan sitter ihop med Karlfeldtgymnasiet. I en ständigt föränderlig värld, är det viktigt att inte skolan står still. Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet vilket låter sig göras med en positiv, kompetent och driven personal. Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla.
För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför har vi anställt resurslärare, assistenter och skolvärdar på skolan för att avlasta med de kringuppgifter som finns.
Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs. Oavsett om du är ny som lärare eller har arbetat några år är vi måna om att du ska få stöttning i ditt yrke. Är du nyexad lärare erbjuder vi en mentor och stöttning utifrån det.
Du blir en viktig del i ett av våra arbetslag och ämneslaget för matematik och NO-ämnen.
Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Då är du välkommen att söka som lärare hos oss!
Se hemsida: www.avesta.se/domarhagsskolan


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu lärare med behörighet att undervisa i matematik eller NO.
I tjänsterna ingår undervisning i år 7 – 9 i NO eller matematik, arbete i ämnes- och arbetslag. Du kommer också att vara klassföreståndare och mentor med därtill hörande uppgifter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen för år 7-9 med behörighet i NO eller matematik.
Du är väl insatt i LGR11 och är kvalitetsmedveten dvs du arbetar aktivt med mål, bedömning och uppföljning. Du är en stabil person, tydlig ledare, självgående och kan skapa förutsättningar för att eleverna ska nå sina kunskapsmål samt sociala mål. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och kan samspela med andra på ett konstruktivt sätt. Kunskaper och erfarenhet av IKT är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Ferieanställning FÖRMÅNER Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme/ friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676551/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4c8f4a6e-9506-4891-9a38-66e8e7d68d39&TK=6931b762-05a1-49ae-a2bd-2e8b195e9ec9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Domarhagen Högstadiet
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/domarhagsskolan
  

Platsannons

Domarhagsskolan 7-9 söker lärare i NO

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

DOMARHAGSSKOLAN - en skola i centrala Avesta
På Domarhagsskolan går idag cirka 320 elever och vi har många elever som står på kö för att få börja hos oss. Det är roligt att vara en skola som många vill gå på men det krävs hårt arbete och goda medarbetare att leva upp till vårt rykte. Vi ligger nära centrum och skolan sitter ihop med Karlfeldtgymnasiet. I en ständigt föränderlig värld, är det viktigt att inte skolan står still. Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet vilket låter sig göras med en positiv, kompetent och driven personal. Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla.
För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför har vi anställt resurslärare, assistenter och skolvärdar på skolan för att avlasta med de kringuppgifter som finns.
Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs. Oavsett om du är ny som lärare eller har arbetat några år är vi måna om att du ska få stöttning i ditt yrke. Är du nyexad lärare erbjuder vi en mentor och stöttning utifrån det.
Du blir en viktig del i ett av våra arbetslag och ämneslaget för matematik och NO-ämnen.
Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Då är du välkommen att söka som lärare hos oss!
Se hemsida: www.avesta.se/domarhagsskolan


ARBETSUPPGIFTER
För att öka lärartätheten ämnar vi anställa ytterligare lärare för undervisning i NO. I tjänsterna ingår undervisning i år 7 – 9 i NO, arbete i ämnes- och arbetslag. Du kommer också att vara klassföreståndare och mentor med därtill hörande uppgifter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen för år 7-9 med behörighet i NO.
Du är väl insatt i LGR11 och är kvalitetsmedveten dvs du arbetar aktivt med mål, bedömning och uppföljning. Du är en stabil person, tydlig ledare, självgående och kan skapa förutsättningar för att eleverna ska nå sina kunskapsmål samt sociala mål. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och kan samspela med andra på ett konstruktivt sätt. Kunskaper och erfarenhet av IKT är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Ferieanställning FÖRMÅNER Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme/ friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676549/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8a25034c-05a4-4b37-acd0-8a28e5c54fe1&TK=171438c2-20b1-4dd7-bd72-73eae4ee5c57
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Domarhagen Högstadiet
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/domarhagsskolan
  

Platsannons

Mellanstadielärare

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Markusskolan är en F-6 skola med stor mångfald som ligger mitt i centrala Avesta.
Vi växer och behöver utöka vårt arbetslag på mellanstadiet.

ARBETSUPPGIFTER
Vara klasslärare på mellanstadiet och ansvara för undervisningen i några ämnen.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Vid höstterminens start.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: A676550/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f06faf6f-e01c-4cff-8330-4994565824f4&TK=b3c4eca7-f2ac-4d53-8b6f-9638d1ab7b3e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Markusskolan
Markusgatan 19
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Domarhagsskolan 7-9 söker lärare i NO/matematik (vikariat)

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

DOMARHAGSSKOLAN - en skola i centrala Avesta
På Domarhagsskolan går idag cirka 320 elever och vi har många elever som står på kö för att få börja hos oss. Det är roligt att vara en skola som många vill gå på men det krävs hårt arbete och goda medarbetare att leva upp till vårt rykte. Vi ligger nära centrum och skolan sitter ihop med Karlfeldtgymnasiet. I en ständigt föränderlig värld, är det viktigt att inte skolan står still. Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet vilket låter sig göras med en positiv, kompetent och driven personal. Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla.
För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför har vi anställt resurslärare, assistenter och skolvärdar på skolan för att avlasta med de kringuppgifter som finns.
Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs. Oavsett om du är ny som lärare eller har arbetat några år är vi måna om att du ska få stöttning i ditt yrke. Är du nyexad lärare erbjuder vi en mentor och stöttning utifrån det.
Du blir en viktig del i ett av våra arbetslag och ämneslaget för matematik och NO-ämnen.
Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Då är du välkommen att söka som lärare hos oss!
Se hemsida: www.avesta.se/domarhagsskolan


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en lärare matematik och NO-ämnen för ett vikariat under höstterminen. Förlängning kan bli aktuell. I tjänsten ingår undervisning i år 7 – 9 i NO ochmatematik, arbete i ämnes- och arbetslag. Du kommer också att vara klassföreståndare och mentor med därtill hörande uppgifter.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen för år 7-9 med behörighet i NO och/eller matematik.
Du är väl insatt i LGR11 och är kvalitetsmedveten dvs. du arbetar aktivt med mål, bedömning och uppföljning. Du är en stabil person, tydlig ledare, självgående och kan skapa förutsättningar för att eleverna ska nå sina kunskapsmål samt sociala mål. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och kan samspela med andra på ett konstruktivt sätt. Kunskaper och erfarenhet av IKT är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-14 , upphör: 2017-12-22 .Månadslön Ferieanställning FÖRMÅNER Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme/ friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676546/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d31842ed-2c24-4153-95ac-5b763ba2e33d&TK=e854ad53-c9ff-47ec-854b-19e00e9ee0ff
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Domarhagen Högstadiet
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/domarhagsskolan
  

Platsannons

Domarhagsskolan 7-9 söker lärare i idrott

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

DOMARHAGSSKOLAN - en skola i centrala Avesta
På Domarhagsskolan går idag cirka 320 elever och vi har många elever som står på kö för att få börja hos oss. Det är roligt att vara en skola som många vill gå på men det krävs hårt arbete och goda medarbetare att leva upp till vårt rykte. Vi ligger nära centrum och skolan sitter ihop med Karlfeldtgymnasiet. I en ständigt föränderlig värld, är det viktigt att inte skolan står still. Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet vilket låter sig göras med en positiv, kompetent och driven personal. Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla.
För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför har vi anställt resurslärare, assistenter och skolvärdar på skolan för att avlasta med de kringuppgifter som finns.
Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs. Oavsett om du är ny som lärare eller har arbetat några år är vi måna om att du ska få stöttning i ditt yrke. Är du nyexad lärare erbjuder vi en mentor och stöttning utifrån det.
Du blir en viktig del i våra arbets- och ämneslag.
Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Då är du välkommen att söka som lärare hos oss!
Se hemsida: www.avesta.se/domarhagsskolan

ARBETSUPPGIFTER
Undervisning och därtill hörande arbetsuppgifter
Arbete i ämnes- och arbetslag
MentorKVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har lärarexamen för år 7-9 med behörighet att undervisa i idrott och hälsa.
Du är väl insatt i LGR11 och är kvalitetsmedveten dvs. du arbetar aktivt med mål, bedömning och uppföljning. Du är en stabil person, tydlig ledare, självgående och kan skapa förutsättningar för att eleverna ska nå sina kunskapsmål samt sociala mål. Du har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad och kan samspela med andra på ett konstruktivt sätt.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön Ferieanställning FÖRMÅNER Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme/ friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676544/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5d73e45f-23fa-40ec-8d69-f25f075247ed&TK=df71b12b-1e39-4efc-a37a-e6ef761c9447
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Domarhagen Högstadiet
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/domarhagsskolan
  

Platsannons

Domarhagsskolan 7-9 söker speciallärare/specialpedagog

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

DOMARHAGSSKOLAN - en skola i centrala Avesta
På Domarhagsskolan går idag cirka 320 elever och vi har många elever som står på kö för att få börja hos oss. Det är roligt att vara en skola som många vill gå på men det krävs hårt arbete och goda medarbetare att leva upp till vårt rykte. Vi ligger nära centrum och skolan sitter ihop med Karlfeldtgymnasiet. I en ständigt föränderlig värld, är det viktigt att inte skolan står still. Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet vilket låter sig göras med en positiv, kompetent och driven personal. Vi har ett medvetet arbete med trygghet och trivsel. Där är arbetslagen, närhet till lärarna och egna hemklassrum för alla klasser viktiga grundpelare. Detta ger resultat som inte bara syns i våra utvärderingar utan märks på hela skolans atmosfär. För att förbättra skolans resultat arbetar vi med kollegialt lärande inom de områden vi ser att vi behöver utveckla.
För oss är det viktigt att lärare ska kunna vara lärare. Därför har vi anställt resurslärare, assistenter och skolvärdar på skolan för att avlasta med de kringuppgifter som finns.
Vi har en god anda på skolan och medarbetare som trivs.
Du blir en viktig del i vårt resursteam!
Är du den drivna läraren som vi söker - som brinner för att göra skillnad för våra ungdomar och som vill utvecklas i yrket? Då är du välkommen att söka som lärare hos oss!
Se hemsida: www.avesta.se/domarhagsskolan

ARBETSUPPGIFTER
Som speciallärare/specialpedagog hos oss arbetar du tillsammans med personal och ledning och bidrar till utveckling av det inre pedagogiska arbetet så att verksamheten kan erbjuda goda lärmiljöer och ge de elever som är i särskilt behov av det, stöd och hjälp.
Du kommer att:
-utforma och delta i arbetet med att genomföra åtgärdsprogram i samverkan med berörda samt stödja elever och utveckla verksamhetens lärmiljöer.
-arbeta med elever i behov av stöd utifrån beslut av rektor.
-genomföra pedagogiska utredningar och analysera svårigheter på organisations-, grupp- och individnivå.
-bistå rektor med att identifiera, analysera och medverka i det förebyggande arbetet och därmed undanröja hinder och svårigheter i skolan.
-vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor.
-medverka vid utveckling av pedagogiskt arbete, material och hjälpmedel, med målet att kunna möta behoven hos alla elever.
-utveckla och kvalitetssäkra de specialpedagogiska metoderna utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet.
Som specialpedagog på hos oss kommer du att vara knuten till skolans resursteam (skolsköterska, kurator, speciallärare, skolgrupp).


KVALIFIKATIONER
Vi söker behöriga speciallärare med specialpedagogisk erfarenhet, samt med lärarexamen mot senare år.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. 100% Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön FÖRMÅNER Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme/ friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A676542/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0c5b5cee-c06a-4ad6-a5d6-4ecf3ecfcea7&TK=7505f764-c3e9-4f11-b23a-3d4d80c67186
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Domarhagen Högstadiet
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/domarhagsskolan
  

Platsannons

Kvalificerad handläggare

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Vuxenutbildningen i Avesta kommun har ett brett och stort och utbildningsutbud som beaktar både individuella och näringslivets behov av kompetens. Hos oss finns det möjlighet att yrkesutbilda sig liksom att behörighetskoplettera för högre utbildning oavsett om du är född i Sverige eller nyligen kommit hit.

Genom ditt bidrag och med din kompetens kommer du att ha möjligheten att vara med och utveckla verksamheten i vår strävan att bedriva Dalarnas bästa vuxenutbildning!


ARBETSUPPGIFTER
I uppdraget ingår att ta fram utbildningsstatistik, analysera fakta samt att hantera och söka statsbidrag för vuxenutbildningen.

Ge information till allmänheten om studiemöjligheter i olika medier.

Att tillsammans med rektor arbeta för att vidareutveckla och kvalitetssäkra det administrativa arbetet vid vuxenutbildningen.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning om samhällsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren anser relevant för tjänsten.
Då vi bedriver verksamhet inom utbildningsväsendet är det meriterande om du har kunskap om Skollagen och Läroplan för vuxenutbildningen.

Då datorn kommer att vara ett viktigt arbetsredskap förutsätter vi att du har mycket god IT-kunskaper. Då du även kommer att framställa information inom olika medier är det också en förutsättning att du behärskar mycket god svenska i både tal och skrift. Har du även en god stilistisk förmåga ser vi det som en tillgång.

För att trivas i den här tjänsten ska du vara i hög grad vara självgående och ha förmåga att ta egna initiativ. Det innebär att du tar ansvar och självständigt kan strukturera din arbetsdag. Du noggrann, planerar och prioriterar dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt utifrån planerad tidsram. Du har förmågan att tänka strategiskt och långsiktigt. Du förstår din roll och ser till hela verksamhetens bästa i de handlingar och underlag som du arbetar fram.

Då du kommer att arbeta när med både rektor och övrig administrativ personal på Vuxenutbildningen är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att arbeta tillsammans med andra. Du har förmågan att på ett öppet och lyhört sätt kommunicera med dem omkring dig.
ÖVRIGT
FÖRMÅNER
Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Utredningssekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: C12700/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a57cc0fe-ffaf-43c0-99e1-2b7aa9cea5f5&TK=8ca9e41f-4306-4c0e-a6f0-bce2bfd77e8c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Vuxenutbildningen och integrationsenheten
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/jobb
  

Platsannons

Studie- och yrkesvägledare till Vuxenutbildningen

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Vuxenutbildningen i Avesta kommun har ett brett och stort och utbildningsutbud som beaktar både individuella och näringslivets behov av kompetens. Hos oss finns det möjlighet att yrkesutbilda sig liksom att behörighetskomplettera för högre utbildning oavsett om du är född i Sverige eller nyligen kommit hit.

Genom ditt bidrag och med din kompetens kommer du att ha möjligheten att vara med och utveckla verksamheten i vår strävan att bedriva Dalarnas bästa vuxenutbildning!

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med studie- och yrkesvägledning utifrån skollagen och rådande styrdokument. I ditt uppdrag kommer det bl. a att ingå:
- Vägledningssamtal
- Information enskilt och i grupp kring studier och studiemedelsfrågor
- Samverkan med utbildningsanordnare
- Kontakt med det lokala näringslivet
- I samverkan utveckla studie- och yrkesvägledningsarbetet

Du som studie- och yrkesvägledare har även en viktig roll i etableringsarbetet för våra nya kommuninnevånare.


KVALIFIKATIONER
För att vara behörig till tjänsten ska du ha en Studie- och yrkesvägledarexamen.

Vi söker dig, en engagerad studie- och yrkesvägledare, som har en god kommunikationsförmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vi vill att du har ett intresse för omvärldsbevakning och att du håller dig uppdaterad inom yrket för att på så sätt driva utvecklingen framåt inom ditt verksamhetsområde.

Du är en trygg person med självinsikt, har en empatisk förmåga och kan på ett professionellt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du använder din utåtriktade personlighet för att skapa goda relationer, såväl med elever som med andra aktörer som är relevanta för verksamheten. Det i sin tur ställer även krav på att du har en god samarbetsförmåga och arbetar bra tillsammans med andra. Du ha även en pedagogisk insikt och förmåga att anpassa vägledning och information utifrån elevens behov och förutsättningar.
ÖVRIGT
FÖRMÅNER
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Studie- och yrkesvägledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: C12707/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=91b43f8e-600c-4817-b8e8-f6aa1cc5ad01&TK=5166a8ca-9c56-41bf-9fc3-98c428826feb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Vuxenutbildningen och integrationsenheten
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/jobb
  

Platsannons

Trafiklärare

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd för kundernas behov och önskemål och brinner för yrket. Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgift som trafiklärare hos oss. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utbilda elever för att ta "B" körkort genom praktisk och teoretisk utbildning.
Du behärskar svenska i tal och skrift, och övriga språkkunskaper är ett plus.

Avesta trafikskolan söker trafiklärare

Just nu är vi i behov av att anställa en trafiklärare som är godkänd trafiklärare av transportstyrelsen,

Det är viktigt att du sätter eleven i fokus och värnar för kvalitet i utbildningen. Trygghet och säkerhet är höga krav inom trafikskolan.
Du är en viktig del i företagets fortsatta utveckling och det finns stort utrymme för din personliga utveckling i yrkesrollen.

Dina arbetsuppgifter

Som lärare måste du vara pedagogisk, positiv, tålmodig och kunna hantera stressade situationer. Du ska även kunna individanpassa elevernas utbildning utifrån deras behov.
Du måste behärska svenska i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är ett stort plus.
Ser gärna att du har några års erfarenhet som trafiklärare.


vi är ny bildade Trafikskola, Trafikskola ligger nära centrum vid posten .
Publiceraddatum: 2017-04-23
Yrkesbenämning: Trafiklärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta Trafikskolan AB
krongjutaregatan 9
77435  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avestatskolan.se
  

Platsannons

Undersköterska till Skogsgläntan avd. Lövet

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika.
Nu söker vi en undersköterska till Skogsgläntan avdelning Lövet. Avdelning Lövet rymmer 30 platser och de boende har service och omvårdnad dygnet runt. Du kommer att vara en av undersköterskorna i ett arbetslag som består av 20 personer.

ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska på Lövet är ditt mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta efter genomförandeplanen som finns för varje brukare. Arbetet innefattar personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer. I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska.

Dokumentation, avvikelserapportering samt att vara behjälplig i sociala aktiviteter är också en del av ditt arbete. I arbetet ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen.
Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb. Arbetet är delvis fysiskt krävande.

KVALIFIKATIONER
Arbetet kräver att du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du ska vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och har som mål att ge omsorg av högsta kvalitet. Du är lugn i pressade situationer och tycker om att arbeta med människor. Du har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv och sätter alltid brukaren i fokus. Erfarenhet av vårdnära yrken är ett krav.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Godkänd undersköterskeutbildning är ett krav. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav. Har du utbildning i demenssjukdomar eller innehar erfarenhet av arbete med personer med demensdiagnos är detta meriterande.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-15 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: C12123/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=4ac7a470-6245-4d20-b7d9-5ca446f819da&TK=f7e6e011-f95a-4e5f-956d-74bf1dd4fb9b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Skogsgläntan 2
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Handledare till Hermods i Avesta/Hedemora

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Vill du utveckla människor tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål.

Vi söker nu en handledare till Avesta/Hedemora.

Tjänsten innebär att handleda ungdomar och vuxna genom deras studier inom SFI. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet. De studerande läser kurserna via vår digitala lärplattform där de också blir examinerade av en lärare. Din uppgift är att inspirera dem genom lärprocessen, att ge dem verktyg för kommande uppdrag.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer bli en del av vårt nationella pedagogiska team där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.

Din profil

Hermods är en av Sveriges största aktörer med studerande inom vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt.

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av att jobba inom utbildning. Du kan vara utbildad lärare/coach. Du ska ha ett pedagogiskt intresse och driv utifrån ett elevperspektiv. Det är viktigt att du är lyhörd för elevens behov samt har en vilja och kompetens att coacha eleverna mot sina mål. Ett formativt förhållningssätt är en självklarhet i undervisningen. Har du erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg som undervisningsstöd är det en fördel men inget krav.

Övriga viktiga egenskaper är att du är kommunikativ, självgående, flexibel,driven och att du trivs lika mycket med att jobba i ett team som självständigt.

Anställningen

Tjänsten är lokaliserad i Avesta/Hedemora. Anställningsform samt omfattning efter överenskommelse. Start snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och Unionen/SI.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Utbildningschef Marie Segersvärd, marie.segersvard@hermods.se eller tele:010-1421187

Vi tar inte emot ansökan via e-post utan sök tjänsten via länken nedan.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-20
Referens:
Webbplats: http://hermods.workbuster.se/?aguid=01C51E7557074E9A8249F6FFD861C0E8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Luntmakargatan 34
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
  

Platsannons

Biträdande rektor By/Fors RO

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

År 2020 ska vår grundskoleverksamhet vara bland topp 20 i Sverige. Vi bedriver ett målmedvetet utvecklingsarbete för att nå dit. På bildningsförvaltningen arbetar vi systematiskt och långsiktigt för att du som medarbetare ska ha ett hållbart arbetsliv. En unikt politiskt beslutad handlingsplan för arbetsmiljö och kompetensförsörjning ligger till grund för hur vi formar vår organisation för dagens och morgondagens utmaningar.

By/Fors RO har ca 200 elever i åk F-6. Både By skola och Fors skola har en engagerad föräldraförening som samverkar med skolan. Det fantastiska läget med naturen runt om ger goda möjligheter för utomhusaktiviteter. Vi har hög personaltäthet och små elevgrupper vilket innebär att vi på ett medvetet sätt kan arbeta med gruppen och samtidigt ta hänsyn till individens behov. På så sätt underlättas även arbete i tematisk form, vilket är något vi påbörjat och vill utveckla ytterligare. Vi arbetar både åldersblandat och i åldershomogena grupper. Vill du arbeta på en mindre skola, tillsammans med positiva, engagerade kollegor? Då är By/Fors RO platsen för dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande rektor delar du ansvar och arbetar i nära samverkan med ansvarig rektor. Du har en arbetsledarroll med delegerat personal- och arbetsmiljöansvar. Det innebär bland annat att du håller i APT, medarbetarsamtal och lönesamtal. Du ansvarar för rehabilitering och rekrytering vid behov. Du har också ansvar för ekonomisk uppföljning, schemaläggning och andra organisatoriska administrativa uppgifter.

I arbetsuppgifterna ingår ansvar för eleverna på skolan inklusive elevvård och de insatser som krävs för elever i behov av särskilt stöd och anpassningar. Du kommer även att träffa vårdnadshavare och elever samt följa upp åtgärder och stöd. Du kommer att ha de delegationer som krävs för beslutsfattande.

I tjänsten ingår viss lärartjänstgöring. Du planerar, genomför och utvärderar undervisning. Vi har ett tematiskt och språkutvecklande arbetssätt och du får gärna ha kunskap inom dessa områden. Hos oss får du vara med och utveckla verksamheten men också utvecklas själv i din yrkesroll. Vi satsar på kompetens- och kvalitetsutveckling och arbetar bland annat strukturerat och långsiktigt med kollegialt lärande.

Som biträdande rektor ingår du i grundskolans ledningsgrupp och driver aktivt verksamhetsutveckling och systematisk kvalitetsutveckling.

Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas som ledare hos oss. För att du ska känna dig trygg i ditt ledarskap har vi i en Ledarplattform med samlade utbildningar kopplat till att vara chef och ledare Avesta kommun.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare och har ett genuint intresse för ledarskap och utvecklingsfrågor inom grundskolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tematiskt arbete. Tidigare erfarenhet av arbete i ledningsfunktion inom skolområdet samt grundläggande arbetsmiljökunskaper är meriterande. I rollen som biträdande rektor i kombination med lärartjänst är det av det viktigt att du är en person som har förmåga att utifrån en helhetssyn strukturera och organisera arbetet på kort och längre sikt.

Vi lägger stor vikt vid det pedagogiska ledarskapet i klassrummet och detsamma förväntar vi oss av ledarskapet för våra medarbetare. Vi söker dig som har förmåga att motivera och skapa engagemang samtidigt som du är en tydlig ledare och förebild för såväl personal som eleverna. Vi är övertygade om att ordning, reda och tydlighet i kombination med lyhördhet och omtanke tar fram det bästa hos såväl barn som vuxna. Ett gott omdöme och hög integritet är viktigt då vi vill att du inte bara leder utifrån lagar och riktlinjer utan också med hänsyn till etisk ställningstagande. I arbetet som såväl lärare som biträdande rektor är din förmåga att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer av stor vikt.

Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt ha goda IT-kunskaper för att kunna hantera arbetsuppgifter och system i vardagen samt för att kunna bidra till att skapa goda lärmiljöer.

I Avesta kommun har vi hög ambitioner och söker därför dig som är beredd att sätta ribban högt och arbeta tillsammans med oss mot våra mål.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Biträdande rektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: C12692/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a59ddfb8-6da6-4e5e-a877-ae459b95ce1b&TK=d44f49b6-55f6-4bfd-a0b7-49e609608b85
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Fors och By ro
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32799-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8669-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  

Platsannons

För dig som sökt arbetsintegrerad utbildning, KPU, 90 p Högskolan Dalarna

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Vi har höga ambitioner och år 2020 ska vi vara bland de bästa skolkommunerna i regionen. Vi bedriver ett målmedvetet utvecklingsarbete för att nå dit. På bildningsförvaltningen arbetar vi systematiskt och långsiktigt för att du som medarbetare ska ha ett hållbart arbetsliv. En unikt politiskt beslutad handlingsplan för arbetsmiljö och kompetensförsörjning ligger till grund för hur vi formar vår organisation för dagens och morgondagens utmaningar.

Nu har du som sökt arbetsintegrerad utbildning och redan arbetar i grundskolan eller gymnasiet och/eller har ämneskompetenser en unik chans att studera och arbeta hos oss samtidigt.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsintegrerad utbildning 90 poäng
Du kombinerar dina studier med arbete som lärare i Avesta kommun och får lön under hela studietiden. Anställningen består av 50% undervisning på skolan och studiefar t 50 - 75% arbetsintegrerade studier under 2 – 3 år. Efter examen kan du ansöka om lärarlegitimation. Sedvanligt anställningsavtals skrivs och förnyas årsvis under förutsättning att du klarar dina studier och klarar dina åtaganden i skolan.

Din lön är minst 18.000 kronor per månad. Lönen består av två delar; 9.000 kronor för studiedelen och minst 9.000 kronor för anställningsdelen. Lönen för anställningen är förhandlingsbar och sätts individuellt. Du kan komplettera med studiestöd från CSN

Grundskollärare åk 4-9 alternativt lärare på gymnasiet
Du får stöd och handledning i rollen som lärare under hela studietiden. I takt med att du utvecklas får du också ett utökat eget ansvar i lärarrollen.

I arbetet som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisning såväl enskilt som i samarbete med arbetslag och andra kollegor. En viktig del i arbetet är att systematiskt följa elevernas kunskapsutveckling. Du arbetar enligt gällande rutiner för individuella utvecklingsplaner och skriftliga omdömen och du skapar en klassrumssituation där alla elever kan lyckas utifrån sina förutsättningar. I samråd med elevhälsoteamet arbetar du även för att relevanta åtgärder sätts in för elever i behov av ytterligare stöd.

Som lärare är det viktigt att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. I arbetsuppgifterna ingår löpande kontakt med vårdnadshavare. Du behöver också ha en god överblick och omsorg över dina elevers skoldag och sociala situation som helhet.

Som lärare hos oss ingår det tid i din tjänst för kollegialt lärande. Kvalitetsutveckling av verksamheten är en viktig del av vårt arbetssätt.


KVALIFIKATIONER
För att få en läraranställning i programmet ”arbetsintegrerade studier” krävs att du blir antagen till arbetsintegrerad KPU, vidareutbildning av lärare som saknar lärarexamen, 90 p (VAL II) vid Högskolan Dalarna. För en ämneslärarexamen med inriktning mot årskurs 7-9 krävs minst 90 högskolepoäng i ett undervisningsämne. För en examen med inriktning mot arbete i gymnasieskolan är motsvarande krav 120 högskolepoäng.

Vi söker dig som har ämneskompetenser men behöver komplettera med den pedagogiska delen för att få en lärarexamen. Det är meriterande om du redan arbetar i grundskolan eller på gymnasiet.

I Avesta kommun lägger vi stor vikt vid det pedagogiska ledarskapet i klassrummet. Vi söker dig som har förmåga och utvecklingspotential att motivera och skapa engagemang samtidigt som du är en tydlig ledare. Vi är övertygade om att ordning, reda och tydlighet i kombination med lyhördhet och omtanke tar fram det bästa hos såväl barn som vuxna. Ett gott omdöme och hög integritet är viktigt då vi vill att du ska vara en vuxen förebild för eleverna och inte bara leda utifrån gällande rutiner utan också ta hänsyn till etiska ställningstagande.

Vi söker dig som är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du har utvecklingspotential när det gäller förmåga att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer till såväl kollegor som elever, vårdnadshavare och andra eventuella aktörer runt eleven. Då läraryrket är komplext och för att klara den arbetsintegrerade utbildningen tror vi att det är av stor vikt att du har förmåga att strukturerar och organisera ditt arbete på såväl kort som lite längre sikt. För att lyckas tror vi att du har en god förmåga att reflektera över dig själv och ditt eget lärande.

Det händer mycket inom pedagogiken och intresse för digital utveckling och IKT som pedagogiskt verktyg är av vikt. Du behöver också ha grundläggande IT-kunskaper för att klara det dagliga arbetet. I Avesta kommun har vi hög ambitioner och söker därför dig som är beredd att sätta ribban högt och göra det som krävs för att varje elev ska lyckas och vara så väl förberedd som möjligt för nästa steg i deras utbildning. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – Vill du vara med?

ÖVRIGT
FÖRMÅNER
Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: C12768/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f50bf23e-3ea2-4a9e-b2b2-8b1a87e41862&TK=0fb89fa5-f3c1-4f28-9eb1-5867a48b18c7
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildning, Avesta kommun
Kungsgatan 32
77430  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se
  

Platsannons

För dig som sökt arbetsintegrerad utbildning - Grundlärarprogrammet åk 4-6,

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Vi har höga ambitioner och år 2020 ska vår grundskoleverksamhet vara bland de bästa i regionen. Vi bedriver ett målmedvetet utvecklingsarbete för att nå dit. På bildningsförvaltningen arbetar vi systematiskt och långsiktigt för att du som medarbetare ska ha ett hållbart arbetsliv. En unikt politiskt beslutad handlingsplan för arbetsmiljö och kompetensförsörjning ligger till grund för hur vi formar vår organisation för dagens och morgondagens utmaningar.

Nu har du som sökt arbetsintegrerad utbildning, Grundlärarprogrammet åk 4-6, Högskolan Dalarna en unik chans att studera samtidigt som du jobbar. Denna kombination ger dig möjlighet till ett yrkesmässigt försprång och stora utvecklingsmöjligheter då du under hela studietiden direkt kan applicera det du lär dig i verkligheten, i vår verksamhet.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetsintegrerad utbildning
Du kombinerar dina studier med arbete som lärare i Avesta kommun och får lön under hela studietiden. Anställningen består av 50% undervisning på skolan och studiefart 75% arbetsintegrerade studier. Efter examen kan du ansöka om lärarlegitimation.

Sedvanligt anställningsavtals skrivs och förnyas årsvis under förutsättning att du klarar dina studier och klarar dina åtaganden i skolan.

Din lön är minst 18.000 kronor per månad. Lönen består av två delar; 9.000 kronor för studiedelen och minst 9.000 kronor för anställningsdelen. Lönen för anställningen är förhandlingsbar och sätts individuellt. Du kan komplettera med studiestöd från CSN

Grundskollärare no/teknik, åk 4-6, Avesta kommun
Du får stöd och handledning i rollen som lärare under hela studietiden. I takt med att du utvecklas får du också ett utökat eget ansvar i lärarrollen.

I arbetet som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisning såväl enskilt som i samarbete med arbetslag och andra kollegor. En viktig del i arbetet är att systematiskt följa elevernas kunskapsutveckling. Du arbetar enligt gällande rutiner för individuella utvecklingsplaner och skriftliga omdömen och du skapar en klassrumssituation där alla elever kan lyckas utifrån sina förutsättningar. I samråd med elevhälsoteamet arbetar du även för att relevanta åtgärder sätts in för elever i behov av ytterligare stöd.

Som lärare är det viktigt att du har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. I arbetsuppgifterna ingår löpande kontakt med vårdnadshavare. Du behöver också ha en god överblick och omsorg över dina elevers skoldag och sociala situation som helhet.

Som lärare hos oss ingår det tid i din tjänst för kollegialt lärande. Kvalitetsutveckling av verksamheten är en viktig del av vårt arbetssätt.


KVALIFIKATIONER
För att få en läraranställning i programmet ”arbetsintegrerade studier” krävs att du blir antagen till Grundlärarprogrammet Grundskolans Årskurs 4 – 6, 240 högskolepoäng (HDA-H2VJN) vid Högskolan Dalarna.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för pedagogik inom grundskolan, naturorienterade ämnen och teknik samt har en förmåga att reflektera över dig själv och ditt eget lärande.

I Avesta kommun lägger vi stor vikt vid det pedagogiska ledarskapet i klassrummet. Vi söker dig som har förmåga och utvecklingspotential att motivera och skapa engagemang samtidigt som du är en tydlig ledare. Vi är övertygade om att ordning, reda och tydlighet i kombination med lyhördhet och omtanke tar fram det bästa hos såväl barn som vuxna. Ett gott omdöme och hög integritet är viktigt då vi vill att du ska vara en vuxen förebild för eleverna och inte bara leda utifrån gällande rutiner utan också med hänsyn till etiska ställningstagande.

Vi söker dig som är kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Du har utvecklingspotential när det gäller förmåga att skapa och upprätthålla förtroendefulla relationer till såväl kollegor som elever, vårdnadshavare och andra eventuella aktörer runt eleven. Då läraryrket är komplext och för att klara den arbetsintegrerade utbildningen tror vi att det är av stor vikt att du har förmåga att strukturerar och organisera ditt arbete på såväl kort som lite längre sikt.

Det händer mycket inom pedagogiken, ett intresse för digital utveckling och IKT som pedagogiskt verktyg är av vikt. Du behöver också ha grundläggande IT-kunskaper för att klara det dagliga arbetet.

I Avesta kommun har vi hög ambitioner och söker därför dig som är beredd att sätta ribban högt och göra det som krävs för att varje elev ska lyckas och vara så väl förberedd som möjligt för nästa steg i deras utbildning. Tillsammans bygger vi Avestas framtid – Vill du vara med?


ÖVRIGT
FÖRMÅNER
Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställningEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: A675526/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5a54fea3-bb30-4621-becf-ef3675789629&TK=dbc40ce2-1137-4c7f-b41b-3a7d58591a5b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bildning, Avesta kommun
Kungsgatan 32
77430  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se
  

Platsannons

Miljöinspektör

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Västmanland-Dalarna miljö- och byggförvaltning arbetar med miljöfrågor, kart- och mätfrågor, plan- och byggfrågor och lite till i Avesta, Fagersta och Norbergs kommuner. De tre kommunerna har tillsammans ca 40 000 invånare. Förvaltningen är placerad i Avesta som har mycket bra förbindelser med Mellansverige. Du når tex Stockholm på ca 1,5 timme med tåg.
Totalt har miljö- och byggförvaltningen ca 50 tjänster. Den aktuella tjänsten är placerad vid miljöenheten, som har ca 15 tjänster.
På miljöenheten arbetar vi tillsammans i team för enhetlig och rättssäker tillsyn. För att kunna vara fler som kan hjälpas åt inom varje område har de flesta inspektörer mer än ett ansvarsområde.
Miljö- och byggnadsnämndens viktigaste mål för vårt arbete är säkra livsmedel och läkemedel, grundvatten av god kvalitet, begränsad klimatpåverkan, giftfri miljö, ingen övergödning samt en god bebyggd miljö.

ARBETSUPPGIFTER
Tillsyn enligt miljöbalken och tillhörande lagstiftning inklusive att hantera ansökningar och anmälningar samt klagomålshantering. Planera, genomföra och följa upp inspektioner samt fatta beslut och dokumentera ärendens gång.
Ge information till företag och allmänhet muntligt och skriftligt.
Delta i enhetens kvalitets- och förbättringsarbete.
Övriga på ett miljökontor förekommande arbetsuppgifter.

Tjänsten är i första hand inriktad på miljöskydd men kan till viss del komma att anpassas till dina förutsättningar. Om du är en erfaren inspektör, eller har annan lämplig bakgrund, kan tillsyn av större industrier bli aktuellt.

KVALIFIKATIONER
Miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kunskap i miljöbalken är ett krav, liksom B-körkort. Erfarenhet av myndighetsutövning och klagomålshantering är en merit.
Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det är också viktigt att du är bekväm i myndighetsrollen så att du klarar av att göra bedömningar, ställa krav och fatta beslut samtidigt som du kan ge service och information. Du måste kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra.
Språkkunskaper utöver svenska kan utgöra en merit.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: C12777/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1e11abd2-f439-43b9-9c55-a236de091eb4&TK=8c90a8fa-7215-44fe-bc42-0f6b094c126c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Västmanland-Dalarna Miljö o bygg
Strandbacksvägen 7
77461  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se
  
Platsannons

Sommarjobb Truckförare

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig med truckkort som vill jobba i Avesta med omnejd under sommaren. Längden på uppdragen kan variera - allt ifrån inhopp vid sjukdom och ledighet men även under längre perioder.
Du kommer arbeta med truckkörning, lager samt plocka/packa order.

Din profil
Som person är du arbetsvillig, anpassningsbar och engagerad. Du ska vara beredd på att hoppa in och arbeta med kort varsel då uppdraget kan starta omgående. Krav för tjänsten är att man har truckkort grupp A och B.

Meriterande:
-Tidigare erfarenhet från industri, lager, orderhantering samt truckkörning.
-Körkort B och tillgång till bil (har du ej körkort ska du nämna det i din ansökan)
-Travers
-C behörigheter.

Anställningsform: Sommarjobb
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid/Skiftgång

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Angelica Carlsson på 073-3512704 eller Emelie Olivesten på 073-3512726. Vi jobbar med löpande urval.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Truckförare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2912
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2912&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Polervägen 10
77441  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Samordningssjuksköterska (tv) Avdelning 10 Avesta Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Avdelning 10 är en Geriatrisk Rehabiliteringsavdelning med 24 vårdplatser som är fördelad i tre grupper. En grupp för Stroke-, TIA, hjärnskador, en grupp för ortopedi-, frakturer-, protes-, smärtbehandling- och en grupp för de mest sjuka äldre som behöver medicinsk vård, behandling och rehabilitering.

Välkommen till en avdelning som vårdar patienter med många olika diagnoser och som ständigt utvecklas.

Tjänsten som samordningssjuksköterska är en tillsvidareanställning i din grundprofession på Avdelning 10. Initialt arbetar du enbart som avdelningens samordningssjuksköterska, samordnar och planerar utskrivningen av patienter.
I överenskommelse planeras även introduktion på vårdavdelningen som sjuksköterska i teamet, dels för att få förståelse för avdelningens rutiner, men också för att få mer omväxlande arbetsuppgifter.
Arbetet innebär att följa de lagar, författningar och rutiner som styr samverkan vid in- och utskrivning i slutenvård samt utveckling av dessa rutiner.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är sjuksköterska och har erfarenhet från hälso- och sjukvårdsjukvård inom landsting och/eller kommunal regi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av att arbeta med samordning/samverkan är meriterande. Viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom området. Har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer inom och utom organisationen.

För att trivas hos oss är du självständig och trygg i dig själv. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har en bra samarbetsförmåga och har lätt att knyta kontakter. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: 50:2017:415
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5459767941423247067&benamning=Samordningssjuksk%c3%b6terska+(tv)+Avdelning+10+Avesta+Lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Vill Du jobba extra i sommar?

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra i sommar? Då kan detta vara något för dig. Krav för tjänsten är att du har ett annat jobb eller sommarstudier på minst 50%, alternativt att du har ett eget företag där du kan påvisa detta. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter går ut på att plocka och paketera varor. Du kommer att arbeta dagtid men i säsong kan det förekomma 2-skift i den mån du kan beroendes på din huvudsakliga sysselsättning. Varorna företaget arbetar med är inom outdoor equipment och riktar sig mot just friluftslivsmänniskan.

Din profil
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från lager. Har du även truckkort räknas det som meriterande. Kunden prioriterar kvalitet i arbetet, så därför söker vi dig som är kvalitetsmedveten. Du är också en social, driven och engagerad medarbetare. Du är en lyhörd lagspelare som gillar att samarbeta. Arbetet innebär rätt stor fysisk påfrestning så vi ser att du är i god form.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Angelica Carlsson på 073-3512704 eller Emelie Olivesten på 073-3512726. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Sista ansökningsdag 2017-05-14.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid - Enligt överenskommelse Visstid, 3-6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2894
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2894&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Polervägen 10
77441  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  
Platsannons

Träarbetare sökes till Avesta

ExpanderaMera AB är Sveriges största byggbemannings- och rekryteringsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och mark.

Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vi har ett flertal kontor runt om i landet bl. a. i Malmö och Göteborg. Vi har olika uppdrag över hela landet hos både stora och små bygg- och anläggningsföretag. Många av dem som arbetar hos oss blir anställda av våra kunder. Att jobba hos oss är ett bra sätt att prova olika byggföretag med en trygg anställning hos oss under tiden.

ExpanderaMera startade år 2000 och tilldelats ett flertal priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell.

Läs mer på www.expanderamera.se.

Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder. Arbetet är sätta kök, listar och inredning träarbete.

Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har arbetat som snickare i minst 5 år, är självgående och kan kommunicera på svenska. Mycket meriterande om du har yrkesbevis.

För mer info om tjänsten kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller gärna skicka ditt CV till helena@expanderamera.se

Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid40 timmar per vecka VisstidsanställningEnligt kollektivavtal Friskvård
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.expanderamera.se/sok-lediga-byggjobb/lediga-jobb-yrkesarbetare?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=801
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ExpanderaMera AB
Tegeluddsvägen 100
11528  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Idrottsintresserad säljare sökes till Viasat

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1167 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Adam Ahlbom, rekryterare, på 073-699 17 10.

 

På Viasat Field Sales tillämpar vi utdrag ur belastningsregistret under rekryteringsprocessen.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig Lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2010%26pp%3D9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Handledare för arbetssökande

Som handledare i uppdraget Stöd och matchning ansvarar du för att matcha, motivera, coacha och vägleda arbetssökande till egen försörjning genom arbete eller utbildning. Du måste känna till ditt regionala och lokala näringsliv och vara uppdaterad på vad arbetsmarknaden söker just i ditt område. Du skall också helhjärtat drivas av att stötta, peppa och tro på att alla människor har en plats på arbetsmarknaden, oavsett förutsättningar. Du jobbar både i grupp och individuellt med personerna som kommer till oss.


Tillträde enligt överenskommelse.


För att arbeta som handledare krävs att du uppfyller minst en av nedanstående kravprofiler:

Kompetensprofil 1
- Minst 120 högskolepoäng (80 poäng enligt tidigare system) eller motsvarande
poäng från Yrkeshögskola inom områdena; Arbetsliv, organisation och personalarbete,
studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap,
arbetsterapeut- eller socionomutbildning.

OCH
- Minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid under de fem senaste åren.

Kompetensprofil 2
- Minst ett års heltidsstudier på eftergymnasial nivå med minst godkänt resultat.

OCH

- Minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid från något av följande yrkesområden:
- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

Du bör också uppfylla de generella kompetenskraven:
- Förmåga att kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.
- Mycket goda kunskaper i att använda datorbaserade ordbehandlings- och
presentationsprogram, e-post samt internet.
- Goda kunskaper i engelska motsvarande Engelska A på gymnasienivå.

Vi förutsätter även att du har vana av att planera och strukturera arbetsdagens insatser både självständigt och i samarbete med dina kollegor. Erfarenhet av att arbeta med myndigheter utefter olika avtal är meriterande. Datorn ska vara ditt naturliga arbetsredskap. Då vi är rapporteringsskyldiga till Arbetsförmedlingen förutsätts att du har vana av dokumentation. Bemötande och värderingar är viktiga ledord för AlphaCE. Hos oss arbetar vi tillsammans och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter.


AlphaCE är sprunget ur en passion, att alla människor har en plats på arbetsmarknaden! Vi har ett stort samhällsengagemang, lång erfarenhet av arbetsmarknaden och mötet med människor, samt ett stort kontaktnät. Vi brinner för det vi gör och därför gör vi nytta! Vi arbetar med coachande, förberedande och utbildande insatser som skapar bättre förutsättningar för dig att få ett jobb eller vara bättre rustad för arbetsmarknadens utmaningar. Vi finns runtom i Sverige och växer stadigt både ortsmässigt och medarbetarmässigt. Vi är noga med att våra anställda delar våra värderingar och vårt engagemang.
Publiceraddatum: 2017-04-17
Yrkesbenämning: Jobbcoach/Utbildningscoach
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVi tillämpar provanställning i 6 månader. I ett inledande skede kan anställningen vara en deltid som successivt ökas till heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: angela.alvarez@alphace.se
Övrigt: Telefonsamtal undanbedes! Skriv "Handledare Avesta" i ämnesraden.
Arbetsplats: 
Adress: AB ALPHACE COACHING & EDUCATION
Koppardalsvägen 53
77441  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.alphace.se
  
Platsannons

Trevlig aktiv kvinna söker rejäla assistenter

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

En av våra kunder i Avesta behöver förstärka sitt assistentteam och vi söker därför tillgängliga timvikarier omgående. Arbetstiden är förlagd till dag och kvällstid; långa arbetstider förekommer på veckans alla dagar.

Kunden är en aktiv kvinna som behöver stöttning i samtliga aktiviteter som hon väljer att utföra i vardagen, exempelvis vid personlig omvårdnad, hushållsarbete eller vid alla aktiviteter som kunden har inplanerade i sitt liv.

För att lyckas med uppdraget måste du har körkort och tillgång till bil för att enkelt kunna ta dig till arbetsplatsen som är belägen utanför kollektivtrafikens täckning. Du behöver kunna arbeta i ett hem där rökning förekommer samt att du inte är pälsdjursallergiker då det finns hund i hushållet. Tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete är meriterande men viktigast är att du är nyfiken och intresserad av ett arbete inom denna bransch. Enligt kundens önskemål är det enbart aktuellt med kvinnliga sökande med stor personlig mognad.

Skicka in din ansökan redan idag då Frösunda jobbar med ett löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Kunden och hennes närstående är mycket delaktig i denna rekrytering för hos Frösunda är det kunden som bestämmer!

Frösunda tillämpar individuell lönesättning utifrån bland annat utbildning och tidigare erfarenhet. Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal med Kommunal, Personlig assistans, bransch G.

Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister från dig och du behöver beställa den via länken redan nu. Det tar 14 dagar att få det från Polisen. Observera att du ska lämna utdraget i oöppnat kuvert vid intervjutillfället.

https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=89537
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Nybrogatan 23
79170  Falun Sverige
Hemsida: www.frosunda.se
  
Platsannons

Sommarvikariat 100% som personlig assistent i Avesta

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Avesta. Vår kund är en tjej i 30 års åldern med ryggmärgsbråck. Du kommer att vara henne behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, t.ex. personlig omvårdnad och att följa med på aktiviteter.

Arbetstiderna är dag, kväll och helg samt jour under natten. Vår kunds intressen är sång, musik, hälsa och en balanserad tillvaro, data, sport och allt som gör livet glatt. Vi ser gärna att du är en aktiv och plikttrogen person som delar kundens intressen. Det är även bra om körkort finns.

Du som söker ska vara i kundens ålder eller lite äldre, ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta. Det är viktigt att du är lyhörd men att du kan ta egna initiativ och har ett sunt förnuft. Utbildning i omvårdnad eller erfarenhet som personlig assistent ses som meriterande men personlig lämplighet som det allra viktigaste.

Arbetstid / Varaktighet: Sommarvikariat. Varierande dag, kväll och helg.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Varierande dag, kväll, vardag och helg. Start 20170710-2017-08-06.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Introduktion startar i juni.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighets testet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratFast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=9844%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Trotzgatan 29
79172  Falun Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Nyexad ingenjör till Avesta Vatten och Avfall AB

Miljöföretaget Avesta Vatten och Avfall tillsammans med Högskolan Dalarna söker dig som vill vara med och utveckla framtidens sätt att arbeta med vattenförsörjning och avfallshantering. Företaget står inför nya spännande utvecklingsfrågor där din högskolekompetens och driv kommer få en avgörande roll i utvecklingen. Projektet går ut på att göra en nulägesanalys av processer och kunskap inom företaget och föreslå och driva igenom åtgärder för möjliggöra att arbetet framöver drivs hållbart och med de senaste IT-lösningarna.

Avesta Vatten och Avfall AB är ett miljöföretag som ägs av Avesta kommun. De ser till att du får rent vatten ur kranen och att avfallshanteringen sköts på bästa sätt.  Avesta Vatten och Avfall är en arbetsplats med stora möjligheter. Här krävs hög kompetens och de erbjuder de anställda en utvecklande miljö. Organisationen är liten organisation med 30 anställda, där det är nära till beslut och där engagemang och gemenskapen i arbetsgruppen är stor. I kommunen finns 5 vattenverk och 3 avloppsreningsverk. För en VA-ingenjör, miljöingenjör eller drifttekniker är ingen dag den andra lik, här kan allt hända. Då är det en verklig styrka med en bra gemenskap, som vi är stolta över att ha. Alla känner alla, vilket ger en hög trivsel.

Projektet med Avesta vatten och avfall genomförs inom ramen för Högskolans Dalarnas utvecklingsprojekt KTP. KTP – Knowledge Transfer Partnerships, är ett samverkansprojekt mellan akademi och näringsliv där vi nu söker de främsta nyutexaminerade akademikerna för strategiska utvecklingsarbeten på plats hos företag i Dalarna och Gävleborg. Akademikern blir anställd av Högskolan Dalarna som KTP-projektledare och kan räkna med en tid fullspäckad av möjligheter för att utveckla innovativa idéer för tillväxt hos företaget. Läs gärna mer om projektet på www.du.se/ktp.

Anställningen är en visstidsanställning som beräknas pågå ca 1 år, 100 %, med tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Anställningen sker vid Högskolan Dalarna men arbetet utförs på Avesta Vatten och Avfall.


Arbetsuppgifter
Du kommer att vara projektledare för att utveckla företaget genom att skapa hållbara processer med moderna IT-lösningar. Du kommer att börja med att göra nulägesanalys av befintliga processer hos företagets reningsverk och andra anläggningar och föreslå åtgärder för möjliggöra att arbetet framöver drivs hållbart och med de senaste IT-lösningarna. Sedan kommer du att vara med och ansvara för att dessa lösningar genomförs.

Arbetet kommer att ske i nära samarbete med den befintliga personalen i företaget.

Du kommer att ansvara för att driva projektet framåt tillsammans med företaget samt stöd från Högskolan Dalarna. Vidare erbjuder KTP-projektet dig som KTP-projektledare en stor chans till ett brett nätverk för framtida uppdrag och god chans till personlig utveckling tillsammans med en handledare från Högskolan och en coach från näringslivet.
 
Kvalifikationer

Vi söker dig som är nyutexaminerad de senaste två åren (eller nära slutet av din utbildning) från nedanstående utbildningsprogram eller annan utbildning med samma utbildningsområden samt utbildningsnivå.
Akademisk examen som Ingenjör inom Vatten- och miljöteknik, driftingenjör eller motsvarande.
Läs mer om kvalifikationer och meriter på du.se/Lediga Jobb

Högskolan kommer i denna rekrytering att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning bedöms ha de bästa förutsättningarna för att fullgöra uppgifterna i anställningen.

Övrigt
Marknadsmässig lön, individuell lönesättning tillämpas.
Högskolan Dalarna verkar för en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökningshandlingar
Din ansökan ska innehålla cv, personligt brev, examensbevis samt uppgift om referens. Efter sista dag kan inga kompletteringar göras elektroniskt.

Sista ansökningsdag
Du ansöker via vår webbplats och din ansökan ska vara inkommen senast 2017-05-07.

Frågor om tjänsten
Har du frågor om tjänsten hör gärna av dig till Erik Nordén, vd Avesta Vatten, tel. 0226-645135 eller till Per Edén, processledare Högskolan Dalarna, tel. 070-369 85 50.


 Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Driftingenjör, vattenverk
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratMarknadsmässig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats: http://www.du.se/sv/Om-Hogskolan/Jobba-hos-oss/?rmpage=job&rmjob=491%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Högskolan Dalarna
Högskolegatan 2
79188  Falun Sverige
Hemsida: http://www.du.se/
  

Platsannons

Butiksbiträde

Vi söker dig som känner ett stort intresse av elektronik och vill ta sin kunskap ut på marknaden.

Dina arbetsuppgifter
* Sälja Mobilstugans produkter & tjänster
* Uppfylla kundens behov & önskningar
* Utöva kundkvalité i världsklass

Vi söker dig som
* Är social, lojal & driven
* Vågar tänka utanför ramarna & ta självständiga beslut
* Är flexibel & kan samarbeta i grupp

Mobilstugan är en oberoende återförsäljare av mobiler, datorer, surfplattor och tillbehör från de största tillverkarna och leverantörerna.
Vi erbjuder våra kunder specialanpassade helhetslösningar för det digitala hemmet samt reparationer av samtliga hårdvaror.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Till en början kommer du som blir anställd av oss jobba helger och vid behov.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats:
Epostadress: oscar.davidsson@mobilstugan.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Mobilstugan AB
MARKUSTORGET 1 BV
77430  Avesta Sverige
Hemsida: http://oscar.davidsson@mobilstugan.se
  
Platsannons

Finsnickare till CLAESSONKÖK

Är du redo för nästa utmaning? Har du goda erfarenheter av snickeriarbete, ett öga för detaljer och en känsla för hög kvalitet? Då är tjänsten som finsnickare hos CLAESSONKÖK något för dig!

Om jobbet
Familjen Claesson startade kökstillverkningen redan på 50-talet. Snickeriet ligger i Krylbo, på gångavstånd från den välkända järnvägsstationen. Här bygger vi våra kök ordervis utifrån varje beställares önskemål. Vi är noga med att det material och de beslag vi använder är av hög kvalitet då våra kök skall hålla att användas i många, många år.

I vårt snickeri i Krylbo i södra Dalarna produceras köken av erfarna och kunniga snickare och målare. Vi ser vårt jobb som ett hantverk, även om vi idag använder en modern teknisk maskinpark.

Du kommer att arbeta som finsnickare i vårt snickeri med tillverkning av köksinredningar och tillhörande detaljer utifrån kundspecifika ritningar. Eftersom vi arbetar med kundanpassade projekt och småskalig produktion kommer du ha stor hjälp av din kreativitet och ditt hantverkskunnande för att skapa lösningar efter våra kunders behov och önskemål vartefter de uppstår.

Som snickare hos oss ingår du i en personalstyrka om ca 15 personer, där du och ytterligare en snickare arbetar nära varandra på snickeriet. Arbetet sker på dagtid kl. 6.30-16.00, måndag till torsdag, samt fredagar kl. 6.30-13.00.

Om dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från snickeriarbete och lämplig utbildning som möbelsnickare, inredningssnickare eller finsnickare. Din tidigare snickerierfarenhet av att självständigt arbeta med kundprojekt från ritning till färdig produkt kommer att vara en god hjälp i det dagliga arbetet. Det här är ett jobb för dig som är självgående, kvalitetsmedveten och som trivs med att arbeta under eget ansvar.

Viktigt för tjänsten är:
- tidigare erfarenhet och god kunskap inom finsnickeri
- god svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
CLAESSONSKÖK har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att
kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Olivemark på 0223-65 20 53.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=E4275FDF-7515-44C6-9F39-887716BBC64F&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Bangårdsgatan 1
73740  FAGERSTA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Matglada Kockar

Avesta 2020 – Något fantastiskt kommer att hända.
Avesta kommun är mitt inne i ett utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang.
År 2020 är vi 25 000 invånare, har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd, och vi vet att vi gjorde det tillsammans!ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och utveckla vår verksamhet. I Avesta satsar vi mycket på maten och lagar den med råvaror från grunden. Du trivs med att laga god mat och är bekväm med att smaka av alla komponenter. Servera välbalanserad och hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Vi ser att du är en person som har ett stort engagemang för människor och kostvanor och har en stor portion matglädje. Kunskap och erfarenhet av specialkoster och konsistensanpassade koster är meriterande. Vi söker två kockar som huvudsakligen ska arbeta på äldreomsorgens kök. Den ena är placerad på Johan Olovskolans kök i Horndal där man lagar mat till förskola, skola och äldreomsorg. Den andra tjänsten är en pooltjänst med inriktning mot äldreomsorgens kök.
KVALIFIKATIONER
Den vi söker ska vara engagerad, positiv, ansvarsfull, strukturerad och älska att laga mat. En utbildad kock med yrkeserfarenhet. Du kan både arbeta i team och bidra till en god arbetsmiljö samtidigt som du kan arbeta självständigt. Du har även ordningssinne och fokus på kostnadskontroll.
I ditt arbete ska du hantera olika allergier, recept och livsmedel med innehållsförteckningar därför krävs goda kunskaper i svenska.Vi vill att du har ett genuint intresse och kunskap om mat och älskar att laga mat från grunden. Din kunskap gör skillnad. Arbetet är fysiskt krävande vilket kräver en god fysik.Erfarenhet från storhushåll, restaurang eller praktisk erfarenhet från likvärdig verksamhet ses som en merit. Även dokumenterad HACCP-utbildning är meriterande.
B-körkort och tillgång till bil.


ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. Helgtjänstgöring ingår, Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 Eller efter överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: A673478/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=156fb0a9-b623-4b1c-8a49-43b036fe32fc&TK=8a7ab81c-146c-438e-8543-dfa86feb52e1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Skolkontoret
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

HR-konsult till Personalenheten

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

I Avesta kommun är HR-frågorna är av stor betydelse. Kompetensförsörjning med rekryteringen som en viktig del, är en av våra stora utmaningar de närmaste åren. Personalenheten har i uppdrag att leda, samordna och utveckla kommunövergripande HR-processer samt med god service och hög kvalitet ge stöd i operativa personalfrågor.

Om du vill arbeta med rekrytering av chefer och specialister i kombination med arbetet som som HR-konsult för två förvaltningar, sök och bli en del av vårt kompetenta och engagerade team!

ARBETSUPPGIFTER
Med uppsatta mål i fokus stödjer vi våra chefer i såväl operativa som strategiska HR-relaterade frågor. Vi utbildar cheferna inom Avesta kommun i allt från arbetsrätt och arbetsmiljö till rekrytering. Vi uppdaterar och producerar underlag till stöd för HR-processerna och tillsammans arbetar vi med utvecklingen av personalstrategiska frågor.

I den här tjänsten väger rekryteringsdelen något tyngre än rollen som HR-konsult med förvaltningsansvar. Fördelningen av arbetsuppgifter kan dock variera över tid och utifrån verksametens behov.

Rekryterare
Avesta kommun arbetar med kompetensbaserade rekryteringsprocesser och vi är tre medarbetare som i varierande omfattning arbetar med rekrytering. I vårt team använder vi varandra som bollplank och stöd vid olika arbetsuppgifter.

Arbetet innebär att stötta cheferna vid rekryteringar av chefs- och specialisttjänster. Det stöd vi ger innebär ofta att strukturerar och organiserar hela rekryteringsprocessen. Du finns ofta med vid framtagandet av kravprofil, vid annonsskrivning, urval, leder intervjuer samt utvärderar kandidaterna.

HR-konsult med förvaltningsansvar
Tyngdpunkten på den här delen av tjänsten ligger i att ge konsultativt och operativt stöd till cheferna inom kommunkansliet och Västmanland-Dalarna miljö- och byggförvaltning avseende HR-relaterade arbetsgivarfrågor. Det kan bland annat innebära att stötta cheferna i arbetsrättsliga frågor och i fackliga förhandlingar samt i tolkningar av lagar och avtal. Arbete med löneöversyn ingår också samt att stödja cheferna i arbetslivsinriktad rehabilitering. I den här delen av tjänsten har du tre kollegor som arbetar med liknande arbetsuppgifter.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk utbildning inom PA-området eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av att arbeta med ovan beskrivna arbetsuppgifter är meriterande, speciellt om du har arbetat med kompetensbaserad rekrytering. Kunskaper inom det arbetsrättsliga området är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid din personliga kompetens och söker dig som är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga Du behöver vara noggrann och uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Erfarenhet av sociala medier är önskvärt.

Då arbetsuppgifterna är mångsidiga och fler rekryteringar oftast pågår samtidigt behöver du vara strukturerad och kunna planera samt prioritera för att få ihop de olika processerna på ett effektivt sätt. Tillsammans med kollegor och chefer ser du till att arbetet flyter på smidigt. Du har ett stort intresse och vilja att ge det stöd som behövs. Du har förmågan att driva arbetet framåt och fokusera på rätt saker.

Det här arbetet ställer höga krav på integritet, både kopplat till uppdraget som HR-konsult med förvaltningsansvar och som rekryterare. I din roll ställs du inför många komplexa situationer vilket ställer krav på att du är trygg i dig själv och har en helhetssyn samt förståelse för människor i olika situationer.

Vi söker dig som också har ett intresse av digital utveckling. Du får gärna ha praktiska erfarenheter av att arbeta i system som Personec förhandling och utdata samt offentliga jobb eller liknande rekryteringssystem. Goda kunskaper i office-paketet krävs för att klara arbetet. Kunskaper och utbildning med inslag av ekonomi och statistik är det en fördel.

ÖVRIGT
FÖRMÅNER
Vi har Medflyttarservice. Vi erbjuder stöd för att hitta arbete till eventuell medflyttare men också vid behov stöd avseende boende, barnomsorg, skola, fritids- och föreningsliv.

Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Personalsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12574/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ea0c84c2-6845-40ba-8ff0-73e1fae6fb03&TK=a50ea5cf-7318-4836-9d73-78d507f37d0a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommunkansli
Corneliusgatan 16
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se
  

Platsannons

Medlemsrådgivare Må Bättre Avesta

Som medlemsrådgivare på Må Bättre, bidrar du till ett friskare och gladare Gävle-Dalarna genom att inspirera människor till en mer hälsosam livsstil.
Det arbete du gör medverkar till att företaget får fler medlemmar, och att de stannar hos oss en lång tid.

I ditt arbete är du en nätverkande person, som aktivt söker nya kunder och samarbetspartners ute på fältet, deltagande i mässor och events, företagsbesök, etc.Du är en positiv, driven och relationsskapande person.
För att trivas i rollen är du en engagerad och social person som är redo för ett roligt och utmanande jobb med härliga kollegor. Du trivs att jobba mot mål individuellt men även i grupp.

Tjänsten innebär:
· Att du tar kontakt med nya människor främst per telefon men också ute på fältet.
· Att du marknadsför Må Bättre på fältet och informera om vår verksamhet.
· Att du genom bokade möten förvärvar nya medlemmar genom personliga, coachade samtal.Alla människor har en önskan om att må bra. Vårt mål och ambition är att hjälpa dig att till och med må bättre.

Vi är Dalarna och Gävleborgs egna gym. Vi finns nära dig och till din hjälp. Det spelar ingen roll om du aldrig tränat förut eller om du har ambitioner på elitnivå, vi hjälper dig utifrån dina unika förutsättningar att uppnå dina personliga mål. Hur mycket du vill träna är upp till dig.
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Medlemsvärvare, intresseorg./Telefonkommunikatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidProvanställning 6 månader som sedan kan leda till tillsvidare anställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: evelina.hogberg@mabattre.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TRÄNING 05-24 AB
Kungsgatan 2
77430  AVESTA Sverige
Hemsida: http://www.mabattre.com
  
Platsannons

Personlig assistent till en glad tjej på 6 år i centrala Avesta

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver. Vill du också göra skillnad?

Assistans för Dig söker en personlig assistent till en glad tjej på 6 år som bor i centrala Avesta.
Flickan tycker om att vara utomhus, sjunga, dansa, även aktiviteter som pyssel och bokläsning.

Hon har en svårbehandlad epilepsi, vilket är en del av Dravets syndrom, som gör att hon behöver ha någon vid sin sida hela tiden. Som personlig assistent behöver du därmed kunna avläsa situationer och anpassa stödet efter hennes mående.

Som assistent är det viktigt att du är flexibel och trygg som person. Det är önskvärt om du har erfarenhet av att arbeta med barn, vana av epilepsi eller använda tecken som stöd i kommunikation. Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning eller liknande, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Assistansen är där flickan befinner sig och kan innefatta resor. Körkort är därför ett krav.
Arbetstiderna är varierande, dag, kväll, natt och helg. Möjlighet till heltid finns.

Vi söker personer som kan arbeta i varierande omfattning. Skriv gärna i ditt personliga brev om vilken tjänstgöringsgrad som du är intresserad av.

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Utdrag ur belastningsregistret
I samband med din ansökan ombeds du att gå in på polisens hemsida och begära ut ett utdrag ur belastningsregistret, LSS. Detta utdrag skickas in till Assistans för Dig vid erbjudande av jobb. Har du redan ett sådant utdrag uppger du det i ansökan och annars beställer du ett snarast. Du kan följa följande länk för att komma till blanketten:
https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid 75-100% Tidsbegränsad, Så länge assistansuppdraget vararMånatlig löneutbetalning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://intranet.assistansfordig.se/recruitment/apply/30/?source=2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistans för dig i Sverige AB
Box 240 69
10450  Stockholm Sverige
Hemsida: afd.se
  

Platsannons

Skolgruppspersonal till Skogsbo rektorsområde

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Avesta kommun siktar mot att bli en av de bästa skolkommunerna i regionen. Vi vill också vara i framkant när det gäller kvalitet och satsar därför bland annat på kompetensutveckling och kollegialt lärandet. Vi arbetar systematiskt och långsiktigt för att du som medarbetare ska ha ett hållbart arbetsliv och en god arbetsmiljö.

En unik politiskt beslutad handlingsplan för arbetsmiljö och kompetensförsörjning ligger till grund för hur vi formar vår organisation för dagens och morgondagens utmaningar och med hänsyn till att du ska kunna ha balans i arbetslivet.

Skogsbo rektorsområde består av två skolor Klockarskolan och Skogsbo skola, som ligger strax utanför centrala Avesta. På Klockarskolan går eleverna i förskoleklass och år 1 för att sedan gå vidare till Skogsbo skola där de går i år 2-6. Våra lärare arbetar i arbetslag runt eleverna och på mellanstadiet undervisar lärarna i olika ämnen utifrån behörighet och intresse. Vi ser stora vinster med denna organisation, både ur ett elevperspektiv, där eleverna möts av kompetenta lärare, och ur lärarens arbetsmiljöperspektiv, då lärare får arbeta med färre ämnen och ges möjlighet till fördjupning. På skolorna arbetar vi aktivt med att skapa goda förutsättningar för lärande, att elever ska känna sig trygga och att trivas hos oss. På varje skola finns en skolvärd, som är en extra vuxen ute som stöd för eleverna under rasterna. All undervisning på skolorna ska genomsyras av våra tre ledord: glädje, arbetsro och utmaningar, för att ge alla elever möjlighet att utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.ARBETSUPPGIFTER
Mål och ansvar för tjänsten:
Skolgruppspersonalen ska vara ett stöd för elever med beteenderelaterad problematik i deras utveckling mot måluppfyllelse. Ge stöd för personlig utveckling så att eleven kan ta till sig kunskap i skolan. Arbeta för att eleven ska kunna delta i klassundervisning tillsammans med andra. Skolgruppspersonalen ska ha ett helhetsperspektiv på eleven och samverka med andra för att hitta strategier för att stötta elevens skolsituation.
Arbetsuppgifter:
Skolgruppen ingår i rektorsområdets resursteam och arbetar särskilt med elever med beteendeproblematik. Resursteamet arbetar mot elever och pedagoger på båda skolorna utifrån behov.
Skolgruppen arbetar främjande, förebyggande och åtgärdande och för att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, skolnärvaro, utveckling och hälsa. Exempel på insatser är social färdighetsträning, ART eller liknande program för självkontroll och personlig utveckling, stöd under raster, motiverande samtal, förebyggande klassarbete/grupputveckling, beteendeanalys, observationer och kartläggning samt handledning av såväl elever som pedagoger. Vidare arbetar skolgruppen med att skriva, genomföra och utvärdera handlingsplaner, kontakter med vårdnadshavare och andra myndigheter, problemlösning, vardagsstöd med struktur. Skolgruppen deltar vid EHT. Viss undervisning kan ingå i arbetet med att ge eleverna en individuell stöttning. Till skillnad från elevassistenter arbetar skolgruppen med flera elever samtidigt och är inne som en åtgärd under en avgränsad tid. Målet med arbetet är att eleverna deltar i sin ordinarie undervisningsgrupp.KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna i skolgruppen förutsätter att du besitter en personlig mognad och en förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du behöver vara stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Vi söker någon som är självgående men ändå har en god samarbetsförmåga och är relationsskapande, då goda relationer med såväl elever som personal är grundläggande för arbetet. Du behöver vara i god fysisk form, då aktiviteter med elever/grupper ingår i arbetsuppgifterna.

Erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, till exempel utåtagerande barn, är meriterande. Pedagogisk utbildning, socionom eller beteendevetarutbildning är avgörande för tillsättning av tjänsten.ÖVRIGT
FÖRMÅNER
Vi har Medflyttarservice. Vi erbjuder stöd för att hitta arbete till eventuell medflyttare men också vid behov stöd avseende boende, barnomsorg, skola, fritids- och föreningsliv.

Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Speciallärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 Tillträde enligt överenskommelse, om erforderliga beslut fattas.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12396/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0617580a-12cf-46d8-9dc3-e24d0d64ebff&TK=3e72d1de-7348-43fe-a543-ef66e5ce430c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Skogsbo skola
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Avesta

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-09-28
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28930-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-avesta?promotion=6875-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Miljöchef

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

V-Dala Miljö- och byggförvaltning handlägger och förvaltar miljö-, kart-/mät- och plan-/byggfrågor för tre kommuner i norra Västmanland och södra Dalarna – Avesta, Fagersta och Norberg. Värdkommun och arbetsgivare är Avesta men arbete och ansvar spänner över alla tre kommunerna med deras olika förutsättningar. Förvaltningen lyder under en likaledes kommungemensam nämnd, V-Dala Miljö- & byggnadsnämnd med representation från alla tre kommuner. Verksamhetsområdet omfattar 1427 km² med c:a 42 500 innevånare. Såväl nämnd som förvaltning sorterar under Avesta kommuns organisation. Totalt har förvaltningen drygt 50 anställda.

Förvaltningen är uppdelad i fyra enheter: Miljö, Kart & mät, Plan & bygg och Administration (även innefattande naturvård och energirådgivning). Förvaltningens resurser är goda och vi gläds varje dag åt det nära samarbetet mellan alla förvaltningens enheter och mellan förvaltningen och våra kommuners olika delar. Förvaltningschef är samhällsbyggnadschefen. Miljöenheten har 16 anställda och handhar alla ärenden inom miljövård, miljötillsyn, livsmedelskontroll, hälsoskyddskontroll, naturvård etc. Enhetschef är miljöchefen.


ARBETSUPPGIFTER
Du driver och utvecklar miljöenheten självständigt i nära samarbete med samhällsbyggnadschefen och Miljö- och byggnadsnämnden. Du samlar och stödjer enhetens expertkompetens genom god organisation och öppen dialog, men också genom eget kunnande inom enhetens verksamhetsområde, inte minst de juridiska aspekterna.

Du ingår i förvaltningschefens ledningsgrupp och tar där delat ansvar i hela den verksamhet förvaltningen omfattar. Du deltar också som expert i kommunala och mellankommunala sammanhang. Det dagliga arbetet sker i alla våra tre kommuner, med allt vad det innebär av breda kontaktytor och varierande sammanhang.

Du har ansvar för enhetens personal och driver frågor som rekrytering, vidareutveckling och kompetenshöjning tillsammans med enheten och övrig förvaltningsledning.


KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs relevant akademisk utbildning inom miljöområdet och goda kunskaper i miljörätt och förvaltningsrätt. Erfarenhet av tillsyns- och kontrollfrågor inom miljö- och hälsoskydd samt livsmedelsfrågor är meriterande.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat som ledare. Erfarenhet av arbete i politiskt styrd verksamhet är meriterande. Samspelet inom kommuner, förvaltning och enhet är mycket betydelsefulla. Dina personliga egenskaper är därför av stor vikt för vår samlade bedömning. Vi söker dig som är trygg i dig själv och har förmåga att skilja på det personliga och professionella. Du är serviceinriktad, kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift samt har god samarbetsförmåga. Vi har ett mål och resultatinriktat arbetssätt. Du behöver tycka om utveckling, nya arbetssätt och i komplicerade sammahang ha ett klart fokus på lösningarna.

Du kommer köra bil i tjänsten varpå B-körkort krävs.

ÖVRIGT
FÖRMÅNER

Vi har Medflyttarservice. Vi erbjuder stöd för att hitta arbete till eventuell medflyttare men också vid behov stöd avseende boende, barnomsorg, skola, fritids- och föreningsliv.

Hos oss har du friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Miljövårdsdirektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12500/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=75699cdb-dd4c-485a-a863-cfc50212c271&TK=89da80d8-877a-4c59-8c6c-d7de41221cd3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Västmanland-Dalarna Miljö o bygg
Strandbacksvägen 7
77461  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/jobb
  
Platsannons

Mekaniker

Veolia i Avesta växer och just nu söker vi flera mekaniker. Vi söker både dig som är mer erfaren mekaniker som kan ta en ledande roll, men också dig som är i början av ditt arbetsliv och vill samla på dig mer erfarenhet och utvecklas som mekaniker. Det viktigaste är att du har rätt inställning och vilja!

Som mekaniker på Veolia arbetar du ute hos kund inom tungindustrin, såsom stål- och gruvindustrin. Arbetsuppgifterna är varierande och skiftarbete kan förekomma, liksom arbete på hög höjd och under jord.

Social kompetens och servicemannaskap värdesätts högt, då du kommer att vara företagets ansikte utåt mot kund. Du är serviceinriktad, innovativ och driven med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Kvalifikationer:
- B-körkort

Meriterande:
- Specialkunskaper inom underhåll
- Erfarenhet inom Hydraulik
- Engelska och/eller tyska
- Erfarenhet inom tung industri
- Ritningsläsning
- Kunskap om lager
- Datavana och smart-telefon vana

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med över 160 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller vi lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrag till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2016 till 25 miljarder euro. I Norden är Veolia omkring 1 200 anställda med verksamhet i Sverige, Norge och Finland och omsatte 2016 omkring 2,5 miljarder kronor.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-11
Referens: Mekaniker (64500)
Webbplats: http://www.veolia.se/karriar/karriar/lediga-tjanster
Epostadress: cecilia.jansson@veolia.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Veolia Sweden AB
Hälsingegatan 47
11384  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.veolia.se
  

Platsannons

Projektledare R&D

Med innovation som utgångspunkt är Östberg en tekniskt världsledande leverantör av kanalfläktar och energieffektiva luftbehandlingsaggregat.. Företaget startades 1981 och utvecklar idag produkter för alla miljöer där människor vistas. Som koncern har Östberg Group en stark internationell profil och produkterna marknadsförs genom egna säljkanaler och distribution i mer än 75 länder. Företaget befinner sig i en strategiskt viktig tillväxtfas med fokus att skapa ökade affärsmöjligheter på en expansiv marknad. Koncernen med dotterbolag och tillverkning i ett antal länder har drygt 300 anställda och omsätter ca 500 MSEK.

Som projektledare leder du ett flertal projekt inom Östbergs R&D avdelning. Du fungerar som en länk internt mellan försäljning, marknad och produktion. Personen vi söker finns med i hela processen - från kravspec, tidsplan, design och konstruktion till prototypframtagning samt färdig produkt.

Vi ser att du som söker kan arbeta förtroendeingivande, konsultativt och har erfarenhet av löpande tekniska diskussioner kring eventuella utmaningar som uppstår på vägen. Du är skicklig att hålla dialogen igång och att koordinera arbetet framåt. Under hela projektet är det du som säkerställer att tidsplanen efterföljs. Tjänsten innebär ansvar för ett flertal projekt som pågår samtidigt.

Som Projektledare har du ingenjörsutbildning och/eller flerårig relevant erfarenhet. Kunskaper i 3D-CAD och PDM system är meriterande. Du har ett stort tekniskt intresse och problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du har projektvana och kan fungera som Projektledare i tvärfunktionella projekt.

Låter detta intressant för dig?

Då kan vi erbjuda dig ett intressant arbete där du får vara med att påverka och utveckla ett Östberg med stora möjligheter i framtiden.

I denna rekrytering samarbetar vi med Lundin&Boström. Du söker tjänsten på lundinbostrom.se  Frågor om tjänsten besvaras av Peter Boström 0243-22 66 51

Sista ansökningsdag 2017-04-30
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Projekteringsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.lundinbostrom.se/lediga-tjanster/?aguid=CF46E58D3B604591BB2F94A0A7EBAD5A
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lundin&Boström HR AB
Forskargatan 3
78170  Borlänge Sverige
Hemsida: www.lundinbostrom.se
  
Platsannons

Två till assistenter sökes

Jag är en aktiv ung kvinna i 40-årsåldern med funktionshinder. Jag bor i eget boende centralt i Avesta. Jag lever ett aktivt liv så personen jag söker bör vara flexibel och kunna följer med på de aktiviteter och daglig sysselsättning som jag har. Resor kan förekomma.

Är du serviceinriktad, pålitlig, empatisk, positiv och utåtriktad och tycker om att vara social och sprida positiv energi så bör du söka denna tjänst. Har du vårdutbildning är det meriterande, men personlig lämplighet är avgörande för tjänsten. Du behöver ha körkort då jag har bil.

Just nu söker jag två till personliga assistenter. En tjänst är på ca 30 timmar i veckan och den andra tjänsten är ett långtidsvikariat även den på ca 30 timmar. Vill du arbeta mer så finns möjlighet framför allt under semesterperioden, men även vid vab eller egen sjukdom.

Arbetstid: för båda tjänsterna ca 30 timmar. Rullande schema dag, kväll helg och natt (sovande jour).

Välkommen med din ansökan!

Är du serviceinriktad, pålitlig, empatisk, positiv och utåtriktad och tycker om att vara social och sprida positiv energi så bör du söka denna tjänst. Har du vårdutbildning är det meriterande, men personlig lämplighet är avgörande för tjänsten. Du behöver ha körkort då jag har bil.

Just nu söker jag två till personliga assistenter. En tjänst är på ca 30 timmar i veckan och den andra tjänsten är ett långtidsvikariat även den på ca 30 timmar. Vill du arbeta mer så finns möjlighet framför allt under semesterperioden, men även vid vab eller egen sjukdom.


Som personlig assistent till en medlem i Brukarkooperativet JAG gör du skillnad varje dag. JAG styrs av oss medlemmar och drivs utan vinstintresse. Vårt mål är att kunna leva livet fullt ut, på egna villkor, med bästa möjliga personliga assistans. Läs mer om oss på www.jag.se
Publiceraddatum: 2017-04-10
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid60%-80%Individuell lönesättning. Avtal KFO-Kommunal. Tillträde efter överenskommelse. Som anställd erbjuds du introduktion, fortbildning och friskvård.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 53365091
Webbplats: http://w1.jag.se/53365091
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Brukarkooperativet JAG
BOX 16145
10323  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.jag.se
  

Platsannons

Sommarjobb till våra äldreboenden? Sök här!

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du tillsammans med kompetenta arbetskamrater är med och gör skillnad varje dag. Arbetet i omsorgsförvaltningen kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande.

Vi erbjuder alla sommarvikarier heltid, friskvård och fri tillgång till kommunens nyrenoverade personalgym. Det finns möjlighet att arbeta hela sommarperioden vecka 24-32, eller delar av den. Erfarenhet från vårdnära yrken är meriterande men inget krav. Du kommer få en grundläggande introduktion i arbetet och har många erfarna kollegor att arbeta tillsammans med.

Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett sommarjobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor? Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


ARBETSUPPGIFTER
Äldreboende är en bostad med service och omvårdnad dygnet runt där varje brukare har ett eget rum. Du är behjälplig med personlig omvårdnad, som på- och avklädning, hjälp vid matsituationer och hygien. Arbetet innebär dag, kväll och helgjobb.

KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss på omsorgen tror vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag.

Vi söker dig som fyllt 18 år, är ansvarstagande och innehar en personlig mognad. Kärnan i vår verksamhet är omsorg och ett gott bemötande är av största vikt för oss. För att arbeta hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga, det vill säga att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en förmåga att sätta dig in andras perspektiv och du kan behålla ditt lugn även i pressade situationer. Det krävs också att du är flexibel och har stor respekt för dina medmänniskor.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav.
Arbete inom vård och omsorg kan innebära obekväma arbetsställningar och förflyttningar du bör därför ha en fysik som klarar detta.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 12
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-12 , upphör: 2017-08-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: A671773/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a880892d-8927-4069-b033-cb656e0bbbaa&TK=6b4dd19b-58d7-4fd2-90cf-0b03da2a7ba2
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Omsorgsförvaltning
Markusgatan 25
77430  Avesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarvikarier som personlig assistent och vårdpersonal

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Vi erbjuder dig ett sommarjobb där du tillsammans med kompetenta arbetskamrater är med och gör skillnad varje dag. Arbetet i omsorgsförvaltningen kännetecknas av god kvalitet så att brukarna upplever trygghet, har inflytande och får ett bra bemötande.

Vi erbjuder alla sommarvikarier heltid, friskvård och fri tillgång till kommunens nyrenoverade personalgym. Det finns möjlighet att arbeta hela sommarperioden vecka 24-32, eller delar av den. Erfarenhet från vårdnära yrken är meriterande men inget krav. Du kommer få en grundläggande introduktion i arbetet och har många erfarna kollegor att arbeta tillsammans med.

Är du ansvarstagande, trivs att arbeta med andra människor och vill ha ett sommarjobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor? Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som vårdpersonal på ett gruppboende är din främsta uppgift är att möjliggöra brukarens ökade självständighet hos brukare med funktionsnedsättning. Arbetet omfattar personlig och medicinsk omvårdnad som hjälp vid på- och avklädning, personlig hygien, förflyttningar och ledsagning. Arbete dag, kväll, helg och natt. Heldygn förekommer.

Som personlig assistent möjliggör du en meningsfull vardag för brukare med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning i personens hem. Du är behjälplig med personlig omvårdnad, som på- och avklädning, hjälp vid matsituationer, hygien. Arbete dag, kväll, helg och natt. Heldygn förekommer. B-körkort krävs på vissa arbetsställen.

KVALIFIKATIONER
För att trivas hos oss inom personlig assistans eller gruppboende, tror vi att du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en vilja att göra skillnad i deras liv och vardag.

Vi söker dig som fyllt 18 år, är ansvarstagande och innehar en personlig mognad. Kärnan i vår verksamhet är omsorg och ett gott bemötande är av största vikt för oss. För att arbeta hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga, det vill säga att du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har en förmåga att sätta dig in andras perspektiv och du kan behålla ditt lugn även i pressade situationer. Det krävs också att du är flexibel och har stor respekt för dina medmänniskor.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera, schemalägga och sköta självservice är också ett krav.
Arbete inom gruppbostad och personlig assistans kan innebära obekväma arbetsställningar och förflyttningar du bör därför ha en fysik som klarar detta. Om du har undersköterskeutbildning, social utbildning eller annan för arbetet relevant utbildning är det meriterande.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Vårdbiträde
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-12 , upphör: 2017-08-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: A671706/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a880892d-8927-4069-b033-cb656e0bbbaa&TK=46e39d6d-94fa-4a06-b333-4e4bfd59a021
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Omsorgsförvaltning
Markusgatan 25
77430  Avesta Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industrielektriker Kraft & Automation

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 350 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service.

Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång, vill du bli en del av den?

Kraft & Automation är vårt snabbast växande verksamhetsområde. Vårt mål är att bli en av de marknadsledande aktörerna inom elkraftsförsörjning- och instrumentmontage för processindustrin, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin och energisektorn.

Vi befinner oss i en expansiv fas där vår Kraft och Automationsavdelning växer och vi behöver stärka vårt team. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som elektriker med jobb framför allt i Stockholmsregionen. Du kommer att utgå från Uppsala eller någon av våra filialer i Stockholm eller Avesta.

Rollbeskrivning

Som industrielektriker på vår kraft & automationsavdelning är du en del av ett arbetslag. Du kommer att jobba med installation, driftsättning och felsökning på större projekt inom process- och energiindustrin. Hos oss får du vara med på spännande projekt där du får möjlighet att utvecklas i din roll som elektriker.

​ Din kompetens

• Du har minst en gymnasieutbildning med inriktning mot el eller annan motsvarande utbildning.
• Du har ECY-certifikat för fullgjord lärlingstid.
• B-körkort är ett krav då resor utanför kommungränsen kan förekomma.


Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög installationskvalitet. Vi tror att du lockas av varierade arbetsuppgifter där varje dag inte är den andra lik.

Ser du fram emot spännande utmaningar och möjligheten att knyta nya kontakter? Då är det här kanske ett jobb för dig!

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra fem verksamhetsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Bostad, Telecom och Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden.

Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig!

Passar du in på profilen? Tveka inte att ansöka redan idag! Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: http://www.sallen.se/Lediga-tjaenster.htm?aguid=31B197AB0F4E4EC1BB408A09E589C1BE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Sallén Elektriska AB
Fyrisborgsgatan 2
75450  Uppsala Sverige
Hemsida: http://www.sallen.se/index.php
  
Platsannons

Sjuksköterska tv Avd 10 Avesta Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Som sjuksköterska får du arbeta med sedvanliga sjuksköterskearbetsuppgifter på vårdavdelning i den patientnära vården. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i team kring patienten.

KVALIFIKATIONER

Du är leg sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete med geriatrik och rehabilitering.
Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Intervjuer sker löpande. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-04
Referens: 50:2017:238
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5417430101418588175&benamning=Sjuksk%c3%b6terska+tv+Avd+10+Avesta+Lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

HR-Specialist

HR-specialist
Vill du vara med och coacha våra ledare? Vill du arbeta strategiskt på ett operativt vis?

Outokumpu söker nu driven och engagerad HR-specialist till sin site i Avesta. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att vara med och stötta och utveckla våra chefer i organisationen, framförallt underhåll. Du kommer att ingå i vårt HR-team där ni tillsammans är ansvariga för att ta fram och implementera HR-processer. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Underhåll.

Uppdragsgivare: Outokumpu

Ort: Avesta

Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Som HR-specialist hos oss kommer du att ingå i vårt HR-team som verkar i Avesta. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir bland annat att:

• driva HR-frågor mot uppsatta affärsmål
• implementera en helhetssyn på HR-arbetet
• effektivisera HR-arbetet
• coacha och stötta cheferna i olika personalärenden
• rekrytering
• rehab ärenden
• fackliga förhandlingar
Kvalifikationer:
Vi ser att du har högskoleutbildning inom PA/Beteendevetenskap samt ett antal års arbetslivserfarenhet från likande arbete. Du skriver och talar både svenska och engelska obehindrat. Har du tidigare arbetat på en personalavdelning inom industrin ser vi det som meriterande.

Din personlighet kännetecknas av en utvecklad serviceförmåga och ett analytiskt förhållningssätt. För att trivas hos oss skall du vara jordnära och social. Du bemöter medarbetare och externa kontakter med respekt och positivitet. Tjänsten ställer stora krav på samarbetsförmåga och anpassning till medarbetarnas- och verksamheternas behov.

Du har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du har en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Outokumpu:
Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Kunder i ett stort antal branscher använder våra rostfria stålprodukter och tjänster över hela världen. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt, samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har cirka 10 000 anställda i mer än 40 länder. Koncernens huvudkontor ligger i Helsingfors, Finland. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com [ http://www.outokumpu.com/ ]

Sista ansökningsdag: 30 april 2017.

För information: Rekryteringskonsult Martin Ogemar, 0722-372170, martin.ogemar@randstad.se
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 201043907
Webbplats: https://www.randstad.se/JobPageRedirect.ashx?Reference=201043907&Jobsite=AMS&Brand=RandstadSE
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Randstad Sweden Group AB
Åsgatan 29a
79170  FALUN Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Väktare till vårt framgångsrika team i Avesta/Garpenberg

AVARN Security är den kompletta säkerhetsaktören för större företag, organisationer och offentlig sektor.
Med äkta engagemang, kompetens och innovation stärker vi våra kunders trygghet och konkurrenskraft – alltid. AVARN Security är en del av Sector Alarm-koncernen och finns på cirka 30 orter. Tack vare våra 3 500 medarbetare bidrar vi till ett tryggare Sverige.


AVARN Security växer och söker nu dig som tilltalas av säkerhetsbranschen och vill ha ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som väktare inom AVARN Security får du en spännande vardag där din uppgift är att stärka våra kunders trygghet samt värna för en tryggare miljö. Är du rätt person men saknar väktarutbildning? Vi erbjuder dig utbildning och alla nödvändiga instruktioner för att du ska kunna vara med och bidra till säkerhet och ansvarstagande i världsklass.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara del av ett modernt säkerhetsföretag där du som medarbetare är vår viktigaste tillgång och avgörande för vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass. Våra värderingar är avgörande för oss och vi är övertygade om att vi med passion, respekt och laganda skapar en arbetsmiljö där vi alla trivs och ständigt utvecklas.

Säkerhet och ansvarstagande är våra viktigaste ledord i allt vi gör. Vi söker därför personer som står för ett aktivt ansvarstagande och ett bemötande dina kollegor alltid kan vara stolta över. För att trivas i rollen som väktare krävs det att du är självgående och kan på ett ansvarstagande och innovativt sätt fatta egna beslut när situationen kräver det. Du har förmågan att bygga relationer och lätt för att skapa ett givande samarbete med kunder och kollegor. Samtidigt är det viktigt att du har en positiv inställning och kan arbeta ensam utan att förlora fokus och energi.

Vi söker dig med grundläggande gymnasiekompetens eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift och har en god kommunikativ förmåga. Vidare är det ett grundläggande krav att du har god fysik och är psykiskt stabil. Det är meriterande om du sedan tidigare har väktarutbildning.

Vår verksamhet pågår dygnet runt, året om och kan innebära långa pass och obekväma arbetstider. Vi söker väktare för behovsanställning med goda chanser till fortsättning efter sommaren. AVARN erbjuder lön enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet. Eftersom AVARN Security är ett säkerhetsklassat företag görs en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Ekonomisk granskning och drogtest utan anmärkning är också en förutsättning för anställning.

Med passion, respekt och laganda strävar vi mot att förverkliga vår vision – säkerhet och ansvarstagande i världsklass – vill du bli en av oss? Varmt välkommen in med din ansökan. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Olof Wikblom på olof .wikblom@avarn.se . Urval kommer ske löpande, och vi ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2017-04-28.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Väktare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidBehov Tillsvidare enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: https://avarn.easycruit.com/vacancy/application/1826505/4893?channel=amv&iso=se
Epostadress: olof.wikblom@avarn.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: AVARN SECURITY
Köpmangatan 36B
97233  Luleå Sverige
Hemsida: http://www.avarn.se
  
Platsannons

ST-läkare 2 st, Akut/Medicin/GerRehab Avesta lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Akutmottagning, Medicin, Geriatrik och Rehabilitering är en gemensam klinik på Avesta lasarett. Vårt uppdrag är att med god kvalitet, omsorg och tillgänglighet bedriva internmedicinsk och geriatrisk vård samt rehabilitering och palliativ vård i ett närsjukvårdsperspektiv i både sluten- och öppenvårdsform, samt att akut omhänderta patienter med symtom av internmedicinsk och allmänmedicinsk/utökad allmänmedicinsk karaktär, såsom viss ortopedi, kirurgi, gynekologi, barn, ÖHN, ögon, psykiatri mm.
Vårt upptagningsområde innefattar befolkningen i Avesta och Hedemora kommun samt jouruppdrag från de närliggande kommunerna i Västmanland.


Tjänstgöring som ST-läkare inom medicin alternativt geriatrik

KVALIFIKATIONER

Legitimerad läkare.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: ST-läkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelseMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: 50:2017:234
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5416568511439980422&benamning=ST-l%c3%a4kare+2+st%2c+Akut%2fMedicin%2fGerRehab+Avesta+lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Diabetessjuksköterska tv VC Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Avesta är en offentligt driven vårdcentral med 14.200 listade patienter, och med ett 70-tal medarbetare.
Vårat diabetesteam söker nu Dig som Diabetessjuksköterska med erfarenhet inom diabetesvård.
Vårat diabetesteam består av diabetessjuksköterskor samt läkare med huvudansvar inom diabetesvården.
Diabetesteamet arbetar personcentrerat och även med diabetesgrupper där ett tvärprofessionellt team ingår, rådgivning samt stöd och medicinsk vägledning till våra diabetespatienter.

KVALIFIKATIONER

Du är distriktssköterska alt sjuksköterska med diabeteskompetens. Erfarenhet från primärvård eller annan verksamhet med diabetesvård ses som meriterande.

Verksamheten är genom hälsoval konkurrensutsatt vilket innebär att vi fäster mycket stor vikt vid en positiv människosyn, flexibilitet och god samarbetsförmåga.
Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 50:2017:379
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5445946361444486393&benamning=Diabetessjuksk%c3%b6terska+tv+VC+Avesta
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Personal sökes till TING1903 Bed & Breakfast i Krylbo

Verksamhetsbeskrivning:
TING 1903 är ett litet Bed & Breakfast med tre gästrum beläget i tingshuset i Krylbo. Vi erbjuder även möjlighet att anordna konferens och fest i den gamla tingssalen. Då TING 1903 är en liten verksamhet är arbetsuppgifterna varierande.

Arbetsuppgifter:
Du är ansvarig för att servera frukostbuffé, utcheckning av gäster, städning av gästrum och allmänna utrymmen samt tvätt av sänglinne/handdukar. Du har ett helhetsansvar för gästens trivsel och ordning i verksamheten. Tjänsten innebär kontakt med gäster. Vara behjälplig vid konferens/festarrangemang.

Kvalifikationer:
Det är bra om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det är ej ett krav. Vi vill dock att du är serviceinriktad och ser till gästernas bästa. Vi vill också att du är noggrann, punktlig och flexibel samt kan arbeta självständigt. Då verksamheten ligger i Krylbo är närbeläget boende en fördel, men inte ett krav.
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Hotellvärd/Hotellvärdinna
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidOregelbunden arbetstid, såväl tidig morgon och helg
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: christian@ting1903.se
Övrigt: Maila din ansökan snarast då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på TING1903 B&B; christian@ting1903.se alternativt Madeleine Hallberg tfn 070-4916234 (efter kl 17.00)
Arbetsplats: 
Adress: Bacuzzi Mat och Rum AB

77525  KRYLBO 
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb inom Hemtjänsten Horndal? Här finns fortfarande chansen!

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Hemtjänsten i Horndal består av 14 medarbetare och vi söker nu fler sommarvikarier till vårt team! Vi erbjuder heltid, friskvård och tillgång till kommunens nyrenoverade personalgym. Det finns möjlighet att arbeta hela sommarperioden vecka 24-32, eller delar av den.

Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett sommarjobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor. Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie inom hemtjänsten är dina arbetsuppgifter är att tillgodose brukarnas behov av hjälp och omsorg i det egna hemmet. Du åker med hemtjänstens bilar till olika brukare där du hjälper dem med t.ex. personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer.

I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. Du är även behjälplig i sociala aktiviteter som t.ex. promenader. Du kommer att hantera larm, dokumentera och sköta avvikelserapportering. I arbetet ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen. Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb.

KVALIFIKATIONER
Som sommarvikarie inom hemtjänsten är dina arbetsuppgifter är att tillgodose brukarnas behov av hjälp och omsorg i det egna hemmet. Du åker med hemtjänstens bilar till olika brukare där du hjälper dem med t.ex. personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer.

I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. Du är även behjälplig i sociala aktiviteter som t.ex. promenader. Du kommer att hantera larm, dokumentera och sköta avvikelserapportering. I arbetet ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen. Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-12 , upphör: 2017-08-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12435/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a880892d-8927-4069-b033-cb656e0bbbaa&TK=12f613ca-f765-4ae5-ba14-c46eaffd2325
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Hemtjänst By Horndal
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sommarjobb inom hemtjänsten Skogsbo? Här finns fortfarande chansen!

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika.

Hemtjänsten i Skogsbo består av 21 medarbetare och vi söker nu fler sommarvikarier till vårt team! Vi erbjuder heltid, friskvård och tillgång till kommunens nyrenoverade personalgym. Det finns möjlighet att arbeta hela sommarperioden vecka 24-32, eller delar av den.

Är du ansvarstagande, trivs med arbete med andra människor och vill ha ett sommarjobb där du verkligen får uppskattning och kan göra skillnad för andra människor? Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie inom hemtjänsten är dina arbetsuppgifter är att tillgodose brukarnas behov av hjälp och omsorg i det egna hemmet. Du åker med hemtjänstens bilar till olika brukare där du hjälper dem med t.ex. personlig omvårdnad som av- och påklädning, hygien och hjälp vid matsituationer.

I arbetet förekommer även medicinsk omvårdnad på delegering från sjuksköterska. Du är även behjälplig i sociala aktiviteter som t.ex. promenader. Du kommer att hantera larm, dokumentera och sköta avvikelserapportering. I arbetet ingår disponibel tid vilket kan innebära arbete på andra avdelningar i kommunen. Arbetet består av både dag, kväll, och helgjobb.

KVALIFIKATIONER
Du trivs med eget ansvar och tycker om att arbeta med människor. Erfarenhet från vårdnära yrken är meriterande men inget krav. Du kommer få en grundläggande introduktion i arbetet och har många erfarna kollegor att arbeta tillsammans med.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datakunskaper och vi använder smartphones i det dagliga arbetet.

Körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid. Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: 2017-06-12 , upphör: 2017-08-13 .Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: A670073/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a880892d-8927-4069-b033-cb656e0bbbaa&TK=57d65181-cdb7-444f-a94c-510f45bd2e61
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Hemtjänst Skogsbo
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterskor som vill arbeta när andra sover

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Vi förstår att ord som att arbetet är givande, att vår personalgrupp har gemenskap och engagemang som ledord inte spelar någon större roll. Vi tror inte heller att en inbjudan till vår välkomnade kamratskap väger särskilt tungt. Det är väl faktiskt sådant man ska kunna förvänta sig av en arbetsplats. I ärlighetens namn. Men vi vet precis som du hur extra viktigt det är med underbara och trygga kollegor när alla andra sover.

Vi är också väldigt övertygad om är att det finns sjuksköterskor där ute som vill göra ett kvalitativt arbete för en bra lön och med bra anställningsvillkor. Sjuksköterskor som verkligen älskar att jobba med äldre och de mest sjuka, speciellt på natten med allt vad det innebär. Sjuksköterskor som lockas av de uppgifter och egna utmaningar som vård på natten faktiskt innebär. Sjuksköterskor som älskar tempot som det innebär att arbeta när de flesta andra sover och som längtar efter friheten i vardagen som nattarbete resulterar i.

Just det. Du. Vi söker dig!

ARBETSUPPGIFTER
Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska nattetid i Avesta kommun ansvarar du för Hälso- och sjukvårdsinsatser inom hemsjukvård eller vid våra vård- och omsorgsboenden inom äldreomsorg, LSS, psykiatri eller korttidsvård.

Att arbeta på jourtid innebär att arbetslaget hjälps åt med uppkomna insatser i hela Avesta kommun. Du ansvarar för att handleda undersköterskor nattetid i svårare omvårdnadsituationer runt om på våra boenden. Du ser det som självklart att med din kunskap och kompetens, vara den trygga länken i vårdkedjan nattetid. I vårt natteam samarbetar 2 st sjuksköterskor per natt om de arbetsuppgifter som finns, planerade, akuta eller hembesök på uppdrag från 1177. Vissa nätter är lugna, andra nätter kan arbetstempot och behovet av samordning vara desto högre.

Arbetet är fritt, flexibelt och du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter i form av bedömningar och åtgärder men även i samråd med läkare eller med en annan kollega.
Hos oss blir du även direkt delaktig i arbetet med att utveckla och förbättra vår Hälso- och sjukvårdsorganisation. I verkligheten betyder det att du får en röst och kan förbättra organisation, arbetsplats och samverkan med Landstinget. Vi vill helt enkelt ha en väl fungerande vårdkedja och där är du viktig. Du ingår även i ett team för hälso- och sjukvårdspersonal med omvårdnadspersonal inom både hemtjänst, vård- och omsorgsboenden och rehabilitering. Fina ord och skrivningar, men vi lovar att det faktiskt betyder något.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska. Här skulle vi kunna lägga till en önskan om att du har en specialistutbildning såsom distriktssköterska, men det gör vi inte. Om du vill och har intresse finns istället möjlighet att vidareutbilda dig med betalning, via oss. Det är också vanligt att man ställer krav på att du ska ha tidigare erfarenhet av hemsjukvård och/eller kommunal hälso- och sjukvård. Det tänker vi inte heller kräva. Du är välkommen att bygga din erfarenhet hos oss.

Det vi däremot inte kompromissar med är dina personliga kompetenser. Du vet hur man arbetar självständigt men har också förmågan att samarbeta med omvårdnadsteamet runt patienten. Arbetsuppgifterna kräver skärpa och du kan talangfullt behålla lugnet även i pressade situationer och har inga problem med att fatta snabba beslut. Att vara fokuserad samt kunna strukturera och prioritera arbetet med tvära kast är också personliga kompetenser som vi ser är viktiga.

Alltså självklarheter som att du behöver kunna hantera datorer och ha erfarenhet att dokumentera behöver väl knappast nämnas. Men för all del, vi gör det ändå. Då en stor del av din arbetsdag innebär att du kommunicerar med olika parter samt att arbeta med dokumentation vill vi att du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Distriktssköterska
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: C12426/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a63e3380-ae9c-452c-822f-56fcdfef200f&TK=b5800090-bbad-4965-9fe5-c281cbc65a85
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Hemsjukvård, sjuksköterskor
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se
  
Platsannons

Tandhygienist Folktandvården Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu behöver vi till vår klinik Örnen i Avesta en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare.

Information om arbetsplatsen
På kliniken arbetar verksamhetschef, 10 tandläkare, 7 tandhygienist och 20 tandsköterskor. Folktandvården Örnen arbetar enligt ett skiftgångskoncept. I detta ingår bland annat en arbetstidsförkortning med 2 timmar/vecka. Arbetstiden är uppdelad i förmiddags- respektive eftermiddagsskift i en vecka åt gången. Du kommer också att arbeta var 4:e lördag.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Kliniken har också påbörjat arbete med digital avtryckstagning.

Frågor besvaras av verksamhetschef Roger Lindberg (0226-49 67 23) eller 1:a tandsköterska Maria Åmark (0226-49 62 31).

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 samt allmäntandvård är meriterande. Du använder svenska i tal och skrift.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Tandhygienist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning. Tillträde 2017-05-31 eller enligt överenskommelse.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17:2017:33
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5442078361408730003&benamning=Tandhygienist+Folktandv%c3%a5rden+Avesta
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Allmäntandläkare

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

ARBETSBESKRIVNING

Nu söker vi till vår klinik Örnen i Avesta en till två stycken allmäntandläkare med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Avesta arbetar verksamhetschef, nio tandläkare, åtta tandhygienister och tjugo tandsköterskor. Vi har ett bra och nära samarbete med länets specialisttandläkare. Flera tandläkare på kliniken är nischutbildade inom bland annat kirurgi, protetik, parodontologi, ortodonti och pedodonti. Kliniken är idag Dalarnas största klinik. Vi arbetar med skiftgång och har därför arbetstidsförkortning med 2 timmar/vecka.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring. Kliniken har också två team som arbetar med lustgas. Kliniken har också börjat med digital avtryckstagning.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation eller går 10:e terminen på Tandläkarhögskolan. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet samt att det är självklart att göra patienten delaktig i möjliga behandlingsalternativ. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

För nyutexaminerade tandläkare erbjuder Folktandvården Dalarna handledning på vår nyöppnade handledarklinik Origo i Falun som ett komplement till handledningen på hemmakliniken. Vi vet att handledning är av stor vikt för en nyutexaminerad tandläkare och handledarkliniken Origo är ett steg i att säkerställa att alla får samma förutsättningar till en god start i yrket.

Kliniken i Avesta har många erfarna tandläkare och kan erbjuda nyutexaminerade tandläkare mycket god handledning.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Information om kliniken och tjänsten fås av verksamhetschef Roger Lindberg.
E-post: roger.lindberg@ltdalarna.se
Telefon: 0226-496723

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 17:2017:32
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5442078361408536577&benamning=Allm%c3%a4ntandl%c3%a4kare+Folktandv%c3%a5rden+Avesta
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

2 st. vik. sjuksköterska Avd. 10 Avesta Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Avdelning 10 är en Geriatrisk Rehabiliteringsavdelning med 24 vårdplatser som är fördelad i tre grupper. En grupp för Stroke-, TIA, hjärnskador, en grupp för ortopedi-, frakturer-, protes-, smärtbehandling- och en grupp för de mest sjuka äldre som behöver medicinsk vård, behandling och rehabilitering.

Våra ledord och vår värdegrund är att alltid ha Patienten i centrum, arbeta med hög kvalitet och patientsäkerhet, samt vara en attraktiv arbetsplats. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar.

Välkommen till en avdelning som vårdar patienter med många olika diagnoser och som ständigt utvecklas.

Som sjuksköterska får du arbeta med sedvanliga sjuksköterskearbetsuppgifter på vårdavdelning i den patientnära vården. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i team kring patienten.

KVALIFIKATIONER

Du är leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete med geriatrik och rehabilitering. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Vikariat. Tillträde snarast t o m 2017-09-30.Månadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 50:2017:298
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5429528501432200310&benamning=2+st.+vik.+sjuksk%c3%b6terska+Avd.+10+Avesta+Lasarett
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Avesta

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-25
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  
Platsannons

Ögonsjukvården Dalarna söker 2 ögonsjuksköterskor plac ögonmott Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Avesta är en gammal bruksstad med driv, framtidstro och en växande befolkning, belägen i södra Dalarna. I Avesta hittar du en mix av natur och kultur med goda kommunikationer till såväl storstad som fjäll. Lasarettet invigdes 1922 och är ett närsjukhus med bl.a. akutmottagning, internmedicin- och geriatrisk klinik, primärvård, sömnlab, röntgen och ögonmottagning.

Information om ögonkliniken

Ögonsjukvården Dalarna består av ögonmottagning/operationsavdelning i Falun samt fyra länsdelsmottagningar, Avesta, Borlänge, Ludvika och Mora. Jourverksamheten är förlagd till Falun och örons vårdavdelning 45, kvällar, helger och nätter. Huvuddelen av vår operativa verksamhet består av 2 300 gråstarroperationer, varav 95 % görs polikliniskt , ögonlockskirurgi samt 5000 intravitreala injektioner. Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet med ca 55 000 besök/år varav ögonmottagningen i Avesta står för 3600 besök/år. Vi har ett nära samarbete med övriga ögonmottagningar i länet.


Då en ögonsjuksköterska går i pension och den andra går vidare till en annan tjänst på ögonkliniken söker vi nu två ögonsjuksköterskor med klinisk erfarenhet från ögonsjukvård till ögonmottagningen i Avesta. Vi erbjuder en spännande och intressant arbetsplats med möjlighet till kunskapsutveckling inom ögonsjukvård!

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta förberedelser inför läkarmottagning, egen mottagning, självständiga bedömningar av glaukom och diabetes patienter, telefonrådgivning, och i övrigt förekommande arbetsuppgifter på ögonmottagningen.

Ögonmottagningen i Avesta är bemannad med 2 ögonsjuksköterskor 5 dagar/vecka, 1 ortoptist 3 dagar/vecka, 2 läkarsekreterare 5 dagar/vecka samt läkare 2 dagar/månad.
KVALIFIKATIONER

Du som söker är legitimerad ögonsjuksköterska med klinisk erfarenhet från ögonsjukvården. Erfarenhet av postoperativ kontroll efter kataraktoperation är meriterande.

Eget ansvar, samarbete, kommunikation och etik är viktiga delar av vårt arbete, vidare är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Ögonsjuksköterska/Oftamologassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare, Tillträde snarast eller enligt överenskommelseMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 50:2017:348
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5440752731415449576&benamning=%c3%96gonsjukv%c3%a5rden+Dalarna+s%c3%b6ker+2+%c3%b6gonsjuksk%c3%b6terskor+plac+%c3%b6gonmott+Avesta
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  

Platsannons

Fysioterapeut

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

På Avesta kommuns omsorgsförvaltning arbetar vi efter värdegrunden att alla människor vi möter har samma värde och är unika. Vi ska se, förstå och visa respekt för det unika.

Nu söker vi på rehabteamet en fysioterapeut/sjukgymnast. Rehabteamet i Avesta kommun erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Du kommer att arbeta i en miljö där det är god sammanhållning och nära till stöttning. Tillsammans med fyra andra fysioterapeuter, sex stycken arbetsterapeuter, en rehabhandledare samt två undersköterskor i Hemtagningsteamet blir du del av en arbetsgrupp med stor kunskap inom rehabfrågor.

Vi är ett glatt gäng med mycket skratt och energi, både tillsammans med våra patienter men också för ett gemensamt fredagsfika. Ingen arbetsdag är den andra lik och vi trivs verkligen med den stora variationen. Varmt välkommen med din ansökan till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Som fysioterapeut/ sjukgymnast i Avesta kommun ansvarar du för rehabilitering av personer inom hemsjukvård, särskilda boenden, korttidsboende med inriktning äldreomsorg, LSS och psykiatri. Målet är att ge kvalitetssäker vård enligt HSL (hälso- och sjukvårdlagen).

Du arbetar självständigt och ansvarar för funktionella bedömningar, individuella undersökningar och utifrån behov startar du rehabiliteringsinsatser. Även fast du arbetar självständigt har du alltid möjlighet att diskutera och konferera med dina kollegor.

I arbetsuppgifterna ingår att samverka i ett team där hälso-och sjukvårdspersonal samt omvårdnadspersonal inom både hemtjänst och särskilda boenden ingår. Du handleder och utbildar omvårdnadspersonal i rehabiliterande förhållningssätt. Dokumentation görs i systemet Procapita. Du utgår från Rehabteamets lokaler på Skogsgläntan i Skogsbo men arbete i hela kommunen ingår i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Har du förflyttningsutbildning är detta meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet från rehabilitering i kommunal hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har en god kunskap om fysioterapeutens/sjukgymnastens olika ansvarsområden och har ett intresse för att utveckla arbetet inom verksamheten.

Du som söker ska kunna arbeta självständigt men även ha förmåga att samarbeta med omvårdnadsteamet runt patienten, utifrån ett teamtänk. Du tar ansvar för dina uppgifter och du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmågan att sätta dig in någon annans perspektiv och är trygg och stabil samt anpassar ditt sätt att agera efter situationen.

Då en stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kommunicera med olika parter samt att arbeta med dokumentation krävs goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Grundläggande datakunskaper för att kunna dokumentera och sköta självservice är också ett krav. Har du erfarenhet från systemet Procapita är detta meriterande. Du kommer att köra bil i tjänsten varpå B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Förmåner
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-03
Referens: C12095/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3d11e603-f9ef-4d5e-8cfc-c5066ce2f366&TK=a007dd52-f18b-4494-a743-c360fd61dd91
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Rehabilitering
Avesta
77481  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se
  

Platsannons

VI SÖKER EN SÄLJARE FÖR DISTRIKT AVESTA

VI SÖKER EN SÄLJARE FÖR DISTRIKT AVESTA


VI ERBJUDER DIG:

Lön över det normala branschgenomsnittet.

Ett unikt produktprogram med marknadsledande innovativa produkter.

Exklusivt distrikt med tillgång till alla kunder inom distriktet.

Karriärmöjligheter att utvecklas inom vår organisation.

Kontinuerlig utbildning som täcker alla aspekter inom försäljning av våra produkter.

Att vara med och utveckla ett snabbt växande företag med korta beslutsvägar.

Planera din tid självständigt.

VI TROR DU HAR FÖLJANDE EGENSKAPER:

Stark egen drivkraft.

God arbetsmoral.

Vilja att arbeta hårt.

Förmåga att skapa långsiktiga seriösa kundrelationer.

Stark motivation att utvecklas som person och professionellt.Vi erbjuder omfattande utbildning som gör att du inte behöver erfarenhet från vår bransch.

Viktigare än kön eller ålder är att du har en stark och säljande personlighet och att du är en fokuserad och målinriktad person som kan arbeta under stor frihet och eget ansvar och att du vill utvecklas med oss.

Om du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare kan vi erbjuda mycket bra villkor samt en utvecklande miljö.

Vi söker personal till arbetsledande funktioner och säljare till export försäljning i andra länder runt om i världen.

God Svenska i tal samt att behärska Svenska i skrift på gymnasienivå krävs för denna tjänst.

Körkort för personbil är ett krav.

Vänligen skicka oss inte ansökan per mail, vi vill att du tar inledande kontakt personligen under kontorstid på telefon 076-037 55 89.

Lubrico Svenska AB är ett över 20 år gammalt företag som utvecklar och tillverkar högkvalitativa underhållsprodukter och specialsmörjmedel.

Vår affärside är att förenkla och effektivisera våra kunders underhåll och produktion genom att producera de bästa möjliga produkterna med den senaste tekniken.

Vi reducerar våra kunders driftskostnader genom att optimera energiförbrukning, öka produktionen, förlänga maskiner och utrustningars driftstid och livslängd. Våra produkter reducerar miljöbelastningen och förbättrar arbetsmiljön.

Våra kunder finns inom många olika branscher, t.ex. industri, tunga fordon, livsmedels - läkemedelsproduktion, fastighetsbolag, entreprenad, restaurang och storkök samt statlig och kommunal förvaltning.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Lubrico Trading AB
Ultrå 359
89691  Husum Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Homepartysäljare

Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare i stora delar av Sverige

Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken.
Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön.

Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker.

Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter.
Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment.

Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen.

Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. Så du måste vara beredd på att jobba på obekväm arbetstid

Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem.
Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hämmad av de produkter vi säljer. Vi ser helst även att du är kvinna då våra kunder efterfrågar det

Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan.

Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden

Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan.

Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail.


Vårt minimikrav för den som anställs är att hålla 1 party per månad där beräknad tidsåtgång är 3 timmar.Vi ser helst att du:

Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare)
Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Har bra ordnings sinne
Är serviceinritad
Är punktlig och pålitlig
Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående
Har humor och lätt för att prata inför grupp
Erfarenhet av de produkter vi säljer

Krav:

Bil och körkort
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet
Minst 5 års arbetslivserfarenhet


Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan.

Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet.
Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra.
Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAtt arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc Upp till 20%Vi står för all kundtjänst, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för visningsväska, produktpärmar, arbetstelefon och visitkort. Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter och skatter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lovecorner.se
Övrigt: Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan. Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan. Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelastning, så vid frågor kontakta oss via mail.
Arbetsplats: 
Adress: LC SALES AB
GRÄNSLIDEN 46
58274  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.lovecorner.se
  

Platsannons

Frisör

Salong Hårvågen söker frisör, både herr och dam.
Utbildning och erfarenhet krävs.

Vi söker dig som har stor känsla för service. Det är viktigt att sätta kunden i fokus och du ska ha lätt för arbete i team.

Salongens framgång beror på hur vi ger kunden service.

Kontakta Nabaz, Hårvågen 0226 - 50054.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Frisör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Salong Hårvågen

77430  AVESTA 
Hemsida:
  

Platsannons

Kock till det asiatiska köket sökes

Verksamhetsbeskrivning
Thairestaurang med asiatiska rätter.

Arbetsuppgifter
Kock som har erfarenhet av att laga asiatiska rätter.

Utbildning krävs ej men gärna tidigare erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-03-16
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidSchemalagd arbetstid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ming Thai AB

77430  AVESTA 
Hemsida:
  
Platsannons

Hermods söker en SFI/SVA-lärare

Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Din utmaning

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska för invandrare i Avesta/Hedemora. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet.

Tjänsten avser undervisning i SFI/SVA. Du kommer att arbeta enligt Hermods pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och med digitala hjälpmedel. Det är en fördel om du är insatt i flipped classroom-pedagogik. Vi följer självklart kursplanen och övriga styrdokument och sätter betyg.
Vi erbjuder dig

Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen!
Din profil

Lärarbehörighet med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk

Övrigt: pedagogisk insikt, datorvana.
Anställningen

Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI

Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på:

Administratör: Linda Abrahamsson, linda.abrahamsson@hermods.se tele:086193524

Utbildningschef Marie Segersvärd, marie.segersvard@hermods.se tele: 0101421187

Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-13
Referens:
Webbplats: http://hermods.workbuster.se/?aguid=868C529D84D04FCD9E73F5F46D7BC5F1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Hermods
Luntmakargatan 34
11137  Stockholm Sverige
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
  
Platsannons

Eductus söker en behörig SFI-lärare

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coachning och matchning.

Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag. Det är så vi skapar samhällsnytta. Nu välkomnar vi nya medarbetare som vill utveckla Eductus i samma anda. På så sätt hjälper vi våra elever och deltagare ut i jobb och bidrar till ett bättre Sverige

Arbetsuppgifter

Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever från många länder och kulturer. I dina arbetsuppgifter ingår att planlägga, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och inom Eductus samt fortlöpande hjälpa eleverna. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att lära ut.
Formell kompetens/arbetslivserfarenhet

• Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskola och/eller gymnasiet. Du ska ha behörighet i svenska som andraspråk
• Du ha erfarenhet av SFI- och svenska som andraspråk-undervisning av vuxna helst på olika studievägar (1-3)
• Du använder digitala hjälpmedel i undervisningen och är intresserad av att utvecklas i det
• Du tycker att det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt
• Du duktig på att organisera och planera din tid samt motiveras av att stödja och leda människor
• Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom


Det är meriterande om du talar flera språk.
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är utåtriktad, mycket flexibel, förändringsbenägen, lösningsinriktad och innehar en helhetssyn samtidigt som du har ett öga för detaljer.
Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.

Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet.
Sista ansökningsdag

2017-05-09, intervjuer äger rum löpande. 
Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.
Placering

Avesta
Tillträde

Efter överenskommelse.
Frågor om tjänsten

Sandra Michols, Skolledare.

Email: sandra.michols@eductus.se

Tel: 010-14 21 298
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens:
Webbplats: http://www.eductus.se/jobb/?aguid=D4F577559CFA4857BA69264A99615AD1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Eductus
Lilla Bommen 4B
41104  Göteborg Sverige
Hemsida: http://www.eductus.se
  
Platsannons

Montör

Om oss
Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se

Dina arbetsuppgifter
Clockwork Bemanning & Rekrytering söker monteringspersonal för kunds räkning. Arbetet är beläget i Avesta.

Din profil
Vi ser att du har teknisk och/eller industriell utbildning på gymnasienivå. Har du även tidigare erfarenhet från liknande arbete ser vi det som meriterande.
Du är praktiskt lagd och har någon form av verktygsvana.
Som person är du ansvarstagande, anpassningsbar, noggrann och engagerad. Du har lätt för att samarbeta och du gillar att ta initiativ.
Truckkort önskas.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Visstidsanställning
Start: Juni/juli
Omfattning: Heltid

För frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Angelica Carlsson på 073-3512704. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se.

Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2017-04-30.
Publiceraddatum: 2017-03-09
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 2732
Webbplats: http://clockworkpersonal.se/jobb/?jaid=2732&apply=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Polervägen 10
77441  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
  

Platsannons

Elektriker

Upp & Gräv AB är ett bolag i en större börsnoterad finansiellt stark koncern med flera olika verksamheter. Inom koncernen är vi etablerade fastighetsutvecklare med inriktning på bostäder och kontor. Upp & Gräv är vårt egna "lilla" infrastrukturbolag och vi bygger väg och gör markarbeten till ca 80 tomter i Åkersberga. Till hösten börjar vi montera hus i området.

Nu expanderar vi med att starta vår egen prefab fabrik av trästommar och söker behörig elektriker för jobb delvis i Avesta på vår fabrik samt i Stockholm där vi slutmonterar husen.

Vi söker dig med minst några års erfarenhet inom branschen som vill ta nästa steg i din karriär. Du som söker skall vara självgående, ansvarstagande och drivande samt ha en god förmåga att samarbeta med andra i ett arbetslag. Du behöver ha allmän behörighet minst ABL.

Du kommer att vara med och utgöra kärnan i en rolig och dynamisk grupp som bygger på våra egna projekt. Du kommer samarbeta med våra montörer i fabriken för att ta fram effektiva installationsmetoder vid nyproduktion med prefab. Du kommer övervaka yrkesmän som gör delar av montaget på fabriken.

Vi erbjuder i Stockholm fint boende i helt ny etablering. Bra månadslön samt traktamente vid resa och vi uppmuntrar friskvård med att ersätta del av kostnaden för gym mm. Tjänsten kommer att tillsättas efter ök men tidigast runt maj/juni 2017.

Vi erbjuder:
Plats i roligt och dynamiskt lagom stort gäng
Bra lön
Trevligt boende nära arbetsplatsen om du inte redan bor i Storstockholmsområdet

Vi söker:
Behörig elektriker med stor erfarenhet från liknade projekt (installationer i hus och kontor)
Att du gillar att jobba självständigt med stort eget ansvar
Att du är positiv och lösningsorienterad
Att du är med i ett team och hjälper till där det behövs.
Publiceraddatum: 2017-03-03
Yrkesbenämning: Installationselektriker
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare/heltidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-03
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sam@ysds.com
Övrigt: Ansökan via epost till : sam@ysds.com
Arbetsplats: 
Adress: Upp & Gräv AB
Box 23116 / 104 35 Stockholm
11346  STOCKHOLM 
Hemsida: www.dgc.se
  

Platsannons

Avesta: Eventpersonal som vill sprida matglädje!

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan variera mellan uppdrag men går i stora drag ut på att presentera matprodukter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut smakprover samt förbereda och servera lättare maträtter.

Det behövs ingen förkunskap om mat, men ett matintresse är givetvis en bonus. Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer att kunna välja pass själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, där passen är ca 6-8 timmar. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig sysselsättning, men alla är välkomna att söka!


Vi söker dig som är:

- Positiv, glad, energifylld
- Framåt och kontaktsökande
- Serviceinriktad
- Brinner för att inspirera kunder
- Ansvarstagande

Ett intresse för matlagning och erfarenhet inom service är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-03-01
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: camilla.muller@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se
  
Platsannons

Sommarvik. Brevbärare, Avesta / Hedemora

Bli en del av vårt team


Till våra kontor i Avesta och Hedmorasöker vi nu dig som vill arbeta som brevbärare i sommar. Dina arbetsuppgifterkommer att bestå av distribution av post och paket  med bil/elbil.  
Du arbetar även med att vårdavarumärket genom att svara på kunders servicefrågor samt hantera kundsynpunkteroch reklamationer.Arbetet utförs till stor del utomhus, men innefattar även endel innearbete, t ex sortering. Arbetstiderna är i första hand förlagda tilldagtid under vardagar, men visst arbete på kvällstid kan förekomma. Behovetvarierar och är ibland några timmar per dag och ibland hela dagar. Vikariatetär under hela eller delar av perioden juni - augusti 2017 och är på heltideller deltid. 
Vi har också behov av personalsom ska köra ut matkassar till privatkunder. Utkörningen sker med bil. Arbetstidernaär måndagskvällar.  
 
Du har vad som krävs


Det är ettkrav att du har körkort och att du har utbildning på gymnasienivå. 
Du är kvalitetsmedveten ochbehärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som trivs med etttempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb. 
Du har en godsamarbetsförmåga, är flexibel och är inte rädd för att hugga i om det behövssamt har en god fysik.  
 
Vi levererar


PostNordär den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, frånoch inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag iSverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnätutvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel,distribution och logistik i Norden. 2015 hade koncernen 35 000anställda och en omsättning på ca. 40 miljarder SEK. Moderbolaget är ettsvenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna.
Anställning enligt kollektivavtal. 
Vi erbjuder dig ett arbete medvariation i arbetsinnehåll, en god laganda och en arbetsmiljö där din röst ärviktig.  
Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Dukommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrartill bättre resultat för verksamheten. 
 
Ansök


Vill du veta mer om jobbet så är du välkommen att kontakta,Olle Karlsson, Produktionschef  Avesta,010-436 3720 eller Fredrik Nornholm, Produktionschef Hedmora,010-436 6156. 
Vi jobbar med löpande urval.
Vid en eventuell intervju vill vi att du harmed dig ett utdrag ur Polisens belastningsregister, avgångsbetyg från gymnasiet,minst två referenser samt B-körkort. 
 
Besök oss gärna på postnord.com/karriär, där du kan läsa mer omPostNord som arbetsplats.  
 
Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga. 
 
Vi ser fram emot att höra från dig!
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid/Deltid 1-3 månaderFast lön Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5003&ProjectId=70030&DepartmentId=8345&MediaId=2127&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PostNord Sverige AB
Terminalvägen 24
17173  Solna Sverige
Hemsida: www.postnord.com/sv/karriar/Lediga-tjanster/
  
Platsannons

Specialist i allmänmedicin el geriatrik, VC Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

ARBETSBESKRIVNING

Vårdcentral Avesta är en av Landstinget Dalarnas egna vårdcentraler och är centralt beläget på Avesta lasarett med närhet till röntgen, laboratorium, Apotek och akutmottagning.
Vi har ca 14 200 listade patienter.

Vårdcentral Avesta söker specialist i allmänmedicin eller geriatrik som vill vara med att fortsätta utveckla Vårdcentral Avesta på ett positivt sätt!
Hos oss har du ett eget område med ca 1800 patienter per heltid.
Fantastiska kollegor med specialitet inom allmänmedicin, geriatrik, internmedicin, barn och ungdom samt flera utbildningsläkare.
Totalt arbetar ca 70 personer inom olika yrkeskategorier. Vi har en egen Familjecentral med mödra-och barnahälsovård och ett eget primärvårdsrehab med sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Samtalsmottagning för vuxna och barn med psykisk ohälsa.
Sjuksköterskemottagning och specialistsjuksköterskor bland annat inom diabetes, astma/KOL, hypertoni och hjärtsvikt.
Vi lägger mycket vikt på teamarbete!
Du kan vara specialist inom allmänmedicin och jobba med oss på vårdcentralen eller geriatriker och ansvara för våra listade patienter som bor i Kommunens särskilda boenden/korttids och hemsjukvård samt ha en egen äldremottagning på vårdcentralen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är Specialist i allmänmedicin eller geriatrik.
God kunskap i svenska språket i både tal och skrift.
Körkort erfordras.

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.
Publiceraddatum: 2017-02-22
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillträde enligt överenskommelse. TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: 50:2017:199
Webbplats: https://jobb.ltdalarna.se/Ansokan/EW2PageBesvaraFragor.aspx?arenderef=5410513261414497272&benamning=Specialist+i+allm%c3%a4nmedicin+el+geriatrik%2c+VC+Avesta
Epostadress:
Övrigt: Sök via länk nedan.
Arbetsplats: 
Adress: LANDSTINGET DALARNA
Box 712
79129  Falun Sverige
Hemsida: www.ltdalarna.se
  
Platsannons

Semestervikariat Rond/Stationär

Vi i Securitaskoncernen finns i 53 länder runtom i världen och har 330 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad.

Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom , byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder. Många kunder har larmanläggningar och en av arbetsuppgifterna kan vara att koppla till och från dessa.

Eftersom handhavandet av tekniska anläggningar är olika måste du vara intresserad av teknik och ha förmåga att förstå tekniska instruktioner. För att rapportera till våra kunder vad som gjorts under arbetet används ett datoriserat rondinformationssystem.

Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén. Du ansvarar för in- och utpasseringskontroller av besökare, leverantörer och kunder.

Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas t ex larmpaneler för driftlarm, inbrottslarm och brandlarm. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Andra exempel på arbetsuppgifter kan vara att sköta företagets telefonväxel efter kontorstid, utföra rondering. Arbetsuppgifterna varierar från kund till kund.

För anställning inom Securitas kräver vi följande: bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska motsvarande betyg 3/G. genomgå lämplighetstest med godkänt resultat körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning ordnad privatekonomi ostraffad drogfri
Personliga egenskaper: Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet ansvarskännande omdömesgill praktiskt och tekniskt lagd god förmåga att kommunicera med människor lugn och stabil utåtriktad
Övrigt: Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet.

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-13
Yrkesbenämning: Väktare
Antal platser: 7
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidVarierande arbetstider Juni - augusti med chans till förlängning Enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://se-securitas.easycruit.com/vacancy/application/1781825/59703?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Securitas Sverige AB
Box 50
77422  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.securitas.se
  

Platsannons

Timvikarie till lokalvård

Något fantastiskt händer i Avesta!
Avesta kommun är mitt inne i ett stort utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. Med envishet, målmedvetenhet och uthållighet har vi nått våra delmål med lysande resultat. Vi är halvvägs mot vårt stora mål: År 2020 är vi 25 000 invånare och har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd. Vi tror att det är möjligt för vi vågar tänka nytt. Tänka annorlunda. Nu fortsätter resan mot 2020. Vi gör den tillsammans – vill du vara med?

Städenheten är en verksamhet som är organiserad under Teknisk Service här i Avesta kommun. Vårt uppdrag är att utföra lokalvård i Avesta kommuns lokaler. Vi håller och utför vårt arbete med hög kvalitet och standard.

Om du söker variation i ditt arbete, trivs att jobba med service och vill ha ett fysiskt aktivt arbete, då är det här något för dig.

ARBETSUPPGIFTER
Du genomför daglig lokalvård där behov uppstår, t.ex. vid semester och sjukdom. Du kommer att arbeta både ensam och i grupp.

KVALIFIKATIONER
Förutom att du brinner för service så är erfarenhet och utbildning inom lokalvård önskvärt. Då tjänsten är varierande och du har frihet under ansvar så ser vi att du som söker tjänsten är strukturerad, flexibel och kvalitetsmedveten. Vi ser också att du har ett intresse att utvecklas och utbildas inom området.

Körkort B och tillgång till egen bil är meriterande.

Då arbetet är fysiskt krävande och innebär en hel del tunga lyft är det av vikt att du är i god fysisk form och inte är rädd för att ta i när det behövs.

Då vi strävar efter jämställdhet och mångfald på vår arbetsplats ser vi gärna manliga sökande till tjänsten.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.


ÖVRIGT
FÖRMÅNER
Vi månar om våra anställda. Du har friskvårdstimme eller friskvårdspeng, tillgång till nyrenoverat personalgym, fria bad i kommunens badhus samt många andra fria friskvårdsaktiviteter som kommunen anordnar kontinuerligt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Avesta kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Avesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-02-10
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTimavlönad. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde omgående. Intervjuer sker löpande under rekryteringstidens gång.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: C11246/2017
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0c9034c7-e032-4dce-9591-d0363835a06e&TK=f3978dca-8dc0-4c5c-9b15-805c2958c2e5
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avesta kommun, Teknisk service
Prästgatan 50
77435  Avesta Sverige
Hemsida: http://www.avesta.se/jobb
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal