Lediga jobb - Platsannonser kommun för kommun
Platsannonserna hämtades från arbetsförmedlingen: 2017-12-28 12:01

Lediga jobb i Arboga kommun (1984), Västmanlands län

Källahttp://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_över_Sveriges_kommuner
Folkmängd13 895
Täthet42,70Befolkningstäthet (invånare/km² land)
Area419,38Totalareal inklusive havsvattenareal (km²)
Land325,40Landareal (km²)
Sjö6,02Inlandsvattenareal, exkl de fyra stora sjöarna (km²)
Hav0,00Havsvattenareal (km²)

Platsannonser (Källa: http://api.arbetsformedlingen.se)

Platsannons

Bring Citymail söker brevbärare

Är du vår nya kollega?
Nu söker vi fler brevbärare till våra lokalkontor i Arboga / Lindesberg! Som brevbärare jobbar du både med att sortera och dela ut försändelser. I tjänsten ingår också att hålla adressuppgifter uppdaterade samt övriga arbetsuppgifter för att kvalitetssäkra vår leverans av försändelser. Vi använder cykel, moped och bil i utdelningen.

Vem söker vi?
För att jobba som brevbärare behöver du:
. Vara minst 18 år
. Kunna svenska alternativt god engelska
. Värdesätta noggrannhet och kvalitet i ditt arbete
. Trivas med ett fysiskt och rörligt arbete
. B-körkort är ett krav

Vi erbjuder
Som brevbärare på Bring får du ett fritt, rörligt och aktivt arbete med mycket eget ansvar. En av våra främsta styrkor enligt medarbetarundersökningarna är också gemenskapen och samarbetet med kollegorna. Vi fokuserar på vad du kan, inte på vem du är och har en inkluderande företagskultur som respekterar och tillvaratar olikheter.

En start med många möjligheter
Hos oss tar många det första steget in i arbetslivet. Vi har påbörjat en satsning för ökad mångfald och inkludering i företaget utifrån aspekter som etnisk bakgrund, funktionsvariation, fler kvinnor mm. Vi är även samt är en stor ungdomsarbetsgivare. Bring Citymail har en väl utvecklad internrekryteringsprocess och för medarbetare med viljan att växa finns goda möjligheter att gå vidare i företaget, inte bara inom utdelningsorganisationen.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten avser främst behovsanställning. Behovsanställning innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Möjligheterna till tillsvidareanställning är dock goda. Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du mellan 07.00 - 10.00, samt slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 14.00 -17.00. Omfattning ca 10 - 20 timmar/vecka.
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Brevbärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidOmfattning ca 10 - 20 timmar/vecka.Lön Fast tim- eller månadslön enligt kollektivavtal. Lönetrappa tillämpas, för både ordinarie och timanställda. Ingångsnivå timlön 108,63 kr exkl. 12% semesterersättning (121,70 kr inkl. semesterersättning).
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Ansökan Gå in på www.bring.se/brevbarare för att ansöka. Vi vill ha den så snart som möjligt då rekrytering sker löpande. Vi tar inte emot ansökan via e-post. Välkommen med din ansökan!
Arbetsplats: 
Adress: Bring Citymail
Dyensväg 1
73248  ARBOGA 
Hemsida: http://www.bringcitymail.se
  
Platsannons

Resande fältsäljare sökes till fiberuppdrag

hubbr har med framgång arbetat länge med fältsälj. Av tradition arbetar vi med några av Sveriges största uppdragsgivare och under många år har ett stort antal toppsäljare vuxit fram ur våra team.

Nu växlar vi upp för att nå nya höjder.Vi söker seniora fältsäljare med uppdrag att sälja fiberaccesser för en välkänd leverantörs räkning. Startdatum är 8/1 2018.

Om jobbet
Som fältsäljare på hubbr people kommer du att sälja fiberaccesser till privatpersoner. Vi kommer mestadels att befinna oss runt svenska storstäder.Du kommer att ansvara för din egen budget och arbeta mot givna mål. Då projektet kräver lite mer av dig som säljare är erfarenhet meriterande, men med rätt personlighet och inställning kan även du som kommer från andra branscher lära dig uppgiften. Ett intresse för eller tidigare erfarenhet av fiber är alltid välkommet.Då vi reser med bil under arbetsveckorna är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder

- Fast timlön inklusive semesterersättning
- En generös provisionsmodell
- Vi står för resorna till och från arbetsort samt tillhandahåller boende
- Schema efter överenskommelse men med rekommenderade arbetstider mellan 13-20, cirka 22 dagar per månad.
- Löpande visstidsanställning så länge som vi trivs bra med varandra
- De kläder och den utrustning som krävs för att du ska klara arbetsdagen
- En nära kontakt med din arbetsledare som hjälper dig att lyckas
- En del av ett härligt och kompetent team

Vem vi söker
Vi söker dig som har en senior säljprofil, gärna med erfarenhet av fiberförsäljning sedan tidigare. Då vi reser runt ska du med lätthet kunna spendera cirka 20 nätter i månaden utanför din hemkommun. Du skall även ha B-körkort för att kunna vara mobil.Vi söker även dig somär positiv, driven, gärna arbetar mot givna mål och tycker om en utmaning i vardagen. Ett högt engagemang och hög social kompetens är något vi uppskattar. Vem du är och var du kommer ifrån i övrigt spelar mindre roll. Hos oss på hubbr får alla en chans att visa vad de går för.

Att söka en tjänst
För att söka en tjänst följer du angiven länk. Det går även bra att maila ditt cv och personliga brev till eelena.blomkvist@hubbr.se (mailto:eelena.blomkvist@hubbr.se). Om du har fler frågor är du välkommen att kontakta Eelena Blomkvist på 072-2487141. Intervjuer kommer att hållas i Karlstad, Stockholm eller via Skype.

Platserna kommer tillsättas löpande så skicka ditt cv redan idag!
Publiceraddatum: 2017-12-27
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Anställningstid enligt överenskommelseLön enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://career.hubbr.se/jobs/68416-resande-faltsaljare-sokes-till-fiberuppdrag?promotion=26836-arbetsformedlingen
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: hubbr
Gustavslundsvägen 143
16751  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.hubbr.se/
  
Platsannons

Systemtekniker SAP Basis

Som anställd på Försvarsmaktens IT-Driftcentral är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Sektionen SAP & Unix är en av sex sektioner inom IT-Driftcentralen och ansvarar bland annat för drift och vidmakthållande av Försvarsmaktens SAP-miljöer för att kontinuerligt motsvara verksamhetens krav på tillgänglighet, prestanda och säkerhet.

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av SAP-drift och gärna i stora organisationer med komplexa, blandade miljöer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som är duktig på SAP Basis. Tjänsten innebär att du är en del av ett team som ansvarar för löpande drift av systemen. Det ingår även att vara delaktig i att modernisera och automatisera funktioner inom området. Att revidera teknisk dokumentation samt redovisa och dokumentera pågående och avslutade arbeten är en naturlig del av vardagen.

Du som söker är villig att lära dig nya saker inom hela kompetensområdet och tar ett stort ansvar för dina åtaganden. Vi arbetar aktivt med att använda supporterade versioner på mjuk- och hårdvara, detta medför att vi kontinuerligt vidarutbildar vår personal.

Vi ser att du som person är analytisk, har en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Att du har dokumenterad erfarenhet av ett självständigt och målinriktat arbete ser vi som en självklarhet, då arbetet utförs i samarbete med såväl förvaltning och levererande projekt.

Kompetens


• Högskoleutbildning med inriktning IT /data eller erfarenhet som bedöms motsvarande är ett krav
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
• B-körkort är ett krav

Kunskaper om och flera års arbetserfarenhet inom ett eller flera av följande områden:


• UNIX operativsystem
• SAP ECC, SRM, BW, EP, GTS, BO, SLD, Web Dispatcher, TDMS, TREX, Solution Manager
• DB2 och HANA databaser

Arbetserfarenhet inom följande är meriterande:

Erfarenhet av att arbeta enligt ITIL är meriterande.
Erfarenhet av att arbeta utifrån agila principer och förhållningssätt.

Upplysningar
Upplysningar om befattningen lämnas av Magnus Nordahl (rekryterande chef) eller Peter Carlsson (avdelningschef), 0589-40 400 (vxl).

Fackliga företrädare
SACO Pär Lohman, 0589-408 33
OFR/S Clarence Arnstedt, 013-28 45 44
SEKO Hans Monthan, 070-215 13 44

Omfattning, placering, tillträde m.m.
Tillsvidareanställning, heltid (sex månaders provanställning tillämpas).
Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Arboga.
Beredskap samt arbete på annan ort kan ingå i tjänsten. 

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet.

 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Systemadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14425
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 1001
73226  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Stödassistent till korttidsboendet Solögat

Bara en halvtimma från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Socialförvaltningen, Verksamheten för funktionshinder ansvarar för att ge stöd och service enligt LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). LSS är en rättighetslag som ska garantera personer med omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar goda levnadsvillkor, att de får den hjälp de behöver i det dagliga livet och att de kan påverka vilket stöd och vilken service de får. Målet är att den enskilde får möjlighet att leva som andra.
Solögat är ett korttidsboende där den enskilde vistas tillfälligt. Korttidsvistelse kan både tillgodose behov av miljöombyte och rekreation och ge möjlighet till personlig utveckling. Genom korttidsvistelse ska anhöriga kunna ges avlösning och utrymme för avkoppling.
Det är för närvarande 16 barn/unga vuxna (6-26 år) som har insatsen.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med övriga medarbetare på enheten att ge det stöd och den service brukarna är i behov av. Du arbetar systematiskt med dokumentation, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering för att kvalitetssäkra stödinsatserna.
I arbetet ingår även arbete på fritids (korttidstillsyn i anslutning till skoldagen samt under lov) för skolbarn över 12 år.

Kvalifikationer
Vård och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning,
Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt/pedagogiskt arbete eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
Du har god samarbetsförmåga och ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt samt förmåga att skapa förtroende.
Du är lugn och stabil samtidigt som är har en empatisk förmåga så att du kan sätta dig in i någon annans situation.
Du har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig och agerar.

Övriga meriter
Tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Goda datakunskaper.
God förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift.
Erfarenhet av modern teknisk (hjälpmedel som dator, surfplatta och telefon).
Erfarenhet av sociala berättelser, seriesamtal och tecken som stöd.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstid och omfattning
75 % tillsvidare.
Schemalagd arbetstid dag och kväll. Arbete varannan helg. Sovande jour kan förekomma.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, individuell lönesättning.

Kontakt
Enhetschef Sari Korpi, 0589-876 17.

Facklig kontakt
Kommunal Arboga: 0589-61 17 09, 010-442 81 87.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-01-31.

Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Ref nr 734/17.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt från annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 734/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arboga.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arboga kommun
Box 45
73221  ARBOGA Sverige
Hemsida: www.arboga.se
  
Platsannons

Stödassistenter till Daglig verksamhet

Bara en halvtimma från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Socialförvaltningen, Verksamheten för funktionshinder ansvarar för att ge stöd och service enligt LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). LSS är en rättighetslag som ska garantera personer med omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar goda levnadsvillkor, att de får den hjälp de behöver i det dagliga livet och att de kan påverka vilket stöd och vilken service de får. Målet är att den enskilde får möjlighet att leva som andra.

Arbetsuppgifter
Verksamheten ska erbjuda den enskilde stimulans, utveckling och gemenskap. Den Dagliga verksamheten/sysselsättningen ska utformas med hänsyn till den enskildes förmågor, behov och funktionsnedsättning.
Du kommer tillsammans med övriga medarbetare på enheten att ge det stöd och den service brukarna är i behov av. Du arbetar systematiskt med dokumentation, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering för att kvalitetssäkra stödinsatserna.

Kvalifikationer
Vård och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning,
Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt/pedagogiskt arbete eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
Du har god samarbetsförmåga och ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt samt förmåga att skapa förtroende.
Du är lugn och stabil samtidigt som är har en empatisk förmåga så att du kan sätta dig in i någon annans situation.
Du har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig och agerar.

Övriga meriter
Tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Goda datakunskaper.
God förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift.
Erfarenhet av modern teknisk (hjälpmedel som dator, surfplatta och telefon).
Erfarenhet av sociala berättelser, seriesamtal och tecken som stöd.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Körkort
Körkort är ett krav.

Arbetstid och omfattning
90 %, tillsvidare på Ekvägen 3,
50 %, vikariat på Ekvägen 7 (Ek-Loppan) tom 2018-07-06
Arbetstid vardagar dagtid.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, individuell lönesättning.

Kontakt
Enhetschef Sari Korpi, 0589-876 17.

Facklig kontakt
Kommunal Arboga: 0589-61 17 09, 010-442 81 87.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-01-31.
Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Ref nr 732/17.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt från annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 732/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arboga.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arboga kommun
Box 45
73221  ARBOGA Sverige
Hemsida: www.arboga.se
  
Platsannons

Stödassistent till servicebostaden Västermovägen

Bara en halvtimma från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Socialförvaltningen, Verksamheten för funktionshinder ansvarar för att ge stöd och service enligt LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). LSS är en rättighetslag som ska garantera personer med omfattande och varaktiga funktionsnedsättningar goda levnadsvillkor, att de får den hjälp de behöver i det dagliga livet och att de kan påverka vilket stöd och vilken service de får. Målet är att den enskilde får möjlighet att leva som andra.
Servicebostaden är en fristående lägenhet med gemensamma utrymmen för de personer som har insatsen på Västermovägen. I nuläget är det sex lägenheter som tillhör verksamheten. Lägenheterna ligger i samma hus eller i nära anslutning. I insatsen Bostad med särskild service ingår omvårdnad, kultur och fritid.

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med övriga medarbetare på enheten att ge det stöd och den service brukarna är i behov av. Du arbetar systematiskt med dokumentation, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering för att kvalitetssäkra stödinsatserna. I arbetet ingår även boendestöd enligt SoL (socialtjänstlagen).

Kvalifikationer
Vård och omsorgsprogrammet med inriktning funktionsnedsättning,
Barn och fritidsprogrammet med inriktning socialt/pedagogiskt arbete eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.
Du har god samarbetsförmåga och ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt samt förmåga att skapa förtroende.
Du är lugn och stabil samtidigt som är har en empatisk förmåga så att du kan sätta dig in i någon annans situation.
Du har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig och agerar.

Övriga meriter
Tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.
Goda datakunskaper.
God förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift.
Erfarenhet av modern teknisk (hjälpmedel som dator, surfplatta och telefon).
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort
Körkort är ett krav.

Arbetstid och omfattning
75 % tillsvidare.
Schemalagd arbetstid dag/kväll/sovande jour. Arbete varannan helg.
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, individuell lönesättning.

Kontakt
Enhetschef Sari Korpi, 0589-876 17.

Facklig kontakt
Kommunal Arboga: 0589-61 17 09, 010-442 81 87.

Ansökan
Sista ansökningsdag 2018-01-31.
Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Ref nr 733/17.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt från annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Stödassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 733/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arboga.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arboga kommun
Box 45
73221  ARBOGA Sverige
Hemsida: www.arboga.se
  
Platsannons

Sommarjobba 2018 hos Folktandvården Västmanland AB

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Om arbetsplatsen 

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Till sommaren 2018 så finns det möjlighet att söka sommarjobb vid våra kliniker i länet. Vi erbjuder ett begränsat antal platser.

Ta chansen och starta din tandvårdskarriär hos oss!


Kvalifikationer

Sommarjobb erbjuds till tandläkare – och tandhygienist studenter, även elever som studerar till tandsköterska kan erbjudas sommarjobb.

Du kommer att arbeta med både barn, unga samt vuxentandvård. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Arbetet som sommarjobbare hos oss förutsätter att du kan kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård.


Vad kan vi erbjuda vi dig? 

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser.

Arbetsuppgifter och schemat bestäms i samråd med klinikchefen för den klinik som Du kommer att sommarjobba på. Anställningsvillkor

Sommarjobb i perioden juni, juli, augusti under en period av fyra (4) veckor. Perioden kan förlängas men det sker i dialog med aktuell klinik.

Vänligen ange i din ansökan vilken klinik som du söker sommarjobb hos.


Kontaktperson: På vår webbplats så finns kontaktuppgifter till respektive klinik

Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.


Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.


Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.


Följ oss på Facebook | Twitter | Linkedin
Läs mer om oss på regionvastmanland.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Tandsköterska
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
11 dagar - 3 månaderHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-28
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4573
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Region Västmanland
73245  Arboa Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

VA-projektör/VA-ingenjör

Bara en halvtimma från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Tekniska förvaltningen i Arboga söker en VA-projektör/VA-ingenjör.

Arboga är en mötesplats med cirka 13 800 invånare. Staden ligger med pendelavstånd till de större städerna Örebro, Västerås och Eskilstuna. Vårt övergripande mål är att Arboga ska växa och utvecklas i regionen och det pågår ett antal spännande projekt i staden där behovet av en engagerad VA-projektör/VA-ingenjör är stort.

Tekniska förvaltningen har ca 150 anställda fördelat på avdelningarna; VA-, Administration & service, kost-, drift-, plan- samt projekt- och gatuavdelningen.

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare där du får vara med och arbeta med VA-frågor i första hand men även andra kommunaltekniska frågor kan bli aktuella. VA-avdelningen producerar dricksvatten, vårt viktigaste livsmedel samt utför miljövårdande insats vid avloppsreningsverken innan vattnet återbördas till naturen. VA-branschen är under stark utveckling och kan därför betraktas som en framtidsbransch.

Arbetsuppgifter
Din uppgift är att självständigt projektera och upprätta underlag för upphandling av VA-ledningsarbeten. Det innebär att du utreder, projekterar och dokumenterar. Kalkylering och kostnadsuppföljning ingår också som en viktig del i arbetet. Till stöd används VABA:s ledningsnätsdatabas och Auto Cad ritat ledningsnät. Du kommer även arbeta med förnyelseplanering och anslutningsfrågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom området och erfarenhet av arbete med vatten- och avloppsledningsnät med tillhörande frågor. Erfarenhet av projekteringsarbete är meriterande. Förmåga att fatta självständiga beslut är nödvändiga egenskaper för att klara av tjänsten.
VI lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort är ett krav.

Arbetstider och omfattning
Heltid, tillsvidaretjänst. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön och individuell lönesättning tillämpas.

Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.


Kontakt
VA-chef: Ulf Zackrisson, tfn 0589-870 89, e-post ulf.zackrisson@arboga.se


Fackliga kontaktpersoner
Vision: Carl-Johan Victorin, 0589-870 83.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2018-01-31
Observera att urval sker löpande under ansökningstiden!

Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php referensnr 107/17.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss all kontakt från annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Väg- och vattenbyggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: 107/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arboga.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arboga kommun
Box 45
73221  ARBOGA Sverige
Hemsida: www.arboga.se
  
Platsannons

Systemingenjör Gripen Test Equipmen

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln. Avdelningen Test Equipment designar, producerar och supporterar testutrustningar för bland annat underhåll av elektroniken i Gripenplattformen. Avdelningen tillhandahåller även support och service för sina produkter till andra Saab-enheter. Idag är vi ca 60 anställda men är inne i en expansiv fas där vi behöver bli fler personer.Din framtida utmaning
Du kommer som systemingenjör hos oss att ingå i ett utvecklingsteam med fokus på att utveckla och leverera avancerade elektroniktestlösningar för våra automatiserade testsystem. Arbetet innehåller konceptstudier, kravhantering, design av testsystem och utveckling av våra testarlösningar. Jobbet innebär arbete med både hårdvara och med mjukvara för våra testsystem. Då vi arbetar i utvecklingsteam ställs stora krav på samarbetsförmåga och vi ser att du med tiden tar en ledande roll i dessa team.

Den du är idag
Vi tror att du idag har en bakgrund som elektronik- eller dataingenjör med viljan att lyfta blicken till en systemnivå.
En framgångsfaktor för systemingenjörer hos oss är samarbetsförmåga eftersom vi arbetar brett över flera team och har kontaktytor mot andra Saab-enheter. Då vi kommer att ha mycket jobb framgent tror vi att du är en person som kan ta egna initiativ och jobba på ett strukturerat sätt för att leverera de åtaganden som åligger dig.
Vi ser att du har en relevant eftergymnasial utbildning som civil- alternativt högskole-ingenjör inom till exempel datateknik, elektroteknik eller närliggande område. Resor kan förekomma i tjänsten. Vi söker både juniora och seniora ingenjörer.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.
Rekryteringen sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Installationsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=53223
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

FMV söker Sektionschef till Försvarsmakten Centrallager i Arboga

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar tillsammans med goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

FSV Försörjning anskaffar, vidmakthåller och avvecklar förnödenheter åt Försvarsmakten. Logistiken ska vara effektiv och innebära en hög tillgänglighet för alla typer av förnödenheter. Försvarmaktens Centrala Lager, FMCL, skapar nytta för FM genom att ta emot och leverera materiel i tid, till rätt kostnad och till rätt kvalitet. Genom kunskap om hur materielen ska lagras och levereras är vi delaktiga i att göra FM verksamhet möjlig. Våra attityder och arbetssätt präglas av ömsesidigt förtroende för att kunna leverera försvarslogistik när och där den behövs.Ditt arbete som sektionschef

Som sektionschef ansvarar och leder du den operativa driften på din sektion. Du ser till att sektionen fungerar effektivt och levererar med hög kvalitet, enligt uppsatta mål och i enlighet med fastställda processer. Du ansvarar för planering, verkställande och uppföljning av verksamheten och ser till att nödvändiga prioriteringar görs. Du deltar i enhetens ledningsgrupp och samverkar med övriga sektionschefer för att nå övergripande mål. Som sektionschef har du personal och arbetsmiljöansvar för sektionen, vilket bland annat innefattar att leda personalen,. Du säkerställer även att rätt bemanning och kompetens finns på plats och att kompetensutvecklingen fungerar bra.

 Våra förväntningar på dig 

Arbetet som sektionschef på FMCL kräver att du har god kunskap inom logistik som lager, transport och distribution. Har du erfarenhet av storlagerdrift och att arbeta i affärssystem, gärna SAP, är det en stor fördel. Du har erfarenhet av ledarskap, har du haft en chefsposition och arbetat i ledningsgrupp, är det meriterande.

Du har lägst gymnasieutbildning med förvärvad arbetslivserfarenhet, meriterande är akademisk utbildning eller påbyggnad. Vi ser gärna att du även har kunskap om Försvarsmaktens verksamhet och materiel.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift samt har goda datakunskaper. Du har som lägst körkort B.

Med ditt ledarskap skapar du engagemang och delaktighet samt uttrycker en positiv attityd till vårt arbete, verksamheten och organisationen. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och kan motivera dina medarbetare. Du är trygg i dig själv relatera till andra på ett lyhört sätt. Du har en ekonomisk medvetenhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Tord Vikström - OFR/S, Anette Tordarve och Leif Ohlsson – SEKO. Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Ritma Klucis på telefon 072-350 10 71.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Arboga. Provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Du ska vara svensk medborgare.

Sista ansökningsdag är 2018-01-10.

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Lagerchef
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2322
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
FMV
73226  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  
Platsannons

Butikssäljare till Netto i Arboga

Som butikssäljare deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken, såsom varumottagning, upplockning och kassatjänst. En dag på Netto innebär högt tempo och mycket att göra samtidigt som du ska vara Nettofamiljens trevliga ansikte utåt gentemot våra kunder.

Är du vår nya butikssäljare?
Du har nu möjlighet att bli en del av vårt fantastiska team!

Vi söker dig som har en positiv inställning och är engagerad. För att trivas med arbetsuppgifterna ska du vara flexibel och tycka om att jobba fysiskt i ett högt tempo. Du har hög arbetsmoral, är driven och vill bidra till din egen utveckling och Nettofamiljens framgång.

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från livsmedelsbranschen eller konceptföretag.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Netto Marknad Sverige AB är en del av Dansk Supermarked Group, Danmarks största retail kedja med över 50 000 anställda och verksamhet i fyra länder. Den 8 maj 2002 öppnade den första Nettobutiken i Sverige, i Trelleborg. Idag har vi mer än 160 butiker i Sverige och fortsätter att växa. Oavsett var i organisationen du befinner dig är vårt mål att varje dag arbeta för att ge våra kunder de bästa möjliga varorna till det lägsta möjliga priset. Vi vill göra det möjligt för alla att välja den goda kvaliteten, fina delikatesser och ekologiska varor.
Publiceraddatum: 2017-12-22
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidAnställningen är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Vi ser fram emot din ansökan och uppmuntrar dig till att inkomma med dina ansökningshandlingar snarast möjligt då urval sker löpande. 20%-40%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-18
Referens:
Webbplats: https://netto.se/karriaer/lediga-tjaenster/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Netto Marknad Sverige AB
Blackebergsvägen 14
31184  Falkenberg Sverige
Hemsida: http://www.netto.se
  

Platsannons

INRIKTNING MILJÖTILLSYN

Västra Mälardalens Myndighetsförbund är ett kommunalförbund med Arboga och Kungsörs kommuner som medlemmar. Förbundets uppgifter är att utföra kommunernas uppgifter inom miljö- och hälsoskyddsområdet samt uppgifter inom plan- och bygglagens område. Förbundet ansvarar också för kommunernas energirådgivning.

Förbundets kontor är förlagt till Arboga i trevliga lokaler i Högskolecentrum, nära Arboga järnvägsstation. Arboga har goda pendlingsmöjligheter med tåg (25 min från Örebro, 30 min från Västerås och 25 min från Eskilstuna). Förbundets kontor har två enheter, miljö- och hälsoskyddsenheten och bygglovenheten samt en central administration. Totalt har förbundet 19 anställda.

Tjänstens arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter för den lediga tjänsten är tillsyn och handläggning inom miljöbalkens områden miljöfarlig verksamhet och lantbruk. Även andra arbetsuppgifter inom miljöbalkens område kan bli aktuella.

Kvalifikationer för tjänsten
Universitets/högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan universitets/högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet från myndighetsutövning inom miljö- och hälsoskyddsområdet är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att arbeta självständigt. Du kan planera, organisera och utföra arbetet på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Arbetet förutsätter att du har god förmåga att möta människor i olika situationer och kan formulera dig väl i både tal och skrift. Att arbeta som inspektör innebär många kontakter med verksamhetsutövare, myndigheter och allmänhet varför stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: miljo.bygg@vmmf.se
Övrigt: Ansökan skickas till Västra Mälardalens Trygghetsförbund, Box,19, 73221 Arboga
Arbetsplats: 
Adress: Västra Mälardalens Myndighetsförbund (VMMF)
Box 19
73221  ARBOGA 
Hemsida: http://www.vmmf.se
  

Platsannons

INRIKTNING LIVSMEDEL

Västra Mälardalens Myndighetsförbund
Västra Mälardalens Myndighetsförbund är ett kommunalförbund med Arboga och Kungsörs kommuner som medlemmar. Förbundets uppgifter är att utföra kommunernas uppgifter inom miljö- och hälsoskyddsområdet samt uppgifter inom plan- och bygglagens område. Förbundet ansvarar också för kommunernas energirådgivning.

Förbundets kontor är förlagt till Arboga i trevliga lokaler i Högskolecentrum, nära Arboga järnvägsstation. Arboga har goda pendlingsmöjligheter med tåg (25 min från Örebro, 30 min från Västerås och 25 min från Eskilstuna). Förbundets kontor har två enheter, miljö- och hälsoskyddsenheten och bygglovenheten samt en central administration. Totalt har förbundet 19 anställda.

Tjänstens arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter för vikariatet är kontroll/tillsyn och handläggning inom livsmedelsområdet samt inom områdena folköl, tobak, elektroniska cigaretter och receptfria läkemedel. Även arbetsuppgifter inom miljöbalkens område kan bli aktuella.

Kvalifikationer för tjänsten
Universitets/högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet eller annan universitets/högskoleutbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet från myndighetsutövning inom livsmedelsområdet är meriterande. Du har god samarbetsförmåga och är bra på att arbeta självständigt. Du kan planera, organisera och utföra arbetet på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Arbetet förutsätter att du har god förmåga att möta människor i olika situationer och kan formulera dig väl i både tal och skrift. Att arbeta som inspektör innebär många kontakter med verksamhetsutövare, myndigheter och allmänhet varför stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidt.o.m. 190228 (med eventuell förlängning)
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-17
Referens:
Webbplats:
Epostadress: miljo.bygg@vmmf.se
Övrigt: Ansökan skickas till Västra Mälardalens Myndighetsförbund, Box, 19, 73221 Arboga
Arbetsplats: 
Adress: Västra Mälardalens Myndighetsförbund (VMMF)
Box 19
73221  ARBOGA 
Hemsida: http://www.vmmf.se
  
Platsannons

Administratör

Bara en halvtimma från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Tekniska förvaltningen söker dig som vill ha ett omväxlande och utmanande arbete där du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling.
Förvaltningen har ca 150 anställda fördelat på avdelningarna; Administration & service, VA-, kost-, drift-, plan- samt projekt- och gatuavdelningen. Som administratör ingår du i avdelningen Administration & service som har en central roll för samordning och utveckling inom förvaltningen.
För oss är du viktig och vi arbetar för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

Arbetsuppgifter
Arbetet som administratör är händelserikt med ansvar för ärendehanteringen inom förvaltningen. Det innebär bland annat registrering, sekreterarskap i nämnden, arkivering, utlämnande av allmän handling samt stöd till handläggare. Vi står också inför ett spännande utvecklingsarbete med digitalisering och som administratör har du en viktig roll inom förvaltningen.
Kontakt med medborgare ingår som en naturlig del i arbetet och du fungerar som ett stöd för verksamheten i frågor som rör offentlighet och sekretess. Tillsammans med övriga medarbetare inom avdelningen deltar du i det fortlöpande arbetet med att ta fram gemensamma rutiner och riktlinjer samt driva de utvecklingsprojekt som är aktuella.

Kvalifikationer
Du har utbildning från högskola/universitet med samhällsvetenskaplig, eller motsvarande inriktning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med informationsförvaltning inom offentlig sektor och god kännedom om myndigheters ärende- och dokumenthantering samt vilka lagar som styr området. Det är även meriterande om du har färdigheter i dokument- och ärendehanteringssystem.
Du ska ha goda datakunskaper (office-programmen) och kunna uttrycka dig mycket bra i tal och skrift på svenska. Vi ser gärna att du har intresse för att utveckla rutiner och arbetssätt samt att arbeta med digitalisering och teknik inom området. Det är viktigt att du ser samverkan och utveckling som framgångsfaktorer.
Som person är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du serviceinriktad, har ett positivt förhållningssätt och är tillmötesgående i kontakten med andra. Du är tydlig och pedagogisk.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vid all rekrytering tillämpar vi vår likabehandlingsplan.

Arbetstid
Heltid, tillsvidare. Tillträde efter överenskommelse.

Lön
Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktpersoner
Administrativ chef/Avdelningschef Linda Pedersen, tfn 0589-871 15 linda.pedersen@arboga.se

Facklig företrädare
Vision: Carl-Johan Victorin, 0589-870 83.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2018-01-10
Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Refnr 106/17

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt från annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Administrativ assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-10
Referens: 106/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arboga.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arboga kommun
Box 45
73221  ARBOGA Sverige
Hemsida: www.arboga.se
  
Platsannons

Driftoperatör Nät

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som driftoperatör svarar du för att ge 2nd line support av Försvarsmaktens IT-system. På avdelningen arbetar ett flertal driftoperatörer och systemtekniker med olika inriktningar inom IT-drift.

Som driftoperatör kommer du framförallt att jobba med daglig drift, säkerhet och övervakning av befintliga nätverksmiljöer. I arbetsuppgifterna ingår att göra installationer, felsökning, optimering, konfigurering samt larmsättning mot övervakningsplattform.

Kvalifikationer
• Högskoleutbildning med inriktning IT/data eller motsvarande
• Dokumenterad kunskap och flera års erfarenhet av följande är önskvärt:
o Drift/underhåll av stora nätverk baserade på Ciscoprodukter
o Goda kunskaper om TCP/IP
o Goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift
o B-körkort

Meriterande
• Erfarenhet/kunskap om följande är meriterande:
• Arbete enligt ITIL
• Kännedom om Försvarsmaktens IT system
• Brandväggar / Färist
• Övervakningsplattformar
• Signalskyddsutrustning
• Projektarbete

Vi söker dig som har erfarenhet av IT-relaterade arbetsuppgifter och gärna i stora organisationer med komplexa, blandade miljöer. Vi tror att du har arbetat några år med drift av nätverk uppbyggda på Ciscoprodukter.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du som person har är analytisk, har en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Att du har dokumenterad erfarenhet av ett självständigt och målinriktat arbete ser vi som meriterande, då delar av arbetet utförs i projektform. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi strävar efter jämställdhet och välkomnar därför sökande från båda könen oberoende etnisk bakgrund.

Övrigt
Tillsvidareanställning, heltid (sex månaders provanställning tillämpas).
Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Arboga.
Beredskap kan även komma att ingå i tjänsten

Upplysningar om befattningen lämnas av Martina Fransson (rekryterande chef) eller Peter Carlsson (avdelningschef), 0589-40 400 (vxl).

Fackliga företrädare
SACO Pär Lohman, 0589-408 33
OFR/S Clarence Arnstedt, 013-28 45 44
SEKO-F Jörgen Stehn, 070-677 99 21
OFR/O Ola Selvin, 013-28 37 89

Sista ansökningsdatum är 2018-01-14.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Dataoperatör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14866
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Försvarsmakten
10786  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  

Platsannons

Kundförvaltare - Arboga

D. Carnegie & Co (publ) är ett bostadsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och projekt. Fokus ligger på Stockholmsregionen. Fastighetsbeståndet består av drygt 18.000 lägenheter och cirka 1,4 miljoner kvadratmeter uthyrbar yta, varav 130 000 kvm kommersiell yta. Företaget förvaltar i egen förvaltning och har en egen beprövad modell för successiv och effektiv renovering av fastigheterna, som gör det möjligt att renovera enskilda lägenheter när dessa blir lediga. Vi har som mål att hela fastigheter och de områden de ligger i ska bli som nya när processerna är klara.
Bolagets aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

D. Carnegie & Co har ca 230 anställda och vi finns på 15 orter i Mälardalsområdet. Läs mer om oss på www.dcarnegie.se.

Vi söker en engagerad KUNDFÖRVALTARE med säljinriktning till våra fastigheter i Västmanland (Arboga, Köping, Västerås)
Vi erbjuder dig som vill jobba som kundförvaltare ett ansvarsfullt och stimulerande arbete. Du får möjlighet och jobba inom en utvecklingsorienterad organisation!

I denna roll är ditt övergripande ansvarsområde uthyrning av våra lägenheter och lokaler. Du arbetar som en självständig och flexibel resurs i förvaltningsteamet och bistår områdeschefen i det dagliga arbetet.

Dina övriga huvudsakliga arbetsuppgifter består i


• Alla typer av kundrelaterade ärenden i den dagliga verksamheten
• Främja interna omflyttningar från orenoverade lägenheter till renoverade (enligt vår affärsmodell)
• Uthyrning av bostäder, garage, P-platser och förråd
• Ta emot och följa upp serviceanmälningar
• Verka för att hyresgäster utnyttjar möjligheter och erbjudanden på Mina Sidor
• Omvärldsbevakning av hyresnivåer avseende bostäder, garage och P-platser
• Lägenhetsbesiktningar
• Administrativa arbetsuppgifter i bl a fastighetssystemet
• Initiera och bedriva potentiella uppsägningsärenden enligt lathund framtagen av Fastighetsägarna
• Verka för att såväl befintliga kunder som övriga externa aktörer har en god perception av bolaget.

Arbetet innebär att lyssna på och skapa mervärden för våra kunder och se till att förväntningar infrias och gärna överträffas på ett kundorienterat och affärsmässigt sätt.

Lämplig utbildningsbakgrund är YH-utbildning till fastighetsförvaltare. 
Tidigare erfarenhet från fastighetsförvaltning eller som fastighetsmäklare är en stor fördel. Alternativt är erfarenhet från service- eller säljyrke högt värderat. Utöver detta har du goda datakunskaper, och du behöver behärska svenska väl i både tal och skrift. Det är ett stort plus om du behärskar ytterligare språk. Du ska ha körkort.

Som person är du utpräglat serviceinriktad och har mycket driv - du gillar att ta egna initiativ och att ha många bollar i luften samtidigt. Lyhördhet och empati är viktiga egenskaper då vi arbetar med och i människors hem och bostad. Du trivs med varierande arbetsuppgifter och är van att arbeta såväl i grupp som ensam. Vi söker dig som är lyhörd, ansvarstagande, engagerad och affärsmässig!

Tjänsten är placerad i Arboga, men arbete övriga områden i regionen ingår.
Tjänsten ska tillsättas snarast och löpande urval sker. Din ansökan önskar vi senast den 15 januari. 

Vill du veta mer? Kontakta Marie Persson, HR-chef på 08-522 966 03 eller vår områdeschef Magnus Munter, 070-203 53 74.
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Fastighetsförvaltare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratFast månadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://www.dcarnegie.se/om-oss/bli-medarbetare/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=155
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: D.Carnegie
Kapellgatan 29A
73245  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.dcarnegie.se/
  
Platsannons

FMV söker Handläggare för utbytesenheter

Har du några års erfarenhet av tekniska beredningar? Har du erfarenhet av planering inom logistik och inköp? Då kan du vara den handläggare vi söker! 

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Du kommer att tillhöra avdelningen FSV Försörjning som arbetar med effektiv försvarslogistik så att bla utbytesenheter (UE), ska finnas tillgängligt kontinuerligt över tiden, när och där Försvarsmakten behöver den.

I dag är vi en Enhet, Kundsupport och UE planering. Vi är 16 medarbetare och vi söker dig, som är driven och engagerad i ditt arbete. Tillsammans har vi möjlighet att påverka, varför du måste ha förmåga att hitta nya lösningar och fatta snabba beslut.

Ditt arbete som UE-handläggare

Som handläggare arbetar du med varierande frågor för att skapa en effektiv försörjning av utbytesenheter till främst Försvarsmakten och FMV. Tekniska beredningar, behovsplanering samt kontinuerliga kund- och leverantörskontakter är dagliga arbetsuppgifter. Som handläggare arbetar du med inköp av tjänster.

Resor och beredskap förekommer i tjänsten.

Våra förväntningar på dig

Du har erfarenhet av tekniska beredningar samt av att arbeta i projekt. Vi vill att du har erfarenhet av planering vad avser logistik. Vidare har du kunskaper i att förstå och ta till dig teknisk dokumentation samt goda kunskaper att dokumentera. Vi ser gärna att du har kunskaper och förståelse för verksamhet inom Försvarsmakten samt FMV.

Du har en slutförd gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Alternativt annan utbildning kompletterat med erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma som likvärdig.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift samt har goda Officekunskaper, gärna även kunskaper i affärssystemet SAP och UEF. Har du kunskaper inom Integrated Logistic Support (ILS) så ses det som en merit. Du har som lägst B-körkort.

Vi söker dig som är flexibel och har förmågan att planerar och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara både självgående och ha en god samarbetsförmåga samt kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Pernilla Kjellgren - SACO, Gerhard Woll – SEKO, Robert Brännkärr - Försvarsförbundet och Göran Mattson - Officersförbundet. Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV:s Växel). Vi kommer att ha intervjuer löpande under ansökningstiden.

Vid frågor ber vi dig kontakta Mikael Andersson på telefon 070 83 11 826.

Tjänsten är tillsvidare med inledande provanställning 6 mån. Placering i Arboga.

Sista ansökningsdag är 180128

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-12-21
Yrkesbenämning: Materialplanerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2312
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
FMV
73226  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  
Platsannons

Test- och installationstekniker för fordonselektronik till TelliQ

TelliQ har funnits i 15 år och säljer produkter och tjänster inom telematik och IoT till företag där fordon och maskiner är centrala för verksamheten. Nu söker vi dig med stort teknikintresse som vill arbeta såväl praktiskt som teoretiskt till en spännande roll där du både får utföra mjuk- och hårdvaruinstallationer liksom test i labbmiljö. Efter flertalet rekryteringar till TelliQ kan vi med säkerhet säga att du kommer till en fartfylld arbetsplats!

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för TelliQs räkning en installationstekniker till teamet för hårdvara. Som tekniker, testare och installatör kommer du att ha en central roll i utvecklingen av nya och befintliga hårdvarulösningar. Teamet som består av ett 10-tal personer ansvarar för framtagande, uttestning och kvaliteten gällande hårdvara/mjukvara för alla affärsområden.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos TelliQ.

ARBETSUPPGIFTER
Som installationstekniker kommer du:


* Testa och verifiera hårdvara/mjukvara, både i labbmiljö och i fordon.
* Genomföra och dokumentera installationer
* Konfigurera hårdvara
* Ta fram testkablage
* Kontrollera och felsöka installationer, både internt och ute hos kund.
* Du kommer få möjlighet att genomföra vissa resor både inom och utanför Sverige


VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse samt har en vilja att hela tiden utveckla din kompetens. Kommer du ifrån bilbranschen med liknande erfarenhet är sannolikheten stor att det är just dig vi söker efter! För att lyckas och trivas i rollen vill vi att du har:


* Erfarenhet av att installera och driftsätta elektronik i fordon/maskiner
* Ett par års erfarenhet av elinstallationer eller fordonsinstallationer
* Kunskap i att skapa dokumentation av såväl testresultat som installationsanvisningar
* God datorvana med erfarenhet av konfigurationsverktyg
* B-körkort
* God svenska och engelska i tal och skrift


Som person är du framåt och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och har ett öppet sätt att kommunicera på. Då test och verifiering ingår i tjänsten bör du ha lätt för att uttrycka dig i text för att kunna dokumentera utfört arbete – likväl trivs du med variationen i praktiska uppgifter så som montering.

ÖVRIG INFORMATION


* Start: Snarast, uppsägningstid tas i beaktande
* Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
* Lön: Fast månadslön
* Placering: Arboga
* Kontaktuppgifter: Oskar Bernling, 070-414 30 68
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TelliQs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!


SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET
TelliQ är ett snabbt och spännande tillväxtbolag med bas i Arboga med kunder över hela världen. ”Vi gillar utmaningar och än har vi inte stött på behov eller önskemål som våra standard- eller kundanpassade telematiklösningar inte har klarat. Över 3000 företag, från Atlas Copco till den lokala hantverkaren, har med hjälp av våra tjänster såsom elektroniska körjournaler, positionering, ledningssystem, arbetsorderhantering och produktionsuppföljning en ständig överblick och kontroll över sina fordon, maskiner och anläggningar.”

TelliQ har kollektivavtal via IT- och telekombolagen och vi anstränger oss för att ha en prestigelös och familjär stämning. Gillar du att träna så nyttjar du vårt friskvårdsbidrag till att träna på Arboga Gym som bokstavligen ligger dörr i dörr med oss, du behöver inte ens ta på dig ytterkläderna.
Publiceraddatum: 2017-12-20
Yrkesbenämning: Installationstekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltidHeltid Dagtid med flexEnligt avtal
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-20
Referens: 14998980
Webbplats: http://www.academicwork.se/jobad/test-och-installationstekniker-for-fordonselektronik-till-telliq/14998980?apply=1
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Academic Work
Fridhemsgatan 2
70232  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.academicwork.se
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till kvinna i Arboga

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Arboga, en kvinna i 40-års åldern som har en CP-skada.

Om tjänsten:

Kunden sitter i rullstol och behöver hjälp med vardagliga saker så som förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien, matlagning och hushållssysslor.
Du som söker förväntas därmed vara kundens armar och ben, samt ha förmågan att kunna bemöta henne utifrån hennes behov.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
• Är rökfri

Som person bör du vara flexibel och lyhörd för kundens behov och önskemål. Det är viktigt att du kan sätta kunden i centrum och att du är positiv och empatisk. Du tycker att det är stimulerande att arbeta med människor.
Vi ser gärna äldre, kvinnliga sökande till denna tjänst. Vi ser även att du som söker delar Humanas värdegrund; engagemang, glädje och ansvar.

Välkommen med din ansökan!

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en person till en schemarad på ca 70%. Arbetstiden är förlagd varierande dag, kväll samt sovande jour på nätterna, både vardag och kväll.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-19
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11101
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Box 184
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Butikssäljare Arboga

Som butikssäljare på Lidl är du vårt ansikte utåt mot våra kunder. Du har en nyckelroll! För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för att ge bra service varje dag.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med alla olika arbetsuppgifter som är en del av den dagliga butiksdriften. Du packar upp och säkerställer färskheten på våra varor, håller rent och fräscht i butiken samt utför kassaarbete. Kort och gott ser du till att våra kunder får den allra bästa butiksupplevelsen när de besöker Lidl.

Tjänsten är ett vikariat på 20 timmar i veckan med start omgående till och med 30 september 2018.

Vi vet att våra medarbetare är det viktigaste för vår framgång! Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är också glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.
Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot handel. Vi ser det som positivt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom detaljhandeln eller liknande bransch. Oavsett, så tror vi att du har ett stort intresse för livsmedel och butiksarbete.

För oss är det viktigt att du har en stark servicekänsla, är van vid att ta ansvar och trivs med att arbeta fysiskt i ett högt tempo. Du har ett gott siffersinne och goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.


Om Lidl

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra närmare 170 butiker runt om i Sverige.
Publiceraddatum: 2017-12-19
Yrkesbenämning: Butikssäljare/Medarbetare, dagligvaror
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm
Epostadress:
Övrigt: Du är varmt välkommen att söka tjänsten via denna länk: http://jobb.lidl.se/cps/rde/career_lidl_se/hs.xsl/index.htm. Vi ber dig att bifoga cv samt personligt brev när du ansöker. Kopior på betyg och liknande tar du med till en eventuell intervju. Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk.
Arbetsplats: 
Adress: Lidl Sverige KB
Box 4093
17104  SOLNA Sverige
Hemsida: http://www.lidl.se
  
Platsannons

Vi söker serviceinriktade medarbetare till IT-Supporten

Försvarsmakten söker nya medarbetare till Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS). Servicedesk tillhandahåller support av IT-system inom Försvarsmakten enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL).

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som supportoperatör svarar du för att ge first line support till Försvarsmaktens IT-användare. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot samtal och därefter vägleda samt finna lösningar för användaren. Avancerade ärenden vidarebefordras till second line support. I arbetsuppgifterna ingår även att registrera ärenden i ärendesystem.

Kvalifikationer:


• 3-årig gymnasieutbildning med inriktning IT eller motsvarande teknisk förvärvade kunskaper.
• God datorvana. Vi kommer att titta på profiler som har en teknisk/IT bakgrund.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
• B-körkort

Meriterande:


• God erfarenhet av ärendehantering
• Erfarenhet av telefonsupport och problemlösning
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt

Personliga egenskaper:


• Du tycker om att ge service och att finna lösningar på problem
• Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig
• Du är utåtriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga
• Du har även en mycket god förmåga att arbeta självständigt
• Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Förmåner:

Fysisk träning på arbetstid.

Stora utvecklingsmöjligheter.

Övrig information: Tillsvidareanställning (sex månaders provanställning tillämpas). Tillträde enligt ök. Arbetsort: Arboga.

Upplysningar: Upplysningar om befattningen lämnas av Viktor Thebo eller Christina Berggren Lindh, som nås via växeln tfn 0589 – 40400.

Fackliga företrädare: SACO-F Pär Lohman, tfn 0589-408 33, OFR/S Clarence Arnstedt, tfn 013-28 45 44, SEKO Hans Monthan, tfn 070-215 13 44.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2018-01-14, som ska innehålla ditt CV samt ansökningsbrev där det på ett tydligt och motiverande sätt framkommer varför just du är rätt kandidat för befattningen


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14798
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Skandigatan
73230  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Depå- och förrådsarbetare

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
Sektion GSE Avionics and Armament består idag av 19 medarbetare och hos oss arbetar både kvinnor och män. Vi verkar inom följande teknikområden; flygelektronik, beväpning och logistik
Inom dessa teknikområden jobbar vi främst med utveckling, anskaffning och leverans av verktyg, underhållsutrustningar och emballage som används vid underhåll av flygplan och helikoptrar.
Vi jobbar i team och är måna om varandra och vill hjälpa till.Din framtida utmaning
Arbetet som depå- och förrådsarbetare innebär att du stöttar sektionens medarbetare med bland annat
-           Hantering av ankommande och avgående gods-           Hantering av information i Saabs system Sherpa/DHL samt FMVs system LIFT-           Lagerarbete i form av in- och utplock ur lager samt inventering och utveckling-           Truckkörning både inom lager och ute på området
Du blir en del av ett team (Logistikteamet) som idag består av fyra medarbetare. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med teammedarbetarna inom teamets olika verksamheter.
Tjänsten innebär både interna och externa kontakter.

Den du är idag
Vi söker dig som har en bred erfarenhet av logistikarbete. Du är en serviceinriktad lagspelare som är noggrann, strukturerad och gärna har erfarenhet och intresse av LEAN-arbete.
Körkort för personbil(B), truckkort A1-A4 samt B1-B4 är ett krav.
Som person tvekar du inte att ta initiativ till nya uppgifter, du är flexibel och har lätt att samarbeta. Vi värdesätter också nyfikenhet och ett genuint teknikintresse.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarsekretess och kräver godkänd genomgång av säkerhetsprövning av myndighet

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-18
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=51883
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen 68
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

Entreprenadingenjör som trivs med att arbeta brett

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Stockholm, Uppsala, Borlänge och Västerås. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 380 anställda och har en omsättning på närmare 1,2 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Uppsala, Stockholm, Borlänge och Västerås. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 400 anställda och har en omsättning på närmare 1,2 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

Entreprenadingenjör som vill arbeta brett från tidigt skede till slutprodukt.

ByggPartners verksamhet växer i Mälardalen. Vi har erhållit ett flertal större entreprenader i Västerås, Eskilstuna och Arboga som i huvudsak omfattar nyproduktion, bl.a. ett ramavtal gällande strategisk partnering åt Arboga kommun. Vi är nu i uppstartfasen på projektet och behöver utöka vår organisation med fler lokala medarbetare. I dagsläget är vi etablerade i Mälardalen med kontor i Västerås och Eskilstuna, vi ser gärna sökanden även från KAK-regionen. Att vara lokala där vi verkar är viktigt för oss.

Dina uppgifter
Som entreprenadingenjör i Byggpartner har du en bred funktion och din roll kan se olika ut i olika projekt. Din roll i byggprocessen går från tidiga skeden med planering, upphandling och projektering till inköp, produktionskalkyler, tidplaner, avstämningar och prognosarbete. Vi söker nu dig som vill fokusera på projektering och arbetet med tidiga skeden Du arbetar i nära samarbete med arbetschef, platschef och arbetsledare. Vi trivs att arbeta i samverkansprojekt med våra kunder, därav är partnering projekt i majoritet bland våra entreprenader.

Den vi söker
Vi lägger stor vikt vid att du som person passar i vår organisation och det vi förväntar oss av rollen som entreprenadingenjör. Du är drivande och självständig i ditt arbete, har lätt för att skapa relationer och god förmåga att samarbeta. Du har erfarenhet från projektering, produktion och samverkansprojekt, du är affärsmässig och noggrann samtidigt som du kan vara innovativ och komma på nya lösningar för våra kunders bästa. Du bör ha en god teknisk utbildning som civil- eller högskoleingenjör, gymnasieingenjör eller motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt. Du har arbetat i byggrelaterade it-system och är bekväm med administrativa uppgifter. Det är också viktigt att du lever upp till våra värderingar som är Slagkraftig, Utvecklande, Noggrann och Trygg – SUNT.

Placering kan diskuteras, just nu söker vi främst dig som vill arbeta i KAK regionen och/eller Västerås/Eskilstuna.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-14 vi kommer löpande hantera de ansökningar som kommer in. Har du funderingar, hör av dig till HR-chef Ann-Louise Holmbom 0243-559500 för mer information.
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://byggpartner.workbuster.com/jobs/8592-Entreprenadingenjor-som-trivs-med-att-arbeta-brett?ref=platsbanken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ByggPartner i Dalarna AB
Lindhagensgatan 74
11218  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Platschefer som trivs att jobba i samverkansentreprenader

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Stockholm, Uppsala, Borlänge och Västerås. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 380 anställda och har en omsättning på närmare 1,2 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

ByggPartner i Dalarna AB är ett expansivt börsnoterat byggbolag med rötterna i Dalarna. Idag har vi kontor i Uppsala, Borlänge, Västerås och Stockholm. Verksamheten omfattar alla typer av nybyggnation, ROT-entreprenader samt byggservice. Tillsammans är vi runt 400 anställda och har en omsättning på närmare 1,2 miljarder kronor. ByggPartner är det stora byggbolaget med det lilla företagets smidighet och korta beslutsvägar. Sunt förnuft präglar allt vi gör. Det handlar om att vara okomplicerade och pålitliga, lätta att ha att göra med helt enkelt. Sunt förnuft handlar också om balans och långsiktig hållbarhet för både våra kunder och oss själva, samt för ekonomin och miljön. Vi arbetar hårt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas hos oss, och vi tror att både struktur och frihet är viktiga redskap för att åstadkomma det.

Vi söker platschefer som trivs att arbeta i samverkansprojekt

ByggPartners verksamhet växer i Mälardalen. Vi har erhållit ett flertal större entreprenader i Västerås, Eskilstuna och Arboga som i huvudsak omfattar nyproduktion, bl.a. ett ramavtal gällande strategisk partnering år Arboga kommun. Vi är nu i uppstartfasen på projekt och behöver utöka vår organisation med fler lokala medarbetare. I dagsläget är vi etablerade i Mälardalen med kontor i Västerås och Eskilstuna, men vi ser gärna sökanden även från KAK-regionen. Att vara lokala där vi verkar är viktigt för oss.

Dina uppgifter
Som platschef har du ett totalansvar för det projekt du driver. Du ansvarar för projektplanering och ledning av produktionen, från byggstart till besiktning. Det innebär att du har ansvar för det tekniska genomförandet, personal, arbetsmiljö och ekonomi. Du arbetar i team tillsammans med arbetschef, arbetsledare och entreprenadingenjör. Er gemensamma uppgift är att jobba efter utsatta ramar och se till att beställarens alla krav uppfylls.

Den vi söker
För att lyckas på denna tjänst ser vi att du är en person med bred erfarenhet från byggbranschen och rollen som platschef. Du är van att arbeta i projektform och har gärna erfarenhet av partnering projekt eller liknande samverkansformer i entreprenaden. Din entreprenörsanda och ditt goda ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med personal, kunder och samarbetspartners. Som person är du engagerad, strukturerad och kan planera din och andras tid. Du är tydlig, prestigelös och ödmjuk. Det är också viktigt att du lever upp till våra värderingar som är Slagkraftig, Utvecklande, Noggrann och Trygg – SUNT.

Information

Har du funderingar, hör av dig till vice VD Fredrik Leo telefon 076-677 66 10 eller HR-chef Ann-Louise Holmbom på telefon 070-278 98 93 för mer information.

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-18
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Byggnadsingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid- -Enligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referens:
Webbplats: https://byggpartner.workbuster.com/jobs/8591-Platschefer-som-trivs-att-jobba-i-samverkansentreprenader?ref=platsbanken
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: ByggPartner i Dalarna AB
Lindhagensgatan 74
11218  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Säljjobb med stor frihet

.

SÄKRA LARM fortsätter att växa och söker dig som vill växa tillsammans med oss.
Vill du jobba med marknadsledande produkter i en bransch med ständigt ökad efterfrågan?  
Vi söker nu 1 säljare till Arboga.
 
 
Är du den vi söker?
Vi söker dig som vill ta nästa kliv i karriären och söker en ny utmaning.
Det du gjort tidigare i karriären är av mindre vikt, det viktigaste är vad du vill med din framtid.
Är du driven och målmedveten så hjälper vi dig att skapa en karriär och lyckas inom försäljning.  
Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande samt även äldre.
 
 
Vi erbjuder dig:
* Säkra Säljakademi: en förstklassig säljutbildning i Säkra Säljakademi, en utbildning där du lär dig alla grunderna i försäljning både teoretiskt och praktiskt. Utbildningen står är helt kostnadsfri för våra anställda och pågår parallellt med ditt heltidsjobb under hela ditt första år som anställd.
* Karriär: Goda möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss får du möjligheten av utvecklas till fältcoach, gruppchef och filialchef.
* En härlig arbetsplats med kompetenta kollegor i alla åldrar.
* Säljtävlingar och andra företagsaktiviteter.
* Ett jobb med stor frihet, inga stämpelklockor. Budget=arbetstid.
 
 
Personliga egenskaper:
För oss är din personlighet det viktigaste. Vilja, envishet och nyfikenhet är tre egenskaper som vi värderar högt. Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav, vi kommer att lära dig allt du behöver veta för att kunna hjälpa våra kunder till en tryggare vardag.
Du behöver behärska det svenska språket i både tal och skrift samt vara prickfri i polisens belastningsregister.
Körkort är ett krav.
 
 
Arbetsbeskrivning:
Arbetet sker antingen i team eller självständigt, du jobbar Face 2 face med att boka och genomföra kundbesök. Ditt arbete gå ut på att presentera och sälja våra tjänster och produkter för privatpersoner och företag.
Du kommer hjälpa människor att skapa en större trygghet i deras tillvaro och hem.
Arbetstiderna varierar mellan orter men du kommer ha möjligheten att lägga upp och planera dina arbetstider själv.
 
 
SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003.
Vi levererar smarta larmlösningar, skydd mot vattenskador, yttre bevakning och larmuppkoppling med kundens behov i fokus. Våra kunder äger alltid sin utrustning och väljer själva hur larmet ska kopplas.  
Säkra Larm finns idag på 14 orter runt om i landet och fortsätter att växa. 
Bolaget blev 2014 samt 2015 utsett till DI gasellföretag.
Vi arbetar i en positiv miljö med glada och ambitiösa medarbetare. Företaget består av drivna människor som sprider positiv energi, vi gillar att jobba hårt för att uppnå våra mål samtidigt som vi har roligt på jobbet.
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 
Kontaktperson:
Ted Jokiniemi
ted.jokiniemi@sakralarm.se
Publiceraddatum: 2017-12-12
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast och rörlig lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-11
Referens:
Webbplats: http://www.staffrec.se/viewjob.php?source=AMS&id=96077
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: SÄKRA LARM i Sverige AB
Box 115
43122  Mölndal Sverige
Hemsida: http://www.sakralarm.se/
  
Platsannons

Kantpressare sökes för kunds räkning

Vårt uppdrag
För vår kund i Arboga söker vi nu en kantpressare som vill vara med i företagets expansiva fas. Du erbjuds en anställning via Nercia det första halvåret och där kundens intention efter det är att ta över din anställning.

Arbetsuppgifter
Som kantpressare bockar du plåt i två CNC-styrda pressar av olika storlek, men med samma styrsystem. I företagets katalog finns över 15 000 artiklar och genom kantpressen går ca 4–5 000 av de, vilket innebär att det är många olika typer av arbeten du kommer utföra. Variationen mellan korta och långa serier är stor och det kan även förekomma styck-tillverkning. Utöver bockningen av plåt kör du även truck, arbetar i företagets affärssystem, samt hjälper till med laserskärning vid behov. Tanken är att du på sikt även ska få lära dig laserskärningen för att du självständigt ska kunna manövrera även de maskinerna.

Din profil
För att passa in i rollen som kantpressare hos vår kund bör du vara öppen, trevlig och driven. Du bör även vara en person som klarar av att jobba självständigt, ta ansvar och ha ett sinne för ordning och reda. Eftersom företaget arbetar med komplicerad tillverkning bör du även ha ett sinne för problemlösning och gilla det logiska tänkandet detta medför. Vidare ser vi gärna att du har någon form av verkstadsteknisk utbildning eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Övrig information
Tillträde: omgående
Lön: fast

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför redan idag för störst chans till anställning.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.

Som anställd är du vår viktigaste resurs och du skall känna dig trygg i din anställning. Vi lägger stor vikt vid att skapa en god relation mellan medarbetare för att skapa en god stämning och arbetsklimat. Därför erbjuder vi friskvårdsbidrag, rabatter på träningsanläggningar, sociala aktiviteter, tillgång till kompetensutveckling och anställning på kollektivavtal.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 270
Webbplats: https://nercia.se/bemanning-och-rekrytering/ansokan/?jaid=270
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Nercia Bemanning AB
BOX 140 55
70014  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.nercia.se/
  
Platsannons

RF Maskin söker Maskinsäljare

Vi söker nu en maskinförsäljare för entreprenadmaskiner från Doosan, Case och Atlas Copco.
Som ska representera oss i vårt försäljningsområde som är Västmanlands- samt del av Södermanlands län.Vi söker Dig med stort intresse för teknik och försäljning av entreprenadmaskiner, tidigare erfarenhet från maskinbranschen är en fördel.
Då du kommer att jobba mycket ensam på fältet måste du vara självgående, initiativrik och ha god social kompetens.
Då arbete innebär en del resor så har du B-körkort.
Det är önskvärt att du behärskar engelska i tal och skrift samt att du har datorvana.


RF Maskin säljer, servar, reparerar och erbjuder reservdelar till lantbruk- och entreprenadmaskiner. Med lång erfarenhet inom branschen vet vi vad som krävs för att kunna erbjuda oslagbar service. Den erfarenheten tar vi med oss vi varje nytt arbete, vilket gör att våra kunder alltid kan lita på hög kvalitet från oss. Den höga kvaliteten gäller också för våra reservdelar, verktyg, metoder och material.
Publiceraddatum: 2017-12-08
Yrkesbenämning: Maskinsäljare, entreprenad
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: fredrik@rfmaskin.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Rikard & Fredrik Maskin AB
Vinbäcksleden 14
73249  Arboga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Kantpressare

Vi söker dig som trivs inom industrin och har erfarenhet av kantpress.

Vi behöver dig som har goda kunskaper i ritningsläsning, kan ställa maskiner och hantera programmering i olika styrsystem. Vi har Bystronics styrsystem och maskiner.
Som person är du ansvarstagande, flexibel och noggrann. Du har hög amitionsnivå och ger alltid 100% i ditt arbete Du trivs med att arbeta självständigt och i grupp.

Lämplig utbildning lägst 3-årig gymnasial nivå med teknisk inriktning alternativt uppnått motsvarande kompetens genom yrkeserfarenhet.
Utbildning/erfarenhet inom kantpressning.
Truck-och traverskort är önskvärt.
Svenska och engelska i tal och skrift.

Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen i denna rekrytering och du söker tjänsten genom att följa länken nedan.
https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/18211
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Kantpressare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag:
Referens:
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: GMV, Gösta Gustafssons Mekaniska Verkstad AB

73224  ARBOGA 
Hemsida:
  
Platsannons

Driven och engagerad radartekniker sökes!

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
Sensor Services är en av fem avdelningar inom affärenheten Network and Public Safety. Vi är dryga 30 personer som arbetar på avdelningen och vår arbetsort är Arboga. Vår specialitet är markbaserade radarsystem såsom spaningsradar, väderradar och landningsradar. Arbetet sker i nära dialog och samarbete med kunden. Vi tillhandahåller ett bakre underhåll för systemen till våra kunder där vår breda kompetens kommer väl till pass. På avdelning finns en mix av kvinnor och män.
På Saab är vår värdegrund "Kunnande, Förtroende och Vilja"
Vi är inne i ett expansivt skede där vi vill stärka vår organisation för att möta framtida krav och utmaningar.Din framtida utmaning
Inom väderradar genomför vi nu ett stort projekt med att modifiera samtliga väderradar ute hos kund. Det innebär ett stort tryck på oss att leverera i tid med ett gott reslutat. Du kommer arbeta med service och underhåll ute på site, men även i vår verkstad och via telefon/helpdesk ha en god dialog med kunden som dagligen arbetar med väderradar. Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett brett område där praktiskt arbete till dokumentions arbete ingår.  
Du kommer att utgå från Arboga men våra system finns runt om i Sverige, även arbete utomlands kan förekomma. Arbetet innebär klättring i torn/mast.
Beredskapsarbete ingår tillsammans med din arbetsgrupp. Gemensamt kommer ni överens om fördelningen av arbetsdagar för att täcka behovet.
För rätt person finns det alltid möjligheten till vidareutveckling

Den du är idag
Vi tror att du har en teknisk utbildning i grunden inom mekanik, mikrovågor eller elektronik. Alternativt på annat vis tillskansat dig kompetens inom tekniken. Vi tror att du har en god förståelse för datakommunikation och känner dig trygg med Officeprogram. Har du dessutom erfarenhet från IFS system och/eller Linux som operativsystem är det meriterande. Då jobbet innebär eget ansvar att lösa arbetsuppgifterna är det viktigt att du är självgående, praktisk och driven.Vi tror också att du är affärsmässig då en god relation med kunden alltid är viktig.
God kompetens i engelska samt B-körkort krävs
Är du en person som inte är rädd för förändringar? Sök till oss.
En del arbetsuppgifter berörs av försvarssekretess varför en säkerhetsprövning utfört av myndighet måste genomföras.
Vi kommer kontinuerligt att kalla till intervjuer och tillsättning kan komma att ske innan ansökningsdag passerat.

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Eltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=49903
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörvägen 68
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  

Platsannons

Lastbilstvättare

Vi på Arboga Lastbilstvätt AB söker en medarbetare som kan tvätta lastbilar.

Tjänsten är på 60%.

Vid mera frågor kontakta oss
E-mail: lbtvatt@gmail.comDu måste vara flexibel, noggrann och stresstålig. Du behöver även gilla fysiskt jobb och ha mycket energi!

Erfarenhet är ett plus men är inte ett krav.

Du måste kunna bra svenska eftersom du kommer ha direktkontakt med våra kunder.

Tvätten ligger i Arboga vid Ekbacken och har varit verksam sedan 1985.

Vi är ett litet och ett glatt gäng och hoppas att du kan bli en av oss!
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Servicetekniker, maskin
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid40%-60%Timlön enligt avtal.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens: Serviceman
Webbplats:
Epostadress:
Övrigt: Skicka ditt CV på mejl, tack.
Arbetsplats: 
Adress: Arboga Lastbilstvätt AB
Ekbacken
73201  Arboga Sverige
Hemsida:
  

Platsannons

Säljare med 26550:- i lön

Säljare för uppsökande verksamhet sökes.

EBRA Eco Systems AB är ett företag som söker drivna säljare vilka värderar möjligheten att få sin arbetsinsats avspeglad i lönen. Samt en trygghet i hög garantilön - 26550:- vid heltid som vi räknar om man gör 45 besök/månad. Vi erbjuder även våra anställda friskvårdsbidrag i form av gymkort.


Erfarenhet inom försäljning är ej ett krav, men meriterande då säljarens sociala kompetens väger tyngre. Nyanställda försäljare erbjuds utbildning och löpande vidareutbildning på vårt kontor i Enköping. Givetvis står vi för omkostnader om du blir antagen av oss.

Det vi söker hos dig är målmedvetenhet, hög arbetsmoral och som tidigare nämnt, social kompetens. Då arbetet sker via förhandsbokade besök hos privatkunder och företag är körkort och tillgång till egen bil ett krav.


Gymkort vid tillsvidareanställning Kostnadsavdrag för resor i tjänsten Det vi erbjuder dig är en rolig och varierande arbetsplats, där du kommer se verkliga resultat av din arbetsinsats. Vi erbjuder dig tryggheten av lön även vid utebliven försäljning, då vi vet att alla kan ha en tuff period inom försäljning. Produkten vi arbetar med heter Delphin och är ett komplett rengöringssystem för både företags- och hemmiljö.

För mer info om oss och vår produkt se www.delphin.net Intervjuer sker löpande, välkommen in med din ansökan på mail: jobbansokan@delphin.net

Varmt välkommen!

www.delphin.net
Publiceraddatum: 2017-12-07
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens: Säljare
Webbplats:
Epostadress: jobbansokan@delphin.net
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Ebra Eco Systems AB
Kvartsgatan 3
74940  Enköping Sverige
Hemsida: http://www.delphin.net
  
Platsannons

Systemtekniker inriktning VMware

Som anställd på Försvarsmaktens IT-Driftcentral är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden och en möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Windows 2 är en av sju sektioner inom IT-Driftcentralen och ansvarar bland annat för drift och vidmakthållande av Försvarsmaktens VMware-plattform, Citrix, Windowsbaserade client/serversystem och integrationslösning. Sektionen ansvarar för att kontinuerligt motsvara verksamhetens krav på tillgänglighet, prestanda och säkerhet inom sitt område.

Är det dig vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet av VMware och gärna i stora organisationer med komplexa, blandade driftsmiljöer.Huvudsakliga arbetsuppgifter
Just nu söker vi dig som är duktig på VMware. Tjänsten innebär att du är en del av ett team som ansvarar för löpande drift av vårt plattformskoncept för VMware. Det ingår även att vara delaktig i att modernisera och automatisera funktioner inom området. Att revidera teknisk dokumentation samt redovisa och dokumentera pågående och avslutade arbeten är en naturlig del av vardagen.

Du som söker är villig att lära dig nya saker inom hela kompetensområdet och tar ett stort ansvar för dina åtaganden. Vi arbetar aktivt med att använda supporterade versioner på mjuk- och hårdvara, detta medför att vi kontinuerligt vidarutbildar vår personal.

Vi ser att du som person är analytisk, har en god samarbetsförmåga och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Att du har dokumenterad erfarenhet av ett självständigt och målinriktat arbete ser vi som en självklarhet, då arbetet utförs i samarbete med såväl förvaltning och levererande projekt.

Kompetens


• Högskoleutbildning med inriktning IT /data eller erfarenhet som bedöms motsvarande är ett krav
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
• B-körkort är ett krav

 Kunskaper om och flera års arbetserfarenhet inom två eller flera av följande områden:


• VMware ESXi
• VMware vCenter
• VMware vCops/vRops
• klustrade VMware-miljöer
• Installation, felsökning och drift av Windows Server 2008/2012/2016
• Dell Open Manage Integration

 Arbetserfarenhet inom följande är meriterande:


• Arbete enligt ITIL
• Arbete utifrån agila principer och förhållningssätt
• Serverhårdvara
• SAN-storage
• SQL Server
• Backupkoncept för virtualiserade miljöer

 

Upplysningar
Upplysningar om befattningen lämnas av Maria Dahlberg (rekryterande chef) eller Peter Carlsson (avdelningschef), 0589-40 400 (vxl).

Fackliga företrädare
SACO Pär Lohman, 0589-408 33
OFR/S Clarence Arnstedt, 013-28 45 44
SEKO Hans Monthan, 070-215 13 44

Omfattning, placering, tillträde m.m.
Tillsvidareanställning, heltid (sex månaders provanställning tillämpas).
Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort Arboga.
Beredskap samt arbete på annan ort kan ingå i tjänsten.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning.
Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet.


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Systemadministratör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14660
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Box 1001
73226  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

Underhållstekniker av optiska system - IR och laser

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
Affärsenheten Maintenance Production är vår samlade kompetens för underhåll, reparation samt logistik.
Inom gruppen Sensors arbetar vi främst med service, underhåll och teknikstöd av elektrooptik och sensorer genom hela livscykeln. Du blir en del av en grupp som idag består av 18 medarbetare med olika erfarenhet och bakgrund, med ett stort gemensamt tekniskt intresse.Din framtida utmaning
Till stridsvagn 122 finns det idag ingående enheter som kommer till vår verkstad för underhåll och dessa enheter kommer att vara ditt huvudområde. Du kommer att ingå i ett mindre team bestående av dig som tekniker samt underhållsingenjör/systemingenjör.
Du som tekniker arbetar i det löpande flödet och underhållet utav enheterna som bland annat omfattar provning, reparationer och till-/översyn.
Till ditt stöd har du en underhållsingenjör/systemingenjör som tillsammans med dig arbetar med vidmakthållandet samt utvecklingen av resursen.
För att trivas och lyckas i rollen arbetar du systematiskt och noggrant och ser positivt på möjligheten att även få arbeta med händerna.

Den du är idag
Vi söker dig som är ansvarstagande, lyhörd och har god problemlösningsförmåga. Vi ser gärna att du som person är öppen, utåtriktad och har ett stort tekniskt intresse. Du är minst gymnasieutbildad, alternativt YH-utbildad och/eller har arbetat med underhåll och mekanik. Det är meriterande om du har kompetens inom underhåll och reparationer. Meriterande är om du har kunskap in elektrooptikområdet och mätteknik, samt framtagande av teknisk dokumentation. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Underhållsmekaniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-01
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=49743
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

Innesäljare på Företagarombudsmannen

Sedan 1988 har Den Nya Välfärden arbetat för ett bättre företagarklimat. Vi finansieras av cirka 15 000 företagare, som med sitt stöd bidragit till förbättringar för Sveriges företagare.

Den Nya Välfärden är partipolitiskt oberoende. Våra förslag har blivit verklighet under såväl borgerliga som socialdemokratiska regeringar. Genom att värva fler stödföretagare kan vi fortsatt göra ännu mer för att förbättra företagarklimatet i Sverige.

Med telefonen som verktyg i eget kontorsrum kommer du att arbeta mot en egen budget för att värva nya stödföretagare. Bra arbetstider, eget kontor och goda förtjänstmöjligheter är bara några av de fördelar du kommer att åtnjuta hos oss.

Vi tar hand om våra medarbetare, vilket kanske förklarar att den genomsnittliga anställningstiden bland våra säljare just nu är cirka 11 år.


Du är resultatfokuserad, med ett stort självförtroende och en stark vilja att lyckas. Du är envis och har förmågan att få folk att lyssna på dig. Tidigare säljerfarenhet inget krav. Din personlighet är viktigare än din bakgrund.

Arbetsplatsen består av ett sammansvetsat gäng där flera arbetat många år tillsammans. För oss är trivseln viktig och vi har därför under åren lyckats ha en väldigt låg personalomsättning. Vi erbjuder bra arbetstider (vi arbetar mån-tors 8-16 och fre 8-12) ett eget kontorsum och en introduktion till arbetsuppgifterna.
Publiceraddatum: 2017-12-06
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-06
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johan.kajstrand@dnv.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Den Nya Välfärden Företagarkontakt i
Ekvägen 3 B
73248  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.foretagarombudsmannen.nu
  
Platsannons

Projektledare till produktföretag inom väg / anläggning

Om Bravura:

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.

Om kunden:

Koncernen är tillverkare och leverantörer av produkter inom trafiksäkerhet och infrastruktur och finns i över 20 europeiska länder. De erbjuder tjänster inom bland annat väg och broräcken, varmförzinkning, rörupphängningar, ritning, utveckling, projektering och montage. Säkerhet och nollvision gällande trafikolyckor genomsyrar bolaget med ett stort fokus på kvalitet och innovation gällande trafiksäkerhet.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare ansvarar du över egna projekt med ett budgetansvar på allt från 50 000 till 10 miljoner. Du driver flera projekt parallellt där du är delaktig i alla delar av projektet från start till mål. Du hjälper säljorganisationen med kalkylering och underlag, du träffar kund för att planera och sätta förutsättningar, går igenom tidsplan och leveransplanerar för produkter och resursfördelning. När projektet är igång jobbar du nära montageledaren och arbetar ständigt med uppföljning av både ekonomi och tidsplan.

Som projektledare arbetar du nära kund för att identifiera nya affärsmöjligheter och trender på marknaden. Du nätverkar och lär känna beställare, kunder och underentreprenörer i regionen för att ständigt vara uppdaterad och förberedd på de möjligheter som dyker upp.

Profil:

• Vi ser gärna att du har eftergymnasial ingenjörsutbildning alternativt teknisk gymnasieexamen kombinerat med relevant arbetslivserfarenhet
• Några års års erfarenhet av entreprenad/anläggning
• Du har dokumenterad arbetslivserfarenhet av infrastruktur
• Erfarenhet av projektledning är meriterande
• Erfarenhet av VGU, Bas P, Bas U, och entreprenadjuridik är mycket meriterande.
• Du håller mycket god svenska i tal och skrift

För att lyckas i rollen är du självgående och trivs att arbeta drivande under stort eget ansvar. Du har förmågan att ta initiativ och tänka utanför boxen för att hitta effektiva lösningar på de problem som uppstår. Du är noggrann och har förmågan att strukturera och planera projektet från uppstart till leverans där budget och tidsplaner är i fokus. Du arbetar i en omväxlande miljö där din energi, flexibilitet och ditt engagemang är avgörande för en lyckad leverans och fortsatt gott samarbete med beställare.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Arboga
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: jenny.persson@bravura.se


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna <a href='http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/'>här</a>

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla <a href='mailto:info@bravura.se'>info@bravura.se</a> så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektledare, mark, entreprenad, väg, VGU, Bas P, Bas U, entreprenadjuridik, vägingenjör, vägprojektör, projektör, Monitor, Lime, arbetsledare, Arboga
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Vägingenjör
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareEnligt överenskommelse.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/projektledare-till-produktforetag-inom-vag-anlaggning-1750201/
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Bravura
Hornsbruksgatan 28
11734  1984 Sverige
Hemsida: www.bravura.se
  
Platsannons

Sjuksköterskor till Arboga, hälso- och sjukvårdsenheten

Bara en halvtimma från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Är du intresserad av utveckling i äldreomsorgens hälso- och sjukvård och vill ha ett fritt, meningsfullt och ansvarsfullt arbete, då är det här det rätta jobbet för dig!

Vill du vara med och utveckla framtidens äldreomsorg?

Hälso- och sjukvårdsenheten stärker nu organisationen för att möta morgondagens utmaningar inom kommunal hälso- och sjukvård.

Hälso- och sjukvårdsenheten, HSE, består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Enheten ansvarar för den kommunala hälso- och sjukvården, vilket innebär hemsjukvård, äldreboende och verksamhet för personer med funktionsnedsättning.

Arboga kommun har som mål att ge trygg och säker kommunal hälso- och sjukvård till de som har behov. Allt arbete utgår från vår vision - Delaktighet - Respekt - Ansvar.

Den kommunala hälso- och sjukvården står inför stora utmaningar framöver, för att på ett patientsäkert sätt möta framtidens vård och omsorg kommer vi nu att förstärka sjuksköterskegruppen med ytterligare tjänst.
Sjuksköterskan är en del i ett engagerat omvårdnadsteam med erfarna undersköterskor, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Vi erbjuder dig ett varierat, spännande och stimulerande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, där du får vara med och utforma lösningar för den framtida hälso- och sjukvården. Vår enhet är under stark utveckling för att möta framtidens vård och omsorg.

Arbetsuppgifter
Arbetet är omväxlande och utmanande.
Arbetet är mycket fritt då du själv fördelar arbetet efter de behov som uppstår samt planerar in de arbetsuppgifter som är ålagda sjuksköterskan.
Du samordnar och ansvarar för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs och utvärderas.
Datoriserad dokumentation sker via journalsystemet Magna Cura.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
För att ha framgång och trivas i uppdraget behöver du ha ett eget driv, stort intresse och gärna erfarenhet av att arbeta i kommunal hälso- och sjukvård. För uppdraget som sjuksköterska är det viktigt att du har goda datakunskaper.

Som person är du trygg i dig själv och trivs med att arbeta självständigt, du har kort startsträcka. Du är ansvarsfull, lyhörd och strukturerad samtidigt som du har ett flexibelt förhållningssätt i ditt arbete. Du ser möjligheter, är positiv och lösningsfokuserad i förändringsarbete. Du har en god kommunikationsförmåga och du är engagerad i dina möten med människor. Du bidrar också till goda relationer med våra patienter, deras närstående och kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort
B-körkort är ett krav.

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare, heltid.
Tjänsten innebär för närvarande arbete var femte helg och enstaka kvällar.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktpersoner
Enhetschef Eva Lind Vester, tfn 0589-874 08, 073-765 74 08.
Samordnare Anna Lindroos, tfn 072-853 94 78.

Facklig kontaktperson
Vårdförbundet Arboga: Anna Lööw, tfn 073-765 73 23.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2018-01-07.
Observera att urval sker löpande under ansökningstiden!
Ansöker gör du via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Refnr 731/17.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss kontakt från annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Sjuksköterska, äldreomsorg och -vård/geriatrik
Antal platser: 3
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid TillsvidareMånadslön Individuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens: 731/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arboga.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arboga kommun
Box 45
73221  ARBOGA Sverige
Hemsida: www.arboga.se
  
Platsannons

Software Designer - IP Routing - Software Defined Networking

At Saab, we constantly look ahead and push boundaries for what is considered technically possible. We collaborate with colleagues around the world who all share our challenge – to make the world a safer place.

What you will be a part of
Support and Services, a business area of Saab, supplies a wide range of services and integrated support solutions to customers in defence and on commercial markets for cost-efficient support of systems and platforms throughout their life cycle.
Communication Solutions is responsible for the design of technical and robust solutions and infrastructure utilizing networks, radio, and satellite technologies. We design and implement systems in airborne and land based platforms. We are a team of 55 people, headed from Arboga, with operations in both Järfälla and Linköping.Your role
Are you a recent Computer Science Graduate with interests in Software-Defined Networking and IP Routing as part of communication solutions?
We are aiming to strengthen our team with a software designer to develop applications as part of Tactical Routing and SDN Solutions. Our solutions are used in civil and military markets. The role is positioned in either Arboga, Järfälla, or Linköping. Travel will be part of the position.
Your responsibilities include and are not limited to:
- IP Routing design based on Open Source and Object Oriented Design
- SDN application Software Design
- Design and System verification
- Troubleshoot and solve Software defects
- Develop technical presentations and proposals, and perform customer presentations
- Support deployment of solutions
- Participate in knowledge transfer, documentation and information sharing
- Stay abreast of on new technology/technical areas

Your skills and experience
We are looking for a team player with a strong collaborative ability and an interest to communicate with others. You like to take initiatives to drive work forward based on a solution-focused approach.
 You have an MsC degree in computer science or corresponding experience.
 Your expertise covers:
- Embedded Software designing in OpenSource technologies such as Linux
- Object oriented Programming (Python, C++, Java)
- You are familiar with advanced networking concepts such as VLANs, OpenVPN, iptables, dnsmasq, tunneling and overlay networking, layer 4-7 services, topology discovery, path computation
- Are knowledgeable in carrier grade resiliency, scale and performance requirements
- Are able to design and implement details for complex features
- DevOps development
Meriting competences:
- Open vSwitch, OpenFlow, OpenDaylight and OpenStack
- Understanding of lean & agile ways of working

About Saab
Saab is a global defence and security company operating in the fields of air, land and naval defence, civil security and commercial aeronautics. We number 15,500 employees and have operations on all continents. Technologically we are leaders in many areas, and one-fifth of our earnings are spent on research and development. Saab is also a company with opportunities. A company where we see diversity as an asset and where you have both considerable responsibility and good opportunities for advancing in your career. But also a company that respects each person’s needs for a rewarding life beyond work.
Publiceraddatum: 2017-12-05
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-15
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=49343
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

Mediasäljare - Arboga

Vi söker både dig som har erfarenhet av försäljning inom internetmarknadsföring men även dig som vill lära dig allt om B2B (Business to Business) försäljning. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra företagskunder och det gör vi genom att kundanpassa vårt erbjudande på bästa sätt. Du kommer att arbeta med både befintliga kunder och nya kunder med uppsökande försäljning.
Du blir en nyckelspelare i vårt team. Som medarbetare hos oss så erbjuds du stora möjligheter till utveckling i företaget. Vi finns på 5 olika orter i Sverige idag, Stockholm, Gävle, Göteborg, Malmö, Norrköping.

För att passa för tjänsten bör du vara en entusiastisk, förtroendeingivande och driven person som har lätt för att arbeta målinriktat. Vi ser även att du är en relationsbyggare och har en välutvecklad teamkänsla. Du ska trivas med att arbeta i team såväl som självständigt.

Vi tror du:
- Brinner för försäljning
- Bidrar med mycket positiv energi på arbetsplatsen
- Är driven, målmedveten och älskar utmaningar
- Ser långsiktigt på detta
- Älskar personlig utveckling

Vi på 118 100 vill att du ska känna dig 100% och vi kan garantera ständig utveckling för dig som är driven! Vi ser att du har långsiktiga mål och ambitioner och med det kommer goda möjligheter att avancera inom företaget, då vi arbetar mycket med rekrytering inom företaget för att säkerställa kompetensen!

Anställningen börjar med en specialanpassad 118100 Sales Academy utbildning.
Utbildningen är anpassad både för erfarna och oerfarna säljare som sedan pågår
i 4 olika steg där man blir Diplomerad.

118 100 är den vanliga nummerupplysning som funnits sedan 2006. Vi erbjuder företag och privatpersoner nummertjänsten dygnet runt 365 dagar 24/h om dygnet där vi kopplar samman företag och privatpersoner. Vi ligger alltid i framkant och 2009 Nominerades vi till Årets Gasellföretag.

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som medarbetare hos oss! Vi ser långsiktigt på vår jobbrelation inom företaget och har därför 118100 Sales Academy där man efter 4:e steget blir diplomerad anställd hos oss och där vi i sin tur erbjuder vidare utbildningar i sälj + ledarskapsutbildningar.
Publiceraddatum: 2017-12-04
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@118100.se
Övrigt: Vill du bli en stjärnsäljare? Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Arbetsplats: 
Adress: 118 100 Sales AB
Vendevägen 87
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.118100.se
  
Platsannons

FMV söker Lagerarbetare till Försvarsmaktens Centrallager

Har du några års erfarenhet av lagerhantering? Är du van att köra truck och hantera gods på ett större lager? Är du kvalitetsmedveten samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra på ett lyhört och smidigt sätt? Då är detta en spännande utmaning för dig! 


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata. Du kommer att bli en del av en ansvarsfull och engagerad verksamhet, som tycker att det är viktigt att ha roligt på arbetet.

Ditt arbete som Lagerarbetare

FMCL innehåller ett brett sortiment av Försvarsmaktens materiel och tillhörande arbetsuppgifter vilket innebär många olika moment förekommande inom lagerhållning och distribution.

Som Lagerarbetare kommer du att ingå i den dagliga driften och du arbetar med arbetsuppgifter så som truckkörning, orderplock, godsmottagning, transportbokning, omhändertagande av materiel, redovisning, inventering samt viss del av administrativa tjänster.

De primära arbetsuppgifterna är att med god kvalitet genomföra gruppens och de egna angivna arbetsuppgifterna samt sträva för att uppsatta mål nås, verka för en god arbetsmiljö och vara delaktig i att utveckla verksamheten.

Våra förväntningar på dig
 
Du har ett högt kvalitétsmedvetande, tillsammans med en lojal och positiv attityd. Det är viktigt för dig att handla i enlighet med fattade beslut och mål. Flexibilitet är en förutsättning, eftersom varierade arbetsuppgifter förekommer och förändrade omständigheter inträffar. Vi ser att du har ett serviceinriktat arbetssätt och förmågan att samarbeta med andra människor. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och strukturerar arbetet på bästa sätt, att vara självgående när arbetet kräver är en självklarhet för dig.

Vi ser att du har fullföljt din gymnasieutbildning, eller har motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift.

Du har erfarenhet av logistikverksamhet, gärna inom storlagerdrift alternativt produktionsverksamhet. Meriterande är kunskap inom affärssystem, gärna SAP och lagerstyrningssystem såsom ASTRO.

B-körkort är ett krav, meriterande är utbildningsintyg för truck A+B samt även även C-kort för lastbil.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter det intressant?

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/Jobba hos oss/Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev.

Vid frågor ber vi dig kontakta Annika Skarin, sektionschef, på telefon 073-422 60 46 eller Jakob Norström, sektionschef, på telefon 070-611 61 79. Våra fackliga företrädare är Tord Vikström (OFR/S), Anette Tordarve och Leif Ohlsson (SEKO), alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV´s Växel).

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Arboga

Sista ansökningsdag är 2017-12-31

Varmt välkommen med din ansökan!  


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Den här tjänsten innebär också internationell arbetsskyldighet. Det betyder att du i tjänsten kan komma att tjänstgöra utomlands om situationen kräver det. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Lagerarbetare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2261
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
FMV
73231  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  
Platsannons

Vi söker en kontorschef - Arboga

Som Kontorschef ska du rekrytera utbilda , följa upp budgetar och egen försäljning.
Vi söker både dig som har erfarenhet av försäljning inom internetmarknadsföring men även dig som vill lära dig allt om B2B (Business to Business) försäljning. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra företagskunder och det gör vi genom att kundanpassa vårt erbjudande på bästa sätt. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder med uppsökande försäljning.

Du blir en nyckelspelare på vårt kontor och som medarbetare hos oss så erbjuds du stora möjligheter till utveckling i företaget. Vi finns på 5 olika orter i Sverige idag, Stockholm, Gävle, Göteborg, Malmö, Norrköping.

För att passa för tjänsten bör du vara en entusiastisk, förtroendeingivande och driven person som har lätt för att arbeta målinriktat. Vi ser även att du är en relationsbyggare och har en välutvecklad teamkänsla. Du ska trivas med att arbeta i team såväl som självständigt.

Vi tror du:
- Brinner för försäljning
- Bidrar med mycket positiv energi på arbetsplatsen
- Är driven, målmedveten och älskar utmaningar
- Ser långsiktigt på detta
- Älskar personlig utveckling

Vi på 118 100 vill att du ska känna dig 100% och vi kan garantera ständig utveckling för dig som är driven! Vi ser att du har långsiktiga mål och ambitioner och med det kommer goda möjligheter att avancera inom företaget, då vi arbetar mycket med rekrytering inom företaget för att säkerställa kompetensen!

Anställningen börjar med en specialanpassad 118100 Sales Academy utbildning.
Utbildningen är anpassad både för erfarna och oerfarna säljare som sedan pågår
i 4 olika steg där man blir Diplomerad.

118 100 är den vanliga nummerupplysning som funnits sedan 2006. Vi erbjuder företag och privatpersoner nummertjänsten dygnet runt 365 dagar 24/h om dygnet där vi kopplar samman företag och privatpersoner.

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som medarbetare hos oss! Vi ser långsiktigt på vår jobbrelation inom företaget och har därför 118100 Sales Academy där man efter 4:e steget blir diplomerad anställd hos oss och där vi i sin tur erbjuder vidare utbildningar i sälj + ledarskapsutbildningar.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Innesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@118100.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Arbetsplats: 
Adress: 118 100 Sales AB
Vendevägen 87
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.118100.se
  
Platsannons

Är du vår nya mötesbokare? - Arboga

118 100 söker Besöksbokare Som kundbokare arbetar du med att boka in företag till personliga möten som antingen sker via telefon eller för våra säljare ute på fältet.

Vi söker dig som:
- Är en tävlingsmänniska med stor drivkraft och är resultatorienterad
- Är relationsskapande och serviceorienterad.
- Har god kommunikationsförmåga
- Gillar att arbeta mot mål

Vi på 118 100 har stor erfarenhet sedan 10 år tillbaka av nummerupplysnings marknaden och är en av Sveriges största aktörer Detta är en stor chans för dig med rätt ambitionsnivå och för rätt personer finns det goda utvecklingsmöjligheter då vi helst rekryterar internt. Hos oss får du fortlöpande utbildningar där du utvecklas som kundbokare.

118 100 är den vanliga nummerupplysning som funnits sedan 2006. Vi erbjuder företag och privatpersoner nummertjänsten dygnet runt 365 dagar 24/h om dygnet där vi kopplar samman företag och privatpersoner.

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som medarbetare hos oss! Vi ser långsiktigt på vår jobbrelation inom företaget och har därför 118100 Sales Academy där man efter 4:e steget blir diplomerad anställd hos oss och där vi i sin tur erbjuder vidare utbildningar i sälj + ledarskapsutbildningar.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Besöksbokare/Kundbokare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@118100.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Arbetsplats: 
Adress: 118 100 Sales AB
Vendevägen 87
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.118100.se
  
Platsannons

Vi söker Fältsäljare - Arboga

Du kommer bearbeta kunder via Fältbesök och diskutera olika förslag som passar kundens behov. Vi söker både dig som har erfarenhet av försäljning inom internetmarknadsföring men även dig som vill lära dig allt om B2B (Business to Business) försäljning. För oss är det viktigt att bygga långsiktiga affärsrelationer med våra företagskunder och det gör vi genom att kundanpassa vårt erbjudande på bästa sätt. Du kommer att arbeta med både befintliga och nya kunder med uppsökande försäljning.

Du blir en nyckelspelare på vårt kontor och som medarbetare hos oss så erbjuds du stora möjligheter till utveckling i företaget. Vi finns på 5 olika orter i Sverige idag, Stockholm, Gävle, Göteborg, Malmö, Norrköping.

För att passa för tjänsten bör du vara en entusiastisk, förtroendeingivande och driven person som har lätt för att arbeta målinriktat. Vi ser även att du är en relationsbyggare och har en välutvecklad teamkänsla. Du ska trivas med att arbeta i team såväl som självständigt.

Vi tror du:
- Brinner för försäljning
- Bidrar med mycket possitiv energi på arbetsplatsen
- Är driven, målmedveten och älskar utmaningar
- Ser långsiktigt på detta
- Älskar personlig utveckling

Vi på 118 100 vill att du ska känna dig 100% och vi kan garantera ständig utveckling för dig som är driven! Vi ser att du har långsiktiga mål och ambitioner och med det kommer goda möjligheter att avancera inom företaget, då vi arbetar mycket med rekrytering inom företaget för att säkerställa kompetensen!

Anställningen börjar med en specialanpassad 118100 Sales Academy utbildning.
Utbildningen är anpassad både för erfarna och oerfarna säljare som sedan pågår
i 4 olika steg där man blir Diplomerad.

118 100 är den vanliga nummerupplysning som funnits sedan 2006. Vi erbjuder företag och privatpersoner nummertjänsten dygnet runt 365 dagar 24/h om dygnet där vi kopplar samman företag och privatpersoner.

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som medarbetare hos oss! Vi ser långsiktigt på vår jobbrelation inom företaget och har därför 118100 Sales Academy där man efter 4:e steget blir diplomerad anställd hos oss och där vi i sin tur erbjuder vidare utbildningar i sälj + ledarskapsutbildningar.
Publiceraddatum: 2017-12-01
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidVi tillämpar sex månaders provanställning.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referens:
Webbplats:
Epostadress: jobb@118100.se
Övrigt: Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen.
Arbetsplats: 
Adress: 118 100 Sales AB
Vendevägen 87
18232  Danderyd Sverige
Hemsida: http://www.118100.se
  
Platsannons

EXAMENSARBETE, 15 HP: ANALYSVERKTYG FÖR RADARDATA

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
Din blivande avdelning, Sensor Services, är specialiserad på att ge support och underhålla markbaserade radarsystem så som spaningsradar och väderradar. Arbetet sker i en nära dialog och samarbete med kunderna. Avdelningen består idag av ett 40-tal medarbetare främst i Arboga med stor blandning av kompetenser.Din framtida utmaning
Bakgrund
Saab är del i vidmakthållandeorganisationen för Sveriges markbaserade spaningsradarsystem, som operativt används av flygvapnet och marinen. Spaningsradarsystemen används vid övnings- och förbandsproduktion, samt kontinuerligt för att säkerställa Territoriell Integritet genom övervakning av luftrummet och territorialhavet med omnejd.
Under systemens hela livslängd finns ständigt behov av nya tekniska hjälpmedel för att säkerställa systemens operativa funktion.
Beskrivning av examensarbetet
Examensarbetet syftar till att ta fram ett verktyg för analys av radardata i utvärderings- och felsökningssyfte.
Verktyget kan liknas vid en mediaspelare där man på ett enkelt sätt ska kunna visualisera radardata och underlätta analys genom grundläggande funktioner såsom att spela upp, pausa och backa i olika hastigheter. Vidare skall verktyget ha stöd för olika lager av information som ska kunna presenteras. Dessa kan bestå av exempelvis karta, gps information och/eller radarstationers placering.
Data som ska kunna visualiseras är i sparat i ett standardiserat protokoll, ASTERIX (http://www.eurocontrol.int/services/asterix), och kan komma från en eller flera radarstationer.
Kontinuerlig handledning i radarteknik och rapportskrivning kommer att ges.

Den du är idag
Arbetet är lämpligt för två ingenjörsstudenter med intresse för programutveckling och databehandling. Ni är i slutet av er ingenjörsutbildning eller motsvarande och ska påbörja ert 15 hp examensarbete. Specifika krav på erfarenhet och genomförda kurser sätts för respektive examensarbete. #LI-DNP

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Systemutvecklare/Programmerare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=47981
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen 60
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

Personlig assistent sökes till 11-årig kille i Arboga

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

VI söker nu nya medarbetare till vår kund i Arboga, en glad kille på 11år som har en CP-skada.

Om tjänsten:

Som personlig assistent hos kunden kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel träning, tillsyn, matsituationer samt assistans vid aktiviteter i och utanför hemmet. Kunden har en trach samt sondmatas. Det förekommer en del lyft hos kunden och det förutsätter att du är hyfsat stark. Kunden har inget eget tal vilket gör det extra viktigt att du som söker talar flytande svenska. Hos kunden använder man sig av TAKK-tecken.

Vi söker dig som:


• Har erfarenhet från en liknande roll
• Är rökfri
• Har körkort

För att trivas i rollen som personlig assistent hos vår kund behöver du ha stort tålamod och det är viktigt att du kan läsa av kundens signaler.

 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker två assistenter till en varsin schemarad. Varierande tider men främst eftermiddagar samt helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.


Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/

Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Personlig assistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreDeltid Deltid/ Ej specificeratEnligt överenskommelse
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-28
Referens:
Webbplats: http://www.humana.se/om-oss/jobba-hos-oss/Lediga-jobb-assistans/?rmpage=job&rmjob=11002
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Humana Assistans AB
Box 184
70143  Örebro Sverige
Hemsida: http://www.humana.se/personligassistans
  
Platsannons

Systemtekniker drift och antivirus

Systemtekniker drift och antiviruslösningar till långt uppdrag

Du kommer arbeta med antiviruslösningar, framförallt baserade på McAfee-, Forefront- och Trend-programvara. Du behöver besitta hög kompetens inom IT driftområdet. Kunden arbetar med de senast tillgängliga programvarorna därav kräver tjänsten uppdaterade kunskaper inom IT drift-området.

Kortfattade arbetsuppgifter:

- Utföra drift, konfigurering, felsökning samt optimering av Kundens anti-viruslösningar.
- Ge 2nd/3rd line support avanti-viruslösningar.
- Vid nya versionssläpp av anti-viruslösningarna kommer du vara delaktig vid genomförande samt driftsättning.

Uppdraget är en del av JobQuest personaluthyrning. Du kommer vara anställd av JobQuest. Uppdragstiden är heltid med tillsvidare anställning med sex månaders provanställning. Start efter överenskommelse.

Din profil:

Kompetenskrav/Personliga egenskaper:

- Minst fyra års arbetserfarenhet av arbete med Windows som applikationsmiljö (ej AD).
- Behärska Windows 7 och Windows XP, speciellt ur aspekten filstruktur och de olika filernas inverkan på varandra.
- Minst två års arbetserfarenhet av arbete inom antivirus (Ex McAfee, Trend, Forefront).
- Kompetens om hur antivirusprogram söker igenom filstrukturen på Windows.
- Förmåga att kunna uttrycka sig på engelska i tal och skrift.
- Önskvärt med B-körkort (Ej krav)
- Uppdraget är säkerhetsklassat och svensk medborgarskap är ett krav

Dessutom kräver rollen god samarbets- och kommunikationsförmåga såväl skriftligt som verbalt och förmåga att arbeta självständigt samt i grupp.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Din ansökan:

Ansök så snart som möjligt via vår CV databas på www.jobquest.se. Vi presenterar kandidater löpande.

Din ansökan ska innehålla cv, personligt brev, namn och nummer till två referenser. (Vi ringer inga referenser innan du är aktuell för tjänsten)

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post kontakt@jobquest.se

Kollektivavtal: Vi följer bemanningsföretagens kollektivavtal.

När du skickar in din ansökan godkänner och samtycker du till att JobQuest behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer

Om JobQuest:

JobQuest är ett konsultbolag med lång och bred branscherfarenhet samt med specialistkompetens inom IT, Ekonomi och administration. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner genom att erbjuda smarta och attraktiva tjänster till konkurrenskraftiga priser. Just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande, Professionella och Handlingskraftiga.
Publiceraddatum: 2017-11-28
Yrkesbenämning: Drifttekniker, data
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidHeltid Provanställning tillämpasMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-02-08
Referens:
Webbplats: http://www.jobquest.se/lediga-jobb?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=1721
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Jobquest Sverige AB
Upplandsgatan 7
11123  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Fältinstallatörer

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
Network and Public Safety arbetar med konstruktion, integrering och installation. Fokus ligger på kommunikations- och kontrollrumslösningar för försvar, kritisk infrastruktur och offentlig säkerhet.
Field Installation erbjuder och levererar bland annat fasta och mobila infrastrukturlösningar för kommunikation till kunder som har höga krav på funktion och säkerhet samtidigt som systemen ska tåla tuffa miljöer. Vi är idag 46 st medarbetare med roller som projektledare, byggledare, projektör, logistiker, projektadministratör, montörer och driftsättare.Din framtida utmaning
Vi erbjuder ett fritt, omväxlande och roligt arbete. Som resande installationstekniker är du en del av ett team som arbetar runtom i hela Sverige och vi har vår bas i Arboga.
Du kommer arbeta med installationer i försvarets telenät. Du kommer att planera ditt installationsuppdrag och det dagliga arbete, ansvara för material och transporter och vara Saabs representant ute i fält. Du hanterar kontakter med kunden och eventuella underleverantörer.
Du kommer installera den senaste tekniken inom radiolänk, radio, fiber och IP på olika anläggningar runt om i Sverige, även utlandsprojekt kan förekomma om du har intresse av det. Uppdragens längd kommer variera, ibland är du en längre tid hos kund och ibland kan du också behöva täcka upp för någon kollega i ett annat uppdrag på annan ort.
Arbetet innebär frihet under eget ansvar, arbeta utomhus såväl som inomhus, varierande uppgifter och geografiska platser. Arbetsort Arboga

Den du är idag
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete och vill arbeta med el/teleinstallationer på kundsiter. Du har goda kunskaper inom el/teleinstallationsområdet och som person är du självgående, flexibel och serviceinriktad.
För att trivas i denna roll behöver du gilla ett tätt samarbete med dina kollegor, kunder och externa leverantörer. Du behöver även klara av att arbete på hög höjd.
Vi söker dig som har:

Goda kunskaper inom el/teleinstallationsområdet
Dokumenterad elkunskap
Språkkunskaper i engelska
B-körkort är ett krav

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Eltekniker
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=47323
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen 60
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

Kvalitets och kravanalytisk ingenjör mot kommunikationssystem

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
Network and Public Safety, Avdelning Communication Solutions erbjuder tekniska och robusta lösningar inom kommunikation och infrastruktur över nätverk och radio. Vi designar och realiserar system i flygande och landbaserade plattformar. Idag är vi ett team på 150st personer där huvudverksamheten är i Arboga men har också medarbetare i Järfälla och Linköping. Du kommer att tillhöra Sektionen Operations som tillhandahåller verksamhet inom installation, logistik, kvalitet, systemsäkerhet, konfigurationsledning samt projektsupport till övriga avdelningens gemensamma affärer och projektgenomföranden.Din framtida utmaning
Inom ditt arbete med projekt kvalitet hos oss kommer du att vara delaktig i bl.a. att bygga upp och upprätthålla och säkerställa kvalitet av våra leveranser genom uppföljning och genomförande i enlighet med våra satta processer. Avdelningens ansvarsområde är till exempel nätverksdesign, nätverksövervaktning, informationssystem, IT säkerhet samt Radiokommunikation och antennlösningar. Dessa system kan vara både mobila och fasta installationer inom både Militär och Civil kommunikationsinfrastruktur. Tjänsten innebär att med våra processer som ryggrad att på givna mötesforum följa upp och säkerställa att våra projekt följer processer och riktlinjer för beslutade förutsättningar.
I tjänsten kommer även arbetsuppgifter inom kravanalys att finnas. Våra utvecklade systemlösningar skall motsvara kunder, myndigheters samt Saabinterna krav på säkerhet. Det handlar om metodik, riskhantering och kravställning för genomförande som i slutändan skall motsvara vad vi har åtagit oss när vi fått in affären.
I uppgiften ligger ett stort teamarbete och ett stort nätverkande hos angränsande ansvarsområden.
Tjänsten är i Arboga och resor kan förekomma i denna tjänst. Även utlandsresor kan bli aktuellt om intresse finns.

Den du är idag
För att lyckas med uppdraget bör du har teoretiska kunskaper motsvarande gymnasieingenjör med arbetslivserfarenhet inom beskrivet kompetensområde alternativt att vi söker dig som har jobbat ett antal år med liknande ansvarsområde. Ett stort intresse för processer och teknik i allmänhet är ett krav. Dina personliga egenskaper skall påvisa att du har mycket lätt för att samarbeta och att driva ärenden framåt. Du skall vara driven, noggrann och analytisk samt brinna för ett Leant arbetssätt.
Engelska används i stor utsträckning både internt i dokumentation och processer men också i samspråk med våra kundkontakter.
Det är meriterande om du har erfarenhet från Försvarsmaktens specifika regler och processer.
För att trivas hos oss bör du vara självgående, ha lätt att samarbeta med andra och vara flexibel.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssektretess och kärver därför säkerhetsprövning utförd av myndighet.

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Civilingenjör, el-tele
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=47261
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen 60
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

Projektör

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.
Network and Public Services erbjuder och levererar infrastrukturlösningar för säker kommunikation samt ledning. Vi finns på en internationell marknad och har kunder och leverantörer i många olika länder. Kunderna har ofta höga krav på funktion och säkerhet samtidigt som systemen ska tåla tuffa miljöer, vilket vi möter med robusta och flexibla lösningar som baseras på både våra egna produkter men också på tredjepartsprodukter.Din framtida utmaning
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara projektering inom de olika stegen i en given arbetsprocessen inom ramen för sektionens uppdrag.Inom projektet arbetar sektionschef, gruppchef, projektledare, projektörer, byggledare, logistiker, projektadministratör, montörer och driftsättare sida vid sida
Kulturen som råder på sektionen genomsyras av viljan att vara affärsmässiga och prestationsinriktade med god kvalitét gentemot våra kunder.
Projektören arbetar efter givna förutsättningar från kunden i största utsträckning och tar fram underlag för implementering av ny utrustning/lösning på redan befintliga anläggningar. Som projektör tillser du även, med hjälp av sektionens montörer, att installationen och slutkontrollen blir genomförd på angiven plats.
Du kommer att medverka i rekognoseringar av aktuellt projekt, ta fram materiellistor, rapporter, kalkyler och medverka i framtagandet av arbetsunderlag som ligger till grund för uteinstallation.Du ingår i ett team där vi till viss del arbetar med LEAN och därför kommer dina arbetsuppgifter även innehålla förbättringsarbete.
Du kommer rapportera till projektledare i första hand men rapportering kommer även att ske till driftsättare, logistiker och gruppchef.
Resor förekommer i tjänsten. Uppskattningsvis 15-20 dagar per år

Den du är idag
Vi söker dig som trivs med att ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och på egen hand strukturerar och driver processer framåt, samt tar initiativ till förslag på lösningar/förbättringar för att kunna slutföra uppgiften på bästa sätt.Du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och har ett driv i ditt sätt att vara.
Du arbetar gärna i givna programvaror/databaser, har ett kunnande inom el/tele-, radiolänk-, IP-installationer och allmänna transmissionskunskaper.
Meriterande är kunskapen om att arbeta med Försvarets materielverk samt Försvarsmakten som kund, ett gediget teknik intresse samt installationsvana.
Vi söker dig som har:
Körkort BBehärskar Engelska i tal och skriftDu behöver även klara kraven för arbete på hög höjd(Klättercertifikat är meriterande)

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 14 700 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Eltekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=47303
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen 60
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

Kundsupport / Administration

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av
Support and Services, ett affärsområde inom Saab, levererar ett brett utbud av tjänster och integrerade supportlösningar till kunder inom försvar och på kommersiell marknad för kostnadseffektiv support av system och plattformar under hela livscykeln.Network and Public Safety, Avdelning Communication Solutions erbjuder tekniska och robusta lösningar inom kommunikation och infrastruktur över nätverk och radio. Vi designar och realiserar system i flygande och landbaserade plattformar. Idag är vi ett team på 150st personer där huvudverksamheten är i Arboga men har också medarbetare i Järfälla och Linköping. Du kommer att tillhöra Sektionen Operations som tillhandahåller verksamhet inom installation, logistik, kvalitet, systemsäkerhet, konfigurationsledning samt projektsupport till övriga avdelningens gemensamma affärer och projektgenomföranden.Din framtida utmaning
Inom ditt arbetsområde kundsupport ingår uppgifter så som kundorder – arbetsorderregistrering, dokumenthantering och till viss del övriga administrativa uppgifter. Att upprätthålla och säkerställa kvalitet i våra åtaganden och leveranser i enlighet med våra satta processer är av yttersta vikt för oss. I din roll ingår att samarbeta i team med andra kollegor inom samma område samt att stödja givna projekt med dokumenthantering.
I uppgiften ligger ett stort teamarbete och ett stort nätverkande hos angränsande ansvarsområden.
Tjänsten är i Arboga och resor kan förekomma.

Den du är idag
För att lyckas med uppdraget bör du har teoretiska kunskaper motsvarande gymnasienivå, arbetslivserfarenhet är meritierande inom beskrivet kompetensområde. Ett stort intresse för processer, struktur och ordning o reda är i allmänhet är ett krav. Dina personliga egenskaper skall påvisa att du har mycket lätt för att samarbeta och att driva ärenden framåt. Du skall vara driven, noggrann och strukturerad samt brinna för ett Leant arbetssätt.
Engelska används i stor utsträckning både internt i dokumentation och processer men också i samspråk med våra kundkontakter.
För att trivas hos oss bör du vara självgående, ha lätt att samarbeta med andra och vara flexibel.
Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssektretess och kärver därför säkerhetsprövning utfört av myndighet..

Om Saab
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.
Publiceraddatum: 2017-11-27
Yrkesbenämning: Informationsassistent
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltidTillsvidare Tillträde enligt överrenskommelse-
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: https://emea3.recruitmentplatform.com/syndicated/private/syd_apply.cfm?ID=P15FK026203F3VBQB7968V7W5&nPostingTargetID=47201
Epostadress:
Övrigt: Arbetsförmedlingen ams.se SAAB
Arbetsplats: 
Adress: Saab AB
Kungsörsvägen 60
73247  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.saabgroup.com
  
Platsannons

Releaseledare till Produktionsavdelningen

Är du intresserad av att leda och samordna arbetet vid driftsättning av förändringar i IT-infrastruktur? Vill du arbeta i ett team som håller ihop förändringsarbetet kopplat till våra IT-infrastruktur? I så fall har vi en plats för dig – tillsammans skapar vi förutsättningar för Försvarsmaktens ledningsförmåga.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Releaseledare arbetar du i vår releaseprocess vilken syftar till att planera och leda produktionssättning av mjuk- och hårdvara för att minimera störningar i IT-infrastrukturen. Som Releaseledare är du sammanhållande för planering och genomförande av ett antal Releaser. Du har ett nära samarbete med våra utförarorganisationer samt med uppdragsgivare. Samverkan är nyckeln till en fungerande Releaseprocess. Du ingår i ett team som tillsammans med vår Changefunktion sammanhåller införandet av förändringar i våra IT-driftmiljöer.

Kvalifikationer
• 3-årig gymnasieutbildning med inriktning IT eller motsvarande teknisk förvärvade kunskaper. Vi kommer att titta på profiler som har en teknisk/IT bakgrund
• Erfarenhet av IT-relaterade arbetsuppgifter, gärna inom en större driftorganisation
• God erfarenhet av administrativt arbete och förmåga att organisera och strukturera eget arbetet
• Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift
• B-körkort

Meriterande
• Erfarenhet av processorienterat arbetssätt
• Erfarenhet av arbete inom Change-/Releaseprocess
• Erfarenhet av projektarbete
• Utbilning/certifiering inom ITIL

Personliga egenskaper
Du tycker om att ge service och att finna lösningar på problem, du är driven och van att ta egna initiativ. Att bemöta människor på ett bra sätt är en självklarhet för dig, du arbetar strukturerat och har god vana att upprätthålla dokumentation. Du är utåtriktad, positiv och har en god samarbetsförmåga. Du har även en mycket god förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi strävar efter jämställdhet och välkomnar därför sökande från båda könen oberoende av etnisk bakgrund.

Övrigt
Tillsvidareanställning heltid (sex månaders provanställning tillämpas)
Tillträde enligt överenskommelse
Arbetsorten är Arboga
Beredskap kan ingå i tjänsten

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta: Sektionschef Anette Johansson eller Release Manager Martin Hennerfors, Tel: 0589-40400 (vxl).

Fackliga företrädare
SACO Pär Lohman, 0589-408 33
OFR/S Clarence Arnstedt, 013-28 45 44
SEKO Hans Monthan, 070-215 13 44

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-07.

Produktionsavdelningen ingår i Driftenheten och ansvarar för att produktionsplanera och följa upp det IT/Tele-stöd som levereras både centralt och lokalt inom Försvarsmakten. Produktionsavdelningen ansvarar också för att ta fram, beskriva och följa upp våra IT- och Tele-processer, ta emot och samordna arbetet med att avhjälpa större driftstörningar i vår produktionsmiljö, planera införanden av större förändringar samt sammanhålla införande av förändringar i våra IT-system.

FMTIS Driftenhet tillhandahåller central drift av IT-system inom Försvarsmakten, enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL).


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Drifttekniker, data
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14568
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Försvarsmakten
10786  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

2 st Uppgiftsledare sökes till Produktionsavdelningen (Arboga)

FÖRSVARSMAKTEN söker nya medarbetare till Försvarmaktens Telekommunikations- och Informationssystemförband (FMTIS) i Arboga. FMTIS Driftenhet tillhandahåller central drift av IT-system inom Försvarsmakten, enligt ett processorienterat arbetssätt (ITIL). Produktionsavdelningen ingår i Driftenheten och ansvarar för att produktionsplanera och följa upp det IT/Tele-stöd som levereras både centralt och lokalt inom Försvarsmakten. Produktionsavdelningen ansvarar också för att ta fram, beskriva och följa upp våra IT- och Tele-processer, ta emot och samordna arbetet med att avhjälpa större driftstörningar i vår produktionsmiljö, planera införanden av större förändringar samt sammanhålla införande av förändringar i våra IT-system.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som Uppgiftsledare består av att bereda, planera, leda och styra större uppdrag och uppgifter tillsammans med övriga funktioner inom Produktionsavdelningen.Arbetet ställer stora krav på en kommunikativ förmåga och dialog med övriga funktioner inom FMTIS såväl som inom övriga Försvarsmakten. Du stödjer även avdelningschef, stf avdelningschef och sektionschefer inom Produktionsavdelningen. Uppdrag och uppgifter som du arbetar med samordnas och planeras med såväl stabsfunktioner inom förbandet, enhetsledning på Driftenheten och avdelningschefer inom Driftenheten i syfte att säkerställa att tilldelade uppdrag och uppgifter slutförs med hög kvalitet och i rätt tid.

Kvalifikationer:
· 3-årig högskoleutbildning med inriktning IT eller motsvarande tekniskt förvärvade kunskaper
· Erfarenhet av IT-relaterade arbetsuppgifter, gärna inom en större driftorganisation
· God erfarenhet av administrativt arbete och förmåga att organisera och strukturera eget arbete
· Erfarenhet av projektarbete i större organisationer
· Erfarenhet från processorienterat arbetssätt

Meriterande kvalifikationer:
· Utbildning/certifiering inom ITIL
· God kännedom om Försvarsmaktens verksamhet
· Erfarenhet av agila arbetssätt, t.ex. Scrum
· Erfarenhet av att leda större projekt eller uppdrag

Personliga egenskaper
Som Uppgiftsledare är det viktigt att du kan arbeta självständigt och har förmågan att driva uppdrag och uppgifter. Du behöver ha förmåga att vara engagerad i flera uppdrag och uppgifter samtidigt utan att tappa fokus på målet. Du behöver både vara en god lagspelare och samtidigt kunna leda arbetsgrupper och enskilda personer när så krävs. Du är en självklar teamspelare som är van vid samarbete och dialog och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Vid urval kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:
Tillsvidareanställning heltid (sex månaders provanställning tillämpas).Arbetsorten är Arboga

Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta: Avdelningschef Anna-Lena Danielsson eller Sektionschef Anette Johansson, Tel: 0589-40400 (vxl).

Fackliga företrädare
SACO Pär Lohman, 0589-408 33
OFR/S Clarence Arnstedt, 013-28 45 44 
SEKO Hans Monthan, 070-215 13 44

Välkommen med din ansökan senast 2018-01-07. Din ansökan skall innehålla CV samt ett ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. 


--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband (FMTIS) har ett samlat ansvar för drift, underhåll och förvaltning av alla ledningsstödsystem i Försvarsmakten. FMTIS verkar kontinuerligt i fred, kris och krig vilket innebär att förbandet är ständigt insatt såväl nationellt som internationellt. Förbandet har mer än 1400 medarbetare spridda på drygt 30 orter i landet.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

Försvarsmakten ger dig möjlighet att utvecklas som människa och växa i din professionella roll. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare och har en öppen organisation där vi ställer upp för varandra.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård och bra balans mellan arbete och privatliv.

Försvarsmakten tillvaratar de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund och erfarenheter i våra rekryteringar.

Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 19§ i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Publiceraddatum: 2017-11-24
Yrkesbenämning: Drifttekniker, data
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuellt
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I005/333/main?site=2&validator=a75fbd88f1b2a3a49de2af9c8b7bc228&lang=SE&rmpage=job&rmjob=14567
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Försvarsmakten
Försvarsmakten
73226  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  
Platsannons

FMV söker inköpssamordnare till Arboga

Vill du vara en del av en ledande myndigheter inom upphandling? Då vill vi att du söker dig till oss!

Marknad & Inköp
Marknad och inköp är det verksamhetsområde inom FMV som ansvarar för kommersiell verksamhet och bedriver strategiskt och operativ inköpsarbete i form av kategoristyrt inköp, upphandlingar och beställningar på uppdrag av FM och FMV internt. Marknad och inköp med cirka 200 medarbetare är delade i två avdelningar; Inköp militära system och Inköp varor och tjänster. Avdelningarna består i sin tur av fyra enheter. Till enheten för IT varor och tjänster söker vi nu inköpssamordnare. Enheten ansvarar för inköp av IT hård- och mjukvara, Telefoni och bredband samt IT tjänster.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och spännande arbetsmiljö med fokus på affärsmässighet. Försvarets materielverk arbetar kategoristyrt och har väl utvecklade processer för att omhänderta behovens hela livscykel. Du kommer att bli en del av ett kompetent och engagerat team med goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Ditt arbete som Inköpssamordnare
Inköpssamordnaren följer upp, analyserar och rapporterar nyckeltal så att inköpsbesparingar säkras och realiseras i linje med satta mål inom kategoriområdet. Uppföljningen omfattar även så att inköpen följer lagar, bestämmelser och strategiska inriktningar. Du driver proaktivt förbättringsarbete genom att föreslå aktiviteter inom områden där avvikelser eller förbättringspotentialer identifieras. Som inköpssamordnare tar du ett särskilt ansvar för att beställningsflödena fungerar hos kunden, inom FMV och ut till leverantören. Du svarar för att rutinerna fungerar och riktlinjerna följs. I det arbetet så informerar och utbildar du om avtal, riktlinjer, instruktioner, beställningskanaler och inköpssystem. För effektiv uppföljningen arbetar du kontinuerligt med att säkerställa bra informations- och datakvalité i systemstöd, rutiner webbportal etc. I rollen som inköpssamordnare funktionsstyr du tilldelade avropargrupper i Försvarsmakten och/eller FMV, genom att bl.a. utfärda befogenheter, utbilda avropare och utarbetar verksamhetsregler.

Våra förväntningar på dig
Du är bra på att arbeta självständigt och kan driva på ditt egna och andras arbete så att resultat nås. Du delar med dig av dina kunskaper till kunder och medarbetare på ett pedagogiskt bra sätt. Du är uthållig och lojal och har en positiv attityd i både med och motgångar. Den samordnande rollen med många kontakter gör att vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du kompletterar de andra i gruppen.

Du ska ha högskoleutbildning motsvarande minst 120 poäng, med inriktning på ekonomi, logistik, inköp, teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

Du ska ha arbetat med inköp och upphandling inom offentlig förvaltning eller privat sektor, samt har nödvändiga kunskaper i upphandlingsregelverk, avtalsrätt, köprätt och offentlig rätt.

Du ska ha arbetat med controlling, rapportering och uppföljning av ekonomiska data.
Du ska ha goda kunskaper i MS Office (Powerpoint, Excel, Word)
Du ska ha mycket god förmåga att uttala dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.
Det är meriterande om du har någon a dessa erfarenheter:


• Arbete med SAP eller andra affärssystem
• Arbete med Business Object.
• Erfarenhet av ex. leverantörsutveckling, kundutveckling eller liknande som syftar till att förändra beteenden är meriterande.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba -hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Thorwald Nilsson Saco-S, Marie Strömberg OFR/S/Försvarsförbundet, Johan Krusell OFR/O, Göran Stolpe Seko. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Christina Holm enhetschef Inköp IT varor och tjänster 0705-311 452.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-01-07


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2242
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
Tallåsvägen 2
73232  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  
Platsannons

FMV söker erfarna strategiska inköpare till Arboga

Vill du vara en del av en ledande myndigheter inom upphandling? Då vill vi att du söker dig till oss!

Marknad & Inköp
Marknad och inköp är det verksamhetsområde inom FMV som ansvarar för kommersiell verksamhet och bedriver strategiskt och operativ inköpsarbete i form av kategoristyrt inköp, upphandlingar och beställningar på uppdrag av FM och FMV internt. Marknad och inköp med cirka 200 medarbetare är delade i två avdelningar; Inköp militära system och Inköp varor och tjänster. Avdelningarna består i sin tur av fyra enheter. Till enheten för IT varor och tjänster söker vi nu erfarna strategisk inköpare. Enheten ansvarar för inköp av IT hård- och mjukvara, Telefoni och bredband samt IT tjänster.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk och spännande arbetsmiljö med fokus på affärsmässighet. Försvarets materielverk arbetar kategoristyrt och har väl utvecklade processer för att omhänderta behovens hela livscykel. Du kommer att bli en del av ett kompetent och engagerat team med goda möjligheter att kompetensutvecklas.

Ditt arbete som strategisk inköpare
Som strategisk inköpare arbetar du med kvalificerad upphandling inom ramen för LOU och LUFS. Du kommer du att vara bidragande i framtagandet av kommersiella strategier, utarbeta förfrågningsunderlag, driva upphandlingar, implementera och förvalta kategoristrategier och avtal. Som strategisk inköpare förväntas du bygga affärsrelationer med leverantörer och uppdragsgivare och du ansvarar för att affärsmässigheten omhändertas i alla kund- och leverantörskontakter. Du ska ha förmåga att självständigt bedriva upphandlingsarbete och söka de svar och samarbeten som krävs för att lösa uppgiften.

Våra förväntningar på dig
Du är en drivande person med gott omdöme som tycker om att arbeta i team. Du kan analysera, planera och strukturera ditt arbete. Det krävs att du är resultatinriktad, flexibel, uthållig och klarar av att arbeta med flera uppgifter samtidigt under tidspress samt tar ansvar för en större helhet än den egna. Den strategiska inköparrollen ställer krav på självständighet och integritet, men det krävs också vilja att hjälpa andra och leverera lösningar som leder till resultat.

Du ska ha akademisk examen (civilekonom, jurist eller civilingenjör) alternativt relevant kunskap och erfarenhet förvärvad på annat sätt.

Du ska ha förmåga att självständigt bedriva upphandlingsarbete och söka de svar och samarbeten som krävs för att lösa uppgiften.

Det ska ha god erfarenhet av upphandlingar baserade på Lagen om offentlig upphandling (LOU) eller Lagen om upphandling på försvars- och säkerhetsområdet (LUFS) samt kunskaper inom avtalsrätt, köprätt och offentlig rätt.

Du ska ha erfarenhet av att leda förhandlingar och/eller projekt.

Du ska ha goda kunskaper i MS Office (Powerpoint, Excel, Word)

Du ska ha mycket god förmåga att uttala dig i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

Du ska vara svensk medborgare och godkänd i en säkerhetsprövning.

Det är meriterande om du har någon av dessa erfarenheter:


• Leverantörsutveckling och kundutveckling
• Kategoristyrt inköp
• Räkenskapsanalyser
• Erfarenhet av upphandling inom IT området (IT hård- och mjukvara, tjänster)

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper samt att du kompletterar de andra personerna inom enheten och på avdelningen. Som en del i urvalsarbetet kan vi komma att genomföra test med stöd av en extern leverantör.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten via FMV:s hemsida http://www.fmv.se/sv/Jobba -hos-oss/Lediga-jobb/ genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg. Våra fackliga företrädare är Thorwald Nilsson Saco-S, Marie Strömberg OFR/S/Försvarsförbundet, Johan krusell OFR/O, Göran Stolpe Seko. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV´s Växel).

Vid frågor ber vi dig kontakta Christina Holm enhetschef Inköp IT varor och tjänster 0705-311 452.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-01-07


FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. För att arbeta hos oss måste du vara svensk medborgare samt genomgå säkerhetsprövning. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se
Publiceraddatum: 2017-11-23
Yrkesbenämning: Inköpare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-07
Referens:
Webbplats: http://www.fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=2241
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: FMV
Tallåsvägen 2
73232  Arboga Sverige
Hemsida: http://www.fmv.se
  
Platsannons

SÄLJARE

IMAGE BY ME AB söker nu fler homepartysäljare!

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har genuin passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss. Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

Vi erbjuder ett av marknadens roligaste jobb där Du är chef över din egen arbetstid. Du skapar trevliga VIP EVENT/HOMEPARTY med produkter som Du brinner för samtidigt som du träffar nya spännande människor. Dessutom får Du tillgång till massor av unika trendiga produkter.
Lägg därtill fin gemenskap, sociala events, karriärmöjlighet och god förtjänst.

Att vara homepartysäljare hos oss är ett riktigt roligt och givande arbete!

Arbetstiderna bestämmer Du själv. Som säljare har Du dessutom möjlighet att göra karriär
och gå vidare till Teamleader.

Surfa in på ibme.se eller imagebyme.se för mer information och gör en enkel och snabb ansökan (Tar ca 2 minuter).


OM FÖRETAGET:

IBME - PERSONLIG & LYXIG SHOPPINGUPPLEVELSE FÖR DEN MODE OCH TRENDMEDVETNA KVINNAN!


IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är väldigt noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. För oss är det självklart att Du ska få en personlig och lyxig shoppingupplevelse när Du handlar av oss. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.

En av hörnstenarna i affärsidén är att enbart tillhandahålla de produkter som håller en hög kvalitét och som ligger i framkant mode och trendmässigt samt kunna erbjuda dessa till rimliga priser.


VÄLKOMMEN!IMAGE BY ME TEAMET

Du som gillar utmaningar, är tävlingsmänniska, har geniun passion och intresse för inredning, design, trender, mode och gillar socialt umgänge, då kan Du vara rätt person för oss.

Vi vill att Du skall kunna lägga ner minst 20 timmar per månad på jobbet hos oss och Du skall se jobbet som en bra extrainkomst under överskådlig tid framöver. De säljare som börjar hos oss kan räkna med den bästa supporten från bolagets sida!

IMAGE BY ME (IBME) är ett nytt koncept där alla har möjlighet att ta del av våra unika Heminredningsprodukter, Smycken och Accessoarer genom vår webshop och säljkår genom det vi kallar IBME VIP EVENT, en mer exklusiv och modern typ av homeparty. Alla våra produkter skapar personlig stil och elegans, dessutom kan Du uppleva det senaste inom mode, trender och heminredning live innan beställningen och även få personlig rådgivning.

Samtliga produkter ligger i framkant när det gäller mode och trender. Med stor omsorg och noggrannhet handplockar vi högkvalitativa produkter från vårt unika kontaktnät över hela världen och erbjuder ett exklusivt sortiment med en personlig touch till rimliga priser.

Vi på IMAGE BY ME är noga med att endast jobba och sälja de främsta produkterna på marknaden. Målsättningen är att förstärka det vackra och unika hos varje person genom våra produkter i kombination med en exklusiv kundupplevelse.
Publiceraddatum: 2017-11-14
Yrkesbenämning: Utesäljare
Antal platser: 4
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareDeltidDu bestämmer själv dina arbetstider. Du får lön varje månad baserad på din försäljning direktinsatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt. Som säljare hos oss på får Du dessutom rabatter på Dina egna inköp. 20%-40%Du får lön varje månad baserad på din försäljning direkt insatt på ditt bankkonto. Vi betalar arbetsgivaravgifter och skatt.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-03-11
Referens: SÄLJARE
Webbplats: http://www.ibme.se
Epostadress: rekrytering@ibme.se
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Image By Me Invest AB
Östervångsplan 15
26144  Landskrona Sverige
Hemsida: http://www.ibme.se
  
Platsannons

Tandläkare till Folktandvården Västmanland AB, placering Arboga

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.Vi söker nu två tandläkare till vårt team!


Om arbetsplatsen

Bara en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skola och fritidsaktiviteter ligger aldrig mer än en promenad eller cykeltur bort. Arbogakliniken är nyrenoverad och består av 6 behandlingsrum.


Arbetsuppgifter

I arbetet kommer du få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Vi önskar att du har intresse för såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team.

Om du känner dig träffad är du välkommen med din ansökan till oss.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har giltig tandläkarlegitimation, godkänd av Socialstyrelsen, och lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du möter alla människor med förståelse, respekt, och omtanke. Du har en god pedagogisk förmåga och uppskattar ett arbete där du får ta ansvar. I ditt arbete värdesätter du odontologisk kvalitet och effektivitet.

Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del.

Vi ser till personlig lämplighet mer än till erfarenhet.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare, med tillträde snarast eller efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 31 december 2017

Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Tandläkare
Antal platser: 2
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid Heltid/ Ej specificeratIndividuell lönesättning
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I019/791/main?site=6&validator=353b1e8679877d15d8848601763645be&lang=SE&rmpage=job&rmjob=4385
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Region Västmanland
Folktandvården Västmanland AB
72129  Västerås Sverige
Hemsida: http://www.ltv.se
  
Platsannons

Vill du arbeta i Sveriges bästa säljteam?

Vill du arbeta med marknadens attraktivaste produkt? Vi har den bästa produkten på marknaden med de största rättigheterna inom sport och film. Allt från de hetaste sporträttigheterna till de senaste filmpremiärerna!

DRIVEN OCH EN STJÄRNA PÅ FÖRSÄLJNING!
Vi söker dig som vill arbeta med direktförsäljning av våra tjänster, däribland Viasat Film, Viasat Sport och Viaplay.  All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten med fokus på hemförsäljning, eventförsäljning samt ute på marknader och mässor runt om i Sverige. Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 13.30 – 21.30. I vissa fall kan även helger förekomma. 

VIASAT ERBJUDER DIG!


• Europas mest underhållande produkt med marknadens högsta provisioner
• Bästa starten för en fortsatt karriär inom hela Viasat och MTG
• Interna säljutbildningar samt regelbunden uppföljning för bästa utveckling
• Möjlighet att vara på plats vid Formel 1, Champions League eller galapremiärer!

Hos oss blir du en del i ett företag med vinnarglöd där vi höjer varandras prestationer. Varje år har vi ett flertal säljtävlingar och utbildningsresor till fina resedestinationer med koppling till film och sport.

HAR DU VAD VI SÖKER?


• Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team
• Du brinner för att jobba med människor
• Du drivs av en hög rörlig lön
• Du är tävlingsinriktad och älskar utmaningar
• Säljerfarenheter är meriterande, dock kommer du långt med rätt inställning!

Är du som oss en vinnarskalle med ambitionen att lyckas samt strävan om att bli framgångsrik? Då är detta garanterat ett jobb för dig!

 

DIN KARRIÄR BÖRJAR HÄR! ANSÖK UTAN CV OCH PERSONLIGT BREV!

Klicka bara på länken http://hpr.to/j1185 och svara på några enkla frågor.

 

Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Axel Olsson, rekryterare, axel.olsson@mtg.com
Publiceraddatum: 2017-11-02
Yrkesbenämning: Hemförsäljare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
6 månader eller längreHeltid Heltid/ Ej specificeratRörlig lön med generös grundprovision under upplärningsfasen.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-13
Referens:
Webbplats: http://web103.reachmee.com/ext/I006/508/main?site=26&validator=def475e625ae7c3f47c9b54a049d779f&lang=UK&rmpage=job&rmjob=2114
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Viasat
Ringvägen 52
10462  Stockholm Sverige
Hemsida: http://www.mtg.se
  
Platsannons

Timvikarie till förskolan

Bara en halvtimma från Örebro, Västerås och Eskilstuna ligger Arboga. I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Arboga kommun och Barn- och utbildningsförvaltningen är i behov av timvikarier inom förskolan för kortare och längre perioder. Vi rekryterar kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt och med kort varsel inom våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad till eller studerar till något av yrkesområdena inom förskolan. Har du ingen av dessa utbildningar är du ändå välkommen med din ansökan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

? Du ska ha fyllt minst 18 år.
? Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift. Godkänd SFI nivå D.
? Du ska vara ansvarstagande, flexibel och ha ett intresse och respekt för varje barns behov.
? Du skickar med ansökan ett personligt brev, CV och betyg.
? Du ska ha ordnad barntillsyn.
? Du ska kunna inställa dig på arbetsplatsen inom en timma.
? Det är en fördel om du har körkort och tillgång till bil då en del av våra verksamheter ligger utanför tätorten.

Om du blir aktuell som vikarie förbinder du dig att kontinuerligt uppdatera din tillgänglighet i vårt webbsystem Time Care Pool, med vilka dagar och tider du har möjlighet att arbeta. När ett kortare vikariebehov uppstår bokas du direkt genom systemet via SMS eller telefon.

I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (2000:873). För att du ska få arbeta inom förskolan måste vi ha ett godkänt utdrag från belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på www.polisen.se. Blankett 442.5. Normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor.

Ansökan görs via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Ref F280/17

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Arboga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi rekryterar löpande under ansökningstiden efter verksamheternas behov.

Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-11-01
Yrkesbenämning: Lärare i förskola/Förskollärare
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidDeltid Visstid max 10 dagarMånadslön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: F280/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arboga.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arboga kommun
Box 45
73221  ARBOGA Sverige
Hemsida: www.arboga.se
  
Platsannons

Junior fälttekniker till Fujitsu i Arboga

Junior fälttekniker till Fujitsu i Arboga:

Om tjänsten som junior fälttekniker

Vi söker nu teknikintresserade personer som vill arbeta extra som junior fälttekniker för vår kund Fujitsu under hösten. Du kommer att arbeta mot Fujitsus slutkunder vilket innebär att du kommer att besöka butiker, arbetsplatser och butikskedjor runtom Arboga.

Uppdraget som junior fälttekniker är en del av vår bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Barona men utföra arbete för Fujitsu.

Beräknad start: Omgående

Omfattning: ca 2 dagar per vecka

Plats: Arboga

Arbetsuppgifter som junior fälttekniker

Som fälttekniker besöker du kunder som använder enheter och produkter från Fujitsu. Du kommer bland annat att utföra installationer av kvittoskrivare samt byte av kortterminaler. Du kommer att få en introduktion i arbetet och utbildning av erfarna fälttekniker.

Vi söker dig som

- har en annan huvudsaklig sysselsättning
- har körkort och egen bil
- kan arbeta minst 2 dagar i veckan
- är IT-intresserad
- talar och skriver flytande svenska

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande. Det visar sig inte minst i det arbetet du utför med god kvalitet. Du är noggrann, flexibel och självgående i ditt arbete. Du har även stort intresse för teknik och är händig.

Vad erbjuder vi dig?

Det här är ett drömjobb för dig som är tekniskt intresserad och som vill kombinera annan sysselsättning med ett extrajobb inom ett internationellt IT-företag. Du kommer att samla på dig praktisk erfarenhet ute i fält och få värdefulla kontakter med andra inom branschen och bredda ditt nätverk.

Som konsult på Barona

Som konsult hos Barona är du anställd av ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvård. Du får en dedikerad konsultchef som du har regelbunden kontakt med.

Ansökan

Välkommen att ansöka genom att klicka på Ansök nedan.

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post men för specifika frågor om tjänsten eller processen, hör av dig till Isabelle Hyllienmark | isabelle.hyllienmark@barona.se

Barona är ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Polen, Spanien, Ryssland och Estland. I Sverige finns vi i Stockholm och Göteborg. Vi har över 15 års erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterade och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord:

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Klient; Samarbetspartner; Internationell; IT; Fälttekniker; Support; Helpdesk; On-site support; On-site; Fältservice; IT support; Extrajobb; Deltidsjobb; Stockholm; Tekniker; Kundservice; Kvalitet; Kvalitetsinriktad; Fujitsu
Publiceraddatum: 2017-10-13
Yrkesbenämning: Helpdesktekniker/Supporttekniker
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
3 - 6 månaderDeltidDeltid VisstidFast lön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-30
Referens:
Webbplats: http://cv.barona.se/cv_barona/iframe.jsp?mtrpage=assignment&mtrt=ams&mtrid=715
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Barona Human Resource Services AB
Klarabergsviadukten 63
11164  Stockholm Sverige
Hemsida:
  
Platsannons

Timvikarier till vård och omsorg samt verksamheten för funktionshinder

I Arboga finns småstadens charm i storstadens närhet. Natur, skolor och fritidsaktiviteter ligger endast en promenad eller cykeltur bort. Många människor hämtar sin inspiration i Arboga. Här finns plats och tid att tänka nya tankar. Tid att vara tillsammans.

Arboga kommun söker timvikarier för arbete inom vård och omsorg samt verksamheten för funktionshinder.
Vi rekryterar kontinuerligt nya timvikarier som kan arbeta flexibelt och med kort varsel inom våra verksamheter när ordinarie personal är frånvarande.

Arbetsuppgifter
Arbetet som timvikarie innebär att ge stöd och omsorg genom ett respektfullt förhållningssätt till våra brukare och deras behov.

Kvalifikationer
Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna att du har examen från vård- och omsorgsprogrammet med inriktning mot äldrevård eller funktionshinder, eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsyrket.
Vi söker även dig som är oerfaren men som har planer på att utbilda dig inom ett vårdyrke.
Du behöver kunna tala och förstå svenska bra och kunna uttrycka dig väl i skrift. Godkänd SFI nivå C.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska vara ansvarstagande, flexibel och ha ett intresse för att möta människor i sin vardag.
Till vissa tjänster krävs körkort.

Arbetstid och omfattning
Tjänsterna avser timavlönad visstidsanställning på varierande tider för att täcka vårt bemanningsbehov, dag, kväll, helg och till vissa tjänster även natt. Du bör kunna inställa dig på arbetsplatsen inom en timma efter att vi ringt dig och du bör ha ordnad barntillsyn.
Om du blir aktuell som vikarie kommer du att få lägga din tillgänglighet på din sida i vårt webprogram Time Care Pool för fem veckor framåt.
Om du blir aktuell för arbete inom äldreomsorgen kommer vi att be dig uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.
För att få arbeta inom verksamheter som rör barn och ungdomar krävs att du lämnar ett utdrag ur belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på www.polisen.se. Normal handläggningstid hos Polisen är cirka två veckor.
För arbete vid korttids-/ungdomsfritids LSS Solögat, blankett 442.9
För arbete inom äldreomsorgen, blankett 442,3.

Kontakt
Bemanningsenheten, 0589-871 00.

Ansökan
Ansökan görs via extern webbplats: www.hrsupporten.se/arboga.php
Ref nr 01/17.

Bifoga personligt brev och CV/Meritförteckning samt ange dina referenser.
Urvalsarbetet och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vi ber dig att söka så snart som möjligt. Urval sker utifrån din kompetens och erfarenhet men också utifrån dina svar på frågorna som ställs när du registrerar din ansökan.
Rekryteringen av timvikarier sker utifrån verksamhetens behov och ansvarig i varje verksamhet gör urvalet.
Om du blir aktuell för intervju så kommer du att bli kontaktad av rekryterande verksamhet. Eftersom vi rekryterar med hänsyn till våra enheters behov av vikarier så letar vi ständigt efter olika kompetenser beroende på verksamhet.
Vi skickar därför inte ut något mail om det inte är aktuellt med intervju för tillfället.


Välkommen med din ansökan!
Publiceraddatum: 2017-09-13
Yrkesbenämning: Undersköterska, hemtjänst och äldreboende
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
max 10 dagarDeltidDeltid Visstid max 10 dagarTimlön
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2017-12-31
Referens: 01/17
Webbplats: http://www.hrsupporten.se/arboga.php
Epostadress:
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Arboga kommun
Box 45
73221  ARBOGA Sverige
Hemsida: www.arboga.se
  

Platsannons

Kock till lunchrestaurang

Vi söker en erfaren kock till vår lunchrestaurang Athena

Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen sen tidigare och det är meriterande om du har arbetat med inriktning mot antingen husmanskost, á la carte eller tapas.

Utbildning som kock är meriterande men det viktigaste för oss är att du har erfarenhet sen tidigare och vill jobba inom kök.

Körkort är inget krav men meriterande då utkörning av mat kan förekomma.
Publiceraddatum: 2017-08-17
Yrkesbenämning: Kock, à la carte
Antal platser: 1
Villkor: 
VaraktighetArbetstidArbetstidvaraktighetLöneform
TillsvidareHeltid/DeltidHeltid/deltid enligt överenskommelse Först och främst är arbetet förlagt till vardagar dagtid.
Ansökan: 
Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referens:
Webbplats:
Epostadress: johan.eliyo7@hotmail.com
Övrigt:
Arbetsplats: 
Adress: Kennets Restauranger i Örebro AB

73230  ARBOGA 
Hemsida:
  
Marshal Marshal är en svit av verktyg för bland annat databasanalys, export/arkivering, förteckning/underhåll, import/indexering, datamigrering, dokumentkonvertering, integration och kodgenerering.

Marshal används typiskt vid sammanställning och export av information från verksamhetssystem i samband med arkivering. I detta exempel har vi sammanställt information från arbetsförmedlingen och kompletterat denna med kommuninformation från wikipedia samt länkat till karttjänsten på hitta.se

Så här använder ni Marshal för att få er verksamhets information till ert elektroniska arkiv.
Här hittar ni teknisk dokumentation av Marshal