Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:02

Lediga jobb i Askersunds kommun (1882), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 239
Täthet13,77Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 019,74Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land816,46Landareal (km²)
Sjö60,91Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Sjöängsskolan 6-9 söker lärare i musik

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Denna annons avser en tjänst som lärare i musik. Tjänsten har placering på Sjöängsskolan som finns i en av Sveriges modernaste skolbyggnader. I Sjöängens kultur- och kunskapscentrum finns skolan med drygt 450 elever i årskurserna 6-9 tillsammans med bibliotek, skolbibliotek, fritidsgård och mycket annat.

På Sjöängsskolan arbetar vi i arbets- och ämneslag där våra pedagogers engagemang och intresse skapar ett kollegialt lärande där vi utvecklar pedagogiken tillsammans med stöd i den senaste forskningen. Samtidigt har vi en tydlig struktur med en skolledning som är lättillgänglig och uppmärksammar de enskilda individerna. Allt detta har bidragit till att skapa en god stämning bland vår personal, där alla drar år samma håll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarutbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktigt aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Olika tjänstgöringsgrader möjliga. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A683541
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cf015d63-d237-471d-a0e8-adbaf910e90a&TK=7ad8b00c-3e43-41df-84a4-0e3f4d5d99d3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Rektorsområde skolår 6-9 (Sjöängen)
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningen i Askersunds kommun erbjuder nu ett av Sveriges viktigaste jobb: som undersköterskor i hemtjänsten. Huvudplaceringen kommer att vara i Lerbäcks hemtjänst. Tjänsterna kan även komma att innebära tjänstgöring i samtliga hemtjänstgrupper.

Dina arbetsuppgifter består av att bistå brukare med personlig omvårdnad och även att efter delegering från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utföra medicinska insatser. Dokumentation enligt Socialtjänstlagen, hälso- och sjukvårdslagen samt andra administrativa arbetsuppgifter ingår även. Vi vill att du kan arbeta flexibelt samt kan prioritera bland arbetsuppgifter och se möjligheter istället för hinder.

Vi lägger stor vikt vid att du har förmågan att arbeta i team, ha ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning. Vi ser detta som en förutsättning för att tillsammans kunna upprätthålla ett gott arbetsklimat, arbeta lösningsfokuserat samt utveckla verksamheten.

Vi vill att du har en god fysisk stabilitet och rörlighet, god grundkondition, mental styrka och i övrigt god hälsa då arbete till viss del kan vara krävande både fysiskt och psykiskt. Det är viktigt att du bidrar till ett bra arbetsklimat.

Arbetet som undersköterska genomsyras av kommunens ledord; lust, mod och engagemang.

Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen - Vi välkomnar din ansökan redan idag!


KVALIFIKATIONER
Förutom undersköterskekompetens vill vi att du:
- har ett gott bemötande och ett genuint intresse för att arbeta med människor i behov av särskilt stöd.
- tycker om att arbeta i team med andra yrkesgrupper inom verksamheten.
- ska ha grundläggande datorkunskaper.
- är flexibel och har lätt för att samarbeta
- bidrar till ett gott arbetsklimat

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som gör att du kan bidra med ett bra samarbetsklimat och ge brukare bästa möjliga omsorg och inflytande i sin egen vardag.

Körkort och tillgång till egen bil.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Med möjlighet att önska sysselsättningsgrad Dag,kväll och helgtjänstgöring. Årsarbetstid. 6-veckors schema tillämpas. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-07-01 Rekrytering sker snarast och kan tillsättas före tillträdes datum.Månadslön Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, trivselpeng, årsarbetstid, önskeschema
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens: A683086
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e1c0eb3e-8034-4d53-89cd-818016c6e930&TK=c9791c1a-2555-40bb-ae51-426f64727d12
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Socialförvaltning
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier till Svensk Glasåtervinning

Är du intresserad av miljö- och återvinning? Gillar du att arbeta praktiskt? Vill du sommarjobba på Sveriges bästa återvinningsanläggning? Se då hit!

Om företaget
Svensk Glasåtervinning är bäst i världen på att återvinna glas. I dag återvinner vi över 90 procent av alla glasförpackningar i Sverige. Det är vi stolta över, eftersom glasåtervinning är ett sätt att ta hand om vår miljö och skapa ett hållbart samhälle. Varje vardag tar vi emot cirka 25 lastbilar med sammanlagt 700 ton glasförpackningar på vår anläggning i Hammar. Där förädlar vi det gamla glaset till ny råvara. Den används sedan till nya produkter som du har nytta och glädje av innan de kommer tillbaka till oss igen. För att glasets kretslopp ska fungera är vi beroende av dig som lämnar dina glasförpackningar på våra insamlingsplatser. Det du gör är viktigt. För oss. För miljön. Och för framtida generationer. Även om vi redan är bra på glasåtervinning har vi ett ansvar att bli ännu bättre. Bäst i världen räcker inte för oss. Inte när planeten står på spel. Läs mer på www.glasatervinning.se.

Dina arbetsuppgifter
Som processoperatör kommer du att övervaka maskinerna i anläggningen som processar och återvinner glaset. Du har ett roterande schema och får göra olika arbetsuppgifter i anläggningen. Allt från övervakning, sortering, renhållning till enklare underhåll.
Arbetstiderna är 2-skift eller ständig natt. Det är bra om du är flexibel, då det kan förekomma skiftbyte.


Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för miljö, återvinning och teknik. Det är viktigt att du är driven som person och tar egna initiativ. Du är noggrann i ditt arbetssätt. Du är över 18 år och har en bra fysik. Det är meriterande om du har truck- och traverskort. Då du kommer att arbeta skift eller natt så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet.

Ansökningsförfarande
Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson, emma.andersson@industrikompetens.se alt 013329401. Du kommer vara uthyrd konsult via oss på Industrikompetens.

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Processoperatör, glas
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2448
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2448
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Mediasäljare Askersund

Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, gärna med erfarenhet inom detta arbetsområde. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning
Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön samt provision.
Körkort och bil är ett krav. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet.
Välkommen med din ansökan via mail!


För att möta efterfrågan på marknaden söker vi en mediasäljare till region Askersund. Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Vi ser sökande i olika åldrar både yngre samt äldre sökande


FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Mediasäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-08
Referens: Ange ref. "Askersund"
Webbplats:
Epostadress: supporten@outlook.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
BOX 464
18426  ÅKERSBERGA Sverige
Hemsida: http://www.foretagsextra.se
  

Platsannons

4 st Fordonsmekaniker

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som arbetar hos oss som fordonsmekaniker är:
• Underhåll och reparationer av våra maskiner och fordon under jord, exempelvis laddtruckar, lastmaskiner, skrotare, personbilar m.m. Det förekommer en del arbeten och reparationer ute i fält.

• Hantera tidsredovisning och arbetsordrar i underhållssystemet.

• Inkoppling av elektriska komponenter i fordon/mobila maskiner som t.ex.
Radio-, TV-, PED- och TAG-utrustning

• Arbete med komfortkylanläggningar på mobil utrustningVi letar efter fordonsmekaniker som är intresserade av att bli våra nya medarbetare och kollegor till oss på 24 personer i våra två verkstäder under jord. Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp, har kundfokus, är noggrann i sitt arbete och har ett brinnande engagemang för både tunga fordon och personbilar och mekanik. Då vi är många killar i vår grupp ser vi gärna även kvinnliga sökanden för att öka mångfalden.

Du är utbildad mekaniker och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av hydraulik, ritningsläsning samt kunskaper i SAP


Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining AB som är en expanderande internationell koncern med gruvor på tre kontinenter. Koncernens aktier är noterade på börsen i Toronto och Stockholm. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och ligger i samhället Zinkgruvan som ligger 2 mil från Askersund och 6 mil söder om Örebro.
Vi är ett modernt gruvföretag som producerar koncentrat av zink, bly och koppar i världsklass. Malmproduktionen är cirka 1,2 miljoner ton per år och omsättningen uppgår till 1400 MSEK. Vår främsta produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. Antalet medarbetare är 360.
Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet.
Kom och jobba med oss!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidArbetstid: Dagtid 06.00-13.42. På prov kommer vi i 6 månader från 1 maj att arbeta 06.00 - 15.30 med 4 dagars veckor Då vi arbetar i en riskfull miljö ska du ha ett högt säkerhetstänk och alltid tänka säkerhet först!
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.zinkgruvanmining.com
Epostadress:
Övrigt: Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 4 juni 2017. Urval och intervjuer sker löpande. Ansök via vår karriärflik på hemsidan: www.zinkgruvanmining.com
Arbetsplats: 
Adress: ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG
Centrumvägen 1
69681  ZINKGRUVAN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetscoach till Coachingteamet i Sydnärke

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

2017-01-01 startade projektet "Coachingteamet för Sydnärke" (Kumla, Hallsberg, Askersund, Laxå kommun). Coachingteamet kommer att ge stöd och hjälp till personer med behov av samordnad rehabilitering för att nå egen försörjning. Målgruppen är personer i åldrarna 16-65 år med nedsatt arbetsförmåga pga psykisk, fysisk, neuropsykiatrisk, intellektuell eller socialmedicinsk funktionsnedsättning. Personer som har svårigheter att få arbete och riskerar utslagning från arbetsmarknaden, får stöd och vägledning av Coachingteamet. Teamet samverkar med befintligt "Mottagningsteam" samt med vården, psykiatrin och Arbetsmarknadsenheterna. Coachingteamet kommer att bestå av samordnare, arbetsförmedlare, arbetsterapeut samt tre arbetscoacher.
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att:
- Arbeta med social träning av deltagarna inför arbetsträning
- Ha huvudansvar för vägledning och uppföljning av deltagare samt gruppaktiviteter med deltagare
- Tillsammans med arbetsförmedlaren ansvara för anskaffning av arbetsplatser och nätverkande med arbetsgivare i Sydnärke
- Du kommer att utgå från teamets lokal i Hallsberg.
- Tjänsten innebär resor i hela Sydnärke.

KVALIFIKATIONER
Det är en fördel att du har:
- En bakgrund som arbetskonsulent
- Några års erfarenhet av att coacha personer med komplex problematik och/eller funktionsnedsättning
- God kännedom om samhällets stödsystem och regelverk
- Mångkulturell kompetens samt kompetens gällande metoderna IPS, Supported Employment och Motiverande samtal och tillämpar lösningsfokuserat arbetssätt.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald. Du har erfarenhet av att coacha personer med komplex problematik och/eller funktionsnedsättning. Du arbetar självständigt utifrån etablerade processer som motiverande samtal "MI"Du är trygg med att arbeta konsultativt och har ett coachande förhållningssätt. Som person har du en positiv människosyn, god social förmåga, god förmåga att samarbeta och samverka med andra, att ha externa kontakter med företag som kan erbjuda praktikplatser.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Habiliteringspedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Visstid tom 181030 med möjlighet till förlängning Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, upphör: 2018-10-30 .Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag 1000 kr
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A682161
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6940f186-9604-488d-a8d8-e193b6eb7af7&TK=13d26891-9607-4ca1-9949-30a743880dc6
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Socialförvaltning
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Undersköterska

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Socialförvaltningen i Askersunds kommun erbjuder nu ett av Sveriges viktigaste jobb: som undersköterska på äldreboendet Norra Bergen.

Dina arbetsuppgifter består av att bistå brukare med personlig omvårdnad och även att efter delegering från legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal utföra medicinska insatser. Dokumentation enligt Socialtjänstlagen, hälso- och sjukvårdslagen samt andra administrativa arbetsuppgifter ingår även. Vi vill att du kan arbeta flexibelt samt kan prioritera bland arbetsuppgifter och se möjligheter istället för hinder.

Vi vill att du har en god fysisk stabilitet och rörlighet, god grundkondition, mental styrka och i övrigt god hälsa då arbete till viss del kan vara krävande både fysiskt och psykiskt. Det är viktigt att du bidrar till ett bra arbetsklimat.

Arbetet som undersköterska genomsyras av kommunens ledord; lust, mod och engagemang.

Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen - Vi välkomnar din ansökan redan idag!


KVALIFIKATIONER
Förutom undersköterskekompetens vill vi att du:
- har ett gott bemötande och ett genuint intresse för att arbeta med människor i behov av särskilt stöd.
- tycker om att arbeta i team med andra yrkesgrupper inom verksamheten.
- ska ha grundläggande datakunskaper.
- är flexibel och har lätt för att samarbeta
- bidrar till ett gott arbetsklimat

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som gör att du kan bidra med ett bra samarbetsklimat och ge brukare bästa möjliga omsorg och inflytande i sin egen vardag.

Tidigare erfarenhet är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. Med möjlighet att önska sysselsättningsgrad Dag,kväll och helgtjänstgöring. Årsarbetstid. 6-veckors schema tillämpas. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-01 Eller enligt överenskommelse.Månadslön Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag, trivselpeng, årsarbetstid, önskeschema
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: VO-USK-AN1705
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=16130658-81ce-432e-9b99-666df6bf73ca&TK=ca5dc592-9c82-436a-a283-ed307128e2d9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Socialförvaltning
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare mot åk 4-6 till Närlundaskolan i Askersund

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Vi söker nu en grundskollärare till Närlundaskolan, Askersunds kommuns största F-5 skola. Skolan ligger centralt belägen i Askersund och det är lätt att ta sig dit med antingen cykel, bil eller buss. Skolan har en underbar lärmiljö, både inne och ute. Närlundaskolan är också övningsskola för Örebro universitets lärarutbildning.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en grundskollärare mot åk 4-6 till Närlundaskolan i Askersund. Som lärare på Närlundaskolan är du ansvarig för att planera och genomföra lektioner. Du ingår i ett arbetslag som gemensamt med utgångspunkt i läroplanen arbetar med målen genom olika arbetsätt. Du är en flexibel person, öppen för nya ideér och som gillar att dela med dig av dina egna ideér och erfarenheter. Du ska krititiskt kunna granska och tillämpa metoder för att bedöma kunskapsutvecklingen hos eleverna. I arbetet ingår det att ha föräldrakontakter och dokumentation är en naturlig del av vardagen.KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning samt lärarlegitimation är ett krav.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är meriterande

ÖVRIGT
Askersunds kommun arbetar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.
Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via Offentliga jobb och inte via e-post eller papper.
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-14 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: A682270
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=13e07d87-bf28-4770-aa94-91fb49d4820f&TK=0e0dcfe2-1132-428b-92fe-4fbb48524951
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Närlunda rektorsområde; 1-11 år
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Medicinskt ansvarig sjuksköterska vilket även innehåller en roll som utveck

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för vård och omsorg, funktionsstöd, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund där vi bl.a. värdesätter insatser av god kvalitet. Nu söker vi en engagerad och ambitiös medicinskt ansvarig sjuksköterska till vår förvaltning.

ARBETSUPPGIFTER
Medicinskt ansvarig sjuksköterska har ett brett ansvarsområde inom förebyggande kvalitetsarbete, kvalitetsuppföljning och tillsyn. Som medicinskt ansvarig sjuksköterska är Du placerad i socialförvaltningens stab, ingår i förvaltningens ledningsgrupp och är underställd socialchefen. Du är kommunens sakkunniga i hälso- och sjukvården. Du ansvarar för att författningar, föreskrifter och regelverk är kända samt genomför tillsyn samt utvecklar rutiner och processer inom verksamhetsområdet. Du ska också utreda och bedöma klagomål och allvarliga vårdskador/avvikelser och göra lex Maria anmälningar till IVO. En annan viktig del i befattningen är uppdraget som utvecklingsledare där Du ska bidra till att utveckla hälso- och sjukvården i kommunen. Du arbetar både strategiskt och operativt med utveckling av förvaltningens ledningssystem där Du har ett sammanhållande huvudansvar som processledare. Tillsammans med förvaltningsledningen är Du drivande i planerings- och uppföljningsprocessen för att skapa tydlighet och effektivitet i förvaltningen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har erfarenhet av arbete som sjuksköterska.
Det är meriterande med erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård som medicinskt ansvarig sjuksköterska. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av att arbete med kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Egenskaper som efterfrågas för tjänsten är att Du har lätt för att ta initiativ, är självgående, analytisk och strukurerad, samt att Du är flexibel.

Tjänsten innebär att Du har många externa och interna kontakter och därför är god samarbetsförmåga ett krav, liksom en god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift. God datavana efterfrågas.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.


ÖVRIGT
Villkor
Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Någon form av personlighetstest eller annat urvalsinstrument kan komma att användas i rekryteringsprocessen.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

För att kavlitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjligggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller på papper.

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-06-15 eller efter överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Ansök redan idag! .Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: A673186
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a2d13345-8c5a-4923-881c-1d1100eb73c8&TK=7013f9db-c2f1-4412-bc72-d7e050655b6f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Socialförvaltning
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande Personalspecialist med lust, mod och engagemang

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Personalkontoret tillhör kommunledningsförvaltningen och har tre medarbetare. Personalkontoret ansvarar även för kommunens bemanningsenhet, arbetsmarknadsenhet och integrationsenhet där ytterligare medarbetare finns. Personalkontoret arbetar både strategiskt och operativt med personalfrågorna i Askersunds kommun (ca 900 medarbetare). Vi driver och utvecklar kommunens personalpolitiska arbete.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra personalspecialister kommer att vara föräldraledig under ca 1 år. Därför söker vi nu efter en vikarierande personalspecialist till personalkontoret. Du kommer att arbeta konsultativt främst mot kommunens chefer på olika nivåer. Du medverkar till att utforma olika styrdokument samt följa upp tillämpningen av dessa. Möjliga ansvarsområden kan komma att bli rekrytering, kompetensförsörjning, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor. Vi arbetar med flera IT-system såsom PersonecP, Winlas, KIA mfl.
Vi tillämpar årsarbetstid, vilket innebär att du har goda möjligheter att själv bestämma dina arbetstider utifrån de krav arbetet ställer.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att Du är utbildad personalvetare med beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande. Du har goda arbetsrättsliga kunskaper samt hög IT-kompetens. Erfarenhet av arbetsrätt, avtalstolkningar, rekrytering och rehabilitering är meriterande. Som person är du serviceinriktad, strukturerad, kreativ samt noggrann med ett konsultativt förhållningssätt. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.
Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att söka! Viss erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: HR-specialist/HR-adviser
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-09-01 Efter överenskommelse, upphör: 2018-08-31 Eventuellt kan vikariatet förlängas med ytterligare några månader. Dock längst tills ordinarie medarbetare återkommer i tjänst. .Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdskuponger, trivselpengar, årsarbetstid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: Personalspecialist 2016:1 - Ko
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3a408adc-a8a9-4d42-b3b0-e9e124cc36c2&TK=3f7ed590-f317-4d97-8341-c072a486674c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Personalkontoret
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Semestervikarier till Svensk Glasåtervinning

Är du intresserad av miljö- och återvinning? Är du en duktig lastmaskinförare med erfarenhet? Vill du arbeta på Sveriges bästa återvinningsanläggning? Se då hit!

Om företaget
Svensk Glasåtervinning är bäst i världen på att återvinna glas. I dag återvinner vi över 90 procent av alla glasförpackningar i Sverige. Det är vi stolta över, eftersom glasåtervinning är ett sätt att ta hand om vår miljö och skapa ett hållbart samhälle. Varje vardag tar vi emot cirka 25 lastbilar med sammanlagt 700 ton glasförpackningar på vår anläggning i Hammar. Där förädlar vi det gamla glaset till ny råvara. Den används sedan till nya produkter som du har nytta och glädje av innan de kommer tillbaka till oss igen.
För att glasets kretslopp ska fungera är vi beroende av dig som lämnar dina glasförpackningar på våra insamlingsplatser. Det du gör är viktigt. För oss. För miljön. Och för framtida generationer. Även om vi redan är bra på glasåtervinning har vi ett ansvar att bli ännu bättre.
Bäst i världen räcker inte för oss. Inte när planeten står på spel.
Läs mer på www.glasatervinning.se.


Dina arbetsuppgifter
Som lastmaskinförare kommer du att arbeta med att serva anläggningen med material. Det processas ca 45 ton glas i timmen som du som lastmaskinförare ansvarar för att fylla på i anläggningen. Du lastar även det återvunna glaset på lastbilar som kommer dagligen och hämtar material. Lastmaskinerna är i 20-tonsklassen och det är därför viktigt att du har en förståelse för vikten av säkerhet när du hanterar maskinen. Arbetstiderna är 2-skift eller ständig natt. Det är bra om du är flexibel, då det kan förekomma skiftbyte.

Din profil
Vi söker dig som har ett intresse för miljö, återvinning och teknik. Det är viktigt att du är driven som person och tar egna initiativ. Du är noggrann i ditt arbetssätt. Du är över 18 år och har en god fysik. Du ska ha C2-kort, gärna med skopa, och erfarenhet av att köra lastmaskin. Då du kommer att arbeta skift eller natt så är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till och från arbetet.

Ansökningsförfarande
Urval kommer att ske löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson, emma.andersson@industrikompetens.se alt 013329401. Du kommer vara uthyrd konsult via oss på Industrikompetens.

Om oss
Industrikompetens och Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Lastmaskinförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid SommarjobbFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 2447
Webbplats: http://www.industrikompetens.se/ga-till-jobb/?jaid=2447
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrikompetens i Östergötland AB
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  
Platsannons

Kurator sökes till Närsjukvårdsområde Söder, Askersund Vårdcentral

Kurator sökes till Närsjukvårdsområde Söder, Askersund Vårdcentral
Askersund

Ärendenummer:
HoS:2017:468

Har du lätt för att skapa bra möten med andra människor? Kan du arbeta såväl självständigt som i team? Då kan detta vara ett jobb för dig. Vi söker nu en kurator till Askersunds vårdcentral inom Närsjukvårdsområde söder.

Askersunds vårdcentral ligger vid norra Vätterns strand, relativt långt från sjukhusvården. Det gör vårt patientarbete brett och varierande. Vi har ett tätt samarbete inom och över yrkesprofessionerna för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. På vår arbetsplats är prestigelöshet och nytänkande viktigt eftersom vi strävar efter att hela tiden utveckla vår verksamhet - alltid med patientens bästa för ögonen.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat självständigt utrednings- och behandlingsarbete, stöd- och krisbearbetning med patienter och deras anhöriga samt extern samverkan.

Du har en viktig uppgift att med dina idéer och din erfarenhet, bidra till att vidareutveckla samverkan tillsammans med övriga aktörer. Här kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter med utbildning utifrån dina intressen och verksamhetens behov. Vidare förväntar vi oss att du är delaktig och drivande i förbättringsarbete och verksamhetsutveckling, hela tiden med patientens bästa i fokus.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har socionomexamen, gärna med tidigare erfarenhet från arbete inom primärvården eller annan hälso- och sjukvårdsverksamhet. KBT- utbildning steg 1 är meriterande.
Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt och i team och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har lätt för att skapa bra möten med såväl patienter som kollegor. Att bidra i verksamhetens utvecklings- och förändringsprojekt ser du som en naturlig del av ditt arbete. Vi ser gärna att du även har forskningsintresse. Närsjukvårdens hälsofrämjande uppdrag är en central del av verksamheten, varför intresse för livsstilsfrågor är meriterande.

Anställningsform:
Tillsvidare, heltid.

Tillträde:
2017-08-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Gustavsson, Verksamhetschef, 0583-857 60.

Facklig företrädare:
Caroline King, Akademikerförbundet SSR, 019-602 03 35.

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-28.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Askersunds vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.
Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Kurator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare, heltid.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: HoS:2017:468
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  
Platsannons

Vi söker modiga personer med vilja att arbeta.

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Kunden.
Vår kund är en person med personlig integritet. Kunden tycker om musik och djur vilket gör att du som söker förmodligen har ett gott öga till dessa intressen.

Vi tror att du som söker har ett stort tålamod och en god förmåga att läsa av andra människor. Vi sätter extra vikt vid din kommunikativa kompetens och förutsätter att du har goda möjligheter till att vara flexibel i dina arbetstider.

Struktur i vardagen är viktigt för vår kund och du som söker förstår balansen mellan när du skall vara tydlig i ditt handlande och när du kan vara mer tillmötesgående. Vidare gör kundens funktionsnedsättning att du kan ställas inför ovana situationer, vilket ställer högre krav på dig i form av ett lugnt tillvägagångsätt och en stor personlig mognad.

De primära arbetsuppgifterna handlar om att finnas där i vardagen för kunden. Ni kommer också att besöka daglig verksamhet. Den typen av arbetsuppgift gör att du som söker bör vara socialt kompetent och vara bekväm med att interagera med andra människor i olika sammanhang.

Krav.
Körkort
Ej allergisk mot pälsdjur

Specifikt om tjänsten.
Vi söker timvikarier.
Arbetstider förekommer över hela dygnet och du förväntas vara bekväm med att sova över hemma hos kund. Helgarbete förekommer.
Frösunda jobbar med löpande urval.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-07
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=90149
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Orvar Bergmarks plats 5
70223  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljande butiksdemonstratör i Askersund

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-22
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/34291-saljande-butiksdemonstrator-i-askersund?promotion=10067-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  

Platsannons

Sjöängsskolan 6-9 söker lärare i SO

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Denna annons avser en tjänst som lärare i SO-ämnen, eventuellt i kombination med ett eller flera andra ämnen. Tjänsten har placering på Sjöängsskolan som finns i en av Sveriges modernaste skolbyggnader. I Sjöängens kultur- och kunskapscentrum finns skolan med drygt 450 elever i årskurserna 6-9 tillsammans med bibliotek, skolbibliotek, fritidsgård och mycket annat.

På Sjöängsskolan arbetar vi i arbets- och ämneslag där våra pedagogers engagemang och intresse skapar ett kollegialt lärande där vi utvecklar pedagogiken tillsammans med stöd i den senaste forskningen. Samtidigt har vi en tydlig struktur med en skolledning som är lättillgänglig och uppmärksammar de enskilda individerna. Allt detta har bidragit till att skapa en god stämning bland vår personal, där alla drar år samma håll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarutbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktigt aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A680693
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9d239cdb-97b9-4e45-842f-582966ac3467&TK=4619a665-d6f7-4087-8089-5de916eb8dff
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Rektorsområde skolår 6-9 (Sjöängen)
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjöängsskolan 6-9 söker lärare i svenska

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Denna annons avser en tjänst som lärare i svenska, eventuellt i kombination med ett eller flera andra ämnen. Tjänsten har placering på Sjöängsskolan som finns i en av Sveriges modernaste skolbyggnader. I Sjöängens kultur- och kunskapscentrum finns skolan med drygt 450 elever i årskurserna 6-9 tillsammans med bibliotek, skolbibliotek, fritidsgård och mycket annat.

På Sjöängsskolan arbetar vi i arbets- och ämneslag där våra pedagogers engagemang och intresse skapar ett kollegialt lärande där vi utvecklar pedagogiken tillsammans med stöd i den senaste forskningen. Samtidigt har vi en tydlig struktur med en skolledning som är lättillgänglig och uppmärksammar de enskilda individerna. Allt detta har bidragit till att skapa en god stämning bland vår personal, där alla drar år samma håll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarutbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktigt aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A680692
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=affe97f0-4013-431f-8de7-f2639fbb202a&TK=5ceab261-54ac-4004-9a0c-773e9d06108d
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Rektorsområde skolår 6-9 (Sjöängen)
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

SRB söker Merchandiser till fasta timmar i Askersund & Laxå

Vi på SRB jobbar på uppdrag från kedjor, butiker och leverantörer med att säkerställa att deras varor är påfyllda i och runt butikshyllan, samt se till att det är fräscht och säljande för deras konsumenter. I din roll som Merchandiser kommer du att ha ansvar över att varorna på butikshyllan och golvet är frontade, påfyllda och rätt skyltade. Du kommer även att få möjlighet att arbeta med varuplockning, ombyggnationer samt beställningar. Arbetet i butik sker till största del självständigt, men du kommer att ha nära kontakt med din arbetsledare och andra stödfunktioner internt på SRB.

Som Merchandiser hos oss på SRB är du en viktig resurs ute i butik. Vi söker därför dig som är en självgående och positiv person som har en god känsla för service. Du är gärna utåtriktad och har lätt för att kommunicera med personer i din omgivning. Vi värdesätter att du arbetar effektivt och är flexibel då arbetet kan innebära att du arbetar i flera olika butiker under samma dag.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med varuplock 3-4 timmar varje måndag i Askersund och Laxå. Hos oss på SRB finns det stora möjligheter att utvecklas och för rätt person kan anställningen innebära fler timmar framöver. Det är ett krav för tjänsten att du har körkort och tillgång till egen bil. Det är även positivt om du har tidigare erfarenhet av arbete i butik, men det är inget krav då vi erbjuder interna utbildningar för våra anställda.

Sökord: varuplock, varuplockare, service, butiksbiträde, butiksmedarbetare, butiksarbete

SRB står för Svensk Rikstäckande Butiksservice och vi är specialister på att maximera försäljning av varor genom att optimera miljön i och runt butikshyllan. Vi har med 500 fast anställda merchandisers en unik närhet till marknaden och besöker ca 2000 butiker varje vecka, från Ystad till Kiruna. Med över 20 års erfarenhet inom dagligvaruhandeln och retail har SRB ett brett utbud merchandisingtjänster för både hylla och golv, alla med syftet att bidra till ökad försäljning för våra kunder.

Du är varmt välkommen att läsa mer om oss på vår hemsida:
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidUpp till 20%Vi erbjuder lön enligt Handels kollektivavtal samt milersättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens:
Webbplats: http://www.webforum.com/form/srbgruppen/form.asp?sid=582144039
Epostadress:
Övrigt: Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt då urvalet sker löpande.
Arbetsplats: 
Adress: SRB Gruppen AB /Linköping
Askersund
69682  Askersund Sverige
Hemsida: http://www.srbgruppen.se
  

Platsannons

Aspa Bruk söker drivna verkstadsmekaniker

Som mekanisk reparatör är Du sysselsatt med reparation, underhåll och ombyggnad av all i fabriken förekommande mekanisk utrustning och rörsystem. Du blir en del i vårt mekanikerteam bestående av 17 reparatörer samt en verkstadschef.

Som verkstadsmekaniker på Aspa Bruk blir du en del i vårt mekanikerteam bestående av 17 mekaniker samt en mekanisk chef. Vi tror att Du har verkstadsutbildning eller annan teknikerutbildning samt erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete, helst från någon processindustri. Har du dessutom kunskaper / erfarenheter av hydraulik, svets och pumpteknik är detta ett plus.

På Ahlström-Munksjös anläggning i Aspa Bruk produceras blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Anläggningen har ca 190 medarbetare. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa uppkomna situationer. Vi välkomnar kvinnliga sökanden.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidPå arbetsplatsen tillämpas Allmänna anställningsvillkor för anställda inom massa- och pappersindustrin. Arbetstiden är normalt sett förlagd till dagtid men övertidsarbete kan förekomma. I rollen ingår beredskapstjänst.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Verkstadsmekaniker
Webbplats:
Epostadress: mats.bjarmark@munksjo.com
Övrigt: Välkommen med Din ansökan - urval sker löpande
Arbetsplats: 
Adress: Munksjö Aspa Bruk AB
Fabriksvägen
69680  ASPABRUK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjukgymnast/fysioterapeut till Askersunds vårdcentral

Sjukgymnast/fysioterapeut till Askersunds vårdcentral
Askersund

Ärendenummer:
HoS:2017:453

Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut till sjukgymnastiken vid Askersunds vårdcentral.

Askersunds vårdcentral ligger vid norra Vätterns strand, relativt långt från sjukhusvården. Det gör vårt patientarbete brett och varierande. Vi har ett tätt samarbete inom och över yrkesprofessionerna för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. På vår arbetsplats är prestigelöshet och nytänkande viktigt eftersom vi strävar efter att hela tiden utveckla vår verksamhet - alltid med patientens bästa för ögonen.

På sjukgymnastiken arbetar fyra sjukgymnaster/fysioterapeuter samt en hemrehabfysioterapeut. Vi har även tillgång till neurosjukgymnast 1-2 dagar per vecka. Verksamheten bedrivs i stora fräscha lokaler med ett välutrustat gym.

Vår verksamhet är väl fungerande och uppskattad av våra patienter. Vi som arbetar här har vidareutbildning inom bland annat OMT, MDT, idrottsmedicin samt muskuloskeletalt ultraljud. Vi har ett öppet och positivt klimat samt tillämpar regelbundet internutbildning. Samarbete och sammanhållning anser vi är viktigt för att kunna bedriva en god vård. Viss gruppverksamhet bedrivs i form av artrosskola samt hjärt- och kärlrehabilitering.

.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna sjukgymnastiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut.

Anställningsform:
Vikariat, heltid under perioden 2017-09-01 till 2018-02-28.

Tillträde:
2017-09-01 eller enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Eva Gustavsson, Verksamhetschef, 076-848 57 50.

Facklig företrädare:
Emma Johansson, Fysioterapeuterna, 0583-85731.

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2017-05-21.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Om organisationen:
Askersunds vårdcentral ingår i Område närsjukvård Örebro och söder. Närsjukvård innefattar vård som är vanlig, ofta förekommande och som finns geografiskt nära patienterna. I närsjukvården ingår bland annat vårdcentraler, vårdcentralsjourer, akutklinik med ambulansverksamheten, sjukvårdsrådgivning, asyl- och invandrarhälsa och ungdomsmottagning. Genom att utöka samarbetet mellan vårdcentraler, specialiserad sjukhusvård och länets kommuner skapar vi ännu bättre vård - hela tiden med patientens bästa i fokus.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.

Övrigt:
Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Fysioterapeut/Sjukgymnast
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidVikariat heltid under perioden 2017-09-01 till 2018-02-28.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: HoS:2017:453
Webbplats: http://www.regionorebrolan.se/ledigajobb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Örebro län
Box 1613
70116  Örebro Sverige
Hemsida: www.regionorebrolan.se
  

Platsannons

Sjöängsskolan 6-9 söker lärare i engelska

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Denna annons avser en tjänst som lärare i engelska, eventuellt i kombination med ett eller flera andra ämnen. Tjänsten har placering på Sjöängsskolan som finns i en av Sveriges modernaste skolbyggnader. I Sjöängens kultur- och kunskapscentrum finns skolan med drygt 450 elever i årskurserna 6-9 tillsammans med bibliotek, skolbibliotek, fritidsgård och mycket annat.

På Sjöängsskolan arbetar vi i arbets- och ämneslag där våra pedagogers engagemang och intresse skapar ett kollegialt lärande där vi utvecklar pedagogiken tillsammans med stöd i den senaste forskningen. Samtidigt har vi en tydlig struktur med en skolledning som är lättillgänglig och uppmärksammar de enskilda individerna. Allt detta har bidragit till att skapa en god stämning bland vår personal, där alla drar år samma håll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarutbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktigt aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-05-01
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A678948
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=61fe75e0-0434-4ab1-a11b-0e2b5884c788&TK=71bfc6d0-4137-48f0-be17-110d4f4e5137
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Rektorsområde skolår 6-9 (Sjöängen)
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjöängsskolan 6-9 söker lärare i spanska

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Denna annons avser en tjänst som lärare i spanska, eventuellt i kombination med ett eller flera andra ämnen. Tjänsten har placering på Sjöängsskolan som finns i en av Sveriges modernaste skolbyggnader. I Sjöängens kultur- och kunskapscentrum finns skolan med drygt 450 elever i årskurserna 6-9 tillsammans med bibliotek, skolbibliotek, fritidsgård och mycket annat.

På Sjöängsskolan arbetar vi i arbets- och ämneslag där våra pedagogers engagemang och intresse skapar ett kollegialt lärande där vi utvecklar pedagogiken tillsammans med stöd i den senaste forskningen. Samtidigt har vi en tydlig struktur med en skolledning som är lättillgänglig och uppmärksammar de enskilda individerna. Allt detta har bidragit till att skapa en god stämning bland vår personal, där alla drar år samma håll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarutbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktigt aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A677969
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9411e1f4-e3f5-4e9c-ac46-f5dec67973f2&TK=f3a4693b-e524-4e71-bb60-08f3473c58ef
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Rektorsområde skolår 6-9 (Sjöängen)
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande förskollärare till Björkängens förskola

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Närlundaområdet söker vikarierande förskollärare till Björkängens förskola i Askersunds tätort.
ARBETSUPPGIFTER
Du som förskollärare har ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag i samarbete med övrig personal på förskolan. Du förväntas tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget driva och systematiskt utveckla verksamheten. Du arbetar för att utveckla en god lek- och lärandemiljö. Du känner dig trygg i din roll som förskollärare och sätter barnens lärande och trygghet i fokus.
KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning som förskollärare, god samarbetsförmåga och en positiv barnsyn.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Erfarenhet av arbete i förskola eller i förskoleklass är meriterande.
Förskollärarlegitimation är ett krav.


ÖVRIGT
Askersunds kommun arbetar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.

När du arbetar hos oss får du fria pedagogiska luncher.

När du arbetar inom Barn och Utbildningsförvaltningen får du varje år möjlighet att önska sysselsättningsgrad inför nästkommande verksamhetsår.

Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 Eller enligt överenskommelse., upphör: 2018-04-30 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A677328
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bbd60eed-5262-4481-89fb-e8c4d14f9919&TK=7344fae7-e764-485e-867a-8a83c2f989eb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Box 22
69621  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vikarierande förskollärare till Snörmakarens förskola

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Närlundaområdet söker vikarierande förskollärare till Snörmakarens förskola i Askersunds tätort.
ARBETSUPPGIFTER
Du som förskollärare har ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag i samarbete med övrig personal på förskolan. Du förväntas tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget driva och systematiskt utveckla verksamheten. Du arbetar för att utveckla en god lek- och lärandemiljö. Du känner dig trygg i din roll som förskollärare och sätter barnens lärande och trygghet i fokus.
KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning som förskollärare, god samarbetsförmåga och en positiv barnsyn.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Erfarenhet av arbete i förskola eller i förskoleklass är meriterande.
Förskollärarlegitimation är ett krav.


ÖVRIGT
Askersunds kommun arbetar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.

När du arbetar hos oss får du fria pedagogiska luncher.

När du arbetar inom Barn och Utbildningsförvaltningen får du varje år möjlighet att önska sysselsättningsgrad inför nästkommande verksamhetsår.

Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-07 Eller enligt överenskommelse., upphör: 2017-12-31 Kan eventuellt komma att förlängas.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A677312
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5c73d781-3d7c-435f-ac74-6f71fef5f4d1&TK=98b081fd-475d-4944-8e97-f2b2762f3d46
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Box 22
69621  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pedagoger till resursgruppen Närlundas förskolor

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Närlundas förskolor söker nu personal som ska ingå i vår resursgrupp.

Är du utbildad pedagog med engagemang för arbete inom barnomsorg? Vill du ha chansen att bredda din yrkeskompetens samt även få möjlighet till personlig utveckling tillsammans med olika barngrupper? Då är det dig vi söker till denna tjänst.

De yrkesgrupper vi söker är förskollärare, barnskötare och fritidspedagoger.


ARBETSUPPGIFTER
Som anställd i resursgruppen kommer du att jobba mot förskolorna på Närlundaområdet i Askersund. För att trivas i gruppen bör du vara en person som trivs med variation och omväxling.

Att arbeta i resursgruppen innebär att Du arbetar utifrån verksamhetens bemanningsbehov, vilket ger ett omväxlande arbete med tjänstgöring i olika arbetsgrupper. På grund av detta flexibla arbetssätt är tanken att vår resursgrupp har en arbetstidsförkortning till 37 timmar/vecka.

Du kommer att ha en mycket betydelsefull roll då det gäller att bidra till arbetsgruppernas kompetens och effektivitet. Arbetet ställer krav på flexibilitet och engagemang och ska genomsyras av kommunens ledord; mod, lust och engagemang.

De vi söker har förmågan att arbeta i team, har ett gott bemötande mot barn, elever, arbetskamrater, samt mot andra yrkesprofessioner och arbetsledning. Vi ser detta som en förutsättning för att tillsammans kunna upprätthålla ett gott arbetsklimat och arbeta lösningsfokuserat.

Arbetet innebär att Du är flexibel, kan prioritera bland arbetsuppgifter, se möjligheter istället för hinder och ha en positiv inställning. I dina arbetsuppgifter ingår vissa administrativa arbetsuppgifter.

Resursgruppens omväxlande arbete möjliggör för din personliga utveckling samt möjliggör även för en breddning av din yrkeskompetens. Vi hoppas att Du vill ta chansen att vara del av denna spännande resursgrupp och även få möjlighet att med din kompetens och ditt engagemang vara med och utveckla kommunens verksamhet - ansök redan idag!

Vi erbjuder bland annat:
- friskvårdskuponger
- årsarbetstid
- möjlighet till önskad sysselsättningsgrad/år
- trivselpengar/år

OBS! Urval och tillsättning kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag!KVALIFIKATIONER
- Utbildning inom området (barnskötare, förskollärare och/eller fritidspedagog)
- Erfarenhet av arbete inom barnomsorg och/eller grundskola är önskvärt
- Ett gott bemötande och ett genuint intresse för att arbeta med barn och elever.
- Vara flexibel och trivas med att arbeta på olika arbetsplatser och i olika arbetsgrupper

Du ska ha grundläggande datorkunskaper.
Körkort B och tillgång till bil är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som gör att du kan bidra med ett bra samarbetsklimat och ett gott bemötande.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!

Askersunds kommun eftersträvar en organisation med mångfald.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Schema. 37 timmar/vecka (heltid) Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Tillträde kan ske tidigare enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A671484
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ec198f8f-1419-4a87-a9d0-8f0c327b0ae3&TK=54c0138f-b685-4380-9427-694d687a269f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Närlunda rektorsområde; 1-11 år
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Förskolechef till centrala Askersunds förskolor

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.
ARBETSUPPGIFTER
Askersunds kommun har startat en intensifierad process med att höja måluppfyllelsen och resultaten och söker nu en förskolechef till Askersunds fem centrala förskolor samt till kommunens omsorg på obekväm arbetstid. Vi ser att du kommer arbeta målmedvetet tillsammans med samordnare, arbetslag och elevhälsateam med våra olika styrdokument som fokus. Vi vill även att du som förskolechef verkar för att skapa en flexibel miljö där alla barn kan nå så långt de har möjlighet till och där pedagogernas kompetenser tas tillvara. Som förskolechef kommer du även att ingå i förvaltningens ledningsgrupp tillsammans med förvaltningschef, övriga förskolechefer och rektorer.

KVALIFIKATIONER
För att arbeta som förskolechef behöver du ha vana av ledningsarbete och god förmåga att skapa förutsättningar för medarbetarna att utföra sitt arbete. Du ska vara en tydlig ledare med förmåga att entusiasmera. Du ska ha pedagogisk erfarenhet och god administrativ förmåga. Vi förutsätter att din utbildningsbakgrund är på högskolenivå med pedagogisk inriktning. Dokumenterad erfarenhet av arbete som förskolechef samt rektorsutbildning eller annan ledarskapsutbildning är meriterande.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.


ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Förskolechef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde under hösten 2017 eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A676027
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ee1cebb5-bddf-43a6-921c-f6939d5aa5d5&TK=397be4f8-805e-4d16-9da1-78acf83c4729
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Box 22
69621  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistent till man i Askersund

Vi söker en personlig assistent till vår kund i Motala. En rullstolsburen man med funktionsnedsättning som har ett stort omvårdnadsbehov. Du hjälper kunden med all personlig omvårdnad i och utanför hemmet. Även med hushållsgöromål såsom städning, tvätt och matlagning. Arbetstiderna är kvällar och helger.

Vi söker dig, gärna livserfaren kvinna med eller utan erfarenhet inom vården. Det krävs att Du som personlig assistent är trygg i dig själv och inte rädd för att ta egna initiativ. Du är lyhörd, punktlig, flexibel, noggrann och har ett genuint intresse för ditt arbete. För tjänsten krävs att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du ska vara rökfri och ha körkort och egen bil.

Er Assistans i Mellansverige AB arbetar med personlig assistans till människor med funktionsnedsättningar enligt lagen om Stöd och Service för vissa funktionshindrade (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidKollektivavtal finns. 60%-80%Individuell lönesättning. Timlön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: PA/Motala
Webbplats:
Epostadress: daniela@erais.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Er Assistans i Mellansverige AB
Skäpplandsgatan 1C
70346  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Restaurangbiträde Askersund

Hargegrillen är ett gatukök som säljer sedvanliga äkta hamburgare, korv och övriga rätter.

Vi söker nu två retaurangbiträden som är självgående och handlingskraftiga.

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga uppgifter inom yrket såsom matlagning, städning och stå i kassan.

Du som söker ska ha erfarenhet av matlagning samt kassavana. Arbetet innebär ett högt tempo och därför ser vi att du är stresstålig och initiativtagande. Arbetet innebär också många kundkontakter och kräver därför att du alltid har ett gott bemötande och är serviceinriktad.

Körkort är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidTjänsten är på 50 % med möjlighet till mer timmar. Arbetet är på dagtid, kvällstid samt helger.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats:
Epostadress: lars.hamnert@yahoo.com
Övrigt: Ansökan ska innehålla CV samt referenser.
Arbetsplats: 
Adress: Hargegrillen

69694  HAMMAR 
Hemsida:
  

Platsannons

Förskollärare till Närlundaområdet i Askersund

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Närlundaområdet söker förskollärare till förskolorna Snörmakaren, Björkängen och Kristinagården i Askersunds tätort.
ARBETSUPPGIFTER
Du som förskollärare har ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag i samarbete med övrig personal på förskolan. Du förväntas tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget driva och systematiskt utveckla verksamheten. Du arbetar för att utveckla en god lek- och lärandemiljö. Du känner dig trygg i din roll som förskollärare och sätter barnens lärande och trygghet i fokus.
KVALIFIKATIONER
Du har en utbildning som förskollärare, god samarbetsförmåga och en positiv barnsyn.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Erfarenhet av arbete i förskola eller i förskoleklass är meriterande.
Förskollärarlegitimation är ett krav.


ÖVRIGT
Askersunds kommun arbetar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.

När du arbetar hos oss får du fria pedagogiska luncher.

När du arbetar inom Barn och Utbildningsförvaltningen får du varje år möjlighet att önska sysselsättningsgrad inför nästkommande verksamhetsår.

Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2017-08-07 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: A671472
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=09bb433a-308c-40d4-8e26-2121a3f22e77&TK=1a4e4e52-6d64-4b45-9a50-886ce7968da4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Box 22
69621  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig Assistent till en 9-årig tjej i Åsbro!


Arbetsuppgifterna är att hämta dottern i skolan (Kumla) , hitta på olika aktiviteter som passar henne, vara med här i hemmet (Åsbro) med resten av familjen. Vanliga aktiviteter är Lek och Buslandet, bada i simhall, cykla, promenader, kasta sten i ån/sjön, lekparker m.m.
Men även att på ett lekmässigt sätt träna henne i vanliga vardagssituationer.

Det gäller att vara steget före hela tiden och kunna förutse och undvika konflikter. Planering är A och O. Vi arbetar lågaffektivt.

Vi bor i Åsbro så du ska tycka att resvägen är okej INNAN du söker tjänsten.

Du ska älska barn, ha skinn på näsan, ha barnasinnet kvar men ändå vara mogen.
Du ska vara ansvarsfull, flexibel, lugn och trygg i dig själv, ha tålamod, vara påhittig.
Du får inte vara allergisk mot vare sig djur eller svordomar.
Du ska kunna strukturera upp dagarna efter barnets behov.
Gärna ha erfarenhet utav neuropsykologiska funktionshinder men det är inget krav. Krav däremot är erfarenhet av barn sedan tidigare, prata flytande svenska, rökfri (under arbetspasset) samt körkort och tillgång till egen bil.

Dottern är en otroligt tuff, aktiv, busig och glad tjej på 9 år. Impulsiv och framåt. Fullt rörlig och kräver aktiv tillsyn hela tiden. Hon älskar att vara ute. Pratar oavbrutet men förstår inte alltid innebörden i orden, gillar att skoja och busa, är väldigt bestämd och har humör till tusen!
Hennes diagnoser är Medelsvår/Måttlig utvecklingsstörning, Autism, ADHD, Sömnstörningar samt sondmatas, så det en fördel att du har erfarenhet av det.


Arbetsuppgifterna är att hämta dottern i skolan (Kumla) , hitta på olika aktiviteter som passar henne, vara med här i hemmet (Åsbro) med resten av familjen. Vanliga aktiviteter är Lek och buslandet, Bada i simhall, Cykla, Promenader, Kasta sten i ån/sjön, Lekparker m.m.
Men även att på ett lekmässigt sätt träna henne i vanliga vardagssituationer.

Det gäller att vara steget före hela tiden och kunna förutse och undvika konflikter. Planering är A och O. Vi arbetar lågaffektivt.

Vi bor i Åsbro så du ska tycka att resvägen är okej INNAN du söker tjänsten.

Du ska älska barn, ha skinn på näsan, ha barnasinnet kvar men ändå vara mogen. Du ska vara ansvarsfull, flexibel, lugn och trygg i dig själv, ha tålamod, vara påhittig. Du får inte vara allergisk mot vare sig djur eller svordomar. Du ska kunna strukturera upp dagarna efter barnets behov.
Gärna ha erfarenhet utav neuropsykologiska funktionshinder men det är inget krav. Krav däremot är erfarenhet av barn sedan tidigare, prata flytande svenska, rökfri (under arbetspasset) samt körkort och tillgång till egen bil.

Dottern är en otroligt tuff, aktiv, busig och glad tjej på 9 år. Impulsiv och framåt. Fullt rörlig och kräver aktiv tillsyn hela tiden. Hon älskar att vara ute. Pratar oavbrutet men förstår inte alltid innebörden i orden, gillar att skoja och busa, är väldigt bestämd och har humör till tusen! Hennes diagnoser är Medelsvår/Måttlig utvecklingsstörning, Autism, ADHD, Sömnstörningar samt sondmatas.

Du kommer att få arbeta på schema, 1-3 pass i veckan, med chans till fler timmar. Behövs även extra på sommarlovet. Och till hösten finns möjlighet till större tjänst för rätt person.

Du kommer bli anställd av FMF assistans AB. Belastningsregister från Polisen är ett krav när man ska arbeta med barn, så beställ den gärna redan nu från polisens hemsida.

Tillträde så fort som möjligt.
Mejla på cindybell@live.se så bokar vi upp en intervju.


FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Du som assistent innefattas av kollektivavtalet KFO. Vi tar polisregister utdrag på alla våra anställda, då vi värnar om brukarens säkerhet. Tänk på att handläggningstiden är 1-2 veckor, var ute i god tid. Finner ni detta intressant skicka in ett cv och personligt brev. Körkort önskvärt samt egen bil.
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu kommer att få arbeta på schema, 1-3 pass i veckan, med chans till fler timmar. Behövs även extra på sommarlovet. Och till hösten finns möjlighet till större tjänst för rätt person. 40%-60%Du kommer bli anställd av FMF assistans AB. Belastningsregister från Polisen är ett krav när man ska arbeta med barn, så beställ den gärna redan nu från polisens hemsida.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cindybell@live.se
Övrigt: Vi rekryterara löpande, så sök tjänsten idag!!
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
Adolfsbergsvägen 2-4
70227  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  

Platsannons

Sjöängsskolan 6-9 söker specialpedagog

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Denna annons avser en tjänst som specialpedagog. Tjänsten har placering på Sjöängsskolan som finns i en av Sveriges modernaste skolbyggnader. I Sjöängens kultur- och kunskapscentrum finns skolan med drygt 450 elever i årskurserna 6-9 tillsammans med bibliotek, skolbibliotek, fritidsgård och mycket annat.

På Sjöängsskolan arbetar vi i arbets- och ämneslag där våra pedagogers engagemang och intresse skapar ett kollegialt lärande där vi utvecklar pedagogiken tillsammans med stöd i den senaste forskningen. Samtidigt har vi en tydlig struktur med en skolledning som är lättillgänglig och uppmärksammar de enskilda individerna. Allt detta har bidragit till att skapa en god stämning bland vår personal, där alla drar år samma håll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant utbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktigt aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: enligt överenskommelse. .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A674715
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=c35be176-21c6-43d3-9a2d-691ddafa3e80&TK=90fc1877-ab1c-4921-8517-634dca5e2f8a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Rektorsområde skolår 6-9 (Sjöängen)
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjöängsskolan 6-9 söker lärare i trä- och metallslöjd

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.


ARBETSUPPGIFTER
Denna annons avser en tjänst som lärare i trä- och metallslöjd. Tjänsten har placering på Sjöängsskolan som finns i en av Sveriges modernaste skolbyggnader. I Sjöängens kultur- och kunskapscentrum finns skolan med drygt 450 elever i årskurserna 6-9 tillsammans med bibliotek, skolbibliotek, fritidsgård och mycket annat.

På Sjöängsskolan arbetar vi i arbets- och ämneslag där våra pedagogers engagemang och intresse skapar ett kollegialt lärande där vi utvecklar pedagogiken tillsammans med stöd i den senaste forskningen. Samtidigt har vi en tydlig struktur med en skolledning som är lättillgänglig och uppmärksammar de enskilda individerna. Allt detta har bidragit till att skapa en god stämning bland vår personal, där alla drar år samma håll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med lärarutbildning. Erfarenhet från liknande tjänster och arbetsuppgifter är meriterande. Vi tror att det är viktigt att du har förståelse för betydelsen av god kommunikation med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning för att lyckas i uppdraget. Personlig lämplighet är en viktigt aspekt i rekryteringen.

Tjänstens utformning påverkas av vilka kompetenser du besitter.

Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A674706
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=048f7e9c-7b53-470b-b0c9-844a79abd6fa&TK=9578c7cb-0ea3-4447-ac1c-c80e8cb2ca80
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Rektorsområde skolår 6-9 (Sjöängen)
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Galfa AB söker medarbetare till jobb inom galvaniseringsindustri

Galfa AB i Askersund registrerades som bolag i maj 1959 och har sedan dess försett marknaden med galvaniserade/rostskyddade detaljer. Nu söker vi en ny medarbetare!

Som vår medarbetare gör du det mesta inom vår verksamhet. Framförallt kommer du arbeta med galvaniseringsprocessen, vilket innebär att du behöver ha ett stort säkerhetstänk och vara ansvarstagande gentemot både dig själv och dina kollegor.

Du kommer även att arbeta med underhåll och reparationer av våra maskiner samt hantera gods med hjälp av traktorlastare och truckar. Det förekommer också körningar med vår egna budbil.

Som person bör du kunna hantera att jobba både enskilt och i grupp samt klara av 2- eller 3-skiftsarbete.

Introduktion och handledning sker på plats.

Utbildning/erfarenhet:

Krav på:
-B-körkort
-erfarenhet av verkstadsarbete och/eller verkstadsutbildning
-ett par års arbetslivserfarenhet
-god svenska i tal och skrift

Meriterande:
-boende i Askersund med omnejd


Rekryteringen sker löpande, vänta inte med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Verkstadsmekaniker/Verkstadstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid2-skift/3-skift.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-25
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@galfa.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Galfa AB

69630  ASKERSUND 
Hemsida: www.galfa.se
  

Platsannons

Specialpedagog

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

I den norra delen av Askersunds kommun ligger Norra rektorsområdet som består av tre F-5 skolor, i Åsbro, Rönneshytta och Snavlunda.

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro med omnejd.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är att handleda personal, driva utvecklingsarbete för att förbättra och förändra arbetsmetoder och arbetssätt, arbeta med pedagogisk kartläggning och delta i arbetet kring elever i behov av särskilt stöd. Du ingår i skolans elevhälsoteam och är därmed en viktig del i skolans hälsofrämjande och förebyggande arbete för att skapa goda lärmiljöer.

Kommunens specialpedagoger som grupp arbetar för att tillvarata varandras spetskompetenser och för att utveckla arbetssätt och metoder genom regelbundna träffar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en lärarexamen samt specialpedagogexamen från specialpedagogprogrammet. Meriterande är specialpedagogisk erfarenhet och påbyggnadsutbildning inom tal- och språk.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och förmåga att kunna skapa goda relationer med barn, personal och vårdnadshavare och ha ett positivt barn- och elevperspektiv.

Körkort B och tillgång till egen bil är ett krav.

Intervju och tillsättning sker kontinuerligt under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller på papper.
Publiceraddatum: 2017-02-15
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A568353
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1f256f92-82e9-41e6-a3a6-3aecbe072d15&TK=7774ba43-3cfd-4c38-8a3e-1fed500f7d68
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Box 22
69621  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad? Personlig Assistent i Åsbro.

Hej!
Jag är en tuff och glad tjej med häftigt humör och som är väldigt busig och sprallig. Jag bor på landet, därför är det ett krav at du har tillgång till bil.
Jag har ibland ett humör som spelar mig ett spratt, vilket gör att du som min assistent ska både ha tålamod och inte backa när det hettar till! Jag har svårt att sortera mina intryck och blir det för mycket, kan jag blir utåtagerande, där behöver jag din hjälp, så att min vardag blir tydlig och lugn. Mina intressen är att bada och vara med på gymnastiken, jag älskar att röra på mig! Jag rider på hästar, vilket förutsätter att du inte är allergisk mot djur. Om det kommer karuseller till stan, är jag nog den som står först i kön.
Jag behöver dig som kan lära mig att vara i nuet, och inte göra allt som faller mig in, skapa ett lugn när min själ inte hittar det själv.
Jag pratar med många ord, älskar att prata, men har även ett bildschema som stöd i min vardag.
Eftersom jag är så påhittig så krävs det att du som min assistent alltid är 2 steg före mig, i tanke och handling! Om du har mycket fantasi och mycket roliga planer i backfickan, jag då är jag en lycklig tjej.

Vi eftersöker en tjej i 20 års åldern, eftersom vår brukare gillar fart och fläkt!
Du bör också vara ordningsam och ansvarsfull som person då detta är ett väldigt känsligt arbete där du blir en viktig person i våra liv.
Din arbetsplats är belägen i Åsbro som ligger 4 mil söder om Örebro.
Ibland åker vi iväg på olika semester resor och det kommer även att förekomma egna utflykter ensam med brukaren.
Det är ett krav att du har körkort efter som det ingår att hämta brukaren i skolan som ligger i en annan kommun, samt kunna ta er smidigt till olika aktiviterer då kollektivtrafiken inte är aktuell för brukaren pga väntan och byten som blir.
För rätt person som har det där lilla extra, den där speciella personkemin som gör att ni två passar tillsammas, finns erbjudande om att stanna kvar och
utöka sin tjänst.
Det är väldigt viktigt att du som söker utgår från att vilja stanna en längre tid, flera år framåt, om allt fungerar mellan er. Det blir alltid en stor sorg när en assistent måste sluta av olika orsaker, så det vill vi såklart undvika i möjliga mån.

FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Du som assistent innefattas av kollektivavtalet KFO. Vi tar polisregister utdrag på alla våra anställda, då vi värnar om brukarens säkerhet. Tänk på att handläggningstiden är 1-2 veckor, var ute i god tid. Finner ni detta intressant skicka in ett cv och personligt brev. Körkort önskvärt.
Publiceraddatum: 2017-02-14
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstider är följande: skoldag: 14-21, Helg/lov: 8-17 eller två skift 8-14 + 14-20, Tiderna kan komma justeras lite efter behov, men meddelas i god tid. Dubbel assistans 4 ggr/år vid ev resa eller större aktivitet. 40%-60%Vi har kollektivavtal med KFO samt friskvårdspeng på 2000 kr/år och anställd.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cindybell@fmfassistans.se
Övrigt: Rekrytering löpande.
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
Adolfsbergsvägen 2-4
70227  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  

Platsannons

O'Learys söker kock

O’Learys söker Xtra personal till köket som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Vi söker dig som
Har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående

OMFATTNING: Vid behov

ARBETSTIDER: Kväll & Helg

PLATS: O´Learys Askersund Bowling

VI ERBJUDER DIG: Ett spännande jobb med härliga kollegor.

KONTAKT: Pia Hiukka 0583-703001

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som?grundades 1988 i Göteborg?av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam.?Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014?och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com
Publiceraddatum: 2017-01-12
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-01
Referens:
Webbplats: http://career.olearystrademark.com/jobs/24155-o-learys-soker-kock?promotion=5279-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: House of Brands
Lilla Bergsgatan 6
69630  Askersund Sverige
Hemsida: http://www.olearyssportsbar.com/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal