Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:02

Lediga jobb i Askersunds kommun (1882), Örebro län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd11 181
Täthet13,69Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 019,74Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land816,46Landareal (km²)
Sjö60,91Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Personlig assistent till man i Åsbro

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker dig som vill jobba lite extra som timvikarier hos en av våra kunder boende i Åsbro. Vi ser även gärna att du som söker ska kunna arbeta som sommarvikarie på schema, från ca. 80-100% under sommaren 2018.

Kunden är en man i 37 års åldern och du som assistent kommer hjälpa honom med det mesta som har med vardagen att göra. Allt från personlig hygien, matlagning, städning och träning.

Assistansen kommer att utföras i mannens hem, men också utanför hemmet vid eventuella utflykter. Kunden tycker bland annat om musik, sport & träning mm. Det är därför en fördel om du som söker också har ett  intresse av musik samt sport, då kunden ibland går på konserter och även på en del sport event.

För kundens räkning ser vi gärna att du som söker är i ålder 25-45 år. Du som söker ska vara en glad, aktiv och positiv person med skinn på näsan och tycka om att arbeta med människor. Tidigare erfarenhet/arbete inom vården är meriterande.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades.  Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund.


Körkort: B-körkort och tillgång till egen bil krävs för att ta sig till och från arbetsplatsen. 

Arbetstid / Varaktighet: Varierande arbetstider så som dagar, kvällar och helger. Tjänsten är en timvikarietjänst, vilket innebäer att du kommer bli inringd vid ordinarie personals frånvaro. Vi ser även gärna att du som söker ska kunna arbeta som sommarvikarie mellan 80-100% under sommaren 2018. Arbetstiden är förlagda mellan 08:00-23:00 på vardagar och 09:00-24:00 på helgen.

Lön: Enligt avtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11145
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Fabriksgatan 22
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  

Platsannons

Säljare sökes i Askersund

Du kommer att demonstrera och sälja en av världens mest utvecklade produkt inom luftrening. Produkten har väldigt många användningsområden och med våra unika ekonomiska lösningar kan vem som helst bli ägare till denne. Du åker ut på förbokade besök som bokas upp av vår bokningsavdelning på kontoret. Arbetsområden väljer du själv men vi brukar rekommendera att du jobbar där du bor eller upp till 5 mils radie. Alla körningar du gör inom arbetet har du 18.50 kr per mil som med vårat kostnadsavdrag betalas ut varje månad på din lön. Du är själv med och planerar ditt arbetsschema med tider. Mer information får du på din personliga intervju.Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar från grunden. Vi ser gärna att du är en glad och ambitiös person med social kompetens som gillar utmaningar och möten med nya människor. Vill du själv bestämma dina arbetstider? Vill du ha möjlighet att påverka din egen inkomst? Vill du få ständig utbildning och utvecklas både som person och inom säljyrket? Då har vi jobbet för dig! Hos oss har du möjlighet att styra din yrkesmässiga framtid själv

Utbildningen hålls på vårt kontor på i Jönköping. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och tillsätter tjänsten omgående när vi hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan till oss på. För mer information besök våran hemsida www.pureair.se
Publiceraddatum: 2017-12-28
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDu väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid.Garantilön på 24.750 kr i månaden om du inte säljer något. (19.935 kr + Ob. Tillägg på 4.815 kr) Provision när du säljer Du har betalt oavsett om du säljer eller ej
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@pureair.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobi Paradise AB
Sörängsliden 12
56291  Månsarp Sverige
Hemsida: http://www.pureair.se
  

Platsannons

Kock till resurspersonsgruppen (söder), vikariat, 100%

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Är du en av våra medarbetare vid måltidsenheten?

Måltidsenhetens tillagningskök och mottagningskök med kombitjänster, måltid och städ, är dina arbetsplatser i första hand.
Du ingår i måltidsenhetens fasta resurspersonsgrupp och har ditt ”hemmakök” vid Lunnagårdens kök. Du kommer att arbeta som resursperson vid våra kök och städ, när behov uppstår. Du kommer att bli bokad via kommunens bemanningsenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt kockuppdrag är:
• Dagligt förekommande arbetsuppgifter inom kök som, matlagning, servering, varumottagning, disk, städ, kontakter med brukare och verksamheter på olika nivåer, transporter m.m.
• Daglig produktionsplanering och uppföljning, lösa korttidsfrånvaro i gruppen, vara delaktig på arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och utbildningar, medansvar för introduktion och instruktion av nya medarbetare, ekonomisk medansvar, medansvar för att egenkontrollen efterlevs m.m.
• Egna ansvarområden som, samordnare, kontaktperson, beställningsansvar från anbud, kontroll, attest av följesedlar eller faktura, egenkontroll m.m.
• Ersättare för 1:e kock, samordnare eller kontaktperson.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer och kompetens:
Du har:
• Restaurang- och storhushållsutbildning eller utbildning som vi bedömer som likvärdig,
• kunskap i specialmatlagning, datavana, goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll,
• praktisk färdighet och talang i matlagning vid storkök, du kan planera både praktiskt och administrativt arbete.
Personliga egenskaper:
• Tidigare erfarenheter, dina personliga egenskaper och lämplighet värderas högt.

Körkort B är ett krav.


ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan på www.offentligajobb.se alternativt via mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga CV, personligt brev samt ange referensnummer).

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Inget beslut om anställning tas dock innan sista ansökningsdagen.

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. 100%, dagtid, mån-fre. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Vikariat under perioden 180201-190331, med eventuell förlängning.Månadslön Lön enligt avtal. FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A743193
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=db193680-1ded-40fb-aa97-79a6f68e68d5&publishCode=AMS&TK=b13539e9-45b9-4804-89b1-1b31c999509f
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Teknisk förvaltning
Stöökagatan 8
69682  Askersund Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kock till resurspersonsgruppen (centralt i Askersund), vikariat, 87%

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Är du en av våra medarbetare vid måltidsenheten?

Måltidsenhetens tillagningskök och mottagningskök med kombitjänster, centralt i Askersund, måltid och städ, är dina arbetsplatser i första hand.
Du ingår i måltidsenhetens fasta resurspersonsgrupp och har ditt ”hemmakök” vid Sjöängens kök. Du kommer att arbeta som resursperson vid våra kök när behov uppstår. Du kommer att bli bokad via kommunens bemanningsenhet.

ARBETSUPPGIFTER
Ditt kockuppdrag är:
• Dagligt förekommande arbetsuppgifter inom kök som, matlagning, servering, varumottagning, disk, städ, kontakter med brukare och verksamheter på olika nivåer, transporter m.m.
• Daglig produktionsplanering och uppföljning, lösa korttidsfrånvaro i gruppen, vara delaktig på arbetsplatsträffar, medarbetarsamtal och utbildningar, medansvar för introduktion och instruktion av nya medarbetare, ekonomisk medansvar, medansvar för att egenkontrollen efterlevs m.m.
• Egna ansvarområden som, samordnare, kontaktperson, beställningsansvar från anbud. kontroll, attest av följesedlar eller faktura, egenkontroll m.m.
• Ersättare för 1:e kock, samordnare eller kontaktperson.


KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer och kompetens, Du har:
• Restaurang- och storhushållsutbildning eller utbildning som vi bedömer som likvärdig,
• kunskap i specialmatlagning, datavana, goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll,
• praktisk färdighet och talang i matlagning vid storkök, du kan planera både praktiskt och administrativt arbete.
• Körkort B är ett krav.
Personliga egenskaper
• Tidigare erfarenheter, dina personliga egenskaper och lämplighet värderas högt.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan på www.offentligajobb.se alternativt via mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga CV, personligt brev samt ange referensnummer).

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Inget beslut om anställning tas dock innan sista ansökningsdagen.

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. Vikariat, 87%, dagtid, mån-fred, under perioden 180125-180903, med eventuell förlängning. Dagtid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön Lön enligt avtal. FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: A743002
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8edaccd7-ff06-41be-a1ac-61f79ef657be&publishCode=AMS&TK=2a1a04af-f3cd-4047-9cc2-a95cf9691730
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Teknisk förvaltning
Stöökagatan 8
69682  Askersund Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Semestervikarier 2018

• Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

ARBETSUPPGIFTER
Askersunds kommun söker nu semestervikarier till ett av Sveriges viktigaste jobb inom vård-och omsorg samt funktionsstöd. Vikarieperioden gäller för sommaren 2018, från mitten av juni till mitten av augusti med introduktionsutbildning och bredvidgång innan vikariatets start (genomförs i juni).

Vi söker undersköterskor, stödassistenter och vårdbiträden/vårdare med ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du kommer i ditt arbete att vara en hjälpande hand i vardagen till personer med olika typer av behov. Du erbjuds ett omväxlande arbete med möjlighet till personlig utveckling, samt möjlighet till förlängning efter semesterperioden.

Om vi trivs med dig och du med oss så finns goda chanser att få fortsätta arbeta som vikarie inom verksamheten.

Vi ser fram mot att få din ansökan!

KVALIFIKATIONER
- Du ska vara 18 år eller äldre och gärna ha relevant utbildning.
- Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor.
-Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att arbeta i team och att du har ett gott bemötande mot brukare, närstående, arbetskamrater, andra yrkesprofessioner och arbetsledning.
- Arbetet kan delvis upplevas både fysisk och psykiskt påfrestande, vilket gör att arbetet kräver god grundfysik och i övrigt god hälsa.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Introduktionsutbildning kommer att ske under vecka 24.

Till vissa tjänster krävs B-körkort.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald. Erfarenhet är önskvärt men ej nödvändigt.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 150
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimavlönad. Schema. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring, dag- kvälls- och nattarbete. Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2018-06-18 Enl ök., upphör: 2018-08-12 .Timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: SEMVIK 2018
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=0c375c8f-aa92-4623-a41d-c2f38a593f1f&publishCode=AMS&TK=4d0b7bdb-46b2-455e-ae3a-a20bdcc06b93
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Personalkontoret
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Driftingenjör för Blekeri-Torkmaskin

Du ansvarar, genom samarbete med övrig ledning inom Produktionsavdelningen, för utveckling av process och personal med strävan att förbättra säkerhet, produktivitet, kvalitet och energiförbrukning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Tätt samarbete med driftledning, skiftledare och övrig personal inom avdelningen för att nå uppsatta, både kort- och långsiktiga mål
- Daglig kontroll av avdelningens produktion med avseende på mål, kvalitet och miljö
- Utredningar och framtagande av åtgärdsförslag på reklamationer samt korrigerande- och förebyggande insatser så de löses på ett tillfredställande och långsiktigt sätt
- Medverkar/leder projektarbete
- Ingår i skyddsorganisationen, utför skyddsuppgifter samt följer skyddsrutiner
- Ersätter vid kortare frånvaro Driftingenjör Massa

Beredskap kommer att ingå i tjänsten

Hos oss får Du möjligheten att möta utmanande uppgifter och bidra i uppbyggandet av en modern organisation. Vi arbetar med hälsa och säkerhet såväl som anläggningstillgänglighet. Investeringar tillsammans med utvecklade arbetsmetoder är exempel på förbättringsåtgärder.
Du får en nyckelroll i utvecklingen av Aspa Bruk och driver på förändringsarbetet inom produktion tillsammans med erfarna och engagerade medarbetare på en arbetsplats med korta beslutsvägar och där varje person behövs. Nu står vi inför en spännande framtid med investeringar, förändrade arbetssätt och generationsväxling

Som person är Du positiv, ansvarstagande och kan självständigt planera och strukturera Ditt arbete. Du arbetar målinriktat och med intentionen att arbetet ska präglas av effektivitet, ständiga förbättringar och arbetsglädje. I Din verksamhet skall vardagen fungera utan detaljstyrning och Ditt fokus skall kunna riktas framåt, Du är en nytänkare som tar vara på idéer och vågar "går före". Du har god samarbets- och kommunikationsförmåga även i svåra situationer och Du behandlar Dina medarbetare rättvist och med respekt. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper.

Vidare ser vi att Du har:

- Civilingenjörsutbildning Energiteknik eller Kemiteknik gärna med några års yrkeserfarenhet
- Dokumenterad ledarskapsutbildning eller erfarenhet av personalledning
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- God analytisk förmåga och är noggrann i det Du gör
- Kompetens att göra affärsmässiga bedömningar

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB tillverkar sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet före produktionen. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi år att lösa problem. Detta medför också närhet till beslutsfattare med stor möjlighet att påverka.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Driftingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTjänsten omfattas av kollektivavtal Massa- och pappersindustrin.Månadslön, beredskap, friskvårdspeng och bonus.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Driftingenjör
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.aspa@ahlstrom-munksjo.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB
Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB
69680  ASPABRUK Sverige
Hemsida: http://www.ahlstrom-munksjo.com
  
Platsannons

IT-chef till Sydnärkes IT-förvaltning

Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt.
I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?
Läs mer om vår kommun på www.lekeberg.se

Sydnärkesamarbetet kring IT startade 2014. Det är en tämligen ung förvaltning där Askersund, Hallsberg, Laxå och Lekeberg ingår. Lekebergs kommun är värdkommunen för den gemensamma IT-förvaltningen.
Förvaltningen har i nuläget 17 medarbetare, alla anställda i värdkommunen Lekeberg. Även IT- chefen kommer att vara anställd i Lekebergs kommun. IT-förvaltningen leds av en IT-nämnd, nämnden har representation från de fyra kommunernas ledande politiker.

Blir du nyfiken och vill veta mer. Läs hela rollbeskrivningen på www.sandahls.se publika rekryteringar.

IT-förvaltningen har sin verksamhet i Lekebergs kommunhus, där drift, support och utveckling sker för de fyra medlemskommunerna.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: CIO, Chief Information Officer/IT-chef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens: IT-chef
Webbplats:
Epostadress: orebro@sandahls.e
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SANDAHL PARTNERS ÖREBRO AB
OLAIGATAN 34
70361  ÖREBRO Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Vi söker förskollärare till Åmmebergs förskola

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker Dig som är utbildad förskollärare och som tycker om att arbeta med de yngre åldrarna (1-5år). Som förskollärare inom södra området vidareutvecklar du, tillsammans med kollegorna verksamheten, så att barnen får de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande.
Vi söker förskollärare som:
*är intresserade, engagerad och drivande medforskande pedagog.
*professionellt medvetet planerar, genomför, dokumentrar och analyserar så att verksamheten håller god kvalitet.
*organiserar och strukturerar samt utmanar barnens förmåga och vilja att ta ansvar och utöva inflytande i verksamheten.
*har god samarbetsförmåga med små och stora.
*är intresserad och engagerad av att arbeta med förskolans systematiska kvalitetsutveckling.
*är väl förtrogen med förskolans styrdokument.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad förskollärare eller tar förskollärarexamen under 2018.
Vi förväntar oss att du kan arbeta självständigt och tillsammans med arbetslag. Har god social förmåga och är en ansvarsfull person.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Urval, intervjuer och anställning kan komma att ske fortlöpande, det kan ske innan sista dag för ansökan. Ansök redan idag.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tjänst tillsätts under förutsättning att erfoderliga beslut tas. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A742972
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=f740cd45-bfd7-4290-b530-a1abbe20b5a2&publishCode=AMS&TK=7050dca2-c1f5-4795-bd10-2cfc98a8168c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Södra rektorsområdet, Ha, Åbg, Zkr, Olsh
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Zinkgruvan Mining söker IT tekniker

Zinkgruvan Mining AB söker nu en IT-tekniker till vår avdelning för verksamhetsutveckling, IT-sektionen. Avdelningen består av 15 personer varav 5 stycken på IT.

Som IT-tekniker kommer du arbeta med:
• Drift och underhåll av företagets IT-installationer, nätverk och klientservermiljö
• Felsöka och åtgärda IT-relaterade problem.
• Färdigställa klientmaskiner.
• Ge IT-support till våra anställdaVi söker dig som är serviceinriktad, har kundfokus, är noggrann i ditt arbete och har ett brinnande engagemang för IT. Du ska också gilla problemlösning, vara nyfiken och gilla att lära dig nya saker i en utmanande miljö.
Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från liknande arbete, gärna i en supportfunktion. Du ska ha utbildning inom IT eller förskaffat dig kunskapen på annat sätt. Du har goda kunskaper i Microsoft klientserverprodukter, Active Directory, samt kunskaper inom ITIL och Sharepoint. VMware är en naturlig miljö för dig och du hanterar enkelt det som behövs inom TCP/IP, switching och routing. Tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP, samt Linuxmiljöer är meriterande. Du har B-körkort.

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining, som är en expanderande internationell koncern med totalt 4 500 medarbetare. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro.
Vår affärsidé är att vara ett av de mest ansvarstagande och resurseffektiva företagen i branschen. Vi bryter och anrikar zink, bly, koppar och silver. Vår primära produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. 2017 firar vi 160 år av kontinuerlig verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid6 månader med chans till förlängning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.zinkgruvanmining.com
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG
Centrumvägen 1
69681  ZINKGRUVAN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Tekniker sökes till ABIGO Medical AB

ABIGO Medical AB är ett expanderande familjeägt läkemedelsföretag med huvudkontor i Göteborg. Ett komplett företag med egen forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av läkemedel och medicinska produkter. ABIGO-gruppen har dotterbolag i Danmark, Norge och Finland. Våra produkter finns i mer än 60 länder. Tillverkning av våra medicintekniska produkter sker i vår Askersundsfabrik. Läs mer om oss på www.abigo.se

Innovativ Tekniker sökes

Abigo Medical AB söker nu en Tekniker till deras produktions site i Askersund. Vi söker dig som gillar att arbeta med tekniska utmaningar i ett spännande och snabbt växande företag.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som tekniker innebär ett stort antal varierande arbetsuppgifter med möjlighet att forma din vardag utifrån verksamhetens behov. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av vårt teknikerteam, som ansvarar för löpande serviceunderhåll av produktionsutrustningen med tillhörande kontroller och dokumentation. Teamet ansvarar för att säkerställa att maskinparken fungerar samt att bidra med förbättringar och effektiviseringar i maskin och arbetssätt. Detta innebär allt ifrån svetsning, mekanisk bearbetning och pneumatik till konstruktionsarbete samt att aktivt delta i pågående projekt med löpande leverantörskontakter. Du förväntas vara självgående och på egen hand kunna identifiera och konstruera lösningar, samtidigt som vi ser att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra då merparten av allt arbete sker i samarbete med olika delar av verksamheten dock primärt produktion.  

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter innefattar:

* Ansvarar för att all service-support mot produktionen genomförs tillsammans med kollegor.
* Att vara aktiv inom projektarbete.
* Avhjälpa fel samt ansvara för externa kontakter inom det egna ansvarområdet.
* Skapa rutiner och processer inom det egna ansvarsområdet, så som att upprätta systematiska arbetssätt tillsammans och med stöd av verksamhetsansvarig.

I din roll som tekniker kommer du att rapportera till produktionschefen.

Vem är du?
Du som söker har erfarenhet inom relevanta områden med god förståelse för teknik, mekanik och konstruktion. Som person är du serviceinriktad, självgående, lösningsorienterad och noggrann. Du har en förmåga att se nya möjligheter och på ett strukturerat sätt omsätta dessa i verksamheten. Vidare är du flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att planera om din dag efter verksamhetens behov. Abigo jobbar med framställande av medicintekniska produkter vilket ställer stora krav på kvalitet, renhet, noggrannhet och strukturerade arbetssätt. Du måste även kunna arbeta bra tillsammans med andra då mycket av verksamheten är servicefunktion till produktion.

Kvalifikationer

* Tidigare arbetslivserfarenhet som tekniker/servicetekniker, eller liknande erfarenhet av underhållsarbete på produktionsutrustning
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Datavana (Word, Excel etc), är nödvändigt
* Meriterande med tidigare erfarenhet av arbete med kvalitetssystem
* Meriterande med heta arbeten


Vi erbjuder
Hos oss på ABIGO Medical AB erbjuder vi dig en spännande och omväxlande tjänst som blir vad du gör den till. Vår företagskultur präglas av en familjär stämning med stark entreprenörsanda där samarbete och utveckling uppmuntras. Du kommer ha ett stort eget ansvar och även stora möjligheter att vara med och påverka. Vi förespråkar mångfald och en öppen kultur.
 
Låter det här intressant?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Agnetha Paulsson, Personalpoolen Mellansverige AB. Tel: 019- 12 60 74.
Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobb . Senaste ansökningsdag är 7 januari 2018.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=95745
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Personalpoolen Mellansverige AB
Engelbrektsgatan 8
70142  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.personalpoolen.se
  
Platsannons

Instrumenttekniker

Dina arbetsuppgifter består av såväl underhåll som viss nyinstallation av instrumentutrustning samt felsökning och reparation av instrumentsystem. Då arbete bedrivs i processdatorsystem och andra system kräver tjänsten god datorkunskap. I tjänsten ingår beredskapstjänst. Arbetstiden är normalt sett förlagd till dagtid men övertidsarbete kan förekomma.

Vi söker dig med som har gymnasieutbildning inom området elteknik eller styr & reglerteknik. Det är meriterande om Du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin. Arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet. Du bör också kunna arbeta självständigt samt vara initiativrik.

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 190 medarbetare och produktion bedrivs årets alla dagar.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Instrumentelektriker/Instrumenttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidMånadslön, beredskapsersättning, friskvårdspeng samt eventuell övertid och bonus.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens: Instrumenttekniker
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.aspa@ahlstrom-munksjo.com
Övrigt: Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med Din ansökan redan idag.
Arbetsplats: 
Adress: Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB
Ahlsrom-Munksjö Aspa Bruk AB
69680  ASPABRUK Sverige
Hemsida: http://www.ahlstrom-munksjo.com
  
Platsannons

Industrielektriker

Dina arbetsuppgifter är främst förebyggande underhåll, felsökningar och reparationer. I tjänsten ingår beredskapstjänst. Arbetstiden är normalt sett förlagd till dagtid men övertidsarbete kan förekomma.

Vi söker Dig med stort teknist intresse för modern automation och processutrustning, växelströmsdrift samt eldistribution. Du har avgångsbetyg från gymnasieskolans elprogram och gärna yrkespraktik. För att lyckas i Din nya yrkesroll krävs dessutom god förmåga att läsa och förstå teknisk dokumentation. Vårt arbetssätt bygger på teamarbete där det krävs god samarbetsförmåga och flexibilitet.

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 190 medarbetare och produktion bedrivs årets alla dagar.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidKollektivavtal Massa- och pappersindustrin. Beredskap ingår i tjänsten.Månadslön, beredskapsersättning, friskvårdspeng samt eventuell övertid och bonus.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: Elektriker
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.aspa@ahlstrom-munksjo.com
Övrigt: Urval sker löpande så skicka Din ansökan redan idag!
Arbetsplats: 
Adress: Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB
Fabriksvägen
69680  ASPABRUK Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Maskinoperatör till kund norr om Askersund

Vårt uppdrag
Vår kund två mil norr om Askersund expanderar och har högt tryck i produktionen. Vi har i uppdrag att tillsätta driftiga maskinoperatörer som gillar att arbeta i högt tempo och samtidigt utvecklas i en roll som maskinoperatör.

Arbetsuppgifter
Du kommer få en gedigen introduktion där du agerar materialhanterare och fungera som en servicefunktion till maskinoperatörerna som redan finns på plats. Genom detta får lära dig hur arbetssättet och strukturen ser ut på företaget för att sedan få utbildning i maskinerna. Efter avklarad utbildning, som görs på plats hos företaget, kommer du ingå i ett arbetslag som kör maskinerna. Som maskinoperatör övervakar du processen, vilket bland annat innebär att ställa in maskinen, vara hjälpsam vid maskinstopp, packa av och fylla på material, samt en del truckkörning.


Din profil
Meriterande hos dig som söker är att du har en bakgrund inom produktionsarbete där du exempelvis har arbetat som maskinoperatör eller ställare. I övrigt lägger vi störst vikt vid dina personliga egenskaper där vi vill att du ska vara en framåt person som har lätt att kommunicera med andra inom teamet. Eftersom rollen som maskinoperatör innebär att du kommer arbeta 5-skift ser vi gärna att du arbetat skift tidigare eller klarar av att jobba under dygnets alla timmar.

Övrig information
Tillträde: Omgående
Anställningsform: Bemanning, med möjlighet till övertag av kund efter 6 månader
Lön: MånadslönOm Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, gummiindustri
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: 272
Webbplats: https://nercia.se/bemanning-och-rekrytering/ansokan/?jaid=272
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nercia Bemanning AB
BOX 140 55
70014  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.nercia.se/
  

Platsannons

Kock alt. måltidsbiträde/städare Sundsängen, kombinationstjänst, 87,5%

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat.
Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Tekniska förvaltningen söker kock alt. måltidsbiträde/städare, en kombinationstjänst med placering vid Sundsängen, 87,5%.

Köket tillagar frukost och mellanmål. Lunch kommer varm från centralköket. Sundsängen omfattas av förskola med två avdelningar.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsbeskrivning:
Ditt uppdrag kommer att vara:
• att ge förskolan daglig service med måltider och städ,
• dagliga förekommande arbetsuppgifter inom städ som, städning enligt städprogram, planering daglig städning, golvvård och storstädning m.m.
• dagliga förekommande arbetsuppgifter inom kök som, delvis matlagning, varumottagning, disk, städ, kontakter med gäster och verksamheter m.m.
• daglig produktionsplanering och uppföljning med produktionsledaren, lösa korttidsfrånvaro m.m.
• egna ansvarsområden som, ansvar för hygien och egenkontroll, rapport av avvikelser och frånvaro till arbetsledare, beställningsansvar gällande livsmedel och måltider från produktionsköket m.m.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer och kompetens:
• Du bör ha restaurang- och storhushållsutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig,
• Du behöver ha kunskap i specialmat, datavana, goda kunskaper i livsmedelshygien och egenkontroll,
• Du bör ha städcertifikat eller motsvarande praktiska färdigheter i städning och maskinhantering, och gärna erfarenhet av liknande arbete,
• Du har intresse för mat och att arbeta i skol- och förskolemiljö,
• Du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad, har ett flexibelt synsätt och ser det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring,
• Du kan planera både praktiskt och administrativt arbete och ser möjligheter.
• Körkort B är ett krav. Tillgång till bil är önskvärt.

Vi värderar tidigare erfarenheter och personlig lämplighet högt.

ÖVRIGT
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Inget beslut om anställning tas dock innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan.genom www.offentligajobb.se eller via mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga ditt CV och ett personligt brev).

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Kock, storhushåll
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid. 35 tim/vecka (20 timmar kök och 15 timmar städ). Dagtid. Schema måndag-fredag. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2018-02-19 eller enligt överenskommelse.Månadslön Lön enligt avtal. FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: A741126
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=8a142e63-0816-4495-a5e1-17e93eb2fc47&publishCode=AMS&TK=b80d2853-d466-4e7b-8af8-1b7ca4e0a3e9
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Teknisk förvaltning
Stöökagatan 8
69682  Askersund Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare mot de lägre åldrarna till Närlundaskolan i Askersund

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Vi söker nu en grundskollärare till Närlundaskolan, Askersunds kommuns största F-5 skola. Skolan ligger centralt belägen i Askersund och det är lätt att ta sig dit med antingen cykel, bil eller buss. Skolan har en underbar lärmiljö, både inne och ute. Närlundaskolan är också övningsskola för Örebro universitets lärarutbildning.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en grundskollärare mot de lägre åldrarna till Närlundaskolan i Askersund. Som lärare på Närlundaskolan arbetar du som klasslärare. Du är ansvarig för att planera och genomföra lektioner. Du ingår i ett arbetslag som gemensamt med utgångspunkt i läroplanen arbetar med målen genom olika arbetsätt. Du är en flexibel person, öppen för nya ideér och som gillar att dela med dig av dina egna ideér och erfarenheter. Du ska krititiskt kunna granska och tillämpa metoder för att bedöma kunskapsutvecklingen hos eleverna. I arbetet ingår det att ha föräldrakontakter och dokumentation är en naturlig del av vardagen.KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning samt lärarlegitimation är ett krav.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är meriterande

ÖVRIGT
Askersunds kommun arbetar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.
Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via Offentliga jobb och inte via e-post eller papper.
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A740649
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cff5e3f6-23f1-4eb9-9248-188b848a1677&publishCode=AMS&TK=33992485-3bde-47a7-9a50-d8c43096f6cb
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Närlunda rektorsområde; 1-11 år
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Nämndsekreterare

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en nämndsekreterare till administrativa kontoret.

Administrativa kontoret ansvarar för diarium, nämndadministration, ärendeberedning, säkerhet och krisberedskap och en del andra kommunövergripande frågor. Kontoret ansvarar för att ge förvaltningar vägledning i kommunaljuridiska frågor och för att administrera allmänna val. Vi ansvarar också för service till allmänheten och internt i form av reception och telefonväxel.

Som medarbetare hos oss kommer du att få fördjupade kunskaper inom flera av kommunens kärnområden och en inblick i den kommunala verksamheten i stort. I arbetet som nämndsekreterare samordnar du flödet av ärenden från förvaltningen till kommunens nämnder och utskott. Du ansvarar för formalia före, vid och efter sammanträden, kvalitetsgranskar beslutsunderlag, bistår med visst juridiskt stöd och handlägger ibland egna ärenden. Du kommer också att delta i många andra vid kontoret förekommande arbetsuppgifter, som till exempel arkivvård och utlämning av handlingar. Arbetsuppgifterna är varierande och kräver struktur och kvalitetsmedvetenhet.

Vi erbjuder den mindre kommunens personliga närhet till politiker, chefer och medarbetare. Vi erbjuder en flexibel bredd i arbetsuppgifterna, det som behöver göras, gör vi!

Vi tillämpar årsarbetstid, vilket innebär att du har goda möjligheter att själv bestämma dina arbetstider utifrån de krav arbetet ställer.


KVALIFIKATIONER
Du ska ha högskoleutbildning inriktad mot juridik, statvetenskap eller liknande.

Du bör ha en god kommunikativ förmåga och uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi värdesätter att du är noggrann, strukturerad, har god analytisk förmåga och kan arbeta självständigt och drivande i de frågor du ansvarar för.

Du kommer att ha mycket kontakt med tjänstemän och politiker inom kommunen vilket innebär att du måste vara serviceinriktad och ha en bra förmåga att samarbeta. Du måste också vara flexibel och kunna delta i alla förekommande arbetsuppgifter. Erfarenhet är meriterande men inget krav. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av nämndadministration, utredningsarbete eller arbete i en politiskt styrd organisation. Du bör vara väl förtrogen med kommunal verksamhet.

ÖVRIGT
Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt.
Publiceraddatum: 2017-12-15
Yrkesbenämning: Nämndsekreterare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-19 .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: Nämndsekreterare 2018-1
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=65ed0e66-d237-4f58-8d6d-d37339c65205&publishCode=AMS&TK=eb3c9fe8-8c1a-4433-9c51-4a8cf2418e44
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Administrativa kontoret
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida: http://www.askersund.se
  
Platsannons

Lastbil Europa

Om tjänsten:

Söker du nytt arbete som lastbilschaufför CE-behörighet och vill bli en del av ett stort och väletablerat Åkeri? – Då är det här rätt jobb för dig!

Tjänsten innebär körningar i Europa på olika uppdrag. Tunga lyft ingår i arbetet.

Som person är du social, samarbetsvillig och serviceinriktad. Du är självgående, har god fysik, är van med ett högt tempo och vill vara vårt ansikte utåt mot våra kunder.

Kvalifikationer:

-C- alternativt CE-behörighet

-Yrkeskompetensbevis (YKB)

-Digitalt förarkort

-Du behärskar svenska i tal och skrift, då det krävs i tjänsten

-Det är mycket meriterande om du har god lokalkännedom i Stockholm.

Om Best bemanning & rekrytering:

- Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens

Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning.

Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

Vi är best på

- Administration
- Ekonomi
- Fastighetsskötsel
- Industri
- Lager och logistik
- Mark och anläggning
- Sälj och marknad
- Teknik
- Transport

Urval sker löpande. Ansök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Utlandsförare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Tillsvidarefast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-25
Referens:
Webbplats: http://bestbemanning.nu/lediga-jobb/?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=710
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Eskilsgatan 20
63356  Eskilstuna Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Administratör till Svensk Glasåtervinning i Hammar!

Om företaget
Svensk Glasåtervinning är bäst i världen på att återvinna glas. I dag återvinner vi över 90 procent av alla glasförpackningar i Sverige. Varje vardag tar vi emot 700 ton glasförpackningar på vår anläggning i Hammar där vi förädlar det gamla glaset till ny råvara. Glasåtervinning är ett sätt att ta hand om vår miljö och skapa ett hållbart samhälle.
Nu söker vi en administratör som vill vara med och utvecklas inom vår organisation. Svensk Glasåtervinning ligger i Hammar mellan Askersund och Motala.

Dina arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.

• Leveransfakturor
• Kundfakturor
• Inköp
• Posthantering
• Växel
• Mail och hantering av dokument
• Allmänna kontorsuppgifterDin profil
Vi söker dig med gymnasieutbildning eller med relevanta erfarenheter. Vi värdesätter dina personliga egenskaper högt och ser att du är en positiv person som bidrar till att föra verksamheten framåt med energi och kompetens.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna ser vi att du:

• är serviceinriktad och social
• är strukturerad, noggrann och proaktiv i ditt arbete
• är engagerad, tycker om att ta ansvar och får saker gjorda
• är bekväm med att kommunicera i både tal och skrift både på svenska och engelska

Uppdraget är på 6 månader och du blir anställd av oss på Skill och uthyrd till kund.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är omgående.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Kristian Johansson, kristian.johansson@skill.se,013-329426

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk
Publiceraddatum: 2017-12-13
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-12
Referens: 3039
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=3039
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Lärare mot de lägre åldrarna till Närlundaskolan i Askersund

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Vi söker nu en grundskollärare till Närlundaskolan, Askersunds kommuns största F-5 skola. Skolan ligger centralt belägen i Askersund och det är lätt att ta sig dit med antingen cykel, bil eller buss. Skolan har en underbar lärmiljö, både inne och ute. Närlundaskolan är också övningsskola för Örebro universitets lärarutbildning.


ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en grundskollärare mot de lägre åldrarna till Närlundaskolan i Askersund. Som lärare på Närlundaskolan arbetar du som klasslärare. Du är ansvarig för att planera och genomföra lektioner. Du ingår i ett arbetslag som gemensamt med utgångspunkt i läroplanen arbetar med målen genom olika arbetsätt. Du är en flexibel person, öppen för nya ideér och som gillar att dela med dig av dina egna ideér och erfarenheter. Du ska krititiskt kunna granska och tillämpa metoder för att bedöma kunskapsutvecklingen hos eleverna. I arbetet ingår det att ha föräldrakontakter och dokumentation är en naturlig del av vardagen.KVALIFIKATIONER
Lärarutbildning samt lärarlegitimation är ett krav.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.
Erfarenhet är meriterande

ÖVRIGT
Askersunds kommun arbetar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv och som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år.
Askersunds kommun använder sig av en tobaksfri arbetstid.
Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare avseende ålder, kön och kulturell etnisk bakgrund.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med sökande ber vi dig om att ansöka via Offentliga jobb och inte via e-post eller papper.
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 1-3
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-01-08 Eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738728
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1a62d06d-48fe-423b-a7d9-20bfab9b5a38&publishCode=AMS&TK=fdaf34b1-7c25-4262-acdf-af4f00bd7a8c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Närlunda rektorsområde; 1-11 år
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Processoperatör

Dina arbetsuppgifter består i huvudsakav att övervaka, styra och trimma produktion och process mot hög produktions- och kostnadseffektivitet, hög tillgänglighet och förhindra driftstörningar. I arbetsuppgifterna ingår även rondering, provtagning och journalföring.

Till massa fabriken i Aspa söker vi Dig som har en gymnasieutbildning med någon form av teknisk/processteknisk inriktning samt vilja och förmåga att utvecklas vidare. Det är meriterande om Du har erfarenhet av att arbeta inom massa- och pappersindustrin. Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga och ansvarstagande.

Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB tillverkar blekt och oblekt sulfatmassa från förnyelsebar råvara. Vi månar om att gemensamt skapa en arbetsplats som ska präglas av respekt och omsorg för den enskilde individen och vi sätter hälsa och säkerhet först. Aspa Bruk erbjuder en stor bredd på arbetsuppgifterna och eftersom vi är en relativt liten organisation hjälps vi åt att lösa problem. Detta medför också närhet till andra beslutsfattare och med stor möjlighet att påverka. Anläggningen har ca 190 medarbetare.
Publiceraddatum: 2017-12-11
Yrkesbenämning: Processoperatör, pappersmassa
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidVerksamheten hos oss bedrivs i kontinuerlig driftsform och Du kommer att placeras på ett av våra fem skiftlag. Tjänsten är ett vikariat, i första hand till och med 2018-12-31.Månadslön, ob-tillägg samt eventuell övertid och bonus
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-08
Referens: Processoperatör
Webbplats:
Epostadress: rekrytering.aspa@ahlstrom-munksjo.com
Övrigt: Skicka in Din ansökan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Arbetsplats: 
Adress: Ahlstrom-Munksjö Aspa Bruk AB
.
69680  ASPABRUK Sverige
Hemsida: http://www.ahlstrom-munksjo.com
  

Platsannons

Vikarierande Enhetschef Vård och omsorg

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en vikarierande enhetschef inom vård och omsorg för särskilt boende då en av våra kollegor är sjukskriven. Verksamheten är samordnad i en större enhet där två enhetschefer tillsammans ansvarar för god vård och omsorg tillsammans med samtliga medarbetare.

Som enhetschef har du ansvar för verksamhetsutveckling, personal, budget och arbetsmiljö för din enhet. I nära dialog med ledning och medarbetare ska du forma, utveckla och följa upp arbetet utifrån formulerade mål och uppdrag. Att samverka inom området, förvaltningen, kommunen i övrigt och med andra aktuella aktörer är en viktig del av ditt arbete. Du bevakar samhällsutveckling och att metoder och arbetssätt utgår från forskning, nationella riktlinjer och beprövad erfarenhet.

Som enhetschef är du underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp tillsammans med områdeschef och ytterligare 6 enhetschefer. Som deltagare i ledningsgruppen är du tillsammans med andra enhetschefer ansvarig för verksamhetsområdets utveckling.

En god förmåga att se till helheten är en förutsättning. Lyhördhet, öppenhet, flexibilitet och förändringsbenägenhet är andra ledord som är viktiga för oss.


KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt vid att du som chef skapar trygghet genom struktur, en öppen och tydlig kommunikation till kollegor och medarbetare samt ledning.

Du ska ha en akademisk examen inom vård och omsorg, social eller beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet av chefsuppdrag är önskvärt. Vidareutbildning inom organisation och ledarskap är meriterande. Du förutsätts vara väl förtrogen med aktuell lagstiftning i arbetet med äldreomsorg.

Du är modig, har integritet, och kan fatta egna beslut. Som person och ledare är du mål- och resultatorienterad och har en utvecklad social säkerhet med förmåga att läsa av och agera i olika sociala situationer. Du behöver vara förändringsbenägen och ha intresse samt förmåga att leda en verksamhet i utveckling.

Du är en tydlig kommunikatör med förmåga att skapa lust, engagemang och förståelse för mål och uppdrag bland dina medarbetare, samtidigt som du är lyhörd för idéer och synpunkter från såväl medarbetare som uppdragsgivare. Du har mycket god förmåga till samarbete och har lätt för att skapa relationer.

Datavana och förmåga att snabbt kunna ta till sig nya it-system är en förutsättning liksom god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Områdeschef, äldre- och handikappomsorg
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Snarast efter överenskommelse., upphör: 2018-03-31 Anställningen är tidbegränsad med möjlighet till förlängning.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: A738308
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ef096834-47f3-4e33-a0fe-f9284904215c&TK=86f3b70f-9b73-4feb-8d41-820db34d0ddd
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Särskild boende
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Enhetschef Vård och omsorg

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Det finns goda pendlingsmöjligheter från Örebro och Motala med omnejd.


Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.ARBETSUPPGIFTER
Vill Du vara en del av att utveckla Askersunds äldreomsorg i ett spännande utvecklingsskede? Gillar du att arbeta tätt ihop med dina medarbetare och din ledningsgrupp, hitta lösningar och möjligheter och trivs med att vara chef? Då kan du vara rätt enhetschef för oss!

Vi söker nu en enhetschef inom vård och omsorg för hemtjänst.

Som enhetschef har du ansvar för verksamhetsutveckling, personal, budget och arbetsmiljö för din enhet. I nära dialog med ledning och medarbetare ska du forma, utveckla och följa upp arbetet utifrån formulerade mål och uppdrag. Att samverka inom området, förvaltningen, kommunen i övrigt och med andra aktuella aktörer är en viktig del av ditt arbete. Du bevakar samhällsutveckling och att metoder och arbetssätt utgår från forskning, nationella riktlinjer och beprövad erfarenhet.

Som enhetschef är du underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp tillsammans med områdeschef och ytterligare 6 enhetschefer. Som deltagare i ledningsgruppen är du tillsammans med andra enhetschefer ansvarig för verksamhetsområdets utveckling.

En god förmåga att se till helheten är en förutsättning. Lyhördhet, öppenhet, flexibilitet och förändringsbenägenhet är andra ledord som är viktiga för oss.


KVALIFIKATIONER
Vi lägger stor vikt vid att du som chef skapar trygghet genom struktur, en öppen och tydlig kommunikation till kollegor och medarbetare samt ledning.

Du ska ha en akademisk examen inom vård och omsorg, social eller beteendevetenskaplig inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare erfarenhet av chefsuppdrag är önskvärt. Vidareutbildning inom organisation och ledarskap är meriterande. Du förutsätts vara väl förtrogen med aktuell lagstiftning i arbetet med äldreomsorg.

Du är modig, har integritet, och kan fatta egna beslut. Som person och ledare är du mål- och resultatorienterad och har en utvecklad social säkerhet med förmåga att läsa av och agera i olika sociala situationer. Du behöver vara förändringsbenägen och ha intresse samt förmåga att leda en verksamhet i utveckling.

Du är en tydlig kommunikatör med förmåga att skapa lust, engagemang och förståelse för mål och uppdrag bland dina medarbetare, samtidigt som du är lyhörd för idéer och synpunkter från såväl medarbetare som uppdragsgivare. Du har mycket god förmåga till samarbete och har lätt för att skapa relationer.

Du kan prioritera och har god förmåga att fatta beslut. Du har vana och eller förståelse för att arbeta med ekonomisk effektivitet. Erfarenhet av bemanningssystem är meriterande.

Datavana och förmåga att snabbt kunna ta till sig nya it-system är en förutsättning liksom god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B samt tillgång till egen bil är ett krav.

Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: A738307
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=09288db9-4d2b-46fa-ab23-7853d2b835e5&TK=373bb012-125e-48ef-b33a-40b68d4fed17
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Hemtjänsten
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska

Askersunds kommun ligger vid Norra Vätterns skärgård och har cirka 11 100 invånare.
Kommunen står inför stora positiva förändringar med bland annat nytt kultur och kunskapscentrum, bättre kommunikationer, nya sjönära villatomter och många andra spännande projekt. Detta passar bra ihop med våra värdeord lust, mod och engagemang.

Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.
Nu söker vi dig som är utbildad sjuksköterska till ett av Sveriges viktigaste jobb! Att arbeta inom en mindre kommun innebär ett omväxlande och spännande arbete, vilket ger stor möjlighet till personlig utveckling inom din yrkesroll och som individ.ARBETSUPPGIFTER
Vi är 20 sjuksköterskor som söker en ny arbetskamrat, tillsammans ansvarar vi för sjukvård och rehabilitering till kommunens invånare inom hemsjukvården. Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och chefer i team tillsammans med övrig personal med vårdtagaren i centrum. Vi är en välfungerande ssk grupp med mycket gott samarbete.

Det vi nu söker är en sjuksköterska för nattjänstgöring, viss kvällstjänstgöring kan förekomma. I Askersunds kommun arbetar natt sköterskan tillsammans med natt patruller och övrig natt personal på boendena. Man har ansvar för hemsjukvårdspatienter samt säbo och korttidsvård.

Sjuksköterskans uppgifter är att:
- Ansvara för hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå där vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att befrämja hälsa och stödja det friska
- Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser.
- Arbeta preventivt för att upprätthålla hälsa.
- Arbeta med dokumentation och avvikelser i Procapita.
- Delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser.

Som sjuksköterska kommer du att samarbeta och kommunicera med interna och externa aktörer, då vi är en liten kommun har vi ett nära och personlig sammarbete med dessa.

Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

Som arbetsgivare värdesätter vi möjligheter för att skapa balans mellan arbete och fritid(livsbalans), vilket vi främjar dels genom att erbjuda önskeschema med årsarbetstid, önskad sysselsättningsgrad och friskvårdsbidrag.
Vi erbjuder också handledning och har möjlighet till betald vidareutbildning. Man har också möjlighet att vara/bli expert på något område.
Vi har individuell lönesättning och en konkurrenskraftig lönenivå.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.
Har du vidareutbildning i geriatrik eller som distriktssköterska är det en fördel.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi tror att du är självständig och engagerad, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Körkort B är ett krav.
Erfarenhet är önskvärt.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Enligt önskemål, årsarbetstid med önskeschema. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enl. överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A713135
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1200b0df-fffa-4121-ba26-d551eaf72c64&TK=5f6a04f8-120b-4d00-946c-3190b5f91f48
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Socialförvaltning
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Sjuksköterska

Askersunds kommun ligger vid Norra Vätterns skärgård och har cirka 11 100 invånare.
Kommunen står inför stora positiva förändringar med bland annat nytt kultur och kunskapscentrum, bättre kommunikationer, nya sjönära villatomter och många andra spännande projekt. Detta passar bra ihop med våra värdeord lust, mod och engagemang.

Socialförvaltningen i Askersunds kommun ansvarar för äldreomsorg, LSS- och omsorgsverksamheten, socialpsykiatri, verksamhet för ensamkommande flyktingbarn samt individ- och familjeomsorg.
Nu söker vi dig som är utbildad sjuksköterska till ett av Sveriges viktigaste jobb! Att arbeta inom en mindre kommun innebär ett omväxlande och spännande arbete, vilket ger stor möjlighet till personlig utveckling inom din yrkesroll och som individ.ARBETSUPPGIFTER
Vi är 20 sjuksköterskor som söker en ny arbetskamrat, tillsammans ansvarar vi för sjukvård och rehabilitering till kommunens invånare inom hemsjukvården. Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeuter och chefer i team tillsammans med övrig personal med vårdtagaren i centrum. Vi är en välfungerande ssk grupp med mycket gott samarbete.

Det vi nu söker är en sjuksköterska för dagtjänstgöring, viss kvälls och helg- tjänstgöring förekommer.
Sjuksköterskans uppgifter är att:
- Ansvara för hälso-och sjukvårdsinsatser upp till sjuksköterskenivå där vår största målgrupp är äldre multisjuka och vårt grundläggande synsätt är att befrämja hälsa och stödja det friska
- Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser.
- Arbeta preventivt för att upprätthålla hälsa.
- Arbeta med dokumentation och avvikelser i Procapita.
- Delegera och handleda omvårdnadspersonal i hälso- och sjukvårdsinsatser.

Som sjuksköterska kommer du att samarbeta och kommunicera med interna och externa aktörer, då vi är en liten kommun har vi ett nära och personlig sammarbete med dessa.

Vi använder oss av kvalitetsregister för att ge våra patienter säker vård av god kvalité.

Som arbetsgivare värdesätter vi möjligheter för att skapa balans mellan arbete och fritid(livsbalans), vilket vi främjar dels genom att erbjuda önskeschema med årsarbetstid, önskad sysselsättningsgrad och friskvårdsbidrag.
Vi erbjuder också handledning och har möjlighet till betald vidareutbildning. Man har också möjlighet att vara/bli expert på något område.
Vi har individuell lönesättning och en konkurrenskraftig lönenivå.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.
Har du vidareutbildning i geriatrik eller som distriktssköterska är det en fördel.
- Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vi tror att du är självständig och engagerad, är positiv till nytänkande och bra på att prioritera och hitta lösningar.
Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Körkort B är ett krav.
Erfarenhet är önskvärt.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Enligt önskemål, årsarbetstid med önskeschema. Schema. Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-01 Eller enl. överenskommelse.Månadslön Individuell lönesättning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: A722367
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=5bf2fb1a-b1d1-4cc1-bf3b-f4968042b464&TK=4a839776-8022-48a2-86fd-f9bb5e98420e
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Socialförvaltning
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Anläggningsarbetare VA

Askersunds kommun ligger vid Norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang.

ARBETSUPPGIFTER
Askersunds kommun, VA-enheten inom Tekniska förvaltningen söker en anläggningsarbetare VA med utbildning/erfarenhet inom anläggnings- och rörläggningsteknik.
Tjänsten är underställd enhetschefen VA.

I arbetsuppgifterna ingår inom branschen alla förekommande uppgifter, exempelvis reparationer, underhåll, nyläggning, läckagesökning, luft- och vattenspolning m.m.

Beredskap ingår i tjänsten.

KVALIFIKATIONER
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga men även en förmåga att arbeta självständigt och serviceinriktat.
Meriterande: Körkort BE, erfarenhet av Rör-svetsarbete, utbildning i Heta arbeten och Arbete på väg.
Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan, som vi helst ser att ni gör genom www.offentligajobb.se. Det går också bra att skicka ett mail till britt.lindblom@askersund.se (bifoga då ditt CV och ett personligt brev).

Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Väg-och anläggningsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Beredskap ingår i tjänsten. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.Månadslön FÖRMÅNER Friskvårdsbidrag finns.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-05
Referens: A736727
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ace6efa6-5aec-4394-8b84-0068f497f1f6&TK=a4b7b3b7-8128-4402-b36b-ac34ac9604fc
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, VA- avdelningen
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Nercia Bemanning söker materialhanterare

Vårt uppdrag
Konjunkturen är på topp och många företag expanderar, likaså Nercia bemanning som nu söker materialhanterare för en kund belägen några mil norr om Askersund.


Arbetsuppgifter
Som materialhanterare är du framförallt en stödfunktion till de maskinoperatörer som finns i produktionen. Det kan handla om att fylla på material, ha koll på orderingång, stötta den interna logistiken, truckkörning, samt allmänt skapa ordning och reda i produktionen. Är du framåt och vill lära dig mer finns även möjlighet till att i framtiden gå över till att arbeta som maskinoperatör.


Din profil
För att trivas som materialhanterare bör du vara öppen, framåt och kunna kommunicera på ett bra sätt i det svenska språket då kommunikationen ofta sker genom ett headset. Du bör också vara en lagspelare eftersom du tillsammans med maskinoperatörerna jobbar mot att driva produktionen framåt.

Övrig information
Arbetstider: 2-skift
Tillträde: Omgående
Varaktighet: Visstidsanställning på 6 månader med chans till tillsvidareanställning.
Körkort och tillgång till bil är ett krav då kunden är belägen några mil norr om Askersund

Intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Maskinoperatör, gummiindustri
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 267
Webbplats: https://nercia.se/bemanning-och-rekrytering/ansokan/?jaid=267
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nercia Bemanning AB
BOX 140 55
70014  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.nercia.se/
  
Platsannons

Vi behöver INDUSTRIELEKTRIKER NU !!!

Q är ett bemannings- och rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemannings-, och rekryteringsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.Beskrivning  Vi söker till vår kund en erfaren INDUSTRIELEKTRIKER.

Detta är en rekrytering så du blir alltså anställd av direkt kunden.  

Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med främst förebyggande underhåll,
felsökning och reparationer.

Kvalifikationer

- Gått ut Gymnasieskolans elprogram 
- Flera års erfarenhet som elektriker
- Teknisk intresse
- Kunskaper om processutrustning
- Kunskaper om växelströmsdrifter
- Kunskaper allmänt om eldistribution
- Gärna behörighet och erfarenhet av högspänningsanläggningar
- Kunna läsa och tolka teknisk dokumentation

Villkor  Marknadsmässig lön. Dagtidsarbete 40 tim/vecka ibland övertid.
Beredskapstjänst ingår

Urvalsprocessen sker löpande! Sök nu!

Har du frågor ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91

Vänligen skicka din CV i Word-format.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Industrielektriker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100. Tillträde: omgående tillsvidareanställningfast
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-04
Referens: 2017/318
Webbplats: https://qbemanning.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:181863/type:job/where:1/apply:1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Q Bemanning & Rekrytering i Örebro AB
Klostergatan 23
70361  Örebro Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Zinkgruvan Mining söker motiverade semestervikarier till sommaren 2018

Är du intresserad av att prova på att arbeta under jord, eller vara en del utav en högteknologisk processindustri? I så fall kanske ett semestervikariat hos oss på Zinkgruvan Mining AB skulle vara något för dig!
Till sommaren 2018 söker vi medarbetare upp till vårt anrikningsverk samt till vår underjordsavdelning. Vi söker semestervikarier till en mängd olika tjänster, till exempel: processoperatörer, processledare, maskinförare under jord, bandpassare, mekaniker och elektriker.


Kompetenser som är meriterande: erfarenhet av bergarbete, utbildning inom bygg och anläggning, verkstad, mekanik, svets eller elektronik.

För att bli aktuell för en eventuell vidare anställning krävs att du har ett slutbetyg från gymnasiet.
För att arbeta hos oss måste du ha fyllt 18 år.


Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining, som är en expanderande internationell koncern med totalt 4 500 medarbetare. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro.
Vår affärsidé är att vara ett av de mest ansvarstagande och resurseffektiva företagen i branschen. Vi bryter och anrikar zink, bly, koppar och silver. Vår primära produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen. 2017 firar vi 160 år av kontinuerlig verksamhet.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Lastmaskinförare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://www.zinkgruvanmining.com
Epostadress:
Övrigt: Bifoga ditt CV, var noga med att specificera dina kunskaper, erfarenheter och utbildningar. Ange även vilka körkort du har samt om du har truckkort. I ditt personliga brev berättar du varför du skulle passa hos oss. Skriv också mellan vilka datum du är tillgänglig.
Arbetsplats: 
Adress: ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG
Centrumvägen 1
69681  ZINKGRUVAN Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare och instruktör till Distributionselektriker utbildning

Vi söker dig med relevant utbildning från gymnasiet gärna kompletterad med eftergymnasial utbildning, och med flerårig yrkeserfarenhet inom eldistribution och ställverk.
Gärna med erfarenhet av projektledning och ett brett nätverk med branschkontakter är meriterande. Alternativt har du en bakgrund inom gymnasieskolans elprogram eller liknande.
Tjänsten omfattar planering och undervisning teoretiskt och praktiskt på våra utbildningar inom eldistribution och ställverksbyggande. Även läraradministration ingår i tjänsten. Du har även arbetsmiljöansvar för eleverna.

Som person är du drivande, socialt utåtriktad, lyhörd och samarbetsinriktad och ser möjligheter framför svårigheter. Vi ser det som en självklarhet att måna om och se alla i gruppen där vår arbetsmiljö präglas av prestigelöshet och att vi hjälper varann till att nå uppsatta mål.
Din pedagogiska förmåga är viktigt för att lyckas i rollen.

Åsbro Kursgård är ett privatägt företag lokaliserat i Askersunds kommun strax söder om Hallsberg och har 26 anställda och omsätter ca. 45 Mkr.
Åsbro Kursgård är Energibranschens utbildningscenter. Anläggningen omfattar ett övningsfält på
130 hektar vilket är det största i Nordeuropa. Här finns alla typer av installationer från 0,4kV till 400kV, ledningar, ställverk och stationer. Det finns även en komplett kraftsystemsimulator.
Verksamheten är inriktad på utbildningar för energibranschen, men det finns också möjlighet att förlägga vanliga konferenser och möten till Kursgården med egen restaurang och hotell verksamhet.
Utbildningsverksamheten har tre huvudinriktningar:
- Yrkesutbildningar - Gymnasie-, YH- och Arbetsmarknadsutbildningar
- Branschutbildningar - I samarbete med Svensk Energi och Stf ingenjörsutbildningar
- Beredskapsutbildningar – På uppdrag åt Svenska Kraftnät
Åsbro Kursgård ansvarar även för Svenska Kraftnäts stamnät och beredskapsförråd i Åsbro.
Publiceraddatum: 2017-11-30
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet - yrkesämnen
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Lärare Distributionselektriker
Webbplats:
Epostadress: mikael@asbro.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Åsbro Kursgård AB
Knottebo 222
69496  Åsbro Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Vill du ha ett jobb där du gör skillnad? Personlig Assistent i Åsbro.

Hej!
Jag är en tuff och glad tjej med häftigt humör och som är väldigt busig och sprallig. Jag bor på landet, därför är det ett krav at du har tillgång till bil.
Jag har ibland ett humör som spelar mig ett spratt, vilket gör att du som min assistent ska både ha tålamod och inte backa när det hettar till! Jag har svårt att sortera mina intryck och blir det för mycket, kan jag blir utåtagerande, där behöver jag din hjälp, så att min vardag blir tydlig och lugn. Mina intressen är att bada och vara med på gymnastiken, jag älskar att röra på mig! Jag rider på hästar, vilket förutsätter att du inte är allergisk mot djur. Om det kommer karuseller till stan, är jag nog den som står först i kön.
Jag behöver dig som kan lära mig att vara i nuet, och inte göra allt som faller mig in, skapa ett lugn när min själ inte hittar det själv.
Jag pratar med många ord, älskar att prata, men har även ett bildschema som stöd i min vardag.
Eftersom jag är så påhittig så krävs det att du som min assistent alltid är 2 steg före mig, i tanke och handling! Om du har mycket fantasi och mycket roliga planer i backfickan, jag då är jag en lycklig tjej.

Vi eftersöker en tjej i 20 års åldern, eftersom vår brukare gillar fart och fläkt!
Du bör också vara ordningsam och ansvarsfull som person då detta är ett väldigt känsligt arbete där du blir en viktig person i våra liv.
Din arbetsplats är belägen i Åsbro som ligger 4 mil söder om Örebro.
Ibland åker vi iväg på olika semester resor och det kommer även att förekomma egna utflykter ensam med brukaren.
Det är ett krav att du har körkort efter som det ingår att hämta brukaren i skolan som ligger i en annan kommun, samt kunna ta er smidigt till olika aktiviterer då kollektivtrafiken inte är aktuell för brukaren pga väntan och byten som blir.
För rätt person som har det där lilla extra, den där speciella personkemin som gör att ni två passar tillsammas, finns erbjudande om att stanna kvar och
utöka sin tjänst.
Det är väldigt viktigt att du som söker utgår från att vilja stanna en längre tid, flera år framåt, om allt fungerar mellan er. Det blir alltid en stor sorg när en assistent måste sluta av olika orsaker, så det vill vi såklart undvika i möjliga mån.

FMF Assistans står för familj med funktionshinder. Vi erbjuder personlig assistans till vuxna och barn med funktionsnedsättningar. Företaget grundades 2009. FMF Assistans organisation består av personer med mångårig erfarenhet och bred kunskap inom lagområdena LSS/SFB. Företaget värderingar grundas på kvalitet, service och trygghet. Vidare har företaget en stark tilltro till människors lika värde och erbjuder en skräddarsydd assistans efter brukarens önskemål. FMF Assistans har en stark utveckling i Sverige och behöver nu utöka sin verksamhet för att möta efterfrågan. Du som assistent innefattas av kollektivavtalet KFO. Vi tar polisregister utdrag på alla våra anställda, då vi värnar om brukarens säkerhet. Tänk på att handläggningstiden är 1-2 veckor, var ute i god tid. Finner ni detta intressant skicka in ett cv och personligt brev. Körkort önskvärt.
Publiceraddatum: 2017-11-29
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidArbetstider är följande: skoldag: 14-21, Helg/lov: 8-17 eller två skift 8-14 + 14-20, Tiderna kan komma justeras lite efter behov, men meddelas i god tid. Dubbel assistans 4 ggr/år vid ev resa eller större aktivitet. 40%-60%Vi har kollektivavtal med KFO samt friskvårdspeng på 2000 kr/år och anställd.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: cindybell@fmfassistans.se
Övrigt: Rekrytering löpande.
Arbetsplats: 
Adress: FMF ASSISTANS AB
Adolfsbergsvägen 2-4
70227  ÖREBRO Sverige
Hemsida: http://www.fmfassistans.se
  

Platsannons

Förskollärare till Mosippans förskola

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Vi söker nu förskollärare till Mosippans förskola i Åsbro.

Förskolan omges av en härlig natur med närhet till både skogar och sjöar. Vi ser naturen som en viktig del av vår verksamhet och vi arbetar mot en naturprofilering.

ARBETSUPPGIFTER
Till Mosippans förskola söker vi nu Dig som är förskollärare och som med hjälp av naturen vill stimulera barns samarbetsförmåga, kommunikation och motorik.

Du vill tillsammans med oss satsa på språk- och matematikarbetet och använder Dig av lärmiljöerna både inomhus och utomhus.

Du kommer i ditt arbete som förskollärare att samarbeta med skolan där vi har nätverksträffar för att få en helhetssyn på barns lärande. Du kommer även att delta i nätverksträffar för all personal inom förskolan dels i Norra området och dels i hela kommunen.

Vi önskar att du är aktiv och drivande i våra kontinuerliga reflektionsgrupper där vi reflekterar över vårt uppdrag kopplat till målen.

Tycker Du att det låter intressant att jobba med oss är Du välkommen att söka tjänsten!

Askersunds kommun jobbar med ett friskvårds- och hälsoperspektiv, som ett led i detta får du friskvårdskuponger varje år. När du arbetar hos oss har du fria pedagogiska luncher och du får varje år önska sysselsättningsgrad inför nästa verksamhetsår.

OBS! Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande under annonseringstiden. Ansök redan idag!

KVALIFIKATIONER
Vi söker Dig som är utbildad förskollärare.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Körkort B är ett krav. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och inkännande. Du är ansvarsfull och kan ta egna initiativ. En god pedagogisk ledare med intresse för att driva systematiskt kvalitetsarbete med stora och små.

Erfarenhet av arbete i förskola är meriterande liksom erfarenhet av arbete med utomhuspedagogik.

ÖVRIGT
Observera! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Askersunds kommun, och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Vi väljer själva var och hur vi annonserar!
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens: A559545
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=66ab356b-90d2-42fb-80c4-086819b1fcbb&TK=960343eb-ac0d-4a6e-965a-d6c8e2d65b13
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Askersunds kommun, Åsbro, Rönneshytta, Snavlunda rektorsområden
Askersunds kommun
69682  ASKERSUND Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Produktionsledare

Har du erfarenhet av produktionsledning och söker en spännande utmaning?

Vi söker nu en utvecklingsinriktad produktionsledare!

Om företaget
Svensk Glasåtervinning är bäst i världen på att återvinna glas. I dag återvinner vi över 90 procent av alla glasförpackningar i Sverige. Varje vardag tar vi emot 700 ton glasförpackningar på vår anläggning i Hammar där vi förädlar det gamla glaset till ny råvara. Glasåtervinning är ett sätt att ta hand om vår miljö och skapa ett hållbart samhälle.
Nu söker vi en produktionsledare som vill vara med och utvecklas inom vår organisation. Svensk Glasåtervinning ligger i Hammar mellan Askersund och Motala.


Dina arbetsuppgifter
• Leda och fördela arbetet
• Hantera frånvaro, semesterplanering, rehab och övriga personalärenden.
• Fakturakontroll
• Uppföljning av produktionsutfall (dag/vecka/månad)
• Årsplanering produktion
• Planering av produktion mot kunder
• Planering transporter/export
• Möten med personalen
• Planera utveckling av personalen (inkl. samtal)
• Produktionsförbättring
• Löpande kvalitetsarbete
• Skyddsronder


Din profil
För att passa i rollen som produktionsledare krävs att du har erfarenhet från produktionsledning och gärna från en större verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att leda personal och har några års erfarenhet inom området. Utbildning är meriterande men inget krav utan vi ser att du har en gedigen arbetslivserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper tillika ledarskap. För att lyckas i rollen krävs det att du trivs med att arbeta med människor och stimuleras av att utveckla och leda andra. Du bör vara en ledare som trivs med daglig kontakt med medarbetare inom alla områden och det krävs att du har en tydlig närvaro och ett starkt engagemang. Att du är strukturerad och benägen att följa processer är mycket viktigt för rollen samtidigt som du måste ha en flexibel och lösningsfokuserad personlighet.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten.

Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Kristian Johansson, kristian.johansson@skill.se,013-329426

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Produktionsledare, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens: 2978
Webbplats: http://www.skill.se/ga-till-jobb/?jaid=2978
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Skill
Djurgårdsgatan 56
58229  Linköping Sverige
Hemsida: http://www.industrikompetens.se
  

Platsannons

Personlig assistent - Askersund

Vi söker nu en personlig assistent.

Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna 60+ i Askersund.

Arbetsuppgifter innefattar personlig omvårdnad och arbete i hemmet. Kvinnan är
rökare och har hund.

Erfarenhet/utbildning är meriterande men krävs ej.
Publiceraddatum: 2017-11-22
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidStart så snart som möjligt. Arbetstid förlagd mellan 07:00-22:00. 8 skift per månad.Ingångslön 130 kr/tim + ob
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: caritakarlsson56@gmail.com
Övrigt: Skicka in din ansökan snarast på e-post: caritakarlsson56@gmail.com
Arbetsplats: 
Adress: Caritas Assistans

69631  ASKERSUND 
Hemsida:
  
Platsannons

Chef / sektionschef till Zinkgruvan Mining AB

För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi nu en sektionschef till företagets anrikningsverk.

Vill du arbeta i en platt organisation i ett växande, framgångsrikt och lönsamt företag? För rekrytering till Zinkgruvan Mining söker vi nu en sektionschef till företagets anrikningsverk, där du tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor får fortsätta att driva och utveckla verksamheten framåt. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologisk bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

För våra medarbetares välbefinnande erbjuder vi olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som sektionschef arbetar du aktivt med effektiviseringar och arbetstidsutnyttjande inom produktionen. Du samverkar med övriga ledare för att uppnå uppsatta mål samt följer upp och säkerställer att sektionen följer uppgjorda planer.

I rollen ansvarar du för resursplanering, kompetensutveckling, introduktion inom arbetsområdet och arbetsmiljö/säkerhetsarbete. Vidare har du budgetansvar och genomför såväl medarbetar- som lönesamtal. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som sektionschef har Du ansvar för en driftsorganisation bestående av fem skiftlag med totalt 25 medarbetare. I varje skiftlag finns en utsedd försteman som agerar operativ arbetsledning utanför ordinarie dagtid. Som sektionschef ingår du i anrikningsverkets ledningsgrupp och rapporterar till anrikningschefen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant högskoleingenjörsexamen med inriktning mot mineralteknik eller motsvarande bakgrund med erfarenhet från liknande befattningar inom anrikning.

Som person är du engagerad, drivande och kan se helheter samt skapa duktig på att skapa en bra dialog med både interna och externa intressenter. 

Du har ett starkt intresse för process- och produktionsutveckling samt drivs av att arbeta med såväl yttre som inre miljö- och säkerhetsfrågor, vilket är mycket högt prioriterat inom företaget och koncernen.

INTRESSERAD?
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Publiceraddatum: 2017-11-15
Yrkesbenämning: Produktionschef, tillverkning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens:
Webbplats: https://www.tng.se/lediga-jobb?jid=ECBED6A3-E384-4BCD-BCE5-C2B874C70168&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: TNG Group AB
Nygatan 32
70211  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.tng.se/
  

Platsannons

Servering kassa m.m

Stå i kassan, servera, hjälpa till i köket, städ, disk m.m
Du är den som styr hur snabbt maten kommer ut till kunden och blir vårt ansikte utåt. Därför är det viktigt att du är ansvarsfull och driftig.
Vi ställer höga krav på kundens upplevelse av att besöka oss.

Du bör kunna bra svenska, kunna arbeta i en grupp och på egne hand. Stresstålig och kan ha flera bollar i luften. Kunna arbeta med kundbemötande och sätta kunden i fokus. Du kan jobba kvällar och helger också.

Hjälpa oss ifrån starten med pizzabakeren i Erisklund.
Pizzabakeren ingår i ett stort franchise kedja och du kan få chansen att vara med ifrån start.
Publiceraddatum: 2017-11-13
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: Pizzabakeren i Erikslund
Webbplats:
Epostadress: pizzabakeren.erikslund@gmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kvalitet & Service i Närke AB
Poesigatan 22
70371  Örebro Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal