Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:02

Lediga jobb i Arvika kommun (1784), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd25 998
Täthet15,77Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 956,13Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 649,03Landareal (km²)
Sjö307,10Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Grundskollärare; trä- och metallslöjd

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Beskrivning
Vi söker trä- och metallslöjdslärare till åk 3-6.

Arbetet är förlagt på flera skolor inom Arvika kommun.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i trä- och metallslöjd i åk 3-6.Kvalifikationer
Du är behörig lärare. Du innehar lärarlegitimation.
Som person är du flexibel, strukturerad samt lösningsfokuserad. Du är tydlig i ditt ledarskap men också med förmåga att skapa goda relationer.
Vi arbetar nära i våra arbetslag och söker dig som har en god samarbetsförmåga.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2017/53
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150548/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Lärande och stöd
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig handläggare

Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

På Avdelningen för sjukförsäkringen arbetar drygt 4 000 personer fördelat på cirka 55 platser i landet. Vi möter människor som på grund av sjukdom har nedsatt arbetsförmåga. Syftet med arbetet är att bidra till att betydligt fler återgår till arbetslivet snabbare, att ge trygghet och ekonomiskt stöd samt att arbeta för att förebygga sjukskrivning. Vår målgrupp har olika behov av stöd från Försäkringskassan och arbetet kräver därför skiftande kompetens och arbetssätt.

Ansvar och arbetsuppgifter

I ditt arbete ansvarar du för att handlägga ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Du gör utredningar och analyser av underlag, framför allt läkarintyg. Arbetsuppgifterna är till stor del administrativa och innehåller uträkningar av inkomster samt utbetalningar. I arbetet ingår även att förklara beslut för de personer som inte får den ersättning som de ansökt om. Att löpande dokumentera vad som händer i alla ärenden är en viktig del av arbetet. De sökande har bedömts ha ett behov av personlig kontakt och samordning av rehabiliteringsinsatser, för att kunna återgå i arbete. Du samordnar och leder möten där du och den sjukskrivne, tillsammans med framför allt arbetsgivaren och behandlande läkare, planerar för återgången i arbete. Insatserna anpassas utifrån varje persons unika behov. 

Som personlig handläggare tillämpar du lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra, samt att gör du kund och samarbetspartners delaktiga i processen för återgång i arbete och bidrar med trygghet i samarbetet.

Som personlig handläggare kommer du att ingå i ett team som ansvarar för planering och fördelning av arbetet. Ni arbetar aktivt med att utveckla era kunskaper och dela med er av era erfarenheter.

Som nyanställd får du en introduktionsutbildning och stöd av handledare under den första tiden. 

Vi söker dig somhar examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdigaär stabil och har förmåga att skapa förtroende hos enskilda och samverkanspartnerssamarbetar effektivt för att nå gemensamma målagerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitethar ett systematiskt arbetssätt med en god förmåga att prioritera ditt arbete på ett effektivt sättkan förstå och analysera komplexa frågorhar god kommunikativ förmågaär handlingskraftighar god förmåga att arbeta i olika datasystemhar körkort för personbilDet är meriterande om du


• har arbetat med kvalificerade utredningar och fattat beslut som påverkat individer, gärna på en myndighet
• har god förmåga att professionellt möta människor i svåra livssituationer
• har erfarenhet av arbete i en samordnande funktion med externa samarbetspartners

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Ett antal tjänster som Personlig handläggare med inriktning sjukpenning/samordning. Tillsvidare, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Placering Karlstad, Arvika eller Torsby. Resor ingår i tjänsten. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test komma att användas som en del i urvalsarbetet.

Kontaktpersoner

Rekryterande chefer (för frågor om tjänsten):
Torsby Anna Olsson, telefon 010-112 62 29
Karlstad Pernilla Mattsson, telefon 010-112 68 01 och Birgitta Olssson, telefon 010-1126801
Arvika Åse Trondsen, telefon 010-112 68 08

HR-specialist Linnea Haglund, 010-118 32 79 (för frågor om rekryteringsprocessen).

Fackförbundet ST: Lisbeth Johansson, 010-112 62 16 och Jeanette Magnusson 010-112 60 02 och SACO: IngMarie Johansson 010-119 26 37

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 maj 2017. Bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet och ett personligt brev där du berättar varför du söker arbetet.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Personlig handläggare, försäkringskassa
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens:
Webbplats: https://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss/lediga_jobb?rmpage=job&rmjob=9713%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försäkringskassan
10351 Stockholm
10351  10351 Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsakringskassan.se/omfk/jobba_hos_oss
  
Platsannons

Enhetschef, vårdcentralen Verkstaden, Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Landstinget i Värmlands hälso- och sjukvårdsorganisation är uppdelat i fyra områden: Öppenvård, slutenvård, stöd och Folktandvård. Inom område öppenvård arbetar cirka 1700 medarbetare med primärvård och psykiatri. Ett av våra viktigaste fokusområden de kommande åren är att utveckla en behovsstyrd hälso- och sjukvård för våra patienter

Vårdcentralen Verkstaden i Arvika har cirka 21 000 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare, distriktssköterskor, andra specialistutbildade sjuksköterskor (bland annat inom diabetes, allergi, astma och KOL), vårdadministratörer, kurator, fotvårdare och undersköterskor. Vi har även en studentdriven mottagning med studenter från Karlstad och Örebro universitet. Vårdcentralen har också utbildningsläkare på ST och AT nivå.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en enhetschef för våra läkare samt vårdadministratörer. Du kommer att tillsammans med enhetschefen för distrikts/sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, fotvårdare och dietist utveckla verksamheten. Till er hjälp har ni en administrativ samordnare.

Som enhetschef ansvarar du, utifrån uppdrag från verksamhetschefen, för vårdcentralen Verkstaden samt distriktssköterskemottagningarna i Glava och Edane. Du ansvarar för den hälso- och sjukvård som bedrivs vid enheten och upptagningsområdet samt för uppföljning av ekonomi och läkemedelsbudget. Du har personal-, utvecklings-och verksamhetsansvar för enheten med fokus på kvalitet och måluppfyllelse. I arbetsuppgifterna ingår även samverkan internt och externt. Du ingår i ledningsgruppen i Västra tillsammans med enhetschefer från de andra vårdcentralerna samt öppenvårdspsykiatrin.

Tjänsten är ett förordnande på fyra år och du erhåller en tillsvidareanställning inom Landstinget i Värmland.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har goda ledaregenskaper och erfarenhet av ekonomi, personal- och organisationsfrågor. Din verksamhetssyn präglas av helhetssyn, strategiskt tänkande med en förmåga att ta tillvara medarbetarnas kompetens och idéer. Du ska kunna arbeta självständigt samt samverka kring verksamhetens frågor internt och externt. Andra viktiga ledaregenskaper vi värdesätter är initiativförmåga, förmåga att motivera och entusiasmera medarbetare samt att kunna hantera stressiga situationer. Som person och ledare är du kommunikativ och en bra administratör. Landstinget erbjuder även ett chefsutvecklingsprogram samt handledning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Arbetet kan medföra resor i jobbet varför körkort B är ett krav.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister, som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se
"Blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9"

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Enhetschef, hälso- och sjukvård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: Dnr CSK/172078
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=34f962e9-2b1f-4158-8e92-b5eafd84f021&TK=1b3dac09-0083-4e4d-be94-88e135705a5a
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, VC Verkstaden
Landstinget i Värmland
67126  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fibertekniker

I ditt uppdrag som fibertekniker hos Ledmont, kommer du att ensam och/eller i grupp utföra nybyggnation, ombyggnation och underhåll av olika typer av fibernät. Erfarenhet av skarvning, svetsning, blåsning, inmätning och dokumentation premieras.

Vi ställer höga krav på noggrannhet och kvallitet.

Formella krav:
• Erfarenhet av fiberinstallationer och/eller övriga kabelarbeten och kanalisation
• B-körkort
• Du hanterar svenska i både tal och skrift
• Du ska kunna arbeta och bo på annan ort

Du som person är serviceinriktad och har ett öga för god kvallitet.
Vi har daglig kundkontakt och arbetar ofta inne i andra människors hem. Därför är du social, öppen och visar hänsyn och respekt för våra kunder.

Meriterande kunskaper och egenskaper
• Certifierad fibertekniker eller motsvarande
• Erfarenhet av bredbandsinstallationer eller motsvarande
• BE-körkort
• El-behörighet

Ledmont AB etablerades år 2000 som ett installationsföretag i Mellansverige.
Vårt fokus ligger på byggnation och underhåll av transportnät, områdes- och lokalnät av både fiber- och koppar.
Vi utför även elinstallationer och service på elanläggningar.

Sedan 2017 ingår Ledmont AB i AM Berglund-koncernen med 70 anställda och en årlig omsättning på 50 miljoner kronor.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Fibertekniker/Optotekniker
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidLedmont AB innehar kollektivavtal med SEKO.Individuell lönesättning. Vi betalar traktamente enligt SEKOs kollektivavtal och Skatteverkets regler. Vi står för resor och boende vid arbete på annan ort.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@ledmont.se
Övrigt: Tjänsterna tillsätts löpande. Sänd in din ansökan snarast.
Arbetsplats: 
Adress: LEDMONT AB
Box 20
79291  MORA Sverige
Hemsida: http://www.ledmont.se
  
Platsannons

Administratörer

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Vi kommer att utöka Vård och omsorgs organisation genom att tillsätta sex administratörer till äldreomsorgen och LSS, hel och deltid.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara ett administrativt stöd till tre till fyra enhetschefer som har personalansvar för ca 30 medarbetare vardera. Dina arbetsuppgifter är allmänna administrativa arbeten utifrån varje chefs behov och du kommer också att bistå chefen i ekonomifrågor som exempelvis fakturahantering. Du kommer också att vara behjälplig i korttidsrekrytering när det uppstår sådana behov. Du kommer organisatoriskt att vara underställd respektive avdelningschef och din geografiska placering blir i någon av enheterna.

Kvalifikationer


Du har lägst en gymnasieutbildning och gärna även någon eftergymnasial administrativ utbildning. Du har jobbat som administratör eller liknande ett antal år där det även ingått att arbeta med ekonomifrågor. Du är bra att kommunicera i både tal och skrift och van dataanvändare. Som person är du lösningsfokuserad och ser möjligheter, du är flexibel och lätt att anpassa dig efter olika situationer. Du har ett strukturerat arbetssätt och det är naturligt för dig att ta egna initiativ och trivs med att jobba självständigt. Förhållningssätt där service, smidighet, tålamod och struktur är utgångspunkten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 6
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 75-100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens: 2017/55
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:151046/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Vård och omsorg
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hemservicepersonal i Arvika

Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet . Vi hjälper våra kunder med tjänster som veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning och flyttstädning

Vårt uppdrag är att underlätta våra kunders vardag och ge dem tid över till det de vill eller behöver göra. Som att ta hand om sig själv och familjen.Du måste tycka att service är viktigt. Du måste dessutom vara både noggrann och snabb. Detta för att kunna leverera högsta kvalité utan att behöva stressa.

Vi letar efter dig som vill jobba extra vid sidan av studier och vi letar efter dig som vill jobba "hur mycket som helst".
Det viktigaste är att du VILL jobba!
Är du dessutom erfaren från hemservicebranschen och vill utvecklas som arbetsledare så är dina karriärmöjligheter goda!
Alla våra arbetsledare och chefer har gjort karriär inom företaget!
Läs gärna på om oss innan du söker. www.buskhagahemservice.se


Obs: Alla ansökningar sker via vår hemsida: http://www.buskhagahemservice.se/jobba-hos-oss/


Vi är ett litet, men härligt gäng med kontor på Västra kyrkogatan i Arvika
Vi arbetar aktivt med att få alla att trivas med både sitt jobb och sina kollegor.

Då vi tror att det är viktigt att ha roligt på jobbet så arbetar vi i princip alltid i par.

Vi söker nu flera medarbetare som kan stärka upp i vårt team!
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hemhjälp
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid80% eller mer
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-02
Referens:
Webbplats: http://www.buskhagahemservice.se/jobba-hos-oss/
Epostadress:
Övrigt: OBS: Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.
Arbetsplats: 
Adress: Buskhaga Hemservice
Gräsdalsgatan 4
65343  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.buskhagahemservice.se
  

Platsannons

Nya medarbetare

Vi söker nu nya medarbetare för städning både på kontor och i privata hem, samt till flytt/byggstädning.

Du som söker måste vara noggrann, ansvarsfull,pålitlig, glad och positiv samt gilla service. Eftersom du har kontakt med våra kunder är det viktigt att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift.Körkort är en fördel.Erfarenhet inom yrket är meriterande.

Arvika städservice grundades 2006 och är en liten firma inom städ och hushållsnära tjänster. Vi vänder oss till privatpersoner och företag i Arvika med omnejd.
Personlig service och stort engagemang är vad vi står för.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Behovsanställning fram till semestern v.28. Tillträde så fort rätt person hittats. Heltid/deltid/timanställning Chans till fortsatt jobb efter semestern.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@arvikastad.se
Övrigt: Skriflig ansökan och personligt brev skickas via e-post. Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittat rätt person.
Arbetsplats: 
Adress: Arvika Städservice AB
Boställsvägen 18
67151  Arvika Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Barnskötare heltid

Föräldrakooperativet Grodan är en familjär förskola i Arvika. Förskolan består av 24 barn i åldrarna 1-5 år, två förskollärare, två barnskötare och en kock. Förskolan Grodan är ett litet och välfungerande föräldrakooperativ sedan 1991 när förskolan öppnades.

Arbetsuppgifter: Med våra pedagogiska ambitioner i kombination med den kooperativa driftsformen har vi möjligheten att erbjuda en spännande arbetsplats där du får en unik möjlighet att påverka och utforma det dagliga arbetet. Med hjälp av en engagerad personalstyrka kan vi stimulera barnen till att bli trygga, självständiga och kreativa individer. Grodan bygger på utomhuspedagogik som är förenlig med läroplanen och det är meriterande om du har erfarenhet kring detta. Det är mycket viktigt för oss att barnens nyfikenhet och vilja fångas upp och att de får vara kreativa samt skapande när de är öppna för det. Grodans personal lägger stor vikt vid att skapa lust för lärande och det är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Då vår en av våra barnskötare kommer lämna oss för nya utmaningar söker vi en engagerad och påhittig ersättare. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från att arbeta i en förskola och vill vara med att utveckla våra barns vardag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: d_g79@hotmail.com
Övrigt: Ansökan skickas via angiven mail, vid frågor ring Daniel.
Arbetsplats: 
Adress: Föräldrakooperativet Grodan

67141  ARVIKA 
Hemsida:
  

Platsannons

Barnskötare deltid

Föräldrakooperativet Grodan är en familjär förskola i Arvika. Förskolan består av 24 barn i åldrarna 1-5 år, två förskollärare, två barnskötare och en kock. Förskolan Grodan är ett litet och välfungerande föräldrakooperativ sedan 1991 när förskolan öppnades.

Arbetsuppgifter: Med våra pedagogiska ambitioner i kombination med den kooperativa driftsformen har vi möjligheten att erbjuda en spännande arbetsplats där du får en unik möjlighet att påverka och utforma det dagliga arbetet. Med hjälp av en engagerad personalstyrka kan vi stimulera barnen till att bli trygga, självständiga och kreativa individer. Grodan bygger på utomhuspedagogik som är förenlig med läroplanen och det är meriterande om du har erfarenhet kring detta. Det är mycket viktigt för oss att barnens nyfikenhet och vilja fångas upp och att de får vara kreativa samt skapande när de är öppna för det. Grodans personal lägger stor vikt vid att skapa lust för lärande och det är en förutsättning för att arbeta hos oss.

Då vår barngrupp kommer att växa till 25 barn under från ht 17 söker vi nu en barnskötare på deltid. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från att arbeta i en förskola du är engagerad och vill vara med att utveckla våra barns vardag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Barnskötare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 50%. 6 månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-16
Referens:
Webbplats:
Epostadress: d_g79@hotmail.com
Övrigt: Ansökan skickas via angiven mail, vid frågor ring Daniel.
Arbetsplats: 
Adress: Föräldrakooperativet Grodan

67141  ARVIKA 
Hemsida:
  
Platsannons

Leg psykolog alt PTP-psykolog

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Beskrivning

Lockas du av ett självständigt arbete där du även får vara med och påverka och utveckla nya arbetssätt och rutiner?Hur ser din arbetsdag ut?Som en av två skolpsykologer är du en del av elevhälsan och får förmånen att arbeta främjande och förebyggande för elevernas utveckling mot utbildningens mål.

Du deltar aktivt och självständigt i utvecklingsarbete. Organisatoriskt ingår du i den centrala elevhälsan tillsammans med skolsköterska, skolläkare, skolkurator och specialpedagog.

Rollen riktar sig till elever från förskoleklass till gymnasiet. Du samverkar med övrig skolpersonal genom bl a deltagande i elevhälsoteam. Dina arbetsuppgifter är konsultation och handledning till andra professioner inom skolan, genomföra kartläggningar och utredningar på organisations- grupp- och individnivå samt samarbete med övriga aktörer kring barn och ungdomar, exempelvis BUP och habilitering. Du har tillgång till extern handledning.Vem trivs här?

Drivs du av att arbeta i ett härligt team med höga ambitioner? Trivs du i en miljö där det råder ett öppet klimat och där det är en självklarhet att alla bidrar till trivseln? Då kommer du att trivas här hos oss!

Här kommer din utbildning som leg psykolog till väl pass. Om du är aktuell för PTP-tjänstgöring kan vi erbjuda erfaren handledare. Har du erfarenhet från arbete som skolpsykolog eller psykolog inom annan verksamhet som rör barn och ungdomar är det meriterande. Har du lätt för att samarbeta med personal, elever, föräldrar samt externa aktörer? Tycker du om att arbeta självständigt och har intresse av att delta i utvecklingsarbete? Har du god kännedom om vad som krävs metodmässigt i sammanhang som kräver utredning inom skolan? Då är du den som vi söker!

För att klara av rollen ska du även ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

B-körkort är ett krav.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Skolpsykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens: 2017/54
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150553/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Lärande och stöd
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Bilmekaniker Arvika

Om Oss
Arcus resurs är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov. För mer information läs på www.arcus.nu
 

Vi söker en bilmekaniker till Arvika Fordonsunderhåll HB.

 

Om dig

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet som mekaniker. Du gillar att jobba självständigt och är ansvarstagande. Du har förmåga att kommunicera med kunder. Du är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. B-körkort är ett krav.

 

Dina arbetsuppgifter

Arvika Fordonsunderhåll är en bilverkstad som ingår i MekoPartner. Vi behöver nu utöka med en bilmekaniker. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av sedvanligt verkstadsarbete, alltifrån enklare service till mer kvalificerade arbeten.

 

Anställningsvillkor:
Heltid
Lön enligt kollektivavtal

Arbetsplats:
Arvika Fordonsunderhåll är en Bilverkstad som ingår i MekoPartner.

http://www.mekopartner.se/verkstad/arvika-fordonsunderhall/

Om du känner att du är rätt person så sök omgående då vi har löpande uttagning, sök dock senast den 7/7-2017.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid1 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-07-07
Referens:
Webbplats: http://www.arcus.nu/rekrytering/?aguid=AF18464DA39748EB987822AD74D55C51
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arcus Resurs
Strandvägen 2
67151  Arvika Sverige
Hemsida: www.arcus.nu
  

Platsannons

Kallskänka / Kökspersonal

Vi söker två kallskänk på Heltid/deltid till Kaffekvarnen café och bageri. I tjänsterna ingår alla i restaurang och café förekommande arbetsuppgifter, men tyngdpunkten ligger på tillredning av mat/smörgåsar mm. Du kan och utför gärna även kassaarbete, försäljning av mat, diskning och städning.

Anställningarna är schemalagda över verksamhetens öppethållandetider.

Arbetstiderna varierar, men ligger inom tiderna 07.00-19.00. Endera öppnar man köket eller stänger det.

Du är pigg och glad, du sätter självklart alltid gästen i fokus. Periodvis har vi besökstoppar, framförallt under helger och semesterperioden, därför är det önskvärt att du som söker arbetet har hög stresstålighet och servicekänsla.
Du har relevant yrkesutbildning och/eller några års erfarenhet av restaurangbranschen.


Kaffekvarnen café & bageri ägs och drivs av Klässbols Linneväveri AB som ligger ca 300 m från caféet. Kaffekvarnen är ett White guide café och öppet under sommarhalvåret. Kaffekvarnen startades under mitten av 80-talet och har med åren växt med åren och serverar idag förutom alla bakverk, smörgåsar och enklare maträtter. Säsongens personal avgör bredden på utbud.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Kallskänka
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid80% eller merLön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: andreas@klassbols.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klässbols Linneväveri AB
Damastvägen 5
67195  Klässbol Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

KOCKIKIOSKEN Gatuköksbiträde tillträde omgående

Förbereda, tillaga och sälja traditionell snabbmat/gatuköksmat
Kassahantering med kort och kontantbetalning via ett datoriserat kassasystem
Varubeställningar via telefon och webb
Varumottagning
Påfyllning av varor samt sortiment
Städ, disk

Goda kunskaper i svenska , både tal och skrift är ett krav då administrativa uppgifter såsom beställning av varor, tidningar ingår.


Vi söker dig som vill arbeta deltid med beredning och försäljning av snabbmat. Har du vana från liknande arbete är detta ett stort plus men full introduktion ges på arbetsplatsen. För att din ansökan ska beaktas behöver vi veta att du även kan jobba denna sommar som semestervikarie medviss utökad anställningsgrad.
Du behöver vara en positiv och glad person som lätt tar sig an nya arbetsuppgifter och ser vad som ska göras samt kan jobba under tidvis stressiga förhållanden. Du måste även ha lätt för att samarbeta med kollegor då ni är två som arbetar tillsammans på varje skift.
Snabb inlärningsförmåga och förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer är ett måste.
Goda kunskaper i Svenska språket både muntligt och skriftligt är ett krav då administrativa uppgifter såsom beställningar, tidningsrapportering sker både via telefon och via webben


Kockikiosken är Arvikas äldsta och mest kända gatukök.
Vi håller en hög kvalité på vår mat och service. Gatuköket håller öppet 7 dagar i veckan och öppettiderna varierar vardagar och helger mellan kl 11-21.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidSchemalagd arbetstid dagtid, kvällar samt vissa helger. Ca 20 tim/v med möjlighet till mer tid under sommaren och semesterperioden. 40%-60%Lön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Kocki
Webbplats:
Epostadress: info@jennys.se
Övrigt: Tillträde omgående
Arbetsplats: 
Adress: Jennys Hotell och Restaurang
Box 313
67127  ARVIKA Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Bagare/konditor

Kaffekvarnen i Klässbol är idag ett sommarcafé som värderar sitt bageri högt. Vi är stolta över att allt som bakas på plats i kvarnen bakas från grunden med recept från bygden. 2016 hade Kaffekvarnen ca 30 000 besökare under perioden april-september.

Tjänsten kräver erfarenhet. Du förväntas ha kunskap inom det mesta när det gäller bageri/konditori. Matbröd, vetebröd, wienerbröd, tårtor, kondisbitar.
Kaffekvarnen är öppen 7 dagar i veckan, viket innebär att du även jobbar helger. Eftersom bageriet är litet jobbar man alltid en bagare per dag, vilket innebär att du är självgående, van att ta initiativ och ansvar.

Som bagare/konditor ingår du i ett team med ca 15 medarbetare som finns i kök och servering

Tjänsten kräver erfarenhet. Du förväntas ha kunskap inom det mesta när det gäller bageri/konditori. Matbröd, vetebröd, wienerbröd, tårtor, kondisbitar.
Kaffekvarnen är öppen 7 dagar i veckan, viket innebär att du även jobbar helger. Eftersom bageriet är litet jobbar man alltid en bagare per dag, vilket innebär att du är självgående, van att ta initiativ och ansvar.

Som bagare/konditor ingår du i ett team med ca 15 medarbetare som finns i kök och servering


Kaffekvarnen ligger i Klässbol, 2 mil söder om Arvika, ca 300 m från ett av Värmlands största turistmål, Klässbols Linneväveri AB. Kaffekvarnen är ett sommarcafé öppet april-september.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Bagare/Konditor
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHelg jobb ingår. Tjänsten sträcker sig från april till augustiEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Kaffekvarnen
Webbplats:
Epostadress: andreas@klassbols.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Klässbols Linneväveri AB
Damastvägen 5
67195  Klässbol Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Arvika

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-25
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/32597-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-arvika?promotion=8543-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Bli en av oss! Jobba som idrottsledare i Sweden Sport Academy's ledarteam

I din roll som huvudledare hos Sweden Sport Academy leder och ansvarar du för verksamheten Knatteskutt i Arvika. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika idrottsövningar som är framtagna av Sweden Sport Academy's idrottspedagoger.

Passen kommer hållas under vardagskvällar och/eller på helger, mer info om detta kommer vid eventuell intervju.???

Som idrottsledare hos oss på Sweden Sport Academy får du möjlighet att utveckla dina ledarskapskunskaper samtidigt som du har ett av världens roligaste extrajobb.?Du kommer få gå Sweden Sport Academy's utbildning som fokuserar på att utveckla just ditt ledarskap och under terminens gång kommer du bli coachad av våra grymma regionansvariga.

Om du är den vi söker till Sweden Sport Academy's ledarteam ska du verkligen älska att träffa barn! Du ska även ha som mål att hela tiden arbeta för att barnen och föräldrarna ska känna sig 100% nöjda när de går ifrån varje Knatteskuttpass.
Du ska vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv och detta vill vi att du gör på ett lekfullt och roligt men samtidigt ansvarstagande och professionellt sätt.

- HAR DU DET SOM KRÄVS?


Sweden Sport Academy startade 2003 med att arrangera sommarläger. Idag har verksamheten växt kraftigt till att innefatta flera olika typer av träningsaktiviteter för barn och ungdomar och årligen medverkar tiotusentals deltagare på våra olika idrottsaktiviteter runt om i hela landet. Terminsaktiviteterna och lägren leds av våra ca 1000 idrottsledare och verksamheten administreras av vårt kontor med 14 heltidsanställda samt våra och regionansvariga.

KNATTESKUTT IDROTT ÄR SVERIGES STÖRSTA IDROTTSSKOLA FÖR BARN 2-7ÅR
- Låta barnen prova olika idrottsaktiviteter
- Barnen skall få upp ögonen för en eller flera idrottaktiviteter och inspireras till fortsatt rörelse
- Inspirera till en händelserik och aktiv fritid
- Under lekfulla former utveckla barnens motorik och koordination
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Ungdomsinstruktör/Ungdomstränare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidTimanställningen sträcker sig över läsåret HT17/VT18 ca 2-4h/vecka under terminerna Höstterminen startar vecka 37 och avslutas i nov, uppehåll för höstlov. Vårterminen startar i början på feb och avslutas i apr, uppehåll för sportlov och påsklov. Upp till 20%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens:
Webbplats: http://www.swedensportacademy.com/jobb/knatteskutt
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SSA-Sweden Sport Academy AB
VIDEUM AB
35196  VÄXJÖ Sverige
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
  

Platsannons

Pa-Arvika

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Nu söker vi en glad och social Tjej/Kvinna som vill jobba som personlig assistent
åt en kvinna i 50-års åldern.

Du kommer att vara kvinnans hjälpande hand i vardagen.
Som assistent kommer du bla att hjälpa till med matlagning,städning förflyttningar och hygienskötsel.


Arbetet i kundens hem kräver att du är noggrann,lyhörd,ansvarsfull och initiativtagande.
Du som söker är en person som har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: Arvika
Webbplats: https://hrsupporten-se.loopiasecure.com/cvinput.php?jobid=30406
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistansbolaget i Sverige AB
arvika
67133  ARVIKA Sverige
Hemsida: www.assistansbolaget.se/
  
Platsannons

Redovisningsassistent - kort ansökningstid

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu en erfaren redovisningsassistent som ska arbeta på ett företag i Arvika.

Dina arbetsuppgifter
Detta är ett vikariat minst till sista augusti. Du kommer att ingå i en ekonomiavdelning och mestadels arbeta med löpande redovisning samt leverantörsreskontra. Du kommer att rapportera till och få stöttning av ekonomichefen, men ska ändå kunna arbeta självständigt.

Din profil
Det här jobbet passar dig som är gymnasieekonom eller har annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet t.ex. som ekonomiadministratör. Du som söker bör ha ett eller ett par års erfarenhet av löpande redovisning och hantering av leverantörsreskontran. Stämmer det här in på dig, ska du inte dra dig för att omgående söka jobbet på vår hemsida www.industrisupport.com Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, så vänta inte med din ansökan. Välkommen!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Redovisningsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: 1070
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1070
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Händig person med omsorgsfull karaktär sökes.

Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

.

Ort: Årjäng

   
Kunden.
Vår kund är en medelålders man med intresse av idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet. Ytterligare intresseområden innefattar att ta hand om hus och gård.

Kunden har ett omvårdnadsbehov vilket gör att du som söker har en omsorgsfull karaktär.

För att passa in här som personlig assistent bör du vara händig och orädd. Vi tror att du tar för dig och får saker gjorda. Din fysik är god då mycket ”gårdsarbete” förekommer. Det innebär allt från att hugga ved till att använda hammare och spik.

Du som söker har förmodligen provat på lite av det mesta i livet som ser dig som en allkonstnär med stor social kapacitet.

Du som söker befinner dig åldersmässigt mellan 30-55 år.

Krav.
Körkort
Egen bil
Mellan 30-55 år

Specifikt om tjänsten.
Vi söker dig som vill arbeta extra hos kund under en längre tid då kontinuitet är viktigt.
Vi ser gärna att du vill arbeta enligt schema under sommaren.
Arbetstider är förlagda dygnsvis.
Frösunda jobbar med löpande urval.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-04
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=85301
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Frösunda
Trekantsgatan 3
65220  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.frosunda.se
  

Platsannons

Avonova söker psykolog/psykoterapeut till Arvika

Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre.
Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi.
Med egna enheter på ca 120 orter och drygt 600 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport.
Välkommen till Avonova!Avonova växer och skapar nya team - Är du vår nya Psykolog/Psykoterapeut i Arvika?
Vi söker en legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med intresse och erfarenhet av att arbeta med företagshälsa för att utveckla ett hälsosamt arbetsliv.

Som psykolog/psykoterapeut arbetar du med olika uppdrag för Avonova Hälsas kundföretag. De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar bland annat samtalsstöd, korttidsbehandlingar och planering, genomförande och uppföljning av utbildningar inom området organisatorisk och social arbetsmiljö. Övriga exempel på arbetsuppgifter kan vara yrkesspecifik rådgivning mot våra kunder och konsultuppdrag gällande kris- och konflikthantering etc. I rollen ingår också att medverka i Avonova Hälsas utveckling av arbetssätt, metoder och tjänster inom det psykosociala området.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut, KBT-inriktning är önskvärt liksom erfarenhet av konsultativt arbetssätt.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i ett företag med stor tillväxtkraft i branschen. Din placering blir i Arvika men uppdrag även på andra orter inom affärsenhet Värmland förekommer.

Vår kultur och arbetsgemenskap kännetecknas av innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat tillsammans. Vi arbetar gentemot olika kundföretag i varierande branscher. Våra arbetstider är dagtid, vardagar.

Tjänstgöringsgrad 100 %.

Tillträde i mitten av augusti. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Tjänstgöring förekommer på våra olika enheter och ibland ute hos kund, vilket innebär resor i tjänsten, varför körkort och tillgång till egen bil krävs.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa

Affärsenhetschef Lina Nyström, 0532-60 76 85, 0705-66 66 18, linda.nystrom@avonova.se

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2017-05-31.

 

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Psykolog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: I mitten av augusti eller enl överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/47
Webbplats: https://avonova.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150233/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avonova Sverige AB
Fabriksgatan 4
53130  Lidköping Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Avonova söker kundkoordinator till affärsenhet Värmland

Inom Avonova arbetar vi mångsidigt i vår dialog med våra kunder. Vi stöttar i att utveckla den systematiska förmågan för att skapa optimala förutsättningar för att medarbetare och organisationer ska hålla längre.
Genom att göra rätt saker varje dag alstras framåtriktad kraft och energi.
Med egna enheter på ca 120 orter och drygt 600 duktiga medarbetare är Avonova en rikstäckande leverantör av hälsotjänster och en av Sveriges ledande aktörer inom företagshälsa, utbildning och ledarsupport.
Välkommen till Avonova!Trivs du i en koordinerande roll med mycket kundkontakt? Är du serviceinriktad och även säljinriktad? Då kan du vara den kundkoordinator vi söker till affärsenhet Värmland.

I rollen som kundkoordinator blir du vårt nav kring kundrelaterade ärenden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara bland annat, koordinering av större och mindre bokningar, administration av kundregister mm

u som söker denna tjänst har lägst en gymnasial utbildning och har erfarenhet av kundservicerelaterat arbete.

För att trivas i rollen så tycker du om att arbeta på en arbetsplats som präglas av affärsmässighet, högt tempo, högt i tak och en stark positiv anda. För dig är det viktigt att göra ett bra jobb och att alltid leverera förstklassig service till kunder och kollegor. Du trivs med att jobba både självständigt och i team. Vidare ser vi även att du har lätt för att skapa och bevara goda relationer och en fallenhet att snabbt sätta dig in i nya uppdrag. Du har en naturlig begåvning för att planera, strukturera och organisera ditt eget arbete.

Våra kontakter internt och externt bygger på samarbete och goda relationer därför fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, mycket goda kunskaper i Officepaketet samt ett professionellt bemötande.

Tjänsten är placerad på Avonovas kontor i Arvika.

Vi erbjuder en plats i ett marknadsdrivet team med stort kundfokus. Eget ansvarsområde med stor påverkansgrad och korta beslutsvägar. Delaktighet i en koncern som är känd för att arbeta utifrån dialog och delaktighet.

Tjänstgöringsgrad: Heltid.

Tillträde i mitten av augusti. Vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Tjänstgöring förekommer på övriga orter inom affärsenheten varför körkort och tillgång till egen bil erfordras.

Affärsenhetschef Linda Nyström, 0532-60 76 85, 0705-66 66 18, linda.nystrom@avonova.se

 

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev. Vi arbetar med löpande urval så vi vill att du sänder din ansökan snarast möjligt dock senast 2017-05-31.

 

Vi har kollektivavtal mellan Almega, Vårdföretagarna, Vårdförbundet, LSR, Läkarförbundet och Vision.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Marknadskoordinator
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Enligt överenskommelse tillsvidareanställningFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2017/46
Webbplats: https://avonova.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:150211/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Avonova Sverige AB
Fabriksgatan 4
53130  Lidköping Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef till Bemanningscentralen

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Är du sugen på ett spännande, utmanande, flexibelt arbete där du ofta blir spontant uppskattad av stora som små kunder? Då ska du söka till Arvika kommuns Bemanningscentral! Vi är som namnet antyder Arvika kommuns central för korttidsbemanning för de största verksamheterna inom kommunen, Vård och omsorg, För- och grundskola, HVB och Kost.

Vi tillsätter korta vikariat(upp till 14 dagar) med våra tillsvidareanställda medarbetare som arbetar inom särskilt indelade arbetsområden utifrån kompetens och våra kunders behov. Vi är ett härligt team som tillsammans utvecklar Bemanningscentralen för att möta upp de uppdrag vi fått till oss. Vill Du vara med i gänget - tveka inte, sök tjänsten så kanske du är en utav våra kommande uppskattade medarbetare!

Arbetsuppgifter
Tillsammans med de övriga två enhetscheferna leda och utveckla arbetet på Bemanningscentralen utifrån gällande rutiner och uppdragsbeskrivning men också efter kunders önskemål och behov. Du kommer att ha ett personalansvar för administratörer och medarbetare i poolen samt timanställda riktade mot äldreomsorgen.Kvalifikationer
Du har en högskoleutbildning gärna riktad mot vård och omsorg eller någon annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Har du gått någon ledarutbildning är det meriterande. Du har jobbat några år inom äldreomsorgen och gärna som ledare. Som person ser du helheter och möjligheter, du är både strateg och operativ. Du är en god kommunikatör som värnar om samarbete och nätverksbyggande. Eftersom Bemanningscentralen ständigt utvecklas är det viktigt att du utvecklingsinriktad och drivande tillsammans med verksamheterna.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Enhetschef, offentlig förvaltning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/49
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149019/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Chefer
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Universitetslektor i piano 30% (vikariat)

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten.Beskrivning
Musikhögskolan Ingesund (MHI) är en del av Institutionen för konstnärliga studier vid Karlstads universitet och utgör universitetets andra campus i Arvika.

MHI är en välrenommerad högskola med god studentrekrytering. Här ges ämneslärarexamen i musik inriktning gymnasiet, med avsikt att utbilda konstnärliga pedagoger med kompetens för såväl gymnasieskola som grundskola samt kultur- och musikskolor. MHI och Karlstads universitet har numera även rätt att utfärda konstnärlig examen på kandidatnivå. Programmet Konstnärlig kandidat Musiker startade ht 2016. En stark ambition är också att skapa ett centrum för forskning inom estetiska uttrycksformer. Läs mer på vår hemsida http://www.kau.se/musikhogskolan-ingesund/om-musikhogskolan. 

Arbetsuppgifter
En övervägande del av arbetsuppgifterna innefattar instudering/ackompanjemang samt vid behov även andra undervisningsuppdrag som exempelvis undervisning i piano som första eller andra ämne. Dessutom ska du delta som ackompanjatör vid studentkonserter, gemensamma lektioner, terminsuppspelningar och mindre projekt.

I anställningen ingår att driva pedagogiskt och konstnärligt utvecklingsarbete. Administrativa arbetsuppgifter förekommer, till exempel genomförande av antagningsprov, kursadministration, juryarbete och arbete med kursplaner.

Behörighetskrav
Behörig att anställas som universitetslektor inom konstnärlig verksamhet är den som dels har visat pedagogisk skicklighet, dels har avlagt konstnärlig doktorsexamen, visat konstnärlig skicklighet eller har någon annan yrkesskicklighet som är av betydelse med hänsyn till anställningens ämnesinnehåll och de arbetsuppgifter som ska ingå i anställningen.  

Dessutom krävs högskolepedagogisk utbildning eller motsvarande kunskaper. Om högskolepedagogisk utbildning saknas, kan en anställning ändå ske, under förutsättning att den anställde förbinder sig att genomföra utbildningen och att den planeras inom ramen för kompetensutvecklingstiden under de första två årens anställning.  

Prövningen av den pedagogiska skickligheten ska ägnas lika stor omsorg som prövningen av andra behörighetsgrundande förhållanden enligt första stycket.

Bedömningsgrunder
Som bedömningsgrunder vid anställning av en universitetslektor ska graden av sådan skicklighet som är ett krav för behörighet för anställning gälla.

Av särskild vikt för anställningen är en kombination av konstnärlig och pedagogisk skicklighet.  

Av stor vikt är erfarenhet av undervisning på högskolenivå inom de specifika områden som nämns som arbetsuppgifter.  

Av stor vikt är också erfarenhet av instudering samt bredd på instuderingsrepertoar.

Vi värdesätter även god administrativ kompetens, god förmåga att informera om forskning och utvecklingsarbete liksom god förmåga att samverka med kollegor och det omgivande samhället.  

Av särskild vikt är att sökande kan uppvisa god förmåga att undervisa på engelska och vara beredd att lära sig svenska för att kunna undervisa på svenska inom 2 år.

Vi fäster också stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, förmåga att skapa goda relationer till arbetskamrater och studenter, samt förmåga att ta egna initiativ och visa engagemang för andras initiativ. 

Villkor
Anställningen är ett vikariat med omfattning 30 % under höstterminen 2017 med tillträde 2017-08-01.

Arbetstiden är förlagd till campus Musikhögskolan Ingesund i Arvika. Undervisnings-, spel- och ackompanjemangsprov anordnas som en del i beslutsunderlaget.

Ansökan
Karlstads universitet använder ett webbaserat rekryteringsverktyg för ansökningarna och inloggning finns längst ner i annonsen. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Ansökan kan även skrivas på engelska, då den kan komma att granskas av internationella sakkunniga.

Ansökan ska bestå av 

- meritsammanställning med två referenspersoner
- fördjupad redogörelse för vetenskaplig/konstnärlig verksamhet
- fördjupad redogörelse för pedagogisk verksamhet
- intyg på egen genomförd högskolepedagogisk utbildning eller redogörelse för motsvarande kunskaper
- redogörelse för erfarenhet från annan verksamhet, erfarenhet från ledning, samarbete och administration
- planer för den framtida verksamheten
- publikationsförteckning/motsvarande för konstnärlig verksamhet (vid sampublicering skall den egna rollen framgå)
- kopior på betyg, intyg och examensbevis som åberopas
- högst tio vetenskapliga publikationer/konstnärliga verk samt högst fem arbeten avsedda att förmedla kunskaper, till exempel läroböcker, dataprogram för undervisning eller populärvetenskapliga artiklar.

Mer information om hur din ansökan kan se ut hittar du i "Råd för ansökan/befordran till professor eller lektor och ansökan till forskarassistent" som finns på vår webbsida ”Lediga anställningar”. Där finner du också Karlstads universitets Anställningsordning för anställning och befordran av lärare.

https://www.kau.se/om-universitetet/lediga-anstallningar

De underlag som inte kan skickas elektroniskt, exempelvis böcker, publikationer, CD-skivor etc. ska skickas i tre exemplar till: Karlstads universitet, Registrator, 651 88 KARLSTAD, Ange ref.nr REK2016/66.

Välkommen med din ansökan!

Karlstads universitet har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakter med annonsförsäljare och säljare av rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Universitets- och högskolelektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid 30%. Tillträde: 2017-08-01 Visstidsanställning till 2018-01-31Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-22
Referens: REK2017/150
Webbplats: https://kau.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149640/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlstads universitet / Institutionen för konstnärliga studier
Universitetsgatan 2
65188  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Personlig assistenter

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Arbetsuppgifter 

Under förutsättning av gynnande beslut söker vi personliga assistenter till en man i 45-årsåldern.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa mannen i sin dagliga livsföring med grundläggande behov, förflyttning, städning och andra vardagliga sysslor/aktiveter. Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.Kvalifikationer


Arbetet kräver vana av omvårdnadsarbete. Omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande.
Som person är du pålitlig, trygg i dig själv och kan arbeta professionellt och självständigt. I arbetet ingår förflyttningar vilket kräver god fysik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Brukaren önskar endast kvinnliga assistenter.Rekrytering

Rekrytering kommer att pågå under annonseringstiden så gör din ansökan så snart som möjligt genom MyNetwork.
Anställningen är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Anställningstiden kan initialt variera mellan 1 - 3 månader.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid ca 50-100%. Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Visstidsanställning till 2017-08-20Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/52
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149574/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och omsorg
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Homepartysäljare – Heminredning ZELECTED BY HOUZE AB

Är du också intresserad av heminredning?
Då ska du bli representant för Zelected by Houze och jobba med inredning som du brinner för!
För att bli representant hos Zelected by Houze, investerar man normalt sett 3.800 kr i sin kollektion.
I vår lånar vi ut kollektionen till 40 nya säljare som blir testpiloter för detta projekt.
Nu har du alltså möjlighet att helt kostnadsfritt ansluta dig till vårt framgångsrika team.
Tjäna pengar på ditt intresse – heminredning!
Vi kommer att välja ut 40 personer som vi tror extra mycket på och ge dem chansen...
Kanske är du en av dem?

Förmåner för dig som säljare:
Tillgång till våra unika produkter i egen ZbH-design!
En egen webshop.
Provision på allt du säljer från första kronan.
Vi skickar varorna direkt till slutkund - du behöver alltså inte leverera varor eller ta emot pengar.
Den 25:e varje månad får du din lön - ZbH betalar arbetsgivaravgifter och skatter.

Följande överenskommelse kommer vi att göra med våra testpiloter;
Man ska hålla 5 visningar under resterande vårsäsong (maj - juni).
Alt. sälja för ett belopp av 20 000kr fram till säsongens slut.
Du får utbildning, stöd och hjälp att komma igång av din coach.Är du också sugen på att jobba med heminredning?
Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?

Kanske är du mammaledig? Mellan två jobb? Jobbar deltid? Eller helt enkelt brinner för
heminredning och vill unna dig egentid och dessutom tjäna extrapengar på din hobby?
Då är ZBH absolut något för dig!

Våra säljare är härliga, inredningsintresserade och sociala personer, som vill jobba och samtidigt ha möjlighet
att styra över sin egen tid.
Det är bra om du i din säljstart har ett brett kontaktnät och även tillgång till bil, då du såklart
ska ut och visa våra produkter på partyn varje säsong.Om Zelected by Houze...
Efter våra 8 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många
känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad
heminredning via homeparty, och har ambitionen att ta shopping till en högre
nivå. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med
vänner som delar ens intresse för just heminredning?
Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…
Publiceraddatum: 2017-05-04
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 40
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
ZbH har rätt att avbryta anställningen om inte säljaren fullföljer sitt kontrakt. Säljaren åtar sig då att returnera kollektionen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens:
Webbplats: http://www.zbh.se/bli-testpilot.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ZELECTED BY HOUZE AB
Stävie byväg 80
24494  Furulund Sverige
Hemsida: http://www.zbh.se
  
Platsannons

Personlig assistent

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Arbetsuppgifter 

Vi söker en personlig assistent till en man i 60 års åldern.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa mannen med förekommande grundläggande behov. Arbetet är förlagt till nattetid.Kvalifikationer


Arbetet kräver vana av omvårdnadsarbete. Omvårdnadsutbildning och/eller erfarenhet av arbete som personlig assistent är meriterande.
Som person är du pålitlig, trygg i dig själv och kan arbeta professionellt och självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du behöver ha körkort samt tillgång till bil för denna tjänst.Rekrytering

Rekrytering kommer att pågå under annonseringstiden så gör din ansökan så snart som möjligt genom MyNetwork.
Anställningen är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid 88% nattjänst.. Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse VisstidsanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/51
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149567/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Vård och omsorg
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Läkemedelsspecialist Kronans Apotek Arvika

Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige, Finland och Baltikum. Koncernen hade en netto vinst på ca 1,64 miljoner EUR 2016.Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.

Vill du vara med och arbeta för en bättre hälsa för 65 000 kunder varje dag?

Vi söker dig som liksom vi värderar öppenhet, ansvarstagande, initiativrikedom, samarbetsvilja och glädje!

Apoteket i Arvika

Nu söker vi en driven LMA med sort kvalitetstänk till vårt apotek i Arvika. I rollen kommer du ansvara för att apoteket håller en hög kvalitativ standard och se till att alla regler och rutiner följs. Du kommer även att spela en nyckelroll i dina medarbetares utveckling av arbete med kvalitet.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård för att positionera oss på orten.

Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.

Ansvarsområden: Läkemedelsansvarig Farmaceut

Personliga egenskaper
Som medarbetare på Kronans Apotek strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål.

Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är farmaceut. 

Sista ansökningsdag: [170531]
Anställningsform: heltid 40 h/v
Tillträde: [enligt överenskommelse]

Vill du vara med?
Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Cristina de Melo, 0701981890

Fackliga representanter: Sveriges Farmaceuter, Erik Andersson, tfn 016-5442741  och Unionen, Kristina Hallberg tfn 0498-216560.

Säljsamtal undanbedes!

Välkommen med din ansökan! 


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanande arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du hjälpa och följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsas vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Läkemedelsansvarig, apotekare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2439%26pp%3D8
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kronans Apotek
Styckåsgatan 37
67140  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.kronansdroghandel.se/Karriar/Lediga-tjanster/
  

Platsannons

Lokalvårdare/Fönsterputsare sökes till Arvika

Till företaget söker vi en duktig lokalvårdare/fönsterputsare. Det är meriterande om du har erfarenhet inom yrket.

Då vi ofta får uppdrag om städning och fönsterputsning hos privatpersoner vill vi att du som söker har ett vinnande sätt och lätt kommer i kontakt med andra människor.

Vi arbetar i ett stort geografiskt område varför körkort är ett krav. Om du har en egen bil är det meriterande.

För mer upplysning kontakta oss gärna.
Publiceraddatum: 2017-05-03
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan skickas via brev till: Grähs Städ & Fönsterputs AB Båtgatan 10 67133 Arvika
Arbetsplats: 
Adress: Grähs Städ & Fönsterputs AB
Båtgatan 10
67133  ARVIKA 
Hemsida:
  
Platsannons

Montör sökes till Swegon

Är du en drivande och positiv person som är intresserad av att arbeta som montör på Swegon? Då har vi ett bra uppdrag till dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta hos vår kund Swegon som montör i en produktion som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Arbetet som montör innebär allt från montering av diverse styrenheter, montering av moduler samt ramar till modulerna. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer ni att arbeta mot uppsatta produktionsmål och ständiga förbättringar. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet hälsar på dig på din arbetsplats så att du ska trivas.

Vem trivs här?
Du som har tidigare industrierfarenhet och/eller utbildning inom området kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenhet av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav samt din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. Uppdraget kan på långsikt övergå i en anställning hos Swegon. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska skicka in ditt CV som berättar vad du gjort och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet! Besvara även gärna videointervjun.

Kontaktpersoner

Frida Wiman, frida.wiman@adecco.se

Sara Holm- Gladh, sara.holm@adecco.se
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=06B1E2E0-BE1D-4DD4-9C1B-04E050A744FF&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Universitetslektor i musikpedagogik

Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten.Beskrivning
Musikhögskolan Ingesund (MHI) är en del av Institutionen för konstnärliga studier vid Karlstads universitet och utgör universitetets andra campus i Arvika.

MHI är en välrenommerad högskola med god studentrekrytering. Här ges ämneslärarexamen i musik, inriktning gymnasiet, med avsikt att utbilda konstnärliga pedagoger med kompetens för såväl gymnasieskola som grundskola samt kultur-och musikskolor. MHI och Karlstads universitet har numera även rätt att utfärda konstnärlig examen på kandidatnivå. Programmet Konstnärlig kandidat Musiker startade ht 2016. En stark ambition är också att skapa ett centrum för forskning inom konstnärliga uttrycksformer. Läs mer på vår hemsida https://www.kau.se/musikhogskolan-ingesund

Musikpedagogik är ett tvärvetenskapligt ämnesområde som fokuserar på alla former av kunskapsutveckling och lärande i musik, där olika sociala, kulturella och praktiska dimensioner av lärande tas i beaktande. Ämnesområdet har bäring på undervisning och utbildning och utgör således en viktig grund för de utbildningar som nu finns på musikhögskolan. Vi söker en universitetslektor i musikpedagogik med placering på Musikhögskolan Ingesund.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår handledning och examination av självständiga arbeten samt undervisning i utbildningsvetenskapliga kurser inom lärarutbildningen. Viss forskningstid ingår i anställningen. Arbetet är förlagt till Musikhögskolan Ingesund i Arvika.

Behörighetskrav
För anställning som universitetslektor krävs avlagd doktorsexamen i musikpedagogik eller motsvarande vetenskaplig kompetens eller annan yrkesskicklighet som är av betydelse för anställningens innehåll och arbetsuppgifter. Dessutom krävs visad pedagogisk skicklighet samt högskolepedagogisk utbildning, eller motsvarande kunskaper. Om högskolepedagogisk utbildning saknas, kan en anställning ändå ske, under förutsättning att den anställde förbinder sig att genomföra utbildningen och att den planeras inom ramen för kompetensutvecklingstiden under de första två årens anställning. 

Prövningen av den pedagogiska skickligheten ska ägnas lika stor omsorg som prövningen av andra behörighetsgrundande förhållanden enligt första stycket.

Bedömningsgrunder
Av stor vikt för anställningen är att den sökande har erfarenhet av undervisning på högskolenivå. Av särskild vikt är visad pedagogisk skicklighet gällande undervisning inom såväl det musikpedagogiska som det utbildningsvetenskapliga kunskapsområdet. Av särskild vikt är även visad skicklighet gällande handledning och examination av självständiga arbeten på högskolenivå.

Vidare är av särskild vikt visad vetenskaplig skicklighet gällande forskning inom det musikpedagogiska och musikdidaktiska fältet. Av vikt är dokumenterad erfarenhet av att ha ansökt om externa forskningsmedel samt god förmåga att informera om forskning och utvecklingsarbete. Av vikt är även erfarenhet av uppdrag som sakkunnig och opponent samt medverkan i nationella/internationella nätverk gällande forskning. 

Av stor vikt är en god organisatorisk förmåga vad gäller planering och administration av olika arbetsuppgifter samt den sökandes förmåga till flexibilitet, ansvar och att ta initiativ. Vi värdesätter även god förmåga att samverka med kollegor och det omgivande samhället. 

Erfarenheter av undervisning i grundskola, gymnasium och musik- och kulturskolor samt av eget konstnärligt ledarskap och utövande i samhällets kulturliv är meriterande. Av vikt är att den sökande har musiklärarexamen eller motsvarande. Undervisningsspråk är svenska och god förmåga att undervisa på svenska är därför ett krav. Vi fäster stor vikt vid att sökande deltar aktivt i verksamheten vid ämnet. Karlstads universitet eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Villkor
Anställningen är en tillsvidareanställning med omfattningen 50%. Anställningen kan komma att inledas med provanställning 6 mån. Tillträde önskas 2017-08-01.

Ansökan
Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag. Tänk på att ofullständig ansökan kan medföra att din kompetens inte kan prövas i alla avseenden.

Ansökan görs i universitetets webbaserade rekryteringsverktyg. Alla handlingar och publikationer som du önskar ska vara en del av din ansökan ska bifogas den digitala ansökan. Skicka inte enbart länkar till dem. De underlag som inte kan skickas elektroniskt, exempelvis böcker, publikationer, CD-skivor etc. ska skickas i tre exemplar till: Karlstads universitet, Registrator, 651 88 KARLSTAD, Ange ref.nr REK2017/131.

Ansökan ska bestå av:

- Personligt brev
- Meritsammanställning med bilagor och referenspersoner 
- Fördjupad redogörelse för pedagogiska meriter 
- Fördjupad redogörelse för vetenskapliga/konstnärliga meriter
- Fördjupad redogörelse för erfarenhet av ledarskap, administration och samverkan med andra verksamheter 
- Planer för framtida verksamhet 
- Redogörelse för din pedagogiska grundsyn 
- Intyg på egen genomförd högskolepedagogisk utbildning/motsvarande kunskaper
- Kopior på intyg som styrker utbildningar, utnämningar och anställningar
- Publikationsförteckning/motsvarande för konstnärlig verksamhet (vid sampublicering ska den egna rollen anges) 
- Högst tio vetenskapliga publikationer/konstnärliga verk som bifogas (vid sampublicering ska den egna rollen anges)
- Högst fem arbeten avsedda att förmedla kunskaper, t.ex. läroböcker, dataprogram för undervisning eller populärvetenskapliga artiklar som bifogas (vid sampublicering ska den egna rollen anges)

Mer information om hur din ansökan kan se ut hittar du i "Råd för ansökan" som finns på vår webbsida ”Lediga anställningar”. Där finner du också Karlstads universitets Anställningsordning för anställning och befordran av lärare. https://www.kau.se/om-universitetet/lediga-anstallningar

Undervisningsprov kan komma att anordnas. Sista ansökningsdag 2017-05-21.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Universitets- och högskolelektor
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid 50%. Tillträde: Eligt överenskommelse tillsvidareanställningIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: REK2017/131
Webbplats: https://kau.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147143/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Karlstads universitet/Institutionen för konstnärliga studier
Universitetsgatan 2
65188  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Lediga sommarjobb på lager inom industri i Arvika

Letar du efter ett sommarjobb inom industri och lager? Har du truckkort och vill få mer erfarenheter? Då har du din chans här! Vi har nu lediga sommarjobb på lager inom industri i Arvika. Läs mer och sök idag!

Vad kommer jag att göra som lagerarbetare?

Här jobbar du i logistikavdelningen på en av Arvikas största industrier. Du bidrar till att material kommer ut till produktionen och att färdiga delar lastas ut till godsmottagningen. Du använder flitigt truck för att utföra ditt arbete effektivt.

Här får du möjlighet att skaffa dig nya erfarenheter som kommer vara värdefulla för dig som vill fortsätta inom industri eller lager. Du jobbar tillsammans med ett sammansvetsat arbetslag.

Detta är en visstidsanställning över sommaren med start i juni.

Vad förväntas av mig som lagerarbetare?

För att vara aktuell för jobbet ser vi att du har:

* Truckkort med behörighet för A och B.
* Erfarenhet från lager eller industri är ett stort plus
* B körkort och vi ser gärna att du har tillgång till bil
* Fullständig gymnasiebehörighet, gärna från en teknisk utbildning

För att vara aktuell för tjänsten kommer ett utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister krävas.

Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Detta är ett jobb för dig som gillar att jobba i högt tempo samtidigt som du är noggrann och systematisk. Du är en person som kommer in till jobbet med glatt humör varje dag! Du har en stark teamkänsla och bidrar till god stämning i teamet.

Vad kan ni erbjuda mig?

* En ovärderlig chans att snabbt skaffa dig bred erfarenhet inom industri
* Möjligheter till att bygga upp ett stort kontaktnät inom branschen
* Anställning enligt kollektivavtal
* Friskvårdsbidrag

Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. När du sökt kommer du få ett antal frågor skickade till dig på mail men kommer också finnas tillgängliga på din profil på Manpowers hemsida. Svara på dessa för att vara aktuell för jobbet.

Notera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post eller brev.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten?

Maila mig på

För tekniska frågor angående din ansökan vänligen kontakta Manpowers Webbsupport på 020-26 51 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

För fler jobbtips, gilla oss på Facebook!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens: 19945
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YWxndXN0LjMyOTA4LjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
67151
67151  1784 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Introduktionstjänstgöring inför ST, sjukhuset i Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Introduktionstjänstgöring inför ST inom medicin, kirurgi, ortopedi, sjukhuset Arvika
Vill du ta första steget mot ST inom någon av ovanstående specialiteter genom en kompletterande tjänstgöring under sex månader?

ARBETSUPPGIFTER
Landstinget i Värmland erbjuder kompletterande tjänstgöring i svensk hälso- och sjukvård för legitimerade läkare med europeisk utbildning, Med hjälp av introduktionen optimerar du möjligheten till framtida anställning inom det svenska hälso- och sjukvårdssystemet.

Kliniskt arbete vid någon av specialiteterna kombineras med ett seminarieprogram med gemensam utbildning och grupphandledning med reflektion.

Tjänsten inleds med en provanställning under sex månader, en anställning som övergår i tillsvidareanställning vid samma klinik under förutsättning att godkänd kompetensvärdering uppnås.

Antal annonserade arbetstillfällen: 5, därav
- Medicinkliniken Arvika 2 platser
- Kirurgen Arvika 2 platser
- Ortopeden Arvika 1 plats

Ange vilken av ovanstående inriktningar du önskar.

Anställningen inleds med en provanställning på sex månader. Anställningen övergår i tillsvidareanställning vid samma klinik under förutsättning att godkänd kompetensvärdering uppnås.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation med en max tre år gammal examen från europeiskt lärosäte. Du har goda kunskaper i svenska språket, minst nivå C1, Europarådets språkskalenivå, svenska 3 eller svenska som andraspråk 3.

Du har en god samarbetsförmåga och en vilja att lära nytt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Läkare
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde augusti-september 2017 enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: Dnr CSK/171879
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9301f7ea-adb5-4599-8d6c-bd10bb140ac3&TK=d332489b-b77d-4b1d-9c2b-d59bd74886cf
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Division medicin
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Enhetschef, äldreomsorgen

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Arbetsuppgifter
Du kommer att få leda det dagliga arbetet inom äldreomsorgen på ett professionellt och salutogent arbetssätt där du har personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för ca 30 medarbetare.

Du ingår i avdelningens ledningsgrupp där ni tillsammans utvecklar enhetens och avdelningens verksamhet.

Kvalifikationer
Du har en relevant högskoleutbildning och gärna en ledarutbildning. Du ska ha erfarenhet av vård och omsorgsarbete och gärna i ledande ställning. Som person är du entusiasmerande och skapar ett engagemang hos medarbetarna som främjar en hälsosam arbetsplats. Du är också kommunikativ, prestigelös och självgående med en förmåga att prioritera kunna fatta tydliga beslut, delegera och följa upp.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Enhetschef, hemtjänst/Områdeschef, hemtjänst
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/48
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:149014/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Chefer
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Revisorsassistent

Som revisorsassistent kommer du främst att arbete med revision, redovisning och rådgivning till ägarledda företag. Du kommer arbeta tillsammans med övriga medarbetare och påskrivande revisor och tidigt få stort ansvar för planering och genomförande av revisionsuppdrag. I rollen ingår även att upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer för ägarledda företag där rådgivningsrollen utgör en betydelsefull del.


Vi är idag 14 stycken medarbetare som uppfyller våra kunders behov inom redovisning, revision och skatt och ser till att deras problem blir lösta. Vi behöver nu fler problemlösare. Vi vill ha dig som, liksom vi, brinner för redovisning. Är du dessutom: nyfiken, driven, hjälpsam, affärsmässig, social och noggrann så är det stor chans att det är dig vi söker. Vi ser gärna att du har förmågan att vara serviceinriktad samtidigt som du har en professionell inställning.

Vi söker en långsiktig lösning och vår erfarenhet är att för att lyckas på en lokal marknad krävs ett lokalt nätverk. Vi ser därför en lokal anknytning till Arvika eller västra Värmland som en värdefull tillgång.

Vi söker dig med en högskolexamen inom redovisning/revision. Du har ett genuint intresse av att vilja utvecklas och anta nya utmaningar. Du är bekväm och engagerad i mötet med kunder och kollegor och klarar av att jobba under tidspress.


Wekon Revision AB är en fullservicebyrå med stort lokalt engagemang. De flesta av oss har en bakgrund från en av de stora revisionsbyråerna men sedan februari 2016 är vi en fristående byrå med kontor i Arvika. Våra kunder är främst små ägarledda företag men även ideella föreningar, trossamfund, stiftelser och bostadsrättsföreningar.

För närvarande är vi 14 stycken anställda - auktoriserade revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter samt andra redovisningskonsulter och ekonomer.

Vi är medlemmar i FAR och har stort fokus på utveckling och vidareutbildning då vår kompetens och kvalitet är en förutsättning för att kunna leverera våra tjänster till rätt kvalitet och med hög effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Revisorsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Revisorsassistent
Webbplats:
Epostadress: jobb@wekonrev.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wekon Revision AB
Box 18
67121  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.wekonrev.se
  
Platsannons

Erfaren Redovisningskonsult

I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta med löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar, deklarationer samt rådgivning inom redovisning och skatt. Vårt mål på sikt är att du ska bli en fullfjädrad rådgivare inom redovisning och skatt där du har ett helhetsansvar för leveransen av ekonomiservicetjänster till kunden.

Vi är idag 14 stycken medarbetare som uppfyller våra kunders behov inom redovisning, revision och skatt och ser till att deras problem blir lösta. Vi behöver nu fler problemlösare. Vi vill ha dig som, liksom vi, brinner för redovisning. Är du dessutom: nyfiken, driven, hjälpsam, affärsmässig, social och noggrann så är det stor chans att det är dig vi söker. Vi ser gärna att du har förmågan att vara serviceinriktad samtidigt som du har en professionell inställning.

Vi söker en långsiktig lösning och vår erfarenhet är att för att lyckas på en lokal marknad krävs ett lokalt nätverk. Vi ser därför en lokal anknytning till Arvika eller västra Värmland som en värdefull tillgång.

Vi söker dig med några års erfarenhet från konsultrollen. Du är van att arbeta självständigt och med servicekänsla och engagemang. Du ser möjligheter och drivs av personlig utveckling och kan växa i din roll.


Wekon Revision AB är en fullservicebyrå med stort lokalt engagemang. De flesta av oss har en bakgrund från en av de stora revisionsbyråerna men sedan februari 2016 är vi en fristående byrå med kontor i Arvika. Våra kunder är främst små ägarledda företag men även ideella föreningar, trossamfund, stiftelser och bostadsrättsföreningar.

För närvarande är vi 14 stycken anställda - auktoriserade revisorer, auktoriserade redovisningskonsulter samt andra redovisningskonsulter och ekonomer.

Vi är medlemmar i FAR och har stort fokus på utveckling och vidareutbildning då vår kompetens och kvalitet är en förutsättning för att kunna leverera våra tjänster till rätt kvalitet och med hög effektivitet.
Publiceraddatum: 2017-04-27
Yrkesbenämning: Redovisningskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens: Redovisningskonsult
Webbplats:
Epostadress: jobb@wekonrev.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Wekon Revision AB
Box 18
67121  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.wekonrev.se
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Restaurang och köksbiträde, disk, städ mm.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidDeltid som kan bli heltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress: sawadeelilly@yahoo.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika Thai kök AB

67131  ARVIKA 
Hemsida:
  
Platsannons

2 personliga assistenter i Arvika

Livsam Personlig Assistans AB söker 2 st personliga assistenter.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att hjälpa en person med kognitiva funktionshinder. Personen behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Utgångspunkten för arbetet är i kundens hem. Ni kommer även att göra utflykter och kortare resor i närområdet.

Du ska gärna ha tidigare vana av arbete som personlig assistent eller liknande arbete. Har du tidigare arbetat med personer som har kognitiva funktionshinder är det meriterande. Vi ser mer till personlig lämplighet än formell utbildning. Det är dock meriterande om du har någon form av tidigare erfarenhet som personlig assistent eller arbete med funktionsvarierade människor. Du bör inte vara allergisk då husdjur finns i hemmet. Vi vill att du är rökfri. körkort och bil är ett krav.

Livsam Personlig Assistans är ett assistansbolag som är väl etablerat i Värmland.
Arbetet som assistent utgår från kundens hem. Du kommer även att hjälpa kunden på utflykter och fritidsaktiviteter utanför hemmet.
Publiceraddatum: 2017-04-25
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu kommer att arbeta på fastställt schema. Förändringar av arbetstider kan förekomma. 60%-80%Timlön och andra ersättningar utgår enligt kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 2 assistenter i Arvika
Webbplats:
Epostadress: info@livsam.se
Övrigt: Vi rekryterar löpande under ansökningstiden varför tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.
Arbetsplats: 
Adress: Livsam Personlig Assistans AB
Blästervägen 13
67141  Arvika Sverige
Hemsida: http://livsam.se
  

Platsannons

Arvika: Målare

Arbetsbeskrivning:

För kunds räkning söker vi målare till Arvika. Arbetsuppgifterna består av diverse måleriarbeten ut- och invändigt. Vår kund har arbeten runt om i Värmland. Kvalifikationer: Du som söker har minst 2 års yrkeserfarenhet som målare. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Som person är du noggrann och flexibel. B-körkort och svenska i tal och skrift är ett krav. Ansökan:

Klicka på länken "skicka ansökan" för att söka tjänsten.

Välkommen att skicka din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Målare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid HeltidEnligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://Jobbakuten.easycruit.com/vacancy/application/1820475/6244?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobbakuten Väst AB
Norra Ågatan 2
66230  Åmål Sverige
Hemsida: http://www.jobbakuten.se
  

Platsannons

Merchandisers i Arvika

Kort om företaget:
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar samt defektering av varor
- Utveckla kunder och leverantörers dryckesförsäljning

Vi söker dig som...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren

Information om tjänsten:
Tjänsten är en timanställning. Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund finns.
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "ort"
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTimanställning vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@dryckeskonsult.se
Övrigt: Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "ort"
Arbetsplats: 
Adress: Dryckeskonsult AB
Apoteksgatan 2
82630  SÖDERHAMN 
Hemsida: http://www.dryckeskonsult.se/
  
Platsannons

Vill du ha sommarjobb inom industrin?

Är du intresserad av ett sommarjobb inom industrin? Då har vi uppdrag för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder inom industrin i Arvika området. Våra kunder kan ha behov av olika kompetenser såsom montör, lagerpersonal, operatör. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag.

Vem trivs här?
Du som är praktisklagd och har en praktiskt/teknisk utbildning eller erfarenhet från tillverkade industri kommer att trivas här. Som person är du lättlärd, har en vilja att lära, är driftig, vidare är du en social och positiv person som trivs med att arbeta i ett arbetslag. Du är ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna. Din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité kommer att vara uppskattat.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in ditt CV som berättar vad du gjort tidigare och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet! Tjänsten ska tillsättas inom kort, därför påbörjas rekryteringsarbetet direkt. Vi tar inte emot cv via mail, utan ansök genom systemet.

Kontaktpersoner

Frida Wiman, frida.wiman@adecco.se

Sara Holm Gladh, sara.holm@adecco.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid Dagtid eller skift beroende på uppdragLön enligt Avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=B86271DA-0BF6-4EF1-A878-9510E01C9D72&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Elhandlare

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Arvika Teknik AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för verksamheterna Elnät, Vatten och avlopp, Renhållning och Gata i Arvika kommun.

Bolaget ansvarar även för driften av Arvika Kommunnät AB, Arvika Fjärrvärme AB och Arvika Kraft AB.

Med kompetens och framåtanda skapar våra medarbetare kundnytta och bidrar till ett hållbart samhälle – för ett levande, modernt och väl fungerande Arvika.

Hos oss gör varje medarbetare skillnad och det är en resurs vi gärna satsar på.

Arbetsuppgifter


Arvika Kraft producerar förnybar el från vatten- och solkraft och startar under 2017 elhandel. Vi söker dig som vill vara en del av vår marknadsstab.

Som elhandlare blir du en viktig kugge i bolagets elhandelsprocess, där du ansvarar för hantering och uppföljning av vår elhandel. Ditt arbete innebär delaktighet och eget ansvar inom flera av våra elhandelsfunktioner, med allt från omvärldsbevakning, kundkontakter, försäljning och säkerställande av regler och laguppfyllelse. I arbetsuppgifterna ingår administrativa rutiner kring avtal, leverans och uppföljning.

Din arbetstid följer normalt kontorstid, men då du är en del av marknadsgruppen kan vid vissa tillfällen kvälls- och helgjobb förekomma.Kvalifikationer
 Vi vill att du har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis med inriktning mot ekonomi och/eller erfarenhet och kompetens från arbete med elmarknadsfrågor och försäljning.

Du har en förmåga att skapa goda relationer med interna och externa kontakter och kommunicerar väl i både tal och skrift. Du har en egen drivkraft, tar initiativ och är självgående. Du har också en god analytisk förmåga och strukturerat arbetssätt, samt mycket goda kunskaper och erfarenhet från att arbeta i officepaketet.

Du får gärna ha god lokal kännedom. B-körkort är ett krav, då resor förekommer i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/47
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147841/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika Teknik AB
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Socialsekreterare Barn och familjeenheten

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Beskrivning
Arvika är en välskött kommun med goda möjligheter till pendling både inom kommunen och från Karlstad.

Vi söker sammanlagt tre personer. Två socialsekreterare till utredningsgruppen och en socialsekreterare för utredning och uppföljning av ensamkommande barn.

IFO är i ett utvecklingsskede där vi expanderar och anpassar vårt arbetssätt och våra arbetstider för att förbereda oss på framtiden.  Det innebär att Barn och familjeenhet dit även socialsekreterarna för ensamkommande barn och unga tillhör övergått att arbeta 35 timmars vecka.  Vi arbetar på schema och har helgtjänstgöring var femte helg. Beredskap ingår i tjänsterna. I schemat ingår tid för återhämtning och lugnare perioder för administrativt arbete.  Vi är idag många som arbetar på IFO det finns ett flertal medarbetare med lång erfaren och mycket god kompetens. Som nyanställd kommer du att få en mentor och du kommer att få bekanta dig med alla enheter.  Vi arbetar efter helhetssyn där alla funktioner är lika viktiga i vårt arbete med enskilda människor och för kommunen i dess helhet.

Arbetsuppgifter
Enheten består av Enhetschef, koordinator, administratör, samt 14 socialsekreterare i mottagningsgrupp, utredningsgrupp samt familjehemsgrupp. Du kommer att  jobba tillsammans med de andra socialsekreterarna i någon av ovanstående grupper.

Kvalifikationer
Du är socionom, gärna med något års erfarenhet av arbete med utredningar kring barn och ungdom. Det är bra om du tidigare har arbetat med BBIC. Du har god förmåga att ta egna initiativ och god förmåga att samarbeta med dina kollegor på enheten och samt över enhetsgränserna. Du arbetar nära din beslutsfattande chef. Vi på enheten drivs av en vilja att utveckla vårt eget arbete och enhetens arbete tillsammans, vårt arbete präglas av öppenhet och gemenskap. B-körkort är ett krav då resor ingår i arbetsuppgifterna.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/46
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147645/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Lärande och stöd
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent till kvinna i 65-års åldern i Arvika

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi söker en personlig assistent på ca 33 % till en kvinna i 65-års åldern. I tjänsten ingår att utföra alla i hemmet förekommande arbetsuppgifter samt att göra ärenden tillsammans med henne på stan, köra kvinnan till sjukhusbesök m.m.

Vi ser gärna att du är en glad och arbetsvillig person med humor. Det är positivt om du delar kundens intresse för musik och växter. Körkort och egen bil är ett krav, då viss bilkörning ingår i tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat för att täcka upp för en sjukskrivning fram till preliminärt slutet av juni, men den kan bli längre. Under v.29-33 behöver du kunna arbeta heltid för att täcka upp för ordinarie personals semester.

Assistenterna jobbar på ett rullande schema och i tjänsten ingår dagarbete varannan helg samt arbete på en eller två vardagar i veckan.

Skicka in din ansökan redan idag, då vi läser ansökningarna löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: KF2017-04-20
Webbplats: https://hrsupporten-se.loopiasecure.com/cvinput.php?jobid=30502
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistansbolaget i Sverige AB
arvika
67133  ARVIKA Sverige
Hemsida: www.assistansbolaget.se/
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Verksamhetsbeskrivning
Restaurang Mulan söker sommarjobbare. Restaurangen serverar lunchbufé, har också a la carte servering. Fredagar och lördagar har man dans och discotek.
Arbetsuppgifter
Servering, förberedelser i kök, kassahantering, disk och städ samt alla andra förekommande arbetsuppgifter på restaurangen.
Utbildning/Erfarenhet
Utbildning inget krav men vi vill att du har erfarenhet från restaurangbranschen.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidArbetstid från 75% upp till till heltid. Sommarjobb ca. 3 månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Arbetsgivaren tar emot ansökan vid personligt besök eller ring. Besök eller telefonkontakt önskas efter kl. 14.00.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Mulan HB

67131  ARVIKA 
Hemsida:
  

Platsannons

Ämneslärare inom trä

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Som ämneslärare inom trä ansvarar du för träundervisningen på Hantverkslinjen samt skötsel av trä-salen, materialinköp och maskinunderhåll. Du ingår i Hantverkslinjens lärarlag och deltar i planering, utveckling av linjen, antagningsprocesser och utvärderingar. Du sätter kursdeltagarnas utveckling och behov i centrum, är kontaktlärare och arbetar socialpedagogiskt för att stärka kursdeltagarnas självtillit.

Ingesunds folkhögskola är en av Region Värmlands fem skolor och ligger vid Glafsfjordens stränder, cirka fem kilometer från Arvika centrum. Skolans huvudinriktning är musik, men är även känd för sin hantverkslinje och sina behörighetsgivande allmänkurser. Det som är speciellt med att jobba på en folkhögskola är att utbildningarna handlar om att jobba praktiskt i klassrummet.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har:

* Pedagogisk utbildning/erfarenhet.

* Bred hantverks- och ämneskunskap samt ett estetiskt intresse.

* God samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang.

* Digital kompetens.

* Personlig lämplighet.

* Erfarenhet från folkhögskola är meriterande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 50% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-01 , upphör: 2018-07-31 Möjlighet till förlängning .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675852
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41c36709-886e-490e-83fc-6e11a4dad352&TK=bd6c36ad-fe52-4b54-8a15-0171dc0f5152
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Värmland, Ingesunds folkhögskola
671 91 Arvika
65005  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.regionvarmland.se
  
Platsannons

Rekryterare/Personalansvarig till Arvika

Om kunden
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor.

Under 2016 och nu i början av 2017 har vi på Industrisupport växt och tagit nya marknadsandelar och knutit till oss nya avtal med större kunder även inom nya marknadsområden, vilket innebär att vi varaktigt behöver stärka rekryteringsorganisationen med ytterligare en medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rekrytering och HR-relaterade arbetsuppgifter i ett databaserat matchningssystem. Dagliga arbetsuppgifter är annonsering, urvalsarbete, intervjuer, matchning, referenstagning och CV-skrivning samt daglig kontakt med våra uthyrda konsulter. Du som kommer att trivas på den här tjänsten har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som arbetsledning och personalfrågor. Du är van med administrativa arbetsuppgifter och har god datavana. I arbetet ingår även administrering och inköp av arbetskläder, resursplanering och besök ute på våra olika kundföretag. Du kommer att rekrytera både kollektiv produktionspersonal och tjänstemän till olika positioner inom främst industrin och du ansvarar själv för att driva på de rekryteringsprocesser som du arbetar med. Tjänsten som är på huvudkontoret i Arvika innefattar personalansvar och kundkontakter. Du får 10 trevliga medarbetare och en gedigen internutbildning.

Din profil
Du är duktig på att kommunicera, ge service och är van vid kundkontakter. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning mot personaladministration, erfarenhet av industriarbete samt vana av att arbeta i affärssystem. Körkort är ett krav! Du är van att arbeta strukturerat mot uppsatta mål samt under högt tempo och med tvära kast. Det är viktigt att du är ansvarstagande och drivande så att du prioriterar rätt och får saker och ting gjorda.

När det gäller din personlighet önskar vi att du är glad, positiv och prestigelös med hög social kompetens. Vi söker en engagerad medarbetare med positiv attityd och önskar att du som söker känner dig trygg i din yrkesroll. Du tycker om när det är lite tempo och du har massor med energi. Du trivs med att ha många kontakter och när ingen dag är den andra lik. Du är självgående, strukturerad och har viljan att driva och utveckla verksamheten. Att kunna prioritera och samarbeta med andra samt hantera flera uppgifter parallellt är ett måste. Det krävs också att du är resultatinriktad, målmedveten och uthållig. Jobbet är i Arvika och vi ser helst sökande från närområdet. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1014
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1014
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Automationsingenjör fast anställning

Om kunden
APR Automation AB är ett automationsföretag med inriktning på att hjälpa företag att öka produktiviteten i sin verksamhet. Vi är en ledande systemleverantör av automationsutrustning, exempelvis monteringslinjer, specialmaskiner och hanteringsutrustning, främst till den svenska marknaden. Bolaget levererar även utrustning till Polen, Kina, Portugal och Mexiko.

APR Automation AB har specialiserat sig på att leverera helhetslösningar inom automation där vi följer projekten från idé och genom hela utrustningens livscykel. Vi har kompetens inom projektledning, konstruktion, programmering, tillverkning och montage. Projekten genomförs, tvärfunktionellt inom alla discipliner, med egen personal i egna lokaler där vi har en komplett verkstad på 1500 kvm med både manuella och styrda maskiner samt en montagelokal på 2500 kvm, allt i direkt anslutning till vårt kontor i Arvika.

Företaget växer nu och vi behöver stärka vårt team med dig som är senior automationsingenjör och som vill fortsätta att utvecklas inom automationsområdet och samtidigt bidra med din kompetens till mindre seniora medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som automationsingenjör har du en central roll i våra olika projekt. Arbetsuppgifterna omfattar systemering, programmering av PLC, HMI och robot, idrifttagning, felsökning och att ge våra kunder support. I arbetet ingår också att assistera säljarna med teknisk kompetens.

Tack vare företagets storlek har du möjlighet att själv vara med och påverka din arbetsvardag. Normalt börjar veckan med en genomgång av pågående projekt. Det mesta av arbetet sker i projektgrupper. Du programmerar bl.a. i Siemens PLC TIA-portal, HMI-programmering, säkerhet, program till robot, driftning internt i huset där man sätter upp allt och testar, genomför FAT varefter anläggningen byggs upp hos kund med efterföljande driftning och SAT sluttest. Under dagen löser man dessutom löpande supportärenden för service och eftermarknad. Rollen innebär att man har flexibla arbetstider. Man har löpande interna möten och teknikdagar där man delar information om nya regler och tekniker, internutbildning mm.

Inget system är det andra likt och arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande eftersom de spänner över flera områden och omfattar förutom Siemens även programmering i Omron och Mitsubishi. Man arbetar delvis ute hos kund på tillverkande industrier och får vara delaktig i deras utveckling. Det är frihet under ansvar och man planerar självständigt. Det finns gott om stöd i projektgruppen. Branschen står inför stora förändringar då många befintliga system behöver uppdateras, så det finns gott om jobb.


Din profil
Till det här intressanta jobbet söker vi dig som är programmerare av automatisk utrustning. Antingen är du gymnasie- eller högskoleingenjör, gärna med inriktning svagström samt med kurser och bra utbildningar på system eller så har du utbildat dig inom robotik och automation.

Man ska ha några års erfarenhet av arbete med att utveckla automationssystem. Man skall även ha kunskaper inom Siemens PLC-programmering. Man ska kunna standardisera och lägga upp programmeringen på ett logiskt sätt så att man kan dra nytta av tidigare arbeten och erfarenheter. Jobbet kräver även att du är tekniskt kunnig och har vissa elkunskaper.

Det är meriterande om du har kunskaper om robotprogrammering, automationsceller och liknande samt om du redan från början har erfarenhet av Mitsubishi, Omron, KUKA, ABB eller Universal.

Dina personliga egenskaper är avgörande då du har mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du behöver bl.a. kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i så väl tal som skrift samt ha goda kunskaper i engelska och dessutom vara serviceminded. I tjänsten ingår det resor vilket gör att du behöver ha körkort. Du som trivs i den här rollen är nyfiken, kreativ och har viljan och förmågan att skapa de system som löser kundens problem på ett smart sätt. Du gillar att jobba i projektgrupper och delar med dig prestigelöst av dina kunskaper.

Rekryteringen sker i samarbete med Industrisupport och du kommer att få en anställning direkt av APR Automation AB. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1005
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1005
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

Skogsröjare

Skogsröjning, manuell arbetare i skogen, du skall vara självgående.
Ansökningar skickas via mail till; joelfin82@gmail.com.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Skogsarbetare, röjning
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSäsongsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: J Finstad Skogsvård AB

67194  BRUNSKOG 
Hemsida:
  

Platsannons

Lärare i Svenska för nyanlända

Vi söker en vikarie till våra uppdrag i Arvika som är:
-Grundläggande språkmoduler, Yrkessvenska och Stöd och matchning

Vikariebehov:
1 vikarie på 100%
Datum: 7/6-11/8
Arbetstid: må-fre, kl 08.00-17.00

Arbetsplats:
Folkuniversitetet, Styckåsgatan 10-12, 671 32 Arvika (polishuset)

Arbetsuppgifter:
Undervisning, handledning, vägledning av nyanlända i svenska språket
samt grundläggande tema om svenska samhället tex. arbete och utbildning, IT och ekonomi, sjukvård och hälsovård mm

Målgrupp i undervisning:
Stor volym deltagare som är mycket språksvaga med låg skolbakgrund
många analfabeter på ca SFI A-språknivå

Önskvärd kompetens på vikarie:
Enl AF avtal:
- behörig SFI lärare alt lärare i svenska som andra språk
- lärare med minst 2 års erfarenhet av undervisning av vuxna i Sverige

Övrigt:
- pedagogisk erfarenhet, gärna av vuxna
- intresse av undervisning av målgruppen nyanlända
- allmänbildning om svenska samhället
- tålamod
- samarbetsförmåga
- självständigt arbete
- livserfarenhet

Hör gärna av dig om du behöver mer input om vad/vem vi söker!
Vi kommer ha ordinarie personal på plats som jobbar tillsammans med vikarien under hela sommaren, dvs vikarien kommer ingå i ett arbetslag.

Ansökan skickas på e-mail till:
ann-charlotte.kilhage@folkuniversitetet.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarvikariat 7/6-11/8. Arbetstid mån-fre, kl. 8-17.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folkuniversitetet

65225  KARLSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor, sjukhuset i Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Sjukhuset i Arvika är ett mindre länsdelssjukhus med västra Värmland som primärt upptagningsområde. De största verksamheterna är internmedicinsk, kirurgisk och ortopedisk sluten- och öppenvård, där framförallt det akuta uppdraget skiljer sig något mellan verksamheterna. Utöver detta finns flera mottagningar, inom bl.a. psykiatri, gyn-, ÖNH- och ögonsjukvård.

ARBETSUPPGIFTER
SJUKSKÖTERSKOR TILL VÅRDAVDELNINGAR, AKUTMOTTAGNING, OPERATION OCH IVA VID SJUKHUSET I ARVIKA
Vill Du arbeta tillsammans med oss på sjukhuset i Arvika?

Sjukhuset är i ett expansivt skede där vi kommer att öppna upp en ny dialysmottagning där flera av våra duktiga sjuksköterskor kommer att börja arbeta så därför behöver vi rekrytera ersättare. Du har möjlighet att vara med och påverka din kommande tjänst utifrån önskemål, utbildning och erfarenhet t ex kombinationstjänster då vi samarbetar och har utbyte med andra verksamheter inom Landstinget i Värmland.

För dig som är ny sjuksköterska kan vi erbjuda ”KUP” som är ett kliniskt utvecklingsprogram där man varvar olika föreläsningar med klinisk färdighetsträning för att du ska få en trygg och bra start i din nya profession och yrkesidentitet. Du som är ny sjuksköterska erbjuds även ett traineeprogram som utöver innehållet i ”KUP” även omfattar hospitering på andra enheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i din ansökan vilken/vilka avdelningar du är intresserad av att arbete på: kirurgi avd 70, medicin avd 76, ortopedi avd 78 eller medicin avd 79 alt. akutmottagningen, Iva, operation eller anestesi.

Avdelningschef Ann-Katrin Norén Bjärnetoft, kirurgi avd 70 tfn. 0570 – 71 20 28. Avdelningschef Heléne Berglöf, medicin avd 76 tfn. 0570 – 71 22 46.
Avdelningschef Mary Kasanen Olsson, ortopedi avd 78 tfn. 0570 – 71 23 71.
Avdelningschef Elisabet Richardson, medicin
avd 79 tfn. 0570 – 71 22 06.
Avdelningschef Ann-Kristin Olsson, akutmottagningen tfn 0570 – 71 22 42.
Avdelningschef Anette Boström, Iva
tfn 0570 – 71 24 06.
Avdelningschef Henrik Axelsson, anestesi/operation tfn 0570 – 71 24 39.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för vårdavdelning, för akutmottagningen krävs minst ett års erfarenhet. För tjänstgörings som intensivvårdssjuksköterska eller operationssjuksköterska krävs examen som specialistsjuksköterska.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, kunna bemöta patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt. Du ska vara flexibel och positiv till utvecklingsarbete.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare, 100 % eller enl. överenskommelse. Timtjänst kan också erbjudas. Mixad dag/natt. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Urval sker kontinuerligt. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Dnr CSK/171681
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=71805390-5b43-42d3-bda0-48d43a51101f&TK=07cd64ae-42ba-4384-bf60-060498c3abc4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Internmedicin Arvika
Landstinget i Värmland
67170  Arvika Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsledare

Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats.
All personal har förarbevis för fordonen som används inom företaget och har genomgått kursen "arbete på väg".
Inom företaget finns även utmärkningsansvariga.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av svensk maskinprovning. Våra lastbilar är miljöklassade Euro 4 och Euro 5.

Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i främst Värmland och Dalsland men arbete kan förekomma i hela Sverige. Mest fiberjobb och kabelarbete.
Men utför även jobb åt företag och privatpersoner.

Vi söker nu Arbetsledare för olika uppdrag. Det är önskvärt att du har erfarenhet. Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder. Du vill vara med och utveckla företaget i olika riktningar. Du ska jobba med bygg och anläggningsprojekt och vara staionerad i Arvika. Du ska hålla i projekt och vara ansvarstagande och ha ett stort engagemang med fokus på kvalité. Du gillar ordning och reda, skall ha datorvana och ha erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan skickas till: per.arnesson@arbetsformedlingen.se, ansökan märkes "Arbetsledare".
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glava Grävtjänst

67020  GLAVA 
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare

Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats.
All personal har förarbevis för fordonen som används inom företaget och har genomgått kursen "arbete på väg".
Inom företaget finns även utmärkningsansvariga.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av svensk maskinprovning. Våra lastbilar är miljöklassade Euro 4 och Euro 5.

Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i främst Värmland och Dalsland men arbete kan förekomma i hela Sverige. Mest fiberjobb och kabelarbete.
Men utför även jobb åt företag och privatpersoner.

Vi söker nu snickare för olika uppdrag. Det är önskvärt att du har erfarenhet. Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder.

Ansökan skickas till: per.arnesson@arbetsformedlingen.se, ansökan märkes "Snickare".
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glava Grävtjänst

67020  GLAVA 
Hemsida:
  

Platsannons

Grävmaskinsförare

Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats.
All personal har förarbevis för fordonen som används inom företaget och har genomgått kursen "arbete på väg".
Inom företaget finns även utmärkningsansvariga.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av svensk maskinprovning. Våra lastbilar är miljöklassade Euro 4 och Euro 5.

Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i främst Värmland och Dalsland men arbete kan förekomma i hela Sverige. Mest fiberjobb och kabelarbete.
Men utför även jobb åt företag och privatpersoner.

Vi söker nu grävmaskinsförare för olika uppdrag. Erfarenhet krävs. Kunskap om maskin reparationer och kunskap om anläggningsarbete är meriterande. Du skall gilla att ha ordning och reda och vara en drivande person. Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder.
Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder.

Ansökan skickas till: per.arnesson@arbetsformedlingen.se, ansökan märkes "Grävmaskinsförare".
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glava Grävtjänst

67020  GLAVA 
Hemsida:
  

Platsannons

Hjullastarförare/anläggningsarbetare

Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats.
All personal har förarbevis för fordonen som används inom företaget och har genomgått kursen "arbete på väg".
Inom företaget finns även utmärkningsansvariga.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av svensk maskinprovning. Våra lastbilar är miljöklassade Euro 4 och Euro 5.

Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i främst Värmland och Dalsland men arbete kan förekomma i hela Sverige. Mest fiberjobb och kabelarbete.
Men utför även jobb åt företag och privatpersoner.

Vi söker nu hjullastareförare/anläggningsarbetare för olika uppdrag. Erfarenhet krävs. Kunskap om maskin reparationer och kunskap om anläggningsarbete är meriterande. Du skall gilla att ha ordning och reda och vara en drivande person. Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder.

Ansökan skickas till: per.arnesson@arbetsformedlingen.se, ansökan märkes "Hjullastarförare/Anläggningsarbetare".
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Hjullastarförare, godshantering
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glava Grävtjänst

67020  GLAVA 
Hemsida:
  
Platsannons

Industrisupport söker Kund- och konsultansvarig säljare

Om kunden
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor.

Under 2016 och i början av 2017 har vi på Industrisupport växt och tagit nya marknadsandelar. Vi har knutit till oss nya avtal med stora kunder inom nya marknadsområden. Detta innebär att vi behöver stärka vår säljorganisation i Arvika med ytterligare en medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
Industrisupport har ett starkt nätverk med kunder i hela Värmlandsregionen. Dina arbetsuppgifter blir att kvalitetssäkra våra tjänster och hålla en hög servicenivå till våra befintliga kunder. Dagliga arbetsuppgifter är att besöka kunderna och stämma av att samarbetet löper på och att kunderna är nöjda. I arbetet ingår att besöka produktionschefer, personalchefer, produktionsledare och andra som avropar personal. Ditt arbete medför merförsäljning av Industrisupports tjänsteutbud, så som personaluthyrning på kollektiv- och tjänstemannasidan, direktrekryteringar på kollektiv- och tjänstemannasidan, second opinion, personlighets- och begåvningstester, flexibilitetspooler samt utbildningar och kurser. Du kommer också att vara delaktig och supporta våra kunder som vi samarbetar med i våra flexibilitetspooler.

I samband med kundbesöken så kommer du också vara ett viktigt stöd för våra uthyrda medarbetare på de olika kundföretagen som du dagligen besöker. I rollen ingår det att hålla en hög servicenivå till våra duktiga medarbetare genom samtal, avstämningar, leverans av arbetskläder m.m.

Du ansvarar även för det administrativa arbetet som tillkommer efter dina kundbesök, så som förlängningar, avslut, övertagande av personal, offerter, registrera uppgifter och lägga in order i affärssystem m.m. Du får trevliga medarbetare och en gedigen internutbildning. Tjänsten innebär att du får fast månadslön och tjänstebil. Du utgår från huvudkontoret i Arvika och samarbetar nära våra funktioner inom administration, rekrytering och försäljning.


Din profil
Du som kommer att trivas på den här tjänsten har hög servicenivå och stort kundfokus. Viktiga delar är att känna och lyssna in vad kunden behöver och att du vill erbjuda högsta möjliga kvalitet i våra tjänster. Du är duktig på att prata med människor och skapa relationer. Du tycker om att ge service och är van vid kundkontakter. Du är van att arbeta strukturerat mot uppsatta mål samt under högt tempo och med tvära kast. Det är viktigt att du är ansvarstagande och drivande så att du prioriterar rätt och får saker och ting gjorda. När det gäller din personlighet önskar vi att du är glad, positiv och prestigelös med hög social kompetens. Det krävs också att du är resultatinriktad, målmedveten och uthållig. Du är van med administrativa arbetsuppgifter och har god datavana. Jobbet är i Arvika och vi ser helst sökande från närområdet. Körkort är ett krav. Det är meriterande om du har någon form av utbildning inom tjänsteförsäljning samt erfarenhet av tillverkningsindustri. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1049
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1049
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Exocare söker sjuksköterskor till Arvika

Vi söker för kunds räkning leg. sjuksköterskor med minst ett års erfarenhet till kommunal hälso- och sjukvård. Hemsjukvård och särskilda boenden.

Heltid eller deltid, det bestämmer du själv.

Period: vecka 26-33

Leg sjuksköterska med erfarenhet av kommunal vård och omsorg, sökers för arbete på boende och hemsjukvård.


Körkort ett krav.

Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.
Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder: -Konkurrenskraftig lön -Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Välkommen till oss!

www.exocare.se
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Hel eller deltid enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ssk Arvika
Webbplats:
Epostadress: info@exocare.se
Övrigt: Sök idag, tjänsterna tillsätts löpande.
Arbetsplats: 
Adress: EXOCARE AB
Industrivägen 8
90130  UMEÅ Sverige
Hemsida: http://www.exocare.se
  
Platsannons

Montörer - långa uppdrag!!!

Om kunden
För kundsräkning söker vi nu ett antal industrimontörer. Det här är långa avtal som sträcker sig över sommaren och en bra bit in på hösten med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Montering av el,kablage, mekanik och isolering.

Din profil

Vi ser gärna att du gått industriprogrammet eller ha arbetat dig till mostvarande kompetens. Hårdlödningscertifikat är meriterande.
Du är driven, noggrann, flexibel och hög arbetsmoral.Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1039
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1039
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Logistikmedarbetare sökes för långsiktiga uppdrag

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu ett antal lager- och logistikmedarbetare till Arvika. Det här är långa avtal som sträcker sig över sommaren och en bra bit in på hösten med möjlighet till förlängning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med in- och utlastning, hantering av gods internt samt kittning.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av logistikarbete, truckkort A1-A4, B1-B4 och som har vana av att köra truck inne i produktionen. Du kan ha gått industriprogrammet eller ha jobbat dig till motsvarande kunskaper. Som person är du noggrann, driven, framåt och prestigelös. Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, så vänta inte med din ansökan. Välkommen.

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Visstid, mer än 6 månaderFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1037
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1037
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Unik Yrkesarbetarutbildning på Svevia Division Drift

Vad gör en yrkesarbetare?
På Division Drift arbetar vi med drift- och vägunderhåll och använder modern teknik för att skapa säkra trafikförhållanden. I rollen som Yrkesarbetare hos oss är du en nyckelperson som besitter den praktiska kompetensen som krävs för att utföra våra kundåtaganden.

Arbetsuppgifter som förekommer i Yrkesarbetarrollen kan exempelvis vara;
•Underhålla och reparera vägar samt tillhörande vägrustning
•Utföra driftrelaterade mark- och anläggningsarbeten
•Inspektera vägar så att det håller den standard kunden efterfrågar
•Park- och grönyteskötsel

Som du förstår arbetar Driftens Yrkesarbetare med många olika arbetsuppgifter och dagarna varierar beroende på väder och arbetsområde.

Vad erbjuder Yrkesarbetarprogrammet?
Under 12 månader kommer du få en unik möjlighet att tillgodogöra dig praktisk kunskap och få förståelse för Driftens affär och verksamhet, detta för att du ska kunna bli en fullfjädrad Yrkesarbetare hos oss efter programmet. Vi tror att bästa möjligheten för dig att komma in i Driftens och Svevias verksamhet är att vara med på plats, där det händer. Fokus under programmet kommer att vara på det praktiska genomförandet. Du kommer att få undervisning i hur vi arbetar säkert, effektivt och lönsamt med vinter- och barmarksproduktion.

Vid din sida har du både en handledare och en chef som stöttar dig i din utveckling. Du får även möjlighet att bygga ett nätverk inom bolaget genom olika träffar och utbildningar.

Ansökan: Vill du dela väg med oss? Ansök senast den 14 maj och specificera den ort du är intresserad av. Urval kommer att ske löpande, så se till att söka tjänsten så snart du kan. För ytterligare information angående programmet och tjänsten, vänligen kontakta Mathilda Scott, HR Partner på telefon 036-151425. Fackliga företrädare når du via växeln 08-4041000.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för Driftens Yrkesarbetarprogram tror vi att du är i början av ditt arbetsliv. Kanske har du nyligen avslutat gymnasiet eller tar examen till sommaren, oavsett har du ett intresse av att arbeta med vägar och infrastruktur men vet inte hur du ska hitta drömjobbet! Vi har verktygen om du har viljan! Men för att vi tillsammans ska lyckas så krävs det att du är en självständig och självgående person som drivs av utmaningar i arbetet och har en vilja att lära och utvecklas inom Svevia. Våra arbetsuppgifter medför en hög frihetsgrad vilket gör att du måste kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Tjänsten kräver B-körkort. C-körkort och YKB är meriterande men inget krav.

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Det finns med andra ord många fördelar att följa oss på specialistens väg!

Vi söker yrkesarbetare till följande geografier;
•Jönköping
•Kisa
•Aneby
•Malmö
•Sjöbo/Österlen
•Skövde
•Falkenberg/Halmstad
•Arvika
•Uddevalla
•Ulricehamn

Division Drifts mål är att fortsätta vara ledande driftentreprenör i Sverige. För att nå vårt mål behöver vi kompetent och talangfull personal på alla nivåer i företaget. Division Drift satsar nu för framtiden och har tagit fram en unik utbildning för dig som är intresserad av Yrkesarbetarrollen. Vi söker dig som är i början av din karriär och är intresserad av att veta mer om vägar och infrastruktur och som vill påverka och förändra byggbranschen. Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan till Svevia - utan oss stannar Sverige.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://www.svevia.se/gemensamma-sidor/jobba-hos-svevia/lediga-jobb/visa-tjanst.html?id=1823721&title=Unik%20Yrkesarbetarutbildning%20p%C3%A5%20Svevia%20Division%20Drift
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVEVIA AB
BOX 4018
17104  SOLNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Traineesjuksköterskor till sjukhuset i Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
TRAINEESJUKSKÖTERSKOR TILL SJUKHUSET I ARVIKA.
Vi söker dig som är nyutbildad sjuksköterska med högst ett års erfarenhet i yrket. Det är en unik chans för dig som är nyutbildad sjuksköterska att känna dig trygg i din nya yrkesroll.

Traineeprogrammets upplägg:
Programmet pågår under ett år där du arbetar som vikarie under cirka 6 månader på vardera medicin- och kirurgi/ortopediavdelning med individuell introduktion. Vi erbjuder valfri hospitering på flera olika enheter inom sjukhuset i Arvika, se nedan, utifrån dina intressen och önskemål. Du ska få förutsättningar att utvecklas i din professionella roll genom att skaffa dig kunskaper om de olika verksamheterna vid sjukhuset i Arvika samt ges möjlighet att fördjupa dina kunskaper i omvårdnad. Som traineesjuksköterska kommer du också att delta i KUP – kliniskt utvecklingsprogram – där man varvar olika föreläsningar med kliniska färdighetsträningar med syfte att få en bra och trygg start i ditt nya arbete.

Exempel på aktiviteter som erbjuds dig som trainee:
• Kliniskt arbete inom olika verksamheter
• Föreläsningar/utbildningar inom respektive block
• Yrkesmässig handledning i omvårdnad - gruppvis
• Hospitering/studiebesök, bland annat IVA, operation/anestesi, akutmottagning, medicinmottagning, kirurgmottagning, onkologdagvård, endoskopimottagning, röntgen
• Fadder

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde1 september 2017 eller enligt överenskommelse. Urval sker fortlöpande., upphör: Allmän visstidsanställning (AVA) 1 år. Goda möjlighet finns till fortsatt anställning efter avslutat traineeprogram. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens: Dnr CSK/171478
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70155a42-f794-44f1-b653-ba27127d028c&TK=5efe3bf3-6235-45f5-a341-fe16c058ecee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Arvika
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetschef

Om kunden
Perfekta Industrier AB är en kvalificerad leverantör med kompetens och modern maskinutrustning avsedd för serieproduktion av mekaniskt bearbetade detaljer. Perfekta Industrier AB arbetar aktivt med kvalitetsutveckling, logistik, produktionsteknik och effektivisering och ligger väldigt bra med konkurrensmässigt på den globala marknaden! Företaget arbetar aktivt med kvalitet och miljö och är certifierat enligt ISO 9001; ISO 14001 och ISO TS 16949.

Företaget startade med Järngjutning 1954 och startade en bearbetningsenhet 1969. 1993 lades gjuteriet ner och 1995 förvärvades företaget av nuvarande ägare. 1996 ISO-certifierades företaget (ISO 9002) och man skaffade Monitor som MPS-system. 2007 certifierades företaget enligt ISO/TS 16949 och året efter investerade man i en robot-svarvcell samt miljöcertifierades enligt ISO 14001. 2010 Investerade man i ytterligare två robotceller och 2014 flyttade man tillverkningen till den nuvarande lokalen i Arvika.


Dina arbetsuppgifter
På den här tjänsten blir Du dedikerad till kvalitetsarbetet, som omfattar hela processen från att arbeta med underleverantörerna och sen hela kedjan via den egna organisationen ut till slutkund. Leverantörsutveckling, systematisk avvikelsehantering, ifrågasätta egna interna rutiner, ifrågasätta reklamationer internt och externt m.m.

Målet med tjänsten är att utveckla Perfektas kvalitets- och miljöledningssystem och att leda/driva hela kvalitetsarbetet tillsammans med leverantörer och kunder och tillsammans med företagets produktionspersonal mot en ökad totalkvalitet. Som kvalitetschef har Du en viktig roll på ledningsgruppmötet och bidrar i stor utsträckning till företagets utveckling framåt. Du får full insyn i företagets siffror och kan vara med och påverka framtida inriktning. Du kommer att jobba tätt ihop med företagets kunder och Du kommer att få lära Dig de kvalitetssystem som Volvo, Scania och Husqvarna har ingående. Tjänsten möjliggör även att Du utvecklas som person, eftersom Du möter mycket människor med olika bakgrund och åldersgrupper.


Din profil
Vi söker Dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning och som har jobbat med kvalitet i något avseende. Om Du har erfarenhet från fordonsbranschen och då gärna i kund-leverantörsrollen har Du goda förutsättningar att lyckas i arbetet. Du bör ha erfarenhet av ISO-certifieringar och då helst inom ISO 9001; ISO 14001 och ISO TS 16949. Det är meriterande om Du har erfarenhet från ett företag som är underleverantör till fordonsindustrin, så att Du förstår kunden som kravställare. Vi ser gärna att du har teknisk kompetens i form av god datavana (Office, 3D-cad), ritningslära (Form och lägestoleranser) samt kompetens inom utvecklandet av produktions- och kvalitetssystem.

Som person är Du öppen för förändring bra på att följa kundens marknad. Du är snabb med att anamma nyheter, är öppensinnad och kan tänka ”utanför boxen” samt kommunikativ och drar dig inte sig för att ta tag i vad som helst som leder till bättre kvalitet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som att Du är trevlig, driven, social, välorganiserad och kan driva flera ärenden samtidigt tills de är klara för att därefter stänga dem. Du ska gilla förändring och att utvecklas som person, samtidigt som du ibland behöver stå på dig gentemotkunderna och internt inom organisationen när du ser att något inte hanteras på ett optimalt sätt. Stämmer det här in på dig, så ska du inte vänta med ansökan. Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, som alltså kan koma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Frågor och ansökan ställs till angiven person på Industrisupport. Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 1030
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1030
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

Specialpedagog

Som specialpedagog ingår du i vårt elevhälsoteam tillsammans med skolsköterska, skolkurator, rektor biträdande rektor och studie- och yrkesvägledare. Du har en central roll i arbetet med utredningar och tillämpning av enskilt stöd till elever på högstadiet och/eller gymnasiet.

Viktiga egenskaper är att du är kreativ, nyfiken och intresserad av att testa nya spännande idéer. Stor vikt läggs vid personlighet, starkt engagemang och erfarenhet.

Du själv är intresserad av att söka tjänsten.
Du är alltså INTE en säljare eller konsult som vill hjälpa oss med rekryteringen!

Estetiska skolan en fristående skola med profilerna musik, bild, dans, drama, idrott och friskvård. Skolan har både högstadium och gymnasium med totalt ca 190 elever. Vi finns centralt i Arvika sedan 2004. Hos oss är eleven i centrum. Läs gärna mer på www.estetiskaskolan.se.

OBS! VI ÖNSKAR INTE BLI KONTAKTADE AV FÖRETAG SOM VILL HJÄLPA OSS MED REKRYTERINGEN!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträdesdatum kan diskuteras, men gärna snarast.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@estetiskaskolan.se
Övrigt: Sista ansökningsdag tillämpas ej. Ansökningar behandlas löpande. Ansök snarast!
Arbetsplats: 
Adress: Estetiska skolan, Arvika
Ö:a Esplanaden 16
67132  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.estetiskaskolan.se
  

Platsannons

Lärare i matematik och/eller NO

Vi växer som skola och söker därför ytterligare en person i vårt lärarlag. Du undervisar i matematik och/eller NO på högstadiet.
Du ingår i vårt team med matematik- och NO-lärare där du även är en viktig del i planeringen av insatser för elever i behov av extra stöd.

Du är behörig lärare med lärarlegitimation i minst något av ämnena matematik, biologi, fysik, kemi eller teknik.

Viktiga egenskaper är att du är kreativ, nyfiken och intresserad av att testa nya spännande idéer. Stor vikt läggs vid personlighet, starkt engagemang och erfarenhet.

Vi är intresserade av alla lärare, såväl nyexaminerade som de med arbetslivserfarenhet.

Du själv är intresserad av att söka tjänsten. Du är alltså INTE en säljare eller konsult som vill hjälpa oss med rekryteringen!

Estetiska skolan en fristående skola med profilerna musik, bild, dans, drama, idrott och friskvård. Skolan har både högstadium och gymnasium med totalt ca 190 elever. Vi finns centralt i Arvika sedan 2004. Hos oss är eleven i centrum. Läs gärna mer på www.estetiskaskolan.se.

OBS! VI ÖNSKAR INTE BLI KONTAKTADE AV FÖRETAG SOM VILL HJÄLPA OSS MED REKRYTERINGEN!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOmfattning ca 80-100%. Tillträde augusti 2017. 80% eller merLön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@estetiskaskolan.se
Övrigt: Sista ansökningsdag tillämpas ej. Ansökningar behandlas löpande. Ansök snarast!
Arbetsplats: 
Adress: Estetiska skolan, Arvika
Ö:a Esplanaden 16
67132  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.estetiskaskolan.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Arvika

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

Städare med körkort och bil till Arvika med omnejd

Vi på Rent & Snyggt i Värmland erbjuder allt inom städtjänster för privatkunder och företag. Vi erbjuder bl.a. flyttstädning, hemstädning, storstädning, dödsbostäd, lokalvård, kontorsstädning, golvvård, sanering, fönsterputsning, byggstäd mm.

VI BEHÖVER UTÖKA VÅRT STÄDTEAM
Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och nu söker vi en erfaren lokalvårdare för tillsvidareanställning på 50% med inledande provanställning. Det kan bli utökning av arbetstiden på sikt.

Vi letar också efter timvikarier som kan hoppa in vid t.ex. sjukfrånvaro.

Vi jobbar i hela Värmland och utför mest hemstäd och flyttstäd. All vår personal introduceras i våra städrutiner för att vår "Nöjd-kund-garanti" ska gälla.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som uppfyller följande krav:
- B-körkort och egen bil
- Har tidigare erfarenhet av städning
- Flexibel när det gäller arbetstiden som är skiftande
- Tala och läsa svenska för att kunna kommunicera med våra kunder och läsa och förstå instruktioner för kemtekniska städprodukter.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50% med inledande provanställning. Vi söker även timvikarier.Timlön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@rent-och-snyggt.se
Övrigt: Skicka din ansökan och ansökningsbrev via e-post. Skriv "Ansökan städare Arvika" i ämnesraden på mailet.
Arbetsplats: 
Adress: Rent & Snyggt i Västra Värmland HB
Brunnsberg Vinterstan 1
67194  BRUNSKOG 
Hemsida: http://www.rent-och-snyggt.se/
  

Platsannons

Stensättare

Arbetsuppgifter kan variera från stensättning, marksten, kantsten m.m
Ritningsläsning och planering av arbetet förekommer.
Vi söker dig, ansvarstagande självgående stensättare för arbete i hela Sverige. Erfarenhet är ett krav.

B-körkort fordras.
Hjullastarutbildning är ett stort plus då vi hanterar mycket av materialet själva på byggen.Stenarbeten i Värmland AB inriktar sig på det mesta inom stensättning och plattläggning. Vi utför arbete främst i offentliga miljöer i hela Sverige och Norge, men även privatpersoner.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Stensättare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas 1 månad.Lön efter kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: persson@stenarbeten.com
Övrigt: Skicka ansökan via mail
Arbetsplats: 
Adress: STENARBETEN I VÄRMLAND AB
Box 9 Strandvägen 2
67121  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.stenarbeten.com
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Arvika

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor, medicinavdelning 79, Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
SJUKSKÖTERSKOR TILL AVDELNING 79, SJUKHUSET I ARVIKA
Verksamhetsområde Medicin, område slutenvård

Vi söker sjuksköterskor till vår avdelning som är en akutmedicinsk vårdavdelning, med viss inriktning på hjärtsjukvård med 20 vårdplatser. Vi bedriver akutsjukvård dygnet runt och kan erbjuda ett varierat arbete med trevliga arbetskamrater. Vi jobbar i team för en patientfokuserad vård och är mycket aktiva med vårt arbetsmiljöarbete. Hos oss får du individuell inskolning efter dina behov.

Varmt välkommen till avdelning 79!

Vi kan erbjuda heltid eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, mix dag/natt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att vårda och utveckla vården av medicinpatienter, gärna med ett intresse för hjärtsjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater.
Urval sker fortlöpande.


ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Dnr CSK/170882
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f23778e-1755-4b33-b313-461b8df79de2&TK=6b53315d-5ab1-4941-9d35-fa9f66f1fc5b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Internmedicin Arvika
Landstinget i Värmland
67170  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor, sommarvikarier

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde.

Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet.  

Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. 

Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom:

Korttidsvård, Boende Kväll/natt, LSS, Hemvård centralt i Arvika och Hemvården i övriga kommunen. 

Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren.

Kvalifikationer


Du är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre.

Körkort B är ett krav.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-01-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Heltid/deltid, efter överenskommelse. Tillträde: Efter överenskommelse, anställning sker kontinuerligt under ansökningstiden Visstidsanställning till 2017-08-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/7
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:132837/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Vård och omsorg
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal