Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-05-14 12:02

Lediga jobb i Arvidsjaurs kommun (2505), Norrbottens län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd6 448
Täthet1,14Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area6 126,30Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land5 655,59Landareal (km²)
Sjö470,71Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Inventerare av vandringsleder i Arvidsjaurs kommun

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Arvidsjaurs kommun har beviljats statligt bidrag till projektet ?Satsningar för rekreation och friluftsliv?. Inom projektet kommer bland annat vissa utpekade naturområden inventeras och markeras ut, vilket ingår i denna projektanställning. I huvudsak är det själva utmarkeringen som är aktuellt i detta skede, men även inventering kan bli aktuellt. Utmarkering kommer ske genom markering med målarfärg på träd längs Nasaledens sträckning och GPS-spår finns att följa för aktuell sträcka som beräknas till ca 7 mil sammanhängande led. Om inventering skulle bli aktuellt handlar det om samhällsnära områden där nya vandringsleder kan skapas eller befintliga förbättras och bättre tillgängliggöras.

Arvidsjaurs kommun söker nu en person som ska inventera utvalda områden och leder i kommunen under 2 veckors tid. Det rör sig om totalt 2 veckors anställning på heltid, 40h/vecka. Arbetet ska utföras någon gång under juni, juli eller augusti månad 2017, med undantag för datum mellan 5/7-28/7. Du behöver kunna hantera en GPS då arbetet innebär att med hjälp av GPS markera ut valda vandringsleder. Då även nyskapande av leder kan vara aktuellt är vana av vandring, friluftsliv och denna typ av vistelse i naturen meriterande. Markeringen av Nasaleden innebär bl.a. en längre vandring som sträcker sig över hela kommunen från öst till väst, varvid personen i fråga måste klara av att vandra längre tid och avstånd i sträck, i varierande och kanske bitvis svårframkomlig terräng. Färg för att markera ut leden måste bäras med på vandringen från start, varvid du måste klara av att bära nödvändig last med dig ut i skogen. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och systematiskt. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Målet med projektet som helhet är att öka Arvidsjaurs attraktionskraft, både för såväl företagare och turister som för potentiella inflyttare och befintliga medborgare. Detta genom att öka möjligheterna för rekreation och friluftsliv, samt marknadsföra vår unika natur samt skapa bättre förutsättningar för nya näringsidkare inom naturturism.

För mer information om vad som ingår i projektet se hemsidan: www.arvidsjaur.se/LONA. Anställningen kommer att vara del i LONA2-projektet.

Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män.

Frågor om tjänsten kan ställas till:
Agneta Nauclèr, samhällsplanerare, 072-203 92 19

Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare.
Publiceraddatum: 2017-05-14
Yrkesbenämning: Diversearbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Visstid juni - augTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A17.PAAN62.002
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Storgatan 13
93381  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  

Platsannons

Biträdande Säljchef

OKQ8 Arvidsjaur söker en biträdande säljchef till vår anläggning i Arvidsjaur. Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik säljare, som kommer att ha roligt på arbetet. Här finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Inom OKQ8 arbetar människor med varierande erfarenheter i bagaget. Du som söker ska se denna tjänst som en utmaning att gå vidare i din karriär. Vi ser gärna att du har genomgått OKQ8:s ledarskapsutbildning. En egenskap vi värdesätter är förmågan att leda och motivera personal. Du måste tycka om att sälja och ha ett affärsmässigt tänkande samt ha förmågan att driva verksamheten mot uppsatta mål. Naturligtvis tror du på och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling. Som biträdande säljchef kommer du att vara ett stöd för ordinarie säljchef och hoppa in i dennes ställe under frånvaro. Detta innebär en del personalledning och administrativa uppgifter, men även kassa- och butiksarbete. Arbetet är förlagt till såväl dagtid som kväll- och helgtjänstgöring. OKQ8 Arvidsjaur är en anläggning med följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall samt släpvagnsuthyrning. Stationen är öppen vardagar mellan klockan 06:00-24:00 och helger mellan klockan 07:00-24:00. Som säljare på en OKQ8-anläggning är du företagets yttersta representant, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation. Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Biträdande butikschef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidTjänsten inleds som ett vikariat för rätt person är det goda chanser till tillsvidareanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress: magnus.flinkfelt@station.okq8.se
Övrigt: Skriftligt
Arbetsplats: 
Adress: OK Q8 Arvidsjaur
Storgatan 5
93331  ARVIDSJAUR 
Hemsida:
  
Platsannons

Socialpedagog med mentorsuppdrag, Fridhemsskolan

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Socialpedagog med mentorsuppdrag, Fridhemsskolan.


Vi söker dig som vill arbeta som socialpedagog för elever på en högstadieskola. Du ska verka till att eleverna är närvarande samt uppmuntra eleverna till att ta ansvar för sina studier och vara ett stöd under lovskola. Vidare i ditt uppdrag kommer du att vara ett stöd för eleverna vid lektioner och för enskilda eleverna under lektionstid eller vid andra tillfällen. Du kommer att vara en social tolk,för att förklara socialt samspel, åt elever i skolmiljön. Delaktig i arbetet mellan skolan och hem samt externa myndigheter.
Elevernas individuella behov sätts i fokus, det kan innebära att du möter upp elever från morgon och vara med dem på raster. Du kommer även att vara ett stöd för dem vid läxläsning.

Kravprofil
Du har yrkeshögskoleexamen eller enstaka kurser inom socialpedagogik eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du behöver t.ex.ha kommunikativ förmåga, kunna samarbete, kunna hantera olika beteenden, situationer och konflikter, ha empati och vara ansvarstagande och kunna arbeta självständigt. Meriterande är tidigare arbete med ungdomar, gärna på skola.

Tjänsten är en semestertjänst och tillsvidare 100% med start 20170814.Övrigt:
Kräver utdrag ur polisens belastningsregister.Vi har för denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Publiceraddatum: 2017-05-12
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: A17tksm26.8
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Västlundavägen 54
93381  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  
Platsannons

Bartender

Vi söker inför vår sommarsäsong en bartender med minst 2 års erfarenhet från bar. Som person är du social och framåt och strävar efter att hålla en effektiv och personlig service till våra gäster. Du har stor kunskap och intresse för smakkombinationer med såväl mat och dryck. Förutom att leverera dryck så är du även behjälplig i restaurangen med både servering samt kassaarbete.

Arbetet är varierande, vardagar, kvällar och helger. Du ska kunna uttrycka dig väl i svenska och engelska, både tal och skrift.

Deltid 75%
Lön efter överenskommelse.
Boende kan ordnas.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varav vi ber dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Du som söker bör vara framåt och älska att leverera genuin service. Du är glad, utåtriktad och brinner för att ta hand om våra gäster på ett personligt och proffsigt sätt. Vi ser gärna att du har passion att arbeta med mat och dryck och att du kan hantera stressande situationer på ett lugnt och professionellt sätt. Du ska ha erfarenhet från bar och restaurang, ha hög arbetsmoral, vara flexibel och kunna arbeta i team.

Hotell Laponia är ett familjeföretag och ett av Norrlands största hotell och konferensanläggning i hjärtat av Lappland. Hotellet är nyligen renoverat och har 200 rum. På sommaren öppnar vi upp vår populära restaurang "Laponiakåtan". Vi har en bred verksamhet och våra kunder kommer från hela världen. Förutom affärsresenärer har vi många biltestföretag samt arrangerar bilevent för VW, Porsche, Aston Martin etc. Vi har även flertalet sommar och vinterturister, lunchgäster, nöjesgäster samt konferenser.
Publiceraddatum: 2017-05-11
Yrkesbenämning: Bartender
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidFr.o.m 28 juni - 6 augusti 60%-80%Efter överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: restaurant@hotell-laponia.se
Övrigt: Låter detta intressant? Sök då jobbet redan idag då intervjuer kommer ske löpande.
Arbetsplats: 
Adress: LAPONIA HOTEL
STORGATAN 45
93333  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: http://www.hotell-laponia.se
  
Platsannons

Lokalvårdare

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Camp Gielas söker 2 lokalvårdare till sommarens högsäsong:

Tjänst 1, 70 % fr.o.m. 2017-06-26 t.o.m. 2017-08-06
Tjänst 2, 80 % fr.o.m. 2017-07-03 t.o.m. 2017-07-30


Arbetsuppgifterna består av lokalvård i verksamhetens fastighetsbestånd. I huvudsak stuglägenheter och servicebyggnader. Beställning av material och linne.

Vi söker dig som är stresstålig, flexibel och serviceinriktad. Körkort B är ett krav. Vana av lokalvård är önskvärt.
Publiceraddatum: 2017-05-10
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid Visstid 3 - 6 månTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: A.17.pklt61.36
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Storgatan 13
93381  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  
Platsannons

Vaktmästare

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Camp Gielas söker vaktmästare från 26 juni till 30 juli.

Arbetet består av drift och underhåll i Camp Gielas fastighetsbestånd och i kommunens fritidsanläggningar.

Vi söker dig som är stresstålig, flexibel och serviceinriktad. Körtkort B är ett krav. Vana av fastighetsskötsel önskvärd.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Kontorsvaktmästare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Visstid juni - augMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens: A.17.pklt61.37
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Storgatan 13
93381  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  
Platsannons

Lokalvårdare

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Vikariat i cirka 4 månader. Camp Gielas söker en lokalvårdare på heltid som ska underhålla verksamhetens fastighetsbestånd. Schemalagd arbetstid, även vissa helger. Tillträde sker efter överenskommelse. Dock senast den 12 juni.

Arbetsuppgifterna består av linnehantering och hotellstäd, underhåll av verksamhetens ytor samt beställning av material.

Vi söker dig som är mycket serviceinriktad, ansvarstagande, stresstålig och har lätt för att skapa goda relationer med såväl verksamhetens gäster som övrig personal. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Körkort B och vana av lokalvård är önskvärt. SRY eller motsvarande utbildning är meriterande.
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Hotellstädare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid Visstid 3 - 6 månMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-27
Referens: A.17.pklt61.35
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Storgatan 13
93381  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  
Platsannons

Distributionsmontör

ATS Kraftservice AB är ett dotterbolag till Lambertsson Sverige AB och ingår i Peab-koncernen.
ATS Kraftservice AB är ett entreprenadbolag som levererar tjänster inom energiteknik på alla spänningsnivåer mellan 0,4 kV och 400 kV.

Som distributionsmontör hos oss på ATS Kraftservice kommer du att arbeta med alla förekommande arbeten inom lokalnät 0,4 kV - 24 kV, vilket innefattar såväl jordkabelarbete som luftledningsarbeten och kabelskåpsbyten. Våra enheter inom lokalnät vänder sig främst till kunder med lokalnätsanläggningar för elkraftsdistribution. Entreprenaderna karaktäriseras således av reinvesterings- och nyanläggningsarbeten men även drift- och underhållsarbeten förekommer.

Vi söker dig med en elkraftsteknisk utbildning på gymnasienivå och några års erfarenhet från motsvarande arbeten. Utbildningar i ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och EBRs konstruktioner är meriterande.

Som person är du ansvarstagande och flexibel. Vi värdesätter att du är van vid direktkontakt med kund, har god kommunikationsförmåga och anstränger dig föra att leverera bra lösningar. Det är även viktigt att du kan arbeta självständigt men också tillsammans med andra.

Hos oss erbjuds du ett utmanande och stimulerande arbete på ett företag under stark utveckling och med höga ambitioner. Som den del i Peabkoncernen förenar vi det mindre företagets dynamik med det stora företagets resurser. För den som har erfarenhet och vill utvecklas finns möjlighet att jobba inom alla spänningsnivåer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med fast månadslön.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök redan idag!
Publiceraddatum: 2017-05-09
Yrkesbenämning: Linjemontör, elkraft
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid40 h vecka / Tillsvidare Tillsvidare Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-30
Referens:
Webbplats: https://peab.easycruit.com/vacancy/application/1844037/63810?channel=amv&iso=se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ATS Kraftservice
Margretetorpsvägen 84
26092  Förslöv Sverige
Hemsida: http://www.lambertsson.com
  
Platsannons

Vaktmästare

Vi söker nu en vaktmästare till vårt arbetslag. Som vaktmästare hos oss kommer du arbeta självständigt och ansvara för underhållet av hela hotellet och dess faciliteter. Vi söker dig som gillar att jobba och som inte är rädd för att ta i samt prova nya saker. Som person är du glad, positiv och flexibel. Du bör gilla fysiskt arbete, vara ordningsam och självgående men så klart också trivas att jobba i grupp. Jobbet innebär en hel del kundkontakt så du måste vara serviceinriktad som person.

Du har goda tekniska färdigheter och tycker om praktiskt, samt lösningsinriktat arbete. Du bör ha grundläggande kunskaper inom bygg, VVS, El samt ljud/PA.

Vi förväntar oss flexibilitet gällande arbetstider samt arbetsuppgifter. Arbetstiden innebär både dagtid, kvällar och helger.

Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader, med chans till förlängning. Heltid 100% med start i juli månad. .

Låter detta som ett passande jobb för dig? Sök då tjänsten redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.Du har goda tekniska färdigheter och tycker om praktiskt, samt lösningsinriktat arbete. Du bör ha grundläggande kunskaper inom bygg, VVS, El samt ljud/PA. Du jobbet innebär en del kundkontakt så måste du vara serviceinriktad som person.

Hotell Laponia är ett familjeföretag och ett av Norrlands största hotell och konferensanläggning i hjärtat av Lappland. Hotellet är nyligen renoverat och har 200 rum. Vi har en bred verksamhet och våra kunder kommer från hela världen. Förutom affärsresenärer har vi många biltestföretag samt arrangerar bilevent för VW, Porsche, Aston Martin etc. Vi har även flertalet sommar och vinterturister, lunchgäster, nöjesgäster samt konferenser.
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Hotellvaktmästare/Piccolo
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid100% dag/kväll/helg tjänst. Visstidsanställning 6 mån med chans till förlängning.Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-06-09
Referens:
Webbplats:
Epostadress: olle@hotell-laponia.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: LAPONIA HOTEL
STORGATAN 45
93333  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Hotellmedarbetare - servitris/servitör

Denna tjänsten inlkuderar varierande arbetsuppgifter. Där du bland annat jobbar med:

- Kassahantering
- Frukost/lunchservering
- A la carte servering
- Bar


Vi söker en härlig medarbetare att ansluta sig till vårt team som frukost/lunch värdinna samt servitris. Viktigt att du är flexibel, därav tjänstentiteln "hotellmedarbetare".

Vi förväntar oss att du:

*Har det rätta drivet
*Tycker om jobba/vara bland människor, såväl medarbetare som gäster
*Har hög arbetsmoral
*Flexibilitet: här förväntas du kunna jobba både frukost/lunch men även a la carte middagar
*Gillar att ta egna initiativ

Start datum: 2017-06-05
Slut datum: 2017-08-31

Vi värdesätter personlighet och positiv anda, men tidigare erfarenhet är meriterande.

Enklare boendemöjligheter finns om detta skulle vara aktuellt.
Rekrytering sker löpande, skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Tjänsten är deltid, säsongsanställning.
Anställningen gäller för ca 3 månader.
Arbetstid; både dag, kvällar och helger.
Lön enligt avtal.

Besök www.choice.se/collection/arvidsjaur för mer information om hotellet eller på facebook: "Clarion Collection Hotel Arvidsjaur"


Clarion Collection Hotel Arvidsjaur
Välkommen till ett charmigt nytt hotell i området Skogen i centrala Arvidsjaur. Vi har 42 hotellrum med 80 bäddar samt 5 konferens/grupprum med kapacitet upp till 80 personer. Vi bjuder vi alla våra gäster på Afternoon Sweets och Evening Meal varje dag.
Under sommarmånaderna har vi dessutom en inbjudande och välbesökt terass där vi erbjuder luncher såväl som a la carte meny på kvällen.
På terassen hittar ni även en förlängd sommarbar, där vi fokuserar på att hålla en hög standard gällande utbud av svalkande goda drycker.
Under vintermånaderna gästas vi av en exklusiv bilevent kund där vi ombesörjer allt från boende, mat men även isbanor samt guidade snöskotrar. Clarion Collection Hotel Arvidsjaur är inte ett vanligt hotell, vi är så mycket mer!
Publiceraddatum: 2017-05-08
Yrkesbenämning: Servitör/Servitris
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltid60%-80%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-19
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: EXCLUSIVE CAR EVENTS I ARJEPLOG AB
Arvidsjaur
93332  Arvidsjaur Sverige
Hemsida: http://www.choice.se/collection/arvidsjaur
  
Platsannons

Arbetsterapeut

Arbetsplats: Arvidsjaur hälsocentral
Referensnummer: 193777


Om arbetsplatsen

Mitt i Lappland ligger Arvidsjaurs kommun. Till ytan två gånger så stort som Blekinge. Här bor totalt cirka 6 450 invånare.
Här är det nära till det mesta... Endast några minuters gångväg till matvaruaffären, skolor, hälsocentral och dagis. Från vår flygplats går dagliga turer till Stockholm. Det finns även förbindelse med Tyskland vintertid. Till kusten åker vi bil eller buss på en och en halv timme. Kultur och fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda. Näringslivet domineras av biltestindustri, besöksnäring och offentlig sektor.
Mer information om Arvidsjaur finns på www.Arvidsjaur.se

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss är du ensam inom yrkesgruppen vilket kräver att du kan arbeta självständigt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat bedömning av ADL-förmåga, handrehabilitering, kognitiv förmåga och hjälpmedelsbehov men även träning för att öka delaktighet i aktivitet, ergonomiska genomgångar samt dokumentation. Arbetsterapeuten kan också ge ergonomisk rådgivning. Du kommer att delta i ett multimodalt rehabiliteringsteam för individer med långvarig smärta och bör därför ha en god samarbetsförmåga.
Du kommer att vara demenskoordinator vilket innebär att du ansvarar för att patienterna får den utredning och uppföljning som behövs i enlighet med gällande rutin.
Vi sätter patienten i fokus vilket förutsätter att du har en humanitär och positiv inställning till individen och dess möjlighet till kvalitativ aktivitetsförmåga. Våra åtgärder är riktade till att ge kunskap och verktyg för hur patienten kan vara aktiv och finna balans och struktur i sin vardag.

Din bakgrund
Legitimerad arbetsterapeut. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men även i teamet kring patienterna. Erfarenhet av att arbeta inom primärvård är meriterande.

Anställningsfakta
Tillsvidareanställning 100% varav 25% är förlagd på Arjeplogs hälsocentral.
Tillträde snarast, rekrytering kan komma att ske under ansökningstiden.


Vill du veta mer?
Nina Fjellner, enhetschef, 0960-575 57
Nina.Fjellner@Norrbotten.se

Fackliga företrädare

Maria Sjöberg, Sveriges arbetsterapeuter, 0920-28 43 59, 070-616 08 31
Maria.Sjoberg@Norrbotten.se
 
Roland Jonsson, SACO, 0961-148 66
Roland.Jonsson@Norrbotten.se
Sista ansökningsdag är den: 2017-05-31
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Arbetsterapeut
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidDagtid TillsvidareanställningAnge löneanspråk Enligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens: 193777
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=290&ProjectId=193777&DepartmentId=21014&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Norrbottens läns landsting
Robertsviksgatan 7
97189  Luleå Sverige
Hemsida: www.nll.se
  
Platsannons

Gymnasielärare Bild, ref.nr 87/17

Kalix kommun med närmare 16 300 invånare har en väl utbyggd privat och offentlig service och ett brett näringsliv i stark utveckling. I Kalix njuter vi av boendemiljöer i vacker natur med närhet till älven och skärgården. Kommunfullmäktiges antagna vision för Kalix är omtänksamhet och framtidstro.

Organisation:
Furuhedsskolan har totalt 12nationella program och ca 610 elever från 16 olika kommuner. Närmare 100 personer arbetar vid skolan varav ca 80 är undervisande personal. Furuhedsskolan samverkar med andrautbildningsanordnare som tex Yrkesakademin, Kulturskolan och Folkhögsskolan. Skolan har även internationellt utbyte bland annat medSkottland, Wales, Tyskland och Ryssland.

Arbetsuppgifter:

Lärarlegitimation i bild för gymnasieskolan. Bredkompetens inom bild och formområdet med specialisering inom foto och digitaltskapande. Gärna kunskaper inom animation. 

 
Undervisning i karaktärsämnen på Estetiskaprogrammet.

Kompetenser:

Intresseav att arbeta med ungdomar, god samarbetsförmåga och flexibilitet.
 
Godförmåga att kommunicera, engagera och bygga relationer med ungdomar.
Vi sökerdig som är positiv och gärna samarbetar med kollegor över kursgränser.
 
Du är nyfiken på nya arbetssätt och tycker om attdriva konstprojekt inom bildkonstens olika områden. Viljan att lära ut är enviktig drivkraft hos dig.

Övrigt:

Anställningen är tillsvidare på heltid med tillträdesdag: 2017-08-14
Vi tar emot din ansökan t.o.m 2017-05-26.
B-körkort och IT-kunskaper erfordras.
Dina uppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen (PUL).
 
Anställningen tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal.

Kontaktpersoner:

För arbetsgivaren:
Mona Sundqvist, Rektor, 070-523 41 78  
 
För arbetstagarorganisationen:
Theres Innergård, Lärarnas riksförbund, 070-317 53 52
Elisabet Gustavsson, Lärarförbundet, 070-666 42 78
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.
Publiceraddatum: 2017-05-05
Yrkesbenämning: Lärare i prakt./estet och annat ämne
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-26
Referens:
Webbplats: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=275&ProjectId=188512&DepartmentId=8783&MediaId=4&SkipAdvertisement=true
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kalix Kommun
Nygatan 4
95281  Kalix Sverige
Hemsida: www.kalix.se
  
Platsannons

Musiklärare Ringelskolan och Parkskolan

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Arbetsbeskrivning: Tillsvidareanställning med sex månaders provtjänstgöring. Omfattning på tjänsten är ca 90% med möjlighet till heltid i kombination med andra ämnen, arbetet är förlagt på två skolor, Ringelskolan 4 dagar och Parkskolan, Glommersträsk 1 dag. Tillträde 170817.

Arbetsuppgifter: Musikundervisning årskurs 1-6 grundskolan, Ringelskolan och Parkskolan.

Kvalifikationer: Utbildad musiklärare med lärarexamen.
Du skall kunna traktera ackordsinstrument. Du skall inneha en personlig lämplighet att arbeta med barn och ungdomar och vara väl insatt i skolans styrdokument. Du är relationsskapande, flexibel och utövar ett tryggt och tydligt ledarskap. Du ska vara målmedveten, ansvarsfull, drivande och kreativ. Ett positivt bemötande och en helhetssyn på lärandet ser vi som en självklarhet.

Vi arbetar med att du som nyanställd ska erbjudas handledning av en kollega med erfarenhet av uppdraget som lärare.

Övrigt: Kräver utdrag ur polisens belastningsregister.
Publiceraddatum: 2017-05-02
Yrkesbenämning: Lärare i grundskolan, årskurs 4-6
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-16
Referens: A17.taan89.08
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Arvidsjaurs kommun
93381  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  
Platsannons

Arbetsledare Arvidsjaur

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Inom NCC Infraservices i Arvidsjaur pågår just nu ett antal mark- och anläggningsprojekt samt uppdrag inom drift och underhåll. Nya spännande projekt är även på gång varför vi söker förstärkning med en arbetsledare som vill vara med i vår fortsatta utveckling framåt.

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsledare har du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. I samarbete med platschefen planerar och leder du projekten framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovar. Du medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande samt leder och fördelar det löpande arbetet. Du deltar vid framtagning av tidplaner, stämmer av egna aktiviteter och utför arbetsberedningar tillsammans med andra medarbetare i teamet.

Våra kompetenta medarbetare är vår absolut största framgångsfaktor. Vi är dock övertygade om att vi och vår verksamhet ständigt kan utvecklas och bli ännu bättre genom ett medskapande förhållningssätt. Medskapande för oss innebär att du i ditt dagliga arbete har ett engagerat, aktivt stödjande och bidragande sätt som får dig själv och dina kollegor att må bra, trivas, utvecklas och prestera.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi söker dig som har erfarenhet från arbetsledande roller och har en vilja att utvecklas. För att trivas som arbetsledare hos NCC ska du inte vara rädd för utmaningar, vara modig nog att tänka nytt och tycka om att leda projekt framåt. Vi är mycket intresserade av dina personliga egenskaper och tror att en av de viktigaste egenskaperna är att skapa och utveckla relationer både med kunder, underentreprenörer och medarbetare för att kunna bygga ett motiverat och engagerat team. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer att arbeta i Arvidsjaur med omnejd. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö

För frågor angående tjänsten, hör av dig till vår produktionschef Hans Levander 070-370 69 24, NCC Infraservices. Registrera din ansökan och CV nedan, gärna så snart som möjligt eftersom urvalet görs löpande, dock senast 2017-05-28.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Arbetsledare, anläggning
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificerat.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-28
Referens:
Webbplats: http://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/ansok/?rmpage=apply&rmjob=11241%26pp%3D3
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: NCC
.
93331  Arvidsjaur Sverige
Hemsida: www.ncc.se
  
Platsannons

Lärare SFI

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Sandbackaskolan, vår trivsamma gymnasieskola, behöver nu en Komvuxlärare i Svenska för invandrare. Vi söker dig som har erfarenhet av svenskaundervisning av nyanlända, i första hand efter dig som är utbildad och legitimerad gymnasielärare i svenska som andraspråk. Du kommer att arbeta med nyanlända vuxna tillsammans med ett antal erfarna kollegor i en undervisningsform där flexibilitet och social kompetens är viktiga. Tjänsten är en visstidsanställning från augusti 2017 till augusti 2018, som kan övergå i en tillsvidareanställning. Anställningsformen är semestertjänst och omfattningen är ca70-80%. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi har valt att själva sköta rekryteringen till denna tjänst, och tackar därför nej till all eventuell hjälp från dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Publiceraddatum: 2017-04-28
Yrkesbenämning: Lärare i gymnasiet
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-18
Referens: A17Tlan2406
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Fiskarvägen 4
93333  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  
Platsannons

Receptionister

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Camp Gielas söker 5 receptionister till sommarens högsäsong:

Tjänst 1, 86 % fr.o.m. 2017-06-26 t.o.m. 2017-08-18
Tjänst 2, 83 % fr.o.m. 2017-06-26 t.o.m. 2017-08-13
Tjänst 3, 88 % fr.o.m. 2017-06-26 t.o.m. 2017-08-13
Tjänst 4, 90 % fr.o.m. 2017-07-10 t.o.m. 2017-08-06
Tjänst 5, 92 % fr.o.m. 2017-07-03 t.o.m. 2017-07-30


Arbetsuppgifterna består av sedvanligt receptionsarbete, in- och utcheckning av gäster, telefon och cafeteria m.m.

Vi söker dig som är serviceinriktad och har erfarenhet av receptionsarbete. Arbetet ställer höga krav på stresstålighet, språkkunnighet och flexibilitet.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Hotellreceptionist
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid juni - augTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-21
Referens: A.17.pklt61.35
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Storgatan 13
93381  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  

Platsannons

Barnvakt i Hålberg

Familjen du ska hjälpa:
Antal barn: 1
Ålder: 4 år
Dagar och tider: 1-2 tillfällen i veckan 15:30-19:00
Önskat startdatum för barnpassningen: Omgående
Krav: Grekiska som modersmål
OBS. Ange referens: RNxxxxx

Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare, detta kommer bli din första familj. Om du inte kan hjälpa just den här familjen så kan du även söka en generell tjänst via samma anmälningsformulär.

Hos oss får du som barnvakt ett meningsfullt arbete där du tar hand om barn mellan 0 och 6 år. Vanliga uppgifter är att hämta barnen på dagis, leka tillsammans och värma/laga enklare måltider. Familjerna bor nära dig och du arbetar eftermiddagar, vanligtvis minst 3 timmar åt gången. Innan du börjar hjälpa dina första familjer genomgår du en barnvaktscertifiering och under uppdragens gång har du även nära kontakt med våra barnpassningsspecialister. Läs mer om oss på: https://my-nanny.se

Vi söker dig som:
- Är ansvarsfull och lekfull med ett genuint engagemang för barn
- Har tidigare erfarenhet av att ta hand om ett eller flera barn som då var 0 - 6 år
- Går minst i årskurs 9
- Kan arbeta flexibelt både vardagar och helger
- Kan följa familjen under minst 10 månader

myNanny är ett av Sveriges ledande barnvaktsföretag och vi arbetar med barnpassning i hela Sverige. Städerna där vi hjälper flest familjer är Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med barnpassning finner du på vår hemsida.
Publiceraddatum: 2017-04-26
Yrkesbenämning: Barnflicka/Barnvakt
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Tjänsten är en tillsvidareanställning.Din timlön varierar mellan 90 och 130 kr beroende av hur nära du bor respektive familj. Du väljer alltid själv hur mycket du vill arbeta och vilka familjeuppdrag du accepterar. Du är alltid försäkrad under din arbetstid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-08-26
Referens: RNxxxxx
Webbplats: https://my-nanny.se
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: myNanny
Bangatan 1
22221  Lund Sverige
Hemsida: http://www.my-nanny.se
  
Platsannons

Almia söker ambulanssjuksköterska till Arvidsjaurs hälsocentral

Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs. Vi erbjuder dig: - Din egen konsultchef - Förmånliga löner - Rekryteringsbonus - Försäkringar - Sjuklön - Personligt stöd och vägledning - Ett utbud av attraktiva och varierande uppdrag - Betald resa och boende vid längre uppdrag på annan ort* - Mingelträffar

Personliga egenskaper:
Du bör vara flexibel och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som ambulanssjuksköterska på hälsocentral.
Arbetstiderna kan variera mellan dagar, kvällar och nätter.
Boende finns att tillgå om så önskas samt möjlighet att påverka ditt schema.
Almia söker för kunds räkning en ambulanssjuksköterska för arbete på Arvidsjaurs hälsocentral.<br /><br />Söker dig som är legitimerad ambulanssjuksköterska med minst ett års erfarenhet.

Kvalifikationer:
Utbildad ambulanssjuksköterska med minst ett års erfarenhet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Ambulanssjuksköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidHeltid eller deltid VisstidsanställningFast månads- vecko- eller timlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-24
Referens: Ambulans-SSK Arvidsjaur
Webbplats: http://www.almiabemanning.se/annonser/288/almia-soker-ambulanssjukskoterska-till-arvidsjaurs-halsocentral
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Almia AB
Linnégatan 6
11447  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.almiabemanning.se
  

Platsannons

Grillbiträde vid Sibylla i Arvidsjaur

Nordic Fast Food kan genom varumärket Sibylla erbjuda allt från den svenska klassikern "en kokt med bröd" (dvs en kokt korv med bröd) till kompletta menyer med korv, hamburgare, köttbullar, kyckling, kebab och mycket mer. Vår s k Riksmeny omfattar sexton portioner vilket innebär att alla restauranger i kedjan serverar dessa måltider, plus egna lokala favoriter. Riksmenyn presenteras på sidan "Våra Meal"!

Vi söker sommarvikarie till vår Fast Food restaurang under perioden: juli- augusti.
Arbetsuppgifter: Kassaarbete, förekommande arbetsuppgifter vid Fast Food restaurang.
Du bör vara serviceinriktad, stresstålig samt kunna hantera många bollar i luften. Klara att arbeta i grupp, och kunna jobba på obekväma arbetstider.
Du bör ha goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift eftersom du har mycket kundkontakter och tar emot skriftliga beställningar.
Meriterande om du har erfarenhet av kassaarbete samt arbete från Fast Food branchen.
Upplärning sker på arbetsplatsen.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Restaurangbiträde
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltid/DeltidSommarvikariat på heltid/deltidTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Kom gärna förbi och presentera dig på arbetsplatsen! Tjänsten kan även sökas via telefon. Jan-Anders Sundin 070-2524138 Hanna kronsten 0960-21660
Arbetsplats: 
Adress: Sibylla i Arvidsjaur
Dalgatan 2
93333  ARVIDSJAUR 
Hemsida:
  
Platsannons

Badpersonal

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Centrumbadet söker personal till sommarens högsäsong.

4 tjänster. Schemalagd arbetstid. 60 % med arbete varannan vecka fr.o.m. 2017-06-12 t.o.m. 2017-08-20.

Arbetsuppgifter är bevakning, kassatjänst, lokalvård, underhåll samt handledning av ungdomar.

Vi söker dig som är serviceinriktad och stresstålig. Godkänt simprov utfärdat under 2017 är önskvärt. Erfarenhet av liknande arbete är mertiterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Badbevakare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderDeltidDeltid Visstid juni - augTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens: A.17.pklt61.34
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Storgatan 13
93381  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  

Platsannons

Parkarbetare

Grönberga gård söker dej som vill arbeta med skötsel av grönytor
i Arvidsjaur med omnejd.
Arbetsuppgifterna består till största delen av gräsklippning,
samt trimmerkörning under perioden 2017-06-01 - 2017-08-31.

Är du positiv noggrann och tycker om att arbeta utomhus, tveka inte att söka.

B körkort är ett plus, men stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper.
Publiceraddatum: 2017-04-24
Yrkesbenämning: Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid170601 - 170831.Lön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-14
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Grönberga Gård
Uvägen: 15, 98042 Ullatti
98042  ULLATTI 
Hemsida:
  
Platsannons

Eventpersonal/säljare extrajobb i Arvidsjaur

Vi söker dig som med härlig energi och säljanda vill jobba med att marknadsföra olika varumärken i butik. Är du en person som lägger märke till alla nyheter i hyllorna? Gillar du att träffa människor och har ett intresse för försäljning?

Då är du personen vi söker!

Du kommer löpande under våren kommer genomföra event i olika livsmedelsbutiker. På samtliga event kommer du vara ansiktet utåt för varumärket. Du ska på ett informativt och professionellt sätt intressera kunden för produkten och jobba aktivt med försäljning.

Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel och självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges samt att du är ansvarstagande.

Caliptus är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige och nu söker vi alltså Dig som vill vara en del av vårt härliga team.

Arbetstiderna för uppdragen är kl 11-19. De flesta uppdrag är på torsdagar och fredagar men möjligheten finns att jobba övriga dagar i veckan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-04-18
Yrkesbenämning: Demonstratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltid Deltid Anställningstid enligt överenskommelse Lön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-10-05
Referens:
Webbplats: http://caliptus.teamtailor.com/jobs/28935-eventpersonal-saljare-extrajobb-i-arvidsjaur?promotion=6878-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Caliptus
Byängsgränd 22
12040  Årsta Sverige
Hemsida: http://www.caliptus.se/
  
Platsannons

Handledare Ensamkommande Sommarvikarie

Natursköna Arvidsjaur ligger mitt i landskapet Lappland ca. 90 mil norr om Stockholm och 11 mil söder om polcirkeln. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Med ett brett utbud av fritidsaktiviteter och naturen inpå knuten är Arvidsjaur en plats där det är enkelt att trivas. Näringslivet kännetecknas av besöksnäring och handel, träförädling, biltestverksamheter och offentlig sektor.

Arbetsbeskrivning
Som boendehandledare arbetar du på ett HVB-hem med ensamkommande ungdomar som söker asyl eller har fått permanent uppehållstillstånd.
Du ingår i en arbetsgrupp som ansvarar för omsorgen av ungdomarna och är ett nära vuxenstöd för att möjliggöra en fungerande skolgång, aktiv fritid och integration i samhället. Du deltar och handleder i alla aktiviteter som ingår i ett hem som t.ex. matlagning, städning och läxläsning. Arbetet förutsätter god förmåga att bygga förtroendefulla relationer, initiativförmåga och stort eget ansvar. Du behöver också känna dig trygg i att förebygga och hantera konflikter.
I arbetet ingår mycket samverkan med gode män, skola, socialtjänst och föreningsliv så du bör uppskatta och vara duktig på samarbete.
Arbetstiderna är förlagda enligt schema dag, kväll, helg och sovande jour.

Kvalifikationer
Vi söker dig som uppfyller följande grundkrav:
Du har godkända gymnasiestudier och minst 5 års yrkeserfarenhet. Du behärskar det svenska språket både i tal och i skrift samt har goda kunskaper om det svenska samhället. Du har god datavana.

Meriterande för tjänsterna är:
? Eftergymnasial utbildning inom socialt arbete, pedagogik, integration eller område som prövas likvärdigt av arbetsgivaren (t.ex. socionom, socialpedagog, lärare, fritidspedagog, behandlingsassistent, fritidsledare)
? Erfarenhet av arbete med flyktingar, migrations- och mångfaldsarbete och/eller människor i utsatta situationer och kriser.
? Erfarenhet av arbete med ungdomar
? Erfarenhet av dokumentation och journalföring
? Språkkunskaper utöver svenska och engelska

Du behöver ha en god insikt i hur du själv fungerar i möten med människor och förutsätter bl.a förståelse för komplexiteten i mötet mellan olika kulturer.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Före anställning på HVB-hem krävs uppvisande av utdrag ur misstanke och belastningsregistret. Du kan beställa utdraget hos Polisen, https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4427-hvbhem-belastningsregistret/


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-03-08
Yrkesbenämning: Behandlingsassistent/Socialpedagog
Antal platser: 10
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltidHeltid Visstid juni - augMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-20
Referens: Pmpr36.3
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arvidsjaurs kommun
Skogsgatan 1E
93331  ARVIDSJAUR Sverige
Hemsida: www.arvidsjaur.se
  
Platsannons

Vi söker Kursledare inom just Ditt kunskapsområde

SV Norrbotten söker inom just Ditt kunskapsområde

Vi söker kursledare inom en mängd områden eftersom vi ständigt vill utveckla folkbildningen och tror på ett Livslångt lärande. Har du kunskaper inom tex hantverk, konst, hälsa, språk, data/IT, djur/natur/jakt, matlagning, trädgård, media/foto/film, miljö, musik/dans/teater, släktforskning? Då skulle vi vara intresserade av att träffa dig för att höra hur vi kan samarbeta.

Det finns stora möjligheter för dig att själv utforma din kurs när det gäller upplägg och antal träffar. Skulle du vilja hålla en föreläsning om något ämne kan det också vara intressant för oss.

Vi erbjuder dig en introduktion i din roll som kursledare. Pedagogisk utbildning och/eller erfarenhet sedan tidigare är meriterande, men inget krav. Att vara kursledare är utvecklande och stimulerande och går mycket bra att kombinera med ett ordinarie arbete eller studier.


Vi söker dig som brinner för ett speciellt ämne eller område, och som inspireras av att leda en grupp och förmedla dina kunskaper vidare till andra. Att vara kursledare hos oss innebär eget ansvar och därför är det bra att du självständigt kan planera och organisera ditt arbete då du styr mycket av upplägget på egen hand. Som person vill vi gärna att du är social, positiv och engagerad.

Studieförbundet Vuxenskolan är ett bildningsförbund som arbetar med studiecirklar, kurser och kulturarrangemang.

Är du intresserad eller har en kursidé? Vi kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-02-20
Yrkesbenämning: Cirkelledare/Studiecirkelledare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
Merparten av våra kurser är förlagda till kvällstid men även dagtid och helger kan förekomma. Du har stora möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Ersättning betalas ut efter avslutad kurs. Vi erbjuder timlön per studietimme á 45 minuter.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-05-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: arvidsjaur@sv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SV NORRBOTTEN
Stationsgatan 27 A
93332  Arvidsjaur Sverige
Hemsida: http://www.sv.se/avdelningar/sv-norrbotten/
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal