Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-04-24 12:03

Lediga jobb i Arvika kommun (1784), Värmlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd26 054
Täthet15,80Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area1 956,13Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land1 649,03Landareal (km²)
Sjö307,10Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Merchandisers i Arvika

Kort om företaget:
Vi på Dryckeskonsult har i över 10 års tid hjälpt butiker att öka sin försäljning och lönsamhet. Vi tillhandahåller alla de personalintensiva tjänster som krävs för att effektivisera driften och maximera försäljningen. Vi har också, som vårt namn antyder, en branschunik kompetens inom just dryckeskategorin.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär...
- Ansvar över dryckesavdelning som innebär plock av varor, bygga exponeringar samt defektering av varor
- Utveckla kunder och leverantörers dryckesförsäljning

Vi söker dig som...
- Är självgående, problemlösare och serviceinriktad
- Har butikserfarenhet inom dagligvaruhandeln
- Har god fysik då arbetet innebär en del tyngre lyft
- Tillgång till en smartphone då det används för rapportering till arbetsgivaren

Information om tjänsten:
Tjänsten är en timanställning. Kollektivavtal med Handelsanställdas förbund finns.
Du som tror detta är ett jobb som passar dig är välkommen att kontakta oss via mejl på ansokan@dryckeskonsult.se där du berättar kort om dig själv och din arbetsbakgrund. Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "ort"
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidTimanställning vid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens:
Webbplats:
Epostadress: ansokan@dryckeskonsult.se
Övrigt: Rubricera din ansökan med "Merchandiser" samt "ort"
Arbetsplats: 
Adress: Dryckeskonsult AB
Apoteksgatan 2
82630  SÖDERHAMN 
Hemsida: http://www.dryckeskonsult.se/
  
Platsannons

Vill du ha sommarjobb inom industrin?

Är du intresserad av ett sommarjobb inom industrin? Då har vi uppdrag för dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder inom industrin i Arvika området. Våra kunder kan ha behov av olika kompetenser såsom montör, lagerpersonal, operatör. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag.

Vem trivs här?
Du som är praktisklagd och har en praktiskt/teknisk utbildning eller erfarenhet från tillverkade industri kommer att trivas här. Som person är du lättlärd, har en vilja att lära, är driftig, vidare är du en social och positiv person som trivs med att arbeta i ett arbetslag. Du är ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna. Din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité kommer att vara uppskattat.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in ditt CV som berättar vad du gjort tidigare och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet! Tjänsten ska tillsättas inom kort, därför påbörjas rekryteringsarbetet direkt. Vi tar inte emot cv via mail, utan ansök genom systemet.

Kontaktpersoner

Frida Wiman, frida.wiman@adecco.se

Sara Holm Gladh, sara.holm@adecco.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Heltid Dagtid eller skift beroende på uppdragLön enligt Avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=B86271DA-0BF6-4EF1-A878-9510E01C9D72&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Truck/lagerpersonal sökes till Swegon

Är du en nogrann och ordningsam person som har erfarenhet av att arbeta på ett lager? Då har vi ett roligt uppdrag för dig på Swegon!

Hur ser din arbetsdag ut?
Swegon är en produktionsverksamhet som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Du kommer att arbeta på Swegons logistikavdelning på lagret med emballering och packetering, samt orderhantering och truckkörning. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet hälsar på dig på din arbetsplats så att du ska trivas.

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet av lager och logistik kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du nogrann och ordningsam, med ett eget driv och planerings- och prioriteringsförmåga för att få ut leveranser i tid. Du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenhet av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav samt din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. Uppdraget kan på långsikt övergå i en anställning hos Swegon. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska skicka in ditt CV som berättar vad du gjort och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet! Besvara även gärna videointervjun.  

Kontaktpersoner

Frida Wiman, frida.wiman@adecco.se

Sara-Holm Gladh, sara.holm@adecco.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=D14A099D-3F4E-456B-A28E-3D211B32254B&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Elhandlare

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Arvika Teknik AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för verksamheterna Elnät, Vatten och avlopp, Renhållning och Gata i Arvika kommun.

Bolaget ansvarar även för driften av Arvika Kommunnät AB, Arvika Fjärrvärme AB och Arvika Kraft AB.

Med kompetens och framåtanda skapar våra medarbetare kundnytta och bidrar till ett hållbart samhälle – för ett levande, modernt och väl fungerande Arvika.

Hos oss gör varje medarbetare skillnad och det är en resurs vi gärna satsar på.

Arbetsuppgifter


Arvika Kraft producerar förnybar el från vatten- och solkraft och startar under 2017 elhandel. Vi söker dig som vill vara en del av vår marknadsstab.

Som elhandlare blir du en viktig kugge i bolagets elhandelsprocess, där du ansvarar för hantering och uppföljning av vår elhandel. Ditt arbete innebär delaktighet och eget ansvar inom flera av våra elhandelsfunktioner, med allt från omvärldsbevakning, kundkontakter, försäljning och säkerställande av regler och laguppfyllelse. I arbetsuppgifterna ingår administrativa rutiner kring avtal, leverans och uppföljning.

Din arbetstid följer normalt kontorstid, men då du är en del av marknadsgruppen kan vid vissa tillfällen kvälls- och helgjobb förekomma.Kvalifikationer
 Vi vill att du har relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis med inriktning mot ekonomi och/eller erfarenhet och kompetens från arbete med elmarknadsfrågor och försäljning.

Du har en förmåga att skapa goda relationer med interna och externa kontakter och kommunicerar väl i både tal och skrift. Du har en egen drivkraft, tar initiativ och är självgående. Du har också en god analytisk förmåga och strukturerat arbetssätt, samt mycket goda kunskaper och erfarenhet från att arbeta i officepaketet.

Du får gärna ha god lokal kännedom. B-körkort är ett krav, då resor förekommer i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: 2017/47
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147841/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika Teknik AB
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Montör sökes till Swegon

Är du en drivande och positiv person som är intresserad av att arbeta som montör på Swegon? Då har vi ett bra uppdrag till dig!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta hos vår kund Swegon som montör i en produktion som tillverkar ventilationssystem, vilket är vattenburna klimatsystem och ljuddämpare. Arbetet som montör innebär allt från montering av diverse styrenheter, montering av moduler samt ramar till modulerna. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer ni att arbeta mot uppsatta produktionsmål och ständiga förbättringar. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos Swegon samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet hälsar på dig på din arbetsplats så att du ska trivas.

Vem trivs här?
Du som har tidigare industrierfarenhet och/eller utbildning inom området kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenhet av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav samt din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats och din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. Uppdraget kan på långsikt övergå i en anställning hos Swegon. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska skicka in ditt CV som berättar vad du gjort och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet! Besvara även gärna videointervjun.

Kontaktpersoner

Frida Wiman, frida.wiman@adecco.se

Sara Holm- Gladh, sara.holm@adecco.se
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Konstruktör, tillverkningsindustri
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=06B1E2E0-BE1D-4DD4-9C1B-04E050A744FF&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Socialsekreterare Barn och familjeenheten

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Beskrivning
Arvika är en välskött kommun med goda möjligheter till pendling både inom kommunen och från Karlstad.

Vi söker nu två socialsekreterare till utredningsgruppen och en socialsekreterare för utredning och uppföljning av ensamkommande barn.

IFO är i ett utvecklingsskede där vi expanderar och anpassar vårt arbetssätt och våra arbetstider för att förbereda oss på framtiden.  Det innebär att Barn och familjeenhet dit även socialsekreterarna för ensamkommande barn och unga tillhör övergått att arbeta 35 timmars vecka.  Vi arbetar på schema och har helgtjänstgöring var femte helg. Beredskap ingår i tjänsterna. I schemat ingår tid för återhämtning och lugnare perioder för administrativt arbete.  Vi är idag många som arbetar på IFO det finns ett flertal medarbetare med lång erfaren och mycket god kompetens. Som nyanställd kommer du att få en mentor och du kommer att få bekanta dig med alla enheter.  Vi arbetar efter helhetssyn där alla funktioner är lika viktiga i vårt arbete med enskilda människor och för kommunen i dess helhet.

Arbetsuppgifter
Enheten består av Enhetschef, koordinator, administratör, samt 14 socialsekreterare i mottagningsgrupp, utredningsgrupp samt familjehemsgrupp. Du kommer att  jobba tillsammans med de andra socialsekreterarna i någon av ovanstående grupper.

Kvalifikationer
Du är socionom, gärna med något års erfarenhet av arbete med utredningar kring barn och ungdom. Det är bra om du tidigare har arbetat med BBIC. Du har god förmåga att ta egna initiativ och god förmåga att samarbeta med dina kollegor på enheten och samt över enhetsgränserna. Du arbetar nära din beslutsfattande chef. Vi på enheten drivs av en vilja att utveckla vårt eget arbete och enhetens arbete tillsammans, vårt arbete präglas av öppenhet och gemenskap. B-körkort är ett krav då resor ingår i arbetsuppgifterna.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Socialsekreterare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Snarast tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: 2017/46
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147645/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Lärande och stöd
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Framtida toppsäljare sökes till Telia on Tour

Är du ung, hungrig och driven med ambition att bli en duktig säljare – hos hubbr people blir dina drömmar verklighet. Telia är av tradition vår största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra Telia-team.

Om jobbet Som säljare på fält reser du land och rike runt och träffar kunder i deras hemmiljö – både i lägenheter och villor. Vårt uppdrag är att sälja Telias digitaltjänster som exempelvis IP-telefoni, bredband och digital-tv. Då vi befinner oss både när och fjärran ges du chansen att se hela landet till fots, vilket ger dig möjlighet att upptäcka Sverige på ett annorlunda sätt – både naturmässigt och kulturellt.

Vi erbjuder Fast timlön enligt kollektivavtal samt provision, semesterersättning och traktamente
Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
Längre arbetsperioder och i gengäld längre ledigheter. Du arbetar ungefär 23 dagar per månad.
Arbetstiderna är förlagda eftermiddag och kväll för att passa vår målgrupp vilket ger en rejäl sovmorgon alternativt tid till träning, friskvård eller nöjen
Trygghet i form av kollektivavtal
Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
De kläder och den utrustning du behöver för att klara arbetsdagen
En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas

Samt det viktigaste av allt

En del i ett målmedvetet och drivet team som ger dig vänner för livet. Då ni reser, bor, tränar och arbetar tillsammans under längre perioder är det nästan oundvikligt att starka band knyts.

Den vi söker Rätt person för oss är du som har ett starkt inre driv, är målmedveten och blir motiverad av att skapa resultat, tjäna pengar och leva en annorlunda livsstil. Våra team äter, lever och andas försäljning vilket är en unik chans för dig att lära dig att sälja från grunden med hjälp av våra erfarna säljledare. Många framgångsrika säljare har sin grund i fältförsäljning. Du som söker behöver inte ha någon tidigare erfarenhet då vi lär upp alla dig från grunden. Det viktigaste för oss är energi, engagemang, positivt tänkande, målmedvetenhet, en inre glöd och viljan att lyckas samt en stor näve charm. Du ska vilja ge det lilla extra för att lyckas. Med rätt inställning kommer du snabbt att lära dig jobbet.

Här kan du läsa mer om Joel som arbetar i ett av våra Telia-team: http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-s... (http://career.hubbr.se/blog/posts/2215-att-jobba-som-faltsaljare)

Sök tjänsten För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag.Ps: Vi på hubbr söker även fältsäljare till andra uppdrag, säljare till våra callcenter i Lissabon, Stockholm och Karlstad samt IT-medarbetare och storkundssäljare. Eventuellt kan du komma att bli kontaktad gällande någon av dessa tjänster om din profil matchar dessa kravprofiler Ds.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://career.hubbr.se/jobs/32816-framtida-toppsaljare-sokes-till-telia-on-tour?promotion=8685-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  
Platsannons

Fastighetsskötare

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Beskrivning
Vi söker nu en ny medarbetare till Arvika fastighets team för fastighetsskötsel.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fastighetsskötsel av Arvika Fastighets bestånd. I arbetet ingår  underhåll och styrning av ventilation, värme, styr- och reglersystem, el samt allmän fastighetsskötsel med allt vad det innebär.


Arvika Fastighets ABs fastighetsskötarenhet jobbar som ett team varför alla fastighetsskötare skall kunna alla delar i jobbet för att kunna täcka upp för varandra.

Kvalifikationer
Du ska ha fastighetsteknisk utbildning från gymnasiet eller annan utbildning eller mångårig bred erfarenhet av fastighetsskötsel som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du ska kunna kommunicera väl på engelska och svenska i tal och skrift och vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

Du är en van datoranvändare och kan hantera olika gränssnitt rörande data, styr- och reglersystem mm

Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och självgående. Vidare är du bra på att kommunicera på ett sätt som passar situationen och personerna du möter.

Du ska ha B-körkort för manuell växellåda

Villkor
Tillsvidareanställning med månadslön.
Beredskapstjänstgöring kan förekomma

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Urval kan komma att ske löpande.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-21
Yrkesbenämning: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100 %. Tillträde: Så snart som möjligt tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2017/44
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147029/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika Fastighets AB
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Personlig assistent till kvinna i 65-års åldern i Arvika

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Vi söker en personlig assistent på ca 33 % till en kvinna i 65-års åldern. I tjänsten ingår att utföra alla i hemmet förekommande arbetsuppgifter samt att göra ärenden tillsammans med henne på stan, köra kvinnan till sjukhusbesök m.m.

Vi ser gärna att du är en glad och arbetsvillig person med humor. Det är positivt om du delar kundens intresse för musik och växter. Körkort och egen bil är ett krav, då viss bilkörning ingår i tjänsten.

Tjänsten är ett vikariat för att täcka upp för en sjukskrivning fram till preliminärt slutet av juni, men den kan bli längre. Under v.29-33 finns det möjlighet till en högre sysselsättningsgrad när ordinarie personal har semester.

Assistenterna jobbar på ett rullande schema och i tjänsten ingår dagarbete varannan helg samt arbete på en eller två vardagar i veckan.

Skicka in din ansökan redan idag, då vi läser ansökningarna löpande.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-08
Referens: KF2017-04-20
Webbplats: https://hrsupporten-se.loopiasecure.com/cvinput.php?jobid=30502
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistansbolaget i Sverige AB
arvika
67133  ARVIKA Sverige
Hemsida: www.assistansbolaget.se/
  

Platsannons

Restaurangbiträde

Verksamhetsbeskrivning
Restaurang Mulan söker sommarjobbare. Restaurangen serverar lunchbufé, har också a la carte servering. Fredagar och lördagar har man dans och discotek.
Arbetsuppgifter
Servering, förberedelser i kök, kassahantering, disk och städ samt alla andra förekommande arbetsuppgifter på restaurangen.
Utbildning/Erfarenhet
Utbildning inget krav men vi vill att du har erfarenhet från restaurangbranschen.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid/DeltidArbetstid från 75% upp till till heltid. Sommarjobb ca. 3 månader.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Arbetsgivaren tar emot ansökan vid personligt besök eller ring. Besök eller telefonkontakt önskas efter kl. 14.00.
Arbetsplats: 
Adress: Restaurang Mulan HB

67131  ARVIKA 
Hemsida:
  

Platsannons

Ämneslärare inom trä

Region Värmland är en regional utvecklingsorganisation. Vi skapar förutsättningar för en hållbar tillväxt i Värmland. Det är självklart för alla medarbetare på Region Värmland att bemöta alla respektfullt, motverka diskriminering och arbeta integrerat med jämställdhets- och jämlikhetsfrågor. Vi värdesätter mångfald och arbetar för att vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där varje medarbetares individuella förutsättningar och kompetens tas tillvara.

Vårt arbete utgår alltid från vår värdegrund och ledorden lyhördhet, handlingskraft och kompetens.

ARBETSUPPGIFTER
Som ämneslärare inom trä ansvarar du för träundervisningen på Hantverkslinjen samt skötsel av trä-salen, materialinköp och maskinunderhåll. Du ingår i Hantverkslinjens lärarlag och deltar i planering, utveckling av linjen, antagningsprocesser och utvärderingar. Du sätter kursdeltagarnas utveckling och behov i centrum, är kontaktlärare och arbetar socialpedagogiskt för att stärka kursdeltagarnas självtillit.

Ingesunds folkhögskola är en av Region Värmlands fem skolor och ligger vid Glafsfjordens stränder, cirka fem kilometer från Arvika centrum. Skolans huvudinriktning är musik, men är även känd för sin hantverkslinje och sina behörighetsgivande allmänkurser. Det som är speciellt med att jobba på en folkhögskola är att utbildningarna handlar om att jobba praktiskt i klassrummet.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har:

* Pedagogisk utbildning/erfarenhet.

* Bred hantverks- och ämneskunskap samt ett estetiskt intresse.

* God samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang.

* Digital kompetens.

* Personlig lämplighet.

* Erfarenhet från folkhögskola är meriterande.

ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Folkhögskolelärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltidDeltid. 50% Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2017-08-01 , upphör: 2018-07-31 Möjlighet till förlängning .Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A675852
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=41c36709-886e-490e-83fc-6e11a4dad352&TK=bd6c36ad-fe52-4b54-8a15-0171dc0f5152
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Värmland, Ingesunds folkhögskola
671 91 Arvika
65005  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.regionvarmland.se
  
Platsannons

Industripersonal sökes!

Är du intresserad av ett arbete inom industrin? Då kan vi ha uppdrag till dig framöver!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta hos någon av våra kunder inom industrin i Arvika området. Våra kunder kan ha behov av olika kompetenser såsom montör, lagerpersonal, maskinoperatörer, svets. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt med ständiga förbättringar. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco då vi regelbundet följer upp ditt uppdrag så du trivs.

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från industri och/eller utbildning inom området kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav lika så din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket betyder att du är anställd av Adecco och uthyrd till kund. På långsikt kan även en anställning direkt hos våra kunder vara aktuellt. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in ditt CV som berättar vad du gjort tidigare och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet!. Vi tar inte emot cv via mail, utan ansök genom systemet.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Heltid Dagtid eller skift beroende på uppdragLön enligt Avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=980D4244-7CA2-442B-9592-8EC392247B7C&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Accona söker montörer!

Är du en drivande och positiv montör? Då har vi ett uppdrag för dig på Accona i Klässbol!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer att arbeta hos vår kund Accona som montör i en produktion som tillverkar kundanpassade produkter för förvaring, beredning och exponering av varma och kalla varor. Du kommer att arbeta på Acconas monterings line som består av ett antal stationer där olika komponenter monteras. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt vara med att utveckla produktionsverksamheten. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco.

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet från industri och/eller utbildning inom området kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav lika så din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in ditt CV som berättar vad du gjort tidigare och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet! Tjänsten ska tillsättas omgående, därför påbörjas rekryteringsarbetet direkt.

Varaktighet/Arbetstid

Visstid 6 mån eller längre

Dagtid 7-16
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Maskinmontör
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-10
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=595A459F-F5C4-42B2-91D9-61947AF3C58E&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Grundskollärare; Resurs autism åk 4-6, 7-9

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Beskrivning
Kyrkebyskolan är en 4-9 skola som ligger i västra delen av Arvika.

Skolan har tre klasser i varje årskurs. Skolan har en fin idrottshall, bra skolgård och närhet till skog och natur. Varje år har Kyrkebyskolan en vårshow för åk 7-9, där många elever deltar genom musik, dans och scenarbete. Skolan har två Elevhälsoteam som arbetar flexibelt med att ge alla det stöd de behöver.

Kyrkebyskolans mål är:

Trygga elever med hög måluppfyllelse - en skola där elever och personal trivs och jobbar tillsammans mot samma mål. För att nå detta mål arbetar vi med att skapa bra relationer, tydligt ledarskap och god didaktik.Arbetsuppgifter
Du kommer att vara undervisande lärare i Resurs autism; åk 4-6, alt 7-9.Kvalifikationer
Du är behörig lärare gärna i svenska, so alt ma/no och innehar lärarlegitimation. Du har också erfarenhet och intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.
Det är meriterande om du har specialpedagogisk kompetens samt erfarenhet av att arbeta med elever med diagnos inom autismspektrat.
Som person är du flexibel, strukturerad samt lösningsfokuserad. Du är tydlig i ditt ledarskap men också med förmåga att skapa goda relationer.
Vi arbetar nära i våra arbetslag och söker dig som har en god samarbetsförmåga.Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-04-20
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Tillträde 14 augusti tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens: 2017/45
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147567/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Lärande och stöd
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butikssäljare Arvika

Om Oss
Arcus resurs är ett rekryteringsföretag med attraktiva resurslösningar till företag och organisationer. Med lokal förankring förser vi våra kunder med kompetent och välmotiverad personal för ett tillfälligt eller permanent behov.
För mer information läs på www.arcus.nu


För kunds räkning söker vi nu personal.

Om tjänsten
Vi söker 1 till 2 nya medarbetare till OKQ8 i Arvika.
Tjänsten startar i mitten av juni (med upplärning någon vecka innan) och sträcker sig fram till slutet av augusti 2017.
Minst en tjänst blir förlängd i höst och då med varannan helg och någon fast dag i veckan.

Det vi behöver är kassa och serveringspersonal, samt att du ska ha huvudansvar för städning av butik/personalutrymmen. Båda tjänsterna kommer att ligga på ca 50-70% och innefattar jobb varannan helg.

Din profil
Vi söker dig som är positiv, glad och engagerad med fokus på försäljning. Du ska vara social och serviceinriktad. Arbetslivserfarenhet inom försäljning är meriterande, men inget krav.

Anställningsvillkor
Timanställning (deltid ca 50-70 %).
Lön enligt kollektivavtal (Transport).
 
Om du känner du att du är rätt person så sök omgående via Arcus webbplats, dock senast 12 maj 2017. 

Träffa oss
Delta sedan på vår rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen i Arvika 27 april kl 13.00. Förbered dig på en speedintervju där vi kommer att välja ut ett antal kandidater att gå vidare med. (Viktigt att du har sökt jobbet via vår webbplats innan du kommer på rekryteringsträffen).
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid2 -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-12
Referens:
Webbplats: http://www.arcus.nu/rekrytering/?aguid=62F0ABE3D28F43F4B12FBEB2CEA27CDA
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arcus Resurs
Strandvägen 2
67151  Arvika Sverige
Hemsida: www.arcus.nu
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Arvika

Vi söker dig med härlig energi och säljanda som vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-19
Yrkesbenämning: Butiksdemonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-06
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/32597-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-arvika?promotion=8543-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Rekryterare/Personalansvarig till Arvika

Om kunden
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor.

Under 2016 och nu i början av 2017 har vi på Industrisupport växt och tagit nya marknadsandelar och knutit till oss nya avtal med större kunder även inom nya marknadsområden, vilket innebär att vi varaktigt behöver stärka rekryteringsorganisationen med ytterligare en medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med rekrytering och HR-relaterade arbetsuppgifter i ett databaserat matchningssystem. Dagliga arbetsuppgifter är annonsering, urvalsarbete, intervjuer, matchning, referenstagning och CV-skrivning samt daglig kontakt med våra uthyrda konsulter. Du som kommer att trivas på den här tjänsten har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter så som arbetsledning och personalfrågor. Du är van med administrativa arbetsuppgifter och har god datavana. I arbetet ingår även administrering och inköp av arbetskläder, resursplanering och besök ute på våra olika kundföretag. Du kommer att rekrytera både kollektiv produktionspersonal och tjänstemän till olika positioner inom främst industrin och du ansvarar själv för att driva på de rekryteringsprocesser som du arbetar med. Tjänsten som är på huvudkontoret i Arvika innefattar personalansvar och kundkontakter. Du får 10 trevliga medarbetare och en gedigen internutbildning.

Din profil
Du är duktig på att kommunicera, ge service och är van vid kundkontakter. Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning mot personaladministration, erfarenhet av industriarbete samt vana av att arbeta i affärssystem. Körkort är ett krav! Du är van att arbeta strukturerat mot uppsatta mål samt under högt tempo och med tvära kast. Det är viktigt att du är ansvarstagande och drivande så att du prioriterar rätt och får saker och ting gjorda.

När det gäller din personlighet önskar vi att du är glad, positiv och prestigelös med hög social kompetens. Vi söker en engagerad medarbetare med positiv attityd och önskar att du som söker känner dig trygg i din yrkesroll. Du tycker om när det är lite tempo och du har massor med energi. Du trivs med att ha många kontakter och när ingen dag är den andra lik. Du är självgående, strukturerad och har viljan att driva och utveckla verksamheten. Att kunna prioritera och samarbeta med andra samt hantera flera uppgifter parallellt är ett måste. Det krävs också att du är resultatinriktad, målmedveten och uthållig. Jobbet är i Arvika och vi ser helst sökande från närområdet. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen till oss!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Rekryterare/Rekryteringskonsult
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1014
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1014
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Redovisningsekonom - kort ansökningstid

Om kunden
För kunds räkning söker vi nu en erfaren redovisningsekonom som ska arbeta på ett tillverkande företag i Arvika med ca 35 anställda och som verkar på en global marknad.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom är du ensam på företaget och sköter allt det löpande själv. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat månadsbokslut, årsbokslut, budgetering, prognostisering, kundfakturering, kund- och leverantörsreskontra, in- och utbetalningar, anläggningsregister, moms- och skattedeklarationer, betalningsflöden och likviditetsplanering, löne- och personaladministration samt telefonväxel. Du rapporterar direkt till VD. Vi jobbar i Visma och Monitor.

Din profil
Det här jobbet passar dig som är gymnasieekonom eller har annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet t.ex. som ekonomiadministratör. Du som söker behöver inte vara helt självständig än, men du ska vilja utvecklas och lära dig mer om ekonomiarbetet tillsammans med företagets revisor och på sikt ta ett övergripande ansvar. Erfarenhet av och kunskap om tillverkande produktion är meriterande, likaså om du har jobbat med Visma och Monitor.
Det är en förhållandevis liten organisation, så du måste kunna arbeta självständigt. På sikt vill vi att du har ambitionen att ta det övergripande ekonomiansvaret samtidigt som du sköter personal- och löneadministrationen i en och samma tjänst. Det innebär att du dels måste kunna arbeta självständigt och göra årsbokslut, dels måste du tycka att de andra arbetsuppgifterna är tillräckligt spännande. Stämmer det här in på dig, ska du inte dra dig för att omgående söka jobbet på vår hemsida www.industrisupport.com Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, så vänta inte med din ansökan. Välkommen!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Redovisningsekonom
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1032
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1032
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Automationsingenjör fast anställning

Om kunden
APR Automation AB är ett automationsföretag med inriktning på att hjälpa företag att öka produktiviteten i sin verksamhet. Vi är en ledande systemleverantör av automationsutrustning, exempelvis monteringslinjer, specialmaskiner och hanteringsutrustning, främst till den svenska marknaden. Bolaget levererar även utrustning till Polen, Kina, Portugal och Mexiko.

APR Automation AB har specialiserat sig på att leverera helhetslösningar inom automation där vi följer projekten från idé och genom hela utrustningens livscykel. Vi har kompetens inom projektledning, konstruktion, programmering, tillverkning och montage. Projekten genomförs, tvärfunktionellt inom alla discipliner, med egen personal i egna lokaler där vi har en komplett verkstad på 1500 kvm med både manuella och styrda maskiner samt en montagelokal på 2500 kvm, allt i direkt anslutning till vårt kontor i Arvika.

Företaget växer nu och vi behöver stärka vårt team med dig som är senior automationsingenjör och som vill fortsätta att utvecklas inom automationsområdet och samtidigt bidra med din kompetens till mindre seniora medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som automationsingenjör har du en central roll i våra olika projekt. Arbetsuppgifterna omfattar systemering, programmering av PLC, HMI och robot, idrifttagning, felsökning och att ge våra kunder support. I arbetet ingår också att assistera säljarna med teknisk kompetens.

Tack vare företagets storlek har du möjlighet att själv vara med och påverka din arbetsvardag. Normalt börjar veckan med en genomgång av pågående projekt. Det mesta av arbetet sker i projektgrupper. Du programmerar bl.a. i Siemens PLC TIA-portal, HMI-programmering, säkerhet, program till robot, driftning internt i huset där man sätter upp allt och testar, genomför FAT varefter anläggningen byggs upp hos kund med efterföljande driftning och SAT sluttest. Under dagen löser man dessutom löpande supportärenden för service och eftermarknad. Rollen innebär att man har flexibla arbetstider. Man har löpande interna möten och teknikdagar där man delar information om nya regler och tekniker, internutbildning mm.

Inget system är det andra likt och arbetsuppgifterna är varierande och utvecklande eftersom de spänner över flera områden och omfattar förutom Siemens även programmering i Omron och Mitsubishi. Man arbetar delvis ute hos kund på tillverkande industrier och får vara delaktig i deras utveckling. Det är frihet under ansvar och man planerar självständigt. Det finns gott om stöd i projektgruppen. Branschen står inför stora förändringar då många befintliga system behöver uppdateras, så det finns gott om jobb.


Din profil
Till det här intressanta jobbet söker vi dig som är programmerare av automatisk utrustning. Antingen är du gymnasie- eller högskoleingenjör, gärna med inriktning svagström samt med kurser och bra utbildningar på system eller så har du utbildat dig inom robotik och automation.

Man ska ha några års erfarenhet av arbete med att utveckla automationssystem. Man skall även ha kunskaper inom Siemens PLC-programmering. Man ska kunna standardisera och lägga upp programmeringen på ett logiskt sätt så att man kan dra nytta av tidigare arbeten och erfarenheter. Jobbet kräver även att du är tekniskt kunnig och har vissa elkunskaper.

Det är meriterande om du har kunskaper om robotprogrammering, automationsceller och liknande samt om du redan från början har erfarenhet av Mitsubishi, Omron, KUKA, ABB eller Universal.

Dina personliga egenskaper är avgörande då du har mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du behöver bl.a. kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i så väl tal som skrift samt ha goda kunskaper i engelska och dessutom vara serviceminded. I tjänsten ingår det resor vilket gör att du behöver ha körkort. Du som trivs i den här rollen är nyfiken, kreativ och har viljan och förmågan att skapa de system som löser kundens problem på ett smart sätt. Du gillar att jobba i projektgrupper och delar med dig prestigelöst av dina kunskaper.

Rekryteringen sker i samarbete med Industrisupport och du kommer att få en anställning direkt av APR Automation AB. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen!


Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i bemanningsfrågor.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Automationsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1005
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1005
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  

Platsannons

Skogsröjare

Skogsröjning, manuell arbetare i skogen, du skall vara självgående.
Ansökningar skickas via mail till; joelfin82@gmail.com.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Skogsarbetare, röjning
Antal platser: 
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidSäsongsanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: J Finstad Skogsvård AB

67194  BRUNSKOG 
Hemsida:
  

Platsannons

Kundansvarig Privat Arvika

Westra Wermlands Sparbank är en självständig sparbank med sju fullservicekontor i Arvika, Eda och Årjängs kommuner. Vår kontorstäthet gör det möjligt att erbjuda såväl personlig kontakt som digitala tjänster. Banken har en affärsvolym på ca 20 miljarder SEK och 115 medarbetare. Vår kundnöjdhet ligger i topp bland Sveriges banker enligt Svenskt Kvalitetsindex.Vi söker en kundansvarig till vårt privatkontor i Arvika.

I rollen som kundansvarig kommer du att arbeta med rådgivning mot våra privatkunder.

Rådgivning och försäljningsarbete sker inom områdena spara, placera, låna, försäkring och pension.

Din roll är att genom egen initiativförmåga ta hand om och göra affärer med våra privatkunder. Aktivt bidra till att kunderna känner till och använder våra digitala lösningar. Du ska vara förtroendeingivande, serviceinriktad och ha lätt för att skapa och utveckla goda kundrelationer.

Vi söker dig som tycker om att ge en hög kvalitet i servicen till kunderna och har för ambition att överträffa kundens förväntningar.  Du vill alltid göra det bästa för kunderna och är nyfiken att lära dig nya saker. Viktigt är att du är en person som är pedagogisk, social och utåtriktad och som skapar förtroende i kundmötet. Du tar egna initiativ, har ett starkt driv och en förutsättning för att lyckas i rollen hos oss är att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Meriterande om du har Swedsec-licens, bankerfarenhet och även ekonomisk utbildning

Frågor om tjänsten besvaras av:

Chef Privat, Ulrika Levin 0570-848 24, 073-825 45 16

Välkommen med din ansökan, personligt brev och CV senast 5 Maj 2017.

 www.wwsparbank.se

För mer information om Westra Wermlands Sparbank se www.wwsparbank.se
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Privatekonomisk rådgivare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse Provanställning t.o.m.Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens: 2017/5
Webbplats: https://wwsparbank.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:147093/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika
V Torggatan 1A
67121  Arvika Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Pa-Arvika

Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet.

Nu söker vi en glad och social Tjej/Kvinna som vill jobba som personlig assistent
åt en kvinna i 50-års åldern.

Du kommer att vara kvinnans hjälpande hand i vardagen.
Som assistent kommer du bla att hjälpa till med matlagning,städning förflyttningar och hygienskötsel.


Arbetet i kundens hem kräver att du är noggrann,lyhörd,ansvarsfull och initiativtagande.
Du som söker är en person som har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Arvika
Webbplats: https://hrsupporten-se.loopiasecure.com/cvinput.php?jobid=30406
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Assistansbolaget i Sverige AB
arvika
67133  ARVIKA Sverige
Hemsida: www.assistansbolaget.se/
  

Platsannons

Lärare i Svenska för nyanlända

Vi söker en vikarie till våra uppdrag i Arvika som är:
-Grundläggande språkmoduler, Yrkessvenska och Stöd och matchning

Vikariebehov:
1 vikarie på 100%
Datum: 7/6-11/8
Arbetstid: må-fre, kl 08.00-17.00

Arbetsplats:
Folkuniversitetet, Styckåsgatan 10-12, 671 32 Arvika (polishuset)

Arbetsuppgifter:
Undervisning, handledning, vägledning av nyanlända i svenska språket
samt grundläggande tema om svenska samhället tex. arbete och utbildning, IT och ekonomi, sjukvård och hälsovård mm

Målgrupp i undervisning:
Stor volym deltagare som är mycket språksvaga med låg skolbakgrund
många analfabeter på ca SFI A-språknivå

Önskvärd kompetens på vikarie:
Enl AF avtal:
- behörig SFI lärare alt lärare i svenska som andra språk
- lärare med minst 2 års erfarenhet av undervisning av vuxna i Sverige

Övrigt:
- pedagogisk erfarenhet, gärna av vuxna
- intresse av undervisning av målgruppen nyanlända
- allmänbildning om svenska samhället
- tålamod
- samarbetsförmåga
- självständigt arbete
- livserfarenhet

Hör gärna av dig om du behöver mer input om vad/vem vi söker!
Vi kommer ha ordinarie personal på plats som jobbar tillsammans med vikarien under hela sommaren, dvs vikarien kommer ingå i ett arbetslag.

Ansökan skickas på e-mail till:
ann-charlotte.kilhage@folkuniversitetet.se
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: SFI-lärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidSommarvikariat 7/6-11/8. Arbetstid mån-fre, kl. 8-17.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Folkuniversitetet

65225  KARLSTAD 
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor, sjukhuset i Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Sjukhuset i Arvika är ett mindre länsdelssjukhus med västra Värmland som primärt upptagningsområde. De största verksamheterna är internmedicinsk, kirurgisk och ortopedisk sluten- och öppenvård, där framförallt det akuta uppdraget skiljer sig något mellan verksamheterna. Utöver detta finns flera mottagningar, inom bl.a. psykiatri, gyn-, ÖNH- och ögonsjukvård.

ARBETSUPPGIFTER
SJUKSKÖTERSKOR TILL VÅRDAVDELNINGAR, AKUTMOTTAGNING, OPERATION OCH IVA VID SJUKHUSET I ARVIKA
Vill Du arbeta tillsammans med oss på sjukhuset i Arvika?

Sjukhuset är i ett expansivt skede där vi kommer att öppna upp en ny dialysmottagning där flera av våra duktiga sjuksköterskor kommer att börja arbeta så därför behöver vi rekrytera ersättare. Du har möjlighet att vara med och påverka din kommande tjänst utifrån önskemål, utbildning och erfarenhet t ex kombinationstjänster då vi samarbetar och har utbyte med andra verksamheter inom Landstinget i Värmland.

För dig som är ny sjuksköterska kan vi erbjuda ”KUP” som är ett kliniskt utvecklingsprogram där man varvar olika föreläsningar med klinisk färdighetsträning för att du ska få en trygg och bra start i din nya profession och yrkesidentitet. Du som är ny sjuksköterska erbjuds även ett traineeprogram som utöver innehållet i ”KUP” även omfattar hospitering på andra enheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i din ansökan vilken/vilka avdelningar du är intresserad av att arbete på: kirurgi avd 70, medicin avd 76, ortopedi avd 78 eller medicin avd 79 alt. akutmottagningen, Iva, operation eller anestesi.

Avdelningschef Ann-Katrin Norén Bjärnetoft, kirurgi avd 70 tfn. 0570 – 71 20 28. Avdelningschef Heléne Berglöf, medicin avd 76 tfn. 0570 – 71 22 46.
Avdelningschef Mary Kasanen Olsson, ortopedi avd 78 tfn. 0570 – 71 23 71.
Avdelningschef Elisabet Richardson, medicin
avd 79 tfn. 0570 – 71 22 06.
Avdelningschef Ann-Kristin Olsson, akutmottagningen tfn 0570 – 71 22 42.
Avdelningschef Anette Boström, Iva
tfn 0570 – 71 24 06.
Avdelningschef Henrik Axelsson, anestesi/operation tfn 0570 – 71 24 39.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska för vårdavdelning, för akutmottagningen krävs minst ett års erfarenhet. För tjänstgörings som intensivvårdssjuksköterska eller operationssjuksköterska krävs examen som specialistsjuksköterska.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom god samarbetsförmåga, kunna bemöta patienter, anhöriga och arbetskamrater på ett positivt sätt. Du ska vara flexibel och positiv till utvecklingsarbete.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid. Tillsvidare, 100 % eller enl. överenskommelse. Timtjänst kan också erbjudas. Mixad dag/natt. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Urval sker kontinuerligt. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Dnr CSK/171681
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=71805390-5b43-42d3-bda0-48d43a51101f&TK=07cd64ae-42ba-4384-bf60-060498c3abc4
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Internmedicin Arvika
Landstinget i Värmland
67170  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Tekniker inom konstruktion och beredning

Som tekniker kommer du att ta fram underlag för beredning, göra konstruktionsändringar av produkter enligt kundorder främst inom mekanisk konstruktion. Du arbetar nära våra projektledare och stöttar med efterfrågade underlag men även i frågor som gäller budget och tidplaner i våra projekt. Vidare arbetar du även med underlag för inköp samt framtagande av styck listor. I arbetet ingår även ett visst stöd till säljavdelningen genom att ta fram ritningslayouter samt att bistå med kompletterande offertritningar.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som tekniker och/eller konstruktör med erfarenhet av CAD, typ solid works. Du har om minst utbildning som gymnasieingenjör och erfarenhet av beredning och produktionstekniskt arbete. Då tjänsten innefattar att beräkna och bereda material för produktion ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Monitor.

Du är en positiv och detaljorienterad person som trivs med många kontaktytor, såväl internt som externt. Vidare värdesätter vi din förmåga till ett affärsmässigt och engagerat arbetssätt där du med kreativitet och resultatfokus bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Med ett lösningsorienterat synsätt och vilja att ständigt utvecklas och lära mer är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig ett spännande arbete i en stark organisation med fortsatt stora framtidsvisioner.

Westmatic, ett miljöföretag i framkant, utvecklar,tillverkar och säljer utrustning för tunga fordonstvättar samt renar vatten för industrin på ett unikt sätt. Westmatic skapar lönsamma affärer både för kunderna och miljön. Företagets huvudkontor ligger i Arvika och har verksamhet både i Arvika och i Buffalo, NY, USA.
Publiceraddatum: 2017-04-13
Yrkesbenämning: Produktionstekniker, maskin/verkstad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: http://www.testhuset.com
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TESTHUSET
KARLBERGSGATAN 4
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Arbetsledare

Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats.
All personal har förarbevis för fordonen som används inom företaget och har genomgått kursen "arbete på väg".
Inom företaget finns även utmärkningsansvariga.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av svensk maskinprovning. Våra lastbilar är miljöklassade Euro 4 och Euro 5.

Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i främst Värmland och Dalsland men arbete kan förekomma i hela Sverige. Mest fiberjobb och kabelarbete.
Men utför även jobb åt företag och privatpersoner.

Vi söker nu Arbetsledare för olika uppdrag. Det är önskvärt att du har erfarenhet. Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder. Du vill vara med och utveckla företaget i olika riktningar. Du ska jobba med bygg och anläggningsprojekt och vara staionerad i Arvika. Du ska hålla i projekt och vara ansvarstagande och ha ett stort engagemang med fokus på kvalité. Du gillar ordning och reda, skall ha datorvana och ha erfarenhet av liknande arbete.

Ansökan skickas till: per.arnesson@arbetsformedlingen.se, ansökan märkes "Arbetsledare".
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glava Grävtjänst

67020  GLAVA 
Hemsida:
  

Platsannons

Snickare

Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats.
All personal har förarbevis för fordonen som används inom företaget och har genomgått kursen "arbete på väg".
Inom företaget finns även utmärkningsansvariga.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av svensk maskinprovning. Våra lastbilar är miljöklassade Euro 4 och Euro 5.

Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i främst Värmland och Dalsland men arbete kan förekomma i hela Sverige. Mest fiberjobb och kabelarbete.
Men utför även jobb åt företag och privatpersoner.

Vi söker nu snickare för olika uppdrag. Det är önskvärt att du har erfarenhet. Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder.

Ansökan skickas till: per.arnesson@arbetsformedlingen.se, ansökan märkes "Snickare".
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Träarbetare/Snickare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glava Grävtjänst

67020  GLAVA 
Hemsida:
  

Platsannons

Grävmaskinsförare

Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats.
All personal har förarbevis för fordonen som används inom företaget och har genomgått kursen "arbete på väg".
Inom företaget finns även utmärkningsansvariga.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av svensk maskinprovning. Våra lastbilar är miljöklassade Euro 4 och Euro 5.

Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i främst Värmland och Dalsland men arbete kan förekomma i hela Sverige. Mest fiberjobb och kabelarbete.
Men utför även jobb åt företag och privatpersoner.

Vi söker nu grävmaskinsförare för olika uppdrag. Erfarenhet krävs. Kunskap om maskin reparationer och kunskap om anläggningsarbete är meriterande. Du skall gilla att ha ordning och reda och vara en drivande person. Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder.
Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder.

Ansökan skickas till: per.arnesson@arbetsformedlingen.se, ansökan märkes "Grävmaskinsförare".
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Grävmaskinförare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glava Grävtjänst

67020  GLAVA 
Hemsida:
  

Platsannons

Hjullastarförare/anläggningsarbetare

Glava grävtjänst startades av Sven-Erik Håfström 2003. Företaget har under åren utvecklats.
All personal har förarbevis för fordonen som används inom företaget och har genomgått kursen "arbete på väg".
Inom företaget finns även utmärkningsansvariga.

Maskinparken uppdateras ständigt med moderna, miljögodkända maskiner, som är besiktigade av svensk maskinprovning. Våra lastbilar är miljöklassade Euro 4 och Euro 5.

Glava grävtjänst utför olika sorters jobb i främst Värmland och Dalsland men arbete kan förekomma i hela Sverige. Mest fiberjobb och kabelarbete.
Men utför även jobb åt företag och privatpersoner.

Vi söker nu hjullastareförare/anläggningsarbetare för olika uppdrag. Erfarenhet krävs. Kunskap om maskin reparationer och kunskap om anläggningsarbete är meriterande. Du skall gilla att ha ordning och reda och vara en drivande person. Det är viktigt att du har god känsla för service mot våra kunder.

Ansökan skickas till: per.arnesson@arbetsformedlingen.se, ansökan märkes "Hjullastarförare/Anläggningsarbetare".
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Hjullastarförare, godshantering
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidDagtid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Glava Grävtjänst

67020  GLAVA 
Hemsida:
  
Platsannons

Strategisk Inköpare - Danfoss Värmepumpar

OM TJÄNSTEN
Du förväntas driva och ta ansvaret fullt ut för att behålla och utveckla våra affärsrelationer med nuvarande och framtida EMS leverantörer. Leverantörsbedömningar, upphandlingar, omvärldsbevakningar, förhandlingar och avtalsfrågor är också viktiga uppgifter i din intressanta vardag. Tjänsten är en nyckelfunktion i företaget.
I företaget kommer du att ingå i produktutvecklingsprojekt för att skapa nästa generations bästa värmepump.
Vi förväntar oss att du har en högskoleexamen inom elektroteknik eller motsvarande kompetens.
Idag är du troligen verksam hos en kontraktstillverkare (EMS) eller i ett produktbolag och har en roll som säljare, inköpare, kundansvarig eller projektledare. Det är viktigt att du, obehindrat, behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.

ATT JOBBA OCH UTVECKLAS INOM DANFOSS
Vi erbjuder dig ett självständigt och ansvarsfullt arbete i Arvika där vi har utvecklat, byggt, marknadsfört och sålt värmepumpar under många år. Koncernen är internationell vilket medför vissa resor och även kontakter inom Danfoss men också med andra företag. Vidare erbjuder Danfoss kompetensutveckling med brett och rikligt programutbud av utbildningar.


Varmt välkommen med din ansökan, dock senast den 2 maj.
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset och om du har frågor så är du välkommen att kontakta Åse Leijon på telefonnummer 0702 20 62 60 eller Bengt Libäck på telefonnummer 0705 94 72 77.


Strategisk Inköpare Danfoss Värmepumpar, Arvika
- Som har ett stort kommersiellt intresse i kombination med utveckling, teknik och produktion.

Du är affärs- och resultatmässigt inriktad med god förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett kontaktnät såväl internt som externt. I rollen prioriterar och hanterar du många parallella arbetsuppgifter, i team eller med eget ansvar.


Danfoss Värmepumpar utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Vårt arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar och företaget är en av de ledande aktörerna på den europeiska marknaden. Våra varumärken är Danfoss och Thermia. Vi har en omsättning på 600 MSEK och är ca 200 anställda. Läs mer på www.danfoss.com och www.thermia.se
Publiceraddatum: 2017-04-12
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-02
Referens:
Webbplats: http://www.testhuset.com
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: TESTHUSET
KARLBERGSGATAN 4
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Industrisupport söker Kund- och konsultansvarig säljare

Om kunden
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor i Arvika, Karlstad, Örebro och Norrköping. Vi är verksamma inom Almega bemanningsföretagen där 15 olika LO förbund ingår vilket innebär att vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. På så vis kan vi erbjuda både kunder och medarbetare mer kompletta lösningar och erbjudanden. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor.

Under 2016 och i början av 2017 har vi på Industrisupport växt och tagit nya marknadsandelar. Vi har knutit till oss nya avtal med stora kunder inom nya marknadsområden. Detta innebär att vi behöver stärka vår säljorganisation i Arvika med ytterligare en medarbetare.


Dina arbetsuppgifter
Industrisupport har ett starkt nätverk med kunder i hela Värmlandsregionen. Dina arbetsuppgifter blir att kvalitetssäkra våra tjänster och hålla en hög servicenivå till våra befintliga kunder. Dagliga arbetsuppgifter är att besöka kunderna och stämma av att samarbetet löper på och att kunderna är nöjda. I arbetet ingår att besöka produktionschefer, personalchefer, produktionsledare och andra som avropar personal. Ditt arbete medför merförsäljning av Industrisupports tjänsteutbud, så som personaluthyrning på kollektiv- och tjänstemannasidan, direktrekryteringar på kollektiv- och tjänstemannasidan, second opinion, personlighets- och begåvningstester, flexibilitetspooler samt utbildningar och kurser. Du kommer också att vara delaktig och supporta våra kunder som vi samarbetar med i våra flexibilitetspooler.

I samband med kundbesöken så kommer du också vara ett viktigt stöd för våra uthyrda medarbetare på de olika kundföretagen som du dagligen besöker. I rollen ingår det att hålla en hög servicenivå till våra duktiga medarbetare genom samtal, avstämningar, leverans av arbetskläder m.m.

Du ansvarar även för det administrativa arbetet som tillkommer efter dina kundbesök, så som förlängningar, avslut, övertagande av personal, offerter, registrera uppgifter och lägga in order i affärssystem m.m. Du får trevliga medarbetare och en gedigen internutbildning. Tjänsten innebär att du får fast månadslön och tjänstebil. Du utgår från huvudkontoret i Arvika och samarbetar nära våra funktioner inom administration, rekrytering och försäljning.


Din profil
Du som kommer att trivas på den här tjänsten har hög servicenivå och stort kundfokus. Viktiga delar är att känna och lyssna in vad kunden behöver och att du vill erbjuda högsta möjliga kvalitet i våra tjänster. Du är duktig på att prata med människor och skapa relationer. Du tycker om att ge service och är van vid kundkontakter. Du är van att arbeta strukturerat mot uppsatta mål samt under högt tempo och med tvära kast. Det är viktigt att du är ansvarstagande och drivande så att du prioriterar rätt och får saker och ting gjorda. När det gäller din personlighet önskar vi att du är glad, positiv och prestigelös med hög social kompetens. Det krävs också att du är resultatinriktad, målmedveten och uthållig. Du är van med administrativa arbetsuppgifter och har god datavana. Jobbet är i Arvika och vi ser helst sökande från närområdet. Körkort är ett krav. Det är meriterande om du har någon form av utbildning inom tjänsteförsäljning samt erfarenhet av tillverkningsindustri. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan. Välkommen!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Account manager
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1049
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1049
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Lediga sommarjobb som truckförare i Arvika

Letar du efter ett sommarjobb inom industri och lager? Har du truckbehörighet för A och B och vill få mer erfarenheter? Då har du din chans här! Vi har nu lediga sommarjobb som truckförare inom industri i Arvika.

Vad kommer jag att göra som truckförare?

Här jobbar du i logistikavdelningen hos en ledande tillverkare av transport- och anläggningsfordon. Du tar främst hand om packning och orderplock av material som ska ut till produktionen. Du använder flitigt truck för att utföra ditt arbete effektivt.

Här får du möjlighet att skaffa dig nya erfarenheter som kommer vara värdefulla för dig som vill fortsätta inom industri eller lager. Du jobbar tillsammans med ett sammansvetsat arbetslag.

Detta är en visstidsanställning med start vecka 25. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund.

Vad förväntas av mig som truckförare?

För att vara aktuell för jobbet ser vi att du har:

* Erfarenhet av att ha jobbat inom lager eller industri och körvana med truck är ett stort plus
* Truckkort med behörighet för A och B. Har du även D1 (dragare) är det meriterande
* Möjlighet att jobba skift
* B körkort och vi ser gärna att du har tillgång till bil
* Fullständig gymnasiebehörighet, gärna från en teknisk utbildning

För att vara aktuell för tjänsten kommer ett utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister krävas.

Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Detta är ett jobb för dig som gillar att jobba i högt tempo samtidigt som du är noggrann och systematisk. Du är en person som kommer in till jobbet med glatt humör varje dag! Du har en stark teamkänsla och bidrar till god stämning i teamet.

Vad kan ni erbjuda mig?

* Anställning enligt kollektivavtal
* En ovärderlig chans att snabbt skaffa dig bred erfarenhet inom industri
* Möjligheter till att bygga upp ett stort kontaktnät inom branschen
* Friskvårdsbidrag

Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. När du sökt kommer du få ett antal frågor skickade till dig på mail men kommer också finnas tillgängliga på din profil på Manpowers hemsida. Svara på dessa för att vara aktuell för jobbet.

Notera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post eller brev.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten?

Maila mig på

För tekniska frågor angående din ansökan vänligen kontakta Manpowers Webbsupport på 020-26 51 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

För fler jobbtips, gilla oss på Facebook!
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid TemporaryEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-09
Referens: 19945
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YWxndXN0LjU5NzEzLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
67151
67151  1784 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Undersköterska, sommarvikariat, medicinmottagningen, sjukhuset Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta tillsammans med oss på medicinmottagningen i Arvika?

Medicinmottagningen i Arvika har många olika specialiteter bl. a. reumatologi, kardiologi, allergimottagning, diabetes och en mottagning för dagsjukvård. Vi behöver nu förstärkning med ytterligare en undersköterska i sommar.

Assistera vid läkarundersökning, EKG-tagning och för undersköterskor sedvanligt mottagningsarbete

Vi erbjuder trivsam arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater.

Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en erfaren undersköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom internmedicin och mottagningsarbete. Datavana krävs.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-11
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. 100 % eller tjänstgöringsgrad enl. överenskommelse Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vikariat t o m 2017-08-31 med ev möjlighet till förlängning. . Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens: Dnr CSK/171627
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b618cac2-4a38-425f-b974-55e13a697dae&TK=a7e11c2f-6d15-49fb-b17f-61385a747e9c
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Internmedicin Arvika
Landstinget i Värmland
67170  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kylingenjör/Mättekniker, Accona Industrier AB

Accona Industrier AB är Skandinaviens ledande tillverkare av kundanpassade produkter för förvaring, beredning och exponering av varma och kalla varor och ligger i Klässbol i Arvika Kommun. Företaget har en omsättningstakt på drygt 40 milj SEK och har ca 45 anställda och befinner sig i stark tillväxt. Välkommen att läsa mer på vår hemsida: www.accona.se

 

Lockas du av att få påverka den dagliga verksamheten i ett företag som är i en expansiv fas? Hanterar du dimensionering, testning och färdigställande av produkter och prototyper? Är du bekväm i dialogen med både kunder och leverantörer? Uppskattar du att då och då göra besök på fältet och i samförstånd med tekniker hitta kundanpassade lösningar? Nu har du chansen!

Hur ser din arbetsdag ut?
I rollen som kylingenjör/mättekniker hos oss på Accona kommer du tillhöra teknikavdelningen. Här får du förmånen att arbeta i team med våra tekniker och lösa de dagliga utmaningarna i samarbete med konstruktions- och marknadsavdelningen. Den "interna" dialogen är viktig och avgörande för det framgångsrika teamwork-arbetet vi format inom Accona.

Som kylingenjör/mättekniker hanterar du frågor inom kompressordimensionering och har kunskap om kylsystemets olika komponenter. Du genomför beräkningar av kylsystemet och genomför praktisk provning i vårt kyllabb. Du kommer, då och då att behöva dina kunskaper i engelska för den externa kommunikationen.

En viktig del av rollen är att besöka befintliga eller nya kunder och föra tekniska resonemang kring utformning, dimensionering och installation. Du behöver också vara bekväm med att utföra enklare felsökning eller serviceåtgärder, både internt och externt.

Vem trivs här?
Lockas du av ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka och utveckla? Besitter du ett starkt eget driv med initiativförmåga och nyfikenhet att komma framåt? Då kommer du trivas här hos oss!

Du har ett stort intresse för teknik men också för andra människor och är en förtroendeingivande och flexibel person med god kommunikativ förmåga. Utöver din goda samarbetsförmåga arbetar du effektivt och metodiskt även när arbetet är av mer självständig karaktär. Här kommer din goda prioriterings- och planeringsförmåga till användning samt ditt analytiska synsätt.

Har du några års erfarenhet som kyltekniker är det en bra grund men du som söker behöver även ha kunskap och erfarenhet ifrån utveckling och/eller installation av nya och befintliga produkter med ett kyltekniskt perspektiv. Troligen har du en teknisk utbildning på högskolenivå med inriktning/påbyggnad inom kylteknik, energi, värmepumpar eller liknande. Alternativt har du införskaffat motsvarande kunskaper från likartade arbetsuppgifter i branschen. Kunskaper och erfarenhet av CAD-program är ett plus.

B-körkort är ett krav och en förutsättning i rollen.

Rapportering sker till teknikchefen.

Vad erbjuder vi?
Här får du förmånen att arbeta i en expansiv organisation med mycket kunniga medarbetare med bred och unik erfarenhet.
Sök redan idag!
Låter det som ett arbete som skulle passa dig? Sök snarast då urval sker löpande, dock senast 1:a maj 2017. Glöm inte att bifoga ditt CV där du beskriver din utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev där du berättar om varför du söker tjänsten och varför just du är rätt person. Välkommen!

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan.

Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Marianne Pettersson,

054-771 85 44.
Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport,

08-598 980 10
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Servicetekniker, elektronik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats: http://www.badenochandclark.se/kandidater/sok-tjanst/?zlid=F30AF1A0-0B4F-49DE-8999-BA723A464AFB&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Badenoch & Clark
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.badenochandclark.se/
  
Platsannons

Plåtbearbetare sökes

Är du redo för nästa utmaning? Är du noggrann och har erfarenhet av plåtbearbetning och svetsning? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Just nu söker vi en plåtbearbetare till Accona i Klässbol!

Om tjänsten
Du kommer att arbeta hos vår kund Accona som montör i en produktion som tillverkar kundanpassade produkter för förvaring, beredning och exponering av varma och kalla varor. Du kommer att arbeta med plåtbearbetning och kommer i första hand att syssla med slipning av deras rostfria produkter. I den här rollen kommer du även att att TIG-svetsa på sikt. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Tillsammans med dina arbetskamrater kommer du att arbeta efter instruktioner och uppsatta produktionsmål samt vara med att utveckla produktionsverksamheten. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco.

Om dig
Du som har erfarenhet från industri och/eller utbildning inom området kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du ansvarsfull, initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav lika så din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få två tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Frida Wiman på frida.wiman@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Svetsare, manuell
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid HeltidEnligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=01893BFC-E0C2-448D-A362-A4700539A038&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra Torgatan 2
65224  KARLSTAD Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  

Platsannons

Arbetsledare för arbetslaget i Glaskogens Naturreservat

Som arbetsledare ska du ansvara för planering och delegering av arbetsuppgifter gällande skötsel och underhåll av Glaskogsreservatets anläggningar. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt och rapportera löpande till verksamhetschefen . Du har ansvar att leda, vara lyhörd samt inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna.

Vi söker dig som har god social kompetens med god samarbetsvilja och goda ledaregenskaper. Du ska tycka om att arbeta utomhus året runt, du ska vara händig, strukturerad, kvalitets och resultatinriktad, frilufts- och naturintresserad samt tycka om att jobba med service.

Glaskogens Naturreservat är Värmlands största naturreservat. Här finns 50-tal rastplatser och övernattningsstugor, 300 km vandringsleder och 15 km kanotleder. Stiftelsen Glaskogen har till uppgift att främja det rörliga friluftslivet bl a genom att sköta underhåller av reservatets anläggningar. Årligen besöks reservatet av 30 000 gäster. Arbetscentralen är belägen i Bråten, det här är reservatets hjärta, här arbetar 6-7 personer året runt. Stiftelsens huvudkontor ligger i Arvika.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid6 månaders provanställning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: vivi.appelqvist@arvika.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: STIFTELSEN GLASKOGENS NATURRESERVAT
SKOLGATAN 36
67131  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.glaskogen.se
  

Platsannons

Bilmekaniker

Arvika Fordonsunderhåll är en bilverkstad som ingår i MekPartner.
Vi behöver nu utöka med en Bilmekaniker.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av sedvanligt verkstadsarbete, alltifrån enklare service till mer kvalificerade arbeten.Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning samt några års erfarenhet som mekaniker.
Du gillar att jobba självständigt och är ansvarstagande.
Du har förmåga att kommunicera med kunder.
Du är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete.
B-körkort är ett krav.

Arvika Fordonsunderhåll är en Bilverkstad som ingår i MekoPartner.
Publiceraddatum: 2017-04-07
Yrkesbenämning: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Lön enligt överenskommelseLön enligt kollektivavtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-07
Referens:
Webbplats:
Epostadress: kontakt@fordonsunderhall.se
Övrigt: Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Arbetsplats: 
Adress: Arvika Fordonsunderhåll HB
Maskingränd 1
67141  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.mekopartner.se/verkstad/arvika-fordonsunderhall/
  

Platsannons

Servitör/Servitris Arvika

The Oven är en restaurang med vedugnsbakad pizza och á la carté, har alkoholrättigheter.
Vi serverar även lunchbuffé

Vi söker en servitör/servitris
Du måste ha fyllt 20 år då det förekommer servering av alkohol
Publiceraddatum: 2017-04-06
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: theoven@live.se
Övrigt: Du kan även ringa Haitham på tel. 070-560 17 94 eller besöka restaurangen
Arbetsplats: 
Adress: The Oven

67131  ARVIKA 
Hemsida: http://www.theoven.se
  
Platsannons

Accona söker logistikpersonal!

Är du en ordningsam person som gillar att arbeta på ett lager? Då har vi ett uppdrag för dig på Accona i Klässbol!

Hur ser din arbetsdag ut?
Accona tillverkar kundanpassade produkter för förvaring, beredning och exponering av varma och kalla varor. Du kommer att arbeta på Acconas lager. I dina arbetsuppgifter ingår truckkörning, ordernhantering och packetering. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp där teamarbete är viktigt. Din arbetsdag präglas av ett gott samarbete med dina arbetskamrater där arbetsglädjen är viktig. Du kommer att ha en närvarande produktionsledare hos kunden samtidigt som du kommer att ha en tät kontakt med din konsultchef på Adecco allt för att du ska trivas.

Vem trivs här?
Du som har erfarenhet av logistikarbete och har truckkort kommer att trivas här och göra ett bra arbete. Som person är du ordningsam, strukturerad, vidare är du ansvarsfull och initiativtagande och vill gärna visa framfötterna genom att bidra med det lilla extra och se förbättringsmöjligheter. Har du dessutom en vilja att lära och utvecklas kommer du att bli en mycket uppskattad medarbetare hos oss. Dina tidigare erfarenheter av ett gott samarbete med arbetskamrater kommer du ha nytta utav lika så din vilja att hålla ordning och reda på din arbetsplats samt din medvetenhet kring god kvalité.

Vad erbjuder vi?
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät.

Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Är du intresserad?
Då ska du skicka in ditt CV som berättar vad du gjort tidigare och ditt personliga brev som beskriver varför du är rätt person för jobbet! Tjänsten ska tillsättas omgående, därför påbörjas rekryteringsarbetet direkt.

Varaktighet/Arbetstid

Visstid 6 mån eller längre. Anställning direkt hos Accona är möjligt. 

Dagtid 7-16
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=2F227297-1AD4-4E74-B7F5-0D07D9110394&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Exocare söker sjuksköterskor till Arvika

Vi söker för kunds räkning leg. sjuksköterskor med minst ett års erfarenhet till kommunal hälso- och sjukvård. Hemsjukvård och särskilda boenden.

Heltid eller deltid, det bestämmer du själv.

Period: vecka 26-33

Leg sjuksköterska med erfarenhet av kommunal vård och omsorg, sökers för arbete på boende och hemsjukvård.


Körkort ett krav.

Exocare är ett bemanningsföretag som satsar mindre på administration och därför kan lägga krutet på bra lön för våra konsulter.
Vi har uppdrag i hela landet, både inom kommuner och landsting.
Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska.

Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke.
Självklart får du personlig service av vår engagerade personal som gör det där lilla extra för just dig och som hjälper till med allt kring uppdragen.
Hos oss kan du vara med och påverka dina arbetstider så att du har en bra balans mellan arbete och fritid.
Vi erbjuder: -Konkurrenskraftig lön -Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar

Välkommen till oss!

www.exocare.se
Publiceraddatum: 2017-04-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Hel eller deltid enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Ssk Arvika
Webbplats:
Epostadress: info@exocare.se
Övrigt: Sök idag, tjänsterna tillsätts löpande.
Arbetsplats: 
Adress: EXOCARE AB
Industrivägen 8
90130  UMEÅ Sverige
Hemsida: http://www.exocare.se
  

Platsannons

Tidningsdistributör Charlottenberg

Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner.

TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 2000 tidningsdistributörer ut cirka 400 000 tidningsexemplar.

Vi söker dig som är morgonpigg, självständig, punktlig och driven.

Då vi ständigt arbetar med vår kvalitét är det viktigt att du även är noggrann.

Arbetstiden är förlagd nattetid måndag-lördag mellan ca 02.00-06-00

Tjänstgöringsgraden varierar beroende på distriktets storlek.

Vi anställer löpande så skicka in din ansökan nu.

Minimiålder för samtliga våra tjänster är 18 år och du ska behärska svenska i tal och skrift.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Tidningsbud/Tidningsdistributör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Vid behov 170410-170710Fast lön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.tab.se/tab/S%C3%B6kjobb/Ledigatj%C3%A4nster.aspx
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Tidningstjänst AB
Strandvägen 2
67151  Arvika Sverige
Hemsida: www.tab.se
  
Platsannons

Montörer

Om kunden

För kundsräkning söker vi industri montörer.

Dina arbetsuppgifter

Montering av el,kabblage, mekanik och isolering.

Din profil


Vi ser gärna att du gått industriprogrammet eller ha arbetat dig till mostvarande kompetens. Hårdlödningscertifikat är meriterande.
Du är driven, noggrann, flexibel och hög arbetsmoral.Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Montör, el- och teleutrustning
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1039
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1039
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Logistikmedarbetare sökes till Arvika

Om kunden

För kunds räkning söker vi nu lager- och logistikmedarbetare till Arvika.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med in- och utlastning, hantering av gods internt samt kittning.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av logistikarbete, truckkort A1-A4, B1-B4 och som har vana av att köra truck inne i produktionen. Du kan ha gått industriprogrammet eller ha jobbat dig till motsvarande kunskaper. Som person är du noggrann, driven, framåt och prestigelös. Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, så vänta inte med din ansökan. Välkommen.

Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-04-04
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1037
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1037
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Undersköterskor sommarvikariat 2017, sjukhuset i Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker undersköterskor för sommarvikariat, sommaren 2017. Som undersköterska hos oss arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska.

Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad undersköterska eller har läst till och med termin 4 på sjuksköterskeutbildningen. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta inom yrket sedan tidigare.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning
Antal platser: 30
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Dnr CSK/164056
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ecaeda56-03ed-4f01-b1cb-1ac624593ef0&TK=18013cc1-94f9-44b5-b08c-078297e3a513
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Arvika
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor/spec utbild sjuksköterskor sommarvikariat 2017, Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker sjuksköterskor med grundutbildning och specialistutbildning för sommarvikariat, sommaren 2017. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete och med din hjälp blir både vi och patienterna bättre. Som sommarvikarie får du introduktion i din tjänst och möjlighet till handledarstöd. Ett sommarvikariat hos oss är en bra start i din karriär som sjuksköterska.

Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sjuksköterska eller förväntas få din legitimation senast våren/sommaren 2017.
Om du vill jobba inom anestesi eller intensivvård vill vi att du har specialistutbildning.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 25
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidHeltid / deltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: Dnr CSK/164057
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=92664aa5-c9b5-4de6-a588-a2e791d780fd&TK=3d7056ca-0d88-41da-9c34-e773772e679b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Arvika
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Unik Yrkesarbetarutbildning på Svevia Division Drift

Vad gör en yrkesarbetare?
På Division Drift arbetar vi med drift- och vägunderhåll och använder modern teknik för att skapa säkra trafikförhållanden. I rollen som Yrkesarbetare hos oss är du en nyckelperson som besitter den praktiska kompetensen som krävs för att utföra våra kundåtaganden.

Arbetsuppgifter som förekommer i Yrkesarbetarrollen kan exempelvis vara;
•Underhålla och reparera vägar samt tillhörande vägrustning
•Utföra driftrelaterade mark- och anläggningsarbeten
•Inspektera vägar så att det håller den standard kunden efterfrågar
•Park- och grönyteskötsel

Som du förstår arbetar Driftens Yrkesarbetare med många olika arbetsuppgifter och dagarna varierar beroende på väder och arbetsområde.

Vad erbjuder Yrkesarbetarprogrammet?
Under 12 månader kommer du få en unik möjlighet att tillgodogöra dig praktisk kunskap och få förståelse för Driftens affär och verksamhet, detta för att du ska kunna bli en fullfjädrad Yrkesarbetare hos oss efter programmet. Vi tror att bästa möjligheten för dig att komma in i Driftens och Svevias verksamhet är att vara med på plats, där det händer. Fokus under programmet kommer att vara på det praktiska genomförandet. Du kommer att få undervisning i hur vi arbetar säkert, effektivt och lönsamt med vinter- och barmarksproduktion.

Vid din sida har du både en handledare och en chef som stöttar dig i din utveckling. Du får även möjlighet att bygga ett nätverk inom bolaget genom olika träffar och utbildningar.

Ansökan: Vill du dela väg med oss? Ansök senast den 14 maj och specificera den ort du är intresserad av. Urval kommer att ske löpande, så se till att söka tjänsten så snart du kan. För ytterligare information angående programmet och tjänsten, vänligen kontakta Mathilda Scott, HR Partner på telefon 036-151425. Fackliga företrädare når du via växeln 08-4041000.

Vem söker vi?
För att vara aktuell för Driftens Yrkesarbetarprogram tror vi att du är i början av ditt arbetsliv. Kanske har du nyligen avslutat gymnasiet eller tar examen till sommaren, oavsett har du ett intresse av att arbeta med vägar och infrastruktur men vet inte hur du ska hitta drömjobbet! Vi har verktygen om du har viljan! Men för att vi tillsammans ska lyckas så krävs det att du är en självständig och självgående person som drivs av utmaningar i arbetet och har en vilja att lära och utvecklas inom Svevia. Våra arbetsuppgifter medför en hög frihetsgrad vilket gör att du måste kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Tjänsten kräver B-körkort. C-körkort och YKB är meriterande men inget krav.

Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Det ger dig unika utvecklingsmöjligheter och öppnar för spännande utmaningar i ett företag i snabb förändring. Det finns med andra ord många fördelar att följa oss på specialistens väg!

Vi söker yrkesarbetare till följande geografier;
•Jönköping
•Kisa
•Aneby
•Malmö
•Sjöbo/Österlen
•Skövde
•Falkenberg/Halmstad
•Arvika
•Uddevalla
•Ulricehamn

Division Drifts mål är att fortsätta vara ledande driftentreprenör i Sverige. För att nå vårt mål behöver vi kompetent och talangfull personal på alla nivåer i företaget. Division Drift satsar nu för framtiden och har tagit fram en unik utbildning för dig som är intresserad av Yrkesarbetarrollen. Vi söker dig som är i början av din karriär och är intresserad av att veta mer om vägar och infrastruktur och som vill påverka och förändra byggbranschen. Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan till Svevia - utan oss stannar Sverige.
Publiceraddatum: 2017-04-03
Yrkesbenämning: Drift- och vägunderhållsarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats: https://www.svevia.se/gemensamma-sidor/jobba-hos-svevia/lediga-jobb/visa-tjanst.html?id=1823721&title=Unik%20Yrkesarbetarutbildning%20p%C3%A5%20Svevia%20Division%20Drift
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SVEVIA AB
BOX 4018
17104  SOLNA Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Traineesjuksköterskor till sjukhuset i Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
TRAINEESJUKSKÖTERSKOR TILL SJUKHUSET I ARVIKA.
Vi söker dig som är nyutbildad sjuksköterska med högst ett års erfarenhet i yrket. Det är en unik chans för dig som är nyutbildad sjuksköterska att känna dig trygg i din nya yrkesroll.

Traineeprogrammets upplägg:
Programmet pågår under ett år där du arbetar som vikarie under cirka 6 månader på vardera medicin- och kirurgi/ortopediavdelning med individuell introduktion. Vi erbjuder valfri hospitering på flera olika enheter inom sjukhuset i Arvika, se nedan, utifrån dina intressen och önskemål. Du ska få förutsättningar att utvecklas i din professionella roll genom att skaffa dig kunskaper om de olika verksamheterna vid sjukhuset i Arvika samt ges möjlighet att fördjupa dina kunskaper i omvårdnad. Som traineesjuksköterska kommer du också att delta i KUP – kliniskt utvecklingsprogram – där man varvar olika föreläsningar med kliniska färdighetsträningar med syfte att få en bra och trygg start i ditt nya arbete.

Exempel på aktiviteter som erbjuds dig som trainee:
• Kliniskt arbete inom olika verksamheter
• Föreläsningar/utbildningar inom respektive block
• Yrkesmässig handledning i omvårdnad - gruppvis
• Hospitering/studiebesök, bland annat IVA, operation/anestesi, akutmottagning, medicinmottagning, kirurgmottagning, onkologdagvård, endoskopimottagning, röntgen
• Fadder

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska.

ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-03-31
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 8
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid. Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde1 september 2017 eller enligt överenskommelse. Urval sker fortlöpande., upphör: Allmän visstidsanställning (AVA) 1 år. Goda möjlighet finns till fortsatt anställning efter avslutat traineeprogram. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referens: Dnr CSK/171478
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=70155a42-f794-44f1-b653-ba27127d028c&TK=5efe3bf3-6235-45f5-a341-fe16c058ecee
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Sjukhuset i Arvika
Landstinget i Värmland
65005  Karlstad Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Kvalitetschef

Om kunden

Perfekta Industrier AB är en kvalificerad leverantör med kompetens och modern maskinutrustning avsedd för serieproduktion av mekaniskt bearbetade detaljer. Perfekta Industrier AB arbetar aktivt med kvalitetsutveckling, logistik, produktionsteknik och effektivisering och ligger väldigt bra med konkurrensmässigt på den globala marknaden! Företaget arbetar aktivt med kvalitet och miljö och är certifierat enligt ISO 9001; ISO 14001 och ISO TS 16949.

Företaget startade med Järngjutning 1954 och startade en bearbetningsenhet 1969. 1993 lades gjuteriet ner och 1995 förvärvades företaget av nuvarande ägare. 1996 ISO-certifierades företaget (ISO 9002) och man skaffade Monitor som MPS-system. 2007 certifierades företaget enligt ISO/TS 16949 och året efter investerade man i en robot-svarvcell samt miljöcertifierades enligt ISO 14001. 2010 Investerade man i ytterligare två robotceller och 2014 flyttade man tillverkningen till den nuvarande lokalen i Arvika.


Dina arbetsuppgifter

På den här tjänsten blir Du dedikerad till kvalitetsarbetet, som omfattar hela processen från att arbeta med underleverantörerna och sen hela kedjan via den egna organisationen ut till slutkund. Leverantörsutveckling, systematisk avvikelsehantering, ifrågasätta egna interna rutiner, ifrågasätta reklamationer internt och externt m.m.

Målet med tjänsten är att utveckla Perfektas kvalitets- och miljöledningssystem och att leda/driva hela kvalitetsarbetet tillsammans med leverantörer och kunder och tillsammans med företagets produktionspersonal mot en ökad totalkvalitet. Som kvalitetschef har Du en viktig roll på ledningsgruppmötet och bidrar i stor utsträckning till företagets utveckling framåt. Du får full insyn i företagets siffror och kan vara med och påverka framtida inriktning. Du kommer att jobba tätt ihop med företagets kunder och Du kommer att få lära Dig de kvalitetssystem som Volvo, Scania och Husqvarna har ingående. Tjänsten möjliggör även att Du utvecklas som person, eftersom Du möter mycket människor med olika bakgrund och åldersgrupper.


Din profil

Vi söker Dig som har en teknisk eftergymnasial utbildning och som har jobbat med kvalitet i något avseende. Om Du har erfarenhet från fordonsbranschen och då gärna i kund-leverantörsrollen har Du goda förutsättningar att lyckas i arbetet. Du bör ha erfarenhet av ISO-certifieringar och då helst inom ISO 9001; ISO 14001 och ISO TS 16949. Det är meriterande om Du har erfarenhet från ett företag som är underleverantör till fordonsindustrin, så att Du förstår kunden som kravställare. Vi ser gärna att du har teknisk kompetens i form av god datavana (Office, 3D-cad), ritningslära (Form och lägestoleranser) samt kompetens inom utvecklandet av produktions- och kvalitetssystem.

Som person är Du öppen för förändring bra på att följa kundens marknad. Du är snabb med att anamma nyheter, är öppensinnad och kan tänka ”utanför boxen” samt kommunikativ och drar dig inte sig för att ta tag i vad som helst som leder till bättre kvalitet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som att Du är trevlig, driven, social, välorganiserad och kan driva flera ärenden samtidigt tills de är klara för att därefter stänga dem. Du ska gilla förändring och att utvecklas som person, samtidigt som du ibland behöver stå på dig gentemotkunderna och internt inom organisationen när du ser att något inte hanteras på ett optimalt sätt. Stämmer det här in på dig, så ska du inte vänta med ansökan. Vi tillämpar löpande urval till denna tjänst, som alltså kan koma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Frågor och ansökan ställs till angiven person på Industrisupport. Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Kvalitetschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid tillsvidareanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1030
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1030
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Arbetsledande Eltekniker till Arvika Gjuteri

Är du redo för nästa utmaning? Har du industrierfarenhet samt tidigare erfarenhet som arbetsledare? Då är tjänsten som arbetsledande eltekniker på Arvika Gjuteri något för dig!

Om tjänsten
Arvika Gjuteri producerar avancerade gjutna komponenter för i huvudsak den tunga fordonsindustrin. Deras komponenter och lösningar levereras till globala företag som producerar lastvagnar, anläggningsmaskiner och traktorer. De kan erbjuda kunderna lösningar som inkluderar hela kedjan från konstruktion och beredning till bearbetad eller monterad produkt. Arvika Gjuteris kundvärde baseras på flexibilitet, leveransprecision och produktkvalitet. I din roll som eltekniker kommer du att leda och fördela arbetet samt utföra elarbeten.

Om dig
Trivs du i en roll där du får leda och fördela arbetet? Motiveras du i en roll där du tar ansvar för arbetsgruppen men också får utföra elarbeten? Har du god materialkännedom samt erfarenhet av industriautomation? Är du självständig, strukturerad, har eget driv och lätt för att samarbeta? Då kommer du att komma in i din roll här på ett bra sätt. Stor vikt kommer att läggas på din personliga lämplighet.

Om anställningen
Arvika Gjuteri har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. För mer info om Arvika Gjuteri gå in på www.arvikagjuteri.se. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Thorbjörn Axelsson på Arvika Gjuteri: 0570-83228, 0705-358060, thorbjorn.axelson@arvikagjuteri.se.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-30
Yrkesbenämning: Arbetsledare, tillverkning elektroniska prod.
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Heltid/TillsvidareEnligt ök.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-29
Referens:
Webbplats: http://www.adecco.se/ansok?zlid=AEE33F48-67CB-4D23-9A22-E52452D0F767&src=AMS
Epostadress:
Övrigt: Ansöker gör du genom att använda länken nedan.
Arbetsplats: 
Adress: Adecco Sweden AB
Östra torggatan 2
67132  ARVIKA Sverige
Hemsida: http://www.adecco.se/
  
Platsannons

Produktionstekniker till Thermia

Om kunden

Thermia Värme AB utvecklar, producerar och marknadsför värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten, och kyla. Thermias arbete med forskning och utveckling utgår från en av Europas modernaste anläggningar och företaget är ett av de ledande företagen på den europeiska marknaden. Thermia, som är en del av Danfosskoncernen, har en omsättning på drygt 600 MSEK och har ca 200 anställda. Nu söker vi omgående efter en erfaren produktionstekniker med erfarenhet inom logistik och automation.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som uthyrd konsult till Danfoss – där du under minst ett halvårs tid kommer att ingå i det produktionstekniska teamet och arbeta med tekniska lösningar i samband med om- och nybyggnation av produktionslina och materialflöde. Under arbetets gång kommer ett flertal olika lösningar att arbetas fram, prövas och utvärderas. Du arbetar i team, är ”hands on” och har stort eget ansvar.

Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial produktionsteknisk utbildning, t ex KY-utbildning eller som är maskiningenjör eller har arbetat dig till motsvarande kompetens. Det krävs att du har erfarenhet av liknande arbete, så dina synpunkter på olika lösningar av problem är av stor betydelse. Du kan ha arbetat på automationsföretag eller som produktionsingenjör. Du ska t.ex. kunna kartlägga och analysera flöden, ta fram tekniska lösningar, upphandla, testa och utvärdera maskiner samt delta i uppbyggnad av montagestationer.

Vi tror att du som passar för den här tjänsten är van att arbeta strukturerat och metodiskt. Du bör vara lite av "uppfinnare" och ha stor erfarenhet av olika tekniska lösningar. Du ska ha datavana och kunna engelska väl både i tal och i skrift samt vara van att arbeta i projektform. Det förväntas av dig att du tar egna initiativ och tar ett stort ansvar. Djupa kunskaper inom LEAN ser vi som en självklarhet! Passar det här in på dig ska du inte dra dig för att söka jobbet omgående, då tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!


Om Industrisupport

Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Produktionsingenjör, maskin
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid VisstidsanställningEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens: 1031
Webbplats: http://industrisupport.com/wp-content/themes/obspace/jobb.php?jaid=1031
Epostadress:
Övrigt: Vi föredrar ansökningar via webben
Arbetsplats: 
Adress: Industrisupport Värmland AB
Korpralsvägen 3
67134  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
  
Platsannons

Jobba som montör inom industri i Arvika!

Har du erfarenhet från montering inom industri eller har du kanske studerat industri eller teknik på gymnasiet? Är du en ansvarsfull och kvalitetsmedveten lagspelare som vill få fart på din karriär hos en global storspelare inom anläggningsmaskiner? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu montörer till en ledande industrikoncern i Arvika. Fortsätt läsa annonsen för mer information!

Vad kommer jag att göra som montör?

Vår kund är ett ledande globalt industriföretag inom anläggningsmaskiner. Här får du möjlighet att praktisera dina tidigare kunskaper och erfarenheter, samtidigt som du knyter kontakter och träffar många nya härliga kollegor.

Tjänsten är på heltid och du kommer att arbeta skift eller dagtid. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund.

Vad förväntas av mig som montör?

För att vara aktuell för jobbet ser vi att du har:

* Erfarenhet och/eller utbildning inom industriområdet som montör eller operatör
* Möjlighet att jobba alla typer av skift
* B körkort och tillgång till bil
* Truckkort är mycket meriterande
* Ser långsiktigt på jobbet

För att vara aktuell för tjänsten kommer ett utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister krävas.

Vilka personliga egenskaper är viktiga?

Vi söker dig som är händig, tekniskt lagd och gillar att meka. Dina kollegor är beroende av att du jobbar på i högt tempo och att du är noggrann. Du har lätt för att samarbeta och bidrar till en bra stämning på jobbet. Genom att vara noggrann och detaljfokuserad ser du till produktionen flyter på felfritt.

Målet är att du kommer att jobba hos en och samma kund, men vid eventuell nedgång i produktionen kan det bli aktuellt med uppdrag hos någon av våra andra kunder i närområdet. Det är därför viktigt att du är flexibel och att du är bekväm med att ambulera.

Vad kan ni erbjuda mig?

* Anställning enligt kollektivavtal
* En ovärderlig chans att snabbt skaffa dig bred erfarenhet inom industri
* Möjligheter till att bygga upp ett stort kontaktnät inom branschen
* Friskvårdsbidrag

Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum. När du sökt kommer du få ett antal frågor skickade till dig på mail men kommer också finnas tillgängliga på din profil på Manpowers hemsida. Svara på dessa för att vara aktuell för jobbet.

Notera att vi INTE tar emot ansökningar via e-post eller brev.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten?

Maila mig på

För tekniska frågor angående din ansökan vänligen kontakta Manpowers Webbsupport på 020-26 51 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

För fler jobbtips, gilla oss på Facebook!
Publiceraddatum: 2017-03-29
Yrkesbenämning: Montör, metallprodukter
Antal platser: 5
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid PermanentEj angivet
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 19641
Webbplats: http://www.aplitrak.com/?adid=YWxndXN0LjA0NTczLjMxMDFAbWFucG93ZXJub3JkaWNzLmFwbGl0cmFrLmNvbQ
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Manpower
67151
67151  1784 Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Butiksmedarbetare sökes till bygghandel i sommar

Till vår kund inom byggsektorn söker vi en butiksmedarbetare för heltidsuppdrag under sommarmånaderna, juni, juli och augusti.

Vår kund erbjuder ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El och Verktyg & Maskiner och till sin butik i Sunne behöver de förstärkning.

I din roll som butiksarbetare kommer du att packa upp varor, stå i kassan och framförallt hjälpa butikens kunder. Din främsta uppgift är att arbeta med bra service och kundbemötande. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16:00.

Du kommer att vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta uthyrd till vår kund i Arvika. För rätt person finns möjlighet till förlängning.


Din profil
VI SÖKER DIG SOM:
- Har möjlighet att arbeta heltid, måndag till fredag, under hela sommaren.
- Är lättsam, servicemedveten och värdesätter vikten av gott kundbemötande.
- Har du tidigare erfarenhet av butiksjobb och kassa är det mycket meriterande men inte ett krav.
- Som person är du driven och initiativtagande.
- Du har lätt för att lära dig och förstår vikten av god kundservice.

Stämmer detta in på dig? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med löpande urval och intervjuer.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Butikssäljare, fackhandel
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidStuderande 11 dagar - 3 månFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: http://www.studentconsulting.com/se/jobs/arvika/butiksmedarbetare-sokes-till-bygghandel-i-sommar/35310/?utm_source=af&utm_medium=sharedjob&utm_content=job35310
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: StudentConsulting
Olaigatan 8A
70361  Örebro Sverige
Hemsida: www.studentconsulting.com
  

Platsannons

Homepartysäljare

Våran Homeparty verksamhet växer och vi söker i och med denna annons säljare i stora delar av Sverige

Love Corner är ett företag om arbetar med homepartyn i erotikens tecken.
Våra partyn riktar sig inte bara till tjejer utan vi har erotikpartyn för alla, singlar, par oavsett läggning eller kön.

Vi arbetar för att ha ett brett utbud som passar alla och är flexibla och lyssnar alltid på vad kunden eftersöker.

Som säljare för Love Corner åker du ut på för inbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter.
Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får känna, klämma, smaka och lukta på. Du har även med dig Love Corners produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment.

Som säljare på Love Corner får du alltid en bra utbildning och vi utbildar även löpande under anställningen. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företag och har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen.

Du når oss via telefon, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. Så du måste vara beredd på att jobba på obekväm arbetstid

Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem.
Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet och att du har ett intresse för och inte är hämmad av de produkter vi säljer. Vi ser helst även att du är kvinna då våra kunder efterfrågar det

Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan.

Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden

Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan.

Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelasning, så vid frågor kontakta oss via mail.


Vårt minimikrav för den som anställs är att hålla 1 party per månad där beräknad tidsåtgång är 3 timmar.Vi ser helst att du:

Är Kvinna (pga våra kunder efterfrågar Kvinnliga säljare)
Är fördomsfri, framåt och har glimten i ögat
Har bra ordnings sinne
Är serviceinritad
Är punktlig och pålitlig
Har lätt för att samarbeta men samtidigt är självgående
Har humor och lätt för att prata inför grupp
Erfarenhet av de produkter vi säljer

Krav:

Bil och körkort
Grundläggande datavana
Tillgång till Internet
Minst 5 års arbetslivserfarenhet


Love Corner är ett mindre företag som har kvar den familjära känslan.

Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet.
Vi som arbetar för Love Corner har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra.
Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt.
Publiceraddatum: 2017-03-28
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAtt arbeta på Love Corner ger dig ett fritt och otroligt roligt extra arbete med bra förtjänstmöjligheter. Du bestämmer själv hur mycket / lite du vill jobba så detta jobb går utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc Upp till 20%Vi står för all kundtjänst, packning, packningsmaterial och alla leveranser. Vi står för visningsväska, produktpärmar, arbetstelefon och visitkort. Du blir anställd av företaget och vi betalar självklart arbetsgivaravgifter och skatter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@lovecorner.se
Övrigt: Körkort och bil är ett krav vi har så utan körkort kommer inte ansökan att behandlas. Ingen idé att söka tjänsten utan. Glöm inte att skicka med din Email och telefonnummer i ansökan. Vi har svårt att svara på frågor via telefon pga hög arbetsbelastning, så vid frågor kontakta oss via mail.
Arbetsplats: 
Adress: LC SALES AB
GRÄNSLIDEN 46
58274  LINKÖPING Sverige
Hemsida: http://www.lovecorner.se
  

Platsannons

Specialpedagog

Som specialpedagog ingår du i vårt elevhälsoteam tillsammans med skolsköterska, skolkurator, rektor biträdande rektor och studie- och yrkesvägledare. Du har en central roll i arbetet med utredningar och tillämpning av enskilt stöd till elever på högstadiet och/eller gymnasiet.

Viktiga egenskaper är att du är kreativ, nyfiken och intresserad av att testa nya spännande idéer. Stor vikt läggs vid personlighet, starkt engagemang och erfarenhet.

Du själv är intresserad av att söka tjänsten.
Du är alltså INTE en säljare eller konsult som vill hjälpa oss med rekryteringen!

Estetiska skolan en fristående skola med profilerna musik, bild, dans, drama, idrott och friskvård. Skolan har både högstadium och gymnasium med totalt ca 190 elever. Vi finns centralt i Arvika sedan 2004. Hos oss är eleven i centrum. Läs gärna mer på www.estetiskaskolan.se.

OBS! VI ÖNSKAR INTE BLI KONTAKTADE AV FÖRETAG SOM VILL HJÄLPA OSS MED REKRYTERINGEN!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Specialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillträdesdatum kan diskuteras, men gärna snarast.Lön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@estetiskaskolan.se
Övrigt: Sista ansökningsdag tillämpas ej. Ansökningar behandlas löpande. Ansök snarast!
Arbetsplats: 
Adress: Estetiska skolan, Arvika
Ö:a Esplanaden 16
67132  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.estetiskaskolan.se
  

Platsannons

Lärare i matematik och/eller NO

Vi växer som skola och söker därför ytterligare en person i vårt lärarlag. Du undervisar i matematik och/eller NO på högstadiet.
Du ingår i vårt team med matematik- och NO-lärare där du även är en viktig del i planeringen av insatser för elever i behov av extra stöd.

Du är behörig lärare med lärarlegitimation i minst något av ämnena matematik, biologi, fysik, kemi eller teknik.

Viktiga egenskaper är att du är kreativ, nyfiken och intresserad av att testa nya spännande idéer. Stor vikt läggs vid personlighet, starkt engagemang och erfarenhet.

Du själv är intresserad av att söka tjänsten. Du är alltså INTE en säljare eller konsult som vill hjälpa oss med rekryteringen!

Estetiska skolan en fristående skola med profilerna musik, bild, dans, drama, idrott och friskvård. Skolan har både högstadium och gymnasium med totalt ca 190 elever. Vi finns centralt i Arvika sedan 2004. Hos oss är eleven i centrum. Läs gärna mer på www.estetiskaskolan.se.

OBS! VI ÖNSKAR INTE BLI KONTAKTADE AV FÖRETAG SOM VILL HJÄLPA OSS MED REKRYTERINGEN!
Publiceraddatum: 2017-03-27
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 7-9
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidOmfattning ca 80-100%. Tillträde augusti 2017. 80% eller merLön enligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@estetiskaskolan.se
Övrigt: Sista ansökningsdag tillämpas ej. Ansökningar behandlas löpande. Ansök snarast!
Arbetsplats: 
Adress: Estetiska skolan, Arvika
Ö:a Esplanaden 16
67132  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.estetiskaskolan.se
  

Platsannons

Säsongsarbete/sommarjobb inom trädgårdsservice i Arvika

Vill du ha ett sommarjobb/säsongsarbete där du får jobba ute i solen?
Vi söker drivna personer som vill ha ett fritt och flexibelt jobb.
Du kommer jobba med trädgårdsskötsel och arbetsuppgifterna kommer att bestå främst av gräsklippning, ogräsrensning, vattning och andra trädgårdstjänster.
Du behöver inte ha haft några tidigare erfarenheter inom trädgårdsskötsel.
Vi söker personer att anställa i större delen av Sverige, så skicka in din ansökan om du vill jobba hos oss.

För att ansöka om tjänsten gå in på www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html för att fylla i vårt ansöknings formulär.Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team.

Vi söker drivna och målinriktade ungdomar som vill jobba med trädgårdar. Vi ser helst att du är mellan 16-27 år, men inget krav.

Gröngölingarna är ett service företag som är inriktade inom trädgårdstjänster. Företaget har som mål att hjälpa ungdomar in i arbetslivet. Vi är ett växande företag och letar alltid nya och intresserade ungdomar som vill vara med i vårt team. Vi är ett företag som alltid ser till att kunden är nöjd.
Publiceraddatum: 2017-03-24
Yrkesbenämning: Trädgårdsarbetare/Plantskolearbetare, trädgård
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-23
Referens:
Webbplats: http://www.grongolingarna.se/pages/hiring/work.html
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Maius AB
Björkhagsvägen 5
65461  Karlstad Sverige
Hemsida: http://www.grongolingarna.se
  

Platsannons

KOCK I ARVIKA

The Oven är en restaurang med vedugnsbakad pizza och á la carté .
Vi serverar även lunchbuffé

Vi söker en kock vid behov till att börja med men som ev. kan bli en tillsvidareanställning.
Publiceraddatum: 2017-03-22
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Heltid/DeltidVid behov
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-05
Referens:
Webbplats:
Epostadress: theoven@live.se
Övrigt: Du kan även ringa Haitham på tel. 070-560 17 94 eller besöka restaurangen
Arbetsplats: 
Adress: The Oven

67131  ARVIKA 
Hemsida: http://www.theoven.se
  

Platsannons

Städare med körkort och bil till Arvika med omnejd

Vi på Rent & Snyggt i Värmland erbjuder allt inom städtjänster för privatkunder och företag. Vi erbjuder bl.a. flyttstädning, hemstädning, storstädning, dödsbostäd, lokalvård, kontorsstädning, golvvård, sanering, fönsterputsning, byggstäd mm.

VI BEHÖVER UTÖKA VÅRT STÄDTEAM
Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat och nu söker vi en erfaren lokalvårdare för tillsvidareanställning på 50% med inledande provanställning. Det kan bli utökning av arbetstiden på sikt.

Vi letar också efter timvikarier som kan hoppa in vid t.ex. sjukfrånvaro.

Vi jobbar i hela Värmland och utför mest hemstäd och flyttstäd. All vår personal introduceras i våra städrutiner för att vår "Nöjd-kund-garanti" ska gälla.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som uppfyller följande krav:
- B-körkort och egen bil
- Har tidigare erfarenhet av städning
- Flexibel när det gäller arbetstiden som är skiftande
- Tala och läsa svenska för att kunna kommunicera med våra kunder och läsa och förstå instruktioner för kemtekniska städprodukter.
Publiceraddatum: 2017-03-21
Yrkesbenämning: Städare/Lokalvårdare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid50% med inledande provanställning. Vi söker även timvikarier.Timlön enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@rent-och-snyggt.se
Övrigt: Skicka din ansökan och ansökningsbrev via e-post. Skriv "Ansökan städare Arvika" i ämnesraden på mailet.
Arbetsplats: 
Adress: Rent & Snyggt i Västra Värmland HB
Brunnsberg Vinterstan 1
67194  BRUNSKOG 
Hemsida: http://www.rent-och-snyggt.se/
  

Platsannons

Farmaceut till Apotek Hjärtat Torget i Arvika

Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 12,5 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.

Vi på Apotek Hjärtat vet precis vart vi vill: till ett Sverige där människor mår ännu bättre. För att komma dit krävs att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi kan arbeta tillsammans för att genomföra nya idéer. Helt enkelt att vi är ett apotek med stort hjärta.

Du kommer trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. Vi har en platt organisation och flera möjliga karriärvägar. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt. Huvudsaken är att vi är på väg mot samma mål: att ge varje kund bättre hälsa och större välbefinnande. Varmt välkommen till apoteket med hjärta!Driven farmaceut till Apotek Hjärtat Torget i Arvika

Vi söker nu en driven och engagerad farmaceut till Apotek Hjärtat Torget i Arvika. Vi tror att du älskar ditt arbete och vill dela vår framgång.

Du välkommnas till ett apotek med 16 medarbetare och en öppen arbetsplats med mycket glädje och skratt. Våra öppettider är 9:00-18:00 måndag till fredag och 9:30-14:00 på lördagar.Din utmaning

Som farmaceut på Apotek Hjärtat arbetar du omväxlande med receptservice, egenvård, professionell rådgivning och försäljning. Du efterlever Apotek Hjärtats värderingar i ditt dagliga arbete och du utför dina uppgifter med kunden i centrum. Med din farmaceutiska kompetens och känsla för kundservice i kombination med samarbetsvilja bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Det här söker vi hos dig

Vi söker dig som är legitimerad apotekare eller receptarie, med stort intresse för farmaci och en genuin vilja att hjälpa våra kunder. Du trivs med att arbeta i team och drivs av att leverera service utöver det vanliga- anpassat till varje kunds behov, samt av att tillsammans verka för att nå uppsatta mål. Du är initiativrik och uppskattar möjligheten att få vara delaktig i och påverka Apotek Hjärtats väg mot att bli framtidens apotek.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag som utvecklas och växer. Detta medför många utvecklingsmöjligheter för dig som är flexibel, gillar utmaningar och är driven. Vi erbjuder en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. För att våra medarbetare ska kunna utvecklas tillsammans med oss har vi tydliga karriärvägar, regionala och lokala specialistroller och utbildningsprogram.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde till tjänsten sker snarast eller enligt överenskommelse.

Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen att söka tjänsten redan idag genom vår "Sök tjänst"-funktion. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Vill du ha mer information kontakta gärna Apotekschef Anna Gawrys på mobil 0703439650.Vi är på väg. Vart är du på väg?Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund bättre hälsa och välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. Apotek Hjärtat är Sveriges största privata apoteksaktör med cirka 380 apotek runt om i landet. Omsättningen är cirka 11 miljarder kronor. Från januari 2015 ingår Apotek Hjärtat i ICA Gruppen.
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Farmaceut/Receptarie
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidEnligt övk Enligt övk Enligt övk
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-30
Referens:
Webbplats: https://hjartat.easycruit.com/vacancy/application/1815127/62249?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Apotek Hjärtat
Solna Torg 19
17145  Solna Sverige
Hemsida: http://www.apotekhjartat.se/karriar
  

Platsannons

Kökschef/kock

Har du ett brinnande intresse för god och vällagad mat? Är du kreativ, initiativrik och ansvarstagande? Tycker du att det är viktigt med bra service och nöjda gäster? På jakt efter en ny utmaning?
Då kanske vi har jobbet för dig.


Den vanligaste orsaken till att våra gäster kommer tillbaka till oss år efter år är just maten, och därför är det viktigt att du verkligen brinner för det du gör. Som kökschef/kock hos oss har du det huvudsakliga ansvaret för restaurangen, och dina arbetsuppgifter innefattar till exempel menyplanering, beställning med budgetansvar och tillredning av måltider. Du kommer att ha stora möjligheter att ta egna initiativ, samt att forma serveringen och dina arbetsuppgifter efter eget intresse. I övrigt har du kontakt med gäster och ansvarar för viss arbetsledning av övrig kökspersonal. I tjänsten kan även viss lokalvård och tvätt ingå.

Köket servar upp till 100 personer. Restaurangens högsäsong är under sommarmånaderna och i december, då vi serverar julbord. Menyn består i huvudsak av husmanskost som kompletteras av ett generöst salladsbord. Maten lagas till stor del från grunden. Sandvikengården är en drogfri zon, vilket innebär att ingen alkohol serveras i restaurangen.


Vem är du?
Vi söker dig som är en engagerad matlagare och på jakt efter nya utmaningar, samt har kunskap kring hur man sköter ett storkök. Kockutbildning är inte ett måste, men du behöver ha ett brinnande intresse för god mat. Du är initiativrik, självgående och har stor ansvarskänsla. Du kan på egen hand tillaga och servera husmanskost och kompletta menyer till festligare tillfällen. Vana vid hantering av specialkost och allergier är viktigt, och kunskap inom vegetarisk matlagning ett plus. Du behöver vara flexibel vad gäller arbetstiden eftersom beläggningen varierar stort under året. Helg- och kvällstjänstgöring ingår. Det innebär att du behöver körkort och tillgång till bil.


Om Sandvikengården
Sandvikengården är en läger- och kursgård, vandrarhem samt kanotcentral. Vi arrangerar egna läger och kurser sill
men har också en stor del externa grupper och enskilda gäster i vårt vandrarhem och stugby. Sandvikengården drivs av EFS - en rörelse inom Svenska kyrkan - och verksamheten har en kristen grund. Det finns dock inga krav på att personalen ska vara troende.

Gården har under lågsäsong runt fyra anställda, varav två eller tre är köksanställda. Som kökschef/kock samarbetar du med en biträdande kock på ca 50%. Under högsäsong, det vill säga sommaren, har vi ungefär tio köksanställda som också ansvarar för gårdens lokalvård. Vi har ett ungt arbetslag under sommaren, med många skolungdomar som har sin första anställning hos oss.


Om tjänsten
Tjänsten är på 70-100% beroende på dina egna önskemål och initiativ. Vi tror att det finns potential att utöka verksamheten - och tjänsten - under lågsäsong, med catering och dagskonferenser. Vi börjar med en provanställning i sex månader med avsikt att därefter övergå till tillsvidareanställning.

Tillträde enligt överenskommelse, senast 1 juni.

Lön: fast månads- eller timlön enligt avtal.

Ansökan: löpande senast 1 maj. Ansökan ska innehålla CV samt personligt brev och skickas till : info@sandvikengarden.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-20
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidTillsvidare. 70-100%Enligt övernskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: info@sandvikengarden.se
Övrigt: .
Arbetsplats: 
Adress: EFS Kretsförsamling i Värmlands Län

67194  BRUNSKOG 
Hemsida:
  
Platsannons

Butikspersonal Arvika

Tjänstebeskrivning
Är du serviceinriktad och trivs med ett socialt jobb där du dagligen träffar kunder? Då kan jobbet som butiksmedarbetare och kassapersonal vara något för dig.
Vi söker just nu för kunds räkning efter en person för ett sommarvikariat, där du även kommer att kunna jobba extra redan nu under våren. Du kommer främst att hjälpa till i kassan och ta hand om kunder, beställningar, returer och reklamationer. När det är lugnt i butiken kommer du att hjälpa till med att plocka upp varor, inventera och se till att allt ligger på rätt plats. I dina arbetsuppgifter ingår hela tiden service gentemot kund då du är företagets ansikte utåt när en kund kommer in i butiken.

Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba för att täcka av vid sjukdom, även i företagets butik i Sunne. Under våren kommer du ingå i en pool där bemanning sker efter behov, som under sommaren övergår till heltid. Efter sommaren finns återigen möjlighet att arbeta via poolen. Anställningen passar perfekt för dig som är student.


Krav på person
Vi söker dig som vill jobba med service. Tjänsten innefattar daglig kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta. Det är högst meriterande om du har arbetat i butik tidigare men vi ställer inga krav på branscherfarenhet. Vidare ser vi att du som söker är initiativtagande och driven, att du hjälper till där det behövs.

Du som söker tjänsten är social och utåtriktad med en förståelse för vad som behöver göras. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig, tycker om att ta i och hjälpa till där det behövs.

Övrigt
Omfattning: Deltid samt heltid under sommar
Start: Extrajobb, omgående
Arbetstid: Mån-Fre 7-16, sommarjobb 2 månader från midsommar – mitten på aug.
Plats: Arvika

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter för överrekrytering till kund.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vilket gör att intervjuer kommer att hållas löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-14
Yrkesbenämning: Kassapersonal
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid 25% TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-28
Referens: 2470
Webbplats: http://www.performiq.se/job/2470/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: PerformIQ Work AB
Sveavägen 159
11346  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.performiq.se/
  

Platsannons

Stensättare

Arbetsuppgifter kan variera från stensättning, marksten, kantsten m.m
Ritningsläsning och planering av arbetet förekommer.
Vi söker dig, ansvarstagande självgående stensättare för arbete i hela Sverige. Erfarenhet är ett krav.

B-körkort fordras.
Hjullastarutbildning är ett stort plus då vi hanterar mycket av materialet själva på byggen.Stenarbeten i Värmland AB inriktar sig på det mesta inom stensättning och plattläggning. Vi utför arbete främst i offentliga miljöer i hela Sverige och Norge, men även privatpersoner.
Publiceraddatum: 2017-03-13
Yrkesbenämning: Stensättare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidProvanställning tillämpas 1 månad.Lön efter kollektivavtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: persson@stenarbeten.com
Övrigt: Skicka ansökan via mail
Arbetsplats: 
Adress: STENARBETEN I VÄRMLAND AB
Box 9 Strandvägen 2
67121  Arvika Sverige
Hemsida: http://www.stenarbeten.com
  
Platsannons

Bredbandstekniker

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Avdelningen för Kommunnät ansvarar för utbyggnad och drift av helt nytt fibernät inom hela Arvika Kommun.

Arbetet utförs på uppdrag av Arvika Kommunnät AB.

Vi är inne i en kraftig expansion och kommer under de närmsta åren ansluta flera tusen nya kunder. Avdelningen har sedan start 2015 etablerat en mycket kompetent organisation och utvecklat arbetsprocesser och rutiner för att klara förväntningarna. Vi har anslutit ca 1500 kunder och förberett anslutning för många fler. Vi behöver nu förstärka med en ny hungrig bredbandstekniker. Du skall helst vara i början på din karriär. Hos oss kommer du kunna utvecklas tillsammans med gäng med ett härligt ”go”.

Avdelningen Kommunnät ingår i bolaget Arvika Teknik AB som har verksamhet inom områdena Elnät, Kommunnät, Vatten och avlopp och Renhållning. Arvika Teknik ansvarar för driften av Arvika Fjärrvärme AB och Arvika Kraft AB, driften av gator och enskilda vägar åt Arvika kommun samt drift och utbyggnad av fiber åt Kommunnät AB.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att i samarbete med kollegor planera och genomföra nybyggnation, underhåll och service av fibernät och aktiv utrustning. I arbetet ingår skarvning, svetsning, blåsning, inmätning, installation och konfigurering av aktiv utrustning, dokumentation och andra relaterade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du har utbildning på gymnasienivå, gärna el/tele eller data-utbildning eller annan adekvat utbildning. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och det är önskvärt att du har kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav och har du dessutom truckkort och BE-körkort är det positivt.  Som person bör du ha stor samarbetsförmåga, vara strukturerad, kvalitetsmedveten och vara van att ta initiativ.
Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-03-07
Yrkesbenämning: Bredbandsinstallatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid 100%. Tillträde: Efter överenskommelse tillsvidareanställningMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-04-26
Referens: 2017/22
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:140098/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika Teknik AB
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Eventpersonal som vill sprida matglädje i Arvika

För en stor kund inom dagligvaruhandeln söker vi nu eventpersonal som kan ansvara för och genomföra butiksaktiveringar i din hemstad. Arbetsuppgifterna kan skifta lite från uppdrag till uppdrag men det går i stora drag ut på att presentera produkter ur sortimentet och berätta om dessa, dela ut gratis smakprov och förbereda och servera lättare maträtter. Det behövs ingen förkunskap om mat, men att ha ett sådant intresse är givetvis en bonus.

Du kommer ingå i ett team med eventpersonal som samarbetar, så att fungera i grupp är ett måste för detta jobb. Du kommer kunna välja på pass och tider själv och vi räknar med att ha cirka 3 pass i veckan att välja bland, med ungefär 6 timmar per pass. Således passar detta jobb bäst om man har en huvudsaklig annan sysselsättning, så som studerande eller deltidsanställd. Det fungerar förstås också bra om man vill jobba extra på helgtid.Vi söker dig som är:
- positiv, glad och energifylld
- serviceinriktad
- framåt och kontaktsökande
- brinner för att inspirera kunder

Ett stort intresse för matlagning och serviceerfarenhet är meriterande.

United Media Group är en nordisk Brand Experience-byrå som ser varumärkesupplevelsen som nyckeln till effektiv kommunikation och bättre affärer. För oss är kreativitet och kvalitet allt. Därför är talangen på byrån vår viktigaste resurs. Således söker vi professionell eventpersonal vi kan arbeta långsiktigt med.
Publiceraddatum: 2017-02-28
Yrkesbenämning: Eventsäljare/Eventförsäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referens:
Webbplats:
Epostadress: rasmus.egnefors@umg.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: UMG/United Media Group Nordic AB
Kommendörsgatan 30
11448  STOCKHOLM Sverige
Hemsida: http://www.umg.se/
  
Platsannons

Sjuksköterskor, medicinavdelning 79, Arvika

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7400 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

ARBETSUPPGIFTER
SJUKSKÖTERSKOR TILL AVDELNING 79, SJUKHUSET I ARVIKA
Verksamhetsområde Medicin, område slutenvård

Vi söker sjuksköterskor till vår avdelning som är en akutmedicinsk vårdavdelning, med viss inriktning på hjärtsjukvård med 20 vårdplatser. Vi bedriver akutsjukvård dygnet runt och kan erbjuda ett varierat arbete med trevliga arbetskamrater. Vi jobbar i team för en patientfokuserad vård och är mycket aktiva med vårt arbetsmiljöarbete. Hos oss får du individuell inskolning efter dina behov.

Varmt välkommen till avdelning 79!

Vi kan erbjuda heltid eller tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse, mix dag/natt.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att vårda och utveckla vården av medicinpatienter, gärna med ett intresse för hjärtsjukvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet samt gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater.
Urval sker fortlöpande.


ÖVRIGT
Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert.

Utdraget får inte vara äldre än ett år.

Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9".

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Publiceraddatum: 2017-02-24
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, grundutbildad
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidHeltid / deltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: Dnr CSK/170882
Webbplats: https://recruit.visma.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f23778e-1755-4b33-b313-461b8df79de2&TK=6b53315d-5ab1-4941-9d35-fa9f66f1fc5b
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Landstinget i Värmland, Internmedicin Arvika
Landstinget i Värmland
67170  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Sjuksköterskor, sommarvikarier

Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Alla lika viktiga för att kommunen ska vara en trevlig och välfungerande plats att leva, bo och verka i.

I Arvika kommun är det nära till det som är viktigt i vardagen; jobb, skola, natur, kulturutbud och fritidsaktiviteter. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare.Arvika kommun vill ge god vård och omsorg av högsta kvalitet och det ställer höga krav på oss som arbetar inom detta verksamhetsområde.

Vi behöver därför dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska och som vill vara med och utveckla vår verksamhet.  

Vård och omsorg i Arvika kommun består av sex avdelningar: Bistånd, Hemvård, Boende, LSS, Kost samt Hälso-och sjukvård/rehabilitering där sköterskeenheten ingår. 

Som sjuksköterska i kommunen har du ett brett arbetsfält. Du kan jobba inom:

Korttidsvård, Boende Kväll/natt, LSS, Hemvård centralt i Arvika och Hemvården i övriga kommunen. 

Där du är placerad arbetar du i team tillsammans med övriga sjuksköterskor samt med omvårdnadspersonal och områdets enhetschef

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor. Som sjuksköterska hos oss har du ett självständigt arbete. Du kan självständigt bedöma och utföra medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser. På ett ansvarsfullt sätt ger du god omvårdnad och hälso- och sjukvård till våra brukare. Du har ett flexibelt arbetssätt, bra bemötande och har lätt för att samarbeta med andra professioner runt brukaren.

Kvalifikationer


Du är leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller vidareutbildning inom vård av äldre.

Körkort B är ett krav.


Övrigt
Arvika kommun samarbetar med MyNetwork i rekryteringsärenden och det är också vårt rekryteringsverktyg för att hantera ansökningar samt ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen.

Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.


Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av säljbolag.
Publiceraddatum: 2017-01-20
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltid Heltid/deltid, efter överenskommelse. Tillträde: Efter överenskommelse, anställning sker kontinuerligt under ansökningstiden Visstidsanställning till 2017-08-31Månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-15
Referens: 2017/7
Webbplats: https://arvika.mynetworkglobal.com/what:job/jobID:132837/where:1/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvika kommun, Vård och omsorg
Östra Esplanaden 5
67131  Arvika Sverige
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal